Nedelja, 13.12.2015.

18:56

Liverpulu remi u 96', Mitrović očerupao 'Pevce'

Fudbaleri Liverpula izvukli su remi u šestom minutu nadoknade protiv Vest Broma, dok je Aleksandar Mitrović pokrenuo preokret Njukasla na 'Vajt Hart Lejnu'.

Izvor: ÐN

Liverpulu remi u 96', Mitroviæ oèerupao 'Pevce' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Daniel Agger

pre 8 godina

Jos jednom se pokazalo i dokazalo da Liverpul ima ocajnu odbranu pogotovo posle prekida,steta sto se Lovren povredio taman se malo stabilizovao,u toj ocajnoj odbrani prilikom prekida se golman izdvaja,covek pliva kao riba na suvom posle svakog prekida,isto tako se pokazalo da Liverpul NE moze da igra kad je Benteke u igri covek samo kvari igru,korisniji je Oridji sto puta i na kraju se pokazalo da Liverpul nije kadar da igra 4 takmicenja,Klop je par puta ponovio da mu ne trebaju pojacanja u januaru i ne znam samo da li laze sebe ili navijace posto je ocigledno da mora pola tima da zameni.

Milenko.zvornik

pre 8 godina

Mile fosna.za tebe odgovor.nikog ja netrolujem al covece klop lako gubi zivce sto je pokazao u ovoj utakmici.hteo da se pobije sa trenerom vba.jos se raduje kod nezasluzenog gola u 97 min..klop ce brzo dici ruke i napustit liverpul.a oni sto se nadaju dace liverp gazit sve. Od toga nema nista..ajb glumi neimara a sam sebe saplice i pada..a tek firminjo je komedija teski promasaj koji je kostao 48mil evra.

Mare

pre 8 godina

@Slobodan Bornmaut bije celzi ne zato sto je jaka liga ili je bornmaut snazan nego zato sto je celzi slab . I u Spaniji barselona gubi bodove kuci od Deportiva kao u Real od Viljareala . Ko zeli da uziva u prenosu gleda premier ligu , ko zeli da uziva u fudbalu gleda Primeru .

blinki

pre 8 godina

Ne mozes sa ovim nasima nikako, nista ne znaju a sad kad sam cekao Totenhem za pare Mitrovic najbolji napadac na svetu. Uvek me neko nas polomi

toon

pre 8 godina

mitru samo treba povjerenje ali
meklaren se pokolebao posle pritisaka engleskih kurira i informera i stavio ga na klupu(sve se poklapa prijateljskim mecom srbije sa ceskom)...
a nacin igre njukasla,sa veoma malim brojem sansi, u vecini meceva ove sezone ne odgovara mladom napadacu kakav je mitar koji jos uvijek nije rutiner, da realizuje svaku sansu koja mu se ukaze i otuda osude. unosi mnogo energije u igru njukasla i to navijaci obozavaju ali uz sebe mora imati pereza koji ce uvijek ima prostora jer mitar uvijek veze vise igraca odbrane. kljuc lezi u treneru, da li ce se prilagoditi igracima koje ima ili ne.

Valjevska podvala

pre 8 godina

A ta dno dna liga je najgledanija bas zbog toga sto Bornmaut moze da bije i Chelsea i United a ne ko Spanska liga gde imas Real i Barsu i ostalu boraniju.
(Slobodan, 13. decembar 2015 19:25)

Demantovao te Viljareal odmah večeras

Bill Shankly

pre 8 godina

Benteke je odlican napadac samo nije onakav kakav svi ocekuju da bude.Tesko je ocekivati od bilo kog napadaca trenutno da igra na nivou Suareza. Benteke je apsolutno drugaciji profil napadaca od Staridza i nadam se da je uprava kluba to i imala na umu kad su ga doveli. Benteku je neophodan jak vezni red i kreativci da bi postigao golove, a ne Lalana i Milner.

gastos

pre 8 godina

"Mitrogol" ugurao loptu sa linije, promasio zicer i zabelezio asistenciju zahvaljujuci spretnosti saigraca i nespretnosti protivnickog golmana i odmah krecu pohvale. Eto njega nazad u Belgiji sledece sezone.

Djolle666

pre 8 godina

Engleski fudbal je dno dna.vba nepravedno izgubio bodove.4 min je bilo dovoljno da se produzi mec a ne 8+2 dok neda domacin gol ili dva.klop ce brzo pogubit zivce i otici iz kluba.ajb se pogubio a on glavni u liverpulu.kopira lik neimara.onaj iz hofehajna brazilac je zesci promasaj.ukratko engleska liga je dno dna
(Milenko.zvornik, 13. decembar 2015 19:05)
Ne volim da se pravim pametan posto i ja sam nisam nešto školovan ali sinko nije Premijer liga dno dna,nego je tvoj pravopis dna dno.Moj Milenko,vide li ti sta naskraba ovde,idi pod hitno tuži uciteljicu i školu u kojoj si isao ili prolazio pored nje.

Mad4Red

pre 8 godina

Sad sam gledao Napoli Roma pa ako je ono fudbal ja sam Deda Mraz... Sramota kakav se fudbal igra u Italiji dok u Engleskoj se igra totalni fudbal, svako svakog moze da dobije igra se muski na gol vise, nema nesto leprsavih finti ali golova brate moj kao na traci i ponavljam niko nije siguran to je Engleski fudbal!!!!

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Ja bih da gledam ligu u kojoj 3 od najboljih 6 timova na svetu igraju,a ni jedan od najboljih 6 nije u PL,molim lepo.Prihvatite to,PL je liga prosecnih.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Uvek je tu Luzerpul da mi popravo raspolozenje :) Sto slave na kraju, sa sve Klopom i publikom haha... Nedostajao je samo Dzerard da se oklizne ma terenu.

Zlatko

pre 8 godina

Kakvu trenercinu mi imamo videlo se na kraju...plasim se da ga ne zasluzujemo.Steta za Lovrena, taman je uhvatio formu.YNWA!

Ako se plasis da ga ne zasluzujete, slobodno ga posaljite u Junajted. :) Tamo treba jedan takav koji ce ostati duze, makar pola u odnosu na Ser Aleksa.

Brutalno realan

pre 8 godina

Liverpul je propao kao fk milan.ajb je smesan a firminjo najveci promasaj u engleskoj.bravo za mitra i njukasl bravo.samo gazite

galakt

pre 8 godina

Prvi gol VBA greska Minjolea, drugi gol Lovren rasporedjuje saigrace, a onda bas preko njega VBA da gol, ostatak utakmice Toni Pjulis objasnjava igracima 'ovome odvali glavu, onome koleno' i onda ovde neki pitaju zasto tolika nadoknada...

Bre

pre 8 godina

Sada ce svi oni sto su prosle sedmice pljuvali Mitrovica, da ga hvale. Takav smo mentalitet. Samo se secam najcescih komentara da Njukaslu ide bolje bez Mitra i da pada u zaborav. Klop je valjda do sada shvatio da mu ovo nije BL.

Slobodan

pre 8 godina

Engleski fudbal je dno dna.vba nepravedno izgubio bodove.4 min je bilo dovoljno da se produzi mec a ne 8+2 dok neda domacin gol ili dva.klop ce brzo pogubit zivce i otici iz kluba.ajb se pogubio a on glavni u liverpulu.kopira lik neimara.onaj iz hofehajna brazilac je zesci promasaj.ukratko engleska liga je dno dna
(Milenko.zvornik, 13. decembar 2015 19:05)
Pojma ti nemas o fudbalu. Utakmica je produzena zbog povrede Lovrena kome su pomoc ukazivala vise od 5 minuta. U Liverpoolu su glavni Kutinjo i Henderson a ne Ajb. A ta dno dna liga je najgledanija bas zbog toga sto Bornmaut moze da bije i Chelsea i United a ne ko Spanska liga gde imas Real i Barsu i ostalu boraniju.

andreas kisser

pre 8 godina

@zvornicanin i uzicanin

utakmica je prekinuta na minimum pet minuta tokom lovrenove povrede, a onda je na tih pet dodato jos 2.5 minuta zbog izmena (znate, to se u fudbalu nadoknadjuje). valjda treba da postavite pitanje zbog cega kasapin koji je odneo koleno lovreno nije dobio ni zuti karton!? a tek izjava da je PL dno dna!? o boze! od prvog do 13 mesta razlika je 13 bodova, a od 14-19 samo cetiri! ako hocete da gledate lige u kojima timovi za koje vi pretpostavljam navijate daju po 5,6 komada svake nedelje nedoraslim protivnicima, eno vam primera ili bundesliga. ja te lige ne pratim, pa stoga i ne komentarisem, tako da bi bilo lepo da i nas koji volimo PL intelektualci poput vas dvojice zaobidju sa svojim mudrolijama!

sto se tice utakmice, jasno je da liverpul nema kvalitet. ima dosta iznadprosecnih fudbalera koji bi u najboljem slucaju trebalo da budu samo dobre izmene i nista vise. ti igraci su dobri da disciplinovano napadaju i vrse presing u utakmicama sa boljim timovima koji igraju otvoreno. ali cim se nadju naspram slabijeg tima koji igra tu istu igru, odmah se vidi nedostatak kreativnosti i kvaliteta. na leto se zahvaliti minjoleu, milneru, alenu, lukasu, staridzu, pa i bentekeu i dovesti krstena pojacanja. tim formirati oko saka, morena, dzana, kutinja, ajba i origija. henderson, lalana i firmino mogu samo da budu izmene. to je na zalost realnost.

vezano za go ponisten go: bar trojica fudbalera WBA su bila u ofsajdu, savrseno postavljena linija liverpula.

Nidža

pre 8 godina

Stvarno ne kontam ljude koji strastveno navijaju za neki klub u PL ili bilo kojoj drugoj stranoj ligi . Pratim i ja fudbal , ali samo srpske klubove treba da bodrimo .

Mile Fosna

pre 8 godina

(Milenko.zvornik, 13. decembar 2015 19:05) Ne znam da li trolujes ili si ozbiljab, ako jesi, onda nemas pojma sta pricas. Klop da izgubi zivce? Ako postoji neko ko ne gubi zivce, to je on. Ajb glavni u Liverpulu?
Elem, Liverpul mora da nadje resenje protiv bunkera slabijih ekipa. Jesu ga probili za 1-0 ali su stvarali vrlo malo sansi posle toga, dve ili tri samo. Kutinju se vrlo cesto menja raspolozenje i to mora da popravi, strasan je igrac ali ona ratoborna zelja mu se vidi tek na svakoj trecoj utakmici. Za Minjolea se plasim da nikad nece popraviti procenu lopte prilikom centarsuta. Cesto ima strah da svom snagom krene na loptu kroz igrace u petercu. To golman mora raditi uz dobru procenu naravno. Na kraju su dobro prosli, a posebno mi se svidja Klopov stav po zavrsetku meca. Vrlo je bitno odrzati pozitivu u ekipi, a to sigurno ne bi postigao kada bi nervozan otisao u svlacionicu. Lovrenu zelim brz oporavak

petarlfc

pre 8 godina

Dezurni pljuvaci su samo cekali kiks Liverpula da krenu da smaraju. Ako niste gledali utakmicu onda ne komentarisite. Produzeno je koliko je trebalo, steta, Vba iskoristio losu igru u prekidima i iz ta 2 suta dali 2 gola dok smo mi sutirali ko zna koliko puta, ali dobro, to je fudbal. Bice bolje u nastavku. YNWA

djuro81

pre 8 godina

ahahha Bornmut posle Celzija dobio i Mancester Utd... bravo momci, j.... mutav fudbalski olos koji je zaboravio da stvara iz svoje omladinske skole decenijama normalnog vrhunskog igraca dostojnog renomea klubova.

Unknown19G70

pre 8 godina

Milenko.zvornik. Sam prekid dok se ukazivala pomoc Lovrena je trajala 6 minuta. Tako da ne lupaj, kad ne znaš da gledaš u sat. A sad malo druge stvari.
Kao navijač Liverpula, ova p***asta publika na stadionu, ne zaslužuje Klopa, čovek ima više strasti prema Liverpulu, koji je juče došao, nego oni. Igra nema šta da se kaže 80% posed lopte, fali napadač, Benteke se ugasio, a Origi , bojim se da nije igrač od starta utakmice. Jednostavno za titule moraš da imaš u sve četiri linije top igrače, a mi za početak nemamo golmana. Nije golman za kov šampiona. Po završetku meča protiv Newcastla sam rekao da ovu sezonu što se tiče nerviranja tankiram. Tako da uopšte se nisam nervirao zbog ovog remija. Prihvatio sam da je Minjole kiksara, da se Benteke ne snalazi, da Staridz neće povezati vise od 76min igre u celoj sezoni.. Okrećem se Fantaziju :)

rex

pre 8 godina

Auuu nisam pratio premier ligu ove sezone tek sad baci pogled na tabelu... Pa jel moguće da je vila tako očajna, samo 6 bodova??? A bilo bi fora da ispadne i čelzi nakon titule Oo od velikana samo arsenal i siti se još drže na vrhu... To volim kod engleza i poslednja ekipa cesto ume da iznenadi prvu kad joj je dan, nema sigurica

I.Z.B.O.R.I.

pre 8 godina

Za ove što se čude produžetku, Lovrenu je Rendal otvorio koleno i bila je pauza 6-7 minuta dok ga nisu izneli sa sve maskom za kiseonik na licu, jeziva povreda. Igrao se i minut duže od produženog vremena zbog izmene i gola u zaustavnom vremenu. Inače, mnogo dobra utakmica, 21 šut Liverpula uz 70-30 posed, ali se WBA baš dobro branio celu utakmicu. Fali Liverpoolu napadač svetake klase, a ne Benteke i Origi, koji su blago rečeno prosek i ova ekipa bi uz onakav presing sa jednim golgeterom punila po 3-4 gola svaku utakmicu. Staridža ne računam, on je karijeru zavraio, u zadnjih 20 meseci igrao je cela 3 meseca, konstnatan je samo u povredama. Biće zanimljiva sezona, Klop ima neku energiju koja je falila Liverpoolu godinama i ekipa igra vrlo dopadljiv i brz fudbal sa dosta šuteva i brzih akcija. Valjda će jedno od mesta za LŠ biti i za njih.

Sladjan LazareFaC

pre 8 godina

Umesto 6 planiranih samo bod u zadnja dva kola...danas sreća nije bila na našoj strani,ali ne sumnjam da će se to pre ili kasnije vratiti, jer ovaj klub više od bilo kog drugog zaslužuje titulu!!
YNWA

Milenko.zvornik

pre 8 godina

Engleski fudbal je dno dna.vba nepravedno izgubio bodove.4 min je bilo dovoljno da se produzi mec a ne 8+2 dok neda domacin gol ili dva.klop ce brzo pogubit zivce i otici iz kluba.ajb se pogubio a on glavni u liverpulu.kopira lik neimara.onaj iz hofehajna brazilac je zesci promasaj.ukratko engleska liga je dno dna

ruvida

pre 8 godina

Mitar napravio totalni preokret! Postigao izjednacujuci gol, bio agresivan..uneo energiju..nazalost, omasio zicer za preokret i epitet "heroja" ali je 70%
zasluzan za drugi gol. Svaka cast Mitre!
???

Marko

pre 8 godina

Ko je pogledao utakmicu zna zasto je produzena 8 min. A sto se tice wba umuljali dva gola, igraju ko divljaci, sutiraju po nogama ko da su seoskoj poljani, a nisu dobili ni jedan karton. I naravno 10 igraca im je konstantno u sesnaestercu. Mada Liverpoul je opet odigrao slabo...

Slobodan

pre 8 godina

Engleski fudbal je dno dna.vba nepravedno izgubio bodove.4 min je bilo dovoljno da se produzi mec a ne 8+2 dok neda domacin gol ili dva.klop ce brzo pogubit zivce i otici iz kluba.ajb se pogubio a on glavni u liverpulu.kopira lik neimara.onaj iz hofehajna brazilac je zesci promasaj.ukratko engleska liga je dno dna
(Milenko.zvornik, 13. decembar 2015 19:05)
Pojma ti nemas o fudbalu. Utakmica je produzena zbog povrede Lovrena kome su pomoc ukazivala vise od 5 minuta. U Liverpoolu su glavni Kutinjo i Henderson a ne Ajb. A ta dno dna liga je najgledanija bas zbog toga sto Bornmaut moze da bije i Chelsea i United a ne ko Spanska liga gde imas Real i Barsu i ostalu boraniju.

ruvida

pre 8 godina

Mitar napravio totalni preokret! Postigao izjednacujuci gol, bio agresivan..uneo energiju..nazalost, omasio zicer za preokret i epitet "heroja" ali je 70%
zasluzan za drugi gol. Svaka cast Mitre!
???

Djolle666

pre 8 godina

Engleski fudbal je dno dna.vba nepravedno izgubio bodove.4 min je bilo dovoljno da se produzi mec a ne 8+2 dok neda domacin gol ili dva.klop ce brzo pogubit zivce i otici iz kluba.ajb se pogubio a on glavni u liverpulu.kopira lik neimara.onaj iz hofehajna brazilac je zesci promasaj.ukratko engleska liga je dno dna
(Milenko.zvornik, 13. decembar 2015 19:05)
Ne volim da se pravim pametan posto i ja sam nisam nešto školovan ali sinko nije Premijer liga dno dna,nego je tvoj pravopis dna dno.Moj Milenko,vide li ti sta naskraba ovde,idi pod hitno tuži uciteljicu i školu u kojoj si isao ili prolazio pored nje.

Bre

pre 8 godina

Sada ce svi oni sto su prosle sedmice pljuvali Mitrovica, da ga hvale. Takav smo mentalitet. Samo se secam najcescih komentara da Njukaslu ide bolje bez Mitra i da pada u zaborav. Klop je valjda do sada shvatio da mu ovo nije BL.

rex

pre 8 godina

Auuu nisam pratio premier ligu ove sezone tek sad baci pogled na tabelu... Pa jel moguće da je vila tako očajna, samo 6 bodova??? A bilo bi fora da ispadne i čelzi nakon titule Oo od velikana samo arsenal i siti se još drže na vrhu... To volim kod engleza i poslednja ekipa cesto ume da iznenadi prvu kad joj je dan, nema sigurica

Mile Fosna

pre 8 godina

(Milenko.zvornik, 13. decembar 2015 19:05) Ne znam da li trolujes ili si ozbiljab, ako jesi, onda nemas pojma sta pricas. Klop da izgubi zivce? Ako postoji neko ko ne gubi zivce, to je on. Ajb glavni u Liverpulu?
Elem, Liverpul mora da nadje resenje protiv bunkera slabijih ekipa. Jesu ga probili za 1-0 ali su stvarali vrlo malo sansi posle toga, dve ili tri samo. Kutinju se vrlo cesto menja raspolozenje i to mora da popravi, strasan je igrac ali ona ratoborna zelja mu se vidi tek na svakoj trecoj utakmici. Za Minjolea se plasim da nikad nece popraviti procenu lopte prilikom centarsuta. Cesto ima strah da svom snagom krene na loptu kroz igrace u petercu. To golman mora raditi uz dobru procenu naravno. Na kraju su dobro prosli, a posebno mi se svidja Klopov stav po zavrsetku meca. Vrlo je bitno odrzati pozitivu u ekipi, a to sigurno ne bi postigao kada bi nervozan otisao u svlacionicu. Lovrenu zelim brz oporavak

andreas kisser

pre 8 godina

@zvornicanin i uzicanin

utakmica je prekinuta na minimum pet minuta tokom lovrenove povrede, a onda je na tih pet dodato jos 2.5 minuta zbog izmena (znate, to se u fudbalu nadoknadjuje). valjda treba da postavite pitanje zbog cega kasapin koji je odneo koleno lovreno nije dobio ni zuti karton!? a tek izjava da je PL dno dna!? o boze! od prvog do 13 mesta razlika je 13 bodova, a od 14-19 samo cetiri! ako hocete da gledate lige u kojima timovi za koje vi pretpostavljam navijate daju po 5,6 komada svake nedelje nedoraslim protivnicima, eno vam primera ili bundesliga. ja te lige ne pratim, pa stoga i ne komentarisem, tako da bi bilo lepo da i nas koji volimo PL intelektualci poput vas dvojice zaobidju sa svojim mudrolijama!

sto se tice utakmice, jasno je da liverpul nema kvalitet. ima dosta iznadprosecnih fudbalera koji bi u najboljem slucaju trebalo da budu samo dobre izmene i nista vise. ti igraci su dobri da disciplinovano napadaju i vrse presing u utakmicama sa boljim timovima koji igraju otvoreno. ali cim se nadju naspram slabijeg tima koji igra tu istu igru, odmah se vidi nedostatak kreativnosti i kvaliteta. na leto se zahvaliti minjoleu, milneru, alenu, lukasu, staridzu, pa i bentekeu i dovesti krstena pojacanja. tim formirati oko saka, morena, dzana, kutinja, ajba i origija. henderson, lalana i firmino mogu samo da budu izmene. to je na zalost realnost.

vezano za go ponisten go: bar trojica fudbalera WBA su bila u ofsajdu, savrseno postavljena linija liverpula.

Mad4Red

pre 8 godina

Sad sam gledao Napoli Roma pa ako je ono fudbal ja sam Deda Mraz... Sramota kakav se fudbal igra u Italiji dok u Engleskoj se igra totalni fudbal, svako svakog moze da dobije igra se muski na gol vise, nema nesto leprsavih finti ali golova brate moj kao na traci i ponavljam niko nije siguran to je Engleski fudbal!!!!

Marko

pre 8 godina

Ko je pogledao utakmicu zna zasto je produzena 8 min. A sto se tice wba umuljali dva gola, igraju ko divljaci, sutiraju po nogama ko da su seoskoj poljani, a nisu dobili ni jedan karton. I naravno 10 igraca im je konstantno u sesnaestercu. Mada Liverpoul je opet odigrao slabo...

blinki

pre 8 godina

Ne mozes sa ovim nasima nikako, nista ne znaju a sad kad sam cekao Totenhem za pare Mitrovic najbolji napadac na svetu. Uvek me neko nas polomi

I.Z.B.O.R.I.

pre 8 godina

Za ove što se čude produžetku, Lovrenu je Rendal otvorio koleno i bila je pauza 6-7 minuta dok ga nisu izneli sa sve maskom za kiseonik na licu, jeziva povreda. Igrao se i minut duže od produženog vremena zbog izmene i gola u zaustavnom vremenu. Inače, mnogo dobra utakmica, 21 šut Liverpula uz 70-30 posed, ali se WBA baš dobro branio celu utakmicu. Fali Liverpoolu napadač svetake klase, a ne Benteke i Origi, koji su blago rečeno prosek i ova ekipa bi uz onakav presing sa jednim golgeterom punila po 3-4 gola svaku utakmicu. Staridža ne računam, on je karijeru zavraio, u zadnjih 20 meseci igrao je cela 3 meseca, konstnatan je samo u povredama. Biće zanimljiva sezona, Klop ima neku energiju koja je falila Liverpoolu godinama i ekipa igra vrlo dopadljiv i brz fudbal sa dosta šuteva i brzih akcija. Valjda će jedno od mesta za LŠ biti i za njih.

Bill Shankly

pre 8 godina

Benteke je odlican napadac samo nije onakav kakav svi ocekuju da bude.Tesko je ocekivati od bilo kog napadaca trenutno da igra na nivou Suareza. Benteke je apsolutno drugaciji profil napadaca od Staridza i nadam se da je uprava kluba to i imala na umu kad su ga doveli. Benteku je neophodan jak vezni red i kreativci da bi postigao golove, a ne Lalana i Milner.

Milenko.zvornik

pre 8 godina

Engleski fudbal je dno dna.vba nepravedno izgubio bodove.4 min je bilo dovoljno da se produzi mec a ne 8+2 dok neda domacin gol ili dva.klop ce brzo pogubit zivce i otici iz kluba.ajb se pogubio a on glavni u liverpulu.kopira lik neimara.onaj iz hofehajna brazilac je zesci promasaj.ukratko engleska liga je dno dna

Brutalno realan

pre 8 godina

Liverpul je propao kao fk milan.ajb je smesan a firminjo najveci promasaj u engleskoj.bravo za mitra i njukasl bravo.samo gazite

petarlfc

pre 8 godina

Dezurni pljuvaci su samo cekali kiks Liverpula da krenu da smaraju. Ako niste gledali utakmicu onda ne komentarisite. Produzeno je koliko je trebalo, steta, Vba iskoristio losu igru u prekidima i iz ta 2 suta dali 2 gola dok smo mi sutirali ko zna koliko puta, ali dobro, to je fudbal. Bice bolje u nastavku. YNWA

gastos

pre 8 godina

"Mitrogol" ugurao loptu sa linije, promasio zicer i zabelezio asistenciju zahvaljujuci spretnosti saigraca i nespretnosti protivnickog golmana i odmah krecu pohvale. Eto njega nazad u Belgiji sledece sezone.

toon

pre 8 godina

mitru samo treba povjerenje ali
meklaren se pokolebao posle pritisaka engleskih kurira i informera i stavio ga na klupu(sve se poklapa prijateljskim mecom srbije sa ceskom)...
a nacin igre njukasla,sa veoma malim brojem sansi, u vecini meceva ove sezone ne odgovara mladom napadacu kakav je mitar koji jos uvijek nije rutiner, da realizuje svaku sansu koja mu se ukaze i otuda osude. unosi mnogo energije u igru njukasla i to navijaci obozavaju ali uz sebe mora imati pereza koji ce uvijek ima prostora jer mitar uvijek veze vise igraca odbrane. kljuc lezi u treneru, da li ce se prilagoditi igracima koje ima ili ne.

djuro81

pre 8 godina

ahahha Bornmut posle Celzija dobio i Mancester Utd... bravo momci, j.... mutav fudbalski olos koji je zaboravio da stvara iz svoje omladinske skole decenijama normalnog vrhunskog igraca dostojnog renomea klubova.

Unknown19G70

pre 8 godina

Milenko.zvornik. Sam prekid dok se ukazivala pomoc Lovrena je trajala 6 minuta. Tako da ne lupaj, kad ne znaš da gledaš u sat. A sad malo druge stvari.
Kao navijač Liverpula, ova p***asta publika na stadionu, ne zaslužuje Klopa, čovek ima više strasti prema Liverpulu, koji je juče došao, nego oni. Igra nema šta da se kaže 80% posed lopte, fali napadač, Benteke se ugasio, a Origi , bojim se da nije igrač od starta utakmice. Jednostavno za titule moraš da imaš u sve četiri linije top igrače, a mi za početak nemamo golmana. Nije golman za kov šampiona. Po završetku meča protiv Newcastla sam rekao da ovu sezonu što se tiče nerviranja tankiram. Tako da uopšte se nisam nervirao zbog ovog remija. Prihvatio sam da je Minjole kiksara, da se Benteke ne snalazi, da Staridz neće povezati vise od 76min igre u celoj sezoni.. Okrećem se Fantaziju :)

Sladjan LazareFaC

pre 8 godina

Umesto 6 planiranih samo bod u zadnja dva kola...danas sreća nije bila na našoj strani,ali ne sumnjam da će se to pre ili kasnije vratiti, jer ovaj klub više od bilo kog drugog zaslužuje titulu!!
YNWA

galakt

pre 8 godina

Prvi gol VBA greska Minjolea, drugi gol Lovren rasporedjuje saigrace, a onda bas preko njega VBA da gol, ostatak utakmice Toni Pjulis objasnjava igracima 'ovome odvali glavu, onome koleno' i onda ovde neki pitaju zasto tolika nadoknada...

Zlatko

pre 8 godina

Kakvu trenercinu mi imamo videlo se na kraju...plasim se da ga ne zasluzujemo.Steta za Lovrena, taman je uhvatio formu.YNWA!

Ako se plasis da ga ne zasluzujete, slobodno ga posaljite u Junajted. :) Tamo treba jedan takav koji ce ostati duze, makar pola u odnosu na Ser Aleksa.

Nidža

pre 8 godina

Stvarno ne kontam ljude koji strastveno navijaju za neki klub u PL ili bilo kojoj drugoj stranoj ligi . Pratim i ja fudbal , ali samo srpske klubove treba da bodrimo .

Valjevska podvala

pre 8 godina

A ta dno dna liga je najgledanija bas zbog toga sto Bornmaut moze da bije i Chelsea i United a ne ko Spanska liga gde imas Real i Barsu i ostalu boraniju.
(Slobodan, 13. decembar 2015 19:25)

Demantovao te Viljareal odmah večeras

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Uvek je tu Luzerpul da mi popravo raspolozenje :) Sto slave na kraju, sa sve Klopom i publikom haha... Nedostajao je samo Dzerard da se oklizne ma terenu.

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Ja bih da gledam ligu u kojoj 3 od najboljih 6 timova na svetu igraju,a ni jedan od najboljih 6 nije u PL,molim lepo.Prihvatite to,PL je liga prosecnih.

Daniel Agger

pre 8 godina

Jos jednom se pokazalo i dokazalo da Liverpul ima ocajnu odbranu pogotovo posle prekida,steta sto se Lovren povredio taman se malo stabilizovao,u toj ocajnoj odbrani prilikom prekida se golman izdvaja,covek pliva kao riba na suvom posle svakog prekida,isto tako se pokazalo da Liverpul NE moze da igra kad je Benteke u igri covek samo kvari igru,korisniji je Oridji sto puta i na kraju se pokazalo da Liverpul nije kadar da igra 4 takmicenja,Klop je par puta ponovio da mu ne trebaju pojacanja u januaru i ne znam samo da li laze sebe ili navijace posto je ocigledno da mora pola tima da zameni.

Mare

pre 8 godina

@Slobodan Bornmaut bije celzi ne zato sto je jaka liga ili je bornmaut snazan nego zato sto je celzi slab . I u Spaniji barselona gubi bodove kuci od Deportiva kao u Real od Viljareala . Ko zeli da uziva u prenosu gleda premier ligu , ko zeli da uziva u fudbalu gleda Primeru .

Milenko.zvornik

pre 8 godina

Mile fosna.za tebe odgovor.nikog ja netrolujem al covece klop lako gubi zivce sto je pokazao u ovoj utakmici.hteo da se pobije sa trenerom vba.jos se raduje kod nezasluzenog gola u 97 min..klop ce brzo dici ruke i napustit liverpul.a oni sto se nadaju dace liverp gazit sve. Od toga nema nista..ajb glumi neimara a sam sebe saplice i pada..a tek firminjo je komedija teski promasaj koji je kostao 48mil evra.

Milenko.zvornik

pre 8 godina

Engleski fudbal je dno dna.vba nepravedno izgubio bodove.4 min je bilo dovoljno da se produzi mec a ne 8+2 dok neda domacin gol ili dva.klop ce brzo pogubit zivce i otici iz kluba.ajb se pogubio a on glavni u liverpulu.kopira lik neimara.onaj iz hofehajna brazilac je zesci promasaj.ukratko engleska liga je dno dna

Nidža

pre 8 godina

Stvarno ne kontam ljude koji strastveno navijaju za neki klub u PL ili bilo kojoj drugoj stranoj ligi . Pratim i ja fudbal , ali samo srpske klubove treba da bodrimo .

gastos

pre 8 godina

"Mitrogol" ugurao loptu sa linije, promasio zicer i zabelezio asistenciju zahvaljujuci spretnosti saigraca i nespretnosti protivnickog golmana i odmah krecu pohvale. Eto njega nazad u Belgiji sledece sezone.

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Ja bih da gledam ligu u kojoj 3 od najboljih 6 timova na svetu igraju,a ni jedan od najboljih 6 nije u PL,molim lepo.Prihvatite to,PL je liga prosecnih.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Uvek je tu Luzerpul da mi popravo raspolozenje :) Sto slave na kraju, sa sve Klopom i publikom haha... Nedostajao je samo Dzerard da se oklizne ma terenu.

Sladjan LazareFaC

pre 8 godina

Umesto 6 planiranih samo bod u zadnja dva kola...danas sreća nije bila na našoj strani,ali ne sumnjam da će se to pre ili kasnije vratiti, jer ovaj klub više od bilo kog drugog zaslužuje titulu!!
YNWA

Valjevska podvala

pre 8 godina

A ta dno dna liga je najgledanija bas zbog toga sto Bornmaut moze da bije i Chelsea i United a ne ko Spanska liga gde imas Real i Barsu i ostalu boraniju.
(Slobodan, 13. decembar 2015 19:25)

Demantovao te Viljareal odmah večeras

Slobodan

pre 8 godina

Engleski fudbal je dno dna.vba nepravedno izgubio bodove.4 min je bilo dovoljno da se produzi mec a ne 8+2 dok neda domacin gol ili dva.klop ce brzo pogubit zivce i otici iz kluba.ajb se pogubio a on glavni u liverpulu.kopira lik neimara.onaj iz hofehajna brazilac je zesci promasaj.ukratko engleska liga je dno dna
(Milenko.zvornik, 13. decembar 2015 19:05)
Pojma ti nemas o fudbalu. Utakmica je produzena zbog povrede Lovrena kome su pomoc ukazivala vise od 5 minuta. U Liverpoolu su glavni Kutinjo i Henderson a ne Ajb. A ta dno dna liga je najgledanija bas zbog toga sto Bornmaut moze da bije i Chelsea i United a ne ko Spanska liga gde imas Real i Barsu i ostalu boraniju.

Brutalno realan

pre 8 godina

Liverpul je propao kao fk milan.ajb je smesan a firminjo najveci promasaj u engleskoj.bravo za mitra i njukasl bravo.samo gazite

Djolle666

pre 8 godina

Engleski fudbal je dno dna.vba nepravedno izgubio bodove.4 min je bilo dovoljno da se produzi mec a ne 8+2 dok neda domacin gol ili dva.klop ce brzo pogubit zivce i otici iz kluba.ajb se pogubio a on glavni u liverpulu.kopira lik neimara.onaj iz hofehajna brazilac je zesci promasaj.ukratko engleska liga je dno dna
(Milenko.zvornik, 13. decembar 2015 19:05)
Ne volim da se pravim pametan posto i ja sam nisam nešto školovan ali sinko nije Premijer liga dno dna,nego je tvoj pravopis dna dno.Moj Milenko,vide li ti sta naskraba ovde,idi pod hitno tuži uciteljicu i školu u kojoj si isao ili prolazio pored nje.

andreas kisser

pre 8 godina

@zvornicanin i uzicanin

utakmica je prekinuta na minimum pet minuta tokom lovrenove povrede, a onda je na tih pet dodato jos 2.5 minuta zbog izmena (znate, to se u fudbalu nadoknadjuje). valjda treba da postavite pitanje zbog cega kasapin koji je odneo koleno lovreno nije dobio ni zuti karton!? a tek izjava da je PL dno dna!? o boze! od prvog do 13 mesta razlika je 13 bodova, a od 14-19 samo cetiri! ako hocete da gledate lige u kojima timovi za koje vi pretpostavljam navijate daju po 5,6 komada svake nedelje nedoraslim protivnicima, eno vam primera ili bundesliga. ja te lige ne pratim, pa stoga i ne komentarisem, tako da bi bilo lepo da i nas koji volimo PL intelektualci poput vas dvojice zaobidju sa svojim mudrolijama!

sto se tice utakmice, jasno je da liverpul nema kvalitet. ima dosta iznadprosecnih fudbalera koji bi u najboljem slucaju trebalo da budu samo dobre izmene i nista vise. ti igraci su dobri da disciplinovano napadaju i vrse presing u utakmicama sa boljim timovima koji igraju otvoreno. ali cim se nadju naspram slabijeg tima koji igra tu istu igru, odmah se vidi nedostatak kreativnosti i kvaliteta. na leto se zahvaliti minjoleu, milneru, alenu, lukasu, staridzu, pa i bentekeu i dovesti krstena pojacanja. tim formirati oko saka, morena, dzana, kutinja, ajba i origija. henderson, lalana i firmino mogu samo da budu izmene. to je na zalost realnost.

vezano za go ponisten go: bar trojica fudbalera WBA su bila u ofsajdu, savrseno postavljena linija liverpula.

petarlfc

pre 8 godina

Dezurni pljuvaci su samo cekali kiks Liverpula da krenu da smaraju. Ako niste gledali utakmicu onda ne komentarisite. Produzeno je koliko je trebalo, steta, Vba iskoristio losu igru u prekidima i iz ta 2 suta dali 2 gola dok smo mi sutirali ko zna koliko puta, ali dobro, to je fudbal. Bice bolje u nastavku. YNWA

rex

pre 8 godina

Auuu nisam pratio premier ligu ove sezone tek sad baci pogled na tabelu... Pa jel moguće da je vila tako očajna, samo 6 bodova??? A bilo bi fora da ispadne i čelzi nakon titule Oo od velikana samo arsenal i siti se još drže na vrhu... To volim kod engleza i poslednja ekipa cesto ume da iznenadi prvu kad joj je dan, nema sigurica

Mad4Red

pre 8 godina

Sad sam gledao Napoli Roma pa ako je ono fudbal ja sam Deda Mraz... Sramota kakav se fudbal igra u Italiji dok u Engleskoj se igra totalni fudbal, svako svakog moze da dobije igra se muski na gol vise, nema nesto leprsavih finti ali golova brate moj kao na traci i ponavljam niko nije siguran to je Engleski fudbal!!!!

Zlatko

pre 8 godina

Kakvu trenercinu mi imamo videlo se na kraju...plasim se da ga ne zasluzujemo.Steta za Lovrena, taman je uhvatio formu.YNWA!

Ako se plasis da ga ne zasluzujete, slobodno ga posaljite u Junajted. :) Tamo treba jedan takav koji ce ostati duze, makar pola u odnosu na Ser Aleksa.

Unknown19G70

pre 8 godina

Milenko.zvornik. Sam prekid dok se ukazivala pomoc Lovrena je trajala 6 minuta. Tako da ne lupaj, kad ne znaš da gledaš u sat. A sad malo druge stvari.
Kao navijač Liverpula, ova p***asta publika na stadionu, ne zaslužuje Klopa, čovek ima više strasti prema Liverpulu, koji je juče došao, nego oni. Igra nema šta da se kaže 80% posed lopte, fali napadač, Benteke se ugasio, a Origi , bojim se da nije igrač od starta utakmice. Jednostavno za titule moraš da imaš u sve četiri linije top igrače, a mi za početak nemamo golmana. Nije golman za kov šampiona. Po završetku meča protiv Newcastla sam rekao da ovu sezonu što se tiče nerviranja tankiram. Tako da uopšte se nisam nervirao zbog ovog remija. Prihvatio sam da je Minjole kiksara, da se Benteke ne snalazi, da Staridz neće povezati vise od 76min igre u celoj sezoni.. Okrećem se Fantaziju :)

Mile Fosna

pre 8 godina

(Milenko.zvornik, 13. decembar 2015 19:05) Ne znam da li trolujes ili si ozbiljab, ako jesi, onda nemas pojma sta pricas. Klop da izgubi zivce? Ako postoji neko ko ne gubi zivce, to je on. Ajb glavni u Liverpulu?
Elem, Liverpul mora da nadje resenje protiv bunkera slabijih ekipa. Jesu ga probili za 1-0 ali su stvarali vrlo malo sansi posle toga, dve ili tri samo. Kutinju se vrlo cesto menja raspolozenje i to mora da popravi, strasan je igrac ali ona ratoborna zelja mu se vidi tek na svakoj trecoj utakmici. Za Minjolea se plasim da nikad nece popraviti procenu lopte prilikom centarsuta. Cesto ima strah da svom snagom krene na loptu kroz igrace u petercu. To golman mora raditi uz dobru procenu naravno. Na kraju su dobro prosli, a posebno mi se svidja Klopov stav po zavrsetku meca. Vrlo je bitno odrzati pozitivu u ekipi, a to sigurno ne bi postigao kada bi nervozan otisao u svlacionicu. Lovrenu zelim brz oporavak

galakt

pre 8 godina

Prvi gol VBA greska Minjolea, drugi gol Lovren rasporedjuje saigrace, a onda bas preko njega VBA da gol, ostatak utakmice Toni Pjulis objasnjava igracima 'ovome odvali glavu, onome koleno' i onda ovde neki pitaju zasto tolika nadoknada...

Milenko.zvornik

pre 8 godina

Mile fosna.za tebe odgovor.nikog ja netrolujem al covece klop lako gubi zivce sto je pokazao u ovoj utakmici.hteo da se pobije sa trenerom vba.jos se raduje kod nezasluzenog gola u 97 min..klop ce brzo dici ruke i napustit liverpul.a oni sto se nadaju dace liverp gazit sve. Od toga nema nista..ajb glumi neimara a sam sebe saplice i pada..a tek firminjo je komedija teski promasaj koji je kostao 48mil evra.

toon

pre 8 godina

mitru samo treba povjerenje ali
meklaren se pokolebao posle pritisaka engleskih kurira i informera i stavio ga na klupu(sve se poklapa prijateljskim mecom srbije sa ceskom)...
a nacin igre njukasla,sa veoma malim brojem sansi, u vecini meceva ove sezone ne odgovara mladom napadacu kakav je mitar koji jos uvijek nije rutiner, da realizuje svaku sansu koja mu se ukaze i otuda osude. unosi mnogo energije u igru njukasla i to navijaci obozavaju ali uz sebe mora imati pereza koji ce uvijek ima prostora jer mitar uvijek veze vise igraca odbrane. kljuc lezi u treneru, da li ce se prilagoditi igracima koje ima ili ne.

ruvida

pre 8 godina

Mitar napravio totalni preokret! Postigao izjednacujuci gol, bio agresivan..uneo energiju..nazalost, omasio zicer za preokret i epitet "heroja" ali je 70%
zasluzan za drugi gol. Svaka cast Mitre!
???

Bre

pre 8 godina

Sada ce svi oni sto su prosle sedmice pljuvali Mitrovica, da ga hvale. Takav smo mentalitet. Samo se secam najcescih komentara da Njukaslu ide bolje bez Mitra i da pada u zaborav. Klop je valjda do sada shvatio da mu ovo nije BL.

Marko

pre 8 godina

Ko je pogledao utakmicu zna zasto je produzena 8 min. A sto se tice wba umuljali dva gola, igraju ko divljaci, sutiraju po nogama ko da su seoskoj poljani, a nisu dobili ni jedan karton. I naravno 10 igraca im je konstantno u sesnaestercu. Mada Liverpoul je opet odigrao slabo...

Mare

pre 8 godina

@Slobodan Bornmaut bije celzi ne zato sto je jaka liga ili je bornmaut snazan nego zato sto je celzi slab . I u Spaniji barselona gubi bodove kuci od Deportiva kao u Real od Viljareala . Ko zeli da uziva u prenosu gleda premier ligu , ko zeli da uziva u fudbalu gleda Primeru .

djuro81

pre 8 godina

ahahha Bornmut posle Celzija dobio i Mancester Utd... bravo momci, j.... mutav fudbalski olos koji je zaboravio da stvara iz svoje omladinske skole decenijama normalnog vrhunskog igraca dostojnog renomea klubova.

I.Z.B.O.R.I.

pre 8 godina

Za ove što se čude produžetku, Lovrenu je Rendal otvorio koleno i bila je pauza 6-7 minuta dok ga nisu izneli sa sve maskom za kiseonik na licu, jeziva povreda. Igrao se i minut duže od produženog vremena zbog izmene i gola u zaustavnom vremenu. Inače, mnogo dobra utakmica, 21 šut Liverpula uz 70-30 posed, ali se WBA baš dobro branio celu utakmicu. Fali Liverpoolu napadač svetake klase, a ne Benteke i Origi, koji su blago rečeno prosek i ova ekipa bi uz onakav presing sa jednim golgeterom punila po 3-4 gola svaku utakmicu. Staridža ne računam, on je karijeru zavraio, u zadnjih 20 meseci igrao je cela 3 meseca, konstnatan je samo u povredama. Biće zanimljiva sezona, Klop ima neku energiju koja je falila Liverpoolu godinama i ekipa igra vrlo dopadljiv i brz fudbal sa dosta šuteva i brzih akcija. Valjda će jedno od mesta za LŠ biti i za njih.

Bill Shankly

pre 8 godina

Benteke je odlican napadac samo nije onakav kakav svi ocekuju da bude.Tesko je ocekivati od bilo kog napadaca trenutno da igra na nivou Suareza. Benteke je apsolutno drugaciji profil napadaca od Staridza i nadam se da je uprava kluba to i imala na umu kad su ga doveli. Benteku je neophodan jak vezni red i kreativci da bi postigao golove, a ne Lalana i Milner.

blinki

pre 8 godina

Ne mozes sa ovim nasima nikako, nista ne znaju a sad kad sam cekao Totenhem za pare Mitrovic najbolji napadac na svetu. Uvek me neko nas polomi

Daniel Agger

pre 8 godina

Jos jednom se pokazalo i dokazalo da Liverpul ima ocajnu odbranu pogotovo posle prekida,steta sto se Lovren povredio taman se malo stabilizovao,u toj ocajnoj odbrani prilikom prekida se golman izdvaja,covek pliva kao riba na suvom posle svakog prekida,isto tako se pokazalo da Liverpul NE moze da igra kad je Benteke u igri covek samo kvari igru,korisniji je Oridji sto puta i na kraju se pokazalo da Liverpul nije kadar da igra 4 takmicenja,Klop je par puta ponovio da mu ne trebaju pojacanja u januaru i ne znam samo da li laze sebe ili navijace posto je ocigledno da mora pola tima da zameni.