Subota, 02.01.2016.

18:02

Barseloni samo bod u gradskom derbiju

Fudbaleri Barselone igrali su bez golova sa Espanjolom u gradskom derbiju u okviru 18. kola Primere.

Izvor: JT

Barseloni samo bod u gradskom derbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

mili-topo

pre 8 godina

da li znate da real madrid daje igrace na "pozajmicu" espanyolu "gratis" i tako svaku sezonu pocinje sa 6 bodova sigurnih, jos ako barsi uzmu neki...
proverite koliko je ove godine real pozajmio igraca espanjolu...

facts

pre 8 godina

-Najbolji strelci u 2015, [broj golova] i (broj meceva):
1.[57] Kristijano (57)
2.[52] Mesi (61)
2.[49] Levandovski (58)
3.[48] Suarez (57)
4.[46] Obamejang (58) i Ibrahimovic (54).
5.[45] Nejmar (62).
-Kristijano (57) je najbolji strelac u 1 kalendarskoj godini, 3. put zaredom (2013,14,15). U 2012. je to bio Mesi sa legendarnim 91 golom.
A sada mec Espanjol-Barselona.
-Barsini igraci nisu postigli 1. gol u godini u ligi jos od 2008. (Markez).
-Mesi je u zadnja 3 slobodna udarca pogodio precku.
-Mesi se izjednacio sa Aspasom kao igrac sa najvise pogodaka u stativu/precku (oboje po 5) u ligi u sezoni 15/16. Barsa ima 16 ukupno, sto znaci da je Mesijev udeo u tome 31,25%.
-Barsa godinu nije pocela sa 0:0 jos od 6.1.1980. i meca sa Valjekasom u ligi.
-Enrikeova Barsa je 4. put igrala 0:0 u 90 zvanicnih meceva (Malaga, Getafe, Viljanovense i Espanjol).
-Enrike je uspeo da odrzi niz od 18 utakmica bez poraza (to mu je najduzi niz bez poraza kao treneru). Zadnji put Barsa je izgubila 3.10.2015 u Sevilji.

Mirko

pre 8 godina

Bogami ce Mesi da naredi da prodadu Suareza! Mnogo se mesa u svoj posao. A bez Mesija, Barsa bije Real 4-0! Ovde, jedva da su ubacili u trecu brzinu.

nik.

pre 8 godina

Polako, i prošle godine Barsa je ušla u novu godinu porazom od Sociedada pa svi znamo kako se na kraju završila sezona, meni je samo žao što će sada za par dana ovaj isti Espanjol da razmontiraju u kupu i dati im 4-6 komada, a sada su kiksnuli ali eto, nema veze ionako su još uvek prvi kada odigraju meč sa Hihonom...

facts

pre 8 godina

Nisam napisao sta je Barsa sve uradila protiv Betisa, ovde cu to napisati kao i za ovaj mec. Ipak je Barsa protiv Betisa nezasluzeno dobila penal (jer nije bio faul nad Mesijem), ali smatram da su ipak na kraju zasluzili da pobede Real Betis. No, da pocnem.
-Mesi je protiv Betisa igrao svoj 500. zvanicni mec za Barsu, gde je postigao gol, a na 100., 200., 300. i 400. mecu za Barsu nije uspeo da da gol. Ima ucinak od 350 pobeda (sto cini 70% meceva), 424 golova (tj. postizao je 1 gol na svakih 94 minuta, nije uvek igrao svih 90 min) i 158 asistencija sa samo 28 godina.
-Barsa ove sezone ima 4 promasenih penala, jedina sezona gde su imali vise promasenih penala u ligi je 1976/77 (7).
-Barsa (Nejmar) i Real Madrid (Kristijano) nisu uspeli dati gol sa penala u ligi u istom danu jos od 24.1.1982 (Quini za Barsu i Stielike za RM).
-Poredjenje trija Benzema Bejl Kristijano (BBC) 2014. i Mesi Suarez Nejmar (MSN) 2015:
BBC 108 od 178 (61% celog tima)
MSN 135 od prvih 178 (76% celog tima), a ukupno 137 od 180 (76%).
-Barsa je postavila istorijski rekord u spanskom fudbalu dajuci 180 golova u 1 kalendarskoj godini (prethodni rekord je bio Realovih 178 iz 2014).
-Na svakih 26 sati fudbala sa Barsom (tj. u proseku na svakih 17,3 meceva), Mesi je osvajao po 1 zvanicnu titulu sa klubom.
-Tabela spanske lige u 2015:
94 Barsa
89 Real M
81 Atletiko M
72 Sevilja
68 Valensija
63 Atletik Klub i Viljareal
60 Selta.

presheva

pre 8 godina

ja stvarno nemogu razumem koliko frustrirani ima ovde. da svako drugi kaze realu pomogne sudije kojom smislom nek me jedan podseti vec par god na koj el clasico sudi sudija za real koliko i bilo crveni karton u korist barca protiv reala pa da je tako onda bi trebalo bit svake god prvak nema veze igraj koliko oces jako dobro ako sudije unistu te kao sto vi kazete neces uspet prvak a ne secam se kad igrace barse dobili crveni naprimer danas 15 min mascherano dobije zuti odma posle min faulira za crveni naravno sudije ne vidu posle igra rukom kod 16 m nema karton bas su osteceni oni

xexe

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 2. januar 2016 18:55)

Zato da oni imaju Ronalda osvojili bi isti broj trofeja kao Real u poslednjih 5-6 godina, a da Real ima Mesija osvojili bi isti broj trofeja kao sto je Barsa osvojila

neko

pre 8 godina

Haha uefalonci. Sad vam sudije krive. Vise volim kad barsa kiksne no sve. Glumci, padavicari samo se prenemazu kad ne mogu gol da daju. A nesto mi za Real pricaju.

Ime i prezime

pre 8 godina

Ko jos prati spanski fudbal, ja ih gledam samo u LS, ne pada mi napamet da gledam boranije poput Espanjola, Eibara, Elcea... Stoke City npr bi ih sve pogazio, potpisujem.

halal madrid

pre 8 godina

izgleda mi da su ljudi ovde gledali pogresnu utakmicu, sudije su i te kako tolerisale espanjol i njihovu 'mesi ima loptu-vataj ga sa obe ruke' taktiku. mec me zbog toga najvise podseca na finale copa america prosle godine kad je isto tako sudija tolerisao sve nad mesijem do tamo negde 80tog minuta
u svakom slucaju, barselona moze da prosipa bodove slobodno sve dok je real 3., samo mi je bitno da ta marketinska agencija ne osvoji nista, a sa atletikom na celu sam i te kako ok

culi ste za rezimske klubove?

pre 8 godina

uopce nisam gledao tekmu, ali moram se osvrnut na espanol. to je jedan tako oduran klub da jednostavno boli spoznaja da postoje takvi smradovi. protiv reala redovno, ali redovno, skidaju gace sa shemom "decki, koja vam gol razlika treba?" a protiv barcelone umiru da iscupaju bodove. mali, prorezimski frustirani klubic. dno dna!
di je galliani, vjerojatno je vec pijan jer su u istom danu kiksali i barca i liverpool a to se mora proslavit. haha:)

ej

pre 8 godina

(Mile sa Liona, 2. januar 2016 19:00)

Ti ne navijaš za Barsu nego za Real odnosno za Ronalda tako da mi ja jasno zašto tako misliš :D Kažeš Mesi mora svaku loptu da ovjeri, a imao je danas samo 42 dodavanja na čitavom meču. Jedino je Suarez imao manje dodavanja od njega ako ćemo gledati samo igrače Barse. Barsa jeste kiksala protiv Espanjola i Valensije ali samo zato jer su se namašali, a ne zato jer su bili slabi. Doduše, danas protiv Espanjola su bili slabi u prvom poluvremenu. Onaj kiks i opustanje protiv Deportiva nakon vođstva od 2-0 nema potrebe ni komentarisati

Liam Nison

pre 8 godina

Ajmo sada:

Cristiano Ronaldo vs Espanjol 5:0
MSN vs Espanjol 0:0

I sada milion komentara pada u vodu vasih. Bolje vise ne pisite nista.
Mali timovi? Znate vi sta su mali timovi.

N-E-O

pre 8 godina

Bez brige navijaci Barselone, moralo je i ovo da se desi...Sad samo ostaje da ATM dobije Levante a sutra cemo videti sta ce biti Val -RMD..Real ce pobediti ako sudija svira 3-penala a ako Cristina promaši makar jedan Valensija stize do pobede, kvota 7-singl sezone!!!!!

Wllaxy

pre 8 godina

Real protiv valjekana 2 igraca vise, penal, 10-2 90min. Sudija produzuje 2min. Sramno
(Voktra, 02. januar 2016 18:17)

?

I kakve ovo veze ima sa današnjim gradskim derbijem o kom je reč u tekstu?

EuroNix

pre 8 godina

Utakmica koja ce se brzo zaboraviti. Na jednoj strani tipicna ratoborna Spanska ekipa, koja koristi sva dozvoljena i ne dozvoljena sredstva da bi stigli do cilja. Uz sudiju koji to tolerise, u vecini slucajeva je izvodljivo... Primer Neymar, drugi primer Messi. Jedan igrac ga u grcko-rimskom stilu nebrojano puta sprecava. A za to dobija zuti karton tek kad se utakmica priblizi kraju. Praksa koja se cesto ponavlja u La Laga Florentino. Ovaj sudija je sudio u proslom kolu Real M vs Real S. Pametnom dosta... Zapravo utakmica ipak nece biti brzo zaboravljena. Ucestale rasisticke uvrede na racun Neymara sa tribine nece ostati nekaznjene. Ako La Liga florentino ne reaguje, reagovace Barca vec u sredu. Budite sigurni. Sreda 20:30 u Kupu Prevaranta. Budite uz ekran ili na Camp Nou, uzivacete...

S Y L A

pre 8 godina

Na ovakve kvote 1,20 se juri kiks velikih klubova.. Kvota na x oko 6-8, tako se uzimaju pare.
(Kad ne znamo, 02. januar 2016 18:50)
Ne znam s kim Real igra,i on ce kiksnuti .

Realan lik

pre 8 godina

Odgovor za Merengesa,nemoj da upadas u euforiju sto je Barselona imala kikis danas,prosle godine na pocetku 2015 izgubili su od Sosijedada,pa su na kraju sve osvojili...Oni su i dalje najvice favoriti da osvoje i ove godine sve trofeje,imaju premocan napad kome danas nije bio dan,a takvih dana je bas malo.

CJ

pre 8 godina

Čim 12-ti igrač zataji, odmah nema lepršave igre Barselone. Tako je bilo i protiv Betisa do 30 min a onda kada se on razigrao krenula Barsa da melje.

koketinjo

pre 8 godina

Ni slucajno da dirate nase dezurne hejtere :)) Pustite ih malo neka dodju na svoje :) Oni zive za ovakve trenutke :) Izadju iz rupica i fanovi Reala koji se inace ne vidjadju posle el clasica ,Atletica, ili kad se dele trofeji :) To je njima misaona imenica . O ovim fanovima drugih klubova ,van Spanije ,njima posebna podrska :) Pogotovo onim navijacima kluba koji je osvajao LS a da nije trebao igrati u njoj,ucestvovao u najvecoj aferi namestanja utakmica u istoriji ( najmanje kaznjen) i kome je predsednik bio kralj korupcije i mita ,te premijer drzave !! :)))) Takvim posebna podrska,pogotovo sto ova "nemocna" Barcelona trpa taj klub kad stigne.Na zalost ne uspeva to ovih sezona jer takvih klubova nema vise u Evropi ! Kraj mafije :) Zato velika podrska takvim !:) Kakav Mesi,Nejmar,Suarez ! Ko su oni? Obicni trpaci boranije, ah pardon nisu oni to,videli smo veceras,oni osvajaju 5 trofeja u godini :)) Znamo ko su sampioni boranije :) Sve sa sudijskom organizacijom u svojim redovima....Sretna nova svima,pogotovo ovim dezurnim pomalo isfrustriranim fudbalskim sladokuscima :)

kiki

pre 8 godina

Kakav smeh od sudjenja. Prvo utakmicu je sudio isto sudija koji je pre 3-4 dana poklonio 2 penala Realu. U prvom poluvremenu barem 4-5 zutih je oprostio igracima Espanjola. Onaj crnac Diop u prvom poluvremenu uletio sa 2 noge Suarezu i ne dobije ni zuti dok u utakmici Raja i Reala igrac Raja dobije crveni i za blazi start na Krosu. Na kraju je jedva docekao da svira kraj ako pogledamo da je produzio utakmicu samo 2 minute cak i pored onog odugovlacenja igraca Espanjola, a da je kojim slucajem Real igrao bila bi nadoknada barem 5 minuta

Mile sa Liona

pre 8 godina

Barsa pomogla sudiji. On tolerisao grubosti Espanjola, a Mesi i ostali su imali posed lopte tokom kojeg su uspeli tri puta da pridju golu protivnika! Muka je bilo gledati desetominutna dodavanja unazad, u širini, oko centra. Bravo, pa Pike, pa Maskerano, pa Alba, pa Buskets, pa Rakitić, pa Alveš, pa Inijesta, pa Mesi, pa Nejmar... pa Jovo nanovo. Niko ne zarezuje gol Espanjola...jbt, koja taktika!? A bez Mesija Nejmar i Suarez su u tri poteza stizali do gola. Koja je ovo utakmica izgubljenih bodova sa Mesijem ? Izgleda da svaki napad mora on da overi , kao naše agencije za izdavanje gradjevinskih dozvola. Dok skupiš sve papire, prodje život...odoše bodovi. Muka mi je više od tog Mesija, pogubismo silne bodove!

Mile sa Liona

pre 8 godina

Miloš: Šta će ti Arda kad će svaku loptu morati da doda Mesiju! Pogledaj Rakitića. Momak briljirao dugim loptama i dodavanjima u prazno u Sevilji , a sad je običan dodavač unazad , ili Mesiju. A meni se čini i da je Suarez dao previše golova za Mesijev "ukus" jer vodi na listi strelaca... Suarez je ok dok je treći ...

Ipakvolimfudbal

pre 8 godina

Espanjol je citavo prvenstvo pripremio se samo za ovaj mec. Dali su danas 150 odsto sebe. Cini mi se da za njih prvenstvo je zavrseno, sad samo da ne ispadnu i to je to.

Владо Бања Лука

pre 8 godina

Чим је суђење иоле поштено, фолиранти и падавичари из Уефалоне не могу побједити.

AcA

pre 8 godina

Protiv Reala je Espanjol kao domacin izgubio sa 6-0 uz pet golova Ronalda..danas protiv najjace postave Barselone bez golova.To dovoljno govori kako su igrali danas,kao da im zivoti zavise od ovog meca..kad se utakmica zavrsila slavili su kao da postali sampioni. Protiv Reala se unapred upise poraz i zato se divim Barseloni kao klubu kako moze da uzima titule..uz svo navlacenje sudija za Real dosta je i ovakvih ekipa poput Espanjola u primeri ...

Merenges

pre 8 godina

Kada sam ovde napisao da će Barselona početi da posrće posle svetskog klupskog prvenstva, dobio sam dosta minusa. Ispostavilo se da sam bio u pravu. Danas su Mesi, Suarez i Nejmar bili totalno bezidejni, a Espanjol potpuno zasluženo uzeo bod.

milos

pre 8 godina

A ostavila je izgleda NG traga :) Nije preterano ni bitno . Jos se ima prostora i vremena za ovakve lose partije .Bitno je da budu pravi i najbolji kao mnogo puta do sad,a to je u finisu sezone. Jedna od losijih partija ove sezone,al im ne zamerim . Jedva cekam da vidim Turana na delu.Verujem da ce mnogo znaciti za rotaciju. Takodje mislim da im samo treba jedan solidan spic ,koji bi mogao ponekad rasteretiti malo ovaj trojac .Prosle sezone je to bio Pedro,pa se nadam da ce nekog dovesti sad u januaru da imaju solidno dzokera.

GM

pre 8 godina

Najmocniji klub ove sezone... Nereseno sa Valensijom, Deporom i Espanjolom.

A 'raspali' Real ako dobije Valensiji isti broj bodova.

Sta su onda Psg i Bajern ako je Barca ludilo ovo ono.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Nema vise Plati-mi-ja. Eeee, da imaju igraca za male utakmice, Ronalda, da se izivljava, pobedili bi. Ovako ostaje da se ceka broj driblinga na svojoj polovini terena kao protiv Sitija. Katalonija je srce Spanije!

Melenci

pre 8 godina

gledala sam celu utakmicu,ponasanje pojedinih Barsinih fudbalera je sramno u poredjenju sa epitetima koji ih krase.Nema gola,oni se prenemazu,kukaju sudijama,vrse pritisak na njih...na silu da izdejstvuju bar penal.Ali Espanjol je izrdzao sve,cak su u poslenjim minutima bili u prilici da daju gol.Zato kada pljujete Ronalda koji se slicno ponasa,prvo pogledajte u svoje dvoriste!

sinki

pre 8 godina

Dobro su igraci Barselone ostali zdravi posle ove utakmice...Nevjerovatno agresivan i ratnicki raspolozen je bio Espanjol,nije ih mnogo zanimala lopta,posebno u prvom poluvremenu.

Davidoff

pre 8 godina

Bravo Espanjol, pokazali su kako se igra protiv Barce agresivno napadanje, a ne čekanje i povlačenje da se igrači Barce dodavaju i ušetaju u gol...

B

pre 8 godina

Kad se igra bez želje onda je takav i rezultat u bilo kojoj utakmici u bilo kojem sportu na svijetu...i to je najbolji komentar na ovu utakmicu.Pozdrav

Владо Бања Лука

pre 8 godina

Чим је суђење иоле поштено, фолиранти и падавичари из Уефалоне не могу побједити.

sinki

pre 8 godina

Dobro su igraci Barselone ostali zdravi posle ove utakmice...Nevjerovatno agresivan i ratnicki raspolozen je bio Espanjol,nije ih mnogo zanimala lopta,posebno u prvom poluvremenu.

AcA

pre 8 godina

Protiv Reala je Espanjol kao domacin izgubio sa 6-0 uz pet golova Ronalda..danas protiv najjace postave Barselone bez golova.To dovoljno govori kako su igrali danas,kao da im zivoti zavise od ovog meca..kad se utakmica zavrsila slavili su kao da postali sampioni. Protiv Reala se unapred upise poraz i zato se divim Barseloni kao klubu kako moze da uzima titule..uz svo navlacenje sudija za Real dosta je i ovakvih ekipa poput Espanjola u primeri ...

B

pre 8 godina

Kad se igra bez želje onda je takav i rezultat u bilo kojoj utakmici u bilo kojem sportu na svijetu...i to je najbolji komentar na ovu utakmicu.Pozdrav

EuroNix

pre 8 godina

Utakmica koja ce se brzo zaboraviti. Na jednoj strani tipicna ratoborna Spanska ekipa, koja koristi sva dozvoljena i ne dozvoljena sredstva da bi stigli do cilja. Uz sudiju koji to tolerise, u vecini slucajeva je izvodljivo... Primer Neymar, drugi primer Messi. Jedan igrac ga u grcko-rimskom stilu nebrojano puta sprecava. A za to dobija zuti karton tek kad se utakmica priblizi kraju. Praksa koja se cesto ponavlja u La Laga Florentino. Ovaj sudija je sudio u proslom kolu Real M vs Real S. Pametnom dosta... Zapravo utakmica ipak nece biti brzo zaboravljena. Ucestale rasisticke uvrede na racun Neymara sa tribine nece ostati nekaznjene. Ako La Liga florentino ne reaguje, reagovace Barca vec u sredu. Budite sigurni. Sreda 20:30 u Kupu Prevaranta. Budite uz ekran ili na Camp Nou, uzivacete...

Melenci

pre 8 godina

gledala sam celu utakmicu,ponasanje pojedinih Barsinih fudbalera je sramno u poredjenju sa epitetima koji ih krase.Nema gola,oni se prenemazu,kukaju sudijama,vrse pritisak na njih...na silu da izdejstvuju bar penal.Ali Espanjol je izrdzao sve,cak su u poslenjim minutima bili u prilici da daju gol.Zato kada pljujete Ronalda koji se slicno ponasa,prvo pogledajte u svoje dvoriste!

Mile sa Liona

pre 8 godina

Barsa pomogla sudiji. On tolerisao grubosti Espanjola, a Mesi i ostali su imali posed lopte tokom kojeg su uspeli tri puta da pridju golu protivnika! Muka je bilo gledati desetominutna dodavanja unazad, u širini, oko centra. Bravo, pa Pike, pa Maskerano, pa Alba, pa Buskets, pa Rakitić, pa Alveš, pa Inijesta, pa Mesi, pa Nejmar... pa Jovo nanovo. Niko ne zarezuje gol Espanjola...jbt, koja taktika!? A bez Mesija Nejmar i Suarez su u tri poteza stizali do gola. Koja je ovo utakmica izgubljenih bodova sa Mesijem ? Izgleda da svaki napad mora on da overi , kao naše agencije za izdavanje gradjevinskih dozvola. Dok skupiš sve papire, prodje život...odoše bodovi. Muka mi je više od tog Mesija, pogubismo silne bodove!

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Nema vise Plati-mi-ja. Eeee, da imaju igraca za male utakmice, Ronalda, da se izivljava, pobedili bi. Ovako ostaje da se ceka broj driblinga na svojoj polovini terena kao protiv Sitija. Katalonija je srce Spanije!

Merenges

pre 8 godina

Kada sam ovde napisao da će Barselona početi da posrće posle svetskog klupskog prvenstva, dobio sam dosta minusa. Ispostavilo se da sam bio u pravu. Danas su Mesi, Suarez i Nejmar bili totalno bezidejni, a Espanjol potpuno zasluženo uzeo bod.

Davidoff

pre 8 godina

Bravo Espanjol, pokazali su kako se igra protiv Barce agresivno napadanje, a ne čekanje i povlačenje da se igrači Barce dodavaju i ušetaju u gol...

culi ste za rezimske klubove?

pre 8 godina

uopce nisam gledao tekmu, ali moram se osvrnut na espanol. to je jedan tako oduran klub da jednostavno boli spoznaja da postoje takvi smradovi. protiv reala redovno, ali redovno, skidaju gace sa shemom "decki, koja vam gol razlika treba?" a protiv barcelone umiru da iscupaju bodove. mali, prorezimski frustirani klubic. dno dna!
di je galliani, vjerojatno je vec pijan jer su u istom danu kiksali i barca i liverpool a to se mora proslavit. haha:)

GM

pre 8 godina

Najmocniji klub ove sezone... Nereseno sa Valensijom, Deporom i Espanjolom.

A 'raspali' Real ako dobije Valensiji isti broj bodova.

Sta su onda Psg i Bajern ako je Barca ludilo ovo ono.

Ipakvolimfudbal

pre 8 godina

Espanjol je citavo prvenstvo pripremio se samo za ovaj mec. Dali su danas 150 odsto sebe. Cini mi se da za njih prvenstvo je zavrseno, sad samo da ne ispadnu i to je to.

kiki

pre 8 godina

Kakav smeh od sudjenja. Prvo utakmicu je sudio isto sudija koji je pre 3-4 dana poklonio 2 penala Realu. U prvom poluvremenu barem 4-5 zutih je oprostio igracima Espanjola. Onaj crnac Diop u prvom poluvremenu uletio sa 2 noge Suarezu i ne dobije ni zuti dok u utakmici Raja i Reala igrac Raja dobije crveni i za blazi start na Krosu. Na kraju je jedva docekao da svira kraj ako pogledamo da je produzio utakmicu samo 2 minute cak i pored onog odugovlacenja igraca Espanjola, a da je kojim slucajem Real igrao bila bi nadoknada barem 5 minuta

xexe

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 2. januar 2016 18:55)

Zato da oni imaju Ronalda osvojili bi isti broj trofeja kao Real u poslednjih 5-6 godina, a da Real ima Mesija osvojili bi isti broj trofeja kao sto je Barsa osvojila

halal madrid

pre 8 godina

izgleda mi da su ljudi ovde gledali pogresnu utakmicu, sudije su i te kako tolerisale espanjol i njihovu 'mesi ima loptu-vataj ga sa obe ruke' taktiku. mec me zbog toga najvise podseca na finale copa america prosle godine kad je isto tako sudija tolerisao sve nad mesijem do tamo negde 80tog minuta
u svakom slucaju, barselona moze da prosipa bodove slobodno sve dok je real 3., samo mi je bitno da ta marketinska agencija ne osvoji nista, a sa atletikom na celu sam i te kako ok

koketinjo

pre 8 godina

Ni slucajno da dirate nase dezurne hejtere :)) Pustite ih malo neka dodju na svoje :) Oni zive za ovakve trenutke :) Izadju iz rupica i fanovi Reala koji se inace ne vidjadju posle el clasica ,Atletica, ili kad se dele trofeji :) To je njima misaona imenica . O ovim fanovima drugih klubova ,van Spanije ,njima posebna podrska :) Pogotovo onim navijacima kluba koji je osvajao LS a da nije trebao igrati u njoj,ucestvovao u najvecoj aferi namestanja utakmica u istoriji ( najmanje kaznjen) i kome je predsednik bio kralj korupcije i mita ,te premijer drzave !! :)))) Takvim posebna podrska,pogotovo sto ova "nemocna" Barcelona trpa taj klub kad stigne.Na zalost ne uspeva to ovih sezona jer takvih klubova nema vise u Evropi ! Kraj mafije :) Zato velika podrska takvim !:) Kakav Mesi,Nejmar,Suarez ! Ko su oni? Obicni trpaci boranije, ah pardon nisu oni to,videli smo veceras,oni osvajaju 5 trofeja u godini :)) Znamo ko su sampioni boranije :) Sve sa sudijskom organizacijom u svojim redovima....Sretna nova svima,pogotovo ovim dezurnim pomalo isfrustriranim fudbalskim sladokuscima :)

Wllaxy

pre 8 godina

Real protiv valjekana 2 igraca vise, penal, 10-2 90min. Sudija produzuje 2min. Sramno
(Voktra, 02. januar 2016 18:17)

?

I kakve ovo veze ima sa današnjim gradskim derbijem o kom je reč u tekstu?

Liam Nison

pre 8 godina

Ajmo sada:

Cristiano Ronaldo vs Espanjol 5:0
MSN vs Espanjol 0:0

I sada milion komentara pada u vodu vasih. Bolje vise ne pisite nista.
Mali timovi? Znate vi sta su mali timovi.

ej

pre 8 godina

(Mile sa Liona, 2. januar 2016 19:00)

Ti ne navijaš za Barsu nego za Real odnosno za Ronalda tako da mi ja jasno zašto tako misliš :D Kažeš Mesi mora svaku loptu da ovjeri, a imao je danas samo 42 dodavanja na čitavom meču. Jedino je Suarez imao manje dodavanja od njega ako ćemo gledati samo igrače Barse. Barsa jeste kiksala protiv Espanjola i Valensije ali samo zato jer su se namašali, a ne zato jer su bili slabi. Doduše, danas protiv Espanjola su bili slabi u prvom poluvremenu. Onaj kiks i opustanje protiv Deportiva nakon vođstva od 2-0 nema potrebe ni komentarisati

Mile sa Liona

pre 8 godina

Miloš: Šta će ti Arda kad će svaku loptu morati da doda Mesiju! Pogledaj Rakitića. Momak briljirao dugim loptama i dodavanjima u prazno u Sevilji , a sad je običan dodavač unazad , ili Mesiju. A meni se čini i da je Suarez dao previše golova za Mesijev "ukus" jer vodi na listi strelaca... Suarez je ok dok je treći ...

N-E-O

pre 8 godina

Bez brige navijaci Barselone, moralo je i ovo da se desi...Sad samo ostaje da ATM dobije Levante a sutra cemo videti sta ce biti Val -RMD..Real ce pobediti ako sudija svira 3-penala a ako Cristina promaši makar jedan Valensija stize do pobede, kvota 7-singl sezone!!!!!

Realan lik

pre 8 godina

Odgovor za Merengesa,nemoj da upadas u euforiju sto je Barselona imala kikis danas,prosle godine na pocetku 2015 izgubili su od Sosijedada,pa su na kraju sve osvojili...Oni su i dalje najvice favoriti da osvoje i ove godine sve trofeje,imaju premocan napad kome danas nije bio dan,a takvih dana je bas malo.

neko

pre 8 godina

Haha uefalonci. Sad vam sudije krive. Vise volim kad barsa kiksne no sve. Glumci, padavicari samo se prenemazu kad ne mogu gol da daju. A nesto mi za Real pricaju.

nik.

pre 8 godina

Polako, i prošle godine Barsa je ušla u novu godinu porazom od Sociedada pa svi znamo kako se na kraju završila sezona, meni je samo žao što će sada za par dana ovaj isti Espanjol da razmontiraju u kupu i dati im 4-6 komada, a sada su kiksnuli ali eto, nema veze ionako su još uvek prvi kada odigraju meč sa Hihonom...

facts

pre 8 godina

Nisam napisao sta je Barsa sve uradila protiv Betisa, ovde cu to napisati kao i za ovaj mec. Ipak je Barsa protiv Betisa nezasluzeno dobila penal (jer nije bio faul nad Mesijem), ali smatram da su ipak na kraju zasluzili da pobede Real Betis. No, da pocnem.
-Mesi je protiv Betisa igrao svoj 500. zvanicni mec za Barsu, gde je postigao gol, a na 100., 200., 300. i 400. mecu za Barsu nije uspeo da da gol. Ima ucinak od 350 pobeda (sto cini 70% meceva), 424 golova (tj. postizao je 1 gol na svakih 94 minuta, nije uvek igrao svih 90 min) i 158 asistencija sa samo 28 godina.
-Barsa ove sezone ima 4 promasenih penala, jedina sezona gde su imali vise promasenih penala u ligi je 1976/77 (7).
-Barsa (Nejmar) i Real Madrid (Kristijano) nisu uspeli dati gol sa penala u ligi u istom danu jos od 24.1.1982 (Quini za Barsu i Stielike za RM).
-Poredjenje trija Benzema Bejl Kristijano (BBC) 2014. i Mesi Suarez Nejmar (MSN) 2015:
BBC 108 od 178 (61% celog tima)
MSN 135 od prvih 178 (76% celog tima), a ukupno 137 od 180 (76%).
-Barsa je postavila istorijski rekord u spanskom fudbalu dajuci 180 golova u 1 kalendarskoj godini (prethodni rekord je bio Realovih 178 iz 2014).
-Na svakih 26 sati fudbala sa Barsom (tj. u proseku na svakih 17,3 meceva), Mesi je osvajao po 1 zvanicnu titulu sa klubom.
-Tabela spanske lige u 2015:
94 Barsa
89 Real M
81 Atletiko M
72 Sevilja
68 Valensija
63 Atletik Klub i Viljareal
60 Selta.

facts

pre 8 godina

-Najbolji strelci u 2015, [broj golova] i (broj meceva):
1.[57] Kristijano (57)
2.[52] Mesi (61)
2.[49] Levandovski (58)
3.[48] Suarez (57)
4.[46] Obamejang (58) i Ibrahimovic (54).
5.[45] Nejmar (62).
-Kristijano (57) je najbolji strelac u 1 kalendarskoj godini, 3. put zaredom (2013,14,15). U 2012. je to bio Mesi sa legendarnim 91 golom.
A sada mec Espanjol-Barselona.
-Barsini igraci nisu postigli 1. gol u godini u ligi jos od 2008. (Markez).
-Mesi je u zadnja 3 slobodna udarca pogodio precku.
-Mesi se izjednacio sa Aspasom kao igrac sa najvise pogodaka u stativu/precku (oboje po 5) u ligi u sezoni 15/16. Barsa ima 16 ukupno, sto znaci da je Mesijev udeo u tome 31,25%.
-Barsa godinu nije pocela sa 0:0 jos od 6.1.1980. i meca sa Valjekasom u ligi.
-Enrikeova Barsa je 4. put igrala 0:0 u 90 zvanicnih meceva (Malaga, Getafe, Viljanovense i Espanjol).
-Enrike je uspeo da odrzi niz od 18 utakmica bez poraza (to mu je najduzi niz bez poraza kao treneru). Zadnji put Barsa je izgubila 3.10.2015 u Sevilji.

milos

pre 8 godina

A ostavila je izgleda NG traga :) Nije preterano ni bitno . Jos se ima prostora i vremena za ovakve lose partije .Bitno je da budu pravi i najbolji kao mnogo puta do sad,a to je u finisu sezone. Jedna od losijih partija ove sezone,al im ne zamerim . Jedva cekam da vidim Turana na delu.Verujem da ce mnogo znaciti za rotaciju. Takodje mislim da im samo treba jedan solidan spic ,koji bi mogao ponekad rasteretiti malo ovaj trojac .Prosle sezone je to bio Pedro,pa se nadam da ce nekog dovesti sad u januaru da imaju solidno dzokera.

CJ

pre 8 godina

Čim 12-ti igrač zataji, odmah nema lepršave igre Barselone. Tako je bilo i protiv Betisa do 30 min a onda kada se on razigrao krenula Barsa da melje.

Ime i prezime

pre 8 godina

Ko jos prati spanski fudbal, ja ih gledam samo u LS, ne pada mi napamet da gledam boranije poput Espanjola, Eibara, Elcea... Stoke City npr bi ih sve pogazio, potpisujem.

presheva

pre 8 godina

ja stvarno nemogu razumem koliko frustrirani ima ovde. da svako drugi kaze realu pomogne sudije kojom smislom nek me jedan podseti vec par god na koj el clasico sudi sudija za real koliko i bilo crveni karton u korist barca protiv reala pa da je tako onda bi trebalo bit svake god prvak nema veze igraj koliko oces jako dobro ako sudije unistu te kao sto vi kazete neces uspet prvak a ne secam se kad igrace barse dobili crveni naprimer danas 15 min mascherano dobije zuti odma posle min faulira za crveni naravno sudije ne vidu posle igra rukom kod 16 m nema karton bas su osteceni oni

S Y L A

pre 8 godina

Na ovakve kvote 1,20 se juri kiks velikih klubova.. Kvota na x oko 6-8, tako se uzimaju pare.
(Kad ne znamo, 02. januar 2016 18:50)
Ne znam s kim Real igra,i on ce kiksnuti .

Mirko

pre 8 godina

Bogami ce Mesi da naredi da prodadu Suareza! Mnogo se mesa u svoj posao. A bez Mesija, Barsa bije Real 4-0! Ovde, jedva da su ubacili u trecu brzinu.

mili-topo

pre 8 godina

da li znate da real madrid daje igrace na "pozajmicu" espanyolu "gratis" i tako svaku sezonu pocinje sa 6 bodova sigurnih, jos ako barsi uzmu neki...
proverite koliko je ove godine real pozajmio igraca espanjolu...

Владо Бања Лука

pre 8 godina

Чим је суђење иоле поштено, фолиранти и падавичари из Уефалоне не могу побједити.

AcA

pre 8 godina

Protiv Reala je Espanjol kao domacin izgubio sa 6-0 uz pet golova Ronalda..danas protiv najjace postave Barselone bez golova.To dovoljno govori kako su igrali danas,kao da im zivoti zavise od ovog meca..kad se utakmica zavrsila slavili su kao da postali sampioni. Protiv Reala se unapred upise poraz i zato se divim Barseloni kao klubu kako moze da uzima titule..uz svo navlacenje sudija za Real dosta je i ovakvih ekipa poput Espanjola u primeri ...

EuroNix

pre 8 godina

Utakmica koja ce se brzo zaboraviti. Na jednoj strani tipicna ratoborna Spanska ekipa, koja koristi sva dozvoljena i ne dozvoljena sredstva da bi stigli do cilja. Uz sudiju koji to tolerise, u vecini slucajeva je izvodljivo... Primer Neymar, drugi primer Messi. Jedan igrac ga u grcko-rimskom stilu nebrojano puta sprecava. A za to dobija zuti karton tek kad se utakmica priblizi kraju. Praksa koja se cesto ponavlja u La Laga Florentino. Ovaj sudija je sudio u proslom kolu Real M vs Real S. Pametnom dosta... Zapravo utakmica ipak nece biti brzo zaboravljena. Ucestale rasisticke uvrede na racun Neymara sa tribine nece ostati nekaznjene. Ako La Liga florentino ne reaguje, reagovace Barca vec u sredu. Budite sigurni. Sreda 20:30 u Kupu Prevaranta. Budite uz ekran ili na Camp Nou, uzivacete...

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Nema vise Plati-mi-ja. Eeee, da imaju igraca za male utakmice, Ronalda, da se izivljava, pobedili bi. Ovako ostaje da se ceka broj driblinga na svojoj polovini terena kao protiv Sitija. Katalonija je srce Spanije!

Ime i prezime

pre 8 godina

Ko jos prati spanski fudbal, ja ih gledam samo u LS, ne pada mi napamet da gledam boranije poput Espanjola, Eibara, Elcea... Stoke City npr bi ih sve pogazio, potpisujem.

Mile sa Liona

pre 8 godina

Barsa pomogla sudiji. On tolerisao grubosti Espanjola, a Mesi i ostali su imali posed lopte tokom kojeg su uspeli tri puta da pridju golu protivnika! Muka je bilo gledati desetominutna dodavanja unazad, u širini, oko centra. Bravo, pa Pike, pa Maskerano, pa Alba, pa Buskets, pa Rakitić, pa Alveš, pa Inijesta, pa Mesi, pa Nejmar... pa Jovo nanovo. Niko ne zarezuje gol Espanjola...jbt, koja taktika!? A bez Mesija Nejmar i Suarez su u tri poteza stizali do gola. Koja je ovo utakmica izgubljenih bodova sa Mesijem ? Izgleda da svaki napad mora on da overi , kao naše agencije za izdavanje gradjevinskih dozvola. Dok skupiš sve papire, prodje život...odoše bodovi. Muka mi je više od tog Mesija, pogubismo silne bodove!

Melenci

pre 8 godina

gledala sam celu utakmicu,ponasanje pojedinih Barsinih fudbalera je sramno u poredjenju sa epitetima koji ih krase.Nema gola,oni se prenemazu,kukaju sudijama,vrse pritisak na njih...na silu da izdejstvuju bar penal.Ali Espanjol je izrdzao sve,cak su u poslenjim minutima bili u prilici da daju gol.Zato kada pljujete Ronalda koji se slicno ponasa,prvo pogledajte u svoje dvoriste!

GM

pre 8 godina

Najmocniji klub ove sezone... Nereseno sa Valensijom, Deporom i Espanjolom.

A 'raspali' Real ako dobije Valensiji isti broj bodova.

Sta su onda Psg i Bajern ako je Barca ludilo ovo ono.

neko

pre 8 godina

Haha uefalonci. Sad vam sudije krive. Vise volim kad barsa kiksne no sve. Glumci, padavicari samo se prenemazu kad ne mogu gol da daju. A nesto mi za Real pricaju.

sinki

pre 8 godina

Dobro su igraci Barselone ostali zdravi posle ove utakmice...Nevjerovatno agresivan i ratnicki raspolozen je bio Espanjol,nije ih mnogo zanimala lopta,posebno u prvom poluvremenu.

Liam Nison

pre 8 godina

Ajmo sada:

Cristiano Ronaldo vs Espanjol 5:0
MSN vs Espanjol 0:0

I sada milion komentara pada u vodu vasih. Bolje vise ne pisite nista.
Mali timovi? Znate vi sta su mali timovi.

CJ

pre 8 godina

Čim 12-ti igrač zataji, odmah nema lepršave igre Barselone. Tako je bilo i protiv Betisa do 30 min a onda kada se on razigrao krenula Barsa da melje.

xexe

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 2. januar 2016 18:55)

Zato da oni imaju Ronalda osvojili bi isti broj trofeja kao Real u poslednjih 5-6 godina, a da Real ima Mesija osvojili bi isti broj trofeja kao sto je Barsa osvojila

presheva

pre 8 godina

ja stvarno nemogu razumem koliko frustrirani ima ovde. da svako drugi kaze realu pomogne sudije kojom smislom nek me jedan podseti vec par god na koj el clasico sudi sudija za real koliko i bilo crveni karton u korist barca protiv reala pa da je tako onda bi trebalo bit svake god prvak nema veze igraj koliko oces jako dobro ako sudije unistu te kao sto vi kazete neces uspet prvak a ne secam se kad igrace barse dobili crveni naprimer danas 15 min mascherano dobije zuti odma posle min faulira za crveni naravno sudije ne vidu posle igra rukom kod 16 m nema karton bas su osteceni oni

Merenges

pre 8 godina

Kada sam ovde napisao da će Barselona početi da posrće posle svetskog klupskog prvenstva, dobio sam dosta minusa. Ispostavilo se da sam bio u pravu. Danas su Mesi, Suarez i Nejmar bili totalno bezidejni, a Espanjol potpuno zasluženo uzeo bod.

kiki

pre 8 godina

Kakav smeh od sudjenja. Prvo utakmicu je sudio isto sudija koji je pre 3-4 dana poklonio 2 penala Realu. U prvom poluvremenu barem 4-5 zutih je oprostio igracima Espanjola. Onaj crnac Diop u prvom poluvremenu uletio sa 2 noge Suarezu i ne dobije ni zuti dok u utakmici Raja i Reala igrac Raja dobije crveni i za blazi start na Krosu. Na kraju je jedva docekao da svira kraj ako pogledamo da je produzio utakmicu samo 2 minute cak i pored onog odugovlacenja igraca Espanjola, a da je kojim slucajem Real igrao bila bi nadoknada barem 5 minuta

culi ste za rezimske klubove?

pre 8 godina

uopce nisam gledao tekmu, ali moram se osvrnut na espanol. to je jedan tako oduran klub da jednostavno boli spoznaja da postoje takvi smradovi. protiv reala redovno, ali redovno, skidaju gace sa shemom "decki, koja vam gol razlika treba?" a protiv barcelone umiru da iscupaju bodove. mali, prorezimski frustirani klubic. dno dna!
di je galliani, vjerojatno je vec pijan jer su u istom danu kiksali i barca i liverpool a to se mora proslavit. haha:)

koketinjo

pre 8 godina

Ni slucajno da dirate nase dezurne hejtere :)) Pustite ih malo neka dodju na svoje :) Oni zive za ovakve trenutke :) Izadju iz rupica i fanovi Reala koji se inace ne vidjadju posle el clasica ,Atletica, ili kad se dele trofeji :) To je njima misaona imenica . O ovim fanovima drugih klubova ,van Spanije ,njima posebna podrska :) Pogotovo onim navijacima kluba koji je osvajao LS a da nije trebao igrati u njoj,ucestvovao u najvecoj aferi namestanja utakmica u istoriji ( najmanje kaznjen) i kome je predsednik bio kralj korupcije i mita ,te premijer drzave !! :)))) Takvim posebna podrska,pogotovo sto ova "nemocna" Barcelona trpa taj klub kad stigne.Na zalost ne uspeva to ovih sezona jer takvih klubova nema vise u Evropi ! Kraj mafije :) Zato velika podrska takvim !:) Kakav Mesi,Nejmar,Suarez ! Ko su oni? Obicni trpaci boranije, ah pardon nisu oni to,videli smo veceras,oni osvajaju 5 trofeja u godini :)) Znamo ko su sampioni boranije :) Sve sa sudijskom organizacijom u svojim redovima....Sretna nova svima,pogotovo ovim dezurnim pomalo isfrustriranim fudbalskim sladokuscima :)

milos

pre 8 godina

A ostavila je izgleda NG traga :) Nije preterano ni bitno . Jos se ima prostora i vremena za ovakve lose partije .Bitno je da budu pravi i najbolji kao mnogo puta do sad,a to je u finisu sezone. Jedna od losijih partija ove sezone,al im ne zamerim . Jedva cekam da vidim Turana na delu.Verujem da ce mnogo znaciti za rotaciju. Takodje mislim da im samo treba jedan solidan spic ,koji bi mogao ponekad rasteretiti malo ovaj trojac .Prosle sezone je to bio Pedro,pa se nadam da ce nekog dovesti sad u januaru da imaju solidno dzokera.

Mile sa Liona

pre 8 godina

Miloš: Šta će ti Arda kad će svaku loptu morati da doda Mesiju! Pogledaj Rakitića. Momak briljirao dugim loptama i dodavanjima u prazno u Sevilji , a sad je običan dodavač unazad , ili Mesiju. A meni se čini i da je Suarez dao previše golova za Mesijev "ukus" jer vodi na listi strelaca... Suarez je ok dok je treći ...

halal madrid

pre 8 godina

izgleda mi da su ljudi ovde gledali pogresnu utakmicu, sudije su i te kako tolerisale espanjol i njihovu 'mesi ima loptu-vataj ga sa obe ruke' taktiku. mec me zbog toga najvise podseca na finale copa america prosle godine kad je isto tako sudija tolerisao sve nad mesijem do tamo negde 80tog minuta
u svakom slucaju, barselona moze da prosipa bodove slobodno sve dok je real 3., samo mi je bitno da ta marketinska agencija ne osvoji nista, a sa atletikom na celu sam i te kako ok

Mirko

pre 8 godina

Bogami ce Mesi da naredi da prodadu Suareza! Mnogo se mesa u svoj posao. A bez Mesija, Barsa bije Real 4-0! Ovde, jedva da su ubacili u trecu brzinu.

Davidoff

pre 8 godina

Bravo Espanjol, pokazali su kako se igra protiv Barce agresivno napadanje, a ne čekanje i povlačenje da se igrači Barce dodavaju i ušetaju u gol...

Wllaxy

pre 8 godina

Real protiv valjekana 2 igraca vise, penal, 10-2 90min. Sudija produzuje 2min. Sramno
(Voktra, 02. januar 2016 18:17)

?

I kakve ovo veze ima sa današnjim gradskim derbijem o kom je reč u tekstu?

Realan lik

pre 8 godina

Odgovor za Merengesa,nemoj da upadas u euforiju sto je Barselona imala kikis danas,prosle godine na pocetku 2015 izgubili su od Sosijedada,pa su na kraju sve osvojili...Oni su i dalje najvice favoriti da osvoje i ove godine sve trofeje,imaju premocan napad kome danas nije bio dan,a takvih dana je bas malo.

N-E-O

pre 8 godina

Bez brige navijaci Barselone, moralo je i ovo da se desi...Sad samo ostaje da ATM dobije Levante a sutra cemo videti sta ce biti Val -RMD..Real ce pobediti ako sudija svira 3-penala a ako Cristina promaši makar jedan Valensija stize do pobede, kvota 7-singl sezone!!!!!

Ipakvolimfudbal

pre 8 godina

Espanjol je citavo prvenstvo pripremio se samo za ovaj mec. Dali su danas 150 odsto sebe. Cini mi se da za njih prvenstvo je zavrseno, sad samo da ne ispadnu i to je to.

ej

pre 8 godina

(Mile sa Liona, 2. januar 2016 19:00)

Ti ne navijaš za Barsu nego za Real odnosno za Ronalda tako da mi ja jasno zašto tako misliš :D Kažeš Mesi mora svaku loptu da ovjeri, a imao je danas samo 42 dodavanja na čitavom meču. Jedino je Suarez imao manje dodavanja od njega ako ćemo gledati samo igrače Barse. Barsa jeste kiksala protiv Espanjola i Valensije ali samo zato jer su se namašali, a ne zato jer su bili slabi. Doduše, danas protiv Espanjola su bili slabi u prvom poluvremenu. Onaj kiks i opustanje protiv Deportiva nakon vođstva od 2-0 nema potrebe ni komentarisati

B

pre 8 godina

Kad se igra bez želje onda je takav i rezultat u bilo kojoj utakmici u bilo kojem sportu na svijetu...i to je najbolji komentar na ovu utakmicu.Pozdrav

nik.

pre 8 godina

Polako, i prošle godine Barsa je ušla u novu godinu porazom od Sociedada pa svi znamo kako se na kraju završila sezona, meni je samo žao što će sada za par dana ovaj isti Espanjol da razmontiraju u kupu i dati im 4-6 komada, a sada su kiksnuli ali eto, nema veze ionako su još uvek prvi kada odigraju meč sa Hihonom...

S Y L A

pre 8 godina

Na ovakve kvote 1,20 se juri kiks velikih klubova.. Kvota na x oko 6-8, tako se uzimaju pare.
(Kad ne znamo, 02. januar 2016 18:50)
Ne znam s kim Real igra,i on ce kiksnuti .

facts

pre 8 godina

Nisam napisao sta je Barsa sve uradila protiv Betisa, ovde cu to napisati kao i za ovaj mec. Ipak je Barsa protiv Betisa nezasluzeno dobila penal (jer nije bio faul nad Mesijem), ali smatram da su ipak na kraju zasluzili da pobede Real Betis. No, da pocnem.
-Mesi je protiv Betisa igrao svoj 500. zvanicni mec za Barsu, gde je postigao gol, a na 100., 200., 300. i 400. mecu za Barsu nije uspeo da da gol. Ima ucinak od 350 pobeda (sto cini 70% meceva), 424 golova (tj. postizao je 1 gol na svakih 94 minuta, nije uvek igrao svih 90 min) i 158 asistencija sa samo 28 godina.
-Barsa ove sezone ima 4 promasenih penala, jedina sezona gde su imali vise promasenih penala u ligi je 1976/77 (7).
-Barsa (Nejmar) i Real Madrid (Kristijano) nisu uspeli dati gol sa penala u ligi u istom danu jos od 24.1.1982 (Quini za Barsu i Stielike za RM).
-Poredjenje trija Benzema Bejl Kristijano (BBC) 2014. i Mesi Suarez Nejmar (MSN) 2015:
BBC 108 od 178 (61% celog tima)
MSN 135 od prvih 178 (76% celog tima), a ukupno 137 od 180 (76%).
-Barsa je postavila istorijski rekord u spanskom fudbalu dajuci 180 golova u 1 kalendarskoj godini (prethodni rekord je bio Realovih 178 iz 2014).
-Na svakih 26 sati fudbala sa Barsom (tj. u proseku na svakih 17,3 meceva), Mesi je osvajao po 1 zvanicnu titulu sa klubom.
-Tabela spanske lige u 2015:
94 Barsa
89 Real M
81 Atletiko M
72 Sevilja
68 Valensija
63 Atletik Klub i Viljareal
60 Selta.

facts

pre 8 godina

-Najbolji strelci u 2015, [broj golova] i (broj meceva):
1.[57] Kristijano (57)
2.[52] Mesi (61)
2.[49] Levandovski (58)
3.[48] Suarez (57)
4.[46] Obamejang (58) i Ibrahimovic (54).
5.[45] Nejmar (62).
-Kristijano (57) je najbolji strelac u 1 kalendarskoj godini, 3. put zaredom (2013,14,15). U 2012. je to bio Mesi sa legendarnim 91 golom.
A sada mec Espanjol-Barselona.
-Barsini igraci nisu postigli 1. gol u godini u ligi jos od 2008. (Markez).
-Mesi je u zadnja 3 slobodna udarca pogodio precku.
-Mesi se izjednacio sa Aspasom kao igrac sa najvise pogodaka u stativu/precku (oboje po 5) u ligi u sezoni 15/16. Barsa ima 16 ukupno, sto znaci da je Mesijev udeo u tome 31,25%.
-Barsa godinu nije pocela sa 0:0 jos od 6.1.1980. i meca sa Valjekasom u ligi.
-Enrikeova Barsa je 4. put igrala 0:0 u 90 zvanicnih meceva (Malaga, Getafe, Viljanovense i Espanjol).
-Enrike je uspeo da odrzi niz od 18 utakmica bez poraza (to mu je najduzi niz bez poraza kao treneru). Zadnji put Barsa je izgubila 3.10.2015 u Sevilji.

mili-topo

pre 8 godina

da li znate da real madrid daje igrace na "pozajmicu" espanyolu "gratis" i tako svaku sezonu pocinje sa 6 bodova sigurnih, jos ako barsi uzmu neki...
proverite koliko je ove godine real pozajmio igraca espanjolu...