Petak, 13.11.2015.

20:00

Ovakva Srbija ne može do Mundijala

Fudbaleri Srbije doživeli su najteži poraz od osamostaljenja 2006. godine, "Orlovi" su se obrukali u Ostravi gde je kombinovani tim Češke slavio 4:1 (1:0).

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ovakva Srbija ne može do Mundijala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

443 Komentari

Sortiraj po:

veterinarBG

pre 8 godina

Fudbal u Srbiji vodi sprega kriminalaca,korumpiranih politicara i dilera droge koji sebe nazivaju "navijacima". Ovo je rezultat- ubili su fudbal u Srbiji.

Mxyed

pre 8 godina

Nisam gledao meč a sad sam video golove. Prvi i treći gol čeha gotovo većina golmana ne bi priimila. A ako izgubiš od Češke 2 1 to je podnosljivo a ovako... Stvarno ne znam zbog čega Stojković ima toliko kredita pa da brani polsednjih 10 godina a stalno prima ovakve golove. Stavite Milana Lukača makar nije linijaš kao Stojković. Standardno dobro brani u svom klubu u Turskoj.

Cartman

pre 8 godina

Dotakli smo dno,definitivno. Sada i da ode Karadzic i ekipa,verovatno ce ga naslediti neko potpuno isti i onda idemo sve iz pocetka. Predsednik mora biti neko ugledam,ne mora bivsi sportista,ali takvih u Srbiji ima veoma malo. Tako da spremite zivce za bar jos 15 god nerviranja.

Vladimir

pre 8 godina

Nije problem izgubiti. Priblem je indolentnost, nezalaganje i nepostovanje dresa koji nose. Jos sinoc je trebalo kompletno rukovodstvo FSS i selektor da budu bivsi. Uz Karadzica, najveci krivac je Savo Milosevic.

ti se bori sever ce da gori

pre 8 godina

i opet menjam sve uspehe u kolektivnom i pojedinacnom sportu(vatetpolo,kosarka,tenis...)za plasman u rusiju,ali ovu gospodu bi na trg za primer ostalima

Baxuz

pre 8 godina

Nemamo igrace u primeri najjacoj ligi.
(navijaci zvezde i albanija pobedili Srbiju 3-0, 14. novembar 2015 01:01)

Znaci po toj logici od Nemacke nema nista.

Jovan

pre 8 godina

Mnogo je prosto, moramo da uradimo sledece:
1. Da postavimo Veljka Paunovica za selektrora sa mandatom od 8 godina, i sa klauzulom od 20 miliona evra ako neki ludi pretsednik FSS raskine ugovor,
2. Veljko da kompletnu ekipu od selekcije od 21g prebaci u seniorsku reprezentaciju, a od aktuelne selekcije da zadrzi samo Gudelja, Tadica, Kostica, Mitrovica, svima ostalima da se zahvali Veljko,
3. Prvih 10 utakmica u Srbiji da Reprezentacija igra bez naplate karata.
4. Da do pocetka kvalifikacija da zakazemo min 3 prijatelske sredbe koje bi se igrale u Srbiji pre punim stadionom.

Drugo ce sve doci redom, ali ovo prethodno ne neminovno ako zelimo rezultat.

Hmm

pre 8 godina

Miho oprosti nam, nismo znali sta pricamo!
(Baxuz, 14. novembar 2015 10:30)

Pa nikad mu necu oprostiti Scepovica,Stevanovica i Radovanovica na utakmici u Zagrebu.
Necu da mu oprostim Ljajica i Matica...
Menadzerski selektor...

Prokletstvo

pre 8 godina

Vi volite pričat o nekakvom hrvatskom košarkaškom prokletstvu pa tako i sebe tješite i tražite razloge u nezalaganju, trenerima, savezu i svemu samo ne onome što je pravi razlog. Kao što su naši košarkaši precijenjeni i mi od njih previše očekujemo a nikakvo prokletstvo, tako su i vaši fudbaleri debelo precijenjeni igrači koji funkcioniraju u klubovima samo zato jer su okruženi vrhunskim igračima. Možda vam ovo zvuči bahato, al nijedan srpski igrač nebi uošao u prvu hrvatsku postavu.

Scary

pre 8 godina

Uzmite primer Belgije. Uveli su mlade igrace, i bez obzira na to da li su u formi ili ne, ti igraci su uvek igrali za reprezentaciju kao kostur tog tima, i samo malo promene u sastavu su moguce, i posle nekoliko godina, eto rezultata. Nisu nista osvojili, ali su sada, sila u fudbalu. Mi vec nemamo rezultate, zasto ne pokusati taj sistem? Radije bih gledao da gubimo 2-1 3-2 od solidnih reprezentacija i da imamo nekakvu igru, nego da gubimo svaku utakmicu, poneku i dobijemo ali nemamo NIKAKVU igru. Neko je napisao da nije cuo ni za jednog Ceskog igraca. Imate Kadleca, Plasila itd, igraci koji igraju za timove koji su u svojim prvenstvima na sredini tabele, ali ti igraci igraju zajedno za Cesku vec 10 godina. I jos nesto, problem kod nas treba saseci u korenu, sve trenere u Srbiji na reedukaciju fudbala, posto nam i decu uce fudbalom koji je odavno umro. Ne mogu da shvatim da 20 godina nemamo igraca koji moze da poveze redove kao Piksi, ne mora na tom nivou da bude, ali makar igrac kao Misimovic (ako ga se secate) bi nam preokrenuo sve.

trbodlak

pre 8 godina

Nisam od onih koji danas hvale, a sutra pljuju. Poštujem i cenim svaku našu reprezentaciju u bilo kom sportu. Vas nikad nisam hvalio pa ni kad ste završili mundijal u Južnoj Africi. Nemci nas rastepli sa 10 igrača, nemam pojma kako smo uspeli dobiti taj meč. Trebalo je da bude 1:4. Ni tu grupu nismo mogli proći. Niti jednu ozbiljniju reprezentaciju ne možemo dobiti kući, a pogotovo u gostima. Ako slepci u savezu ne vide(ili neće da vide) kako je prošlo vreme bunkera i čuvanja rezultata, onda nek Karadžić & Co. i dalje guraju Ćurčiće i slične te čuvaju svoje dobro plaćene fotelje. Ionako im niko ništa ne može. Znači, džaba smo gledali U-20 na svetskom i 4-3-3, napadački, disciplina i trka protiv svakog. Bez obzira na ime protivnika, 80 minuta, a mi nadtrčavamo igrače Malija, hej. PAUNOVIĆ ili niko!.

nostradamus

pre 8 godina

Desiće se sledeće:
Sada će malo da dignu galamu - iznapušavaće par starijih igrača, mediji će ih rasčerečiti i doći će do izvesnih promena u timu. Dovešće par klinaca iz One reprezentacije.
Dalje, kvalifikacije će početi dobro (budući da i grupa nije neka). Pred kraj će biti jedan-dva kiksa o kojima se neće mnogo govoriti jer ćemo biti prvi u grupi i - svi će očekivati rezultat na Mundijalu. Kad tamo...
Tamo prva utakmica povuci-potegni i gubimo, a druga, tu počinje priča:
"Ja sam bolji od tebe", "Moje biĆarke sa splava su bolje od tvojih biĆarki sa splava", "Moj lajn sinoć duži od tvog lajna sinoć", "Moj menaĐer ima veću pi** od tvog menaĐera"... Poraz od 3-5 razlike, bombastični naslovi u novinama, "Tole lopove", "Slobo za sve kriv" itd. itd.
Na kraju, vidimo da oni od kojih najviše očekujemo i niiiiisu baš nešto, da nam je fudbal u k***u i opet u kruuuug.
Mada - doći na Mundijal iz UEFA zone nije neuspeh...

Sale

pre 8 godina

U pravu je neki momak sa komentarom....Adem Ljajic izgara I najvise se trudi za Srbiju a najmanje je Srbin za razliku od Branislaba,Duska,Aleksandra,Nemanje I drugih "Srba" koje boli ona stvar za Srbiju I za reprezentaciju.....sramota,velika sramota.... 
A jedno veliko bravo za Adema koji ne bitno da li igra ovako zbog reprezentacije ili zbog samog sebe daje maksimum....za svako postovanje....veci Srbin od svih manekena koji igraju za Srbiju.... Bravo Ljajic.... 
P.S.Nijednog trenutka nisam imao nameru da vredjam Adema,samo iznosim cinjenice....koje su bolne....ali istinite

Po cemu ti sudis ko je manje,a ko vise Srbin. Srbin je svaki gradjanin ove drzave bez obzira na veru i ime. U ustavu pise da nema drzavne vere.

Boston

pre 8 godina

Cinjenica je da su Mihini rezultati u odnosu na ove sada jako dobri. Od kada je on otisao sta smo uradili recite mi ? A toliko ste zeleli da ode, eto vam sad !

Zlatko

pre 8 godina

Srbija je jedna mala drzavica,u fudbalu u dojnjoj polovini evropske rangliste.Pretekao nas je i Island.Mozemo se meriti sa Finskom,Azerbedzanom 
Makedonijom,Kazahstanom,Maltom,itd...
(cobo, 13. novembar 2015 23:33)

Necemo da se vredjamo. U 100€ da bismo, ovakvi kakvi smo sad, sa gostovanja Finskoj i Azerbejdzanu uzeli samo bod. :)

Mad4Red

pre 8 godina

Navedite mi sem Čeha nekog njihovog igrača koji igra u nekom top timu u Evropi??? Elem nebitno, sinoć sedim sa matorcem i čovek je sto posto upravu, kaže lako je Matiću i Ivanoviću da igraju u Čelziju, kad pogreši ima top igrača svetske klase da njegovu grešku ispravi, ovde nema niko, nažalost nema želje volje snage htenja da se igra za dres državu grb, ja nisam ogorčen pratio bi našu zemlju pa da budemo i 150 na listi FIFE, boriti se i izgubiti da su izginu na terenu za zemlju niko im reč ne bi rekao, ja sam za to da se nekim igračima zahvalimo za sve, nek ostanu tu par momaka njih 5-6 ostalo sve mlade klince i uigravati ih uz nekog ozbiljnog trenera a ne čoveka kome je jedini uspeh treniranje Javora iz Ivanjice!!!

XY

pre 8 godina

Drugovi koce da preuzme odgovornost za ovu bruku, kompletan fss svi odmah ostavke. Ocistiti savez od politike i korupcije!!! Trenutno je fss leglo mafije!!!

Joao

pre 8 godina

Ko hoce da prizna - moze! Mihajlovic je bio debelo u pravu sto mu je igrao Djuricic kao centarfor, a ne ovo drvece poput Mitrovica!
Potreban je rez. I savez, i strucni stab, i igraci!

Zuba

pre 8 godina

Ja odgledao film Dredd. Kvalitetnije potrosio vreme. Vise me domaca reprezentacija ne interesuje jos od vremena SP u JAR. Da'l ce otici na neko sledece takmicenje ni to me vise ne interesuje. Ubijena je svaka nada da ce u nasem fudbalu biti bolje. Voleo bih da gresim ali...

a da ptobamo sa nekim novim momcima

pre 8 godina

toliko nam dobro ide da me je sramota da napisem a kamo li da kazem raspad drzave po svim savovima treba se brate zahvaliti ovim gubitnicima jer je ovo naj gora generacija u istoriji srpskog fudbala i treba poceti ispocetka zato sto od gubitnika ne mozes napraviti pobednika

Danac

pre 8 godina

Muka mi je slusati o njima....apsolutno najgora reprezentacija Evrope. Fizicki izgledaju nemocno, a najgori Kolarov, Matic i Tosic.
Ovako los fudbal nikada nisam gledao!!!!
Samo Ljajic da ostane i dovesti sve ostale izU21!!!!!

Aleardo

pre 8 godina

Kvalitet srpskog fudbala obrnuto je proporcionalan strahoti koju u vidu grafita na zidovima naših gradova ostavljaju njegovi tzv. zaljubljenici (navijači).
Da li je za čuđenje to što se kuća bez temelja ruši? U lancu (Srbiji) u kom skoro ništa još uvek ne funkcioniše na način na koji bi trebalo, nije čudno da se jedna karika ponaša na isti način kao sve oko nje. Jaz, koji se u odnosu Srbije prema razvijenom svetu, decenijama širi vezano za npr. industrijski razvoj, na isti način se širi i u oblasti zvanoj fudbal.
Najtužnije u tuzi zvanoj srpski fudbal je to da se mi još uvek zanosimo pričama i mitovima fudbala iz vremena "Montevidea". A u međuvremenu su i Malta i Island i Albanija i Ukrajina i nebrojeni broj drugih zemalja u svetu prihvatile način igre 21-og veka. Neke od tih zemalja imaju Ronalda ili slične vanserijske igrače i postižu bolje rezultate - ali tip igre, ono najvažnije DISCIPLINA - su isti. I onda nas pobedi neko ko do pre 20 godina nije postojao na fudbalskoj mapi sveta. Da, nije postojao do tada - ali mi ne postojimo od tada. I to je razlika.
Za to vreme kod nas se i dalje igra livadski fudbal za pijane "drugove" u ložama i armiju sveznajuće i besposlene muške populacije po kladionicama.
Pregazilo nas je vreme.

kole

pre 8 godina

Za sve se slazem sa vecinom osim za Stojkovica. Jeste kiksuo juce ali budimo realni i setimo se da nije bilo njega ne bi imali ni ta 4 boda nego manje i od tog bednog broja. Probali smo sa Brkicem ali on je kanta, brani uvek za poslednjeplasiranu ekipu u Italiji, a Rajko je jos dosta zelen sto pokazuje njegov nastup u ls gde prima 3 gola u proseku. Ostale golmane ne bi ni komentarisao.

Aleksandar Saša Pavlović

pre 8 godina

Da gledamo mi košarku,vaterpolo,Djokovica.
Ovaj fudbal neka gledaju neki drugi.Ja definitivno,posle više pokušaja i nade da će nešto da se promeni,ODUSTAJEM!

savio

pre 8 godina

Nema harizme i postovanja u timu! Ne znam da ste primetili ali bilo je par situacija kad su se igraci medjusobno svadjali(Tomovic-Z.Tosic, Kolarov-D.Tosic, Ljajic...) Jednostavno u svlacionici nije kako treba, a to se odrazi na terenu. Sve su to nabedjenje zvezde gde Curcic nema autoritet(nema ni igru). Tomovic, D.Tosic...rupetineee!!

Treba im stadion

pre 8 godina

A da su imali nacionalni stadion, sve bi bilo drugacije. Ma trebalo bi reprezentaciji na nivou drzava uskratiti sve privilegije dok ne postignu najmanje dve sezone zaredom neki međunarodni uspeh... manekencici...

Melenci

pre 8 godina

nisu dostojni da nose dres Srbije,da nas predstavljaju,nisu zasluzili da trosimo vreme i jedan sekund na komentar o "igri".Naravno i kompletno rukovodstvo!

Šta ste se rastrčali?

pre 8 godina

(Argo, 13. novembar 2015 23:59)

Najvaznije je da si ti gledao prijateljsku utakmicu Srbije! Eh da mi je tvoja glava bar na dan-dva....

Grgur

pre 8 godina

Možda će da promene pravila dotle jer Rusija je velika može puno reprezentacija da primi, tako da npr odu prvih pet iz grupe direktno, a šesti ide u baraž!

JPR23

pre 8 godina

Srbija jos jedan put pokazuje da nema nikakvu individualnu kvalitetu,da su sve price o dronovima,trenerima,savezu samo izlika.Jednostavno previse precjenjujete svoje igrace.donedavno ste cak tvrdili da je Matic?!?! najbolji zadnji vezni na svijetu
(Argo, 13. novembar 2015 23:59)
Ocigledno nemas pojma... Nije ovde prica o kvalitetu!!
I bez kvaliteta, ako imas normalan savez, korektnog trenera, i pravi pristup igri, neces gubiti ovako i igrati glupo da ne moze gluplje, bez ikakve energije..
Ovde je problem struktura i psihologija! O kvalitetu, druga prica...

Njoks

pre 8 godina

a zasto nasi uopste
igraju...za sta oni vezbaju..
(miki, 13. novembar 2015 22:07)

Kako misliš "zašto"? Pumpaju česima ego i kondiciju za euro. I uvezbavaju im rezervni tim. Zamisli tek sta bi nam njihova A selekcija uradila.. bog te mazo!

Građanin

pre 8 godina

E sad lepo za kaznu da im premijer pripreti da ce da "sagradi" nacionalni stadion za 4500 umesto za 50000 gledalaca...i da ne potrosi 150mil vec samo 10-ak...

marko

pre 8 godina

uopste fudbaleri u srbiji i njihov nacin razmisljanja je katastrofalan i dostigao je neke nenormalne razmere. ja sam npr ukljucen u rad jednog fk u srpskoj ligi, i igraci iako imaju sve moguce pogodnosti za amaterski rang takmicenja (par njih cak zaradjuje kao profesionalci) stalno nesto izvoljevaju, nece da igraju pa se tim jedva sastavlja, a verujte mi isti slucaj je sa 80% amaterskih klubova u srbiji, dok sa druge strane imate normalne momke u odbojkaskim, kosarkaskim, rukometnim klubovima koji imaju isti broj treninga i utakmica i pritom ne zaradjuju nista pa opet su puni entuzijazma i postovanja prema sportu i sportskim radnicima u klubu. prosto sticem utisak da njima fudbal vise nije uzitak, jer govorim o amaterskom dobrovoljnom bavljenju tim sportom.

Boldween

pre 8 godina

E ja nisam ni znao da igramo sa Česima dok nisam otvorio ovu vest na b92 :-)
U nedelju kreće završni masters u Londonu, napred Noleee!

Дража

pre 8 godina

Nije da nema individualni kvalitet nego nema tim. Poznato je da ima reprezentacija bez ikakvih velikih zvezda, a koje opet igraju dobro jer su tim i imaju plan timske igre kog se drže.
Srbija od Mundijala u Južnoj Africi nema tim. FSJ je otpustio najboljeg našeg selektora dosad, Radomira Antića zbog navodno slabog rezultata na Mundijalu a ispostavilo se da nam je to ubedljivo bio najveći domet koji ćemo teško ponoviti u bliskoj budućnosti.

El Diavolo

pre 8 godina

Molio bi novinare da naše reprezentativce ne nazivaju vise orlovima, jer to su plemenite ptice ili kraljevske ptice.
Ove naše možete da nazovete kukavicama.

Jakiç

pre 8 godina

I don't know why you guys are so surprised on that.in each game we lost only with Albania we won but it been told that to win as it wasn't so important. otherwise even with them we would loose .

cobi

pre 8 godina

ovo je zaista vrhunac sramote, ove naše starlete u kopačkama kao da su na radnoj obavezi pod prinudom. već u prvom minutu oni čekaju kraj pa da se dokopaju splavova i raznih Karleuša, Marijana Mateus i ostalih Ala i starletica.

Gagi

pre 8 godina

NAJGORA REPREZENTACIJA IKADA!!!
Mene najviše iritiraju Kolarov (koji stalno izigrava šmekera) i Ivanović koji posle afere sa Marijanom Mateus ne zna gde je levo...
Sve sami propali, nabeđeni, antisportski, kulovski likovi...

navijaci zvezde i albanija pobedili Srbiju 3-0

pre 8 godina

Katai reprezentativac?Sta vise reci.Necemo na svetsko prvenstvo jer nam klubovi u Evropi zavrsavaju takmicenje u predsezoni kupanja osim Partizana.I tako godinama unazad.

Bozidar

pre 8 godina

E sad shvatite kakvo je blago Novak Djokovic.
Talenat,profesionalac,vredan,disciplinovan i veliki sampion koji vec postaje najveci u istoriji tenisa na ovoj planeti.
Novak Djokovic

navijaci zvezde i albanija pobedili Srbiju 3-0

pre 8 godina

Na dva evropska nismo otisli zbog zvezdinih navijaca.Na ovo SP necemo jer nemamo kvalitet.Nemamo igrace u primeri najjacoj ligi.

nikola

pre 8 godina

E pa care. Ja stvarno ne znam koga vise pokusavate zastrasiti "najjacim srpskim igracima". Pa ljudi dragi postoji toliki broj mladih igraca koji ce srce na terenu ostaviti za ovaj grb. Dva tri iskusna su dovoljna.Jasno je da je doslo vrijeme za neke nove klince, oni su nasa snaga i buducnost. Mi moramo da se dokazujemo, a ne da dokazemo nesto sto ocigledno nismo. Pozdrav iz Republike Srpske!!!

srki iz kanade

pre 8 godina

cinjenica je da curcic I tole moraju da odu. druga cinjenica je da su komentari ovde jednako sramni.. dosadne su ove iste gasi, bojkote, zabrani fudbal etc etc idi bavite se necim drugo

Braca Kostic

pre 8 godina

Nemoze do Mundijala? Nemoguce, pa dali smo jedan gol, to je odlican znak. Sada ce veliki mag fudbala Karadzic da izadje i kaze da je taj gol odlicna osnova a pogotovo onih nekoliko epizoda kada smo presli polovinu terena i da on veruje i dalje da cemo doci do Mundijala (ne kaze kog doduse) i da ce zbog toga ostati na celu da FSS da bi svojim neizmernim znanjem pomogao.

saša

pre 8 godina

imam 45 god. tako da se sećam vremena kada je igrala i Jugoslavija. Tada su nam rerezervni kompleti dresova bili crvene boje i uvek ali uvek smo igrali loše u njima. Neko će reči da ja bulaznim ali dok ne promenimo tj dok se ne vratimo plavim dresovima nikada nećemo imati dobru reprezentaciju.

fancy

pre 8 godina

Setimo se svi Tomoviceve intervencije protiv Makedonaca kad nas izbacise sa pobedom? Aman vise bre dokle se zovu jedni te isti maleri????

Neko

pre 8 godina

Tako ce i zvezda da juri ligu sampiona na leto,a njeni izdanci Tomovic i Karleusa nas sahranili,a i ostali su bili losi,ali ne ko ova dvojica.Ipak ovo se zaboravlja i sve se nastavlja po starom do sledece utakmice.Isto tako i u rukometu.

blejac365

pre 8 godina

Samo Radomir Antic moze da spasi citavu stvar, ali dok je ova garnitura u FSS to se nece desiti...ne secam se da smo imali bolju hemiju u ekipi nego tada u poslednjih 15-ak godina...

Vlada

pre 8 godina

Prvo - momentalni otkaz Curcicu
Drugo - momentalna ostavka / otkaz ili sta god Karadzica i ekipe i FSS-a


Nema trece, bez ovoga ne moze dalje. Bice samo jos gore.

El Diavolo

pre 8 godina

Srbija je posle Antica za pet godina promenila šest selektora, njihov skor je 21-12-21 dok je Anticev skor za dve godine bio 17-3-8 i plasman na svetsko prvenstvo, i pobeda nad Nemačkom. Ne zaboravite i petardu protiv Rumunije, tim se znao napamet Krasic, Jovanovic, Zigic i da ne nabrajam dalje. Atmosfera je bila normalna nije bilo toliko manekena kao sada.
Srbija nikada nije imala iole dobrog golmana nadam se da ce Rajkovic to promeniti ali sumnjam.
Po fizickoj spremi smo medju najgorima na svetu, neki puse, vecina se odvaljuje od alkohola a neki verovatno i vucu liniju sve u svemu kao kornjace.
Srbija svake nove kvalifikacije promeni po 15 igraca to je izraženo u zadnjih pet godina i zato nemamo "prvi tim" za razliku od Hrvata koji imaju prvi tim i u svake kvalifikacije ubace jednog eventualno dvojicu najtalentovanijih igrača.
Sto se tiče tehnike NE postoji.
I sto je najzalosnije igramo fudbal za gol manje, u svakoj utakmici idemo na 0-0
ne znamo i ne želimo da damo gol.
Dakle bez korenite sistemske promene fudbala necemo videti ni mundijal ni Evrpsko prvenstvo dugo, za početak Karadzicu molim te ko čoveka idi dok si mlad.

Nirvana

pre 8 godina

uvek ista priča, u inostranim klubovima trče i igraju jer u protivnom neće više igrati već grejati klupu, al kad igraju za reprezentaciju nema potrebe se cimati jer znaju da su na spisku i u igri sledeću utakmicu. Samo slep i onaj ko neželi nevidi o čemu se raadi, svaki selektor je u obavezi staviti manekena da igra iako ovaj neželi potrčati u suprotnom ima dobije otkaz ko mihajlović čim je onaj počo sastavljati tim po svome dobio je otkaz ko formula jedan tada je na dobitku samo bila samdorija koja ga angažovala i pustila da radi svoj poso i platila ga dobro jer zna koliko vredi a ne mi koji smo rekli kriv selektor nezna ništa..

j... vas ko vas sastavi !!!!

pre 8 godina

radomire anticu vrati se ...
(tali, 13. novembar 2015 22:26)

Ali da te zamoli ovaj sto te i oterao, kome se nisi uklapao u sistem jadnih ili mladih trenera kod kojih je imao svoj procenat, pa da se sakupi i ode bestraga...

santa justa

pre 8 godina

He, he sad nas zovu da igraju s nama, da bi digli sebi samopouzdanje i da napune nekog, kao sto smo mi nekad zvali Luxemburg i ostalu boraniju.

Rajko

pre 8 godina

Nisam vas gledao i ne želim vise da vas gledam dok je na celu saveza Tomislav Karadžić!Da Bog da vam svaka ovakva bila!PS Veliki sam fudbalski navijač i nisam ni sanjao da cu ovo ikad reci ali moram!

Đoka Dokolenko

pre 8 godina

Jel može neko da mi kaže,šta treba da se desi,da bi karadžić i ostali otišli iz FSS??? Jel treba da počnemo da gubimo od San Marina,Luksemburga,Lihtenštajna...

Delboy

pre 8 godina

nisam ni znao da imaju tekmu dok naslov ne procita...izbaci te manekene iz bilo kakvih novina i samo upload-uj te takve reportaze sa slikama na fb page. cemu, gde, ko, zasto, nemoj, kako, nemoj te molim vas.

Stex

pre 8 godina

Sta ocekivati od ekipe u kojoj jedino dva igraca igraju na svojim prirodnim pozicijama. A to su Matic i Stojkovic(bez koga bi isti rezultat bio).
Svi pretumbani stoje na zadatim mestima samo dok ne pocne utakmica a cim se krene uglavno svako se nabije na svoje mesto i onda se desi da u jednom cosku terena imamo i po 7 igraca.
A za sve je kriva lose selektirana reprezentacija od strane Curcica, a za njegovo postavljanje Karadzic i ekipa. Treba svi da napuste funkcije ali niko da ih zameni jer im je nazalost jedina alternativa Terza i ekipa koja je mozda jos gora od ovih.

Uroš CZV

pre 8 godina

Ja nemam reči za ovakvu očajnu igru.Bolje da je Ćure pozvao igrače iz JSL,verujem da bi deset puta bolje odigrali ovu utakmicu u odnosu na ove šarlatane.Ako ovako budemo igrali i u kvalifikacijama za SP, nećemo se mi plasirati ni u Rusije.A ti Vučiću gradi stadion od 150 mil. evra.Sve nam je potaman u FSS samo nam još fali stadion.BRUKA I SRAMOTA.Nadam se da će te mi objaviti komentar. :-O

Saša

pre 8 godina

Ljudi kunem vam se u kuću od 500 kvadrata i 4 mercedesa da bi moje Šapine icepalo ovu našu ekipu, mi smo seljački klub al se borimo za naše selo a ovi dungsteri veze nemaju, kako bi moj igraš gino za grb dođite u Šapine pa će vidite.

Argo

pre 8 godina

Srbija jos jedan put pokazuje da nema nikakvu individualnu kvalitetu,da su sve price o dronovima,trenerima,savezu samo izlika.Jednostavno previse precjenjujete svoje igrace.donedavno ste cak tvrdili da je Matic?!?! najbolji zadnji vezni na svijetu

Đorđe

pre 8 godina

Ćutčić selektor! Hahahahaha! Ćurčić selektor!? Čovek koji ceo život dalje od Ivanjice nije otišao postavljen za selektora A reprezentacije. Kome on može biti autoritet? Koje su njegove kvalifikacije? Jedino što je naučio da igra bunker na našim livadama i to je sve.
Dajte bre Paunovića, čovek obrazovan, igrao fudbal u Španiji, ima znanje, autoritet, harizmu. Može i Đukić, Jokanović, nije da baš toliko nemamo koga pa mora Ćurčić. Ali ipak je lepo objasnio Savo u nekom od ranijih intervjua, da Ćurčić poznaje sistem rada u FSS, da je miran, tih i odličan za saradnju. Drugim rečima ćuti i radi kako mu se kaže.

ronaldinho

pre 8 godina

jedino resenje je da svi gradjani totalno bojkotuju reprezentativni fudbal do daljnjeg....
niko na stadion!...niko da gleda!...niko da se kladi!...niko da komentarise!...
pa da vidimo ko je lud a ko je ludji...

ropex

pre 8 godina

sledecu kad budemo domacini, svi na stadion da izvizdimo i izvredjamo nase i da navijamo za protivnicki tim, mozda ih tako oteramo...a mozda i ne, njima je bitno da dodju da igraju za repku... splavovi su cudo..

damjao

pre 8 godina

Niko ne spominje sramotno sudjenje, kao na selu pod pretnjom vilama! Vec godinama se grozim naseg fudbala i organizacije, ali dve greske koje je napravio sudija resile su utakmicu, sramno sramno sramno...i sramno je sto se posle toga nismo uzdigli vec primili dva gola :(, tako da..

Kvazimoodo

pre 8 godina

Zar i Ostrava ima splavove i starlete. Aman bre nigde da odu a da nemaju mogucnosti da ga cuuma vece pre i onda sutra nista od igre. Smejurija.

oliver k

pre 8 godina

U pravu je neki momak sa komentarom....Adem Ljajic izgara I najvise se trudi za Srbiju a najmanje je Srbin za razliku od Branislaba,Duska,Aleksandra,Nemanje I drugih "Srba" koje boli ona stvar za Srbiju I za reprezentaciju.....sramota,velika sramota....
A jedno veliko bravo za Adema koji ne bitno da li igra ovako zbog reprezentacije ili zbog samog sebe daje maksimum....za svako postovanje....veci Srbin od svih manekena koji igraju za Srbiju.... Bravo Ljajic....
P.S.Nijednog trenutka nisam imao nameru da vredjam Adema,samo iznosim cinjenice....koje su bolne....ali istinite

Koricanac

pre 8 godina

Najgoreg golman u evropu imamo dal je neko primetio da covek pre slobodnog udarca kornera se moli bogu tako je uplasen i bez samopouzdanje da je to neverovatno i velika je neznalica izadzi Covece iz gola kao musko kolenom ispred razderi se, ne gledaj ko je ispred tebe...Pa i nemacka sa njime bi bila standardna ekipa a ne svetski sampion veruj te mi sta znaci vrhunski golman neuer

Protest

pre 8 godina

Stvarno ne mogu da razumem ljude koji podržavaju Karadzica. Bez obzira na opredeljenost. Upropasti nas u svakom smislu Tole. Da je u spaniji ,eng ,nem...zapalili bi ga. Gde ti je obraz čoveče ,nula nam je reprezentacija. Sad ce Curcic da bude kriv a postavili ga kao zrtvenu ovcu. i tako sve u krug ,svi krivi jedino Tole ,Lakovic itd. nisu.

konto

pre 8 godina

Što se mučite više ljudi i gledate ove pacere? Eventualno, ako igrate kladionicu pratite rezultat i to je to. Ja sam npr. odigrao 1-1 & 2-4, kvota 6 a oni su baš morali i u 90om da ga prime. Eto, to je jedina stvar zbog koje su me iznervirali. Odavno su oni u mojim očima prošli liniju razočaranja...

St

pre 8 godina

Nije tacno da se nisu trudili. Sto je najgore, oni su se stvarno trudili da igraju sto bolje znaju. Mustafa je kralj. Ubio je svog igraca pesnicom u lavu dok je promasivao loptu za metar (prvi gol). Kakav genije. Nije uspeo da prpadne protivnike svojim KANARINAC outfit

-om

Pedja

pre 8 godina

Kada neko gleda nase igrace stice se utisak da bi na brzinu skuplje grupa rekreativaca bolje igrala. Ovo je samo rezultat Toletovog sistematskog unistavanja naseg fudbala od kako je postao predsednik FSS i gde se zalepio za fotelju bojeci se da neko ne sedne ako ustane. Ja se pitam da li mi mozemo da napisemo jednu peticiju gde bi se potpisalo bar 50.000 ljudi i da trazimo da odu zauvek iz naseg fudbala i Tole i Curcic i svi njegovi ljudi. E onda da okadimo FSS pa se mozemo nadati boljim danima.

dglock

pre 8 godina

Ja uopšte nisam gledao prenos. Odavno me ovi paceri ne zanimaju. U vreme ove bruke na tv 1000 je bio film "svemirski kauboji". Sasvim dobar film za gledanje,a ne naša reprezentacija. Rezultat sam saznao kada sam pogledao B92 aplikaciju.

vlada popovic

pre 8 godina

Curcic nije selektor zato sto je dobar nego zato sto je jeftin,dzabe.Dobar kosta i svi zarade.Ali dobar nam nece doci dok su Tole,Sava i ekipa u savezu.

cobo

pre 8 godina

Srbija je jedna mala drzavica,u fudbalu u dojnjoj polovini evropske rangliste.Pretekao nas je i Island.Mozemo se meriti sa Finskom,Azerbedzanom
Makedonijom,Kazahstanom,Maltom,itd...

Lazna slika

pre 8 godina

Zasto se laze narod konszantno.koji veliki klubovi(bayern,real,barca)
Koji veliki igraci.koja mitomanoja.laz i neistina.znaci nije zdravo lagat

Igor

pre 8 godina

Jedini čovek koji može ovu smešnu družinu da dovede u red je RADOMIR ANTIĆ. Dok je ova garnitura u FSS nema ništa od toga. Najgore od svega je što je i ova ekipa koja čeka da uđe u FSS ista tuga kao i Tole. Crni dani za srpski fudbal.

Stefan

pre 8 godina

Dobili ljudi albancee koje treba da tuku sa 10:0,ko da su dobili Brazilce,Nemce..,a to sto ih cesi razvalise to je zanemarljivoo???!!!
Jos se usudjuju da traze nacionalni stadion,aloo??i livada vam je mnogo!

Zxxcccc

pre 8 godina

Posto nemamo kreatora igre a nemamo ga od odlaska Piksija treba zvati 15-20 igraca fizicki spremnih ko zivotinje koji ce da trce i kidaju.Igrace koji ce kao u.Nemackoj, Engleskoj da pretrce i po 11 kilometara.Potpuno nove igrace koji ce naravno da imaju i poraze ali nece da se brukaju i da se spreme za sp u Qataru 2022. Vise od pola ovih bi u Rusiji imalo.po 35 godina

Сср

pre 8 godina

Душко тошић игра за репрезентацију..да ли је потребно било шта више анализирати,коментарисати...?!

Predrag Spasić

pre 8 godina

Inače ne komentarisem ali ovo već godinama postaje dosadno jer vidi se da tu nema više ni žara i htjenja,mentalitet tipičan za nase podneblje....Jadno!!!

%%%

pre 8 godina

Česki tim je prosečna ekipa, zapamtite. Videcete kako će da prodju na EP. Mi smo očaj od tima, shvatanja fudbala. Ne treba trošiti reči na ono sto je dno.

Djolle666

pre 8 godina

Pa mi na ove kvalifikacuje ne idemo zbog Mundijala,nego nam one služe da se spremimo za kvalifikacije za sledece Evropsko prvenstvo.A ova što smo igrali one su nam služile da se spremimo za kvalifikacije za Mundijal,šta tu nije jasno.Jeste malo se razlikujemo zbog toga od drugih reprezentacija ali šta pa one znaju.I jeste malo nam je cudna ta logika jer mi se cini da po njoj mi više nikada necemo da idemo na neko EP ili SP,zato sto se uvek spremamo za neko sledece.

Kvinski Stojanovski

pre 8 godina

Da li je moguce da nam je selektor Curcic?! Covek nema pojma. A one izjave fudbalera uoci tekme u stilu izginuce na terenu za Srbiju, hahaha. Stoje svi

Dera

pre 8 godina

Reprezentacija Srbije nije visi nivo od fudbalske lige Srbije, oba su niska nivoa, mislim dno nivo. Jedini visok nivo u reprezentaciji i ligi je nivo korupcije, mutnih radnji i laži kojima obmanjujete narod. Toalet liga-toalet reprezentacija. Nema nas na najmanje jos 5 velikih takmicenja sa ovom upravom i igracima ili da ukinu kvalifikacije!

milan

pre 8 godina

Kao da igraju prvi put zajedno. Igra u celim kvalifikacijama, kao i veceras, sporo, bezidejno, besomucno dodavanje u nedogled, u napadu staticki, sve u mjestu, pokusaj nekih glupih centarsuteva po boku, i to je sve. Kao da nijedan trening zajedno nisu odradili. Cesi igraju mnogo bolje, i svaka im cast da bez nekih poznatih igraca fino igraju i zelim im srecu na EP.

thunderstruck

pre 8 godina

Pogledajte samo reakcije naših igrača kod primljenih golova, niko se ne uzbudjuje, nigde nema ljutnje. Sramno. Njima graditi stadion od 200 miliona € naših para?

Ilija

pre 8 godina

Zameniti sve. Preko navijača, novinara,igrača,trenera,selektora,direktora,predsednika,ekonoma,redara,skupljača lopti,devojaka,fudbalera,tv voditelja,tv kanala,stadiona...laku noć!

dex

pre 8 godina

Ispunili smo plan. Milosevic je izjavio da necemo igrati atraktivno i zaista se drzimo toga. Igramo ubedljivo najruzniji i najbezidejniji fudbal u Evropi, moguce i sire...

Shadow

pre 8 godina

Naravno da ne možemo da mundijala... Da li smo jednostavno postali prokleti ili nemamo kvalitet, u ovom trenutku nije toliko bitno. Bitno je da gubimo utakmice, nemamo timski duh, nemamo srce, nemamo izgleda ništa... Treba one "klince" prekomandovati u A tim, pa šta nam Bog da... A ovim "matorima" se zahvaliti i kulturno ih oterati od reprezentacije! Gore od ovoga sigurno neće biti!

Gary Monk

pre 8 godina

Splavovi su nmeka i medina :) Ma dajte beskorisno je ovo gledati pisati o njima. Fudbalski smo propali, cekaj danas, cekaj ih sutra, cekaj prekosutra. Pomirimo se Tole, Lakovic, Vazura, Kokeza, Toncev i mnogi drugi frikovi se mesaju nema tu fudbalskog radnika. Zato lepo ne gledate vise Srpski fudbal i ne patite od ove bolesti. Ja sam bezposlen pa nemam ista drugo:)

Vladimir

pre 8 godina

Ko god dođe za selektora ... džaba nam. Mi, jednostavno rečeno, nemamo dobrog igrača. Možda je to Matić, ali čovek je totalno van forme. Kolarova i Ivanovića je pregazilo vreme. Tomović i oba Tošića ... njihovo vreme nikada nije ni bilo. Ljajić je metiljav ... tipičan igrač iz "naše škole". Malo bolja verzija Babovića. Mitrović kvalitet je malo iznad JSL-a, a Škuletić ... pravi igrač za tu ligu. Ništa iznad toga. Luka Milivojević ... o njemu je smešno i pričati. Jedino ostaju Filip Kostić i mali Živković ... pa da se nadamo da će neko od njih dvojice postati ozbiljan fudbaler.

Mutno

pre 8 godina

Analiza igre u zadnjih par godina se svodi na: A) prvo poluvreme (koje je uvek bledo) i B) drugo poluvreme (koje je uvek lose, osim ako sluicajno ne ubodu neki krompir gol). Ne znam o kakvoj leprsavosti i kakvim rezultatima Savo trabunja. Jedini vidljivi pomak je konstantni pomak par mesta unazad na Fifinoj listi.

Pozdrav Bosancima, nadam se da bar vi idete na prvenstvo! Bolji ste od Irske, al su Irci tradicionalno zilavi. Mi bi na vasem mesti vec gubili 2:0.

Grof

pre 8 godina

aca mitrovic jedini zasluzuje prelaznu ocenu
(ko oka dva, 13. novembar 2015 22:02). Ako ocenjujes setnju po terenu onda je zasluzio prelaznu bez problema Skuletic na svakoj utakmic kad je ulazio a igro je max 15 -tak minuta vise pokazao nego tvoj Aca za 75 min ali Skuleta ima karakter i sa ponosom nosi dres sa grbom ,covek uklizava vise kao napadac nego ovi nasi odbrambeni manekeni non stop u pokretu

otrežnjenje

pre 8 godina

Ljudi, nije kriv selektor, nisu krivi igrači, najodgovorniji je Tole Karadžić! Kada to shvatimo, rešili smo pola problema. Pošto je čovek nedodirljiv, nemojte da pratite fudbalere Srbije i bez nervoze! Kada crnogorski mafijaši budu skinuti sa funkcija u privredi, kulturi, obrazovanju, zdravstvu, iz sporta i politike, narodu će biti bolje!

glinjur stepanjur

pre 8 godina

Nije sve tako crno, jer je veliki majstor ove igre, poslednja autenticna desetka svetskog fudbala, jedan jedini i neponovljivi Radosav Raca Petrovic ubelezio jos jedan nastup za nas nacionalni tim.

Golf5

pre 8 godina

Nista cudno, ipak su se Cesi plasirali na Europsko prvenstvo, vama jos puno rada treba da dodjete na razinu Ceske, Madjarske, Albanije i slicnih reprezentacija.

Раде

pre 8 godina

Очекивати да са Сивићима и Ћурчићима направимо резултате у свијету ..... тужно и безнадежно !

Micko

pre 8 godina

Pod hitno Rajkovica, Milinkovica Savica ,Gajica,Antonova,Zdjelara,Grujica,Maksimovica,Jovanovica,i Veljkovica u A TIM.Kolarov,Ivanovic,D Tosic, Stojkovica,Tomovica,Petrovica, NAPOLJE U PENZIJU!!!!!

Covic iz prekida

pre 8 godina

Ja ne znam sta se cudite, pa zar nije savo milosevic ( namerno mala slova ) izjavio da ne ocekujemo leprsavu igru kao do sada, vec tvrdu i igru na rezultat. A rezultat je vidljiv..

Delboy

pre 8 godina

Realno 3 ili 4:0 za cehe. Mozda i petarda. Mi ne znamo da igramo protiv njih.
Dostojanstveni debakl.
(PFC, 13. novembar 2015 10:19)

Svaka cast.

Mito

pre 8 godina

Šta mora da se desi da Ćurčić, a sa njim Savo Milošević koji ga je doveo i Karadžić podnesu ostavke. Dodajmo i to da Duško Tošić (uplašeni igrač koji je 99% lopti vratio u nazad i napravio dve 100% šanse od kojih su Česi jednu iskoristili), Stojković (po ko zna koji put slabo intervenisao pa smo dobili prvi gol), Tomović ( nema utakmice na kojoj ne napravi penal za protivnika) nemaju nikakve kvalitete da bi igrali u reprezentaciji. Ako se uz to doda selektor koji je nula u stručnom smislu, kojem igrači igraju nekakav rukomet na pripremama umesto da uigrava igru u napadu i brze kontre, koji bira polupismene igrače, kojima je ispreturao mesta. Interesantno je da smo 3 od 4 gola primili zbog naših grešaka a ne izrađenih šansi protivnika. Sramota. Najrađe bih vas izvređao najružnijim rečima, jer ste svojim nečinjenjem i lošim činjenjem srozali reprezentaciju na dno. Koliko vidim svi vi imate džonove umesto obraza, jer se ni ne zastidite posle ovakvih rezultata reprezentacije, a ostavke su izgleda misaona imenica. Pitam se da li u ovoj državi postoji institucija koja će ove nemoralne tipove oterati iz našeg fudbala.

Dejan Kostic

pre 8 godina

Dok Karadzica ne izbace iz saveza i ne zabrane mu i da pridje stadionu od fudbala nema ni "f" u Srbiji. A ako mislimo da odemo na neko takmicenje mora da se vrati Antic. Bez Antica nema reprezentacije.

PATRIOTA

pre 8 godina

Za sledeće kvalifikacije treba pozvati svetake prvake u-20 sa njihovim trenerom a ne ove manekene.Nije sramota izgubiti ako ostaviš srce na terenu,a to će mladi igrači ostaviti.Ako se i ne plasiramo možemo se izvući na neiskustvo a plasiraćemo se jer neki mladi igrači voze juga i bore se dok sadašnji igrači dođu sa splava na okupljanje reprezentacije.

Вињак18+

pre 8 godina

Tomović je nzm tačno koliko, ali znam za 3 penala napravio u repki. Duško Tošić je nzm koliko puta kiksirao i grešio u markiranju/pozicioniranju/dodavanju/reakciji u repki. I oni i dalje bivaju pozvani i igraju po 90min. Strašno! Ne stavljam koment zbog toga što su vrs kiksirali ali ko prati iole ozb repku to je uvideo odavno.

Zuja

pre 8 godina

Sta reci. Sramota.Gubitnicka reprezentacija.Pod hitno menjati sve od saveza,selektora i gomile igraca dok nije kasno da se ne bi zavaravali da ce da nam krene.Zahvaliti se Karleusi, Mustafi, Raci Petrovicu, , Bambiju,Banetu, Kolarovu, ma ne znam kome vise. Bruka i sramota

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

dajte nekog lokalnog baju za selektora koji ce da udara cuske svima za svaki pogresan pas. pa da su konji naucili bi vec. uigeavaju se tri godine pa nista. tomovic nije valjo ni u zvezdi a kamoli sada. sto je najgore truju tu decu sto su igrali u novom sadu. vec vidim kako se neki klinci vuku po terenu imitiraju ove matore. presecite ljudi vec jednom ko nece da trci i gine CAO zdravo pa da i zlatnu loptu posle dobije.

Chana

pre 8 godina

NIJE VALJDA NEKO IZNENAĐEN ?!

Stojković, Tomović, D. Tošić, Kolarov ?!

Uz izuzetak mog Sremca, sve slabijeg i pogubljenijeg Ivanovića, ovo ostalo u našoj odbrani samo budi loše uspomene, i sada je već - SMEŠNO.
Odn. bilo bi, da nije tragično!!!
A posebno Tomović i Tošić...
U kojoj BELOSVETSKOJ reprezentaciji bi ta dva igrali.
4 gola od ovakve Češke ???

Moj ljubimac, Duća Tadić - katastrofa !!!
Matić u dresu reprezentacije - neprepoznatljiv...
Ljajić i Z.Tošić koje nikad nisam "mirisao" - još i liče na nešto.

A kada u tim uvedu Raću Petrovića - vreme je za POVRAĆANJE !

Da je bilo koja druga zemlja u pitanju (recimo: Nigerija) sutra bi bilo rezova u vrhu fudbalskog saveza i u svim selekcijama.

U Srbiji je tako nešto nemoguće!
Vidite samo kako živite, a tek kako ćete...

HLEBA (buđavog), BEZ IGARA !

zile

pre 8 godina

Fudbaleri su sprdnja i sramota ove zemlje iz generacije u generaciju !
Vise od 2 decenije gledamo totalnu malodusnost i antitalenat !
Sve finansiranje fudbala treba ukinuti i svesti fudbal na amaterski (a vec je i takav pa zasto trositi novce). Pun mi je k..nasih profesionalaca.

Veteran PFCN1

pre 8 godina

Srbija ne ide na SP 2018 sa ovim fudbalerima, to svi vide osim fss ! Nemaju taj pobednicki mentalitet i nece ga nikad vise imati, psiha je to.
Bane, Kolarov, Stojkovic, Tosic i cela boranija oko vas zasto lepo ne odbijete poziv , prepustite mesto nekom ko ce da grize za taj dres( od kad smo prsli na crveni nemamo rezulatate).. Vratite plavi dres jer smo to mi oduvek i bili PLAVI ! Krenite od neceg ovo vise smisla nema...

Mamba Ninin idol

pre 8 godina

Svaka cast za igru ja sam odusevljen kako smo igrali ! Najvise mi se svideo velemajstor fudbala Karleusa mislim da ce ga Barselona uzeti a u Tursku poslati u trampu Messija + kesh za njega ! I golman nam je sjajan mada ni ne znam gde brani ali ce njega uzeti Real 100% !

steva

pre 8 godina

kako bre ne moze , naravno da moze na mundijal . cak sta vise ,
tamo bi mogli da budu medju prve 3 ekipe . ako meni ne verujete pitajte savu milosevica , on ce vam to bolje objasniti .

ja odavno nisam gledao reprezentaciju (sa kvalitetnijim pojedincima)...da igra losiji fudbal ...

miks

pre 8 godina

Sta vam nije jasno!? Nasi fudbaleri ne igraju fudbal vec izvlace pouke! Ne moze I jedno I drugo...nego da sacekamo neki stucan komentar naseg strucnog staba. Na rukovodioce fss-a ne treba cekati, zna se sta o tome misle , a to je sledece : 'pravimo ekipu za neke sledece kvalifikacije, za koje, videcemo'!

Grof

pre 8 godina

Igro sam fudbal profesionalno 6 godina i to na poziciji stopera imam 33 god i vec punih 5 god ne igram zbog zdravstvenih problema ali ovakav nikakav odigro bi za klasu bolje od ovog D.Tosica decko je nedokresan igrac on pravi greske sto se prave u Kadetima i Omladincima on je ostao u tom uzrastu definitivno

BOJAN NS

pre 8 godina

Koga jos interesuje repka - samo je vazno da nam je Vodja, nakon istorijske pobede protiv fudbalske VELESILE, ALBANIJE (alo, A-L-B-A-N-I-J-A, ne B-R-A-Z-I-L) obecao NACIONALNI STADION od 250 MILIONA EURA...Tole ga odmah koriguje...300 MILIONA! Treba i za provizuju. Alo bre ljudi, pakujte kofere, bezite iz ove mrtve drzave! Kakva crna repka, kakav fudbal!

Djordje

pre 8 godina

U sistemu 4-3-3 mi bismo trebali da dominiramo pasovima i brzinom. A mi takve igrace jednostavno nemamo. Mislim da je taktika totalno pogresna, u sistemu 4-4-2 prevadali bi snagom i u skoku sa Ljajicem i Mitrovicem u napadu. Imamo snazne igrace u odbrani i zadnje vezne ekstra klase. Selektor bi da igra kao Barselona sa sporim igracima i bez Mesija.

Dane_danijel.S.

pre 8 godina

Neka ovi idu u penziju.. Uzmite onu mladu zlatnu ekipu iz novog zelanda i radite sve Sa njima.. Samo rad i mocicemo da pobjedimo i Portugal itd.

Ne bacajte dzaba 150 miliona!

pre 8 godina

Ima u mom selu stadion, za 150 marki mozemo napravit 3-4 drvene klupe, taman da posjeda familija ovih balvana.
E, ima i prodavnica blizu, imaju dje izać.

fantom

pre 8 godina

Ima pomaka nepamtim kad smo dobili 4 komada,a još je bila prijateljska ahahaha. Uumite ovog Kurčubića što je otišao iz BORCA BL.

Predrag

pre 8 godina

Mnogo suvisnih poteza, sporo, komplikovano,ne zna se ko sta igra. Totalna konfuzija. Jednom reci nista novo, sve po starom. Nemamo nikakvih sansi ni u sledecim kvalifikacijama.

Wilfred

pre 8 godina

U našem najboljem interesu je da večeras izgubimo što većom razlikom, po mogućstvu sa 5,6 golova razlike. Jedino u tom slučaju ima šanse da ode neznalica i poslušnik FSS-a Ćurčić, jer ako ostane ima da nas ukanali u narednim kvalifikacijama. Naravno, bilo bi idealno da leti cela garnitura iz saveza, za spas srpskog fudbala.

veliki strumf

pre 8 godina

Kakva gomila neznalica! I sta kaze Sava? Igramo na rezultat, a? Lepo igramo. Odbrana sastavljena bez stopera, od 2 leva i 2 desna beka. Cime je Tomovic zasluzio dres? Pa on nas je u onim proslim kvalifikacijama sam izbacio glupim penalom i crvenim u Skoplju. I, jel kako oni vole da mlate, izvukao pouku iz toga? Evo, videsmo njegovu inteligenciju - jos jedan pacerski penal. Mi smo zaista raspad od reprezentacije. U ovu ekipu ni oni ne veruju, a nacija je sta misli o njima rekla mizernom posetom koja ce biti sve manja. Raspustiti ovaj krs i praviti potpuno novi tim.

oli

pre 8 godina

Pa ovo je sprdnja od naseg fudbala i ovi hoce na SP?od danas prestajem da komentarisem nas fudbal previse je ovo za mene,svima koji budu nastavili da prate nas fudbal svaka cast pozzz svima

Darko

pre 8 godina

Nemaju srce! Državni grb im apsolutno ništa ne znači. Mladji igrači nevaspitani, bezobrazni, puni sebe. Nekada se fudbal igrao srcem, a ne samo zbog novca. Večeras, i kad imamo eventualnu priliku da šutnemo na gol, mi prekombinujemo, " igrači se ne poznaju izmedju sebe", odbrana neuigrana. Nažalost, ne vidim bolju budućnost za naš fudbal.

Beretka

pre 8 godina

Uvodi u igru racu petrovica i petkovica u 83. minutu... I neka mi neko kaze da to ne radi da bi skupili utakmice za reprezentaciju... Nego sta, mozda misli da ce nesto uraditi u tih nekoliko minuta? Sramota a jos veca sto Dusko Tosic uopste igra...

Kvazimodo Sorabius

pre 8 godina

Konacno treba zabraniti reprezentaciju, ubedljivo najgori rijaliti. Tacnije, gori od najgoreg.
Treba pohvaliti neuobicajeno vestu glumu Ceha u - PADANJU. Ne jedan, svi od reda!

Zoki kaze

pre 8 godina

Nema predaje, napred Srbijo! Ti možeš da ispišes istoriju svetskog fudbala. Ima tu puno mesta za još bolje rezultate, a ja verujem da ih vi možete ostvariti. Ima da oborimo rekord po broju golova. Primljenih... Možemo mi da primimo i vise od cirka 40 komada onog ostrvlja iz okeanije. Ja verujem u vas! Možete vi to!

dragan1982

pre 8 godina

nema sta,srbija je jedna od naj losijih reprezentacija evrope.gledam utakmicu na ESPn i engleski komentator jasno kaze " za svakog ko se pita zasto su srbi tasko losi vecerasnja utakmica je odgovor" nula emocija,nula trcanja,nula borbe ,cool ,easy,top model style ..to je ono kako se srbi ponasaju na terenu.igraci tipa stojkovic ivanovic kolarov i zoki tosic su nas doveli do prosijackog staba,sa njima u prvih 11 nema zivota u nas...ja se zahvaljujem banetu ivanovicu na to sto je dugo godina bio nas najbolji igrac,on desni bek ima najvise golova u repki OD SVIH sadasnjih reprezentativaca!!! ali bi ga zamolio da se ne bruka u svoje "stare" dane ,neka skine kapitensku traku jer on nije ni nikad bio neko ko moze da bude vodja,previse je miran i dobar ,nije tip generala..srbija kao tim nema indentitet,dresovi nam izgledaju smesno i popisano,nema nikog na terenu koji iskace ,nema neko ko......jednostavno tuga.pogledajte koje repke igraju na EP-u ,od rumunije do welsa albanije i austrije pa nazad..samo jedan nas igrac kosta ko pola rumunskog tima a skoro kao CEO aljbanski tim,zamislite onda kolko ti likovi igraju ispod svakog moguceg ocekivanja..nasi reprezentativci su drolje koji nisu drugari ,vidi se to,oni su na terenu samo poznanici i kolege ali nikako braca.igramo "stand by" fudbal znaci stojimo samo..tempo igre !?!? nema ga ..zao mi je ali nas fudbal je MRTAV,dise jedva nekako a promene nema.sledece godine ce nas austrijanci rastaviti u delove i napokon zaklopiti kovceg srbia

slavko

pre 8 godina

Velika sramota. Ovo je kruna svega sto su uradili u zadnjih 5 godina. Ne mogu da verujem da nam ovako ocajno stoji reprezentacija, verovatno postoji neki krupan problem u reprezentaciji. Potrebne su krupne promene i drugaciji pristup. Odmah pozvati one momke koji su osvojili zlato u Australiji, pa makar cekali i par godina da sazre, jer ovakav tim ne moze vise funkcionisati.

zagor

pre 8 godina

dok ostatak sveta vise i ne pamti sta to bese "zadnji vezni", vec pocinju da igraju sa stoperima koji su prakticno vezni igraci i majstori fudbala, mi i dalje ostajemo pri formacijama sa 4 stopera, 3 zadnja vezna i 2 beka koja glume krila i 1 spicom kojeg posle svi pljuju sto ne moze da da gol.
karikiram naravno, ali nas fudbal mnogo lici na rukomet. solidno talentovani igraci i potpuno nestrucni treneri cije shvatanje fudbala je negde u 80tim godinama.
nista igraci nisu krivi, shvatite to. reprezentacija mora da ima trenera koji je obrazovan, inteligentan i fudbalski strucan. mi smo to imali samo par meseci dok je djukic bio. pre i posle toga nismo. (mante me samo antica. covek je pobedio raspalu rumuniju i austriju - i to jedva u bg-u i sad je kao trener... svasta; a na sp u juznoj africi bili smo ekipa koja je NAJMANJE pretrcala i bili poslednji u grupi iza gane i australije)

Кривокапић

pre 8 godina

Менаџери, политичари, старлете, сплавови, корупција, хулигани, прање пара итд. Све је ово узрок пропадања српског фудбала. Ми на следећи Мундијал нећемо. Победили смо Албанију без везе 2:0 и премијер дочекује играче и обећава стадион од 200 милиона нечега. То је као нормално. Без професионализма и озбиљног приступа игри нема ништа од напредка.
Погледајте шта озбиљна организација и професинализам значе у кошарци.

Red Metox

pre 8 godina

Srbiji je potrebna sveza krv ! Zahvaliti se Kolarovu , Ivanovicu, Stojkovicu, Petrovicu i jos mnogima. Jednostavno se i lose ponasaju na samom terenu uveknim neko druginkriv , hvatanje za glavu , psovanje i slicno. Hocemo zelju i borbenost pa makar gubili sa 10-0, isfolirani setaci caooooo !!!

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Opet sramotno suđenje protiv Srbije!
Teško smo oštećeni na mečevima sa Portugalijom i Češkom!
Dokle više da nas sudije upropaštavaju?

KontraSve

pre 8 godina

Bravo za nase. Tako se bori i kida za zemlju ,svaka čast savezu koji nam je omogućio da idemo na svako takmičenje i da se ne brukamo. Dok je savez i Tole tu idemo na svako prvenstvo! Hvala Tole sto svi vec 7 godina uzivamo da gledamo reprezentaciju. Licno si nam ti to omogućio ,hvala Tole bagra te podržava i dalje.

Grof

pre 8 godina

Sa ovim sastavom idemo na SP 2018 Rajkovic, Nastasic, Subotic ,Antonov, M. Petkovic, Matic, Grujic, Milinkovic-Savic, Z.Tosic, Ljajic, F. Djordjevic klupa: Vilotic, Maksimovic, Basta, Obradovic, Milivojevic, Brasanac, Tadic, Zivkovic ,N. Maksimovic , Kostic, Skuletic, L. Markovic i golman Brkic

vidim sve

pre 8 godina

Sad bi trebalo mi navijaci nesto da kazemo, da napisemo nesto, a da pri tome nikog ne uvredimo. E, pa ne moze!
Nasi igraci su iskompleksirane babe koje je stamota da trce, da se bore...zaboga to je za tamo nekog drugog! Mi igramo za Siti, Celsi, Njukasl, Inter,...mi smo zvezde?! Necu da kazem vi, jer je to moja reprezentacija, a za moju reprezentaciju treba da igraju igraci koji ce samo da se bore, nista vise. Ovi nasi igraci, sto bi rekao jedan italijanski novinar, su neskolovani, bogati i istetovirani. Ja bih dodao primitivni, nevaspitani, bezobrazni! Da li cete da objavite komentar? Bas me briga. Iovako se i vi dodvoravate ovoj grupi odvratnih ljudi.
Veliki pozdrav!

acomurija

pre 8 godina

Lepo da idu u, u, u - pismo bez marke: Savo Milosevic i njegov izbor, neuki i nejaki Curcic!
Pozvati Veljka Paunovica i dati mu odresene ruke, ako ne - zabraniti reprezentaciju!

marej

pre 8 godina

Tosic katastrofalno vraca loptu..ali reakcija tomovica koji stoji dva metra od igraca nepokretan i pokusava da ga blokira i pri tome markira stojkovica...neprocenjivo...hahahhaha....kakvo neznanje...

Rajko od Rasine

pre 8 godina

Milošević: Samo rezultati, ne lepršava igra!
Onima koji znaju Savu više ništa nije čudno... Sever je, davno, rekao istinu!

aca zmaj

pre 8 godina

imamo klaberke, a sada i klabere. samo su za splavove i da voze besna kola. kada treba da se pika lopta za drzavu onda paze da ne povrede pretplacene nogice.

Buzda

pre 8 godina

Stojke, celog zivota primas golove zato sto stojis na liniji! Kad probas da izadjes, provalija. Treniras celog zivota, azbuku golmansku nisi naucio

Grof

pre 8 godina

Samo jos nesto da kazem u vezi D. Tosica o njegovoj fudbalskoj inteligenciji od 10 dugi lopti on pod 8 podlece to je prvo covek nema osecaj za skokom nema procenu druga stvar kvalitetan odbrambeni nece nikad da ispadne na centru igralista a ovaj ispadne kao iz aviona i to jos kad se branimo treca naj vaznoja stvar za odbrambenig igraca to je da mora smiri igru to jest da ne nabija lopte napred samo sto pre da se resi nego da povezuje bekove sestice da unese sigurnos igracima sredine terena a jedan od takvih igraca je Pepe ili bivsi igrac Bajerna Lusio oni izbijaju lopte napred jedino kad ih napadnu 5 igraca

Gajetano

pre 8 godina

2:0 za Cehe...

Komplikovano, sporo, bezidejno, jalovo, nezainteresovano, staromodno, pasivno, neubedljivo... Jednom recju sramotno i bedno, igra bez lopte prakticno ne postoji. Ne zna se ko je gori od koga, na celu sa golmanom koji po ko zna koji put prima "golmanski gol" a niko ga ne vadi iz tima vec godinama. Nas tim je barem 5x skuplji od ovog drugog tima Ceske, a po igri bi covek rekao da je obrnuto. Jedini gori od njih je ovaj sudija.

Ljajic i Mitrovic, jedini koji se kao nesto trude i pokusavaju, svi ostali VELIKA NULA. Na celu sa selektorom anonimusom. Ostaviti ovu dvojicu i ubaciti one klince sto osvojise evropsko i svetsko prvenstvo. Pa makar cekali i pet godina da sazre, bolje ce biti od ovoga.

Mene sramota kad ih gledam:(

srdjan

pre 8 godina

Kada Dusko Tosic igra za reprezentaciju dajte i Jelenu Karleusu da nas predstavlja na evroviziji al da joj pjesmu napise Ivan Gavrilovic...

zmaj

pre 8 godina

Alo majstori pa koje ovde lud? rekose uigravamo tim za kvalifikacije a ono u timu Matic koji nema pravo igranja tri utakmice i Kolarov dve pa sta se tu uigrava? Sa repkom uvek cirkus a da sve pozvane mogu nekako da razumem a jedino Petkovic neznam sta on trazi tu..

Caffe Bonami

pre 8 godina

A Cure izveo najbolji sastav(po njemu) da bi cuvao svoju fotelju... Oteran iz Cacka zbog defanzivne igre posle sest meseci, a sad zeli da vodi ekipu protiv svetskih trenerskih legendi. On da bude nekom inspirator i motivator... Ovo moze samo u FSS.

Joao

pre 8 godina

Nasi su ocajni. Nema nikakve igre. Zato i navijaju da ostane selektor bez autoriteta, da i dalje mogu da se setaju po terenu bez ikakvog plana. Sreca njihova pa Cesi igraju neozbiljno.

Slave kada ide, pljuvaju kada ne ide. Srbi malodusan narod. Bljak.

pre 8 godina

Prenerazen sam otrovnim komentarima. Ako ih ne volite nemojte da gledate ni da komentarisete.

Prvih pola sata: do gola milina nas gledati (i pored pljuvanja u komentarima), kao prvo poluvreme protiv Australijem, od gola vidi se koiko nam je tanko samopouzdanje.

Coutinho

pre 8 godina

Na koji fazon je onaj Zoran Tosic odigrao toliki broj utakmica za reprezentaciji ni dan danas mi nije jasno,on cak i kad da gol covek je apsolutno neprimetan.

shomi

pre 8 godina

babe jedne! sad ce da bude kako utakmica nije imala rezultatski znacaj, a da su kojim slucajem i izvukli nereseno (ne znam kako jer veze nemaju), bilo bi: ne znam zasto ovako nismo igrali tokom kvalifikacija.

Rumunj

pre 8 godina

Solidna igra Orlova. Ne znam sta Aca ocekuje. Igramo protiv ekipe koja je bila prva a mi smo bili predzadnji. Malo realnosti nije na odmet. Vise koncentracije u zadnjoj 1/3 i odbrani.

Вињак18+

pre 8 godina

Stojković-Ivanović najčešča komb pas igra u našij selekciji i tako godinaaama! Muka bre više.. Dođemo na 30m njihovih, pa se vratimo na naših 30m, ma daaaj. Nzm više šta da mislim, a uvek se nadam da ćemo da krenemo da igramo, aliii...

Grof

pre 8 godina

Za sledece kvalifikacije samo bi pozvo Ljajica, Milivojevica i Z.Tosica od ovih startnih 11 , ovim ostalim treba se zahvaliti za neuspehe i nezalaganje a posebno Kolarovu i A. Mitrovicu treba da se zahvalimo njih dvojica jednostavno nemaju ni stida ni srama kako se krecu po terenu

zizu

pre 8 godina

dobro nam ide do 20 metara od gola, ali nam danas ne ide ono u cemu smo oduvek najjaci - lucidnost, vic, bekstvo iz shablona. mislim da bi trebali da pocnemo da zuvamo sa 20 metara...muller i gomez zuvaju sa 5-6, bune se francuzi ali sta, niko nije rekao nema zuvanja...

Katai, glavu gore!

pre 8 godina

"Iako je selektor Radovan Ćurčić najavio da će na ovom meču pre svega želeti da vidi koliko Aleksandar Katai može da pomogne selekciji, najbolji strelac Crvene zvezde i Superlige je na klupi."

Bolje da ovo nikad nisam pročitao... ali, neka, igraće on, dovoljna su njemu dva minuta za tri gola.

Tutin

pre 8 godina

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov je srpski fudbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.

Sab

pre 8 godina

Nema veze, bitno je da smo pobedili Albaniju na njihovom terenu. Osim toga, nas premijer im je u tu cast priredio svecani docek. :) Mene bi, iskreno, bilo sramota.

realan

pre 8 godina

E ovakvih stadiona nama treba! Do 25000 kapacitet i to jedno 4-5 a ne neki megalomanski(kao što se najavljuje)koji će se napuniti dva puta u dva kvalifikaciona ciklusa.

mile

pre 8 godina

Moze sekektor da bude i Gvardiola sve dok ne pokazu zelju i zadovoljstvo sto su u prilici da reprezentuju svoju zemlju necemo mrdnuti sa dna,a kako stvari trenutno stoje nece skoro doci to vreme.

OOOJJJJJ SRBIJO

pre 8 godina

Posle poraza selektor Curcic ce da kaze kao i posle poraza od Portugala da je zadovoljan.Da smo dobro stajali ali da smo nesretno izgubili i da se vidi napredak u igri

Dejan

pre 8 godina

Nije bitan rezultat ni sad ni nikad vise? Samo je bitno po Tosicu da sacuvamo fudbalske strucnjake koji tako uspesno vode ovu selekciju!

Objasnjenje

pre 8 godina

Ko je bre Katai? I ko njega toliko gura vise?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (holilend, 13. novembar 2015 20:19)
To je trenutno prvi strelac superlige,iako je vezni igrac.Postigao je 10 golova a ima i priblizni broj asistencija,sto bi u prvodu znacilo najbolji igrac lige.Izvini,gde ga to guraju?Sa ovim ucinkom bi trebao da ima vec nekoliko tekmi a on nije ni debitovao za reprezentaciju.
P.S.To je onaj isti koji je tvom malom klubu zabiberio sa onim trecim golom,kad se nasalio sa odbranom i golmanom.

Dragan

pre 8 godina

Da li ima neko pametan da objasni zasto Matic igra, kad se zna da nece igrati prve tri utakmice u kvalifikacija? Koja je svrha pripremati igru s njim u timu? Da li su se u startu pomirili da ce ionako izgubiti prve tri utakmice, pa ce sve karte staviti na Matica kad se vrati? Ne kapiram majke mi.

Millennium

pre 8 godina

Zašto bismo se mi nervirali zbog likova koji dođu u Srbiju da bi trošili pare na starlete, provode i sejali vanbračnu decu? Mi ne znamo da li ćemo sutra moći da platimo račune, a treba da nam bude teško zato što oni pored svega odluče da odigraju koju utakmicu, čisto kao ajde mogli smo. Njihovo pravo šta će da rade, a i naše isto da nas briga za njih.

Sab

pre 8 godina

@Sandzaklija Gledam nasu reprezentaciju i "uzivam" u njihovoj igri. Treba zabraniti reprezentativni fudbal u nasoj zemlji. Ne mogu da verujem da ovi ljudi zaradjuju milione. Kad se setim one Vuciceve izjave da ce uzgraditi nacionalni stadion dodje mi da zaplacem od tuge.

Topcina

pre 8 godina

Napraviti stadion evropskim brazilcima čim pre,da možemo uživati u čarolijama i vanserijskim partijama naših fudbalskih znalaca,našeg ponosa,naše dike!!

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Mustafa posao po burek a Bane Ivanovic skocio da mu Politiku ispod nogu izvuces.Selektor je pravi majstor. Forsira Baneta na centralnog odbrambenog ato ne igra skoro celu godinu

Profa

pre 8 godina

Sve dok se FSS temeljno i sveobuhvatno ne rekonstruise i dok se iz njega ne odstrane svi politicki i tajkunski elementi i iz toga ne profilise sistem rada nema nama napretka...Ovako mozemo od kvalifikacija do kvalifikacija da se primamo da smo neko i nesto u evropskom i svetskom fudbalu.

Istina

pre 8 godina

Iz aviona se vidi da je Mitrovic zalutao u reprezentaciju.Igrac sa najmanje fudbalskog znanja.Steta sto smo sa spicevima najtanji jer ne bi bio ni medju 50 igraca.

skols 18.

pre 8 godina

Negledam srbiju necu da se nerviram.sve dok budu zvani u repku tosic dusko i njemu slicni srbiji nema srece.gledam sta radi najbolji igrac na svetu do 19 i 21 god.marsijal.decko se igra sa njemcima i izvodi finte okret sa loptom ko nekad zidan..djaba on igra i pocepali mu njemci dres nema kome da asistira jer ziru je bukva suva.

Nagatomi

pre 8 godina

Gledam Bosance i uzivam. Njima nije bitno da li je takmicarska ili prijateljska utakmica, ljudi oznoje dres posteno, zbog toga ih cela nacija obozava...

Gerrard

pre 8 godina

Ovaj Curcic u nekoj normalnoj fudbalskoj zemlji recimo Nemackoj ne bi mogao da vodi ni klub u njihovoj cetvrtoj ligi,trener bi trebao da bude i motivator,a njegovo lice kad vidim mene kao gledaoca totalno demotivise i demoralise,ako on ostane selektor opet cemo zauzeti sjajno drugo mesto ali otpozadi.

Optimista

pre 8 godina

Bez sanse Cesi dali dva gola. Nasi, bez pretjerivanja ocajni. Selektor ce vjerovatno opet vidjeti neke "dobre stvari"! Zaista moram dodati, nikako mi nije jasno kako je Ceska prosla kvalifikacije!? Dva pasa nisu povezali, da igraju protiv neke osrednje reprezentacije, gubili bi bar dva razlike!

dejan

pre 8 godina

Imali neko m... da promeni ove igrace koji tosici,mitrovic ljajic oni jednom godisnje pogode gol nije to mali fudbal pravi napadaci pa i ofanzivci danas sutiraju na gol iz svih pozicija i to veoma uspesno!

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Rezultat je realan. Srpski fudbal je objektovno na skromnom nivou. Krajnje nerealno je, u blizoj buducnosti ocekivati plasmam na SP ili EP.

navijac

pre 8 godina

@Za sledecu "Noc vestica" moj kostim ce biti dres nase fudbalske reprezentacije, jer ja vec dugo,dugo vremena nisam vidio nista tako jezivo kao sto je nas nacionalni tim...brrrr
(Miroslav, 13. novembar 2015 21:21)

Noc vestica? Sta je to? Neki novi srpski praznik!?

Miki

pre 8 godina

Neigramo lepršavo i lepo za oko,ali igramo na rezultat koji je ustvari najvažniji za nas što reče Sava Milošević.
Za sada je 1:0 za Čehe i sve ide po planu.

navijac

pre 8 godina

@Toooooo , puni crno-belu boraniju . Stojkovic taman posao po burek ...
(Mijat Splitski bili, 13. novembar 2015 20:57)

Auu sine al si se ti napatio u godinama crno bele dominacije...

GM

pre 8 godina

Dokle je srpski fudbal dosao i na sta spao,
govori to da je prvi spic jedan Mitrovic, koji je kao napadac, ali zato u glavi blago receno ogranicen...

E sve dokle budu igrali takvi mozgovi, nema sta da trazimo ni u kvalifikacijama za Top 4 bivse Jugoslavije.

skols 18.

pre 8 godina

Marsijal je genie tacno anri dobro kaze a i ostali bivsi igraci da je marsijal kao mesi od 19god.pa dal je moguce da on klinac od 19god preseva celu odbranu njemacke i usluzi zirua loptom na petercu..bravo antoni samo tako nastavi.junsjted je dobio napadaca za narednih 10 god..

Miroslav

pre 8 godina

Za sledecu "Noc vestica" moj kostim ce biti dres nase fudbalske reprezentacije, jer ja vec dugo,dugo vremena nisam vidio nista tako jezivo kao sto je nas nacionalni tim...brrrr

Boki

pre 8 godina

Ja bi samo voleo da mi neko kaze koji to kvalitet ima Z.Tosic?Napisite mi u komentar molim vas!Bruka je da takav igrac ima ovoliki broj nastupa za repku!

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Cesi sa rezervnim timom a mi sa "najboljim". Bez ideje kao i uvek.Ja tebi ti meni.Nazad.Od saveza do selektora i vecine igraca nista bolje ne mozemo da ocekujemo. Naredni reprezentativni termin otisao u vetar. Niko nece sa nama.A tolikojakih utakmica dogovoreno.Mozda se plasimo debakla?mogli smo sa Bugarima da se dogovorimo

eureka

pre 8 godina

Kada bude usao (ako udje) Katai videce se na kom nivou se nalazi.
Od prilike u II brzini naspram ozbiljnog fudbala koji je u IV-V-oj brzini.
Nase livade su merilo za nasu jad i bedu od fudbala.

navijac

pre 8 godina

@B92: Katai pocinje sa klupe

Pa jel taj Katai Mesi, sta je!? Neki mnogo bitan igrac pa ga izdvajate? Pa nego gde ce nego ce na klupu, nece valjda Ljajic da sedne da bi on zaigrao?

marka zvaka

pre 8 godina

Po vrednosti na trzistu nas najskuplji tim trenutno izgleda ovako
4231 formacija
Levi bek kolarov
Centralni bekovi subotic nastasic
Desni bek ivanovic
Zadnji vezni matic gudelj
Levo krilo ljajic
Ofanzivni vezni milinkovic-savic
Desno krilo tadic
Napadac mitrovic

Rezerve d.tosic maksimovic tomovic basta fejsa milivojevic kostic djuricic markovic djordjevic

To bi trebalo da su im maticne pozicije na kojima nasfupaju u klubu...mozda tadic izuzetak jer igra levo... Bas bih voleo da vidim taj tim na terenu nekad

Stefan

pre 8 godina

Volim što Česi vode iz samo jednog razloga - da ne bismo od Toleta i kompanije priče poput:

"Ova pobeda nam govori da uprkos tome što se nismo kvalifikovali na EP, imamo dobru osnovu za sledeći ciklus kvalifikacija ".

I da ih onda gledamo do 2032.

dragan1982

pre 8 godina

nema sta,srbija je jedna od naj losijih reprezentacija evrope.gledam utakmicu na ESPn i engleski komentator jasno kaze " za svakog ko se pita zasto su srbi tasko losi vecerasnja utakmica je odgovor" nula emocija,nula trcanja,nula borbe ,cool ,easy,top model style ..to je ono kako se srbi ponasaju na terenu.igraci tipa stojkovic ivanovic kolarov i zoki tosic su nas doveli do prosijackog staba,sa njima u prvih 11 nema zivota u nas...ja se zahvaljujem banetu ivanovicu na to sto je dugo godina bio nas najbolji igrac,on desni bek ima najvise golova u repki OD SVIH sadasnjih reprezentativaca!!! ali bi ga zamolio da se ne bruka u svoje "stare" dane ,neka skine kapitensku traku jer on nije ni nikad bio neko ko moze da bude vodja,previse je miran i dobar ,nije tip generala..srbija kao tim nema indentitet,dresovi nam izgledaju smesno i popisano,nema nikog na terenu koji iskace ,nema neko ko......jednostavno tuga.pogledajte koje repke igraju na EP-u ,od rumunije do welsa albanije i austrije pa nazad..samo jedan nas igrac kosta ko pola rumunskog tima a skoro kao CEO aljbanski tim,zamislite onda kolko ti likovi igraju ispod svakog moguceg ocekivanja..nasi reprezentativci su drolje koji nisu drugari ,vidi se to,oni su na terenu samo poznanici i kolege ali nikako braca.igramo "stand by" fudbal znaci stojimo samo..tempo igre !?!? nema ga ..zao mi je ali nas fudbal je MRTAV,dise jedva nekako a promene nema.sledece godine ce nas austrijanci rastaviti u delove i napokon zaklopiti kovceg srbia

Stefan

pre 8 godina

Volim što Česi vode iz samo jednog razloga - da ne bismo od Toleta i kompanije priče poput:

"Ova pobeda nam govori da uprkos tome što se nismo kvalifikovali na EP, imamo dobru osnovu za sledeći ciklus kvalifikacija ".

I da ih onda gledamo do 2032.

Caffe Bonami

pre 8 godina

A Cure izveo najbolji sastav(po njemu) da bi cuvao svoju fotelju... Oteran iz Cacka zbog defanzivne igre posle sest meseci, a sad zeli da vodi ekipu protiv svetskih trenerskih legendi. On da bude nekom inspirator i motivator... Ovo moze samo u FSS.

Đorđe

pre 8 godina

Ćutčić selektor! Hahahahaha! Ćurčić selektor!? Čovek koji ceo život dalje od Ivanjice nije otišao postavljen za selektora A reprezentacije. Kome on može biti autoritet? Koje su njegove kvalifikacije? Jedino što je naučio da igra bunker na našim livadama i to je sve.
Dajte bre Paunovića, čovek obrazovan, igrao fudbal u Španiji, ima znanje, autoritet, harizmu. Može i Đukić, Jokanović, nije da baš toliko nemamo koga pa mora Ćurčić. Ali ipak je lepo objasnio Savo u nekom od ranijih intervjua, da Ćurčić poznaje sistem rada u FSS, da je miran, tih i odličan za saradnju. Drugim rečima ćuti i radi kako mu se kaže.

Buzda

pre 8 godina

Stojke, celog zivota primas golove zato sto stojis na liniji! Kad probas da izadjes, provalija. Treniras celog zivota, azbuku golmansku nisi naucio

oliver k

pre 8 godina

U pravu je neki momak sa komentarom....Adem Ljajic izgara I najvise se trudi za Srbiju a najmanje je Srbin za razliku od Branislaba,Duska,Aleksandra,Nemanje I drugih "Srba" koje boli ona stvar za Srbiju I za reprezentaciju.....sramota,velika sramota....
A jedno veliko bravo za Adema koji ne bitno da li igra ovako zbog reprezentacije ili zbog samog sebe daje maksimum....za svako postovanje....veci Srbin od svih manekena koji igraju za Srbiju.... Bravo Ljajic....
P.S.Nijednog trenutka nisam imao nameru da vredjam Adema,samo iznosim cinjenice....koje su bolne....ali istinite

navijac

pre 8 godina

@B92: Katai pocinje sa klupe

Pa jel taj Katai Mesi, sta je!? Neki mnogo bitan igrac pa ga izdvajate? Pa nego gde ce nego ce na klupu, nece valjda Ljajic da sedne da bi on zaigrao?

Gajetano

pre 8 godina

2:0 za Cehe...

Komplikovano, sporo, bezidejno, jalovo, nezainteresovano, staromodno, pasivno, neubedljivo... Jednom recju sramotno i bedno, igra bez lopte prakticno ne postoji. Ne zna se ko je gori od koga, na celu sa golmanom koji po ko zna koji put prima "golmanski gol" a niko ga ne vadi iz tima vec godinama. Nas tim je barem 5x skuplji od ovog drugog tima Ceske, a po igri bi covek rekao da je obrnuto. Jedini gori od njih je ovaj sudija.

Ljajic i Mitrovic, jedini koji se kao nesto trude i pokusavaju, svi ostali VELIKA NULA. Na celu sa selektorom anonimusom. Ostaviti ovu dvojicu i ubaciti one klince sto osvojise evropsko i svetsko prvenstvo. Pa makar cekali i pet godina da sazre, bolje ce biti od ovoga.

Mene sramota kad ih gledam:(

Miroslav

pre 8 godina

Za sledecu "Noc vestica" moj kostim ce biti dres nase fudbalske reprezentacije, jer ja vec dugo,dugo vremena nisam vidio nista tako jezivo kao sto je nas nacionalni tim...brrrr

Сср

pre 8 godina

Душко тошић игра за репрезентацију..да ли је потребно било шта више анализирати,коментарисати...?!

Kvazimodo Sorabius

pre 8 godina

Konacno treba zabraniti reprezentaciju, ubedljivo najgori rijaliti. Tacnije, gori od najgoreg.
Treba pohvaliti neuobicajeno vestu glumu Ceha u - PADANJU. Ne jedan, svi od reda!

Mito

pre 8 godina

Šta mora da se desi da Ćurčić, a sa njim Savo Milošević koji ga je doveo i Karadžić podnesu ostavke. Dodajmo i to da Duško Tošić (uplašeni igrač koji je 99% lopti vratio u nazad i napravio dve 100% šanse od kojih su Česi jednu iskoristili), Stojković (po ko zna koji put slabo intervenisao pa smo dobili prvi gol), Tomović ( nema utakmice na kojoj ne napravi penal za protivnika) nemaju nikakve kvalitete da bi igrali u reprezentaciji. Ako se uz to doda selektor koji je nula u stručnom smislu, kojem igrači igraju nekakav rukomet na pripremama umesto da uigrava igru u napadu i brze kontre, koji bira polupismene igrače, kojima je ispreturao mesta. Interesantno je da smo 3 od 4 gola primili zbog naših grešaka a ne izrađenih šansi protivnika. Sramota. Najrađe bih vas izvređao najružnijim rečima, jer ste svojim nečinjenjem i lošim činjenjem srozali reprezentaciju na dno. Koliko vidim svi vi imate džonove umesto obraza, jer se ni ne zastidite posle ovakvih rezultata reprezentacije, a ostavke su izgleda misaona imenica. Pitam se da li u ovoj državi postoji institucija koja će ove nemoralne tipove oterati iz našeg fudbala.

Argo

pre 8 godina

Srbija jos jedan put pokazuje da nema nikakvu individualnu kvalitetu,da su sve price o dronovima,trenerima,savezu samo izlika.Jednostavno previse precjenjujete svoje igrace.donedavno ste cak tvrdili da je Matic?!?! najbolji zadnji vezni na svijetu

Dragan

pre 8 godina

Da li ima neko pametan da objasni zasto Matic igra, kad se zna da nece igrati prve tri utakmice u kvalifikacija? Koja je svrha pripremati igru s njim u timu? Da li su se u startu pomirili da ce ionako izgubiti prve tri utakmice, pa ce sve karte staviti na Matica kad se vrati? Ne kapiram majke mi.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Cesi sa rezervnim timom a mi sa "najboljim". Bez ideje kao i uvek.Ja tebi ti meni.Nazad.Od saveza do selektora i vecine igraca nista bolje ne mozemo da ocekujemo. Naredni reprezentativni termin otisao u vetar. Niko nece sa nama.A tolikojakih utakmica dogovoreno.Mozda se plasimo debakla?mogli smo sa Bugarima da se dogovorimo

Stefan

pre 8 godina

Dobili ljudi albancee koje treba da tuku sa 10:0,ko da su dobili Brazilce,Nemce..,a to sto ih cesi razvalise to je zanemarljivoo???!!!
Jos se usudjuju da traze nacionalni stadion,aloo??i livada vam je mnogo!

Grof

pre 8 godina

Igro sam fudbal profesionalno 6 godina i to na poziciji stopera imam 33 god i vec punih 5 god ne igram zbog zdravstvenih problema ali ovakav nikakav odigro bi za klasu bolje od ovog D.Tosica decko je nedokresan igrac on pravi greske sto se prave u Kadetima i Omladincima on je ostao u tom uzrastu definitivno

OOOJJJJJ SRBIJO

pre 8 godina

Posle poraza selektor Curcic ce da kaze kao i posle poraza od Portugala da je zadovoljan.Da smo dobro stajali ali da smo nesretno izgubili i da se vidi napredak u igri

thunderstruck

pre 8 godina

Pogledajte samo reakcije naših igrača kod primljenih golova, niko se ne uzbudjuje, nigde nema ljutnje. Sramno. Njima graditi stadion od 200 miliona € naših para?

ronaldinho

pre 8 godina

jedino resenje je da svi gradjani totalno bojkotuju reprezentativni fudbal do daljnjeg....
niko na stadion!...niko da gleda!...niko da se kladi!...niko da komentarise!...
pa da vidimo ko je lud a ko je ludji...

Miki

pre 8 godina

Neigramo lepršavo i lepo za oko,ali igramo na rezultat koji je ustvari najvažniji za nas što reče Sava Milošević.
Za sada je 1:0 za Čehe i sve ide po planu.

vlada popovic

pre 8 godina

Curcic nije selektor zato sto je dobar nego zato sto je jeftin,dzabe.Dobar kosta i svi zarade.Ali dobar nam nece doci dok su Tole,Sava i ekipa u savezu.

Objasnjenje

pre 8 godina

Ko je bre Katai? I ko njega toliko gura vise?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (holilend, 13. novembar 2015 20:19)
To je trenutno prvi strelac superlige,iako je vezni igrac.Postigao je 10 golova a ima i priblizni broj asistencija,sto bi u prvodu znacilo najbolji igrac lige.Izvini,gde ga to guraju?Sa ovim ucinkom bi trebao da ima vec nekoliko tekmi a on nije ni debitovao za reprezentaciju.
P.S.To je onaj isti koji je tvom malom klubu zabiberio sa onim trecim golom,kad se nasalio sa odbranom i golmanom.

slavko

pre 8 godina

Velika sramota. Ovo je kruna svega sto su uradili u zadnjih 5 godina. Ne mogu da verujem da nam ovako ocajno stoji reprezentacija, verovatno postoji neki krupan problem u reprezentaciji. Potrebne su krupne promene i drugaciji pristup. Odmah pozvati one momke koji su osvojili zlato u Australiji, pa makar cekali i par godina da sazre, jer ovakav tim ne moze vise funkcionisati.

Protest

pre 8 godina

Stvarno ne mogu da razumem ljude koji podržavaju Karadzica. Bez obzira na opredeljenost. Upropasti nas u svakom smislu Tole. Da je u spaniji ,eng ,nem...zapalili bi ga. Gde ti je obraz čoveče ,nula nam je reprezentacija. Sad ce Curcic da bude kriv a postavili ga kao zrtvenu ovcu. i tako sve u krug ,svi krivi jedino Tole ,Lakovic itd. nisu.

dglock

pre 8 godina

Ja uopšte nisam gledao prenos. Odavno me ovi paceri ne zanimaju. U vreme ove bruke na tv 1000 je bio film "svemirski kauboji". Sasvim dobar film za gledanje,a ne naša reprezentacija. Rezultat sam saznao kada sam pogledao B92 aplikaciju.

srdjan

pre 8 godina

Kada Dusko Tosic igra za reprezentaciju dajte i Jelenu Karleusu da nas predstavlja na evroviziji al da joj pjesmu napise Ivan Gavrilovic...

Igor

pre 8 godina

Jedini čovek koji može ovu smešnu družinu da dovede u red je RADOMIR ANTIĆ. Dok je ova garnitura u FSS nema ništa od toga. Najgore od svega je što je i ova ekipa koja čeka da uđe u FSS ista tuga kao i Tole. Crni dani za srpski fudbal.

Sab

pre 8 godina

Nema veze, bitno je da smo pobedili Albaniju na njihovom terenu. Osim toga, nas premijer im je u tu cast priredio svecani docek. :) Mene bi, iskreno, bilo sramota.

cobo

pre 8 godina

Srbija je jedna mala drzavica,u fudbalu u dojnjoj polovini evropske rangliste.Pretekao nas je i Island.Mozemo se meriti sa Finskom,Azerbedzanom
Makedonijom,Kazahstanom,Maltom,itd...

St

pre 8 godina

Nije tacno da se nisu trudili. Sto je najgore, oni su se stvarno trudili da igraju sto bolje znaju. Mustafa je kralj. Ubio je svog igraca pesnicom u lavu dok je promasivao loptu za metar (prvi gol). Kakav genije. Nije uspeo da prpadne protivnike svojim KANARINAC outfit

-om

Đoka Dokolenko

pre 8 godina

Jel može neko da mi kaže,šta treba da se desi,da bi karadžić i ostali otišli iz FSS??? Jel treba da počnemo da gubimo od San Marina,Luksemburga,Lihtenštajna...

navijac

pre 8 godina

@Toooooo , puni crno-belu boraniju . Stojkovic taman posao po burek ...
(Mijat Splitski bili, 13. novembar 2015 20:57)

Auu sine al si se ti napatio u godinama crno bele dominacije...

milan

pre 8 godina

Kao da igraju prvi put zajedno. Igra u celim kvalifikacijama, kao i veceras, sporo, bezidejno, besomucno dodavanje u nedogled, u napadu staticki, sve u mjestu, pokusaj nekih glupih centarsuteva po boku, i to je sve. Kao da nijedan trening zajedno nisu odradili. Cesi igraju mnogo bolje, i svaka im cast da bez nekih poznatih igraca fino igraju i zelim im srecu na EP.

Saša

pre 8 godina

Ljudi kunem vam se u kuću od 500 kvadrata i 4 mercedesa da bi moje Šapine icepalo ovu našu ekipu, mi smo seljački klub al se borimo za naše selo a ovi dungsteri veze nemaju, kako bi moj igraš gino za grb dođite u Šapine pa će vidite.

Dejan Kostic

pre 8 godina

Dok Karadzica ne izbace iz saveza i ne zabrane mu i da pridje stadionu od fudbala nema ni "f" u Srbiji. A ako mislimo da odemo na neko takmicenje mora da se vrati Antic. Bez Antica nema reprezentacije.

Covic iz prekida

pre 8 godina

Ja ne znam sta se cudite, pa zar nije savo milosevic ( namerno mala slova ) izjavio da ne ocekujemo leprsavu igru kao do sada, vec tvrdu i igru na rezultat. A rezultat je vidljiv..

Koricanac

pre 8 godina

Najgoreg golman u evropu imamo dal je neko primetio da covek pre slobodnog udarca kornera se moli bogu tako je uplasen i bez samopouzdanje da je to neverovatno i velika je neznalica izadzi Covece iz gola kao musko kolenom ispred razderi se, ne gledaj ko je ispred tebe...Pa i nemacka sa njime bi bila standardna ekipa a ne svetski sampion veruj te mi sta znaci vrhunski golman neuer

Delboy

pre 8 godina

Realno 3 ili 4:0 za cehe. Mozda i petarda. Mi ne znamo da igramo protiv njih.
Dostojanstveni debakl.
(PFC, 13. novembar 2015 10:19)

Svaka cast.

Predrag

pre 8 godina

Mnogo suvisnih poteza, sporo, komplikovano,ne zna se ko sta igra. Totalna konfuzija. Jednom reci nista novo, sve po starom. Nemamo nikakvih sansi ni u sledecim kvalifikacijama.

Rajko

pre 8 godina

Nisam vas gledao i ne želim vise da vas gledam dok je na celu saveza Tomislav Karadžić!Da Bog da vam svaka ovakva bila!PS Veliki sam fudbalski navijač i nisam ni sanjao da cu ovo ikad reci ali moram!

Stex

pre 8 godina

Sta ocekivati od ekipe u kojoj jedino dva igraca igraju na svojim prirodnim pozicijama. A to su Matic i Stojkovic(bez koga bi isti rezultat bio).
Svi pretumbani stoje na zadatim mestima samo dok ne pocne utakmica a cim se krene uglavno svako se nabije na svoje mesto i onda se desi da u jednom cosku terena imamo i po 7 igraca.
A za sve je kriva lose selektirana reprezentacija od strane Curcica, a za njegovo postavljanje Karadzic i ekipa. Treba svi da napuste funkcije ali niko da ih zameni jer im je nazalost jedina alternativa Terza i ekipa koja je mozda jos gora od ovih.

Grof

pre 8 godina

aca mitrovic jedini zasluzuje prelaznu ocenu
(ko oka dva, 13. novembar 2015 22:02). Ako ocenjujes setnju po terenu onda je zasluzio prelaznu bez problema Skuletic na svakoj utakmic kad je ulazio a igro je max 15 -tak minuta vise pokazao nego tvoj Aca za 75 min ali Skuleta ima karakter i sa ponosom nosi dres sa grbom ,covek uklizava vise kao napadac nego ovi nasi odbrambeni manekeni non stop u pokretu

Раде

pre 8 godina

Очекивати да са Сивићима и Ћурчићима направимо резултате у свијету ..... тужно и безнадежно !

Gerrard

pre 8 godina

Ovaj Curcic u nekoj normalnoj fudbalskoj zemlji recimo Nemackoj ne bi mogao da vodi ni klub u njihovoj cetvrtoj ligi,trener bi trebao da bude i motivator,a njegovo lice kad vidim mene kao gledaoca totalno demotivise i demoralise,ako on ostane selektor opet cemo zauzeti sjajno drugo mesto ali otpozadi.

Millennium

pre 8 godina

Zašto bismo se mi nervirali zbog likova koji dođu u Srbiju da bi trošili pare na starlete, provode i sejali vanbračnu decu? Mi ne znamo da li ćemo sutra moći da platimo račune, a treba da nam bude teško zato što oni pored svega odluče da odigraju koju utakmicu, čisto kao ajde mogli smo. Njihovo pravo šta će da rade, a i naše isto da nas briga za njih.

Delboy

pre 8 godina

nisam ni znao da imaju tekmu dok naslov ne procita...izbaci te manekene iz bilo kakvih novina i samo upload-uj te takve reportaze sa slikama na fb page. cemu, gde, ko, zasto, nemoj, kako, nemoj te molim vas.

Boki

pre 8 godina

Ja bi samo voleo da mi neko kaze koji to kvalitet ima Z.Tosic?Napisite mi u komentar molim vas!Bruka je da takav igrac ima ovoliki broj nastupa za repku!

veliki strumf

pre 8 godina

Kakva gomila neznalica! I sta kaze Sava? Igramo na rezultat, a? Lepo igramo. Odbrana sastavljena bez stopera, od 2 leva i 2 desna beka. Cime je Tomovic zasluzio dres? Pa on nas je u onim proslim kvalifikacijama sam izbacio glupim penalom i crvenim u Skoplju. I, jel kako oni vole da mlate, izvukao pouku iz toga? Evo, videsmo njegovu inteligenciju - jos jedan pacerski penal. Mi smo zaista raspad od reprezentacije. U ovu ekipu ni oni ne veruju, a nacija je sta misli o njima rekla mizernom posetom koja ce biti sve manja. Raspustiti ovaj krs i praviti potpuno novi tim.

Kvinski Stojanovski

pre 8 godina

Da li je moguce da nam je selektor Curcic?! Covek nema pojma. A one izjave fudbalera uoci tekme u stilu izginuce na terenu za Srbiju, hahaha. Stoje svi

Ne bacajte dzaba 150 miliona!

pre 8 godina

Ima u mom selu stadion, za 150 marki mozemo napravit 3-4 drvene klupe, taman da posjeda familija ovih balvana.
E, ima i prodavnica blizu, imaju dje izać.

Chana

pre 8 godina

NIJE VALJDA NEKO IZNENAĐEN ?!

Stojković, Tomović, D. Tošić, Kolarov ?!

Uz izuzetak mog Sremca, sve slabijeg i pogubljenijeg Ivanovića, ovo ostalo u našoj odbrani samo budi loše uspomene, i sada je već - SMEŠNO.
Odn. bilo bi, da nije tragično!!!
A posebno Tomović i Tošić...
U kojoj BELOSVETSKOJ reprezentaciji bi ta dva igrali.
4 gola od ovakve Češke ???

Moj ljubimac, Duća Tadić - katastrofa !!!
Matić u dresu reprezentacije - neprepoznatljiv...
Ljajić i Z.Tošić koje nikad nisam "mirisao" - još i liče na nešto.

A kada u tim uvedu Raću Petrovića - vreme je za POVRAĆANJE !

Da je bilo koja druga zemlja u pitanju (recimo: Nigerija) sutra bi bilo rezova u vrhu fudbalskog saveza i u svim selekcijama.

U Srbiji je tako nešto nemoguće!
Vidite samo kako živite, a tek kako ćete...

HLEBA (buđavog), BEZ IGARA !

Uroš CZV

pre 8 godina

Ja nemam reči za ovakvu očajnu igru.Bolje da je Ćure pozvao igrače iz JSL,verujem da bi deset puta bolje odigrali ovu utakmicu u odnosu na ove šarlatane.Ako ovako budemo igrali i u kvalifikacijama za SP, nećemo se mi plasirati ni u Rusije.A ti Vučiću gradi stadion od 150 mil. evra.Sve nam je potaman u FSS samo nam još fali stadion.BRUKA I SRAMOTA.Nadam se da će te mi objaviti komentar. :-O

dex

pre 8 godina

Ispunili smo plan. Milosevic je izjavio da necemo igrati atraktivno i zaista se drzimo toga. Igramo ubedljivo najruzniji i najbezidejniji fudbal u Evropi, moguce i sire...

konto

pre 8 godina

Što se mučite više ljudi i gledate ove pacere? Eventualno, ako igrate kladionicu pratite rezultat i to je to. Ja sam npr. odigrao 1-1 & 2-4, kvota 6 a oni su baš morali i u 90om da ga prime. Eto, to je jedina stvar zbog koje su me iznervirali. Odavno su oni u mojim očima prošli liniju razočaranja...

zile

pre 8 godina

Fudbaleri su sprdnja i sramota ove zemlje iz generacije u generaciju !
Vise od 2 decenije gledamo totalnu malodusnost i antitalenat !
Sve finansiranje fudbala treba ukinuti i svesti fudbal na amaterski (a vec je i takav pa zasto trositi novce). Pun mi je k..nasih profesionalaca.

Wilfred

pre 8 godina

U našem najboljem interesu je da večeras izgubimo što većom razlikom, po mogućstvu sa 5,6 golova razlike. Jedino u tom slučaju ima šanse da ode neznalica i poslušnik FSS-a Ćurčić, jer ako ostane ima da nas ukanali u narednim kvalifikacijama. Naravno, bilo bi idealno da leti cela garnitura iz saveza, za spas srpskog fudbala.

mile

pre 8 godina

Moze sekektor da bude i Gvardiola sve dok ne pokazu zelju i zadovoljstvo sto su u prilici da reprezentuju svoju zemlju necemo mrdnuti sa dna,a kako stvari trenutno stoje nece skoro doci to vreme.

Kvazimoodo

pre 8 godina

Zar i Ostrava ima splavove i starlete. Aman bre nigde da odu a da nemaju mogucnosti da ga cuuma vece pre i onda sutra nista od igre. Smejurija.

Lazna slika

pre 8 godina

Zasto se laze narod konszantno.koji veliki klubovi(bayern,real,barca)
Koji veliki igraci.koja mitomanoja.laz i neistina.znaci nije zdravo lagat

Mutno

pre 8 godina

Analiza igre u zadnjih par godina se svodi na: A) prvo poluvreme (koje je uvek bledo) i B) drugo poluvreme (koje je uvek lose, osim ako sluicajno ne ubodu neki krompir gol). Ne znam o kakvoj leprsavosti i kakvim rezultatima Savo trabunja. Jedini vidljivi pomak je konstantni pomak par mesta unazad na Fifinoj listi.

Pozdrav Bosancima, nadam se da bar vi idete na prvenstvo! Bolji ste od Irske, al su Irci tradicionalno zilavi. Mi bi na vasem mesti vec gubili 2:0.

Istina

pre 8 godina

Iz aviona se vidi da je Mitrovic zalutao u reprezentaciju.Igrac sa najmanje fudbalskog znanja.Steta sto smo sa spicevima najtanji jer ne bi bio ni medju 50 igraca.

ropex

pre 8 godina

sledecu kad budemo domacini, svi na stadion da izvizdimo i izvredjamo nase i da navijamo za protivnicki tim, mozda ih tako oteramo...a mozda i ne, njima je bitno da dodju da igraju za repku... splavovi su cudo..

trbodlak

pre 8 godina

Nisam od onih koji danas hvale, a sutra pljuju. Poštujem i cenim svaku našu reprezentaciju u bilo kom sportu. Vas nikad nisam hvalio pa ni kad ste završili mundijal u Južnoj Africi. Nemci nas rastepli sa 10 igrača, nemam pojma kako smo uspeli dobiti taj meč. Trebalo je da bude 1:4. Ni tu grupu nismo mogli proći. Niti jednu ozbiljniju reprezentaciju ne možemo dobiti kući, a pogotovo u gostima. Ako slepci u savezu ne vide(ili neće da vide) kako je prošlo vreme bunkera i čuvanja rezultata, onda nek Karadžić & Co. i dalje guraju Ćurčiće i slične te čuvaju svoje dobro plaćene fotelje. Ionako im niko ništa ne može. Znači, džaba smo gledali U-20 na svetskom i 4-3-3, napadački, disciplina i trka protiv svakog. Bez obzira na ime protivnika, 80 minuta, a mi nadtrčavamo igrače Malija, hej. PAUNOVIĆ ili niko!.

vidim sve

pre 8 godina

Sad bi trebalo mi navijaci nesto da kazemo, da napisemo nesto, a da pri tome nikog ne uvredimo. E, pa ne moze!
Nasi igraci su iskompleksirane babe koje je stamota da trce, da se bore...zaboga to je za tamo nekog drugog! Mi igramo za Siti, Celsi, Njukasl, Inter,...mi smo zvezde?! Necu da kazem vi, jer je to moja reprezentacija, a za moju reprezentaciju treba da igraju igraci koji ce samo da se bore, nista vise. Ovi nasi igraci, sto bi rekao jedan italijanski novinar, su neskolovani, bogati i istetovirani. Ja bih dodao primitivni, nevaspitani, bezobrazni! Da li cete da objavite komentar? Bas me briga. Iovako se i vi dodvoravate ovoj grupi odvratnih ljudi.
Veliki pozdrav!

steva

pre 8 godina

kako bre ne moze , naravno da moze na mundijal . cak sta vise ,
tamo bi mogli da budu medju prve 3 ekipe . ako meni ne verujete pitajte savu milosevica , on ce vam to bolje objasniti .

ja odavno nisam gledao reprezentaciju (sa kvalitetnijim pojedincima)...da igra losiji fudbal ...

Hmm

pre 8 godina

Miho oprosti nam, nismo znali sta pricamo!
(Baxuz, 14. novembar 2015 10:30)

Pa nikad mu necu oprostiti Scepovica,Stevanovica i Radovanovica na utakmici u Zagrebu.
Necu da mu oprostim Ljajica i Matica...
Menadzerski selektor...

Predrag Spasić

pre 8 godina

Inače ne komentarisem ali ovo već godinama postaje dosadno jer vidi se da tu nema više ni žara i htjenja,mentalitet tipičan za nase podneblje....Jadno!!!

Pedja

pre 8 godina

Kada neko gleda nase igrace stice se utisak da bi na brzinu skuplje grupa rekreativaca bolje igrala. Ovo je samo rezultat Toletovog sistematskog unistavanja naseg fudbala od kako je postao predsednik FSS i gde se zalepio za fotelju bojeci se da neko ne sedne ako ustane. Ja se pitam da li mi mozemo da napisemo jednu peticiju gde bi se potpisalo bar 50.000 ljudi i da trazimo da odu zauvek iz naseg fudbala i Tole i Curcic i svi njegovi ljudi. E onda da okadimo FSS pa se mozemo nadati boljim danima.

Vladimir

pre 8 godina

Ko god dođe za selektora ... džaba nam. Mi, jednostavno rečeno, nemamo dobrog igrača. Možda je to Matić, ali čovek je totalno van forme. Kolarova i Ivanovića je pregazilo vreme. Tomović i oba Tošića ... njihovo vreme nikada nije ni bilo. Ljajić je metiljav ... tipičan igrač iz "naše škole". Malo bolja verzija Babovića. Mitrović kvalitet je malo iznad JSL-a, a Škuletić ... pravi igrač za tu ligu. Ništa iznad toga. Luka Milivojević ... o njemu je smešno i pričati. Jedino ostaju Filip Kostić i mali Živković ... pa da se nadamo da će neko od njih dvojice postati ozbiljan fudbaler.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Mustafa posao po burek a Bane Ivanovic skocio da mu Politiku ispod nogu izvuces.Selektor je pravi majstor. Forsira Baneta na centralnog odbrambenog ato ne igra skoro celu godinu

Beretka

pre 8 godina

Uvodi u igru racu petrovica i petkovica u 83. minutu... I neka mi neko kaze da to ne radi da bi skupili utakmice za reprezentaciju... Nego sta, mozda misli da ce nesto uraditi u tih nekoliko minuta? Sramota a jos veca sto Dusko Tosic uopste igra...

veterinarBG

pre 8 godina

Fudbal u Srbiji vodi sprega kriminalaca,korumpiranih politicara i dilera droge koji sebe nazivaju "navijacima". Ovo je rezultat- ubili su fudbal u Srbiji.

zagor

pre 8 godina

dok ostatak sveta vise i ne pamti sta to bese "zadnji vezni", vec pocinju da igraju sa stoperima koji su prakticno vezni igraci i majstori fudbala, mi i dalje ostajemo pri formacijama sa 4 stopera, 3 zadnja vezna i 2 beka koja glume krila i 1 spicom kojeg posle svi pljuju sto ne moze da da gol.
karikiram naravno, ali nas fudbal mnogo lici na rukomet. solidno talentovani igraci i potpuno nestrucni treneri cije shvatanje fudbala je negde u 80tim godinama.
nista igraci nisu krivi, shvatite to. reprezentacija mora da ima trenera koji je obrazovan, inteligentan i fudbalski strucan. mi smo to imali samo par meseci dok je djukic bio. pre i posle toga nismo. (mante me samo antica. covek je pobedio raspalu rumuniju i austriju - i to jedva u bg-u i sad je kao trener... svasta; a na sp u juznoj africi bili smo ekipa koja je NAJMANJE pretrcala i bili poslednji u grupi iza gane i australije)

marka zvaka

pre 8 godina

Po vrednosti na trzistu nas najskuplji tim trenutno izgleda ovako
4231 formacija
Levi bek kolarov
Centralni bekovi subotic nastasic
Desni bek ivanovic
Zadnji vezni matic gudelj
Levo krilo ljajic
Ofanzivni vezni milinkovic-savic
Desno krilo tadic
Napadac mitrovic

Rezerve d.tosic maksimovic tomovic basta fejsa milivojevic kostic djuricic markovic djordjevic

To bi trebalo da su im maticne pozicije na kojima nasfupaju u klubu...mozda tadic izuzetak jer igra levo... Bas bih voleo da vidim taj tim na terenu nekad

Zxxcccc

pre 8 godina

Posto nemamo kreatora igre a nemamo ga od odlaska Piksija treba zvati 15-20 igraca fizicki spremnih ko zivotinje koji ce da trce i kidaju.Igrace koji ce kao u.Nemackoj, Engleskoj da pretrce i po 11 kilometara.Potpuno nove igrace koji ce naravno da imaju i poraze ali nece da se brukaju i da se spreme za sp u Qataru 2022. Vise od pola ovih bi u Rusiji imalo.po 35 godina

Topcina

pre 8 godina

Napraviti stadion evropskim brazilcima čim pre,da možemo uživati u čarolijama i vanserijskim partijama naših fudbalskih znalaca,našeg ponosa,naše dike!!

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Rezultat je realan. Srpski fudbal je objektovno na skromnom nivou. Krajnje nerealno je, u blizoj buducnosti ocekivati plasmam na SP ili EP.

oli

pre 8 godina

Pa ovo je sprdnja od naseg fudbala i ovi hoce na SP?od danas prestajem da komentarisem nas fudbal previse je ovo za mene,svima koji budu nastavili da prate nas fudbal svaka cast pozzz svima

Zuja

pre 8 godina

Sta reci. Sramota.Gubitnicka reprezentacija.Pod hitno menjati sve od saveza,selektora i gomile igraca dok nije kasno da se ne bi zavaravali da ce da nam krene.Zahvaliti se Karleusi, Mustafi, Raci Petrovicu, , Bambiju,Banetu, Kolarovu, ma ne znam kome vise. Bruka i sramota

Shadow

pre 8 godina

Naravno da ne možemo da mundijala... Da li smo jednostavno postali prokleti ili nemamo kvalitet, u ovom trenutku nije toliko bitno. Bitno je da gubimo utakmice, nemamo timski duh, nemamo srce, nemamo izgleda ništa... Treba one "klince" prekomandovati u A tim, pa šta nam Bog da... A ovim "matorima" se zahvaliti i kulturno ih oterati od reprezentacije! Gore od ovoga sigurno neće biti!

Кривокапић

pre 8 godina

Менаџери, политичари, старлете, сплавови, корупција, хулигани, прање пара итд. Све је ово узрок пропадања српског фудбала. Ми на следећи Мундијал нећемо. Победили смо Албанију без везе 2:0 и премијер дочекује играче и обећава стадион од 200 милиона нечега. То је као нормално. Без професионализма и озбиљног приступа игри нема ништа од напредка.
Погледајте шта озбиљна организација и професинализам значе у кошарци.

KontraSve

pre 8 godina

Bravo za nase. Tako se bori i kida za zemlju ,svaka čast savezu koji nam je omogućio da idemo na svako takmičenje i da se ne brukamo. Dok je savez i Tole tu idemo na svako prvenstvo! Hvala Tole sto svi vec 7 godina uzivamo da gledamo reprezentaciju. Licno si nam ti to omogućio ,hvala Tole bagra te podržava i dalje.

Tutin

pre 8 godina

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov je srpski fudbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.

Zoki kaze

pre 8 godina

Nema predaje, napred Srbijo! Ti možeš da ispišes istoriju svetskog fudbala. Ima tu puno mesta za još bolje rezultate, a ja verujem da ih vi možete ostvariti. Ima da oborimo rekord po broju golova. Primljenih... Možemo mi da primimo i vise od cirka 40 komada onog ostrvlja iz okeanije. Ja verujem u vas! Možete vi to!

glinjur stepanjur

pre 8 godina

Nije sve tako crno, jer je veliki majstor ove igre, poslednja autenticna desetka svetskog fudbala, jedan jedini i neponovljivi Radosav Raca Petrovic ubelezio jos jedan nastup za nas nacionalni tim.

Vladimir

pre 8 godina

Nije problem izgubiti. Priblem je indolentnost, nezalaganje i nepostovanje dresa koji nose. Jos sinoc je trebalo kompletno rukovodstvo FSS i selektor da budu bivsi. Uz Karadzica, najveci krivac je Savo Milosevic.

BOJAN NS

pre 8 godina

Koga jos interesuje repka - samo je vazno da nam je Vodja, nakon istorijske pobede protiv fudbalske VELESILE, ALBANIJE (alo, A-L-B-A-N-I-J-A, ne B-R-A-Z-I-L) obecao NACIONALNI STADION od 250 MILIONA EURA...Tole ga odmah koriguje...300 MILIONA! Treba i za provizuju. Alo bre ljudi, pakujte kofere, bezite iz ove mrtve drzave! Kakva crna repka, kakav fudbal!

Micko

pre 8 godina

Pod hitno Rajkovica, Milinkovica Savica ,Gajica,Antonova,Zdjelara,Grujica,Maksimovica,Jovanovica,i Veljkovica u A TIM.Kolarov,Ivanovic,D Tosic, Stojkovica,Tomovica,Petrovica, NAPOLJE U PENZIJU!!!!!

Optimista

pre 8 godina

Bez sanse Cesi dali dva gola. Nasi, bez pretjerivanja ocajni. Selektor ce vjerovatno opet vidjeti neke "dobre stvari"! Zaista moram dodati, nikako mi nije jasno kako je Ceska prosla kvalifikacije!? Dva pasa nisu povezali, da igraju protiv neke osrednje reprezentacije, gubili bi bar dva razlike!

eureka

pre 8 godina

Kada bude usao (ako udje) Katai videce se na kom nivou se nalazi.
Od prilike u II brzini naspram ozbiljnog fudbala koji je u IV-V-oj brzini.
Nase livade su merilo za nasu jad i bedu od fudbala.

Red Metox

pre 8 godina

Srbiji je potrebna sveza krv ! Zahvaliti se Kolarovu , Ivanovicu, Stojkovicu, Petrovicu i jos mnogima. Jednostavno se i lose ponasaju na samom terenu uveknim neko druginkriv , hvatanje za glavu , psovanje i slicno. Hocemo zelju i borbenost pa makar gubili sa 10-0, isfolirani setaci caooooo !!!

%%%

pre 8 godina

Česki tim je prosečna ekipa, zapamtite. Videcete kako će da prodju na EP. Mi smo očaj od tima, shvatanja fudbala. Ne treba trošiti reči na ono sto je dno.

Danac

pre 8 godina

Muka mi je slusati o njima....apsolutno najgora reprezentacija Evrope. Fizicki izgledaju nemocno, a najgori Kolarov, Matic i Tosic.
Ovako los fudbal nikada nisam gledao!!!!
Samo Ljajic da ostane i dovesti sve ostale izU21!!!!!

Sab

pre 8 godina

@Sandzaklija Gledam nasu reprezentaciju i "uzivam" u njihovoj igri. Treba zabraniti reprezentativni fudbal u nasoj zemlji. Ne mogu da verujem da ovi ljudi zaradjuju milione. Kad se setim one Vuciceve izjave da ce uzgraditi nacionalni stadion dodje mi da zaplacem od tuge.

Вињак18+

pre 8 godina

Stojković-Ivanović najčešča komb pas igra u našij selekciji i tako godinaaama! Muka bre više.. Dođemo na 30m njihovih, pa se vratimo na naših 30m, ma daaaj. Nzm više šta da mislim, a uvek se nadam da ćemo da krenemo da igramo, aliii...

Coutinho

pre 8 godina

Na koji fazon je onaj Zoran Tosic odigrao toliki broj utakmica za reprezentaciji ni dan danas mi nije jasno,on cak i kad da gol covek je apsolutno neprimetan.

acomurija

pre 8 godina

Lepo da idu u, u, u - pismo bez marke: Savo Milosevic i njegov izbor, neuki i nejaki Curcic!
Pozvati Veljka Paunovica i dati mu odresene ruke, ako ne - zabraniti reprezentaciju!

Darko

pre 8 godina

Nemaju srce! Državni grb im apsolutno ništa ne znači. Mladji igrači nevaspitani, bezobrazni, puni sebe. Nekada se fudbal igrao srcem, a ne samo zbog novca. Večeras, i kad imamo eventualnu priliku da šutnemo na gol, mi prekombinujemo, " igrači se ne poznaju izmedju sebe", odbrana neuigrana. Nažalost, ne vidim bolju budućnost za naš fudbal.

miks

pre 8 godina

Sta vam nije jasno!? Nasi fudbaleri ne igraju fudbal vec izvlace pouke! Ne moze I jedno I drugo...nego da sacekamo neki stucan komentar naseg strucnog staba. Na rukovodioce fss-a ne treba cekati, zna se sta o tome misle , a to je sledece : 'pravimo ekipu za neke sledece kvalifikacije, za koje, videcemo'!

marej

pre 8 godina

Tosic katastrofalno vraca loptu..ali reakcija tomovica koji stoji dva metra od igraca nepokretan i pokusava da ga blokira i pri tome markira stojkovica...neprocenjivo...hahahhaha....kakvo neznanje...

zmaj

pre 8 godina

Alo majstori pa koje ovde lud? rekose uigravamo tim za kvalifikacije a ono u timu Matic koji nema pravo igranja tri utakmice i Kolarov dve pa sta se tu uigrava? Sa repkom uvek cirkus a da sve pozvane mogu nekako da razumem a jedino Petkovic neznam sta on trazi tu..

Veteran PFCN1

pre 8 godina

Srbija ne ide na SP 2018 sa ovim fudbalerima, to svi vide osim fss ! Nemaju taj pobednicki mentalitet i nece ga nikad vise imati, psiha je to.
Bane, Kolarov, Stojkovic, Tosic i cela boranija oko vas zasto lepo ne odbijete poziv , prepustite mesto nekom ko ce da grize za taj dres( od kad smo prsli na crveni nemamo rezulatate).. Vratite plavi dres jer smo to mi oduvek i bili PLAVI ! Krenite od neceg ovo vise smisla nema...

Nagatomi

pre 8 godina

Gledam Bosance i uzivam. Njima nije bitno da li je takmicarska ili prijateljska utakmica, ljudi oznoje dres posteno, zbog toga ih cela nacija obozava...

navijac

pre 8 godina

@Za sledecu "Noc vestica" moj kostim ce biti dres nase fudbalske reprezentacije, jer ja vec dugo,dugo vremena nisam vidio nista tako jezivo kao sto je nas nacionalni tim...brrrr
(Miroslav, 13. novembar 2015 21:21)

Noc vestica? Sta je to? Neki novi srpski praznik!?

Joao

pre 8 godina

Nasi su ocajni. Nema nikakve igre. Zato i navijaju da ostane selektor bez autoriteta, da i dalje mogu da se setaju po terenu bez ikakvog plana. Sreca njihova pa Cesi igraju neozbiljno.

otrežnjenje

pre 8 godina

Ljudi, nije kriv selektor, nisu krivi igrači, najodgovorniji je Tole Karadžić! Kada to shvatimo, rešili smo pola problema. Pošto je čovek nedodirljiv, nemojte da pratite fudbalere Srbije i bez nervoze! Kada crnogorski mafijaši budu skinuti sa funkcija u privredi, kulturi, obrazovanju, zdravstvu, iz sporta i politike, narodu će biti bolje!

Sale

pre 8 godina

U pravu je neki momak sa komentarom....Adem Ljajic izgara I najvise se trudi za Srbiju a najmanje je Srbin za razliku od Branislaba,Duska,Aleksandra,Nemanje I drugih "Srba" koje boli ona stvar za Srbiju I za reprezentaciju.....sramota,velika sramota.... 
A jedno veliko bravo za Adema koji ne bitno da li igra ovako zbog reprezentacije ili zbog samog sebe daje maksimum....za svako postovanje....veci Srbin od svih manekena koji igraju za Srbiju.... Bravo Ljajic.... 
P.S.Nijednog trenutka nisam imao nameru da vredjam Adema,samo iznosim cinjenice....koje su bolne....ali istinite

Po cemu ti sudis ko je manje,a ko vise Srbin. Srbin je svaki gradjanin ove drzave bez obzira na veru i ime. U ustavu pise da nema drzavne vere.

Вињак18+

pre 8 godina

Tomović je nzm tačno koliko, ali znam za 3 penala napravio u repki. Duško Tošić je nzm koliko puta kiksirao i grešio u markiranju/pozicioniranju/dodavanju/reakciji u repki. I oni i dalje bivaju pozvani i igraju po 90min. Strašno! Ne stavljam koment zbog toga što su vrs kiksirali ali ko prati iole ozb repku to je uvideo odavno.

Jovan

pre 8 godina

Mnogo je prosto, moramo da uradimo sledece:
1. Da postavimo Veljka Paunovica za selektrora sa mandatom od 8 godina, i sa klauzulom od 20 miliona evra ako neki ludi pretsednik FSS raskine ugovor,
2. Veljko da kompletnu ekipu od selekcije od 21g prebaci u seniorsku reprezentaciju, a od aktuelne selekcije da zadrzi samo Gudelja, Tadica, Kostica, Mitrovica, svima ostalima da se zahvali Veljko,
3. Prvih 10 utakmica u Srbiji da Reprezentacija igra bez naplate karata.
4. Da do pocetka kvalifikacija da zakazemo min 3 prijatelske sredbe koje bi se igrale u Srbiji pre punim stadionom.

Drugo ce sve doci redom, ali ovo prethodno ne neminovno ako zelimo rezultat.

Mamba Ninin idol

pre 8 godina

Svaka cast za igru ja sam odusevljen kako smo igrali ! Najvise mi se svideo velemajstor fudbala Karleusa mislim da ce ga Barselona uzeti a u Tursku poslati u trampu Messija + kesh za njega ! I golman nam je sjajan mada ni ne znam gde brani ali ce njega uzeti Real 100% !

Golf5

pre 8 godina

Nista cudno, ipak su se Cesi plasirali na Europsko prvenstvo, vama jos puno rada treba da dodjete na razinu Ceske, Madjarske, Albanije i slicnih reprezentacija.

Ilija

pre 8 godina

Zameniti sve. Preko navijača, novinara,igrača,trenera,selektora,direktora,predsednika,ekonoma,redara,skupljača lopti,devojaka,fudbalera,tv voditelja,tv kanala,stadiona...laku noć!

GM

pre 8 godina

Dokle je srpski fudbal dosao i na sta spao,
govori to da je prvi spic jedan Mitrovic, koji je kao napadac, ali zato u glavi blago receno ogranicen...

E sve dokle budu igrali takvi mozgovi, nema sta da trazimo ni u kvalifikacijama za Top 4 bivse Jugoslavije.

Rajko od Rasine

pre 8 godina

Milošević: Samo rezultati, ne lepršava igra!
Onima koji znaju Savu više ništa nije čudno... Sever je, davno, rekao istinu!

Scary

pre 8 godina

Uzmite primer Belgije. Uveli su mlade igrace, i bez obzira na to da li su u formi ili ne, ti igraci su uvek igrali za reprezentaciju kao kostur tog tima, i samo malo promene u sastavu su moguce, i posle nekoliko godina, eto rezultata. Nisu nista osvojili, ali su sada, sila u fudbalu. Mi vec nemamo rezultate, zasto ne pokusati taj sistem? Radije bih gledao da gubimo 2-1 3-2 od solidnih reprezentacija i da imamo nekakvu igru, nego da gubimo svaku utakmicu, poneku i dobijemo ali nemamo NIKAKVU igru. Neko je napisao da nije cuo ni za jednog Ceskog igraca. Imate Kadleca, Plasila itd, igraci koji igraju za timove koji su u svojim prvenstvima na sredini tabele, ali ti igraci igraju zajedno za Cesku vec 10 godina. I jos nesto, problem kod nas treba saseci u korenu, sve trenere u Srbiji na reedukaciju fudbala, posto nam i decu uce fudbalom koji je odavno umro. Ne mogu da shvatim da 20 godina nemamo igraca koji moze da poveze redove kao Piksi, ne mora na tom nivou da bude, ali makar igrac kao Misimovic (ako ga se secate) bi nam preokrenuo sve.

Prokletstvo

pre 8 godina

Vi volite pričat o nekakvom hrvatskom košarkaškom prokletstvu pa tako i sebe tješite i tražite razloge u nezalaganju, trenerima, savezu i svemu samo ne onome što je pravi razlog. Kao što su naši košarkaši precijenjeni i mi od njih previše očekujemo a nikakvo prokletstvo, tako su i vaši fudbaleri debelo precijenjeni igrači koji funkcioniraju u klubovima samo zato jer su okruženi vrhunskim igračima. Možda vam ovo zvuči bahato, al nijedan srpski igrač nebi uošao u prvu hrvatsku postavu.

realan

pre 8 godina

E ovakvih stadiona nama treba! Do 25000 kapacitet i to jedno 4-5 a ne neki megalomanski(kao što se najavljuje)koji će se napuniti dva puta u dva kvalifikaciona ciklusa.

Grof

pre 8 godina

Za sledece kvalifikacije samo bi pozvo Ljajica, Milivojevica i Z.Tosica od ovih startnih 11 , ovim ostalim treba se zahvaliti za neuspehe i nezalaganje a posebno Kolarovu i A. Mitrovicu treba da se zahvalimo njih dvojica jednostavno nemaju ni stida ni srama kako se krecu po terenu

Djolle666

pre 8 godina

Pa mi na ove kvalifikacuje ne idemo zbog Mundijala,nego nam one služe da se spremimo za kvalifikacije za sledece Evropsko prvenstvo.A ova što smo igrali one su nam služile da se spremimo za kvalifikacije za Mundijal,šta tu nije jasno.Jeste malo se razlikujemo zbog toga od drugih reprezentacija ali šta pa one znaju.I jeste malo nam je cudna ta logika jer mi se cini da po njoj mi više nikada necemo da idemo na neko EP ili SP,zato sto se uvek spremamo za neko sledece.

PATRIOTA

pre 8 godina

Za sledeće kvalifikacije treba pozvati svetake prvake u-20 sa njihovim trenerom a ne ove manekene.Nije sramota izgubiti ako ostaviš srce na terenu,a to će mladi igrači ostaviti.Ako se i ne plasiramo možemo se izvući na neiskustvo a plasiraćemo se jer neki mladi igrači voze juga i bore se dok sadašnji igrači dođu sa splava na okupljanje reprezentacije.

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

dajte nekog lokalnog baju za selektora koji ce da udara cuske svima za svaki pogresan pas. pa da su konji naucili bi vec. uigeavaju se tri godine pa nista. tomovic nije valjo ni u zvezdi a kamoli sada. sto je najgore truju tu decu sto su igrali u novom sadu. vec vidim kako se neki klinci vuku po terenu imitiraju ove matore. presecite ljudi vec jednom ko nece da trci i gine CAO zdravo pa da i zlatnu loptu posle dobije.

Aleardo

pre 8 godina

Kvalitet srpskog fudbala obrnuto je proporcionalan strahoti koju u vidu grafita na zidovima naših gradova ostavljaju njegovi tzv. zaljubljenici (navijači).
Da li je za čuđenje to što se kuća bez temelja ruši? U lancu (Srbiji) u kom skoro ništa još uvek ne funkcioniše na način na koji bi trebalo, nije čudno da se jedna karika ponaša na isti način kao sve oko nje. Jaz, koji se u odnosu Srbije prema razvijenom svetu, decenijama širi vezano za npr. industrijski razvoj, na isti način se širi i u oblasti zvanoj fudbal.
Najtužnije u tuzi zvanoj srpski fudbal je to da se mi još uvek zanosimo pričama i mitovima fudbala iz vremena "Montevidea". A u međuvremenu su i Malta i Island i Albanija i Ukrajina i nebrojeni broj drugih zemalja u svetu prihvatile način igre 21-og veka. Neke od tih zemalja imaju Ronalda ili slične vanserijske igrače i postižu bolje rezultate - ali tip igre, ono najvažnije DISCIPLINA - su isti. I onda nas pobedi neko ko do pre 20 godina nije postojao na fudbalskoj mapi sveta. Da, nije postojao do tada - ali mi ne postojimo od tada. I to je razlika.
Za to vreme kod nas se i dalje igra livadski fudbal za pijane "drugove" u ložama i armiju sveznajuće i besposlene muške populacije po kladionicama.
Pregazilo nas je vreme.

Gary Monk

pre 8 godina

Splavovi su nmeka i medina :) Ma dajte beskorisno je ovo gledati pisati o njima. Fudbalski smo propali, cekaj danas, cekaj ih sutra, cekaj prekosutra. Pomirimo se Tole, Lakovic, Vazura, Kokeza, Toncev i mnogi drugi frikovi se mesaju nema tu fudbalskog radnika. Zato lepo ne gledate vise Srpski fudbal i ne patite od ove bolesti. Ja sam bezposlen pa nemam ista drugo:)

nostradamus

pre 8 godina

Desiće se sledeće:
Sada će malo da dignu galamu - iznapušavaće par starijih igrača, mediji će ih rasčerečiti i doći će do izvesnih promena u timu. Dovešće par klinaca iz One reprezentacije.
Dalje, kvalifikacije će početi dobro (budući da i grupa nije neka). Pred kraj će biti jedan-dva kiksa o kojima se neće mnogo govoriti jer ćemo biti prvi u grupi i - svi će očekivati rezultat na Mundijalu. Kad tamo...
Tamo prva utakmica povuci-potegni i gubimo, a druga, tu počinje priča:
"Ja sam bolji od tebe", "Moje biĆarke sa splava su bolje od tvojih biĆarki sa splava", "Moj lajn sinoć duži od tvog lajna sinoć", "Moj menaĐer ima veću pi** od tvog menaĐera"... Poraz od 3-5 razlike, bombastični naslovi u novinama, "Tole lopove", "Slobo za sve kriv" itd. itd.
Na kraju, vidimo da oni od kojih najviše očekujemo i niiiiisu baš nešto, da nam je fudbal u k***u i opet u kruuuug.
Mada - doći na Mundijal iz UEFA zone nije neuspeh...

Grof

pre 8 godina

Samo jos nesto da kazem u vezi D. Tosica o njegovoj fudbalskoj inteligenciji od 10 dugi lopti on pod 8 podlece to je prvo covek nema osecaj za skokom nema procenu druga stvar kvalitetan odbrambeni nece nikad da ispadne na centru igralista a ovaj ispadne kao iz aviona i to jos kad se branimo treca naj vaznoja stvar za odbrambenig igraca to je da mora smiri igru to jest da ne nabija lopte napred samo sto pre da se resi nego da povezuje bekove sestice da unese sigurnos igracima sredine terena a jedan od takvih igraca je Pepe ili bivsi igrac Bajerna Lusio oni izbijaju lopte napred jedino kad ih napadnu 5 igraca

shomi

pre 8 godina

babe jedne! sad ce da bude kako utakmica nije imala rezultatski znacaj, a da su kojim slucajem i izvukli nereseno (ne znam kako jer veze nemaju), bilo bi: ne znam zasto ovako nismo igrali tokom kvalifikacija.

Cartman

pre 8 godina

Dotakli smo dno,definitivno. Sada i da ode Karadzic i ekipa,verovatno ce ga naslediti neko potpuno isti i onda idemo sve iz pocetka. Predsednik mora biti neko ugledam,ne mora bivsi sportista,ali takvih u Srbiji ima veoma malo. Tako da spremite zivce za bar jos 15 god nerviranja.

Gagi

pre 8 godina

NAJGORA REPREZENTACIJA IKADA!!!
Mene najviše iritiraju Kolarov (koji stalno izigrava šmekera) i Ivanović koji posle afere sa Marijanom Mateus ne zna gde je levo...
Sve sami propali, nabeđeni, antisportski, kulovski likovi...

Profa

pre 8 godina

Sve dok se FSS temeljno i sveobuhvatno ne rekonstruise i dok se iz njega ne odstrane svi politicki i tajkunski elementi i iz toga ne profilise sistem rada nema nama napretka...Ovako mozemo od kvalifikacija do kvalifikacija da se primamo da smo neko i nesto u evropskom i svetskom fudbalu.

Dejan

pre 8 godina

Nije bitan rezultat ni sad ni nikad vise? Samo je bitno po Tosicu da sacuvamo fudbalske strucnjake koji tako uspesno vode ovu selekciju!

fantom

pre 8 godina

Ima pomaka nepamtim kad smo dobili 4 komada,a još je bila prijateljska ahahaha. Uumite ovog Kurčubića što je otišao iz BORCA BL.

Katai, glavu gore!

pre 8 godina

"Iako je selektor Radovan Ćurčić najavio da će na ovom meču pre svega želeti da vidi koliko Aleksandar Katai može da pomogne selekciji, najbolji strelac Crvene zvezde i Superlige je na klupi."

Bolje da ovo nikad nisam pročitao... ali, neka, igraće on, dovoljna su njemu dva minuta za tri gola.

Dera

pre 8 godina

Reprezentacija Srbije nije visi nivo od fudbalske lige Srbije, oba su niska nivoa, mislim dno nivo. Jedini visok nivo u reprezentaciji i ligi je nivo korupcije, mutnih radnji i laži kojima obmanjujete narod. Toalet liga-toalet reprezentacija. Nema nas na najmanje jos 5 velikih takmicenja sa ovom upravom i igracima ili da ukinu kvalifikacije!

El Diavolo

pre 8 godina

Molio bi novinare da naše reprezentativce ne nazivaju vise orlovima, jer to su plemenite ptice ili kraljevske ptice.
Ove naše možete da nazovete kukavicama.

Mad4Red

pre 8 godina

Navedite mi sem Čeha nekog njihovog igrača koji igra u nekom top timu u Evropi??? Elem nebitno, sinoć sedim sa matorcem i čovek je sto posto upravu, kaže lako je Matiću i Ivanoviću da igraju u Čelziju, kad pogreši ima top igrača svetske klase da njegovu grešku ispravi, ovde nema niko, nažalost nema želje volje snage htenja da se igra za dres državu grb, ja nisam ogorčen pratio bi našu zemlju pa da budemo i 150 na listi FIFE, boriti se i izgubiti da su izginu na terenu za zemlju niko im reč ne bi rekao, ja sam za to da se nekim igračima zahvalimo za sve, nek ostanu tu par momaka njih 5-6 ostalo sve mlade klince i uigravati ih uz nekog ozbiljnog trenera a ne čoveka kome je jedini uspeh treniranje Javora iz Ivanjice!!!

damjao

pre 8 godina

Niko ne spominje sramotno sudjenje, kao na selu pod pretnjom vilama! Vec godinama se grozim naseg fudbala i organizacije, ali dve greske koje je napravio sudija resile su utakmicu, sramno sramno sramno...i sramno je sto se posle toga nismo uzdigli vec primili dva gola :(, tako da..

savio

pre 8 godina

Nema harizme i postovanja u timu! Ne znam da ste primetili ali bilo je par situacija kad su se igraci medjusobno svadjali(Tomovic-Z.Tosic, Kolarov-D.Tosic, Ljajic...) Jednostavno u svlacionici nije kako treba, a to se odrazi na terenu. Sve su to nabedjenje zvezde gde Curcic nema autoritet(nema ni igru). Tomovic, D.Tosic...rupetineee!!

dejan

pre 8 godina

Imali neko m... da promeni ove igrace koji tosici,mitrovic ljajic oni jednom godisnje pogode gol nije to mali fudbal pravi napadaci pa i ofanzivci danas sutiraju na gol iz svih pozicija i to veoma uspesno!

Boston

pre 8 godina

Cinjenica je da su Mihini rezultati u odnosu na ove sada jako dobri. Od kada je on otisao sta smo uradili recite mi ? A toliko ste zeleli da ode, eto vam sad !

aca zmaj

pre 8 godina

imamo klaberke, a sada i klabere. samo su za splavove i da voze besna kola. kada treba da se pika lopta za drzavu onda paze da ne povrede pretplacene nogice.

Dane_danijel.S.

pre 8 godina

Neka ovi idu u penziju.. Uzmite onu mladu zlatnu ekipu iz novog zelanda i radite sve Sa njima.. Samo rad i mocicemo da pobjedimo i Portugal itd.

Baxuz

pre 8 godina

Nemamo igrace u primeri najjacoj ligi.
(navijaci zvezde i albanija pobedili Srbiju 3-0, 14. novembar 2015 01:01)

Znaci po toj logici od Nemacke nema nista.

skols 18.

pre 8 godina

Negledam srbiju necu da se nerviram.sve dok budu zvani u repku tosic dusko i njemu slicni srbiji nema srece.gledam sta radi najbolji igrac na svetu do 19 i 21 god.marsijal.decko se igra sa njemcima i izvodi finte okret sa loptom ko nekad zidan..djaba on igra i pocepali mu njemci dres nema kome da asistira jer ziru je bukva suva.

El Diavolo

pre 8 godina

Srbija je posle Antica za pet godina promenila šest selektora, njihov skor je 21-12-21 dok je Anticev skor za dve godine bio 17-3-8 i plasman na svetsko prvenstvo, i pobeda nad Nemačkom. Ne zaboravite i petardu protiv Rumunije, tim se znao napamet Krasic, Jovanovic, Zigic i da ne nabrajam dalje. Atmosfera je bila normalna nije bilo toliko manekena kao sada.
Srbija nikada nije imala iole dobrog golmana nadam se da ce Rajkovic to promeniti ali sumnjam.
Po fizickoj spremi smo medju najgorima na svetu, neki puse, vecina se odvaljuje od alkohola a neki verovatno i vucu liniju sve u svemu kao kornjace.
Srbija svake nove kvalifikacije promeni po 15 igraca to je izraženo u zadnjih pet godina i zato nemamo "prvi tim" za razliku od Hrvata koji imaju prvi tim i u svake kvalifikacije ubace jednog eventualno dvojicu najtalentovanijih igrača.
Sto se tiče tehnike NE postoji.
I sto je najzalosnije igramo fudbal za gol manje, u svakoj utakmici idemo na 0-0
ne znamo i ne želimo da damo gol.
Dakle bez korenite sistemske promene fudbala necemo videti ni mundijal ni Evrpsko prvenstvo dugo, za početak Karadzicu molim te ko čoveka idi dok si mlad.

Joao

pre 8 godina

Ko hoce da prizna - moze! Mihajlovic je bio debelo u pravu sto mu je igrao Djuricic kao centarfor, a ne ovo drvece poput Mitrovica!
Potreban je rez. I savez, i strucni stab, i igraci!

Mxyed

pre 8 godina

Nisam gledao meč a sad sam video golove. Prvi i treći gol čeha gotovo većina golmana ne bi priimila. A ako izgubiš od Češke 2 1 to je podnosljivo a ovako... Stvarno ne znam zbog čega Stojković ima toliko kredita pa da brani polsednjih 10 godina a stalno prima ovakve golove. Stavite Milana Lukača makar nije linijaš kao Stojković. Standardno dobro brani u svom klubu u Turskoj.

Bozidar

pre 8 godina

E sad shvatite kakvo je blago Novak Djokovic.
Talenat,profesionalac,vredan,disciplinovan i veliki sampion koji vec postaje najveci u istoriji tenisa na ovoj planeti.
Novak Djokovic

Njoks

pre 8 godina

a zasto nasi uopste
igraju...za sta oni vezbaju..
(miki, 13. novembar 2015 22:07)

Kako misliš "zašto"? Pumpaju česima ego i kondiciju za euro. I uvezbavaju im rezervni tim. Zamisli tek sta bi nam njihova A selekcija uradila.. bog te mazo!

skols 18.

pre 8 godina

Marsijal je genie tacno anri dobro kaze a i ostali bivsi igraci da je marsijal kao mesi od 19god.pa dal je moguce da on klinac od 19god preseva celu odbranu njemacke i usluzi zirua loptom na petercu..bravo antoni samo tako nastavi.junsjted je dobio napadaca za narednih 10 god..

Aleksandar Saša Pavlović

pre 8 godina

Da gledamo mi košarku,vaterpolo,Djokovica.
Ovaj fudbal neka gledaju neki drugi.Ja definitivno,posle više pokušaja i nade da će nešto da se promeni,ODUSTAJEM!

marko

pre 8 godina

uopste fudbaleri u srbiji i njihov nacin razmisljanja je katastrofalan i dostigao je neke nenormalne razmere. ja sam npr ukljucen u rad jednog fk u srpskoj ligi, i igraci iako imaju sve moguce pogodnosti za amaterski rang takmicenja (par njih cak zaradjuje kao profesionalci) stalno nesto izvoljevaju, nece da igraju pa se tim jedva sastavlja, a verujte mi isti slucaj je sa 80% amaterskih klubova u srbiji, dok sa druge strane imate normalne momke u odbojkaskim, kosarkaskim, rukometnim klubovima koji imaju isti broj treninga i utakmica i pritom ne zaradjuju nista pa opet su puni entuzijazma i postovanja prema sportu i sportskim radnicima u klubu. prosto sticem utisak da njima fudbal vise nije uzitak, jer govorim o amaterskom dobrovoljnom bavljenju tim sportom.

Zuba

pre 8 godina

Ja odgledao film Dredd. Kvalitetnije potrosio vreme. Vise me domaca reprezentacija ne interesuje jos od vremena SP u JAR. Da'l ce otici na neko sledece takmicenje ni to me vise ne interesuje. Ubijena je svaka nada da ce u nasem fudbalu biti bolje. Voleo bih da gresim ali...

zizu

pre 8 godina

dobro nam ide do 20 metara od gola, ali nam danas ne ide ono u cemu smo oduvek najjaci - lucidnost, vic, bekstvo iz shablona. mislim da bi trebali da pocnemo da zuvamo sa 20 metara...muller i gomez zuvaju sa 5-6, bune se francuzi ali sta, niko nije rekao nema zuvanja...

kole

pre 8 godina

Za sve se slazem sa vecinom osim za Stojkovica. Jeste kiksuo juce ali budimo realni i setimo se da nije bilo njega ne bi imali ni ta 4 boda nego manje i od tog bednog broja. Probali smo sa Brkicem ali on je kanta, brani uvek za poslednjeplasiranu ekipu u Italiji, a Rajko je jos dosta zelen sto pokazuje njegov nastup u ls gde prima 3 gola u proseku. Ostale golmane ne bi ni komentarisao.

a da ptobamo sa nekim novim momcima

pre 8 godina

toliko nam dobro ide da me je sramota da napisem a kamo li da kazem raspad drzave po svim savovima treba se brate zahvaliti ovim gubitnicima jer je ovo naj gora generacija u istoriji srpskog fudbala i treba poceti ispocetka zato sto od gubitnika ne mozes napraviti pobednika

XY

pre 8 godina

Drugovi koce da preuzme odgovornost za ovu bruku, kompletan fss svi odmah ostavke. Ocistiti savez od politike i korupcije!!! Trenutno je fss leglo mafije!!!

Grof

pre 8 godina

Sa ovim sastavom idemo na SP 2018 Rajkovic, Nastasic, Subotic ,Antonov, M. Petkovic, Matic, Grujic, Milinkovic-Savic, Z.Tosic, Ljajic, F. Djordjevic klupa: Vilotic, Maksimovic, Basta, Obradovic, Milivojevic, Brasanac, Tadic, Zivkovic ,N. Maksimovic , Kostic, Skuletic, L. Markovic i golman Brkic

ti se bori sever ce da gori

pre 8 godina

i opet menjam sve uspehe u kolektivnom i pojedinacnom sportu(vatetpolo,kosarka,tenis...)za plasman u rusiju,ali ovu gospodu bi na trg za primer ostalima

Boldween

pre 8 godina

E ja nisam ni znao da igramo sa Česima dok nisam otvorio ovu vest na b92 :-)
U nedelju kreće završni masters u Londonu, napred Noleee!

Grgur

pre 8 godina

Možda će da promene pravila dotle jer Rusija je velika može puno reprezentacija da primi, tako da npr odu prvih pet iz grupe direktno, a šesti ide u baraž!

Дража

pre 8 godina

Nije da nema individualni kvalitet nego nema tim. Poznato je da ima reprezentacija bez ikakvih velikih zvezda, a koje opet igraju dobro jer su tim i imaju plan timske igre kog se drže.
Srbija od Mundijala u Južnoj Africi nema tim. FSJ je otpustio najboljeg našeg selektora dosad, Radomira Antića zbog navodno slabog rezultata na Mundijalu a ispostavilo se da nam je to ubedljivo bio najveći domet koji ćemo teško ponoviti u bliskoj budućnosti.

Građanin

pre 8 godina

E sad lepo za kaznu da im premijer pripreti da ce da "sagradi" nacionalni stadion za 4500 umesto za 50000 gledalaca...i da ne potrosi 150mil vec samo 10-ak...

Treba im stadion

pre 8 godina

A da su imali nacionalni stadion, sve bi bilo drugacije. Ma trebalo bi reprezentaciji na nivou drzava uskratiti sve privilegije dok ne postignu najmanje dve sezone zaredom neki međunarodni uspeh... manekencici...

Melenci

pre 8 godina

nisu dostojni da nose dres Srbije,da nas predstavljaju,nisu zasluzili da trosimo vreme i jedan sekund na komentar o "igri".Naravno i kompletno rukovodstvo!

Djordje

pre 8 godina

U sistemu 4-3-3 mi bismo trebali da dominiramo pasovima i brzinom. A mi takve igrace jednostavno nemamo. Mislim da je taktika totalno pogresna, u sistemu 4-4-2 prevadali bi snagom i u skoku sa Ljajicem i Mitrovicem u napadu. Imamo snazne igrace u odbrani i zadnje vezne ekstra klase. Selektor bi da igra kao Barselona sa sporim igracima i bez Mesija.

Vlada

pre 8 godina

Prvo - momentalni otkaz Curcicu
Drugo - momentalna ostavka / otkaz ili sta god Karadzica i ekipe i FSS-a


Nema trece, bez ovoga ne moze dalje. Bice samo jos gore.

Slave kada ide, pljuvaju kada ne ide. Srbi malodusan narod. Bljak.

pre 8 godina

Prenerazen sam otrovnim komentarima. Ako ih ne volite nemojte da gledate ni da komentarisete.

Prvih pola sata: do gola milina nas gledati (i pored pljuvanja u komentarima), kao prvo poluvreme protiv Australijem, od gola vidi se koiko nam je tanko samopouzdanje.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Opet sramotno suđenje protiv Srbije!
Teško smo oštećeni na mečevima sa Portugalijom i Češkom!
Dokle više da nas sudije upropaštavaju?

srki iz kanade

pre 8 godina

cinjenica je da curcic I tole moraju da odu. druga cinjenica je da su komentari ovde jednako sramni.. dosadne su ove iste gasi, bojkote, zabrani fudbal etc etc idi bavite se necim drugo

santa justa

pre 8 godina

He, he sad nas zovu da igraju s nama, da bi digli sebi samopouzdanje i da napune nekog, kao sto smo mi nekad zvali Luxemburg i ostalu boraniju.

blejac365

pre 8 godina

Samo Radomir Antic moze da spasi citavu stvar, ali dok je ova garnitura u FSS to se nece desiti...ne secam se da smo imali bolju hemiju u ekipi nego tada u poslednjih 15-ak godina...

nikola

pre 8 godina

E pa care. Ja stvarno ne znam koga vise pokusavate zastrasiti "najjacim srpskim igracima". Pa ljudi dragi postoji toliki broj mladih igraca koji ce srce na terenu ostaviti za ovaj grb. Dva tri iskusna su dovoljna.Jasno je da je doslo vrijeme za neke nove klince, oni su nasa snaga i buducnost. Mi moramo da se dokazujemo, a ne da dokazemo nesto sto ocigledno nismo. Pozdrav iz Republike Srpske!!!

Braca Kostic

pre 8 godina

Nemoze do Mundijala? Nemoguce, pa dali smo jedan gol, to je odlican znak. Sada ce veliki mag fudbala Karadzic da izadje i kaze da je taj gol odlicna osnova a pogotovo onih nekoliko epizoda kada smo presli polovinu terena i da on veruje i dalje da cemo doci do Mundijala (ne kaze kog doduse) i da ce zbog toga ostati na celu da FSS da bi svojim neizmernim znanjem pomogao.

cobi

pre 8 godina

ovo je zaista vrhunac sramote, ove naše starlete u kopačkama kao da su na radnoj obavezi pod prinudom. već u prvom minutu oni čekaju kraj pa da se dokopaju splavova i raznih Karleuša, Marijana Mateus i ostalih Ala i starletica.

JPR23

pre 8 godina

Srbija jos jedan put pokazuje da nema nikakvu individualnu kvalitetu,da su sve price o dronovima,trenerima,savezu samo izlika.Jednostavno previse precjenjujete svoje igrace.donedavno ste cak tvrdili da je Matic?!?! najbolji zadnji vezni na svijetu
(Argo, 13. novembar 2015 23:59)
Ocigledno nemas pojma... Nije ovde prica o kvalitetu!!
I bez kvaliteta, ako imas normalan savez, korektnog trenera, i pravi pristup igri, neces gubiti ovako i igrati glupo da ne moze gluplje, bez ikakve energije..
Ovde je problem struktura i psihologija! O kvalitetu, druga prica...

j... vas ko vas sastavi !!!!

pre 8 godina

radomire anticu vrati se ...
(tali, 13. novembar 2015 22:26)

Ali da te zamoli ovaj sto te i oterao, kome se nisi uklapao u sistem jadnih ili mladih trenera kod kojih je imao svoj procenat, pa da se sakupi i ode bestraga...

fancy

pre 8 godina

Setimo se svi Tomoviceve intervencije protiv Makedonaca kad nas izbacise sa pobedom? Aman vise bre dokle se zovu jedni te isti maleri????

Nirvana

pre 8 godina

uvek ista priča, u inostranim klubovima trče i igraju jer u protivnom neće više igrati već grejati klupu, al kad igraju za reprezentaciju nema potrebe se cimati jer znaju da su na spisku i u igri sledeću utakmicu. Samo slep i onaj ko neželi nevidi o čemu se raadi, svaki selektor je u obavezi staviti manekena da igra iako ovaj neželi potrčati u suprotnom ima dobije otkaz ko mihajlović čim je onaj počo sastavljati tim po svome dobio je otkaz ko formula jedan tada je na dobitku samo bila samdorija koja ga angažovala i pustila da radi svoj poso i platila ga dobro jer zna koliko vredi a ne mi koji smo rekli kriv selektor nezna ništa..

Šta ste se rastrčali?

pre 8 godina

(Argo, 13. novembar 2015 23:59)

Najvaznije je da si ti gledao prijateljsku utakmicu Srbije! Eh da mi je tvoja glava bar na dan-dva....

Rumunj

pre 8 godina

Solidna igra Orlova. Ne znam sta Aca ocekuje. Igramo protiv ekipe koja je bila prva a mi smo bili predzadnji. Malo realnosti nije na odmet. Vise koncentracije u zadnjoj 1/3 i odbrani.

saša

pre 8 godina

imam 45 god. tako da se sećam vremena kada je igrala i Jugoslavija. Tada su nam rerezervni kompleti dresova bili crvene boje i uvek ali uvek smo igrali loše u njima. Neko će reči da ja bulaznim ali dok ne promenimo tj dok se ne vratimo plavim dresovima nikada nećemo imati dobru reprezentaciju.

navijaci zvezde i albanija pobedili Srbiju 3-0

pre 8 godina

Katai reprezentativac?Sta vise reci.Necemo na svetsko prvenstvo jer nam klubovi u Evropi zavrsavaju takmicenje u predsezoni kupanja osim Partizana.I tako godinama unazad.

Zlatko

pre 8 godina

Srbija je jedna mala drzavica,u fudbalu u dojnjoj polovini evropske rangliste.Pretekao nas je i Island.Mozemo se meriti sa Finskom,Azerbedzanom 
Makedonijom,Kazahstanom,Maltom,itd...
(cobo, 13. novembar 2015 23:33)

Necemo da se vredjamo. U 100€ da bismo, ovakvi kakvi smo sad, sa gostovanja Finskoj i Azerbejdzanu uzeli samo bod. :)

Neko

pre 8 godina

Tako ce i zvezda da juri ligu sampiona na leto,a njeni izdanci Tomovic i Karleusa nas sahranili,a i ostali su bili losi,ali ne ko ova dvojica.Ipak ovo se zaboravlja i sve se nastavlja po starom do sledece utakmice.Isto tako i u rukometu.

navijaci zvezde i albanija pobedili Srbiju 3-0

pre 8 godina

Na dva evropska nismo otisli zbog zvezdinih navijaca.Na ovo SP necemo jer nemamo kvalitet.Nemamo igrace u primeri najjacoj ligi.

Jakiç

pre 8 godina

I don't know why you guys are so surprised on that.in each game we lost only with Albania we won but it been told that to win as it wasn't so important. otherwise even with them we would loose .

navijac

pre 8 godina

@B92: Katai pocinje sa klupe

Pa jel taj Katai Mesi, sta je!? Neki mnogo bitan igrac pa ga izdvajate? Pa nego gde ce nego ce na klupu, nece valjda Ljajic da sedne da bi on zaigrao?

Argo

pre 8 godina

Srbija jos jedan put pokazuje da nema nikakvu individualnu kvalitetu,da su sve price o dronovima,trenerima,savezu samo izlika.Jednostavno previse precjenjujete svoje igrace.donedavno ste cak tvrdili da je Matic?!?! najbolji zadnji vezni na svijetu

damjao

pre 8 godina

Niko ne spominje sramotno sudjenje, kao na selu pod pretnjom vilama! Vec godinama se grozim naseg fudbala i organizacije, ali dve greske koje je napravio sudija resile su utakmicu, sramno sramno sramno...i sramno je sto se posle toga nismo uzdigli vec primili dva gola :(, tako da..

navijac

pre 8 godina

@Za sledecu "Noc vestica" moj kostim ce biti dres nase fudbalske reprezentacije, jer ja vec dugo,dugo vremena nisam vidio nista tako jezivo kao sto je nas nacionalni tim...brrrr
(Miroslav, 13. novembar 2015 21:21)

Noc vestica? Sta je to? Neki novi srpski praznik!?

navijac

pre 8 godina

@Toooooo , puni crno-belu boraniju . Stojkovic taman posao po burek ...
(Mijat Splitski bili, 13. novembar 2015 20:57)

Auu sine al si se ti napatio u godinama crno bele dominacije...

Objasnjenje

pre 8 godina

Ko je bre Katai? I ko njega toliko gura vise?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (holilend, 13. novembar 2015 20:19)
To je trenutno prvi strelac superlige,iako je vezni igrac.Postigao je 10 golova a ima i priblizni broj asistencija,sto bi u prvodu znacilo najbolji igrac lige.Izvini,gde ga to guraju?Sa ovim ucinkom bi trebao da ima vec nekoliko tekmi a on nije ni debitovao za reprezentaciju.
P.S.To je onaj isti koji je tvom malom klubu zabiberio sa onim trecim golom,kad se nasalio sa odbranom i golmanom.

Koricanac

pre 8 godina

Najgoreg golman u evropu imamo dal je neko primetio da covek pre slobodnog udarca kornera se moli bogu tako je uplasen i bez samopouzdanje da je to neverovatno i velika je neznalica izadzi Covece iz gola kao musko kolenom ispred razderi se, ne gledaj ko je ispred tebe...Pa i nemacka sa njime bi bila standardna ekipa a ne svetski sampion veruj te mi sta znaci vrhunski golman neuer

eureka

pre 8 godina

Kada bude usao (ako udje) Katai videce se na kom nivou se nalazi.
Od prilike u II brzini naspram ozbiljnog fudbala koji je u IV-V-oj brzini.
Nase livade su merilo za nasu jad i bedu od fudbala.

Grof

pre 8 godina

Sa ovim sastavom idemo na SP 2018 Rajkovic, Nastasic, Subotic ,Antonov, M. Petkovic, Matic, Grujic, Milinkovic-Savic, Z.Tosic, Ljajic, F. Djordjevic klupa: Vilotic, Maksimovic, Basta, Obradovic, Milivojevic, Brasanac, Tadic, Zivkovic ,N. Maksimovic , Kostic, Skuletic, L. Markovic i golman Brkic

Buzda

pre 8 godina

Stojke, celog zivota primas golove zato sto stojis na liniji! Kad probas da izadjes, provalija. Treniras celog zivota, azbuku golmansku nisi naucio

Slave kada ide, pljuvaju kada ne ide. Srbi malodusan narod. Bljak.

pre 8 godina

Prenerazen sam otrovnim komentarima. Ako ih ne volite nemojte da gledate ni da komentarisete.

Prvih pola sata: do gola milina nas gledati (i pored pljuvanja u komentarima), kao prvo poluvreme protiv Australijem, od gola vidi se koiko nam je tanko samopouzdanje.

Boki

pre 8 godina

Ja bi samo voleo da mi neko kaze koji to kvalitet ima Z.Tosic?Napisite mi u komentar molim vas!Bruka je da takav igrac ima ovoliki broj nastupa za repku!

Grof

pre 8 godina

Za sledece kvalifikacije samo bi pozvo Ljajica, Milivojevica i Z.Tosica od ovih startnih 11 , ovim ostalim treba se zahvaliti za neuspehe i nezalaganje a posebno Kolarovu i A. Mitrovicu treba da se zahvalimo njih dvojica jednostavno nemaju ni stida ni srama kako se krecu po terenu

Rumunj

pre 8 godina

Solidna igra Orlova. Ne znam sta Aca ocekuje. Igramo protiv ekipe koja je bila prva a mi smo bili predzadnji. Malo realnosti nije na odmet. Vise koncentracije u zadnjoj 1/3 i odbrani.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Opet sramotno suđenje protiv Srbije!
Teško smo oštećeni na mečevima sa Portugalijom i Češkom!
Dokle više da nas sudije upropaštavaju?

St

pre 8 godina

Nije tacno da se nisu trudili. Sto je najgore, oni su se stvarno trudili da igraju sto bolje znaju. Mustafa je kralj. Ubio je svog igraca pesnicom u lavu dok je promasivao loptu za metar (prvi gol). Kakav genije. Nije uspeo da prpadne protivnike svojim KANARINAC outfit

-om

Igor

pre 8 godina

Jedini čovek koji može ovu smešnu družinu da dovede u red je RADOMIR ANTIĆ. Dok je ova garnitura u FSS nema ništa od toga. Najgore od svega je što je i ova ekipa koja čeka da uđe u FSS ista tuga kao i Tole. Crni dani za srpski fudbal.

Boston

pre 8 godina

Cinjenica je da su Mihini rezultati u odnosu na ove sada jako dobri. Od kada je on otisao sta smo uradili recite mi ? A toliko ste zeleli da ode, eto vam sad !

Dejan Kostic

pre 8 godina

Dok Karadzica ne izbace iz saveza i ne zabrane mu i da pridje stadionu od fudbala nema ni "f" u Srbiji. A ako mislimo da odemo na neko takmicenje mora da se vrati Antic. Bez Antica nema reprezentacije.

dragan1982

pre 8 godina

nema sta,srbija je jedna od naj losijih reprezentacija evrope.gledam utakmicu na ESPn i engleski komentator jasno kaze " za svakog ko se pita zasto su srbi tasko losi vecerasnja utakmica je odgovor" nula emocija,nula trcanja,nula borbe ,cool ,easy,top model style ..to je ono kako se srbi ponasaju na terenu.igraci tipa stojkovic ivanovic kolarov i zoki tosic su nas doveli do prosijackog staba,sa njima u prvih 11 nema zivota u nas...ja se zahvaljujem banetu ivanovicu na to sto je dugo godina bio nas najbolji igrac,on desni bek ima najvise golova u repki OD SVIH sadasnjih reprezentativaca!!! ali bi ga zamolio da se ne bruka u svoje "stare" dane ,neka skine kapitensku traku jer on nije ni nikad bio neko ko moze da bude vodja,previse je miran i dobar ,nije tip generala..srbija kao tim nema indentitet,dresovi nam izgledaju smesno i popisano,nema nikog na terenu koji iskace ,nema neko ko......jednostavno tuga.pogledajte koje repke igraju na EP-u ,od rumunije do welsa albanije i austrije pa nazad..samo jedan nas igrac kosta ko pola rumunskog tima a skoro kao CEO aljbanski tim,zamislite onda kolko ti likovi igraju ispod svakog moguceg ocekivanja..nasi reprezentativci su drolje koji nisu drugari ,vidi se to,oni su na terenu samo poznanici i kolege ali nikako braca.igramo "stand by" fudbal znaci stojimo samo..tempo igre !?!? nema ga ..zao mi je ali nas fudbal je MRTAV,dise jedva nekako a promene nema.sledece godine ce nas austrijanci rastaviti u delove i napokon zaklopiti kovceg srbia

Сср

pre 8 godina

Душко тошић игра за репрезентацију..да ли је потребно било шта више анализирати,коментарисати...?!

Prokletstvo

pre 8 godina

Vi volite pričat o nekakvom hrvatskom košarkaškom prokletstvu pa tako i sebe tješite i tražite razloge u nezalaganju, trenerima, savezu i svemu samo ne onome što je pravi razlog. Kao što su naši košarkaši precijenjeni i mi od njih previše očekujemo a nikakvo prokletstvo, tako su i vaši fudbaleri debelo precijenjeni igrači koji funkcioniraju u klubovima samo zato jer su okruženi vrhunskim igračima. Možda vam ovo zvuči bahato, al nijedan srpski igrač nebi uošao u prvu hrvatsku postavu.

Istina

pre 8 godina

Iz aviona se vidi da je Mitrovic zalutao u reprezentaciju.Igrac sa najmanje fudbalskog znanja.Steta sto smo sa spicevima najtanji jer ne bi bio ni medju 50 igraca.

Vladimir

pre 8 godina

Ko god dođe za selektora ... džaba nam. Mi, jednostavno rečeno, nemamo dobrog igrača. Možda je to Matić, ali čovek je totalno van forme. Kolarova i Ivanovića je pregazilo vreme. Tomović i oba Tošića ... njihovo vreme nikada nije ni bilo. Ljajić je metiljav ... tipičan igrač iz "naše škole". Malo bolja verzija Babovića. Mitrović kvalitet je malo iznad JSL-a, a Škuletić ... pravi igrač za tu ligu. Ništa iznad toga. Luka Milivojević ... o njemu je smešno i pričati. Jedino ostaju Filip Kostić i mali Živković ... pa da se nadamo da će neko od njih dvojice postati ozbiljan fudbaler.

Saša

pre 8 godina

Ljudi kunem vam se u kuću od 500 kvadrata i 4 mercedesa da bi moje Šapine icepalo ovu našu ekipu, mi smo seljački klub al se borimo za naše selo a ovi dungsteri veze nemaju, kako bi moj igraš gino za grb dođite u Šapine pa će vidite.

navijaci zvezde i albanija pobedili Srbiju 3-0

pre 8 godina

Katai reprezentativac?Sta vise reci.Necemo na svetsko prvenstvo jer nam klubovi u Evropi zavrsavaju takmicenje u predsezoni kupanja osim Partizana.I tako godinama unazad.

saša

pre 8 godina

imam 45 god. tako da se sećam vremena kada je igrala i Jugoslavija. Tada su nam rerezervni kompleti dresova bili crvene boje i uvek ali uvek smo igrali loše u njima. Neko će reči da ja bulaznim ali dok ne promenimo tj dok se ne vratimo plavim dresovima nikada nećemo imati dobru reprezentaciju.

oliver k

pre 8 godina

U pravu je neki momak sa komentarom....Adem Ljajic izgara I najvise se trudi za Srbiju a najmanje je Srbin za razliku od Branislaba,Duska,Aleksandra,Nemanje I drugih "Srba" koje boli ona stvar za Srbiju I za reprezentaciju.....sramota,velika sramota....
A jedno veliko bravo za Adema koji ne bitno da li igra ovako zbog reprezentacije ili zbog samog sebe daje maksimum....za svako postovanje....veci Srbin od svih manekena koji igraju za Srbiju.... Bravo Ljajic....
P.S.Nijednog trenutka nisam imao nameru da vredjam Adema,samo iznosim cinjenice....koje su bolne....ali istinite

Kvazimodo Sorabius

pre 8 godina

Konacno treba zabraniti reprezentaciju, ubedljivo najgori rijaliti. Tacnije, gori od najgoreg.
Treba pohvaliti neuobicajeno vestu glumu Ceha u - PADANJU. Ne jedan, svi od reda!

Đorđe

pre 8 godina

Ćutčić selektor! Hahahahaha! Ćurčić selektor!? Čovek koji ceo život dalje od Ivanjice nije otišao postavljen za selektora A reprezentacije. Kome on može biti autoritet? Koje su njegove kvalifikacije? Jedino što je naučio da igra bunker na našim livadama i to je sve.
Dajte bre Paunovića, čovek obrazovan, igrao fudbal u Španiji, ima znanje, autoritet, harizmu. Može i Đukić, Jokanović, nije da baš toliko nemamo koga pa mora Ćurčić. Ali ipak je lepo objasnio Savo u nekom od ranijih intervjua, da Ćurčić poznaje sistem rada u FSS, da je miran, tih i odličan za saradnju. Drugim rečima ćuti i radi kako mu se kaže.

navijaci zvezde i albanija pobedili Srbiju 3-0

pre 8 godina

Na dva evropska nismo otisli zbog zvezdinih navijaca.Na ovo SP necemo jer nemamo kvalitet.Nemamo igrace u primeri najjacoj ligi.

marka zvaka

pre 8 godina

Po vrednosti na trzistu nas najskuplji tim trenutno izgleda ovako
4231 formacija
Levi bek kolarov
Centralni bekovi subotic nastasic
Desni bek ivanovic
Zadnji vezni matic gudelj
Levo krilo ljajic
Ofanzivni vezni milinkovic-savic
Desno krilo tadic
Napadac mitrovic

Rezerve d.tosic maksimovic tomovic basta fejsa milivojevic kostic djuricic markovic djordjevic

To bi trebalo da su im maticne pozicije na kojima nasfupaju u klubu...mozda tadic izuzetak jer igra levo... Bas bih voleo da vidim taj tim na terenu nekad

vlada popovic

pre 8 godina

Curcic nije selektor zato sto je dobar nego zato sto je jeftin,dzabe.Dobar kosta i svi zarade.Ali dobar nam nece doci dok su Tole,Sava i ekipa u savezu.

Jovan

pre 8 godina

Mnogo je prosto, moramo da uradimo sledece:
1. Da postavimo Veljka Paunovica za selektrora sa mandatom od 8 godina, i sa klauzulom od 20 miliona evra ako neki ludi pretsednik FSS raskine ugovor,
2. Veljko da kompletnu ekipu od selekcije od 21g prebaci u seniorsku reprezentaciju, a od aktuelne selekcije da zadrzi samo Gudelja, Tadica, Kostica, Mitrovica, svima ostalima da se zahvali Veljko,
3. Prvih 10 utakmica u Srbiji da Reprezentacija igra bez naplate karata.
4. Da do pocetka kvalifikacija da zakazemo min 3 prijatelske sredbe koje bi se igrale u Srbiji pre punim stadionom.

Drugo ce sve doci redom, ali ovo prethodno ne neminovno ako zelimo rezultat.

ti se bori sever ce da gori

pre 8 godina

i opet menjam sve uspehe u kolektivnom i pojedinacnom sportu(vatetpolo,kosarka,tenis...)za plasman u rusiju,ali ovu gospodu bi na trg za primer ostalima

Veteran PFCN1

pre 8 godina

Srbija ne ide na SP 2018 sa ovim fudbalerima, to svi vide osim fss ! Nemaju taj pobednicki mentalitet i nece ga nikad vise imati, psiha je to.
Bane, Kolarov, Stojkovic, Tosic i cela boranija oko vas zasto lepo ne odbijete poziv , prepustite mesto nekom ko ce da grize za taj dres( od kad smo prsli na crveni nemamo rezulatate).. Vratite plavi dres jer smo to mi oduvek i bili PLAVI ! Krenite od neceg ovo vise smisla nema...

Grof

pre 8 godina

aca mitrovic jedini zasluzuje prelaznu ocenu
(ko oka dva, 13. novembar 2015 22:02). Ako ocenjujes setnju po terenu onda je zasluzio prelaznu bez problema Skuletic na svakoj utakmic kad je ulazio a igro je max 15 -tak minuta vise pokazao nego tvoj Aca za 75 min ali Skuleta ima karakter i sa ponosom nosi dres sa grbom ,covek uklizava vise kao napadac nego ovi nasi odbrambeni manekeni non stop u pokretu

Delboy

pre 8 godina

nisam ni znao da imaju tekmu dok naslov ne procita...izbaci te manekene iz bilo kakvih novina i samo upload-uj te takve reportaze sa slikama na fb page. cemu, gde, ko, zasto, nemoj, kako, nemoj te molim vas.

Sale

pre 8 godina

U pravu je neki momak sa komentarom....Adem Ljajic izgara I najvise se trudi za Srbiju a najmanje je Srbin za razliku od Branislaba,Duska,Aleksandra,Nemanje I drugih "Srba" koje boli ona stvar za Srbiju I za reprezentaciju.....sramota,velika sramota.... 
A jedno veliko bravo za Adema koji ne bitno da li igra ovako zbog reprezentacije ili zbog samog sebe daje maksimum....za svako postovanje....veci Srbin od svih manekena koji igraju za Srbiju.... Bravo Ljajic.... 
P.S.Nijednog trenutka nisam imao nameru da vredjam Adema,samo iznosim cinjenice....koje su bolne....ali istinite

Po cemu ti sudis ko je manje,a ko vise Srbin. Srbin je svaki gradjanin ove drzave bez obzira na veru i ime. U ustavu pise da nema drzavne vere.

Stefan

pre 8 godina

Volim što Česi vode iz samo jednog razloga - da ne bismo od Toleta i kompanije priče poput:

"Ova pobeda nam govori da uprkos tome što se nismo kvalifikovali na EP, imamo dobru osnovu za sledeći ciklus kvalifikacija ".

I da ih onda gledamo do 2032.

Zoki kaze

pre 8 godina

Nema predaje, napred Srbijo! Ti možeš da ispišes istoriju svetskog fudbala. Ima tu puno mesta za još bolje rezultate, a ja verujem da ih vi možete ostvariti. Ima da oborimo rekord po broju golova. Primljenih... Možemo mi da primimo i vise od cirka 40 komada onog ostrvlja iz okeanije. Ja verujem u vas! Možete vi to!

zagor

pre 8 godina

dok ostatak sveta vise i ne pamti sta to bese "zadnji vezni", vec pocinju da igraju sa stoperima koji su prakticno vezni igraci i majstori fudbala, mi i dalje ostajemo pri formacijama sa 4 stopera, 3 zadnja vezna i 2 beka koja glume krila i 1 spicom kojeg posle svi pljuju sto ne moze da da gol.
karikiram naravno, ali nas fudbal mnogo lici na rukomet. solidno talentovani igraci i potpuno nestrucni treneri cije shvatanje fudbala je negde u 80tim godinama.
nista igraci nisu krivi, shvatite to. reprezentacija mora da ima trenera koji je obrazovan, inteligentan i fudbalski strucan. mi smo to imali samo par meseci dok je djukic bio. pre i posle toga nismo. (mante me samo antica. covek je pobedio raspalu rumuniju i austriju - i to jedva u bg-u i sad je kao trener... svasta; a na sp u juznoj africi bili smo ekipa koja je NAJMANJE pretrcala i bili poslednji u grupi iza gane i australije)

Lazna slika

pre 8 godina

Zasto se laze narod konszantno.koji veliki klubovi(bayern,real,barca)
Koji veliki igraci.koja mitomanoja.laz i neistina.znaci nije zdravo lagat

kole

pre 8 godina

Za sve se slazem sa vecinom osim za Stojkovica. Jeste kiksuo juce ali budimo realni i setimo se da nije bilo njega ne bi imali ni ta 4 boda nego manje i od tog bednog broja. Probali smo sa Brkicem ali on je kanta, brani uvek za poslednjeplasiranu ekipu u Italiji, a Rajko je jos dosta zelen sto pokazuje njegov nastup u ls gde prima 3 gola u proseku. Ostale golmane ne bi ni komentarisao.

otrežnjenje

pre 8 godina

Ljudi, nije kriv selektor, nisu krivi igrači, najodgovorniji je Tole Karadžić! Kada to shvatimo, rešili smo pola problema. Pošto je čovek nedodirljiv, nemojte da pratite fudbalere Srbije i bez nervoze! Kada crnogorski mafijaši budu skinuti sa funkcija u privredi, kulturi, obrazovanju, zdravstvu, iz sporta i politike, narodu će biti bolje!

Djordje

pre 8 godina

U sistemu 4-3-3 mi bismo trebali da dominiramo pasovima i brzinom. A mi takve igrace jednostavno nemamo. Mislim da je taktika totalno pogresna, u sistemu 4-4-2 prevadali bi snagom i u skoku sa Ljajicem i Mitrovicem u napadu. Imamo snazne igrace u odbrani i zadnje vezne ekstra klase. Selektor bi da igra kao Barselona sa sporim igracima i bez Mesija.

Pedja

pre 8 godina

Kada neko gleda nase igrace stice se utisak da bi na brzinu skuplje grupa rekreativaca bolje igrala. Ovo je samo rezultat Toletovog sistematskog unistavanja naseg fudbala od kako je postao predsednik FSS i gde se zalepio za fotelju bojeci se da neko ne sedne ako ustane. Ja se pitam da li mi mozemo da napisemo jednu peticiju gde bi se potpisalo bar 50.000 ljudi i da trazimo da odu zauvek iz naseg fudbala i Tole i Curcic i svi njegovi ljudi. E onda da okadimo FSS pa se mozemo nadati boljim danima.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Mustafa posao po burek a Bane Ivanovic skocio da mu Politiku ispod nogu izvuces.Selektor je pravi majstor. Forsira Baneta na centralnog odbrambenog ato ne igra skoro celu godinu

Miroslav

pre 8 godina

Za sledecu "Noc vestica" moj kostim ce biti dres nase fudbalske reprezentacije, jer ja vec dugo,dugo vremena nisam vidio nista tako jezivo kao sto je nas nacionalni tim...brrrr

Caffe Bonami

pre 8 godina

A Cure izveo najbolji sastav(po njemu) da bi cuvao svoju fotelju... Oteran iz Cacka zbog defanzivne igre posle sest meseci, a sad zeli da vodi ekipu protiv svetskih trenerskih legendi. On da bude nekom inspirator i motivator... Ovo moze samo u FSS.

Mito

pre 8 godina

Šta mora da se desi da Ćurčić, a sa njim Savo Milošević koji ga je doveo i Karadžić podnesu ostavke. Dodajmo i to da Duško Tošić (uplašeni igrač koji je 99% lopti vratio u nazad i napravio dve 100% šanse od kojih su Česi jednu iskoristili), Stojković (po ko zna koji put slabo intervenisao pa smo dobili prvi gol), Tomović ( nema utakmice na kojoj ne napravi penal za protivnika) nemaju nikakve kvalitete da bi igrali u reprezentaciji. Ako se uz to doda selektor koji je nula u stručnom smislu, kojem igrači igraju nekakav rukomet na pripremama umesto da uigrava igru u napadu i brze kontre, koji bira polupismene igrače, kojima je ispreturao mesta. Interesantno je da smo 3 od 4 gola primili zbog naših grešaka a ne izrađenih šansi protivnika. Sramota. Najrađe bih vas izvređao najružnijim rečima, jer ste svojim nečinjenjem i lošim činjenjem srozali reprezentaciju na dno. Koliko vidim svi vi imate džonove umesto obraza, jer se ni ne zastidite posle ovakvih rezultata reprezentacije, a ostavke su izgleda misaona imenica. Pitam se da li u ovoj državi postoji institucija koja će ove nemoralne tipove oterati iz našeg fudbala.

glinjur stepanjur

pre 8 godina

Nije sve tako crno, jer je veliki majstor ove igre, poslednja autenticna desetka svetskog fudbala, jedan jedini i neponovljivi Radosav Raca Petrovic ubelezio jos jedan nastup za nas nacionalni tim.

Micko

pre 8 godina

Pod hitno Rajkovica, Milinkovica Savica ,Gajica,Antonova,Zdjelara,Grujica,Maksimovica,Jovanovica,i Veljkovica u A TIM.Kolarov,Ivanovic,D Tosic, Stojkovica,Tomovica,Petrovica, NAPOLJE U PENZIJU!!!!!

Protest

pre 8 godina

Stvarno ne mogu da razumem ljude koji podržavaju Karadzica. Bez obzira na opredeljenost. Upropasti nas u svakom smislu Tole. Da je u spaniji ,eng ,nem...zapalili bi ga. Gde ti je obraz čoveče ,nula nam je reprezentacija. Sad ce Curcic da bude kriv a postavili ga kao zrtvenu ovcu. i tako sve u krug ,svi krivi jedino Tole ,Lakovic itd. nisu.

Rajko

pre 8 godina

Nisam vas gledao i ne želim vise da vas gledam dok je na celu saveza Tomislav Karadžić!Da Bog da vam svaka ovakva bila!PS Veliki sam fudbalski navijač i nisam ni sanjao da cu ovo ikad reci ali moram!

Đoka Dokolenko

pre 8 godina

Jel može neko da mi kaže,šta treba da se desi,da bi karadžić i ostali otišli iz FSS??? Jel treba da počnemo da gubimo od San Marina,Luksemburga,Lihtenštajna...

Coutinho

pre 8 godina

Na koji fazon je onaj Zoran Tosic odigrao toliki broj utakmica za reprezentaciji ni dan danas mi nije jasno,on cak i kad da gol covek je apsolutno neprimetan.

Grof

pre 8 godina

Igro sam fudbal profesionalno 6 godina i to na poziciji stopera imam 33 god i vec punih 5 god ne igram zbog zdravstvenih problema ali ovakav nikakav odigro bi za klasu bolje od ovog D.Tosica decko je nedokresan igrac on pravi greske sto se prave u Kadetima i Omladincima on je ostao u tom uzrastu definitivno

slavko

pre 8 godina

Velika sramota. Ovo je kruna svega sto su uradili u zadnjih 5 godina. Ne mogu da verujem da nam ovako ocajno stoji reprezentacija, verovatno postoji neki krupan problem u reprezentaciji. Potrebne su krupne promene i drugaciji pristup. Odmah pozvati one momke koji su osvojili zlato u Australiji, pa makar cekali i par godina da sazre, jer ovakav tim ne moze vise funkcionisati.

ropex

pre 8 godina

sledecu kad budemo domacini, svi na stadion da izvizdimo i izvredjamo nase i da navijamo za protivnicki tim, mozda ih tako oteramo...a mozda i ne, njima je bitno da dodju da igraju za repku... splavovi su cudo..

Stex

pre 8 godina

Sta ocekivati od ekipe u kojoj jedino dva igraca igraju na svojim prirodnim pozicijama. A to su Matic i Stojkovic(bez koga bi isti rezultat bio).
Svi pretumbani stoje na zadatim mestima samo dok ne pocne utakmica a cim se krene uglavno svako se nabije na svoje mesto i onda se desi da u jednom cosku terena imamo i po 7 igraca.
A za sve je kriva lose selektirana reprezentacija od strane Curcica, a za njegovo postavljanje Karadzic i ekipa. Treba svi da napuste funkcije ali niko da ih zameni jer im je nazalost jedina alternativa Terza i ekipa koja je mozda jos gora od ovih.

Neko

pre 8 godina

Tako ce i zvezda da juri ligu sampiona na leto,a njeni izdanci Tomovic i Karleusa nas sahranili,a i ostali su bili losi,ali ne ko ova dvojica.Ipak ovo se zaboravlja i sve se nastavlja po starom do sledece utakmice.Isto tako i u rukometu.

Jakiç

pre 8 godina

I don't know why you guys are so surprised on that.in each game we lost only with Albania we won but it been told that to win as it wasn't so important. otherwise even with them we would loose .

nostradamus

pre 8 godina

Desiće se sledeće:
Sada će malo da dignu galamu - iznapušavaće par starijih igrača, mediji će ih rasčerečiti i doći će do izvesnih promena u timu. Dovešće par klinaca iz One reprezentacije.
Dalje, kvalifikacije će početi dobro (budući da i grupa nije neka). Pred kraj će biti jedan-dva kiksa o kojima se neće mnogo govoriti jer ćemo biti prvi u grupi i - svi će očekivati rezultat na Mundijalu. Kad tamo...
Tamo prva utakmica povuci-potegni i gubimo, a druga, tu počinje priča:
"Ja sam bolji od tebe", "Moje biĆarke sa splava su bolje od tvojih biĆarki sa splava", "Moj lajn sinoć duži od tvog lajna sinoć", "Moj menaĐer ima veću pi** od tvog menaĐera"... Poraz od 3-5 razlike, bombastični naslovi u novinama, "Tole lopove", "Slobo za sve kriv" itd. itd.
Na kraju, vidimo da oni od kojih najviše očekujemo i niiiiisu baš nešto, da nam je fudbal u k***u i opet u kruuuug.
Mada - doći na Mundijal iz UEFA zone nije neuspeh...

mile

pre 8 godina

Moze sekektor da bude i Gvardiola sve dok ne pokazu zelju i zadovoljstvo sto su u prilici da reprezentuju svoju zemlju necemo mrdnuti sa dna,a kako stvari trenutno stoje nece skoro doci to vreme.

skols 18.

pre 8 godina

Marsijal je genie tacno anri dobro kaze a i ostali bivsi igraci da je marsijal kao mesi od 19god.pa dal je moguce da on klinac od 19god preseva celu odbranu njemacke i usluzi zirua loptom na petercu..bravo antoni samo tako nastavi.junsjted je dobio napadaca za narednih 10 god..

Golf5

pre 8 godina

Nista cudno, ipak su se Cesi plasirali na Europsko prvenstvo, vama jos puno rada treba da dodjete na razinu Ceske, Madjarske, Albanije i slicnih reprezentacija.

Chana

pre 8 godina

NIJE VALJDA NEKO IZNENAĐEN ?!

Stojković, Tomović, D. Tošić, Kolarov ?!

Uz izuzetak mog Sremca, sve slabijeg i pogubljenijeg Ivanovića, ovo ostalo u našoj odbrani samo budi loše uspomene, i sada je već - SMEŠNO.
Odn. bilo bi, da nije tragično!!!
A posebno Tomović i Tošić...
U kojoj BELOSVETSKOJ reprezentaciji bi ta dva igrali.
4 gola od ovakve Češke ???

Moj ljubimac, Duća Tadić - katastrofa !!!
Matić u dresu reprezentacije - neprepoznatljiv...
Ljajić i Z.Tošić koje nikad nisam "mirisao" - još i liče na nešto.

A kada u tim uvedu Raću Petrovića - vreme je za POVRAĆANJE !

Da je bilo koja druga zemlja u pitanju (recimo: Nigerija) sutra bi bilo rezova u vrhu fudbalskog saveza i u svim selekcijama.

U Srbiji je tako nešto nemoguće!
Vidite samo kako živite, a tek kako ćete...

HLEBA (buđavog), BEZ IGARA !

Stefan

pre 8 godina

Dobili ljudi albancee koje treba da tuku sa 10:0,ko da su dobili Brazilce,Nemce..,a to sto ih cesi razvalise to je zanemarljivoo???!!!
Jos se usudjuju da traze nacionalni stadion,aloo??i livada vam je mnogo!

cobo

pre 8 godina

Srbija je jedna mala drzavica,u fudbalu u dojnjoj polovini evropske rangliste.Pretekao nas je i Island.Mozemo se meriti sa Finskom,Azerbedzanom
Makedonijom,Kazahstanom,Maltom,itd...

GM

pre 8 godina

Dokle je srpski fudbal dosao i na sta spao,
govori to da je prvi spic jedan Mitrovic, koji je kao napadac, ali zato u glavi blago receno ogranicen...

E sve dokle budu igrali takvi mozgovi, nema sta da trazimo ni u kvalifikacijama za Top 4 bivse Jugoslavije.

zmaj

pre 8 godina

Alo majstori pa koje ovde lud? rekose uigravamo tim za kvalifikacije a ono u timu Matic koji nema pravo igranja tri utakmice i Kolarov dve pa sta se tu uigrava? Sa repkom uvek cirkus a da sve pozvane mogu nekako da razumem a jedino Petkovic neznam sta on trazi tu..

OOOJJJJJ SRBIJO

pre 8 godina

Posle poraza selektor Curcic ce da kaze kao i posle poraza od Portugala da je zadovoljan.Da smo dobro stajali ali da smo nesretno izgubili i da se vidi napredak u igri

Nagatomi

pre 8 godina

Gledam Bosance i uzivam. Njima nije bitno da li je takmicarska ili prijateljska utakmica, ljudi oznoje dres posteno, zbog toga ih cela nacija obozava...

Katai, glavu gore!

pre 8 godina

"Iako je selektor Radovan Ćurčić najavio da će na ovom meču pre svega želeti da vidi koliko Aleksandar Katai može da pomogne selekciji, najbolji strelac Crvene zvezde i Superlige je na klupi."

Bolje da ovo nikad nisam pročitao... ali, neka, igraće on, dovoljna su njemu dva minuta za tri gola.

Gajetano

pre 8 godina

2:0 za Cehe...

Komplikovano, sporo, bezidejno, jalovo, nezainteresovano, staromodno, pasivno, neubedljivo... Jednom recju sramotno i bedno, igra bez lopte prakticno ne postoji. Ne zna se ko je gori od koga, na celu sa golmanom koji po ko zna koji put prima "golmanski gol" a niko ga ne vadi iz tima vec godinama. Nas tim je barem 5x skuplji od ovog drugog tima Ceske, a po igri bi covek rekao da je obrnuto. Jedini gori od njih je ovaj sudija.

Ljajic i Mitrovic, jedini koji se kao nesto trude i pokusavaju, svi ostali VELIKA NULA. Na celu sa selektorom anonimusom. Ostaviti ovu dvojicu i ubaciti one klince sto osvojise evropsko i svetsko prvenstvo. Pa makar cekali i pet godina da sazre, bolje ce biti od ovoga.

Mene sramota kad ih gledam:(

Covic iz prekida

pre 8 godina

Ja ne znam sta se cudite, pa zar nije savo milosevic ( namerno mala slova ) izjavio da ne ocekujemo leprsavu igru kao do sada, vec tvrdu i igru na rezultat. A rezultat je vidljiv..

thunderstruck

pre 8 godina

Pogledajte samo reakcije naših igrača kod primljenih golova, niko se ne uzbudjuje, nigde nema ljutnje. Sramno. Njima graditi stadion od 200 miliona € naših para?

Rajko od Rasine

pre 8 godina

Milošević: Samo rezultati, ne lepršava igra!
Onima koji znaju Savu više ništa nije čudno... Sever je, davno, rekao istinu!

KontraSve

pre 8 godina

Bravo za nase. Tako se bori i kida za zemlju ,svaka čast savezu koji nam je omogućio da idemo na svako takmičenje i da se ne brukamo. Dok je savez i Tole tu idemo na svako prvenstvo! Hvala Tole sto svi vec 7 godina uzivamo da gledamo reprezentaciju. Licno si nam ti to omogućio ,hvala Tole bagra te podržava i dalje.

Darko

pre 8 godina

Nemaju srce! Državni grb im apsolutno ništa ne znači. Mladji igrači nevaspitani, bezobrazni, puni sebe. Nekada se fudbal igrao srcem, a ne samo zbog novca. Večeras, i kad imamo eventualnu priliku da šutnemo na gol, mi prekombinujemo, " igrači se ne poznaju izmedju sebe", odbrana neuigrana. Nažalost, ne vidim bolju budućnost za naš fudbal.

nikola

pre 8 godina

E pa care. Ja stvarno ne znam koga vise pokusavate zastrasiti "najjacim srpskim igracima". Pa ljudi dragi postoji toliki broj mladih igraca koji ce srce na terenu ostaviti za ovaj grb. Dva tri iskusna su dovoljna.Jasno je da je doslo vrijeme za neke nove klince, oni su nasa snaga i buducnost. Mi moramo da se dokazujemo, a ne da dokazemo nesto sto ocigledno nismo. Pozdrav iz Republike Srpske!!!

trbodlak

pre 8 godina

Nisam od onih koji danas hvale, a sutra pljuju. Poštujem i cenim svaku našu reprezentaciju u bilo kom sportu. Vas nikad nisam hvalio pa ni kad ste završili mundijal u Južnoj Africi. Nemci nas rastepli sa 10 igrača, nemam pojma kako smo uspeli dobiti taj meč. Trebalo je da bude 1:4. Ni tu grupu nismo mogli proći. Niti jednu ozbiljniju reprezentaciju ne možemo dobiti kući, a pogotovo u gostima. Ako slepci u savezu ne vide(ili neće da vide) kako je prošlo vreme bunkera i čuvanja rezultata, onda nek Karadžić & Co. i dalje guraju Ćurčiće i slične te čuvaju svoje dobro plaćene fotelje. Ionako im niko ništa ne može. Znači, džaba smo gledali U-20 na svetskom i 4-3-3, napadački, disciplina i trka protiv svakog. Bez obzira na ime protivnika, 80 minuta, a mi nadtrčavamo igrače Malija, hej. PAUNOVIĆ ili niko!.

Hmm

pre 8 godina

Miho oprosti nam, nismo znali sta pricamo!
(Baxuz, 14. novembar 2015 10:30)

Pa nikad mu necu oprostiti Scepovica,Stevanovica i Radovanovica na utakmici u Zagrebu.
Necu da mu oprostim Ljajica i Matica...
Menadzerski selektor...

Mxyed

pre 8 godina

Nisam gledao meč a sad sam video golove. Prvi i treći gol čeha gotovo većina golmana ne bi priimila. A ako izgubiš od Češke 2 1 to je podnosljivo a ovako... Stvarno ne znam zbog čega Stojković ima toliko kredita pa da brani polsednjih 10 godina a stalno prima ovakve golove. Stavite Milana Lukača makar nije linijaš kao Stojković. Standardno dobro brani u svom klubu u Turskoj.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Cesi sa rezervnim timom a mi sa "najboljim". Bez ideje kao i uvek.Ja tebi ti meni.Nazad.Od saveza do selektora i vecine igraca nista bolje ne mozemo da ocekujemo. Naredni reprezentativni termin otisao u vetar. Niko nece sa nama.A tolikojakih utakmica dogovoreno.Mozda se plasimo debakla?mogli smo sa Bugarima da se dogovorimo

Miki

pre 8 godina

Neigramo lepršavo i lepo za oko,ali igramo na rezultat koji je ustvari najvažniji za nas što reče Sava Milošević.
Za sada je 1:0 za Čehe i sve ide po planu.

Optimista

pre 8 godina

Bez sanse Cesi dali dva gola. Nasi, bez pretjerivanja ocajni. Selektor ce vjerovatno opet vidjeti neke "dobre stvari"! Zaista moram dodati, nikako mi nije jasno kako je Ceska prosla kvalifikacije!? Dva pasa nisu povezali, da igraju protiv neke osrednje reprezentacije, gubili bi bar dva razlike!

Predrag

pre 8 godina

Mnogo suvisnih poteza, sporo, komplikovano,ne zna se ko sta igra. Totalna konfuzija. Jednom reci nista novo, sve po starom. Nemamo nikakvih sansi ni u sledecim kvalifikacijama.

milan

pre 8 godina

Kao da igraju prvi put zajedno. Igra u celim kvalifikacijama, kao i veceras, sporo, bezidejno, besomucno dodavanje u nedogled, u napadu staticki, sve u mjestu, pokusaj nekih glupih centarsuteva po boku, i to je sve. Kao da nijedan trening zajedno nisu odradili. Cesi igraju mnogo bolje, i svaka im cast da bez nekih poznatih igraca fino igraju i zelim im srecu na EP.

Вињак18+

pre 8 godina

Tomović je nzm tačno koliko, ali znam za 3 penala napravio u repki. Duško Tošić je nzm koliko puta kiksirao i grešio u markiranju/pozicioniranju/dodavanju/reakciji u repki. I oni i dalje bivaju pozvani i igraju po 90min. Strašno! Ne stavljam koment zbog toga što su vrs kiksirali ali ko prati iole ozb repku to je uvideo odavno.

Shadow

pre 8 godina

Naravno da ne možemo da mundijala... Da li smo jednostavno postali prokleti ili nemamo kvalitet, u ovom trenutku nije toliko bitno. Bitno je da gubimo utakmice, nemamo timski duh, nemamo srce, nemamo izgleda ništa... Treba one "klince" prekomandovati u A tim, pa šta nam Bog da... A ovim "matorima" se zahvaliti i kulturno ih oterati od reprezentacije! Gore od ovoga sigurno neće biti!

PATRIOTA

pre 8 godina

Za sledeće kvalifikacije treba pozvati svetake prvake u-20 sa njihovim trenerom a ne ove manekene.Nije sramota izgubiti ako ostaviš srce na terenu,a to će mladi igrači ostaviti.Ako se i ne plasiramo možemo se izvući na neiskustvo a plasiraćemo se jer neki mladi igrači voze juga i bore se dok sadašnji igrači dođu sa splava na okupljanje reprezentacije.

Gary Monk

pre 8 godina

Splavovi su nmeka i medina :) Ma dajte beskorisno je ovo gledati pisati o njima. Fudbalski smo propali, cekaj danas, cekaj ih sutra, cekaj prekosutra. Pomirimo se Tole, Lakovic, Vazura, Kokeza, Toncev i mnogi drugi frikovi se mesaju nema tu fudbalskog radnika. Zato lepo ne gledate vise Srpski fudbal i ne patite od ove bolesti. Ja sam bezposlen pa nemam ista drugo:)

srdjan

pre 8 godina

Kada Dusko Tosic igra za reprezentaciju dajte i Jelenu Karleusu da nas predstavlja na evroviziji al da joj pjesmu napise Ivan Gavrilovic...

Uroš CZV

pre 8 godina

Ja nemam reči za ovakvu očajnu igru.Bolje da je Ćure pozvao igrače iz JSL,verujem da bi deset puta bolje odigrali ovu utakmicu u odnosu na ove šarlatane.Ako ovako budemo igrali i u kvalifikacijama za SP, nećemo se mi plasirati ni u Rusije.A ti Vučiću gradi stadion od 150 mil. evra.Sve nam je potaman u FSS samo nam još fali stadion.BRUKA I SRAMOTA.Nadam se da će te mi objaviti komentar. :-O

ronaldinho

pre 8 godina

jedino resenje je da svi gradjani totalno bojkotuju reprezentativni fudbal do daljnjeg....
niko na stadion!...niko da gleda!...niko da se kladi!...niko da komentarise!...
pa da vidimo ko je lud a ko je ludji...

Bozidar

pre 8 godina

E sad shvatite kakvo je blago Novak Djokovic.
Talenat,profesionalac,vredan,disciplinovan i veliki sampion koji vec postaje najveci u istoriji tenisa na ovoj planeti.
Novak Djokovic

Šta ste se rastrčali?

pre 8 godina

(Argo, 13. novembar 2015 23:59)

Najvaznije je da si ti gledao prijateljsku utakmicu Srbije! Eh da mi je tvoja glava bar na dan-dva....

Joao

pre 8 godina

Ko hoce da prizna - moze! Mihajlovic je bio debelo u pravu sto mu je igrao Djuricic kao centarfor, a ne ovo drvece poput Mitrovica!
Potreban je rez. I savez, i strucni stab, i igraci!

Mad4Red

pre 8 godina

Navedite mi sem Čeha nekog njihovog igrača koji igra u nekom top timu u Evropi??? Elem nebitno, sinoć sedim sa matorcem i čovek je sto posto upravu, kaže lako je Matiću i Ivanoviću da igraju u Čelziju, kad pogreši ima top igrača svetske klase da njegovu grešku ispravi, ovde nema niko, nažalost nema želje volje snage htenja da se igra za dres državu grb, ja nisam ogorčen pratio bi našu zemlju pa da budemo i 150 na listi FIFE, boriti se i izgubiti da su izginu na terenu za zemlju niko im reč ne bi rekao, ja sam za to da se nekim igračima zahvalimo za sve, nek ostanu tu par momaka njih 5-6 ostalo sve mlade klince i uigravati ih uz nekog ozbiljnog trenera a ne čoveka kome je jedini uspeh treniranje Javora iz Ivanjice!!!

Topcina

pre 8 godina

Napraviti stadion evropskim brazilcima čim pre,da možemo uživati u čarolijama i vanserijskim partijama naših fudbalskih znalaca,našeg ponosa,naše dike!!

Вињак18+

pre 8 godina

Stojković-Ivanović najčešča komb pas igra u našij selekciji i tako godinaaama! Muka bre više.. Dođemo na 30m njihovih, pa se vratimo na naših 30m, ma daaaj. Nzm više šta da mislim, a uvek se nadam da ćemo da krenemo da igramo, aliii...

Sab

pre 8 godina

Nema veze, bitno je da smo pobedili Albaniju na njihovom terenu. Osim toga, nas premijer im je u tu cast priredio svecani docek. :) Mene bi, iskreno, bilo sramota.

Dragan

pre 8 godina

Da li ima neko pametan da objasni zasto Matic igra, kad se zna da nece igrati prve tri utakmice u kvalifikacija? Koja je svrha pripremati igru s njim u timu? Da li su se u startu pomirili da ce ionako izgubiti prve tri utakmice, pa ce sve karte staviti na Matica kad se vrati? Ne kapiram majke mi.

zizu

pre 8 godina

dobro nam ide do 20 metara od gola, ali nam danas ne ide ono u cemu smo oduvek najjaci - lucidnost, vic, bekstvo iz shablona. mislim da bi trebali da pocnemo da zuvamo sa 20 metara...muller i gomez zuvaju sa 5-6, bune se francuzi ali sta, niko nije rekao nema zuvanja...

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Rezultat je realan. Srpski fudbal je objektovno na skromnom nivou. Krajnje nerealno je, u blizoj buducnosti ocekivati plasmam na SP ili EP.

veliki strumf

pre 8 godina

Kakva gomila neznalica! I sta kaze Sava? Igramo na rezultat, a? Lepo igramo. Odbrana sastavljena bez stopera, od 2 leva i 2 desna beka. Cime je Tomovic zasluzio dres? Pa on nas je u onim proslim kvalifikacijama sam izbacio glupim penalom i crvenim u Skoplju. I, jel kako oni vole da mlate, izvukao pouku iz toga? Evo, videsmo njegovu inteligenciju - jos jedan pacerski penal. Mi smo zaista raspad od reprezentacije. U ovu ekipu ni oni ne veruju, a nacija je sta misli o njima rekla mizernom posetom koja ce biti sve manja. Raspustiti ovaj krs i praviti potpuno novi tim.

Mutno

pre 8 godina

Analiza igre u zadnjih par godina se svodi na: A) prvo poluvreme (koje je uvek bledo) i B) drugo poluvreme (koje je uvek lose, osim ako sluicajno ne ubodu neki krompir gol). Ne znam o kakvoj leprsavosti i kakvim rezultatima Savo trabunja. Jedini vidljivi pomak je konstantni pomak par mesta unazad na Fifinoj listi.

Pozdrav Bosancima, nadam se da bar vi idete na prvenstvo! Bolji ste od Irske, al su Irci tradicionalno zilavi. Mi bi na vasem mesti vec gubili 2:0.

Red Metox

pre 8 godina

Srbiji je potrebna sveza krv ! Zahvaliti se Kolarovu , Ivanovicu, Stojkovicu, Petrovicu i jos mnogima. Jednostavno se i lose ponasaju na samom terenu uveknim neko druginkriv , hvatanje za glavu , psovanje i slicno. Hocemo zelju i borbenost pa makar gubili sa 10-0, isfolirani setaci caooooo !!!

%%%

pre 8 godina

Česki tim je prosečna ekipa, zapamtite. Videcete kako će da prodju na EP. Mi smo očaj od tima, shvatanja fudbala. Ne treba trošiti reči na ono sto je dno.

oli

pre 8 godina

Pa ovo je sprdnja od naseg fudbala i ovi hoce na SP?od danas prestajem da komentarisem nas fudbal previse je ovo za mene,svima koji budu nastavili da prate nas fudbal svaka cast pozzz svima

BOJAN NS

pre 8 godina

Koga jos interesuje repka - samo je vazno da nam je Vodja, nakon istorijske pobede protiv fudbalske VELESILE, ALBANIJE (alo, A-L-B-A-N-I-J-A, ne B-R-A-Z-I-L) obecao NACIONALNI STADION od 250 MILIONA EURA...Tole ga odmah koriguje...300 MILIONA! Treba i za provizuju. Alo bre ljudi, pakujte kofere, bezite iz ove mrtve drzave! Kakva crna repka, kakav fudbal!

aca zmaj

pre 8 godina

imamo klaberke, a sada i klabere. samo su za splavove i da voze besna kola. kada treba da se pika lopta za drzavu onda paze da ne povrede pretplacene nogice.

fantom

pre 8 godina

Ima pomaka nepamtim kad smo dobili 4 komada,a još je bila prijateljska ahahaha. Uumite ovog Kurčubića što je otišao iz BORCA BL.

Mamba Ninin idol

pre 8 godina

Svaka cast za igru ja sam odusevljen kako smo igrali ! Najvise mi se svideo velemajstor fudbala Karleusa mislim da ce ga Barselona uzeti a u Tursku poslati u trampu Messija + kesh za njega ! I golman nam je sjajan mada ni ne znam gde brani ali ce njega uzeti Real 100% !

Кривокапић

pre 8 godina

Менаџери, политичари, старлете, сплавови, корупција, хулигани, прање пара итд. Све је ово узрок пропадања српског фудбала. Ми на следећи Мундијал нећемо. Победили смо Албанију без везе 2:0 и премијер дочекује играче и обећава стадион од 200 милиона нечега. То је као нормално. Без професионализма и озбиљног приступа игри нема ништа од напредка.
Погледајте шта озбиљна организација и професинализам значе у кошарци.

dglock

pre 8 godina

Ja uopšte nisam gledao prenos. Odavno me ovi paceri ne zanimaju. U vreme ove bruke na tv 1000 je bio film "svemirski kauboji". Sasvim dobar film za gledanje,a ne naša reprezentacija. Rezultat sam saznao kada sam pogledao B92 aplikaciju.

Nirvana

pre 8 godina

uvek ista priča, u inostranim klubovima trče i igraju jer u protivnom neće više igrati već grejati klupu, al kad igraju za reprezentaciju nema potrebe se cimati jer znaju da su na spisku i u igri sledeću utakmicu. Samo slep i onaj ko neželi nevidi o čemu se raadi, svaki selektor je u obavezi staviti manekena da igra iako ovaj neželi potrčati u suprotnom ima dobije otkaz ko mihajlović čim je onaj počo sastavljati tim po svome dobio je otkaz ko formula jedan tada je na dobitku samo bila samdorija koja ga angažovala i pustila da radi svoj poso i platila ga dobro jer zna koliko vredi a ne mi koji smo rekli kriv selektor nezna ništa..

Boldween

pre 8 godina

E ja nisam ni znao da igramo sa Česima dok nisam otvorio ovu vest na b92 :-)
U nedelju kreće završni masters u Londonu, napred Noleee!

Sab

pre 8 godina

@Sandzaklija Gledam nasu reprezentaciju i "uzivam" u njihovoj igri. Treba zabraniti reprezentativni fudbal u nasoj zemlji. Ne mogu da verujem da ovi ljudi zaradjuju milione. Kad se setim one Vuciceve izjave da ce uzgraditi nacionalni stadion dodje mi da zaplacem od tuge.

skols 18.

pre 8 godina

Negledam srbiju necu da se nerviram.sve dok budu zvani u repku tosic dusko i njemu slicni srbiji nema srece.gledam sta radi najbolji igrac na svetu do 19 i 21 god.marsijal.decko se igra sa njemcima i izvodi finte okret sa loptom ko nekad zidan..djaba on igra i pocepali mu njemci dres nema kome da asistira jer ziru je bukva suva.

Gerrard

pre 8 godina

Ovaj Curcic u nekoj normalnoj fudbalskoj zemlji recimo Nemackoj ne bi mogao da vodi ni klub u njihovoj cetvrtoj ligi,trener bi trebao da bude i motivator,a njegovo lice kad vidim mene kao gledaoca totalno demotivise i demoralise,ako on ostane selektor opet cemo zauzeti sjajno drugo mesto ali otpozadi.

Wilfred

pre 8 godina

U našem najboljem interesu je da večeras izgubimo što većom razlikom, po mogućstvu sa 5,6 golova razlike. Jedino u tom slučaju ima šanse da ode neznalica i poslušnik FSS-a Ćurčić, jer ako ostane ima da nas ukanali u narednim kvalifikacijama. Naravno, bilo bi idealno da leti cela garnitura iz saveza, za spas srpskog fudbala.

Beretka

pre 8 godina

Uvodi u igru racu petrovica i petkovica u 83. minutu... I neka mi neko kaze da to ne radi da bi skupili utakmice za reprezentaciju... Nego sta, mozda misli da ce nesto uraditi u tih nekoliko minuta? Sramota a jos veca sto Dusko Tosic uopste igra...

Kvinski Stojanovski

pre 8 godina

Da li je moguce da nam je selektor Curcic?! Covek nema pojma. A one izjave fudbalera uoci tekme u stilu izginuce na terenu za Srbiju, hahaha. Stoje svi

acomurija

pre 8 godina

Lepo da idu u, u, u - pismo bez marke: Savo Milosevic i njegov izbor, neuki i nejaki Curcic!
Pozvati Veljka Paunovica i dati mu odresene ruke, ako ne - zabraniti reprezentaciju!

Zuja

pre 8 godina

Sta reci. Sramota.Gubitnicka reprezentacija.Pod hitno menjati sve od saveza,selektora i gomile igraca dok nije kasno da se ne bi zavaravali da ce da nam krene.Zahvaliti se Karleusi, Mustafi, Raci Petrovicu, , Bambiju,Banetu, Kolarovu, ma ne znam kome vise. Bruka i sramota

marej

pre 8 godina

Tosic katastrofalno vraca loptu..ali reakcija tomovica koji stoji dva metra od igraca nepokretan i pokusava da ga blokira i pri tome markira stojkovica...neprocenjivo...hahahhaha....kakvo neznanje...

Ilija

pre 8 godina

Zameniti sve. Preko navijača, novinara,igrača,trenera,selektora,direktora,predsednika,ekonoma,redara,skupljača lopti,devojaka,fudbalera,tv voditelja,tv kanala,stadiona...laku noć!

Dane_danijel.S.

pre 8 godina

Neka ovi idu u penziju.. Uzmite onu mladu zlatnu ekipu iz novog zelanda i radite sve Sa njima.. Samo rad i mocicemo da pobjedimo i Portugal itd.

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

dajte nekog lokalnog baju za selektora koji ce da udara cuske svima za svaki pogresan pas. pa da su konji naucili bi vec. uigeavaju se tri godine pa nista. tomovic nije valjo ni u zvezdi a kamoli sada. sto je najgore truju tu decu sto su igrali u novom sadu. vec vidim kako se neki klinci vuku po terenu imitiraju ove matore. presecite ljudi vec jednom ko nece da trci i gine CAO zdravo pa da i zlatnu loptu posle dobije.

Ne bacajte dzaba 150 miliona!

pre 8 godina

Ima u mom selu stadion, za 150 marki mozemo napravit 3-4 drvene klupe, taman da posjeda familija ovih balvana.
E, ima i prodavnica blizu, imaju dje izać.

konto

pre 8 godina

Što se mučite više ljudi i gledate ove pacere? Eventualno, ako igrate kladionicu pratite rezultat i to je to. Ja sam npr. odigrao 1-1 & 2-4, kvota 6 a oni su baš morali i u 90om da ga prime. Eto, to je jedina stvar zbog koje su me iznervirali. Odavno su oni u mojim očima prošli liniju razočaranja...

Zxxcccc

pre 8 godina

Posto nemamo kreatora igre a nemamo ga od odlaska Piksija treba zvati 15-20 igraca fizicki spremnih ko zivotinje koji ce da trce i kidaju.Igrace koji ce kao u.Nemackoj, Engleskoj da pretrce i po 11 kilometara.Potpuno nove igrace koji ce naravno da imaju i poraze ali nece da se brukaju i da se spreme za sp u Qataru 2022. Vise od pola ovih bi u Rusiji imalo.po 35 godina

srki iz kanade

pre 8 godina

cinjenica je da curcic I tole moraju da odu. druga cinjenica je da su komentari ovde jednako sramni.. dosadne su ove iste gasi, bojkote, zabrani fudbal etc etc idi bavite se necim drugo

Danac

pre 8 godina

Muka mi je slusati o njima....apsolutno najgora reprezentacija Evrope. Fizicki izgledaju nemocno, a najgori Kolarov, Matic i Tosic.
Ovako los fudbal nikada nisam gledao!!!!
Samo Ljajic da ostane i dovesti sve ostale izU21!!!!!

Baxuz

pre 8 godina

Nemamo igrace u primeri najjacoj ligi.
(navijaci zvezde i albanija pobedili Srbiju 3-0, 14. novembar 2015 01:01)

Znaci po toj logici od Nemacke nema nista.

dejan

pre 8 godina

Imali neko m... da promeni ove igrace koji tosici,mitrovic ljajic oni jednom godisnje pogode gol nije to mali fudbal pravi napadaci pa i ofanzivci danas sutiraju na gol iz svih pozicija i to veoma uspesno!

realan

pre 8 godina

E ovakvih stadiona nama treba! Do 25000 kapacitet i to jedno 4-5 a ne neki megalomanski(kao što se najavljuje)koji će se napuniti dva puta u dva kvalifikaciona ciklusa.

Tutin

pre 8 godina

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov je srpski fudbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.

shomi

pre 8 godina

babe jedne! sad ce da bude kako utakmica nije imala rezultatski znacaj, a da su kojim slucajem i izvukli nereseno (ne znam kako jer veze nemaju), bilo bi: ne znam zasto ovako nismo igrali tokom kvalifikacija.

Predrag Spasić

pre 8 godina

Inače ne komentarisem ali ovo već godinama postaje dosadno jer vidi se da tu nema više ni žara i htjenja,mentalitet tipičan za nase podneblje....Jadno!!!

dex

pre 8 godina

Ispunili smo plan. Milosevic je izjavio da necemo igrati atraktivno i zaista se drzimo toga. Igramo ubedljivo najruzniji i najbezidejniji fudbal u Evropi, moguce i sire...

vidim sve

pre 8 godina

Sad bi trebalo mi navijaci nesto da kazemo, da napisemo nesto, a da pri tome nikog ne uvredimo. E, pa ne moze!
Nasi igraci su iskompleksirane babe koje je stamota da trce, da se bore...zaboga to je za tamo nekog drugog! Mi igramo za Siti, Celsi, Njukasl, Inter,...mi smo zvezde?! Necu da kazem vi, jer je to moja reprezentacija, a za moju reprezentaciju treba da igraju igraci koji ce samo da se bore, nista vise. Ovi nasi igraci, sto bi rekao jedan italijanski novinar, su neskolovani, bogati i istetovirani. Ja bih dodao primitivni, nevaspitani, bezobrazni! Da li cete da objavite komentar? Bas me briga. Iovako se i vi dodvoravate ovoj grupi odvratnih ljudi.
Veliki pozdrav!

zile

pre 8 godina

Fudbaleri su sprdnja i sramota ove zemlje iz generacije u generaciju !
Vise od 2 decenije gledamo totalnu malodusnost i antitalenat !
Sve finansiranje fudbala treba ukinuti i svesti fudbal na amaterski (a vec je i takav pa zasto trositi novce). Pun mi je k..nasih profesionalaca.

Dera

pre 8 godina

Reprezentacija Srbije nije visi nivo od fudbalske lige Srbije, oba su niska nivoa, mislim dno nivo. Jedini visok nivo u reprezentaciji i ligi je nivo korupcije, mutnih radnji i laži kojima obmanjujete narod. Toalet liga-toalet reprezentacija. Nema nas na najmanje jos 5 velikih takmicenja sa ovom upravom i igracima ili da ukinu kvalifikacije!

Grof

pre 8 godina

Samo jos nesto da kazem u vezi D. Tosica o njegovoj fudbalskoj inteligenciji od 10 dugi lopti on pod 8 podlece to je prvo covek nema osecaj za skokom nema procenu druga stvar kvalitetan odbrambeni nece nikad da ispadne na centru igralista a ovaj ispadne kao iz aviona i to jos kad se branimo treca naj vaznoja stvar za odbrambenig igraca to je da mora smiri igru to jest da ne nabija lopte napred samo sto pre da se resi nego da povezuje bekove sestice da unese sigurnos igracima sredine terena a jedan od takvih igraca je Pepe ili bivsi igrac Bajerna Lusio oni izbijaju lopte napred jedino kad ih napadnu 5 igraca

steva

pre 8 godina

kako bre ne moze , naravno da moze na mundijal . cak sta vise ,
tamo bi mogli da budu medju prve 3 ekipe . ako meni ne verujete pitajte savu milosevica , on ce vam to bolje objasniti .

ja odavno nisam gledao reprezentaciju (sa kvalitetnijim pojedincima)...da igra losiji fudbal ...

Kvazimoodo

pre 8 godina

Zar i Ostrava ima splavove i starlete. Aman bre nigde da odu a da nemaju mogucnosti da ga cuuma vece pre i onda sutra nista od igre. Smejurija.

Vlada

pre 8 godina

Prvo - momentalni otkaz Curcicu
Drugo - momentalna ostavka / otkaz ili sta god Karadzica i ekipe i FSS-a


Nema trece, bez ovoga ne moze dalje. Bice samo jos gore.

fancy

pre 8 godina

Setimo se svi Tomoviceve intervencije protiv Makedonaca kad nas izbacise sa pobedom? Aman vise bre dokle se zovu jedni te isti maleri????

El Diavolo

pre 8 godina

Srbija je posle Antica za pet godina promenila šest selektora, njihov skor je 21-12-21 dok je Anticev skor za dve godine bio 17-3-8 i plasman na svetsko prvenstvo, i pobeda nad Nemačkom. Ne zaboravite i petardu protiv Rumunije, tim se znao napamet Krasic, Jovanovic, Zigic i da ne nabrajam dalje. Atmosfera je bila normalna nije bilo toliko manekena kao sada.
Srbija nikada nije imala iole dobrog golmana nadam se da ce Rajkovic to promeniti ali sumnjam.
Po fizickoj spremi smo medju najgorima na svetu, neki puse, vecina se odvaljuje od alkohola a neki verovatno i vucu liniju sve u svemu kao kornjace.
Srbija svake nove kvalifikacije promeni po 15 igraca to je izraženo u zadnjih pet godina i zato nemamo "prvi tim" za razliku od Hrvata koji imaju prvi tim i u svake kvalifikacije ubace jednog eventualno dvojicu najtalentovanijih igrača.
Sto se tiče tehnike NE postoji.
I sto je najzalosnije igramo fudbal za gol manje, u svakoj utakmici idemo na 0-0
ne znamo i ne želimo da damo gol.
Dakle bez korenite sistemske promene fudbala necemo videti ni mundijal ni Evrpsko prvenstvo dugo, za početak Karadzicu molim te ko čoveka idi dok si mlad.

blejac365

pre 8 godina

Samo Radomir Antic moze da spasi citavu stvar, ali dok je ova garnitura u FSS to se nece desiti...ne secam se da smo imali bolju hemiju u ekipi nego tada u poslednjih 15-ak godina...

El Diavolo

pre 8 godina

Molio bi novinare da naše reprezentativce ne nazivaju vise orlovima, jer to su plemenite ptice ili kraljevske ptice.
Ove naše možete da nazovete kukavicama.

Дража

pre 8 godina

Nije da nema individualni kvalitet nego nema tim. Poznato je da ima reprezentacija bez ikakvih velikih zvezda, a koje opet igraju dobro jer su tim i imaju plan timske igre kog se drže.
Srbija od Mundijala u Južnoj Africi nema tim. FSJ je otpustio najboljeg našeg selektora dosad, Radomira Antića zbog navodno slabog rezultata na Mundijalu a ispostavilo se da nam je to ubedljivo bio najveći domet koji ćemo teško ponoviti u bliskoj budućnosti.

Grgur

pre 8 godina

Možda će da promene pravila dotle jer Rusija je velika može puno reprezentacija da primi, tako da npr odu prvih pet iz grupe direktno, a šesti ide u baraž!

JPR23

pre 8 godina

Srbija jos jedan put pokazuje da nema nikakvu individualnu kvalitetu,da su sve price o dronovima,trenerima,savezu samo izlika.Jednostavno previse precjenjujete svoje igrace.donedavno ste cak tvrdili da je Matic?!?! najbolji zadnji vezni na svijetu
(Argo, 13. novembar 2015 23:59)
Ocigledno nemas pojma... Nije ovde prica o kvalitetu!!
I bez kvaliteta, ako imas normalan savez, korektnog trenera, i pravi pristup igri, neces gubiti ovako i igrati glupo da ne moze gluplje, bez ikakve energije..
Ovde je problem struktura i psihologija! O kvalitetu, druga prica...

Melenci

pre 8 godina

nisu dostojni da nose dres Srbije,da nas predstavljaju,nisu zasluzili da trosimo vreme i jedan sekund na komentar o "igri".Naravno i kompletno rukovodstvo!

Zuba

pre 8 godina

Ja odgledao film Dredd. Kvalitetnije potrosio vreme. Vise me domaca reprezentacija ne interesuje jos od vremena SP u JAR. Da'l ce otici na neko sledece takmicenje ni to me vise ne interesuje. Ubijena je svaka nada da ce u nasem fudbalu biti bolje. Voleo bih da gresim ali...

Scary

pre 8 godina

Uzmite primer Belgije. Uveli su mlade igrace, i bez obzira na to da li su u formi ili ne, ti igraci su uvek igrali za reprezentaciju kao kostur tog tima, i samo malo promene u sastavu su moguce, i posle nekoliko godina, eto rezultata. Nisu nista osvojili, ali su sada, sila u fudbalu. Mi vec nemamo rezultate, zasto ne pokusati taj sistem? Radije bih gledao da gubimo 2-1 3-2 od solidnih reprezentacija i da imamo nekakvu igru, nego da gubimo svaku utakmicu, poneku i dobijemo ali nemamo NIKAKVU igru. Neko je napisao da nije cuo ni za jednog Ceskog igraca. Imate Kadleca, Plasila itd, igraci koji igraju za timove koji su u svojim prvenstvima na sredini tabele, ali ti igraci igraju zajedno za Cesku vec 10 godina. I jos nesto, problem kod nas treba saseci u korenu, sve trenere u Srbiji na reedukaciju fudbala, posto nam i decu uce fudbalom koji je odavno umro. Ne mogu da shvatim da 20 godina nemamo igraca koji moze da poveze redove kao Piksi, ne mora na tom nivou da bude, ali makar igrac kao Misimovic (ako ga se secate) bi nam preokrenuo sve.

Vladimir

pre 8 godina

Nije problem izgubiti. Priblem je indolentnost, nezalaganje i nepostovanje dresa koji nose. Jos sinoc je trebalo kompletno rukovodstvo FSS i selektor da budu bivsi. Uz Karadzica, najveci krivac je Savo Milosevic.

Cartman

pre 8 godina

Dotakli smo dno,definitivno. Sada i da ode Karadzic i ekipa,verovatno ce ga naslediti neko potpuno isti i onda idemo sve iz pocetka. Predsednik mora biti neko ugledam,ne mora bivsi sportista,ali takvih u Srbiji ima veoma malo. Tako da spremite zivce za bar jos 15 god nerviranja.

veterinarBG

pre 8 godina

Fudbal u Srbiji vodi sprega kriminalaca,korumpiranih politicara i dilera droge koji sebe nazivaju "navijacima". Ovo je rezultat- ubili su fudbal u Srbiji.

Profa

pre 8 godina

Sve dok se FSS temeljno i sveobuhvatno ne rekonstruise i dok se iz njega ne odstrane svi politicki i tajkunski elementi i iz toga ne profilise sistem rada nema nama napretka...Ovako mozemo od kvalifikacija do kvalifikacija da se primamo da smo neko i nesto u evropskom i svetskom fudbalu.

Joao

pre 8 godina

Nasi su ocajni. Nema nikakve igre. Zato i navijaju da ostane selektor bez autoriteta, da i dalje mogu da se setaju po terenu bez ikakvog plana. Sreca njihova pa Cesi igraju neozbiljno.

Dejan

pre 8 godina

Nije bitan rezultat ni sad ni nikad vise? Samo je bitno po Tosicu da sacuvamo fudbalske strucnjake koji tako uspesno vode ovu selekciju!

Millennium

pre 8 godina

Zašto bismo se mi nervirali zbog likova koji dođu u Srbiju da bi trošili pare na starlete, provode i sejali vanbračnu decu? Mi ne znamo da li ćemo sutra moći da platimo račune, a treba da nam bude teško zato što oni pored svega odluče da odigraju koju utakmicu, čisto kao ajde mogli smo. Njihovo pravo šta će da rade, a i naše isto da nas briga za njih.

Раде

pre 8 godina

Очекивати да са Сивићима и Ћурчићима направимо резултате у свијету ..... тужно и безнадежно !

Delboy

pre 8 godina

Realno 3 ili 4:0 za cehe. Mozda i petarda. Mi ne znamo da igramo protiv njih.
Dostojanstveni debakl.
(PFC, 13. novembar 2015 10:19)

Svaka cast.

Djolle666

pre 8 godina

Pa mi na ove kvalifikacuje ne idemo zbog Mundijala,nego nam one služe da se spremimo za kvalifikacije za sledece Evropsko prvenstvo.A ova što smo igrali one su nam služile da se spremimo za kvalifikacije za Mundijal,šta tu nije jasno.Jeste malo se razlikujemo zbog toga od drugih reprezentacija ali šta pa one znaju.I jeste malo nam je cudna ta logika jer mi se cini da po njoj mi više nikada necemo da idemo na neko EP ili SP,zato sto se uvek spremamo za neko sledece.

miks

pre 8 godina

Sta vam nije jasno!? Nasi fudbaleri ne igraju fudbal vec izvlace pouke! Ne moze I jedno I drugo...nego da sacekamo neki stucan komentar naseg strucnog staba. Na rukovodioce fss-a ne treba cekati, zna se sta o tome misle , a to je sledece : 'pravimo ekipu za neke sledece kvalifikacije, za koje, videcemo'!

j... vas ko vas sastavi !!!!

pre 8 godina

radomire anticu vrati se ...
(tali, 13. novembar 2015 22:26)

Ali da te zamoli ovaj sto te i oterao, kome se nisi uklapao u sistem jadnih ili mladih trenera kod kojih je imao svoj procenat, pa da se sakupi i ode bestraga...

santa justa

pre 8 godina

He, he sad nas zovu da igraju s nama, da bi digli sebi samopouzdanje i da napune nekog, kao sto smo mi nekad zvali Luxemburg i ostalu boraniju.

Braca Kostic

pre 8 godina

Nemoze do Mundijala? Nemoguce, pa dali smo jedan gol, to je odlican znak. Sada ce veliki mag fudbala Karadzic da izadje i kaze da je taj gol odlicna osnova a pogotovo onih nekoliko epizoda kada smo presli polovinu terena i da on veruje i dalje da cemo doci do Mundijala (ne kaze kog doduse) i da ce zbog toga ostati na celu da FSS da bi svojim neizmernim znanjem pomogao.

cobi

pre 8 godina

ovo je zaista vrhunac sramote, ove naše starlete u kopačkama kao da su na radnoj obavezi pod prinudom. već u prvom minutu oni čekaju kraj pa da se dokopaju splavova i raznih Karleuša, Marijana Mateus i ostalih Ala i starletica.

Gagi

pre 8 godina

NAJGORA REPREZENTACIJA IKADA!!!
Mene najviše iritiraju Kolarov (koji stalno izigrava šmekera) i Ivanović koji posle afere sa Marijanom Mateus ne zna gde je levo...
Sve sami propali, nabeđeni, antisportski, kulovski likovi...

marko

pre 8 godina

uopste fudbaleri u srbiji i njihov nacin razmisljanja je katastrofalan i dostigao je neke nenormalne razmere. ja sam npr ukljucen u rad jednog fk u srpskoj ligi, i igraci iako imaju sve moguce pogodnosti za amaterski rang takmicenja (par njih cak zaradjuje kao profesionalci) stalno nesto izvoljevaju, nece da igraju pa se tim jedva sastavlja, a verujte mi isti slucaj je sa 80% amaterskih klubova u srbiji, dok sa druge strane imate normalne momke u odbojkaskim, kosarkaskim, rukometnim klubovima koji imaju isti broj treninga i utakmica i pritom ne zaradjuju nista pa opet su puni entuzijazma i postovanja prema sportu i sportskim radnicima u klubu. prosto sticem utisak da njima fudbal vise nije uzitak, jer govorim o amaterskom dobrovoljnom bavljenju tim sportom.

Građanin

pre 8 godina

E sad lepo za kaznu da im premijer pripreti da ce da "sagradi" nacionalni stadion za 4500 umesto za 50000 gledalaca...i da ne potrosi 150mil vec samo 10-ak...

Njoks

pre 8 godina

a zasto nasi uopste
igraju...za sta oni vezbaju..
(miki, 13. novembar 2015 22:07)

Kako misliš "zašto"? Pumpaju česima ego i kondiciju za euro. I uvezbavaju im rezervni tim. Zamisli tek sta bi nam njihova A selekcija uradila.. bog te mazo!

Treba im stadion

pre 8 godina

A da su imali nacionalni stadion, sve bi bilo drugacije. Ma trebalo bi reprezentaciji na nivou drzava uskratiti sve privilegije dok ne postignu najmanje dve sezone zaredom neki međunarodni uspeh... manekencici...

Aleksandar Saša Pavlović

pre 8 godina

Da gledamo mi košarku,vaterpolo,Djokovica.
Ovaj fudbal neka gledaju neki drugi.Ja definitivno,posle više pokušaja i nade da će nešto da se promeni,ODUSTAJEM!

savio

pre 8 godina

Nema harizme i postovanja u timu! Ne znam da ste primetili ali bilo je par situacija kad su se igraci medjusobno svadjali(Tomovic-Z.Tosic, Kolarov-D.Tosic, Ljajic...) Jednostavno u svlacionici nije kako treba, a to se odrazi na terenu. Sve su to nabedjenje zvezde gde Curcic nema autoritet(nema ni igru). Tomovic, D.Tosic...rupetineee!!

Zlatko

pre 8 godina

Srbija je jedna mala drzavica,u fudbalu u dojnjoj polovini evropske rangliste.Pretekao nas je i Island.Mozemo se meriti sa Finskom,Azerbedzanom 
Makedonijom,Kazahstanom,Maltom,itd...
(cobo, 13. novembar 2015 23:33)

Necemo da se vredjamo. U 100€ da bismo, ovakvi kakvi smo sad, sa gostovanja Finskoj i Azerbejdzanu uzeli samo bod. :)

XY

pre 8 godina

Drugovi koce da preuzme odgovornost za ovu bruku, kompletan fss svi odmah ostavke. Ocistiti savez od politike i korupcije!!! Trenutno je fss leglo mafije!!!

a da ptobamo sa nekim novim momcima

pre 8 godina

toliko nam dobro ide da me je sramota da napisem a kamo li da kazem raspad drzave po svim savovima treba se brate zahvaliti ovim gubitnicima jer je ovo naj gora generacija u istoriji srpskog fudbala i treba poceti ispocetka zato sto od gubitnika ne mozes napraviti pobednika

Aleardo

pre 8 godina

Kvalitet srpskog fudbala obrnuto je proporcionalan strahoti koju u vidu grafita na zidovima naših gradova ostavljaju njegovi tzv. zaljubljenici (navijači).
Da li je za čuđenje to što se kuća bez temelja ruši? U lancu (Srbiji) u kom skoro ništa još uvek ne funkcioniše na način na koji bi trebalo, nije čudno da se jedna karika ponaša na isti način kao sve oko nje. Jaz, koji se u odnosu Srbije prema razvijenom svetu, decenijama širi vezano za npr. industrijski razvoj, na isti način se širi i u oblasti zvanoj fudbal.
Najtužnije u tuzi zvanoj srpski fudbal je to da se mi još uvek zanosimo pričama i mitovima fudbala iz vremena "Montevidea". A u međuvremenu su i Malta i Island i Albanija i Ukrajina i nebrojeni broj drugih zemalja u svetu prihvatile način igre 21-og veka. Neke od tih zemalja imaju Ronalda ili slične vanserijske igrače i postižu bolje rezultate - ali tip igre, ono najvažnije DISCIPLINA - su isti. I onda nas pobedi neko ko do pre 20 godina nije postojao na fudbalskoj mapi sveta. Da, nije postojao do tada - ali mi ne postojimo od tada. I to je razlika.
Za to vreme kod nas se i dalje igra livadski fudbal za pijane "drugove" u ložama i armiju sveznajuće i besposlene muške populacije po kladionicama.
Pregazilo nas je vreme.