Nedelja, 20.12.2015.

16:21

Stršljenovi 'izujedali' Liverpul

Ekipa Votforda ubedljivo je savladala Liverpul u prvom nedeljnom meču 17. kola Premijer lige – 3:0 (2:0).

Izvor:

Stršljenovi 'izujedali' Liverpul IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Пинчи

pre 8 godina

Разлика између актуелног шампиона и лидера на табели 20 бодова. Да не кажу да ПЛ и ЈСЛ не могу раме уз раме.

peta del boske

pre 8 godina

Liverpulu je potrebno dosta novih kvalitetnih i perspektivnih igraca. Pozicija golmana je ocit problem u Liverpulu, potreban je neko nov. U odbrani jedino bih zadrzao Skrtela i Morena, Flanagan je povredjen a nadam se da ce biti bolji od Klajna koji je veoma limitiran igrac. Na sredini jedini koji vrede su Henderson i Dzan, tu je problem sto nema nekog dobrog organizatora igre sa sredine terena, neko ko spaja sredinu i napad, to sto rade npr. Mahrez, Ozil u svojim timovima, e to fali Liverpulu na sredini. U napadu nisu losi Kutinjo, Origi i Ajb, ali potreban im je i Staridz jer Benteke ocito ne moze.

.....

pre 8 godina

muka mi je od ovih poznavalaca fudbala sto stavljaju arsenal i liverpul u isti kos. Sto se istorije tice liverpul je neuporedivo uspesniji klub ali sada arsenal je tim za dve klase iznad i tim koji je uz siti jedini pravi kandidat za titulu( ne potcenjujem lester ali realno top 4 im je max) , plus arsenal igra i ls o cemu liverpul trenutno moze samo da sanja.

I nema driblaj, i nema dodaj...

pre 8 godina

Ja sam vec od pocetka govorio da je Klop provaljen, a vi meni lepo udarate minuse.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jer za ljubav treba imat' dusu., 20. decembar 2015 17:41)

Evo ti jos koji

est 1892

pre 8 godina

Problem je u Rodzersu, otpustite Rodzersa, sve ce biti u redu, dovedite Klopa. Sada valjda vidite da nije bio problem u Rodzersu, vec u ocajnom rosteru. Ala ce za 15-ak dana trositi Liverpul, Celsi i Junajted, samo gledajte :D
(Bre, 20. decembar 2015 16:49)

Rodzersovi transferi: Alen, Lalana, Lovren, Markovic, Moreno, Ings, Benteke, Oridji, Minjole, Klajn, Staridz, Dzan, Milner, Kutinjo i gomila jos igraca koji su poslati na pozajmice. Vlasnici su doveli Sakoa, Ilorija, Balotelija, Rodzers je hteo Bonija. Od svih igraca samo su Kutinjo kad mu se igra i Staridz kada nije povredjen nesto pokazali. I dalje neko misli da nije Rodzers problem, da ne govorim kako je oterao Agera iz kluba. Bilo ko neka bude menadzer Liverpula samo Rodzersa da ne gledam. Klop mora da dovede ozbiljnog golmana i dva ozbiljna centralna beka. Od odbrane se stvara tim.

misa

pre 8 godina

golman, stoper i napadac pa mogu nesto sledece sezone. Ter Stegen, Humels i Rojs. Postava: Ter Stegen, Klajn, Moreno, Skrtel, Humels, Milner, Henderson, Kutinjo, Firminjo, Rojs, Benteke. Opet, mozda i osvoje nesto, ali jako los sistem imaju s obzirom da su u top 10 klubova Evrope, kako se igra fudbal naravano. Prodaju velike igrace sto, a dovode im nedostojne zamene - Suarez, Tores i Dzerard su danas trebali da budu u timu i to bi bio tim koji bi se ove sezone ravnopravno borio za LS i PL. Ovako Real, Barsa, PSG, City, Celsi, Bajern, Junajted kupe sve igrace sampionskog kalibra, sto Firminjo, Bentek, Lalana, Markovic i decak Baloteli nisu. Liverpul trenutno nije ni u drugom sesiru sa Juventusom, Arsenalom, Atletikom, Dortmundom, Romom, Napolijem, Interom koji se bar bore, vec u trecem sa Zenitom, Totinhemom, Milanom, Fiorentinom, Portom, Volfsburgom, Benfikom, Monakom. Liverpul je relno evropska prva liga, ali daleko od trona u Engleskoj mogu samo da iznenade i nista vise bar sto se titule tice. A ovo im je bila odlicna prilika, s obzirom gde je Celzi, kako igra Junajted, Siti i Arsenal nisu Barsa i Real pa je titula mogla biti realna da su doveli pravog stopera u klasu u napadu, ovako nek uzme Arsenal, kad je vec Lester obezbedio opstanak pa mogu da se opuste momci.

kk7

pre 8 godina

Problem je u Rodzersu, otpustite Rodzersa, sve ce biti u redu, dovedite Klopa. Sada valjda vidite da nije bio problem u Rodzersu, vec u ocajnom rosteru. Ala ce za 15-ak dana trositi Liverpul, Celsi i Junajted, samo gledajte :D
(Bre, 20. decembar 2015 16:49)

Jok nije bio problem u Rodzersu, treba ga vratiti. Problem je i u vlasnicima i u Rodzersu i igracima i carobnoj komisiji za transfere.

on je Klop

pre 8 godina

Ja sam vec od pocetka govorio da je Klop provaljen, a vi meni lepo udarate minuse.
(Jer za ljubav treba imat' dusu., 20. decembar 2015 17:41)

Koliko strucnjaka po glavi stanovnika.

Djordje Cvarkov

pre 8 godina

Tesko da ce im i Grujic pomoci, jedino da ga kupe u paketu sa Donaldom. Ovi njihovi defanzivci izgledaju kao Fabrisiova braca. Pojma nemaju.

zingan

pre 8 godina

znaci klopu je problem sto u timu nema mesija i suareza? ceo tim lestera na trzistu vredi manje od bentekea. ranijeri upraznjava vudu?

Daniel Agger

pre 8 godina

Kaze Klop da nece kupovati u januaru zadovoljan je trenutnim timom,pa me bas zanima jel zadovoljan nazovi golmanima koje ima,proslo kolo Minjole ispusti cistu loptu posle kornera,ovo kolo onaj Bogdan nesrecni,ima najgoru odbranu ne u ligi nego u evropi svaki prekid je gotovo sigurno gol za protivniko ko god on bio,sredina teran sa gauco ronaldinjom lalanom na celu koji trci kao da ga juri roj pcela ne zna de udara,najgori igrac u istoriji kluba,kakvi su mu napadaci dovoljno govori da krece sa Firminom kao najisturenijim igracem,ne da mu trebaju novi igraci nego mu treba ceo tim da promeni.

LFC

pre 8 godina

I tako ocekivno bar za mene,posle pocetni par utakmica lozenja gde su neki igrali i iznad svojih mogucnosti da se dokazu novom treneru sad se sve vraca na mesto,Klop sjajan lik i trener ali je preuzeo gomilu preplacenih i ogranicenih igraca koje je Rodzers nagomilao pogotovo se tu isticu englezi Milner,Henderson i najgori medju njima,a verovatno najgori i u ligi Lalana,par puta je izjavljivao da je zadovaljan timom i da nece kupovati do leta,verujem da se samo tesi kad vidi kakve tarabe je uzeo da trenira.

bjela

pre 8 godina

Liverpul i Arsenal su zaista postali klubovi za podsmeh.
Jedan već 20 godina, drugi 10.
S jednom razlikom, prvi hoće, a ne može. Drugi neće, i da može.

Srbija napred

pre 8 godina

Izgleda klopova harizma vise utice na protivnicke igrace nego na liverpul..nece se dugo zadrzat klop na enfildu.sledecu tekmu ima da prime 5 komada od lestera.

Aman za aman

pre 8 godina

Dakle, toliko zalim sto nisam trenirao fudbal. Ovaj momak, Sako, odrandbeni Liverpula, on NITI JEDAN dobar start ceo mec nije imao, svaki start kiks. O onoj kiksari Skrtelu se vec godinama ispredaju price. Lovren ispada najbolji od svih panjeva u odbrani Liverpula.
Inace, Klop ce doziveti infarkt vrlo brzo, ovde bukvalno ceo novi tim mora da se dovede, vi sto sada igraju su luzeri klasicni, Votford se izivljavao danas.
Prvi gol Wotforda cist faul ko suza.
Golmna Liverpula decko uopste nije los.

panini

pre 8 godina

ovo je realnost..ja sam iskreno ocekivao preporod liverpula i neku magiju klopa da ih digne iz mrtvih ali kao sto je klop i rekao on nije madjionicar da sve promeni u jednom danu..liverpul mora da prihvati da vise rezultatski i po igracima nije veliki klub(po svemu ostalom jeste) da prihvate jednostavno da su sada na nivou totenhema vest hema prosecan klub koji se bori za neki vrh i ligu evrope..i da onda polako pocnu da se vracaju na staze stare slave, dati klopu 5god da radi ubaci svoj sistem svaki prelazni rok dovede dva nova vrhunska igraca dovodi mlade talente i pravi od njih zvezde i za par godina liverpul se mozda i vrati u vrh engleskog i evropskog fudbala ovakav kakav je sad u ovoj ludoj premier ligi gde svako svakog moze da dobije ovo im je realnost..ja i dalje mislim da je klop pravi covek samo cemo mu trebati mnogo vise vremena nego sto svi misle(nekoliko sezona i prelaznih rokova da oformi pravi tim napravi neke igrace i privoli velike igrace da dodju)

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Hahahahah kakav samar! Ja stvarno volim Klopa ali navijaci Liverpula su isti kao i navijaci Arsenala,dobiju 3,4 ili odigraju odlicno pa odmah price o tituli...onda dodje neki Votford,Palas,Sautempton ,spuca im par komada i vrati ih u detinjstvo.

Gajetano

pre 8 godina

Mislim da Klop tek sada polako pocinje da shvata sta je u stvari Premijer liga i kakvu je tres ekipu dobio u nasledje. Jos jedno veliko razocarenje od Liverpula, pa ovde vecina igraca ne zna ni osnovne stvari u fudbalu tipa kako se prima lopta i kako se odigrava na prvu. O kretanju bez lopte, pokrivanju prostora, kako organizovati kontru a da ti barem dva igraca nisu u ofsajdu i kako se organizuje pozicioni napad da i ne govorim. Ja bih vecinu ovih stavio na zimsku rasprodaju, pa koliko dobiju za njih. A onda sve iz pocetka...

Potpuno luda sezona u kojoj se sampion bori za opstanak, Liverpul i Man Utd u fazi poluraspada, Lester cvrsto na prvom mestu pred Bozic, a Votford, Kristal Palas, Vest Hem, Stouk i slicni objasnjavaju kako se sa prosecnim ulaganjima moze igrati mnogo dobar fudbal.

Majke mi mile, sve vise verujem da Lester moze do samog kraja, samo da im se menadzment ne pokondiri i ne krene da rasprodaje igrace u zimskom prelaznom roku.

Pozdrav,

nenad rs

pre 8 godina

Ovdje su mnogi likovali kad su dobili Siti ,kao što rekoh Liverpul nema kvalitet da dobija u serijama i smijesna je priča o borbi za titulu.Sto Klopova tu ne može nista učiniti,sa ovim timom Liverpul je čisti prosjek koji ponekad bljesne.

adriano_galliani

pre 8 godina

Где су сад они LFCLazarevac, LFCKrusevas и ко све не.. Ајде још мало како освајате титуле, враћа се Џерард да подигне пехар хахаха :)

Мислим да је то зато што је ово Роџерсов тим, сад ће Клоп да прави свој и сада нема да се штеди. Ако је ово коштало 350 милиона, да се Јургену да барем милијарду, е онда иде титула! 3-0 од друголигаша, прошле године 6-1 од Стоука... Ко би рек`о да они троше стотине милиона сваке године. Најгори клуб на свету после Црвене Звезде.

ilpadrino31

pre 8 godina

Jednostavno nije Klop madjionicar, ne moze on od limitiranih igraca koji ne zasluzuju da igraju u Liverpulu napravi vrhunske igrace, bruka i sramota bez ikakve borbe, zelje za pobedom, nadam se da ce prodati ovu boraniju sto je rodzers doveo i u januaru znacajno pojacati ekipu, ili nam se crno pise..YNWA

Brale

pre 8 godina

Ne-ma-nja@ Sto si tice Liverpula, slozio bih se sa tobom. Sto se tice Arsenala i ne bas. Nekako ih odrzava Venger u Top 4, ni sam ne znam kako, ali je tako. Problem je sto oni provedu jednu noc na prvoj poziciji i odmah misle da je to kraj. Nemaju ni Arsenal, ni Liverpul tim za 1. mesto u Engleskoj.

barbosa

pre 8 godina

Liverpool ce prije osvojiti Ligu Sampiona nego Premijer Ligu.
Liverpool je tim koji igra na inspiraciju,tome svedoci cinjenica da su Razbili Celsi I Mancester City u gostima,ali bukvalno razbili,dok se po tradiciji Liverpool standardno muci sa manjim timovima.
Jednostavno to je Liverpool.
To je tim za kup takmicenja.
Prevensta nece videti jos najmanje 20 godina.

Bre

pre 8 godina

Problem je u Rodzersu, otpustite Rodzersa, sve ce biti u redu, dovedite Klopa. Sada valjda vidite da nije bio problem u Rodzersu, vec u ocajnom rosteru. Ala ce za 15-ak dana trositi Liverpul, Celsi i Junajted, samo gledajte :D

Bre

pre 8 godina

Problem je u Rodzersu, otpustite Rodzersa, sve ce biti u redu, dovedite Klopa. Sada valjda vidite da nije bio problem u Rodzersu, vec u ocajnom rosteru. Ala ce za 15-ak dana trositi Liverpul, Celsi i Junajted, samo gledajte :D

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Hahahahah kakav samar! Ja stvarno volim Klopa ali navijaci Liverpula su isti kao i navijaci Arsenala,dobiju 3,4 ili odigraju odlicno pa odmah price o tituli...onda dodje neki Votford,Palas,Sautempton ,spuca im par komada i vrati ih u detinjstvo.

Gajetano

pre 8 godina

Mislim da Klop tek sada polako pocinje da shvata sta je u stvari Premijer liga i kakvu je tres ekipu dobio u nasledje. Jos jedno veliko razocarenje od Liverpula, pa ovde vecina igraca ne zna ni osnovne stvari u fudbalu tipa kako se prima lopta i kako se odigrava na prvu. O kretanju bez lopte, pokrivanju prostora, kako organizovati kontru a da ti barem dva igraca nisu u ofsajdu i kako se organizuje pozicioni napad da i ne govorim. Ja bih vecinu ovih stavio na zimsku rasprodaju, pa koliko dobiju za njih. A onda sve iz pocetka...

Potpuno luda sezona u kojoj se sampion bori za opstanak, Liverpul i Man Utd u fazi poluraspada, Lester cvrsto na prvom mestu pred Bozic, a Votford, Kristal Palas, Vest Hem, Stouk i slicni objasnjavaju kako se sa prosecnim ulaganjima moze igrati mnogo dobar fudbal.

Majke mi mile, sve vise verujem da Lester moze do samog kraja, samo da im se menadzment ne pokondiri i ne krene da rasprodaje igrace u zimskom prelaznom roku.

Pozdrav,

nenad rs

pre 8 godina

Ovdje su mnogi likovali kad su dobili Siti ,kao što rekoh Liverpul nema kvalitet da dobija u serijama i smijesna je priča o borbi za titulu.Sto Klopova tu ne može nista učiniti,sa ovim timom Liverpul je čisti prosjek koji ponekad bljesne.

ilpadrino31

pre 8 godina

Jednostavno nije Klop madjionicar, ne moze on od limitiranih igraca koji ne zasluzuju da igraju u Liverpulu napravi vrhunske igrace, bruka i sramota bez ikakve borbe, zelje za pobedom, nadam se da ce prodati ovu boraniju sto je rodzers doveo i u januaru znacajno pojacati ekipu, ili nam se crno pise..YNWA

barbosa

pre 8 godina

Liverpool ce prije osvojiti Ligu Sampiona nego Premijer Ligu.
Liverpool je tim koji igra na inspiraciju,tome svedoci cinjenica da su Razbili Celsi I Mancester City u gostima,ali bukvalno razbili,dok se po tradiciji Liverpool standardno muci sa manjim timovima.
Jednostavno to je Liverpool.
To je tim za kup takmicenja.
Prevensta nece videti jos najmanje 20 godina.

Aman za aman

pre 8 godina

Dakle, toliko zalim sto nisam trenirao fudbal. Ovaj momak, Sako, odrandbeni Liverpula, on NITI JEDAN dobar start ceo mec nije imao, svaki start kiks. O onoj kiksari Skrtelu se vec godinama ispredaju price. Lovren ispada najbolji od svih panjeva u odbrani Liverpula.
Inace, Klop ce doziveti infarkt vrlo brzo, ovde bukvalno ceo novi tim mora da se dovede, vi sto sada igraju su luzeri klasicni, Votford se izivljavao danas.
Prvi gol Wotforda cist faul ko suza.
Golmna Liverpula decko uopste nije los.

zingan

pre 8 godina

znaci klopu je problem sto u timu nema mesija i suareza? ceo tim lestera na trzistu vredi manje od bentekea. ranijeri upraznjava vudu?

panini

pre 8 godina

ovo je realnost..ja sam iskreno ocekivao preporod liverpula i neku magiju klopa da ih digne iz mrtvih ali kao sto je klop i rekao on nije madjionicar da sve promeni u jednom danu..liverpul mora da prihvati da vise rezultatski i po igracima nije veliki klub(po svemu ostalom jeste) da prihvate jednostavno da su sada na nivou totenhema vest hema prosecan klub koji se bori za neki vrh i ligu evrope..i da onda polako pocnu da se vracaju na staze stare slave, dati klopu 5god da radi ubaci svoj sistem svaki prelazni rok dovede dva nova vrhunska igraca dovodi mlade talente i pravi od njih zvezde i za par godina liverpul se mozda i vrati u vrh engleskog i evropskog fudbala ovakav kakav je sad u ovoj ludoj premier ligi gde svako svakog moze da dobije ovo im je realnost..ja i dalje mislim da je klop pravi covek samo cemo mu trebati mnogo vise vremena nego sto svi misle(nekoliko sezona i prelaznih rokova da oformi pravi tim napravi neke igrace i privoli velike igrace da dodju)

Srbija napred

pre 8 godina

Izgleda klopova harizma vise utice na protivnicke igrace nego na liverpul..nece se dugo zadrzat klop na enfildu.sledecu tekmu ima da prime 5 komada od lestera.

adriano_galliani

pre 8 godina

Где су сад они LFCLazarevac, LFCKrusevas и ко све не.. Ајде још мало како освајате титуле, враћа се Џерард да подигне пехар хахаха :)

Мислим да је то зато што је ово Роџерсов тим, сад ће Клоп да прави свој и сада нема да се штеди. Ако је ово коштало 350 милиона, да се Јургену да барем милијарду, е онда иде титула! 3-0 од друголигаша, прошле године 6-1 од Стоука... Ко би рек`о да они троше стотине милиона сваке године. Најгори клуб на свету после Црвене Звезде.

est 1892

pre 8 godina

Problem je u Rodzersu, otpustite Rodzersa, sve ce biti u redu, dovedite Klopa. Sada valjda vidite da nije bio problem u Rodzersu, vec u ocajnom rosteru. Ala ce za 15-ak dana trositi Liverpul, Celsi i Junajted, samo gledajte :D
(Bre, 20. decembar 2015 16:49)

Rodzersovi transferi: Alen, Lalana, Lovren, Markovic, Moreno, Ings, Benteke, Oridji, Minjole, Klajn, Staridz, Dzan, Milner, Kutinjo i gomila jos igraca koji su poslati na pozajmice. Vlasnici su doveli Sakoa, Ilorija, Balotelija, Rodzers je hteo Bonija. Od svih igraca samo su Kutinjo kad mu se igra i Staridz kada nije povredjen nesto pokazali. I dalje neko misli da nije Rodzers problem, da ne govorim kako je oterao Agera iz kluba. Bilo ko neka bude menadzer Liverpula samo Rodzersa da ne gledam. Klop mora da dovede ozbiljnog golmana i dva ozbiljna centralna beka. Od odbrane se stvara tim.

Djordje Cvarkov

pre 8 godina

Tesko da ce im i Grujic pomoci, jedino da ga kupe u paketu sa Donaldom. Ovi njihovi defanzivci izgledaju kao Fabrisiova braca. Pojma nemaju.

.....

pre 8 godina

muka mi je od ovih poznavalaca fudbala sto stavljaju arsenal i liverpul u isti kos. Sto se istorije tice liverpul je neuporedivo uspesniji klub ali sada arsenal je tim za dve klase iznad i tim koji je uz siti jedini pravi kandidat za titulu( ne potcenjujem lester ali realno top 4 im je max) , plus arsenal igra i ls o cemu liverpul trenutno moze samo da sanja.

I nema driblaj, i nema dodaj...

pre 8 godina

Ja sam vec od pocetka govorio da je Klop provaljen, a vi meni lepo udarate minuse.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jer za ljubav treba imat' dusu., 20. decembar 2015 17:41)

Evo ti jos koji

on je Klop

pre 8 godina

Ja sam vec od pocetka govorio da je Klop provaljen, a vi meni lepo udarate minuse.
(Jer za ljubav treba imat' dusu., 20. decembar 2015 17:41)

Koliko strucnjaka po glavi stanovnika.

Daniel Agger

pre 8 godina

Kaze Klop da nece kupovati u januaru zadovoljan je trenutnim timom,pa me bas zanima jel zadovoljan nazovi golmanima koje ima,proslo kolo Minjole ispusti cistu loptu posle kornera,ovo kolo onaj Bogdan nesrecni,ima najgoru odbranu ne u ligi nego u evropi svaki prekid je gotovo sigurno gol za protivniko ko god on bio,sredina teran sa gauco ronaldinjom lalanom na celu koji trci kao da ga juri roj pcela ne zna de udara,najgori igrac u istoriji kluba,kakvi su mu napadaci dovoljno govori da krece sa Firminom kao najisturenijim igracem,ne da mu trebaju novi igraci nego mu treba ceo tim da promeni.

Пинчи

pre 8 godina

Разлика између актуелног шампиона и лидера на табели 20 бодова. Да не кажу да ПЛ и ЈСЛ не могу раме уз раме.

kk7

pre 8 godina

Problem je u Rodzersu, otpustite Rodzersa, sve ce biti u redu, dovedite Klopa. Sada valjda vidite da nije bio problem u Rodzersu, vec u ocajnom rosteru. Ala ce za 15-ak dana trositi Liverpul, Celsi i Junajted, samo gledajte :D
(Bre, 20. decembar 2015 16:49)

Jok nije bio problem u Rodzersu, treba ga vratiti. Problem je i u vlasnicima i u Rodzersu i igracima i carobnoj komisiji za transfere.

LFC

pre 8 godina

I tako ocekivno bar za mene,posle pocetni par utakmica lozenja gde su neki igrali i iznad svojih mogucnosti da se dokazu novom treneru sad se sve vraca na mesto,Klop sjajan lik i trener ali je preuzeo gomilu preplacenih i ogranicenih igraca koje je Rodzers nagomilao pogotovo se tu isticu englezi Milner,Henderson i najgori medju njima,a verovatno najgori i u ligi Lalana,par puta je izjavljivao da je zadovaljan timom i da nece kupovati do leta,verujem da se samo tesi kad vidi kakve tarabe je uzeo da trenira.

misa

pre 8 godina

golman, stoper i napadac pa mogu nesto sledece sezone. Ter Stegen, Humels i Rojs. Postava: Ter Stegen, Klajn, Moreno, Skrtel, Humels, Milner, Henderson, Kutinjo, Firminjo, Rojs, Benteke. Opet, mozda i osvoje nesto, ali jako los sistem imaju s obzirom da su u top 10 klubova Evrope, kako se igra fudbal naravano. Prodaju velike igrace sto, a dovode im nedostojne zamene - Suarez, Tores i Dzerard su danas trebali da budu u timu i to bi bio tim koji bi se ove sezone ravnopravno borio za LS i PL. Ovako Real, Barsa, PSG, City, Celsi, Bajern, Junajted kupe sve igrace sampionskog kalibra, sto Firminjo, Bentek, Lalana, Markovic i decak Baloteli nisu. Liverpul trenutno nije ni u drugom sesiru sa Juventusom, Arsenalom, Atletikom, Dortmundom, Romom, Napolijem, Interom koji se bar bore, vec u trecem sa Zenitom, Totinhemom, Milanom, Fiorentinom, Portom, Volfsburgom, Benfikom, Monakom. Liverpul je relno evropska prva liga, ali daleko od trona u Engleskoj mogu samo da iznenade i nista vise bar sto se titule tice. A ovo im je bila odlicna prilika, s obzirom gde je Celzi, kako igra Junajted, Siti i Arsenal nisu Barsa i Real pa je titula mogla biti realna da su doveli pravog stopera u klasu u napadu, ovako nek uzme Arsenal, kad je vec Lester obezbedio opstanak pa mogu da se opuste momci.

peta del boske

pre 8 godina

Liverpulu je potrebno dosta novih kvalitetnih i perspektivnih igraca. Pozicija golmana je ocit problem u Liverpulu, potreban je neko nov. U odbrani jedino bih zadrzao Skrtela i Morena, Flanagan je povredjen a nadam se da ce biti bolji od Klajna koji je veoma limitiran igrac. Na sredini jedini koji vrede su Henderson i Dzan, tu je problem sto nema nekog dobrog organizatora igre sa sredine terena, neko ko spaja sredinu i napad, to sto rade npr. Mahrez, Ozil u svojim timovima, e to fali Liverpulu na sredini. U napadu nisu losi Kutinjo, Origi i Ajb, ali potreban im je i Staridz jer Benteke ocito ne moze.

Brale

pre 8 godina

Ne-ma-nja@ Sto si tice Liverpula, slozio bih se sa tobom. Sto se tice Arsenala i ne bas. Nekako ih odrzava Venger u Top 4, ni sam ne znam kako, ali je tako. Problem je sto oni provedu jednu noc na prvoj poziciji i odmah misle da je to kraj. Nemaju ni Arsenal, ni Liverpul tim za 1. mesto u Engleskoj.

bjela

pre 8 godina

Liverpul i Arsenal su zaista postali klubovi za podsmeh.
Jedan već 20 godina, drugi 10.
S jednom razlikom, prvi hoće, a ne može. Drugi neće, i da može.

adriano_galliani

pre 8 godina

Где су сад они LFCLazarevac, LFCKrusevas и ко све не.. Ајде још мало како освајате титуле, враћа се Џерард да подигне пехар хахаха :)

Мислим да је то зато што је ово Роџерсов тим, сад ће Клоп да прави свој и сада нема да се штеди. Ако је ово коштало 350 милиона, да се Јургену да барем милијарду, е онда иде титула! 3-0 од друголигаша, прошле године 6-1 од Стоука... Ко би рек`о да они троше стотине милиона сваке године. Најгори клуб на свету после Црвене Звезде.

Srbija napred

pre 8 godina

Izgleda klopova harizma vise utice na protivnicke igrace nego na liverpul..nece se dugo zadrzat klop na enfildu.sledecu tekmu ima da prime 5 komada od lestera.

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Hahahahah kakav samar! Ja stvarno volim Klopa ali navijaci Liverpula su isti kao i navijaci Arsenala,dobiju 3,4 ili odigraju odlicno pa odmah price o tituli...onda dodje neki Votford,Palas,Sautempton ,spuca im par komada i vrati ih u detinjstvo.

bjela

pre 8 godina

Liverpul i Arsenal su zaista postali klubovi za podsmeh.
Jedan već 20 godina, drugi 10.
S jednom razlikom, prvi hoće, a ne može. Drugi neće, i da može.

misa

pre 8 godina

golman, stoper i napadac pa mogu nesto sledece sezone. Ter Stegen, Humels i Rojs. Postava: Ter Stegen, Klajn, Moreno, Skrtel, Humels, Milner, Henderson, Kutinjo, Firminjo, Rojs, Benteke. Opet, mozda i osvoje nesto, ali jako los sistem imaju s obzirom da su u top 10 klubova Evrope, kako se igra fudbal naravano. Prodaju velike igrace sto, a dovode im nedostojne zamene - Suarez, Tores i Dzerard su danas trebali da budu u timu i to bi bio tim koji bi se ove sezone ravnopravno borio za LS i PL. Ovako Real, Barsa, PSG, City, Celsi, Bajern, Junajted kupe sve igrace sampionskog kalibra, sto Firminjo, Bentek, Lalana, Markovic i decak Baloteli nisu. Liverpul trenutno nije ni u drugom sesiru sa Juventusom, Arsenalom, Atletikom, Dortmundom, Romom, Napolijem, Interom koji se bar bore, vec u trecem sa Zenitom, Totinhemom, Milanom, Fiorentinom, Portom, Volfsburgom, Benfikom, Monakom. Liverpul je relno evropska prva liga, ali daleko od trona u Engleskoj mogu samo da iznenade i nista vise bar sto se titule tice. A ovo im je bila odlicna prilika, s obzirom gde je Celzi, kako igra Junajted, Siti i Arsenal nisu Barsa i Real pa je titula mogla biti realna da su doveli pravog stopera u klasu u napadu, ovako nek uzme Arsenal, kad je vec Lester obezbedio opstanak pa mogu da se opuste momci.

barbosa

pre 8 godina

Liverpool ce prije osvojiti Ligu Sampiona nego Premijer Ligu.
Liverpool je tim koji igra na inspiraciju,tome svedoci cinjenica da su Razbili Celsi I Mancester City u gostima,ali bukvalno razbili,dok se po tradiciji Liverpool standardno muci sa manjim timovima.
Jednostavno to je Liverpool.
To je tim za kup takmicenja.
Prevensta nece videti jos najmanje 20 godina.

Bre

pre 8 godina

Problem je u Rodzersu, otpustite Rodzersa, sve ce biti u redu, dovedite Klopa. Sada valjda vidite da nije bio problem u Rodzersu, vec u ocajnom rosteru. Ala ce za 15-ak dana trositi Liverpul, Celsi i Junajted, samo gledajte :D

Aman za aman

pre 8 godina

Dakle, toliko zalim sto nisam trenirao fudbal. Ovaj momak, Sako, odrandbeni Liverpula, on NITI JEDAN dobar start ceo mec nije imao, svaki start kiks. O onoj kiksari Skrtelu se vec godinama ispredaju price. Lovren ispada najbolji od svih panjeva u odbrani Liverpula.
Inace, Klop ce doziveti infarkt vrlo brzo, ovde bukvalno ceo novi tim mora da se dovede, vi sto sada igraju su luzeri klasicni, Votford se izivljavao danas.
Prvi gol Wotforda cist faul ko suza.
Golmna Liverpula decko uopste nije los.

Gajetano

pre 8 godina

Mislim da Klop tek sada polako pocinje da shvata sta je u stvari Premijer liga i kakvu je tres ekipu dobio u nasledje. Jos jedno veliko razocarenje od Liverpula, pa ovde vecina igraca ne zna ni osnovne stvari u fudbalu tipa kako se prima lopta i kako se odigrava na prvu. O kretanju bez lopte, pokrivanju prostora, kako organizovati kontru a da ti barem dva igraca nisu u ofsajdu i kako se organizuje pozicioni napad da i ne govorim. Ja bih vecinu ovih stavio na zimsku rasprodaju, pa koliko dobiju za njih. A onda sve iz pocetka...

Potpuno luda sezona u kojoj se sampion bori za opstanak, Liverpul i Man Utd u fazi poluraspada, Lester cvrsto na prvom mestu pred Bozic, a Votford, Kristal Palas, Vest Hem, Stouk i slicni objasnjavaju kako se sa prosecnim ulaganjima moze igrati mnogo dobar fudbal.

Majke mi mile, sve vise verujem da Lester moze do samog kraja, samo da im se menadzment ne pokondiri i ne krene da rasprodaje igrace u zimskom prelaznom roku.

Pozdrav,

panini

pre 8 godina

ovo je realnost..ja sam iskreno ocekivao preporod liverpula i neku magiju klopa da ih digne iz mrtvih ali kao sto je klop i rekao on nije madjionicar da sve promeni u jednom danu..liverpul mora da prihvati da vise rezultatski i po igracima nije veliki klub(po svemu ostalom jeste) da prihvate jednostavno da su sada na nivou totenhema vest hema prosecan klub koji se bori za neki vrh i ligu evrope..i da onda polako pocnu da se vracaju na staze stare slave, dati klopu 5god da radi ubaci svoj sistem svaki prelazni rok dovede dva nova vrhunska igraca dovodi mlade talente i pravi od njih zvezde i za par godina liverpul se mozda i vrati u vrh engleskog i evropskog fudbala ovakav kakav je sad u ovoj ludoj premier ligi gde svako svakog moze da dobije ovo im je realnost..ja i dalje mislim da je klop pravi covek samo cemo mu trebati mnogo vise vremena nego sto svi misle(nekoliko sezona i prelaznih rokova da oformi pravi tim napravi neke igrace i privoli velike igrace da dodju)

ilpadrino31

pre 8 godina

Jednostavno nije Klop madjionicar, ne moze on od limitiranih igraca koji ne zasluzuju da igraju u Liverpulu napravi vrhunske igrace, bruka i sramota bez ikakve borbe, zelje za pobedom, nadam se da ce prodati ovu boraniju sto je rodzers doveo i u januaru znacajno pojacati ekipu, ili nam se crno pise..YNWA

nenad rs

pre 8 godina

Ovdje su mnogi likovali kad su dobili Siti ,kao što rekoh Liverpul nema kvalitet da dobija u serijama i smijesna je priča o borbi za titulu.Sto Klopova tu ne može nista učiniti,sa ovim timom Liverpul je čisti prosjek koji ponekad bljesne.

peta del boske

pre 8 godina

Liverpulu je potrebno dosta novih kvalitetnih i perspektivnih igraca. Pozicija golmana je ocit problem u Liverpulu, potreban je neko nov. U odbrani jedino bih zadrzao Skrtela i Morena, Flanagan je povredjen a nadam se da ce biti bolji od Klajna koji je veoma limitiran igrac. Na sredini jedini koji vrede su Henderson i Dzan, tu je problem sto nema nekog dobrog organizatora igre sa sredine terena, neko ko spaja sredinu i napad, to sto rade npr. Mahrez, Ozil u svojim timovima, e to fali Liverpulu na sredini. U napadu nisu losi Kutinjo, Origi i Ajb, ali potreban im je i Staridz jer Benteke ocito ne moze.

I nema driblaj, i nema dodaj...

pre 8 godina

Ja sam vec od pocetka govorio da je Klop provaljen, a vi meni lepo udarate minuse.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jer za ljubav treba imat' dusu., 20. decembar 2015 17:41)

Evo ti jos koji

.....

pre 8 godina

muka mi je od ovih poznavalaca fudbala sto stavljaju arsenal i liverpul u isti kos. Sto se istorije tice liverpul je neuporedivo uspesniji klub ali sada arsenal je tim za dve klase iznad i tim koji je uz siti jedini pravi kandidat za titulu( ne potcenjujem lester ali realno top 4 im je max) , plus arsenal igra i ls o cemu liverpul trenutno moze samo da sanja.

Brale

pre 8 godina

Ne-ma-nja@ Sto si tice Liverpula, slozio bih se sa tobom. Sto se tice Arsenala i ne bas. Nekako ih odrzava Venger u Top 4, ni sam ne znam kako, ali je tako. Problem je sto oni provedu jednu noc na prvoj poziciji i odmah misle da je to kraj. Nemaju ni Arsenal, ni Liverpul tim za 1. mesto u Engleskoj.

LFC

pre 8 godina

I tako ocekivno bar za mene,posle pocetni par utakmica lozenja gde su neki igrali i iznad svojih mogucnosti da se dokazu novom treneru sad se sve vraca na mesto,Klop sjajan lik i trener ali je preuzeo gomilu preplacenih i ogranicenih igraca koje je Rodzers nagomilao pogotovo se tu isticu englezi Milner,Henderson i najgori medju njima,a verovatno najgori i u ligi Lalana,par puta je izjavljivao da je zadovaljan timom i da nece kupovati do leta,verujem da se samo tesi kad vidi kakve tarabe je uzeo da trenira.

on je Klop

pre 8 godina

Ja sam vec od pocetka govorio da je Klop provaljen, a vi meni lepo udarate minuse.
(Jer za ljubav treba imat' dusu., 20. decembar 2015 17:41)

Koliko strucnjaka po glavi stanovnika.

Djordje Cvarkov

pre 8 godina

Tesko da ce im i Grujic pomoci, jedino da ga kupe u paketu sa Donaldom. Ovi njihovi defanzivci izgledaju kao Fabrisiova braca. Pojma nemaju.

est 1892

pre 8 godina

Problem je u Rodzersu, otpustite Rodzersa, sve ce biti u redu, dovedite Klopa. Sada valjda vidite da nije bio problem u Rodzersu, vec u ocajnom rosteru. Ala ce za 15-ak dana trositi Liverpul, Celsi i Junajted, samo gledajte :D
(Bre, 20. decembar 2015 16:49)

Rodzersovi transferi: Alen, Lalana, Lovren, Markovic, Moreno, Ings, Benteke, Oridji, Minjole, Klajn, Staridz, Dzan, Milner, Kutinjo i gomila jos igraca koji su poslati na pozajmice. Vlasnici su doveli Sakoa, Ilorija, Balotelija, Rodzers je hteo Bonija. Od svih igraca samo su Kutinjo kad mu se igra i Staridz kada nije povredjen nesto pokazali. I dalje neko misli da nije Rodzers problem, da ne govorim kako je oterao Agera iz kluba. Bilo ko neka bude menadzer Liverpula samo Rodzersa da ne gledam. Klop mora da dovede ozbiljnog golmana i dva ozbiljna centralna beka. Od odbrane se stvara tim.

kk7

pre 8 godina

Problem je u Rodzersu, otpustite Rodzersa, sve ce biti u redu, dovedite Klopa. Sada valjda vidite da nije bio problem u Rodzersu, vec u ocajnom rosteru. Ala ce za 15-ak dana trositi Liverpul, Celsi i Junajted, samo gledajte :D
(Bre, 20. decembar 2015 16:49)

Jok nije bio problem u Rodzersu, treba ga vratiti. Problem je i u vlasnicima i u Rodzersu i igracima i carobnoj komisiji za transfere.

Пинчи

pre 8 godina

Разлика између актуелног шампиона и лидера на табели 20 бодова. Да не кажу да ПЛ и ЈСЛ не могу раме уз раме.

Daniel Agger

pre 8 godina

Kaze Klop da nece kupovati u januaru zadovoljan je trenutnim timom,pa me bas zanima jel zadovoljan nazovi golmanima koje ima,proslo kolo Minjole ispusti cistu loptu posle kornera,ovo kolo onaj Bogdan nesrecni,ima najgoru odbranu ne u ligi nego u evropi svaki prekid je gotovo sigurno gol za protivniko ko god on bio,sredina teran sa gauco ronaldinjom lalanom na celu koji trci kao da ga juri roj pcela ne zna de udara,najgori igrac u istoriji kluba,kakvi su mu napadaci dovoljno govori da krece sa Firminom kao najisturenijim igracem,ne da mu trebaju novi igraci nego mu treba ceo tim da promeni.

zingan

pre 8 godina

znaci klopu je problem sto u timu nema mesija i suareza? ceo tim lestera na trzistu vredi manje od bentekea. ranijeri upraznjava vudu?