Petak, 29.01.2016.

10:43

Đurić: Da sam u klubu, Živković bi potpisao

Nekadašnji predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da je sve urađeno po zakonu po pitanju ugovora sa mladim fudbalerom Andrijom Živkovićem.

Izvor: JT

Ðuriæ: Da sam u klubu, Živkoviæ bi potpisao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Sasa

pre 8 godina

Ne znam da li imam tacne podatke, ali kako ja razumem Partizan je pre godinu dana za 1.25 miliona evra prodao prava na 50% od Zivkoviceve prodaje a u to je ukljucena i klauzula da placa 2.5 miliona evra penale ako Zivkovic ode kao slobodan igrac. Ako je to tacno, znaci da Partizan, za 1.25 miliona evra koliko je dobio, za godinu dana, mora da vrati 2.5 miliona ili vise, ako Zivkovica dobro proda. To mu dodje kao pozajmica para sa godisnjom kamatom od minimum 100%. Sa druge strane ako uspeju dobro da ga prodaju sada, za recimo 10 miliona (mnogo je al ajde), to znaci da Partizan, ako sve prodje po njihovom planu, dobija ukupno 3.75 (2.5 +1.25) miliona evra za Zivkovica. Svaka cast!

Boro iz Pobede

pre 8 godina

Zavrti mi se u glavi kada Djura prica o zakonu i Toma o EU! A mehanizam koji funkcionise kad treba da se produzi ugovor je ekstra-majko mila sistem! Dali jos neko lupa glavu zasto so 100 i neki na Svetu?

Aleksandar iz Osla

pre 8 godina

Vidim da ovde ima i razmisljanja da igrac treba da "podrzi klub koji ga je stvorio", da se "oduzi klubu" i sl. Tako moderan svet ne funkcionise i ne treba da funkcionise. Profesionalni fudbaleri igraju za platu, drugo sta nemaju. Partizan jeste ulozio u Zivkovica, ali im je on to visestruko vratio - odlicnim igrama na Evropskoj sceni, igrajuci za sicu, realno.
Uostalom, ako su verovali u nega, sto mu nisu ranije dali duzi ugovor, kada je bio mladji i kad nije bilo jasno u kakvog ce se fudbalera razviti. Ne duguje im bas nista.
Problem je sto kod nas klubovi razmisljaju kao da POSEDUJU igraca, pa taman i kad mu istekne ugovor. I onda pred istek ih ucenjuju da potpise za klub koji on odabere, inace ih suspenduju, a u nizim ligama hoce i noge da im lome i sl. Dokle se to ne rascisti, dotle ce mafija i vladati nasim fudbalom i bice svega, samo ne sporta.

anonymous

pre 8 godina

Kljucne stvari: 1. Partizan prodao svoja prava na najveceg talenta kojeg ima u klubu za smesno malu cifru 2. Obavezali se da plate penale ako igrac ode kao slobodan igrac 3. Nisu nudili ugovor na vreme i sad im Zivkovic kriv sto hoce da igra do kraja sezone u Partizanu, a posle svega niko normalan ne bi potpisao novi ugovor! Izdali ga saigraci, uprava dio navijaca, svaka tebi cast Andrija!
PS pogledajte kako se moze sve na fin nacin, Kramaric produzio ugovor sa Rijekom, 10 dana kasnije otisao u Lester za visemilionski iznos. Povjerenje je kljuc...

milan

pre 8 godina

Da li je ovaj covek realan??? On ponosno prica o mobingu i ucenjivanju igraca? Toliko drskosti, bahatosti, nadmenosti bezobrazluka jos nisam vidio...

Bosman

pre 8 godina

navijac,
Ne laži da je to normalno da te tretiraju kao belo roblje i prodaju nekom šejku bez tvoje volje a da taj gospodari tvojim životom.

Nemanja

pre 8 godina

Za sve koji pricaju da je Zivkovic doneo ogromne pare klubu kroz Ligu Evrope... Pa za to je placen! Za to dobija veliku platu, dobili su borjne stipendije i sta sad. Nije on sam igrao, nego jos 10 igraca. Slezem se da je on jedan od najboljih igraca trenutno, ako ne i najbolji, sto je rekao i Sale Ilic, ali da ovako ucenjuje klub je sramota. Partizan mu je direktno dao fudbalsko znanje (jedno je talenat a drugo je postati vrhunski igrac), uslvoe da trenira, stan da zivi, kola da vozi, platu i premije. On mu je obezbedio da sutra dobije 10, 15 miliona evra. Ne tata, ne menadzer. I sramota je sto nece da potpise novi ugovor sada. To ne znaci da ce on ostati u Partizanu, moze da ide vec na leto, ali da ce novac dobiti klub, i agent i otac odredjeni procenat. Ali agent i tata hoce sve pare, tu je problem... A da je ugovor kriminalan sa Zahavijem, to jeste.
I nemojte decka kovati u zvezde niti bilo sta slicno, jeste odlican, ali ovako se prema klubu nikad ne bi ponasali pravi zaljubljenici u isti. Niko nije veci od Partizana!

mxyed

pre 8 godina

Ugovor koji si Djuricu napravio je najgori za koji sam cuo do sada. Stavka da klub placa penale ako ne proda igraca pa to nema nigde. Doveli ste to toga da jedan prepotentni klinac i njegov ptepotentni tata ucenjuju i sprdaju se sa celim klubom.

Mi

pre 8 godina

Ako hoces da ti igrac ostane duze i produzi ugovor ponudis u vecu platu a ne ucenis ga i nedas u da igra za kaznu. kako te nije sramota to pricati

sasa

pre 8 godina

U ovoj izjavi je i poruka za buduce igrace partizana. Samo ce lud svoje dete dati ovakvim ljudima. A posle se cudimo sto nece da produzi ugovor. Neka sad zovu Djurica da ga nagovara, a ako ne uspe da on plati penale. Za ovakvo maltretiranje Zivkovici se prema partizanu ponasaju vise nego posteno. Cudi me samo kako su ovo do sad trpeli.

pfcpfc

pre 8 godina

Ne znam kako neko u ovoj prici moze biti na strani Zivkovica. Klub je hteo dve opcije ili da se proda na polusezoni a bilo je dve ponude mancester city i psz za 10 miliona. Otac nije hteo jer mu je bilo malo. Ili da se produzi ugovor da klub ne bi placao penale. Svaki igrac podrzi interes kluba koji ga je stvorio ali u ovom slucaju ne. Ceka se kraj ovog ugovora zbog veceg novca koji ocekuju Zivkovici. A ono sto je najgore u celoj prici je sto su dosta zagonetni tako da klub ne zna sta ce oni odluciti nakon isteka ugovora. A tad uveliko krecu kvalifikacije kada treba da se formira tim i planiraju pojacanja. Jako nekorektno ponasanje Zivkovica.

navijac

pre 8 godina

Svi vi koji se iscudjavate Djurinim metodama znajte da su to najnormalnije metode u svim klubovima, kao i u svim velikim korporacijama! Nijedan radnik ne sme sebe da postavi iznad firme, niti ce ijedna ozbiljna firma to sebi dozvoliti!

Lala

pre 8 godina

A mi se cudimo sto nam mladi igraci beze sto pre iz zemlje bez ijedne utakmice u JSL. Nastasic majstore bravo! Partizan, tj odgovorni koji su sklopili taj ugovor su krivi za situaciju. Nemozes da sklopis takav ugovor sa pretpostavkom, igrac ce sigurno produziti ili prihvatiti ponudu za transfer. I kakva izdaja? Izdaja upravnog odbora i svih ostalih sto su u to vreme bili glavni. I naravno opet niko nece odgovarati za ovo. Zivkovic ni u kom slucaja nebi smeo da potpise novi ugovor pa nek trci 6meseca na livadi, taman da nabaci kondiciju za neku ozbiljnu ligu. Lepo reko djura, i kod prvog ugovora nije hteo da potpise pa su ga sklonili 44dana "suspendovali". I sad se cudu sto se decko tako ponasa, nije zaboravio te ucene. PODRSKA zivkovicu

Danilo

pre 8 godina

Da si u klubu već bismo dobacili do 30 miliona evra duga!
Prodali ste 10 super talentovanih igrača, sada evropski priznatih, i ipak smo imali dug od 15 miliona evra!?
Daleko su ovi od cvećki, pogotovo neuništivi Vučela, ali je Frizer propustio pravu šansu da nas ubaci u ozbiljne klubove...

Aleksandar iz Osla

pre 8 godina

Pa Djuric zapravo javno priznaje tezak mobing! Suspendovali su Zivkovica zato sto nije hteo da potpise ugovor koji su mu servirali, a njemu se nije dopao?! I jos najavljuje da je isto trebalo da se desi i za 6 meseci, kao i da je uobicajena praksa i sa drugim fudbalerima! To je mobing i ucenjivanje, tretiranje fudbalera kao roblje.
Ovde bi moglo da ima posla i za javnog tuzioca...

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima ove sezone direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- Partizan – Steaua 4:2 ...viđen je najlepši momenat meča, kada je Andrija Živković majstorijom izbacio protivnika, a onda pogodio mrežu gostiju... (http://www.b92.net/news/pics/2015/08/05/165769092955c26f5f340f5677669509_w640.jpg)
- Partizan - AZ 3:2 ...Andrija Živković je sam krenuo u kontru i lako savladao golmana... (http://www.b92.net/news/pics/2015/09/17/201796134955fb27f76a29a002804294_w640.jpg)
- AZ - Partizan 1:2 ...Umaru i Andrija Živković srušili AZ, Partizan blizu 1/16!...
- Augzburg – Partizan 1:3 ... Andrija Živković pokorio Augzburg, Partizan lider grupe!... Junak prve pobede crno-belih u istoriji u Nemačkoj u evrokupovima bio je dvostruki strelac i asistent kod jednog gola Andrija Živković... (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/305659128560d82aedcf8a354208445_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/733245805560d82aef34a4855988664_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/1886932542560d74812b930216720602_w640.jpg)

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

masterkg

pre 8 godina

Haha prepošteni Đura frizura :-) vratite njega, vidite kako on to rešava - tugo pregolema .... još kaže "kakvi su Živkovići" - hahaha

Deki

pre 8 godina

A zašto si prodao 50 posto za 1,25 milki a radi se o velikom talentu? Zato što si dozvolio da klub bude finansijski pred bankrotom, iako si pre toga prodao masu igrača, još smo igrali LŠ? Pričaš samo šta tebi odgovara.

Partizanovac

pre 8 godina

Hahahahahah, da prodaju Vucelica ili Obucinu :D Djura car :D
Salu na stranu, Partizan je zaista imao prava da proda deo svojih prava na igraca (pravno gledano) ali je sklopljena klauzula za penale u iznosu od 2,5 miliona zaista kriminalna. Ko zna zasto se na to pristalo, mozda zarad teske sitaucije u klubu (hitno potrebne pare) ili zarad nekih drugih stvari ali to je druga prica.
Ono sto je sigurno je da je mali Zivkovic u sadasnjoj situaciji (ili da potpise novi ugovor ili da bude prodat odmah) izabrao opciju da izda Partizan (nece Djura ili Vazura da plate 2,5 mil, vec klub). A svi mi koji se secamo sage oko potpisa prvog ugovora (sage njega i Pantica) znamo kakav mu je otac i menadzer. Mali Zivkovic je odlican igrac, ali mu je do Partizana stalo koliko i Terzi npr. Sto se mene tice, on nije nikakva legenda Partizna ni bio, niti ce biti. To moze da se kaze samo za par igraca, a jedan od njih je Sale...

dragan kragujevac

pre 8 godina

Ovo je nečuveno,toliko pretnji Živkoviću, njegovoj porodici, ovo sve liči na poziv na linč! Djurić kaže da bi ga naterao da dolazi na trening ujutro u 7 i da ne igra i na taj način prislio da ode ili potpiše novi ugovor! Nečuveno! Dehumanizirano, pa nije Živković roba, Djurić i uprava Partizana koja se ovih dana preteći izjašnjavaju,to govori kako se radi u superligaškim klubovima,kako se trguje ,ucenjuje..Ovde ima i elemenata krivičnog dela. Čudno je da se i Saša Ilić koji je na izvestan način gospodin u kopačkama u Partizanu, Živkoviću kaže da je "nemoralan". A stvar je u tome što on i njegova porodica hoće da ostvare svoja prava.Pa kako je Ilijev govorio, Tomić, ja verujem da će ga držati van klupe za rezerve,Djurić u negativnom kontekstu kaže za oca Živkovića "kakav je on čovek"! Nešto slično se moglo desiti i u Zvezdi,ali su i klub,i igrač Grujić i pordodica razumeli i sve se odigralo na pravi ljudski način. Žile, izdrži, biće udaraca i s leva i desna, ignorisanja, pljuvanja i od uprave i saigrača,ali proči će ovi meseci, u julu si slobodan,a ovakvim pretnjama trebalo bi da se pozabavi i FSS,a i Tužilaštvo, jer je ovo "trgovanje belim eobljem".

Aleksandar iz Osla

pre 8 godina

Pa Djuric zapravo javno priznaje tezak mobing! Suspendovali su Zivkovica zato sto nije hteo da potpise ugovor koji su mu servirali, a njemu se nije dopao?! I jos najavljuje da je isto trebalo da se desi i za 6 meseci, kao i da je uobicajena praksa i sa drugim fudbalerima! To je mobing i ucenjivanje, tretiranje fudbalera kao roblje.
Ovde bi moglo da ima posla i za javnog tuzioca...

masterkg

pre 8 godina

Haha prepošteni Đura frizura :-) vratite njega, vidite kako on to rešava - tugo pregolema .... još kaže "kakvi su Živkovići" - hahaha

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima ove sezone direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- Partizan – Steaua 4:2 ...viđen je najlepši momenat meča, kada je Andrija Živković majstorijom izbacio protivnika, a onda pogodio mrežu gostiju... (http://www.b92.net/news/pics/2015/08/05/165769092955c26f5f340f5677669509_w640.jpg)
- Partizan - AZ 3:2 ...Andrija Živković je sam krenuo u kontru i lako savladao golmana... (http://www.b92.net/news/pics/2015/09/17/201796134955fb27f76a29a002804294_w640.jpg)
- AZ - Partizan 1:2 ...Umaru i Andrija Živković srušili AZ, Partizan blizu 1/16!...
- Augzburg – Partizan 1:3 ... Andrija Živković pokorio Augzburg, Partizan lider grupe!... Junak prve pobede crno-belih u istoriji u Nemačkoj u evrokupovima bio je dvostruki strelac i asistent kod jednog gola Andrija Živković... (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/305659128560d82aedcf8a354208445_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/733245805560d82aef34a4855988664_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/1886932542560d74812b930216720602_w640.jpg)

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

dragan kragujevac

pre 8 godina

Ovo je nečuveno,toliko pretnji Živkoviću, njegovoj porodici, ovo sve liči na poziv na linč! Djurić kaže da bi ga naterao da dolazi na trening ujutro u 7 i da ne igra i na taj način prislio da ode ili potpiše novi ugovor! Nečuveno! Dehumanizirano, pa nije Živković roba, Djurić i uprava Partizana koja se ovih dana preteći izjašnjavaju,to govori kako se radi u superligaškim klubovima,kako se trguje ,ucenjuje..Ovde ima i elemenata krivičnog dela. Čudno je da se i Saša Ilić koji je na izvestan način gospodin u kopačkama u Partizanu, Živkoviću kaže da je "nemoralan". A stvar je u tome što on i njegova porodica hoće da ostvare svoja prava.Pa kako je Ilijev govorio, Tomić, ja verujem da će ga držati van klupe za rezerve,Djurić u negativnom kontekstu kaže za oca Živkovića "kakav je on čovek"! Nešto slično se moglo desiti i u Zvezdi,ali su i klub,i igrač Grujić i pordodica razumeli i sve se odigralo na pravi ljudski način. Žile, izdrži, biće udaraca i s leva i desna, ignorisanja, pljuvanja i od uprave i saigrača,ali proči će ovi meseci, u julu si slobodan,a ovakvim pretnjama trebalo bi da se pozabavi i FSS,a i Tužilaštvo, jer je ovo "trgovanje belim eobljem".

Deki

pre 8 godina

A zašto si prodao 50 posto za 1,25 milki a radi se o velikom talentu? Zato što si dozvolio da klub bude finansijski pred bankrotom, iako si pre toga prodao masu igrača, još smo igrali LŠ? Pričaš samo šta tebi odgovara.

milan

pre 8 godina

Da li je ovaj covek realan??? On ponosno prica o mobingu i ucenjivanju igraca? Toliko drskosti, bahatosti, nadmenosti bezobrazluka jos nisam vidio...

Danilo

pre 8 godina

Da si u klubu već bismo dobacili do 30 miliona evra duga!
Prodali ste 10 super talentovanih igrača, sada evropski priznatih, i ipak smo imali dug od 15 miliona evra!?
Daleko su ovi od cvećki, pogotovo neuništivi Vučela, ali je Frizer propustio pravu šansu da nas ubaci u ozbiljne klubove...

anonymous

pre 8 godina

Kljucne stvari: 1. Partizan prodao svoja prava na najveceg talenta kojeg ima u klubu za smesno malu cifru 2. Obavezali se da plate penale ako igrac ode kao slobodan igrac 3. Nisu nudili ugovor na vreme i sad im Zivkovic kriv sto hoce da igra do kraja sezone u Partizanu, a posle svega niko normalan ne bi potpisao novi ugovor! Izdali ga saigraci, uprava dio navijaca, svaka tebi cast Andrija!
PS pogledajte kako se moze sve na fin nacin, Kramaric produzio ugovor sa Rijekom, 10 dana kasnije otisao u Lester za visemilionski iznos. Povjerenje je kljuc...

Mi

pre 8 godina

Ako hoces da ti igrac ostane duze i produzi ugovor ponudis u vecu platu a ne ucenis ga i nedas u da igra za kaznu. kako te nije sramota to pricati

Lala

pre 8 godina

A mi se cudimo sto nam mladi igraci beze sto pre iz zemlje bez ijedne utakmice u JSL. Nastasic majstore bravo! Partizan, tj odgovorni koji su sklopili taj ugovor su krivi za situaciju. Nemozes da sklopis takav ugovor sa pretpostavkom, igrac ce sigurno produziti ili prihvatiti ponudu za transfer. I kakva izdaja? Izdaja upravnog odbora i svih ostalih sto su u to vreme bili glavni. I naravno opet niko nece odgovarati za ovo. Zivkovic ni u kom slucaja nebi smeo da potpise novi ugovor pa nek trci 6meseca na livadi, taman da nabaci kondiciju za neku ozbiljnu ligu. Lepo reko djura, i kod prvog ugovora nije hteo da potpise pa su ga sklonili 44dana "suspendovali". I sad se cudu sto se decko tako ponasa, nije zaboravio te ucene. PODRSKA zivkovicu

Aleksandar iz Osla

pre 8 godina

Vidim da ovde ima i razmisljanja da igrac treba da "podrzi klub koji ga je stvorio", da se "oduzi klubu" i sl. Tako moderan svet ne funkcionise i ne treba da funkcionise. Profesionalni fudbaleri igraju za platu, drugo sta nemaju. Partizan jeste ulozio u Zivkovica, ali im je on to visestruko vratio - odlicnim igrama na Evropskoj sceni, igrajuci za sicu, realno.
Uostalom, ako su verovali u nega, sto mu nisu ranije dali duzi ugovor, kada je bio mladji i kad nije bilo jasno u kakvog ce se fudbalera razviti. Ne duguje im bas nista.
Problem je sto kod nas klubovi razmisljaju kao da POSEDUJU igraca, pa taman i kad mu istekne ugovor. I onda pred istek ih ucenjuju da potpise za klub koji on odabere, inace ih suspenduju, a u nizim ligama hoce i noge da im lome i sl. Dokle se to ne rascisti, dotle ce mafija i vladati nasim fudbalom i bice svega, samo ne sporta.

sasa

pre 8 godina

U ovoj izjavi je i poruka za buduce igrace partizana. Samo ce lud svoje dete dati ovakvim ljudima. A posle se cudimo sto nece da produzi ugovor. Neka sad zovu Djurica da ga nagovara, a ako ne uspe da on plati penale. Za ovakvo maltretiranje Zivkovici se prema partizanu ponasaju vise nego posteno. Cudi me samo kako su ovo do sad trpeli.

mxyed

pre 8 godina

Ugovor koji si Djuricu napravio je najgori za koji sam cuo do sada. Stavka da klub placa penale ako ne proda igraca pa to nema nigde. Doveli ste to toga da jedan prepotentni klinac i njegov ptepotentni tata ucenjuju i sprdaju se sa celim klubom.

Bosman

pre 8 godina

navijac,
Ne laži da je to normalno da te tretiraju kao belo roblje i prodaju nekom šejku bez tvoje volje a da taj gospodari tvojim životom.

Boro iz Pobede

pre 8 godina

Zavrti mi se u glavi kada Djura prica o zakonu i Toma o EU! A mehanizam koji funkcionise kad treba da se produzi ugovor je ekstra-majko mila sistem! Dali jos neko lupa glavu zasto so 100 i neki na Svetu?

navijac

pre 8 godina

Svi vi koji se iscudjavate Djurinim metodama znajte da su to najnormalnije metode u svim klubovima, kao i u svim velikim korporacijama! Nijedan radnik ne sme sebe da postavi iznad firme, niti ce ijedna ozbiljna firma to sebi dozvoliti!

Sasa

pre 8 godina

Ne znam da li imam tacne podatke, ali kako ja razumem Partizan je pre godinu dana za 1.25 miliona evra prodao prava na 50% od Zivkoviceve prodaje a u to je ukljucena i klauzula da placa 2.5 miliona evra penale ako Zivkovic ode kao slobodan igrac. Ako je to tacno, znaci da Partizan, za 1.25 miliona evra koliko je dobio, za godinu dana, mora da vrati 2.5 miliona ili vise, ako Zivkovica dobro proda. To mu dodje kao pozajmica para sa godisnjom kamatom od minimum 100%. Sa druge strane ako uspeju dobro da ga prodaju sada, za recimo 10 miliona (mnogo je al ajde), to znaci da Partizan, ako sve prodje po njihovom planu, dobija ukupno 3.75 (2.5 +1.25) miliona evra za Zivkovica. Svaka cast!

Partizanovac

pre 8 godina

Hahahahahah, da prodaju Vucelica ili Obucinu :D Djura car :D
Salu na stranu, Partizan je zaista imao prava da proda deo svojih prava na igraca (pravno gledano) ali je sklopljena klauzula za penale u iznosu od 2,5 miliona zaista kriminalna. Ko zna zasto se na to pristalo, mozda zarad teske sitaucije u klubu (hitno potrebne pare) ili zarad nekih drugih stvari ali to je druga prica.
Ono sto je sigurno je da je mali Zivkovic u sadasnjoj situaciji (ili da potpise novi ugovor ili da bude prodat odmah) izabrao opciju da izda Partizan (nece Djura ili Vazura da plate 2,5 mil, vec klub). A svi mi koji se secamo sage oko potpisa prvog ugovora (sage njega i Pantica) znamo kakav mu je otac i menadzer. Mali Zivkovic je odlican igrac, ali mu je do Partizana stalo koliko i Terzi npr. Sto se mene tice, on nije nikakva legenda Partizna ni bio, niti ce biti. To moze da se kaze samo za par igraca, a jedan od njih je Sale...

pfcpfc

pre 8 godina

Ne znam kako neko u ovoj prici moze biti na strani Zivkovica. Klub je hteo dve opcije ili da se proda na polusezoni a bilo je dve ponude mancester city i psz za 10 miliona. Otac nije hteo jer mu je bilo malo. Ili da se produzi ugovor da klub ne bi placao penale. Svaki igrac podrzi interes kluba koji ga je stvorio ali u ovom slucaju ne. Ceka se kraj ovog ugovora zbog veceg novca koji ocekuju Zivkovici. A ono sto je najgore u celoj prici je sto su dosta zagonetni tako da klub ne zna sta ce oni odluciti nakon isteka ugovora. A tad uveliko krecu kvalifikacije kada treba da se formira tim i planiraju pojacanja. Jako nekorektno ponasanje Zivkovica.

Nemanja

pre 8 godina

Za sve koji pricaju da je Zivkovic doneo ogromne pare klubu kroz Ligu Evrope... Pa za to je placen! Za to dobija veliku platu, dobili su borjne stipendije i sta sad. Nije on sam igrao, nego jos 10 igraca. Slezem se da je on jedan od najboljih igraca trenutno, ako ne i najbolji, sto je rekao i Sale Ilic, ali da ovako ucenjuje klub je sramota. Partizan mu je direktno dao fudbalsko znanje (jedno je talenat a drugo je postati vrhunski igrac), uslvoe da trenira, stan da zivi, kola da vozi, platu i premije. On mu je obezbedio da sutra dobije 10, 15 miliona evra. Ne tata, ne menadzer. I sramota je sto nece da potpise novi ugovor sada. To ne znaci da ce on ostati u Partizanu, moze da ide vec na leto, ali da ce novac dobiti klub, i agent i otac odredjeni procenat. Ali agent i tata hoce sve pare, tu je problem... A da je ugovor kriminalan sa Zahavijem, to jeste.
I nemojte decka kovati u zvezde niti bilo sta slicno, jeste odlican, ali ovako se prema klubu nikad ne bi ponasali pravi zaljubljenici u isti. Niko nije veci od Partizana!

pfcpfc

pre 8 godina

Ne znam kako neko u ovoj prici moze biti na strani Zivkovica. Klub je hteo dve opcije ili da se proda na polusezoni a bilo je dve ponude mancester city i psz za 10 miliona. Otac nije hteo jer mu je bilo malo. Ili da se produzi ugovor da klub ne bi placao penale. Svaki igrac podrzi interes kluba koji ga je stvorio ali u ovom slucaju ne. Ceka se kraj ovog ugovora zbog veceg novca koji ocekuju Zivkovici. A ono sto je najgore u celoj prici je sto su dosta zagonetni tako da klub ne zna sta ce oni odluciti nakon isteka ugovora. A tad uveliko krecu kvalifikacije kada treba da se formira tim i planiraju pojacanja. Jako nekorektno ponasanje Zivkovica.

Nemanja

pre 8 godina

Za sve koji pricaju da je Zivkovic doneo ogromne pare klubu kroz Ligu Evrope... Pa za to je placen! Za to dobija veliku platu, dobili su borjne stipendije i sta sad. Nije on sam igrao, nego jos 10 igraca. Slezem se da je on jedan od najboljih igraca trenutno, ako ne i najbolji, sto je rekao i Sale Ilic, ali da ovako ucenjuje klub je sramota. Partizan mu je direktno dao fudbalsko znanje (jedno je talenat a drugo je postati vrhunski igrac), uslvoe da trenira, stan da zivi, kola da vozi, platu i premije. On mu je obezbedio da sutra dobije 10, 15 miliona evra. Ne tata, ne menadzer. I sramota je sto nece da potpise novi ugovor sada. To ne znaci da ce on ostati u Partizanu, moze da ide vec na leto, ali da ce novac dobiti klub, i agent i otac odredjeni procenat. Ali agent i tata hoce sve pare, tu je problem... A da je ugovor kriminalan sa Zahavijem, to jeste.
I nemojte decka kovati u zvezde niti bilo sta slicno, jeste odlican, ali ovako se prema klubu nikad ne bi ponasali pravi zaljubljenici u isti. Niko nije veci od Partizana!

navijac

pre 8 godina

Svi vi koji se iscudjavate Djurinim metodama znajte da su to najnormalnije metode u svim klubovima, kao i u svim velikim korporacijama! Nijedan radnik ne sme sebe da postavi iznad firme, niti ce ijedna ozbiljna firma to sebi dozvoliti!

Partizanovac

pre 8 godina

Hahahahahah, da prodaju Vucelica ili Obucinu :D Djura car :D
Salu na stranu, Partizan je zaista imao prava da proda deo svojih prava na igraca (pravno gledano) ali je sklopljena klauzula za penale u iznosu od 2,5 miliona zaista kriminalna. Ko zna zasto se na to pristalo, mozda zarad teske sitaucije u klubu (hitno potrebne pare) ili zarad nekih drugih stvari ali to je druga prica.
Ono sto je sigurno je da je mali Zivkovic u sadasnjoj situaciji (ili da potpise novi ugovor ili da bude prodat odmah) izabrao opciju da izda Partizan (nece Djura ili Vazura da plate 2,5 mil, vec klub). A svi mi koji se secamo sage oko potpisa prvog ugovora (sage njega i Pantica) znamo kakav mu je otac i menadzer. Mali Zivkovic je odlican igrac, ali mu je do Partizana stalo koliko i Terzi npr. Sto se mene tice, on nije nikakva legenda Partizna ni bio, niti ce biti. To moze da se kaze samo za par igraca, a jedan od njih je Sale...

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima ove sezone direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- Partizan – Steaua 4:2 ...viđen je najlepši momenat meča, kada je Andrija Živković majstorijom izbacio protivnika, a onda pogodio mrežu gostiju... (http://www.b92.net/news/pics/2015/08/05/165769092955c26f5f340f5677669509_w640.jpg)
- Partizan - AZ 3:2 ...Andrija Živković je sam krenuo u kontru i lako savladao golmana... (http://www.b92.net/news/pics/2015/09/17/201796134955fb27f76a29a002804294_w640.jpg)
- AZ - Partizan 1:2 ...Umaru i Andrija Živković srušili AZ, Partizan blizu 1/16!...
- Augzburg – Partizan 1:3 ... Andrija Živković pokorio Augzburg, Partizan lider grupe!... Junak prve pobede crno-belih u istoriji u Nemačkoj u evrokupovima bio je dvostruki strelac i asistent kod jednog gola Andrija Živković... (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/305659128560d82aedcf8a354208445_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/733245805560d82aef34a4855988664_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/1886932542560d74812b930216720602_w640.jpg)

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

mxyed

pre 8 godina

Ugovor koji si Djuricu napravio je najgori za koji sam cuo do sada. Stavka da klub placa penale ako ne proda igraca pa to nema nigde. Doveli ste to toga da jedan prepotentni klinac i njegov ptepotentni tata ucenjuju i sprdaju se sa celim klubom.

Aleksandar iz Osla

pre 8 godina

Pa Djuric zapravo javno priznaje tezak mobing! Suspendovali su Zivkovica zato sto nije hteo da potpise ugovor koji su mu servirali, a njemu se nije dopao?! I jos najavljuje da je isto trebalo da se desi i za 6 meseci, kao i da je uobicajena praksa i sa drugim fudbalerima! To je mobing i ucenjivanje, tretiranje fudbalera kao roblje.
Ovde bi moglo da ima posla i za javnog tuzioca...

sasa

pre 8 godina

U ovoj izjavi je i poruka za buduce igrace partizana. Samo ce lud svoje dete dati ovakvim ljudima. A posle se cudimo sto nece da produzi ugovor. Neka sad zovu Djurica da ga nagovara, a ako ne uspe da on plati penale. Za ovakvo maltretiranje Zivkovici se prema partizanu ponasaju vise nego posteno. Cudi me samo kako su ovo do sad trpeli.

dragan kragujevac

pre 8 godina

Ovo je nečuveno,toliko pretnji Živkoviću, njegovoj porodici, ovo sve liči na poziv na linč! Djurić kaže da bi ga naterao da dolazi na trening ujutro u 7 i da ne igra i na taj način prislio da ode ili potpiše novi ugovor! Nečuveno! Dehumanizirano, pa nije Živković roba, Djurić i uprava Partizana koja se ovih dana preteći izjašnjavaju,to govori kako se radi u superligaškim klubovima,kako se trguje ,ucenjuje..Ovde ima i elemenata krivičnog dela. Čudno je da se i Saša Ilić koji je na izvestan način gospodin u kopačkama u Partizanu, Živkoviću kaže da je "nemoralan". A stvar je u tome što on i njegova porodica hoće da ostvare svoja prava.Pa kako je Ilijev govorio, Tomić, ja verujem da će ga držati van klupe za rezerve,Djurić u negativnom kontekstu kaže za oca Živkovića "kakav je on čovek"! Nešto slično se moglo desiti i u Zvezdi,ali su i klub,i igrač Grujić i pordodica razumeli i sve se odigralo na pravi ljudski način. Žile, izdrži, biće udaraca i s leva i desna, ignorisanja, pljuvanja i od uprave i saigrača,ali proči će ovi meseci, u julu si slobodan,a ovakvim pretnjama trebalo bi da se pozabavi i FSS,a i Tužilaštvo, jer je ovo "trgovanje belim eobljem".

masterkg

pre 8 godina

Haha prepošteni Đura frizura :-) vratite njega, vidite kako on to rešava - tugo pregolema .... još kaže "kakvi su Živkovići" - hahaha

Mi

pre 8 godina

Ako hoces da ti igrac ostane duze i produzi ugovor ponudis u vecu platu a ne ucenis ga i nedas u da igra za kaznu. kako te nije sramota to pricati

Bosman

pre 8 godina

navijac,
Ne laži da je to normalno da te tretiraju kao belo roblje i prodaju nekom šejku bez tvoje volje a da taj gospodari tvojim životom.

Aleksandar iz Osla

pre 8 godina

Vidim da ovde ima i razmisljanja da igrac treba da "podrzi klub koji ga je stvorio", da se "oduzi klubu" i sl. Tako moderan svet ne funkcionise i ne treba da funkcionise. Profesionalni fudbaleri igraju za platu, drugo sta nemaju. Partizan jeste ulozio u Zivkovica, ali im je on to visestruko vratio - odlicnim igrama na Evropskoj sceni, igrajuci za sicu, realno.
Uostalom, ako su verovali u nega, sto mu nisu ranije dali duzi ugovor, kada je bio mladji i kad nije bilo jasno u kakvog ce se fudbalera razviti. Ne duguje im bas nista.
Problem je sto kod nas klubovi razmisljaju kao da POSEDUJU igraca, pa taman i kad mu istekne ugovor. I onda pred istek ih ucenjuju da potpise za klub koji on odabere, inace ih suspenduju, a u nizim ligama hoce i noge da im lome i sl. Dokle se to ne rascisti, dotle ce mafija i vladati nasim fudbalom i bice svega, samo ne sporta.

Danilo

pre 8 godina

Da si u klubu već bismo dobacili do 30 miliona evra duga!
Prodali ste 10 super talentovanih igrača, sada evropski priznatih, i ipak smo imali dug od 15 miliona evra!?
Daleko su ovi od cvećki, pogotovo neuništivi Vučela, ali je Frizer propustio pravu šansu da nas ubaci u ozbiljne klubove...

milan

pre 8 godina

Da li je ovaj covek realan??? On ponosno prica o mobingu i ucenjivanju igraca? Toliko drskosti, bahatosti, nadmenosti bezobrazluka jos nisam vidio...

anonymous

pre 8 godina

Kljucne stvari: 1. Partizan prodao svoja prava na najveceg talenta kojeg ima u klubu za smesno malu cifru 2. Obavezali se da plate penale ako igrac ode kao slobodan igrac 3. Nisu nudili ugovor na vreme i sad im Zivkovic kriv sto hoce da igra do kraja sezone u Partizanu, a posle svega niko normalan ne bi potpisao novi ugovor! Izdali ga saigraci, uprava dio navijaca, svaka tebi cast Andrija!
PS pogledajte kako se moze sve na fin nacin, Kramaric produzio ugovor sa Rijekom, 10 dana kasnije otisao u Lester za visemilionski iznos. Povjerenje je kljuc...

Deki

pre 8 godina

A zašto si prodao 50 posto za 1,25 milki a radi se o velikom talentu? Zato što si dozvolio da klub bude finansijski pred bankrotom, iako si pre toga prodao masu igrača, još smo igrali LŠ? Pričaš samo šta tebi odgovara.

Lala

pre 8 godina

A mi se cudimo sto nam mladi igraci beze sto pre iz zemlje bez ijedne utakmice u JSL. Nastasic majstore bravo! Partizan, tj odgovorni koji su sklopili taj ugovor su krivi za situaciju. Nemozes da sklopis takav ugovor sa pretpostavkom, igrac ce sigurno produziti ili prihvatiti ponudu za transfer. I kakva izdaja? Izdaja upravnog odbora i svih ostalih sto su u to vreme bili glavni. I naravno opet niko nece odgovarati za ovo. Zivkovic ni u kom slucaja nebi smeo da potpise novi ugovor pa nek trci 6meseca na livadi, taman da nabaci kondiciju za neku ozbiljnu ligu. Lepo reko djura, i kod prvog ugovora nije hteo da potpise pa su ga sklonili 44dana "suspendovali". I sad se cudu sto se decko tako ponasa, nije zaboravio te ucene. PODRSKA zivkovicu

Boro iz Pobede

pre 8 godina

Zavrti mi se u glavi kada Djura prica o zakonu i Toma o EU! A mehanizam koji funkcionise kad treba da se produzi ugovor je ekstra-majko mila sistem! Dali jos neko lupa glavu zasto so 100 i neki na Svetu?

Sasa

pre 8 godina

Ne znam da li imam tacne podatke, ali kako ja razumem Partizan je pre godinu dana za 1.25 miliona evra prodao prava na 50% od Zivkoviceve prodaje a u to je ukljucena i klauzula da placa 2.5 miliona evra penale ako Zivkovic ode kao slobodan igrac. Ako je to tacno, znaci da Partizan, za 1.25 miliona evra koliko je dobio, za godinu dana, mora da vrati 2.5 miliona ili vise, ako Zivkovica dobro proda. To mu dodje kao pozajmica para sa godisnjom kamatom od minimum 100%. Sa druge strane ako uspeju dobro da ga prodaju sada, za recimo 10 miliona (mnogo je al ajde), to znaci da Partizan, ako sve prodje po njihovom planu, dobija ukupno 3.75 (2.5 +1.25) miliona evra za Zivkovica. Svaka cast!