Utorak, 19.04.2016.

22:37

Fener počistio Real, Željkov 15. F4!

Košarkaši Fenerbahčea plasirali su se na završni turnir Evrolige drugu godinu u nizu pošto su u četvrtfinalu pobedili Real Madrid sa 3-0.

Izvor: B92

Fener poèistio Real, Željkov 15. F4! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Deki

pre 7 godina

@(Milan, 20. april 2016 04:52),razumem da navijaš za Zvezdu, ali se zamisli šta si napisao. To je isto kao kad bi ja napisao za Noleta da nema pojma jer se skoro mučio sa nekim anonimusom u Dejvis kupu. Biti trener u kolektivnom sportu nije jednostavno, posebno je teško uklopiti veličine na jednom mestu. Lakše je raditi sa mladima jer imaš veći autoritet, samo što je tu teži posao jer mora usput i da ih učiš.Željko je najmanje kriv jer nije bilo tada u Beogradu hemije, u ranijim generacijama Divac je to odlično radio.Uostalom, možeš da pišeš šta hoćeš, Željko je po biografiji najveći evropski trener!

aleksandar

pre 7 godina

Bravo za Srbe... Kalinic cim je dobio vise prostora blist. Bogdan sjajn isto ali uzima previse suteva cini mi se...
(4k4.Dex, 20. april 2016 01:33)najbolji igrac uzima najvise suteva

Zlatne ruke sinko

pre 7 godina

Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42) Auuu sine ala tebi nije dobro....zvezda:fener 0-4

Milan

pre 7 godina

Sa visemilionskim budzetima svaki pristojan trener bi isto uradio, on se pokazao kad je vodio nacionalni tim i to u sred Beograda, bili smo smesni, a imao najbolji tim!
Posle toga jos vikao na novinare, ocigledan nedostatak samokontrole, koja doduse kod svih velikih ega ne manjka!

milosh-nish

pre 7 godina

Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)

samo sto cska igra sa pobednikom mecha barselona - lokomotiva :D,stick with the football

Bane

pre 7 godina

(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)

Ako porediš utakmice CSKA i Fenera protiv Zvezde neznam kojom si računicom došao do tog zaključka. Fener vas je dobio u svim fazama Evrolige bez nekih preteranih problema dok se CSKA baš namučio. Prostom računicom Fener je kvalitetniji od CSKA jer vas je dobio više puta neko CSKA.

Donekle poznavalac kosarke

pre 7 godina

Odlicno izdanje Fenera protiv Reala uopste u celoj seriji. Zeljku svaka cast na trenerskom pecetu i vodjenju utakmice kao da su svi igraci delovali timski otud ovako nekako ocekivan rezultat protiv Reala koji je ocito umorom trija Rudija,Cace,Ljulja zbog povreda donekle reprezentativnih obaveza na leto nisu mogli vise da iznesu od ovog samog cetvrtfinala.Stoga pocisceni su zasluzeno! E sad put F4 Berlin do trofeja za Fener je donekle olaksan jer bi trebalo da dobije Kahu u polufinalu koja jeste pocistila Pao sa Saletom i imaju sjajnu sezonu iza sebe ali prednost je na strani Zoca u odnosu Perasovica. Tako da jedino ko moze ih poremeti je Cska a ocekuje se da bude to finale koje najavljeno dugo ocekivano jer su na najvise pokazali u evroligi tokom cele sezone od svih klubova.

BOGdan bre kakav KalEnić

pre 7 godina

To je kad ekipa ima trenera a ne kao Đorđević koji ništa nije napredovao kao trener ili nedaj bože onaj retard Pablo Laso koji blage veze nema al ima sreće da se dočepao Reala, sa tim timom bi i Darko Ruso bio prvak Evrope...

Dalibor

pre 7 godina

LOL, grobari poceli da navijaju i za turke, samo nek je protiv Zvezde.Nas Zeljko ne.zanima, nama se nije nista vratilo. jedini koji ovde pate ste vi, jer ste ove sezone menjali klubove svake nedelje.Kad je Zvezda dobila taj Real, onda je on bio nikad slabiji.Kad je dosla Zvezda u top 8, kazete nikad slabija grupa, ali niko ne kaze kakva je bila prva grupa Zvezdija sa Realom, Himkijem, Fenerom. vi ste svojevremeno ispadali u laksim grulama.Prognozirali ste Zvezdi kos razliku -80 u ova 3 meca, a na kraju Razlika je bila.manja u 3 meca, nego vama jedan mec sa CSKA. Tako mozete samo da patite, jer i sledece godine gledacete Zvezdu 30 nedelja u evroligi, i 30 nedelja navijanja za turke, ustase, grke i ostale. Zavist je cudo, sad ste obican mali klub pred bankrotom

podsetnik

pre 7 godina

Trebali ste da napomenete jos jednu cinjenicu da od kad je Zeljko dosao Fener je ostvario svoje drugo ucesce na F4 A predhodnih godina nisu uspevali ni grupu da prodju u evroligi kad su se zvali nekadasnji Ulker.

Vz

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu. Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.(MikiP, 19. april 2016 22:58)Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)
Zvezda jeste kvalitetna ove sezone. Problem je sto ova glupost koju si napisao nema veze sa realnoscu. Pa fener vas je cetkao 4-5 puta ove sezone. Cska je igrao protiv zvezde bez 2 ekstremno bitna igraca u reketu sto se mnogo osetilo. Ne znam koliko bi to promenilo tok utakmica, ali mislim da bi ih znatno lakse dobili. Opet, ne umanjujuci z ezdinu sezonu, jednostavno mislim da je cska preveliki zalogaj sto se i pokazalo.
Ko ce uzeti titulu, videcemo. Sve ekipe su dobre. Barsa deluje najtanje, ali ipak je to barsa. Kaha igra odlicno. Fener i cska su preozbiljne ekipe. Ako se feneru i cska oporave povredjeni igraci....videcemo :)

ilr bato

pre 7 godina

@Slobodan Dule je u Limoz dosao posle dvadesetog kola.A da sta ti je sve uradio da ces do kraja zivota da mu pamtis svaki poraz.1998 je dug period.Jos klub ugasen.

Cinik

pre 7 godina

Vidite da jedan igrač koji je ponikao u Partizanu vredi koliko i cela ekipa Zvezde jer sam reševa već se ne zna koliko utakmica. Jan Veseli, doašo u Partizan sa 17 godina i dokle je dogurao. Na kraju, sjajni Kalinić, trebala mu je cela sezona da shvati kako se igra uz Bogdanovića i Veselog a uz trenera Obradovića koji su svi ponikli u Partizanu. I sada se jave tamo neki Djilas, neki Čović i Vučić i namerno uništavaju Partizan. Sramota za Srbiju a ne za njih jer oni i nemaju obraz.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Tako je bre! 
Počistio! Metla! 
A ne treći tesan poraz...Theo hOĆEš li da dođeš.
(113,8dB, 19. april 2016 23:45)

Pa jedno je kad počistiš protivnika da u tri utakmice ŠANSE nije imao da se vrati a skroz drugo kad isto dobiješ 3-0 ali se BUKVALNO JEDVA PROVUČEŠ iako si mnogo kvalitetniji, ne razumem ovako zloban komentar

JPR23

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu. Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.(MikiP, 19. april 2016 22:58)Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)
Da kao i sto to regularno radi.. CSKA je "The Looser" sto se tice F4, koliko su vec puta podbacili.. Tako da to ciscenje, ne bi bas prognosirao tako olako ;)

Nenad

pre 7 godina

@Slobodan

Nije on na lepkovima samo jos vuce traume od Duska Vujosevica..Rekao bih mu da je Limoz bio i prvak evrope i svojoj istoriji kada ih je sa klupe vodio veliki Boza Maljkovic ali bojim se da to ne produzi traumu..

trepca

pre 7 godina

Obradovic,trenercina....Kako bi volio da ga vidim da trenira neki NBA klub,vjerujem da bi i tamo bio uspjesan,zaveo bi red.
(Sinisa, 19. april 2016 22:43)

Da pratis NBA znao bi da tamo nijedan trener ne galami na igrace kao sto se to radi u Evropi. Ajde, nadji mi jedan klip na youtube-u gde se trener u NBA dere svojim igracima! Obradovic zato nikada nece moci da trenira neku NBA ekipu. Mislim da bi zbog svog temperamenta dobio ili batine ili otkaz vec nakon par meseci.

menjam Prizren za Dzenkisa

pre 7 godina

Gde li su sad oni slini ctrucnjaci sto su predvidjali debakl Zeljka od Reala!? Da nije bilo Zelja ti strucnjaci ne bih gledali CSKA u BG-u. Bravo Zeljko jos jednom! Fil Dzekson NBA-Zeljko Obradovic Evropa! Ostaviti Real na 63 poena kod kuce, i glat ih dobiti 3:0 ukupno...naklon do poda. Bravo za Kalinu i Bogdana!

Slobodan

pre 7 godina

Zasto niko ne napise da je Limoz veceras dobio neugodnog Ruana u derbiju zacelja nikad gore Francuske lige ?
Tacno je da je Ruan vec ispao iz lige i da ima 24 puta manji budzet od ekipe Duloa-de-kola ali igrali su egal do samog kraja ... 90-95 !
Dulo-de-kolo se nije plasirao u plej-of nikad gore Fr lige ali sa ovom pobedom se nastavlja Dulomanija ...
One babe ih cekaju po raskrsnicama Limoza ... Od veceras nose i zastave Partizan-Igokee ...

the truth only

pre 7 godina

Zeljko je vrhunski strucnjak, pokazao po ko zna koji put. Kalina jako dobar, veoma zahvalan igrac, skace, igra odbranu kao lav, kupi otpatke. Svaka ekipa da ga pozeli. Datome je ubica, ako on nije imao mjesta u Nba, treba dobro da se zapitaju, kompletan igrac. Judo odlican centar, zahvalan, borben. Zeljko je napravio silu od njega. Bogdan se igra kosarke, odlican kosarkas, igra brutalnu odbranu, igra veoma pametno. Izrastao u najboljeg beka starog kontinenta. Pisem kao zvezdas, ne volim zaostale klubaske fore. Sve me ovo hrabri zbog repke. Pozz

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Veliki Zelimir Obradovic,sta reci za ciscenje Real Sve Madrida?Sjajno je spremio ekipu,dizanje forme na vreme.Datome,Bogdan,Kalinic(posebnoposlednje dve utakmice),Slukas,Antic,Judo covjek temelj!Jos Jan da se oporavi do F4,ova ekipa moze do trona.I kako kazu 'limenke' poznavaoci kosarkaske igre,'Karma je cudo Obradovicu,pustio si Real da 'nama' napakostis.Pocistice vas Real u 1/4 finale'.Pustio vas Zeljko a Dule ugasio,ali vas 'patriJota' sa KiM 'spasio'...

panda

pre 7 godina

Zasto niko ne napise da je Limoz veceras dobio neugodnog Ruana u derbiju zacelja nikad gore Francuske lige ?
Tacno je da je Ruan vec ispao iz lige i da ima 24 puta manji budzet od ekipe Duloa-de-kola ali igrali su egal do samog kraja ... 90-95 !
Dulo-de-kolo se nije plasirao u plej-of nikad gore Fr lige ali sa ovom pobedom se nastavlja Dulomanija ...
One babe ih cekaju po raskrsnicama Limoza ... Od veceras nose i zastave Partizan-Igokee ...
(Slobodan, 19. april 2016 23:00)

Šta da piše, i napiše kad si i sam rekao da je derbi začelja nikad gore lige?! Si ti to na nekakvim lepkovima čoveče!?!

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Hvala Judou za kos u poslednjoj cetvrtini i Bogdanovicu za celo drugo poluvreme. Polako mi krce put ka placanju skolarine. Jos samo 10000 :D

mister mister

pre 7 godina

Zeljko je nas,pre svega..Ja sam zvezdas,a Zeljka gotivim jer je trenercina,autoritet,legenda,svoj posao radi maksimalno,lud je,a i pije kao klen :)) Zeljko Obradovic je pobednik,zna mnogo to sto radi i njegov tim i igraci su naspanovani do maksimuma!

2CRAZY

pre 7 godina

Drago mi je sto su dobili 3:0, ali Bogdan ima jos dosta da uci i napreduje, jako puno gresi i sutira iz nekih nemogucih pozicija... mlad je, naucice valjda, ali razumem Zeljka sto onoliko pizdi na njega.

blaza

pre 7 godina

Kalina čekao F8 da proradi-haha.Cim je dobio malo vise prostora pošto Luidji igra cesto četvorku posto nije tu Veseli on je pokazao mnogo.Bravo Kalina

Igor Pg

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu.
Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.
(MikiP, 19. april 2016 22:58)
Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..

tarzan

pre 7 godina

Iako real nije ni na 50% takticke spremnosti od prosle sezone,bez jednog od kljucnih igraca ove sezone, Veselog, ovako pocistiti real u 3 meca, to moze samo Zeljko.
A velike cestitke idu Judou koji je nenormalan borac,Bogdanovicu koji ima mentalitet Kobija,Datomeu sa vanzemaljskim sutem,Kalinicu sa svim svojim prljavim poslovima iz senke,Diksonu na minijaturama i Anticu na skoku.
CSKA ili Fener, vise mi i nije bitno ko od te dve ekipe.

Vuk

pre 7 godina

Kalinić je povredom Veselog dobio prostora i jako je koristan,jer su se 4 ke preselile na 5,Judo i Antić ..Realno csk je odigrao jako loša 3 meča protiv zvezde,da je igrao protiv jace ekipe izgubio bi 2 od 3 meča sigurno.Ako ne podignu formu sigurno Fener osvaja,ali i sa jakim csk fener može da se nosi bar ravnopravno..Bogdan je odigrao samo solidan meč i bio jedan od boljih,doktor.Pogotovu što je sve dao u drugom poluvremenu.Ne znam koliko pratite ali pogledajte nekad neke akcije,taktička iznenađenja i Zeljko Obradović volio ga neko ili ne je Bog košarke.

Nenad

pre 7 godina

To se znalo..i da je Real dobio ovu tesko da bi dobio 4 utakmicu..cestitke velikom Zeljku Obradovicu i nasim reprezentativcima Bogdanovicu i Kalinicu ma plasmanu..samo napred do titule..

ginobili

pre 7 godina

Bas kako sam i prije par mjeseci rekao Fener je siguran ucesnik F4. Finale 90% po meni Cska Fener i Turci uzimaju titulu. Razlog je jednostavan, Cska se mucio sa Zvezdom i jedva prosao, Fener je Zvezdu otresao 4-5 puta ove godine, tu je i Zeljko koje je isto prevaga u odnosu na Iturdisa, jos ako im se Vesely vrati, nema tu puno analiza... Zahvalite mi kad podignete lovu :)

bbr

pre 7 godina

Bogdanovic standardno vrhunska odbrana kao cele sezone,napad u prvom poluvremenu dosta lose,ali i dosta skokova ofanzivnih,defanzivnih,u drugom se skroz probudio i za oko 16min dao 17 poena.Kalinic odlican,definitivno je dobio samopouzdanje u napadu,odbrana nije bila upitna kod njega ali se od povrede Veselog, a posebno od forsiranja smol bol postave Obradovica gde on pokriva laznu cetvorku a cuva sve od 1 do 5-ice, strasno dobro snasao i postao cak i ofanzivno neki mali faktor,sto je u timu gde su pored pomenutih i Datome,Antic,Ali-ja ili kako se sad zove onaj plej,Slukasa,Hikmena...sve igraci koji su u prethodnim klubovima bili prva ili druga napadacka opcija,nije to lako sklopiti u tim a jos teze je igracima da se izbore za loptu.

Jole

pre 7 godina

Uh kako su se neki radovali kad je Željku pao real, kleli su ovde pominjali neku karmu, pa neki bumerang i kaznu za neko "puštanje reala" ...prognozirali lagan prolaz realu...ali džaba sve to kad je Željko Bog, a zna se zašto su ga pljuvali zvezdaši jer ih redovno pobeđuje kad god se sretnu pa im je krivo što je Partizanu doneo evropsku krunu za kojom žude godinama...a bilo je od 300 komentara 290 protiv njega, žao mi je ali bumerang se vratio vama, on je prošao lagano a vi niste poyy

Tool

pre 7 godina

Bogdan i Kalina razguzili Real. Baš mi je drago, ja generalno ne volim španske ekipe, Real pogotovo, najljigavija ekipa ikada. Finale će biti Fener - CSKA, pa neka bolji pobedi, da neko od naših osvoji Evroligu. Blagu prednost za osvajanje dajem Feneru, pogotovo ako se Veseli oporavi.

MikiP

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu.
Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.

Gajdza

pre 7 godina

Ekpe Udoh izdominirao u odsustvu Veselog, lik je demolirao Real. Idex oko 70 i ono +/- ima preko +60..
Kalina x faktor, a Bogdan vidi je da je u sjajnoj formi.

sve znalci,nikad sutnuli na kos

pre 7 godina

Sta zna taj Zeljko,to je los trener koji uzima samo bogate klubove,nece taj vise nikada nista osvojiti...pa on pusta koga hoce. A i taj Bogdanovic- nikad igraca od njega.nacisto se pogubio tamo,nema slobodu u igri- a mogao je biti medju najboljima u Evropi. Kalinic je cisti promasaj,odlazak u Fener,kod tenera koji mu nije dao da igra samo zato sto je dosao iz Zvezde.

zagor

pre 7 godina

grobar zeljko, nas sportski protivnik, preso je igricu u evropi. fener je za klasu bolji od svih (cska je smesan za fener) i osvojice titulu bez veselog laganini. treba covek da ide u nba, jer ovo vise nije zanimljivo :)

4444

pre 7 godina

Real je sraman. Znaci, ne pamtim kada su imali losiju igru. Plus, igraci koji mogu nesto individualno da odigraju kao Rodrigez, Fernandez i Ljulj nisu uradili nista. Nadam se da Barsa nece u polufinalu odigrati neku ludacku tekmu protiv Fenera i proci dalje.

Mladjoni

pre 7 godina

Sa zdravim Janom,ova ekipa je prvi favorit za titulu prvaka Evrope !
Pre pocetka 4finalnih serija,mnogi su u prvi plan stavljali Cska,medjutim,bez glavnog igraca ovako pocistiti jedan Real,to mogu samo najbolji...
Mislim da bi svi u Srbiji koje vole kosarku,najvise voleli pakleno finale Fener-Cska,za sada sve ide u tom pravcu,mada su nas prethodne godine naucile da se na F4 ne sme praviti lista favorita...

iv

pre 7 godina

šta je s odbranom, željko... cc, zatvorio kenjkave špance kao seljak ovce. ne mogu da mrdnu. ono čudo od tamnog centra ubija. naši vrhunski. datome, da ne povjeruje čovek da je italijan. strašna ekipa.
zoc osvaja ovo, posebno ako se čeh vrati.

cokli penal

pre 7 godina

to je ta zvezdina grupa u top 16, dva tima pociscena i treci ce prekosutra za Rusiju. jedino Fener al oni su bili predominantni u grupi.

Arsenalovac

pre 7 godina

Fener će proći Laboral i u finalu čeka CSKA.Mada,ja nikako ne bih otpisao Barsu(99% Barsa prolazi na f4) jer u jednom meču može itekako da se nosi sa bilo kim.CSKA uvek na f4 odigra mnogo slabije,malo zbog umora ali i zbog rivala i pritiska i nisu se snalazili.VIdećemo,čeka nas sjajna završnica u Berlinu.

the truth only

pre 7 godina

Zeljko je vrhunski strucnjak, pokazao po ko zna koji put. Kalina jako dobar, veoma zahvalan igrac, skace, igra odbranu kao lav, kupi otpatke. Svaka ekipa da ga pozeli. Datome je ubica, ako on nije imao mjesta u Nba, treba dobro da se zapitaju, kompletan igrac. Judo odlican centar, zahvalan, borben. Zeljko je napravio silu od njega. Bogdan se igra kosarke, odlican kosarkas, igra brutalnu odbranu, igra veoma pametno. Izrastao u najboljeg beka starog kontinenta. Pisem kao zvezdas, ne volim zaostale klubaske fore. Sve me ovo hrabri zbog repke. Pozz

Nenad

pre 7 godina

To se znalo..i da je Real dobio ovu tesko da bi dobio 4 utakmicu..cestitke velikom Zeljku Obradovicu i nasim reprezentativcima Bogdanovicu i Kalinicu ma plasmanu..samo napred do titule..

Vuk

pre 7 godina

Kalinić je povredom Veselog dobio prostora i jako je koristan,jer su se 4 ke preselile na 5,Judo i Antić ..Realno csk je odigrao jako loša 3 meča protiv zvezde,da je igrao protiv jace ekipe izgubio bi 2 od 3 meča sigurno.Ako ne podignu formu sigurno Fener osvaja,ali i sa jakim csk fener može da se nosi bar ravnopravno..Bogdan je odigrao samo solidan meč i bio jedan od boljih,doktor.Pogotovu što je sve dao u drugom poluvremenu.Ne znam koliko pratite ali pogledajte nekad neke akcije,taktička iznenađenja i Zeljko Obradović volio ga neko ili ne je Bog košarke.

sve znalci,nikad sutnuli na kos

pre 7 godina

Sta zna taj Zeljko,to je los trener koji uzima samo bogate klubove,nece taj vise nikada nista osvojiti...pa on pusta koga hoce. A i taj Bogdanovic- nikad igraca od njega.nacisto se pogubio tamo,nema slobodu u igri- a mogao je biti medju najboljima u Evropi. Kalinic je cisti promasaj,odlazak u Fener,kod tenera koji mu nije dao da igra samo zato sto je dosao iz Zvezde.

blaza

pre 7 godina

Kalina čekao F8 da proradi-haha.Cim je dobio malo vise prostora pošto Luidji igra cesto četvorku posto nije tu Veseli on je pokazao mnogo.Bravo Kalina

ginobili

pre 7 godina

Bas kako sam i prije par mjeseci rekao Fener je siguran ucesnik F4. Finale 90% po meni Cska Fener i Turci uzimaju titulu. Razlog je jednostavan, Cska se mucio sa Zvezdom i jedva prosao, Fener je Zvezdu otresao 4-5 puta ove godine, tu je i Zeljko koje je isto prevaga u odnosu na Iturdisa, jos ako im se Vesely vrati, nema tu puno analiza... Zahvalite mi kad podignete lovu :)

panda

pre 7 godina

Zasto niko ne napise da je Limoz veceras dobio neugodnog Ruana u derbiju zacelja nikad gore Francuske lige ?
Tacno je da je Ruan vec ispao iz lige i da ima 24 puta manji budzet od ekipe Duloa-de-kola ali igrali su egal do samog kraja ... 90-95 !
Dulo-de-kolo se nije plasirao u plej-of nikad gore Fr lige ali sa ovom pobedom se nastavlja Dulomanija ...
One babe ih cekaju po raskrsnicama Limoza ... Od veceras nose i zastave Partizan-Igokee ...
(Slobodan, 19. april 2016 23:00)

Šta da piše, i napiše kad si i sam rekao da je derbi začelja nikad gore lige?! Si ti to na nekakvim lepkovima čoveče!?!

menjam Prizren za Dzenkisa

pre 7 godina

Gde li su sad oni slini ctrucnjaci sto su predvidjali debakl Zeljka od Reala!? Da nije bilo Zelja ti strucnjaci ne bih gledali CSKA u BG-u. Bravo Zeljko jos jednom! Fil Dzekson NBA-Zeljko Obradovic Evropa! Ostaviti Real na 63 poena kod kuce, i glat ih dobiti 3:0 ukupno...naklon do poda. Bravo za Kalinu i Bogdana!

Arsenalovac

pre 7 godina

Fener će proći Laboral i u finalu čeka CSKA.Mada,ja nikako ne bih otpisao Barsu(99% Barsa prolazi na f4) jer u jednom meču može itekako da se nosi sa bilo kim.CSKA uvek na f4 odigra mnogo slabije,malo zbog umora ali i zbog rivala i pritiska i nisu se snalazili.VIdećemo,čeka nas sjajna završnica u Berlinu.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Hvala Judou za kos u poslednjoj cetvrtini i Bogdanovicu za celo drugo poluvreme. Polako mi krce put ka placanju skolarine. Jos samo 10000 :D

mister mister

pre 7 godina

Zeljko je nas,pre svega..Ja sam zvezdas,a Zeljka gotivim jer je trenercina,autoritet,legenda,svoj posao radi maksimalno,lud je,a i pije kao klen :)) Zeljko Obradovic je pobednik,zna mnogo to sto radi i njegov tim i igraci su naspanovani do maksimuma!

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Veliki Zelimir Obradovic,sta reci za ciscenje Real Sve Madrida?Sjajno je spremio ekipu,dizanje forme na vreme.Datome,Bogdan,Kalinic(posebnoposlednje dve utakmice),Slukas,Antic,Judo covjek temelj!Jos Jan da se oporavi do F4,ova ekipa moze do trona.I kako kazu 'limenke' poznavaoci kosarkaske igre,'Karma je cudo Obradovicu,pustio si Real da 'nama' napakostis.Pocistice vas Real u 1/4 finale'.Pustio vas Zeljko a Dule ugasio,ali vas 'patriJota' sa KiM 'spasio'...

Tool

pre 7 godina

Bogdan i Kalina razguzili Real. Baš mi je drago, ja generalno ne volim španske ekipe, Real pogotovo, najljigavija ekipa ikada. Finale će biti Fener - CSKA, pa neka bolji pobedi, da neko od naših osvoji Evroligu. Blagu prednost za osvajanje dajem Feneru, pogotovo ako se Veseli oporavi.

MikiP

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu.
Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.

bbr

pre 7 godina

Bogdanovic standardno vrhunska odbrana kao cele sezone,napad u prvom poluvremenu dosta lose,ali i dosta skokova ofanzivnih,defanzivnih,u drugom se skroz probudio i za oko 16min dao 17 poena.Kalinic odlican,definitivno je dobio samopouzdanje u napadu,odbrana nije bila upitna kod njega ali se od povrede Veselog, a posebno od forsiranja smol bol postave Obradovica gde on pokriva laznu cetvorku a cuva sve od 1 do 5-ice, strasno dobro snasao i postao cak i ofanzivno neki mali faktor,sto je u timu gde su pored pomenutih i Datome,Antic,Ali-ja ili kako se sad zove onaj plej,Slukasa,Hikmena...sve igraci koji su u prethodnim klubovima bili prva ili druga napadacka opcija,nije to lako sklopiti u tim a jos teze je igracima da se izbore za loptu.

zagor

pre 7 godina

grobar zeljko, nas sportski protivnik, preso je igricu u evropi. fener je za klasu bolji od svih (cska je smesan za fener) i osvojice titulu bez veselog laganini. treba covek da ide u nba, jer ovo vise nije zanimljivo :)

Gajdza

pre 7 godina

Ekpe Udoh izdominirao u odsustvu Veselog, lik je demolirao Real. Idex oko 70 i ono +/- ima preko +60..
Kalina x faktor, a Bogdan vidi je da je u sjajnoj formi.

Mladjoni

pre 7 godina

Sa zdravim Janom,ova ekipa je prvi favorit za titulu prvaka Evrope !
Pre pocetka 4finalnih serija,mnogi su u prvi plan stavljali Cska,medjutim,bez glavnog igraca ovako pocistiti jedan Real,to mogu samo najbolji...
Mislim da bi svi u Srbiji koje vole kosarku,najvise voleli pakleno finale Fener-Cska,za sada sve ide u tom pravcu,mada su nas prethodne godine naucile da se na F4 ne sme praviti lista favorita...

Jole

pre 7 godina

Uh kako su se neki radovali kad je Željku pao real, kleli su ovde pominjali neku karmu, pa neki bumerang i kaznu za neko "puštanje reala" ...prognozirali lagan prolaz realu...ali džaba sve to kad je Željko Bog, a zna se zašto su ga pljuvali zvezdaši jer ih redovno pobeđuje kad god se sretnu pa im je krivo što je Partizanu doneo evropsku krunu za kojom žude godinama...a bilo je od 300 komentara 290 protiv njega, žao mi je ali bumerang se vratio vama, on je prošao lagano a vi niste poyy

cokli penal

pre 7 godina

to je ta zvezdina grupa u top 16, dva tima pociscena i treci ce prekosutra za Rusiju. jedino Fener al oni su bili predominantni u grupi.

iv

pre 7 godina

šta je s odbranom, željko... cc, zatvorio kenjkave špance kao seljak ovce. ne mogu da mrdnu. ono čudo od tamnog centra ubija. naši vrhunski. datome, da ne povjeruje čovek da je italijan. strašna ekipa.
zoc osvaja ovo, posebno ako se čeh vrati.

Slobodan

pre 7 godina

Zasto niko ne napise da je Limoz veceras dobio neugodnog Ruana u derbiju zacelja nikad gore Francuske lige ?
Tacno je da je Ruan vec ispao iz lige i da ima 24 puta manji budzet od ekipe Duloa-de-kola ali igrali su egal do samog kraja ... 90-95 !
Dulo-de-kolo se nije plasirao u plej-of nikad gore Fr lige ali sa ovom pobedom se nastavlja Dulomanija ...
One babe ih cekaju po raskrsnicama Limoza ... Od veceras nose i zastave Partizan-Igokee ...

Igor Pg

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu.
Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.
(MikiP, 19. april 2016 22:58)
Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..

tarzan

pre 7 godina

Iako real nije ni na 50% takticke spremnosti od prosle sezone,bez jednog od kljucnih igraca ove sezone, Veselog, ovako pocistiti real u 3 meca, to moze samo Zeljko.
A velike cestitke idu Judou koji je nenormalan borac,Bogdanovicu koji ima mentalitet Kobija,Datomeu sa vanzemaljskim sutem,Kalinicu sa svim svojim prljavim poslovima iz senke,Diksonu na minijaturama i Anticu na skoku.
CSKA ili Fener, vise mi i nije bitno ko od te dve ekipe.

4444

pre 7 godina

Real je sraman. Znaci, ne pamtim kada su imali losiju igru. Plus, igraci koji mogu nesto individualno da odigraju kao Rodrigez, Fernandez i Ljulj nisu uradili nista. Nadam se da Barsa nece u polufinalu odigrati neku ludacku tekmu protiv Fenera i proci dalje.

milosh-nish

pre 7 godina

Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)

samo sto cska igra sa pobednikom mecha barselona - lokomotiva :D,stick with the football

Deki

pre 7 godina

@(Milan, 20. april 2016 04:52),razumem da navijaš za Zvezdu, ali se zamisli šta si napisao. To je isto kao kad bi ja napisao za Noleta da nema pojma jer se skoro mučio sa nekim anonimusom u Dejvis kupu. Biti trener u kolektivnom sportu nije jednostavno, posebno je teško uklopiti veličine na jednom mestu. Lakše je raditi sa mladima jer imaš veći autoritet, samo što je tu teži posao jer mora usput i da ih učiš.Željko je najmanje kriv jer nije bilo tada u Beogradu hemije, u ranijim generacijama Divac je to odlično radio.Uostalom, možeš da pišeš šta hoćeš, Željko je po biografiji najveći evropski trener!

aleksandar

pre 7 godina

Bravo za Srbe... Kalinic cim je dobio vise prostora blist. Bogdan sjajn isto ali uzima previse suteva cini mi se...
(4k4.Dex, 20. april 2016 01:33)najbolji igrac uzima najvise suteva

2CRAZY

pre 7 godina

Drago mi je sto su dobili 3:0, ali Bogdan ima jos dosta da uci i napreduje, jako puno gresi i sutira iz nekih nemogucih pozicija... mlad je, naucice valjda, ali razumem Zeljka sto onoliko pizdi na njega.

Zlatne ruke sinko

pre 7 godina

Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42) Auuu sine ala tebi nije dobro....zvezda:fener 0-4

Cinik

pre 7 godina

Vidite da jedan igrač koji je ponikao u Partizanu vredi koliko i cela ekipa Zvezde jer sam reševa već se ne zna koliko utakmica. Jan Veseli, doašo u Partizan sa 17 godina i dokle je dogurao. Na kraju, sjajni Kalinić, trebala mu je cela sezona da shvati kako se igra uz Bogdanovića i Veselog a uz trenera Obradovića koji su svi ponikli u Partizanu. I sada se jave tamo neki Djilas, neki Čović i Vučić i namerno uništavaju Partizan. Sramota za Srbiju a ne za njih jer oni i nemaju obraz.

ilr bato

pre 7 godina

@Slobodan Dule je u Limoz dosao posle dvadesetog kola.A da sta ti je sve uradio da ces do kraja zivota da mu pamtis svaki poraz.1998 je dug period.Jos klub ugasen.

Bane

pre 7 godina

(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)

Ako porediš utakmice CSKA i Fenera protiv Zvezde neznam kojom si računicom došao do tog zaključka. Fener vas je dobio u svim fazama Evrolige bez nekih preteranih problema dok se CSKA baš namučio. Prostom računicom Fener je kvalitetniji od CSKA jer vas je dobio više puta neko CSKA.

podsetnik

pre 7 godina

Trebali ste da napomenete jos jednu cinjenicu da od kad je Zeljko dosao Fener je ostvario svoje drugo ucesce na F4 A predhodnih godina nisu uspevali ni grupu da prodju u evroligi kad su se zvali nekadasnji Ulker.

Vz

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu. Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.(MikiP, 19. april 2016 22:58)Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)
Zvezda jeste kvalitetna ove sezone. Problem je sto ova glupost koju si napisao nema veze sa realnoscu. Pa fener vas je cetkao 4-5 puta ove sezone. Cska je igrao protiv zvezde bez 2 ekstremno bitna igraca u reketu sto se mnogo osetilo. Ne znam koliko bi to promenilo tok utakmica, ali mislim da bi ih znatno lakse dobili. Opet, ne umanjujuci z ezdinu sezonu, jednostavno mislim da je cska preveliki zalogaj sto se i pokazalo.
Ko ce uzeti titulu, videcemo. Sve ekipe su dobre. Barsa deluje najtanje, ali ipak je to barsa. Kaha igra odlicno. Fener i cska su preozbiljne ekipe. Ako se feneru i cska oporave povredjeni igraci....videcemo :)

Nenad

pre 7 godina

@Slobodan

Nije on na lepkovima samo jos vuce traume od Duska Vujosevica..Rekao bih mu da je Limoz bio i prvak evrope i svojoj istoriji kada ih je sa klupe vodio veliki Boza Maljkovic ali bojim se da to ne produzi traumu..

Donekle poznavalac kosarke

pre 7 godina

Odlicno izdanje Fenera protiv Reala uopste u celoj seriji. Zeljku svaka cast na trenerskom pecetu i vodjenju utakmice kao da su svi igraci delovali timski otud ovako nekako ocekivan rezultat protiv Reala koji je ocito umorom trija Rudija,Cace,Ljulja zbog povreda donekle reprezentativnih obaveza na leto nisu mogli vise da iznesu od ovog samog cetvrtfinala.Stoga pocisceni su zasluzeno! E sad put F4 Berlin do trofeja za Fener je donekle olaksan jer bi trebalo da dobije Kahu u polufinalu koja jeste pocistila Pao sa Saletom i imaju sjajnu sezonu iza sebe ali prednost je na strani Zoca u odnosu Perasovica. Tako da jedino ko moze ih poremeti je Cska a ocekuje se da bude to finale koje najavljeno dugo ocekivano jer su na najvise pokazali u evroligi tokom cele sezone od svih klubova.

Dalibor

pre 7 godina

LOL, grobari poceli da navijaju i za turke, samo nek je protiv Zvezde.Nas Zeljko ne.zanima, nama se nije nista vratilo. jedini koji ovde pate ste vi, jer ste ove sezone menjali klubove svake nedelje.Kad je Zvezda dobila taj Real, onda je on bio nikad slabiji.Kad je dosla Zvezda u top 8, kazete nikad slabija grupa, ali niko ne kaze kakva je bila prva grupa Zvezdija sa Realom, Himkijem, Fenerom. vi ste svojevremeno ispadali u laksim grulama.Prognozirali ste Zvezdi kos razliku -80 u ova 3 meca, a na kraju Razlika je bila.manja u 3 meca, nego vama jedan mec sa CSKA. Tako mozete samo da patite, jer i sledece godine gledacete Zvezdu 30 nedelja u evroligi, i 30 nedelja navijanja za turke, ustase, grke i ostale. Zavist je cudo, sad ste obican mali klub pred bankrotom

trepca

pre 7 godina

Obradovic,trenercina....Kako bi volio da ga vidim da trenira neki NBA klub,vjerujem da bi i tamo bio uspjesan,zaveo bi red.
(Sinisa, 19. april 2016 22:43)

Da pratis NBA znao bi da tamo nijedan trener ne galami na igrace kao sto se to radi u Evropi. Ajde, nadji mi jedan klip na youtube-u gde se trener u NBA dere svojim igracima! Obradovic zato nikada nece moci da trenira neku NBA ekipu. Mislim da bi zbog svog temperamenta dobio ili batine ili otkaz vec nakon par meseci.

BOGdan bre kakav KalEnić

pre 7 godina

To je kad ekipa ima trenera a ne kao Đorđević koji ništa nije napredovao kao trener ili nedaj bože onaj retard Pablo Laso koji blage veze nema al ima sreće da se dočepao Reala, sa tim timom bi i Darko Ruso bio prvak Evrope...

JPR23

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu. Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.(MikiP, 19. april 2016 22:58)Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)
Da kao i sto to regularno radi.. CSKA je "The Looser" sto se tice F4, koliko su vec puta podbacili.. Tako da to ciscenje, ne bi bas prognosirao tako olako ;)

Milan

pre 7 godina

Sa visemilionskim budzetima svaki pristojan trener bi isto uradio, on se pokazao kad je vodio nacionalni tim i to u sred Beograda, bili smo smesni, a imao najbolji tim!
Posle toga jos vikao na novinare, ocigledan nedostatak samokontrole, koja doduse kod svih velikih ega ne manjka!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Tako je bre! 
Počistio! Metla! 
A ne treći tesan poraz...Theo hOĆEš li da dođeš.
(113,8dB, 19. april 2016 23:45)

Pa jedno je kad počistiš protivnika da u tri utakmice ŠANSE nije imao da se vrati a skroz drugo kad isto dobiješ 3-0 ali se BUKVALNO JEDVA PROVUČEŠ iako si mnogo kvalitetniji, ne razumem ovako zloban komentar

Igor Pg

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu.
Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.
(MikiP, 19. april 2016 22:58)
Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..

Slobodan

pre 7 godina

Zasto niko ne napise da je Limoz veceras dobio neugodnog Ruana u derbiju zacelja nikad gore Francuske lige ?
Tacno je da je Ruan vec ispao iz lige i da ima 24 puta manji budzet od ekipe Duloa-de-kola ali igrali su egal do samog kraja ... 90-95 !
Dulo-de-kolo se nije plasirao u plej-of nikad gore Fr lige ali sa ovom pobedom se nastavlja Dulomanija ...
One babe ih cekaju po raskrsnicama Limoza ... Od veceras nose i zastave Partizan-Igokee ...

2CRAZY

pre 7 godina

Drago mi je sto su dobili 3:0, ali Bogdan ima jos dosta da uci i napreduje, jako puno gresi i sutira iz nekih nemogucih pozicija... mlad je, naucice valjda, ali razumem Zeljka sto onoliko pizdi na njega.

4444

pre 7 godina

Real je sraman. Znaci, ne pamtim kada su imali losiju igru. Plus, igraci koji mogu nesto individualno da odigraju kao Rodrigez, Fernandez i Ljulj nisu uradili nista. Nadam se da Barsa nece u polufinalu odigrati neku ludacku tekmu protiv Fenera i proci dalje.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Veliki Zelimir Obradovic,sta reci za ciscenje Real Sve Madrida?Sjajno je spremio ekipu,dizanje forme na vreme.Datome,Bogdan,Kalinic(posebnoposlednje dve utakmice),Slukas,Antic,Judo covjek temelj!Jos Jan da se oporavi do F4,ova ekipa moze do trona.I kako kazu 'limenke' poznavaoci kosarkaske igre,'Karma je cudo Obradovicu,pustio si Real da 'nama' napakostis.Pocistice vas Real u 1/4 finale'.Pustio vas Zeljko a Dule ugasio,ali vas 'patriJota' sa KiM 'spasio'...

ginobili

pre 7 godina

Bas kako sam i prije par mjeseci rekao Fener je siguran ucesnik F4. Finale 90% po meni Cska Fener i Turci uzimaju titulu. Razlog je jednostavan, Cska se mucio sa Zvezdom i jedva prosao, Fener je Zvezdu otresao 4-5 puta ove godine, tu je i Zeljko koje je isto prevaga u odnosu na Iturdisa, jos ako im se Vesely vrati, nema tu puno analiza... Zahvalite mi kad podignete lovu :)

Milan

pre 7 godina

Sa visemilionskim budzetima svaki pristojan trener bi isto uradio, on se pokazao kad je vodio nacionalni tim i to u sred Beograda, bili smo smesni, a imao najbolji tim!
Posle toga jos vikao na novinare, ocigledan nedostatak samokontrole, koja doduse kod svih velikih ega ne manjka!

panda

pre 7 godina

Zasto niko ne napise da je Limoz veceras dobio neugodnog Ruana u derbiju zacelja nikad gore Francuske lige ?
Tacno je da je Ruan vec ispao iz lige i da ima 24 puta manji budzet od ekipe Duloa-de-kola ali igrali su egal do samog kraja ... 90-95 !
Dulo-de-kolo se nije plasirao u plej-of nikad gore Fr lige ali sa ovom pobedom se nastavlja Dulomanija ...
One babe ih cekaju po raskrsnicama Limoza ... Od veceras nose i zastave Partizan-Igokee ...
(Slobodan, 19. april 2016 23:00)

Šta da piše, i napiše kad si i sam rekao da je derbi začelja nikad gore lige?! Si ti to na nekakvim lepkovima čoveče!?!

Dalibor

pre 7 godina

LOL, grobari poceli da navijaju i za turke, samo nek je protiv Zvezde.Nas Zeljko ne.zanima, nama se nije nista vratilo. jedini koji ovde pate ste vi, jer ste ove sezone menjali klubove svake nedelje.Kad je Zvezda dobila taj Real, onda je on bio nikad slabiji.Kad je dosla Zvezda u top 8, kazete nikad slabija grupa, ali niko ne kaze kakva je bila prva grupa Zvezdija sa Realom, Himkijem, Fenerom. vi ste svojevremeno ispadali u laksim grulama.Prognozirali ste Zvezdi kos razliku -80 u ova 3 meca, a na kraju Razlika je bila.manja u 3 meca, nego vama jedan mec sa CSKA. Tako mozete samo da patite, jer i sledece godine gledacete Zvezdu 30 nedelja u evroligi, i 30 nedelja navijanja za turke, ustase, grke i ostale. Zavist je cudo, sad ste obican mali klub pred bankrotom

Vuk

pre 7 godina

Kalinić je povredom Veselog dobio prostora i jako je koristan,jer su se 4 ke preselile na 5,Judo i Antić ..Realno csk je odigrao jako loša 3 meča protiv zvezde,da je igrao protiv jace ekipe izgubio bi 2 od 3 meča sigurno.Ako ne podignu formu sigurno Fener osvaja,ali i sa jakim csk fener može da se nosi bar ravnopravno..Bogdan je odigrao samo solidan meč i bio jedan od boljih,doktor.Pogotovu što je sve dao u drugom poluvremenu.Ne znam koliko pratite ali pogledajte nekad neke akcije,taktička iznenađenja i Zeljko Obradović volio ga neko ili ne je Bog košarke.

cokli penal

pre 7 godina

to je ta zvezdina grupa u top 16, dva tima pociscena i treci ce prekosutra za Rusiju. jedino Fener al oni su bili predominantni u grupi.

Jole

pre 7 godina

Uh kako su se neki radovali kad je Željku pao real, kleli su ovde pominjali neku karmu, pa neki bumerang i kaznu za neko "puštanje reala" ...prognozirali lagan prolaz realu...ali džaba sve to kad je Željko Bog, a zna se zašto su ga pljuvali zvezdaši jer ih redovno pobeđuje kad god se sretnu pa im je krivo što je Partizanu doneo evropsku krunu za kojom žude godinama...a bilo je od 300 komentara 290 protiv njega, žao mi je ali bumerang se vratio vama, on je prošao lagano a vi niste poyy

Cinik

pre 7 godina

Vidite da jedan igrač koji je ponikao u Partizanu vredi koliko i cela ekipa Zvezde jer sam reševa već se ne zna koliko utakmica. Jan Veseli, doašo u Partizan sa 17 godina i dokle je dogurao. Na kraju, sjajni Kalinić, trebala mu je cela sezona da shvati kako se igra uz Bogdanovića i Veselog a uz trenera Obradovića koji su svi ponikli u Partizanu. I sada se jave tamo neki Djilas, neki Čović i Vučić i namerno uništavaju Partizan. Sramota za Srbiju a ne za njih jer oni i nemaju obraz.

menjam Prizren za Dzenkisa

pre 7 godina

Gde li su sad oni slini ctrucnjaci sto su predvidjali debakl Zeljka od Reala!? Da nije bilo Zelja ti strucnjaci ne bih gledali CSKA u BG-u. Bravo Zeljko jos jednom! Fil Dzekson NBA-Zeljko Obradovic Evropa! Ostaviti Real na 63 poena kod kuce, i glat ih dobiti 3:0 ukupno...naklon do poda. Bravo za Kalinu i Bogdana!

trepca

pre 7 godina

Obradovic,trenercina....Kako bi volio da ga vidim da trenira neki NBA klub,vjerujem da bi i tamo bio uspjesan,zaveo bi red.
(Sinisa, 19. april 2016 22:43)

Da pratis NBA znao bi da tamo nijedan trener ne galami na igrace kao sto se to radi u Evropi. Ajde, nadji mi jedan klip na youtube-u gde se trener u NBA dere svojim igracima! Obradovic zato nikada nece moci da trenira neku NBA ekipu. Mislim da bi zbog svog temperamenta dobio ili batine ili otkaz vec nakon par meseci.

sve znalci,nikad sutnuli na kos

pre 7 godina

Sta zna taj Zeljko,to je los trener koji uzima samo bogate klubove,nece taj vise nikada nista osvojiti...pa on pusta koga hoce. A i taj Bogdanovic- nikad igraca od njega.nacisto se pogubio tamo,nema slobodu u igri- a mogao je biti medju najboljima u Evropi. Kalinic je cisti promasaj,odlazak u Fener,kod tenera koji mu nije dao da igra samo zato sto je dosao iz Zvezde.

BOGdan bre kakav KalEnić

pre 7 godina

To je kad ekipa ima trenera a ne kao Đorđević koji ništa nije napredovao kao trener ili nedaj bože onaj retard Pablo Laso koji blage veze nema al ima sreće da se dočepao Reala, sa tim timom bi i Darko Ruso bio prvak Evrope...

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Hvala Judou za kos u poslednjoj cetvrtini i Bogdanovicu za celo drugo poluvreme. Polako mi krce put ka placanju skolarine. Jos samo 10000 :D

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Tako je bre! 
Počistio! Metla! 
A ne treći tesan poraz...Theo hOĆEš li da dođeš.
(113,8dB, 19. april 2016 23:45)

Pa jedno je kad počistiš protivnika da u tri utakmice ŠANSE nije imao da se vrati a skroz drugo kad isto dobiješ 3-0 ali se BUKVALNO JEDVA PROVUČEŠ iako si mnogo kvalitetniji, ne razumem ovako zloban komentar

Nenad

pre 7 godina

To se znalo..i da je Real dobio ovu tesko da bi dobio 4 utakmicu..cestitke velikom Zeljku Obradovicu i nasim reprezentativcima Bogdanovicu i Kalinicu ma plasmanu..samo napred do titule..

Zlatne ruke sinko

pre 7 godina

Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42) Auuu sine ala tebi nije dobro....zvezda:fener 0-4

Arsenalovac

pre 7 godina

Fener će proći Laboral i u finalu čeka CSKA.Mada,ja nikako ne bih otpisao Barsu(99% Barsa prolazi na f4) jer u jednom meču može itekako da se nosi sa bilo kim.CSKA uvek na f4 odigra mnogo slabije,malo zbog umora ali i zbog rivala i pritiska i nisu se snalazili.VIdećemo,čeka nas sjajna završnica u Berlinu.

blaza

pre 7 godina

Kalina čekao F8 da proradi-haha.Cim je dobio malo vise prostora pošto Luidji igra cesto četvorku posto nije tu Veseli on je pokazao mnogo.Bravo Kalina

zagor

pre 7 godina

grobar zeljko, nas sportski protivnik, preso je igricu u evropi. fener je za klasu bolji od svih (cska je smesan za fener) i osvojice titulu bez veselog laganini. treba covek da ide u nba, jer ovo vise nije zanimljivo :)

mister mister

pre 7 godina

Zeljko je nas,pre svega..Ja sam zvezdas,a Zeljka gotivim jer je trenercina,autoritet,legenda,svoj posao radi maksimalno,lud je,a i pije kao klen :)) Zeljko Obradovic je pobednik,zna mnogo to sto radi i njegov tim i igraci su naspanovani do maksimuma!

Bane

pre 7 godina

(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)

Ako porediš utakmice CSKA i Fenera protiv Zvezde neznam kojom si računicom došao do tog zaključka. Fener vas je dobio u svim fazama Evrolige bez nekih preteranih problema dok se CSKA baš namučio. Prostom računicom Fener je kvalitetniji od CSKA jer vas je dobio više puta neko CSKA.

MikiP

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu.
Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.

JPR23

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu. Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.(MikiP, 19. april 2016 22:58)Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)
Da kao i sto to regularno radi.. CSKA je "The Looser" sto se tice F4, koliko su vec puta podbacili.. Tako da to ciscenje, ne bi bas prognosirao tako olako ;)

ilr bato

pre 7 godina

@Slobodan Dule je u Limoz dosao posle dvadesetog kola.A da sta ti je sve uradio da ces do kraja zivota da mu pamtis svaki poraz.1998 je dug period.Jos klub ugasen.

tarzan

pre 7 godina

Iako real nije ni na 50% takticke spremnosti od prosle sezone,bez jednog od kljucnih igraca ove sezone, Veselog, ovako pocistiti real u 3 meca, to moze samo Zeljko.
A velike cestitke idu Judou koji je nenormalan borac,Bogdanovicu koji ima mentalitet Kobija,Datomeu sa vanzemaljskim sutem,Kalinicu sa svim svojim prljavim poslovima iz senke,Diksonu na minijaturama i Anticu na skoku.
CSKA ili Fener, vise mi i nije bitno ko od te dve ekipe.

Mladjoni

pre 7 godina

Sa zdravim Janom,ova ekipa je prvi favorit za titulu prvaka Evrope !
Pre pocetka 4finalnih serija,mnogi su u prvi plan stavljali Cska,medjutim,bez glavnog igraca ovako pocistiti jedan Real,to mogu samo najbolji...
Mislim da bi svi u Srbiji koje vole kosarku,najvise voleli pakleno finale Fener-Cska,za sada sve ide u tom pravcu,mada su nas prethodne godine naucile da se na F4 ne sme praviti lista favorita...

the truth only

pre 7 godina

Zeljko je vrhunski strucnjak, pokazao po ko zna koji put. Kalina jako dobar, veoma zahvalan igrac, skace, igra odbranu kao lav, kupi otpatke. Svaka ekipa da ga pozeli. Datome je ubica, ako on nije imao mjesta u Nba, treba dobro da se zapitaju, kompletan igrac. Judo odlican centar, zahvalan, borben. Zeljko je napravio silu od njega. Bogdan se igra kosarke, odlican kosarkas, igra brutalnu odbranu, igra veoma pametno. Izrastao u najboljeg beka starog kontinenta. Pisem kao zvezdas, ne volim zaostale klubaske fore. Sve me ovo hrabri zbog repke. Pozz

iv

pre 7 godina

šta je s odbranom, željko... cc, zatvorio kenjkave špance kao seljak ovce. ne mogu da mrdnu. ono čudo od tamnog centra ubija. naši vrhunski. datome, da ne povjeruje čovek da je italijan. strašna ekipa.
zoc osvaja ovo, posebno ako se čeh vrati.

Tool

pre 7 godina

Bogdan i Kalina razguzili Real. Baš mi je drago, ja generalno ne volim španske ekipe, Real pogotovo, najljigavija ekipa ikada. Finale će biti Fener - CSKA, pa neka bolji pobedi, da neko od naših osvoji Evroligu. Blagu prednost za osvajanje dajem Feneru, pogotovo ako se Veseli oporavi.

bbr

pre 7 godina

Bogdanovic standardno vrhunska odbrana kao cele sezone,napad u prvom poluvremenu dosta lose,ali i dosta skokova ofanzivnih,defanzivnih,u drugom se skroz probudio i za oko 16min dao 17 poena.Kalinic odlican,definitivno je dobio samopouzdanje u napadu,odbrana nije bila upitna kod njega ali se od povrede Veselog, a posebno od forsiranja smol bol postave Obradovica gde on pokriva laznu cetvorku a cuva sve od 1 do 5-ice, strasno dobro snasao i postao cak i ofanzivno neki mali faktor,sto je u timu gde su pored pomenutih i Datome,Antic,Ali-ja ili kako se sad zove onaj plej,Slukasa,Hikmena...sve igraci koji su u prethodnim klubovima bili prva ili druga napadacka opcija,nije to lako sklopiti u tim a jos teze je igracima da se izbore za loptu.

aleksandar

pre 7 godina

Bravo za Srbe... Kalinic cim je dobio vise prostora blist. Bogdan sjajn isto ali uzima previse suteva cini mi se...
(4k4.Dex, 20. april 2016 01:33)najbolji igrac uzima najvise suteva

Gajdza

pre 7 godina

Ekpe Udoh izdominirao u odsustvu Veselog, lik je demolirao Real. Idex oko 70 i ono +/- ima preko +60..
Kalina x faktor, a Bogdan vidi je da je u sjajnoj formi.

Donekle poznavalac kosarke

pre 7 godina

Odlicno izdanje Fenera protiv Reala uopste u celoj seriji. Zeljku svaka cast na trenerskom pecetu i vodjenju utakmice kao da su svi igraci delovali timski otud ovako nekako ocekivan rezultat protiv Reala koji je ocito umorom trija Rudija,Cace,Ljulja zbog povreda donekle reprezentativnih obaveza na leto nisu mogli vise da iznesu od ovog samog cetvrtfinala.Stoga pocisceni su zasluzeno! E sad put F4 Berlin do trofeja za Fener je donekle olaksan jer bi trebalo da dobije Kahu u polufinalu koja jeste pocistila Pao sa Saletom i imaju sjajnu sezonu iza sebe ali prednost je na strani Zoca u odnosu Perasovica. Tako da jedino ko moze ih poremeti je Cska a ocekuje se da bude to finale koje najavljeno dugo ocekivano jer su na najvise pokazali u evroligi tokom cele sezone od svih klubova.

Nenad

pre 7 godina

@Slobodan

Nije on na lepkovima samo jos vuce traume od Duska Vujosevica..Rekao bih mu da je Limoz bio i prvak evrope i svojoj istoriji kada ih je sa klupe vodio veliki Boza Maljkovic ali bojim se da to ne produzi traumu..

Vz

pre 7 godina

Prosle godine je Fener skinuo tadasnjeg prvaka Maccabija sa 3:0. Sticajem okolnosti F4 se igrao u Madridu i bilo je nerealno ocekivati da ce Real 3 godinu za redom propustiti da osvoji titulu. Fener sada igra F4 na domacem terenu (Berlin=Istanbul). Ovakav zicer Zeljko nece propustiti.(MikiP, 19. april 2016 22:58)Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)
Zvezda jeste kvalitetna ove sezone. Problem je sto ova glupost koju si napisao nema veze sa realnoscu. Pa fener vas je cetkao 4-5 puta ove sezone. Cska je igrao protiv zvezde bez 2 ekstremno bitna igraca u reketu sto se mnogo osetilo. Ne znam koliko bi to promenilo tok utakmica, ali mislim da bi ih znatno lakse dobili. Opet, ne umanjujuci z ezdinu sezonu, jednostavno mislim da je cska preveliki zalogaj sto se i pokazalo.
Ko ce uzeti titulu, videcemo. Sve ekipe su dobre. Barsa deluje najtanje, ali ipak je to barsa. Kaha igra odlicno. Fener i cska su preozbiljne ekipe. Ako se feneru i cska oporave povredjeni igraci....videcemo :)

podsetnik

pre 7 godina

Trebali ste da napomenete jos jednu cinjenicu da od kad je Zeljko dosao Fener je ostvario svoje drugo ucesce na F4 A predhodnih godina nisu uspevali ni grupu da prodju u evroligi kad su se zvali nekadasnji Ulker.

milosh-nish

pre 7 godina

Pocistice ih Cska lagano sa 10+ i Kahu u polufinalu i Fenera u finalu. I tad ce valjda svima biti jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone. Zivi bili pa vidjeli..
(Igor Pg, 19. april 2016 23:42)

samo sto cska igra sa pobednikom mecha barselona - lokomotiva :D,stick with the football

Deki

pre 7 godina

@(Milan, 20. april 2016 04:52),razumem da navijaš za Zvezdu, ali se zamisli šta si napisao. To je isto kao kad bi ja napisao za Noleta da nema pojma jer se skoro mučio sa nekim anonimusom u Dejvis kupu. Biti trener u kolektivnom sportu nije jednostavno, posebno je teško uklopiti veličine na jednom mestu. Lakše je raditi sa mladima jer imaš veći autoritet, samo što je tu teži posao jer mora usput i da ih učiš.Željko je najmanje kriv jer nije bilo tada u Beogradu hemije, u ranijim generacijama Divac je to odlično radio.Uostalom, možeš da pišeš šta hoćeš, Željko je po biografiji najveći evropski trener!