Subota, 23.01.2016.

21:16

Janović: Užasno, brutalno smo pokradeni

Vaterpolista Crne Gore Nikola Janović rekao je da su sudije u finalnoj utakmici Evropskog prvenstva u Beogradu protiv Srbije "brutalno pokrale" njegovu ekipu.

Izvor: B92

Janoviæ: Užasno, brutalno smo pokradeni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

389 Komentari

Sortiraj po:

anne

pre 2 godine

pozdraviti.
Bok, naišao sam na vašu e -poštu u izgubljenim trenucima na internetu.

Moje ime je Valérie Anne FARQUE. Ja sam francuske nacionalnosti. Ja patim od ozbiljne bolesti koja može dovesti do smrti, prema analizi mog liječnika. Rak grla i miopija. Tražim poštenu osobu, s vrlo ozbiljnom namjerom da joj stavim na raspolaganje iznos od 120.000 eura za obavljanje humanitarnog rada prije moje smrti, onu koja će mi pomoći za donacije u sirotištima u vašem području. Za dodatna objašnjenja kontaktirajte me putem e -pošte ili mog odvjetnika putem whatsappa.

Whatsapp: +33 7 55 23 80 63
Ovdje je moj kontakt putem e-pošte: va.an19680@gmail.com

samo sto dalje od nas

pre 8 godina

@Gaeta

Komentar ti je polupisemn tako da bi prvi ti trebao da uzmes knjige u sake i krenes da nadoknadjujes preskoceno. Kao drugo, niko u Srbiji novokomponovane milogorce ne smatra ni za bracu niti za Srbe niti zeli ista sa vama. Samo sto dalje od nas. Tamo su vam "kosovarI' prava mera za vas a i mnogo toga zajednickog vas vezuje.

Jim Morrison

pre 8 godina

Tokom cele utakmice moj utisak je bio da sudije navlace za Crnogorce, pogotovo onaj Slovenac. Pa oni nemaju postenog centra, a sudije im dadose par puta iskljucenje kad je lopta bila uz aut liniju, nikakava pretnja po nas gol, napad istice i oni sviraju iskljucenje. Bruka! Odnos iskljucenja dovoljno govori. Pri postenom sudjenju trebaju da imaju bar 2 puta vise iskljucenja. Kako ste izvukli nereseno protiv Spanaca? Spanci vode 8-6 pred kraj i ... sudije navlace ...

Marduk

pre 8 godina

1. Ne poznajem pravila vaterpola, ali sam primetio da Crnogorci nemaju puno argumenata, dok sam ovde procitao u vise navrata da gol nije priznat zbog zadrzavanja lopte, ali dobro dodje kada se izgubi da se zali na sudjenje.

2. Srbijanac je naziv za ljude iz centralne srbije i kad god tako nazivate ljude koji zive u R. Srbiji, vi time negirate da je Vojvodina deo R. Srbije. Zato me to nervira. To je kao kada Hrvatsku zovem Zagorje. Pitajte Hercegovce sta misle kada neko za njih kaze da su Bosanci, bez obzira na to sto mislimo na BiH.

3. Crnogorci su se zvali Srbima jos pre nego sto su dosli na Balkan. Da li ste bili Crnogorci jos pre Crne Gore, kada su nasi preci ziveli u Travuniji, Zahumlju... Nemci su u srednjem veku ziveli u nizu drzavica, apa su opet svi Nemci.

4. Apsolutno me nije briga da li cete se deklarisati kao Crnogorci, Arkturijanci ili Dzedaji, ali mi jako smeta to sto svojim sunarodnicima to naturate i ne dozvoljavate im da se izjasnjavaju kako zele. Ja sam prvo Srbin, pa onda Sremac iako su mi preci iz Like, a njihovi preci sa Kosova i iz Raske i njihovi preci (verovatno) iz danasnje Crne Gore, a njihovi preci odakle god da su Srbi dosli na Balkan, a vi biste mogli sebi da priznate da ste u najgorem slucaju prvo Crnogorci, pa onda Srbi. Narod ne dobija ime po teritoriji.

5. Cestitam nasim vaterpolistima iz Srbije na zlatnoj medalji i nasim vaterpolistima iz Crne Gore na srebrnoj i komsijama Madjarima na bronzi. Izvinite na zvizdanju za vreme himne.

Miodrag

pre 8 godina

Navedite mi deset reprezentacija svijeta , gdje se ozbiljno igra vaterpolo , bez reprezentacija bivše Jugoslavije !? Ovaj sport je pred izumiranjem i Olimpijski komitet razmišlja o ukidanju vaterpola sa Olimpijskih igara .

Tool

pre 8 godina

Milogorci, više sreće drugi put. Ogi Cg, nema te da se javiš, maca pojela jezik, nemaš komentar? Zna se da je Srbija najbolja na svetu u vaterpolu, i to tri klase ispred svih!

Duka

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*
(gospodja, 23. januar 2016 22:40)

Hvala vam sto ste se odvoili,to nam je najlepsi dan u zivotu. Bas iz tog razloga sto si rekla. A to sto vam zvizdimo himnu,pitaj svog predsednika mila zasto vam zvizdimo himnu? A sto zvizdimo naseg predsednika,pokazuje da je kod nas demokratija. U odnosu na vas,gde u moraci smeju da budu samo milovi simpatizeri,pa mu zato niko ne zvizdi.

sremac

pre 8 godina

Pa, ovi se nakukase vise na sudije, nego KK C.Zvezda za 15 godina Dulovog "terora". Te pokrali ih protiv Italije, Madjarske, Srbije obavezno...Cestitke nasima na osvojenom zlatu (očekivanom), a i Gojkoviću i njegovom timu na srebru. Realno Srbija je, vec neko vreme, za klasu iznad svih. Za CG je ovo ogroman uspeh, jer su po kvalitetu negde oko 6. mesta u Evropi.

o bože

pre 8 godina

A ti si Janoviću omatoreo u ovom sportu a pravila još ne znaš! Pa isto kao Djoković, nema pojma da mreža ne sme da se pipne u toku poena.

DS89

pre 8 godina

bravo Srbija čestitam na uspjehu najbolji smo na svetu u svim sportovima,ja kao posmatrač mogu da kažem da je došlo vreme da Srbija pokaže svoje pravo lice pobednika jer koliko nas mrze u svetu i Vatikan i Amerika i EU ali mi se ne damo nikako,doće vreme kada će Srbija da dominira u svetu i to proročanstva kažu sva i to sa našom voljenom Rusijom i sa našim dragim vodjom gospodarom sveta budućega pravednoga Putin,uživajmo u pobedi nad osvajačima i svetskim šljamom
(doktor, 24. januar 2016 02:12)

Milogorac, praviš se Srbinom što je dobio slobodan vikend? Nisko...

neutralac

pre 8 godina

Ajde neka mi neko fino objasni kako je to Cg pokradena(stefanpaunovic13@yahoo.com)evo adrese pa da mi objasnite....sudim u vaterpolu vec 10god iz CG sam i smatram da je Srbija odnjela pobjedu potpuno zasluzeno.Ne sirite mrznju!!!

Jezik za zube

pre 8 godina

Vrlo dobro znate šta znači kada sudije upropaste meč.Posle finala u Malagi se niste oglašavali i slavili ste najveću kradju u vaterpolu ikada u režiji turčina Tulge!
Sada je na nas došao red da se radujemo na sličan način što pobedu čini još sladjom!!!

toma

pre 8 godina

sta se primate komentatori ? pobedili smo tu šaku jada i to u sportu u kojem su jedino neko i nesto i teramo dalje !!! a oni nek kuckaju i nek lupetaju i cao ! koga jos briga za pleme šaku jada na onom kršu ? a ionako taj vaterpolo se igra u 7 drzava sveta , cak ce i sa olimpijade da razmatraju da ga uklone !! a steta lep sport .

milan bl

pre 8 godina

na koi je nacin pokradena crna gora jeli zato sto su promasili 10 napada jeli tu pokradena gubite pa se ljutite,brate niste imali organizovanu igru tri napada ste samo bacili loptu onako.i nakraju su krive sudije nije tako sudenje je bilo ok i ravnopravno,i jos nesto niste iskoristili situacije kada ste imali igraca vise sami ste krivi, vidimo se i Riju,cekaj ispascete od amerike u polufinalu.
poz iz krajine.

Covek zvani Vuk

pre 8 godina

Necu komentarisati utakmicu sudjenje jer to je iza nas, pobedili smo i to je to. No ono sto mene boli je ovolika mrznja, ovoliko uvreda. U Srbiji zivi sa istim pravima preko 350.000 Crnogoraca i mnogi su kada je to potrebno spremno da pljuje po njoj. Pri tom ruku na srce u Crnoj Gori Srbi skoro pa nemaju nikakva prava i to je fakat. Mislim da bi mozda trebali da podesimo sisteme mozda bi onda sve bilo bolje. Reprocitet. I sve bi bilo bolje. A utakmica nemojte da se pljujemo nema nikakve potrebe jer politizacija ovoga pitanja vredi samo politicarima i ljudima koji imaju komplekse nize vrednosti. Prosto.

:-)

pre 8 godina

Ovo je najjadniji izgovor koji sam čuo u životu od nekog sportiste! Znači, ti ćeš da se boriš za zlato samo ako ti ga neko unapred pokloni? Inače, ako izgubiš onda badava što si ulazio u bazen, je li? Kako tipično crnogorski... Bili "bolji" a izgubili tri četvrtine... jeste, pokradeni ste. Trebalo je da izgubite sve četiri ;-)

Luka

pre 8 godina

Meni je žao što je par sudijskoh odluka bacilo mrlju na našu (po opštem mišljenju) više nego zasluženu titulu prvaka Evrope. Zbog ovakvih stvari, Rio će po svoj prilici biti i poslednja olimpijada na kojoj će se igrati vaterpolo. To je šteta, jer to je jedini sport u kome smo najbolji na svetu. Trebalo je biti pametniji pa zainteresovati i druge (pogotovo velike države) za vaterpolo, a ne ostaviti ga ograničenog na 5 mediteranskih zemalja. Ali, svi znamo kakav je LEN i koliko "dobro" radi, pa se ovo moglo i očekivati. Ponavljam, šteta, jer bez olimpijsko statusa, ovaj sport će teško preživeti.

Šavija Alonso

pre 8 godina

Sami smo krivi, igrali smo pola utakmice katastrofalno, a to se protiv Crne Gore ne sme. Da se ne lažemo, toliko smo jači od svih da smo ovo morali da osvojimo i bez ičije pomoći. Nema veze, bilo je i većih sudijskih nepravdi na našu štetu, pa niko nije ni pisnuo. Ipak je ovo samo EP, naš cilj je poznat.

BirziMan

pre 8 godina

dark@
O,ti moralna vertikalo i ljudska gromado,budi toliko ljubazan pa navedi te moje laži,istino internetska.
Molim te,čisto zbog mojih predaka i njihovog konfora u grobu.

JPR23

pre 8 godina

Ja kao Beograđanin i Srbijanac stidim se ovako osvojenog zlata i želim Crnogorcima zlato u Riju jer to zaslužuju
(Nicky boy, 23. januar 2016 22:27)
Oni kad se Milogiorac pravi " Srbijanc".. Buahahhaha??

DDD

pre 8 godina

Nisam gledao utakmicu ali vjerujem da je CG pokradena.
(Cudni Stevo., 23. januar 2016 23:24)

Ti bar iskreno kazes na ne znas o cemu govoris, koncizno, u jednoj recenici.

Gisonja

pre 8 godina

Svaka cast djeticima sto ''bljuju'' po Srbima, svaka cast! Niste bili bolji i bili ste otprilike egal. Srbijanci bi vas tukli na neutralnom terenu,i tuci ce vas ponovo. Zao mi je sto su vam zvizdali na himnu, iako ste drzava koja nam ne postuje ter. integritet, priznali ste Kosovo, pa samim tim, moglo je i gore da bude. A ovi ostrasceni komentari, govore kakvi su neljudi autori.

Srpkinja

pre 8 godina

Citam komentare i ne verujem koliko su se ovi crnogorcici istripovali ovde! Kazete niste Srbi, a da se malo pozabavite etnogenezom?! Ali ja cu da vam kazem realno, vi bre imate zesci kompleks od Srba i samo ste bleda kopija nas. Savijate se kako vetar duva, kakvo crno junastvo u vas! Zivotni san vam je da zivite u Bgu, kada su se delili stanovi po dedinju bili ste i Jugosloveni i Srbi! Pobeda je cista, nikad niste ni umeli da priznate poraz! Nastavite da uzivate u svom izmisljenom pismu i cistka sa nasih portala!

dark

pre 8 godina

...Ovo je sve istina,pozdrav bivšim Crnogorcima,Vlasima,Romima,ukratko današnjim Srbima.
(BirziMan, 24. januar 2016 03:30)
Ne brukaj nam pošteni dio Crne Gore, izrode. Ne piše se istorija onako kako ste navikli za vladavine još jednog izroda, besramniče i bestidniče. Kad si spreman na ovakve stvari, koje su sporedne ,da bezocno lažeš, mogu misliti sta bi radio za krupnije. Preci ti se u grob okreću,rđo ljudska.
Molim da mi se komentar objavi jer, za dotičnog ,ovo je blago i bez uvreda.

vladimir

pre 8 godina

Sećamo se Malage i sramnom sudjenja, ali nijednog trenutka nisam rekao da su nas sudije unistile.Zato sto smo vodili 4:2, imali dva puta igraca vise za 5:2.Nismo iskoristili i izgubili smo mec.Da smo dali golove sve bi bilo reseno.Bilo je nekoliko sumnjivih odluka, ali zar ih nema u svakom sportu.Ovo je jednostavno pokusaj da se izvrsi pritisak na sudije za OI u Riju.Secam se Londona i borbe za bronzu.Gubili smo 11:8 u poslednjoj cetvrtini od Crne Gore.Uspeli da preokrenemo rezultat i da pobedimo.Na kraju smo zavrsili bez 5-6 igraca.Da su se igrali produzeci igrali bi ceo produzetak sa igracem manje.Da li je tada bilo posteno sudjenje?Mnogo postenije je bilo sudjenje sada u Beogradu nego sto je bilo u Malagi ili Londonu.

saSA

pre 8 godina

Citam sve ove CG komematore kako nam porucuju ovo i ono, ...
iskreno, kogha briga? Jeste li Srbi ili Crnogorci, ili ste JUznoafrikanci?
Svejedno, niko u SRbiji se ne budi sa pitanjem "sta su Crbnogorci", niti nam pada na pamet..
Tako da ili jedno ili drugo, ili sta god,sretno vas u Niksicu, i odkal god da ste..Nadam se da cete za svaki poraz imati pobnekog sudiju da okrivite, i to je to..

Пеко

pre 8 godina

Гаета ти можда нијеси Србин, и боље што је тако. Али ја сам Никшићанин и Србин сам као што ми је и дјед био и сви моји. Према томе, говори у своје име. Нека живи српски народ вјечно и српска Црна Гора!!!

srb

pre 8 godina

cekaj, ne razumem za sta se on buni konkretno? Mslm kad kaze pokradeni smo to ne znaci nista ako ne kaze zbog cega. Cestitke svim ucesnicima ep, organizatorima i sl, i poruka "crnogorcima"-koliko su bosnjaci izmisljena nacija toliko ste i vi a ako se osecate eskimima izrazavajte se tako ja nemam problem sa time, cisto da znate da ste srbi

Gorksi Vijenac

pre 8 godina

Srbi, zapamtite, mi nikada nismo bili srbi, nikada necemo ni biti! To sto vi imate neke zelje da mi to budemo to je vas problem! To vam je cinjenica pa sto prije shvatite prije ce te izaci iz zablude. Do 1918. smo vas smatrali za bracu ali od tada vas smatramo samo neprijateljem! A ako neznate sta se desilo 1918. uzmite malo i citajte! Nemojte biti ćutuci dovijeka! Pocnite od imena Petar Zvicer.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gaeta, 24. januar 2016 02:42)

Verovatno i niste cim Shiptari i Hrvati navijaju za vas gde god i sta god igrate. Da imate zrno casti i obraza zapitali bi se sta to znaci.
Cega se budala stidi pametan se ponosi a Milo od vas pravi takve budale vec skoro 30 godina da se tome smeje cela Evropa i Svet.

Milan

pre 8 godina

A vidis meni je sva rodbina iz Niksica i svi su oduvek bili Srbi i uvek ce biti, a ti samo sanjaj sekulu nejakog, takvi miševi nikad nisu ni mogli se zvati casnim srpskim imenom! Vidimo se opet i hvala sto ste nam uvelicali slavlje!!!

BirziMan

pre 8 godina

Nikola Tesla je od Draganića iz CG,njegovi su do sredine 18.vijeka bili katolici.
Njegoš je ostavio preko 600 dokumenata,zvaničnih pravnih akata,dje za sebe kaže da je Crnogorac,uostalom pročitati njegov testament,kao vrhunski izvor prava.Gorski vijenac je književno djelo,posvećeno Karaïorïu.
Nikola Janović je sportista od glave do pete,veoma dobar igrač i još bolji čovjek.
Njegov mlađi brat je druga priča,bio je naložnik,vi biste kazali dečko,Jelene Janković što će reći da je spreman na sve.
Ovo je sve istina,pozdrav bivšim Crnogorcima,Vlasima,Romima,ukratko današnjim Srbima.

kuljaca

pre 8 godina

mi srbi iz crne gore slavimo,crna gora nije drzava zato sto 70 posto nas smatra da zivimo u srpskoj pokrajini crnoj gori.ziveli mi braco srbi.

Kamena secerna vuna

pre 8 godina

@gaeta
Znaš koliko me boli uvce za vas ? Možete da se smatrate i Eskimima, ali Srbi nikada niste bili niti cete biti... Milogorci, mozda

ja

pre 8 godina

Haha mora da je ovo naucio od svoje bivse devojke one nase teniserke, da ne kazem badmintonke
tako je i njoj uvek neko kriv kad izgubi.
A u stvari su sani jedini krivci.Niti je ona za tenis, niti je on za vaterpolo.
Pa da su stvarno bili bolji pobedili bi sa bar 6 razlike.
Ovako kad je mec izjednacen,pobedjuje onaj ko ima vise srece i ko se bolje snadje u par kljucnih momenata.
Jedna izgubljena lopta, jedan promasen zicer pravi razliku izmedju pobede i poraza

Миленко

pre 8 godina

Црногорци заборавили ћирилицу видим... нека. Заборавили су да су Срби, заборавили ћирилицу, заборавиће још они доста ствари зарад запада.

Stari znalac

pre 8 godina

Zasluzena pobeda Srbije. Nepotrebna prica oko sudjenja. Samo da spomenem par situacija iz drugog poluvremena - Mandiceva preplivavanja nisu bili faulovi. Svaki put je imao loptu na ruci i pokusavao je da "nadjaca" protivnika jedan-na-jedan i nije uspevao. Radicev gol korektno ponisten, nije smeo da fintira. Gol Mitrovica - i da je priznat bilo bi u redu, jer je sudija svirao faul sa zadrskom, ali nije greska i sto je sviran faul; Mitrovic se prvo odgurnuo pa onda primio loptu. Dodavanje na CG centra (rezultat 9:8) nije bio faul, bila je borba za poziciju, lopta je bila bliza centru i tad se ne svira faul, jer prednost se daje napadacu. Medjutim, nas igrac je prestao sa faulom na vreme, a onda je golman isplivao i uzeo loptu. Posto golman nije faulirao CG centra pri oduzimanju lopte, a nije bilo ni faula od strane beka, sve je cisto. To je vaterpolo, tajming i osecaj za igru od strane sudija. Jedina primedba je da su sudije mozda prestrogo svirale kontrafaulove u prvom poluvremenu i da su dopustile malo cvrscu igru koju CG namece svaki put. Sve u svemu, sudjenje ok, igra prilicno dobra, dobar vaterpolo i pobeda Srbije.

Gile

pre 8 godina

Crna... šta? Ne znam ni ko su ni šta su, ne znaju ni oni, ali u svakom slučaju TREBALO BI DA SE ZAHVALE ŠTO SU BILI DEO JEDNOG OVAKVOG SPEKTAKLA! Ako im nevaljaju sudije... jbg, ZNA SE KO JE KO U VATERPOLU.. pa nisu valjda očekivali da će sudije svirati u korist međeda i vukova.... Srbijo... DALEKO SI OD NORMALNE DRŽAVE... ali si svetlosnim godinama ispred ovih udruženih plemena...

somi

pre 8 godina

hah,koja braca???hvala Bogu mi Srbi smo najaca nacija na Balkanu u svemu,jedini dostojan protivnik u svemu su nam Hrvati ,njih ne volim ali ih postujem a ovi montenigreni a i ostale nam komsije su.totalno nebitne.

doktor

pre 8 godina

bravo Srbija čestitam na uspjehu najbolji smo na svetu u svim sportovima,ja kao posmatrač mogu da kažem da je došlo vreme da Srbija pokaže svoje pravo lice pobednika jer koliko nas mrze u svetu i Vatikan i Amerika i EU ali mi se ne damo nikako,doće vreme kada će Srbija da dominira u svetu i to proročanstva kažu sva i to sa našom voljenom Rusijom i sa našim dragim vodjom gospodarom sveta budućega pravednoga Putin,uživajmo u pobedi nad osvajačima i svetskim šljamom

RF17

pre 8 godina

(gospodja, 23. januar 2016 22:40)
O nasoj kulturi i pameti ne govori skandiranje vec Tesla,Pupin,Ducic,Bojic,Jovan Jovanovic Zmaj i ostali,a predsedniku i premijeru i ostalima zvizdimo jer ih ne postujemo i jer ne zasluzuju to,jer ovaj narod jos nesto ima scim se zapadna demokratija ne slaze a lako se izgovara "Dostojanstvo" i vi ste to imali dok ste bili Srbi.Sto se davanja drzava tice svima smo vam je dali 1918 i svi ste nam se lepo oduzili,neki u Jasenovcu,neki kroz nato,priznavanjem Kosova itd.
Jos uvek ponosno klicem Zivela Srbija!

Dejan

pre 8 godina

Kompleksasu Janovicu ne znas od muke sta ces pa komentarises sudjenje.Vise puta ste imali igraca vise od nas,ali SRBIJA je najbolja,utuvi to u svoju glavu!Ali kompleksi su to.U Malagi 2008.su nas sudije unistile u finalu,tad si cutao.Najjaci smo bre,svaki put se sprdamo sa vama,vi ste nam najredovnija musterija.Gazi Srbiju iskompleksiranu Crnu Goru,samo tako nastavite i u buducnosti!

Gradjanin Z

pre 8 godina

Ako postoji primedba, neka se savi tabak i podnese tuzba. Utakmica je bila pokrivena kamerama, postoji snimak pa se svaki sporni momenat moze pregledati. Njegov subjektivni osecaj je opravdan, ali ruzno je i bez casti tek tako pravdati neuspeh.

stefan

pre 8 godina

Budite realni...
Crna Gora jeste oštećena u 3-4 navrata, pogotovo u poslednjoj četvrtini.
Gol Radovića je bio regularan, ne znam da li bi izdržali do kraja ali je to moglo prelomiti utakmicu. Sudije su opteretile njihove bekove Jokica i Petrovica. Iskljucivali su ih na 8 metara od gola. Filipović je postigao gol nakon 2 uzastopna isključenja, što odavno nisam video na vaterpolo takmičenjima.
Srbija je mladja ekipa i verovatno bolja ali je ovo prvenstvo obelezila CG. Mislim da je ova njihova generacija zasluzila makar jedno olimpijsko zlato, ali takva im je sudbina.

Yenki

pre 8 godina

"Crnogorci nisu najhrabriji narod na svetu zato sto se nicega ne boje vec zato sto se nicega ne stide." Pobeda je cista kao suza. ZLATO JE NASE!

Gaeta

pre 8 godina

Srbi, zapamtite, mi nikada nismo bili srbi, nikada necemo ni biti! To sto vi imate neke zelje da mi to budemo to je vas problem! To vam je cinjenica pa sto prije shvatite prije ce te izaci iz zablude. Do 1918. smo vas smatrali za bracu ali od tada vas smatramo samo neprijateljem! A ako neznate sta se desilo 1918. uzmite malo i citajte! Nemojte biti ćutuci dovijeka! Pocnite od imena Petar Zvicer.

Vuk

pre 8 godina

Hahaha, a imate li obraza ono slaviti, braco? A volite nas, to je cudo jedno. Gledam vi komentare u zadnje vrijeme, i ne bih nikad vise. Ka' sto ste nas voljeli i 1916 i 1918. Prosto vam bilo, domovino Pinka. Nikad za vas co'ek vise da ne navija.

vidim sve

pre 8 godina

A ja mislio da je Makedonija zaslužila bod protiv Srbije u rukometu! A novine spominju nekakav crnogorsko - makedonski lobi. Šta li mu to dođe, ja to ništa ne razumem.

Перица

pre 8 godina

Србија постаје лидер... :-D :-D :-D Следећи пут ће у новинама пред меч да пише да су Црногорци наместили због кладионица...

sloba

pre 8 godina

Bilo bi lepo kada bi smogli snage da bar jednom u porazu ne pominju sudije... Ne secam se da su ikada normalno priznali poraz, uvek su im krive sudije.

duvanite milogorci

pre 8 godina

Milogorci, i pre ovoga a i posle ovoga smo vas kidali i kidaćemo vas! Doveka je bilo ko gubi uvek traži razloge. Kod poništenog gola lepo je obrazloženo zašto je poništen, ali vi očigledno ni ne slušate! A i aspolutno nemate prava da pričate jer 90% živi u Srbiji, brdjani! Videćemo i na OI, i još mnogo puta! Idite kod Mila pa mu se žalite, vala!

WTF

pre 8 godina

@ aleksandar Braca Janovici su Hrvati. Inace, CG reprezentaciju cine igraci iz dva grada - Herceg Novog i Kotora. Sest Novljana i sest Kotorana. Svi Novljani su Srbi iz CG a svih sest Kotorana su Hrvati.I to uopste nije bitno, ali radi pojasnjenja za srpsku sportsku javnost.Ne mogu da vjerujem a toliko cesto citam po forumuma u Srbiji da crnogorske sportiste i narod uopste poistovjecujete s vlascu u C.Gori i sramotnom politikom koju vodi jedan ucjenjeni vladar koji radi po diktatu Amerike a ona ga zauzvrat drzi na vlasti.Pa nema pravoslavca u CG koji je za sramotno priznanje Kosova, sankcije Rusiji... i ako ima to je beznacajan broj. Ne poistovjecujte pravoslavni narod u CG sa obnarodjenom vlascu.
(Darko, 23. januar 2016 23:18

Na žalost mnogi u Srbiji ne znaju ni ko su Bokelji ni ko su Milogorci (trenutno na vlasti) i da oni ne predstavljaju sve Crnogorce.
Žao mi Crnogorske ekipe jer su ljudi stvarno vrhunski vaterpolisti ali neko mora i da pobedi. Da nisu imali zadnje 2 utakmice tako jake pitanje bi bilo ko bi pobedio, ovako zadovoljstvo je ipak naše - Srbijansko.

jesam

pre 8 godina

Presrecan sam sto smo najbolji, bravo delfini! Ovakve izjave me cine jos vise srecnim. Vama moze Milo da uruci zlatnu medalju, ili mozda neki svestenik crnogorske crkve. Ostaje vam da slavite srebro na Cetinju. Zivela Srbija!

UltrasBgCz

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*
(gospodja, 23. januar 2016 22:40)

Govori to zvizdanje, govori. Govori da pamtimo sve. Pamtimo Kosovo, pamtimo NATO, vas noz nam je jos u lednjima... Po aplauz cete morati u Zagreb!

We do not forgive!

pre 8 godina

O cemu bre prica ovaj covek ??? Jel ovaj bolestan ??? U krajnjem slucaju je sudjenje bilo promil na strani crne gore i nista manje od toga !! Ali da pricas da ste osteceni pa ti stvarno nisi decko normalan

Equilibrium

pre 8 godina

Tipično za ex Yu prostore. Izgubiš, pa se žališ na sudiju. Sve sami "sportisti". E, moji đetići. Naučite da budete veliki i u porazu, kao što znate da...kao što svi znamo da budemo veliki u pobedi. Nije sramota čestitati i, uz osmeh reći:"Ćeraćemo se još". Čestitam na dobroj igri, ćeraćemo se još, i vidimo se na Olimpijadi.

Isti narod bree

pre 8 godina

Dragi moji....Pobedila je Srbija 10:8, I da je uvazen bio taj cuveni gol Srbija bi pobedila. Volim Crnu Goru, bracki narod, ali zao mi je samo sto se tako blamiraju sa ovakvim komentarima...

Milan

pre 8 godina

Nisam gledao utakmicu ali se nadam da smo ih zaista pokrali i to zestoko. I da svaku utakmicu ove dve zemlje odluce samo sudije u korist Srbije. Secam se kako su onomad pravili drzavu: od blamaze sa Evrosongom (inace sasvim nebitno takmicenje ali u sta su ga Milove prostitutke pretvorile -Boze sacuvaj) do epohalne kradje i blamaze na referendumu.

dada

pre 8 godina

Milogorci, a je li znate sta je u stvari istina: brutalno smo bolji od vas! Sto neko rece, pa vi nemate nikakvih kapaciteta ni da organizujete neko prvenstvo, xaxaxa!

Jacrno

pre 8 godina

Ja kao crnogorac i iskreni ljubitelj vaterpola stidim se ovakve izjave. Cestitam Srbiji na zasluzenoj pobedi! A Nikoli porucujem da bude iskreni sportista.

Монтенегрина

pre 8 godina

Заслужена побједа Срба би била без обзира на судијску одлуку.
Прва два мјеста на ЕП су непроцјењива а још да су наша браћа Срби из Xр освојили треће мјесто срећи не би било краја..,

One night in May

pre 8 godina

"Kakvo Vlasce, krmska poturice!
Dje izdajnik bolji od viteza?
A sto kazes sablju i Kosovo?
Da l' na njemu zajedno ne bjesmo?
Pa ja rva i tada i sada,
Ti izdao prijed i poslijed,
Pohulio vjeru pradjedovsku,
Obrljao obraz pred svijetom."

ja2

pre 8 godina

crnogorci kao nacija ne postoje to su samo srbi koji zive u crnoj gori i siptari koji zive u crnoj gori, vidim da ovde u komentarima ima dosta siptarije

Mukice moje poštene i prepoštene :(...

pre 8 godina

(Podgoricanin, 23. januar 2016 23:06)
A da se ti đetiću dogovoriš prvo sa sobom hoćeš li da šiziš od muke kroz komentar, ili ćeš biti dostojanstven... a, ne da pričaš o dostojanstvu, a iz svakog slova ti izbija muka i tuga, duše tvoje napaćene... usotalom kažeš više ti uživaš u svom srebru, nego mi u zlatu... što znači da oboje uživamo u tom vašem srebru, tako da ja onda i ne vidim problem nigde ;)!

Svi smo proslavili zdušno osvajanje srebra od strane CG... bratski, kako dolikuje!... i nadasve dostojanstveno, zar ne?

ja licno

pre 8 godina

Ajoj pa ubise vas kompleksi da to nije normalno. pa nije sramota izgubiti od boljeg od sebe na njihovom terenu. sramota je izgubiti od goreg na svom terenu. jbg, vezbajte pa mozda nekada i pobedite, sto cemo mi muški podneti, ali tesko da ce se i desiti...

Ja

pre 8 godina

Svima poznati kantautor u jednoj od svojih pesama porucuje:"Svi što gube se ljute, to je poznata stvar.
Svako gubi bar ponekad ali nikad SRBIJA".

Darko

pre 8 godina

@ aleksandar Braca Janovici su Hrvati. Inace, CG reprezentaciju cine igraci iz dva grada - Herceg Novog i Kotora. Sest Novljana i sest Kotorana. Svi Novljani su Srbi iz CG a svih sest Kotorana su Hrvati.I to uopste nije bitno, ali radi pojasnjenja za srpsku sportsku javnost.Ne mogu da vjerujem a toliko cesto citam po forumuma u Srbiji da crnogorske sportiste i narod uopste poistovjecujete s vlascu u C.Gori i sramotnom politikom koju vodi jedan ucjenjeni vladar koji radi po diktatu Amerike a ona ga zauzvrat drzi na vlasti.Pa nema pravoslavca u CG koji je za sramotno priznanje Kosova, sankcije Rusiji... i ako ima to je beznacajan broj. Ne poistovjecujte pravoslavni narod u CG sa obnarodjenom vlascu.

Dr.Gospodin

pre 8 godina

A nemoj tako junacinooo, nijeste vi bili bolji ni u snovima a kamoli u bazenu . Velika je cast i uspeh za vas tako male kao zemlja mislim da stanete do nas na tronu ......

Alek

pre 8 godina

Slavlje već organizovano, kad ono frka odjednom, Srbija gubi...... kakvo bi to pokajanje bilo u Beogradu noćas. To se nije smelo prepustiti slučaju, sudija odradio svoj deo posla, Crnogorci pali i to je to.

ultrasrbin

pre 8 godina

Jah, 23. januar 2016 21:18

Pricas o navlajcenju,a ja imam samo nekoliko pitanja:

- Pratis li Margetu kao sudiju? Taj da moze streljao bi nase igrace pa je celu 1/4 navlacio tako sto nam je konstantno svirao faul u napadu i nije omoguci ni pokusaj suta.
-Jesi li pogledao odnos iskljucenja? Pre ce biti da su sudije prestale da navlace za CG pa njima smeta sto smo tada pokazali nadmoc.
- Mandic okrene dva njihova igraca,a oni ga maltene udave i sudiaj ne vidi?
- Izmisli neispravno dodavanje iako je Mitrovic bio maltene u mrtvom uglu i sve je ispravno.
- Bas doticni Janovic i brguljan potope Mitrovica u trenutku kada ide na sprovodjenje lopte u gol? sudija ostaje nem iako je morao da svira 5.
- Da pogledam nasao bih bar jos par cudnih situacija,ali ti je i ovo dovoljno.

Ako te interesuje sta je kradja i navlacenje pogledaj nas mec saCG u Malagi? Kupio Milo titulu da proslavi nezavisnost.

shone

pre 8 godina

Hahahahaha...
Minimun 5 puta su sudije dosudile kontrafaul u korist CG koji nije postojao. Dovoljno je reci: "ko izgubi ima pravo da se ljuti".

Daka

pre 8 godina

Malo vise sam navijao za Srbiju, a ne bi mi bilo krivo ni da je Crna Gora dobila. Inace Janovic je sve tacno rekao. Kod 6:6 C.Gori je ponisten cist gol Sase Radovica, jako zanimljivo bi bilo da sudija pojasni zasto je to uradio. A neko rece - pa ako su vas sudije krale cijelo prvenstvo kako to da ste dobili Italiju i Madjarsku... kakav glup komentar.

oki77@gmail.com

pre 8 godina

Ovaj ga bas pretero, mozda su sudije malo kraduckali ali nisu pokrali. Ipak smo mi domacini a i realno smo najbolji na planeti. Sta hocete, i onako 80% ekipe su poreklom iz crne gore pa eto i vama malo razloga za slavlje.

Aj ziveli!

nije ja , ja je.

pre 8 godina

Će vi oprostimo sve Crnogorci. I mo znamo i vi znate da ste naši.
Mi bez vas ne možemo ko ni vi bez nas.
Majčinska ljubav zaborava nema.

oio

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*
(gospodja, 23. januar 2016 22:40)

Ne bismo imali drzavu hahahaha sta pisu ljudi...

ultrasrbin

pre 8 godina

Deki Boss, 23. januar 2016 21:31

Mislis na ubijanje Mandica kada vas je preplivao ili na davljenje Mitrovica u situaciji kada treba da sprovede loptu u gol. Ako kukas za ponisten gol onda kukaj tvom igracu koji ne zna osnovna pravila. pa ne moze sam sebi da izvede loptu i da onda sutne. Da je odmah sutnu gol bio bio regularan. Cudo ne prica o 1/4 kada nam je svaki napad sviran faul u napadu, a oni svaki njihov napad imali igraca vise.

ultrasrbin

pre 8 godina

e kuku majko kakvog sporta, 23. januar 2016 21:29

EP - Od 2012 Ajndohoven u Srbiji ( pobedili CG u finalu),a od 2014 i Budimpesta (pobedili domacina u finalu)
SP - Od 2015 Kazanj u Srbiji (deklasirali Hrvatsku u finalu)
SL - Od 2013 Celjabinsk u Srbiji,od 2014 Dubai,a od 2015 Bergamo. Dva puta pobedili Madjare,a jednom Hrvate.

Ne znam sta si pokusao da kazes,ali ovo ti je pokazatelj da gresis, da ne iskoristim neki drugi izraz.

Kanidja

pre 8 godina

Naravno da je kradja. Ponisten gol. Ne dosudjeno iskljucenje u zadnjem napadu. Milion iskljucenja. Nije problem izgubiti ali veceras igrom Crna Gora nije bila losija, cak je i veliku vecinu utakmice vodila. Ove sudije su odlucile pobjednika i to je sramota

SRB

pre 8 godina

Imam ja ovde u komsiluku jedno mesto zove se Lovcenac
kada smo onomad igrali turnire u malom fudbalu, ti momci su se ponasali kao 10 Janovica, sve su oni u pravu, uvek su oni pokradeni, skloni su kavgi .. tuči i da ne nabrajam dalje.. jako jako čudna nacija.
To što ste priznali Kosovo , dovoljno govori o vama i pratiće vas kroz celu istoriju, naravno znam da najmanje pola Crne Gore ne bi nikad priznalo kosovo .. tako da mi ne zamere svi , zna se kome ovo pišem .. Milovim


Srbija je bila bolja, Crna Gora se lavovski borila, to je moje viđenje

popovicvl

pre 8 godina

Sad sam totalno iznenadjen!? I zbunjen!? Ja taman hteo da kazem da i pored velike naklonosti sudija prema ekipi Crne Gore, Srbija je pobedila!

nomeansno

pre 8 godina

Pobedio je ofanzivni, na gol vise, vaterpolo. Izgubio je defanzivni, vaterpolo ciji je jedini cilj da grubom odbranom iznervira protivnika, uspori i secka igra, a u napadu sta uradi, uradi. Do pocetka cetvrte cetvrtine to im je uspevalo, posle su fizicki pali, dobili tri brza gola i sad im sudije krive.

Podgoricanin

pre 8 godina

Ooooo kako ste poleceli delfiniiii. Koji izlivi negativne energije.... Vi cak ne umijete da uzivate u pobjedi, vi uzivate u porazu protivnija.
Srbija je bolja, zasluzeno je pobijedila, sudjenje jeste bilo domacinsko, ali nista strasno. Da ste gledali utakmicu CG i Madjarske znali bi o cemu Nikola prica.
Zasto niko nije pomenuo da je Nikola izasao na postolje i redom zagrlio i poljubio svakog srpskog igraca. Pa fino je napisao da su to veliku ljudi i sampioni.
vise ja uzivam u nasem srebru nego vecina vas u zlatu. Ali ljepse je izgleda pisati o ruznim stvarima.
Cestitke svim normalnim ljubiteljima sporta u Srbiji, organizatoru na sjajnom prvenstvu, vaterpolistima Srbije na zlatu.

ultrasrbin

pre 8 godina

(IR, 23. januar 2016 21:41)

Sta je tacno sramota?
Sto smo i na EP u finalu pobedili Hrvate?
Budite srecni sto niste prosli kao vas veliki brat onomad u Kazanju.
Pa samo u 1/4 sviran nam je 5 puta faul u napadu,a vi ste svaki napad imali igraca vise. Sta reci za nedosudjen 5-erac nad Mitrovicem ili iskljucenje za faul nad Mandicem.

A ako se nekom vraca onda to vama Malaga izlazi na nos.

Aleksandar

pre 8 godina

Kad porazeni dostojanstveno podnese svoj poraz i cestita protivniku, i sam se primice pobedi. Kad su platili Malagu, bio sam u CG i od njih se nije moglo ziveti. Na glavu su mi se popeli. Kad je posle Malage Srbija uzela neku od mnogobrojnih medalja, u CG se ponovo nije moglo ziveti, ovaj put od sirena, zastava i slavlja. Strasno los narod. Srbi po potrebi, a kad god mogu, nadju neki nozic da zakucaju u ledja...

lokator

pre 8 godina

Druze Slayer-u,isao sam na more 30 godina u Crnu Goru do pre dve godine.Vise ne idem a znas li ti djeticu sto?Postali ste losi prema,do juce,svojom bracom koji vas u Srbiji prihvataju kao svoje.Sad vidi pa vase pobratime sa Kosova i iz Albanije gostite malo u Budvu dok vas ne istisnu sa vase zemlje.

ultrasrbin

pre 8 godina

Zigzag, 23. januar 2016 21:22

Ajde i ti se seti sudjenja iz finala Srbija Hrvatska. Verovatno su i tada sudije odradile da izgubite sa razlikom koja niej zabelezena u finalima. A zbog ovog tvog potpisao voleo bih da sa vaterpolo scene nestanete reprezentacija NDH.

Wilfred

pre 8 godina

Treba da bude sramota ovog Janovića, da sudije nisu navlačile od početka za Crnu Goru počistili bismo ih do poluvremena. A na Olimpijadi slobodno dođite po "osvetu", čekamo vas!

milojko

pre 8 godina

... ko poznaje vaterpolo pravila zna da gol nije bio regularan.Nakon faula igrač ne može više od jednog puta ispusti loptu iz ruke.Radović je upravo to uradio... da se ne lažemo mi ovde...

Zemun_grad

pre 8 godina

A nas prepliva vaseg, i krene ka golu. Ovaj ga vuce otkine mu ruku i rame sudija nista. Bas mislim da su navlacili na vas a ne za nas
(Obren, 23. januar 2016 21:34)
Ono je bilo strašno, preplivao ga i izašao bi ispred golmana da ga nije vukao, ako se ne varam Mandić je bio u pitanju.
U prvoj četvrtini mislim da su nam svirali četiri faula u napadu, možda i pet.

Čarapan

pre 8 godina

A vi i da su za vas sudili opet bi pukli. Kao u Londonu za bronzu sto su vam pomagali pa opet nista. Bijete kao volovi, nema tu ni i od igre. Samo rvanje kao protiv Madjara. Nisu vam nista sudili za obracanje njihovom golmanu. Eto vam sada pa kukajte. Imali ste 0:2 pa ste prokockali. I ovo vam je dosta. Da vam nije bilo Srbije i navijaca ovde ko kod kuce, ni ovo ne biste postigli. Imate Rio dosta vam je.

Čarapan

pre 8 godina

A vi i da su za vas sudili opet bi pukli. Kao u Londonu za bronzu sto su vam pomagali pa opet nista. Bijete kao volovi, nema tu ni i od igre. Samo rvanje kao protiv Madjara. Nisu vam nista sudili za obracanje njihovom golmanu. Eto vam sada pa kukajte. Imali ste 0:2 pa ste prokockali. I ovo vam je dosta. Da vam nije bilo Srbije i navijaca ovde ko kod kuce, ni ovo ne biste postigli. Imate Rio dosta vam je.

Dragisa Sekulovic

pre 8 godina

Ja sam Srbin , poreklom iz Crne Gore ,... svim srcem sam navijao za Srbiju ,. ne radujem se zlatu osvojenom na ovakav nacin ,.. suđenje jeste bilo katastrofalno !

Bajo Pivljanin

pre 8 godina

Ne zanima me mnogo ovo loptanje u vodi ali mi je drago što je srbija pobjedila. Prije svega, zbog ovih NATO promotera poput Janovića. Još da Zvezda dobije Budućnost u finalu ABA lige i mi Srbi iz CG zadovoljni.

D.P.

pre 8 godina

Mislim da treba dozvoliti imRepublici Srpskoj da se takmiči u sportu kao posebna zemlja pa da bude da srbija, Crna Gora i Republika Srpsak igraju u sportu zapažene role i osvajaju sva tri glavna odličja.

Negativni

pre 8 godina

E, Janoviću, jado...da je sudjenje bilo korektno, bilo bi 15 - 5 za Srbiju. Za klasu smo bolji. Bolje da im se zahvališ za častan poraz.

nesoj,lacman,dukljanin

pre 8 godina

Neka su,a kad su sudili za vas dukljane u Malagi i Londnu,kad vise nije imalo igraca na klupi,P.s Janovic ,stara sluga rezima...

Milutin

pre 8 godina

Janovicu covece, sudije nam sviraju 7 faulova u napadu kao da su vas bele ajkule napadale - a ti pricas da su vas pokrali?! Eh svasta, prihvati poraz sportski.

sasa.r

pre 8 godina

Kako je CG pobjedila Srbiju u Malagi 2008, tako je Srbija večeras pobjedila CG. Radović kod 6-6 daje gol koji sudija poništava a odmah nakon toga Pjetlović u skokro identičnoj situaciji takodje postiže gol i sudija ga priznaje! Zatim kod napada CG za izjednačenje, lopta ide ka centru, bek Srbije jasno povlači igrača CG, golman Srbije uzima loptu i to je to.U Malagi npr-tolika je bila pomoć za CG da je pri svakom početku napada odmah isključivan igrač Srbije. Čista krađa.Zato u veterpolu, mora nešto da se promjeni u pravilima jer ako ostaviš prostora sudiji da tumači kako hoće, biće problema.Domaćin je uvijek u velikoj prednosti i gostu nije dovoljno da bude bolji već mora biti mnogo bolji da bi i formalno pobjedio.Srbiju su tako krali protiv CG i u Pekingu kada su na silu htjeli da joj uzmu bronzu...pokušavam da budem objektivan iako znam da će u komentarima preovladati emocije...naravno srećan sam što smo osvojili zlato---samo pokušavam da budem realan,,,

Scholes

pre 8 godina

Ne vidim kako su pokradeni. Imali su jedno iskljucenje vise i to je to. Nekoliko puta sudija nije svirao ciste faulove nad nasim centrima. Nego dobro, k'o gubi ima pravo i da se ljuti.

Rajko

pre 8 godina

Nikola Janović? Iznenadio me, dobar vaterpolista, slab džentlmen, ne prihvata sportski poraz koji je čist kao suza. Bilo je dosta svedoka igre i suđenja, mislim da je rekordna posećenost jednog evropskog finala u vaterpolu. Po meni, Grčki sudija je malo više naginjao đetićima. Možda i nisam u pravu, ali mi se tako činilo. Moglo bi se reći da su Crnogorci imali podosta startne sreće. E, sad, da ih je takva sreća pratila do kraja bilo bi previše.

Подгоричко дијете

pre 8 godina

Још једна ,више се не зна која по реду,више него заслужена титула ватерполиста Србије.

Црногорцима ,за утјеху,злато из Малаге од вечерас још сјајније сија .

bili

pre 8 godina

Kada se pogleda statistika CG je imala 14 iskljucenja a Srbija 12. Realizacija igrac vise Cg sest a srbija cetiri. Srbija dva puta dva igraca vise (jednom.ne iskiriscen) CG jednom i iskorisneno.Znaci nikakva pomoc sudija

aleksan

pre 8 godina

kako pokradeni? pa vise je Srbija pokradena od vas bre koliko samo nepostojecih kontra faulova koliko samo ne sviranih iskljucenja za nas a vi imali DVE situacije i placete kao male bebe

Tadija

pre 8 godina

Ključan trenutak kod 6-6 poništenje potpuno regularnog gola !!! O tome priča, o slomljenoj šaci Ivovića, vjerovatno je jako udario šakom o vodu...i ne kaže to samo on, ostavili su kapitenu da kaže ono što svi misle. To kaže i Gojković, a zna se kakao je korektan i pošten sportista. Nema veze, veselite se, vama je to trenutno potrebnije..i pošteno se odužite grčkom sudiji, zaslužio je.

ella

pre 8 godina

cestitam reprezentaciji Srbije..Janovic je upravu..osteceni jesmo od strane sudija..ali ako smo vec morali da izgubimo u finalu srecna sam jer je to od strane Srbije..lijepo nas je vidjet zajedno na tronu

ultrasrbin

pre 8 godina

Odnos iskljucenja je skoro isti,a ti mozes da pricas o brutalnom navlacenju Margete za vas. U 1/4 ste skoro svaki napad imali igraca vise,a nama je sviran faul u skoro svakom napadu. Pricas o sudjenju,a jednostavno ste crkli u jednom trenutku,a sudije su ujednacile kriterijum.

petar 015

pre 8 godina

Ajde smirite strasti. U Rio ćemo da vas ( Crnogorce) nalupamo. Danas nam nije bio dan. Izvinite što smo vas pobedili sa samo dva gola razlike. Znam da ste i vi očekivali da ubdljivije izgubite. Ovako,zbog prošlih vremena i dobrosusedskih odnosa smo vam dali šansu da kukate. U kukanju ste prvaci Evrope.

aleksandar

pre 8 godina

muci,priznaj poraz,srbi smo svi,ne mogu se zavaditi dva oka u glavi,kaze izreka,a mi smo to izgleda uspeli,zapitaj se ko si,ko ti je bio djed,pradjed,baba,prababa,

Wllaxy

pre 8 godina

@Wilaxy Prica o jednoj jedinoj situaciji pri rezultatu 6-6 sta se svi pravite blesavi?! Ocigledna i sramotna kradja, a na ovakvom nivou dovoljna je i jedna sitna greska, a ne ovako sramotna i krupna!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki Boss, 23. januar 2016 21:31)

Kao prvo, ocito je da ne znas da razumes procitano jer nije procao o toj jednoj "gresci@ vec se odnosilo na citav mec iako to nije direktno rekao.
Kao drugo, pre nego sto komentarises potrudi se da razumes vaterpolo pravila posto je gol i vise nego opravdano ponisten posto je igrac Crne Gore nakon dosudjenog faula imao tzv. dva kontakta sa loptom. Ili da ti objasnim malo bolje - nakon dosudjenog faula drzao je loptu i mogao je da sutira ali je onda pustio (zaronio je) i potom je odmah ponovo uzeo nakon cega je smeo samo da je doda nekom ali ne i da sutira na gol sto je on ipak ucinio tako da nema ni reci o sudijskoj gresci!!! Ako se iole razumes u vaterpolo bice ti jasno o cemu se radi kad budes ponovo gledao snimak u suprotnom ces nastaviti da trazis teorije zavere...

Btw. a sta cemo sa golom koji je ponisten reprezentaciji Srbije?

Stojko

pre 8 godina

Sta se zale na sudjenje u kvalifakcionim mecevima kad su tu pobedili. Jedino nisu mogli u finalu, a priznaju da smo bolji od njih. Pa sta onda hoce? Znaju li?

slobinator

pre 8 godina

Ćuti sramoto!seti se finala u sevilji I kako je vaš milo kupio sudije da bi promovisao svoju nezavisnu banana državu.idi žali se vašim prijateljima iz nato I hašimu tačiju.sledeći put vas deremo u riju.biće mi čak veće zadovoljstvo nego kad olupamo hrvate.

Ma daj...

pre 8 godina

Sjetimo se evropskog prvenstva u rukometu ns i bg ?Nocas je bilo i fair play u odnosu na ono natezanje sudija srbije protiv hrvatske...

Milovan

pre 8 godina

A nas prepliva vaseg, i krene ka golu. Ovaj ga vuce otkine mu ruku i rame sudija nista. Bas mislim da su navlacili na vas a ne za nas
(Obren, 23. januar 2016 21:34)

Ocekivano si dobio preko 100 pluseva. I cela hala je vristala na tu situaciju. A ona je cista kao suza i nije faul. Problem je sto 90% vas, pa i Srba ne znam pravila vaterpola. Ako te ne mrzi nadji snimak i obrati paznju na reakciju cele nase klupe, koje zapravo nije ni bilo, jer nije bio faul. Imao je loptu u rukama. Nauci pravila, pa komentarisi.

miki

pre 8 godina

sudjenje u vaterpolu nikada necu moci da razumem.za istu stvar te iskljucenje te faul u napadu.glupost.zato ce uskoro vaterpolo biti izbacen sa olimpijade i meni ce biti krivo zbog toga ali ako zelimo da se vaterpolo razvija morace da se sredi sudjenje i da se radi na tome da udje novac i da se prikljuce bogate zapadnoevropske drzave.

ima li uglja

pre 8 godina

Kazes, sudije? Malaga je vec pominjana. A seti se finala u Atini 2004. Neko je pomenuo Indijanapolis, jeste, Grk je svirao za nas,zato smo popili sut iz auta u Turskoj. I jos, neko je pomenuo rukomet sa Makedoncima i kradju: to bi bilo u redu da smo klasa u rukometu, ali posto nismo, onda je smesno komentarisati.

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Dok ste vodili, bilo je pravično suđenje! Momci, ako je bilo nepravično suđenje, kažite konkretno, šta nije valjalo???

grpbari cacak

pre 8 godina

Setimo se samo one utakmice u plaj ofu Jadranske Lige prosle godine u Podgorici,Buducnost protiv Partizana,udaranja od strane navijaca,gadjanja,tuca,sudije sve im svirale........

Jugguja

pre 8 godina

Ne znam srbi ato ne uzivate u zlatu vec se prepirete kao babetine neke. Igra covjek vaterpolo zna sta je gol a sta nije. I koga je briga posle sto je radovicu ponisten gol a pjetlovicu priznat posle suta iz faula sa 3 metra. Zavrseno je prvenstvo, Crna Gora je drzava, srbija nema more, nebo je plavo, voda je mokra....

kitubica

pre 8 godina

Odgledao ponovo na miru...Gol o kome najviše pricaju je opravdano poništen. Radovic dobija faul, nas igrac se odmakao, on se potapa ponovo pa se diže na šut. Svirali su nam dosta cudnih kontrafaulova a sve ukupno suđenje nije odlučilo utakmicu. Prosečan gledalac i dalje teško razume vaterpolo pravila a ovo dizanje tenzije sa pričom o krađi je smešno! Bravo za najbolju sportsku ekipu koju Srbija ima!Spasite vaterpolo!

gospodja

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*

čarapan

pre 8 godina

Da bi bio šampion, moraš :
1. Da pobediš protivnika
2. Da pobediš publiku
3. Da pobediš sudije
Tako mi radimo. Pa nismo uvek igrali kod nas sa našim sudijama. A medalja koliko hoćeš.

Milovan

pre 8 godina

Bio sam na tekmi! Prelepa atmosfera, ako izuzmem zvizdanje predsedniku koje je btw zasluzio, ali je ipak ruzno zbog same ceremonije. Ne znam zasto ste osuli drvlje i kamenje na ove izjave. Smatram ih jako korektnim. Sudjenje? Nista specijalno. Pravo "domacinsko", kao i svugde. Poenta i jeste da na 0:2 i 1:3 tesko da bi bilo gde na svetu uspeli da stignemo. Sudije su pomogle, jesu treba reci. Igrac vise, pa opet, pa 2 vise sve dok ne damo gol. Zar to ne stoji. Ako cemo pravo u finalu smo bili egal i svaka cast Crnogorcima. Da smo najbolji jesmo, nema sta da se prica, ali veceras je bilo pata-pata posteno. Bilo je lepo videti veceras jedan narod koji navija za dve ekipe. Svi izmesani i bez incidenta. To kod nas nikad nije i nece biti!
I da. Crnogorac sam, zivim u Srbiji. Veceras sam samo gledao, nisam navijao. I dalje se pitam dokle svo ovo sr..e? Jedan narod! A mentoli na vrhu sa obe strane!

kap u moru

pre 8 godina

realno kod rezultata 6-6 CG je pokradena. iz samo njemu znanih razloga sudija je ponistio regularan pogodak. desetak puta su na CG tv-u vracali snimak pokusavajuci u studiju da utvrde zasto je ponisten go. Postojala je sumnja da se igrac CG nagnuo tj malo krenuo naprijed kod šuta što novim pravilima nije dozvoljeno ali samo smo vidjeli da igrac ne krece naprijed. stoji i iz mjesta daje go. nepravda. pokradeni smo. tu smo i pali psihicki.

артиљерац

pre 8 godina

Јановићу,ти изгледа причаш о некој другој утакмици.Не о овој вечерас
Преспавај,погледај сутра снимак,па онда причај о крађи.Па јесте
Митровића на 2 метра вукли и тукли ти и Бргуљан,потопили га и судија
није свирао НИШТА,а МОРАО је 5 метара.Лопта му је била на прстима,
само да је гурне у гол.А за Рио,ће да видимо.Далеко је.

Bane Lakić

pre 8 godina

Sudije navijale za nas? Ne mogu da nabrojim koliko je naših igrača isključeno... Možda su naša nekadašnja braća očekivali da isključuju po dva istovremeno, to bi bilo baš po njihovoj meri! Ma, ne brinite južna braćo ... izvadiće Vaš veliki vođa malo zlata iz zaliha pa će vam dodati ...

Petar Denda

pre 8 godina

Da se igralo bilo gde drugde bilo bi 15:5 za Srbiju.
Bolje ćutite i ne potpirujte i ovako "prijateljsko" raspoloženje prema vašoj državi.

mmm

pre 8 godina

A u cemu ste bili bolji ? ja kao neko ko nije strucan da sudi ali itekako sam dobro video da smo vas deklasirali , pogotovo u zadnjoj cetvrtini ! ajde crnogorac kuci pa tamo placi !

guliver

pre 8 godina

Djeticu, sram te bilo!!
(Zlatne ruke sinko, 23. januar 2016 21:14)
Prvo, Janović je ipak samo nervozan, jer su vodili dobar deo tekme, bili nadomak pobede. Drugo, niko u CG repki nije đetić, svi su primorci. Podgorica, odakle su đetići je dobila prvi bazen pre 5-6 godina, a Cetinje, odakle je veliki broj stručnjaka i navijača CG (ovih što viću "e viva"), nema bazen za vaterpolo.

МонтиКики

pre 8 godina

....гледао сам уживо, у сваком нападу ЦГ судије избаце по једног нашег играча, о чему овај момак прича? Колико је требало да судија избаци наших играча да не би било "брутално" суђење?

Beranac

pre 8 godina

Ja jesam iz CG i volim svoju drzavu.Ali,ljude koji je vode apsolutno ne podrzavam.Za ovu izjavu Janovica i kompanije mogu samo reci bruka i sramota!!!Pa treba da nas zvizde vise i ne zasluzujemo.Priznati muski poraz,ali vidim da ih je mnogo zabolio.Bravo Srbijo,sve cestitke.Nasi neka se stide zbog izjave.Ogorcen sam!!!.Sportski pozdrav svima.

Dorijan Grej

pre 8 godina

Svaka cast i momcima iz Crne Gore ! Ne razumem se u sedjenje mmnogo pa necu da komentarisem ali mislim da nasi momci nisu mogli izgubiti bez obzira na sudjenje ,,,..mnogo smo jaki ..

ogicg

pre 8 godina

Ma nema sto sad pricat sudija i bilo sto.Zavrseno je,Srbiji svaka cast na zlatu.Da nam je ko ponudio prije prvijenstva srebro odmah bi ga prihvatili.

TirionLanister

pre 8 godina

Sta je bilo u Londonu za trece mesto, ako je ovo kradja? Sudije nam iskljucile pola tima, ali smo dobili. Sto tad niste pricali o fer sudjenju?!

dragiša

pre 8 godina

Naslov u stilu "Odjeci i reagovanja" iz Politike sa početka osamdesetih. Sramota.
Crna Gora zemlja od 600000 duša, vicešampion Evrope, plus je dala par igrača prvaku Evrope. I ima dve reprezentacije u dva različita sporta na Olimpijskim igrama, što nema nijedna zemlja njene veličine. Toliko, molim trunku poštovanja.
A Srbiji kapa dole stvarno je superiorna.

sacramento kings

pre 8 godina

Pre nego sto si bilo sta rekao, seti se samo Olimpijskih igara u Londonu i meca za trece mesto? Pa to je bila najveca kradja u istoriji, svaki napad iskljucenje (ako se ne varam nasih 5 igraca zavrsilo je sa 3 iskljucenja, tadasnji selektor Udovicic takodje iskljucen i jos neko sa klupe), ali ni to nije pomoglo. Bez obzira sto je to bilo za bronzu, ostaje mi kao jedna od najsladjih pobeda. A nisam zaboravio ni Malagu gde smo takodje kako bi ti rekao mi "brutalno" pokradeni, a ni onaj podsmeh Radica u Budimpesti posle neuspelog loba, ali vrlo brzo mu je Cuk skinuo osmeh sa lica bombom sa pola igralista, jer ko se zadnji smeje najsladje se smeje!

Deki Boss

pre 8 godina

@Wilaxy Prica o jednoj jedinoj situaciji pri rezultatu 6-6 sta se svi pravite blesavi?! Ocigledna i sramotna kradja, a na ovakvom nivou dovoljna je i jedna sitna greska, a ne ovako sramotna i krupna!

Wllaxy

pre 8 godina

Jeste li tako pričali i posle Malage, one bruke od suđenja i nezasluženog zlata!? Ne bih baš rekao.
Vi ste imali 14 isključenja, Srbija 12, vama je suđeno 5 faulova u napadu, Srbiji 7, poništen vam je opravdano gol kao i nama, imali ste šut 8 od 27 a mi 10 od 26.
O kojoj vi onda krađi pričate!?

Igor

pre 8 godina

Ne lupetaj molim te. Tacno je da ste vodili do cetvrte cetvrtine, ali to je bilo zahvaljujuci sreci koju ste imali tokom prvih 3 cetvrtina, jer je Srbija promasivala zicere i nikako joj se nije dalo da povede. Kljuc pobede je bio u fizickoj spremi, mnogo su fizicki jaci od vas. Jos kad bi mi vratili Sora na golu tek onda ne znam gde i kad bi nam bio kraj. Golmani su nama najslabiji u ekipi.

djurkash

pre 8 godina

Jok, more, sudiće u vašu korist... nisam gledao celu utakmicu, čak mi je početak delovao da nemamo domaćinsko suđenje, ali očigledno je posle sve leglo...
Tako je u svim sportovima, i na svim takmičenjima...na žalost...

my way

pre 8 godina

Ма дајте молим вас, у једном кратком периоду, заправо на самом почетку су брже кренули и боље ушли у утакмицу, вероватно због притиска. Током 80% утакмице Србија је била боља са слабом игром, но у финалу се то све другачије гледа. У сваком случају, више него заслужена победа Србије и Црна Гора може да буде срећна што је изборила частан пораз захваљујући почетку и крају утакмице кад су наши момци већ видели победу коју су реално и били већ изборили.

Jah

pre 8 godina

Momak skroz u pravu, ja nisam neki ljubitelj vaterpola ali sam ga gledao zbog nasih, i mogu da kazem da je ono bilo tolko navlacenje da je bas providno.
Drago mi je da smo uzeli zlato, ali bilo bi gusto da nisu sudije tolko pomogle.
Ali na kraju krajeva to je sport, i tako je uvek u sportu.
Pa na SP u Brazilu su pomogli tolko da su na kraju 7 komada dobili, ali mi nismo Brazil mi smo Evropski prvaci i zasluzili smo to.

Vladimir

pre 8 godina

Ako mi sa svojim komentarima aplaudiramo sudijskim kradjama onda budimo posteni i u nekoj skoroj buducnosti kad budemo mi zrtve onda budimo realni pa zanemarimo da smo pokradeni.Znamo mi dobro da previdimo da su nam sudije poklonile svetsko prvenstvo protiv Argentine u Indijanapolisu a znamo da zakukamo za kradju neki dan u rukometu protiv Makedonaca.Takvi smo mi a verovatno su takvi i drugi...Razumem Janovice,bilo je glupo za ocekivati da ce oni biti odusevljeni kad smo imali naklonost sudija.To sto mi necemo da priznamo,to je vec nas problem.U svakom slucaju bio je ovo stvarno veliki praznik vaterpoola.

b93

pre 8 godina

onaj ponisteni go radovica je bruka koja dosad nije vidjena.nikola je skroz u pravu.znaci radovic daje go sudija ga iz ko zna kog razloga nepriznaje igraci slave pogodak a srbija pliva kontru daje go.umjesto 7,6bude 6,7.SRAMOTA.taj detalj odlucuje pobjednika

delboj

pre 8 godina

Ponisten regularan gol Radovicu za 7:6 za Crnu Goru, pitanje je sto bi tada bilo... Isti takav priznat Pijetlovicu za 8:6.
Kod 9:8 kad smo opet bili u naletu, jedno od najcistijih iskljucenja nije dosudjeno nad Janovicem, lagan gol bi to bio za 9:9. To je u finisu...
A u prve tri cetvrtine da nam nije sudjeno duplo vise iskljucenja poodavno bi se odvojili.
Cestitam, nedje mi je i sladje jer sad imamo motiv vise na OI.

Aleksa

pre 8 godina

Sram vas bilo! Tukli ste nase centre celu utakmicu. Sramna vladavina Mila ocigledno stvara sramne pojedince koji ne umeju da prihvate poraz od boljeg. Ispred mene u sektoru 205, bilo je nekoliko momaka koji su vaterpolisti Hrvatske i na svaki gol Crne Gore su skakali sa sedista. Na kraju su odmah izasli iz Arene da ne slusaju Bože Pravde. Da li vam je toplo oko srca što au navijali za vas? Da li se pitate zasto tako srčano navijaju za vas? Meni je bilo drago da vidim srpske zastave sa natpisima Budva, Danilovgrad, Herceg Novi gde ljudi imaju i časti i istorijskog pamćenja pa znaju ko su i ko su im bili preci a vi polako postajete novi Hrvati. Zato vas oni tako i vole.

See Red

pre 8 godina

Pa nista pogresno nije rekao. Korektna izjava. Mada vaterpolo je takav sport gdje sudije mnogo odlucuju. Zasluzena pobjeda Srbije, najbolja su ekipa. Vidimo se u Brazilu, volio bih da se ponovi finale i tamo :)

Vlada

pre 8 godina

Pozdrav iz Beograda...nezahvalno je reci kad si pobednik kakvo je bilo sudjenje. Grk i Slovenac !?!? Imaju "razloga" da nas ne vole, ali mislim da su sudili nibpo babu ninpo stricevima. Poceli su sa 0:3 pred kraj bese 9:6...i na kraju 10:8...tukli smo se muski ovi nasi terminatori su ceo turnir kidali mislim da ne zasluzeno.

Potpuni nedostatak samokriticnosti

pre 8 godina

@Vi ste posle svakog poraza od Srbije pokradeni,postalo vam je uzrečica...
(Milan, 23. januar 2016 21:24)

A mi za utakimcu s Makedonijom u rukometu?

Ahmad & Nedzad

pre 8 godina

Od prevelike zelje ste mislili da mozete i da udavite protivnicke igrace pa posle sudija kriv...ako budete ovako igrali odbranu i nadalje-uvek ce vas "pokrasti sudije"...

Bora

pre 8 godina

Suđenje je realno bilo dosta loše.Rekao bih da je svirano previše strogo u napadu, na štetu Srbije.Da nije bilo tako, odvalili bismo montenigerse sa 5-6 razlike.Ali dobro, idemo dalje.

Samo kažem

pre 8 godina

Srbiji poništen čist gol, sudija čekao tri sekunde da izmisli nešto. Kod igrča više za Srbiji, naš igrač biva udaren po ruci sa ledja i promašuje, sudije ćute. U jednoj situacije na desnom krilu naš igrač fintira crnogorca, prolazi ga, ovaj ga napadamda ledja i nema faula.
Da je sudjenje bilo pošteno,ne biste se vi toliko dugo nadali, a i ponasanje protiv madjara vam nije bilo ni malo pristojno.
Srbija ima više boljih igrača, pogodili smo šta ste vi biste mogli i to je to.
Morali ste biti mnogo bolji za ovakvu Srbiji.

ccc?

pre 8 godina

Pa sada mogu i da kukaju na sudije jer ko gubi ima pravo da se ljudi. Sa druge strane treba da budu srecni sto nisu finale igrali van Bgd. jer bi bili DEKLASIRANI. Srbija je imala pritisak i igrali su slabije u odnosu na ono kako mogu. To u i nasi igraci sami rekli. Zato i tvrdim da su imali srece jer bi bili potopljeni van Bgd. i to do dna.

Luka

pre 8 godina

Cestitke vaterpolo reprezentaciji Srbije na osvojenoj zlatnoj medalji.
Svaka cast moci.

A za Nikolu Janovića ne bi trosio reci, od njega je to i ocekivano, pogotovo posle njegove izjave:
"Kapiten vaterpolo reprezentacije Crne Gore Nikola Janović otvoreno ušao u političke vode. Poslao poruku u kojoj se zalaže za ulazak Crne Gore u NATO !"

VUK

pre 8 godina

tako je to kad Srbija pobedi samo +2razlike! Navikli svi na dvocifrenu razliku i kad ih ovi naši ne napune odmah vika na sudije.. Kako su zaboravili da su večeras na -3 dali dva jeftina gola.. Nažalost u RIU neće biti prilike da nam se revanširaju.. neće ući u četiri ekipe..tako da neće biti u prilici da pruže ruku novom OI šampionu.

my way

pre 8 godina

Ма дајте молим вас, у једном кратком периоду, заправо на самом почетку су брже кренули и боље ушли у утакмицу, вероватно због притиска. Током 80% утакмице Србија је била боља са слабом игром, но у финалу се то све другачије гледа. У сваком случају, више него заслужена победа Србије и Црна Гора може да буде срећна што је изборила частан пораз захваљујући почетку и крају утакмице кад су наши момци већ видели победу коју су реално и били већ изборили.

Bojan

pre 8 godina

Ko će u Budvu?! Nijesi obavešten gde letujemo. Sad kada vidim da kukate, još mi je slađe. Za mene, pobeda protiv vad je jednaka pobedi protiv Hrvata. Toliko.

Maxim

pre 8 godina

Komentar mu nije na mestu, ako postoji sumnja u regularnost i pristrasno suđenje neka CG savez podnese žalbu LEN-u.
Optužba je suviše ozbiljna da bi bila predmet medijskih špekulacija.

dušan

pre 8 godina

ajde prvo se dogovorite u svlačionici šta ćete da pričate. ovako ispadate glupi.

odlično ste igrali, realno fizički ste pali i kako se meč bližio kraju, niste imali snage za više.

danix

pre 8 godina

Svaka cast Srbima u Crnoj Gori,a ti Janovicu,Milov ticu i Montenegrinu,nemoj pricati o casti i postenju ni suDija ni bilo koga,znamo vas dobro.

Boki

pre 8 godina

Janovicu i momcima cestitke za trud i srebro.
Ipak,reci da ste brutalno pokradeni je previse.I to bez ijednog argumenta.Dobro ste poceli,niste,jednostavno imali snage da zavrsite.Srbija ima bolji tim,vise vrhunskih igraca i to je to.Da ste pobedili,sve bi bilo OK.
Pozdrav sportskoj CG.

dex

pre 8 godina

Ovo je bili klasicno sitno domacinsko navlacenje. Nista strasno. Ali recimo bilo bi interesantno setiti se Malage i pitati gospodina da prokomentarise sudjenje tada...

vlade

pre 8 godina

sve i da su vas krale sudije ( a nisu ) pa i neka su.. vala brate, em smo bolji, em nas uvek kradu, gde stignu! fudbal - dron, basket - sp turska, rukomet - ovaj nesretni euro.. tako da, i ako su nam nešto sudije poklonile, zaslužili smo!

Sponge

pre 8 godina

Crnogorac sam i tuzan sam zbog finala ali i srecan jer smo izgubili od vas. Ako bih zbog nekoga morao da stavim ruku u vatru to bi bio N.Janovic. Mislim da je korektna izjava i da igraci najbolje znaju sto je bilo. Srecno vam zlato a nama srebro.

Zeljko

pre 8 godina

Oni su prijatelji i zato se suzdrzavaju da kaze da su pokradeni pa razumijemo se i mi u tu igru nek im je sa srećom ako ce im biti lakše treba da se stide neki koi su vršili pritisak na sudije jer su sudili po pravilu u prve dvije cetvrtine posle su počeli bog je velik da je povela cg 7_6dobili bi sigurno sramota

urke12

pre 8 godina

Sram vas bilo sve, neki drugi bivši susedi su poznati po kukanju, ali izgleda da je sad prešlo i na vas milogorce. Sve čestitke Srbiji na više nego zasluženoj i ČISTOJ pobedi!

zlotvor

pre 8 godina

Jedan sam od retkih koji je za vas navijao u areni protiv Italijana a nisam Crnogorac. Momci pa vi bijete na boga ne mislite,moze se drugacije reci da igrate agresivno ali non stop gurate protivniku ruku u lice. Da je Srbija odigrala lose u finalu to jeste ali bas za ovoliko je bolja kad odigra lose. Da smo odigrali kao sto smo igrali celo prvenstvo bilo bi 4 do 6 razlike.

Wllaxy

pre 8 godina

Jeste li tako pričali i posle Malage, one bruke od suđenja i nezasluženog zlata!? Ne bih baš rekao.
Vi ste imali 14 isključenja, Srbija 12, vama je suđeno 5 faulova u napadu, Srbiji 7, poništen vam je opravdano gol kao i nama, imali ste šut 8 od 27 a mi 10 od 26.
O kojoj vi onda krađi pričate!?

Aleksa

pre 8 godina

Sram vas bilo! Tukli ste nase centre celu utakmicu. Sramna vladavina Mila ocigledno stvara sramne pojedince koji ne umeju da prihvate poraz od boljeg. Ispred mene u sektoru 205, bilo je nekoliko momaka koji su vaterpolisti Hrvatske i na svaki gol Crne Gore su skakali sa sedista. Na kraju su odmah izasli iz Arene da ne slusaju Bože Pravde. Da li vam je toplo oko srca što au navijali za vas? Da li se pitate zasto tako srčano navijaju za vas? Meni je bilo drago da vidim srpske zastave sa natpisima Budva, Danilovgrad, Herceg Novi gde ljudi imaju i časti i istorijskog pamćenja pa znaju ko su i ko su im bili preci a vi polako postajete novi Hrvati. Zato vas oni tako i vole.

артиљерац

pre 8 godina

Јановићу,ти изгледа причаш о некој другој утакмици.Не о овој вечерас
Преспавај,погледај сутра снимак,па онда причај о крађи.Па јесте
Митровића на 2 метра вукли и тукли ти и Бргуљан,потопили га и судија
није свирао НИШТА,а МОРАО је 5 метара.Лопта му је била на прстима,
само да је гурне у гол.А за Рио,ће да видимо.Далеко је.

Petar Denda

pre 8 godina

Da se igralo bilo gde drugde bilo bi 15:5 za Srbiju.
Bolje ćutite i ne potpirujte i ovako "prijateljsko" raspoloženje prema vašoj državi.

TirionLanister

pre 8 godina

Sta je bilo u Londonu za trece mesto, ako je ovo kradja? Sudije nam iskljucile pola tima, ali smo dobili. Sto tad niste pricali o fer sudjenju?!

Bojan

pre 8 godina

Ko će u Budvu?! Nijesi obavešten gde letujemo. Sad kada vidim da kukate, još mi je slađe. Za mene, pobeda protiv vad je jednaka pobedi protiv Hrvata. Toliko.

guliver

pre 8 godina

Djeticu, sram te bilo!!
(Zlatne ruke sinko, 23. januar 2016 21:14)
Prvo, Janović je ipak samo nervozan, jer su vodili dobar deo tekme, bili nadomak pobede. Drugo, niko u CG repki nije đetić, svi su primorci. Podgorica, odakle su đetići je dobila prvi bazen pre 5-6 godina, a Cetinje, odakle je veliki broj stručnjaka i navijača CG (ovih što viću "e viva"), nema bazen za vaterpolo.

Ahmad & Nedzad

pre 8 godina

Od prevelike zelje ste mislili da mozete i da udavite protivnicke igrace pa posle sudija kriv...ako budete ovako igrali odbranu i nadalje-uvek ce vas "pokrasti sudije"...

dragiša

pre 8 godina

Naslov u stilu "Odjeci i reagovanja" iz Politike sa početka osamdesetih. Sramota.
Crna Gora zemlja od 600000 duša, vicešampion Evrope, plus je dala par igrača prvaku Evrope. I ima dve reprezentacije u dva različita sporta na Olimpijskim igrama, što nema nijedna zemlja njene veličine. Toliko, molim trunku poštovanja.
A Srbiji kapa dole stvarno je superiorna.

Bora

pre 8 godina

Suđenje je realno bilo dosta loše.Rekao bih da je svirano previše strogo u napadu, na štetu Srbije.Da nije bilo tako, odvalili bismo montenigerse sa 5-6 razlike.Ali dobro, idemo dalje.

Boki

pre 8 godina

Janovicu i momcima cestitke za trud i srebro.
Ipak,reci da ste brutalno pokradeni je previse.I to bez ijednog argumenta.Dobro ste poceli,niste,jednostavno imali snage da zavrsite.Srbija ima bolji tim,vise vrhunskih igraca i to je to.Da ste pobedili,sve bi bilo OK.
Pozdrav sportskoj CG.

МонтиКики

pre 8 godina

....гледао сам уживо, у сваком нападу ЦГ судије избаце по једног нашег играча, о чему овај момак прича? Колико је требало да судија избаци наших играча да не би било "брутално" суђење?

kuljaca

pre 8 godina

mi srbi iz crne gore slavimo,crna gora nije drzava zato sto 70 posto nas smatra da zivimo u srpskoj pokrajini crnoj gori.ziveli mi braco srbi.

lokator

pre 8 godina

Druze Slayer-u,isao sam na more 30 godina u Crnu Goru do pre dve godine.Vise ne idem a znas li ti djeticu sto?Postali ste losi prema,do juce,svojom bracom koji vas u Srbiji prihvataju kao svoje.Sad vidi pa vase pobratime sa Kosova i iz Albanije gostite malo u Budvu dok vas ne istisnu sa vase zemlje.

ultrasrbin

pre 8 godina

Deki Boss, 23. januar 2016 21:31

Mislis na ubijanje Mandica kada vas je preplivao ili na davljenje Mitrovica u situaciji kada treba da sprovede loptu u gol. Ako kukas za ponisten gol onda kukaj tvom igracu koji ne zna osnovna pravila. pa ne moze sam sebi da izvede loptu i da onda sutne. Da je odmah sutnu gol bio bio regularan. Cudo ne prica o 1/4 kada nam je svaki napad sviran faul u napadu, a oni svaki njihov napad imali igraca vise.

urke12

pre 8 godina

Sram vas bilo sve, neki drugi bivši susedi su poznati po kukanju, ali izgleda da je sad prešlo i na vas milogorce. Sve čestitke Srbiji na više nego zasluženoj i ČISTOJ pobedi!

ogicg

pre 8 godina

Ma nema sto sad pricat sudija i bilo sto.Zavrseno je,Srbiji svaka cast na zlatu.Da nam je ko ponudio prije prvijenstva srebro odmah bi ga prihvatili.

Wilfred

pre 8 godina

Treba da bude sramota ovog Janovića, da sudije nisu navlačile od početka za Crnu Goru počistili bismo ih do poluvremena. A na Olimpijadi slobodno dođite po "osvetu", čekamo vas!

neutralac

pre 8 godina

Ajde neka mi neko fino objasni kako je to Cg pokradena(stefanpaunovic13@yahoo.com)evo adrese pa da mi objasnite....sudim u vaterpolu vec 10god iz CG sam i smatram da je Srbija odnjela pobjedu potpuno zasluzeno.Ne sirite mrznju!!!

popovicvl

pre 8 godina

Sad sam totalno iznenadjen!? I zbunjen!? Ja taman hteo da kazem da i pored velike naklonosti sudija prema ekipi Crne Gore, Srbija je pobedila!

Srpkinja

pre 8 godina

Citam komentare i ne verujem koliko su se ovi crnogorcici istripovali ovde! Kazete niste Srbi, a da se malo pozabavite etnogenezom?! Ali ja cu da vam kazem realno, vi bre imate zesci kompleks od Srba i samo ste bleda kopija nas. Savijate se kako vetar duva, kakvo crno junastvo u vas! Zivotni san vam je da zivite u Bgu, kada su se delili stanovi po dedinju bili ste i Jugosloveni i Srbi! Pobeda je cista, nikad niste ni umeli da priznate poraz! Nastavite da uzivate u svom izmisljenom pismu i cistka sa nasih portala!

JPR23

pre 8 godina

Ja kao Beograđanin i Srbijanac stidim se ovako osvojenog zlata i želim Crnogorcima zlato u Riju jer to zaslužuju
(Nicky boy, 23. januar 2016 22:27)
Oni kad se Milogiorac pravi " Srbijanc".. Buahahhaha??

dušan

pre 8 godina

ajde prvo se dogovorite u svlačionici šta ćete da pričate. ovako ispadate glupi.

odlično ste igrali, realno fizički ste pali i kako se meč bližio kraju, niste imali snage za više.

milojko

pre 8 godina

... ko poznaje vaterpolo pravila zna da gol nije bio regularan.Nakon faula igrač ne može više od jednog puta ispusti loptu iz ruke.Radović je upravo to uradio... da se ne lažemo mi ovde...

Пеко

pre 8 godina

Гаета ти можда нијеси Србин, и боље што је тако. Али ја сам Никшићанин и Србин сам као што ми је и дјед био и сви моји. Према томе, говори у своје име. Нека живи српски народ вјечно и српска Црна Гора!!!

Darko

pre 8 godina

@ aleksandar Braca Janovici su Hrvati. Inace, CG reprezentaciju cine igraci iz dva grada - Herceg Novog i Kotora. Sest Novljana i sest Kotorana. Svi Novljani su Srbi iz CG a svih sest Kotorana su Hrvati.I to uopste nije bitno, ali radi pojasnjenja za srpsku sportsku javnost.Ne mogu da vjerujem a toliko cesto citam po forumuma u Srbiji da crnogorske sportiste i narod uopste poistovjecujete s vlascu u C.Gori i sramotnom politikom koju vodi jedan ucjenjeni vladar koji radi po diktatu Amerike a ona ga zauzvrat drzi na vlasti.Pa nema pravoslavca u CG koji je za sramotno priznanje Kosova, sankcije Rusiji... i ako ima to je beznacajan broj. Ne poistovjecujte pravoslavni narod u CG sa obnarodjenom vlascu.

aleksandar

pre 8 godina

muci,priznaj poraz,srbi smo svi,ne mogu se zavaditi dva oka u glavi,kaze izreka,a mi smo to izgleda uspeli,zapitaj se ko si,ko ti je bio djed,pradjed,baba,prababa,

SRB

pre 8 godina

Imam ja ovde u komsiluku jedno mesto zove se Lovcenac
kada smo onomad igrali turnire u malom fudbalu, ti momci su se ponasali kao 10 Janovica, sve su oni u pravu, uvek su oni pokradeni, skloni su kavgi .. tuči i da ne nabrajam dalje.. jako jako čudna nacija.
To što ste priznali Kosovo , dovoljno govori o vama i pratiće vas kroz celu istoriju, naravno znam da najmanje pola Crne Gore ne bi nikad priznalo kosovo .. tako da mi ne zamere svi , zna se kome ovo pišem .. Milovim


Srbija je bila bolja, Crna Gora se lavovski borila, to je moje viđenje

vladimir

pre 8 godina

Sećamo se Malage i sramnom sudjenja, ali nijednog trenutka nisam rekao da su nas sudije unistile.Zato sto smo vodili 4:2, imali dva puta igraca vise za 5:2.Nismo iskoristili i izgubili smo mec.Da smo dali golove sve bi bilo reseno.Bilo je nekoliko sumnjivih odluka, ali zar ih nema u svakom sportu.Ovo je jednostavno pokusaj da se izvrsi pritisak na sudije za OI u Riju.Secam se Londona i borbe za bronzu.Gubili smo 11:8 u poslednjoj cetvrtini od Crne Gore.Uspeli da preokrenemo rezultat i da pobedimo.Na kraju smo zavrsili bez 5-6 igraca.Da su se igrali produzeci igrali bi ceo produzetak sa igracem manje.Da li je tada bilo posteno sudjenje?Mnogo postenije je bilo sudjenje sada u Beogradu nego sto je bilo u Malagi ili Londonu.

DDD

pre 8 godina

Nisam gledao utakmicu ali vjerujem da je CG pokradena.
(Cudni Stevo., 23. januar 2016 23:24)

Ti bar iskreno kazes na ne znas o cemu govoris, koncizno, u jednoj recenici.

Gorksi Vijenac

pre 8 godina

Srbi, zapamtite, mi nikada nismo bili srbi, nikada necemo ni biti! To sto vi imate neke zelje da mi to budemo to je vas problem! To vam je cinjenica pa sto prije shvatite prije ce te izaci iz zablude. Do 1918. smo vas smatrali za bracu ali od tada vas smatramo samo neprijateljem! A ako neznate sta se desilo 1918. uzmite malo i citajte! Nemojte biti ćutuci dovijeka! Pocnite od imena Petar Zvicer.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gaeta, 24. januar 2016 02:42)

Verovatno i niste cim Shiptari i Hrvati navijaju za vas gde god i sta god igrate. Da imate zrno casti i obraza zapitali bi se sta to znaci.
Cega se budala stidi pametan se ponosi a Milo od vas pravi takve budale vec skoro 30 godina da se tome smeje cela Evropa i Svet.

čarapan

pre 8 godina

Da bi bio šampion, moraš :
1. Da pobediš protivnika
2. Da pobediš publiku
3. Da pobediš sudije
Tako mi radimo. Pa nismo uvek igrali kod nas sa našim sudijama. A medalja koliko hoćeš.

nomeansno

pre 8 godina

Pobedio je ofanzivni, na gol vise, vaterpolo. Izgubio je defanzivni, vaterpolo ciji je jedini cilj da grubom odbranom iznervira protivnika, uspori i secka igra, a u napadu sta uradi, uradi. Do pocetka cetvrte cetvrtine to im je uspevalo, posle su fizicki pali, dobili tri brza gola i sad im sudije krive.

zlotvor

pre 8 godina

Jedan sam od retkih koji je za vas navijao u areni protiv Italijana a nisam Crnogorac. Momci pa vi bijete na boga ne mislite,moze se drugacije reci da igrate agresivno ali non stop gurate protivniku ruku u lice. Da je Srbija odigrala lose u finalu to jeste ali bas za ovoliko je bolja kad odigra lose. Da smo odigrali kao sto smo igrali celo prvenstvo bilo bi 4 do 6 razlike.

kitubica

pre 8 godina

Odgledao ponovo na miru...Gol o kome najviše pricaju je opravdano poništen. Radovic dobija faul, nas igrac se odmakao, on se potapa ponovo pa se diže na šut. Svirali su nam dosta cudnih kontrafaulova a sve ukupno suđenje nije odlučilo utakmicu. Prosečan gledalac i dalje teško razume vaterpolo pravila a ovo dizanje tenzije sa pričom o krađi je smešno! Bravo za najbolju sportsku ekipu koju Srbija ima!Spasite vaterpolo!

ultrasrbin

pre 8 godina

Jah, 23. januar 2016 21:18

Pricas o navlajcenju,a ja imam samo nekoliko pitanja:

- Pratis li Margetu kao sudiju? Taj da moze streljao bi nase igrace pa je celu 1/4 navlacio tako sto nam je konstantno svirao faul u napadu i nije omoguci ni pokusaj suta.
-Jesi li pogledao odnos iskljucenja? Pre ce biti da su sudije prestale da navlace za CG pa njima smeta sto smo tada pokazali nadmoc.
- Mandic okrene dva njihova igraca,a oni ga maltene udave i sudiaj ne vidi?
- Izmisli neispravno dodavanje iako je Mitrovic bio maltene u mrtvom uglu i sve je ispravno.
- Bas doticni Janovic i brguljan potope Mitrovica u trenutku kada ide na sprovodjenje lopte u gol? sudija ostaje nem iako je morao da svira 5.
- Da pogledam nasao bih bar jos par cudnih situacija,ali ti je i ovo dovoljno.

Ako te interesuje sta je kradja i navlacenje pogledaj nas mec saCG u Malagi? Kupio Milo titulu da proslavi nezavisnost.

danix

pre 8 godina

Svaka cast Srbima u Crnoj Gori,a ti Janovicu,Milov ticu i Montenegrinu,nemoj pricati o casti i postenju ni suDija ni bilo koga,znamo vas dobro.

UltrasBgCz

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*
(gospodja, 23. januar 2016 22:40)

Govori to zvizdanje, govori. Govori da pamtimo sve. Pamtimo Kosovo, pamtimo NATO, vas noz nam je jos u lednjima... Po aplauz cete morati u Zagreb!

Aleksandar

pre 8 godina

Kad porazeni dostojanstveno podnese svoj poraz i cestita protivniku, i sam se primice pobedi. Kad su platili Malagu, bio sam u CG i od njih se nije moglo ziveti. Na glavu su mi se popeli. Kad je posle Malage Srbija uzela neku od mnogobrojnih medalja, u CG se ponovo nije moglo ziveti, ovaj put od sirena, zastava i slavlja. Strasno los narod. Srbi po potrebi, a kad god mogu, nadju neki nozic da zakucaju u ledja...

ultrasrbin

pre 8 godina

(IR, 23. januar 2016 21:41)

Sta je tacno sramota?
Sto smo i na EP u finalu pobedili Hrvate?
Budite srecni sto niste prosli kao vas veliki brat onomad u Kazanju.
Pa samo u 1/4 sviran nam je 5 puta faul u napadu,a vi ste svaki napad imali igraca vise. Sta reci za nedosudjen 5-erac nad Mitrovicem ili iskljucenje za faul nad Mandicem.

A ako se nekom vraca onda to vama Malaga izlazi na nos.

duvanite milogorci

pre 8 godina

Milogorci, i pre ovoga a i posle ovoga smo vas kidali i kidaćemo vas! Doveka je bilo ko gubi uvek traži razloge. Kod poništenog gola lepo je obrazloženo zašto je poništen, ali vi očigledno ni ne slušate! A i aspolutno nemate prava da pričate jer 90% živi u Srbiji, brdjani! Videćemo i na OI, i još mnogo puta! Idite kod Mila pa mu se žalite, vala!

RF17

pre 8 godina

(gospodja, 23. januar 2016 22:40)
O nasoj kulturi i pameti ne govori skandiranje vec Tesla,Pupin,Ducic,Bojic,Jovan Jovanovic Zmaj i ostali,a predsedniku i premijeru i ostalima zvizdimo jer ih ne postujemo i jer ne zasluzuju to,jer ovaj narod jos nesto ima scim se zapadna demokratija ne slaze a lako se izgovara "Dostojanstvo" i vi ste to imali dok ste bili Srbi.Sto se davanja drzava tice svima smo vam je dali 1918 i svi ste nam se lepo oduzili,neki u Jasenovcu,neki kroz nato,priznavanjem Kosova itd.
Jos uvek ponosno klicem Zivela Srbija!

Zemun_grad

pre 8 godina

A nas prepliva vaseg, i krene ka golu. Ovaj ga vuce otkine mu ruku i rame sudija nista. Bas mislim da su navlacili na vas a ne za nas
(Obren, 23. januar 2016 21:34)
Ono je bilo strašno, preplivao ga i izašao bi ispred golmana da ga nije vukao, ako se ne varam Mandić je bio u pitanju.
U prvoj četvrtini mislim da su nam svirali četiri faula u napadu, možda i pet.

mmm

pre 8 godina

A u cemu ste bili bolji ? ja kao neko ko nije strucan da sudi ali itekako sam dobro video da smo vas deklasirali , pogotovo u zadnjoj cetvrtini ! ajde crnogorac kuci pa tamo placi !

Gisonja

pre 8 godina

Svaka cast djeticima sto ''bljuju'' po Srbima, svaka cast! Niste bili bolji i bili ste otprilike egal. Srbijanci bi vas tukli na neutralnom terenu,i tuci ce vas ponovo. Zao mi je sto su vam zvizdali na himnu, iako ste drzava koja nam ne postuje ter. integritet, priznali ste Kosovo, pa samim tim, moglo je i gore da bude. A ovi ostrasceni komentari, govore kakvi su neljudi autori.

oio

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*
(gospodja, 23. januar 2016 22:40)

Ne bismo imali drzavu hahahaha sta pisu ljudi...

Milan

pre 8 godina

Nisam gledao utakmicu ali se nadam da smo ih zaista pokrali i to zestoko. I da svaku utakmicu ove dve zemlje odluce samo sudije u korist Srbije. Secam se kako su onomad pravili drzavu: od blamaze sa Evrosongom (inace sasvim nebitno takmicenje ali u sta su ga Milove prostitutke pretvorile -Boze sacuvaj) do epohalne kradje i blamaze na referendumu.

shone

pre 8 godina

Hahahahaha...
Minimun 5 puta su sudije dosudile kontrafaul u korist CG koji nije postojao. Dovoljno je reci: "ko izgubi ima pravo da se ljuti".

djurkash

pre 8 godina

Jok, more, sudiće u vašu korist... nisam gledao celu utakmicu, čak mi je početak delovao da nemamo domaćinsko suđenje, ali očigledno je posle sve leglo...
Tako je u svim sportovima, i na svim takmičenjima...na žalost...

dex

pre 8 godina

Ovo je bili klasicno sitno domacinsko navlacenje. Nista strasno. Ali recimo bilo bi interesantno setiti se Malage i pitati gospodina da prokomentarise sudjenje tada...

Gile

pre 8 godina

Crna... šta? Ne znam ni ko su ni šta su, ne znaju ni oni, ali u svakom slučaju TREBALO BI DA SE ZAHVALE ŠTO SU BILI DEO JEDNOG OVAKVOG SPEKTAKLA! Ako im nevaljaju sudije... jbg, ZNA SE KO JE KO U VATERPOLU.. pa nisu valjda očekivali da će sudije svirati u korist međeda i vukova.... Srbijo... DALEKO SI OD NORMALNE DRŽAVE... ali si svetlosnim godinama ispred ovih udruženih plemena...

Jacrno

pre 8 godina

Ja kao crnogorac i iskreni ljubitelj vaterpola stidim se ovakve izjave. Cestitam Srbiji na zasluzenoj pobedi! A Nikoli porucujem da bude iskreni sportista.

ja2

pre 8 godina

crnogorci kao nacija ne postoje to su samo srbi koji zive u crnoj gori i siptari koji zive u crnoj gori, vidim da ovde u komentarima ima dosta siptarije

Milan

pre 8 godina

A vidis meni je sva rodbina iz Niksica i svi su oduvek bili Srbi i uvek ce biti, a ti samo sanjaj sekulu nejakog, takvi miševi nikad nisu ni mogli se zvati casnim srpskim imenom! Vidimo se opet i hvala sto ste nam uvelicali slavlje!!!

saSA

pre 8 godina

Citam sve ove CG komematore kako nam porucuju ovo i ono, ...
iskreno, kogha briga? Jeste li Srbi ili Crnogorci, ili ste JUznoafrikanci?
Svejedno, niko u SRbiji se ne budi sa pitanjem "sta su Crbnogorci", niti nam pada na pamet..
Tako da ili jedno ili drugo, ili sta god,sretno vas u Niksicu, i odkal god da ste..Nadam se da cete za svaki poraz imati pobnekog sudiju da okrivite, i to je to..

dark

pre 8 godina

...Ovo je sve istina,pozdrav bivšim Crnogorcima,Vlasima,Romima,ukratko današnjim Srbima.
(BirziMan, 24. januar 2016 03:30)
Ne brukaj nam pošteni dio Crne Gore, izrode. Ne piše se istorija onako kako ste navikli za vladavine još jednog izroda, besramniče i bestidniče. Kad si spreman na ovakve stvari, koje su sporedne ,da bezocno lažeš, mogu misliti sta bi radio za krupnije. Preci ti se u grob okreću,rđo ljudska.
Molim da mi se komentar objavi jer, za dotičnog ,ovo je blago i bez uvreda.

Vladimir

pre 8 godina

Ako mi sa svojim komentarima aplaudiramo sudijskim kradjama onda budimo posteni i u nekoj skoroj buducnosti kad budemo mi zrtve onda budimo realni pa zanemarimo da smo pokradeni.Znamo mi dobro da previdimo da su nam sudije poklonile svetsko prvenstvo protiv Argentine u Indijanapolisu a znamo da zakukamo za kradju neki dan u rukometu protiv Makedonaca.Takvi smo mi a verovatno su takvi i drugi...Razumem Janovice,bilo je glupo za ocekivati da ce oni biti odusevljeni kad smo imali naklonost sudija.To sto mi necemo da priznamo,to je vec nas problem.U svakom slucaju bio je ovo stvarno veliki praznik vaterpoola.

ultrasrbin

pre 8 godina

e kuku majko kakvog sporta, 23. januar 2016 21:29

EP - Od 2012 Ajndohoven u Srbiji ( pobedili CG u finalu),a od 2014 i Budimpesta (pobedili domacina u finalu)
SP - Od 2015 Kazanj u Srbiji (deklasirali Hrvatsku u finalu)
SL - Od 2013 Celjabinsk u Srbiji,od 2014 Dubai,a od 2015 Bergamo. Dva puta pobedili Madjare,a jednom Hrvate.

Ne znam sta si pokusao da kazes,ali ovo ti je pokazatelj da gresis, da ne iskoristim neki drugi izraz.

Duka

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*
(gospodja, 23. januar 2016 22:40)

Hvala vam sto ste se odvoili,to nam je najlepsi dan u zivotu. Bas iz tog razloga sto si rekla. A to sto vam zvizdimo himnu,pitaj svog predsednika mila zasto vam zvizdimo himnu? A sto zvizdimo naseg predsednika,pokazuje da je kod nas demokratija. U odnosu na vas,gde u moraci smeju da budu samo milovi simpatizeri,pa mu zato niko ne zvizdi.

Milutin

pre 8 godina

Janovicu covece, sudije nam sviraju 7 faulova u napadu kao da su vas bele ajkule napadale - a ti pricas da su vas pokrali?! Eh svasta, prihvati poraz sportski.

Dr.Gospodin

pre 8 godina

A nemoj tako junacinooo, nijeste vi bili bolji ni u snovima a kamoli u bazenu . Velika je cast i uspeh za vas tako male kao zemlja mislim da stanete do nas na tronu ......

Миленко

pre 8 godina

Црногорци заборавили ћирилицу видим... нека. Заборавили су да су Срби, заборавили ћирилицу, заборавиће још они доста ствари зарад запада.

Stojko

pre 8 godina

Sta se zale na sudjenje u kvalifakcionim mecevima kad su tu pobedili. Jedino nisu mogli u finalu, a priznaju da smo bolji od njih. Pa sta onda hoce? Znaju li?

Podgoricanin

pre 8 godina

Ooooo kako ste poleceli delfiniiii. Koji izlivi negativne energije.... Vi cak ne umijete da uzivate u pobjedi, vi uzivate u porazu protivnija.
Srbija je bolja, zasluzeno je pobijedila, sudjenje jeste bilo domacinsko, ali nista strasno. Da ste gledali utakmicu CG i Madjarske znali bi o cemu Nikola prica.
Zasto niko nije pomenuo da je Nikola izasao na postolje i redom zagrlio i poljubio svakog srpskog igraca. Pa fino je napisao da su to veliku ljudi i sampioni.
vise ja uzivam u nasem srebru nego vecina vas u zlatu. Ali ljepse je izgleda pisati o ruznim stvarima.
Cestitke svim normalnim ljubiteljima sporta u Srbiji, organizatoru na sjajnom prvenstvu, vaterpolistima Srbije na zlatu.

Covek zvani Vuk

pre 8 godina

Necu komentarisati utakmicu sudjenje jer to je iza nas, pobedili smo i to je to. No ono sto mene boli je ovolika mrznja, ovoliko uvreda. U Srbiji zivi sa istim pravima preko 350.000 Crnogoraca i mnogi su kada je to potrebno spremno da pljuje po njoj. Pri tom ruku na srce u Crnoj Gori Srbi skoro pa nemaju nikakva prava i to je fakat. Mislim da bi mozda trebali da podesimo sisteme mozda bi onda sve bilo bolje. Reprocitet. I sve bi bilo bolje. A utakmica nemojte da se pljujemo nema nikakve potrebe jer politizacija ovoga pitanja vredi samo politicarima i ljudima koji imaju komplekse nize vrednosti. Prosto.

Stari znalac

pre 8 godina

Zasluzena pobeda Srbije. Nepotrebna prica oko sudjenja. Samo da spomenem par situacija iz drugog poluvremena - Mandiceva preplivavanja nisu bili faulovi. Svaki put je imao loptu na ruci i pokusavao je da "nadjaca" protivnika jedan-na-jedan i nije uspevao. Radicev gol korektno ponisten, nije smeo da fintira. Gol Mitrovica - i da je priznat bilo bi u redu, jer je sudija svirao faul sa zadrskom, ali nije greska i sto je sviran faul; Mitrovic se prvo odgurnuo pa onda primio loptu. Dodavanje na CG centra (rezultat 9:8) nije bio faul, bila je borba za poziciju, lopta je bila bliza centru i tad se ne svira faul, jer prednost se daje napadacu. Medjutim, nas igrac je prestao sa faulom na vreme, a onda je golman isplivao i uzeo loptu. Posto golman nije faulirao CG centra pri oduzimanju lopte, a nije bilo ni faula od strane beka, sve je cisto. To je vaterpolo, tajming i osecaj za igru od strane sudija. Jedina primedba je da su sudije mozda prestrogo svirale kontrafaulove u prvom poluvremenu i da su dopustile malo cvrscu igru koju CG namece svaki put. Sve u svemu, sudjenje ok, igra prilicno dobra, dobar vaterpolo i pobeda Srbije.

Yenki

pre 8 godina

"Crnogorci nisu najhrabriji narod na svetu zato sto se nicega ne boje vec zato sto se nicega ne stide." Pobeda je cista kao suza. ZLATO JE NASE!

somi

pre 8 godina

hah,koja braca???hvala Bogu mi Srbi smo najaca nacija na Balkanu u svemu,jedini dostojan protivnik u svemu su nam Hrvati ,njih ne volim ali ih postujem a ovi montenigreni a i ostale nam komsije su.totalno nebitne.

nesoj,lacman,dukljanin

pre 8 godina

Neka su,a kad su sudili za vas dukljane u Malagi i Londnu,kad vise nije imalo igraca na klupi,P.s Janovic ,stara sluga rezima...

Dejan

pre 8 godina

Kompleksasu Janovicu ne znas od muke sta ces pa komentarises sudjenje.Vise puta ste imali igraca vise od nas,ali SRBIJA je najbolja,utuvi to u svoju glavu!Ali kompleksi su to.U Malagi 2008.su nas sudije unistile u finalu,tad si cutao.Najjaci smo bre,svaki put se sprdamo sa vama,vi ste nam najredovnija musterija.Gazi Srbiju iskompleksiranu Crnu Goru,samo tako nastavite i u buducnosti!

Jah

pre 8 godina

Momak skroz u pravu, ja nisam neki ljubitelj vaterpola ali sam ga gledao zbog nasih, i mogu da kazem da je ono bilo tolko navlacenje da je bas providno.
Drago mi je da smo uzeli zlato, ali bilo bi gusto da nisu sudije tolko pomogle.
Ali na kraju krajeva to je sport, i tako je uvek u sportu.
Pa na SP u Brazilu su pomogli tolko da su na kraju 7 komada dobili, ali mi nismo Brazil mi smo Evropski prvaci i zasluzili smo to.

ultrasrbin

pre 8 godina

Zigzag, 23. januar 2016 21:22

Ajde i ti se seti sudjenja iz finala Srbija Hrvatska. Verovatno su i tada sudije odradile da izgubite sa razlikom koja niej zabelezena u finalima. A zbog ovog tvog potpisao voleo bih da sa vaterpolo scene nestanete reprezentacija NDH.

oki77@gmail.com

pre 8 godina

Ovaj ga bas pretero, mozda su sudije malo kraduckali ali nisu pokrali. Ipak smo mi domacini a i realno smo najbolji na planeti. Sta hocete, i onako 80% ekipe su poreklom iz crne gore pa eto i vama malo razloga za slavlje.

Aj ziveli!

Beranac

pre 8 godina

Ja jesam iz CG i volim svoju drzavu.Ali,ljude koji je vode apsolutno ne podrzavam.Za ovu izjavu Janovica i kompanije mogu samo reci bruka i sramota!!!Pa treba da nas zvizde vise i ne zasluzujemo.Priznati muski poraz,ali vidim da ih je mnogo zabolio.Bravo Srbijo,sve cestitke.Nasi neka se stide zbog izjave.Ogorcen sam!!!.Sportski pozdrav svima.

Daka

pre 8 godina

Malo vise sam navijao za Srbiju, a ne bi mi bilo krivo ni da je Crna Gora dobila. Inace Janovic je sve tacno rekao. Kod 6:6 C.Gori je ponisten cist gol Sase Radovica, jako zanimljivo bi bilo da sudija pojasni zasto je to uradio. A neko rece - pa ako su vas sudije krale cijelo prvenstvo kako to da ste dobili Italiju i Madjarsku... kakav glup komentar.

Gradjanin Z

pre 8 godina

Ako postoji primedba, neka se savi tabak i podnese tuzba. Utakmica je bila pokrivena kamerama, postoji snimak pa se svaki sporni momenat moze pregledati. Njegov subjektivni osecaj je opravdan, ali ruzno je i bez casti tek tako pravdati neuspeh.

Kamena secerna vuna

pre 8 godina

@gaeta
Znaš koliko me boli uvce za vas ? Možete da se smatrate i Eskimima, ali Srbi nikada niste bili niti cete biti... Milogorci, mozda

bili

pre 8 godina

Kada se pogleda statistika CG je imala 14 iskljucenja a Srbija 12. Realizacija igrac vise Cg sest a srbija cetiri. Srbija dva puta dva igraca vise (jednom.ne iskiriscen) CG jednom i iskorisneno.Znaci nikakva pomoc sudija

One night in May

pre 8 godina

"Kakvo Vlasce, krmska poturice!
Dje izdajnik bolji od viteza?
A sto kazes sablju i Kosovo?
Da l' na njemu zajedno ne bjesmo?
Pa ja rva i tada i sada,
Ti izdao prijed i poslijed,
Pohulio vjeru pradjedovsku,
Obrljao obraz pred svijetom."

Dorijan Grej

pre 8 godina

Svaka cast i momcima iz Crne Gore ! Ne razumem se u sedjenje mmnogo pa necu da komentarisem ali mislim da nasi momci nisu mogli izgubiti bez obzira na sudjenje ,,,..mnogo smo jaki ..

sloba

pre 8 godina

Bilo bi lepo kada bi smogli snage da bar jednom u porazu ne pominju sudije... Ne secam se da su ikada normalno priznali poraz, uvek su im krive sudije.

ultrasrbin

pre 8 godina

Odnos iskljucenja je skoro isti,a ti mozes da pricas o brutalnom navlacenju Margete za vas. U 1/4 ste skoro svaki napad imali igraca vise,a nama je sviran faul u skoro svakom napadu. Pricas o sudjenju,a jednostavno ste crkli u jednom trenutku,a sudije su ujednacile kriterijum.

nije ja , ja je.

pre 8 godina

Će vi oprostimo sve Crnogorci. I mo znamo i vi znate da ste naši.
Mi bez vas ne možemo ko ni vi bez nas.
Majčinska ljubav zaborava nema.

milan bl

pre 8 godina

na koi je nacin pokradena crna gora jeli zato sto su promasili 10 napada jeli tu pokradena gubite pa se ljutite,brate niste imali organizovanu igru tri napada ste samo bacili loptu onako.i nakraju su krive sudije nije tako sudenje je bilo ok i ravnopravno,i jos nesto niste iskoristili situacije kada ste imali igraca vise sami ste krivi, vidimo se i Riju,cekaj ispascete od amerike u polufinalu.
poz iz krajine.

We do not forgive!

pre 8 godina

O cemu bre prica ovaj covek ??? Jel ovaj bolestan ??? U krajnjem slucaju je sudjenje bilo promil na strani crne gore i nista manje od toga !! Ali da pricas da ste osteceni pa ti stvarno nisi decko normalan

Sponge

pre 8 godina

Crnogorac sam i tuzan sam zbog finala ali i srecan jer smo izgubili od vas. Ako bih zbog nekoga morao da stavim ruku u vatru to bi bio N.Janovic. Mislim da je korektna izjava i da igraci najbolje znaju sto je bilo. Srecno vam zlato a nama srebro.

Marduk

pre 8 godina

1. Ne poznajem pravila vaterpola, ali sam primetio da Crnogorci nemaju puno argumenata, dok sam ovde procitao u vise navrata da gol nije priznat zbog zadrzavanja lopte, ali dobro dodje kada se izgubi da se zali na sudjenje.

2. Srbijanac je naziv za ljude iz centralne srbije i kad god tako nazivate ljude koji zive u R. Srbiji, vi time negirate da je Vojvodina deo R. Srbije. Zato me to nervira. To je kao kada Hrvatsku zovem Zagorje. Pitajte Hercegovce sta misle kada neko za njih kaze da su Bosanci, bez obzira na to sto mislimo na BiH.

3. Crnogorci su se zvali Srbima jos pre nego sto su dosli na Balkan. Da li ste bili Crnogorci jos pre Crne Gore, kada su nasi preci ziveli u Travuniji, Zahumlju... Nemci su u srednjem veku ziveli u nizu drzavica, apa su opet svi Nemci.

4. Apsolutno me nije briga da li cete se deklarisati kao Crnogorci, Arkturijanci ili Dzedaji, ali mi jako smeta to sto svojim sunarodnicima to naturate i ne dozvoljavate im da se izjasnjavaju kako zele. Ja sam prvo Srbin, pa onda Sremac iako su mi preci iz Like, a njihovi preci sa Kosova i iz Raske i njihovi preci (verovatno) iz danasnje Crne Gore, a njihovi preci odakle god da su Srbi dosli na Balkan, a vi biste mogli sebi da priznate da ste u najgorem slucaju prvo Crnogorci, pa onda Srbi. Narod ne dobija ime po teritoriji.

5. Cestitam nasim vaterpolistima iz Srbije na zlatnoj medalji i nasim vaterpolistima iz Crne Gore na srebrnoj i komsijama Madjarima na bronzi. Izvinite na zvizdanju za vreme himne.

Alek

pre 8 godina

Slavlje već organizovano, kad ono frka odjednom, Srbija gubi...... kakvo bi to pokajanje bilo u Beogradu noćas. To se nije smelo prepustiti slučaju, sudija odradio svoj deo posla, Crnogorci pali i to je to.

WTF

pre 8 godina

@ aleksandar Braca Janovici su Hrvati. Inace, CG reprezentaciju cine igraci iz dva grada - Herceg Novog i Kotora. Sest Novljana i sest Kotorana. Svi Novljani su Srbi iz CG a svih sest Kotorana su Hrvati.I to uopste nije bitno, ali radi pojasnjenja za srpsku sportsku javnost.Ne mogu da vjerujem a toliko cesto citam po forumuma u Srbiji da crnogorske sportiste i narod uopste poistovjecujete s vlascu u C.Gori i sramotnom politikom koju vodi jedan ucjenjeni vladar koji radi po diktatu Amerike a ona ga zauzvrat drzi na vlasti.Pa nema pravoslavca u CG koji je za sramotno priznanje Kosova, sankcije Rusiji... i ako ima to je beznacajan broj. Ne poistovjecujte pravoslavni narod u CG sa obnarodjenom vlascu.
(Darko, 23. januar 2016 23:18

Na žalost mnogi u Srbiji ne znaju ni ko su Bokelji ni ko su Milogorci (trenutno na vlasti) i da oni ne predstavljaju sve Crnogorce.
Žao mi Crnogorske ekipe jer su ljudi stvarno vrhunski vaterpolisti ali neko mora i da pobedi. Da nisu imali zadnje 2 utakmice tako jake pitanje bi bilo ko bi pobedio, ovako zadovoljstvo je ipak naše - Srbijansko.

sremac

pre 8 godina

Pa, ovi se nakukase vise na sudije, nego KK C.Zvezda za 15 godina Dulovog "terora". Te pokrali ih protiv Italije, Madjarske, Srbije obavezno...Cestitke nasima na osvojenom zlatu (očekivanom), a i Gojkoviću i njegovom timu na srebru. Realno Srbija je, vec neko vreme, za klasu iznad svih. Za CG je ovo ogroman uspeh, jer su po kvalitetu negde oko 6. mesta u Evropi.

Negativni

pre 8 godina

E, Janoviću, jado...da je sudjenje bilo korektno, bilo bi 15 - 5 za Srbiju. Za klasu smo bolji. Bolje da im se zahvališ za častan poraz.

grpbari cacak

pre 8 godina

Setimo se samo one utakmice u plaj ofu Jadranske Lige prosle godine u Podgorici,Buducnost protiv Partizana,udaranja od strane navijaca,gadjanja,tuca,sudije sve im svirale........

ja licno

pre 8 godina

Ajoj pa ubise vas kompleksi da to nije normalno. pa nije sramota izgubiti od boljeg od sebe na njihovom terenu. sramota je izgubiti od goreg na svom terenu. jbg, vezbajte pa mozda nekada i pobedite, sto cemo mi muški podneti, ali tesko da ce se i desiti...

:-)

pre 8 godina

Ovo je najjadniji izgovor koji sam čuo u životu od nekog sportiste! Znači, ti ćeš da se boriš za zlato samo ako ti ga neko unapred pokloni? Inače, ako izgubiš onda badava što si ulazio u bazen, je li? Kako tipično crnogorski... Bili "bolji" a izgubili tri četvrtine... jeste, pokradeni ste. Trebalo je da izgubite sve četiri ;-)

Подгоричко дијете

pre 8 godina

Још једна ,више се не зна која по реду,више него заслужена титула ватерполиста Србије.

Црногорцима ,за утјеху,злато из Малаге од вечерас још сјајније сија .

dada

pre 8 godina

Milogorci, a je li znate sta je u stvari istina: brutalno smo bolji od vas! Sto neko rece, pa vi nemate nikakvih kapaciteta ni da organizujete neko prvenstvo, xaxaxa!

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Dok ste vodili, bilo je pravično suđenje! Momci, ako je bilo nepravično suđenje, kažite konkretno, šta nije valjalo???

vidim sve

pre 8 godina

A ja mislio da je Makedonija zaslužila bod protiv Srbije u rukometu! A novine spominju nekakav crnogorsko - makedonski lobi. Šta li mu to dođe, ja to ništa ne razumem.

Luka

pre 8 godina

Cestitke vaterpolo reprezentaciji Srbije na osvojenoj zlatnoj medalji.
Svaka cast moci.

A za Nikolu Janovića ne bi trosio reci, od njega je to i ocekivano, pogotovo posle njegove izjave:
"Kapiten vaterpolo reprezentacije Crne Gore Nikola Janović otvoreno ušao u političke vode. Poslao poruku u kojoj se zalaže za ulazak Crne Gore u NATO !"

Bajo Pivljanin

pre 8 godina

Ne zanima me mnogo ovo loptanje u vodi ali mi je drago što je srbija pobjedila. Prije svega, zbog ovih NATO promotera poput Janovića. Još da Zvezda dobije Budućnost u finalu ABA lige i mi Srbi iz CG zadovoljni.

Wllaxy

pre 8 godina

@Wilaxy Prica o jednoj jedinoj situaciji pri rezultatu 6-6 sta se svi pravite blesavi?! Ocigledna i sramotna kradja, a na ovakvom nivou dovoljna je i jedna sitna greska, a ne ovako sramotna i krupna!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki Boss, 23. januar 2016 21:31)

Kao prvo, ocito je da ne znas da razumes procitano jer nije procao o toj jednoj "gresci@ vec se odnosilo na citav mec iako to nije direktno rekao.
Kao drugo, pre nego sto komentarises potrudi se da razumes vaterpolo pravila posto je gol i vise nego opravdano ponisten posto je igrac Crne Gore nakon dosudjenog faula imao tzv. dva kontakta sa loptom. Ili da ti objasnim malo bolje - nakon dosudjenog faula drzao je loptu i mogao je da sutira ali je onda pustio (zaronio je) i potom je odmah ponovo uzeo nakon cega je smeo samo da je doda nekom ali ne i da sutira na gol sto je on ipak ucinio tako da nema ni reci o sudijskoj gresci!!! Ako se iole razumes u vaterpolo bice ti jasno o cemu se radi kad budes ponovo gledao snimak u suprotnom ces nastaviti da trazis teorije zavere...

Btw. a sta cemo sa golom koji je ponisten reprezentaciji Srbije?

toma

pre 8 godina

sta se primate komentatori ? pobedili smo tu šaku jada i to u sportu u kojem su jedino neko i nesto i teramo dalje !!! a oni nek kuckaju i nek lupetaju i cao ! koga jos briga za pleme šaku jada na onom kršu ? a ionako taj vaterpolo se igra u 7 drzava sveta , cak ce i sa olimpijade da razmatraju da ga uklone !! a steta lep sport .

Mukice moje poštene i prepoštene :(...

pre 8 godina

(Podgoricanin, 23. januar 2016 23:06)
A da se ti đetiću dogovoriš prvo sa sobom hoćeš li da šiziš od muke kroz komentar, ili ćeš biti dostojanstven... a, ne da pričaš o dostojanstvu, a iz svakog slova ti izbija muka i tuga, duše tvoje napaćene... usotalom kažeš više ti uživaš u svom srebru, nego mi u zlatu... što znači da oboje uživamo u tom vašem srebru, tako da ja onda i ne vidim problem nigde ;)!

Svi smo proslavili zdušno osvajanje srebra od strane CG... bratski, kako dolikuje!... i nadasve dostojanstveno, zar ne?

Rajko

pre 8 godina

Nikola Janović? Iznenadio me, dobar vaterpolista, slab džentlmen, ne prihvata sportski poraz koji je čist kao suza. Bilo je dosta svedoka igre i suđenja, mislim da je rekordna posećenost jednog evropskog finala u vaterpolu. Po meni, Grčki sudija je malo više naginjao đetićima. Možda i nisam u pravu, ali mi se tako činilo. Moglo bi se reći da su Crnogorci imali podosta startne sreće. E, sad, da ih je takva sreća pratila do kraja bilo bi previše.

srb

pre 8 godina

cekaj, ne razumem za sta se on buni konkretno? Mslm kad kaze pokradeni smo to ne znaci nista ako ne kaze zbog cega. Cestitke svim ucesnicima ep, organizatorima i sl, i poruka "crnogorcima"-koliko su bosnjaci izmisljena nacija toliko ste i vi a ako se osecate eskimima izrazavajte se tako ja nemam problem sa time, cisto da znate da ste srbi

Equilibrium

pre 8 godina

Tipično za ex Yu prostore. Izgubiš, pa se žališ na sudiju. Sve sami "sportisti". E, moji đetići. Naučite da budete veliki i u porazu, kao što znate da...kao što svi znamo da budemo veliki u pobedi. Nije sramota čestitati i, uz osmeh reći:"Ćeraćemo se još". Čestitam na dobroj igri, ćeraćemo se još, i vidimo se na Olimpijadi.

Jezik za zube

pre 8 godina

Vrlo dobro znate šta znači kada sudije upropaste meč.Posle finala u Malagi se niste oglašavali i slavili ste najveću kradju u vaterpolu ikada u režiji turčina Tulge!
Sada je na nas došao red da se radujemo na sličan način što pobedu čini još sladjom!!!

aleksan

pre 8 godina

kako pokradeni? pa vise je Srbija pokradena od vas bre koliko samo nepostojecih kontra faulova koliko samo ne sviranih iskljucenja za nas a vi imali DVE situacije i placete kao male bebe

Ja

pre 8 godina

Svima poznati kantautor u jednoj od svojih pesama porucuje:"Svi što gube se ljute, to je poznata stvar.
Svako gubi bar ponekad ali nikad SRBIJA".

sacramento kings

pre 8 godina

Pre nego sto si bilo sta rekao, seti se samo Olimpijskih igara u Londonu i meca za trece mesto? Pa to je bila najveca kradja u istoriji, svaki napad iskljucenje (ako se ne varam nasih 5 igraca zavrsilo je sa 3 iskljucenja, tadasnji selektor Udovicic takodje iskljucen i jos neko sa klupe), ali ni to nije pomoglo. Bez obzira sto je to bilo za bronzu, ostaje mi kao jedna od najsladjih pobeda. A nisam zaboravio ni Malagu gde smo takodje kako bi ti rekao mi "brutalno" pokradeni, a ni onaj podsmeh Radica u Budimpesti posle neuspelog loba, ali vrlo brzo mu je Cuk skinuo osmeh sa lica bombom sa pola igralista, jer ko se zadnji smeje najsladje se smeje!

o bože

pre 8 godina

A ti si Janoviću omatoreo u ovom sportu a pravila još ne znaš! Pa isto kao Djoković, nema pojma da mreža ne sme da se pipne u toku poena.

Tool

pre 8 godina

Milogorci, više sreće drugi put. Ogi Cg, nema te da se javiš, maca pojela jezik, nemaš komentar? Zna se da je Srbija najbolja na svetu u vaterpolu, i to tri klase ispred svih!

Luka

pre 8 godina

Meni je žao što je par sudijskoh odluka bacilo mrlju na našu (po opštem mišljenju) više nego zasluženu titulu prvaka Evrope. Zbog ovakvih stvari, Rio će po svoj prilici biti i poslednja olimpijada na kojoj će se igrati vaterpolo. To je šteta, jer to je jedini sport u kome smo najbolji na svetu. Trebalo je biti pametniji pa zainteresovati i druge (pogotovo velike države) za vaterpolo, a ne ostaviti ga ograničenog na 5 mediteranskih zemalja. Ali, svi znamo kakav je LEN i koliko "dobro" radi, pa se ovo moglo i očekivati. Ponavljam, šteta, jer bez olimpijsko statusa, ovaj sport će teško preživeti.

Jim Morrison

pre 8 godina

Tokom cele utakmice moj utisak je bio da sudije navlace za Crnogorce, pogotovo onaj Slovenac. Pa oni nemaju postenog centra, a sudije im dadose par puta iskljucenje kad je lopta bila uz aut liniju, nikakava pretnja po nas gol, napad istice i oni sviraju iskljucenje. Bruka! Odnos iskljucenja dovoljno govori. Pri postenom sudjenju trebaju da imaju bar 2 puta vise iskljucenja. Kako ste izvukli nereseno protiv Spanaca? Spanci vode 8-6 pred kraj i ... sudije navlace ...

Bane Lakić

pre 8 godina

Sudije navijale za nas? Ne mogu da nabrojim koliko je naših igrača isključeno... Možda su naša nekadašnja braća očekivali da isključuju po dva istovremeno, to bi bilo baš po njihovoj meri! Ma, ne brinite južna braćo ... izvadiće Vaš veliki vođa malo zlata iz zaliha pa će vam dodati ...

ima li uglja

pre 8 godina

Kazes, sudije? Malaga je vec pominjana. A seti se finala u Atini 2004. Neko je pomenuo Indijanapolis, jeste, Grk je svirao za nas,zato smo popili sut iz auta u Turskoj. I jos, neko je pomenuo rukomet sa Makedoncima i kradju: to bi bilo u redu da smo klasa u rukometu, ali posto nismo, onda je smesno komentarisati.

petar 015

pre 8 godina

Ajde smirite strasti. U Rio ćemo da vas ( Crnogorce) nalupamo. Danas nam nije bio dan. Izvinite što smo vas pobedili sa samo dva gola razlike. Znam da ste i vi očekivali da ubdljivije izgubite. Ovako,zbog prošlih vremena i dobrosusedskih odnosa smo vam dali šansu da kukate. U kukanju ste prvaci Evrope.

slobinator

pre 8 godina

Ćuti sramoto!seti se finala u sevilji I kako je vaš milo kupio sudije da bi promovisao svoju nezavisnu banana državu.idi žali se vašim prijateljima iz nato I hašimu tačiju.sledeći put vas deremo u riju.biće mi čak veće zadovoljstvo nego kad olupamo hrvate.

doktor

pre 8 godina

bravo Srbija čestitam na uspjehu najbolji smo na svetu u svim sportovima,ja kao posmatrač mogu da kažem da je došlo vreme da Srbija pokaže svoje pravo lice pobednika jer koliko nas mrze u svetu i Vatikan i Amerika i EU ali mi se ne damo nikako,doće vreme kada će Srbija da dominira u svetu i to proročanstva kažu sva i to sa našom voljenom Rusijom i sa našim dragim vodjom gospodarom sveta budućega pravednoga Putin,uživajmo u pobedi nad osvajačima i svetskim šljamom

Vlada

pre 8 godina

Pozdrav iz Beograda...nezahvalno je reci kad si pobednik kakvo je bilo sudjenje. Grk i Slovenac !?!? Imaju "razloga" da nas ne vole, ali mislim da su sudili nibpo babu ninpo stricevima. Poceli su sa 0:3 pred kraj bese 9:6...i na kraju 10:8...tukli smo se muski ovi nasi terminatori su ceo turnir kidali mislim da ne zasluzeno.

Čarapan

pre 8 godina

A vi i da su za vas sudili opet bi pukli. Kao u Londonu za bronzu sto su vam pomagali pa opet nista. Bijete kao volovi, nema tu ni i od igre. Samo rvanje kao protiv Madjara. Nisu vam nista sudili za obracanje njihovom golmanu. Eto vam sada pa kukajte. Imali ste 0:2 pa ste prokockali. I ovo vam je dosta. Da vam nije bilo Srbije i navijaca ovde ko kod kuce, ni ovo ne biste postigli. Imate Rio dosta vam je.

jesam

pre 8 godina

Presrecan sam sto smo najbolji, bravo delfini! Ovakve izjave me cine jos vise srecnim. Vama moze Milo da uruci zlatnu medalju, ili mozda neki svestenik crnogorske crkve. Ostaje vam da slavite srebro na Cetinju. Zivela Srbija!

Kanidja

pre 8 godina

Naravno da je kradja. Ponisten gol. Ne dosudjeno iskljucenje u zadnjem napadu. Milion iskljucenja. Nije problem izgubiti ali veceras igrom Crna Gora nije bila losija, cak je i veliku vecinu utakmice vodila. Ove sudije su odlucile pobjednika i to je sramota

DS89

pre 8 godina

bravo Srbija čestitam na uspjehu najbolji smo na svetu u svim sportovima,ja kao posmatrač mogu da kažem da je došlo vreme da Srbija pokaže svoje pravo lice pobednika jer koliko nas mrze u svetu i Vatikan i Amerika i EU ali mi se ne damo nikako,doće vreme kada će Srbija da dominira u svetu i to proročanstva kažu sva i to sa našom voljenom Rusijom i sa našim dragim vodjom gospodarom sveta budućega pravednoga Putin,uživajmo u pobedi nad osvajačima i svetskim šljamom
(doktor, 24. januar 2016 02:12)

Milogorac, praviš se Srbinom što je dobio slobodan vikend? Nisko...

See Red

pre 8 godina

Pa nista pogresno nije rekao. Korektna izjava. Mada vaterpolo je takav sport gdje sudije mnogo odlucuju. Zasluzena pobjeda Srbije, najbolja su ekipa. Vidimo se u Brazilu, volio bih da se ponovi finale i tamo :)

Samo kažem

pre 8 godina

Srbiji poništen čist gol, sudija čekao tri sekunde da izmisli nešto. Kod igrča više za Srbiji, naš igrač biva udaren po ruci sa ledja i promašuje, sudije ćute. U jednoj situacije na desnom krilu naš igrač fintira crnogorca, prolazi ga, ovaj ga napadamda ledja i nema faula.
Da je sudjenje bilo pošteno,ne biste se vi toliko dugo nadali, a i ponasanje protiv madjara vam nije bilo ni malo pristojno.
Srbija ima više boljih igrača, pogodili smo šta ste vi biste mogli i to je to.
Morali ste biti mnogo bolji za ovakvu Srbiji.

Deki Boss

pre 8 godina

@Wilaxy Prica o jednoj jedinoj situaciji pri rezultatu 6-6 sta se svi pravite blesavi?! Ocigledna i sramotna kradja, a na ovakvom nivou dovoljna je i jedna sitna greska, a ne ovako sramotna i krupna!

Перица

pre 8 godina

Србија постаје лидер... :-D :-D :-D Следећи пут ће у новинама пред меч да пише да су Црногорци наместили због кладионица...

Potpuni nedostatak samokriticnosti

pre 8 godina

@Vi ste posle svakog poraza od Srbije pokradeni,postalo vam je uzrečica...
(Milan, 23. januar 2016 21:24)

A mi za utakimcu s Makedonijom u rukometu?

ja

pre 8 godina

Haha mora da je ovo naucio od svoje bivse devojke one nase teniserke, da ne kazem badmintonke
tako je i njoj uvek neko kriv kad izgubi.
A u stvari su sani jedini krivci.Niti je ona za tenis, niti je on za vaterpolo.
Pa da su stvarno bili bolji pobedili bi sa bar 6 razlike.
Ovako kad je mec izjednacen,pobedjuje onaj ko ima vise srece i ko se bolje snadje u par kljucnih momenata.
Jedna izgubljena lopta, jedan promasen zicer pravi razliku izmedju pobede i poraza

Čarapan

pre 8 godina

A vi i da su za vas sudili opet bi pukli. Kao u Londonu za bronzu sto su vam pomagali pa opet nista. Bijete kao volovi, nema tu ni i od igre. Samo rvanje kao protiv Madjara. Nisu vam nista sudili za obracanje njihovom golmanu. Eto vam sada pa kukajte. Imali ste 0:2 pa ste prokockali. I ovo vam je dosta. Da vam nije bilo Srbije i navijaca ovde ko kod kuce, ni ovo ne biste postigli. Imate Rio dosta vam je.

Šavija Alonso

pre 8 godina

Sami smo krivi, igrali smo pola utakmice katastrofalno, a to se protiv Crne Gore ne sme. Da se ne lažemo, toliko smo jači od svih da smo ovo morali da osvojimo i bez ičije pomoći. Nema veze, bilo je i većih sudijskih nepravdi na našu štetu, pa niko nije ni pisnuo. Ipak je ovo samo EP, naš cilj je poznat.

gospodja

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*

Maxim

pre 8 godina

Komentar mu nije na mestu, ako postoji sumnja u regularnost i pristrasno suđenje neka CG savez podnese žalbu LEN-u.
Optužba je suviše ozbiljna da bi bila predmet medijskih špekulacija.

VUK

pre 8 godina

tako je to kad Srbija pobedi samo +2razlike! Navikli svi na dvocifrenu razliku i kad ih ovi naši ne napune odmah vika na sudije.. Kako su zaboravili da su večeras na -3 dali dva jeftina gola.. Nažalost u RIU neće biti prilike da nam se revanširaju.. neće ući u četiri ekipe..tako da neće biti u prilici da pruže ruku novom OI šampionu.

ccc?

pre 8 godina

Pa sada mogu i da kukaju na sudije jer ko gubi ima pravo da se ljudi. Sa druge strane treba da budu srecni sto nisu finale igrali van Bgd. jer bi bili DEKLASIRANI. Srbija je imala pritisak i igrali su slabije u odnosu na ono kako mogu. To u i nasi igraci sami rekli. Zato i tvrdim da su imali srece jer bi bili potopljeni van Bgd. i to do dna.

Isti narod bree

pre 8 godina

Dragi moji....Pobedila je Srbija 10:8, I da je uvazen bio taj cuveni gol Srbija bi pobedila. Volim Crnu Goru, bracki narod, ali zao mi je samo sto se tako blamiraju sa ovakvim komentarima...

Dragisa Sekulovic

pre 8 godina

Ja sam Srbin , poreklom iz Crne Gore ,... svim srcem sam navijao za Srbiju ,. ne radujem se zlatu osvojenom na ovakav nacin ,.. suđenje jeste bilo katastrofalno !

Монтенегрина

pre 8 godina

Заслужена побједа Срба би била без обзира на судијску одлуку.
Прва два мјеста на ЕП су непроцјењива а још да су наша браћа Срби из Xр освојили треће мјесто срећи не би било краја..,

BirziMan

pre 8 godina

Nikola Tesla je od Draganića iz CG,njegovi su do sredine 18.vijeka bili katolici.
Njegoš je ostavio preko 600 dokumenata,zvaničnih pravnih akata,dje za sebe kaže da je Crnogorac,uostalom pročitati njegov testament,kao vrhunski izvor prava.Gorski vijenac je književno djelo,posvećeno Karaïorïu.
Nikola Janović je sportista od glave do pete,veoma dobar igrač i još bolji čovjek.
Njegov mlađi brat je druga priča,bio je naložnik,vi biste kazali dečko,Jelene Janković što će reći da je spreman na sve.
Ovo je sve istina,pozdrav bivšim Crnogorcima,Vlasima,Romima,ukratko današnjim Srbima.

Vuk

pre 8 godina

Hahaha, a imate li obraza ono slaviti, braco? A volite nas, to je cudo jedno. Gledam vi komentare u zadnje vrijeme, i ne bih nikad vise. Ka' sto ste nas voljeli i 1916 i 1918. Prosto vam bilo, domovino Pinka. Nikad za vas co'ek vise da ne navija.

Igor

pre 8 godina

Ne lupetaj molim te. Tacno je da ste vodili do cetvrte cetvrtine, ali to je bilo zahvaljujuci sreci koju ste imali tokom prvih 3 cetvrtina, jer je Srbija promasivala zicere i nikako joj se nije dalo da povede. Kljuc pobede je bio u fizickoj spremi, mnogo su fizicki jaci od vas. Jos kad bi mi vratili Sora na golu tek onda ne znam gde i kad bi nam bio kraj. Golmani su nama najslabiji u ekipi.

stefan

pre 8 godina

Budite realni...
Crna Gora jeste oštećena u 3-4 navrata, pogotovo u poslednjoj četvrtini.
Gol Radovića je bio regularan, ne znam da li bi izdržali do kraja ali je to moglo prelomiti utakmicu. Sudije su opteretile njihove bekove Jokica i Petrovica. Iskljucivali su ih na 8 metara od gola. Filipović je postigao gol nakon 2 uzastopna isključenja, što odavno nisam video na vaterpolo takmičenjima.
Srbija je mladja ekipa i verovatno bolja ali je ovo prvenstvo obelezila CG. Mislim da je ova njihova generacija zasluzila makar jedno olimpijsko zlato, ali takva im je sudbina.

Gaeta

pre 8 godina

Srbi, zapamtite, mi nikada nismo bili srbi, nikada necemo ni biti! To sto vi imate neke zelje da mi to budemo to je vas problem! To vam je cinjenica pa sto prije shvatite prije ce te izaci iz zablude. Do 1918. smo vas smatrali za bracu ali od tada vas smatramo samo neprijateljem! A ako neznate sta se desilo 1918. uzmite malo i citajte! Nemojte biti ćutuci dovijeka! Pocnite od imena Petar Zvicer.

Scholes

pre 8 godina

Ne vidim kako su pokradeni. Imali su jedno iskljucenje vise i to je to. Nekoliko puta sudija nije svirao ciste faulove nad nasim centrima. Nego dobro, k'o gubi ima pravo i da se ljuti.

Milovan

pre 8 godina

Bio sam na tekmi! Prelepa atmosfera, ako izuzmem zvizdanje predsedniku koje je btw zasluzio, ali je ipak ruzno zbog same ceremonije. Ne znam zasto ste osuli drvlje i kamenje na ove izjave. Smatram ih jako korektnim. Sudjenje? Nista specijalno. Pravo "domacinsko", kao i svugde. Poenta i jeste da na 0:2 i 1:3 tesko da bi bilo gde na svetu uspeli da stignemo. Sudije su pomogle, jesu treba reci. Igrac vise, pa opet, pa 2 vise sve dok ne damo gol. Zar to ne stoji. Ako cemo pravo u finalu smo bili egal i svaka cast Crnogorcima. Da smo najbolji jesmo, nema sta da se prica, ali veceras je bilo pata-pata posteno. Bilo je lepo videti veceras jedan narod koji navija za dve ekipe. Svi izmesani i bez incidenta. To kod nas nikad nije i nece biti!
I da. Crnogorac sam, zivim u Srbiji. Veceras sam samo gledao, nisam navijao. I dalje se pitam dokle svo ovo sr..e? Jedan narod! A mentoli na vrhu sa obe strane!

ella

pre 8 godina

cestitam reprezentaciji Srbije..Janovic je upravu..osteceni jesmo od strane sudija..ali ako smo vec morali da izgubimo u finalu srecna sam jer je to od strane Srbije..lijepo nas je vidjet zajedno na tronu

Jugguja

pre 8 godina

Ne znam srbi ato ne uzivate u zlatu vec se prepirete kao babetine neke. Igra covjek vaterpolo zna sta je gol a sta nije. I koga je briga posle sto je radovicu ponisten gol a pjetlovicu priznat posle suta iz faula sa 3 metra. Zavrseno je prvenstvo, Crna Gora je drzava, srbija nema more, nebo je plavo, voda je mokra....

vlade

pre 8 godina

sve i da su vas krale sudije ( a nisu ) pa i neka su.. vala brate, em smo bolji, em nas uvek kradu, gde stignu! fudbal - dron, basket - sp turska, rukomet - ovaj nesretni euro.. tako da, i ako su nam nešto sudije poklonile, zaslužili smo!

my way

pre 8 godina

Ма дајте молим вас, у једном кратком периоду, заправо на самом почетку су брже кренули и боље ушли у утакмицу, вероватно због притиска. Током 80% утакмице Србија је била боља са слабом игром, но у финалу се то све другачије гледа. У сваком случају, више него заслужена победа Србије и Црна Гора може да буде срећна што је изборила частан пораз захваљујући почетку и крају утакмице кад су наши момци већ видели победу коју су реално и били већ изборили.

D.P.

pre 8 godina

Mislim da treba dozvoliti imRepublici Srpskoj da se takmiči u sportu kao posebna zemlja pa da bude da srbija, Crna Gora i Republika Srpsak igraju u sportu zapažene role i osvajaju sva tri glavna odličja.

Miodrag

pre 8 godina

Navedite mi deset reprezentacija svijeta , gdje se ozbiljno igra vaterpolo , bez reprezentacija bivše Jugoslavije !? Ovaj sport je pred izumiranjem i Olimpijski komitet razmišlja o ukidanju vaterpola sa Olimpijskih igara .

my way

pre 8 godina

Ма дајте молим вас, у једном кратком периоду, заправо на самом почетку су брже кренули и боље ушли у утакмицу, вероватно због притиска. Током 80% утакмице Србија је била боља са слабом игром, но у финалу се то све другачије гледа. У сваком случају, више него заслужена победа Србије и Црна Гора може да буде срећна што је изборила частан пораз захваљујући почетку и крају утакмице кад су наши момци већ видели победу коју су реално и били већ изборили.

samo sto dalje od nas

pre 8 godina

@Gaeta

Komentar ti je polupisemn tako da bi prvi ti trebao da uzmes knjige u sake i krenes da nadoknadjujes preskoceno. Kao drugo, niko u Srbiji novokomponovane milogorce ne smatra ni za bracu niti za Srbe niti zeli ista sa vama. Samo sto dalje od nas. Tamo su vam "kosovarI' prava mera za vas a i mnogo toga zajednickog vas vezuje.

Tadija

pre 8 godina

Ključan trenutak kod 6-6 poništenje potpuno regularnog gola !!! O tome priča, o slomljenoj šaci Ivovića, vjerovatno je jako udario šakom o vodu...i ne kaže to samo on, ostavili su kapitenu da kaže ono što svi misle. To kaže i Gojković, a zna se kakao je korektan i pošten sportista. Nema veze, veselite se, vama je to trenutno potrebnije..i pošteno se odužite grčkom sudiji, zaslužio je.

Milovan

pre 8 godina

A nas prepliva vaseg, i krene ka golu. Ovaj ga vuce otkine mu ruku i rame sudija nista. Bas mislim da su navlacili na vas a ne za nas
(Obren, 23. januar 2016 21:34)

Ocekivano si dobio preko 100 pluseva. I cela hala je vristala na tu situaciju. A ona je cista kao suza i nije faul. Problem je sto 90% vas, pa i Srba ne znam pravila vaterpola. Ako te ne mrzi nadji snimak i obrati paznju na reakciju cele nase klupe, koje zapravo nije ni bilo, jer nije bio faul. Imao je loptu u rukama. Nauci pravila, pa komentarisi.

sasa.r

pre 8 godina

Kako je CG pobjedila Srbiju u Malagi 2008, tako je Srbija večeras pobjedila CG. Radović kod 6-6 daje gol koji sudija poništava a odmah nakon toga Pjetlović u skokro identičnoj situaciji takodje postiže gol i sudija ga priznaje! Zatim kod napada CG za izjednačenje, lopta ide ka centru, bek Srbije jasno povlači igrača CG, golman Srbije uzima loptu i to je to.U Malagi npr-tolika je bila pomoć za CG da je pri svakom početku napada odmah isključivan igrač Srbije. Čista krađa.Zato u veterpolu, mora nešto da se promjeni u pravilima jer ako ostaviš prostora sudiji da tumači kako hoće, biće problema.Domaćin je uvijek u velikoj prednosti i gostu nije dovoljno da bude bolji već mora biti mnogo bolji da bi i formalno pobjedio.Srbiju su tako krali protiv CG i u Pekingu kada su na silu htjeli da joj uzmu bronzu...pokušavam da budem objektivan iako znam da će u komentarima preovladati emocije...naravno srećan sam što smo osvojili zlato---samo pokušavam da budem realan,,,

kap u moru

pre 8 godina

realno kod rezultata 6-6 CG je pokradena. iz samo njemu znanih razloga sudija je ponistio regularan pogodak. desetak puta su na CG tv-u vracali snimak pokusavajuci u studiju da utvrde zasto je ponisten go. Postojala je sumnja da se igrac CG nagnuo tj malo krenuo naprijed kod šuta što novim pravilima nije dozvoljeno ali samo smo vidjeli da igrac ne krece naprijed. stoji i iz mjesta daje go. nepravda. pokradeni smo. tu smo i pali psihicki.

delboj

pre 8 godina

Ponisten regularan gol Radovicu za 7:6 za Crnu Goru, pitanje je sto bi tada bilo... Isti takav priznat Pijetlovicu za 8:6.
Kod 9:8 kad smo opet bili u naletu, jedno od najcistijih iskljucenja nije dosudjeno nad Janovicem, lagan gol bi to bio za 9:9. To je u finisu...
A u prve tri cetvrtine da nam nije sudjeno duplo vise iskljucenja poodavno bi se odvojili.
Cestitam, nedje mi je i sladje jer sad imamo motiv vise na OI.

b93

pre 8 godina

onaj ponisteni go radovica je bruka koja dosad nije vidjena.nikola je skroz u pravu.znaci radovic daje go sudija ga iz ko zna kog razloga nepriznaje igraci slave pogodak a srbija pliva kontru daje go.umjesto 7,6bude 6,7.SRAMOTA.taj detalj odlucuje pobjednika

BirziMan

pre 8 godina

dark@
O,ti moralna vertikalo i ljudska gromado,budi toliko ljubazan pa navedi te moje laži,istino internetska.
Molim te,čisto zbog mojih predaka i njihovog konfora u grobu.

miki

pre 8 godina

sudjenje u vaterpolu nikada necu moci da razumem.za istu stvar te iskljucenje te faul u napadu.glupost.zato ce uskoro vaterpolo biti izbacen sa olimpijade i meni ce biti krivo zbog toga ali ako zelimo da se vaterpolo razvija morace da se sredi sudjenje i da se radi na tome da udje novac i da se prikljuce bogate zapadnoevropske drzave.

Ma daj...

pre 8 godina

Sjetimo se evropskog prvenstva u rukometu ns i bg ?Nocas je bilo i fair play u odnosu na ono natezanje sudija srbije protiv hrvatske...

Zeljko

pre 8 godina

Oni su prijatelji i zato se suzdrzavaju da kaze da su pokradeni pa razumijemo se i mi u tu igru nek im je sa srećom ako ce im biti lakše treba da se stide neki koi su vršili pritisak na sudije jer su sudili po pravilu u prve dvije cetvrtine posle su počeli bog je velik da je povela cg 7_6dobili bi sigurno sramota

anne

pre 2 godine

pozdraviti.
Bok, naišao sam na vašu e -poštu u izgubljenim trenucima na internetu.

Moje ime je Valérie Anne FARQUE. Ja sam francuske nacionalnosti. Ja patim od ozbiljne bolesti koja može dovesti do smrti, prema analizi mog liječnika. Rak grla i miopija. Tražim poštenu osobu, s vrlo ozbiljnom namjerom da joj stavim na raspolaganje iznos od 120.000 eura za obavljanje humanitarnog rada prije moje smrti, onu koja će mi pomoći za donacije u sirotištima u vašem području. Za dodatna objašnjenja kontaktirajte me putem e -pošte ili mog odvjetnika putem whatsappa.

Whatsapp: +33 7 55 23 80 63
Ovdje je moj kontakt putem e-pošte: va.an19680@gmail.com

Jah

pre 8 godina

Momak skroz u pravu, ja nisam neki ljubitelj vaterpola ali sam ga gledao zbog nasih, i mogu da kazem da je ono bilo tolko navlacenje da je bas providno.
Drago mi je da smo uzeli zlato, ali bilo bi gusto da nisu sudije tolko pomogle.
Ali na kraju krajeva to je sport, i tako je uvek u sportu.
Pa na SP u Brazilu su pomogli tolko da su na kraju 7 komada dobili, ali mi nismo Brazil mi smo Evropski prvaci i zasluzili smo to.

Alek

pre 8 godina

Slavlje već organizovano, kad ono frka odjednom, Srbija gubi...... kakvo bi to pokajanje bilo u Beogradu noćas. To se nije smelo prepustiti slučaju, sudija odradio svoj deo posla, Crnogorci pali i to je to.

Vladimir

pre 8 godina

Ako mi sa svojim komentarima aplaudiramo sudijskim kradjama onda budimo posteni i u nekoj skoroj buducnosti kad budemo mi zrtve onda budimo realni pa zanemarimo da smo pokradeni.Znamo mi dobro da previdimo da su nam sudije poklonile svetsko prvenstvo protiv Argentine u Indijanapolisu a znamo da zakukamo za kradju neki dan u rukometu protiv Makedonaca.Takvi smo mi a verovatno su takvi i drugi...Razumem Janovice,bilo je glupo za ocekivati da ce oni biti odusevljeni kad smo imali naklonost sudija.To sto mi necemo da priznamo,to je vec nas problem.U svakom slucaju bio je ovo stvarno veliki praznik vaterpoola.

Deki Boss

pre 8 godina

@Wilaxy Prica o jednoj jedinoj situaciji pri rezultatu 6-6 sta se svi pravite blesavi?! Ocigledna i sramotna kradja, a na ovakvom nivou dovoljna je i jedna sitna greska, a ne ovako sramotna i krupna!

Kanidja

pre 8 godina

Naravno da je kradja. Ponisten gol. Ne dosudjeno iskljucenje u zadnjem napadu. Milion iskljucenja. Nije problem izgubiti ali veceras igrom Crna Gora nije bila losija, cak je i veliku vecinu utakmice vodila. Ove sudije su odlucile pobjednika i to je sramota

Daka

pre 8 godina

Malo vise sam navijao za Srbiju, a ne bi mi bilo krivo ni da je Crna Gora dobila. Inace Janovic je sve tacno rekao. Kod 6:6 C.Gori je ponisten cist gol Sase Radovica, jako zanimljivo bi bilo da sudija pojasni zasto je to uradio. A neko rece - pa ako su vas sudije krale cijelo prvenstvo kako to da ste dobili Italiju i Madjarsku... kakav glup komentar.

Sponge

pre 8 godina

Crnogorac sam i tuzan sam zbog finala ali i srecan jer smo izgubili od vas. Ako bih zbog nekoga morao da stavim ruku u vatru to bi bio N.Janovic. Mislim da je korektna izjava i da igraci najbolje znaju sto je bilo. Srecno vam zlato a nama srebro.

Gaeta

pre 8 godina

Srbi, zapamtite, mi nikada nismo bili srbi, nikada necemo ni biti! To sto vi imate neke zelje da mi to budemo to je vas problem! To vam je cinjenica pa sto prije shvatite prije ce te izaci iz zablude. Do 1918. smo vas smatrali za bracu ali od tada vas smatramo samo neprijateljem! A ako neznate sta se desilo 1918. uzmite malo i citajte! Nemojte biti ćutuci dovijeka! Pocnite od imena Petar Zvicer.

BirziMan

pre 8 godina

Nikola Tesla je od Draganića iz CG,njegovi su do sredine 18.vijeka bili katolici.
Njegoš je ostavio preko 600 dokumenata,zvaničnih pravnih akata,dje za sebe kaže da je Crnogorac,uostalom pročitati njegov testament,kao vrhunski izvor prava.Gorski vijenac je književno djelo,posvećeno Karaïorïu.
Nikola Janović je sportista od glave do pete,veoma dobar igrač i još bolji čovjek.
Njegov mlađi brat je druga priča,bio je naložnik,vi biste kazali dečko,Jelene Janković što će reći da je spreman na sve.
Ovo je sve istina,pozdrav bivšim Crnogorcima,Vlasima,Romima,ukratko današnjim Srbima.

Vuk

pre 8 godina

Hahaha, a imate li obraza ono slaviti, braco? A volite nas, to je cudo jedno. Gledam vi komentare u zadnje vrijeme, i ne bih nikad vise. Ka' sto ste nas voljeli i 1916 i 1918. Prosto vam bilo, domovino Pinka. Nikad za vas co'ek vise da ne navija.

Dragisa Sekulovic

pre 8 godina

Ja sam Srbin , poreklom iz Crne Gore ,... svim srcem sam navijao za Srbiju ,. ne radujem se zlatu osvojenom na ovakav nacin ,.. suđenje jeste bilo katastrofalno !

Podgoricanin

pre 8 godina

Ooooo kako ste poleceli delfiniiii. Koji izlivi negativne energije.... Vi cak ne umijete da uzivate u pobjedi, vi uzivate u porazu protivnija.
Srbija je bolja, zasluzeno je pobijedila, sudjenje jeste bilo domacinsko, ali nista strasno. Da ste gledali utakmicu CG i Madjarske znali bi o cemu Nikola prica.
Zasto niko nije pomenuo da je Nikola izasao na postolje i redom zagrlio i poljubio svakog srpskog igraca. Pa fino je napisao da su to veliku ljudi i sampioni.
vise ja uzivam u nasem srebru nego vecina vas u zlatu. Ali ljepse je izgleda pisati o ruznim stvarima.
Cestitke svim normalnim ljubiteljima sporta u Srbiji, organizatoru na sjajnom prvenstvu, vaterpolistima Srbije na zlatu.

See Red

pre 8 godina

Pa nista pogresno nije rekao. Korektna izjava. Mada vaterpolo je takav sport gdje sudije mnogo odlucuju. Zasluzena pobjeda Srbije, najbolja su ekipa. Vidimo se u Brazilu, volio bih da se ponovi finale i tamo :)

gospodja

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*

stefan

pre 8 godina

Budite realni...
Crna Gora jeste oštećena u 3-4 navrata, pogotovo u poslednjoj četvrtini.
Gol Radovića je bio regularan, ne znam da li bi izdržali do kraja ali je to moglo prelomiti utakmicu. Sudije su opteretile njihove bekove Jokica i Petrovica. Iskljucivali su ih na 8 metara od gola. Filipović je postigao gol nakon 2 uzastopna isključenja, što odavno nisam video na vaterpolo takmičenjima.
Srbija je mladja ekipa i verovatno bolja ali je ovo prvenstvo obelezila CG. Mislim da je ova njihova generacija zasluzila makar jedno olimpijsko zlato, ali takva im je sudbina.

Aleksa

pre 8 godina

Sram vas bilo! Tukli ste nase centre celu utakmicu. Sramna vladavina Mila ocigledno stvara sramne pojedince koji ne umeju da prihvate poraz od boljeg. Ispred mene u sektoru 205, bilo je nekoliko momaka koji su vaterpolisti Hrvatske i na svaki gol Crne Gore su skakali sa sedista. Na kraju su odmah izasli iz Arene da ne slusaju Bože Pravde. Da li vam je toplo oko srca što au navijali za vas? Da li se pitate zasto tako srčano navijaju za vas? Meni je bilo drago da vidim srpske zastave sa natpisima Budva, Danilovgrad, Herceg Novi gde ljudi imaju i časti i istorijskog pamćenja pa znaju ko su i ko su im bili preci a vi polako postajete novi Hrvati. Zato vas oni tako i vole.

dragiša

pre 8 godina

Naslov u stilu "Odjeci i reagovanja" iz Politike sa početka osamdesetih. Sramota.
Crna Gora zemlja od 600000 duša, vicešampion Evrope, plus je dala par igrača prvaku Evrope. I ima dve reprezentacije u dva različita sporta na Olimpijskim igrama, što nema nijedna zemlja njene veličine. Toliko, molim trunku poštovanja.
A Srbiji kapa dole stvarno je superiorna.

ella

pre 8 godina

cestitam reprezentaciji Srbije..Janovic je upravu..osteceni jesmo od strane sudija..ali ako smo vec morali da izgubimo u finalu srecna sam jer je to od strane Srbije..lijepo nas je vidjet zajedno na tronu

Jugguja

pre 8 godina

Ne znam srbi ato ne uzivate u zlatu vec se prepirete kao babetine neke. Igra covjek vaterpolo zna sta je gol a sta nije. I koga je briga posle sto je radovicu ponisten gol a pjetlovicu priznat posle suta iz faula sa 3 metra. Zavrseno je prvenstvo, Crna Gora je drzava, srbija nema more, nebo je plavo, voda je mokra....

Miodrag

pre 8 godina

Navedite mi deset reprezentacija svijeta , gdje se ozbiljno igra vaterpolo , bez reprezentacija bivše Jugoslavije !? Ovaj sport je pred izumiranjem i Olimpijski komitet razmišlja o ukidanju vaterpola sa Olimpijskih igara .

Wllaxy

pre 8 godina

Jeste li tako pričali i posle Malage, one bruke od suđenja i nezasluženog zlata!? Ne bih baš rekao.
Vi ste imali 14 isključenja, Srbija 12, vama je suđeno 5 faulova u napadu, Srbiji 7, poništen vam je opravdano gol kao i nama, imali ste šut 8 od 27 a mi 10 od 26.
O kojoj vi onda krađi pričate!?

nije ja , ja je.

pre 8 godina

Će vi oprostimo sve Crnogorci. I mo znamo i vi znate da ste naši.
Mi bez vas ne možemo ko ni vi bez nas.
Majčinska ljubav zaborava nema.

Tadija

pre 8 godina

Ključan trenutak kod 6-6 poništenje potpuno regularnog gola !!! O tome priča, o slomljenoj šaci Ivovića, vjerovatno je jako udario šakom o vodu...i ne kaže to samo on, ostavili su kapitenu da kaže ono što svi misle. To kaže i Gojković, a zna se kakao je korektan i pošten sportista. Nema veze, veselite se, vama je to trenutno potrebnije..i pošteno se odužite grčkom sudiji, zaslužio je.

Bojan

pre 8 godina

Ko će u Budvu?! Nijesi obavešten gde letujemo. Sad kada vidim da kukate, još mi je slađe. Za mene, pobeda protiv vad je jednaka pobedi protiv Hrvata. Toliko.

delboj

pre 8 godina

Ponisten regularan gol Radovicu za 7:6 za Crnu Goru, pitanje je sto bi tada bilo... Isti takav priznat Pijetlovicu za 8:6.
Kod 9:8 kad smo opet bili u naletu, jedno od najcistijih iskljucenja nije dosudjeno nad Janovicem, lagan gol bi to bio za 9:9. To je u finisu...
A u prve tri cetvrtine da nam nije sudjeno duplo vise iskljucenja poodavno bi se odvojili.
Cestitam, nedje mi je i sladje jer sad imamo motiv vise na OI.

Milovan

pre 8 godina

Bio sam na tekmi! Prelepa atmosfera, ako izuzmem zvizdanje predsedniku koje je btw zasluzio, ali je ipak ruzno zbog same ceremonije. Ne znam zasto ste osuli drvlje i kamenje na ove izjave. Smatram ih jako korektnim. Sudjenje? Nista specijalno. Pravo "domacinsko", kao i svugde. Poenta i jeste da na 0:2 i 1:3 tesko da bi bilo gde na svetu uspeli da stignemo. Sudije su pomogle, jesu treba reci. Igrac vise, pa opet, pa 2 vise sve dok ne damo gol. Zar to ne stoji. Ako cemo pravo u finalu smo bili egal i svaka cast Crnogorcima. Da smo najbolji jesmo, nema sta da se prica, ali veceras je bilo pata-pata posteno. Bilo je lepo videti veceras jedan narod koji navija za dve ekipe. Svi izmesani i bez incidenta. To kod nas nikad nije i nece biti!
I da. Crnogorac sam, zivim u Srbiji. Veceras sam samo gledao, nisam navijao. I dalje se pitam dokle svo ovo sr..e? Jedan narod! A mentoli na vrhu sa obe strane!

miki

pre 8 godina

sudjenje u vaterpolu nikada necu moci da razumem.za istu stvar te iskljucenje te faul u napadu.glupost.zato ce uskoro vaterpolo biti izbacen sa olimpijade i meni ce biti krivo zbog toga ali ako zelimo da se vaterpolo razvija morace da se sredi sudjenje i da se radi na tome da udje novac i da se prikljuce bogate zapadnoevropske drzave.

Petar Denda

pre 8 godina

Da se igralo bilo gde drugde bilo bi 15:5 za Srbiju.
Bolje ćutite i ne potpirujte i ovako "prijateljsko" raspoloženje prema vašoj državi.

Potpuni nedostatak samokriticnosti

pre 8 godina

@Vi ste posle svakog poraza od Srbije pokradeni,postalo vam je uzrečica...
(Milan, 23. januar 2016 21:24)

A mi za utakimcu s Makedonijom u rukometu?

артиљерац

pre 8 godina

Јановићу,ти изгледа причаш о некој другој утакмици.Не о овој вечерас
Преспавај,погледај сутра снимак,па онда причај о крађи.Па јесте
Митровића на 2 метра вукли и тукли ти и Бргуљан,потопили га и судија
није свирао НИШТА,а МОРАО је 5 метара.Лопта му је била на прстима,
само да је гурне у гол.А за Рио,ће да видимо.Далеко је.

b93

pre 8 godina

onaj ponisteni go radovica je bruka koja dosad nije vidjena.nikola je skroz u pravu.znaci radovic daje go sudija ga iz ko zna kog razloga nepriznaje igraci slave pogodak a srbija pliva kontru daje go.umjesto 7,6bude 6,7.SRAMOTA.taj detalj odlucuje pobjednika

BirziMan

pre 8 godina

dark@
O,ti moralna vertikalo i ljudska gromado,budi toliko ljubazan pa navedi te moje laži,istino internetska.
Molim te,čisto zbog mojih predaka i njihovog konfora u grobu.

Ma daj...

pre 8 godina

Sjetimo se evropskog prvenstva u rukometu ns i bg ?Nocas je bilo i fair play u odnosu na ono natezanje sudija srbije protiv hrvatske...

guliver

pre 8 godina

Djeticu, sram te bilo!!
(Zlatne ruke sinko, 23. januar 2016 21:14)
Prvo, Janović je ipak samo nervozan, jer su vodili dobar deo tekme, bili nadomak pobede. Drugo, niko u CG repki nije đetić, svi su primorci. Podgorica, odakle su đetići je dobila prvi bazen pre 5-6 godina, a Cetinje, odakle je veliki broj stručnjaka i navijača CG (ovih što viću "e viva"), nema bazen za vaterpolo.

kap u moru

pre 8 godina

realno kod rezultata 6-6 CG je pokradena. iz samo njemu znanih razloga sudija je ponistio regularan pogodak. desetak puta su na CG tv-u vracali snimak pokusavajuci u studiju da utvrde zasto je ponisten go. Postojala je sumnja da se igrac CG nagnuo tj malo krenuo naprijed kod šuta što novim pravilima nije dozvoljeno ali samo smo vidjeli da igrac ne krece naprijed. stoji i iz mjesta daje go. nepravda. pokradeni smo. tu smo i pali psihicki.

aleksandar

pre 8 godina

muci,priznaj poraz,srbi smo svi,ne mogu se zavaditi dva oka u glavi,kaze izreka,a mi smo to izgleda uspeli,zapitaj se ko si,ko ti je bio djed,pradjed,baba,prababa,

Zeljko

pre 8 godina

Oni su prijatelji i zato se suzdrzavaju da kaze da su pokradeni pa razumijemo se i mi u tu igru nek im je sa srećom ako ce im biti lakše treba da se stide neki koi su vršili pritisak na sudije jer su sudili po pravilu u prve dvije cetvrtine posle su počeli bog je velik da je povela cg 7_6dobili bi sigurno sramota

Milovan

pre 8 godina

A nas prepliva vaseg, i krene ka golu. Ovaj ga vuce otkine mu ruku i rame sudija nista. Bas mislim da su navlacili na vas a ne za nas
(Obren, 23. januar 2016 21:34)

Ocekivano si dobio preko 100 pluseva. I cela hala je vristala na tu situaciju. A ona je cista kao suza i nije faul. Problem je sto 90% vas, pa i Srba ne znam pravila vaterpola. Ako te ne mrzi nadji snimak i obrati paznju na reakciju cele nase klupe, koje zapravo nije ni bilo, jer nije bio faul. Imao je loptu u rukama. Nauci pravila, pa komentarisi.

Bora

pre 8 godina

Suđenje je realno bilo dosta loše.Rekao bih da je svirano previše strogo u napadu, na štetu Srbije.Da nije bilo tako, odvalili bismo montenigerse sa 5-6 razlike.Ali dobro, idemo dalje.

Darko

pre 8 godina

@ aleksandar Braca Janovici su Hrvati. Inace, CG reprezentaciju cine igraci iz dva grada - Herceg Novog i Kotora. Sest Novljana i sest Kotorana. Svi Novljani su Srbi iz CG a svih sest Kotorana su Hrvati.I to uopste nije bitno, ali radi pojasnjenja za srpsku sportsku javnost.Ne mogu da vjerujem a toliko cesto citam po forumuma u Srbiji da crnogorske sportiste i narod uopste poistovjecujete s vlascu u C.Gori i sramotnom politikom koju vodi jedan ucjenjeni vladar koji radi po diktatu Amerike a ona ga zauzvrat drzi na vlasti.Pa nema pravoslavca u CG koji je za sramotno priznanje Kosova, sankcije Rusiji... i ako ima to je beznacajan broj. Ne poistovjecujte pravoslavni narod u CG sa obnarodjenom vlascu.

TirionLanister

pre 8 godina

Sta je bilo u Londonu za trece mesto, ako je ovo kradja? Sudije nam iskljucile pola tima, ali smo dobili. Sto tad niste pricali o fer sudjenju?!

JPR23

pre 8 godina

Ja kao Beograđanin i Srbijanac stidim se ovako osvojenog zlata i želim Crnogorcima zlato u Riju jer to zaslužuju
(Nicky boy, 23. januar 2016 22:27)
Oni kad se Milogiorac pravi " Srbijanc".. Buahahhaha??

oio

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*
(gospodja, 23. januar 2016 22:40)

Ne bismo imali drzavu hahahaha sta pisu ljudi...

Yenki

pre 8 godina

"Crnogorci nisu najhrabriji narod na svetu zato sto se nicega ne boje vec zato sto se nicega ne stide." Pobeda je cista kao suza. ZLATO JE NASE!

Wilfred

pre 8 godina

Treba da bude sramota ovog Janovića, da sudije nisu navlačile od početka za Crnu Goru počistili bismo ih do poluvremena. A na Olimpijadi slobodno dođite po "osvetu", čekamo vas!

djurkash

pre 8 godina

Jok, more, sudiće u vašu korist... nisam gledao celu utakmicu, čak mi je početak delovao da nemamo domaćinsko suđenje, ali očigledno je posle sve leglo...
Tako je u svim sportovima, i na svim takmičenjima...na žalost...

somi

pre 8 godina

hah,koja braca???hvala Bogu mi Srbi smo najaca nacija na Balkanu u svemu,jedini dostojan protivnik u svemu su nam Hrvati ,njih ne volim ali ih postujem a ovi montenigreni a i ostale nam komsije su.totalno nebitne.

sremac

pre 8 godina

Pa, ovi se nakukase vise na sudije, nego KK C.Zvezda za 15 godina Dulovog "terora". Te pokrali ih protiv Italije, Madjarske, Srbije obavezno...Cestitke nasima na osvojenom zlatu (očekivanom), a i Gojkoviću i njegovom timu na srebru. Realno Srbija je, vec neko vreme, za klasu iznad svih. Za CG je ovo ogroman uspeh, jer su po kvalitetu negde oko 6. mesta u Evropi.

Aleksandar

pre 8 godina

Kad porazeni dostojanstveno podnese svoj poraz i cestita protivniku, i sam se primice pobedi. Kad su platili Malagu, bio sam u CG i od njih se nije moglo ziveti. Na glavu su mi se popeli. Kad je posle Malage Srbija uzela neku od mnogobrojnih medalja, u CG se ponovo nije moglo ziveti, ovaj put od sirena, zastava i slavlja. Strasno los narod. Srbi po potrebi, a kad god mogu, nadju neki nozic da zakucaju u ledja...

sasa.r

pre 8 godina

Kako je CG pobjedila Srbiju u Malagi 2008, tako je Srbija večeras pobjedila CG. Radović kod 6-6 daje gol koji sudija poništava a odmah nakon toga Pjetlović u skokro identičnoj situaciji takodje postiže gol i sudija ga priznaje! Zatim kod napada CG za izjednačenje, lopta ide ka centru, bek Srbije jasno povlači igrača CG, golman Srbije uzima loptu i to je to.U Malagi npr-tolika je bila pomoć za CG da je pri svakom početku napada odmah isključivan igrač Srbije. Čista krađa.Zato u veterpolu, mora nešto da se promjeni u pravilima jer ako ostaviš prostora sudiji da tumači kako hoće, biće problema.Domaćin je uvijek u velikoj prednosti i gostu nije dovoljno da bude bolji već mora biti mnogo bolji da bi i formalno pobjedio.Srbiju su tako krali protiv CG i u Pekingu kada su na silu htjeli da joj uzmu bronzu...pokušavam da budem objektivan iako znam da će u komentarima preovladati emocije...naravno srećan sam što smo osvojili zlato---samo pokušavam da budem realan,,,

kuljaca

pre 8 godina

mi srbi iz crne gore slavimo,crna gora nije drzava zato sto 70 posto nas smatra da zivimo u srpskoj pokrajini crnoj gori.ziveli mi braco srbi.

doktor

pre 8 godina

bravo Srbija čestitam na uspjehu najbolji smo na svetu u svim sportovima,ja kao posmatrač mogu da kažem da je došlo vreme da Srbija pokaže svoje pravo lice pobednika jer koliko nas mrze u svetu i Vatikan i Amerika i EU ali mi se ne damo nikako,doće vreme kada će Srbija da dominira u svetu i to proročanstva kažu sva i to sa našom voljenom Rusijom i sa našim dragim vodjom gospodarom sveta budućega pravednoga Putin,uživajmo u pobedi nad osvajačima i svetskim šljamom

urke12

pre 8 godina

Sram vas bilo sve, neki drugi bivši susedi su poznati po kukanju, ali izgleda da je sad prešlo i na vas milogorce. Sve čestitke Srbiji na više nego zasluženoj i ČISTOJ pobedi!

danix

pre 8 godina

Svaka cast Srbima u Crnoj Gori,a ti Janovicu,Milov ticu i Montenegrinu,nemoj pricati o casti i postenju ni suDija ni bilo koga,znamo vas dobro.

saSA

pre 8 godina

Citam sve ove CG komematore kako nam porucuju ovo i ono, ...
iskreno, kogha briga? Jeste li Srbi ili Crnogorci, ili ste JUznoafrikanci?
Svejedno, niko u SRbiji se ne budi sa pitanjem "sta su Crbnogorci", niti nam pada na pamet..
Tako da ili jedno ili drugo, ili sta god,sretno vas u Niksicu, i odkal god da ste..Nadam se da cete za svaki poraz imati pobnekog sudiju da okrivite, i to je to..

Ahmad & Nedzad

pre 8 godina

Od prevelike zelje ste mislili da mozete i da udavite protivnicke igrace pa posle sudija kriv...ako budete ovako igrali odbranu i nadalje-uvek ce vas "pokrasti sudije"...

Dr.Gospodin

pre 8 godina

A nemoj tako junacinooo, nijeste vi bili bolji ni u snovima a kamoli u bazenu . Velika je cast i uspeh za vas tako male kao zemlja mislim da stanete do nas na tronu ......

Gile

pre 8 godina

Crna... šta? Ne znam ni ko su ni šta su, ne znaju ni oni, ali u svakom slučaju TREBALO BI DA SE ZAHVALE ŠTO SU BILI DEO JEDNOG OVAKVOG SPEKTAKLA! Ako im nevaljaju sudije... jbg, ZNA SE KO JE KO U VATERPOLU.. pa nisu valjda očekivali da će sudije svirati u korist međeda i vukova.... Srbijo... DALEKO SI OD NORMALNE DRŽAVE... ali si svetlosnim godinama ispred ovih udruženih plemena...

Vlada

pre 8 godina

Pozdrav iz Beograda...nezahvalno je reci kad si pobednik kakvo je bilo sudjenje. Grk i Slovenac !?!? Imaju "razloga" da nas ne vole, ali mislim da su sudili nibpo babu ninpo stricevima. Poceli su sa 0:3 pred kraj bese 9:6...i na kraju 10:8...tukli smo se muski ovi nasi terminatori su ceo turnir kidali mislim da ne zasluzeno.

Boki

pre 8 godina

Janovicu i momcima cestitke za trud i srebro.
Ipak,reci da ste brutalno pokradeni je previse.I to bez ijednog argumenta.Dobro ste poceli,niste,jednostavno imali snage da zavrsite.Srbija ima bolji tim,vise vrhunskih igraca i to je to.Da ste pobedili,sve bi bilo OK.
Pozdrav sportskoj CG.

DDD

pre 8 godina

Nisam gledao utakmicu ali vjerujem da je CG pokradena.
(Cudni Stevo., 23. januar 2016 23:24)

Ti bar iskreno kazes na ne znas o cemu govoris, koncizno, u jednoj recenici.

ultrasrbin

pre 8 godina

Deki Boss, 23. januar 2016 21:31

Mislis na ubijanje Mandica kada vas je preplivao ili na davljenje Mitrovica u situaciji kada treba da sprovede loptu u gol. Ako kukas za ponisten gol onda kukaj tvom igracu koji ne zna osnovna pravila. pa ne moze sam sebi da izvede loptu i da onda sutne. Da je odmah sutnu gol bio bio regularan. Cudo ne prica o 1/4 kada nam je svaki napad sviran faul u napadu, a oni svaki njihov napad imali igraca vise.

Srpkinja

pre 8 godina

Citam komentare i ne verujem koliko su se ovi crnogorcici istripovali ovde! Kazete niste Srbi, a da se malo pozabavite etnogenezom?! Ali ja cu da vam kazem realno, vi bre imate zesci kompleks od Srba i samo ste bleda kopija nas. Savijate se kako vetar duva, kakvo crno junastvo u vas! Zivotni san vam je da zivite u Bgu, kada su se delili stanovi po dedinju bili ste i Jugosloveni i Srbi! Pobeda je cista, nikad niste ni umeli da priznate poraz! Nastavite da uzivate u svom izmisljenom pismu i cistka sa nasih portala!

Duka

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*
(gospodja, 23. januar 2016 22:40)

Hvala vam sto ste se odvoili,to nam je najlepsi dan u zivotu. Bas iz tog razloga sto si rekla. A to sto vam zvizdimo himnu,pitaj svog predsednika mila zasto vam zvizdimo himnu? A sto zvizdimo naseg predsednika,pokazuje da je kod nas demokratija. U odnosu na vas,gde u moraci smeju da budu samo milovi simpatizeri,pa mu zato niko ne zvizdi.

lokator

pre 8 godina

Druze Slayer-u,isao sam na more 30 godina u Crnu Goru do pre dve godine.Vise ne idem a znas li ti djeticu sto?Postali ste losi prema,do juce,svojom bracom koji vas u Srbiji prihvataju kao svoje.Sad vidi pa vase pobratime sa Kosova i iz Albanije gostite malo u Budvu dok vas ne istisnu sa vase zemlje.

RF17

pre 8 godina

(gospodja, 23. januar 2016 22:40)
O nasoj kulturi i pameti ne govori skandiranje vec Tesla,Pupin,Ducic,Bojic,Jovan Jovanovic Zmaj i ostali,a predsedniku i premijeru i ostalima zvizdimo jer ih ne postujemo i jer ne zasluzuju to,jer ovaj narod jos nesto ima scim se zapadna demokratija ne slaze a lako se izgovara "Dostojanstvo" i vi ste to imali dok ste bili Srbi.Sto se davanja drzava tice svima smo vam je dali 1918 i svi ste nam se lepo oduzili,neki u Jasenovcu,neki kroz nato,priznavanjem Kosova itd.
Jos uvek ponosno klicem Zivela Srbija!

dex

pre 8 godina

Ovo je bili klasicno sitno domacinsko navlacenje. Nista strasno. Ali recimo bilo bi interesantno setiti se Malage i pitati gospodina da prokomentarise sudjenje tada...

SRB

pre 8 godina

Imam ja ovde u komsiluku jedno mesto zove se Lovcenac
kada smo onomad igrali turnire u malom fudbalu, ti momci su se ponasali kao 10 Janovica, sve su oni u pravu, uvek su oni pokradeni, skloni su kavgi .. tuči i da ne nabrajam dalje.. jako jako čudna nacija.
To što ste priznali Kosovo , dovoljno govori o vama i pratiće vas kroz celu istoriju, naravno znam da najmanje pola Crne Gore ne bi nikad priznalo kosovo .. tako da mi ne zamere svi , zna se kome ovo pišem .. Milovim


Srbija je bila bolja, Crna Gora se lavovski borila, to je moje viđenje

toma

pre 8 godina

sta se primate komentatori ? pobedili smo tu šaku jada i to u sportu u kojem su jedino neko i nesto i teramo dalje !!! a oni nek kuckaju i nek lupetaju i cao ! koga jos briga za pleme šaku jada na onom kršu ? a ionako taj vaterpolo se igra u 7 drzava sveta , cak ce i sa olimpijade da razmatraju da ga uklone !! a steta lep sport .

popovicvl

pre 8 godina

Sad sam totalno iznenadjen!? I zbunjen!? Ja taman hteo da kazem da i pored velike naklonosti sudija prema ekipi Crne Gore, Srbija je pobedila!

Пеко

pre 8 godina

Гаета ти можда нијеси Србин, и боље што је тако. Али ја сам Никшићанин и Србин сам као што ми је и дјед био и сви моји. Према томе, говори у своје име. Нека живи српски народ вјечно и српска Црна Гора!!!

Milan

pre 8 godina

A vidis meni je sva rodbina iz Niksica i svi su oduvek bili Srbi i uvek ce biti, a ti samo sanjaj sekulu nejakog, takvi miševi nikad nisu ni mogli se zvati casnim srpskim imenom! Vidimo se opet i hvala sto ste nam uvelicali slavlje!!!

Stojko

pre 8 godina

Sta se zale na sudjenje u kvalifakcionim mecevima kad su tu pobedili. Jedino nisu mogli u finalu, a priznaju da smo bolji od njih. Pa sta onda hoce? Znaju li?

Dejan

pre 8 godina

Kompleksasu Janovicu ne znas od muke sta ces pa komentarises sudjenje.Vise puta ste imali igraca vise od nas,ali SRBIJA je najbolja,utuvi to u svoju glavu!Ali kompleksi su to.U Malagi 2008.su nas sudije unistile u finalu,tad si cutao.Najjaci smo bre,svaki put se sprdamo sa vama,vi ste nam najredovnija musterija.Gazi Srbiju iskompleksiranu Crnu Goru,samo tako nastavite i u buducnosti!

Gisonja

pre 8 godina

Svaka cast djeticima sto ''bljuju'' po Srbima, svaka cast! Niste bili bolji i bili ste otprilike egal. Srbijanci bi vas tukli na neutralnom terenu,i tuci ce vas ponovo. Zao mi je sto su vam zvizdali na himnu, iako ste drzava koja nam ne postuje ter. integritet, priznali ste Kosovo, pa samim tim, moglo je i gore da bude. A ovi ostrasceni komentari, govore kakvi su neljudi autori.

МонтиКики

pre 8 godina

....гледао сам уживо, у сваком нападу ЦГ судије избаце по једног нашег играча, о чему овај момак прича? Колико је требало да судија избаци наших играча да не би било "брутално" суђење?

ogicg

pre 8 godina

Ma nema sto sad pricat sudija i bilo sto.Zavrseno je,Srbiji svaka cast na zlatu.Da nam je ko ponudio prije prvijenstva srebro odmah bi ga prihvatili.

nesoj,lacman,dukljanin

pre 8 godina

Neka su,a kad su sudili za vas dukljane u Malagi i Londnu,kad vise nije imalo igraca na klupi,P.s Janovic ,stara sluga rezima...

duvanite milogorci

pre 8 godina

Milogorci, i pre ovoga a i posle ovoga smo vas kidali i kidaćemo vas! Doveka je bilo ko gubi uvek traži razloge. Kod poništenog gola lepo je obrazloženo zašto je poništen, ali vi očigledno ni ne slušate! A i aspolutno nemate prava da pričate jer 90% živi u Srbiji, brdjani! Videćemo i na OI, i još mnogo puta! Idite kod Mila pa mu se žalite, vala!

neutralac

pre 8 godina

Ajde neka mi neko fino objasni kako je to Cg pokradena(stefanpaunovic13@yahoo.com)evo adrese pa da mi objasnite....sudim u vaterpolu vec 10god iz CG sam i smatram da je Srbija odnjela pobjedu potpuno zasluzeno.Ne sirite mrznju!!!

Marduk

pre 8 godina

1. Ne poznajem pravila vaterpola, ali sam primetio da Crnogorci nemaju puno argumenata, dok sam ovde procitao u vise navrata da gol nije priznat zbog zadrzavanja lopte, ali dobro dodje kada se izgubi da se zali na sudjenje.

2. Srbijanac je naziv za ljude iz centralne srbije i kad god tako nazivate ljude koji zive u R. Srbiji, vi time negirate da je Vojvodina deo R. Srbije. Zato me to nervira. To je kao kada Hrvatsku zovem Zagorje. Pitajte Hercegovce sta misle kada neko za njih kaze da su Bosanci, bez obzira na to sto mislimo na BiH.

3. Crnogorci su se zvali Srbima jos pre nego sto su dosli na Balkan. Da li ste bili Crnogorci jos pre Crne Gore, kada su nasi preci ziveli u Travuniji, Zahumlju... Nemci su u srednjem veku ziveli u nizu drzavica, apa su opet svi Nemci.

4. Apsolutno me nije briga da li cete se deklarisati kao Crnogorci, Arkturijanci ili Dzedaji, ali mi jako smeta to sto svojim sunarodnicima to naturate i ne dozvoljavate im da se izjasnjavaju kako zele. Ja sam prvo Srbin, pa onda Sremac iako su mi preci iz Like, a njihovi preci sa Kosova i iz Raske i njihovi preci (verovatno) iz danasnje Crne Gore, a njihovi preci odakle god da su Srbi dosli na Balkan, a vi biste mogli sebi da priznate da ste u najgorem slucaju prvo Crnogorci, pa onda Srbi. Narod ne dobija ime po teritoriji.

5. Cestitam nasim vaterpolistima iz Srbije na zlatnoj medalji i nasim vaterpolistima iz Crne Gore na srebrnoj i komsijama Madjarima na bronzi. Izvinite na zvizdanju za vreme himne.

Zemun_grad

pre 8 godina

A nas prepliva vaseg, i krene ka golu. Ovaj ga vuce otkine mu ruku i rame sudija nista. Bas mislim da su navlacili na vas a ne za nas
(Obren, 23. januar 2016 21:34)
Ono je bilo strašno, preplivao ga i izašao bi ispred golmana da ga nije vukao, ako se ne varam Mandić je bio u pitanju.
U prvoj četvrtini mislim da su nam svirali četiri faula u napadu, možda i pet.

ultrasrbin

pre 8 godina

(IR, 23. januar 2016 21:41)

Sta je tacno sramota?
Sto smo i na EP u finalu pobedili Hrvate?
Budite srecni sto niste prosli kao vas veliki brat onomad u Kazanju.
Pa samo u 1/4 sviran nam je 5 puta faul u napadu,a vi ste svaki napad imali igraca vise. Sta reci za nedosudjen 5-erac nad Mitrovicem ili iskljucenje za faul nad Mandicem.

A ako se nekom vraca onda to vama Malaga izlazi na nos.

Gorksi Vijenac

pre 8 godina

Srbi, zapamtite, mi nikada nismo bili srbi, nikada necemo ni biti! To sto vi imate neke zelje da mi to budemo to je vas problem! To vam je cinjenica pa sto prije shvatite prije ce te izaci iz zablude. Do 1918. smo vas smatrali za bracu ali od tada vas smatramo samo neprijateljem! A ako neznate sta se desilo 1918. uzmite malo i citajte! Nemojte biti ćutuci dovijeka! Pocnite od imena Petar Zvicer.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gaeta, 24. januar 2016 02:42)

Verovatno i niste cim Shiptari i Hrvati navijaju za vas gde god i sta god igrate. Da imate zrno casti i obraza zapitali bi se sta to znaci.
Cega se budala stidi pametan se ponosi a Milo od vas pravi takve budale vec skoro 30 godina da se tome smeje cela Evropa i Svet.

vladimir

pre 8 godina

Sećamo se Malage i sramnom sudjenja, ali nijednog trenutka nisam rekao da su nas sudije unistile.Zato sto smo vodili 4:2, imali dva puta igraca vise za 5:2.Nismo iskoristili i izgubili smo mec.Da smo dali golove sve bi bilo reseno.Bilo je nekoliko sumnjivih odluka, ali zar ih nema u svakom sportu.Ovo je jednostavno pokusaj da se izvrsi pritisak na sudije za OI u Riju.Secam se Londona i borbe za bronzu.Gubili smo 11:8 u poslednjoj cetvrtini od Crne Gore.Uspeli da preokrenemo rezultat i da pobedimo.Na kraju smo zavrsili bez 5-6 igraca.Da su se igrali produzeci igrali bi ceo produzetak sa igracem manje.Da li je tada bilo posteno sudjenje?Mnogo postenije je bilo sudjenje sada u Beogradu nego sto je bilo u Malagi ili Londonu.

dark

pre 8 godina

...Ovo je sve istina,pozdrav bivšim Crnogorcima,Vlasima,Romima,ukratko današnjim Srbima.
(BirziMan, 24. januar 2016 03:30)
Ne brukaj nam pošteni dio Crne Gore, izrode. Ne piše se istorija onako kako ste navikli za vladavine još jednog izroda, besramniče i bestidniče. Kad si spreman na ovakve stvari, koje su sporedne ,da bezocno lažeš, mogu misliti sta bi radio za krupnije. Preci ti se u grob okreću,rđo ljudska.
Molim da mi se komentar objavi jer, za dotičnog ,ovo je blago i bez uvreda.

oki77@gmail.com

pre 8 godina

Ovaj ga bas pretero, mozda su sudije malo kraduckali ali nisu pokrali. Ipak smo mi domacini a i realno smo najbolji na planeti. Sta hocete, i onako 80% ekipe su poreklom iz crne gore pa eto i vama malo razloga za slavlje.

Aj ziveli!

dušan

pre 8 godina

ajde prvo se dogovorite u svlačionici šta ćete da pričate. ovako ispadate glupi.

odlično ste igrali, realno fizički ste pali i kako se meč bližio kraju, niste imali snage za više.

milojko

pre 8 godina

... ko poznaje vaterpolo pravila zna da gol nije bio regularan.Nakon faula igrač ne može više od jednog puta ispusti loptu iz ruke.Radović je upravo to uradio... da se ne lažemo mi ovde...

ultrasrbin

pre 8 godina

e kuku majko kakvog sporta, 23. januar 2016 21:29

EP - Od 2012 Ajndohoven u Srbiji ( pobedili CG u finalu),a od 2014 i Budimpesta (pobedili domacina u finalu)
SP - Od 2015 Kazanj u Srbiji (deklasirali Hrvatsku u finalu)
SL - Od 2013 Celjabinsk u Srbiji,od 2014 Dubai,a od 2015 Bergamo. Dva puta pobedili Madjare,a jednom Hrvate.

Ne znam sta si pokusao da kazes,ali ovo ti je pokazatelj da gresis, da ne iskoristim neki drugi izraz.

Isti narod bree

pre 8 godina

Dragi moji....Pobedila je Srbija 10:8, I da je uvazen bio taj cuveni gol Srbija bi pobedila. Volim Crnu Goru, bracki narod, ali zao mi je samo sto se tako blamiraju sa ovakvim komentarima...

Jezik za zube

pre 8 godina

Vrlo dobro znate šta znači kada sudije upropaste meč.Posle finala u Malagi se niste oglašavali i slavili ste najveću kradju u vaterpolu ikada u režiji turčina Tulge!
Sada je na nas došao red da se radujemo na sličan način što pobedu čini još sladjom!!!

Jim Morrison

pre 8 godina

Tokom cele utakmice moj utisak je bio da sudije navlace za Crnogorce, pogotovo onaj Slovenac. Pa oni nemaju postenog centra, a sudije im dadose par puta iskljucenje kad je lopta bila uz aut liniju, nikakava pretnja po nas gol, napad istice i oni sviraju iskljucenje. Bruka! Odnos iskljucenja dovoljno govori. Pri postenom sudjenju trebaju da imaju bar 2 puta vise iskljucenja. Kako ste izvukli nereseno protiv Spanaca? Spanci vode 8-6 pred kraj i ... sudije navlace ...

Negativni

pre 8 godina

E, Janoviću, jado...da je sudjenje bilo korektno, bilo bi 15 - 5 za Srbiju. Za klasu smo bolji. Bolje da im se zahvališ za častan poraz.

shone

pre 8 godina

Hahahahaha...
Minimun 5 puta su sudije dosudile kontrafaul u korist CG koji nije postojao. Dovoljno je reci: "ko izgubi ima pravo da se ljuti".

vidim sve

pre 8 godina

A ja mislio da je Makedonija zaslužila bod protiv Srbije u rukometu! A novine spominju nekakav crnogorsko - makedonski lobi. Šta li mu to dođe, ja to ništa ne razumem.

srb

pre 8 godina

cekaj, ne razumem za sta se on buni konkretno? Mslm kad kaze pokradeni smo to ne znaci nista ako ne kaze zbog cega. Cestitke svim ucesnicima ep, organizatorima i sl, i poruka "crnogorcima"-koliko su bosnjaci izmisljena nacija toliko ste i vi a ako se osecate eskimima izrazavajte se tako ja nemam problem sa time, cisto da znate da ste srbi

Bajo Pivljanin

pre 8 godina

Ne zanima me mnogo ovo loptanje u vodi ali mi je drago što je srbija pobjedila. Prije svega, zbog ovih NATO promotera poput Janovića. Još da Zvezda dobije Budućnost u finalu ABA lige i mi Srbi iz CG zadovoljni.

DS89

pre 8 godina

bravo Srbija čestitam na uspjehu najbolji smo na svetu u svim sportovima,ja kao posmatrač mogu da kažem da je došlo vreme da Srbija pokaže svoje pravo lice pobednika jer koliko nas mrze u svetu i Vatikan i Amerika i EU ali mi se ne damo nikako,doće vreme kada će Srbija da dominira u svetu i to proročanstva kažu sva i to sa našom voljenom Rusijom i sa našim dragim vodjom gospodarom sveta budućega pravednoga Putin,uživajmo u pobedi nad osvajačima i svetskim šljamom
(doktor, 24. januar 2016 02:12)

Milogorac, praviš se Srbinom što je dobio slobodan vikend? Nisko...

mmm

pre 8 godina

A u cemu ste bili bolji ? ja kao neko ko nije strucan da sudi ali itekako sam dobro video da smo vas deklasirali , pogotovo u zadnjoj cetvrtini ! ajde crnogorac kuci pa tamo placi !

ja2

pre 8 godina

crnogorci kao nacija ne postoje to su samo srbi koji zive u crnoj gori i siptari koji zive u crnoj gori, vidim da ovde u komentarima ima dosta siptarije

zlotvor

pre 8 godina

Jedan sam od retkih koji je za vas navijao u areni protiv Italijana a nisam Crnogorac. Momci pa vi bijete na boga ne mislite,moze se drugacije reci da igrate agresivno ali non stop gurate protivniku ruku u lice. Da je Srbija odigrala lose u finalu to jeste ali bas za ovoliko je bolja kad odigra lose. Da smo odigrali kao sto smo igrali celo prvenstvo bilo bi 4 do 6 razlike.

Beranac

pre 8 godina

Ja jesam iz CG i volim svoju drzavu.Ali,ljude koji je vode apsolutno ne podrzavam.Za ovu izjavu Janovica i kompanije mogu samo reci bruka i sramota!!!Pa treba da nas zvizde vise i ne zasluzujemo.Priznati muski poraz,ali vidim da ih je mnogo zabolio.Bravo Srbijo,sve cestitke.Nasi neka se stide zbog izjave.Ogorcen sam!!!.Sportski pozdrav svima.

Rajko

pre 8 godina

Nikola Janović? Iznenadio me, dobar vaterpolista, slab džentlmen, ne prihvata sportski poraz koji je čist kao suza. Bilo je dosta svedoka igre i suđenja, mislim da je rekordna posećenost jednog evropskog finala u vaterpolu. Po meni, Grčki sudija je malo više naginjao đetićima. Možda i nisam u pravu, ali mi se tako činilo. Moglo bi se reći da su Crnogorci imali podosta startne sreće. E, sad, da ih je takva sreća pratila do kraja bilo bi previše.

nomeansno

pre 8 godina

Pobedio je ofanzivni, na gol vise, vaterpolo. Izgubio je defanzivni, vaterpolo ciji je jedini cilj da grubom odbranom iznervira protivnika, uspori i secka igra, a u napadu sta uradi, uradi. Do pocetka cetvrte cetvrtine to im je uspevalo, posle su fizicki pali, dobili tri brza gola i sad im sudije krive.

Tool

pre 8 godina

Milogorci, više sreće drugi put. Ogi Cg, nema te da se javiš, maca pojela jezik, nemaš komentar? Zna se da je Srbija najbolja na svetu u vaterpolu, i to tri klase ispred svih!

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Dok ste vodili, bilo je pravično suđenje! Momci, ako je bilo nepravično suđenje, kažite konkretno, šta nije valjalo???

bili

pre 8 godina

Kada se pogleda statistika CG je imala 14 iskljucenja a Srbija 12. Realizacija igrac vise Cg sest a srbija cetiri. Srbija dva puta dva igraca vise (jednom.ne iskiriscen) CG jednom i iskorisneno.Znaci nikakva pomoc sudija

kitubica

pre 8 godina

Odgledao ponovo na miru...Gol o kome najviše pricaju je opravdano poništen. Radovic dobija faul, nas igrac se odmakao, on se potapa ponovo pa se diže na šut. Svirali su nam dosta cudnih kontrafaulova a sve ukupno suđenje nije odlučilo utakmicu. Prosečan gledalac i dalje teško razume vaterpolo pravila a ovo dizanje tenzije sa pričom o krađi je smešno! Bravo za najbolju sportsku ekipu koju Srbija ima!Spasite vaterpolo!

ultrasrbin

pre 8 godina

Jah, 23. januar 2016 21:18

Pricas o navlajcenju,a ja imam samo nekoliko pitanja:

- Pratis li Margetu kao sudiju? Taj da moze streljao bi nase igrace pa je celu 1/4 navlacio tako sto nam je konstantno svirao faul u napadu i nije omoguci ni pokusaj suta.
-Jesi li pogledao odnos iskljucenja? Pre ce biti da su sudije prestale da navlace za CG pa njima smeta sto smo tada pokazali nadmoc.
- Mandic okrene dva njihova igraca,a oni ga maltene udave i sudiaj ne vidi?
- Izmisli neispravno dodavanje iako je Mitrovic bio maltene u mrtvom uglu i sve je ispravno.
- Bas doticni Janovic i brguljan potope Mitrovica u trenutku kada ide na sprovodjenje lopte u gol? sudija ostaje nem iako je morao da svira 5.
- Da pogledam nasao bih bar jos par cudnih situacija,ali ti je i ovo dovoljno.

Ako te interesuje sta je kradja i navlacenje pogledaj nas mec saCG u Malagi? Kupio Milo titulu da proslavi nezavisnost.

Монтенегрина

pre 8 godina

Заслужена побједа Срба би била без обзира на судијску одлуку.
Прва два мјеста на ЕП су непроцјењива а још да су наша браћа Срби из Xр освојили треће мјесто срећи не би било краја..,

Milan

pre 8 godina

Nisam gledao utakmicu ali se nadam da smo ih zaista pokrali i to zestoko. I da svaku utakmicu ove dve zemlje odluce samo sudije u korist Srbije. Secam se kako su onomad pravili drzavu: od blamaze sa Evrosongom (inace sasvim nebitno takmicenje ali u sta su ga Milove prostitutke pretvorile -Boze sacuvaj) do epohalne kradje i blamaze na referendumu.

Kamena secerna vuna

pre 8 godina

@gaeta
Znaš koliko me boli uvce za vas ? Možete da se smatrate i Eskimima, ali Srbi nikada niste bili niti cete biti... Milogorci, mozda

Covek zvani Vuk

pre 8 godina

Necu komentarisati utakmicu sudjenje jer to je iza nas, pobedili smo i to je to. No ono sto mene boli je ovolika mrznja, ovoliko uvreda. U Srbiji zivi sa istim pravima preko 350.000 Crnogoraca i mnogi su kada je to potrebno spremno da pljuje po njoj. Pri tom ruku na srce u Crnoj Gori Srbi skoro pa nemaju nikakva prava i to je fakat. Mislim da bi mozda trebali da podesimo sisteme mozda bi onda sve bilo bolje. Reprocitet. I sve bi bilo bolje. A utakmica nemojte da se pljujemo nema nikakve potrebe jer politizacija ovoga pitanja vredi samo politicarima i ljudima koji imaju komplekse nize vrednosti. Prosto.

milan bl

pre 8 godina

na koi je nacin pokradena crna gora jeli zato sto su promasili 10 napada jeli tu pokradena gubite pa se ljutite,brate niste imali organizovanu igru tri napada ste samo bacili loptu onako.i nakraju su krive sudije nije tako sudenje je bilo ok i ravnopravno,i jos nesto niste iskoristili situacije kada ste imali igraca vise sami ste krivi, vidimo se i Riju,cekaj ispascete od amerike u polufinalu.
poz iz krajine.

Подгоричко дијете

pre 8 godina

Још једна ,више се не зна која по реду,више него заслужена титула ватерполиста Србије.

Црногорцима ,за утјеху,злато из Малаге од вечерас још сјајније сија .

Jacrno

pre 8 godina

Ja kao crnogorac i iskreni ljubitelj vaterpola stidim se ovakve izjave. Cestitam Srbiji na zasluzenoj pobedi! A Nikoli porucujem da bude iskreni sportista.

sloba

pre 8 godina

Bilo bi lepo kada bi smogli snage da bar jednom u porazu ne pominju sudije... Ne secam se da su ikada normalno priznali poraz, uvek su im krive sudije.

aleksan

pre 8 godina

kako pokradeni? pa vise je Srbija pokradena od vas bre koliko samo nepostojecih kontra faulova koliko samo ne sviranih iskljucenja za nas a vi imali DVE situacije i placete kao male bebe

Milutin

pre 8 godina

Janovicu covece, sudije nam sviraju 7 faulova u napadu kao da su vas bele ajkule napadale - a ti pricas da su vas pokrali?! Eh svasta, prihvati poraz sportski.

We do not forgive!

pre 8 godina

O cemu bre prica ovaj covek ??? Jel ovaj bolestan ??? U krajnjem slucaju je sudjenje bilo promil na strani crne gore i nista manje od toga !! Ali da pricas da ste osteceni pa ti stvarno nisi decko normalan

ja

pre 8 godina

Haha mora da je ovo naucio od svoje bivse devojke one nase teniserke, da ne kazem badmintonke
tako je i njoj uvek neko kriv kad izgubi.
A u stvari su sani jedini krivci.Niti je ona za tenis, niti je on za vaterpolo.
Pa da su stvarno bili bolji pobedili bi sa bar 6 razlike.
Ovako kad je mec izjednacen,pobedjuje onaj ko ima vise srece i ko se bolje snadje u par kljucnih momenata.
Jedna izgubljena lopta, jedan promasen zicer pravi razliku izmedju pobede i poraza

Миленко

pre 8 godina

Црногорци заборавили ћирилицу видим... нека. Заборавили су да су Срби, заборавили ћирилицу, заборавиће још они доста ствари зарад запада.

Šavija Alonso

pre 8 godina

Sami smo krivi, igrali smo pola utakmice katastrofalno, a to se protiv Crne Gore ne sme. Da se ne lažemo, toliko smo jači od svih da smo ovo morali da osvojimo i bez ičije pomoći. Nema veze, bilo je i većih sudijskih nepravdi na našu štetu, pa niko nije ni pisnuo. Ipak je ovo samo EP, naš cilj je poznat.

o bože

pre 8 godina

A ti si Janoviću omatoreo u ovom sportu a pravila još ne znaš! Pa isto kao Djoković, nema pojma da mreža ne sme da se pipne u toku poena.

čarapan

pre 8 godina

Da bi bio šampion, moraš :
1. Da pobediš protivnika
2. Da pobediš publiku
3. Da pobediš sudije
Tako mi radimo. Pa nismo uvek igrali kod nas sa našim sudijama. A medalja koliko hoćeš.

ultrasrbin

pre 8 godina

Odnos iskljucenja je skoro isti,a ti mozes da pricas o brutalnom navlacenju Margete za vas. U 1/4 ste skoro svaki napad imali igraca vise,a nama je sviran faul u skoro svakom napadu. Pricas o sudjenju,a jednostavno ste crkli u jednom trenutku,a sudije su ujednacile kriterijum.

WTF

pre 8 godina

@ aleksandar Braca Janovici su Hrvati. Inace, CG reprezentaciju cine igraci iz dva grada - Herceg Novog i Kotora. Sest Novljana i sest Kotorana. Svi Novljani su Srbi iz CG a svih sest Kotorana su Hrvati.I to uopste nije bitno, ali radi pojasnjenja za srpsku sportsku javnost.Ne mogu da vjerujem a toliko cesto citam po forumuma u Srbiji da crnogorske sportiste i narod uopste poistovjecujete s vlascu u C.Gori i sramotnom politikom koju vodi jedan ucjenjeni vladar koji radi po diktatu Amerike a ona ga zauzvrat drzi na vlasti.Pa nema pravoslavca u CG koji je za sramotno priznanje Kosova, sankcije Rusiji... i ako ima to je beznacajan broj. Ne poistovjecujte pravoslavni narod u CG sa obnarodjenom vlascu.
(Darko, 23. januar 2016 23:18

Na žalost mnogi u Srbiji ne znaju ni ko su Bokelji ni ko su Milogorci (trenutno na vlasti) i da oni ne predstavljaju sve Crnogorce.
Žao mi Crnogorske ekipe jer su ljudi stvarno vrhunski vaterpolisti ali neko mora i da pobedi. Da nisu imali zadnje 2 utakmice tako jake pitanje bi bilo ko bi pobedio, ovako zadovoljstvo je ipak naše - Srbijansko.

Gradjanin Z

pre 8 godina

Ako postoji primedba, neka se savi tabak i podnese tuzba. Utakmica je bila pokrivena kamerama, postoji snimak pa se svaki sporni momenat moze pregledati. Njegov subjektivni osecaj je opravdan, ali ruzno je i bez casti tek tako pravdati neuspeh.

Dorijan Grej

pre 8 godina

Svaka cast i momcima iz Crne Gore ! Ne razumem se u sedjenje mmnogo pa necu da komentarisem ali mislim da nasi momci nisu mogli izgubiti bez obzira na sudjenje ,,,..mnogo smo jaki ..

ultrasrbin

pre 8 godina

Zigzag, 23. januar 2016 21:22

Ajde i ti se seti sudjenja iz finala Srbija Hrvatska. Verovatno su i tada sudije odradile da izgubite sa razlikom koja niej zabelezena u finalima. A zbog ovog tvog potpisao voleo bih da sa vaterpolo scene nestanete reprezentacija NDH.

jesam

pre 8 godina

Presrecan sam sto smo najbolji, bravo delfini! Ovakve izjave me cine jos vise srecnim. Vama moze Milo da uruci zlatnu medalju, ili mozda neki svestenik crnogorske crkve. Ostaje vam da slavite srebro na Cetinju. Zivela Srbija!

Stari znalac

pre 8 godina

Zasluzena pobeda Srbije. Nepotrebna prica oko sudjenja. Samo da spomenem par situacija iz drugog poluvremena - Mandiceva preplivavanja nisu bili faulovi. Svaki put je imao loptu na ruci i pokusavao je da "nadjaca" protivnika jedan-na-jedan i nije uspevao. Radicev gol korektno ponisten, nije smeo da fintira. Gol Mitrovica - i da je priznat bilo bi u redu, jer je sudija svirao faul sa zadrskom, ali nije greska i sto je sviran faul; Mitrovic se prvo odgurnuo pa onda primio loptu. Dodavanje na CG centra (rezultat 9:8) nije bio faul, bila je borba za poziciju, lopta je bila bliza centru i tad se ne svira faul, jer prednost se daje napadacu. Medjutim, nas igrac je prestao sa faulom na vreme, a onda je golman isplivao i uzeo loptu. Posto golman nije faulirao CG centra pri oduzimanju lopte, a nije bilo ni faula od strane beka, sve je cisto. To je vaterpolo, tajming i osecaj za igru od strane sudija. Jedina primedba je da su sudije mozda prestrogo svirale kontrafaulove u prvom poluvremenu i da su dopustile malo cvrscu igru koju CG namece svaki put. Sve u svemu, sudjenje ok, igra prilicno dobra, dobar vaterpolo i pobeda Srbije.

Maxim

pre 8 godina

Komentar mu nije na mestu, ako postoji sumnja u regularnost i pristrasno suđenje neka CG savez podnese žalbu LEN-u.
Optužba je suviše ozbiljna da bi bila predmet medijskih špekulacija.

slobinator

pre 8 godina

Ćuti sramoto!seti se finala u sevilji I kako je vaš milo kupio sudije da bi promovisao svoju nezavisnu banana državu.idi žali se vašim prijateljima iz nato I hašimu tačiju.sledeći put vas deremo u riju.biće mi čak veće zadovoljstvo nego kad olupamo hrvate.

Čarapan

pre 8 godina

A vi i da su za vas sudili opet bi pukli. Kao u Londonu za bronzu sto su vam pomagali pa opet nista. Bijete kao volovi, nema tu ni i od igre. Samo rvanje kao protiv Madjara. Nisu vam nista sudili za obracanje njihovom golmanu. Eto vam sada pa kukajte. Imali ste 0:2 pa ste prokockali. I ovo vam je dosta. Da vam nije bilo Srbije i navijaca ovde ko kod kuce, ni ovo ne biste postigli. Imate Rio dosta vam je.

One night in May

pre 8 godina

"Kakvo Vlasce, krmska poturice!
Dje izdajnik bolji od viteza?
A sto kazes sablju i Kosovo?
Da l' na njemu zajedno ne bjesmo?
Pa ja rva i tada i sada,
Ti izdao prijed i poslijed,
Pohulio vjeru pradjedovsku,
Obrljao obraz pred svijetom."

UltrasBgCz

pre 8 godina

Eej Srbi, da se CG nije odvojila od vas 2006, ne biste imali drzavu i pod ovim imenom igrali! Uzivajte i slavite! Manite se vrijedjanja. Da li zvizdanje himni druge zemlje i zvizdanje Predsjedniku sopstvene drzave govori o Vama ili Vasoj kulturi? Ucite i iz pobjeda i poraza i u sportu i u zivotu!!! Vidimo se u Riju :-*
(gospodja, 23. januar 2016 22:40)

Govori to zvizdanje, govori. Govori da pamtimo sve. Pamtimo Kosovo, pamtimo NATO, vas noz nam je jos u lednjima... Po aplauz cete morati u Zagreb!

my way

pre 8 godina

Ма дајте молим вас, у једном кратком периоду, заправо на самом почетку су брже кренули и боље ушли у утакмицу, вероватно због притиска. Током 80% утакмице Србија је била боља са слабом игром, но у финалу се то све другачије гледа. У сваком случају, више него заслужена победа Србије и Црна Гора може да буде срећна што је изборила частан пораз захваљујући почетку и крају утакмице кад су наши момци већ видели победу коју су реално и били већ изборили.

petar 015

pre 8 godina

Ajde smirite strasti. U Rio ćemo da vas ( Crnogorce) nalupamo. Danas nam nije bio dan. Izvinite što smo vas pobedili sa samo dva gola razlike. Znam da ste i vi očekivali da ubdljivije izgubite. Ovako,zbog prošlih vremena i dobrosusedskih odnosa smo vam dali šansu da kukate. U kukanju ste prvaci Evrope.

D.P.

pre 8 godina

Mislim da treba dozvoliti imRepublici Srpskoj da se takmiči u sportu kao posebna zemlja pa da bude da srbija, Crna Gora i Republika Srpsak igraju u sportu zapažene role i osvajaju sva tri glavna odličja.

Čarapan

pre 8 godina

A vi i da su za vas sudili opet bi pukli. Kao u Londonu za bronzu sto su vam pomagali pa opet nista. Bijete kao volovi, nema tu ni i od igre. Samo rvanje kao protiv Madjara. Nisu vam nista sudili za obracanje njihovom golmanu. Eto vam sada pa kukajte. Imali ste 0:2 pa ste prokockali. I ovo vam je dosta. Da vam nije bilo Srbije i navijaca ovde ko kod kuce, ni ovo ne biste postigli. Imate Rio dosta vam je.

grpbari cacak

pre 8 godina

Setimo se samo one utakmice u plaj ofu Jadranske Lige prosle godine u Podgorici,Buducnost protiv Partizana,udaranja od strane navijaca,gadjanja,tuca,sudije sve im svirale........

ja licno

pre 8 godina

Ajoj pa ubise vas kompleksi da to nije normalno. pa nije sramota izgubiti od boljeg od sebe na njihovom terenu. sramota je izgubiti od goreg na svom terenu. jbg, vezbajte pa mozda nekada i pobedite, sto cemo mi muški podneti, ali tesko da ce se i desiti...

Перица

pre 8 godina

Србија постаје лидер... :-D :-D :-D Следећи пут ће у новинама пред меч да пише да су Црногорци наместили због кладионица...

:-)

pre 8 godina

Ovo je najjadniji izgovor koji sam čuo u životu od nekog sportiste! Znači, ti ćeš da se boriš za zlato samo ako ti ga neko unapred pokloni? Inače, ako izgubiš onda badava što si ulazio u bazen, je li? Kako tipično crnogorski... Bili "bolji" a izgubili tri četvrtine... jeste, pokradeni ste. Trebalo je da izgubite sve četiri ;-)

Bane Lakić

pre 8 godina

Sudije navijale za nas? Ne mogu da nabrojim koliko je naših igrača isključeno... Možda su naša nekadašnja braća očekivali da isključuju po dva istovremeno, to bi bilo baš po njihovoj meri! Ma, ne brinite južna braćo ... izvadiće Vaš veliki vođa malo zlata iz zaliha pa će vam dodati ...

Mukice moje poštene i prepoštene :(...

pre 8 godina

(Podgoricanin, 23. januar 2016 23:06)
A da se ti đetiću dogovoriš prvo sa sobom hoćeš li da šiziš od muke kroz komentar, ili ćeš biti dostojanstven... a, ne da pričaš o dostojanstvu, a iz svakog slova ti izbija muka i tuga, duše tvoje napaćene... usotalom kažeš više ti uživaš u svom srebru, nego mi u zlatu... što znači da oboje uživamo u tom vašem srebru, tako da ja onda i ne vidim problem nigde ;)!

Svi smo proslavili zdušno osvajanje srebra od strane CG... bratski, kako dolikuje!... i nadasve dostojanstveno, zar ne?

Ja

pre 8 godina

Svima poznati kantautor u jednoj od svojih pesama porucuje:"Svi što gube se ljute, to je poznata stvar.
Svako gubi bar ponekad ali nikad SRBIJA".

dada

pre 8 godina

Milogorci, a je li znate sta je u stvari istina: brutalno smo bolji od vas! Sto neko rece, pa vi nemate nikakvih kapaciteta ni da organizujete neko prvenstvo, xaxaxa!

samo sto dalje od nas

pre 8 godina

@Gaeta

Komentar ti je polupisemn tako da bi prvi ti trebao da uzmes knjige u sake i krenes da nadoknadjujes preskoceno. Kao drugo, niko u Srbiji novokomponovane milogorce ne smatra ni za bracu niti za Srbe niti zeli ista sa vama. Samo sto dalje od nas. Tamo su vam "kosovarI' prava mera za vas a i mnogo toga zajednickog vas vezuje.

vlade

pre 8 godina

sve i da su vas krale sudije ( a nisu ) pa i neka su.. vala brate, em smo bolji, em nas uvek kradu, gde stignu! fudbal - dron, basket - sp turska, rukomet - ovaj nesretni euro.. tako da, i ako su nam nešto sudije poklonile, zaslužili smo!

Igor

pre 8 godina

Ne lupetaj molim te. Tacno je da ste vodili do cetvrte cetvrtine, ali to je bilo zahvaljujuci sreci koju ste imali tokom prvih 3 cetvrtina, jer je Srbija promasivala zicere i nikako joj se nije dalo da povede. Kljuc pobede je bio u fizickoj spremi, mnogo su fizicki jaci od vas. Jos kad bi mi vratili Sora na golu tek onda ne znam gde i kad bi nam bio kraj. Golmani su nama najslabiji u ekipi.

Wllaxy

pre 8 godina

@Wilaxy Prica o jednoj jedinoj situaciji pri rezultatu 6-6 sta se svi pravite blesavi?! Ocigledna i sramotna kradja, a na ovakvom nivou dovoljna je i jedna sitna greska, a ne ovako sramotna i krupna!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki Boss, 23. januar 2016 21:31)

Kao prvo, ocito je da ne znas da razumes procitano jer nije procao o toj jednoj "gresci@ vec se odnosilo na citav mec iako to nije direktno rekao.
Kao drugo, pre nego sto komentarises potrudi se da razumes vaterpolo pravila posto je gol i vise nego opravdano ponisten posto je igrac Crne Gore nakon dosudjenog faula imao tzv. dva kontakta sa loptom. Ili da ti objasnim malo bolje - nakon dosudjenog faula drzao je loptu i mogao je da sutira ali je onda pustio (zaronio je) i potom je odmah ponovo uzeo nakon cega je smeo samo da je doda nekom ali ne i da sutira na gol sto je on ipak ucinio tako da nema ni reci o sudijskoj gresci!!! Ako se iole razumes u vaterpolo bice ti jasno o cemu se radi kad budes ponovo gledao snimak u suprotnom ces nastaviti da trazis teorije zavere...

Btw. a sta cemo sa golom koji je ponisten reprezentaciji Srbije?

Equilibrium

pre 8 godina

Tipično za ex Yu prostore. Izgubiš, pa se žališ na sudiju. Sve sami "sportisti". E, moji đetići. Naučite da budete veliki i u porazu, kao što znate da...kao što svi znamo da budemo veliki u pobedi. Nije sramota čestitati i, uz osmeh reći:"Ćeraćemo se još". Čestitam na dobroj igri, ćeraćemo se još, i vidimo se na Olimpijadi.

Luka

pre 8 godina

Meni je žao što je par sudijskoh odluka bacilo mrlju na našu (po opštem mišljenju) više nego zasluženu titulu prvaka Evrope. Zbog ovakvih stvari, Rio će po svoj prilici biti i poslednja olimpijada na kojoj će se igrati vaterpolo. To je šteta, jer to je jedini sport u kome smo najbolji na svetu. Trebalo je biti pametniji pa zainteresovati i druge (pogotovo velike države) za vaterpolo, a ne ostaviti ga ograničenog na 5 mediteranskih zemalja. Ali, svi znamo kakav je LEN i koliko "dobro" radi, pa se ovo moglo i očekivati. Ponavljam, šteta, jer bez olimpijsko statusa, ovaj sport će teško preživeti.

VUK

pre 8 godina

tako je to kad Srbija pobedi samo +2razlike! Navikli svi na dvocifrenu razliku i kad ih ovi naši ne napune odmah vika na sudije.. Kako su zaboravili da su večeras na -3 dali dva jeftina gola.. Nažalost u RIU neće biti prilike da nam se revanširaju.. neće ući u četiri ekipe..tako da neće biti u prilici da pruže ruku novom OI šampionu.

Samo kažem

pre 8 godina

Srbiji poništen čist gol, sudija čekao tri sekunde da izmisli nešto. Kod igrča više za Srbiji, naš igrač biva udaren po ruci sa ledja i promašuje, sudije ćute. U jednoj situacije na desnom krilu naš igrač fintira crnogorca, prolazi ga, ovaj ga napadamda ledja i nema faula.
Da je sudjenje bilo pošteno,ne biste se vi toliko dugo nadali, a i ponasanje protiv madjara vam nije bilo ni malo pristojno.
Srbija ima više boljih igrača, pogodili smo šta ste vi biste mogli i to je to.
Morali ste biti mnogo bolji za ovakvu Srbiji.

sacramento kings

pre 8 godina

Pre nego sto si bilo sta rekao, seti se samo Olimpijskih igara u Londonu i meca za trece mesto? Pa to je bila najveca kradja u istoriji, svaki napad iskljucenje (ako se ne varam nasih 5 igraca zavrsilo je sa 3 iskljucenja, tadasnji selektor Udovicic takodje iskljucen i jos neko sa klupe), ali ni to nije pomoglo. Bez obzira sto je to bilo za bronzu, ostaje mi kao jedna od najsladjih pobeda. A nisam zaboravio ni Malagu gde smo takodje kako bi ti rekao mi "brutalno" pokradeni, a ni onaj podsmeh Radica u Budimpesti posle neuspelog loba, ali vrlo brzo mu je Cuk skinuo osmeh sa lica bombom sa pola igralista, jer ko se zadnji smeje najsladje se smeje!

Scholes

pre 8 godina

Ne vidim kako su pokradeni. Imali su jedno iskljucenje vise i to je to. Nekoliko puta sudija nije svirao ciste faulove nad nasim centrima. Nego dobro, k'o gubi ima pravo i da se ljuti.

ima li uglja

pre 8 godina

Kazes, sudije? Malaga je vec pominjana. A seti se finala u Atini 2004. Neko je pomenuo Indijanapolis, jeste, Grk je svirao za nas,zato smo popili sut iz auta u Turskoj. I jos, neko je pomenuo rukomet sa Makedoncima i kradju: to bi bilo u redu da smo klasa u rukometu, ali posto nismo, onda je smesno komentarisati.

ccc?

pre 8 godina

Pa sada mogu i da kukaju na sudije jer ko gubi ima pravo da se ljudi. Sa druge strane treba da budu srecni sto nisu finale igrali van Bgd. jer bi bili DEKLASIRANI. Srbija je imala pritisak i igrali su slabije u odnosu na ono kako mogu. To u i nasi igraci sami rekli. Zato i tvrdim da su imali srece jer bi bili potopljeni van Bgd. i to do dna.

my way

pre 8 godina

Ма дајте молим вас, у једном кратком периоду, заправо на самом почетку су брже кренули и боље ушли у утакмицу, вероватно због притиска. Током 80% утакмице Србија је била боља са слабом игром, но у финалу се то све другачије гледа. У сваком случају, више него заслужена победа Србије и Црна Гора може да буде срећна што је изборила частан пораз захваљујући почетку и крају утакмице кад су наши момци већ видели победу коју су реално и били већ изборили.

Luka

pre 8 godina

Cestitke vaterpolo reprezentaciji Srbije na osvojenoj zlatnoj medalji.
Svaka cast moci.

A za Nikolu Janovića ne bi trosio reci, od njega je to i ocekivano, pogotovo posle njegove izjave:
"Kapiten vaterpolo reprezentacije Crne Gore Nikola Janović otvoreno ušao u političke vode. Poslao poruku u kojoj se zalaže za ulazak Crne Gore u NATO !"

anne

pre 2 godine

pozdraviti.
Bok, naišao sam na vašu e -poštu u izgubljenim trenucima na internetu.

Moje ime je Valérie Anne FARQUE. Ja sam francuske nacionalnosti. Ja patim od ozbiljne bolesti koja može dovesti do smrti, prema analizi mog liječnika. Rak grla i miopija. Tražim poštenu osobu, s vrlo ozbiljnom namjerom da joj stavim na raspolaganje iznos od 120.000 eura za obavljanje humanitarnog rada prije moje smrti, onu koja će mi pomoći za donacije u sirotištima u vašem području. Za dodatna objašnjenja kontaktirajte me putem e -pošte ili mog odvjetnika putem whatsappa.

Whatsapp: +33 7 55 23 80 63
Ovdje je moj kontakt putem e-pošte: va.an19680@gmail.com