Sreda, 17.02.2016.

20:35

LŠ: Ronaldo i Hese srušili Romu, Volfsburg 3:2

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Romu na Olimpiku sa 2:0 i tako napravili veliki korak ka četvrtfinalu.

Izvor: B92

LŠ: Ronaldo i Hese srušili Romu, Volfsburg 3:2 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

bravo

pre 8 godina

@arhivator




bravo za komentar...kapiram da isto razmisljaju i misle svi normalni ljubitelji fudbala koji znaju malo vise o ovoj igri od ovih ostrascenih klinaca...

Gianni Comandini

pre 8 godina

sta sad ispade Roma koja ni u zlatnim danima Serie a ,nije u evropi imala znacajan rezultat,izgubi od Reala ,i sad to znaci da Calcio ne valja ?!Pa Sevila nije ni prosla grupu,pa niko ne kaze da je primera losa.Ajde da sacekamo Juve -Bayern ,i ostale u ligi evrope ,pa da vidimo gde je ko u ovom trenutku ))
pozz svim ljubiteljima Calcia

Big muff

pre 8 godina

Jel moguce da niko ne spominje nacin na koji je Ronaldo dao gol? Niste skontali da je lopta zakacila Florencija i zato imala onakvu putanju, a u suprotnom bi je Vojceh skinuo, videli ste koliko je bio blizu do odbrani i ovo. Ovo ne mogu zameriti Florenciju jer je odigrao pravo kapitenski i da su jos neki odigrali onako bio bi drugaciji ishod, kao na primer Salah, Dzeko, ovaj Peroti se trudio, ali kad decko ne zna da igra, fali mu tehnike, El Saravi - nedovoljno materijala za komentarisanje, mada nije bio los iako je imao onu jednu sansu 1 na 1, ali je dao predug for i ode sve u...

Che

pre 8 godina

Ne znam zbog čega mi ne objavljujete komentare u poslednje vreme, nevezano samo za sportsku rubriku.

Real ne toliko spektakularan, koliko je Roma bezidejna.

Od trenutno 155 komentara, samo 5-6 se odnosi na meč Gent-Volfsburg, a verujem da ima čitalaca koje interesuje da pročitaju komentar i za taj meč.

Molim Vas, odvajate vesti za naredne parove osmine, čisto da ne čitamo 140+ komentara o Ronaldu i Mesiju, odnosno Mesiju i Ronaldu...

Arhivator

pre 8 godina

Samo mi nije jasno kako neko posle jedne utakmice u kojoj Ronaldo da lep gol može odmah da piše kako je bolji od Messija i kako je ovom poklonjena zlatna lopta. Ljudi, koliko god voleli Ronalda shvatite da trenutno ne postoji čovek na planeti koji igra bolje fudbal od Mesija. Ronalda možete porediti sa Neymarom i Suarezom, ali Messi je posebna kategorija. Inače, rutinski odrađen posao Reala, istu razliku očekujem u revanšu, a što se tiče Wolfsburga donekle očekivano. Sportski pozdrav!

akapulko

pre 8 godina

Cist penal za Romu, sramota koliko se gura diktatorski klub!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vica, 17. februar 2016 22:24


Ta situacija, to moze da se svira kao penal samo Barseloni na Nou Kampu.
Lopta otisla od igraca, tacnije sutnuo je ka golu.
Ako je to bilo za penal, onda je i onaj "start" nad Rodrigezom (posekotina na glavi), kopacka u glavu posle ispucavanja lopte, bilo za crveni karton, plus penal za Real kad igrac Rome nogom udara Ronalda u telo.
Zasto te 2 situacije nisi komentarisao, nego "penal a Romu".

Nit je bio faul nad Rodrigezom, niti penal za Real a jos manje penal za Romu.
Zuti Ramosu, opravdano, onaj glupan Salah, prvo stao, pa onda opet krenuo, pa mu krivo sto sudija nije svirao prednost a ceo stadion zvizdi.

Tupavi talijani, sitno tukli, stalno udarali, ulazili u noge, 1 zuti karton nisu dobili a napravili 12 faulova i jos 2 koja nisu svirana.

Bundesliga

pre 8 godina

I onda mi neko hvali italijansku ligu :p Pa gde su ti Italijani u LS?
Pa nikog od njih nema u LS zadnjih 5 godina (ako ne racunamo ono finale Juventusa).

Moj FCB

pre 8 godina

I sada svi slave pobedu Reala,navodno je Real super igrao.
A secate li se vi kada je mnogo jacoj Romi na tom istom stadionu moj Bayern skoro dao 7 komada?
Ipak smo mi klasa za Real,postavljamo standarde,i tom Realu smo dali najbrzi gol.

Ko_to_tamo_peva

pre 8 godina

Evo i Ronaldo slavi Heseov gol hahaha, al vas je izdominirao Roni. Za to vreme druzina hobita promasuju penal za penalom hahaa.. To "Penaldo" je iz zavisti zapravo :) :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Adriano_Galliani, 17. februar 2016 22:30)

Da,iz zavisti .Mnogo nam krivo i zavidimo vidis.Real aktuelni sampion Spanije,Evrope i pobednik kupa,ili ukratko osvajac triplete .I ove sezone vidim da Real dominira .Prvi u ligi,u finalu kupa .Zadnji el clasico razbio barcu 4-0.Dobijao cak i sa 5-0,6-2,sve sa Ronaldom u glavnoj ulozi.Barca samo 1 prvenstvo i 1 liga sampionau 7 god .Da,tesko je nama fanovima barce.Mnogo zavidimo Ronaldu i na njegovim penalima .Dobro,to sad sto je promasivao u 1/2 finalu LS protiv Bayerna, protiv Barce u 1/2 finalu i Chelsia u finalu (u dresu Man Utd objde),to je manje bitno.On svakako ima vec 5 zlatnih lopti i 4 LS .Nosi Real kao niko ! Da, def si u pravu. Mnogo nam je tesko i mnogo zavidimo......:) p.s.Ovaj SF film rezirao samo za fanove Reala i naseg galijanija Pedro Almodovar ! :)

Sword_of_the_morning

pre 8 godina

wolfsburg-gent, ubi Boze. Prvo poluvreme 90% suteva 30 metara od gola. Kapa dole za Draxlera. Pitam se na koju foru igra ovaj nas Mitrovic i to jos LS. Ko se sretne sa bilo kojom od ovde dve ekipe, preparirace ih kao fazana.

mija

pre 8 godina

Od ovih 143 kom najjaci mi je "Kad je tesko Ronaldo" cek hahahahahhahahahahahahahhaahahahaha, znaci najjaci komentar u istoriji komentara, verujem da lik koji je ovo napisao prosecnost godina mu je od 9 do 14 maximum :D hahahhaa ma ne mogu da se zaustavim :D

do kraja!!

pre 8 godina

Liga sampiona nazalost gubi car zbog velike razlike izmedju najjacih i ovih "jakih"...inace nije ni real vcrs bio sjajan jer da je onaj Salah malo bolji egzekitor 2 gola bi zabio...i zasto ova deca (petpostavljam) pisu kako je ronaldo najbolji svih vremena a nisu svesni da je ovaj koji sedi na klupi reala za njega izmislio fudbal...a i Mesi je bolji igrac

Rade

pre 8 godina

Cristiano Ronaldo - najbolji broj 7 u istoriji Manchestera i Reala i tacka.
(LOL, 17. februar 2016 22:24)

Alo care, imaj poštovanja prema istoriji ovog kluba. Mnogo je veća nego tvoj nalickani idol. HALA MADRID!!!

Bayern najjaci

pre 8 godina

Dok vi pisete o Ronaldu,Wolfsburg ide dalje.Italijani naravno ispadaju a Nemci naravno prolaze.Wolfsburg se vec dokazao protiv Uniteda,to je za one koji bi napisali kako je Genk slab.A i taj "slab" Genk je izbacio nekog iz prvog/drugog sesira.

SRBIN

pre 8 godina

Tako prodje klub Rominog skromnog kalibra kada razljute tatu i doktora Ronalda,Volfsburg ocekivano.Salah iz Rome opasno brz ali samo to ima.Da ima jos neke kvalitete fudbalske....ne bi bio u Romi....

Patnik

pre 8 godina

Najinteresantniji su mi ovi 'besni' likovi što se ovde istresaju u komentarima pljujući i Real i Barsu i sve živo, a veze s vezom o fudbalu nemaju.

Perun

pre 8 godina

Varan je bio impresivan u odbrani Reala,momak je počistio tri stopostotne šanse,prvo je u prvom pol. počistio klizećim loptu ispred mislim Perotija,potom je u drugom počistio ubacivanje Salaha ispred rominog igrača,da bi najposlije omeo Džeka pri stopostotnoj šansi taman toliko dovoljno da ovaj promaši.Sa druge strane Salah brz ko munja,ali mu tehnika nije najjača strana,čovjek u stopostotnoj šansi dva puta loše prima loptu.

hehe

pre 8 godina

Kada bi nekako mogli da zabrane pisanje komentara ovima 2000+ god. koliko bi pametnije bilo citati ih...
Njima npr nije jasno kako neko moze navijati za Milan, Romu, Inter, Deportivo, Valensiju.....itd Vi znate uglavnom samo za Barsu i poneki za Real, e pa djeco postojao je fudbal i prije, i da, mnogo zanimljiviji i ljepsi.

gospodin

pre 8 godina

Ronaldo je opet pokazao da je bolji Mesija!I da je Mesiju 5 zlatna lopta poklonjena!!
(Hala Madrid, 17. februar 2016 22:35) hahhahahahahahahahahahahahahaha videli smo na bernabeu 0:4 .....i to Messi posle povrede usao u igru i vise imao dodira sa loptom nego tvoj penaldo u 90 min....hala madrid? vise haha madrid :D

Nemacko poslovanje

pre 8 godina

Kako se lepo posluje,prodas De Bruynea Manchesteru za veliki novac,a onda uzmes Draxlera koji zna znanje i jos ti pretekne puno novca.

max

pre 8 godina

Šta je s ovim igračima Rome?? Imali su bar 2 sto% šanse i ne znaju iskoristiti. Baš su nekako sapeti i zgužvani. Eto, nisu iskoristili i baš sad gol za 0-2.

...

pre 8 godina

Nazalost Real prolazi.. 2. Kolo Zvezda-Santa Coloma 3. Kolo Zvezda-Copenhagen play-off Zvezda-Celtic Najteza grupa LS: Barcelona Dortmund Roma Zvezda, Najlaksa grupa : Ajax Shahtjor Plzen Zvezda
(Mare, 17. februar 2016 21:46)

A protv koga ce do finala ? xD

sirovina

pre 8 godina

@Vlada...E sada zamisli da se fudbal igra vise od 10 godina.Pricas o kompleksima,a verovatno ne znas ni sta ta rec znaci.Pogledaj trofeje Barse i Reala i sve ce ti biti jasno.Uvek jedan klub ima svoju eru.Trenutno je to Barsa,mozda i najjaci u istoriji.Ali proce i to,doce neko drugi.Kada se samo setim Milana,koji je to klub bio,pa na sta je pa sada.Uzivaj u Barsi i mani se price o drugim klubovima.

veliki strumf

pre 8 godina

Gle ove Penaldovce. Dao srecan gol i odmah se raspilavili. Eno Mesi dao danas 2 u Primeri, plus castio penal Suarezu, inace bi dao 3, a Arsenalu sta ce da uradi ne smem ni da pomislim! Tek Realu kad im dodje na Kamp Nou... 4 im utrpali na Bernabeuu, koliko li ce tek u svom hramu... Javite se tada!

Goran

pre 8 godina

Penalda pljuju i kad da neki gol, a penaldovci pitaju gde su pljuvaci, pa ko ce da ga ceni kad opet gol na srecu, da nije udarila lopta Florencija lagano bi je Scesni odbranio.

Neutralan

pre 8 godina

Krivo mi je sto u ovome trenutku sa ovim timom Zvezda ne igra sa Realom

Zvezdin današnji tim sa Grujicem Kataim nije slabiji od Reala.

Potpisujem

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Ajde da sacekam i taj Bajern sledece nedelje (dobar test protiv Juvea), ali po onome sto sam video u ova dva dana Barsa i Real ce se setati kroz Ligu sampiona ove godine. Dok ne nalete jedan na drugog, a ondak ce da prsti.

P.S. Cestitke Ronaldu na fantasticnom golu, opovrgao je neke komentatore ovde na velicanstven nacin.

Pozdrav,
(Gajetano, 17. februar 2016 22:30)

Juve i Napoli su najbolji italijanski klubovi, Roma je ove godine uzasna. Izgubili su i od Bate Borisova zaboga. Ali su makar prosli grupu, za razliku od Junajteda od 500 miliona evra. Uostalom, Premijer Liga gubi jedno mesto u korist Serie A a vi fanovi PL nastavite sa tim istim komentarom koji koristite jos od 2008. ("kvalitet lige je opao"). Serie A se vraca na velika vrata. Uostalom, Juve ima Pogbu i Dibalu, dva igaca od po 100 miliona evra. Lo u PL vredi te pare? Azar i De Brujne?

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Evo i Ronaldo slavi Heseov gol hahaha, al vas je izdominirao Roni. Za to vreme druzina hobita promasuju penal za penalom hahaa.. To "Penaldo" je iz zavisti zapravo :) :)

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Koji car ovaj Ronaldo, trci u kontru, 3-4 igraca Reala ispred njega a on nema nameru da doda, namesta se na sut hahaha. Legenda! Prevazisao je i Robena po sebicnosti. Btw, stadion vise ne zvizdi nego panici kad god je lopta kod njega.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Mesi ne ume da daje golove kao sto je Ronaldo dao veceras?Pa u pravu ste,on daje jos bolje!
(MN, 17. februar 2016 22:52)

Znam kakve ne daje. One iz penala i one za porez.

Kosovo je Srbija!!

pre 8 godina

Sad ce poznavaoci fudbala da pricaju kako je Roma mali klub, nisam fan Ronalda, ni Mesija, vise volim Suareza, ali vi preterujete sa tim prozivanjem Ronalda, kako daje golove samo malim klubovima itd, jedan je Mesi, on na svakoj utakmici daje golove, pa ako je toliko lako, zasto onda neki drugi igraci ne ubacuju toliko golova "malim" ekipama? Uzivajte dok jos mozete u igrama ovih carobnjaka, tek kad se povuku videcete koliko su dobri bili!!!

Terry

pre 8 godina

Mnogo sansi propustila Roma, realno rastavili su ove ljigavce!!! Ako Florentino Perez ne namesti Volsburg u cetvrtfinalu, Real ispada!

Barsa Barsa

pre 8 godina

Mogu reci da nisam video davno Real na ovolikom zalaganju kao u ovom mecu, sa puno trcanja u odbrani i u napadu, posebno Ronalda. Mozda je i zato, sto Realu ostalo samo da se bori za ligu sampiona. Roma nedorasla. Ipak mislim da ako Real ne bude imao srece u zrebu kao ovih zadnjih godina, i ne izvuku Benfiku Zenit ili Wolsburg, sa svima ostalima imace mnogo problema, gotovo nepremostivih.

FCB

pre 8 godina

Napred Wolfsburg,pokazujmo snagu Bundes lige,jos jedan Nemac ide dalje.
P.S. Neko ce reci kako je Genk slab protivnik,pa Wolfsburg je jakog protivnika izbacio jos u grupi dok su drugi u grupi igrali sa raznim Genkovima.Pitanje je da li bi drugi i grupu presli da su imali United u grupi.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

"Ronaldo ne postize golove u gostima" - epska glupost. Novinar koji je postavio to pitanje da dobije otkaz. Zvizde mu navijaci celu utakmicu, provociraju novinari, prozivaju po internetu, a on tera po svojem. Mentalna snaga pravog sampiona.

Vujović

pre 8 godina

A i ova Liga Šampiona više nema smisla,opet ce u polufinalu da budu Bayern,Real i Barsa i jedan od njih ce da osvoji ko i zadnje 3 godine i tako ce da bude i u narednim...sta pare uradise od fudbala,uopste nema nikakve napetosti najbolje da ovo troje odma stave u polufinale i onda izvuku nekog ko ce da odigra s njima...UZAS

branko

pre 8 godina

Ovaj Salah hitno da se prosledi u neki drugoligaški klub nakon ove utakmice. Kakve je on šanse propustio to je prestrašno. Da je Roma imala mesto njega Falkaa koji npr greje klupu (neće mi nikad bit jasno zašto, za mene jedan od najboljih napadača sveta) sad bi oni vodili 3-1.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Nazalost Real prolazi.. 2. Kolo Zvezda-Santa Coloma 3. Kolo Zvezda-Copenhagen play-off Zvezda-Celtic Najteza grupa LS: Barcelona Dortmund Roma Zvezda, Najlaksa grupa : Ajax Shahtjor Plzen Zvezda
(Mare, 17. februar 2016 21:46)

Hahaha! Ajd sad i sastav Zvezde po tvom ukusu.. Le Talek, Babunski, ijao kakva timcina! Hahhaha

Ibrakadabra10

pre 8 godina

Pišem u 13-tom minute,
garantujem da Penaldinjo
nema šanse da da go na
utakmici. Prosto, mali je
igrač, nigde ga nema na
velikim utakmicama (ako je
ovo velika tekma).

P.S.
Do pre šest-sedam godina
fodbalski svet je imao
četiri ere a to su ere
u kojima su dominirali
Pele, Krojfova era,
Maradonina era, zatim
Zidanova era i na kraju
era velikog Mesija.
(Cole, 17. februar 2016 21:04) E Rodjacee, pozdravio te penaldinjo ..heheheheh

Stefan spasovski

pre 8 godina

Sta bre poredite ronalda sa najvecim ikada Messija.. Decko je samo dobar strelac i nista vise, dok je Messi najbolji fudbaler ikada

kögel TIR.

pre 8 godina

Kakve majstorije mladog Julijana Drakslera .. auuu !!
Pa trpace germani samo tako jos dugo dugo sve ove najbolje u istoriji .. Jedva cekam dalje okrsaje.. :)

fcb

pre 8 godina

Ovo je i bilo ocekivano.Roma je na srecu prosla u osminu fiinala,realno je Bajer vise zasluzio.Roma je u grupi imala samo jednu pobedu i prosla dalje.Pa sta je tu neobicno sto je Real pobedio.To ne znaci da je Real prejak vec je Roma ocajna!

samo_opusteno

pre 8 godina

Kakvi komentari, da se čovek zapita koliko šampiona ima ovde. Pljuju Ronalda a nisu ni gol postigli. Pišu penaldo a da penal nisu realizovali. Svaka čast izuzecima, unapred se izvinjavam. Ali ljudi. Čemu ovakvi komentari? Real je dominirao kad jeste, sad malo Barsa, pa ce neko opet drugi i tako u krug. Zašto ne gledate fudbal i uživate. I Barsu i Real i Liverpul i Arsenal. Bila je velika Serija A pa je i tamo bilo dosadnih utakmica. Dosta kukanja više.
A za Roma - Madrid, nekako mi se čini da rimljani dosta sitno biju, udaraju, igraju poput Atletika. A Spaleti, izgleda ga ne interesuje ova utakmica. Brate loše, jako loše.
I da, kao navijač Reala nervira me kada Ronaldo padne kao sto ume i odmah kod sudije. Ali ipak zaslužuje poštovanje za sve sto je do sada postigao.

Хумска БГ

pre 8 godina

Овај Салах је обичан тркач и ништа више.Таман толико да се види да је на терену и то је то, нигде завршног паса, асистенције или гола, свеједно.Добро се открива и уме да дође до лопте али не и да нешто корисно уради са њом.Класичан вишак на терену.Колико би паметније било да су играли Ел Шарави и Џеко у тандему, мада мислим да је Реал свеједно прејак, навијао сам за Рому али једино што ми се допало је атмосфера на Олимпику, рекао бих једна од бољих у Европи.

koketinjo

pre 8 godina

Ronaldoooo!!! Gde ste sada Mesijevci? Znate kad će on dat ovakav gol!? Nikad pa ni tad!
(bobi, 17. februar 2016 22:03)

Ma ne,on samo zabija ovako nesto u 1/2 finalu LS i to jednom Bayernu:
https://www.youtube.com/watch?v=2Z_pSrCVIHQ
ili ovako nesto u 1/2 finalu LS Real Madridu ! :)
https://www.youtube.com/watch?v=NwsFYkp_r5w
ili ovako nesto u finalu kupa :
https://www.youtube.com/watch?v=bOX2QpfMkq4
ili 4 komada Arsenalu,5 Leverkuzenu..
a evo nesto i za galijanijeve oci,znamo kako ga voli :)
https://www.youtube.com/watch?v=w1TAw9ViuwM
ili u finalima LS protiv Man Utd ...ima toga :).Al u pravu si,ovaj Ronaldov je mnogo lepsi i pre svega vazniji i protiv jaceg protivnika nego svi ovi Mesijevi :))

fcb

pre 8 godina

Ovo je i bilo ocekivano.Roma je na srecu prosla u osminu fiinala,realno je Bajer vise zasluzio.Roma je u grupi imala samo jednu pobedu i prosla dalje.Pa sta je tu neobicno sto je Real pobedio.To ne znaci da je Real prejak vec je Roma ocajna!

Aleksandar

pre 8 godina

LS je postala sr... ! Pre 10,15 godina bilo je uzivanje gledati koja su sve imena igrala ! Elber, Sevcenko, Anri, Kanjizares, Zidan, Karlos, Figo, Rui Kosta, Kaka, Gigs, Skols, Zaneti, Ronaldinjo... ! Nema vise takvih igracina. Gledam Real sa ovim Varanom, Garvahalom, Modricem... ! Roma El Saravi, Peroti, Najngolan... ! Suvi prosek !

БоБаН

pre 8 godina

Defo objasni mi molim te koja je to steta za romu? Nisam fan ni jednih ni drugih al me zivo interesuje. Roma kao i Real nisu nista pokazali u prvom p. I nevidim za cim to roma treba da zali kao da su imali 100 sansi pa primili gol iz jednog suta. Lupas malo.

Madrid

pre 8 godina

Dobro...pobeda je pobeda ali zabrinjava me igra...skoro nista nismo pokazali...igra bezidejna osim par akcija individualnih kod golova
a o obrani necu da trosim reci kad nam ovakva jadna roma stvori 5 izglednih sansi

Gajetano

pre 8 godina

Kako Italijani znaju da ubiju fudbal, to niko drugi ne zna:) Ruku na srce, ova Roma i nema drugog izbora nego da stavi dupli katanac i proba iz kontre. Izvukli su maksimum iz sebe, na tome svaka cast, ali i pored toga nisu mogli nista cak ni protiv danas vrlo prosecnog Reala. Kvalitet italijanskog fudbala drasticno je opao u poslednjoj deceniji, sto je velika steta za fudbal u celini.

Ajde da sacekam i taj Bajern sledece nedelje (dobar test protiv Juvea), ali po onome sto sam video u ova dva dana Barsa i Real ce se setati kroz Ligu sampiona ove godine. Dok ne nalete jedan na drugog, a ondak ce da prsti.

P.S. Cestitke Ronaldu na fantasticnom golu, opovrgao je neke komentatore ovde na velicanstven nacin.

Pozdrav,

Rimidalv

pre 8 godina

@ Danko: Navijanje je takvo, jer romini najvatreniji navijacu vec mesecima bojkotuju utakmice zbog uvedenog pravila da im se tribina "podeli" na vise odvojenih sektora

nikola

pre 8 godina

Mnogo puta osporavan, ovakav ili onakav ipak mi je drago kada Aca Stojanovic prenosi tekmu.
Uvod perfektan, karakteristican ok glas, dinamika u govoru koja drzi paznja I na nezanimljivim utakmicama
Sve pohvale generalno!

Vlada

pre 8 godina

Navijaci penalmadrida prozivaju Barselonu nebitno da li je utakmica na domacem ili gostujucem terenu, oni ne navijaju za penalmadrid nego protiv Barselone, koliko im je samo komplekse nabila Barsa zadnjih 10 godina to nije realno :D

Danko

pre 8 godina

Nevezano za fudbalska desavanja na terenu,nije mi jasno zasto ovako ocajno navijanje navijaca Rome?Roma ima zaista veliki broj navijaca u Italiji,koji su nekada zaista pravili sjajnu atmosferu.Pun Olimpiko,preko 80 000 ljudi,igraju osminu finala LS sa visestrukim osvajacem,mozda i najvaznija utakmica dosadasnjeg dela sezona... a atmosfera nikakva.Cak su se u par navrata vise culi i navijaci Reala.Zaista mi cudno izgleda.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Do pre šest-sedam godina
fodbalski svet je imao
četiri ere a to su ere
u kojima su dominirali
Pele, Krojfova era,
Maradonina era, zatim
Zidanova era i na kraju
era velikog Mesija.
(Cole, 17. februar 2016 21:04)

Zidanu svaka cast, ali tada su Brazilci bili glavni. Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinjo.

Gospodin BOG Mr.Dr. Messi

pre 8 godina

(zavidni iskompleksirani ljudi)Ronalda bi trebalo da postujete na stranu njegovo ponasanje,ali sve sto je uradio do sada je za postovanje...

Mica

pre 8 godina

Sad me ne cudi sto je Barsa pojela Real pre par meseci, i onu jacu utakmicu sto su dobili protiv Psg-a, gol su dali posle greske , dajte Realu Espanjol i Levante da ih pune...

Cole

pre 8 godina

Pišem u 13-tom minute,
garantujem da Penaldinjo
nema šanse da da go na
utakmici. Prosto, mali je
igrač, nigde ga nema na
velikim utakmicama (ako je
ovo velika tekma).

P.S.
Do pre šest-sedam godina
fodbalski svet je imao
četiri ere a to su ere
u kojima su dominirali
Pele, Krojfova era,
Maradonina era, zatim
Zidanova era i na kraju
era velikog Mesija.

Mare

pre 8 godina

Nazalost Real prolazi.. 2. Kolo Zvezda-Santa Coloma 3. Kolo Zvezda-Copenhagen play-off Zvezda-Celtic Najteza grupa LS: Barcelona Dortmund Roma Zvezda, Najlaksa grupa : Ajax Shahtjor Plzen Zvezda

iosonointerisa

pre 8 godina

Pre osam godina u nokaut fazi sastali su se Roma i Real. Prva utakmica je igrana u Rimu. Roma je tada forsirala igru bez klasičnog špica. Trener je bio Spalletti...

doge

pre 8 godina

Za sve postoji prvi put.. Tako ce i veceras mala romica (vucica/kerusa) pokleci pred kraljem... Razlomice ih Real, zivi bili pa vidjeli. Moja predikcija sroma - real 0:4

nikola

pre 8 godina

Mnogo puta osporavan, ovakav ili onakav ipak mi je drago kada Aca Stojanovic prenosi tekmu.
Uvod perfektan, karakteristican ok glas, dinamika u govoru koja drzi paznja I na nezanimljivim utakmicama
Sve pohvale generalno!

Kosovo je Srbija!!

pre 8 godina

Sad ce poznavaoci fudbala da pricaju kako je Roma mali klub, nisam fan Ronalda, ni Mesija, vise volim Suareza, ali vi preterujete sa tim prozivanjem Ronalda, kako daje golove samo malim klubovima itd, jedan je Mesi, on na svakoj utakmici daje golove, pa ako je toliko lako, zasto onda neki drugi igraci ne ubacuju toliko golova "malim" ekipama? Uzivajte dok jos mozete u igrama ovih carobnjaka, tek kad se povuku videcete koliko su dobri bili!!!

hehe

pre 8 godina

Kada bi nekako mogli da zabrane pisanje komentara ovima 2000+ god. koliko bi pametnije bilo citati ih...
Njima npr nije jasno kako neko moze navijati za Milan, Romu, Inter, Deportivo, Valensiju.....itd Vi znate uglavnom samo za Barsu i poneki za Real, e pa djeco postojao je fudbal i prije, i da, mnogo zanimljiviji i ljepsi.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

"Ronaldo ne postize golove u gostima" - epska glupost. Novinar koji je postavio to pitanje da dobije otkaz. Zvizde mu navijaci celu utakmicu, provociraju novinari, prozivaju po internetu, a on tera po svojem. Mentalna snaga pravog sampiona.

iosonointerisa

pre 8 godina

Pre osam godina u nokaut fazi sastali su se Roma i Real. Prva utakmica je igrana u Rimu. Roma je tada forsirala igru bez klasičnog špica. Trener je bio Spalletti...

Vujović

pre 8 godina

A i ova Liga Šampiona više nema smisla,opet ce u polufinalu da budu Bayern,Real i Barsa i jedan od njih ce da osvoji ko i zadnje 3 godine i tako ce da bude i u narednim...sta pare uradise od fudbala,uopste nema nikakve napetosti najbolje da ovo troje odma stave u polufinale i onda izvuku nekog ko ce da odigra s njima...UZAS

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Do pre šest-sedam godina
fodbalski svet je imao
četiri ere a to su ere
u kojima su dominirali
Pele, Krojfova era,
Maradonina era, zatim
Zidanova era i na kraju
era velikog Mesija.
(Cole, 17. februar 2016 21:04)

Zidanu svaka cast, ali tada su Brazilci bili glavni. Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinjo.

Nemacko poslovanje

pre 8 godina

Kako se lepo posluje,prodas De Bruynea Manchesteru za veliki novac,a onda uzmes Draxlera koji zna znanje i jos ti pretekne puno novca.

Sword_of_the_morning

pre 8 godina

wolfsburg-gent, ubi Boze. Prvo poluvreme 90% suteva 30 metara od gola. Kapa dole za Draxlera. Pitam se na koju foru igra ovaj nas Mitrovic i to jos LS. Ko se sretne sa bilo kojom od ovde dve ekipe, preparirace ih kao fazana.

Perun

pre 8 godina

Varan je bio impresivan u odbrani Reala,momak je počistio tri stopostotne šanse,prvo je u prvom pol. počistio klizećim loptu ispred mislim Perotija,potom je u drugom počistio ubacivanje Salaha ispred rominog igrača,da bi najposlije omeo Džeka pri stopostotnoj šansi taman toliko dovoljno da ovaj promaši.Sa druge strane Salah brz ko munja,ali mu tehnika nije najjača strana,čovjek u stopostotnoj šansi dva puta loše prima loptu.

Gospodin BOG Mr.Dr. Messi

pre 8 godina

(zavidni iskompleksirani ljudi)Ronalda bi trebalo da postujete na stranu njegovo ponasanje,ali sve sto je uradio do sada je za postovanje...

Rade

pre 8 godina

Cristiano Ronaldo - najbolji broj 7 u istoriji Manchestera i Reala i tacka.
(LOL, 17. februar 2016 22:24)

Alo care, imaj poštovanja prema istoriji ovog kluba. Mnogo je veća nego tvoj nalickani idol. HALA MADRID!!!

akapulko

pre 8 godina

Cist penal za Romu, sramota koliko se gura diktatorski klub!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vica, 17. februar 2016 22:24


Ta situacija, to moze da se svira kao penal samo Barseloni na Nou Kampu.
Lopta otisla od igraca, tacnije sutnuo je ka golu.
Ako je to bilo za penal, onda je i onaj "start" nad Rodrigezom (posekotina na glavi), kopacka u glavu posle ispucavanja lopte, bilo za crveni karton, plus penal za Real kad igrac Rome nogom udara Ronalda u telo.
Zasto te 2 situacije nisi komentarisao, nego "penal a Romu".

Nit je bio faul nad Rodrigezom, niti penal za Real a jos manje penal za Romu.
Zuti Ramosu, opravdano, onaj glupan Salah, prvo stao, pa onda opet krenuo, pa mu krivo sto sudija nije svirao prednost a ceo stadion zvizdi.

Tupavi talijani, sitno tukli, stalno udarali, ulazili u noge, 1 zuti karton nisu dobili a napravili 12 faulova i jos 2 koja nisu svirana.

gospodin

pre 8 godina

Ronaldo je opet pokazao da je bolji Mesija!I da je Mesiju 5 zlatna lopta poklonjena!!
(Hala Madrid, 17. februar 2016 22:35) hahhahahahahahahahahahahahahaha videli smo na bernabeu 0:4 .....i to Messi posle povrede usao u igru i vise imao dodira sa loptom nego tvoj penaldo u 90 min....hala madrid? vise haha madrid :D

do kraja!!

pre 8 godina

Liga sampiona nazalost gubi car zbog velike razlike izmedju najjacih i ovih "jakih"...inace nije ni real vcrs bio sjajan jer da je onaj Salah malo bolji egzekitor 2 gola bi zabio...i zasto ova deca (petpostavljam) pisu kako je ronaldo najbolji svih vremena a nisu svesni da je ovaj koji sedi na klupi reala za njega izmislio fudbal...a i Mesi je bolji igrac

Aleksandar

pre 8 godina

LS je postala sr... ! Pre 10,15 godina bilo je uzivanje gledati koja su sve imena igrala ! Elber, Sevcenko, Anri, Kanjizares, Zidan, Karlos, Figo, Rui Kosta, Kaka, Gigs, Skols, Zaneti, Ronaldinjo... ! Nema vise takvih igracina. Gledam Real sa ovim Varanom, Garvahalom, Modricem... ! Roma El Saravi, Peroti, Najngolan... ! Suvi prosek !

mija

pre 8 godina

Od ovih 143 kom najjaci mi je "Kad je tesko Ronaldo" cek hahahahahhahahahahahahahhaahahahaha, znaci najjaci komentar u istoriji komentara, verujem da lik koji je ovo napisao prosecnost godina mu je od 9 do 14 maximum :D hahahhaa ma ne mogu da se zaustavim :D

Bundesliga

pre 8 godina

I onda mi neko hvali italijansku ligu :p Pa gde su ti Italijani u LS?
Pa nikog od njih nema u LS zadnjih 5 godina (ako ne racunamo ono finale Juventusa).

Gajetano

pre 8 godina

Kako Italijani znaju da ubiju fudbal, to niko drugi ne zna:) Ruku na srce, ova Roma i nema drugog izbora nego da stavi dupli katanac i proba iz kontre. Izvukli su maksimum iz sebe, na tome svaka cast, ali i pored toga nisu mogli nista cak ni protiv danas vrlo prosecnog Reala. Kvalitet italijanskog fudbala drasticno je opao u poslednjoj deceniji, sto je velika steta za fudbal u celini.

Ajde da sacekam i taj Bajern sledece nedelje (dobar test protiv Juvea), ali po onome sto sam video u ova dva dana Barsa i Real ce se setati kroz Ligu sampiona ove godine. Dok ne nalete jedan na drugog, a ondak ce da prsti.

P.S. Cestitke Ronaldu na fantasticnom golu, opovrgao je neke komentatore ovde na velicanstven nacin.

Pozdrav,

SRBIN

pre 8 godina

Tako prodje klub Rominog skromnog kalibra kada razljute tatu i doktora Ronalda,Volfsburg ocekivano.Salah iz Rome opasno brz ali samo to ima.Da ima jos neke kvalitete fudbalske....ne bi bio u Romi....

Ko_to_tamo_peva

pre 8 godina

Evo i Ronaldo slavi Heseov gol hahaha, al vas je izdominirao Roni. Za to vreme druzina hobita promasuju penal za penalom hahaa.. To "Penaldo" je iz zavisti zapravo :) :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Adriano_Galliani, 17. februar 2016 22:30)

Da,iz zavisti .Mnogo nam krivo i zavidimo vidis.Real aktuelni sampion Spanije,Evrope i pobednik kupa,ili ukratko osvajac triplete .I ove sezone vidim da Real dominira .Prvi u ligi,u finalu kupa .Zadnji el clasico razbio barcu 4-0.Dobijao cak i sa 5-0,6-2,sve sa Ronaldom u glavnoj ulozi.Barca samo 1 prvenstvo i 1 liga sampionau 7 god .Da,tesko je nama fanovima barce.Mnogo zavidimo Ronaldu i na njegovim penalima .Dobro,to sad sto je promasivao u 1/2 finalu LS protiv Bayerna, protiv Barce u 1/2 finalu i Chelsia u finalu (u dresu Man Utd objde),to je manje bitno.On svakako ima vec 5 zlatnih lopti i 4 LS .Nosi Real kao niko ! Da, def si u pravu. Mnogo nam je tesko i mnogo zavidimo......:) p.s.Ovaj SF film rezirao samo za fanove Reala i naseg galijanija Pedro Almodovar ! :)

sirovina

pre 8 godina

@Vlada...E sada zamisli da se fudbal igra vise od 10 godina.Pricas o kompleksima,a verovatno ne znas ni sta ta rec znaci.Pogledaj trofeje Barse i Reala i sve ce ti biti jasno.Uvek jedan klub ima svoju eru.Trenutno je to Barsa,mozda i najjaci u istoriji.Ali proce i to,doce neko drugi.Kada se samo setim Milana,koji je to klub bio,pa na sta je pa sada.Uzivaj u Barsi i mani se price o drugim klubovima.

...

pre 8 godina

Nazalost Real prolazi.. 2. Kolo Zvezda-Santa Coloma 3. Kolo Zvezda-Copenhagen play-off Zvezda-Celtic Najteza grupa LS: Barcelona Dortmund Roma Zvezda, Najlaksa grupa : Ajax Shahtjor Plzen Zvezda
(Mare, 17. februar 2016 21:46)

A protv koga ce do finala ? xD

Ibrakadabra10

pre 8 godina

Pišem u 13-tom minute,
garantujem da Penaldinjo
nema šanse da da go na
utakmici. Prosto, mali je
igrač, nigde ga nema na
velikim utakmicama (ako je
ovo velika tekma).

P.S.
Do pre šest-sedam godina
fodbalski svet je imao
četiri ere a to su ere
u kojima su dominirali
Pele, Krojfova era,
Maradonina era, zatim
Zidanova era i na kraju
era velikog Mesija.
(Cole, 17. februar 2016 21:04) E Rodjacee, pozdravio te penaldinjo ..heheheheh

fcb

pre 8 godina

Ovo je i bilo ocekivano.Roma je na srecu prosla u osminu fiinala,realno je Bajer vise zasluzio.Roma je u grupi imala samo jednu pobedu i prosla dalje.Pa sta je tu neobicno sto je Real pobedio.To ne znaci da je Real prejak vec je Roma ocajna!

Vlada

pre 8 godina

Navijaci penalmadrida prozivaju Barselonu nebitno da li je utakmica na domacem ili gostujucem terenu, oni ne navijaju za penalmadrid nego protiv Barselone, koliko im je samo komplekse nabila Barsa zadnjih 10 godina to nije realno :D

koketinjo

pre 8 godina

Ronaldoooo!!! Gde ste sada Mesijevci? Znate kad će on dat ovakav gol!? Nikad pa ni tad!
(bobi, 17. februar 2016 22:03)

Ma ne,on samo zabija ovako nesto u 1/2 finalu LS i to jednom Bayernu:
https://www.youtube.com/watch?v=2Z_pSrCVIHQ
ili ovako nesto u 1/2 finalu LS Real Madridu ! :)
https://www.youtube.com/watch?v=NwsFYkp_r5w
ili ovako nesto u finalu kupa :
https://www.youtube.com/watch?v=bOX2QpfMkq4
ili 4 komada Arsenalu,5 Leverkuzenu..
a evo nesto i za galijanijeve oci,znamo kako ga voli :)
https://www.youtube.com/watch?v=w1TAw9ViuwM
ili u finalima LS protiv Man Utd ...ima toga :).Al u pravu si,ovaj Ronaldov je mnogo lepsi i pre svega vazniji i protiv jaceg protivnika nego svi ovi Mesijevi :))

Moj FCB

pre 8 godina

I sada svi slave pobedu Reala,navodno je Real super igrao.
A secate li se vi kada je mnogo jacoj Romi na tom istom stadionu moj Bayern skoro dao 7 komada?
Ipak smo mi klasa za Real,postavljamo standarde,i tom Realu smo dali najbrzi gol.

veliki strumf

pre 8 godina

Gle ove Penaldovce. Dao srecan gol i odmah se raspilavili. Eno Mesi dao danas 2 u Primeri, plus castio penal Suarezu, inace bi dao 3, a Arsenalu sta ce da uradi ne smem ni da pomislim! Tek Realu kad im dodje na Kamp Nou... 4 im utrpali na Bernabeuu, koliko li ce tek u svom hramu... Javite se tada!

kögel TIR.

pre 8 godina

Kakve majstorije mladog Julijana Drakslera .. auuu !!
Pa trpace germani samo tako jos dugo dugo sve ove najbolje u istoriji .. Jedva cekam dalje okrsaje.. :)

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Mesi ne ume da daje golove kao sto je Ronaldo dao veceras?Pa u pravu ste,on daje jos bolje!
(MN, 17. februar 2016 22:52)

Znam kakve ne daje. One iz penala i one za porez.

Patnik

pre 8 godina

Najinteresantniji su mi ovi 'besni' likovi što se ovde istresaju u komentarima pljujući i Real i Barsu i sve živo, a veze s vezom o fudbalu nemaju.

samo_opusteno

pre 8 godina

Kakvi komentari, da se čovek zapita koliko šampiona ima ovde. Pljuju Ronalda a nisu ni gol postigli. Pišu penaldo a da penal nisu realizovali. Svaka čast izuzecima, unapred se izvinjavam. Ali ljudi. Čemu ovakvi komentari? Real je dominirao kad jeste, sad malo Barsa, pa ce neko opet drugi i tako u krug. Zašto ne gledate fudbal i uživate. I Barsu i Real i Liverpul i Arsenal. Bila je velika Serija A pa je i tamo bilo dosadnih utakmica. Dosta kukanja više.
A za Roma - Madrid, nekako mi se čini da rimljani dosta sitno biju, udaraju, igraju poput Atletika. A Spaleti, izgleda ga ne interesuje ova utakmica. Brate loše, jako loše.
I da, kao navijač Reala nervira me kada Ronaldo padne kao sto ume i odmah kod sudije. Ali ipak zaslužuje poštovanje za sve sto je do sada postigao.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Nazalost Real prolazi.. 2. Kolo Zvezda-Santa Coloma 3. Kolo Zvezda-Copenhagen play-off Zvezda-Celtic Najteza grupa LS: Barcelona Dortmund Roma Zvezda, Najlaksa grupa : Ajax Shahtjor Plzen Zvezda
(Mare, 17. februar 2016 21:46)

Hahaha! Ajd sad i sastav Zvezde po tvom ukusu.. Le Talek, Babunski, ijao kakva timcina! Hahhaha

Danko

pre 8 godina

Nevezano za fudbalska desavanja na terenu,nije mi jasno zasto ovako ocajno navijanje navijaca Rome?Roma ima zaista veliki broj navijaca u Italiji,koji su nekada zaista pravili sjajnu atmosferu.Pun Olimpiko,preko 80 000 ljudi,igraju osminu finala LS sa visestrukim osvajacem,mozda i najvaznija utakmica dosadasnjeg dela sezona... a atmosfera nikakva.Cak su se u par navrata vise culi i navijaci Reala.Zaista mi cudno izgleda.

Хумска БГ

pre 8 godina

Овај Салах је обичан тркач и ништа више.Таман толико да се види да је на терену и то је то, нигде завршног паса, асистенције или гола, свеједно.Добро се открива и уме да дође до лопте али не и да нешто корисно уради са њом.Класичан вишак на терену.Колико би паметније било да су играли Ел Шарави и Џеко у тандему, мада мислим да је Реал свеједно прејак, навијао сам за Рому али једино што ми се допало је атмосфера на Олимпику, рекао бих једна од бољих у Европи.

Mica

pre 8 godina

Sad me ne cudi sto je Barsa pojela Real pre par meseci, i onu jacu utakmicu sto su dobili protiv Psg-a, gol su dali posle greske , dajte Realu Espanjol i Levante da ih pune...

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Evo i Ronaldo slavi Heseov gol hahaha, al vas je izdominirao Roni. Za to vreme druzina hobita promasuju penal za penalom hahaa.. To "Penaldo" je iz zavisti zapravo :) :)

Bayern najjaci

pre 8 godina

Dok vi pisete o Ronaldu,Wolfsburg ide dalje.Italijani naravno ispadaju a Nemci naravno prolaze.Wolfsburg se vec dokazao protiv Uniteda,to je za one koji bi napisali kako je Genk slab.A i taj "slab" Genk je izbacio nekog iz prvog/drugog sesira.

Stefan spasovski

pre 8 godina

Sta bre poredite ronalda sa najvecim ikada Messija.. Decko je samo dobar strelac i nista vise, dok je Messi najbolji fudbaler ikada

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Ajde da sacekam i taj Bajern sledece nedelje (dobar test protiv Juvea), ali po onome sto sam video u ova dva dana Barsa i Real ce se setati kroz Ligu sampiona ove godine. Dok ne nalete jedan na drugog, a ondak ce da prsti.

P.S. Cestitke Ronaldu na fantasticnom golu, opovrgao je neke komentatore ovde na velicanstven nacin.

Pozdrav,
(Gajetano, 17. februar 2016 22:30)

Juve i Napoli su najbolji italijanski klubovi, Roma je ove godine uzasna. Izgubili su i od Bate Borisova zaboga. Ali su makar prosli grupu, za razliku od Junajteda od 500 miliona evra. Uostalom, Premijer Liga gubi jedno mesto u korist Serie A a vi fanovi PL nastavite sa tim istim komentarom koji koristite jos od 2008. ("kvalitet lige je opao"). Serie A se vraca na velika vrata. Uostalom, Juve ima Pogbu i Dibalu, dva igaca od po 100 miliona evra. Lo u PL vredi te pare? Azar i De Brujne?

Cole

pre 8 godina

Pišem u 13-tom minute,
garantujem da Penaldinjo
nema šanse da da go na
utakmici. Prosto, mali je
igrač, nigde ga nema na
velikim utakmicama (ako je
ovo velika tekma).

P.S.
Do pre šest-sedam godina
fodbalski svet je imao
četiri ere a to su ere
u kojima su dominirali
Pele, Krojfova era,
Maradonina era, zatim
Zidanova era i na kraju
era velikog Mesija.

Barsa Barsa

pre 8 godina

Mogu reci da nisam video davno Real na ovolikom zalaganju kao u ovom mecu, sa puno trcanja u odbrani i u napadu, posebno Ronalda. Mozda je i zato, sto Realu ostalo samo da se bori za ligu sampiona. Roma nedorasla. Ipak mislim da ako Real ne bude imao srece u zrebu kao ovih zadnjih godina, i ne izvuku Benfiku Zenit ili Wolsburg, sa svima ostalima imace mnogo problema, gotovo nepremostivih.

БоБаН

pre 8 godina

Defo objasni mi molim te koja je to steta za romu? Nisam fan ni jednih ni drugih al me zivo interesuje. Roma kao i Real nisu nista pokazali u prvom p. I nevidim za cim to roma treba da zali kao da su imali 100 sansi pa primili gol iz jednog suta. Lupas malo.

Madrid

pre 8 godina

Dobro...pobeda je pobeda ali zabrinjava me igra...skoro nista nismo pokazali...igra bezidejna osim par akcija individualnih kod golova
a o obrani necu da trosim reci kad nam ovakva jadna roma stvori 5 izglednih sansi

FCB

pre 8 godina

Napred Wolfsburg,pokazujmo snagu Bundes lige,jos jedan Nemac ide dalje.
P.S. Neko ce reci kako je Genk slab protivnik,pa Wolfsburg je jakog protivnika izbacio jos u grupi dok su drugi u grupi igrali sa raznim Genkovima.Pitanje je da li bi drugi i grupu presli da su imali United u grupi.

fcb

pre 8 godina

Ovo je i bilo ocekivano.Roma je na srecu prosla u osminu fiinala,realno je Bajer vise zasluzio.Roma je u grupi imala samo jednu pobedu i prosla dalje.Pa sta je tu neobicno sto je Real pobedio.To ne znaci da je Real prejak vec je Roma ocajna!

doge

pre 8 godina

Za sve postoji prvi put.. Tako ce i veceras mala romica (vucica/kerusa) pokleci pred kraljem... Razlomice ih Real, zivi bili pa vidjeli. Moja predikcija sroma - real 0:4

Che

pre 8 godina

Ne znam zbog čega mi ne objavljujete komentare u poslednje vreme, nevezano samo za sportsku rubriku.

Real ne toliko spektakularan, koliko je Roma bezidejna.

Od trenutno 155 komentara, samo 5-6 se odnosi na meč Gent-Volfsburg, a verujem da ima čitalaca koje interesuje da pročitaju komentar i za taj meč.

Molim Vas, odvajate vesti za naredne parove osmine, čisto da ne čitamo 140+ komentara o Ronaldu i Mesiju, odnosno Mesiju i Ronaldu...

branko

pre 8 godina

Ovaj Salah hitno da se prosledi u neki drugoligaški klub nakon ove utakmice. Kakve je on šanse propustio to je prestrašno. Da je Roma imala mesto njega Falkaa koji npr greje klupu (neće mi nikad bit jasno zašto, za mene jedan od najboljih napadača sveta) sad bi oni vodili 3-1.

Rimidalv

pre 8 godina

@ Danko: Navijanje je takvo, jer romini najvatreniji navijacu vec mesecima bojkotuju utakmice zbog uvedenog pravila da im se tribina "podeli" na vise odvojenih sektora

Mare

pre 8 godina

Nazalost Real prolazi.. 2. Kolo Zvezda-Santa Coloma 3. Kolo Zvezda-Copenhagen play-off Zvezda-Celtic Najteza grupa LS: Barcelona Dortmund Roma Zvezda, Najlaksa grupa : Ajax Shahtjor Plzen Zvezda

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Koji car ovaj Ronaldo, trci u kontru, 3-4 igraca Reala ispred njega a on nema nameru da doda, namesta se na sut hahaha. Legenda! Prevazisao je i Robena po sebicnosti. Btw, stadion vise ne zvizdi nego panici kad god je lopta kod njega.

Neutralan

pre 8 godina

Krivo mi je sto u ovome trenutku sa ovim timom Zvezda ne igra sa Realom

Zvezdin današnji tim sa Grujicem Kataim nije slabiji od Reala.

Potpisujem

Arhivator

pre 8 godina

Samo mi nije jasno kako neko posle jedne utakmice u kojoj Ronaldo da lep gol može odmah da piše kako je bolji od Messija i kako je ovom poklonjena zlatna lopta. Ljudi, koliko god voleli Ronalda shvatite da trenutno ne postoji čovek na planeti koji igra bolje fudbal od Mesija. Ronalda možete porediti sa Neymarom i Suarezom, ali Messi je posebna kategorija. Inače, rutinski odrađen posao Reala, istu razliku očekujem u revanšu, a što se tiče Wolfsburga donekle očekivano. Sportski pozdrav!

Goran

pre 8 godina

Penalda pljuju i kad da neki gol, a penaldovci pitaju gde su pljuvaci, pa ko ce da ga ceni kad opet gol na srecu, da nije udarila lopta Florencija lagano bi je Scesni odbranio.

Gianni Comandini

pre 8 godina

sta sad ispade Roma koja ni u zlatnim danima Serie a ,nije u evropi imala znacajan rezultat,izgubi od Reala ,i sad to znaci da Calcio ne valja ?!Pa Sevila nije ni prosla grupu,pa niko ne kaze da je primera losa.Ajde da sacekamo Juve -Bayern ,i ostale u ligi evrope ,pa da vidimo gde je ko u ovom trenutku ))
pozz svim ljubiteljima Calcia

Terry

pre 8 godina

Mnogo sansi propustila Roma, realno rastavili su ove ljigavce!!! Ako Florentino Perez ne namesti Volsburg u cetvrtfinalu, Real ispada!

max

pre 8 godina

Šta je s ovim igračima Rome?? Imali su bar 2 sto% šanse i ne znaju iskoristiti. Baš su nekako sapeti i zgužvani. Eto, nisu iskoristili i baš sad gol za 0-2.

Big muff

pre 8 godina

Jel moguce da niko ne spominje nacin na koji je Ronaldo dao gol? Niste skontali da je lopta zakacila Florencija i zato imala onakvu putanju, a u suprotnom bi je Vojceh skinuo, videli ste koliko je bio blizu do odbrani i ovo. Ovo ne mogu zameriti Florenciju jer je odigrao pravo kapitenski i da su jos neki odigrali onako bio bi drugaciji ishod, kao na primer Salah, Dzeko, ovaj Peroti se trudio, ali kad decko ne zna da igra, fali mu tehnike, El Saravi - nedovoljno materijala za komentarisanje, mada nije bio los iako je imao onu jednu sansu 1 na 1, ali je dao predug for i ode sve u...

bravo

pre 8 godina

@arhivator




bravo za komentar...kapiram da isto razmisljaju i misle svi normalni ljubitelji fudbala koji znaju malo vise o ovoj igri od ovih ostrascenih klinaca...

Moj FCB

pre 8 godina

I sada svi slave pobedu Reala,navodno je Real super igrao.
A secate li se vi kada je mnogo jacoj Romi na tom istom stadionu moj Bayern skoro dao 7 komada?
Ipak smo mi klasa za Real,postavljamo standarde,i tom Realu smo dali najbrzi gol.

mija

pre 8 godina

Od ovih 143 kom najjaci mi je "Kad je tesko Ronaldo" cek hahahahahhahahahahahahahhaahahahaha, znaci najjaci komentar u istoriji komentara, verujem da lik koji je ovo napisao prosecnost godina mu je od 9 do 14 maximum :D hahahhaa ma ne mogu da se zaustavim :D

Aleksandar

pre 8 godina

LS je postala sr... ! Pre 10,15 godina bilo je uzivanje gledati koja su sve imena igrala ! Elber, Sevcenko, Anri, Kanjizares, Zidan, Karlos, Figo, Rui Kosta, Kaka, Gigs, Skols, Zaneti, Ronaldinjo... ! Nema vise takvih igracina. Gledam Real sa ovim Varanom, Garvahalom, Modricem... ! Roma El Saravi, Peroti, Najngolan... ! Suvi prosek !

Cole

pre 8 godina

Pišem u 13-tom minute,
garantujem da Penaldinjo
nema šanse da da go na
utakmici. Prosto, mali je
igrač, nigde ga nema na
velikim utakmicama (ako je
ovo velika tekma).

P.S.
Do pre šest-sedam godina
fodbalski svet je imao
četiri ere a to su ere
u kojima su dominirali
Pele, Krojfova era,
Maradonina era, zatim
Zidanova era i na kraju
era velikog Mesija.

Vlada

pre 8 godina

Navijaci penalmadrida prozivaju Barselonu nebitno da li je utakmica na domacem ili gostujucem terenu, oni ne navijaju za penalmadrid nego protiv Barselone, koliko im je samo komplekse nabila Barsa zadnjih 10 godina to nije realno :D

gospodin

pre 8 godina

Ronaldo je opet pokazao da je bolji Mesija!I da je Mesiju 5 zlatna lopta poklonjena!!
(Hala Madrid, 17. februar 2016 22:35) hahhahahahahahahahahahahahahaha videli smo na bernabeu 0:4 .....i to Messi posle povrede usao u igru i vise imao dodira sa loptom nego tvoj penaldo u 90 min....hala madrid? vise haha madrid :D

nikola

pre 8 godina

Mnogo puta osporavan, ovakav ili onakav ipak mi je drago kada Aca Stojanovic prenosi tekmu.
Uvod perfektan, karakteristican ok glas, dinamika u govoru koja drzi paznja I na nezanimljivim utakmicama
Sve pohvale generalno!

akapulko

pre 8 godina

Cist penal za Romu, sramota koliko se gura diktatorski klub!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vica, 17. februar 2016 22:24


Ta situacija, to moze da se svira kao penal samo Barseloni na Nou Kampu.
Lopta otisla od igraca, tacnije sutnuo je ka golu.
Ako je to bilo za penal, onda je i onaj "start" nad Rodrigezom (posekotina na glavi), kopacka u glavu posle ispucavanja lopte, bilo za crveni karton, plus penal za Real kad igrac Rome nogom udara Ronalda u telo.
Zasto te 2 situacije nisi komentarisao, nego "penal a Romu".

Nit je bio faul nad Rodrigezom, niti penal za Real a jos manje penal za Romu.
Zuti Ramosu, opravdano, onaj glupan Salah, prvo stao, pa onda opet krenuo, pa mu krivo sto sudija nije svirao prednost a ceo stadion zvizdi.

Tupavi talijani, sitno tukli, stalno udarali, ulazili u noge, 1 zuti karton nisu dobili a napravili 12 faulova i jos 2 koja nisu svirana.

veliki strumf

pre 8 godina

Gle ove Penaldovce. Dao srecan gol i odmah se raspilavili. Eno Mesi dao danas 2 u Primeri, plus castio penal Suarezu, inace bi dao 3, a Arsenalu sta ce da uradi ne smem ni da pomislim! Tek Realu kad im dodje na Kamp Nou... 4 im utrpali na Bernabeuu, koliko li ce tek u svom hramu... Javite se tada!

Neutralan

pre 8 godina

Krivo mi je sto u ovome trenutku sa ovim timom Zvezda ne igra sa Realom

Zvezdin današnji tim sa Grujicem Kataim nije slabiji od Reala.

Potpisujem

Ko_to_tamo_peva

pre 8 godina

Evo i Ronaldo slavi Heseov gol hahaha, al vas je izdominirao Roni. Za to vreme druzina hobita promasuju penal za penalom hahaa.. To "Penaldo" je iz zavisti zapravo :) :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Adriano_Galliani, 17. februar 2016 22:30)

Da,iz zavisti .Mnogo nam krivo i zavidimo vidis.Real aktuelni sampion Spanije,Evrope i pobednik kupa,ili ukratko osvajac triplete .I ove sezone vidim da Real dominira .Prvi u ligi,u finalu kupa .Zadnji el clasico razbio barcu 4-0.Dobijao cak i sa 5-0,6-2,sve sa Ronaldom u glavnoj ulozi.Barca samo 1 prvenstvo i 1 liga sampionau 7 god .Da,tesko je nama fanovima barce.Mnogo zavidimo Ronaldu i na njegovim penalima .Dobro,to sad sto je promasivao u 1/2 finalu LS protiv Bayerna, protiv Barce u 1/2 finalu i Chelsia u finalu (u dresu Man Utd objde),to je manje bitno.On svakako ima vec 5 zlatnih lopti i 4 LS .Nosi Real kao niko ! Da, def si u pravu. Mnogo nam je tesko i mnogo zavidimo......:) p.s.Ovaj SF film rezirao samo za fanove Reala i naseg galijanija Pedro Almodovar ! :)

Mare

pre 8 godina

Nazalost Real prolazi.. 2. Kolo Zvezda-Santa Coloma 3. Kolo Zvezda-Copenhagen play-off Zvezda-Celtic Najteza grupa LS: Barcelona Dortmund Roma Zvezda, Najlaksa grupa : Ajax Shahtjor Plzen Zvezda

Stefan spasovski

pre 8 godina

Sta bre poredite ronalda sa najvecim ikada Messija.. Decko je samo dobar strelac i nista vise, dok je Messi najbolji fudbaler ikada

doge

pre 8 godina

Za sve postoji prvi put.. Tako ce i veceras mala romica (vucica/kerusa) pokleci pred kraljem... Razlomice ih Real, zivi bili pa vidjeli. Moja predikcija sroma - real 0:4

Adriano_Galliani

pre 8 godina

"Ronaldo ne postize golove u gostima" - epska glupost. Novinar koji je postavio to pitanje da dobije otkaz. Zvizde mu navijaci celu utakmicu, provociraju novinari, prozivaju po internetu, a on tera po svojem. Mentalna snaga pravog sampiona.

Rade

pre 8 godina

Cristiano Ronaldo - najbolji broj 7 u istoriji Manchestera i Reala i tacka.
(LOL, 17. februar 2016 22:24)

Alo care, imaj poštovanja prema istoriji ovog kluba. Mnogo je veća nego tvoj nalickani idol. HALA MADRID!!!

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Ajde da sacekam i taj Bajern sledece nedelje (dobar test protiv Juvea), ali po onome sto sam video u ova dva dana Barsa i Real ce se setati kroz Ligu sampiona ove godine. Dok ne nalete jedan na drugog, a ondak ce da prsti.

P.S. Cestitke Ronaldu na fantasticnom golu, opovrgao je neke komentatore ovde na velicanstven nacin.

Pozdrav,
(Gajetano, 17. februar 2016 22:30)

Juve i Napoli su najbolji italijanski klubovi, Roma je ove godine uzasna. Izgubili su i od Bate Borisova zaboga. Ali su makar prosli grupu, za razliku od Junajteda od 500 miliona evra. Uostalom, Premijer Liga gubi jedno mesto u korist Serie A a vi fanovi PL nastavite sa tim istim komentarom koji koristite jos od 2008. ("kvalitet lige je opao"). Serie A se vraca na velika vrata. Uostalom, Juve ima Pogbu i Dibalu, dva igaca od po 100 miliona evra. Lo u PL vredi te pare? Azar i De Brujne?

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Mesi ne ume da daje golove kao sto je Ronaldo dao veceras?Pa u pravu ste,on daje jos bolje!
(MN, 17. februar 2016 22:52)

Znam kakve ne daje. One iz penala i one za porez.

SRBIN

pre 8 godina

Tako prodje klub Rominog skromnog kalibra kada razljute tatu i doktora Ronalda,Volfsburg ocekivano.Salah iz Rome opasno brz ali samo to ima.Da ima jos neke kvalitete fudbalske....ne bi bio u Romi....

Bundesliga

pre 8 godina

I onda mi neko hvali italijansku ligu :p Pa gde su ti Italijani u LS?
Pa nikog od njih nema u LS zadnjih 5 godina (ako ne racunamo ono finale Juventusa).

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Do pre šest-sedam godina
fodbalski svet je imao
četiri ere a to su ere
u kojima su dominirali
Pele, Krojfova era,
Maradonina era, zatim
Zidanova era i na kraju
era velikog Mesija.
(Cole, 17. februar 2016 21:04)

Zidanu svaka cast, ali tada su Brazilci bili glavni. Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinjo.

Vujović

pre 8 godina

A i ova Liga Šampiona više nema smisla,opet ce u polufinalu da budu Bayern,Real i Barsa i jedan od njih ce da osvoji ko i zadnje 3 godine i tako ce da bude i u narednim...sta pare uradise od fudbala,uopste nema nikakve napetosti najbolje da ovo troje odma stave u polufinale i onda izvuku nekog ko ce da odigra s njima...UZAS

koketinjo

pre 8 godina

Ronaldoooo!!! Gde ste sada Mesijevci? Znate kad će on dat ovakav gol!? Nikad pa ni tad!
(bobi, 17. februar 2016 22:03)

Ma ne,on samo zabija ovako nesto u 1/2 finalu LS i to jednom Bayernu:
https://www.youtube.com/watch?v=2Z_pSrCVIHQ
ili ovako nesto u 1/2 finalu LS Real Madridu ! :)
https://www.youtube.com/watch?v=NwsFYkp_r5w
ili ovako nesto u finalu kupa :
https://www.youtube.com/watch?v=bOX2QpfMkq4
ili 4 komada Arsenalu,5 Leverkuzenu..
a evo nesto i za galijanijeve oci,znamo kako ga voli :)
https://www.youtube.com/watch?v=w1TAw9ViuwM
ili u finalima LS protiv Man Utd ...ima toga :).Al u pravu si,ovaj Ronaldov je mnogo lepsi i pre svega vazniji i protiv jaceg protivnika nego svi ovi Mesijevi :))

Terry

pre 8 godina

Mnogo sansi propustila Roma, realno rastavili su ove ljigavce!!! Ako Florentino Perez ne namesti Volsburg u cetvrtfinalu, Real ispada!

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Koji car ovaj Ronaldo, trci u kontru, 3-4 igraca Reala ispred njega a on nema nameru da doda, namesta se na sut hahaha. Legenda! Prevazisao je i Robena po sebicnosti. Btw, stadion vise ne zvizdi nego panici kad god je lopta kod njega.

Kosovo je Srbija!!

pre 8 godina

Sad ce poznavaoci fudbala da pricaju kako je Roma mali klub, nisam fan Ronalda, ni Mesija, vise volim Suareza, ali vi preterujete sa tim prozivanjem Ronalda, kako daje golove samo malim klubovima itd, jedan je Mesi, on na svakoj utakmici daje golove, pa ako je toliko lako, zasto onda neki drugi igraci ne ubacuju toliko golova "malim" ekipama? Uzivajte dok jos mozete u igrama ovih carobnjaka, tek kad se povuku videcete koliko su dobri bili!!!

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Evo i Ronaldo slavi Heseov gol hahaha, al vas je izdominirao Roni. Za to vreme druzina hobita promasuju penal za penalom hahaa.. To "Penaldo" je iz zavisti zapravo :) :)

Goran

pre 8 godina

Penalda pljuju i kad da neki gol, a penaldovci pitaju gde su pljuvaci, pa ko ce da ga ceni kad opet gol na srecu, da nije udarila lopta Florencija lagano bi je Scesni odbranio.

Barsa Barsa

pre 8 godina

Mogu reci da nisam video davno Real na ovolikom zalaganju kao u ovom mecu, sa puno trcanja u odbrani i u napadu, posebno Ronalda. Mozda je i zato, sto Realu ostalo samo da se bori za ligu sampiona. Roma nedorasla. Ipak mislim da ako Real ne bude imao srece u zrebu kao ovih zadnjih godina, i ne izvuku Benfiku Zenit ili Wolsburg, sa svima ostalima imace mnogo problema, gotovo nepremostivih.

Gospodin BOG Mr.Dr. Messi

pre 8 godina

(zavidni iskompleksirani ljudi)Ronalda bi trebalo da postujete na stranu njegovo ponasanje,ali sve sto je uradio do sada je za postovanje...

Mica

pre 8 godina

Sad me ne cudi sto je Barsa pojela Real pre par meseci, i onu jacu utakmicu sto su dobili protiv Psg-a, gol su dali posle greske , dajte Realu Espanjol i Levante da ih pune...

Ibrakadabra10

pre 8 godina

Pišem u 13-tom minute,
garantujem da Penaldinjo
nema šanse da da go na
utakmici. Prosto, mali je
igrač, nigde ga nema na
velikim utakmicama (ako je
ovo velika tekma).

P.S.
Do pre šest-sedam godina
fodbalski svet je imao
četiri ere a to su ere
u kojima su dominirali
Pele, Krojfova era,
Maradonina era, zatim
Zidanova era i na kraju
era velikog Mesija.
(Cole, 17. februar 2016 21:04) E Rodjacee, pozdravio te penaldinjo ..heheheheh

do kraja!!

pre 8 godina

Liga sampiona nazalost gubi car zbog velike razlike izmedju najjacih i ovih "jakih"...inace nije ni real vcrs bio sjajan jer da je onaj Salah malo bolji egzekitor 2 gola bi zabio...i zasto ova deca (petpostavljam) pisu kako je ronaldo najbolji svih vremena a nisu svesni da je ovaj koji sedi na klupi reala za njega izmislio fudbal...a i Mesi je bolji igrac

hehe

pre 8 godina

Kada bi nekako mogli da zabrane pisanje komentara ovima 2000+ god. koliko bi pametnije bilo citati ih...
Njima npr nije jasno kako neko moze navijati za Milan, Romu, Inter, Deportivo, Valensiju.....itd Vi znate uglavnom samo za Barsu i poneki za Real, e pa djeco postojao je fudbal i prije, i da, mnogo zanimljiviji i ljepsi.

Bayern najjaci

pre 8 godina

Dok vi pisete o Ronaldu,Wolfsburg ide dalje.Italijani naravno ispadaju a Nemci naravno prolaze.Wolfsburg se vec dokazao protiv Uniteda,to je za one koji bi napisali kako je Genk slab.A i taj "slab" Genk je izbacio nekog iz prvog/drugog sesira.

Gajetano

pre 8 godina

Kako Italijani znaju da ubiju fudbal, to niko drugi ne zna:) Ruku na srce, ova Roma i nema drugog izbora nego da stavi dupli katanac i proba iz kontre. Izvukli su maksimum iz sebe, na tome svaka cast, ali i pored toga nisu mogli nista cak ni protiv danas vrlo prosecnog Reala. Kvalitet italijanskog fudbala drasticno je opao u poslednjoj deceniji, sto je velika steta za fudbal u celini.

Ajde da sacekam i taj Bajern sledece nedelje (dobar test protiv Juvea), ali po onome sto sam video u ova dva dana Barsa i Real ce se setati kroz Ligu sampiona ove godine. Dok ne nalete jedan na drugog, a ondak ce da prsti.

P.S. Cestitke Ronaldu na fantasticnom golu, opovrgao je neke komentatore ovde na velicanstven nacin.

Pozdrav,

FCB

pre 8 godina

Napred Wolfsburg,pokazujmo snagu Bundes lige,jos jedan Nemac ide dalje.
P.S. Neko ce reci kako je Genk slab protivnik,pa Wolfsburg je jakog protivnika izbacio jos u grupi dok su drugi u grupi igrali sa raznim Genkovima.Pitanje je da li bi drugi i grupu presli da su imali United u grupi.

max

pre 8 godina

Šta je s ovim igračima Rome?? Imali su bar 2 sto% šanse i ne znaju iskoristiti. Baš su nekako sapeti i zgužvani. Eto, nisu iskoristili i baš sad gol za 0-2.

Big muff

pre 8 godina

Jel moguce da niko ne spominje nacin na koji je Ronaldo dao gol? Niste skontali da je lopta zakacila Florencija i zato imala onakvu putanju, a u suprotnom bi je Vojceh skinuo, videli ste koliko je bio blizu do odbrani i ovo. Ovo ne mogu zameriti Florenciju jer je odigrao pravo kapitenski i da su jos neki odigrali onako bio bi drugaciji ishod, kao na primer Salah, Dzeko, ovaj Peroti se trudio, ali kad decko ne zna da igra, fali mu tehnike, El Saravi - nedovoljno materijala za komentarisanje, mada nije bio los iako je imao onu jednu sansu 1 na 1, ali je dao predug for i ode sve u...

...

pre 8 godina

Nazalost Real prolazi.. 2. Kolo Zvezda-Santa Coloma 3. Kolo Zvezda-Copenhagen play-off Zvezda-Celtic Najteza grupa LS: Barcelona Dortmund Roma Zvezda, Najlaksa grupa : Ajax Shahtjor Plzen Zvezda
(Mare, 17. februar 2016 21:46)

A protv koga ce do finala ? xD

fcb

pre 8 godina

Ovo je i bilo ocekivano.Roma je na srecu prosla u osminu fiinala,realno je Bajer vise zasluzio.Roma je u grupi imala samo jednu pobedu i prosla dalje.Pa sta je tu neobicno sto je Real pobedio.To ne znaci da je Real prejak vec je Roma ocajna!

Arhivator

pre 8 godina

Samo mi nije jasno kako neko posle jedne utakmice u kojoj Ronaldo da lep gol može odmah da piše kako je bolji od Messija i kako je ovom poklonjena zlatna lopta. Ljudi, koliko god voleli Ronalda shvatite da trenutno ne postoji čovek na planeti koji igra bolje fudbal od Mesija. Ronalda možete porediti sa Neymarom i Suarezom, ali Messi je posebna kategorija. Inače, rutinski odrađen posao Reala, istu razliku očekujem u revanšu, a što se tiče Wolfsburga donekle očekivano. Sportski pozdrav!

iosonointerisa

pre 8 godina

Pre osam godina u nokaut fazi sastali su se Roma i Real. Prva utakmica je igrana u Rimu. Roma je tada forsirala igru bez klasičnog špica. Trener je bio Spalletti...

Sword_of_the_morning

pre 8 godina

wolfsburg-gent, ubi Boze. Prvo poluvreme 90% suteva 30 metara od gola. Kapa dole za Draxlera. Pitam se na koju foru igra ovaj nas Mitrovic i to jos LS. Ko se sretne sa bilo kojom od ovde dve ekipe, preparirace ih kao fazana.

branko

pre 8 godina

Ovaj Salah hitno da se prosledi u neki drugoligaški klub nakon ove utakmice. Kakve je on šanse propustio to je prestrašno. Da je Roma imala mesto njega Falkaa koji npr greje klupu (neće mi nikad bit jasno zašto, za mene jedan od najboljih napadača sveta) sad bi oni vodili 3-1.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Nazalost Real prolazi.. 2. Kolo Zvezda-Santa Coloma 3. Kolo Zvezda-Copenhagen play-off Zvezda-Celtic Najteza grupa LS: Barcelona Dortmund Roma Zvezda, Najlaksa grupa : Ajax Shahtjor Plzen Zvezda
(Mare, 17. februar 2016 21:46)

Hahaha! Ajd sad i sastav Zvezde po tvom ukusu.. Le Talek, Babunski, ijao kakva timcina! Hahhaha

Perun

pre 8 godina

Varan je bio impresivan u odbrani Reala,momak je počistio tri stopostotne šanse,prvo je u prvom pol. počistio klizećim loptu ispred mislim Perotija,potom je u drugom počistio ubacivanje Salaha ispred rominog igrača,da bi najposlije omeo Džeka pri stopostotnoj šansi taman toliko dovoljno da ovaj promaši.Sa druge strane Salah brz ko munja,ali mu tehnika nije najjača strana,čovjek u stopostotnoj šansi dva puta loše prima loptu.

Madrid

pre 8 godina

Dobro...pobeda je pobeda ali zabrinjava me igra...skoro nista nismo pokazali...igra bezidejna osim par akcija individualnih kod golova
a o obrani necu da trosim reci kad nam ovakva jadna roma stvori 5 izglednih sansi

fcb

pre 8 godina

Ovo je i bilo ocekivano.Roma je na srecu prosla u osminu fiinala,realno je Bajer vise zasluzio.Roma je u grupi imala samo jednu pobedu i prosla dalje.Pa sta je tu neobicno sto je Real pobedio.To ne znaci da je Real prejak vec je Roma ocajna!

samo_opusteno

pre 8 godina

Kakvi komentari, da se čovek zapita koliko šampiona ima ovde. Pljuju Ronalda a nisu ni gol postigli. Pišu penaldo a da penal nisu realizovali. Svaka čast izuzecima, unapred se izvinjavam. Ali ljudi. Čemu ovakvi komentari? Real je dominirao kad jeste, sad malo Barsa, pa ce neko opet drugi i tako u krug. Zašto ne gledate fudbal i uživate. I Barsu i Real i Liverpul i Arsenal. Bila je velika Serija A pa je i tamo bilo dosadnih utakmica. Dosta kukanja više.
A za Roma - Madrid, nekako mi se čini da rimljani dosta sitno biju, udaraju, igraju poput Atletika. A Spaleti, izgleda ga ne interesuje ova utakmica. Brate loše, jako loše.
I da, kao navijač Reala nervira me kada Ronaldo padne kao sto ume i odmah kod sudije. Ali ipak zaslužuje poštovanje za sve sto je do sada postigao.

Patnik

pre 8 godina

Najinteresantniji su mi ovi 'besni' likovi što se ovde istresaju u komentarima pljujući i Real i Barsu i sve živo, a veze s vezom o fudbalu nemaju.

sirovina

pre 8 godina

@Vlada...E sada zamisli da se fudbal igra vise od 10 godina.Pricas o kompleksima,a verovatno ne znas ni sta ta rec znaci.Pogledaj trofeje Barse i Reala i sve ce ti biti jasno.Uvek jedan klub ima svoju eru.Trenutno je to Barsa,mozda i najjaci u istoriji.Ali proce i to,doce neko drugi.Kada se samo setim Milana,koji je to klub bio,pa na sta je pa sada.Uzivaj u Barsi i mani se price o drugim klubovima.

kögel TIR.

pre 8 godina

Kakve majstorije mladog Julijana Drakslera .. auuu !!
Pa trpace germani samo tako jos dugo dugo sve ove najbolje u istoriji .. Jedva cekam dalje okrsaje.. :)

Danko

pre 8 godina

Nevezano za fudbalska desavanja na terenu,nije mi jasno zasto ovako ocajno navijanje navijaca Rome?Roma ima zaista veliki broj navijaca u Italiji,koji su nekada zaista pravili sjajnu atmosferu.Pun Olimpiko,preko 80 000 ljudi,igraju osminu finala LS sa visestrukim osvajacem,mozda i najvaznija utakmica dosadasnjeg dela sezona... a atmosfera nikakva.Cak su se u par navrata vise culi i navijaci Reala.Zaista mi cudno izgleda.

БоБаН

pre 8 godina

Defo objasni mi molim te koja je to steta za romu? Nisam fan ni jednih ni drugih al me zivo interesuje. Roma kao i Real nisu nista pokazali u prvom p. I nevidim za cim to roma treba da zali kao da su imali 100 sansi pa primili gol iz jednog suta. Lupas malo.

Хумска БГ

pre 8 godina

Овај Салах је обичан тркач и ништа више.Таман толико да се види да је на терену и то је то, нигде завршног паса, асистенције или гола, свеједно.Добро се открива и уме да дође до лопте али не и да нешто корисно уради са њом.Класичан вишак на терену.Колико би паметније било да су играли Ел Шарави и Џеко у тандему, мада мислим да је Реал свеједно прејак, навијао сам за Рому али једино што ми се допало је атмосфера на Олимпику, рекао бих једна од бољих у Европи.

Nemacko poslovanje

pre 8 godina

Kako se lepo posluje,prodas De Bruynea Manchesteru za veliki novac,a onda uzmes Draxlera koji zna znanje i jos ti pretekne puno novca.

Rimidalv

pre 8 godina

@ Danko: Navijanje je takvo, jer romini najvatreniji navijacu vec mesecima bojkotuju utakmice zbog uvedenog pravila da im se tribina "podeli" na vise odvojenih sektora

Che

pre 8 godina

Ne znam zbog čega mi ne objavljujete komentare u poslednje vreme, nevezano samo za sportsku rubriku.

Real ne toliko spektakularan, koliko je Roma bezidejna.

Od trenutno 155 komentara, samo 5-6 se odnosi na meč Gent-Volfsburg, a verujem da ima čitalaca koje interesuje da pročitaju komentar i za taj meč.

Molim Vas, odvajate vesti za naredne parove osmine, čisto da ne čitamo 140+ komentara o Ronaldu i Mesiju, odnosno Mesiju i Ronaldu...

bravo

pre 8 godina

@arhivator




bravo za komentar...kapiram da isto razmisljaju i misle svi normalni ljubitelji fudbala koji znaju malo vise o ovoj igri od ovih ostrascenih klinaca...

Gianni Comandini

pre 8 godina

sta sad ispade Roma koja ni u zlatnim danima Serie a ,nije u evropi imala znacajan rezultat,izgubi od Reala ,i sad to znaci da Calcio ne valja ?!Pa Sevila nije ni prosla grupu,pa niko ne kaze da je primera losa.Ajde da sacekamo Juve -Bayern ,i ostale u ligi evrope ,pa da vidimo gde je ko u ovom trenutku ))
pozz svim ljubiteljima Calcia