Utorak, 29.12.2015.

08:04

Gotovo savršeni Bobi za trijumf Sparsa

Srpski košarkaš Boban Marjanović upisao je odličnu partiju u trijumfu San Antonio Sparsa nad Minesota Timbervulvsima sa 101:95 protekle noći.

Izvor: JT

Gotovo savršeni Bobi za trijumf Sparsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

Gari

pre 8 godina

Boban igra sve bolje i bolje, uklapa se u tim. Samo da ga posluzi zdravlje i da ne bude neka povreda. Bravo Boki samo napred !!!!!!!!

Vlada

pre 8 godina

Marjanovic se istakao protiv ekipa kao sto su Minesota i Filadelfija. Pametnom dosta. Na sledecoj utakmici ce dodavati peskire
(Mikii, 29. decembar 2015 15:26)
Pacenice, da liti imas druga posla nego da omalovazavas srpske sportiste? Pametnome dosta...

meda

pre 8 godina

Koliko ce sansi da dobija Bobi najvise zavisi od toga koliko mogu da ga sakriju u odbrani pick&roll-a (a NBA je jos uvek pick&roll liga, tako da to nije lako).
Juce je imao 4-5 manjih gresaka u odbrani, najcesce je izlazio previse visoko na bekove. Kada dodje do preuzimanja i Bobi ostane na beku tu nema nikakve sanse (zabavno je bilo kada je ostao na Lavine-u, ovaj je proleteo pored njega kao da ne postoji).

Protiv nekih timova koji su losi u pick&roll-u (Minesota je medju najgorima u ligi) Bobi ce da dobija vise sanse (protiv Dienga i beka koji nece da kazni ako ga Bobi ne zatvori visoko nije toliko tesko igrati odbranu) a protiv onih koji su u tome bolji Bobi nece da udje na parket.
Uloga mu je da odmori Dankana sto vise u toku regularne sezone.

skr

pre 8 godina

Pre par nedejla sam citao tekst o Garnetu kao mentoru. Kako radi fantastican posao sa Taunsom ali ako jednom vidi da ga ne slusate, ne zalazete se i niste voljni da se maksimalno posvetite, za njega ste mrtvi (primeri u svim klubovima u kojima je igrao). Prvo sto mi je palo na pamet je bilo: Bjelica se ovde nece dobro provesti. I dalje se nadam da nisam bio u pravu i da Micel sprema nesto u pozadini ali ako vas Garnet otpise, vi karijeru u Minesoti necete imati.
I naravno da bi Bjelica bolje igrao u SA sa gomilom NBA sampiona i najboljim trenerom na svetu nego u Minesoti sa decom koja uce da igraju kosarku i trenerom koji je preminuo vece pred pocetak sezone. Na njemu je da pokaze da je bolji od te dece (sto realno nije do sada pokazao) i da se nametne. Ja koliko vidim on ne komunicira ni sa Pekovicem, Rudezom a ne Garnetom ili Prinsom koji imaju mnogo toga da ga nauce, koliko god da je on mvp evrolige.

aaabbb

pre 8 godina

Ima jos jedna stvar zasto ce Bobi MORATI da igra, pored naravno fenomenalnih partija. Nba je novac, Bobi postaje sve popularniji, to ce vlasnici SAS videti I reci Gregu da ga pusta zbog prodaje dresova, karata itd;)

role

pre 8 godina

Mislim da bi B92 trebao da prestane objavljivat ove izlizane komentare o "vještackom klubu FMP Zvezda" i kontru o "vjestackom klubu Partizan Igokea".I jedni i drugi su vise dojadili i Bogu i narodu sa tim prepucavanjima.Ne biraju ni mjesto ni vrijeme gdje ce nas trovat svojim glupostima.Onaj Bronbi je za njih mila majka.
Bobiju svaka cast na partiji.Nadam se da ce imati sve bolju minutazu i ucinak.

Sta uradi to Raule Bobadilja ??!

pre 8 godina

Evo gledam intervjuje posle utakmice, izasli Vest, Grin i Mesina i gotovo sve redom samo su o Bobiju ispitivali :))) Svaka cast Bobinator!

Larry

pre 8 godina

Gledao sam prvo poluvreme, dok je Bobi igrao reket je bio gotovo zaključan. Dieng nije mogao da diše pored Bobija. U napadu su spursi koristili sve njegove prednosti, za 7 minuta 8 poena je dao. Dosta mu je lopta ispadala iz ruku pri skoku u nekim situacijama , inače bi imao još koji skok. Polako ga osposobljavaju za ozbiljnije utakmice. Minesota je mnogo ozbiljnija ekipa od Filadelfije, govori i rezultat o tome. Inače su ga komentatori baš hvalili.

Mad Marx

pre 8 godina

Gledajuci sa tribina i na ekranu tesko je ne voliti Bobija. Djeluje kao pravo cool lik.
Uporan je, vrijedan i sto je najbitnije, nije nafuran, vec zeli da uci i da bude bolji.

Smijali su mu se u CSKA, i komentarisal "zali boze visine za takvog parmaka"

Bobi ima jako pozitivnu energiju i dobar je momal i to navijaci prepoznaju, zato ga svi gotive.

Jako mi je drago zbog njega da je dopao u sake Timiju. Timi je moj favorit poslije Medzika i momak ipo.

A ja vjerujem da Greg zna sta radi. Duga je sezona, dug ce biti i play off protiv mladjih ekipa.

Ne zaboravite da je Bobi rovit otisao u NBA. Samo da stopalo izdrzi, detalji i sigurnost ce doci na svoje. Vazno je da Bobi konta sta treba da radi na parketu.
25 minuta na svakoj utakmici je puno za njega, ali 15 bi trebao da dobije makar svaku drugu.

P.S. Sta los tim i los trener moze da uradi od igraca vidi se na primjeru Minesote. Bjelica je stigao u NBA kao MVP evrolige, najbolja cetvorka u Evropi i unisti se ga. A mali Jokic od anonimusa koji je imao dobre statistike u jednom od slabijih timova ABA lige postade za cas nosioc igre.

antiDebil

pre 8 godina

Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.
(Zeljko, 29. decembar 2015 09:09)

I pored sinocne utakmice ti imas obraza da napises da popovic nanosi bobiju stetu?
(petarczv, 29. decembar 2015 11:46)

Nisi li ti Panteru pisao da je Greg Popovic prevara od trenera ???
Moras da se odlucis da li je prevara ili nije mada znam da je tebi to tesko, jos nisi u potpunosti siguran za koga navijas za fmp ili zvezdu ili je to mozda zvezda fmp, velika muka !
Cudna ste vi sorta Popovic prevara od trenera, Zeljko prevara od trenera, Vujosevic prevara od trenera, iskompleksirani bivsi trener kadeta zvezde fmp samo sto ne kaze naglas da je Dusan Ivkovic prevara ali uspeo je da kaze da Ivkovic, Obradovic i Pesic brukaju srpsku kosarku, gazda govori ,, Sta ima taj Zalgiris, ko su oni, nemaju oni nista sto nema fmp zvezda '', stvarno sa vama uvek neki cirkus i zafrkancija !

Hannibal

pre 8 godina

Ovo je odlicno, Boban se ozbiljno namece, kakvi procenti suta, neverovatno. Defanzivno ponovo solidan, dva, tri puta ispao kod preuzimanja, jedan 'glup' faul, ali sve u svemu dobro. Neverovatno mi je koliko je poboljsao kretnju, nista sporiji nije od protivnickih centara... a najbitnije je samopouzdanje koje izvesno ima. Postaje deo porodice, to se oseca. Mislim da bi u nastavku sezone Bobi mogao da dobija 10-15 min. standardno, ne deluje mi Greg kao neko ko bi ga ostavio da trune na klupi, posle ovakvih partija.
P.S Kakva ekstaza na tribinama kad Boban primi loptu, napravi fintu, postigne kos, ma genijalno. Ima sve (marketinške) predispozicije da uspe u NBA.

Mamamia

pre 8 godina

Bože, kako mi je srce puno kada vidim da cela klupa i čak navijači suprotnog tima bodre bobija tako strastveno.
Osećam se tako ponosno kao Srbin.
Hrabri dinarci,najviši ljudi na svetu, upoznaće oni nas tek.
Zamislite da imamo populaciju od preko 20 miliona gde bi nam kraj bio.

Sacha

pre 8 godina

Koliko su samo svi poludeli za njim. I do sad je bilo tako ali je od sinoc ludnica. Na redditu ga hvale navijaci svih klubova, uporedjuju mu statistiku, zele da ga vide duze u igri, pitaju se sta bi bilo da igra 25-30 minuta i koliko bi poena postigao, jedah thread se zove "Boban The Chimney of Kostolac", na prve 2 sranice na r/nba ima 4 ili 5 thredova o njemu.

do kraja!

pre 8 godina

Kol'ko mi je drago zbog Bobija...jos draze mi je sto zapusava usta nekim domacim pljuvacima sa pocetka sezone. Ocekujem da ce i Beli na isti nacin da im odgovori...idemo Srbii, samo napred!

petarczv

pre 8 godina

Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.
(Zeljko, 29. decembar 2015 09:09)

I pored sinocne utakmice ti imas obraza da napises da popovic nanosi bobiju stetu?

zagor

pre 8 godina

vidi se da je bjelica prosao zocovu skolu. ubio ga. tacnije ubio mu karakter. isto kao i bogdana i kalinica. to samo balkanci mogu da cene trenera od kojeg igraci ne smeju da disu. navijam da ga duda zgazi svaki put.
p.s. bjeli nece lako da se vrati u eu jer prima 4m po sezoni. uostalom, pocetkom sezone je pokazao da je dovoljno dobar za nba, ali ga minesotin "sistem" ubi. imam utisak da se tamo igraci vise bore medju sobom ko ce da se istakne, nego za pobedu. tako je to kad je trener 0.

petarczv

pre 8 godina

Boban guve us a huge boost with his IQ and his size. Hi's not a big stiff he can move and its a positive fore us.
He's one of those guys- a crowd favorite.

David West...

rex

pre 8 godina

U Američkom sportu je u svemu veoma bitno pitanje marketinškog potencijala, pogledajte samo malo statistiku, da Bobi igra samo 10min svaku utakmicu potopio bi zvezde tima u većini kategorija a to ne ide, srećom pa ga je publika zgotivila (prvo kao maskotu a sad stvarno vide kakva je zver) pa će morati da dobija češće šansu...šteta samo što Bjelica ne dođe u SA pa kad već sedi na klupi da bar zna zašto ;) nego ozbiljan problem je da se nije izborio za minute u onako slaboj konkurenciji na svojoj poziciji u Minesoti - moramo priznati ima i on sam puno zasluga za trenutno stanje bas igra letargicno

petarczv

pre 8 godina

Jao koliko mi je drago zbog ovog coveka...drago mi je pre svega jer je predobar lik,drago mi je zato sto 90% vas ovde nije verovalo da moze da igra u nba. Dosta vas je pisalo nedeljama kako ne treba da igra u nba,onda da ne moze da igra u sas da ce presedeti na klupi,da ce ga pop upropastiti,da je bolje da se vrati u evropu,da je prespor,da je cirkuzant...I sta se onda desi? Desi se da odigra partiju kakvu ja u nba za 20 godina nisam gledao. 15 min 17p 100% sut iz igre i sto je najvaznije sve to u trenucima kada se utakmica lomila i minesota pretila da se odvoji...
Koliko se vidi napredak u njegovoj igri to je neverovatno. Vidi se ogroman rad sa jednim od najboljih centara svih vremena koji igra bas onako kako bobiju odgovara. Prosto,jednostavno bez mnogo finesa i pre svega efikasno. To je sve ipaj najveca bobijeva zasluga zato sto on to sve shvata ozbiljno i upija svaki savet. Nije umislio da je zvezda dolaskom u nba i koristi svaki trenutak proveden sa najboljom organizacijom na svetu da postane jos bolji. Bravo bobi samo tako nastavi,bez obzira na sve pljuvace te neki i dalje ali ti isti pljuju i Novaka Djokovica jos jednog velikog i dobrog coveka koji je najbolji sportista na svetu ali je isto i srbin a mi neki srbi to ne prastamo...

gundra_swe

pre 8 godina

Nadam se samo da ce Bobi popraviti malo taj engleski jezik jer jedva cekam postgame intervjue s njim i kad bude, vidi se da ima toliko toga da kaze a da trenutno ne ume. Siguran sam da uci engleski tamo i da cu sledece godine uzivati u post-game intervju na allstar mecu gde je upravo proglasen za MVP. A man can dream, can't he? :)

vegan u koznim cipelama

pre 8 godina

@dakbih nije igrao kod djordjevica jer nije dao covic...covic je rekao njemu i rasku da nemaju sanse da igraju u zvezdi i dalje...rasko je napustio zvezdu ali je igrao za reprezentaciju...ako mi ne verujete MOLIM B92 da pozove Katica...

znalac

pre 8 godina

svaka cast bobi. jedino sto me plasi da ga ne zadesi sudbina jao minga, slicno telo imaju, plasim se da nece moci telo da izdrzi na duge staze. bravo bobi nadam se da se to nece desiti!!

Sima

pre 8 godina

ponosan sam sto sam srbin! bravo majstore!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr. mr., 29. decembar 2015 08:50)

Uradi nesto licno pa budi ponosan na to. Biti ponosan sto si srbin je kao biti ponosan da si amerikanac ili bangladeshi

Ikac Jagodinac

pre 8 godina

Gotivim ovog čoveka , nekako pitom a ogroman . I dok je igrao za , meni mrsku , odvratnu , veštački stvorenu ekipu FMP zvezdu , uvek je bio IGRAČ , Čovek za poštovanje .

stefan

pre 8 godina

Ne znam da li iko moze pobediti GSW na 4 dobijene u plejofu, gotovo nemoguca misija dok ovako igraju, ali jedini tim koji im je iole blizu su SAS.
Greg Popovic je najbolji trener danasnjice, gotovo bez greske vodi ovaj tim i igra sa 11-12 igraca u istom ritmu. Neverovatno.
Bobi i Jokic sjajni, nadam se da ce se odazivati selektoru. Bjelica tone, ali je to klasan igrac. Minesota je trula ekipa koja nece nikad nista napraviti i umesto da mu daju sansu i slobodu, oni forsiraju neke kvazi-talente koji pogode 5 od 25 suteva.

aca

pre 8 godina

Veliki je sistem San Antonio, Greg stara lisica ne pušta Bobija da izgori već polako korak po korak, sledeće godine u prvih 5 centara u Nba. Srećno Bobi.

Ivan Bg

pre 8 godina

Koliko mrzim sto vam je dosao Kinsi, i sto se sve ovo desava sa Partizanom, toliko mi je drago sto se Bobiju otvara polako. Ne moze covek da ga ne voli.

Ser Dankan i Jaje

pre 8 godina

Ali koliko su dobri svi momci iz tima. Toliko su srećni kad Bobi uradi nešto sjajno. Toliko ga podržavaju, onako nesebično. Jako mi je drago zbog Bobija sto je među takvim ljudima. Pravi su tim, nema šta.

777

pre 8 godina

Bravo, nas covek, odlicno igra i drago mi je kao da je bio igrac Partizana. On je dobar momak i verujem da ce tek pruzati odlicne igre. Svaka cast.

Vuk

pre 8 godina

NAKNADNA PAMET!Sad je Greg legenda a SAS prava ekipa...A bilo je da je Greg lud a SAS nije dobra ekipa jer cljla titulu pa je bolje da je otisao u ekipu koja nece uci u plej of!Sa Bjelicom bila obrnuta situacija, kao Minesota odlicna, Garnet mentor, a sada ne valja, trener ne zna nista itd.Sacekajte da zavrsi sezona pa onda mozemo komentarisati ucinak.Do tada im svima mozemo cestitati na trudu, radu,talentu i svemu postignutom!

ludnica

pre 8 godina

Interesantno je da ga gotive svuda gde je igrao, valjda je stvarno dobar covek, retko kad vidjamo u poslednje vreme da i publika u nba bas se raduje svakom kosu svog igraca, svaka cast.
Boli cose Bobija, bar je upisao u svom cv igru u jednom od najboljih klubova, vodio ga jedan od najboljih trenera i igrao sa par najboljih igraca u posledenje vreme u nba, svaka cast.

скоба

pre 8 godina

Браво Боби краљу, само цепај!!! Ја мислим да је овај човек један од највећих позитиваца српског спорта..Ако би неко, ко гледа Минесотине утакмице могао да напише, шта се дешава са Бјелицом, ја само гледам снимке кад их има и читам извештаје, није ми нормално да такав играч за нпр задњих 5 утакмица има 5 шутева укупно

Zorz Papadubi

pre 8 godina

Bravo Bobane! Kao veliki grobar, toliko podrzavam ovog momka i toliko mi je drago zbog njega kao da mi je rod rodjeni!
Nastavi li ovako ponovo ce svi ustajati u pola noci, kako bi gledali srpskog diva!! BOBINATOR SMASH!

Zeljko

pre 8 godina

@Evo danas je igrao kad se lomila tekma i dao vazne poene... Znaju ljudi zasto je doveden i zbog cega , i jos ce on napredovati , pruzite mu podrsku , znaci coveku , pogotovo njemu koji je ljudina :) @

Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.

dakbih

pre 8 godina

Evo ovako:
Kada je bobi došao u Megu, poslije neuspješnih epizoda u CSK i Žalgirisu, svi su rekli došao je da završi karijeru u domaćoj ligi jer za ništa više on i nije....bio je MVP.
Kad je počeo igrati ABA ligu svi su govorili nije on za ABA poješće ga centri koji su kud i kamo bolji......bio je MVP.
Kada je počeo igrati Evroligu, svi su rekli ma kakvi, nema šanse, užasno je spor nema teorije da išta napravi......bio je MVP i to najbolji u istoriji EL.
Otišao je u NBA, i svi govore da nema šta tamo tražiti, ...........


Za reprezentaciju ga Đorđević nije hito zvati prošle godine jer mu se nije uklapao u sistem....zadnji put ga ej zvao ali viša sila se ispriječila.
Gdje god je dolauio morao je pomalo se dokazivati to je igrač koji nevjerovatno napreduje i siguran sam da će ostaviti veliki trag u NBA. Živi bili pa vidjeli.

Čarobnjak iz vOza

pre 8 godina

Odlično Bobi, drago mi je da polako počinješ da igraš i da dobijaš sve veću minutažu, takav nam trebaš u reprezentaciji.

JPR23

pre 8 godina

Kad se lomilo.. Poeni Bobija za 74-72... Pa Banančina Bobija, i sledi "kvaziM alley-oop sa Borisom.. To majstore!! Samo polako i sigurno!

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Cak i u Americi prepoznaju to sto Boban radi. Pogledajte i navijace i klupu! Verujem da ne postoji psihicki zdrava osoba koja mu ne zeli sve najbolje i koja se ne raduje njegovim uspesima. Bobane, svaka ti cast jos sto puta!

Milicko

pre 8 godina

Sto bih voleo da se skupi deo Srbije koji prati nba i da odvedemo bobija na all star plus sto ga ljudi u san antoniu obozavaju pa bi nam se verovatno i prikljucili

Bdb

pre 8 godina

Ee ovo vec deluje ozbiljno, ne zbog bobijeve igre, od starta je bio odlican. Stvar je u tome sto vise nema garbage time-a. Bio je tu kad se rezultat lomio i pravio razliku, ne znam kako je igrao odbranu(voleo bih da nam neko to kaze), ali napad perfektno, izgleda da greg ozbiljno racuna na njega!

Aki

pre 8 godina

Браво Бобане. Волим овог човека као да ми је брат. Сви пљују Попа али он полако прави новог Данкана.

Стефан

pre 8 godina

Колико ми је драго због Бобија и Јокића толико ми је жао због Калине и Бјелице. Морају да се врате у форму што пре, да избоксујемо Олимпијаду како знамо, јер штета да са оваквим тимом не одемо у Рио. Још је већа штета што их све нисмо имали на европском, јер са оваквом центарском линијом сигуран сам да бисмо згазили шугаве Литванце као плитак поток. А то ће се и десити ако одемо тамо.

cuki

pre 8 godina

par komentara iz San Antonio stampe

"The new Big 3 of Kawhi-Aldridge-Boban has the potential to become the greatest triumvirate in the history of sports. You heard it here first"

"BONUS BOBAN"
"This beautiful alley-oop in the waning seconds of the third quarter was peak-Boban. The crowd went nuts. I went nuts. SpursNation went nuts. We got a fever...and the only prescription is more Boban!"

pametnom dosta

pre 8 godina

Every time I watch Boban Marjanovic play it just blows my mind how much of him there is. Every aspect of him is huge. In a league where giants are the norm, he makes everyone he plays against look like a point guard. It's insane. And when he went to give some dap to Kawhi Leonard, who has huge hands himself, Boban's hands totally enveloped Kawhi's. It leads me to wonder how he manages to hold the ball without deflating it.

I also wonder what it's like for the opposing team. Is it like when I go to the gym and I end up playing against someone who's over 6'4"? Just standing there while a gargantuan mountain-man towers over me and scores at will, while I'm powerless to do anything except weakly kick his ankles. It's not fun.

Not saying that Boban isn't fun. He is. He's probably the most fun player in the league right now, as evidenced by the amount of love that he gets in every arena around the country.

Milan

pre 8 godina

Ово чекам! Момак је међу првих 10 у НБА по ефикасности у односу на број минута. Преседеће он још утакмица, али мислим да раде на њему, да ће му минутажа и поверење расти. Прерано је отписиван. Не заборавите да је дошао у екипу са шампионским амбицијама. Свака част и само тако настави!

Max strikes back

pre 8 godina

Nema panike tu sam, sitni tehnicki problemi.
Evo Bobana u fulioj verziji :)
https://www.youtube.com/watch?v=wri_9NrdCrE

Covek je postao zvezda Teksasa, ko bas ima vremena, neka krene listati forum Sparsa. Serif. Bobane samo zdravlja i gazi :)
Bjelice ... bezi, sto pre.

teofan

pre 8 godina

Za Bobija mi je drago, ali nisam iznenadjen. Jaci utisak mi je Bjelica, koji je ocito u velikoj psiholoskoj krizi... Ne razumem to stanje svesti kada ti u pet utakmica, za pola sata na parketu sutnes ukupno 5 puta na kos. Ja bih se bar na jednoj ispucavao koliko i ostali, pa nek me ova neznalica drzi narednih 5 utakmica na klupi! Bjelica nabacio masu, jos da nabaci karakter...

DedaMiloje

pre 8 godina

U brate koja dva igrača za reprezentaciju. Jokić i Marjanović, sa njima gazimo sve. Ali koliko intiligentnih igrača u San Antoniu, kako mu savršeno daju lopte.

Analiza

pre 8 godina

Ovi nba rekordi su takva iluzija, to je isto kao kada komentator uzme (zadnjih 7 utakmica, krenuvsi od nasumicnog nebitnog datuma) pa je taj tim od zadnjih 7 izgubio 6 utakmica...prodavanje prasine i magle, nadam se da ce ovaj dankan ostati jos malo u odelu da se ova nasa masina razigra kao bog

Dule 13

pre 8 godina

Bravo Bobi, iskreno, sve najbolje želim ovom korektnom momku, a pojedincima, tipa Kalinic, zelim mu ono sto je on skandirao drugima.
Grobar.

hours of love

pre 8 godina

Pljuvao sam Popovica sto ga ne uvodi u igru i ne pada mi na pamet da mu se izvinim(znam da cita :D) jer sam svo vreme bio u pravu !

oDSkora

pre 8 godina

koliko je dobar i skroman ovaj veliki covek!!!
sve ti najbolje zelim,tvojoj porodici i tebi...tako se bori za svoju porodicu i sebe...suze su mi krenule,takvu zelju i trud kod profesionalnog sportiste retko mozemo videti!!!
SVAKA TI CAST I PUNO ZDRAVLJA I DOBRIH UTAKMICA U AMERICI!!!

Licimur

pre 8 godina

Bobi kralj.. Opasna radilica.. Leva ruka, desna ruka, ne promasuje floater, slobodna bacanja.. Kad pogodi svi se smeju u fazonu vidi kakav osecaj ima lik od dva ipo metra, ali samo dok uhvati kontinuitet, vise nece biti smesno..jos malo da ojaca da moze svakog da ugura u kos i bice nezaustavljiv.

Davidoff

pre 8 godina

Bobi uči , uči i samo uči....I lagano pokazuje rezultate...Brat Nemanja i dalje nema srca , nema želje...Od MVP do statiste , porpuno nebitnog....

Rema

pre 8 godina

Greg ovo Greg ono... Svi strucnjaci sa Balkana znaju bolje od legendardnog Popa...
Bobi zeznuo si se , nemoj da sedis na klupi , vrati se... Bla bla...
Mislim ljudi to je Nba!
Evo danas je igrao kad se lomila tekma i dao vazne poene... Znaju ljudi zasto je doveden i zbog cega , i jos ce on napredovati , pruzite mu podrsku , znaci coveku , pogotovo njemu koji je ljudina :)
Crno ili Crveno , Srbi smo , budimo slozni kad su u pitanju nasi kosarkaski na stranoj sceni pogotovo Americkoj !
Pozdrav od Grobara

Hoces Iskreno?

pre 8 godina

Greg upravo ove sezone pokazuje zasto je jedan od najboljih trenera ikad!
Pusta Bobisu da igra protiv slabijih protivnika,kako bi stekao samopouzdanje,dok protiv all-star centara Bobi ne igra,kako se ne bi uplasio u slucaju da krene mnogo da gresi,jer se jos uvek adaptira na NBA.
Pa kad Bobisa stekne samopouzdanje i kada se adaptira,igrace kao prvi centar ili ce provoditi barem po 20 minuta ... jos kad stekne kondiciju za tako nesto,bice prava zver.
Mnogo mi je drago zbog njega i Jokica,ali mi je mnogo krivo zbog Bjelice.
Decko se pogubio. Jednostavno je otisao u pogresan tim. Eto Bjelice sledece godine u Evropi... Sumnjam da ce neki tim hteti trade. Decko se pogubio opasno u odvratnoj Minesoti.

Memfis

pre 8 godina

Pre 2 godine me je zajedno sa Blazicem, Nelsonom, Katicem i Radonjom zivcirao protiv jednog i po igraca Cibone. Prosle je dominiralo Evroligom, a ove igra u Sparsima fenomenalnu utakmicu (sa Filadelfijom je ipak usao na 40 razlike). Trenira covek, svaka mu cast... I sreca da igra sa Dijaom i Djinobilijem, jer od onog pajsera Lavina ne bi dobio nijednu loptu.

nisam

pre 8 godina

koji je ovaj bobi kralj. pravi uzor kako treba da se ponasa sportista. kada ne igra on se na treningu jos vise trudi. Bori se za svaki sekund. a realno mogao je da ode u bilo koju evroligasku ekipu i da tamo bude bog bez previse cimanja i vise bi para uzeo.

Kraljevcanin

pre 8 godina

http://www.nba.com/games/20151228/MINSAS/gameinfo.html?ls=iref:nba:scoreboard

Bravo Bobi!! Samo pogledajte publiku kada Bobi da koš! :)

Xin Zhao

pre 8 godina

Pop ga malo trenirao spremao i Bobijev dodir i ovo stvarno izgleda dobro. Kosevi su stvarno dobri, nista slucajno sve 100% na sposobnost. Bravo Bobi, odusevljen sam.

Firer

pre 8 godina

Ovo je tek početak... Nabacio mišiće,igra kada nije odlučena utakmica... Bice sve bolji i bolji... U drugom delu sezone sigurno treba očekivati svaku 20+.....

Rema

pre 8 godina

Greg ovo Greg ono... Svi strucnjaci sa Balkana znaju bolje od legendardnog Popa...
Bobi zeznuo si se , nemoj da sedis na klupi , vrati se... Bla bla...
Mislim ljudi to je Nba!
Evo danas je igrao kad se lomila tekma i dao vazne poene... Znaju ljudi zasto je doveden i zbog cega , i jos ce on napredovati , pruzite mu podrsku , znaci coveku , pogotovo njemu koji je ljudina :)
Crno ili Crveno , Srbi smo , budimo slozni kad su u pitanju nasi kosarkaski na stranoj sceni pogotovo Americkoj !
Pozdrav od Grobara

Memfis

pre 8 godina

Pre 2 godine me je zajedno sa Blazicem, Nelsonom, Katicem i Radonjom zivcirao protiv jednog i po igraca Cibone. Prosle je dominiralo Evroligom, a ove igra u Sparsima fenomenalnu utakmicu (sa Filadelfijom je ipak usao na 40 razlike). Trenira covek, svaka mu cast... I sreca da igra sa Dijaom i Djinobilijem, jer od onog pajsera Lavina ne bi dobio nijednu loptu.

Hoces Iskreno?

pre 8 godina

Greg upravo ove sezone pokazuje zasto je jedan od najboljih trenera ikad!
Pusta Bobisu da igra protiv slabijih protivnika,kako bi stekao samopouzdanje,dok protiv all-star centara Bobi ne igra,kako se ne bi uplasio u slucaju da krene mnogo da gresi,jer se jos uvek adaptira na NBA.
Pa kad Bobisa stekne samopouzdanje i kada se adaptira,igrace kao prvi centar ili ce provoditi barem po 20 minuta ... jos kad stekne kondiciju za tako nesto,bice prava zver.
Mnogo mi je drago zbog njega i Jokica,ali mi je mnogo krivo zbog Bjelice.
Decko se pogubio. Jednostavno je otisao u pogresan tim. Eto Bjelice sledece godine u Evropi... Sumnjam da ce neki tim hteti trade. Decko se pogubio opasno u odvratnoj Minesoti.

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Cak i u Americi prepoznaju to sto Boban radi. Pogledajte i navijace i klupu! Verujem da ne postoji psihicki zdrava osoba koja mu ne zeli sve najbolje i koja se ne raduje njegovim uspesima. Bobane, svaka ti cast jos sto puta!

dakbih

pre 8 godina

Evo ovako:
Kada je bobi došao u Megu, poslije neuspješnih epizoda u CSK i Žalgirisu, svi su rekli došao je da završi karijeru u domaćoj ligi jer za ništa više on i nije....bio je MVP.
Kad je počeo igrati ABA ligu svi su govorili nije on za ABA poješće ga centri koji su kud i kamo bolji......bio je MVP.
Kada je počeo igrati Evroligu, svi su rekli ma kakvi, nema šanse, užasno je spor nema teorije da išta napravi......bio je MVP i to najbolji u istoriji EL.
Otišao je u NBA, i svi govore da nema šta tamo tražiti, ...........


Za reprezentaciju ga Đorđević nije hito zvati prošle godine jer mu se nije uklapao u sistem....zadnji put ga ej zvao ali viša sila se ispriječila.
Gdje god je dolauio morao je pomalo se dokazivati to je igrač koji nevjerovatno napreduje i siguran sam da će ostaviti veliki trag u NBA. Živi bili pa vidjeli.

DedaMiloje

pre 8 godina

U brate koja dva igrača za reprezentaciju. Jokić i Marjanović, sa njima gazimo sve. Ali koliko intiligentnih igrača u San Antoniu, kako mu savršeno daju lopte.

Licimur

pre 8 godina

Bobi kralj.. Opasna radilica.. Leva ruka, desna ruka, ne promasuje floater, slobodna bacanja.. Kad pogodi svi se smeju u fazonu vidi kakav osecaj ima lik od dva ipo metra, ali samo dok uhvati kontinuitet, vise nece biti smesno..jos malo da ojaca da moze svakog da ugura u kos i bice nezaustavljiv.

Zorz Papadubi

pre 8 godina

Bravo Bobane! Kao veliki grobar, toliko podrzavam ovog momka i toliko mi je drago zbog njega kao da mi je rod rodjeni!
Nastavi li ovako ponovo ce svi ustajati u pola noci, kako bi gledali srpskog diva!! BOBINATOR SMASH!

JPR23

pre 8 godina

Kad se lomilo.. Poeni Bobija za 74-72... Pa Banančina Bobija, i sledi "kvaziM alley-oop sa Borisom.. To majstore!! Samo polako i sigurno!

teofan

pre 8 godina

Za Bobija mi je drago, ali nisam iznenadjen. Jaci utisak mi je Bjelica, koji je ocito u velikoj psiholoskoj krizi... Ne razumem to stanje svesti kada ti u pet utakmica, za pola sata na parketu sutnes ukupno 5 puta na kos. Ja bih se bar na jednoj ispucavao koliko i ostali, pa nek me ova neznalica drzi narednih 5 utakmica na klupi! Bjelica nabacio masu, jos da nabaci karakter...

Max strikes back

pre 8 godina

Nema panike tu sam, sitni tehnicki problemi.
Evo Bobana u fulioj verziji :)
https://www.youtube.com/watch?v=wri_9NrdCrE

Covek je postao zvezda Teksasa, ko bas ima vremena, neka krene listati forum Sparsa. Serif. Bobane samo zdravlja i gazi :)
Bjelice ... bezi, sto pre.

Milan

pre 8 godina

Ово чекам! Момак је међу првих 10 у НБА по ефикасности у односу на број минута. Преседеће он још утакмица, али мислим да раде на њему, да ће му минутажа и поверење расти. Прерано је отписиван. Не заборавите да је дошао у екипу са шампионским амбицијама. Свака част и само тако настави!

pametnom dosta

pre 8 godina

Every time I watch Boban Marjanovic play it just blows my mind how much of him there is. Every aspect of him is huge. In a league where giants are the norm, he makes everyone he plays against look like a point guard. It's insane. And when he went to give some dap to Kawhi Leonard, who has huge hands himself, Boban's hands totally enveloped Kawhi's. It leads me to wonder how he manages to hold the ball without deflating it.

I also wonder what it's like for the opposing team. Is it like when I go to the gym and I end up playing against someone who's over 6'4"? Just standing there while a gargantuan mountain-man towers over me and scores at will, while I'm powerless to do anything except weakly kick his ankles. It's not fun.

Not saying that Boban isn't fun. He is. He's probably the most fun player in the league right now, as evidenced by the amount of love that he gets in every arena around the country.

oDSkora

pre 8 godina

koliko je dobar i skroman ovaj veliki covek!!!
sve ti najbolje zelim,tvojoj porodici i tebi...tako se bori za svoju porodicu i sebe...suze su mi krenule,takvu zelju i trud kod profesionalnog sportiste retko mozemo videti!!!
SVAKA TI CAST I PUNO ZDRAVLJA I DOBRIH UTAKMICA U AMERICI!!!

Bdb

pre 8 godina

Ee ovo vec deluje ozbiljno, ne zbog bobijeve igre, od starta je bio odlican. Stvar je u tome sto vise nema garbage time-a. Bio je tu kad se rezultat lomio i pravio razliku, ne znam kako je igrao odbranu(voleo bih da nam neko to kaze), ali napad perfektno, izgleda da greg ozbiljno racuna na njega!

stefan

pre 8 godina

Ne znam da li iko moze pobediti GSW na 4 dobijene u plejofu, gotovo nemoguca misija dok ovako igraju, ali jedini tim koji im je iole blizu su SAS.
Greg Popovic je najbolji trener danasnjice, gotovo bez greske vodi ovaj tim i igra sa 11-12 igraca u istom ritmu. Neverovatno.
Bobi i Jokic sjajni, nadam se da ce se odazivati selektoru. Bjelica tone, ali je to klasan igrac. Minesota je trula ekipa koja nece nikad nista napraviti i umesto da mu daju sansu i slobodu, oni forsiraju neke kvazi-talente koji pogode 5 od 25 suteva.

Aki

pre 8 godina

Браво Бобане. Волим овог човека као да ми је брат. Сви пљују Попа али он полако прави новог Данкана.

Ser Dankan i Jaje

pre 8 godina

Ali koliko su dobri svi momci iz tima. Toliko su srećni kad Bobi uradi nešto sjajno. Toliko ga podržavaju, onako nesebično. Jako mi je drago zbog Bobija sto je među takvim ljudima. Pravi su tim, nema šta.

Ivan Bg

pre 8 godina

Koliko mrzim sto vam je dosao Kinsi, i sto se sve ovo desava sa Partizanom, toliko mi je drago sto se Bobiju otvara polako. Ne moze covek da ga ne voli.

Xin Zhao

pre 8 godina

Pop ga malo trenirao spremao i Bobijev dodir i ovo stvarno izgleda dobro. Kosevi su stvarno dobri, nista slucajno sve 100% na sposobnost. Bravo Bobi, odusevljen sam.

cuki

pre 8 godina

par komentara iz San Antonio stampe

"The new Big 3 of Kawhi-Aldridge-Boban has the potential to become the greatest triumvirate in the history of sports. You heard it here first"

"BONUS BOBAN"
"This beautiful alley-oop in the waning seconds of the third quarter was peak-Boban. The crowd went nuts. I went nuts. SpursNation went nuts. We got a fever...and the only prescription is more Boban!"

ludnica

pre 8 godina

Interesantno je da ga gotive svuda gde je igrao, valjda je stvarno dobar covek, retko kad vidjamo u poslednje vreme da i publika u nba bas se raduje svakom kosu svog igraca, svaka cast.
Boli cose Bobija, bar je upisao u svom cv igru u jednom od najboljih klubova, vodio ga jedan od najboljih trenera i igrao sa par najboljih igraca u posledenje vreme u nba, svaka cast.

Стефан

pre 8 godina

Колико ми је драго због Бобија и Јокића толико ми је жао због Калине и Бјелице. Морају да се врате у форму што пре, да избоксујемо Олимпијаду како знамо, јер штета да са оваквим тимом не одемо у Рио. Још је већа штета што их све нисмо имали на европском, јер са оваквом центарском линијом сигуран сам да бисмо згазили шугаве Литванце као плитак поток. А то ће се и десити ако одемо тамо.

Vuk

pre 8 godina

NAKNADNA PAMET!Sad je Greg legenda a SAS prava ekipa...A bilo je da je Greg lud a SAS nije dobra ekipa jer cljla titulu pa je bolje da je otisao u ekipu koja nece uci u plej of!Sa Bjelicom bila obrnuta situacija, kao Minesota odlicna, Garnet mentor, a sada ne valja, trener ne zna nista itd.Sacekajte da zavrsi sezona pa onda mozemo komentarisati ucinak.Do tada im svima mozemo cestitati na trudu, radu,talentu i svemu postignutom!

Hannibal

pre 8 godina

Ovo je odlicno, Boban se ozbiljno namece, kakvi procenti suta, neverovatno. Defanzivno ponovo solidan, dva, tri puta ispao kod preuzimanja, jedan 'glup' faul, ali sve u svemu dobro. Neverovatno mi je koliko je poboljsao kretnju, nista sporiji nije od protivnickih centara... a najbitnije je samopouzdanje koje izvesno ima. Postaje deo porodice, to se oseca. Mislim da bi u nastavku sezone Bobi mogao da dobija 10-15 min. standardno, ne deluje mi Greg kao neko ko bi ga ostavio da trune na klupi, posle ovakvih partija.
P.S Kakva ekstaza na tribinama kad Boban primi loptu, napravi fintu, postigne kos, ma genijalno. Ima sve (marketinške) predispozicije da uspe u NBA.

nisam

pre 8 godina

koji je ovaj bobi kralj. pravi uzor kako treba da se ponasa sportista. kada ne igra on se na treningu jos vise trudi. Bori se za svaki sekund. a realno mogao je da ode u bilo koju evroligasku ekipu i da tamo bude bog bez previse cimanja i vise bi para uzeo.

aca

pre 8 godina

Veliki je sistem San Antonio, Greg stara lisica ne pušta Bobija da izgori već polako korak po korak, sledeće godine u prvih 5 centara u Nba. Srećno Bobi.

role

pre 8 godina

Mislim da bi B92 trebao da prestane objavljivat ove izlizane komentare o "vještackom klubu FMP Zvezda" i kontru o "vjestackom klubu Partizan Igokea".I jedni i drugi su vise dojadili i Bogu i narodu sa tim prepucavanjima.Ne biraju ni mjesto ni vrijeme gdje ce nas trovat svojim glupostima.Onaj Bronbi je za njih mila majka.
Bobiju svaka cast na partiji.Nadam se da ce imati sve bolju minutazu i ucinak.

Ikac Jagodinac

pre 8 godina

Gotivim ovog čoveka , nekako pitom a ogroman . I dok je igrao za , meni mrsku , odvratnu , veštački stvorenu ekipu FMP zvezdu , uvek je bio IGRAČ , Čovek za poštovanje .

zagor

pre 8 godina

vidi se da je bjelica prosao zocovu skolu. ubio ga. tacnije ubio mu karakter. isto kao i bogdana i kalinica. to samo balkanci mogu da cene trenera od kojeg igraci ne smeju da disu. navijam da ga duda zgazi svaki put.
p.s. bjeli nece lako da se vrati u eu jer prima 4m po sezoni. uostalom, pocetkom sezone je pokazao da je dovoljno dobar za nba, ali ga minesotin "sistem" ubi. imam utisak da se tamo igraci vise bore medju sobom ko ce da se istakne, nego za pobedu. tako je to kad je trener 0.

hours of love

pre 8 godina

Pljuvao sam Popovica sto ga ne uvodi u igru i ne pada mi na pamet da mu se izvinim(znam da cita :D) jer sam svo vreme bio u pravu !

Sacha

pre 8 godina

Koliko su samo svi poludeli za njim. I do sad je bilo tako ali je od sinoc ludnica. Na redditu ga hvale navijaci svih klubova, uporedjuju mu statistiku, zele da ga vide duze u igri, pitaju se sta bi bilo da igra 25-30 minuta i koliko bi poena postigao, jedah thread se zove "Boban The Chimney of Kostolac", na prve 2 sranice na r/nba ima 4 ili 5 thredova o njemu.

Zeljko

pre 8 godina

@Evo danas je igrao kad se lomila tekma i dao vazne poene... Znaju ljudi zasto je doveden i zbog cega , i jos ce on napredovati , pruzite mu podrsku , znaci coveku , pogotovo njemu koji je ljudina :) @

Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.

znalac

pre 8 godina

svaka cast bobi. jedino sto me plasi da ga ne zadesi sudbina jao minga, slicno telo imaju, plasim se da nece moci telo da izdrzi na duge staze. bravo bobi nadam se da se to nece desiti!!

petarczv

pre 8 godina

Jao koliko mi je drago zbog ovog coveka...drago mi je pre svega jer je predobar lik,drago mi je zato sto 90% vas ovde nije verovalo da moze da igra u nba. Dosta vas je pisalo nedeljama kako ne treba da igra u nba,onda da ne moze da igra u sas da ce presedeti na klupi,da ce ga pop upropastiti,da je bolje da se vrati u evropu,da je prespor,da je cirkuzant...I sta se onda desi? Desi se da odigra partiju kakvu ja u nba za 20 godina nisam gledao. 15 min 17p 100% sut iz igre i sto je najvaznije sve to u trenucima kada se utakmica lomila i minesota pretila da se odvoji...
Koliko se vidi napredak u njegovoj igri to je neverovatno. Vidi se ogroman rad sa jednim od najboljih centara svih vremena koji igra bas onako kako bobiju odgovara. Prosto,jednostavno bez mnogo finesa i pre svega efikasno. To je sve ipaj najveca bobijeva zasluga zato sto on to sve shvata ozbiljno i upija svaki savet. Nije umislio da je zvezda dolaskom u nba i koristi svaki trenutak proveden sa najboljom organizacijom na svetu da postane jos bolji. Bravo bobi samo tako nastavi,bez obzira na sve pljuvace te neki i dalje ali ti isti pljuju i Novaka Djokovica jos jednog velikog i dobrog coveka koji je najbolji sportista na svetu ali je isto i srbin a mi neki srbi to ne prastamo...

Firer

pre 8 godina

Ovo je tek početak... Nabacio mišiće,igra kada nije odlučena utakmica... Bice sve bolji i bolji... U drugom delu sezone sigurno treba očekivati svaku 20+.....

Sima

pre 8 godina

ponosan sam sto sam srbin! bravo majstore!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr. mr., 29. decembar 2015 08:50)

Uradi nesto licno pa budi ponosan na to. Biti ponosan sto si srbin je kao biti ponosan da si amerikanac ili bangladeshi

Larry

pre 8 godina

Gledao sam prvo poluvreme, dok je Bobi igrao reket je bio gotovo zaključan. Dieng nije mogao da diše pored Bobija. U napadu su spursi koristili sve njegove prednosti, za 7 minuta 8 poena je dao. Dosta mu je lopta ispadala iz ruku pri skoku u nekim situacijama , inače bi imao još koji skok. Polako ga osposobljavaju za ozbiljnije utakmice. Minesota je mnogo ozbiljnija ekipa od Filadelfije, govori i rezultat o tome. Inače su ga komentatori baš hvalili.

petarczv

pre 8 godina

Boban guve us a huge boost with his IQ and his size. Hi's not a big stiff he can move and its a positive fore us.
He's one of those guys- a crowd favorite.

David West...

777

pre 8 godina

Bravo, nas covek, odlicno igra i drago mi je kao da je bio igrac Partizana. On je dobar momak i verujem da ce tek pruzati odlicne igre. Svaka cast.

скоба

pre 8 godina

Браво Боби краљу, само цепај!!! Ја мислим да је овај човек један од највећих позитиваца српског спорта..Ако би неко, ко гледа Минесотине утакмице могао да напише, шта се дешава са Бјелицом, ја само гледам снимке кад их има и читам извештаје, није ми нормално да такав играч за нпр задњих 5 утакмица има 5 шутева укупно

gundra_swe

pre 8 godina

Nadam se samo da ce Bobi popraviti malo taj engleski jezik jer jedva cekam postgame intervjue s njim i kad bude, vidi se da ima toliko toga da kaze a da trenutno ne ume. Siguran sam da uci engleski tamo i da cu sledece godine uzivati u post-game intervju na allstar mecu gde je upravo proglasen za MVP. A man can dream, can't he? :)

Mamamia

pre 8 godina

Bože, kako mi je srce puno kada vidim da cela klupa i čak navijači suprotnog tima bodre bobija tako strastveno.
Osećam se tako ponosno kao Srbin.
Hrabri dinarci,najviši ljudi na svetu, upoznaće oni nas tek.
Zamislite da imamo populaciju od preko 20 miliona gde bi nam kraj bio.

Čarobnjak iz vOza

pre 8 godina

Odlično Bobi, drago mi je da polako počinješ da igraš i da dobijaš sve veću minutažu, takav nam trebaš u reprezentaciji.

Kraljevcanin

pre 8 godina

http://www.nba.com/games/20151228/MINSAS/gameinfo.html?ls=iref:nba:scoreboard

Bravo Bobi!! Samo pogledajte publiku kada Bobi da koš! :)

Milicko

pre 8 godina

Sto bih voleo da se skupi deo Srbije koji prati nba i da odvedemo bobija na all star plus sto ga ljudi u san antoniu obozavaju pa bi nam se verovatno i prikljucili

Davidoff

pre 8 godina

Bobi uči , uči i samo uči....I lagano pokazuje rezultate...Brat Nemanja i dalje nema srca , nema želje...Od MVP do statiste , porpuno nebitnog....

Mad Marx

pre 8 godina

Gledajuci sa tribina i na ekranu tesko je ne voliti Bobija. Djeluje kao pravo cool lik.
Uporan je, vrijedan i sto je najbitnije, nije nafuran, vec zeli da uci i da bude bolji.

Smijali su mu se u CSKA, i komentarisal "zali boze visine za takvog parmaka"

Bobi ima jako pozitivnu energiju i dobar je momal i to navijaci prepoznaju, zato ga svi gotive.

Jako mi je drago zbog njega da je dopao u sake Timiju. Timi je moj favorit poslije Medzika i momak ipo.

A ja vjerujem da Greg zna sta radi. Duga je sezona, dug ce biti i play off protiv mladjih ekipa.

Ne zaboravite da je Bobi rovit otisao u NBA. Samo da stopalo izdrzi, detalji i sigurnost ce doci na svoje. Vazno je da Bobi konta sta treba da radi na parketu.
25 minuta na svakoj utakmici je puno za njega, ali 15 bi trebao da dobije makar svaku drugu.

P.S. Sta los tim i los trener moze da uradi od igraca vidi se na primjeru Minesote. Bjelica je stigao u NBA kao MVP evrolige, najbolja cetvorka u Evropi i unisti se ga. A mali Jokic od anonimusa koji je imao dobre statistike u jednom od slabijih timova ABA lige postade za cas nosioc igre.

Sta uradi to Raule Bobadilja ??!

pre 8 godina

Evo gledam intervjuje posle utakmice, izasli Vest, Grin i Mesina i gotovo sve redom samo su o Bobiju ispitivali :))) Svaka cast Bobinator!

aaabbb

pre 8 godina

Ima jos jedna stvar zasto ce Bobi MORATI da igra, pored naravno fenomenalnih partija. Nba je novac, Bobi postaje sve popularniji, to ce vlasnici SAS videti I reci Gregu da ga pusta zbog prodaje dresova, karata itd;)

rex

pre 8 godina

U Američkom sportu je u svemu veoma bitno pitanje marketinškog potencijala, pogledajte samo malo statistiku, da Bobi igra samo 10min svaku utakmicu potopio bi zvezde tima u većini kategorija a to ne ide, srećom pa ga je publika zgotivila (prvo kao maskotu a sad stvarno vide kakva je zver) pa će morati da dobija češće šansu...šteta samo što Bjelica ne dođe u SA pa kad već sedi na klupi da bar zna zašto ;) nego ozbiljan problem je da se nije izborio za minute u onako slaboj konkurenciji na svojoj poziciji u Minesoti - moramo priznati ima i on sam puno zasluga za trenutno stanje bas igra letargicno

petarczv

pre 8 godina

Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.
(Zeljko, 29. decembar 2015 09:09)

I pored sinocne utakmice ti imas obraza da napises da popovic nanosi bobiju stetu?

Analiza

pre 8 godina

Ovi nba rekordi su takva iluzija, to je isto kao kada komentator uzme (zadnjih 7 utakmica, krenuvsi od nasumicnog nebitnog datuma) pa je taj tim od zadnjih 7 izgubio 6 utakmica...prodavanje prasine i magle, nadam se da ce ovaj dankan ostati jos malo u odelu da se ova nasa masina razigra kao bog

do kraja!

pre 8 godina

Kol'ko mi je drago zbog Bobija...jos draze mi je sto zapusava usta nekim domacim pljuvacima sa pocetka sezone. Ocekujem da ce i Beli na isti nacin da im odgovori...idemo Srbii, samo napred!

Vlada

pre 8 godina

Marjanovic se istakao protiv ekipa kao sto su Minesota i Filadelfija. Pametnom dosta. Na sledecoj utakmici ce dodavati peskire
(Mikii, 29. decembar 2015 15:26)
Pacenice, da liti imas druga posla nego da omalovazavas srpske sportiste? Pametnome dosta...

skr

pre 8 godina

Pre par nedejla sam citao tekst o Garnetu kao mentoru. Kako radi fantastican posao sa Taunsom ali ako jednom vidi da ga ne slusate, ne zalazete se i niste voljni da se maksimalno posvetite, za njega ste mrtvi (primeri u svim klubovima u kojima je igrao). Prvo sto mi je palo na pamet je bilo: Bjelica se ovde nece dobro provesti. I dalje se nadam da nisam bio u pravu i da Micel sprema nesto u pozadini ali ako vas Garnet otpise, vi karijeru u Minesoti necete imati.
I naravno da bi Bjelica bolje igrao u SA sa gomilom NBA sampiona i najboljim trenerom na svetu nego u Minesoti sa decom koja uce da igraju kosarku i trenerom koji je preminuo vece pred pocetak sezone. Na njemu je da pokaze da je bolji od te dece (sto realno nije do sada pokazao) i da se nametne. Ja koliko vidim on ne komunicira ni sa Pekovicem, Rudezom a ne Garnetom ili Prinsom koji imaju mnogo toga da ga nauce, koliko god da je on mvp evrolige.

Dule 13

pre 8 godina

Bravo Bobi, iskreno, sve najbolje želim ovom korektnom momku, a pojedincima, tipa Kalinic, zelim mu ono sto je on skandirao drugima.
Grobar.

vegan u koznim cipelama

pre 8 godina

@dakbih nije igrao kod djordjevica jer nije dao covic...covic je rekao njemu i rasku da nemaju sanse da igraju u zvezdi i dalje...rasko je napustio zvezdu ali je igrao za reprezentaciju...ako mi ne verujete MOLIM B92 da pozove Katica...

antiDebil

pre 8 godina

Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.
(Zeljko, 29. decembar 2015 09:09)

I pored sinocne utakmice ti imas obraza da napises da popovic nanosi bobiju stetu?
(petarczv, 29. decembar 2015 11:46)

Nisi li ti Panteru pisao da je Greg Popovic prevara od trenera ???
Moras da se odlucis da li je prevara ili nije mada znam da je tebi to tesko, jos nisi u potpunosti siguran za koga navijas za fmp ili zvezdu ili je to mozda zvezda fmp, velika muka !
Cudna ste vi sorta Popovic prevara od trenera, Zeljko prevara od trenera, Vujosevic prevara od trenera, iskompleksirani bivsi trener kadeta zvezde fmp samo sto ne kaze naglas da je Dusan Ivkovic prevara ali uspeo je da kaze da Ivkovic, Obradovic i Pesic brukaju srpsku kosarku, gazda govori ,, Sta ima taj Zalgiris, ko su oni, nemaju oni nista sto nema fmp zvezda '', stvarno sa vama uvek neki cirkus i zafrkancija !

meda

pre 8 godina

Koliko ce sansi da dobija Bobi najvise zavisi od toga koliko mogu da ga sakriju u odbrani pick&roll-a (a NBA je jos uvek pick&roll liga, tako da to nije lako).
Juce je imao 4-5 manjih gresaka u odbrani, najcesce je izlazio previse visoko na bekove. Kada dodje do preuzimanja i Bobi ostane na beku tu nema nikakve sanse (zabavno je bilo kada je ostao na Lavine-u, ovaj je proleteo pored njega kao da ne postoji).

Protiv nekih timova koji su losi u pick&roll-u (Minesota je medju najgorima u ligi) Bobi ce da dobija vise sanse (protiv Dienga i beka koji nece da kazni ako ga Bobi ne zatvori visoko nije toliko tesko igrati odbranu) a protiv onih koji su u tome bolji Bobi nece da udje na parket.
Uloga mu je da odmori Dankana sto vise u toku regularne sezone.

Gari

pre 8 godina

Boban igra sve bolje i bolje, uklapa se u tim. Samo da ga posluzi zdravlje i da ne bude neka povreda. Bravo Boki samo napred !!!!!!!!

Ikac Jagodinac

pre 8 godina

Gotivim ovog čoveka , nekako pitom a ogroman . I dok je igrao za , meni mrsku , odvratnu , veštački stvorenu ekipu FMP zvezdu , uvek je bio IGRAČ , Čovek za poštovanje .

Sima

pre 8 godina

ponosan sam sto sam srbin! bravo majstore!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr. mr., 29. decembar 2015 08:50)

Uradi nesto licno pa budi ponosan na to. Biti ponosan sto si srbin je kao biti ponosan da si amerikanac ili bangladeshi

Dule 13

pre 8 godina

Bravo Bobi, iskreno, sve najbolje želim ovom korektnom momku, a pojedincima, tipa Kalinic, zelim mu ono sto je on skandirao drugima.
Grobar.

vegan u koznim cipelama

pre 8 godina

@dakbih nije igrao kod djordjevica jer nije dao covic...covic je rekao njemu i rasku da nemaju sanse da igraju u zvezdi i dalje...rasko je napustio zvezdu ali je igrao za reprezentaciju...ako mi ne verujete MOLIM B92 da pozove Katica...

antiDebil

pre 8 godina

Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.
(Zeljko, 29. decembar 2015 09:09)

I pored sinocne utakmice ti imas obraza da napises da popovic nanosi bobiju stetu?
(petarczv, 29. decembar 2015 11:46)

Nisi li ti Panteru pisao da je Greg Popovic prevara od trenera ???
Moras da se odlucis da li je prevara ili nije mada znam da je tebi to tesko, jos nisi u potpunosti siguran za koga navijas za fmp ili zvezdu ili je to mozda zvezda fmp, velika muka !
Cudna ste vi sorta Popovic prevara od trenera, Zeljko prevara od trenera, Vujosevic prevara od trenera, iskompleksirani bivsi trener kadeta zvezde fmp samo sto ne kaze naglas da je Dusan Ivkovic prevara ali uspeo je da kaze da Ivkovic, Obradovic i Pesic brukaju srpsku kosarku, gazda govori ,, Sta ima taj Zalgiris, ko su oni, nemaju oni nista sto nema fmp zvezda '', stvarno sa vama uvek neki cirkus i zafrkancija !

Rema

pre 8 godina

Greg ovo Greg ono... Svi strucnjaci sa Balkana znaju bolje od legendardnog Popa...
Bobi zeznuo si se , nemoj da sedis na klupi , vrati se... Bla bla...
Mislim ljudi to je Nba!
Evo danas je igrao kad se lomila tekma i dao vazne poene... Znaju ljudi zasto je doveden i zbog cega , i jos ce on napredovati , pruzite mu podrsku , znaci coveku , pogotovo njemu koji je ljudina :)
Crno ili Crveno , Srbi smo , budimo slozni kad su u pitanju nasi kosarkaski na stranoj sceni pogotovo Americkoj !
Pozdrav od Grobara

Analiza

pre 8 godina

Ovi nba rekordi su takva iluzija, to je isto kao kada komentator uzme (zadnjih 7 utakmica, krenuvsi od nasumicnog nebitnog datuma) pa je taj tim od zadnjih 7 izgubio 6 utakmica...prodavanje prasine i magle, nadam se da ce ovaj dankan ostati jos malo u odelu da se ova nasa masina razigra kao bog

Hoces Iskreno?

pre 8 godina

Greg upravo ove sezone pokazuje zasto je jedan od najboljih trenera ikad!
Pusta Bobisu da igra protiv slabijih protivnika,kako bi stekao samopouzdanje,dok protiv all-star centara Bobi ne igra,kako se ne bi uplasio u slucaju da krene mnogo da gresi,jer se jos uvek adaptira na NBA.
Pa kad Bobisa stekne samopouzdanje i kada se adaptira,igrace kao prvi centar ili ce provoditi barem po 20 minuta ... jos kad stekne kondiciju za tako nesto,bice prava zver.
Mnogo mi je drago zbog njega i Jokica,ali mi je mnogo krivo zbog Bjelice.
Decko se pogubio. Jednostavno je otisao u pogresan tim. Eto Bjelice sledece godine u Evropi... Sumnjam da ce neki tim hteti trade. Decko se pogubio opasno u odvratnoj Minesoti.

hours of love

pre 8 godina

Pljuvao sam Popovica sto ga ne uvodi u igru i ne pada mi na pamet da mu se izvinim(znam da cita :D) jer sam svo vreme bio u pravu !

Zeljko

pre 8 godina

@Evo danas je igrao kad se lomila tekma i dao vazne poene... Znaju ljudi zasto je doveden i zbog cega , i jos ce on napredovati , pruzite mu podrsku , znaci coveku , pogotovo njemu koji je ljudina :) @

Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.

Mamamia

pre 8 godina

Bože, kako mi je srce puno kada vidim da cela klupa i čak navijači suprotnog tima bodre bobija tako strastveno.
Osećam se tako ponosno kao Srbin.
Hrabri dinarci,najviši ljudi na svetu, upoznaće oni nas tek.
Zamislite da imamo populaciju od preko 20 miliona gde bi nam kraj bio.

zagor

pre 8 godina

vidi se da je bjelica prosao zocovu skolu. ubio ga. tacnije ubio mu karakter. isto kao i bogdana i kalinica. to samo balkanci mogu da cene trenera od kojeg igraci ne smeju da disu. navijam da ga duda zgazi svaki put.
p.s. bjeli nece lako da se vrati u eu jer prima 4m po sezoni. uostalom, pocetkom sezone je pokazao da je dovoljno dobar za nba, ali ga minesotin "sistem" ubi. imam utisak da se tamo igraci vise bore medju sobom ko ce da se istakne, nego za pobedu. tako je to kad je trener 0.

pametnom dosta

pre 8 godina

Every time I watch Boban Marjanovic play it just blows my mind how much of him there is. Every aspect of him is huge. In a league where giants are the norm, he makes everyone he plays against look like a point guard. It's insane. And when he went to give some dap to Kawhi Leonard, who has huge hands himself, Boban's hands totally enveloped Kawhi's. It leads me to wonder how he manages to hold the ball without deflating it.

I also wonder what it's like for the opposing team. Is it like when I go to the gym and I end up playing against someone who's over 6'4"? Just standing there while a gargantuan mountain-man towers over me and scores at will, while I'm powerless to do anything except weakly kick his ankles. It's not fun.

Not saying that Boban isn't fun. He is. He's probably the most fun player in the league right now, as evidenced by the amount of love that he gets in every arena around the country.

dakbih

pre 8 godina

Evo ovako:
Kada je bobi došao u Megu, poslije neuspješnih epizoda u CSK i Žalgirisu, svi su rekli došao je da završi karijeru u domaćoj ligi jer za ništa više on i nije....bio je MVP.
Kad je počeo igrati ABA ligu svi su govorili nije on za ABA poješće ga centri koji su kud i kamo bolji......bio je MVP.
Kada je počeo igrati Evroligu, svi su rekli ma kakvi, nema šanse, užasno je spor nema teorije da išta napravi......bio je MVP i to najbolji u istoriji EL.
Otišao je u NBA, i svi govore da nema šta tamo tražiti, ...........


Za reprezentaciju ga Đorđević nije hito zvati prošle godine jer mu se nije uklapao u sistem....zadnji put ga ej zvao ali viša sila se ispriječila.
Gdje god je dolauio morao je pomalo se dokazivati to je igrač koji nevjerovatno napreduje i siguran sam da će ostaviti veliki trag u NBA. Živi bili pa vidjeli.

meda

pre 8 godina

Koliko ce sansi da dobija Bobi najvise zavisi od toga koliko mogu da ga sakriju u odbrani pick&roll-a (a NBA je jos uvek pick&roll liga, tako da to nije lako).
Juce je imao 4-5 manjih gresaka u odbrani, najcesce je izlazio previse visoko na bekove. Kada dodje do preuzimanja i Bobi ostane na beku tu nema nikakve sanse (zabavno je bilo kada je ostao na Lavine-u, ovaj je proleteo pored njega kao da ne postoji).

Protiv nekih timova koji su losi u pick&roll-u (Minesota je medju najgorima u ligi) Bobi ce da dobija vise sanse (protiv Dienga i beka koji nece da kazni ako ga Bobi ne zatvori visoko nije toliko tesko igrati odbranu) a protiv onih koji su u tome bolji Bobi nece da udje na parket.
Uloga mu je da odmori Dankana sto vise u toku regularne sezone.

Licimur

pre 8 godina

Bobi kralj.. Opasna radilica.. Leva ruka, desna ruka, ne promasuje floater, slobodna bacanja.. Kad pogodi svi se smeju u fazonu vidi kakav osecaj ima lik od dva ipo metra, ali samo dok uhvati kontinuitet, vise nece biti smesno..jos malo da ojaca da moze svakog da ugura u kos i bice nezaustavljiv.

JPR23

pre 8 godina

Kad se lomilo.. Poeni Bobija za 74-72... Pa Banančina Bobija, i sledi "kvaziM alley-oop sa Borisom.. To majstore!! Samo polako i sigurno!

Ser Dankan i Jaje

pre 8 godina

Ali koliko su dobri svi momci iz tima. Toliko su srećni kad Bobi uradi nešto sjajno. Toliko ga podržavaju, onako nesebično. Jako mi je drago zbog Bobija sto je među takvim ljudima. Pravi su tim, nema šta.

petarczv

pre 8 godina

Jao koliko mi je drago zbog ovog coveka...drago mi je pre svega jer je predobar lik,drago mi je zato sto 90% vas ovde nije verovalo da moze da igra u nba. Dosta vas je pisalo nedeljama kako ne treba da igra u nba,onda da ne moze da igra u sas da ce presedeti na klupi,da ce ga pop upropastiti,da je bolje da se vrati u evropu,da je prespor,da je cirkuzant...I sta se onda desi? Desi se da odigra partiju kakvu ja u nba za 20 godina nisam gledao. 15 min 17p 100% sut iz igre i sto je najvaznije sve to u trenucima kada se utakmica lomila i minesota pretila da se odvoji...
Koliko se vidi napredak u njegovoj igri to je neverovatno. Vidi se ogroman rad sa jednim od najboljih centara svih vremena koji igra bas onako kako bobiju odgovara. Prosto,jednostavno bez mnogo finesa i pre svega efikasno. To je sve ipaj najveca bobijeva zasluga zato sto on to sve shvata ozbiljno i upija svaki savet. Nije umislio da je zvezda dolaskom u nba i koristi svaki trenutak proveden sa najboljom organizacijom na svetu da postane jos bolji. Bravo bobi samo tako nastavi,bez obzira na sve pljuvace te neki i dalje ali ti isti pljuju i Novaka Djokovica jos jednog velikog i dobrog coveka koji je najbolji sportista na svetu ali je isto i srbin a mi neki srbi to ne prastamo...

petarczv

pre 8 godina

Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.
(Zeljko, 29. decembar 2015 09:09)

I pored sinocne utakmice ti imas obraza da napises da popovic nanosi bobiju stetu?

Memfis

pre 8 godina

Pre 2 godine me je zajedno sa Blazicem, Nelsonom, Katicem i Radonjom zivcirao protiv jednog i po igraca Cibone. Prosle je dominiralo Evroligom, a ove igra u Sparsima fenomenalnu utakmicu (sa Filadelfijom je ipak usao na 40 razlike). Trenira covek, svaka mu cast... I sreca da igra sa Dijaom i Djinobilijem, jer od onog pajsera Lavina ne bi dobio nijednu loptu.

Firer

pre 8 godina

Ovo je tek početak... Nabacio mišiće,igra kada nije odlučena utakmica... Bice sve bolji i bolji... U drugom delu sezone sigurno treba očekivati svaku 20+.....

Aki

pre 8 godina

Браво Бобане. Волим овог човека као да ми је брат. Сви пљују Попа али он полако прави новог Данкана.

Стефан

pre 8 godina

Колико ми је драго због Бобија и Јокића толико ми је жао због Калине и Бјелице. Морају да се врате у форму што пре, да избоксујемо Олимпијаду како знамо, јер штета да са оваквим тимом не одемо у Рио. Још је већа штета што их све нисмо имали на европском, јер са оваквом центарском линијом сигуран сам да бисмо згазили шугаве Литванце као плитак поток. А то ће се и десити ако одемо тамо.

скоба

pre 8 godina

Браво Боби краљу, само цепај!!! Ја мислим да је овај човек један од највећих позитиваца српског спорта..Ако би неко, ко гледа Минесотине утакмице могао да напише, шта се дешава са Бјелицом, ја само гледам снимке кад их има и читам извештаје, није ми нормално да такав играч за нпр задњих 5 утакмица има 5 шутева укупно

Vuk

pre 8 godina

NAKNADNA PAMET!Sad je Greg legenda a SAS prava ekipa...A bilo je da je Greg lud a SAS nije dobra ekipa jer cljla titulu pa je bolje da je otisao u ekipu koja nece uci u plej of!Sa Bjelicom bila obrnuta situacija, kao Minesota odlicna, Garnet mentor, a sada ne valja, trener ne zna nista itd.Sacekajte da zavrsi sezona pa onda mozemo komentarisati ucinak.Do tada im svima mozemo cestitati na trudu, radu,talentu i svemu postignutom!

znalac

pre 8 godina

svaka cast bobi. jedino sto me plasi da ga ne zadesi sudbina jao minga, slicno telo imaju, plasim se da nece moci telo da izdrzi na duge staze. bravo bobi nadam se da se to nece desiti!!

gundra_swe

pre 8 godina

Nadam se samo da ce Bobi popraviti malo taj engleski jezik jer jedva cekam postgame intervjue s njim i kad bude, vidi se da ima toliko toga da kaze a da trenutno ne ume. Siguran sam da uci engleski tamo i da cu sledece godine uzivati u post-game intervju na allstar mecu gde je upravo proglasen za MVP. A man can dream, can't he? :)

777

pre 8 godina

Bravo, nas covek, odlicno igra i drago mi je kao da je bio igrac Partizana. On je dobar momak i verujem da ce tek pruzati odlicne igre. Svaka cast.

aca

pre 8 godina

Veliki je sistem San Antonio, Greg stara lisica ne pušta Bobija da izgori već polako korak po korak, sledeće godine u prvih 5 centara u Nba. Srećno Bobi.

ludnica

pre 8 godina

Interesantno je da ga gotive svuda gde je igrao, valjda je stvarno dobar covek, retko kad vidjamo u poslednje vreme da i publika u nba bas se raduje svakom kosu svog igraca, svaka cast.
Boli cose Bobija, bar je upisao u svom cv igru u jednom od najboljih klubova, vodio ga jedan od najboljih trenera i igrao sa par najboljih igraca u posledenje vreme u nba, svaka cast.

Davidoff

pre 8 godina

Bobi uči , uči i samo uči....I lagano pokazuje rezultate...Brat Nemanja i dalje nema srca , nema želje...Od MVP do statiste , porpuno nebitnog....

teofan

pre 8 godina

Za Bobija mi je drago, ali nisam iznenadjen. Jaci utisak mi je Bjelica, koji je ocito u velikoj psiholoskoj krizi... Ne razumem to stanje svesti kada ti u pet utakmica, za pola sata na parketu sutnes ukupno 5 puta na kos. Ja bih se bar na jednoj ispucavao koliko i ostali, pa nek me ova neznalica drzi narednih 5 utakmica na klupi! Bjelica nabacio masu, jos da nabaci karakter...

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Cak i u Americi prepoznaju to sto Boban radi. Pogledajte i navijace i klupu! Verujem da ne postoji psihicki zdrava osoba koja mu ne zeli sve najbolje i koja se ne raduje njegovim uspesima. Bobane, svaka ti cast jos sto puta!

Ivan Bg

pre 8 godina

Koliko mrzim sto vam je dosao Kinsi, i sto se sve ovo desava sa Partizanom, toliko mi je drago sto se Bobiju otvara polako. Ne moze covek da ga ne voli.

stefan

pre 8 godina

Ne znam da li iko moze pobediti GSW na 4 dobijene u plejofu, gotovo nemoguca misija dok ovako igraju, ali jedini tim koji im je iole blizu su SAS.
Greg Popovic je najbolji trener danasnjice, gotovo bez greske vodi ovaj tim i igra sa 11-12 igraca u istom ritmu. Neverovatno.
Bobi i Jokic sjajni, nadam se da ce se odazivati selektoru. Bjelica tone, ali je to klasan igrac. Minesota je trula ekipa koja nece nikad nista napraviti i umesto da mu daju sansu i slobodu, oni forsiraju neke kvazi-talente koji pogode 5 od 25 suteva.

Sacha

pre 8 godina

Koliko su samo svi poludeli za njim. I do sad je bilo tako ali je od sinoc ludnica. Na redditu ga hvale navijaci svih klubova, uporedjuju mu statistiku, zele da ga vide duze u igri, pitaju se sta bi bilo da igra 25-30 minuta i koliko bi poena postigao, jedah thread se zove "Boban The Chimney of Kostolac", na prve 2 sranice na r/nba ima 4 ili 5 thredova o njemu.

Hannibal

pre 8 godina

Ovo je odlicno, Boban se ozbiljno namece, kakvi procenti suta, neverovatno. Defanzivno ponovo solidan, dva, tri puta ispao kod preuzimanja, jedan 'glup' faul, ali sve u svemu dobro. Neverovatno mi je koliko je poboljsao kretnju, nista sporiji nije od protivnickih centara... a najbitnije je samopouzdanje koje izvesno ima. Postaje deo porodice, to se oseca. Mislim da bi u nastavku sezone Bobi mogao da dobija 10-15 min. standardno, ne deluje mi Greg kao neko ko bi ga ostavio da trune na klupi, posle ovakvih partija.
P.S Kakva ekstaza na tribinama kad Boban primi loptu, napravi fintu, postigne kos, ma genijalno. Ima sve (marketinške) predispozicije da uspe u NBA.

Mad Marx

pre 8 godina

Gledajuci sa tribina i na ekranu tesko je ne voliti Bobija. Djeluje kao pravo cool lik.
Uporan je, vrijedan i sto je najbitnije, nije nafuran, vec zeli da uci i da bude bolji.

Smijali su mu se u CSKA, i komentarisal "zali boze visine za takvog parmaka"

Bobi ima jako pozitivnu energiju i dobar je momal i to navijaci prepoznaju, zato ga svi gotive.

Jako mi je drago zbog njega da je dopao u sake Timiju. Timi je moj favorit poslije Medzika i momak ipo.

A ja vjerujem da Greg zna sta radi. Duga je sezona, dug ce biti i play off protiv mladjih ekipa.

Ne zaboravite da je Bobi rovit otisao u NBA. Samo da stopalo izdrzi, detalji i sigurnost ce doci na svoje. Vazno je da Bobi konta sta treba da radi na parketu.
25 minuta na svakoj utakmici je puno za njega, ali 15 bi trebao da dobije makar svaku drugu.

P.S. Sta los tim i los trener moze da uradi od igraca vidi se na primjeru Minesote. Bjelica je stigao u NBA kao MVP evrolige, najbolja cetvorka u Evropi i unisti se ga. A mali Jokic od anonimusa koji je imao dobre statistike u jednom od slabijih timova ABA lige postade za cas nosioc igre.

role

pre 8 godina

Mislim da bi B92 trebao da prestane objavljivat ove izlizane komentare o "vještackom klubu FMP Zvezda" i kontru o "vjestackom klubu Partizan Igokea".I jedni i drugi su vise dojadili i Bogu i narodu sa tim prepucavanjima.Ne biraju ni mjesto ni vrijeme gdje ce nas trovat svojim glupostima.Onaj Bronbi je za njih mila majka.
Bobiju svaka cast na partiji.Nadam se da ce imati sve bolju minutazu i ucinak.

Kraljevcanin

pre 8 godina

http://www.nba.com/games/20151228/MINSAS/gameinfo.html?ls=iref:nba:scoreboard

Bravo Bobi!! Samo pogledajte publiku kada Bobi da koš! :)

oDSkora

pre 8 godina

koliko je dobar i skroman ovaj veliki covek!!!
sve ti najbolje zelim,tvojoj porodici i tebi...tako se bori za svoju porodicu i sebe...suze su mi krenule,takvu zelju i trud kod profesionalnog sportiste retko mozemo videti!!!
SVAKA TI CAST I PUNO ZDRAVLJA I DOBRIH UTAKMICA U AMERICI!!!

Milicko

pre 8 godina

Sto bih voleo da se skupi deo Srbije koji prati nba i da odvedemo bobija na all star plus sto ga ljudi u san antoniu obozavaju pa bi nam se verovatno i prikljucili

cuki

pre 8 godina

par komentara iz San Antonio stampe

"The new Big 3 of Kawhi-Aldridge-Boban has the potential to become the greatest triumvirate in the history of sports. You heard it here first"

"BONUS BOBAN"
"This beautiful alley-oop in the waning seconds of the third quarter was peak-Boban. The crowd went nuts. I went nuts. SpursNation went nuts. We got a fever...and the only prescription is more Boban!"

Larry

pre 8 godina

Gledao sam prvo poluvreme, dok je Bobi igrao reket je bio gotovo zaključan. Dieng nije mogao da diše pored Bobija. U napadu su spursi koristili sve njegove prednosti, za 7 minuta 8 poena je dao. Dosta mu je lopta ispadala iz ruku pri skoku u nekim situacijama , inače bi imao još koji skok. Polako ga osposobljavaju za ozbiljnije utakmice. Minesota je mnogo ozbiljnija ekipa od Filadelfije, govori i rezultat o tome. Inače su ga komentatori baš hvalili.

Sta uradi to Raule Bobadilja ??!

pre 8 godina

Evo gledam intervjuje posle utakmice, izasli Vest, Grin i Mesina i gotovo sve redom samo su o Bobiju ispitivali :))) Svaka cast Bobinator!

Xin Zhao

pre 8 godina

Pop ga malo trenirao spremao i Bobijev dodir i ovo stvarno izgleda dobro. Kosevi su stvarno dobri, nista slucajno sve 100% na sposobnost. Bravo Bobi, odusevljen sam.

Milan

pre 8 godina

Ово чекам! Момак је међу првих 10 у НБА по ефикасности у односу на број минута. Преседеће он још утакмица, али мислим да раде на њему, да ће му минутажа и поверење расти. Прерано је отписиван. Не заборавите да је дошао у екипу са шампионским амбицијама. Свака част и само тако настави!

Čarobnjak iz vOza

pre 8 godina

Odlično Bobi, drago mi je da polako počinješ da igraš i da dobijaš sve veću minutažu, takav nam trebaš u reprezentaciji.

Bdb

pre 8 godina

Ee ovo vec deluje ozbiljno, ne zbog bobijeve igre, od starta je bio odlican. Stvar je u tome sto vise nema garbage time-a. Bio je tu kad se rezultat lomio i pravio razliku, ne znam kako je igrao odbranu(voleo bih da nam neko to kaze), ali napad perfektno, izgleda da greg ozbiljno racuna na njega!

DedaMiloje

pre 8 godina

U brate koja dva igrača za reprezentaciju. Jokić i Marjanović, sa njima gazimo sve. Ali koliko intiligentnih igrača u San Antoniu, kako mu savršeno daju lopte.

rex

pre 8 godina

U Američkom sportu je u svemu veoma bitno pitanje marketinškog potencijala, pogledajte samo malo statistiku, da Bobi igra samo 10min svaku utakmicu potopio bi zvezde tima u većini kategorija a to ne ide, srećom pa ga je publika zgotivila (prvo kao maskotu a sad stvarno vide kakva je zver) pa će morati da dobija češće šansu...šteta samo što Bjelica ne dođe u SA pa kad već sedi na klupi da bar zna zašto ;) nego ozbiljan problem je da se nije izborio za minute u onako slaboj konkurenciji na svojoj poziciji u Minesoti - moramo priznati ima i on sam puno zasluga za trenutno stanje bas igra letargicno

petarczv

pre 8 godina

Boban guve us a huge boost with his IQ and his size. Hi's not a big stiff he can move and its a positive fore us.
He's one of those guys- a crowd favorite.

David West...

aaabbb

pre 8 godina

Ima jos jedna stvar zasto ce Bobi MORATI da igra, pored naravno fenomenalnih partija. Nba je novac, Bobi postaje sve popularniji, to ce vlasnici SAS videti I reci Gregu da ga pusta zbog prodaje dresova, karata itd;)

skr

pre 8 godina

Pre par nedejla sam citao tekst o Garnetu kao mentoru. Kako radi fantastican posao sa Taunsom ali ako jednom vidi da ga ne slusate, ne zalazete se i niste voljni da se maksimalno posvetite, za njega ste mrtvi (primeri u svim klubovima u kojima je igrao). Prvo sto mi je palo na pamet je bilo: Bjelica se ovde nece dobro provesti. I dalje se nadam da nisam bio u pravu i da Micel sprema nesto u pozadini ali ako vas Garnet otpise, vi karijeru u Minesoti necete imati.
I naravno da bi Bjelica bolje igrao u SA sa gomilom NBA sampiona i najboljim trenerom na svetu nego u Minesoti sa decom koja uce da igraju kosarku i trenerom koji je preminuo vece pred pocetak sezone. Na njemu je da pokaze da je bolji od te dece (sto realno nije do sada pokazao) i da se nametne. Ja koliko vidim on ne komunicira ni sa Pekovicem, Rudezom a ne Garnetom ili Prinsom koji imaju mnogo toga da ga nauce, koliko god da je on mvp evrolige.

nisam

pre 8 godina

koji je ovaj bobi kralj. pravi uzor kako treba da se ponasa sportista. kada ne igra on se na treningu jos vise trudi. Bori se za svaki sekund. a realno mogao je da ode u bilo koju evroligasku ekipu i da tamo bude bog bez previse cimanja i vise bi para uzeo.

Zorz Papadubi

pre 8 godina

Bravo Bobane! Kao veliki grobar, toliko podrzavam ovog momka i toliko mi je drago zbog njega kao da mi je rod rodjeni!
Nastavi li ovako ponovo ce svi ustajati u pola noci, kako bi gledali srpskog diva!! BOBINATOR SMASH!

Max strikes back

pre 8 godina

Nema panike tu sam, sitni tehnicki problemi.
Evo Bobana u fulioj verziji :)
https://www.youtube.com/watch?v=wri_9NrdCrE

Covek je postao zvezda Teksasa, ko bas ima vremena, neka krene listati forum Sparsa. Serif. Bobane samo zdravlja i gazi :)
Bjelice ... bezi, sto pre.

do kraja!

pre 8 godina

Kol'ko mi je drago zbog Bobija...jos draze mi je sto zapusava usta nekim domacim pljuvacima sa pocetka sezone. Ocekujem da ce i Beli na isti nacin da im odgovori...idemo Srbii, samo napred!

Vlada

pre 8 godina

Marjanovic se istakao protiv ekipa kao sto su Minesota i Filadelfija. Pametnom dosta. Na sledecoj utakmici ce dodavati peskire
(Mikii, 29. decembar 2015 15:26)
Pacenice, da liti imas druga posla nego da omalovazavas srpske sportiste? Pametnome dosta...

Gari

pre 8 godina

Boban igra sve bolje i bolje, uklapa se u tim. Samo da ga posluzi zdravlje i da ne bude neka povreda. Bravo Boki samo napred !!!!!!!!