Nedelja, 11.10.2015.

17:30

Poraz Srbije u Humskoj uz isključenje Matića

Fudbaleri Srbije poraženi su od Portugalije 2:1 (1:0) u poslednjem meču kvalifikacija za EURO 2016.

Izvor: AK

Poraz Srbije u Humskoj uz iskljuèenje Matiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

297 Komentari

Sortiraj po:

Andjela_FF10

pre 8 godina

Nisam pesimista u suštini, ali ne treba se zanositi i očekivati od ove A selekcije bilo šta. Da je pet ekipa iz grupe išlo na ovo ep, oni bi bili šesti garant. Loš je ceo sistem. Nije Tole jedini krivac za neuspehe. Stoji to da riba od glave smrdi, ali ceo sistem je katastrofa, a pogotovo ne/disciplina fudbalera, koji kad su u Srbiji, rade apsolutno sve, samo ne rade ono za šta su došli tu. Teško da če se i Paunovićevi orlići bolje, provesti, s obzirom da se već polako muvaju starlete oko njih. P.S. Lepo je pokojna Jelena Genčić pre par godina govorila, da su više sportista upropastili splavovi, nego povrede. U pravu je bila 100%. Međutim, svakom svačije, njima njihovo. Niti se nerviram, niti želim to da radim. Jedno je sigurno, nacionalni stadion od 150 miliona evra minimum, nisu zaslužili. I kuća fudbala im je previše.

Prevaranti bez kvaliteta

pre 8 godina

Komsije vi necete u Francusku ali bilo bi najbolje ta navijate sa vase komsije Albaniju.
FORZA ALBANIA
(Abbe, 11. oktobar 2015 21:57)

Jeste, baš ćemo za vas da navijamo s obzirom na način na koji ste se plasirali (prljave igre, provokacije i prevare). Samo ste tako i mogli da odete na veliko takmičenje. Ali na EP-u neće biti ni dronova, ni tzv. sportskog suda iz Lozane već samo vi i vaš skromni kvalitet protiv znatno ozbiljnijih timova od vašeg (koliko ste dobri videli ste u utakmici sa Srbijom).

boza pub

pre 8 godina

@veky
u datom primeru je nebitno ko je pravni sledbenik SFRJ (u konkre noj situaciji Kraljevine Jugoslavije) i to je koliko je mene poznato jedini takav primer. konkretno: zbog bojkota hrvatskog saveza reprezentacija je sacinjena iskljucivo od srpskih igraca. ako ne citas knjige i sportsku literaturu, pogledaj film.

Logitech

pre 8 godina

@sent, kad je stojkovic branio? Pa koliko god on bio cudan covek, jedini je u reprezentaciji koji opravdava poverenje! Pusti to sto navijamo za zvezdu, partizan, javor ili metalac! Da se gleda kako ko igra, a ne gde igra, mozda bi nam reprezentacija i licila na nesto.

StefSZ

pre 8 godina

Brrrrr i ti se razumiješ u nogomet? Ovi od 1.90 
su taman za složit na leđa. Uostalom, da bi se pokrenuli 
takvima treba deset minuta i duplo više da stanu.
(Mantis, 11. oktobar 2015 21:52)

Cini mi se da je Bolt oko 1.90 pa mi deluje pokretljivo. :)

Верни Навијач

pre 8 godina

Тако се бре игра са репрезентацију!!!
Португал је назаслужено победио али шта ћеш кад је судија слепац.

Peter Dendy

pre 8 godina

Glupavi navijači ne shvataju koliko je važn,o što je meč sa Albanijom prošao bez problema. Ne kapiraju da su momci tamo bili u misiji koja je važnija od fudbalskog rezultata.

Majstor Bob

pre 8 godina

Sredina terena: matic, maksimovic, milinkovic-savic.
Tri igraca preko 1,90 sa odlicnim tehnickim predispozicijama .
PA to niko nema.
(Srrrrrdjan, 11. oktobar 2015 20:37)

Brrrrr i ti se razumiješ u nogomet? Ovi od 1.90
su taman za složit na leđa. Uostalom, da bi se pokrenuli
takvima treba deset minuta i duplo više da stanu.
(Mantis, 11. oktobar 2015 21:52)

Maksimovic sa 175cm njegovih ne spada tu. Promasio si mnogo.

beograd

pre 8 godina

dokle god u ovoj ekipi igra zoran tosic, nema nama ni svetskom ni evropskog....kad je on u ekipi to je kao da igramo, ne sa 10, nego sa 7 igraca....inace je direktan krivac za drugi gol

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Imamo apsolutno sve!
Selektor Curcic je napravio kompaktan i mocan pobednicki tim!
Kada se vrate kapiten Branislav Ivanovic i Nikola Maksimovic imacemo tim sposoban da se plasira u Rusiju 2018.!

Kayser Soze

pre 8 godina

Nismo zasluzili baraz..sa Jermenijom u gostima dolazimo do boda u 90 minutu, protiv Danske i Portugala 0 bodova, sramota. Uvek krenemo da igramo kad je sve gotovo..

Deni Krejn

pre 8 godina

Borili se momci! Ne razumem izmene. Zašto uopšte igra Sulejmani, koji nije sastavio krštenu sezonu celu karijeru, Tošić Z odigra jednu dobro, pa 10 loših, Tomović nula. Zašto ne igraju Sergej i F.Kostić!? Mitrović takođe loš. Kad Ljajić igra kako treba, onda je sve ok, ovako...

mikson

pre 8 godina

igrali dobro protiv rezervnog tima albanije i izgubili. U prevodu: mi smo jos jednom dokazali da smo treca liga u evropskim okvirima.

mmi

pre 8 godina

Sve junaci nikom ponikose, i to direktno posle junacke i herojske pobede. 4 boda bi osvojili i mi kao drustvo iz kraja pa posle na pivo. Sram Vas bilo, nekulturni, nevaspitani i raspusteni nazovi igraci i treneri koji 20 godina nisu u stanju da naprave nekoga ko ce u reprezentaciji igrati bolje nego u klubu. Ocekujem da bata djora preuzme stvar u svoje ruke...hahaha

AcA

pre 8 godina

Prvo sto se mora promeniti je da nikako ne igramo u Humskoj..pa covece i kad dobro igramo mi izgubimo,stvarno nas bije maler.Ne mora Marakana,ima jos stadiona po Srbiji..moglo bi da se igra u Novom Sadu,Kragujevcu,Nisu,zasto ne i Pazaru.
Sto se tice same ekipe,mozda bi trebalo da se malo izmeni i podmladi tim.Zadnjih 10ak utakmica koliko sam primetio Ivanovic,Bambi Tosic i jos neki igraju ocajno.Ja sam tek danas video Tosica u dobrom izadnju u dresu reprezentacije.Isto tako Mitrovic,previse se prica o njemu i dize se u nebesa,skrece na sebe paznju cestim ispadima i incidentima.Da je nesto korisno uradio u reprezentaciji bas i nije..isto i Njukaslu predvidjam ispadanje.
Okosnicu tima bi trebalo prepustiti Maticu,Ljajicu,Milivojevicu..dobar ce verovatno biti i Kostic,dati sansu i Zivkovicu.
Za napad nemamo resenja i to ce kao i uvek biti problem.
Odbrana je po imenima solidna,dosta igraca na raspolaganju.
Mozda dati prednost Maksimovicu i Nastasicu na pozicijama stopera,mladi su i igraju u veoma jakim ligama.
Stojke je uvek dobar u repki ali mozda je vreme da se pruzi sansa Rajkovicu
...

Učesnik

pre 8 godina

Tole odlazi! Naša a reprezentacija niže poraze u konačnom skoru treće kvalifikacije u nizu. Vreme je da dotični ode otjerao je jednog Radomira Antica, jedinog selektora koji je napravio rezultat u kvalifikacijama. Ruku na srce nemam nista protiv selektora Curcica ali ne mislim da je on selektor za velika djela, ali ne mislim da je on glavni krivac za ove kvalifikacije. Tomislav Karadzic treba da ode.

VladaNS

pre 8 godina

Niti je Yugo srpski auto, niti je Srbija sudjelovala na prvom SP u Urugvaju, ne pišite gluposti, molim vas! (Veky, 11. oktobar 2015 22:39)

Srbija je pravni naslednik SFRJ i sve je to NAŠE.

mirko

pre 8 godina

sto bre ljudi pljujete po maticu,on je nas najbolji igrac,momak igra povredjen dvije utakmice,sram vas bilo,ja da sam na njegovom mjestu ne bih ni igrao za ovu propalu reprezentaciju na celu sa toletom

Bilal

pre 8 godina

Stvarno, ali stvarno, ovaj R. Ćurčić nije dorastao funkciji selektora. Neshvatljivo je npr. da nije ostavio Matića, na poluvremen,u u svlačionici i da nije ranije zamenio A. Mitrovića a mogao je 'ladno i Tadića. Uvodi Sulejmanija i Škuletića nepunih 10 minuta pre kraja meča kada momci ne mogu ama baš ništa učiniti jer smo sa igračem manje na terenu.

k

pre 8 godina

Sramota me je da citam komentare koji nakon ovakve igre i dalje vredjaju igrace. To samo govori da mi ni ne zasluzujemo da nam se dese lepe stvari.

Gavgalj

pre 8 godina

Malo bolje nego ranije, ali opet je to blagi ocaj. Sve bih rasturio. Moj tim za ubuduce

Rajkovic
Gajic, Veljkovic, Babic, Antonov
Zdjelar (Grujic),Maksimovic, M-Savic, Zile
Lukovic (Jovic, Ozegovic), F. Kostic (Djurdjevic, Gaćinović, Plavšić)

Selektor: Paunovic

Srbija bolje od ovog nema. Ovi su zabrazdili svi s Toletovom garniturom. I Matic. Naravno, seča svih funkcionera u FSS

karamba

pre 8 godina

Solidna igra protiv drugog tima Portugalije.Nismo zasluzili poraz,a ni sreca nije bila na nasoj strani.Matic je vise nego precenjen igrac,igra izuzetno sporo,a o njegovom ponasanju nema potrebe da pisem,neinteligentno najblaze.Odbrana kao i obicno nekvalitetna.Sudjenje i protiv Albanije i veceras prilicno tendeciozno,medjutim,postovanje se zasluzuje.Kada se bude pobedjivalo,bice respekta i od strane sudija.Sve u svemu,fudbal nam je na nikad nizem nivou.Moramo strpljivo sacekati generaciju svetskih prvaka i kompletno ih uvesti u A tim,medjutim,kakve "strucnjake" imamo u FSS,od toga verovatno nece biti nista.

danguba

pre 8 godina

Sreca pa izgubismo, tragicno uz crvene kartone, kako samo mi znamo. Inace, se mogao steci lazni dojam da stvari idu na bolje i da u miru docekamo sljedece kvalifikacije sa istom garniturom. Dakle, Curcic van, a Tole i ekipa da odgovaraju za najgore kvalifikacije u istoriji. Postaviti Paunovica za selektora, prekriziti sljedeci SP, poceti od 0 i graditi sistem i ekipu za buducnost.

Sale

pre 8 godina

Danguba pod Toletom smo bili evropski i svetski prvaci.Problem a reprezentacije je zalaganje.Kome se igra kada ti jedan bugarski navijac dva puta prekida utakmicu.

VUK

pre 8 godina

koji kredibilitet ima FSS u FIFA i UEFA kada u jednoj takmičarskoj nebitnoj utakmici sudija usred Beograda poništi Srbiji dva gola i nedosudi joj penal i previdi faul i pusti Portugalu da neregularno pobedi i na primedbu istera zamenjenog igrača.. ovako se ne sudi ni Afričkom plemenu, a ne reprezentaciji koja ima kontinuitet od prvog svetskog prvenstva u Urugvaju pa do danas.. ako imamo ovakvo suđenje i u buduće.. nikad ništa nećemo postići.. Ovo je sramota rukovodstva FSS, a ne momaka koji igraju.

pera

pre 8 godina

Tuzno je sto jos od meca sa Francuskom 2009 godine u Srbiji nije odigrana niti jedna prava utakmica kakvih imano stotine nedeljno po Evropi. nista Zvezda, nista Partizan , nista Srbija...zaista sramno...pa Gibraltar je imao tekmu dve u tom stilu...ali koga briga....

sovuljaga

pre 8 godina

Pivke,dal te nije blam! i pored siromasnih Danaca oni bas odaberu prebogate Albance da pustaju na Ep.e moj ti,svi su krivi verovatno osim tebe i skolu sto nisi zavrsio,verovatno te mrzeli nastavnici,profesori.

alter ego

pre 8 godina

Svi ce sad biti suvise kriticni ali s obzirom kakve smo partije imali ova je bila i odlicna.. Igrali smo borbeno i navijanje je bilo dobro.. Par izmena, odredjeni da poprave formu i bice bolje valjda

politika

pre 8 godina

Bas mi je drago sto fudbal nije politika. Kakvi ih politicari podrzavaju tako igraju i fudbal. Vazno da su oni pobedili albaniju svetsku silu u fudbalu a bogami i u politici. sad ce da pobede unesko, pa ujedenjene nacije, eu, sad i ostale trice i kucine.

Mantis

pre 8 godina

Sredina terena: matic, maksimovic, milinkovic-savic.
Tri igraca preko 1,90 sa odlicnim tehnickim predispozicijama .
PA to niko nema.
(Srrrrrdjan, 11. oktobar 2015 20:37)

Brrrrr i ti se razumiješ u nogomet? Ovi od 1.90
su taman za složit na leđa. Uostalom, da bi se pokrenuli
takvima treba deset minuta i duplo više da stanu.

SEnT

pre 8 godina

Vec duze godina igramo bez cilja i pravca, disciplina jako losa, uopste se nezna ko sta tu radi. Pod broj jedan mora da se skloni Curcic, nije on dorastao za ovo. Zatim ne mogu igraci kao Mitrovic S., Tomovic, a po meni ni Tosic bambi da igraju u reprezentaciji. Da li je moguce da nemamo boljeg golmana od Stojkovica, ili kako kazu da on mora da brani. Kad je Stojkovic nesto branio u reprezentaciji? Po meni nikad nista, osim par penala, za koje mu svaka cast, ali to je nedovoljno za reprezentativnog golmana. I naravno da se jednom skloni Karadzic, koji unosi nezadovoljstvo medju navijacima!!!

Главни архиватор

pre 8 godina

Није ми жао кад овако играмо и изгубимо.Ово је много боље него против Албаније,када смо победили.Судија је стварно катастрофа,директно је утицао на резултат.Није досудио пенал за нас,поништио нам је чист гол Тошића,није свирао фаул за нас код 2.гола Португала,...

Igor

pre 8 godina

A sad lepo dovesti Radomira Antića da sve ovo dovede u red inače ništa od svetskog prvenstva. Ova ekipa ima kvalitet ali nema disciplinu. Ćurčić to ne može da odradi.

nenad

pre 8 godina

ljudi koji kazu da smo igrali dobro pre komentara treba da se preispitaju o svom fudbalskom znanju. portugalci se nisu oznojili drugo a i prvo poluvreme po klizavom terenu, mi kao imali inicijativu u sustini u pravom mecu za bodove oduvali bi nas sa nulom. ovako trening za njih a i tu smo bili losi

joca

pre 8 godina

srbija je danas igrala stvarno za svaku pohvalu.medjutim problem je i dalje taj pobednicki mentalitet u fudbalu.kad si nadmocan na tetenu da das gol i da kontrolises igru.to rade velike reprezentacije.ima buducnost u nas fudbal to nije sporno.

Labud

pre 8 godina

Ofanzivno sasvim dobra partija.

Iz komentara shvatam zasto niko ne sme da pridje ribama u kafani. Sigurno i njih komentarisu ovako te ova kratka, te ona onakva.

Толе

pre 8 godina

Свака част момци,а што се тиче суђења,неће ми објавити коментар ако напишем!

pero

pre 8 godina

nikad za srbiju dok je karadžića i ćurčića,on je doveo advokata,on je kriv za sve neuspehe,i sigurno će ostaviti čurčića da bi nas nervirao i dokazao da njemu niko nemože ništa

Marko

pre 8 godina

Nemamo odbranu. Na zalost tako je. Tomovic Kriv za drugi gol, pa ko onako jos iznosi loptu? Da se covek lepo ubije od muke sa njim i sa stefanom mitrovicem koji je u par momenata jako lose intervenisao. A tek Tomovicev pas za stojketa....upropastise sav trud napadaca. Nije mi jasno da nema Baste koji je odlican. Kakva ironija od jezive odbrane do ovog. Sta da se radi valjda ce se Nastasic oporaviti uskoro. Ne znam kako nagovoriti Subotica ali to bi nam bilo sjajno.

daw

pre 8 godina

Iskreno nema u ovom timu ni reda ni discipline....pa portugal je dosao da igra sa rezervnim timom da isprobava neke fudbalere kao na prijateljskim utakmicama....neke stvari ako se ne promene...rusija moze da se zaboravi....pa u toj grupi austrija je za dve klase ispred po redu odnosu i disciplini u igri...a iskreno i igraju lepu i efikasno....ne dovede li se ozbiljan trener kao Antic koji ce to zategnuti i disciplinovati...svetsko mi mozemo zaboraviti....prosli ciklus je bilo podmlađivanje tima sa mihajlovicem(zapravo prodaja menadzera preko reprezentacije)pa moze li mi neko reci koji to mladi igrac igra posle toga podmlađivanja....nema ih...mozda sam pesimista ali mi nemamo ni 5% sanse da se plasiramo na svetsko sa čurčićem.....

marka zvaka

pre 8 godina

Vodjenje utakmice bez izmene do 70 minuta tj dok se nisu povredili igraci...stvarno ne razumem...kao da nema ni strategije dal da se igra ofanzivnije ili defanzivnije...bezidejno bezidejno bezidejno...

RIKO

pre 8 godina

Sudija je napravio 6 katastrofalne greske koje su resile utakmicu!!!!Cestitam igracima na solidno odigranoj utakmici mada moze i MORA mnogo bolje.

Srrrrrdjan

pre 8 godina

Sredina terena: matic, maksimovic, milinkovic-savic. Tri igraca preko 1,90 sa odlicnim tehnickim predispozicijama . PA to niko nema. i umesto na tome da baziramo igru i da ubacujemo ove mlade prvake sveta mi svaki put sve stariji i stariji. Ovo danas je bilo smesno.

Borginjo

pre 8 godina

Svaka čast našim momcima na trudu i borbenosti,rezultat je takav kakav jeste ali ne umanjuje pozitivan utisak koji su ostavili.Bravo i samo napred!

k

pre 8 godina

Mogu da primetim da smo kao narod jako nerealni. Do juce svi govore kako je bitna dobra igra, a nije bitno ako izgubimo, a danas smo izgubili uz odlicnu igru i veliku kradju sudije uz nedosudjen penal, cist faul nad Tosicem kao u hokeju nakon kojeg pada gol Portugalije, a zatim i nedosudjen faul za ZUTI karton nad Maticem, posle cega se Portugalac baca na zelju kao da je nad njim napravljen. Naravno, Matic prigovara i dobija drugi zuti za prigovor!!! Sada po komentarima vidim da bi neki ovde bili zadvoljni samo da smo oduvali Portugalce 10-0, i nista im ne moze promeniti misljenje. Da li je to zato sto su u ptpunosti nezadovoljni svojim zivotima ili se jednostavno ne razumeju u fudbal. nisam ni ja neki ekspert ali znam sta kvalitetna igra i ko je danas storio 10-15 jako dobrih sansi. To sno bili mi, narode, Srbija! Bravo za toliko osporavane igrace i selektora, ali ovo ce vredeti samo ukoliko nastave sa ovakvim igrama.

Šone

pre 8 godina

Aleksandre, Aleksandre, pa ti bi trebao da igras kao lud da ih nosis sve u zubima po terenu,a ono lopta se odbija kao o camovinu! I povrh svega dozvoljavas sebi da stvaras situacije na ivici incidenta!Strasno!!!Bar da to kompenzujes dobrom igrom,ali jako slabo!

Poraženko

pre 8 godina

"Fudbaleri Srbije poraženi su od Portugalije 2:1 (1:0)..."
Poraz se u ovom slucaju rezultatski izražava sa 1:2, a 2:1 bi bila POBEDA!!!

haha

pre 8 godina

Srbi pa vi ste stvarno smiješni, da ne kažem šta ste! Ne idete na Euro ali i dalje ste optimisti i vjerni navijači. Mi u Hrvatskoj vjerojatno idemo na Euro ali smatramo situaciju u savezu katastrofalnom i borimo se protiv mafije. Vama je sve ok, tu i tamo netko prigovara savezu ali ostane samo na tome. Hoćete da se mi umjesto vas obračunamo sa vašim savezom?

Gale

pre 8 godina

Bravo momci - dobra igra, nedostatak sreće i zaista loše suđenje...ovako ste trebali da igrate od početka kvalifikacija. A, "navijačima" više nikada ne dozvoliti da rade idiotluke kao u Bg. protiv Albanije i pre toga u Italiji.

heheh

pre 8 godina

Steta, zaista nismo zasluzili da izgubimo jer smo bili bolji ceo mec. Ali sta je, tu je, borili smo se, sto je najbitnije. Bolje sto smo sad izgubili nego da smo izgubili od Albanije.. Nema veze.

serbistan

pre 8 godina

Da li je moguće da Ćurčić uvodi rezerve nakon primljenog gola? Nisam stručan, ali npr. Mitrović dobija žuti - rizičan, loš: zar nije bio za zamenu? Mnogo je primera, uf...i svaki put kažem sebi ne gledaj fudbal, i ne vredi...

mp

pre 8 godina

Mislim da se lek za nas fudbal zove nacionalni stadion kako je to mudro dijagnostikovao premijer.
Samo, prevideo je da se dan hvali uvece a ne kad petlovi zakukuricu. Stadion da se gradi u Jagodini a Palma da pravi vatromet i vostane figure svih fudbalera sve sa Toletom Karadzicem.

zlaja

pre 8 godina

Nazalost Matic bio nervozan od starta, nije trebao da igra, njegovo iskljucenje moze da nas kosta i sledece kvalifikacije, minimum 2 utakmice kazne, kako uvek ispadenemo glupi, nama uvek treba da sudi najbolji sudija na svetu, nasi moraju da razumu da neki put i sudije grese, ali kod nas jedna njihova sudijska greska nama 2 crvena, bravo i to u "nebitnoj" utakmici

kokanidja

pre 8 godina

Nek pricaju pljuvaci sta god hoce, ali reprezentacija dugo ovako lepo nije igrala. Kolarov, Matic, Milivojevic, Ljajic, Tosic su odlicni. Tosic konacno u ovim kvalifikacijama pokazuje zasto zasluzuje mesto, brz, borben, tehnicki savrsen, odlican prekid.

zoran fr

pre 8 godina

sta li radi mitrovic u napadu?
bolje da ubaci petra skuletica
a za komentatora nemam reci uspava me covek ali sam siguran da ako postignemo gol pa makar to bilo i posle 4 primljena aca ima da se dere ko lud kao da smo tim golom osvojili sp.

Slavko-RS

pre 8 godina

Svaka cast momci na danasnjoj utakmici.Sudija dva gola nam ponistio, kod primljenog gola nije svirao faul nad Tosicem.Dobro smo igrali i onda na poraz i nema puno zamjerki.

ludnica

pre 8 godina

Samo se pitam ko forsira ovog Mitrovica lopta se od njega odbija ko od panja, katastrofa, ne bi ga zvao ni na prijateljske utakmice, propast.

patetika

pre 8 godina

Okej, jel moze neko da mi objasni cemu smo se mi radovali nakon pobede nad Albanijom, oni se kvalifikovali na EP, mi gubimo danas u sred Beograda, slabo igramo vec godinama... Zasto je Vucic primio fudbalere pre neki dan, na cemu im je cestitao??? Kakvo je ovo prodavanje magle kod nas?

Bravo

pre 8 godina

Zavrsene su spektakularne kvalifikacije. Srbija je igrala neverovatan fudbal. Pored velikih rivala su osvojena CEEEEEETIRIII velika boda. Premijer Srbije Aleksandar Vucic je obecao da ce Srbija dobiti nacionalni stadion, i da ce njegova izgradnja kostati 150 miliona evra. A to sto je meni plata(vaspitac) 28 000 RSD nikoga nije briga. Stvarno me je sramota sto zivim u ovoj zemlji.

Mik

pre 8 godina

razumem i talenat i sve, ali Djordjevic je neuporedivo opasniji od Mitrovica i s pravom je ljut na selektore! Mitrovicu treba 50 sansi za jedan gol. Djordjevicu 10 puta manje. Vodim statistiku.

Kića

pre 8 godina

Tomovic i Stefan Mitrovic zalutali u reprezentaciju!
(Kayser Soze, 11. oktobar 2015 18:34)

Ajde da se složim sa tobom za Stefana Mitrovića, ali sad kad nam je odbrana ispovređivana Nastasić, Ivanović, Maksimović, Biševac, Subotić.. Jeste da on rezko igra i u klubu, al' šta ćemo, mora neko igrati.
Što se tiče Tomovića, zaista sjajno igra u ove godine odličnoj Fiorentini. Jedan je od najboljih, a čak je bio i kapitan na nekim mečevima. To što on ne igra vrhunski u reprezentaciji, to je više "zaraza" koja zahvata sve naše fudbalere..

Brontosaurus

pre 8 godina

Rezime- ovim kvalifikacijima smo dotakli dno. Taman misliš da ne može gore, a ova banda te razuveri. Hvala svima, od FSS do igrača, što ću umesto Srbije gledati Albaniju na EP.

Carrera

pre 8 godina

Ovaj Curcic namerno radi na stetu nase ekipe. To se vise ne moze nazvati neznanje. Ovo je dno dna. Ko su sve treneri u srbiji. Curcic pa Kiza iz partizana. Ovo nije slucajno ovo neko namerno radi.

Sandzak

pre 8 godina

Sta je sa Ljajicem? Je l' dao neki gol? Albanija vodi protiv Jermena, 0:2. Ljudi odose na Evropsko prvenstvo. :) Zaista je zalosno da se mi nismo plasirali. Da sam na Vucicevom mestu bilo bi me sramota da im organizujem docek nakon pobede nad Albanijom.

nipper

pre 8 godina

Boli vas briga vi ste dobili Albaniju i osvetili se za Lazara kao sto vecina vas je pricala.A to sto Albanija ide ne Euro to nije bitno.Na niske fudbalske grane ste pali.Pozdrav iz Sarajeva.
(Mr_Melbourne, 11. oktobar 2015 18:24)

idi igraj hrkljus.

Nikola

pre 8 godina

Citam komentare i ne verujem koliko negativnih i pljuvackih komentara. Ne treba ni da igraju bolje kad vidim kakvi ih ljudi komentarisu, koji veze o fudbalu nemaju sto se po komentarima i vidi..

Koma

pre 8 godina

Je li ovo neki bojkot najvecih zvezda sa ovim povredama i crvenim kartonima? Sve mi deluje da jeste.
Izgleda ce biti opet 'ili mi ili oni', i naravno letece 'mi', a oni ce ostati do decembra... neke tamo godine.

cemu smo se mi radovali prekjuce?

pre 8 godina

Gubimo kuci od Portugalije bez Ronalda koji im je pola ekipe, a radujemo se pre neki dan nakon pobede protiv Albanije kao da smo pobedili Nemacku. Jos i premijer Vucic pravi prijem za fudbalere i cestita im sto su ujedinili Srbe hahaha. E, pa dragi moji, Albanci sirom sveta veceras slave, nismo im pokvarili slavlje, a mi cemo nastaviti da tugujemo pre svega jer igramo ocajan i bezidejan fudbal..

Mijat Splitski bili

pre 8 godina

Hahahaha , hteo sam da se srusim od smeha zbog izjave da bi trebalo da igra u drugom poluvremenu Brasanac da pomogne Maticu na sredini

HASSAN

pre 8 godina

Objektivno, imamo problem u odbrani; u manevru (Matix, Ljajic, Tadic, Zivkovic, Maksimovic) i napadu smo medju najtalentovanijim evropskim reprezentacijama. E sad, kad u jednacinu stavimo korumpiran fss, nestrucan tzv strucni stab onda je rezultat takav kakav jeste. Realno, po individualnom kvalitetu smo trebali veceras da igramo za prvo mesto.

Miki

pre 8 godina

Sudija nas je unistio. Ponistio nam je dva cista gola plus nije sudio faul nad nasim igracem pre drugog gola Portugala sto je dovelo do opravdanog revolta nasih igraca.

Buzda

pre 8 godina

Vazno da je neznalica Stojke odradjivao malu metaniju kad god bi uhvatio loptu. Onda bi sledilo maženje i celivanje, a valjda je posle odveo kuci u krevet da je dopumpa

Pokondirena tikvica

pre 8 godina

Hteo bih da pohvalim uspeh...Noleta danas.A sto se tice A selekcije,dok ne ode Tole sa svom svojom svitom i trenerima i ne dodje predsednik koji ce da vrati Antaru za selektora,necu da kazem ni rec pa makar se pet narednih ciklusa kvalifikovali.

geometar iz valjeva

pre 8 godina

Штета како два човека могу да нас упропасте. Нормално судија и најнормалније велики голгетер Митровић Александар.Понављам ,колико год Ви мислили да нисам у праву ово није ранг такмичења коме је он дорастао.

SrbinsonKruso

pre 8 godina

Bravo za naše, konačno jedna utakmica odigrana onako kako svi želimo da izgleda naša reprezentacija. A suđenje u prelomnim momentima u najmanju ruku diskutabilno. Ako ovako budu igrali ubuduće eto punog stadiona i podrške navijača. Ovakvu želju da se igra fudbal, nisam video od Antića...

+41

pre 8 godina

Znam da zvuci glupo posle svega, ali ponisten cist gol Tosica i nedosudjen cist faul nad istim pre gola Portugala ( u trenutcima kada smo igrali najbolji fudbal u ovim kvalifikacijama )
Sportski pozdrav !

Толе

pre 8 godina

Не могу да верујем колико негативних коментара, алоо бре људи то су наши момци,подржите их,никад се не зна,да су се пласирали било би 500 коментара.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Sa Antic-em na klupi, Vidic-em i Subotic-em u odbrani smo mi igrali i protiv Francuza i protiv Portugala kao prava reprezentacija, ovo nema veze sa vezom.
(ahahalelee, 11. oktobar 2015 18:25)

Rođače, ala si ti nepismen...

x-man

pre 8 godina

Idemo nacionalni stadion,hahahahahahahahhahahahahahahahahahahah dobiju 1 utakmicu,i odma nacionalni stadion,naravno od nasih para! Da su nesto uradili u proteklih 15godina u fudbalu pa da napravi covek,ali za propale fudbalere koji zaradjuju po 5milio po sezoni,menadzerima i politicarima praviti stadion..uzas

luka

pre 8 godina

Na tv srbija-portugal,mitrovic u napadu,napolju temperatura oko nule,vec tri dana kisa pada-idealan dan da odes u sumu i da se isplaces ko malo dijete!!!

Angmar

pre 8 godina

Solidna?!?Mi ovom Portugalu ne bi dali gol do ujutru.Inace oni samo otaljavaju posao sto je za nasu reprez.i vise nego dovoljno!Mi smo kanta,uzasno spor i dosadan "fudbal" igramo

Advokat svih Srba

pre 8 godina

Steta,nismo uspeli da oborimo rekord iz Beograda,kad nam ga Pirlo metnuo vec u 1.minut!Ali nema veze,ionako krecemo da igramo od sledecih kvalifikacija,jel tako bese?

Kutinjo

pre 8 godina

Sramota bre da ima ovoliko ljudi godinama igramo ubedljivo najgori fudbal na svetu i posle jedne pobede nasednete na neverovatno lozenje,malo se ugledajte na hrvate cim su krenuli da im unistavaju reprezentaciju odma bojkot,prazan stadion bio,a kod nas sto vise unistavaju to sve vecu podrsku imaju tole sava i ekipa.

Andro

pre 8 godina

Baš mi je drago što albanija ide na EP, da vidi Evropa sa kime mi imamo posla pa mozda nas i bolje razumeju. Ja mislim da Evropa još tako ruznog sveta nije videla. Baš će šiptari biti u fazonu svi hoće da se slikaju sa njima, ne mogu ljudi da se nagledaju tako tako ruzne i zaostale nacije :-))

veliki strumf

pre 8 godina

Sta drema ovaj Mitrovic u odbrani - strasno i smesno? Hteo da zaplasi Danija izgleda... O majko moja, ko sve ne igra stopera kod nas. Tomovic isto supalj - vidi se posle 5 minuta.

sovuljaga

pre 8 godina

ahahalele,sa Anticem smo izgubili u Frnacuskoj a u Bg izvukli nereseno sa igracem vise od 30 minuta i datim golom iz penala druze,a o Portugalu da ne govorim.Sa Anticem smo izgubili od Novog Zelanda u pripremi za Sp i jedina smo evropska reprezentacija koja je od njih izgubila u istoriji,a onda sledi Gana,Australija,blamiranje pa onda i gubljenje bodova u dve utakmice u kval.za Ep...e to ti je Antic druze,pocepao Rumune i to je od naseg fudbala.

cartmanx

pre 8 godina

Mi nemamo kult reprezentacije u fudbalu,zato nema rezultata iako imamo odlicne igrace i tako vec godinama unazad...sve se svodi na Partizan i Zvezdu,da li igaju vise igraci jednog ili drugog tima i slicne gluposti...A kad igra reprezentacija nigde nikoga, kisa pa sta gde su gledaoci. Otici ce i Tole i nazalost bice isto.

baki

pre 8 godina

Meni je najvaznije da smo Albaniju dobili. Srbima na Kosmetu je to donelo mnogo radosti bez obzira na sve i ne znam sto zbijate šale zbog proslave te pobede. Sve vise i vise ljudi dize ruke od nas.
Pozdrav iz Kosovske Mitrovice.

dejan

pre 8 godina

hahahahaha IDEMO U RUSIJU...hvala Bogu ali ove neznalice nikada vsse nece videti neko takmicenje sem kvalifikacija! Stvarno mi nedistaju komentari bivseg fudbalera u pokusaju Pantelica!

goranac

pre 8 godina

Albania vs Armenia 2:0
Sante Paris, papa Srbijo :)
(Gjakovar, 11. oktobar 2015 18:30)
Možeš da glumiš koliko god hoćeš, ali vas poraz od Srbije toliko boli da vas ni odlazak na EP neće utešiti, siguran sam.
albania-Serbia 0:2

sovuljaga

pre 8 godina

pazi naslov,Ljajic propistio zicer!hahah,pa da li ste normalni,iz mrtvog ugla zicer?nasi bre ne znaju iz deterca u praznu mrezu da ga daju a vama je mrtav ugao zicer.

sovuljaga

pre 8 godina

redorded pa da znas da bi bar iste rezultate imali da igraju navijaci.treba pljuvati ove jer se za fudbal izdvaja preko 80% novca iz drzave a ostali dele manje od 20%.ugasiti fudbal u ovoj zemlji pod hitno,ionako je samo leglo lopova i mafije koje kradu novac a rezultata nigde.

...

pre 8 godina

dok je nama u prvih 11 Tomović,Mitrović Stefan ,Tošić Zoran i Duško ,Luka Milivojević vrhunski će nam rezultat biti pobede nad Albanijom i takvom boranijom

ahahalelee

pre 8 godina

Sa Antic-em na klupi, Vidic-em i Subotic-em u odbrani smo mi igrali i protiv Francuza i protiv Portugala kao prava reprezentacija, ovo nema veze sa vezom.

Krle

pre 8 godina

Ako ovi sto su dosli na utakmicu nisu placeni za to onda ti ljudi stvarno imaju neki problem u glavi,da platis da gledas one manekene i jos po ovakvom vremenu je van svake pameti.

sovuljaga

pre 8 godina

Tole,ali se nisu plasirali,a nisu opet ni bili blizu da se plasiraju.oni se plasiraju na po jedno prvenstvo od deset a svi igraju po velikim klubovima.mi smo JEDINA reprezentacija koja ima tako skupe igrace a da se ne kvalifikuje na prvenstva.

srdjan

pre 8 godina

" Ovi dosli sa trecom postavom. ahaha :D (Hoces Iskreno?,11. oktobar 2015 17:42)"

Pa i mi igramo sa trecom postavom...ne igra Sergej MS, Ozegovic, Zivkovic, Kostic, Maksimovic, Grujic,
Antonov, Babic....
i-ha-ha....

Zipo

pre 8 godina

Kako svaki put na svakoj utakmici kad nasi krenu ka golu protivnika trava naglo poraste a vetar promeni pravac, ovo vise nije ni smesno. Podrska Karadzicu!

cartmanx

pre 8 godina

Mi nemamo kult reprezentacije u fudbalu,zato nema rezultata iako imamo odlicne igrace i tako vec godinama unazad...sve se svodi na Partizan i Zvezdu,da li igaju vise igraci jednog ili drugog tima i slicne gluposti...A kad igra reprezentacija nigde nikoga, kisa pa sta gde su gledaoci. Otici ce i Tole i nazalost bice isto.

Marko

pre 8 godina

Jel ste realni ljudi ?
Pa napokon su poceli momci da igraju ofanzivan fudbal i zaista dobro igraju i trude se. Portugalci su imali dosta srece u ovom poluvremenu samo neka oni ovako igraju i bice to sve dobro. A nece valjda i ovaj Tole zauvek da zivi pa vec mu je 150 godina ?

dejan

pre 8 godina

Nisu ovi komentari pljuvanje fudbalera kako neki misle,ovo je gadjenje nornalnih ljudi prema fudbalu a za to gadjenje su izmedju istalih zasluzni i fudbaleri..ponajvise ovi prodani komentatori koji uporno pricaju gluposti i dodatno nerviraju narod!

Radovan Javor Ćurčić

pre 8 godina

koliko je ovaj Zoran Tošić beskoristan u reprezentaciji evo već 10 godina ...Tomovica,Stefan Mitrovića,Milivojevića da ne spominjem

cartmanx

pre 8 godina

Mi nemamo kult reprezentacije u fudbalu,zato nema rezultata iako imamo odlicne igrace i tako vec godinama unazad...sve se svodi na Partizan i Zvezdu,da li igaju vise igraci jednog ili drugog tima i slicne gluposti...A kad igra reprezentacija nigde nikoga, kisa pa sta gde su gledaoci. Otici ce i Tole i nazalost bice isto.

Labud

pre 8 godina

Odbrana nivo Conference South. Cak nisu ni oni krivi koliko Matic i Milivojevic. A tako smo dobro poceli..

A ovi sto pisu treca postava....Nani i Dani, pa mi igrace tog kalibra na tim pozicijama nismo imali od Mijata i Deje, koji su usput Crnogorci. Malo realnosti.

Slavisa Vukosavljevic

pre 8 godina

Ne mogu da se otmem utisku da nije bilo onog slucaja sa dronom i da smo u toj utakmici po ocekivanju dobili, ovo bi bila utakmica za drugo mesto u grupi.

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Boli vas briga vi ste dobili Albaniju i osvetili se za Lazara kao sto vecina vas je pricala.A to sto Albanija ide ne Euro to nije bitno.Na niske fudbalske grane ste pali.Pozdrav iz Sarajeva.

AjmoLegende

pre 8 godina

Pobedite danas, pa da pravimo docek ispred skupstine, u 9 uvece veceras. I Vucic da pravi nacionalni stadion- Bata Djora. Da se dostojno proslavi vase osvajanje 4 mesta u kvalifikacionoj grupi.

AjmoLegende

pre 8 godina

Pobedite danas, pa da pravimo docek ispred skupstine, u 9 uvece veceras. I Vucic da pravi nacionalni stadion- Bata Djora. Da se dostojno proslavi vase osvajanje 4 mesta u kvalifikacionoj grupi.

patetika

pre 8 godina

Okej, jel moze neko da mi objasni cemu smo se mi radovali nakon pobede nad Albanijom, oni se kvalifikovali na EP, mi gubimo danas u sred Beograda, slabo igramo vec godinama... Zasto je Vucic primio fudbalere pre neki dan, na cemu im je cestitao??? Kakvo je ovo prodavanje magle kod nas?

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Boli vas briga vi ste dobili Albaniju i osvetili se za Lazara kao sto vecina vas je pricala.A to sto Albanija ide ne Euro to nije bitno.Na niske fudbalske grane ste pali.Pozdrav iz Sarajeva.

nipper

pre 8 godina

Boli vas briga vi ste dobili Albaniju i osvetili se za Lazara kao sto vecina vas je pricala.A to sto Albanija ide ne Euro to nije bitno.Na niske fudbalske grane ste pali.Pozdrav iz Sarajeva.
(Mr_Melbourne, 11. oktobar 2015 18:24)

idi igraj hrkljus.

daw

pre 8 godina

Iskreno nema u ovom timu ni reda ni discipline....pa portugal je dosao da igra sa rezervnim timom da isprobava neke fudbalere kao na prijateljskim utakmicama....neke stvari ako se ne promene...rusija moze da se zaboravi....pa u toj grupi austrija je za dve klase ispred po redu odnosu i disciplini u igri...a iskreno i igraju lepu i efikasno....ne dovede li se ozbiljan trener kao Antic koji ce to zategnuti i disciplinovati...svetsko mi mozemo zaboraviti....prosli ciklus je bilo podmlađivanje tima sa mihajlovicem(zapravo prodaja menadzera preko reprezentacije)pa moze li mi neko reci koji to mladi igrac igra posle toga podmlađivanja....nema ih...mozda sam pesimista ali mi nemamo ni 5% sanse da se plasiramo na svetsko sa čurčićem.....

Srrrrrdjan

pre 8 godina

Sredina terena: matic, maksimovic, milinkovic-savic. Tri igraca preko 1,90 sa odlicnim tehnickim predispozicijama . PA to niko nema. i umesto na tome da baziramo igru i da ubacujemo ove mlade prvake sveta mi svaki put sve stariji i stariji. Ovo danas je bilo smesno.

Brontosaurus

pre 8 godina

Rezime- ovim kvalifikacijima smo dotakli dno. Taman misliš da ne može gore, a ova banda te razuveri. Hvala svima, od FSS do igrača, što ću umesto Srbije gledati Albaniju na EP.

Advokat svih Srba

pre 8 godina

Steta,nismo uspeli da oborimo rekord iz Beograda,kad nam ga Pirlo metnuo vec u 1.minut!Ali nema veze,ionako krecemo da igramo od sledecih kvalifikacija,jel tako bese?

haha

pre 8 godina

Srbi pa vi ste stvarno smiješni, da ne kažem šta ste! Ne idete na Euro ali i dalje ste optimisti i vjerni navijači. Mi u Hrvatskoj vjerojatno idemo na Euro ali smatramo situaciju u savezu katastrofalnom i borimo se protiv mafije. Vama je sve ok, tu i tamo netko prigovara savezu ali ostane samo na tome. Hoćete da se mi umjesto vas obračunamo sa vašim savezom?

kokanidja

pre 8 godina

Nek pricaju pljuvaci sta god hoce, ali reprezentacija dugo ovako lepo nije igrala. Kolarov, Matic, Milivojevic, Ljajic, Tosic su odlicni. Tosic konacno u ovim kvalifikacijama pokazuje zasto zasluzuje mesto, brz, borben, tehnicki savrsen, odlican prekid.

RIKO

pre 8 godina

Sudija je napravio 6 katastrofalne greske koje su resile utakmicu!!!!Cestitam igracima na solidno odigranoj utakmici mada moze i MORA mnogo bolje.

Labud

pre 8 godina

Ofanzivno sasvim dobra partija.

Iz komentara shvatam zasto niko ne sme da pridje ribama u kafani. Sigurno i njih komentarisu ovako te ova kratka, te ona onakva.

VUK

pre 8 godina

koji kredibilitet ima FSS u FIFA i UEFA kada u jednoj takmičarskoj nebitnoj utakmici sudija usred Beograda poništi Srbiji dva gola i nedosudi joj penal i previdi faul i pusti Portugalu da neregularno pobedi i na primedbu istera zamenjenog igrača.. ovako se ne sudi ni Afričkom plemenu, a ne reprezentaciji koja ima kontinuitet od prvog svetskog prvenstva u Urugvaju pa do danas.. ako imamo ovakvo suđenje i u buduće.. nikad ništa nećemo postići.. Ovo je sramota rukovodstva FSS, a ne momaka koji igraju.

VladaNS

pre 8 godina

Niti je Yugo srpski auto, niti je Srbija sudjelovala na prvom SP u Urugvaju, ne pišite gluposti, molim vas! (Veky, 11. oktobar 2015 22:39)

Srbija je pravni naslednik SFRJ i sve je to NAŠE.

k

pre 8 godina

Mogu da primetim da smo kao narod jako nerealni. Do juce svi govore kako je bitna dobra igra, a nije bitno ako izgubimo, a danas smo izgubili uz odlicnu igru i veliku kradju sudije uz nedosudjen penal, cist faul nad Tosicem kao u hokeju nakon kojeg pada gol Portugalije, a zatim i nedosudjen faul za ZUTI karton nad Maticem, posle cega se Portugalac baca na zelju kao da je nad njim napravljen. Naravno, Matic prigovara i dobija drugi zuti za prigovor!!! Sada po komentarima vidim da bi neki ovde bili zadvoljni samo da smo oduvali Portugalce 10-0, i nista im ne moze promeniti misljenje. Da li je to zato sto su u ptpunosti nezadovoljni svojim zivotima ili se jednostavno ne razumeju u fudbal. nisam ni ja neki ekspert ali znam sta kvalitetna igra i ko je danas storio 10-15 jako dobrih sansi. To sno bili mi, narode, Srbija! Bravo za toliko osporavane igrace i selektora, ali ovo ce vredeti samo ukoliko nastave sa ovakvim igrama.

Marko

pre 8 godina

Jel ste realni ljudi ?
Pa napokon su poceli momci da igraju ofanzivan fudbal i zaista dobro igraju i trude se. Portugalci su imali dosta srece u ovom poluvremenu samo neka oni ovako igraju i bice to sve dobro. A nece valjda i ovaj Tole zauvek da zivi pa vec mu je 150 godina ?

serbistan

pre 8 godina

Da li je moguće da Ćurčić uvodi rezerve nakon primljenog gola? Nisam stručan, ali npr. Mitrović dobija žuti - rizičan, loš: zar nije bio za zamenu? Mnogo je primera, uf...i svaki put kažem sebi ne gledaj fudbal, i ne vredi...

Sale

pre 8 godina

Danguba pod Toletom smo bili evropski i svetski prvaci.Problem a reprezentacije je zalaganje.Kome se igra kada ti jedan bugarski navijac dva puta prekida utakmicu.

cemu smo se mi radovali prekjuce?

pre 8 godina

Gubimo kuci od Portugalije bez Ronalda koji im je pola ekipe, a radujemo se pre neki dan nakon pobede protiv Albanije kao da smo pobedili Nemacku. Jos i premijer Vucic pravi prijem za fudbalere i cestita im sto su ujedinili Srbe hahaha. E, pa dragi moji, Albanci sirom sveta veceras slave, nismo im pokvarili slavlje, a mi cemo nastaviti da tugujemo pre svega jer igramo ocajan i bezidejan fudbal..

Sandzak

pre 8 godina

Sta je sa Ljajicem? Je l' dao neki gol? Albanija vodi protiv Jermena, 0:2. Ljudi odose na Evropsko prvenstvo. :) Zaista je zalosno da se mi nismo plasirali. Da sam na Vucicevom mestu bilo bi me sramota da im organizujem docek nakon pobede nad Albanijom.

karamba

pre 8 godina

Solidna igra protiv drugog tima Portugalije.Nismo zasluzili poraz,a ni sreca nije bila na nasoj strani.Matic je vise nego precenjen igrac,igra izuzetno sporo,a o njegovom ponasanju nema potrebe da pisem,neinteligentno najblaze.Odbrana kao i obicno nekvalitetna.Sudjenje i protiv Albanije i veceras prilicno tendeciozno,medjutim,postovanje se zasluzuje.Kada se bude pobedjivalo,bice respekta i od strane sudija.Sve u svemu,fudbal nam je na nikad nizem nivou.Moramo strpljivo sacekati generaciju svetskih prvaka i kompletno ih uvesti u A tim,medjutim,kakve "strucnjake" imamo u FSS,od toga verovatno nece biti nista.

Marko

pre 8 godina

Nemamo odbranu. Na zalost tako je. Tomovic Kriv za drugi gol, pa ko onako jos iznosi loptu? Da se covek lepo ubije od muke sa njim i sa stefanom mitrovicem koji je u par momenata jako lose intervenisao. A tek Tomovicev pas za stojketa....upropastise sav trud napadaca. Nije mi jasno da nema Baste koji je odlican. Kakva ironija od jezive odbrane do ovog. Sta da se radi valjda ce se Nastasic oporaviti uskoro. Ne znam kako nagovoriti Subotica ali to bi nam bilo sjajno.

joca

pre 8 godina

srbija je danas igrala stvarno za svaku pohvalu.medjutim problem je i dalje taj pobednicki mentalitet u fudbalu.kad si nadmocan na tetenu da das gol i da kontrolises igru.to rade velike reprezentacije.ima buducnost u nas fudbal to nije sporno.

ahahalelee

pre 8 godina

Sa Antic-em na klupi, Vidic-em i Subotic-em u odbrani smo mi igrali i protiv Francuza i protiv Portugala kao prava reprezentacija, ovo nema veze sa vezom.

Šone

pre 8 godina

Aleksandre, Aleksandre, pa ti bi trebao da igras kao lud da ih nosis sve u zubima po terenu,a ono lopta se odbija kao o camovinu! I povrh svega dozvoljavas sebi da stvaras situacije na ivici incidenta!Strasno!!!Bar da to kompenzujes dobrom igrom,ali jako slabo!

Mik

pre 8 godina

razumem i talenat i sve, ali Djordjevic je neuporedivo opasniji od Mitrovica i s pravom je ljut na selektore! Mitrovicu treba 50 sansi za jedan gol. Djordjevicu 10 puta manje. Vodim statistiku.

Igor

pre 8 godina

A sad lepo dovesti Radomira Antića da sve ovo dovede u red inače ništa od svetskog prvenstva. Ova ekipa ima kvalitet ali nema disciplinu. Ćurčić to ne može da odradi.

mirko

pre 8 godina

sto bre ljudi pljujete po maticu,on je nas najbolji igrac,momak igra povredjen dvije utakmice,sram vas bilo,ja da sam na njegovom mjestu ne bih ni igrao za ovu propalu reprezentaciju na celu sa toletom

Učesnik

pre 8 godina

Tole odlazi! Naša a reprezentacija niže poraze u konačnom skoru treće kvalifikacije u nizu. Vreme je da dotični ode otjerao je jednog Radomira Antica, jedinog selektora koji je napravio rezultat u kvalifikacijama. Ruku na srce nemam nista protiv selektora Curcica ali ne mislim da je on selektor za velika djela, ali ne mislim da je on glavni krivac za ove kvalifikacije. Tomislav Karadzic treba da ode.

Kića

pre 8 godina

Tomovic i Stefan Mitrovic zalutali u reprezentaciju!
(Kayser Soze, 11. oktobar 2015 18:34)

Ajde da se složim sa tobom za Stefana Mitrovića, ali sad kad nam je odbrana ispovređivana Nastasić, Ivanović, Maksimović, Biševac, Subotić.. Jeste da on rezko igra i u klubu, al' šta ćemo, mora neko igrati.
Što se tiče Tomovića, zaista sjajno igra u ove godine odličnoj Fiorentini. Jedan je od najboljih, a čak je bio i kapitan na nekim mečevima. To što on ne igra vrhunski u reprezentaciji, to je više "zaraza" koja zahvata sve naše fudbalere..

Bravo

pre 8 godina

Zavrsene su spektakularne kvalifikacije. Srbija je igrala neverovatan fudbal. Pored velikih rivala su osvojena CEEEEEETIRIII velika boda. Premijer Srbije Aleksandar Vucic je obecao da ce Srbija dobiti nacionalni stadion, i da ce njegova izgradnja kostati 150 miliona evra. A to sto je meni plata(vaspitac) 28 000 RSD nikoga nije briga. Stvarno me je sramota sto zivim u ovoj zemlji.

ludnica

pre 8 godina

Samo se pitam ko forsira ovog Mitrovica lopta se od njega odbija ko od panja, katastrofa, ne bi ga zvao ni na prijateljske utakmice, propast.

Buzda

pre 8 godina

Vazno da je neznalica Stojke odradjivao malu metaniju kad god bi uhvatio loptu. Onda bi sledilo maženje i celivanje, a valjda je posle odveo kuci u krevet da je dopumpa

danguba

pre 8 godina

Sreca pa izgubismo, tragicno uz crvene kartone, kako samo mi znamo. Inace, se mogao steci lazni dojam da stvari idu na bolje i da u miru docekamo sljedece kvalifikacije sa istom garniturom. Dakle, Curcic van, a Tole i ekipa da odgovaraju za najgore kvalifikacije u istoriji. Postaviti Paunovica za selektora, prekriziti sljedeci SP, poceti od 0 i graditi sistem i ekipu za buducnost.

zlaja

pre 8 godina

Nazalost Matic bio nervozan od starta, nije trebao da igra, njegovo iskljucenje moze da nas kosta i sledece kvalifikacije, minimum 2 utakmice kazne, kako uvek ispadenemo glupi, nama uvek treba da sudi najbolji sudija na svetu, nasi moraju da razumu da neki put i sudije grese, ali kod nas jedna njihova sudijska greska nama 2 crvena, bravo i to u "nebitnoj" utakmici

HASSAN

pre 8 godina

Objektivno, imamo problem u odbrani; u manevru (Matix, Ljajic, Tadic, Zivkovic, Maksimovic) i napadu smo medju najtalentovanijim evropskim reprezentacijama. E sad, kad u jednacinu stavimo korumpiran fss, nestrucan tzv strucni stab onda je rezultat takav kakav jeste. Realno, po individualnom kvalitetu smo trebali veceras da igramo za prvo mesto.

Bilal

pre 8 godina

Stvarno, ali stvarno, ovaj R. Ćurčić nije dorastao funkciji selektora. Neshvatljivo je npr. da nije ostavio Matića, na poluvremen,u u svlačionici i da nije ranije zamenio A. Mitrovića a mogao je 'ladno i Tadića. Uvodi Sulejmanija i Škuletića nepunih 10 minuta pre kraja meča kada momci ne mogu ama baš ništa učiniti jer smo sa igračem manje na terenu.

+41

pre 8 godina

Znam da zvuci glupo posle svega, ali ponisten cist gol Tosica i nedosudjen cist faul nad istim pre gola Portugala ( u trenutcima kada smo igrali najbolji fudbal u ovim kvalifikacijama )
Sportski pozdrav !

baki

pre 8 godina

Meni je najvaznije da smo Albaniju dobili. Srbima na Kosmetu je to donelo mnogo radosti bez obzira na sve i ne znam sto zbijate šale zbog proslave te pobede. Sve vise i vise ljudi dize ruke od nas.
Pozdrav iz Kosovske Mitrovice.

mp

pre 8 godina

Mislim da se lek za nas fudbal zove nacionalni stadion kako je to mudro dijagnostikovao premijer.
Samo, prevideo je da se dan hvali uvece a ne kad petlovi zakukuricu. Stadion da se gradi u Jagodini a Palma da pravi vatromet i vostane figure svih fudbalera sve sa Toletom Karadzicem.

k

pre 8 godina

Sramota me je da citam komentare koji nakon ovakve igre i dalje vredjaju igrace. To samo govori da mi ni ne zasluzujemo da nam se dese lepe stvari.

Pokondirena tikvica

pre 8 godina

Hteo bih da pohvalim uspeh...Noleta danas.A sto se tice A selekcije,dok ne ode Tole sa svom svojom svitom i trenerima i ne dodje predsednik koji ce da vrati Antaru za selektora,necu da kazem ni rec pa makar se pet narednih ciklusa kvalifikovali.

goranac

pre 8 godina

Albania vs Armenia 2:0
Sante Paris, papa Srbijo :)
(Gjakovar, 11. oktobar 2015 18:30)
Možeš da glumiš koliko god hoćeš, ali vas poraz od Srbije toliko boli da vas ni odlazak na EP neće utešiti, siguran sam.
albania-Serbia 0:2

Labud

pre 8 godina

Odbrana nivo Conference South. Cak nisu ni oni krivi koliko Matic i Milivojevic. A tako smo dobro poceli..

A ovi sto pisu treca postava....Nani i Dani, pa mi igrace tog kalibra na tim pozicijama nismo imali od Mijata i Deje, koji su usput Crnogorci. Malo realnosti.

x-man

pre 8 godina

Idemo nacionalni stadion,hahahahahahahahhahahahahahahahahahahah dobiju 1 utakmicu,i odma nacionalni stadion,naravno od nasih para! Da su nesto uradili u proteklih 15godina u fudbalu pa da napravi covek,ali za propale fudbalere koji zaradjuju po 5milio po sezoni,menadzerima i politicarima praviti stadion..uzas

Krle

pre 8 godina

Ako ovi sto su dosli na utakmicu nisu placeni za to onda ti ljudi stvarno imaju neki problem u glavi,da platis da gledas one manekene i jos po ovakvom vremenu je van svake pameti.

Gale

pre 8 godina

Bravo momci - dobra igra, nedostatak sreće i zaista loše suđenje...ovako ste trebali da igrate od početka kvalifikacija. A, "navijačima" više nikada ne dozvoliti da rade idiotluke kao u Bg. protiv Albanije i pre toga u Italiji.

Mijat Splitski bili

pre 8 godina

Hahahaha , hteo sam da se srusim od smeha zbog izjave da bi trebalo da igra u drugom poluvremenu Brasanac da pomogne Maticu na sredini

Zipo

pre 8 godina

Kako svaki put na svakoj utakmici kad nasi krenu ka golu protivnika trava naglo poraste a vetar promeni pravac, ovo vise nije ni smesno. Podrska Karadzicu!

zoran fr

pre 8 godina

sta li radi mitrovic u napadu?
bolje da ubaci petra skuletica
a za komentatora nemam reci uspava me covek ali sam siguran da ako postignemo gol pa makar to bilo i posle 4 primljena aca ima da se dere ko lud kao da smo tim golom osvojili sp.

Slavko-RS

pre 8 godina

Svaka cast momci na danasnjoj utakmici.Sudija dva gola nam ponistio, kod primljenog gola nije svirao faul nad Tosicem.Dobro smo igrali i onda na poraz i nema puno zamjerki.

Poraženko

pre 8 godina

"Fudbaleri Srbije poraženi su od Portugalije 2:1 (1:0)..."
Poraz se u ovom slucaju rezultatski izražava sa 1:2, a 2:1 bi bila POBEDA!!!

dejan

pre 8 godina

Nisu ovi komentari pljuvanje fudbalera kako neki misle,ovo je gadjenje nornalnih ljudi prema fudbalu a za to gadjenje su izmedju istalih zasluzni i fudbaleri..ponajvise ovi prodani komentatori koji uporno pricaju gluposti i dodatno nerviraju narod!

srdjan

pre 8 godina

" Ovi dosli sa trecom postavom. ahaha :D (Hoces Iskreno?,11. oktobar 2015 17:42)"

Pa i mi igramo sa trecom postavom...ne igra Sergej MS, Ozegovic, Zivkovic, Kostic, Maksimovic, Grujic,
Antonov, Babic....
i-ha-ha....

SrbinsonKruso

pre 8 godina

Bravo za naše, konačno jedna utakmica odigrana onako kako svi želimo da izgleda naša reprezentacija. A suđenje u prelomnim momentima u najmanju ruku diskutabilno. Ako ovako budu igrali ubuduće eto punog stadiona i podrške navijača. Ovakvu želju da se igra fudbal, nisam video od Antića...

geometar iz valjeva

pre 8 godina

Штета како два човека могу да нас упропасте. Нормално судија и најнормалније велики голгетер Митровић Александар.Понављам ,колико год Ви мислили да нисам у праву ово није ранг такмичења коме је он дорастао.

Borginjo

pre 8 godina

Svaka čast našim momcima na trudu i borbenosti,rezultat je takav kakav jeste ali ne umanjuje pozitivan utisak koji su ostavili.Bravo i samo napred!

Главни архиватор

pre 8 godina

Није ми жао кад овако играмо и изгубимо.Ово је много боље него против Албаније,када смо победили.Судија је стварно катастрофа,директно је утицао на резултат.Није досудио пенал за нас,поништио нам је чист гол Тошића,није свирао фаул за нас код 2.гола Португала,...

Gavgalj

pre 8 godina

Malo bolje nego ranije, ali opet je to blagi ocaj. Sve bih rasturio. Moj tim za ubuduce

Rajkovic
Gajic, Veljkovic, Babic, Antonov
Zdjelar (Grujic),Maksimovic, M-Savic, Zile
Lukovic (Jovic, Ozegovic), F. Kostic (Djurdjevic, Gaćinović, Plavšić)

Selektor: Paunovic

Srbija bolje od ovog nema. Ovi su zabrazdili svi s Toletovom garniturom. I Matic. Naravno, seča svih funkcionera u FSS

pero

pre 8 godina

nikad za srbiju dok je karadžića i ćurčića,on je doveo advokata,on je kriv za sve neuspehe,i sigurno će ostaviti čurčića da bi nas nervirao i dokazao da njemu niko nemože ništa

Mantis

pre 8 godina

Sredina terena: matic, maksimovic, milinkovic-savic.
Tri igraca preko 1,90 sa odlicnim tehnickim predispozicijama .
PA to niko nema.
(Srrrrrdjan, 11. oktobar 2015 20:37)

Brrrrr i ti se razumiješ u nogomet? Ovi od 1.90
su taman za složit na leđa. Uostalom, da bi se pokrenuli
takvima treba deset minuta i duplo više da stanu.

heheh

pre 8 godina

Steta, zaista nismo zasluzili da izgubimo jer smo bili bolji ceo mec. Ali sta je, tu je, borili smo se, sto je najbitnije. Bolje sto smo sad izgubili nego da smo izgubili od Albanije.. Nema veze.

SEnT

pre 8 godina

Vec duze godina igramo bez cilja i pravca, disciplina jako losa, uopste se nezna ko sta tu radi. Pod broj jedan mora da se skloni Curcic, nije on dorastao za ovo. Zatim ne mogu igraci kao Mitrovic S., Tomovic, a po meni ni Tosic bambi da igraju u reprezentaciji. Da li je moguce da nemamo boljeg golmana od Stojkovica, ili kako kazu da on mora da brani. Kad je Stojkovic nesto branio u reprezentaciji? Po meni nikad nista, osim par penala, za koje mu svaka cast, ali to je nedovoljno za reprezentativnog golmana. I naravno da se jednom skloni Karadzic, koji unosi nezadovoljstvo medju navijacima!!!

veliki strumf

pre 8 godina

Sta drema ovaj Mitrovic u odbrani - strasno i smesno? Hteo da zaplasi Danija izgleda... O majko moja, ko sve ne igra stopera kod nas. Tomovic isto supalj - vidi se posle 5 minuta.

Nikola

pre 8 godina

Citam komentare i ne verujem koliko negativnih i pljuvackih komentara. Ne treba ni da igraju bolje kad vidim kakvi ih ljudi komentarisu, koji veze o fudbalu nemaju sto se po komentarima i vidi..

pera

pre 8 godina

Tuzno je sto jos od meca sa Francuskom 2009 godine u Srbiji nije odigrana niti jedna prava utakmica kakvih imano stotine nedeljno po Evropi. nista Zvezda, nista Partizan , nista Srbija...zaista sramno...pa Gibraltar je imao tekmu dve u tom stilu...ali koga briga....

Толе

pre 8 godina

Свака част момци,а што се тиче суђења,неће ми објавити коментар ако напишем!

Andro

pre 8 godina

Baš mi je drago što albanija ide na EP, da vidi Evropa sa kime mi imamo posla pa mozda nas i bolje razumeju. Ja mislim da Evropa još tako ruznog sveta nije videla. Baš će šiptari biti u fazonu svi hoće da se slikaju sa njima, ne mogu ljudi da se nagledaju tako tako ruzne i zaostale nacije :-))

sovuljaga

pre 8 godina

redorded pa da znas da bi bar iste rezultate imali da igraju navijaci.treba pljuvati ove jer se za fudbal izdvaja preko 80% novca iz drzave a ostali dele manje od 20%.ugasiti fudbal u ovoj zemlji pod hitno,ionako je samo leglo lopova i mafije koje kradu novac a rezultata nigde.

...

pre 8 godina

dok je nama u prvih 11 Tomović,Mitrović Stefan ,Tošić Zoran i Duško ,Luka Milivojević vrhunski će nam rezultat biti pobede nad Albanijom i takvom boranijom

nenad

pre 8 godina

ljudi koji kazu da smo igrali dobro pre komentara treba da se preispitaju o svom fudbalskom znanju. portugalci se nisu oznojili drugo a i prvo poluvreme po klizavom terenu, mi kao imali inicijativu u sustini u pravom mecu za bodove oduvali bi nas sa nulom. ovako trening za njih a i tu smo bili losi

Radovan Javor Ćurčić

pre 8 godina

koliko je ovaj Zoran Tošić beskoristan u reprezentaciji evo već 10 godina ...Tomovica,Stefan Mitrovića,Milivojevića da ne spominjem

Kutinjo

pre 8 godina

Sramota bre da ima ovoliko ljudi godinama igramo ubedljivo najgori fudbal na svetu i posle jedne pobede nasednete na neverovatno lozenje,malo se ugledajte na hrvate cim su krenuli da im unistavaju reprezentaciju odma bojkot,prazan stadion bio,a kod nas sto vise unistavaju to sve vecu podrsku imaju tole sava i ekipa.

marka zvaka

pre 8 godina

Vodjenje utakmice bez izmene do 70 minuta tj dok se nisu povredili igraci...stvarno ne razumem...kao da nema ni strategije dal da se igra ofanzivnije ili defanzivnije...bezidejno bezidejno bezidejno...

dejan

pre 8 godina

hahahahaha IDEMO U RUSIJU...hvala Bogu ali ove neznalice nikada vsse nece videti neko takmicenje sem kvalifikacija! Stvarno mi nedistaju komentari bivseg fudbalera u pokusaju Pantelica!

Angmar

pre 8 godina

Solidna?!?Mi ovom Portugalu ne bi dali gol do ujutru.Inace oni samo otaljavaju posao sto je za nasu reprez.i vise nego dovoljno!Mi smo kanta,uzasno spor i dosadan "fudbal" igramo

Miki

pre 8 godina

Sudija nas je unistio. Ponistio nam je dva cista gola plus nije sudio faul nad nasim igracem pre drugog gola Portugala sto je dovelo do opravdanog revolta nasih igraca.

sovuljaga

pre 8 godina

ahahalele,sa Anticem smo izgubili u Frnacuskoj a u Bg izvukli nereseno sa igracem vise od 30 minuta i datim golom iz penala druze,a o Portugalu da ne govorim.Sa Anticem smo izgubili od Novog Zelanda u pripremi za Sp i jedina smo evropska reprezentacija koja je od njih izgubila u istoriji,a onda sledi Gana,Australija,blamiranje pa onda i gubljenje bodova u dve utakmice u kval.za Ep...e to ti je Antic druze,pocepao Rumune i to je od naseg fudbala.

politika

pre 8 godina

Bas mi je drago sto fudbal nije politika. Kakvi ih politicari podrzavaju tako igraju i fudbal. Vazno da su oni pobedili albaniju svetsku silu u fudbalu a bogami i u politici. sad ce da pobede unesko, pa ujedenjene nacije, eu, sad i ostale trice i kucine.

luka

pre 8 godina

Na tv srbija-portugal,mitrovic u napadu,napolju temperatura oko nule,vec tri dana kisa pada-idealan dan da odes u sumu i da se isplaces ko malo dijete!!!

cartmanx

pre 8 godina

Mi nemamo kult reprezentacije u fudbalu,zato nema rezultata iako imamo odlicne igrace i tako vec godinama unazad...sve se svodi na Partizan i Zvezdu,da li igaju vise igraci jednog ili drugog tima i slicne gluposti...A kad igra reprezentacija nigde nikoga, kisa pa sta gde su gledaoci. Otici ce i Tole i nazalost bice isto.

sovuljaga

pre 8 godina

Tole,ali se nisu plasirali,a nisu opet ni bili blizu da se plasiraju.oni se plasiraju na po jedno prvenstvo od deset a svi igraju po velikim klubovima.mi smo JEDINA reprezentacija koja ima tako skupe igrace a da se ne kvalifikuje na prvenstva.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Sa Antic-em na klupi, Vidic-em i Subotic-em u odbrani smo mi igrali i protiv Francuza i protiv Portugala kao prava reprezentacija, ovo nema veze sa vezom.
(ahahalelee, 11. oktobar 2015 18:25)

Rođače, ala si ti nepismen...

sovuljaga

pre 8 godina

Pivke,dal te nije blam! i pored siromasnih Danaca oni bas odaberu prebogate Albance da pustaju na Ep.e moj ti,svi su krivi verovatno osim tebe i skolu sto nisi zavrsio,verovatno te mrzeli nastavnici,profesori.

Толе

pre 8 godina

Не могу да верујем колико негативних коментара, алоо бре људи то су наши момци,подржите их,никад се не зна,да су се пласирали било би 500 коментара.

Slavisa Vukosavljevic

pre 8 godina

Ne mogu da se otmem utisku da nije bilo onog slucaja sa dronom i da smo u toj utakmici po ocekivanju dobili, ovo bi bila utakmica za drugo mesto u grupi.

sovuljaga

pre 8 godina

pazi naslov,Ljajic propistio zicer!hahah,pa da li ste normalni,iz mrtvog ugla zicer?nasi bre ne znaju iz deterca u praznu mrezu da ga daju a vama je mrtav ugao zicer.

alter ego

pre 8 godina

Svi ce sad biti suvise kriticni ali s obzirom kakve smo partije imali ova je bila i odlicna.. Igrali smo borbeno i navijanje je bilo dobro.. Par izmena, odredjeni da poprave formu i bice bolje valjda

cartmanx

pre 8 godina

Mi nemamo kult reprezentacije u fudbalu,zato nema rezultata iako imamo odlicne igrace i tako vec godinama unazad...sve se svodi na Partizan i Zvezdu,da li igaju vise igraci jednog ili drugog tima i slicne gluposti...A kad igra reprezentacija nigde nikoga, kisa pa sta gde su gledaoci. Otici ce i Tole i nazalost bice isto.

Koma

pre 8 godina

Je li ovo neki bojkot najvecih zvezda sa ovim povredama i crvenim kartonima? Sve mi deluje da jeste.
Izgleda ce biti opet 'ili mi ili oni', i naravno letece 'mi', a oni ce ostati do decembra... neke tamo godine.

Carrera

pre 8 godina

Ovaj Curcic namerno radi na stetu nase ekipe. To se vise ne moze nazvati neznanje. Ovo je dno dna. Ko su sve treneri u srbiji. Curcic pa Kiza iz partizana. Ovo nije slucajno ovo neko namerno radi.

Andjela_FF10

pre 8 godina

Nisam pesimista u suštini, ali ne treba se zanositi i očekivati od ove A selekcije bilo šta. Da je pet ekipa iz grupe išlo na ovo ep, oni bi bili šesti garant. Loš je ceo sistem. Nije Tole jedini krivac za neuspehe. Stoji to da riba od glave smrdi, ali ceo sistem je katastrofa, a pogotovo ne/disciplina fudbalera, koji kad su u Srbiji, rade apsolutno sve, samo ne rade ono za šta su došli tu. Teško da če se i Paunovićevi orlići bolje, provesti, s obzirom da se već polako muvaju starlete oko njih. P.S. Lepo je pokojna Jelena Genčić pre par godina govorila, da su više sportista upropastili splavovi, nego povrede. U pravu je bila 100%. Međutim, svakom svačije, njima njihovo. Niti se nerviram, niti želim to da radim. Jedno je sigurno, nacionalni stadion od 150 miliona evra minimum, nisu zaslužili. I kuća fudbala im je previše.

mmi

pre 8 godina

Sve junaci nikom ponikose, i to direktno posle junacke i herojske pobede. 4 boda bi osvojili i mi kao drustvo iz kraja pa posle na pivo. Sram Vas bilo, nekulturni, nevaspitani i raspusteni nazovi igraci i treneri koji 20 godina nisu u stanju da naprave nekoga ko ce u reprezentaciji igrati bolje nego u klubu. Ocekujem da bata djora preuzme stvar u svoje ruke...hahaha

Prevaranti bez kvaliteta

pre 8 godina

Komsije vi necete u Francusku ali bilo bi najbolje ta navijate sa vase komsije Albaniju.
FORZA ALBANIA
(Abbe, 11. oktobar 2015 21:57)

Jeste, baš ćemo za vas da navijamo s obzirom na način na koji ste se plasirali (prljave igre, provokacije i prevare). Samo ste tako i mogli da odete na veliko takmičenje. Ali na EP-u neće biti ni dronova, ni tzv. sportskog suda iz Lozane već samo vi i vaš skromni kvalitet protiv znatno ozbiljnijih timova od vašeg (koliko ste dobri videli ste u utakmici sa Srbijom).

cartmanx

pre 8 godina

Mi nemamo kult reprezentacije u fudbalu,zato nema rezultata iako imamo odlicne igrace i tako vec godinama unazad...sve se svodi na Partizan i Zvezdu,da li igaju vise igraci jednog ili drugog tima i slicne gluposti...A kad igra reprezentacija nigde nikoga, kisa pa sta gde su gledaoci. Otici ce i Tole i nazalost bice isto.

Kayser Soze

pre 8 godina

Nismo zasluzili baraz..sa Jermenijom u gostima dolazimo do boda u 90 minutu, protiv Danske i Portugala 0 bodova, sramota. Uvek krenemo da igramo kad je sve gotovo..

AcA

pre 8 godina

Prvo sto se mora promeniti je da nikako ne igramo u Humskoj..pa covece i kad dobro igramo mi izgubimo,stvarno nas bije maler.Ne mora Marakana,ima jos stadiona po Srbiji..moglo bi da se igra u Novom Sadu,Kragujevcu,Nisu,zasto ne i Pazaru.
Sto se tice same ekipe,mozda bi trebalo da se malo izmeni i podmladi tim.Zadnjih 10ak utakmica koliko sam primetio Ivanovic,Bambi Tosic i jos neki igraju ocajno.Ja sam tek danas video Tosica u dobrom izadnju u dresu reprezentacije.Isto tako Mitrovic,previse se prica o njemu i dize se u nebesa,skrece na sebe paznju cestim ispadima i incidentima.Da je nesto korisno uradio u reprezentaciji bas i nije..isto i Njukaslu predvidjam ispadanje.
Okosnicu tima bi trebalo prepustiti Maticu,Ljajicu,Milivojevicu..dobar ce verovatno biti i Kostic,dati sansu i Zivkovicu.
Za napad nemamo resenja i to ce kao i uvek biti problem.
Odbrana je po imenima solidna,dosta igraca na raspolaganju.
Mozda dati prednost Maksimovicu i Nastasicu na pozicijama stopera,mladi su i igraju u veoma jakim ligama.
Stojke je uvek dobar u repki ali mozda je vreme da se pruzi sansa Rajkovicu
...

Logitech

pre 8 godina

@sent, kad je stojkovic branio? Pa koliko god on bio cudan covek, jedini je u reprezentaciji koji opravdava poverenje! Pusti to sto navijamo za zvezdu, partizan, javor ili metalac! Da se gleda kako ko igra, a ne gde igra, mozda bi nam reprezentacija i licila na nesto.

Deni Krejn

pre 8 godina

Borili se momci! Ne razumem izmene. Zašto uopšte igra Sulejmani, koji nije sastavio krštenu sezonu celu karijeru, Tošić Z odigra jednu dobro, pa 10 loših, Tomović nula. Zašto ne igraju Sergej i F.Kostić!? Mitrović takođe loš. Kad Ljajić igra kako treba, onda je sve ok, ovako...

Верни Навијач

pre 8 godina

Тако се бре игра са репрезентацију!!!
Португал је назаслужено победио али шта ћеш кад је судија слепац.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Imamo apsolutno sve!
Selektor Curcic je napravio kompaktan i mocan pobednicki tim!
Kada se vrate kapiten Branislav Ivanovic i Nikola Maksimovic imacemo tim sposoban da se plasira u Rusiju 2018.!

boza pub

pre 8 godina

@veky
u datom primeru je nebitno ko je pravni sledbenik SFRJ (u konkre noj situaciji Kraljevine Jugoslavije) i to je koliko je mene poznato jedini takav primer. konkretno: zbog bojkota hrvatskog saveza reprezentacija je sacinjena iskljucivo od srpskih igraca. ako ne citas knjige i sportsku literaturu, pogledaj film.

Majstor Bob

pre 8 godina

Sredina terena: matic, maksimovic, milinkovic-savic.
Tri igraca preko 1,90 sa odlicnim tehnickim predispozicijama .
PA to niko nema.
(Srrrrrdjan, 11. oktobar 2015 20:37)

Brrrrr i ti se razumiješ u nogomet? Ovi od 1.90
su taman za složit na leđa. Uostalom, da bi se pokrenuli
takvima treba deset minuta i duplo više da stanu.
(Mantis, 11. oktobar 2015 21:52)

Maksimovic sa 175cm njegovih ne spada tu. Promasio si mnogo.

Peter Dendy

pre 8 godina

Glupavi navijači ne shvataju koliko je važn,o što je meč sa Albanijom prošao bez problema. Ne kapiraju da su momci tamo bili u misiji koja je važnija od fudbalskog rezultata.

StefSZ

pre 8 godina

Brrrrr i ti se razumiješ u nogomet? Ovi od 1.90 
su taman za složit na leđa. Uostalom, da bi se pokrenuli 
takvima treba deset minuta i duplo više da stanu.
(Mantis, 11. oktobar 2015 21:52)

Cini mi se da je Bolt oko 1.90 pa mi deluje pokretljivo. :)

beograd

pre 8 godina

dokle god u ovoj ekipi igra zoran tosic, nema nama ni svetskom ni evropskog....kad je on u ekipi to je kao da igramo, ne sa 10, nego sa 7 igraca....inace je direktan krivac za drugi gol

mikson

pre 8 godina

igrali dobro protiv rezervnog tima albanije i izgubili. U prevodu: mi smo jos jednom dokazali da smo treca liga u evropskim okvirima.

baki

pre 8 godina

Meni je najvaznije da smo Albaniju dobili. Srbima na Kosmetu je to donelo mnogo radosti bez obzira na sve i ne znam sto zbijate šale zbog proslave te pobede. Sve vise i vise ljudi dize ruke od nas.
Pozdrav iz Kosovske Mitrovice.

kokanidja

pre 8 godina

Nek pricaju pljuvaci sta god hoce, ali reprezentacija dugo ovako lepo nije igrala. Kolarov, Matic, Milivojevic, Ljajic, Tosic su odlicni. Tosic konacno u ovim kvalifikacijama pokazuje zasto zasluzuje mesto, brz, borben, tehnicki savrsen, odlican prekid.

nipper

pre 8 godina

Boli vas briga vi ste dobili Albaniju i osvetili se za Lazara kao sto vecina vas je pricala.A to sto Albanija ide ne Euro to nije bitno.Na niske fudbalske grane ste pali.Pozdrav iz Sarajeva.
(Mr_Melbourne, 11. oktobar 2015 18:24)

idi igraj hrkljus.

Gavgalj

pre 8 godina

Malo bolje nego ranije, ali opet je to blagi ocaj. Sve bih rasturio. Moj tim za ubuduce

Rajkovic
Gajic, Veljkovic, Babic, Antonov
Zdjelar (Grujic),Maksimovic, M-Savic, Zile
Lukovic (Jovic, Ozegovic), F. Kostic (Djurdjevic, Gaćinović, Plavšić)

Selektor: Paunovic

Srbija bolje od ovog nema. Ovi su zabrazdili svi s Toletovom garniturom. I Matic. Naravno, seča svih funkcionera u FSS

Andro

pre 8 godina

Baš mi je drago što albanija ide na EP, da vidi Evropa sa kime mi imamo posla pa mozda nas i bolje razumeju. Ja mislim da Evropa još tako ruznog sveta nije videla. Baš će šiptari biti u fazonu svi hoće da se slikaju sa njima, ne mogu ljudi da se nagledaju tako tako ruzne i zaostale nacije :-))

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Boli vas briga vi ste dobili Albaniju i osvetili se za Lazara kao sto vecina vas je pricala.A to sto Albanija ide ne Euro to nije bitno.Na niske fudbalske grane ste pali.Pozdrav iz Sarajeva.

haha

pre 8 godina

Srbi pa vi ste stvarno smiješni, da ne kažem šta ste! Ne idete na Euro ali i dalje ste optimisti i vjerni navijači. Mi u Hrvatskoj vjerojatno idemo na Euro ali smatramo situaciju u savezu katastrofalnom i borimo se protiv mafije. Vama je sve ok, tu i tamo netko prigovara savezu ali ostane samo na tome. Hoćete da se mi umjesto vas obračunamo sa vašim savezom?

Толе

pre 8 godina

Не могу да верујем колико негативних коментара, алоо бре људи то су наши момци,подржите их,никад се не зна,да су се пласирали било би 500 коментара.

Srrrrrdjan

pre 8 godina

Sredina terena: matic, maksimovic, milinkovic-savic. Tri igraca preko 1,90 sa odlicnim tehnickim predispozicijama . PA to niko nema. i umesto na tome da baziramo igru i da ubacujemo ove mlade prvake sveta mi svaki put sve stariji i stariji. Ovo danas je bilo smesno.

VladaNS

pre 8 godina

Niti je Yugo srpski auto, niti je Srbija sudjelovala na prvom SP u Urugvaju, ne pišite gluposti, molim vas! (Veky, 11. oktobar 2015 22:39)

Srbija je pravni naslednik SFRJ i sve je to NAŠE.

patetika

pre 8 godina

Okej, jel moze neko da mi objasni cemu smo se mi radovali nakon pobede nad Albanijom, oni se kvalifikovali na EP, mi gubimo danas u sred Beograda, slabo igramo vec godinama... Zasto je Vucic primio fudbalere pre neki dan, na cemu im je cestitao??? Kakvo je ovo prodavanje magle kod nas?

RIKO

pre 8 godina

Sudija je napravio 6 katastrofalne greske koje su resile utakmicu!!!!Cestitam igracima na solidno odigranoj utakmici mada moze i MORA mnogo bolje.

goranac

pre 8 godina

Albania vs Armenia 2:0
Sante Paris, papa Srbijo :)
(Gjakovar, 11. oktobar 2015 18:30)
Možeš da glumiš koliko god hoćeš, ali vas poraz od Srbije toliko boli da vas ni odlazak na EP neće utešiti, siguran sam.
albania-Serbia 0:2

Buzda

pre 8 godina

Vazno da je neznalica Stojke odradjivao malu metaniju kad god bi uhvatio loptu. Onda bi sledilo maženje i celivanje, a valjda je posle odveo kuci u krevet da je dopumpa

k

pre 8 godina

Mogu da primetim da smo kao narod jako nerealni. Do juce svi govore kako je bitna dobra igra, a nije bitno ako izgubimo, a danas smo izgubili uz odlicnu igru i veliku kradju sudije uz nedosudjen penal, cist faul nad Tosicem kao u hokeju nakon kojeg pada gol Portugalije, a zatim i nedosudjen faul za ZUTI karton nad Maticem, posle cega se Portugalac baca na zelju kao da je nad njim napravljen. Naravno, Matic prigovara i dobija drugi zuti za prigovor!!! Sada po komentarima vidim da bi neki ovde bili zadvoljni samo da smo oduvali Portugalce 10-0, i nista im ne moze promeniti misljenje. Da li je to zato sto su u ptpunosti nezadovoljni svojim zivotima ili se jednostavno ne razumeju u fudbal. nisam ni ja neki ekspert ali znam sta kvalitetna igra i ko je danas storio 10-15 jako dobrih sansi. To sno bili mi, narode, Srbija! Bravo za toliko osporavane igrace i selektora, ali ovo ce vredeti samo ukoliko nastave sa ovakvim igrama.

Pokondirena tikvica

pre 8 godina

Hteo bih da pohvalim uspeh...Noleta danas.A sto se tice A selekcije,dok ne ode Tole sa svom svojom svitom i trenerima i ne dodje predsednik koji ce da vrati Antaru za selektora,necu da kazem ni rec pa makar se pet narednih ciklusa kvalifikovali.

Mantis

pre 8 godina

Sredina terena: matic, maksimovic, milinkovic-savic.
Tri igraca preko 1,90 sa odlicnim tehnickim predispozicijama .
PA to niko nema.
(Srrrrrdjan, 11. oktobar 2015 20:37)

Brrrrr i ti se razumiješ u nogomet? Ovi od 1.90
su taman za složit na leđa. Uostalom, da bi se pokrenuli
takvima treba deset minuta i duplo više da stanu.

k

pre 8 godina

Sramota me je da citam komentare koji nakon ovakve igre i dalje vredjaju igrace. To samo govori da mi ni ne zasluzujemo da nam se dese lepe stvari.

SEnT

pre 8 godina

Vec duze godina igramo bez cilja i pravca, disciplina jako losa, uopste se nezna ko sta tu radi. Pod broj jedan mora da se skloni Curcic, nije on dorastao za ovo. Zatim ne mogu igraci kao Mitrovic S., Tomovic, a po meni ni Tosic bambi da igraju u reprezentaciji. Da li je moguce da nemamo boljeg golmana od Stojkovica, ili kako kazu da on mora da brani. Kad je Stojkovic nesto branio u reprezentaciji? Po meni nikad nista, osim par penala, za koje mu svaka cast, ali to je nedovoljno za reprezentativnog golmana. I naravno da se jednom skloni Karadzic, koji unosi nezadovoljstvo medju navijacima!!!

VUK

pre 8 godina

koji kredibilitet ima FSS u FIFA i UEFA kada u jednoj takmičarskoj nebitnoj utakmici sudija usred Beograda poništi Srbiji dva gola i nedosudi joj penal i previdi faul i pusti Portugalu da neregularno pobedi i na primedbu istera zamenjenog igrača.. ovako se ne sudi ni Afričkom plemenu, a ne reprezentaciji koja ima kontinuitet od prvog svetskog prvenstva u Urugvaju pa do danas.. ako imamo ovakvo suđenje i u buduće.. nikad ništa nećemo postići.. Ovo je sramota rukovodstva FSS, a ne momaka koji igraju.

ahahalelee

pre 8 godina

Sa Antic-em na klupi, Vidic-em i Subotic-em u odbrani smo mi igrali i protiv Francuza i protiv Portugala kao prava reprezentacija, ovo nema veze sa vezom.

joca

pre 8 godina

srbija je danas igrala stvarno za svaku pohvalu.medjutim problem je i dalje taj pobednicki mentalitet u fudbalu.kad si nadmocan na tetenu da das gol i da kontrolises igru.to rade velike reprezentacije.ima buducnost u nas fudbal to nije sporno.

AjmoLegende

pre 8 godina

Pobedite danas, pa da pravimo docek ispred skupstine, u 9 uvece veceras. I Vucic da pravi nacionalni stadion- Bata Djora. Da se dostojno proslavi vase osvajanje 4 mesta u kvalifikacionoj grupi.

Sandzak

pre 8 godina

Sta je sa Ljajicem? Je l' dao neki gol? Albanija vodi protiv Jermena, 0:2. Ljudi odose na Evropsko prvenstvo. :) Zaista je zalosno da se mi nismo plasirali. Da sam na Vucicevom mestu bilo bi me sramota da im organizujem docek nakon pobede nad Albanijom.

ludnica

pre 8 godina

Samo se pitam ko forsira ovog Mitrovica lopta se od njega odbija ko od panja, katastrofa, ne bi ga zvao ni na prijateljske utakmice, propast.

Slavisa Vukosavljevic

pre 8 godina

Ne mogu da se otmem utisku da nije bilo onog slucaja sa dronom i da smo u toj utakmici po ocekivanju dobili, ovo bi bila utakmica za drugo mesto u grupi.

Brontosaurus

pre 8 godina

Rezime- ovim kvalifikacijima smo dotakli dno. Taman misliš da ne može gore, a ova banda te razuveri. Hvala svima, od FSS do igrača, što ću umesto Srbije gledati Albaniju na EP.

Marko

pre 8 godina

Jel ste realni ljudi ?
Pa napokon su poceli momci da igraju ofanzivan fudbal i zaista dobro igraju i trude se. Portugalci su imali dosta srece u ovom poluvremenu samo neka oni ovako igraju i bice to sve dobro. A nece valjda i ovaj Tole zauvek da zivi pa vec mu je 150 godina ?

Labud

pre 8 godina

Ofanzivno sasvim dobra partija.

Iz komentara shvatam zasto niko ne sme da pridje ribama u kafani. Sigurno i njih komentarisu ovako te ova kratka, te ona onakva.

Sale

pre 8 godina

Danguba pod Toletom smo bili evropski i svetski prvaci.Problem a reprezentacije je zalaganje.Kome se igra kada ti jedan bugarski navijac dva puta prekida utakmicu.

HASSAN

pre 8 godina

Objektivno, imamo problem u odbrani; u manevru (Matix, Ljajic, Tadic, Zivkovic, Maksimovic) i napadu smo medju najtalentovanijim evropskim reprezentacijama. E sad, kad u jednacinu stavimo korumpiran fss, nestrucan tzv strucni stab onda je rezultat takav kakav jeste. Realno, po individualnom kvalitetu smo trebali veceras da igramo za prvo mesto.

Borginjo

pre 8 godina

Svaka čast našim momcima na trudu i borbenosti,rezultat je takav kakav jeste ali ne umanjuje pozitivan utisak koji su ostavili.Bravo i samo napred!

Igor

pre 8 godina

A sad lepo dovesti Radomira Antića da sve ovo dovede u red inače ništa od svetskog prvenstva. Ova ekipa ima kvalitet ali nema disciplinu. Ćurčić to ne može da odradi.

karamba

pre 8 godina

Solidna igra protiv drugog tima Portugalije.Nismo zasluzili poraz,a ni sreca nije bila na nasoj strani.Matic je vise nego precenjen igrac,igra izuzetno sporo,a o njegovom ponasanju nema potrebe da pisem,neinteligentno najblaze.Odbrana kao i obicno nekvalitetna.Sudjenje i protiv Albanije i veceras prilicno tendeciozno,medjutim,postovanje se zasluzuje.Kada se bude pobedjivalo,bice respekta i od strane sudija.Sve u svemu,fudbal nam je na nikad nizem nivou.Moramo strpljivo sacekati generaciju svetskih prvaka i kompletno ih uvesti u A tim,medjutim,kakve "strucnjake" imamo u FSS,od toga verovatno nece biti nista.

Mik

pre 8 godina

razumem i talenat i sve, ali Djordjevic je neuporedivo opasniji od Mitrovica i s pravom je ljut na selektore! Mitrovicu treba 50 sansi za jedan gol. Djordjevicu 10 puta manje. Vodim statistiku.

daw

pre 8 godina

Iskreno nema u ovom timu ni reda ni discipline....pa portugal je dosao da igra sa rezervnim timom da isprobava neke fudbalere kao na prijateljskim utakmicama....neke stvari ako se ne promene...rusija moze da se zaboravi....pa u toj grupi austrija je za dve klase ispred po redu odnosu i disciplini u igri...a iskreno i igraju lepu i efikasno....ne dovede li se ozbiljan trener kao Antic koji ce to zategnuti i disciplinovati...svetsko mi mozemo zaboraviti....prosli ciklus je bilo podmlađivanje tima sa mihajlovicem(zapravo prodaja menadzera preko reprezentacije)pa moze li mi neko reci koji to mladi igrac igra posle toga podmlađivanja....nema ih...mozda sam pesimista ali mi nemamo ni 5% sanse da se plasiramo na svetsko sa čurčićem.....

sovuljaga

pre 8 godina

ahahalele,sa Anticem smo izgubili u Frnacuskoj a u Bg izvukli nereseno sa igracem vise od 30 minuta i datim golom iz penala druze,a o Portugalu da ne govorim.Sa Anticem smo izgubili od Novog Zelanda u pripremi za Sp i jedina smo evropska reprezentacija koja je od njih izgubila u istoriji,a onda sledi Gana,Australija,blamiranje pa onda i gubljenje bodova u dve utakmice u kval.za Ep...e to ti je Antic druze,pocepao Rumune i to je od naseg fudbala.

serbistan

pre 8 godina

Da li je moguće da Ćurčić uvodi rezerve nakon primljenog gola? Nisam stručan, ali npr. Mitrović dobija žuti - rizičan, loš: zar nije bio za zamenu? Mnogo je primera, uf...i svaki put kažem sebi ne gledaj fudbal, i ne vredi...

cemu smo se mi radovali prekjuce?

pre 8 godina

Gubimo kuci od Portugalije bez Ronalda koji im je pola ekipe, a radujemo se pre neki dan nakon pobede protiv Albanije kao da smo pobedili Nemacku. Jos i premijer Vucic pravi prijem za fudbalere i cestita im sto su ujedinili Srbe hahaha. E, pa dragi moji, Albanci sirom sveta veceras slave, nismo im pokvarili slavlje, a mi cemo nastaviti da tugujemo pre svega jer igramo ocajan i bezidejan fudbal..

Slavko-RS

pre 8 godina

Svaka cast momci na danasnjoj utakmici.Sudija dva gola nam ponistio, kod primljenog gola nije svirao faul nad Tosicem.Dobro smo igrali i onda na poraz i nema puno zamjerki.

SrbinsonKruso

pre 8 godina

Bravo za naše, konačno jedna utakmica odigrana onako kako svi želimo da izgleda naša reprezentacija. A suđenje u prelomnim momentima u najmanju ruku diskutabilno. Ako ovako budu igrali ubuduće eto punog stadiona i podrške navijača. Ovakvu želju da se igra fudbal, nisam video od Antića...

Miki

pre 8 godina

Sudija nas je unistio. Ponistio nam je dva cista gola plus nije sudio faul nad nasim igracem pre drugog gola Portugala sto je dovelo do opravdanog revolta nasih igraca.

+41

pre 8 godina

Znam da zvuci glupo posle svega, ali ponisten cist gol Tosica i nedosudjen cist faul nad istim pre gola Portugala ( u trenutcima kada smo igrali najbolji fudbal u ovim kvalifikacijama )
Sportski pozdrav !

Šone

pre 8 godina

Aleksandre, Aleksandre, pa ti bi trebao da igras kao lud da ih nosis sve u zubima po terenu,a ono lopta se odbija kao o camovinu! I povrh svega dozvoljavas sebi da stvaras situacije na ivici incidenta!Strasno!!!Bar da to kompenzujes dobrom igrom,ali jako slabo!

geometar iz valjeva

pre 8 godina

Штета како два човека могу да нас упропасте. Нормално судија и најнормалније велики голгетер Митровић Александар.Понављам ,колико год Ви мислили да нисам у праву ово није ранг такмичења коме је он дорастао.

danguba

pre 8 godina

Sreca pa izgubismo, tragicno uz crvene kartone, kako samo mi znamo. Inace, se mogao steci lazni dojam da stvari idu na bolje i da u miru docekamo sljedece kvalifikacije sa istom garniturom. Dakle, Curcic van, a Tole i ekipa da odgovaraju za najgore kvalifikacije u istoriji. Postaviti Paunovica za selektora, prekriziti sljedeci SP, poceti od 0 i graditi sistem i ekipu za buducnost.

Nikola

pre 8 godina

Citam komentare i ne verujem koliko negativnih i pljuvackih komentara. Ne treba ni da igraju bolje kad vidim kakvi ih ljudi komentarisu, koji veze o fudbalu nemaju sto se po komentarima i vidi..

Radovan Javor Ćurčić

pre 8 godina

koliko je ovaj Zoran Tošić beskoristan u reprezentaciji evo već 10 godina ...Tomovica,Stefan Mitrovića,Milivojevića da ne spominjem

Carrera

pre 8 godina

Ovaj Curcic namerno radi na stetu nase ekipe. To se vise ne moze nazvati neznanje. Ovo je dno dna. Ko su sve treneri u srbiji. Curcic pa Kiza iz partizana. Ovo nije slucajno ovo neko namerno radi.

heheh

pre 8 godina

Steta, zaista nismo zasluzili da izgubimo jer smo bili bolji ceo mec. Ali sta je, tu je, borili smo se, sto je najbitnije. Bolje sto smo sad izgubili nego da smo izgubili od Albanije.. Nema veze.

mirko

pre 8 godina

sto bre ljudi pljujete po maticu,on je nas najbolji igrac,momak igra povredjen dvije utakmice,sram vas bilo,ja da sam na njegovom mjestu ne bih ni igrao za ovu propalu reprezentaciju na celu sa toletom

Učesnik

pre 8 godina

Tole odlazi! Naša a reprezentacija niže poraze u konačnom skoru treće kvalifikacije u nizu. Vreme je da dotični ode otjerao je jednog Radomira Antica, jedinog selektora koji je napravio rezultat u kvalifikacijama. Ruku na srce nemam nista protiv selektora Curcica ali ne mislim da je on selektor za velika djela, ali ne mislim da je on glavni krivac za ove kvalifikacije. Tomislav Karadzic treba da ode.

marka zvaka

pre 8 godina

Vodjenje utakmice bez izmene do 70 minuta tj dok se nisu povredili igraci...stvarno ne razumem...kao da nema ni strategije dal da se igra ofanzivnije ili defanzivnije...bezidejno bezidejno bezidejno...

Толе

pre 8 godina

Свака част момци,а што се тиче суђења,неће ми објавити коментар ако напишем!

zlaja

pre 8 godina

Nazalost Matic bio nervozan od starta, nije trebao da igra, njegovo iskljucenje moze da nas kosta i sledece kvalifikacije, minimum 2 utakmice kazne, kako uvek ispadenemo glupi, nama uvek treba da sudi najbolji sudija na svetu, nasi moraju da razumu da neki put i sudije grese, ali kod nas jedna njihova sudijska greska nama 2 crvena, bravo i to u "nebitnoj" utakmici

Krle

pre 8 godina

Ako ovi sto su dosli na utakmicu nisu placeni za to onda ti ljudi stvarno imaju neki problem u glavi,da platis da gledas one manekene i jos po ovakvom vremenu je van svake pameti.

Gale

pre 8 godina

Bravo momci - dobra igra, nedostatak sreće i zaista loše suđenje...ovako ste trebali da igrate od početka kvalifikacija. A, "navijačima" više nikada ne dozvoliti da rade idiotluke kao u Bg. protiv Albanije i pre toga u Italiji.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Imamo apsolutno sve!
Selektor Curcic je napravio kompaktan i mocan pobednicki tim!
Kada se vrate kapiten Branislav Ivanovic i Nikola Maksimovic imacemo tim sposoban da se plasira u Rusiju 2018.!

Poraženko

pre 8 godina

"Fudbaleri Srbije poraženi su od Portugalije 2:1 (1:0)..."
Poraz se u ovom slucaju rezultatski izražava sa 1:2, a 2:1 bi bila POBEDA!!!

pero

pre 8 godina

nikad za srbiju dok je karadžića i ćurčića,on je doveo advokata,on je kriv za sve neuspehe,i sigurno će ostaviti čurčića da bi nas nervirao i dokazao da njemu niko nemože ništa

sovuljaga

pre 8 godina

Pivke,dal te nije blam! i pored siromasnih Danaca oni bas odaberu prebogate Albance da pustaju na Ep.e moj ti,svi su krivi verovatno osim tebe i skolu sto nisi zavrsio,verovatno te mrzeli nastavnici,profesori.

Bilal

pre 8 godina

Stvarno, ali stvarno, ovaj R. Ćurčić nije dorastao funkciji selektora. Neshvatljivo je npr. da nije ostavio Matića, na poluvremen,u u svlačionici i da nije ranije zamenio A. Mitrovića a mogao je 'ladno i Tadića. Uvodi Sulejmanija i Škuletića nepunih 10 minuta pre kraja meča kada momci ne mogu ama baš ništa učiniti jer smo sa igračem manje na terenu.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Sa Antic-em na klupi, Vidic-em i Subotic-em u odbrani smo mi igrali i protiv Francuza i protiv Portugala kao prava reprezentacija, ovo nema veze sa vezom.
(ahahalelee, 11. oktobar 2015 18:25)

Rođače, ala si ti nepismen...

Advokat svih Srba

pre 8 godina

Steta,nismo uspeli da oborimo rekord iz Beograda,kad nam ga Pirlo metnuo vec u 1.minut!Ali nema veze,ionako krecemo da igramo od sledecih kvalifikacija,jel tako bese?

zoran fr

pre 8 godina

sta li radi mitrovic u napadu?
bolje da ubaci petra skuletica
a za komentatora nemam reci uspava me covek ali sam siguran da ako postignemo gol pa makar to bilo i posle 4 primljena aca ima da se dere ko lud kao da smo tim golom osvojili sp.

...

pre 8 godina

dok je nama u prvih 11 Tomović,Mitrović Stefan ,Tošić Zoran i Duško ,Luka Milivojević vrhunski će nam rezultat biti pobede nad Albanijom i takvom boranijom

Angmar

pre 8 godina

Solidna?!?Mi ovom Portugalu ne bi dali gol do ujutru.Inace oni samo otaljavaju posao sto je za nasu reprez.i vise nego dovoljno!Mi smo kanta,uzasno spor i dosadan "fudbal" igramo

Koma

pre 8 godina

Je li ovo neki bojkot najvecih zvezda sa ovim povredama i crvenim kartonima? Sve mi deluje da jeste.
Izgleda ce biti opet 'ili mi ili oni', i naravno letece 'mi', a oni ce ostati do decembra... neke tamo godine.

Marko

pre 8 godina

Nemamo odbranu. Na zalost tako je. Tomovic Kriv za drugi gol, pa ko onako jos iznosi loptu? Da se covek lepo ubije od muke sa njim i sa stefanom mitrovicem koji je u par momenata jako lose intervenisao. A tek Tomovicev pas za stojketa....upropastise sav trud napadaca. Nije mi jasno da nema Baste koji je odlican. Kakva ironija od jezive odbrane do ovog. Sta da se radi valjda ce se Nastasic oporaviti uskoro. Ne znam kako nagovoriti Subotica ali to bi nam bilo sjajno.

srdjan

pre 8 godina

" Ovi dosli sa trecom postavom. ahaha :D (Hoces Iskreno?,11. oktobar 2015 17:42)"

Pa i mi igramo sa trecom postavom...ne igra Sergej MS, Ozegovic, Zivkovic, Kostic, Maksimovic, Grujic,
Antonov, Babic....
i-ha-ha....

Bravo

pre 8 godina

Zavrsene su spektakularne kvalifikacije. Srbija je igrala neverovatan fudbal. Pored velikih rivala su osvojena CEEEEEETIRIII velika boda. Premijer Srbije Aleksandar Vucic je obecao da ce Srbija dobiti nacionalni stadion, i da ce njegova izgradnja kostati 150 miliona evra. A to sto je meni plata(vaspitac) 28 000 RSD nikoga nije briga. Stvarno me je sramota sto zivim u ovoj zemlji.

nenad

pre 8 godina

ljudi koji kazu da smo igrali dobro pre komentara treba da se preispitaju o svom fudbalskom znanju. portugalci se nisu oznojili drugo a i prvo poluvreme po klizavom terenu, mi kao imali inicijativu u sustini u pravom mecu za bodove oduvali bi nas sa nulom. ovako trening za njih a i tu smo bili losi

Kića

pre 8 godina

Tomovic i Stefan Mitrovic zalutali u reprezentaciju!
(Kayser Soze, 11. oktobar 2015 18:34)

Ajde da se složim sa tobom za Stefana Mitrovića, ali sad kad nam je odbrana ispovređivana Nastasić, Ivanović, Maksimović, Biševac, Subotić.. Jeste da on rezko igra i u klubu, al' šta ćemo, mora neko igrati.
Što se tiče Tomovića, zaista sjajno igra u ove godine odličnoj Fiorentini. Jedan je od najboljih, a čak je bio i kapitan na nekim mečevima. To što on ne igra vrhunski u reprezentaciji, to je više "zaraza" koja zahvata sve naše fudbalere..

beograd

pre 8 godina

dokle god u ovoj ekipi igra zoran tosic, nema nama ni svetskom ni evropskog....kad je on u ekipi to je kao da igramo, ne sa 10, nego sa 7 igraca....inace je direktan krivac za drugi gol

cartmanx

pre 8 godina

Mi nemamo kult reprezentacije u fudbalu,zato nema rezultata iako imamo odlicne igrace i tako vec godinama unazad...sve se svodi na Partizan i Zvezdu,da li igaju vise igraci jednog ili drugog tima i slicne gluposti...A kad igra reprezentacija nigde nikoga, kisa pa sta gde su gledaoci. Otici ce i Tole i nazalost bice isto.

mp

pre 8 godina

Mislim da se lek za nas fudbal zove nacionalni stadion kako je to mudro dijagnostikovao premijer.
Samo, prevideo je da se dan hvali uvece a ne kad petlovi zakukuricu. Stadion da se gradi u Jagodini a Palma da pravi vatromet i vostane figure svih fudbalera sve sa Toletom Karadzicem.

Peter Dendy

pre 8 godina

Glupavi navijači ne shvataju koliko je važn,o što je meč sa Albanijom prošao bez problema. Ne kapiraju da su momci tamo bili u misiji koja je važnija od fudbalskog rezultata.

Mijat Splitski bili

pre 8 godina

Hahahaha , hteo sam da se srusim od smeha zbog izjave da bi trebalo da igra u drugom poluvremenu Brasanac da pomogne Maticu na sredini

Главни архиватор

pre 8 godina

Није ми жао кад овако играмо и изгубимо.Ово је много боље него против Албаније,када смо победили.Судија је стварно катастрофа,директно је утицао на резултат.Није досудио пенал за нас,поништио нам је чист гол Тошића,није свирао фаул за нас код 2.гола Португала,...

pera

pre 8 godina

Tuzno je sto jos od meca sa Francuskom 2009 godine u Srbiji nije odigrana niti jedna prava utakmica kakvih imano stotine nedeljno po Evropi. nista Zvezda, nista Partizan , nista Srbija...zaista sramno...pa Gibraltar je imao tekmu dve u tom stilu...ali koga briga....

dejan

pre 8 godina

hahahahaha IDEMO U RUSIJU...hvala Bogu ali ove neznalice nikada vsse nece videti neko takmicenje sem kvalifikacija! Stvarno mi nedistaju komentari bivseg fudbalera u pokusaju Pantelica!

Kutinjo

pre 8 godina

Sramota bre da ima ovoliko ljudi godinama igramo ubedljivo najgori fudbal na svetu i posle jedne pobede nasednete na neverovatno lozenje,malo se ugledajte na hrvate cim su krenuli da im unistavaju reprezentaciju odma bojkot,prazan stadion bio,a kod nas sto vise unistavaju to sve vecu podrsku imaju tole sava i ekipa.

sovuljaga

pre 8 godina

pazi naslov,Ljajic propistio zicer!hahah,pa da li ste normalni,iz mrtvog ugla zicer?nasi bre ne znaju iz deterca u praznu mrezu da ga daju a vama je mrtav ugao zicer.

dejan

pre 8 godina

Nisu ovi komentari pljuvanje fudbalera kako neki misle,ovo je gadjenje nornalnih ljudi prema fudbalu a za to gadjenje su izmedju istalih zasluzni i fudbaleri..ponajvise ovi prodani komentatori koji uporno pricaju gluposti i dodatno nerviraju narod!

Prevaranti bez kvaliteta

pre 8 godina

Komsije vi necete u Francusku ali bilo bi najbolje ta navijate sa vase komsije Albaniju.
FORZA ALBANIA
(Abbe, 11. oktobar 2015 21:57)

Jeste, baš ćemo za vas da navijamo s obzirom na način na koji ste se plasirali (prljave igre, provokacije i prevare). Samo ste tako i mogli da odete na veliko takmičenje. Ali na EP-u neće biti ni dronova, ni tzv. sportskog suda iz Lozane već samo vi i vaš skromni kvalitet protiv znatno ozbiljnijih timova od vašeg (koliko ste dobri videli ste u utakmici sa Srbijom).

cartmanx

pre 8 godina

Mi nemamo kult reprezentacije u fudbalu,zato nema rezultata iako imamo odlicne igrace i tako vec godinama unazad...sve se svodi na Partizan i Zvezdu,da li igaju vise igraci jednog ili drugog tima i slicne gluposti...A kad igra reprezentacija nigde nikoga, kisa pa sta gde su gledaoci. Otici ce i Tole i nazalost bice isto.

sovuljaga

pre 8 godina

redorded pa da znas da bi bar iste rezultate imali da igraju navijaci.treba pljuvati ove jer se za fudbal izdvaja preko 80% novca iz drzave a ostali dele manje od 20%.ugasiti fudbal u ovoj zemlji pod hitno,ionako je samo leglo lopova i mafije koje kradu novac a rezultata nigde.

AcA

pre 8 godina

Prvo sto se mora promeniti je da nikako ne igramo u Humskoj..pa covece i kad dobro igramo mi izgubimo,stvarno nas bije maler.Ne mora Marakana,ima jos stadiona po Srbiji..moglo bi da se igra u Novom Sadu,Kragujevcu,Nisu,zasto ne i Pazaru.
Sto se tice same ekipe,mozda bi trebalo da se malo izmeni i podmladi tim.Zadnjih 10ak utakmica koliko sam primetio Ivanovic,Bambi Tosic i jos neki igraju ocajno.Ja sam tek danas video Tosica u dobrom izadnju u dresu reprezentacije.Isto tako Mitrovic,previse se prica o njemu i dize se u nebesa,skrece na sebe paznju cestim ispadima i incidentima.Da je nesto korisno uradio u reprezentaciji bas i nije..isto i Njukaslu predvidjam ispadanje.
Okosnicu tima bi trebalo prepustiti Maticu,Ljajicu,Milivojevicu..dobar ce verovatno biti i Kostic,dati sansu i Zivkovicu.
Za napad nemamo resenja i to ce kao i uvek biti problem.
Odbrana je po imenima solidna,dosta igraca na raspolaganju.
Mozda dati prednost Maksimovicu i Nastasicu na pozicijama stopera,mladi su i igraju u veoma jakim ligama.
Stojke je uvek dobar u repki ali mozda je vreme da se pruzi sansa Rajkovicu
...

Deni Krejn

pre 8 godina

Borili se momci! Ne razumem izmene. Zašto uopšte igra Sulejmani, koji nije sastavio krštenu sezonu celu karijeru, Tošić Z odigra jednu dobro, pa 10 loših, Tomović nula. Zašto ne igraju Sergej i F.Kostić!? Mitrović takođe loš. Kad Ljajić igra kako treba, onda je sve ok, ovako...

mikson

pre 8 godina

igrali dobro protiv rezervnog tima albanije i izgubili. U prevodu: mi smo jos jednom dokazali da smo treca liga u evropskim okvirima.

Верни Навијач

pre 8 godina

Тако се бре игра са репрезентацију!!!
Португал је назаслужено победио али шта ћеш кад је судија слепац.

Labud

pre 8 godina

Odbrana nivo Conference South. Cak nisu ni oni krivi koliko Matic i Milivojevic. A tako smo dobro poceli..

A ovi sto pisu treca postava....Nani i Dani, pa mi igrace tog kalibra na tim pozicijama nismo imali od Mijata i Deje, koji su usput Crnogorci. Malo realnosti.

Zipo

pre 8 godina

Kako svaki put na svakoj utakmici kad nasi krenu ka golu protivnika trava naglo poraste a vetar promeni pravac, ovo vise nije ni smesno. Podrska Karadzicu!

alter ego

pre 8 godina

Svi ce sad biti suvise kriticni ali s obzirom kakve smo partije imali ova je bila i odlicna.. Igrali smo borbeno i navijanje je bilo dobro.. Par izmena, odredjeni da poprave formu i bice bolje valjda

x-man

pre 8 godina

Idemo nacionalni stadion,hahahahahahahahhahahahahahahahahahahah dobiju 1 utakmicu,i odma nacionalni stadion,naravno od nasih para! Da su nesto uradili u proteklih 15godina u fudbalu pa da napravi covek,ali za propale fudbalere koji zaradjuju po 5milio po sezoni,menadzerima i politicarima praviti stadion..uzas

cartmanx

pre 8 godina

Mi nemamo kult reprezentacije u fudbalu,zato nema rezultata iako imamo odlicne igrace i tako vec godinama unazad...sve se svodi na Partizan i Zvezdu,da li igaju vise igraci jednog ili drugog tima i slicne gluposti...A kad igra reprezentacija nigde nikoga, kisa pa sta gde su gledaoci. Otici ce i Tole i nazalost bice isto.

veliki strumf

pre 8 godina

Sta drema ovaj Mitrovic u odbrani - strasno i smesno? Hteo da zaplasi Danija izgleda... O majko moja, ko sve ne igra stopera kod nas. Tomovic isto supalj - vidi se posle 5 minuta.

luka

pre 8 godina

Na tv srbija-portugal,mitrovic u napadu,napolju temperatura oko nule,vec tri dana kisa pada-idealan dan da odes u sumu i da se isplaces ko malo dijete!!!

sovuljaga

pre 8 godina

Tole,ali se nisu plasirali,a nisu opet ni bili blizu da se plasiraju.oni se plasiraju na po jedno prvenstvo od deset a svi igraju po velikim klubovima.mi smo JEDINA reprezentacija koja ima tako skupe igrace a da se ne kvalifikuje na prvenstva.

mmi

pre 8 godina

Sve junaci nikom ponikose, i to direktno posle junacke i herojske pobede. 4 boda bi osvojili i mi kao drustvo iz kraja pa posle na pivo. Sram Vas bilo, nekulturni, nevaspitani i raspusteni nazovi igraci i treneri koji 20 godina nisu u stanju da naprave nekoga ko ce u reprezentaciji igrati bolje nego u klubu. Ocekujem da bata djora preuzme stvar u svoje ruke...hahaha

politika

pre 8 godina

Bas mi je drago sto fudbal nije politika. Kakvi ih politicari podrzavaju tako igraju i fudbal. Vazno da su oni pobedili albaniju svetsku silu u fudbalu a bogami i u politici. sad ce da pobede unesko, pa ujedenjene nacije, eu, sad i ostale trice i kucine.

boza pub

pre 8 godina

@veky
u datom primeru je nebitno ko je pravni sledbenik SFRJ (u konkre noj situaciji Kraljevine Jugoslavije) i to je koliko je mene poznato jedini takav primer. konkretno: zbog bojkota hrvatskog saveza reprezentacija je sacinjena iskljucivo od srpskih igraca. ako ne citas knjige i sportsku literaturu, pogledaj film.

Kayser Soze

pre 8 godina

Nismo zasluzili baraz..sa Jermenijom u gostima dolazimo do boda u 90 minutu, protiv Danske i Portugala 0 bodova, sramota. Uvek krenemo da igramo kad je sve gotovo..

Logitech

pre 8 godina

@sent, kad je stojkovic branio? Pa koliko god on bio cudan covek, jedini je u reprezentaciji koji opravdava poverenje! Pusti to sto navijamo za zvezdu, partizan, javor ili metalac! Da se gleda kako ko igra, a ne gde igra, mozda bi nam reprezentacija i licila na nesto.

Andjela_FF10

pre 8 godina

Nisam pesimista u suštini, ali ne treba se zanositi i očekivati od ove A selekcije bilo šta. Da je pet ekipa iz grupe išlo na ovo ep, oni bi bili šesti garant. Loš je ceo sistem. Nije Tole jedini krivac za neuspehe. Stoji to da riba od glave smrdi, ali ceo sistem je katastrofa, a pogotovo ne/disciplina fudbalera, koji kad su u Srbiji, rade apsolutno sve, samo ne rade ono za šta su došli tu. Teško da če se i Paunovićevi orlići bolje, provesti, s obzirom da se već polako muvaju starlete oko njih. P.S. Lepo je pokojna Jelena Genčić pre par godina govorila, da su više sportista upropastili splavovi, nego povrede. U pravu je bila 100%. Međutim, svakom svačije, njima njihovo. Niti se nerviram, niti želim to da radim. Jedno je sigurno, nacionalni stadion od 150 miliona evra minimum, nisu zaslužili. I kuća fudbala im je previše.

Majstor Bob

pre 8 godina

Sredina terena: matic, maksimovic, milinkovic-savic.
Tri igraca preko 1,90 sa odlicnim tehnickim predispozicijama .
PA to niko nema.
(Srrrrrdjan, 11. oktobar 2015 20:37)

Brrrrr i ti se razumiješ u nogomet? Ovi od 1.90
su taman za složit na leđa. Uostalom, da bi se pokrenuli
takvima treba deset minuta i duplo više da stanu.
(Mantis, 11. oktobar 2015 21:52)

Maksimovic sa 175cm njegovih ne spada tu. Promasio si mnogo.

StefSZ

pre 8 godina

Brrrrr i ti se razumiješ u nogomet? Ovi od 1.90 
su taman za složit na leđa. Uostalom, da bi se pokrenuli 
takvima treba deset minuta i duplo više da stanu.
(Mantis, 11. oktobar 2015 21:52)

Cini mi se da je Bolt oko 1.90 pa mi deluje pokretljivo. :)