Utorak, 10.11.2015.

08:08

Vilson: Imam šta da pokažem

Amerikanac Džamar Vilson stigao je u Beograd kao novo pojačanje Košarkaškog kluba Partizan.

Izvor: AK

Vilson: Imam šta da pokažem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

partizanovac

pre 8 godina

Jedna pozitivna stvar za Paritzan sto ima konacno pleja posle duzeg vremena..Ne racunam Akojona koji ima kratko sagu na dva meseca prosle godine..

voke

pre 8 godina

Ne kapiram komentare komšija, nema potrebe za pakost, zavidnost i ostrašćenost. Pričate kako dovodimo skupe igrače i kako guramo priču o mladom timu. Istina je, tim nije sastavljen od dečice koja igraju za čokoladu.Ali... Ni jedan igrač nije preskup sve su to igrači kojima je katijera krenula silaznom putanjom i cene su drastično pale. Uvek sam zagovornik da se gleda u svoje dvorište. Ne zanima me da li im je budžet 5.5,6 miliona ili više, da li Miller, Marcus i Thompson zaradjuju milione. Ali na svakoj vesti o Partizanu čitam Danguba i Mitrovic ključni igrači, zbog njihovih povrede zvezda igra loše... Nije to baš tako Mitrovic je odličan igrač i fenomenalan dečko, bio sam sa njim u avionu kada je leteo na preglede u Minhen. Ali Danguba nikako nije nosioc igre Zvezde. Po mim mišljenju loše odrađena priprema tima, nije Danguba razlog. Dosta o komšijama. Vilsonu želim dobru sezonu u instituciji i da pokušamo da zadržimo mesto u Aba ligi, polako da se vrati dug je primarno. Solidan igrač pratio sam ga na EP. Živeo Partizan.

Nikola's

pre 8 godina

(Slobodan, 10. novembar 2015 11:55)

Auuu, koliko frustracija i lazi.

1. Prosek godina Partizanvog tima je 23. Ti rece da je najstarija ekipa od kada postoji Jadranska.
2. Ima u timu 4 stranca -- Wilsona, Dzounsa, Vrabca i Murica. Manje od evropskog proseka. (Zvezda 4 takodje --- Mekel, Tompson, Cirbes + Williams)
3. Po budzetu smo mozda peti ili sesti, ali zato sto drugi ulazu veoma malo kao i mi. To je kao da u svratistu za siromasne kazes kako je neko najbogatiji i mocan, a ima u dzepu 1000 dinara. Vi, Buducnost i Cedevita jedini imate preko 2 miliona budzet, tacnije vi i ZG oko 5. Ostali manje od milionceta.
4. Dugujemo mnogo, ali kada nemamo drzavu da anulira 15 miliona duga kao nekome i oformimo novi tim FMP Diva.
5. Aranitovic i Marinkovic ce npr. biti veci igraci od Rebica i Tejica, za klasu najmanje. Momci igraju svakodnevno, dok Rebic kao veliki talenat greje hemoroide iza Mekela, a uskoro i Williamsa.

I ti pricas o interesima srpske kosarke? Sto Rebic ne igra i sto je doveden Izraelac?
Redak kompleksas ovaj Slobodan.

jovan

pre 8 godina

Znam da morate da pricate gluposti ali dajte malo realnosti.Covek je igrao u australiji,finskoj i jedna godina u francuskoj,o kom novcu pricate?? Ovaj prima manje od Murica (120k) konkretno potpisao na 8000e mesecno i to vam je info iz kluba ma koliko to vama smesno zvucalo..Pricate o stotinama hiljada a neki i o milionima a ovo su istroseni igraci bez dobrog CV i karijere i nigde nece nabosti ni 50k,tako da je ovo njegov maksimum.Iskoristio je situaciju u kojoj se partizan nalazi a to je da se ocekuje plej kao sunce.Dakle 80k naspram Marcusovih 350k o cemu mi pricamo?

the_nuts

pre 8 godina

Naravno da je naduvani Markus bolji od ovog skromnog Finca,pravo pitanje je koliko puta, 5 ili 10, je Markus skuplji?I Zvezda je bolja od ovog Partizana, ali pravo pitanje je da li je 10 ili 20 puta skuplja?To je taj rad!Samo deset puta skuplja Zvezda moze da dobije Partizan, to znaju i oni koji ne idu u Matematicku gimnaziju?Valjda znaju?
(Danilo, 10. novembar 2015 08:46) cekaj sad,jel su real i himki onda bolji ili skuplji od zvezde, nista ne razumem posto nisam zavrsio mat.gimnaziju :))

@miki

pre 8 godina

Sta baljezgas ti covece?? Ti nabroja 3 mlada igraca Partizana, a nabrajas Zvezdine najstarije igrace. A sta cemo sa Rebicem,Tejicem,Simanicem,Guduricem,Mitrovicem? To je 5 mladih igraca,ne? Sto njih ne spomenes?

Mirko

pre 8 godina

Deluje dobar. Šteta što partizan sada ima samo dva kvalitetna igrača. Jasno je da u ovakvim situacijama kada ima više novih igrača i tim nije uigran, dolazi do izražaja samo individualni kvalitet i tu kažem - ima samo dva igrača. Pojačanje svakako jeste, ali treba vam još jedno trojica ovakvih (ne mora da budu ameri ili stranci).

miki

pre 8 godina

Što bi grobari rekli - najnoviji izdanak Partizanove škole, mladost... Ili takođe - opet idu penzije dole. Da, da, izvinjavam se, igra iz ljubavi. Izvinjavam se na sarkazmu.(Sasa, 10. novembar 2015 08:23)

A zvezda kao ima skolu kosarke, ili je ima neki drugi klub, ili je to sad jedan klub! Zove se kk ivo lola ribar!

josif

pre 8 godina

Vilson(Cvetkovic),Andjusic(Marinkovic)-Muric(Andric)Dzouns(Vitkovac)-Djumic(Perovic) pa jos Milutinovic,Aranitovic mislim da mozete biti konkurentni za 4-rto mesto i plej off,neznam kad vam se vraca Muric ali sastav vam je solidan,e sad Pera,Dusko i Vule????,ali ipak se mozete nadati!Ja vas ocekujem u 1/2 .Pozz.MKD

kinez

pre 8 godina

gledao sam finsku par utakmica i lik je po meni odlicna opcija! ja kao delija bi bio srecan da je u zvezdu dosao iskreno..... tako da, dobar potez partizana! valjda ce im pomoci malo, posto je sramota gledati ovakav partizan

*

pre 8 godina

Tomson,Sofo,Miler,Cirbes ... sve mlade nade nase kosarke.Dok su u Partizanu veterani poput Aranitovica,Marinkovica,Djumica ...Gledajte vi sebe i vidimo se uskoro (miki, 10. novembar 2015 10:43)

Kako to mislis VIDIMO SE, a tek kad mislis da ce to biti USKORO?

Saša

pre 8 godina

Uvek sam bio realan u komentarima, moje skromno mišljenje je da Partizan sa Murićem može do Play Offa ali uz neverovatnu sreću, ali zaista teško i do finala, gde očekujem Cedevitu i Zvezdu, Zvezda iako trenutno loša opet je prva na tabeli a tek treba da zaigraju MW, Danguba i Luka, tri igrača nosioca ekipe, Cedevita je dovela strašnog igrača, prosto neverovatno kako je uspela da ga dovede, ima sjajan roster i odličnog trenera, Partizan je pod balastom velikog duga, da nije bilo Pekovića sigurno bi se ugasili, kao veliki zvezdaš imam ogroman respekt što je prihvatio sve, priznajem da su igrači koji su napravili mnogo u Partizanu lojalniji od Zvezdinih, gde su svi zvezdaši bili kad smo igrali sa juniorima, nigde nikog nije bilo, sedeo sam pored Žeravice i glumca Bekjareva koji su se isto pitali, bio sam na sve utakmice Zvezde još od Bobana Jankovića, tako da mi je mnogo više poznata situacija, pozdrav i za normalne navijače Partizana koji će se sigurno vratiti sl godine i to opasno, Vujošević ma koliko osvojio trofeja nesme da se ljuti jer su on, Todor i Sale napravili ogroman dug i onda svi krivi, nije baš tako, Peković je bio jedini spas, i treba da bude primer nekima poput Jarića, Stojakovića, Radmanovića koji su mogli da naprave Zvezdu za titulu EL, e zato Pekmene naklon do neba, mnogi ne znaju da su 90% njegove pare, a dug vraća do 2018, svaka čast, samo realne komentare čitam, klince i huligane preskačem, pozdrav i za grobare generaciju 70 kad je bilo neko lepše vreme.

coy

pre 8 godina

Trenuutno nije umesno prenositi delove izjava u kojima se o Partizanu govori u superlativu ali, 'ajde da probamo.
Izmedju ostalog rekao je i ovo:
"Uzbuđen sam što ću igrati za Partizan, klub koji je legenda u Evropi. Ako ste profesionalno igrali košarku, sanjate o ovakvoj prilici. Došao sam da pomognem iskustvom i da igram svoju igru, hrabro, uz borbu do poslednjeg zvižduka..."

Slobodan

pre 8 godina

Partizan u principu nista nije promenio osim presednika i trenera ...
1. Najstarija ekipa od kako postoji regionalna ekipa
2. Sa presjednikom Pekovicem i Duloom koji je jos uvek na platnom spisku, ekipa sa najvise stranaca u Evropi !
3. Medju 4. najskuplje ekipe u ABA
4. Ekipa sa najvecim dugom prema bivsim igracima u Evropi 3 500 000€
4. Najzaduzenija ekipa u regionu
5. Nastavlja se tradicija razigravanja stranih reprezentativaca ... Ekipa i dalje funkcionise bez sopstvenog pogona ! Nema skole !

Stefan

pre 8 godina

Decko je basketas ali dobar basketas,ima dobar dribling i ulaz a sut tu i tamo ali ako nista trebalo bi da smanji broj izgubljenih lopti i probleme prilikom prenosa lopte sto je uz nedostatak unutrasnje igre najveci problem Partizana u napadu ove sezone.

ogiRS

pre 8 godina

Braco grobari i delije, manimo se vise prepucavanja i ujedinimo se protiv ovih velikih prijatelja iz Crne Gore, Hrvatske i Slovenije...Najbolje da se Partizan i Zvezda bore za vrh, nego neka Cedevita ili Buducnost...Veliki pozdrav za grobare, delije ali i cijeli srpski narod... RS=SRB

vu

pre 8 godina

Molim sve strucnjake da mi objasne sta ocekuju kad neko pravi mlad tim?? Sta da stave 10 igraca od 20 godina pa uvek mora biti iskusnih,pogledajte Minesotu u nba pa u startoj petorci su Garnet,Prince sa preko 35 godina a na klupi Miller 36 i oni su najmladja ekipa Nba...Mladi moraju od nekog da uce i da neko moze da drzi svlacionicu zargonski receno...

miki

pre 8 godina

Dobro je sto se javljaju ovi iz fmp-a da pricaju o forsiranju mladih igraca.To je to forsiranje mladih Vilijamsa i Mekela,a stavljanje na klupu vremesnog stranca Rebica.Ili Tomson,Sofo,Miler,Cirbes ... sve mlade nade nase kosarke.Dok su u Partizanu veterani poput Aranitovica,Marinkovica,Djumica ...Gledajte vi sebe i vidimo se uskoro

Igor

pre 8 godina

Najaci su mi ovi sto prizivaju Duleta da se vrati , navikli na nabijanje godinama i sad neznaju stace. Taj sindrom je poznat kod prostitutke koje hoce da izadju iz posla. Zelim vam brz opravak nazalost Dule je bolestan i star nesme da koristi vijagru razumite ga.

djangogravedigger

pre 8 godina

Partizanov budzet za igrace je oko 500 000 e.Zvezdin oko 5,5 miliona.Ovaj decko igra za tragikomicne pare.Stoga, ribari tisina.Uzeli ste prsten, pod nekim imenom, ni vi ne znate kojim.Zadovoljili sujete kao u vaterpolu, euforija splasnjava.Cenim za godinu, dve da ce opet biti kao nekada.Partizan lives forever.

Stevan

pre 8 godina

@Neko,ocekujes poziciju od 3-6 mesta? Stvarno ti je realnost vrlina...Sa ovim timom realnost je plasman od 6 do 9 mesta! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Mega,Igokea,pa cak i Olimpija su u ovom trenutku bolje ekipe od Partizana! Treba biti objektivan a ne ostrascen!
(Struki, 10. novembar 2015 09:59)

Budućnost smo videli pre par dana... lider ove jadne lige... xaxa

Слободан

pre 8 godina

Ако је нама,Французима и осталима на ЕП давао по 15,ваљда ће у АБА бар толико до 20

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

odakle novci ako je račun blokiran ?
(Nikša, 10. novembar 2015 09:05)

Mozda su otvorili drugi u Trezoru? A, ne. To je privilegija javno-privatnih klubova u razvoju, iz predgradja.

molestant

pre 8 godina

ne svidjA mi se sto ne dodaje, slabo kreira igru a zapravo samo nam je to trebalo jer sutere i prodor imamo, trebao je neko ko ce bolje organizovati igru od cvetkovica.
mada valjda ce iskustvom i smirenoscu malo spustiti loptu, videcemo.

neko

pre 8 godina

Odgledao sam ovaj video i ima sta da se vidi.
Odlicna kontrola lopte, siguran ulaz do samog kosa kao i realizacija. Sut solidan (malo cudan izbacaj), dobar pregled terena i solidna asistencija.
Cvetkovic, Vilson, Aranitovic, Andjusic, Andric, Muric, Marinkovic, Citkovac i Dzouns. Lepa i solidna ekipica, najjaca je spoljna linija mada i na cetvorci smo solidni. Jedino skripi centarska linija ali bez obzira mislim da moze da se realno ocekuje neka pozicija od treceg do sestog mesta.

aristotel

pre 8 godina

los procenat suta ima za 3,negde oko 25%,za 2 je dosta bolji 47,5%,a sa linije za slovodna bacanja je imao 82%.Moze se reci da ce biti pojacanje.

kocka2

pre 8 godina

dobrodošao...vilson,aranitović,marinković,murić,džouns..ne zvuči loše kada se kompletiramo...možda fale centimetri,ali sve se više koristi ovaj trend u modernoj košarci..

pan

pre 8 godina

Pre nekoliko godina je igrao jednom protiv FMP-a. Ove godine će igrati još mnogo puta. Ipak, ima dosta razlika. Tada navijači FMP-a nisu drmali koševe i pljuvali na trenere.

*

pre 8 godina

Kako rekoše fokusiraće se na mlade igrače. (Nikola Petrović, 10. novembar 2015 08:37)

Kao i svake godine do sada, ta 2-3 mlada igraca masu peskirima a igru nose golobradi Tepic, Sasa, Macvan, Akojon...

Marko Jokic

pre 8 godina

Decko je imao fine minute na Evrobasketu, bio je treci strelac tima iza Koponena i Marfija, nije igrao za neke vece klubove u Evropi, ali njegovo iskustvo svakako moze pomoci Partizanu u ovoj sada vec taraba ligi. :)

Struki

pre 8 godina

@Neko,ocekujes poziciju od 3-6 mesta? Stvarno ti je realnost vrlina...Sa ovim timom realnost je plasman od 6 do 9 mesta! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Mega,Igokea,pa cak i Olimpija su u ovom trenutku bolje ekipe od Partizana! Treba biti objektivan a ne ostrascen!

ZaphodBeeblebrox

pre 8 godina

Jel` ovaj došao u onaj jadni klub koji ima samo 270.000 evra godišnji budžet, a igrači igraju iz ljubavi i za stipendije od stotinak evrića???

keyen

pre 8 godina

ima jedan zanimljiv podatak vezano za njega,dok je isao na koledz.Na svakoj utakmici na koledzu je nosio maramu ( umesto znojnice oko glave ),a sa unutrasnje strane su bili inicijali njegovog najboljeg druga iz detinjstva,koji je bio deportovam u finsku,zbog nezakonitih radnji.

Sasa

pre 8 godina

Što bi grobari rekli - najnoviji izdanak Partizanove škole, mladost... Ili takođe - opet idu penzije dole. Da, da, izvinjavam se, igra iz ljubavi. Izvinjavam se na sarkazmu.

Danilo

pre 8 godina

Naravno da je naduvani Markus bolji od ovog skromnog Finca,pravo pitanje je koliko puta, 5 ili 10, je Markus skuplji?
I Zvezda je bolja od ovog Partizana, ali pravo pitanje je da li je 10 ili 20 puta skuplja?
To je taj rad!
Samo deset puta skuplja Zvezda moze da dobije Partizan, to znaju i oni koji ne idu u Matematicku gimnaziju?
Valjda znaju?

Danilo

pre 8 godina

Naravno da je naduvani Markus bolji od ovog skromnog Finca,pravo pitanje je koliko puta, 5 ili 10, je Markus skuplji?
I Zvezda je bolja od ovog Partizana, ali pravo pitanje je da li je 10 ili 20 puta skuplja?
To je taj rad!
Samo deset puta skuplja Zvezda moze da dobije Partizan, to znaju i oni koji ne idu u Matematicku gimnaziju?
Valjda znaju?

pan

pre 8 godina

Pre nekoliko godina je igrao jednom protiv FMP-a. Ove godine će igrati još mnogo puta. Ipak, ima dosta razlika. Tada navijači FMP-a nisu drmali koševe i pljuvali na trenere.

djangogravedigger

pre 8 godina

Partizanov budzet za igrace je oko 500 000 e.Zvezdin oko 5,5 miliona.Ovaj decko igra za tragikomicne pare.Stoga, ribari tisina.Uzeli ste prsten, pod nekim imenom, ni vi ne znate kojim.Zadovoljili sujete kao u vaterpolu, euforija splasnjava.Cenim za godinu, dve da ce opet biti kao nekada.Partizan lives forever.

Saša

pre 8 godina

Uvek sam bio realan u komentarima, moje skromno mišljenje je da Partizan sa Murićem može do Play Offa ali uz neverovatnu sreću, ali zaista teško i do finala, gde očekujem Cedevitu i Zvezdu, Zvezda iako trenutno loša opet je prva na tabeli a tek treba da zaigraju MW, Danguba i Luka, tri igrača nosioca ekipe, Cedevita je dovela strašnog igrača, prosto neverovatno kako je uspela da ga dovede, ima sjajan roster i odličnog trenera, Partizan je pod balastom velikog duga, da nije bilo Pekovića sigurno bi se ugasili, kao veliki zvezdaš imam ogroman respekt što je prihvatio sve, priznajem da su igrači koji su napravili mnogo u Partizanu lojalniji od Zvezdinih, gde su svi zvezdaši bili kad smo igrali sa juniorima, nigde nikog nije bilo, sedeo sam pored Žeravice i glumca Bekjareva koji su se isto pitali, bio sam na sve utakmice Zvezde još od Bobana Jankovića, tako da mi je mnogo više poznata situacija, pozdrav i za normalne navijače Partizana koji će se sigurno vratiti sl godine i to opasno, Vujošević ma koliko osvojio trofeja nesme da se ljuti jer su on, Todor i Sale napravili ogroman dug i onda svi krivi, nije baš tako, Peković je bio jedini spas, i treba da bude primer nekima poput Jarića, Stojakovića, Radmanovića koji su mogli da naprave Zvezdu za titulu EL, e zato Pekmene naklon do neba, mnogi ne znaju da su 90% njegove pare, a dug vraća do 2018, svaka čast, samo realne komentare čitam, klince i huligane preskačem, pozdrav i za grobare generaciju 70 kad je bilo neko lepše vreme.

ZaphodBeeblebrox

pre 8 godina

Jel` ovaj došao u onaj jadni klub koji ima samo 270.000 evra godišnji budžet, a igrači igraju iz ljubavi i za stipendije od stotinak evrića???

miki

pre 8 godina

Dobro je sto se javljaju ovi iz fmp-a da pricaju o forsiranju mladih igraca.To je to forsiranje mladih Vilijamsa i Mekela,a stavljanje na klupu vremesnog stranca Rebica.Ili Tomson,Sofo,Miler,Cirbes ... sve mlade nade nase kosarke.Dok su u Partizanu veterani poput Aranitovica,Marinkovica,Djumica ...Gledajte vi sebe i vidimo se uskoro

neko

pre 8 godina

Odgledao sam ovaj video i ima sta da se vidi.
Odlicna kontrola lopte, siguran ulaz do samog kosa kao i realizacija. Sut solidan (malo cudan izbacaj), dobar pregled terena i solidna asistencija.
Cvetkovic, Vilson, Aranitovic, Andjusic, Andric, Muric, Marinkovic, Citkovac i Dzouns. Lepa i solidna ekipica, najjaca je spoljna linija mada i na cetvorci smo solidni. Jedino skripi centarska linija ali bez obzira mislim da moze da se realno ocekuje neka pozicija od treceg do sestog mesta.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

odakle novci ako je račun blokiran ?
(Nikša, 10. novembar 2015 09:05)

Mozda su otvorili drugi u Trezoru? A, ne. To je privilegija javno-privatnih klubova u razvoju, iz predgradja.

Sasa

pre 8 godina

Što bi grobari rekli - najnoviji izdanak Partizanove škole, mladost... Ili takođe - opet idu penzije dole. Da, da, izvinjavam se, igra iz ljubavi. Izvinjavam se na sarkazmu.

Stevan

pre 8 godina

@Neko,ocekujes poziciju od 3-6 mesta? Stvarno ti je realnost vrlina...Sa ovim timom realnost je plasman od 6 do 9 mesta! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Mega,Igokea,pa cak i Olimpija su u ovom trenutku bolje ekipe od Partizana! Treba biti objektivan a ne ostrascen!
(Struki, 10. novembar 2015 09:59)

Budućnost smo videli pre par dana... lider ove jadne lige... xaxa

Marko Jokic

pre 8 godina

Decko je imao fine minute na Evrobasketu, bio je treci strelac tima iza Koponena i Marfija, nije igrao za neke vece klubove u Evropi, ali njegovo iskustvo svakako moze pomoci Partizanu u ovoj sada vec taraba ligi. :)

keyen

pre 8 godina

ima jedan zanimljiv podatak vezano za njega,dok je isao na koledz.Na svakoj utakmici na koledzu je nosio maramu ( umesto znojnice oko glave ),a sa unutrasnje strane su bili inicijali njegovog najboljeg druga iz detinjstva,koji je bio deportovam u finsku,zbog nezakonitih radnji.

ogiRS

pre 8 godina

Braco grobari i delije, manimo se vise prepucavanja i ujedinimo se protiv ovih velikih prijatelja iz Crne Gore, Hrvatske i Slovenije...Najbolje da se Partizan i Zvezda bore za vrh, nego neka Cedevita ili Buducnost...Veliki pozdrav za grobare, delije ali i cijeli srpski narod... RS=SRB

vu

pre 8 godina

Molim sve strucnjake da mi objasne sta ocekuju kad neko pravi mlad tim?? Sta da stave 10 igraca od 20 godina pa uvek mora biti iskusnih,pogledajte Minesotu u nba pa u startoj petorci su Garnet,Prince sa preko 35 godina a na klupi Miller 36 i oni su najmladja ekipa Nba...Mladi moraju od nekog da uce i da neko moze da drzi svlacionicu zargonski receno...

Слободан

pre 8 godina

Ако је нама,Французима и осталима на ЕП давао по 15,ваљда ће у АБА бар толико до 20

Igor

pre 8 godina

Najaci su mi ovi sto prizivaju Duleta da se vrati , navikli na nabijanje godinama i sad neznaju stace. Taj sindrom je poznat kod prostitutke koje hoce da izadju iz posla. Zelim vam brz opravak nazalost Dule je bolestan i star nesme da koristi vijagru razumite ga.

kinez

pre 8 godina

gledao sam finsku par utakmica i lik je po meni odlicna opcija! ja kao delija bi bio srecan da je u zvezdu dosao iskreno..... tako da, dobar potez partizana! valjda ce im pomoci malo, posto je sramota gledati ovakav partizan

kocka2

pre 8 godina

dobrodošao...vilson,aranitović,marinković,murić,džouns..ne zvuči loše kada se kompletiramo...možda fale centimetri,ali sve se više koristi ovaj trend u modernoj košarci..

coy

pre 8 godina

Trenuutno nije umesno prenositi delove izjava u kojima se o Partizanu govori u superlativu ali, 'ajde da probamo.
Izmedju ostalog rekao je i ovo:
"Uzbuđen sam što ću igrati za Partizan, klub koji je legenda u Evropi. Ako ste profesionalno igrali košarku, sanjate o ovakvoj prilici. Došao sam da pomognem iskustvom i da igram svoju igru, hrabro, uz borbu do poslednjeg zvižduka..."

Nikola's

pre 8 godina

(Slobodan, 10. novembar 2015 11:55)

Auuu, koliko frustracija i lazi.

1. Prosek godina Partizanvog tima je 23. Ti rece da je najstarija ekipa od kada postoji Jadranska.
2. Ima u timu 4 stranca -- Wilsona, Dzounsa, Vrabca i Murica. Manje od evropskog proseka. (Zvezda 4 takodje --- Mekel, Tompson, Cirbes + Williams)
3. Po budzetu smo mozda peti ili sesti, ali zato sto drugi ulazu veoma malo kao i mi. To je kao da u svratistu za siromasne kazes kako je neko najbogatiji i mocan, a ima u dzepu 1000 dinara. Vi, Buducnost i Cedevita jedini imate preko 2 miliona budzet, tacnije vi i ZG oko 5. Ostali manje od milionceta.
4. Dugujemo mnogo, ali kada nemamo drzavu da anulira 15 miliona duga kao nekome i oformimo novi tim FMP Diva.
5. Aranitovic i Marinkovic ce npr. biti veci igraci od Rebica i Tejica, za klasu najmanje. Momci igraju svakodnevno, dok Rebic kao veliki talenat greje hemoroide iza Mekela, a uskoro i Williamsa.

I ti pricas o interesima srpske kosarke? Sto Rebic ne igra i sto je doveden Izraelac?
Redak kompleksas ovaj Slobodan.

miki

pre 8 godina

Što bi grobari rekli - najnoviji izdanak Partizanove škole, mladost... Ili takođe - opet idu penzije dole. Da, da, izvinjavam se, igra iz ljubavi. Izvinjavam se na sarkazmu.(Sasa, 10. novembar 2015 08:23)

A zvezda kao ima skolu kosarke, ili je ima neki drugi klub, ili je to sad jedan klub! Zove se kk ivo lola ribar!

molestant

pre 8 godina

ne svidjA mi se sto ne dodaje, slabo kreira igru a zapravo samo nam je to trebalo jer sutere i prodor imamo, trebao je neko ko ce bolje organizovati igru od cvetkovica.
mada valjda ce iskustvom i smirenoscu malo spustiti loptu, videcemo.

aristotel

pre 8 godina

los procenat suta ima za 3,negde oko 25%,za 2 je dosta bolji 47,5%,a sa linije za slovodna bacanja je imao 82%.Moze se reci da ce biti pojacanje.

Stefan

pre 8 godina

Decko je basketas ali dobar basketas,ima dobar dribling i ulaz a sut tu i tamo ali ako nista trebalo bi da smanji broj izgubljenih lopti i probleme prilikom prenosa lopte sto je uz nedostatak unutrasnje igre najveci problem Partizana u napadu ove sezone.

*

pre 8 godina

Tomson,Sofo,Miler,Cirbes ... sve mlade nade nase kosarke.Dok su u Partizanu veterani poput Aranitovica,Marinkovica,Djumica ...Gledajte vi sebe i vidimo se uskoro (miki, 10. novembar 2015 10:43)

Kako to mislis VIDIMO SE, a tek kad mislis da ce to biti USKORO?

voke

pre 8 godina

Ne kapiram komentare komšija, nema potrebe za pakost, zavidnost i ostrašćenost. Pričate kako dovodimo skupe igrače i kako guramo priču o mladom timu. Istina je, tim nije sastavljen od dečice koja igraju za čokoladu.Ali... Ni jedan igrač nije preskup sve su to igrači kojima je katijera krenula silaznom putanjom i cene su drastično pale. Uvek sam zagovornik da se gleda u svoje dvorište. Ne zanima me da li im je budžet 5.5,6 miliona ili više, da li Miller, Marcus i Thompson zaradjuju milione. Ali na svakoj vesti o Partizanu čitam Danguba i Mitrovic ključni igrači, zbog njihovih povrede zvezda igra loše... Nije to baš tako Mitrovic je odličan igrač i fenomenalan dečko, bio sam sa njim u avionu kada je leteo na preglede u Minhen. Ali Danguba nikako nije nosioc igre Zvezde. Po mim mišljenju loše odrađena priprema tima, nije Danguba razlog. Dosta o komšijama. Vilsonu želim dobru sezonu u instituciji i da pokušamo da zadržimo mesto u Aba ligi, polako da se vrati dug je primarno. Solidan igrač pratio sam ga na EP. Živeo Partizan.

*

pre 8 godina

Kako rekoše fokusiraće se na mlade igrače. (Nikola Petrović, 10. novembar 2015 08:37)

Kao i svake godine do sada, ta 2-3 mlada igraca masu peskirima a igru nose golobradi Tepic, Sasa, Macvan, Akojon...

Struki

pre 8 godina

@Neko,ocekujes poziciju od 3-6 mesta? Stvarno ti je realnost vrlina...Sa ovim timom realnost je plasman od 6 do 9 mesta! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Mega,Igokea,pa cak i Olimpija su u ovom trenutku bolje ekipe od Partizana! Treba biti objektivan a ne ostrascen!

jovan

pre 8 godina

Znam da morate da pricate gluposti ali dajte malo realnosti.Covek je igrao u australiji,finskoj i jedna godina u francuskoj,o kom novcu pricate?? Ovaj prima manje od Murica (120k) konkretno potpisao na 8000e mesecno i to vam je info iz kluba ma koliko to vama smesno zvucalo..Pricate o stotinama hiljada a neki i o milionima a ovo su istroseni igraci bez dobrog CV i karijere i nigde nece nabosti ni 50k,tako da je ovo njegov maksimum.Iskoristio je situaciju u kojoj se partizan nalazi a to je da se ocekuje plej kao sunce.Dakle 80k naspram Marcusovih 350k o cemu mi pricamo?

Slobodan

pre 8 godina

Partizan u principu nista nije promenio osim presednika i trenera ...
1. Najstarija ekipa od kako postoji regionalna ekipa
2. Sa presjednikom Pekovicem i Duloom koji je jos uvek na platnom spisku, ekipa sa najvise stranaca u Evropi !
3. Medju 4. najskuplje ekipe u ABA
4. Ekipa sa najvecim dugom prema bivsim igracima u Evropi 3 500 000€
4. Najzaduzenija ekipa u regionu
5. Nastavlja se tradicija razigravanja stranih reprezentativaca ... Ekipa i dalje funkcionise bez sopstvenog pogona ! Nema skole !

josif

pre 8 godina

Vilson(Cvetkovic),Andjusic(Marinkovic)-Muric(Andric)Dzouns(Vitkovac)-Djumic(Perovic) pa jos Milutinovic,Aranitovic mislim da mozete biti konkurentni za 4-rto mesto i plej off,neznam kad vam se vraca Muric ali sastav vam je solidan,e sad Pera,Dusko i Vule????,ali ipak se mozete nadati!Ja vas ocekujem u 1/2 .Pozz.MKD

@miki

pre 8 godina

Sta baljezgas ti covece?? Ti nabroja 3 mlada igraca Partizana, a nabrajas Zvezdine najstarije igrace. A sta cemo sa Rebicem,Tejicem,Simanicem,Guduricem,Mitrovicem? To je 5 mladih igraca,ne? Sto njih ne spomenes?

Mirko

pre 8 godina

Deluje dobar. Šteta što partizan sada ima samo dva kvalitetna igrača. Jasno je da u ovakvim situacijama kada ima više novih igrača i tim nije uigran, dolazi do izražaja samo individualni kvalitet i tu kažem - ima samo dva igrača. Pojačanje svakako jeste, ali treba vam još jedno trojica ovakvih (ne mora da budu ameri ili stranci).

the_nuts

pre 8 godina

Naravno da je naduvani Markus bolji od ovog skromnog Finca,pravo pitanje je koliko puta, 5 ili 10, je Markus skuplji?I Zvezda je bolja od ovog Partizana, ali pravo pitanje je da li je 10 ili 20 puta skuplja?To je taj rad!Samo deset puta skuplja Zvezda moze da dobije Partizan, to znaju i oni koji ne idu u Matematicku gimnaziju?Valjda znaju?
(Danilo, 10. novembar 2015 08:46) cekaj sad,jel su real i himki onda bolji ili skuplji od zvezde, nista ne razumem posto nisam zavrsio mat.gimnaziju :))

partizanovac

pre 8 godina

Jedna pozitivna stvar za Paritzan sto ima konacno pleja posle duzeg vremena..Ne racunam Akojona koji ima kratko sagu na dva meseca prosle godine..

Sasa

pre 8 godina

Što bi grobari rekli - najnoviji izdanak Partizanove škole, mladost... Ili takođe - opet idu penzije dole. Da, da, izvinjavam se, igra iz ljubavi. Izvinjavam se na sarkazmu.

ZaphodBeeblebrox

pre 8 godina

Jel` ovaj došao u onaj jadni klub koji ima samo 270.000 evra godišnji budžet, a igrači igraju iz ljubavi i za stipendije od stotinak evrića???

Danilo

pre 8 godina

Naravno da je naduvani Markus bolji od ovog skromnog Finca,pravo pitanje je koliko puta, 5 ili 10, je Markus skuplji?
I Zvezda je bolja od ovog Partizana, ali pravo pitanje je da li je 10 ili 20 puta skuplja?
To je taj rad!
Samo deset puta skuplja Zvezda moze da dobije Partizan, to znaju i oni koji ne idu u Matematicku gimnaziju?
Valjda znaju?

Slobodan

pre 8 godina

Partizan u principu nista nije promenio osim presednika i trenera ...
1. Najstarija ekipa od kako postoji regionalna ekipa
2. Sa presjednikom Pekovicem i Duloom koji je jos uvek na platnom spisku, ekipa sa najvise stranaca u Evropi !
3. Medju 4. najskuplje ekipe u ABA
4. Ekipa sa najvecim dugom prema bivsim igracima u Evropi 3 500 000€
4. Najzaduzenija ekipa u regionu
5. Nastavlja se tradicija razigravanja stranih reprezentativaca ... Ekipa i dalje funkcionise bez sopstvenog pogona ! Nema skole !

Struki

pre 8 godina

@Neko,ocekujes poziciju od 3-6 mesta? Stvarno ti je realnost vrlina...Sa ovim timom realnost je plasman od 6 do 9 mesta! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Mega,Igokea,pa cak i Olimpija su u ovom trenutku bolje ekipe od Partizana! Treba biti objektivan a ne ostrascen!

pan

pre 8 godina

Pre nekoliko godina je igrao jednom protiv FMP-a. Ove godine će igrati još mnogo puta. Ipak, ima dosta razlika. Tada navijači FMP-a nisu drmali koševe i pljuvali na trenere.

djangogravedigger

pre 8 godina

Partizanov budzet za igrace je oko 500 000 e.Zvezdin oko 5,5 miliona.Ovaj decko igra za tragikomicne pare.Stoga, ribari tisina.Uzeli ste prsten, pod nekim imenom, ni vi ne znate kojim.Zadovoljili sujete kao u vaterpolu, euforija splasnjava.Cenim za godinu, dve da ce opet biti kao nekada.Partizan lives forever.

*

pre 8 godina

Kako rekoše fokusiraće se na mlade igrače. (Nikola Petrović, 10. novembar 2015 08:37)

Kao i svake godine do sada, ta 2-3 mlada igraca masu peskirima a igru nose golobradi Tepic, Sasa, Macvan, Akojon...

miki

pre 8 godina

Dobro je sto se javljaju ovi iz fmp-a da pricaju o forsiranju mladih igraca.To je to forsiranje mladih Vilijamsa i Mekela,a stavljanje na klupu vremesnog stranca Rebica.Ili Tomson,Sofo,Miler,Cirbes ... sve mlade nade nase kosarke.Dok su u Partizanu veterani poput Aranitovica,Marinkovica,Djumica ...Gledajte vi sebe i vidimo se uskoro

*

pre 8 godina

Tomson,Sofo,Miler,Cirbes ... sve mlade nade nase kosarke.Dok su u Partizanu veterani poput Aranitovica,Marinkovica,Djumica ...Gledajte vi sebe i vidimo se uskoro (miki, 10. novembar 2015 10:43)

Kako to mislis VIDIMO SE, a tek kad mislis da ce to biti USKORO?

Stevan

pre 8 godina

@Neko,ocekujes poziciju od 3-6 mesta? Stvarno ti je realnost vrlina...Sa ovim timom realnost je plasman od 6 do 9 mesta! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Mega,Igokea,pa cak i Olimpija su u ovom trenutku bolje ekipe od Partizana! Treba biti objektivan a ne ostrascen!
(Struki, 10. novembar 2015 09:59)

Budućnost smo videli pre par dana... lider ove jadne lige... xaxa

Igor

pre 8 godina

Najaci su mi ovi sto prizivaju Duleta da se vrati , navikli na nabijanje godinama i sad neznaju stace. Taj sindrom je poznat kod prostitutke koje hoce da izadju iz posla. Zelim vam brz opravak nazalost Dule je bolestan i star nesme da koristi vijagru razumite ga.

neko

pre 8 godina

Odgledao sam ovaj video i ima sta da se vidi.
Odlicna kontrola lopte, siguran ulaz do samog kosa kao i realizacija. Sut solidan (malo cudan izbacaj), dobar pregled terena i solidna asistencija.
Cvetkovic, Vilson, Aranitovic, Andjusic, Andric, Muric, Marinkovic, Citkovac i Dzouns. Lepa i solidna ekipica, najjaca je spoljna linija mada i na cetvorci smo solidni. Jedino skripi centarska linija ali bez obzira mislim da moze da se realno ocekuje neka pozicija od treceg do sestog mesta.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

odakle novci ako je račun blokiran ?
(Nikša, 10. novembar 2015 09:05)

Mozda su otvorili drugi u Trezoru? A, ne. To je privilegija javno-privatnih klubova u razvoju, iz predgradja.

@miki

pre 8 godina

Sta baljezgas ti covece?? Ti nabroja 3 mlada igraca Partizana, a nabrajas Zvezdine najstarije igrace. A sta cemo sa Rebicem,Tejicem,Simanicem,Guduricem,Mitrovicem? To je 5 mladih igraca,ne? Sto njih ne spomenes?

kinez

pre 8 godina

gledao sam finsku par utakmica i lik je po meni odlicna opcija! ja kao delija bi bio srecan da je u zvezdu dosao iskreno..... tako da, dobar potez partizana! valjda ce im pomoci malo, posto je sramota gledati ovakav partizan

miki

pre 8 godina

Što bi grobari rekli - najnoviji izdanak Partizanove škole, mladost... Ili takođe - opet idu penzije dole. Da, da, izvinjavam se, igra iz ljubavi. Izvinjavam se na sarkazmu.(Sasa, 10. novembar 2015 08:23)

A zvezda kao ima skolu kosarke, ili je ima neki drugi klub, ili je to sad jedan klub! Zove se kk ivo lola ribar!

the_nuts

pre 8 godina

Naravno da je naduvani Markus bolji od ovog skromnog Finca,pravo pitanje je koliko puta, 5 ili 10, je Markus skuplji?I Zvezda je bolja od ovog Partizana, ali pravo pitanje je da li je 10 ili 20 puta skuplja?To je taj rad!Samo deset puta skuplja Zvezda moze da dobije Partizan, to znaju i oni koji ne idu u Matematicku gimnaziju?Valjda znaju?
(Danilo, 10. novembar 2015 08:46) cekaj sad,jel su real i himki onda bolji ili skuplji od zvezde, nista ne razumem posto nisam zavrsio mat.gimnaziju :))

Nikola's

pre 8 godina

(Slobodan, 10. novembar 2015 11:55)

Auuu, koliko frustracija i lazi.

1. Prosek godina Partizanvog tima je 23. Ti rece da je najstarija ekipa od kada postoji Jadranska.
2. Ima u timu 4 stranca -- Wilsona, Dzounsa, Vrabca i Murica. Manje od evropskog proseka. (Zvezda 4 takodje --- Mekel, Tompson, Cirbes + Williams)
3. Po budzetu smo mozda peti ili sesti, ali zato sto drugi ulazu veoma malo kao i mi. To je kao da u svratistu za siromasne kazes kako je neko najbogatiji i mocan, a ima u dzepu 1000 dinara. Vi, Buducnost i Cedevita jedini imate preko 2 miliona budzet, tacnije vi i ZG oko 5. Ostali manje od milionceta.
4. Dugujemo mnogo, ali kada nemamo drzavu da anulira 15 miliona duga kao nekome i oformimo novi tim FMP Diva.
5. Aranitovic i Marinkovic ce npr. biti veci igraci od Rebica i Tejica, za klasu najmanje. Momci igraju svakodnevno, dok Rebic kao veliki talenat greje hemoroide iza Mekela, a uskoro i Williamsa.

I ti pricas o interesima srpske kosarke? Sto Rebic ne igra i sto je doveden Izraelac?
Redak kompleksas ovaj Slobodan.

kocka2

pre 8 godina

dobrodošao...vilson,aranitović,marinković,murić,džouns..ne zvuči loše kada se kompletiramo...možda fale centimetri,ali sve se više koristi ovaj trend u modernoj košarci..

aristotel

pre 8 godina

los procenat suta ima za 3,negde oko 25%,za 2 je dosta bolji 47,5%,a sa linije za slovodna bacanja je imao 82%.Moze se reci da ce biti pojacanje.

Saša

pre 8 godina

Uvek sam bio realan u komentarima, moje skromno mišljenje je da Partizan sa Murićem može do Play Offa ali uz neverovatnu sreću, ali zaista teško i do finala, gde očekujem Cedevitu i Zvezdu, Zvezda iako trenutno loša opet je prva na tabeli a tek treba da zaigraju MW, Danguba i Luka, tri igrača nosioca ekipe, Cedevita je dovela strašnog igrača, prosto neverovatno kako je uspela da ga dovede, ima sjajan roster i odličnog trenera, Partizan je pod balastom velikog duga, da nije bilo Pekovića sigurno bi se ugasili, kao veliki zvezdaš imam ogroman respekt što je prihvatio sve, priznajem da su igrači koji su napravili mnogo u Partizanu lojalniji od Zvezdinih, gde su svi zvezdaši bili kad smo igrali sa juniorima, nigde nikog nije bilo, sedeo sam pored Žeravice i glumca Bekjareva koji su se isto pitali, bio sam na sve utakmice Zvezde još od Bobana Jankovića, tako da mi je mnogo više poznata situacija, pozdrav i za normalne navijače Partizana koji će se sigurno vratiti sl godine i to opasno, Vujošević ma koliko osvojio trofeja nesme da se ljuti jer su on, Todor i Sale napravili ogroman dug i onda svi krivi, nije baš tako, Peković je bio jedini spas, i treba da bude primer nekima poput Jarića, Stojakovića, Radmanovića koji su mogli da naprave Zvezdu za titulu EL, e zato Pekmene naklon do neba, mnogi ne znaju da su 90% njegove pare, a dug vraća do 2018, svaka čast, samo realne komentare čitam, klince i huligane preskačem, pozdrav i za grobare generaciju 70 kad je bilo neko lepše vreme.

ogiRS

pre 8 godina

Braco grobari i delije, manimo se vise prepucavanja i ujedinimo se protiv ovih velikih prijatelja iz Crne Gore, Hrvatske i Slovenije...Najbolje da se Partizan i Zvezda bore za vrh, nego neka Cedevita ili Buducnost...Veliki pozdrav za grobare, delije ali i cijeli srpski narod... RS=SRB

coy

pre 8 godina

Trenuutno nije umesno prenositi delove izjava u kojima se o Partizanu govori u superlativu ali, 'ajde da probamo.
Izmedju ostalog rekao je i ovo:
"Uzbuđen sam što ću igrati za Partizan, klub koji je legenda u Evropi. Ako ste profesionalno igrali košarku, sanjate o ovakvoj prilici. Došao sam da pomognem iskustvom i da igram svoju igru, hrabro, uz borbu do poslednjeg zvižduka..."

Marko Jokic

pre 8 godina

Decko je imao fine minute na Evrobasketu, bio je treci strelac tima iza Koponena i Marfija, nije igrao za neke vece klubove u Evropi, ali njegovo iskustvo svakako moze pomoci Partizanu u ovoj sada vec taraba ligi. :)

vu

pre 8 godina

Molim sve strucnjake da mi objasne sta ocekuju kad neko pravi mlad tim?? Sta da stave 10 igraca od 20 godina pa uvek mora biti iskusnih,pogledajte Minesotu u nba pa u startoj petorci su Garnet,Prince sa preko 35 godina a na klupi Miller 36 i oni su najmladja ekipa Nba...Mladi moraju od nekog da uce i da neko moze da drzi svlacionicu zargonski receno...

keyen

pre 8 godina

ima jedan zanimljiv podatak vezano za njega,dok je isao na koledz.Na svakoj utakmici na koledzu je nosio maramu ( umesto znojnice oko glave ),a sa unutrasnje strane su bili inicijali njegovog najboljeg druga iz detinjstva,koji je bio deportovam u finsku,zbog nezakonitih radnji.

josif

pre 8 godina

Vilson(Cvetkovic),Andjusic(Marinkovic)-Muric(Andric)Dzouns(Vitkovac)-Djumic(Perovic) pa jos Milutinovic,Aranitovic mislim da mozete biti konkurentni za 4-rto mesto i plej off,neznam kad vam se vraca Muric ali sastav vam je solidan,e sad Pera,Dusko i Vule????,ali ipak se mozete nadati!Ja vas ocekujem u 1/2 .Pozz.MKD

molestant

pre 8 godina

ne svidjA mi se sto ne dodaje, slabo kreira igru a zapravo samo nam je to trebalo jer sutere i prodor imamo, trebao je neko ko ce bolje organizovati igru od cvetkovica.
mada valjda ce iskustvom i smirenoscu malo spustiti loptu, videcemo.

Mirko

pre 8 godina

Deluje dobar. Šteta što partizan sada ima samo dva kvalitetna igrača. Jasno je da u ovakvim situacijama kada ima više novih igrača i tim nije uigran, dolazi do izražaja samo individualni kvalitet i tu kažem - ima samo dva igrača. Pojačanje svakako jeste, ali treba vam još jedno trojica ovakvih (ne mora da budu ameri ili stranci).

voke

pre 8 godina

Ne kapiram komentare komšija, nema potrebe za pakost, zavidnost i ostrašćenost. Pričate kako dovodimo skupe igrače i kako guramo priču o mladom timu. Istina je, tim nije sastavljen od dečice koja igraju za čokoladu.Ali... Ni jedan igrač nije preskup sve su to igrači kojima je katijera krenula silaznom putanjom i cene su drastično pale. Uvek sam zagovornik da se gleda u svoje dvorište. Ne zanima me da li im je budžet 5.5,6 miliona ili više, da li Miller, Marcus i Thompson zaradjuju milione. Ali na svakoj vesti o Partizanu čitam Danguba i Mitrovic ključni igrači, zbog njihovih povrede zvezda igra loše... Nije to baš tako Mitrovic je odličan igrač i fenomenalan dečko, bio sam sa njim u avionu kada je leteo na preglede u Minhen. Ali Danguba nikako nije nosioc igre Zvezde. Po mim mišljenju loše odrađena priprema tima, nije Danguba razlog. Dosta o komšijama. Vilsonu želim dobru sezonu u instituciji i da pokušamo da zadržimo mesto u Aba ligi, polako da se vrati dug je primarno. Solidan igrač pratio sam ga na EP. Živeo Partizan.

jovan

pre 8 godina

Znam da morate da pricate gluposti ali dajte malo realnosti.Covek je igrao u australiji,finskoj i jedna godina u francuskoj,o kom novcu pricate?? Ovaj prima manje od Murica (120k) konkretno potpisao na 8000e mesecno i to vam je info iz kluba ma koliko to vama smesno zvucalo..Pricate o stotinama hiljada a neki i o milionima a ovo su istroseni igraci bez dobrog CV i karijere i nigde nece nabosti ni 50k,tako da je ovo njegov maksimum.Iskoristio je situaciju u kojoj se partizan nalazi a to je da se ocekuje plej kao sunce.Dakle 80k naspram Marcusovih 350k o cemu mi pricamo?

Stefan

pre 8 godina

Decko je basketas ali dobar basketas,ima dobar dribling i ulaz a sut tu i tamo ali ako nista trebalo bi da smanji broj izgubljenih lopti i probleme prilikom prenosa lopte sto je uz nedostatak unutrasnje igre najveci problem Partizana u napadu ove sezone.

partizanovac

pre 8 godina

Jedna pozitivna stvar za Paritzan sto ima konacno pleja posle duzeg vremena..Ne racunam Akojona koji ima kratko sagu na dva meseca prosle godine..

Слободан

pre 8 godina

Ако је нама,Французима и осталима на ЕП давао по 15,ваљда ће у АБА бар толико до 20