Ponedeljak, 02.11.2015.

19:00

Šta Grujića izdvaja od ostalih?

Izvor: B92

Šta Grujiæa izdvaja od ostalih? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Pistol

pre 8 godina

Kakvo manipulisanje mladim igracem od strane kluba i medija. Ako ne ostane i ne napreduje u zvezdi, nije napravljen od dobrog materijala??€€ bezi grujicu u inter na zimu. Vreme ide i ne treba cekati do 25. da odes negde i probas da se usavrsis vidis sta je to sto na visokom nivou fudbala mozes da unapredis dodas oduzmes....

@Ed

pre 8 godina

Decko nije los koliko sam video. Medjutim, zvezdasi cesto kuju u zvezde nekog igraca koji je dobar 5-10 utakmica, polusezonu. Posto zudite za uspehom ne mozete da cenite pravilno. Da bi dokazao klasu mora mnogo odigrati protiv jakih protivnika sto Grujic nije ucinio. Samo polako a on ako je pametan i stvarno dobar dokazace kvalitet. Takvi primeri su Filip Jankovic, Lazovic i brojni drugi. Nemate velike utakmice i onda je tesko oceniti.

Mirko

pre 8 godina

Nekome su legende Džajić, Mitić, Pižon, Savić, Piksi, Šekularac, Vidić, Stanković, Prosinečki, Savićević, Miha, Jugović... a nekome Mirko Marjanović, Tole Karadžić i silom dovedeni (po sopstvenom priznanju) Mijatović i Bobek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 3. novembar 2015 00:24)

--------------------------------

Hahhaahha pa pola od tih igraca koji si nabrojao su silom upravo dovedeni u vas klub a trebali su da potpisu za FK Partizan.
Informisi se malo preno nego sto izlupetas gluposti.

Cuj zvezda popnos Srbije ...buhahahahaha :D

U cemu se to ogleda ponos ?
U iskljucenjima struje na stadionu ili mozda zbog duga od 65 miliona evra ili mozda sto vam je predsedink kluba bio na interpolovoj poternici (na volseban nacin skint sa iste bas kao i dig KK Sledeca Sezona)ili mozda sto vam danasnja vrhuska donosi titule u klub ?

navijac

pre 8 godina

@(Zvezda ponos Srbije, 03. novembar 2015 00:24)

Ponos Srbije!? Klub koji duguje 300 hiljada evra za struju, i preko veze mu je ukljucuju!? Jel to ponos Srbije??

Filippo

pre 8 godina

Kako malo senzacionalizma u clanku doprinese masi da se napali. Skandirano je Lazovicu, nije istina da nije nikome od Zigica. Skandirano je cak i Kastilju. Pa i onaj Pavle Ninkov je cak doziveo to, a decko ne zna da centrira ako mu se krece lopta...
Budite realni, Gruja je odlican, ima 19 godina, ali ne preterujte. Osim ako niste za to placeni, onda pali masu...pisi kojesta

Polako, aman!

pre 8 godina

Mali jeste ogroman talenat - nijednu utakmicu nije odigrao da nije bio medju najboljima, a često i ubedljivo najbolji.
ALI, narode, oladite malo sa ovim marketingom. Dečko će uzleteti pre vremena i onda - TRES o zemlju! Pustite ga da se razvija i napreduje i ostaje nam svima da tek vidimo, za godinu-dve, da li je zaista dostigao visine jednog Deje, Piksija ili Robija! Nije valjda da ste već zaboravili koje su to igračine bile? Sa druge strane, nikako ne bi valjalo da zaboravimo, npr., jednog Pericu Ognjenovića koji je pravo iz Zvezde otišao ni manje ni više nego u Real! Pa kako je završio?
Zato, POLAKO, narode! Grujin talenat je neosporan, ali dajte mu vremena, pa da vidimo da li će od njega biti drugi Robi ili drugi Perica!
NE preterujte već sada - samo činite medveđu uslugu momku.

Vladimir

pre 8 godina

Klasa...Od ovih pljuvaca ubedjen sam da 90% nije ni gledalo kako igra,već po nekoj zlobnoj inerciji moraju da komentarišu.Gruja će završiti u velikom klubu a tupavci će i onda da se išcudjavaju kako je to moguće.Dobri Galius misli da se postaje navijač tako što vređas tudje....

Dragan

pre 8 godina

Neosporan talenat,zalaganje i odgovornost.Jos nije veliki igrac ali ima dobre sanse da postane ako bude dobro radio na sebi.A potrebna je i doza srece.Samo da ga ne upropaste menadzeri i novinari.

Luka-Rile-Gruja - to je ta dobitna kombinacija!

pre 8 godina

Ovo isticanje, Grujić pa Grujić, može imati i negativan uticaj na dečka. Pre njega smo imali gomilu primera "supertalentovanih omladinaca" koji su pre vremna proglašavani za superzvezde da bi se gadno otreznili kada su, prevremeno i bez mnogo mozga, potpisali za neki inostrani tim. Gde li je sad onaj mučeni Filip Janković koji je već bio vidjen za Piksijevog naslednika? Jel on uopšte igra u Italiji? NE ZABORAVITI i takve "supertalente" kada pričamo o Grujiću!
Takodje, postoji tu još jedan momenat koji i te kako može narušiti složnu atmosferu u svlačionici. Insistiranje samo na Grujiću nije nimalo dobro za jednog Jovića ili, posebno, Ristića. Ovaj drugi je od mnogih već bio proglašen za najvećeg talenta od svih Zvezadinih klinaca, da bi danas tek ulazio sa klupe! A radi se, evidentno, o super talentovanom igraču koji ništa manje od Gruje ne zaslužuje podršku čitavog kluba. Ako nastavimo da pišemo ode o Gruji, može se lako desiti da nas Rile napusti pre vemena što bi bio veliki gubitak za Zvezdu.
SVI klinci zaslužuju punu podršku i nijednog ne treba posebno izdvajati!

laf

pre 8 godina

Stvarno je dobar, netipican igrac koji ni sam ne zna sta ce uraditi na terenu, igra situaciono sto je najveci kvalitet u bilo kom sportu. Izjave ''strucnjaka'' su katastrofalne I optercavajuce po njiga. On sada ima kvalitet za solidne evropske ekipe, moze da se desi da nikada ne dostigne vrhunske ekipe. Mlad je, treba ga opustiti I ne treba ga opterecivati...a ove price 'najbolji Srpski igrac' su za zatvor

Joao

pre 8 godina

posle pet utakmica tesko je nekoga proglasiti zvezdom, a da prvo ne pomislis da je preuranjeno ili cak naruceno. Treba igrati Evropu i to u Zvezdi, pa da se kaze nesto vise! Ovako, samo cemo pokvariti momka.

zgslavac

pre 8 godina

Uvijek je neki novi srpski klinac na putu da postane najbolji vezni igrač Europe, da igra u Realu, Barceloni, a tamo uvijek završe-Hrvati.

todor

pre 8 godina

Hahaha najbolji igrac Srbije svih vremenaa? Je l' stvarno to izjavio usavrseni Zvezdan? Zar on ne bi trebao da je u zatvoru nekom? I zar on nije podneo ostavku? Gde ja zivim..

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Kakva je Zvezda institucija. Ovde je najveća čast za fudbalera kada ti navijači na Marakani skandiraju. Retki imaju tu priliku da to čuju i to je postalo veče priznanje i od trofeja. A priznanje svih priznanja je da vas proglase za Zvezdinu zvezdu. Mnogo mi je drago što sam deo takvog kluba. Vieira se naljutio kada su ga pitali šta je znao o Zvezdi i rekao ako znate bilo šta o fudbalu onda znate sve i o Zvezdi. To se bezbroj puta pokazalo i sa strancima koji sa neverovatnim poštovanjem izgovaraju to ime. Eej koji klub na Balkanu ima navijačice iz Argentine, Portorika, Amerike koje pređu preko cele planete da bi odgledale jedan meč i koje nauče srpski jezik da bi razumele pesme. Ja imam drugove iz Rusije i Grčke koji dolaze avionom na utakmice Zvezde i idu na gostovanja po Nišu, Ivanjici, Čačku itd. Može Karadžić da namešta titule partizanu, mogu političari da ih guraju ali NIKAD neće biti ni do kolena Zvezdi. Zvezda je institucija evropskog fudbala i za razliku od samozvane institucije ovo je činjenica milion puta dokazana u praksi. Nekome su legende Džajić, Mitić, Pižon, Savić, Piksi, Šekularac, Vidić, Stanković, Prosinečki, Savićević, Miha, Jugović... a nekome Mirko Marjanović, Tole Karadžić i silom dovedeni (po sopstvenom priznanju) Mijatović i Bobek.

Homer

pre 8 godina

Polako bre... dizali ste i Aleksica iz Vojvodine... gde je sada? Nije dovoljno deset dobrih utakmica... vec 30. Pa onda evropa, tu da uvede zvezdu u ligu sampiona/evrope, tek tada se mogu pisati ovakvi tekstovi.

nenad

pre 8 godina

Odlican je Gruja ali tu ke i odlicni Donald, meni Luka je vrh igrac koji trenutno igra sa pedest posto mogućnosti. Mali ima mozak za fudbal

Marko

pre 8 godina

Izdvaja ga menadzer,koji ce ga uvaliti u neki jak klub,a realno nije ni za kineski Hebei.Mozda zavrsi kod Mrdje u Omiji ili kod Lazovica Darka u Djenovi,mada ako ode u Italiju nece biti ni na klupi.
Ee da jel debitovao Lazovic za Djenovu?
(Ljubinko Pantic, 2. novembar 2015 21:06) Darko Lazovic je standardni u Djenovi,imas na Areni Seriju A,da si pratio znao bi..Sve u svemu,vasi i nasi igraci nemogu da se porede.Vi pravite samo prevare od igraca tipa Lazar Markovic,Jojic itd..Ali uporedite koliko je u svojoj klupskoj istoriji Zvezda iznedrila rasnih igraca,a uporedite Partizan pa ce vam sve biti jasno.

Stefan

pre 8 godina

Ne treba objavljivati ovakve tekstove,o ovom decku se prica kao da je mesi a dao je 2 gola u svi cemo se sloziti veoma slaboj ligi.Da neko ne pomisli da sam ostrascen ne slazem se ni kad se pisu ovakvi tekstovi o andriji zivkovicu iz prostog razloga zato sto su oni vrlo mladi i vrlo lako mogu da podlegnu euforiji oko njih a u isto vreme se dizu ocekivanja navijaca prema njima sto se moze lose zavrsiti,pravi primer za to je utakmica Partizana protiv batea gde je zivkovic potpuno podbacio.Grujic je odigrao tek nekoliko dobrih utakmica i to bez ikakvog pritiska u situaciji kada je zvezda vec skoro obezbedila titulu protiv uglavnom slabih rivala,neosporno je da je decko talentovan,ima dobar sut i pregled igre ali je i dosta spor i neokretan za moderan fudbal,sve svemu dug je put pred njim i rano je za hvalospeve.

Đokara

pre 8 godina

Gruja je momak za primer, prototip modernog fudbalera.Ima još da radi ali je na pravom putu. On to pokazuje iz dana u dan. Ostali koji ga pljuju, njima bih poručio da kupe neki lekić za smirenje. Sportski pozdrav i bravo za tekst.

Zlatko

pre 8 godina

Batalio sam našu ligu pre mnogo godina. Jedan dan iz dosade pogledam tamo neku utakmicu Zvezde i tamo nekog kluba. Šta da vam kažem, smaranje do bolo, osim spomenutog momka kojeg pre toga niko nije ni spominjao. Zovem rođaka, nekad davno igrao u drugoj jugoslovenskoj ligi (bila nekoliko puta jača od srpske danas) koji oduševljeno priča da takvog igrača Zvezda dugo nije imala. U narednim utakmicama je maksimalno potvrdio svaku njegovu reč. Srećno.

Darkstar

pre 8 godina

Izdvaja ga menadzer,koji ce ga uvaliti u neki jak klub,a realno nije ni za kineski Hebei.Mozda zavrsi kod Mrdje u Omiji ili kod Lazovica Darka u Djenovi,mada ako ode u Italiju nece biti ni na klupi.
Ee da jel debitovao Lazovic za Djenovu?
(Ljubinko Pantic, 2. novembar 2015 21:06)

+19 :)

Humanoid

pre 8 godina

IZDVAJA GA DA SU NOVINARI BOLJE PLACENI DA PISU O NJEMU.
HAHHAA BAS CE NJEGA U MACESTA ILI CELSI DOVODITI
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 2. novembar 2015 20:40)

Klinjo, ne, nisi ti menadžer Machestera, na ažalost, to je samo 'football managare' :(

Slobo

pre 8 godina

Odavno vec navijam za zvezdu, ali dugo je već ne pratim u kontinuitetu, pogledam jednu dve utakmice godišnje.
Ove godine gledam sve utakmice samo zbog Grujića. Talenat je vidljiv iz aviona što se kaže. Šta će biti ne znam, ali bi mogao i trebao da postane jedan od najboljih def. veznih u Evropi. Posebno mi se dopada pas iz prve i levom i desnom, ima korak i brzo osvaja teren, preti šutom sa distance, a video sam da je dobar i u skok igri. Talenat ima, a da li će ga pravilno razviti, zavisi od mnogo faktora. Zvezda nije imala talentovanijeg fudbalera na toj poziciji još od Vladimira Jugovića.

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Izdvaja ga menadzer,koji ce ga uvaliti u neki jak klub,a realno nije ni za kineski Hebei.Mozda zavrsi kod Mrdje u Omiji ili kod Lazovica Darka u Djenovi,mada ako ode u Italiju nece biti ni na klupi.
Ee da jel debitovao Lazovic za Djenovu?

zvezdas

pre 8 godina

Ako me neki igrac vrati na zapadnu tribinu bice to Grujic.Ne brinite vi nista,nije on uobrazen,vredan je.Nece mu pohvala nista smetati.Zato ja kazem:Bravo momak,neka ti je srecno !

misko

pre 8 godina

Gruja je majstor,ne treba ga upoređivanje sa bilo kim.Vrlo brzo će postati najbolji igrač naše lige.Molim sudije, da tu talentovanu decu čuvaju od grubijana poput ovog sa predhodne utakmice.
Grujo čuvaj se jer sada će svi da se trude da te zaustave na bilo koji način. Grofe,izbrusi ovaj dijamant od ovog igrača pa da te svi po njemu, između ostalog što si do sada uradio,pamte.

DedaMiloje

pre 8 godina

IZDVAJA GA DA SU NOVINARI BOLJE PLACENI DA PISU O NJEMU.
HAHHAA BAS CE NJEGA U MACESTA ILI CELSI DOVODITI
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 02. novembar 2015 20:40)

Ti imaš opet produžen vikend?

cz

pre 8 godina

Dečko je talenat,ali živković je za klasu bolji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (P.F.C, 2. novembar 2015 19:48)

tako sam i ja mislio na pocetku sezone, al trenutno je grujuc klasa za njega, gruja se svaku utakmicu ponavlja kao najbolji na terenu, igra konstantno, vrhunski fudbal za nasu ligu, zile jednu bljesne pa ga nema 4 nigde, plasim se da nista nije napredovao od pocetka sezone sto je steta, a pri tom gruja igra na 10 puta odgovornijoj poziciji! a za ove sto pljuju jovica, decko je vanserijski talenat i to vidi svako ko se razume u fudbal a ne samo gleda, sa svojim 18 godina savrseno razume igru, bice on majstor polako, vreme radi za njega

sale

pre 8 godina

Veliki je borac na terenu i ne stedi sebe.Zeli svakim svakim danom sve vise da napreduje i za razliku od ostalih njegovih klasica,cvrsto stoji na zemlji i neverovatno je skroman. Zato ce da bude veliki igrac!

konjina

pre 8 godina

Ajde bre prodajte ga vise Barseloni za100 miliona evra plus da daju i Mesija, Nejmara i Mesija pride pa da citamo nesto drugo. Dosadili ste

Kili

pre 8 godina

Ne izdvaja ga nista. Samo treba dobro da se proda. Koliko je takvih bilo...pa nista...ja mu zelim sve najbolje, ali ne treba jednom decacicu ovoliki marketing. Marcijal iz Mancestera nema ovoliki markering.

opa poyy

pre 8 godina

Dati mu broj 9, kapitensku traku, menadžer da mu plati clanak u britanskim novinama kao Jovicu, Terza da kaze da je sledeci Pol Skols i prodace se za dvaes' gadžiliona evra.

AcA

pre 8 godina

Dečko je talenat,ali živković je za klasu bolji.
 (P.F.C, 2. novembar 2015 19:48) Ajde pametnjakovicu navedi po cemu je prepotenko Zivkovic bolji od Grujica,pa cu da ti odgovorim.

DedaMiloje

pre 8 godina

Vrhunski igrač, skoro nije bio bolji u Zvezdi. To samo dokazuju komentari navijača Partizana, naravno zluradi. Ozbiljan mlad fudbaler koji ima mesta da još napreduje. Ja sam počeo ponovo da gledam utakmice zbog njega i Plavšića koji je isto zver od igrača. Uporedjuju ga sa Živkovićem, a čovek igra na drugoj poziciji. I jedan i drugi su dobri na svoj način. Grujić za razliku od Živkovića ima sa kim da igra u timu. Ali ne mogu da razumem da neko kaže da je Grujić prosek, on je debelo iznad proseka posebno za našu ligu.

Pedja

pre 8 godina

Izdvaja ga sto je sad sazreo kao igrac. Ima dosta dobrih mladih igraca, ali nikako nisu jos za seniore i onda dodje momenat kada sazru i postanu igraci. Tako bi trebalo biti i sa Risticem i Jovicem. Ni Jovanovic ne igra jos kako bi trebao, ali bi i on uskoro trebao. Jovic bi trebalo da unese malo vise zivosti u igru, ne krece se toliko koliko bi trebao kao napadac.

Grof

pre 8 godina

Dečko je talenat,ali živković je za klasu bolji.
(P.F.C, 02. novembar 2015 19:48)Ti decko razumes se u fudbal kao Marica u kriv .... Kako mozes sporediti napadaca i zadnjeg veznog ako tako sporedjujes onda su Neuer i Bufon boljli za dve klase od oboice

PP#34

pre 8 godina

Ovako su pricali i za Jovica,a sad ga ne pustaju u igru.Ajde lepo ostavite momka na miru da igra i radi na sebi,nemojte da stagnira jos jedan potencijalni reprezentativac Srbije.

stefan

pre 8 godina

Ljudi , Grujic - Sergej Milinovic - Maksimovic iz astane plus matic , kakve mi igrace imamo u veznom redu I umesto to da iskoristimo , nama igraju kojekakve fejse , petrovici , I ostali bakraci ...

zagor

pre 8 godina

bio je odlican djak (vukovac u osnovnoj skoli) i roditelji su mu fakultetski obrazovani (majka farmaceut drzi apoteku). dakle, obrazovanje, kultura i porodicno vaspitanje ga izdvajaju vise nego fizicke predospozicije.

zzzzz

pre 8 godina

"...ima sve elemente da bude najbolji igrač Srbije svih vremena..." Koliko samo klinaca je upropasteno ovakvim izjavama likova koji su u njima videli dzak za znakom dolara, ne zna im se broj...

zagor

pre 8 godina

bio je odlican djak (vukovac u osnovnoj skoli) i roditelji su mu fakultetski obrazovani (majka farmaceut drzi apoteku). dakle, obrazovanje, kultura i porodicno vaspitanje ga izdvajaju vise nego fizicke predospozicije.

stefan

pre 8 godina

Ljudi , Grujic - Sergej Milinovic - Maksimovic iz astane plus matic , kakve mi igrace imamo u veznom redu I umesto to da iskoristimo , nama igraju kojekakve fejse , petrovici , I ostali bakraci ...

zzzzz

pre 8 godina

"...ima sve elemente da bude najbolji igrač Srbije svih vremena..." Koliko samo klinaca je upropasteno ovakvim izjavama likova koji su u njima videli dzak za znakom dolara, ne zna im se broj...

PP#34

pre 8 godina

Ovako su pricali i za Jovica,a sad ga ne pustaju u igru.Ajde lepo ostavite momka na miru da igra i radi na sebi,nemojte da stagnira jos jedan potencijalni reprezentativac Srbije.

DedaMiloje

pre 8 godina

IZDVAJA GA DA SU NOVINARI BOLJE PLACENI DA PISU O NJEMU.
HAHHAA BAS CE NJEGA U MACESTA ILI CELSI DOVODITI
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 02. novembar 2015 20:40)

Ti imaš opet produžen vikend?

Grof

pre 8 godina

Dečko je talenat,ali živković je za klasu bolji.
(P.F.C, 02. novembar 2015 19:48)Ti decko razumes se u fudbal kao Marica u kriv .... Kako mozes sporediti napadaca i zadnjeg veznog ako tako sporedjujes onda su Neuer i Bufon boljli za dve klase od oboice

Slobo

pre 8 godina

Odavno vec navijam za zvezdu, ali dugo je već ne pratim u kontinuitetu, pogledam jednu dve utakmice godišnje.
Ove godine gledam sve utakmice samo zbog Grujića. Talenat je vidljiv iz aviona što se kaže. Šta će biti ne znam, ali bi mogao i trebao da postane jedan od najboljih def. veznih u Evropi. Posebno mi se dopada pas iz prve i levom i desnom, ima korak i brzo osvaja teren, preti šutom sa distance, a video sam da je dobar i u skok igri. Talenat ima, a da li će ga pravilno razviti, zavisi od mnogo faktora. Zvezda nije imala talentovanijeg fudbalera na toj poziciji još od Vladimira Jugovića.

DedaMiloje

pre 8 godina

Vrhunski igrač, skoro nije bio bolji u Zvezdi. To samo dokazuju komentari navijača Partizana, naravno zluradi. Ozbiljan mlad fudbaler koji ima mesta da još napreduje. Ja sam počeo ponovo da gledam utakmice zbog njega i Plavšića koji je isto zver od igrača. Uporedjuju ga sa Živkovićem, a čovek igra na drugoj poziciji. I jedan i drugi su dobri na svoj način. Grujić za razliku od Živkovića ima sa kim da igra u timu. Ali ne mogu da razumem da neko kaže da je Grujić prosek, on je debelo iznad proseka posebno za našu ligu.

cz

pre 8 godina

Dečko je talenat,ali živković je za klasu bolji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (P.F.C, 2. novembar 2015 19:48)

tako sam i ja mislio na pocetku sezone, al trenutno je grujuc klasa za njega, gruja se svaku utakmicu ponavlja kao najbolji na terenu, igra konstantno, vrhunski fudbal za nasu ligu, zile jednu bljesne pa ga nema 4 nigde, plasim se da nista nije napredovao od pocetka sezone sto je steta, a pri tom gruja igra na 10 puta odgovornijoj poziciji! a za ove sto pljuju jovica, decko je vanserijski talenat i to vidi svako ko se razume u fudbal a ne samo gleda, sa svojim 18 godina savrseno razume igru, bice on majstor polako, vreme radi za njega

zvezdas

pre 8 godina

Ako me neki igrac vrati na zapadnu tribinu bice to Grujic.Ne brinite vi nista,nije on uobrazen,vredan je.Nece mu pohvala nista smetati.Zato ja kazem:Bravo momak,neka ti je srecno !

Đokara

pre 8 godina

Gruja je momak za primer, prototip modernog fudbalera.Ima još da radi ali je na pravom putu. On to pokazuje iz dana u dan. Ostali koji ga pljuju, njima bih poručio da kupe neki lekić za smirenje. Sportski pozdrav i bravo za tekst.

Darkstar

pre 8 godina

Izdvaja ga menadzer,koji ce ga uvaliti u neki jak klub,a realno nije ni za kineski Hebei.Mozda zavrsi kod Mrdje u Omiji ili kod Lazovica Darka u Djenovi,mada ako ode u Italiju nece biti ni na klupi.
Ee da jel debitovao Lazovic za Djenovu?
(Ljubinko Pantic, 2. novembar 2015 21:06)

+19 :)

Zlatko

pre 8 godina

Batalio sam našu ligu pre mnogo godina. Jedan dan iz dosade pogledam tamo neku utakmicu Zvezde i tamo nekog kluba. Šta da vam kažem, smaranje do bolo, osim spomenutog momka kojeg pre toga niko nije ni spominjao. Zovem rođaka, nekad davno igrao u drugoj jugoslovenskoj ligi (bila nekoliko puta jača od srpske danas) koji oduševljeno priča da takvog igrača Zvezda dugo nije imala. U narednim utakmicama je maksimalno potvrdio svaku njegovu reč. Srećno.

Pedja

pre 8 godina

Izdvaja ga sto je sad sazreo kao igrac. Ima dosta dobrih mladih igraca, ali nikako nisu jos za seniore i onda dodje momenat kada sazru i postanu igraci. Tako bi trebalo biti i sa Risticem i Jovicem. Ni Jovanovic ne igra jos kako bi trebao, ali bi i on uskoro trebao. Jovic bi trebalo da unese malo vise zivosti u igru, ne krece se toliko koliko bi trebao kao napadac.

Stefan

pre 8 godina

Ne treba objavljivati ovakve tekstove,o ovom decku se prica kao da je mesi a dao je 2 gola u svi cemo se sloziti veoma slaboj ligi.Da neko ne pomisli da sam ostrascen ne slazem se ni kad se pisu ovakvi tekstovi o andriji zivkovicu iz prostog razloga zato sto su oni vrlo mladi i vrlo lako mogu da podlegnu euforiji oko njih a u isto vreme se dizu ocekivanja navijaca prema njima sto se moze lose zavrsiti,pravi primer za to je utakmica Partizana protiv batea gde je zivkovic potpuno podbacio.Grujic je odigrao tek nekoliko dobrih utakmica i to bez ikakvog pritiska u situaciji kada je zvezda vec skoro obezbedila titulu protiv uglavnom slabih rivala,neosporno je da je decko talentovan,ima dobar sut i pregled igre ali je i dosta spor i neokretan za moderan fudbal,sve svemu dug je put pred njim i rano je za hvalospeve.

AcA

pre 8 godina

Dečko je talenat,ali živković je za klasu bolji.
 (P.F.C, 2. novembar 2015 19:48) Ajde pametnjakovicu navedi po cemu je prepotenko Zivkovic bolji od Grujica,pa cu da ti odgovorim.

Humanoid

pre 8 godina

IZDVAJA GA DA SU NOVINARI BOLJE PLACENI DA PISU O NJEMU.
HAHHAA BAS CE NJEGA U MACESTA ILI CELSI DOVODITI
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 2. novembar 2015 20:40)

Klinjo, ne, nisi ti menadžer Machestera, na ažalost, to je samo 'football managare' :(

opa poyy

pre 8 godina

Dati mu broj 9, kapitensku traku, menadžer da mu plati clanak u britanskim novinama kao Jovicu, Terza da kaze da je sledeci Pol Skols i prodace se za dvaes' gadžiliona evra.

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Izdvaja ga menadzer,koji ce ga uvaliti u neki jak klub,a realno nije ni za kineski Hebei.Mozda zavrsi kod Mrdje u Omiji ili kod Lazovica Darka u Djenovi,mada ako ode u Italiju nece biti ni na klupi.
Ee da jel debitovao Lazovic za Djenovu?

Kili

pre 8 godina

Ne izdvaja ga nista. Samo treba dobro da se proda. Koliko je takvih bilo...pa nista...ja mu zelim sve najbolje, ali ne treba jednom decacicu ovoliki marketing. Marcijal iz Mancestera nema ovoliki markering.

sale

pre 8 godina

Veliki je borac na terenu i ne stedi sebe.Zeli svakim svakim danom sve vise da napreduje i za razliku od ostalih njegovih klasica,cvrsto stoji na zemlji i neverovatno je skroman. Zato ce da bude veliki igrac!

misko

pre 8 godina

Gruja je majstor,ne treba ga upoređivanje sa bilo kim.Vrlo brzo će postati najbolji igrač naše lige.Molim sudije, da tu talentovanu decu čuvaju od grubijana poput ovog sa predhodne utakmice.
Grujo čuvaj se jer sada će svi da se trude da te zaustave na bilo koji način. Grofe,izbrusi ovaj dijamant od ovog igrača pa da te svi po njemu, između ostalog što si do sada uradio,pamte.

konjina

pre 8 godina

Ajde bre prodajte ga vise Barseloni za100 miliona evra plus da daju i Mesija, Nejmara i Mesija pride pa da citamo nesto drugo. Dosadili ste

Polako, aman!

pre 8 godina

Mali jeste ogroman talenat - nijednu utakmicu nije odigrao da nije bio medju najboljima, a često i ubedljivo najbolji.
ALI, narode, oladite malo sa ovim marketingom. Dečko će uzleteti pre vremena i onda - TRES o zemlju! Pustite ga da se razvija i napreduje i ostaje nam svima da tek vidimo, za godinu-dve, da li je zaista dostigao visine jednog Deje, Piksija ili Robija! Nije valjda da ste već zaboravili koje su to igračine bile? Sa druge strane, nikako ne bi valjalo da zaboravimo, npr., jednog Pericu Ognjenovića koji je pravo iz Zvezde otišao ni manje ni više nego u Real! Pa kako je završio?
Zato, POLAKO, narode! Grujin talenat je neosporan, ali dajte mu vremena, pa da vidimo da li će od njega biti drugi Robi ili drugi Perica!
NE preterujte već sada - samo činite medveđu uslugu momku.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Kakva je Zvezda institucija. Ovde je najveća čast za fudbalera kada ti navijači na Marakani skandiraju. Retki imaju tu priliku da to čuju i to je postalo veče priznanje i od trofeja. A priznanje svih priznanja je da vas proglase za Zvezdinu zvezdu. Mnogo mi je drago što sam deo takvog kluba. Vieira se naljutio kada su ga pitali šta je znao o Zvezdi i rekao ako znate bilo šta o fudbalu onda znate sve i o Zvezdi. To se bezbroj puta pokazalo i sa strancima koji sa neverovatnim poštovanjem izgovaraju to ime. Eej koji klub na Balkanu ima navijačice iz Argentine, Portorika, Amerike koje pređu preko cele planete da bi odgledale jedan meč i koje nauče srpski jezik da bi razumele pesme. Ja imam drugove iz Rusije i Grčke koji dolaze avionom na utakmice Zvezde i idu na gostovanja po Nišu, Ivanjici, Čačku itd. Može Karadžić da namešta titule partizanu, mogu političari da ih guraju ali NIKAD neće biti ni do kolena Zvezdi. Zvezda je institucija evropskog fudbala i za razliku od samozvane institucije ovo je činjenica milion puta dokazana u praksi. Nekome su legende Džajić, Mitić, Pižon, Savić, Piksi, Šekularac, Vidić, Stanković, Prosinečki, Savićević, Miha, Jugović... a nekome Mirko Marjanović, Tole Karadžić i silom dovedeni (po sopstvenom priznanju) Mijatović i Bobek.

Luka-Rile-Gruja - to je ta dobitna kombinacija!

pre 8 godina

Ovo isticanje, Grujić pa Grujić, može imati i negativan uticaj na dečka. Pre njega smo imali gomilu primera "supertalentovanih omladinaca" koji su pre vremna proglašavani za superzvezde da bi se gadno otreznili kada su, prevremeno i bez mnogo mozga, potpisali za neki inostrani tim. Gde li je sad onaj mučeni Filip Janković koji je već bio vidjen za Piksijevog naslednika? Jel on uopšte igra u Italiji? NE ZABORAVITI i takve "supertalente" kada pričamo o Grujiću!
Takodje, postoji tu još jedan momenat koji i te kako može narušiti složnu atmosferu u svlačionici. Insistiranje samo na Grujiću nije nimalo dobro za jednog Jovića ili, posebno, Ristića. Ovaj drugi je od mnogih već bio proglašen za najvećeg talenta od svih Zvezadinih klinaca, da bi danas tek ulazio sa klupe! A radi se, evidentno, o super talentovanom igraču koji ništa manje od Gruje ne zaslužuje podršku čitavog kluba. Ako nastavimo da pišemo ode o Gruji, može se lako desiti da nas Rile napusti pre vemena što bi bio veliki gubitak za Zvezdu.
SVI klinci zaslužuju punu podršku i nijednog ne treba posebno izdvajati!

Marko

pre 8 godina

Izdvaja ga menadzer,koji ce ga uvaliti u neki jak klub,a realno nije ni za kineski Hebei.Mozda zavrsi kod Mrdje u Omiji ili kod Lazovica Darka u Djenovi,mada ako ode u Italiju nece biti ni na klupi.
Ee da jel debitovao Lazovic za Djenovu?
(Ljubinko Pantic, 2. novembar 2015 21:06) Darko Lazovic je standardni u Djenovi,imas na Areni Seriju A,da si pratio znao bi..Sve u svemu,vasi i nasi igraci nemogu da se porede.Vi pravite samo prevare od igraca tipa Lazar Markovic,Jojic itd..Ali uporedite koliko je u svojoj klupskoj istoriji Zvezda iznedrila rasnih igraca,a uporedite Partizan pa ce vam sve biti jasno.

Homer

pre 8 godina

Polako bre... dizali ste i Aleksica iz Vojvodine... gde je sada? Nije dovoljno deset dobrih utakmica... vec 30. Pa onda evropa, tu da uvede zvezdu u ligu sampiona/evrope, tek tada se mogu pisati ovakvi tekstovi.

todor

pre 8 godina

Hahaha najbolji igrac Srbije svih vremenaa? Je l' stvarno to izjavio usavrseni Zvezdan? Zar on ne bi trebao da je u zatvoru nekom? I zar on nije podneo ostavku? Gde ja zivim..

Vladimir

pre 8 godina

Klasa...Od ovih pljuvaca ubedjen sam da 90% nije ni gledalo kako igra,već po nekoj zlobnoj inerciji moraju da komentarišu.Gruja će završiti u velikom klubu a tupavci će i onda da se išcudjavaju kako je to moguće.Dobri Galius misli da se postaje navijač tako što vređas tudje....

laf

pre 8 godina

Stvarno je dobar, netipican igrac koji ni sam ne zna sta ce uraditi na terenu, igra situaciono sto je najveci kvalitet u bilo kom sportu. Izjave ''strucnjaka'' su katastrofalne I optercavajuce po njiga. On sada ima kvalitet za solidne evropske ekipe, moze da se desi da nikada ne dostigne vrhunske ekipe. Mlad je, treba ga opustiti I ne treba ga opterecivati...a ove price 'najbolji Srpski igrac' su za zatvor

navijac

pre 8 godina

@(Zvezda ponos Srbije, 03. novembar 2015 00:24)

Ponos Srbije!? Klub koji duguje 300 hiljada evra za struju, i preko veze mu je ukljucuju!? Jel to ponos Srbije??

nenad

pre 8 godina

Odlican je Gruja ali tu ke i odlicni Donald, meni Luka je vrh igrac koji trenutno igra sa pedest posto mogućnosti. Mali ima mozak za fudbal

Filippo

pre 8 godina

Kako malo senzacionalizma u clanku doprinese masi da se napali. Skandirano je Lazovicu, nije istina da nije nikome od Zigica. Skandirano je cak i Kastilju. Pa i onaj Pavle Ninkov je cak doziveo to, a decko ne zna da centrira ako mu se krece lopta...
Budite realni, Gruja je odlican, ima 19 godina, ali ne preterujte. Osim ako niste za to placeni, onda pali masu...pisi kojesta

zgslavac

pre 8 godina

Uvijek je neki novi srpski klinac na putu da postane najbolji vezni igrač Europe, da igra u Realu, Barceloni, a tamo uvijek završe-Hrvati.

Joao

pre 8 godina

posle pet utakmica tesko je nekoga proglasiti zvezdom, a da prvo ne pomislis da je preuranjeno ili cak naruceno. Treba igrati Evropu i to u Zvezdi, pa da se kaze nesto vise! Ovako, samo cemo pokvariti momka.

Dragan

pre 8 godina

Neosporan talenat,zalaganje i odgovornost.Jos nije veliki igrac ali ima dobre sanse da postane ako bude dobro radio na sebi.A potrebna je i doza srece.Samo da ga ne upropaste menadzeri i novinari.

Mirko

pre 8 godina

Nekome su legende Džajić, Mitić, Pižon, Savić, Piksi, Šekularac, Vidić, Stanković, Prosinečki, Savićević, Miha, Jugović... a nekome Mirko Marjanović, Tole Karadžić i silom dovedeni (po sopstvenom priznanju) Mijatović i Bobek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 3. novembar 2015 00:24)

--------------------------------

Hahhaahha pa pola od tih igraca koji si nabrojao su silom upravo dovedeni u vas klub a trebali su da potpisu za FK Partizan.
Informisi se malo preno nego sto izlupetas gluposti.

Cuj zvezda popnos Srbije ...buhahahahaha :D

U cemu se to ogleda ponos ?
U iskljucenjima struje na stadionu ili mozda zbog duga od 65 miliona evra ili mozda sto vam je predsedink kluba bio na interpolovoj poternici (na volseban nacin skint sa iste bas kao i dig KK Sledeca Sezona)ili mozda sto vam danasnja vrhuska donosi titule u klub ?

@Ed

pre 8 godina

Decko nije los koliko sam video. Medjutim, zvezdasi cesto kuju u zvezde nekog igraca koji je dobar 5-10 utakmica, polusezonu. Posto zudite za uspehom ne mozete da cenite pravilno. Da bi dokazao klasu mora mnogo odigrati protiv jakih protivnika sto Grujic nije ucinio. Samo polako a on ako je pametan i stvarno dobar dokazace kvalitet. Takvi primeri su Filip Jankovic, Lazovic i brojni drugi. Nemate velike utakmice i onda je tesko oceniti.

Pistol

pre 8 godina

Kakvo manipulisanje mladim igracem od strane kluba i medija. Ako ne ostane i ne napreduje u zvezdi, nije napravljen od dobrog materijala??€€ bezi grujicu u inter na zimu. Vreme ide i ne treba cekati do 25. da odes negde i probas da se usavrsis vidis sta je to sto na visokom nivou fudbala mozes da unapredis dodas oduzmes....

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Izdvaja ga menadzer,koji ce ga uvaliti u neki jak klub,a realno nije ni za kineski Hebei.Mozda zavrsi kod Mrdje u Omiji ili kod Lazovica Darka u Djenovi,mada ako ode u Italiju nece biti ni na klupi.
Ee da jel debitovao Lazovic za Djenovu?

konjina

pre 8 godina

Ajde bre prodajte ga vise Barseloni za100 miliona evra plus da daju i Mesija, Nejmara i Mesija pride pa da citamo nesto drugo. Dosadili ste

Kili

pre 8 godina

Ne izdvaja ga nista. Samo treba dobro da se proda. Koliko je takvih bilo...pa nista...ja mu zelim sve najbolje, ali ne treba jednom decacicu ovoliki marketing. Marcijal iz Mancestera nema ovoliki markering.

opa poyy

pre 8 godina

Dati mu broj 9, kapitensku traku, menadžer da mu plati clanak u britanskim novinama kao Jovicu, Terza da kaze da je sledeci Pol Skols i prodace se za dvaes' gadžiliona evra.

stefan

pre 8 godina

Ljudi , Grujic - Sergej Milinovic - Maksimovic iz astane plus matic , kakve mi igrace imamo u veznom redu I umesto to da iskoristimo , nama igraju kojekakve fejse , petrovici , I ostali bakraci ...

DedaMiloje

pre 8 godina

IZDVAJA GA DA SU NOVINARI BOLJE PLACENI DA PISU O NJEMU.
HAHHAA BAS CE NJEGA U MACESTA ILI CELSI DOVODITI
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 02. novembar 2015 20:40)

Ti imaš opet produžen vikend?

Stefan

pre 8 godina

Ne treba objavljivati ovakve tekstove,o ovom decku se prica kao da je mesi a dao je 2 gola u svi cemo se sloziti veoma slaboj ligi.Da neko ne pomisli da sam ostrascen ne slazem se ni kad se pisu ovakvi tekstovi o andriji zivkovicu iz prostog razloga zato sto su oni vrlo mladi i vrlo lako mogu da podlegnu euforiji oko njih a u isto vreme se dizu ocekivanja navijaca prema njima sto se moze lose zavrsiti,pravi primer za to je utakmica Partizana protiv batea gde je zivkovic potpuno podbacio.Grujic je odigrao tek nekoliko dobrih utakmica i to bez ikakvog pritiska u situaciji kada je zvezda vec skoro obezbedila titulu protiv uglavnom slabih rivala,neosporno je da je decko talentovan,ima dobar sut i pregled igre ali je i dosta spor i neokretan za moderan fudbal,sve svemu dug je put pred njim i rano je za hvalospeve.

Grof

pre 8 godina

Dečko je talenat,ali živković je za klasu bolji.
(P.F.C, 02. novembar 2015 19:48)Ti decko razumes se u fudbal kao Marica u kriv .... Kako mozes sporediti napadaca i zadnjeg veznog ako tako sporedjujes onda su Neuer i Bufon boljli za dve klase od oboice

PP#34

pre 8 godina

Ovako su pricali i za Jovica,a sad ga ne pustaju u igru.Ajde lepo ostavite momka na miru da igra i radi na sebi,nemojte da stagnira jos jedan potencijalni reprezentativac Srbije.

Darkstar

pre 8 godina

Izdvaja ga menadzer,koji ce ga uvaliti u neki jak klub,a realno nije ni za kineski Hebei.Mozda zavrsi kod Mrdje u Omiji ili kod Lazovica Darka u Djenovi,mada ako ode u Italiju nece biti ni na klupi.
Ee da jel debitovao Lazovic za Djenovu?
(Ljubinko Pantic, 2. novembar 2015 21:06)

+19 :)

AcA

pre 8 godina

Dečko je talenat,ali živković je za klasu bolji.
 (P.F.C, 2. novembar 2015 19:48) Ajde pametnjakovicu navedi po cemu je prepotenko Zivkovic bolji od Grujica,pa cu da ti odgovorim.

DedaMiloje

pre 8 godina

Vrhunski igrač, skoro nije bio bolji u Zvezdi. To samo dokazuju komentari navijača Partizana, naravno zluradi. Ozbiljan mlad fudbaler koji ima mesta da još napreduje. Ja sam počeo ponovo da gledam utakmice zbog njega i Plavšića koji je isto zver od igrača. Uporedjuju ga sa Živkovićem, a čovek igra na drugoj poziciji. I jedan i drugi su dobri na svoj način. Grujić za razliku od Živkovića ima sa kim da igra u timu. Ali ne mogu da razumem da neko kaže da je Grujić prosek, on je debelo iznad proseka posebno za našu ligu.

zzzzz

pre 8 godina

"...ima sve elemente da bude najbolji igrač Srbije svih vremena..." Koliko samo klinaca je upropasteno ovakvim izjavama likova koji su u njima videli dzak za znakom dolara, ne zna im se broj...

cz

pre 8 godina

Dečko je talenat,ali živković je za klasu bolji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (P.F.C, 2. novembar 2015 19:48)

tako sam i ja mislio na pocetku sezone, al trenutno je grujuc klasa za njega, gruja se svaku utakmicu ponavlja kao najbolji na terenu, igra konstantno, vrhunski fudbal za nasu ligu, zile jednu bljesne pa ga nema 4 nigde, plasim se da nista nije napredovao od pocetka sezone sto je steta, a pri tom gruja igra na 10 puta odgovornijoj poziciji! a za ove sto pljuju jovica, decko je vanserijski talenat i to vidi svako ko se razume u fudbal a ne samo gleda, sa svojim 18 godina savrseno razume igru, bice on majstor polako, vreme radi za njega

Slobo

pre 8 godina

Odavno vec navijam za zvezdu, ali dugo je već ne pratim u kontinuitetu, pogledam jednu dve utakmice godišnje.
Ove godine gledam sve utakmice samo zbog Grujića. Talenat je vidljiv iz aviona što se kaže. Šta će biti ne znam, ali bi mogao i trebao da postane jedan od najboljih def. veznih u Evropi. Posebno mi se dopada pas iz prve i levom i desnom, ima korak i brzo osvaja teren, preti šutom sa distance, a video sam da je dobar i u skok igri. Talenat ima, a da li će ga pravilno razviti, zavisi od mnogo faktora. Zvezda nije imala talentovanijeg fudbalera na toj poziciji još od Vladimira Jugovića.

zgslavac

pre 8 godina

Uvijek je neki novi srpski klinac na putu da postane najbolji vezni igrač Europe, da igra u Realu, Barceloni, a tamo uvijek završe-Hrvati.

Humanoid

pre 8 godina

IZDVAJA GA DA SU NOVINARI BOLJE PLACENI DA PISU O NJEMU.
HAHHAA BAS CE NJEGA U MACESTA ILI CELSI DOVODITI
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 2. novembar 2015 20:40)

Klinjo, ne, nisi ti menadžer Machestera, na ažalost, to je samo 'football managare' :(

zagor

pre 8 godina

bio je odlican djak (vukovac u osnovnoj skoli) i roditelji su mu fakultetski obrazovani (majka farmaceut drzi apoteku). dakle, obrazovanje, kultura i porodicno vaspitanje ga izdvajaju vise nego fizicke predospozicije.

navijac

pre 8 godina

@(Zvezda ponos Srbije, 03. novembar 2015 00:24)

Ponos Srbije!? Klub koji duguje 300 hiljada evra za struju, i preko veze mu je ukljucuju!? Jel to ponos Srbije??

Zlatko

pre 8 godina

Batalio sam našu ligu pre mnogo godina. Jedan dan iz dosade pogledam tamo neku utakmicu Zvezde i tamo nekog kluba. Šta da vam kažem, smaranje do bolo, osim spomenutog momka kojeg pre toga niko nije ni spominjao. Zovem rođaka, nekad davno igrao u drugoj jugoslovenskoj ligi (bila nekoliko puta jača od srpske danas) koji oduševljeno priča da takvog igrača Zvezda dugo nije imala. U narednim utakmicama je maksimalno potvrdio svaku njegovu reč. Srećno.

zvezdas

pre 8 godina

Ako me neki igrac vrati na zapadnu tribinu bice to Grujic.Ne brinite vi nista,nije on uobrazen,vredan je.Nece mu pohvala nista smetati.Zato ja kazem:Bravo momak,neka ti je srecno !

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Kakva je Zvezda institucija. Ovde je najveća čast za fudbalera kada ti navijači na Marakani skandiraju. Retki imaju tu priliku da to čuju i to je postalo veče priznanje i od trofeja. A priznanje svih priznanja je da vas proglase za Zvezdinu zvezdu. Mnogo mi je drago što sam deo takvog kluba. Vieira se naljutio kada su ga pitali šta je znao o Zvezdi i rekao ako znate bilo šta o fudbalu onda znate sve i o Zvezdi. To se bezbroj puta pokazalo i sa strancima koji sa neverovatnim poštovanjem izgovaraju to ime. Eej koji klub na Balkanu ima navijačice iz Argentine, Portorika, Amerike koje pređu preko cele planete da bi odgledale jedan meč i koje nauče srpski jezik da bi razumele pesme. Ja imam drugove iz Rusije i Grčke koji dolaze avionom na utakmice Zvezde i idu na gostovanja po Nišu, Ivanjici, Čačku itd. Može Karadžić da namešta titule partizanu, mogu političari da ih guraju ali NIKAD neće biti ni do kolena Zvezdi. Zvezda je institucija evropskog fudbala i za razliku od samozvane institucije ovo je činjenica milion puta dokazana u praksi. Nekome su legende Džajić, Mitić, Pižon, Savić, Piksi, Šekularac, Vidić, Stanković, Prosinečki, Savićević, Miha, Jugović... a nekome Mirko Marjanović, Tole Karadžić i silom dovedeni (po sopstvenom priznanju) Mijatović i Bobek.

Đokara

pre 8 godina

Gruja je momak za primer, prototip modernog fudbalera.Ima još da radi ali je na pravom putu. On to pokazuje iz dana u dan. Ostali koji ga pljuju, njima bih poručio da kupe neki lekić za smirenje. Sportski pozdrav i bravo za tekst.

misko

pre 8 godina

Gruja je majstor,ne treba ga upoređivanje sa bilo kim.Vrlo brzo će postati najbolji igrač naše lige.Molim sudije, da tu talentovanu decu čuvaju od grubijana poput ovog sa predhodne utakmice.
Grujo čuvaj se jer sada će svi da se trude da te zaustave na bilo koji način. Grofe,izbrusi ovaj dijamant od ovog igrača pa da te svi po njemu, između ostalog što si do sada uradio,pamte.

todor

pre 8 godina

Hahaha najbolji igrac Srbije svih vremenaa? Je l' stvarno to izjavio usavrseni Zvezdan? Zar on ne bi trebao da je u zatvoru nekom? I zar on nije podneo ostavku? Gde ja zivim..

Marko

pre 8 godina

Izdvaja ga menadzer,koji ce ga uvaliti u neki jak klub,a realno nije ni za kineski Hebei.Mozda zavrsi kod Mrdje u Omiji ili kod Lazovica Darka u Djenovi,mada ako ode u Italiju nece biti ni na klupi.
Ee da jel debitovao Lazovic za Djenovu?
(Ljubinko Pantic, 2. novembar 2015 21:06) Darko Lazovic je standardni u Djenovi,imas na Areni Seriju A,da si pratio znao bi..Sve u svemu,vasi i nasi igraci nemogu da se porede.Vi pravite samo prevare od igraca tipa Lazar Markovic,Jojic itd..Ali uporedite koliko je u svojoj klupskoj istoriji Zvezda iznedrila rasnih igraca,a uporedite Partizan pa ce vam sve biti jasno.

Mirko

pre 8 godina

Nekome su legende Džajić, Mitić, Pižon, Savić, Piksi, Šekularac, Vidić, Stanković, Prosinečki, Savićević, Miha, Jugović... a nekome Mirko Marjanović, Tole Karadžić i silom dovedeni (po sopstvenom priznanju) Mijatović i Bobek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 3. novembar 2015 00:24)

--------------------------------

Hahhaahha pa pola od tih igraca koji si nabrojao su silom upravo dovedeni u vas klub a trebali su da potpisu za FK Partizan.
Informisi se malo preno nego sto izlupetas gluposti.

Cuj zvezda popnos Srbije ...buhahahahaha :D

U cemu se to ogleda ponos ?
U iskljucenjima struje na stadionu ili mozda zbog duga od 65 miliona evra ili mozda sto vam je predsedink kluba bio na interpolovoj poternici (na volseban nacin skint sa iste bas kao i dig KK Sledeca Sezona)ili mozda sto vam danasnja vrhuska donosi titule u klub ?

sale

pre 8 godina

Veliki je borac na terenu i ne stedi sebe.Zeli svakim svakim danom sve vise da napreduje i za razliku od ostalih njegovih klasica,cvrsto stoji na zemlji i neverovatno je skroman. Zato ce da bude veliki igrac!

Pedja

pre 8 godina

Izdvaja ga sto je sad sazreo kao igrac. Ima dosta dobrih mladih igraca, ali nikako nisu jos za seniore i onda dodje momenat kada sazru i postanu igraci. Tako bi trebalo biti i sa Risticem i Jovicem. Ni Jovanovic ne igra jos kako bi trebao, ali bi i on uskoro trebao. Jovic bi trebalo da unese malo vise zivosti u igru, ne krece se toliko koliko bi trebao kao napadac.

Vladimir

pre 8 godina

Klasa...Od ovih pljuvaca ubedjen sam da 90% nije ni gledalo kako igra,već po nekoj zlobnoj inerciji moraju da komentarišu.Gruja će završiti u velikom klubu a tupavci će i onda da se išcudjavaju kako je to moguće.Dobri Galius misli da se postaje navijač tako što vređas tudje....

Joao

pre 8 godina

posle pet utakmica tesko je nekoga proglasiti zvezdom, a da prvo ne pomislis da je preuranjeno ili cak naruceno. Treba igrati Evropu i to u Zvezdi, pa da se kaze nesto vise! Ovako, samo cemo pokvariti momka.

Dragan

pre 8 godina

Neosporan talenat,zalaganje i odgovornost.Jos nije veliki igrac ali ima dobre sanse da postane ako bude dobro radio na sebi.A potrebna je i doza srece.Samo da ga ne upropaste menadzeri i novinari.

Filippo

pre 8 godina

Kako malo senzacionalizma u clanku doprinese masi da se napali. Skandirano je Lazovicu, nije istina da nije nikome od Zigica. Skandirano je cak i Kastilju. Pa i onaj Pavle Ninkov je cak doziveo to, a decko ne zna da centrira ako mu se krece lopta...
Budite realni, Gruja je odlican, ima 19 godina, ali ne preterujte. Osim ako niste za to placeni, onda pali masu...pisi kojesta

nenad

pre 8 godina

Odlican je Gruja ali tu ke i odlicni Donald, meni Luka je vrh igrac koji trenutno igra sa pedest posto mogućnosti. Mali ima mozak za fudbal

laf

pre 8 godina

Stvarno je dobar, netipican igrac koji ni sam ne zna sta ce uraditi na terenu, igra situaciono sto je najveci kvalitet u bilo kom sportu. Izjave ''strucnjaka'' su katastrofalne I optercavajuce po njiga. On sada ima kvalitet za solidne evropske ekipe, moze da se desi da nikada ne dostigne vrhunske ekipe. Mlad je, treba ga opustiti I ne treba ga opterecivati...a ove price 'najbolji Srpski igrac' su za zatvor

Polako, aman!

pre 8 godina

Mali jeste ogroman talenat - nijednu utakmicu nije odigrao da nije bio medju najboljima, a često i ubedljivo najbolji.
ALI, narode, oladite malo sa ovim marketingom. Dečko će uzleteti pre vremena i onda - TRES o zemlju! Pustite ga da se razvija i napreduje i ostaje nam svima da tek vidimo, za godinu-dve, da li je zaista dostigao visine jednog Deje, Piksija ili Robija! Nije valjda da ste već zaboravili koje su to igračine bile? Sa druge strane, nikako ne bi valjalo da zaboravimo, npr., jednog Pericu Ognjenovića koji je pravo iz Zvezde otišao ni manje ni više nego u Real! Pa kako je završio?
Zato, POLAKO, narode! Grujin talenat je neosporan, ali dajte mu vremena, pa da vidimo da li će od njega biti drugi Robi ili drugi Perica!
NE preterujte već sada - samo činite medveđu uslugu momku.

Luka-Rile-Gruja - to je ta dobitna kombinacija!

pre 8 godina

Ovo isticanje, Grujić pa Grujić, može imati i negativan uticaj na dečka. Pre njega smo imali gomilu primera "supertalentovanih omladinaca" koji su pre vremna proglašavani za superzvezde da bi se gadno otreznili kada su, prevremeno i bez mnogo mozga, potpisali za neki inostrani tim. Gde li je sad onaj mučeni Filip Janković koji je već bio vidjen za Piksijevog naslednika? Jel on uopšte igra u Italiji? NE ZABORAVITI i takve "supertalente" kada pričamo o Grujiću!
Takodje, postoji tu još jedan momenat koji i te kako može narušiti složnu atmosferu u svlačionici. Insistiranje samo na Grujiću nije nimalo dobro za jednog Jovića ili, posebno, Ristića. Ovaj drugi je od mnogih već bio proglašen za najvećeg talenta od svih Zvezadinih klinaca, da bi danas tek ulazio sa klupe! A radi se, evidentno, o super talentovanom igraču koji ništa manje od Gruje ne zaslužuje podršku čitavog kluba. Ako nastavimo da pišemo ode o Gruji, može se lako desiti da nas Rile napusti pre vemena što bi bio veliki gubitak za Zvezdu.
SVI klinci zaslužuju punu podršku i nijednog ne treba posebno izdvajati!

@Ed

pre 8 godina

Decko nije los koliko sam video. Medjutim, zvezdasi cesto kuju u zvezde nekog igraca koji je dobar 5-10 utakmica, polusezonu. Posto zudite za uspehom ne mozete da cenite pravilno. Da bi dokazao klasu mora mnogo odigrati protiv jakih protivnika sto Grujic nije ucinio. Samo polako a on ako je pametan i stvarno dobar dokazace kvalitet. Takvi primeri su Filip Jankovic, Lazovic i brojni drugi. Nemate velike utakmice i onda je tesko oceniti.

Homer

pre 8 godina

Polako bre... dizali ste i Aleksica iz Vojvodine... gde je sada? Nije dovoljno deset dobrih utakmica... vec 30. Pa onda evropa, tu da uvede zvezdu u ligu sampiona/evrope, tek tada se mogu pisati ovakvi tekstovi.

Pistol

pre 8 godina

Kakvo manipulisanje mladim igracem od strane kluba i medija. Ako ne ostane i ne napreduje u zvezdi, nije napravljen od dobrog materijala??€€ bezi grujicu u inter na zimu. Vreme ide i ne treba cekati do 25. da odes negde i probas da se usavrsis vidis sta je to sto na visokom nivou fudbala mozes da unapredis dodas oduzmes....