Sreda, 03.02.2016.

13:43

"Andrija će se odužiti klubu, makar iz svog džepa"

Krilni napadač Partizana Andrija Živković neće potpisati novi ugovor sve do leta kada ističe sadašnji jer ne želi da bude obuhvaćena i treća strana.

Izvor:

"Andrija æe se odužiti klubu, makar iz svog džepa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Partizanovac

pre 8 godina

Navijac sam Partizana i od kad znam za sebe navijam i volim Partizan. Zivkovicu, ne daj ni slomljeni nevazeci 1 dinar ovim nauljenim lopovima iz uprave Partizana! Neka plate oni od para koje su dobili za potpisivanje ugovora na stetu Partizana. Nakrali su se desetine miliona evra, pa je sad kriv Zivkovic ako Partizan propadne?! 100 miliona evra je Partizan zaradio od transfera igraca u poslednjih deset godina i opet je u minusu desetine miliona evra. Koliko su ukrali lopovi?

Predrag

pre 8 godina

"lepo je reko decko,oduzice se klubu finansiski pa makar iz svog dzepa i u cemu je onda problem?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chavez, 3. februar 2016 14:47)"

Pa problem je izgleda u tome sto ce mnogo vise da dobije ako se sam proda nego kada ga proda Partizan. On tako sada razmislja i zato pristaje da se oduzi Partizanu iz svog dzepa. Medjutim veliko je pitanje da se ne predje u racunu i da mu cena ne padne u junu mesecu.

ultrasrbin

pre 8 godina

mxyed, 3. februar 2016 14:24

A ti slepo verujes svima njima. Sta je to javno ponudjeno? Da li je Zile ostao iako je mogao da ode proslog leta? Da li nam je done LE, a bogami i pobede u istoj? Koliko je Partizan zaradio samo od toga? Ne kazem da je Jovica zlatan, ali kako mozes da tvrdis da stoji potpis Jovice na ugovoru sa 3 stranom. I gde su te pare koje su dobijene od Zahavija? Ko je u ime Partizana potpisao stetan ugovor? Ko se igrao Ziletovom karijerom i takvog igraca maltene poklonio Apolonu?

vodja kamila

pre 8 godina

Meni je neverovatna sva ova spanska serija u vezi Zivkovica.Pa onaj Pantic sa SOS kanala je jos od pocetka konstantno govorio o ovome u svojoj emisiji,a sada odjednom gledamo sapunicu.Prosla uprava napravila ovaj ugovor a ovi umesto da se obrate na njihovu adresu javno blate malog,jos histerisu da ce propasti zbog ta 2 miliona uz onoliku zaradu,dok u komsiluku dovode evropojacanja sa 4 puta vecim dugom.Ovo sto se radi u danasnjem fudbalu polako prevazilazi i dvedesete,godine fudbalskih radnika direktno iz podzemlja.

sale

pre 8 godina

Pa čovek je profesionalac. Šta očekujete da da svoj novac lopovima iz kluba? Dajte vi koji ga napadate svoje plate klubu. Nije čovek amater da igra za džabe.

Zlopamtilo

pre 8 godina

Kako je Partizan ovih dana kupio za cca pola miliona evra trećerazrednog Afrikanca koji je igrao na pozajmici u Kuvajtu ? Sa čijim oni parama u stvari rade?Naša liga i klubovi su odavno zreli za kriminalistčku istragu a potom ako nešto i neko preostane , za privatizaciju. Ovaj poslednji slučaj to nedvosmisleno potvrđuje. Mislim , svuda ima kriminala i korupcije , nedavno su zglajznuli čelnici FIFA i UEFA, ali ovde je toliko malo toga preostalo u sportu osim kriminala da je situacija besmislena.

xd

pre 8 godina

on vam se oduzio igrama ove sezone! da nije njega bili bi na sredini tabele u domacoj ligi a u ligi evrope ne biste ni imali onu sansu dalje da prodjete koji ste imali da nije bilo njega! podrska ziletu!

sharan

pre 8 godina

pritisak se najvise vrsi na ilijeva i upravu....jer menadzeri upravljaju svim klubovima u srbiji i zato klubovi i propadaju......klubovi na zapadu imaju svoju menadzersku sluzbu koja radi za klub i pravi samo ugovor klub -igrac i kad prodaju zarade obe strane ( nema parazita)

mozesmezvatikakogodhoces

pre 8 godina

Kako ja kapiram ovu situaciju: uprava Partizana napada Zivkovica bas iz razloga sto neka treca strana (verovatno krimogena) poseduje deo ugovora, i sto ce ta strana ostati bez kinte, a to ove iz uprave plasi...

ned

pre 8 godina

Sad je sve mnogo jasnije. Podrška Živkovićima. Niko ne sme ovo da radi mladom dečaku kao što je Andrija. Sve ih treba na sud. Zbog mobinga, pretnji, potpisivanja štetnih ugovora bez znanja igrača. Stidite se.

ned

pre 8 godina

Ma što ste svi navalili da čujete šta ima Andrija da kaže? Reći će i on kad dođe vreme a onda će sve da se zatrese, verujte mi. Ko zna šta je preživeo ovih zadnjih mesec dana. Vi što podržavate upravu kajaćete se kad čujete šta on ima da kaže

runner

pre 8 godina

Невероватно! Ето Јовица Живковић постао адвокат и заштитник свих профи играча. Шта каж:, "Сина му третирају к'о робу". Па шта су друго играчи у професионалним спортским клубовима него роба Што то не исприча Абрамовичу,Галијанију, Берлусконију и др. па да му се насмеју у брк. И откада то клуб нема право продати део свог процента коме хоће и када хоће? Не, него се ми у Србији још увек играмо капитализма социјалистичких принципима који са професионализмом немају благе везе. Исто тако не каже да је од суме коју је Вердер понудио Партизану (10 милиона) он за се и породицу тражио 8 милиона што је 80%. Оставити матичном клубу тек толико да измири обавезе према Захавију. Из његове приче испаде да су у Партизану све сами покварењаци а у осталим клубовима све саме поштењачине. како то да Грујић или Иванић нису чекали истек рокова по уговору да као и Андрија буду слободни играчи него су потписали нове уговоре а одмах потом отишли? Сумњам да су њихове породице узеле по 80% од уговорених трансфера. И ко после свега може да им верује да ће 1-ог јула потписати уговор на обострано задовоњство са Партизаном? Нико! Ова управа је већ једном испала наивна са Живковићима не би ваљалоо да јој се то опет деси.

Tuc

pre 8 godina

Tako i treba, neznam cemu tolika frka u Partizanu, ako stete po klub nece biti kad se ugovor potpise na leto neka sacekaju. A Zile ce ga potpisati i to su mogli da se dogovore na lep nacin, ovako se samo brukaju. Decko zasluzuje postovanje. Normalno je da ga porodica stiti kad je bio izigran i uvaljen ko zna kome i za koje pare bez njegovog znanja.

mxyed

pre 8 godina

Ne mora nista da daje partizanu ali makar je mogao da bude korektniji u celoj ovoj prici makar prema navijacima. Ne treba meni da kao navijacu da se obraca njegov otac vec upravo on.

SkechMajstor

pre 8 godina

Ja sam sa 18 hteo da idem na politicke nauke, gde znam da bi bio na birou 10godina i onda bi imao srece da se zapolim kao sekretarica, al me cale smarao i upisao i zavrsio informatiku. Dobio posao bez veze pre fakulteta i platom zadovoljan. Povucite paralelu.

mirko

pre 8 godina

gospodine jovice ;-) , vi ste potpisali andrijin ugovor sa partizanom. znali ste za kakav klubcic potpisujete i niste uradili nista da bar sa pravne strane obezbedite sina vec vam je bila zinula gu..ica za parama. pokrijte se usima i u glodarsku rupu

dr feelgood

pre 8 godina

sta bi rekao tata jovica kad bi mu se neko "slucajno", kao nekima, zakucao u automobil... cmizdri postenjacina zbog dve tri ostrije reci...

Judge

pre 8 godina

Iliev 41 utakmica 6 golova u evropskim takmičenjima za Partizan... za ŠEST SEZONA.... Živković 22 utakmice u evropskim takmičenjima za Partizan, 5 golova... svih pet u prošloj polusezoni. Pametnom dosta. Žile izdrži i nikad više nazad, pozdravlja te grobar od 38 godina staža.

ganci

pre 8 godina

svi su vam krivi samo ste vi divan otac. tako je to gospodine zivkovicu kada vodite vise racuna o svom dzepu nego o sinu. bitno da ste vi potpisali ugovor u andrijino ime sa lopovskim klubom i mislili da ste se obezbedili sa 25% od prodaje. steta sto niste mislili da ima alavijih ljudi od vas, pa pravno niste zastitili sina nego je svako mogao sa svojim delom ugovora da radi sta hoce. vasem sinu zelim sve najbolje a vama da nikada vise ni dinara u zivotu ne vidite jer ni sms necu poslati ako vam bude bilo potrebno

nik.

pre 8 godina

Realno ako Partizan odstrani Andriju iz tima samo će potvrditi da im je stalo do novca a ne do igrača i da će uraditi šta treba do dodju do novca. I ne treba sa njima da potpisuje ugovor, apsolutno razumem oca Andrije Živkovića, čovek ima sve validne argumente da se ponaša kako se ponaša dok to sa upravom nije slučaj, jedan dan apeluju da pomogne, drugi dan prete da će presedeti na klupi polusezonu, to se zove ucena!

logika

pre 8 godina

Logika govori
Da će Andrija u svakom slučaju biti najskuplji igrač Partizana
Ako u julu ostane u klubu to automatski znaci da će Partizan za njega izdvojiti 2,5 miliona plus dogovorena nova primanja. Ako ode s obzirom na okolnosti,bez ugovora,nešto ne vjerujem da će dati Partizanu više od 2,5 miliona
Sve u svemu Partizan neće zaraditi na Andriji ništa ...

MIxa

pre 8 godina

Mislim da shvatam celu priču, otac Živković (donekle je u pravu) neće sada da potpiše, ali mislim da hoće 1. jula i na taj način pomogne Partizanu, a ujedno da da do znanja da ne može to tako kako je predhodna uprava radila (mislim na potpis koji su stavili bez znanja Živkovića). Možda bi oni i sada potpisali, ali inat ili ti kapric im ne dozvoljavaju. Šta kažu, pojeli su oni g*na, sada i mi, pa niko neće da popusti, jer ko popusti prvi taj je izgubio. Dok uprava (neiskusna ili g*pa) misli da se svet okreće oko njih, pa se lupaju u prsa mi i samo mi, ali šta da se radi to je TV šou Država. Da ne bih ostalo samo na ovome, mislim da je najbolje pokrenuti sudski postupak protiv predhodne uprave pa da se izađe na čistac, a naravno i protiv Zahavija koji nije mogao da potpiše i ispalti novac bez potpisa ugovora svih aktera. Evo prilike da tužilaštvo reaguje i počne da uklanja kancer sa sportske scene.

dls

pre 8 godina

Njegov otac zeli da mali ode bez obeštećenja, jer će tako uzeti više para. Možda je to i uslov potencijalnih klubova da Andrija iz Partizana ode bez obeštećenja, u suprotnom neće ga kupiti i verovatno njegov otac igra na tu kartu.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Stani čoveče. Gde bi Živković bio bez Partizana? Dobio sve najbolje moguće uslove, dobio slobodu u igri da radi šta želi...i sad neće da se oduži klubu? Pa lepo neće ni imati treninge ni utakmice do juna, može da trči krugove u Teleoptiku, pa ako završi kao Pantić sami ste krivi.
(mare, 03. februar 2016 14:19)

Zile je jedan od retkih srpskih igraca koji ume da da gol. Napunio je kasu Partizana ove jeseni svojim partijama. Sto je onaj Grujic veci spasioc kluba, Zile plus doneo pobede i radost navijacima. Sav dug je isplacen, moze da ide gde god da pozeli.

PODRSKA ANDRIJI ZIVKOVICU!

ssss

pre 8 godina

Daj vise neka Andrija kaze hoce produziti ugovor u junu ili nece, kakva je ovo glupa prica od strane njegovog oca, neka se Andrija izjasni sta zeli, nije Andrija mutav, zna pricati, zasto samo citamo saopstenja Ilieva i Jovice koji vise ne znaju ni sta zele...Jovica ovo izjavi sada, a pre par dana menadzer Andrije, Djordjevic, kaze da Andrija nece produziti ugovor sa Partizanom. Na strani sam Andrije ali ovo sto rade nije u redu, ako nece produziti ugovor, treba ga poslati u Teleoptik zbog svih desavanja tj. zbog ostalih fudbalera i zbog samog kluba, ako zeli produziti sve je jasno, pustite nas ove demagogije.

mare

pre 8 godina

Stani čoveče. Gde bi Živković bio bez Partizana? Dobio sve najbolje moguće uslove, dobio slobodu u igri da radi šta želi...i sad neće da se oduži klubu? Pa lepo neće ni imati treninge ni utakmice do juna, može da trči krugove u Teleoptiku, pa ako završi kao Pantić sami ste krivi.

SSDuty

pre 8 godina

Cuvaj glavu, mali! Uzasne su sve ove manipulacije, a sve to zbog nesposobnosti ljudi koji nam vode, ne samo fudbal, vec i drzavu. Grobari su uz tebe i uz Partizan i istinskim vrednosti na kojima je on sagradjen!

leSa barGro

pre 8 godina

Bravo Zivkovici, novi ugovor na leto, bez lopova iz bivse i sadasnje uprave.Kad se Zile proda javno recite koliko je Partizan dobio posto ovi jedva cekaju da pokradu sve i uniste Partizan.Podrska Ziletu i Tomicu, uprava napolje!

bane

pre 8 godina

Kakva je ovo bolesna zemlja. Kako neko ima obraza da napada tog decaka. Pa on je kapite prvaka sveta. Tad su se svi slikali sa njim, a sada niko nece od citave drzave, i FSS i politicara da stane na stranu ovog momka. Neka ti sto ga napadaju pokusaju da budu prvaci sveta u bilo cemu, pa makar i klikerima, pa neka mu onda nesto prigovore. Sram nas sve bilo, u kakav smo se narod pretvorili.

mxyed

pre 8 godina

Jasno je ponudjeno da Andrija potpise ugovor bez trece strane pred tv kamerama, tako da nemojte da nas obmanjujete. Kao drugo,ako je taj ugovor sa Zahavijem stetan zasto stoji vas potpis Jovice ? Kao trece nije Iliev samo igrao fudbal vec je jedan od igraca koji su mnogo pruzili u partizanu. Uzmite biogragiju pa procitajte ako se ne secate.

One night in May

pre 8 godina

Kako moze sada da potpise ako sa Partizanom ima ugovor do jula.Jedino da ga Partizan proda.Ili nek potpise novi ugovor ili nek trenira sam kuci sa tatom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (premijerova liga, 3. februar 2016 14:14)

Sam tvoj nadimak objasnjava da mozga nemas i da o fudbalu ne znas bas nista.
Vec deceniju unazad sest meseci pre isteka ugovora igrac ima pravo da pregovara sa zainteresovanim klubovima i potpise novi ugovor koji je datiran dan po isteku aktuelnog...
Je l' su svi dervisi tako glupi il' smo to samo imali srece s tobom?

I puna podrska Zivkovicima!! Ne dajte nista trecoj strani, ona je Partizanov problem - FK Partizan je, bez znanja Zivkovica, umesao trecu stranu, sad neka resava problem.

bojan

pre 8 godina

ma bezi decko gledaj sebe, ako pomognes i svog dzepa pomoci ces lopove i licemere u upravi poput ovog ilieva i slicnih ili vodje navijaca koje imaju po 100 prijava vec a nekim cudom su na slobodi, bezi, ne okreci se i ne daj nikom nista, a nama kako bude sa ovim lopovima

Kriik

pre 8 godina

Grobari.. ličite mi na delije kada dozvolite da vam informeri razni i razne vucibatine iz kluba serviraju sta i kako treba da mislite.

CJ

pre 8 godina

Upravo,
Grobari,
Treneri,
Bivši igrači,
Sadašnji igrači,

SRAM VAS BILO SVE!!!
Andrija, sve najbolje u nastavku karijere a Partizanu želim revoluciju, da oteraju razne Ramazanije, Zahavije, Ilieve i ostale mešetare.
Zapitajte se malo gde bi bio klub da su Matiju, Adema, Stevane prodali po realnoj ceni a ne po 50 % nižoj kao što pokušavaju Žileta.

Nije saga ali jeste sapunica

pre 8 godina

Ne znam zašto je nova uprava kriva za ovo, mada su i Vazura i ostali tojanci bili zaduženi da CZ ove godine bude šampinjon i tako bih voleo da im vidim leđa, i ne razumem Jovicu, koji nije pravnik ali mu je neki pravnik ovo pisao, zašto govori u ime punoletnog sina? I navodi reči koje nije čuo - šta je Ilijev rekao njegovom sinu koji ima 19 godina. Inače, otac Jovica neće na izborima moći da glasa umesto sina, propisi su propisi.

bora

pre 8 godina

Ima i četvrta strana!!Burek-vinjak novinari.
Pa jel' Andrija vraćen sa Kipra,kako juče napisaste,ili nije!?? Jel' to Kinezima dao gol sa aerodroma?

delija

pre 8 godina

Dokle cete se igrati sa srpskom decom i srpskim fudbalom u celini?Napunite im glave avionima milionima i onda kad takav igrac,pun laznog samopouzdanja istrci na teren sacekaju ga mnogo netalentovaniji ali svesni i borbeniji igraci koji ga pojedu za uzinu!Luka Jovic i Andrija Zivkovic su zrtve fudbalske mafije!

premijerova liga

pre 8 godina

Kako moze sada da potpise ako sa Partizanom ima ugovor do jula.Jedino da ga Partizan proda.Ili nek potpise novi ugovor ili nek trenira sam kuci sa tatom.

Dirk

pre 8 godina

Niko ovde nije potpuno upravu ni uprava ni Zivkovici, znamo zasto uprava hoce pare i svi znamo da bi jako malo otislo partizanu ali i Zivkovici sigurno imaju korist i imaju neki dogovor sa menadzerima, mislim da nikome ovde Partizan nije na prvom mesto nego svako gleda sebe

adriano_galliani

pre 8 godina

Овај случај са Андријом је добро дошао да се види ко је ко и многи су разочарали. Али драго ми је да видим да су љубитељи спорта 100% на страни младог Андрије. ФК Партизан није имао таквог играча још од Јоветића, са тиме да је Андрија бољи него Јоветић у његовим годинама. Жиле, шта год да одлучиш сав нормалан свет је уз тебе, ти Партизану ниси дужан ништа!! Одвео си клуб у Лигу Европе и донео много бодова, рејтинга, коефицијента и новца. Живео Андрија Живковић!

bane

pre 8 godina

Kakva je ovo bolesna zemlja. Kako neko ima obraza da napada tog decaka. Pa on je kapite prvaka sveta. Tad su se svi slikali sa njim, a sada niko nece od citave drzave, i FSS i politicara da stane na stranu ovog momka. Neka ti sto ga napadaju pokusaju da budu prvaci sveta u bilo cemu, pa makar i klikerima, pa neka mu onda nesto prigovore. Sram nas sve bilo, u kakav smo se narod pretvorili.

SSDuty

pre 8 godina

Cuvaj glavu, mali! Uzasne su sve ove manipulacije, a sve to zbog nesposobnosti ljudi koji nam vode, ne samo fudbal, vec i drzavu. Grobari su uz tebe i uz Partizan i istinskim vrednosti na kojima je on sagradjen!

delija

pre 8 godina

Dokle cete se igrati sa srpskom decom i srpskim fudbalom u celini?Napunite im glave avionima milionima i onda kad takav igrac,pun laznog samopouzdanja istrci na teren sacekaju ga mnogo netalentovaniji ali svesni i borbeniji igraci koji ga pojedu za uzinu!Luka Jovic i Andrija Zivkovic su zrtve fudbalske mafije!

Judge

pre 8 godina

Iliev 41 utakmica 6 golova u evropskim takmičenjima za Partizan... za ŠEST SEZONA.... Živković 22 utakmice u evropskim takmičenjima za Partizan, 5 golova... svih pet u prošloj polusezoni. Pametnom dosta. Žile izdrži i nikad više nazad, pozdravlja te grobar od 38 godina staža.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Stani čoveče. Gde bi Živković bio bez Partizana? Dobio sve najbolje moguće uslove, dobio slobodu u igri da radi šta želi...i sad neće da se oduži klubu? Pa lepo neće ni imati treninge ni utakmice do juna, može da trči krugove u Teleoptiku, pa ako završi kao Pantić sami ste krivi.
(mare, 03. februar 2016 14:19)

Zile je jedan od retkih srpskih igraca koji ume da da gol. Napunio je kasu Partizana ove jeseni svojim partijama. Sto je onaj Grujic veci spasioc kluba, Zile plus doneo pobede i radost navijacima. Sav dug je isplacen, moze da ide gde god da pozeli.

PODRSKA ANDRIJI ZIVKOVICU!

logika

pre 8 godina

Logika govori
Da će Andrija u svakom slučaju biti najskuplji igrač Partizana
Ako u julu ostane u klubu to automatski znaci da će Partizan za njega izdvojiti 2,5 miliona plus dogovorena nova primanja. Ako ode s obzirom na okolnosti,bez ugovora,nešto ne vjerujem da će dati Partizanu više od 2,5 miliona
Sve u svemu Partizan neće zaraditi na Andriji ništa ...

adriano_galliani

pre 8 godina

Овај случај са Андријом је добро дошао да се види ко је ко и многи су разочарали. Али драго ми је да видим да су љубитељи спорта 100% на страни младог Андрије. ФК Партизан није имао таквог играча још од Јоветића, са тиме да је Андрија бољи него Јоветић у његовим годинама. Жиле, шта год да одлучиш сав нормалан свет је уз тебе, ти Партизану ниси дужан ништа!! Одвео си клуб у Лигу Европе и донео много бодова, рејтинга, коефицијента и новца. Живео Андрија Живковић!

nik.

pre 8 godina

Realno ako Partizan odstrani Andriju iz tima samo će potvrditi da im je stalo do novca a ne do igrača i da će uraditi šta treba do dodju do novca. I ne treba sa njima da potpisuje ugovor, apsolutno razumem oca Andrije Živkovića, čovek ima sve validne argumente da se ponaša kako se ponaša dok to sa upravom nije slučaj, jedan dan apeluju da pomogne, drugi dan prete da će presedeti na klupi polusezonu, to se zove ucena!

CJ

pre 8 godina

Upravo,
Grobari,
Treneri,
Bivši igrači,
Sadašnji igrači,

SRAM VAS BILO SVE!!!
Andrija, sve najbolje u nastavku karijere a Partizanu želim revoluciju, da oteraju razne Ramazanije, Zahavije, Ilieve i ostale mešetare.
Zapitajte se malo gde bi bio klub da su Matiju, Adema, Stevane prodali po realnoj ceni a ne po 50 % nižoj kao što pokušavaju Žileta.

One night in May

pre 8 godina

Kako moze sada da potpise ako sa Partizanom ima ugovor do jula.Jedino da ga Partizan proda.Ili nek potpise novi ugovor ili nek trenira sam kuci sa tatom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (premijerova liga, 3. februar 2016 14:14)

Sam tvoj nadimak objasnjava da mozga nemas i da o fudbalu ne znas bas nista.
Vec deceniju unazad sest meseci pre isteka ugovora igrac ima pravo da pregovara sa zainteresovanim klubovima i potpise novi ugovor koji je datiran dan po isteku aktuelnog...
Je l' su svi dervisi tako glupi il' smo to samo imali srece s tobom?

I puna podrska Zivkovicima!! Ne dajte nista trecoj strani, ona je Partizanov problem - FK Partizan je, bez znanja Zivkovica, umesao trecu stranu, sad neka resava problem.

SkechMajstor

pre 8 godina

Ja sam sa 18 hteo da idem na politicke nauke, gde znam da bi bio na birou 10godina i onda bi imao srece da se zapolim kao sekretarica, al me cale smarao i upisao i zavrsio informatiku. Dobio posao bez veze pre fakulteta i platom zadovoljan. Povucite paralelu.

leSa barGro

pre 8 godina

Bravo Zivkovici, novi ugovor na leto, bez lopova iz bivse i sadasnje uprave.Kad se Zile proda javno recite koliko je Partizan dobio posto ovi jedva cekaju da pokradu sve i uniste Partizan.Podrska Ziletu i Tomicu, uprava napolje!

bora

pre 8 godina

Ima i četvrta strana!!Burek-vinjak novinari.
Pa jel' Andrija vraćen sa Kipra,kako juče napisaste,ili nije!?? Jel' to Kinezima dao gol sa aerodroma?

sale

pre 8 godina

Pa čovek je profesionalac. Šta očekujete da da svoj novac lopovima iz kluba? Dajte vi koji ga napadate svoje plate klubu. Nije čovek amater da igra za džabe.

bojan

pre 8 godina

ma bezi decko gledaj sebe, ako pomognes i svog dzepa pomoci ces lopove i licemere u upravi poput ovog ilieva i slicnih ili vodje navijaca koje imaju po 100 prijava vec a nekim cudom su na slobodi, bezi, ne okreci se i ne daj nikom nista, a nama kako bude sa ovim lopovima

ned

pre 8 godina

Sad je sve mnogo jasnije. Podrška Živkovićima. Niko ne sme ovo da radi mladom dečaku kao što je Andrija. Sve ih treba na sud. Zbog mobinga, pretnji, potpisivanja štetnih ugovora bez znanja igrača. Stidite se.

Tuc

pre 8 godina

Tako i treba, neznam cemu tolika frka u Partizanu, ako stete po klub nece biti kad se ugovor potpise na leto neka sacekaju. A Zile ce ga potpisati i to su mogli da se dogovore na lep nacin, ovako se samo brukaju. Decko zasluzuje postovanje. Normalno je da ga porodica stiti kad je bio izigran i uvaljen ko zna kome i za koje pare bez njegovog znanja.

mare

pre 8 godina

Stani čoveče. Gde bi Živković bio bez Partizana? Dobio sve najbolje moguće uslove, dobio slobodu u igri da radi šta želi...i sad neće da se oduži klubu? Pa lepo neće ni imati treninge ni utakmice do juna, može da trči krugove u Teleoptiku, pa ako završi kao Pantić sami ste krivi.

ned

pre 8 godina

Ma što ste svi navalili da čujete šta ima Andrija da kaže? Reći će i on kad dođe vreme a onda će sve da se zatrese, verujte mi. Ko zna šta je preživeo ovih zadnjih mesec dana. Vi što podržavate upravu kajaćete se kad čujete šta on ima da kaže

MIxa

pre 8 godina

Mislim da shvatam celu priču, otac Živković (donekle je u pravu) neće sada da potpiše, ali mislim da hoće 1. jula i na taj način pomogne Partizanu, a ujedno da da do znanja da ne može to tako kako je predhodna uprava radila (mislim na potpis koji su stavili bez znanja Živkovića). Možda bi oni i sada potpisali, ali inat ili ti kapric im ne dozvoljavaju. Šta kažu, pojeli su oni g*na, sada i mi, pa niko neće da popusti, jer ko popusti prvi taj je izgubio. Dok uprava (neiskusna ili g*pa) misli da se svet okreće oko njih, pa se lupaju u prsa mi i samo mi, ali šta da se radi to je TV šou Država. Da ne bih ostalo samo na ovome, mislim da je najbolje pokrenuti sudski postupak protiv predhodne uprave pa da se izađe na čistac, a naravno i protiv Zahavija koji nije mogao da potpiše i ispalti novac bez potpisa ugovora svih aktera. Evo prilike da tužilaštvo reaguje i počne da uklanja kancer sa sportske scene.

mozesmezvatikakogodhoces

pre 8 godina

Kako ja kapiram ovu situaciju: uprava Partizana napada Zivkovica bas iz razloga sto neka treca strana (verovatno krimogena) poseduje deo ugovora, i sto ce ta strana ostati bez kinte, a to ove iz uprave plasi...

vodja kamila

pre 8 godina

Meni je neverovatna sva ova spanska serija u vezi Zivkovica.Pa onaj Pantic sa SOS kanala je jos od pocetka konstantno govorio o ovome u svojoj emisiji,a sada odjednom gledamo sapunicu.Prosla uprava napravila ovaj ugovor a ovi umesto da se obrate na njihovu adresu javno blate malog,jos histerisu da ce propasti zbog ta 2 miliona uz onoliku zaradu,dok u komsiluku dovode evropojacanja sa 4 puta vecim dugom.Ovo sto se radi u danasnjem fudbalu polako prevazilazi i dvedesete,godine fudbalskih radnika direktno iz podzemlja.

Kriik

pre 8 godina

Grobari.. ličite mi na delije kada dozvolite da vam informeri razni i razne vucibatine iz kluba serviraju sta i kako treba da mislite.

Zlopamtilo

pre 8 godina

Kako je Partizan ovih dana kupio za cca pola miliona evra trećerazrednog Afrikanca koji je igrao na pozajmici u Kuvajtu ? Sa čijim oni parama u stvari rade?Naša liga i klubovi su odavno zreli za kriminalistčku istragu a potom ako nešto i neko preostane , za privatizaciju. Ovaj poslednji slučaj to nedvosmisleno potvrđuje. Mislim , svuda ima kriminala i korupcije , nedavno su zglajznuli čelnici FIFA i UEFA, ali ovde je toliko malo toga preostalo u sportu osim kriminala da je situacija besmislena.

xd

pre 8 godina

on vam se oduzio igrama ove sezone! da nije njega bili bi na sredini tabele u domacoj ligi a u ligi evrope ne biste ni imali onu sansu dalje da prodjete koji ste imali da nije bilo njega! podrska ziletu!

sharan

pre 8 godina

pritisak se najvise vrsi na ilijeva i upravu....jer menadzeri upravljaju svim klubovima u srbiji i zato klubovi i propadaju......klubovi na zapadu imaju svoju menadzersku sluzbu koja radi za klub i pravi samo ugovor klub -igrac i kad prodaju zarade obe strane ( nema parazita)

runner

pre 8 godina

Невероватно! Ето Јовица Живковић постао адвокат и заштитник свих профи играча. Шта каж:, "Сина му третирају к'о робу". Па шта су друго играчи у професионалним спортским клубовима него роба Што то не исприча Абрамовичу,Галијанију, Берлусконију и др. па да му се насмеју у брк. И откада то клуб нема право продати део свог процента коме хоће и када хоће? Не, него се ми у Србији још увек играмо капитализма социјалистичких принципима који са професионализмом немају благе везе. Исто тако не каже да је од суме коју је Вердер понудио Партизану (10 милиона) он за се и породицу тражио 8 милиона што је 80%. Оставити матичном клубу тек толико да измири обавезе према Захавију. Из његове приче испаде да су у Партизану све сами покварењаци а у осталим клубовима све саме поштењачине. како то да Грујић или Иванић нису чекали истек рокова по уговору да као и Андрија буду слободни играчи него су потписали нове уговоре а одмах потом отишли? Сумњам да су њихове породице узеле по 80% од уговорених трансфера. И ко после свега може да им верује да ће 1-ог јула потписати уговор на обострано задовоњство са Партизаном? Нико! Ова управа је већ једном испала наивна са Живковићима не би ваљалоо да јој се то опет деси.

ultrasrbin

pre 8 godina

mxyed, 3. februar 2016 14:24

A ti slepo verujes svima njima. Sta je to javno ponudjeno? Da li je Zile ostao iako je mogao da ode proslog leta? Da li nam je done LE, a bogami i pobede u istoj? Koliko je Partizan zaradio samo od toga? Ne kazem da je Jovica zlatan, ali kako mozes da tvrdis da stoji potpis Jovice na ugovoru sa 3 stranom. I gde su te pare koje su dobijene od Zahavija? Ko je u ime Partizana potpisao stetan ugovor? Ko se igrao Ziletovom karijerom i takvog igraca maltene poklonio Apolonu?

premijerova liga

pre 8 godina

Kako moze sada da potpise ako sa Partizanom ima ugovor do jula.Jedino da ga Partizan proda.Ili nek potpise novi ugovor ili nek trenira sam kuci sa tatom.

Dirk

pre 8 godina

Niko ovde nije potpuno upravu ni uprava ni Zivkovici, znamo zasto uprava hoce pare i svi znamo da bi jako malo otislo partizanu ali i Zivkovici sigurno imaju korist i imaju neki dogovor sa menadzerima, mislim da nikome ovde Partizan nije na prvom mesto nego svako gleda sebe

ssss

pre 8 godina

Daj vise neka Andrija kaze hoce produziti ugovor u junu ili nece, kakva je ovo glupa prica od strane njegovog oca, neka se Andrija izjasni sta zeli, nije Andrija mutav, zna pricati, zasto samo citamo saopstenja Ilieva i Jovice koji vise ne znaju ni sta zele...Jovica ovo izjavi sada, a pre par dana menadzer Andrije, Djordjevic, kaze da Andrija nece produziti ugovor sa Partizanom. Na strani sam Andrije ali ovo sto rade nije u redu, ako nece produziti ugovor, treba ga poslati u Teleoptik zbog svih desavanja tj. zbog ostalih fudbalera i zbog samog kluba, ako zeli produziti sve je jasno, pustite nas ove demagogije.

Nije saga ali jeste sapunica

pre 8 godina

Ne znam zašto je nova uprava kriva za ovo, mada su i Vazura i ostali tojanci bili zaduženi da CZ ove godine bude šampinjon i tako bih voleo da im vidim leđa, i ne razumem Jovicu, koji nije pravnik ali mu je neki pravnik ovo pisao, zašto govori u ime punoletnog sina? I navodi reči koje nije čuo - šta je Ilijev rekao njegovom sinu koji ima 19 godina. Inače, otac Jovica neće na izborima moći da glasa umesto sina, propisi su propisi.

dls

pre 8 godina

Njegov otac zeli da mali ode bez obeštećenja, jer će tako uzeti više para. Možda je to i uslov potencijalnih klubova da Andrija iz Partizana ode bez obeštećenja, u suprotnom neće ga kupiti i verovatno njegov otac igra na tu kartu.

mxyed

pre 8 godina

Ne mora nista da daje partizanu ali makar je mogao da bude korektniji u celoj ovoj prici makar prema navijacima. Ne treba meni da kao navijacu da se obraca njegov otac vec upravo on.

Partizanovac

pre 8 godina

Navijac sam Partizana i od kad znam za sebe navijam i volim Partizan. Zivkovicu, ne daj ni slomljeni nevazeci 1 dinar ovim nauljenim lopovima iz uprave Partizana! Neka plate oni od para koje su dobili za potpisivanje ugovora na stetu Partizana. Nakrali su se desetine miliona evra, pa je sad kriv Zivkovic ako Partizan propadne?! 100 miliona evra je Partizan zaradio od transfera igraca u poslednjih deset godina i opet je u minusu desetine miliona evra. Koliko su ukrali lopovi?

mxyed

pre 8 godina

Jasno je ponudjeno da Andrija potpise ugovor bez trece strane pred tv kamerama, tako da nemojte da nas obmanjujete. Kao drugo,ako je taj ugovor sa Zahavijem stetan zasto stoji vas potpis Jovice ? Kao trece nije Iliev samo igrao fudbal vec je jedan od igraca koji su mnogo pruzili u partizanu. Uzmite biogragiju pa procitajte ako se ne secate.

dr feelgood

pre 8 godina

sta bi rekao tata jovica kad bi mu se neko "slucajno", kao nekima, zakucao u automobil... cmizdri postenjacina zbog dve tri ostrije reci...

ganci

pre 8 godina

svi su vam krivi samo ste vi divan otac. tako je to gospodine zivkovicu kada vodite vise racuna o svom dzepu nego o sinu. bitno da ste vi potpisali ugovor u andrijino ime sa lopovskim klubom i mislili da ste se obezbedili sa 25% od prodaje. steta sto niste mislili da ima alavijih ljudi od vas, pa pravno niste zastitili sina nego je svako mogao sa svojim delom ugovora da radi sta hoce. vasem sinu zelim sve najbolje a vama da nikada vise ni dinara u zivotu ne vidite jer ni sms necu poslati ako vam bude bilo potrebno

mirko

pre 8 godina

gospodine jovice ;-) , vi ste potpisali andrijin ugovor sa partizanom. znali ste za kakav klubcic potpisujete i niste uradili nista da bar sa pravne strane obezbedite sina vec vam je bila zinula gu..ica za parama. pokrijte se usima i u glodarsku rupu

Predrag

pre 8 godina

"lepo je reko decko,oduzice se klubu finansiski pa makar iz svog dzepa i u cemu je onda problem?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chavez, 3. februar 2016 14:47)"

Pa problem je izgleda u tome sto ce mnogo vise da dobije ako se sam proda nego kada ga proda Partizan. On tako sada razmislja i zato pristaje da se oduzi Partizanu iz svog dzepa. Medjutim veliko je pitanje da se ne predje u racunu i da mu cena ne padne u junu mesecu.

mare

pre 8 godina

Stani čoveče. Gde bi Živković bio bez Partizana? Dobio sve najbolje moguće uslove, dobio slobodu u igri da radi šta želi...i sad neće da se oduži klubu? Pa lepo neće ni imati treninge ni utakmice do juna, može da trči krugove u Teleoptiku, pa ako završi kao Pantić sami ste krivi.

premijerova liga

pre 8 godina

Kako moze sada da potpise ako sa Partizanom ima ugovor do jula.Jedino da ga Partizan proda.Ili nek potpise novi ugovor ili nek trenira sam kuci sa tatom.

mxyed

pre 8 godina

Jasno je ponudjeno da Andrija potpise ugovor bez trece strane pred tv kamerama, tako da nemojte da nas obmanjujete. Kao drugo,ako je taj ugovor sa Zahavijem stetan zasto stoji vas potpis Jovice ? Kao trece nije Iliev samo igrao fudbal vec je jedan od igraca koji su mnogo pruzili u partizanu. Uzmite biogragiju pa procitajte ako se ne secate.

runner

pre 8 godina

Невероватно! Ето Јовица Живковић постао адвокат и заштитник свих профи играча. Шта каж:, "Сина му третирају к'о робу". Па шта су друго играчи у професионалним спортским клубовима него роба Што то не исприча Абрамовичу,Галијанију, Берлусконију и др. па да му се насмеју у брк. И откада то клуб нема право продати део свог процента коме хоће и када хоће? Не, него се ми у Србији још увек играмо капитализма социјалистичких принципима који са професионализмом немају благе везе. Исто тако не каже да је од суме коју је Вердер понудио Партизану (10 милиона) он за се и породицу тражио 8 милиона што је 80%. Оставити матичном клубу тек толико да измири обавезе према Захавију. Из његове приче испаде да су у Партизану све сами покварењаци а у осталим клубовима све саме поштењачине. како то да Грујић или Иванић нису чекали истек рокова по уговору да као и Андрија буду слободни играчи него су потписали нове уговоре а одмах потом отишли? Сумњам да су њихове породице узеле по 80% од уговорених трансфера. И ко после свега може да им верује да ће 1-ог јула потписати уговор на обострано задовоњство са Партизаном? Нико! Ова управа је већ једном испала наивна са Живковићима не би ваљалоо да јој се то опет деси.

Nije saga ali jeste sapunica

pre 8 godina

Ne znam zašto je nova uprava kriva za ovo, mada su i Vazura i ostali tojanci bili zaduženi da CZ ove godine bude šampinjon i tako bih voleo da im vidim leđa, i ne razumem Jovicu, koji nije pravnik ali mu je neki pravnik ovo pisao, zašto govori u ime punoletnog sina? I navodi reči koje nije čuo - šta je Ilijev rekao njegovom sinu koji ima 19 godina. Inače, otac Jovica neće na izborima moći da glasa umesto sina, propisi su propisi.

ssss

pre 8 godina

Daj vise neka Andrija kaze hoce produziti ugovor u junu ili nece, kakva je ovo glupa prica od strane njegovog oca, neka se Andrija izjasni sta zeli, nije Andrija mutav, zna pricati, zasto samo citamo saopstenja Ilieva i Jovice koji vise ne znaju ni sta zele...Jovica ovo izjavi sada, a pre par dana menadzer Andrije, Djordjevic, kaze da Andrija nece produziti ugovor sa Partizanom. Na strani sam Andrije ali ovo sto rade nije u redu, ako nece produziti ugovor, treba ga poslati u Teleoptik zbog svih desavanja tj. zbog ostalih fudbalera i zbog samog kluba, ako zeli produziti sve je jasno, pustite nas ove demagogije.

dls

pre 8 godina

Njegov otac zeli da mali ode bez obeštećenja, jer će tako uzeti više para. Možda je to i uslov potencijalnih klubova da Andrija iz Partizana ode bez obeštećenja, u suprotnom neće ga kupiti i verovatno njegov otac igra na tu kartu.

mxyed

pre 8 godina

Ne mora nista da daje partizanu ali makar je mogao da bude korektniji u celoj ovoj prici makar prema navijacima. Ne treba meni da kao navijacu da se obraca njegov otac vec upravo on.

Dirk

pre 8 godina

Niko ovde nije potpuno upravu ni uprava ni Zivkovici, znamo zasto uprava hoce pare i svi znamo da bi jako malo otislo partizanu ali i Zivkovici sigurno imaju korist i imaju neki dogovor sa menadzerima, mislim da nikome ovde Partizan nije na prvom mesto nego svako gleda sebe

dr feelgood

pre 8 godina

sta bi rekao tata jovica kad bi mu se neko "slucajno", kao nekima, zakucao u automobil... cmizdri postenjacina zbog dve tri ostrije reci...

bane

pre 8 godina

Kakva je ovo bolesna zemlja. Kako neko ima obraza da napada tog decaka. Pa on je kapite prvaka sveta. Tad su se svi slikali sa njim, a sada niko nece od citave drzave, i FSS i politicara da stane na stranu ovog momka. Neka ti sto ga napadaju pokusaju da budu prvaci sveta u bilo cemu, pa makar i klikerima, pa neka mu onda nesto prigovore. Sram nas sve bilo, u kakav smo se narod pretvorili.

mirko

pre 8 godina

gospodine jovice ;-) , vi ste potpisali andrijin ugovor sa partizanom. znali ste za kakav klubcic potpisujete i niste uradili nista da bar sa pravne strane obezbedite sina vec vam je bila zinula gu..ica za parama. pokrijte se usima i u glodarsku rupu

ganci

pre 8 godina

svi su vam krivi samo ste vi divan otac. tako je to gospodine zivkovicu kada vodite vise racuna o svom dzepu nego o sinu. bitno da ste vi potpisali ugovor u andrijino ime sa lopovskim klubom i mislili da ste se obezbedili sa 25% od prodaje. steta sto niste mislili da ima alavijih ljudi od vas, pa pravno niste zastitili sina nego je svako mogao sa svojim delom ugovora da radi sta hoce. vasem sinu zelim sve najbolje a vama da nikada vise ni dinara u zivotu ne vidite jer ni sms necu poslati ako vam bude bilo potrebno

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Stani čoveče. Gde bi Živković bio bez Partizana? Dobio sve najbolje moguće uslove, dobio slobodu u igri da radi šta želi...i sad neće da se oduži klubu? Pa lepo neće ni imati treninge ni utakmice do juna, može da trči krugove u Teleoptiku, pa ako završi kao Pantić sami ste krivi.
(mare, 03. februar 2016 14:19)

Zile je jedan od retkih srpskih igraca koji ume da da gol. Napunio je kasu Partizana ove jeseni svojim partijama. Sto je onaj Grujic veci spasioc kluba, Zile plus doneo pobede i radost navijacima. Sav dug je isplacen, moze da ide gde god da pozeli.

PODRSKA ANDRIJI ZIVKOVICU!

Judge

pre 8 godina

Iliev 41 utakmica 6 golova u evropskim takmičenjima za Partizan... za ŠEST SEZONA.... Živković 22 utakmice u evropskim takmičenjima za Partizan, 5 golova... svih pet u prošloj polusezoni. Pametnom dosta. Žile izdrži i nikad više nazad, pozdravlja te grobar od 38 godina staža.

delija

pre 8 godina

Dokle cete se igrati sa srpskom decom i srpskim fudbalom u celini?Napunite im glave avionima milionima i onda kad takav igrac,pun laznog samopouzdanja istrci na teren sacekaju ga mnogo netalentovaniji ali svesni i borbeniji igraci koji ga pojedu za uzinu!Luka Jovic i Andrija Zivkovic su zrtve fudbalske mafije!

logika

pre 8 godina

Logika govori
Da će Andrija u svakom slučaju biti najskuplji igrač Partizana
Ako u julu ostane u klubu to automatski znaci da će Partizan za njega izdvojiti 2,5 miliona plus dogovorena nova primanja. Ako ode s obzirom na okolnosti,bez ugovora,nešto ne vjerujem da će dati Partizanu više od 2,5 miliona
Sve u svemu Partizan neće zaraditi na Andriji ništa ...

SkechMajstor

pre 8 godina

Ja sam sa 18 hteo da idem na politicke nauke, gde znam da bi bio na birou 10godina i onda bi imao srece da se zapolim kao sekretarica, al me cale smarao i upisao i zavrsio informatiku. Dobio posao bez veze pre fakulteta i platom zadovoljan. Povucite paralelu.

SSDuty

pre 8 godina

Cuvaj glavu, mali! Uzasne su sve ove manipulacije, a sve to zbog nesposobnosti ljudi koji nam vode, ne samo fudbal, vec i drzavu. Grobari su uz tebe i uz Partizan i istinskim vrednosti na kojima je on sagradjen!

ned

pre 8 godina

Ma što ste svi navalili da čujete šta ima Andrija da kaže? Reći će i on kad dođe vreme a onda će sve da se zatrese, verujte mi. Ko zna šta je preživeo ovih zadnjih mesec dana. Vi što podržavate upravu kajaćete se kad čujete šta on ima da kaže

ned

pre 8 godina

Sad je sve mnogo jasnije. Podrška Živkovićima. Niko ne sme ovo da radi mladom dečaku kao što je Andrija. Sve ih treba na sud. Zbog mobinga, pretnji, potpisivanja štetnih ugovora bez znanja igrača. Stidite se.

xd

pre 8 godina

on vam se oduzio igrama ove sezone! da nije njega bili bi na sredini tabele u domacoj ligi a u ligi evrope ne biste ni imali onu sansu dalje da prodjete koji ste imali da nije bilo njega! podrska ziletu!

adriano_galliani

pre 8 godina

Овај случај са Андријом је добро дошао да се види ко је ко и многи су разочарали. Али драго ми је да видим да су љубитељи спорта 100% на страни младог Андрије. ФК Партизан није имао таквог играча још од Јоветића, са тиме да је Андрија бољи него Јоветић у његовим годинама. Жиле, шта год да одлучиш сав нормалан свет је уз тебе, ти Партизану ниси дужан ништа!! Одвео си клуб у Лигу Европе и донео много бодова, рејтинга, коефицијента и новца. Живео Андрија Живковић!

Tuc

pre 8 godina

Tako i treba, neznam cemu tolika frka u Partizanu, ako stete po klub nece biti kad se ugovor potpise na leto neka sacekaju. A Zile ce ga potpisati i to su mogli da se dogovore na lep nacin, ovako se samo brukaju. Decko zasluzuje postovanje. Normalno je da ga porodica stiti kad je bio izigran i uvaljen ko zna kome i za koje pare bez njegovog znanja.

MIxa

pre 8 godina

Mislim da shvatam celu priču, otac Živković (donekle je u pravu) neće sada da potpiše, ali mislim da hoće 1. jula i na taj način pomogne Partizanu, a ujedno da da do znanja da ne može to tako kako je predhodna uprava radila (mislim na potpis koji su stavili bez znanja Živkovića). Možda bi oni i sada potpisali, ali inat ili ti kapric im ne dozvoljavaju. Šta kažu, pojeli su oni g*na, sada i mi, pa niko neće da popusti, jer ko popusti prvi taj je izgubio. Dok uprava (neiskusna ili g*pa) misli da se svet okreće oko njih, pa se lupaju u prsa mi i samo mi, ali šta da se radi to je TV šou Država. Da ne bih ostalo samo na ovome, mislim da je najbolje pokrenuti sudski postupak protiv predhodne uprave pa da se izađe na čistac, a naravno i protiv Zahavija koji nije mogao da potpiše i ispalti novac bez potpisa ugovora svih aktera. Evo prilike da tužilaštvo reaguje i počne da uklanja kancer sa sportske scene.

One night in May

pre 8 godina

Kako moze sada da potpise ako sa Partizanom ima ugovor do jula.Jedino da ga Partizan proda.Ili nek potpise novi ugovor ili nek trenira sam kuci sa tatom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (premijerova liga, 3. februar 2016 14:14)

Sam tvoj nadimak objasnjava da mozga nemas i da o fudbalu ne znas bas nista.
Vec deceniju unazad sest meseci pre isteka ugovora igrac ima pravo da pregovara sa zainteresovanim klubovima i potpise novi ugovor koji je datiran dan po isteku aktuelnog...
Je l' su svi dervisi tako glupi il' smo to samo imali srece s tobom?

I puna podrska Zivkovicima!! Ne dajte nista trecoj strani, ona je Partizanov problem - FK Partizan je, bez znanja Zivkovica, umesao trecu stranu, sad neka resava problem.

Zlopamtilo

pre 8 godina

Kako je Partizan ovih dana kupio za cca pola miliona evra trećerazrednog Afrikanca koji je igrao na pozajmici u Kuvajtu ? Sa čijim oni parama u stvari rade?Naša liga i klubovi su odavno zreli za kriminalistčku istragu a potom ako nešto i neko preostane , za privatizaciju. Ovaj poslednji slučaj to nedvosmisleno potvrđuje. Mislim , svuda ima kriminala i korupcije , nedavno su zglajznuli čelnici FIFA i UEFA, ali ovde je toliko malo toga preostalo u sportu osim kriminala da je situacija besmislena.

sale

pre 8 godina

Pa čovek je profesionalac. Šta očekujete da da svoj novac lopovima iz kluba? Dajte vi koji ga napadate svoje plate klubu. Nije čovek amater da igra za džabe.

nik.

pre 8 godina

Realno ako Partizan odstrani Andriju iz tima samo će potvrditi da im je stalo do novca a ne do igrača i da će uraditi šta treba do dodju do novca. I ne treba sa njima da potpisuje ugovor, apsolutno razumem oca Andrije Živkovića, čovek ima sve validne argumente da se ponaša kako se ponaša dok to sa upravom nije slučaj, jedan dan apeluju da pomogne, drugi dan prete da će presedeti na klupi polusezonu, to se zove ucena!

mozesmezvatikakogodhoces

pre 8 godina

Kako ja kapiram ovu situaciju: uprava Partizana napada Zivkovica bas iz razloga sto neka treca strana (verovatno krimogena) poseduje deo ugovora, i sto ce ta strana ostati bez kinte, a to ove iz uprave plasi...

ultrasrbin

pre 8 godina

mxyed, 3. februar 2016 14:24

A ti slepo verujes svima njima. Sta je to javno ponudjeno? Da li je Zile ostao iako je mogao da ode proslog leta? Da li nam je done LE, a bogami i pobede u istoj? Koliko je Partizan zaradio samo od toga? Ne kazem da je Jovica zlatan, ali kako mozes da tvrdis da stoji potpis Jovice na ugovoru sa 3 stranom. I gde su te pare koje su dobijene od Zahavija? Ko je u ime Partizana potpisao stetan ugovor? Ko se igrao Ziletovom karijerom i takvog igraca maltene poklonio Apolonu?

vodja kamila

pre 8 godina

Meni je neverovatna sva ova spanska serija u vezi Zivkovica.Pa onaj Pantic sa SOS kanala je jos od pocetka konstantno govorio o ovome u svojoj emisiji,a sada odjednom gledamo sapunicu.Prosla uprava napravila ovaj ugovor a ovi umesto da se obrate na njihovu adresu javno blate malog,jos histerisu da ce propasti zbog ta 2 miliona uz onoliku zaradu,dok u komsiluku dovode evropojacanja sa 4 puta vecim dugom.Ovo sto se radi u danasnjem fudbalu polako prevazilazi i dvedesete,godine fudbalskih radnika direktno iz podzemlja.

bojan

pre 8 godina

ma bezi decko gledaj sebe, ako pomognes i svog dzepa pomoci ces lopove i licemere u upravi poput ovog ilieva i slicnih ili vodje navijaca koje imaju po 100 prijava vec a nekim cudom su na slobodi, bezi, ne okreci se i ne daj nikom nista, a nama kako bude sa ovim lopovima

CJ

pre 8 godina

Upravo,
Grobari,
Treneri,
Bivši igrači,
Sadašnji igrači,

SRAM VAS BILO SVE!!!
Andrija, sve najbolje u nastavku karijere a Partizanu želim revoluciju, da oteraju razne Ramazanije, Zahavije, Ilieve i ostale mešetare.
Zapitajte se malo gde bi bio klub da su Matiju, Adema, Stevane prodali po realnoj ceni a ne po 50 % nižoj kao što pokušavaju Žileta.

leSa barGro

pre 8 godina

Bravo Zivkovici, novi ugovor na leto, bez lopova iz bivse i sadasnje uprave.Kad se Zile proda javno recite koliko je Partizan dobio posto ovi jedva cekaju da pokradu sve i uniste Partizan.Podrska Ziletu i Tomicu, uprava napolje!

Kriik

pre 8 godina

Grobari.. ličite mi na delije kada dozvolite da vam informeri razni i razne vucibatine iz kluba serviraju sta i kako treba da mislite.

sharan

pre 8 godina

pritisak se najvise vrsi na ilijeva i upravu....jer menadzeri upravljaju svim klubovima u srbiji i zato klubovi i propadaju......klubovi na zapadu imaju svoju menadzersku sluzbu koja radi za klub i pravi samo ugovor klub -igrac i kad prodaju zarade obe strane ( nema parazita)

bora

pre 8 godina

Ima i četvrta strana!!Burek-vinjak novinari.
Pa jel' Andrija vraćen sa Kipra,kako juče napisaste,ili nije!?? Jel' to Kinezima dao gol sa aerodroma?

Predrag

pre 8 godina

"lepo je reko decko,oduzice se klubu finansiski pa makar iz svog dzepa i u cemu je onda problem?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chavez, 3. februar 2016 14:47)"

Pa problem je izgleda u tome sto ce mnogo vise da dobije ako se sam proda nego kada ga proda Partizan. On tako sada razmislja i zato pristaje da se oduzi Partizanu iz svog dzepa. Medjutim veliko je pitanje da se ne predje u racunu i da mu cena ne padne u junu mesecu.

Partizanovac

pre 8 godina

Navijac sam Partizana i od kad znam za sebe navijam i volim Partizan. Zivkovicu, ne daj ni slomljeni nevazeci 1 dinar ovim nauljenim lopovima iz uprave Partizana! Neka plate oni od para koje su dobili za potpisivanje ugovora na stetu Partizana. Nakrali su se desetine miliona evra, pa je sad kriv Zivkovic ako Partizan propadne?! 100 miliona evra je Partizan zaradio od transfera igraca u poslednjih deset godina i opet je u minusu desetine miliona evra. Koliko su ukrali lopovi?