Petak, 20.06.2003.

11:50

Stojković za B92: "Čekam Borinu potvrdu"

Izvor: B92

Stojkoviæ za B92: "Èekam Borinu potvrdu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

dovlabgbp

pre 20 godina

piksi, ti si dobar covek, a i bio si sjajan igrac... ali ako ti je bora bio izbor, kao sto sam prcitao na stranici sa tvojim intervjuom, zasto si onda deju ostavio da bude trener. ne vidim da je evropsko prvenstvo nesto drugacije od svetskog, koga jos ima iz sveta poznatog, brazil i argentina... i ko drugi, mozda korea koja je ga je malo dala do daske sto se tice podplacivanja sudijama i sto su bili 4. na svetskom prvenstvu gde su oni bili domacini... Slicna prica kao i sa francuskom, bila je prvak u Francuskoj 98. a ovde ni jedan jedini gol nije dala, a i jos plus izgubila je od senegala... eto... jedino i senegal moze da bude neko i nesto u svetu izuzev brazila i argentine... ali da se vratim na staro... piksi je mogao ranije da misli o trenerima... i piksi je za rezervu, dok ne doraste tom poslu...

decko_iz_Brazila

pre 20 godina

E,valjda ce se i BOg na nas smilovati i konacno na dodeliti nekog ko se razume u fudbal.E,sad mene je jedino strah od onog Bulatovica,zajeban je to igrac.
Boro,sve najbolje

Dado

pre 20 godina

Da vidimo i to cudo.
Ne kazem da BM ne bi mogao napraviti puno, ali...
Nadam se da je trazio (i dobio) uslov da igrace bira on, a ne Miljanic & poltronska oligarhija. To je sustina.
Kontam nesto - valjda su Pixi i njemu bliznji svjesni da moraju nekome ko zna posao dati odrijesene ruke ako zele da uzivaju u svojim velikim koznim foteljama. A to im je vaznije od svega na svijetu.
Pa onda moze ispasti da urade nesto pametno, makar iz sasvim drugih pobuda - i bez imalo radosti, naravno.
Jer, prvo bi Miljan. I Miljan stvori loptu i igraliste...

Rioda

pre 20 godina

Ljudi stvarno mi niste jasni. Je li morate uvek da budete negativni? Verovatno nam je zato fudbal los. Nikoga nije bolelo uvo za vaterpoliste, odbojkase... a kada se pojavi naslov "plavi u finalu", onda ih tek bodrimo. Najbolje je da ostavite ljude na miru da rade svoje poslove a vi svoje. Kao da gospodin Bora ne zna sa kim ce da ima posla. Radio je sa svim bojama, rasama, mentalitetima... ako ovako nastavite naici ce na najgoru.
P.S. Oni koji ne vole fudbal vec ga zrace, molim da se ne javljaju!

Korenko

pre 20 godina

Bora, ako preuzme reprezentaciju SiCG, onda sigurno idemo na SP, ali tamo ispadamo u prvom ili drugom kolu... Naravno svi razocarani i Bora odlazi... Ali ostaje komplet ekipa, Bulatovic, Stojkovic, Miljanic... Oni ce naravno za lovu koju im Bora zaradi, angazovati novog selektora i bla, bla, bla... Da li je moguce da im ne mozemo nista?

Milanche

pre 20 godina

Piksi kaze da je Bora "covek koga je oduvek trazio". Pa sta je onda nas "Genije" camio na klupi zadnjih godinu dana i kusur. Ovo je jos jedan dobar potez uprave FSSCG (ex FSJ), da nam zamazu oci kako cemo toboze biti na kraju i prvaci sveta. Haaa, ha, ha... Boru cenim kao coveka ali je lud ako preuzme ovaj posao, ali s' druge strane ako ga i prihvati(?) trebalo bi odrati ovce. Takodje bi coveku trebalo dati potpunu slobodu u biranju ekipe. Bez mesanja tatica. Sve u svemu treba zavesti opasnu DIKTATURU!

CiganDelija

pre 20 godina

Boro znaj ovo.
U tvom eventualnom ugovoru sa FSSCG ce biti neke obaveze reprazentacija, SP 2006 i bla, bla, bla
ALI ako potpises znaj da si gradjanima Srbije na taj nacin obecao i da ces svojim uticajem imenom i autoritetom OCISTITI FSSCG OD SLJAMA
1. BATA BULATOVIC IQ 10
2. MILJAN MILJANIC IQ 10
3. STOJKOVICI, LEKOVICI, DJORICI... IQ 0

goran (francuske)

pre 20 godina

(Stojkovic za B92: "cekam Borinu potvrdu")

Napokon pravi covek! On ce barem uspostaviti koncepciju igre i necemo se vise oslanjati na hazarderske seme. Znat ce se ko sta radi, gde mu je mesto i sta nam je cilj. Napred Boro, majstore!

bivsi

pre 20 godina

da li postoji rok trajanja na ambalazi miljanica i bulatovic??? ili su njima mama i tata ostavili FSJ u testamneu??? bora je sjajan lik i sasvim solidan izbor za selektora, ali cinjenica je da ni on nece napraviti nikakve rezultate sa onim izlapelim, neskolovanim i bezcasnim ljudima u fotelji...
pixi nisi ti kriv, keve mi... nisi prav ali nisi ni kriv, krivi su oni koji su te doveli...

Aleksa

pre 20 godina

Joakime seres puno, on mozda jeste vodio te indijance, ali je on the indijance odveo na svetsko prvenstvo. I po cemu ste vi tolko bolji od nas. Ista govna i lazi su i kod vas i kod nas.

Klapac

pre 20 godina

Kad smo izgubili protiv Asere, onda sam bio vama pisao, da nam more samo Milutinovic pomoc i sada ce stvarno biti selektor! Do jaja je! ;O)

Vlado

pre 20 godina

Brate Joakime, zasto onda niste igrali na predhodnom evropskom prvenstvu. Vjerovatno ste novac umjesto u fudbal ulagali u razvoj vaterpola.

joakim

pre 20 godina

braco srbi, a sto je to bora milutinovic do sada napravio osim sto je trenirao stanovite skupine indijanca. sve mi se cini da cete vidjeti svjetsko prvenstvo samo ako ga organizirate u srbiji, dakle nikada. zao mi vas je, znam da vam je vec pun kufer "vatrenih" na televiziji. ali to je realnost, bili smo uvijek bolji.

MICI

pre 20 godina

Piksi uradi casno delo i nemoj da radis ono sto ne znas,pridruzi se Deji.Fudbal je ovom narodu mnogo vise od onog sto ti mozes da pruzis na toj poziciji.
Ne sumljam u Borine kvalitete.
Bora za selektora ,ali bez vas poltrona na celu saveza.

Giggs

pre 20 godina

odlicna vest, Bora je pravi selektor... Samo se nadam da je trazio neke promene u savezu, inace bolje da ne pocne ovaj "Mission Impossible"-.....

laka

pre 20 godina

Opet ista srpska prica. Dokle vise braco Srbi!
Pa fudbal je truo. Smenite celu ekipu i nadjite nacin da ta mafija koja postoji jos od Tita se skloni, da se naprave zakoni , finansiranje, transferi, sve da bude cisto, pa da proicamo o fudbalu za 5-10 godina. Ovako nije stvar u licnosti kao sto mi stalno mislimo newgo u stalnom radu, dobrom zakonu i postenju. Mada niko do ih koji treba da cuju ne cita ovo!

stevo king

pre 20 godina

Stojkovicu - spasi srpski fudbal i ne vracaj se vise iz pariza, molim te ! To sto on radi je teska sabotaza naseg fudbala, bez plana akvirira trenera, koji je mozda dobar covek, ali ne vrhunski trener. defitivno se oprastamo od naseg fudbala, kao zadnja cigareta pred streljanje. tako nam i treba.
moracemo da ubacimo nekog crnca u tim, da bih se snasao bora:-)

Bogdan

pre 20 godina

Jeli to sediste naseg fudbalskog saveza u Parizu ???
Zar nije bio red da Bora navrati do Beograda da vidi sa kim bi radio i gde bi radio ?
Kada ce Piksi da shvati da biti predsednik saveza odgovoran posao , a ne hobi ?
Bogdan

Dejan Bogdanovic

pre 20 godina

Vi pisete da nas predsednik ceka potvrdu,a Nemacki mediji pisu da je Milutinovic nas seletor novi to je podtvrdio navodno Bulatovic,mislim da Bora nije neki izbor imali smo i bolji izbor,ali nasu reprezentaciju niko nece da vodi jer nemamo vise zvezda koje smo imali,pa bi trebalo da se svi otreznimo i pogledamo realnost u oci,mi jesmo u fudbalu trenutno gde nam je mesto i to je to,bilo nam pravo ili ne.

Kris

pre 20 godina

Ja bih licno bio i prezadovoljan da Bora dodje ! Ne samo zato sto je on poznat u svetu fidbala, vec zato sto on zan da uzme u ruke i propale i nepoznate ekipe i da od njih napravi ime i dobrog fudbalskog rivala. Smatram da je mozda za nas fudbal i dobro doslo da iznudimo promenu generacija i da padnemo nisko, da bi se stvarno preseklo. Sad izgraditi sve, od tima do mentaliteta reprezentacije.

Naravno, treba dati Bori potpuno odresene ruke. Pa iako nije selektor zasluzan za sve, da bar u ekipi moze da cisti sta i kad hoce. Jos kad bi u Savezu dali ostavke, hvala im na svemu, zasluzili su penziju, kako tako, sad neka nam ostave srpski (dobro 'ajde, srpskocrnogorski) fudbal !

Mihajlo

pre 20 godina

Dragi nas Piksi. Krajnje je vreme da i Ti i svi oko Tebe shvate da se kuca ne gradi od lepih (pariskih) krovova. Umesto prijatnog caskanja sa Borom "do 4 ujutru", ocekivao sam da ces, poput Francuza 1994, sazvati sve pametne i dobronamerne "fudbalske glave" u ovoj zemlji, da bez pompe i velikih, a praznih obecanja, sacinite ozbiljan, strucno utemeljen i realan plan OPORAVKA ovog naseg napacenog fudbala. Pitanje selektora je samo manji, mada i vrlo vazan segment citave price. Ti nas dosad nisi uverio da znas o cemu se u stvari, radi...

Dusan Silni

pre 20 godina

pikseta, koji pariz kakvi bakraci, kad ce sve morati na verifikaciju u bastu "madere". steta za tebe, jer su i plavuse iz tasmajdanskog parka vec shvatile!

iggy

pre 20 godina

E moj Boro !!!
Ne znas u sta se upustas.
Vidjet ces da su vracevi iz Nigerije niko i nista u poredjenju sa nasom fudbalskom mafijom.
Ja ti zelim sve najbolje ali...

Slavco

pre 20 godina

He He !!
Cim nije odma pristao : pisi propalo.
koga kod da pozove u drzavi : svako ce mu reci bezi ko bez glave.
Mozda covek i procita komentare pa ce videti da fudbalski narod nema poverenje u "predsednika iz Pariza " i videce sa kim je pregovarao .
Piksi , bio si dobar fudbaler i dobar si covek , ali nisi za taj posao , Najvecu uslugu fudbalskom narodu bi ucinio kada bi se pridruzio Deji u kaficu.
Pricas o uspehu lige , a ona se raspada , ubili ste fudbal trgovinom sa Bulatovicem .
Nasa liga treba da ima maksimum 12 klubova da bi bar malo dobila u kvalitetu i stvarala bar nekakve fudbalere.
Budi veliki i idi !
Slavco

NEBOJSA-GNJILANE

pre 20 godina

sa borinom reputacijom i znanjem koje poseduje garantovano
ce uspeti da odvede reprezentaciju SRBIJE U NEMACKOJ, ali
pod uslovom da mu se brkati cnogogorac neznalica za fudbal
bulatovic i kompanija ne mesaju u izbor igraca jer svi
znaju da nijedan trener to ne voli,to bi se odnosilo i na
piksija pustite coveka da radi i docice rezultati.

iggy

pre 20 godina

E moj Boro !!!
Ne znas u sta se upustas.
Vidjet ces da su vracevi iz Nigerije niko i nista u poredjenju sa nasom fudbalskom mafijom.
Ja ti zelim sve najbolje ali...

Slavco

pre 20 godina

He He !!
Cim nije odma pristao : pisi propalo.
koga kod da pozove u drzavi : svako ce mu reci bezi ko bez glave.
Mozda covek i procita komentare pa ce videti da fudbalski narod nema poverenje u "predsednika iz Pariza " i videce sa kim je pregovarao .
Piksi , bio si dobar fudbaler i dobar si covek , ali nisi za taj posao , Najvecu uslugu fudbalskom narodu bi ucinio kada bi se pridruzio Deji u kaficu.
Pricas o uspehu lige , a ona se raspada , ubili ste fudbal trgovinom sa Bulatovicem .
Nasa liga treba da ima maksimum 12 klubova da bi bar malo dobila u kvalitetu i stvarala bar nekakve fudbalere.
Budi veliki i idi !
Slavco

NEBOJSA-GNJILANE

pre 20 godina

sa borinom reputacijom i znanjem koje poseduje garantovano
ce uspeti da odvede reprezentaciju SRBIJE U NEMACKOJ, ali
pod uslovom da mu se brkati cnogogorac neznalica za fudbal
bulatovic i kompanija ne mesaju u izbor igraca jer svi
znaju da nijedan trener to ne voli,to bi se odnosilo i na
piksija pustite coveka da radi i docice rezultati.

Bogdan

pre 20 godina

Jeli to sediste naseg fudbalskog saveza u Parizu ???
Zar nije bio red da Bora navrati do Beograda da vidi sa kim bi radio i gde bi radio ?
Kada ce Piksi da shvati da biti predsednik saveza odgovoran posao , a ne hobi ?
Bogdan

stevo king

pre 20 godina

Stojkovicu - spasi srpski fudbal i ne vracaj se vise iz pariza, molim te ! To sto on radi je teska sabotaza naseg fudbala, bez plana akvirira trenera, koji je mozda dobar covek, ali ne vrhunski trener. defitivno se oprastamo od naseg fudbala, kao zadnja cigareta pred streljanje. tako nam i treba.
moracemo da ubacimo nekog crnca u tim, da bih se snasao bora:-)

Dejan Bogdanovic

pre 20 godina

Vi pisete da nas predsednik ceka potvrdu,a Nemacki mediji pisu da je Milutinovic nas seletor novi to je podtvrdio navodno Bulatovic,mislim da Bora nije neki izbor imali smo i bolji izbor,ali nasu reprezentaciju niko nece da vodi jer nemamo vise zvezda koje smo imali,pa bi trebalo da se svi otreznimo i pogledamo realnost u oci,mi jesmo u fudbalu trenutno gde nam je mesto i to je to,bilo nam pravo ili ne.

Kris

pre 20 godina

Ja bih licno bio i prezadovoljan da Bora dodje ! Ne samo zato sto je on poznat u svetu fidbala, vec zato sto on zan da uzme u ruke i propale i nepoznate ekipe i da od njih napravi ime i dobrog fudbalskog rivala. Smatram da je mozda za nas fudbal i dobro doslo da iznudimo promenu generacija i da padnemo nisko, da bi se stvarno preseklo. Sad izgraditi sve, od tima do mentaliteta reprezentacije.

Naravno, treba dati Bori potpuno odresene ruke. Pa iako nije selektor zasluzan za sve, da bar u ekipi moze da cisti sta i kad hoce. Jos kad bi u Savezu dali ostavke, hvala im na svemu, zasluzili su penziju, kako tako, sad neka nam ostave srpski (dobro 'ajde, srpskocrnogorski) fudbal !

Mihajlo

pre 20 godina

Dragi nas Piksi. Krajnje je vreme da i Ti i svi oko Tebe shvate da se kuca ne gradi od lepih (pariskih) krovova. Umesto prijatnog caskanja sa Borom "do 4 ujutru", ocekivao sam da ces, poput Francuza 1994, sazvati sve pametne i dobronamerne "fudbalske glave" u ovoj zemlji, da bez pompe i velikih, a praznih obecanja, sacinite ozbiljan, strucno utemeljen i realan plan OPORAVKA ovog naseg napacenog fudbala. Pitanje selektora je samo manji, mada i vrlo vazan segment citave price. Ti nas dosad nisi uverio da znas o cemu se u stvari, radi...

Dusan Silni

pre 20 godina

pikseta, koji pariz kakvi bakraci, kad ce sve morati na verifikaciju u bastu "madere". steta za tebe, jer su i plavuse iz tasmajdanskog parka vec shvatile!

Giggs

pre 20 godina

odlicna vest, Bora je pravi selektor... Samo se nadam da je trazio neke promene u savezu, inace bolje da ne pocne ovaj "Mission Impossible"-.....

laka

pre 20 godina

Opet ista srpska prica. Dokle vise braco Srbi!
Pa fudbal je truo. Smenite celu ekipu i nadjite nacin da ta mafija koja postoji jos od Tita se skloni, da se naprave zakoni , finansiranje, transferi, sve da bude cisto, pa da proicamo o fudbalu za 5-10 godina. Ovako nije stvar u licnosti kao sto mi stalno mislimo newgo u stalnom radu, dobrom zakonu i postenju. Mada niko do ih koji treba da cuju ne cita ovo!

MICI

pre 20 godina

Piksi uradi casno delo i nemoj da radis ono sto ne znas,pridruzi se Deji.Fudbal je ovom narodu mnogo vise od onog sto ti mozes da pruzis na toj poziciji.
Ne sumljam u Borine kvalitete.
Bora za selektora ,ali bez vas poltrona na celu saveza.

joakim

pre 20 godina

braco srbi, a sto je to bora milutinovic do sada napravio osim sto je trenirao stanovite skupine indijanca. sve mi se cini da cete vidjeti svjetsko prvenstvo samo ako ga organizirate u srbiji, dakle nikada. zao mi vas je, znam da vam je vec pun kufer "vatrenih" na televiziji. ali to je realnost, bili smo uvijek bolji.

Vlado

pre 20 godina

Brate Joakime, zasto onda niste igrali na predhodnom evropskom prvenstvu. Vjerovatno ste novac umjesto u fudbal ulagali u razvoj vaterpola.

Klapac

pre 20 godina

Kad smo izgubili protiv Asere, onda sam bio vama pisao, da nam more samo Milutinovic pomoc i sada ce stvarno biti selektor! Do jaja je! ;O)

Aleksa

pre 20 godina

Joakime seres puno, on mozda jeste vodio te indijance, ali je on the indijance odveo na svetsko prvenstvo. I po cemu ste vi tolko bolji od nas. Ista govna i lazi su i kod vas i kod nas.

bivsi

pre 20 godina

da li postoji rok trajanja na ambalazi miljanica i bulatovic??? ili su njima mama i tata ostavili FSJ u testamneu??? bora je sjajan lik i sasvim solidan izbor za selektora, ali cinjenica je da ni on nece napraviti nikakve rezultate sa onim izlapelim, neskolovanim i bezcasnim ljudima u fotelji...
pixi nisi ti kriv, keve mi... nisi prav ali nisi ni kriv, krivi su oni koji su te doveli...

goran (francuske)

pre 20 godina

(Stojkovic za B92: "cekam Borinu potvrdu")

Napokon pravi covek! On ce barem uspostaviti koncepciju igre i necemo se vise oslanjati na hazarderske seme. Znat ce se ko sta radi, gde mu je mesto i sta nam je cilj. Napred Boro, majstore!

CiganDelija

pre 20 godina

Boro znaj ovo.
U tvom eventualnom ugovoru sa FSSCG ce biti neke obaveze reprazentacija, SP 2006 i bla, bla, bla
ALI ako potpises znaj da si gradjanima Srbije na taj nacin obecao i da ces svojim uticajem imenom i autoritetom OCISTITI FSSCG OD SLJAMA
1. BATA BULATOVIC IQ 10
2. MILJAN MILJANIC IQ 10
3. STOJKOVICI, LEKOVICI, DJORICI... IQ 0

Milanche

pre 20 godina

Piksi kaze da je Bora "covek koga je oduvek trazio". Pa sta je onda nas "Genije" camio na klupi zadnjih godinu dana i kusur. Ovo je jos jedan dobar potez uprave FSSCG (ex FSJ), da nam zamazu oci kako cemo toboze biti na kraju i prvaci sveta. Haaa, ha, ha... Boru cenim kao coveka ali je lud ako preuzme ovaj posao, ali s' druge strane ako ga i prihvati(?) trebalo bi odrati ovce. Takodje bi coveku trebalo dati potpunu slobodu u biranju ekipe. Bez mesanja tatica. Sve u svemu treba zavesti opasnu DIKTATURU!

Korenko

pre 20 godina

Bora, ako preuzme reprezentaciju SiCG, onda sigurno idemo na SP, ali tamo ispadamo u prvom ili drugom kolu... Naravno svi razocarani i Bora odlazi... Ali ostaje komplet ekipa, Bulatovic, Stojkovic, Miljanic... Oni ce naravno za lovu koju im Bora zaradi, angazovati novog selektora i bla, bla, bla... Da li je moguce da im ne mozemo nista?

Rioda

pre 20 godina

Ljudi stvarno mi niste jasni. Je li morate uvek da budete negativni? Verovatno nam je zato fudbal los. Nikoga nije bolelo uvo za vaterpoliste, odbojkase... a kada se pojavi naslov "plavi u finalu", onda ih tek bodrimo. Najbolje je da ostavite ljude na miru da rade svoje poslove a vi svoje. Kao da gospodin Bora ne zna sa kim ce da ima posla. Radio je sa svim bojama, rasama, mentalitetima... ako ovako nastavite naici ce na najgoru.
P.S. Oni koji ne vole fudbal vec ga zrace, molim da se ne javljaju!

Dado

pre 20 godina

Da vidimo i to cudo.
Ne kazem da BM ne bi mogao napraviti puno, ali...
Nadam se da je trazio (i dobio) uslov da igrace bira on, a ne Miljanic & poltronska oligarhija. To je sustina.
Kontam nesto - valjda su Pixi i njemu bliznji svjesni da moraju nekome ko zna posao dati odrijesene ruke ako zele da uzivaju u svojim velikim koznim foteljama. A to im je vaznije od svega na svijetu.
Pa onda moze ispasti da urade nesto pametno, makar iz sasvim drugih pobuda - i bez imalo radosti, naravno.
Jer, prvo bi Miljan. I Miljan stvori loptu i igraliste...

decko_iz_Brazila

pre 20 godina

E,valjda ce se i BOg na nas smilovati i konacno na dodeliti nekog ko se razume u fudbal.E,sad mene je jedino strah od onog Bulatovica,zajeban je to igrac.
Boro,sve najbolje

dovlabgbp

pre 20 godina

piksi, ti si dobar covek, a i bio si sjajan igrac... ali ako ti je bora bio izbor, kao sto sam prcitao na stranici sa tvojim intervjuom, zasto si onda deju ostavio da bude trener. ne vidim da je evropsko prvenstvo nesto drugacije od svetskog, koga jos ima iz sveta poznatog, brazil i argentina... i ko drugi, mozda korea koja je ga je malo dala do daske sto se tice podplacivanja sudijama i sto su bili 4. na svetskom prvenstvu gde su oni bili domacini... Slicna prica kao i sa francuskom, bila je prvak u Francuskoj 98. a ovde ni jedan jedini gol nije dala, a i jos plus izgubila je od senegala... eto... jedino i senegal moze da bude neko i nesto u svetu izuzev brazila i argentine... ali da se vratim na staro... piksi je mogao ranije da misli o trenerima... i piksi je za rezervu, dok ne doraste tom poslu...

iggy

pre 20 godina

E moj Boro !!!
Ne znas u sta se upustas.
Vidjet ces da su vracevi iz Nigerije niko i nista u poredjenju sa nasom fudbalskom mafijom.
Ja ti zelim sve najbolje ali...

Slavco

pre 20 godina

He He !!
Cim nije odma pristao : pisi propalo.
koga kod da pozove u drzavi : svako ce mu reci bezi ko bez glave.
Mozda covek i procita komentare pa ce videti da fudbalski narod nema poverenje u "predsednika iz Pariza " i videce sa kim je pregovarao .
Piksi , bio si dobar fudbaler i dobar si covek , ali nisi za taj posao , Najvecu uslugu fudbalskom narodu bi ucinio kada bi se pridruzio Deji u kaficu.
Pricas o uspehu lige , a ona se raspada , ubili ste fudbal trgovinom sa Bulatovicem .
Nasa liga treba da ima maksimum 12 klubova da bi bar malo dobila u kvalitetu i stvarala bar nekakve fudbalere.
Budi veliki i idi !
Slavco

NEBOJSA-GNJILANE

pre 20 godina

sa borinom reputacijom i znanjem koje poseduje garantovano
ce uspeti da odvede reprezentaciju SRBIJE U NEMACKOJ, ali
pod uslovom da mu se brkati cnogogorac neznalica za fudbal
bulatovic i kompanija ne mesaju u izbor igraca jer svi
znaju da nijedan trener to ne voli,to bi se odnosilo i na
piksija pustite coveka da radi i docice rezultati.

Bogdan

pre 20 godina

Jeli to sediste naseg fudbalskog saveza u Parizu ???
Zar nije bio red da Bora navrati do Beograda da vidi sa kim bi radio i gde bi radio ?
Kada ce Piksi da shvati da biti predsednik saveza odgovoran posao , a ne hobi ?
Bogdan

stevo king

pre 20 godina

Stojkovicu - spasi srpski fudbal i ne vracaj se vise iz pariza, molim te ! To sto on radi je teska sabotaza naseg fudbala, bez plana akvirira trenera, koji je mozda dobar covek, ali ne vrhunski trener. defitivno se oprastamo od naseg fudbala, kao zadnja cigareta pred streljanje. tako nam i treba.
moracemo da ubacimo nekog crnca u tim, da bih se snasao bora:-)

Dejan Bogdanovic

pre 20 godina

Vi pisete da nas predsednik ceka potvrdu,a Nemacki mediji pisu da je Milutinovic nas seletor novi to je podtvrdio navodno Bulatovic,mislim da Bora nije neki izbor imali smo i bolji izbor,ali nasu reprezentaciju niko nece da vodi jer nemamo vise zvezda koje smo imali,pa bi trebalo da se svi otreznimo i pogledamo realnost u oci,mi jesmo u fudbalu trenutno gde nam je mesto i to je to,bilo nam pravo ili ne.

Kris

pre 20 godina

Ja bih licno bio i prezadovoljan da Bora dodje ! Ne samo zato sto je on poznat u svetu fidbala, vec zato sto on zan da uzme u ruke i propale i nepoznate ekipe i da od njih napravi ime i dobrog fudbalskog rivala. Smatram da je mozda za nas fudbal i dobro doslo da iznudimo promenu generacija i da padnemo nisko, da bi se stvarno preseklo. Sad izgraditi sve, od tima do mentaliteta reprezentacije.

Naravno, treba dati Bori potpuno odresene ruke. Pa iako nije selektor zasluzan za sve, da bar u ekipi moze da cisti sta i kad hoce. Jos kad bi u Savezu dali ostavke, hvala im na svemu, zasluzili su penziju, kako tako, sad neka nam ostave srpski (dobro 'ajde, srpskocrnogorski) fudbal !

Mihajlo

pre 20 godina

Dragi nas Piksi. Krajnje je vreme da i Ti i svi oko Tebe shvate da se kuca ne gradi od lepih (pariskih) krovova. Umesto prijatnog caskanja sa Borom "do 4 ujutru", ocekivao sam da ces, poput Francuza 1994, sazvati sve pametne i dobronamerne "fudbalske glave" u ovoj zemlji, da bez pompe i velikih, a praznih obecanja, sacinite ozbiljan, strucno utemeljen i realan plan OPORAVKA ovog naseg napacenog fudbala. Pitanje selektora je samo manji, mada i vrlo vazan segment citave price. Ti nas dosad nisi uverio da znas o cemu se u stvari, radi...

Dusan Silni

pre 20 godina

pikseta, koji pariz kakvi bakraci, kad ce sve morati na verifikaciju u bastu "madere". steta za tebe, jer su i plavuse iz tasmajdanskog parka vec shvatile!

Giggs

pre 20 godina

odlicna vest, Bora je pravi selektor... Samo se nadam da je trazio neke promene u savezu, inace bolje da ne pocne ovaj "Mission Impossible"-.....

laka

pre 20 godina

Opet ista srpska prica. Dokle vise braco Srbi!
Pa fudbal je truo. Smenite celu ekipu i nadjite nacin da ta mafija koja postoji jos od Tita se skloni, da se naprave zakoni , finansiranje, transferi, sve da bude cisto, pa da proicamo o fudbalu za 5-10 godina. Ovako nije stvar u licnosti kao sto mi stalno mislimo newgo u stalnom radu, dobrom zakonu i postenju. Mada niko do ih koji treba da cuju ne cita ovo!

MICI

pre 20 godina

Piksi uradi casno delo i nemoj da radis ono sto ne znas,pridruzi se Deji.Fudbal je ovom narodu mnogo vise od onog sto ti mozes da pruzis na toj poziciji.
Ne sumljam u Borine kvalitete.
Bora za selektora ,ali bez vas poltrona na celu saveza.

joakim

pre 20 godina

braco srbi, a sto je to bora milutinovic do sada napravio osim sto je trenirao stanovite skupine indijanca. sve mi se cini da cete vidjeti svjetsko prvenstvo samo ako ga organizirate u srbiji, dakle nikada. zao mi vas je, znam da vam je vec pun kufer "vatrenih" na televiziji. ali to je realnost, bili smo uvijek bolji.

Vlado

pre 20 godina

Brate Joakime, zasto onda niste igrali na predhodnom evropskom prvenstvu. Vjerovatno ste novac umjesto u fudbal ulagali u razvoj vaterpola.

Klapac

pre 20 godina

Kad smo izgubili protiv Asere, onda sam bio vama pisao, da nam more samo Milutinovic pomoc i sada ce stvarno biti selektor! Do jaja je! ;O)

Aleksa

pre 20 godina

Joakime seres puno, on mozda jeste vodio te indijance, ali je on the indijance odveo na svetsko prvenstvo. I po cemu ste vi tolko bolji od nas. Ista govna i lazi su i kod vas i kod nas.

bivsi

pre 20 godina

da li postoji rok trajanja na ambalazi miljanica i bulatovic??? ili su njima mama i tata ostavili FSJ u testamneu??? bora je sjajan lik i sasvim solidan izbor za selektora, ali cinjenica je da ni on nece napraviti nikakve rezultate sa onim izlapelim, neskolovanim i bezcasnim ljudima u fotelji...
pixi nisi ti kriv, keve mi... nisi prav ali nisi ni kriv, krivi su oni koji su te doveli...

goran (francuske)

pre 20 godina

(Stojkovic za B92: "cekam Borinu potvrdu")

Napokon pravi covek! On ce barem uspostaviti koncepciju igre i necemo se vise oslanjati na hazarderske seme. Znat ce se ko sta radi, gde mu je mesto i sta nam je cilj. Napred Boro, majstore!

CiganDelija

pre 20 godina

Boro znaj ovo.
U tvom eventualnom ugovoru sa FSSCG ce biti neke obaveze reprazentacija, SP 2006 i bla, bla, bla
ALI ako potpises znaj da si gradjanima Srbije na taj nacin obecao i da ces svojim uticajem imenom i autoritetom OCISTITI FSSCG OD SLJAMA
1. BATA BULATOVIC IQ 10
2. MILJAN MILJANIC IQ 10
3. STOJKOVICI, LEKOVICI, DJORICI... IQ 0

Milanche

pre 20 godina

Piksi kaze da je Bora "covek koga je oduvek trazio". Pa sta je onda nas "Genije" camio na klupi zadnjih godinu dana i kusur. Ovo je jos jedan dobar potez uprave FSSCG (ex FSJ), da nam zamazu oci kako cemo toboze biti na kraju i prvaci sveta. Haaa, ha, ha... Boru cenim kao coveka ali je lud ako preuzme ovaj posao, ali s' druge strane ako ga i prihvati(?) trebalo bi odrati ovce. Takodje bi coveku trebalo dati potpunu slobodu u biranju ekipe. Bez mesanja tatica. Sve u svemu treba zavesti opasnu DIKTATURU!

Korenko

pre 20 godina

Bora, ako preuzme reprezentaciju SiCG, onda sigurno idemo na SP, ali tamo ispadamo u prvom ili drugom kolu... Naravno svi razocarani i Bora odlazi... Ali ostaje komplet ekipa, Bulatovic, Stojkovic, Miljanic... Oni ce naravno za lovu koju im Bora zaradi, angazovati novog selektora i bla, bla, bla... Da li je moguce da im ne mozemo nista?

Rioda

pre 20 godina

Ljudi stvarno mi niste jasni. Je li morate uvek da budete negativni? Verovatno nam je zato fudbal los. Nikoga nije bolelo uvo za vaterpoliste, odbojkase... a kada se pojavi naslov "plavi u finalu", onda ih tek bodrimo. Najbolje je da ostavite ljude na miru da rade svoje poslove a vi svoje. Kao da gospodin Bora ne zna sa kim ce da ima posla. Radio je sa svim bojama, rasama, mentalitetima... ako ovako nastavite naici ce na najgoru.
P.S. Oni koji ne vole fudbal vec ga zrace, molim da se ne javljaju!

Dado

pre 20 godina

Da vidimo i to cudo.
Ne kazem da BM ne bi mogao napraviti puno, ali...
Nadam se da je trazio (i dobio) uslov da igrace bira on, a ne Miljanic & poltronska oligarhija. To je sustina.
Kontam nesto - valjda su Pixi i njemu bliznji svjesni da moraju nekome ko zna posao dati odrijesene ruke ako zele da uzivaju u svojim velikim koznim foteljama. A to im je vaznije od svega na svijetu.
Pa onda moze ispasti da urade nesto pametno, makar iz sasvim drugih pobuda - i bez imalo radosti, naravno.
Jer, prvo bi Miljan. I Miljan stvori loptu i igraliste...

decko_iz_Brazila

pre 20 godina

E,valjda ce se i BOg na nas smilovati i konacno na dodeliti nekog ko se razume u fudbal.E,sad mene je jedino strah od onog Bulatovica,zajeban je to igrac.
Boro,sve najbolje

dovlabgbp

pre 20 godina

piksi, ti si dobar covek, a i bio si sjajan igrac... ali ako ti je bora bio izbor, kao sto sam prcitao na stranici sa tvojim intervjuom, zasto si onda deju ostavio da bude trener. ne vidim da je evropsko prvenstvo nesto drugacije od svetskog, koga jos ima iz sveta poznatog, brazil i argentina... i ko drugi, mozda korea koja je ga je malo dala do daske sto se tice podplacivanja sudijama i sto su bili 4. na svetskom prvenstvu gde su oni bili domacini... Slicna prica kao i sa francuskom, bila je prvak u Francuskoj 98. a ovde ni jedan jedini gol nije dala, a i jos plus izgubila je od senegala... eto... jedino i senegal moze da bude neko i nesto u svetu izuzev brazila i argentine... ali da se vratim na staro... piksi je mogao ranije da misli o trenerima... i piksi je za rezervu, dok ne doraste tom poslu...