Sreda, 13.01.2016.

13:06

Radonjić: Đorđević nas poznaje, Tejić nije spreman

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ocenio je da njegovu ekipu očekuje težak meč u Evroligi protiv Panatinaikosa u Atini.

Izvor: B92

Radonjiæ: Ðorðeviæ nas poznaje, Tejiæ nije spreman IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Bruguera

pre 8 godina

Samo kad bi Radonjic pustio Gudurica da igra 30 minuta bilo bi super! A Simanica pusta protiv Reala na minus 41 i decko daje 12 poena! umesto seldecu u ABA ligi da pocne i igra 30 i kusur minuta on ga vrati na tribine! I nemojte ga vise braniti, Radonjic jednostavno nema harizmu i hrabrosti da vodi ovaj talentovan tim! i izgovor protiv Fenera da je rec u kvalitetu je skandalozan, minus 23 u Pioniru je sramota kakav god tim da smo izveli! Prihvati krivicu jednom. ovakav kredit nema ni jedan trener u Evropi, porazi na jednu loptu su mu specijalnost

Zoran

pre 8 godina

Zvezda je, srecom, zavrsila sa Tejicem
Tri godine, ej tri godine u prvih 12, sanse dobijao, ma sve...on sve gori.
Rastanak, Borisa put ti je otvoren, zasluzio si.

Dejan CZ

pre 8 godina

Utakmica sa Pao mogla bi da ide u smeru kao protiv Efesa gde ce jedna lopta odlucivati.Prosle godine ispustena dobijena utakmica.U reketu nisu toliko jaki sa drvosecom koji ima odraz manji i od konjske glave.Ako sut bude sa pristojnim procentom bili bi to vazni bodovi.Nedostatak Tejica u ovakvoj utakmici malo remeti koncepciju jer je Pao tim po njegovoj meri.

Bratko

pre 8 godina

Nijedan komentar mojih Partizanovaca, raduje me to. Tesko cete sutra do pobede, Pao je u prednosti na poziciji 4 i Guduric vise nije nepoznanica. Jovic nije u formi, jedina sansa igra u tranziciji i dobar sut za 3. U svakom slucaju puno srece, trebace vam! Sportski pozdrav...

Delije Čikago

pre 8 godina

@Zagor objasnio, naravno da je ulog ove godine veći nego ikada i naravno da ću da kritikujem, gledao sam Zvezdu još sa pokojnim Bobanom Jankovićem za koga 90% ovde nisu ni čuli, bravo Zagore.

Batko

pre 8 godina

(zagor, 13. januar 2016 15:46)

Kritika je čak i poželjna...ali paušalno pisanje gluposti sugurno ne

"Bot"- znaš li ti uopšte sta taj pojam označava i kako je nastao ?...ili ti to čuo , pa etiketiras da ispadneš pametan? !

ivan

pre 8 godina

Daj onda Simanicu minute, ako moze Real Doncicu, koji je jos i mladji, mozes i ti..., ali naravno neces.
(Heisenberg, 13. januar 2016 13:18)

To kad ti budes trener. U jednoj od bitnijih tekmi ti bi da Borisa resava tekmu pored Milera, Simona i Dangube :D

Cityzen

pre 8 godina

Bar ce sansu dobiti (nadam se) Borisa Simanic. Tejic je i onako totalno neupotrebljiv. Trecu sezonu je u prvom timu a napredovao nije ni za jotu. Tejic na terenu izgleda pospano,nezainteresovano, mlako. Ako se pod hitno ne trgne, onda ostaje da se nadamo da bar ima nesto od skole. Treba od necega ziveti a Teja se 'leba od kosarke nece najesti. Sportski pozdrav!

dajte malo sredite se

pre 8 godina

(pravi a ne placeni zvezdas, 13. januar 2016 15:24)

Sve se slazem sa tobom sem price o Nasticu.
DECKO NE MOZE NISTA DA POKAZE SA KLUPE.

Momak je izuzetno visok, pokretan, snazan i ima izuzetno meku ruku. Treba ga pustiti bar na poziciji 4 da Miller malo dodje do daha. Decko igra po 35 minuta, moze da proba malo na trojci da igra.

Sramota je sta rade Nasticu. 100.000e mu je godisnja plata, i gde je racunica da sedi na klupi. Ako je zajedno otpustio Miska Raznjatovica kao menadzera, on sada ima drugog menadzera ali ne moze da igra u Zvezdi.

Pitanje za sve, da li u Zvezdi samo trebaju da igraju Miskovi igraci (izgleda da treba) Zvezda je veca i od Covica, Raznatovica, Nastica, Radonjica ..............

Perun

pre 8 godina

Realno sa Panatenaikosom možemo da se nosimo,prošla dva meča u Atini smo bili u egalu,prošle godine ispustili pobjedu,valjda bude treća sreća.Mislim da bi Radonjić trebao kadkad da drži u postavi Kinsija na trojci,Guduru na dvojci,sa Milerom to je onda najjača šuterska postava koju imamo.Zabrinjava forma Jovića u poslijednjim mečevima.Nadam se brejku.

zagor

pre 8 godina

@Batko
Sine Filipe, ti li si?
Batko, sine, ja sam zvezdas i pre nego sto sam se rodio i mogu da ti kazem da ti nikakav zvezdas nisi, nego Covicev bot. Svaka cast Covicu na svemu sto je uradio sa Zvezdom, ali nije svaka njegova zlatna, a posebno je smesno sto ti zamisljas da je kritika zabranjena.
Pa nismo li protiv Radnickog nomad (u 1. godini Radonjinog mandata) JEDVA zivi ostali?
Nismo li ispali potom od Cibone?
Nismo li i sada u velikim problemima, gde smo kao posledica dovodjenja losih igraca i loseg stila igre 3. na tabeli, a ulog je mozda i veci nego ikada?
I sta, ne smemo da kazemo nista? Nego samo da aplaudiramo, "jer tako rade pravi navijaci". Da, tokom utakmice cemo da gorimo, podrzavamo i aplaudiramo, ali pre i posle mozemo i moramo da kritikujemo. Nismo svi botovi.

posaljite ga vise u FMP

pre 8 godina

Tejic ti nije spreman cele sezone, decko nazaduje.

Pustite vise Nastica da igra. Ako vise nije Miskov igrac, ne mora Zvezda da trpi zbog toga

Lemi

pre 8 godina

Tesko vas upoznati. Odgledas 10 min i vidis sve sto tim (ne)zna. Jedna i po akcija u napadu i covek na coveka, bez preuzimanja u odbrani. Hvala dovidjenja.

Tatko od Batko

pre 8 godina

Krenuli opet "strucnjaci" da prosipaju svoje sveopšte znanje iz kosarke !!!Te Nastic (koga su ovde razapinjali posle Madrida) treba da igra.Te drzi u rotaciji igrace po 30 minuta...Te treba da ti igra Kinzi, a ne Lazić (a veze sa vezom ta dva igrača nemaju)...Ako su ti "stručnjaci" deca, ok...razumem.Ali ako se radi o odraslim osobama, onda stvarno se zapitam ponekad da li bi voleli da su barem malo normalni ? Dva basketa u "školskom", jedno opštinsko takmičenje u košarci i redovno igranje NBA2K ne daju vam za pravo da mislite kako ste eksperti ! Pa vi ste takvi da vam i Greg Popovič ne bi odgovarao jer ne traži time-out kada treba, a i nema neke akcije...jel tako "mozgovi" ???
Sine, kakav je sendvic?

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

#zagor

Malo da ti ogdgovorim na tvoje stavove koji su totalno pogresni vec samo sluze kao i mnogima ovde da se samo pljune po Radonjicu i pojedinim igracima.

Guduric ima 17 minuta u proseku u EL sa 7 postignutih koseva po mecu. Trenutno je treci trojkas nase ekipe iza Simonovica i Milera, tako da tvoja prica da samo on sutira trojke nije tacna, a pre pocetka sezone tesko da je iko mogao da predvidi da ce Gudura imati ovoliko minutazu. Tesko je nekome koji je do juce igrao protiv Tamisa i Konstatina dati ovoliko minutazu u EL.
Kinsey ce biti vodeci bek ali covek je pre 10 dana dosao u klub i ne moze posle tri treninga pustiti coveka da igra punih 35 minuta a pri tom skloniti igrace koji su na njegovoj poziciji prosli pripreme i izneli ovaj deo sezone.
Simanic, bajke o igracu koji je eto odigrao mec protiv Reala,pogodio dve trojke i imao blokadu i po tome zasluzuje da igra protiv Gista sutra 25 minuta. Simanic je jos daleko od EL kosarke na ovom nivou,imao je prilike da igra i u Aba ligi pa se secamo 0/5 ta tri protiv Cibone, 3 minuta protiv Igokea kada su nam stigli razliku.
Nastic kao da je Lebron pa sada sto ne igra, pa on je igrao u pripremnim utakmicama protiv Temisvara, Mege i Paoka, na turniru u Zadru i po tome su svi zakljucili da je on igrac za El, a ne ljudi koji rade sa njim svaki dan na treningu i vide sta mu radi Zirbes u reketu, pa i Stimac.
Da li bi bili u top 16 da su nam igrali SIMANIC, REBIC TEJIC NASTIC GUDURIC PO 30 MINUTA.

Dagoberto

pre 8 godina

A zasto vas to Djordjevic poznaje bolje od drugih trenera? Zbog Simonovica?
(Sakal, 13. januar 2016 14:45)

Pa sa vecom paznjom prati srpski tim selektor srpske reprezentacije nego neki strani trener. A i nije samo zbog Simona nego i zbog Jovica i Dangubica ako tako razmisljas...

Batko

pre 8 godina

Hoces li ovaj covek ikad reci da su svi spremni?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Buldogic, 13. januar 2016 14:07)

Boze, kakva budalastina ! Pa ako je neko bolestan, povredjen kako moze reci da je spreman ???
Evo...Mitrović je spreman...zadovoljan ???

Batko

pre 8 godina

Krenuli opet "strucnjaci" da prosipaju svoje sveopšte znanje iz kosarke !!!
Te Nastic (koga su ovde razapinjali posle Madrida) treba da igra.Te drzi u rotaciji igrace po 30 minuta...Te treba da ti igra Kinzi, a ne Lazić (a veze sa vezom ta dva igrača nemaju)...
Ako su ti "stručnjaci" deca, ok...razumem.Ali ako se radi o odraslim osobama, onda stvarno se zapitam ponekad da li bi voleli da su barem malo normalni ? Dva basketa u "školskom", jedno opštinsko takmičenje u košarci i redovno igranje NBA2K ne daju vam za pravo da mislite kako ste eksperti ! Pa vi ste takvi da vam i Greg Popovič ne bi odgovarao jer ne traži time-out kada treba, a i nema neke akcije...jel tako "mozgovi" ???

Kayser Soze

pre 8 godina

Neko je napisao da je ovo sa Tejicem 'sofovanje, silbovanje, mekelovanje', vrlo moguce, sumnjivo mi je da je odjednom sa zdravstvenim problemima. Mislim da su Covic i strucni stab izgubili poverenja u Marka Tejica, koji igra jako lose ove sezone, nije napredovao uopste, i mislim da bi se Zvezdi vise isplatilo do kraja sezone u 12 da bude mladi NBA potencijal Borisa Simanic.

Kum

pre 8 godina

Daj onda Simanicu minute, ako moze Real Doncicu, koji je jos i mladji, mozes i ti..., ali naravno neces.
(Heisenberg, 13. januar 2016 13:18)

Niti igraju na istoj poziciji, niti su im fizikalije za sada iste, niti ti znas ista o kosarci, ali vazno je da se pljuje.

Bas ce Simanic sad moci fizicki da parira Gistu i kompaniji...

matematičar

pre 8 godina

Svaka čast vama koji vređate i ponižavate Tejića. Zaigrajte vi za Crvenu Zvezdu sa 18 godina, pa onda pričajte nešto. Istina je da mu igra nije na najboljem nivou i da se skoro uvek uplaši, ali ste vi svi "navijači" odvratni i bez imalo podrške.

daw

pre 8 godina

Pao ce napadati zvezdu sa pozicije 4 jer je pao tamo vrlo jak sa gistom dok zvezda prave cetvorke niti nema...jednostavno miler nije cetvorka i gist ce ga unositi pod obruc i vrlo brzo ga opteretiti sa penalima....osim te pozicije 4 po meni igracki zvezda ima bolji tim....ali pao nije efes da se onako vuku u odbrani oni ce zestoko stisnuti...udvajace zirbesa zatvroice vec procitanu igru 2 na 2 jovica i zirbesa jer nam je to jedina akcija i mi smo gotovi....

Rebecca

pre 8 godina

Na znam tacno kako da nazovem ovo sto se dogadja sa Tejicem, nisam sigurna da li je u pitanju Silbovanje, Sofovanje ili Mekelovanje?
Bilo kako bilo, mislim da bi Borisa Simanic trebalo da dobije neke minute na parketu. Srecno momci i ako Boga da da se vratite s`pobedom!

Jole

pre 8 godina

Radoniću ja ću ti reći šta ti treba za pobedu...moraš preko 30 minuta u igri da držiš Milera,Cirbesa,Kinzija i Gudurica Ako neko udje u problem sa faulima,na tajm autu mu se razderes da se smiri i da igra odbranu bez faula jer je napad najbolja odbrana.Napad je najbolja odbrana,zapamti to Radonicu...

zagor

pre 8 godina

radonja, samo nemoj mladima da dajes da igraju. seci gudurica sto vise, posebno sada kad mu je krenulo -.-
gledam kosarku vec 20 godina cirka i utisak mi je da bi kod svakog trenera kojeg sam gledao (npr. duda i zeljko) na poziciji dva bio ovakav raspored: 1. kinzi, 2. guduric, 3. lazic (i to ne vise od 5-6 minuta po utakmici), ali kod radonje je 1. lazic, 2. 3. 4.kinzi, 5. guduric. sto kaze dzikic, ja ne mogu da se ljutim na lazica sto ne zna, ali gorim sto zvezda koja tipuje na trofeje i evropski prestiz igra sa takvim igracem na beku. pa na sta to lici?!?!? covek igra prosek odbranu, a u napadu tragedija. vise lopti izgubi nego sto osvoji. ali opet igra najvise.
nastic na tribinama. sto? je l zato sto je skolovan centar koji ima meku ruku, pa je navikao da sutne sa poludistance kad je sam? to se izgleda kaznjava u zvezdi. borisa nba potencijal, fino odigrao protiv reala - nestao. tejic solidan potencijal - ne igra. rebic sto je igrao, igrao. kakva je zentara i ziheras ovaj radonjic, pa to je strasno. koliko je on igraca u karijeri preuzeo iz juniora i napravio od njih nesto? NULA! i tradicija se nastavlja. nije los trener, ali nije za zvezdu.
da ne pricam da je glavni krivac za skandaloznu selekciju "pojacanja". iz zvezde je vise puta receno i apostrofirano da strucni stab bira pojacanja, znaci to sto smo bili doveli neupotrebljive igrace i sto u zvezdi osim gudurica i dalje niko ne zna da pogodi trojku, nije krivica vise sile, nego radonjica licno.

zzbz

pre 8 godina

Ne mogu da skontam sta se desava sa Tejicem. Na EP za mlade je povredio ruku pred finale, do tog momenta je bio MVP sampionata. Prosle sezone je igrao solidno, u odbrani odlicno. U ovu sezonu je usao sa povredom, veoma malo je ulazio. A kad dobije sansu, igra slabo i nezainteresovano. Kao da je mozda razocaran sto ne dobija vecu sansu. Ne znam sta se sa njim desava, krivo mi, a dobar je mladi kosarkas koji ima potencijal.

Вињак18+

pre 8 godina

šta se kod Tejića podrazumeva da je spreman?! on je toliko spor, nezainteresovan, nekako deluje uspavan bez energije, uvek pokerface, napretka, da nemam reči... Simunić treba više šansi da dobija umesto njega. ali Ok, samo napred i do pobede ZvezdooO!

runNgun

pre 8 godina

Pao je prilicno "spora" ekipa, igraju na malo poena, dobro brane pozicione napade. Dijamantidis je star, Raduljica i Kuzmic tromi, to treba koristiti nekom brzom igrom, nemoj da se "gnjavimo" s njima jer im to najvise odgovara.

Nemke

pre 8 godina

E teško nama bez Tejića...Radoniću gledaj da se ne obrukaš..pa sledeće sezone opet sastavljaj tim do januora,daleko ćeš da doguraš...smetao ti Sofo koji kida u paoku i napad i odbranu..."maestro"

Bofe

pre 8 godina

Tejic nikada nece biti spreman ,tako da ubacij Simanica vise i polozio si a ekipu razmrdaj ,pusti malo avaz da ne izgledaju kao da su dosli na izlet ,mora ta koncentracija da bude tokom cele utakmice a za to je trener zaduzen moj Radonjiću ! ZVEZDA !

Вињак18+

pre 8 godina

šta se kod Tejića podrazumeva da je spreman?! on je toliko spor, nezainteresovan, nekako deluje uspavan bez energije, uvek pokerface, napretka, da nemam reči... Simunić treba više šansi da dobija umesto njega. ali Ok, samo napred i do pobede ZvezdooO!

daw

pre 8 godina

Pao ce napadati zvezdu sa pozicije 4 jer je pao tamo vrlo jak sa gistom dok zvezda prave cetvorke niti nema...jednostavno miler nije cetvorka i gist ce ga unositi pod obruc i vrlo brzo ga opteretiti sa penalima....osim te pozicije 4 po meni igracki zvezda ima bolji tim....ali pao nije efes da se onako vuku u odbrani oni ce zestoko stisnuti...udvajace zirbesa zatvroice vec procitanu igru 2 na 2 jovica i zirbesa jer nam je to jedina akcija i mi smo gotovi....

zagor

pre 8 godina

@Batko
Sine Filipe, ti li si?
Batko, sine, ja sam zvezdas i pre nego sto sam se rodio i mogu da ti kazem da ti nikakav zvezdas nisi, nego Covicev bot. Svaka cast Covicu na svemu sto je uradio sa Zvezdom, ali nije svaka njegova zlatna, a posebno je smesno sto ti zamisljas da je kritika zabranjena.
Pa nismo li protiv Radnickog nomad (u 1. godini Radonjinog mandata) JEDVA zivi ostali?
Nismo li ispali potom od Cibone?
Nismo li i sada u velikim problemima, gde smo kao posledica dovodjenja losih igraca i loseg stila igre 3. na tabeli, a ulog je mozda i veci nego ikada?
I sta, ne smemo da kazemo nista? Nego samo da aplaudiramo, "jer tako rade pravi navijaci". Da, tokom utakmice cemo da gorimo, podrzavamo i aplaudiramo, ali pre i posle mozemo i moramo da kritikujemo. Nismo svi botovi.

Rebecca

pre 8 godina

Na znam tacno kako da nazovem ovo sto se dogadja sa Tejicem, nisam sigurna da li je u pitanju Silbovanje, Sofovanje ili Mekelovanje?
Bilo kako bilo, mislim da bi Borisa Simanic trebalo da dobije neke minute na parketu. Srecno momci i ako Boga da da se vratite s`pobedom!

zzbz

pre 8 godina

Ne mogu da skontam sta se desava sa Tejicem. Na EP za mlade je povredio ruku pred finale, do tog momenta je bio MVP sampionata. Prosle sezone je igrao solidno, u odbrani odlicno. U ovu sezonu je usao sa povredom, veoma malo je ulazio. A kad dobije sansu, igra slabo i nezainteresovano. Kao da je mozda razocaran sto ne dobija vecu sansu. Ne znam sta se sa njim desava, krivo mi, a dobar je mladi kosarkas koji ima potencijal.

runNgun

pre 8 godina

Pao je prilicno "spora" ekipa, igraju na malo poena, dobro brane pozicione napade. Dijamantidis je star, Raduljica i Kuzmic tromi, to treba koristiti nekom brzom igrom, nemoj da se "gnjavimo" s njima jer im to najvise odgovara.

Kum

pre 8 godina

Daj onda Simanicu minute, ako moze Real Doncicu, koji je jos i mladji, mozes i ti..., ali naravno neces.
(Heisenberg, 13. januar 2016 13:18)

Niti igraju na istoj poziciji, niti su im fizikalije za sada iste, niti ti znas ista o kosarci, ali vazno je da se pljuje.

Bas ce Simanic sad moci fizicki da parira Gistu i kompaniji...

zagor

pre 8 godina

radonja, samo nemoj mladima da dajes da igraju. seci gudurica sto vise, posebno sada kad mu je krenulo -.-
gledam kosarku vec 20 godina cirka i utisak mi je da bi kod svakog trenera kojeg sam gledao (npr. duda i zeljko) na poziciji dva bio ovakav raspored: 1. kinzi, 2. guduric, 3. lazic (i to ne vise od 5-6 minuta po utakmici), ali kod radonje je 1. lazic, 2. 3. 4.kinzi, 5. guduric. sto kaze dzikic, ja ne mogu da se ljutim na lazica sto ne zna, ali gorim sto zvezda koja tipuje na trofeje i evropski prestiz igra sa takvim igracem na beku. pa na sta to lici?!?!? covek igra prosek odbranu, a u napadu tragedija. vise lopti izgubi nego sto osvoji. ali opet igra najvise.
nastic na tribinama. sto? je l zato sto je skolovan centar koji ima meku ruku, pa je navikao da sutne sa poludistance kad je sam? to se izgleda kaznjava u zvezdi. borisa nba potencijal, fino odigrao protiv reala - nestao. tejic solidan potencijal - ne igra. rebic sto je igrao, igrao. kakva je zentara i ziheras ovaj radonjic, pa to je strasno. koliko je on igraca u karijeri preuzeo iz juniora i napravio od njih nesto? NULA! i tradicija se nastavlja. nije los trener, ali nije za zvezdu.
da ne pricam da je glavni krivac za skandaloznu selekciju "pojacanja". iz zvezde je vise puta receno i apostrofirano da strucni stab bira pojacanja, znaci to sto smo bili doveli neupotrebljive igrace i sto u zvezdi osim gudurica i dalje niko ne zna da pogodi trojku, nije krivica vise sile, nego radonjica licno.

posaljite ga vise u FMP

pre 8 godina

Tejic ti nije spreman cele sezone, decko nazaduje.

Pustite vise Nastica da igra. Ako vise nije Miskov igrac, ne mora Zvezda da trpi zbog toga

Perun

pre 8 godina

Realno sa Panatenaikosom možemo da se nosimo,prošla dva meča u Atini smo bili u egalu,prošle godine ispustili pobjedu,valjda bude treća sreća.Mislim da bi Radonjić trebao kadkad da drži u postavi Kinsija na trojci,Guduru na dvojci,sa Milerom to je onda najjača šuterska postava koju imamo.Zabrinjava forma Jovića u poslijednjim mečevima.Nadam se brejku.

Dagoberto

pre 8 godina

A zasto vas to Djordjevic poznaje bolje od drugih trenera? Zbog Simonovica?
(Sakal, 13. januar 2016 14:45)

Pa sa vecom paznjom prati srpski tim selektor srpske reprezentacije nego neki strani trener. A i nije samo zbog Simona nego i zbog Jovica i Dangubica ako tako razmisljas...

Tatko od Batko

pre 8 godina

Krenuli opet "strucnjaci" da prosipaju svoje sveopšte znanje iz kosarke !!!Te Nastic (koga su ovde razapinjali posle Madrida) treba da igra.Te drzi u rotaciji igrace po 30 minuta...Te treba da ti igra Kinzi, a ne Lazić (a veze sa vezom ta dva igrača nemaju)...Ako su ti "stručnjaci" deca, ok...razumem.Ali ako se radi o odraslim osobama, onda stvarno se zapitam ponekad da li bi voleli da su barem malo normalni ? Dva basketa u "školskom", jedno opštinsko takmičenje u košarci i redovno igranje NBA2K ne daju vam za pravo da mislite kako ste eksperti ! Pa vi ste takvi da vam i Greg Popovič ne bi odgovarao jer ne traži time-out kada treba, a i nema neke akcije...jel tako "mozgovi" ???
Sine, kakav je sendvic?

matematičar

pre 8 godina

Svaka čast vama koji vređate i ponižavate Tejića. Zaigrajte vi za Crvenu Zvezdu sa 18 godina, pa onda pričajte nešto. Istina je da mu igra nije na najboljem nivou i da se skoro uvek uplaši, ali ste vi svi "navijači" odvratni i bez imalo podrške.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

#zagor

Malo da ti ogdgovorim na tvoje stavove koji su totalno pogresni vec samo sluze kao i mnogima ovde da se samo pljune po Radonjicu i pojedinim igracima.

Guduric ima 17 minuta u proseku u EL sa 7 postignutih koseva po mecu. Trenutno je treci trojkas nase ekipe iza Simonovica i Milera, tako da tvoja prica da samo on sutira trojke nije tacna, a pre pocetka sezone tesko da je iko mogao da predvidi da ce Gudura imati ovoliko minutazu. Tesko je nekome koji je do juce igrao protiv Tamisa i Konstatina dati ovoliko minutazu u EL.
Kinsey ce biti vodeci bek ali covek je pre 10 dana dosao u klub i ne moze posle tri treninga pustiti coveka da igra punih 35 minuta a pri tom skloniti igrace koji su na njegovoj poziciji prosli pripreme i izneli ovaj deo sezone.
Simanic, bajke o igracu koji je eto odigrao mec protiv Reala,pogodio dve trojke i imao blokadu i po tome zasluzuje da igra protiv Gista sutra 25 minuta. Simanic je jos daleko od EL kosarke na ovom nivou,imao je prilike da igra i u Aba ligi pa se secamo 0/5 ta tri protiv Cibone, 3 minuta protiv Igokea kada su nam stigli razliku.
Nastic kao da je Lebron pa sada sto ne igra, pa on je igrao u pripremnim utakmicama protiv Temisvara, Mege i Paoka, na turniru u Zadru i po tome su svi zakljucili da je on igrac za El, a ne ljudi koji rade sa njim svaki dan na treningu i vide sta mu radi Zirbes u reketu, pa i Stimac.
Da li bi bili u top 16 da su nam igrali SIMANIC, REBIC TEJIC NASTIC GUDURIC PO 30 MINUTA.

Jole

pre 8 godina

Radoniću ja ću ti reći šta ti treba za pobedu...moraš preko 30 minuta u igri da držiš Milera,Cirbesa,Kinzija i Gudurica Ako neko udje u problem sa faulima,na tajm autu mu se razderes da se smiri i da igra odbranu bez faula jer je napad najbolja odbrana.Napad je najbolja odbrana,zapamti to Radonicu...

Kayser Soze

pre 8 godina

Neko je napisao da je ovo sa Tejicem 'sofovanje, silbovanje, mekelovanje', vrlo moguce, sumnjivo mi je da je odjednom sa zdravstvenim problemima. Mislim da su Covic i strucni stab izgubili poverenja u Marka Tejica, koji igra jako lose ove sezone, nije napredovao uopste, i mislim da bi se Zvezdi vise isplatilo do kraja sezone u 12 da bude mladi NBA potencijal Borisa Simanic.

dajte malo sredite se

pre 8 godina

(pravi a ne placeni zvezdas, 13. januar 2016 15:24)

Sve se slazem sa tobom sem price o Nasticu.
DECKO NE MOZE NISTA DA POKAZE SA KLUPE.

Momak je izuzetno visok, pokretan, snazan i ima izuzetno meku ruku. Treba ga pustiti bar na poziciji 4 da Miller malo dodje do daha. Decko igra po 35 minuta, moze da proba malo na trojci da igra.

Sramota je sta rade Nasticu. 100.000e mu je godisnja plata, i gde je racunica da sedi na klupi. Ako je zajedno otpustio Miska Raznjatovica kao menadzera, on sada ima drugog menadzera ali ne moze da igra u Zvezdi.

Pitanje za sve, da li u Zvezdi samo trebaju da igraju Miskovi igraci (izgleda da treba) Zvezda je veca i od Covica, Raznatovica, Nastica, Radonjica ..............

Lemi

pre 8 godina

Tesko vas upoznati. Odgledas 10 min i vidis sve sto tim (ne)zna. Jedna i po akcija u napadu i covek na coveka, bez preuzimanja u odbrani. Hvala dovidjenja.

Cityzen

pre 8 godina

Bar ce sansu dobiti (nadam se) Borisa Simanic. Tejic je i onako totalno neupotrebljiv. Trecu sezonu je u prvom timu a napredovao nije ni za jotu. Tejic na terenu izgleda pospano,nezainteresovano, mlako. Ako se pod hitno ne trgne, onda ostaje da se nadamo da bar ima nesto od skole. Treba od necega ziveti a Teja se 'leba od kosarke nece najesti. Sportski pozdrav!

Batko

pre 8 godina

Hoces li ovaj covek ikad reci da su svi spremni?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Buldogic, 13. januar 2016 14:07)

Boze, kakva budalastina ! Pa ako je neko bolestan, povredjen kako moze reci da je spreman ???
Evo...Mitrović je spreman...zadovoljan ???

Batko

pre 8 godina

Krenuli opet "strucnjaci" da prosipaju svoje sveopšte znanje iz kosarke !!!
Te Nastic (koga su ovde razapinjali posle Madrida) treba da igra.Te drzi u rotaciji igrace po 30 minuta...Te treba da ti igra Kinzi, a ne Lazić (a veze sa vezom ta dva igrača nemaju)...
Ako su ti "stručnjaci" deca, ok...razumem.Ali ako se radi o odraslim osobama, onda stvarno se zapitam ponekad da li bi voleli da su barem malo normalni ? Dva basketa u "školskom", jedno opštinsko takmičenje u košarci i redovno igranje NBA2K ne daju vam za pravo da mislite kako ste eksperti ! Pa vi ste takvi da vam i Greg Popovič ne bi odgovarao jer ne traži time-out kada treba, a i nema neke akcije...jel tako "mozgovi" ???

Nemke

pre 8 godina

E teško nama bez Tejića...Radoniću gledaj da se ne obrukaš..pa sledeće sezone opet sastavljaj tim do januora,daleko ćeš da doguraš...smetao ti Sofo koji kida u paoku i napad i odbranu..."maestro"

Bofe

pre 8 godina

Tejic nikada nece biti spreman ,tako da ubacij Simanica vise i polozio si a ekipu razmrdaj ,pusti malo avaz da ne izgledaju kao da su dosli na izlet ,mora ta koncentracija da bude tokom cele utakmice a za to je trener zaduzen moj Radonjiću ! ZVEZDA !

Delije Čikago

pre 8 godina

@Zagor objasnio, naravno da je ulog ove godine veći nego ikada i naravno da ću da kritikujem, gledao sam Zvezdu još sa pokojnim Bobanom Jankovićem za koga 90% ovde nisu ni čuli, bravo Zagore.

Bratko

pre 8 godina

Nijedan komentar mojih Partizanovaca, raduje me to. Tesko cete sutra do pobede, Pao je u prednosti na poziciji 4 i Guduric vise nije nepoznanica. Jovic nije u formi, jedina sansa igra u tranziciji i dobar sut za 3. U svakom slucaju puno srece, trebace vam! Sportski pozdrav...

ivan

pre 8 godina

Daj onda Simanicu minute, ako moze Real Doncicu, koji je jos i mladji, mozes i ti..., ali naravno neces.
(Heisenberg, 13. januar 2016 13:18)

To kad ti budes trener. U jednoj od bitnijih tekmi ti bi da Borisa resava tekmu pored Milera, Simona i Dangube :D

Dejan CZ

pre 8 godina

Utakmica sa Pao mogla bi da ide u smeru kao protiv Efesa gde ce jedna lopta odlucivati.Prosle godine ispustena dobijena utakmica.U reketu nisu toliko jaki sa drvosecom koji ima odraz manji i od konjske glave.Ako sut bude sa pristojnim procentom bili bi to vazni bodovi.Nedostatak Tejica u ovakvoj utakmici malo remeti koncepciju jer je Pao tim po njegovoj meri.

Batko

pre 8 godina

(zagor, 13. januar 2016 15:46)

Kritika je čak i poželjna...ali paušalno pisanje gluposti sugurno ne

"Bot"- znaš li ti uopšte sta taj pojam označava i kako je nastao ?...ili ti to čuo , pa etiketiras da ispadneš pametan? !

Zoran

pre 8 godina

Zvezda je, srecom, zavrsila sa Tejicem
Tri godine, ej tri godine u prvih 12, sanse dobijao, ma sve...on sve gori.
Rastanak, Borisa put ti je otvoren, zasluzio si.

Bruguera

pre 8 godina

Samo kad bi Radonjic pustio Gudurica da igra 30 minuta bilo bi super! A Simanica pusta protiv Reala na minus 41 i decko daje 12 poena! umesto seldecu u ABA ligi da pocne i igra 30 i kusur minuta on ga vrati na tribine! I nemojte ga vise braniti, Radonjic jednostavno nema harizmu i hrabrosti da vodi ovaj talentovan tim! i izgovor protiv Fenera da je rec u kvalitetu je skandalozan, minus 23 u Pioniru je sramota kakav god tim da smo izveli! Prihvati krivicu jednom. ovakav kredit nema ni jedan trener u Evropi, porazi na jednu loptu su mu specijalnost

Kum

pre 8 godina

Daj onda Simanicu minute, ako moze Real Doncicu, koji je jos i mladji, mozes i ti..., ali naravno neces.
(Heisenberg, 13. januar 2016 13:18)

Niti igraju na istoj poziciji, niti su im fizikalije za sada iste, niti ti znas ista o kosarci, ali vazno je da se pljuje.

Bas ce Simanic sad moci fizicki da parira Gistu i kompaniji...

zagor

pre 8 godina

radonja, samo nemoj mladima da dajes da igraju. seci gudurica sto vise, posebno sada kad mu je krenulo -.-
gledam kosarku vec 20 godina cirka i utisak mi je da bi kod svakog trenera kojeg sam gledao (npr. duda i zeljko) na poziciji dva bio ovakav raspored: 1. kinzi, 2. guduric, 3. lazic (i to ne vise od 5-6 minuta po utakmici), ali kod radonje je 1. lazic, 2. 3. 4.kinzi, 5. guduric. sto kaze dzikic, ja ne mogu da se ljutim na lazica sto ne zna, ali gorim sto zvezda koja tipuje na trofeje i evropski prestiz igra sa takvim igracem na beku. pa na sta to lici?!?!? covek igra prosek odbranu, a u napadu tragedija. vise lopti izgubi nego sto osvoji. ali opet igra najvise.
nastic na tribinama. sto? je l zato sto je skolovan centar koji ima meku ruku, pa je navikao da sutne sa poludistance kad je sam? to se izgleda kaznjava u zvezdi. borisa nba potencijal, fino odigrao protiv reala - nestao. tejic solidan potencijal - ne igra. rebic sto je igrao, igrao. kakva je zentara i ziheras ovaj radonjic, pa to je strasno. koliko je on igraca u karijeri preuzeo iz juniora i napravio od njih nesto? NULA! i tradicija se nastavlja. nije los trener, ali nije za zvezdu.
da ne pricam da je glavni krivac za skandaloznu selekciju "pojacanja". iz zvezde je vise puta receno i apostrofirano da strucni stab bira pojacanja, znaci to sto smo bili doveli neupotrebljive igrace i sto u zvezdi osim gudurica i dalje niko ne zna da pogodi trojku, nije krivica vise sile, nego radonjica licno.

Batko

pre 8 godina

Krenuli opet "strucnjaci" da prosipaju svoje sveopšte znanje iz kosarke !!!
Te Nastic (koga su ovde razapinjali posle Madrida) treba da igra.Te drzi u rotaciji igrace po 30 minuta...Te treba da ti igra Kinzi, a ne Lazić (a veze sa vezom ta dva igrača nemaju)...
Ako su ti "stručnjaci" deca, ok...razumem.Ali ako se radi o odraslim osobama, onda stvarno se zapitam ponekad da li bi voleli da su barem malo normalni ? Dva basketa u "školskom", jedno opštinsko takmičenje u košarci i redovno igranje NBA2K ne daju vam za pravo da mislite kako ste eksperti ! Pa vi ste takvi da vam i Greg Popovič ne bi odgovarao jer ne traži time-out kada treba, a i nema neke akcije...jel tako "mozgovi" ???

Nemke

pre 8 godina

E teško nama bez Tejića...Radoniću gledaj da se ne obrukaš..pa sledeće sezone opet sastavljaj tim do januora,daleko ćeš da doguraš...smetao ti Sofo koji kida u paoku i napad i odbranu..."maestro"

Вињак18+

pre 8 godina

šta se kod Tejića podrazumeva da je spreman?! on je toliko spor, nezainteresovan, nekako deluje uspavan bez energije, uvek pokerface, napretka, da nemam reči... Simunić treba više šansi da dobija umesto njega. ali Ok, samo napred i do pobede ZvezdooO!

Jole

pre 8 godina

Radoniću ja ću ti reći šta ti treba za pobedu...moraš preko 30 minuta u igri da držiš Milera,Cirbesa,Kinzija i Gudurica Ako neko udje u problem sa faulima,na tajm autu mu se razderes da se smiri i da igra odbranu bez faula jer je napad najbolja odbrana.Napad je najbolja odbrana,zapamti to Radonicu...

daw

pre 8 godina

Pao ce napadati zvezdu sa pozicije 4 jer je pao tamo vrlo jak sa gistom dok zvezda prave cetvorke niti nema...jednostavno miler nije cetvorka i gist ce ga unositi pod obruc i vrlo brzo ga opteretiti sa penalima....osim te pozicije 4 po meni igracki zvezda ima bolji tim....ali pao nije efes da se onako vuku u odbrani oni ce zestoko stisnuti...udvajace zirbesa zatvroice vec procitanu igru 2 na 2 jovica i zirbesa jer nam je to jedina akcija i mi smo gotovi....

Batko

pre 8 godina

Hoces li ovaj covek ikad reci da su svi spremni?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Buldogic, 13. januar 2016 14:07)

Boze, kakva budalastina ! Pa ako je neko bolestan, povredjen kako moze reci da je spreman ???
Evo...Mitrović je spreman...zadovoljan ???

matematičar

pre 8 godina

Svaka čast vama koji vređate i ponižavate Tejića. Zaigrajte vi za Crvenu Zvezdu sa 18 godina, pa onda pričajte nešto. Istina je da mu igra nije na najboljem nivou i da se skoro uvek uplaši, ali ste vi svi "navijači" odvratni i bez imalo podrške.

Lemi

pre 8 godina

Tesko vas upoznati. Odgledas 10 min i vidis sve sto tim (ne)zna. Jedna i po akcija u napadu i covek na coveka, bez preuzimanja u odbrani. Hvala dovidjenja.

ivan

pre 8 godina

Daj onda Simanicu minute, ako moze Real Doncicu, koji je jos i mladji, mozes i ti..., ali naravno neces.
(Heisenberg, 13. januar 2016 13:18)

To kad ti budes trener. U jednoj od bitnijih tekmi ti bi da Borisa resava tekmu pored Milera, Simona i Dangube :D

Tatko od Batko

pre 8 godina

Krenuli opet "strucnjaci" da prosipaju svoje sveopšte znanje iz kosarke !!!Te Nastic (koga su ovde razapinjali posle Madrida) treba da igra.Te drzi u rotaciji igrace po 30 minuta...Te treba da ti igra Kinzi, a ne Lazić (a veze sa vezom ta dva igrača nemaju)...Ako su ti "stručnjaci" deca, ok...razumem.Ali ako se radi o odraslim osobama, onda stvarno se zapitam ponekad da li bi voleli da su barem malo normalni ? Dva basketa u "školskom", jedno opštinsko takmičenje u košarci i redovno igranje NBA2K ne daju vam za pravo da mislite kako ste eksperti ! Pa vi ste takvi da vam i Greg Popovič ne bi odgovarao jer ne traži time-out kada treba, a i nema neke akcije...jel tako "mozgovi" ???
Sine, kakav je sendvic?

zagor

pre 8 godina

@Batko
Sine Filipe, ti li si?
Batko, sine, ja sam zvezdas i pre nego sto sam se rodio i mogu da ti kazem da ti nikakav zvezdas nisi, nego Covicev bot. Svaka cast Covicu na svemu sto je uradio sa Zvezdom, ali nije svaka njegova zlatna, a posebno je smesno sto ti zamisljas da je kritika zabranjena.
Pa nismo li protiv Radnickog nomad (u 1. godini Radonjinog mandata) JEDVA zivi ostali?
Nismo li ispali potom od Cibone?
Nismo li i sada u velikim problemima, gde smo kao posledica dovodjenja losih igraca i loseg stila igre 3. na tabeli, a ulog je mozda i veci nego ikada?
I sta, ne smemo da kazemo nista? Nego samo da aplaudiramo, "jer tako rade pravi navijaci". Da, tokom utakmice cemo da gorimo, podrzavamo i aplaudiramo, ali pre i posle mozemo i moramo da kritikujemo. Nismo svi botovi.

Rebecca

pre 8 godina

Na znam tacno kako da nazovem ovo sto se dogadja sa Tejicem, nisam sigurna da li je u pitanju Silbovanje, Sofovanje ili Mekelovanje?
Bilo kako bilo, mislim da bi Borisa Simanic trebalo da dobije neke minute na parketu. Srecno momci i ako Boga da da se vratite s`pobedom!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

#zagor

Malo da ti ogdgovorim na tvoje stavove koji su totalno pogresni vec samo sluze kao i mnogima ovde da se samo pljune po Radonjicu i pojedinim igracima.

Guduric ima 17 minuta u proseku u EL sa 7 postignutih koseva po mecu. Trenutno je treci trojkas nase ekipe iza Simonovica i Milera, tako da tvoja prica da samo on sutira trojke nije tacna, a pre pocetka sezone tesko da je iko mogao da predvidi da ce Gudura imati ovoliko minutazu. Tesko je nekome koji je do juce igrao protiv Tamisa i Konstatina dati ovoliko minutazu u EL.
Kinsey ce biti vodeci bek ali covek je pre 10 dana dosao u klub i ne moze posle tri treninga pustiti coveka da igra punih 35 minuta a pri tom skloniti igrace koji su na njegovoj poziciji prosli pripreme i izneli ovaj deo sezone.
Simanic, bajke o igracu koji je eto odigrao mec protiv Reala,pogodio dve trojke i imao blokadu i po tome zasluzuje da igra protiv Gista sutra 25 minuta. Simanic je jos daleko od EL kosarke na ovom nivou,imao je prilike da igra i u Aba ligi pa se secamo 0/5 ta tri protiv Cibone, 3 minuta protiv Igokea kada su nam stigli razliku.
Nastic kao da je Lebron pa sada sto ne igra, pa on je igrao u pripremnim utakmicama protiv Temisvara, Mege i Paoka, na turniru u Zadru i po tome su svi zakljucili da je on igrac za El, a ne ljudi koji rade sa njim svaki dan na treningu i vide sta mu radi Zirbes u reketu, pa i Stimac.
Da li bi bili u top 16 da su nam igrali SIMANIC, REBIC TEJIC NASTIC GUDURIC PO 30 MINUTA.

Dejan CZ

pre 8 godina

Utakmica sa Pao mogla bi da ide u smeru kao protiv Efesa gde ce jedna lopta odlucivati.Prosle godine ispustena dobijena utakmica.U reketu nisu toliko jaki sa drvosecom koji ima odraz manji i od konjske glave.Ako sut bude sa pristojnim procentom bili bi to vazni bodovi.Nedostatak Tejica u ovakvoj utakmici malo remeti koncepciju jer je Pao tim po njegovoj meri.

runNgun

pre 8 godina

Pao je prilicno "spora" ekipa, igraju na malo poena, dobro brane pozicione napade. Dijamantidis je star, Raduljica i Kuzmic tromi, to treba koristiti nekom brzom igrom, nemoj da se "gnjavimo" s njima jer im to najvise odgovara.

Perun

pre 8 godina

Realno sa Panatenaikosom možemo da se nosimo,prošla dva meča u Atini smo bili u egalu,prošle godine ispustili pobjedu,valjda bude treća sreća.Mislim da bi Radonjić trebao kadkad da drži u postavi Kinsija na trojci,Guduru na dvojci,sa Milerom to je onda najjača šuterska postava koju imamo.Zabrinjava forma Jovića u poslijednjim mečevima.Nadam se brejku.

Bofe

pre 8 godina

Tejic nikada nece biti spreman ,tako da ubacij Simanica vise i polozio si a ekipu razmrdaj ,pusti malo avaz da ne izgledaju kao da su dosli na izlet ,mora ta koncentracija da bude tokom cele utakmice a za to je trener zaduzen moj Radonjiću ! ZVEZDA !

zzbz

pre 8 godina

Ne mogu da skontam sta se desava sa Tejicem. Na EP za mlade je povredio ruku pred finale, do tog momenta je bio MVP sampionata. Prosle sezone je igrao solidno, u odbrani odlicno. U ovu sezonu je usao sa povredom, veoma malo je ulazio. A kad dobije sansu, igra slabo i nezainteresovano. Kao da je mozda razocaran sto ne dobija vecu sansu. Ne znam sta se sa njim desava, krivo mi, a dobar je mladi kosarkas koji ima potencijal.

Batko

pre 8 godina

(zagor, 13. januar 2016 15:46)

Kritika je čak i poželjna...ali paušalno pisanje gluposti sugurno ne

"Bot"- znaš li ti uopšte sta taj pojam označava i kako je nastao ?...ili ti to čuo , pa etiketiras da ispadneš pametan? !

Kayser Soze

pre 8 godina

Neko je napisao da je ovo sa Tejicem 'sofovanje, silbovanje, mekelovanje', vrlo moguce, sumnjivo mi je da je odjednom sa zdravstvenim problemima. Mislim da su Covic i strucni stab izgubili poverenja u Marka Tejica, koji igra jako lose ove sezone, nije napredovao uopste, i mislim da bi se Zvezdi vise isplatilo do kraja sezone u 12 da bude mladi NBA potencijal Borisa Simanic.

dajte malo sredite se

pre 8 godina

(pravi a ne placeni zvezdas, 13. januar 2016 15:24)

Sve se slazem sa tobom sem price o Nasticu.
DECKO NE MOZE NISTA DA POKAZE SA KLUPE.

Momak je izuzetno visok, pokretan, snazan i ima izuzetno meku ruku. Treba ga pustiti bar na poziciji 4 da Miller malo dodje do daha. Decko igra po 35 minuta, moze da proba malo na trojci da igra.

Sramota je sta rade Nasticu. 100.000e mu je godisnja plata, i gde je racunica da sedi na klupi. Ako je zajedno otpustio Miska Raznjatovica kao menadzera, on sada ima drugog menadzera ali ne moze da igra u Zvezdi.

Pitanje za sve, da li u Zvezdi samo trebaju da igraju Miskovi igraci (izgleda da treba) Zvezda je veca i od Covica, Raznatovica, Nastica, Radonjica ..............

posaljite ga vise u FMP

pre 8 godina

Tejic ti nije spreman cele sezone, decko nazaduje.

Pustite vise Nastica da igra. Ako vise nije Miskov igrac, ne mora Zvezda da trpi zbog toga

Bruguera

pre 8 godina

Samo kad bi Radonjic pustio Gudurica da igra 30 minuta bilo bi super! A Simanica pusta protiv Reala na minus 41 i decko daje 12 poena! umesto seldecu u ABA ligi da pocne i igra 30 i kusur minuta on ga vrati na tribine! I nemojte ga vise braniti, Radonjic jednostavno nema harizmu i hrabrosti da vodi ovaj talentovan tim! i izgovor protiv Fenera da je rec u kvalitetu je skandalozan, minus 23 u Pioniru je sramota kakav god tim da smo izveli! Prihvati krivicu jednom. ovakav kredit nema ni jedan trener u Evropi, porazi na jednu loptu su mu specijalnost

Dagoberto

pre 8 godina

A zasto vas to Djordjevic poznaje bolje od drugih trenera? Zbog Simonovica?
(Sakal, 13. januar 2016 14:45)

Pa sa vecom paznjom prati srpski tim selektor srpske reprezentacije nego neki strani trener. A i nije samo zbog Simona nego i zbog Jovica i Dangubica ako tako razmisljas...

Cityzen

pre 8 godina

Bar ce sansu dobiti (nadam se) Borisa Simanic. Tejic je i onako totalno neupotrebljiv. Trecu sezonu je u prvom timu a napredovao nije ni za jotu. Tejic na terenu izgleda pospano,nezainteresovano, mlako. Ako se pod hitno ne trgne, onda ostaje da se nadamo da bar ima nesto od skole. Treba od necega ziveti a Teja se 'leba od kosarke nece najesti. Sportski pozdrav!

Delije Čikago

pre 8 godina

@Zagor objasnio, naravno da je ulog ove godine veći nego ikada i naravno da ću da kritikujem, gledao sam Zvezdu još sa pokojnim Bobanom Jankovićem za koga 90% ovde nisu ni čuli, bravo Zagore.

Bratko

pre 8 godina

Nijedan komentar mojih Partizanovaca, raduje me to. Tesko cete sutra do pobede, Pao je u prednosti na poziciji 4 i Guduric vise nije nepoznanica. Jovic nije u formi, jedina sansa igra u tranziciji i dobar sut za 3. U svakom slucaju puno srece, trebace vam! Sportski pozdrav...

Zoran

pre 8 godina

Zvezda je, srecom, zavrsila sa Tejicem
Tri godine, ej tri godine u prvih 12, sanse dobijao, ma sve...on sve gori.
Rastanak, Borisa put ti je otvoren, zasluzio si.