Subota, 16.04.2016.

17:30

"Ludnica" u finišu, Kahriman doneo bod Partizanu!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizan odigrali su nerešeno 1:1 (0:0) u 151. večitom derbiju u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Izvor: B92

"Ludnica" u finišu, Kahriman doneo bod Partizanu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

485 Komentari

Sortiraj po:

Djordjevic Goran

pre 7 godina

Covek ga zavukao iz svlacionice Crvene Zvezde a vi pricate o Kahrimanu,koji loptu nije video dok mu nije prosla kroz ruke.Pisanja kako se grobari raduju zbog neresenog reziltata samo govore o frustraciji delija sto nisu pobedili.Ovaj nebeski,svemirski ,najbolji,neunistivi tim stvoren na nasim prostorima sa rezultatima koje trnutno ima ,ne moze da pobedi raspali Partizan,gospodo to je bruka.Ovu utakmicu ste morali da dobijete i pokazete tj.dokazete vasu dominaciju i kvalitet.Od toga nista nisam video,a ako nesto zelite da postignete u kvalifikacijama za ligu sampiona morate da dovedete mnogo bolje igrace .Sa ovakvom igrom dalje od drugog kola necete da prodjete.

mika sumadinac

pre 7 godina

Kada gledam kuci uglavnom stojim iapred tv a.Juce sam sedeo, a zadnjih 15 minuta sam lezao.Kao da sam gledao drugu italijansku ligu...Cak i kada smo izjednacili nisam skocio.Vise sam se radovao kada smo dali cetvrti gol Lučanima.Najgori derbi ikad.Razocaran sam.Cele nedelje cekam taj derbi i onda me ubiju u pojam...nisam mogao sebe da prepoznam.Čak sam jednog trenutka i pomislio da je bilo bolje da smo izgubili 3-2, da makar uzivam u fudbalu, a grobar sam do koske...

Crni Milorade

pre 7 godina

(Jurisic Milorad, 16. april 2016 22:38)
Aj pojasni nam malo ovo oko Saranova koji ne zna da brani. Za Tomica neznalicu nema potrebe. Tu je sve jasno. I pitanje. Jel igrao Neca Mesi?

navikli ste

pre 7 godina

Ali da Ibanjez disciplinuje Evertona...Lucho Srbineeeee!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fancy, 16. april 2016 22:27)
Covek je hrvat.

da se zna

pre 7 godina

kako ste se bre radovali kad ste nam dali gol, sta ste mislilili da ste nas pobedili A, Partizan igra dok sudija nekaze da je kraj.I neradi se o tome dal je remi dal smo treci ,dal je titula ili liga sampiona Mi slavimo Evertona dal je vama jasno sad kakvo golciste uzivancija ,a da jos ovo da vas pitam skim igra zvezdana u sredu za kup ili kad vec Trpaj Everton-e

samba

pre 7 godina

Koliko je Partizan prop'o, kad je njegovim navijacima uspeh remi u derbiju i cak 2x predjen centar..
(zzbz, 16. april 2016 23:35) Sreća pa Everton može da pogodi i sa naše polovine pa i ne moramo da prelazimo centar.

Zar je bitno?

pre 7 godina

Tanak fudbal,nemile scene na tribinama,2 lepa gola i rekao bih nereseno najrealnije.Mora se priznati,Zvezda je bila bolja,mi smo imali tek povremene izlete u njihovih 16.Ne svidja mi se potez Evertona na kraju,mislim da je to jeftin nacin da kupi Grobare,kao ljubi dres a pre 4 meseca nije cuo ni za Srbiju,ni za Partizan.

Neverovatno

pre 7 godina

Everton s 40 metara, uzicko kolce ispred severne tribine! Znamo da ga vole! AHAHAHAHAHA
(trpaj, 16. april 2016 20:17)

Kako ste vi jadni da nemam reci, sta bi bilo da je to neko radio pred Jugom? Zaista ste za zaljenje.

studenat

pre 7 godina

Eto, sta ce sada reci Mihajlovic? Gol je pao posle istek 94. minuta, sudija nije svirao kraj i gol je priznat. Da li ce prozvati sudiju kao onda kad se bacio na igraca u sesnaestercu pa kukao za penalom?

Tajfun Korkut

pre 7 godina

Ovako je Tadić navijao to je bila Državna institucija
(Nele, 16. april 2016 23:33)

I posle 24 aprila ce.Dosta se Vucko radovao i navijao.

Brondby

pre 7 godina

Ovaj derbi je smesan i navijaci. Sutra pravi derbi FCK Mora pasti idemooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

karudijan

pre 7 godina

Potez utakmice nije ni jedan od ova dva gola nego Goguino ispucavanje u korner. Umro sam od smeha....Inace utakmica dosta losa. Partizan ocajan, Zvezda nesto konkretnija, ali ni to nije bila neka igra. Prosla dva derbija su bila mnogo bolja sto se igre tice

mirko

pre 7 godina

@A sutra vanredna sednica skupstine Srbije povodom Zvezdina 3 uzastopna remija.
(Sta uradi to Aleksandre Dzikicu??!, 16. april 2016 22:42)

grobari i matematika

Dragisa Aron Ristic

pre 7 godina

Pa naravno da ce Everton da trci prema severu, zna i on vrlo dobro ko ima najbolje navijace i ko je institucija u ovoj drzavi.. Jadnicak maleni, zeljan je prave euforije sa severa...

drug Vucela

pre 7 godina

Ne znam sta je sporno zbog radovanja na kraju. Slavi covek sto je umesto -17 ostalo samo -14, poznato je da dolazi iz podneblja gde lose podnose zimu. Kako mu je tek bilo na -30 ne smem ni da pomislim, treba ga razumeti...

JessePinkmanPFC

pre 7 godina

Koji antifudbal majko moja, ovo je najgori derbi ikada, više me uopšte ne pali, srećom odgledao sam mnogo dobrih, ovo je slika i države u kojoj se nalazimo, sramno i bedno.
(Delije Čikago, 16. april 2016 20:07)

Slika drzave? Oooo, Ameriko medj' sljivama!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Kahriman neka stavi ruke u ledenu vodu i tako da ih drzi do sledeceg derbija.
Bravo Damire grobaru!!Kamo srece da tako branis i u kvalifikacijama!
Ovaj sastav Zvezde nema sta da trazi u kvalifikacijama za LS,tamo nema pomoci Glodjovica,Vasica...

Dachazvezda

pre 7 godina

Partizan nije mogao da postigne dao gol na način kojijedini moguci način
(Sergio Ramos, 16. april 2016 21:36) # Link komentara

auuuuuuuuu rodjaceeeeeeeee ...

Sta je pisac hteo da kaze?
Pa ti u 10 reci imas 17 padeza i 7 sedam razlicitih vremena (mozda i vise, izgubio sam se totalno u desifrovanju)
Al ga sastavi, obnevideo sam :))))

Sergio Ramos

pre 7 godina

Grobari, niste naučili da nije sramno izgubiti od boljeg?!!! Gde su vam Dulo&comp.? Uskoro ce biti tako i sa Zekom&Bjekom i triom VVV (Vazura, Vuletić, Vucelic).

Uprava unutra!

pre 7 godina

Tole, molimo te da se bodovi još jednom prepolove da bismo imali jednocifren zaostatak za prvoplasiranim.

Navijači NK "Nismo kažnjeni, a igramo pred praznim tribinama"

J. D. Aleksandar

pre 7 godina

Everton je paklen igrac i veliki borac. Nije oke ovo sto je uradio, ali mi navijaci Partizana moramo biti zadovoljni sa njim. Pretrci boga oca, gomilu duela dobije. Uz 3,4 prava pojacanja ovaj tim moze do LE ! Fali nam levi bek, stoper, desetka i jedan kvalitetan napadac. Nadam se da ce onaj mali iz Slovana doci na leto, opasan igrac.

gari

pre 7 godina

Partizan nije mogao da postigne dao gol na način kojijedini moguci način
(Sergio Ramos, 16. april 2016 21:36) malo si pogubljen osim sto si polupismen smanji to sto trosis

Vladimir

pre 7 godina

He,he,he...Sta ti je fudbal!?Na kraju utakmice igraci Zvezde otisli na sever da 15000 navijaca pozdrave svoje heroje i igraci Partizana otisli na jug da ih pozdravi 345 piromana...

misko

pre 7 godina

Alek najveći grobar na Marakani danas je bio sudija Vasić. Ovo je veća kradja nego protiv Javora.Nije mi jasno kako Sašu, Brašanca i onog nesrečnog Brazilaca,Ekipa nije sramota da onako grubo igraju.Dali su razmišljali o tome da su to nečija deca,braća, prijatelji..Ono šta su oni radili je za sudiju za prekršaje ali ne i za grobara Vasića.Zvezdo traži izuzeče za sva vremena.

zvezdan

pre 7 godina

Strucnjaci, da nesto gledate znali biste koliko je Kahriman doneo bodova Zvezdi ove sezone. I danas je imao odbranu pri rezultatu 0-0 u 60. minutu.

Redrum

pre 7 godina

Uzeti 4 boda i pustati redom. Uzme se neka kinta , i zagrepcani da oznoje d'peta za Evropu.
(Toto-ko-tunjo, 16. april 2016 21:34)

Vidim da se nakon današnje predstave masovno mirite sa činjenicom da će opet Evropa trajati celo jedno (pret)kolo. Čemu takva malodušnost, možda izvučete neki veći raspad od vas samih. S druge strane, verovatno je ovo što ti pominješ i jedina kinta koju možete uzeti, pa i nije loša ideja...

Metodije

pre 7 godina

Struja neuspesni covek
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. april 2016 21:31)

Ali ti si za razliku od njega uspesan kosarkas.Pardon "uspesan".Kladim se da ni ne znas gde igra taj cije si ime i prezime iskoristio za nick.Bitno da znas da vredjas druge.

Nebojsa

pre 7 godina

Najslabiji derbi ove sezone imao sam utisak dok sam gledao utakmicu da su obe ekipe zadovoljne da ne izgube C.Zvezda da zavsi sezonu bez poraza dok Parizan da ne izgubi tri meca u sezonu C.zvezda ima da zali za pobedom bila kokretnija od rivala lako dolazi do protivnickog gola problem C.Zvezde je forma pojedinih igraca da ih covek ne prepozna kao da nisu to oni igraci od jesenas sto se tice primljenog gola reci cu da Kahriman nije za mene koji moze da bude prvi golman C.Zvezde sticajem okolnosti stao je na gol ja mislim da ovako primljen gol je dobro dosao da Maksa i Bozovic dobro razmisle ko ce cuvati gol sledece sezone previse ima godina i iskustva da bi se ovakav gol primio

Smart fasizmi,HEIL

pre 7 godina

Trujete nas da bi maraton bio "na nivou" i onda Vam je cudno sto se ovakve stvari desavaju.
Skratili ste ozon za 100 godina a jos vikend nije prosao.

mirko

pre 7 godina

Mnogo komentara na račun Partizanovog gola. Pa i Zvezda je dala gol posle velike greške Gogue, valjda je isto kada pogreši centarhalf i kada pogreši golman.

makibl

pre 7 godina

Sad me tek tuga hvata ...ode oko 250e u 94 minutu :( e majko moja .. carpi 1 , PSV 2 , CZ 1 , Bayern 1 , Lil 2 , ulog oko 5 e i pedala od Kahrimana ..ti sunce zarko ..c.c.c.c

Googler

pre 7 godina

Nije Kahriman nego svemirski šut ovog Evertona. Zvezda bedna i opet će da se osramoti u junu. Godina Terza, Grof i sns histerije se privodi kraju. Partizan konačno ima ozbiljnu igru sa ozbiljnim igračima.

toni bler,moj dobar drugar

pre 7 godina

tuga...jedni već šampioni, drugi gotovo sigurni vicešampioni i umesto da gledamo napadački fudbal,sa puno šansi i golova, bez kalkulisanja mi gledamo 90 min smora...

Tajfun Korkut

pre 7 godina

Milina kad se Grobari raduju bodu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dag Kristi, 16. april 2016 20:19)

Ovako su se i delije radovale bodu u Cacku.Nemoj mi reci da ti nije bilo drago kad ste se izvukli u prethodnom kolu.Jeste da niste zasluzili taj bod protiv Borca ali vi jednostavno NE SMETE da izgubite ove sezone pa to ti je.

duledudule

pre 7 godina

stvarno zanimljivo zapazanje navijaca partizana.onaj sasa d glaserica i everton su trebali biti iskljuceni ranije zbog divljanja.kao evro gol blabla,placite cigani.evrogol bi bio da je isla u raslje,ovo je klasican kiks.golman u kadetima zna da ovo treba da boksuje.ali dobro de.sudjeno je da matematicki obezbedimo titulu na nasem stadionu za dva kola.lepsi je gol sikime nego taj vas.nego uprite vi da bi igrali u evropu,lalat je uvinklao vosu samo tako

Jurisic Milorad

pre 7 godina

Bolje reci Saranov i neznalica Tomic doveli Zvezdu u vodjstvo i doveli na prag pobede.Stvarno su sarani obojica.Ovaj sto ne zna da brani i Tomic sto ne zna da postavi utakmicu,pola sata nismo mogli da se sastavimo,pola sata se mucili da iznesemo loptu.Koliko smo prethodnih 6 utakmica odigrali dobro tako smo danas odigrali katastrofa.Ali sa novim i iskusnijim trenerom verujem da ce nam igra biti jos bolja.

boki

pre 7 godina

Opsti utisak slab serbi. Drugo poluvreme Partizan bez organizovane igre, Tomicu nedostaju igraci sredine terena. Partizan II poluvreme 2 udaraca u okvir gola, jedan pogodak. Dokaz samo sutiraj prema golu, jer raste verovatnoca za postizanje golova. Zao mi je Kahrimana, ali to se desava golmanima, a nihova greska je kobna po ekipu. Odavno nesam gledao slabije izdanje Partizana, ovakva igra ne mami gledaoca, eh nekada ali nema vise.

Koja

pre 7 godina

Posle Dijare, Moreire, Zuke i Klea Grobari dobijaju jos jednog stranca!! Everton!! (Kleo se kleo, 16. april 2016 21:53)

Zelim vam sto vise evertona.

Epitaf

pre 8 godina

Nije kahriman poklonio,nego mu je ovaj slomio prste.ovo nije sut,ovo je projektil.inace i jednima i drugima bolje da ne izlaue u evropu!bice bruke teske.

hohoho

pre 8 godina

"Sasa Ilić je zaradio tri žuta, a ne onaj jedan. Everton je za onaj udarac zaslužio odmah crveni. Brašanac je trebao da dobije drugi žuti... Nista od toga se nije desilo! Zasto? Zato sto je sudija pustio divljanje igracima Partizana. Zasto? On zna jedini verovatno... Grobari i treba da budu srecni jer su se izvukli veceras i neka slave remi iako mi tesko da ih shvatim. Lepo je dati gol za pobedu u poslednjem minutu i radovati se iako ti rival bezi 14 bodova, ali dati gol za remi i praviti neku pobedu od toga mogu samo luzeri...
(Samo kazem, 16. april 2016 20:55)"

Ti treba da budes srecan sto si izvukao samo jednu traumu, onu sa Autokomande, sa 40 metara u 95-om minutu.

Obelix

pre 8 godina

Zvezdi zasluzeno titula, realno je bila bliza pobedi i veceras. Valjda se ovo u 94 vratilo za onu kradju u proslom derbiju. Sto se utakmice tice, mislio sam da od Kizine kukavicke taktike u prvom ovosezonskom derniju nije moglo gore. Medjutim, Tomic me je razuverio. Cele nedelje nesto pretis i pocnes derbi bez napadaca. Uzas. Ne bi nasa pobeda nista polromenila, ali da igras bez napadaca... Nije mi jasno.

zlo i naopako

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Evo ja sebi ne mogu da dodjem, razmišljam dal da se obesim il da nastavim dalje. :)))
(Lošmi, 16. april 2016 20:55)
Ono vopr.

MIKI

pre 8 godina

Da ih vidimo u Evropi...i jedne i druge...ova imitacija od fudbala sto je prodaju veciti moze da prodje samo od Subotice do Surdulice.

opala

pre 8 godina

Na nasem stadionu su nas pobedili sa sudijskom pomoci, a sada ne mogu da pobede ovako kombinovan sastav Partizana na svom terenu. Niste vi ni za azijsku, a kamoli evropsku Ligu Sampiona!

Uzas Subotica

pre 8 godina

Hvala vam crno beli! Danasnja utakmica je dokaz koliki smo mi Grobari mazohisti. Sto vise ovakvih izdanja, mi smo sve zadovoljniji. Mrzimo sebe, volimo Partizan!

Mikan

pre 8 godina

Za sve ove godine derbija, ne sećam se da je ikada strelac gola išao ispred protivničke tribine da provocira tuđe navijače. Ali eto, našao se maloumnik i za to, a naravno nađu se i šabani da ga podrže. Derbi je inace bio dosta loš, a rezultat mozda i realan.

miroslav

pre 8 godina

prvi put posle 10 godina da je Zvezda bila bolja u svemu od Partizana , imala je vise kornera ,posed lopte ... i kladionice su znale da Partizana nemoze da pobedi, kvota prvi put visa od 2,6 na dvojku .Partizan nikad slabiji

Sve najbelje

pre 8 godina

grobari svaka cast, kako ste uspeli da ne izgubite stvarno mi nije jasno, zasluzili ste slavlje i zato sto ste izvukli remi protiv nepobedive Zvezde i sto ste treci na tabeli, znaci jos imate sanse za evropu... svaka cast!
(aleksa, 16. april 2016 21:23)

Hvala i svaka cast i vama sto ste kao najbolja ekipa u ligi i ekipa koja se bori za Ligu Sampiona igrali nereseno sa nama na Marakani. Sve najbolje u nastavku sezeone i Evropi.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Svaka cast, momci! I bezvoljni raskantate zagrepcanke. Jos 4 boda, da odigramo dve, pa posle da pustimo 4 kola omladince da se kale.

trpaj sa 40 metara

pre 8 godina

"gol senzacija iz svlacionice EVROGOOOOL ups iz ofsajda ,a sad u sredu nova tura nova avantura NAPRED PARTIZAAAAN I UPRAVA NAPOLJE
(samo napred Partizan, 16. april 2016 20:49)"

Iz tri ofsajda, ma ja mislim da je to u stvari bio penal za Zvezdu.

derbylover

pre 8 godina

Lepo je dati gol za pobedu u poslednjem minutu i radovati se iako ti rival bezi 14 bodova, ali dati gol za remi i praviti neku pobedu od toga mogu samo luzeri...
(Samo kazem, 16. april 2016 20:55)

Je l stvarno postavljas pitanje zasto su se navijaci radovali izjednacujucem golu u derbiju u 95-om minutu? Ovo je DERBI druze.. I vi ste se radovali Burzanovicevom golu za 4:2. Da li je trebalo da cutite? To su normalne stvari za ovakvu utakmicu. Ne znam ni zasto ti objasnjavam kad vec sam ne kapiras draz derbija. Poenta 'pravljenja pobede' od remija je u tome sto je u 90-om minutu prekinuto slavlje najvecem rivalu.

Uros

pre 8 godina

Zvezda solidna,zelela je bar da igra fudbal,suprotna ekipa klasican antifudbal,bezbroj faulova i skoro svi za zuti karton,nekoliko igraca je trebalo dobiti dva zuta,zasto nisu je jasno svima.
Penal nad Le Talekom čist ko suza.
Partizan dva šuta na gol za 100 min.
Prvi posle nesviranog faula u napadu u 59 min i ne računam al piše u statistici,drugi u 95 iz očaja.

premijerova liga

pre 8 godina

Vise Everton nece igrati kao i Grbic zbog dve leve kopacke.Zna se ko odlucuje ko ce igrati ko ce biti u upravi ko ce biti sampion.Reci cu samo AV AV AV

Pop

pre 8 godina

Ajmo svi i delije i grobari: Vucicu seceru! Ajmo ljudi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zeljko, 16. april 2016 17:35)
Zasto bi mu navijaci Zvezde to skandirali? I Toleta su prestali da teraju.

Beljo

pre 8 godina

Uzasan fudbal. Evropa ce biti surova za oba tima. Bozovic je retrogradan trener, koji u Eveopi nece primati mnogl golova, ali ce ih jos manje davati.
Prelos fudbal.
Ibanjes tata za sve.

mick

pre 8 godina

ovo se zove krecenje. totalno rezultatski nebitna tekma tako da je moglo vise golova sa boljom igrom. ruglo je bilo za gledanje jedino sto izrezirase ovo za 1:1 cisto da ne bude mrtvo. ali nivo na kom se igra je ocajan. sasa ilic sa 38 godina lagano trci sa ovim klincima, prekidi na 5 min, stalno neko lezi dok ostali jedva dolaze do daha i piju vodu na svaki minut. i posle se cudimo zasto u evropi 0.

larakr

pre 8 godina

@Slavili ste vi i Beograd na vodi za sendvič i crvenu, sramoto...
(VardaPFK, 16. april 2016 20:19)

ti nisi dobio sendvic a glasao za svevisnjeg i ljubio mu sliku pa pucas od muke?

runner

pre 8 godina

Odavno nije vidjena veca dominacija jednog tima u derbiju. Partizan potpuno nemocan, a Zvezda je trebala ranije da obezbedi pobedu
(kodzo, 16. april 2016 20:47)
Која ваша црна доминација!? Па ти причаш к'о да сте добили утакмицу резултатом 3:0. Поучени очигледном крађом, од стране судије Глођевића, на прошлом дербију и то на властитом буњишту у коме је, руку на срце,црно-бела екипа била далеко боља, Партизан је данас настојао да сачува голу кожу јер и овај судија Васић није нека цвећка. Доказ: жути картон Евертону због наводно непримерног радовања. Очигледно је само једно: да ће ваша "доминација" трајати све дотле док једна персона буде политички доминантна у Србији.

Misin

pre 8 godina

Kahriman je i Srbiju unistio primivsi gol u mecu sa Slovenijom skoro sa centra i uz promasei penal Vidica najzasluzniji sto se te godine nismo kvalifikovali.

Delije Čikago

pre 8 godina

Bar 5 pravih pojačanja za LE, i to uz ogromnu sreću, naš fudbal je katastrofa, pa za ovo treba još da nam plate, nikad se ovako nisam smarao na derbiju za 38 godina, i opet delije i grobari, čemu sve ovo, kakav smo mi to narod, nebeski?! Čisto sumnjam...

Grobar VR

pre 8 godina

Ja bih molio navijace Partizana da se ne sprdaju sa golmanom Kajratmanom,ko zna sta mu je sa rukom.
Kajratmane brz oporavak od pravog grobara.

Spale

pre 8 godina

Zasto drugi zuti Evertonu?nije skinuo dres,nije izasao van terena....zuti za igranje?e sad vidim koliko bolli sto je SD Partizan najvece i najtrofejnije sportsko drustvo u Evropi.....ova liga je smesno namestena a to se vidi iz ovog primera!

маннијак

pre 8 godina

Претходна два су била сјајна, овај доста неквалитетнији дерби, међутим ови коментари ,,најгори, ужас, какав очајан фудбал" и сл...не разумем. Није био добар, али то се и очекивало због већ освојене титуле практично. Онај јесењи је био међу најбољима последњих година. На крају крајева, квалитет наших клубова не може да гарантује неки ,,ел Класико" или тако нешто, не знам шта људи очекују...

bookmaker

pre 8 godina

Kahriman je i Srbiju unistio primivsi gol u mecu sa Slovenijom skoro sa centra i uz promasei penal Vidica najzasluzniji sto se te godine nismo kvalifikovali.
(Misin, 16. april 2016 21:28)

Ne, koliko se sećam tad je branio Jorgačević.

XXX

pre 8 godina

Osvojite titulu sada, naravno, ako vas nije sramota!
(Lolo Smiljanic, 16. april 2016 A ti se ladno ponosis sa -32 .. Pa lepo rece Vucelja ,svi se sprdaju sa vama !

aleksa

pre 8 godina

grobari svaka cast, kako ste uspeli da ne izgubite stvarno mi nije jasno, zasluzili ste slavlje i zato sto ste izvukli remi protiv nepobedive Zvezde i sto ste treci na tabeli, znaci jos imate sanse za evropu... svaka cast!

Ala je lep ovaj svet...

pre 8 godina

Nemoj te se ljutiti ali vas derbi je smece od fudbala. Navijacima svaka cast ali fudbala vam je uzas. Pratim vasu ligu cesto i mislio sam da je nasa BIH liga smece ali sad sam se uvjerio da ste vi gori..Jer ipak ova dva tima su veliki klubovi da bi ovakvu igru pruzili.Pozdrav iz Sarajeva.
(Mr_Melbourne, 16. april 2016 19:26)

Ne ljutimo se, naravno. U pravu ste, Mr.Melbourne u potpunosti. Svesni su svi ovde da je ovo dno dna od kvaliteta, jedino mi je žao onih mladih ljudi na obe navijačke tribine koji ovo smatraju svrhom njihovog postojanja. Zamislite samo, nekome je ono glavna životna preokupacija! Kako su to prazni životi:-(

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Everton ne sme da provocira navijače Vučićevog kluba, Informer može pomisliti i da je državni udar u pitanju pa još i da nam uvedu policijski čas zbog toga??? (Alek, 16. april 2016 20:48)

Koliko gluposti u jednom komentaru...
Bitno da je Mirko visio u svlacionici cisto turisticki.

GOXY78

pre 8 godina

Ljudi da se ne lazemo,ja mislim da je sve ovo namesteno...prvak se zna jos od prolecnog dela,pa su sada malo igrali za lovu i jedni i drugi,bez zara i cari,ovaj kiks zvezdinog golmana je prevelik i za mlagje kategorije.Pozdrav svima

dzoSrbija

pre 8 godina

Пратим фудбал већ 20 година, па и овај наш каљави. Могу да разумем беспарицу, одлазак талентованих клинаца а долазак дискутабилно квалитетних странаца. Чак и значај који са собом носи већина дербија. Али ово, дерби који ништа не решава, који треба и једнима и дугима да послужи као идеална прилика да се покажу без страха од грешке јер просто немају шта да изгубе, овај фудбал у покушају не могу да разумем. Увек браним наш дерби, терам људе да гледају а после овог, не знам ни сам... Звездаш сам, резултат је данас мање важан али сам дубоко разочаран. са оваквом игром ни ми а ни Партизан немамо шта да тражимо против иоле озбиљније екипе у Евро такмичењима. Свака лопта из зоне одбране се испуцава, страх од грешке. Прескаче се средина, изостанак креативности. Сваки дриблинг заустављен на 1 кораку, техника 0. Увек се надам да ће бити боље али се плашим да је то утопија. А ови квази навијачи који бакљадом прекидају сваки дерби су посебна прича. Било је пар добрих дербија у последње време али нас ово враћа у реалност. Илиев каже да је Михајловић бољи од Живковића, а јавност од Грујића прави Патрика Вијеру. Толико о објективности спортских радника код нас. Од силне жеље да имамо играча свестског кова ми несвесно од полуфудбалера правимо звезде а потом се питамо зашто је Србија на 50 месту ФИФА ранг листе. После треба да замерим Јовићу што се оклизнуо у нападу за победу против ЦСКА у 4финалу Евролиге? Хехе, па био бих лош човек. Сви ће се они продати а ми ћемо и даље навијати. Јеби га...

Toto-ko-tunjo-Bobadiljin-starojko

pre 8 godina

Da l' sanjam il' zagrepcani srecni zbog remija? Cudno se smeju, nekako psihodelicno... Mozda savetovao doktor tako?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Teši se samo da nas boli :D

prazno ime

pre 8 godina

sreca pa je kahriman primio ovakav gol, da ovi iz uprave ukapiraju ili da se podsete da je kiksara, da ne bi ukopao zvezdu u evropi, jer je ovo bila nebitna utakmica. mada, kakva evropa sa ovom odbranom,....

Ko to tamo igra

pre 8 godina

Dogovor je bio da je najsigurnije da Partizan ne šutira uopšte ali kvarni Sikimić, kvarni brazilac koji ustvari i nije šutirao nego odbio napucavanje. Ispravno je dobio crveni jer šta ima ON da igra u terenu? Ako se raduješ, trči na sever i skini dres

zvezdas

pre 8 godina

Onaj Everton kao da je iz nedodjije dosao.Gledajte ga zvezdasi i partizanovci.
Sram ga bilo.
Igracima svaka cast na kraju i sportskom pozdravu.

Ssss

pre 8 godina

Tomic zadovoljan na kraju sa golom partizana ko iz cirkusa mene je sramota Kako je moj paca odigrao sledece godina ima da se borimo za opstanak

Lošmi

pre 8 godina

Dika Stojanovic protiv Bajerna usao u Kahrimana
(Chalgar, 16. april 2016 20:41)

Pre će biti da je Milojević, primio je isti ovakav gol u derbiju. Ali nema veze bolje sad da pogreši nego na nekoj bitnoj utakmici. :)

Džoni

pre 8 godina

U ovoj zemlji je sve obesmisleno pa i derbi! Dva sata mučenja i agonije za gledaoce! Sada će deca da se prepiru ovde ko je koga nadigrao ali ovo je realno dno dna! Ja sam zvezdaš ali i kod gola Sikimića sam sebe uhvatio kako sam totalno ravnodušan jer ovo nazivati derbijem i fudbalom je žalosno!

panj

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

jeste, sve se nesto rasplakali, nego, sta vi slavite?

belgrado

pre 8 godina

nego.. da neko proveri kako je komentator sa arene.
bio je tesko depresivan kad je partizan izjednacio..poceo da muca...jedva je pricao...
pustite derbi,zdravlje coveka je u pitanju. : ))

Quroña

pre 8 godina

Dakle, da rezimiramo: do kraja utakmice Sasi Ilicu i Bogosavcu su oprostena po dva zuta kartona i jedan direktan crveni karton za evertona zbog namernog udaranja Plavsica laktom u glavu, Toletan izgleda idalje ne spava, ali dobro, nek im bude, jer uprkos tome minus se ne stisava, a zima idalje peche, pa ce do kraja ponovo biti -30 brrrrr... ahahahahahaha

Главни архиватор

pre 8 godina

Ово је далеко најгори дерби у задње вријеме,ако се гледа игра.И не разумијем црвени картон за Бразилца.Пољубио је дрес и играо коло.Ништа увредљиво.

Olivera

pre 8 godina

Zvezda mnogo bolja od partizana po igri i sansama, ali to je fudbal, partizan je izvukao nereseno, imao je srece. Slika sa tribina je odvratna

babangida

pre 8 godina

Beda,beda,beda,da nemoze biti bednije.
(Slobodan, 16. april 2016 19:50)

Fudbal nemoze gore,tempo ocajan,sudija los,cisto remplovanje Le Taleka i Ilica gde ga oduva zvezdin igrac sudija svira faul i daje karton Le Taleku,onda cist drugi zuti Ilicu nije dao,ovaj plej of i plej aut je totalno bespotreban,cisto gubljenje vremena.
(Ljuba Moljac, 16. april 2016 18:57)

Ovaj novi sistem takmicenja je glup da nemoze gluplji biti
(nadaZR, 16. april 2016 17:56)

NEMOZE!!!

stefan

pre 8 godina

a radost grobara na 1:1 hahahhaah znaci doslo vreme da je nereseno protiv zvezde i ostanak na -14 odlican rezultat..
hahahahahahahahahah

Zvezda sampion

pre 8 godina

Sudija je apsolutno svaku situaciju sudio u korist partizana, ali Zvezda i pored toga mnogo mnogo bolja u ovoj utakmici. Ipak na kraju svakome svoje...Zvezda u sledecem kolu osvaja titulu, a partizan nakon ove utakmice na 3. mesto. Ja i dalje ne mogu da verujem da Bogosavac za ono rusenje Srnica nije dobio ni zuti karton i da je Everton docekao 95. Neverovatno je i za sta je Rendulic dobio prvi zuti a samim tim i crveni karton. Mnogo stetnih odluka po Zvezdu ali na kraju se samo pamti titula.

Ginda

pre 8 godina

Najpravednije bi bilo da je utakmica zavrsena 0:0. Posle nezampaceno lose igre i rezultat je trebalo da bude najgori moguc a to je 0:0. Ovako pala su dva kiks gola pa ce se pricati o tome a ne o losoj igri.

dex

pre 8 godina

Iz treceg puta uzmu bod, i to kiskom, i slave kao da su pobedili, i jos im je to dokaz da su bolji?! Samo kod grobara.

Sto se same utakmice tice - strasno. Zvezda ovakvom igrom tesko moze i do poslednjeg kola kvalifikacija, a Partizan moze samo da ponovi neki Samrok.

Aboridzin

pre 8 godina

Da objasnim poentu sistema ovima sto pljuju podelu bodova. Sistem je tu da bi se cele sezone igrao fudbal. Plejof je tu kao borba za titulu i Evropu a plejaut borba za opstanak. Sto dalje implicira da ce se ovi iz donjeg doma boriti za plejof tokom cele sezone. Poenta svega je kvalitetniji fudbal!!!

Vladimir

pre 8 godina

Gore glavu Kahrimanu...Imas ti kredita da ti ne zamerimo.Zasluzan si ove sezone za mnogo bodova.Svaka cast francusko-holandskoj vezi koji su stvarno gospodari sredine terena,svaka cast Rendulicu za smekersku rolu i strelcu Sikimicu za onaj predivan trenutak nadahnuca.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Saranov omogucio Zvezdi da povede sto je i logicno jer je igrao za Ofk a Kahriman kiksom Partizanu doneo bod.Zasluzeno iako je Partizan trebao da pobedi.

Milos

pre 8 godina

Hajde bre oladite od Kahrimana . Greske su sastavni deo zivota . Svi na terenu su gresili i mnogo vise od njega,ali golmanova greska se vidi . Zvezda je bolja iako nije dovoljno dobra za evropu . Partizan je imao mnogo srece da izvuce bod,koji ipak vise odgovara Zvezdi .

Beca

pre 8 godina

Tooooooooo, goooooooool!!!! Tako je bre, ne mogu da nameste svaku utakmicu!!!

A sada jako do kraja i nova titula, a onda uz samo malo srece koju godinama nismo imali i Liga sampiona!!!!!
(Igor PFC, 16. april 2016 20:15)

Tebe bas opalilo danasnje sunce na -14

реалан Партизановац

pre 8 godina

По мени је трагичар био Гогуа,целу утакмицу је одиграо испод нивоа,и на крају смо због њега примили гол...Кахриман није трагичар,Евертон га је пробушио...Честитам Звезди на титули,били су много бољи ове сезоне,мом Партизану желим много боље руководство,и много боље резултате следеће сезоне...

kazem ja sam

pre 8 godina

1. Tri derbija, dve pobede i jedan remi. Jasno ko je bolji.
2. Posle remija kojim su i definitivno izgubili tituli oni slave. Jasno koliki je IQ grobljanaca
3. Kahrimane i Dika je ovako protiv Bajerna. Svi znamo sta se posle desavalo.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Sramota od 'SerBskog' fudbala,ali eto tako je!Sve poterati iz klubova,uprave,igrace,placene 'navijace'....ako moze po normalnom slovu zakona iste privatizovati.Ovo je smesno i zalosno.

Bilal

pre 8 godina

Izjednačujući gol crno-belih je dokaz da na gol treba šutirati iz svih pozicija a ne nastojati ušetati se u nj. Veliki fudbalski znalci poput Euzebija, Gerda Milera ili Van Bastena nikada se nisu libili da tuku na gol iz svih mogućih i nemogućih situacija zato su i bili onako uspešni. Nadam se da su danas oba trenera izvukla pouku, naročito mlađani Ivan Tomić (mlad po trenerskom stažu).

samo napred Partizan

pre 8 godina

gol senzacija iz svlacionice EVROGOOOOL ups iz ofsajda ,a sad u sredu nova tura nova avantura NAPRED PARTIZAAAAN I UPRAVA NAPOLJE

navijac

pre 8 godina

@ovo malo brazilsko djubre treba nauciti postovanju najveceg srpskog kluba!
(Joao, 16. april 2016 20:02)

Koliko dete ti imas godina, 15!? hahaha tebi se bas svideo ples Evertona , ahahaha :D Trpaj musave! :)

Samo kazem

pre 8 godina

Sasa Ilić je zaradio tri žuta, a ne onaj jedan. Everton je za onaj udarac zaslužio odmah crveni. Brašanac je trebao da dobije drugi žuti... Nista od toga se nije desilo! Zasto? Zato sto je sudija pustio divljanje igracima Partizana. Zasto? On zna jedini verovatno... Grobari i treba da budu srecni jer su se izvukli veceras i neka slave remi iako mi tesko da ih shvatim. Lepo je dati gol za pobedu u poslednjem minutu i radovati se iako ti rival bezi 14 bodova, ali dati gol za remi i praviti neku pobedu od toga mogu samo luzeri...

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ih, steta sto ih i trecu ne oladismo... Zamalo. Ha, ha, zebrice igraju ko da one imaju +14! Bravo, momci! Kahrimane, druze, let it be.

nikola1992

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Boli nas, ali ne smem da ti napisem sta, nece mi objaviti komentar!

Lošmi

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Evo ja sebi ne mogu da dodjem, razmišljam dal da se obesim il da nastavim dalje. :)))

koshke

pre 8 godina

sve u svemu realan rezultat.prvo poluvreme nikakvo,drugo malo bolje.izgleda da su oba kluba isli na neresen ishod,doduse partizan malo vise igrao povuceno a zvezda se nije pretgla da pritisne malo jace.

Mali ste klub

pre 8 godina

Neko slavi remi, neko titulu...
(Kosovo je Srbija!!, 16. april 2016 20:09)

Slavili ste vi i Beograd na vodi za sendvič i crvenu, sramoto...
(VardaPFK, 16. april 2016 20:19)

Nema nista jadnije od laznih opozicionara,

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Grobari, simpatican vam ovaj momak, sto je dao go. Imate li vi psihijatra u timu?
Ali Ilic na podbacivanju novcica:"E, jbga"...kakv lik :)

Delije Čikago

pre 8 godina

Koji antifudbal majko moja, ovo je najgori derbi ikada, više me uopšte ne pali, srećom odgledao sam mnogo dobrih, ovo je slika i države u kojoj se nalazimo, sramno i bedno.

Nenad

pre 8 godina

Nije Kahriman kriv, naredjeno je sa vrha vlasti da mora da bude makar nereseno jer idu izbori i nije pozeljno da navijaci Partizana ponovo pate.Trebaju SNS-u i njihovi glasovi.Bio je vec skoro 94 minut i Kahriman je mogao samo da bira, da li ce potpuno da se skloni sa gola ili ce da uradi ovo sto je manje providno.

VardaPFK

pre 8 godina

Neko slavi remi, neko titulu...
(Kosovo je Srbija!!, 16. april 2016 20:09)

Slavili ste vi i Beograd na vodi za sendvič i crvenu, sramoto...

Milan

pre 8 godina

Sudija je očigledno imao zadatak da debelo pomaže partizanima. Ilić i Everton zaslužili crvene kartone a on naravno kartone delio Zvezdinim igračima. Ni penal za Zvezdu nije sudjen kada je rvačkim zahvatom oboren Le Talek.

ssss

pre 8 godina

Cestitam igračima Zvezde na zasluženoj pobedi, i da evo vam dokaz da se nismo bez razloga bunili za prošli derbi i onu kradju! Isto vazi i za lažni niz itd.... Sa ovim timom nemate sta tražiti u evropi kao i mi sa našim, a bolje nažalost ne može.... Tuga od fudbala, a i sta očekivati kad ceo nas tim vredi kao jedan igrac iz ekipe koja je na sredini tabele u Engleskoj, Nemačkoj, Spaniji...recimo Atl.Bilbao Laporte, Williams itd. ili Everton Barkli, Lukaku, Stons.... Evo izjednači Partizan :)

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Covek pogresio i sta sada. Koliko nam je puta sacuvao bodove.
Opet smo malo odgodili slavlje s obzirom da je sada razlika 12 bodova u odnosu na drugoplasirani Cukaricki.

tanjež

pre 8 godina

Koliko se žalio prošli i koliko je najvaljivao ovaj mislio sam da će Tomić izaći ofanzivno na kraju samo pokvarili slavlje komšijama. Mislim grobari da je ovaj naš Tomić demagog, ne možeš bre izaći sa Saletom kao najisturenijim. Zvezda ništa specijalno.

Loks

pre 8 godina

Everton ne sme da provocira navijače Vučićevog kluba, Informer može pomisliti i da je državni udar u pitanju pa još i da nam uvedu policijski čas zbog toga??? (Alek, 16. april 2016 20:48)


Zelim vas sto vise Evertona u tvom klubu, smesni ste i zalosni...

Ssss

pre 8 godina

Gol partizan ko u crtanom filmu takav je derbi ceo ja gledam derbi rusije zenit Spartak pa ljudi rasturaju mihajlovic nigde celu Utakmicu

RASA

pre 8 godina

Pod hitno u Srbiji treba ukinuti profesionalni fudbal i svesti ga na amaterski jer i amateri igraju bolje i više znaju.Bacaju se silne pare a kako je krenulo neko će izgubiti glavu uzalud.I oterati sve iz FSS ns čelu sa Karadžićem i to usra..m motkama jer sami neće da odu.Pa onda krenuti iz početka jer je to jedini spas za naš fudbal.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Ovaj Saranov je rupcaga teska.Jel znate kad bi Lukac ili Stojkovic primili ovakav gol od Sikimica?NIKAD.Saranov je Terzicev klijent i jasno je zasto je primio ovako smesan gol.

Navijac

pre 8 godina

Za sta drugi zuti Evertonu??? Sto je proslavio gol ispred severne tribine???
Ne razumem ovu Vucic ligu ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (msc_stefan,

Galebe, nemaju pravo igraci da izlaze sa terena

navijac

pre 8 godina

Evertone majstore, svaka ti komsinica dala! Ne samo zbog gola nego zbog proslave! Videti zapenjena lica musava vredi vise nego sest pobeda!!!! :DDD

vUcA

pre 8 godina

Ako je Zvezda pravi klub, Kahriman bi trebalo da zavrsi karijeru u istoj. Ovo su golovi koji te skidaju sa gola za sva vremena. Mora puno bolje u kvalifikacijama, ili nista od lige za prvaka Evrope.

Igor PFC

pre 8 godina

Tooooooooo, goooooooool!!!! Tako je bre, ne mogu da nameste svaku utakmicu!!!

A sada jako do kraja i nova titula, a onda uz samo malo srece koju godinama nismo imali i Liga sampiona!!!!!

1975 beograd

pre 8 godina

Sad dosao sa utakmice ,ljudi moji ja posle sat vremena vise nisam znao ko je partizan a ko zvezda i ko gde napada od dosade i muke

niidza delija

pre 8 godina

Partizan najsrećniji klub na svetu posle real madrida. Svaka cast momcima, greske se desavaju, nije strasno. Slavimo titulu za dva kola na marakani. Poz svima.

113,8 dB

pre 8 godina

Ne kapiram zbog čega je Everton dobio drugi žuti. Došao čovek do mesta sa kog je postigao gol i okrenuo se prema "vetru u leđa i kada vetra nestane".

Ikac Jagodinac

pre 8 godina

Meni se čini , nisam dobro video , da je Partizan dao gol iz ofsajda ??!!?? Ma , daj bre , lopta predje celi obim gol liniju , korner liniju , a sudije ... ma dajte im tu titulu , i onako su sa ovim Grofom taman kako su potrebni Evropi , da ih i Jermeni , Azerbejdzanci , Kazahstanci , Moldavci nabuše za primer .

cale

pre 8 godina

Haha Everton je pravi Grobar, zavidan, mali čovek, beda. Sve u svemu Grobari
slave u današnje vreme i kad izvuku bod, to je neprocenjivo za videti :)

Alek

pre 8 godina

Everton ne sme da provocira navijače Vučićevog kluba, Informer može pomisliti i da je državni udar u pitanju pa još i da nam uvedu policijski čas zbog toga???

Sotir Milivojevic

pre 8 godina

Sve,sve ali kako se raduje ona nesreca od evertona.Pa pobratime tim ti ima 10 bodova manje a ti ides do severa i igras sambu kao da si dao 5 golova na utakmici.

derbi

pre 8 godina

upravo pricam sa caletom, da nam sad neko ponudi milion maraka a da kazemo ime i prezime (sem sase ilica) jednog igraca iz bilo koje ekipe, ne bi znali.

Crni_redstar

pre 8 godina

Los sudija ,zvezda bolja,prelep pogodak sikimica i poruka za kahrimana-decko ti si nase blago,potpuno nebitan kiks i nema suza,bolje sad nego kad bude borba za evropu.titulaaaa!

menjam Prizren za Dzenkisa

pre 8 godina

Losa procena Kahrimana, nije ocekivao da je utarac toliko snazan sa te daljine ilopta mu je samo presla preko ruku. Sve u svemu nezanimljiv derbi.

Zlaja

pre 8 godina

Čemu forsiranje lukovica kad jako slabo igra inače rendulic odlican, pokupio je sve visoke lopte, neopravdano nije stavljan u prvu postavu tokom cele sezone.

cika_pera

pre 8 godina

auuu pa ovo ne treba gledati.. bolje da covek kopa ceo dan nego da pogleda jedno poluvreme, manje ce biti umoran majke mi... ovo iscrpljuje

Ddd

pre 8 godina

"'Počelo je dobro. Odigrao sam prvih nekoliko mečeva u sezoni. A onda su odjednom prestali da me plaćaju. Nije mesec ili dva, već pola godina mi nisu ništa platili. Obratili su mi se sa planom da mi isplate samo sedam odsto zarade?! Rekli su mi da uzmem što mi se nudi i da idem. Ali nisam želeo da prihvatim. Ostao sam do marta, obratio se FIFA i dobio sav svoj novac. Tek onda sam napustio klub,' priseća se Vered epizode u Zvezdi."

ses

pre 8 godina

Sudija katastrofa!! koliko navlacenje za ofku, ovo je smesno... dokle da kradete vise!! Boze, ko ce biti sampion ove nase Srbije... Pa ovu nesrecnu Zvezdu bez pomoci sudija, nece izbaciti Kairat, vec neki tim sa Malte...

NastyB

pre 8 godina

ja pratim fudbal 30 god i jos nisam video da neko igra bez napadaca, tomicu nisi ti za trenera decko, samo sto nema ko to da ti kaze jer oni sto bi trebali ni oni sami nisu za tu funkciju
(bojan, 16. april 2016 17:32)

Ja se sećam Kosanovićeve Zvezde, u ono davno vreme kad su svi igrali sa dva napadača, KOsan u Grčkoj igra sa jednim, a negde na pola drugog i njega izbacuje i menja ga odbrambenim, a Zvezdi treba gol dabi išla dalje. E, to je bilo jedinstven trenerski potez i inenađenje za sve (normalne)...

miki

pre 8 godina

24.min Ilicu dusa u zubi :D (apqpa, 16. april 2016 18:25)

 legenda ima 38 godina alo 38 !!! verovatno moze cale da ti bude, zato tisina.(idemo dalje, 16. april 2016 18:58)

Pirlo ima isto toliko pa je odigrao prosle sezone svaku tekmu 90min. Nije sve u godinama, ima nesto i u jelen pivu. I jadni vi ako vam he ono legenda, nije in ni l od legende

CZBG

pre 8 godina

Fudbal 0. Grujic po mom misljenju otkad je potpisao za Liverpul nista nije pokazao, osrednji superligaski igrac. Generalno pad forme cele ekipe.
Po kom kriterijumu Le Talek dobija zuti a Ilic ne dobija drugi zuti(crveni) a tri puta grublji start? Dobijamo ovo minimalnim rezultatom.

Ssss

pre 8 godina

Zvezda igra da odradi posao celu polu sezonu a partizan ocajan Ibanez igracina velika a prava snage zvezde videce se u kvalifikacijama za ls

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Nemoj te se ljutiti ali vas derbi je smece od fudbala. Navijacima svaka cast ali fudbala vam je uzas. Pratim vasu ligu cesto i mislio sam da je nasa BIH liga smece ali sad sam se uvjerio da ste vi gori..Jer ipak ova dva tima su veliki klubovi da bi ovakvu igru pruzili.Pozdrav iz Sarajeva.

Durant

pre 8 godina

Koliko nam je smesna liga ovo su nase dve najbolje ekipe ej! Ukljucio sam prenos preko kompa a za to vreme gledam seriju preko mobilnog telefona. Malo malo pa osluskujem prenos, komentator pohvali neki potez tipa "dobar centarsut ali ipak nista" ili "dobar prodor, aliiiiii" pa daj zaista dokle to ali konstantno , treniraju taj fudbal a ne znaju dva driblinga ili dupli pas da povezu...stvarno sto neko napisa koji je maksimalni domet ovih ekipa u kvalifikacijama za Evropu, drugo trece kolo? Promene pod hitno inace nista od obe ekipe. Vracam se na pracenje serije.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Ma daj bre ovi igraci Zvezde guraju,udaraju a nista od kartona,Cvetkovic,Lukovic i Kosmodisk su trebali da dobiju po zuti karton a Vijeira crveni sto je sutnuo loptu kad se nasao u ofsajdu i sto je simulirao faul.Vazno da su Gogua i Ilic dobili opomene.Sudija je odradio zadatak,bravo.Samo napredno!!

J. D. Aleksandar

pre 8 godina

Nije mi samo jasno sta nasi treneri uce ove balavce? Zar Tomic ne vidi koliko je ovo sporo, dosadno,bez energije, bez ideje!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Tema za razmisljanje da li ce Zvezda snositi posledice zbog bakljade.
A i ovaj komentator je okoreli zvezdas.I prosli derbibon morao da komentarise,znaci haos.

larakr

pre 8 godina

Ma daj bre ovi igraci Zvezde guraju,udaraju a nista od kartona,Cvetkovic,Lukovic i Kosmodisk su trebali da dobiju po zuti karton a Vijeira crveni sto je sutnuo loptu kad se nasao u ofsajdu i sto je simulirao faul.Vazno da su Gogua i Ilic dobili opomene.Sudija je odradio zadatak,bravo.Samo napredno!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struja neuspesni brejkdenser, 16. april 2016 18:42)


Ej bre botine, imaju ljudi oci, dzaba ti taj spremljeni tekst. Uzmi pojedi sendvic i ne pisi gluposti

Dominacija

pre 8 godina

Zivim u onom soliteru pored stadiona i pitam se jer su crno beli momcici dosli na utakmicu,unistavaju ih Delije u navijanju od samog starta

@Struja

pre 8 godina

Hahahahahahahaha,pa da,opet naredjenje,da nema naredjenja ,Partizan bi danas imao bar 7 titula prvaka Evrope,ali naredjenje je takvo da to ne sme da se desi. Bože koliko ste vi iskompleksirani,redak primer nemoći,pa se napiše "stiglo naredjenje" . Da te bog sačuva.

ovan cz

pre 8 godina

zvezda ima kontru četiri na tri i onda njen naj bolji pojedinac i napadsč(inače internacionalac koji da nešto vredi barem bi ostao u portugalskoj ligi) se spetlja sa loptom jer ne zna šta bi s njom pa stane u sred kontre,pa je mulja i na kraju je izgubi! j..m ti fudbal...

Freeman

pre 8 godina

Ovaj sudija je mnogo iritantan. Toliku opstrukciju igre i nerazumne prekide nisam video odavno. Plus covek nema ujedancen kriterijum, za sad deluje da nije dorastao da sudi ovakvu utakmicu.

Mladjo

pre 8 godina

Ovaj sudija je bas zalutao na derbi,bas veze sa sudjenjem nema...Jedino Mazic je kvalitet u citavoj ovoj ligi,ostali jednostavno ne znaju da sude.

Stefan

pre 8 godina

Danas sam prvi put posle 2007. seo da odgledam derbi. Između ostalog i da vidim tog momka Grujića o kojem svi pričaju. Ozbiljno sam razočaran viđenim, dečko je suvi prosek, meni stvarno nije jasno kako je jedan Liverpul dao pare za njega. Mada...kupovali su oni drva svake sezone.

veliki strumf

pre 8 godina

Uvek sam pricao da je Sasa Ilic jedan od najprljavijih i najpodlijih igraca. Malo mu sto je za kragnu povukao Ibanjeza, nego ga je jos i udario. Sudija prilicno slab za sada - Ilicu i Bogosavcu je morao da pokaze zuti, prednost ne pusta, slab osecaj za igru...

Ljuba Moljac

pre 8 godina

Fudbal nemoze gore,tempo ocajan,sudija los,cisto remplovanje Le Taleka i Ilica gde ga oduva zvezdin igrac sudija svira faul i daje karton Le Taleku,onda cist drugi zuti Ilicu nije dao,ovaj plej of i plej aut je totalno bespotreban,cisto gubljenje vremena.

ЈоВ

pre 8 godina

Xaxaxaxa...

Судија Саши Илићу : Плаво или жуто?
Саша Илић : Жуто...
Судија : Плаво!
Саша Илић : E ј... га!
Какав краљ!!!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Pogledajte sad LeTaleka,decko se izlezava kao da mu Sale nogu slomio.Nisam gledao utakmicu Borca i Zvezde ali mi je jasno zasto je bila ona astronomski velika nadoknada.

Voip

pre 8 godina

Dade čovek Zvezdi dva žuta bez potrebe a Saša krlja li ga krlja. Ono Le taleku je van svake pameti a pogotovu Renduliću koji nije ni vidio Mihajlovića iza leđa, faul je pravio Cvetković. Malo se pogubio sudija. Inače loš derbi što govori podatak da su bila svega dva šuta u gol i to Katai. Pa se posle čudite što nas sve šamaraju kad promolimo nos napolje. Svuda se igra na gol više a ovde da se ne primi gol.

miamiheat

pre 8 godina

Ja ne verujem da ova arena ne moze jednu utakmicu da pusti a da ne koci ne secka ne baguje ovo je strasnoooo... pa u bg se igra a ne u australiji pa da ovoliko koci..

Igor

pre 8 godina

Da li je moguće da čovek stavlja Ilića u špic? Da li je realno da je to taktika tima koji želi u Euro kupove?
Čovek bez iskustva na klupi, čovek bez iskustva na mestu sportskog direktora, čovek bez iskustva (ali iz stranke) na mestu generalnog direktora... Ne treba neki veliki intelekt imati pa da se stvari povežu

belgrado

pre 8 godina

e moj tomicu,
veze blage nemas!!!
ja cu da ti objasnik iako nisam kupio tu trenersku diplomu.
stevanovic treba da igra spica,a sale da ga proigra sa 40m,jer zvezda igra visoko, na 35m i ima dovoljno prostora da stevanovic istrci!

jadniji partizan nikada nisam gledao...isto vazi i za zvezdu.

dejan

pre 8 godina

Po cemu je glup sistem? Ovako ce bar svi da grizu, ovi gore za evropu a oni dole za opstanak.. a ne kao ranike bodovna razlila 9. i 13. bude 15 bodova i onda ovaj boljeplasirani tim poklanja bodove.. sto recimo danas Pazar nije prodao bodove Jagodini ili Metalac OFK? Pa zato sto su i njima potrebni za opstanak

Vedran LJ

pre 8 godina

Jako rijetko gledam ovdasnji fudbal ali moram nesto da kazem. Ovaj gospodin koji ne trci nego setnjom prati akcije inace kapiten u crno-bijeloj ekipi, kasni u svakom duelu i zbog toga pravi grube prekrsaje, evo sada na kraju prvog poluvremena je zasluzio (minimum) 3 kartona.

Pedja

pre 8 godina

Ja ne znam sta treba da se dogodi da Sasa Ilic dobije crveni karton? Napravio je 3 faula za zuti, od cega je dobio samo jedan. Stalno igra prljavo, vuce igrace sa ledja ili uklizava u noge sa ledja. Nije sviran ni penal na pocetku za Zvezdu gde je posle centarsuta milsim Brasanac vukao Le taleka, sa obe ruke mu se obavio oko vrata i vukao.

milko đurovski

pre 8 godina

Da stavim sa strane kvalitet naseg fudbala, zvezda je klasu iznad nas. Mi furamo davno prevazidjenu i nikada svrsishodnu Tumbakovicevu taktiku kratkih pasova. Ako i izadjemo u Evropu mozemo opet ocekivati petarde kao iz te ere.
Imao sam poverenja u Tomica...pitam se zasto?

Deki

pre 8 godina

Ovo je smesno,Zvezda je vec trebala da ostane bez Vijere i Cvetkovica,tragikomicno arbitriranje. (Struja neuspesni brejkdenser, 16. april 2016 18:47)

Jel moras smaracu da ostavis 30 komentara?! Sta je sa mozgom??

nenormalan

pre 8 godina

Jesam ja lud ili mi gledamo fliper sa drvima obojenim crvenim i crnim bojama. Kako drugacije objasniti sto ne trci niko? Uspavanka i batinjanje.Lopta upravlja njima. Zadnjih deset godina navijam da partizan da gol da bi moja zvezda krenula agresivnije i sa trcanjem pa da vidim nesto i od fudabala. ALi ne prvo gledamo prekid zbog dimnih zavesa ,mnogo zanimljivo,pa izlezavanje ljudi povredjenih u pucnjavi koji jedva uspevaju da ustanu .Ma bruka . Pa zato nam je takav fudbal,igras celu sezonu namesteno prvenstvo i onda te u evropi ako nista drugo svi pretrce. J*bm te Srbijo .

jel si ti spomenkin mali?

pre 8 godina

Kakav krs od fudbala.I ovi ce da igraju Evropu? Domet obe ekipe u narednoj sezoni kvalifikacija u ls. I le. bice 2,3 kolo.Treba da ih bude sramota sta rade!

elmaestro

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko dvoličnih ljudi na ovom sajtu ima. Kad je bila vest o ovom formatu pred početak sezone, svi su bili u fazonu "super, više utakmica, manje će da spavaju naši igrači, ovo - ono". Bila vam je super ideja, govorili ste kao "Ovo je super sistem za manje lige i lige sa manjim brojem klubova... Ovaj sistem ima Belgija, itd...".
A sad vam ne valja? Koji je vaš problem?

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Zasto igra Grujic kad je bila vest da gosim Kosmodisk mozda cak ni nece igrati derbi?
Znaci dobio dozvolu od Luzerpula.

UltrasBgCZ

pre 8 godina

Zvezda pobedjuje 3:1 Vucic zna zasto.
(Volim lagodan zivot, 16. april 2016 18:46)

Svi znate zasto, samo se pravite ludi. ZGAZI IH SVE!

CJ

pre 8 godina

Od 300 pasova, 265 netačnih.
Pritisak? Zvezda već šampion, Partizan drugi, umesto da se razigraju i da bude 6-7 golova, ni jedna polusansa.
Tuga tužna.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Pa sta igraju ovi igraci Partizana?Protiv jadne Zvezde ne mogu da se sastave,Borac nadigra,zamalo pobedi a ovi ko zna sta igraju.Mozda je stiglo naredjenje ko to zna.

idemo dalje

pre 8 godina

24.min Ilicu dusa u zubi :D
(apqpa, 16. april 2016 18:25)

legenda ima 38 godina alo 38 !!!
verovatno moze cale da ti bude, zato tisina.

Ssss

pre 8 godina

Sramna igra partizan mog bolje igrao rad protiv zvezde nego mi do sad trenutno 40min nista daj boze da Bude bolje AL tesko gogua ko da je pao sa duda

Mega mega

pre 8 godina

Ovaj grujic sto ga svi Hvale na sve strane on nema nista moze trčkarati kao i svi ostali i to je ok i našem futbalu al on nema nista posebno da bi igrao u velikom evropskim klubu

turci ogavni

pre 8 godina

hahahahahahahah alibi tomic ce sad da kuka sto nije mogao da postigne gol a glavni krivac ce biti ili linijski sudija koji nece imati posla ispred zvezdinog gola ili sunce od kog se nece moci videti lopta..

karabatic13

pre 8 godina

Strujo, mrtav sam ozbiljan, nisu fazoni-idi brate trazi neku pomoc strucnih osoba, ovo je zaista "nezdravo" da ne upotrebim rec bolesno sta se s tobom desava, leci se dete, nije kasno!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

I treba Zvezda da nas pobedi kad nemamo trenera,kad nam Ilic igra centarfora.
A za upravu da napomenem da obavezno na leto dovede napadaca jer sa Ilicem u spicu nema nista ni od LE ni od titule.

bojan

pre 8 godina

ja pratim fudbal 30 god i jos nisam video da neko igra bez napadaca, tomicu nisi ti za trenera decko, samo sto nema ko to da ti kaze jer oni sto bi trebali ni oni sami nisu za tu funkciju

ban

pre 8 godina

E moj Tomicu, opet bez centarfora. Kada vam uguraju dva komada onda zapocnes jurnjavu po terenu. Iz kontre ce vam uvaliti jos dva komada , pa ces posle da opletes po sudijama, delegatu, nedosudjenim penalima, itd.itd. Vec vidjeno.

Kiko

pre 8 godina

Uz uvažavanje rezultata i rada trenera Bozovica, verujem da za S. Plavšića mora biti mesta u prvih 11. Verovatno će i danas biti smaranje do njegovog ulaska u igru....

CJ

pre 8 godina

Od 300 pasova, 265 netačnih.
Pritisak? Zvezda već šampion, Partizan drugi, umesto da se razigraju i da bude 6-7 golova, ni jedna polusansa.
Tuga tužna.

ЈоВ

pre 8 godina

Xaxaxaxa...

Судија Саши Илићу : Плаво или жуто?
Саша Илић : Жуто...
Судија : Плаво!
Саша Илић : E ј... га!
Какав краљ!!!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Teši se samo da nas boli :D

menjam Prizren za Dzenkisa

pre 8 godina

Losa procena Kahrimana, nije ocekivao da je utarac toliko snazan sa te daljine ilopta mu je samo presla preko ruku. Sve u svemu nezanimljiv derbi.

NastyB

pre 8 godina

ja pratim fudbal 30 god i jos nisam video da neko igra bez napadaca, tomicu nisi ti za trenera decko, samo sto nema ko to da ti kaze jer oni sto bi trebali ni oni sami nisu za tu funkciju
(bojan, 16. april 2016 17:32)

Ja se sećam Kosanovićeve Zvezde, u ono davno vreme kad su svi igrali sa dva napadača, KOsan u Grčkoj igra sa jednim, a negde na pola drugog i njega izbacuje i menja ga odbrambenim, a Zvezdi treba gol dabi išla dalje. E, to je bilo jedinstven trenerski potez i inenađenje za sve (normalne)...

Lošmi

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Evo ja sebi ne mogu da dodjem, razmišljam dal da se obesim il da nastavim dalje. :)))

ban

pre 8 godina

E moj Tomicu, opet bez centarfora. Kada vam uguraju dva komada onda zapocnes jurnjavu po terenu. Iz kontre ce vam uvaliti jos dva komada , pa ces posle da opletes po sudijama, delegatu, nedosudjenim penalima, itd.itd. Vec vidjeno.

Alek

pre 8 godina

Everton ne sme da provocira navijače Vučićevog kluba, Informer može pomisliti i da je državni udar u pitanju pa još i da nam uvedu policijski čas zbog toga???

Bilal

pre 8 godina

Izjednačujući gol crno-belih je dokaz da na gol treba šutirati iz svih pozicija a ne nastojati ušetati se u nj. Veliki fudbalski znalci poput Euzebija, Gerda Milera ili Van Bastena nikada se nisu libili da tuku na gol iz svih mogućih i nemogućih situacija zato su i bili onako uspešni. Nadam se da su danas oba trenera izvukla pouku, naročito mlađani Ivan Tomić (mlad po trenerskom stažu).

niidza delija

pre 8 godina

Partizan najsrećniji klub na svetu posle real madrida. Svaka cast momcima, greske se desavaju, nije strasno. Slavimo titulu za dva kola na marakani. Poz svima.

karudijan

pre 7 godina

Potez utakmice nije ni jedan od ova dva gola nego Goguino ispucavanje u korner. Umro sam od smeha....Inace utakmica dosta losa. Partizan ocajan, Zvezda nesto konkretnija, ali ni to nije bila neka igra. Prosla dva derbija su bila mnogo bolja sto se igre tice

Ginda

pre 8 godina

Najpravednije bi bilo da je utakmica zavrsena 0:0. Posle nezampaceno lose igre i rezultat je trebalo da bude najgori moguc a to je 0:0. Ovako pala su dva kiks gola pa ce se pricati o tome a ne o losoj igri.

kazem ja sam

pre 8 godina

1. Tri derbija, dve pobede i jedan remi. Jasno ko je bolji.
2. Posle remija kojim su i definitivno izgubili tituli oni slave. Jasno koliki je IQ grobljanaca
3. Kahrimane i Dika je ovako protiv Bajerna. Svi znamo sta se posle desavalo.

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Nemoj te se ljutiti ali vas derbi je smece od fudbala. Navijacima svaka cast ali fudbala vam je uzas. Pratim vasu ligu cesto i mislio sam da je nasa BIH liga smece ali sad sam se uvjerio da ste vi gori..Jer ipak ova dva tima su veliki klubovi da bi ovakvu igru pruzili.Pozdrav iz Sarajeva.

Dachazvezda

pre 7 godina

Partizan nije mogao da postigne dao gol na način kojijedini moguci način
(Sergio Ramos, 16. april 2016 21:36) # Link komentara

auuuuuuuuu rodjaceeeeeeeee ...

Sta je pisac hteo da kaze?
Pa ti u 10 reci imas 17 padeza i 7 sedam razlicitih vremena (mozda i vise, izgubio sam se totalno u desifrovanju)
Al ga sastavi, obnevideo sam :))))

nikola1992

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Boli nas, ali ne smem da ti napisem sta, nece mi objaviti komentar!

VardaPFK

pre 8 godina

Neko slavi remi, neko titulu...
(Kosovo je Srbija!!, 16. april 2016 20:09)

Slavili ste vi i Beograd na vodi za sendvič i crvenu, sramoto...

Kiko

pre 8 godina

Uz uvažavanje rezultata i rada trenera Bozovica, verujem da za S. Plavšića mora biti mesta u prvih 11. Verovatno će i danas biti smaranje do njegovog ulaska u igru....

dzoSrbija

pre 8 godina

Пратим фудбал већ 20 година, па и овај наш каљави. Могу да разумем беспарицу, одлазак талентованих клинаца а долазак дискутабилно квалитетних странаца. Чак и значај који са собом носи већина дербија. Али ово, дерби који ништа не решава, који треба и једнима и дугима да послужи као идеална прилика да се покажу без страха од грешке јер просто немају шта да изгубе, овај фудбал у покушају не могу да разумем. Увек браним наш дерби, терам људе да гледају а после овог, не знам ни сам... Звездаш сам, резултат је данас мање важан али сам дубоко разочаран. са оваквом игром ни ми а ни Партизан немамо шта да тражимо против иоле озбиљније екипе у Евро такмичењима. Свака лопта из зоне одбране се испуцава, страх од грешке. Прескаче се средина, изостанак креативности. Сваки дриблинг заустављен на 1 кораку, техника 0. Увек се надам да ће бити боље али се плашим да је то утопија. А ови квази навијачи који бакљадом прекидају сваки дерби су посебна прича. Било је пар добрих дербија у последње време али нас ово враћа у реалност. Илиев каже да је Михајловић бољи од Живковића, а јавност од Грујића прави Патрика Вијеру. Толико о објективности спортских радника код нас. Од силне жеље да имамо играча свестског кова ми несвесно од полуфудбалера правимо звезде а потом се питамо зашто је Србија на 50 месту ФИФА ранг листе. После треба да замерим Јовићу што се оклизнуо у нападу за победу против ЦСКА у 4финалу Евролиге? Хехе, па био бих лош човек. Сви ће се они продати а ми ћемо и даље навијати. Јеби га...

drug Vucela

pre 7 godina

Ne znam sta je sporno zbog radovanja na kraju. Slavi covek sto je umesto -17 ostalo samo -14, poznato je da dolazi iz podneblja gde lose podnose zimu. Kako mu je tek bilo na -30 ne smem ni da pomislim, treba ga razumeti...

Samo kazem

pre 8 godina

Sasa Ilić je zaradio tri žuta, a ne onaj jedan. Everton je za onaj udarac zaslužio odmah crveni. Brašanac je trebao da dobije drugi žuti... Nista od toga se nije desilo! Zasto? Zato sto je sudija pustio divljanje igracima Partizana. Zasto? On zna jedini verovatno... Grobari i treba da budu srecni jer su se izvukli veceras i neka slave remi iako mi tesko da ih shvatim. Lepo je dati gol za pobedu u poslednjem minutu i radovati se iako ti rival bezi 14 bodova, ali dati gol za remi i praviti neku pobedu od toga mogu samo luzeri...

mirko

pre 7 godina

@A sutra vanredna sednica skupstine Srbije povodom Zvezdina 3 uzastopna remija.
(Sta uradi to Aleksandre Dzikicu??!, 16. april 2016 22:42)

grobari i matematika

Loks

pre 8 godina

Everton ne sme da provocira navijače Vučićevog kluba, Informer može pomisliti i da je državni udar u pitanju pa još i da nam uvedu policijski čas zbog toga??? (Alek, 16. april 2016 20:48)


Zelim vas sto vise Evertona u tvom klubu, smesni ste i zalosni...

Neverovatno

pre 7 godina

Everton s 40 metara, uzicko kolce ispred severne tribine! Znamo da ga vole! AHAHAHAHAHA
(trpaj, 16. april 2016 20:17)

Kako ste vi jadni da nemam reci, sta bi bilo da je to neko radio pred Jugom? Zaista ste za zaljenje.

1975 beograd

pre 8 godina

Sad dosao sa utakmice ,ljudi moji ja posle sat vremena vise nisam znao ko je partizan a ko zvezda i ko gde napada od dosade i muke

Главни архиватор

pre 8 godina

Ово је далеко најгори дерби у задње вријеме,ако се гледа игра.И не разумијем црвени картон за Бразилца.Пољубио је дрес и играо коло.Ништа увредљиво.

Dragisa Aron Ristic

pre 7 godina

Pa naravno da ce Everton da trci prema severu, zna i on vrlo dobro ko ima najbolje navijace i ko je institucija u ovoj drzavi.. Jadnicak maleni, zeljan je prave euforije sa severa...

bookmaker

pre 8 godina

Kahriman je i Srbiju unistio primivsi gol u mecu sa Slovenijom skoro sa centra i uz promasei penal Vidica najzasluzniji sto se te godine nismo kvalifikovali.
(Misin, 16. april 2016 21:28)

Ne, koliko se sećam tad je branio Jorgačević.

cale

pre 8 godina

Haha Everton je pravi Grobar, zavidan, mali čovek, beda. Sve u svemu Grobari
slave u današnje vreme i kad izvuku bod, to je neprocenjivo za videti :)

маннијак

pre 8 godina

Претходна два су била сјајна, овај доста неквалитетнији дерби, међутим ови коментари ,,најгори, ужас, какав очајан фудбал" и сл...не разумем. Није био добар, али то се и очекивало због већ освојене титуле практично. Онај јесењи је био међу најбољима последњих година. На крају крајева, квалитет наших клубова не може да гарантује неки ,,ел Класико" или тако нешто, не знам шта људи очекују...

miamiheat

pre 8 godina

Ja ne verujem da ova arena ne moze jednu utakmicu da pusti a da ne koci ne secka ne baguje ovo je strasnoooo... pa u bg se igra a ne u australiji pa da ovoliko koci..

zvezdan

pre 7 godina

Strucnjaci, da nesto gledate znali biste koliko je Kahriman doneo bodova Zvezdi ove sezone. I danas je imao odbranu pri rezultatu 0-0 u 60. minutu.

Koja

pre 7 godina

Posle Dijare, Moreire, Zuke i Klea Grobari dobijaju jos jednog stranca!! Everton!! (Kleo se kleo, 16. april 2016 21:53)

Zelim vam sto vise evertona.

Vladimir

pre 7 godina

He,he,he...Sta ti je fudbal!?Na kraju utakmice igraci Zvezde otisli na sever da 15000 navijaca pozdrave svoje heroje i igraci Partizana otisli na jug da ih pozdravi 345 piromana...

Uprava unutra!

pre 7 godina

Tole, molimo te da se bodovi još jednom prepolove da bismo imali jednocifren zaostatak za prvoplasiranim.

Navijači NK "Nismo kažnjeni, a igramo pred praznim tribinama"

toni bler,moj dobar drugar

pre 7 godina

tuga...jedni već šampioni, drugi gotovo sigurni vicešampioni i umesto da gledamo napadački fudbal,sa puno šansi i golova, bez kalkulisanja mi gledamo 90 min smora...

Beca

pre 8 godina

Tooooooooo, goooooooool!!!! Tako je bre, ne mogu da nameste svaku utakmicu!!!

A sada jako do kraja i nova titula, a onda uz samo malo srece koju godinama nismo imali i Liga sampiona!!!!!
(Igor PFC, 16. april 2016 20:15)

Tebe bas opalilo danasnje sunce na -14

mirko

pre 7 godina

Mnogo komentara na račun Partizanovog gola. Pa i Zvezda je dala gol posle velike greške Gogue, valjda je isto kada pogreši centarhalf i kada pogreši golman.

Mali ste klub

pre 8 godina

Neko slavi remi, neko titulu...
(Kosovo je Srbija!!, 16. april 2016 20:09)

Slavili ste vi i Beograd na vodi za sendvič i crvenu, sramoto...
(VardaPFK, 16. april 2016 20:19)

Nema nista jadnije od laznih opozicionara,

Lošmi

pre 8 godina

Dika Stojanovic protiv Bajerna usao u Kahrimana
(Chalgar, 16. april 2016 20:41)

Pre će biti da je Milojević, primio je isti ovakav gol u derbiju. Ali nema veze bolje sad da pogreši nego na nekoj bitnoj utakmici. :)

derbylover

pre 8 godina

Lepo je dati gol za pobedu u poslednjem minutu i radovati se iako ti rival bezi 14 bodova, ali dati gol za remi i praviti neku pobedu od toga mogu samo luzeri...
(Samo kazem, 16. april 2016 20:55)

Je l stvarno postavljas pitanje zasto su se navijaci radovali izjednacujucem golu u derbiju u 95-om minutu? Ovo je DERBI druze.. I vi ste se radovali Burzanovicevom golu za 4:2. Da li je trebalo da cutite? To su normalne stvari za ovakvu utakmicu. Ne znam ni zasto ti objasnjavam kad vec sam ne kapiras draz derbija. Poenta 'pravljenja pobede' od remija je u tome sto je u 90-om minutu prekinuto slavlje najvecem rivalu.

panj

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

jeste, sve se nesto rasplakali, nego, sta vi slavite?

Vladimir

pre 8 godina

Gore glavu Kahrimanu...Imas ti kredita da ti ne zamerimo.Zasluzan si ove sezone za mnogo bodova.Svaka cast francusko-holandskoj vezi koji su stvarno gospodari sredine terena,svaka cast Rendulicu za smekersku rolu i strelcu Sikimicu za onaj predivan trenutak nadahnuca.

Tajfun Korkut

pre 7 godina

Ovako je Tadić navijao to je bila Državna institucija
(Nele, 16. april 2016 23:33)

I posle 24 aprila ce.Dosta se Vucko radovao i navijao.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Everton ne sme da provocira navijače Vučićevog kluba, Informer može pomisliti i da je državni udar u pitanju pa još i da nam uvedu policijski čas zbog toga??? (Alek, 16. april 2016 20:48)

Koliko gluposti u jednom komentaru...
Bitno da je Mirko visio u svlacionici cisto turisticki.

реалан Партизановац

pre 8 godina

По мени је трагичар био Гогуа,целу утакмицу је одиграо испод нивоа,и на крају смо због њега примили гол...Кахриман није трагичар,Евертон га је пробушио...Честитам Звезди на титули,били су много бољи ове сезоне,мом Партизану желим много боље руководство,и много боље резултате следеће сезоне...

Epitaf

pre 8 godina

Nije kahriman poklonio,nego mu je ovaj slomio prste.ovo nije sut,ovo je projektil.inace i jednima i drugima bolje da ne izlaue u evropu!bice bruke teske.

studenat

pre 7 godina

Eto, sta ce sada reci Mihajlovic? Gol je pao posle istek 94. minuta, sudija nije svirao kraj i gol je priznat. Da li ce prozvati sudiju kao onda kad se bacio na igraca u sesnaestercu pa kukao za penalom?

belgrado

pre 8 godina

nego.. da neko proveri kako je komentator sa arene.
bio je tesko depresivan kad je partizan izjednacio..poceo da muca...jedva je pricao...
pustite derbi,zdravlje coveka je u pitanju. : ))

JessePinkmanPFC

pre 7 godina

Koji antifudbal majko moja, ovo je najgori derbi ikada, više me uopšte ne pali, srećom odgledao sam mnogo dobrih, ovo je slika i države u kojoj se nalazimo, sramno i bedno.
(Delije Čikago, 16. april 2016 20:07)

Slika drzave? Oooo, Ameriko medj' sljivama!

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Grobari, simpatican vam ovaj momak, sto je dao go. Imate li vi psihijatra u timu?
Ali Ilic na podbacivanju novcica:"E, jbga"...kakv lik :)

Nebojsa

pre 7 godina

Najslabiji derbi ove sezone imao sam utisak dok sam gledao utakmicu da su obe ekipe zadovoljne da ne izgube C.Zvezda da zavsi sezonu bez poraza dok Parizan da ne izgubi tri meca u sezonu C.zvezda ima da zali za pobedom bila kokretnija od rivala lako dolazi do protivnickog gola problem C.Zvezde je forma pojedinih igraca da ih covek ne prepozna kao da nisu to oni igraci od jesenas sto se tice primljenog gola reci cu da Kahriman nije za mene koji moze da bude prvi golman C.Zvezde sticajem okolnosti stao je na gol ja mislim da ovako primljen gol je dobro dosao da Maksa i Bozovic dobro razmisle ko ce cuvati gol sledece sezone previse ima godina i iskustva da bi se ovakav gol primio

navijac

pre 8 godina

@ovo malo brazilsko djubre treba nauciti postovanju najveceg srpskog kluba!
(Joao, 16. april 2016 20:02)

Koliko dete ti imas godina, 15!? hahaha tebi se bas svideo ples Evertona , ahahaha :D Trpaj musave! :)

miroslav

pre 8 godina

prvi put posle 10 godina da je Zvezda bila bolja u svemu od Partizana , imala je vise kornera ,posed lopte ... i kladionice su znale da Partizana nemoze da pobedi, kvota prvi put visa od 2,6 na dvojku .Partizan nikad slabiji

Pop

pre 8 godina

Ajmo svi i delije i grobari: Vucicu seceru! Ajmo ljudi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zeljko, 16. april 2016 17:35)
Zasto bi mu navijaci Zvezde to skandirali? I Toleta su prestali da teraju.

Crni_redstar

pre 8 godina

Los sudija ,zvezda bolja,prelep pogodak sikimica i poruka za kahrimana-decko ti si nase blago,potpuno nebitan kiks i nema suza,bolje sad nego kad bude borba za evropu.titulaaaa!

hohoho

pre 8 godina

"Sasa Ilić je zaradio tri žuta, a ne onaj jedan. Everton je za onaj udarac zaslužio odmah crveni. Brašanac je trebao da dobije drugi žuti... Nista od toga se nije desilo! Zasto? Zato sto je sudija pustio divljanje igracima Partizana. Zasto? On zna jedini verovatno... Grobari i treba da budu srecni jer su se izvukli veceras i neka slave remi iako mi tesko da ih shvatim. Lepo je dati gol za pobedu u poslednjem minutu i radovati se iako ti rival bezi 14 bodova, ali dati gol za remi i praviti neku pobedu od toga mogu samo luzeri...
(Samo kazem, 16. april 2016 20:55)"

Ti treba da budes srecan sto si izvukao samo jednu traumu, onu sa Autokomande, sa 40 metara u 95-om minutu.

navijac

pre 8 godina

Evertone majstore, svaka ti komsinica dala! Ne samo zbog gola nego zbog proslave! Videti zapenjena lica musava vredi vise nego sest pobeda!!!! :DDD

miki

pre 8 godina

24.min Ilicu dusa u zubi :D (apqpa, 16. april 2016 18:25)

 legenda ima 38 godina alo 38 !!! verovatno moze cale da ti bude, zato tisina.(idemo dalje, 16. april 2016 18:58)

Pirlo ima isto toliko pa je odigrao prosle sezone svaku tekmu 90min. Nije sve u godinama, ima nesto i u jelen pivu. I jadni vi ako vam he ono legenda, nije in ni l od legende

zvezdas

pre 8 godina

Onaj Everton kao da je iz nedodjije dosao.Gledajte ga zvezdasi i partizanovci.
Sram ga bilo.
Igracima svaka cast na kraju i sportskom pozdravu.

opala

pre 8 godina

Na nasem stadionu su nas pobedili sa sudijskom pomoci, a sada ne mogu da pobede ovako kombinovan sastav Partizana na svom terenu. Niste vi ni za azijsku, a kamoli evropsku Ligu Sampiona!

turci ogavni

pre 8 godina

hahahahahahahah alibi tomic ce sad da kuka sto nije mogao da postigne gol a glavni krivac ce biti ili linijski sudija koji nece imati posla ispred zvezdinog gola ili sunce od kog se nece moci videti lopta..

Džoni

pre 8 godina

U ovoj zemlji je sve obesmisleno pa i derbi! Dva sata mučenja i agonije za gledaoce! Sada će deca da se prepiru ovde ko je koga nadigrao ali ovo je realno dno dna! Ja sam zvezdaš ali i kod gola Sikimića sam sebe uhvatio kako sam totalno ravnodušan jer ovo nazivati derbijem i fudbalom je žalosno!

zlo i naopako

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Evo ja sebi ne mogu da dodjem, razmišljam dal da se obesim il da nastavim dalje. :)))
(Lošmi, 16. april 2016 20:55)
Ono vopr.

tanjež

pre 8 godina

Koliko se žalio prošli i koliko je najvaljivao ovaj mislio sam da će Tomić izaći ofanzivno na kraju samo pokvarili slavlje komšijama. Mislim grobari da je ovaj naš Tomić demagog, ne možeš bre izaći sa Saletom kao najisturenijim. Zvezda ništa specijalno.

Milos

pre 8 godina

Hajde bre oladite od Kahrimana . Greske su sastavni deo zivota . Svi na terenu su gresili i mnogo vise od njega,ali golmanova greska se vidi . Zvezda je bolja iako nije dovoljno dobra za evropu . Partizan je imao mnogo srece da izvuce bod,koji ipak vise odgovara Zvezdi .

Uzas Subotica

pre 8 godina

Hvala vam crno beli! Danasnja utakmica je dokaz koliki smo mi Grobari mazohisti. Sto vise ovakvih izdanja, mi smo sve zadovoljniji. Mrzimo sebe, volimo Partizan!

runner

pre 8 godina

Odavno nije vidjena veca dominacija jednog tima u derbiju. Partizan potpuno nemocan, a Zvezda je trebala ranije da obezbedi pobedu
(kodzo, 16. april 2016 20:47)
Која ваша црна доминација!? Па ти причаш к'о да сте добили утакмицу резултатом 3:0. Поучени очигледном крађом, од стране судије Глођевића, на прошлом дербију и то на властитом буњишту у коме је, руку на срце,црно-бела екипа била далеко боља, Партизан је данас настојао да сачува голу кожу јер и овај судија Васић није нека цвећка. Доказ: жути картон Евертону због наводно непримерног радовања. Очигледно је само једно: да ће ваша "доминација" трајати све дотле док једна персона буде политички доминантна у Србији.

XXX

pre 8 godina

Osvojite titulu sada, naravno, ako vas nije sramota!
(Lolo Smiljanic, 16. april 2016 A ti se ladno ponosis sa -32 .. Pa lepo rece Vucelja ,svi se sprdaju sa vama !

stefan

pre 8 godina

a radost grobara na 1:1 hahahhaah znaci doslo vreme da je nereseno protiv zvezde i ostanak na -14 odlican rezultat..
hahahahahahahahahah

aleksa

pre 8 godina

grobari svaka cast, kako ste uspeli da ne izgubite stvarno mi nije jasno, zasluzili ste slavlje i zato sto ste izvukli remi protiv nepobedive Zvezde i sto ste treci na tabeli, znaci jos imate sanse za evropu... svaka cast!

Redrum

pre 7 godina

Uzeti 4 boda i pustati redom. Uzme se neka kinta , i zagrepcani da oznoje d'peta za Evropu.
(Toto-ko-tunjo, 16. april 2016 21:34)

Vidim da se nakon današnje predstave masovno mirite sa činjenicom da će opet Evropa trajati celo jedno (pret)kolo. Čemu takva malodušnost, možda izvučete neki veći raspad od vas samih. S druge strane, verovatno je ovo što ti pominješ i jedina kinta koju možete uzeti, pa i nije loša ideja...

Beljo

pre 8 godina

Uzasan fudbal. Evropa ce biti surova za oba tima. Bozovic je retrogradan trener, koji u Eveopi nece primati mnogl golova, ali ce ih jos manje davati.
Prelos fudbal.
Ibanjes tata za sve.

Ala je lep ovaj svet...

pre 8 godina

Nemoj te se ljutiti ali vas derbi je smece od fudbala. Navijacima svaka cast ali fudbala vam je uzas. Pratim vasu ligu cesto i mislio sam da je nasa BIH liga smece ali sad sam se uvjerio da ste vi gori..Jer ipak ova dva tima su veliki klubovi da bi ovakvu igru pruzili.Pozdrav iz Sarajeva.
(Mr_Melbourne, 16. april 2016 19:26)

Ne ljutimo se, naravno. U pravu ste, Mr.Melbourne u potpunosti. Svesni su svi ovde da je ovo dno dna od kvaliteta, jedino mi je žao onih mladih ljudi na obe navijačke tribine koji ovo smatraju svrhom njihovog postojanja. Zamislite samo, nekome je ono glavna životna preokupacija! Kako su to prazni životi:-(

MIKI

pre 8 godina

Da ih vidimo u Evropi...i jedne i druge...ova imitacija od fudbala sto je prodaju veciti moze da prodje samo od Subotice do Surdulice.

boki

pre 7 godina

Opsti utisak slab serbi. Drugo poluvreme Partizan bez organizovane igre, Tomicu nedostaju igraci sredine terena. Partizan II poluvreme 2 udaraca u okvir gola, jedan pogodak. Dokaz samo sutiraj prema golu, jer raste verovatnoca za postizanje golova. Zao mi je Kahrimana, ali to se desava golmanima, a nihova greska je kobna po ekipu. Odavno nesam gledao slabije izdanje Partizana, ovakva igra ne mami gledaoca, eh nekada ali nema vise.

Quroña

pre 8 godina

Dakle, da rezimiramo: do kraja utakmice Sasi Ilicu i Bogosavcu su oprostena po dva zuta kartona i jedan direktan crveni karton za evertona zbog namernog udaranja Plavsica laktom u glavu, Toletan izgleda idalje ne spava, ali dobro, nek im bude, jer uprkos tome minus se ne stisava, a zima idalje peche, pa ce do kraja ponovo biti -30 brrrrr... ahahahahahaha

Uros

pre 8 godina

Zvezda solidna,zelela je bar da igra fudbal,suprotna ekipa klasican antifudbal,bezbroj faulova i skoro svi za zuti karton,nekoliko igraca je trebalo dobiti dva zuta,zasto nisu je jasno svima.
Penal nad Le Talekom čist ko suza.
Partizan dva šuta na gol za 100 min.
Prvi posle nesviranog faula u napadu u 59 min i ne računam al piše u statistici,drugi u 95 iz očaja.

Sve najbelje

pre 8 godina

grobari svaka cast, kako ste uspeli da ne izgubite stvarno mi nije jasno, zasluzili ste slavlje i zato sto ste izvukli remi protiv nepobedive Zvezde i sto ste treci na tabeli, znaci jos imate sanse za evropu... svaka cast!
(aleksa, 16. april 2016 21:23)

Hvala i svaka cast i vama sto ste kao najbolja ekipa u ligi i ekipa koja se bori za Ligu Sampiona igrali nereseno sa nama na Marakani. Sve najbolje u nastavku sezeone i Evropi.

Brondby

pre 7 godina

Ovaj derbi je smesan i navijaci. Sutra pravi derbi FCK Mora pasti idemooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Delije Čikago

pre 8 godina

Koji antifudbal majko moja, ovo je najgori derbi ikada, više me uopšte ne pali, srećom odgledao sam mnogo dobrih, ovo je slika i države u kojoj se nalazimo, sramno i bedno.

koshke

pre 8 godina

sve u svemu realan rezultat.prvo poluvreme nikakvo,drugo malo bolje.izgleda da su oba kluba isli na neresen ishod,doduse partizan malo vise igrao povuceno a zvezda se nije pretgla da pritisne malo jace.

Zvezda sampion

pre 8 godina

Sudija je apsolutno svaku situaciju sudio u korist partizana, ali Zvezda i pored toga mnogo mnogo bolja u ovoj utakmici. Ipak na kraju svakome svoje...Zvezda u sledecem kolu osvaja titulu, a partizan nakon ove utakmice na 3. mesto. Ja i dalje ne mogu da verujem da Bogosavac za ono rusenje Srnica nije dobio ni zuti karton i da je Everton docekao 95. Neverovatno je i za sta je Rendulic dobio prvi zuti a samim tim i crveni karton. Mnogo stetnih odluka po Zvezdu ali na kraju se samo pamti titula.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Saranov omogucio Zvezdi da povede sto je i logicno jer je igrao za Ofk a Kahriman kiksom Partizanu doneo bod.Zasluzeno iako je Partizan trebao da pobedi.

premijerova liga

pre 8 godina

Vise Everton nece igrati kao i Grbic zbog dve leve kopacke.Zna se ko odlucuje ko ce igrati ko ce biti u upravi ko ce biti sampion.Reci cu samo AV AV AV

Dominacija

pre 8 godina

Zivim u onom soliteru pored stadiona i pitam se jer su crno beli momcici dosli na utakmicu,unistavaju ih Delije u navijanju od samog starta

Igor PFC

pre 8 godina

Tooooooooo, goooooooool!!!! Tako je bre, ne mogu da nameste svaku utakmicu!!!

A sada jako do kraja i nova titula, a onda uz samo malo srece koju godinama nismo imali i Liga sampiona!!!!!

Sergio Ramos

pre 7 godina

Grobari, niste naučili da nije sramno izgubiti od boljeg?!!! Gde su vam Dulo&comp.? Uskoro ce biti tako i sa Zekom&Bjekom i triom VVV (Vazura, Vuletić, Vucelic).

Tajfun Korkut

pre 7 godina

Milina kad se Grobari raduju bodu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dag Kristi, 16. april 2016 20:19)

Ovako su se i delije radovale bodu u Cacku.Nemoj mi reci da ti nije bilo drago kad ste se izvukli u prethodnom kolu.Jeste da niste zasluzili taj bod protiv Borca ali vi jednostavno NE SMETE da izgubite ove sezone pa to ti je.

samba

pre 7 godina

Koliko je Partizan prop'o, kad je njegovim navijacima uspeh remi u derbiju i cak 2x predjen centar..
(zzbz, 16. april 2016 23:35) Sreća pa Everton može da pogodi i sa naše polovine pa i ne moramo da prelazimo centar.

Sotir Milivojevic

pre 8 godina

Sve,sve ali kako se raduje ona nesreca od evertona.Pa pobratime tim ti ima 10 bodova manje a ti ides do severa i igras sambu kao da si dao 5 golova na utakmici.

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Covek pogresio i sta sada. Koliko nam je puta sacuvao bodove.
Opet smo malo odgodili slavlje s obzirom da je sada razlika 12 bodova u odnosu na drugoplasirani Cukaricki.

Spale

pre 8 godina

Zasto drugi zuti Evertonu?nije skinuo dres,nije izasao van terena....zuti za igranje?e sad vidim koliko bolli sto je SD Partizan najvece i najtrofejnije sportsko drustvo u Evropi.....ova liga je smesno namestena a to se vidi iz ovog primera!

misko

pre 7 godina

Alek najveći grobar na Marakani danas je bio sudija Vasić. Ovo je veća kradja nego protiv Javora.Nije mi jasno kako Sašu, Brašanca i onog nesrečnog Brazilaca,Ekipa nije sramota da onako grubo igraju.Dali su razmišljali o tome da su to nečija deca,braća, prijatelji..Ono šta su oni radili je za sudiju za prekršaje ali ne i za grobara Vasića.Zvezdo traži izuzeče za sva vremena.

Djordjevic Goran

pre 7 godina

Covek ga zavukao iz svlacionice Crvene Zvezde a vi pricate o Kahrimanu,koji loptu nije video dok mu nije prosla kroz ruke.Pisanja kako se grobari raduju zbog neresenog reziltata samo govore o frustraciji delija sto nisu pobedili.Ovaj nebeski,svemirski ,najbolji,neunistivi tim stvoren na nasim prostorima sa rezultatima koje trnutno ima ,ne moze da pobedi raspali Partizan,gospodo to je bruka.Ovu utakmicu ste morali da dobijete i pokazete tj.dokazete vasu dominaciju i kvalitet.Od toga nista nisam video,a ako nesto zelite da postignete u kvalifikacijama za ligu sampiona morate da dovedete mnogo bolje igrace .Sa ovakvom igrom dalje od drugog kola necete da prodjete.

jel si ti spomenkin mali?

pre 8 godina

Kakav krs od fudbala.I ovi ce da igraju Evropu? Domet obe ekipe u narednoj sezoni kvalifikacija u ls. I le. bice 2,3 kolo.Treba da ih bude sramota sta rade!

113,8 dB

pre 8 godina

Ne kapiram zbog čega je Everton dobio drugi žuti. Došao čovek do mesta sa kog je postigao gol i okrenuo se prema "vetru u leđa i kada vetra nestane".

mika sumadinac

pre 7 godina

Kada gledam kuci uglavnom stojim iapred tv a.Juce sam sedeo, a zadnjih 15 minuta sam lezao.Kao da sam gledao drugu italijansku ligu...Cak i kada smo izjednacili nisam skocio.Vise sam se radovao kada smo dali cetvrti gol Lučanima.Najgori derbi ikad.Razocaran sam.Cele nedelje cekam taj derbi i onda me ubiju u pojam...nisam mogao sebe da prepoznam.Čak sam jednog trenutka i pomislio da je bilo bolje da smo izgubili 3-2, da makar uzivam u fudbalu, a grobar sam do koske...

Obelix

pre 8 godina

Zvezdi zasluzeno titula, realno je bila bliza pobedi i veceras. Valjda se ovo u 94 vratilo za onu kradju u proslom derbiju. Sto se utakmice tice, mislio sam da od Kizine kukavicke taktike u prvom ovosezonskom derniju nije moglo gore. Medjutim, Tomic me je razuverio. Cele nedelje nesto pretis i pocnes derbi bez napadaca. Uzas. Ne bi nasa pobeda nista polromenila, ali da igras bez napadaca... Nije mi jasno.

Ikac Jagodinac

pre 8 godina

Meni se čini , nisam dobro video , da je Partizan dao gol iz ofsajda ??!!?? Ma , daj bre , lopta predje celi obim gol liniju , korner liniju , a sudije ... ma dajte im tu titulu , i onako su sa ovim Grofom taman kako su potrebni Evropi , da ih i Jermeni , Azerbejdzanci , Kazahstanci , Moldavci nabuše za primer .

Mikan

pre 8 godina

Za sve ove godine derbija, ne sećam se da je ikada strelac gola išao ispred protivničke tribine da provocira tuđe navijače. Ali eto, našao se maloumnik i za to, a naravno nađu se i šabani da ga podrže. Derbi je inace bio dosta loš, a rezultat mozda i realan.

derbi

pre 8 godina

upravo pricam sa caletom, da nam sad neko ponudi milion maraka a da kazemo ime i prezime (sem sase ilica) jednog igraca iz bilo koje ekipe, ne bi znali.

Freeman

pre 8 godina

Ovaj sudija je mnogo iritantan. Toliku opstrukciju igre i nerazumne prekide nisam video odavno. Plus covek nema ujedancen kriterijum, za sad deluje da nije dorastao da sudi ovakvu utakmicu.

gari

pre 7 godina

Partizan nije mogao da postigne dao gol na način kojijedini moguci način
(Sergio Ramos, 16. april 2016 21:36) malo si pogubljen osim sto si polupismen smanji to sto trosis

Igor

pre 8 godina

Da li je moguće da čovek stavlja Ilića u špic? Da li je realno da je to taktika tima koji želi u Euro kupove?
Čovek bez iskustva na klupi, čovek bez iskustva na mestu sportskog direktora, čovek bez iskustva (ali iz stranke) na mestu generalnog direktora... Ne treba neki veliki intelekt imati pa da se stvari povežu

Ddd

pre 8 godina

"'Počelo je dobro. Odigrao sam prvih nekoliko mečeva u sezoni. A onda su odjednom prestali da me plaćaju. Nije mesec ili dva, već pola godina mi nisu ništa platili. Obratili su mi se sa planom da mi isplate samo sedam odsto zarade?! Rekli su mi da uzmem što mi se nudi i da idem. Ali nisam želeo da prihvatim. Ostao sam do marta, obratio se FIFA i dobio sav svoj novac. Tek onda sam napustio klub,' priseća se Vered epizode u Zvezdi."

Olivera

pre 8 godina

Zvezda mnogo bolja od partizana po igri i sansama, ali to je fudbal, partizan je izvukao nereseno, imao je srece. Slika sa tribina je odvratna

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Kahriman neka stavi ruke u ledenu vodu i tako da ih drzi do sledeceg derbija.
Bravo Damire grobaru!!Kamo srece da tako branis i u kvalifikacijama!
Ovaj sastav Zvezde nema sta da trazi u kvalifikacijama za LS,tamo nema pomoci Glodjovica,Vasica...

J. D. Aleksandar

pre 7 godina

Everton je paklen igrac i veliki borac. Nije oke ovo sto je uradio, ali mi navijaci Partizana moramo biti zadovoljni sa njim. Pretrci boga oca, gomilu duela dobije. Uz 3,4 prava pojacanja ovaj tim moze do LE ! Fali nam levi bek, stoper, desetka i jedan kvalitetan napadac. Nadam se da ce onaj mali iz Slovana doci na leto, opasan igrac.

prazno ime

pre 8 godina

sreca pa je kahriman primio ovakav gol, da ovi iz uprave ukapiraju ili da se podsete da je kiksara, da ne bi ukopao zvezdu u evropi, jer je ovo bila nebitna utakmica. mada, kakva evropa sa ovom odbranom,....

makibl

pre 7 godina

Sad me tek tuga hvata ...ode oko 250e u 94 minutu :( e majko moja .. carpi 1 , PSV 2 , CZ 1 , Bayern 1 , Lil 2 , ulog oko 5 e i pedala od Kahrimana ..ti sunce zarko ..c.c.c.c

navikli ste

pre 7 godina

Ali da Ibanjez disciplinuje Evertona...Lucho Srbineeeee!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fancy, 16. april 2016 22:27)
Covek je hrvat.

trpaj sa 40 metara

pre 8 godina

"gol senzacija iz svlacionice EVROGOOOOL ups iz ofsajda ,a sad u sredu nova tura nova avantura NAPRED PARTIZAAAAN I UPRAVA NAPOLJE
(samo napred Partizan, 16. april 2016 20:49)"

Iz tri ofsajda, ma ja mislim da je to u stvari bio penal za Zvezdu.

bojan

pre 8 godina

ja pratim fudbal 30 god i jos nisam video da neko igra bez napadaca, tomicu nisi ti za trenera decko, samo sto nema ko to da ti kaze jer oni sto bi trebali ni oni sami nisu za tu funkciju

ovan cz

pre 8 godina

zvezda ima kontru četiri na tri i onda njen naj bolji pojedinac i napadsč(inače internacionalac koji da nešto vredi barem bi ostao u portugalskoj ligi) se spetlja sa loptom jer ne zna šta bi s njom pa stane u sred kontre,pa je mulja i na kraju je izgubi! j..m ti fudbal...

Grobar VR

pre 8 godina

Ja bih molio navijace Partizana da se ne sprdaju sa golmanom Kajratmanom,ko zna sta mu je sa rukom.
Kajratmane brz oporavak od pravog grobara.

Milan

pre 8 godina

Sudija je očigledno imao zadatak da debelo pomaže partizanima. Ilić i Everton zaslužili crvene kartone a on naravno kartone delio Zvezdinim igračima. Ni penal za Zvezdu nije sudjen kada je rvačkim zahvatom oboren Le Talek.

RASA

pre 8 godina

Pod hitno u Srbiji treba ukinuti profesionalni fudbal i svesti ga na amaterski jer i amateri igraju bolje i više znaju.Bacaju se silne pare a kako je krenulo neko će izgubiti glavu uzalud.I oterati sve iz FSS ns čelu sa Karadžićem i to usra..m motkama jer sami neće da odu.Pa onda krenuti iz početka jer je to jedini spas za naš fudbal.

Zar je bitno?

pre 7 godina

Tanak fudbal,nemile scene na tribinama,2 lepa gola i rekao bih nereseno najrealnije.Mora se priznati,Zvezda je bila bolja,mi smo imali tek povremene izlete u njihovih 16.Ne svidja mi se potez Evertona na kraju,mislim da je to jeftin nacin da kupi Grobare,kao ljubi dres a pre 4 meseca nije cuo ni za Srbiju,ni za Partizan.

@Struja

pre 8 godina

Hahahahahahahaha,pa da,opet naredjenje,da nema naredjenja ,Partizan bi danas imao bar 7 titula prvaka Evrope,ali naredjenje je takvo da to ne sme da se desi. Bože koliko ste vi iskompleksirani,redak primer nemoći,pa se napiše "stiglo naredjenje" . Da te bog sačuva.

cika_pera

pre 8 godina

auuu pa ovo ne treba gledati.. bolje da covek kopa ceo dan nego da pogleda jedno poluvreme, manje ce biti umoran majke mi... ovo iscrpljuje

mick

pre 8 godina

ovo se zove krecenje. totalno rezultatski nebitna tekma tako da je moglo vise golova sa boljom igrom. ruglo je bilo za gledanje jedino sto izrezirase ovo za 1:1 cisto da ne bude mrtvo. ali nivo na kom se igra je ocajan. sasa ilic sa 38 godina lagano trci sa ovim klincima, prekidi na 5 min, stalno neko lezi dok ostali jedva dolaze do daha i piju vodu na svaki minut. i posle se cudimo zasto u evropi 0.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ih, steta sto ih i trecu ne oladismo... Zamalo. Ha, ha, zebrice igraju ko da one imaju +14! Bravo, momci! Kahrimane, druze, let it be.

Toto-ko-tunjo-Bobadiljin-starojko

pre 8 godina

Da l' sanjam il' zagrepcani srecni zbog remija? Cudno se smeju, nekako psihodelicno... Mozda savetovao doktor tako?

CZBG

pre 8 godina

Fudbal 0. Grujic po mom misljenju otkad je potpisao za Liverpul nista nije pokazao, osrednji superligaski igrac. Generalno pad forme cele ekipe.
Po kom kriterijumu Le Talek dobija zuti a Ilic ne dobija drugi zuti(crveni) a tri puta grublji start? Dobijamo ovo minimalnim rezultatom.

dex

pre 8 godina

Iz treceg puta uzmu bod, i to kiskom, i slave kao da su pobedili, i jos im je to dokaz da su bolji?! Samo kod grobara.

Sto se same utakmice tice - strasno. Zvezda ovakvom igrom tesko moze i do poslednjeg kola kvalifikacija, a Partizan moze samo da ponovi neki Samrok.

Metodije

pre 7 godina

Struja neuspesni covek
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. april 2016 21:31)

Ali ti si za razliku od njega uspesan kosarkas.Pardon "uspesan".Kladim se da ni ne znas gde igra taj cije si ime i prezime iskoristio za nick.Bitno da znas da vredjas druge.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Pa sta igraju ovi igraci Partizana?Protiv jadne Zvezde ne mogu da se sastave,Borac nadigra,zamalo pobedi a ovi ko zna sta igraju.Mozda je stiglo naredjenje ko to zna.

veliki strumf

pre 8 godina

Uvek sam pricao da je Sasa Ilic jedan od najprljavijih i najpodlijih igraca. Malo mu sto je za kragnu povukao Ibanjeza, nego ga je jos i udario. Sudija prilicno slab za sada - Ilicu i Bogosavcu je morao da pokaze zuti, prednost ne pusta, slab osecaj za igru...

babangida

pre 8 godina

Beda,beda,beda,da nemoze biti bednije.
(Slobodan, 16. april 2016 19:50)

Fudbal nemoze gore,tempo ocajan,sudija los,cisto remplovanje Le Taleka i Ilica gde ga oduva zvezdin igrac sudija svira faul i daje karton Le Taleku,onda cist drugi zuti Ilicu nije dao,ovaj plej of i plej aut je totalno bespotreban,cisto gubljenje vremena.
(Ljuba Moljac, 16. april 2016 18:57)

Ovaj novi sistem takmicenja je glup da nemoze gluplji biti
(nadaZR, 16. april 2016 17:56)

NEMOZE!!!

Voip

pre 8 godina

Dade čovek Zvezdi dva žuta bez potrebe a Saša krlja li ga krlja. Ono Le taleku je van svake pameti a pogotovu Renduliću koji nije ni vidio Mihajlovića iza leđa, faul je pravio Cvetković. Malo se pogubio sudija. Inače loš derbi što govori podatak da su bila svega dva šuta u gol i to Katai. Pa se posle čudite što nas sve šamaraju kad promolimo nos napolje. Svuda se igra na gol više a ovde da se ne primi gol.

duledudule

pre 7 godina

stvarno zanimljivo zapazanje navijaca partizana.onaj sasa d glaserica i everton su trebali biti iskljuceni ranije zbog divljanja.kao evro gol blabla,placite cigani.evrogol bi bio da je isla u raslje,ovo je klasican kiks.golman u kadetima zna da ovo treba da boksuje.ali dobro de.sudjeno je da matematicki obezbedimo titulu na nasem stadionu za dva kola.lepsi je gol sikime nego taj vas.nego uprite vi da bi igrali u evropu,lalat je uvinklao vosu samo tako

Aboridzin

pre 8 godina

Da objasnim poentu sistema ovima sto pljuju podelu bodova. Sistem je tu da bi se cele sezone igrao fudbal. Plejof je tu kao borba za titulu i Evropu a plejaut borba za opstanak. Sto dalje implicira da ce se ovi iz donjeg doma boriti za plejof tokom cele sezone. Poenta svega je kvalitetniji fudbal!!!

Delije Čikago

pre 8 godina

Bar 5 pravih pojačanja za LE, i to uz ogromnu sreću, naš fudbal je katastrofa, pa za ovo treba još da nam plate, nikad se ovako nisam smarao na derbiju za 38 godina, i opet delije i grobari, čemu sve ovo, kakav smo mi to narod, nebeski?! Čisto sumnjam...

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Svaka cast, momci! I bezvoljni raskantate zagrepcanke. Jos 4 boda, da odigramo dve, pa posle da pustimo 4 kola omladince da se kale.

Navijac

pre 8 godina

Za sta drugi zuti Evertonu??? Sto je proslavio gol ispred severne tribine???
Ne razumem ovu Vucic ligu ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (msc_stefan,

Galebe, nemaju pravo igraci da izlaze sa terena

Misin

pre 8 godina

Kahriman je i Srbiju unistio primivsi gol u mecu sa Slovenijom skoro sa centra i uz promasei penal Vidica najzasluzniji sto se te godine nismo kvalifikovali.

Durant

pre 8 godina

Koliko nam je smesna liga ovo su nase dve najbolje ekipe ej! Ukljucio sam prenos preko kompa a za to vreme gledam seriju preko mobilnog telefona. Malo malo pa osluskujem prenos, komentator pohvali neki potez tipa "dobar centarsut ali ipak nista" ili "dobar prodor, aliiiiii" pa daj zaista dokle to ali konstantno , treniraju taj fudbal a ne znaju dva driblinga ili dupli pas da povezu...stvarno sto neko napisa koji je maksimalni domet ovih ekipa u kvalifikacijama za Evropu, drugo trece kolo? Promene pod hitno inace nista od obe ekipe. Vracam se na pracenje serije.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Tema za razmisljanje da li ce Zvezda snositi posledice zbog bakljade.
A i ovaj komentator je okoreli zvezdas.I prosli derbibon morao da komentarise,znaci haos.

Ssss

pre 8 godina

Tomic zadovoljan na kraju sa golom partizana ko iz cirkusa mene je sramota Kako je moj paca odigrao sledece godina ima da se borimo za opstanak

Googler

pre 7 godina

Nije Kahriman nego svemirski šut ovog Evertona. Zvezda bedna i opet će da se osramoti u junu. Godina Terza, Grof i sns histerije se privodi kraju. Partizan konačno ima ozbiljnu igru sa ozbiljnim igračima.

Ko to tamo igra

pre 8 godina

Dogovor je bio da je najsigurnije da Partizan ne šutira uopšte ali kvarni Sikimić, kvarni brazilac koji ustvari i nije šutirao nego odbio napucavanje. Ispravno je dobio crveni jer šta ima ON da igra u terenu? Ako se raduješ, trči na sever i skini dres

Ssss

pre 8 godina

Sramna igra partizan mog bolje igrao rad protiv zvezde nego mi do sad trenutno 40min nista daj boze da Bude bolje AL tesko gogua ko da je pao sa duda

Deki

pre 8 godina

Ovo je smesno,Zvezda je vec trebala da ostane bez Vijere i Cvetkovica,tragikomicno arbitriranje. (Struja neuspesni brejkdenser, 16. april 2016 18:47)

Jel moras smaracu da ostavis 30 komentara?! Sta je sa mozgom??

Nenad

pre 8 godina

Nije Kahriman kriv, naredjeno je sa vrha vlasti da mora da bude makar nereseno jer idu izbori i nije pozeljno da navijaci Partizana ponovo pate.Trebaju SNS-u i njihovi glasovi.Bio je vec skoro 94 minut i Kahriman je mogao samo da bira, da li ce potpuno da se skloni sa gola ili ce da uradi ovo sto je manje providno.

vUcA

pre 8 godina

Ako je Zvezda pravi klub, Kahriman bi trebalo da zavrsi karijeru u istoj. Ovo su golovi koji te skidaju sa gola za sva vremena. Mora puno bolje u kvalifikacijama, ili nista od lige za prvaka Evrope.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Ovaj Saranov je rupcaga teska.Jel znate kad bi Lukac ili Stojkovic primili ovakav gol od Sikimica?NIKAD.Saranov je Terzicev klijent i jasno je zasto je primio ovako smesan gol.

samo napred Partizan

pre 8 godina

gol senzacija iz svlacionice EVROGOOOOL ups iz ofsajda ,a sad u sredu nova tura nova avantura NAPRED PARTIZAAAAN I UPRAVA NAPOLJE

larakr

pre 8 godina

Ma daj bre ovi igraci Zvezde guraju,udaraju a nista od kartona,Cvetkovic,Lukovic i Kosmodisk su trebali da dobiju po zuti karton a Vijeira crveni sto je sutnuo loptu kad se nasao u ofsajdu i sto je simulirao faul.Vazno da su Gogua i Ilic dobili opomene.Sudija je odradio zadatak,bravo.Samo napredno!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struja neuspesni brejkdenser, 16. april 2016 18:42)


Ej bre botine, imaju ljudi oci, dzaba ti taj spremljeni tekst. Uzmi pojedi sendvic i ne pisi gluposti

Jurisic Milorad

pre 7 godina

Bolje reci Saranov i neznalica Tomic doveli Zvezdu u vodjstvo i doveli na prag pobede.Stvarno su sarani obojica.Ovaj sto ne zna da brani i Tomic sto ne zna da postavi utakmicu,pola sata nismo mogli da se sastavimo,pola sata se mucili da iznesemo loptu.Koliko smo prethodnih 6 utakmica odigrali dobro tako smo danas odigrali katastrofa.Ali sa novim i iskusnijim trenerom verujem da ce nam igra biti jos bolja.

Ssss

pre 8 godina

Gol partizan ko u crtanom filmu takav je derbi ceo ja gledam derbi rusije zenit Spartak pa ljudi rasturaju mihajlovic nigde celu Utakmicu

nenormalan

pre 8 godina

Jesam ja lud ili mi gledamo fliper sa drvima obojenim crvenim i crnim bojama. Kako drugacije objasniti sto ne trci niko? Uspavanka i batinjanje.Lopta upravlja njima. Zadnjih deset godina navijam da partizan da gol da bi moja zvezda krenula agresivnije i sa trcanjem pa da vidim nesto i od fudabala. ALi ne prvo gledamo prekid zbog dimnih zavesa ,mnogo zanimljivo,pa izlezavanje ljudi povredjenih u pucnjavi koji jedva uspevaju da ustanu .Ma bruka . Pa zato nam je takav fudbal,igras celu sezonu namesteno prvenstvo i onda te u evropi ako nista drugo svi pretrce. J*bm te Srbijo .

karabatic13

pre 8 godina

Strujo, mrtav sam ozbiljan, nisu fazoni-idi brate trazi neku pomoc strucnih osoba, ovo je zaista "nezdravo" da ne upotrebim rec bolesno sta se s tobom desava, leci se dete, nije kasno!

Ssss

pre 8 godina

Zvezda igra da odradi posao celu polu sezonu a partizan ocajan Ibanez igracina velika a prava snage zvezde videce se u kvalifikacijama za ls

larakr

pre 8 godina

@Slavili ste vi i Beograd na vodi za sendvič i crvenu, sramoto...
(VardaPFK, 16. april 2016 20:19)

ti nisi dobio sendvic a glasao za svevisnjeg i ljubio mu sliku pa pucas od muke?

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Ma daj bre ovi igraci Zvezde guraju,udaraju a nista od kartona,Cvetkovic,Lukovic i Kosmodisk su trebali da dobiju po zuti karton a Vijeira crveni sto je sutnuo loptu kad se nasao u ofsajdu i sto je simulirao faul.Vazno da su Gogua i Ilic dobili opomene.Sudija je odradio zadatak,bravo.Samo napredno!!

belgrado

pre 8 godina

e moj tomicu,
veze blage nemas!!!
ja cu da ti objasnik iako nisam kupio tu trenersku diplomu.
stevanovic treba da igra spica,a sale da ga proigra sa 40m,jer zvezda igra visoko, na 35m i ima dovoljno prostora da stevanovic istrci!

jadniji partizan nikada nisam gledao...isto vazi i za zvezdu.

da se zna

pre 7 godina

kako ste se bre radovali kad ste nam dali gol, sta ste mislilili da ste nas pobedili A, Partizan igra dok sudija nekaze da je kraj.I neradi se o tome dal je remi dal smo treci ,dal je titula ili liga sampiona Mi slavimo Evertona dal je vama jasno sad kakvo golciste uzivancija ,a da jos ovo da vas pitam skim igra zvezdana u sredu za kup ili kad vec Trpaj Everton-e

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Sramota od 'SerBskog' fudbala,ali eto tako je!Sve poterati iz klubova,uprave,igrace,placene 'navijace'....ako moze po normalnom slovu zakona iste privatizovati.Ovo je smesno i zalosno.

Stefan

pre 8 godina

Danas sam prvi put posle 2007. seo da odgledam derbi. Između ostalog i da vidim tog momka Grujića o kojem svi pričaju. Ozbiljno sam razočaran viđenim, dečko je suvi prosek, meni stvarno nije jasno kako je jedan Liverpul dao pare za njega. Mada...kupovali su oni drva svake sezone.

ssss

pre 8 godina

Cestitam igračima Zvezde na zasluženoj pobedi, i da evo vam dokaz da se nismo bez razloga bunili za prošli derbi i onu kradju! Isto vazi i za lažni niz itd.... Sa ovim timom nemate sta tražiti u evropi kao i mi sa našim, a bolje nažalost ne može.... Tuga od fudbala, a i sta očekivati kad ceo nas tim vredi kao jedan igrac iz ekipe koja je na sredini tabele u Engleskoj, Nemačkoj, Spaniji...recimo Atl.Bilbao Laporte, Williams itd. ili Everton Barkli, Lukaku, Stons.... Evo izjednači Partizan :)

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

I treba Zvezda da nas pobedi kad nemamo trenera,kad nam Ilic igra centarfora.
A za upravu da napomenem da obavezno na leto dovede napadaca jer sa Ilicem u spicu nema nista ni od LE ni od titule.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Pogledajte sad LeTaleka,decko se izlezava kao da mu Sale nogu slomio.Nisam gledao utakmicu Borca i Zvezde ali mi je jasno zasto je bila ona astronomski velika nadoknada.

Vedran LJ

pre 8 godina

Jako rijetko gledam ovdasnji fudbal ali moram nesto da kazem. Ovaj gospodin koji ne trci nego setnjom prati akcije inace kapiten u crno-bijeloj ekipi, kasni u svakom duelu i zbog toga pravi grube prekrsaje, evo sada na kraju prvog poluvremena je zasluzio (minimum) 3 kartona.

GOXY78

pre 8 godina

Ljudi da se ne lazemo,ja mislim da je sve ovo namesteno...prvak se zna jos od prolecnog dela,pa su sada malo igrali za lovu i jedni i drugi,bez zara i cari,ovaj kiks zvezdinog golmana je prevelik i za mlagje kategorije.Pozdrav svima

ses

pre 8 godina

Sudija katastrofa!! koliko navlacenje za ofku, ovo je smesno... dokle da kradete vise!! Boze, ko ce biti sampion ove nase Srbije... Pa ovu nesrecnu Zvezdu bez pomoci sudija, nece izbaciti Kairat, vec neki tim sa Malte...

Crni Milorade

pre 7 godina

(Jurisic Milorad, 16. april 2016 22:38)
Aj pojasni nam malo ovo oko Saranova koji ne zna da brani. Za Tomica neznalicu nema potrebe. Tu je sve jasno. I pitanje. Jel igrao Neca Mesi?

J. D. Aleksandar

pre 8 godina

Nije mi samo jasno sta nasi treneri uce ove balavce? Zar Tomic ne vidi koliko je ovo sporo, dosadno,bez energije, bez ideje!

idemo dalje

pre 8 godina

24.min Ilicu dusa u zubi :D
(apqpa, 16. april 2016 18:25)

legenda ima 38 godina alo 38 !!!
verovatno moze cale da ti bude, zato tisina.

Smart fasizmi,HEIL

pre 7 godina

Trujete nas da bi maraton bio "na nivou" i onda Vam je cudno sto se ovakve stvari desavaju.
Skratili ste ozon za 100 godina a jos vikend nije prosao.

dejan

pre 8 godina

Po cemu je glup sistem? Ovako ce bar svi da grizu, ovi gore za evropu a oni dole za opstanak.. a ne kao ranike bodovna razlila 9. i 13. bude 15 bodova i onda ovaj boljeplasirani tim poklanja bodove.. sto recimo danas Pazar nije prodao bodove Jagodini ili Metalac OFK? Pa zato sto su i njima potrebni za opstanak

UltrasBgCZ

pre 8 godina

Zvezda pobedjuje 3:1 Vucic zna zasto.
(Volim lagodan zivot, 16. april 2016 18:46)

Svi znate zasto, samo se pravite ludi. ZGAZI IH SVE!

elmaestro

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko dvoličnih ljudi na ovom sajtu ima. Kad je bila vest o ovom formatu pred početak sezone, svi su bili u fazonu "super, više utakmica, manje će da spavaju naši igrači, ovo - ono". Bila vam je super ideja, govorili ste kao "Ovo je super sistem za manje lige i lige sa manjim brojem klubova... Ovaj sistem ima Belgija, itd...".
A sad vam ne valja? Koji je vaš problem?

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Zasto igra Grujic kad je bila vest da gosim Kosmodisk mozda cak ni nece igrati derbi?
Znaci dobio dozvolu od Luzerpula.

Zlaja

pre 8 godina

Čemu forsiranje lukovica kad jako slabo igra inače rendulic odlican, pokupio je sve visoke lopte, neopravdano nije stavljan u prvu postavu tokom cele sezone.

Mladjo

pre 8 godina

Ovaj sudija je bas zalutao na derbi,bas veze sa sudjenjem nema...Jedino Mazic je kvalitet u citavoj ovoj ligi,ostali jednostavno ne znaju da sude.

Pedja

pre 8 godina

Ja ne znam sta treba da se dogodi da Sasa Ilic dobije crveni karton? Napravio je 3 faula za zuti, od cega je dobio samo jedan. Stalno igra prljavo, vuce igrace sa ledja ili uklizava u noge sa ledja. Nije sviran ni penal na pocetku za Zvezdu gde je posle centarsuta milsim Brasanac vukao Le taleka, sa obe ruke mu se obavio oko vrata i vukao.

milko đurovski

pre 8 godina

Da stavim sa strane kvalitet naseg fudbala, zvezda je klasu iznad nas. Mi furamo davno prevazidjenu i nikada svrsishodnu Tumbakovicevu taktiku kratkih pasova. Ako i izadjemo u Evropu mozemo opet ocekivati petarde kao iz te ere.
Imao sam poverenja u Tomica...pitam se zasto?

Mega mega

pre 8 godina

Ovaj grujic sto ga svi Hvale na sve strane on nema nista moze trčkarati kao i svi ostali i to je ok i našem futbalu al on nema nista posebno da bi igrao u velikom evropskim klubu

Ljuba Moljac

pre 8 godina

Fudbal nemoze gore,tempo ocajan,sudija los,cisto remplovanje Le Taleka i Ilica gde ga oduva zvezdin igrac sudija svira faul i daje karton Le Taleku,onda cist drugi zuti Ilicu nije dao,ovaj plej of i plej aut je totalno bespotreban,cisto gubljenje vremena.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Saranov omogucio Zvezdi da povede sto je i logicno jer je igrao za Ofk a Kahriman kiksom Partizanu doneo bod.Zasluzeno iako je Partizan trebao da pobedi.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Teši se samo da nas boli :D

kazem ja sam

pre 8 godina

1. Tri derbija, dve pobede i jedan remi. Jasno ko je bolji.
2. Posle remija kojim su i definitivno izgubili tituli oni slave. Jasno koliki je IQ grobljanaca
3. Kahrimane i Dika je ovako protiv Bajerna. Svi znamo sta se posle desavalo.

Igor PFC

pre 8 godina

Tooooooooo, goooooooool!!!! Tako je bre, ne mogu da nameste svaku utakmicu!!!

A sada jako do kraja i nova titula, a onda uz samo malo srece koju godinama nismo imali i Liga sampiona!!!!!

niidza delija

pre 8 godina

Partizan najsrećniji klub na svetu posle real madrida. Svaka cast momcima, greske se desavaju, nije strasno. Slavimo titulu za dva kola na marakani. Poz svima.

Dragisa Aron Ristic

pre 7 godina

Pa naravno da ce Everton da trci prema severu, zna i on vrlo dobro ko ima najbolje navijace i ko je institucija u ovoj drzavi.. Jadnicak maleni, zeljan je prave euforije sa severa...

Samo kazem

pre 8 godina

Sasa Ilić je zaradio tri žuta, a ne onaj jedan. Everton je za onaj udarac zaslužio odmah crveni. Brašanac je trebao da dobije drugi žuti... Nista od toga se nije desilo! Zasto? Zato sto je sudija pustio divljanje igracima Partizana. Zasto? On zna jedini verovatno... Grobari i treba da budu srecni jer su se izvukli veceras i neka slave remi iako mi tesko da ih shvatim. Lepo je dati gol za pobedu u poslednjem minutu i radovati se iako ti rival bezi 14 bodova, ali dati gol za remi i praviti neku pobedu od toga mogu samo luzeri...

Alek

pre 8 godina

Everton ne sme da provocira navijače Vučićevog kluba, Informer može pomisliti i da je državni udar u pitanju pa još i da nam uvedu policijski čas zbog toga???

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Ovaj Saranov je rupcaga teska.Jel znate kad bi Lukac ili Stojkovic primili ovakav gol od Sikimica?NIKAD.Saranov je Terzicev klijent i jasno je zasto je primio ovako smesan gol.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Everton ne sme da provocira navijače Vučićevog kluba, Informer može pomisliti i da je državni udar u pitanju pa još i da nam uvedu policijski čas zbog toga??? (Alek, 16. april 2016 20:48)

Koliko gluposti u jednom komentaru...
Bitno da je Mirko visio u svlacionici cisto turisticki.

Neverovatno

pre 7 godina

Everton s 40 metara, uzicko kolce ispred severne tribine! Znamo da ga vole! AHAHAHAHAHA
(trpaj, 16. april 2016 20:17)

Kako ste vi jadni da nemam reci, sta bi bilo da je to neko radio pred Jugom? Zaista ste za zaljenje.

opala

pre 8 godina

Na nasem stadionu su nas pobedili sa sudijskom pomoci, a sada ne mogu da pobede ovako kombinovan sastav Partizana na svom terenu. Niste vi ni za azijsku, a kamoli evropsku Ligu Sampiona!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Pa sta igraju ovi igraci Partizana?Protiv jadne Zvezde ne mogu da se sastave,Borac nadigra,zamalo pobedi a ovi ko zna sta igraju.Mozda je stiglo naredjenje ko to zna.

Brondby

pre 7 godina

Ovaj derbi je smesan i navijaci. Sutra pravi derbi FCK Mora pasti idemooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

hohoho

pre 8 godina

"Sasa Ilić je zaradio tri žuta, a ne onaj jedan. Everton je za onaj udarac zaslužio odmah crveni. Brašanac je trebao da dobije drugi žuti... Nista od toga se nije desilo! Zasto? Zato sto je sudija pustio divljanje igracima Partizana. Zasto? On zna jedini verovatno... Grobari i treba da budu srecni jer su se izvukli veceras i neka slave remi iako mi tesko da ih shvatim. Lepo je dati gol za pobedu u poslednjem minutu i radovati se iako ti rival bezi 14 bodova, ali dati gol za remi i praviti neku pobedu od toga mogu samo luzeri...
(Samo kazem, 16. april 2016 20:55)"

Ti treba da budes srecan sto si izvukao samo jednu traumu, onu sa Autokomande, sa 40 metara u 95-om minutu.

studenat

pre 7 godina

Eto, sta ce sada reci Mihajlovic? Gol je pao posle istek 94. minuta, sudija nije svirao kraj i gol je priznat. Da li ce prozvati sudiju kao onda kad se bacio na igraca u sesnaestercu pa kukao za penalom?

misko

pre 7 godina

Alek najveći grobar na Marakani danas je bio sudija Vasić. Ovo je veća kradja nego protiv Javora.Nije mi jasno kako Sašu, Brašanca i onog nesrečnog Brazilaca,Ekipa nije sramota da onako grubo igraju.Dali su razmišljali o tome da su to nečija deca,braća, prijatelji..Ono šta su oni radili je za sudiju za prekršaje ali ne i za grobara Vasića.Zvezdo traži izuzeče za sva vremena.

Misin

pre 8 godina

Kahriman je i Srbiju unistio primivsi gol u mecu sa Slovenijom skoro sa centra i uz promasei penal Vidica najzasluzniji sto se te godine nismo kvalifikovali.

Loks

pre 8 godina

Everton ne sme da provocira navijače Vučićevog kluba, Informer može pomisliti i da je državni udar u pitanju pa još i da nam uvedu policijski čas zbog toga??? (Alek, 16. april 2016 20:48)


Zelim vas sto vise Evertona u tvom klubu, smesni ste i zalosni...

Vladimir

pre 7 godina

He,he,he...Sta ti je fudbal!?Na kraju utakmice igraci Zvezde otisli na sever da 15000 navijaca pozdrave svoje heroje i igraci Partizana otisli na jug da ih pozdravi 345 piromana...

Zvezda sampion

pre 8 godina

Sudija je apsolutno svaku situaciju sudio u korist partizana, ali Zvezda i pored toga mnogo mnogo bolja u ovoj utakmici. Ipak na kraju svakome svoje...Zvezda u sledecem kolu osvaja titulu, a partizan nakon ove utakmice na 3. mesto. Ja i dalje ne mogu da verujem da Bogosavac za ono rusenje Srnica nije dobio ni zuti karton i da je Everton docekao 95. Neverovatno je i za sta je Rendulic dobio prvi zuti a samim tim i crveni karton. Mnogo stetnih odluka po Zvezdu ali na kraju se samo pamti titula.

VardaPFK

pre 8 godina

Neko slavi remi, neko titulu...
(Kosovo je Srbija!!, 16. april 2016 20:09)

Slavili ste vi i Beograd na vodi za sendvič i crvenu, sramoto...

cale

pre 8 godina

Haha Everton je pravi Grobar, zavidan, mali čovek, beda. Sve u svemu Grobari
slave u današnje vreme i kad izvuku bod, to je neprocenjivo za videti :)

drug Vucela

pre 7 godina

Ne znam sta je sporno zbog radovanja na kraju. Slavi covek sto je umesto -17 ostalo samo -14, poznato je da dolazi iz podneblja gde lose podnose zimu. Kako mu je tek bilo na -30 ne smem ni da pomislim, treba ga razumeti...

Dominacija

pre 8 godina

Zivim u onom soliteru pored stadiona i pitam se jer su crno beli momcici dosli na utakmicu,unistavaju ih Delije u navijanju od samog starta

Ikac Jagodinac

pre 8 godina

Meni se čini , nisam dobro video , da je Partizan dao gol iz ofsajda ??!!?? Ma , daj bre , lopta predje celi obim gol liniju , korner liniju , a sudije ... ma dajte im tu titulu , i onako su sa ovim Grofom taman kako su potrebni Evropi , da ih i Jermeni , Azerbejdzanci , Kazahstanci , Moldavci nabuše za primer .

runner

pre 8 godina

Odavno nije vidjena veca dominacija jednog tima u derbiju. Partizan potpuno nemocan, a Zvezda je trebala ranije da obezbedi pobedu
(kodzo, 16. april 2016 20:47)
Која ваша црна доминација!? Па ти причаш к'о да сте добили утакмицу резултатом 3:0. Поучени очигледном крађом, од стране судије Глођевића, на прошлом дербију и то на властитом буњишту у коме је, руку на срце,црно-бела екипа била далеко боља, Партизан је данас настојао да сачува голу кожу јер и овај судија Васић није нека цвећка. Доказ: жути картон Евертону због наводно непримерног радовања. Очигледно је само једно: да ће ваша "доминација" трајати све дотле док једна персона буде политички доминантна у Србији.

Uros

pre 8 godina

Zvezda solidna,zelela je bar da igra fudbal,suprotna ekipa klasican antifudbal,bezbroj faulova i skoro svi za zuti karton,nekoliko igraca je trebalo dobiti dva zuta,zasto nisu je jasno svima.
Penal nad Le Talekom čist ko suza.
Partizan dva šuta na gol za 100 min.
Prvi posle nesviranog faula u napadu u 59 min i ne računam al piše u statistici,drugi u 95 iz očaja.

Главни архиватор

pre 8 godina

Ово је далеко најгори дерби у задње вријеме,ако се гледа игра.И не разумијем црвени картон за Бразилца.Пољубио је дрес и играо коло.Ништа увредљиво.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Ma daj bre ovi igraci Zvezde guraju,udaraju a nista od kartona,Cvetkovic,Lukovic i Kosmodisk su trebali da dobiju po zuti karton a Vijeira crveni sto je sutnuo loptu kad se nasao u ofsajdu i sto je simulirao faul.Vazno da su Gogua i Ilic dobili opomene.Sudija je odradio zadatak,bravo.Samo napredno!!

Milan

pre 8 godina

Sudija je očigledno imao zadatak da debelo pomaže partizanima. Ilić i Everton zaslužili crvene kartone a on naravno kartone delio Zvezdinim igračima. Ni penal za Zvezdu nije sudjen kada je rvačkim zahvatom oboren Le Talek.

Googler

pre 7 godina

Nije Kahriman nego svemirski šut ovog Evertona. Zvezda bedna i opet će da se osramoti u junu. Godina Terza, Grof i sns histerije se privodi kraju. Partizan konačno ima ozbiljnu igru sa ozbiljnim igračima.

Tajfun Korkut

pre 7 godina

Ovako je Tadić navijao to je bila Državna institucija
(Nele, 16. april 2016 23:33)

I posle 24 aprila ce.Dosta se Vucko radovao i navijao.

navijac

pre 8 godina

Evertone majstore, svaka ti komsinica dala! Ne samo zbog gola nego zbog proslave! Videti zapenjena lica musava vredi vise nego sest pobeda!!!! :DDD

Mali ste klub

pre 8 godina

Neko slavi remi, neko titulu...
(Kosovo je Srbija!!, 16. april 2016 20:09)

Slavili ste vi i Beograd na vodi za sendvič i crvenu, sramoto...
(VardaPFK, 16. april 2016 20:19)

Nema nista jadnije od laznih opozicionara,

J. D. Aleksandar

pre 7 godina

Everton je paklen igrac i veliki borac. Nije oke ovo sto je uradio, ali mi navijaci Partizana moramo biti zadovoljni sa njim. Pretrci boga oca, gomilu duela dobije. Uz 3,4 prava pojacanja ovaj tim moze do LE ! Fali nam levi bek, stoper, desetka i jedan kvalitetan napadac. Nadam se da ce onaj mali iz Slovana doci na leto, opasan igrac.

navijac

pre 8 godina

@ovo malo brazilsko djubre treba nauciti postovanju najveceg srpskog kluba!
(Joao, 16. april 2016 20:02)

Koliko dete ti imas godina, 15!? hahaha tebi se bas svideo ples Evertona , ahahaha :D Trpaj musave! :)

Spale

pre 8 godina

Zasto drugi zuti Evertonu?nije skinuo dres,nije izasao van terena....zuti za igranje?e sad vidim koliko bolli sto je SD Partizan najvece i najtrofejnije sportsko drustvo u Evropi.....ova liga je smesno namestena a to se vidi iz ovog primera!

JessePinkmanPFC

pre 7 godina

Koji antifudbal majko moja, ovo je najgori derbi ikada, više me uopšte ne pali, srećom odgledao sam mnogo dobrih, ovo je slika i države u kojoj se nalazimo, sramno i bedno.
(Delije Čikago, 16. april 2016 20:07)

Slika drzave? Oooo, Ameriko medj' sljivama!

Nenad

pre 8 godina

Nije Kahriman kriv, naredjeno je sa vrha vlasti da mora da bude makar nereseno jer idu izbori i nije pozeljno da navijaci Partizana ponovo pate.Trebaju SNS-u i njihovi glasovi.Bio je vec skoro 94 minut i Kahriman je mogao samo da bira, da li ce potpuno da se skloni sa gola ili ce da uradi ovo sto je manje providno.

mirko

pre 7 godina

Mnogo komentara na račun Partizanovog gola. Pa i Zvezda je dala gol posle velike greške Gogue, valjda je isto kada pogreši centarhalf i kada pogreši golman.

Redrum

pre 7 godina

Uzeti 4 boda i pustati redom. Uzme se neka kinta , i zagrepcani da oznoje d'peta za Evropu.
(Toto-ko-tunjo, 16. april 2016 21:34)

Vidim da se nakon današnje predstave masovno mirite sa činjenicom da će opet Evropa trajati celo jedno (pret)kolo. Čemu takva malodušnost, možda izvučete neki veći raspad od vas samih. S druge strane, verovatno je ovo što ti pominješ i jedina kinta koju možete uzeti, pa i nije loša ideja...

Quroña

pre 8 godina

Dakle, da rezimiramo: do kraja utakmice Sasi Ilicu i Bogosavcu su oprostena po dva zuta kartona i jedan direktan crveni karton za evertona zbog namernog udaranja Plavsica laktom u glavu, Toletan izgleda idalje ne spava, ali dobro, nek im bude, jer uprkos tome minus se ne stisava, a zima idalje peche, pa ce do kraja ponovo biti -30 brrrrr... ahahahahahaha

Lošmi

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Evo ja sebi ne mogu da dodjem, razmišljam dal da se obesim il da nastavim dalje. :)))

mirko

pre 7 godina

@A sutra vanredna sednica skupstine Srbije povodom Zvezdina 3 uzastopna remija.
(Sta uradi to Aleksandre Dzikicu??!, 16. april 2016 22:42)

grobari i matematika

Grobar VR

pre 8 godina

Ja bih molio navijace Partizana da se ne sprdaju sa golmanom Kajratmanom,ko zna sta mu je sa rukom.
Kajratmane brz oporavak od pravog grobara.

XXX

pre 8 godina

Osvojite titulu sada, naravno, ako vas nije sramota!
(Lolo Smiljanic, 16. april 2016 A ti se ladno ponosis sa -32 .. Pa lepo rece Vucelja ,svi se sprdaju sa vama !

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Kahriman neka stavi ruke u ledenu vodu i tako da ih drzi do sledeceg derbija.
Bravo Damire grobaru!!Kamo srece da tako branis i u kvalifikacijama!
Ovaj sastav Zvezde nema sta da trazi u kvalifikacijama za LS,tamo nema pomoci Glodjovica,Vasica...

Sergio Ramos

pre 7 godina

Grobari, niste naučili da nije sramno izgubiti od boljeg?!!! Gde su vam Dulo&comp.? Uskoro ce biti tako i sa Zekom&Bjekom i triom VVV (Vazura, Vuletić, Vucelic).

Tajfun Korkut

pre 7 godina

Milina kad se Grobari raduju bodu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dag Kristi, 16. april 2016 20:19)

Ovako su se i delije radovale bodu u Cacku.Nemoj mi reci da ti nije bilo drago kad ste se izvukli u prethodnom kolu.Jeste da niste zasluzili taj bod protiv Borca ali vi jednostavno NE SMETE da izgubite ove sezone pa to ti je.

Uprava unutra!

pre 7 godina

Tole, molimo te da se bodovi još jednom prepolove da bismo imali jednocifren zaostatak za prvoplasiranim.

Navijači NK "Nismo kažnjeni, a igramo pred praznim tribinama"

zvezdas

pre 8 godina

Onaj Everton kao da je iz nedodjije dosao.Gledajte ga zvezdasi i partizanovci.
Sram ga bilo.
Igracima svaka cast na kraju i sportskom pozdravu.

premijerova liga

pre 8 godina

Vise Everton nece igrati kao i Grbic zbog dve leve kopacke.Zna se ko odlucuje ko ce igrati ko ce biti u upravi ko ce biti sampion.Reci cu samo AV AV AV

Sotir Milivojevic

pre 8 godina

Sve,sve ali kako se raduje ona nesreca od evertona.Pa pobratime tim ti ima 10 bodova manje a ti ides do severa i igras sambu kao da si dao 5 golova na utakmici.

Crni_redstar

pre 8 godina

Los sudija ,zvezda bolja,prelep pogodak sikimica i poruka za kahrimana-decko ti si nase blago,potpuno nebitan kiks i nema suza,bolje sad nego kad bude borba za evropu.titulaaaa!

Navijac

pre 8 godina

Za sta drugi zuti Evertonu??? Sto je proslavio gol ispred severne tribine???
Ne razumem ovu Vucic ligu ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (msc_stefan,

Galebe, nemaju pravo igraci da izlaze sa terena

ses

pre 8 godina

Sudija katastrofa!! koliko navlacenje za ofku, ovo je smesno... dokle da kradete vise!! Boze, ko ce biti sampion ove nase Srbije... Pa ovu nesrecnu Zvezdu bez pomoci sudija, nece izbaciti Kairat, vec neki tim sa Malte...

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Nemoj te se ljutiti ali vas derbi je smece od fudbala. Navijacima svaka cast ali fudbala vam je uzas. Pratim vasu ligu cesto i mislio sam da je nasa BIH liga smece ali sad sam se uvjerio da ste vi gori..Jer ipak ova dva tima su veliki klubovi da bi ovakvu igru pruzili.Pozdrav iz Sarajeva.

stefan

pre 8 godina

a radost grobara na 1:1 hahahhaah znaci doslo vreme da je nereseno protiv zvezde i ostanak na -14 odlican rezultat..
hahahahahahahahahah

miki

pre 8 godina

24.min Ilicu dusa u zubi :D (apqpa, 16. april 2016 18:25)

 legenda ima 38 godina alo 38 !!! verovatno moze cale da ti bude, zato tisina.(idemo dalje, 16. april 2016 18:58)

Pirlo ima isto toliko pa je odigrao prosle sezone svaku tekmu 90min. Nije sve u godinama, ima nesto i u jelen pivu. I jadni vi ako vam he ono legenda, nije in ni l od legende

Koja

pre 7 godina

Posle Dijare, Moreire, Zuke i Klea Grobari dobijaju jos jednog stranca!! Everton!! (Kleo se kleo, 16. april 2016 21:53)

Zelim vam sto vise evertona.

Djordjevic Goran

pre 7 godina

Covek ga zavukao iz svlacionice Crvene Zvezde a vi pricate o Kahrimanu,koji loptu nije video dok mu nije prosla kroz ruke.Pisanja kako se grobari raduju zbog neresenog reziltata samo govore o frustraciji delija sto nisu pobedili.Ovaj nebeski,svemirski ,najbolji,neunistivi tim stvoren na nasim prostorima sa rezultatima koje trnutno ima ,ne moze da pobedi raspali Partizan,gospodo to je bruka.Ovu utakmicu ste morali da dobijete i pokazete tj.dokazete vasu dominaciju i kvalitet.Od toga nista nisam video,a ako nesto zelite da postignete u kvalifikacijama za ligu sampiona morate da dovedete mnogo bolje igrace .Sa ovakvom igrom dalje od drugog kola necete da prodjete.

nikola1992

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Boli nas, ali ne smem da ti napisem sta, nece mi objaviti komentar!

Metodije

pre 7 godina

Struja neuspesni covek
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. april 2016 21:31)

Ali ti si za razliku od njega uspesan kosarkas.Pardon "uspesan".Kladim se da ni ne znas gde igra taj cije si ime i prezime iskoristio za nick.Bitno da znas da vredjas druge.

samo napred Partizan

pre 8 godina

gol senzacija iz svlacionice EVROGOOOOL ups iz ofsajda ,a sad u sredu nova tura nova avantura NAPRED PARTIZAAAAN I UPRAVA NAPOLJE

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Tema za razmisljanje da li ce Zvezda snositi posledice zbog bakljade.
A i ovaj komentator je okoreli zvezdas.I prosli derbibon morao da komentarise,znaci haos.

Pop

pre 8 godina

Ajmo svi i delije i grobari: Vucicu seceru! Ajmo ljudi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zeljko, 16. april 2016 17:35)
Zasto bi mu navijaci Zvezde to skandirali? I Toleta su prestali da teraju.

Vladimir

pre 8 godina

Gore glavu Kahrimanu...Imas ti kredita da ti ne zamerimo.Zasluzan si ove sezone za mnogo bodova.Svaka cast francusko-holandskoj vezi koji su stvarno gospodari sredine terena,svaka cast Rendulicu za smekersku rolu i strelcu Sikimicu za onaj predivan trenutak nadahnuca.

GOXY78

pre 8 godina

Ljudi da se ne lazemo,ja mislim da je sve ovo namesteno...prvak se zna jos od prolecnog dela,pa su sada malo igrali za lovu i jedni i drugi,bez zara i cari,ovaj kiks zvezdinog golmana je prevelik i za mlagje kategorije.Pozdrav svima

da se zna

pre 7 godina

kako ste se bre radovali kad ste nam dali gol, sta ste mislilili da ste nas pobedili A, Partizan igra dok sudija nekaze da je kraj.I neradi se o tome dal je remi dal smo treci ,dal je titula ili liga sampiona Mi slavimo Evertona dal je vama jasno sad kakvo golciste uzivancija ,a da jos ovo da vas pitam skim igra zvezdana u sredu za kup ili kad vec Trpaj Everton-e

aleksa

pre 8 godina

grobari svaka cast, kako ste uspeli da ne izgubite stvarno mi nije jasno, zasluzili ste slavlje i zato sto ste izvukli remi protiv nepobedive Zvezde i sto ste treci na tabeli, znaci jos imate sanse za evropu... svaka cast!

Epitaf

pre 8 godina

Nije kahriman poklonio,nego mu je ovaj slomio prste.ovo nije sut,ovo je projektil.inace i jednima i drugima bolje da ne izlaue u evropu!bice bruke teske.

turci ogavni

pre 8 godina

hahahahahahahah alibi tomic ce sad da kuka sto nije mogao da postigne gol a glavni krivac ce biti ili linijski sudija koji nece imati posla ispred zvezdinog gola ili sunce od kog se nece moci videti lopta..

derbi

pre 8 godina

upravo pricam sa caletom, da nam sad neko ponudi milion maraka a da kazemo ime i prezime (sem sase ilica) jednog igraca iz bilo koje ekipe, ne bi znali.

113,8 dB

pre 8 godina

Ne kapiram zbog čega je Everton dobio drugi žuti. Došao čovek do mesta sa kog je postigao gol i okrenuo se prema "vetru u leđa i kada vetra nestane".

Toto-ko-tunjo-Bobadiljin-starojko

pre 8 godina

Da l' sanjam il' zagrepcani srecni zbog remija? Cudno se smeju, nekako psihodelicno... Mozda savetovao doktor tako?

zlo i naopako

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

Evo ja sebi ne mogu da dodjem, razmišljam dal da se obesim il da nastavim dalje. :)))
(Lošmi, 16. april 2016 20:55)
Ono vopr.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Zasto igra Grujic kad je bila vest da gosim Kosmodisk mozda cak ni nece igrati derbi?
Znaci dobio dozvolu od Luzerpula.

Nebojsa

pre 7 godina

Najslabiji derbi ove sezone imao sam utisak dok sam gledao utakmicu da su obe ekipe zadovoljne da ne izgube C.Zvezda da zavsi sezonu bez poraza dok Parizan da ne izgubi tri meca u sezonu C.zvezda ima da zali za pobedom bila kokretnija od rivala lako dolazi do protivnickog gola problem C.Zvezde je forma pojedinih igraca da ih covek ne prepozna kao da nisu to oni igraci od jesenas sto se tice primljenog gola reci cu da Kahriman nije za mene koji moze da bude prvi golman C.Zvezde sticajem okolnosti stao je na gol ja mislim da ovako primljen gol je dobro dosao da Maksa i Bozovic dobro razmisle ko ce cuvati gol sledece sezone previse ima godina i iskustva da bi se ovakav gol primio

belgrado

pre 8 godina

nego.. da neko proveri kako je komentator sa arene.
bio je tesko depresivan kad je partizan izjednacio..poceo da muca...jedva je pricao...
pustite derbi,zdravlje coveka je u pitanju. : ))

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Pogledajte sad LeTaleka,decko se izlezava kao da mu Sale nogu slomio.Nisam gledao utakmicu Borca i Zvezde ali mi je jasno zasto je bila ona astronomski velika nadoknada.

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Grobari, simpatican vam ovaj momak, sto je dao go. Imate li vi psihijatra u timu?
Ali Ilic na podbacivanju novcica:"E, jbga"...kakv lik :)

larakr

pre 8 godina

@Slavili ste vi i Beograd na vodi za sendvič i crvenu, sramoto...
(VardaPFK, 16. april 2016 20:19)

ti nisi dobio sendvic a glasao za svevisnjeg i ljubio mu sliku pa pucas od muke?

samba

pre 7 godina

Koliko je Partizan prop'o, kad je njegovim navijacima uspeh remi u derbiju i cak 2x predjen centar..
(zzbz, 16. april 2016 23:35) Sreća pa Everton može da pogodi i sa naše polovine pa i ne moramo da prelazimo centar.

navikli ste

pre 7 godina

Ali da Ibanjez disciplinuje Evertona...Lucho Srbineeeee!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fancy, 16. april 2016 22:27)
Covek je hrvat.

ban

pre 8 godina

E moj Tomicu, opet bez centarfora. Kada vam uguraju dva komada onda zapocnes jurnjavu po terenu. Iz kontre ce vam uvaliti jos dva komada , pa ces posle da opletes po sudijama, delegatu, nedosudjenim penalima, itd.itd. Vec vidjeno.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Ih, steta sto ih i trecu ne oladismo... Zamalo. Ha, ha, zebrice igraju ko da one imaju +14! Bravo, momci! Kahrimane, druze, let it be.

Beca

pre 8 godina

Tooooooooo, goooooooool!!!! Tako je bre, ne mogu da nameste svaku utakmicu!!!

A sada jako do kraja i nova titula, a onda uz samo malo srece koju godinama nismo imali i Liga sampiona!!!!!
(Igor PFC, 16. april 2016 20:15)

Tebe bas opalilo danasnje sunce na -14

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Svaka cast, momci! I bezvoljni raskantate zagrepcanke. Jos 4 boda, da odigramo dve, pa posle da pustimo 4 kola omladince da se kale.

ssss

pre 8 godina

Cestitam igračima Zvezde na zasluženoj pobedi, i da evo vam dokaz da se nismo bez razloga bunili za prošli derbi i onu kradju! Isto vazi i za lažni niz itd.... Sa ovim timom nemate sta tražiti u evropi kao i mi sa našim, a bolje nažalost ne može.... Tuga od fudbala, a i sta očekivati kad ceo nas tim vredi kao jedan igrac iz ekipe koja je na sredini tabele u Engleskoj, Nemačkoj, Spaniji...recimo Atl.Bilbao Laporte, Williams itd. ili Everton Barkli, Lukaku, Stons.... Evo izjednači Partizan :)

dex

pre 8 godina

Iz treceg puta uzmu bod, i to kiskom, i slave kao da su pobedili, i jos im je to dokaz da su bolji?! Samo kod grobara.

Sto se same utakmice tice - strasno. Zvezda ovakvom igrom tesko moze i do poslednjeg kola kvalifikacija, a Partizan moze samo da ponovi neki Samrok.

panj

pre 8 godina

ovo ih više boli nego da su izgubili titulu!!!
(Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 16. april 2016 20:06)

jeste, sve se nesto rasplakali, nego, sta vi slavite?

duledudule

pre 7 godina

stvarno zanimljivo zapazanje navijaca partizana.onaj sasa d glaserica i everton su trebali biti iskljuceni ranije zbog divljanja.kao evro gol blabla,placite cigani.evrogol bi bio da je isla u raslje,ovo je klasican kiks.golman u kadetima zna da ovo treba da boksuje.ali dobro de.sudjeno je da matematicki obezbedimo titulu na nasem stadionu za dva kola.lepsi je gol sikime nego taj vas.nego uprite vi da bi igrali u evropu,lalat je uvinklao vosu samo tako

Beljo

pre 8 godina

Uzasan fudbal. Evropa ce biti surova za oba tima. Bozovic je retrogradan trener, koji u Eveopi nece primati mnogl golova, ali ce ih jos manje davati.
Prelos fudbal.
Ibanjes tata za sve.

Ginda

pre 8 godina

Najpravednije bi bilo da je utakmica zavrsena 0:0. Posle nezampaceno lose igre i rezultat je trebalo da bude najgori moguc a to je 0:0. Ovako pala su dva kiks gola pa ce se pricati o tome a ne o losoj igri.

Mikan

pre 8 godina

Za sve ove godine derbija, ne sećam se da je ikada strelac gola išao ispred protivničke tribine da provocira tuđe navijače. Ali eto, našao se maloumnik i za to, a naravno nađu se i šabani da ga podrže. Derbi je inace bio dosta loš, a rezultat mozda i realan.

ЈоВ

pre 8 godina

Xaxaxaxa...

Судија Саши Илићу : Плаво или жуто?
Саша Илић : Жуто...
Судија : Плаво!
Саша Илић : E ј... га!
Какав краљ!!!

Olivera

pre 8 godina

Zvezda mnogo bolja od partizana po igri i sansama, ali to je fudbal, partizan je izvukao nereseno, imao je srece. Slika sa tribina je odvratna

prazno ime

pre 8 godina

sreca pa je kahriman primio ovakav gol, da ovi iz uprave ukapiraju ili da se podsete da je kiksara, da ne bi ukopao zvezdu u evropi, jer je ovo bila nebitna utakmica. mada, kakva evropa sa ovom odbranom,....

Milos

pre 8 godina

Hajde bre oladite od Kahrimana . Greske su sastavni deo zivota . Svi na terenu su gresili i mnogo vise od njega,ali golmanova greska se vidi . Zvezda je bolja iako nije dovoljno dobra za evropu . Partizan je imao mnogo srece da izvuce bod,koji ipak vise odgovara Zvezdi .

derbylover

pre 8 godina

Lepo je dati gol za pobedu u poslednjem minutu i radovati se iako ti rival bezi 14 bodova, ali dati gol za remi i praviti neku pobedu od toga mogu samo luzeri...
(Samo kazem, 16. april 2016 20:55)

Je l stvarno postavljas pitanje zasto su se navijaci radovali izjednacujucem golu u derbiju u 95-om minutu? Ovo je DERBI druze.. I vi ste se radovali Burzanovicevom golu za 4:2. Da li je trebalo da cutite? To su normalne stvari za ovakvu utakmicu. Ne znam ni zasto ti objasnjavam kad vec sam ne kapiras draz derbija. Poenta 'pravljenja pobede' od remija je u tome sto je u 90-om minutu prekinuto slavlje najvecem rivalu.

маннијак

pre 8 godina

Претходна два су била сјајна, овај доста неквалитетнији дерби, међутим ови коментари ,,најгори, ужас, какав очајан фудбал" и сл...не разумем. Није био добар, али то се и очекивало због већ освојене титуле практично. Онај јесењи је био међу најбољима последњих година. На крају крајева, квалитет наших клубова не може да гарантује неки ,,ел Класико" или тако нешто, не знам шта људи очекују...

veliki strumf

pre 8 godina

Uvek sam pricao da je Sasa Ilic jedan od najprljavijih i najpodlijih igraca. Malo mu sto je za kragnu povukao Ibanjeza, nego ga je jos i udario. Sudija prilicno slab za sada - Ilicu i Bogosavcu je morao da pokaze zuti, prednost ne pusta, slab osecaj za igru...

Ko to tamo igra

pre 8 godina

Dogovor je bio da je najsigurnije da Partizan ne šutira uopšte ali kvarni Sikimić, kvarni brazilac koji ustvari i nije šutirao nego odbio napucavanje. Ispravno je dobio crveni jer šta ima ON da igra u terenu? Ako se raduješ, trči na sever i skini dres

Lošmi

pre 8 godina

Dika Stojanovic protiv Bajerna usao u Kahrimana
(Chalgar, 16. april 2016 20:41)

Pre će biti da je Milojević, primio je isti ovakav gol u derbiju. Ali nema veze bolje sad da pogreši nego na nekoj bitnoj utakmici. :)

Ala je lep ovaj svet...

pre 8 godina

Nemoj te se ljutiti ali vas derbi je smece od fudbala. Navijacima svaka cast ali fudbala vam je uzas. Pratim vasu ligu cesto i mislio sam da je nasa BIH liga smece ali sad sam se uvjerio da ste vi gori..Jer ipak ova dva tima su veliki klubovi da bi ovakvu igru pruzili.Pozdrav iz Sarajeva.
(Mr_Melbourne, 16. april 2016 19:26)

Ne ljutimo se, naravno. U pravu ste, Mr.Melbourne u potpunosti. Svesni su svi ovde da je ovo dno dna od kvaliteta, jedino mi je žao onih mladih ljudi na obe navijačke tribine koji ovo smatraju svrhom njihovog postojanja. Zamislite samo, nekome je ono glavna životna preokupacija! Kako su to prazni životi:-(

trpaj sa 40 metara

pre 8 godina

"gol senzacija iz svlacionice EVROGOOOOL ups iz ofsajda ,a sad u sredu nova tura nova avantura NAPRED PARTIZAAAAN I UPRAVA NAPOLJE
(samo napred Partizan, 16. april 2016 20:49)"

Iz tri ofsajda, ma ja mislim da je to u stvari bio penal za Zvezdu.

Uzas Subotica

pre 8 godina

Hvala vam crno beli! Danasnja utakmica je dokaz koliki smo mi Grobari mazohisti. Sto vise ovakvih izdanja, mi smo sve zadovoljniji. Mrzimo sebe, volimo Partizan!

CZBG

pre 8 godina

Fudbal 0. Grujic po mom misljenju otkad je potpisao za Liverpul nista nije pokazao, osrednji superligaski igrac. Generalno pad forme cele ekipe.
Po kom kriterijumu Le Talek dobija zuti a Ilic ne dobija drugi zuti(crveni) a tri puta grublji start? Dobijamo ovo minimalnim rezultatom.

menjam Prizren za Dzenkisa

pre 8 godina

Losa procena Kahrimana, nije ocekivao da je utarac toliko snazan sa te daljine ilopta mu je samo presla preko ruku. Sve u svemu nezanimljiv derbi.

реалан Партизановац

pre 8 godina

По мени је трагичар био Гогуа,целу утакмицу је одиграо испод нивоа,и на крају смо због њега примили гол...Кахриман није трагичар,Евертон га је пробушио...Честитам Звезди на титули,били су много бољи ове сезоне,мом Партизану желим много боље руководство,и много боље резултате следеће сезоне...

Aboridzin

pre 8 godina

Da objasnim poentu sistema ovima sto pljuju podelu bodova. Sistem je tu da bi se cele sezone igrao fudbal. Plejof je tu kao borba za titulu i Evropu a plejaut borba za opstanak. Sto dalje implicira da ce se ovi iz donjeg doma boriti za plejof tokom cele sezone. Poenta svega je kvalitetniji fudbal!!!

@Struja

pre 8 godina

Hahahahahahahaha,pa da,opet naredjenje,da nema naredjenja ,Partizan bi danas imao bar 7 titula prvaka Evrope,ali naredjenje je takvo da to ne sme da se desi. Bože koliko ste vi iskompleksirani,redak primer nemoći,pa se napiše "stiglo naredjenje" . Da te bog sačuva.

idemo dalje

pre 8 godina

24.min Ilicu dusa u zubi :D
(apqpa, 16. april 2016 18:25)

legenda ima 38 godina alo 38 !!!
verovatno moze cale da ti bude, zato tisina.

larakr

pre 8 godina

Ma daj bre ovi igraci Zvezde guraju,udaraju a nista od kartona,Cvetkovic,Lukovic i Kosmodisk su trebali da dobiju po zuti karton a Vijeira crveni sto je sutnuo loptu kad se nasao u ofsajdu i sto je simulirao faul.Vazno da su Gogua i Ilic dobili opomene.Sudija je odradio zadatak,bravo.Samo napredno!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struja neuspesni brejkdenser, 16. april 2016 18:42)


Ej bre botine, imaju ljudi oci, dzaba ti taj spremljeni tekst. Uzmi pojedi sendvic i ne pisi gluposti

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Covek pogresio i sta sada. Koliko nam je puta sacuvao bodove.
Opet smo malo odgodili slavlje s obzirom da je sada razlika 12 bodova u odnosu na drugoplasirani Cukaricki.

Stefan

pre 8 godina

Danas sam prvi put posle 2007. seo da odgledam derbi. Između ostalog i da vidim tog momka Grujića o kojem svi pričaju. Ozbiljno sam razočaran viđenim, dečko je suvi prosek, meni stvarno nije jasno kako je jedan Liverpul dao pare za njega. Mada...kupovali su oni drva svake sezone.

Durant

pre 8 godina

Koliko nam je smesna liga ovo su nase dve najbolje ekipe ej! Ukljucio sam prenos preko kompa a za to vreme gledam seriju preko mobilnog telefona. Malo malo pa osluskujem prenos, komentator pohvali neki potez tipa "dobar centarsut ali ipak nista" ili "dobar prodor, aliiiiii" pa daj zaista dokle to ali konstantno , treniraju taj fudbal a ne znaju dva driblinga ili dupli pas da povezu...stvarno sto neko napisa koji je maksimalni domet ovih ekipa u kvalifikacijama za Evropu, drugo trece kolo? Promene pod hitno inace nista od obe ekipe. Vracam se na pracenje serije.

UltrasBgCZ

pre 8 godina

Zvezda pobedjuje 3:1 Vucic zna zasto.
(Volim lagodan zivot, 16. april 2016 18:46)

Svi znate zasto, samo se pravite ludi. ZGAZI IH SVE!

Deki

pre 8 godina

Ovo je smesno,Zvezda je vec trebala da ostane bez Vijere i Cvetkovica,tragikomicno arbitriranje. (Struja neuspesni brejkdenser, 16. april 2016 18:47)

Jel moras smaracu da ostavis 30 komentara?! Sta je sa mozgom??

Bilal

pre 8 godina

Izjednačujući gol crno-belih je dokaz da na gol treba šutirati iz svih pozicija a ne nastojati ušetati se u nj. Veliki fudbalski znalci poput Euzebija, Gerda Milera ili Van Bastena nikada se nisu libili da tuku na gol iz svih mogućih i nemogućih situacija zato su i bili onako uspešni. Nadam se da su danas oba trenera izvukla pouku, naročito mlađani Ivan Tomić (mlad po trenerskom stažu).

tanjež

pre 8 godina

Koliko se žalio prošli i koliko je najvaljivao ovaj mislio sam da će Tomić izaći ofanzivno na kraju samo pokvarili slavlje komšijama. Mislim grobari da je ovaj naš Tomić demagog, ne možeš bre izaći sa Saletom kao najisturenijim. Zvezda ništa specijalno.

Dachazvezda

pre 7 godina

Partizan nije mogao da postigne dao gol na način kojijedini moguci način
(Sergio Ramos, 16. april 2016 21:36) # Link komentara

auuuuuuuuu rodjaceeeeeeeee ...

Sta je pisac hteo da kaze?
Pa ti u 10 reci imas 17 padeza i 7 sedam razlicitih vremena (mozda i vise, izgubio sam se totalno u desifrovanju)
Al ga sastavi, obnevideo sam :))))

zvezdan

pre 7 godina

Strucnjaci, da nesto gledate znali biste koliko je Kahriman doneo bodova Zvezdi ove sezone. I danas je imao odbranu pri rezultatu 0-0 u 60. minutu.

makibl

pre 7 godina

Sad me tek tuga hvata ...ode oko 250e u 94 minutu :( e majko moja .. carpi 1 , PSV 2 , CZ 1 , Bayern 1 , Lil 2 , ulog oko 5 e i pedala od Kahrimana ..ti sunce zarko ..c.c.c.c

Sve najbelje

pre 8 godina

grobari svaka cast, kako ste uspeli da ne izgubite stvarno mi nije jasno, zasluzili ste slavlje i zato sto ste izvukli remi protiv nepobedive Zvezde i sto ste treci na tabeli, znaci jos imate sanse za evropu... svaka cast!
(aleksa, 16. april 2016 21:23)

Hvala i svaka cast i vama sto ste kao najbolja ekipa u ligi i ekipa koja se bori za Ligu Sampiona igrali nereseno sa nama na Marakani. Sve najbolje u nastavku sezeone i Evropi.

vUcA

pre 8 godina

Ako je Zvezda pravi klub, Kahriman bi trebalo da zavrsi karijeru u istoj. Ovo su golovi koji te skidaju sa gola za sva vremena. Mora puno bolje u kvalifikacijama, ili nista od lige za prvaka Evrope.

Crni Milorade

pre 7 godina

(Jurisic Milorad, 16. april 2016 22:38)
Aj pojasni nam malo ovo oko Saranova koji ne zna da brani. Za Tomica neznalicu nema potrebe. Tu je sve jasno. I pitanje. Jel igrao Neca Mesi?

Voip

pre 8 godina

Dade čovek Zvezdi dva žuta bez potrebe a Saša krlja li ga krlja. Ono Le taleku je van svake pameti a pogotovu Renduliću koji nije ni vidio Mihajlovića iza leđa, faul je pravio Cvetković. Malo se pogubio sudija. Inače loš derbi što govori podatak da su bila svega dva šuta u gol i to Katai. Pa se posle čudite što nas sve šamaraju kad promolimo nos napolje. Svuda se igra na gol više a ovde da se ne primi gol.

babangida

pre 8 godina

Beda,beda,beda,da nemoze biti bednije.
(Slobodan, 16. april 2016 19:50)

Fudbal nemoze gore,tempo ocajan,sudija los,cisto remplovanje Le Taleka i Ilica gde ga oduva zvezdin igrac sudija svira faul i daje karton Le Taleku,onda cist drugi zuti Ilicu nije dao,ovaj plej of i plej aut je totalno bespotreban,cisto gubljenje vremena.
(Ljuba Moljac, 16. april 2016 18:57)

Ovaj novi sistem takmicenja je glup da nemoze gluplji biti
(nadaZR, 16. april 2016 17:56)

NEMOZE!!!

CJ

pre 8 godina

Od 300 pasova, 265 netačnih.
Pritisak? Zvezda već šampion, Partizan drugi, umesto da se razigraju i da bude 6-7 golova, ni jedna polusansa.
Tuga tužna.

NastyB

pre 8 godina

ja pratim fudbal 30 god i jos nisam video da neko igra bez napadaca, tomicu nisi ti za trenera decko, samo sto nema ko to da ti kaze jer oni sto bi trebali ni oni sami nisu za tu funkciju
(bojan, 16. april 2016 17:32)

Ja se sećam Kosanovićeve Zvezde, u ono davno vreme kad su svi igrali sa dva napadača, KOsan u Grčkoj igra sa jednim, a negde na pola drugog i njega izbacuje i menja ga odbrambenim, a Zvezdi treba gol dabi išla dalje. E, to je bilo jedinstven trenerski potez i inenađenje za sve (normalne)...

Ddd

pre 8 godina

"'Počelo je dobro. Odigrao sam prvih nekoliko mečeva u sezoni. A onda su odjednom prestali da me plaćaju. Nije mesec ili dva, već pola godina mi nisu ništa platili. Obratili su mi se sa planom da mi isplate samo sedam odsto zarade?! Rekli su mi da uzmem što mi se nudi i da idem. Ali nisam želeo da prihvatim. Ostao sam do marta, obratio se FIFA i dobio sav svoj novac. Tek onda sam napustio klub,' priseća se Vered epizode u Zvezdi."

Ssss

pre 8 godina

Zvezda igra da odradi posao celu polu sezonu a partizan ocajan Ibanez igracina velika a prava snage zvezde videce se u kvalifikacijama za ls

Ssss

pre 8 godina

Tomic zadovoljan na kraju sa golom partizana ko iz cirkusa mene je sramota Kako je moj paca odigrao sledece godina ima da se borimo za opstanak

miroslav

pre 8 godina

prvi put posle 10 godina da je Zvezda bila bolja u svemu od Partizana , imala je vise kornera ,posed lopte ... i kladionice su znale da Partizana nemoze da pobedi, kvota prvi put visa od 2,6 na dvojku .Partizan nikad slabiji

gari

pre 7 godina

Partizan nije mogao da postigne dao gol na način kojijedini moguci način
(Sergio Ramos, 16. april 2016 21:36) malo si pogubljen osim sto si polupismen smanji to sto trosis

RASA

pre 8 godina

Pod hitno u Srbiji treba ukinuti profesionalni fudbal i svesti ga na amaterski jer i amateri igraju bolje i više znaju.Bacaju se silne pare a kako je krenulo neko će izgubiti glavu uzalud.I oterati sve iz FSS ns čelu sa Karadžićem i to usra..m motkama jer sami neće da odu.Pa onda krenuti iz početka jer je to jedini spas za naš fudbal.

Kiko

pre 8 godina

Uz uvažavanje rezultata i rada trenera Bozovica, verujem da za S. Plavšića mora biti mesta u prvih 11. Verovatno će i danas biti smaranje do njegovog ulaska u igru....

elmaestro

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko dvoličnih ljudi na ovom sajtu ima. Kad je bila vest o ovom formatu pred početak sezone, svi su bili u fazonu "super, više utakmica, manje će da spavaju naši igrači, ovo - ono". Bila vam je super ideja, govorili ste kao "Ovo je super sistem za manje lige i lige sa manjim brojem klubova... Ovaj sistem ima Belgija, itd...".
A sad vam ne valja? Koji je vaš problem?

Ljuba Moljac

pre 8 godina

Fudbal nemoze gore,tempo ocajan,sudija los,cisto remplovanje Le Taleka i Ilica gde ga oduva zvezdin igrac sudija svira faul i daje karton Le Taleku,onda cist drugi zuti Ilicu nije dao,ovaj plej of i plej aut je totalno bespotreban,cisto gubljenje vremena.

Zlaja

pre 8 godina

Čemu forsiranje lukovica kad jako slabo igra inače rendulic odlican, pokupio je sve visoke lopte, neopravdano nije stavljan u prvu postavu tokom cele sezone.

Ssss

pre 8 godina

Gol partizan ko u crtanom filmu takav je derbi ceo ja gledam derbi rusije zenit Spartak pa ljudi rasturaju mihajlovic nigde celu Utakmicu

koshke

pre 8 godina

sve u svemu realan rezultat.prvo poluvreme nikakvo,drugo malo bolje.izgleda da su oba kluba isli na neresen ishod,doduse partizan malo vise igrao povuceno a zvezda se nije pretgla da pritisne malo jace.

bookmaker

pre 8 godina

Kahriman je i Srbiju unistio primivsi gol u mecu sa Slovenijom skoro sa centra i uz promasei penal Vidica najzasluzniji sto se te godine nismo kvalifikovali.
(Misin, 16. april 2016 21:28)

Ne, koliko se sećam tad je branio Jorgačević.

karudijan

pre 7 godina

Potez utakmice nije ni jedan od ova dva gola nego Goguino ispucavanje u korner. Umro sam od smeha....Inace utakmica dosta losa. Partizan ocajan, Zvezda nesto konkretnija, ali ni to nije bila neka igra. Prosla dva derbija su bila mnogo bolja sto se igre tice

Vedran LJ

pre 8 godina

Jako rijetko gledam ovdasnji fudbal ali moram nesto da kazem. Ovaj gospodin koji ne trci nego setnjom prati akcije inace kapiten u crno-bijeloj ekipi, kasni u svakom duelu i zbog toga pravi grube prekrsaje, evo sada na kraju prvog poluvremena je zasluzio (minimum) 3 kartona.

Pedja

pre 8 godina

Ja ne znam sta treba da se dogodi da Sasa Ilic dobije crveni karton? Napravio je 3 faula za zuti, od cega je dobio samo jedan. Stalno igra prljavo, vuce igrace sa ledja ili uklizava u noge sa ledja. Nije sviran ni penal na pocetku za Zvezdu gde je posle centarsuta milsim Brasanac vukao Le taleka, sa obe ruke mu se obavio oko vrata i vukao.

Delije Čikago

pre 8 godina

Koji antifudbal majko moja, ovo je najgori derbi ikada, više me uopšte ne pali, srećom odgledao sam mnogo dobrih, ovo je slika i države u kojoj se nalazimo, sramno i bedno.

Jurisic Milorad

pre 7 godina

Bolje reci Saranov i neznalica Tomic doveli Zvezdu u vodjstvo i doveli na prag pobede.Stvarno su sarani obojica.Ovaj sto ne zna da brani i Tomic sto ne zna da postavi utakmicu,pola sata nismo mogli da se sastavimo,pola sata se mucili da iznesemo loptu.Koliko smo prethodnih 6 utakmica odigrali dobro tako smo danas odigrali katastrofa.Ali sa novim i iskusnijim trenerom verujem da ce nam igra biti jos bolja.

miamiheat

pre 8 godina

Ja ne verujem da ova arena ne moze jednu utakmicu da pusti a da ne koci ne secka ne baguje ovo je strasnoooo... pa u bg se igra a ne u australiji pa da ovoliko koci..

cika_pera

pre 8 godina

auuu pa ovo ne treba gledati.. bolje da covek kopa ceo dan nego da pogleda jedno poluvreme, manje ce biti umoran majke mi... ovo iscrpljuje

Džoni

pre 8 godina

U ovoj zemlji je sve obesmisleno pa i derbi! Dva sata mučenja i agonije za gledaoce! Sada će deca da se prepiru ovde ko je koga nadigrao ali ovo je realno dno dna! Ja sam zvezdaš ali i kod gola Sikimića sam sebe uhvatio kako sam totalno ravnodušan jer ovo nazivati derbijem i fudbalom je žalosno!

Obelix

pre 8 godina

Zvezdi zasluzeno titula, realno je bila bliza pobedi i veceras. Valjda se ovo u 94 vratilo za onu kradju u proslom derbiju. Sto se utakmice tice, mislio sam da od Kizine kukavicke taktike u prvom ovosezonskom derniju nije moglo gore. Medjutim, Tomic me je razuverio. Cele nedelje nesto pretis i pocnes derbi bez napadaca. Uzas. Ne bi nasa pobeda nista polromenila, ali da igras bez napadaca... Nije mi jasno.

mika sumadinac

pre 7 godina

Kada gledam kuci uglavnom stojim iapred tv a.Juce sam sedeo, a zadnjih 15 minuta sam lezao.Kao da sam gledao drugu italijansku ligu...Cak i kada smo izjednacili nisam skocio.Vise sam se radovao kada smo dali cetvrti gol Lučanima.Najgori derbi ikad.Razocaran sam.Cele nedelje cekam taj derbi i onda me ubiju u pojam...nisam mogao sebe da prepoznam.Čak sam jednog trenutka i pomislio da je bilo bolje da smo izgubili 3-2, da makar uzivam u fudbalu, a grobar sam do koske...

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

I treba Zvezda da nas pobedi kad nemamo trenera,kad nam Ilic igra centarfora.
A za upravu da napomenem da obavezno na leto dovede napadaca jer sa Ilicem u spicu nema nista ni od LE ni od titule.

ovan cz

pre 8 godina

zvezda ima kontru četiri na tri i onda njen naj bolji pojedinac i napadsč(inače internacionalac koji da nešto vredi barem bi ostao u portugalskoj ligi) se spetlja sa loptom jer ne zna šta bi s njom pa stane u sred kontre,pa je mulja i na kraju je izgubi! j..m ti fudbal...

Freeman

pre 8 godina

Ovaj sudija je mnogo iritantan. Toliku opstrukciju igre i nerazumne prekide nisam video odavno. Plus covek nema ujedancen kriterijum, za sad deluje da nije dorastao da sudi ovakvu utakmicu.

karabatic13

pre 8 godina

Strujo, mrtav sam ozbiljan, nisu fazoni-idi brate trazi neku pomoc strucnih osoba, ovo je zaista "nezdravo" da ne upotrebim rec bolesno sta se s tobom desava, leci se dete, nije kasno!

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Sramota od 'SerBskog' fudbala,ali eto tako je!Sve poterati iz klubova,uprave,igrace,placene 'navijace'....ako moze po normalnom slovu zakona iste privatizovati.Ovo je smesno i zalosno.

Smart fasizmi,HEIL

pre 7 godina

Trujete nas da bi maraton bio "na nivou" i onda Vam je cudno sto se ovakve stvari desavaju.
Skratili ste ozon za 100 godina a jos vikend nije prosao.

Zar je bitno?

pre 7 godina

Tanak fudbal,nemile scene na tribinama,2 lepa gola i rekao bih nereseno najrealnije.Mora se priznati,Zvezda je bila bolja,mi smo imali tek povremene izlete u njihovih 16.Ne svidja mi se potez Evertona na kraju,mislim da je to jeftin nacin da kupi Grobare,kao ljubi dres a pre 4 meseca nije cuo ni za Srbiju,ni za Partizan.

bojan

pre 8 godina

ja pratim fudbal 30 god i jos nisam video da neko igra bez napadaca, tomicu nisi ti za trenera decko, samo sto nema ko to da ti kaze jer oni sto bi trebali ni oni sami nisu za tu funkciju

Ssss

pre 8 godina

Sramna igra partizan mog bolje igrao rad protiv zvezde nego mi do sad trenutno 40min nista daj boze da Bude bolje AL tesko gogua ko da je pao sa duda

1975 beograd

pre 8 godina

Sad dosao sa utakmice ,ljudi moji ja posle sat vremena vise nisam znao ko je partizan a ko zvezda i ko gde napada od dosade i muke

Delije Čikago

pre 8 godina

Bar 5 pravih pojačanja za LE, i to uz ogromnu sreću, naš fudbal je katastrofa, pa za ovo treba još da nam plate, nikad se ovako nisam smarao na derbiju za 38 godina, i opet delije i grobari, čemu sve ovo, kakav smo mi to narod, nebeski?! Čisto sumnjam...

MIKI

pre 8 godina

Da ih vidimo u Evropi...i jedne i druge...ova imitacija od fudbala sto je prodaju veciti moze da prodje samo od Subotice do Surdulice.

toni bler,moj dobar drugar

pre 7 godina

tuga...jedni već šampioni, drugi gotovo sigurni vicešampioni i umesto da gledamo napadački fudbal,sa puno šansi i golova, bez kalkulisanja mi gledamo 90 min smora...

dejan

pre 8 godina

Po cemu je glup sistem? Ovako ce bar svi da grizu, ovi gore za evropu a oni dole za opstanak.. a ne kao ranike bodovna razlila 9. i 13. bude 15 bodova i onda ovaj boljeplasirani tim poklanja bodove.. sto recimo danas Pazar nije prodao bodove Jagodini ili Metalac OFK? Pa zato sto su i njima potrebni za opstanak

jel si ti spomenkin mali?

pre 8 godina

Kakav krs od fudbala.I ovi ce da igraju Evropu? Domet obe ekipe u narednoj sezoni kvalifikacija u ls. I le. bice 2,3 kolo.Treba da ih bude sramota sta rade!

dzoSrbija

pre 8 godina

Пратим фудбал већ 20 година, па и овај наш каљави. Могу да разумем беспарицу, одлазак талентованих клинаца а долазак дискутабилно квалитетних странаца. Чак и значај који са собом носи већина дербија. Али ово, дерби који ништа не решава, који треба и једнима и дугима да послужи као идеална прилика да се покажу без страха од грешке јер просто немају шта да изгубе, овај фудбал у покушају не могу да разумем. Увек браним наш дерби, терам људе да гледају а после овог, не знам ни сам... Звездаш сам, резултат је данас мање важан али сам дубоко разочаран. са оваквом игром ни ми а ни Партизан немамо шта да тражимо против иоле озбиљније екипе у Евро такмичењима. Свака лопта из зоне одбране се испуцава, страх од грешке. Прескаче се средина, изостанак креативности. Сваки дриблинг заустављен на 1 кораку, техника 0. Увек се надам да ће бити боље али се плашим да је то утопија. А ови квази навијачи који бакљадом прекидају сваки дерби су посебна прича. Било је пар добрих дербија у последње време али нас ово враћа у реалност. Илиев каже да је Михајловић бољи од Живковића, а јавност од Грујића прави Патрика Вијеру. Толико о објективности спортских радника код нас. Од силне жеље да имамо играча свестског кова ми несвесно од полуфудбалера правимо звезде а потом се питамо зашто је Србија на 50 месту ФИФА ранг листе. После треба да замерим Јовићу што се оклизнуо у нападу за победу против ЦСКА у 4финалу Евролиге? Хехе, па био бих лош човек. Сви ће се они продати а ми ћемо и даље навијати. Јеби га...

Mega mega

pre 8 godina

Ovaj grujic sto ga svi Hvale na sve strane on nema nista moze trčkarati kao i svi ostali i to je ok i našem futbalu al on nema nista posebno da bi igrao u velikom evropskim klubu

mick

pre 8 godina

ovo se zove krecenje. totalno rezultatski nebitna tekma tako da je moglo vise golova sa boljom igrom. ruglo je bilo za gledanje jedino sto izrezirase ovo za 1:1 cisto da ne bude mrtvo. ali nivo na kom se igra je ocajan. sasa ilic sa 38 godina lagano trci sa ovim klincima, prekidi na 5 min, stalno neko lezi dok ostali jedva dolaze do daha i piju vodu na svaki minut. i posle se cudimo zasto u evropi 0.

Mladjo

pre 8 godina

Ovaj sudija je bas zalutao na derbi,bas veze sa sudjenjem nema...Jedino Mazic je kvalitet u citavoj ovoj ligi,ostali jednostavno ne znaju da sude.

nenormalan

pre 8 godina

Jesam ja lud ili mi gledamo fliper sa drvima obojenim crvenim i crnim bojama. Kako drugacije objasniti sto ne trci niko? Uspavanka i batinjanje.Lopta upravlja njima. Zadnjih deset godina navijam da partizan da gol da bi moja zvezda krenula agresivnije i sa trcanjem pa da vidim nesto i od fudabala. ALi ne prvo gledamo prekid zbog dimnih zavesa ,mnogo zanimljivo,pa izlezavanje ljudi povredjenih u pucnjavi koji jedva uspevaju da ustanu .Ma bruka . Pa zato nam je takav fudbal,igras celu sezonu namesteno prvenstvo i onda te u evropi ako nista drugo svi pretrce. J*bm te Srbijo .

milko đurovski

pre 8 godina

Da stavim sa strane kvalitet naseg fudbala, zvezda je klasu iznad nas. Mi furamo davno prevazidjenu i nikada svrsishodnu Tumbakovicevu taktiku kratkih pasova. Ako i izadjemo u Evropu mozemo opet ocekivati petarde kao iz te ere.
Imao sam poverenja u Tomica...pitam se zasto?

Igor

pre 8 godina

Da li je moguće da čovek stavlja Ilića u špic? Da li je realno da je to taktika tima koji želi u Euro kupove?
Čovek bez iskustva na klupi, čovek bez iskustva na mestu sportskog direktora, čovek bez iskustva (ali iz stranke) na mestu generalnog direktora... Ne treba neki veliki intelekt imati pa da se stvari povežu

belgrado

pre 8 godina

e moj tomicu,
veze blage nemas!!!
ja cu da ti objasnik iako nisam kupio tu trenersku diplomu.
stevanovic treba da igra spica,a sale da ga proigra sa 40m,jer zvezda igra visoko, na 35m i ima dovoljno prostora da stevanovic istrci!

jadniji partizan nikada nisam gledao...isto vazi i za zvezdu.

J. D. Aleksandar

pre 8 godina

Nije mi samo jasno sta nasi treneri uce ove balavce? Zar Tomic ne vidi koliko je ovo sporo, dosadno,bez energije, bez ideje!

boki

pre 7 godina

Opsti utisak slab serbi. Drugo poluvreme Partizan bez organizovane igre, Tomicu nedostaju igraci sredine terena. Partizan II poluvreme 2 udaraca u okvir gola, jedan pogodak. Dokaz samo sutiraj prema golu, jer raste verovatnoca za postizanje golova. Zao mi je Kahrimana, ali to se desava golmanima, a nihova greska je kobna po ekipu. Odavno nesam gledao slabije izdanje Partizana, ovakva igra ne mami gledaoca, eh nekada ali nema vise.