Ponedeljak, 30.11.2015.

20:50

Zvezda lako sa Cibonom za 9-3

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Cibonu u Pioniru rezultatom 75:58, u poslednjem meču 12. kola ABA lige.

Izvor: B92

Zvezda lako sa Cibonom za 9-3 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

ko je stvarno sramota Srbije?

pre 8 godina

Pogledajte gde je Zvezda a gde partizan kad partizan dobija samo malo više od države. Imajte to uvek na umu.
(partizan sramota Srbije, 30. novembar 2015 21:22)

Premijer ti je rekao da je to tako "AKO IZUZMEMO 2004, 2005 i 2006. godinu". A šta biva ako ne izuzmemo?

Wllaxy

pre 8 godina

...
Ovo su reči Gorana Vesića koje potvrđuju tvoje mišljenje.
(lažovi sramota Srbije, 01. decembar 2015 08:26)

Ako veruješ bilo kojoj reči koju je izgovorio Vesić onda ti definitivno veruješ i u Deda Mraza i Rudolfa zajedno!

licemeri jedni

pre 8 godina

@ lazovi sramota Srbije

Taj isti Goran Vesic je rekao i da je drzava neuporedivo vise davala partizanu nego Zvezdi. Ostale njegove izjave o partizanu i tome sta se radilo van parketa bolje i da ti ne navodim. I otkad vi to verujete Vesicu grobari?

Kum

pre 8 godina

(lažovi sramota Srbije, 1. decembar 2015 08:26)

1. To sto ste vi navikli da nemate nijednog sponzora mimo drzave, pa automatski shvatate sponzori = drzava, to je vas problem, i doveo vas je do ove situacije.
2. Vesic je...., i ne bih se hvatao za njegove izjave. Taj bi trebao mnogo stosta da objasni, ali pred sudom.

Stubovi srama

pre 8 godina

@Smarate više sa komentarima oko toga koliko publike ima. Delije bojkotuju ABA i prestanite više mlatiti o tome. Grobarčići.
(Ljevin, 1. decembar 2015 01:31)

Ma nije valjda,a preko iste te ABA idu u EL koju ne bojkotuju,licemercine na kub!

lažovi sramota Srbije

pre 8 godina

Pogledajte gde je Zvezda a gde partizan kad partizan dobija samo malo više od države. Imajte to uvek na umu.
(partizan sramota Srbije, 30. novembar 2015 21:22)

“ Управа која је водила клуб обезбедила је невероватне приходе од спонзора када је кошарка у питању. У периоду од 2004 – 2008. године само од спонзора обезбедили смо 15.861.940 евра, а првих годину и по дана још око 4 милиона што износи скоро 20 милиона евра. Шта је требало још као управа да урадимо? Тренери су били Змаго Сагадин, Драган Шакота, Александар Трифуновић и Стеван Караџић. Довођени су Игор Ракочевић, Скуни Пен, Обина Екезие, Милан Гуровић, Омар Кук, Лоренс Робертс, Перо Антић, Петар Поповић – све сами играчи европског квалитета који су направили сјајне каријере. Да ли је управа требало да даје кошеве? “

Ovo su reči Gorana Vesića koje potvrđuju tvoje mišljenje.

nex

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto u ovakoj utakmici Simonovic, Jovic i Miler imaju toliku minutazu. Zasto ih malo ne odmori. Mnogo je vaznija utakmica protiv Himkija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (33, 30. novembar 2015 22:45)

Pa u prvi mah mi se cini da si upravu,ali vidi. Miler ima snage,nesporno,i gladan je utakmica. Kod crnih igraca je to urodjeno. Simon ionako nije starter,tako da i on nema problem sa umorom,a on ga forsira ybog tog suta za tri,pravi akcije za njega. Problem je samo sto kod njega ili ga krene ludacki ili ne moze ni sleper da pogodi. Jovica je ipak prvi plej,uvezbane akcije,usnimavanje istih,tako nesto. No,ipak je mogao jednu cetvrtinu da ustupi klincima.
kako god,HIMKI MORA PASTI!

vegan u koznim cipelama

pre 8 godina

realista pa ocajan skor ima i celzi ili njukastl da li bi i tada pricao kako je slaba grupa??? U vasoj grupi je real poslednji cenis realisto da je to po tvojoj racunici ok

ivan

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto u ovakoj utakmici Simonovic, Jovic i Miler imaju toliku minutazu. Zasto ih malo ne odmori. Mnogo je vaznija utakmica protiv Himkija.
(33, 30. novembar 2015 22:45)

Simonovic da bi usli u mirnu zavrsnicu jer ga je hteo sut, Jovic ce biti glavni plej za ABA jer od sada Vilijams i Rebic igraju EL, a Miler je navikao u NBA da igra jednom u 2-3 dana i tamo jos tekme traju duze tako da ovo za njega nije nista. Da je igrao Tejic onaj Kuridza bi ubacio 30 poena i bilo bi Radonja odlaziiii :) pa dobije Himki pa onda Radonja kraljuuu :D Smorilo to coveka pa resio da zatre Hrvate sa najjacom postavom

Požurite polako

pre 8 godina

Partizan će brzo prestići Zvezdu
(fantom, 30. novembar 2015 21:38)

Hoće , hoće - brza je i Halejeva kometa , pa taman kada je opet " dočekamo " ( negde oko Vidovdana 2061. godine ) , eto Vas Topalovića u akciji " veliki povratak " .
Upaljena mašina u julu ...

santa justa

pre 8 godina

Lagano, rutinski. Cim Tomson malo igra odmah je sve lakse. 7 min u Niksicu, 7 min veceras. Nadam se da je to dobar znak da ide, a posebno kad se vrati Dangubic.

StormBGD

pre 8 godina

U prvi mah sam bio ljut na ULEB, sto pravi zatvorenu ligu sa 16 top timova Evrope. Ali kad pogledam ovakvo amatersko sudjenje u ligi koja pretenduje da ima to jedno mesto u EL, onda shvatam da definitivno mora doci do toga da najbolji igraci i najbolje sudije budu ipak u toj jednoj top ligi. Ovo je bre bilo mucenje gledati. Ubise draz kosarke ova trojica amatera iz MNE i SLO...

bagzi

pre 8 godina

Brat Radonja zakucao Tompsona za klupu. Pa kad ce da ga razigra!? Pozitivno je sto hrabri Borisu skoro ceo tajm aut. E, da... Zna li neko sta je sa Nasticem pa se uopste ne skida. Sedi sa Lukom i Dangubom.
P.S. Tompson je na zagrevanju pogodio skoro sve suteve. Mislim da ga vredi cekati.

Kosarka

pre 8 godina

Jovic i Simonovic su izneli ovu utakmicu.
Radonjic je dao sansu i Rebicu, Tejicu, Simnicu, Guduricu.
Od svih njih Rebic je opravdao svoju minutazu i donekle Tejic. Guduruc i Simanic sve sto su sutnuli omasili su. Nije stvar u talentu, vec u pristupu... da te mi minute koje dobiju moraju mnogo bolje da koriste, ili ih nece dobijati. Kako da im da minute na daleko vaznijoj utakmici, ako nemogu na ovoj gde mogu da igraju bez opterecenja, nisu mogli nista da pogode. Ako vec uzimaju suteve za 3pts, mora to sigurnije.
Zanima me sta je sa Nasticem, Mekelom?

Srbin

pre 8 godina

Jad i beda od suđjenja. Ali nije ni čudo da tako sude kada nema pritiska publike. Da nije bilo onog navlačenja, od strane sudija, na Ciboninu stranu u tećoj četvrtini, odrali bi ih 30 razlike.

Zeleznik Forever

pre 8 godina

Malo vas komentariše utakmicu, i mnogo se i dalje spominje Partizan. Iz kog razloga? Kompleksi, nezrelost, maloletnost? Zašto vas je konstantno ispod 3500 u Pioniru - možda samo zato što vas je košarka zanimala da biste bili bolji od "malog Partizana", kad ste to postigli idete na Real, vaš novi klub vas i ne zanima? 4 Final Four-a, titula prvaka Evrope, 3 Kupa Radivoja Koraća (prava, ne ova izmišljena lokalna). Keep on dreaming, veseljaci!

stecky

pre 8 godina

Ovakvo suđenje šampionu i to kući, nikada nisam video. Zvezda bi ostavila Cibonu na manje od 50 poena, da sudije nisu odigrale svoju jadnu ulogu. 20 bacanja u četvrtini gostiju novi je rekord lige. Mislim da je svima jasno da će Radonjić biti najtrofejniji trener Crvene Zvezde. Samo napred momci.

Cordel

pre 8 godina

Samo mi ovo nije jasno: Tejic i Tompson odigraju perfektno prvo poluvreme u oba pravca i on ih zakuca na klupu do kraja utakmice. Ovaj Tompson decko vidi se da zna, ali ima manjak samopouzdanja, a na ovakvim utakmicama se stice samopouzdanje.

Chodex

pre 8 godina

Dobro je, odbili smo napad sudija. I posle se pitamo zasto je ekipa neuigrana. Cim ubrzamo igru, sudije je obaraju i non stop tako. Od lepe utakmice, pune atraktivnih poteza i najverovatnije razlike 30-40 +, dobili smo hrkljus.

veliki strumf

pre 8 godina

Daj bre Radonjicu, razigraj Tompsona, sta si ga zakucao za klupu! U 3/4 napravili smo beskonacno faulova, vidi se da nema svezine, Cibona evo sutnula 20 bacanja samo u 3/4.

Realista 92

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda:
9-3, plus velike šanse za prolaz u TOP 16 EL.
KK Partizan:
4-8 (borba za opstanak), plus (ili minus) evropa? Šta je to?

Fudbal = -21 ... (evropa Partizana uz najslabiju grupu u evropi, sa ekipama sa očajnim skorom u prvenstvu - ali dobro i Partizan je 4.u Srbiji) ...

marko

pre 8 godina

samo mi nije jasno zasto tehnicka Rebicu a Joksimovicu na duplo goru reakciju ne. utakmica koju odradjujemo i koja je poprilicno dosadna, ali pobeda se pise

33

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto u ovakoj utakmici Simonovic, Jovic i Miler imaju toliku minutazu. Zasto ih malo ne odmori. Mnogo je vaznija utakmica protiv Himkija.

veliki strumf

pre 8 godina

Vodimo 23 sredinom 3/4, a u igri Miler, Cirbes, Simonovic, i to celu 3/4. Cemu? Zasto ih umarati, zasto rizikovati povredu? Pusti klince neka igraju, razlika nije bitna a sigurno ce dobiti. Cemu ovo umaranje glavnih igraca?

Chodex

pre 8 godina

Gospodine Covicu, sredi nam A licencu da se ne patimo kroz ovu ligu. Dve tehnicke nam sude, 20 sl bacanja za cetvrtinu, 15 za Cibonu. Ubi se nas sudije!

Deja, Šika Momšilov dečko

pre 8 godina

Zvezda nema treneraa la la la la la,
Zvezda nema treneraa la la la la la,
Zvezda nema treneraa la la la la la,

Ajmo "radonja botovi" pocnite s radom, di vam je Batko vodja cirkusa ?

Napred Metalac, neka padne Zvezda kao i Partizan !

veliki strumf

pre 8 godina

Kakav pocwtak meca: prvih 3 minuta se igra gotovo 15. Bezbroj faulova i gresaka, i igraca i sudija. Odmah se vidi koliko je tesko ekipama koje igraju Evroligu (kao i Cedeviti juce) da na svaka 3 dana igraju utakmice i drze ritam. Veliko je opterecenje, a gotovo da se i ne trenira. Zato mi se cini da je bolje da ovakve utakmice zapocinju igraci iz drugog plana, koji su i odmorniji i zeljni igre.

dadada

pre 8 godina

Na poluvremenu u statistici Tomson jedan poen,i to ono bacanje.A nije li imao ono polaganje u kontri,kad je pao nakon sto je pogodio ? ajd sto decka nece,al i kada pogodi,ne upisu mu

Monarhista

pre 8 godina

Pa dal je moguce da nama sudije svaku utakmicu u ABA ligi pretvore u koshmar!!!??
Sinoc su u zagrebu oteli partizanu bodove bas kao i nama protiv istog protivnika!!!
Dokle bre??!!

rejnald

pre 8 godina

Radonjicu odmaraj malo Millera i Zirbesa pobogu!Tako si i Mitrovica opterecivao,pa eto sta se desilo...Imaju i njih dvojica dusu,mogu da igraju po citav mec,ali nije u tome fora...Ionako su obojica imali probleme a koljenima...Za Aba ligu,mora da sto vise igraju Nastic,Mekel,Thompson,i Simanic...

kralj

pre 8 godina

Pogledajte gde je Zvezda a gde partizan kad partizan dobija samo malo više od države. Imajte to uvek na umu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan sramota Srbije, 30. novembar 2015 21:22)

Steta sto samo vi zvezdasi verujete u tu glupost.Pa -17 milki ne moze tek tako da nestane zar se ne bi slozio sa mnom?

dadada

pre 8 godina

Na poluvremenu u statistici Tomson jedan poen,i to ono bacanje.A nije li imao ono polaganje u kontri,kad je pao nakon sto je pogodio ? ajd sto decka nece,al i kada pogodi,ne upisu mu

Cordel

pre 8 godina

Samo mi ovo nije jasno: Tejic i Tompson odigraju perfektno prvo poluvreme u oba pravca i on ih zakuca na klupu do kraja utakmice. Ovaj Tompson decko vidi se da zna, ali ima manjak samopouzdanja, a na ovakvim utakmicama se stice samopouzdanje.

StormBGD

pre 8 godina

U prvi mah sam bio ljut na ULEB, sto pravi zatvorenu ligu sa 16 top timova Evrope. Ali kad pogledam ovakvo amatersko sudjenje u ligi koja pretenduje da ima to jedno mesto u EL, onda shvatam da definitivno mora doci do toga da najbolji igraci i najbolje sudije budu ipak u toj jednoj top ligi. Ovo je bre bilo mucenje gledati. Ubise draz kosarke ova trojica amatera iz MNE i SLO...

bagzi

pre 8 godina

Brat Radonja zakucao Tompsona za klupu. Pa kad ce da ga razigra!? Pozitivno je sto hrabri Borisu skoro ceo tajm aut. E, da... Zna li neko sta je sa Nasticem pa se uopste ne skida. Sedi sa Lukom i Dangubom.
P.S. Tompson je na zagrevanju pogodio skoro sve suteve. Mislim da ga vredi cekati.

stecky

pre 8 godina

Ovakvo suđenje šampionu i to kući, nikada nisam video. Zvezda bi ostavila Cibonu na manje od 50 poena, da sudije nisu odigrale svoju jadnu ulogu. 20 bacanja u četvrtini gostiju novi je rekord lige. Mislim da je svima jasno da će Radonjić biti najtrofejniji trener Crvene Zvezde. Samo napred momci.

Chodex

pre 8 godina

Gospodine Covicu, sredi nam A licencu da se ne patimo kroz ovu ligu. Dve tehnicke nam sude, 20 sl bacanja za cetvrtinu, 15 za Cibonu. Ubi se nas sudije!

Chodex

pre 8 godina

Dobro je, odbili smo napad sudija. I posle se pitamo zasto je ekipa neuigrana. Cim ubrzamo igru, sudije je obaraju i non stop tako. Od lepe utakmice, pune atraktivnih poteza i najverovatnije razlike 30-40 +, dobili smo hrkljus.

marko

pre 8 godina

samo mi nije jasno zasto tehnicka Rebicu a Joksimovicu na duplo goru reakciju ne. utakmica koju odradjujemo i koja je poprilicno dosadna, ali pobeda se pise

Realista 92

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda:
9-3, plus velike šanse za prolaz u TOP 16 EL.
KK Partizan:
4-8 (borba za opstanak), plus (ili minus) evropa? Šta je to?

Fudbal = -21 ... (evropa Partizana uz najslabiju grupu u evropi, sa ekipama sa očajnim skorom u prvenstvu - ali dobro i Partizan je 4.u Srbiji) ...

veliki strumf

pre 8 godina

Kakav pocwtak meca: prvih 3 minuta se igra gotovo 15. Bezbroj faulova i gresaka, i igraca i sudija. Odmah se vidi koliko je tesko ekipama koje igraju Evroligu (kao i Cedeviti juce) da na svaka 3 dana igraju utakmice i drze ritam. Veliko je opterecenje, a gotovo da se i ne trenira. Zato mi se cini da je bolje da ovakve utakmice zapocinju igraci iz drugog plana, koji su i odmorniji i zeljni igre.

Srbin

pre 8 godina

Jad i beda od suđjenja. Ali nije ni čudo da tako sude kada nema pritiska publike. Da nije bilo onog navlačenja, od strane sudija, na Ciboninu stranu u tećoj četvrtini, odrali bi ih 30 razlike.

Kosarka

pre 8 godina

Jovic i Simonovic su izneli ovu utakmicu.
Radonjic je dao sansu i Rebicu, Tejicu, Simnicu, Guduricu.
Od svih njih Rebic je opravdao svoju minutazu i donekle Tejic. Guduruc i Simanic sve sto su sutnuli omasili su. Nije stvar u talentu, vec u pristupu... da te mi minute koje dobiju moraju mnogo bolje da koriste, ili ih nece dobijati. Kako da im da minute na daleko vaznijoj utakmici, ako nemogu na ovoj gde mogu da igraju bez opterecenja, nisu mogli nista da pogode. Ako vec uzimaju suteve za 3pts, mora to sigurnije.
Zanima me sta je sa Nasticem, Mekelom?

33

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto u ovakoj utakmici Simonovic, Jovic i Miler imaju toliku minutazu. Zasto ih malo ne odmori. Mnogo je vaznija utakmica protiv Himkija.

veliki strumf

pre 8 godina

Daj bre Radonjicu, razigraj Tompsona, sta si ga zakucao za klupu! U 3/4 napravili smo beskonacno faulova, vidi se da nema svezine, Cibona evo sutnula 20 bacanja samo u 3/4.

rejnald

pre 8 godina

Radonjicu odmaraj malo Millera i Zirbesa pobogu!Tako si i Mitrovica opterecivao,pa eto sta se desilo...Imaju i njih dvojica dusu,mogu da igraju po citav mec,ali nije u tome fora...Ionako su obojica imali probleme a koljenima...Za Aba ligu,mora da sto vise igraju Nastic,Mekel,Thompson,i Simanic...

Monarhista

pre 8 godina

Pa dal je moguce da nama sudije svaku utakmicu u ABA ligi pretvore u koshmar!!!??
Sinoc su u zagrebu oteli partizanu bodove bas kao i nama protiv istog protivnika!!!
Dokle bre??!!

veliki strumf

pre 8 godina

Vodimo 23 sredinom 3/4, a u igri Miler, Cirbes, Simonovic, i to celu 3/4. Cemu? Zasto ih umarati, zasto rizikovati povredu? Pusti klince neka igraju, razlika nije bitna a sigurno ce dobiti. Cemu ovo umaranje glavnih igraca?

santa justa

pre 8 godina

Lagano, rutinski. Cim Tomson malo igra odmah je sve lakse. 7 min u Niksicu, 7 min veceras. Nadam se da je to dobar znak da ide, a posebno kad se vrati Dangubic.

nex

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto u ovakoj utakmici Simonovic, Jovic i Miler imaju toliku minutazu. Zasto ih malo ne odmori. Mnogo je vaznija utakmica protiv Himkija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (33, 30. novembar 2015 22:45)

Pa u prvi mah mi se cini da si upravu,ali vidi. Miler ima snage,nesporno,i gladan je utakmica. Kod crnih igraca je to urodjeno. Simon ionako nije starter,tako da i on nema problem sa umorom,a on ga forsira ybog tog suta za tri,pravi akcije za njega. Problem je samo sto kod njega ili ga krene ludacki ili ne moze ni sleper da pogodi. Jovica je ipak prvi plej,uvezbane akcije,usnimavanje istih,tako nesto. No,ipak je mogao jednu cetvrtinu da ustupi klincima.
kako god,HIMKI MORA PASTI!

Požurite polako

pre 8 godina

Partizan će brzo prestići Zvezdu
(fantom, 30. novembar 2015 21:38)

Hoće , hoće - brza je i Halejeva kometa , pa taman kada je opet " dočekamo " ( negde oko Vidovdana 2061. godine ) , eto Vas Topalovića u akciji " veliki povratak " .
Upaljena mašina u julu ...

kralj

pre 8 godina

Pogledajte gde je Zvezda a gde partizan kad partizan dobija samo malo više od države. Imajte to uvek na umu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan sramota Srbije, 30. novembar 2015 21:22)

Steta sto samo vi zvezdasi verujete u tu glupost.Pa -17 milki ne moze tek tako da nestane zar se ne bi slozio sa mnom?

ivan

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto u ovakoj utakmici Simonovic, Jovic i Miler imaju toliku minutazu. Zasto ih malo ne odmori. Mnogo je vaznija utakmica protiv Himkija.
(33, 30. novembar 2015 22:45)

Simonovic da bi usli u mirnu zavrsnicu jer ga je hteo sut, Jovic ce biti glavni plej za ABA jer od sada Vilijams i Rebic igraju EL, a Miler je navikao u NBA da igra jednom u 2-3 dana i tamo jos tekme traju duze tako da ovo za njega nije nista. Da je igrao Tejic onaj Kuridza bi ubacio 30 poena i bilo bi Radonja odlaziiii :) pa dobije Himki pa onda Radonja kraljuuu :D Smorilo to coveka pa resio da zatre Hrvate sa najjacom postavom

licemeri jedni

pre 8 godina

@ lazovi sramota Srbije

Taj isti Goran Vesic je rekao i da je drzava neuporedivo vise davala partizanu nego Zvezdi. Ostale njegove izjave o partizanu i tome sta se radilo van parketa bolje i da ti ne navodim. I otkad vi to verujete Vesicu grobari?

Kum

pre 8 godina

(lažovi sramota Srbije, 1. decembar 2015 08:26)

1. To sto ste vi navikli da nemate nijednog sponzora mimo drzave, pa automatski shvatate sponzori = drzava, to je vas problem, i doveo vas je do ove situacije.
2. Vesic je...., i ne bih se hvatao za njegove izjave. Taj bi trebao mnogo stosta da objasni, ali pred sudom.

Zeleznik Forever

pre 8 godina

Malo vas komentariše utakmicu, i mnogo se i dalje spominje Partizan. Iz kog razloga? Kompleksi, nezrelost, maloletnost? Zašto vas je konstantno ispod 3500 u Pioniru - možda samo zato što vas je košarka zanimala da biste bili bolji od "malog Partizana", kad ste to postigli idete na Real, vaš novi klub vas i ne zanima? 4 Final Four-a, titula prvaka Evrope, 3 Kupa Radivoja Koraća (prava, ne ova izmišljena lokalna). Keep on dreaming, veseljaci!

Stubovi srama

pre 8 godina

@Smarate više sa komentarima oko toga koliko publike ima. Delije bojkotuju ABA i prestanite više mlatiti o tome. Grobarčići.
(Ljevin, 1. decembar 2015 01:31)

Ma nije valjda,a preko iste te ABA idu u EL koju ne bojkotuju,licemercine na kub!

Deja, Šika Momšilov dečko

pre 8 godina

Zvezda nema treneraa la la la la la,
Zvezda nema treneraa la la la la la,
Zvezda nema treneraa la la la la la,

Ajmo "radonja botovi" pocnite s radom, di vam je Batko vodja cirkusa ?

Napred Metalac, neka padne Zvezda kao i Partizan !

lažovi sramota Srbije

pre 8 godina

Pogledajte gde je Zvezda a gde partizan kad partizan dobija samo malo više od države. Imajte to uvek na umu.
(partizan sramota Srbije, 30. novembar 2015 21:22)

“ Управа која је водила клуб обезбедила је невероватне приходе од спонзора када је кошарка у питању. У периоду од 2004 – 2008. године само од спонзора обезбедили смо 15.861.940 евра, а првих годину и по дана још око 4 милиона што износи скоро 20 милиона евра. Шта је требало још као управа да урадимо? Тренери су били Змаго Сагадин, Драган Шакота, Александар Трифуновић и Стеван Караџић. Довођени су Игор Ракочевић, Скуни Пен, Обина Екезие, Милан Гуровић, Омар Кук, Лоренс Робертс, Перо Антић, Петар Поповић – све сами играчи европског квалитета који су направили сјајне каријере. Да ли је управа требало да даје кошеве? “

Ovo su reči Gorana Vesića koje potvrđuju tvoje mišljenje.

Wllaxy

pre 8 godina

...
Ovo su reči Gorana Vesića koje potvrđuju tvoje mišljenje.
(lažovi sramota Srbije, 01. decembar 2015 08:26)

Ako veruješ bilo kojoj reči koju je izgovorio Vesić onda ti definitivno veruješ i u Deda Mraza i Rudolfa zajedno!

ko je stvarno sramota Srbije?

pre 8 godina

Pogledajte gde je Zvezda a gde partizan kad partizan dobija samo malo više od države. Imajte to uvek na umu.
(partizan sramota Srbije, 30. novembar 2015 21:22)

Premijer ti je rekao da je to tako "AKO IZUZMEMO 2004, 2005 i 2006. godinu". A šta biva ako ne izuzmemo?

vegan u koznim cipelama

pre 8 godina

realista pa ocajan skor ima i celzi ili njukastl da li bi i tada pricao kako je slaba grupa??? U vasoj grupi je real poslednji cenis realisto da je to po tvojoj racunici ok

kralj

pre 8 godina

Pogledajte gde je Zvezda a gde partizan kad partizan dobija samo malo više od države. Imajte to uvek na umu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan sramota Srbije, 30. novembar 2015 21:22)

Steta sto samo vi zvezdasi verujete u tu glupost.Pa -17 milki ne moze tek tako da nestane zar se ne bi slozio sa mnom?

Zeleznik Forever

pre 8 godina

Malo vas komentariše utakmicu, i mnogo se i dalje spominje Partizan. Iz kog razloga? Kompleksi, nezrelost, maloletnost? Zašto vas je konstantno ispod 3500 u Pioniru - možda samo zato što vas je košarka zanimala da biste bili bolji od "malog Partizana", kad ste to postigli idete na Real, vaš novi klub vas i ne zanima? 4 Final Four-a, titula prvaka Evrope, 3 Kupa Radivoja Koraća (prava, ne ova izmišljena lokalna). Keep on dreaming, veseljaci!

Deja, Šika Momšilov dečko

pre 8 godina

Zvezda nema treneraa la la la la la,
Zvezda nema treneraa la la la la la,
Zvezda nema treneraa la la la la la,

Ajmo "radonja botovi" pocnite s radom, di vam je Batko vodja cirkusa ?

Napred Metalac, neka padne Zvezda kao i Partizan !

santa justa

pre 8 godina

Lagano, rutinski. Cim Tomson malo igra odmah je sve lakse. 7 min u Niksicu, 7 min veceras. Nadam se da je to dobar znak da ide, a posebno kad se vrati Dangubic.

Kosarka

pre 8 godina

Jovic i Simonovic su izneli ovu utakmicu.
Radonjic je dao sansu i Rebicu, Tejicu, Simnicu, Guduricu.
Od svih njih Rebic je opravdao svoju minutazu i donekle Tejic. Guduruc i Simanic sve sto su sutnuli omasili su. Nije stvar u talentu, vec u pristupu... da te mi minute koje dobiju moraju mnogo bolje da koriste, ili ih nece dobijati. Kako da im da minute na daleko vaznijoj utakmici, ako nemogu na ovoj gde mogu da igraju bez opterecenja, nisu mogli nista da pogode. Ako vec uzimaju suteve za 3pts, mora to sigurnije.
Zanima me sta je sa Nasticem, Mekelom?

lažovi sramota Srbije

pre 8 godina

Pogledajte gde je Zvezda a gde partizan kad partizan dobija samo malo više od države. Imajte to uvek na umu.
(partizan sramota Srbije, 30. novembar 2015 21:22)

“ Управа која је водила клуб обезбедила је невероватне приходе од спонзора када је кошарка у питању. У периоду од 2004 – 2008. године само од спонзора обезбедили смо 15.861.940 евра, а првих годину и по дана још око 4 милиона што износи скоро 20 милиона евра. Шта је требало још као управа да урадимо? Тренери су били Змаго Сагадин, Драган Шакота, Александар Трифуновић и Стеван Караџић. Довођени су Игор Ракочевић, Скуни Пен, Обина Екезие, Милан Гуровић, Омар Кук, Лоренс Робертс, Перо Антић, Петар Поповић – све сами играчи европског квалитета који су направили сјајне каријере. Да ли је управа требало да даје кошеве? “

Ovo su reči Gorana Vesića koje potvrđuju tvoje mišljenje.

Realista 92

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda:
9-3, plus velike šanse za prolaz u TOP 16 EL.
KK Partizan:
4-8 (borba za opstanak), plus (ili minus) evropa? Šta je to?

Fudbal = -21 ... (evropa Partizana uz najslabiju grupu u evropi, sa ekipama sa očajnim skorom u prvenstvu - ali dobro i Partizan je 4.u Srbiji) ...

vegan u koznim cipelama

pre 8 godina

realista pa ocajan skor ima i celzi ili njukastl da li bi i tada pricao kako je slaba grupa??? U vasoj grupi je real poslednji cenis realisto da je to po tvojoj racunici ok

Stubovi srama

pre 8 godina

@Smarate više sa komentarima oko toga koliko publike ima. Delije bojkotuju ABA i prestanite više mlatiti o tome. Grobarčići.
(Ljevin, 1. decembar 2015 01:31)

Ma nije valjda,a preko iste te ABA idu u EL koju ne bojkotuju,licemercine na kub!

veliki strumf

pre 8 godina

Vodimo 23 sredinom 3/4, a u igri Miler, Cirbes, Simonovic, i to celu 3/4. Cemu? Zasto ih umarati, zasto rizikovati povredu? Pusti klince neka igraju, razlika nije bitna a sigurno ce dobiti. Cemu ovo umaranje glavnih igraca?

33

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto u ovakoj utakmici Simonovic, Jovic i Miler imaju toliku minutazu. Zasto ih malo ne odmori. Mnogo je vaznija utakmica protiv Himkija.

rejnald

pre 8 godina

Radonjicu odmaraj malo Millera i Zirbesa pobogu!Tako si i Mitrovica opterecivao,pa eto sta se desilo...Imaju i njih dvojica dusu,mogu da igraju po citav mec,ali nije u tome fora...Ionako su obojica imali probleme a koljenima...Za Aba ligu,mora da sto vise igraju Nastic,Mekel,Thompson,i Simanic...

Chodex

pre 8 godina

Gospodine Covicu, sredi nam A licencu da se ne patimo kroz ovu ligu. Dve tehnicke nam sude, 20 sl bacanja za cetvrtinu, 15 za Cibonu. Ubi se nas sudije!

StormBGD

pre 8 godina

U prvi mah sam bio ljut na ULEB, sto pravi zatvorenu ligu sa 16 top timova Evrope. Ali kad pogledam ovakvo amatersko sudjenje u ligi koja pretenduje da ima to jedno mesto u EL, onda shvatam da definitivno mora doci do toga da najbolji igraci i najbolje sudije budu ipak u toj jednoj top ligi. Ovo je bre bilo mucenje gledati. Ubise draz kosarke ova trojica amatera iz MNE i SLO...

Cordel

pre 8 godina

Samo mi ovo nije jasno: Tejic i Tompson odigraju perfektno prvo poluvreme u oba pravca i on ih zakuca na klupu do kraja utakmice. Ovaj Tompson decko vidi se da zna, ali ima manjak samopouzdanja, a na ovakvim utakmicama se stice samopouzdanje.

veliki strumf

pre 8 godina

Daj bre Radonjicu, razigraj Tompsona, sta si ga zakucao za klupu! U 3/4 napravili smo beskonacno faulova, vidi se da nema svezine, Cibona evo sutnula 20 bacanja samo u 3/4.

bagzi

pre 8 godina

Brat Radonja zakucao Tompsona za klupu. Pa kad ce da ga razigra!? Pozitivno je sto hrabri Borisu skoro ceo tajm aut. E, da... Zna li neko sta je sa Nasticem pa se uopste ne skida. Sedi sa Lukom i Dangubom.
P.S. Tompson je na zagrevanju pogodio skoro sve suteve. Mislim da ga vredi cekati.

Monarhista

pre 8 godina

Pa dal je moguce da nama sudije svaku utakmicu u ABA ligi pretvore u koshmar!!!??
Sinoc su u zagrebu oteli partizanu bodove bas kao i nama protiv istog protivnika!!!
Dokle bre??!!

stecky

pre 8 godina

Ovakvo suđenje šampionu i to kući, nikada nisam video. Zvezda bi ostavila Cibonu na manje od 50 poena, da sudije nisu odigrale svoju jadnu ulogu. 20 bacanja u četvrtini gostiju novi je rekord lige. Mislim da je svima jasno da će Radonjić biti najtrofejniji trener Crvene Zvezde. Samo napred momci.

dadada

pre 8 godina

Na poluvremenu u statistici Tomson jedan poen,i to ono bacanje.A nije li imao ono polaganje u kontri,kad je pao nakon sto je pogodio ? ajd sto decka nece,al i kada pogodi,ne upisu mu

veliki strumf

pre 8 godina

Kakav pocwtak meca: prvih 3 minuta se igra gotovo 15. Bezbroj faulova i gresaka, i igraca i sudija. Odmah se vidi koliko je tesko ekipama koje igraju Evroligu (kao i Cedeviti juce) da na svaka 3 dana igraju utakmice i drze ritam. Veliko je opterecenje, a gotovo da se i ne trenira. Zato mi se cini da je bolje da ovakve utakmice zapocinju igraci iz drugog plana, koji su i odmorniji i zeljni igre.

Chodex

pre 8 godina

Dobro je, odbili smo napad sudija. I posle se pitamo zasto je ekipa neuigrana. Cim ubrzamo igru, sudije je obaraju i non stop tako. Od lepe utakmice, pune atraktivnih poteza i najverovatnije razlike 30-40 +, dobili smo hrkljus.

Srbin

pre 8 godina

Jad i beda od suđjenja. Ali nije ni čudo da tako sude kada nema pritiska publike. Da nije bilo onog navlačenja, od strane sudija, na Ciboninu stranu u tećoj četvrtini, odrali bi ih 30 razlike.

ivan

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto u ovakoj utakmici Simonovic, Jovic i Miler imaju toliku minutazu. Zasto ih malo ne odmori. Mnogo je vaznija utakmica protiv Himkija.
(33, 30. novembar 2015 22:45)

Simonovic da bi usli u mirnu zavrsnicu jer ga je hteo sut, Jovic ce biti glavni plej za ABA jer od sada Vilijams i Rebic igraju EL, a Miler je navikao u NBA da igra jednom u 2-3 dana i tamo jos tekme traju duze tako da ovo za njega nije nista. Da je igrao Tejic onaj Kuridza bi ubacio 30 poena i bilo bi Radonja odlaziiii :) pa dobije Himki pa onda Radonja kraljuuu :D Smorilo to coveka pa resio da zatre Hrvate sa najjacom postavom

marko

pre 8 godina

samo mi nije jasno zasto tehnicka Rebicu a Joksimovicu na duplo goru reakciju ne. utakmica koju odradjujemo i koja je poprilicno dosadna, ali pobeda se pise

Požurite polako

pre 8 godina

Partizan će brzo prestići Zvezdu
(fantom, 30. novembar 2015 21:38)

Hoće , hoće - brza je i Halejeva kometa , pa taman kada je opet " dočekamo " ( negde oko Vidovdana 2061. godine ) , eto Vas Topalovića u akciji " veliki povratak " .
Upaljena mašina u julu ...

nex

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto u ovakoj utakmici Simonovic, Jovic i Miler imaju toliku minutazu. Zasto ih malo ne odmori. Mnogo je vaznija utakmica protiv Himkija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (33, 30. novembar 2015 22:45)

Pa u prvi mah mi se cini da si upravu,ali vidi. Miler ima snage,nesporno,i gladan je utakmica. Kod crnih igraca je to urodjeno. Simon ionako nije starter,tako da i on nema problem sa umorom,a on ga forsira ybog tog suta za tri,pravi akcije za njega. Problem je samo sto kod njega ili ga krene ludacki ili ne moze ni sleper da pogodi. Jovica je ipak prvi plej,uvezbane akcije,usnimavanje istih,tako nesto. No,ipak je mogao jednu cetvrtinu da ustupi klincima.
kako god,HIMKI MORA PASTI!

Kum

pre 8 godina

(lažovi sramota Srbije, 1. decembar 2015 08:26)

1. To sto ste vi navikli da nemate nijednog sponzora mimo drzave, pa automatski shvatate sponzori = drzava, to je vas problem, i doveo vas je do ove situacije.
2. Vesic je...., i ne bih se hvatao za njegove izjave. Taj bi trebao mnogo stosta da objasni, ali pred sudom.

licemeri jedni

pre 8 godina

@ lazovi sramota Srbije

Taj isti Goran Vesic je rekao i da je drzava neuporedivo vise davala partizanu nego Zvezdi. Ostale njegove izjave o partizanu i tome sta se radilo van parketa bolje i da ti ne navodim. I otkad vi to verujete Vesicu grobari?

ko je stvarno sramota Srbije?

pre 8 godina

Pogledajte gde je Zvezda a gde partizan kad partizan dobija samo malo više od države. Imajte to uvek na umu.
(partizan sramota Srbije, 30. novembar 2015 21:22)

Premijer ti je rekao da je to tako "AKO IZUZMEMO 2004, 2005 i 2006. godinu". A šta biva ako ne izuzmemo?

Wllaxy

pre 8 godina

...
Ovo su reči Gorana Vesića koje potvrđuju tvoje mišljenje.
(lažovi sramota Srbije, 01. decembar 2015 08:26)

Ako veruješ bilo kojoj reči koju je izgovorio Vesić onda ti definitivno veruješ i u Deda Mraza i Rudolfa zajedno!