Utorak, 03.11.2015.

17:45

Zvezda prejaka za Partizan u prvom derbiju

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Partizan rezultatom 92:77, u prvom ovogodišnjem derbiju u okviru osmog kola ABA lige.

Izvor: ÐN

Zvezda prejaka za Partizan u prvom derbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

283 Komentari

Sortiraj po:

Zoki

pre 8 godina

Ekipa se oporavlja...Miler zverina...kad se vrate Danga i Mitrović + MW,pa to će biti timčina...a ovo je bio lakši trening...PUNI BRE!ZVEZDA!

Zee

pre 8 godina

Radonjicu, ma bruko i sramoto jedna. Od smesnog Partizana koga dere ko stigne gubis 11 razlike posle 1/4. Pa vi ste jedna gomila neznalica i nesposobnjakovica!
(veliki strumf, 3. novembar 2015 18:22)

Zvezdina igra - pa to je sramota. Glavni suter nam Tejic! Ej, Tejic se ispucava za 3 a garantujem da bez dana treninga sutiram bolje od njega. Ovaj Dzons sipa li sipa, a Cirbes opet negde istrcava u odbrani, gubi se covek. Strasno! Sut spolja niko ne moze da ubode, odbrana ocajna u 1/4. Ovo sto igramo je stvarno smesno. Dere nas ko stigne, pa je i smesni Paryizan bolje usao u mec.
(veliki strumf, 3. novembar 2015 18:16)

I šta sad? Je l' si bar svestan koliko smešan ispadaš postavljajući ovakve komentare? I ti i svi ostali stručnjaci, komentatori prve četvrtine. Ne postoji toliko trenera i igrača na svetu koliko bi ih vi menjali non-stop. Nije vam ovo basket u kraju nego profesionalna košarka.

DedaMiloje

pre 8 godina

sta je tu ekspresno??sutnuli 200 slobodnih bacanja i to je to!!bravo za djilas covic ligu, sudije rade kako im je objasnjeno...nema greske!!
(ma sviraj im penal belosevicu, 03. novembar 2015 19:43)

U pravu si mi 20 a Partizan samo 27. Ko sve ovde ostavlja komentare majko moja...
(Lošmi, 03. novembar 2015 20:22)

Ti misliš on zna šta piše.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

(Goran, 3. novembar 2015 20:17)

Eh da je vise ovakvih komentara kao Goranovih.
Sto se mladih igraca tice, bojim se da ce Tejic i Rebic ostati u senci stranaca. Guduric i Borisa dobijaju sansu samo zato jer su stranci u CZ podbacili, za sad. Gomilanje stranaca u situaciji kada je plasman u Top 16 EL gotovo nemoguc (ruku na srce CZ nema ni igru, ni trenera za tako nesto) je panika uprave koja je izgubila kompas u sastavljanju tima za ovu sezonu.
Ovaj amer u Partizanu je pravo pojacanje. Cak i da imamo jaci tim bio bi jedan od nosilaca igre. Klinci u Partizanu imaju sansu da kroz ovu unapred izgubljenu sezonu steknu iskustvo i ako bude srece stasaju u solidne igrace.
Strucni tim Partizana mozda nema iskustva u vodjenju tima ali Bozic, Kecman i Avdalovic sigurno mogu svojim igrackim iskustvom mnogo da pomognu mladim igracima.
CZ je dobila na suvi igracki kvalitet i duzu klupu. Ajd da zanemarimo drasticnu promenu kriterijuma sudjenja u drugoj cetvrtini kada su se rezultatski vratili. To ne bi bio problem iskusnijem treneru od Bozica. Bice i Pera sve bolji. Em mu je prva sezona kao treneru, em je tim skupljen s konca i konopca kada je sezona vec pocela. Partizan ce sve bolje da igra. Za CZ nisam siguran. Nemaju vremena za ozbiljan trening a nemaju ni tzv. "lepak" i ekipi, igraca koji bi bio kohezivni element. To je trebalo da bude Mitrovic ali se povredio, na zalost.
Posle ovog derbija je valjda i najvecim radonjistima jasno da covek nije nista bolji od Bozica pocetnika.

Dejan

pre 8 godina

Utakmice koja se nista ne razlikuje od one koju ce Zvezda igrati i sa preostala dva tima koja su fenjerasi.Partizanu puno srece da u tromecu sa Tajfunom i Sutjeskom izadje kao pobednik,ipak je to nas komsija mali.

bane

pre 8 godina

Da li sad trebamo da budemo zadovoljni i srecni sto smo izgubili samo 15.razlike da nije bilo vise?! Trenutno smo zadnji na tabeli ne ide na bolje!
Ljudi potreban nam je trener i jedan dobar centar inace dogodine necemo ni biti u aba ligi!!!!!!
(Stefan DE, 03. novembar 2015 22:04) e moj genije, nemoze da se ispadne iz aba lige ako budes zadnji u njoj. mozes samo da se ne kvalifikujes kroz svoju ligu. inace ove sezone partizan ima samo jedan cilj a to je 3 mesto u nasoj ligi da se nebi placao ufur u aba od nekih 300.000 sve preko je ravno tituli evropskog sampiona. ove godine da se smanje dugovi nekim sponzorskim ugovorima pa tek 2 sezone da udjemo u orbu za nesto. a do tada pravimo i uigravamo tim

killy81

pre 8 godina

Ovaj lazic je toliko iritantan lik da to nije normalno a kosarka mu se jedino igra protiv Partizna i sto je najgore jedino ga tada hoce.

4/5 trojke sutira sacuvaj me boze ali ga hoce protiv nas.
(Mirko, 3. novembar 2015 19:38)

Da, druze. Isto kao vaš nekadašnji igrac a sadasnji trener Pera Bozi.
Mislim da je 70% poena u svojoj karijeri postigao protiv Zvezde.
I to vam nije bilo prepreka da ga smatrate jednim od omiljenih igraca tih godina.

tard

pre 8 godina

Ogromna je razlika kada se likuje sto je neko zadnji i kada si najsrecniji sto je neko ugasen,srozan,osramocen sve zarad jednog kluba.
Niko im ne zeli isto sto i oni nama ali neka vide da nisu Bogom dani,da je jednom morao da dodje kraj toj "dominaciji"
Uvek,ali uvek cu da ih krivim za propast srpske kosarke.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

Ja komentarišem samo evroligaše kao što je Zvezda. partizan je sitna boranija i ne zanima me. A sad me izvinite odoh da popijem lek, nešto me žiga srce pri pogledu na tabelu.

Creative mind !

pre 8 godina

Ako Partizan zeli kvalitet u ovom trenutku,trebao bi da ima 4 strana igraca i tu je kraj svake price.Mekel,Tomson,Miler,Cirbes jednostavno dizu kvalitet ostalim igracima Zvezde,a koliko znaci kada neko zna kosarku sinoc je pokazao Dzons koji je bez treninga bio bolji od svih Partizanovih igraca.

Nikša

pre 8 godina

Заслужен тријумф ККЦЗ. Нажалост квалитет дербија пуно слабији него лани. Гудурић и Аранитовић - свака част и још пуно рада. Коначно меч у коме је кошарка била у првом плану и то је највећи добитак за спорт !

Pero

pre 8 godina

Partizan je u drugom poluvremenu dao vecinu koseva iz slobodnjaka.Da ih nisu gurale sudije sa nepostojecim faulovima bilo bi demoliranje.Sta ce tek da bude kad se Zvezdi vrate igraci a pritom se i uigraju...Jaoooj ,ne smem ni da pomislim!

Gojko

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe...
(Šinter, 03. novembar 2015 23:13)
Secamo se kako je nama bilo na dnu, ali se i secamo kako je njima bilo na vrhu.

molestant

pre 8 godina

nerazumem sta ste gledali.
partizanu je ovo ubedljivo najbolja utakmica, konacno smo dobili prvu petorku, videlo se takodje na koga moze da se racuna u izmenama ( kosta podize formu, Djumic solidan ).
zvezda je dobila na duzu klupu, iskustvo i oskarovca Simonovica ( koji je lomio glumom kad je bilo i najpotrenije ).
dakle, sasvim solidna suterska ekipa, petice i cetvorke takodje, pera kao trener najbolje do sad vodio utakmicu, ALI ONO STO TREBA PARTIZANU AKO HOCE U PRVIH 5, 6 JE PLEJ i to iskusan nas ili stranac koji ume da dodaje i igra akcije, jer dzabe nam i suterska ekipa i crnac ako nemamo igraca koji ce sve povezati.
Cvetkovic je ok , ali prodor i sut igrac koji je uzasan u asist, magdevski je tu bolji, ali saberi oduzmi tanko je to.
dakle PLEJ pod hitno, sve ostalo je ok i ici ce na bolje ali dok ne dovedu iskusnog pleja bice mucenje.

Bojan

pre 8 godina

Bez euforije molim! Zvezda je tim bez igre trenutno, ma zalost Partizan je toliko slab da je trenutno raspala Zvezda uspela da ga razbije. Ako ovako nastavi Zvezda ce biti topovska hrana u evroligi. Poslusajte samo time out, pa tu nista smisleno ne moze da se cuje.

Tegi

pre 8 godina

Ovaj tim Zvezde je za Evrokup ne za Evroligu kad se pogleda sastav igrača i "pojačanja" koja su dovedena. Tompson-nevidljiv na svakom meču, Mekel-usporen,često neodlučan,dosta pravi greške, Štimac-nema dovoljan kvalitet, Simonović-krajnje limitiran igrač,Miler za sada solidan još je rano za ocenu i kad se dodaju igrači koji su ostali jedno je Jović pristojan igrač ali kao back-up,Guduriću pohvale,od Tejića se očekuje više,a Cirbesu HOĆE LI NEKO OBJASNITI KAKO SE BRANI PICK U ODBRANI,postoji li stručni štab u klubu,čovek izadje 5 metara na igrača,napravi rupu u odbrani i uvek ali uvek primimo koš,to nikome nije palo na pamet da napiše,samo ih interesuje kakvi su u napadu,pogotovo Miler pa Miler,pogledajte malo i njegovu odbranu "stručnjaci".

Ali bas

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)

Nibja ne kapiram one isfustrirane grobare sto se raduju i pisu "katanac" raduju se porazu kkcz kao da je njihov tim pobedio, da u svakom trenutku pljuju po cz i u svakom momentu, pa nisam video da to spomenes...

NikolaSrb

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)

Naravno da mi je drago, pogotovo zbog ovih grobara koji su likovali kada smo se mi borili za opstanak i kojima je drago do neba kada zvezda izgubi u Evroligi, ali ti to kao nisi video'?

komarac u sorcu

pre 8 godina

Kakva igra Zvezde, kakva dominacija, razbijanje! Miler dobar, bice jos bolji kako vreme odmice, jos kad nastupi Markus u tandemu sa njim i Cirbesom ima da kida! Bravo Zvezdo, dominiraj, niko nam ne moze nista!!!!

Nikola

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)


Gde si ti bre da odrzis lekciju grobarima koji se onako pakosno raduju nasim porazima u Evroligi?!

Pekam

pre 8 godina

Tompson ne dobija loptu, kao da ga hejtuju. Momak zato i ide na kos, zeli da da neki poen. Vidi se da mu je tesko i da se bori. Mekel nije komandant, zato se vraca nas burazer, koji ce da popravi ekipu! Nadam se da ce Tompson krenuti napred, na bolje i da ce Mwil kad dodje to krenuti jos jace. Mwil zna kosarku i cini igrace boljima, nego sto to zapravo jesu! Bravo za Milera, vidi se klasa! Bice to sve ok! Idemo dalje, samo jako, Zvezda leee!!!

NikolaX

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)

Obrati paznju na komentare posle poraza zvezde u EL.

a ha

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šinter, 3. novembar 2015 23:13)

Pa kad trener koji je vodio ekipu koja je sada zadnja,pustio Zadar da bi Zvezda ispala još se time i javno hvali,izvini, ti i ja ne gledamo na životne situacije isto...i kada smo bili gore i kada smo dole,Zvezda je uvek bila gospodski klub...i sinoć je Radonja usporio zadnje 2 minuta,ako si primetio..groBARI sigurno nisu,nego misle da su lošiji za samo 15 poena...ovo je jedna od mnogih razlika Zvezde i partizana...drugom priliko,spava mi se..

Šinter

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe...

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Најбоља партија Тејића у првом тиму.Милер је солидно крило.Лазић је за Томсона играчина у сваком погледу.Цирбес је након неколико одличних партија на почетку спао на просек.Аранитовић је запостављан због залуталог Далоа.Како би тек играо да је имао његове минуте до сада.Партизанови центри очај,и за ту позицију Партизан треба да тражи играча а не за плеја.Шта би Партизану користио и скуп врхунски плеј када у рекету нико ни зицер не може да убаци нити да хвата одбијене лопте.Радује врло коректно суђење,спортски односи играча на терену без тензија.

topioc

pre 8 godina

Nastic nikad bolji takav je bio i u mladim kategorijama mijenjao Besovica 5 min. po utakmici a sad radi skaut zvezde i eto njega kod nass. pun promasaj.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Miller me je oduševio, decko kida, a šta ce tek da radi u paru s Willijem mogu da zamislim. Mekel se vidno popravlja i sve je bolji, Thompson ima još problema, ali momak ce sigurno da "eksplodira" kad nama bude najpotrebnije. Štimara sasvim gut, onako neprimetan, ali radi super poso! Kad se svi uklope bice to Dream Team za ove prostore, a i šire! GAZI ZVEZDO!

a ha

pre 8 godina

Isto kao i protiv Himkija.
(dragiša, 3. novembar 2015 20:17)

Ako si ti srećan zbog Himkija,ja neću da remetim tvoju sreću..ali,pogledaj malo tabelu i nećeš gubiti vreme na portalima ... ukoliko si baš uporan ,to je već kompleks..

KOMPLEKS JE PARTIZAN

pre 8 godina

Sudije su vas gurale celo prvo poluvreme i direktno uticale na rezultat...realno
Bolji ste, i ja vam cestitam ali ostaje "moj nick" kao neoboriv rekord u sezoni kada ste najjaci a mi najslabiji...mozda u istoriji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 3. novembar 2015 20:34)

Blago tebi..da li ćeš sad lakše da spavaš...teškoooo

Stefan DE

pre 8 godina

Da li sad trebamo da budemo zadovoljni i srecni sto smo izgubili samo 15.razlike da nije bilo vise?! Trenutno smo zadnji na tabeli ne ide na bolje!
Ljudi potreban nam je trener i jedan dobar centar inace dogodine necemo ni biti u aba ligi!!!!!!

Rajko

pre 8 godina

Imam samo jedno pitanje ..Ko je skaut Zvezde i sta radi za vrijeme utakmice kad skautira igrača??Ne mozes rođače ovoliko promašiti..ne možeš!

papiga

pre 8 godina

treba cestitati ciganima...bolji su,al nema veze- za kosarku sam zahvalan PARTIZANU zauvek...takvu seriju oni nikad imati nece! NISU INSTITUCIJA!

Марко

pre 8 godina

Могао би КК Партизан мало да се угледа на фудбалски клуб. Фудбалери ће се вероватно пласирати у плеј-оф, а кошаркаши тешко.

Milan

pre 8 godina

Ovako:
1.Slabo smo usli u mec, a njih krenuo sut.
2.Miler je zver, Lazic opet dobar protiv grobara!
3.Mekel dobar, ma da je danas imao raspolozene sutere kojima je asistiro(treba zvezdi suter)
3.Sudije, pa da li vi znate da sudite?Ono zvezdi sudis svaki kontakt, a Partizanovi igraci biju li biju i nista?
4.Stimac odlicna partija, njemu ovakve utakmice odgovaraju.
5.Podrska Radonjicu(nije mu trenutno lako, em imamo utakmice na svaka 3 dana, em mu je tim doziveo nekoliko poraza, verovatno je to razlog onakvog pocetka)
6.Cvetkovic mnogo flopuje, a Vitkovac kakav prljav igrac...

Igor tv grobar

pre 8 godina

Veceras je derbi bio jako bitan za trenera Petra Bozica, svi igraci su se borili maksimalno , ali derbi je uvjek neizvjestan , bice bolje crno beli. NAPRED PARTIZAN

Batko

pre 8 godina

"zvezdini"navijaci veceras kao prizivaju i prozivaju Duleta ,a ovaj ih ugasio ucinio nesrecnima 14 godina :)
(Sale, 3. novembar 2015 19:52)

Doviđenja, laku noć......

Batko

pre 8 godina

Kako sramotno sudjenje u prvom poluvremenu Zvezdi doneli direktnih 10p kroz faulove koje su svirali i koje nisu svirali
(Djape, 3. novembar 2015 18:59)

Tako je ! Inaće bi ste nas pobedili

Goran

pre 8 godina

Mekel je odlican plej, danas je odigrao vrhunski, ustvari on nam je i jedini plej... Jovic je totalno van forme,a Rebic je tanak, realno je Cvetkovic za njega igracina trenutno. Nije ovo tako lose, ne treba imati velika ocekivanja u evroligi,vazno je samo da imamo kontinuitet igranja u evroligi pa ce tu jedna dobra sezona,kao prosla,a mozda i bolja sigurno doci... treba biti strpljiv. A Partizan me je prijatno iznenadio,imaju sasvim solidnu ekipu,bice oni samo jos bolji jer Marinkovic,Andric,Andjusic mogu mnogo bolje. Ima tu materijala i dobrih mladih igraca na obe strane...

KRIGER

pre 8 godina

Stimac je veceras pokazao da je bolje resenje na poziciji centra od Sofoa kome bi sto pre trebao da se pridruzi i Tompson za koga malo ko zna cemu on tu zapravo i sluzi, inace rezultat je ocekivan i potpuno je u skladu sa tradicijom ako se uzme u obzir celokupni istorijat Srpske kosarke, a ne samo poslednja decenija, kada su neki 90% svojih titula osvojili u blatu sportskog i kosarkaskog morala.

Zorz Pap

pre 8 godina

Sve mogu da razumem sem Tompsona i Simonovica. Kada bi se njih dvojca, a pogotovo Tompson zamenili nekim krstenim igracem bilo bi mnogo bolje.

bakster

pre 8 godina

Zvezda bolja za tih 13 razlike i na kraju je zasluzeno pobedila..Sto se tice Partizana evidetno je da svugde skripi jos uvek u napadu i odbrani..Ovaj Dzons koji je doveden se pokazalo zasada kao skromno pojacanje ali treba ocekivati bolje u nastavku sezone od njega..Pohvale za Cveleta i Arnanitovica za dobru utakmicu veceras..Inace jedno je sigurno da ce opstati Partizan u aba ligi bez obzira na skor koji je trenutni na tabeli.

Lošmi

pre 8 godina

sta je tu ekspresno??sutnuli 200 slobodnih bacanja i to je to!!bravo za djilas covic ligu, sudije rade kako im je objasnjeno...nema greske!!
(ma sviraj im penal belosevicu, 03. novembar 2015 19:43)

U pravu si mi 20 a Partizan samo 27. Ko sve ovde ostavlja komentare majko moja...

Зоран В.

pre 8 godina

Oduvek sam bio veliki protivnik menjanja igraca, ali izgleda da smo ovaj put bili u pravu. Još Tomson out, a Wiliams in i to je to.

Cordel

pre 8 godina

Ja ne znam za vas ali ja verujem u Tompsona. Vidi se da decko zna ali ga jednostavno nece. Ima odredjenu barijeru u glavi i mora da je preskoci, nadam se da ce mu ceo tim pomoci u tome! Podrska za njega i celu ekipu!

Povidon

pre 8 godina

Vise nego ocajna igra i los rezultat i ako smo pobedili. Sve ispod 20 razlike za Zvezdu ja smatram porazom. I zato cestitam Partizanu i grobarima na rezultatu 92:77.

+41

pre 8 godina

Ovako:
1.Slabo smo usli u mec, a njih krenuo sut.
2.Miler je zver, Lazic opet dobar protiv grobara!
3.Mekel dobar, ma da je danas imao raspolozene sutere kojima je asistiro(treba zvezdi suter)
3.Sudije, pa da li vi znate da sudite?Ono zvezdi sudis svaki kontakt, a Partizanovi igraci biju li biju i nista?
4.Stimac odlicna partija, njemu ovakve utakmice odgovaraju.
5.Podrska Radonjicu(nije mu trenutno lako, em imamo utakmice na svaka 3 dana, em mu je tim doziveo nekoliko poraza, verovatno je to razlog onakvog pocetka)
6.Cvetkovic mnogo flopuje, a Vitkovac kakav prljav igrac...
(Milan, 03. novembar 2015 20:07)


Sudije su vas gurale celo prvo poluvreme i direktno uticale na rezultat...realno
Bolji ste, i ja vam cestitam ali ostaje "moj nick" kao neoboriv rekord u sezoni kada ste najjaci a mi najslabiji...mozda u istoriji

Milan

pre 8 godina

Miller fantastican danas, Tejic odlicne kretnje, Stimac vrlo dobar, Guduric mora vise da igra, super danas, Mekel sasvim solidan. Radonjic jedini ispod prosjeka. Zasto nemamo neku akciju za Tompsona, zao mi momka, zasto Simanicu nije dao zadnje 2-3 minute? Odlicno. Pozdrav za grobare :)

Mirko

pre 8 godina

nemamo krstenog centra nemamo krstenu krilo, nemamo ni rezervnog organizatora igre, a nejvise nam nedostaje trener.

Bozicu odlazi.

Uprava napolje !

Sudjenje blago receno kriminalno ali navikli smo na to 70 godina.

Deda

pre 8 godina

Opametite se vise i shvatite da drzavna televizija nigdje ne prenosi sport i ako ga ima to je jako malo . Svuda su kablovske i ko hoce da gleda moras platiti . Rts ima program 100 puta kvalitetniji i raznovrsniji od svih televizija u eu .

cole

pre 8 godina

sva je prilika da je dovodjenje milera pun pogodak.mozda cak i bolji pote nego dovodjenje mwilla prosle godine. nece proci puno vremena da se miler navikne na evropsku kosarku a onda ce sve akcije ici na njega. zasto? kompletnijeg igraca nismo mogli da nadjemo. ima neverovatno brz dribling cime ce lako ili izbaciti protivnickog igraca ili ce na njemu napraviti faul. ima i samopouzdanje da sutne u svakoj iole otvorenijoj prilici, pa cak i uz promasaje, procenat pogodaka ce mu zbog izuzetno mekane ruke biti sigurno veliki. skok u odbrani i u napadu mu je takodje dobra strana, visok, dugih ruku, uz dobar odraz...sve sto je potrebno da pokupi puno lopti na skoku. sve u svemu, bice lepo gledati ga u zvezdi. sto se derbija tice, gledam bez nerviranja cak i kad partizan vodi, jer, na njihovu zalost, ne znam sta moze da se desi pa da pobede i ovako neuigranu zvezdu.

Mirko

pre 8 godina

Ovaj lazic je toliko iritantan lik da to nije normalno a kosarka mu se jedino igra protiv Partizna i sto je najgore jedino ga tada hoce.

4/5 trojke sutira sacuvaj me boze ali ga hoce protiv nas.

Axaxt

pre 8 godina

Miler nastavlja gde je Đenka stao. Inače M-Will se vraća, Gudurić odličan, Tejić sve bolji kako idu utakmice, odlično trči i glavno ne dešava mu se kao prošle godine da naniže 2-3 faula za nekoliko minuta.

neko iz mase

pre 8 godina

I ovakav propali partizan se drzi dobro protiv zvezde i muci tri cetvrtine.
To dovoljno o tom klubu kojeg svi pljuju a ponajvise navijaci koji su zaslepljeni i ispred ociju ne vide nista osim ono sto bi oni voleli da vide.Inace dobice zvezda nekako na kraju zbog igraca ovu utakmicu bez obzira na sve.

anonymous

pre 8 godina

Zasto Tompson ima ovako marginalnu ulogu u ekipi? Ne primi loptu 10 minuta i naravno da ce ici na kos kad je konacno dobije. A onda ce svi ocekivati da dadne 20p protiv Fenera. Zasto na 16 i 2min do kraja ne udje Simanic?? Mrzim trenere koji nemaju osjecaj za mlade igrace.

fuj

pre 8 godina

Šta još treba ovaj Tompson da uradi da bi dobio otkaz? Najgori igrač koji je ikada bio u Zvezdi. Da li sada shvatate koliko ste bili smešni svi vi koji ste tvrdili da mu treba vremena da proradi?

rolling rolling

pre 8 godina

Belosevic dva puta svira korake Aranitovicu, a nijednom Mileru. Brzo se privikao Miler sa NBA da ne pravi korake ili mozda Belosevic voli malo da krade... Ne znam sta je logicnije.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Trojka Mulalica i ovo zakucavanje za poslednje mesto dva najlepsa dogadjaja za mojih 56 godina!
Naravno racunam i Nolana Smita i Romea Trevisa..

Labud

pre 8 godina

Razlika u klasi. Kosta Perovic napravi sumnjiv prekrsaj i odmah dize ruku. Simonovic, Lazic i Jovic naprave ocigledan faul i sudiji [nekaznjeno ] sve po spisku.

michko87

pre 8 godina

Рутинска победа Звезде, најјачи утисак је одсуство Вујошевића, лепо је за промену видети два господина поред аут линије.

Bo

pre 8 godina

Vode 20 razlike protiv najvećeg rivala, koga pritom nisu mogli da dobiju 15 godina... imaju konačno jak tim posle duge krize, izgleda sve savršeno za njih, prava prilika da uživaju u igri svojih igrača i pobedi... ali ne, oni prizivaju Duleta, ujedinjeno, po prvi put na utakmici svi pevaju u glas... pevaju o Duletu. Taj jedan mali momenat govori mnogo o toliko puno stvari. Čini se da Dule mnogo više fali vama nego grobarima :)

realni grobar

pre 8 godina

zvezda i nije toliko jača koliko nama fali energije... i trener....božica volim ko brata,ali nije još uvek za partizan...ako ćemo objektivno svi najbolji treneri su vrlo ,oštri ,energični npr. kari,Željko,Dule, duda ...Bozic kao da vodi klince u juniorskoj ligi...pokaži zube...pa ja bi dobio bar dve tehničke da sam trener...ne razumem...ali biće bolje...

duledudule

pre 8 godina

da brate‘‘nisi zanimljiv‘‘ mnogo je 40 poena.od ovakvog partizana.a kamoli oko 75,80 koliko ce dati do kraja.kazem da se to kaznjava u evroligi lagano

Patrik

pre 8 godina

Kakvu krs ekipu imamo,Vrabac,Aranitovic,Koprivica ccc strasno.Kad cemo opet imati nekog Lovernja,Vestermana,Bertansa,Bogdanovica?
A sto nema Koste Perovica?Zato nas Telekom i busi zato sto treba neko iskusan poput Perovica da igra.Da je Kosta na terenu Zvezda ne bi nikad stigla prednost od 11 koseva.Eej bre 11koseva vodili,vodili smo od pocetka utakmice i dozvole da ih Zvezda prestigne,pa ja sam u neverici!!Uprava napolje Bozicu odlazi pojma nemas!!!

Misel Platini

pre 8 godina

Ali prozivanje renta pantera Duleta Vujoševića :-)
Dugooooo ćete se vi sećati tog čoveka. Mladost vam uništio, klub vam ugasio, u Železnik ste išli da navijate za '' svoj klub na domaćem terenu '' :-)
Ovo je maksimum ovog tima Partizana. Kao na svim mečevima imamo snage za 3 četvrtine, a onda pad!

milooraad

pre 8 godina

Bravo Zvezdo, bravo Radonja, bravo Kvinsi !! a delije vama svaka cast, draze vam je poc u grcku nego da podrzite ove momke sad kad im je najteze, a da ne pominjem da je derbi bio u pitanju, sta cekate ? da udju u top 16 i zavrsnicu aba lige pa da se onda pojavite na par utakmica ? nemojte ni tad dolazit nista sram vas bilo..

kk igokea partizan zepter

pre 8 godina

@sreten: Uh, ti ili si preterano bogat, pa te bas briga za 1000 dindzi, ili si ozbiljno bolestan, pa si poremeceno mislio da Partizan sa ovim smesnim timom moze da dobije Zvezdu.

Jovan Cvijetin

pre 8 godina

Partizan sa plejom o kome se toliko govori i solidnom peticom preko 210 bice korektan.
Zvezda da dovede sutera, potera Tompsona i Radonjića opet glatko osvaja

navijac

pre 8 godina

Kolko mrzim ovog Lazica, koliko je to antipatican lik, nema dalje. Definitivno najomrazeniji lik uz Blazica. Covek samo protiv Partizana zna da ubaci, u el ne moze ni bure da pogodi

ma sviraj im penal belosevicu

pre 8 godina

sta je tu ekspresno??sutnuli 200 slobodnih bacanja i to je to!!bravo za djilas covic ligu, sudije rade kako im je objasnjeno...nema greske!!

Tresh kretenizam

pre 8 godina

Za boraniju iz ABA lige imamo odlican tim. Za Euroligu nam treba jos MW i jedan suter. Srce mi puno kada vidim kako igraju Zvezdina deca. Tejic i Guduric su buducnost srpske kosarke!

Zašto kradete?

pre 8 godina

Kriminalno sudjenje, 3 sl. bacanja Simonovicu, tehnicka za simuliranje, ahahahaha, Milutinovicu, Marinkovic fauliran pri šutu za 3...
13 godina, ožiljak večni...

posmatrac

pre 8 godina

Pisem na pauzi izmedju prve i druge i bez obzira na krajnji rezultat. Nije bilo davno kada sam grobarima pisao da je ponekad lakse promeniti trenera nego celu ekipu. Sta je nama sada ciniti?

Milanovac

pre 8 godina

Odlicna prva cetvrtina Partizana. Stimac i Simonovic nisu nikakva pojacanja. Simonovic zna samo da sutne kada je sam, i nista drugo. Ne zna da krene na kos, ne zna da igra ledjima, a Stimara osim velike zelje i junackog srca nema nista drugo.

Iwebber

pre 8 godina

Od kada znam za sebe navijam za Zvezdu, sada bih prvi put u životu voleo da nas Partizan pobedi. Lupajte minuse koliko hoćete, ali kada bi nas dobio ovaj raspali Partizan, da se jednom manemo iluzija o uigravanju tima, i da shvatimo da je tim loš, sa još lošijim trenerom i da mora da se menja nešto dok nije kasno. (Millennium, 03. novembar 2015 18:17)

Ti nisi nikakav navijac zvezde cim zelis poraz zvezde pogotovo od partizana, a dzaba ti covic ne slusa vas crno bele botove...

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Prejadna kosarka na obe strane, u EL ako skupimo 4 pobede bice super, Radonja neka bude slobodan kad se sezona zavrsi...

ww

pre 8 godina

Radonjicu srami se, tim koji je jos uvek u raspadu i retko prebacuje ove sezone 60 poena za celu utakmicu ti daje 24 za cetvrtinu! Pri tome daje se samo 13, bez ikakve ideje u napadu... Sramotna igra, ja ne znam sta se desava, ali nije ni cudo, nama su pojacanja Simon, Stimac, ostanak Lazica koji je izgubljen u vremenu i prostoru od pocetka sezone... Dobicemo verovatno ali nije ovo dobro nikako!

kralj

pre 8 godina

Biće oko 30 poena razlike u korist Zvezde, i onda će iz Laktaša stizati komentari kako je pre 10 godina bilo 40 razlike za njih.
Tada nisu ni sanjali da će Zvezda biti redovni evroligaš, a da će na instituciji biti katanac.
(zvezdale, 3. novembar 2015 17:43)

Druze,to je bilo pre dve godine.

Millennium

pre 8 godina

Od kada znam za sebe navijam za Zvezdu, sada bih prvi put u životu voleo da nas Partizan pobedi. Lupajte minuse koliko hoćete, ali kada bi nas dobio ovaj raspali Partizan, da se jednom manemo iluzija o uigravanju tima, i da shvatimo da je tim loš, sa još lošijim trenerom i da mora da se menja nešto dok nije kasno.

051

pre 8 godina

Radonjic je vecinu stranaca unistio.. nema akcija za sutere, ubije im samopouzdanje.. sramota.. dobar trener ali za aba ligu.. hvala mu za sve, ali treba da napusti kkcz.. ovakav raspali partizan vodi +10 protiv nas.. nemam reci

veliki strumf

pre 8 godina

Aman bre, zakucaj ovog Cirbesa u reketu! Kad god je on u igri probija nas ko stigne, izlazi negde bezveze na 6-7 metara i stalno nam reket prazan. Vidi li to neko uopste na klupi? Tako nas svako dere 2 sezone, zbog njegovih nebuloznih iskakanja primamo masu zicera.

Nisi zanimljiv

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Jadni smo. Realno ovaj raspali Partizan bilo kojoj iole ozbiljnijoj ekipi ne bi smeo da bude problem i da igra egal. Ne igramo odbranu nikako. Proslogodisnja Zvezda je za ovu Real. Igracemo mi nekako ABA ligu i biti iza Cedevite a mozda i Budućnosti ali u EL ima da nas tovare samo tako. (bagzi, 03. novembar 2015 18:52)

Crno beli botu provaljen si...

Patrik

pre 8 godina

Daj bre sta rade ovi imali smo 11 koseva razlike,13:24,a sad 23:24.Ee zato se gube utakmice.Ali nema veze stavio sam pobedu Zvezde pa ko god da pobedi radovacu se.

bagzi

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Jadni smo. Realno ovaj raspali Partizan bilo kojoj iole ozbiljnijoj ekipi ne bi smeo da bude problem i da igra egal. Ne igramo odbranu nikako. Proslogodisnja Zvezda je za ovu Real. Igracemo mi nekako ABA ligu i biti iza Cedevite a mozda i Budućnosti ali u EL ima da nas tovare samo tako.

NastyB

pre 8 godina

Pišem ovo na polovini prve četvrtine i više mi je muka da gledam. Zvezda bez ikakvog napada, a u odbrani raspad. Radonja na 17:10 uzima tajmaut i daje vrhunski motivacioni savet svojim igračima - "IGRAJTE BOLJU ODBRANU". Prvo sam mislio da nisam čuo dobro, a onda se i moj ortak, takođe, zablenuo zbunjeno. Jedan trener kaže igračima "igrajte bolju odbranu" i to je sve???!!!! Pa, to može da kaže i prva baba koju sa`vataš sa ulice da im kaže. KAKO da igraju bolju odbranu?? KO da igra gde, koga da rotiraju?? Presing, zona 2-3 ili 3-2, zonski presing, udvajanja...milion mogućnosti koji svaki priučeni trener zna, a Radonjić vrhunski stručnjak šibne "Igrajte bolju odbranu". I to kaže u ono što se koliko-toliko razume, ne smem ni da pomislim šta im kaže kad napad ne funkcioniše?? Možda "šutirajte bolje"?? Ako sam do sada imao mrvicu sumnje da nije trener za Zvezdu, sada sam ekstremno ubeđen u to.
I posle se čude izjavama igrača da je Markus Vilijams pozivao neke "svoje" napade. Nije pozivao "svoje" napade, već bilo kakvu napadačku akciju, jer Radonja ne zna nijednu, niti BAR JEDNU uvežbava. Samo pikenrol pa šta bude. I ovaj krš od Partizana će da nas razmontira samo zato što čovek ubija igrače rotacijama i neznanjem. Nadam se da će se Vilijams vratiti i krenuti da uvežbava igrače napadima, jer od ove neznalice nema nikakve vajde...

ajde

pre 8 godina

Od kada znam za sebe navijam za Zvezdu, sada bih prvi put u životu voleo da nas Partizan pobedi. Lupajte minuse koliko hoćete, ali kada bi nas dobio ovaj raspali Partizan, da se jednom manemo iluzija o uigravanju tima, i da shvatimo da je tim loš, sa još lošijim trenerom i da mora da se menja nešto dok nije kasno. (Millennium, 03. novembar 2015 18:17)

Nisi zanimljiv grobarcicu...

veliki strumf

pre 8 godina

Zvezdina igra - pa to je sramota. Glavni suter nam Tejic! Ej, Tejic se ispucava za 3 a garantujem da bez dana treninga sutiram bolje od njega. Ovaj Dzons sipa li sipa, a Cirbes opet negde istrcava u odbrani, gubi se covek. Strasno! Sut spolja niko ne moze da ubode, odbrana ocajna u 1/4. Ovo sto igramo je stvarno smesno. Dere nas ko stigne, pa je i smesni Paryizan bolje usao u mec.

Skajvoker

pre 8 godina

Verovatno cemo da dobijemo ovu utakmicu, ali ovo je katastrofa. Pojacanja blagi uzas, za Radonju vec znamo. U evroligi mozda pobedimo jos jednu i to je to.

Suština

pre 8 godina

Nisam nikada terao Radonjića, ali čini mi se da nije vešt da trgne ovaj tim Zvezde, koji itekako ima potencijal.
Neka me demantuje, slobodno, jedva čekam.

Moje malo

pre 8 godina

Posle 40 sek. druge cetvrtine moram da primetim drasticnu promenu kriterijuma sudija. Znaci pocinje rukomet, rvanje, kecheraj, sve samo ne kosarka. (Trandafil Karanfilovski, 03. novembar 2015 18:25)

I tvoje suze padaju sa lica...

Nisi zanimljiv

pre 8 godina

gde je difens radonja,grobari nam dali 40za pol.a to su ti prazni minuti ko na pocetku,u evroligi gubis 25 ocas posla (duledudule, 03. novembar 2015 18:51)

Zamisli dali na 40 poena?!

МонтиПајтон

pre 8 godina

Какп да разликујем тим Звезде од тима Партизана? Цирбес, Лазић, Милутиновић, Теић, Витковац, Цветковић, .....

ekg

pre 8 godina

Ovaj Jones ima potencijal...Zvezda je ocajno odradila prelazni rok uzevsi u obzir novac sa kojim je raspolagala...Partizan je u skladu sa mogucnostima to odradio...

veliki strumf

pre 8 godina

Radonjicu, ma bruko i sramoto jedna. Od smesnog Partizana koga dere ko stigne gubis 11 razlike posle 1/4. Pa vi ste jedna gomila neznalica i nesposobnjakovica!

NiTian ErXing

pre 8 godina

Srecom, Zvezda je u slaboj formi, pa postoji sansa, ako se jos neke stvari poklope, da ne izgubimo sa mnogo razlike. Mislim, da se ne zezamo, i ovako sakati su za nas Majami.

nemanja

pre 8 godina

Simanic odigra maestralno na debiju, i to protiv najbolje ekipe u Evropi, i vrhunski strateg Radonja mu ne da vise ni 5minuta u narednim utakmicama. Zastoo? To ne mogu da razumijem niti podrzim...

KayserSoze

pre 8 godina

Sramno sudjenje, Mekelu se ne svira tehnicka za simuliranje, a Milutinovicu zbog iste stvari se svira, faul za tri poena nad Simonovicem, faul nad Cirbesom, Miler sklanja Vanjine ruke da polozi..
Nema potrebe sudije da pomazu protiv ovakvog Partizana..Sramota

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Posle 40 sek. druge cetvrtine moram da primetim drasticnu promenu kriterijuma sudija. Znaci pocinje rukomet, rvanje, kecheraj, sve samo ne kosarka.

zvezdale

pre 8 godina

Biće oko 30 poena razlike u korist Zvezde, i onda će iz Laktaša stizati komentari kako je pre 10 godina bilo 40 razlike za njih.
Tada nisu ni sanjali da će Zvezda biti redovni evroligaš, a da će na instituciji biti katanac.

Lošmi

pre 8 godina

sta je tu ekspresno??sutnuli 200 slobodnih bacanja i to je to!!bravo za djilas covic ligu, sudije rade kako im je objasnjeno...nema greske!!
(ma sviraj im penal belosevicu, 03. novembar 2015 19:43)

U pravu si mi 20 a Partizan samo 27. Ko sve ovde ostavlja komentare majko moja...

michko87

pre 8 godina

Рутинска победа Звезде, најјачи утисак је одсуство Вујошевића, лепо је за промену видети два господина поред аут линије.

milooraad

pre 8 godina

Bravo Zvezdo, bravo Radonja, bravo Kvinsi !! a delije vama svaka cast, draze vam je poc u grcku nego da podrzite ove momke sad kad im je najteze, a da ne pominjem da je derbi bio u pitanju, sta cekate ? da udju u top 16 i zavrsnicu aba lige pa da se onda pojavite na par utakmica ? nemojte ni tad dolazit nista sram vas bilo..

zvezdale

pre 8 godina

Biće oko 30 poena razlike u korist Zvezde, i onda će iz Laktaša stizati komentari kako je pre 10 godina bilo 40 razlike za njih.
Tada nisu ni sanjali da će Zvezda biti redovni evroligaš, a da će na instituciji biti katanac.

KRIGER

pre 8 godina

Stimac je veceras pokazao da je bolje resenje na poziciji centra od Sofoa kome bi sto pre trebao da se pridruzi i Tompson za koga malo ko zna cemu on tu zapravo i sluzi, inace rezultat je ocekivan i potpuno je u skladu sa tradicijom ako se uzme u obzir celokupni istorijat Srpske kosarke, a ne samo poslednja decenija, kada su neki 90% svojih titula osvojili u blatu sportskog i kosarkaskog morala.

Марко

pre 8 godina

Могао би КК Партизан мало да се угледа на фудбалски клуб. Фудбалери ће се вероватно пласирати у плеј-оф, а кошаркаши тешко.

Goran

pre 8 godina

Mekel je odlican plej, danas je odigrao vrhunski, ustvari on nam je i jedini plej... Jovic je totalno van forme,a Rebic je tanak, realno je Cvetkovic za njega igracina trenutno. Nije ovo tako lose, ne treba imati velika ocekivanja u evroligi,vazno je samo da imamo kontinuitet igranja u evroligi pa ce tu jedna dobra sezona,kao prosla,a mozda i bolja sigurno doci... treba biti strpljiv. A Partizan me je prijatno iznenadio,imaju sasvim solidnu ekipu,bice oni samo jos bolji jer Marinkovic,Andric,Andjusic mogu mnogo bolje. Ima tu materijala i dobrih mladih igraca na obe strane...

cole

pre 8 godina

sva je prilika da je dovodjenje milera pun pogodak.mozda cak i bolji pote nego dovodjenje mwilla prosle godine. nece proci puno vremena da se miler navikne na evropsku kosarku a onda ce sve akcije ici na njega. zasto? kompletnijeg igraca nismo mogli da nadjemo. ima neverovatno brz dribling cime ce lako ili izbaciti protivnickog igraca ili ce na njemu napraviti faul. ima i samopouzdanje da sutne u svakoj iole otvorenijoj prilici, pa cak i uz promasaje, procenat pogodaka ce mu zbog izuzetno mekane ruke biti sigurno veliki. skok u odbrani i u napadu mu je takodje dobra strana, visok, dugih ruku, uz dobar odraz...sve sto je potrebno da pokupi puno lopti na skoku. sve u svemu, bice lepo gledati ga u zvezdi. sto se derbija tice, gledam bez nerviranja cak i kad partizan vodi, jer, na njihovu zalost, ne znam sta moze da se desi pa da pobede i ovako neuigranu zvezdu.

Batko

pre 8 godina

"zvezdini"navijaci veceras kao prizivaju i prozivaju Duleta ,a ovaj ih ugasio ucinio nesrecnima 14 godina :)
(Sale, 3. novembar 2015 19:52)

Doviđenja, laku noć......

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Trojka Mulalica i ovo zakucavanje za poslednje mesto dva najlepsa dogadjaja za mojih 56 godina!
Naravno racunam i Nolana Smita i Romea Trevisa..

Cordel

pre 8 godina

Ja ne znam za vas ali ja verujem u Tompsona. Vidi se da decko zna ali ga jednostavno nece. Ima odredjenu barijeru u glavi i mora da je preskoci, nadam se da ce mu ceo tim pomoci u tome! Podrska za njega i celu ekipu!

Batko

pre 8 godina

Kako sramotno sudjenje u prvom poluvremenu Zvezdi doneli direktnih 10p kroz faulove koje su svirali i koje nisu svirali
(Djape, 3. novembar 2015 18:59)

Tako je ! Inaće bi ste nas pobedili

ajde

pre 8 godina

Od kada znam za sebe navijam za Zvezdu, sada bih prvi put u životu voleo da nas Partizan pobedi. Lupajte minuse koliko hoćete, ali kada bi nas dobio ovaj raspali Partizan, da se jednom manemo iluzija o uigravanju tima, i da shvatimo da je tim loš, sa još lošijim trenerom i da mora da se menja nešto dok nije kasno. (Millennium, 03. novembar 2015 18:17)

Nisi zanimljiv grobarcicu...

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Најбоља партија Тејића у првом тиму.Милер је солидно крило.Лазић је за Томсона играчина у сваком погледу.Цирбес је након неколико одличних партија на почетку спао на просек.Аранитовић је запостављан због залуталог Далоа.Како би тек играо да је имао његове минуте до сада.Партизанови центри очај,и за ту позицију Партизан треба да тражи играча а не за плеја.Шта би Партизану користио и скуп врхунски плеј када у рекету нико ни зицер не може да убаци нити да хвата одбијене лопте.Радује врло коректно суђење,спортски односи играча на терену без тензија.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Miller me je oduševio, decko kida, a šta ce tek da radi u paru s Willijem mogu da zamislim. Mekel se vidno popravlja i sve je bolji, Thompson ima još problema, ali momak ce sigurno da "eksplodira" kad nama bude najpotrebnije. Štimara sasvim gut, onako neprimetan, ali radi super poso! Kad se svi uklope bice to Dream Team za ove prostore, a i šire! GAZI ZVEZDO!

Milan

pre 8 godina

Miller fantastican danas, Tejic odlicne kretnje, Stimac vrlo dobar, Guduric mora vise da igra, super danas, Mekel sasvim solidan. Radonjic jedini ispod prosjeka. Zasto nemamo neku akciju za Tompsona, zao mi momka, zasto Simanicu nije dao zadnje 2-3 minute? Odlicno. Pozdrav za grobare :)

Tresh kretenizam

pre 8 godina

Za boraniju iz ABA lige imamo odlican tim. Za Euroligu nam treba jos MW i jedan suter. Srce mi puno kada vidim kako igraju Zvezdina deca. Tejic i Guduric su buducnost srpske kosarke!

Stefan DE

pre 8 godina

Da li sad trebamo da budemo zadovoljni i srecni sto smo izgubili samo 15.razlike da nije bilo vise?! Trenutno smo zadnji na tabeli ne ide na bolje!
Ljudi potreban nam je trener i jedan dobar centar inace dogodine necemo ni biti u aba ligi!!!!!!

Moje malo

pre 8 godina

Posle 40 sek. druge cetvrtine moram da primetim drasticnu promenu kriterijuma sudija. Znaci pocinje rukomet, rvanje, kecheraj, sve samo ne kosarka. (Trandafil Karanfilovski, 03. novembar 2015 18:25)

I tvoje suze padaju sa lica...

nemanja

pre 8 godina

Simanic odigra maestralno na debiju, i to protiv najbolje ekipe u Evropi, i vrhunski strateg Radonja mu ne da vise ni 5minuta u narednim utakmicama. Zastoo? To ne mogu da razumijem niti podrzim...

Šinter

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe...

KOMPLEKS JE PARTIZAN

pre 8 godina

Sudije su vas gurale celo prvo poluvreme i direktno uticale na rezultat...realno
Bolji ste, i ja vam cestitam ali ostaje "moj nick" kao neoboriv rekord u sezoni kada ste najjaci a mi najslabiji...mozda u istoriji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 3. novembar 2015 20:34)

Blago tebi..da li ćeš sad lakše da spavaš...teškoooo

kk igokea partizan zepter

pre 8 godina

@sreten: Uh, ti ili si preterano bogat, pa te bas briga za 1000 dindzi, ili si ozbiljno bolestan, pa si poremeceno mislio da Partizan sa ovim smesnim timom moze da dobije Zvezdu.

Axaxt

pre 8 godina

Miler nastavlja gde je Đenka stao. Inače M-Will se vraća, Gudurić odličan, Tejić sve bolji kako idu utakmice, odlično trči i glavno ne dešava mu se kao prošle godine da naniže 2-3 faula za nekoliko minuta.

anonymous

pre 8 godina

Zasto Tompson ima ovako marginalnu ulogu u ekipi? Ne primi loptu 10 minuta i naravno da ce ici na kos kad je konacno dobije. A onda ce svi ocekivati da dadne 20p protiv Fenera. Zasto na 16 i 2min do kraja ne udje Simanic?? Mrzim trenere koji nemaju osjecaj za mlade igrace.

Iwebber

pre 8 godina

Od kada znam za sebe navijam za Zvezdu, sada bih prvi put u životu voleo da nas Partizan pobedi. Lupajte minuse koliko hoćete, ali kada bi nas dobio ovaj raspali Partizan, da se jednom manemo iluzija o uigravanju tima, i da shvatimo da je tim loš, sa još lošijim trenerom i da mora da se menja nešto dok nije kasno. (Millennium, 03. novembar 2015 18:17)

Ti nisi nikakav navijac zvezde cim zelis poraz zvezde pogotovo od partizana, a dzaba ti covic ne slusa vas crno bele botove...

Milan

pre 8 godina

Ovako:
1.Slabo smo usli u mec, a njih krenuo sut.
2.Miler je zver, Lazic opet dobar protiv grobara!
3.Mekel dobar, ma da je danas imao raspolozene sutere kojima je asistiro(treba zvezdi suter)
3.Sudije, pa da li vi znate da sudite?Ono zvezdi sudis svaki kontakt, a Partizanovi igraci biju li biju i nista?
4.Stimac odlicna partija, njemu ovakve utakmice odgovaraju.
5.Podrska Radonjicu(nije mu trenutno lako, em imamo utakmice na svaka 3 dana, em mu je tim doziveo nekoliko poraza, verovatno je to razlog onakvog pocetka)
6.Cvetkovic mnogo flopuje, a Vitkovac kakav prljav igrac...

a ha

pre 8 godina

Isto kao i protiv Himkija.
(dragiša, 3. novembar 2015 20:17)

Ako si ti srećan zbog Himkija,ja neću da remetim tvoju sreću..ali,pogledaj malo tabelu i nećeš gubiti vreme na portalima ... ukoliko si baš uporan ,to je već kompleks..

Nisi zanimljiv

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Jadni smo. Realno ovaj raspali Partizan bilo kojoj iole ozbiljnijoj ekipi ne bi smeo da bude problem i da igra egal. Ne igramo odbranu nikako. Proslogodisnja Zvezda je za ovu Real. Igracemo mi nekako ABA ligu i biti iza Cedevite a mozda i Budućnosti ali u EL ima da nas tovare samo tako. (bagzi, 03. novembar 2015 18:52)

Crno beli botu provaljen si...

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Posle 40 sek. druge cetvrtine moram da primetim drasticnu promenu kriterijuma sudija. Znaci pocinje rukomet, rvanje, kecheraj, sve samo ne kosarka.

Povidon

pre 8 godina

Vise nego ocajna igra i los rezultat i ako smo pobedili. Sve ispod 20 razlike za Zvezdu ja smatram porazom. I zato cestitam Partizanu i grobarima na rezultatu 92:77.

Zorz Pap

pre 8 godina

Sve mogu da razumem sem Tompsona i Simonovica. Kada bi se njih dvojca, a pogotovo Tompson zamenili nekim krstenim igracem bilo bi mnogo bolje.

Zašto kradete?

pre 8 godina

Kriminalno sudjenje, 3 sl. bacanja Simonovicu, tehnicka za simuliranje, ahahahaha, Milutinovicu, Marinkovic fauliran pri šutu za 3...
13 godina, ožiljak večni...

Rajko

pre 8 godina

Imam samo jedno pitanje ..Ko je skaut Zvezde i sta radi za vrijeme utakmice kad skautira igrača??Ne mozes rođače ovoliko promašiti..ne možeš!

navijac

pre 8 godina

Kolko mrzim ovog Lazica, koliko je to antipatican lik, nema dalje. Definitivno najomrazeniji lik uz Blazica. Covek samo protiv Partizana zna da ubaci, u el ne moze ni bure da pogodi

KayserSoze

pre 8 godina

Sramno sudjenje, Mekelu se ne svira tehnicka za simuliranje, a Milutinovicu zbog iste stvari se svira, faul za tri poena nad Simonovicem, faul nad Cirbesom, Miler sklanja Vanjine ruke da polozi..
Nema potrebe sudije da pomazu protiv ovakvog Partizana..Sramota

rolling rolling

pre 8 godina

Belosevic dva puta svira korake Aranitovicu, a nijednom Mileru. Brzo se privikao Miler sa NBA da ne pravi korake ili mozda Belosevic voli malo da krade... Ne znam sta je logicnije.

Jovan Cvijetin

pre 8 godina

Partizan sa plejom o kome se toliko govori i solidnom peticom preko 210 bice korektan.
Zvezda da dovede sutera, potera Tompsona i Radonjića opet glatko osvaja

051

pre 8 godina

Radonjic je vecinu stranaca unistio.. nema akcija za sutere, ubije im samopouzdanje.. sramota.. dobar trener ali za aba ligu.. hvala mu za sve, ali treba da napusti kkcz.. ovakav raspali partizan vodi +10 protiv nas.. nemam reci

Bo

pre 8 godina

Vode 20 razlike protiv najvećeg rivala, koga pritom nisu mogli da dobiju 15 godina... imaju konačno jak tim posle duge krize, izgleda sve savršeno za njih, prava prilika da uživaju u igri svojih igrača i pobedi... ali ne, oni prizivaju Duleta, ujedinjeno, po prvi put na utakmici svi pevaju u glas... pevaju o Duletu. Taj jedan mali momenat govori mnogo o toliko puno stvari. Čini se da Dule mnogo više fali vama nego grobarima :)

kralj

pre 8 godina

Biće oko 30 poena razlike u korist Zvezde, i onda će iz Laktaša stizati komentari kako je pre 10 godina bilo 40 razlike za njih.
Tada nisu ni sanjali da će Zvezda biti redovni evroligaš, a da će na instituciji biti katanac.
(zvezdale, 3. novembar 2015 17:43)

Druze,to je bilo pre dve godine.

bakster

pre 8 godina

Zvezda bolja za tih 13 razlike i na kraju je zasluzeno pobedila..Sto se tice Partizana evidetno je da svugde skripi jos uvek u napadu i odbrani..Ovaj Dzons koji je doveden se pokazalo zasada kao skromno pojacanje ali treba ocekivati bolje u nastavku sezone od njega..Pohvale za Cveleta i Arnanitovica za dobru utakmicu veceras..Inace jedno je sigurno da ce opstati Partizan u aba ligi bez obzira na skor koji je trenutni na tabeli.

Deda

pre 8 godina

Opametite se vise i shvatite da drzavna televizija nigdje ne prenosi sport i ako ga ima to je jako malo . Svuda su kablovske i ko hoce da gleda moras platiti . Rts ima program 100 puta kvalitetniji i raznovrsniji od svih televizija u eu .

papiga

pre 8 godina

treba cestitati ciganima...bolji su,al nema veze- za kosarku sam zahvalan PARTIZANU zauvek...takvu seriju oni nikad imati nece! NISU INSTITUCIJA!

Зоран В.

pre 8 godina

Oduvek sam bio veliki protivnik menjanja igraca, ali izgleda da smo ovaj put bili u pravu. Još Tomson out, a Wiliams in i to je to.

Millennium

pre 8 godina

Od kada znam za sebe navijam za Zvezdu, sada bih prvi put u životu voleo da nas Partizan pobedi. Lupajte minuse koliko hoćete, ali kada bi nas dobio ovaj raspali Partizan, da se jednom manemo iluzija o uigravanju tima, i da shvatimo da je tim loš, sa još lošijim trenerom i da mora da se menja nešto dok nije kasno.

topioc

pre 8 godina

Nastic nikad bolji takav je bio i u mladim kategorijama mijenjao Besovica 5 min. po utakmici a sad radi skaut zvezde i eto njega kod nass. pun promasaj.

Suština

pre 8 godina

Nisam nikada terao Radonjića, ali čini mi se da nije vešt da trgne ovaj tim Zvezde, koji itekako ima potencijal.
Neka me demantuje, slobodno, jedva čekam.

Labud

pre 8 godina

Razlika u klasi. Kosta Perovic napravi sumnjiv prekrsaj i odmah dize ruku. Simonovic, Lazic i Jovic naprave ocigledan faul i sudiji [nekaznjeno ] sve po spisku.

Milanovac

pre 8 godina

Odlicna prva cetvrtina Partizana. Stimac i Simonovic nisu nikakva pojacanja. Simonovic zna samo da sutne kada je sam, i nista drugo. Ne zna da krene na kos, ne zna da igra ledjima, a Stimara osim velike zelje i junackog srca nema nista drugo.

killy81

pre 8 godina

Ovaj lazic je toliko iritantan lik da to nije normalno a kosarka mu se jedino igra protiv Partizna i sto je najgore jedino ga tada hoce.

4/5 trojke sutira sacuvaj me boze ali ga hoce protiv nas.
(Mirko, 3. novembar 2015 19:38)

Da, druze. Isto kao vaš nekadašnji igrac a sadasnji trener Pera Bozi.
Mislim da je 70% poena u svojoj karijeri postigao protiv Zvezde.
I to vam nije bilo prepreka da ga smatrate jednim od omiljenih igraca tih godina.

Mirko

pre 8 godina

Ovaj lazic je toliko iritantan lik da to nije normalno a kosarka mu se jedino igra protiv Partizna i sto je najgore jedino ga tada hoce.

4/5 trojke sutira sacuvaj me boze ali ga hoce protiv nas.

NiTian ErXing

pre 8 godina

Srecom, Zvezda je u slaboj formi, pa postoji sansa, ako se jos neke stvari poklope, da ne izgubimo sa mnogo razlike. Mislim, da se ne zezamo, i ovako sakati su za nas Majami.

NastyB

pre 8 godina

Pišem ovo na polovini prve četvrtine i više mi je muka da gledam. Zvezda bez ikakvog napada, a u odbrani raspad. Radonja na 17:10 uzima tajmaut i daje vrhunski motivacioni savet svojim igračima - "IGRAJTE BOLJU ODBRANU". Prvo sam mislio da nisam čuo dobro, a onda se i moj ortak, takođe, zablenuo zbunjeno. Jedan trener kaže igračima "igrajte bolju odbranu" i to je sve???!!!! Pa, to može da kaže i prva baba koju sa`vataš sa ulice da im kaže. KAKO da igraju bolju odbranu?? KO da igra gde, koga da rotiraju?? Presing, zona 2-3 ili 3-2, zonski presing, udvajanja...milion mogućnosti koji svaki priučeni trener zna, a Radonjić vrhunski stručnjak šibne "Igrajte bolju odbranu". I to kaže u ono što se koliko-toliko razume, ne smem ni da pomislim šta im kaže kad napad ne funkcioniše?? Možda "šutirajte bolje"?? Ako sam do sada imao mrvicu sumnje da nije trener za Zvezdu, sada sam ekstremno ubeđen u to.
I posle se čude izjavama igrača da je Markus Vilijams pozivao neke "svoje" napade. Nije pozivao "svoje" napade, već bilo kakvu napadačku akciju, jer Radonja ne zna nijednu, niti BAR JEDNU uvežbava. Samo pikenrol pa šta bude. I ovaj krš od Partizana će da nas razmontira samo zato što čovek ubija igrače rotacijama i neznanjem. Nadam se da će se Vilijams vratiti i krenuti da uvežbava igrače napadima, jer od ove neznalice nema nikakve vajde...

Nisi zanimljiv

pre 8 godina

gde je difens radonja,grobari nam dali 40za pol.a to su ti prazni minuti ko na pocetku,u evroligi gubis 25 ocas posla (duledudule, 03. novembar 2015 18:51)

Zamisli dali na 40 poena?!

veliki strumf

pre 8 godina

Zvezdina igra - pa to je sramota. Glavni suter nam Tejic! Ej, Tejic se ispucava za 3 a garantujem da bez dana treninga sutiram bolje od njega. Ovaj Dzons sipa li sipa, a Cirbes opet negde istrcava u odbrani, gubi se covek. Strasno! Sut spolja niko ne moze da ubode, odbrana ocajna u 1/4. Ovo sto igramo je stvarno smesno. Dere nas ko stigne, pa je i smesni Paryizan bolje usao u mec.

Skajvoker

pre 8 godina

Verovatno cemo da dobijemo ovu utakmicu, ali ovo je katastrofa. Pojacanja blagi uzas, za Radonju vec znamo. U evroligi mozda pobedimo jos jednu i to je to.

Gojko

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe...
(Šinter, 03. novembar 2015 23:13)
Secamo se kako je nama bilo na dnu, ali se i secamo kako je njima bilo na vrhu.

Misel Platini

pre 8 godina

Ali prozivanje renta pantera Duleta Vujoševića :-)
Dugooooo ćete se vi sećati tog čoveka. Mladost vam uništio, klub vam ugasio, u Železnik ste išli da navijate za '' svoj klub na domaćem terenu '' :-)
Ovo je maksimum ovog tima Partizana. Kao na svim mečevima imamo snage za 3 četvrtine, a onda pad!

ekg

pre 8 godina

Ovaj Jones ima potencijal...Zvezda je ocajno odradila prelazni rok uzevsi u obzir novac sa kojim je raspolagala...Partizan je u skladu sa mogucnostima to odradio...

+41

pre 8 godina

Ovako:
1.Slabo smo usli u mec, a njih krenuo sut.
2.Miler je zver, Lazic opet dobar protiv grobara!
3.Mekel dobar, ma da je danas imao raspolozene sutere kojima je asistiro(treba zvezdi suter)
3.Sudije, pa da li vi znate da sudite?Ono zvezdi sudis svaki kontakt, a Partizanovi igraci biju li biju i nista?
4.Stimac odlicna partija, njemu ovakve utakmice odgovaraju.
5.Podrska Radonjicu(nije mu trenutno lako, em imamo utakmice na svaka 3 dana, em mu je tim doziveo nekoliko poraza, verovatno je to razlog onakvog pocetka)
6.Cvetkovic mnogo flopuje, a Vitkovac kakav prljav igrac...
(Milan, 03. novembar 2015 20:07)


Sudije su vas gurale celo prvo poluvreme i direktno uticale na rezultat...realno
Bolji ste, i ja vam cestitam ali ostaje "moj nick" kao neoboriv rekord u sezoni kada ste najjaci a mi najslabiji...mozda u istoriji

Nikša

pre 8 godina

Заслужен тријумф ККЦЗ. Нажалост квалитет дербија пуно слабији него лани. Гудурић и Аранитовић - свака част и још пуно рада. Коначно меч у коме је кошарка била у првом плану и то је највећи добитак за спорт !

Dejan

pre 8 godina

Utakmice koja se nista ne razlikuje od one koju ce Zvezda igrati i sa preostala dva tima koja su fenjerasi.Partizanu puno srece da u tromecu sa Tajfunom i Sutjeskom izadje kao pobednik,ipak je to nas komsija mali.

a ha

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šinter, 3. novembar 2015 23:13)

Pa kad trener koji je vodio ekipu koja je sada zadnja,pustio Zadar da bi Zvezda ispala još se time i javno hvali,izvini, ti i ja ne gledamo na životne situacije isto...i kada smo bili gore i kada smo dole,Zvezda je uvek bila gospodski klub...i sinoć je Radonja usporio zadnje 2 minuta,ako si primetio..groBARI sigurno nisu,nego misle da su lošiji za samo 15 poena...ovo je jedna od mnogih razlika Zvezde i partizana...drugom priliko,spava mi se..

Mirko

pre 8 godina

nemamo krstenog centra nemamo krstenu krilo, nemamo ni rezervnog organizatora igre, a nejvise nam nedostaje trener.

Bozicu odlazi.

Uprava napolje !

Sudjenje blago receno kriminalno ali navikli smo na to 70 godina.

fuj

pre 8 godina

Šta još treba ovaj Tompson da uradi da bi dobio otkaz? Najgori igrač koji je ikada bio u Zvezdi. Da li sada shvatate koliko ste bili smešni svi vi koji ste tvrdili da mu treba vremena da proradi?

tard

pre 8 godina

Ogromna je razlika kada se likuje sto je neko zadnji i kada si najsrecniji sto je neko ugasen,srozan,osramocen sve zarad jednog kluba.
Niko im ne zeli isto sto i oni nama ali neka vide da nisu Bogom dani,da je jednom morao da dodje kraj toj "dominaciji"
Uvek,ali uvek cu da ih krivim za propast srpske kosarke.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

Ja komentarišem samo evroligaše kao što je Zvezda. partizan je sitna boranija i ne zanima me. A sad me izvinite odoh da popijem lek, nešto me žiga srce pri pogledu na tabelu.

DedaMiloje

pre 8 godina

sta je tu ekspresno??sutnuli 200 slobodnih bacanja i to je to!!bravo za djilas covic ligu, sudije rade kako im je objasnjeno...nema greske!!
(ma sviraj im penal belosevicu, 03. novembar 2015 19:43)

U pravu si mi 20 a Partizan samo 27. Ko sve ovde ostavlja komentare majko moja...
(Lošmi, 03. novembar 2015 20:22)

Ti misliš on zna šta piše.

duledudule

pre 8 godina

da brate‘‘nisi zanimljiv‘‘ mnogo je 40 poena.od ovakvog partizana.a kamoli oko 75,80 koliko ce dati do kraja.kazem da se to kaznjava u evroligi lagano

Pero

pre 8 godina

Partizan je u drugom poluvremenu dao vecinu koseva iz slobodnjaka.Da ih nisu gurale sudije sa nepostojecim faulovima bilo bi demoliranje.Sta ce tek da bude kad se Zvezdi vrate igraci a pritom se i uigraju...Jaoooj ,ne smem ni da pomislim!

posmatrac

pre 8 godina

Pisem na pauzi izmedju prve i druge i bez obzira na krajnji rezultat. Nije bilo davno kada sam grobarima pisao da je ponekad lakse promeniti trenera nego celu ekipu. Sta je nama sada ciniti?

NikolaSrb

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)

Naravno da mi je drago, pogotovo zbog ovih grobara koji su likovali kada smo se mi borili za opstanak i kojima je drago do neba kada zvezda izgubi u Evroligi, ali ti to kao nisi video'?

Nikola

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)


Gde si ti bre da odrzis lekciju grobarima koji se onako pakosno raduju nasim porazima u Evroligi?!

NikolaX

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)

Obrati paznju na komentare posle poraza zvezde u EL.

Patrik

pre 8 godina

Daj bre sta rade ovi imali smo 11 koseva razlike,13:24,a sad 23:24.Ee zato se gube utakmice.Ali nema veze stavio sam pobedu Zvezde pa ko god da pobedi radovacu se.

neko iz mase

pre 8 godina

I ovakav propali partizan se drzi dobro protiv zvezde i muci tri cetvrtine.
To dovoljno o tom klubu kojeg svi pljuju a ponajvise navijaci koji su zaslepljeni i ispred ociju ne vide nista osim ono sto bi oni voleli da vide.Inace dobice zvezda nekako na kraju zbog igraca ovu utakmicu bez obzira na sve.

ww

pre 8 godina

Radonjicu srami se, tim koji je jos uvek u raspadu i retko prebacuje ove sezone 60 poena za celu utakmicu ti daje 24 za cetvrtinu! Pri tome daje se samo 13, bez ikakve ideje u napadu... Sramotna igra, ja ne znam sta se desava, ali nije ni cudo, nama su pojacanja Simon, Stimac, ostanak Lazica koji je izgubljen u vremenu i prostoru od pocetka sezone... Dobicemo verovatno ali nije ovo dobro nikako!

Igor tv grobar

pre 8 godina

Veceras je derbi bio jako bitan za trenera Petra Bozica, svi igraci su se borili maksimalno , ali derbi je uvjek neizvjestan , bice bolje crno beli. NAPRED PARTIZAN

veliki strumf

pre 8 godina

Radonjicu, ma bruko i sramoto jedna. Od smesnog Partizana koga dere ko stigne gubis 11 razlike posle 1/4. Pa vi ste jedna gomila neznalica i nesposobnjakovica!

realni grobar

pre 8 godina

zvezda i nije toliko jača koliko nama fali energije... i trener....božica volim ko brata,ali nije još uvek za partizan...ako ćemo objektivno svi najbolji treneri su vrlo ,oštri ,energični npr. kari,Željko,Dule, duda ...Bozic kao da vodi klince u juniorskoj ligi...pokaži zube...pa ja bi dobio bar dve tehničke da sam trener...ne razumem...ali biće bolje...

МонтиПајтон

pre 8 godina

Какп да разликујем тим Звезде од тима Партизана? Цирбес, Лазић, Милутиновић, Теић, Витковац, Цветковић, .....

Creative mind !

pre 8 godina

Ako Partizan zeli kvalitet u ovom trenutku,trebao bi da ima 4 strana igraca i tu je kraj svake price.Mekel,Tomson,Miler,Cirbes jednostavno dizu kvalitet ostalim igracima Zvezde,a koliko znaci kada neko zna kosarku sinoc je pokazao Dzons koji je bez treninga bio bolji od svih Partizanovih igraca.

bagzi

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Jadni smo. Realno ovaj raspali Partizan bilo kojoj iole ozbiljnijoj ekipi ne bi smeo da bude problem i da igra egal. Ne igramo odbranu nikako. Proslogodisnja Zvezda je za ovu Real. Igracemo mi nekako ABA ligu i biti iza Cedevite a mozda i Budućnosti ali u EL ima da nas tovare samo tako.

Ali bas

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)

Nibja ne kapiram one isfustrirane grobare sto se raduju i pisu "katanac" raduju se porazu kkcz kao da je njihov tim pobedio, da u svakom trenutku pljuju po cz i u svakom momentu, pa nisam video da to spomenes...

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Prejadna kosarka na obe strane, u EL ako skupimo 4 pobede bice super, Radonja neka bude slobodan kad se sezona zavrsi...

ma sviraj im penal belosevicu

pre 8 godina

sta je tu ekspresno??sutnuli 200 slobodnih bacanja i to je to!!bravo za djilas covic ligu, sudije rade kako im je objasnjeno...nema greske!!

Patrik

pre 8 godina

Kakvu krs ekipu imamo,Vrabac,Aranitovic,Koprivica ccc strasno.Kad cemo opet imati nekog Lovernja,Vestermana,Bertansa,Bogdanovica?
A sto nema Koste Perovica?Zato nas Telekom i busi zato sto treba neko iskusan poput Perovica da igra.Da je Kosta na terenu Zvezda ne bi nikad stigla prednost od 11 koseva.Eej bre 11koseva vodili,vodili smo od pocetka utakmice i dozvole da ih Zvezda prestigne,pa ja sam u neverici!!Uprava napolje Bozicu odlazi pojma nemas!!!

veliki strumf

pre 8 godina

Aman bre, zakucaj ovog Cirbesa u reketu! Kad god je on u igri probija nas ko stigne, izlazi negde bezveze na 6-7 metara i stalno nam reket prazan. Vidi li to neko uopste na klupi? Tako nas svako dere 2 sezone, zbog njegovih nebuloznih iskakanja primamo masu zicera.

komarac u sorcu

pre 8 godina

Kakva igra Zvezde, kakva dominacija, razbijanje! Miler dobar, bice jos bolji kako vreme odmice, jos kad nastupi Markus u tandemu sa njim i Cirbesom ima da kida! Bravo Zvezdo, dominiraj, niko nam ne moze nista!!!!

Pekam

pre 8 godina

Tompson ne dobija loptu, kao da ga hejtuju. Momak zato i ide na kos, zeli da da neki poen. Vidi se da mu je tesko i da se bori. Mekel nije komandant, zato se vraca nas burazer, koji ce da popravi ekipu! Nadam se da ce Tompson krenuti napred, na bolje i da ce Mwil kad dodje to krenuti jos jace. Mwil zna kosarku i cini igrace boljima, nego sto to zapravo jesu! Bravo za Milera, vidi se klasa! Bice to sve ok! Idemo dalje, samo jako, Zvezda leee!!!

Bojan

pre 8 godina

Bez euforije molim! Zvezda je tim bez igre trenutno, ma zalost Partizan je toliko slab da je trenutno raspala Zvezda uspela da ga razbije. Ako ovako nastavi Zvezda ce biti topovska hrana u evroligi. Poslusajte samo time out, pa tu nista smisleno ne moze da se cuje.

Zee

pre 8 godina

Radonjicu, ma bruko i sramoto jedna. Od smesnog Partizana koga dere ko stigne gubis 11 razlike posle 1/4. Pa vi ste jedna gomila neznalica i nesposobnjakovica!
(veliki strumf, 3. novembar 2015 18:22)

Zvezdina igra - pa to je sramota. Glavni suter nam Tejic! Ej, Tejic se ispucava za 3 a garantujem da bez dana treninga sutiram bolje od njega. Ovaj Dzons sipa li sipa, a Cirbes opet negde istrcava u odbrani, gubi se covek. Strasno! Sut spolja niko ne moze da ubode, odbrana ocajna u 1/4. Ovo sto igramo je stvarno smesno. Dere nas ko stigne, pa je i smesni Paryizan bolje usao u mec.
(veliki strumf, 3. novembar 2015 18:16)

I šta sad? Je l' si bar svestan koliko smešan ispadaš postavljajući ovakve komentare? I ti i svi ostali stručnjaci, komentatori prve četvrtine. Ne postoji toliko trenera i igrača na svetu koliko bi ih vi menjali non-stop. Nije vam ovo basket u kraju nego profesionalna košarka.

bane

pre 8 godina

Da li sad trebamo da budemo zadovoljni i srecni sto smo izgubili samo 15.razlike da nije bilo vise?! Trenutno smo zadnji na tabeli ne ide na bolje!
Ljudi potreban nam je trener i jedan dobar centar inace dogodine necemo ni biti u aba ligi!!!!!!
(Stefan DE, 03. novembar 2015 22:04) e moj genije, nemoze da se ispadne iz aba lige ako budes zadnji u njoj. mozes samo da se ne kvalifikujes kroz svoju ligu. inace ove sezone partizan ima samo jedan cilj a to je 3 mesto u nasoj ligi da se nebi placao ufur u aba od nekih 300.000 sve preko je ravno tituli evropskog sampiona. ove godine da se smanje dugovi nekim sponzorskim ugovorima pa tek 2 sezone da udjemo u orbu za nesto. a do tada pravimo i uigravamo tim

Tegi

pre 8 godina

Ovaj tim Zvezde je za Evrokup ne za Evroligu kad se pogleda sastav igrača i "pojačanja" koja su dovedena. Tompson-nevidljiv na svakom meču, Mekel-usporen,često neodlučan,dosta pravi greške, Štimac-nema dovoljan kvalitet, Simonović-krajnje limitiran igrač,Miler za sada solidan još je rano za ocenu i kad se dodaju igrači koji su ostali jedno je Jović pristojan igrač ali kao back-up,Guduriću pohvale,od Tejića se očekuje više,a Cirbesu HOĆE LI NEKO OBJASNITI KAKO SE BRANI PICK U ODBRANI,postoji li stručni štab u klubu,čovek izadje 5 metara na igrača,napravi rupu u odbrani i uvek ali uvek primimo koš,to nikome nije palo na pamet da napiše,samo ih interesuje kakvi su u napadu,pogotovo Miler pa Miler,pogledajte malo i njegovu odbranu "stručnjaci".

molestant

pre 8 godina

nerazumem sta ste gledali.
partizanu je ovo ubedljivo najbolja utakmica, konacno smo dobili prvu petorku, videlo se takodje na koga moze da se racuna u izmenama ( kosta podize formu, Djumic solidan ).
zvezda je dobila na duzu klupu, iskustvo i oskarovca Simonovica ( koji je lomio glumom kad je bilo i najpotrenije ).
dakle, sasvim solidna suterska ekipa, petice i cetvorke takodje, pera kao trener najbolje do sad vodio utakmicu, ALI ONO STO TREBA PARTIZANU AKO HOCE U PRVIH 5, 6 JE PLEJ i to iskusan nas ili stranac koji ume da dodaje i igra akcije, jer dzabe nam i suterska ekipa i crnac ako nemamo igraca koji ce sve povezati.
Cvetkovic je ok , ali prodor i sut igrac koji je uzasan u asist, magdevski je tu bolji, ali saberi oduzmi tanko je to.
dakle PLEJ pod hitno, sve ostalo je ok i ici ce na bolje ali dok ne dovedu iskusnog pleja bice mucenje.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

(Goran, 3. novembar 2015 20:17)

Eh da je vise ovakvih komentara kao Goranovih.
Sto se mladih igraca tice, bojim se da ce Tejic i Rebic ostati u senci stranaca. Guduric i Borisa dobijaju sansu samo zato jer su stranci u CZ podbacili, za sad. Gomilanje stranaca u situaciji kada je plasman u Top 16 EL gotovo nemoguc (ruku na srce CZ nema ni igru, ni trenera za tako nesto) je panika uprave koja je izgubila kompas u sastavljanju tima za ovu sezonu.
Ovaj amer u Partizanu je pravo pojacanje. Cak i da imamo jaci tim bio bi jedan od nosilaca igre. Klinci u Partizanu imaju sansu da kroz ovu unapred izgubljenu sezonu steknu iskustvo i ako bude srece stasaju u solidne igrace.
Strucni tim Partizana mozda nema iskustva u vodjenju tima ali Bozic, Kecman i Avdalovic sigurno mogu svojim igrackim iskustvom mnogo da pomognu mladim igracima.
CZ je dobila na suvi igracki kvalitet i duzu klupu. Ajd da zanemarimo drasticnu promenu kriterijuma sudjenja u drugoj cetvrtini kada su se rezultatski vratili. To ne bi bio problem iskusnijem treneru od Bozica. Bice i Pera sve bolji. Em mu je prva sezona kao treneru, em je tim skupljen s konca i konopca kada je sezona vec pocela. Partizan ce sve bolje da igra. Za CZ nisam siguran. Nemaju vremena za ozbiljan trening a nemaju ni tzv. "lepak" i ekipi, igraca koji bi bio kohezivni element. To je trebalo da bude Mitrovic ali se povredio, na zalost.
Posle ovog derbija je valjda i najvecim radonjistima jasno da covek nije nista bolji od Bozica pocetnika.

Zoki

pre 8 godina

Ekipa se oporavlja...Miler zverina...kad se vrate Danga i Mitrović + MW,pa to će biti timčina...a ovo je bio lakši trening...PUNI BRE!ZVEZDA!

navijac

pre 8 godina

Kolko mrzim ovog Lazica, koliko je to antipatican lik, nema dalje. Definitivno najomrazeniji lik uz Blazica. Covek samo protiv Partizana zna da ubaci, u el ne moze ni bure da pogodi

zvezdale

pre 8 godina

Biće oko 30 poena razlike u korist Zvezde, i onda će iz Laktaša stizati komentari kako je pre 10 godina bilo 40 razlike za njih.
Tada nisu ni sanjali da će Zvezda biti redovni evroligaš, a da će na instituciji biti katanac.

rolling rolling

pre 8 godina

Belosevic dva puta svira korake Aranitovicu, a nijednom Mileru. Brzo se privikao Miler sa NBA da ne pravi korake ili mozda Belosevic voli malo da krade... Ne znam sta je logicnije.

papiga

pre 8 godina

treba cestitati ciganima...bolji su,al nema veze- za kosarku sam zahvalan PARTIZANU zauvek...takvu seriju oni nikad imati nece! NISU INSTITUCIJA!

Zašto kradete?

pre 8 godina

Kriminalno sudjenje, 3 sl. bacanja Simonovicu, tehnicka za simuliranje, ahahahaha, Milutinovicu, Marinkovic fauliran pri šutu za 3...
13 godina, ožiljak večni...

Bo

pre 8 godina

Vode 20 razlike protiv najvećeg rivala, koga pritom nisu mogli da dobiju 15 godina... imaju konačno jak tim posle duge krize, izgleda sve savršeno za njih, prava prilika da uživaju u igri svojih igrača i pobedi... ali ne, oni prizivaju Duleta, ujedinjeno, po prvi put na utakmici svi pevaju u glas... pevaju o Duletu. Taj jedan mali momenat govori mnogo o toliko puno stvari. Čini se da Dule mnogo više fali vama nego grobarima :)

+41

pre 8 godina

Ovako:
1.Slabo smo usli u mec, a njih krenuo sut.
2.Miler je zver, Lazic opet dobar protiv grobara!
3.Mekel dobar, ma da je danas imao raspolozene sutere kojima je asistiro(treba zvezdi suter)
3.Sudije, pa da li vi znate da sudite?Ono zvezdi sudis svaki kontakt, a Partizanovi igraci biju li biju i nista?
4.Stimac odlicna partija, njemu ovakve utakmice odgovaraju.
5.Podrska Radonjicu(nije mu trenutno lako, em imamo utakmice na svaka 3 dana, em mu je tim doziveo nekoliko poraza, verovatno je to razlog onakvog pocetka)
6.Cvetkovic mnogo flopuje, a Vitkovac kakav prljav igrac...
(Milan, 03. novembar 2015 20:07)


Sudije su vas gurale celo prvo poluvreme i direktno uticale na rezultat...realno
Bolji ste, i ja vam cestitam ali ostaje "moj nick" kao neoboriv rekord u sezoni kada ste najjaci a mi najslabiji...mozda u istoriji

Mirko

pre 8 godina

nemamo krstenog centra nemamo krstenu krilo, nemamo ni rezervnog organizatora igre, a nejvise nam nedostaje trener.

Bozicu odlazi.

Uprava napolje !

Sudjenje blago receno kriminalno ali navikli smo na to 70 godina.

ma sviraj im penal belosevicu

pre 8 godina

sta je tu ekspresno??sutnuli 200 slobodnih bacanja i to je to!!bravo za djilas covic ligu, sudije rade kako im je objasnjeno...nema greske!!

Misel Platini

pre 8 godina

Ali prozivanje renta pantera Duleta Vujoševića :-)
Dugooooo ćete se vi sećati tog čoveka. Mladost vam uništio, klub vam ugasio, u Železnik ste išli da navijate za '' svoj klub na domaćem terenu '' :-)
Ovo je maksimum ovog tima Partizana. Kao na svim mečevima imamo snage za 3 četvrtine, a onda pad!

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Posle 40 sek. druge cetvrtine moram da primetim drasticnu promenu kriterijuma sudija. Znaci pocinje rukomet, rvanje, kecheraj, sve samo ne kosarka.

Patrik

pre 8 godina

Kakvu krs ekipu imamo,Vrabac,Aranitovic,Koprivica ccc strasno.Kad cemo opet imati nekog Lovernja,Vestermana,Bertansa,Bogdanovica?
A sto nema Koste Perovica?Zato nas Telekom i busi zato sto treba neko iskusan poput Perovica da igra.Da je Kosta na terenu Zvezda ne bi nikad stigla prednost od 11 koseva.Eej bre 11koseva vodili,vodili smo od pocetka utakmice i dozvole da ih Zvezda prestigne,pa ja sam u neverici!!Uprava napolje Bozicu odlazi pojma nemas!!!

Labud

pre 8 godina

Razlika u klasi. Kosta Perovic napravi sumnjiv prekrsaj i odmah dize ruku. Simonovic, Lazic i Jovic naprave ocigledan faul i sudiji [nekaznjeno ] sve po spisku.

KayserSoze

pre 8 godina

Sramno sudjenje, Mekelu se ne svira tehnicka za simuliranje, a Milutinovicu zbog iste stvari se svira, faul za tri poena nad Simonovicem, faul nad Cirbesom, Miler sklanja Vanjine ruke da polozi..
Nema potrebe sudije da pomazu protiv ovakvog Partizana..Sramota

Mirko

pre 8 godina

Ovaj lazic je toliko iritantan lik da to nije normalno a kosarka mu se jedino igra protiv Partizna i sto je najgore jedino ga tada hoce.

4/5 trojke sutira sacuvaj me boze ali ga hoce protiv nas.

michko87

pre 8 godina

Рутинска победа Звезде, најјачи утисак је одсуство Вујошевића, лепо је за промену видети два господина поред аут линије.

fuj

pre 8 godina

Šta još treba ovaj Tompson da uradi da bi dobio otkaz? Najgori igrač koji je ikada bio u Zvezdi. Da li sada shvatate koliko ste bili smešni svi vi koji ste tvrdili da mu treba vremena da proradi?

Millennium

pre 8 godina

Od kada znam za sebe navijam za Zvezdu, sada bih prvi put u životu voleo da nas Partizan pobedi. Lupajte minuse koliko hoćete, ali kada bi nas dobio ovaj raspali Partizan, da se jednom manemo iluzija o uigravanju tima, i da shvatimo da je tim loš, sa još lošijim trenerom i da mora da se menja nešto dok nije kasno.

Šinter

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe...

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Trojka Mulalica i ovo zakucavanje za poslednje mesto dva najlepsa dogadjaja za mojih 56 godina!
Naravno racunam i Nolana Smita i Romea Trevisa..

neko iz mase

pre 8 godina

I ovakav propali partizan se drzi dobro protiv zvezde i muci tri cetvrtine.
To dovoljno o tom klubu kojeg svi pljuju a ponajvise navijaci koji su zaslepljeni i ispred ociju ne vide nista osim ono sto bi oni voleli da vide.Inace dobice zvezda nekako na kraju zbog igraca ovu utakmicu bez obzira na sve.

ajde

pre 8 godina

Od kada znam za sebe navijam za Zvezdu, sada bih prvi put u životu voleo da nas Partizan pobedi. Lupajte minuse koliko hoćete, ali kada bi nas dobio ovaj raspali Partizan, da se jednom manemo iluzija o uigravanju tima, i da shvatimo da je tim loš, sa još lošijim trenerom i da mora da se menja nešto dok nije kasno. (Millennium, 03. novembar 2015 18:17)

Nisi zanimljiv grobarcicu...

realni grobar

pre 8 godina

zvezda i nije toliko jača koliko nama fali energije... i trener....božica volim ko brata,ali nije još uvek za partizan...ako ćemo objektivno svi najbolji treneri su vrlo ,oštri ,energični npr. kari,Željko,Dule, duda ...Bozic kao da vodi klince u juniorskoj ligi...pokaži zube...pa ja bi dobio bar dve tehničke da sam trener...ne razumem...ali biće bolje...

bagzi

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Jadni smo. Realno ovaj raspali Partizan bilo kojoj iole ozbiljnijoj ekipi ne bi smeo da bude problem i da igra egal. Ne igramo odbranu nikako. Proslogodisnja Zvezda je za ovu Real. Igracemo mi nekako ABA ligu i biti iza Cedevite a mozda i Budućnosti ali u EL ima da nas tovare samo tako.

Igor tv grobar

pre 8 godina

Veceras je derbi bio jako bitan za trenera Petra Bozica, svi igraci su se borili maksimalno , ali derbi je uvjek neizvjestan , bice bolje crno beli. NAPRED PARTIZAN

bakster

pre 8 godina

Zvezda bolja za tih 13 razlike i na kraju je zasluzeno pobedila..Sto se tice Partizana evidetno je da svugde skripi jos uvek u napadu i odbrani..Ovaj Dzons koji je doveden se pokazalo zasada kao skromno pojacanje ali treba ocekivati bolje u nastavku sezone od njega..Pohvale za Cveleta i Arnanitovica za dobru utakmicu veceras..Inace jedno je sigurno da ce opstati Partizan u aba ligi bez obzira na skor koji je trenutni na tabeli.

051

pre 8 godina

Radonjic je vecinu stranaca unistio.. nema akcija za sutere, ubije im samopouzdanje.. sramota.. dobar trener ali za aba ligu.. hvala mu za sve, ali treba da napusti kkcz.. ovakav raspali partizan vodi +10 protiv nas.. nemam reci

KRIGER

pre 8 godina

Stimac je veceras pokazao da je bolje resenje na poziciji centra od Sofoa kome bi sto pre trebao da se pridruzi i Tompson za koga malo ko zna cemu on tu zapravo i sluzi, inace rezultat je ocekivan i potpuno je u skladu sa tradicijom ako se uzme u obzir celokupni istorijat Srpske kosarke, a ne samo poslednja decenija, kada su neki 90% svojih titula osvojili u blatu sportskog i kosarkaskog morala.

Lošmi

pre 8 godina

sta je tu ekspresno??sutnuli 200 slobodnih bacanja i to je to!!bravo za djilas covic ligu, sudije rade kako im je objasnjeno...nema greske!!
(ma sviraj im penal belosevicu, 03. novembar 2015 19:43)

U pravu si mi 20 a Partizan samo 27. Ko sve ovde ostavlja komentare majko moja...

Deda

pre 8 godina

Opametite se vise i shvatite da drzavna televizija nigdje ne prenosi sport i ako ga ima to je jako malo . Svuda su kablovske i ko hoce da gleda moras platiti . Rts ima program 100 puta kvalitetniji i raznovrsniji od svih televizija u eu .

Nisi zanimljiv

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Jadni smo. Realno ovaj raspali Partizan bilo kojoj iole ozbiljnijoj ekipi ne bi smeo da bude problem i da igra egal. Ne igramo odbranu nikako. Proslogodisnja Zvezda je za ovu Real. Igracemo mi nekako ABA ligu i biti iza Cedevite a mozda i Budućnosti ali u EL ima da nas tovare samo tako. (bagzi, 03. novembar 2015 18:52)

Crno beli botu provaljen si...

Batko

pre 8 godina

"zvezdini"navijaci veceras kao prizivaju i prozivaju Duleta ,a ovaj ih ugasio ucinio nesrecnima 14 godina :)
(Sale, 3. novembar 2015 19:52)

Doviđenja, laku noć......

Milan

pre 8 godina

Ovako:
1.Slabo smo usli u mec, a njih krenuo sut.
2.Miler je zver, Lazic opet dobar protiv grobara!
3.Mekel dobar, ma da je danas imao raspolozene sutere kojima je asistiro(treba zvezdi suter)
3.Sudije, pa da li vi znate da sudite?Ono zvezdi sudis svaki kontakt, a Partizanovi igraci biju li biju i nista?
4.Stimac odlicna partija, njemu ovakve utakmice odgovaraju.
5.Podrska Radonjicu(nije mu trenutno lako, em imamo utakmice na svaka 3 dana, em mu je tim doziveo nekoliko poraza, verovatno je to razlog onakvog pocetka)
6.Cvetkovic mnogo flopuje, a Vitkovac kakav prljav igrac...

NastyB

pre 8 godina

Pišem ovo na polovini prve četvrtine i više mi je muka da gledam. Zvezda bez ikakvog napada, a u odbrani raspad. Radonja na 17:10 uzima tajmaut i daje vrhunski motivacioni savet svojim igračima - "IGRAJTE BOLJU ODBRANU". Prvo sam mislio da nisam čuo dobro, a onda se i moj ortak, takođe, zablenuo zbunjeno. Jedan trener kaže igračima "igrajte bolju odbranu" i to je sve???!!!! Pa, to može da kaže i prva baba koju sa`vataš sa ulice da im kaže. KAKO da igraju bolju odbranu?? KO da igra gde, koga da rotiraju?? Presing, zona 2-3 ili 3-2, zonski presing, udvajanja...milion mogućnosti koji svaki priučeni trener zna, a Radonjić vrhunski stručnjak šibne "Igrajte bolju odbranu". I to kaže u ono što se koliko-toliko razume, ne smem ni da pomislim šta im kaže kad napad ne funkcioniše?? Možda "šutirajte bolje"?? Ako sam do sada imao mrvicu sumnje da nije trener za Zvezdu, sada sam ekstremno ubeđen u to.
I posle se čude izjavama igrača da je Markus Vilijams pozivao neke "svoje" napade. Nije pozivao "svoje" napade, već bilo kakvu napadačku akciju, jer Radonja ne zna nijednu, niti BAR JEDNU uvežbava. Samo pikenrol pa šta bude. I ovaj krš od Partizana će da nas razmontira samo zato što čovek ubija igrače rotacijama i neznanjem. Nadam se da će se Vilijams vratiti i krenuti da uvežbava igrače napadima, jer od ove neznalice nema nikakve vajde...

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

(Goran, 3. novembar 2015 20:17)

Eh da je vise ovakvih komentara kao Goranovih.
Sto se mladih igraca tice, bojim se da ce Tejic i Rebic ostati u senci stranaca. Guduric i Borisa dobijaju sansu samo zato jer su stranci u CZ podbacili, za sad. Gomilanje stranaca u situaciji kada je plasman u Top 16 EL gotovo nemoguc (ruku na srce CZ nema ni igru, ni trenera za tako nesto) je panika uprave koja je izgubila kompas u sastavljanju tima za ovu sezonu.
Ovaj amer u Partizanu je pravo pojacanje. Cak i da imamo jaci tim bio bi jedan od nosilaca igre. Klinci u Partizanu imaju sansu da kroz ovu unapred izgubljenu sezonu steknu iskustvo i ako bude srece stasaju u solidne igrace.
Strucni tim Partizana mozda nema iskustva u vodjenju tima ali Bozic, Kecman i Avdalovic sigurno mogu svojim igrackim iskustvom mnogo da pomognu mladim igracima.
CZ je dobila na suvi igracki kvalitet i duzu klupu. Ajd da zanemarimo drasticnu promenu kriterijuma sudjenja u drugoj cetvrtini kada su se rezultatski vratili. To ne bi bio problem iskusnijem treneru od Bozica. Bice i Pera sve bolji. Em mu je prva sezona kao treneru, em je tim skupljen s konca i konopca kada je sezona vec pocela. Partizan ce sve bolje da igra. Za CZ nisam siguran. Nemaju vremena za ozbiljan trening a nemaju ni tzv. "lepak" i ekipi, igraca koji bi bio kohezivni element. To je trebalo da bude Mitrovic ali se povredio, na zalost.
Posle ovog derbija je valjda i najvecim radonjistima jasno da covek nije nista bolji od Bozica pocetnika.

kralj

pre 8 godina

Biće oko 30 poena razlike u korist Zvezde, i onda će iz Laktaša stizati komentari kako je pre 10 godina bilo 40 razlike za njih.
Tada nisu ni sanjali da će Zvezda biti redovni evroligaš, a da će na instituciji biti katanac.
(zvezdale, 3. novembar 2015 17:43)

Druze,to je bilo pre dve godine.

Iwebber

pre 8 godina

Od kada znam za sebe navijam za Zvezdu, sada bih prvi put u životu voleo da nas Partizan pobedi. Lupajte minuse koliko hoćete, ali kada bi nas dobio ovaj raspali Partizan, da se jednom manemo iluzija o uigravanju tima, i da shvatimo da je tim loš, sa još lošijim trenerom i da mora da se menja nešto dok nije kasno. (Millennium, 03. novembar 2015 18:17)

Ti nisi nikakav navijac zvezde cim zelis poraz zvezde pogotovo od partizana, a dzaba ti covic ne slusa vas crno bele botove...

Milanovac

pre 8 godina

Odlicna prva cetvrtina Partizana. Stimac i Simonovic nisu nikakva pojacanja. Simonovic zna samo da sutne kada je sam, i nista drugo. Ne zna da krene na kos, ne zna da igra ledjima, a Stimara osim velike zelje i junackog srca nema nista drugo.

Skajvoker

pre 8 godina

Verovatno cemo da dobijemo ovu utakmicu, ali ovo je katastrofa. Pojacanja blagi uzas, za Radonju vec znamo. U evroligi mozda pobedimo jos jednu i to je to.

veliki strumf

pre 8 godina

Zvezdina igra - pa to je sramota. Glavni suter nam Tejic! Ej, Tejic se ispucava za 3 a garantujem da bez dana treninga sutiram bolje od njega. Ovaj Dzons sipa li sipa, a Cirbes opet negde istrcava u odbrani, gubi se covek. Strasno! Sut spolja niko ne moze da ubode, odbrana ocajna u 1/4. Ovo sto igramo je stvarno smesno. Dere nas ko stigne, pa je i smesni Paryizan bolje usao u mec.

Zorz Pap

pre 8 godina

Sve mogu da razumem sem Tompsona i Simonovica. Kada bi se njih dvojca, a pogotovo Tompson zamenili nekim krstenim igracem bilo bi mnogo bolje.

veliki strumf

pre 8 godina

Aman bre, zakucaj ovog Cirbesa u reketu! Kad god je on u igri probija nas ko stigne, izlazi negde bezveze na 6-7 metara i stalno nam reket prazan. Vidi li to neko uopste na klupi? Tako nas svako dere 2 sezone, zbog njegovih nebuloznih iskakanja primamo masu zicera.

Moje malo

pre 8 godina

Posle 40 sek. druge cetvrtine moram da primetim drasticnu promenu kriterijuma sudija. Znaci pocinje rukomet, rvanje, kecheraj, sve samo ne kosarka. (Trandafil Karanfilovski, 03. novembar 2015 18:25)

I tvoje suze padaju sa lica...

Povidon

pre 8 godina

Vise nego ocajna igra i los rezultat i ako smo pobedili. Sve ispod 20 razlike za Zvezdu ja smatram porazom. I zato cestitam Partizanu i grobarima na rezultatu 92:77.

KOMPLEKS JE PARTIZAN

pre 8 godina

Sudije su vas gurale celo prvo poluvreme i direktno uticale na rezultat...realno
Bolji ste, i ja vam cestitam ali ostaje "moj nick" kao neoboriv rekord u sezoni kada ste najjaci a mi najslabiji...mozda u istoriji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 3. novembar 2015 20:34)

Blago tebi..da li ćeš sad lakše da spavaš...teškoooo

ww

pre 8 godina

Radonjicu srami se, tim koji je jos uvek u raspadu i retko prebacuje ove sezone 60 poena za celu utakmicu ti daje 24 za cetvrtinu! Pri tome daje se samo 13, bez ikakve ideje u napadu... Sramotna igra, ja ne znam sta se desava, ali nije ni cudo, nama su pojacanja Simon, Stimac, ostanak Lazica koji je izgubljen u vremenu i prostoru od pocetka sezone... Dobicemo verovatno ali nije ovo dobro nikako!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Prejadna kosarka na obe strane, u EL ako skupimo 4 pobede bice super, Radonja neka bude slobodan kad se sezona zavrsi...

Jovan Cvijetin

pre 8 godina

Partizan sa plejom o kome se toliko govori i solidnom peticom preko 210 bice korektan.
Zvezda da dovede sutera, potera Tompsona i Radonjića opet glatko osvaja

milooraad

pre 8 godina

Bravo Zvezdo, bravo Radonja, bravo Kvinsi !! a delije vama svaka cast, draze vam je poc u grcku nego da podrzite ove momke sad kad im je najteze, a da ne pominjem da je derbi bio u pitanju, sta cekate ? da udju u top 16 i zavrsnicu aba lige pa da se onda pojavite na par utakmica ? nemojte ni tad dolazit nista sram vas bilo..

veliki strumf

pre 8 godina

Radonjicu, ma bruko i sramoto jedna. Od smesnog Partizana koga dere ko stigne gubis 11 razlike posle 1/4. Pa vi ste jedna gomila neznalica i nesposobnjakovica!

Tegi

pre 8 godina

Ovaj tim Zvezde je za Evrokup ne za Evroligu kad se pogleda sastav igrača i "pojačanja" koja su dovedena. Tompson-nevidljiv na svakom meču, Mekel-usporen,često neodlučan,dosta pravi greške, Štimac-nema dovoljan kvalitet, Simonović-krajnje limitiran igrač,Miler za sada solidan još je rano za ocenu i kad se dodaju igrači koji su ostali jedno je Jović pristojan igrač ali kao back-up,Guduriću pohvale,od Tejića se očekuje više,a Cirbesu HOĆE LI NEKO OBJASNITI KAKO SE BRANI PICK U ODBRANI,postoji li stručni štab u klubu,čovek izadje 5 metara na igrača,napravi rupu u odbrani i uvek ali uvek primimo koš,to nikome nije palo na pamet da napiše,samo ih interesuje kakvi su u napadu,pogotovo Miler pa Miler,pogledajte malo i njegovu odbranu "stručnjaci".

Rajko

pre 8 godina

Imam samo jedno pitanje ..Ko je skaut Zvezde i sta radi za vrijeme utakmice kad skautira igrača??Ne mozes rođače ovoliko promašiti..ne možeš!

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Miller me je oduševio, decko kida, a šta ce tek da radi u paru s Willijem mogu da zamislim. Mekel se vidno popravlja i sve je bolji, Thompson ima još problema, ali momak ce sigurno da "eksplodira" kad nama bude najpotrebnije. Štimara sasvim gut, onako neprimetan, ali radi super poso! Kad se svi uklope bice to Dream Team za ove prostore, a i šire! GAZI ZVEZDO!

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Најбоља партија Тејића у првом тиму.Милер је солидно крило.Лазић је за Томсона играчина у сваком погледу.Цирбес је након неколико одличних партија на почетку спао на просек.Аранитовић је запостављан због залуталог Далоа.Како би тек играо да је имао његове минуте до сада.Партизанови центри очај,и за ту позицију Партизан треба да тражи играча а не за плеја.Шта би Партизану користио и скуп врхунски плеј када у рекету нико ни зицер не може да убаци нити да хвата одбијене лопте.Радује врло коректно суђење,спортски односи играча на терену без тензија.

kk igokea partizan zepter

pre 8 godina

@sreten: Uh, ti ili si preterano bogat, pa te bas briga za 1000 dindzi, ili si ozbiljno bolestan, pa si poremeceno mislio da Partizan sa ovim smesnim timom moze da dobije Zvezdu.

Зоран В.

pre 8 godina

Oduvek sam bio veliki protivnik menjanja igraca, ali izgleda da smo ovaj put bili u pravu. Još Tomson out, a Wiliams in i to je to.

topioc

pre 8 godina

Nastic nikad bolji takav je bio i u mladim kategorijama mijenjao Besovica 5 min. po utakmici a sad radi skaut zvezde i eto njega kod nass. pun promasaj.

Milan

pre 8 godina

Miller fantastican danas, Tejic odlicne kretnje, Stimac vrlo dobar, Guduric mora vise da igra, super danas, Mekel sasvim solidan. Radonjic jedini ispod prosjeka. Zasto nemamo neku akciju za Tompsona, zao mi momka, zasto Simanicu nije dao zadnje 2-3 minute? Odlicno. Pozdrav za grobare :)

Goran

pre 8 godina

Mekel je odlican plej, danas je odigrao vrhunski, ustvari on nam je i jedini plej... Jovic je totalno van forme,a Rebic je tanak, realno je Cvetkovic za njega igracina trenutno. Nije ovo tako lose, ne treba imati velika ocekivanja u evroligi,vazno je samo da imamo kontinuitet igranja u evroligi pa ce tu jedna dobra sezona,kao prosla,a mozda i bolja sigurno doci... treba biti strpljiv. A Partizan me je prijatno iznenadio,imaju sasvim solidnu ekipu,bice oni samo jos bolji jer Marinkovic,Andric,Andjusic mogu mnogo bolje. Ima tu materijala i dobrih mladih igraca na obe strane...

Batko

pre 8 godina

Kako sramotno sudjenje u prvom poluvremenu Zvezdi doneli direktnih 10p kroz faulove koje su svirali i koje nisu svirali
(Djape, 3. novembar 2015 18:59)

Tako je ! Inaće bi ste nas pobedili

molestant

pre 8 godina

nerazumem sta ste gledali.
partizanu je ovo ubedljivo najbolja utakmica, konacno smo dobili prvu petorku, videlo se takodje na koga moze da se racuna u izmenama ( kosta podize formu, Djumic solidan ).
zvezda je dobila na duzu klupu, iskustvo i oskarovca Simonovica ( koji je lomio glumom kad je bilo i najpotrenije ).
dakle, sasvim solidna suterska ekipa, petice i cetvorke takodje, pera kao trener najbolje do sad vodio utakmicu, ALI ONO STO TREBA PARTIZANU AKO HOCE U PRVIH 5, 6 JE PLEJ i to iskusan nas ili stranac koji ume da dodaje i igra akcije, jer dzabe nam i suterska ekipa i crnac ako nemamo igraca koji ce sve povezati.
Cvetkovic je ok , ali prodor i sut igrac koji je uzasan u asist, magdevski je tu bolji, ali saberi oduzmi tanko je to.
dakle PLEJ pod hitno, sve ostalo je ok i ici ce na bolje ali dok ne dovedu iskusnog pleja bice mucenje.

duledudule

pre 8 godina

da brate‘‘nisi zanimljiv‘‘ mnogo je 40 poena.od ovakvog partizana.a kamoli oko 75,80 koliko ce dati do kraja.kazem da se to kaznjava u evroligi lagano

ekg

pre 8 godina

Ovaj Jones ima potencijal...Zvezda je ocajno odradila prelazni rok uzevsi u obzir novac sa kojim je raspolagala...Partizan je u skladu sa mogucnostima to odradio...

Марко

pre 8 godina

Могао би КК Партизан мало да се угледа на фудбалски клуб. Фудбалери ће се вероватно пласирати у плеј-оф, а кошаркаши тешко.

Cordel

pre 8 godina

Ja ne znam za vas ali ja verujem u Tompsona. Vidi se da decko zna ali ga jednostavno nece. Ima odredjenu barijeru u glavi i mora da je preskoci, nadam se da ce mu ceo tim pomoci u tome! Podrska za njega i celu ekipu!

bane

pre 8 godina

Da li sad trebamo da budemo zadovoljni i srecni sto smo izgubili samo 15.razlike da nije bilo vise?! Trenutno smo zadnji na tabeli ne ide na bolje!
Ljudi potreban nam je trener i jedan dobar centar inace dogodine necemo ni biti u aba ligi!!!!!!
(Stefan DE, 03. novembar 2015 22:04) e moj genije, nemoze da se ispadne iz aba lige ako budes zadnji u njoj. mozes samo da se ne kvalifikujes kroz svoju ligu. inace ove sezone partizan ima samo jedan cilj a to je 3 mesto u nasoj ligi da se nebi placao ufur u aba od nekih 300.000 sve preko je ravno tituli evropskog sampiona. ove godine da se smanje dugovi nekim sponzorskim ugovorima pa tek 2 sezone da udjemo u orbu za nesto. a do tada pravimo i uigravamo tim

Patrik

pre 8 godina

Daj bre sta rade ovi imali smo 11 koseva razlike,13:24,a sad 23:24.Ee zato se gube utakmice.Ali nema veze stavio sam pobedu Zvezde pa ko god da pobedi radovacu se.

anonymous

pre 8 godina

Zasto Tompson ima ovako marginalnu ulogu u ekipi? Ne primi loptu 10 minuta i naravno da ce ici na kos kad je konacno dobije. A onda ce svi ocekivati da dadne 20p protiv Fenera. Zasto na 16 i 2min do kraja ne udje Simanic?? Mrzim trenere koji nemaju osjecaj za mlade igrace.

Stefan DE

pre 8 godina

Da li sad trebamo da budemo zadovoljni i srecni sto smo izgubili samo 15.razlike da nije bilo vise?! Trenutno smo zadnji na tabeli ne ide na bolje!
Ljudi potreban nam je trener i jedan dobar centar inace dogodine necemo ni biti u aba ligi!!!!!!

nemanja

pre 8 godina

Simanic odigra maestralno na debiju, i to protiv najbolje ekipe u Evropi, i vrhunski strateg Radonja mu ne da vise ni 5minuta u narednim utakmicama. Zastoo? To ne mogu da razumijem niti podrzim...

cole

pre 8 godina

sva je prilika da je dovodjenje milera pun pogodak.mozda cak i bolji pote nego dovodjenje mwilla prosle godine. nece proci puno vremena da se miler navikne na evropsku kosarku a onda ce sve akcije ici na njega. zasto? kompletnijeg igraca nismo mogli da nadjemo. ima neverovatno brz dribling cime ce lako ili izbaciti protivnickog igraca ili ce na njemu napraviti faul. ima i samopouzdanje da sutne u svakoj iole otvorenijoj prilici, pa cak i uz promasaje, procenat pogodaka ce mu zbog izuzetno mekane ruke biti sigurno veliki. skok u odbrani i u napadu mu je takodje dobra strana, visok, dugih ruku, uz dobar odraz...sve sto je potrebno da pokupi puno lopti na skoku. sve u svemu, bice lepo gledati ga u zvezdi. sto se derbija tice, gledam bez nerviranja cak i kad partizan vodi, jer, na njihovu zalost, ne znam sta moze da se desi pa da pobede i ovako neuigranu zvezdu.

МонтиПајтон

pre 8 godina

Какп да разликујем тим Звезде од тима Партизана? Цирбес, Лазић, Милутиновић, Теић, Витковац, Цветковић, .....

posmatrac

pre 8 godina

Pisem na pauzi izmedju prve i druge i bez obzira na krajnji rezultat. Nije bilo davno kada sam grobarima pisao da je ponekad lakse promeniti trenera nego celu ekipu. Sta je nama sada ciniti?

Nisi zanimljiv

pre 8 godina

gde je difens radonja,grobari nam dali 40za pol.a to su ti prazni minuti ko na pocetku,u evroligi gubis 25 ocas posla (duledudule, 03. novembar 2015 18:51)

Zamisli dali na 40 poena?!

Axaxt

pre 8 godina

Miler nastavlja gde je Đenka stao. Inače M-Will se vraća, Gudurić odličan, Tejić sve bolji kako idu utakmice, odlično trči i glavno ne dešava mu se kao prošle godine da naniže 2-3 faula za nekoliko minuta.

Suština

pre 8 godina

Nisam nikada terao Radonjića, ali čini mi se da nije vešt da trgne ovaj tim Zvezde, koji itekako ima potencijal.
Neka me demantuje, slobodno, jedva čekam.

a ha

pre 8 godina

Isto kao i protiv Himkija.
(dragiša, 3. novembar 2015 20:17)

Ako si ti srećan zbog Himkija,ja neću da remetim tvoju sreću..ali,pogledaj malo tabelu i nećeš gubiti vreme na portalima ... ukoliko si baš uporan ,to je već kompleks..

Tresh kretenizam

pre 8 godina

Za boraniju iz ABA lige imamo odlican tim. Za Euroligu nam treba jos MW i jedan suter. Srce mi puno kada vidim kako igraju Zvezdina deca. Tejic i Guduric su buducnost srpske kosarke!

Bojan

pre 8 godina

Bez euforije molim! Zvezda je tim bez igre trenutno, ma zalost Partizan je toliko slab da je trenutno raspala Zvezda uspela da ga razbije. Ako ovako nastavi Zvezda ce biti topovska hrana u evroligi. Poslusajte samo time out, pa tu nista smisleno ne moze da se cuje.

Dejan

pre 8 godina

Utakmice koja se nista ne razlikuje od one koju ce Zvezda igrati i sa preostala dva tima koja su fenjerasi.Partizanu puno srece da u tromecu sa Tajfunom i Sutjeskom izadje kao pobednik,ipak je to nas komsija mali.

NiTian ErXing

pre 8 godina

Srecom, Zvezda je u slaboj formi, pa postoji sansa, ako se jos neke stvari poklope, da ne izgubimo sa mnogo razlike. Mislim, da se ne zezamo, i ovako sakati su za nas Majami.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

Ja komentarišem samo evroligaše kao što je Zvezda. partizan je sitna boranija i ne zanima me. A sad me izvinite odoh da popijem lek, nešto me žiga srce pri pogledu na tabelu.

Pero

pre 8 godina

Partizan je u drugom poluvremenu dao vecinu koseva iz slobodnjaka.Da ih nisu gurale sudije sa nepostojecim faulovima bilo bi demoliranje.Sta ce tek da bude kad se Zvezdi vrate igraci a pritom se i uigraju...Jaoooj ,ne smem ni da pomislim!

killy81

pre 8 godina

Ovaj lazic je toliko iritantan lik da to nije normalno a kosarka mu se jedino igra protiv Partizna i sto je najgore jedino ga tada hoce.

4/5 trojke sutira sacuvaj me boze ali ga hoce protiv nas.
(Mirko, 3. novembar 2015 19:38)

Da, druze. Isto kao vaš nekadašnji igrac a sadasnji trener Pera Bozi.
Mislim da je 70% poena u svojoj karijeri postigao protiv Zvezde.
I to vam nije bilo prepreka da ga smatrate jednim od omiljenih igraca tih godina.

a ha

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šinter, 3. novembar 2015 23:13)

Pa kad trener koji je vodio ekipu koja je sada zadnja,pustio Zadar da bi Zvezda ispala još se time i javno hvali,izvini, ti i ja ne gledamo na životne situacije isto...i kada smo bili gore i kada smo dole,Zvezda je uvek bila gospodski klub...i sinoć je Radonja usporio zadnje 2 minuta,ako si primetio..groBARI sigurno nisu,nego misle da su lošiji za samo 15 poena...ovo je jedna od mnogih razlika Zvezde i partizana...drugom priliko,spava mi se..

Creative mind !

pre 8 godina

Ako Partizan zeli kvalitet u ovom trenutku,trebao bi da ima 4 strana igraca i tu je kraj svake price.Mekel,Tomson,Miler,Cirbes jednostavno dizu kvalitet ostalim igracima Zvezde,a koliko znaci kada neko zna kosarku sinoc je pokazao Dzons koji je bez treninga bio bolji od svih Partizanovih igraca.

komarac u sorcu

pre 8 godina

Kakva igra Zvezde, kakva dominacija, razbijanje! Miler dobar, bice jos bolji kako vreme odmice, jos kad nastupi Markus u tandemu sa njim i Cirbesom ima da kida! Bravo Zvezdo, dominiraj, niko nam ne moze nista!!!!

Gojko

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe...
(Šinter, 03. novembar 2015 23:13)
Secamo se kako je nama bilo na dnu, ali se i secamo kako je njima bilo na vrhu.

tard

pre 8 godina

Ogromna je razlika kada se likuje sto je neko zadnji i kada si najsrecniji sto je neko ugasen,srozan,osramocen sve zarad jednog kluba.
Niko im ne zeli isto sto i oni nama ali neka vide da nisu Bogom dani,da je jednom morao da dodje kraj toj "dominaciji"
Uvek,ali uvek cu da ih krivim za propast srpske kosarke.

DedaMiloje

pre 8 godina

sta je tu ekspresno??sutnuli 200 slobodnih bacanja i to je to!!bravo za djilas covic ligu, sudije rade kako im je objasnjeno...nema greske!!
(ma sviraj im penal belosevicu, 03. novembar 2015 19:43)

U pravu si mi 20 a Partizan samo 27. Ko sve ovde ostavlja komentare majko moja...
(Lošmi, 03. novembar 2015 20:22)

Ti misliš on zna šta piše.

NikolaSrb

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)

Naravno da mi je drago, pogotovo zbog ovih grobara koji su likovali kada smo se mi borili za opstanak i kojima je drago do neba kada zvezda izgubi u Evroligi, ali ti to kao nisi video'?

Nikola

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)


Gde si ti bre da odrzis lekciju grobarima koji se onako pakosno raduju nasim porazima u Evroligi?!

Nikša

pre 8 godina

Заслужен тријумф ККЦЗ. Нажалост квалитет дербија пуно слабији него лани. Гудурић и Аранитовић - свака част и још пуно рада. Коначно меч у коме је кошарка била у првом плану и то је највећи добитак за спорт !

Zee

pre 8 godina

Radonjicu, ma bruko i sramoto jedna. Od smesnog Partizana koga dere ko stigne gubis 11 razlike posle 1/4. Pa vi ste jedna gomila neznalica i nesposobnjakovica!
(veliki strumf, 3. novembar 2015 18:22)

Zvezdina igra - pa to je sramota. Glavni suter nam Tejic! Ej, Tejic se ispucava za 3 a garantujem da bez dana treninga sutiram bolje od njega. Ovaj Dzons sipa li sipa, a Cirbes opet negde istrcava u odbrani, gubi se covek. Strasno! Sut spolja niko ne moze da ubode, odbrana ocajna u 1/4. Ovo sto igramo je stvarno smesno. Dere nas ko stigne, pa je i smesni Paryizan bolje usao u mec.
(veliki strumf, 3. novembar 2015 18:16)

I šta sad? Je l' si bar svestan koliko smešan ispadaš postavljajući ovakve komentare? I ti i svi ostali stručnjaci, komentatori prve četvrtine. Ne postoji toliko trenera i igrača na svetu koliko bi ih vi menjali non-stop. Nije vam ovo basket u kraju nego profesionalna košarka.

Pekam

pre 8 godina

Tompson ne dobija loptu, kao da ga hejtuju. Momak zato i ide na kos, zeli da da neki poen. Vidi se da mu je tesko i da se bori. Mekel nije komandant, zato se vraca nas burazer, koji ce da popravi ekipu! Nadam se da ce Tompson krenuti napred, na bolje i da ce Mwil kad dodje to krenuti jos jace. Mwil zna kosarku i cini igrace boljima, nego sto to zapravo jesu! Bravo za Milera, vidi se klasa! Bice to sve ok! Idemo dalje, samo jako, Zvezda leee!!!

Ali bas

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)

Nibja ne kapiram one isfustrirane grobare sto se raduju i pisu "katanac" raduju se porazu kkcz kao da je njihov tim pobedio, da u svakom trenutku pljuju po cz i u svakom momentu, pa nisam video da to spomenes...

NikolaX

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram ove komentare u kojima je ljudima drago sto je KKP zadnji... Šta je? Već ste zaboravili kako je nama bilo na dnu pa sad likujete a? Sram nas bilo, sve u paketu... Mi Srbi smo najgori za sebe... (Šinter, 03. novembar 2015 23:13)

Obrati paznju na komentare posle poraza zvezde u EL.

Zoki

pre 8 godina

Ekipa se oporavlja...Miler zverina...kad se vrate Danga i Mitrović + MW,pa to će biti timčina...a ovo je bio lakši trening...PUNI BRE!ZVEZDA!