Sreda, 20.04.2016.

21:30

Novosti: Slavoljub Muslin selektor Srbije

Bivši trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin biće novi selektor reprezentacije Srbine, saznaju "Večernje novosti".

Izvor: AK

Novosti: Slavoljub Muslin selektor Srbije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

199 Komentari

Sortiraj po:

CJ

pre 7 godina

Nebitno je ko je selektor, bitan je sistem, bitno je da u reprezentaciji igraju igrači koji imaju 50-60 utakmica po sezoni i koji su standardni u svojim ekipama a takvih je kod nas jako malo ( Stojke, Bane, Maksimovic, Mitar, možda Gudelj, Grujic, Rukavina...) Svi ostali igraju jako malo i to u nekim nevažnim utakmicama, kako očekivati da taj igrač ima samopouzdanja da reši meč, da ga prelomi sa 2-3 dobra poteza?
Pa naša dva najbolja igrača, Ljajic i Matic nisu standardni u svojim ekipama, šta više onda da pričamo? Da ne pričam za Andriju kome će sad trebati sezona-dve da se vrati na onaj nivo od pre 6 meseci.

Dennis Viollet

pre 7 godina

Nerešeno protiv Francuske u Beogradu! Ko normalan može da kaže da je to loš rezultat?

Nerešeno protiv Jermenije u Jerevanu! Zar treba na svakoj utakmici da se pobedi? U Jerevanu su oduševili golman Stojković odbranom penala i Zoran Tošić fenomenalnim golom u poslednjim minutima!

Prekid u sledećem meču u Beogradu ne bih puno komentarisao osim proste konstatacije da je u pitanju zločinački teroristički napad koji samo pukim slučajem nije završen sa velikom tragedijom!
Odluke međunarodnih foruma u vezi sa ovom utakmicom su školski primer besramne korupcije i višedecenijske jednostrane politike usmerene protiv našeg naroda i države!

Poraz od Danske u Beogradu je bio sve osim neočekivan! Lišeni podrške navijača i demoralisan nepravdama, naš tim je na kraju poražen!

Meč u Lisabonu je bio u znaku velike borbe, obeležen makazicama Matića, ali se ipak pokazalo kao nerealno očekivati pobedu protiv jedne Portugalije Kristijanom na čelu!

Poraz u Kopenhagenu je bio očekivan, iako se desio posle ogromne borbe i totalne dominacije Srbije u velikim delovima meča (prečka Mitrovića)!

Puna podrška za reprezentaciju Srbije na čelu sa selektorom Ćurčićem!

Kevin Friend

pre 7 godina

Samo na bazi jedne utakmice naš tim se našao 9 bodova daleko od mesta koje vodi u Francusku, a sledila su nam dva najteža gostovanja u Lisabonu i Kopenhagenu i to bez selektora Advokata koji je nakon ovog ludila podneo ostavku!
Ćurčić je bačen u vatru iz koje je, kako smo videli na kraju, izašao sa formiranim timom koji je igrački pregazio glavnog favorita grupe Portugaliju!

Ne postoji tim, reprezentacija ili klub na ovoj planeti koji bi izdržao sve ove udarce i nepravde, ali je ubedljivo najgadnije od svega luzersko i primitivno ponašanje pojedinaca (do duše malobrojnih) koji su vređali našu reprezentaciju i naše reprezentativce umesto da ih svim silama podrže!

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Give Radovan Ćurčić A Chance

All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance
All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance
All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance
All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance

Dr. King Schultz

pre 7 godina

Rezultati Srbije u ovim kvalifikacijama su posledica nefudbalskih i terorističkih događaja na drugom meču!
Da je naša reprezentacija imala normalnu, fudbalsku atmosferu, osvojila bi mnogo više bodova!

Pedja

pre 7 godina

Muslin je jedan od najboljih trenera. Mana mu je sto ne doyvoljava da mu se mesaju i zato je cesto dobijao otkaze, ne zato što nijeimao rezultate. On kao trener trazi i da mu se niko ne mesa u sastav tima i da on preporucuje koga dovesti. Posto se kaze da ce biti selektor od juna, a trebali bi izbori u FSS u maju, ovo mi lici da ce najzad Tole otici i da ce krenuti preporod naseg fudbala.

ultrasrbin

pre 7 godina

Djukic-nepravedno potrosen i odbacen?
Drulovic-igrali se sa covekom i zezali ga?
Curcic-neka je najgori na svetu,ali sta im ovo znaci?
Paunovic-zasto nije dobio sansu?

Ove koji su kao vodili reprezentaciju posle Antica ( Dik, Miha,Pizon) sve zajedno u podrum sa Toletom pa da vidimo ko ce da pretekne.

Dragan

pre 7 godina

Ne slazem se da nemamo igrace. Naprotiv, tvrdim da smo po kvalitetu i u poslednjih 6 godina morali da budmo ucesnici svakog EP i SP. Ponavljam, problem je u savezu i selektorima koji forsiraju odredjene igrace za prodaju. Ivanović, Kolarov i Matić su tu samo da stvore privid da najbolji igraju i da se javnost ne bi uzburkala i sve izgledalo providno. Takodje, igre oko preuzimanja saveza, Djenova, dron, naneli su mnogo stete.

Nikki

pre 7 godina

A po cemu je on kvalifikovan za poziciju? Menja timove kao carape, nigde nije ostavio trag. Jaka stvar osvajati titule sa zvezdom u srbiji. Nama treba neki trener koji se dokazao u najjacim ligama. Jokanovic bi bio idealno resenje, mlad ambiciozan, moderan. A ne treneri sa fudbalom iz XIX veka koje stalno dovodimo.

Dejan Stojanovic

pre 7 godina

Ovaj covek je (osim kod CZ i u Sofiji) kod SVIH (da, kod SVIH) klubova gde je bio trener dobio otkaz radi losih rezultata.

Gde sad njega da postave?

nini

pre 7 godina

Konačno dobar selektor.Osim njega imamo svega još par dobrih trenera,Djukić,Paunović.Sad je jasno zašto su išli oni napadi plaćenih kvazi-novinara na njega.

Fudbalske stadione pretvoriti u zatvore !

pre 7 godina

Jos jedan maneken kome je zafalilo za splav i dzip, pa ce nasa vlast da mu popuni fond od smanjenih penzija !

stark

pre 7 godina

To je od Antica prvi dobar potez. Moj drugar Veliki grobar svake godine kaze da mu se tresu gace kad spominju Mukija da se vraca u Zvezdu :-)

Goran

pre 7 godina

Kakvi "majstori"ovi iz saveza!Kad pomisliš da su priterani uza zid i da će se konačno -raspasti-oni izvade iz naftalina Muslina i sad je to fantazija! "Kapa dole" za mešetarenje!

Neko iz banata

pre 7 godina

Realno samo je jos on ostao,svi ostali vredni pomena nece doci dok je Tole tu(Djukic,Antic,Stanojevic+plus kao osvedoceni partizanovac nema sanse).
-Paunovic,jos je zelen,treba mu klub koji cesce igra
-Jokanovic i Mihajlovic imaju uvek bolje ponude.
-Bozovica grobari nece prihvatiti,a realno nije nesto ni impresionirao sa obzirom koliko jaci tim ima od ostatka lige
-Drulovic,Jankovic i Curcic su pokazali da je to velik zalogaj za njih.Tako da je slovo spalo na Rajevca i Muslina,ili stranca(i to smo videli kako je prolazilo).Bolje trenere mi ni nemamo.

djalaco@

pre 7 godina

Muslina je više igrača optuživalo da im je tražio pare da igraju...Pitam se koliko ima istine u tome...
(red john, 20. april 2016 23:18)
Da, vjerovatno posle ovolikih klubova nema čovek za "leba....Trebao je da dođe ponovo u zvezdu (mislim za vrijeme lukića) ali je tražio nezavisnost pri selektiranju tima i šta mislite zašto nije, nije jer to ne odgovara upravi i menadžerima! Mislim da je dobar izbor za selektora!

trankilo

pre 7 godina

Murinjo nam ne moze pomoci a ne ,, Srbenda" Muslin... Ako hocemo rezultate moramo da najurimo Karadzica i sa njim sve njegove ljude.

neko iz gomile

pre 7 godina

@ (KRIGER, 20. april 2016 22:33)

Zvezdas sam i odmah da ti kazem da je udbaski projekat bila zvezda a partizan je armijino mezimce, zato smo bili i uspesniji kroz istoriju. Raspitaj se dete malo nemoj da ti mrznja mraci um. Pozz

maki

pre 7 godina

kao partizanovac moram reci da je muslin bio jedan od najboljih trenera na klupi zvezde, ali oterase coveka jer nije hteo da mu drugi diktiraju tim, e sad kako ce biti u reprezentaciji, tesko je prognozirati, posto se sve radi kaki ne treba i zna se ko je glavni

ZIVOT

pre 7 godina

. Rajkovic/Stojkovic 
2. Ivanovic/Basta 
3. Kolarov/Obradovic 
4. Subotic/Bisevac 
5. Nastasic/Maksimovic 
6. Matic/Gudelj 
7. Tadic/Zivkovic 
8. Markovic/Sulejmani 
9. Mitrovic/Djordjevic 
10. Ljajic/Djuricic 
11. Kostic/Tosic 







Pa bar 15 igraca trenutno u Srbiji igra bolje nego ovih 22 sminkera koja si nabrojao! Plavsic,Mihajlovic,Zivkovic,Grujic....dosta je vise ovih preko bare,jedini razlog zasto dolaze je da obidju familiju i naravno splavove,sa sve spustenim pantalonama,cudnim ukusom oblacenja i nebuloznim frizurama!!!! Forsirati igrace iz JSL oni ce ostaviti dusuna terenu!!!

Marko

pre 7 godina

Остаје жал за Пауновићем, као човеком који је могао да изнесе ону златну генерацију на сениорску сцену.
(Иван, 20. april 2016 23:50)

kako da ne...

stevan

pre 7 godina

Srbiji je potreban iskusan selektor sa autoritetom koji će uvek biti prisiljen da radi u specifičnoj situaciji (pritisak od medija, navijača, menadžera, političara itd.) svako na svoj način zarad svojih ličnih interesa. U fudbalu se vrti ogroman novac i to je naša velika boljka. Naučeno tj. preneto je još iz socijalizma stalno neko "muljanje" kombinacije, spletke itd. sećamo se samo fantastičnih generacija SFRJ koje nisu ništa nikad uradile upravo zbog takvih stvari dal' to bilo sa nacionalne osnove, klupske obojenosti ili para...uvek je nešto bilo. Nama je bukvalno potreban "diktator" kojeg će se igrači plašiti i koji će im usaditi potrebnu volju i patriotizam da igraju srcem za reprezentaciju. Želim da budem optimista jer moram priznati da sam digao ruke kad sam saznao da Curcic ostaje. Nadam se da je ovo za Muslina tačno, iako znam da FSS najviše odgovara neka marioneta sa kojom mogu upravljati i zakazivati jedne te iste utakmice po inerciji. Pogledajte samo koliko puta smo igrali sa tim Kiprom, Rusijom itd. Ni jedna ozbiljnija reprezentancija ne želi igrati sa nama. Nadam se da dolaze bolji dani.

Posmatrac

pre 7 godina

Mnogi su se izredjali sad i on a ja sam da vratimo Mihajlovica, trenutno je slobodan i sa njim je bas bilo zanimljivo. On nas je uveseljavao svojim glupostima, nazalost.

saeKn

pre 7 godina

Da li je moguce da cemo imati normalnog selektora posle Antica.Ne mislim da je Mihajlovic bio greska vec je bilo suvise rano.Manite se Zvezda-Partizan prozivanja.

Pedja

pre 7 godina

Nasa reprezentacija je vec odavno propalitet,tako da joj nema spasa.Kad vec menjate selektora,stavite Bata Djoru,Kosana i slicne njima da se barem slatko smejemo.

DulePA

pre 7 godina

Muslin+ Inijesta i bice to dobar posao... Salu na stranu, problem je u motivaciji i mentalitetu igraca i u tome sto nemamo viziju i stil igre koji cemo da unapredjujemo i kome igraci moraju da se prilagode...i naravno, treba nam vrhunski kreator igre, a njega nemamo...

4k4.Dex

pre 7 godina

E sad lepo pustiti coveka da radi svoj posao! Nema otkaza posle 4 utakmice nema ni posle godinu dana, znamo da je trenercina i polako pustite ga da nastimuje ekipu koja je trenutno u rasulu. Ne moze nista preko noci. Jos kad bi se ovi sklonili sa funkcija... vidim danas Djilas covek kaze ako ne odemo na evropsko i OI dajem otkaz a nije ni njegova krivica cak... a ovi? Nismo otisli nigde godinama i opet su u foteljama, sramota!!!

Tegi

pre 7 godina

Muslin ima iskustvo za vodjenje reprezentacije,nije loš trener,nadam se da će motivisati igrače da se više zalažu kad igraju za reprezentaciju i da će napraviti dobru selekciju igrača a ne forsiranje pojedinih zbog menadžera i slično,biće mu jako teško.

Knez

pre 7 godina

Ne poznajem Muslinov rad kao trenera ali ako je u karijeri trenirao vec 16 klubova, koloko se zadrzavao u jednom? Lici da nije puno.

Gradjevinar u izjavi za B92

pre 7 godina

Odlicno resenje, covek je igrao u Radu, ima i najlepsu frizuru, a i lici na kapetana Zan Luk Pikara.
Znanje-lepota-autoritet su tu u jednoj licnosti, i konacno na selektorskom mestu.
Daj boze da nam konacno malo krene.

Komar

pre 7 godina

Ma kakav seniorski fudbal on je odavno umro kod nas, samo nikako da nas obaveste.
Nas fudbal vode menadzeri i njihovi interesi a ne ljudi koji bi zastupali interes Srpskog fudbala.
Svaka cas Muslinu ali nama ni Murinjo nebi pomogao sobzirom da savez upravlja ko ce igrati a ne trener.
Samo mi nije jasno ko jos veruje u nas fudbal i jos bitnije pitanje zasto veruje ?

_papazjanija_

pre 7 godina

posto sam pre mesec dana pogodio ko ce biti novi selektor, a ovde se momak sa najvise pluseva setio (zahvaljujem mu).
sad cu vam reci novu vest koja je isto tacna. Novi kapiten reprezentacije je Matic. A golmani ce biti Rajkovic i verovatno Kahriman. Imam informaciju da se Stojketu zele zahvaliti jer je negativna emergija oko njega jer je cilj da se repka vrati na marakanu.

kiborg

pre 7 godina

Kakav crni paunovic, osvojili smo titululu jer smo bili fizicki najspremniba ekipa na prvenstvu. Zasluga za to ide kondicionom treneru koji sad radi u A selekciji. Titule u mladjim kategorijama su uglavnom metod pogresnog rada. Ko se razume shvatice, ko ne shvata nek procita malo.

Alex

pre 7 godina

Samo da puste menadzeri i vrh saveza coveka da radi svoj posao i bice sve ok.
Znace on da u startu izbaci "splavare" i ostali olos. Lik je kraljina ;)
Samo da puste menadzeri i vrh saveza coveka da radi svoj posao i bice sve ok. A, napisao sam to vec jednom...
Neka jos jednom: samo da puste menadzeri i vrh saveza coveka da radi svoj posao i bice sve ok.

Laki

pre 7 godina

dobro bre ljudi 'el moze neki nasmejan covek da preuzme Orlove? ne mogu vise ove smrknute face da gledam. gde ih nalaze? zasto su svi u startu smrknuti i smoreni? ok, ajd, tole se tu i tamo nasmeje ali me od njegovog osmeha nekako prodje jeza kao kad se al pacino nasmeje u kumu.

aleks kg

pre 7 godina

Ljudi da se razumemo, nije problem do trenera, igrački kadar nam je prilično tanak, mi se uzdamo u u ivanovića i kolarova, u odbrambene igrače, šta drugo reći, ovo je nažalost najbolje što imamo, tako da nemamo niiiiištaaaaa.

Cinik

pre 7 godina

I njega menjaju posle 3 kola kvalifikacija, kada se sa jednim osvojenim bodom selekcija Srbije bude spremala za neki novi kvalifikacioni ciRkus.
Ako ga stvarno postave za selektora, bice mnogo "iznenadjenja" oko poziva, a ako mu ne dozvole da drzi sastanak pre utakmice sa protivnickom ekipom - nece moci da sprovodi svoju cuvenu "taktiku".

dragutin

pre 7 godina

Ako u ovakkvoj grupi ne urade nista stvarno smo u rangu Farskih ostrva i Bangladesa.Muslin je svakako bolji trener od ovog aktuelnog tu nema dileme skoro svi su probali pa ajde i njega.

007

pre 7 godina

ja i dalje ne mogu da pohvatam ko je tu kome menadzer i ko je na cijem platnom spisku. zakomplikovali ste ga do bola ko agata kristi. ma ni serlok holms se ovde ne bi snasao kuku majko.

basketaner

pre 7 godina

Neznan što ne dovedete par brazilaca i par Afrikanaca pa im dadnete državljanstvo , pa napravite dobru reprezentaciju. Srbi neznaju igrat nogomet i s tim se morate pomiriti .
(Tex, 20. april 2016 22:42)

Dado Prso?

Иван

pre 7 godina

Остаје жал за Пауновићем, као човеком који је могао да изнесе ону златну генерацију на сениорску сцену.

Srx

pre 7 godina

Bio sam klinac kad je ovaj covek vodio Zvezdu, najjaca generacija posle 91. Zelim mu svu srecu na mestu selektora Srbije, trebace mu. Nadam se da nece biti ucenjen da forsira igrace odredjenih menadzera itd.

randudzej

pre 7 godina

1. Rajkovic/Stojkovic
2. Ivanovic/Basta
3. Kolarov/Obradovic
4. Subotic/Bisevac
5. Nastasic/Maksimovic
6. Matic/Gudelj
7. Tadic/Zivkovic
8. Markovic/Sulejmani
9. Mitrovic/Djordjevic
10. Ljajic/Djuricic
11. Kostic/Tosic

Imamo kadrovi, imamo planovi, imamo projekti, al nemamo kapital. Paa diga je

Šid navija za ZVEZDU !!!

pre 7 godina

Odlično rešenje !!! Greška što će Ćurčić da vodi reprezentaciju u ove dve utakmice. Ukoliko je sigurna informacija bolje da Muslin vodi tim što više utakmica, dakle i ove dve.

Mutimir

pre 7 godina

Ja sam večiti optimista i moram priznati da me je baš obradovala ova vest. Muslin je TRENER i to niko ne može da spori, a svi znaju da ima INTEGRITET, što je za našeg selektora preko potrebno. Kvalifikaciona grupa za SP nam je nikad lakša i nadam se da će uspeti da okrene stvari u pravom smeru.

Богдан

pre 7 godina

Коначно је и он стигао. Ја се надам пласману под вођством овог човека. Беше давно Звездин тренер, и то беше можда и последњи који је тадашњу Звезду чинио великом. Знам да смо сви озлојађени, ко нормалан не би и био. Ипак, треба овом човеку и овај репрезентацији дати шансу. Шта рећи, другу немамо. Срећно Муслине, биће ти итекако потребна.

Dragan

pre 7 godina

Lux objasnio. Savez je zmijsko leglo. Selektor nebitan, mora da sluša savez. Reprezentacija projektovana za neuspehe. Bitno da se kroz nju progura što više anonimnih igrača...nabildovati im cifru nastupa, pa zatim prodati.

Blue Fortress

pre 7 godina

Pa mi i nemamo neke "pikove" za selektora, eventualno ova mladja garda Jokan i Paun ali oni rade u klubovima i treba im konstantan rad a ne ovaj u ciklusima. Nade ionako nema, jedino bi me oraspolozio dolazak nekog od dvojice, Radomira ili Antica...

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Ko ce prvi da dobije kopacku u glavu od Slavoljuba Muslina, evo kvota :
1. Falji Ramadani 1.50;
2. Aleksandar Mitrovic 1.80;
3. Tomislav Karadzic 2.00 ;
4. Neki drugi menadzer 2.80;

Ivan

pre 7 godina

Znači tri štopera, dva beka, dva defanzivna vezna, dva klasična vezna i špic. Jaka odbrana, a napred šta bude.
Ajde da vidimo koliko je napredovao od kada je otišao iz Srbistana.

Eleftherios

pre 7 godina

Ovde ga izgleda neki hvale samo zato što je zvezdaš. Promenio gomilu timova, a nigde nije ostavio traga niti ima rezultate. Nevalja nekom Standardu, a valja našoj reprezentaciji, zaista su čudni kriterijumi za izbor selektora, ili početnici ili ispušene lule. Dokaz da su ovi u FSS prolupali skroz ili nego gura svoje ljude. Bojkot dok se ne smeni celokupna garnitura iz FSS-na čelu sa starac Fočom od stotinu leta (Karadžić)

Stevan

pre 7 godina

POzdravljam odluku.Jako sam gotivio lika dok je bio trener Zvezde,iako sam Partizanovac.Kreirao je jak tim,od domacih a ne stranih igraca,i imao je rezultate.Izbacili su ga jer nije dozvoljavao Dzajicu da prodaje igrace.Sramota,tada je Zvezda i pukla......

Tex

pre 7 godina

Neznan što ne dovedete par brazilaca i par Afrikanaca pa im dadnete državljanstvo , pa napravite dobru reprezentaciju. Srbi neznaju igrat nogomet i s tim se morate pomiriti .

Што пре схватимо, биће нам лакше

pre 7 godina

Капело, Мурињо, Фергусон, Саки, Трапатони, Муслин, Бог Отац... Џаба! не игра никакву улогу. ЛОШИ СМО!

Дајте му шансу

pre 7 godina

О Боже, кави смо ми људи. Па човек ни именован није за селектора, ни 1(словима једна) утакмица није одиграна, а већ се почело са пљувањем. Настрану то што је репрезентација крш.

Sale

pre 7 godina

Sarprajz jos jedna zvezdina legenda.Nagradno pitanje od bata Djore do danas nabroj sve zvezdine legende koje nas nisu odvele ni na jedno takmicenje.A onda nadji 2 uljeza,trenera iz suprotnog tabora jedan koji nas je odveo do osmine finala SP,drugi koji je bio ispred Francuske i Rumunije u grupi za SP.

samuraj

pre 7 godina

Nedavno sam upoznao Muslina. To je pravi gospodin.

Morate da razumete da Gospodin Muslin nema na raspolaganju prave igrace a svi zele odmah rezultate.

Kada na ovu cinjenicu dodamo da ce sada krenuti prava borba izmedju hijena menadzera koji zele da ubace svoje pulene - sta nam ostaje.

Sto se mene tice- ja dajem punu podrsku za Muslina

Voja SD

pre 7 godina

Pratim stanje u fudbalu vec 30+ godina. U pojedinim korumpiranim savezima menadzeri su problem jer se mesaju u posao trenera. A kod nas su ustvari treneri problem jer se uporno mesaju u posao menadzera. Prema tome, nama trener ne treba. Samo smeta tu. Neka lepo medadzeri sednu za sto i dogovore se dzemtlmenski ciji ce konj kad da igra. FSS nek uzme svoj deo, i svi zadovoljni. Na terenu i rezultatski nece se ni osetiti, budite uvereni da od ovg sto sad imamo ne moze gore. Ovako ce barem svi znati na cemu su, pa kome se ne svidja nek ide.

Sl

pre 7 godina

I mihajlovica su postavili zbog Zvezde tj da zadobiju Zvezdinu podršku , sad i Muslina. Svi se boje nezadovoljstva Zvezde i njenih navijača . Ne daj boze da su stavili nekog osvedocenog patizanovca,pa na Marakani bi zviždali reprezentaciji kao da su neprijatelji.Evo sad će i titulu dobiti na tacni. Sta jos hoće?da ne postojimo?e pa neće moći ove noći

Igor

pre 7 godina

Konačno. Drago mi je što ima mogućnosti da neko od stare garde dobije taj posao. Otac mi je uvek pricao kako je Muslin bio dobar igrač. Imao je dobre sezone i kao trener u CZV tako da smatram da bi bio pristojan pokusaj da se izvučemo iz ove situacije. U svakom slučaju bolji je od aktuelnog trenera.

Delije Čikago

pre 7 godina

Napokon, samo će groBari bojkotovati ovog izuzetnog stručnjaka, ovaj čovek će nas odvesti u Rusiju sa prve pozicije, zapamtite to.

Bobi

pre 7 godina

Odlicno, sad ce jedno pola godine da analiziraju situaciju. Pa ce da isporbaju jedno dvadeset novih fudbalera. Onda ce godinu dana da se navikavaju na novi sistem 5-5-0. Pa ide podmladjivanje jedno pola godine. Pa neke glupe kvalifikacije koje su bitnije menadzerima nego savezu. Pa ce Tole da izjavi da defintivno odlazi u oktobru ili maju. U medjuvremenu ce strucni stab sa osmehom na licu da izjavi kako je lopta okrugla, teren tezak, a protivnik neugodan. E onda ce Slavoljub da popije otkaz i trazi se novi trener. Sve ce to da razvuku na jedno 4-5 godina, za koje ce svi koje sam naveo biti debelo placeni. Meni je jasno o cemu se radi a i vama. Al ne mozemo im nista.

b.

pre 7 godina

Partizanovac sam ali gotivim ovog coveka. Ima stav i autoritet a to je za selektora glavna stvar. Ne treba ovim nasima niko da ih uci fudbalu, treba im covek koji ce ih povezati u jednu celinu. Da li je Muslin taj covek, videcemo. U svakom slucaju deset puta je bolji od ovoga koji trenutno obavlja taj posao. Potrefilo nam se da imamo laku grupu, ako se sada ne plasiramo na prvenstvo, onda stvarno da zabranimo fudbal u ovoj zemlji!

KRIGER

pre 7 godina

Tako je bre, a sad da izbacimo svo ono groblje iz reprezentacije pa da ponovo imamo repku za respekt, a onaj exyu udbaski projekat da vratimo nazad za Zagreb odakle su i dosli!

miksx

pre 7 godina

Nece ovaj dugo izdrzati kad krene pljuvacina na sve strane jer mi necemo da iztrpimo selektora koji ce doneti rezultate na duze staze vec ih menjamo ko carape, isti slucaj i sa klubovima.

Griffin

pre 7 godina

U zadnje tri godine Srbija prvak Evrope U19,aktuelni prvak sveta U20. Po ukupnom ucinku,srpske mlade selekcije (4/5 njih,nisam tacno siguran) se nalaze u prve tri u Evropi(zvuci neverovatno).A seniori? Chabar...I ludom je jasno da tu nesto nije ok i da nesto i vise nego smrdi. Ne mora biti Crveno slovo,ali seniori i mladje selekcije u glavnom prate jedni druge,u Evropi pogotovo.A u Srbiji? Zasto je tako?

Walter White

pre 7 godina

Ma samo Magat i Rehagel bi mogli da rade sa ovim nasim primadonama,a inace svakako nemamo kvalitet i na neko takmicenje mozemo da se plasiramo samo na srecu.

expert

pre 7 godina

Ne znam kada će ljudi da shvate da nemamo dobru reprezentaciju, jer nemamo dobre igrače. Ono malo što imamo nije motivisano da za reprezentaciju igra kao u klubovima. Ne pomaže selektor, ne pomažu promene u Savezu.

sasa

pre 7 godina

A taman je i Curcic uspeo da dobije jednu utakmicu, i napravi sjajnu atmosferu u ekipi i eto, smenise ga.
Steta, a stvarno on i Savo Milosevic su bili cudo,razbijali sve odreda, ...
Samo Mihajlovic je mogao jos bolje od njih, ali ni Curcic-Savo tandem nije daleko od tog...
A sad Muslin, valjda je svima u FSS jasno da ne samo da gori pod nogama, vec je izgoreo i pod, i cipele...

Grobar

pre 7 godina

Izgleda da će SP 2010 biti jedino učesce reprezentacije Srbije na velikim takmicenjima...mislio sam da od Dika ne moze gore,ali prevario sam se...

Stevan

pre 7 godina

POzdravljam odluku.Jako sam gotivio lika dok je bio trener Zvezde,iako sam Partizanovac.Kreirao je jak tim,od domacih a ne stranih igraca,i imao je rezultate.Izbacili su ga jer nije dozvoljavao Dzajicu da prodaje igrace.Sramota,tada je Zvezda i pukla......

Што пре схватимо, биће нам лакше

pre 7 godina

Капело, Мурињо, Фергусон, Саки, Трапатони, Муслин, Бог Отац... Џаба! не игра никакву улогу. ЛОШИ СМО!

basketaner

pre 7 godina

Neznan što ne dovedete par brazilaca i par Afrikanaca pa im dadnete državljanstvo , pa napravite dobru reprezentaciju. Srbi neznaju igrat nogomet i s tim se morate pomiriti .
(Tex, 20. april 2016 22:42)

Dado Prso?

Иван

pre 7 godina

Остаје жал за Пауновићем, као човеком који је могао да изнесе ону златну генерацију на сениорску сцену.

sasa

pre 7 godina

A taman je i Curcic uspeo da dobije jednu utakmicu, i napravi sjajnu atmosferu u ekipi i eto, smenise ga.
Steta, a stvarno on i Savo Milosevic su bili cudo,razbijali sve odreda, ...
Samo Mihajlovic je mogao jos bolje od njih, ali ni Curcic-Savo tandem nije daleko od tog...
A sad Muslin, valjda je svima u FSS jasno da ne samo da gori pod nogama, vec je izgoreo i pod, i cipele...

007

pre 7 godina

ja i dalje ne mogu da pohvatam ko je tu kome menadzer i ko je na cijem platnom spisku. zakomplikovali ste ga do bola ko agata kristi. ma ni serlok holms se ovde ne bi snasao kuku majko.

Bobi

pre 7 godina

Odlicno, sad ce jedno pola godine da analiziraju situaciju. Pa ce da isporbaju jedno dvadeset novih fudbalera. Onda ce godinu dana da se navikavaju na novi sistem 5-5-0. Pa ide podmladjivanje jedno pola godine. Pa neke glupe kvalifikacije koje su bitnije menadzerima nego savezu. Pa ce Tole da izjavi da defintivno odlazi u oktobru ili maju. U medjuvremenu ce strucni stab sa osmehom na licu da izjavi kako je lopta okrugla, teren tezak, a protivnik neugodan. E onda ce Slavoljub da popije otkaz i trazi se novi trener. Sve ce to da razvuku na jedno 4-5 godina, za koje ce svi koje sam naveo biti debelo placeni. Meni je jasno o cemu se radi a i vama. Al ne mozemo im nista.

Srx

pre 7 godina

Bio sam klinac kad je ovaj covek vodio Zvezdu, najjaca generacija posle 91. Zelim mu svu srecu na mestu selektora Srbije, trebace mu. Nadam se da nece biti ucenjen da forsira igrace odredjenih menadzera itd.

Дајте му шансу

pre 7 godina

О Боже, кави смо ми људи. Па човек ни именован није за селектора, ни 1(словима једна) утакмица није одиграна, а већ се почело са пљувањем. Настрану то што је репрезентација крш.

dragutin

pre 7 godina

Ako u ovakkvoj grupi ne urade nista stvarno smo u rangu Farskih ostrva i Bangladesa.Muslin je svakako bolji trener od ovog aktuelnog tu nema dileme skoro svi su probali pa ajde i njega.

randudzej

pre 7 godina

1. Rajkovic/Stojkovic
2. Ivanovic/Basta
3. Kolarov/Obradovic
4. Subotic/Bisevac
5. Nastasic/Maksimovic
6. Matic/Gudelj
7. Tadic/Zivkovic
8. Markovic/Sulejmani
9. Mitrovic/Djordjevic
10. Ljajic/Djuricic
11. Kostic/Tosic

Imamo kadrovi, imamo planovi, imamo projekti, al nemamo kapital. Paa diga je

Šid navija za ZVEZDU !!!

pre 7 godina

Odlično rešenje !!! Greška što će Ćurčić da vodi reprezentaciju u ove dve utakmice. Ukoliko je sigurna informacija bolje da Muslin vodi tim što više utakmica, dakle i ove dve.

Griffin

pre 7 godina

U zadnje tri godine Srbija prvak Evrope U19,aktuelni prvak sveta U20. Po ukupnom ucinku,srpske mlade selekcije (4/5 njih,nisam tacno siguran) se nalaze u prve tri u Evropi(zvuci neverovatno).A seniori? Chabar...I ludom je jasno da tu nesto nije ok i da nesto i vise nego smrdi. Ne mora biti Crveno slovo,ali seniori i mladje selekcije u glavnom prate jedni druge,u Evropi pogotovo.A u Srbiji? Zasto je tako?

samuraj

pre 7 godina

Nedavno sam upoznao Muslina. To je pravi gospodin.

Morate da razumete da Gospodin Muslin nema na raspolaganju prave igrace a svi zele odmah rezultate.

Kada na ovu cinjenicu dodamo da ce sada krenuti prava borba izmedju hijena menadzera koji zele da ubace svoje pulene - sta nam ostaje.

Sto se mene tice- ja dajem punu podrsku za Muslina

Grobar

pre 7 godina

Izgleda da će SP 2010 biti jedino učesce reprezentacije Srbije na velikim takmicenjima...mislio sam da od Dika ne moze gore,ali prevario sam se...

b.

pre 7 godina

Partizanovac sam ali gotivim ovog coveka. Ima stav i autoritet a to je za selektora glavna stvar. Ne treba ovim nasima niko da ih uci fudbalu, treba im covek koji ce ih povezati u jednu celinu. Da li je Muslin taj covek, videcemo. U svakom slucaju deset puta je bolji od ovoga koji trenutno obavlja taj posao. Potrefilo nam se da imamo laku grupu, ako se sada ne plasiramo na prvenstvo, onda stvarno da zabranimo fudbal u ovoj zemlji!

Igor

pre 7 godina

Konačno. Drago mi je što ima mogućnosti da neko od stare garde dobije taj posao. Otac mi je uvek pricao kako je Muslin bio dobar igrač. Imao je dobre sezone i kao trener u CZV tako da smatram da bi bio pristojan pokusaj da se izvučemo iz ove situacije. U svakom slučaju bolji je od aktuelnog trenera.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Ko ce prvi da dobije kopacku u glavu od Slavoljuba Muslina, evo kvota :
1. Falji Ramadani 1.50;
2. Aleksandar Mitrovic 1.80;
3. Tomislav Karadzic 2.00 ;
4. Neki drugi menadzer 2.80;

Eleftherios

pre 7 godina

Ovde ga izgleda neki hvale samo zato što je zvezdaš. Promenio gomilu timova, a nigde nije ostavio traga niti ima rezultate. Nevalja nekom Standardu, a valja našoj reprezentaciji, zaista su čudni kriterijumi za izbor selektora, ili početnici ili ispušene lule. Dokaz da su ovi u FSS prolupali skroz ili nego gura svoje ljude. Bojkot dok se ne smeni celokupna garnitura iz FSS-na čelu sa starac Fočom od stotinu leta (Karadžić)

Богдан

pre 7 godina

Коначно је и он стигао. Ја се надам пласману под вођством овог човека. Беше давно Звездин тренер, и то беше можда и последњи који је тадашњу Звезду чинио великом. Знам да смо сви озлојађени, ко нормалан не би и био. Ипак, треба овом човеку и овај репрезентацији дати шансу. Шта рећи, другу немамо. Срећно Муслине, биће ти итекако потребна.

Dragan

pre 7 godina

Lux objasnio. Savez je zmijsko leglo. Selektor nebitan, mora da sluša savez. Reprezentacija projektovana za neuspehe. Bitno da se kroz nju progura što više anonimnih igrača...nabildovati im cifru nastupa, pa zatim prodati.

Delije Čikago

pre 7 godina

Napokon, samo će groBari bojkotovati ovog izuzetnog stručnjaka, ovaj čovek će nas odvesti u Rusiju sa prve pozicije, zapamtite to.

Ivan

pre 7 godina

Znači tri štopera, dva beka, dva defanzivna vezna, dva klasična vezna i špic. Jaka odbrana, a napred šta bude.
Ajde da vidimo koliko je napredovao od kada je otišao iz Srbistana.

Sl

pre 7 godina

I mihajlovica su postavili zbog Zvezde tj da zadobiju Zvezdinu podršku , sad i Muslina. Svi se boje nezadovoljstva Zvezde i njenih navijača . Ne daj boze da su stavili nekog osvedocenog patizanovca,pa na Marakani bi zviždali reprezentaciji kao da su neprijatelji.Evo sad će i titulu dobiti na tacni. Sta jos hoće?da ne postojimo?e pa neće moći ove noći

Sale

pre 7 godina

Sarprajz jos jedna zvezdina legenda.Nagradno pitanje od bata Djore do danas nabroj sve zvezdine legende koje nas nisu odvele ni na jedno takmicenje.A onda nadji 2 uljeza,trenera iz suprotnog tabora jedan koji nas je odveo do osmine finala SP,drugi koji je bio ispred Francuske i Rumunije u grupi za SP.

Mutimir

pre 7 godina

Ja sam večiti optimista i moram priznati da me je baš obradovala ova vest. Muslin je TRENER i to niko ne može da spori, a svi znaju da ima INTEGRITET, što je za našeg selektora preko potrebno. Kvalifikaciona grupa za SP nam je nikad lakša i nadam se da će uspeti da okrene stvari u pravom smeru.

Voja SD

pre 7 godina

Pratim stanje u fudbalu vec 30+ godina. U pojedinim korumpiranim savezima menadzeri su problem jer se mesaju u posao trenera. A kod nas su ustvari treneri problem jer se uporno mesaju u posao menadzera. Prema tome, nama trener ne treba. Samo smeta tu. Neka lepo medadzeri sednu za sto i dogovore se dzemtlmenski ciji ce konj kad da igra. FSS nek uzme svoj deo, i svi zadovoljni. Na terenu i rezultatski nece se ni osetiti, budite uvereni da od ovg sto sad imamo ne moze gore. Ovako ce barem svi znati na cemu su, pa kome se ne svidja nek ide.

miksx

pre 7 godina

Nece ovaj dugo izdrzati kad krene pljuvacina na sve strane jer mi necemo da iztrpimo selektora koji ce doneti rezultate na duze staze vec ih menjamo ko carape, isti slucaj i sa klubovima.

Blue Fortress

pre 7 godina

Pa mi i nemamo neke "pikove" za selektora, eventualno ova mladja garda Jokan i Paun ali oni rade u klubovima i treba im konstantan rad a ne ovaj u ciklusima. Nade ionako nema, jedino bi me oraspolozio dolazak nekog od dvojice, Radomira ili Antica...

KRIGER

pre 7 godina

Tako je bre, a sad da izbacimo svo ono groblje iz reprezentacije pa da ponovo imamo repku za respekt, a onaj exyu udbaski projekat da vratimo nazad za Zagreb odakle su i dosli!

Walter White

pre 7 godina

Ma samo Magat i Rehagel bi mogli da rade sa ovim nasim primadonama,a inace svakako nemamo kvalitet i na neko takmicenje mozemo da se plasiramo samo na srecu.

expert

pre 7 godina

Ne znam kada će ljudi da shvate da nemamo dobru reprezentaciju, jer nemamo dobre igrače. Ono malo što imamo nije motivisano da za reprezentaciju igra kao u klubovima. Ne pomaže selektor, ne pomažu promene u Savezu.

Dejan Stojanovic

pre 7 godina

Ovaj covek je (osim kod CZ i u Sofiji) kod SVIH (da, kod SVIH) klubova gde je bio trener dobio otkaz radi losih rezultata.

Gde sad njega da postave?

trankilo

pre 7 godina

Murinjo nam ne moze pomoci a ne ,, Srbenda" Muslin... Ako hocemo rezultate moramo da najurimo Karadzica i sa njim sve njegove ljude.

neko iz gomile

pre 7 godina

@ (KRIGER, 20. april 2016 22:33)

Zvezdas sam i odmah da ti kazem da je udbaski projekat bila zvezda a partizan je armijino mezimce, zato smo bili i uspesniji kroz istoriju. Raspitaj se dete malo nemoj da ti mrznja mraci um. Pozz

Nikki

pre 7 godina

A po cemu je on kvalifikovan za poziciju? Menja timove kao carape, nigde nije ostavio trag. Jaka stvar osvajati titule sa zvezdom u srbiji. Nama treba neki trener koji se dokazao u najjacim ligama. Jokanovic bi bio idealno resenje, mlad ambiciozan, moderan. A ne treneri sa fudbalom iz XIX veka koje stalno dovodimo.

Tex

pre 7 godina

Neznan što ne dovedete par brazilaca i par Afrikanaca pa im dadnete državljanstvo , pa napravite dobru reprezentaciju. Srbi neznaju igrat nogomet i s tim se morate pomiriti .

maki

pre 7 godina

kao partizanovac moram reci da je muslin bio jedan od najboljih trenera na klupi zvezde, ali oterase coveka jer nije hteo da mu drugi diktiraju tim, e sad kako ce biti u reprezentaciji, tesko je prognozirati, posto se sve radi kaki ne treba i zna se ko je glavni

Goran

pre 7 godina

Kakvi "majstori"ovi iz saveza!Kad pomisliš da su priterani uza zid i da će se konačno -raspasti-oni izvade iz naftalina Muslina i sad je to fantazija! "Kapa dole" za mešetarenje!

Neko iz banata

pre 7 godina

Realno samo je jos on ostao,svi ostali vredni pomena nece doci dok je Tole tu(Djukic,Antic,Stanojevic+plus kao osvedoceni partizanovac nema sanse).
-Paunovic,jos je zelen,treba mu klub koji cesce igra
-Jokanovic i Mihajlovic imaju uvek bolje ponude.
-Bozovica grobari nece prihvatiti,a realno nije nesto ni impresionirao sa obzirom koliko jaci tim ima od ostatka lige
-Drulovic,Jankovic i Curcic su pokazali da je to velik zalogaj za njih.Tako da je slovo spalo na Rajevca i Muslina,ili stranca(i to smo videli kako je prolazilo).Bolje trenere mi ni nemamo.

djalaco@

pre 7 godina

Muslina je više igrača optuživalo da im je tražio pare da igraju...Pitam se koliko ima istine u tome...
(red john, 20. april 2016 23:18)
Da, vjerovatno posle ovolikih klubova nema čovek za "leba....Trebao je da dođe ponovo u zvezdu (mislim za vrijeme lukića) ali je tražio nezavisnost pri selektiranju tima i šta mislite zašto nije, nije jer to ne odgovara upravi i menadžerima! Mislim da je dobar izbor za selektora!

stark

pre 7 godina

To je od Antica prvi dobar potez. Moj drugar Veliki grobar svake godine kaze da mu se tresu gace kad spominju Mukija da se vraca u Zvezdu :-)

Fudbalske stadione pretvoriti u zatvore !

pre 7 godina

Jos jedan maneken kome je zafalilo za splav i dzip, pa ce nasa vlast da mu popuni fond od smanjenih penzija !

ZIVOT

pre 7 godina

. Rajkovic/Stojkovic 
2. Ivanovic/Basta 
3. Kolarov/Obradovic 
4. Subotic/Bisevac 
5. Nastasic/Maksimovic 
6. Matic/Gudelj 
7. Tadic/Zivkovic 
8. Markovic/Sulejmani 
9. Mitrovic/Djordjevic 
10. Ljajic/Djuricic 
11. Kostic/Tosic 







Pa bar 15 igraca trenutno u Srbiji igra bolje nego ovih 22 sminkera koja si nabrojao! Plavsic,Mihajlovic,Zivkovic,Grujic....dosta je vise ovih preko bare,jedini razlog zasto dolaze je da obidju familiju i naravno splavove,sa sve spustenim pantalonama,cudnim ukusom oblacenja i nebuloznim frizurama!!!! Forsirati igrace iz JSL oni ce ostaviti dusuna terenu!!!

nini

pre 7 godina

Konačno dobar selektor.Osim njega imamo svega još par dobrih trenera,Djukić,Paunović.Sad je jasno zašto su išli oni napadi plaćenih kvazi-novinara na njega.

stevan

pre 7 godina

Srbiji je potreban iskusan selektor sa autoritetom koji će uvek biti prisiljen da radi u specifičnoj situaciji (pritisak od medija, navijača, menadžera, političara itd.) svako na svoj način zarad svojih ličnih interesa. U fudbalu se vrti ogroman novac i to je naša velika boljka. Naučeno tj. preneto je još iz socijalizma stalno neko "muljanje" kombinacije, spletke itd. sećamo se samo fantastičnih generacija SFRJ koje nisu ništa nikad uradile upravo zbog takvih stvari dal' to bilo sa nacionalne osnove, klupske obojenosti ili para...uvek je nešto bilo. Nama je bukvalno potreban "diktator" kojeg će se igrači plašiti i koji će im usaditi potrebnu volju i patriotizam da igraju srcem za reprezentaciju. Želim da budem optimista jer moram priznati da sam digao ruke kad sam saznao da Curcic ostaje. Nadam se da je ovo za Muslina tačno, iako znam da FSS najviše odgovara neka marioneta sa kojom mogu upravljati i zakazivati jedne te iste utakmice po inerciji. Pogledajte samo koliko puta smo igrali sa tim Kiprom, Rusijom itd. Ni jedna ozbiljnija reprezentancija ne želi igrati sa nama. Nadam se da dolaze bolji dani.

4k4.Dex

pre 7 godina

E sad lepo pustiti coveka da radi svoj posao! Nema otkaza posle 4 utakmice nema ni posle godinu dana, znamo da je trenercina i polako pustite ga da nastimuje ekipu koja je trenutno u rasulu. Ne moze nista preko noci. Jos kad bi se ovi sklonili sa funkcija... vidim danas Djilas covek kaze ako ne odemo na evropsko i OI dajem otkaz a nije ni njegova krivica cak... a ovi? Nismo otisli nigde godinama i opet su u foteljama, sramota!!!

saeKn

pre 7 godina

Da li je moguce da cemo imati normalnog selektora posle Antica.Ne mislim da je Mihajlovic bio greska vec je bilo suvise rano.Manite se Zvezda-Partizan prozivanja.

_papazjanija_

pre 7 godina

posto sam pre mesec dana pogodio ko ce biti novi selektor, a ovde se momak sa najvise pluseva setio (zahvaljujem mu).
sad cu vam reci novu vest koja je isto tacna. Novi kapiten reprezentacije je Matic. A golmani ce biti Rajkovic i verovatno Kahriman. Imam informaciju da se Stojketu zele zahvaliti jer je negativna emergija oko njega jer je cilj da se repka vrati na marakanu.

Laki

pre 7 godina

dobro bre ljudi 'el moze neki nasmejan covek da preuzme Orlove? ne mogu vise ove smrknute face da gledam. gde ih nalaze? zasto su svi u startu smrknuti i smoreni? ok, ajd, tole se tu i tamo nasmeje ali me od njegovog osmeha nekako prodje jeza kao kad se al pacino nasmeje u kumu.

Dr. King Schultz

pre 7 godina

Rezultati Srbije u ovim kvalifikacijama su posledica nefudbalskih i terorističkih događaja na drugom meču!
Da je naša reprezentacija imala normalnu, fudbalsku atmosferu, osvojila bi mnogo više bodova!

Tegi

pre 7 godina

Muslin ima iskustvo za vodjenje reprezentacije,nije loš trener,nadam se da će motivisati igrače da se više zalažu kad igraju za reprezentaciju i da će napraviti dobru selekciju igrača a ne forsiranje pojedinih zbog menadžera i slično,biće mu jako teško.

Marko

pre 7 godina

Остаје жал за Пауновићем, као човеком који је могао да изнесе ону златну генерацију на сениорску сцену.
(Иван, 20. april 2016 23:50)

kako da ne...

Alex

pre 7 godina

Samo da puste menadzeri i vrh saveza coveka da radi svoj posao i bice sve ok.
Znace on da u startu izbaci "splavare" i ostali olos. Lik je kraljina ;)
Samo da puste menadzeri i vrh saveza coveka da radi svoj posao i bice sve ok. A, napisao sam to vec jednom...
Neka jos jednom: samo da puste menadzeri i vrh saveza coveka da radi svoj posao i bice sve ok.

Pedja

pre 7 godina

Muslin je jedan od najboljih trenera. Mana mu je sto ne doyvoljava da mu se mesaju i zato je cesto dobijao otkaze, ne zato što nijeimao rezultate. On kao trener trazi i da mu se niko ne mesa u sastav tima i da on preporucuje koga dovesti. Posto se kaze da ce biti selektor od juna, a trebali bi izbori u FSS u maju, ovo mi lici da ce najzad Tole otici i da ce krenuti preporod naseg fudbala.

Posmatrac

pre 7 godina

Mnogi su se izredjali sad i on a ja sam da vratimo Mihajlovica, trenutno je slobodan i sa njim je bas bilo zanimljivo. On nas je uveseljavao svojim glupostima, nazalost.

Pedja

pre 7 godina

Nasa reprezentacija je vec odavno propalitet,tako da joj nema spasa.Kad vec menjate selektora,stavite Bata Djoru,Kosana i slicne njima da se barem slatko smejemo.

Komar

pre 7 godina

Ma kakav seniorski fudbal on je odavno umro kod nas, samo nikako da nas obaveste.
Nas fudbal vode menadzeri i njihovi interesi a ne ljudi koji bi zastupali interes Srpskog fudbala.
Svaka cas Muslinu ali nama ni Murinjo nebi pomogao sobzirom da savez upravlja ko ce igrati a ne trener.
Samo mi nije jasno ko jos veruje u nas fudbal i jos bitnije pitanje zasto veruje ?

aleks kg

pre 7 godina

Ljudi da se razumemo, nije problem do trenera, igrački kadar nam je prilično tanak, mi se uzdamo u u ivanovića i kolarova, u odbrambene igrače, šta drugo reći, ovo je nažalost najbolje što imamo, tako da nemamo niiiiištaaaaa.

Dragan

pre 7 godina

Ne slazem se da nemamo igrace. Naprotiv, tvrdim da smo po kvalitetu i u poslednjih 6 godina morali da budmo ucesnici svakog EP i SP. Ponavljam, problem je u savezu i selektorima koji forsiraju odredjene igrace za prodaju. Ivanović, Kolarov i Matić su tu samo da stvore privid da najbolji igraju i da se javnost ne bi uzburkala i sve izgledalo providno. Takodje, igre oko preuzimanja saveza, Djenova, dron, naneli su mnogo stete.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Give Radovan Ćurčić A Chance

All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance
All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance
All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance
All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance

ultrasrbin

pre 7 godina

Djukic-nepravedno potrosen i odbacen?
Drulovic-igrali se sa covekom i zezali ga?
Curcic-neka je najgori na svetu,ali sta im ovo znaci?
Paunovic-zasto nije dobio sansu?

Ove koji su kao vodili reprezentaciju posle Antica ( Dik, Miha,Pizon) sve zajedno u podrum sa Toletom pa da vidimo ko ce da pretekne.

Gradjevinar u izjavi za B92

pre 7 godina

Odlicno resenje, covek je igrao u Radu, ima i najlepsu frizuru, a i lici na kapetana Zan Luk Pikara.
Znanje-lepota-autoritet su tu u jednoj licnosti, i konacno na selektorskom mestu.
Daj boze da nam konacno malo krene.

DulePA

pre 7 godina

Muslin+ Inijesta i bice to dobar posao... Salu na stranu, problem je u motivaciji i mentalitetu igraca i u tome sto nemamo viziju i stil igre koji cemo da unapredjujemo i kome igraci moraju da se prilagode...i naravno, treba nam vrhunski kreator igre, a njega nemamo...

Kevin Friend

pre 7 godina

Samo na bazi jedne utakmice naš tim se našao 9 bodova daleko od mesta koje vodi u Francusku, a sledila su nam dva najteža gostovanja u Lisabonu i Kopenhagenu i to bez selektora Advokata koji je nakon ovog ludila podneo ostavku!
Ćurčić je bačen u vatru iz koje je, kako smo videli na kraju, izašao sa formiranim timom koji je igrački pregazio glavnog favorita grupe Portugaliju!

Ne postoji tim, reprezentacija ili klub na ovoj planeti koji bi izdržao sve ove udarce i nepravde, ali je ubedljivo najgadnije od svega luzersko i primitivno ponašanje pojedinaca (do duše malobrojnih) koji su vređali našu reprezentaciju i naše reprezentativce umesto da ih svim silama podrže!

Dennis Viollet

pre 7 godina

Nerešeno protiv Francuske u Beogradu! Ko normalan može da kaže da je to loš rezultat?

Nerešeno protiv Jermenije u Jerevanu! Zar treba na svakoj utakmici da se pobedi? U Jerevanu su oduševili golman Stojković odbranom penala i Zoran Tošić fenomenalnim golom u poslednjim minutima!

Prekid u sledećem meču u Beogradu ne bih puno komentarisao osim proste konstatacije da je u pitanju zločinački teroristički napad koji samo pukim slučajem nije završen sa velikom tragedijom!
Odluke međunarodnih foruma u vezi sa ovom utakmicom su školski primer besramne korupcije i višedecenijske jednostrane politike usmerene protiv našeg naroda i države!

Poraz od Danske u Beogradu je bio sve osim neočekivan! Lišeni podrške navijača i demoralisan nepravdama, naš tim je na kraju poražen!

Meč u Lisabonu je bio u znaku velike borbe, obeležen makazicama Matića, ali se ipak pokazalo kao nerealno očekivati pobedu protiv jedne Portugalije Kristijanom na čelu!

Poraz u Kopenhagenu je bio očekivan, iako se desio posle ogromne borbe i totalne dominacije Srbije u velikim delovima meča (prečka Mitrovića)!

Puna podrška za reprezentaciju Srbije na čelu sa selektorom Ćurčićem!

kiborg

pre 7 godina

Kakav crni paunovic, osvojili smo titululu jer smo bili fizicki najspremniba ekipa na prvenstvu. Zasluga za to ide kondicionom treneru koji sad radi u A selekciji. Titule u mladjim kategorijama su uglavnom metod pogresnog rada. Ko se razume shvatice, ko ne shvata nek procita malo.

Cinik

pre 7 godina

I njega menjaju posle 3 kola kvalifikacija, kada se sa jednim osvojenim bodom selekcija Srbije bude spremala za neki novi kvalifikacioni ciRkus.
Ako ga stvarno postave za selektora, bice mnogo "iznenadjenja" oko poziva, a ako mu ne dozvole da drzi sastanak pre utakmice sa protivnickom ekipom - nece moci da sprovodi svoju cuvenu "taktiku".

CJ

pre 7 godina

Nebitno je ko je selektor, bitan je sistem, bitno je da u reprezentaciji igraju igrači koji imaju 50-60 utakmica po sezoni i koji su standardni u svojim ekipama a takvih je kod nas jako malo ( Stojke, Bane, Maksimovic, Mitar, možda Gudelj, Grujic, Rukavina...) Svi ostali igraju jako malo i to u nekim nevažnim utakmicama, kako očekivati da taj igrač ima samopouzdanja da reši meč, da ga prelomi sa 2-3 dobra poteza?
Pa naša dva najbolja igrača, Ljajic i Matic nisu standardni u svojim ekipama, šta više onda da pričamo? Da ne pričam za Andriju kome će sad trebati sezona-dve da se vrati na onaj nivo od pre 6 meseci.

Knez

pre 7 godina

Ne poznajem Muslinov rad kao trenera ali ako je u karijeri trenirao vec 16 klubova, koloko se zadrzavao u jednom? Lici da nije puno.

Grobar

pre 7 godina

Izgleda da će SP 2010 biti jedino učesce reprezentacije Srbije na velikim takmicenjima...mislio sam da od Dika ne moze gore,ali prevario sam se...

Tex

pre 7 godina

Neznan što ne dovedete par brazilaca i par Afrikanaca pa im dadnete državljanstvo , pa napravite dobru reprezentaciju. Srbi neznaju igrat nogomet i s tim se morate pomiriti .

Sl

pre 7 godina

I mihajlovica su postavili zbog Zvezde tj da zadobiju Zvezdinu podršku , sad i Muslina. Svi se boje nezadovoljstva Zvezde i njenih navijača . Ne daj boze da su stavili nekog osvedocenog patizanovca,pa na Marakani bi zviždali reprezentaciji kao da su neprijatelji.Evo sad će i titulu dobiti na tacni. Sta jos hoće?da ne postojimo?e pa neće moći ove noći

KRIGER

pre 7 godina

Tako je bre, a sad da izbacimo svo ono groblje iz reprezentacije pa da ponovo imamo repku za respekt, a onaj exyu udbaski projekat da vratimo nazad za Zagreb odakle su i dosli!

randudzej

pre 7 godina

1. Rajkovic/Stojkovic
2. Ivanovic/Basta
3. Kolarov/Obradovic
4. Subotic/Bisevac
5. Nastasic/Maksimovic
6. Matic/Gudelj
7. Tadic/Zivkovic
8. Markovic/Sulejmani
9. Mitrovic/Djordjevic
10. Ljajic/Djuricic
11. Kostic/Tosic

Imamo kadrovi, imamo planovi, imamo projekti, al nemamo kapital. Paa diga je

Sale

pre 7 godina

Sarprajz jos jedna zvezdina legenda.Nagradno pitanje od bata Djore do danas nabroj sve zvezdine legende koje nas nisu odvele ni na jedno takmicenje.A onda nadji 2 uljeza,trenera iz suprotnog tabora jedan koji nas je odveo do osmine finala SP,drugi koji je bio ispred Francuske i Rumunije u grupi za SP.

Иван

pre 7 godina

Остаје жал за Пауновићем, као човеком који је могао да изнесе ону златну генерацију на сениорску сцену.

Stevan

pre 7 godina

POzdravljam odluku.Jako sam gotivio lika dok je bio trener Zvezde,iako sam Partizanovac.Kreirao je jak tim,od domacih a ne stranih igraca,i imao je rezultate.Izbacili su ga jer nije dozvoljavao Dzajicu da prodaje igrace.Sramota,tada je Zvezda i pukla......

Fudbalske stadione pretvoriti u zatvore !

pre 7 godina

Jos jedan maneken kome je zafalilo za splav i dzip, pa ce nasa vlast da mu popuni fond od smanjenih penzija !

basketaner

pre 7 godina

Neznan što ne dovedete par brazilaca i par Afrikanaca pa im dadnete državljanstvo , pa napravite dobru reprezentaciju. Srbi neznaju igrat nogomet i s tim se morate pomiriti .
(Tex, 20. april 2016 22:42)

Dado Prso?

Ivan

pre 7 godina

Znači tri štopera, dva beka, dva defanzivna vezna, dva klasična vezna i špic. Jaka odbrana, a napred šta bude.
Ajde da vidimo koliko je napredovao od kada je otišao iz Srbistana.

Што пре схватимо, биће нам лакше

pre 7 godina

Капело, Мурињо, Фергусон, Саки, Трапатони, Муслин, Бог Отац... Џаба! не игра никакву улогу. ЛОШИ СМО!

Dennis Viollet

pre 7 godina

Nerešeno protiv Francuske u Beogradu! Ko normalan može da kaže da je to loš rezultat?

Nerešeno protiv Jermenije u Jerevanu! Zar treba na svakoj utakmici da se pobedi? U Jerevanu su oduševili golman Stojković odbranom penala i Zoran Tošić fenomenalnim golom u poslednjim minutima!

Prekid u sledećem meču u Beogradu ne bih puno komentarisao osim proste konstatacije da je u pitanju zločinački teroristički napad koji samo pukim slučajem nije završen sa velikom tragedijom!
Odluke međunarodnih foruma u vezi sa ovom utakmicom su školski primer besramne korupcije i višedecenijske jednostrane politike usmerene protiv našeg naroda i države!

Poraz od Danske u Beogradu je bio sve osim neočekivan! Lišeni podrške navijača i demoralisan nepravdama, naš tim je na kraju poražen!

Meč u Lisabonu je bio u znaku velike borbe, obeležen makazicama Matića, ali se ipak pokazalo kao nerealno očekivati pobedu protiv jedne Portugalije Kristijanom na čelu!

Poraz u Kopenhagenu je bio očekivan, iako se desio posle ogromne borbe i totalne dominacije Srbije u velikim delovima meča (prečka Mitrovića)!

Puna podrška za reprezentaciju Srbije na čelu sa selektorom Ćurčićem!

Nikki

pre 7 godina

A po cemu je on kvalifikovan za poziciju? Menja timove kao carape, nigde nije ostavio trag. Jaka stvar osvajati titule sa zvezdom u srbiji. Nama treba neki trener koji se dokazao u najjacim ligama. Jokanovic bi bio idealno resenje, mlad ambiciozan, moderan. A ne treneri sa fudbalom iz XIX veka koje stalno dovodimo.

Eleftherios

pre 7 godina

Ovde ga izgleda neki hvale samo zato što je zvezdaš. Promenio gomilu timova, a nigde nije ostavio traga niti ima rezultate. Nevalja nekom Standardu, a valja našoj reprezentaciji, zaista su čudni kriterijumi za izbor selektora, ili početnici ili ispušene lule. Dokaz da su ovi u FSS prolupali skroz ili nego gura svoje ljude. Bojkot dok se ne smeni celokupna garnitura iz FSS-na čelu sa starac Fočom od stotinu leta (Karadžić)

Delije Čikago

pre 7 godina

Napokon, samo će groBari bojkotovati ovog izuzetnog stručnjaka, ovaj čovek će nas odvesti u Rusiju sa prve pozicije, zapamtite to.

nini

pre 7 godina

Konačno dobar selektor.Osim njega imamo svega još par dobrih trenera,Djukić,Paunović.Sad je jasno zašto su išli oni napadi plaćenih kvazi-novinara na njega.

Šid navija za ZVEZDU !!!

pre 7 godina

Odlično rešenje !!! Greška što će Ćurčić da vodi reprezentaciju u ove dve utakmice. Ukoliko je sigurna informacija bolje da Muslin vodi tim što više utakmica, dakle i ove dve.

sasa

pre 7 godina

A taman je i Curcic uspeo da dobije jednu utakmicu, i napravi sjajnu atmosferu u ekipi i eto, smenise ga.
Steta, a stvarno on i Savo Milosevic su bili cudo,razbijali sve odreda, ...
Samo Mihajlovic je mogao jos bolje od njih, ali ni Curcic-Savo tandem nije daleko od tog...
A sad Muslin, valjda je svima u FSS jasno da ne samo da gori pod nogama, vec je izgoreo i pod, i cipele...

Дајте му шансу

pre 7 godina

О Боже, кави смо ми људи. Па човек ни именован није за селектора, ни 1(словима једна) утакмица није одиграна, а већ се почело са пљувањем. Настрану то што је репрезентација крш.

Srx

pre 7 godina

Bio sam klinac kad je ovaj covek vodio Zvezdu, najjaca generacija posle 91. Zelim mu svu srecu na mestu selektora Srbije, trebace mu. Nadam se da nece biti ucenjen da forsira igrace odredjenih menadzera itd.

Kevin Friend

pre 7 godina

Samo na bazi jedne utakmice naš tim se našao 9 bodova daleko od mesta koje vodi u Francusku, a sledila su nam dva najteža gostovanja u Lisabonu i Kopenhagenu i to bez selektora Advokata koji je nakon ovog ludila podneo ostavku!
Ćurčić je bačen u vatru iz koje je, kako smo videli na kraju, izašao sa formiranim timom koji je igrački pregazio glavnog favorita grupe Portugaliju!

Ne postoji tim, reprezentacija ili klub na ovoj planeti koji bi izdržao sve ove udarce i nepravde, ali je ubedljivo najgadnije od svega luzersko i primitivno ponašanje pojedinaca (do duše malobrojnih) koji su vređali našu reprezentaciju i naše reprezentativce umesto da ih svim silama podrže!

Igor

pre 7 godina

Konačno. Drago mi je što ima mogućnosti da neko od stare garde dobije taj posao. Otac mi je uvek pricao kako je Muslin bio dobar igrač. Imao je dobre sezone i kao trener u CZV tako da smatram da bi bio pristojan pokusaj da se izvučemo iz ove situacije. U svakom slučaju bolji je od aktuelnog trenera.

miksx

pre 7 godina

Nece ovaj dugo izdrzati kad krene pljuvacina na sve strane jer mi necemo da iztrpimo selektora koji ce doneti rezultate na duze staze vec ih menjamo ko carape, isti slucaj i sa klubovima.

Dejan Stojanovic

pre 7 godina

Ovaj covek je (osim kod CZ i u Sofiji) kod SVIH (da, kod SVIH) klubova gde je bio trener dobio otkaz radi losih rezultata.

Gde sad njega da postave?

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Give Radovan Ćurčić A Chance

All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance
All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance
All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance
All we are saying is give Radovan Ćurčić a chance

Mutimir

pre 7 godina

Ja sam večiti optimista i moram priznati da me je baš obradovala ova vest. Muslin je TRENER i to niko ne može da spori, a svi znaju da ima INTEGRITET, što je za našeg selektora preko potrebno. Kvalifikaciona grupa za SP nam je nikad lakša i nadam se da će uspeti da okrene stvari u pravom smeru.

samuraj

pre 7 godina

Nedavno sam upoznao Muslina. To je pravi gospodin.

Morate da razumete da Gospodin Muslin nema na raspolaganju prave igrace a svi zele odmah rezultate.

Kada na ovu cinjenicu dodamo da ce sada krenuti prava borba izmedju hijena menadzera koji zele da ubace svoje pulene - sta nam ostaje.

Sto se mene tice- ja dajem punu podrsku za Muslina

Богдан

pre 7 godina

Коначно је и он стигао. Ја се надам пласману под вођством овог човека. Беше давно Звездин тренер, и то беше можда и последњи који је тадашњу Звезду чинио великом. Знам да смо сви озлојађени, ко нормалан не би и био. Ипак, треба овом човеку и овај репрезентацији дати шансу. Шта рећи, другу немамо. Срећно Муслине, биће ти итекако потребна.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Ko ce prvi da dobije kopacku u glavu od Slavoljuba Muslina, evo kvota :
1. Falji Ramadani 1.50;
2. Aleksandar Mitrovic 1.80;
3. Tomislav Karadzic 2.00 ;
4. Neki drugi menadzer 2.80;

djalaco@

pre 7 godina

Muslina je više igrača optuživalo da im je tražio pare da igraju...Pitam se koliko ima istine u tome...
(red john, 20. april 2016 23:18)
Da, vjerovatno posle ovolikih klubova nema čovek za "leba....Trebao je da dođe ponovo u zvezdu (mislim za vrijeme lukića) ali je tražio nezavisnost pri selektiranju tima i šta mislite zašto nije, nije jer to ne odgovara upravi i menadžerima! Mislim da je dobar izbor za selektora!

stark

pre 7 godina

To je od Antica prvi dobar potez. Moj drugar Veliki grobar svake godine kaze da mu se tresu gace kad spominju Mukija da se vraca u Zvezdu :-)

b.

pre 7 godina

Partizanovac sam ali gotivim ovog coveka. Ima stav i autoritet a to je za selektora glavna stvar. Ne treba ovim nasima niko da ih uci fudbalu, treba im covek koji ce ih povezati u jednu celinu. Da li je Muslin taj covek, videcemo. U svakom slucaju deset puta je bolji od ovoga koji trenutno obavlja taj posao. Potrefilo nam se da imamo laku grupu, ako se sada ne plasiramo na prvenstvo, onda stvarno da zabranimo fudbal u ovoj zemlji!

Walter White

pre 7 godina

Ma samo Magat i Rehagel bi mogli da rade sa ovim nasim primadonama,a inace svakako nemamo kvalitet i na neko takmicenje mozemo da se plasiramo samo na srecu.

Neko iz banata

pre 7 godina

Realno samo je jos on ostao,svi ostali vredni pomena nece doci dok je Tole tu(Djukic,Antic,Stanojevic+plus kao osvedoceni partizanovac nema sanse).
-Paunovic,jos je zelen,treba mu klub koji cesce igra
-Jokanovic i Mihajlovic imaju uvek bolje ponude.
-Bozovica grobari nece prihvatiti,a realno nije nesto ni impresionirao sa obzirom koliko jaci tim ima od ostatka lige
-Drulovic,Jankovic i Curcic su pokazali da je to velik zalogaj za njih.Tako da je slovo spalo na Rajevca i Muslina,ili stranca(i to smo videli kako je prolazilo).Bolje trenere mi ni nemamo.

kiborg

pre 7 godina

Kakav crni paunovic, osvojili smo titululu jer smo bili fizicki najspremniba ekipa na prvenstvu. Zasluga za to ide kondicionom treneru koji sad radi u A selekciji. Titule u mladjim kategorijama su uglavnom metod pogresnog rada. Ko se razume shvatice, ko ne shvata nek procita malo.

neko iz gomile

pre 7 godina

@ (KRIGER, 20. april 2016 22:33)

Zvezdas sam i odmah da ti kazem da je udbaski projekat bila zvezda a partizan je armijino mezimce, zato smo bili i uspesniji kroz istoriju. Raspitaj se dete malo nemoj da ti mrznja mraci um. Pozz

dragutin

pre 7 godina

Ako u ovakkvoj grupi ne urade nista stvarno smo u rangu Farskih ostrva i Bangladesa.Muslin je svakako bolji trener od ovog aktuelnog tu nema dileme skoro svi su probali pa ajde i njega.

007

pre 7 godina

ja i dalje ne mogu da pohvatam ko je tu kome menadzer i ko je na cijem platnom spisku. zakomplikovali ste ga do bola ko agata kristi. ma ni serlok holms se ovde ne bi snasao kuku majko.

ZIVOT

pre 7 godina

. Rajkovic/Stojkovic 
2. Ivanovic/Basta 
3. Kolarov/Obradovic 
4. Subotic/Bisevac 
5. Nastasic/Maksimovic 
6. Matic/Gudelj 
7. Tadic/Zivkovic 
8. Markovic/Sulejmani 
9. Mitrovic/Djordjevic 
10. Ljajic/Djuricic 
11. Kostic/Tosic 







Pa bar 15 igraca trenutno u Srbiji igra bolje nego ovih 22 sminkera koja si nabrojao! Plavsic,Mihajlovic,Zivkovic,Grujic....dosta je vise ovih preko bare,jedini razlog zasto dolaze je da obidju familiju i naravno splavove,sa sve spustenim pantalonama,cudnim ukusom oblacenja i nebuloznim frizurama!!!! Forsirati igrace iz JSL oni ce ostaviti dusuna terenu!!!

Bobi

pre 7 godina

Odlicno, sad ce jedno pola godine da analiziraju situaciju. Pa ce da isporbaju jedno dvadeset novih fudbalera. Onda ce godinu dana da se navikavaju na novi sistem 5-5-0. Pa ide podmladjivanje jedno pola godine. Pa neke glupe kvalifikacije koje su bitnije menadzerima nego savezu. Pa ce Tole da izjavi da defintivno odlazi u oktobru ili maju. U medjuvremenu ce strucni stab sa osmehom na licu da izjavi kako je lopta okrugla, teren tezak, a protivnik neugodan. E onda ce Slavoljub da popije otkaz i trazi se novi trener. Sve ce to da razvuku na jedno 4-5 godina, za koje ce svi koje sam naveo biti debelo placeni. Meni je jasno o cemu se radi a i vama. Al ne mozemo im nista.

Cinik

pre 7 godina

I njega menjaju posle 3 kola kvalifikacija, kada se sa jednim osvojenim bodom selekcija Srbije bude spremala za neki novi kvalifikacioni ciRkus.
Ako ga stvarno postave za selektora, bice mnogo "iznenadjenja" oko poziva, a ako mu ne dozvole da drzi sastanak pre utakmice sa protivnickom ekipom - nece moci da sprovodi svoju cuvenu "taktiku".

CJ

pre 7 godina

Nebitno je ko je selektor, bitan je sistem, bitno je da u reprezentaciji igraju igrači koji imaju 50-60 utakmica po sezoni i koji su standardni u svojim ekipama a takvih je kod nas jako malo ( Stojke, Bane, Maksimovic, Mitar, možda Gudelj, Grujic, Rukavina...) Svi ostali igraju jako malo i to u nekim nevažnim utakmicama, kako očekivati da taj igrač ima samopouzdanja da reši meč, da ga prelomi sa 2-3 dobra poteza?
Pa naša dva najbolja igrača, Ljajic i Matic nisu standardni u svojim ekipama, šta više onda da pričamo? Da ne pričam za Andriju kome će sad trebati sezona-dve da se vrati na onaj nivo od pre 6 meseci.

expert

pre 7 godina

Ne znam kada će ljudi da shvate da nemamo dobru reprezentaciju, jer nemamo dobre igrače. Ono malo što imamo nije motivisano da za reprezentaciju igra kao u klubovima. Ne pomaže selektor, ne pomažu promene u Savezu.

Blue Fortress

pre 7 godina

Pa mi i nemamo neke "pikove" za selektora, eventualno ova mladja garda Jokan i Paun ali oni rade u klubovima i treba im konstantan rad a ne ovaj u ciklusima. Nade ionako nema, jedino bi me oraspolozio dolazak nekog od dvojice, Radomira ili Antica...

Voja SD

pre 7 godina

Pratim stanje u fudbalu vec 30+ godina. U pojedinim korumpiranim savezima menadzeri su problem jer se mesaju u posao trenera. A kod nas su ustvari treneri problem jer se uporno mesaju u posao menadzera. Prema tome, nama trener ne treba. Samo smeta tu. Neka lepo medadzeri sednu za sto i dogovore se dzemtlmenski ciji ce konj kad da igra. FSS nek uzme svoj deo, i svi zadovoljni. Na terenu i rezultatski nece se ni osetiti, budite uvereni da od ovg sto sad imamo ne moze gore. Ovako ce barem svi znati na cemu su, pa kome se ne svidja nek ide.

trankilo

pre 7 godina

Murinjo nam ne moze pomoci a ne ,, Srbenda" Muslin... Ako hocemo rezultate moramo da najurimo Karadzica i sa njim sve njegove ljude.

Marko

pre 7 godina

Остаје жал за Пауновићем, као човеком који је могао да изнесе ону златну генерацију на сениорску сцену.
(Иван, 20. april 2016 23:50)

kako da ne...

Pedja

pre 7 godina

Muslin je jedan od najboljih trenera. Mana mu je sto ne doyvoljava da mu se mesaju i zato je cesto dobijao otkaze, ne zato što nijeimao rezultate. On kao trener trazi i da mu se niko ne mesa u sastav tima i da on preporucuje koga dovesti. Posto se kaze da ce biti selektor od juna, a trebali bi izbori u FSS u maju, ovo mi lici da ce najzad Tole otici i da ce krenuti preporod naseg fudbala.

_papazjanija_

pre 7 godina

posto sam pre mesec dana pogodio ko ce biti novi selektor, a ovde se momak sa najvise pluseva setio (zahvaljujem mu).
sad cu vam reci novu vest koja je isto tacna. Novi kapiten reprezentacije je Matic. A golmani ce biti Rajkovic i verovatno Kahriman. Imam informaciju da se Stojketu zele zahvaliti jer je negativna emergija oko njega jer je cilj da se repka vrati na marakanu.

ultrasrbin

pre 7 godina

Djukic-nepravedno potrosen i odbacen?
Drulovic-igrali se sa covekom i zezali ga?
Curcic-neka je najgori na svetu,ali sta im ovo znaci?
Paunovic-zasto nije dobio sansu?

Ove koji su kao vodili reprezentaciju posle Antica ( Dik, Miha,Pizon) sve zajedno u podrum sa Toletom pa da vidimo ko ce da pretekne.

Dr. King Schultz

pre 7 godina

Rezultati Srbije u ovim kvalifikacijama su posledica nefudbalskih i terorističkih događaja na drugom meču!
Da je naša reprezentacija imala normalnu, fudbalsku atmosferu, osvojila bi mnogo više bodova!

Griffin

pre 7 godina

U zadnje tri godine Srbija prvak Evrope U19,aktuelni prvak sveta U20. Po ukupnom ucinku,srpske mlade selekcije (4/5 njih,nisam tacno siguran) se nalaze u prve tri u Evropi(zvuci neverovatno).A seniori? Chabar...I ludom je jasno da tu nesto nije ok i da nesto i vise nego smrdi. Ne mora biti Crveno slovo,ali seniori i mladje selekcije u glavnom prate jedni druge,u Evropi pogotovo.A u Srbiji? Zasto je tako?

Dragan

pre 7 godina

Ne slazem se da nemamo igrace. Naprotiv, tvrdim da smo po kvalitetu i u poslednjih 6 godina morali da budmo ucesnici svakog EP i SP. Ponavljam, problem je u savezu i selektorima koji forsiraju odredjene igrace za prodaju. Ivanović, Kolarov i Matić su tu samo da stvore privid da najbolji igraju i da se javnost ne bi uzburkala i sve izgledalo providno. Takodje, igre oko preuzimanja saveza, Djenova, dron, naneli su mnogo stete.

Gradjevinar u izjavi za B92

pre 7 godina

Odlicno resenje, covek je igrao u Radu, ima i najlepsu frizuru, a i lici na kapetana Zan Luk Pikara.
Znanje-lepota-autoritet su tu u jednoj licnosti, i konacno na selektorskom mestu.
Daj boze da nam konacno malo krene.

Posmatrac

pre 7 godina

Mnogi su se izredjali sad i on a ja sam da vratimo Mihajlovica, trenutno je slobodan i sa njim je bas bilo zanimljivo. On nas je uveseljavao svojim glupostima, nazalost.

maki

pre 7 godina

kao partizanovac moram reci da je muslin bio jedan od najboljih trenera na klupi zvezde, ali oterase coveka jer nije hteo da mu drugi diktiraju tim, e sad kako ce biti u reprezentaciji, tesko je prognozirati, posto se sve radi kaki ne treba i zna se ko je glavni

aleks kg

pre 7 godina

Ljudi da se razumemo, nije problem do trenera, igrački kadar nam je prilično tanak, mi se uzdamo u u ivanovića i kolarova, u odbrambene igrače, šta drugo reći, ovo je nažalost najbolje što imamo, tako da nemamo niiiiištaaaaa.

Alex

pre 7 godina

Samo da puste menadzeri i vrh saveza coveka da radi svoj posao i bice sve ok.
Znace on da u startu izbaci "splavare" i ostali olos. Lik je kraljina ;)
Samo da puste menadzeri i vrh saveza coveka da radi svoj posao i bice sve ok. A, napisao sam to vec jednom...
Neka jos jednom: samo da puste menadzeri i vrh saveza coveka da radi svoj posao i bice sve ok.

Komar

pre 7 godina

Ma kakav seniorski fudbal on je odavno umro kod nas, samo nikako da nas obaveste.
Nas fudbal vode menadzeri i njihovi interesi a ne ljudi koji bi zastupali interes Srpskog fudbala.
Svaka cas Muslinu ali nama ni Murinjo nebi pomogao sobzirom da savez upravlja ko ce igrati a ne trener.
Samo mi nije jasno ko jos veruje u nas fudbal i jos bitnije pitanje zasto veruje ?

Dragan

pre 7 godina

Lux objasnio. Savez je zmijsko leglo. Selektor nebitan, mora da sluša savez. Reprezentacija projektovana za neuspehe. Bitno da se kroz nju progura što više anonimnih igrača...nabildovati im cifru nastupa, pa zatim prodati.

4k4.Dex

pre 7 godina

E sad lepo pustiti coveka da radi svoj posao! Nema otkaza posle 4 utakmice nema ni posle godinu dana, znamo da je trenercina i polako pustite ga da nastimuje ekipu koja je trenutno u rasulu. Ne moze nista preko noci. Jos kad bi se ovi sklonili sa funkcija... vidim danas Djilas covek kaze ako ne odemo na evropsko i OI dajem otkaz a nije ni njegova krivica cak... a ovi? Nismo otisli nigde godinama i opet su u foteljama, sramota!!!

Knez

pre 7 godina

Ne poznajem Muslinov rad kao trenera ali ako je u karijeri trenirao vec 16 klubova, koloko se zadrzavao u jednom? Lici da nije puno.

Pedja

pre 7 godina

Nasa reprezentacija je vec odavno propalitet,tako da joj nema spasa.Kad vec menjate selektora,stavite Bata Djoru,Kosana i slicne njima da se barem slatko smejemo.

saeKn

pre 7 godina

Da li je moguce da cemo imati normalnog selektora posle Antica.Ne mislim da je Mihajlovic bio greska vec je bilo suvise rano.Manite se Zvezda-Partizan prozivanja.

stevan

pre 7 godina

Srbiji je potreban iskusan selektor sa autoritetom koji će uvek biti prisiljen da radi u specifičnoj situaciji (pritisak od medija, navijača, menadžera, političara itd.) svako na svoj način zarad svojih ličnih interesa. U fudbalu se vrti ogroman novac i to je naša velika boljka. Naučeno tj. preneto je još iz socijalizma stalno neko "muljanje" kombinacije, spletke itd. sećamo se samo fantastičnih generacija SFRJ koje nisu ništa nikad uradile upravo zbog takvih stvari dal' to bilo sa nacionalne osnove, klupske obojenosti ili para...uvek je nešto bilo. Nama je bukvalno potreban "diktator" kojeg će se igrači plašiti i koji će im usaditi potrebnu volju i patriotizam da igraju srcem za reprezentaciju. Želim da budem optimista jer moram priznati da sam digao ruke kad sam saznao da Curcic ostaje. Nadam se da je ovo za Muslina tačno, iako znam da FSS najviše odgovara neka marioneta sa kojom mogu upravljati i zakazivati jedne te iste utakmice po inerciji. Pogledajte samo koliko puta smo igrali sa tim Kiprom, Rusijom itd. Ni jedna ozbiljnija reprezentancija ne želi igrati sa nama. Nadam se da dolaze bolji dani.

Goran

pre 7 godina

Kakvi "majstori"ovi iz saveza!Kad pomisliš da su priterani uza zid i da će se konačno -raspasti-oni izvade iz naftalina Muslina i sad je to fantazija! "Kapa dole" za mešetarenje!

Laki

pre 7 godina

dobro bre ljudi 'el moze neki nasmejan covek da preuzme Orlove? ne mogu vise ove smrknute face da gledam. gde ih nalaze? zasto su svi u startu smrknuti i smoreni? ok, ajd, tole se tu i tamo nasmeje ali me od njegovog osmeha nekako prodje jeza kao kad se al pacino nasmeje u kumu.

DulePA

pre 7 godina

Muslin+ Inijesta i bice to dobar posao... Salu na stranu, problem je u motivaciji i mentalitetu igraca i u tome sto nemamo viziju i stil igre koji cemo da unapredjujemo i kome igraci moraju da se prilagode...i naravno, treba nam vrhunski kreator igre, a njega nemamo...

Tegi

pre 7 godina

Muslin ima iskustvo za vodjenje reprezentacije,nije loš trener,nadam se da će motivisati igrače da se više zalažu kad igraju za reprezentaciju i da će napraviti dobru selekciju igrača a ne forsiranje pojedinih zbog menadžera i slično,biće mu jako teško.