Subota, 16.04.2016.

13:42

Tomašević: Nismo izbačeni, videćemo za Partizan

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević demantovao je da je reprezentacija Srbije izbačena sa prvenstva Evrope.

Izvor:

Tomaševiæ: Nismo izbaèeni, videæemo za Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 8 godina

Pretpostavljam da Partizan ne zeli u Fibino takmicenje jer mu smeta sto Zvezda igra Evroligu. Evo kao Zvezdas potpisujem ako izbacuju sve reprezentacije da klubovi predju na Fibinu stranu i onda da konacno lagano osvojimo Evropsko prvenstvo bez konkurencije

@Petah Tikva

pre 8 godina

Citiram: "Nije problem u Zvezdi vec u Evrokupu koji uostalom Partizan nije ni zasluzio da igra, ali po obicaju grobari pokusavaju na silu da negde upadnu."
Rece covek i ostade ziv, navijac kluba koji u dva od tri ucesca u EL nije na terenu ostvario to pravo...pametnom dosta.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Dragi zagrepcani, EL uopste nije sporna za FIBA-u. Problem je EK. Nemojte mesati babe i zabe. I ja sam za to da se muski izborite za EK koji ste, ne tako davno, od miloste nazvali Cipiripi kup. Sad uzivajte! ;-)

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Opet Partizan da spasava Srpsku kosarku. E pa malo morgen. 
Eto vam Djilasa ,Covica,hrvatskih sponzora,srpskih delija pa na posao.
(Grobar VR, 16. april 2016 14:20)

I onda vi nađete da pričate nešto ZA Covica i nas Zvezdase a vidi vaše razmišljanje sada, da se razumemo slažem se da ne treba da se žrtvuje Partizan ali ovaj tvoj komentar je krajnje bezobrazan

Bakuta

pre 8 godina

Partizan treba da gleda SAMO svoj interes. Pokazalo se da je 'interes srpske kosarke' vrlo rastegljiv pojam, narocito kada ga tumace izvesni primerci pasa za pratnju i razonodu.

absolutezero

pre 8 godina

Opet narikace koriste priliku da popljuju po Zvezdi. U kojem ste vi tripu? Ko je rekao da treba da se zrtvujete? Igrajte Evro kup. Imate od mene kao zagrizenog zvezdasa podrsku. U inat raspaloj Fibi.

Pera

pre 8 godina

SNS Partizan ne moze nigde da igra jer je tek peti na tabeli ABA lige. Pita se Mega. Dosta im je sto su bez ikakvih rezultata dobili 2 miliona od drzave. Bolje je da smo vrtice napravili deci nego sto placamo Dodikovu igracku.

Malcolm Muharem

pre 8 godina

Bice uzbudljivo na EP 17 ako sve zemlje sa spiska budu izbacene. Moj tip je finale Island vs Andora. Da li su karte pustene u prodaju?

ccc?

pre 8 godina

Koliko je Srbija pomogla Partizanu, toliko će i Partizan Srbiji..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo kontra Đilasu i Čoviću, 16. april 2016 14:13)

Apsolutno se slazem. Pa kada se sete da je Partizan jedini iz ove zemlje bio bivsi prvak Evrope onda ce da ga barem postuju i ravnopravno tretiraju sa drugima. Nista vise. Umesto toga od sponzora Partizan placa porez sa kamatama, isto placaju porez i drugi ili im se gleda kroz prste? Dobro ja to znam. Nema sponzore do 8 kola pred kraj ABA kada ce gotovo da ispadne iz lige i onda nicu sponzori. Vise nije nikome pretnja i vidimo ko je dominantan. Cak se ide dotle da se klub ucenjuje da mora da promeni trenera ili nema sponzora?? I sada Partizan treba da spasava srpsku kosarku ili nema nas kao drzava na EP?? Tezak bezobrazluk. Opet ce da pocetkom prvenstva da rade isto i guse klub sa ukidanjem sponzora i to onda kada se formiraju timovi i dovode igraci. Ja ZNAM ko ce da kupje najkvalitetnije igrace i da ima sponzore bez problema. Ali sada je vazno da Partizan spasava Srbiju?? Ma gledajte samo SEBE i svoje interese. Ili sve na papir kao ugovor, kao osiguranje za novu sezonu pa odustajte od Evrokupa.

Salerno

pre 8 godina

e pa budimo malo realni,, necete da igrate fibinu ligu sampiona,, a ocete reprezentacija da vam igra fibina takmicenja,, ne mozete da sedite na dve stolice,,

DLM

pre 8 godina

Ni slucajno alo, igramo sta mi hocemo, kakav Djilas, srpski "interesi", Covicevo postenje i slicne price...Samo Partizan!!! jel' smo mi bese, strano telo u Srbiji? Vazi,nas interes je da igramo Evrokup, ne zanima me reprezentacija zemlje koja hoce da propadnemo... A Fiba nek ponudi bolje i vise od ovih drugih, pa ce svi kod njih molim lepo...

pustite komentar

pre 8 godina

Opet Partizan da spasava Srpsku kosarku. E pa malo morgen. Eto vam Djilasa ,Covica,hrvatskih sponzora,srpskih delija pa na posao. (Grobar VR, 16. april 2016 14:20)

Ne mozete vi bez kompleksa...

Petah Tikva

pre 8 godina

Nije problem u Zvezdi vec u Evrokupu koji uostalom Partizan nije ni zasluzio da igra, ali po obicaju grobari pokusavaju na silu da negde upadnu.

pustite komentar

pre 8 godina

Zasto samo Partizan??? Ako mora u fibinu ligu sampiona mora ali molim lepo svi nasi klubovi!!!!! (lud,zbunjen,normalan..., 16. april 2016 14:22)

Toliko boli Zvezdina evroliga?

Kum

pre 8 godina

Koliko je Srbija pomogla Partizanu, toliko će i Partizan Srbiji..
(Samo kontra Đilasu i Čoviću, 16. april 2016 14:13)

Vi ste SVE dobijali i jos uvek DOBIJATE od drzave, i bez srama ovako nesto pisete.

tarabic

pre 8 godina

Koliko je Srbija pomogla Partizanu, toliko će i Partizan Srbiji..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo kontra Đilasu i Čoviću, 16. april 2016 14:13)
To bi znacajno poboljsalo BDP, samo se plasim da Partizan trenutno nema toliku sumu na gomili.

Nemanja

pre 8 godina

Imate malo sutra odlican odnos sa klubovima,Todoric je sam izjavio da nece Partizan da se zrtvuje da se dosta zrtvovao,sad Partizan uvek da spasava malo sutra bre.Koja je fora da se Partizan zrtvuje a Zvezda ne!!!!

dulle

pre 8 godina

Baš bih voleo da svi savezi i timovi ostanu pri svojim odlukama. Da vidim ko će da igra na šampionatu i u Rio-u. Ovo samo tako može da se razreši. Svi savezi kao jedan...

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

Samo igranje u Evro kupu nosi posledice po reprezentaciju,prema tome vi se dogovorite oko toga,nas koji igramo Evro ligu to ne dotice..

Alek

pre 8 godina

Zamislite da stub srpstva treba da se "žrtvuje", porodica Vučić bi i Kosovo priznala samo da Zvezda igra EL??? Ja kao Partizanovac se slažem da Partizan istupi iz evrokupa za dobro reprezentacije. Ćoki će doći glave košarci u Srbiji, on se vodi samo mržnjom i ličnim interesom.

Grobar

pre 8 godina

Pošto je Partizan izborio mesto u Evroligi za Srbiju još 1995. neka se razmotri da se žrtvuje neka druga ekipa sa manje zasluga za srpsku košarku. Partizan može da preuzme mesto u Evroligi,bez problema umesto ekipe koju žrtvujete.

...

pre 8 godina

Haha, zrtvovanje ne samo Evrokupa, nego i bilo kakve mogućnosti za Evroligom, zbog čega? Da bi Đilas mogao da se hvali kako je rešio situaciju i nastavi da radi po instrukcijama iz Železnika?!

rodni

pre 8 godina

Poruka za Pekovica i ostale iz Partizana, ukoliko odustanete od evro kupa to ce biti kraj naseg Partizana, a ja cu vas smatrati Zvezdinom filijalom i vise me nece biti ni na jednoj utakmici znam da vam to mnogo ne znaci, ali verovovatno necu biti jedini.

Mirko

pre 8 godina

Na nekim kosarkaskim sajtovima pise da je 14 reprezentacija suspendovano sa EP 2017. Na zvanicnom sajtu FIBA Evropa ne pise nista o tome. Zna li neko, ko nije novinar, jer njima nista ne moze da se veruje, sta se stvarno desava?

Razum glasa

pre 8 godina

Pa niste izbaceni, do srede barem, do 20tog.
Poslije ako se ne odlucite, izbaceni ste i tako pise na papiru, ati sad igraj na kartu- Ja samo sjedim na dve stolice!

Uzgred, kad god su Srbi govorili-ma ne smeju oni to, ma ne mogu, ma sta ce reci svet i slicno- desilo se upravo suprotno.
ONI su to smell, oni su to ucinili i svet nije nista rekao niti ucinio povodom toga. A Srbi su ostali sami i ukakani na poljani.
Pa ti sedi na dve stolice.

crno beli svet

pre 8 godina

Nije problem da Partizan igra FIBA ligu sampiona sledece sezone,problem je sto nakon toga mu nece biti dozvoljeno da igra EVROLIGU 2017/18,ako osvoji ABA ligu,a to u ovom trenutku odgovara samo Zvezdi,koja ce da dobije visegodisnji ugovor sa EVROLIGOM

ysys

pre 8 godina

Već vidim derbi drugog kola grupe B na EP Škotska-Moldavija, ceo kontinent u transu, traži se karta više, ulice prazne tokom prenosa

Miroslav

pre 8 godina

Mi smo platili duplo više za kotizaciju olimpijskih kvalifikacija, a partizanu žao milion da izgubi od sponzora. Ko je važniji, Srbija koja postoji hiljadama godina, ili jugoslavensko sportsko društvo koje je nastalo 1945!

eugene

pre 8 godina

za upravu kkp - samo se setite kako se zrtvovala Srbija za vas i kako su nam otimali sponzore i dokle su nas doveli finansijski , a kako je prosao fmp...

joj, nece valjda

pre 8 godina

Neka im onda igraju Evropsko prvenstvo Albanija,Andora,Lihtenštajn,Rumunija,Kosovo,Mađarska,Moldavija........biće baš zanimljivo.
(zum, 16. april 2016 14:06)

Pa njima ce sigurno biti zanimljivo.
To sto tebi nece to je tvoj problem.
Tvoj Gazda i njegovi Gazdici nece organizovati nikakvo alternativno evropsko prvenstvo jer to nije rentabilno. Oni se vode samo novcem.
Ali bas te briga, gledaj Evroligu i uzivaj.

Bane

pre 8 godina

Alo kakav region imate Španiju, Italiju, Rusiju, Tursku, Litvaniju, Grčku s njima razgovarajte i kraj priče. Kada bi se narpravio sastanak svih nabrojanih i kada bi stali na jednu stranu FIBA Evropa bi pukla.

SPete

pre 8 godina

Prosto rešenje, neka FIBA Partizanu ponudi odmah pola miliona ili milion u startu (ne znam kakve su nagrade u Evrokupu) plus nagrade za pobedu i osvajanje. Fiba bi da ime poput Partizana promoviše njenu ligu i to na finansijsku štetu Partizana i štetu KSS-a. To tako ne može.

niko ne može da im zabrani kako će se zvati

pre 8 godina

Šta ako samo pobednik ABA lige igra EL? Mega osvoji ABA i promeni ime u Partizan Beograd a Miško postane predsednik. Dešavalo se već kod nas zašto ne bi opet.

menjam nick

pre 8 godina

Juce demagogija u komentarima.. kao + za reprezentaciju - za Zvezdu.. A Zvezda nije problem, jer FIBA ne pravi problem oko Evrolige, vec se uhvatila za Evrokup.. Al dobro, pojedini koriste svaki priliki da pokusaju da kompromituju kkcz..

Indijanac Maksimus

pre 8 godina

Pa i da su nas izbacili, sta?
Da su izbacili Spance, Grke, Litvance, ostale balkanske zemlje i nas ko bi im igrao? Setnja Francuske, a da mozda bi ih izbacila uvek neugodna Farska ostrva ili pak opasni Island, veliki kosarkaski klasici..

...

pre 8 godina

Haha, zrtvovanje ne samo Evrokupa, nego i bilo kakve mogućnosti za Evroligom, zbog čega? Da bi Đilas mogao da se hvali kako je rešio situaciju i nastavi da radi po instrukcijama iz Železnika?!

rodni

pre 8 godina

Poruka za Pekovica i ostale iz Partizana, ukoliko odustanete od evro kupa to ce biti kraj naseg Partizana, a ja cu vas smatrati Zvezdinom filijalom i vise me nece biti ni na jednoj utakmici znam da vam to mnogo ne znaci, ali verovovatno necu biti jedini.

eugene

pre 8 godina

za upravu kkp - samo se setite kako se zrtvovala Srbija za vas i kako su nam otimali sponzore i dokle su nas doveli finansijski , a kako je prosao fmp...

Bane

pre 8 godina

Alo kakav region imate Španiju, Italiju, Rusiju, Tursku, Litvaniju, Grčku s njima razgovarajte i kraj priče. Kada bi se narpravio sastanak svih nabrojanih i kada bi stali na jednu stranu FIBA Evropa bi pukla.

ccc?

pre 8 godina

Koliko je Srbija pomogla Partizanu, toliko će i Partizan Srbiji..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo kontra Đilasu i Čoviću, 16. april 2016 14:13)

Apsolutno se slazem. Pa kada se sete da je Partizan jedini iz ove zemlje bio bivsi prvak Evrope onda ce da ga barem postuju i ravnopravno tretiraju sa drugima. Nista vise. Umesto toga od sponzora Partizan placa porez sa kamatama, isto placaju porez i drugi ili im se gleda kroz prste? Dobro ja to znam. Nema sponzore do 8 kola pred kraj ABA kada ce gotovo da ispadne iz lige i onda nicu sponzori. Vise nije nikome pretnja i vidimo ko je dominantan. Cak se ide dotle da se klub ucenjuje da mora da promeni trenera ili nema sponzora?? I sada Partizan treba da spasava srpsku kosarku ili nema nas kao drzava na EP?? Tezak bezobrazluk. Opet ce da pocetkom prvenstva da rade isto i guse klub sa ukidanjem sponzora i to onda kada se formiraju timovi i dovode igraci. Ja ZNAM ko ce da kupje najkvalitetnije igrace i da ima sponzore bez problema. Ali sada je vazno da Partizan spasava Srbiju?? Ma gledajte samo SEBE i svoje interese. Ili sve na papir kao ugovor, kao osiguranje za novu sezonu pa odustajte od Evrokupa.

niko ne može da im zabrani kako će se zvati

pre 8 godina

Šta ako samo pobednik ABA lige igra EL? Mega osvoji ABA i promeni ime u Partizan Beograd a Miško postane predsednik. Dešavalo se već kod nas zašto ne bi opet.

Alek

pre 8 godina

Zamislite da stub srpstva treba da se "žrtvuje", porodica Vučić bi i Kosovo priznala samo da Zvezda igra EL??? Ja kao Partizanovac se slažem da Partizan istupi iz evrokupa za dobro reprezentacije. Ćoki će doći glave košarci u Srbiji, on se vodi samo mržnjom i ličnim interesom.

Mirko

pre 8 godina

Na nekim kosarkaskim sajtovima pise da je 14 reprezentacija suspendovano sa EP 2017. Na zvanicnom sajtu FIBA Evropa ne pise nista o tome. Zna li neko, ko nije novinar, jer njima nista ne moze da se veruje, sta se stvarno desava?

SPete

pre 8 godina

Prosto rešenje, neka FIBA Partizanu ponudi odmah pola miliona ili milion u startu (ne znam kakve su nagrade u Evrokupu) plus nagrade za pobedu i osvajanje. Fiba bi da ime poput Partizana promoviše njenu ligu i to na finansijsku štetu Partizana i štetu KSS-a. To tako ne može.

Indijanac Maksimus

pre 8 godina

Pa i da su nas izbacili, sta?
Da su izbacili Spance, Grke, Litvance, ostale balkanske zemlje i nas ko bi im igrao? Setnja Francuske, a da mozda bi ih izbacila uvek neugodna Farska ostrva ili pak opasni Island, veliki kosarkaski klasici..

Grobar

pre 8 godina

Pošto je Partizan izborio mesto u Evroligi za Srbiju još 1995. neka se razmotri da se žrtvuje neka druga ekipa sa manje zasluga za srpsku košarku. Partizan može da preuzme mesto u Evroligi,bez problema umesto ekipe koju žrtvujete.

menjam nick

pre 8 godina

Juce demagogija u komentarima.. kao + za reprezentaciju - za Zvezdu.. A Zvezda nije problem, jer FIBA ne pravi problem oko Evrolige, vec se uhvatila za Evrokup.. Al dobro, pojedini koriste svaki priliki da pokusaju da kompromituju kkcz..

Salerno

pre 8 godina

e pa budimo malo realni,, necete da igrate fibinu ligu sampiona,, a ocete reprezentacija da vam igra fibina takmicenja,, ne mozete da sedite na dve stolice,,

absolutezero

pre 8 godina

Opet narikace koriste priliku da popljuju po Zvezdi. U kojem ste vi tripu? Ko je rekao da treba da se zrtvujete? Igrajte Evro kup. Imate od mene kao zagrizenog zvezdasa podrsku. U inat raspaloj Fibi.

DLM

pre 8 godina

Ni slucajno alo, igramo sta mi hocemo, kakav Djilas, srpski "interesi", Covicevo postenje i slicne price...Samo Partizan!!! jel' smo mi bese, strano telo u Srbiji? Vazi,nas interes je da igramo Evrokup, ne zanima me reprezentacija zemlje koja hoce da propadnemo... A Fiba nek ponudi bolje i vise od ovih drugih, pa ce svi kod njih molim lepo...

Bakuta

pre 8 godina

Partizan treba da gleda SAMO svoj interes. Pokazalo se da je 'interes srpske kosarke' vrlo rastegljiv pojam, narocito kada ga tumace izvesni primerci pasa za pratnju i razonodu.

Nemanja

pre 8 godina

Imate malo sutra odlican odnos sa klubovima,Todoric je sam izjavio da nece Partizan da se zrtvuje da se dosta zrtvovao,sad Partizan uvek da spasava malo sutra bre.Koja je fora da se Partizan zrtvuje a Zvezda ne!!!!

crno beli svet

pre 8 godina

Nije problem da Partizan igra FIBA ligu sampiona sledece sezone,problem je sto nakon toga mu nece biti dozvoljeno da igra EVROLIGU 2017/18,ako osvoji ABA ligu,a to u ovom trenutku odgovara samo Zvezdi,koja ce da dobije visegodisnji ugovor sa EVROLIGOM

ysys

pre 8 godina

Već vidim derbi drugog kola grupe B na EP Škotska-Moldavija, ceo kontinent u transu, traži se karta više, ulice prazne tokom prenosa

@Petah Tikva

pre 8 godina

Citiram: "Nije problem u Zvezdi vec u Evrokupu koji uostalom Partizan nije ni zasluzio da igra, ali po obicaju grobari pokusavaju na silu da negde upadnu."
Rece covek i ostade ziv, navijac kluba koji u dva od tri ucesca u EL nije na terenu ostvario to pravo...pametnom dosta.

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

Samo igranje u Evro kupu nosi posledice po reprezentaciju,prema tome vi se dogovorite oko toga,nas koji igramo Evro ligu to ne dotice..

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Opet Partizan da spasava Srpsku kosarku. E pa malo morgen. 
Eto vam Djilasa ,Covica,hrvatskih sponzora,srpskih delija pa na posao.
(Grobar VR, 16. april 2016 14:20)

I onda vi nađete da pričate nešto ZA Covica i nas Zvezdase a vidi vaše razmišljanje sada, da se razumemo slažem se da ne treba da se žrtvuje Partizan ali ovaj tvoj komentar je krajnje bezobrazan

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Dragi zagrepcani, EL uopste nije sporna za FIBA-u. Problem je EK. Nemojte mesati babe i zabe. I ja sam za to da se muski izborite za EK koji ste, ne tako davno, od miloste nazvali Cipiripi kup. Sad uzivajte! ;-)

Malcolm Muharem

pre 8 godina

Bice uzbudljivo na EP 17 ako sve zemlje sa spiska budu izbacene. Moj tip je finale Island vs Andora. Da li su karte pustene u prodaju?

dulle

pre 8 godina

Baš bih voleo da svi savezi i timovi ostanu pri svojim odlukama. Da vidim ko će da igra na šampionatu i u Rio-u. Ovo samo tako može da se razreši. Svi savezi kao jedan...

Pera

pre 8 godina

SNS Partizan ne moze nigde da igra jer je tek peti na tabeli ABA lige. Pita se Mega. Dosta im je sto su bez ikakvih rezultata dobili 2 miliona od drzave. Bolje je da smo vrtice napravili deci nego sto placamo Dodikovu igracku.

Kum

pre 8 godina

Koliko je Srbija pomogla Partizanu, toliko će i Partizan Srbiji..
(Samo kontra Đilasu i Čoviću, 16. april 2016 14:13)

Vi ste SVE dobijali i jos uvek DOBIJATE od drzave, i bez srama ovako nesto pisete.

pustite komentar

pre 8 godina

Zasto samo Partizan??? Ako mora u fibinu ligu sampiona mora ali molim lepo svi nasi klubovi!!!!! (lud,zbunjen,normalan..., 16. april 2016 14:22)

Toliko boli Zvezdina evroliga?

Razum glasa

pre 8 godina

Pa niste izbaceni, do srede barem, do 20tog.
Poslije ako se ne odlucite, izbaceni ste i tako pise na papiru, ati sad igraj na kartu- Ja samo sjedim na dve stolice!

Uzgred, kad god su Srbi govorili-ma ne smeju oni to, ma ne mogu, ma sta ce reci svet i slicno- desilo se upravo suprotno.
ONI su to smell, oni su to ucinili i svet nije nista rekao niti ucinio povodom toga. A Srbi su ostali sami i ukakani na poljani.
Pa ti sedi na dve stolice.

Petah Tikva

pre 8 godina

Nije problem u Zvezdi vec u Evrokupu koji uostalom Partizan nije ni zasluzio da igra, ali po obicaju grobari pokusavaju na silu da negde upadnu.

pustite komentar

pre 8 godina

Opet Partizan da spasava Srpsku kosarku. E pa malo morgen. Eto vam Djilasa ,Covica,hrvatskih sponzora,srpskih delija pa na posao. (Grobar VR, 16. april 2016 14:20)

Ne mozete vi bez kompleksa...

tarabic

pre 8 godina

Koliko je Srbija pomogla Partizanu, toliko će i Partizan Srbiji..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo kontra Đilasu i Čoviću, 16. april 2016 14:13)
To bi znacajno poboljsalo BDP, samo se plasim da Partizan trenutno nema toliku sumu na gomili.

joj, nece valjda

pre 8 godina

Neka im onda igraju Evropsko prvenstvo Albanija,Andora,Lihtenštajn,Rumunija,Kosovo,Mađarska,Moldavija........biće baš zanimljivo.
(zum, 16. april 2016 14:06)

Pa njima ce sigurno biti zanimljivo.
To sto tebi nece to je tvoj problem.
Tvoj Gazda i njegovi Gazdici nece organizovati nikakvo alternativno evropsko prvenstvo jer to nije rentabilno. Oni se vode samo novcem.
Ali bas te briga, gledaj Evroligu i uzivaj.

Miroslav

pre 8 godina

Mi smo platili duplo više za kotizaciju olimpijskih kvalifikacija, a partizanu žao milion da izgubi od sponzora. Ko je važniji, Srbija koja postoji hiljadama godina, ili jugoslavensko sportsko društvo koje je nastalo 1945!

Nikola

pre 8 godina

Pretpostavljam da Partizan ne zeli u Fibino takmicenje jer mu smeta sto Zvezda igra Evroligu. Evo kao Zvezdas potpisujem ako izbacuju sve reprezentacije da klubovi predju na Fibinu stranu i onda da konacno lagano osvojimo Evropsko prvenstvo bez konkurencije

...

pre 8 godina

Haha, zrtvovanje ne samo Evrokupa, nego i bilo kakve mogućnosti za Evroligom, zbog čega? Da bi Đilas mogao da se hvali kako je rešio situaciju i nastavi da radi po instrukcijama iz Železnika?!

Alek

pre 8 godina

Zamislite da stub srpstva treba da se "žrtvuje", porodica Vučić bi i Kosovo priznala samo da Zvezda igra EL??? Ja kao Partizanovac se slažem da Partizan istupi iz evrokupa za dobro reprezentacije. Ćoki će doći glave košarci u Srbiji, on se vodi samo mržnjom i ličnim interesom.

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

Samo igranje u Evro kupu nosi posledice po reprezentaciju,prema tome vi se dogovorite oko toga,nas koji igramo Evro ligu to ne dotice..

menjam nick

pre 8 godina

Juce demagogija u komentarima.. kao + za reprezentaciju - za Zvezdu.. A Zvezda nije problem, jer FIBA ne pravi problem oko Evrolige, vec se uhvatila za Evrokup.. Al dobro, pojedini koriste svaki priliki da pokusaju da kompromituju kkcz..

eugene

pre 8 godina

za upravu kkp - samo se setite kako se zrtvovala Srbija za vas i kako su nam otimali sponzore i dokle su nas doveli finansijski , a kako je prosao fmp...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Opet Partizan da spasava Srpsku kosarku. E pa malo morgen. 
Eto vam Djilasa ,Covica,hrvatskih sponzora,srpskih delija pa na posao.
(Grobar VR, 16. april 2016 14:20)

I onda vi nađete da pričate nešto ZA Covica i nas Zvezdase a vidi vaše razmišljanje sada, da se razumemo slažem se da ne treba da se žrtvuje Partizan ali ovaj tvoj komentar je krajnje bezobrazan

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Dragi zagrepcani, EL uopste nije sporna za FIBA-u. Problem je EK. Nemojte mesati babe i zabe. I ja sam za to da se muski izborite za EK koji ste, ne tako davno, od miloste nazvali Cipiripi kup. Sad uzivajte! ;-)

Miroslav

pre 8 godina

Mi smo platili duplo više za kotizaciju olimpijskih kvalifikacija, a partizanu žao milion da izgubi od sponzora. Ko je važniji, Srbija koja postoji hiljadama godina, ili jugoslavensko sportsko društvo koje je nastalo 1945!

Pera

pre 8 godina

SNS Partizan ne moze nigde da igra jer je tek peti na tabeli ABA lige. Pita se Mega. Dosta im je sto su bez ikakvih rezultata dobili 2 miliona od drzave. Bolje je da smo vrtice napravili deci nego sto placamo Dodikovu igracku.

Petah Tikva

pre 8 godina

Nije problem u Zvezdi vec u Evrokupu koji uostalom Partizan nije ni zasluzio da igra, ali po obicaju grobari pokusavaju na silu da negde upadnu.

pustite komentar

pre 8 godina

Opet Partizan da spasava Srpsku kosarku. E pa malo morgen. Eto vam Djilasa ,Covica,hrvatskih sponzora,srpskih delija pa na posao. (Grobar VR, 16. april 2016 14:20)

Ne mozete vi bez kompleksa...

pustite komentar

pre 8 godina

Zasto samo Partizan??? Ako mora u fibinu ligu sampiona mora ali molim lepo svi nasi klubovi!!!!! (lud,zbunjen,normalan..., 16. april 2016 14:22)

Toliko boli Zvezdina evroliga?

Kum

pre 8 godina

Koliko je Srbija pomogla Partizanu, toliko će i Partizan Srbiji..
(Samo kontra Đilasu i Čoviću, 16. april 2016 14:13)

Vi ste SVE dobijali i jos uvek DOBIJATE od drzave, i bez srama ovako nesto pisete.

rodni

pre 8 godina

Poruka za Pekovica i ostale iz Partizana, ukoliko odustanete od evro kupa to ce biti kraj naseg Partizana, a ja cu vas smatrati Zvezdinom filijalom i vise me nece biti ni na jednoj utakmici znam da vam to mnogo ne znaci, ali verovovatno necu biti jedini.

niko ne može da im zabrani kako će se zvati

pre 8 godina

Šta ako samo pobednik ABA lige igra EL? Mega osvoji ABA i promeni ime u Partizan Beograd a Miško postane predsednik. Dešavalo se već kod nas zašto ne bi opet.

ccc?

pre 8 godina

Koliko je Srbija pomogla Partizanu, toliko će i Partizan Srbiji..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo kontra Đilasu i Čoviću, 16. april 2016 14:13)

Apsolutno se slazem. Pa kada se sete da je Partizan jedini iz ove zemlje bio bivsi prvak Evrope onda ce da ga barem postuju i ravnopravno tretiraju sa drugima. Nista vise. Umesto toga od sponzora Partizan placa porez sa kamatama, isto placaju porez i drugi ili im se gleda kroz prste? Dobro ja to znam. Nema sponzore do 8 kola pred kraj ABA kada ce gotovo da ispadne iz lige i onda nicu sponzori. Vise nije nikome pretnja i vidimo ko je dominantan. Cak se ide dotle da se klub ucenjuje da mora da promeni trenera ili nema sponzora?? I sada Partizan treba da spasava srpsku kosarku ili nema nas kao drzava na EP?? Tezak bezobrazluk. Opet ce da pocetkom prvenstva da rade isto i guse klub sa ukidanjem sponzora i to onda kada se formiraju timovi i dovode igraci. Ja ZNAM ko ce da kupje najkvalitetnije igrace i da ima sponzore bez problema. Ali sada je vazno da Partizan spasava Srbiju?? Ma gledajte samo SEBE i svoje interese. Ili sve na papir kao ugovor, kao osiguranje za novu sezonu pa odustajte od Evrokupa.

absolutezero

pre 8 godina

Opet narikace koriste priliku da popljuju po Zvezdi. U kojem ste vi tripu? Ko je rekao da treba da se zrtvujete? Igrajte Evro kup. Imate od mene kao zagrizenog zvezdasa podrsku. U inat raspaloj Fibi.

Grobar

pre 8 godina

Pošto je Partizan izborio mesto u Evroligi za Srbiju još 1995. neka se razmotri da se žrtvuje neka druga ekipa sa manje zasluga za srpsku košarku. Partizan može da preuzme mesto u Evroligi,bez problema umesto ekipe koju žrtvujete.

tarabic

pre 8 godina

Koliko je Srbija pomogla Partizanu, toliko će i Partizan Srbiji..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo kontra Đilasu i Čoviću, 16. april 2016 14:13)
To bi znacajno poboljsalo BDP, samo se plasim da Partizan trenutno nema toliku sumu na gomili.

DLM

pre 8 godina

Ni slucajno alo, igramo sta mi hocemo, kakav Djilas, srpski "interesi", Covicevo postenje i slicne price...Samo Partizan!!! jel' smo mi bese, strano telo u Srbiji? Vazi,nas interes je da igramo Evrokup, ne zanima me reprezentacija zemlje koja hoce da propadnemo... A Fiba nek ponudi bolje i vise od ovih drugih, pa ce svi kod njih molim lepo...

SPete

pre 8 godina

Prosto rešenje, neka FIBA Partizanu ponudi odmah pola miliona ili milion u startu (ne znam kakve su nagrade u Evrokupu) plus nagrade za pobedu i osvajanje. Fiba bi da ime poput Partizana promoviše njenu ligu i to na finansijsku štetu Partizana i štetu KSS-a. To tako ne može.

Salerno

pre 8 godina

e pa budimo malo realni,, necete da igrate fibinu ligu sampiona,, a ocete reprezentacija da vam igra fibina takmicenja,, ne mozete da sedite na dve stolice,,

joj, nece valjda

pre 8 godina

Neka im onda igraju Evropsko prvenstvo Albanija,Andora,Lihtenštajn,Rumunija,Kosovo,Mađarska,Moldavija........biće baš zanimljivo.
(zum, 16. april 2016 14:06)

Pa njima ce sigurno biti zanimljivo.
To sto tebi nece to je tvoj problem.
Tvoj Gazda i njegovi Gazdici nece organizovati nikakvo alternativno evropsko prvenstvo jer to nije rentabilno. Oni se vode samo novcem.
Ali bas te briga, gledaj Evroligu i uzivaj.

@Petah Tikva

pre 8 godina

Citiram: "Nije problem u Zvezdi vec u Evrokupu koji uostalom Partizan nije ni zasluzio da igra, ali po obicaju grobari pokusavaju na silu da negde upadnu."
Rece covek i ostade ziv, navijac kluba koji u dva od tri ucesca u EL nije na terenu ostvario to pravo...pametnom dosta.

crno beli svet

pre 8 godina

Nije problem da Partizan igra FIBA ligu sampiona sledece sezone,problem je sto nakon toga mu nece biti dozvoljeno da igra EVROLIGU 2017/18,ako osvoji ABA ligu,a to u ovom trenutku odgovara samo Zvezdi,koja ce da dobije visegodisnji ugovor sa EVROLIGOM

Nemanja

pre 8 godina

Imate malo sutra odlican odnos sa klubovima,Todoric je sam izjavio da nece Partizan da se zrtvuje da se dosta zrtvovao,sad Partizan uvek da spasava malo sutra bre.Koja je fora da se Partizan zrtvuje a Zvezda ne!!!!

Razum glasa

pre 8 godina

Pa niste izbaceni, do srede barem, do 20tog.
Poslije ako se ne odlucite, izbaceni ste i tako pise na papiru, ati sad igraj na kartu- Ja samo sjedim na dve stolice!

Uzgred, kad god su Srbi govorili-ma ne smeju oni to, ma ne mogu, ma sta ce reci svet i slicno- desilo se upravo suprotno.
ONI su to smell, oni su to ucinili i svet nije nista rekao niti ucinio povodom toga. A Srbi su ostali sami i ukakani na poljani.
Pa ti sedi na dve stolice.

Malcolm Muharem

pre 8 godina

Bice uzbudljivo na EP 17 ako sve zemlje sa spiska budu izbacene. Moj tip je finale Island vs Andora. Da li su karte pustene u prodaju?

Bakuta

pre 8 godina

Partizan treba da gleda SAMO svoj interes. Pokazalo se da je 'interes srpske kosarke' vrlo rastegljiv pojam, narocito kada ga tumace izvesni primerci pasa za pratnju i razonodu.

Bane

pre 8 godina

Alo kakav region imate Španiju, Italiju, Rusiju, Tursku, Litvaniju, Grčku s njima razgovarajte i kraj priče. Kada bi se narpravio sastanak svih nabrojanih i kada bi stali na jednu stranu FIBA Evropa bi pukla.

Mirko

pre 8 godina

Na nekim kosarkaskim sajtovima pise da je 14 reprezentacija suspendovano sa EP 2017. Na zvanicnom sajtu FIBA Evropa ne pise nista o tome. Zna li neko, ko nije novinar, jer njima nista ne moze da se veruje, sta se stvarno desava?

ysys

pre 8 godina

Već vidim derbi drugog kola grupe B na EP Škotska-Moldavija, ceo kontinent u transu, traži se karta više, ulice prazne tokom prenosa

dulle

pre 8 godina

Baš bih voleo da svi savezi i timovi ostanu pri svojim odlukama. Da vidim ko će da igra na šampionatu i u Rio-u. Ovo samo tako može da se razreši. Svi savezi kao jedan...

Indijanac Maksimus

pre 8 godina

Pa i da su nas izbacili, sta?
Da su izbacili Spance, Grke, Litvance, ostale balkanske zemlje i nas ko bi im igrao? Setnja Francuske, a da mozda bi ih izbacila uvek neugodna Farska ostrva ili pak opasni Island, veliki kosarkaski klasici..

Nikola

pre 8 godina

Pretpostavljam da Partizan ne zeli u Fibino takmicenje jer mu smeta sto Zvezda igra Evroligu. Evo kao Zvezdas potpisujem ako izbacuju sve reprezentacije da klubovi predju na Fibinu stranu i onda da konacno lagano osvojimo Evropsko prvenstvo bez konkurencije