Nedelja, 11.10.2015.

21:59

Cana: Srbija će nas gledati na TV

Kapiten Albanije Lorik Cana nije zaboravio poraz od Srbije ni posle istorijskog plasmana na Evropsko prvenstvo.

Izvor: AK

Cana: Srbija æe nas gledati na TV IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

287 Komentari

Sortiraj po:

UCK vojnik

pre 8 godina

Albania-Srbija 0:2 pametnom dosta, to niste mogli da kupite!!
(Dzoni 91, 12. oktobar 2015 17:09

Srbija - Albanija 0:3, i ovde pametnom dosta. Osim toga ceo svjet je vido vas primitivizam u Beogradu. A mi vas docekali kao sto treba, ne da vi zasluzite nego nama gostoprimstvo je tradicija, pa makar i onima koji ne zasluzuju.

Luzeri, cim ne mogu da se kvalifikuju onda svi ostali kupuju i prodaju igre kao paradajza u pijaci. Strasno.....

Bane

pre 8 godina

Da prvi put u istoriji da Albanija igra na evropsko prvensto. A i prvi put da huligani jednog nacionalnog tima naprave incident sa politickom propagandom i dobiju cak nagradu od tri poena. A prvi put se i dogodilo da jedna utakmica vredi 6 poena.
A sad je jos vise smesno sto su albanci sami priznali da su platili jermenima da izgube.

ogicg

pre 8 godina

Cist dokaz ds je dzabe kvalitet aki nema borbe do zadnje kapi krvi.Srbija realno ima duplo bolji tim od Albanije.Al isto tako Albanija je duplo borbenija ekipa i eto je na EP

Hunt

pre 8 godina

Ja sam odusevljen kakav smo mi ideal za Albance. Nijedan Srbin ni ne zna za bilo kakav njihov prostal, niti zna jezik, niti ga zanima sta se tamo desava. Ovi nagrnuli ovde kao blesavi. Mada ima rezona, godinama posmatraju nase uspehe na svim frontovima, dok oni bukvalno ne postoje. I sad se uglavili na foru i ne mozes ziv da ostanes od njih. Inace, ta velika sportska sila ima citavih 0 (NULA) olimpijskih medalja u istoriji, a za Rio čitavog 1 (JEDNOG) kvalifikovanog sportistu. Ja se odjavljujem jer je ispod časti polemisati sa njima. Najbolje da krenemo i sa Bosancima i Maltežanima da se prepucavamo. Odrali smo ih u četvrtak. Bolji smo u svemu. Aj cao

Hoink

pre 8 godina

Pazi ovog zapadnog komsiju-cara...pa Srbija je samo ovog leta sportski ponizila Hrvatsku na svim frontovima...Hrvati ovog leta nisu osvojili ništa....oni njihovi veslači, Blanka, Sandra i srebro u vaterpolu, gde smo ih oducili od plivanja u finalu, i to je to...a bilo koji Srbin koji bi hteo da nabroji sve naše uspehe od juna do oktobra, garant bi nešto ispustio jer nije normalno koliko je toga bilo

dd89

pre 8 godina

Naravno srbi pricaju o konspiracijama, namjestene utakmice, dron je vas izbacijo tamo vamo hahahahaha komedija, citam cijelo jutro komentare, prevodim curi i smijemo se :D

CroMag

pre 8 godina

"Ovi kao i Hrvati, ne mogu, a da nas ne pomenu. Kakvi kompleksasi, za nas ne bitni, ni jedni ni drugi. SRBIJA....(Vucko09, 11. oktobar 2015 22:17)
Uopće nevidim smisao u ovom tvom komentaru?! Kako Hrvati da imaju komplekse spram Srbije kad ste 20 godina u svemu iza nas. Albance još nekako i možete spomenut, ali Hrvatsku..pa budimo realni

Miodrag

pre 8 godina

Jednom moramo shvatiti , da do raspada bivše nam zajedničke zajedničke države Jugoslavije , Srbija nije bila vodeća po broju reprezentativaca ,to mesto pripadalo je Hrvatskoj i BiH . Primer zadnji nastup reprezentacije Jugoslavije na Mundijalu u Italiji 1990. gde su igrala samo tri reprezentativca iz Srbije (Spasić,Stojković i Leković) , a iz Hrvatske 8(osam), BiH 6(šest), Makedonija i Crna Gora po 2(dva)i Slovenija 1 (jedan).

mitrovicali

pre 8 godina

Srbi imaju dobre i bolji su ako analiziramo pojedinaqno i uopste..imaju bolju sportsku fudbalsku istoriju ali eto nisu uspeli kvalifikaciju zato sto su imale neke nesportsjke probleme.Po mome misljenju Srbija je veoma jaka i kvalitetna ekipa jer oni igraju i igrali u najbolje klubove Europe.Srbi i albanci treba pomagati jedan drugog i ostaviti mrznju na stranu.Puno uspeha ubuduce.

adem

pre 8 godina

novinari ako vec nemaju vest onda je moraju "izmisliti", a to se u ovom slucaju desilo. izjava cane glasi, "zaboravili smo utakmice koje smo izgubili od portigala i srbije" znaci vazan je plasman a ne pobeda kao u slucaju srbije, pobedila je ali ce nas gledati uz pivo iz fotelje. " ne idemo u francusku u setnju, vec da predjamo grupu" a ne da ce ici u francuskoj peshke. kao sto rekoh ako nemas vest, onda je izmisli.

Sport

pre 8 godina

Nismo bili dostojanstveni u pobedi u Albaniji, niti smo (po vecini komentatora) u ovom porazu u kvalifikacijama.

Da li cemo ikada nauciti?

Ne interesuje me Albanija, ali pivo i EP ce pasti - na zalost, opet bez ovih nashih.. Srecno svima.

sale

pre 8 godina

@ ja
da imaju medalja za koje ti ne znaš? karate, boks, kick boks... nego uzmi ti ovo u obzir oni idu u ep a srbija ne. niko te ne pita gde si bio, nego gde si sad?

albanija je do pre 15 godina bila izolovana zemlja, ona je sad u razvoju. mogao bi otići na more, da malo upznaš i lično vidiš albaniju. jeftino je, a ljubazni su. obožavaju lepa brenu i draganu mirković, pa čak i cecu. verovatno nisi mrdnuo dalje od srpskih granica, pa zato daješ takve ignorantske izjave.

molim da mi objavite komentar.

wtf?

pre 8 godina

it seems the albanians don't know the math. qualifying for the european championship and then coming to a serbian site to post about the "frustration" of the serbian fans rather than celebrating the achievement on the albanian ones = epic fail.

Бог чува Србију а не ЕУ

pre 8 godina

Zmaj,

Могу комотно да кажем, сва срећа па нисмо у ЕУ!!! А ако Бог да, нећемо ни ући у ту бесмислену и сатанистичку творевину!!!

SrbCg

pre 8 godina

Ja jedva cekam da vas gledam,do 2016 pola ce da vas ode jer ste stari kao babe,a opet uzivacu da gledam kako vas pune tamo,pivo naravno :)

Hik

pre 8 godina

Najgora sportska nacija Evrope. Za njih su cak i Bosanci sportska sila. Mi smo samo ovog leta imali vise sportskih uspeha nego sve ex yu nacije + Albanija zajedno. Razumljiva je ova njihova frustracija. Mi smo dokazali da smo bolji od njih na terenu koji je jedino merilo. Albanija je cudnim splatom okolnosti tu gde jeste, ali tu kvaliteta nema, sto ce pokazati samo prvenstvo i sledece kvalifikacije. mi smo, sa druge strane, po recima albanskog selektora, najkvalitetniji u grupi i samo su nas poremeceni odnosi i njihove provokacije udaljili od plasmana. Za razliku od njih, ubedjen sam da idemo na svetsko. A ovakve izjave treba nasima da budu samo dodatni motiv

Pr

pre 8 godina

pa komsije i bez Drone i sa 3 Bodova u Beogradu ionako ne biste bili bolji od Albanije za FR2016.
Istina boli ali sto se tice vaseg Futbala ona ne sjaja zadnjih 10-12 Godina.

Ivan

pre 8 godina

Izgleda da neko nije preživeo poniženje posle gola kroz suknju. A onda i onog bonus :D
Da nisu zakuvali ono sa dronom, mislim da oni ne bi išli, nego mi.

Korabi DM

pre 8 godina

Niste dobro preveli, pa zato ste u zabludi : novinar pitao sta misli o duelu sa Srbijom, on je odgovorio da sada vise nije vazan poraz od Srbije. Vazno je da cemo mi ici u Francusku, a oni ce uz pivo da nas vide na TV. Sta je tu sporno, sto vas toliko boli ?

Nesko Nedic

pre 8 godina

Bravo Hamdija, glas razuma i pristojnosti. Navijacu naravno za komsije-novajlije na EP. Obavezno procitati (12.10. u 1.25) ! Pozdrav od Srbina iz Beograda.

Zmaj

pre 8 godina

"Ovi kao i Hrvati, ne mogu, a da nas ne pomenu. Kakvi kompleksasi, za nas ne bitni, ni jedni ni drugi. SRBIJA....
(Vucko09, 11. oktobar 2015 22:17)"

U pravu si, ali problem je sto oni svi bolje zavrse nego mi. Hrvati su u EU, mi nismo, Albanci ce uci pre nas i nemaju uopste toliko politickih problema kao mi. Njima je najveci problem kad ce Kosovo pripojiti Albaniji, a mi tu opet necemo moci nista. A Amerikanci ce to dozvoliti jer im odgovara nestabilnost na Balkanu.

Hrvat

pre 8 godina

I njima i Hrvatima smo trn u očima!
(Delirijum, 12. oktobar 2015 02:25)
Na temi koja nema veze s Hrvatskom ti nas ipak spominješ. Teški su to kompleksi al i nas ćeš gledati na EP u iz udobne fotelje. Nego, kad ste ono zadnji put bili na EP-u, aha, ti se još nisi ni rodio.

Драган Савић

pre 8 godina

@komsija, 12. oktobar 2015 00:39

Фасциниран сам!!! Каква нација, какви успеси!!! рвање, џудо, сладолед, леблебије... Фантастично!!!

ND

pre 8 godina

Sad ste se kvalifikovali odigrace te tamo par utakmica evropa ce videti ko ste i kakvi ste...i onda cete opet cekati neki 100 godina na sledece veliko takmicenje...a nas ceka uzivanje nasa mlada generacia im da nam donosi radost u fudbalu samo ako je ne uniste neki menadzeri...

Povidon

pre 8 godina

Cana, da sam na vasem mestu podigao bi spomenik Bogdanovu i ostalima koji su uleteli na teren u Beogradu. Znali ste koliki su glupaci srpski ultra-nacionalisti i navukli ste ih kao mlade majmune da urade upravo ono sto vam je trebalo u Bg, da prekinu utakmicu i da vi zahvaljujuci njima dobijete 3 boda. Dobro ste izracunali da se isplati platiti kaznu zbog drona da bi se otislo na Ep i ja vam zbog toga cestitam.

ja

pre 8 godina

hahahahaha, koja izjava !!!
Jel netko zna bilo kojeg Albanskog sportaša, imaju li oni olimpijsku medalju,imaju li oni bilo kakvu medalju u bilo kojem sportu.
Ovo je totalno suludo.

Agron iz Presheva

pre 8 godina

joj ako sa svabama u grupu udjete...ma imam kokice i picu da kupim
(@, 11. oktobar 2015 23:07)
Kako ste smesni, kako ne znate nista, pa upravo nemci ne bi zeleli nas u grupi, jer smo upravo njima najnezgodniji protivnik oduvek bili, sta vise 1967 izbacili smo ih sa kvalifikacija i to upravo u vasu korist.

Logitech

pre 8 godina

@milos, heste njima draze sto mi ne idemo nego sto oni idu, ali sticem utisak da je i nama draze sto smo ih pobedili nego da smo otisli. A to sto vecina prica da bolje da ne idemo na EP nego da idemo kao Albanija, da nas svi pune, znamo da nije istina i da to pricamo samo zato sto ne mozemo da podnesemo cinjenicu da ide jedna Albanija, a ne mi na EP... a i Hrvatska ce verovatno...

Mikica

pre 8 godina

Možda će i pogledati usput ali Srbiji Albanija nije mera pa oko nje mi ne treba uopšte da se zadržavamo. Videlo se u Elbasanu da su oni ispod proseka ekipa koja je slučajno dospela na takmičenje.

faton

pre 8 godina

pricajte vi sta hocete a mi znamo vrlo dobro koliko je Srbija dobra u Sportu ali sto se tice futbala sa ili bez drone mi smo jedina Drzava Balkana koja ide na FR2016.

Prvi put uopste ali pocelo je.

komsija

pre 8 godina

Albanci podignite spomenik Bogdanovu u sred Tirane. On i njegova ekipa su vas lansirali na evropsko prvenstvo. Pa valjda je vas brat zasluzio bar toliko zasluzio.

EuroBalkanac

pre 8 godina

Nemam nista protiv njegove izjave OSIM ovoga "iz svih albanskih zemalja"...definitivno je to opasan narod...zao i primitivan...fasisti(Boki, 11. oktobar 2015 23:04)

Da, stvarno zvuči grozno i pomalo fašistički za razliku od npr. "svih srpskih zemalja" koje zvuči baš onako lepo, pomirljivo i kod komšija izaziva milinu i toplinu u srcu prema srbima i svemu srpskom.

Marko

pre 8 godina

Svaka cast komsije. Srecno!
Ne brinite, ne verujem da cemo da vas gledamo. Pivo, moze.
Interesovacemo se za vase rezultate u svakom slucaju.

sdf

pre 8 godina

znali smo mi to i prre nego sto smo vas razbili u utakmici milenijuma za vas... hahahah kako smo vas spustili... znam da nam nikada necete oporstiti....

Mile

pre 8 godina

Realno : Albanija je imala 14 bodova, 3 poklonjena iz Beograda, ali i 6 protiv Jermena, 3 protiv Portugala i 2 protiv Danaca.
Srbija : 0 bodova protiv Portugala i Danske, 4 protiv Jermena, 3 protiv Albanije.
I da smo pobedili u Beogradu bili bismo iza Albanije.
Kakvi god da su - oni nam nisu krivi što nismo prošli.

portos

pre 8 godina

Pa, dobro, Albanac nije mogao protiv sebe, treba nagaziti Srbina kad god mozeš... Čestita čovek, sebi, naciji, saigračima, što su prošli na Euro, tako i treba, veliki je to uspeh. Ali u svemu tome nije zaboravio da malo zavrti nož u srpskoj rani...Jeste da mi sad nemamo veze sa tom čestitkom, ali eto.... Srećno ti bilo, Cana, srešćemo se još...

Mrki

pre 8 godina

Bravi za Canu, to je patriota..Srbiju ne doživljava kao svoju 50% igrača, neke od njih čak i himna vređa..sa takvom ekipom se ne ostvaruju pobede.

Dejca iz LE

pre 8 godina

Gledaćemo vas da vidimo loliko komada ćete primiti.
Drugo da nbeše onog drona djavola bise otišli. Ali svaka vam čast za vaš lobi, jači je od EU čiji su ceh platili Danci.

Crudelta

pre 8 godina

Nije ni bitno uspeli su i svaka cast...ali to je sramota za nase fudbalere jer kroz relativno lake kvalifikacije su ispali gde skoro svaka druga ide na EP,inace da gledacu ih jer obozavam fudbal kao sport ali opet ono sto ne kapiraju da ni oni nemaju kvalitet,to ce videti na EP a i kroz sledece kvalifikacije za SP...eto sad su otisli Island,Albanija dok sad druge strane smo ispali mi i mozda najvece iznenadjenje Holandija iako jos ima teoretske sanse ali mislim da su zavrsili takmicenje...al to je fudbal.

Nighthawk

pre 8 godina

Ко нам је крив за ово? Неспособна држава, полиција правосуђе... Једни шиптари су нам доказали како се оргамизује утакђица високог ризика...

boki

pre 8 godina

Vidim vest i Platini suspendovan zbog mita. Kakva slučajnost. A tek ovi Jermeni vole Svajcarce. Nažalost nismo imali prenos te namestaljke ali sećam se drugog gola albanije u albaniji kod centaršuta golman Jermena ušao metar u svoj gol i kao brani. Morali su da kupe UEFU i jermene jer ne mogu da dobiju regularno ni luksemburg.

QuTqiN'kom

pre 8 godina

Albanci su nas DOOOBRO nasankali u ovim kvalifikacijama i ispali mnogo pnetniji od nas. Mi smo moralni pobednici i u sportskom smislu zasluzujemo vise da se nadjemo na EURU od njih, ali to nije slucaj. Da, gledacemo ih na EURU, ali ce zato oni nas na Svetskom u Rusiji!
(zamamtite ove reci, 11. oktobar 2015 22:05)
Mozda ako vi igrate za Rusiju!!!!

nislija1111

pre 8 godina

da nisu platili reviziju komisije vezano za incident ne bi dobili dodatnih 3 boda koja su definitivno bila presudna za njihov plasman. :)

Miki

pre 8 godina

Ovaj će odmah da nam pravi stadion od 150 miliona evra nakon "istorijske" pobede nad Albanijom, šta li će Edi Rama zbog plasmana....?

VUK

pre 8 godina

Albanskoj reprezentaciji svaka čast. Sportski im treba čestitati.. Cana nije trebao u pobedi da se ponese. To ne radi pravi sportista, pogotovo ne radi kapiten ekipe koja ide na Evropsko prvenstvo. Gledaćemo prvenstvo sigurno. Mi fudbal gledamo od 1930 kad smo uzeli medalju na prvom svetskom prvenstvu.Albanija je do skoro služila za popravljanje gol razlike, danas su na EP. Respekt., ali Cana i pored tih činjenica govori jezikom mržnje. To nije ok.Kao što nije ok. da ide peške na prvenstvo. Nedeljna plata Nemanje Matića dovoljna je da im plati za celu reprezentaciju avio povratne karte. Nemanja bi to platio.. on je sportista i podržava razvoj sporta u ruralnim sredinama.

Zeljko pu

pre 8 godina

Naravno kad ovi nasi slepci nisu umeli da se kvalifikuju,picemo pivo ali ne verujem dacemo vas gledati vi ste tu nebitni i nista necete uraditi. u svakom slucaju ima da vam zvone ona dva gola u usima dok postoite hehehe

Rade Božić

pre 8 godina

Od celog fudbalskog takmičenja za kvalifikacije u Francuskoj-najlepše u sećanju mi je ostala ona tišina na stadionu u Elbasanu.Da se zna ko je gazda.
I ćorava koka ubode po neko zrno.
Svakako treba čestitati Albanskoj reprezentaciji na organizovanoj i borbenoj igri.Možda nam to nedostaje da budemo budući prvaci Evrope.

Cune Grossman

pre 8 godina

Ja bi vam čestitao da nije bilo one zajebancije sa dronom, stvarno bi. Ovako ću da uživam da gledam kako vas pune svi redom.

pantomimi

pre 8 godina

Da ne bude da samo vi gledate nas u svim mogucim sportovima,evo gledacemo mi vas malo. U stvari,vi verovatno ne gledate sportove,jer ste antitalenti.

Ivan Novkovic

pre 8 godina

Lorik Cana nam je lepo rekao. Pruzila mu se prilika da nas zeza. Nije on kriv sto nasi fudbaleri ne znaju deceniju i po da se plasiraju na EP.

nije nego

pre 8 godina

E al vi ste nas preko TV gledali na ep u kosarci, sp u vaterpolu, sp u20 fudbal, ep u21 fudbal, Noleta gledaju redovno, odbojkase, odbojkasice, kosarasice, itd.Malo li je (Sova, 11. oktobar 2015 22:02) Osim noleta i kosarkasa sigurno nisu gledali ni ti jedno od nabrojenog ,a pogotovo ove u21....
(Zigzag, 11. oktobar 2015 23:22)

Tako je, komsije nas uopste ne gledaju, ali redovno komentarisu.

vimbldon

pre 8 godina

Ovi sto spominju Noleta su smetnuli sa uma da ce Albaniju u prvoj utakmici gledati vise ljudi nego njega sto je pogledalo u karijeri.
(Mari, 11. oktobar 2015 23:28)

Cutanje je zlato.

Bojan

pre 8 godina

Čestitam Albancima na plasmanu, kao i svim drugim ekipama koje su to uradile. To iz pristojonosti... Ali kakve veze ima on sa srpskim i ja sa albanskim fudbalom ? Koliko se njega tiče što se mi nismo plasirali, toliko mene interesuje što su se oni plasirali. Ni manje ni više.

Marko opet

pre 8 godina

Umalo da zaboravim,ponesite i nekoliko dronova i iskreirajte neku pobedu van terena sa svojim prijateljima iz uefe...trule i korumpirane organizacija ciji ste miljenici

Florider

pre 8 godina

I am Albanian and I understand the frustration of some Serbian fans but this is just a game, sometimes you win sometimes you loose.Is good that we are rivals as that will help improve the game in the region and maybe next time we both qualifi. Respect

Vokrri, raduje se, ali ne previse

pre 8 godina

Citam ove vase komentare, i onako jedna misao mi je nastala u glavi - Albanija ne bi otisla u Euro da nije bila u grupi sa Srbijom. Zato, hvala vam komsije, od srca vam hvala!

daddy cool

pre 8 godina

Nego sta nego cemo da gledamo reprezentaciju Albanije, smeh zagarantovan. Na utakmici sa Srbijom se jasno videlo da je reprezentacija Albanije jedna trecerazredna ekipa koja se kvalifikovala muljanjem, potplacivanjem a ne fudbalskim znanjem. Inace, izjava ovog Cane o "svim albanskim zemljama" samo pokazuje da Albancima jos ni 19. vek nije svanuo - cak su i zaostali narodi Balkana tu fazu u kojoj su dana Albanci prevazisli 90-tih godina proslog veka.
(ono kada si najsporiji u drustvu, 11. oktobar 2015 22:03)

Pa oni u 19. veku nisu ni postojali, ne moze im ni svanuti.

Arsim gergjaliu

pre 8 godina

Ko ce gledati tri poraza trecerazredne ekipe koja je uspela da izgubi kuci od raspale Srbije i koja je na EP samo zbog mahinacija.
(Milan, 11. oktobar 2015 23:20)Mozda tri utakmice ce da izgube ali jedno danas da vam garantujem da nece primiti 6 ili 7 golova u jednu utakmicu kao sto je srbija primila od Holandije

Marko

pre 8 godina

S obzirom da kad smo mi igrali prvo veliko takmicenje 1930. u Montevideu vi bili drzava koja je postojala tek nekih 15-20 godina nema potrebe komentarisati bilo sta,a jos i drzava stvorena da Srbija ne bi imala izlaz na more koje je krvavo zasluzila...neke vrednosti su nazalost potpuno poremecene i loncici pobrkali ali vraticemo mi sve na pravo mesto,zivi bili pa videli :)S verom u boga. Pozdrav

Hamdija

pre 8 godina

Zasto ste tako pun mrznje,kad ste pobedili ja sam sve to video sportski,bili ste bolji i gotovo, a to je bilo samo jedno vecer.Albanija ne kazem da je tehnicki bolja od Srbije ali je imala snagu od pocetka da igra,pocevsi od Portugala pa do Armenije.Nije to sto mu smeta Cane ili ostalim igracima 2:0 od srbije, nego ko ne uci od greske stalno te greske se ponavlavaju,a kod nekih ovde se vidi da nista nisu ucili od gresaka ili od istorije.Ako je rekao Cana iz svi Albanski zemlja nije nista zlo,jer tu igra i Xhemsiti iz Presevsko doline,da nemate tako mrznju prema albancima mozda bi igrao veceras za srbiju protiv Portugalske.Ima i drugi srba sto igraju iz Srpske Zemlje a to ne znaci da sve zemlje pripadaju Srbije ili Albanije,I ja sa radujem kad Nole pobedi jer i on je sa Kosova to ne znaci nista lose za Albance.Ako zivis u USA npr.kad srbija bih pobedila ,bih rekao nekog indijanca ili amerikanca da od mene Belgrad je samo 300 km i bih se hvalio ili sa vama ili sa Makedoncima,ili sa Crnogorcima itdc.Ja sam cuo izjave Cane na Albanskom,zao sto srpske mediji su izvkuli iz kontesta,da cujete celu izjavu i sami bi rekli da to nije nikakva provokacija ili tako dalje,ali i kad vama cestitao pobedu i hvalio vama kako ste dobro sportisti opet ste ga psovali,nekako tesko naci pravi jezik za nekoga ovde da poslije bude zadovoljan.Ljudi svi mi ovako se ponasamo,i mrzimo sve oko nas,tesko nasih deca jer i oni ce biti ist ko mi a tuga ce jos duze da traje,a to je zalosno.Pozdrav svima....

Kayser Soze

pre 8 godina

Nije u redu ova izjava zbog njegovih klupskih kolega, Dušana Baste, Filipa Đorđevića i Sergeja Milinković Savića..Stvarno nekorektno.

Darko

pre 8 godina

Cestitam Albancima na prolazu i zelim im da daleko doguraju na prvenstvu, a nama zelim da izvucemo pouke i da iz ovog neuspeha izadjemo nikad jaci. Zamolio bih novinare da vise ne pale vatru i ne zavadjuju narode.

једва чекам

pre 8 godina

Мили, ништа страшно, није нам ни први ни последњи пут. Навикли смо. Нема то везе с' вама. Вас смо добили у сред Албаније.
Него, гледај те ви како ће те бити канта за напуцавање, јер фудбал не знате.

Mile

pre 8 godina

Pa i Srbiji zivi preko milion Albanaca i iz Srbije cete imati veliku podrsku.Sve najbolje komsijama i nadam se da ste spremili jos neki dron ili provokaciju jer vam fudbal bas i nije jaca strana.

Bankar

pre 8 godina

Ej on umesto da priča kako su presrećni on pominje srbe kako ?e ih gledati na tv-u a i igrači su iz albanskih zemalja...e koliko ste vi mali i nebitni, pa da li stvarno mislite da uopšte razmišljamo o vama i da će iko gledati vaše utakmice? Pored Španije, Italije i dr. ja da gledam Aljbaniju, pa mislim stvarno....

Blade Runner

pre 8 godina

Cana umjesto da uziva u istorijskom plasmanu proziva Srbe, presmijesno.. a ne znam sto se cimate na albanske zemlje, pa non stop se pominju srpske zemlje, pocevsi od himne, i na to u Srbiji niko ne reaguje.. sad je izgleda njihov red da sanjaju snove o velikoj drzavi

Ivke

pre 8 godina

Bitno da smo mi vama pokazali ko vozi traktor a ko otvara kapiju, pokazali bi vam i kuci, da niste pobegli u sred utakmice sa sve obuvenim kopackama direktno u albaniju. Covek se plasirao na EP a on prica o Srbiji? Kompleks nize vrednosti ne moze da obrise jedno ucesce na EP.

Šinter

pre 8 godina

Veruj mi, jedva čekam da vas gledam na TV-u... Kupiću čips i pivo i uživati kraj malog ekrana dok vas recimo Nemačka demolira...

brana

pre 8 godina

Sta je ovde iskompleksiranih komsija?!Momci i devojke,koji sport hocete osim fudbala?Ne samo vi iz komsiluka nego iz celog sveta?!Ima li neko bolji?Neeeeeeee!!!Uzgred i nasi klinci su svetski prvaci u fudbalu tako da komsije treba da se ponosite sto zivite do zemlje sampiona!

Andrija

pre 8 godina

Jadni, Srbija je samo danas, u današnjem danu imala više uspeha u sportu (Djoković,Borković.1/8 finala u odbojci) nego li Albanija u celoj svojoj istoriji od kad postoji.

Zemunac

pre 8 godina

Boze, koje negativne komentare. Dajte budite hrabri i cestitajte nam prolazak u EP. Nismo mi krivi sto niste se plasirali.
(Go to France, 11. oktobar 2015 23:55)

O da itekako jeste krivi. Ali dodje djavo po svoje.

artan

pre 8 godina

It seems that Serbans do not know the math. Eventhoug without UEFA arbitration Albania would be qualified and Serbia would be 4th place. Who told you that you could win in Belgrade ?? Albania has 10 points more. Serbia lost from Portugal Reserves as well. Get real and do the math! 4 + 3 = 7 while 14 - 3 = 11 and 11 > 7

komsija

pre 8 godina

koliko ste neinformirani pokazuju i vasi komentari.albanci imaju dva dobitnika nobelove nagrade Majka Tereza i Ferid Murati a njegov izum je i Viagra,olimpijske prvake Shaban terstena,Shaban Sejdiu,olimpijske medale Azizi Salihu,Svetskog prvaka u Dzudou ove Godine Majlnda Kelmendi i to pod zastavom Kosova,a isto tako prekjuce je i novi prvak Evrope odakle se Kosovo vratila sa tri osvojene medale Jedno zlatno i dva srebra.Na EP u Parisu Albanci imaju dve reprezentacije jedna je Svajcarska ciju reprzenatciju cini vecina Albanaca cak sest samo u prvom timu,plus rezervne igrace,veceras se i Albanija kvalifikovala,klikujte ne google i procitajte koji su osnivaci modernog Egipta i odakle potice dinastija kraleva egipta sve do svrgavanja,procitajye jos Turskoj koAtaturk,Kenan Evren,procitajte ko je osnivac Galatasaraja i cije ime nosi njihov stadion.21 je vek treba jedan clik ne internetu itd.....

Srbin

pre 8 godina

@Ako vama u srbiju umanjuje bol pobeda nad albanijom nas teši što idemo u ep , a realno vi ste slabi pored 150 miliona vrednosti a mi smo sa 30 milona vrednu ekipu isto slabi ali malo bolji od vas to je realno dobili smo jednom portugal dva neresena sa danskom
(Gilanlia, 11. oktobar 2015 22:37)

Ali ste izgubili od nas, i to u nasem najslabijem izdanju, u sred Albanije. Vise ste vukli za dres ove nase i sutirali im tetive nego noge, vrsili pritisak na sudije, svi smo videli. Samo mi nemoj o fudbalu pricati. Ovi nasi retardirani a vase kao sa livade da su skupili.
Zali boze koga sve evropski klubovi placaju milionima eura, dok pravi neotkriveni talenti propadaju, jer "menadzeri" imaju seme sa pravim menadzerima evropskih timova pa se tale zajedno.
Uglavnom vas cemo gledati kad nam bude do smeha, jer svi znamo kako cete prolaziti pored ekipa koje zaista dodju na takmicenje.
Daj boze da dobijete Nemacku u grupi, da vas ponize "prijatelji" maksimalno sto ce biti najveci poraz u istoriji fudbala ikada i niko ga nece moci nadmasiti.
Eto zivi bili pa videli.
Ah da, zelim svim albanskim fudbalerima dobro zdravlje pred neki okrsaj sa Nemackom da ne bude posle izgovora kako ste izgubili jer nije igrao Sabahudin, Mahmudin, Elvedin i kako vec. Nema pravdanja. Hocemo Albaniju u najjacem sastavu protiv Nemacke da vas ponize maksimalno. Nije vam nemacka ekipa politicar iz Nemacke pa da vam vuce stranu. Videcete kako ce vas poniziti pa necete mahati onim glupavim pozdravom. :)

3:0

pre 8 godina

evo vam "srpski" pozdrav od Albanskog igraca Mergim Mavraj:

http://www.shekulli.com.al/admin/wp-content/uploads/2015/10/12105711_322693217901279_2092367078268545954_n.jpg

ta trojka morace nesto da znaje :D

koshke

pre 8 godina

da ste se casno i posteno plasirali na evropsko cestitao bih vam od srca ali vi ste se poneli veoma ne sportski i kukavicki.seli ste kao kurve uefi u krilo malo promesali i dobili 3 ne zasluzena boda i vi se tome dicite i slavite po ulicama.sramota je vas ponos!

1003

pre 8 godina

ne zboravite na cijoj su strani bili albanci u svim vecim ratovima
narocito mislim na ww2,posto pre toga nisu ni postojali.

takvi ne mogu da mi budu dobre komsije.to vi EuroPejci mozda morate da se druzite sa fasistima i da ih volite,mi necivilizovani ne moramo.

smeker

pre 8 godina

Bas je cool kad neki autsajder napravi iznenadjenje. Albanci znaju da su imali dosta srece, a bili su i borbeni i neka im je sa srecom. Ne vjerujem da ce proci u drugi krug ali i sam plasman je fina zabava i za njih solidna lova. Slobodno se mogu opustiti i uzivati u nastupima jer nitko nista od njih ne ocekuje. Rastereceni mozda i zabiju koji gol.

Leonardo

pre 8 godina

Tako je da dok Albania igra Srbia ce da gleda sa Tv Evropsko prvenstvo i pice Pivo . Ja mislim da je Serbija kupila igru u Elbasan . Gledajte sami igru sa Portugalom kako su igrali . Albania nije imala napadaca protiv Serbije ;-)

smeker

pre 8 godina

Bas je cool kad neki autsajder napravi iznenadjenje. Albanci znaju da su imali dosta srece, a bili su i borbeni i neka im je sa srecom. Ne vjerujem da ce proci u drugi krug ali i sam plasman je fina zabava i za njih solidna lova. Slobodno se mogu opustiti i uzivati u nastupima jer nitko nista od njih ne ocekuje. Rastereceni mozda i zabiju koji gol.

Crush

pre 8 godina

Ovi kao i Hrvati, ne mogu, a da nas ne pomenu. Kakvi kompleksasi, za nas ne bitni, ni jedni ni drugi. SRBIJA....
(Vucko09, 11. oktobar 2015 22:17)
Prijatelju, zao mi je sto ti moram reci, ali ti ocito takodjer spadas pod zestoke kompleksase kad spominjes Hrvate u vijesti koja veze nema s njima :)

Davido

pre 8 godina

Postobani komsije sa Serbije
Kao Albanac is Republike Kosova prije 2 il 3 dana cestitao sa Serbiji pobjedu od 2-0 nad Albanijum.Eh sad ja vas ne razumjem .Zasto ste vi iz susjedne drzave Republike Serbije ljutite il sta ste i zasto ste protiv sto se Albanija plasirala u Evropsko prvenstvo.
Sto niste dobri bili tokom ovih kvalifikacija niste bili.
Na mjesto da vih cestitate i budete fer da je Albanija bolja tokom ovih kvalifikacijama bila bila je nemasta da vise kaze .Ma dajte ljudi budite ljudi ipak je ovo sport

ivan

pre 8 godina

Cestitke Albancima, volim kad autsajderi prodju, i to je uspeh za albaniju. Treba shvatiti narod koji je ziveo u zatvoru Envera Hodze, i koji i danas nema neku bog zna kakvu drzavu, ekonomski i nisu bas nesto "plasirani",
koliko se raduje ovako necemu. Jos jednom cestitke.
A sto se fudbala tice ne zna se ko je gori mi ( Srbi), ili Albanci.
Gledao sam ovu zadnju utakmicu, trazicu odstetu za izgubljenih dva sata zivota! A to sto se mi nismo plasirali, bolje, ionako nas stalno osramote gde goda da se plasiraju!

Marijev profesor matiša

pre 8 godina

(Mari, 11. oktobar 2015 23:28)
A, imaš li ti makar jednu osobu u svom životu koja će tebe da gleda?!

Čist si primer beskorisnog mudrose*a ili što bi današnja omladina rekla - nolajfera, čim ti brineš o statistikama koliko ljudi će da gleda Noleta, a koliko eonima stare "ilire" koji eto posle silnih eona psotojanja konačno(sreća pa neće čeakti još eona) dopspevaju na jedno takvo mesto koje menja sliku čovečanstva ka višoj svesti, većoj etici i uopšteno eto njih i tebe na tom simpozijumu genijalaca i stvaratelja novih ideja za dobrobit čovečanstva!

Sa druge strane, pošto mi nimalo teško nije spustiti se na tvoj nivo, jer sam te vode kojima ti sad gaziš odavno prošao, uradiću to i reći ti nešto:

Ovo gledaš svake 4 godine, Albance na tom i takvom takmičenju gledaš jednom u... koliko je ono stara Zemlja, 15 milijardi godina(tako gledano ovaj njihov plasman i jeste kosmički fenomen, pa ga vredi gledati, jer sad... i NIKAD VIŠE...),a Novaka gledaš već par godina, tokom cele godine... i gledaće te ga još dugo!

A, mi kad se plasiramo opet na EP niti će nam biti prvi put, niti poslednji put, a samim tim nadohnadićemo svu tu "negledanost" koju eto sad jadni trpimo... a, plus na to sve dođe i Nole!

Kako vidiš Mari, sad ti je po ko zna koji put jasno zašto si jedva imao 2 iz matematike.

Sabre

pre 8 godina

Boze, koje negativne komentare. Dajte budite hrabri i cestitajte nam prolazak u EP. Nismo mi krivi sto niste se plasirali.
(Go to France, 11. oktobar 2015 23:55)

Zapravo, jeste. Vi i samo vi (ako ne racunamo mafijaski lobi FIFE). Ali dobro, ovako makar mozemo da uzivamo u vasem raskantavanju na EP, umesto da se nerviramo kako se to isto desava nama.

hysi

pre 8 godina

Cana gresi, RTS nece da prenosi ovo nebitno takmicenje na kome Srbija ni ne ucestvuje.
Upravu si jer RTS prenosi 24/7 samo vaseg veljikog vodju Vucica vi samo to gledate kao severna Korea.

na cemu ste aljbanske patriljote

pre 8 godina

@Mari

Razumemo dete da neizvljeni nacionalni zanos zna da suzi vec ionako suzen mozak ali ovoliko.... Da si rekao svetsko prvenstvo pa `ajde da ti i prodje da bi to gledalo vise njih nego sto je gledalo Djokovica, ali evropsko prvenstvo...

Zigzag

pre 8 godina

E al vi ste nas preko TV gledali na ep u kosarci, sp u vaterpolu, sp u20 fudbal, ep u21 fudbal, Noleta gledaju redovno, odbojkase, odbojkasice, kosarasice, itd.Malo li je
(Sova, 11. oktobar 2015 22:02)
Osim noleta i kosarkasa sigurno nisu gledali ni ti jedno od nabrojenog ,a pogotovo ove u21....

Igor

pre 8 godina

Stvarno, ali stvarno me druga država i njeni stanovnici ne zanimaju u meri da ih gledam na televiziji u slobodno vreme. Njihov plasman me takođe ne dotiče jer to nije moja zemlja.

amater

pre 8 godina

Zbog zasluga za plasman na EURO 2016 trebali bi albanci da Igora Bogdanova proglase za počasnog građanina albanije, i da mu postave bistu u centru tirane. Isto kao i estonci, jer su najviše zbog njega igrali baraž za EURO 2012!!! A svi vi koji ga podržavate navijajte i za albaniju na EURO 2016!!!

boza pub

pre 8 godina

ovo je velika nepravda. ne toliko prema nama, mi igrama nismo ep ni zasluzili nego prema dancima, Ali zbog svedske 92 malo mi je i drago. bar znamo na koga igrati (odn. ne igrati) u francuskoa. eto sigurnih fixeva, nazalost kvote ce biti mizerne.

sergio ramos

pre 8 godina

ovo je bolesno,oni će zahvaljujići UEFI-noj odluci,i prodatoj utakmici Jermena(ovoj večeras) ići na evropsko prvenstvo,skandalozno i sramota,ali gledaće vas Srbija kako vas pune na EP

ono kada si najsporiji u drustvu

pre 8 godina

Nego sta nego cemo da gledamo reprezentaciju Albanije, smeh zagarantovan. Na utakmici sa Srbijom se jasno videlo da je reprezentacija Albanije jedna trecerazredna ekipa koja se kvalifikovala muljanjem, potplacivanjem a ne fudbalskim znanjem. Inace, izjava ovog Cane o "svim albanskim zemljama" samo pokazuje da Albancima jos ni 19. vek nije svanuo - cak su i zaostali narodi Balkana tu fazu u kojoj su dana Albanci prevazisli 90-tih godina proslog veka.

Sova

pre 8 godina

E al vi ste nas preko TV gledali na ep u kosarci, sp u vaterpolu, sp u20 fudbal, ep u21 fudbal, Noleta gledaju redovno, odbojkase, odbojkasice, kosarasice, itd.
Malo li je

Gilanlia

pre 8 godina

Ako vama u srbiju umanjuje bol pobeda nad albanijom nas teši što idemo u ep , a realno vi ste slabi pored 150 miliona vrednosti a mi smo sa 30 milona vrednu ekipu isto slabi ali malo bolji od vas to je realno dobili smo jednom portugal dva neresena sa danskom

laprdalo

pre 8 godina

dobro je jos dugo ce te boleti ovaj poraz usli ste pa odma po nama...neko me je i to uspeh samo da se kvalifikuje...sto samo pokazuje kolko ste mali i nebitni bez uspeha i istorije...

jovan

pre 8 godina

Danas sve može da se kupi. Tri boda u Beogradu i tri boda u Jermeniji. Po mogućstvu da se rivalima iz grupe i otkinu neki bodovi za svaki slučaj. Mada mi smo im i pomogli našim bednim igrama da lakše ostvare svoju zamisao. Danci su tu gde su realno i trebali da budu

Filip

pre 8 godina

Ne zelim da cestitam jer je na prevaru a tako ce te se i tamo provesti, videlo se protiv Portugala i Srbije da ste slabi i bez igre protiv ozbiljnije reprezentacije.

Veliki_Zli_Vuk

pre 8 godina

Ima pravo da nas proziva,zasluzeno su prosli ljudi,mi ni tu Jermeniju nismo uspeli da pobedimo tamo,jedva smo i bod izvukli jer je Stojkovic odbranio penal.

sosabi

pre 8 godina

Bedna izjava. Albanija ide zasluzeno na Euro, ali je i dalje osrednja fudbalska ekipa i mizerna sportska nacija. Srbija je pokazala Albaniji na terenu sta ima.

Madjo

pre 8 godina

Daaa. Gledaćemo kako vam pune mrežu do vrha. To što ste nezasluženo, preko naše grbače otišli na prvenstvo mora da vam se vrati na adekvatan način.

iggy

pre 8 godina

Gledali mi prethodna dva takmicenja na TV-u, mi smo se na to navikli, ali vama ocigledno poraz pada mnogo teze nego nama to pivo uz fudbal, cim spominjete trecerazrednu fudbalsku naciju koja je pobedila drugu trecerazrednu fudbalsku naciju

jugguja

pre 8 godina

Dobro je znati da albanci napokon znaju sta je tv.

Izgleda da su se digitalizovali u jednom danu, eto daj dron im je donio 6 poena prednosti kroz samo jednu utakmicu, sto je jedinstven slucaj u istoriji sporta.

Bigi

pre 8 godina

@patetika na patetiku "Pa fino je i rekao nakon naseg onolikog slavlja kada smo ih jedva dobili u produzecima, slavili smo kao da smo se mi kvalifikovali, kao da smo ih izbacili sa EP, cak je i nas pemijer pravio docek fudbalerima:)
Ko se poslednji smeje, najsladje se smeje!"

Bravo na komentar

le gojko mane

pre 8 godina

Ja necu. Preskocicu prenose vaseg antifudbala a i necete se zadrzati na prvenstvu duze od tri utakmice tako da necu puno propustiti.

zamamtite ove reci

pre 8 godina

Albanci su nas DOOOBRO nasankali u ovim kvalifikacijama i ispali mnogo pnetniji od nas. Mi smo moralni pobednici i u sportskom smislu zasluzujemo vise da se nadjemo na EURU od njih, ali to nije slucaj.

Da, gledacemo ih na EURU, ali ce zato oni nas na Svetskom u Rusiji!

Wilfred

pre 8 godina

Baš će neko vas da gleda... Sticajem neverovatnih okolnosti vi ste na EP, tamo naravno 3 poraza i palite nazad u vaše "aljbanske zemlje".

Malckie Makay

pre 8 godina

Pazi da necu da vas gledam. Aj sto ne mogu ocima da vas vidim, nego kod vas nema ni F od fudbala. Vecinu golova su Albanci dali na srecu, retko koji iz akcije sve sami odpaci. Na kraju mi smo potvrdili da smo bolji od vas, iako ni mi ni vi nemamo sta da pokazemo u Francuskoj.

milan

pre 8 godina

A gledace vas i poznati albanski nobelovci,kompozitori,knjizevnici,vrhunski teniseri i sportisti dobitnici medalja.Doci ce i operski pevaci,primabalerine,dobitnici medalja iz matematike i mnogi drugi albanci koji su dali doprinos ovom svet u kome zivimo.Ahahaha

Holk

pre 8 godina

Nacija bez ikakvog sportskog uspeha, bez olimpijske medalje, koja prvo veliko takmicenje ima 2016. 86 godina posle SP u Montevideu i to zahvaljujuci zakulisnim radnjama i pobedama za zelenim stolom. I posle ovog muljanha cekace jos 86 godina. Covek mora da oseti i neku vrstu empatije prema tim mukicama

patetika na patetiku

pre 8 godina

Pa fino je i rekao nakon naseg onolikog slavlja kada smo ih jedva dobili u produzecima, slavili smo kao da smo se mi kvalifikovali, kao da smo ih izbacili sa EP, cak je i nas pemijer pravio docek fudbalerima:)
Ko se poslednji smeje, najsladje se smeje!

ono kada si najsporiji u drustvu

pre 8 godina

Nego sta nego cemo da gledamo reprezentaciju Albanije, smeh zagarantovan. Na utakmici sa Srbijom se jasno videlo da je reprezentacija Albanije jedna trecerazredna ekipa koja se kvalifikovala muljanjem, potplacivanjem a ne fudbalskim znanjem. Inace, izjava ovog Cane o "svim albanskim zemljama" samo pokazuje da Albancima jos ni 19. vek nije svanuo - cak su i zaostali narodi Balkana tu fazu u kojoj su dana Albanci prevazisli 90-tih godina proslog veka.

Sova

pre 8 godina

E al vi ste nas preko TV gledali na ep u kosarci, sp u vaterpolu, sp u20 fudbal, ep u21 fudbal, Noleta gledaju redovno, odbojkase, odbojkasice, kosarasice, itd.
Malo li je

sergio ramos

pre 8 godina

ovo je bolesno,oni će zahvaljujići UEFI-noj odluci,i prodatoj utakmici Jermena(ovoj večeras) ići na evropsko prvenstvo,skandalozno i sramota,ali gledaće vas Srbija kako vas pune na EP

sosabi

pre 8 godina

Bedna izjava. Albanija ide zasluzeno na Euro, ali je i dalje osrednja fudbalska ekipa i mizerna sportska nacija. Srbija je pokazala Albaniji na terenu sta ima.

Wilfred

pre 8 godina

Baš će neko vas da gleda... Sticajem neverovatnih okolnosti vi ste na EP, tamo naravno 3 poraza i palite nazad u vaše "aljbanske zemlje".

iggy

pre 8 godina

Gledali mi prethodna dva takmicenja na TV-u, mi smo se na to navikli, ali vama ocigledno poraz pada mnogo teze nego nama to pivo uz fudbal, cim spominjete trecerazrednu fudbalsku naciju koja je pobedila drugu trecerazrednu fudbalsku naciju

patetika na patetiku

pre 8 godina

Pa fino je i rekao nakon naseg onolikog slavlja kada smo ih jedva dobili u produzecima, slavili smo kao da smo se mi kvalifikovali, kao da smo ih izbacili sa EP, cak je i nas pemijer pravio docek fudbalerima:)
Ko se poslednji smeje, najsladje se smeje!

jugguja

pre 8 godina

Dobro je znati da albanci napokon znaju sta je tv.

Izgleda da su se digitalizovali u jednom danu, eto daj dron im je donio 6 poena prednosti kroz samo jednu utakmicu, sto je jedinstven slucaj u istoriji sporta.

amater

pre 8 godina

Zbog zasluga za plasman na EURO 2016 trebali bi albanci da Igora Bogdanova proglase za počasnog građanina albanije, i da mu postave bistu u centru tirane. Isto kao i estonci, jer su najviše zbog njega igrali baraž za EURO 2012!!! A svi vi koji ga podržavate navijajte i za albaniju na EURO 2016!!!

zamamtite ove reci

pre 8 godina

Albanci su nas DOOOBRO nasankali u ovim kvalifikacijama i ispali mnogo pnetniji od nas. Mi smo moralni pobednici i u sportskom smislu zasluzujemo vise da se nadjemo na EURU od njih, ali to nije slucaj.

Da, gledacemo ih na EURU, ali ce zato oni nas na Svetskom u Rusiji!

Filip

pre 8 godina

Ne zelim da cestitam jer je na prevaru a tako ce te se i tamo provesti, videlo se protiv Portugala i Srbije da ste slabi i bez igre protiv ozbiljnije reprezentacije.

Igor

pre 8 godina

Stvarno, ali stvarno me druga država i njeni stanovnici ne zanimaju u meri da ih gledam na televiziji u slobodno vreme. Njihov plasman me takođe ne dotiče jer to nije moja zemlja.

Veliki_Zli_Vuk

pre 8 godina

Ima pravo da nas proziva,zasluzeno su prosli ljudi,mi ni tu Jermeniju nismo uspeli da pobedimo tamo,jedva smo i bod izvukli jer je Stojkovic odbranio penal.

laprdalo

pre 8 godina

dobro je jos dugo ce te boleti ovaj poraz usli ste pa odma po nama...neko me je i to uspeh samo da se kvalifikuje...sto samo pokazuje kolko ste mali i nebitni bez uspeha i istorije...

milan

pre 8 godina

A gledace vas i poznati albanski nobelovci,kompozitori,knjizevnici,vrhunski teniseri i sportisti dobitnici medalja.Doci ce i operski pevaci,primabalerine,dobitnici medalja iz matematike i mnogi drugi albanci koji su dali doprinos ovom svet u kome zivimo.Ahahaha

Zigzag

pre 8 godina

E al vi ste nas preko TV gledali na ep u kosarci, sp u vaterpolu, sp u20 fudbal, ep u21 fudbal, Noleta gledaju redovno, odbojkase, odbojkasice, kosarasice, itd.Malo li je
(Sova, 11. oktobar 2015 22:02)
Osim noleta i kosarkasa sigurno nisu gledali ni ti jedno od nabrojenog ,a pogotovo ove u21....

Madjo

pre 8 godina

Daaa. Gledaćemo kako vam pune mrežu do vrha. To što ste nezasluženo, preko naše grbače otišli na prvenstvo mora da vam se vrati na adekvatan način.

Holk

pre 8 godina

Nacija bez ikakvog sportskog uspeha, bez olimpijske medalje, koja prvo veliko takmicenje ima 2016. 86 godina posle SP u Montevideu i to zahvaljujuci zakulisnim radnjama i pobedama za zelenim stolom. I posle ovog muljanha cekace jos 86 godina. Covek mora da oseti i neku vrstu empatije prema tim mukicama

Malckie Makay

pre 8 godina

Pazi da necu da vas gledam. Aj sto ne mogu ocima da vas vidim, nego kod vas nema ni F od fudbala. Vecinu golova su Albanci dali na srecu, retko koji iz akcije sve sami odpaci. Na kraju mi smo potvrdili da smo bolji od vas, iako ni mi ni vi nemamo sta da pokazemo u Francuskoj.

boza pub

pre 8 godina

ovo je velika nepravda. ne toliko prema nama, mi igrama nismo ep ni zasluzili nego prema dancima, Ali zbog svedske 92 malo mi je i drago. bar znamo na koga igrati (odn. ne igrati) u francuskoa. eto sigurnih fixeva, nazalost kvote ce biti mizerne.

Bigi

pre 8 godina

@patetika na patetiku "Pa fino je i rekao nakon naseg onolikog slavlja kada smo ih jedva dobili u produzecima, slavili smo kao da smo se mi kvalifikovali, kao da smo ih izbacili sa EP, cak je i nas pemijer pravio docek fudbalerima:)
Ko se poslednji smeje, najsladje se smeje!"

Bravo na komentar

Gilanlia

pre 8 godina

Ako vama u srbiju umanjuje bol pobeda nad albanijom nas teši što idemo u ep , a realno vi ste slabi pored 150 miliona vrednosti a mi smo sa 30 milona vrednu ekipu isto slabi ali malo bolji od vas to je realno dobili smo jednom portugal dva neresena sa danskom

jovan

pre 8 godina

Danas sve može da se kupi. Tri boda u Beogradu i tri boda u Jermeniji. Po mogućstvu da se rivalima iz grupe i otkinu neki bodovi za svaki slučaj. Mada mi smo im i pomogli našim bednim igrama da lakše ostvare svoju zamisao. Danci su tu gde su realno i trebali da budu

Hamdija

pre 8 godina

Zasto ste tako pun mrznje,kad ste pobedili ja sam sve to video sportski,bili ste bolji i gotovo, a to je bilo samo jedno vecer.Albanija ne kazem da je tehnicki bolja od Srbije ali je imala snagu od pocetka da igra,pocevsi od Portugala pa do Armenije.Nije to sto mu smeta Cane ili ostalim igracima 2:0 od srbije, nego ko ne uci od greske stalno te greske se ponavlavaju,a kod nekih ovde se vidi da nista nisu ucili od gresaka ili od istorije.Ako je rekao Cana iz svi Albanski zemlja nije nista zlo,jer tu igra i Xhemsiti iz Presevsko doline,da nemate tako mrznju prema albancima mozda bi igrao veceras za srbiju protiv Portugalske.Ima i drugi srba sto igraju iz Srpske Zemlje a to ne znaci da sve zemlje pripadaju Srbije ili Albanije,I ja sa radujem kad Nole pobedi jer i on je sa Kosova to ne znaci nista lose za Albance.Ako zivis u USA npr.kad srbija bih pobedila ,bih rekao nekog indijanca ili amerikanca da od mene Belgrad je samo 300 km i bih se hvalio ili sa vama ili sa Makedoncima,ili sa Crnogorcima itdc.Ja sam cuo izjave Cane na Albanskom,zao sto srpske mediji su izvkuli iz kontesta,da cujete celu izjavu i sami bi rekli da to nije nikakva provokacija ili tako dalje,ali i kad vama cestitao pobedu i hvalio vama kako ste dobro sportisti opet ste ga psovali,nekako tesko naci pravi jezik za nekoga ovde da poslije bude zadovoljan.Ljudi svi mi ovako se ponasamo,i mrzimo sve oko nas,tesko nasih deca jer i oni ce biti ist ko mi a tuga ce jos duze da traje,a to je zalosno.Pozdrav svima....

le gojko mane

pre 8 godina

Ja necu. Preskocicu prenose vaseg antifudbala a i necete se zadrzati na prvenstvu duze od tri utakmice tako da necu puno propustiti.

Mile

pre 8 godina

Realno : Albanija je imala 14 bodova, 3 poklonjena iz Beograda, ali i 6 protiv Jermena, 3 protiv Portugala i 2 protiv Danaca.
Srbija : 0 bodova protiv Portugala i Danske, 4 protiv Jermena, 3 protiv Albanije.
I da smo pobedili u Beogradu bili bismo iza Albanije.
Kakvi god da su - oni nam nisu krivi što nismo prošli.

Korabi DM

pre 8 godina

Niste dobro preveli, pa zato ste u zabludi : novinar pitao sta misli o duelu sa Srbijom, on je odgovorio da sada vise nije vazan poraz od Srbije. Vazno je da cemo mi ici u Francusku, a oni ce uz pivo da nas vide na TV. Sta je tu sporno, sto vas toliko boli ?

Ivke

pre 8 godina

Bitno da smo mi vama pokazali ko vozi traktor a ko otvara kapiju, pokazali bi vam i kuci, da niste pobegli u sred utakmice sa sve obuvenim kopackama direktno u albaniju. Covek se plasirao na EP a on prica o Srbiji? Kompleks nize vrednosti ne moze da obrise jedno ucesce na EP.

adem

pre 8 godina

novinari ako vec nemaju vest onda je moraju "izmisliti", a to se u ovom slucaju desilo. izjava cane glasi, "zaboravili smo utakmice koje smo izgubili od portigala i srbije" znaci vazan je plasman a ne pobeda kao u slucaju srbije, pobedila je ali ce nas gledati uz pivo iz fotelje. " ne idemo u francusku u setnju, vec da predjamo grupu" a ne da ce ici u francuskoj peshke. kao sto rekoh ako nemas vest, onda je izmisli.

mitrovicali

pre 8 godina

Srbi imaju dobre i bolji su ako analiziramo pojedinaqno i uopste..imaju bolju sportsku fudbalsku istoriju ali eto nisu uspeli kvalifikaciju zato sto su imale neke nesportsjke probleme.Po mome misljenju Srbija je veoma jaka i kvalitetna ekipa jer oni igraju i igrali u najbolje klubove Europe.Srbi i albanci treba pomagati jedan drugog i ostaviti mrznju na stranu.Puno uspeha ubuduce.

Драган Савић

pre 8 godina

@komsija, 12. oktobar 2015 00:39

Фасциниран сам!!! Каква нација, какви успеси!!! рвање, џудо, сладолед, леблебије... Фантастично!!!

sale

pre 8 godina

@ ja
da imaju medalja za koje ti ne znaš? karate, boks, kick boks... nego uzmi ti ovo u obzir oni idu u ep a srbija ne. niko te ne pita gde si bio, nego gde si sad?

albanija je do pre 15 godina bila izolovana zemlja, ona je sad u razvoju. mogao bi otići na more, da malo upznaš i lično vidiš albaniju. jeftino je, a ljubazni su. obožavaju lepa brenu i draganu mirković, pa čak i cecu. verovatno nisi mrdnuo dalje od srpskih granica, pa zato daješ takve ignorantske izjave.

molim da mi objavite komentar.

Miodrag

pre 8 godina

Jednom moramo shvatiti , da do raspada bivše nam zajedničke zajedničke države Jugoslavije , Srbija nije bila vodeća po broju reprezentativaca ,to mesto pripadalo je Hrvatskoj i BiH . Primer zadnji nastup reprezentacije Jugoslavije na Mundijalu u Italiji 1990. gde su igrala samo tri reprezentativca iz Srbije (Spasić,Stojković i Leković) , a iz Hrvatske 8(osam), BiH 6(šest), Makedonija i Crna Gora po 2(dva)i Slovenija 1 (jedan).

Povidon

pre 8 godina

Cana, da sam na vasem mestu podigao bi spomenik Bogdanovu i ostalima koji su uleteli na teren u Beogradu. Znali ste koliki su glupaci srpski ultra-nacionalisti i navukli ste ih kao mlade majmune da urade upravo ono sto vam je trebalo u Bg, da prekinu utakmicu i da vi zahvaljujuci njima dobijete 3 boda. Dobro ste izracunali da se isplati platiti kaznu zbog drona da bi se otislo na Ep i ja vam zbog toga cestitam.

CroMag

pre 8 godina

"Ovi kao i Hrvati, ne mogu, a da nas ne pomenu. Kakvi kompleksasi, za nas ne bitni, ni jedni ni drugi. SRBIJA....(Vucko09, 11. oktobar 2015 22:17)
Uopće nevidim smisao u ovom tvom komentaru?! Kako Hrvati da imaju komplekse spram Srbije kad ste 20 godina u svemu iza nas. Albance još nekako i možete spomenut, ali Hrvatsku..pa budimo realni

Hik

pre 8 godina

Najgora sportska nacija Evrope. Za njih su cak i Bosanci sportska sila. Mi smo samo ovog leta imali vise sportskih uspeha nego sve ex yu nacije + Albanija zajedno. Razumljiva je ova njihova frustracija. Mi smo dokazali da smo bolji od njih na terenu koji je jedino merilo. Albanija je cudnim splatom okolnosti tu gde jeste, ali tu kvaliteta nema, sto ce pokazati samo prvenstvo i sledece kvalifikacije. mi smo, sa druge strane, po recima albanskog selektora, najkvalitetniji u grupi i samo su nas poremeceni odnosi i njihove provokacije udaljili od plasmana. Za razliku od njih, ubedjen sam da idemo na svetsko. A ovakve izjave treba nasima da budu samo dodatni motiv

komsija

pre 8 godina

koliko ste neinformirani pokazuju i vasi komentari.albanci imaju dva dobitnika nobelove nagrade Majka Tereza i Ferid Murati a njegov izum je i Viagra,olimpijske prvake Shaban terstena,Shaban Sejdiu,olimpijske medale Azizi Salihu,Svetskog prvaka u Dzudou ove Godine Majlnda Kelmendi i to pod zastavom Kosova,a isto tako prekjuce je i novi prvak Evrope odakle se Kosovo vratila sa tri osvojene medale Jedno zlatno i dva srebra.Na EP u Parisu Albanci imaju dve reprezentacije jedna je Svajcarska ciju reprzenatciju cini vecina Albanaca cak sest samo u prvom timu,plus rezervne igrace,veceras se i Albanija kvalifikovala,klikujte ne google i procitajte koji su osnivaci modernog Egipta i odakle potice dinastija kraleva egipta sve do svrgavanja,procitajye jos Turskoj koAtaturk,Kenan Evren,procitajte ko je osnivac Galatasaraja i cije ime nosi njihov stadion.21 je vek treba jedan clik ne internetu itd.....

Hoink

pre 8 godina

Pazi ovog zapadnog komsiju-cara...pa Srbija je samo ovog leta sportski ponizila Hrvatsku na svim frontovima...Hrvati ovog leta nisu osvojili ništa....oni njihovi veslači, Blanka, Sandra i srebro u vaterpolu, gde smo ih oducili od plivanja u finalu, i to je to...a bilo koji Srbin koji bi hteo da nabroji sve naše uspehe od juna do oktobra, garant bi nešto ispustio jer nije normalno koliko je toga bilo

Zmaj

pre 8 godina

"Ovi kao i Hrvati, ne mogu, a da nas ne pomenu. Kakvi kompleksasi, za nas ne bitni, ni jedni ni drugi. SRBIJA....
(Vucko09, 11. oktobar 2015 22:17)"

U pravu si, ali problem je sto oni svi bolje zavrse nego mi. Hrvati su u EU, mi nismo, Albanci ce uci pre nas i nemaju uopste toliko politickih problema kao mi. Njima je najveci problem kad ce Kosovo pripojiti Albaniji, a mi tu opet necemo moci nista. A Amerikanci ce to dozvoliti jer im odgovara nestabilnost na Balkanu.

Ivan

pre 8 godina

Izgleda da neko nije preživeo poniženje posle gola kroz suknju. A onda i onog bonus :D
Da nisu zakuvali ono sa dronom, mislim da oni ne bi išli, nego mi.

Sport

pre 8 godina

Nismo bili dostojanstveni u pobedi u Albaniji, niti smo (po vecini komentatora) u ovom porazu u kvalifikacijama.

Da li cemo ikada nauciti?

Ne interesuje me Albanija, ali pivo i EP ce pasti - na zalost, opet bez ovih nashih.. Srecno svima.

EuroBalkanac

pre 8 godina

Nemam nista protiv njegove izjave OSIM ovoga "iz svih albanskih zemalja"...definitivno je to opasan narod...zao i primitivan...fasisti(Boki, 11. oktobar 2015 23:04)

Da, stvarno zvuči grozno i pomalo fašistički za razliku od npr. "svih srpskih zemalja" koje zvuči baš onako lepo, pomirljivo i kod komšija izaziva milinu i toplinu u srcu prema srbima i svemu srpskom.

Marko

pre 8 godina

Svaka cast komsije. Srecno!
Ne brinite, ne verujem da cemo da vas gledamo. Pivo, moze.
Interesovacemo se za vase rezultate u svakom slucaju.

Nesko Nedic

pre 8 godina

Bravo Hamdija, glas razuma i pristojnosti. Navijacu naravno za komsije-novajlije na EP. Obavezno procitati (12.10. u 1.25) ! Pozdrav od Srbina iz Beograda.

Hrvat

pre 8 godina

I njima i Hrvatima smo trn u očima!
(Delirijum, 12. oktobar 2015 02:25)
Na temi koja nema veze s Hrvatskom ti nas ipak spominješ. Teški su to kompleksi al i nas ćeš gledati na EP u iz udobne fotelje. Nego, kad ste ono zadnji put bili na EP-u, aha, ti se još nisi ni rodio.

ja

pre 8 godina

hahahahaha, koja izjava !!!
Jel netko zna bilo kojeg Albanskog sportaša, imaju li oni olimpijsku medalju,imaju li oni bilo kakvu medalju u bilo kojem sportu.
Ovo je totalno suludo.

Crush

pre 8 godina

Ovi kao i Hrvati, ne mogu, a da nas ne pomenu. Kakvi kompleksasi, za nas ne bitni, ni jedni ni drugi. SRBIJA....
(Vucko09, 11. oktobar 2015 22:17)
Prijatelju, zao mi je sto ti moram reci, ali ti ocito takodjer spadas pod zestoke kompleksase kad spominjes Hrvate u vijesti koja veze nema s njima :)

Nighthawk

pre 8 godina

Ко нам је крив за ово? Неспособна држава, полиција правосуђе... Једни шиптари су нам доказали како се оргамизује утакђица високог ризика...

Бог чува Србију а не ЕУ

pre 8 godina

Zmaj,

Могу комотно да кажем, сва срећа па нисмо у ЕУ!!! А ако Бог да, нећемо ни ући у ту бесмислену и сатанистичку творевину!!!

VUK

pre 8 godina

Albanskoj reprezentaciji svaka čast. Sportski im treba čestitati.. Cana nije trebao u pobedi da se ponese. To ne radi pravi sportista, pogotovo ne radi kapiten ekipe koja ide na Evropsko prvenstvo. Gledaćemo prvenstvo sigurno. Mi fudbal gledamo od 1930 kad smo uzeli medalju na prvom svetskom prvenstvu.Albanija je do skoro služila za popravljanje gol razlike, danas su na EP. Respekt., ali Cana i pored tih činjenica govori jezikom mržnje. To nije ok.Kao što nije ok. da ide peške na prvenstvo. Nedeljna plata Nemanje Matića dovoljna je da im plati za celu reprezentaciju avio povratne karte. Nemanja bi to platio.. on je sportista i podržava razvoj sporta u ruralnim sredinama.

Pr

pre 8 godina

pa komsije i bez Drone i sa 3 Bodova u Beogradu ionako ne biste bili bolji od Albanije za FR2016.
Istina boli ali sto se tice vaseg Futbala ona ne sjaja zadnjih 10-12 Godina.

SrbCg

pre 8 godina

Ja jedva cekam da vas gledam,do 2016 pola ce da vas ode jer ste stari kao babe,a opet uzivacu da gledam kako vas pune tamo,pivo naravno :)

faton

pre 8 godina

pricajte vi sta hocete a mi znamo vrlo dobro koliko je Srbija dobra u Sportu ali sto se tice futbala sa ili bez drone mi smo jedina Drzava Balkana koja ide na FR2016.

Prvi put uopste ali pocelo je.

wtf?

pre 8 godina

it seems the albanians don't know the math. qualifying for the european championship and then coming to a serbian site to post about the "frustration" of the serbian fans rather than celebrating the achievement on the albanian ones = epic fail.

dd89

pre 8 godina

Naravno srbi pricaju o konspiracijama, namjestene utakmice, dron je vas izbacijo tamo vamo hahahahaha komedija, citam cijelo jutro komentare, prevodim curi i smijemo se :D

portos

pre 8 godina

Pa, dobro, Albanac nije mogao protiv sebe, treba nagaziti Srbina kad god mozeš... Čestita čovek, sebi, naciji, saigračima, što su prošli na Euro, tako i treba, veliki je to uspeh. Ali u svemu tome nije zaboravio da malo zavrti nož u srpskoj rani...Jeste da mi sad nemamo veze sa tom čestitkom, ali eto.... Srećno ti bilo, Cana, srešćemo se još...

ND

pre 8 godina

Sad ste se kvalifikovali odigrace te tamo par utakmica evropa ce videti ko ste i kakvi ste...i onda cete opet cekati neki 100 godina na sledece veliko takmicenje...a nas ceka uzivanje nasa mlada generacia im da nam donosi radost u fudbalu samo ako je ne uniste neki menadzeri...

Hunt

pre 8 godina

Ja sam odusevljen kakav smo mi ideal za Albance. Nijedan Srbin ni ne zna za bilo kakav njihov prostal, niti zna jezik, niti ga zanima sta se tamo desava. Ovi nagrnuli ovde kao blesavi. Mada ima rezona, godinama posmatraju nase uspehe na svim frontovima, dok oni bukvalno ne postoje. I sad se uglavili na foru i ne mozes ziv da ostanes od njih. Inace, ta velika sportska sila ima citavih 0 (NULA) olimpijskih medalja u istoriji, a za Rio čitavog 1 (JEDNOG) kvalifikovanog sportistu. Ja se odjavljujem jer je ispod časti polemisati sa njima. Najbolje da krenemo i sa Bosancima i Maltežanima da se prepucavamo. Odrali smo ih u četvrtak. Bolji smo u svemu. Aj cao

Agron iz Presheva

pre 8 godina

joj ako sa svabama u grupu udjete...ma imam kokice i picu da kupim
(@, 11. oktobar 2015 23:07)
Kako ste smesni, kako ne znate nista, pa upravo nemci ne bi zeleli nas u grupi, jer smo upravo njima najnezgodniji protivnik oduvek bili, sta vise 1967 izbacili smo ih sa kvalifikacija i to upravo u vasu korist.

Mrki

pre 8 godina

Bravi za Canu, to je patriota..Srbiju ne doživljava kao svoju 50% igrača, neke od njih čak i himna vređa..sa takvom ekipom se ne ostvaruju pobede.

sdf

pre 8 godina

znali smo mi to i prre nego sto smo vas razbili u utakmici milenijuma za vas... hahahah kako smo vas spustili... znam da nam nikada necete oporstiti....

ivan

pre 8 godina

Cestitke Albancima, volim kad autsajderi prodju, i to je uspeh za albaniju. Treba shvatiti narod koji je ziveo u zatvoru Envera Hodze, i koji i danas nema neku bog zna kakvu drzavu, ekonomski i nisu bas nesto "plasirani",
koliko se raduje ovako necemu. Jos jednom cestitke.
A sto se fudbala tice ne zna se ko je gori mi ( Srbi), ili Albanci.
Gledao sam ovu zadnju utakmicu, trazicu odstetu za izgubljenih dva sata zivota! A to sto se mi nismo plasirali, bolje, ionako nas stalno osramote gde goda da se plasiraju!

Darko

pre 8 godina

Cestitam Albancima na prolazu i zelim im da daleko doguraju na prvenstvu, a nama zelim da izvucemo pouke i da iz ovog neuspeha izadjemo nikad jaci. Zamolio bih novinare da vise ne pale vatru i ne zavadjuju narode.

nije nego

pre 8 godina

E al vi ste nas preko TV gledali na ep u kosarci, sp u vaterpolu, sp u20 fudbal, ep u21 fudbal, Noleta gledaju redovno, odbojkase, odbojkasice, kosarasice, itd.Malo li je (Sova, 11. oktobar 2015 22:02) Osim noleta i kosarkasa sigurno nisu gledali ni ti jedno od nabrojenog ,a pogotovo ove u21....
(Zigzag, 11. oktobar 2015 23:22)

Tako je, komsije nas uopste ne gledaju, ali redovno komentarisu.

komsija

pre 8 godina

Albanci podignite spomenik Bogdanovu u sred Tirane. On i njegova ekipa su vas lansirali na evropsko prvenstvo. Pa valjda je vas brat zasluzio bar toliko zasluzio.

hysi

pre 8 godina

Cana gresi, RTS nece da prenosi ovo nebitno takmicenje na kome Srbija ni ne ucestvuje.
Upravu si jer RTS prenosi 24/7 samo vaseg veljikog vodju Vucica vi samo to gledate kao severna Korea.

Davido

pre 8 godina

Postobani komsije sa Serbije
Kao Albanac is Republike Kosova prije 2 il 3 dana cestitao sa Serbiji pobjedu od 2-0 nad Albanijum.Eh sad ja vas ne razumjem .Zasto ste vi iz susjedne drzave Republike Serbije ljutite il sta ste i zasto ste protiv sto se Albanija plasirala u Evropsko prvenstvo.
Sto niste dobri bili tokom ovih kvalifikacija niste bili.
Na mjesto da vih cestitate i budete fer da je Albanija bolja tokom ovih kvalifikacijama bila bila je nemasta da vise kaze .Ma dajte ljudi budite ljudi ipak je ovo sport

koshke

pre 8 godina

da ste se casno i posteno plasirali na evropsko cestitao bih vam od srca ali vi ste se poneli veoma ne sportski i kukavicki.seli ste kao kurve uefi u krilo malo promesali i dobili 3 ne zasluzena boda i vi se tome dicite i slavite po ulicama.sramota je vas ponos!

boki

pre 8 godina

Vidim vest i Platini suspendovan zbog mita. Kakva slučajnost. A tek ovi Jermeni vole Svajcarce. Nažalost nismo imali prenos te namestaljke ali sećam se drugog gola albanije u albaniji kod centaršuta golman Jermena ušao metar u svoj gol i kao brani. Morali su da kupe UEFU i jermene jer ne mogu da dobiju regularno ni luksemburg.

Sabre

pre 8 godina

Boze, koje negativne komentare. Dajte budite hrabri i cestitajte nam prolazak u EP. Nismo mi krivi sto niste se plasirali.
(Go to France, 11. oktobar 2015 23:55)

Zapravo, jeste. Vi i samo vi (ako ne racunamo mafijaski lobi FIFE). Ali dobro, ovako makar mozemo da uzivamo u vasem raskantavanju na EP, umesto da se nerviramo kako se to isto desava nama.

Leonardo

pre 8 godina

Tako je da dok Albania igra Srbia ce da gleda sa Tv Evropsko prvenstvo i pice Pivo . Ja mislim da je Serbija kupila igru u Elbasan . Gledajte sami igru sa Portugalom kako su igrali . Albania nije imala napadaca protiv Serbije ;-)

једва чекам

pre 8 godina

Мили, ништа страшно, није нам ни први ни последњи пут. Навикли смо. Нема то везе с' вама. Вас смо добили у сред Албаније.
Него, гледај те ви како ће те бити канта за напуцавање, јер фудбал не знате.

Bankar

pre 8 godina

Ej on umesto da priča kako su presrećni on pominje srbe kako ?e ih gledati na tv-u a i igrači su iz albanskih zemalja...e koliko ste vi mali i nebitni, pa da li stvarno mislite da uopšte razmišljamo o vama i da će iko gledati vaše utakmice? Pored Španije, Italije i dr. ja da gledam Aljbaniju, pa mislim stvarno....

Blade Runner

pre 8 godina

Cana umjesto da uziva u istorijskom plasmanu proziva Srbe, presmijesno.. a ne znam sto se cimate na albanske zemlje, pa non stop se pominju srpske zemlje, pocevsi od himne, i na to u Srbiji niko ne reaguje.. sad je izgleda njihov red da sanjaju snove o velikoj drzavi

Florider

pre 8 godina

I am Albanian and I understand the frustration of some Serbian fans but this is just a game, sometimes you win sometimes you loose.Is good that we are rivals as that will help improve the game in the region and maybe next time we both qualifi. Respect

Ivan Novkovic

pre 8 godina

Lorik Cana nam je lepo rekao. Pruzila mu se prilika da nas zeza. Nije on kriv sto nasi fudbaleri ne znaju deceniju i po da se plasiraju na EP.

Dejca iz LE

pre 8 godina

Gledaćemo vas da vidimo loliko komada ćete primiti.
Drugo da nbeše onog drona djavola bise otišli. Ali svaka vam čast za vaš lobi, jači je od EU čiji su ceh platili Danci.

artan

pre 8 godina

It seems that Serbans do not know the math. Eventhoug without UEFA arbitration Albania would be qualified and Serbia would be 4th place. Who told you that you could win in Belgrade ?? Albania has 10 points more. Serbia lost from Portugal Reserves as well. Get real and do the math! 4 + 3 = 7 while 14 - 3 = 11 and 11 > 7

vimbldon

pre 8 godina

Ovi sto spominju Noleta su smetnuli sa uma da ce Albaniju u prvoj utakmici gledati vise ljudi nego njega sto je pogledalo u karijeri.
(Mari, 11. oktobar 2015 23:28)

Cutanje je zlato.

Miki

pre 8 godina

Ovaj će odmah da nam pravi stadion od 150 miliona evra nakon "istorijske" pobede nad Albanijom, šta li će Edi Rama zbog plasmana....?

ogicg

pre 8 godina

Cist dokaz ds je dzabe kvalitet aki nema borbe do zadnje kapi krvi.Srbija realno ima duplo bolji tim od Albanije.Al isto tako Albanija je duplo borbenija ekipa i eto je na EP

Bane

pre 8 godina

Da prvi put u istoriji da Albanija igra na evropsko prvensto. A i prvi put da huligani jednog nacionalnog tima naprave incident sa politickom propagandom i dobiju cak nagradu od tri poena. A prvi put se i dogodilo da jedna utakmica vredi 6 poena.
A sad je jos vise smesno sto su albanci sami priznali da su platili jermenima da izgube.

Arsim gergjaliu

pre 8 godina

Ko ce gledati tri poraza trecerazredne ekipe koja je uspela da izgubi kuci od raspale Srbije i koja je na EP samo zbog mahinacija.
(Milan, 11. oktobar 2015 23:20)Mozda tri utakmice ce da izgube ali jedno danas da vam garantujem da nece primiti 6 ili 7 golova u jednu utakmicu kao sto je srbija primila od Holandije

QuTqiN'kom

pre 8 godina

Albanci su nas DOOOBRO nasankali u ovim kvalifikacijama i ispali mnogo pnetniji od nas. Mi smo moralni pobednici i u sportskom smislu zasluzujemo vise da se nadjemo na EURU od njih, ali to nije slucaj. Da, gledacemo ih na EURU, ali ce zato oni nas na Svetskom u Rusiji!
(zamamtite ove reci, 11. oktobar 2015 22:05)
Mozda ako vi igrate za Rusiju!!!!

Andrija

pre 8 godina

Jadni, Srbija je samo danas, u današnjem danu imala više uspeha u sportu (Djoković,Borković.1/8 finala u odbojci) nego li Albanija u celoj svojoj istoriji od kad postoji.

Zemunac

pre 8 godina

Boze, koje negativne komentare. Dajte budite hrabri i cestitajte nam prolazak u EP. Nismo mi krivi sto niste se plasirali.
(Go to France, 11. oktobar 2015 23:55)

O da itekako jeste krivi. Ali dodje djavo po svoje.

Srbin

pre 8 godina

@Ako vama u srbiju umanjuje bol pobeda nad albanijom nas teši što idemo u ep , a realno vi ste slabi pored 150 miliona vrednosti a mi smo sa 30 milona vrednu ekipu isto slabi ali malo bolji od vas to je realno dobili smo jednom portugal dva neresena sa danskom
(Gilanlia, 11. oktobar 2015 22:37)

Ali ste izgubili od nas, i to u nasem najslabijem izdanju, u sred Albanije. Vise ste vukli za dres ove nase i sutirali im tetive nego noge, vrsili pritisak na sudije, svi smo videli. Samo mi nemoj o fudbalu pricati. Ovi nasi retardirani a vase kao sa livade da su skupili.
Zali boze koga sve evropski klubovi placaju milionima eura, dok pravi neotkriveni talenti propadaju, jer "menadzeri" imaju seme sa pravim menadzerima evropskih timova pa se tale zajedno.
Uglavnom vas cemo gledati kad nam bude do smeha, jer svi znamo kako cete prolaziti pored ekipa koje zaista dodju na takmicenje.
Daj boze da dobijete Nemacku u grupi, da vas ponize "prijatelji" maksimalno sto ce biti najveci poraz u istoriji fudbala ikada i niko ga nece moci nadmasiti.
Eto zivi bili pa videli.
Ah da, zelim svim albanskim fudbalerima dobro zdravlje pred neki okrsaj sa Nemackom da ne bude posle izgovora kako ste izgubili jer nije igrao Sabahudin, Mahmudin, Elvedin i kako vec. Nema pravdanja. Hocemo Albaniju u najjacem sastavu protiv Nemacke da vas ponize maksimalno. Nije vam nemacka ekipa politicar iz Nemacke pa da vam vuce stranu. Videcete kako ce vas poniziti pa necete mahati onim glupavim pozdravom. :)

Vokrri, raduje se, ali ne previse

pre 8 godina

Citam ove vase komentare, i onako jedna misao mi je nastala u glavi - Albanija ne bi otisla u Euro da nije bila u grupi sa Srbijom. Zato, hvala vam komsije, od srca vam hvala!

Logitech

pre 8 godina

@milos, heste njima draze sto mi ne idemo nego sto oni idu, ali sticem utisak da je i nama draze sto smo ih pobedili nego da smo otisli. A to sto vecina prica da bolje da ne idemo na EP nego da idemo kao Albanija, da nas svi pune, znamo da nije istina i da to pricamo samo zato sto ne mozemo da podnesemo cinjenicu da ide jedna Albanija, a ne mi na EP... a i Hrvatska ce verovatno...

Marijev profesor matiša

pre 8 godina

(Mari, 11. oktobar 2015 23:28)
A, imaš li ti makar jednu osobu u svom životu koja će tebe da gleda?!

Čist si primer beskorisnog mudrose*a ili što bi današnja omladina rekla - nolajfera, čim ti brineš o statistikama koliko ljudi će da gleda Noleta, a koliko eonima stare "ilire" koji eto posle silnih eona psotojanja konačno(sreća pa neće čeakti još eona) dopspevaju na jedno takvo mesto koje menja sliku čovečanstva ka višoj svesti, većoj etici i uopšteno eto njih i tebe na tom simpozijumu genijalaca i stvaratelja novih ideja za dobrobit čovečanstva!

Sa druge strane, pošto mi nimalo teško nije spustiti se na tvoj nivo, jer sam te vode kojima ti sad gaziš odavno prošao, uradiću to i reći ti nešto:

Ovo gledaš svake 4 godine, Albance na tom i takvom takmičenju gledaš jednom u... koliko je ono stara Zemlja, 15 milijardi godina(tako gledano ovaj njihov plasman i jeste kosmički fenomen, pa ga vredi gledati, jer sad... i NIKAD VIŠE...),a Novaka gledaš već par godina, tokom cele godine... i gledaće te ga još dugo!

A, mi kad se plasiramo opet na EP niti će nam biti prvi put, niti poslednji put, a samim tim nadohnadićemo svu tu "negledanost" koju eto sad jadni trpimo... a, plus na to sve dođe i Nole!

Kako vidiš Mari, sad ti je po ko zna koji put jasno zašto si jedva imao 2 iz matematike.

Mikica

pre 8 godina

Možda će i pogledati usput ali Srbiji Albanija nije mera pa oko nje mi ne treba uopšte da se zadržavamo. Videlo se u Elbasanu da su oni ispod proseka ekipa koja je slučajno dospela na takmičenje.

UCK vojnik

pre 8 godina

Albania-Srbija 0:2 pametnom dosta, to niste mogli da kupite!!
(Dzoni 91, 12. oktobar 2015 17:09

Srbija - Albanija 0:3, i ovde pametnom dosta. Osim toga ceo svjet je vido vas primitivizam u Beogradu. A mi vas docekali kao sto treba, ne da vi zasluzite nego nama gostoprimstvo je tradicija, pa makar i onima koji ne zasluzuju.

Luzeri, cim ne mogu da se kvalifikuju onda svi ostali kupuju i prodaju igre kao paradajza u pijaci. Strasno.....

Marko

pre 8 godina

S obzirom da kad smo mi igrali prvo veliko takmicenje 1930. u Montevideu vi bili drzava koja je postojala tek nekih 15-20 godina nema potrebe komentarisati bilo sta,a jos i drzava stvorena da Srbija ne bi imala izlaz na more koje je krvavo zasluzila...neke vrednosti su nazalost potpuno poremecene i loncici pobrkali ali vraticemo mi sve na pravo mesto,zivi bili pa videli :)S verom u boga. Pozdrav

Marko opet

pre 8 godina

Umalo da zaboravim,ponesite i nekoliko dronova i iskreirajte neku pobedu van terena sa svojim prijateljima iz uefe...trule i korumpirane organizacija ciji ste miljenici

Bojan

pre 8 godina

Čestitam Albancima na plasmanu, kao i svim drugim ekipama koje su to uradile. To iz pristojonosti... Ali kakve veze ima on sa srpskim i ja sa albanskim fudbalom ? Koliko se njega tiče što se mi nismo plasirali, toliko mene interesuje što su se oni plasirali. Ni manje ni više.

daddy cool

pre 8 godina

Nego sta nego cemo da gledamo reprezentaciju Albanije, smeh zagarantovan. Na utakmici sa Srbijom se jasno videlo da je reprezentacija Albanije jedna trecerazredna ekipa koja se kvalifikovala muljanjem, potplacivanjem a ne fudbalskim znanjem. Inace, izjava ovog Cane o "svim albanskim zemljama" samo pokazuje da Albancima jos ni 19. vek nije svanuo - cak su i zaostali narodi Balkana tu fazu u kojoj su dana Albanci prevazisli 90-tih godina proslog veka.
(ono kada si najsporiji u drustvu, 11. oktobar 2015 22:03)

Pa oni u 19. veku nisu ni postojali, ne moze im ni svanuti.

Crudelta

pre 8 godina

Nije ni bitno uspeli su i svaka cast...ali to je sramota za nase fudbalere jer kroz relativno lake kvalifikacije su ispali gde skoro svaka druga ide na EP,inace da gledacu ih jer obozavam fudbal kao sport ali opet ono sto ne kapiraju da ni oni nemaju kvalitet,to ce videti na EP a i kroz sledece kvalifikacije za SP...eto sad su otisli Island,Albanija dok sad druge strane smo ispali mi i mozda najvece iznenadjenje Holandija iako jos ima teoretske sanse ali mislim da su zavrsili takmicenje...al to je fudbal.

Šinter

pre 8 godina

Veruj mi, jedva čekam da vas gledam na TV-u... Kupiću čips i pivo i uživati kraj malog ekrana dok vas recimo Nemačka demolira...

1003

pre 8 godina

ne zboravite na cijoj su strani bili albanci u svim vecim ratovima
narocito mislim na ww2,posto pre toga nisu ni postojali.

takvi ne mogu da mi budu dobre komsije.to vi EuroPejci mozda morate da se druzite sa fasistima i da ih volite,mi necivilizovani ne moramo.

smeker

pre 8 godina

Bas je cool kad neki autsajder napravi iznenadjenje. Albanci znaju da su imali dosta srece, a bili su i borbeni i neka im je sa srecom. Ne vjerujem da ce proci u drugi krug ali i sam plasman je fina zabava i za njih solidna lova. Slobodno se mogu opustiti i uzivati u nastupima jer nitko nista od njih ne ocekuje. Rastereceni mozda i zabiju koji gol.

brana

pre 8 godina

Sta je ovde iskompleksiranih komsija?!Momci i devojke,koji sport hocete osim fudbala?Ne samo vi iz komsiluka nego iz celog sveta?!Ima li neko bolji?Neeeeeeee!!!Uzgred i nasi klinci su svetski prvaci u fudbalu tako da komsije treba da se ponosite sto zivite do zemlje sampiona!

Kayser Soze

pre 8 godina

Nije u redu ova izjava zbog njegovih klupskih kolega, Dušana Baste, Filipa Đorđevića i Sergeja Milinković Savića..Stvarno nekorektno.

Mile

pre 8 godina

Pa i Srbiji zivi preko milion Albanaca i iz Srbije cete imati veliku podrsku.Sve najbolje komsijama i nadam se da ste spremili jos neki dron ili provokaciju jer vam fudbal bas i nije jaca strana.

pantomimi

pre 8 godina

Da ne bude da samo vi gledate nas u svim mogucim sportovima,evo gledacemo mi vas malo. U stvari,vi verovatno ne gledate sportove,jer ste antitalenti.

nislija1111

pre 8 godina

da nisu platili reviziju komisije vezano za incident ne bi dobili dodatnih 3 boda koja su definitivno bila presudna za njihov plasman. :)

Cune Grossman

pre 8 godina

Ja bi vam čestitao da nije bilo one zajebancije sa dronom, stvarno bi. Ovako ću da uživam da gledam kako vas pune svi redom.

Zeljko pu

pre 8 godina

Naravno kad ovi nasi slepci nisu umeli da se kvalifikuju,picemo pivo ali ne verujem dacemo vas gledati vi ste tu nebitni i nista necete uraditi. u svakom slucaju ima da vam zvone ona dva gola u usima dok postoite hehehe

na cemu ste aljbanske patriljote

pre 8 godina

@Mari

Razumemo dete da neizvljeni nacionalni zanos zna da suzi vec ionako suzen mozak ali ovoliko.... Da si rekao svetsko prvenstvo pa `ajde da ti i prodje da bi to gledalo vise njih nego sto je gledalo Djokovica, ali evropsko prvenstvo...

Rade Božić

pre 8 godina

Od celog fudbalskog takmičenja za kvalifikacije u Francuskoj-najlepše u sećanju mi je ostala ona tišina na stadionu u Elbasanu.Da se zna ko je gazda.
I ćorava koka ubode po neko zrno.
Svakako treba čestitati Albanskoj reprezentaciji na organizovanoj i borbenoj igri.Možda nam to nedostaje da budemo budući prvaci Evrope.

smeker

pre 8 godina

Bas je cool kad neki autsajder napravi iznenadjenje. Albanci znaju da su imali dosta srece, a bili su i borbeni i neka im je sa srecom. Ne vjerujem da ce proci u drugi krug ali i sam plasman je fina zabava i za njih solidna lova. Slobodno se mogu opustiti i uzivati u nastupima jer nitko nista od njih ne ocekuje. Rastereceni mozda i zabiju koji gol.

3:0

pre 8 godina

evo vam "srpski" pozdrav od Albanskog igraca Mergim Mavraj:

http://www.shekulli.com.al/admin/wp-content/uploads/2015/10/12105711_322693217901279_2092367078268545954_n.jpg

ta trojka morace nesto da znaje :D

Zigzag

pre 8 godina

E al vi ste nas preko TV gledali na ep u kosarci, sp u vaterpolu, sp u20 fudbal, ep u21 fudbal, Noleta gledaju redovno, odbojkase, odbojkasice, kosarasice, itd.Malo li je
(Sova, 11. oktobar 2015 22:02)
Osim noleta i kosarkasa sigurno nisu gledali ni ti jedno od nabrojenog ,a pogotovo ove u21....

ono kada si najsporiji u drustvu

pre 8 godina

Nego sta nego cemo da gledamo reprezentaciju Albanije, smeh zagarantovan. Na utakmici sa Srbijom se jasno videlo da je reprezentacija Albanije jedna trecerazredna ekipa koja se kvalifikovala muljanjem, potplacivanjem a ne fudbalskim znanjem. Inace, izjava ovog Cane o "svim albanskim zemljama" samo pokazuje da Albancima jos ni 19. vek nije svanuo - cak su i zaostali narodi Balkana tu fazu u kojoj su dana Albanci prevazisli 90-tih godina proslog veka.

sosabi

pre 8 godina

Bedna izjava. Albanija ide zasluzeno na Euro, ali je i dalje osrednja fudbalska ekipa i mizerna sportska nacija. Srbija je pokazala Albaniji na terenu sta ima.

Sova

pre 8 godina

E al vi ste nas preko TV gledali na ep u kosarci, sp u vaterpolu, sp u20 fudbal, ep u21 fudbal, Noleta gledaju redovno, odbojkase, odbojkasice, kosarasice, itd.
Malo li je

zamamtite ove reci

pre 8 godina

Albanci su nas DOOOBRO nasankali u ovim kvalifikacijama i ispali mnogo pnetniji od nas. Mi smo moralni pobednici i u sportskom smislu zasluzujemo vise da se nadjemo na EURU od njih, ali to nije slucaj.

Da, gledacemo ih na EURU, ali ce zato oni nas na Svetskom u Rusiji!

sergio ramos

pre 8 godina

ovo je bolesno,oni će zahvaljujići UEFI-noj odluci,i prodatoj utakmici Jermena(ovoj večeras) ići na evropsko prvenstvo,skandalozno i sramota,ali gledaće vas Srbija kako vas pune na EP

Gilanlia

pre 8 godina

Ako vama u srbiju umanjuje bol pobeda nad albanijom nas teši što idemo u ep , a realno vi ste slabi pored 150 miliona vrednosti a mi smo sa 30 milona vrednu ekipu isto slabi ali malo bolji od vas to je realno dobili smo jednom portugal dva neresena sa danskom

patetika na patetiku

pre 8 godina

Pa fino je i rekao nakon naseg onolikog slavlja kada smo ih jedva dobili u produzecima, slavili smo kao da smo se mi kvalifikovali, kao da smo ih izbacili sa EP, cak je i nas pemijer pravio docek fudbalerima:)
Ko se poslednji smeje, najsladje se smeje!

jugguja

pre 8 godina

Dobro je znati da albanci napokon znaju sta je tv.

Izgleda da su se digitalizovali u jednom danu, eto daj dron im je donio 6 poena prednosti kroz samo jednu utakmicu, sto je jedinstven slucaj u istoriji sporta.

CroMag

pre 8 godina

"Ovi kao i Hrvati, ne mogu, a da nas ne pomenu. Kakvi kompleksasi, za nas ne bitni, ni jedni ni drugi. SRBIJA....(Vucko09, 11. oktobar 2015 22:17)
Uopće nevidim smisao u ovom tvom komentaru?! Kako Hrvati da imaju komplekse spram Srbije kad ste 20 godina u svemu iza nas. Albance još nekako i možete spomenut, ali Hrvatsku..pa budimo realni

Madjo

pre 8 godina

Daaa. Gledaćemo kako vam pune mrežu do vrha. To što ste nezasluženo, preko naše grbače otišli na prvenstvo mora da vam se vrati na adekvatan način.

Wilfred

pre 8 godina

Baš će neko vas da gleda... Sticajem neverovatnih okolnosti vi ste na EP, tamo naravno 3 poraza i palite nazad u vaše "aljbanske zemlje".

Malckie Makay

pre 8 godina

Pazi da necu da vas gledam. Aj sto ne mogu ocima da vas vidim, nego kod vas nema ni F od fudbala. Vecinu golova su Albanci dali na srecu, retko koji iz akcije sve sami odpaci. Na kraju mi smo potvrdili da smo bolji od vas, iako ni mi ni vi nemamo sta da pokazemo u Francuskoj.

Filip

pre 8 godina

Ne zelim da cestitam jer je na prevaru a tako ce te se i tamo provesti, videlo se protiv Portugala i Srbije da ste slabi i bez igre protiv ozbiljnije reprezentacije.

laprdalo

pre 8 godina

dobro je jos dugo ce te boleti ovaj poraz usli ste pa odma po nama...neko me je i to uspeh samo da se kvalifikuje...sto samo pokazuje kolko ste mali i nebitni bez uspeha i istorije...

milan

pre 8 godina

A gledace vas i poznati albanski nobelovci,kompozitori,knjizevnici,vrhunski teniseri i sportisti dobitnici medalja.Doci ce i operski pevaci,primabalerine,dobitnici medalja iz matematike i mnogi drugi albanci koji su dali doprinos ovom svet u kome zivimo.Ahahaha

Igor

pre 8 godina

Stvarno, ali stvarno me druga država i njeni stanovnici ne zanimaju u meri da ih gledam na televiziji u slobodno vreme. Njihov plasman me takođe ne dotiče jer to nije moja zemlja.

iggy

pre 8 godina

Gledali mi prethodna dva takmicenja na TV-u, mi smo se na to navikli, ali vama ocigledno poraz pada mnogo teze nego nama to pivo uz fudbal, cim spominjete trecerazrednu fudbalsku naciju koja je pobedila drugu trecerazrednu fudbalsku naciju

Veliki_Zli_Vuk

pre 8 godina

Ima pravo da nas proziva,zasluzeno su prosli ljudi,mi ni tu Jermeniju nismo uspeli da pobedimo tamo,jedva smo i bod izvukli jer je Stojkovic odbranio penal.

amater

pre 8 godina

Zbog zasluga za plasman na EURO 2016 trebali bi albanci da Igora Bogdanova proglase za počasnog građanina albanije, i da mu postave bistu u centru tirane. Isto kao i estonci, jer su najviše zbog njega igrali baraž za EURO 2012!!! A svi vi koji ga podržavate navijajte i za albaniju na EURO 2016!!!

Holk

pre 8 godina

Nacija bez ikakvog sportskog uspeha, bez olimpijske medalje, koja prvo veliko takmicenje ima 2016. 86 godina posle SP u Montevideu i to zahvaljujuci zakulisnim radnjama i pobedama za zelenim stolom. I posle ovog muljanha cekace jos 86 godina. Covek mora da oseti i neku vrstu empatije prema tim mukicama

le gojko mane

pre 8 godina

Ja necu. Preskocicu prenose vaseg antifudbala a i necete se zadrzati na prvenstvu duze od tri utakmice tako da necu puno propustiti.

ja

pre 8 godina

hahahahaha, koja izjava !!!
Jel netko zna bilo kojeg Albanskog sportaša, imaju li oni olimpijsku medalju,imaju li oni bilo kakvu medalju u bilo kojem sportu.
Ovo je totalno suludo.

dd89

pre 8 godina

Naravno srbi pricaju o konspiracijama, namjestene utakmice, dron je vas izbacijo tamo vamo hahahahaha komedija, citam cijelo jutro komentare, prevodim curi i smijemo se :D

komsija

pre 8 godina

koliko ste neinformirani pokazuju i vasi komentari.albanci imaju dva dobitnika nobelove nagrade Majka Tereza i Ferid Murati a njegov izum je i Viagra,olimpijske prvake Shaban terstena,Shaban Sejdiu,olimpijske medale Azizi Salihu,Svetskog prvaka u Dzudou ove Godine Majlnda Kelmendi i to pod zastavom Kosova,a isto tako prekjuce je i novi prvak Evrope odakle se Kosovo vratila sa tri osvojene medale Jedno zlatno i dva srebra.Na EP u Parisu Albanci imaju dve reprezentacije jedna je Svajcarska ciju reprzenatciju cini vecina Albanaca cak sest samo u prvom timu,plus rezervne igrace,veceras se i Albanija kvalifikovala,klikujte ne google i procitajte koji su osnivaci modernog Egipta i odakle potice dinastija kraleva egipta sve do svrgavanja,procitajye jos Turskoj koAtaturk,Kenan Evren,procitajte ko je osnivac Galatasaraja i cije ime nosi njihov stadion.21 je vek treba jedan clik ne internetu itd.....

jovan

pre 8 godina

Danas sve može da se kupi. Tri boda u Beogradu i tri boda u Jermeniji. Po mogućstvu da se rivalima iz grupe i otkinu neki bodovi za svaki slučaj. Mada mi smo im i pomogli našim bednim igrama da lakše ostvare svoju zamisao. Danci su tu gde su realno i trebali da budu

ND

pre 8 godina

Sad ste se kvalifikovali odigrace te tamo par utakmica evropa ce videti ko ste i kakvi ste...i onda cete opet cekati neki 100 godina na sledece veliko takmicenje...a nas ceka uzivanje nasa mlada generacia im da nam donosi radost u fudbalu samo ako je ne uniste neki menadzeri...

Hrvat

pre 8 godina

I njima i Hrvatima smo trn u očima!
(Delirijum, 12. oktobar 2015 02:25)
Na temi koja nema veze s Hrvatskom ti nas ipak spominješ. Teški su to kompleksi al i nas ćeš gledati na EP u iz udobne fotelje. Nego, kad ste ono zadnji put bili na EP-u, aha, ti se još nisi ni rodio.

boza pub

pre 8 godina

ovo je velika nepravda. ne toliko prema nama, mi igrama nismo ep ni zasluzili nego prema dancima, Ali zbog svedske 92 malo mi je i drago. bar znamo na koga igrati (odn. ne igrati) u francuskoa. eto sigurnih fixeva, nazalost kvote ce biti mizerne.

Hik

pre 8 godina

Najgora sportska nacija Evrope. Za njih su cak i Bosanci sportska sila. Mi smo samo ovog leta imali vise sportskih uspeha nego sve ex yu nacije + Albanija zajedno. Razumljiva je ova njihova frustracija. Mi smo dokazali da smo bolji od njih na terenu koji je jedino merilo. Albanija je cudnim splatom okolnosti tu gde jeste, ali tu kvaliteta nema, sto ce pokazati samo prvenstvo i sledece kvalifikacije. mi smo, sa druge strane, po recima albanskog selektora, najkvalitetniji u grupi i samo su nas poremeceni odnosi i njihove provokacije udaljili od plasmana. Za razliku od njih, ubedjen sam da idemo na svetsko. A ovakve izjave treba nasima da budu samo dodatni motiv

Bigi

pre 8 godina

@patetika na patetiku "Pa fino je i rekao nakon naseg onolikog slavlja kada smo ih jedva dobili u produzecima, slavili smo kao da smo se mi kvalifikovali, kao da smo ih izbacili sa EP, cak je i nas pemijer pravio docek fudbalerima:)
Ko se poslednji smeje, najsladje se smeje!"

Bravo na komentar

Hamdija

pre 8 godina

Zasto ste tako pun mrznje,kad ste pobedili ja sam sve to video sportski,bili ste bolji i gotovo, a to je bilo samo jedno vecer.Albanija ne kazem da je tehnicki bolja od Srbije ali je imala snagu od pocetka da igra,pocevsi od Portugala pa do Armenije.Nije to sto mu smeta Cane ili ostalim igracima 2:0 od srbije, nego ko ne uci od greske stalno te greske se ponavlavaju,a kod nekih ovde se vidi da nista nisu ucili od gresaka ili od istorije.Ako je rekao Cana iz svi Albanski zemlja nije nista zlo,jer tu igra i Xhemsiti iz Presevsko doline,da nemate tako mrznju prema albancima mozda bi igrao veceras za srbiju protiv Portugalske.Ima i drugi srba sto igraju iz Srpske Zemlje a to ne znaci da sve zemlje pripadaju Srbije ili Albanije,I ja sa radujem kad Nole pobedi jer i on je sa Kosova to ne znaci nista lose za Albance.Ako zivis u USA npr.kad srbija bih pobedila ,bih rekao nekog indijanca ili amerikanca da od mene Belgrad je samo 300 km i bih se hvalio ili sa vama ili sa Makedoncima,ili sa Crnogorcima itdc.Ja sam cuo izjave Cane na Albanskom,zao sto srpske mediji su izvkuli iz kontesta,da cujete celu izjavu i sami bi rekli da to nije nikakva provokacija ili tako dalje,ali i kad vama cestitao pobedu i hvalio vama kako ste dobro sportisti opet ste ga psovali,nekako tesko naci pravi jezik za nekoga ovde da poslije bude zadovoljan.Ljudi svi mi ovako se ponasamo,i mrzimo sve oko nas,tesko nasih deca jer i oni ce biti ist ko mi a tuga ce jos duze da traje,a to je zalosno.Pozdrav svima....

Korabi DM

pre 8 godina

Niste dobro preveli, pa zato ste u zabludi : novinar pitao sta misli o duelu sa Srbijom, on je odgovorio da sada vise nije vazan poraz od Srbije. Vazno je da cemo mi ici u Francusku, a oni ce uz pivo da nas vide na TV. Sta je tu sporno, sto vas toliko boli ?

sale

pre 8 godina

@ ja
da imaju medalja za koje ti ne znaš? karate, boks, kick boks... nego uzmi ti ovo u obzir oni idu u ep a srbija ne. niko te ne pita gde si bio, nego gde si sad?

albanija je do pre 15 godina bila izolovana zemlja, ona je sad u razvoju. mogao bi otići na more, da malo upznaš i lično vidiš albaniju. jeftino je, a ljubazni su. obožavaju lepa brenu i draganu mirković, pa čak i cecu. verovatno nisi mrdnuo dalje od srpskih granica, pa zato daješ takve ignorantske izjave.

molim da mi objavite komentar.

Agron iz Presheva

pre 8 godina

joj ako sa svabama u grupu udjete...ma imam kokice i picu da kupim
(@, 11. oktobar 2015 23:07)
Kako ste smesni, kako ne znate nista, pa upravo nemci ne bi zeleli nas u grupi, jer smo upravo njima najnezgodniji protivnik oduvek bili, sta vise 1967 izbacili smo ih sa kvalifikacija i to upravo u vasu korist.

Драган Савић

pre 8 godina

@komsija, 12. oktobar 2015 00:39

Фасциниран сам!!! Каква нација, какви успеси!!! рвање, џудо, сладолед, леблебије... Фантастично!!!

Ivke

pre 8 godina

Bitno da smo mi vama pokazali ko vozi traktor a ko otvara kapiju, pokazali bi vam i kuci, da niste pobegli u sred utakmice sa sve obuvenim kopackama direktno u albaniju. Covek se plasirao na EP a on prica o Srbiji? Kompleks nize vrednosti ne moze da obrise jedno ucesce na EP.

Leonardo

pre 8 godina

Tako je da dok Albania igra Srbia ce da gleda sa Tv Evropsko prvenstvo i pice Pivo . Ja mislim da je Serbija kupila igru u Elbasan . Gledajte sami igru sa Portugalom kako su igrali . Albania nije imala napadaca protiv Serbije ;-)

Miodrag

pre 8 godina

Jednom moramo shvatiti , da do raspada bivše nam zajedničke zajedničke države Jugoslavije , Srbija nije bila vodeća po broju reprezentativaca ,to mesto pripadalo je Hrvatskoj i BiH . Primer zadnji nastup reprezentacije Jugoslavije na Mundijalu u Italiji 1990. gde su igrala samo tri reprezentativca iz Srbije (Spasić,Stojković i Leković) , a iz Hrvatske 8(osam), BiH 6(šest), Makedonija i Crna Gora po 2(dva)i Slovenija 1 (jedan).

Davido

pre 8 godina

Postobani komsije sa Serbije
Kao Albanac is Republike Kosova prije 2 il 3 dana cestitao sa Serbiji pobjedu od 2-0 nad Albanijum.Eh sad ja vas ne razumjem .Zasto ste vi iz susjedne drzave Republike Serbije ljutite il sta ste i zasto ste protiv sto se Albanija plasirala u Evropsko prvenstvo.
Sto niste dobri bili tokom ovih kvalifikacija niste bili.
Na mjesto da vih cestitate i budete fer da je Albanija bolja tokom ovih kvalifikacijama bila bila je nemasta da vise kaze .Ma dajte ljudi budite ljudi ipak je ovo sport

artan

pre 8 godina

It seems that Serbans do not know the math. Eventhoug without UEFA arbitration Albania would be qualified and Serbia would be 4th place. Who told you that you could win in Belgrade ?? Albania has 10 points more. Serbia lost from Portugal Reserves as well. Get real and do the math! 4 + 3 = 7 while 14 - 3 = 11 and 11 > 7

EuroBalkanac

pre 8 godina

Nemam nista protiv njegove izjave OSIM ovoga "iz svih albanskih zemalja"...definitivno je to opasan narod...zao i primitivan...fasisti(Boki, 11. oktobar 2015 23:04)

Da, stvarno zvuči grozno i pomalo fašistički za razliku od npr. "svih srpskih zemalja" koje zvuči baš onako lepo, pomirljivo i kod komšija izaziva milinu i toplinu u srcu prema srbima i svemu srpskom.

Ivan

pre 8 godina

Izgleda da neko nije preživeo poniženje posle gola kroz suknju. A onda i onog bonus :D
Da nisu zakuvali ono sa dronom, mislim da oni ne bi išli, nego mi.

Pr

pre 8 godina

pa komsije i bez Drone i sa 3 Bodova u Beogradu ionako ne biste bili bolji od Albanije za FR2016.
Istina boli ali sto se tice vaseg Futbala ona ne sjaja zadnjih 10-12 Godina.

QuTqiN'kom

pre 8 godina

Albanci su nas DOOOBRO nasankali u ovim kvalifikacijama i ispali mnogo pnetniji od nas. Mi smo moralni pobednici i u sportskom smislu zasluzujemo vise da se nadjemo na EURU od njih, ali to nije slucaj. Da, gledacemo ih na EURU, ali ce zato oni nas na Svetskom u Rusiji!
(zamamtite ove reci, 11. oktobar 2015 22:05)
Mozda ako vi igrate za Rusiju!!!!

Бог чува Србију а не ЕУ

pre 8 godina

Zmaj,

Могу комотно да кажем, сва срећа па нисмо у ЕУ!!! А ако Бог да, нећемо ни ући у ту бесмислену и сатанистичку творевину!!!

sdf

pre 8 godina

znali smo mi to i prre nego sto smo vas razbili u utakmici milenijuma za vas... hahahah kako smo vas spustili... znam da nam nikada necete oporstiti....

Hoink

pre 8 godina

Pazi ovog zapadnog komsiju-cara...pa Srbija je samo ovog leta sportski ponizila Hrvatsku na svim frontovima...Hrvati ovog leta nisu osvojili ništa....oni njihovi veslači, Blanka, Sandra i srebro u vaterpolu, gde smo ih oducili od plivanja u finalu, i to je to...a bilo koji Srbin koji bi hteo da nabroji sve naše uspehe od juna do oktobra, garant bi nešto ispustio jer nije normalno koliko je toga bilo

Bane

pre 8 godina

Da prvi put u istoriji da Albanija igra na evropsko prvensto. A i prvi put da huligani jednog nacionalnog tima naprave incident sa politickom propagandom i dobiju cak nagradu od tri poena. A prvi put se i dogodilo da jedna utakmica vredi 6 poena.
A sad je jos vise smesno sto su albanci sami priznali da su platili jermenima da izgube.

Hunt

pre 8 godina

Ja sam odusevljen kakav smo mi ideal za Albance. Nijedan Srbin ni ne zna za bilo kakav njihov prostal, niti zna jezik, niti ga zanima sta se tamo desava. Ovi nagrnuli ovde kao blesavi. Mada ima rezona, godinama posmatraju nase uspehe na svim frontovima, dok oni bukvalno ne postoje. I sad se uglavili na foru i ne mozes ziv da ostanes od njih. Inace, ta velika sportska sila ima citavih 0 (NULA) olimpijskih medalja u istoriji, a za Rio čitavog 1 (JEDNOG) kvalifikovanog sportistu. Ja se odjavljujem jer je ispod časti polemisati sa njima. Najbolje da krenemo i sa Bosancima i Maltežanima da se prepucavamo. Odrali smo ih u četvrtak. Bolji smo u svemu. Aj cao

daddy cool

pre 8 godina

Nego sta nego cemo da gledamo reprezentaciju Albanije, smeh zagarantovan. Na utakmici sa Srbijom se jasno videlo da je reprezentacija Albanije jedna trecerazredna ekipa koja se kvalifikovala muljanjem, potplacivanjem a ne fudbalskim znanjem. Inace, izjava ovog Cane o "svim albanskim zemljama" samo pokazuje da Albancima jos ni 19. vek nije svanuo - cak su i zaostali narodi Balkana tu fazu u kojoj su dana Albanci prevazisli 90-tih godina proslog veka.
(ono kada si najsporiji u drustvu, 11. oktobar 2015 22:03)

Pa oni u 19. veku nisu ni postojali, ne moze im ni svanuti.

VUK

pre 8 godina

Albanskoj reprezentaciji svaka čast. Sportski im treba čestitati.. Cana nije trebao u pobedi da se ponese. To ne radi pravi sportista, pogotovo ne radi kapiten ekipe koja ide na Evropsko prvenstvo. Gledaćemo prvenstvo sigurno. Mi fudbal gledamo od 1930 kad smo uzeli medalju na prvom svetskom prvenstvu.Albanija je do skoro služila za popravljanje gol razlike, danas su na EP. Respekt., ali Cana i pored tih činjenica govori jezikom mržnje. To nije ok.Kao što nije ok. da ide peške na prvenstvo. Nedeljna plata Nemanje Matića dovoljna je da im plati za celu reprezentaciju avio povratne karte. Nemanja bi to platio.. on je sportista i podržava razvoj sporta u ruralnim sredinama.

Povidon

pre 8 godina

Cana, da sam na vasem mestu podigao bi spomenik Bogdanovu i ostalima koji su uleteli na teren u Beogradu. Znali ste koliki su glupaci srpski ultra-nacionalisti i navukli ste ih kao mlade majmune da urade upravo ono sto vam je trebalo u Bg, da prekinu utakmicu i da vi zahvaljujuci njima dobijete 3 boda. Dobro ste izracunali da se isplati platiti kaznu zbog drona da bi se otislo na Ep i ja vam zbog toga cestitam.

Nesko Nedic

pre 8 godina

Bravo Hamdija, glas razuma i pristojnosti. Navijacu naravno za komsije-novajlije na EP. Obavezno procitati (12.10. u 1.25) ! Pozdrav od Srbina iz Beograda.

Dejca iz LE

pre 8 godina

Gledaćemo vas da vidimo loliko komada ćete primiti.
Drugo da nbeše onog drona djavola bise otišli. Ali svaka vam čast za vaš lobi, jači je od EU čiji su ceh platili Danci.

faton

pre 8 godina

pricajte vi sta hocete a mi znamo vrlo dobro koliko je Srbija dobra u Sportu ali sto se tice futbala sa ili bez drone mi smo jedina Drzava Balkana koja ide na FR2016.

Prvi put uopste ali pocelo je.

Sport

pre 8 godina

Nismo bili dostojanstveni u pobedi u Albaniji, niti smo (po vecini komentatora) u ovom porazu u kvalifikacijama.

Da li cemo ikada nauciti?

Ne interesuje me Albanija, ali pivo i EP ce pasti - na zalost, opet bez ovih nashih.. Srecno svima.

SrbCg

pre 8 godina

Ja jedva cekam da vas gledam,do 2016 pola ce da vas ode jer ste stari kao babe,a opet uzivacu da gledam kako vas pune tamo,pivo naravno :)

brana

pre 8 godina

Sta je ovde iskompleksiranih komsija?!Momci i devojke,koji sport hocete osim fudbala?Ne samo vi iz komsiluka nego iz celog sveta?!Ima li neko bolji?Neeeeeeee!!!Uzgred i nasi klinci su svetski prvaci u fudbalu tako da komsije treba da se ponosite sto zivite do zemlje sampiona!

Blade Runner

pre 8 godina

Cana umjesto da uziva u istorijskom plasmanu proziva Srbe, presmijesno.. a ne znam sto se cimate na albanske zemlje, pa non stop se pominju srpske zemlje, pocevsi od himne, i na to u Srbiji niko ne reaguje.. sad je izgleda njihov red da sanjaju snove o velikoj drzavi

boki

pre 8 godina

Vidim vest i Platini suspendovan zbog mita. Kakva slučajnost. A tek ovi Jermeni vole Svajcarce. Nažalost nismo imali prenos te namestaljke ali sećam se drugog gola albanije u albaniji kod centaršuta golman Jermena ušao metar u svoj gol i kao brani. Morali su da kupe UEFU i jermene jer ne mogu da dobiju regularno ni luksemburg.

Mrki

pre 8 godina

Bravi za Canu, to je patriota..Srbiju ne doživljava kao svoju 50% igrača, neke od njih čak i himna vređa..sa takvom ekipom se ne ostvaruju pobede.

Zmaj

pre 8 godina

"Ovi kao i Hrvati, ne mogu, a da nas ne pomenu. Kakvi kompleksasi, za nas ne bitni, ni jedni ni drugi. SRBIJA....
(Vucko09, 11. oktobar 2015 22:17)"

U pravu si, ali problem je sto oni svi bolje zavrse nego mi. Hrvati su u EU, mi nismo, Albanci ce uci pre nas i nemaju uopste toliko politickih problema kao mi. Njima je najveci problem kad ce Kosovo pripojiti Albaniji, a mi tu opet necemo moci nista. A Amerikanci ce to dozvoliti jer im odgovara nestabilnost na Balkanu.

adem

pre 8 godina

novinari ako vec nemaju vest onda je moraju "izmisliti", a to se u ovom slucaju desilo. izjava cane glasi, "zaboravili smo utakmice koje smo izgubili od portigala i srbije" znaci vazan je plasman a ne pobeda kao u slucaju srbije, pobedila je ali ce nas gledati uz pivo iz fotelje. " ne idemo u francusku u setnju, vec da predjamo grupu" a ne da ce ici u francuskoj peshke. kao sto rekoh ako nemas vest, onda je izmisli.

Crush

pre 8 godina

Ovi kao i Hrvati, ne mogu, a da nas ne pomenu. Kakvi kompleksasi, za nas ne bitni, ni jedni ni drugi. SRBIJA....
(Vucko09, 11. oktobar 2015 22:17)
Prijatelju, zao mi je sto ti moram reci, ali ti ocito takodjer spadas pod zestoke kompleksase kad spominjes Hrvate u vijesti koja veze nema s njima :)

Mikica

pre 8 godina

Možda će i pogledati usput ali Srbiji Albanija nije mera pa oko nje mi ne treba uopšte da se zadržavamo. Videlo se u Elbasanu da su oni ispod proseka ekipa koja je slučajno dospela na takmičenje.

mitrovicali

pre 8 godina

Srbi imaju dobre i bolji su ako analiziramo pojedinaqno i uopste..imaju bolju sportsku fudbalsku istoriju ali eto nisu uspeli kvalifikaciju zato sto su imale neke nesportsjke probleme.Po mome misljenju Srbija je veoma jaka i kvalitetna ekipa jer oni igraju i igrali u najbolje klubove Europe.Srbi i albanci treba pomagati jedan drugog i ostaviti mrznju na stranu.Puno uspeha ubuduce.

1003

pre 8 godina

ne zboravite na cijoj su strani bili albanci u svim vecim ratovima
narocito mislim na ww2,posto pre toga nisu ni postojali.

takvi ne mogu da mi budu dobre komsije.to vi EuroPejci mozda morate da se druzite sa fasistima i da ih volite,mi necivilizovani ne moramo.

Sabre

pre 8 godina

Boze, koje negativne komentare. Dajte budite hrabri i cestitajte nam prolazak u EP. Nismo mi krivi sto niste se plasirali.
(Go to France, 11. oktobar 2015 23:55)

Zapravo, jeste. Vi i samo vi (ako ne racunamo mafijaski lobi FIFE). Ali dobro, ovako makar mozemo da uzivamo u vasem raskantavanju na EP, umesto da se nerviramo kako se to isto desava nama.

Zemunac

pre 8 godina

Boze, koje negativne komentare. Dajte budite hrabri i cestitajte nam prolazak u EP. Nismo mi krivi sto niste se plasirali.
(Go to France, 11. oktobar 2015 23:55)

O da itekako jeste krivi. Ali dodje djavo po svoje.

Bankar

pre 8 godina

Ej on umesto da priča kako su presrećni on pominje srbe kako ?e ih gledati na tv-u a i igrači su iz albanskih zemalja...e koliko ste vi mali i nebitni, pa da li stvarno mislite da uopšte razmišljamo o vama i da će iko gledati vaše utakmice? Pored Španije, Italije i dr. ja da gledam Aljbaniju, pa mislim stvarno....

Florider

pre 8 godina

I am Albanian and I understand the frustration of some Serbian fans but this is just a game, sometimes you win sometimes you loose.Is good that we are rivals as that will help improve the game in the region and maybe next time we both qualifi. Respect

једва чекам

pre 8 godina

Мили, ништа страшно, није нам ни први ни последњи пут. Навикли смо. Нема то везе с' вама. Вас смо добили у сред Албаније.
Него, гледај те ви како ће те бити канта за напуцавање, јер фудбал не знате.

Marko opet

pre 8 godina

Umalo da zaboravim,ponesite i nekoliko dronova i iskreirajte neku pobedu van terena sa svojim prijateljima iz uefe...trule i korumpirane organizacija ciji ste miljenici

Arsim gergjaliu

pre 8 godina

Ko ce gledati tri poraza trecerazredne ekipe koja je uspela da izgubi kuci od raspale Srbije i koja je na EP samo zbog mahinacija.
(Milan, 11. oktobar 2015 23:20)Mozda tri utakmice ce da izgube ali jedno danas da vam garantujem da nece primiti 6 ili 7 golova u jednu utakmicu kao sto je srbija primila od Holandije

Marko

pre 8 godina

Svaka cast komsije. Srecno!
Ne brinite, ne verujem da cemo da vas gledamo. Pivo, moze.
Interesovacemo se za vase rezultate u svakom slucaju.

Marijev profesor matiša

pre 8 godina

(Mari, 11. oktobar 2015 23:28)
A, imaš li ti makar jednu osobu u svom životu koja će tebe da gleda?!

Čist si primer beskorisnog mudrose*a ili što bi današnja omladina rekla - nolajfera, čim ti brineš o statistikama koliko ljudi će da gleda Noleta, a koliko eonima stare "ilire" koji eto posle silnih eona psotojanja konačno(sreća pa neće čeakti još eona) dopspevaju na jedno takvo mesto koje menja sliku čovečanstva ka višoj svesti, većoj etici i uopšteno eto njih i tebe na tom simpozijumu genijalaca i stvaratelja novih ideja za dobrobit čovečanstva!

Sa druge strane, pošto mi nimalo teško nije spustiti se na tvoj nivo, jer sam te vode kojima ti sad gaziš odavno prošao, uradiću to i reći ti nešto:

Ovo gledaš svake 4 godine, Albance na tom i takvom takmičenju gledaš jednom u... koliko je ono stara Zemlja, 15 milijardi godina(tako gledano ovaj njihov plasman i jeste kosmički fenomen, pa ga vredi gledati, jer sad... i NIKAD VIŠE...),a Novaka gledaš već par godina, tokom cele godine... i gledaće te ga još dugo!

A, mi kad se plasiramo opet na EP niti će nam biti prvi put, niti poslednji put, a samim tim nadohnadićemo svu tu "negledanost" koju eto sad jadni trpimo... a, plus na to sve dođe i Nole!

Kako vidiš Mari, sad ti je po ko zna koji put jasno zašto si jedva imao 2 iz matematike.

smeker

pre 8 godina

Bas je cool kad neki autsajder napravi iznenadjenje. Albanci znaju da su imali dosta srece, a bili su i borbeni i neka im je sa srecom. Ne vjerujem da ce proci u drugi krug ali i sam plasman je fina zabava i za njih solidna lova. Slobodno se mogu opustiti i uzivati u nastupima jer nitko nista od njih ne ocekuje. Rastereceni mozda i zabiju koji gol.

koshke

pre 8 godina

da ste se casno i posteno plasirali na evropsko cestitao bih vam od srca ali vi ste se poneli veoma ne sportski i kukavicki.seli ste kao kurve uefi u krilo malo promesali i dobili 3 ne zasluzena boda i vi se tome dicite i slavite po ulicama.sramota je vas ponos!

Mile

pre 8 godina

Pa i Srbiji zivi preko milion Albanaca i iz Srbije cete imati veliku podrsku.Sve najbolje komsijama i nadam se da ste spremili jos neki dron ili provokaciju jer vam fudbal bas i nije jaca strana.

hysi

pre 8 godina

Cana gresi, RTS nece da prenosi ovo nebitno takmicenje na kome Srbija ni ne ucestvuje.
Upravu si jer RTS prenosi 24/7 samo vaseg veljikog vodju Vucica vi samo to gledate kao severna Korea.

Srbin

pre 8 godina

@Ako vama u srbiju umanjuje bol pobeda nad albanijom nas teši što idemo u ep , a realno vi ste slabi pored 150 miliona vrednosti a mi smo sa 30 milona vrednu ekipu isto slabi ali malo bolji od vas to je realno dobili smo jednom portugal dva neresena sa danskom
(Gilanlia, 11. oktobar 2015 22:37)

Ali ste izgubili od nas, i to u nasem najslabijem izdanju, u sred Albanije. Vise ste vukli za dres ove nase i sutirali im tetive nego noge, vrsili pritisak na sudije, svi smo videli. Samo mi nemoj o fudbalu pricati. Ovi nasi retardirani a vase kao sa livade da su skupili.
Zali boze koga sve evropski klubovi placaju milionima eura, dok pravi neotkriveni talenti propadaju, jer "menadzeri" imaju seme sa pravim menadzerima evropskih timova pa se tale zajedno.
Uglavnom vas cemo gledati kad nam bude do smeha, jer svi znamo kako cete prolaziti pored ekipa koje zaista dodju na takmicenje.
Daj boze da dobijete Nemacku u grupi, da vas ponize "prijatelji" maksimalno sto ce biti najveci poraz u istoriji fudbala ikada i niko ga nece moci nadmasiti.
Eto zivi bili pa videli.
Ah da, zelim svim albanskim fudbalerima dobro zdravlje pred neki okrsaj sa Nemackom da ne bude posle izgovora kako ste izgubili jer nije igrao Sabahudin, Mahmudin, Elvedin i kako vec. Nema pravdanja. Hocemo Albaniju u najjacem sastavu protiv Nemacke da vas ponize maksimalno. Nije vam nemacka ekipa politicar iz Nemacke pa da vam vuce stranu. Videcete kako ce vas poniziti pa necete mahati onim glupavim pozdravom. :)

smeker

pre 8 godina

Bas je cool kad neki autsajder napravi iznenadjenje. Albanci znaju da su imali dosta srece, a bili su i borbeni i neka im je sa srecom. Ne vjerujem da ce proci u drugi krug ali i sam plasman je fina zabava i za njih solidna lova. Slobodno se mogu opustiti i uzivati u nastupima jer nitko nista od njih ne ocekuje. Rastereceni mozda i zabiju koji gol.

Marko

pre 8 godina

S obzirom da kad smo mi igrali prvo veliko takmicenje 1930. u Montevideu vi bili drzava koja je postojala tek nekih 15-20 godina nema potrebe komentarisati bilo sta,a jos i drzava stvorena da Srbija ne bi imala izlaz na more koje je krvavo zasluzila...neke vrednosti su nazalost potpuno poremecene i loncici pobrkali ali vraticemo mi sve na pravo mesto,zivi bili pa videli :)S verom u boga. Pozdrav

portos

pre 8 godina

Pa, dobro, Albanac nije mogao protiv sebe, treba nagaziti Srbina kad god mozeš... Čestita čovek, sebi, naciji, saigračima, što su prošli na Euro, tako i treba, veliki je to uspeh. Ali u svemu tome nije zaboravio da malo zavrti nož u srpskoj rani...Jeste da mi sad nemamo veze sa tom čestitkom, ali eto.... Srećno ti bilo, Cana, srešćemo se još...

wtf?

pre 8 godina

it seems the albanians don't know the math. qualifying for the european championship and then coming to a serbian site to post about the "frustration" of the serbian fans rather than celebrating the achievement on the albanian ones = epic fail.

Kayser Soze

pre 8 godina

Nije u redu ova izjava zbog njegovih klupskih kolega, Dušana Baste, Filipa Đorđevića i Sergeja Milinković Savića..Stvarno nekorektno.

Vokrri, raduje se, ali ne previse

pre 8 godina

Citam ove vase komentare, i onako jedna misao mi je nastala u glavi - Albanija ne bi otisla u Euro da nije bila u grupi sa Srbijom. Zato, hvala vam komsije, od srca vam hvala!

Andrija

pre 8 godina

Jadni, Srbija je samo danas, u današnjem danu imala više uspeha u sportu (Djoković,Borković.1/8 finala u odbojci) nego li Albanija u celoj svojoj istoriji od kad postoji.

Cune Grossman

pre 8 godina

Ja bi vam čestitao da nije bilo one zajebancije sa dronom, stvarno bi. Ovako ću da uživam da gledam kako vas pune svi redom.

komsija

pre 8 godina

Albanci podignite spomenik Bogdanovu u sred Tirane. On i njegova ekipa su vas lansirali na evropsko prvenstvo. Pa valjda je vas brat zasluzio bar toliko zasluzio.

Logitech

pre 8 godina

@milos, heste njima draze sto mi ne idemo nego sto oni idu, ali sticem utisak da je i nama draze sto smo ih pobedili nego da smo otisli. A to sto vecina prica da bolje da ne idemo na EP nego da idemo kao Albanija, da nas svi pune, znamo da nije istina i da to pricamo samo zato sto ne mozemo da podnesemo cinjenicu da ide jedna Albanija, a ne mi na EP... a i Hrvatska ce verovatno...

UCK vojnik

pre 8 godina

Albania-Srbija 0:2 pametnom dosta, to niste mogli da kupite!!
(Dzoni 91, 12. oktobar 2015 17:09

Srbija - Albanija 0:3, i ovde pametnom dosta. Osim toga ceo svjet je vido vas primitivizam u Beogradu. A mi vas docekali kao sto treba, ne da vi zasluzite nego nama gostoprimstvo je tradicija, pa makar i onima koji ne zasluzuju.

Luzeri, cim ne mogu da se kvalifikuju onda svi ostali kupuju i prodaju igre kao paradajza u pijaci. Strasno.....

na cemu ste aljbanske patriljote

pre 8 godina

@Mari

Razumemo dete da neizvljeni nacionalni zanos zna da suzi vec ionako suzen mozak ali ovoliko.... Da si rekao svetsko prvenstvo pa `ajde da ti i prodje da bi to gledalo vise njih nego sto je gledalo Djokovica, ali evropsko prvenstvo...

pantomimi

pre 8 godina

Da ne bude da samo vi gledate nas u svim mogucim sportovima,evo gledacemo mi vas malo. U stvari,vi verovatno ne gledate sportove,jer ste antitalenti.

Rade Božić

pre 8 godina

Od celog fudbalskog takmičenja za kvalifikacije u Francuskoj-najlepše u sećanju mi je ostala ona tišina na stadionu u Elbasanu.Da se zna ko je gazda.
I ćorava koka ubode po neko zrno.
Svakako treba čestitati Albanskoj reprezentaciji na organizovanoj i borbenoj igri.Možda nam to nedostaje da budemo budući prvaci Evrope.

Nighthawk

pre 8 godina

Ко нам је крив за ово? Неспособна држава, полиција правосуђе... Једни шиптари су нам доказали како се оргамизује утакђица високог ризика...

ogicg

pre 8 godina

Cist dokaz ds je dzabe kvalitet aki nema borbe do zadnje kapi krvi.Srbija realno ima duplo bolji tim od Albanije.Al isto tako Albanija je duplo borbenija ekipa i eto je na EP

ivan

pre 8 godina

Cestitke Albancima, volim kad autsajderi prodju, i to je uspeh za albaniju. Treba shvatiti narod koji je ziveo u zatvoru Envera Hodze, i koji i danas nema neku bog zna kakvu drzavu, ekonomski i nisu bas nesto "plasirani",
koliko se raduje ovako necemu. Jos jednom cestitke.
A sto se fudbala tice ne zna se ko je gori mi ( Srbi), ili Albanci.
Gledao sam ovu zadnju utakmicu, trazicu odstetu za izgubljenih dva sata zivota! A to sto se mi nismo plasirali, bolje, ionako nas stalno osramote gde goda da se plasiraju!

Darko

pre 8 godina

Cestitam Albancima na prolazu i zelim im da daleko doguraju na prvenstvu, a nama zelim da izvucemo pouke i da iz ovog neuspeha izadjemo nikad jaci. Zamolio bih novinare da vise ne pale vatru i ne zavadjuju narode.

Zeljko pu

pre 8 godina

Naravno kad ovi nasi slepci nisu umeli da se kvalifikuju,picemo pivo ali ne verujem dacemo vas gledati vi ste tu nebitni i nista necete uraditi. u svakom slucaju ima da vam zvone ona dva gola u usima dok postoite hehehe

nislija1111

pre 8 godina

da nisu platili reviziju komisije vezano za incident ne bi dobili dodatnih 3 boda koja su definitivno bila presudna za njihov plasman. :)

Ivan Novkovic

pre 8 godina

Lorik Cana nam je lepo rekao. Pruzila mu se prilika da nas zeza. Nije on kriv sto nasi fudbaleri ne znaju deceniju i po da se plasiraju na EP.

vimbldon

pre 8 godina

Ovi sto spominju Noleta su smetnuli sa uma da ce Albaniju u prvoj utakmici gledati vise ljudi nego njega sto je pogledalo u karijeri.
(Mari, 11. oktobar 2015 23:28)

Cutanje je zlato.

Mile

pre 8 godina

Realno : Albanija je imala 14 bodova, 3 poklonjena iz Beograda, ali i 6 protiv Jermena, 3 protiv Portugala i 2 protiv Danaca.
Srbija : 0 bodova protiv Portugala i Danske, 4 protiv Jermena, 3 protiv Albanije.
I da smo pobedili u Beogradu bili bismo iza Albanije.
Kakvi god da su - oni nam nisu krivi što nismo prošli.

Šinter

pre 8 godina

Veruj mi, jedva čekam da vas gledam na TV-u... Kupiću čips i pivo i uživati kraj malog ekrana dok vas recimo Nemačka demolira...

3:0

pre 8 godina

evo vam "srpski" pozdrav od Albanskog igraca Mergim Mavraj:

http://www.shekulli.com.al/admin/wp-content/uploads/2015/10/12105711_322693217901279_2092367078268545954_n.jpg

ta trojka morace nesto da znaje :D

Bojan

pre 8 godina

Čestitam Albancima na plasmanu, kao i svim drugim ekipama koje su to uradile. To iz pristojonosti... Ali kakve veze ima on sa srpskim i ja sa albanskim fudbalom ? Koliko se njega tiče što se mi nismo plasirali, toliko mene interesuje što su se oni plasirali. Ni manje ni više.

Miki

pre 8 godina

Ovaj će odmah da nam pravi stadion od 150 miliona evra nakon "istorijske" pobede nad Albanijom, šta li će Edi Rama zbog plasmana....?

Crudelta

pre 8 godina

Nije ni bitno uspeli su i svaka cast...ali to je sramota za nase fudbalere jer kroz relativno lake kvalifikacije su ispali gde skoro svaka druga ide na EP,inace da gledacu ih jer obozavam fudbal kao sport ali opet ono sto ne kapiraju da ni oni nemaju kvalitet,to ce videti na EP a i kroz sledece kvalifikacije za SP...eto sad su otisli Island,Albanija dok sad druge strane smo ispali mi i mozda najvece iznenadjenje Holandija iako jos ima teoretske sanse ali mislim da su zavrsili takmicenje...al to je fudbal.

nije nego

pre 8 godina

E al vi ste nas preko TV gledali na ep u kosarci, sp u vaterpolu, sp u20 fudbal, ep u21 fudbal, Noleta gledaju redovno, odbojkase, odbojkasice, kosarasice, itd.Malo li je (Sova, 11. oktobar 2015 22:02) Osim noleta i kosarkasa sigurno nisu gledali ni ti jedno od nabrojenog ,a pogotovo ove u21....
(Zigzag, 11. oktobar 2015 23:22)

Tako je, komsije nas uopste ne gledaju, ali redovno komentarisu.