Ponedeljak, 21.12.2015.

22:55

PL: Volkot i Žiru matirali Siti

Fudbaleri Arsenala pobedili su Mančester siti sa 2:1 u derbiju i poslednjoj utakmici 17. kola Premijer lige i tako nastavili da jure iznenađenje sezone Lester.

Izvor: B92

PL: Volkot i Žiru matirali Siti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

ozna

pre 8 godina

Junajted jeste u trci.. ali da bude 4i :D
(Monarh, 22. decembar 2015 02:07)


Kako si ti vidovit,a ja ti kažem ako United preuzme SPECIALONE,Mančester postaje kandidat br.1 za titulu PL.

manga

pre 8 godina

Navijam za Arsenal i zelim da kazem da je titula daleko jer duga je sezona, a mislim da leciester ne moze da osvoji titulu, zato sto ce neko od velikih klubova da kupi vardy-a i mahreza samo da bi im rasturili tim.Tako su godinama rasturali Arsenal, ali sad kad je stadion otplacen napokon wenger moze da zadrzi igrace. COYG!

Donn

pre 8 godina

Pelegrini nije autoritet da vodi top ekipe bolje mu je da se drzi Malage i ostalih.Vecu disciplinu u odbrani sam vidjao kod ekipa iz trecih liga.Jaja Ture zadnji vezni a toliko je neodgovoran da je kriv za oba gola, to je naravno greska trenera jer ne smije nista da mu kaze.Vidjecemo ako Gaurdiola dodje da li ce se pojedini igraci tako setkati po terenu.

Monarh

pre 8 godina

Najbolja liga na svijetu! A ne spanska, dodje Real da 10 komada. Ovo je trka u cetvoro: Lester, Arsenal, Junajted i Siti.
(Djole, 21. decembar 2015 23:29)

Junajted jeste u trci.. ali da bude 4i :D

neutralni felsh

pre 8 godina

venger je opet osrednje igrace napravio zvijezdama.stadion otplacen,jos koje pojacanje tipa sancez i arsenal moze do titule.sto se tice barse ,utakmica ce biti slicna ovoj,barsa drzati loptu,arsenal igrati na kontru i nadati se prolazu arsenala.do tada bi se trebali vratiti sancez i wilshire .
(ii, 21. decembar 2015 23:21)


jeste odlican igrac, nosilac igre, ali ja sancheza ne bih mnogo pustao na barsu, narocito na kamp nou...

neutralni felsh

pre 8 godina

Dr. Wenger ne promašuje pojačanja kada da veliki novac za njih (Sančez, Ozil).
(scholes, 21. decembar 2015 23:25)


rosicki ? ;)

neutralni felsh

pre 8 godina

arsenal je najzad odlicno i prepredeno odigrao mech... poslednju trecinu su cekali kontre kao u stara dobra vremena, kada su sve redom pobedjivali onim skolskim kontrama, pod doktrinom "mozda primimo jedan gol ali cemo da damo dva" - jeste da je gol izostao. uostalom, nije sramota od jaje turea primiti gol...
ovo je arsenalov pozdrav za barselonu, da znaju da se nece predati tek tako. mada, ne verujem da ce ih barselona potceniti, arsenal ume odlicno da odigra na svom terenu (mada ume i da potone ko titanik)... jos kad bi jednonogi ozil najzad resio da potrci sa loptom ili da se brzo vraca nazad, gde bi im bio kraj ;)

Gooner

pre 8 godina

Sladjane presao si i Skolsa sa ovim komentarom ovo nije humano sta si ti napisao ajde sve da smo bili autsajder al da ste vi najozbiljnija ekipa sa sitijem? Pa to je smejanje bre vi nesto pricate za 4 mesto a vi to sanjate od 2008 koliko ste puta bili u top 4? Stvarno ne razumem kako tako mozes da razmisljas ?

woah

pre 8 godina

Ne zaboravite Belerina. Bez njega ove godine Arsenal neće moći. Njega i Čeha. Prošle sezone sam prvi put čuo za Belerina, ove godine ne mogu da zamislim utakmicu bez njega.

Arsenal

pre 8 godina

Da budem realan nismo zasluzili da vodimo,nismo imali sut ka golu ne samo to vec nismo mogli ni da se sastavimo.Od gola Walcotta sve se promenilo Ozil-Walcott je strasna kombinacija o cemu ja pricam vec 3 godine samo su nekako bili povredjeni i van forme cesto.Ozil ima vec 15 asistencija.Giroud je super zavrsio drugi gol.Ramsey covek lutalica nema gde ga nema pokriva ceo teren.Pohvale samo za Koscielnog i Mertesackera briljantni su bili veceras.Jedini koji je nesto pokazao u Cityu je bio Toure.Prvih pola sata smor za neutralce ali posleee ludilo.Ne potcenjujmo Lester idemo polako kolo po kolo,samo City sad da upadne u losu formu i da se ako je moguce izdvojimo samo mi sa Lesterom tu cemo lako izaci na kraj

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Najgora stvar vezano za ovu ligu sto se sve zna,samo se ne zna na koji nacin ce se to desiti-Siti ce uzeti titulu,i ako je za okvire,recimo najbolja 3 tima u PRIMERI smesan tim,Arsenal ce biti 2 ili 3,sad sta ce biti sa Lesterom je misterija,ostali su tek prosek nad prosekom,kao recimo Van Galov Junajted koji nije igracki nista bolji od recimo jedne Fiorentine.

Ogysa

pre 8 godina

Arsenal je luzerski klub,Siti je osvajac Pl ove godine,bez nadanja Arsenalovci,sledi bolno prizemljenje.I da,gubite od Dinama Zg,hahaha.

ii

pre 8 godina

venger je opet osrednje igrace napravio zvijezdama.stadion otplacen,jos koje pojacanje tipa sancez i arsenal moze do titule.sto se tice barse ,utakmica ce biti slicna ovoj,barsa drzati loptu,arsenal igrati na kontru i nadati se prolazu arsenala.do tada bi se trebali vratiti sancez i wilshire .

?!?!?!

pre 8 godina

Tacno se nekad zapitam"Da li je Mangala zaista fudbaler ili se neko zeza?!" Momak je trom,prespor,veoma nespretan,sa loptom narocito!Njegovom agentu zaista treba odati priznanje,kad ga je doveo u Engleski fudbal sa onakvim (ne)sposobnostima!Eto ako dodje Gvardiola na kraju sezone,bice cistke,Mangala,Navas...To su igraci koji imaju samo jedno rijesenje i njega se striktno drze u svakoj situaciji,npr Navas,samo u desno ide,makar tamo bila dva,tri protivnicka igraca,ide kroz njih,a dobro znamo da Pep takve stvari ne praktikuje u svojoj filozofiji,nego on obozava kreativce,pa makar oni bili i golmani,a znamo i vidjeli smo sta Nojer ponekad umije da uradi,jednim potezom da izbaci po nekoliko igraca,a to nije slucajno,to je sve striktna taktika!

krunaAFC

pre 8 godina

Ja bih samo istakao igraca iz senke veceras a to je Dzoel Kembel. Ko je gledao utakmicu video je koliko je decko ginuo na terenu, steta sto gol nije dosao, imao je 2 dobre sanse. Tim na nivou, Venger je vrhunski osmislio strategiju za ovaj mec. Ozil na 5 asistencija od Anrijevog rekorda a tek je pola sezone. Jaja Ture jos jednom pokazao da je klasa i da moze da povuce ovaj tim pun zvezda gde je on pravi lider u odsustvu Kompanija. Borba za titulu se svodi na Lester, Arsenal i Siti, mada kako je ludo prvenstvo do sada sve je moguce. Pozdrav ljubiteljima Premijer lige

Ratkoza

pre 8 godina

Realno je bilo da bude bar nereseno.City je delovao mnogo stabilnije i cvrsce, a onda je usledila majstorija walcota pa greaka odbrane i sve se raspalo. U drugom poluvremenu otvorena utakmica, ali po meni opet City bolji...Bice neizvesno do samog kraja, iako navijam za lisice,arsenal mi je najozbiljniji za titulu.

Bosko DS

pre 8 godina

Pelegrini u rangu sa Rafom Benitezom, nula(0) od trenera. Mislim da posle ovoga City definitivno se izdvaja kao glavni kandidat za dovodjenje Gvardiole...
Arsenal trenutno prednjaci u trci za titulu u odnosu na ove jace klubove (mislim da Lester nema sanse da ostane na ovom nivou), a i vreme bi bilo da Wengerita uzme neku titulu...

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Siti dovede dva najbolja stopera poslednjih par godina (Otamendi i Mangala), obojica se pretvore u Danijela Boneru van forme. A bili su super igraci.

Užičanin

pre 8 godina

Plastika se topi,De brujne 75mil eur,ne zna da izvede korner,ne resava situaciju 1 na 1 sa golmanom,Murinjo nije lud,Sterling 7o mil eur,nevidljiv,jedino kad je pao u 16 a sudija mahnuo rukom da ustane sa zemlje,očajni Siti,Arsenal,vrhunska timska igra,a onog Remzija bi zakucao za klupu,dve stopostotne maši,čak se poigrava sa Hartom.Biće zanimljivo do samog kraja PL,očekujem Murinja na Teatru snova u narednih 48h.

ozil

pre 8 godina

Kakva igra danas,ovako su isto igrali i protiv bayerna u prvoj utakmici,jednostavno presingom koji arsenal igra samelje protivnika. Trebali su povesti sa 3,4-0 remzi 3 sanse,kembel 2-3... Ovo je bila bitna utakmica da se malo odlepi Arsenal od Sitija,sl kolo se mora pobediti. Nadam se da uskoro izlaze iz povreda Sancez,Vilsir,Kokelan. Rano je pricati o tituli,ali za sad sve jako dobro izgleda

Gooner

pre 8 godina

Ajmo momci samo polako bez previse uzdizanja ovo su samo tri boda iako je ovo siti! Koselni jos jednog igraca stavio u dzep ne brinite se vratio ga je kad je istog zamenio Boni jer nije mogao vise da ga drzi tamo!

stoka

pre 8 godina

Malo smarate s plastikom i instant klubovima,

City i Chelsea imaju skupa 250 godina,
Postavili su rekorde posjecenosti na domacim utakmicama u engleskoj koji stoje vec 80 godina, znaci da i da su uvijek imali navijace. Njihova tradicija je puno starija od vaseg pracenja sporta, vaseg rodjenja, pa postojali su i puno prije vasih predaka.

Da cestitam Arsenalu, rijetko ruzna utakmica, ali rezultat je tu. Po engleskim kladionicima su prvi favoriti za titulu. Nadam se da je ovo napokon njihova sezona.

The One

pre 8 godina

Ove godine Arsenal bi trebao da uzme titulu..Po meni Lester moze zavrsiti 5,6 najvise..Siti je tu, dok i Junajted moze pomrsiti konce..
Napred Arsenal..

.....

pre 8 godina

Sledi period gde arsenal igra protiv timova koji su oko sredine tabele, tu se moze napraviti kljucna razlika . Takodje treba uzeti u obzir da nema sanceza , kazorle i kokelana- tri igraca koji su uz ozila i ceha kljucni igraci za arsenal ,kad se oni vrate arsenal ce biti duplo jaci i timovima kao sto su sanderlend i vila nece davati 2-3 gola nego barem 5 i bice favorit u svakom mecu u Pl.Lester ako dobije City definitivno postaje pravi kandidat za titulu a u top 4 su sigurno.

Alfa Jež

pre 8 godina

Iako je Ozil (Ezil, kako god) imao dve asistencije, iako su Žiru i Volkot dali golove, Kembel i Flamini su odigrali fenomenalno večeras! Flamini potpuno zatvorio Silvu, nigde ga nije bilo ceo meč. Kembel toliko posla uradi u odbrani da je to neverovatno.

Jaja Ture dao fenomenalan gol, ali sa druge strane, kod oba Arsenalova gola Ozil mu je pobegao i napravio pas za gol.

Naredna dva kola Lester igra sa Liverpulom i Sitijem. Posle toga imaju Everton, Totenhem... Do sada su imali mnogo sreće sa povredama, odnosno nisu ih imali. Definitivno su utisak sezone (kao i Votford)! Uz malo sreće mogu do Top1. Uz malo više i do titule!

Ali da Arsenal pored svih povreda (Alexis, Vilšir, Velbek, Kazorla, Kokelan...) i dalje igra vrlo dobro...

*Prethodna dva puta kada su bili drugi za Božić (Arsenal) osvojili su ligu.

*Poslednjih 5 od 6 sezona tim koji je bio prvi za Božić je osvojio titulu.

Milan

pre 8 godina

Bravoooo!Neko je proslo kolo rekao da se venger pogubio?On je samo tvrdoglav kod transfera...Bitna pobeda...E sad da vidimo koliko mogu sa skracenom rotacijom...Jedva cekam da se povredjeni oporave...

Nemanja

pre 8 godina

Kako je lepo videti Wengera koji odigra na rezultat, a ne samo da igra leprsavo.
Pri tome je Arsenal imao stopostotne sanse i sa dosta manje lopte u posedu nego inace.
Sasvim je dovoljno ovako da se igra. Tu su majistori poput Ozila da rese mec u dva poteza.
Pritom, nije bilo Sanceza, Kazorle i Kokelana. Sjajna partija momaka sa Emirata!
Do titule!!!

ARSENAL

pre 8 godina

Arsenal-siti 2-1
Arsenal-totenhem 1-1
Arsenal-junajted 3-0
Arsenal-lester 5-2
Arsenal-wotford 3-0
Arsenal-Palas 2-1
Arsenal-vest hem 0-2
Ovo je skor arsenala protiv trenutno prvih devet na tabeli,poceli su da igraju bitne utakmice i derbije jako dobro ove sezone.

Skajvoker

pre 8 godina

Svaka cast Vengeru koji jos jednom bez trosenja miliona i miliona ima lagano da obezbedi ligu sampiona, a mozda se i ukljuci u borbu za titulu. Gospodski klub uvek bio i ostao. Ovaj tim kompletan, sa povredjenim igracima i Iguainom koga bih veoma voleo da vidim u dresu Arsenala dominirao bi evropskim fudbalom samo tako.

Sladjan LazareFaC

pre 8 godina

Još jedan dokaz koliko je Premier liga nepredvidljiva kad jedan potpuni autsajder uspe da pobedi najozbiljniju ekipu (uz Liverpool) ali upravo zato je i toliko popularna. Za fudbal je dobro da Siti prosipa bodove, Arsenil će uskoro zaredjati sa porezima, a Lester ionako niko ne doživljava ozbiljno, pa je narednih nekoliko kola biti ili ne biti za Kloppa i momke sa Enfilda!

netko

pre 8 godina

napokon da vidim to da arsenal pobedjuje rivale za titulu. dobri su i bez sancesa, kokelana, i casorle.mada vidi se da fale, narocito kokelan. a onaj mali campbel ce jednom biti zver od igraca ako ovako nastavi. pre par utakmica nije znao gde se nalazi a sad rastura. gde li samo matori nalazi ove klince...belerin ista prica. jos nesto, koliko se puta murinjo napadao sto mu nije trebao de brujne.sta ce mu, skup igrac, dobar jeste ali ja ne vidim nekog strava igraca u njemu, pa lik se u zastavicu saplete.

ninja_ninja

pre 8 godina

Bez nekoliko kljucnih igraca Arsenal uspeva da dobije glavnog rivala u trci za titulu - super vazna tri boda. Siti je verovatno bolje otvorio utakmicu, ali Arsenal je trebao da je resi pre neodbranjivog pogotka Turea.

Ozil je nestvaran - 15 asistencija, rekord lige je 20.

U poslednjih pet sezona, u 'ligi petice' najvise asistencija ima upravo Ozil (101), drugi je Mesi (100).

Bilo kako bilo, divna sezona!

samo_opusteno

pre 8 godina

I to bez stuba Kokelana, bez Sančeza i Kazorle. Realno Beljerin je genije, kako igra svaka mu čast, Marsijal pomalo mozda i na mišiće dobio nagradu. Ozil sano sakuplja asistencije iako kod prvog gola nije bas nešto asistirao. Sve u svemu, fino, lepo, jako, sad malo da se pojačaju, pojacaju lekarski tim još malo, i da vide sta ce više sa Vilširom. Ovom timu bi Fernandinjo ili Kazemiro mnogo fino legli i Lakazet ili Dybala. Ehh, Dybala, pusta želja nas navijača Arsenala. Ali dobro. Valjda ce da nas malo posluži i sreća.

krunaAFC

pre 8 godina

Ja bih samo istakao igraca iz senke veceras a to je Dzoel Kembel. Ko je gledao utakmicu video je koliko je decko ginuo na terenu, steta sto gol nije dosao, imao je 2 dobre sanse. Tim na nivou, Venger je vrhunski osmislio strategiju za ovaj mec. Ozil na 5 asistencija od Anrijevog rekorda a tek je pola sezone. Jaja Ture jos jednom pokazao da je klasa i da moze da povuce ovaj tim pun zvezda gde je on pravi lider u odsustvu Kompanija. Borba za titulu se svodi na Lester, Arsenal i Siti, mada kako je ludo prvenstvo do sada sve je moguce. Pozdrav ljubiteljima Premijer lige

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Siti dovede dva najbolja stopera poslednjih par godina (Otamendi i Mangala), obojica se pretvore u Danijela Boneru van forme. A bili su super igraci.

ARSENAL

pre 8 godina

Arsenal-siti 2-1
Arsenal-totenhem 1-1
Arsenal-junajted 3-0
Arsenal-lester 5-2
Arsenal-wotford 3-0
Arsenal-Palas 2-1
Arsenal-vest hem 0-2
Ovo je skor arsenala protiv trenutno prvih devet na tabeli,poceli su da igraju bitne utakmice i derbije jako dobro ove sezone.

ninja_ninja

pre 8 godina

Bez nekoliko kljucnih igraca Arsenal uspeva da dobije glavnog rivala u trci za titulu - super vazna tri boda. Siti je verovatno bolje otvorio utakmicu, ali Arsenal je trebao da je resi pre neodbranjivog pogotka Turea.

Ozil je nestvaran - 15 asistencija, rekord lige je 20.

U poslednjih pet sezona, u 'ligi petice' najvise asistencija ima upravo Ozil (101), drugi je Mesi (100).

Bilo kako bilo, divna sezona!

Alfa Jež

pre 8 godina

Iako je Ozil (Ezil, kako god) imao dve asistencije, iako su Žiru i Volkot dali golove, Kembel i Flamini su odigrali fenomenalno večeras! Flamini potpuno zatvorio Silvu, nigde ga nije bilo ceo meč. Kembel toliko posla uradi u odbrani da je to neverovatno.

Jaja Ture dao fenomenalan gol, ali sa druge strane, kod oba Arsenalova gola Ozil mu je pobegao i napravio pas za gol.

Naredna dva kola Lester igra sa Liverpulom i Sitijem. Posle toga imaju Everton, Totenhem... Do sada su imali mnogo sreće sa povredama, odnosno nisu ih imali. Definitivno su utisak sezone (kao i Votford)! Uz malo sreće mogu do Top1. Uz malo više i do titule!

Ali da Arsenal pored svih povreda (Alexis, Vilšir, Velbek, Kazorla, Kokelan...) i dalje igra vrlo dobro...

*Prethodna dva puta kada su bili drugi za Božić (Arsenal) osvojili su ligu.

*Poslednjih 5 od 6 sezona tim koji je bio prvi za Božić je osvojio titulu.

samo_opusteno

pre 8 godina

I to bez stuba Kokelana, bez Sančeza i Kazorle. Realno Beljerin je genije, kako igra svaka mu čast, Marsijal pomalo mozda i na mišiće dobio nagradu. Ozil sano sakuplja asistencije iako kod prvog gola nije bas nešto asistirao. Sve u svemu, fino, lepo, jako, sad malo da se pojačaju, pojacaju lekarski tim još malo, i da vide sta ce više sa Vilširom. Ovom timu bi Fernandinjo ili Kazemiro mnogo fino legli i Lakazet ili Dybala. Ehh, Dybala, pusta želja nas navijača Arsenala. Ali dobro. Valjda ce da nas malo posluži i sreća.

.....

pre 8 godina

Sledi period gde arsenal igra protiv timova koji su oko sredine tabele, tu se moze napraviti kljucna razlika . Takodje treba uzeti u obzir da nema sanceza , kazorle i kokelana- tri igraca koji su uz ozila i ceha kljucni igraci za arsenal ,kad se oni vrate arsenal ce biti duplo jaci i timovima kao sto su sanderlend i vila nece davati 2-3 gola nego barem 5 i bice favorit u svakom mecu u Pl.Lester ako dobije City definitivno postaje pravi kandidat za titulu a u top 4 su sigurno.

ii

pre 8 godina

venger je opet osrednje igrace napravio zvijezdama.stadion otplacen,jos koje pojacanje tipa sancez i arsenal moze do titule.sto se tice barse ,utakmica ce biti slicna ovoj,barsa drzati loptu,arsenal igrati na kontru i nadati se prolazu arsenala.do tada bi se trebali vratiti sancez i wilshire .

Skajvoker

pre 8 godina

Svaka cast Vengeru koji jos jednom bez trosenja miliona i miliona ima lagano da obezbedi ligu sampiona, a mozda se i ukljuci u borbu za titulu. Gospodski klub uvek bio i ostao. Ovaj tim kompletan, sa povredjenim igracima i Iguainom koga bih veoma voleo da vidim u dresu Arsenala dominirao bi evropskim fudbalom samo tako.

ozil

pre 8 godina

Kakva igra danas,ovako su isto igrali i protiv bayerna u prvoj utakmici,jednostavno presingom koji arsenal igra samelje protivnika. Trebali su povesti sa 3,4-0 remzi 3 sanse,kembel 2-3... Ovo je bila bitna utakmica da se malo odlepi Arsenal od Sitija,sl kolo se mora pobediti. Nadam se da uskoro izlaze iz povreda Sancez,Vilsir,Kokelan. Rano je pricati o tituli,ali za sad sve jako dobro izgleda

?!?!?!

pre 8 godina

Tacno se nekad zapitam"Da li je Mangala zaista fudbaler ili se neko zeza?!" Momak je trom,prespor,veoma nespretan,sa loptom narocito!Njegovom agentu zaista treba odati priznanje,kad ga je doveo u Engleski fudbal sa onakvim (ne)sposobnostima!Eto ako dodje Gvardiola na kraju sezone,bice cistke,Mangala,Navas...To su igraci koji imaju samo jedno rijesenje i njega se striktno drze u svakoj situaciji,npr Navas,samo u desno ide,makar tamo bila dva,tri protivnicka igraca,ide kroz njih,a dobro znamo da Pep takve stvari ne praktikuje u svojoj filozofiji,nego on obozava kreativce,pa makar oni bili i golmani,a znamo i vidjeli smo sta Nojer ponekad umije da uradi,jednim potezom da izbaci po nekoliko igraca,a to nije slucajno,to je sve striktna taktika!

Nemanja

pre 8 godina

Kako je lepo videti Wengera koji odigra na rezultat, a ne samo da igra leprsavo.
Pri tome je Arsenal imao stopostotne sanse i sa dosta manje lopte u posedu nego inace.
Sasvim je dovoljno ovako da se igra. Tu su majistori poput Ozila da rese mec u dva poteza.
Pritom, nije bilo Sanceza, Kazorle i Kokelana. Sjajna partija momaka sa Emirata!
Do titule!!!

The One

pre 8 godina

Ove godine Arsenal bi trebao da uzme titulu..Po meni Lester moze zavrsiti 5,6 najvise..Siti je tu, dok i Junajted moze pomrsiti konce..
Napred Arsenal..

stoka

pre 8 godina

Malo smarate s plastikom i instant klubovima,

City i Chelsea imaju skupa 250 godina,
Postavili su rekorde posjecenosti na domacim utakmicama u engleskoj koji stoje vec 80 godina, znaci da i da su uvijek imali navijace. Njihova tradicija je puno starija od vaseg pracenja sporta, vaseg rodjenja, pa postojali su i puno prije vasih predaka.

Da cestitam Arsenalu, rijetko ruzna utakmica, ali rezultat je tu. Po engleskim kladionicima su prvi favoriti za titulu. Nadam se da je ovo napokon njihova sezona.

Gooner

pre 8 godina

Ajmo momci samo polako bez previse uzdizanja ovo su samo tri boda iako je ovo siti! Koselni jos jednog igraca stavio u dzep ne brinite se vratio ga je kad je istog zamenio Boni jer nije mogao vise da ga drzi tamo!

Bosko DS

pre 8 godina

Pelegrini u rangu sa Rafom Benitezom, nula(0) od trenera. Mislim da posle ovoga City definitivno se izdvaja kao glavni kandidat za dovodjenje Gvardiole...
Arsenal trenutno prednjaci u trci za titulu u odnosu na ove jace klubove (mislim da Lester nema sanse da ostane na ovom nivou), a i vreme bi bilo da Wengerita uzme neku titulu...

Milan

pre 8 godina

Bravoooo!Neko je proslo kolo rekao da se venger pogubio?On je samo tvrdoglav kod transfera...Bitna pobeda...E sad da vidimo koliko mogu sa skracenom rotacijom...Jedva cekam da se povredjeni oporave...

netko

pre 8 godina

napokon da vidim to da arsenal pobedjuje rivale za titulu. dobri su i bez sancesa, kokelana, i casorle.mada vidi se da fale, narocito kokelan. a onaj mali campbel ce jednom biti zver od igraca ako ovako nastavi. pre par utakmica nije znao gde se nalazi a sad rastura. gde li samo matori nalazi ove klince...belerin ista prica. jos nesto, koliko se puta murinjo napadao sto mu nije trebao de brujne.sta ce mu, skup igrac, dobar jeste ali ja ne vidim nekog strava igraca u njemu, pa lik se u zastavicu saplete.

manga

pre 8 godina

Navijam za Arsenal i zelim da kazem da je titula daleko jer duga je sezona, a mislim da leciester ne moze da osvoji titulu, zato sto ce neko od velikih klubova da kupi vardy-a i mahreza samo da bi im rasturili tim.Tako su godinama rasturali Arsenal, ali sad kad je stadion otplacen napokon wenger moze da zadrzi igrace. COYG!

woah

pre 8 godina

Ne zaboravite Belerina. Bez njega ove godine Arsenal neće moći. Njega i Čeha. Prošle sezone sam prvi put čuo za Belerina, ove godine ne mogu da zamislim utakmicu bez njega.

Gooner

pre 8 godina

Sladjane presao si i Skolsa sa ovim komentarom ovo nije humano sta si ti napisao ajde sve da smo bili autsajder al da ste vi najozbiljnija ekipa sa sitijem? Pa to je smejanje bre vi nesto pricate za 4 mesto a vi to sanjate od 2008 koliko ste puta bili u top 4? Stvarno ne razumem kako tako mozes da razmisljas ?

Monarh

pre 8 godina

Najbolja liga na svijetu! A ne spanska, dodje Real da 10 komada. Ovo je trka u cetvoro: Lester, Arsenal, Junajted i Siti.
(Djole, 21. decembar 2015 23:29)

Junajted jeste u trci.. ali da bude 4i :D

Užičanin

pre 8 godina

Plastika se topi,De brujne 75mil eur,ne zna da izvede korner,ne resava situaciju 1 na 1 sa golmanom,Murinjo nije lud,Sterling 7o mil eur,nevidljiv,jedino kad je pao u 16 a sudija mahnuo rukom da ustane sa zemlje,očajni Siti,Arsenal,vrhunska timska igra,a onog Remzija bi zakucao za klupu,dve stopostotne maši,čak se poigrava sa Hartom.Biće zanimljivo do samog kraja PL,očekujem Murinja na Teatru snova u narednih 48h.

Donn

pre 8 godina

Pelegrini nije autoritet da vodi top ekipe bolje mu je da se drzi Malage i ostalih.Vecu disciplinu u odbrani sam vidjao kod ekipa iz trecih liga.Jaja Ture zadnji vezni a toliko je neodgovoran da je kriv za oba gola, to je naravno greska trenera jer ne smije nista da mu kaze.Vidjecemo ako Gaurdiola dodje da li ce se pojedini igraci tako setkati po terenu.

Ratkoza

pre 8 godina

Realno je bilo da bude bar nereseno.City je delovao mnogo stabilnije i cvrsce, a onda je usledila majstorija walcota pa greaka odbrane i sve se raspalo. U drugom poluvremenu otvorena utakmica, ali po meni opet City bolji...Bice neizvesno do samog kraja, iako navijam za lisice,arsenal mi je najozbiljniji za titulu.

neutralni felsh

pre 8 godina

arsenal je najzad odlicno i prepredeno odigrao mech... poslednju trecinu su cekali kontre kao u stara dobra vremena, kada su sve redom pobedjivali onim skolskim kontrama, pod doktrinom "mozda primimo jedan gol ali cemo da damo dva" - jeste da je gol izostao. uostalom, nije sramota od jaje turea primiti gol...
ovo je arsenalov pozdrav za barselonu, da znaju da se nece predati tek tako. mada, ne verujem da ce ih barselona potceniti, arsenal ume odlicno da odigra na svom terenu (mada ume i da potone ko titanik)... jos kad bi jednonogi ozil najzad resio da potrci sa loptom ili da se brzo vraca nazad, gde bi im bio kraj ;)

neutralni felsh

pre 8 godina

venger je opet osrednje igrace napravio zvijezdama.stadion otplacen,jos koje pojacanje tipa sancez i arsenal moze do titule.sto se tice barse ,utakmica ce biti slicna ovoj,barsa drzati loptu,arsenal igrati na kontru i nadati se prolazu arsenala.do tada bi se trebali vratiti sancez i wilshire .
(ii, 21. decembar 2015 23:21)


jeste odlican igrac, nosilac igre, ali ja sancheza ne bih mnogo pustao na barsu, narocito na kamp nou...

Sladjan LazareFaC

pre 8 godina

Još jedan dokaz koliko je Premier liga nepredvidljiva kad jedan potpuni autsajder uspe da pobedi najozbiljniju ekipu (uz Liverpool) ali upravo zato je i toliko popularna. Za fudbal je dobro da Siti prosipa bodove, Arsenil će uskoro zaredjati sa porezima, a Lester ionako niko ne doživljava ozbiljno, pa je narednih nekoliko kola biti ili ne biti za Kloppa i momke sa Enfilda!

Arsenal

pre 8 godina

Da budem realan nismo zasluzili da vodimo,nismo imali sut ka golu ne samo to vec nismo mogli ni da se sastavimo.Od gola Walcotta sve se promenilo Ozil-Walcott je strasna kombinacija o cemu ja pricam vec 3 godine samo su nekako bili povredjeni i van forme cesto.Ozil ima vec 15 asistencija.Giroud je super zavrsio drugi gol.Ramsey covek lutalica nema gde ga nema pokriva ceo teren.Pohvale samo za Koscielnog i Mertesackera briljantni su bili veceras.Jedini koji je nesto pokazao u Cityu je bio Toure.Prvih pola sata smor za neutralce ali posleee ludilo.Ne potcenjujmo Lester idemo polako kolo po kolo,samo City sad da upadne u losu formu i da se ako je moguce izdvojimo samo mi sa Lesterom tu cemo lako izaci na kraj

neutralni felsh

pre 8 godina

Dr. Wenger ne promašuje pojačanja kada da veliki novac za njih (Sančez, Ozil).
(scholes, 21. decembar 2015 23:25)


rosicki ? ;)

Ogysa

pre 8 godina

Arsenal je luzerski klub,Siti je osvajac Pl ove godine,bez nadanja Arsenalovci,sledi bolno prizemljenje.I da,gubite od Dinama Zg,hahaha.

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Najgora stvar vezano za ovu ligu sto se sve zna,samo se ne zna na koji nacin ce se to desiti-Siti ce uzeti titulu,i ako je za okvire,recimo najbolja 3 tima u PRIMERI smesan tim,Arsenal ce biti 2 ili 3,sad sta ce biti sa Lesterom je misterija,ostali su tek prosek nad prosekom,kao recimo Van Galov Junajted koji nije igracki nista bolji od recimo jedne Fiorentine.

ozna

pre 8 godina

Junajted jeste u trci.. ali da bude 4i :D
(Monarh, 22. decembar 2015 02:07)


Kako si ti vidovit,a ja ti kažem ako United preuzme SPECIALONE,Mančester postaje kandidat br.1 za titulu PL.

Sladjan LazareFaC

pre 8 godina

Još jedan dokaz koliko je Premier liga nepredvidljiva kad jedan potpuni autsajder uspe da pobedi najozbiljniju ekipu (uz Liverpool) ali upravo zato je i toliko popularna. Za fudbal je dobro da Siti prosipa bodove, Arsenil će uskoro zaredjati sa porezima, a Lester ionako niko ne doživljava ozbiljno, pa je narednih nekoliko kola biti ili ne biti za Kloppa i momke sa Enfilda!

Ratkoza

pre 8 godina

Realno je bilo da bude bar nereseno.City je delovao mnogo stabilnije i cvrsce, a onda je usledila majstorija walcota pa greaka odbrane i sve se raspalo. U drugom poluvremenu otvorena utakmica, ali po meni opet City bolji...Bice neizvesno do samog kraja, iako navijam za lisice,arsenal mi je najozbiljniji za titulu.

stoka

pre 8 godina

Malo smarate s plastikom i instant klubovima,

City i Chelsea imaju skupa 250 godina,
Postavili su rekorde posjecenosti na domacim utakmicama u engleskoj koji stoje vec 80 godina, znaci da i da su uvijek imali navijace. Njihova tradicija je puno starija od vaseg pracenja sporta, vaseg rodjenja, pa postojali su i puno prije vasih predaka.

Da cestitam Arsenalu, rijetko ruzna utakmica, ali rezultat je tu. Po engleskim kladionicima su prvi favoriti za titulu. Nadam se da je ovo napokon njihova sezona.

Ogysa

pre 8 godina

Arsenal je luzerski klub,Siti je osvajac Pl ove godine,bez nadanja Arsenalovci,sledi bolno prizemljenje.I da,gubite od Dinama Zg,hahaha.

neutralni felsh

pre 8 godina

Dr. Wenger ne promašuje pojačanja kada da veliki novac za njih (Sančez, Ozil).
(scholes, 21. decembar 2015 23:25)


rosicki ? ;)

Užičanin

pre 8 godina

Plastika se topi,De brujne 75mil eur,ne zna da izvede korner,ne resava situaciju 1 na 1 sa golmanom,Murinjo nije lud,Sterling 7o mil eur,nevidljiv,jedino kad je pao u 16 a sudija mahnuo rukom da ustane sa zemlje,očajni Siti,Arsenal,vrhunska timska igra,a onog Remzija bi zakucao za klupu,dve stopostotne maši,čak se poigrava sa Hartom.Biće zanimljivo do samog kraja PL,očekujem Murinja na Teatru snova u narednih 48h.

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Najgora stvar vezano za ovu ligu sto se sve zna,samo se ne zna na koji nacin ce se to desiti-Siti ce uzeti titulu,i ako je za okvire,recimo najbolja 3 tima u PRIMERI smesan tim,Arsenal ce biti 2 ili 3,sad sta ce biti sa Lesterom je misterija,ostali su tek prosek nad prosekom,kao recimo Van Galov Junajted koji nije igracki nista bolji od recimo jedne Fiorentine.

krunaAFC

pre 8 godina

Ja bih samo istakao igraca iz senke veceras a to je Dzoel Kembel. Ko je gledao utakmicu video je koliko je decko ginuo na terenu, steta sto gol nije dosao, imao je 2 dobre sanse. Tim na nivou, Venger je vrhunski osmislio strategiju za ovaj mec. Ozil na 5 asistencija od Anrijevog rekorda a tek je pola sezone. Jaja Ture jos jednom pokazao da je klasa i da moze da povuce ovaj tim pun zvezda gde je on pravi lider u odsustvu Kompanija. Borba za titulu se svodi na Lester, Arsenal i Siti, mada kako je ludo prvenstvo do sada sve je moguce. Pozdrav ljubiteljima Premijer lige

Skajvoker

pre 8 godina

Svaka cast Vengeru koji jos jednom bez trosenja miliona i miliona ima lagano da obezbedi ligu sampiona, a mozda se i ukljuci u borbu za titulu. Gospodski klub uvek bio i ostao. Ovaj tim kompletan, sa povredjenim igracima i Iguainom koga bih veoma voleo da vidim u dresu Arsenala dominirao bi evropskim fudbalom samo tako.

ozna

pre 8 godina

Junajted jeste u trci.. ali da bude 4i :D
(Monarh, 22. decembar 2015 02:07)


Kako si ti vidovit,a ja ti kažem ako United preuzme SPECIALONE,Mančester postaje kandidat br.1 za titulu PL.

The One

pre 8 godina

Ove godine Arsenal bi trebao da uzme titulu..Po meni Lester moze zavrsiti 5,6 najvise..Siti je tu, dok i Junajted moze pomrsiti konce..
Napred Arsenal..

Bosko DS

pre 8 godina

Pelegrini u rangu sa Rafom Benitezom, nula(0) od trenera. Mislim da posle ovoga City definitivno se izdvaja kao glavni kandidat za dovodjenje Gvardiole...
Arsenal trenutno prednjaci u trci za titulu u odnosu na ove jace klubove (mislim da Lester nema sanse da ostane na ovom nivou), a i vreme bi bilo da Wengerita uzme neku titulu...

netko

pre 8 godina

napokon da vidim to da arsenal pobedjuje rivale za titulu. dobri su i bez sancesa, kokelana, i casorle.mada vidi se da fale, narocito kokelan. a onaj mali campbel ce jednom biti zver od igraca ako ovako nastavi. pre par utakmica nije znao gde se nalazi a sad rastura. gde li samo matori nalazi ove klince...belerin ista prica. jos nesto, koliko se puta murinjo napadao sto mu nije trebao de brujne.sta ce mu, skup igrac, dobar jeste ali ja ne vidim nekog strava igraca u njemu, pa lik se u zastavicu saplete.

ii

pre 8 godina

venger je opet osrednje igrace napravio zvijezdama.stadion otplacen,jos koje pojacanje tipa sancez i arsenal moze do titule.sto se tice barse ,utakmica ce biti slicna ovoj,barsa drzati loptu,arsenal igrati na kontru i nadati se prolazu arsenala.do tada bi se trebali vratiti sancez i wilshire .

samo_opusteno

pre 8 godina

I to bez stuba Kokelana, bez Sančeza i Kazorle. Realno Beljerin je genije, kako igra svaka mu čast, Marsijal pomalo mozda i na mišiće dobio nagradu. Ozil sano sakuplja asistencije iako kod prvog gola nije bas nešto asistirao. Sve u svemu, fino, lepo, jako, sad malo da se pojačaju, pojacaju lekarski tim još malo, i da vide sta ce više sa Vilširom. Ovom timu bi Fernandinjo ili Kazemiro mnogo fino legli i Lakazet ili Dybala. Ehh, Dybala, pusta želja nas navijača Arsenala. Ali dobro. Valjda ce da nas malo posluži i sreća.

Arsenal

pre 8 godina

Da budem realan nismo zasluzili da vodimo,nismo imali sut ka golu ne samo to vec nismo mogli ni da se sastavimo.Od gola Walcotta sve se promenilo Ozil-Walcott je strasna kombinacija o cemu ja pricam vec 3 godine samo su nekako bili povredjeni i van forme cesto.Ozil ima vec 15 asistencija.Giroud je super zavrsio drugi gol.Ramsey covek lutalica nema gde ga nema pokriva ceo teren.Pohvale samo za Koscielnog i Mertesackera briljantni su bili veceras.Jedini koji je nesto pokazao u Cityu je bio Toure.Prvih pola sata smor za neutralce ali posleee ludilo.Ne potcenjujmo Lester idemo polako kolo po kolo,samo City sad da upadne u losu formu i da se ako je moguce izdvojimo samo mi sa Lesterom tu cemo lako izaci na kraj

.....

pre 8 godina

Sledi period gde arsenal igra protiv timova koji su oko sredine tabele, tu se moze napraviti kljucna razlika . Takodje treba uzeti u obzir da nema sanceza , kazorle i kokelana- tri igraca koji su uz ozila i ceha kljucni igraci za arsenal ,kad se oni vrate arsenal ce biti duplo jaci i timovima kao sto su sanderlend i vila nece davati 2-3 gola nego barem 5 i bice favorit u svakom mecu u Pl.Lester ako dobije City definitivno postaje pravi kandidat za titulu a u top 4 su sigurno.

?!?!?!

pre 8 godina

Tacno se nekad zapitam"Da li je Mangala zaista fudbaler ili se neko zeza?!" Momak je trom,prespor,veoma nespretan,sa loptom narocito!Njegovom agentu zaista treba odati priznanje,kad ga je doveo u Engleski fudbal sa onakvim (ne)sposobnostima!Eto ako dodje Gvardiola na kraju sezone,bice cistke,Mangala,Navas...To su igraci koji imaju samo jedno rijesenje i njega se striktno drze u svakoj situaciji,npr Navas,samo u desno ide,makar tamo bila dva,tri protivnicka igraca,ide kroz njih,a dobro znamo da Pep takve stvari ne praktikuje u svojoj filozofiji,nego on obozava kreativce,pa makar oni bili i golmani,a znamo i vidjeli smo sta Nojer ponekad umije da uradi,jednim potezom da izbaci po nekoliko igraca,a to nije slucajno,to je sve striktna taktika!

Alfa Jež

pre 8 godina

Iako je Ozil (Ezil, kako god) imao dve asistencije, iako su Žiru i Volkot dali golove, Kembel i Flamini su odigrali fenomenalno večeras! Flamini potpuno zatvorio Silvu, nigde ga nije bilo ceo meč. Kembel toliko posla uradi u odbrani da je to neverovatno.

Jaja Ture dao fenomenalan gol, ali sa druge strane, kod oba Arsenalova gola Ozil mu je pobegao i napravio pas za gol.

Naredna dva kola Lester igra sa Liverpulom i Sitijem. Posle toga imaju Everton, Totenhem... Do sada su imali mnogo sreće sa povredama, odnosno nisu ih imali. Definitivno su utisak sezone (kao i Votford)! Uz malo sreće mogu do Top1. Uz malo više i do titule!

Ali da Arsenal pored svih povreda (Alexis, Vilšir, Velbek, Kazorla, Kokelan...) i dalje igra vrlo dobro...

*Prethodna dva puta kada su bili drugi za Božić (Arsenal) osvojili su ligu.

*Poslednjih 5 od 6 sezona tim koji je bio prvi za Božić je osvojio titulu.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Siti dovede dva najbolja stopera poslednjih par godina (Otamendi i Mangala), obojica se pretvore u Danijela Boneru van forme. A bili su super igraci.

neutralni felsh

pre 8 godina

arsenal je najzad odlicno i prepredeno odigrao mech... poslednju trecinu su cekali kontre kao u stara dobra vremena, kada su sve redom pobedjivali onim skolskim kontrama, pod doktrinom "mozda primimo jedan gol ali cemo da damo dva" - jeste da je gol izostao. uostalom, nije sramota od jaje turea primiti gol...
ovo je arsenalov pozdrav za barselonu, da znaju da se nece predati tek tako. mada, ne verujem da ce ih barselona potceniti, arsenal ume odlicno da odigra na svom terenu (mada ume i da potone ko titanik)... jos kad bi jednonogi ozil najzad resio da potrci sa loptom ili da se brzo vraca nazad, gde bi im bio kraj ;)

Nemanja

pre 8 godina

Kako je lepo videti Wengera koji odigra na rezultat, a ne samo da igra leprsavo.
Pri tome je Arsenal imao stopostotne sanse i sa dosta manje lopte u posedu nego inace.
Sasvim je dovoljno ovako da se igra. Tu su majistori poput Ozila da rese mec u dva poteza.
Pritom, nije bilo Sanceza, Kazorle i Kokelana. Sjajna partija momaka sa Emirata!
Do titule!!!

ninja_ninja

pre 8 godina

Bez nekoliko kljucnih igraca Arsenal uspeva da dobije glavnog rivala u trci za titulu - super vazna tri boda. Siti je verovatno bolje otvorio utakmicu, ali Arsenal je trebao da je resi pre neodbranjivog pogotka Turea.

Ozil je nestvaran - 15 asistencija, rekord lige je 20.

U poslednjih pet sezona, u 'ligi petice' najvise asistencija ima upravo Ozil (101), drugi je Mesi (100).

Bilo kako bilo, divna sezona!

Monarh

pre 8 godina

Najbolja liga na svijetu! A ne spanska, dodje Real da 10 komada. Ovo je trka u cetvoro: Lester, Arsenal, Junajted i Siti.
(Djole, 21. decembar 2015 23:29)

Junajted jeste u trci.. ali da bude 4i :D

manga

pre 8 godina

Navijam za Arsenal i zelim da kazem da je titula daleko jer duga je sezona, a mislim da leciester ne moze da osvoji titulu, zato sto ce neko od velikih klubova da kupi vardy-a i mahreza samo da bi im rasturili tim.Tako su godinama rasturali Arsenal, ali sad kad je stadion otplacen napokon wenger moze da zadrzi igrace. COYG!

ARSENAL

pre 8 godina

Arsenal-siti 2-1
Arsenal-totenhem 1-1
Arsenal-junajted 3-0
Arsenal-lester 5-2
Arsenal-wotford 3-0
Arsenal-Palas 2-1
Arsenal-vest hem 0-2
Ovo je skor arsenala protiv trenutno prvih devet na tabeli,poceli su da igraju bitne utakmice i derbije jako dobro ove sezone.

ozil

pre 8 godina

Kakva igra danas,ovako su isto igrali i protiv bayerna u prvoj utakmici,jednostavno presingom koji arsenal igra samelje protivnika. Trebali su povesti sa 3,4-0 remzi 3 sanse,kembel 2-3... Ovo je bila bitna utakmica da se malo odlepi Arsenal od Sitija,sl kolo se mora pobediti. Nadam se da uskoro izlaze iz povreda Sancez,Vilsir,Kokelan. Rano je pricati o tituli,ali za sad sve jako dobro izgleda

Milan

pre 8 godina

Bravoooo!Neko je proslo kolo rekao da se venger pogubio?On je samo tvrdoglav kod transfera...Bitna pobeda...E sad da vidimo koliko mogu sa skracenom rotacijom...Jedva cekam da se povredjeni oporave...

Gooner

pre 8 godina

Ajmo momci samo polako bez previse uzdizanja ovo su samo tri boda iako je ovo siti! Koselni jos jednog igraca stavio u dzep ne brinite se vratio ga je kad je istog zamenio Boni jer nije mogao vise da ga drzi tamo!

neutralni felsh

pre 8 godina

venger je opet osrednje igrace napravio zvijezdama.stadion otplacen,jos koje pojacanje tipa sancez i arsenal moze do titule.sto se tice barse ,utakmica ce biti slicna ovoj,barsa drzati loptu,arsenal igrati na kontru i nadati se prolazu arsenala.do tada bi se trebali vratiti sancez i wilshire .
(ii, 21. decembar 2015 23:21)


jeste odlican igrac, nosilac igre, ali ja sancheza ne bih mnogo pustao na barsu, narocito na kamp nou...

woah

pre 8 godina

Ne zaboravite Belerina. Bez njega ove godine Arsenal neće moći. Njega i Čeha. Prošle sezone sam prvi put čuo za Belerina, ove godine ne mogu da zamislim utakmicu bez njega.

Gooner

pre 8 godina

Sladjane presao si i Skolsa sa ovim komentarom ovo nije humano sta si ti napisao ajde sve da smo bili autsajder al da ste vi najozbiljnija ekipa sa sitijem? Pa to je smejanje bre vi nesto pricate za 4 mesto a vi to sanjate od 2008 koliko ste puta bili u top 4? Stvarno ne razumem kako tako mozes da razmisljas ?

Donn

pre 8 godina

Pelegrini nije autoritet da vodi top ekipe bolje mu je da se drzi Malage i ostalih.Vecu disciplinu u odbrani sam vidjao kod ekipa iz trecih liga.Jaja Ture zadnji vezni a toliko je neodgovoran da je kriv za oba gola, to je naravno greska trenera jer ne smije nista da mu kaze.Vidjecemo ako Gaurdiola dodje da li ce se pojedini igraci tako setkati po terenu.