Subota, 21.11.2015.

20:20

Liverpul razbio Siti na Etihadu

Fudbaleri Liverpula savladali su na Etihadu Mančester Siti sa 4:1 (3:1) u derbiju 13. kola Premijer lige.

Izvor: MN

Liverpul razbio Siti na Etihadu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Salence

pre 8 godina

Voleo bih da skrenem paznju na potpuno razlicito ponasanje dva premijerligaska trenera odmah nakon zavrsetka utakmice. Rec je o Zoze Murinju i Jirgenu Klopu.
Murinjo, cesto ne sacekavsi ni zadnji sudijski zvizduk, okrece se i tunelom ide do svlacionice, valjda da bi pripremio dnevnu dozu dranja na svoje fudbalere... To radi (napusta teren) cak i ako pobede.
Sa druge strane, Jirgen Klop pokazuje potpuno drugaciji, znatno vise prijateljskiji pristup svojim igracima. Juce posle meca, izasao je na teren i svakog svog igraca pojedinacno zagrlio i uputio mu par prijateljskih reci.
Draga gospodo, tako to rade pravi treneri. Oni za koje ce sutradan ti isti igraci izgarati na terenu, boriti se od prvog do zadnjeg minuta. Atmosfera u svlacionici ce biti neuporedivo bolja i zdravija, nego ona u Celsijevoj..
Jer, ako se stalno deres na svoje igrace, onda nemoj ocekivati ni da ce te voleti, ni da ce ostaviti srce na terenu, ni da ce gajiti dobre medjuljudske odnose.
Rezultati takvih pristupa se, uglavnom, vide na tabeli. I tek ce se videti. Klop je tek dosao.

Liverpool Man

pre 8 godina

@Milan to je njegovo pravo da kaze mi,vi,oni..Ne mozes ti da mu zabranis.Oseca se kao clan Liverpula jer je to takav klub, kad jednom krenes da navijas vise ne mozes da stanes.

MiLaN

pre 8 godina

Od početka sezone pričam da je Liverpool No1 favorit za titulu, valjda je sad, posle rapsodije u crvenom i najvećim neznalicama jasno da trofej stiže na Ainfield? 
Ili možda i dalje mislite da bi smešni Chelski, jadni Arseanal i dr. mogli da nas ugroze? 
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 21. novembar 2015 20:30)
Dosadan si vise sa tim? Vi,mi,oni,itd. Koji vi? Sta si ti u Liverpulu,sta? Pratis ih preko tw-a i nista vise. Mozda cak ni tu. Na stranu to sto si simpatizer Liverpula,i ja sam Barse,ali nikad nisam napisao "mi smo razbili Real". Osvesti se covece,kladim se da ne znas 4 igraca Liverpula.

dupli_kantar

pre 8 godina

Nemojte se zanosit...Liverpool ne odigrao dobro a City ocajno. Pa one golove ni djeca u vrticu ne dobivaju. Vrijeme ce ppkazati koliko oni napreduju, a ne par tekmi. Oni momcad za top 4 nemaju. Sa dobrim trenerom, oni mogu visoko, ali bez novaca se ne moze. Pokazite mi u zadnjih 15 godina koliko je klubova osvajalo trofeje sa malo ulozenog novca i sa puno novaca? Omjer je debelo na strani onih koji imaju puno novaca.
(Marko, 21. novembar 2015 22:09)

-----------------------------

Od titule Blekburna pa do danas, 4 ekipe su uzimale titule - dva tima iz Mancestera i dva tima iz Londona. Dok su plavi timovi (jedan iz Londona i jedan iz Mancestera) raspolagali sa mnooogo para i bahatili se na trzistu iz godine u godinu - crveni timovi su titule osvajali ne troseci ni priblizno novca koliko su trosili plavi. Doduse, londonski crveni imaju malo slabiji ucinak, ali zato ovi drugi crveni imaju najvise uspeha. Dakle, obrazlozenje ti ne pije vodu.

Dalje, Liverpool je prethodnih sezona (a i ove) trosio mnooogo para, pa i sa takvim trosenjem je u prethodnom periodu najveci uspeh bio JEDAN plasman u LS. Tako da....sve sto si napisao - bas i nema nekog smisla.

darko

pre 8 godina

Eto, pa posle kažu da su igrači odgovorni...igrač prima debelu platu i od njega se očekuje maksimalno zalaganje,trener je taj koji pravi taktiku, on je taj maestro koji postavlja igračima zadatke...pogledaj ti razliku između Rodzersa i Klopa,isti igrači koji su se zalagali i davali maksimum kod oba trenera, samo što kod Klopa tim igra i melje...ej,daš Sitiju četiri komada...za svaku pohvalu..

rough

pre 8 godina

zna galijani kako nam je...dzaba i revans u atini 2007 on evo vec 10godina prezivljava istanbul

covjece jadni ako vec toliko mrzis liverpul makar promijeni nick u postovima o lfc-ispasces manje smijesan

radenko cdn

pre 8 godina

Cestitke Liverpulu na pobedi. Da ne zaboravimo, mozak Klopa je Zeljko Buvac, njegov prvi pomocni trener. Zna se odakle je. Samo napred

doktor

pre 8 godina

uz svu ljubav koju imam i prema barsi i realu zbog legendi ove igre koje su tamo igrale, ne moze a da mi ne bude zao kada vidim da komentara na tu utakmicu ima 300 a za jedan od derbija iz kolevke fudbala,20... fudbal na ostrvu je postao tako surov biznis.. zarade su se povecale do neba, a magije je nestalo.. skoro smo prepricavali derbi utd-city, prvi sut na gol u 70min.. a englezi i dalje pune stadione.. kolika je to ljudi moja ljubav kad dajes sebe nekom a za uzvrat ne dobijas skoro nista..zbog posla sam prinudjen da budem u tome,i mogu vam reci da poslednji zbog kojeg mi je zatreperelo srce u premier ligi je bio mali ben arfa iz newcastlea..lepo je rekao klop skoro..ako mislite da je fudbal samo trcanje i borba, igrajte ga u dvoristu ili uopste nemojte. fudbal se igra zbog publike,koja treba da uziva u njemu!

slovke

pre 8 godina

Veliki Liverpool se vraca na velika vrata. Sledece godine kandidat za titulu, a do kraja ove se grize za top 4. Bice to interesantno putesestvije

Karma is a bi**h

pre 8 godina

@SlađanLazareLFC Čeka se sledeći kiks Liverpula koji sledi vrlo brzo. Onda ćemo videti šta imaš da kažeš. Veliki u pobedi, a sitan u porazu.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Vrsni poznavaoce prilika u PL,CELZI je prošlogodišnji šampion.
(specnaz, 21. novembar 2015 21:38)

Ja ih razumem, trenutak kada se Dzerard sapleo i dao titulu Sitiju, jos uvek prezivljavaju. Sto se njih tice, Siti je sampion :)

Poetry In Motion

pre 8 godina

Vrsni poznavaoce prilika u PL,CELZI je prošlogodišnji šampion.(specnaz, 21. novembar 2015 21:38)

Da li tebi Čelzi liči na šampiona? Svakako je ovaj tim Sitija bio šampion pre 2 sezone, a po svemu sudeći biće i ove. I svakako je i da je aktuelni šampion primio 3 komada na svom terenu.

Marko

pre 8 godina

Nemojte se zanosit...Liverpool ne odigrao dobro a City ocajno. Pa one golove ni djeca u vrticu ne dobivaju. Vrijeme ce ppkazati koliko oni napreduju, a ne par tekmi. Oni momcad za top 4 nemaju. Sa dobrim trenerom, oni mogu visoko, ali bez novaca se ne moze. Pokazite mi u zadnjih 15 godina koliko je klubova osvajalo trofeje sa malo ulozenog novca i sa puno novaca? Omjer je debelo na strani onih koji imaju puno novaca.

dudek

pre 8 godina

Vrsni poznavaoce prilika u PL,CELZI je prošlogodišnji šampion. (specnaz, 21. novembar 2015 21:38) Ja ih razumem, trenutak kada se Dzerard sapleo i dao titulu Sitiju, jos uvek prezivljavaju. Sto se njih tice, Siti je sampion :)
(Adriano_Galliani, 21. novembar 2015 22:39)

Ne gledas spektakl izmedju kluba koji je namestao i kluba koji je jos vise namestao?

Miloš

pre 8 godina

Čitam komentare ovog Adriana Galijanija.
On je čovek stručnjak za: Politiku, tehnologije, automobile, sport. Ako ti ne uradiš ništa u životu sa takvim znanjem, biće velika šteta.

b.

pre 8 godina

Prvi dobar mec Lovrena od kako je dosao u Liverpul. Neka nastavi ovako da igra i oprosticemo mu ruznu proslost.
PS. Ceka se komentar Galijanija...

Luis Suarez

pre 8 godina

Ne znam samo gde ste vi videli sumnjivu situaciju kod Kutinjovog gola,gol 100 posto cist uz velemajstorsku asistenciju Firmina,ako ste mislili na ofsajd ni govora nema to se videlo i na usporenom snimku.

Coutinho

pre 8 godina

Au ala je iskidao Firmino,kod auto gola centrirao,onda sjajna asistencija Kutinjo,pa jos i gol,a i jos 3 puta je izasao sam ispred Harta.

FCB

pre 8 godina

topiiii seeeee plastikaaa....
bravooo za klopa,konacno je pokrenuo masineriju????
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mukiLfc, 21. novembar 2015 20:32)
Masinerija je Bayern,ne uzimajte tudje nadimke ,budite originalni ;) .

Mr.Moon

pre 8 godina

Gde su sad oni poznavaoci fudbala koji su ove igrace nazivali "par metara drva"?!? Evidentno je da ekipi fali vise igraca koji bi mogli da budu vodje. Zbog toga je neka konstantnost u dobrim rezultatima tesko dostizna.
Sto se tice ove tekme, sve sem zavrsnice je savrseno odigrano. Moglo je komotno da bude 1:7.

rough

pre 8 godina

u 17 utakmica U GOSTIMA protiv top4 timova i evertona liverpul je sa rodzersom ostvario 1 pobjedu i 8 nerijesenih utakmica!!!

sjajna predstava crvenih i solidan saldo bodova sa 6 najtezih gostovanja-9
ostaje zal za bar jos 2 protiv sotona ili palaca ali ovo pod klopom dosad obecava dobar fudbal redsa u nastavku sezone

Poetry In Motion

pre 8 godina

Bez klasičnog napadača 4 komada šampionu u gostima, ovo Rodžersu ne bi pošlo za rukom da se igra 10 dana protiv Votforda. Samo da puste Klopa da obavi prelazni rok kako hoće.

KLOPP FROM THE KOP

pre 8 godina

Kakva spektakularna predstava Liverpoola...Navijam dugi niz godina za Liveprool,prvo poluvreme je ubedljivo najbolja fudbalska predstava koju sam ikad video,a pogledao sam hiljade meceva dugi niz godina u svetu,apsolutno senzacionalno,borba,zelja,neverovatan presing nevidjen do sada,trcanje,kao ludi,SPEKTAKL!!!
Svaki igrac je bio na 200 %,kao besni psi su izgledali na terenu,sta reci sem SENZACIJA!!!
Iduce godine sa Kloppom ocekujem da Liverpool osvoji tutulu,jos kad dovede par igraca ima da ruse sve pred sobom,
VERY FAST AND VERY STRONG,MR.KLOPP!!!YNWA-KIDAJ MOREEEEEEEE!!!!

Ma da bre

pre 8 godina

Komentari danas: Klop najbolji trener, Murinjo odlican, Venger prevara a i Peligrini takodje. I tako u krug, ekspert komentatori na B92 menjaju misljenja u zavisnosti ko tog dana pobedi ili izgubi...

Paklena pomorandza

pre 8 godina

Prava poslastica,dan kada je lepo biti navijac Liverpul,ne samo zbog rezultata vec i zbog igre sa kojom su dosli do tog rezultata.Nadam se da je Van Gal gledao utakmicu i video kakvu "filozofiju" svakji navijac voli "citati","filozofiju" koju te drzi budnim do zadnje stranice a ne "filozofija" koja te uspava vec kod 10-te str.Hegel,Lajbnic,Kant etc,mogu biti ponosni na svog zemljaka i njegovu "filozofiju" koju predaje svojim pulenima a ovi sa uspjehoh "prakticiraju" na terenu,jedno veliko bravo od mene.Kao navijac ekipe kome je trener veliki filozof i svaku njegovu drugu rec je "maj" "filozofi",veliki,ne samo u obemu glave vec i u prosipanje svoje fudbalske mudrolije,Van Tulip d sekand,i moj komentar je u tok duhu,"filozovski".Jos jedno,Bravo Klope!

Ser Velyko Of the House Lannister

pre 8 godina

Klop je preporodio Liverpul! Kutinjo i Firmino su stravičan tandem. Ne mogu da zamislim kako će ovo izgledati kada i ako se Sturridge vrati u ekipu.

potterhead

pre 8 godina

Dva moja najdraža kluba rasturili protivnike u velikim derbijima. YNWA! VISCA EL BARCA! A kao šlag na tortu naš Nole preslišao Rafu. Idemoo legendo sutra po četvrtu vezanu titulu na WTF-u!

Azer

pre 8 godina

Ovde strucnjaci pricali Siti ce se proseta ligom a Suti bez preterivanja mogao da primi 7 komada danas. Kutinjo / Firmino rapsodija u crvenom, jedva cekam revans u hramu fudbala!

Sladjan LazareFaC

pre 8 godina

Od početka sezone pričam da je Liverpool No1 favorit za titulu, valjda je sad, posle rapsodije u crvenom i najvećim neznalicama jasno da trofej stiže na Ainfield?
Ili možda i dalje mislite da bi smešni Chelski, jadni Arseanal i dr. mogli da nas ugroze?
YNWA

nemanja44

pre 8 godina

Dva moja najdraža kluba rasturili protivnike u velikim derbijima. YNWA! VISCA EL BARCA! A kao šlag na tortu naš Nole preslišao Rafu. Idemoo legendo sutra po četvrtu vezanu titulu na WTF-u!
(potterhead, 21. novembar 2015 20:30)
Isti smo burazengijo!

Poetry In Motion

pre 8 godina

Bez klasičnog napadača 4 komada šampionu u gostima, ovo Rodžersu ne bi pošlo za rukom da se igra 10 dana protiv Votforda. Samo da puste Klopa da obavi prelazni rok kako hoće.

Ma da bre

pre 8 godina

Komentari danas: Klop najbolji trener, Murinjo odlican, Venger prevara a i Peligrini takodje. I tako u krug, ekspert komentatori na B92 menjaju misljenja u zavisnosti ko tog dana pobedi ili izgubi...

Ser Velyko Of the House Lannister

pre 8 godina

Klop je preporodio Liverpul! Kutinjo i Firmino su stravičan tandem. Ne mogu da zamislim kako će ovo izgledati kada i ako se Sturridge vrati u ekipu.

Miloš

pre 8 godina

Čitam komentare ovog Adriana Galijanija.
On je čovek stručnjak za: Politiku, tehnologije, automobile, sport. Ako ti ne uradiš ništa u životu sa takvim znanjem, biće velika šteta.

rough

pre 8 godina

u 17 utakmica U GOSTIMA protiv top4 timova i evertona liverpul je sa rodzersom ostvario 1 pobjedu i 8 nerijesenih utakmica!!!

sjajna predstava crvenih i solidan saldo bodova sa 6 najtezih gostovanja-9
ostaje zal za bar jos 2 protiv sotona ili palaca ali ovo pod klopom dosad obecava dobar fudbal redsa u nastavku sezone

potterhead

pre 8 godina

Dva moja najdraža kluba rasturili protivnike u velikim derbijima. YNWA! VISCA EL BARCA! A kao šlag na tortu naš Nole preslišao Rafu. Idemoo legendo sutra po četvrtu vezanu titulu na WTF-u!

Paklena pomorandza

pre 8 godina

Prava poslastica,dan kada je lepo biti navijac Liverpul,ne samo zbog rezultata vec i zbog igre sa kojom su dosli do tog rezultata.Nadam se da je Van Gal gledao utakmicu i video kakvu "filozofiju" svakji navijac voli "citati","filozofiju" koju te drzi budnim do zadnje stranice a ne "filozofija" koja te uspava vec kod 10-te str.Hegel,Lajbnic,Kant etc,mogu biti ponosni na svog zemljaka i njegovu "filozofiju" koju predaje svojim pulenima a ovi sa uspjehoh "prakticiraju" na terenu,jedno veliko bravo od mene.Kao navijac ekipe kome je trener veliki filozof i svaku njegovu drugu rec je "maj" "filozofi",veliki,ne samo u obemu glave vec i u prosipanje svoje fudbalske mudrolije,Van Tulip d sekand,i moj komentar je u tok duhu,"filozovski".Jos jedno,Bravo Klope!

b.

pre 8 godina

Prvi dobar mec Lovrena od kako je dosao u Liverpul. Neka nastavi ovako da igra i oprosticemo mu ruznu proslost.
PS. Ceka se komentar Galijanija...

dudek

pre 8 godina

Vrsni poznavaoce prilika u PL,CELZI je prošlogodišnji šampion. (specnaz, 21. novembar 2015 21:38) Ja ih razumem, trenutak kada se Dzerard sapleo i dao titulu Sitiju, jos uvek prezivljavaju. Sto se njih tice, Siti je sampion :)
(Adriano_Galliani, 21. novembar 2015 22:39)

Ne gledas spektakl izmedju kluba koji je namestao i kluba koji je jos vise namestao?

Azer

pre 8 godina

Ovde strucnjaci pricali Siti ce se proseta ligom a Suti bez preterivanja mogao da primi 7 komada danas. Kutinjo / Firmino rapsodija u crvenom, jedva cekam revans u hramu fudbala!

Coutinho

pre 8 godina

Au ala je iskidao Firmino,kod auto gola centrirao,onda sjajna asistencija Kutinjo,pa jos i gol,a i jos 3 puta je izasao sam ispred Harta.

KLOPP FROM THE KOP

pre 8 godina

Kakva spektakularna predstava Liverpoola...Navijam dugi niz godina za Liveprool,prvo poluvreme je ubedljivo najbolja fudbalska predstava koju sam ikad video,a pogledao sam hiljade meceva dugi niz godina u svetu,apsolutno senzacionalno,borba,zelja,neverovatan presing nevidjen do sada,trcanje,kao ludi,SPEKTAKL!!!
Svaki igrac je bio na 200 %,kao besni psi su izgledali na terenu,sta reci sem SENZACIJA!!!
Iduce godine sa Kloppom ocekujem da Liverpool osvoji tutulu,jos kad dovede par igraca ima da ruse sve pred sobom,
VERY FAST AND VERY STRONG,MR.KLOPP!!!YNWA-KIDAJ MOREEEEEEEE!!!!

Mr.Moon

pre 8 godina

Gde su sad oni poznavaoci fudbala koji su ove igrace nazivali "par metara drva"?!? Evidentno je da ekipi fali vise igraca koji bi mogli da budu vodje. Zbog toga je neka konstantnost u dobrim rezultatima tesko dostizna.
Sto se tice ove tekme, sve sem zavrsnice je savrseno odigrano. Moglo je komotno da bude 1:7.

Luis Suarez

pre 8 godina

Ne znam samo gde ste vi videli sumnjivu situaciju kod Kutinjovog gola,gol 100 posto cist uz velemajstorsku asistenciju Firmina,ako ste mislili na ofsajd ni govora nema to se videlo i na usporenom snimku.

nemanja44

pre 8 godina

Dva moja najdraža kluba rasturili protivnike u velikim derbijima. YNWA! VISCA EL BARCA! A kao šlag na tortu naš Nole preslišao Rafu. Idemoo legendo sutra po četvrtu vezanu titulu na WTF-u!
(potterhead, 21. novembar 2015 20:30)
Isti smo burazengijo!

Sladjan LazareFaC

pre 8 godina

Od početka sezone pričam da je Liverpool No1 favorit za titulu, valjda je sad, posle rapsodije u crvenom i najvećim neznalicama jasno da trofej stiže na Ainfield?
Ili možda i dalje mislite da bi smešni Chelski, jadni Arseanal i dr. mogli da nas ugroze?
YNWA

Poetry In Motion

pre 8 godina

Vrsni poznavaoce prilika u PL,CELZI je prošlogodišnji šampion.(specnaz, 21. novembar 2015 21:38)

Da li tebi Čelzi liči na šampiona? Svakako je ovaj tim Sitija bio šampion pre 2 sezone, a po svemu sudeći biće i ove. I svakako je i da je aktuelni šampion primio 3 komada na svom terenu.

rough

pre 8 godina

zna galijani kako nam je...dzaba i revans u atini 2007 on evo vec 10godina prezivljava istanbul

covjece jadni ako vec toliko mrzis liverpul makar promijeni nick u postovima o lfc-ispasces manje smijesan

slovke

pre 8 godina

Veliki Liverpool se vraca na velika vrata. Sledece godine kandidat za titulu, a do kraja ove se grize za top 4. Bice to interesantno putesestvije

FCB

pre 8 godina

topiiii seeeee plastikaaa....
bravooo za klopa,konacno je pokrenuo masineriju????
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mukiLfc, 21. novembar 2015 20:32)
Masinerija je Bayern,ne uzimajte tudje nadimke ,budite originalni ;) .

doktor

pre 8 godina

uz svu ljubav koju imam i prema barsi i realu zbog legendi ove igre koje su tamo igrale, ne moze a da mi ne bude zao kada vidim da komentara na tu utakmicu ima 300 a za jedan od derbija iz kolevke fudbala,20... fudbal na ostrvu je postao tako surov biznis.. zarade su se povecale do neba, a magije je nestalo.. skoro smo prepricavali derbi utd-city, prvi sut na gol u 70min.. a englezi i dalje pune stadione.. kolika je to ljudi moja ljubav kad dajes sebe nekom a za uzvrat ne dobijas skoro nista..zbog posla sam prinudjen da budem u tome,i mogu vam reci da poslednji zbog kojeg mi je zatreperelo srce u premier ligi je bio mali ben arfa iz newcastlea..lepo je rekao klop skoro..ako mislite da je fudbal samo trcanje i borba, igrajte ga u dvoristu ili uopste nemojte. fudbal se igra zbog publike,koja treba da uziva u njemu!

Liverpool Man

pre 8 godina

@Milan to je njegovo pravo da kaze mi,vi,oni..Ne mozes ti da mu zabranis.Oseca se kao clan Liverpula jer je to takav klub, kad jednom krenes da navijas vise ne mozes da stanes.

Salence

pre 8 godina

Voleo bih da skrenem paznju na potpuno razlicito ponasanje dva premijerligaska trenera odmah nakon zavrsetka utakmice. Rec je o Zoze Murinju i Jirgenu Klopu.
Murinjo, cesto ne sacekavsi ni zadnji sudijski zvizduk, okrece se i tunelom ide do svlacionice, valjda da bi pripremio dnevnu dozu dranja na svoje fudbalere... To radi (napusta teren) cak i ako pobede.
Sa druge strane, Jirgen Klop pokazuje potpuno drugaciji, znatno vise prijateljskiji pristup svojim igracima. Juce posle meca, izasao je na teren i svakog svog igraca pojedinacno zagrlio i uputio mu par prijateljskih reci.
Draga gospodo, tako to rade pravi treneri. Oni za koje ce sutradan ti isti igraci izgarati na terenu, boriti se od prvog do zadnjeg minuta. Atmosfera u svlacionici ce biti neuporedivo bolja i zdravija, nego ona u Celsijevoj..
Jer, ako se stalno deres na svoje igrace, onda nemoj ocekivati ni da ce te voleti, ni da ce ostaviti srce na terenu, ni da ce gajiti dobre medjuljudske odnose.
Rezultati takvih pristupa se, uglavnom, vide na tabeli. I tek ce se videti. Klop je tek dosao.

radenko cdn

pre 8 godina

Cestitke Liverpulu na pobedi. Da ne zaboravimo, mozak Klopa je Zeljko Buvac, njegov prvi pomocni trener. Zna se odakle je. Samo napred

Karma is a bi**h

pre 8 godina

@SlađanLazareLFC Čeka se sledeći kiks Liverpula koji sledi vrlo brzo. Onda ćemo videti šta imaš da kažeš. Veliki u pobedi, a sitan u porazu.

MiLaN

pre 8 godina

Od početka sezone pričam da je Liverpool No1 favorit za titulu, valjda je sad, posle rapsodije u crvenom i najvećim neznalicama jasno da trofej stiže na Ainfield? 
Ili možda i dalje mislite da bi smešni Chelski, jadni Arseanal i dr. mogli da nas ugroze? 
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 21. novembar 2015 20:30)
Dosadan si vise sa tim? Vi,mi,oni,itd. Koji vi? Sta si ti u Liverpulu,sta? Pratis ih preko tw-a i nista vise. Mozda cak ni tu. Na stranu to sto si simpatizer Liverpula,i ja sam Barse,ali nikad nisam napisao "mi smo razbili Real". Osvesti se covece,kladim se da ne znas 4 igraca Liverpula.

Marko

pre 8 godina

Nemojte se zanosit...Liverpool ne odigrao dobro a City ocajno. Pa one golove ni djeca u vrticu ne dobivaju. Vrijeme ce ppkazati koliko oni napreduju, a ne par tekmi. Oni momcad za top 4 nemaju. Sa dobrim trenerom, oni mogu visoko, ali bez novaca se ne moze. Pokazite mi u zadnjih 15 godina koliko je klubova osvajalo trofeje sa malo ulozenog novca i sa puno novaca? Omjer je debelo na strani onih koji imaju puno novaca.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Vrsni poznavaoce prilika u PL,CELZI je prošlogodišnji šampion.
(specnaz, 21. novembar 2015 21:38)

Ja ih razumem, trenutak kada se Dzerard sapleo i dao titulu Sitiju, jos uvek prezivljavaju. Sto se njih tice, Siti je sampion :)

darko

pre 8 godina

Eto, pa posle kažu da su igrači odgovorni...igrač prima debelu platu i od njega se očekuje maksimalno zalaganje,trener je taj koji pravi taktiku, on je taj maestro koji postavlja igračima zadatke...pogledaj ti razliku između Rodzersa i Klopa,isti igrači koji su se zalagali i davali maksimum kod oba trenera, samo što kod Klopa tim igra i melje...ej,daš Sitiju četiri komada...za svaku pohvalu..

dupli_kantar

pre 8 godina

Nemojte se zanosit...Liverpool ne odigrao dobro a City ocajno. Pa one golove ni djeca u vrticu ne dobivaju. Vrijeme ce ppkazati koliko oni napreduju, a ne par tekmi. Oni momcad za top 4 nemaju. Sa dobrim trenerom, oni mogu visoko, ali bez novaca se ne moze. Pokazite mi u zadnjih 15 godina koliko je klubova osvajalo trofeje sa malo ulozenog novca i sa puno novaca? Omjer je debelo na strani onih koji imaju puno novaca.
(Marko, 21. novembar 2015 22:09)

-----------------------------

Od titule Blekburna pa do danas, 4 ekipe su uzimale titule - dva tima iz Mancestera i dva tima iz Londona. Dok su plavi timovi (jedan iz Londona i jedan iz Mancestera) raspolagali sa mnooogo para i bahatili se na trzistu iz godine u godinu - crveni timovi su titule osvajali ne troseci ni priblizno novca koliko su trosili plavi. Doduse, londonski crveni imaju malo slabiji ucinak, ali zato ovi drugi crveni imaju najvise uspeha. Dakle, obrazlozenje ti ne pije vodu.

Dalje, Liverpool je prethodnih sezona (a i ove) trosio mnooogo para, pa i sa takvim trosenjem je u prethodnom periodu najveci uspeh bio JEDAN plasman u LS. Tako da....sve sto si napisao - bas i nema nekog smisla.

Sladjan LazareFaC

pre 8 godina

Od početka sezone pričam da je Liverpool No1 favorit za titulu, valjda je sad, posle rapsodije u crvenom i najvećim neznalicama jasno da trofej stiže na Ainfield?
Ili možda i dalje mislite da bi smešni Chelski, jadni Arseanal i dr. mogli da nas ugroze?
YNWA

Marko

pre 8 godina

Nemojte se zanosit...Liverpool ne odigrao dobro a City ocajno. Pa one golove ni djeca u vrticu ne dobivaju. Vrijeme ce ppkazati koliko oni napreduju, a ne par tekmi. Oni momcad za top 4 nemaju. Sa dobrim trenerom, oni mogu visoko, ali bez novaca se ne moze. Pokazite mi u zadnjih 15 godina koliko je klubova osvajalo trofeje sa malo ulozenog novca i sa puno novaca? Omjer je debelo na strani onih koji imaju puno novaca.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Vrsni poznavaoce prilika u PL,CELZI je prošlogodišnji šampion.
(specnaz, 21. novembar 2015 21:38)

Ja ih razumem, trenutak kada se Dzerard sapleo i dao titulu Sitiju, jos uvek prezivljavaju. Sto se njih tice, Siti je sampion :)

FCB

pre 8 godina

topiiii seeeee plastikaaa....
bravooo za klopa,konacno je pokrenuo masineriju????
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mukiLfc, 21. novembar 2015 20:32)
Masinerija je Bayern,ne uzimajte tudje nadimke ,budite originalni ;) .

Karma is a bi**h

pre 8 godina

@SlađanLazareLFC Čeka se sledeći kiks Liverpula koji sledi vrlo brzo. Onda ćemo videti šta imaš da kažeš. Veliki u pobedi, a sitan u porazu.

potterhead

pre 8 godina

Dva moja najdraža kluba rasturili protivnike u velikim derbijima. YNWA! VISCA EL BARCA! A kao šlag na tortu naš Nole preslišao Rafu. Idemoo legendo sutra po četvrtu vezanu titulu na WTF-u!

Ma da bre

pre 8 godina

Komentari danas: Klop najbolji trener, Murinjo odlican, Venger prevara a i Peligrini takodje. I tako u krug, ekspert komentatori na B92 menjaju misljenja u zavisnosti ko tog dana pobedi ili izgubi...

Poetry In Motion

pre 8 godina

Bez klasičnog napadača 4 komada šampionu u gostima, ovo Rodžersu ne bi pošlo za rukom da se igra 10 dana protiv Votforda. Samo da puste Klopa da obavi prelazni rok kako hoće.

MiLaN

pre 8 godina

Od početka sezone pričam da je Liverpool No1 favorit za titulu, valjda je sad, posle rapsodije u crvenom i najvećim neznalicama jasno da trofej stiže na Ainfield? 
Ili možda i dalje mislite da bi smešni Chelski, jadni Arseanal i dr. mogli da nas ugroze? 
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 21. novembar 2015 20:30)
Dosadan si vise sa tim? Vi,mi,oni,itd. Koji vi? Sta si ti u Liverpulu,sta? Pratis ih preko tw-a i nista vise. Mozda cak ni tu. Na stranu to sto si simpatizer Liverpula,i ja sam Barse,ali nikad nisam napisao "mi smo razbili Real". Osvesti se covece,kladim se da ne znas 4 igraca Liverpula.

nemanja44

pre 8 godina

Dva moja najdraža kluba rasturili protivnike u velikim derbijima. YNWA! VISCA EL BARCA! A kao šlag na tortu naš Nole preslišao Rafu. Idemoo legendo sutra po četvrtu vezanu titulu na WTF-u!
(potterhead, 21. novembar 2015 20:30)
Isti smo burazengijo!

Poetry In Motion

pre 8 godina

Vrsni poznavaoce prilika u PL,CELZI je prošlogodišnji šampion.(specnaz, 21. novembar 2015 21:38)

Da li tebi Čelzi liči na šampiona? Svakako je ovaj tim Sitija bio šampion pre 2 sezone, a po svemu sudeći biće i ove. I svakako je i da je aktuelni šampion primio 3 komada na svom terenu.

Paklena pomorandza

pre 8 godina

Prava poslastica,dan kada je lepo biti navijac Liverpul,ne samo zbog rezultata vec i zbog igre sa kojom su dosli do tog rezultata.Nadam se da je Van Gal gledao utakmicu i video kakvu "filozofiju" svakji navijac voli "citati","filozofiju" koju te drzi budnim do zadnje stranice a ne "filozofija" koja te uspava vec kod 10-te str.Hegel,Lajbnic,Kant etc,mogu biti ponosni na svog zemljaka i njegovu "filozofiju" koju predaje svojim pulenima a ovi sa uspjehoh "prakticiraju" na terenu,jedno veliko bravo od mene.Kao navijac ekipe kome je trener veliki filozof i svaku njegovu drugu rec je "maj" "filozofi",veliki,ne samo u obemu glave vec i u prosipanje svoje fudbalske mudrolije,Van Tulip d sekand,i moj komentar je u tok duhu,"filozovski".Jos jedno,Bravo Klope!

KLOPP FROM THE KOP

pre 8 godina

Kakva spektakularna predstava Liverpoola...Navijam dugi niz godina za Liveprool,prvo poluvreme je ubedljivo najbolja fudbalska predstava koju sam ikad video,a pogledao sam hiljade meceva dugi niz godina u svetu,apsolutno senzacionalno,borba,zelja,neverovatan presing nevidjen do sada,trcanje,kao ludi,SPEKTAKL!!!
Svaki igrac je bio na 200 %,kao besni psi su izgledali na terenu,sta reci sem SENZACIJA!!!
Iduce godine sa Kloppom ocekujem da Liverpool osvoji tutulu,jos kad dovede par igraca ima da ruse sve pred sobom,
VERY FAST AND VERY STRONG,MR.KLOPP!!!YNWA-KIDAJ MOREEEEEEEE!!!!

dudek

pre 8 godina

Vrsni poznavaoce prilika u PL,CELZI je prošlogodišnji šampion. (specnaz, 21. novembar 2015 21:38) Ja ih razumem, trenutak kada se Dzerard sapleo i dao titulu Sitiju, jos uvek prezivljavaju. Sto se njih tice, Siti je sampion :)
(Adriano_Galliani, 21. novembar 2015 22:39)

Ne gledas spektakl izmedju kluba koji je namestao i kluba koji je jos vise namestao?

dupli_kantar

pre 8 godina

Nemojte se zanosit...Liverpool ne odigrao dobro a City ocajno. Pa one golove ni djeca u vrticu ne dobivaju. Vrijeme ce ppkazati koliko oni napreduju, a ne par tekmi. Oni momcad za top 4 nemaju. Sa dobrim trenerom, oni mogu visoko, ali bez novaca se ne moze. Pokazite mi u zadnjih 15 godina koliko je klubova osvajalo trofeje sa malo ulozenog novca i sa puno novaca? Omjer je debelo na strani onih koji imaju puno novaca.
(Marko, 21. novembar 2015 22:09)

-----------------------------

Od titule Blekburna pa do danas, 4 ekipe su uzimale titule - dva tima iz Mancestera i dva tima iz Londona. Dok su plavi timovi (jedan iz Londona i jedan iz Mancestera) raspolagali sa mnooogo para i bahatili se na trzistu iz godine u godinu - crveni timovi su titule osvajali ne troseci ni priblizno novca koliko su trosili plavi. Doduse, londonski crveni imaju malo slabiji ucinak, ali zato ovi drugi crveni imaju najvise uspeha. Dakle, obrazlozenje ti ne pije vodu.

Dalje, Liverpool je prethodnih sezona (a i ove) trosio mnooogo para, pa i sa takvim trosenjem je u prethodnom periodu najveci uspeh bio JEDAN plasman u LS. Tako da....sve sto si napisao - bas i nema nekog smisla.

radenko cdn

pre 8 godina

Cestitke Liverpulu na pobedi. Da ne zaboravimo, mozak Klopa je Zeljko Buvac, njegov prvi pomocni trener. Zna se odakle je. Samo napred

Ser Velyko Of the House Lannister

pre 8 godina

Klop je preporodio Liverpul! Kutinjo i Firmino su stravičan tandem. Ne mogu da zamislim kako će ovo izgledati kada i ako se Sturridge vrati u ekipu.

Mr.Moon

pre 8 godina

Gde su sad oni poznavaoci fudbala koji su ove igrace nazivali "par metara drva"?!? Evidentno je da ekipi fali vise igraca koji bi mogli da budu vodje. Zbog toga je neka konstantnost u dobrim rezultatima tesko dostizna.
Sto se tice ove tekme, sve sem zavrsnice je savrseno odigrano. Moglo je komotno da bude 1:7.

rough

pre 8 godina

u 17 utakmica U GOSTIMA protiv top4 timova i evertona liverpul je sa rodzersom ostvario 1 pobjedu i 8 nerijesenih utakmica!!!

sjajna predstava crvenih i solidan saldo bodova sa 6 najtezih gostovanja-9
ostaje zal za bar jos 2 protiv sotona ili palaca ali ovo pod klopom dosad obecava dobar fudbal redsa u nastavku sezone

Coutinho

pre 8 godina

Au ala je iskidao Firmino,kod auto gola centrirao,onda sjajna asistencija Kutinjo,pa jos i gol,a i jos 3 puta je izasao sam ispred Harta.

Miloš

pre 8 godina

Čitam komentare ovog Adriana Galijanija.
On je čovek stručnjak za: Politiku, tehnologije, automobile, sport. Ako ti ne uradiš ništa u životu sa takvim znanjem, biće velika šteta.

Liverpool Man

pre 8 godina

@Milan to je njegovo pravo da kaze mi,vi,oni..Ne mozes ti da mu zabranis.Oseca se kao clan Liverpula jer je to takav klub, kad jednom krenes da navijas vise ne mozes da stanes.

Salence

pre 8 godina

Voleo bih da skrenem paznju na potpuno razlicito ponasanje dva premijerligaska trenera odmah nakon zavrsetka utakmice. Rec je o Zoze Murinju i Jirgenu Klopu.
Murinjo, cesto ne sacekavsi ni zadnji sudijski zvizduk, okrece se i tunelom ide do svlacionice, valjda da bi pripremio dnevnu dozu dranja na svoje fudbalere... To radi (napusta teren) cak i ako pobede.
Sa druge strane, Jirgen Klop pokazuje potpuno drugaciji, znatno vise prijateljskiji pristup svojim igracima. Juce posle meca, izasao je na teren i svakog svog igraca pojedinacno zagrlio i uputio mu par prijateljskih reci.
Draga gospodo, tako to rade pravi treneri. Oni za koje ce sutradan ti isti igraci izgarati na terenu, boriti se od prvog do zadnjeg minuta. Atmosfera u svlacionici ce biti neuporedivo bolja i zdravija, nego ona u Celsijevoj..
Jer, ako se stalno deres na svoje igrace, onda nemoj ocekivati ni da ce te voleti, ni da ce ostaviti srce na terenu, ni da ce gajiti dobre medjuljudske odnose.
Rezultati takvih pristupa se, uglavnom, vide na tabeli. I tek ce se videti. Klop je tek dosao.

Azer

pre 8 godina

Ovde strucnjaci pricali Siti ce se proseta ligom a Suti bez preterivanja mogao da primi 7 komada danas. Kutinjo / Firmino rapsodija u crvenom, jedva cekam revans u hramu fudbala!

Luis Suarez

pre 8 godina

Ne znam samo gde ste vi videli sumnjivu situaciju kod Kutinjovog gola,gol 100 posto cist uz velemajstorsku asistenciju Firmina,ako ste mislili na ofsajd ni govora nema to se videlo i na usporenom snimku.

b.

pre 8 godina

Prvi dobar mec Lovrena od kako je dosao u Liverpul. Neka nastavi ovako da igra i oprosticemo mu ruznu proslost.
PS. Ceka se komentar Galijanija...

doktor

pre 8 godina

uz svu ljubav koju imam i prema barsi i realu zbog legendi ove igre koje su tamo igrale, ne moze a da mi ne bude zao kada vidim da komentara na tu utakmicu ima 300 a za jedan od derbija iz kolevke fudbala,20... fudbal na ostrvu je postao tako surov biznis.. zarade su se povecale do neba, a magije je nestalo.. skoro smo prepricavali derbi utd-city, prvi sut na gol u 70min.. a englezi i dalje pune stadione.. kolika je to ljudi moja ljubav kad dajes sebe nekom a za uzvrat ne dobijas skoro nista..zbog posla sam prinudjen da budem u tome,i mogu vam reci da poslednji zbog kojeg mi je zatreperelo srce u premier ligi je bio mali ben arfa iz newcastlea..lepo je rekao klop skoro..ako mislite da je fudbal samo trcanje i borba, igrajte ga u dvoristu ili uopste nemojte. fudbal se igra zbog publike,koja treba da uziva u njemu!

rough

pre 8 godina

zna galijani kako nam je...dzaba i revans u atini 2007 on evo vec 10godina prezivljava istanbul

covjece jadni ako vec toliko mrzis liverpul makar promijeni nick u postovima o lfc-ispasces manje smijesan

slovke

pre 8 godina

Veliki Liverpool se vraca na velika vrata. Sledece godine kandidat za titulu, a do kraja ove se grize za top 4. Bice to interesantno putesestvije

darko

pre 8 godina

Eto, pa posle kažu da su igrači odgovorni...igrač prima debelu platu i od njega se očekuje maksimalno zalaganje,trener je taj koji pravi taktiku, on je taj maestro koji postavlja igračima zadatke...pogledaj ti razliku između Rodzersa i Klopa,isti igrači koji su se zalagali i davali maksimum kod oba trenera, samo što kod Klopa tim igra i melje...ej,daš Sitiju četiri komada...za svaku pohvalu..