Utorak, 10.11.2015.

08:25

Bjelica i Jokić opet dvocifreni, jedan koš Bobija

Sva trojica Srba nastupila su protekle noći u NBA, Nemanja Bjelica i Nikola Jokić su opet imali dvocifren učinak, dok je Boban Marjanović dao jedan koš.

Izvor: AK

Bjelica i Jokiæ opet dvocifreni, jedan koš Bobija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

bers0003

pre 8 godina

Timovi sada igraju sa nizim postavama tako da teski centri ako nisu super klase tesko mogu da igraju. Marjanovic sada mora da cuva nizeg, a brzeg igraca koji se izvlaci na sut sa poludistance ili cak dalje. U napadu sa druge strane zgusnjavaju reket tako Parker ili Djinobli npr. nemaju prostora za ulaz....Bjelica ce pretpostavljam za jedno mjesec dana biti starter u Minesoti. Cesto u Americi postave nekog "starohana" u prvu postavu (T. Prince), a onda diskretno mladji igrac preuzme tu poziciju. I Whiteside je prosle godine u Majamiju dobivao minute na kasicicu...Nemaju Hrvati nikakav lobi ovde nego je Hezonja visoki pik na draftu i ti igraci dobivaju vise publiciteta. Medjutim stvari vrlo brzo dodju na svoje mjesto (za Nurkica niko nije cuo na pocetku prosle sezone)...

stefan

pre 8 godina

Bjelica ce biti medju 3-4 najbolja rukija sezone ako ovako nastavi. Ako bude imao 10p, 8sk, 5as u proseku u prvoj sezoni, on mora biti ruki godine, kakve god sezone imali Mudiej, Tauns i Okafor. On igra raznovrsno, ima odlican procenat suta, sve radi rezonski, plus - izuzetno je agresivan na oba kraja terena. Tauns je druga opcija u napadu MIN, Mudiej prvi plejmejker, Dzalil Okafor igra PHI i on se ne sme ni pominjati jer je to smesna ekipa.
Ako Minesota udje u plejof, to ce biti ludnica.

Stiven Džerard

pre 8 godina

"dadada"
Bravo care za tu temu oni sad pljuju i tim,saigrače,trenera što kao mega zvezdi Hezonji ne da da igra i da se ispucava a što dečko nema veze sa životom za sada to ništa i u pravu si za taj marketing jer posle 30godina imaju 3-5 talenta pa ix duvaju i očekuju nerealno a sada se čude što taj Hezonja ima 3pts prosek tako će isto proći i Šarić,Bender itd.

nik sloter

pre 8 godina

Utisak je da Bjelica nije mogao odabrati bolji tim u NBA,Jokic takodje,Bobi ce imati epizodnu ulogu to se znalo od pocetka.Napred nasi :-)

nix

pre 8 godina

ja ne mogu da vjerujem da onaj Prins uopste i ulazi u igru. Preko 10 min ne treba da igra a on starter. Bjelica odigrao vrhunski. A Tegija za ono udaranje bih nokautirao. :-)

goran

pre 8 godina

za one koji misle da nesto znaju o nba, izguglajte tonija kukoca sliku iz jugoplastike i cikaga, e tako se to radi u samo par meseci, nasim momcima zelim zdravlje sve ostalo imaju, idemooooo
(brasa, 10. novembar 2015 12:43)

Toni je sam više puta rekao da je to bila velika greška što je dozvolio da ga napumpaju i od njega naprave tipičnu četvorku! Nije sve u masi i mišićima, sa tim nešto dobiješ a nešto izgubiš! Samo je pitanje šta je tebi važno!

palop

pre 8 godina

@ (GJ, 10. novembar 2015 08:55)

Samo Bobi je zapravo imao opciju da bira tim, Bjelica i Jokic su draftovani od strane Minesote i Denvera.

jarosik

pre 8 godina

Gledao sam sve utakmice Minesote do sada.Belom u prvim utakmicama dodavali lopte samo kad moraju a on i sa tako malo lopti je radio mnogo...U poslednje dve utakmice mu dodaju vise pa se i vidi ucinak.Trener se jutros dere na njega zbog jedne izgubljene lopte a ovamo pola tima igrala ocajno kada je Atlanta vratila -30 i nikog da opomene, i za to vreme zatrazi samo jedan tajmaut!!!I ko ih je spasao poraza:Pa Beli trojkom 2min pre kraja.Ne znaju izgleda jos kakvu igracinu su doveli,vec je resio utakmicu sa lejkersima,ali tako prolaze neki evropski rukiji dok su drugi prenaduvani

vince carter

pre 8 godina

Stefane sastavio si americku ekipu bez obrve davisa,zanimljivo!! Najjaca americka petorka po mom misljenju Davis,lebron,durant,curry,paul ili eventualno curry pley harden bek,svejedno mocni su u svim kombinacijama mogu da posalju 10 ekipa,ipak su oni kontinent i nije bas fer :))

anbeast

pre 8 godina

@(hawkeye, 10. novembar 2015 12:48) : Prvo, Bez obzira sto je ovo internet komunikacija, odredjena doza pristojnosti nije na odmet. Drugo, Dankan JESTE mator i jos prosle godine je Pop njega i Manua ''cuvao'' polovinom sezone. Na nekim utakmicama nije igrao ni minut. Ove sezone ce se desavati isto to i Bobi ce tada dobiti svoju sansu. Ni jednog trenutka nisam omalovazavao ''hall of fame'' igraca vec je ceo komentar bio usmeren na ogranicenu minutazu koju mora da ima usled godina. Da si pokusao da razmislis o tome sta sam napisao pre nego si komentarisao, to bi ti bilo jasno.

HCP

pre 8 godina

@dadada
To je rookie ladder za prve 3 utakmice, pojavice se i Bjelica kad se to update-uje. I Mirota i Nurkic su takodje bili blago zapostavljeni pocetkom prosle sezone da bi kasnije poceli da obracaju paznju na njih. Od Hezonje ocekuju da bude superstar pa ga unapred pumpaju.

Миле

pre 8 godina

Још од Кингса са Дивцем, Пеђом и осталима нисам гледао НБА, односно ретко сам гледао. Сада због ове наше тројке поново пратим. Бјелицу сам гледао, тј. Минесоту у три последња меча (Јокића још нисам успио гледати) и да није Бјелице не би ми пало на памет да то гледам. Када сам ја играо зонску (зона - ниво такмичења) кошарку (пре тридесет и више година) било је ту више шарма и лепоте. Ово је сада право силовање кошарке. Ко се први докопа лопте тај ће је упутити према кошу и тако укруг. Надам се да Теодосић неће никада заиграти у том циркусу. Пратићу и даље наше момке и само због тога. Свака Мегина утакмица ми дадне неупоредиво више задовољства.

Neko iz Banata

pre 8 godina

Beli nije bio na nivou u odbrani(ispao je 4-5 puta) ,ali je to je vise posledica toga sto su Ameri culi za preuzimanje,a nikad nisu videli,pa on ostane da visi izmedju dva igraca.Dok je u napadu izdominirao(cak su i komentatori rekli koliko prostora i opcija otvara,a to se ne vidi na statistici),a to sto malo ide prodor i kreiranje napada msm da je zbog trenerovih instrukcija.Sad vec standardno onemogucava ofanzivni skok protivnika(msm da niko dosad nije nadskocio minesotu).U zadnjoj cetvrtini se videlo da je Beli pored Viginsa i Taunsa najjaci igrac u rotaciji(postovanje za KG,ali njegovo vreme je proslo)
Lavine -trenutno muva bez glave,ali ima mnogo prostora za napredak,
Rubio-smesan u pozicionim napadima,sve as i pt dolaze iz tranzicije,
Kevin Martin-logika:cim je lopta kod tebe,znaci treba da sutnes,bez obzira na poziciju,
Dieng-drvo,Pekovic za njega izmislio kosarku(tako da mi ova najava trejda nikako nije logicna,osim ako salary cap nije u pitanju)
Shabazz-pored Bjelice najkorisniji igrac naspram min i broja suteva(razlog sto Rudez mase peskirima)
Miler i Prince-davno presli zenit karijera
Ova Minesota mnogo lici na nama voljeni i nikad prezaljeni Sakramento,treba im plej i malo manje sebicnosti i msm da ce biti najvece iznenadjenje prvenstva.

JeRemija

pre 8 godina

@dadada
Odlična tema. Tauns je za sada, po meni, najviše pokazao i najveći je kandidat za rukija godine. Posle njega mi se najviše sviđa Mudiaj iz Denvera koji će ako ovako nastavi biti opasan igrač. Slažem se za Hezonju, dečko je pokazao da je nerealan kada je izjavio prošle godine da može biti 1.pik na draftu?! U Evropi nije oduševio, ne znam na osnovu čega je tako samouveren. Trenutno je Jokić mnogo više pokazao od Hezonje ali je zanimljivo da se njegovo ime jako retko pominje u NBA izveštajima iako igra sasvin solidno. Sigurno je u top 10 rukija

dadada

pre 8 godina

Ovom prilikom cu da prokomentarisem ovogodisnje rukije.Na sajtu nba ima sekcija rookie gde se pravi lista najboljih rukija,i tu nema bjelice i jokica,ali tu je hezonja koji je ukupno dao 3 poena na zadnje 4 utakmice.Hrvati imaju odlican marketing za svoje igrace,a realnost je malo drugacija.Taj hezonja je grejao klupu bredu olesonu.Zar je iko ocekivao da on bude odlican u nba ? Isto ceka i Sarica kada ode,mada on vec sada u efesu pokazuje da se ni po cemu ne istice u odnosu na ostale igrace.Sad vidim opasan marketing za Bendera,opet kao nba potencijal,a on u raspalom makabiju greje klupu.Diandjelo Rasel razocarava igrom,previse je mekan za danasnje plejmejkere,Mudiej je spreman,samo da manje gubi lopte.Karl Tauns je najbolji ruki,racionalna igra,odlicna odbrana.Dzalil Okafor ocaj.Iako broj poena po mecu govori drugo,on ima 3-4 izgubljene lopte po mecu,malo skokova i losu odbranu.Uz to igra u timu koji moze samo bruklin da pobedi,tako da ne sme biti u konkurenciji za rukija godine.Porzingis je dobar,privikao se brze nego sto su neki ocekivali.

brasa

pre 8 godina

za one koji misle da nesto znaju o nba, izguglajte tonija kukoca sliku iz jugoplastike i cikaga, e tako se to radi u samo par meseci, nasim momcima zelim zdravlje sve ostalo imaju, idemooooo

hawkeye

pre 8 godina

Sezona je duga, Dankan je mator, jedina prava 5 u SA je Bobi - biće prilike za njega. Samo treba biti strpljiv. Čak i da se ne ostvari ovo moje predvidjanje, mislim da je za Bobija dobro da bude u SA. Da uči od najboljih....
(anbeast, 10. novembar 2015 11:01)
da staneš mirno kad pišeš o Dankanu,matori jučer za poluvreme 11 p i 14 sk....

Marko

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto je Prins starter u Minesoti kad ne doprinosi nista? Lepo Bjelicu u prvu petorku i igrace jos bolje. Realno 15 poena 8 skokova na mestu krila.

windmill

pre 8 godina

I Al Horford je dobio tehnicku zbog unosenja Bjelici u lice, a ovaj ga mirno iskuliro, kad su Hawks-i bili u naletu i niko iz Minnesote nije pogadjao on je vezao dve trojke, trazio i u sledecem napadu da sutira, medjutim saigraci ga izignorisali i tad su ovi stigli do izjednacenja...Kad je igra u pitanju on je profesor i napada i odbrane, ostaje mu jos da stekne postovanje igraca, a to je ono sto ide najteze i najsporije..

Petar

pre 8 godina

Nije Bobiju lako, da se privikne na NBA. Ako se dobro secam i zver Yao Ming je u pocetku bil vrlo los (a Bobi uopste i nije los kada uvek daje kos za 2 minuta igre) ali je Yao igrao svaku utakmicu sa minutazom pa je brzo postao dominantan.
Sve zavisi kakvi su sad planovi SASa, moguce je da su zadovoljni ali da ozbiljno racunaju na Bobija tek za sledecu sezonu a moguce je i da su ocekivali vise i da se vraca u Evropu posle jedne godine. Niko od nas to ne zna, osim ako je Greg dao kakve izjave potom njega.

anbeast

pre 8 godina

Sezona je duga, Dankan je mator, jedina prava 5 u SA je Bobi - biće prilike za njega. Samo treba biti strpljiv. Čak i da se ne ostvari ovo moje predvidjanje, mislim da je za Bobija dobro da bude u SA. Da uči od najboljih....

KG

pre 8 godina

Filadelfija sramota! Ne razumem ovo sa Bobanom Marjanovicem,razumem ja da treba ici postepeno,polako,ali on je potpuno drugaciji tip igraca od NBA centara,220cm,moze mnogo da pruzi,ne kapiram zasto ne dobija bar 9-10 minuta..

stefan

pre 8 godina

Ovo je sastav SAD ako ne bude otkaza.
Stef Kari
Rasel Vestbruk
Džejms Harden
Džimi Batler
Klej Tompson
Lebron Džejms
Kavai Lenard
Kevin Durent
Blejk Grifin
Demarkus Kazins
Karl Entoni Tauns
Diandre Džordan
Mada nije isključeno ni da po ključu pozovu nekog belca tipa Hejvord ili Lopez.

Марко

pre 8 godina

Лакше је добити већу минутажу у Минесоти него у Сан Антонију. То је као да поредиш у фудбалу Еспањол и Барселону.

levyant

pre 8 godina

Bobi bi u nekom od slabijih nba timova imao vecu minutazu, samim tim i prosek blizu dabl dabla. Realno udje na 2 minuta ima 2p i skok, udje na 5 minuta ima 6p i 4 skoka. Sasvim solidno.

egil vangen

pre 8 godina

Sa ovakvim rosterom ne vidim kako ce Filadelfija imati vise od deset pobeda do kraja. I to moze da ostvari samo pred kraj regularnog dela kada dodje do tankovanja za pikove na draftu jer ce do tada vec nakupiti "zeljeni" broj poraza.

dj_bakica

pre 8 godina

Kada se lomio rezultat i nikome nije islo u sutu, proradio je Beli i izdominirao sa dve vazne trojke...u tome se vidi njegova moc.
nadam se da se Jeff "smradina" Teague biti debelo kaznjen za sinocni postupak, jer ono namerno udaranje Bjelice je bilo vise puta ponovljeno u sred prenosa...valjda ce zvanicnici NBA reagovati brzo i udaljiti ga bar mesec dana sa terena

nba

pre 8 godina

Kada bi Jokic i Bjelica igrali po 30 do 40min. kao sto igraju glavni igraci u timovima imali bi po 20+ poena i 10+ skokova i to lagano...ali polako...i vise nego odlican start imaju...ima da im raste minutaza iz sezone u sezonu...za sada imamo sigurna dva igraca u Nba na duze staze koji imaju ozbiljnu ulogu u svojim timovima

Gile

pre 8 godina

Na žalost u tako jakoj konkurenciji na poziciji Marjanović će biti samo cirkuska atrakcija, uvođen da zbuni protivnike na trenutak a nas da zabavi na youtube klipu...iskreno se nadam da nisam u pravu i da će nekim čudom dobijati više minuta...a najviše se nadam da će ameri pustiti ovaj naš trio na takmičenja za repku.

savio

pre 8 godina

Steta za Bobija, ali mislim da se nece naigrati u San Antoniu. Dankan i Oldric su glavni ispod kosa, a tu je i Diao koji moze to lepo da pokrije. Ako se neko povredi(Dankan npr.) tu je Bobijeva sansa.

Han Solo

pre 8 godina

Nisam ocekivao ovako dobar nastavak Golden Stejta. Mislio sam da je samo dobra forma suta prosle sezone, a sada vec pokazuju da su klasa. Verovatno najbolja suterska ekipa u istoriji. Kari nestvaran decko! Linija za 3 je u nba udaljena jos vise, a on covek stoji 2 m iza nje kad sutira. Napred Beli, napred Bobi, idemo Jokicu!!!

56155607

pre 8 godina

Ja sam mu poručio na Twitteru šta mislim o njegovom bednom potezu na Bjelici, hajde da vidimo ostale?

@Teague0 -- twitter nalog Jeff Teague

Boston

pre 8 godina

Mnogo malo suteva uzima Bjelica. Kada bi sutirao vise imao bi dosta vise poena. Jokic je za sada i vise nego dobar, ako uzmemo u obzir da je dosao iz Mege. Sto se tice Marjanovica jednostavno konkurencija je prevelika, ali budite sigurni da ce Marjanovic dobiti sansu makar to bio jedan mec. Popovic ume da da sansu i nikog ne dovodi bez ikakvih razloga. Minesota za sada dobro deluje i videcemo koliko ce to da traje, imaju strasnog Viginsa koji je pokidao sinoc. Ipak nije dzabe bio prvi pik. Samo jos malo Bjelica da se opusti previse je timski igrac.

NastyB

pre 8 godina

Moram da priznam da Minesota iznenađujuće dobro igra. Obično sezonu započinju sa 2-3 pobede i 10-15 poraza, ali je očigledno da "širina" koju je doneo Tauns, pa i Bjelica, donosi rezultat, jer više nemaju "jednodimenzionalne" centre kao što su Peković i Dieng. Ne mislim da su ova dvojica loši, nego su igrači za igru "pod košem", dok je Tauns opasan i sa distance, baš kao i Bjelica, pa to otvara prostor u reketu. Zbog toga je i Vigins počeo da pokazuje svoj talenat i igra sve bolje i bolje. Samo da ih povrede ne dotuku i eto njih u plejofu posle dugo vremena.
A za ostalo, šta reći kad sam video naslov: "Najlošija partija sezone Stefa Karija, samo 22 poena."
Sasvim dovoljno.

MxaVankt

pre 8 godina

Bjeli sa rafalom iz daljine kad se treba i kad se mora:
https://www.youtube.com/watch?v=76TSDsG9R7g

Ni Joka nije bio los, malo Hakima d Drima iz Srbije :)
https://www.youtube.com/watch?v=MIWCQHTC6rU

Kefalo01 Grobar

pre 8 godina

Bobi nije pronasao svoju igru kao sto je i bio nema nikakvu ni minutazu tako da treba da ode u neki bolji evropski klub nema on jos iskustva za NBA.Ja jesam grobar ali netreba ni da se vraca u Zvezdu zato sto je i ona mala za njega bolje da ode u klubove kao sto su:Real,Fener,Barca itd.Tu bi mu sigorno bilo bolje.Inace moj omiljeni zvezdin igrac je bas on tako da lajkujte ako se slazete samnom

GJ

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram zašto je Bobi morao da ode u tako jak tim, upropastiće se, Bjelica i Jokić su ispali veoma pametni u ovoj situaciji(doduše Jokić je mlad ali super se pokazao),otišli ljudi u Minesotu i Denver, osrednje timove u NBA i dominiraju, a Bobiju će ovako biti celu sezonu nažalost, ali kako god srećno našim momcima, samo napred!

Boston

pre 8 godina

Mnogo malo suteva uzima Bjelica. Kada bi sutirao vise imao bi dosta vise poena. Jokic je za sada i vise nego dobar, ako uzmemo u obzir da je dosao iz Mege. Sto se tice Marjanovica jednostavno konkurencija je prevelika, ali budite sigurni da ce Marjanovic dobiti sansu makar to bio jedan mec. Popovic ume da da sansu i nikog ne dovodi bez ikakvih razloga. Minesota za sada dobro deluje i videcemo koliko ce to da traje, imaju strasnog Viginsa koji je pokidao sinoc. Ipak nije dzabe bio prvi pik. Samo jos malo Bjelica da se opusti previse je timski igrac.

Han Solo

pre 8 godina

Nisam ocekivao ovako dobar nastavak Golden Stejta. Mislio sam da je samo dobra forma suta prosle sezone, a sada vec pokazuju da su klasa. Verovatno najbolja suterska ekipa u istoriji. Kari nestvaran decko! Linija za 3 je u nba udaljena jos vise, a on covek stoji 2 m iza nje kad sutira. Napred Beli, napred Bobi, idemo Jokicu!!!

NastyB

pre 8 godina

Moram da priznam da Minesota iznenađujuće dobro igra. Obično sezonu započinju sa 2-3 pobede i 10-15 poraza, ali je očigledno da "širina" koju je doneo Tauns, pa i Bjelica, donosi rezultat, jer više nemaju "jednodimenzionalne" centre kao što su Peković i Dieng. Ne mislim da su ova dvojica loši, nego su igrači za igru "pod košem", dok je Tauns opasan i sa distance, baš kao i Bjelica, pa to otvara prostor u reketu. Zbog toga je i Vigins počeo da pokazuje svoj talenat i igra sve bolje i bolje. Samo da ih povrede ne dotuku i eto njih u plejofu posle dugo vremena.
A za ostalo, šta reći kad sam video naslov: "Najlošija partija sezone Stefa Karija, samo 22 poena."
Sasvim dovoljno.

windmill

pre 8 godina

I Al Horford je dobio tehnicku zbog unosenja Bjelici u lice, a ovaj ga mirno iskuliro, kad su Hawks-i bili u naletu i niko iz Minnesote nije pogadjao on je vezao dve trojke, trazio i u sledecem napadu da sutira, medjutim saigraci ga izignorisali i tad su ovi stigli do izjednacenja...Kad je igra u pitanju on je profesor i napada i odbrane, ostaje mu jos da stekne postovanje igraca, a to je ono sto ide najteze i najsporije..

MxaVankt

pre 8 godina

Bjeli sa rafalom iz daljine kad se treba i kad se mora:
https://www.youtube.com/watch?v=76TSDsG9R7g

Ni Joka nije bio los, malo Hakima d Drima iz Srbije :)
https://www.youtube.com/watch?v=MIWCQHTC6rU

dj_bakica

pre 8 godina

Kada se lomio rezultat i nikome nije islo u sutu, proradio je Beli i izdominirao sa dve vazne trojke...u tome se vidi njegova moc.
nadam se da se Jeff "smradina" Teague biti debelo kaznjen za sinocni postupak, jer ono namerno udaranje Bjelice je bilo vise puta ponovljeno u sred prenosa...valjda ce zvanicnici NBA reagovati brzo i udaljiti ga bar mesec dana sa terena

GJ

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram zašto je Bobi morao da ode u tako jak tim, upropastiće se, Bjelica i Jokić su ispali veoma pametni u ovoj situaciji(doduše Jokić je mlad ali super se pokazao),otišli ljudi u Minesotu i Denver, osrednje timove u NBA i dominiraju, a Bobiju će ovako biti celu sezonu nažalost, ali kako god srećno našim momcima, samo napred!

savio

pre 8 godina

Steta za Bobija, ali mislim da se nece naigrati u San Antoniu. Dankan i Oldric su glavni ispod kosa, a tu je i Diao koji moze to lepo da pokrije. Ako se neko povredi(Dankan npr.) tu je Bobijeva sansa.

nba

pre 8 godina

Kada bi Jokic i Bjelica igrali po 30 do 40min. kao sto igraju glavni igraci u timovima imali bi po 20+ poena i 10+ skokova i to lagano...ali polako...i vise nego odlican start imaju...ima da im raste minutaza iz sezone u sezonu...za sada imamo sigurna dva igraca u Nba na duze staze koji imaju ozbiljnu ulogu u svojim timovima

anbeast

pre 8 godina

Sezona je duga, Dankan je mator, jedina prava 5 u SA je Bobi - biće prilike za njega. Samo treba biti strpljiv. Čak i da se ne ostvari ovo moje predvidjanje, mislim da je za Bobija dobro da bude u SA. Da uči od najboljih....

Марко

pre 8 godina

Лакше је добити већу минутажу у Минесоти него у Сан Антонију. То је као да поредиш у фудбалу Еспањол и Барселону.

Gile

pre 8 godina

Na žalost u tako jakoj konkurenciji na poziciji Marjanović će biti samo cirkuska atrakcija, uvođen da zbuni protivnike na trenutak a nas da zabavi na youtube klipu...iskreno se nadam da nisam u pravu i da će nekim čudom dobijati više minuta...a najviše se nadam da će ameri pustiti ovaj naš trio na takmičenja za repku.

levyant

pre 8 godina

Bobi bi u nekom od slabijih nba timova imao vecu minutazu, samim tim i prosek blizu dabl dabla. Realno udje na 2 minuta ima 2p i skok, udje na 5 minuta ima 6p i 4 skoka. Sasvim solidno.

56155607

pre 8 godina

Ja sam mu poručio na Twitteru šta mislim o njegovom bednom potezu na Bjelici, hajde da vidimo ostale?

@Teague0 -- twitter nalog Jeff Teague

jarosik

pre 8 godina

Gledao sam sve utakmice Minesote do sada.Belom u prvim utakmicama dodavali lopte samo kad moraju a on i sa tako malo lopti je radio mnogo...U poslednje dve utakmice mu dodaju vise pa se i vidi ucinak.Trener se jutros dere na njega zbog jedne izgubljene lopte a ovamo pola tima igrala ocajno kada je Atlanta vratila -30 i nikog da opomene, i za to vreme zatrazi samo jedan tajmaut!!!I ko ih je spasao poraza:Pa Beli trojkom 2min pre kraja.Ne znaju izgleda jos kakvu igracinu su doveli,vec je resio utakmicu sa lejkersima,ali tako prolaze neki evropski rukiji dok su drugi prenaduvani

egil vangen

pre 8 godina

Sa ovakvim rosterom ne vidim kako ce Filadelfija imati vise od deset pobeda do kraja. I to moze da ostvari samo pred kraj regularnog dela kada dodje do tankovanja za pikove na draftu jer ce do tada vec nakupiti "zeljeni" broj poraza.

dadada

pre 8 godina

Ovom prilikom cu da prokomentarisem ovogodisnje rukije.Na sajtu nba ima sekcija rookie gde se pravi lista najboljih rukija,i tu nema bjelice i jokica,ali tu je hezonja koji je ukupno dao 3 poena na zadnje 4 utakmice.Hrvati imaju odlican marketing za svoje igrace,a realnost je malo drugacija.Taj hezonja je grejao klupu bredu olesonu.Zar je iko ocekivao da on bude odlican u nba ? Isto ceka i Sarica kada ode,mada on vec sada u efesu pokazuje da se ni po cemu ne istice u odnosu na ostale igrace.Sad vidim opasan marketing za Bendera,opet kao nba potencijal,a on u raspalom makabiju greje klupu.Diandjelo Rasel razocarava igrom,previse je mekan za danasnje plejmejkere,Mudiej je spreman,samo da manje gubi lopte.Karl Tauns je najbolji ruki,racionalna igra,odlicna odbrana.Dzalil Okafor ocaj.Iako broj poena po mecu govori drugo,on ima 3-4 izgubljene lopte po mecu,malo skokova i losu odbranu.Uz to igra u timu koji moze samo bruklin da pobedi,tako da ne sme biti u konkurenciji za rukija godine.Porzingis je dobar,privikao se brze nego sto su neki ocekivali.

Marko

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto je Prins starter u Minesoti kad ne doprinosi nista? Lepo Bjelicu u prvu petorku i igrace jos bolje. Realno 15 poena 8 skokova na mestu krila.

Neko iz Banata

pre 8 godina

Beli nije bio na nivou u odbrani(ispao je 4-5 puta) ,ali je to je vise posledica toga sto su Ameri culi za preuzimanje,a nikad nisu videli,pa on ostane da visi izmedju dva igraca.Dok je u napadu izdominirao(cak su i komentatori rekli koliko prostora i opcija otvara,a to se ne vidi na statistici),a to sto malo ide prodor i kreiranje napada msm da je zbog trenerovih instrukcija.Sad vec standardno onemogucava ofanzivni skok protivnika(msm da niko dosad nije nadskocio minesotu).U zadnjoj cetvrtini se videlo da je Beli pored Viginsa i Taunsa najjaci igrac u rotaciji(postovanje za KG,ali njegovo vreme je proslo)
Lavine -trenutno muva bez glave,ali ima mnogo prostora za napredak,
Rubio-smesan u pozicionim napadima,sve as i pt dolaze iz tranzicije,
Kevin Martin-logika:cim je lopta kod tebe,znaci treba da sutnes,bez obzira na poziciju,
Dieng-drvo,Pekovic za njega izmislio kosarku(tako da mi ova najava trejda nikako nije logicna,osim ako salary cap nije u pitanju)
Shabazz-pored Bjelice najkorisniji igrac naspram min i broja suteva(razlog sto Rudez mase peskirima)
Miler i Prince-davno presli zenit karijera
Ova Minesota mnogo lici na nama voljeni i nikad prezaljeni Sakramento,treba im plej i malo manje sebicnosti i msm da ce biti najvece iznenadjenje prvenstva.

hawkeye

pre 8 godina

Sezona je duga, Dankan je mator, jedina prava 5 u SA je Bobi - biće prilike za njega. Samo treba biti strpljiv. Čak i da se ne ostvari ovo moje predvidjanje, mislim da je za Bobija dobro da bude u SA. Da uči od najboljih....
(anbeast, 10. novembar 2015 11:01)
da staneš mirno kad pišeš o Dankanu,matori jučer za poluvreme 11 p i 14 sk....

Petar

pre 8 godina

Nije Bobiju lako, da se privikne na NBA. Ako se dobro secam i zver Yao Ming je u pocetku bil vrlo los (a Bobi uopste i nije los kada uvek daje kos za 2 minuta igre) ali je Yao igrao svaku utakmicu sa minutazom pa je brzo postao dominantan.
Sve zavisi kakvi su sad planovi SASa, moguce je da su zadovoljni ali da ozbiljno racunaju na Bobija tek za sledecu sezonu a moguce je i da su ocekivali vise i da se vraca u Evropu posle jedne godine. Niko od nas to ne zna, osim ako je Greg dao kakve izjave potom njega.

JeRemija

pre 8 godina

@dadada
Odlična tema. Tauns je za sada, po meni, najviše pokazao i najveći je kandidat za rukija godine. Posle njega mi se najviše sviđa Mudiaj iz Denvera koji će ako ovako nastavi biti opasan igrač. Slažem se za Hezonju, dečko je pokazao da je nerealan kada je izjavio prošle godine da može biti 1.pik na draftu?! U Evropi nije oduševio, ne znam na osnovu čega je tako samouveren. Trenutno je Jokić mnogo više pokazao od Hezonje ali je zanimljivo da se njegovo ime jako retko pominje u NBA izveštajima iako igra sasvin solidno. Sigurno je u top 10 rukija

Миле

pre 8 godina

Још од Кингса са Дивцем, Пеђом и осталима нисам гледао НБА, односно ретко сам гледао. Сада због ове наше тројке поново пратим. Бјелицу сам гледао, тј. Минесоту у три последња меча (Јокића још нисам успио гледати) и да није Бјелице не би ми пало на памет да то гледам. Када сам ја играо зонску (зона - ниво такмичења) кошарку (пре тридесет и више година) било је ту више шарма и лепоте. Ово је сада право силовање кошарке. Ко се први докопа лопте тај ће је упутити према кошу и тако укруг. Надам се да Теодосић неће никада заиграти у том циркусу. Пратићу и даље наше момке и само због тога. Свака Мегина утакмица ми дадне неупоредиво више задовољства.

Kefalo01 Grobar

pre 8 godina

Bobi nije pronasao svoju igru kao sto je i bio nema nikakvu ni minutazu tako da treba da ode u neki bolji evropski klub nema on jos iskustva za NBA.Ja jesam grobar ali netreba ni da se vraca u Zvezdu zato sto je i ona mala za njega bolje da ode u klubove kao sto su:Real,Fener,Barca itd.Tu bi mu sigorno bilo bolje.Inace moj omiljeni zvezdin igrac je bas on tako da lajkujte ako se slazete samnom

KG

pre 8 godina

Filadelfija sramota! Ne razumem ovo sa Bobanom Marjanovicem,razumem ja da treba ici postepeno,polako,ali on je potpuno drugaciji tip igraca od NBA centara,220cm,moze mnogo da pruzi,ne kapiram zasto ne dobija bar 9-10 minuta..

palop

pre 8 godina

@ (GJ, 10. novembar 2015 08:55)

Samo Bobi je zapravo imao opciju da bira tim, Bjelica i Jokic su draftovani od strane Minesote i Denvera.

HCP

pre 8 godina

@dadada
To je rookie ladder za prve 3 utakmice, pojavice se i Bjelica kad se to update-uje. I Mirota i Nurkic su takodje bili blago zapostavljeni pocetkom prosle sezone da bi kasnije poceli da obracaju paznju na njih. Od Hezonje ocekuju da bude superstar pa ga unapred pumpaju.

vince carter

pre 8 godina

Stefane sastavio si americku ekipu bez obrve davisa,zanimljivo!! Najjaca americka petorka po mom misljenju Davis,lebron,durant,curry,paul ili eventualno curry pley harden bek,svejedno mocni su u svim kombinacijama mogu da posalju 10 ekipa,ipak su oni kontinent i nije bas fer :))

anbeast

pre 8 godina

@(hawkeye, 10. novembar 2015 12:48) : Prvo, Bez obzira sto je ovo internet komunikacija, odredjena doza pristojnosti nije na odmet. Drugo, Dankan JESTE mator i jos prosle godine je Pop njega i Manua ''cuvao'' polovinom sezone. Na nekim utakmicama nije igrao ni minut. Ove sezone ce se desavati isto to i Bobi ce tada dobiti svoju sansu. Ni jednog trenutka nisam omalovazavao ''hall of fame'' igraca vec je ceo komentar bio usmeren na ogranicenu minutazu koju mora da ima usled godina. Da si pokusao da razmislis o tome sta sam napisao pre nego si komentarisao, to bi ti bilo jasno.

brasa

pre 8 godina

za one koji misle da nesto znaju o nba, izguglajte tonija kukoca sliku iz jugoplastike i cikaga, e tako se to radi u samo par meseci, nasim momcima zelim zdravlje sve ostalo imaju, idemooooo

goran

pre 8 godina

za one koji misle da nesto znaju o nba, izguglajte tonija kukoca sliku iz jugoplastike i cikaga, e tako se to radi u samo par meseci, nasim momcima zelim zdravlje sve ostalo imaju, idemooooo
(brasa, 10. novembar 2015 12:43)

Toni je sam više puta rekao da je to bila velika greška što je dozvolio da ga napumpaju i od njega naprave tipičnu četvorku! Nije sve u masi i mišićima, sa tim nešto dobiješ a nešto izgubiš! Samo je pitanje šta je tebi važno!

nik sloter

pre 8 godina

Utisak je da Bjelica nije mogao odabrati bolji tim u NBA,Jokic takodje,Bobi ce imati epizodnu ulogu to se znalo od pocetka.Napred nasi :-)

nix

pre 8 godina

ja ne mogu da vjerujem da onaj Prins uopste i ulazi u igru. Preko 10 min ne treba da igra a on starter. Bjelica odigrao vrhunski. A Tegija za ono udaranje bih nokautirao. :-)

stefan

pre 8 godina

Ovo je sastav SAD ako ne bude otkaza.
Stef Kari
Rasel Vestbruk
Džejms Harden
Džimi Batler
Klej Tompson
Lebron Džejms
Kavai Lenard
Kevin Durent
Blejk Grifin
Demarkus Kazins
Karl Entoni Tauns
Diandre Džordan
Mada nije isključeno ni da po ključu pozovu nekog belca tipa Hejvord ili Lopez.

bers0003

pre 8 godina

Timovi sada igraju sa nizim postavama tako da teski centri ako nisu super klase tesko mogu da igraju. Marjanovic sada mora da cuva nizeg, a brzeg igraca koji se izvlaci na sut sa poludistance ili cak dalje. U napadu sa druge strane zgusnjavaju reket tako Parker ili Djinobli npr. nemaju prostora za ulaz....Bjelica ce pretpostavljam za jedno mjesec dana biti starter u Minesoti. Cesto u Americi postave nekog "starohana" u prvu postavu (T. Prince), a onda diskretno mladji igrac preuzme tu poziciju. I Whiteside je prosle godine u Majamiju dobivao minute na kasicicu...Nemaju Hrvati nikakav lobi ovde nego je Hezonja visoki pik na draftu i ti igraci dobivaju vise publiciteta. Medjutim stvari vrlo brzo dodju na svoje mjesto (za Nurkica niko nije cuo na pocetku prosle sezone)...

Stiven Džerard

pre 8 godina

"dadada"
Bravo care za tu temu oni sad pljuju i tim,saigrače,trenera što kao mega zvezdi Hezonji ne da da igra i da se ispucava a što dečko nema veze sa životom za sada to ništa i u pravu si za taj marketing jer posle 30godina imaju 3-5 talenta pa ix duvaju i očekuju nerealno a sada se čude što taj Hezonja ima 3pts prosek tako će isto proći i Šarić,Bender itd.

stefan

pre 8 godina

Bjelica ce biti medju 3-4 najbolja rukija sezone ako ovako nastavi. Ako bude imao 10p, 8sk, 5as u proseku u prvoj sezoni, on mora biti ruki godine, kakve god sezone imali Mudiej, Tauns i Okafor. On igra raznovrsno, ima odlican procenat suta, sve radi rezonski, plus - izuzetno je agresivan na oba kraja terena. Tauns je druga opcija u napadu MIN, Mudiej prvi plejmejker, Dzalil Okafor igra PHI i on se ne sme ni pominjati jer je to smesna ekipa.
Ako Minesota udje u plejof, to ce biti ludnica.

Kefalo01 Grobar

pre 8 godina

Bobi nije pronasao svoju igru kao sto je i bio nema nikakvu ni minutazu tako da treba da ode u neki bolji evropski klub nema on jos iskustva za NBA.Ja jesam grobar ali netreba ni da se vraca u Zvezdu zato sto je i ona mala za njega bolje da ode u klubove kao sto su:Real,Fener,Barca itd.Tu bi mu sigorno bilo bolje.Inace moj omiljeni zvezdin igrac je bas on tako da lajkujte ako se slazete samnom

stefan

pre 8 godina

Ovo je sastav SAD ako ne bude otkaza.
Stef Kari
Rasel Vestbruk
Džejms Harden
Džimi Batler
Klej Tompson
Lebron Džejms
Kavai Lenard
Kevin Durent
Blejk Grifin
Demarkus Kazins
Karl Entoni Tauns
Diandre Džordan
Mada nije isključeno ni da po ključu pozovu nekog belca tipa Hejvord ili Lopez.

GJ

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram zašto je Bobi morao da ode u tako jak tim, upropastiće se, Bjelica i Jokić su ispali veoma pametni u ovoj situaciji(doduše Jokić je mlad ali super se pokazao),otišli ljudi u Minesotu i Denver, osrednje timove u NBA i dominiraju, a Bobiju će ovako biti celu sezonu nažalost, ali kako god srećno našim momcima, samo napred!

Марко

pre 8 godina

Лакше је добити већу минутажу у Минесоти него у Сан Антонију. То је као да поредиш у фудбалу Еспањол и Барселону.

Миле

pre 8 godina

Још од Кингса са Дивцем, Пеђом и осталима нисам гледао НБА, односно ретко сам гледао. Сада због ове наше тројке поново пратим. Бјелицу сам гледао, тј. Минесоту у три последња меча (Јокића још нисам успио гледати) и да није Бјелице не би ми пало на памет да то гледам. Када сам ја играо зонску (зона - ниво такмичења) кошарку (пре тридесет и више година) било је ту више шарма и лепоте. Ово је сада право силовање кошарке. Ко се први докопа лопте тај ће је упутити према кошу и тако укруг. Надам се да Теодосић неће никада заиграти у том циркусу. Пратићу и даље наше момке и само због тога. Свака Мегина утакмица ми дадне неупоредиво више задовољства.

Gile

pre 8 godina

Na žalost u tako jakoj konkurenciji na poziciji Marjanović će biti samo cirkuska atrakcija, uvođen da zbuni protivnike na trenutak a nas da zabavi na youtube klipu...iskreno se nadam da nisam u pravu i da će nekim čudom dobijati više minuta...a najviše se nadam da će ameri pustiti ovaj naš trio na takmičenja za repku.

56155607

pre 8 godina

Ja sam mu poručio na Twitteru šta mislim o njegovom bednom potezu na Bjelici, hajde da vidimo ostale?

@Teague0 -- twitter nalog Jeff Teague

Boston

pre 8 godina

Mnogo malo suteva uzima Bjelica. Kada bi sutirao vise imao bi dosta vise poena. Jokic je za sada i vise nego dobar, ako uzmemo u obzir da je dosao iz Mege. Sto se tice Marjanovica jednostavno konkurencija je prevelika, ali budite sigurni da ce Marjanovic dobiti sansu makar to bio jedan mec. Popovic ume da da sansu i nikog ne dovodi bez ikakvih razloga. Minesota za sada dobro deluje i videcemo koliko ce to da traje, imaju strasnog Viginsa koji je pokidao sinoc. Ipak nije dzabe bio prvi pik. Samo jos malo Bjelica da se opusti previse je timski igrac.

Marko

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto je Prins starter u Minesoti kad ne doprinosi nista? Lepo Bjelicu u prvu petorku i igrace jos bolje. Realno 15 poena 8 skokova na mestu krila.

savio

pre 8 godina

Steta za Bobija, ali mislim da se nece naigrati u San Antoniu. Dankan i Oldric su glavni ispod kosa, a tu je i Diao koji moze to lepo da pokrije. Ako se neko povredi(Dankan npr.) tu je Bobijeva sansa.

nba

pre 8 godina

Kada bi Jokic i Bjelica igrali po 30 do 40min. kao sto igraju glavni igraci u timovima imali bi po 20+ poena i 10+ skokova i to lagano...ali polako...i vise nego odlican start imaju...ima da im raste minutaza iz sezone u sezonu...za sada imamo sigurna dva igraca u Nba na duze staze koji imaju ozbiljnu ulogu u svojim timovima

Han Solo

pre 8 godina

Nisam ocekivao ovako dobar nastavak Golden Stejta. Mislio sam da je samo dobra forma suta prosle sezone, a sada vec pokazuju da su klasa. Verovatno najbolja suterska ekipa u istoriji. Kari nestvaran decko! Linija za 3 je u nba udaljena jos vise, a on covek stoji 2 m iza nje kad sutira. Napred Beli, napred Bobi, idemo Jokicu!!!

KG

pre 8 godina

Filadelfija sramota! Ne razumem ovo sa Bobanom Marjanovicem,razumem ja da treba ici postepeno,polako,ali on je potpuno drugaciji tip igraca od NBA centara,220cm,moze mnogo da pruzi,ne kapiram zasto ne dobija bar 9-10 minuta..

hawkeye

pre 8 godina

Sezona je duga, Dankan je mator, jedina prava 5 u SA je Bobi - biće prilike za njega. Samo treba biti strpljiv. Čak i da se ne ostvari ovo moje predvidjanje, mislim da je za Bobija dobro da bude u SA. Da uči od najboljih....
(anbeast, 10. novembar 2015 11:01)
da staneš mirno kad pišeš o Dankanu,matori jučer za poluvreme 11 p i 14 sk....

Petar

pre 8 godina

Nije Bobiju lako, da se privikne na NBA. Ako se dobro secam i zver Yao Ming je u pocetku bil vrlo los (a Bobi uopste i nije los kada uvek daje kos za 2 minuta igre) ali je Yao igrao svaku utakmicu sa minutazom pa je brzo postao dominantan.
Sve zavisi kakvi su sad planovi SASa, moguce je da su zadovoljni ali da ozbiljno racunaju na Bobija tek za sledecu sezonu a moguce je i da su ocekivali vise i da se vraca u Evropu posle jedne godine. Niko od nas to ne zna, osim ako je Greg dao kakve izjave potom njega.

levyant

pre 8 godina

Bobi bi u nekom od slabijih nba timova imao vecu minutazu, samim tim i prosek blizu dabl dabla. Realno udje na 2 minuta ima 2p i skok, udje na 5 minuta ima 6p i 4 skoka. Sasvim solidno.

stefan

pre 8 godina

Bjelica ce biti medju 3-4 najbolja rukija sezone ako ovako nastavi. Ako bude imao 10p, 8sk, 5as u proseku u prvoj sezoni, on mora biti ruki godine, kakve god sezone imali Mudiej, Tauns i Okafor. On igra raznovrsno, ima odlican procenat suta, sve radi rezonski, plus - izuzetno je agresivan na oba kraja terena. Tauns je druga opcija u napadu MIN, Mudiej prvi plejmejker, Dzalil Okafor igra PHI i on se ne sme ni pominjati jer je to smesna ekipa.
Ako Minesota udje u plejof, to ce biti ludnica.

dadada

pre 8 godina

Ovom prilikom cu da prokomentarisem ovogodisnje rukije.Na sajtu nba ima sekcija rookie gde se pravi lista najboljih rukija,i tu nema bjelice i jokica,ali tu je hezonja koji je ukupno dao 3 poena na zadnje 4 utakmice.Hrvati imaju odlican marketing za svoje igrace,a realnost je malo drugacija.Taj hezonja je grejao klupu bredu olesonu.Zar je iko ocekivao da on bude odlican u nba ? Isto ceka i Sarica kada ode,mada on vec sada u efesu pokazuje da se ni po cemu ne istice u odnosu na ostale igrace.Sad vidim opasan marketing za Bendera,opet kao nba potencijal,a on u raspalom makabiju greje klupu.Diandjelo Rasel razocarava igrom,previse je mekan za danasnje plejmejkere,Mudiej je spreman,samo da manje gubi lopte.Karl Tauns je najbolji ruki,racionalna igra,odlicna odbrana.Dzalil Okafor ocaj.Iako broj poena po mecu govori drugo,on ima 3-4 izgubljene lopte po mecu,malo skokova i losu odbranu.Uz to igra u timu koji moze samo bruklin da pobedi,tako da ne sme biti u konkurenciji za rukija godine.Porzingis je dobar,privikao se brze nego sto su neki ocekivali.

MxaVankt

pre 8 godina

Bjeli sa rafalom iz daljine kad se treba i kad se mora:
https://www.youtube.com/watch?v=76TSDsG9R7g

Ni Joka nije bio los, malo Hakima d Drima iz Srbije :)
https://www.youtube.com/watch?v=MIWCQHTC6rU

windmill

pre 8 godina

I Al Horford je dobio tehnicku zbog unosenja Bjelici u lice, a ovaj ga mirno iskuliro, kad su Hawks-i bili u naletu i niko iz Minnesote nije pogadjao on je vezao dve trojke, trazio i u sledecem napadu da sutira, medjutim saigraci ga izignorisali i tad su ovi stigli do izjednacenja...Kad je igra u pitanju on je profesor i napada i odbrane, ostaje mu jos da stekne postovanje igraca, a to je ono sto ide najteze i najsporije..

dj_bakica

pre 8 godina

Kada se lomio rezultat i nikome nije islo u sutu, proradio je Beli i izdominirao sa dve vazne trojke...u tome se vidi njegova moc.
nadam se da se Jeff "smradina" Teague biti debelo kaznjen za sinocni postupak, jer ono namerno udaranje Bjelice je bilo vise puta ponovljeno u sred prenosa...valjda ce zvanicnici NBA reagovati brzo i udaljiti ga bar mesec dana sa terena

anbeast

pre 8 godina

Sezona je duga, Dankan je mator, jedina prava 5 u SA je Bobi - biće prilike za njega. Samo treba biti strpljiv. Čak i da se ne ostvari ovo moje predvidjanje, mislim da je za Bobija dobro da bude u SA. Da uči od najboljih....

goran

pre 8 godina

za one koji misle da nesto znaju o nba, izguglajte tonija kukoca sliku iz jugoplastike i cikaga, e tako se to radi u samo par meseci, nasim momcima zelim zdravlje sve ostalo imaju, idemooooo
(brasa, 10. novembar 2015 12:43)

Toni je sam više puta rekao da je to bila velika greška što je dozvolio da ga napumpaju i od njega naprave tipičnu četvorku! Nije sve u masi i mišićima, sa tim nešto dobiješ a nešto izgubiš! Samo je pitanje šta je tebi važno!

NastyB

pre 8 godina

Moram da priznam da Minesota iznenađujuće dobro igra. Obično sezonu započinju sa 2-3 pobede i 10-15 poraza, ali je očigledno da "širina" koju je doneo Tauns, pa i Bjelica, donosi rezultat, jer više nemaju "jednodimenzionalne" centre kao što su Peković i Dieng. Ne mislim da su ova dvojica loši, nego su igrači za igru "pod košem", dok je Tauns opasan i sa distance, baš kao i Bjelica, pa to otvara prostor u reketu. Zbog toga je i Vigins počeo da pokazuje svoj talenat i igra sve bolje i bolje. Samo da ih povrede ne dotuku i eto njih u plejofu posle dugo vremena.
A za ostalo, šta reći kad sam video naslov: "Najlošija partija sezone Stefa Karija, samo 22 poena."
Sasvim dovoljno.

egil vangen

pre 8 godina

Sa ovakvim rosterom ne vidim kako ce Filadelfija imati vise od deset pobeda do kraja. I to moze da ostvari samo pred kraj regularnog dela kada dodje do tankovanja za pikove na draftu jer ce do tada vec nakupiti "zeljeni" broj poraza.

brasa

pre 8 godina

za one koji misle da nesto znaju o nba, izguglajte tonija kukoca sliku iz jugoplastike i cikaga, e tako se to radi u samo par meseci, nasim momcima zelim zdravlje sve ostalo imaju, idemooooo

JeRemija

pre 8 godina

@dadada
Odlična tema. Tauns je za sada, po meni, najviše pokazao i najveći je kandidat za rukija godine. Posle njega mi se najviše sviđa Mudiaj iz Denvera koji će ako ovako nastavi biti opasan igrač. Slažem se za Hezonju, dečko je pokazao da je nerealan kada je izjavio prošle godine da može biti 1.pik na draftu?! U Evropi nije oduševio, ne znam na osnovu čega je tako samouveren. Trenutno je Jokić mnogo više pokazao od Hezonje ali je zanimljivo da se njegovo ime jako retko pominje u NBA izveštajima iako igra sasvin solidno. Sigurno je u top 10 rukija

nix

pre 8 godina

ja ne mogu da vjerujem da onaj Prins uopste i ulazi u igru. Preko 10 min ne treba da igra a on starter. Bjelica odigrao vrhunski. A Tegija za ono udaranje bih nokautirao. :-)

vince carter

pre 8 godina

Stefane sastavio si americku ekipu bez obrve davisa,zanimljivo!! Najjaca americka petorka po mom misljenju Davis,lebron,durant,curry,paul ili eventualno curry pley harden bek,svejedno mocni su u svim kombinacijama mogu da posalju 10 ekipa,ipak su oni kontinent i nije bas fer :))

palop

pre 8 godina

@ (GJ, 10. novembar 2015 08:55)

Samo Bobi je zapravo imao opciju da bira tim, Bjelica i Jokic su draftovani od strane Minesote i Denvera.

HCP

pre 8 godina

@dadada
To je rookie ladder za prve 3 utakmice, pojavice se i Bjelica kad se to update-uje. I Mirota i Nurkic su takodje bili blago zapostavljeni pocetkom prosle sezone da bi kasnije poceli da obracaju paznju na njih. Od Hezonje ocekuju da bude superstar pa ga unapred pumpaju.

Stiven Džerard

pre 8 godina

"dadada"
Bravo care za tu temu oni sad pljuju i tim,saigrače,trenera što kao mega zvezdi Hezonji ne da da igra i da se ispucava a što dečko nema veze sa životom za sada to ništa i u pravu si za taj marketing jer posle 30godina imaju 3-5 talenta pa ix duvaju i očekuju nerealno a sada se čude što taj Hezonja ima 3pts prosek tako će isto proći i Šarić,Bender itd.

bers0003

pre 8 godina

Timovi sada igraju sa nizim postavama tako da teski centri ako nisu super klase tesko mogu da igraju. Marjanovic sada mora da cuva nizeg, a brzeg igraca koji se izvlaci na sut sa poludistance ili cak dalje. U napadu sa druge strane zgusnjavaju reket tako Parker ili Djinobli npr. nemaju prostora za ulaz....Bjelica ce pretpostavljam za jedno mjesec dana biti starter u Minesoti. Cesto u Americi postave nekog "starohana" u prvu postavu (T. Prince), a onda diskretno mladji igrac preuzme tu poziciju. I Whiteside je prosle godine u Majamiju dobivao minute na kasicicu...Nemaju Hrvati nikakav lobi ovde nego je Hezonja visoki pik na draftu i ti igraci dobivaju vise publiciteta. Medjutim stvari vrlo brzo dodju na svoje mjesto (za Nurkica niko nije cuo na pocetku prosle sezone)...

anbeast

pre 8 godina

@(hawkeye, 10. novembar 2015 12:48) : Prvo, Bez obzira sto je ovo internet komunikacija, odredjena doza pristojnosti nije na odmet. Drugo, Dankan JESTE mator i jos prosle godine je Pop njega i Manua ''cuvao'' polovinom sezone. Na nekim utakmicama nije igrao ni minut. Ove sezone ce se desavati isto to i Bobi ce tada dobiti svoju sansu. Ni jednog trenutka nisam omalovazavao ''hall of fame'' igraca vec je ceo komentar bio usmeren na ogranicenu minutazu koju mora da ima usled godina. Da si pokusao da razmislis o tome sta sam napisao pre nego si komentarisao, to bi ti bilo jasno.

nik sloter

pre 8 godina

Utisak je da Bjelica nije mogao odabrati bolji tim u NBA,Jokic takodje,Bobi ce imati epizodnu ulogu to se znalo od pocetka.Napred nasi :-)

Neko iz Banata

pre 8 godina

Beli nije bio na nivou u odbrani(ispao je 4-5 puta) ,ali je to je vise posledica toga sto su Ameri culi za preuzimanje,a nikad nisu videli,pa on ostane da visi izmedju dva igraca.Dok je u napadu izdominirao(cak su i komentatori rekli koliko prostora i opcija otvara,a to se ne vidi na statistici),a to sto malo ide prodor i kreiranje napada msm da je zbog trenerovih instrukcija.Sad vec standardno onemogucava ofanzivni skok protivnika(msm da niko dosad nije nadskocio minesotu).U zadnjoj cetvrtini se videlo da je Beli pored Viginsa i Taunsa najjaci igrac u rotaciji(postovanje za KG,ali njegovo vreme je proslo)
Lavine -trenutno muva bez glave,ali ima mnogo prostora za napredak,
Rubio-smesan u pozicionim napadima,sve as i pt dolaze iz tranzicije,
Kevin Martin-logika:cim je lopta kod tebe,znaci treba da sutnes,bez obzira na poziciju,
Dieng-drvo,Pekovic za njega izmislio kosarku(tako da mi ova najava trejda nikako nije logicna,osim ako salary cap nije u pitanju)
Shabazz-pored Bjelice najkorisniji igrac naspram min i broja suteva(razlog sto Rudez mase peskirima)
Miler i Prince-davno presli zenit karijera
Ova Minesota mnogo lici na nama voljeni i nikad prezaljeni Sakramento,treba im plej i malo manje sebicnosti i msm da ce biti najvece iznenadjenje prvenstva.

jarosik

pre 8 godina

Gledao sam sve utakmice Minesote do sada.Belom u prvim utakmicama dodavali lopte samo kad moraju a on i sa tako malo lopti je radio mnogo...U poslednje dve utakmice mu dodaju vise pa se i vidi ucinak.Trener se jutros dere na njega zbog jedne izgubljene lopte a ovamo pola tima igrala ocajno kada je Atlanta vratila -30 i nikog da opomene, i za to vreme zatrazi samo jedan tajmaut!!!I ko ih je spasao poraza:Pa Beli trojkom 2min pre kraja.Ne znaju izgleda jos kakvu igracinu su doveli,vec je resio utakmicu sa lejkersima,ali tako prolaze neki evropski rukiji dok su drugi prenaduvani