Četvrtak, 17.12.2015.

14:19

Radonjić: Da se danima prepričava...

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić veruje da njegova ekipa može da savlada Bajern iz Minhena i plasira se u Top 16 fazu Evrolige.

Izvor: B92

Radonjiæ: Da se danima preprièava... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Iskreni navijac Partizana

pre 8 godina

"verujem da možemo da savladamo Bajern u atmosferi koja će sigurno biti prepričavana danima posle meča."
I ja verujem, i nadam se da će tako biti, ali prvo skoči pa reci hop.

UltrasBgCz

pre 8 godina

Ti si, Radonja, razlog za strah, pljuvacemo te i psovati tokom cele utakmice, ali ako dobijemo, znam da cu te voleti vise od svih igraca zajedno. I tako je svaku utakmicu, otkad si u Zvezdi... HRABRO!

kiki pfc

pre 8 godina

Delije, znam da ću dobiti gomilu minusa ali...

Oduvek navijam za Zvezdu kada igra Evropu, bilo da je to fudbal ili košarka.

Ovo mi je prvi put da ću navijati za strani klub(Bajern) iz samo jednog razloga: Zato što se većina Delija(čast izuzecima) radovala kada je Bobadilja dao gol i Partizan je ispao.

Teško mi je navijati za Nemce, ali šta je-tu je!

srbEUin

pre 8 godina

Mrzi me da Guglam i da proveravam, ali koliko pamtim Partizanu je pre tri-četiri sezone za prolaz u top 16 trebala pobeda u poslednjem kolu u Michenu, ali su prsli za 5-6 poena. Bayern je tada tek bio osnovan, (prva sezona u EL) a "institucija" samouverena.
Nadam se da Zvezda neće sagoreti već da će odigrati hrabro, iskusno i da šut neće zatajiti kao protiv Žalgirisa ili Cibone.
Objektivno su šanse 60:40 za Zvezdu. Bayernu će biti lakše jer je već prežaljen. Nemojmo se zavaravati igrom iz Minhena, oni igraju bolje u gostima nego kod kuće. Pitajte Reala, Fenera, Khimkija i Strasburg.
Ako zaustavimo Nihada, Savana i KC-a pobeda je naša.

Poskok

pre 8 godina

Sto vise pricas vise se zakopavas.Opet si priznao da si navijao za tudji a ne svoj klub uz koji si odrastao,koga briga za prelazno resenje,ti si PROMENIO KLUB ZA KOJI NAVIJAS,izdao,prodao veru za veceru!Zato bolje cuti i s.... kao sto rece onaj tvoj saborac kod Tegija u emisiji,aj cao.

Vi očigledno ne kapirate. Nikakav tuđi klub nije postajao, to je sve pod Zvezdinim krovom, svi trofeji idu na kalemegdan. Kada osvajaš trofeje za Zvezdu to automatski postaje Zvezdino a ne tuđe.Ja i dalje čekam da čujem čiji si ti navijač Igokee partizan ili Partizan igokea?? Za čiji si ti grb navijao ceptrov ili partizanov??

poli-gaf

pre 8 godina

E sad nastupa PESIC, nema vise nikakve sanse, tu je kraj svih nadanja za top 16, i nadajmo se i Radonjicev kraj...najzad ce to i Covic morati da shvati i prihvati!!!

carisen

pre 8 godina

Mislim da ce sutrasnja utakmica pokazati pravu istinu o treneru Radonjicu, istinu koju svaki iskreni navijac i ljubitelj kosarke zna. Nadam se pobedi, ali apsolutno sve nade polazem u individualni kvalitet pojedinaca u Zvezdinom timu i navijam da imaju svoj dan ili da im navijaci uliju samopouz
danje. Ako se utakmica bude odlucivala u neizvesnoj zavrsnici ili rezultatskoj klackalici gde je potrebno pozvati tajm aut u kljucnom trenutku ili organizovati akciju za neki od odlucujucih napada siguran sam da ce Pesic dobiti bitku protiv Radonjica. U slujaju pobede i prolaska dalje istina o nasem treneru ostaje da vazi posto je jasno da je Zvezda u svim aspektima prerasla Radonjica i treba novo lice na klupi.

menadjerov komsija

pre 8 godina

Ovaj antidebil nastavio gde je stao letos onaj bese SlavkoRS, LukBebit i kodar78 :-)
Gazi Radonja, da se ponovi tekma kao protiv Albe zimus!

Vecna sramota

pre 8 godina

@(Poskok, 17. decembar 2015 20:46)


Sto vise pricas vise se zakopavas.Opet si priznao da si navijao za tudji a ne svoj klub uz koji si odrastao,koga briga za prelazno resenje,ti si PROMENIO KLUB ZA KOJI NAVIJAS,izdao,prodao veru za veceru!Zato bolje cuti i s.... kao sto rece onaj tvoj saborac kod Tegija u emisiji,aj cao.

Jumko

pre 8 godina

Cudo da ljudi jos nisu ukapirali kako prolaze nase ekipe, reprezentacije, u svim sportovima kada se par kola unapred kalkulise, pa euforija pred poslednju utakmicu, pa unapred pravljene nove grupe...

Batko

pre 8 godina

A onda pogledaš Zvezdu i samo prati Vilijamsa koji pokazuje kad i ko da se izvuče na pik i gde ko treba da stane, pošto im trener to ne govori niti ih uigrava za normalne kombinacije. Sve je SAMO varijacija pikenrola i ubacivanje u post Cirbesu ili Štimcu. N I J E D N A akcija kojom bi se, naprimer, u 20-oj sekundi, ako nisu napravili napad, izvukao Miler na trojku tako što bi Cirbes ili bilo ko postavio blok njegovom čuvaru, kako bi ovaj ostao sam u kretnji. Tako nešto NE POSTOJI u igri Zvezde.
(NastyB, 17. decembar 2015 19:09)

Vidi, svaka akcija koja se "pozove" ima svoju "b" varijantu ili se generalno igra nešto "standardo" ako pozvana akcija ne prodje.
Ovaj dupli blok,na koji se pozivas igra se kod nas za Tompsona (par puta da ostaje na "45"), ali s obzirom na njegovu formu odustaje se od toga. I SADA TO TREBA IGRATI DA BI SE REKLO DA IMAMO AKCIJE ???!!!

Osnovne akcije su sasvim ok i ne vidim problem "2na2" levo ili desno da se odigra, a da se to ne smatra akciijom.
Drugo, NORMALNO je da play "trazi" da se igra "p&r" gde njemu u trenutku odgovara ili "rogovi"....PA NEĆE VALJDA RADONJIC DA KAZE CENTRU GDE DA STANE ???
Postoji jos par "specijala" koji se odgigravaju iz auta, ali to se podrazumeva... Prošle godine je bila akcija spuštanja "dole" Kaliniću koju recimo sada igra Obradović (danas par puta protiv Himkija)...Pa stvarno ne razumem ljude koji ga prozivaju za to ???

ns

pre 8 godina

cisto da NEEKO ZNA...NOVI SAD JE DOBIO 4KARTE U EVENTIMU KOD POSTE KUPLJENE.U OSTALIM MENJACNICAMA KOJE IMAJU OVLASCENJE OD STRANE EVENTIMA NIJE PRODATA NI JEDNA KARTA.Kako znam?JER SAM S SVOJA 4 DRUGA POKRIO SVA MESTA I SVUGDE BILI 2 ODNOSNO 3...TAKO DA...UPRAVO STIDI SE.A VI IGRACI SRCE NA TEREN DO POBEDE S BEOGRADJANIMA

Poskok

pre 8 godina

Poskok,sine,ja vas prozivam jer ste 4 godine navijali za Ilr! Znam da je sad vracena Zvezda,ali dok je bila Fmp Ilr Zvezda tada te iste papire koje sad trazis niste priznavali,tada zakon nije vazio??? Kompleks ja navijac velikog u kosarkaskom svetu Partizana da imam,od u kosarci mizerne CZ??? Nije te blam toga sto si napisao? PS. Hvala ti sto si priznao da si 4 god navijao za Ilr Fmp. Cega se pametan stidi,time se panter ponosi!


Drago mi je da si priznao da je ovo Zvezda. Ja sam prijatelju moj navijao za Crvenu Zvezdu, za grb na dresu, navijao sam za tu novu Zvezdu koja je nastala kao prelazno rešenje, sporazum dva kluba o sportskom funkcionisanju brenda Crvena Zvezda. Navijali smo za Zvezdu Beograd jer smo znali da je to privremeno rešenje dok se ne srede finansije u klubu odnosno ne završi UPPR, takođe smo znali da će svi trofeji Crvene zvezde Beograd biti u vitrinama na malom kalemegdanu gde je i sad adresa i da će se Zvezda vratiti takmičenju tamo gde je stao klub koji se takmičio u njeno ime, za njen grb i tradiciju. Za razliku od tvog kluba Zvezda nikad nije igrala drugu ligu,prodavala grb sponzoru kao što je Partizan Cepteru 1998 godine, pravio fuzije sa drugim klubom kao vi sa igokeom pa se nije znalo na koju adresu da vam se jave jer smo sa jedne strane imali Igokea Partizan a sa druge Partizan Igokea. Zamisli sad kad bi napravili dva kluba jedan da se zove Partizan Mega Leks a drugi Mega Leks Partizan. Zar ti to ne zvuči mali glupo??

igo

pre 8 godina

ovi sto pisu da je 2700 karata pusteno na svim mestima eventima niste upravu. covic je izasao sa obavestenjem kako je najveci broj karata otisao na prodajna mesta u bg.areni i doma omladine a da ce mali broj karata biti rasporedjen na ostala eventim prodajna mesta u srbiji. tako da vi niste upravu.

Zlatko

pre 8 godina

"E moj Radonja...pa Kari je za tebe Dule Vujosevic."
Ti ocigledno nisi svestan sta si napisao. Za vecinu trenera u Evropi, pa i za Radonjica, Kari je Kari. Zna se ko je Kari Pesic i sta je osvojio, tako da nema potrebe praviti takvo poredjenje. Ti si napisao poredjenje kao kad bi igrali u fudbalu Zvezda i Milan a ti rekao "Milan je za Zvezdu Roma."

visak ti je ovo "anti"

pre 8 godina

Danima ?? Bravo Dejo, vrlo odmereno, shodno velicini kluba kojeg vodis.
Samo u slucaju neuspeha, sto vam svi iskreni ljubitelji kosarke u Srbiji i to oni sa neispranim mozgom zele, nemoj da konferenciji da novinare da slozis tugaljiv izraz lica i da se zbunjeno naglas zapitas ,, funkcioneri naseg kluba su nestali, pokusavam da ih nadjem nema ih, nesto im se dogodilo''
(antiDebil, 17. decembar 2015 15:32)

Ocigledno pricas o konferenciji Drulovica posle utakmice sa Auspuhom.
Promasio si temu.

Euforija

pre 8 godina

Ivane, ako Real i Zvezda pobede(posle poraza himkija od fenera), rusi, spanci i mi cemo imati 5-5.Gledace se medjusobni susreti, a tu himki ima 3-1,Zvezda 2-2,a real 1-3.Tako da ce biti himki 2, Zvezda 3, real 4. Znaci Zvezda MOZE biti 3 u grupi.

NastyB

pre 8 godina

(Batko, 17. decembar 2015 18:20)

To što ti pominješ su OSNOVE kretnji u košarci, kao u fudbalu - desni bek je uz desnu stranu, ako je ofanzivni ide i u napad, ukoliko desni half preuzima na polovini i igraju duple pasove između sebe. OSNOVNE AKCIJE. Nije baš poređenje, ali ne razumem se u američki fudbal, oni imaju još zaguljenije sisteme kretanja.
Postavka bloka u kretnji i pikenrol su, takođe, OSNOVE današnje košarke, to se uči čim izađeš na teren. Baš kao i ovo što ti pominješ. Postoji MNOGO akcija za igrače na pozicijama dva, tri ili četiri, akcije koje se izvode, naprimer, pri kraju napada. Gledaj jednom bilo koji tim, naprimer, Rudi Fernandeza u Realu i prati njegovu kretnju ako nisu šutirali do 20-og sekunda u napadu - tačno se zna gde se ko postavlja, izvlači ili kreće u takvim situacijama. Gledaj Jaku Blažiča u Laboralu, ni traga bezglavog juneta iz Zvezde, već odličan igrač koji TAČNO zna svoje mesto i gde se i kada igra za njega.
A onda pogledaš Zvezdu i samo prati Vilijamsa koji pokazuje kad i ko da se izvuče na pik i gde ko treba da stane, pošto im trener to ne govori niti ih uigrava za normalne kombinacije. Sve je SAMO varijacija pikenrola i ubacivanje u post Cirbesu ili Štimcu. N I J E D N A akcija kojom bi se, naprimer, u 20-oj sekundi, ako nisu napravili napad, izvukao Miler na trojku tako što bi Cirbes ili bilo ko postavio blok njegovom čuvaru, kako bi ovaj ostao sam u kretnji. Tako nešto NE POSTOJI u igri Zvezde.

Gazdine pudlice

pre 8 godina

Poskok,sine,ja vas prozivam jer ste 4 godine navijali za Ilr! Znam da je sad vracena Zvezda,ali dok je bila Fmp Ilr Zvezda tada te iste papire koje sad trazis niste priznavali,tada zakon nije vazio??? Kompleks ja navijac velikog u kosarkaskom svetu Partizana da imam,od u kosarci mizerne CZ??? Nije te blam toga sto si napisao? PS. Hvala ti sto si priznao da si 4 god navijao za Ilr Fmp. Cega se pametan stidi,time se panter ponosi!

Batko

pre 8 godina

(NastyB, 17. decembar 2015 17:11)

Ovaj tim sa silnim povredama , kompletiranjem ekipe u hodu, najtezom grupom ima sastav ta F4 ??
To sto se ti ne razumes u kosarku i ne vidis 5-6 akcija (od "osmice" do "strane levo-desno") to je vec tvoj problem
Dva odigrana basketa u školskom , ne znače da si "ekspert"

Go Tipsa

pre 8 godina

@sramota

Pa ta Zvezda je u ovoj sezoni odigrala vec 15 utakmica u Beogradu, a ti bi bas na ovu. Zanimljivo. Ako ti se toliko gleda, kupi sezonsku da ovde ne bi kukali za dzabe.

Drzava jeste lopovska, ali to nema veze sa KK Crvena Zvezda!

Branko,Belgija

pre 8 godina

@NastyB

Nadam se da ces da unovcis svoje znanje.Stavis lepo lovu na Bajern i uzivas.Posle utakmice nam se pohvalis koliko si zaradio,ja ti licno cestitam,i onda cekamo tvoje analize pred sledecu utakmicu

NastyB

pre 8 godina

Da ponovim ono što pišem već dve godine, pa nek me botovi nazivaju grobarem - Zvezda je odavno prerasla Radonjića. Sa krštenim trenerom ne bih rzmišljao o F16, već ovaj tim ima mogućnosti za F4, ali sa trenerom koji nema dve napadačke akcije, ne zna šta da priča na tajm autu, ne ume da ukapira koja postava mu loše igra, a koja ne, ne očekujem ništa dobro. Ako ne krene Milera, CIrbesa i Vilijamsa, U INDIVIDUALNIM AKCIJAMA (druge nema, jer Radonjić ne zna kako to izgleda) ni sto trica (ako bude igrao) Simonovića i ne znam kakva igra Jovića nas neće izvući.
Nažalost, sutra ćemo videti kako izgleda kad mnogo lošiji igrači igraju kao tim i u Karijevom sistemu pozicionog napada, protiv haotičnog htenja Zvezde, koja će, nažalost, izgoreti u želji, bez ikakve pomoći sa klupe da im usmeri tu želju i htenje.
Iskreno se nadam da grešim, ali pratim košarku i znam naš mentalitet mnogo duže od klinčadije koja se ovde javlja kao "stručnjaci" i "navijači". I lupajte minuse slobodno, samo se pazite da se ne ujedete za jezik. Ja bih to voleo više od dvega, ali...

Batko

pre 8 godina

E moj Radonja...pa Kari je za tebe Dule Vujosevic.
(Batko Tupko, 17. decembar 2015 16:41)

E moj Radonja...pa Kari je za tebe Dule Vujosevic.
(Batko Tupko, 17. decembar 2015 16:38)

Tebi malo da jednom ispadneš glup, nego moraš dva puta ?!

HMS

pre 8 godina

Ovi sto pametuju za sva prodajna mesta... U Novom Sadu sam od 7:30 do 8:30 bio na 5 različitih mesta i na svakom je bilo bar po 20 ljudi ispred mene. Nisam penzioner da kampujem od 5 ispred prodajnog mesta i gužva nije bila normalna.

Poskok

pre 8 godina

Ala se popalili panteri,kao i uvek! Prvo su slavili ulazak u evroligu kao da su je osvojili,a sad se isto sa eventualnim ulasko u 16! Razumem ja to,ipak je i to uspeh za novoformirani klub,a znajuci da im je i rahmetli Zvezda bila niko i nista u kosarci...samo napred! Na sta je spala kosarka kad cuvene kosarkaske ekipe Cedevite i Ilr Zeleznik igraju evroligu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gazdine pudlice, 17. decembar 2015 15:25)

Još bi bilo dobro kada bi znao šta si napisao. Koji ILR Železnik o čemu pričaš?? Klub se zove Crvena Zvezda adresa je Mali Kalemegdan 2. Ajde nađi mi taj klub koji se zove ILR da vidim adresu,ligu u kojoj se takmiči,grb, sastav tima. Nećeš naći ništa jer ne postoji. Postoji Zvezda (mali kalemegdan 2) i njena filijala koja igra domaću ligu FMP (Stjepan Supanca 15a) UPPR je odavno završen Zvezda je od ove sezone vraćena na staru adrsu i zvezdica iznad grba( 10+titula) na dresu je za vas kompleksaše dovoljan dokaz. Bitno je da si ti video neki papir na kome piše ILR a pojma nemaš šta si video. A da li si video da je Zvezda vraćena takmičenju?? Ja mislim da jesi samo ne želiš da priznaš jer te pucaju kompleksi od Zvezde. :D

Batko

pre 8 godina

Ala se popalili panteri,kao i uvek! Prvo su slavili ulazak u evroligu kao da su je osvojili,a sad se isto sa eventualnim ulasko u 16! Razumem ja to,ipak je i to uspeh za novoformirani klub,a znajuci da im je i rahmetli Zvezda bila niko i nista u kosarci...samo napred! Na sta je spala kosarka kad cuvene kosarkaske ekipe Cedevite i Ilr Zeleznik igraju evroligu.
(Gazdine pudlice, 17. decembar 2015 15:25

Ma ti si samo malo ljubomoran i malo više piglu , jel tako...?

Da se priča i pripovijeda

pre 8 godina

"Tvoje lice svjetlo na divanu,
Tvoja sablja sjekla na mejdanu!
Nada te se ne našlo junaka!
Ime ti se svuda spominjalo,
Dok je sunca i dok je mjeseca!”

Olabavite malo, bilo je i većih uspeha naše košarke, bez obzira što je današnja CZČ najbolji klub u istoriji.

cole

pre 8 godina

Kao Zvezdasu od kad znam za sebe (skoro pet decenija), tesko mi je da priznam da mi se cini da je epilog utakmice poznat. s druge strane ce mi biti i drago ako tako bude. Naime, cinjenica je da za top 8 nemamo tim. Za top 16 da, ali ne i za vece domete. toga je svestan i covke, kao sto je svestan koliko vise novaca ce nam doneti osvajanje ABA lige i ulazak u prebogatu evroligu sledece godine nego evt.ulazak u top 16 u ovoj sezoni. otud i igranje u pioniru, gde jeste manja zarada ali su i manji troskovi, kao i alibi prica posle poraza od bajerna, da je zvezda ucinila sve za svoje navijace, da se, eto, igralo u pioniru sto su zvezdasi trazili, ali da je, eto, bajern bio bolji. sto po imenima i igrom i jeste, na moju veliku zalost. daj boze da nisam u pravu i da zbog novca i sledece sezone u evroligi ova utakmica nije "zatvorena" jos pre one u minhenu i da cemo uci u top 16...ali...

Sta uradi to Raule Bobadilja ??!

pre 8 godina

Zna li neko dal se moze gledati prenos preko telefona preko neta?? Molim vas! Nisam uspeo da dodjem u Srbiju a izgleda necu moci ni na tv-u da gledam posto su stavili u 19:00, mangupi.

hours of love

pre 8 godina

Jutros sam dosao da kupim kartu za mec kod doma omladine u 7h i bio 60ti u redu.. 20 min posle 10h i posle oko 200 prodatih karata karte su nestale, a receno je da ce biti 2700 karata. posla sam cekao 4 sata.. Strasno je u kakvoj lopovskoj drzavi zivimo da cak i na utakmicu ne mozes da odes kao covek i ako to stvarno zelis... Stvarno sramota
(sramota, 17. decembar 2015 14:47)

LJUDI !

2700 karata se pustaju u prodaju i prodaju se SIROM SRBIJE!
Gde god Eventim ima prodajno mesto, tu se karte prodaju.
Ne samo ispred doma omladine pobogu !
I ko ti dade ovoliko pluseva ?!

JPR23

pre 8 godina

Ako bude utakmica na "kos razlike" , Deda Kari ima da objasni neke stvari Deji dečkiću..
Kljuc pobede je u odrzavanju rezultata, Zvezda ako povede sa desetak poena ( a to moze lagano, vec je pokazala) , i ne dopusti povratak ( a to je vec vise puta dopustila) to je to..
Sve u svemu, mislim da dobijate.. Jedino da se ne raspadnu kao sa Strazburom, ali ipak igra se u Pioniru i tesko da moze doci do toga.

Luka_Laban

pre 8 godina

Alo bre, sa Megom smo se mucili pre neki dan, a sada snovi o pobedi...
Daj bre da se spustimo na zemlju...
Jel zna neko koja je kvota na Bajern, mada verujem i u + (vise)
Radonjicu ODLAZI!!!

Bosonogiantikomunjara

pre 8 godina

Samo se vi opustite i u glavi vec budite u top16 pa cete kao brat blizanac u fudbalu da prodjete. Nemci su u gostima druga ekipa a njihov je medju 10 najboljih u evropi.

Gazdine pudlice

pre 8 godina

Ala se popalili panteri,kao i uvek! Prvo su slavili ulazak u evroligu kao da su je osvojili,a sad se isto sa eventualnim ulasko u 16! Razumem ja to,ipak je i to uspeh za novoformirani klub,a znajuci da im je i rahmetli Zvezda bila niko i nista u kosarci...samo napred! Na sta je spala kosarka kad cuvene kosarkaske ekipe Cedevite i Ilr Zeleznik igraju evroligu.

Jumko

pre 8 godina

Pricace se danima... Ako izgubis da odlazis, a ako pobedis da i nisi toliko los i kako su divljaci na tribinama bili fenomenalni! E toliko ce se o kosarci kao igri pricati. Srpska posla!

antiDebil

pre 8 godina

Danima ?? Bravo Dejo, vrlo odmereno, shodno velicini kluba kojeg vodis.
Samo u slucaju neuspeha, sto vam svi iskreni ljubitelji kosarke u Srbiji i to oni sa neispranim mozgom zele, nemoj da konferenciji da novinare da slozis tugaljiv izraz lica i da se zbunjeno naglas zapitas ,, funkcioneri naseg kluba su nestali, pokusavam da ih nadjem nema ih, nesto im se dogodilo'' neces lepo izgledati u ocima tih likova iz EL, pa su manje sanse da NČ-ov ortak Djordi posalje fmp u pozivnicu za sledecu sezonu ! Ovde ta tvoja paranoja prolazi neprimeceno, niko nece na to da obrati paznju da se ne bi NJEMU zamerali a ovima drugima je ispran mozak!

Dejan

pre 8 godina

Sutra Zvezda pokazuje svoju velicinu sto je deli od klubova koji u odlucujucim mecevima kad je najvaznije gube na svom terenu i od ekipa koje se bore za opstanak u svom prvenstvu.Upravo je to ta razlika izmedju velikog koji to pokazuje kad je najpotrebnije i onog malog koji zivi u vecitoj zabludi da moze biti i on u tom drustvu.Zvezda sutra samo potvrdjuje svoju velicinu a mi njena deca i njena vojska bicemo na prvoj liniji tog jurisa u novu pobedu kao i uvek kada se srce za Zvezdu daje.

ivan

pre 8 godina

Ako Fener dobije Himki, Žalgiris Pao, Kuban Barsu a ostalo sve bude po planu, u top 16 ćemo imati grupe: 

1.Fener 
2.Kuban 
3.Laboral 
4.Unikaha 
5.Crvena Zvezda 
6.Žalgiris 
7.Cedevita 
8.Darušafaka 

1.Olimpijakos 
2.Cska 
3.Himki 
4.Barselona 
5.Efes 
6.Brose 
7.Real 
8.Pao 

Zvezda bi imala ogromne šanse za top 8, a ova druga grupa bi bila najjača grupa u istoriji top 16 faze, 7/8 najboljih evropskih timova bi bilo u toj grupi. Nije nemoguće! Zvezda ooooo!
(mILE, 17. decembar 2015 14:51)

Zvezda nikako ne moze da bude treca, tako da ovo sto si stavio Zvezdu i Fener u istu grupu pada u vodu, isto kao ti u avgustu ako tata ne odnese koverat :D

goxy9000

pre 8 godina

ne valja ta grupa..ukrsta se 2i4 iz nase grupe..znaci..zvezda, himki, olimpijakos, cska, laboral, zalgiris, btose, lokomotiva ili barsa

KOHONES BATO

pre 8 godina

Tako je bre Radonjicu, nema vise mi ucimo, pokusacemo da pariramo koliko mozemo, vazno je da smo ucestvovali... Uvek na pobedu, protiv bilo koga, bilo gde, bilo kad... Samo tako se moze doci do iste! Idemoooo!

nebo se otvorilo

pre 8 godina

Sumnjam u Augentalera,u zadnjim minutima utakmice moze da krizira.Dejo na postu ce da izludi Efenberga,Robi i Miha resavaju utakmicu.Neka grmi!!!

sramota

pre 8 godina

Jutros sam dosao da kupim kartu za mec kod doma omladine u 7h i bio 60ti u redu.. 20 min posle 10h i posle oko 200 prodatih karata karte su nestale, a receno je da ce biti 2700 karata. posla sam cekao 4 sata.. Strasno je u kakvoj lopovskoj drzavi zivimo da cak i na utakmicu ne mozes da odes kao covek i ako to stvarno zelis... Stvarno sramota

veljko

pre 8 godina

Stvarno mi nisu jasi ovi ljudi sto se bune oko prodaje karate. Da li je moguce da toliko neke stvari ne razumete. Karte se prodaju na SVIM jos jednom SVIM prodajnim mestima Event team-a istovremeno. Tako umesto sto si cekao negde gde si 60ti trebao si da odes negde gde si 3 i dosao bi do karte. Karte kupuju ljudi iz cele Srbije istovremeno. A da u pravu si, u kakvoj mi zemlji zivimo... Samo narod cini zemlju!

mILE

pre 8 godina

Ako Fener dobije Himki, Žalgiris Pao, Kuban Barsu a ostalo sve bude po planu, u top 16 ćemo imati grupe:

1.Fener
2.Kuban
3.Laboral
4.Unikaha
5.Crvena Zvezda
6.Žalgiris
7.Cedevita
8.Darušafaka

1.Olimpijakos
2.Cska
3.Himki
4.Barselona
5.Efes
6.Brose
7.Real
8.Pao

Zvezda bi imala ogromne šanse za top 8, a ova druga grupa bi bila najjača grupa u istoriji top 16 faze, 7/8 najboljih evropskih timova bi bilo u toj grupi. Nije nemoguće! Zvezda ooooo!

nebo se otvorilo

pre 8 godina

Sumnjam u Augentalera,u zadnjim minutima utakmice moze da krizira.Dejo na postu ce da izludi Efenberga,Robi i Miha resavaju utakmicu.Neka grmi!!!

sramota

pre 8 godina

Jutros sam dosao da kupim kartu za mec kod doma omladine u 7h i bio 60ti u redu.. 20 min posle 10h i posle oko 200 prodatih karata karte su nestale, a receno je da ce biti 2700 karata. posla sam cekao 4 sata.. Strasno je u kakvoj lopovskoj drzavi zivimo da cak i na utakmicu ne mozes da odes kao covek i ako to stvarno zelis... Stvarno sramota

mILE

pre 8 godina

Ako Fener dobije Himki, Žalgiris Pao, Kuban Barsu a ostalo sve bude po planu, u top 16 ćemo imati grupe:

1.Fener
2.Kuban
3.Laboral
4.Unikaha
5.Crvena Zvezda
6.Žalgiris
7.Cedevita
8.Darušafaka

1.Olimpijakos
2.Cska
3.Himki
4.Barselona
5.Efes
6.Brose
7.Real
8.Pao

Zvezda bi imala ogromne šanse za top 8, a ova druga grupa bi bila najjača grupa u istoriji top 16 faze, 7/8 najboljih evropskih timova bi bilo u toj grupi. Nije nemoguće! Zvezda ooooo!

hours of love

pre 8 godina

Jutros sam dosao da kupim kartu za mec kod doma omladine u 7h i bio 60ti u redu.. 20 min posle 10h i posle oko 200 prodatih karata karte su nestale, a receno je da ce biti 2700 karata. posla sam cekao 4 sata.. Strasno je u kakvoj lopovskoj drzavi zivimo da cak i na utakmicu ne mozes da odes kao covek i ako to stvarno zelis... Stvarno sramota
(sramota, 17. decembar 2015 14:47)

LJUDI !

2700 karata se pustaju u prodaju i prodaju se SIROM SRBIJE!
Gde god Eventim ima prodajno mesto, tu se karte prodaju.
Ne samo ispred doma omladine pobogu !
I ko ti dade ovoliko pluseva ?!

Batko

pre 8 godina

E moj Radonja...pa Kari je za tebe Dule Vujosevic.
(Batko Tupko, 17. decembar 2015 16:41)

E moj Radonja...pa Kari je za tebe Dule Vujosevic.
(Batko Tupko, 17. decembar 2015 16:38)

Tebi malo da jednom ispadneš glup, nego moraš dva puta ?!

Batko

pre 8 godina

Ala se popalili panteri,kao i uvek! Prvo su slavili ulazak u evroligu kao da su je osvojili,a sad se isto sa eventualnim ulasko u 16! Razumem ja to,ipak je i to uspeh za novoformirani klub,a znajuci da im je i rahmetli Zvezda bila niko i nista u kosarci...samo napred! Na sta je spala kosarka kad cuvene kosarkaske ekipe Cedevite i Ilr Zeleznik igraju evroligu.
(Gazdine pudlice, 17. decembar 2015 15:25

Ma ti si samo malo ljubomoran i malo više piglu , jel tako...?

veljko

pre 8 godina

Stvarno mi nisu jasi ovi ljudi sto se bune oko prodaje karate. Da li je moguce da toliko neke stvari ne razumete. Karte se prodaju na SVIM jos jednom SVIM prodajnim mestima Event team-a istovremeno. Tako umesto sto si cekao negde gde si 60ti trebao si da odes negde gde si 3 i dosao bi do karte. Karte kupuju ljudi iz cele Srbije istovremeno. A da u pravu si, u kakvoj mi zemlji zivimo... Samo narod cini zemlju!

JPR23

pre 8 godina

Ako bude utakmica na "kos razlike" , Deda Kari ima da objasni neke stvari Deji dečkiću..
Kljuc pobede je u odrzavanju rezultata, Zvezda ako povede sa desetak poena ( a to moze lagano, vec je pokazala) , i ne dopusti povratak ( a to je vec vise puta dopustila) to je to..
Sve u svemu, mislim da dobijate.. Jedino da se ne raspadnu kao sa Strazburom, ali ipak igra se u Pioniru i tesko da moze doci do toga.

Sta uradi to Raule Bobadilja ??!

pre 8 godina

Zna li neko dal se moze gledati prenos preko telefona preko neta?? Molim vas! Nisam uspeo da dodjem u Srbiju a izgleda necu moci ni na tv-u da gledam posto su stavili u 19:00, mangupi.

Poskok

pre 8 godina

Ala se popalili panteri,kao i uvek! Prvo su slavili ulazak u evroligu kao da su je osvojili,a sad se isto sa eventualnim ulasko u 16! Razumem ja to,ipak je i to uspeh za novoformirani klub,a znajuci da im je i rahmetli Zvezda bila niko i nista u kosarci...samo napred! Na sta je spala kosarka kad cuvene kosarkaske ekipe Cedevite i Ilr Zeleznik igraju evroligu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gazdine pudlice, 17. decembar 2015 15:25)

Još bi bilo dobro kada bi znao šta si napisao. Koji ILR Železnik o čemu pričaš?? Klub se zove Crvena Zvezda adresa je Mali Kalemegdan 2. Ajde nađi mi taj klub koji se zove ILR da vidim adresu,ligu u kojoj se takmiči,grb, sastav tima. Nećeš naći ništa jer ne postoji. Postoji Zvezda (mali kalemegdan 2) i njena filijala koja igra domaću ligu FMP (Stjepan Supanca 15a) UPPR je odavno završen Zvezda je od ove sezone vraćena na staru adrsu i zvezdica iznad grba( 10+titula) na dresu je za vas kompleksaše dovoljan dokaz. Bitno je da si ti video neki papir na kome piše ILR a pojma nemaš šta si video. A da li si video da je Zvezda vraćena takmičenju?? Ja mislim da jesi samo ne želiš da priznaš jer te pucaju kompleksi od Zvezde. :D

Branko,Belgija

pre 8 godina

@NastyB

Nadam se da ces da unovcis svoje znanje.Stavis lepo lovu na Bajern i uzivas.Posle utakmice nam se pohvalis koliko si zaradio,ja ti licno cestitam,i onda cekamo tvoje analize pred sledecu utakmicu

srbEUin

pre 8 godina

Mrzi me da Guglam i da proveravam, ali koliko pamtim Partizanu je pre tri-četiri sezone za prolaz u top 16 trebala pobeda u poslednjem kolu u Michenu, ali su prsli za 5-6 poena. Bayern je tada tek bio osnovan, (prva sezona u EL) a "institucija" samouverena.
Nadam se da Zvezda neće sagoreti već da će odigrati hrabro, iskusno i da šut neće zatajiti kao protiv Žalgirisa ili Cibone.
Objektivno su šanse 60:40 za Zvezdu. Bayernu će biti lakše jer je već prežaljen. Nemojmo se zavaravati igrom iz Minhena, oni igraju bolje u gostima nego kod kuće. Pitajte Reala, Fenera, Khimkija i Strasburg.
Ako zaustavimo Nihada, Savana i KC-a pobeda je naša.

visak ti je ovo "anti"

pre 8 godina

Danima ?? Bravo Dejo, vrlo odmereno, shodno velicini kluba kojeg vodis.
Samo u slucaju neuspeha, sto vam svi iskreni ljubitelji kosarke u Srbiji i to oni sa neispranim mozgom zele, nemoj da konferenciji da novinare da slozis tugaljiv izraz lica i da se zbunjeno naglas zapitas ,, funkcioneri naseg kluba su nestali, pokusavam da ih nadjem nema ih, nesto im se dogodilo''
(antiDebil, 17. decembar 2015 15:32)

Ocigledno pricas o konferenciji Drulovica posle utakmice sa Auspuhom.
Promasio si temu.

KOHONES BATO

pre 8 godina

Tako je bre Radonjicu, nema vise mi ucimo, pokusacemo da pariramo koliko mozemo, vazno je da smo ucestvovali... Uvek na pobedu, protiv bilo koga, bilo gde, bilo kad... Samo tako se moze doci do iste! Idemoooo!

Batko

pre 8 godina

(NastyB, 17. decembar 2015 17:11)

Ovaj tim sa silnim povredama , kompletiranjem ekipe u hodu, najtezom grupom ima sastav ta F4 ??
To sto se ti ne razumes u kosarku i ne vidis 5-6 akcija (od "osmice" do "strane levo-desno") to je vec tvoj problem
Dva odigrana basketa u školskom , ne znače da si "ekspert"

Poskok

pre 8 godina

Poskok,sine,ja vas prozivam jer ste 4 godine navijali za Ilr! Znam da je sad vracena Zvezda,ali dok je bila Fmp Ilr Zvezda tada te iste papire koje sad trazis niste priznavali,tada zakon nije vazio??? Kompleks ja navijac velikog u kosarkaskom svetu Partizana da imam,od u kosarci mizerne CZ??? Nije te blam toga sto si napisao? PS. Hvala ti sto si priznao da si 4 god navijao za Ilr Fmp. Cega se pametan stidi,time se panter ponosi!


Drago mi je da si priznao da je ovo Zvezda. Ja sam prijatelju moj navijao za Crvenu Zvezdu, za grb na dresu, navijao sam za tu novu Zvezdu koja je nastala kao prelazno rešenje, sporazum dva kluba o sportskom funkcionisanju brenda Crvena Zvezda. Navijali smo za Zvezdu Beograd jer smo znali da je to privremeno rešenje dok se ne srede finansije u klubu odnosno ne završi UPPR, takođe smo znali da će svi trofeji Crvene zvezde Beograd biti u vitrinama na malom kalemegdanu gde je i sad adresa i da će se Zvezda vratiti takmičenju tamo gde je stao klub koji se takmičio u njeno ime, za njen grb i tradiciju. Za razliku od tvog kluba Zvezda nikad nije igrala drugu ligu,prodavala grb sponzoru kao što je Partizan Cepteru 1998 godine, pravio fuzije sa drugim klubom kao vi sa igokeom pa se nije znalo na koju adresu da vam se jave jer smo sa jedne strane imali Igokea Partizan a sa druge Partizan Igokea. Zamisli sad kad bi napravili dva kluba jedan da se zove Partizan Mega Leks a drugi Mega Leks Partizan. Zar ti to ne zvuči mali glupo??

Dejan

pre 8 godina

Sutra Zvezda pokazuje svoju velicinu sto je deli od klubova koji u odlucujucim mecevima kad je najvaznije gube na svom terenu i od ekipa koje se bore za opstanak u svom prvenstvu.Upravo je to ta razlika izmedju velikog koji to pokazuje kad je najpotrebnije i onog malog koji zivi u vecitoj zabludi da moze biti i on u tom drustvu.Zvezda sutra samo potvrdjuje svoju velicinu a mi njena deca i njena vojska bicemo na prvoj liniji tog jurisa u novu pobedu kao i uvek kada se srce za Zvezdu daje.

NastyB

pre 8 godina

Da ponovim ono što pišem već dve godine, pa nek me botovi nazivaju grobarem - Zvezda je odavno prerasla Radonjića. Sa krštenim trenerom ne bih rzmišljao o F16, već ovaj tim ima mogućnosti za F4, ali sa trenerom koji nema dve napadačke akcije, ne zna šta da priča na tajm autu, ne ume da ukapira koja postava mu loše igra, a koja ne, ne očekujem ništa dobro. Ako ne krene Milera, CIrbesa i Vilijamsa, U INDIVIDUALNIM AKCIJAMA (druge nema, jer Radonjić ne zna kako to izgleda) ni sto trica (ako bude igrao) Simonovića i ne znam kakva igra Jovića nas neće izvući.
Nažalost, sutra ćemo videti kako izgleda kad mnogo lošiji igrači igraju kao tim i u Karijevom sistemu pozicionog napada, protiv haotičnog htenja Zvezde, koja će, nažalost, izgoreti u želji, bez ikakve pomoći sa klupe da im usmeri tu želju i htenje.
Iskreno se nadam da grešim, ali pratim košarku i znam naš mentalitet mnogo duže od klinčadije koja se ovde javlja kao "stručnjaci" i "navijači". I lupajte minuse slobodno, samo se pazite da se ne ujedete za jezik. Ja bih to voleo više od dvega, ali...

Euforija

pre 8 godina

Ivane, ako Real i Zvezda pobede(posle poraza himkija od fenera), rusi, spanci i mi cemo imati 5-5.Gledace se medjusobni susreti, a tu himki ima 3-1,Zvezda 2-2,a real 1-3.Tako da ce biti himki 2, Zvezda 3, real 4. Znaci Zvezda MOZE biti 3 u grupi.

Poskok

pre 8 godina

Sto vise pricas vise se zakopavas.Opet si priznao da si navijao za tudji a ne svoj klub uz koji si odrastao,koga briga za prelazno resenje,ti si PROMENIO KLUB ZA KOJI NAVIJAS,izdao,prodao veru za veceru!Zato bolje cuti i s.... kao sto rece onaj tvoj saborac kod Tegija u emisiji,aj cao.

Vi očigledno ne kapirate. Nikakav tuđi klub nije postajao, to je sve pod Zvezdinim krovom, svi trofeji idu na kalemegdan. Kada osvajaš trofeje za Zvezdu to automatski postaje Zvezdino a ne tuđe.Ja i dalje čekam da čujem čiji si ti navijač Igokee partizan ili Partizan igokea?? Za čiji si ti grb navijao ceptrov ili partizanov??

HMS

pre 8 godina

Ovi sto pametuju za sva prodajna mesta... U Novom Sadu sam od 7:30 do 8:30 bio na 5 različitih mesta i na svakom je bilo bar po 20 ljudi ispred mene. Nisam penzioner da kampujem od 5 ispred prodajnog mesta i gužva nije bila normalna.

ns

pre 8 godina

cisto da NEEKO ZNA...NOVI SAD JE DOBIO 4KARTE U EVENTIMU KOD POSTE KUPLJENE.U OSTALIM MENJACNICAMA KOJE IMAJU OVLASCENJE OD STRANE EVENTIMA NIJE PRODATA NI JEDNA KARTA.Kako znam?JER SAM S SVOJA 4 DRUGA POKRIO SVA MESTA I SVUGDE BILI 2 ODNOSNO 3...TAKO DA...UPRAVO STIDI SE.A VI IGRACI SRCE NA TEREN DO POBEDE S BEOGRADJANIMA

menadjerov komsija

pre 8 godina

Ovaj antidebil nastavio gde je stao letos onaj bese SlavkoRS, LukBebit i kodar78 :-)
Gazi Radonja, da se ponovi tekma kao protiv Albe zimus!

Go Tipsa

pre 8 godina

@sramota

Pa ta Zvezda je u ovoj sezoni odigrala vec 15 utakmica u Beogradu, a ti bi bas na ovu. Zanimljivo. Ako ti se toliko gleda, kupi sezonsku da ovde ne bi kukali za dzabe.

Drzava jeste lopovska, ali to nema veze sa KK Crvena Zvezda!

Batko

pre 8 godina

A onda pogledaš Zvezdu i samo prati Vilijamsa koji pokazuje kad i ko da se izvuče na pik i gde ko treba da stane, pošto im trener to ne govori niti ih uigrava za normalne kombinacije. Sve je SAMO varijacija pikenrola i ubacivanje u post Cirbesu ili Štimcu. N I J E D N A akcija kojom bi se, naprimer, u 20-oj sekundi, ako nisu napravili napad, izvukao Miler na trojku tako što bi Cirbes ili bilo ko postavio blok njegovom čuvaru, kako bi ovaj ostao sam u kretnji. Tako nešto NE POSTOJI u igri Zvezde.
(NastyB, 17. decembar 2015 19:09)

Vidi, svaka akcija koja se "pozove" ima svoju "b" varijantu ili se generalno igra nešto "standardo" ako pozvana akcija ne prodje.
Ovaj dupli blok,na koji se pozivas igra se kod nas za Tompsona (par puta da ostaje na "45"), ali s obzirom na njegovu formu odustaje se od toga. I SADA TO TREBA IGRATI DA BI SE REKLO DA IMAMO AKCIJE ???!!!

Osnovne akcije su sasvim ok i ne vidim problem "2na2" levo ili desno da se odigra, a da se to ne smatra akciijom.
Drugo, NORMALNO je da play "trazi" da se igra "p&r" gde njemu u trenutku odgovara ili "rogovi"....PA NEĆE VALJDA RADONJIC DA KAZE CENTRU GDE DA STANE ???
Postoji jos par "specijala" koji se odgigravaju iz auta, ali to se podrazumeva... Prošle godine je bila akcija spuštanja "dole" Kaliniću koju recimo sada igra Obradović (danas par puta protiv Himkija)...Pa stvarno ne razumem ljude koji ga prozivaju za to ???

Zlatko

pre 8 godina

"E moj Radonja...pa Kari je za tebe Dule Vujosevic."
Ti ocigledno nisi svestan sta si napisao. Za vecinu trenera u Evropi, pa i za Radonjica, Kari je Kari. Zna se ko je Kari Pesic i sta je osvojio, tako da nema potrebe praviti takvo poredjenje. Ti si napisao poredjenje kao kad bi igrali u fudbalu Zvezda i Milan a ti rekao "Milan je za Zvezdu Roma."

ivan

pre 8 godina

Ako Fener dobije Himki, Žalgiris Pao, Kuban Barsu a ostalo sve bude po planu, u top 16 ćemo imati grupe: 

1.Fener 
2.Kuban 
3.Laboral 
4.Unikaha 
5.Crvena Zvezda 
6.Žalgiris 
7.Cedevita 
8.Darušafaka 

1.Olimpijakos 
2.Cska 
3.Himki 
4.Barselona 
5.Efes 
6.Brose 
7.Real 
8.Pao 

Zvezda bi imala ogromne šanse za top 8, a ova druga grupa bi bila najjača grupa u istoriji top 16 faze, 7/8 najboljih evropskih timova bi bilo u toj grupi. Nije nemoguće! Zvezda ooooo!
(mILE, 17. decembar 2015 14:51)

Zvezda nikako ne moze da bude treca, tako da ovo sto si stavio Zvezdu i Fener u istu grupu pada u vodu, isto kao ti u avgustu ako tata ne odnese koverat :D

Bosonogiantikomunjara

pre 8 godina

Samo se vi opustite i u glavi vec budite u top16 pa cete kao brat blizanac u fudbalu da prodjete. Nemci su u gostima druga ekipa a njihov je medju 10 najboljih u evropi.

Luka_Laban

pre 8 godina

Alo bre, sa Megom smo se mucili pre neki dan, a sada snovi o pobedi...
Daj bre da se spustimo na zemlju...
Jel zna neko koja je kvota na Bajern, mada verujem i u + (vise)
Radonjicu ODLAZI!!!

Jumko

pre 8 godina

Pricace se danima... Ako izgubis da odlazis, a ako pobedis da i nisi toliko los i kako su divljaci na tribinama bili fenomenalni! E toliko ce se o kosarci kao igri pricati. Srpska posla!

goxy9000

pre 8 godina

ne valja ta grupa..ukrsta se 2i4 iz nase grupe..znaci..zvezda, himki, olimpijakos, cska, laboral, zalgiris, btose, lokomotiva ili barsa

Gazdine pudlice

pre 8 godina

Ala se popalili panteri,kao i uvek! Prvo su slavili ulazak u evroligu kao da su je osvojili,a sad se isto sa eventualnim ulasko u 16! Razumem ja to,ipak je i to uspeh za novoformirani klub,a znajuci da im je i rahmetli Zvezda bila niko i nista u kosarci...samo napred! Na sta je spala kosarka kad cuvene kosarkaske ekipe Cedevite i Ilr Zeleznik igraju evroligu.

kiki pfc

pre 8 godina

Delije, znam da ću dobiti gomilu minusa ali...

Oduvek navijam za Zvezdu kada igra Evropu, bilo da je to fudbal ili košarka.

Ovo mi je prvi put da ću navijati za strani klub(Bajern) iz samo jednog razloga: Zato što se većina Delija(čast izuzecima) radovala kada je Bobadilja dao gol i Partizan je ispao.

Teško mi je navijati za Nemce, ali šta je-tu je!

Gazdine pudlice

pre 8 godina

Poskok,sine,ja vas prozivam jer ste 4 godine navijali za Ilr! Znam da je sad vracena Zvezda,ali dok je bila Fmp Ilr Zvezda tada te iste papire koje sad trazis niste priznavali,tada zakon nije vazio??? Kompleks ja navijac velikog u kosarkaskom svetu Partizana da imam,od u kosarci mizerne CZ??? Nije te blam toga sto si napisao? PS. Hvala ti sto si priznao da si 4 god navijao za Ilr Fmp. Cega se pametan stidi,time se panter ponosi!

cole

pre 8 godina

Kao Zvezdasu od kad znam za sebe (skoro pet decenija), tesko mi je da priznam da mi se cini da je epilog utakmice poznat. s druge strane ce mi biti i drago ako tako bude. Naime, cinjenica je da za top 8 nemamo tim. Za top 16 da, ali ne i za vece domete. toga je svestan i covke, kao sto je svestan koliko vise novaca ce nam doneti osvajanje ABA lige i ulazak u prebogatu evroligu sledece godine nego evt.ulazak u top 16 u ovoj sezoni. otud i igranje u pioniru, gde jeste manja zarada ali su i manji troskovi, kao i alibi prica posle poraza od bajerna, da je zvezda ucinila sve za svoje navijace, da se, eto, igralo u pioniru sto su zvezdasi trazili, ali da je, eto, bajern bio bolji. sto po imenima i igrom i jeste, na moju veliku zalost. daj boze da nisam u pravu i da zbog novca i sledece sezone u evroligi ova utakmica nije "zatvorena" jos pre one u minhenu i da cemo uci u top 16...ali...

poli-gaf

pre 8 godina

E sad nastupa PESIC, nema vise nikakve sanse, tu je kraj svih nadanja za top 16, i nadajmo se i Radonjicev kraj...najzad ce to i Covic morati da shvati i prihvati!!!

NastyB

pre 8 godina

(Batko, 17. decembar 2015 18:20)

To što ti pominješ su OSNOVE kretnji u košarci, kao u fudbalu - desni bek je uz desnu stranu, ako je ofanzivni ide i u napad, ukoliko desni half preuzima na polovini i igraju duple pasove između sebe. OSNOVNE AKCIJE. Nije baš poređenje, ali ne razumem se u američki fudbal, oni imaju još zaguljenije sisteme kretanja.
Postavka bloka u kretnji i pikenrol su, takođe, OSNOVE današnje košarke, to se uči čim izađeš na teren. Baš kao i ovo što ti pominješ. Postoji MNOGO akcija za igrače na pozicijama dva, tri ili četiri, akcije koje se izvode, naprimer, pri kraju napada. Gledaj jednom bilo koji tim, naprimer, Rudi Fernandeza u Realu i prati njegovu kretnju ako nisu šutirali do 20-og sekunda u napadu - tačno se zna gde se ko postavlja, izvlači ili kreće u takvim situacijama. Gledaj Jaku Blažiča u Laboralu, ni traga bezglavog juneta iz Zvezde, već odličan igrač koji TAČNO zna svoje mesto i gde se i kada igra za njega.
A onda pogledaš Zvezdu i samo prati Vilijamsa koji pokazuje kad i ko da se izvuče na pik i gde ko treba da stane, pošto im trener to ne govori niti ih uigrava za normalne kombinacije. Sve je SAMO varijacija pikenrola i ubacivanje u post Cirbesu ili Štimcu. N I J E D N A akcija kojom bi se, naprimer, u 20-oj sekundi, ako nisu napravili napad, izvukao Miler na trojku tako što bi Cirbes ili bilo ko postavio blok njegovom čuvaru, kako bi ovaj ostao sam u kretnji. Tako nešto NE POSTOJI u igri Zvezde.

Da se priča i pripovijeda

pre 8 godina

"Tvoje lice svjetlo na divanu,
Tvoja sablja sjekla na mejdanu!
Nada te se ne našlo junaka!
Ime ti se svuda spominjalo,
Dok je sunca i dok je mjeseca!”

Olabavite malo, bilo je i većih uspeha naše košarke, bez obzira što je današnja CZČ najbolji klub u istoriji.

carisen

pre 8 godina

Mislim da ce sutrasnja utakmica pokazati pravu istinu o treneru Radonjicu, istinu koju svaki iskreni navijac i ljubitelj kosarke zna. Nadam se pobedi, ali apsolutno sve nade polazem u individualni kvalitet pojedinaca u Zvezdinom timu i navijam da imaju svoj dan ili da im navijaci uliju samopouz
danje. Ako se utakmica bude odlucivala u neizvesnoj zavrsnici ili rezultatskoj klackalici gde je potrebno pozvati tajm aut u kljucnom trenutku ili organizovati akciju za neki od odlucujucih napada siguran sam da ce Pesic dobiti bitku protiv Radonjica. U slujaju pobede i prolaska dalje istina o nasem treneru ostaje da vazi posto je jasno da je Zvezda u svim aspektima prerasla Radonjica i treba novo lice na klupi.

antiDebil

pre 8 godina

Danima ?? Bravo Dejo, vrlo odmereno, shodno velicini kluba kojeg vodis.
Samo u slucaju neuspeha, sto vam svi iskreni ljubitelji kosarke u Srbiji i to oni sa neispranim mozgom zele, nemoj da konferenciji da novinare da slozis tugaljiv izraz lica i da se zbunjeno naglas zapitas ,, funkcioneri naseg kluba su nestali, pokusavam da ih nadjem nema ih, nesto im se dogodilo'' neces lepo izgledati u ocima tih likova iz EL, pa su manje sanse da NČ-ov ortak Djordi posalje fmp u pozivnicu za sledecu sezonu ! Ovde ta tvoja paranoja prolazi neprimeceno, niko nece na to da obrati paznju da se ne bi NJEMU zamerali a ovima drugima je ispran mozak!

igo

pre 8 godina

ovi sto pisu da je 2700 karata pusteno na svim mestima eventima niste upravu. covic je izasao sa obavestenjem kako je najveci broj karata otisao na prodajna mesta u bg.areni i doma omladine a da ce mali broj karata biti rasporedjen na ostala eventim prodajna mesta u srbiji. tako da vi niste upravu.

Vecna sramota

pre 8 godina

@(Poskok, 17. decembar 2015 20:46)


Sto vise pricas vise se zakopavas.Opet si priznao da si navijao za tudji a ne svoj klub uz koji si odrastao,koga briga za prelazno resenje,ti si PROMENIO KLUB ZA KOJI NAVIJAS,izdao,prodao veru za veceru!Zato bolje cuti i s.... kao sto rece onaj tvoj saborac kod Tegija u emisiji,aj cao.

UltrasBgCz

pre 8 godina

Ti si, Radonja, razlog za strah, pljuvacemo te i psovati tokom cele utakmice, ali ako dobijemo, znam da cu te voleti vise od svih igraca zajedno. I tako je svaku utakmicu, otkad si u Zvezdi... HRABRO!

Iskreni navijac Partizana

pre 8 godina

"verujem da možemo da savladamo Bajern u atmosferi koja će sigurno biti prepričavana danima posle meča."
I ja verujem, i nadam se da će tako biti, ali prvo skoči pa reci hop.

Jumko

pre 8 godina

Cudo da ljudi jos nisu ukapirali kako prolaze nase ekipe, reprezentacije, u svim sportovima kada se par kola unapred kalkulise, pa euforija pred poslednju utakmicu, pa unapred pravljene nove grupe...

NastyB

pre 8 godina

Da ponovim ono što pišem već dve godine, pa nek me botovi nazivaju grobarem - Zvezda je odavno prerasla Radonjića. Sa krštenim trenerom ne bih rzmišljao o F16, već ovaj tim ima mogućnosti za F4, ali sa trenerom koji nema dve napadačke akcije, ne zna šta da priča na tajm autu, ne ume da ukapira koja postava mu loše igra, a koja ne, ne očekujem ništa dobro. Ako ne krene Milera, CIrbesa i Vilijamsa, U INDIVIDUALNIM AKCIJAMA (druge nema, jer Radonjić ne zna kako to izgleda) ni sto trica (ako bude igrao) Simonovića i ne znam kakva igra Jovića nas neće izvući.
Nažalost, sutra ćemo videti kako izgleda kad mnogo lošiji igrači igraju kao tim i u Karijevom sistemu pozicionog napada, protiv haotičnog htenja Zvezde, koja će, nažalost, izgoreti u želji, bez ikakve pomoći sa klupe da im usmeri tu želju i htenje.
Iskreno se nadam da grešim, ali pratim košarku i znam naš mentalitet mnogo duže od klinčadije koja se ovde javlja kao "stručnjaci" i "navijači". I lupajte minuse slobodno, samo se pazite da se ne ujedete za jezik. Ja bih to voleo više od dvega, ali...

sramota

pre 8 godina

Jutros sam dosao da kupim kartu za mec kod doma omladine u 7h i bio 60ti u redu.. 20 min posle 10h i posle oko 200 prodatih karata karte su nestale, a receno je da ce biti 2700 karata. posla sam cekao 4 sata.. Strasno je u kakvoj lopovskoj drzavi zivimo da cak i na utakmicu ne mozes da odes kao covek i ako to stvarno zelis... Stvarno sramota

kiki pfc

pre 8 godina

Delije, znam da ću dobiti gomilu minusa ali...

Oduvek navijam za Zvezdu kada igra Evropu, bilo da je to fudbal ili košarka.

Ovo mi je prvi put da ću navijati za strani klub(Bajern) iz samo jednog razloga: Zato što se većina Delija(čast izuzecima) radovala kada je Bobadilja dao gol i Partizan je ispao.

Teško mi je navijati za Nemce, ali šta je-tu je!

Luka_Laban

pre 8 godina

Alo bre, sa Megom smo se mucili pre neki dan, a sada snovi o pobedi...
Daj bre da se spustimo na zemlju...
Jel zna neko koja je kvota na Bajern, mada verujem i u + (vise)
Radonjicu ODLAZI!!!

ivan

pre 8 godina

Ako Fener dobije Himki, Žalgiris Pao, Kuban Barsu a ostalo sve bude po planu, u top 16 ćemo imati grupe: 

1.Fener 
2.Kuban 
3.Laboral 
4.Unikaha 
5.Crvena Zvezda 
6.Žalgiris 
7.Cedevita 
8.Darušafaka 

1.Olimpijakos 
2.Cska 
3.Himki 
4.Barselona 
5.Efes 
6.Brose 
7.Real 
8.Pao 

Zvezda bi imala ogromne šanse za top 8, a ova druga grupa bi bila najjača grupa u istoriji top 16 faze, 7/8 najboljih evropskih timova bi bilo u toj grupi. Nije nemoguće! Zvezda ooooo!
(mILE, 17. decembar 2015 14:51)

Zvezda nikako ne moze da bude treca, tako da ovo sto si stavio Zvezdu i Fener u istu grupu pada u vodu, isto kao ti u avgustu ako tata ne odnese koverat :D

poli-gaf

pre 8 godina

E sad nastupa PESIC, nema vise nikakve sanse, tu je kraj svih nadanja za top 16, i nadajmo se i Radonjicev kraj...najzad ce to i Covic morati da shvati i prihvati!!!

cole

pre 8 godina

Kao Zvezdasu od kad znam za sebe (skoro pet decenija), tesko mi je da priznam da mi se cini da je epilog utakmice poznat. s druge strane ce mi biti i drago ako tako bude. Naime, cinjenica je da za top 8 nemamo tim. Za top 16 da, ali ne i za vece domete. toga je svestan i covke, kao sto je svestan koliko vise novaca ce nam doneti osvajanje ABA lige i ulazak u prebogatu evroligu sledece godine nego evt.ulazak u top 16 u ovoj sezoni. otud i igranje u pioniru, gde jeste manja zarada ali su i manji troskovi, kao i alibi prica posle poraza od bajerna, da je zvezda ucinila sve za svoje navijace, da se, eto, igralo u pioniru sto su zvezdasi trazili, ali da je, eto, bajern bio bolji. sto po imenima i igrom i jeste, na moju veliku zalost. daj boze da nisam u pravu i da zbog novca i sledece sezone u evroligi ova utakmica nije "zatvorena" jos pre one u minhenu i da cemo uci u top 16...ali...

Gazdine pudlice

pre 8 godina

Ala se popalili panteri,kao i uvek! Prvo su slavili ulazak u evroligu kao da su je osvojili,a sad se isto sa eventualnim ulasko u 16! Razumem ja to,ipak je i to uspeh za novoformirani klub,a znajuci da im je i rahmetli Zvezda bila niko i nista u kosarci...samo napred! Na sta je spala kosarka kad cuvene kosarkaske ekipe Cedevite i Ilr Zeleznik igraju evroligu.

carisen

pre 8 godina

Mislim da ce sutrasnja utakmica pokazati pravu istinu o treneru Radonjicu, istinu koju svaki iskreni navijac i ljubitelj kosarke zna. Nadam se pobedi, ali apsolutno sve nade polazem u individualni kvalitet pojedinaca u Zvezdinom timu i navijam da imaju svoj dan ili da im navijaci uliju samopouz
danje. Ako se utakmica bude odlucivala u neizvesnoj zavrsnici ili rezultatskoj klackalici gde je potrebno pozvati tajm aut u kljucnom trenutku ili organizovati akciju za neki od odlucujucih napada siguran sam da ce Pesic dobiti bitku protiv Radonjica. U slujaju pobede i prolaska dalje istina o nasem treneru ostaje da vazi posto je jasno da je Zvezda u svim aspektima prerasla Radonjica i treba novo lice na klupi.

Da se priča i pripovijeda

pre 8 godina

"Tvoje lice svjetlo na divanu,
Tvoja sablja sjekla na mejdanu!
Nada te se ne našlo junaka!
Ime ti se svuda spominjalo,
Dok je sunca i dok je mjeseca!”

Olabavite malo, bilo je i većih uspeha naše košarke, bez obzira što je današnja CZČ najbolji klub u istoriji.

antiDebil

pre 8 godina

Danima ?? Bravo Dejo, vrlo odmereno, shodno velicini kluba kojeg vodis.
Samo u slucaju neuspeha, sto vam svi iskreni ljubitelji kosarke u Srbiji i to oni sa neispranim mozgom zele, nemoj da konferenciji da novinare da slozis tugaljiv izraz lica i da se zbunjeno naglas zapitas ,, funkcioneri naseg kluba su nestali, pokusavam da ih nadjem nema ih, nesto im se dogodilo'' neces lepo izgledati u ocima tih likova iz EL, pa su manje sanse da NČ-ov ortak Djordi posalje fmp u pozivnicu za sledecu sezonu ! Ovde ta tvoja paranoja prolazi neprimeceno, niko nece na to da obrati paznju da se ne bi NJEMU zamerali a ovima drugima je ispran mozak!

mILE

pre 8 godina

Ako Fener dobije Himki, Žalgiris Pao, Kuban Barsu a ostalo sve bude po planu, u top 16 ćemo imati grupe:

1.Fener
2.Kuban
3.Laboral
4.Unikaha
5.Crvena Zvezda
6.Žalgiris
7.Cedevita
8.Darušafaka

1.Olimpijakos
2.Cska
3.Himki
4.Barselona
5.Efes
6.Brose
7.Real
8.Pao

Zvezda bi imala ogromne šanse za top 8, a ova druga grupa bi bila najjača grupa u istoriji top 16 faze, 7/8 najboljih evropskih timova bi bilo u toj grupi. Nije nemoguće! Zvezda ooooo!

Jumko

pre 8 godina

Pricace se danima... Ako izgubis da odlazis, a ako pobedis da i nisi toliko los i kako su divljaci na tribinama bili fenomenalni! E toliko ce se o kosarci kao igri pricati. Srpska posla!

Gazdine pudlice

pre 8 godina

Poskok,sine,ja vas prozivam jer ste 4 godine navijali za Ilr! Znam da je sad vracena Zvezda,ali dok je bila Fmp Ilr Zvezda tada te iste papire koje sad trazis niste priznavali,tada zakon nije vazio??? Kompleks ja navijac velikog u kosarkaskom svetu Partizana da imam,od u kosarci mizerne CZ??? Nije te blam toga sto si napisao? PS. Hvala ti sto si priznao da si 4 god navijao za Ilr Fmp. Cega se pametan stidi,time se panter ponosi!

Vecna sramota

pre 8 godina

@(Poskok, 17. decembar 2015 20:46)


Sto vise pricas vise se zakopavas.Opet si priznao da si navijao za tudji a ne svoj klub uz koji si odrastao,koga briga za prelazno resenje,ti si PROMENIO KLUB ZA KOJI NAVIJAS,izdao,prodao veru za veceru!Zato bolje cuti i s.... kao sto rece onaj tvoj saborac kod Tegija u emisiji,aj cao.

nebo se otvorilo

pre 8 godina

Sumnjam u Augentalera,u zadnjim minutima utakmice moze da krizira.Dejo na postu ce da izludi Efenberga,Robi i Miha resavaju utakmicu.Neka grmi!!!

Jumko

pre 8 godina

Cudo da ljudi jos nisu ukapirali kako prolaze nase ekipe, reprezentacije, u svim sportovima kada se par kola unapred kalkulise, pa euforija pred poslednju utakmicu, pa unapred pravljene nove grupe...

Batko

pre 8 godina

E moj Radonja...pa Kari je za tebe Dule Vujosevic.
(Batko Tupko, 17. decembar 2015 16:41)

E moj Radonja...pa Kari je za tebe Dule Vujosevic.
(Batko Tupko, 17. decembar 2015 16:38)

Tebi malo da jednom ispadneš glup, nego moraš dva puta ?!

Dejan

pre 8 godina

Sutra Zvezda pokazuje svoju velicinu sto je deli od klubova koji u odlucujucim mecevima kad je najvaznije gube na svom terenu i od ekipa koje se bore za opstanak u svom prvenstvu.Upravo je to ta razlika izmedju velikog koji to pokazuje kad je najpotrebnije i onog malog koji zivi u vecitoj zabludi da moze biti i on u tom drustvu.Zvezda sutra samo potvrdjuje svoju velicinu a mi njena deca i njena vojska bicemo na prvoj liniji tog jurisa u novu pobedu kao i uvek kada se srce za Zvezdu daje.

Batko

pre 8 godina

Ala se popalili panteri,kao i uvek! Prvo su slavili ulazak u evroligu kao da su je osvojili,a sad se isto sa eventualnim ulasko u 16! Razumem ja to,ipak je i to uspeh za novoformirani klub,a znajuci da im je i rahmetli Zvezda bila niko i nista u kosarci...samo napred! Na sta je spala kosarka kad cuvene kosarkaske ekipe Cedevite i Ilr Zeleznik igraju evroligu.
(Gazdine pudlice, 17. decembar 2015 15:25

Ma ti si samo malo ljubomoran i malo više piglu , jel tako...?

JPR23

pre 8 godina

Ako bude utakmica na "kos razlike" , Deda Kari ima da objasni neke stvari Deji dečkiću..
Kljuc pobede je u odrzavanju rezultata, Zvezda ako povede sa desetak poena ( a to moze lagano, vec je pokazala) , i ne dopusti povratak ( a to je vec vise puta dopustila) to je to..
Sve u svemu, mislim da dobijate.. Jedino da se ne raspadnu kao sa Strazburom, ali ipak igra se u Pioniru i tesko da moze doci do toga.

NastyB

pre 8 godina

(Batko, 17. decembar 2015 18:20)

To što ti pominješ su OSNOVE kretnji u košarci, kao u fudbalu - desni bek je uz desnu stranu, ako je ofanzivni ide i u napad, ukoliko desni half preuzima na polovini i igraju duple pasove između sebe. OSNOVNE AKCIJE. Nije baš poređenje, ali ne razumem se u američki fudbal, oni imaju još zaguljenije sisteme kretanja.
Postavka bloka u kretnji i pikenrol su, takođe, OSNOVE današnje košarke, to se uči čim izađeš na teren. Baš kao i ovo što ti pominješ. Postoji MNOGO akcija za igrače na pozicijama dva, tri ili četiri, akcije koje se izvode, naprimer, pri kraju napada. Gledaj jednom bilo koji tim, naprimer, Rudi Fernandeza u Realu i prati njegovu kretnju ako nisu šutirali do 20-og sekunda u napadu - tačno se zna gde se ko postavlja, izvlači ili kreće u takvim situacijama. Gledaj Jaku Blažiča u Laboralu, ni traga bezglavog juneta iz Zvezde, već odličan igrač koji TAČNO zna svoje mesto i gde se i kada igra za njega.
A onda pogledaš Zvezdu i samo prati Vilijamsa koji pokazuje kad i ko da se izvuče na pik i gde ko treba da stane, pošto im trener to ne govori niti ih uigrava za normalne kombinacije. Sve je SAMO varijacija pikenrola i ubacivanje u post Cirbesu ili Štimcu. N I J E D N A akcija kojom bi se, naprimer, u 20-oj sekundi, ako nisu napravili napad, izvukao Miler na trojku tako što bi Cirbes ili bilo ko postavio blok njegovom čuvaru, kako bi ovaj ostao sam u kretnji. Tako nešto NE POSTOJI u igri Zvezde.

igo

pre 8 godina

ovi sto pisu da je 2700 karata pusteno na svim mestima eventima niste upravu. covic je izasao sa obavestenjem kako je najveci broj karata otisao na prodajna mesta u bg.areni i doma omladine a da ce mali broj karata biti rasporedjen na ostala eventim prodajna mesta u srbiji. tako da vi niste upravu.

Zlatko

pre 8 godina

"E moj Radonja...pa Kari je za tebe Dule Vujosevic."
Ti ocigledno nisi svestan sta si napisao. Za vecinu trenera u Evropi, pa i za Radonjica, Kari je Kari. Zna se ko je Kari Pesic i sta je osvojio, tako da nema potrebe praviti takvo poredjenje. Ti si napisao poredjenje kao kad bi igrali u fudbalu Zvezda i Milan a ti rekao "Milan je za Zvezdu Roma."

Bosonogiantikomunjara

pre 8 godina

Samo se vi opustite i u glavi vec budite u top16 pa cete kao brat blizanac u fudbalu da prodjete. Nemci su u gostima druga ekipa a njihov je medju 10 najboljih u evropi.

hours of love

pre 8 godina

Jutros sam dosao da kupim kartu za mec kod doma omladine u 7h i bio 60ti u redu.. 20 min posle 10h i posle oko 200 prodatih karata karte su nestale, a receno je da ce biti 2700 karata. posla sam cekao 4 sata.. Strasno je u kakvoj lopovskoj drzavi zivimo da cak i na utakmicu ne mozes da odes kao covek i ako to stvarno zelis... Stvarno sramota
(sramota, 17. decembar 2015 14:47)

LJUDI !

2700 karata se pustaju u prodaju i prodaju se SIROM SRBIJE!
Gde god Eventim ima prodajno mesto, tu se karte prodaju.
Ne samo ispred doma omladine pobogu !
I ko ti dade ovoliko pluseva ?!

Batko

pre 8 godina

A onda pogledaš Zvezdu i samo prati Vilijamsa koji pokazuje kad i ko da se izvuče na pik i gde ko treba da stane, pošto im trener to ne govori niti ih uigrava za normalne kombinacije. Sve je SAMO varijacija pikenrola i ubacivanje u post Cirbesu ili Štimcu. N I J E D N A akcija kojom bi se, naprimer, u 20-oj sekundi, ako nisu napravili napad, izvukao Miler na trojku tako što bi Cirbes ili bilo ko postavio blok njegovom čuvaru, kako bi ovaj ostao sam u kretnji. Tako nešto NE POSTOJI u igri Zvezde.
(NastyB, 17. decembar 2015 19:09)

Vidi, svaka akcija koja se "pozove" ima svoju "b" varijantu ili se generalno igra nešto "standardo" ako pozvana akcija ne prodje.
Ovaj dupli blok,na koji se pozivas igra se kod nas za Tompsona (par puta da ostaje na "45"), ali s obzirom na njegovu formu odustaje se od toga. I SADA TO TREBA IGRATI DA BI SE REKLO DA IMAMO AKCIJE ???!!!

Osnovne akcije su sasvim ok i ne vidim problem "2na2" levo ili desno da se odigra, a da se to ne smatra akciijom.
Drugo, NORMALNO je da play "trazi" da se igra "p&r" gde njemu u trenutku odgovara ili "rogovi"....PA NEĆE VALJDA RADONJIC DA KAZE CENTRU GDE DA STANE ???
Postoji jos par "specijala" koji se odgigravaju iz auta, ali to se podrazumeva... Prošle godine je bila akcija spuštanja "dole" Kaliniću koju recimo sada igra Obradović (danas par puta protiv Himkija)...Pa stvarno ne razumem ljude koji ga prozivaju za to ???

Poskok

pre 8 godina

Ala se popalili panteri,kao i uvek! Prvo su slavili ulazak u evroligu kao da su je osvojili,a sad se isto sa eventualnim ulasko u 16! Razumem ja to,ipak je i to uspeh za novoformirani klub,a znajuci da im je i rahmetli Zvezda bila niko i nista u kosarci...samo napred! Na sta je spala kosarka kad cuvene kosarkaske ekipe Cedevite i Ilr Zeleznik igraju evroligu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gazdine pudlice, 17. decembar 2015 15:25)

Još bi bilo dobro kada bi znao šta si napisao. Koji ILR Železnik o čemu pričaš?? Klub se zove Crvena Zvezda adresa je Mali Kalemegdan 2. Ajde nađi mi taj klub koji se zove ILR da vidim adresu,ligu u kojoj se takmiči,grb, sastav tima. Nećeš naći ništa jer ne postoji. Postoji Zvezda (mali kalemegdan 2) i njena filijala koja igra domaću ligu FMP (Stjepan Supanca 15a) UPPR je odavno završen Zvezda je od ove sezone vraćena na staru adrsu i zvezdica iznad grba( 10+titula) na dresu je za vas kompleksaše dovoljan dokaz. Bitno je da si ti video neki papir na kome piše ILR a pojma nemaš šta si video. A da li si video da je Zvezda vraćena takmičenju?? Ja mislim da jesi samo ne želiš da priznaš jer te pucaju kompleksi od Zvezde. :D

Poskok

pre 8 godina

Poskok,sine,ja vas prozivam jer ste 4 godine navijali za Ilr! Znam da je sad vracena Zvezda,ali dok je bila Fmp Ilr Zvezda tada te iste papire koje sad trazis niste priznavali,tada zakon nije vazio??? Kompleks ja navijac velikog u kosarkaskom svetu Partizana da imam,od u kosarci mizerne CZ??? Nije te blam toga sto si napisao? PS. Hvala ti sto si priznao da si 4 god navijao za Ilr Fmp. Cega se pametan stidi,time se panter ponosi!


Drago mi je da si priznao da je ovo Zvezda. Ja sam prijatelju moj navijao za Crvenu Zvezdu, za grb na dresu, navijao sam za tu novu Zvezdu koja je nastala kao prelazno rešenje, sporazum dva kluba o sportskom funkcionisanju brenda Crvena Zvezda. Navijali smo za Zvezdu Beograd jer smo znali da je to privremeno rešenje dok se ne srede finansije u klubu odnosno ne završi UPPR, takođe smo znali da će svi trofeji Crvene zvezde Beograd biti u vitrinama na malom kalemegdanu gde je i sad adresa i da će se Zvezda vratiti takmičenju tamo gde je stao klub koji se takmičio u njeno ime, za njen grb i tradiciju. Za razliku od tvog kluba Zvezda nikad nije igrala drugu ligu,prodavala grb sponzoru kao što je Partizan Cepteru 1998 godine, pravio fuzije sa drugim klubom kao vi sa igokeom pa se nije znalo na koju adresu da vam se jave jer smo sa jedne strane imali Igokea Partizan a sa druge Partizan Igokea. Zamisli sad kad bi napravili dva kluba jedan da se zove Partizan Mega Leks a drugi Mega Leks Partizan. Zar ti to ne zvuči mali glupo??

Sta uradi to Raule Bobadilja ??!

pre 8 godina

Zna li neko dal se moze gledati prenos preko telefona preko neta?? Molim vas! Nisam uspeo da dodjem u Srbiju a izgleda necu moci ni na tv-u da gledam posto su stavili u 19:00, mangupi.

Batko

pre 8 godina

(NastyB, 17. decembar 2015 17:11)

Ovaj tim sa silnim povredama , kompletiranjem ekipe u hodu, najtezom grupom ima sastav ta F4 ??
To sto se ti ne razumes u kosarku i ne vidis 5-6 akcija (od "osmice" do "strane levo-desno") to je vec tvoj problem
Dva odigrana basketa u školskom , ne znače da si "ekspert"

ns

pre 8 godina

cisto da NEEKO ZNA...NOVI SAD JE DOBIO 4KARTE U EVENTIMU KOD POSTE KUPLJENE.U OSTALIM MENJACNICAMA KOJE IMAJU OVLASCENJE OD STRANE EVENTIMA NIJE PRODATA NI JEDNA KARTA.Kako znam?JER SAM S SVOJA 4 DRUGA POKRIO SVA MESTA I SVUGDE BILI 2 ODNOSNO 3...TAKO DA...UPRAVO STIDI SE.A VI IGRACI SRCE NA TEREN DO POBEDE S BEOGRADJANIMA

Euforija

pre 8 godina

Ivane, ako Real i Zvezda pobede(posle poraza himkija od fenera), rusi, spanci i mi cemo imati 5-5.Gledace se medjusobni susreti, a tu himki ima 3-1,Zvezda 2-2,a real 1-3.Tako da ce biti himki 2, Zvezda 3, real 4. Znaci Zvezda MOZE biti 3 u grupi.

Go Tipsa

pre 8 godina

@sramota

Pa ta Zvezda je u ovoj sezoni odigrala vec 15 utakmica u Beogradu, a ti bi bas na ovu. Zanimljivo. Ako ti se toliko gleda, kupi sezonsku da ovde ne bi kukali za dzabe.

Drzava jeste lopovska, ali to nema veze sa KK Crvena Zvezda!

Poskok

pre 8 godina

Sto vise pricas vise se zakopavas.Opet si priznao da si navijao za tudji a ne svoj klub uz koji si odrastao,koga briga za prelazno resenje,ti si PROMENIO KLUB ZA KOJI NAVIJAS,izdao,prodao veru za veceru!Zato bolje cuti i s.... kao sto rece onaj tvoj saborac kod Tegija u emisiji,aj cao.

Vi očigledno ne kapirate. Nikakav tuđi klub nije postajao, to je sve pod Zvezdinim krovom, svi trofeji idu na kalemegdan. Kada osvajaš trofeje za Zvezdu to automatski postaje Zvezdino a ne tuđe.Ja i dalje čekam da čujem čiji si ti navijač Igokee partizan ili Partizan igokea?? Za čiji si ti grb navijao ceptrov ili partizanov??

veljko

pre 8 godina

Stvarno mi nisu jasi ovi ljudi sto se bune oko prodaje karate. Da li je moguce da toliko neke stvari ne razumete. Karte se prodaju na SVIM jos jednom SVIM prodajnim mestima Event team-a istovremeno. Tako umesto sto si cekao negde gde si 60ti trebao si da odes negde gde si 3 i dosao bi do karte. Karte kupuju ljudi iz cele Srbije istovremeno. A da u pravu si, u kakvoj mi zemlji zivimo... Samo narod cini zemlju!

goxy9000

pre 8 godina

ne valja ta grupa..ukrsta se 2i4 iz nase grupe..znaci..zvezda, himki, olimpijakos, cska, laboral, zalgiris, btose, lokomotiva ili barsa

HMS

pre 8 godina

Ovi sto pametuju za sva prodajna mesta... U Novom Sadu sam od 7:30 do 8:30 bio na 5 različitih mesta i na svakom je bilo bar po 20 ljudi ispred mene. Nisam penzioner da kampujem od 5 ispred prodajnog mesta i gužva nije bila normalna.

Branko,Belgija

pre 8 godina

@NastyB

Nadam se da ces da unovcis svoje znanje.Stavis lepo lovu na Bajern i uzivas.Posle utakmice nam se pohvalis koliko si zaradio,ja ti licno cestitam,i onda cekamo tvoje analize pred sledecu utakmicu

visak ti je ovo "anti"

pre 8 godina

Danima ?? Bravo Dejo, vrlo odmereno, shodno velicini kluba kojeg vodis.
Samo u slucaju neuspeha, sto vam svi iskreni ljubitelji kosarke u Srbiji i to oni sa neispranim mozgom zele, nemoj da konferenciji da novinare da slozis tugaljiv izraz lica i da se zbunjeno naglas zapitas ,, funkcioneri naseg kluba su nestali, pokusavam da ih nadjem nema ih, nesto im se dogodilo''
(antiDebil, 17. decembar 2015 15:32)

Ocigledno pricas o konferenciji Drulovica posle utakmice sa Auspuhom.
Promasio si temu.

menadjerov komsija

pre 8 godina

Ovaj antidebil nastavio gde je stao letos onaj bese SlavkoRS, LukBebit i kodar78 :-)
Gazi Radonja, da se ponovi tekma kao protiv Albe zimus!

srbEUin

pre 8 godina

Mrzi me da Guglam i da proveravam, ali koliko pamtim Partizanu je pre tri-četiri sezone za prolaz u top 16 trebala pobeda u poslednjem kolu u Michenu, ali su prsli za 5-6 poena. Bayern je tada tek bio osnovan, (prva sezona u EL) a "institucija" samouverena.
Nadam se da Zvezda neće sagoreti već da će odigrati hrabro, iskusno i da šut neće zatajiti kao protiv Žalgirisa ili Cibone.
Objektivno su šanse 60:40 za Zvezdu. Bayernu će biti lakše jer je već prežaljen. Nemojmo se zavaravati igrom iz Minhena, oni igraju bolje u gostima nego kod kuće. Pitajte Reala, Fenera, Khimkija i Strasburg.
Ako zaustavimo Nihada, Savana i KC-a pobeda je naša.

KOHONES BATO

pre 8 godina

Tako je bre Radonjicu, nema vise mi ucimo, pokusacemo da pariramo koliko mozemo, vazno je da smo ucestvovali... Uvek na pobedu, protiv bilo koga, bilo gde, bilo kad... Samo tako se moze doci do iste! Idemoooo!

UltrasBgCz

pre 8 godina

Ti si, Radonja, razlog za strah, pljuvacemo te i psovati tokom cele utakmice, ali ako dobijemo, znam da cu te voleti vise od svih igraca zajedno. I tako je svaku utakmicu, otkad si u Zvezdi... HRABRO!

Iskreni navijac Partizana

pre 8 godina

"verujem da možemo da savladamo Bajern u atmosferi koja će sigurno biti prepričavana danima posle meča."
I ja verujem, i nadam se da će tako biti, ali prvo skoči pa reci hop.