Subota, 07.11.2015.

16:57

Vavrinki set, Novaku finale Pariza

Novak Đoković nastavio je da ispisuje tenisku istoriju u 2015. godini plasmanom u finale poslednjeg Mastersa u sezoni u Parizu.

Izvor: B92

Vavrinki set, Novaku finale Pariza IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

215 Komentari

Sortiraj po:

Boban Nikolić

pre 8 godina

Plasmanom u finale Pariza Novak je oborio svoj i postavio nov rekord u uzastopnim finalima u godini.Niko nikad nije imao niz od 14 uzastopnih finala.U 2006.g.najboljoj Federovoj godini iz 11 uzastopnih finala osvojio je 7 titula(2 GS,3 Mastersa 1000,1 Masters 500 i 1 turnir serije 250)Ukupna bodovna vrednost tih titula je 7.750
Novak,od do sada odigranih 13 uzastopnih finala osvojio je 9 titula (3 GS,5 Mastersa 1000 i postavio1 Masters 500)Ukupna bodovna vrednost tih titula je 11.500.
Današnjom titulom Novak izjednačava lični rekord po broju titula u jednoj godini a bodovnu vrednost titula podiže na 12.500
U ovoj,nestvarnoj godini,Novak je igrajući protiv igrača iz Top 10 imao skor pobeda i poraza 26-4
Pisanje istorije i postavljanje novih rekorda se nastavlja...

maksimilijan0104

pre 8 godina

Ne bi me cudilo ako jednog dana budu pitali Novaka gde pronalazi motivaciju a on im odgovori Jumko.Ili ne jos bolje Jumko je njegov alter ego to jest Nole je Jumko.

Vlada

pre 8 godina

Ja posle onog R.G vise neverujem dok ne vidim 6:0 za Noleta. Presecem se kad igra sa njim...jbg glava je cudo, dlanovi se znoje :)
Sad znamo kako je Mareju kad igra protiv "druga iz detinjstva"

Kabeza

pre 8 godina

Ponekad stvarno pomislim da Novak igra za kladionicu. Kolika li je bila kvota da ce da izgubi set? Ispuni zadatak, pa onda krompiric, cisto da se zna ko je tata. Samouveren je do koske, nema šta. Doktor.

madrid je preskočio šteta

pre 8 godina

Pazite, ovo su OOOZBILJNI rekordi! Ne znam da li će ikada iko igrati sva finala ATP Masters 1000 u jednoj sezoni? "Nike bogovi" Federer i Nadal mogli su i u svojim najboljim danima samo da sanjaju o tome. Čak i u konkurenciji "aždaja" Moje, Ljubičića, Bagdatisa, Gonzalesa.... Srbin je najveći ikada! End of story.

Ave No1e

pre 8 godina

ovi ostali igraju ko ce da "pobedi 4-finale"
a iz druge polovine ko ce da osvoji polu-finale

u Bazelu se bas lepo svi naigrali
Ubi ovaj tenis u pojam

Nole je neverovatan - ave Nole

zika

pre 8 godina

8 od 8 sta reci ove godine ni na jednom mastersu nije ispao pre finala. Mozda deluje nemoguce ali ja mislim da jedino nole moze da osvoji svih 9 u sezoni. Pa on je u montrealu i sinsinatiju igrao jako slabo i opet je stigao do finala. Ovo je najbolja teniska sezona ikada samo oni koji mrze novaka mogu da kazu da nije. Sutra kako god da bude nole ti si najbolji.

Kunta (bez) Kinte

pre 8 godina

Sta je ovo ljudi,neko novo ledeno doba? Eno ih i pingvini popadali u nesvest od hladnoce!
Kamenko Katic se upravo javio iz RMZ, kaze covek da se cak ni on ne seca ovakvog minusa, ccccc,strasno!

Dynamic

pre 8 godina

Ovo trećem setu nije bilo ni blizu njegovoj najboljoj igri, ja ne videh ni jedan viner bekhend paralelom :-).

Ni traga tom udarcu ceo turnir u Parizu, proba na početku, grubo omaši i posle više ni ne pokušava. Uhvatim sebe kako uvek budno pratim koliko često koriti paralelu, to je najsigurniji pokazatelj njegovog samopouzdanja i forme. (Kao one kilave 2012-te kad cele godine nije pošteno opalio niz liniju)

SRBIJAAAA

pre 8 godina

Sredinom Avgusta 2013 godine Rafael Nadal je osvojio svoj 26-ti Masters trofej,Novak je tad imao 14 Mastersa,I Spanac je delovao nedostizno.
Dve godine nakon toga Srbin je u prilici da dodje na samo jedan Masters zaostatka za Spancem.
Ono sto se cinilo nemogucim, Novak je ucinio stvarnim.
Roger Federer je sad na cifri od 17 GS,taj rekord deluje nedostizan,na Novaku je da nas sve demantuje

Izumitelj

pre 8 godina

@
Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.
(procenitelj, 7. novembar 2015 18:39)

Dal te je sad bar malo stid?
No1E mu dade krompir!!!!

Ander

pre 8 godina

Da si nam ziv i zdrav legendo!
Svaka rec je mala za Novaka, neka ova bajka traje bar jos nekoliko godina, pa da sa osmehom i ponosom kazemo da, iz Srbije potice najbolji teniser svih vremena, jedan jedini Novak Djokovic.

Boston

pre 8 godina

Ja mislim da je ovaj rezultat nadmocniji nego recimo 6-2 6-1, 6-2 6-3 itd. Wawrinka je bio u naletu i u velikoj psiholoskoj prednosti i onda se iznervira Novak i 6-0 kraj. To govori da moze dobiti svakoga u bilo kom trenutku kad god on pozeli.

mahir

pre 8 godina

Ljudi moji, 14 uzastopnih finala Nole je supermen napravice od muskog tenisa ono sto je Serena uradila od zenskog. A Vavrinki je bilo bolje da je izgubio 2 set, ovako je morao da pojede cips.

Jum&Co

pre 8 godina

Na sta je spao danasnji tenis da jednog prosecnog igraca godinu dana skoro niko ne moze da pobedi, a odmah posle prosecnog drugi najbolji teniser je covek koji za par meseci ulazi u 35-tu godinu. Ovakvo stanje i kvalitet nikada nije bio u tenisu. Svako dostignuce gubi smisao kada konkurencija ne postoji.

Roland Garros

pre 8 godina

Beše mi simpa taj Vavrinka. Ali mu nikad neću zaboraviti Roland Garros. Baš je tad našao da ...
Baš bezveze, čovek nije kriv ali...

wow

pre 8 godina

poklonio mu drugi set!!! mnogo me iznervirao! znam da je i on covek,da ima padove,ali je moja reakcija na njegovu igru(a vise ponasanje) u drugom setu jednostavno takva. i sad,kada je na pragu da dobije treci set sa 6:0,da ga pita covek ZASTO?

Batko

pre 8 godina

Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.
(procenitelj, 07. novembar 2015 18:39)

Sada se osecas ipak malo glupo, a ?

Jumko

pre 8 godina

@komsija evo vratio sam se na tvoj komentar al da ti lupim negativnu. Cuti komsija i prati tvog Cilica a mi Srbi imamo najboljeg tenisera sveta. Pukni od muke. :)

Nebojša

pre 8 godina

Da celu karijeru ne moze da nauci volej i smec - neshvatljivo!
(veliki strumf, 07. novembar 2015 18:52)

Pobogu zašto pišete ove gluposti neshvatljivo pa čovek je promašio samo jedan smeč i to promašaj za malo a pogodio je nekoliko pre toga ispada da ostali igrači imaju stopostotan učinak a nije baš tako
a na mreži valjda 20 od 28 što je dobar odnos retko i najbolji volej igrači imaju više uspeha od ovih 70setak%.

Beli dzemperic

pre 8 godina

Nisam gledao prvi set,jer sam bio na utakmici i pratio svoj Bazel.
Drugi sam gledao i bio je odlican.
Treci set nisam,jer mi mama strika novi,beli dzemperic i zvala me na probu!
Ne znam ko je pobedio,pitacu Mirku i Ljutija!

Ваш Новак

pre 8 godina

Xвала људи на подршци, много ми то значи.
Пратите ме и сутра, па идемоооо до нове титуле.
Одох сад под туш, па на партију секса, шта ћу кад сам тако у могућноссс.
Живи били.

boban,nis

pre 8 godina

CNN,BBC i sve ostale najvece svetske TV mreze su prekinule program na trenutak i javili da je Novak izgubio set!
Kakva ljudina nas Novak!

pire

pre 8 godina

hehe, šteta za drugi set, ali kada je posle drugog vavrinka pogledao noleta kao da mu zapreti a ovaj naš ga kulirao, znao sam za krompirić.

Ruza

pre 8 godina

Novak sa svim protivnicima igra sa pola snage. Ako mu kojim slucajem prigusti, protivniku u poslednjem setu sledi katastrofa! Cisto da im pokaze da nisu njegov nivo!

Ibanez

pre 8 godina

Činilo se posle drugog seta da može svašta da se desi, ali onda Novak prikazuje zašto je prvi reket sveta, zašto je toliko dominantan, i zašto je skupio toliko bodova ove sezone!

Rocco Siffredi

pre 8 godina

Polako sa komentarima, biće drame ovde.
(omtw, 7. novembar 2015 18:20)
Pa drame baš i nije bilo, ali erotike bogme jest. Isk...o ga Nole propisno u 3.setu

papillon

pre 8 godina

Imam utisak da je na 2:0 u drugom setu stao da ne bi oduvao Stana.
Ovaj je uhvatio zamah, Novak ispao iz ritma, par lopti promasio neocekivano. Cak ni brejk nije napravio a imao je izglednu sansu.
Seo na klupu posle drugog seta i resio da nagazi.

Владимир

pre 8 godina

Ђоковић опет у финалу! Ништа ново. Можда би било једноставније да он почне турнир од полуфинала, или можда да одмах игра финале. Толико је супериоран ове године. Као машина. Свака част! Само настави да дереш.

deKurosava

pre 8 godina

Bila je ovo Noletova treca brzina. Naravno znamo svi da ih ima 10.
Najvise ga je iznervirala publika koja je opet bila na strani protivnika.Bice tako i sa Endijem, medjutim navoko je nas Srbin na sve to.
Napred Nole , svi te SRBI vole ( sem sacice iskompleksiranih ) u nove epske rekorde i pobede.

NOLKICA

pre 8 godina

Zasto zurite sa komentarima, pa on razvali Stena sa 6:0 u trecem setu, Wawrinka je super igrac po meni bolji od Maria? Nole do pobede i jos jednim peharom u Parizu!

Celzi

pre 8 godina

I sta sad?Stisnuta pesnica Stana na kraju drugog seta.Svi ocekuju veliku borbu.A onda Krompircetina!!!A sutra finale sve je jasno ko uzima titulu

anica

pre 8 godina

(Komsija, 7. novembar 2015 18:25)

Vratila sam se na tvoj komentar posle treceg seta, i? Nesto imas da kazes komso?


Jaoj Nole legendo moja, Noks nas.

Predo

pre 8 godina

Tenis je individualni sport. Nema nikog da odigra umesto vas ili da vas zameni na terenu i zato je glavna stvar raspored energije tokom meča. Novak je uložio veliku energiju da dobije prvi set, potom na početku drugog da uzme brejk i da ga potvrdi, tako da je pad bio neminovan, a sa Vavrinkom ne možete sa pola snage. Vavrinka je uložio ogroman napor u drugom, tako da je treči set samim tim bio rešen.
Imam takođe dojam da je Novaku taj neprekinuti niz osvojenih setova pretstavljao opterećenje. Voleo bih da osvoji i ovde i London bez poraza, ali ne bi bilo loše kada bi izgubio neki meč prije Australien Opena. Teško je to breme.

manuginobili

pre 8 godina

Breaking news-Nole izgubio set!! :)...i kako ja sada da zamislim da neko dobije tri seta na GS turnirima protiv Novaka?!...iduce dvije-tri godine pise se teniska istorija ;)

Milosss

pre 8 godina

Reset - da ga ne smaraju dokle ce da traje niz bez izgubljenog seta i onda se masina budi - krompircina, kao po obicaju! Bravo Nole! Srecno sutra!

Wolf

pre 8 godina

Samo dokaz da Djokovic nije nista,kad igras odlucnije protiv njega,on polovinu meceva dobija na protivnikove greske,a ne zato sto on kao igra neki atomski tenis,samo mu malo pokazes zube i proradi u njemu onaj stari Novak kojem sve smeta i koji lomi rekete.
(Mare, 07. novembar 2015 18:44)

A onda se se probudis i pojedes jedan krompir

vu

pre 8 godina

komsija
hahahahaha sta ti pricas sine?? 6:0 prepustio mec Vavrinki? Da se vratin posle treceg seta da ti lupim pozitivnu..mislio si negativnu???

anica

pre 8 godina

6:0...kakav si ti covek Nole, ziv i zdrav bio majstore nas.
Drugi set je bio mali kiks, ali sve u svemu svaka ti cast na prikazanoj igri.
Bravo Novace.

GT40

pre 8 godina

Prepustio je ceo mech Vavrinki. To je bilo u na 2:1 u drugom setu. To mu je kraj, a vi se svi lepo vratite na ovaj komentar posle 3eg seta i lupite pozitivnu. Djokoivc gubi ovaj mech zato sto je tako hteo, vratio je mrtvoga Vavrinku i dao mu samopouzdanje. Ovaj pojacao udarce a Trole otisao u dafanzivnu defanzivu. Protivu Vavrinke to tako ne mere!!!
(Komsija, 7. novembar 2015 18:25)

Vratili smo se na tvoj komentar i šta sad.Nisi naučio da se ova igra uvek završava pobedom Novaka Đokovića....pozz

nevski

pre 8 godina

Kako je samo ubacio u killer mode....kada igra svoj najbolji tenis,Novak je nepobediv,bukvalno nepobediv. Ukoliko zadrzi volju,stimulaciju i zelju,nemam ni tren sumnje da ce biti najbolji igrac svih vremena,ama bas ni trunke sumnje.
Srecno sutra!

nebojsa

pre 8 godina

Samo dokaz da Djokovic nije nista,kad igras odlucnije protiv njega,on polovinu meceva dobija na protivnikove greske,a ne zato sto on kao igra neki atomski tenis,samo mu malo pokazes zube i proradi u njemu onaj stari Novak kojem sve smeta i koji lomi rekete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 7. novembar 2015 18:44)

Pametan si k'o Nikola Pupin...

dragann

pre 8 godina

Prepustio je ceo mech Vavrinki. To je bilo u na 2:1 u drugom setu. To mu je kraj, a vi se svi lepo vratite na ovaj komentar posle 3eg seta i lupite pozitivnu. Djokoivc gubi ovaj mech zato sto je tako hteo, vratio je mrtvoga Vavrinku i dao mu samopouzdanje. Ovaj pojacao udarce a Trole otisao u dafanzivnu defanzivu. Protivu Vavrinke to tako ne mere!!!
(Komsija, 07. novembar 2015 18:25)
Lupi komša i osta živ.

macacica

pre 8 godina

Nesto mi se odjednom ucutali pljuvaci.Zastala im krtolica u grlu.Sve sami "poznavaoci" belog sporta.Hehe...Kako im nije jasno da je sada pravi hit uzeti NOVAKU set,eeej 1 set,veliko dostignuce....A jedina beda ovde su njihovi jadni komentari!BRAVO NOVACE!!!Idemo dalje...

crni_redstar

pre 8 godina

da li u srbiji ima jos onih koji ne priznaju da je novak jednostavno najbolji teniser na svetu.svaka cast i federeru,njih dvojica ce biti mozda najbolji ikada. a bez njih,tenis vise nece biti isti.

procenitelj strike again

pre 8 godina

Rasp'o se Stan u prvom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Đokovića se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.

bob

pre 8 godina

kako me nerviraju ovu teniski rekordi tipa, "ovo ce biti prvi put u istoriji da jedan teniser koji je krocio levom nogom na teren pobedi 5 nosioca" itd. Bravo Nole

Vera

pre 8 godina

Nevjerojatno kako su se neki ponadali da ce Novak izgubiti meč,raduju se izgubljenom setu kao da su dobili na lutriji,očito su zaboravili tko je i što je Nole,nitko sretniji od mene što im je smanjio doživljaje i što će možda i umuknuti i prestati pisati bedastoće. I da je izgubio meč,ne bi bio smak svijeta,jednom mora i to doći(nadam se,ne uskoro),to je sport,Bože moj,mora se ponekad i izgubiti.Novaku sretno sutra u finalu i da obori još jedan rekord.pozzzz

Saša

pre 8 godina

Peta dimenzija, mislim da će na kraju karijere i Nasa i svi živi postavljati putanje dal je ovo bio uopšte čovek, ljudsko biće, ovo je stvarno neverovatno, Ja ne razumem kako bre?! Zgazi ih sve...

Cole

pre 8 godina

Aj' i ja nešto da prokomentarišem.
Naime, mnogo mi je bilo krivo što
Nole izgubi drugi set, a samim tim
je prekinuo niz uzastopno dobijenih
setova, nema veze, rekord je pao.
Sada mi je baš i drago što ga je
izgubio zbog sutrašnjeg finala sa
Marijem. U taj meč će svakako ući
mnogo rasterećenije, bez pritiska
održavanja niza dobijenih setova.
Naravno, pritisak će postojati zbog
ulaska u istoriju osvajanjem šest
mastersa u sezoni ali bar dlaku manje.
Tako da... Srećno Đovače sutra u finalu
da I na taj način uđeš u istoriju.

Sasa RS

pre 8 godina

E treci set pokazuje zasto je Djokovic nevjerovatni fenomen.Kakvo resetovanje i kakva rapsodija.
Jednostavno atomski tenis, i da je ovako Djokas igrao u finalu Roland Garosa isto bi bilo kao danas

Nino Varaždin

pre 8 godina

Novak je jednostavno nezaustavljiv. Taj čovjek ima ne samo znanje i moć, već i čeličnu volju. Hajmo još sutra finale, pa uzjet još jedan pokal.

Stanko

pre 8 godina

... kapiraš Jumko?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VUK, 7. novembar 2015 17:37)
Zar ne mislis da previse ocekujes?

TurboNator

pre 8 godina

I 6:0 u trecem, opet neverovatno! Bolje da mu nije onako pala koncentracija u drugom setu ali OK, ovaj treći nije bio težak tako da ne bi trebalo da utice na finale.

Bravo!

anica

pre 8 godina

(veliki strumf, 7. novembar 2015 18:52)
20/28 na mrezi, po meni ko ne zna volej nema taj odnos...a sto se tice smeca, ne treba mu, moze do krompira i bez smeca.

knez

pre 8 godina

Ovo nije prvi put ove sezone da je Nole namlatio jednog od prvih 10 na svetu sa nulom u setu. To je neverovatno kako mu polazi za rukom da bude toliko dominantan. Svaka cast.

rejnald

pre 8 godina

Но1е јасно даје до знања својим противницима да ко год се усуди да са њим одигра трећи сет...добиће кромпирић:)

Maja

pre 8 godina

Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.
(procenitelj, 7. novembar 2015 18:39)
Uvek sam se pitala kako se osećaju likovi ala procenitelj, kada se ovako izbrukaju komentarom.

Nada, BGD

pre 8 godina

Bravo Nole legendo nase lepe Srbije. Malo se Sten poradovao pa trazio podrsku publike ali uzalud. Poceo je Sten da stenje i umesto kafe dobio je neoljusten i nekuvan krompir da sto brze pojede. Sutra je tvoj sesti masters u inat svim zlim komentarima. Samo napred.

Mare

pre 8 godina

Samo dokaz da Djokovic nije nista,kad igras odlucnije protiv njega,on polovinu meceva dobija na protivnikove greske,a ne zato sto on kao igra neki atomski tenis,samo mu malo pokazes zube i proradi u njemu onaj stari Novak kojem sve smeta i koji lomi rekete.

procenitelj

pre 8 godina

Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.

Krle

pre 8 godina

Ovo je bre muski tenis sto Vavrinka igra covek udara loptu kao muskarac,a ne ko baba,svaku kracu loptu odmah napada,a Djokovic udara kao da zenski tenis gledam,sve balone vraca.

TurboNator

pre 8 godina

5:2 za Wawrinku u drugom setu - prosto za neverovati kako se Nole izglupirao ovde... 5 uzastopnih gemova izgubio?? Stan izgledao mrtav umoran i Nole umesto da ga dokrajči on mu poklanja poene i gemove... Neverovatno.

Ok i on je umoran ali stvarno se izglupirao. Evo 3:5. Ako prodje - kakav ce biti u finalu..?

Milan Nis

pre 8 godina

Znaci samo neki Svajcarac moze da oduzme set Novaku.Koliko se raduju svajcarski navijaci posle dobijenog seta,kao da je Stan osvojio GS.Ubi ih Nole u pojam sve.

Komsija

pre 8 godina

Prepustio je ceo mech Vavrinki. To je bilo u na 2:1 u drugom setu. To mu je kraj, a vi se svi lepo vratite na ovaj komentar posle 3eg seta i lupite pozitivnu. Djokoivc gubi ovaj mech zato sto je tako hteo, vratio je mrtvoga Vavrinku i dao mu samopouzdanje. Ovaj pojacao udarce a Trole otisao u dafanzivnu defanzivu. Protivu Vavrinke to tako ne mere!!!

vanka

pre 8 godina

Novak cim pocne da gubi ide lupanje reketa,psovke itd.
Ni u Parisu ga ne vole,cudno hm
Zato i cak Wawrinka ima vise navijaca u svijetu od njega.
Srpska posla

NIK

pre 8 godina

Repriza finala rolan garosa. Prvi set dobijen bez mnogo pomuke, a u nastavku gledamo tesku Noletovu defanzivu, i torpedovane udarce Stana Vavrinke.

bole bgd

pre 8 godina

Novak pobedjuje Vavrinku, ali sutra mislim da gubi od Mareja.
Sve ima svoj kraj, a ova fantasticnas srija Djokovica se zavrsava sutra.
Nadam se da gresim.

dejan

pre 8 godina

Ide Nole po nove rekorde, samo nebo je granica. Prvo jos 2 uzastopno osvojena seta, pa novo finale, a onda i prvi teniser koji je ikada osvojio 6 mastersa u sezoni. Dominacija.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Peti gem prvog seta je fantazija. Ajmo Nole, samo tako nastavi. Lepota, preciznost i inteligencija u svom najboljem obliku. Idemo. Ali ne mogu a da ne ptokomentarisem mlaku reakciju publike. Ok oni su mozda zbunjeni jer Novak pogadja linije pa dok skontaju sta sr desava, ali komentatori Eurosporta su komicni. Ko da jr ne daj Boze umro neko. Zato jos jace Nole, milina ih je slusati kako zatvaraju oci.

Sasa RS

pre 8 godina

E treci set pokazuje zasto je Djokovic nevjerovatni fenomen.Kakvo resetovanje i kakva rapsodija.
Jednostavno atomski tenis, i da je ovako Djokas igrao u finalu Roland Garosa isto bi bilo kao danas

Nino Varaždin

pre 8 godina

Novak je jednostavno nezaustavljiv. Taj čovjek ima ne samo znanje i moć, već i čeličnu volju. Hajmo još sutra finale, pa uzjet još jedan pokal.

Milan Nis

pre 8 godina

Znaci samo neki Svajcarac moze da oduzme set Novaku.Koliko se raduju svajcarski navijaci posle dobijenog seta,kao da je Stan osvojio GS.Ubi ih Nole u pojam sve.

madrid je preskočio šteta

pre 8 godina

Pazite, ovo su OOOZBILJNI rekordi! Ne znam da li će ikada iko igrati sva finala ATP Masters 1000 u jednoj sezoni? "Nike bogovi" Federer i Nadal mogli su i u svojim najboljim danima samo da sanjaju o tome. Čak i u konkurenciji "aždaja" Moje, Ljubičića, Bagdatisa, Gonzalesa.... Srbin je najveći ikada! End of story.

knez

pre 8 godina

Ovo nije prvi put ove sezone da je Nole namlatio jednog od prvih 10 na svetu sa nulom u setu. To je neverovatno kako mu polazi za rukom da bude toliko dominantan. Svaka cast.

rejnald

pre 8 godina

Но1е јасно даје до знања својим противницима да ко год се усуди да са њим одигра трећи сет...добиће кромпирић:)

SRBIJAAAA

pre 8 godina

Sredinom Avgusta 2013 godine Rafael Nadal je osvojio svoj 26-ti Masters trofej,Novak je tad imao 14 Mastersa,I Spanac je delovao nedostizno.
Dve godine nakon toga Srbin je u prilici da dodje na samo jedan Masters zaostatka za Spancem.
Ono sto se cinilo nemogucim, Novak je ucinio stvarnim.
Roger Federer je sad na cifri od 17 GS,taj rekord deluje nedostizan,na Novaku je da nas sve demantuje

deKurosava

pre 8 godina

Bila je ovo Noletova treca brzina. Naravno znamo svi da ih ima 10.
Najvise ga je iznervirala publika koja je opet bila na strani protivnika.Bice tako i sa Endijem, medjutim navoko je nas Srbin na sve to.
Napred Nole , svi te SRBI vole ( sem sacice iskompleksiranih ) u nove epske rekorde i pobede.

Vera

pre 8 godina

Nevjerojatno kako su se neki ponadali da ce Novak izgubiti meč,raduju se izgubljenom setu kao da su dobili na lutriji,očito su zaboravili tko je i što je Nole,nitko sretniji od mene što im je smanjio doživljaje i što će možda i umuknuti i prestati pisati bedastoće. I da je izgubio meč,ne bi bio smak svijeta,jednom mora i to doći(nadam se,ne uskoro),to je sport,Bože moj,mora se ponekad i izgubiti.Novaku sretno sutra u finalu i da obori još jedan rekord.pozzzz

wow

pre 8 godina

poklonio mu drugi set!!! mnogo me iznervirao! znam da je i on covek,da ima padove,ali je moja reakcija na njegovu igru(a vise ponasanje) u drugom setu jednostavno takva. i sad,kada je na pragu da dobije treci set sa 6:0,da ga pita covek ZASTO?

bob

pre 8 godina

kako me nerviraju ovu teniski rekordi tipa, "ovo ce biti prvi put u istoriji da jedan teniser koji je krocio levom nogom na teren pobedi 5 nosioca" itd. Bravo Nole

papillon

pre 8 godina

Imam utisak da je na 2:0 u drugom setu stao da ne bi oduvao Stana.
Ovaj je uhvatio zamah, Novak ispao iz ritma, par lopti promasio neocekivano. Cak ni brejk nije napravio a imao je izglednu sansu.
Seo na klupu posle drugog seta i resio da nagazi.

Predo

pre 8 godina

Tenis je individualni sport. Nema nikog da odigra umesto vas ili da vas zameni na terenu i zato je glavna stvar raspored energije tokom meča. Novak je uložio veliku energiju da dobije prvi set, potom na početku drugog da uzme brejk i da ga potvrdi, tako da je pad bio neminovan, a sa Vavrinkom ne možete sa pola snage. Vavrinka je uložio ogroman napor u drugom, tako da je treči set samim tim bio rešen.
Imam takođe dojam da je Novaku taj neprekinuti niz osvojenih setova pretstavljao opterećenje. Voleo bih da osvoji i ovde i London bez poraza, ali ne bi bilo loše kada bi izgubio neki meč prije Australien Opena. Teško je to breme.

boban,nis

pre 8 godina

CNN,BBC i sve ostale najvece svetske TV mreze su prekinule program na trenutak i javili da je Novak izgubio set!
Kakva ljudina nas Novak!

Boston

pre 8 godina

Ja mislim da je ovaj rezultat nadmocniji nego recimo 6-2 6-1, 6-2 6-3 itd. Wawrinka je bio u naletu i u velikoj psiholoskoj prednosti i onda se iznervira Novak i 6-0 kraj. To govori da moze dobiti svakoga u bilo kom trenutku kad god on pozeli.

Roland Garros

pre 8 godina

Beše mi simpa taj Vavrinka. Ali mu nikad neću zaboraviti Roland Garros. Baš je tad našao da ...
Baš bezveze, čovek nije kriv ali...

Izumitelj

pre 8 godina

@
Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.
(procenitelj, 7. novembar 2015 18:39)

Dal te je sad bar malo stid?
No1E mu dade krompir!!!!

zika

pre 8 godina

8 od 8 sta reci ove godine ni na jednom mastersu nije ispao pre finala. Mozda deluje nemoguce ali ja mislim da jedino nole moze da osvoji svih 9 u sezoni. Pa on je u montrealu i sinsinatiju igrao jako slabo i opet je stigao do finala. Ovo je najbolja teniska sezona ikada samo oni koji mrze novaka mogu da kazu da nije. Sutra kako god da bude nole ti si najbolji.

Rocco Siffredi

pre 8 godina

Polako sa komentarima, biće drame ovde.
(omtw, 7. novembar 2015 18:20)
Pa drame baš i nije bilo, ali erotike bogme jest. Isk...o ga Nole propisno u 3.setu

mahir

pre 8 godina

Ljudi moji, 14 uzastopnih finala Nole je supermen napravice od muskog tenisa ono sto je Serena uradila od zenskog. A Vavrinki je bilo bolje da je izgubio 2 set, ovako je morao da pojede cips.

dejan

pre 8 godina

Ide Nole po nove rekorde, samo nebo je granica. Prvo jos 2 uzastopno osvojena seta, pa novo finale, a onda i prvi teniser koji je ikada osvojio 6 mastersa u sezoni. Dominacija.

Beli dzemperic

pre 8 godina

Nisam gledao prvi set,jer sam bio na utakmici i pratio svoj Bazel.
Drugi sam gledao i bio je odlican.
Treci set nisam,jer mi mama strika novi,beli dzemperic i zvala me na probu!
Ne znam ko je pobedio,pitacu Mirku i Ljutija!

Ave No1e

pre 8 godina

ovi ostali igraju ko ce da "pobedi 4-finale"
a iz druge polovine ko ce da osvoji polu-finale

u Bazelu se bas lepo svi naigrali
Ubi ovaj tenis u pojam

Nole je neverovatan - ave Nole

Wolf

pre 8 godina

Samo dokaz da Djokovic nije nista,kad igras odlucnije protiv njega,on polovinu meceva dobija na protivnikove greske,a ne zato sto on kao igra neki atomski tenis,samo mu malo pokazes zube i proradi u njemu onaj stari Novak kojem sve smeta i koji lomi rekete.
(Mare, 07. novembar 2015 18:44)

A onda se se probudis i pojedes jedan krompir

nevski

pre 8 godina

Kako je samo ubacio u killer mode....kada igra svoj najbolji tenis,Novak je nepobediv,bukvalno nepobediv. Ukoliko zadrzi volju,stimulaciju i zelju,nemam ni tren sumnje da ce biti najbolji igrac svih vremena,ama bas ni trunke sumnje.
Srecno sutra!

Ander

pre 8 godina

Da si nam ziv i zdrav legendo!
Svaka rec je mala za Novaka, neka ova bajka traje bar jos nekoliko godina, pa da sa osmehom i ponosom kazemo da, iz Srbije potice najbolji teniser svih vremena, jedan jedini Novak Djokovic.

Ruza

pre 8 godina

Novak sa svim protivnicima igra sa pola snage. Ako mu kojim slucajem prigusti, protivniku u poslednjem setu sledi katastrofa! Cisto da im pokaze da nisu njegov nivo!

GT40

pre 8 godina

Prepustio je ceo mech Vavrinki. To je bilo u na 2:1 u drugom setu. To mu je kraj, a vi se svi lepo vratite na ovaj komentar posle 3eg seta i lupite pozitivnu. Djokoivc gubi ovaj mech zato sto je tako hteo, vratio je mrtvoga Vavrinku i dao mu samopouzdanje. Ovaj pojacao udarce a Trole otisao u dafanzivnu defanzivu. Protivu Vavrinke to tako ne mere!!!
(Komsija, 7. novembar 2015 18:25)

Vratili smo se na tvoj komentar i šta sad.Nisi naučio da se ova igra uvek završava pobedom Novaka Đokovića....pozz

charlotte sometimes

pre 8 godina

Peti gem prvog seta je fantazija. Ajmo Nole, samo tako nastavi. Lepota, preciznost i inteligencija u svom najboljem obliku. Idemo. Ali ne mogu a da ne ptokomentarisem mlaku reakciju publike. Ok oni su mozda zbunjeni jer Novak pogadja linije pa dok skontaju sta sr desava, ali komentatori Eurosporta su komicni. Ko da jr ne daj Boze umro neko. Zato jos jace Nole, milina ih je slusati kako zatvaraju oci.

TurboNator

pre 8 godina

I 6:0 u trecem, opet neverovatno! Bolje da mu nije onako pala koncentracija u drugom setu ali OK, ovaj treći nije bio težak tako da ne bi trebalo da utice na finale.

Bravo!

dragann

pre 8 godina

Prepustio je ceo mech Vavrinki. To je bilo u na 2:1 u drugom setu. To mu je kraj, a vi se svi lepo vratite na ovaj komentar posle 3eg seta i lupite pozitivnu. Djokoivc gubi ovaj mech zato sto je tako hteo, vratio je mrtvoga Vavrinku i dao mu samopouzdanje. Ovaj pojacao udarce a Trole otisao u dafanzivnu defanzivu. Protivu Vavrinke to tako ne mere!!!
(Komsija, 07. novembar 2015 18:25)
Lupi komša i osta živ.

macacica

pre 8 godina

Nesto mi se odjednom ucutali pljuvaci.Zastala im krtolica u grlu.Sve sami "poznavaoci" belog sporta.Hehe...Kako im nije jasno da je sada pravi hit uzeti NOVAKU set,eeej 1 set,veliko dostignuce....A jedina beda ovde su njihovi jadni komentari!BRAVO NOVACE!!!Idemo dalje...

Batko

pre 8 godina

Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.
(procenitelj, 07. novembar 2015 18:39)

Sada se osecas ipak malo glupo, a ?

Nebojša

pre 8 godina

Da celu karijeru ne moze da nauci volej i smec - neshvatljivo!
(veliki strumf, 07. novembar 2015 18:52)

Pobogu zašto pišete ove gluposti neshvatljivo pa čovek je promašio samo jedan smeč i to promašaj za malo a pogodio je nekoliko pre toga ispada da ostali igrači imaju stopostotan učinak a nije baš tako
a na mreži valjda 20 od 28 što je dobar odnos retko i najbolji volej igrači imaju više uspeha od ovih 70setak%.

Kabeza

pre 8 godina

Ponekad stvarno pomislim da Novak igra za kladionicu. Kolika li je bila kvota da ce da izgubi set? Ispuni zadatak, pa onda krompiric, cisto da se zna ko je tata. Samouveren je do koske, nema šta. Doktor.

nebojsa

pre 8 godina

Samo dokaz da Djokovic nije nista,kad igras odlucnije protiv njega,on polovinu meceva dobija na protivnikove greske,a ne zato sto on kao igra neki atomski tenis,samo mu malo pokazes zube i proradi u njemu onaj stari Novak kojem sve smeta i koji lomi rekete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 7. novembar 2015 18:44)

Pametan si k'o Nikola Pupin...

Milosss

pre 8 godina

Reset - da ga ne smaraju dokle ce da traje niz bez izgubljenog seta i onda se masina budi - krompircina, kao po obicaju! Bravo Nole! Srecno sutra!

Vlada

pre 8 godina

Ja posle onog R.G vise neverujem dok ne vidim 6:0 za Noleta. Presecem se kad igra sa njim...jbg glava je cudo, dlanovi se znoje :)
Sad znamo kako je Mareju kad igra protiv "druga iz detinjstva"

Stanko

pre 8 godina

... kapiraš Jumko?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VUK, 7. novembar 2015 17:37)
Zar ne mislis da previse ocekujes?

Kunta (bez) Kinte

pre 8 godina

Sta je ovo ljudi,neko novo ledeno doba? Eno ih i pingvini popadali u nesvest od hladnoce!
Kamenko Katic se upravo javio iz RMZ, kaze covek da se cak ni on ne seca ovakvog minusa, ccccc,strasno!

Saša

pre 8 godina

Peta dimenzija, mislim da će na kraju karijere i Nasa i svi živi postavljati putanje dal je ovo bio uopšte čovek, ljudsko biće, ovo je stvarno neverovatno, Ja ne razumem kako bre?! Zgazi ih sve...

Maja

pre 8 godina

Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.
(procenitelj, 7. novembar 2015 18:39)
Uvek sam se pitala kako se osećaju likovi ala procenitelj, kada se ovako izbrukaju komentarom.

Владимир

pre 8 godina

Ђоковић опет у финалу! Ништа ново. Можда би било једноставније да он почне турнир од полуфинала, или можда да одмах игра финале. Толико је супериоран ове године. Као машина. Свака част! Само настави да дереш.

crni_redstar

pre 8 godina

da li u srbiji ima jos onih koji ne priznaju da je novak jednostavno najbolji teniser na svetu.svaka cast i federeru,njih dvojica ce biti mozda najbolji ikada. a bez njih,tenis vise nece biti isti.

Cole

pre 8 godina

Aj' i ja nešto da prokomentarišem.
Naime, mnogo mi je bilo krivo što
Nole izgubi drugi set, a samim tim
je prekinuo niz uzastopno dobijenih
setova, nema veze, rekord je pao.
Sada mi je baš i drago što ga je
izgubio zbog sutrašnjeg finala sa
Marijem. U taj meč će svakako ući
mnogo rasterećenije, bez pritiska
održavanja niza dobijenih setova.
Naravno, pritisak će postojati zbog
ulaska u istoriju osvajanjem šest
mastersa u sezoni ali bar dlaku manje.
Tako da... Srećno Đovače sutra u finalu
da I na taj način uđeš u istoriju.

Nada, BGD

pre 8 godina

Bravo Nole legendo nase lepe Srbije. Malo se Sten poradovao pa trazio podrsku publike ali uzalud. Poceo je Sten da stenje i umesto kafe dobio je neoljusten i nekuvan krompir da sto brze pojede. Sutra je tvoj sesti masters u inat svim zlim komentarima. Samo napred.

vu

pre 8 godina

komsija
hahahahaha sta ti pricas sine?? 6:0 prepustio mec Vavrinki? Da se vratin posle treceg seta da ti lupim pozitivnu..mislio si negativnu???

Ваш Новак

pre 8 godina

Xвала људи на подршци, много ми то значи.
Пратите ме и сутра, па идемоооо до нове титуле.
Одох сад под туш, па на партију секса, шта ћу кад сам тако у могућноссс.
Живи били.

Dynamic

pre 8 godina

Ovo trećem setu nije bilo ni blizu njegovoj najboljoj igri, ja ne videh ni jedan viner bekhend paralelom :-).

Ni traga tom udarcu ceo turnir u Parizu, proba na početku, grubo omaši i posle više ni ne pokušava. Uhvatim sebe kako uvek budno pratim koliko često koriti paralelu, to je najsigurniji pokazatelj njegovog samopouzdanja i forme. (Kao one kilave 2012-te kad cele godine nije pošteno opalio niz liniju)

manuginobili

pre 8 godina

Breaking news-Nole izgubio set!! :)...i kako ja sada da zamislim da neko dobije tri seta na GS turnirima protiv Novaka?!...iduce dvije-tri godine pise se teniska istorija ;)

NOLKICA

pre 8 godina

Zasto zurite sa komentarima, pa on razvali Stena sa 6:0 u trecem setu, Wawrinka je super igrac po meni bolji od Maria? Nole do pobede i jos jednim peharom u Parizu!

procenitelj strike again

pre 8 godina

Rasp'o se Stan u prvom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Đokovića se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.

anica

pre 8 godina

(veliki strumf, 7. novembar 2015 18:52)
20/28 na mrezi, po meni ko ne zna volej nema taj odnos...a sto se tice smeca, ne treba mu, moze do krompira i bez smeca.

pire

pre 8 godina

hehe, šteta za drugi set, ali kada je posle drugog vavrinka pogledao noleta kao da mu zapreti a ovaj naš ga kulirao, znao sam za krompirić.

Celzi

pre 8 godina

I sta sad?Stisnuta pesnica Stana na kraju drugog seta.Svi ocekuju veliku borbu.A onda Krompircetina!!!A sutra finale sve je jasno ko uzima titulu

Jumko

pre 8 godina

@komsija evo vratio sam se na tvoj komentar al da ti lupim negativnu. Cuti komsija i prati tvog Cilica a mi Srbi imamo najboljeg tenisera sveta. Pukni od muke. :)

anica

pre 8 godina

6:0...kakav si ti covek Nole, ziv i zdrav bio majstore nas.
Drugi set je bio mali kiks, ali sve u svemu svaka ti cast na prikazanoj igri.
Bravo Novace.

anica

pre 8 godina

(Komsija, 7. novembar 2015 18:25)

Vratila sam se na tvoj komentar posle treceg seta, i? Nesto imas da kazes komso?


Jaoj Nole legendo moja, Noks nas.

Ibanez

pre 8 godina

Činilo se posle drugog seta da može svašta da se desi, ali onda Novak prikazuje zašto je prvi reket sveta, zašto je toliko dominantan, i zašto je skupio toliko bodova ove sezone!

Krle

pre 8 godina

Ovo je bre muski tenis sto Vavrinka igra covek udara loptu kao muskarac,a ne ko baba,svaku kracu loptu odmah napada,a Djokovic udara kao da zenski tenis gledam,sve balone vraca.

procenitelj

pre 8 godina

Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.

maksimilijan0104

pre 8 godina

Ne bi me cudilo ako jednog dana budu pitali Novaka gde pronalazi motivaciju a on im odgovori Jumko.Ili ne jos bolje Jumko je njegov alter ego to jest Nole je Jumko.

Boban Nikolić

pre 8 godina

Plasmanom u finale Pariza Novak je oborio svoj i postavio nov rekord u uzastopnim finalima u godini.Niko nikad nije imao niz od 14 uzastopnih finala.U 2006.g.najboljoj Federovoj godini iz 11 uzastopnih finala osvojio je 7 titula(2 GS,3 Mastersa 1000,1 Masters 500 i 1 turnir serije 250)Ukupna bodovna vrednost tih titula je 7.750
Novak,od do sada odigranih 13 uzastopnih finala osvojio je 9 titula (3 GS,5 Mastersa 1000 i postavio1 Masters 500)Ukupna bodovna vrednost tih titula je 11.500.
Današnjom titulom Novak izjednačava lični rekord po broju titula u jednoj godini a bodovnu vrednost titula podiže na 12.500
U ovoj,nestvarnoj godini,Novak je igrajući protiv igrača iz Top 10 imao skor pobeda i poraza 26-4
Pisanje istorije i postavljanje novih rekorda se nastavlja...

vanka

pre 8 godina

Novak cim pocne da gubi ide lupanje reketa,psovke itd.
Ni u Parisu ga ne vole,cudno hm
Zato i cak Wawrinka ima vise navijaca u svijetu od njega.
Srpska posla

bole bgd

pre 8 godina

Novak pobedjuje Vavrinku, ali sutra mislim da gubi od Mareja.
Sve ima svoj kraj, a ova fantasticnas srija Djokovica se zavrsava sutra.
Nadam se da gresim.

Mare

pre 8 godina

Samo dokaz da Djokovic nije nista,kad igras odlucnije protiv njega,on polovinu meceva dobija na protivnikove greske,a ne zato sto on kao igra neki atomski tenis,samo mu malo pokazes zube i proradi u njemu onaj stari Novak kojem sve smeta i koji lomi rekete.

TurboNator

pre 8 godina

5:2 za Wawrinku u drugom setu - prosto za neverovati kako se Nole izglupirao ovde... 5 uzastopnih gemova izgubio?? Stan izgledao mrtav umoran i Nole umesto da ga dokrajči on mu poklanja poene i gemove... Neverovatno.

Ok i on je umoran ali stvarno se izglupirao. Evo 3:5. Ako prodje - kakav ce biti u finalu..?

Jum&Co

pre 8 godina

Na sta je spao danasnji tenis da jednog prosecnog igraca godinu dana skoro niko ne moze da pobedi, a odmah posle prosecnog drugi najbolji teniser je covek koji za par meseci ulazi u 35-tu godinu. Ovakvo stanje i kvalitet nikada nije bio u tenisu. Svako dostignuce gubi smisao kada konkurencija ne postoji.

NIK

pre 8 godina

Repriza finala rolan garosa. Prvi set dobijen bez mnogo pomuke, a u nastavku gledamo tesku Noletovu defanzivu, i torpedovane udarce Stana Vavrinke.

Komsija

pre 8 godina

Prepustio je ceo mech Vavrinki. To je bilo u na 2:1 u drugom setu. To mu je kraj, a vi se svi lepo vratite na ovaj komentar posle 3eg seta i lupite pozitivnu. Djokoivc gubi ovaj mech zato sto je tako hteo, vratio je mrtvoga Vavrinku i dao mu samopouzdanje. Ovaj pojacao udarce a Trole otisao u dafanzivnu defanzivu. Protivu Vavrinke to tako ne mere!!!

procenitelj

pre 8 godina

Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.

Mare

pre 8 godina

Samo dokaz da Djokovic nije nista,kad igras odlucnije protiv njega,on polovinu meceva dobija na protivnikove greske,a ne zato sto on kao igra neki atomski tenis,samo mu malo pokazes zube i proradi u njemu onaj stari Novak kojem sve smeta i koji lomi rekete.

vanka

pre 8 godina

Novak cim pocne da gubi ide lupanje reketa,psovke itd.
Ni u Parisu ga ne vole,cudno hm
Zato i cak Wawrinka ima vise navijaca u svijetu od njega.
Srpska posla

Komsija

pre 8 godina

Prepustio je ceo mech Vavrinki. To je bilo u na 2:1 u drugom setu. To mu je kraj, a vi se svi lepo vratite na ovaj komentar posle 3eg seta i lupite pozitivnu. Djokoivc gubi ovaj mech zato sto je tako hteo, vratio je mrtvoga Vavrinku i dao mu samopouzdanje. Ovaj pojacao udarce a Trole otisao u dafanzivnu defanzivu. Protivu Vavrinke to tako ne mere!!!

Jum&Co

pre 8 godina

Na sta je spao danasnji tenis da jednog prosecnog igraca godinu dana skoro niko ne moze da pobedi, a odmah posle prosecnog drugi najbolji teniser je covek koji za par meseci ulazi u 35-tu godinu. Ovakvo stanje i kvalitet nikada nije bio u tenisu. Svako dostignuce gubi smisao kada konkurencija ne postoji.

Krle

pre 8 godina

Ovo je bre muski tenis sto Vavrinka igra covek udara loptu kao muskarac,a ne ko baba,svaku kracu loptu odmah napada,a Djokovic udara kao da zenski tenis gledam,sve balone vraca.

bole bgd

pre 8 godina

Novak pobedjuje Vavrinku, ali sutra mislim da gubi od Mareja.
Sve ima svoj kraj, a ova fantasticnas srija Djokovica se zavrsava sutra.
Nadam se da gresim.

NIK

pre 8 godina

Repriza finala rolan garosa. Prvi set dobijen bez mnogo pomuke, a u nastavku gledamo tesku Noletovu defanzivu, i torpedovane udarce Stana Vavrinke.

TurboNator

pre 8 godina

5:2 za Wawrinku u drugom setu - prosto za neverovati kako se Nole izglupirao ovde... 5 uzastopnih gemova izgubio?? Stan izgledao mrtav umoran i Nole umesto da ga dokrajči on mu poklanja poene i gemove... Neverovatno.

Ok i on je umoran ali stvarno se izglupirao. Evo 3:5. Ako prodje - kakav ce biti u finalu..?

wow

pre 8 godina

poklonio mu drugi set!!! mnogo me iznervirao! znam da je i on covek,da ima padove,ali je moja reakcija na njegovu igru(a vise ponasanje) u drugom setu jednostavno takva. i sad,kada je na pragu da dobije treci set sa 6:0,da ga pita covek ZASTO?

bob

pre 8 godina

kako me nerviraju ovu teniski rekordi tipa, "ovo ce biti prvi put u istoriji da jedan teniser koji je krocio levom nogom na teren pobedi 5 nosioca" itd. Bravo Nole

Ваш Новак

pre 8 godina

Xвала људи на подршци, много ми то значи.
Пратите ме и сутра, па идемоооо до нове титуле.
Одох сад под туш, па на партију секса, шта ћу кад сам тако у могућноссс.
Живи били.

dejan

pre 8 godina

Ide Nole po nove rekorde, samo nebo je granica. Prvo jos 2 uzastopno osvojena seta, pa novo finale, a onda i prvi teniser koji je ikada osvojio 6 mastersa u sezoni. Dominacija.

Rocco Siffredi

pre 8 godina

Polako sa komentarima, biće drame ovde.
(omtw, 7. novembar 2015 18:20)
Pa drame baš i nije bilo, ali erotike bogme jest. Isk...o ga Nole propisno u 3.setu

Predo

pre 8 godina

Tenis je individualni sport. Nema nikog da odigra umesto vas ili da vas zameni na terenu i zato je glavna stvar raspored energije tokom meča. Novak je uložio veliku energiju da dobije prvi set, potom na početku drugog da uzme brejk i da ga potvrdi, tako da je pad bio neminovan, a sa Vavrinkom ne možete sa pola snage. Vavrinka je uložio ogroman napor u drugom, tako da je treči set samim tim bio rešen.
Imam takođe dojam da je Novaku taj neprekinuti niz osvojenih setova pretstavljao opterećenje. Voleo bih da osvoji i ovde i London bez poraza, ali ne bi bilo loše kada bi izgubio neki meč prije Australien Opena. Teško je to breme.

papillon

pre 8 godina

Imam utisak da je na 2:0 u drugom setu stao da ne bi oduvao Stana.
Ovaj je uhvatio zamah, Novak ispao iz ritma, par lopti promasio neocekivano. Cak ni brejk nije napravio a imao je izglednu sansu.
Seo na klupu posle drugog seta i resio da nagazi.

Sasa RS

pre 8 godina

E treci set pokazuje zasto je Djokovic nevjerovatni fenomen.Kakvo resetovanje i kakva rapsodija.
Jednostavno atomski tenis, i da je ovako Djokas igrao u finalu Roland Garosa isto bi bilo kao danas

deKurosava

pre 8 godina

Bila je ovo Noletova treca brzina. Naravno znamo svi da ih ima 10.
Najvise ga je iznervirala publika koja je opet bila na strani protivnika.Bice tako i sa Endijem, medjutim navoko je nas Srbin na sve to.
Napred Nole , svi te SRBI vole ( sem sacice iskompleksiranih ) u nove epske rekorde i pobede.

Vera

pre 8 godina

Nevjerojatno kako su se neki ponadali da ce Novak izgubiti meč,raduju se izgubljenom setu kao da su dobili na lutriji,očito su zaboravili tko je i što je Nole,nitko sretniji od mene što im je smanjio doživljaje i što će možda i umuknuti i prestati pisati bedastoće. I da je izgubio meč,ne bi bio smak svijeta,jednom mora i to doći(nadam se,ne uskoro),to je sport,Bože moj,mora se ponekad i izgubiti.Novaku sretno sutra u finalu i da obori još jedan rekord.pozzzz

Izumitelj

pre 8 godina

@
Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.
(procenitelj, 7. novembar 2015 18:39)

Dal te je sad bar malo stid?
No1E mu dade krompir!!!!

Dynamic

pre 8 godina

Ovo trećem setu nije bilo ni blizu njegovoj najboljoj igri, ja ne videh ni jedan viner bekhend paralelom :-).

Ni traga tom udarcu ceo turnir u Parizu, proba na početku, grubo omaši i posle više ni ne pokušava. Uhvatim sebe kako uvek budno pratim koliko često koriti paralelu, to je najsigurniji pokazatelj njegovog samopouzdanja i forme. (Kao one kilave 2012-te kad cele godine nije pošteno opalio niz liniju)

charlotte sometimes

pre 8 godina

Peti gem prvog seta je fantazija. Ajmo Nole, samo tako nastavi. Lepota, preciznost i inteligencija u svom najboljem obliku. Idemo. Ali ne mogu a da ne ptokomentarisem mlaku reakciju publike. Ok oni su mozda zbunjeni jer Novak pogadja linije pa dok skontaju sta sr desava, ali komentatori Eurosporta su komicni. Ko da jr ne daj Boze umro neko. Zato jos jace Nole, milina ih je slusati kako zatvaraju oci.

Beli dzemperic

pre 8 godina

Nisam gledao prvi set,jer sam bio na utakmici i pratio svoj Bazel.
Drugi sam gledao i bio je odlican.
Treci set nisam,jer mi mama strika novi,beli dzemperic i zvala me na probu!
Ne znam ko je pobedio,pitacu Mirku i Ljutija!

rejnald

pre 8 godina

Но1е јасно даје до знања својим противницима да ко год се усуди да са њим одигра трећи сет...добиће кромпирић:)

madrid je preskočio šteta

pre 8 godina

Pazite, ovo su OOOZBILJNI rekordi! Ne znam da li će ikada iko igrati sva finala ATP Masters 1000 u jednoj sezoni? "Nike bogovi" Federer i Nadal mogli su i u svojim najboljim danima samo da sanjaju o tome. Čak i u konkurenciji "aždaja" Moje, Ljubičića, Bagdatisa, Gonzalesa.... Srbin je najveći ikada! End of story.

Milan Nis

pre 8 godina

Znaci samo neki Svajcarac moze da oduzme set Novaku.Koliko se raduju svajcarski navijaci posle dobijenog seta,kao da je Stan osvojio GS.Ubi ih Nole u pojam sve.

mahir

pre 8 godina

Ljudi moji, 14 uzastopnih finala Nole je supermen napravice od muskog tenisa ono sto je Serena uradila od zenskog. A Vavrinki je bilo bolje da je izgubio 2 set, ovako je morao da pojede cips.

knez

pre 8 godina

Ovo nije prvi put ove sezone da je Nole namlatio jednog od prvih 10 na svetu sa nulom u setu. To je neverovatno kako mu polazi za rukom da bude toliko dominantan. Svaka cast.

Nino Varaždin

pre 8 godina

Novak je jednostavno nezaustavljiv. Taj čovjek ima ne samo znanje i moć, već i čeličnu volju. Hajmo još sutra finale, pa uzjet još jedan pokal.

Kabeza

pre 8 godina

Ponekad stvarno pomislim da Novak igra za kladionicu. Kolika li je bila kvota da ce da izgubi set? Ispuni zadatak, pa onda krompiric, cisto da se zna ko je tata. Samouveren je do koske, nema šta. Doktor.

Wolf

pre 8 godina

Samo dokaz da Djokovic nije nista,kad igras odlucnije protiv njega,on polovinu meceva dobija na protivnikove greske,a ne zato sto on kao igra neki atomski tenis,samo mu malo pokazes zube i proradi u njemu onaj stari Novak kojem sve smeta i koji lomi rekete.
(Mare, 07. novembar 2015 18:44)

A onda se se probudis i pojedes jedan krompir

nebojsa

pre 8 godina

Samo dokaz da Djokovic nije nista,kad igras odlucnije protiv njega,on polovinu meceva dobija na protivnikove greske,a ne zato sto on kao igra neki atomski tenis,samo mu malo pokazes zube i proradi u njemu onaj stari Novak kojem sve smeta i koji lomi rekete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 7. novembar 2015 18:44)

Pametan si k'o Nikola Pupin...

Ave No1e

pre 8 godina

ovi ostali igraju ko ce da "pobedi 4-finale"
a iz druge polovine ko ce da osvoji polu-finale

u Bazelu se bas lepo svi naigrali
Ubi ovaj tenis u pojam

Nole je neverovatan - ave Nole

Kunta (bez) Kinte

pre 8 godina

Sta je ovo ljudi,neko novo ledeno doba? Eno ih i pingvini popadali u nesvest od hladnoce!
Kamenko Katic se upravo javio iz RMZ, kaze covek da se cak ni on ne seca ovakvog minusa, ccccc,strasno!

anica

pre 8 godina

(veliki strumf, 7. novembar 2015 18:52)
20/28 na mrezi, po meni ko ne zna volej nema taj odnos...a sto se tice smeca, ne treba mu, moze do krompira i bez smeca.

procenitelj strike again

pre 8 godina

Rasp'o se Stan u prvom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Đokovića se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.

boban,nis

pre 8 godina

CNN,BBC i sve ostale najvece svetske TV mreze su prekinule program na trenutak i javili da je Novak izgubio set!
Kakva ljudina nas Novak!

SRBIJAAAA

pre 8 godina

Sredinom Avgusta 2013 godine Rafael Nadal je osvojio svoj 26-ti Masters trofej,Novak je tad imao 14 Mastersa,I Spanac je delovao nedostizno.
Dve godine nakon toga Srbin je u prilici da dodje na samo jedan Masters zaostatka za Spancem.
Ono sto se cinilo nemogucim, Novak je ucinio stvarnim.
Roger Federer je sad na cifri od 17 GS,taj rekord deluje nedostizan,na Novaku je da nas sve demantuje

Roland Garros

pre 8 godina

Beše mi simpa taj Vavrinka. Ali mu nikad neću zaboraviti Roland Garros. Baš je tad našao da ...
Baš bezveze, čovek nije kriv ali...

zika

pre 8 godina

8 od 8 sta reci ove godine ni na jednom mastersu nije ispao pre finala. Mozda deluje nemoguce ali ja mislim da jedino nole moze da osvoji svih 9 u sezoni. Pa on je u montrealu i sinsinatiju igrao jako slabo i opet je stigao do finala. Ovo je najbolja teniska sezona ikada samo oni koji mrze novaka mogu da kazu da nije. Sutra kako god da bude nole ti si najbolji.

NOLKICA

pre 8 godina

Zasto zurite sa komentarima, pa on razvali Stena sa 6:0 u trecem setu, Wawrinka je super igrac po meni bolji od Maria? Nole do pobede i jos jednim peharom u Parizu!

dragann

pre 8 godina

Prepustio je ceo mech Vavrinki. To je bilo u na 2:1 u drugom setu. To mu je kraj, a vi se svi lepo vratite na ovaj komentar posle 3eg seta i lupite pozitivnu. Djokoivc gubi ovaj mech zato sto je tako hteo, vratio je mrtvoga Vavrinku i dao mu samopouzdanje. Ovaj pojacao udarce a Trole otisao u dafanzivnu defanzivu. Protivu Vavrinke to tako ne mere!!!
(Komsija, 07. novembar 2015 18:25)
Lupi komša i osta živ.

Nebojša

pre 8 godina

Da celu karijeru ne moze da nauci volej i smec - neshvatljivo!
(veliki strumf, 07. novembar 2015 18:52)

Pobogu zašto pišete ove gluposti neshvatljivo pa čovek je promašio samo jedan smeč i to promašaj za malo a pogodio je nekoliko pre toga ispada da ostali igrači imaju stopostotan učinak a nije baš tako
a na mreži valjda 20 od 28 što je dobar odnos retko i najbolji volej igrači imaju više uspeha od ovih 70setak%.

Saša

pre 8 godina

Peta dimenzija, mislim da će na kraju karijere i Nasa i svi živi postavljati putanje dal je ovo bio uopšte čovek, ljudsko biće, ovo je stvarno neverovatno, Ja ne razumem kako bre?! Zgazi ih sve...

Boston

pre 8 godina

Ja mislim da je ovaj rezultat nadmocniji nego recimo 6-2 6-1, 6-2 6-3 itd. Wawrinka je bio u naletu i u velikoj psiholoskoj prednosti i onda se iznervira Novak i 6-0 kraj. To govori da moze dobiti svakoga u bilo kom trenutku kad god on pozeli.

Vlada

pre 8 godina

Ja posle onog R.G vise neverujem dok ne vidim 6:0 za Noleta. Presecem se kad igra sa njim...jbg glava je cudo, dlanovi se znoje :)
Sad znamo kako je Mareju kad igra protiv "druga iz detinjstva"

vu

pre 8 godina

komsija
hahahahaha sta ti pricas sine?? 6:0 prepustio mec Vavrinki? Da se vratin posle treceg seta da ti lupim pozitivnu..mislio si negativnu???

TurboNator

pre 8 godina

I 6:0 u trecem, opet neverovatno! Bolje da mu nije onako pala koncentracija u drugom setu ali OK, ovaj treći nije bio težak tako da ne bi trebalo da utice na finale.

Bravo!

Celzi

pre 8 godina

I sta sad?Stisnuta pesnica Stana na kraju drugog seta.Svi ocekuju veliku borbu.A onda Krompircetina!!!A sutra finale sve je jasno ko uzima titulu

Maja

pre 8 godina

Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.
(procenitelj, 7. novembar 2015 18:39)
Uvek sam se pitala kako se osećaju likovi ala procenitelj, kada se ovako izbrukaju komentarom.

macacica

pre 8 godina

Nesto mi se odjednom ucutali pljuvaci.Zastala im krtolica u grlu.Sve sami "poznavaoci" belog sporta.Hehe...Kako im nije jasno da je sada pravi hit uzeti NOVAKU set,eeej 1 set,veliko dostignuce....A jedina beda ovde su njihovi jadni komentari!BRAVO NOVACE!!!Idemo dalje...

crni_redstar

pre 8 godina

da li u srbiji ima jos onih koji ne priznaju da je novak jednostavno najbolji teniser na svetu.svaka cast i federeru,njih dvojica ce biti mozda najbolji ikada. a bez njih,tenis vise nece biti isti.

Milosss

pre 8 godina

Reset - da ga ne smaraju dokle ce da traje niz bez izgubljenog seta i onda se masina budi - krompircina, kao po obicaju! Bravo Nole! Srecno sutra!

anica

pre 8 godina

(Komsija, 7. novembar 2015 18:25)

Vratila sam se na tvoj komentar posle treceg seta, i? Nesto imas da kazes komso?


Jaoj Nole legendo moja, Noks nas.

Jumko

pre 8 godina

@komsija evo vratio sam se na tvoj komentar al da ti lupim negativnu. Cuti komsija i prati tvog Cilica a mi Srbi imamo najboljeg tenisera sveta. Pukni od muke. :)

nevski

pre 8 godina

Kako je samo ubacio u killer mode....kada igra svoj najbolji tenis,Novak je nepobediv,bukvalno nepobediv. Ukoliko zadrzi volju,stimulaciju i zelju,nemam ni tren sumnje da ce biti najbolji igrac svih vremena,ama bas ni trunke sumnje.
Srecno sutra!

Stanko

pre 8 godina

... kapiraš Jumko?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VUK, 7. novembar 2015 17:37)
Zar ne mislis da previse ocekujes?

Ander

pre 8 godina

Da si nam ziv i zdrav legendo!
Svaka rec je mala za Novaka, neka ova bajka traje bar jos nekoliko godina, pa da sa osmehom i ponosom kazemo da, iz Srbije potice najbolji teniser svih vremena, jedan jedini Novak Djokovic.

manuginobili

pre 8 godina

Breaking news-Nole izgubio set!! :)...i kako ja sada da zamislim da neko dobije tri seta na GS turnirima protiv Novaka?!...iduce dvije-tri godine pise se teniska istorija ;)

Владимир

pre 8 godina

Ђоковић опет у финалу! Ништа ново. Можда би било једноставније да он почне турнир од полуфинала, или можда да одмах игра финале. Толико је супериоран ове године. Као машина. Свака част! Само настави да дереш.

Batko

pre 8 godina

Rasp'o se Novak u drugom, a dal' će se sastaviti u trećem-videćemo. Najgore što se on ovde ništa ne pita. U stvari, protiv Vavrinke se i ne pita nikad ništa, nego moli Boga da ovaj počne da greši.
(procenitelj, 07. novembar 2015 18:39)

Sada se osecas ipak malo glupo, a ?

Ibanez

pre 8 godina

Činilo se posle drugog seta da može svašta da se desi, ali onda Novak prikazuje zašto je prvi reket sveta, zašto je toliko dominantan, i zašto je skupio toliko bodova ove sezone!

GT40

pre 8 godina

Prepustio je ceo mech Vavrinki. To je bilo u na 2:1 u drugom setu. To mu je kraj, a vi se svi lepo vratite na ovaj komentar posle 3eg seta i lupite pozitivnu. Djokoivc gubi ovaj mech zato sto je tako hteo, vratio je mrtvoga Vavrinku i dao mu samopouzdanje. Ovaj pojacao udarce a Trole otisao u dafanzivnu defanzivu. Protivu Vavrinke to tako ne mere!!!
(Komsija, 7. novembar 2015 18:25)

Vratili smo se na tvoj komentar i šta sad.Nisi naučio da se ova igra uvek završava pobedom Novaka Đokovića....pozz

Ruza

pre 8 godina

Novak sa svim protivnicima igra sa pola snage. Ako mu kojim slucajem prigusti, protivniku u poslednjem setu sledi katastrofa! Cisto da im pokaze da nisu njegov nivo!

anica

pre 8 godina

6:0...kakav si ti covek Nole, ziv i zdrav bio majstore nas.
Drugi set je bio mali kiks, ali sve u svemu svaka ti cast na prikazanoj igri.
Bravo Novace.

pire

pre 8 godina

hehe, šteta za drugi set, ali kada je posle drugog vavrinka pogledao noleta kao da mu zapreti a ovaj naš ga kulirao, znao sam za krompirić.

Cole

pre 8 godina

Aj' i ja nešto da prokomentarišem.
Naime, mnogo mi je bilo krivo što
Nole izgubi drugi set, a samim tim
je prekinuo niz uzastopno dobijenih
setova, nema veze, rekord je pao.
Sada mi je baš i drago što ga je
izgubio zbog sutrašnjeg finala sa
Marijem. U taj meč će svakako ući
mnogo rasterećenije, bez pritiska
održavanja niza dobijenih setova.
Naravno, pritisak će postojati zbog
ulaska u istoriju osvajanjem šest
mastersa u sezoni ali bar dlaku manje.
Tako da... Srećno Đovače sutra u finalu
da I na taj način uđeš u istoriju.

Nada, BGD

pre 8 godina

Bravo Nole legendo nase lepe Srbije. Malo se Sten poradovao pa trazio podrsku publike ali uzalud. Poceo je Sten da stenje i umesto kafe dobio je neoljusten i nekuvan krompir da sto brze pojede. Sutra je tvoj sesti masters u inat svim zlim komentarima. Samo napred.

maksimilijan0104

pre 8 godina

Ne bi me cudilo ako jednog dana budu pitali Novaka gde pronalazi motivaciju a on im odgovori Jumko.Ili ne jos bolje Jumko je njegov alter ego to jest Nole je Jumko.

Boban Nikolić

pre 8 godina

Plasmanom u finale Pariza Novak je oborio svoj i postavio nov rekord u uzastopnim finalima u godini.Niko nikad nije imao niz od 14 uzastopnih finala.U 2006.g.najboljoj Federovoj godini iz 11 uzastopnih finala osvojio je 7 titula(2 GS,3 Mastersa 1000,1 Masters 500 i 1 turnir serije 250)Ukupna bodovna vrednost tih titula je 7.750
Novak,od do sada odigranih 13 uzastopnih finala osvojio je 9 titula (3 GS,5 Mastersa 1000 i postavio1 Masters 500)Ukupna bodovna vrednost tih titula je 11.500.
Današnjom titulom Novak izjednačava lični rekord po broju titula u jednoj godini a bodovnu vrednost titula podiže na 12.500
U ovoj,nestvarnoj godini,Novak je igrajući protiv igrača iz Top 10 imao skor pobeda i poraza 26-4
Pisanje istorije i postavljanje novih rekorda se nastavlja...