Utorak, 03.11.2015.

20:18

Vilijams se vraća u Zvezdu!

Amerikanac Markus Vilijams vraća se u Crvenu zvezdu od 1. decembra, potvrdio je trener tima Dejan Radonjić

Izvor: AK

Vilijams se vraæa u Zvezdu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

181 Komentari

Sortiraj po:

DM

pre 8 godina

Srećan sam ko malo dete zbog povratka šarenog brata...pitanje je samo u kakvom stanju/formi će biti...nadam se da uveliko radi na fizičkoj spermi, jel će se taktički lako uklopiti...a onda možemo da očekujemo show od trija Will-Mill-Zir..

Somborac

pre 8 godina

On nam neće biti nikakvo pojačanje, pogotovo kad se vrati na teren potpuno nespreman nakon propuštene polusezone. On inače nije baš sinonim za dobru fizičku spremu. Zamislite sve ostale evroligaše sa uigranim i našpanovanim timovima a mi vraćamo njega nespremnog. Ali dobro što neko reče ovde u komentarima "nije uvlačio".

neko

pre 8 godina

Nisam navijac ni jednog ni drugog kluba ali ne vidim razlog povratka Markusa u zvezdu kada vec imaju popunjen broj igraca na toj poziciji..Ili se sprema otkaz Mekelu pa umesto njega ce igrati posle nove godine..

Luka

pre 8 godina

Uh, dobro je, tačno sam se bio prepao od recepta iz FMP-a. Markus će zakrpiti mnoge rupe, jer su do sada rezerve igrale u prvoj petorci, a sada se otvara prostor i za Mekela i za Jovića da bar nešto pokažu. Kakvi crni omladinci i bakrači, na F4 se ne stiže bez četiri stranca u petorci, po mogućnosti sva četiri crna! Prokockali smo dosta vremena, ali mislim da se sve da nadoknaditi, jer su porazi od Reala i Himkija ionako bili realni i očekivani. Sada smo izraziti favorit za odbranu ABA trofeja, a top16 bi bio plafon u EL. Ako to uspemo, siguran sam da od naredne sezone kreće novo lepo poglavlje, sa novim trenerom akobogda!

JPR23

pre 8 godina

Koliko je sjajan nije mogao da nadje angazman..(JPR23, 04. novembar 2015 09:38)Ti baš pratiš ovaj sport...da sjajana je, i keva i ćale za sve u ABA ligi, a i šire. Vi to najbolje znate, strpao vam majstor Wily 17 za redom i sprečio Lovernja da dodje na 4. utakmicu.
(DedaMiloje, 04. novembar 2015 11:08)
Hehe... Ala nasedate ko tinejdzeri na plejboj..

Kosarka

pre 8 godina

Upravi ne zameram nista iz prostog razloga sto su pruzili sansu svima.
Svesno su usli u sezonu oslanjajuci se na sopstvene igrace sa pojacanjima gde je procenjeno u tom trenutku da su deficitarna.
Tesko je naci zamenu bobiju 2,28. Pokusali su sa Sofom ali to je bio takav promasaj. Kod njega je bio prolem deff skok, trom je i nemoze da igra u oba pravca. Dali su mu sansu, napravili presek do sada koliko je pruzio...ocigledno nedovojno da bi opravdao toliki novac. Sa druge strane dobio je 70.000 za ovo sto je odigrao. Popunio je roster posle povrede Tejica i Mitrovica. Mekel je ispocetka bio bezlican ali popravlja se i sve bolje izgleda. Miller pun pogodak. Tomson za sada jako lose po meni dati mu sansu jos neko vreme i ako se ne vidi napredak zahvaliti mu se. Za Nastica ne znam sta bih rekao od sjaja do ocaja. Protiv Reala sta god da je sutnuo omasio je i kad krene bezidejno da pivotira okrene mi se stomak. Mozda bi najbolje bilo njega i Rebica poslati na kaljenje u FMP da dobiju malo na samopouzdanju obojica su mladi i za njih ima vremena. Da dokazu odlicnom sezonom tamonda su zreli za velika dela. Simanic je imao taj razvojni put. U FMP mora da se dovede Muta Nikolic ako hoce covek da se prihvati posla da radi sa plejadom mladih igraca koji nastupaju za reprezentaciju. Po meni je poceo odlican posao u Radnickom i sastavio odlican tim. Voleo bih da mu se pruzi sansa jer smatram da nije bez razloga desna ruka Djordjevicu u reprezentaciji.

DedaMiloje

pre 8 godina

Ali Vili i ludi Miler, pa to će biti ludo. Kad krene majstor sa pasovima preko glave, a ova ložana počne sa lomi obruče. Živim za to.

Cica mica i gotova prica

pre 8 godina

Prva petorka Zvezde: Marcus Williams, Eliot Williams, Quincy Miller, Mitrović, Zirbes.
Druga petorka: Jović, Lazić, Dangubic, Tejic, Stimac.
Još dvojca: Rebic, Simanic.
Rooookajjjjjjjjjj!!!
(Cica mica i gotova prica, 04. novembar 2015 09:27)

DedaMiloje

pre 8 godina

Evo jos Williams i tri nova afro-amerikanca onda napad na titulu Evrolige!
(Dr.Khimki iz Podmoskovlja, 03. novembar 2015 22:50)

Galijuse prešao si u podmoskovlje?

DedaMiloje

pre 8 godina

Još samo Gist na četvorci i kakva ekipa za get high!
Primer i ugled za srpsku mladež, pogotovo po zabitima gde ionako nema šta čovek da radi...
(Danilo, 03. novembar 2015 21:15)

Matematičar ovo su jednačine sa više nepoznatih.

DedaMiloje

pre 8 godina

Koliko je sjajan nije mogao da nadje angazman..
(JPR23, 04. novembar 2015 09:38)

Ti baš pratiš ovaj sport...da sjajana je, i keva i ćale za sve u ABA ligi, a i šire. Vi to najbolje znate, strpao vam majstor Wily 17 za redom i sprečio Lovernja da dodje na 4. utakmicu.

Mirko

pre 8 godina

dobr stvar za srpsku košarku,od ovolikih stranaca naša deca ima da igraju al u diskoteci i na splavovima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Djura frizura, 4. novembar 2015 07:41

A možda će da vide i uče kako treba da se igra, da probaju da postignu i oni nivo koji se zahteva za NBA i buduće prvake sveta u košarci.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Tako je! Samo bahato! Treci amer i 6. stranac za presemesnu ABA ligu. Tako i ja mogu da budem trener.
Kako ce samo da padne osipanje kad ispadnu iz EL.

DJ Ape

pre 8 godina

Evo mene kao Zvezdasa iskreno zanima odakle nam para za ovakva izivljavanja?
(BarbaDjole, 4. novembar 2015 08:21)

Devišu, aj probaj sledeći put malo manje providno... A odgovor na pitanje - jer tako smo u mogućnosti! Pravda za Duleta!

One night in May

pre 8 godina

A plate za prosvetare? A penzije?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ja, 3. novembar 2015 20:46)

Toga nije bilo jos od 2003, ljudi vec navikli...

Cica mica i gotova prica

pre 8 godina

Prva petorka Zvezde: Marcus Williams, Eliot Williams, Quincy Miller, Mitrović, Zirbes.
Druga petorka: Jović, Lazić, Simonović, Tejic, Stimac.
Još dvojca: Rebic, Simanic.
Rooookajjjjjjjjjj!!!

Dejan

pre 8 godina

Ova vest ne treba da zanima grobare,dosao ne dosao njima je svejedno oni svakako dobijaju tompus.Samo nam se vrati doktore ove igre pa da ponovo krenemo svi kao jedan u setnju po oblacima jer samo jedan je kralj nad kraljevima a ime mu je Markus.

Shone

pre 8 godina

Sad ce te da otpustite i isplatite Mekela... Placate dva skupa tima u jednoj sezoni! Ocigledno ne znate, pa puno placate! Tako je uvek bilo! Nemojte samo kad opet napravite dugove, a ne uradite nista, da vam bude neko drugi kriv!

strucnjak

pre 8 godina

KK Drzavno mezimce. Budzet od 10.000.000eur...Samo napreDNO. Bravo Vucicu
(sasacg, 3. novembar 2015 21:10)

dva vinjaka dva bensendina na svaka dva sata

sever

pre 8 godina

Miler je odlicno pojacanje, Tompson totalni promasaj, Mekel jos ni blizu ocekivanja, Sofo jednostavno nije bio igrac za ovaj stil igre.

Guduric definitvno odlican, Tejic ima ovu sezonu da pokaze da li je veliki igrac, Rebic nije igrac za Zvezdu.

Lazic, Simonovic, Stimac i Cirbes dobri za ABA ligu i to je to.

KAD SU CVETALE TIKVE

pre 8 godina

Nek ispadne Reba iz rostera,nek predje u FMP na pozajmicu pa tek sl. sezone se vrati u CZV.
Tim neka bude:
M-Willy,Mekel,Jovic
Lazic,Thompson,Guduric
Danguba,Simonovic(nek ode kad se Danguba vrati)
Borisa,Tejic,Miler
Cirbes,Stimac(nek otpuste Nastica)

vilijams

pre 8 godina

Raduje povratak Vilijamsa ali to znaci odlazak Mekela i verovatno Tompsona a ostanak Simonovica znaci veliki rezovi i lose uigran tim do kraja sezone, juce rece Covic nece carsija i kafana smenjivati Radonjica a Mekela i Tompsona znaci mogu, izvor svih problema je los trener, cini mi se da se sad pokusava napraviti tim slican onome od prosle godine i da se Radonjic moze vratiti u svoj sablon basket, ali od toga nema nista, mogu svi igraci otici ali dok se Radonjic tu uvek ce biti muke i dobijacemo na suvi kvalitet igraca kao i dosad, realno i juce je bilo dosta muke a jaci smo od grobara bar 3 puta

Миле

pre 8 godina

Хм. Не заборавите да нема Бобија. Лако је било правити асистенције када је
Боби био у игри. Мекел надолази на своје и биће све бољи. Жао ми је Томпсона, осећам да он зна и може. Све у свему недостаје Блажић, тачније његова "лудачка" енергија.

Jer smo tako u mogućnosti

pre 8 godina

Sjajna vest!

Samo, da li ovo znači i rastanak sa Mekeleleom?
Šteta bi bilo jer je Izraelac više nego solidan plej, ali mislim da ipak nismo u mogućnosti da sve to isplatimo. A i ne vidim kako bi se tim uigravao sa dvojicom play bekova koji su dosta različiti?
Thompsona sam već prežalio - žao mi dečka, ali on kao da je zalutao u evropsku košarku.
Takodje, mislim da ćemo se do kraja godine lepo rastati i sa bivšim kapitenom. Simon je ok za prvu ispomoć, ali mi ipak pucamo na više. Na trojci sad imamo ovog ludog Quinceyja - ma, sjajno!
Što se tiče slabosti, u dosadašnjim utakmicama se ispostavilo da nam je jedan od najvećih problema gradjenje reketa i koša. Upravo ono u čemu smo bili dominantni prošle sezone nam je ove godine najveća rupa! Pod hitno razraditi, razigrati Štimaru i Maika. Tu je i Teja koji je sve bolji. Sad kad nema Luke on bi morao do kraja da iskoristi priliku i da se ustali kao prva ili druga opcija na 4.

U stvari, najviše treba raditi sa - Radonjom! Sramota je da jedna ekipa koja se takmiči u EL nema dve poštene napadačke akcije. Radonjić POD HITNO da krene da UČI kako to rade ozbiljne ekipe, odn. ozbiljni treneri!

Uh, koliko se radujem što ćemo opet gledati ATRAKTIVNU košarku, što ćemo ponovo uživati sa Dr. MWillom na parketu! Volim ja Djenku, cenim Veselog i Lovernja, ali Dr. Marcus Williams je UBEDLJIVO NAJBOLJI stranac koji je igrao u Srbiji!

Nikola

pre 8 godina

KK Drzavno mezimce. Budzet od 10.000.000eur...Samo napreDNO. Bravo Vucicu (sasacg, 03. novembar 2015 21:10)

Znaci od 6 miliona dosli smo do 10, napredujemo! :))

Batko

pre 8 godina

Evo jos Williams i tri nova afro-amerikanca onda napad na titulu Evrolige!
(Dr.Khimki iz Podmoskovlja, 03. novembar 2015 22:50)

Koliko je tebi loše....spavaj sine , spavaj

StormBGD

pre 8 godina

Jaooo, volim ovog coveka k'o brata rodjenoga ! Pa bre, samo da nekako prodjemo u top16. Pazi ovu petorku 1 MW; 2 Lazic; 3 Thompson(kad se vrati u formu); 4 Miller; 5 Cirbes.... Pa ja ne bih iskljucio ni top8, ni zavrsnicu, aj sad bas titulu prvaka evrope...ali ni to ne iskljucujem ! :)

Jos samo Buca da dodje GSP-om, i to je to

pre 8 godina

Welkome broooooooooooooooooo.(Saša, 03. novembar 2015 21:47)

Pa da li si napisao "welkome"? Ahahahahahahahahahaaa

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Auuu bato, jest da se pricalo o tome, ali nisam verovao do sada. Tek sad cemo da meljemo sa Willijem, a i Mekel pocinje da igra sve bolje, a Miller decko rastura. Bice ludilo od tima, a Bogami nam rastu i šanse za F16, jer nece se baš niko naigrati u BG. Gazi Zvezdo!! Willi dobrodošao kuci majstore!

David

pre 8 godina

Jaooo, volim ovog coveka k'o brata rodjenoga ! Pa bre, samo da nekako prodjemo u top16. Pazi ovu petorku 1 MW; 2 Lazic; 3 Thompson(kad se vrati u formu); 4 Miller; 5 Cirbes.... Pa ja ne bih iskljucio ni top8, ni zavrsnicu, aj sad bas titulu prvaka evrope...ali ni to ne iskljucujem ! :)
(StormBGD, 03. novembar 2015 22:09)

Hahahaha

boris

pre 8 godina

ima li negdje snimak ove izjave? ja imam utisak da je Radonja ovo ironicno rekao jer se ispod svake vijesti o zvezdi pojavi komentar jos da se vrati vilijams, isto kao sto su oni pisali kad se vrati kinzi...

Nidzа

pre 8 godina

Za MWillia jos nije sigurno ali Elliot Williams dolazi 99%....zvezda jos trazi igru, treba im jos vremena, Radonja ko Radonja, par losih odluka...Mekel mora malo vise da sutira, los suter i nije, trebalo bi mu to vratiti samopouzdanje, miler moze to i bolje, za danas je bilo taman...tompson nazalost najslabiji od stranaca, zao mi je lika, mislim da ce otpasti a sigurno je veoma pozitivan i radan! Cirbes sasvim ok, stimara napreduje, lazic i gudura na zadarku, jovic mora to dosta bolje...verujem u vas momci, napred Zvezda

BgHQ

pre 8 godina

@Nemanja
s njim bi igrao bolje bilo ko.MW je napravio igraca od Bobija,Kaline,Mitra i svih ostalih.S njim u ekipi svaki igrac igra bolje bar za 20-30%.Jedino mi je zao sto do povratka MW cemo najverovatnije otpasti iz kombinacije za Top 16.Zvezda decenijama tj od Sase Obradovica nije imala boljeg igraca.

Mile

pre 8 godina

Jedino me interesuje ko ce ispasti iz rostera?Ne bih voleo da se kola slome na Borisi jer je ubedljivo najtalentovaniji igrac u timu ako ne cak i Evropi.Toce biti problem

Danilo

pre 8 godina

Još samo Gist na četvorci i kakva ekipa za get high!
Primer i ugled za srpsku mladež, pogotovo po zabitima gde ionako nema šta čovek da radi...

Silentium est aureum

pre 8 godina

Kako mi se iscrtao osmeh na licu... Svakako znaci i ekipa ce biti mnogo veci zalogaj, ali bojim se da za EL ne bude kasno. Puna podrska i jedva cekam svaku sledecu utakmicu, ma kako se zavrsila! Da li +30 ili -30!!! Napred Zvezdooo.

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Odlična vjest, u paru sa MEkelom bicemo jaki kao zemlja ne kecu samo ako MWill bude i 50% u formi od prosle godine, samo što vjerovatno znači da Rebić ide u FMP, jer teško da će imati i sekunde poreed tri ova pleja.
Ali ono što mene ovde zanima, ko je drugi Williams o kome govori Radonja:
""Markus Vilijams je potpisao za Zvezdu i doći će u ponedeljak da radi sa timom. Kada se svi vrate, i Dangubić i Mitrović, i Vilijams, i drugi Vilijams, bićemo opet dobri. A možda i niko ne dođe"

zagor

pre 8 godina

a je l neko ide? vrv. simonovic kad mu istekne ugovor. rebic na pozajmicu? zasto tomson dobija vecu minutazu od simanica? zasto tomson uopste igra u zvezdi?

prekoOkeanskeDelije

pre 8 godina

Najbolja vest do sad ove sezone! Svaka cast Mileru i njegovom sirovom kvalitetu, ali on sam ne moze da nadomesti nedostatak plana napada. MWil to moze: covek je pravi dirigent koji misli brzinom svetlosti. Naravno, bilo bi jos bolje da leti i trener, ali daj sta das.

kalcokera

pre 8 godina

bice to jako bitan sraf za ovu ekipu,za samopouzdanje,za kreiranje napada posto je ocigledno da radonja nista ne prica na time outu

nex

pre 8 godina

Trebace mu vremena da se vrati u formu i uigra,ali sve u svemu,prava stvar.
A videh danas na sportandu da je u opticaju neki Eliot Vilijams.
Mogo bi umesto onog mucenog Tompsona

dzoni

pre 8 godina

Career history
2010–2013 Portland Trail Blazers
2013–2014 Philadelphia 76ers
2014 →Delaware 87ers (D-League)
2014–2015 Santa Cruz Warriors (D-League)
2015 Utah Jazz
2015 New Orleans Pelicans
2015–present Crvena zvezda

Ovo ja naso na netu za tog Eliota Vilijamsa, al da me ubijes ako znam ko je taj.........

dacha

pre 8 godina

nepotrebno skroz, znaci li to da jos neko dobija otkaz? videsmo veceras da to ne treba da bude mekel jer decko igra odlicno, jedino tompson ali on je dvojka ili trojka a vilijams moze jedan eventualno dva

Cica mica i gotova prica

pre 8 godina

Dolazi još jedan Vilijams. U pitanju je Eliot Vilijams, igra na poziciji 2, tako da je Tompsonu odzvonilo. Eliot Vilijams je igrao sa Kuzmicem u drugom timu Golden Stejt Vorijorsa.

nex

pre 8 godina

Trebace mu vremena da se vrati u formu i uigra,ali sve u svemu,prava stvar.
A videh danas na sportandu da je u opticaju neki Eliot Vilijams.
Mogo bi umesto onog mucenog Tompsona

Batko

pre 8 godina

Evo jos Williams i tri nova afro-amerikanca onda napad na titulu Evrolige!
(Dr.Khimki iz Podmoskovlja, 03. novembar 2015 22:50)

Koliko je tebi loše....spavaj sine , spavaj

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Auuu bato, jest da se pricalo o tome, ali nisam verovao do sada. Tek sad cemo da meljemo sa Willijem, a i Mekel pocinje da igra sve bolje, a Miller decko rastura. Bice ludilo od tima, a Bogami nam rastu i šanse za F16, jer nece se baš niko naigrati u BG. Gazi Zvezdo!! Willi dobrodošao kuci majstore!

David

pre 8 godina

Jaooo, volim ovog coveka k'o brata rodjenoga ! Pa bre, samo da nekako prodjemo u top16. Pazi ovu petorku 1 MW; 2 Lazic; 3 Thompson(kad se vrati u formu); 4 Miller; 5 Cirbes.... Pa ja ne bih iskljucio ni top8, ni zavrsnicu, aj sad bas titulu prvaka evrope...ali ni to ne iskljucujem ! :)
(StormBGD, 03. novembar 2015 22:09)

Hahahaha

Mile

pre 8 godina

Jedino me interesuje ko ce ispasti iz rostera?Ne bih voleo da se kola slome na Borisi jer je ubedljivo najtalentovaniji igrac u timu ako ne cak i Evropi.Toce biti problem

Nidzа

pre 8 godina

Za MWillia jos nije sigurno ali Elliot Williams dolazi 99%....zvezda jos trazi igru, treba im jos vremena, Radonja ko Radonja, par losih odluka...Mekel mora malo vise da sutira, los suter i nije, trebalo bi mu to vratiti samopouzdanje, miler moze to i bolje, za danas je bilo taman...tompson nazalost najslabiji od stranaca, zao mi je lika, mislim da ce otpasti a sigurno je veoma pozitivan i radan! Cirbes sasvim ok, stimara napreduje, lazic i gudura na zadarku, jovic mora to dosta bolje...verujem u vas momci, napred Zvezda

BgHQ

pre 8 godina

@Nemanja
s njim bi igrao bolje bilo ko.MW je napravio igraca od Bobija,Kaline,Mitra i svih ostalih.S njim u ekipi svaki igrac igra bolje bar za 20-30%.Jedino mi je zao sto do povratka MW cemo najverovatnije otpasti iz kombinacije za Top 16.Zvezda decenijama tj od Sase Obradovica nije imala boljeg igraca.

Jos samo Buca da dodje GSP-om, i to je to

pre 8 godina

Welkome broooooooooooooooooo.(Saša, 03. novembar 2015 21:47)

Pa da li si napisao "welkome"? Ahahahahahahahahahaaa

DJ Ape

pre 8 godina

Evo mene kao Zvezdasa iskreno zanima odakle nam para za ovakva izivljavanja?
(BarbaDjole, 4. novembar 2015 08:21)

Devišu, aj probaj sledeći put malo manje providno... A odgovor na pitanje - jer tako smo u mogućnosti! Pravda za Duleta!

Silentium est aureum

pre 8 godina

Kako mi se iscrtao osmeh na licu... Svakako znaci i ekipa ce biti mnogo veci zalogaj, ali bojim se da za EL ne bude kasno. Puna podrska i jedva cekam svaku sledecu utakmicu, ma kako se zavrsila! Da li +30 ili -30!!! Napred Zvezdooo.

Cica mica i gotova prica

pre 8 godina

Dolazi još jedan Vilijams. U pitanju je Eliot Vilijams, igra na poziciji 2, tako da je Tompsonu odzvonilo. Eliot Vilijams je igrao sa Kuzmicem u drugom timu Golden Stejt Vorijorsa.

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Odlična vjest, u paru sa MEkelom bicemo jaki kao zemlja ne kecu samo ako MWill bude i 50% u formi od prosle godine, samo što vjerovatno znači da Rebić ide u FMP, jer teško da će imati i sekunde poreed tri ova pleja.
Ali ono što mene ovde zanima, ko je drugi Williams o kome govori Radonja:
""Markus Vilijams je potpisao za Zvezdu i doći će u ponedeljak da radi sa timom. Kada se svi vrate, i Dangubić i Mitrović, i Vilijams, i drugi Vilijams, bićemo opet dobri. A možda i niko ne dođe"

strucnjak

pre 8 godina

KK Drzavno mezimce. Budzet od 10.000.000eur...Samo napreDNO. Bravo Vucicu
(sasacg, 3. novembar 2015 21:10)

dva vinjaka dva bensendina na svaka dva sata

prekoOkeanskeDelije

pre 8 godina

Najbolja vest do sad ove sezone! Svaka cast Mileru i njegovom sirovom kvalitetu, ali on sam ne moze da nadomesti nedostatak plana napada. MWil to moze: covek je pravi dirigent koji misli brzinom svetlosti. Naravno, bilo bi jos bolje da leti i trener, ali daj sta das.

One night in May

pre 8 godina

A plate za prosvetare? A penzije?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ja, 3. novembar 2015 20:46)

Toga nije bilo jos od 2003, ljudi vec navikli...

DedaMiloje

pre 8 godina

Ali Vili i ludi Miler, pa to će biti ludo. Kad krene majstor sa pasovima preko glave, a ova ložana počne sa lomi obruče. Živim za to.

dzoni

pre 8 godina

Career history
2010–2013 Portland Trail Blazers
2013–2014 Philadelphia 76ers
2014 →Delaware 87ers (D-League)
2014–2015 Santa Cruz Warriors (D-League)
2015 Utah Jazz
2015 New Orleans Pelicans
2015–present Crvena zvezda

Ovo ja naso na netu za tog Eliota Vilijamsa, al da me ubijes ako znam ko je taj.........

StormBGD

pre 8 godina

Jaooo, volim ovog coveka k'o brata rodjenoga ! Pa bre, samo da nekako prodjemo u top16. Pazi ovu petorku 1 MW; 2 Lazic; 3 Thompson(kad se vrati u formu); 4 Miller; 5 Cirbes.... Pa ja ne bih iskljucio ni top8, ni zavrsnicu, aj sad bas titulu prvaka evrope...ali ni to ne iskljucujem ! :)

zagor

pre 8 godina

a je l neko ide? vrv. simonovic kad mu istekne ugovor. rebic na pozajmicu? zasto tomson dobija vecu minutazu od simanica? zasto tomson uopste igra u zvezdi?

kalcokera

pre 8 godina

bice to jako bitan sraf za ovu ekipu,za samopouzdanje,za kreiranje napada posto je ocigledno da radonja nista ne prica na time outu

Dejan

pre 8 godina

Ova vest ne treba da zanima grobare,dosao ne dosao njima je svejedno oni svakako dobijaju tompus.Samo nam se vrati doktore ove igre pa da ponovo krenemo svi kao jedan u setnju po oblacima jer samo jedan je kralj nad kraljevima a ime mu je Markus.

DedaMiloje

pre 8 godina

Evo jos Williams i tri nova afro-amerikanca onda napad na titulu Evrolige!
(Dr.Khimki iz Podmoskovlja, 03. novembar 2015 22:50)

Galijuse prešao si u podmoskovlje?

DedaMiloje

pre 8 godina

Koliko je sjajan nije mogao da nadje angazman..
(JPR23, 04. novembar 2015 09:38)

Ti baš pratiš ovaj sport...da sjajana je, i keva i ćale za sve u ABA ligi, a i šire. Vi to najbolje znate, strpao vam majstor Wily 17 za redom i sprečio Lovernja da dodje na 4. utakmicu.

Nikola

pre 8 godina

KK Drzavno mezimce. Budzet od 10.000.000eur...Samo napreDNO. Bravo Vucicu (sasacg, 03. novembar 2015 21:10)

Znaci od 6 miliona dosli smo do 10, napredujemo! :))

DedaMiloje

pre 8 godina

Još samo Gist na četvorci i kakva ekipa za get high!
Primer i ugled za srpsku mladež, pogotovo po zabitima gde ionako nema šta čovek da radi...
(Danilo, 03. novembar 2015 21:15)

Matematičar ovo su jednačine sa više nepoznatih.

dacha

pre 8 godina

nepotrebno skroz, znaci li to da jos neko dobija otkaz? videsmo veceras da to ne treba da bude mekel jer decko igra odlicno, jedino tompson ali on je dvojka ili trojka a vilijams moze jedan eventualno dva

Mirko

pre 8 godina

dobr stvar za srpsku košarku,od ovolikih stranaca naša deca ima da igraju al u diskoteci i na splavovima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Djura frizura, 4. novembar 2015 07:41

A možda će da vide i uče kako treba da se igra, da probaju da postignu i oni nivo koji se zahteva za NBA i buduće prvake sveta u košarci.

sever

pre 8 godina

Miler je odlicno pojacanje, Tompson totalni promasaj, Mekel jos ni blizu ocekivanja, Sofo jednostavno nije bio igrac za ovaj stil igre.

Guduric definitvno odlican, Tejic ima ovu sezonu da pokaze da li je veliki igrac, Rebic nije igrac za Zvezdu.

Lazic, Simonovic, Stimac i Cirbes dobri za ABA ligu i to je to.

boris

pre 8 godina

ima li negdje snimak ove izjave? ja imam utisak da je Radonja ovo ironicno rekao jer se ispod svake vijesti o zvezdi pojavi komentar jos da se vrati vilijams, isto kao sto su oni pisali kad se vrati kinzi...

Миле

pre 8 godina

Хм. Не заборавите да нема Бобија. Лако је било правити асистенције када је
Боби био у игри. Мекел надолази на своје и биће све бољи. Жао ми је Томпсона, осећам да он зна и може. Све у свему недостаје Блажић, тачније његова "лудачка" енергија.

Danilo

pre 8 godina

Još samo Gist na četvorci i kakva ekipa za get high!
Primer i ugled za srpsku mladež, pogotovo po zabitima gde ionako nema šta čovek da radi...

Cica mica i gotova prica

pre 8 godina

Prva petorka Zvezde: Marcus Williams, Eliot Williams, Quincy Miller, Mitrović, Zirbes.
Druga petorka: Jović, Lazić, Simonović, Tejic, Stimac.
Još dvojca: Rebic, Simanic.
Rooookajjjjjjjjjj!!!

Jer smo tako u mogućnosti

pre 8 godina

Sjajna vest!

Samo, da li ovo znači i rastanak sa Mekeleleom?
Šteta bi bilo jer je Izraelac više nego solidan plej, ali mislim da ipak nismo u mogućnosti da sve to isplatimo. A i ne vidim kako bi se tim uigravao sa dvojicom play bekova koji su dosta različiti?
Thompsona sam već prežalio - žao mi dečka, ali on kao da je zalutao u evropsku košarku.
Takodje, mislim da ćemo se do kraja godine lepo rastati i sa bivšim kapitenom. Simon je ok za prvu ispomoć, ali mi ipak pucamo na više. Na trojci sad imamo ovog ludog Quinceyja - ma, sjajno!
Što se tiče slabosti, u dosadašnjim utakmicama se ispostavilo da nam je jedan od najvećih problema gradjenje reketa i koša. Upravo ono u čemu smo bili dominantni prošle sezone nam je ove godine najveća rupa! Pod hitno razraditi, razigrati Štimaru i Maika. Tu je i Teja koji je sve bolji. Sad kad nema Luke on bi morao do kraja da iskoristi priliku i da se ustali kao prva ili druga opcija na 4.

U stvari, najviše treba raditi sa - Radonjom! Sramota je da jedna ekipa koja se takmiči u EL nema dve poštene napadačke akcije. Radonjić POD HITNO da krene da UČI kako to rade ozbiljne ekipe, odn. ozbiljni treneri!

Uh, koliko se radujem što ćemo opet gledati ATRAKTIVNU košarku, što ćemo ponovo uživati sa Dr. MWillom na parketu! Volim ja Djenku, cenim Veselog i Lovernja, ali Dr. Marcus Williams je UBEDLJIVO NAJBOLJI stranac koji je igrao u Srbiji!

Kosarka

pre 8 godina

Upravi ne zameram nista iz prostog razloga sto su pruzili sansu svima.
Svesno su usli u sezonu oslanjajuci se na sopstvene igrace sa pojacanjima gde je procenjeno u tom trenutku da su deficitarna.
Tesko je naci zamenu bobiju 2,28. Pokusali su sa Sofom ali to je bio takav promasaj. Kod njega je bio prolem deff skok, trom je i nemoze da igra u oba pravca. Dali su mu sansu, napravili presek do sada koliko je pruzio...ocigledno nedovojno da bi opravdao toliki novac. Sa druge strane dobio je 70.000 za ovo sto je odigrao. Popunio je roster posle povrede Tejica i Mitrovica. Mekel je ispocetka bio bezlican ali popravlja se i sve bolje izgleda. Miller pun pogodak. Tomson za sada jako lose po meni dati mu sansu jos neko vreme i ako se ne vidi napredak zahvaliti mu se. Za Nastica ne znam sta bih rekao od sjaja do ocaja. Protiv Reala sta god da je sutnuo omasio je i kad krene bezidejno da pivotira okrene mi se stomak. Mozda bi najbolje bilo njega i Rebica poslati na kaljenje u FMP da dobiju malo na samopouzdanju obojica su mladi i za njih ima vremena. Da dokazu odlicnom sezonom tamonda su zreli za velika dela. Simanic je imao taj razvojni put. U FMP mora da se dovede Muta Nikolic ako hoce covek da se prihvati posla da radi sa plejadom mladih igraca koji nastupaju za reprezentaciju. Po meni je poceo odlican posao u Radnickom i sastavio odlican tim. Voleo bih da mu se pruzi sansa jer smatram da nije bez razloga desna ruka Djordjevicu u reprezentaciji.

DM

pre 8 godina

Srećan sam ko malo dete zbog povratka šarenog brata...pitanje je samo u kakvom stanju/formi će biti...nadam se da uveliko radi na fizičkoj spermi, jel će se taktički lako uklopiti...a onda možemo da očekujemo show od trija Will-Mill-Zir..

vilijams

pre 8 godina

Raduje povratak Vilijamsa ali to znaci odlazak Mekela i verovatno Tompsona a ostanak Simonovica znaci veliki rezovi i lose uigran tim do kraja sezone, juce rece Covic nece carsija i kafana smenjivati Radonjica a Mekela i Tompsona znaci mogu, izvor svih problema je los trener, cini mi se da se sad pokusava napraviti tim slican onome od prosle godine i da se Radonjic moze vratiti u svoj sablon basket, ali od toga nema nista, mogu svi igraci otici ali dok se Radonjic tu uvek ce biti muke i dobijacemo na suvi kvalitet igraca kao i dosad, realno i juce je bilo dosta muke a jaci smo od grobara bar 3 puta

JPR23

pre 8 godina

Koliko je sjajan nije mogao da nadje angazman..(JPR23, 04. novembar 2015 09:38)Ti baš pratiš ovaj sport...da sjajana je, i keva i ćale za sve u ABA ligi, a i šire. Vi to najbolje znate, strpao vam majstor Wily 17 za redom i sprečio Lovernja da dodje na 4. utakmicu.
(DedaMiloje, 04. novembar 2015 11:08)
Hehe... Ala nasedate ko tinejdzeri na plejboj..

KAD SU CVETALE TIKVE

pre 8 godina

Nek ispadne Reba iz rostera,nek predje u FMP na pozajmicu pa tek sl. sezone se vrati u CZV.
Tim neka bude:
M-Willy,Mekel,Jovic
Lazic,Thompson,Guduric
Danguba,Simonovic(nek ode kad se Danguba vrati)
Borisa,Tejic,Miler
Cirbes,Stimac(nek otpuste Nastica)

Shone

pre 8 godina

Sad ce te da otpustite i isplatite Mekela... Placate dva skupa tima u jednoj sezoni! Ocigledno ne znate, pa puno placate! Tako je uvek bilo! Nemojte samo kad opet napravite dugove, a ne uradite nista, da vam bude neko drugi kriv!

Luka

pre 8 godina

Uh, dobro je, tačno sam se bio prepao od recepta iz FMP-a. Markus će zakrpiti mnoge rupe, jer su do sada rezerve igrale u prvoj petorci, a sada se otvara prostor i za Mekela i za Jovića da bar nešto pokažu. Kakvi crni omladinci i bakrači, na F4 se ne stiže bez četiri stranca u petorci, po mogućnosti sva četiri crna! Prokockali smo dosta vremena, ali mislim da se sve da nadoknaditi, jer su porazi od Reala i Himkija ionako bili realni i očekivani. Sada smo izraziti favorit za odbranu ABA trofeja, a top16 bi bio plafon u EL. Ako to uspemo, siguran sam da od naredne sezone kreće novo lepo poglavlje, sa novim trenerom akobogda!

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Tako je! Samo bahato! Treci amer i 6. stranac za presemesnu ABA ligu. Tako i ja mogu da budem trener.
Kako ce samo da padne osipanje kad ispadnu iz EL.

Cica mica i gotova prica

pre 8 godina

Prva petorka Zvezde: Marcus Williams, Eliot Williams, Quincy Miller, Mitrović, Zirbes.
Druga petorka: Jović, Lazić, Dangubic, Tejic, Stimac.
Još dvojca: Rebic, Simanic.
Rooookajjjjjjjjjj!!!
(Cica mica i gotova prica, 04. novembar 2015 09:27)

Somborac

pre 8 godina

On nam neće biti nikakvo pojačanje, pogotovo kad se vrati na teren potpuno nespreman nakon propuštene polusezone. On inače nije baš sinonim za dobru fizičku spremu. Zamislite sve ostale evroligaše sa uigranim i našpanovanim timovima a mi vraćamo njega nespremnog. Ali dobro što neko reče ovde u komentarima "nije uvlačio".

neko

pre 8 godina

Nisam navijac ni jednog ni drugog kluba ali ne vidim razlog povratka Markusa u zvezdu kada vec imaju popunjen broj igraca na toj poziciji..Ili se sprema otkaz Mekelu pa umesto njega ce igrati posle nove godine..

StormBGD

pre 8 godina

Jaooo, volim ovog coveka k'o brata rodjenoga ! Pa bre, samo da nekako prodjemo u top16. Pazi ovu petorku 1 MW; 2 Lazic; 3 Thompson(kad se vrati u formu); 4 Miller; 5 Cirbes.... Pa ja ne bih iskljucio ni top8, ni zavrsnicu, aj sad bas titulu prvaka evrope...ali ni to ne iskljucujem ! :)

Danilo

pre 8 godina

Još samo Gist na četvorci i kakva ekipa za get high!
Primer i ugled za srpsku mladež, pogotovo po zabitima gde ionako nema šta čovek da radi...

Shone

pre 8 godina

Sad ce te da otpustite i isplatite Mekela... Placate dva skupa tima u jednoj sezoni! Ocigledno ne znate, pa puno placate! Tako je uvek bilo! Nemojte samo kad opet napravite dugove, a ne uradite nista, da vam bude neko drugi kriv!

boris

pre 8 godina

ima li negdje snimak ove izjave? ja imam utisak da je Radonja ovo ironicno rekao jer se ispod svake vijesti o zvezdi pojavi komentar jos da se vrati vilijams, isto kao sto su oni pisali kad se vrati kinzi...

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Tako je! Samo bahato! Treci amer i 6. stranac za presemesnu ABA ligu. Tako i ja mogu da budem trener.
Kako ce samo da padne osipanje kad ispadnu iz EL.

vilijams

pre 8 godina

Raduje povratak Vilijamsa ali to znaci odlazak Mekela i verovatno Tompsona a ostanak Simonovica znaci veliki rezovi i lose uigran tim do kraja sezone, juce rece Covic nece carsija i kafana smenjivati Radonjica a Mekela i Tompsona znaci mogu, izvor svih problema je los trener, cini mi se da se sad pokusava napraviti tim slican onome od prosle godine i da se Radonjic moze vratiti u svoj sablon basket, ali od toga nema nista, mogu svi igraci otici ali dok se Radonjic tu uvek ce biti muke i dobijacemo na suvi kvalitet igraca kao i dosad, realno i juce je bilo dosta muke a jaci smo od grobara bar 3 puta

Jos samo Buca da dodje GSP-om, i to je to

pre 8 godina

Welkome broooooooooooooooooo.(Saša, 03. novembar 2015 21:47)

Pa da li si napisao "welkome"? Ahahahahahahahahahaaa

Batko

pre 8 godina

Evo jos Williams i tri nova afro-amerikanca onda napad na titulu Evrolige!
(Dr.Khimki iz Podmoskovlja, 03. novembar 2015 22:50)

Koliko je tebi loše....spavaj sine , spavaj

David

pre 8 godina

Jaooo, volim ovog coveka k'o brata rodjenoga ! Pa bre, samo da nekako prodjemo u top16. Pazi ovu petorku 1 MW; 2 Lazic; 3 Thompson(kad se vrati u formu); 4 Miller; 5 Cirbes.... Pa ja ne bih iskljucio ni top8, ni zavrsnicu, aj sad bas titulu prvaka evrope...ali ni to ne iskljucujem ! :)
(StormBGD, 03. novembar 2015 22:09)

Hahahaha

Luka

pre 8 godina

Uh, dobro je, tačno sam se bio prepao od recepta iz FMP-a. Markus će zakrpiti mnoge rupe, jer su do sada rezerve igrale u prvoj petorci, a sada se otvara prostor i za Mekela i za Jovića da bar nešto pokažu. Kakvi crni omladinci i bakrači, na F4 se ne stiže bez četiri stranca u petorci, po mogućnosti sva četiri crna! Prokockali smo dosta vremena, ali mislim da se sve da nadoknaditi, jer su porazi od Reala i Himkija ionako bili realni i očekivani. Sada smo izraziti favorit za odbranu ABA trofeja, a top16 bi bio plafon u EL. Ako to uspemo, siguran sam da od naredne sezone kreće novo lepo poglavlje, sa novim trenerom akobogda!

Somborac

pre 8 godina

On nam neće biti nikakvo pojačanje, pogotovo kad se vrati na teren potpuno nespreman nakon propuštene polusezone. On inače nije baš sinonim za dobru fizičku spremu. Zamislite sve ostale evroligaše sa uigranim i našpanovanim timovima a mi vraćamo njega nespremnog. Ali dobro što neko reče ovde u komentarima "nije uvlačio".

Cica mica i gotova prica

pre 8 godina

Prva petorka Zvezde: Marcus Williams, Eliot Williams, Quincy Miller, Mitrović, Zirbes.
Druga petorka: Jović, Lazić, Dangubic, Tejic, Stimac.
Još dvojca: Rebic, Simanic.
Rooookajjjjjjjjjj!!!
(Cica mica i gotova prica, 04. novembar 2015 09:27)

KAD SU CVETALE TIKVE

pre 8 godina

Nek ispadne Reba iz rostera,nek predje u FMP na pozajmicu pa tek sl. sezone se vrati u CZV.
Tim neka bude:
M-Willy,Mekel,Jovic
Lazic,Thompson,Guduric
Danguba,Simonovic(nek ode kad se Danguba vrati)
Borisa,Tejic,Miler
Cirbes,Stimac(nek otpuste Nastica)

nex

pre 8 godina

Trebace mu vremena da se vrati u formu i uigra,ali sve u svemu,prava stvar.
A videh danas na sportandu da je u opticaju neki Eliot Vilijams.
Mogo bi umesto onog mucenog Tompsona

Cica mica i gotova prica

pre 8 godina

Prva petorka Zvezde: Marcus Williams, Eliot Williams, Quincy Miller, Mitrović, Zirbes.
Druga petorka: Jović, Lazić, Simonović, Tejic, Stimac.
Još dvojca: Rebic, Simanic.
Rooookajjjjjjjjjj!!!

neko

pre 8 godina

Nisam navijac ni jednog ni drugog kluba ali ne vidim razlog povratka Markusa u zvezdu kada vec imaju popunjen broj igraca na toj poziciji..Ili se sprema otkaz Mekelu pa umesto njega ce igrati posle nove godine..

Nidzа

pre 8 godina

Za MWillia jos nije sigurno ali Elliot Williams dolazi 99%....zvezda jos trazi igru, treba im jos vremena, Radonja ko Radonja, par losih odluka...Mekel mora malo vise da sutira, los suter i nije, trebalo bi mu to vratiti samopouzdanje, miler moze to i bolje, za danas je bilo taman...tompson nazalost najslabiji od stranaca, zao mi je lika, mislim da ce otpasti a sigurno je veoma pozitivan i radan! Cirbes sasvim ok, stimara napreduje, lazic i gudura na zadarku, jovic mora to dosta bolje...verujem u vas momci, napred Zvezda

dacha

pre 8 godina

nepotrebno skroz, znaci li to da jos neko dobija otkaz? videsmo veceras da to ne treba da bude mekel jer decko igra odlicno, jedino tompson ali on je dvojka ili trojka a vilijams moze jedan eventualno dva

strucnjak

pre 8 godina

KK Drzavno mezimce. Budzet od 10.000.000eur...Samo napreDNO. Bravo Vucicu
(sasacg, 3. novembar 2015 21:10)

dva vinjaka dva bensendina na svaka dva sata

prekoOkeanskeDelije

pre 8 godina

Najbolja vest do sad ove sezone! Svaka cast Mileru i njegovom sirovom kvalitetu, ali on sam ne moze da nadomesti nedostatak plana napada. MWil to moze: covek je pravi dirigent koji misli brzinom svetlosti. Naravno, bilo bi jos bolje da leti i trener, ali daj sta das.

zagor

pre 8 godina

a je l neko ide? vrv. simonovic kad mu istekne ugovor. rebic na pozajmicu? zasto tomson dobija vecu minutazu od simanica? zasto tomson uopste igra u zvezdi?

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Auuu bato, jest da se pricalo o tome, ali nisam verovao do sada. Tek sad cemo da meljemo sa Willijem, a i Mekel pocinje da igra sve bolje, a Miller decko rastura. Bice ludilo od tima, a Bogami nam rastu i šanse za F16, jer nece se baš niko naigrati u BG. Gazi Zvezdo!! Willi dobrodošao kuci majstore!

JPR23

pre 8 godina

Koliko je sjajan nije mogao da nadje angazman..(JPR23, 04. novembar 2015 09:38)Ti baš pratiš ovaj sport...da sjajana je, i keva i ćale za sve u ABA ligi, a i šire. Vi to najbolje znate, strpao vam majstor Wily 17 za redom i sprečio Lovernja da dodje na 4. utakmicu.
(DedaMiloje, 04. novembar 2015 11:08)
Hehe... Ala nasedate ko tinejdzeri na plejboj..

Mile

pre 8 godina

Jedino me interesuje ko ce ispasti iz rostera?Ne bih voleo da se kola slome na Borisi jer je ubedljivo najtalentovaniji igrac u timu ako ne cak i Evropi.Toce biti problem

sever

pre 8 godina

Miler je odlicno pojacanje, Tompson totalni promasaj, Mekel jos ni blizu ocekivanja, Sofo jednostavno nije bio igrac za ovaj stil igre.

Guduric definitvno odlican, Tejic ima ovu sezonu da pokaze da li je veliki igrac, Rebic nije igrac za Zvezdu.

Lazic, Simonovic, Stimac i Cirbes dobri za ABA ligu i to je to.

Jer smo tako u mogućnosti

pre 8 godina

Sjajna vest!

Samo, da li ovo znači i rastanak sa Mekeleleom?
Šteta bi bilo jer je Izraelac više nego solidan plej, ali mislim da ipak nismo u mogućnosti da sve to isplatimo. A i ne vidim kako bi se tim uigravao sa dvojicom play bekova koji su dosta različiti?
Thompsona sam već prežalio - žao mi dečka, ali on kao da je zalutao u evropsku košarku.
Takodje, mislim da ćemo se do kraja godine lepo rastati i sa bivšim kapitenom. Simon je ok za prvu ispomoć, ali mi ipak pucamo na više. Na trojci sad imamo ovog ludog Quinceyja - ma, sjajno!
Što se tiče slabosti, u dosadašnjim utakmicama se ispostavilo da nam je jedan od najvećih problema gradjenje reketa i koša. Upravo ono u čemu smo bili dominantni prošle sezone nam je ove godine najveća rupa! Pod hitno razraditi, razigrati Štimaru i Maika. Tu je i Teja koji je sve bolji. Sad kad nema Luke on bi morao do kraja da iskoristi priliku i da se ustali kao prva ili druga opcija na 4.

U stvari, najviše treba raditi sa - Radonjom! Sramota je da jedna ekipa koja se takmiči u EL nema dve poštene napadačke akcije. Radonjić POD HITNO da krene da UČI kako to rade ozbiljne ekipe, odn. ozbiljni treneri!

Uh, koliko se radujem što ćemo opet gledati ATRAKTIVNU košarku, što ćemo ponovo uživati sa Dr. MWillom na parketu! Volim ja Djenku, cenim Veselog i Lovernja, ali Dr. Marcus Williams je UBEDLJIVO NAJBOLJI stranac koji je igrao u Srbiji!

Cica mica i gotova prica

pre 8 godina

Dolazi još jedan Vilijams. U pitanju je Eliot Vilijams, igra na poziciji 2, tako da je Tompsonu odzvonilo. Eliot Vilijams je igrao sa Kuzmicem u drugom timu Golden Stejt Vorijorsa.

Nikola

pre 8 godina

KK Drzavno mezimce. Budzet od 10.000.000eur...Samo napreDNO. Bravo Vucicu (sasacg, 03. novembar 2015 21:10)

Znaci od 6 miliona dosli smo do 10, napredujemo! :))

Silentium est aureum

pre 8 godina

Kako mi se iscrtao osmeh na licu... Svakako znaci i ekipa ce biti mnogo veci zalogaj, ali bojim se da za EL ne bude kasno. Puna podrska i jedva cekam svaku sledecu utakmicu, ma kako se zavrsila! Da li +30 ili -30!!! Napred Zvezdooo.

BgHQ

pre 8 godina

@Nemanja
s njim bi igrao bolje bilo ko.MW je napravio igraca od Bobija,Kaline,Mitra i svih ostalih.S njim u ekipi svaki igrac igra bolje bar za 20-30%.Jedino mi je zao sto do povratka MW cemo najverovatnije otpasti iz kombinacije za Top 16.Zvezda decenijama tj od Sase Obradovica nije imala boljeg igraca.

One night in May

pre 8 godina

A plate za prosvetare? A penzije?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ja, 3. novembar 2015 20:46)

Toga nije bilo jos od 2003, ljudi vec navikli...

DJ Ape

pre 8 godina

Evo mene kao Zvezdasa iskreno zanima odakle nam para za ovakva izivljavanja?
(BarbaDjole, 4. novembar 2015 08:21)

Devišu, aj probaj sledeći put malo manje providno... A odgovor na pitanje - jer tako smo u mogućnosti! Pravda za Duleta!

Миле

pre 8 godina

Хм. Не заборавите да нема Бобија. Лако је било правити асистенције када је
Боби био у игри. Мекел надолази на своје и биће све бољи. Жао ми је Томпсона, осећам да он зна и може. Све у свему недостаје Блажић, тачније његова "лудачка" енергија.

Mirko

pre 8 godina

dobr stvar za srpsku košarku,od ovolikih stranaca naša deca ima da igraju al u diskoteci i na splavovima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Djura frizura, 4. novembar 2015 07:41

A možda će da vide i uče kako treba da se igra, da probaju da postignu i oni nivo koji se zahteva za NBA i buduće prvake sveta u košarci.

DedaMiloje

pre 8 godina

Ali Vili i ludi Miler, pa to će biti ludo. Kad krene majstor sa pasovima preko glave, a ova ložana počne sa lomi obruče. Živim za to.

dzoni

pre 8 godina

Career history
2010–2013 Portland Trail Blazers
2013–2014 Philadelphia 76ers
2014 →Delaware 87ers (D-League)
2014–2015 Santa Cruz Warriors (D-League)
2015 Utah Jazz
2015 New Orleans Pelicans
2015–present Crvena zvezda

Ovo ja naso na netu za tog Eliota Vilijamsa, al da me ubijes ako znam ko je taj.........

kalcokera

pre 8 godina

bice to jako bitan sraf za ovu ekipu,za samopouzdanje,za kreiranje napada posto je ocigledno da radonja nista ne prica na time outu

Kosarka

pre 8 godina

Upravi ne zameram nista iz prostog razloga sto su pruzili sansu svima.
Svesno su usli u sezonu oslanjajuci se na sopstvene igrace sa pojacanjima gde je procenjeno u tom trenutku da su deficitarna.
Tesko je naci zamenu bobiju 2,28. Pokusali su sa Sofom ali to je bio takav promasaj. Kod njega je bio prolem deff skok, trom je i nemoze da igra u oba pravca. Dali su mu sansu, napravili presek do sada koliko je pruzio...ocigledno nedovojno da bi opravdao toliki novac. Sa druge strane dobio je 70.000 za ovo sto je odigrao. Popunio je roster posle povrede Tejica i Mitrovica. Mekel je ispocetka bio bezlican ali popravlja se i sve bolje izgleda. Miller pun pogodak. Tomson za sada jako lose po meni dati mu sansu jos neko vreme i ako se ne vidi napredak zahvaliti mu se. Za Nastica ne znam sta bih rekao od sjaja do ocaja. Protiv Reala sta god da je sutnuo omasio je i kad krene bezidejno da pivotira okrene mi se stomak. Mozda bi najbolje bilo njega i Rebica poslati na kaljenje u FMP da dobiju malo na samopouzdanju obojica su mladi i za njih ima vremena. Da dokazu odlicnom sezonom tamonda su zreli za velika dela. Simanic je imao taj razvojni put. U FMP mora da se dovede Muta Nikolic ako hoce covek da se prihvati posla da radi sa plejadom mladih igraca koji nastupaju za reprezentaciju. Po meni je poceo odlican posao u Radnickom i sastavio odlican tim. Voleo bih da mu se pruzi sansa jer smatram da nije bez razloga desna ruka Djordjevicu u reprezentaciji.

DedaMiloje

pre 8 godina

Još samo Gist na četvorci i kakva ekipa za get high!
Primer i ugled za srpsku mladež, pogotovo po zabitima gde ionako nema šta čovek da radi...
(Danilo, 03. novembar 2015 21:15)

Matematičar ovo su jednačine sa više nepoznatih.

Dejan

pre 8 godina

Ova vest ne treba da zanima grobare,dosao ne dosao njima je svejedno oni svakako dobijaju tompus.Samo nam se vrati doktore ove igre pa da ponovo krenemo svi kao jedan u setnju po oblacima jer samo jedan je kralj nad kraljevima a ime mu je Markus.

DedaMiloje

pre 8 godina

Evo jos Williams i tri nova afro-amerikanca onda napad na titulu Evrolige!
(Dr.Khimki iz Podmoskovlja, 03. novembar 2015 22:50)

Galijuse prešao si u podmoskovlje?

DedaMiloje

pre 8 godina

Koliko je sjajan nije mogao da nadje angazman..
(JPR23, 04. novembar 2015 09:38)

Ti baš pratiš ovaj sport...da sjajana je, i keva i ćale za sve u ABA ligi, a i šire. Vi to najbolje znate, strpao vam majstor Wily 17 za redom i sprečio Lovernja da dodje na 4. utakmicu.

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Odlična vjest, u paru sa MEkelom bicemo jaki kao zemlja ne kecu samo ako MWill bude i 50% u formi od prosle godine, samo što vjerovatno znači da Rebić ide u FMP, jer teško da će imati i sekunde poreed tri ova pleja.
Ali ono što mene ovde zanima, ko je drugi Williams o kome govori Radonja:
""Markus Vilijams je potpisao za Zvezdu i doći će u ponedeljak da radi sa timom. Kada se svi vrate, i Dangubić i Mitrović, i Vilijams, i drugi Vilijams, bićemo opet dobri. A možda i niko ne dođe"

DM

pre 8 godina

Srećan sam ko malo dete zbog povratka šarenog brata...pitanje je samo u kakvom stanju/formi će biti...nadam se da uveliko radi na fizičkoj spermi, jel će se taktički lako uklopiti...a onda možemo da očekujemo show od trija Will-Mill-Zir..