Subota, 12.12.2015.

13:17

Drulović: A posle AZ smo vam bili fenomenalni...

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da poraz od Augsburga u Ligi Evropa ne smatra debaklom i istakao da njegova ekipa nije imala sreće na toj utakmici.

Izvor: B92

Druloviæ: A posle AZ smo vam bili fenomenalni... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

158 Komentari

Sortiraj po:

Rokatanski

pre 8 godina

Kada se pominje kvalitet AZ Alkmara i da bi pola naše lige njih pobedilo, kao i komentar posle Alkmar-Partizan 1:2 "da bi Radnik iz Surdulice pobedio sa 4:1", mogu da kažem samo sledeće: Kada bi Radnik iz Surdulice ili pola naše lige tako lako pobedio Alkmar, onda se oni ne bi zvali Radnik iz Surdulice nego Real iz Madrida ili Barselona, Bajern itd. Pozdrav!

rex

pre 8 godina

Neću komentarisati Drulovića, ali stara izreka kaže ako sreća igra ključnu ulogu znači da nisi dovoljno spreman tj nemaš kvalitet

Rokatanski

pre 8 godina

Naravno da su važne i pobede protiv Surdulice, Javora, Voždovca itd., ali treba "zaslužiti" da igraš protiv Alkmara, Atletika i Augsburga. Navijači C.Zvezde pominju Bari 1991. kao svoj najveći uspeh (prvaci Evrope i sveta) ali što ne pobediste Hajduk u finalu Kupa ili Mančester J. u Superkupu Evrope? Ja sad treba da izvedem zaključak:"Kako ne pobediste buraniju od Hajduka, a i još nekih slabijih klubova kad ste bolji?" Znači, niste bili najbolji u Evropi 1991. To bi bili zaključci na nivou deteta. Pozdrav!
P.S. Tri naša navedena kluba nisu pomenuta zbog potcenjivanja, već što su u vreme najjačih liga SFRJ bili zonaši (Radnik Surdulica, Niška zona, Javor, Moravsko - šumadijska zona, Voždovac, Beogradska zona.

mile

pre 8 godina

Gde vam je grobari onaj Bjelogrlic sto ne pamti jaci Partizan u poslednjih 20 godina? A tek onaj Gorcin Stojanovic sto macku s praga nije sutnuo, ali tripuje da se razume u fudbal? I vi se nalozite cim oni nesto zinu po medijima, ali nesto ih nema ovih dana da se oglase? Stekuju se kuci, ipak je napolju -27.

Nune

pre 8 godina

Ne mogu se pobede protiv Surdulice, Javora, Voždovca itd. meriti sa pobedama protiv Alkmara i Augsburga.
(Rokatanski, 12. decembar 2015 20:51)
Pa što onda ne pobedismo tu buraniju?

milos

pre 8 godina

covek se pogubio..jel je djokovic tipa posle fantasticne 2011 god u 2012 kada je pceo da gubi govorio eee dok sam prosle god pobedjivao nadala u 6 funala sam vam bio dobar..nego je govorio moram da radim vise bolje, da unapredim igru, i eto malo po malo dodje i 2015..ovo novinari moraju drulovicu al i mnogim ako ne i svim " fudblaskim strucnjacima" da kazu

Digi master

pre 8 godina

Šteta što nismo prošli ali daj bože da se dogodine još koji klub bori za prolaz u drugu fazu LE i ispadne!Možda bi bilo bezbolnije za nas da smo ispali u prvom ili drugom pretkolu i onda bez brige jelen super liga i super sve!Neka se naši superligaši pogledaju gde su u odnosu na partizan,što se tiče evrope!NAPRED PARTIZAN!!!!

Slobodan

pre 8 godina

A sta 'oce ova kalafornija?za njih je evropa misaona imenica,geografski pojam samo.i zato ne smejte se nama jer ce vama nasto mnogo gore da se desi,iako iskreno ne zelim to.napred FKP,sto nas ne ubije,to nad ojaca!

kladionicar

pre 8 godina

@travian sta si time hteo reci sto su predzadnji tim lige svetskih prvaka protiv kluba zemlje koja nije otisla ni na ovaj prosireni Euro.Njihova cvajta je jaca od nase lige.

Miroslav Kojic

pre 8 godina

Standardno Partizan nema srece.. Splet nesrecnih okolnosti i slicno. kakve izjave.. Ne znas bre ni utakmicu da izgubis kao covek 0:2..

Rokatanski

pre 8 godina

Protiv sam bilo kakve podele po klupskim opredeljenjima i interesima. Tako nešto bi trebalo iskoreniti. Nerealnost i navijačka ostrašćenost su prevelike u Srbiji. Sećam se komentara pre početka ovog takmičenja. Većina nije davala Partizanu više od boda (dva najviše, i ja među njima). Partizan je pobedio u tri utakmice i napravio najveći klupski uspeh u poslednjih 10 godina, osvojio je više bodova nego kada je igrao LŠ. Možda je samo Mateusov Partizan više učinio. Gledano sa strane i po medijima, moglo bi da se kaže da je Partizan "propao". Činjenice su "stvar tvrdoglava" i od njih se ne može pobeći. Ove 2015.godine Partizan šampion, Čukaričkom Kup. U Evropi C.zvezda izgubila u 1.kolu kvalif., Čukarički u 2.kolu kvalif.,a Vojvodina u kvalifikacionom delu za Grupnu fazu. Na rang listi UEFA, Partizan najbolji iz Srbije, Vojvodina druga, C.Zvezda treća. Ovogodišnji Kup, C.Zvezda katastrofalnim porazom kod kuće 1:5 od Borca već eliminisana. Partizanov najveći poraz 1:5 u Bilbau, ali od ekipe koja je i Barselonu letos porazila sa 4:0. Neuporedive stvari. Jedino u domaćem prvenstvu C.Zvezda dominira, ima ogromnu prednost, ali zbog novog sistema takmičenja još je daleko od titule. Ne mogu se pobede protiv Surdulice, Javora, Voždovca itd. meriti sa pobedama protiv Alkmara i Augsburga. Ne mogu da shvatim toliku ostrašćenost i neobjektivnost. A uprava Partizana morala bi da ode, jer je u "svojim" poslovima (transferi igrača, motivacija i propaganda) potpuno zatajili. Pozdrav!

sasha

pre 8 godina

nama je u prvenstvu katastrofa. a sto se tice evrope, dabogda ovako bilo svaka naredna sezona. nikad bolji rezultati u zadnjih 20 god.od kad pratim partizan.

Sale

pre 8 godina

@Srb Smejurija od kluba ispada u predsezoni kupanja od fudbalskog giganta iz najjace evropske lige Kazahstana.Ovo je Evropa a tu se zvezda i Grujic slabo snalaze.

bzv

pre 8 godina

Drulovicu ja sam mislio da si ozbiljan covek! kad igras dobro,onda si dobar,kad igras lose,onda si los! a posebno kad sve to sto si igrao dobro poklopis za kraj jednom ocajnom igrom koja te kosta cele sezone,sta si ocekivao? lovorike? e moj Drula..

Kokolo

pre 8 godina

Sta pricas..babovic ti povredjen..e kakva steta. Ti si izgubio evropu zato sto si postavio kukavicku taktiku..nego trazi ti polako posao.

Bojan B.

pre 8 godina

Sad gledam Man utd pa me podseti da pravdm Drulu. Jedini koji daje besmislenije izjave je Van de Gal (sto bi rekao Bard) evo i Mancester nema srece, primili gol iz kornera...

Anonymus

pre 8 godina

Ljudi, navijam za Zvezdu, ali ajde da kazem neku.
Igras protiv 16 na tabeli u Bundesligi kao domacin i branis se pred punim stadionom.
Da li bi tako igrao neki ozbiljniji klub iz Evrope, sklanjaju se od nekog nizerazrenog tima da dodje do sansi i postigne golove, umesto da ih razvale od samog starta.
Mogao je doci neki jak tim u BGD, tipa Man.Utd, dok ovako citamo kako je sve bilo super, samo nije sreca bila super.

Grobarka SD

pre 8 godina

Zapostavili ste ligu zbog Evrope, a onda sve uprskali (da ne upotrebim težu reč) u najvažnijoj utakmici! Ne postoji opravdanje za ovo što većina nas koji volimo Partizan doživljavamo kao KATASTROFU!!

Dortmund162km

pre 8 godina

Nije Drulovic prvi trener u ovoj godini , kojeg isti igraci miniraju. Nema nista od Partizana dok se Babovic i drugovi ne oteraju.

dovla

pre 8 godina

U pravu je covjek..mene je publika razocarala..publika je bila u smislu kao "cekamo da se sto prije zavrsi" navijanje 0..vrte se one 2-3 dosadne pjesme..ugledajte se na engleze

Sergio

pre 8 godina

Druloviću, nisi ti kriv za lošu sezonu.
Voleo bih samo da mi objasniš samo par stvari: Zašto smo se branili u četvrtak, zašto si tako postavio igru i mislio da možemo da se odbranimo u Evropi kada ne možemo da se odbranimo ni u našoj jadnoj ligi? I zašto si na gol vratio Živka Živkovića, koji je sa gola sklonjen zbog loših odbrana, pauzirao nekoliko kola, taman se Kljajić ustalio i ti na odlučujućoj utakmici skloniš njega i vratiš Živka? To ni amater ne bi uradio.

Antidervis

pre 8 godina

Prvo se treba drzati osnovnog srpskog pravopisa, pa tek onda nesto komentarisati i pricati.
(hladisa, 12. decembar 2015 16:50)

Nekom pricas o pravopisu? Ne postoji "se treba" u srpskom jeziku! Moze "trebalo bi se" ili "trebalo bi", a "treba se", "se treba" ili "treba" uopste ne postoji u srpskom jeziku.
Samo kad si ti odlucio da nekog ispravljas, a sam pojma nemas! Eto, zbog takvih ucitelja, poput tebe, ljudi i ne znaju pravopis.

Nikola

pre 8 godina

Trebalo je pustiti Milinkovića da vodi Partizan do kraja jesenje polusezone, a eventualno Drulovića pripremati da preuzme klub na kraju polusezone.
Čovek je napravio najbolji evropski rezultat u istoriji Partizana (2-0-0 u grupi), a oni su ga oterali zbog kiksa u Surdulici.
Ovako, Milnković je oteran na pola posla (možda bi sa njim Partizan i prošao dalje) a Drulović je potrošen posle samo mesec dana.

borissrb

pre 8 godina

Slusaj trenera sa taktikom treceligaskog kluba! Kao da je igrao protiv Barselone i nije smio primiti gol, takvu taktiku je postavio i sad jos pametuje i drzi predavanja kao da zna nesto o trenerskom poslu. Drulovicu ti si trener za nizerazredne ekipe i nikad neces moci biti trener nekoj ozbiljnijoj ekipi ni u JSL, a kamoli negdje drugdje. Sacuvajte ovaj komentar pa da vidimo za 5 ili 10 god dokle je Drulovic stigao sa svojom bunker i autobus taktikom.

iconoclast

pre 8 godina

Ja mislim da zapravo postoji jedan losiji scenario od ovoga, a to je da Partizan nije primio treci gol i da je prosao dalje (sa porazom 1:2).
U tom slucaju sve bi ovo zvucalo drugacije i ne bi se toliko jasno video uzas nase stvarnosti. Pa zar imamo toliko kratko pamcenje? Da li je potreban jos jedan rezultatski "masakr", koji bi se definitivno desio s proleca, od nekog od klubova koji je znacajno jaci od vrlo prosecnog protivinika od juce? Pa zar neko stvarno misli da ce Partizan ili bilo koji drugi nas klub izgledati bolje s proleca? Pa zar nije dovoljno pogledati nasu reprezentaciju?!
Nekada davno i ja sam isao na utakmice i pratio svoj klub (nije vazno koji) i reprezentaciju, tad smo navijali za svoj klub i voleli fudbal. U ono "tzv" komunisticko vreme nasi klubovi su imali drugaciji rejting, bilo je i onda poraza i pobeda, ali skoro nikad ponizenja ove vrste, koja su nazalost svakodnevnica za skoro sve fudbalske klubove i vecinu nasih predstavnika u drugim sportovima (cast nekolicini izuzetaka). Podjednako me bole porazi svih nasih klubova, sveli smo se na Djokovica i par drugih, uglavnom vezanih za fanatican entuzijazam pojedinaca, a ostalo sto je zasnovano na organizovanom naporu drustva svedeno je na licni interes ljudi koji su na celu sportskih organizacija.
Ovaj uzas mora da prestane, ova "kula od karata" koja se zove srpski fudbal mora da se urusi do temelja, pa ce mozda nesto moci da iznikne iz pepela nasih iluzija i kompleksa vise vrednosti.
hvala

Dušan

pre 8 godina

Drulovića cenim kao pravog fudbalskog majstora. Nespojivo je sa fudbalom koji je on igrao, a istovremeno nije ni pedagoški da pravda start mladog Ninkovića koji se nemože opravdati sa sportskog stanovišta. On je znao kakav rizik prihvata preuzimajući ekipu Partizana sa tim raspoloživim igračima. Treba da sačuva samopoštovanje, sačini objektivnu analizu rezultata i dostojanstveno ode, ukoliko novo rukovodstvo kluba ne bude želelo da produži saradnju sa njim.

Debakl

pre 8 godina

Sramoto trenerska, jeste debakl, i to prvenstveno tvoj debakl. Utakmicu je odlučio drugi gol, posledica tvoje kukavičke odluke da drugo poluvreme počneš iz našeg peterca. Ostavio si i Abu Bakara da protiv dvojce (često i četvorice), bez veze sa ostatkom tima hvata previsoke lopte. Bar deset napada je protraćeno jer niko nije pratio prodore. Naši igrači su se sami saplitali i sudarali na ravnom tokom cele utakmice. Ninković je odigrao prvo poluvreme kao muva bez glave i samo pukom srećom nije dobio crveni. O Živkovićevom nepotrebnom crvenom kartonu neću ni da trošim reči. Elem, poraz od 0:1 možda može da bude stvar loše sreće. A kada na svom terenu daš jedan gol, a slabija ekipa od tvoje ti da tri gola, to nije loša sreća, nego katastrofa.

bora

pre 8 godina

@jasno
Zašto bi oporavak bio dugotrajan!?
Finansijska situacija je odlična!!Gomila dece na vratima prvog tima,sjajne igre igrača na pozajmici...Tri-četiri vrhunski kvalitetna igrača,nova Uprava,novi trener i to je to! Prestrojiti se u vreme pauze i uzeti Kup,a ovo prvenstvo nam 'Vodja' (zbog izbora na proleće) ne bi dao,pa da se okrenemo na glavu!!U junu od Uefe léže 8 mil.eura,a to nemaju svi ostali zajedno! Najmanje 3 sledeće titule su naše!!

bora

pre 8 godina

@Kermit
Nije on sa mladom reprezentacijom napravio NIŠTA!!
On je bio samo selektor a ne trener!
Rajko Mitić je bio vicešampion Evrope (ukrali nam titulu) kao selektor, a ni pre ni posle toga se nije bavio trenerskim poslom!!!

bobanmkd

pre 8 godina

E pa Ljubinko...ovako.
Iskreno se nadam da ces procitati ovo...i ti...i neko od onih koji vodi P.Ne Ljubinko...niste bili fenomemenalni u Holandiji
Tamo smo imali srece...a jos vise e Nemackoj pre toga.Svako sa normalnim IQ( sto je velika...ali velika retkost kod ljudi oko fudbala kod nas...takozvane jagnece brigade i na terenu i u upravi)...bi znao da djavo uvek dolazi po svoje! Ako nisi pametan( da odigras)...i pobedis...u zadnjem mecu...kada te je sreca uopste i docela u toj poziciji!
Elem...Ljubinko...tebi se na faci na poluvremenu...kada si kao nokautiran isao ka svlacionici videlo da nam nema spasa...da su sve ladje potonule u onom 47 m
Umesto da izvadis spektakularno nesposobnog Ninkovica i uvedes Ilica i kazes momcima"Ljudi...mi moramo da damo dva gola da bi isli dalje"...i odigras lukavp...ali na pobedu...ti si kao zec naredio"odbrana" i sta nam bog da.
Bog se pojavio u vidu strelca Babadaje...koji je gle cuda...u prvom mecu promasio SEST zicera!?
O NE inteligenciji...Brasanca,Zivkovica,Fabrisija,Bandalovskog...sta reci?
Pitajte ih...niko od njih ne zna ko je Adele...a svi znaju ko je Stoja.
Balkan i fudbal u njemu ce biti tu gde jeste dok ljudi ne shvate da inteligencija treba za svaki posao...a fudbal je posao fudbalerima! Inace...ako stvarno Ivan Tomic( covek koji je i u mozak gledao kqda je dovodio fudbalere)...stvarno bude trener Partizana...i odu ovi sto su trazeci stopere dovodili krila...fala ti boze na onom golu u 90 min!!!

slavoljub

pre 8 godina

Zivkovic u vaznim momentima igra bez veze. Hoce decko dabezi iz Partizana. Nazalost menadzeri upravljajusrpskim fudbalom i glupi treneri. Milinkovic je za ovog bio Murinjo.

jasno?

pre 8 godina

Fudbal je profi sport. Nemas rezultate, odlazis. A ti i tvoj prethodnik dovedeni od najore uprave u istoriji Partizana, razvalili ste klub.
Oporavak ce biti dugotrajan i mora poceti odmah.

I toeto

pre 8 godina

Neko ovde govori o sreci? Covece bozji, ako ono nije bila sreca kad ste ih tamo dobili 3:1, onda ne znam sta jeste! Secas li se sta je Augsburg sve ispromasivao? Secas li se potpuno neobjasnjivog autogola? Secas li se kako ste dali treci gol - nakon sto ste nastavili akciju dobrih pola minuta iako je njihov igrac lezao na travi, povredjen? Da je nama neko tako zabio gol nalepili bismo mu milion gnusnih etiketa. Ali, jok, to "pravilo" ne vazi kada mi postignemo gol na taj nacin.
Ja ne pamtim da je neki tim imao TOLIKO SRECE kao Partizan u Nemackoj. Mozda Inter, one godine kada je osvojio Ligu sampiona.

Marko Niš

pre 8 godina

UPRAVA NAPOLJE KOMPLETNO!!! Nećemo tehničku upravu dok se slegne prašina već odmah promene i sportsku upravu. Nikakvi Nedići, Vazure..
sa ostalima odmah napolje!!! Ovo je najgora uprava ikada i nećemo je zaboraviti brzo tako da ne pokušavajte da kupite vreme ODLAZAK ODMAH!!!

Nemanja

pre 8 godina

Sa Drulovićem za kormilom ekipe i tima FK Partizan ima istorijsku šansu da se vrati u slavne šezdesete kada je bio redovan učesnik završnica evro kupova. Uprava mora da ogromne prihode, koji su ostvareni ove godine, 100% uloži u jačanje ekipe i tima! Potrebna su im tri klasna igrača za uspeh u Evropi. Golman, centarhalf i half. Lukač, Branko Ilić i Drinčić ili igrači slične ili bolje klase.

Drulović ima izvanredan potencijal i može da napravi veliki uspeh u Partizanu. Ali, ako je Tomić zainteresovan da preuzme kormilo treba odmah reagovati i postaviti ga na mesto šefa stručnog štaba. Ivan Tomić, sa budžetom od najmanje €10m (nakon ogromnih prihoda u 2015.) će u Partizanu kreirati tim sposoban za plasman u Ligu šampiona.

ccc

pre 8 godina

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da poraz od Augsburga u Ligi Evropa ne smatra debaklom i istakao da njegova ekipa nije imala sreće na toj utakmici.
Nemoj Drulo, umreću od smeha, nemoj, nemoj!!!

lka

pre 8 godina

Prvo bi trebalo da se pozabave svi treneri statistikom pa da pricaju gluposti,posed lopte,pretrcani kilometri,sut na gol,sut van gola,analiza svakog igraca,a ne da lupaju gluposti.Po njima treba da donese odluku Centralni komitet ko je pibednik ili Loto.Glupost,i opet glupist.

kermit

pre 8 godina

napravice gresku ako smene drulovica. partizan nije tako jak kao sto misle, izgubio je od realno bolje ekipe. ali, ako dtulovic ostane, ubedjen sam da ce naredne sezone biti mnogo bolje. zaboravili smo sta je napravio sa mladom reprezentacijom?

zoran

pre 8 godina

Drulovicu, ti ili si slep ili s epravish lud kako bi zadrzao posao..??
Ti si glavni krivac I ja bih te oterao odmah posle mecha.

PArtizan je imao fantastichnu poziciju pre mecha, a ti izvedesh AUTOBUS taktiku protiv NEMACA. Ejjjjjjjjjjjjjjj choveche..???? Nemci koji imaju energije kao nasa 4 tima zajedno, ti se branish 90 minuta..??? Sasha Ilic ti na klupi...ALOOOOO .. jedini vezni sa ochima na ledjima, ne samo u Partizanu vec u celokupnoj ligi. Jedini koji moze jednim potezom da igracha izbaci u shansu.

Ma, choveche, ti veze blage sa svojim poslom nemash. Verujem dasi dobar chovek, ali ovde se govori o profesiji.

Slobodan

pre 8 godina

On je igrao tako zato sto ima takve igrace,tj,zato sto prelazni rok nije ni odradjen?!!iako to nije razlog da igras bunker kuci.u startnih 11 jedino vrede:a.zivkovic,abu,bras i subic.ovo ostalo,zona.

boris

pre 8 godina

Debakl su bili prvo oni tvoji rezultati sa Makedonijom, potom debakl u nekoliko ligaskih utakmica narocito poslednji protiv Vojvodine i poslednji je svakako 'DEBAKL'jer vam je cak i i pristojan poraz poraz odgovarao, ali ga vi napraviste debaklom Gosn Drulovicu. Prema tome uzmi metlu i odleti.

branko

pre 8 godina

Vecina vas kaze da smo takticki odigrali katastrofalno,ok
-stvorili smo 4 stopostotne sanse iz kojih je bilo teze promasiti nego pogoditi(gledajuci celokupnu sezonu moze im se i oprostiti,bilo je tu ove godine i lepih trenutaka)
-gosti su imali samo jednu stopostotnu izradjenu sansu i nisu je iskoristili
-tri primljena gola su plod nesposobnosti nasih 5 zadnjih odbrambenih igraca sa golmanom(uzas tokom cele sezone,samo nas je sreca spasla u nekim utakmicama od totalne katastrofe)
-lino sam ubedjen i da su nasi napadaci iskoristili sve one sanse da bi ispali jer ovi pozadi su najgora odbrana u istoriji na ovim prostorima i za to nazalost nije kriv ni Drulovic ni Kiza vec oni koji su ih doveli svesno ili ne ocenite sami.
Pozitvna stvar u svemu ovome je cinjenica da i ovako losi mozemo da se nosimo sa srednje kvalitetnim europskim ekipama i da ce vec iduce godine neka nasa ekipa prezimiti u europi.
Moj glas za ostanak Drulovica,uprava i kompletan odbrambeni red METLAAAAAA.

Драган Ужице

pre 8 godina

После ове изјаве сам сигуран да треба да напустиш Партизан. Целу полусезону је сваки прекид, свако убацивање са крила проблем за Партизанову одбрану. А ти повучеш екипу на 30 метра од гола и сви дрхтимо на сваку убачену лопту у шеснаестерац. Ако је за тебе панично избацивање лопте добра тактика, онда ми причамо о два различита спорта. Сви порази су плод спортске среће, а победе добре игре. Неће да може.

Miroslave

pre 8 godina

Ovo je slika današnje Srbije. Niko da preuzme odgovornost za svoja dela/nedela. Čuj, Partizan nije imao sreće... Imamo luzerski mentalitet i to je to. Da je Augzburg kojem slučaju trebalo pet gola za prolaz, dali bi ga. I za to si samo ti kriv, i naravno oni koji su te doveli.

a ha

pre 8 godina

..ovo nema veze ko za koga navija..o čemu priča čovek..Ninković je polomio nogu protivniku..alo..startovao je krvnički i mogao je sudija bez problema da mu pokaže odmah crveni...neverovatno je koliko ljudi ne mogu da izgovore istinu ili bar da je prećute,samo kažu da za nešto nemaju komentar,a ne da brani Ninkovića..sigurno je da Džigi nije hteo nekom da naudi ali...

kima

pre 8 godina

Posle svakog neuspeha je rekao "nismo imali sreće", kakav glup izgovor, kakva filozofija fudbala, po njemu sretniji uvek pobedjuje,a ne samo bolji. Evo ja cu mu reći jos jednu glupost u njegovom stilu-
"sreća se zasluzuje".

nema tu priče

pre 8 godina

bunker kući a treba ti pobeda, šta reći za takav mentalni sklop.
da imaju obraza trebali bi da ćute narednih par meseci, ako upšte ostanu na tom mestu toliko.

Peacock73

pre 8 godina

Nema to veze sa srećom. Dva gola kod njih na gostovanju su bila autogola. Tada niko nije pričao o sreći. Kada Živković nauči da doda, centrira a ne samo da šutira, možda i bude nešto. Ovo važi za sve...

sotir zvani djubre

pre 8 godina

ninkovića u prvu srpsku da se malo kali, a komplet odbranu prodati i na kilo ako treba. primiti 50 golova(u prvenstvu i ligi evrope) za polusezonu je u najmanju ruku amaterizam. a vidite živković nek ode bez obeštećenja...

neko

pre 8 godina

ne mogu da shvatim zašto bi neko dao ovakvu izjavu? igrao je fudbal u inostranstvu, znači ima pare pa mu fotelja nije baš toliko bitna. teško da će nova uprava da ostavi ovakvog trenera koji ne ume kod kuće protiv prosečne ekipe da ne izgubi 3-1. pa onda brate lepo kaži da smo loši svi redom od uprave preko trenera, igrača i navijača i izađi odatle podignute glave ako je to moguće. ovako će ostati upamćen kao trener diletant koji lupa gluposti zarad sopstvene promocije. stvarno ne shvatam, pa da li je on bio sinoć na utakmici??? i ovi novinari mi nisu jasni? pa ja bih ga uništio pitanjima i komentarima nakon ovakve sramote. i njega i onog nevaspitanog tintoreta prekoputa. sve moj do mojega, zato nam je fudbal takav. svi su krivi

Lemi

pre 8 godina

Ajde bre pljuvaci nadjite zivot. Lupetate gluposti. Protiv AZ, Partizan je osim 2 gola imao jos nekoliko odlicnih sansi. I protiv Augsburga su promasili 3-4 zicera. Za to nije kriv trener nego igraci.
Drulovicu, ostani nam jos dugo. Boljeg od tebe cemo tesko naci. Dosta vise sa trosenjem trenera za polusezonu. Nije normalno da klub promeni 10 trenera za 5 godina.

Dragan

pre 8 godina

E, Drula, Drula...ja sam mislio da ti imas nesto u glavi, ali i tebi je vrana popila pamet. Cuj, "da smo iz tih sansi dali gol ili dva, sve bi bilo drugacije"...stvarno? Hvala sto si nas prosvetlio. "Odigrali smo takticki fenomenalno"...neverovatno koliko odsustvo samokritike i nepriznavanje vlastite odgovornosti.

Grobar

pre 8 godina

Ne preteruj te.Da je Ninkovic umesto precke dao gol ili Brasanac dao gol,danas bi pricali kako je Drula dobar trener dobra taktika....Moramo biti svesni da su Partizan i Zvezda doveli 20 igraca u prelaznom roku za 1 mil. eura.To sve govori.

Supermen

pre 8 godina

Ma vi ste nama uvem fenomenalni i na 3:1 i na -24'c, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Sa vama uvek nek i cirkus, evo vraca vam se postenjacina Tolle.
(*, 12. decembar 2015 13:54). Ajmo još jednom...sve naše titule nisu osvojene nego pokradene a sve vaše uključujući i tekuću sezonu su čiste i poštene...znaš onu narodnu koja počinje sa ko o čemu...

Ivan87Niš

pre 8 godina

Ovo je sramota od izjave! Aman čoveče, sve su neki drugi činioci krivi osim vas samih! Kada neko pominje sreću plače mi se, izgubili ste knjiški jer ste primili dva gola u najgorem mogućem trenutku, u nadoknadi vremena u prvom i finišu drugog dela, Ninkovićev start je sve samo ne normalan u evropskom fudbalu i trebao je da popije direktan crveni karton, sudija nam je progledao kroz prste debelo iako mi Srbi samo kukamo na njih! Odbrana je na nivou trećeligaške ekipe, na svakom iole važnijem meču primamo golove! U redu, uprava je dovodila i prodavala igrače ali samim tim što si preuzeo da budeš trener ekipe znači da si preuzeo činjenično stanje i odgovornost! U finišu meča te snima kamera kako širiš ruke, gledaš u nebo, pitaš Boga kako je moguće da nam se ovo dešava...frajeru, naš klupski i reprezentativni fudbal odavno nisu zaslužili pomoć od Boga...Isto će biti i sa Zvezdom, zbog onog zataškanog skandala sa OFK-om desiće vam se novi Bordo. Poenta je da očistimo naše dvorište, promenimo kompletne članove i funkcionere saveza i svih klubova, zakonom zabraniti mešanje političara u sport, ustanoviti i pohapsiti odgovorne za astronomske dugove u CZ i Partizanu, bezobrazne klince poput Dzigija vaspitavati kako valja od petlića, pa tek kada budu vaspitani a onda i fudbalski potkovani, ubaciti u 1. tim jer kasnije takvi dobijaju crvene i za tim i za reprezentaciju. Postaviti fudbalske radnike. Onda moramo da radimo i doćiće ta sreća koju pominješ u nekoj formi. Mora da se zasluži!

pan

pre 8 godina

Činjenica je da Drulović nije dobro odradio posao na utakmici, a posebno su besmislene izjave posle utakmice,
ali nijedna njegova greška nije tako velika kao Živkovićeva greška. Takvu glupost igrača je reško ispraviti. U tome je razlika između trenera u fudbalu i košarci. Onaj u košarci izvede igrača koji loše igra ili je nervozan, uzme tajm aut i pokrene ekipu, ovaj u fudbalu ostane sa igračem manje i sve je mnogo teže, posebno kad ionako nemaš neki poseban kvalitet i dobre zamene. Ipak, potpuno je nejasno zašto sa igračem manje ne iskoristiti sve tri izmene. Ako nisi video razlog da posle trećeg gola ubaciš Ilića, što bar ne ubaci Šaponjića, pa onda pošalji dve tri duge lopte napred, možda ti se posreći da nešto uradiš.

*

pre 8 godina

Ma vi ste nama uvem fenomenalni i na 3:1 i na -24'c, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Sa vama uvek nek i cirkus, evo vraca vam se postenjacina Tolle.

Pedja

pre 8 godina

I protiv AZ je Partizan bio ocajan, ali je imao srece. AZ je imao vodjstvo i pobedu, izgubili su sto su mnogo losi i sto nisu hteli remi nego pobedu pa su primili i drugi gol u poslednjim minutima. A ovde se stalno navodi aktivan rezultat kad gubis 2:1?! Sta je tu aktivno? Tako bi i Nemci mogli da kazu da im je taj rezultat aktivan. Nego Partizan opalio bunker i ovde i u Nemackoj, tamo prosle kontre, ovde nisu. Jos kad je Zivkovic iskljucen, znao samda Partizan vise nema sansi da da gol. Kad ode Zivkovic tek ce se videti koliko je ovo slab tim. Abubakar sto daje golove daje najvise zahvaljujuci Zivkovicu.

El Greco

pre 8 godina

Срам те било! Алиби тренер, ни мрвице преузимања одговорности! Човече, све што је требало јесте да не изгубе и то 1-3, и то нису успели! Свака реченица је овде била безобразна, нема ни господе ни знања међу нашим тренерима!

vu

pre 8 godina

posed lopte u cetvrtak

Partizan 22% - Ausburg 78%

Grobar sam ali o cemu ti pricas covece,kakva sreca nismo pola presli vec samo kontre cekali

БранимиРС

pre 8 godina

Послије овакве изјаве, Друловић мени не би дочекао ни први звиждук утакмице против Рада.
Незналица и безобразан приде.
Памтићу га као одличног !фудбслера и очајног тренера.
Све најбоље и што даље.

malibu stejsi

pre 8 godina

Sjajna analiza,ali da je dosla dok sedimo u kladionici od nekog laika mogla bi da prodje.Ovako je bolje da se i na ovoj konferenciji nije pojavio.

vu

pre 8 godina

posed lopte u cetvrtak

Partizan 22% - Ausburg 78%

Grobar sam ali o cemu ti pricas covece,kakva sreca nismo pola presli vec samo kontre cekali

БранимиРС

pre 8 godina

Послије овакве изјаве, Друловић мени не би дочекао ни први звиждук утакмице против Рада.
Незналица и безобразан приде.
Памтићу га као одличног !фудбслера и очајног тренера.
Све најбоље и што даље.

*

pre 8 godina

Ma vi ste nama uvem fenomenalni i na 3:1 i na -24'c, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Sa vama uvek nek i cirkus, evo vraca vam se postenjacina Tolle.

El Greco

pre 8 godina

Срам те било! Алиби тренер, ни мрвице преузимања одговорности! Човече, све што је требало јесте да не изгубе и то 1-3, и то нису успели! Свака реченица је овде била безобразна, нема ни господе ни знања међу нашим тренерима!

Pedja

pre 8 godina

I protiv AZ je Partizan bio ocajan, ali je imao srece. AZ je imao vodjstvo i pobedu, izgubili su sto su mnogo losi i sto nisu hteli remi nego pobedu pa su primili i drugi gol u poslednjim minutima. A ovde se stalno navodi aktivan rezultat kad gubis 2:1?! Sta je tu aktivno? Tako bi i Nemci mogli da kazu da im je taj rezultat aktivan. Nego Partizan opalio bunker i ovde i u Nemackoj, tamo prosle kontre, ovde nisu. Jos kad je Zivkovic iskljucen, znao samda Partizan vise nema sansi da da gol. Kad ode Zivkovic tek ce se videti koliko je ovo slab tim. Abubakar sto daje golove daje najvise zahvaljujuci Zivkovicu.

malibu stejsi

pre 8 godina

Sjajna analiza,ali da je dosla dok sedimo u kladionici od nekog laika mogla bi da prodje.Ovako je bolje da se i na ovoj konferenciji nije pojavio.

zoran

pre 8 godina

Drulovicu, ti ili si slep ili s epravish lud kako bi zadrzao posao..??
Ti si glavni krivac I ja bih te oterao odmah posle mecha.

PArtizan je imao fantastichnu poziciju pre mecha, a ti izvedesh AUTOBUS taktiku protiv NEMACA. Ejjjjjjjjjjjjjjj choveche..???? Nemci koji imaju energije kao nasa 4 tima zajedno, ti se branish 90 minuta..??? Sasha Ilic ti na klupi...ALOOOOO .. jedini vezni sa ochima na ledjima, ne samo u Partizanu vec u celokupnoj ligi. Jedini koji moze jednim potezom da igracha izbaci u shansu.

Ma, choveche, ti veze blage sa svojim poslom nemash. Verujem dasi dobar chovek, ali ovde se govori o profesiji.

Peacock73

pre 8 godina

Nema to veze sa srećom. Dva gola kod njih na gostovanju su bila autogola. Tada niko nije pričao o sreći. Kada Živković nauči da doda, centrira a ne samo da šutira, možda i bude nešto. Ovo važi za sve...

neko

pre 8 godina

ne mogu da shvatim zašto bi neko dao ovakvu izjavu? igrao je fudbal u inostranstvu, znači ima pare pa mu fotelja nije baš toliko bitna. teško da će nova uprava da ostavi ovakvog trenera koji ne ume kod kuće protiv prosečne ekipe da ne izgubi 3-1. pa onda brate lepo kaži da smo loši svi redom od uprave preko trenera, igrača i navijača i izađi odatle podignute glave ako je to moguće. ovako će ostati upamćen kao trener diletant koji lupa gluposti zarad sopstvene promocije. stvarno ne shvatam, pa da li je on bio sinoć na utakmici??? i ovi novinari mi nisu jasni? pa ja bih ga uništio pitanjima i komentarima nakon ovakve sramote. i njega i onog nevaspitanog tintoreta prekoputa. sve moj do mojega, zato nam je fudbal takav. svi su krivi

Anonymus

pre 8 godina

Ljudi, navijam za Zvezdu, ali ajde da kazem neku.
Igras protiv 16 na tabeli u Bundesligi kao domacin i branis se pred punim stadionom.
Da li bi tako igrao neki ozbiljniji klub iz Evrope, sklanjaju se od nekog nizerazrenog tima da dodje do sansi i postigne golove, umesto da ih razvale od samog starta.
Mogao je doci neki jak tim u BGD, tipa Man.Utd, dok ovako citamo kako je sve bilo super, samo nije sreca bila super.

a ha

pre 8 godina

..ovo nema veze ko za koga navija..o čemu priča čovek..Ninković je polomio nogu protivniku..alo..startovao je krvnički i mogao je sudija bez problema da mu pokaže odmah crveni...neverovatno je koliko ljudi ne mogu da izgovore istinu ili bar da je prećute,samo kažu da za nešto nemaju komentar,a ne da brani Ninkovića..sigurno je da Džigi nije hteo nekom da naudi ali...

boris

pre 8 godina

Debakl su bili prvo oni tvoji rezultati sa Makedonijom, potom debakl u nekoliko ligaskih utakmica narocito poslednji protiv Vojvodine i poslednji je svakako 'DEBAKL'jer vam je cak i i pristojan poraz poraz odgovarao, ali ga vi napraviste debaklom Gosn Drulovicu. Prema tome uzmi metlu i odleti.

Ivan87Niš

pre 8 godina

Ovo je sramota od izjave! Aman čoveče, sve su neki drugi činioci krivi osim vas samih! Kada neko pominje sreću plače mi se, izgubili ste knjiški jer ste primili dva gola u najgorem mogućem trenutku, u nadoknadi vremena u prvom i finišu drugog dela, Ninkovićev start je sve samo ne normalan u evropskom fudbalu i trebao je da popije direktan crveni karton, sudija nam je progledao kroz prste debelo iako mi Srbi samo kukamo na njih! Odbrana je na nivou trećeligaške ekipe, na svakom iole važnijem meču primamo golove! U redu, uprava je dovodila i prodavala igrače ali samim tim što si preuzeo da budeš trener ekipe znači da si preuzeo činjenično stanje i odgovornost! U finišu meča te snima kamera kako širiš ruke, gledaš u nebo, pitaš Boga kako je moguće da nam se ovo dešava...frajeru, naš klupski i reprezentativni fudbal odavno nisu zaslužili pomoć od Boga...Isto će biti i sa Zvezdom, zbog onog zataškanog skandala sa OFK-om desiće vam se novi Bordo. Poenta je da očistimo naše dvorište, promenimo kompletne članove i funkcionere saveza i svih klubova, zakonom zabraniti mešanje političara u sport, ustanoviti i pohapsiti odgovorne za astronomske dugove u CZ i Partizanu, bezobrazne klince poput Dzigija vaspitavati kako valja od petlića, pa tek kada budu vaspitani a onda i fudbalski potkovani, ubaciti u 1. tim jer kasnije takvi dobijaju crvene i za tim i za reprezentaciju. Postaviti fudbalske radnike. Onda moramo da radimo i doćiće ta sreća koju pominješ u nekoj formi. Mora da se zasluži!

nema tu priče

pre 8 godina

bunker kući a treba ti pobeda, šta reći za takav mentalni sklop.
da imaju obraza trebali bi da ćute narednih par meseci, ako upšte ostanu na tom mestu toliko.

Nikola

pre 8 godina

Trebalo je pustiti Milinkovića da vodi Partizan do kraja jesenje polusezone, a eventualno Drulovića pripremati da preuzme klub na kraju polusezone.
Čovek je napravio najbolji evropski rezultat u istoriji Partizana (2-0-0 u grupi), a oni su ga oterali zbog kiksa u Surdulici.
Ovako, Milnković je oteran na pola posla (možda bi sa njim Partizan i prošao dalje) a Drulović je potrošen posle samo mesec dana.

ccc

pre 8 godina

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da poraz od Augsburga u Ligi Evropa ne smatra debaklom i istakao da njegova ekipa nije imala sreće na toj utakmici.
Nemoj Drulo, umreću od smeha, nemoj, nemoj!!!

Sergio

pre 8 godina

Druloviću, nisi ti kriv za lošu sezonu.
Voleo bih samo da mi objasniš samo par stvari: Zašto smo se branili u četvrtak, zašto si tako postavio igru i mislio da možemo da se odbranimo u Evropi kada ne možemo da se odbranimo ni u našoj jadnoj ligi? I zašto si na gol vratio Živka Živkovića, koji je sa gola sklonjen zbog loših odbrana, pauzirao nekoliko kola, taman se Kljajić ustalio i ti na odlučujućoj utakmici skloniš njega i vratiš Živka? To ni amater ne bi uradio.

Dragan

pre 8 godina

E, Drula, Drula...ja sam mislio da ti imas nesto u glavi, ali i tebi je vrana popila pamet. Cuj, "da smo iz tih sansi dali gol ili dva, sve bi bilo drugacije"...stvarno? Hvala sto si nas prosvetlio. "Odigrali smo takticki fenomenalno"...neverovatno koliko odsustvo samokritike i nepriznavanje vlastite odgovornosti.

Драган Ужице

pre 8 godina

После ове изјаве сам сигуран да треба да напустиш Партизан. Целу полусезону је сваки прекид, свако убацивање са крила проблем за Партизанову одбрану. А ти повучеш екипу на 30 метра од гола и сви дрхтимо на сваку убачену лопту у шеснаестерац. Ако је за тебе панично избацивање лопте добра тактика, онда ми причамо о два различита спорта. Сви порази су плод спортске среће, а победе добре игре. Неће да може.

kima

pre 8 godina

Posle svakog neuspeha je rekao "nismo imali sreće", kakav glup izgovor, kakva filozofija fudbala, po njemu sretniji uvek pobedjuje,a ne samo bolji. Evo ja cu mu reći jos jednu glupost u njegovom stilu-
"sreća se zasluzuje".

bobanmkd

pre 8 godina

E pa Ljubinko...ovako.
Iskreno se nadam da ces procitati ovo...i ti...i neko od onih koji vodi P.Ne Ljubinko...niste bili fenomemenalni u Holandiji
Tamo smo imali srece...a jos vise e Nemackoj pre toga.Svako sa normalnim IQ( sto je velika...ali velika retkost kod ljudi oko fudbala kod nas...takozvane jagnece brigade i na terenu i u upravi)...bi znao da djavo uvek dolazi po svoje! Ako nisi pametan( da odigras)...i pobedis...u zadnjem mecu...kada te je sreca uopste i docela u toj poziciji!
Elem...Ljubinko...tebi se na faci na poluvremenu...kada si kao nokautiran isao ka svlacionici videlo da nam nema spasa...da su sve ladje potonule u onom 47 m
Umesto da izvadis spektakularno nesposobnog Ninkovica i uvedes Ilica i kazes momcima"Ljudi...mi moramo da damo dva gola da bi isli dalje"...i odigras lukavp...ali na pobedu...ti si kao zec naredio"odbrana" i sta nam bog da.
Bog se pojavio u vidu strelca Babadaje...koji je gle cuda...u prvom mecu promasio SEST zicera!?
O NE inteligenciji...Brasanca,Zivkovica,Fabrisija,Bandalovskog...sta reci?
Pitajte ih...niko od njih ne zna ko je Adele...a svi znaju ko je Stoja.
Balkan i fudbal u njemu ce biti tu gde jeste dok ljudi ne shvate da inteligencija treba za svaki posao...a fudbal je posao fudbalerima! Inace...ako stvarno Ivan Tomic( covek koji je i u mozak gledao kqda je dovodio fudbalere)...stvarno bude trener Partizana...i odu ovi sto su trazeci stopere dovodili krila...fala ti boze na onom golu u 90 min!!!

Bojan B.

pre 8 godina

Sad gledam Man utd pa me podseti da pravdm Drulu. Jedini koji daje besmislenije izjave je Van de Gal (sto bi rekao Bard) evo i Mancester nema srece, primili gol iz kornera...

Kokolo

pre 8 godina

Sta pricas..babovic ti povredjen..e kakva steta. Ti si izgubio evropu zato sto si postavio kukavicku taktiku..nego trazi ti polako posao.

Miroslave

pre 8 godina

Ovo je slika današnje Srbije. Niko da preuzme odgovornost za svoja dela/nedela. Čuj, Partizan nije imao sreće... Imamo luzerski mentalitet i to je to. Da je Augzburg kojem slučaju trebalo pet gola za prolaz, dali bi ga. I za to si samo ti kriv, i naravno oni koji su te doveli.

lka

pre 8 godina

Prvo bi trebalo da se pozabave svi treneri statistikom pa da pricaju gluposti,posed lopte,pretrcani kilometri,sut na gol,sut van gola,analiza svakog igraca,a ne da lupaju gluposti.Po njima treba da donese odluku Centralni komitet ko je pibednik ili Loto.Glupost,i opet glupist.

pan

pre 8 godina

Činjenica je da Drulović nije dobro odradio posao na utakmici, a posebno su besmislene izjave posle utakmice,
ali nijedna njegova greška nije tako velika kao Živkovićeva greška. Takvu glupost igrača je reško ispraviti. U tome je razlika između trenera u fudbalu i košarci. Onaj u košarci izvede igrača koji loše igra ili je nervozan, uzme tajm aut i pokrene ekipu, ovaj u fudbalu ostane sa igračem manje i sve je mnogo teže, posebno kad ionako nemaš neki poseban kvalitet i dobre zamene. Ipak, potpuno je nejasno zašto sa igračem manje ne iskoristiti sve tri izmene. Ako nisi video razlog da posle trećeg gola ubaciš Ilića, što bar ne ubaci Šaponjića, pa onda pošalji dve tri duge lopte napred, možda ti se posreći da nešto uradiš.

Grobar

pre 8 godina

Ne preteruj te.Da je Ninkovic umesto precke dao gol ili Brasanac dao gol,danas bi pricali kako je Drula dobar trener dobra taktika....Moramo biti svesni da su Partizan i Zvezda doveli 20 igraca u prelaznom roku za 1 mil. eura.To sve govori.

sotir zvani djubre

pre 8 godina

ninkovića u prvu srpsku da se malo kali, a komplet odbranu prodati i na kilo ako treba. primiti 50 golova(u prvenstvu i ligi evrope) za polusezonu je u najmanju ruku amaterizam. a vidite živković nek ode bez obeštećenja...

Grobarka SD

pre 8 godina

Zapostavili ste ligu zbog Evrope, a onda sve uprskali (da ne upotrebim težu reč) u najvažnijoj utakmici! Ne postoji opravdanje za ovo što većina nas koji volimo Partizan doživljavamo kao KATASTROFU!!

jasno?

pre 8 godina

Fudbal je profi sport. Nemas rezultate, odlazis. A ti i tvoj prethodnik dovedeni od najore uprave u istoriji Partizana, razvalili ste klub.
Oporavak ce biti dugotrajan i mora poceti odmah.

slavoljub

pre 8 godina

Zivkovic u vaznim momentima igra bez veze. Hoce decko dabezi iz Partizana. Nazalost menadzeri upravljajusrpskim fudbalom i glupi treneri. Milinkovic je za ovog bio Murinjo.

bzv

pre 8 godina

Drulovicu ja sam mislio da si ozbiljan covek! kad igras dobro,onda si dobar,kad igras lose,onda si los! a posebno kad sve to sto si igrao dobro poklopis za kraj jednom ocajnom igrom koja te kosta cele sezone,sta si ocekivao? lovorike? e moj Drula..

milos

pre 8 godina

covek se pogubio..jel je djokovic tipa posle fantasticne 2011 god u 2012 kada je pceo da gubi govorio eee dok sam prosle god pobedjivao nadala u 6 funala sam vam bio dobar..nego je govorio moram da radim vise bolje, da unapredim igru, i eto malo po malo dodje i 2015..ovo novinari moraju drulovicu al i mnogim ako ne i svim " fudblaskim strucnjacima" da kazu

iconoclast

pre 8 godina

Ja mislim da zapravo postoji jedan losiji scenario od ovoga, a to je da Partizan nije primio treci gol i da je prosao dalje (sa porazom 1:2).
U tom slucaju sve bi ovo zvucalo drugacije i ne bi se toliko jasno video uzas nase stvarnosti. Pa zar imamo toliko kratko pamcenje? Da li je potreban jos jedan rezultatski "masakr", koji bi se definitivno desio s proleca, od nekog od klubova koji je znacajno jaci od vrlo prosecnog protivinika od juce? Pa zar neko stvarno misli da ce Partizan ili bilo koji drugi nas klub izgledati bolje s proleca? Pa zar nije dovoljno pogledati nasu reprezentaciju?!
Nekada davno i ja sam isao na utakmice i pratio svoj klub (nije vazno koji) i reprezentaciju, tad smo navijali za svoj klub i voleli fudbal. U ono "tzv" komunisticko vreme nasi klubovi su imali drugaciji rejting, bilo je i onda poraza i pobeda, ali skoro nikad ponizenja ove vrste, koja su nazalost svakodnevnica za skoro sve fudbalske klubove i vecinu nasih predstavnika u drugim sportovima (cast nekolicini izuzetaka). Podjednako me bole porazi svih nasih klubova, sveli smo se na Djokovica i par drugih, uglavnom vezanih za fanatican entuzijazam pojedinaca, a ostalo sto je zasnovano na organizovanom naporu drustva svedeno je na licni interes ljudi koji su na celu sportskih organizacija.
Ovaj uzas mora da prestane, ova "kula od karata" koja se zove srpski fudbal mora da se urusi do temelja, pa ce mozda nesto moci da iznikne iz pepela nasih iluzija i kompleksa vise vrednosti.
hvala

Miroslav Kojic

pre 8 godina

Standardno Partizan nema srece.. Splet nesrecnih okolnosti i slicno. kakve izjave.. Ne znas bre ni utakmicu da izgubis kao covek 0:2..

bora

pre 8 godina

@Kermit
Nije on sa mladom reprezentacijom napravio NIŠTA!!
On je bio samo selektor a ne trener!
Rajko Mitić je bio vicešampion Evrope (ukrali nam titulu) kao selektor, a ni pre ni posle toga se nije bavio trenerskim poslom!!!

Debakl

pre 8 godina

Sramoto trenerska, jeste debakl, i to prvenstveno tvoj debakl. Utakmicu je odlučio drugi gol, posledica tvoje kukavičke odluke da drugo poluvreme počneš iz našeg peterca. Ostavio si i Abu Bakara da protiv dvojce (često i četvorice), bez veze sa ostatkom tima hvata previsoke lopte. Bar deset napada je protraćeno jer niko nije pratio prodore. Naši igrači su se sami saplitali i sudarali na ravnom tokom cele utakmice. Ninković je odigrao prvo poluvreme kao muva bez glave i samo pukom srećom nije dobio crveni. O Živkovićevom nepotrebnom crvenom kartonu neću ni da trošim reči. Elem, poraz od 0:1 možda može da bude stvar loše sreće. A kada na svom terenu daš jedan gol, a slabija ekipa od tvoje ti da tri gola, to nije loša sreća, nego katastrofa.

Rokatanski

pre 8 godina

Protiv sam bilo kakve podele po klupskim opredeljenjima i interesima. Tako nešto bi trebalo iskoreniti. Nerealnost i navijačka ostrašćenost su prevelike u Srbiji. Sećam se komentara pre početka ovog takmičenja. Većina nije davala Partizanu više od boda (dva najviše, i ja među njima). Partizan je pobedio u tri utakmice i napravio najveći klupski uspeh u poslednjih 10 godina, osvojio je više bodova nego kada je igrao LŠ. Možda je samo Mateusov Partizan više učinio. Gledano sa strane i po medijima, moglo bi da se kaže da je Partizan "propao". Činjenice su "stvar tvrdoglava" i od njih se ne može pobeći. Ove 2015.godine Partizan šampion, Čukaričkom Kup. U Evropi C.zvezda izgubila u 1.kolu kvalif., Čukarički u 2.kolu kvalif.,a Vojvodina u kvalifikacionom delu za Grupnu fazu. Na rang listi UEFA, Partizan najbolji iz Srbije, Vojvodina druga, C.Zvezda treća. Ovogodišnji Kup, C.Zvezda katastrofalnim porazom kod kuće 1:5 od Borca već eliminisana. Partizanov najveći poraz 1:5 u Bilbau, ali od ekipe koja je i Barselonu letos porazila sa 4:0. Neuporedive stvari. Jedino u domaćem prvenstvu C.Zvezda dominira, ima ogromnu prednost, ali zbog novog sistema takmičenja još je daleko od titule. Ne mogu se pobede protiv Surdulice, Javora, Voždovca itd. meriti sa pobedama protiv Alkmara i Augsburga. Ne mogu da shvatim toliku ostrašćenost i neobjektivnost. A uprava Partizana morala bi da ode, jer je u "svojim" poslovima (transferi igrača, motivacija i propaganda) potpuno zatajili. Pozdrav!

mile

pre 8 godina

Gde vam je grobari onaj Bjelogrlic sto ne pamti jaci Partizan u poslednjih 20 godina? A tek onaj Gorcin Stojanovic sto macku s praga nije sutnuo, ali tripuje da se razume u fudbal? I vi se nalozite cim oni nesto zinu po medijima, ali nesto ih nema ovih dana da se oglase? Stekuju se kuci, ipak je napolju -27.

borissrb

pre 8 godina

Slusaj trenera sa taktikom treceligaskog kluba! Kao da je igrao protiv Barselone i nije smio primiti gol, takvu taktiku je postavio i sad jos pametuje i drzi predavanja kao da zna nesto o trenerskom poslu. Drulovicu ti si trener za nizerazredne ekipe i nikad neces moci biti trener nekoj ozbiljnijoj ekipi ni u JSL, a kamoli negdje drugdje. Sacuvajte ovaj komentar pa da vidimo za 5 ili 10 god dokle je Drulovic stigao sa svojom bunker i autobus taktikom.

Dortmund162km

pre 8 godina

Nije Drulovic prvi trener u ovoj godini , kojeg isti igraci miniraju. Nema nista od Partizana dok se Babovic i drugovi ne oteraju.

Slobodan

pre 8 godina

On je igrao tako zato sto ima takve igrace,tj,zato sto prelazni rok nije ni odradjen?!!iako to nije razlog da igras bunker kuci.u startnih 11 jedino vrede:a.zivkovic,abu,bras i subic.ovo ostalo,zona.

branko

pre 8 godina

Vecina vas kaze da smo takticki odigrali katastrofalno,ok
-stvorili smo 4 stopostotne sanse iz kojih je bilo teze promasiti nego pogoditi(gledajuci celokupnu sezonu moze im se i oprostiti,bilo je tu ove godine i lepih trenutaka)
-gosti su imali samo jednu stopostotnu izradjenu sansu i nisu je iskoristili
-tri primljena gola su plod nesposobnosti nasih 5 zadnjih odbrambenih igraca sa golmanom(uzas tokom cele sezone,samo nas je sreca spasla u nekim utakmicama od totalne katastrofe)
-lino sam ubedjen i da su nasi napadaci iskoristili sve one sanse da bi ispali jer ovi pozadi su najgora odbrana u istoriji na ovim prostorima i za to nazalost nije kriv ni Drulovic ni Kiza vec oni koji su ih doveli svesno ili ne ocenite sami.
Pozitvna stvar u svemu ovome je cinjenica da i ovako losi mozemo da se nosimo sa srednje kvalitetnim europskim ekipama i da ce vec iduce godine neka nasa ekipa prezimiti u europi.
Moj glas za ostanak Drulovica,uprava i kompletan odbrambeni red METLAAAAAA.

I toeto

pre 8 godina

Neko ovde govori o sreci? Covece bozji, ako ono nije bila sreca kad ste ih tamo dobili 3:1, onda ne znam sta jeste! Secas li se sta je Augsburg sve ispromasivao? Secas li se potpuno neobjasnjivog autogola? Secas li se kako ste dali treci gol - nakon sto ste nastavili akciju dobrih pola minuta iako je njihov igrac lezao na travi, povredjen? Da je nama neko tako zabio gol nalepili bismo mu milion gnusnih etiketa. Ali, jok, to "pravilo" ne vazi kada mi postignemo gol na taj nacin.
Ja ne pamtim da je neki tim imao TOLIKO SRECE kao Partizan u Nemackoj. Mozda Inter, one godine kada je osvojio Ligu sampiona.

kermit

pre 8 godina

napravice gresku ako smene drulovica. partizan nije tako jak kao sto misle, izgubio je od realno bolje ekipe. ali, ako dtulovic ostane, ubedjen sam da ce naredne sezone biti mnogo bolje. zaboravili smo sta je napravio sa mladom reprezentacijom?

Dušan

pre 8 godina

Drulovića cenim kao pravog fudbalskog majstora. Nespojivo je sa fudbalom koji je on igrao, a istovremeno nije ni pedagoški da pravda start mladog Ninkovića koji se nemože opravdati sa sportskog stanovišta. On je znao kakav rizik prihvata preuzimajući ekipu Partizana sa tim raspoloživim igračima. Treba da sačuva samopoštovanje, sačini objektivnu analizu rezultata i dostojanstveno ode, ukoliko novo rukovodstvo kluba ne bude želelo da produži saradnju sa njim.

Nune

pre 8 godina

Ne mogu se pobede protiv Surdulice, Javora, Voždovca itd. meriti sa pobedama protiv Alkmara i Augsburga.
(Rokatanski, 12. decembar 2015 20:51)
Pa što onda ne pobedismo tu buraniju?

Antidervis

pre 8 godina

Prvo se treba drzati osnovnog srpskog pravopisa, pa tek onda nesto komentarisati i pricati.
(hladisa, 12. decembar 2015 16:50)

Nekom pricas o pravopisu? Ne postoji "se treba" u srpskom jeziku! Moze "trebalo bi se" ili "trebalo bi", a "treba se", "se treba" ili "treba" uopste ne postoji u srpskom jeziku.
Samo kad si ti odlucio da nekog ispravljas, a sam pojma nemas! Eto, zbog takvih ucitelja, poput tebe, ljudi i ne znaju pravopis.

bora

pre 8 godina

@jasno
Zašto bi oporavak bio dugotrajan!?
Finansijska situacija je odlična!!Gomila dece na vratima prvog tima,sjajne igre igrača na pozajmici...Tri-četiri vrhunski kvalitetna igrača,nova Uprava,novi trener i to je to! Prestrojiti se u vreme pauze i uzeti Kup,a ovo prvenstvo nam 'Vodja' (zbog izbora na proleće) ne bi dao,pa da se okrenemo na glavu!!U junu od Uefe léže 8 mil.eura,a to nemaju svi ostali zajedno! Najmanje 3 sledeće titule su naše!!

Marko Niš

pre 8 godina

UPRAVA NAPOLJE KOMPLETNO!!! Nećemo tehničku upravu dok se slegne prašina već odmah promene i sportsku upravu. Nikakvi Nedići, Vazure..
sa ostalima odmah napolje!!! Ovo je najgora uprava ikada i nećemo je zaboraviti brzo tako da ne pokušavajte da kupite vreme ODLAZAK ODMAH!!!

dovla

pre 8 godina

U pravu je covjek..mene je publika razocarala..publika je bila u smislu kao "cekamo da se sto prije zavrsi" navijanje 0..vrte se one 2-3 dosadne pjesme..ugledajte se na engleze

Supermen

pre 8 godina

Ma vi ste nama uvem fenomenalni i na 3:1 i na -24'c, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Sa vama uvek nek i cirkus, evo vraca vam se postenjacina Tolle.
(*, 12. decembar 2015 13:54). Ajmo još jednom...sve naše titule nisu osvojene nego pokradene a sve vaše uključujući i tekuću sezonu su čiste i poštene...znaš onu narodnu koja počinje sa ko o čemu...

Digi master

pre 8 godina

Šteta što nismo prošli ali daj bože da se dogodine još koji klub bori za prolaz u drugu fazu LE i ispadne!Možda bi bilo bezbolnije za nas da smo ispali u prvom ili drugom pretkolu i onda bez brige jelen super liga i super sve!Neka se naši superligaši pogledaju gde su u odnosu na partizan,što se tiče evrope!NAPRED PARTIZAN!!!!

sasha

pre 8 godina

nama je u prvenstvu katastrofa. a sto se tice evrope, dabogda ovako bilo svaka naredna sezona. nikad bolji rezultati u zadnjih 20 god.od kad pratim partizan.

Lemi

pre 8 godina

Ajde bre pljuvaci nadjite zivot. Lupetate gluposti. Protiv AZ, Partizan je osim 2 gola imao jos nekoliko odlicnih sansi. I protiv Augsburga su promasili 3-4 zicera. Za to nije kriv trener nego igraci.
Drulovicu, ostani nam jos dugo. Boljeg od tebe cemo tesko naci. Dosta vise sa trosenjem trenera za polusezonu. Nije normalno da klub promeni 10 trenera za 5 godina.

kladionicar

pre 8 godina

@travian sta si time hteo reci sto su predzadnji tim lige svetskih prvaka protiv kluba zemlje koja nije otisla ni na ovaj prosireni Euro.Njihova cvajta je jaca od nase lige.

Sale

pre 8 godina

@Srb Smejurija od kluba ispada u predsezoni kupanja od fudbalskog giganta iz najjace evropske lige Kazahstana.Ovo je Evropa a tu se zvezda i Grujic slabo snalaze.

Slobodan

pre 8 godina

A sta 'oce ova kalafornija?za njih je evropa misaona imenica,geografski pojam samo.i zato ne smejte se nama jer ce vama nasto mnogo gore da se desi,iako iskreno ne zelim to.napred FKP,sto nas ne ubije,to nad ojaca!

Rokatanski

pre 8 godina

Naravno da su važne i pobede protiv Surdulice, Javora, Voždovca itd., ali treba "zaslužiti" da igraš protiv Alkmara, Atletika i Augsburga. Navijači C.Zvezde pominju Bari 1991. kao svoj najveći uspeh (prvaci Evrope i sveta) ali što ne pobediste Hajduk u finalu Kupa ili Mančester J. u Superkupu Evrope? Ja sad treba da izvedem zaključak:"Kako ne pobediste buraniju od Hajduka, a i još nekih slabijih klubova kad ste bolji?" Znači, niste bili najbolji u Evropi 1991. To bi bili zaključci na nivou deteta. Pozdrav!
P.S. Tri naša navedena kluba nisu pomenuta zbog potcenjivanja, već što su u vreme najjačih liga SFRJ bili zonaši (Radnik Surdulica, Niška zona, Javor, Moravsko - šumadijska zona, Voždovac, Beogradska zona.

rex

pre 8 godina

Neću komentarisati Drulovića, ali stara izreka kaže ako sreća igra ključnu ulogu znači da nisi dovoljno spreman tj nemaš kvalitet

Nemanja

pre 8 godina

Sa Drulovićem za kormilom ekipe i tima FK Partizan ima istorijsku šansu da se vrati u slavne šezdesete kada je bio redovan učesnik završnica evro kupova. Uprava mora da ogromne prihode, koji su ostvareni ove godine, 100% uloži u jačanje ekipe i tima! Potrebna su im tri klasna igrača za uspeh u Evropi. Golman, centarhalf i half. Lukač, Branko Ilić i Drinčić ili igrači slične ili bolje klase.

Drulović ima izvanredan potencijal i može da napravi veliki uspeh u Partizanu. Ali, ako je Tomić zainteresovan da preuzme kormilo treba odmah reagovati i postaviti ga na mesto šefa stručnog štaba. Ivan Tomić, sa budžetom od najmanje €10m (nakon ogromnih prihoda u 2015.) će u Partizanu kreirati tim sposoban za plasman u Ligu šampiona.

Rokatanski

pre 8 godina

Kada se pominje kvalitet AZ Alkmara i da bi pola naše lige njih pobedilo, kao i komentar posle Alkmar-Partizan 1:2 "da bi Radnik iz Surdulice pobedio sa 4:1", mogu da kažem samo sledeće: Kada bi Radnik iz Surdulice ili pola naše lige tako lako pobedio Alkmar, onda se oni ne bi zvali Radnik iz Surdulice nego Real iz Madrida ili Barselona, Bajern itd. Pozdrav!

kermit

pre 8 godina

napravice gresku ako smene drulovica. partizan nije tako jak kao sto misle, izgubio je od realno bolje ekipe. ali, ako dtulovic ostane, ubedjen sam da ce naredne sezone biti mnogo bolje. zaboravili smo sta je napravio sa mladom reprezentacijom?

*

pre 8 godina

Ma vi ste nama uvem fenomenalni i na 3:1 i na -24'c, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Sa vama uvek nek i cirkus, evo vraca vam se postenjacina Tolle.

branko

pre 8 godina

Vecina vas kaze da smo takticki odigrali katastrofalno,ok
-stvorili smo 4 stopostotne sanse iz kojih je bilo teze promasiti nego pogoditi(gledajuci celokupnu sezonu moze im se i oprostiti,bilo je tu ove godine i lepih trenutaka)
-gosti su imali samo jednu stopostotnu izradjenu sansu i nisu je iskoristili
-tri primljena gola su plod nesposobnosti nasih 5 zadnjih odbrambenih igraca sa golmanom(uzas tokom cele sezone,samo nas je sreca spasla u nekim utakmicama od totalne katastrofe)
-lino sam ubedjen i da su nasi napadaci iskoristili sve one sanse da bi ispali jer ovi pozadi su najgora odbrana u istoriji na ovim prostorima i za to nazalost nije kriv ni Drulovic ni Kiza vec oni koji su ih doveli svesno ili ne ocenite sami.
Pozitvna stvar u svemu ovome je cinjenica da i ovako losi mozemo da se nosimo sa srednje kvalitetnim europskim ekipama i da ce vec iduce godine neka nasa ekipa prezimiti u europi.
Moj glas za ostanak Drulovica,uprava i kompletan odbrambeni red METLAAAAAA.

Grobar

pre 8 godina

Ne preteruj te.Da je Ninkovic umesto precke dao gol ili Brasanac dao gol,danas bi pricali kako je Drula dobar trener dobra taktika....Moramo biti svesni da su Partizan i Zvezda doveli 20 igraca u prelaznom roku za 1 mil. eura.To sve govori.

Supermen

pre 8 godina

Ma vi ste nama uvem fenomenalni i na 3:1 i na -24'c, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Sa vama uvek nek i cirkus, evo vraca vam se postenjacina Tolle.
(*, 12. decembar 2015 13:54). Ajmo još jednom...sve naše titule nisu osvojene nego pokradene a sve vaše uključujući i tekuću sezonu su čiste i poštene...znaš onu narodnu koja počinje sa ko o čemu...

Lemi

pre 8 godina

Ajde bre pljuvaci nadjite zivot. Lupetate gluposti. Protiv AZ, Partizan je osim 2 gola imao jos nekoliko odlicnih sansi. I protiv Augsburga su promasili 3-4 zicera. Za to nije kriv trener nego igraci.
Drulovicu, ostani nam jos dugo. Boljeg od tebe cemo tesko naci. Dosta vise sa trosenjem trenera za polusezonu. Nije normalno da klub promeni 10 trenera za 5 godina.

bora

pre 8 godina

@jasno
Zašto bi oporavak bio dugotrajan!?
Finansijska situacija je odlična!!Gomila dece na vratima prvog tima,sjajne igre igrača na pozajmici...Tri-četiri vrhunski kvalitetna igrača,nova Uprava,novi trener i to je to! Prestrojiti se u vreme pauze i uzeti Kup,a ovo prvenstvo nam 'Vodja' (zbog izbora na proleće) ne bi dao,pa da se okrenemo na glavu!!U junu od Uefe léže 8 mil.eura,a to nemaju svi ostali zajedno! Najmanje 3 sledeće titule su naše!!

Rokatanski

pre 8 godina

Protiv sam bilo kakve podele po klupskim opredeljenjima i interesima. Tako nešto bi trebalo iskoreniti. Nerealnost i navijačka ostrašćenost su prevelike u Srbiji. Sećam se komentara pre početka ovog takmičenja. Većina nije davala Partizanu više od boda (dva najviše, i ja među njima). Partizan je pobedio u tri utakmice i napravio najveći klupski uspeh u poslednjih 10 godina, osvojio je više bodova nego kada je igrao LŠ. Možda je samo Mateusov Partizan više učinio. Gledano sa strane i po medijima, moglo bi da se kaže da je Partizan "propao". Činjenice su "stvar tvrdoglava" i od njih se ne može pobeći. Ove 2015.godine Partizan šampion, Čukaričkom Kup. U Evropi C.zvezda izgubila u 1.kolu kvalif., Čukarički u 2.kolu kvalif.,a Vojvodina u kvalifikacionom delu za Grupnu fazu. Na rang listi UEFA, Partizan najbolji iz Srbije, Vojvodina druga, C.Zvezda treća. Ovogodišnji Kup, C.Zvezda katastrofalnim porazom kod kuće 1:5 od Borca već eliminisana. Partizanov najveći poraz 1:5 u Bilbau, ali od ekipe koja je i Barselonu letos porazila sa 4:0. Neuporedive stvari. Jedino u domaćem prvenstvu C.Zvezda dominira, ima ogromnu prednost, ali zbog novog sistema takmičenja još je daleko od titule. Ne mogu se pobede protiv Surdulice, Javora, Voždovca itd. meriti sa pobedama protiv Alkmara i Augsburga. Ne mogu da shvatim toliku ostrašćenost i neobjektivnost. A uprava Partizana morala bi da ode, jer je u "svojim" poslovima (transferi igrača, motivacija i propaganda) potpuno zatajili. Pozdrav!

dovla

pre 8 godina

U pravu je covjek..mene je publika razocarala..publika je bila u smislu kao "cekamo da se sto prije zavrsi" navijanje 0..vrte se one 2-3 dosadne pjesme..ugledajte se na engleze

Sale

pre 8 godina

@Srb Smejurija od kluba ispada u predsezoni kupanja od fudbalskog giganta iz najjace evropske lige Kazahstana.Ovo je Evropa a tu se zvezda i Grujic slabo snalaze.

zoran

pre 8 godina

Drulovicu, ti ili si slep ili s epravish lud kako bi zadrzao posao..??
Ti si glavni krivac I ja bih te oterao odmah posle mecha.

PArtizan je imao fantastichnu poziciju pre mecha, a ti izvedesh AUTOBUS taktiku protiv NEMACA. Ejjjjjjjjjjjjjjj choveche..???? Nemci koji imaju energije kao nasa 4 tima zajedno, ti se branish 90 minuta..??? Sasha Ilic ti na klupi...ALOOOOO .. jedini vezni sa ochima na ledjima, ne samo u Partizanu vec u celokupnoj ligi. Jedini koji moze jednim potezom da igracha izbaci u shansu.

Ma, choveche, ti veze blage sa svojim poslom nemash. Verujem dasi dobar chovek, ali ovde se govori o profesiji.

Digi master

pre 8 godina

Šteta što nismo prošli ali daj bože da se dogodine još koji klub bori za prolaz u drugu fazu LE i ispadne!Možda bi bilo bezbolnije za nas da smo ispali u prvom ili drugom pretkolu i onda bez brige jelen super liga i super sve!Neka se naši superligaši pogledaju gde su u odnosu na partizan,što se tiče evrope!NAPRED PARTIZAN!!!!

Slobodan

pre 8 godina

A sta 'oce ova kalafornija?za njih je evropa misaona imenica,geografski pojam samo.i zato ne smejte se nama jer ce vama nasto mnogo gore da se desi,iako iskreno ne zelim to.napred FKP,sto nas ne ubije,to nad ojaca!

Nemanja

pre 8 godina

Sa Drulovićem za kormilom ekipe i tima FK Partizan ima istorijsku šansu da se vrati u slavne šezdesete kada je bio redovan učesnik završnica evro kupova. Uprava mora da ogromne prihode, koji su ostvareni ove godine, 100% uloži u jačanje ekipe i tima! Potrebna su im tri klasna igrača za uspeh u Evropi. Golman, centarhalf i half. Lukač, Branko Ilić i Drinčić ili igrači slične ili bolje klase.

Drulović ima izvanredan potencijal i može da napravi veliki uspeh u Partizanu. Ali, ako je Tomić zainteresovan da preuzme kormilo treba odmah reagovati i postaviti ga na mesto šefa stručnog štaba. Ivan Tomić, sa budžetom od najmanje €10m (nakon ogromnih prihoda u 2015.) će u Partizanu kreirati tim sposoban za plasman u Ligu šampiona.

Rokatanski

pre 8 godina

Naravno da su važne i pobede protiv Surdulice, Javora, Voždovca itd., ali treba "zaslužiti" da igraš protiv Alkmara, Atletika i Augsburga. Navijači C.Zvezde pominju Bari 1991. kao svoj najveći uspeh (prvaci Evrope i sveta) ali što ne pobediste Hajduk u finalu Kupa ili Mančester J. u Superkupu Evrope? Ja sad treba da izvedem zaključak:"Kako ne pobediste buraniju od Hajduka, a i još nekih slabijih klubova kad ste bolji?" Znači, niste bili najbolji u Evropi 1991. To bi bili zaključci na nivou deteta. Pozdrav!
P.S. Tri naša navedena kluba nisu pomenuta zbog potcenjivanja, već što su u vreme najjačih liga SFRJ bili zonaši (Radnik Surdulica, Niška zona, Javor, Moravsko - šumadijska zona, Voždovac, Beogradska zona.

БранимиРС

pre 8 godina

Послије овакве изјаве, Друловић мени не би дочекао ни први звиждук утакмице против Рада.
Незналица и безобразан приде.
Памтићу га као одличног !фудбслера и очајног тренера.
Све најбоље и што даље.

mile

pre 8 godina

Gde vam je grobari onaj Bjelogrlic sto ne pamti jaci Partizan u poslednjih 20 godina? A tek onaj Gorcin Stojanovic sto macku s praga nije sutnuo, ali tripuje da se razume u fudbal? I vi se nalozite cim oni nesto zinu po medijima, ali nesto ih nema ovih dana da se oglase? Stekuju se kuci, ipak je napolju -27.

Pedja

pre 8 godina

I protiv AZ je Partizan bio ocajan, ali je imao srece. AZ je imao vodjstvo i pobedu, izgubili su sto su mnogo losi i sto nisu hteli remi nego pobedu pa su primili i drugi gol u poslednjim minutima. A ovde se stalno navodi aktivan rezultat kad gubis 2:1?! Sta je tu aktivno? Tako bi i Nemci mogli da kazu da im je taj rezultat aktivan. Nego Partizan opalio bunker i ovde i u Nemackoj, tamo prosle kontre, ovde nisu. Jos kad je Zivkovic iskljucen, znao samda Partizan vise nema sansi da da gol. Kad ode Zivkovic tek ce se videti koliko je ovo slab tim. Abubakar sto daje golove daje najvise zahvaljujuci Zivkovicu.

sasha

pre 8 godina

nama je u prvenstvu katastrofa. a sto se tice evrope, dabogda ovako bilo svaka naredna sezona. nikad bolji rezultati u zadnjih 20 god.od kad pratim partizan.

Anonymus

pre 8 godina

Ljudi, navijam za Zvezdu, ali ajde da kazem neku.
Igras protiv 16 na tabeli u Bundesligi kao domacin i branis se pred punim stadionom.
Da li bi tako igrao neki ozbiljniji klub iz Evrope, sklanjaju se od nekog nizerazrenog tima da dodje do sansi i postigne golove, umesto da ih razvale od samog starta.
Mogao je doci neki jak tim u BGD, tipa Man.Utd, dok ovako citamo kako je sve bilo super, samo nije sreca bila super.

El Greco

pre 8 godina

Срам те било! Алиби тренер, ни мрвице преузимања одговорности! Човече, све што је требало јесте да не изгубе и то 1-3, и то нису успели! Свака реченица је овде била безобразна, нема ни господе ни знања међу нашим тренерима!

vu

pre 8 godina

posed lopte u cetvrtak

Partizan 22% - Ausburg 78%

Grobar sam ali o cemu ti pricas covece,kakva sreca nismo pola presli vec samo kontre cekali

neko

pre 8 godina

ne mogu da shvatim zašto bi neko dao ovakvu izjavu? igrao je fudbal u inostranstvu, znači ima pare pa mu fotelja nije baš toliko bitna. teško da će nova uprava da ostavi ovakvog trenera koji ne ume kod kuće protiv prosečne ekipe da ne izgubi 3-1. pa onda brate lepo kaži da smo loši svi redom od uprave preko trenera, igrača i navijača i izađi odatle podignute glave ako je to moguće. ovako će ostati upamćen kao trener diletant koji lupa gluposti zarad sopstvene promocije. stvarno ne shvatam, pa da li je on bio sinoć na utakmici??? i ovi novinari mi nisu jasni? pa ja bih ga uništio pitanjima i komentarima nakon ovakve sramote. i njega i onog nevaspitanog tintoreta prekoputa. sve moj do mojega, zato nam je fudbal takav. svi su krivi

nema tu priče

pre 8 godina

bunker kući a treba ti pobeda, šta reći za takav mentalni sklop.
da imaju obraza trebali bi da ćute narednih par meseci, ako upšte ostanu na tom mestu toliko.

Dortmund162km

pre 8 godina

Nije Drulovic prvi trener u ovoj godini , kojeg isti igraci miniraju. Nema nista od Partizana dok se Babovic i drugovi ne oteraju.

bobanmkd

pre 8 godina

E pa Ljubinko...ovako.
Iskreno se nadam da ces procitati ovo...i ti...i neko od onih koji vodi P.Ne Ljubinko...niste bili fenomemenalni u Holandiji
Tamo smo imali srece...a jos vise e Nemackoj pre toga.Svako sa normalnim IQ( sto je velika...ali velika retkost kod ljudi oko fudbala kod nas...takozvane jagnece brigade i na terenu i u upravi)...bi znao da djavo uvek dolazi po svoje! Ako nisi pametan( da odigras)...i pobedis...u zadnjem mecu...kada te je sreca uopste i docela u toj poziciji!
Elem...Ljubinko...tebi se na faci na poluvremenu...kada si kao nokautiran isao ka svlacionici videlo da nam nema spasa...da su sve ladje potonule u onom 47 m
Umesto da izvadis spektakularno nesposobnog Ninkovica i uvedes Ilica i kazes momcima"Ljudi...mi moramo da damo dva gola da bi isli dalje"...i odigras lukavp...ali na pobedu...ti si kao zec naredio"odbrana" i sta nam bog da.
Bog se pojavio u vidu strelca Babadaje...koji je gle cuda...u prvom mecu promasio SEST zicera!?
O NE inteligenciji...Brasanca,Zivkovica,Fabrisija,Bandalovskog...sta reci?
Pitajte ih...niko od njih ne zna ko je Adele...a svi znaju ko je Stoja.
Balkan i fudbal u njemu ce biti tu gde jeste dok ljudi ne shvate da inteligencija treba za svaki posao...a fudbal je posao fudbalerima! Inace...ako stvarno Ivan Tomic( covek koji je i u mozak gledao kqda je dovodio fudbalere)...stvarno bude trener Partizana...i odu ovi sto su trazeci stopere dovodili krila...fala ti boze na onom golu u 90 min!!!

Antidervis

pre 8 godina

Prvo se treba drzati osnovnog srpskog pravopisa, pa tek onda nesto komentarisati i pricati.
(hladisa, 12. decembar 2015 16:50)

Nekom pricas o pravopisu? Ne postoji "se treba" u srpskom jeziku! Moze "trebalo bi se" ili "trebalo bi", a "treba se", "se treba" ili "treba" uopste ne postoji u srpskom jeziku.
Samo kad si ti odlucio da nekog ispravljas, a sam pojma nemas! Eto, zbog takvih ucitelja, poput tebe, ljudi i ne znaju pravopis.

Peacock73

pre 8 godina

Nema to veze sa srećom. Dva gola kod njih na gostovanju su bila autogola. Tada niko nije pričao o sreći. Kada Živković nauči da doda, centrira a ne samo da šutira, možda i bude nešto. Ovo važi za sve...

boris

pre 8 godina

Debakl su bili prvo oni tvoji rezultati sa Makedonijom, potom debakl u nekoliko ligaskih utakmica narocito poslednji protiv Vojvodine i poslednji je svakako 'DEBAKL'jer vam je cak i i pristojan poraz poraz odgovarao, ali ga vi napraviste debaklom Gosn Drulovicu. Prema tome uzmi metlu i odleti.

Nikola

pre 8 godina

Trebalo je pustiti Milinkovića da vodi Partizan do kraja jesenje polusezone, a eventualno Drulovića pripremati da preuzme klub na kraju polusezone.
Čovek je napravio najbolji evropski rezultat u istoriji Partizana (2-0-0 u grupi), a oni su ga oterali zbog kiksa u Surdulici.
Ovako, Milnković je oteran na pola posla (možda bi sa njim Partizan i prošao dalje) a Drulović je potrošen posle samo mesec dana.

Miroslav Kojic

pre 8 godina

Standardno Partizan nema srece.. Splet nesrecnih okolnosti i slicno. kakve izjave.. Ne znas bre ni utakmicu da izgubis kao covek 0:2..

kladionicar

pre 8 godina

@travian sta si time hteo reci sto su predzadnji tim lige svetskih prvaka protiv kluba zemlje koja nije otisla ni na ovaj prosireni Euro.Njihova cvajta je jaca od nase lige.

Nune

pre 8 godina

Ne mogu se pobede protiv Surdulice, Javora, Voždovca itd. meriti sa pobedama protiv Alkmara i Augsburga.
(Rokatanski, 12. decembar 2015 20:51)
Pa što onda ne pobedismo tu buraniju?

malibu stejsi

pre 8 godina

Sjajna analiza,ali da je dosla dok sedimo u kladionici od nekog laika mogla bi da prodje.Ovako je bolje da se i na ovoj konferenciji nije pojavio.

Miroslave

pre 8 godina

Ovo je slika današnje Srbije. Niko da preuzme odgovornost za svoja dela/nedela. Čuj, Partizan nije imao sreće... Imamo luzerski mentalitet i to je to. Da je Augzburg kojem slučaju trebalo pet gola za prolaz, dali bi ga. I za to si samo ti kriv, i naravno oni koji su te doveli.

Dragan

pre 8 godina

E, Drula, Drula...ja sam mislio da ti imas nesto u glavi, ali i tebi je vrana popila pamet. Cuj, "da smo iz tih sansi dali gol ili dva, sve bi bilo drugacije"...stvarno? Hvala sto si nas prosvetlio. "Odigrali smo takticki fenomenalno"...neverovatno koliko odsustvo samokritike i nepriznavanje vlastite odgovornosti.

lka

pre 8 godina

Prvo bi trebalo da se pozabave svi treneri statistikom pa da pricaju gluposti,posed lopte,pretrcani kilometri,sut na gol,sut van gola,analiza svakog igraca,a ne da lupaju gluposti.Po njima treba da donese odluku Centralni komitet ko je pibednik ili Loto.Glupost,i opet glupist.

slavoljub

pre 8 godina

Zivkovic u vaznim momentima igra bez veze. Hoce decko dabezi iz Partizana. Nazalost menadzeri upravljajusrpskim fudbalom i glupi treneri. Milinkovic je za ovog bio Murinjo.

iconoclast

pre 8 godina

Ja mislim da zapravo postoji jedan losiji scenario od ovoga, a to je da Partizan nije primio treci gol i da je prosao dalje (sa porazom 1:2).
U tom slucaju sve bi ovo zvucalo drugacije i ne bi se toliko jasno video uzas nase stvarnosti. Pa zar imamo toliko kratko pamcenje? Da li je potreban jos jedan rezultatski "masakr", koji bi se definitivno desio s proleca, od nekog od klubova koji je znacajno jaci od vrlo prosecnog protivinika od juce? Pa zar neko stvarno misli da ce Partizan ili bilo koji drugi nas klub izgledati bolje s proleca? Pa zar nije dovoljno pogledati nasu reprezentaciju?!
Nekada davno i ja sam isao na utakmice i pratio svoj klub (nije vazno koji) i reprezentaciju, tad smo navijali za svoj klub i voleli fudbal. U ono "tzv" komunisticko vreme nasi klubovi su imali drugaciji rejting, bilo je i onda poraza i pobeda, ali skoro nikad ponizenja ove vrste, koja su nazalost svakodnevnica za skoro sve fudbalske klubove i vecinu nasih predstavnika u drugim sportovima (cast nekolicini izuzetaka). Podjednako me bole porazi svih nasih klubova, sveli smo se na Djokovica i par drugih, uglavnom vezanih za fanatican entuzijazam pojedinaca, a ostalo sto je zasnovano na organizovanom naporu drustva svedeno je na licni interes ljudi koji su na celu sportskih organizacija.
Ovaj uzas mora da prestane, ova "kula od karata" koja se zove srpski fudbal mora da se urusi do temelja, pa ce mozda nesto moci da iznikne iz pepela nasih iluzija i kompleksa vise vrednosti.
hvala

Ivan87Niš

pre 8 godina

Ovo je sramota od izjave! Aman čoveče, sve su neki drugi činioci krivi osim vas samih! Kada neko pominje sreću plače mi se, izgubili ste knjiški jer ste primili dva gola u najgorem mogućem trenutku, u nadoknadi vremena u prvom i finišu drugog dela, Ninkovićev start je sve samo ne normalan u evropskom fudbalu i trebao je da popije direktan crveni karton, sudija nam je progledao kroz prste debelo iako mi Srbi samo kukamo na njih! Odbrana je na nivou trećeligaške ekipe, na svakom iole važnijem meču primamo golove! U redu, uprava je dovodila i prodavala igrače ali samim tim što si preuzeo da budeš trener ekipe znači da si preuzeo činjenično stanje i odgovornost! U finišu meča te snima kamera kako širiš ruke, gledaš u nebo, pitaš Boga kako je moguće da nam se ovo dešava...frajeru, naš klupski i reprezentativni fudbal odavno nisu zaslužili pomoć od Boga...Isto će biti i sa Zvezdom, zbog onog zataškanog skandala sa OFK-om desiće vam se novi Bordo. Poenta je da očistimo naše dvorište, promenimo kompletne članove i funkcionere saveza i svih klubova, zakonom zabraniti mešanje političara u sport, ustanoviti i pohapsiti odgovorne za astronomske dugove u CZ i Partizanu, bezobrazne klince poput Dzigija vaspitavati kako valja od petlića, pa tek kada budu vaspitani a onda i fudbalski potkovani, ubaciti u 1. tim jer kasnije takvi dobijaju crvene i za tim i za reprezentaciju. Postaviti fudbalske radnike. Onda moramo da radimo i doćiće ta sreća koju pominješ u nekoj formi. Mora da se zasluži!

sotir zvani djubre

pre 8 godina

ninkovića u prvu srpsku da se malo kali, a komplet odbranu prodati i na kilo ako treba. primiti 50 golova(u prvenstvu i ligi evrope) za polusezonu je u najmanju ruku amaterizam. a vidite živković nek ode bez obeštećenja...

pan

pre 8 godina

Činjenica je da Drulović nije dobro odradio posao na utakmici, a posebno su besmislene izjave posle utakmice,
ali nijedna njegova greška nije tako velika kao Živkovićeva greška. Takvu glupost igrača je reško ispraviti. U tome je razlika između trenera u fudbalu i košarci. Onaj u košarci izvede igrača koji loše igra ili je nervozan, uzme tajm aut i pokrene ekipu, ovaj u fudbalu ostane sa igračem manje i sve je mnogo teže, posebno kad ionako nemaš neki poseban kvalitet i dobre zamene. Ipak, potpuno je nejasno zašto sa igračem manje ne iskoristiti sve tri izmene. Ako nisi video razlog da posle trećeg gola ubaciš Ilića, što bar ne ubaci Šaponjića, pa onda pošalji dve tri duge lopte napred, možda ti se posreći da nešto uradiš.

Slobodan

pre 8 godina

On je igrao tako zato sto ima takve igrace,tj,zato sto prelazni rok nije ni odradjen?!!iako to nije razlog da igras bunker kuci.u startnih 11 jedino vrede:a.zivkovic,abu,bras i subic.ovo ostalo,zona.

ccc

pre 8 godina

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da poraz od Augsburga u Ligi Evropa ne smatra debaklom i istakao da njegova ekipa nije imala sreće na toj utakmici.
Nemoj Drulo, umreću od smeha, nemoj, nemoj!!!

I toeto

pre 8 godina

Neko ovde govori o sreci? Covece bozji, ako ono nije bila sreca kad ste ih tamo dobili 3:1, onda ne znam sta jeste! Secas li se sta je Augsburg sve ispromasivao? Secas li se potpuno neobjasnjivog autogola? Secas li se kako ste dali treci gol - nakon sto ste nastavili akciju dobrih pola minuta iako je njihov igrac lezao na travi, povredjen? Da je nama neko tako zabio gol nalepili bismo mu milion gnusnih etiketa. Ali, jok, to "pravilo" ne vazi kada mi postignemo gol na taj nacin.
Ja ne pamtim da je neki tim imao TOLIKO SRECE kao Partizan u Nemackoj. Mozda Inter, one godine kada je osvojio Ligu sampiona.

borissrb

pre 8 godina

Slusaj trenera sa taktikom treceligaskog kluba! Kao da je igrao protiv Barselone i nije smio primiti gol, takvu taktiku je postavio i sad jos pametuje i drzi predavanja kao da zna nesto o trenerskom poslu. Drulovicu ti si trener za nizerazredne ekipe i nikad neces moci biti trener nekoj ozbiljnijoj ekipi ni u JSL, a kamoli negdje drugdje. Sacuvajte ovaj komentar pa da vidimo za 5 ili 10 god dokle je Drulovic stigao sa svojom bunker i autobus taktikom.

Kokolo

pre 8 godina

Sta pricas..babovic ti povredjen..e kakva steta. Ti si izgubio evropu zato sto si postavio kukavicku taktiku..nego trazi ti polako posao.

milos

pre 8 godina

covek se pogubio..jel je djokovic tipa posle fantasticne 2011 god u 2012 kada je pceo da gubi govorio eee dok sam prosle god pobedjivao nadala u 6 funala sam vam bio dobar..nego je govorio moram da radim vise bolje, da unapredim igru, i eto malo po malo dodje i 2015..ovo novinari moraju drulovicu al i mnogim ako ne i svim " fudblaskim strucnjacima" da kazu

kima

pre 8 godina

Posle svakog neuspeha je rekao "nismo imali sreće", kakav glup izgovor, kakva filozofija fudbala, po njemu sretniji uvek pobedjuje,a ne samo bolji. Evo ja cu mu reći jos jednu glupost u njegovom stilu-
"sreća se zasluzuje".

a ha

pre 8 godina

..ovo nema veze ko za koga navija..o čemu priča čovek..Ninković je polomio nogu protivniku..alo..startovao je krvnički i mogao je sudija bez problema da mu pokaže odmah crveni...neverovatno je koliko ljudi ne mogu da izgovore istinu ili bar da je prećute,samo kažu da za nešto nemaju komentar,a ne da brani Ninkovića..sigurno je da Džigi nije hteo nekom da naudi ali...

jasno?

pre 8 godina

Fudbal je profi sport. Nemas rezultate, odlazis. A ti i tvoj prethodnik dovedeni od najore uprave u istoriji Partizana, razvalili ste klub.
Oporavak ce biti dugotrajan i mora poceti odmah.

Debakl

pre 8 godina

Sramoto trenerska, jeste debakl, i to prvenstveno tvoj debakl. Utakmicu je odlučio drugi gol, posledica tvoje kukavičke odluke da drugo poluvreme počneš iz našeg peterca. Ostavio si i Abu Bakara da protiv dvojce (često i četvorice), bez veze sa ostatkom tima hvata previsoke lopte. Bar deset napada je protraćeno jer niko nije pratio prodore. Naši igrači su se sami saplitali i sudarali na ravnom tokom cele utakmice. Ninković je odigrao prvo poluvreme kao muva bez glave i samo pukom srećom nije dobio crveni. O Živkovićevom nepotrebnom crvenom kartonu neću ni da trošim reči. Elem, poraz od 0:1 možda može da bude stvar loše sreće. A kada na svom terenu daš jedan gol, a slabija ekipa od tvoje ti da tri gola, to nije loša sreća, nego katastrofa.

Sergio

pre 8 godina

Druloviću, nisi ti kriv za lošu sezonu.
Voleo bih samo da mi objasniš samo par stvari: Zašto smo se branili u četvrtak, zašto si tako postavio igru i mislio da možemo da se odbranimo u Evropi kada ne možemo da se odbranimo ni u našoj jadnoj ligi? I zašto si na gol vratio Živka Živkovića, koji je sa gola sklonjen zbog loših odbrana, pauzirao nekoliko kola, taman se Kljajić ustalio i ti na odlučujućoj utakmici skloniš njega i vratiš Živka? To ni amater ne bi uradio.

Grobarka SD

pre 8 godina

Zapostavili ste ligu zbog Evrope, a onda sve uprskali (da ne upotrebim težu reč) u najvažnijoj utakmici! Ne postoji opravdanje za ovo što većina nas koji volimo Partizan doživljavamo kao KATASTROFU!!

Rokatanski

pre 8 godina

Kada se pominje kvalitet AZ Alkmara i da bi pola naše lige njih pobedilo, kao i komentar posle Alkmar-Partizan 1:2 "da bi Radnik iz Surdulice pobedio sa 4:1", mogu da kažem samo sledeće: Kada bi Radnik iz Surdulice ili pola naše lige tako lako pobedio Alkmar, onda se oni ne bi zvali Radnik iz Surdulice nego Real iz Madrida ili Barselona, Bajern itd. Pozdrav!

Marko Niš

pre 8 godina

UPRAVA NAPOLJE KOMPLETNO!!! Nećemo tehničku upravu dok se slegne prašina već odmah promene i sportsku upravu. Nikakvi Nedići, Vazure..
sa ostalima odmah napolje!!! Ovo je najgora uprava ikada i nećemo je zaboraviti brzo tako da ne pokušavajte da kupite vreme ODLAZAK ODMAH!!!

Bojan B.

pre 8 godina

Sad gledam Man utd pa me podseti da pravdm Drulu. Jedini koji daje besmislenije izjave je Van de Gal (sto bi rekao Bard) evo i Mancester nema srece, primili gol iz kornera...

bzv

pre 8 godina

Drulovicu ja sam mislio da si ozbiljan covek! kad igras dobro,onda si dobar,kad igras lose,onda si los! a posebno kad sve to sto si igrao dobro poklopis za kraj jednom ocajnom igrom koja te kosta cele sezone,sta si ocekivao? lovorike? e moj Drula..

Драган Ужице

pre 8 godina

После ове изјаве сам сигуран да треба да напустиш Партизан. Целу полусезону је сваки прекид, свако убацивање са крила проблем за Партизанову одбрану. А ти повучеш екипу на 30 метра од гола и сви дрхтимо на сваку убачену лопту у шеснаестерац. Ако је за тебе панично избацивање лопте добра тактика, онда ми причамо о два различита спорта. Сви порази су плод спортске среће, а победе добре игре. Неће да може.

bora

pre 8 godina

@Kermit
Nije on sa mladom reprezentacijom napravio NIŠTA!!
On je bio samo selektor a ne trener!
Rajko Mitić je bio vicešampion Evrope (ukrali nam titulu) kao selektor, a ni pre ni posle toga se nije bavio trenerskim poslom!!!

Dušan

pre 8 godina

Drulovića cenim kao pravog fudbalskog majstora. Nespojivo je sa fudbalom koji je on igrao, a istovremeno nije ni pedagoški da pravda start mladog Ninkovića koji se nemože opravdati sa sportskog stanovišta. On je znao kakav rizik prihvata preuzimajući ekipu Partizana sa tim raspoloživim igračima. Treba da sačuva samopoštovanje, sačini objektivnu analizu rezultata i dostojanstveno ode, ukoliko novo rukovodstvo kluba ne bude želelo da produži saradnju sa njim.

rex

pre 8 godina

Neću komentarisati Drulovića, ali stara izreka kaže ako sreća igra ključnu ulogu znači da nisi dovoljno spreman tj nemaš kvalitet