Utorak, 20.10.2015.

21:12

Kvinsi Miler stiže u Zvezdu

Američki košarkaš Kvinsi Miler pojačaće redove Crvene zvezde, potvrdili su klub i njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

Izvor: JT

Kvinsi Miler stiže u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

218 Komentari

Sortiraj po:

NastyB

pre 8 godina

Svi ovi grobari koji kao papagaji ponavljaju "odakle pare" nijednom se ne zapitaju "Kako to da je Partizanu nuđena A licenca za Evroligu samo da se "otvori" pitanje finansija i transparentnost istih, a oni to lagano odbili?" Zar im je Vučić i tada "uništavao" Partizan ili su muljali toliko da nije smelo da se dirne u to gde je lova??
A sad je to stiglo na naplatu. I što je najgore, pravdaju se da imaju jadnih 270.000 evra za celu sezonu, a doveli 3-4 igrača u isto vreme. Ja ne znam postoji li veće licemerje od toga i još prozivaju. Što ti je Duletova škola trovanja...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sve se moze kad imas vlast!
(covic+terzic=zatvor, 21. oktobar 2015 11:55)

Da da sinko,sve se moze,cak se moze i oteti 13 uzastopnih titula...
Ali zeznuto je kad se vlast promeni,kad ti nema vise predsednika Tadica da donosi dzakove novca...

Batko

pre 8 godina

Ovaj je ok cini mi se,ali nisam siguran da pokriva sa fizikalijama 4.Trebalo bi Nastic da pokriva 4 i da ima vise minuta u igri.Nisam primetio da njega neko pominje kao alternativu za poziciju 4,a on je pokretljiv i jak.Simonovic i ovaj novi mogu da budu "lazne" cetvorke i da se ta pozicija tako popuni
(sasat, 21. oktobar 2015 12:19)

Nastić nema mpotoriku za "4". Sedeo sam pored njega u loži na Zvezda-Javor...daleko da ima neku masu. Moze da igra u varijanti "nize protivničke postave" sa našom "4" u paru ili solo "5", ako protivnička "5" nije prejaka fizicki.

Heeeh

pre 8 godina

Komšije čestitke, mislim da ste doveli mnogo dobrog igrača. Atleta je, pre svega, a to je nekako glavna odlika savremne košarke.
Samo bih replicirao ovima što navode link sa Ejsi Lou-om. Ovako, kad se kaže da ugovor vredi 500.000$, to ne znači da je plata tolika. 200.000-300.000 tog iznosa jesu bonusi koje on nije pokupio u Partizanu te godine sigurno, jer nismo dogurali toliko dalekou EL. Pritom, nije mu ostavljen prostor (klauzula) da se vrati u NBA do kraja sezone, što takođe povećava vrednost ugovora.
Sportski pozdrav

Batko

pre 8 godina

......OPROSTENO 16 miliona duga,da ste navijali za FMP 4 godine,da danas imate budzete o kakvim je Partizan mogao da sanja.Sve je to ok i neka bude,samo nemojte da nam vredjate inteligenciju pricama o otimanjima,gepekovanjima,malim budzetima,sudijama,drzavi,pravdi i postenju...ovo je uradjeno na silu ali posle dve decenije terora vise niste imali alternativu,pozdrav.
(Simpatizer, 21. oktobar 2015 11:41)

Oprosteno ?!.....hiljadu puta ponovljena laz...ali sta vama uposte objasnjavati, vi ste "Dulova armija bezumlja", pa je suludo razmisljati da vi to mozete i da shvatite

Kradojsa Bankomatovic

pre 8 godina

Kvinsi Miler :D

Nije ni cudo sto se odlucio za predgradje jer je i Kvins predgradje.

Jos samo zamena za ovog, onog, jos samo jedan centar,plej,krilo,bek i da se vrati wiliams i gasimo frizider.

Jedi

pre 8 godina

Pet stranaca cccc...... (Samo je sljaka iznad nas..., 20. oktobar 2015 23:57)


Doci ce i 6ti kad se vrati Mwill, pa sta? Opusti se malo i uzivaj u kosarci!

sasat

pre 8 godina

Ovaj je ok cini mi se,ali nisam siguran da pokriva sa fizikalijama 4.Trebalo bi Nastic da pokriva 4 i da ima vise minuta u igri.Nisam primetio da njega neko pominje kao alternativu za poziciju 4,a on je pokretljiv i jak.Simonovic i ovaj novi mogu da budu "lazne" cetvorke i da se ta pozicija tako popuni

Slanina

pre 8 godina

Zvezda dovede igraca, odmah su milioni u pitanju, Partizan dovede igraca, odjednom su to igraci koji igraju za dzabe, hoce da povrate karijeru na pravi put...Licemerno!

Kosta

pre 8 godina

Luke Babitt@.....Brate,voleo bih da te castim pićem majke mi...koja si ti legenda,uveseljavas nas sve...neko ti vidim kaže da skoknes do apoteke,da se snadbes lekovima...nadam se da si zdrav.

Simpatizer

pre 8 godina

@A koliko je imao Vlado Scepanovic,koliko Predrag Drobnjak,Aleksandar Rasic!? Lorens Roberts recimo?
Zar za vreme evropske Zvezde niste oteli Luku Bogdanovica,Vujanica,Ostojica!?
Oce to kada imas brdo para da te napuste igraci i odu za sarmicu,kikiriki ili stipendiju da igtaju.Malo mozganja nije lose pre pisanja komentara.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Savatiye, 21. oktobar 2015 10:18)


Ne znam koliko su imali,evo ti nam reci jer vidim da se frljate sa ciframa.Posto ste opsednuti nekakvim otimanjem za tebe informacija da vam je vise igraca "oteo" gospodin legenda iz Zeleznika pa se danas kunete u njega.Da,potrosili ste 20 miliona evra za vreme projekta,znate ko vas je trenirao i koliko stranaca je proslo kroz Zvezdu a poceli su da vas napustaju kad je brod poceo da tone kao i nas danas.Ne moze se lazima braniti ono iza cega danas stojite.Bole vas cinjenice i istina a to je da ste za vreme "grobarske" vlasti dobijali isto para kao Partizan,za vreme projekta i vise,da vam je OPROSTENO 16 miliona duga,da ste navijali za FMP 4 godine,da danas imate budzete o kakvim je Partizan mogao da sanja.Sve je to ok i neka bude,samo nemojte da nam vredjate inteligenciju pricama o otimanjima,gepekovanjima,malim budzetima,sudijama,drzavi,pravdi i postenju...ovo je uradjeno na silu ali posle dve decenije terora vise niste imali alternativu,pozdrav.

forza

pre 8 godina

@navijac

Pa prvo treba naucis kako funkcionisu ugovori u europi i u nba i ko i kako placa porez i koliko bi porez platio u americi plus sto je euro jaci od dolara jos uvijek.Onda treba da procitas vijest i da shvatis sto on nije napustio nba i garantovan ugovor nego mu niko nije ponudio ugovor uopste a u razvojnoj ligi su ugovori smijesni.Tako da mu je 200000e ako je i toliko dobio od Zvezde bukvalno duplo vise nego sto je zaradio dosad u nba.
I ljudi prestanite da se frljate ciframa Wilijams prima milion pa imate liste najplacenijih igraca u evorpi i vidite fino u cijeloj evropi jedva da imate 30 igraca da je preko milion po sezoni i pogledajte imena pa onda tvrdite kako Wilijams zaradjuje milion.

boki

pre 8 godina

Williams je najbolji strani kosarkas koji je ikada igrao na ovim prostorima. Delije ga cekaju sa nestrpljenjem. Jer jedino on moze da nam izvadi sezonu.
(veerghoen, 20. oktobar 2015 23:27)

mozda posle mekejleba i kinzija mada i to je diskutabilno a s obzirom na doping ne znam kako ga uopste moze neko rangirati sa ostalim sportistima.

uvijek jugoslavenski, nikad srpski

pre 8 godina

molio bih grobare da konsultuju digitron I vide da je 200 000 evra mnogo vise nego 50 000 dolara koliko je on imao garantovano za ovu godinu. a onaj koji dolazi u partizan je vec imao 350 000 evra.pa vidite zbog cega dolazi.

Mixa

pre 8 godina

Aha ovaj igra za 200 hiljada, Sofo igra za 300, a Markus je prosle godine igrao za paketic trave... Ahaaaa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 21. oktobar 2015 02:15)

Ma Markus je igrao za 2.5 Miliona ,zar nisi slusao grbovica sve zna covek :))I to parama od narodne kuhinje. Jel ti sad lakse? Koliko ste iskompleksirani boze me sacuvaj...

petarczv

pre 8 godina

hahah ajde ne lupaj, pa cekaj, jer bi ti isao preko bare da radis za istu platu koju imas i kuci?? Jeste da nije placen kao Sofo, ili Vilijams, ali bez 350-400 hiljada nije..
(navijac, 21. oktobar 2015 02:13)

dobro znaci ovaj vas po tvojoj logici nije ispod 600.000$ posto je u americi imao 400.000$

anbeast

pre 8 godina

@navijač: Od tih "prekobarskih" 185 'iljada, 40% ode na porez. Ovde je 200 ' iljada - 200 'iljada i obično klub plaća stan (kuću), daje auto i slično... Dakle, logika ti je pogrešna. Gledah klipove i dečko izgleda jako dobro. Fokusirao sam se na njegove igre u Denveru protiv NBA igrača i dopalo mi se to što sam video. Dečko je klasična trojka, ali zbog visine od 206-208cm i dugih ruku trebalo bi da može u Evropi da odigra i nekakvu lažnu četvorku. Videćemo kako će se uklopiti... Jedva čekam da vidim. Nadam se da je acl prošlost...

Sale

pre 8 godina

Mozda je i meni Misko menadzer a da to jos neznam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Anwalt, 21. oktobar 2015 00:03)

Ti NE ZNAS ni da se NE ZNAM pise odvojeno. Strasno bre, pa to je iz drugog razreda osnovne skole.

Savatiye

pre 8 godina

@simpatizer
A koliko je imao Vlado Scepanovic,koliko Predrag Drobnjak,Aleksandar Rasic!? Lorens Roberts recimo?
Zar za vreme evropske Zvezde niste oteli Luku Bogdanovica,Vujanica,Ostojica!?
Oce to kada imas brdo para da te napuste igraci i odu za sarmicu,kikiriki ili stipendiju da igtaju.Malo mozganja nije lose pre pisanja komentara.

Ivan NS

pre 8 godina

Hmm, 22 godine, ex juniorski reprezentativac USA, mislim da nije loše! :) Šta li misle o tome Sovuljaga, Gailius, Danilo i njima slični teoretičari zavera?

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Lepo sam rekao juče da će povredom Mitrovića stradati budžet za bolnice,inkubatore i ostalo.Preko noći se sipa u državni projekat ne bi li se napaćeni crveni deo Srbije poradovao kojoj pobedi u EL

savest

pre 8 godina

nek mu je sa srecom,
samo ako ne bude pazio na korake koje pravi skoro u svakom poskoku pre suta, buce kuku- lele sto dovedosmo ovoga :P

navijac

pre 8 godina

@Pre nego sto krenete da se gadjate nepotrebnim pitanjima i ciframa, bar kad je NBA u pitanju za sve mozete da pitate google, svi su ugovori javni. Momak je prosle godine igrao za ugovor od $183,049. Ove godine je imao garantovanu cifru od $50.000 od Netsa odakle je otpusten. Dakle nije doveden i placen, dosao je kao slobodan igrac za platu od 200.000e koja je vise nego realna i njegov najveci ugovor da sada u karijeri. S tim u vezi molim grobare i teoreticare zavera da smire dozivaljaje, hvala
(marko, 20. oktobar 2015 22:34)

Ahahah ajde ne lupaj, pa cekaj, jer bi ti isao preko bare da radis za istu platu koju imas i kuci?? Jeste da nije placen kao Sofo, ili Vilijams, ali bez 350-400 hiljada nije..

Zozon

pre 8 godina

Williams je najbolji strani kosarkas koji je ikada igrao na ovim prostorima. Delije ga cekaju sa nestrpljenjem. Jer jedino on moze da nam izvadi sezonu. (veerghoen, 20. oktobar 2015 23:27)
Ono kad počneš košarku da pratiš pre koju godinu. Samo napred prvih 10 godina je najlepše, samo neće Vučić i Čović toliko biti na slobodi ;)

dva penala, dva er BOLa

pre 8 godina

Bar jos jedna paklena trojka-suter za tri poena i MW da se vrati i to bi bilo to sto je realno i sto se bar ovog dela sezone tice.

Nolan

pre 8 godina

Znaci petorka:
Mekel, Miler, Tompson, Zibres i Skorcianitis. Secti igrac ce da bude jos jedan stranac koji nam je potreban.
BTW, je l' ima neko iz Srbije?
(baki, 20. oktobar 2015 22:07)

Da veze imaš sa košarkom znao bi da su Cirbes i Skorcijanitis centri i da menjaju jedan drugoga. Inače vidim da i vi razigravate naše prvo krilo dživdžan pa Magdevski, Murić, Džons...

Mirko

pre 8 godina

koje pakleno prizemljenje ćete imati kad se izduvate drage moje limenke.
(čovke legenda db-a, 20. oktobar 2015 23:31)

Jel to iz ličnog iskustva? I kol'ko će još da vam traje to prizemljenje? Msm u godinama/decenijama i to..?

dragan

pre 8 godina

koje pakleno prizemljenje ćete imati kad se izduvate drage moje limenke.
(čovke legenda db-a, 20. oktobar 2015 23:31)

Mozemo da vam verujemo na rec samo,ipak vi najbolje znate kako izgleda izduvavanje

Simpatizer

pre 8 godina

@KK Partizan je ponaosob za Aicie Law-a, Terence Kinsey i Palacio-a davao po 550.000 eura godisnje iliti milion i 150 hiljada na godisnje plate za tri igraca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veerghoen, 20. oktobar 2015 23:36)


Acie Low najskuplji ikada 500 000 dolara ne eura,prevedeno na Srpski pola Williamsove plate,Kinsey manje ali blizu,Palacio ni blizu...ali dobro,cime bi branili drzavni bankomat da ne izmisljate ovakve gluposti,u vasem paralelnom univerzumu Zvezda je veliki ne drzavni klub,nikada nije bila u stecaju,niste navijali za FMP 4 godine,niste skucali 20 miliona evra za vreme projekta Evropska Zvezda,postoje posteni politicari kao na primer Vucic i Covic,Partizan je mali klub sa titulom Prvaka Evrope i u Srbiji se stvarno bolje zivi,toliko da nas je sramota da pominjemo.

Nikola

pre 8 godina

Ne znam koliko je ovaj dobro resenje, nadam se iskreno da jeste. Sto se mene tice bitno je da igra dobru odbranu, da dobro skace i da bude konstantan i pouzdan. Uopse ne mora da bude prvi ili drugi igrac u napadu. Treba nam stabilnost ispod kosa posta smo zaista upali u kriticnu situaciju.

NastyB

pre 8 godina

Amaterski pratim NBA ligu, NBA 2K igre su mi omiljene i zahvaljujući njima i sajtu NBA znam otprilike kakav je ko igrač. Iskreno, bio sam veoma iznenađen njegovim dolaskom, jer sam očekivao da se "udomio" negde za lepu kintu. Ima dobar šut, to mu je najjače oružje. Sasvim solidan je u odbrani, ali u NBA su na poziciji 3 i 4 ubedljivo najjači igrači (Durant, LeBron, Kavai, Dejvis, Grifin, Oldridž...), a sa svojom, za NBA, sićušnom građom nije mogao puno da pokaže. Njegov NBA "rejting" je mnogo veći nego Vilijamsov ili Dženkinsov, pa čak i od Dešona Tomasa (koji je ipak "iskusan" evropski igrač), ali je pitanje kako će se navići ne na evropsku košarku, već na Radonjićeve hirove i rotaciju. Ali u jedno sam već sada siguran, on je igrač sa najvećim NBA pedigreom koji je ikada došao u Zvezdu. I nemojte lupetati cifre od 850.000 i naviše, za te pare može da se dovede neko gotovo direktno iz NBA (neki igrači tamo imaju tolike plate - trenutno bivši prvi pik Benet ima oko 900.000), a ne kao slobodan igrač.
Ali, upropastiće to Radonja, ne samo da će "zaboraviti" da pogađa trojke, već ni slobodna bacanja neće moći da ubode. Ali će naučiti odbranu. Jer Radonja ništa drugo ne zna.

Zvezdas

pre 8 godina

Upravo odgledah par Milerovih klipova.Ono sto se moze odmah zakljuciti,kosarku drzi u malom prstu,izvanredna frontalna tehnika,izrazit suter(jaci od Djenke),voli da sutira preko ruke,fizikalije na nivou NBA.U odbrani,poseduje strasan skok iz udvajanja(skocan, sa dugim rukama),nagledacemo se "banana" .Ulaz mu je malo tanji(mada voli da ulazi u reket posle driblinga),nema potrebnu masu.Ledjna tehnika mu nije jaca strana,mada moze da odradi.Klasicna trojka,sem visine,nema nikakve osobine cetvorke.
Radonja ga mora ukrotiti,voli da solira i da sutira.Ocekujte 15+ poena po utakmici.
Ako se vrati MW,imacemo paklenu ekipu,jer Miler ce se uklopiti bez ikakvih problema!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (karamba, 20. oktobar 2015 23:14) # Link komentara



Ovaj nece dat' 100 poena ove sezone, zapamti!

veerghoen

pre 8 godina

KK Partizan je ponaosob za Aicie Law-a, Terence Kinsey i Palacio-a davao po 550.000 eura godisnje iliti milion i 150 hiljada na godisnje plate za tri igraca.

Luka

pre 8 godina

Dobro je što su u klubu odmah reagovali. Nije dobro što to nisu uradili pre povrede Mitrovića. Napravili smo nedopustive greške ove sezone, i sada više nemamo prostora za promašaj. Za ovoga nisam čuo, ali on prosto mora biti pravi, ako ne baš odmah, onda vrlo brzo. Nadam se najboljem!

karamba

pre 8 godina

Upravo odgledah par Milerovih klipova.Ono sto se moze odmah zakljuciti,kosarku drzi u malom prstu,izvanredna frontalna tehnika,izrazit suter(jaci od Djenke),voli da sutira preko ruke,fizikalije na nivou NBA.U odbrani,poseduje strasan skok iz udvajanja(skocan, sa dugim rukama),nagledacemo se "banana" .Ulaz mu je malo tanji(mada voli da ulazi u reket posle driblinga),nema potrebnu masu.Ledjna tehnika mu nije jaca strana,mada moze da odradi.Klasicna trojka,sem visine,nema nikakve osobine cetvorke.
Radonja ga mora ukrotiti,voli da solira i da sutira.Ocekujte 15+ poena po utakmici.
Ako se vrati MW,imacemo paklenu ekipu,jer Miler ce se uklopiti bez ikakvih problema!

Zee

pre 8 godina

Najsmešniji su ovi koji čekaju da se Markus vrati. Na toj poziciji smo popunjeni, a i ne plivamo u parama. Ovo nije FM igrica već realan sport.

Igor ns

pre 8 godina

Nisam nikada cuo za ovog momka Ali predispozicije mi se dopadaju. Licno, od pocetka zelim mladog Amera koji je zeljan dokazivanja i ugovora sa Pao, Oly i dr velikanima. Erceg je preskup I kako se time mozete zanositi jos!? Zeleo Sam sutera na poziciji 2\3, ovaj je nesto vis Ali je suter. Neku pominju da lici na Pol Dzordza. Igru tog momka Dobro znam I ukoliko bude u pola takav, na konju smo. Puno srece

veerghoen

pre 8 godina

Williams je najbolji strani kosarkas koji je ikada igrao na ovim prostorima. Delije ga cekaju sa nestrpljenjem. Jer jedino on moze da nam izvadi sezonu.

oktobar

pre 8 godina

Pogledaj te malo neki drugi video ja sam pogledao jedan traje oko 8 minuta. Meni stvarno deluje kao odlican igrac cak i bolji od luke, jer je mnogo brzi jaci i kuca ko od sale a cak je i bolji suter. Ne kazem da luka nije dobar ali nekako nije bas toliki atleta.

DedaMiloje

pre 8 godina

Al ce se ovom svirati koraci :) Inace on igra na poziciji 3 a ne deficitarnoj poziciji 4 u Zvezdi. Vidite da samo roka trice preko ljudi.
(kosarkas, 20. oktobar 2015 21:39)

Čoveče 2.8 koliko sam pročitao...trojka??? Nama i treba jedan za preko ruke.
(DedaMiloje, 20. oktobar 2015 22:30)

Izvini, pogledah malo bolje, jeste trojka, ali za Evropu, a posebno za Zvezdu može da bude 4 bez problema.

Cicvara

pre 8 godina

Grobari kad tako volite sa se bavite finansijama, zasto ne postavite sebi pitanje odakle su vasem klubu bile pare da dovodite dobre igrace svih ovih godina i kako to da ih sad nema? Ostavite nas na miru pa nek propadnemo, to je nasa stvar!!!

scepankicsce

pre 8 godina

Odlicno pojacanje!Prvo,mlad igrac,predispozicije strasne,208 sa sirokim rasponom ruku,odlicno vodi loptu s obzirom na visinu,tehnika dobra,sut dobar,prava je zamjena za Kalinica,pokriva poz. 3 i 4,samo sto ce nama igrati mnogo vise 4 zbog sit. sa povredama.Glavnu njegovu prednost vidim u tome je brzi od svih da kazem pravih cetvorki-petica,moze na sut da ih iz izvlaci.Duge ruke ce nam mnogo znaciti sto se tice odbrane,sve u svemu dobro ce se on uklopiti u tim,bice mnogo koristan.Milera vidim kao dugogodisnjeg igraca Zvezde,jer je mlad i ima dosta mjesta za napredak.Sto se mene tice jos jedna 2-ka da se dovede(kombo bek tipa Vilijamsa) i to je to.

werp690

pre 8 godina

Taman kada se naviknemo na njega,ima da ode..:( Veliko pojacanje koje ce brzo(na kraju sezone) napustiti klub.Bar cemo sa njim obezbediti EL sledece sezone.Dobrodosao!
Plasim se samo da Radonjic nece znati sta da radi sa njime.Prilicno los trener,odbrana,odbrana i onda nam se neki jaci EL tim da ne kazem sta na tu odbranu..

Mirko

pre 8 godina

Vrhunsko rešenje!! Em je mlad, em kida, em sigurno nije preskup. Uklopiće se brzo, ima minuta kolko hoće, dobiće i sigurnost i sve, cena će mu porasti i možemo i da ga prodamo za neke velike pare.
Bitno je samo da ga Radonja ne utromi obavezama u odbrani jer ako pretera biće opet ko do sad po 100 trojki a 5 ubačenih.

dejan

pre 8 godina

Po video klipovima bi se reklo da decko nije igrao ozbiljnu kosarku i sigurno ce mu trebati dosta vremena da se uklopi u novu sredinu, jer je mlad i neiskusan, a ovde se igra potpuno drugacija kosarka od one na koju je navikao. Dobra stvar je to sto je sigurno ambiciozan i ima dosta prostora za napredak, ali nama treba igrac koji ce odmah imati svoj doprinos u igri. Nadam s da je ugovor na dve sezone, pa neka decko uci prve godine kao Dzenkins, a onda sledece sezone da bude nosilac igre. Vidi se da je odlican suter, ali morace mnogo da radi na sebi, pre svega na odbrani i na skoku.

DedaMiloje

pre 8 godina

Al ce se ovom svirati koraci :) Inace on igra na poziciji 3 a ne deficitarnoj poziciji 4 u Zvezdi. Vidite da samo roka trice preko ljudi.
(kosarkas, 20. oktobar 2015 21:39)

Čoveče 2.8 koliko sam pročitao...trojka??? Nama i treba jedan za preko ruke.

DedaMiloje

pre 8 godina

Odakle vama da je cena ovog 200.000 eura ?
(018, 20. oktobar 2015 21:52)

Pa nije nemoguće, nalepio mu Miško priču da će da se proda kroz EL, dečko ima 22 godine...Zvezdino dete :)

baki

pre 8 godina

Znaci petorka:
Mekel, Miler, Tompson, Zibres i Skorcianitis. Secti igrac ce da bude jos jedan stranac koji nam je potreban.

BTW, je l' ima neko iz Srbije?

racky

pre 8 godina

Odakle pare za, 15min su našli pojačanje strasno i ocenili ga hemija familija brat profil im odgovara pa igrač se prati par meseci nedelja a ne vec i srpski pasoš dobio i ni nezna da voli acu lukasa i lepu brenu

Pack

pre 8 godina

Koliko bolesno dobro vođenje lopte, 206cm.. On će vozati evropske četvorke. Kakvo pojačanje, sjajan šuter!! Mene lučno neverovatno podseća na Pola Džordža..

sasa

pre 8 godina

Ah morali smo izgubiti Mitrovica da bi ga doveli.,,
A sta cemoi sa bek suterom, i naravno, pa koliko stranaca se igrati? Mekel, Cirbes, Sofo, THompson, i sad ovaj?

NokiJa

pre 8 godina

Pogledao sam skoro sve snimke koje sam mogao da nadjem:
- Lik je enormno brz za poziciju cetiri, niko ga nece moci zaustaviti u prodoru, Nesto slicno kao Bjelica pre nego sto je nabacio misice.
- Odlican sut za tri i to iz driblinga.
- DRIBLING - video sam preko 5snimaka gde trci coast to coast i zavrsava uz faul.
- asistencija, razigrava sasvim korektno
- kradja - cita igru, duge ruke, izlazi na pas i sece loptu, slabije krade zive lopte.
- banane i izmena suta - nema potrebe za komentar!
E SAD KAD SE SVE OVO NAVEDE I POGLEDA CENA OD 200k NESTO NIJE OK?!
I pronadjem info da je imao povredu ACL godinu dana pre dolaska u Denver.
I da je obnavljao povredu.
ZNACI KLJAKAVA KOLENA I NI JEDAN NBA TIM GA NECE!
Pri tome ne sme da se ugoji, da ne optereti kolena.
Mislim da je Miller strasan igrac, mozda najbolji stranac poslednje tri sezone ali kupiti igraca sa kidanim ACL... VEEEELIKI RIZIK!

miki

pre 8 godina

Ljudi, i ja smatram da je Erceg bio odlična opcija... Mislim da je i Teodosic dobra opcija za pleja a legao bi nam i Nedović za beka. Pitanje je koliko je to realno. Verovatno je skuplji dokazani evroligaski igrač kao Erceg nego neafirmisani amer koji nije prošao u NBA

ccc

pre 8 godina

Odakle pare za, 15min su našli pojačanje strasno i ocenili ga hemija familija brat profil im odgovara pa igrač se prati par meseci nedelja a ne vec i srpski pasoš dobio i ni nezna da voli acu lukasa i lepu brenu (racky, 20. oktobar 2015 22:37)

Obrisi suze sa tastature.

Dzoni

pre 8 godina

Nikad cuo, nikad gledao, ali onaj osecaj kad ZNAS da je paklen igrac. Bravo Covke, legendo!
(Mnogo Glup, 20. oktobar 2015 21:37)


Grobaru smesan si...Vi ste za Daloa pricali da je dobar igrac.

petarczv

pre 8 godina

Nije mi jasno, što ne dovedu Ercega? Čovek i dalje nema klub, nemam pojma zašto, solidan je igrač, dobro igra u Evroligi već godinama. Jedino ako traži mnogo para, ili previše bira klub za koji će da igra. Ali se kladim da bi ga bar polovina evroligaških klubova htela u svojim redovima. Moram da priznam da nikad nisam čuo za ovog Amerikanca. U svakom slučaju Zvezdi treba četvorka pod hitno.
(Tool, 20. oktobar 2015 21:36)

Samo ljudi koji povrsno prate kosarku nisu culi za Quincie Milera. Za ercega je izmislio kosarku a kosta samo 200.000$ sto je smesno,plus je erceg teska grobarcina...

xxyyzz

pre 8 godina

Sa ovim igracem real mora pasti!! :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djenka sa parkinga, 20. oktobar 2015 21:47)

nece igrati protiv reala, ima pravo nastupa tek od 8. kola

Miroslav

pre 8 godina

Trojkaš ... a nama treba SKAKAČ ... Brzinu, Skočnost, Snagu, NISAM VIDEO na klipu ... 95kg, premalo za Četvorku ...
Crnac kji POLAŽE loptu, umesto da KUCA !?!?

Daj bože da grešim.

Snimak je iz Februara 2015-te

petarczv

pre 8 godina

Point guard Acie Law has signed a one-year, $500,000 deal with the Serbian team Partizan, according to his agent, Mark Bartlestein.

The deal does not have an out clause that would allow Law to return to the NBA should the current lockout end.

Za sve dusebriznike...evo i link ko neveruje...

http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team

Markoni

pre 8 godina

Ono sto mene brine je gomilanje igraca,tj preveliki br.istih.Ovaj kad dodje imacemo 16-17 igraca na platnom spisku,a to je puno.Prosle god.smo imali 10 i 2 koji su samo popunjavali br.(Rebic i Tejic).A pogledajte sad:Mekel,Rebic,Jovic,Tompson,Lazic,Cirbes,Simonovic,Guduric,Sofo,Nastic,Simanic,Mitrovic,Tejic,Dangubic(Kad se oporave)sad jos ovaj...Mnogo je to.Kako rasporediti minute tolikim igracima,i naci svakome odgovarajucu ulogu.

fmp::::: tako ce da se zovee

pre 8 godina

Hahahahaha neki ga skoro i licno poznaju, hahahaha, a nikad niste ni culi za njega, cak ni Radonjic, dajte molim vas, tako ste pricali za Mekela, Sofa, Tompsona, pa sad ih ih saljete kuci

Nenad

pre 8 godina

Dečko ima odličnu kontrolu lopte za igrača te visine. Vrlo lepo se izvlači na šut i deluje kao da ume da ima šutersko veče. Ne znam kakav je u odbrani, ali sigurno će doprineti napadačkom potencijalu ekipe. MW bi ovoj ekipi legao kao budali šamar.

alexaczv

pre 8 godina

znaci ode nam jedan igrac.... mislim da treba jos malo sacekati, da se luka oporavi pa onda mozda seci i davati otkaze. u svakom slucaju deluje prilicno dobro za evropu, samo da navikne na taj prvi korak.
ne svidja mi se selekcija ove godine vezano za strance.... samo mekel dize formu, sofo i toma i dalje u downu. baciti nastica malo na cetvorku, kada cirbes igra, kada je sofo moze ovaj novi

DedaMiloje

pre 8 godina

Videćemo, mlad igrač, deluje odlično. Koliko vidim ne libi se za trojku, što je nama kao leba potrebno. Dugačke noge, podeli i asistenciju i vidi se da je učen košarkaš. Ajde da se ne primamo unapred...

rejnald

pre 8 godina

Po onome sto sam imao prilike da procitam,ovaj igrac je ZVER!!!Ali bice potrebno vremena da se privikne...Rekao bih da je slican tip igraca kao Thomas,mozda ne toliko snazan,ali dovoljno jak za Euroleague...Prava stvar je sto je zaista jeftin za njegove kvalitete,ali ni on nije naivan,zna da ce biti na skeneru svih velikih klubova,jer ipak je EL druga po kvalitetu na svijetu...Tako da ce ovu sezonu finansijski zrtvovati,al zato bi vec sledece mogao da ne da nadoknadi,nego zaradi vise nego sto bi grejuci klupe po NBA i igrajuci razvojnu ligu...Ocekivao sam citav dan da stize Erceg,ali mozda je ovo i bolje!Tesko da ce zaigrati protiv Reala,ali taj mec treba otpisati,pogotovo posle Lukine povrede...Nek igraju opusteno,pa sta bude...Sad jos samo Williams pa da se nagledamo vrhunskih alej- apova :)

marko

pre 8 godina

Pre nego sto krenete da se gadjate nepotrebnim pitanjima i ciframa, bar kad je NBA u pitanju za sve mozete da pitate google, svi su ugovori javni. Momak je prosle godine igrao za ugovor od $183,049. Ove godine je imao garantovanu cifru od $50.000 od Netsa odakle je otpusten. Dakle nije doveden i placen, dosao je kao slobodan igrac za platu od 200.000e koja je vise nego realna i njegov najveci ugovor da sada u karijeri. S tim u vezi molim grobare i teoreticare zavera da smire dozivaljaje, hvala

petarczv

pre 8 godina

Mi smo dovodili slobodne za male pare Maric, Dzavai, Lasme, Mkeleb nisu kostali 200000 a vi ugaseni od drzave muzete max.Polako rok trajanja vsm je mali
(Daki, 20. oktobar 2015 21:47)

Da alu su zato Palasio,Gist i Acie Law su placeni po 500.000$ Za Lawa i zvanican podatak americkih medija za takve kao sto si ti

http://basketball.realgm.com/wiretap/214943/Acie-Law-Signs-With-Partizan

SD Marketing&Propaganda

pre 8 godina

KK Zvezda Telekom nastavlja razigravanje Srpske omladine posto im je kao stubovima Srpstva reprezentacija na prvom mestu,bravo!

Mirko

pre 8 godina

Mi smo dovodili slobodne za male pare Maric, Dzavai, Lasme, Mkeleb nisu kostali 200000 a vi ugaseni od drzave muzete max.Polako rok trajanja vsm je mali
(Daki, 20. oktobar 2015 21:47)

- Kao prvo ne zna se pouzdano kolko je plaćen.

- Drugo, i da je plaćen 200K to mu je realna cena s obzirom da je MPV Razvojne lige.

- Treće, dečko ima 22 godine, brz je, ima skočnost, gađa trojke pa ne pokriva, radi i horog pod košem kao centar, za godinu-dve može da se proda za velike pare a u Zvezdi će imati minute kol'ko hoće jer nemamo ni jednu zdravu četvorku, osim Simanića koji je još premlad.

- Četvrto, ova četvorica koje najavljuješ su isto ono što je recimo i Dženkins - igrao za manje pare, pa se prodao posle dve godine za 670K. Ovaj dečko možda i probije tu cifru.

- Peto, dok su oni dobijali toliko koliko kažeš (ako je to istina), za to vreme je Kinzi uzimao 800+K, pa mu dođete na isto.

nervozan

pre 8 godina

kosarkas- Možda to znači da se sprema i pojačanje na poziciji 4 a da Simon odlazi posle isteka ugovora. To bi zakrpilo sve rupe i obezbedilo nam ravnopravnu borbu za top16.

Dexim

pre 8 godina

hahah ali ovaj car koji vec zna kako igra za 200k evra,a tek se saznalo da dolazi.. (ZzZ, 20. oktobar 2015 21:59)

Igra za 200k , ne igra za kikiriki i stipendijicu kao kod vas ali dobro.

petarczv

pre 8 godina

el sutira ovaj trojke?
(Molim za odgovor, 20. oktobar 2015 21:41)

Sipa! Inace po mom skromnom miisljenju najbolji stranac u nasoj zvezdi samo ako se bude snaso...

Suština

pre 8 godina

Ovo je izuzetno pojačanje. Dečko sa 22 godine dolazi u Zvezdu, kidao u razvojnoj, u rukama 60 - 70 mečeva u NBA uz pristojno popunjene kolone. U Denveru imao prosek 4,9 poena po meču. Željan da eksplodira u Evropi, pa možda i povratak u NBA.
Sve u svemu, jako oružje u napadu!

Voip

pre 8 godina

E falim te Boze da dovedosmo igraca koji moze na 4 i 3. Aj pa srecno momce pa da nas sve odusevis. Kad se kompletira ekipa i lepo uigra ima da gazimo. Bice ovo lepa sezona. Samo Simonovica sklonite on je sinonim za neuspeh, etalon treme.

Fidelio

pre 8 godina

Sad pogledah neki klip. Visok, brz, duge ruke, dobro sutira trojke, prodor... Al izgleda ledjna tehnika mu nije najbolja i ne znam kako ce u odbrani da se snadje. Nije lose, moglo i bolje.

Corleone

pre 8 godina

Zar nismo mogli malo ranije da dovedemo ovakvu zver i da Luka bude malo manje opterecen. Ok, cinjenica je da on ima losa kolena i da ako su naceta, da bi se verovatno svakako povredio, ali nije isto igrati 30 ili 15 minuta,...,ali sve u svemu, ozbiljan igrac u ozbiljnom klubu. Drugacije ne moze,...,:)

Nikola

pre 8 godina

Dovode igrace kao na trace vec citavu deceniju, ali ovo sto rade poslednjih godina je stvarno cist bezobrazluk. Opet ce doktor Covic da nas ubedjuje kako Zvezda ima manji budzet od Partizana, verovatno manje od milion za sve ove igrace koje su doveli.
Dobro je da je Dule otisao, sada Partizan nece uspeti da se odbrani od sponzora, jel tako?
Budite realni, za koga god da navijate...

kosarkas

pre 8 godina

Al ce se ovom svirati koraci :) Inace on igra na poziciji 3 a ne deficitarnoj poziciji 4 u Zvezdi. Vidite da samo roka trice preko ljudi.

Daki

pre 8 godina

Mi smo dovodili slobodne za male pare Maric, Dzavai, Lasme, Mkeleb nisu kostali 200000 a vi ugaseni od drzave muzete max.Polako rok trajanja vsm je mali

strat

pre 8 godina

kako se panteri odmah gadjaju ciframa.oni znaju koliko ce ko da zaradjuje pre samog igraca.odmah im covic otvoreno sve kaze kao sto je to uvek radio u zivotu.

NuggetsMNE!

pre 8 godina

Aoo, strasan potencijal, i strasan posao CZV ako ovo odrade... Bivsi trener Denvera, Brajan Šo koji je prije Denvera radio u Indijani,je rekao prije 2 godine da je Kvinsi materijal da bude novi Pol Džordž, a Pol Džordž uvjek ističe koliko mu je Šo pomogao tokom karijere, e sad đe je zapelo, ne znam, ali svakako da Miler može da bude dominantan u CZV, siguran sam u to!

mita

pre 8 godina

Sticajem okolnost pre nekoliko godina najbolji drug mog klinca je u Americi upoznao Milera mesec dana pre drafta i kaze da decko ubija kako igra.Verujem mu jer je i mali godinama trenirao basket a i tamo je bio kao kosarkaski stipendista. Dobrodosao decko.

Krcko

pre 8 godina

Pratim dosta NBA i mogu reci da je mali strasan igrac sa jako velikim rasponom ruku,jako dobrim skokom i prilicno dobrim sutem. Ako je ovo istina Zvezda ce dobiti poprilicno pojacanje!!!

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Bravo za Upravu i skauting sluzbu. 200.000 eura je smesna cena za ovog igraca. Uostalom, videcete. Prava atleta i dobar defanzivac, i dobar suter. Dok se Mitrovic ne vrati uz Milera treba jos jedan igrac.

Tool

pre 8 godina

Nije mi jasno, što ne dovedu Ercega? Čovek i dalje nema klub, nemam pojma zašto, solidan je igrač, dobro igra u Evroligi već godinama. Jedino ako traži mnogo para, ili previše bira klub za koji će da igra. Ali se kladim da bi ga bar polovina evroligaških klubova htela u svojim redovima. Moram da priznam da nikad nisam čuo za ovog Amerikanca. U svakom slučaju Zvezdi treba četvorka pod hitno.

petarczv

pre 8 godina

I opet se ispostavilo da je doso igrac za kojeg niko nije imao "insajdersku" informaciju. A opet po meni najbolji od svih koji su pominjani a najvise mi se svidja sto je mlad i zeljan dokazivanja. Atletska igrac kakav nam je trebao plus odlican suter

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Bravo za Upravu i skauting sluzbu. 200.000 eura je smesna cena za ovog igraca. Uostalom, videcete. Prava atleta i dobar defanzivac, i dobar suter. Dok se Mitrovic ne vrati uz Milera treba jos jedan igrac.

Suština

pre 8 godina

Ovo je izuzetno pojačanje. Dečko sa 22 godine dolazi u Zvezdu, kidao u razvojnoj, u rukama 60 - 70 mečeva u NBA uz pristojno popunjene kolone. U Denveru imao prosek 4,9 poena po meču. Željan da eksplodira u Evropi, pa možda i povratak u NBA.
Sve u svemu, jako oružje u napadu!

petarczv

pre 8 godina

I opet se ispostavilo da je doso igrac za kojeg niko nije imao "insajdersku" informaciju. A opet po meni najbolji od svih koji su pominjani a najvise mi se svidja sto je mlad i zeljan dokazivanja. Atletska igrac kakav nam je trebao plus odlican suter

marko

pre 8 godina

Pre nego sto krenete da se gadjate nepotrebnim pitanjima i ciframa, bar kad je NBA u pitanju za sve mozete da pitate google, svi su ugovori javni. Momak je prosle godine igrao za ugovor od $183,049. Ove godine je imao garantovanu cifru od $50.000 od Netsa odakle je otpusten. Dakle nije doveden i placen, dosao je kao slobodan igrac za platu od 200.000e koja je vise nego realna i njegov najveci ugovor da sada u karijeri. S tim u vezi molim grobare i teoreticare zavera da smire dozivaljaje, hvala

Krcko

pre 8 godina

Pratim dosta NBA i mogu reci da je mali strasan igrac sa jako velikim rasponom ruku,jako dobrim skokom i prilicno dobrim sutem. Ako je ovo istina Zvezda ce dobiti poprilicno pojacanje!!!

veerghoen

pre 8 godina

KK Partizan je ponaosob za Aicie Law-a, Terence Kinsey i Palacio-a davao po 550.000 eura godisnje iliti milion i 150 hiljada na godisnje plate za tri igraca.

veerghoen

pre 8 godina

Williams je najbolji strani kosarkas koji je ikada igrao na ovim prostorima. Delije ga cekaju sa nestrpljenjem. Jer jedino on moze da nam izvadi sezonu.

NuggetsMNE!

pre 8 godina

Aoo, strasan potencijal, i strasan posao CZV ako ovo odrade... Bivsi trener Denvera, Brajan Šo koji je prije Denvera radio u Indijani,je rekao prije 2 godine da je Kvinsi materijal da bude novi Pol Džordž, a Pol Džordž uvjek ističe koliko mu je Šo pomogao tokom karijere, e sad đe je zapelo, ne znam, ali svakako da Miler može da bude dominantan u CZV, siguran sam u to!

mita

pre 8 godina

Sticajem okolnost pre nekoliko godina najbolji drug mog klinca je u Americi upoznao Milera mesec dana pre drafta i kaze da decko ubija kako igra.Verujem mu jer je i mali godinama trenirao basket a i tamo je bio kao kosarkaski stipendista. Dobrodosao decko.

ccc

pre 8 godina

Odakle pare za, 15min su našli pojačanje strasno i ocenili ga hemija familija brat profil im odgovara pa igrač se prati par meseci nedelja a ne vec i srpski pasoš dobio i ni nezna da voli acu lukasa i lepu brenu (racky, 20. oktobar 2015 22:37)

Obrisi suze sa tastature.

petarczv

pre 8 godina

Mi smo dovodili slobodne za male pare Maric, Dzavai, Lasme, Mkeleb nisu kostali 200000 a vi ugaseni od drzave muzete max.Polako rok trajanja vsm je mali
(Daki, 20. oktobar 2015 21:47)

Da alu su zato Palasio,Gist i Acie Law su placeni po 500.000$ Za Lawa i zvanican podatak americkih medija za takve kao sto si ti

http://basketball.realgm.com/wiretap/214943/Acie-Law-Signs-With-Partizan

petarczv

pre 8 godina

Point guard Acie Law has signed a one-year, $500,000 deal with the Serbian team Partizan, according to his agent, Mark Bartlestein.

The deal does not have an out clause that would allow Law to return to the NBA should the current lockout end.

Za sve dusebriznike...evo i link ko neveruje...

http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team

NokiJa

pre 8 godina

Pogledao sam skoro sve snimke koje sam mogao da nadjem:
- Lik je enormno brz za poziciju cetiri, niko ga nece moci zaustaviti u prodoru, Nesto slicno kao Bjelica pre nego sto je nabacio misice.
- Odlican sut za tri i to iz driblinga.
- DRIBLING - video sam preko 5snimaka gde trci coast to coast i zavrsava uz faul.
- asistencija, razigrava sasvim korektno
- kradja - cita igru, duge ruke, izlazi na pas i sece loptu, slabije krade zive lopte.
- banane i izmena suta - nema potrebe za komentar!
E SAD KAD SE SVE OVO NAVEDE I POGLEDA CENA OD 200k NESTO NIJE OK?!
I pronadjem info da je imao povredu ACL godinu dana pre dolaska u Denver.
I da je obnavljao povredu.
ZNACI KLJAKAVA KOLENA I NI JEDAN NBA TIM GA NECE!
Pri tome ne sme da se ugoji, da ne optereti kolena.
Mislim da je Miller strasan igrac, mozda najbolji stranac poslednje tri sezone ali kupiti igraca sa kidanim ACL... VEEEELIKI RIZIK!

Mirko

pre 8 godina

Vrhunsko rešenje!! Em je mlad, em kida, em sigurno nije preskup. Uklopiće se brzo, ima minuta kolko hoće, dobiće i sigurnost i sve, cena će mu porasti i možemo i da ga prodamo za neke velike pare.
Bitno je samo da ga Radonja ne utromi obavezama u odbrani jer ako pretera biće opet ko do sad po 100 trojki a 5 ubačenih.

karamba

pre 8 godina

Upravo odgledah par Milerovih klipova.Ono sto se moze odmah zakljuciti,kosarku drzi u malom prstu,izvanredna frontalna tehnika,izrazit suter(jaci od Djenke),voli da sutira preko ruke,fizikalije na nivou NBA.U odbrani,poseduje strasan skok iz udvajanja(skocan, sa dugim rukama),nagledacemo se "banana" .Ulaz mu je malo tanji(mada voli da ulazi u reket posle driblinga),nema potrebnu masu.Ledjna tehnika mu nije jaca strana,mada moze da odradi.Klasicna trojka,sem visine,nema nikakve osobine cetvorke.
Radonja ga mora ukrotiti,voli da solira i da sutira.Ocekujte 15+ poena po utakmici.
Ako se vrati MW,imacemo paklenu ekipu,jer Miler ce se uklopiti bez ikakvih problema!

Igor ns

pre 8 godina

Nisam nikada cuo za ovog momka Ali predispozicije mi se dopadaju. Licno, od pocetka zelim mladog Amera koji je zeljan dokazivanja i ugovora sa Pao, Oly i dr velikanima. Erceg je preskup I kako se time mozete zanositi jos!? Zeleo Sam sutera na poziciji 2\3, ovaj je nesto vis Ali je suter. Neku pominju da lici na Pol Dzordza. Igru tog momka Dobro znam I ukoliko bude u pola takav, na konju smo. Puno srece

Corleone

pre 8 godina

Zar nismo mogli malo ranije da dovedemo ovakvu zver i da Luka bude malo manje opterecen. Ok, cinjenica je da on ima losa kolena i da ako su naceta, da bi se verovatno svakako povredio, ali nije isto igrati 30 ili 15 minuta,...,ali sve u svemu, ozbiljan igrac u ozbiljnom klubu. Drugacije ne moze,...,:)

Luka

pre 8 godina

Dobro je što su u klubu odmah reagovali. Nije dobro što to nisu uradili pre povrede Mitrovića. Napravili smo nedopustive greške ove sezone, i sada više nemamo prostora za promašaj. Za ovoga nisam čuo, ali on prosto mora biti pravi, ako ne baš odmah, onda vrlo brzo. Nadam se najboljem!

Cicvara

pre 8 godina

Grobari kad tako volite sa se bavite finansijama, zasto ne postavite sebi pitanje odakle su vasem klubu bile pare da dovodite dobre igrace svih ovih godina i kako to da ih sad nema? Ostavite nas na miru pa nek propadnemo, to je nasa stvar!!!

Mirko

pre 8 godina

Mi smo dovodili slobodne za male pare Maric, Dzavai, Lasme, Mkeleb nisu kostali 200000 a vi ugaseni od drzave muzete max.Polako rok trajanja vsm je mali
(Daki, 20. oktobar 2015 21:47)

- Kao prvo ne zna se pouzdano kolko je plaćen.

- Drugo, i da je plaćen 200K to mu je realna cena s obzirom da je MPV Razvojne lige.

- Treće, dečko ima 22 godine, brz je, ima skočnost, gađa trojke pa ne pokriva, radi i horog pod košem kao centar, za godinu-dve može da se proda za velike pare a u Zvezdi će imati minute kol'ko hoće jer nemamo ni jednu zdravu četvorku, osim Simanića koji je još premlad.

- Četvrto, ova četvorica koje najavljuješ su isto ono što je recimo i Dženkins - igrao za manje pare, pa se prodao posle dve godine za 670K. Ovaj dečko možda i probije tu cifru.

- Peto, dok su oni dobijali toliko koliko kažeš (ako je to istina), za to vreme je Kinzi uzimao 800+K, pa mu dođete na isto.

DedaMiloje

pre 8 godina

Al ce se ovom svirati koraci :) Inace on igra na poziciji 3 a ne deficitarnoj poziciji 4 u Zvezdi. Vidite da samo roka trice preko ljudi.
(kosarkas, 20. oktobar 2015 21:39)

Čoveče 2.8 koliko sam pročitao...trojka??? Nama i treba jedan za preko ruke.
(DedaMiloje, 20. oktobar 2015 22:30)

Izvini, pogledah malo bolje, jeste trojka, ali za Evropu, a posebno za Zvezdu može da bude 4 bez problema.

dejan

pre 8 godina

Po video klipovima bi se reklo da decko nije igrao ozbiljnu kosarku i sigurno ce mu trebati dosta vremena da se uklopi u novu sredinu, jer je mlad i neiskusan, a ovde se igra potpuno drugacija kosarka od one na koju je navikao. Dobra stvar je to sto je sigurno ambiciozan i ima dosta prostora za napredak, ali nama treba igrac koji ce odmah imati svoj doprinos u igri. Nadam s da je ugovor na dve sezone, pa neka decko uci prve godine kao Dzenkins, a onda sledece sezone da bude nosilac igre. Vidi se da je odlican suter, ali morace mnogo da radi na sebi, pre svega na odbrani i na skoku.

Zee

pre 8 godina

Najsmešniji su ovi koji čekaju da se Markus vrati. Na toj poziciji smo popunjeni, a i ne plivamo u parama. Ovo nije FM igrica već realan sport.

Slanina

pre 8 godina

Zvezda dovede igraca, odmah su milioni u pitanju, Partizan dovede igraca, odjednom su to igraci koji igraju za dzabe, hoce da povrate karijeru na pravi put...Licemerno!

Dexim

pre 8 godina

hahah ali ovaj car koji vec zna kako igra za 200k evra,a tek se saznalo da dolazi.. (ZzZ, 20. oktobar 2015 21:59)

Igra za 200k , ne igra za kikiriki i stipendijicu kao kod vas ali dobro.

Daki

pre 8 godina

Mi smo dovodili slobodne za male pare Maric, Dzavai, Lasme, Mkeleb nisu kostali 200000 a vi ugaseni od drzave muzete max.Polako rok trajanja vsm je mali

Pack

pre 8 godina

Koliko bolesno dobro vođenje lopte, 206cm.. On će vozati evropske četvorke. Kakvo pojačanje, sjajan šuter!! Mene lučno neverovatno podseća na Pola Džordža..

oktobar

pre 8 godina

Pogledaj te malo neki drugi video ja sam pogledao jedan traje oko 8 minuta. Meni stvarno deluje kao odlican igrac cak i bolji od luke, jer je mnogo brzi jaci i kuca ko od sale a cak je i bolji suter. Ne kazem da luka nije dobar ali nekako nije bas toliki atleta.

Mixa

pre 8 godina

Aha ovaj igra za 200 hiljada, Sofo igra za 300, a Markus je prosle godine igrao za paketic trave... Ahaaaa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 21. oktobar 2015 02:15)

Ma Markus je igrao za 2.5 Miliona ,zar nisi slusao grbovica sve zna covek :))I to parama od narodne kuhinje. Jel ti sad lakse? Koliko ste iskompleksirani boze me sacuvaj...

scepankicsce

pre 8 godina

Odlicno pojacanje!Prvo,mlad igrac,predispozicije strasne,208 sa sirokim rasponom ruku,odlicno vodi loptu s obzirom na visinu,tehnika dobra,sut dobar,prava je zamjena za Kalinica,pokriva poz. 3 i 4,samo sto ce nama igrati mnogo vise 4 zbog sit. sa povredama.Glavnu njegovu prednost vidim u tome je brzi od svih da kazem pravih cetvorki-petica,moze na sut da ih iz izvlaci.Duge ruke ce nam mnogo znaciti sto se tice odbrane,sve u svemu dobro ce se on uklopiti u tim,bice mnogo koristan.Milera vidim kao dugogodisnjeg igraca Zvezde,jer je mlad i ima dosta mjesta za napredak.Sto se mene tice jos jedna 2-ka da se dovede(kombo bek tipa Vilijamsa) i to je to.

DedaMiloje

pre 8 godina

Odakle vama da je cena ovog 200.000 eura ?
(018, 20. oktobar 2015 21:52)

Pa nije nemoguće, nalepio mu Miško priču da će da se proda kroz EL, dečko ima 22 godine...Zvezdino dete :)

Nikola

pre 8 godina

Dovode igrace kao na trace vec citavu deceniju, ali ovo sto rade poslednjih godina je stvarno cist bezobrazluk. Opet ce doktor Covic da nas ubedjuje kako Zvezda ima manji budzet od Partizana, verovatno manje od milion za sve ove igrace koje su doveli.
Dobro je da je Dule otisao, sada Partizan nece uspeti da se odbrani od sponzora, jel tako?
Budite realni, za koga god da navijate...

petarczv

pre 8 godina

Nije mi jasno, što ne dovedu Ercega? Čovek i dalje nema klub, nemam pojma zašto, solidan je igrač, dobro igra u Evroligi već godinama. Jedino ako traži mnogo para, ili previše bira klub za koji će da igra. Ali se kladim da bi ga bar polovina evroligaških klubova htela u svojim redovima. Moram da priznam da nikad nisam čuo za ovog Amerikanca. U svakom slučaju Zvezdi treba četvorka pod hitno.
(Tool, 20. oktobar 2015 21:36)

Samo ljudi koji povrsno prate kosarku nisu culi za Quincie Milera. Za ercega je izmislio kosarku a kosta samo 200.000$ sto je smesno,plus je erceg teska grobarcina...

Savatiye

pre 8 godina

@simpatizer
A koliko je imao Vlado Scepanovic,koliko Predrag Drobnjak,Aleksandar Rasic!? Lorens Roberts recimo?
Zar za vreme evropske Zvezde niste oteli Luku Bogdanovica,Vujanica,Ostojica!?
Oce to kada imas brdo para da te napuste igraci i odu za sarmicu,kikiriki ili stipendiju da igtaju.Malo mozganja nije lose pre pisanja komentara.

miki

pre 8 godina

Ljudi, i ja smatram da je Erceg bio odlična opcija... Mislim da je i Teodosic dobra opcija za pleja a legao bi nam i Nedović za beka. Pitanje je koliko je to realno. Verovatno je skuplji dokazani evroligaski igrač kao Erceg nego neafirmisani amer koji nije prošao u NBA

Tool

pre 8 godina

Nije mi jasno, što ne dovedu Ercega? Čovek i dalje nema klub, nemam pojma zašto, solidan je igrač, dobro igra u Evroligi već godinama. Jedino ako traži mnogo para, ili previše bira klub za koji će da igra. Ali se kladim da bi ga bar polovina evroligaških klubova htela u svojim redovima. Moram da priznam da nikad nisam čuo za ovog Amerikanca. U svakom slučaju Zvezdi treba četvorka pod hitno.

Nenad

pre 8 godina

Dečko ima odličnu kontrolu lopte za igrača te visine. Vrlo lepo se izvlači na šut i deluje kao da ume da ima šutersko veče. Ne znam kakav je u odbrani, ali sigurno će doprineti napadačkom potencijalu ekipe. MW bi ovoj ekipi legao kao budali šamar.

Dzoni

pre 8 godina

Nikad cuo, nikad gledao, ali onaj osecaj kad ZNAS da je paklen igrac. Bravo Covke, legendo!
(Mnogo Glup, 20. oktobar 2015 21:37)


Grobaru smesan si...Vi ste za Daloa pricali da je dobar igrac.

Fidelio

pre 8 godina

Sad pogledah neki klip. Visok, brz, duge ruke, dobro sutira trojke, prodor... Al izgleda ledjna tehnika mu nije najbolja i ne znam kako ce u odbrani da se snadje. Nije lose, moglo i bolje.

werp690

pre 8 godina

Taman kada se naviknemo na njega,ima da ode..:( Veliko pojacanje koje ce brzo(na kraju sezone) napustiti klub.Bar cemo sa njim obezbediti EL sledece sezone.Dobrodosao!
Plasim se samo da Radonjic nece znati sta da radi sa njime.Prilicno los trener,odbrana,odbrana i onda nam se neki jaci EL tim da ne kazem sta na tu odbranu..

Jedi

pre 8 godina

Pet stranaca cccc...... (Samo je sljaka iznad nas..., 20. oktobar 2015 23:57)


Doci ce i 6ti kad se vrati Mwill, pa sta? Opusti se malo i uzivaj u kosarci!

rejnald

pre 8 godina

Po onome sto sam imao prilike da procitam,ovaj igrac je ZVER!!!Ali bice potrebno vremena da se privikne...Rekao bih da je slican tip igraca kao Thomas,mozda ne toliko snazan,ali dovoljno jak za Euroleague...Prava stvar je sto je zaista jeftin za njegove kvalitete,ali ni on nije naivan,zna da ce biti na skeneru svih velikih klubova,jer ipak je EL druga po kvalitetu na svijetu...Tako da ce ovu sezonu finansijski zrtvovati,al zato bi vec sledece mogao da ne da nadoknadi,nego zaradi vise nego sto bi grejuci klupe po NBA i igrajuci razvojnu ligu...Ocekivao sam citav dan da stize Erceg,ali mozda je ovo i bolje!Tesko da ce zaigrati protiv Reala,ali taj mec treba otpisati,pogotovo posle Lukine povrede...Nek igraju opusteno,pa sta bude...Sad jos samo Williams pa da se nagledamo vrhunskih alej- apova :)

Voip

pre 8 godina

E falim te Boze da dovedosmo igraca koji moze na 4 i 3. Aj pa srecno momce pa da nas sve odusevis. Kad se kompletira ekipa i lepo uigra ima da gazimo. Bice ovo lepa sezona. Samo Simonovica sklonite on je sinonim za neuspeh, etalon treme.

strat

pre 8 godina

kako se panteri odmah gadjaju ciframa.oni znaju koliko ce ko da zaradjuje pre samog igraca.odmah im covic otvoreno sve kaze kao sto je to uvek radio u zivotu.

Nolan

pre 8 godina

Znaci petorka:
Mekel, Miler, Tompson, Zibres i Skorcianitis. Secti igrac ce da bude jos jedan stranac koji nam je potreban.
BTW, je l' ima neko iz Srbije?
(baki, 20. oktobar 2015 22:07)

Da veze imaš sa košarkom znao bi da su Cirbes i Skorcijanitis centri i da menjaju jedan drugoga. Inače vidim da i vi razigravate naše prvo krilo dživdžan pa Magdevski, Murić, Džons...

uvijek jugoslavenski, nikad srpski

pre 8 godina

molio bih grobare da konsultuju digitron I vide da je 200 000 evra mnogo vise nego 50 000 dolara koliko je on imao garantovano za ovu godinu. a onaj koji dolazi u partizan je vec imao 350 000 evra.pa vidite zbog cega dolazi.

petarczv

pre 8 godina

el sutira ovaj trojke?
(Molim za odgovor, 20. oktobar 2015 21:41)

Sipa! Inace po mom skromnom miisljenju najbolji stranac u nasoj zvezdi samo ako se bude snaso...

DedaMiloje

pre 8 godina

Videćemo, mlad igrač, deluje odlično. Koliko vidim ne libi se za trojku, što je nama kao leba potrebno. Dugačke noge, podeli i asistenciju i vidi se da je učen košarkaš. Ajde da se ne primamo unapred...

Ivan NS

pre 8 godina

Hmm, 22 godine, ex juniorski reprezentativac USA, mislim da nije loše! :) Šta li misle o tome Sovuljaga, Gailius, Danilo i njima slični teoretičari zavera?

forza

pre 8 godina

@navijac

Pa prvo treba naucis kako funkcionisu ugovori u europi i u nba i ko i kako placa porez i koliko bi porez platio u americi plus sto je euro jaci od dolara jos uvijek.Onda treba da procitas vijest i da shvatis sto on nije napustio nba i garantovan ugovor nego mu niko nije ponudio ugovor uopste a u razvojnoj ligi su ugovori smijesni.Tako da mu je 200000e ako je i toliko dobio od Zvezde bukvalno duplo vise nego sto je zaradio dosad u nba.
I ljudi prestanite da se frljate ciframa Wilijams prima milion pa imate liste najplacenijih igraca u evorpi i vidite fino u cijeloj evropi jedva da imate 30 igraca da je preko milion po sezoni i pogledajte imena pa onda tvrdite kako Wilijams zaradjuje milion.

NastyB

pre 8 godina

Svi ovi grobari koji kao papagaji ponavljaju "odakle pare" nijednom se ne zapitaju "Kako to da je Partizanu nuđena A licenca za Evroligu samo da se "otvori" pitanje finansija i transparentnost istih, a oni to lagano odbili?" Zar im je Vučić i tada "uništavao" Partizan ili su muljali toliko da nije smelo da se dirne u to gde je lova??
A sad je to stiglo na naplatu. I što je najgore, pravdaju se da imaju jadnih 270.000 evra za celu sezonu, a doveli 3-4 igrača u isto vreme. Ja ne znam postoji li veće licemerje od toga i još prozivaju. Što ti je Duletova škola trovanja...

Sale

pre 8 godina

Mozda je i meni Misko menadzer a da to jos neznam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Anwalt, 21. oktobar 2015 00:03)

Ti NE ZNAS ni da se NE ZNAM pise odvojeno. Strasno bre, pa to je iz drugog razreda osnovne skole.

kosarkas

pre 8 godina

Al ce se ovom svirati koraci :) Inace on igra na poziciji 3 a ne deficitarnoj poziciji 4 u Zvezdi. Vidite da samo roka trice preko ljudi.

dragan

pre 8 godina

koje pakleno prizemljenje ćete imati kad se izduvate drage moje limenke.
(čovke legenda db-a, 20. oktobar 2015 23:31)

Mozemo da vam verujemo na rec samo,ipak vi najbolje znate kako izgleda izduvavanje

nervozan

pre 8 godina

kosarkas- Možda to znači da se sprema i pojačanje na poziciji 4 a da Simon odlazi posle isteka ugovora. To bi zakrpilo sve rupe i obezbedilo nam ravnopravnu borbu za top16.

anbeast

pre 8 godina

@navijač: Od tih "prekobarskih" 185 'iljada, 40% ode na porez. Ovde je 200 ' iljada - 200 'iljada i obično klub plaća stan (kuću), daje auto i slično... Dakle, logika ti je pogrešna. Gledah klipove i dečko izgleda jako dobro. Fokusirao sam se na njegove igre u Denveru protiv NBA igrača i dopalo mi se to što sam video. Dečko je klasična trojka, ali zbog visine od 206-208cm i dugih ruku trebalo bi da može u Evropi da odigra i nekakvu lažnu četvorku. Videćemo kako će se uklopiti... Jedva čekam da vidim. Nadam se da je acl prošlost...

alexaczv

pre 8 godina

znaci ode nam jedan igrac.... mislim da treba jos malo sacekati, da se luka oporavi pa onda mozda seci i davati otkaze. u svakom slucaju deluje prilicno dobro za evropu, samo da navikne na taj prvi korak.
ne svidja mi se selekcija ove godine vezano za strance.... samo mekel dize formu, sofo i toma i dalje u downu. baciti nastica malo na cetvorku, kada cirbes igra, kada je sofo moze ovaj novi

Kosta

pre 8 godina

Luke Babitt@.....Brate,voleo bih da te castim pićem majke mi...koja si ti legenda,uveseljavas nas sve...neko ti vidim kaže da skoknes do apoteke,da se snadbes lekovima...nadam se da si zdrav.

baki

pre 8 godina

Znaci petorka:
Mekel, Miler, Tompson, Zibres i Skorcianitis. Secti igrac ce da bude jos jedan stranac koji nam je potreban.

BTW, je l' ima neko iz Srbije?

NastyB

pre 8 godina

Amaterski pratim NBA ligu, NBA 2K igre su mi omiljene i zahvaljujući njima i sajtu NBA znam otprilike kakav je ko igrač. Iskreno, bio sam veoma iznenađen njegovim dolaskom, jer sam očekivao da se "udomio" negde za lepu kintu. Ima dobar šut, to mu je najjače oružje. Sasvim solidan je u odbrani, ali u NBA su na poziciji 3 i 4 ubedljivo najjači igrači (Durant, LeBron, Kavai, Dejvis, Grifin, Oldridž...), a sa svojom, za NBA, sićušnom građom nije mogao puno da pokaže. Njegov NBA "rejting" je mnogo veći nego Vilijamsov ili Dženkinsov, pa čak i od Dešona Tomasa (koji je ipak "iskusan" evropski igrač), ali je pitanje kako će se navići ne na evropsku košarku, već na Radonjićeve hirove i rotaciju. Ali u jedno sam već sada siguran, on je igrač sa najvećim NBA pedigreom koji je ikada došao u Zvezdu. I nemojte lupetati cifre od 850.000 i naviše, za te pare može da se dovede neko gotovo direktno iz NBA (neki igrači tamo imaju tolike plate - trenutno bivši prvi pik Benet ima oko 900.000), a ne kao slobodan igrač.
Ali, upropastiće to Radonja, ne samo da će "zaboraviti" da pogađa trojke, već ni slobodna bacanja neće moći da ubode. Ali će naučiti odbranu. Jer Radonja ništa drugo ne zna.

petarczv

pre 8 godina

hahah ajde ne lupaj, pa cekaj, jer bi ti isao preko bare da radis za istu platu koju imas i kuci?? Jeste da nije placen kao Sofo, ili Vilijams, ali bez 350-400 hiljada nije..
(navijac, 21. oktobar 2015 02:13)

dobro znaci ovaj vas po tvojoj logici nije ispod 600.000$ posto je u americi imao 400.000$

DedaMiloje

pre 8 godina

Al ce se ovom svirati koraci :) Inace on igra na poziciji 3 a ne deficitarnoj poziciji 4 u Zvezdi. Vidite da samo roka trice preko ljudi.
(kosarkas, 20. oktobar 2015 21:39)

Čoveče 2.8 koliko sam pročitao...trojka??? Nama i treba jedan za preko ruke.

SD Marketing&Propaganda

pre 8 godina

KK Zvezda Telekom nastavlja razigravanje Srpske omladine posto im je kao stubovima Srpstva reprezentacija na prvom mestu,bravo!

fmp::::: tako ce da se zovee

pre 8 godina

Hahahahaha neki ga skoro i licno poznaju, hahahaha, a nikad niste ni culi za njega, cak ni Radonjic, dajte molim vas, tako ste pricali za Mekela, Sofa, Tompsona, pa sad ih ih saljete kuci

sasa

pre 8 godina

Ah morali smo izgubiti Mitrovica da bi ga doveli.,,
A sta cemoi sa bek suterom, i naravno, pa koliko stranaca se igrati? Mekel, Cirbes, Sofo, THompson, i sad ovaj?

racky

pre 8 godina

Odakle pare za, 15min su našli pojačanje strasno i ocenili ga hemija familija brat profil im odgovara pa igrač se prati par meseci nedelja a ne vec i srpski pasoš dobio i ni nezna da voli acu lukasa i lepu brenu

Mirko

pre 8 godina

koje pakleno prizemljenje ćete imati kad se izduvate drage moje limenke.
(čovke legenda db-a, 20. oktobar 2015 23:31)

Jel to iz ličnog iskustva? I kol'ko će još da vam traje to prizemljenje? Msm u godinama/decenijama i to..?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sve se moze kad imas vlast!
(covic+terzic=zatvor, 21. oktobar 2015 11:55)

Da da sinko,sve se moze,cak se moze i oteti 13 uzastopnih titula...
Ali zeznuto je kad se vlast promeni,kad ti nema vise predsednika Tadica da donosi dzakove novca...

Batko

pre 8 godina

......OPROSTENO 16 miliona duga,da ste navijali za FMP 4 godine,da danas imate budzete o kakvim je Partizan mogao da sanja.Sve je to ok i neka bude,samo nemojte da nam vredjate inteligenciju pricama o otimanjima,gepekovanjima,malim budzetima,sudijama,drzavi,pravdi i postenju...ovo je uradjeno na silu ali posle dve decenije terora vise niste imali alternativu,pozdrav.
(Simpatizer, 21. oktobar 2015 11:41)

Oprosteno ?!.....hiljadu puta ponovljena laz...ali sta vama uposte objasnjavati, vi ste "Dulova armija bezumlja", pa je suludo razmisljati da vi to mozete i da shvatite

Simpatizer

pre 8 godina

@A koliko je imao Vlado Scepanovic,koliko Predrag Drobnjak,Aleksandar Rasic!? Lorens Roberts recimo?
Zar za vreme evropske Zvezde niste oteli Luku Bogdanovica,Vujanica,Ostojica!?
Oce to kada imas brdo para da te napuste igraci i odu za sarmicu,kikiriki ili stipendiju da igtaju.Malo mozganja nije lose pre pisanja komentara.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Savatiye, 21. oktobar 2015 10:18)


Ne znam koliko su imali,evo ti nam reci jer vidim da se frljate sa ciframa.Posto ste opsednuti nekakvim otimanjem za tebe informacija da vam je vise igraca "oteo" gospodin legenda iz Zeleznika pa se danas kunete u njega.Da,potrosili ste 20 miliona evra za vreme projekta,znate ko vas je trenirao i koliko stranaca je proslo kroz Zvezdu a poceli su da vas napustaju kad je brod poceo da tone kao i nas danas.Ne moze se lazima braniti ono iza cega danas stojite.Bole vas cinjenice i istina a to je da ste za vreme "grobarske" vlasti dobijali isto para kao Partizan,za vreme projekta i vise,da vam je OPROSTENO 16 miliona duga,da ste navijali za FMP 4 godine,da danas imate budzete o kakvim je Partizan mogao da sanja.Sve je to ok i neka bude,samo nemojte da nam vredjate inteligenciju pricama o otimanjima,gepekovanjima,malim budzetima,sudijama,drzavi,pravdi i postenju...ovo je uradjeno na silu ali posle dve decenije terora vise niste imali alternativu,pozdrav.

Miroslav

pre 8 godina

Trojkaš ... a nama treba SKAKAČ ... Brzinu, Skočnost, Snagu, NISAM VIDEO na klipu ... 95kg, premalo za Četvorku ...
Crnac kji POLAŽE loptu, umesto da KUCA !?!?

Daj bože da grešim.

Snimak je iz Februara 2015-te

Markoni

pre 8 godina

Ono sto mene brine je gomilanje igraca,tj preveliki br.istih.Ovaj kad dodje imacemo 16-17 igraca na platnom spisku,a to je puno.Prosle god.smo imali 10 i 2 koji su samo popunjavali br.(Rebic i Tejic).A pogledajte sad:Mekel,Rebic,Jovic,Tompson,Lazic,Cirbes,Simonovic,Guduric,Sofo,Nastic,Simanic,Mitrovic,Tejic,Dangubic(Kad se oporave)sad jos ovaj...Mnogo je to.Kako rasporediti minute tolikim igracima,i naci svakome odgovarajucu ulogu.

xxyyzz

pre 8 godina

Sa ovim igracem real mora pasti!! :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djenka sa parkinga, 20. oktobar 2015 21:47)

nece igrati protiv reala, ima pravo nastupa tek od 8. kola

sasat

pre 8 godina

Ovaj je ok cini mi se,ali nisam siguran da pokriva sa fizikalijama 4.Trebalo bi Nastic da pokriva 4 i da ima vise minuta u igri.Nisam primetio da njega neko pominje kao alternativu za poziciju 4,a on je pokretljiv i jak.Simonovic i ovaj novi mogu da budu "lazne" cetvorke i da se ta pozicija tako popuni

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Lepo sam rekao juče da će povredom Mitrovića stradati budžet za bolnice,inkubatore i ostalo.Preko noći se sipa u državni projekat ne bi li se napaćeni crveni deo Srbije poradovao kojoj pobedi u EL

boki

pre 8 godina

Williams je najbolji strani kosarkas koji je ikada igrao na ovim prostorima. Delije ga cekaju sa nestrpljenjem. Jer jedino on moze da nam izvadi sezonu.
(veerghoen, 20. oktobar 2015 23:27)

mozda posle mekejleba i kinzija mada i to je diskutabilno a s obzirom na doping ne znam kako ga uopste moze neko rangirati sa ostalim sportistima.

Batko

pre 8 godina

Ovaj je ok cini mi se,ali nisam siguran da pokriva sa fizikalijama 4.Trebalo bi Nastic da pokriva 4 i da ima vise minuta u igri.Nisam primetio da njega neko pominje kao alternativu za poziciju 4,a on je pokretljiv i jak.Simonovic i ovaj novi mogu da budu "lazne" cetvorke i da se ta pozicija tako popuni
(sasat, 21. oktobar 2015 12:19)

Nastić nema mpotoriku za "4". Sedeo sam pored njega u loži na Zvezda-Javor...daleko da ima neku masu. Moze da igra u varijanti "nize protivničke postave" sa našom "4" u paru ili solo "5", ako protivnička "5" nije prejaka fizicki.

savest

pre 8 godina

nek mu je sa srecom,
samo ako ne bude pazio na korake koje pravi skoro u svakom poskoku pre suta, buce kuku- lele sto dovedosmo ovoga :P

Simpatizer

pre 8 godina

@KK Partizan je ponaosob za Aicie Law-a, Terence Kinsey i Palacio-a davao po 550.000 eura godisnje iliti milion i 150 hiljada na godisnje plate za tri igraca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veerghoen, 20. oktobar 2015 23:36)


Acie Low najskuplji ikada 500 000 dolara ne eura,prevedeno na Srpski pola Williamsove plate,Kinsey manje ali blizu,Palacio ni blizu...ali dobro,cime bi branili drzavni bankomat da ne izmisljate ovakve gluposti,u vasem paralelnom univerzumu Zvezda je veliki ne drzavni klub,nikada nije bila u stecaju,niste navijali za FMP 4 godine,niste skucali 20 miliona evra za vreme projekta Evropska Zvezda,postoje posteni politicari kao na primer Vucic i Covic,Partizan je mali klub sa titulom Prvaka Evrope i u Srbiji se stvarno bolje zivi,toliko da nas je sramota da pominjemo.

Zozon

pre 8 godina

Williams je najbolji strani kosarkas koji je ikada igrao na ovim prostorima. Delije ga cekaju sa nestrpljenjem. Jer jedino on moze da nam izvadi sezonu. (veerghoen, 20. oktobar 2015 23:27)
Ono kad počneš košarku da pratiš pre koju godinu. Samo napred prvih 10 godina je najlepše, samo neće Vučić i Čović toliko biti na slobodi ;)

dva penala, dva er BOLa

pre 8 godina

Bar jos jedna paklena trojka-suter za tri poena i MW da se vrati i to bi bilo to sto je realno i sto se bar ovog dela sezone tice.

Kradojsa Bankomatovic

pre 8 godina

Kvinsi Miler :D

Nije ni cudo sto se odlucio za predgradje jer je i Kvins predgradje.

Jos samo zamena za ovog, onog, jos samo jedan centar,plej,krilo,bek i da se vrati wiliams i gasimo frizider.

Heeeh

pre 8 godina

Komšije čestitke, mislim da ste doveli mnogo dobrog igrača. Atleta je, pre svega, a to je nekako glavna odlika savremne košarke.
Samo bih replicirao ovima što navode link sa Ejsi Lou-om. Ovako, kad se kaže da ugovor vredi 500.000$, to ne znači da je plata tolika. 200.000-300.000 tog iznosa jesu bonusi koje on nije pokupio u Partizanu te godine sigurno, jer nismo dogurali toliko dalekou EL. Pritom, nije mu ostavljen prostor (klauzula) da se vrati u NBA do kraja sezone, što takođe povećava vrednost ugovora.
Sportski pozdrav

navijac

pre 8 godina

@Pre nego sto krenete da se gadjate nepotrebnim pitanjima i ciframa, bar kad je NBA u pitanju za sve mozete da pitate google, svi su ugovori javni. Momak je prosle godine igrao za ugovor od $183,049. Ove godine je imao garantovanu cifru od $50.000 od Netsa odakle je otpusten. Dakle nije doveden i placen, dosao je kao slobodan igrac za platu od 200.000e koja je vise nego realna i njegov najveci ugovor da sada u karijeri. S tim u vezi molim grobare i teoreticare zavera da smire dozivaljaje, hvala
(marko, 20. oktobar 2015 22:34)

Ahahah ajde ne lupaj, pa cekaj, jer bi ti isao preko bare da radis za istu platu koju imas i kuci?? Jeste da nije placen kao Sofo, ili Vilijams, ali bez 350-400 hiljada nije..

Nikola

pre 8 godina

Ne znam koliko je ovaj dobro resenje, nadam se iskreno da jeste. Sto se mene tice bitno je da igra dobru odbranu, da dobro skace i da bude konstantan i pouzdan. Uopse ne mora da bude prvi ili drugi igrac u napadu. Treba nam stabilnost ispod kosa posta smo zaista upali u kriticnu situaciju.

Zvezdas

pre 8 godina

Upravo odgledah par Milerovih klipova.Ono sto se moze odmah zakljuciti,kosarku drzi u malom prstu,izvanredna frontalna tehnika,izrazit suter(jaci od Djenke),voli da sutira preko ruke,fizikalije na nivou NBA.U odbrani,poseduje strasan skok iz udvajanja(skocan, sa dugim rukama),nagledacemo se "banana" .Ulaz mu je malo tanji(mada voli da ulazi u reket posle driblinga),nema potrebnu masu.Ledjna tehnika mu nije jaca strana,mada moze da odradi.Klasicna trojka,sem visine,nema nikakve osobine cetvorke.
Radonja ga mora ukrotiti,voli da solira i da sutira.Ocekujte 15+ poena po utakmici.
Ako se vrati MW,imacemo paklenu ekipu,jer Miler ce se uklopiti bez ikakvih problema!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (karamba, 20. oktobar 2015 23:14) # Link komentara



Ovaj nece dat' 100 poena ove sezone, zapamti!

Daki

pre 8 godina

Mi smo dovodili slobodne za male pare Maric, Dzavai, Lasme, Mkeleb nisu kostali 200000 a vi ugaseni od drzave muzete max.Polako rok trajanja vsm je mali

Nikola

pre 8 godina

Dovode igrace kao na trace vec citavu deceniju, ali ovo sto rade poslednjih godina je stvarno cist bezobrazluk. Opet ce doktor Covic da nas ubedjuje kako Zvezda ima manji budzet od Partizana, verovatno manje od milion za sve ove igrace koje su doveli.
Dobro je da je Dule otisao, sada Partizan nece uspeti da se odbrani od sponzora, jel tako?
Budite realni, za koga god da navijate...

strat

pre 8 godina

kako se panteri odmah gadjaju ciframa.oni znaju koliko ce ko da zaradjuje pre samog igraca.odmah im covic otvoreno sve kaze kao sto je to uvek radio u zivotu.

racky

pre 8 godina

Odakle pare za, 15min su našli pojačanje strasno i ocenili ga hemija familija brat profil im odgovara pa igrač se prati par meseci nedelja a ne vec i srpski pasoš dobio i ni nezna da voli acu lukasa i lepu brenu

baki

pre 8 godina

Znaci petorka:
Mekel, Miler, Tompson, Zibres i Skorcianitis. Secti igrac ce da bude jos jedan stranac koji nam je potreban.

BTW, je l' ima neko iz Srbije?

Miroslav

pre 8 godina

Trojkaš ... a nama treba SKAKAČ ... Brzinu, Skočnost, Snagu, NISAM VIDEO na klipu ... 95kg, premalo za Četvorku ...
Crnac kji POLAŽE loptu, umesto da KUCA !?!?

Daj bože da grešim.

Snimak je iz Februara 2015-te

fmp::::: tako ce da se zovee

pre 8 godina

Hahahahaha neki ga skoro i licno poznaju, hahahaha, a nikad niste ni culi za njega, cak ni Radonjic, dajte molim vas, tako ste pricali za Mekela, Sofa, Tompsona, pa sad ih ih saljete kuci

Simpatizer

pre 8 godina

@A koliko je imao Vlado Scepanovic,koliko Predrag Drobnjak,Aleksandar Rasic!? Lorens Roberts recimo?
Zar za vreme evropske Zvezde niste oteli Luku Bogdanovica,Vujanica,Ostojica!?
Oce to kada imas brdo para da te napuste igraci i odu za sarmicu,kikiriki ili stipendiju da igtaju.Malo mozganja nije lose pre pisanja komentara.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Savatiye, 21. oktobar 2015 10:18)


Ne znam koliko su imali,evo ti nam reci jer vidim da se frljate sa ciframa.Posto ste opsednuti nekakvim otimanjem za tebe informacija da vam je vise igraca "oteo" gospodin legenda iz Zeleznika pa se danas kunete u njega.Da,potrosili ste 20 miliona evra za vreme projekta,znate ko vas je trenirao i koliko stranaca je proslo kroz Zvezdu a poceli su da vas napustaju kad je brod poceo da tone kao i nas danas.Ne moze se lazima braniti ono iza cega danas stojite.Bole vas cinjenice i istina a to je da ste za vreme "grobarske" vlasti dobijali isto para kao Partizan,za vreme projekta i vise,da vam je OPROSTENO 16 miliona duga,da ste navijali za FMP 4 godine,da danas imate budzete o kakvim je Partizan mogao da sanja.Sve je to ok i neka bude,samo nemojte da nam vredjate inteligenciju pricama o otimanjima,gepekovanjima,malim budzetima,sudijama,drzavi,pravdi i postenju...ovo je uradjeno na silu ali posle dve decenije terora vise niste imali alternativu,pozdrav.

SD Marketing&Propaganda

pre 8 godina

KK Zvezda Telekom nastavlja razigravanje Srpske omladine posto im je kao stubovima Srpstva reprezentacija na prvom mestu,bravo!

veerghoen

pre 8 godina

Williams je najbolji strani kosarkas koji je ikada igrao na ovim prostorima. Delije ga cekaju sa nestrpljenjem. Jer jedino on moze da nam izvadi sezonu.

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Bravo za Upravu i skauting sluzbu. 200.000 eura je smesna cena za ovog igraca. Uostalom, videcete. Prava atleta i dobar defanzivac, i dobar suter. Dok se Mitrovic ne vrati uz Milera treba jos jedan igrac.

Markoni

pre 8 godina

Ono sto mene brine je gomilanje igraca,tj preveliki br.istih.Ovaj kad dodje imacemo 16-17 igraca na platnom spisku,a to je puno.Prosle god.smo imali 10 i 2 koji su samo popunjavali br.(Rebic i Tejic).A pogledajte sad:Mekel,Rebic,Jovic,Tompson,Lazic,Cirbes,Simonovic,Guduric,Sofo,Nastic,Simanic,Mitrovic,Tejic,Dangubic(Kad se oporave)sad jos ovaj...Mnogo je to.Kako rasporediti minute tolikim igracima,i naci svakome odgovarajucu ulogu.

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Lepo sam rekao juče da će povredom Mitrovića stradati budžet za bolnice,inkubatore i ostalo.Preko noći se sipa u državni projekat ne bi li se napaćeni crveni deo Srbije poradovao kojoj pobedi u EL

boki

pre 8 godina

Williams je najbolji strani kosarkas koji je ikada igrao na ovim prostorima. Delije ga cekaju sa nestrpljenjem. Jer jedino on moze da nam izvadi sezonu.
(veerghoen, 20. oktobar 2015 23:27)

mozda posle mekejleba i kinzija mada i to je diskutabilno a s obzirom na doping ne znam kako ga uopste moze neko rangirati sa ostalim sportistima.

werp690

pre 8 godina

Taman kada se naviknemo na njega,ima da ode..:( Veliko pojacanje koje ce brzo(na kraju sezone) napustiti klub.Bar cemo sa njim obezbediti EL sledece sezone.Dobrodosao!
Plasim se samo da Radonjic nece znati sta da radi sa njime.Prilicno los trener,odbrana,odbrana i onda nam se neki jaci EL tim da ne kazem sta na tu odbranu..

veerghoen

pre 8 godina

KK Partizan je ponaosob za Aicie Law-a, Terence Kinsey i Palacio-a davao po 550.000 eura godisnje iliti milion i 150 hiljada na godisnje plate za tri igraca.

navijac

pre 8 godina

@Pre nego sto krenete da se gadjate nepotrebnim pitanjima i ciframa, bar kad je NBA u pitanju za sve mozete da pitate google, svi su ugovori javni. Momak je prosle godine igrao za ugovor od $183,049. Ove godine je imao garantovanu cifru od $50.000 od Netsa odakle je otpusten. Dakle nije doveden i placen, dosao je kao slobodan igrac za platu od 200.000e koja je vise nego realna i njegov najveci ugovor da sada u karijeri. S tim u vezi molim grobare i teoreticare zavera da smire dozivaljaje, hvala
(marko, 20. oktobar 2015 22:34)

Ahahah ajde ne lupaj, pa cekaj, jer bi ti isao preko bare da radis za istu platu koju imas i kuci?? Jeste da nije placen kao Sofo, ili Vilijams, ali bez 350-400 hiljada nije..

Zozon

pre 8 godina

Williams je najbolji strani kosarkas koji je ikada igrao na ovim prostorima. Delije ga cekaju sa nestrpljenjem. Jer jedino on moze da nam izvadi sezonu. (veerghoen, 20. oktobar 2015 23:27)
Ono kad počneš košarku da pratiš pre koju godinu. Samo napred prvih 10 godina je najlepše, samo neće Vučić i Čović toliko biti na slobodi ;)

Zee

pre 8 godina

Najsmešniji su ovi koji čekaju da se Markus vrati. Na toj poziciji smo popunjeni, a i ne plivamo u parama. Ovo nije FM igrica već realan sport.

Simpatizer

pre 8 godina

@KK Partizan je ponaosob za Aicie Law-a, Terence Kinsey i Palacio-a davao po 550.000 eura godisnje iliti milion i 150 hiljada na godisnje plate za tri igraca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veerghoen, 20. oktobar 2015 23:36)


Acie Low najskuplji ikada 500 000 dolara ne eura,prevedeno na Srpski pola Williamsove plate,Kinsey manje ali blizu,Palacio ni blizu...ali dobro,cime bi branili drzavni bankomat da ne izmisljate ovakve gluposti,u vasem paralelnom univerzumu Zvezda je veliki ne drzavni klub,nikada nije bila u stecaju,niste navijali za FMP 4 godine,niste skucali 20 miliona evra za vreme projekta Evropska Zvezda,postoje posteni politicari kao na primer Vucic i Covic,Partizan je mali klub sa titulom Prvaka Evrope i u Srbiji se stvarno bolje zivi,toliko da nas je sramota da pominjemo.

kosarkas

pre 8 godina

Al ce se ovom svirati koraci :) Inace on igra na poziciji 3 a ne deficitarnoj poziciji 4 u Zvezdi. Vidite da samo roka trice preko ljudi.

Suština

pre 8 godina

Ovo je izuzetno pojačanje. Dečko sa 22 godine dolazi u Zvezdu, kidao u razvojnoj, u rukama 60 - 70 mečeva u NBA uz pristojno popunjene kolone. U Denveru imao prosek 4,9 poena po meču. Željan da eksplodira u Evropi, pa možda i povratak u NBA.
Sve u svemu, jako oružje u napadu!

Voip

pre 8 godina

E falim te Boze da dovedosmo igraca koji moze na 4 i 3. Aj pa srecno momce pa da nas sve odusevis. Kad se kompletira ekipa i lepo uigra ima da gazimo. Bice ovo lepa sezona. Samo Simonovica sklonite on je sinonim za neuspeh, etalon treme.

xxyyzz

pre 8 godina

Sa ovim igracem real mora pasti!! :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djenka sa parkinga, 20. oktobar 2015 21:47)

nece igrati protiv reala, ima pravo nastupa tek od 8. kola

karamba

pre 8 godina

Upravo odgledah par Milerovih klipova.Ono sto se moze odmah zakljuciti,kosarku drzi u malom prstu,izvanredna frontalna tehnika,izrazit suter(jaci od Djenke),voli da sutira preko ruke,fizikalije na nivou NBA.U odbrani,poseduje strasan skok iz udvajanja(skocan, sa dugim rukama),nagledacemo se "banana" .Ulaz mu je malo tanji(mada voli da ulazi u reket posle driblinga),nema potrebnu masu.Ledjna tehnika mu nije jaca strana,mada moze da odradi.Klasicna trojka,sem visine,nema nikakve osobine cetvorke.
Radonja ga mora ukrotiti,voli da solira i da sutira.Ocekujte 15+ poena po utakmici.
Ako se vrati MW,imacemo paklenu ekipu,jer Miler ce se uklopiti bez ikakvih problema!

Zvezdas

pre 8 godina

Upravo odgledah par Milerovih klipova.Ono sto se moze odmah zakljuciti,kosarku drzi u malom prstu,izvanredna frontalna tehnika,izrazit suter(jaci od Djenke),voli da sutira preko ruke,fizikalije na nivou NBA.U odbrani,poseduje strasan skok iz udvajanja(skocan, sa dugim rukama),nagledacemo se "banana" .Ulaz mu je malo tanji(mada voli da ulazi u reket posle driblinga),nema potrebnu masu.Ledjna tehnika mu nije jaca strana,mada moze da odradi.Klasicna trojka,sem visine,nema nikakve osobine cetvorke.
Radonja ga mora ukrotiti,voli da solira i da sutira.Ocekujte 15+ poena po utakmici.
Ako se vrati MW,imacemo paklenu ekipu,jer Miler ce se uklopiti bez ikakvih problema!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (karamba, 20. oktobar 2015 23:14) # Link komentara



Ovaj nece dat' 100 poena ove sezone, zapamti!

Kradojsa Bankomatovic

pre 8 godina

Kvinsi Miler :D

Nije ni cudo sto se odlucio za predgradje jer je i Kvins predgradje.

Jos samo zamena za ovog, onog, jos samo jedan centar,plej,krilo,bek i da se vrati wiliams i gasimo frizider.

Tool

pre 8 godina

Nije mi jasno, što ne dovedu Ercega? Čovek i dalje nema klub, nemam pojma zašto, solidan je igrač, dobro igra u Evroligi već godinama. Jedino ako traži mnogo para, ili previše bira klub za koji će da igra. Ali se kladim da bi ga bar polovina evroligaških klubova htela u svojim redovima. Moram da priznam da nikad nisam čuo za ovog Amerikanca. U svakom slučaju Zvezdi treba četvorka pod hitno.

marko

pre 8 godina

Pre nego sto krenete da se gadjate nepotrebnim pitanjima i ciframa, bar kad je NBA u pitanju za sve mozete da pitate google, svi su ugovori javni. Momak je prosle godine igrao za ugovor od $183,049. Ove godine je imao garantovanu cifru od $50.000 od Netsa odakle je otpusten. Dakle nije doveden i placen, dosao je kao slobodan igrac za platu od 200.000e koja je vise nego realna i njegov najveci ugovor da sada u karijeri. S tim u vezi molim grobare i teoreticare zavera da smire dozivaljaje, hvala

Mirko

pre 8 godina

Vrhunsko rešenje!! Em je mlad, em kida, em sigurno nije preskup. Uklopiće se brzo, ima minuta kolko hoće, dobiće i sigurnost i sve, cena će mu porasti i možemo i da ga prodamo za neke velike pare.
Bitno je samo da ga Radonja ne utromi obavezama u odbrani jer ako pretera biće opet ko do sad po 100 trojki a 5 ubačenih.

mita

pre 8 godina

Sticajem okolnost pre nekoliko godina najbolji drug mog klinca je u Americi upoznao Milera mesec dana pre drafta i kaze da decko ubija kako igra.Verujem mu jer je i mali godinama trenirao basket a i tamo je bio kao kosarkaski stipendista. Dobrodosao decko.

petarczv

pre 8 godina

Point guard Acie Law has signed a one-year, $500,000 deal with the Serbian team Partizan, according to his agent, Mark Bartlestein.

The deal does not have an out clause that would allow Law to return to the NBA should the current lockout end.

Za sve dusebriznike...evo i link ko neveruje...

http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team

ccc

pre 8 godina

Odakle pare za, 15min su našli pojačanje strasno i ocenili ga hemija familija brat profil im odgovara pa igrač se prati par meseci nedelja a ne vec i srpski pasoš dobio i ni nezna da voli acu lukasa i lepu brenu (racky, 20. oktobar 2015 22:37)

Obrisi suze sa tastature.

petarczv

pre 8 godina

Nije mi jasno, što ne dovedu Ercega? Čovek i dalje nema klub, nemam pojma zašto, solidan je igrač, dobro igra u Evroligi već godinama. Jedino ako traži mnogo para, ili previše bira klub za koji će da igra. Ali se kladim da bi ga bar polovina evroligaških klubova htela u svojim redovima. Moram da priznam da nikad nisam čuo za ovog Amerikanca. U svakom slučaju Zvezdi treba četvorka pod hitno.
(Tool, 20. oktobar 2015 21:36)

Samo ljudi koji povrsno prate kosarku nisu culi za Quincie Milera. Za ercega je izmislio kosarku a kosta samo 200.000$ sto je smesno,plus je erceg teska grobarcina...

dejan

pre 8 godina

Po video klipovima bi se reklo da decko nije igrao ozbiljnu kosarku i sigurno ce mu trebati dosta vremena da se uklopi u novu sredinu, jer je mlad i neiskusan, a ovde se igra potpuno drugacija kosarka od one na koju je navikao. Dobra stvar je to sto je sigurno ambiciozan i ima dosta prostora za napredak, ali nama treba igrac koji ce odmah imati svoj doprinos u igri. Nadam s da je ugovor na dve sezone, pa neka decko uci prve godine kao Dzenkins, a onda sledece sezone da bude nosilac igre. Vidi se da je odlican suter, ali morace mnogo da radi na sebi, pre svega na odbrani i na skoku.

Cicvara

pre 8 godina

Grobari kad tako volite sa se bavite finansijama, zasto ne postavite sebi pitanje odakle su vasem klubu bile pare da dovodite dobre igrace svih ovih godina i kako to da ih sad nema? Ostavite nas na miru pa nek propadnemo, to je nasa stvar!!!

petarczv

pre 8 godina

I opet se ispostavilo da je doso igrac za kojeg niko nije imao "insajdersku" informaciju. A opet po meni najbolji od svih koji su pominjani a najvise mi se svidja sto je mlad i zeljan dokazivanja. Atletska igrac kakav nam je trebao plus odlican suter

petarczv

pre 8 godina

Mi smo dovodili slobodne za male pare Maric, Dzavai, Lasme, Mkeleb nisu kostali 200000 a vi ugaseni od drzave muzete max.Polako rok trajanja vsm je mali
(Daki, 20. oktobar 2015 21:47)

Da alu su zato Palasio,Gist i Acie Law su placeni po 500.000$ Za Lawa i zvanican podatak americkih medija za takve kao sto si ti

http://basketball.realgm.com/wiretap/214943/Acie-Law-Signs-With-Partizan

Corleone

pre 8 godina

Zar nismo mogli malo ranije da dovedemo ovakvu zver i da Luka bude malo manje opterecen. Ok, cinjenica je da on ima losa kolena i da ako su naceta, da bi se verovatno svakako povredio, ali nije isto igrati 30 ili 15 minuta,...,ali sve u svemu, ozbiljan igrac u ozbiljnom klubu. Drugacije ne moze,...,:)

Igor ns

pre 8 godina

Nisam nikada cuo za ovog momka Ali predispozicije mi se dopadaju. Licno, od pocetka zelim mladog Amera koji je zeljan dokazivanja i ugovora sa Pao, Oly i dr velikanima. Erceg je preskup I kako se time mozete zanositi jos!? Zeleo Sam sutera na poziciji 2\3, ovaj je nesto vis Ali je suter. Neku pominju da lici na Pol Dzordza. Igru tog momka Dobro znam I ukoliko bude u pola takav, na konju smo. Puno srece

NuggetsMNE!

pre 8 godina

Aoo, strasan potencijal, i strasan posao CZV ako ovo odrade... Bivsi trener Denvera, Brajan Šo koji je prije Denvera radio u Indijani,je rekao prije 2 godine da je Kvinsi materijal da bude novi Pol Džordž, a Pol Džordž uvjek ističe koliko mu je Šo pomogao tokom karijere, e sad đe je zapelo, ne znam, ali svakako da Miler može da bude dominantan u CZV, siguran sam u to!

Heeeh

pre 8 godina

Komšije čestitke, mislim da ste doveli mnogo dobrog igrača. Atleta je, pre svega, a to je nekako glavna odlika savremne košarke.
Samo bih replicirao ovima što navode link sa Ejsi Lou-om. Ovako, kad se kaže da ugovor vredi 500.000$, to ne znači da je plata tolika. 200.000-300.000 tog iznosa jesu bonusi koje on nije pokupio u Partizanu te godine sigurno, jer nismo dogurali toliko dalekou EL. Pritom, nije mu ostavljen prostor (klauzula) da se vrati u NBA do kraja sezone, što takođe povećava vrednost ugovora.
Sportski pozdrav

Krcko

pre 8 godina

Pratim dosta NBA i mogu reci da je mali strasan igrac sa jako velikim rasponom ruku,jako dobrim skokom i prilicno dobrim sutem. Ako je ovo istina Zvezda ce dobiti poprilicno pojacanje!!!

Luka

pre 8 godina

Dobro je što su u klubu odmah reagovali. Nije dobro što to nisu uradili pre povrede Mitrovića. Napravili smo nedopustive greške ove sezone, i sada više nemamo prostora za promašaj. Za ovoga nisam čuo, ali on prosto mora biti pravi, ako ne baš odmah, onda vrlo brzo. Nadam se najboljem!

Savatiye

pre 8 godina

@simpatizer
A koliko je imao Vlado Scepanovic,koliko Predrag Drobnjak,Aleksandar Rasic!? Lorens Roberts recimo?
Zar za vreme evropske Zvezde niste oteli Luku Bogdanovica,Vujanica,Ostojica!?
Oce to kada imas brdo para da te napuste igraci i odu za sarmicu,kikiriki ili stipendiju da igtaju.Malo mozganja nije lose pre pisanja komentara.

Fidelio

pre 8 godina

Sad pogledah neki klip. Visok, brz, duge ruke, dobro sutira trojke, prodor... Al izgleda ledjna tehnika mu nije najbolja i ne znam kako ce u odbrani da se snadje. Nije lose, moglo i bolje.

Dzoni

pre 8 godina

Nikad cuo, nikad gledao, ali onaj osecaj kad ZNAS da je paklen igrac. Bravo Covke, legendo!
(Mnogo Glup, 20. oktobar 2015 21:37)


Grobaru smesan si...Vi ste za Daloa pricali da je dobar igrac.

NastyB

pre 8 godina

Amaterski pratim NBA ligu, NBA 2K igre su mi omiljene i zahvaljujući njima i sajtu NBA znam otprilike kakav je ko igrač. Iskreno, bio sam veoma iznenađen njegovim dolaskom, jer sam očekivao da se "udomio" negde za lepu kintu. Ima dobar šut, to mu je najjače oružje. Sasvim solidan je u odbrani, ali u NBA su na poziciji 3 i 4 ubedljivo najjači igrači (Durant, LeBron, Kavai, Dejvis, Grifin, Oldridž...), a sa svojom, za NBA, sićušnom građom nije mogao puno da pokaže. Njegov NBA "rejting" je mnogo veći nego Vilijamsov ili Dženkinsov, pa čak i od Dešona Tomasa (koji je ipak "iskusan" evropski igrač), ali je pitanje kako će se navići ne na evropsku košarku, već na Radonjićeve hirove i rotaciju. Ali u jedno sam već sada siguran, on je igrač sa najvećim NBA pedigreom koji je ikada došao u Zvezdu. I nemojte lupetati cifre od 850.000 i naviše, za te pare može da se dovede neko gotovo direktno iz NBA (neki igrači tamo imaju tolike plate - trenutno bivši prvi pik Benet ima oko 900.000), a ne kao slobodan igrač.
Ali, upropastiće to Radonja, ne samo da će "zaboraviti" da pogađa trojke, već ni slobodna bacanja neće moći da ubode. Ali će naučiti odbranu. Jer Radonja ništa drugo ne zna.

DedaMiloje

pre 8 godina

Odakle vama da je cena ovog 200.000 eura ?
(018, 20. oktobar 2015 21:52)

Pa nije nemoguće, nalepio mu Miško priču da će da se proda kroz EL, dečko ima 22 godine...Zvezdino dete :)

Mirko

pre 8 godina

Mi smo dovodili slobodne za male pare Maric, Dzavai, Lasme, Mkeleb nisu kostali 200000 a vi ugaseni od drzave muzete max.Polako rok trajanja vsm je mali
(Daki, 20. oktobar 2015 21:47)

- Kao prvo ne zna se pouzdano kolko je plaćen.

- Drugo, i da je plaćen 200K to mu je realna cena s obzirom da je MPV Razvojne lige.

- Treće, dečko ima 22 godine, brz je, ima skočnost, gađa trojke pa ne pokriva, radi i horog pod košem kao centar, za godinu-dve može da se proda za velike pare a u Zvezdi će imati minute kol'ko hoće jer nemamo ni jednu zdravu četvorku, osim Simanića koji je još premlad.

- Četvrto, ova četvorica koje najavljuješ su isto ono što je recimo i Dženkins - igrao za manje pare, pa se prodao posle dve godine za 670K. Ovaj dečko možda i probije tu cifru.

- Peto, dok su oni dobijali toliko koliko kažeš (ako je to istina), za to vreme je Kinzi uzimao 800+K, pa mu dođete na isto.

DedaMiloje

pre 8 godina

Al ce se ovom svirati koraci :) Inace on igra na poziciji 3 a ne deficitarnoj poziciji 4 u Zvezdi. Vidite da samo roka trice preko ljudi.
(kosarkas, 20. oktobar 2015 21:39)

Čoveče 2.8 koliko sam pročitao...trojka??? Nama i treba jedan za preko ruke.
(DedaMiloje, 20. oktobar 2015 22:30)

Izvini, pogledah malo bolje, jeste trojka, ali za Evropu, a posebno za Zvezdu može da bude 4 bez problema.

petarczv

pre 8 godina

el sutira ovaj trojke?
(Molim za odgovor, 20. oktobar 2015 21:41)

Sipa! Inace po mom skromnom miisljenju najbolji stranac u nasoj zvezdi samo ako se bude snaso...

miki

pre 8 godina

Ljudi, i ja smatram da je Erceg bio odlična opcija... Mislim da je i Teodosic dobra opcija za pleja a legao bi nam i Nedović za beka. Pitanje je koliko je to realno. Verovatno je skuplji dokazani evroligaski igrač kao Erceg nego neafirmisani amer koji nije prošao u NBA

scepankicsce

pre 8 godina

Odlicno pojacanje!Prvo,mlad igrac,predispozicije strasne,208 sa sirokim rasponom ruku,odlicno vodi loptu s obzirom na visinu,tehnika dobra,sut dobar,prava je zamjena za Kalinica,pokriva poz. 3 i 4,samo sto ce nama igrati mnogo vise 4 zbog sit. sa povredama.Glavnu njegovu prednost vidim u tome je brzi od svih da kazem pravih cetvorki-petica,moze na sut da ih iz izvlaci.Duge ruke ce nam mnogo znaciti sto se tice odbrane,sve u svemu dobro ce se on uklopiti u tim,bice mnogo koristan.Milera vidim kao dugogodisnjeg igraca Zvezde,jer je mlad i ima dosta mjesta za napredak.Sto se mene tice jos jedna 2-ka da se dovede(kombo bek tipa Vilijamsa) i to je to.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sve se moze kad imas vlast!
(covic+terzic=zatvor, 21. oktobar 2015 11:55)

Da da sinko,sve se moze,cak se moze i oteti 13 uzastopnih titula...
Ali zeznuto je kad se vlast promeni,kad ti nema vise predsednika Tadica da donosi dzakove novca...

Dexim

pre 8 godina

hahah ali ovaj car koji vec zna kako igra za 200k evra,a tek se saznalo da dolazi.. (ZzZ, 20. oktobar 2015 21:59)

Igra za 200k , ne igra za kikiriki i stipendijicu kao kod vas ali dobro.

Batko

pre 8 godina

......OPROSTENO 16 miliona duga,da ste navijali za FMP 4 godine,da danas imate budzete o kakvim je Partizan mogao da sanja.Sve je to ok i neka bude,samo nemojte da nam vredjate inteligenciju pricama o otimanjima,gepekovanjima,malim budzetima,sudijama,drzavi,pravdi i postenju...ovo je uradjeno na silu ali posle dve decenije terora vise niste imali alternativu,pozdrav.
(Simpatizer, 21. oktobar 2015 11:41)

Oprosteno ?!.....hiljadu puta ponovljena laz...ali sta vama uposte objasnjavati, vi ste "Dulova armija bezumlja", pa je suludo razmisljati da vi to mozete i da shvatite

Pack

pre 8 godina

Koliko bolesno dobro vođenje lopte, 206cm.. On će vozati evropske četvorke. Kakvo pojačanje, sjajan šuter!! Mene lučno neverovatno podseća na Pola Džordža..

oktobar

pre 8 godina

Pogledaj te malo neki drugi video ja sam pogledao jedan traje oko 8 minuta. Meni stvarno deluje kao odlican igrac cak i bolji od luke, jer je mnogo brzi jaci i kuca ko od sale a cak je i bolji suter. Ne kazem da luka nije dobar ali nekako nije bas toliki atleta.

dva penala, dva er BOLa

pre 8 godina

Bar jos jedna paklena trojka-suter za tri poena i MW da se vrati i to bi bilo to sto je realno i sto se bar ovog dela sezone tice.

NastyB

pre 8 godina

Svi ovi grobari koji kao papagaji ponavljaju "odakle pare" nijednom se ne zapitaju "Kako to da je Partizanu nuđena A licenca za Evroligu samo da se "otvori" pitanje finansija i transparentnost istih, a oni to lagano odbili?" Zar im je Vučić i tada "uništavao" Partizan ili su muljali toliko da nije smelo da se dirne u to gde je lova??
A sad je to stiglo na naplatu. I što je najgore, pravdaju se da imaju jadnih 270.000 evra za celu sezonu, a doveli 3-4 igrača u isto vreme. Ja ne znam postoji li veće licemerje od toga i još prozivaju. Što ti je Duletova škola trovanja...

rejnald

pre 8 godina

Po onome sto sam imao prilike da procitam,ovaj igrac je ZVER!!!Ali bice potrebno vremena da se privikne...Rekao bih da je slican tip igraca kao Thomas,mozda ne toliko snazan,ali dovoljno jak za Euroleague...Prava stvar je sto je zaista jeftin za njegove kvalitete,ali ni on nije naivan,zna da ce biti na skeneru svih velikih klubova,jer ipak je EL druga po kvalitetu na svijetu...Tako da ce ovu sezonu finansijski zrtvovati,al zato bi vec sledece mogao da ne da nadoknadi,nego zaradi vise nego sto bi grejuci klupe po NBA i igrajuci razvojnu ligu...Ocekivao sam citav dan da stize Erceg,ali mozda je ovo i bolje!Tesko da ce zaigrati protiv Reala,ali taj mec treba otpisati,pogotovo posle Lukine povrede...Nek igraju opusteno,pa sta bude...Sad jos samo Williams pa da se nagledamo vrhunskih alej- apova :)

alexaczv

pre 8 godina

znaci ode nam jedan igrac.... mislim da treba jos malo sacekati, da se luka oporavi pa onda mozda seci i davati otkaze. u svakom slucaju deluje prilicno dobro za evropu, samo da navikne na taj prvi korak.
ne svidja mi se selekcija ove godine vezano za strance.... samo mekel dize formu, sofo i toma i dalje u downu. baciti nastica malo na cetvorku, kada cirbes igra, kada je sofo moze ovaj novi

Nenad

pre 8 godina

Dečko ima odličnu kontrolu lopte za igrača te visine. Vrlo lepo se izvlači na šut i deluje kao da ume da ima šutersko veče. Ne znam kakav je u odbrani, ali sigurno će doprineti napadačkom potencijalu ekipe. MW bi ovoj ekipi legao kao budali šamar.

sasat

pre 8 godina

Ovaj je ok cini mi se,ali nisam siguran da pokriva sa fizikalijama 4.Trebalo bi Nastic da pokriva 4 i da ima vise minuta u igri.Nisam primetio da njega neko pominje kao alternativu za poziciju 4,a on je pokretljiv i jak.Simonovic i ovaj novi mogu da budu "lazne" cetvorke i da se ta pozicija tako popuni

Slanina

pre 8 godina

Zvezda dovede igraca, odmah su milioni u pitanju, Partizan dovede igraca, odjednom su to igraci koji igraju za dzabe, hoce da povrate karijeru na pravi put...Licemerno!

sasa

pre 8 godina

Ah morali smo izgubiti Mitrovica da bi ga doveli.,,
A sta cemoi sa bek suterom, i naravno, pa koliko stranaca se igrati? Mekel, Cirbes, Sofo, THompson, i sad ovaj?

uvijek jugoslavenski, nikad srpski

pre 8 godina

molio bih grobare da konsultuju digitron I vide da je 200 000 evra mnogo vise nego 50 000 dolara koliko je on imao garantovano za ovu godinu. a onaj koji dolazi u partizan je vec imao 350 000 evra.pa vidite zbog cega dolazi.

Mixa

pre 8 godina

Aha ovaj igra za 200 hiljada, Sofo igra za 300, a Markus je prosle godine igrao za paketic trave... Ahaaaa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 21. oktobar 2015 02:15)

Ma Markus je igrao za 2.5 Miliona ,zar nisi slusao grbovica sve zna covek :))I to parama od narodne kuhinje. Jel ti sad lakse? Koliko ste iskompleksirani boze me sacuvaj...

Jedi

pre 8 godina

Pet stranaca cccc...... (Samo je sljaka iznad nas..., 20. oktobar 2015 23:57)


Doci ce i 6ti kad se vrati Mwill, pa sta? Opusti se malo i uzivaj u kosarci!

DedaMiloje

pre 8 godina

Al ce se ovom svirati koraci :) Inace on igra na poziciji 3 a ne deficitarnoj poziciji 4 u Zvezdi. Vidite da samo roka trice preko ljudi.
(kosarkas, 20. oktobar 2015 21:39)

Čoveče 2.8 koliko sam pročitao...trojka??? Nama i treba jedan za preko ruke.

forza

pre 8 godina

@navijac

Pa prvo treba naucis kako funkcionisu ugovori u europi i u nba i ko i kako placa porez i koliko bi porez platio u americi plus sto je euro jaci od dolara jos uvijek.Onda treba da procitas vijest i da shvatis sto on nije napustio nba i garantovan ugovor nego mu niko nije ponudio ugovor uopste a u razvojnoj ligi su ugovori smijesni.Tako da mu je 200000e ako je i toliko dobio od Zvezde bukvalno duplo vise nego sto je zaradio dosad u nba.
I ljudi prestanite da se frljate ciframa Wilijams prima milion pa imate liste najplacenijih igraca u evorpi i vidite fino u cijeloj evropi jedva da imate 30 igraca da je preko milion po sezoni i pogledajte imena pa onda tvrdite kako Wilijams zaradjuje milion.

DedaMiloje

pre 8 godina

Videćemo, mlad igrač, deluje odlično. Koliko vidim ne libi se za trojku, što je nama kao leba potrebno. Dugačke noge, podeli i asistenciju i vidi se da je učen košarkaš. Ajde da se ne primamo unapred...

Mirko

pre 8 godina

koje pakleno prizemljenje ćete imati kad se izduvate drage moje limenke.
(čovke legenda db-a, 20. oktobar 2015 23:31)

Jel to iz ličnog iskustva? I kol'ko će još da vam traje to prizemljenje? Msm u godinama/decenijama i to..?

Nolan

pre 8 godina

Znaci petorka:
Mekel, Miler, Tompson, Zibres i Skorcianitis. Secti igrac ce da bude jos jedan stranac koji nam je potreban.
BTW, je l' ima neko iz Srbije?
(baki, 20. oktobar 2015 22:07)

Da veze imaš sa košarkom znao bi da su Cirbes i Skorcijanitis centri i da menjaju jedan drugoga. Inače vidim da i vi razigravate naše prvo krilo dživdžan pa Magdevski, Murić, Džons...

dragan

pre 8 godina

koje pakleno prizemljenje ćete imati kad se izduvate drage moje limenke.
(čovke legenda db-a, 20. oktobar 2015 23:31)

Mozemo da vam verujemo na rec samo,ipak vi najbolje znate kako izgleda izduvavanje

petarczv

pre 8 godina

hahah ajde ne lupaj, pa cekaj, jer bi ti isao preko bare da radis za istu platu koju imas i kuci?? Jeste da nije placen kao Sofo, ili Vilijams, ali bez 350-400 hiljada nije..
(navijac, 21. oktobar 2015 02:13)

dobro znaci ovaj vas po tvojoj logici nije ispod 600.000$ posto je u americi imao 400.000$

Kosta

pre 8 godina

Luke Babitt@.....Brate,voleo bih da te castim pićem majke mi...koja si ti legenda,uveseljavas nas sve...neko ti vidim kaže da skoknes do apoteke,da se snadbes lekovima...nadam se da si zdrav.

Sale

pre 8 godina

Mozda je i meni Misko menadzer a da to jos neznam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Anwalt, 21. oktobar 2015 00:03)

Ti NE ZNAS ni da se NE ZNAM pise odvojeno. Strasno bre, pa to je iz drugog razreda osnovne skole.

nervozan

pre 8 godina

kosarkas- Možda to znači da se sprema i pojačanje na poziciji 4 a da Simon odlazi posle isteka ugovora. To bi zakrpilo sve rupe i obezbedilo nam ravnopravnu borbu za top16.

NokiJa

pre 8 godina

Pogledao sam skoro sve snimke koje sam mogao da nadjem:
- Lik je enormno brz za poziciju cetiri, niko ga nece moci zaustaviti u prodoru, Nesto slicno kao Bjelica pre nego sto je nabacio misice.
- Odlican sut za tri i to iz driblinga.
- DRIBLING - video sam preko 5snimaka gde trci coast to coast i zavrsava uz faul.
- asistencija, razigrava sasvim korektno
- kradja - cita igru, duge ruke, izlazi na pas i sece loptu, slabije krade zive lopte.
- banane i izmena suta - nema potrebe za komentar!
E SAD KAD SE SVE OVO NAVEDE I POGLEDA CENA OD 200k NESTO NIJE OK?!
I pronadjem info da je imao povredu ACL godinu dana pre dolaska u Denver.
I da je obnavljao povredu.
ZNACI KLJAKAVA KOLENA I NI JEDAN NBA TIM GA NECE!
Pri tome ne sme da se ugoji, da ne optereti kolena.
Mislim da je Miller strasan igrac, mozda najbolji stranac poslednje tri sezone ali kupiti igraca sa kidanim ACL... VEEEELIKI RIZIK!

Ivan NS

pre 8 godina

Hmm, 22 godine, ex juniorski reprezentativac USA, mislim da nije loše! :) Šta li misle o tome Sovuljaga, Gailius, Danilo i njima slični teoretičari zavera?

Nikola

pre 8 godina

Ne znam koliko je ovaj dobro resenje, nadam se iskreno da jeste. Sto se mene tice bitno je da igra dobru odbranu, da dobro skace i da bude konstantan i pouzdan. Uopse ne mora da bude prvi ili drugi igrac u napadu. Treba nam stabilnost ispod kosa posta smo zaista upali u kriticnu situaciju.

anbeast

pre 8 godina

@navijač: Od tih "prekobarskih" 185 'iljada, 40% ode na porez. Ovde je 200 ' iljada - 200 'iljada i obično klub plaća stan (kuću), daje auto i slično... Dakle, logika ti je pogrešna. Gledah klipove i dečko izgleda jako dobro. Fokusirao sam se na njegove igre u Denveru protiv NBA igrača i dopalo mi se to što sam video. Dečko je klasična trojka, ali zbog visine od 206-208cm i dugih ruku trebalo bi da može u Evropi da odigra i nekakvu lažnu četvorku. Videćemo kako će se uklopiti... Jedva čekam da vidim. Nadam se da je acl prošlost...

savest

pre 8 godina

nek mu je sa srecom,
samo ako ne bude pazio na korake koje pravi skoro u svakom poskoku pre suta, buce kuku- lele sto dovedosmo ovoga :P

Batko

pre 8 godina

Ovaj je ok cini mi se,ali nisam siguran da pokriva sa fizikalijama 4.Trebalo bi Nastic da pokriva 4 i da ima vise minuta u igri.Nisam primetio da njega neko pominje kao alternativu za poziciju 4,a on je pokretljiv i jak.Simonovic i ovaj novi mogu da budu "lazne" cetvorke i da se ta pozicija tako popuni
(sasat, 21. oktobar 2015 12:19)

Nastić nema mpotoriku za "4". Sedeo sam pored njega u loži na Zvezda-Javor...daleko da ima neku masu. Moze da igra u varijanti "nize protivničke postave" sa našom "4" u paru ili solo "5", ako protivnička "5" nije prejaka fizicki.