Ponedeljak, 05.10.2015.

21:44

Milinković: Sreća otišla preko gola

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je posle poraza od Čukaričkog da nema objašnjenje za slabije rezultate u Superligi , za razliku od Lige Evrope.

Izvor: B92

Milinkoviæ: Sreæa otišla preko gola IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Đorđe

pre 8 godina

Problem je što u našoj ligi ekipe igraju bunker. Igraju 4-5-1, gde krila mnogo pomažu bekovima i udvajaju naša krila. Pri tom igraju i sa 3 zadnja vezna, pa uvek prave i dupli blok kada, recimo, Živković krene ka sredini. U Evropi se nadigravamo i ima mnogo više prostora za Živkovića i Oumarua, što oni i tek kako znaju da iskoriste.
Za razbijanje domaćih bunkera neophodan je dobar napadač, a tu je odgovornost na upravi.
Prošlu titulu su doneli Škuletić i Lazovoć. Pre toga, Zvezdi je titulu doneo Mrđa. Dalje u prošlosti Mitrović, Kleo itd. To se pokazuje i ove godine, jer Zvezda ima tog jednog vrhunskog napadača koji pravi razliku.
Oumaru i Živković jesu odlični igrači, ali nisu Mesi i Ronaldo da rešavaju 1 na 2, pa i 1 na 3, a da igraju 1 na 1 gotovo da nikad nemaju priliku, zbog guste odbrane. U takvim situacijama, neophodan je dobar centarfor, da bukvalno izmisli gol. Naša liga je specifična, jer protiv Partizana i Zvezde ekipe bukvalno ne igraju fudbal i tu često igra, pas, kombinatorika uopšte nema značaja, već samo umešnost da se iz gužve postigne gol.
Jednostavno, Partizanov najveći kvalitet su brza krila, a to ne dolazi do izrašaja u JSL.

Milan

pre 8 godina

Druze bre , koja sreca ?? Penal na prethodnoj utakmici protiv Vozdovca u najmanju ruku diskutabilan , ponisten gol Vozdovca ? Juce , dva penala ...ne zna se koji je smesniji plus igrac vise 20 minuta i ti pricas o sreci ?? Pa bre , ne mozemo da predjemo pola ,nemamo akcije , nemamo napad , ako mi pomenes igru u Nemackoj , gde smo se branili 90 minuta i dali 1 gol i dva autogola , onda cu stvarno da se zapalim ...mislim , mozda nisi ni ti kriv ali oduvek sam mislio da tvoje ekipe nemaju igru , i oduvek sam te smatrao pilicarom koji zna da postavi zonu 10 na svojoj polovini pa da otmemo bod Zvezdi i Partizanu , samo udri na kontre , pa to i moja baba koja nikada nije gledala fudbal moze da smisli . Idi bre... a Babovic ... pa to je posebna prica ...

Grobarski san, fatamorgana

pre 8 godina

Kad će se desi nešto lepo? Recimo: Kiza sam otiš'o, vredan i stručan trener doš'o, Zvezda uzima titulu ali Partizan se ne bruka. Neku dobiješ, neku izgubiš, kao sav normalan svet koji se pošteno bavi sportom. Vazura, Vučela i ostali kao da nikad nisu ni bili. Divota!!!

jug

pre 8 godina

Apsolutna podrska najboljem igracu Babovicu, Milinkovicu i upravi. Sve karte smo bacili na LE zato sto se tu zaradjuju PARE a ne u nasoj ligi. Od para klub zivi. Klub ce posle LE biti bez dugova, sto je najvaznije. Jesmo trebali kao Zvezda da se pojacavamo zbog titule pa da posle 3-4g budemo u minusu 30m evra? Jel to hocete? Zbog cega? Zbog jedne titule? Neka im je, zavrsice sezonu titulom i sa 70m evra duga a mi na 0 duga. I ko ce posle da osvaja titule? Oni sa 70 ili 100m duga ili mi bez duga? Nemojte biti smesni, razmisljajte malo svojim glavama a ne Vujosevicevom.

Bob Sent Kler

pre 8 godina

Mozes da ponavljas tu recenicu sve dok te teorija ne ospori, a kako si krenuo to ce vrlo brzo da se desi. Inace, moja sreca je otisla sa tvojim dolaskom. Odlazi kad te molim!

čika Boki

pre 8 godina

Nema razlike, osim što u Ligi Evrope imaju nenormalnu sreću. Augsburg je mogao da da još 7-8 gola, ali ih nije htelo, a naše je sreća pratila kod sva tri udarca na gol.
Nikad gori Partizan nije bio, možda eventualno, osamdesetih kada je jedva izborio opstanak nakon odlaska Moce Vukotića u inostranstvo. Sada bez Saše Ilića slična situacija...

Nnnn

pre 8 godina

Evo ga ,panteri jedva docekali da bi sebe utesili i opravdali nase pobede u Evropi...Partizan ove godine ima6-1-1 u Evropi a zvezda 0-0-2 (1:4 gol razlika,iz penala dat gol) tako da ste vi poslednji koji imate pravo da komentarisete i Evropu i nasu igru...dok se u ovom nasem blatu snalazite

....

pre 8 godina

Stvarno treba imati stomak i obraz pa se vratiti u Partizan po treci put a da te prethodna dva puta navijaci tvog kluba oteraju...i jos da uzmes kapitensku traku a da te opet ti isti navijaci teraju i po treci put...ili si razmazen ili nekome nesto dokazujes a pre ce biti da si bezobrazan i bahat...ja to ne bi mogao...stvarno ovaj Babovic ima obraz kao djon,nek ti tata vec jednom kupi neku drugu igracku,ostavi Partizan

OMMP

pre 8 godina

@Sto ne odes i ti preko gola da te ne gledamo vise? Prosecan si trener i mnogo los motivator
(Slavko, 5. oktobar 2015 22:27)
Logično je. On neče otići preko gola jer nam nije sreća.

partizan sramota Srbije

pre 8 godina

Zamislite da je Zvezda u prošlom kolu dala dva neregularna gola i poništila čist gol Voždovcu, pa onda u ovom kolu dobila dva nepostojeća penala, igrača više bez ikakvog razloga i nedosuđen penal za Čukarički. Možete li da zamislite šta bi se pisalo po medijima, šta bi pričao Mirkov, Poledica, Karadžić i ostali? A sada kada je u pitanju partizan? Niko ni reč! Igrače OFK i Spartaka su pozivali na poligraf i pitali da li je namešteno i svi su rekli da nije i poligraf pokazao da je to istina. Pre toga su još jednom zvali igrače OFK-a i Zvezde i pitali da li je namešteno i da li je Terzić ulazio u svlačionicu i svi do jednog su odgovorili negativno i poligraf pokazao da govore istinu. Ajde neka pozovu Karadžića i sudije i pitaju da li guraju partizan ako smeju. Ovo što rade ove godine nije ni Arkan radio. I sada umesto borbe za opstanak partizan se bori za titulu?! A u duelima sa Zvezdom, Vojvodinom, Čukaričkiim, Pazarom NULA bodova! I to je tim koji se bori za titulu??

Aleksandar grozni

pre 8 godina

Kakvi penali takva i realizacija.Zorane zapamti bre jednom da je igra ogledalo trenera,kava bre sreca.Protiv Nemaca nas spasao Zivko inace bi primili 7,8 komada budi malo realan ono bre nije igra onoje lutanje bez cilja.Obzirom da je Vucelic i slicni u upravi a ti trener,fantasticno igrate.

Živko

pre 8 godina

Nije te sramota da pričaš o sreći? U Augzburgu 2 udarca na gol, 3 gola. Pa nije bilo pre 10 godina pa da se ne sećamo. Pa ni večeras niste izborili te šuteve preko prečke, nego ih je dao onaj nesretnik iz Vrbasa.

Mare

pre 8 godina

Ovaj covek ima srecu sto ne zna ni on sam kako ima 2 pobede u LE. Mada, realno gledano AZ, Bilbao i Augsburg su miljama daleko od onog sto su radili prosle sezone...

Bozza

pre 8 godina

(Vladan R, 05. oktobar 2015 23:09)

Auuu šta napisa čoveče, ispade da sve koeficijente koje je poslednjih 15-ak godina Partizan doneo Srbiji su ustvari splet srećnih okolnosti, pomešane sa Platinijem, kuglicama, vanzemaljcima...a Zvezda je sve koeficijente koje je gubila u stvari bila bolja od Partizana ali CIA snajka!? Ma da! Čista nepravda prema stubu Srpstva! Koji se finansira od umanjeni penzija i plata građana Srbije, kao i od miraza koji je Čović doneo iz kolevke Srpstva sa stub Srpstva sa Kosova! Samo mi nabroj dva pristojna transfera koje je Zvezda realizivala u poslednjih 15-ak godina!

partizan sramota Srbije

pre 8 godina

Da vidimo sad reakciju javnosti, policije, službenih lica, Mirkova i kompanije. Drugo kolo uzastopno SKANDAL u korist partizana i potpuna tišina! Dva nepostojeća penala, igrač više koji dobija crveni za simuliranje (?!), dva nedosuđena penala Čukaričkom... pa ovo je prevršilo svaku meru! I šta bi bilo da je partizan pogodio oba penala? Umesto da se bori za opstanal partizan se još uvek bori za titulu?! Ako grobari samo još jednu reč kažete onda nemate nikakvog srama.

fancy

pre 8 godina

sreca je steaua, augzburg. az ste posteno dobili gori tim nike dugo gostovao iz liga petice. poenta je, u jevropi nema bunker pa se moze malo i na kontre dok ovde druga prica. daleko od toga da cuka parkira autobus svaka njima cast, da je vise cuka vosa i pazara liga bi nam bila bas potaman!

Vladan R

pre 8 godina

Pre svega, svaka cast na prvom mestu u grupi, max brojem bodova nakon 2 kola LE, 6 postognutih golova, bez obzira na veliku srecu protiv Augsburga. S druge strane treba biti i realan i priznati, da je u Evropi FKP kvaliteno odigrao tek utakmnicu i po, celu sa Alkmarom i drugo poluvreme, protiv nikad gore Staeaue(+ igrac vise). Protiv Batea prikazali su, sto i u SLS, pravo lice, ocajno losu bezidejnu igru. U zadnjih 10+ godina, FKP ima bolje rezultate u Evropi od CZ, ali vise kao posledica Platinijevog sistema, nego nekog Partizanovog kvaliteta. Pre svega mogucnost da se, uz uklonjene najace rivala, nakon ispadanja pocetkom avgusta u kvalifikacijama za LS, nastavi takmicenje u kvalifikacijama za LE, a u manjoj meri, da onaj ko nekako dodje do plej ofa za LS, kao porazen, nasatvlja u grupnoj fazi LE. U kvalifikacijama za LE nema tog luksuza. Bez druge sanse, Partizan bi u Evropi, imao priblizne rezultate kao i CZ. Razdvajao bi ih, vise nego srecan prolazak u LS preko Anderlehta. Da ne bude zabune kao navijac CZ, ovim se ne tesim, jer utehe nema, kad je CZ ocajna. Ova prica je realna, da shvatite koliko lose, godinama unazad, rade sve uprave FKP redom. Jednostavno, samo su manje ocajni od CZ. Ako pak, CZ napravi koliko toliko solidan tim za nase prilike, tj da nije bas ocajna, desava se, sto se desava sad, i sto je bilo pretprosle sezone, dominacija u domacem prvenstvu. Za kraj, za Milinkovica i istomisljenike poruka, nesreca moze do 2 utakmice, preko toga je neznanje.

Jack

pre 8 godina

Budite fer prema navijacima Partizana (ne prema placenicima sa juga) i objasnite cime ste ucenjeni da poklonite titulu. Ako je opstanak kluba u pitanju moze se i razumeti, znajuci ko nam vodi drzavu. Sve ostalo zahteva odlazak Babovica, Vazure, Milinkovica, Vucelica i Popovica vec sutra.
(translucent, 5. oktobar 2015 21:59)

Stvarno ne kapiram otkud ti Babovic medju ovom druzinom? Gledas li koju utakmicu? Jesi li mozda ispratio ovu poslednju protiv Augsburga?

Sergio

pre 8 godina

IDI VIŠE ČOVEČE!!! Ako ni zbog čega drugog, onda zato što nemaš objašnjenje. Ti si trener, čoveče! Pa šta još treba da se desi? Izgubio polovinu utakmica od početka, dobio samo jednu od zadnjih 5, još nisi napravio analizu?!? Kada ćeš, na proleće? Kako vas nije sramota, nemoj da "budeš na raspolaganju", nego daj ostavku. Ja gledam Partizan od '76, ti si sa Ješićem najgori trener za to vreme. Povedi, MOLIM TE, Babovića (po trći i poslednji put - nadam se), Božinova i Živka Živkovića!

mladez

pre 8 godina

Grobari,mislim da su vase price o namestenom prvenstvu veceras definitivno pale u vodu!!! Mozete i dalje da pricate,da tesite sebe ali u dubini duse znate da smo jaci od vas!

spider

pre 8 godina

Cekaj...pa zar ovaj ne rece pre neki dan u Nemackoj....ovaj tim je pokazao karakter?? I to je postala cuvena uzrecica ovih nasih trenera u pokusaju...cim pobede sledi izjava...momci su pokazali karakter! Odluci se, imaju ga ili ne?

Branko 62

pre 8 godina

Nije sreća u pitanju nego neznanje. Na treneru je da postavi igru i motivise igrače makar svi imali dve "leve" noge kao sto je danas izgledalo.
Tokom prekida zbog dima, trener Cuke okupio igrače, daje im savete i kurazi a trener Partizana gleda u zemlju i čuti
kao i igrači.
Ako ovako nastavi Partizan neće ni u play off, od ove uprave i trenera se neće oporaviti deceniju, dve.

Reporter

pre 8 godina

Milinković još jedan izdanak čuvene blef-Duline škole. Porazi se nižu, bodovi odlaze, lepa priča, eto, hteli smo, nije nam se dalo, sreća i ostalo. Sam ne odlazi, sve dok ga ne otera Vučela.

najgrobar

pre 8 godina

Ajde ne zamajavaj više navijače. Pa svi smo gledali taj meč protiv Ausburgera. Luda sreća i ništa drugo: mi dva šuta, tri gola, (dva autogola), oni 21 šut, 14 u okvir gola, Živko 13 odbrana, ni sam ne zna kako. I to kakve šanse, iz akcija kakve mi nismo napravili za celu sezonu. Realno je bilo da popijemo barem 5 komada.
Eto to je sreća.
Oni vaši penali i šarlatansko glumljenje fudbala na terenu nemaju nikakve veze sa srećom, nego sa znanjem.

moje ime

pre 8 godina

@toni

Ocekivao sam ovakve komentare.
Nista cudno.

Sad je teze dobiti u JSL, nego u Evropi. :)

Cilj je predstaviti narodu da je Zvezda mnogo mocna, jer dobija prvenstvo kada je Partizan "nikad jaci". A kada dodje sledece leto, u Zvezdu ce se upumpati pitaj Boga kolko miliona i dovesce se silna pojacanja kako bi po svaku cenu usli u Ligu sampiona. Onda ce hvalospevi kako je uprava uspesna, kako je trener odlican, kako se radilo planski. A o tome koliko desetina miliona je ulozeno da bi slicni kao ovaj toni mogli da zive u paralelnom svetu, niko nece smeti ni rec da kaze.

Ali glupo je nervirati se. Svaki grobar koji trosi i jedan promil svoje energije da se nervira oko fudbala i kosarke nije normalan. Samo gledajte pozitivno. Sta god da se izvuce je ekstra u ovim okolnostima.

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 8 godina

Razlika je samo u tome da vas sreca sluzi u Evropi.Da igrate jos deset utakmica protiv Augzburga,nijednu ne bi pobedili.

zoran

pre 8 godina

Kizo da li ti verujes u to sto pricas. Koga si doveo Bozinova,Babovica,Abubakars,Fabrisia, Stevanovica,i dva beka. Sta su oni odigrali? Sramota da se igra ovako nazadno bezidejno

mile

pre 8 godina

Sad videh gol na SOSu. Ovog vaseg gosu buse kako stignu i to na kakv nacin, bilo Vijeira bilo Pjasentin. A prvi penal kako je dosudjen? Pa ono je teska lakrdija.

Ајде

pre 8 godina

Ма нама у нападу игра Божинов који не може да потрчи под хитно да се доведе штопер али не као слободан играч већ као играч који је у форми. Толико.

toni

pre 8 godina

Pa kad niko nece iskreno da kaze kako ste dobili u Evropi. Svi nazad, pa kontra, pa odbitak, pa puno srece. E, frajeru, u Srbiji moras da napadnes, igras fudbal da bi pobedio. A definitivno, ekipa ti i nije za bolje od treceg mesta.

translucent

pre 8 godina

Budite fer prema navijacima Partizana (ne prema placenicima sa juga) i objasnite cime ste ucenjeni da poklonite titulu. Ako je opstanak kluba u pitanju moze se i razumeti, znajuci ko nam vodi drzavu. Sve ostalo zahteva odlazak Babovica, Vazure, Milinkovica, Vucelica i Popovica vec sutra.

Goran

pre 8 godina

Čoveče, ne pravi nas budalama. Nema ovo više veze sa (ne)srećom nego tvojim (ne)znanjem. Tačnije, nekad nam se i posreći da ubodemo nešto (Voždovac, Augsburg) inače smo u totalnom kanalu. Daj ostavku, a možeš i upravu da povedeš sa sobom.

najgrobar

pre 8 godina

Ajde ne zamajavaj više navijače. Pa svi smo gledali taj meč protiv Ausburgera. Luda sreća i ništa drugo: mi dva šuta, tri gola, (dva autogola), oni 21 šut, 14 u okvir gola, Živko 13 odbrana, ni sam ne zna kako. I to kakve šanse, iz akcija kakve mi nismo napravili za celu sezonu. Realno je bilo da popijemo barem 5 komada.
Eto to je sreća.
Oni vaši penali i šarlatansko glumljenje fudbala na terenu nemaju nikakve veze sa srećom, nego sa znanjem.

mladez

pre 8 godina

Grobari,mislim da su vase price o namestenom prvenstvu veceras definitivno pale u vodu!!! Mozete i dalje da pricate,da tesite sebe ali u dubini duse znate da smo jaci od vas!

spider

pre 8 godina

Cekaj...pa zar ovaj ne rece pre neki dan u Nemackoj....ovaj tim je pokazao karakter?? I to je postala cuvena uzrecica ovih nasih trenera u pokusaju...cim pobede sledi izjava...momci su pokazali karakter! Odluci se, imaju ga ili ne?

Vladan R

pre 8 godina

Pre svega, svaka cast na prvom mestu u grupi, max brojem bodova nakon 2 kola LE, 6 postognutih golova, bez obzira na veliku srecu protiv Augsburga. S druge strane treba biti i realan i priznati, da je u Evropi FKP kvaliteno odigrao tek utakmnicu i po, celu sa Alkmarom i drugo poluvreme, protiv nikad gore Staeaue(+ igrac vise). Protiv Batea prikazali su, sto i u SLS, pravo lice, ocajno losu bezidejnu igru. U zadnjih 10+ godina, FKP ima bolje rezultate u Evropi od CZ, ali vise kao posledica Platinijevog sistema, nego nekog Partizanovog kvaliteta. Pre svega mogucnost da se, uz uklonjene najace rivala, nakon ispadanja pocetkom avgusta u kvalifikacijama za LS, nastavi takmicenje u kvalifikacijama za LE, a u manjoj meri, da onaj ko nekako dodje do plej ofa za LS, kao porazen, nasatvlja u grupnoj fazi LE. U kvalifikacijama za LE nema tog luksuza. Bez druge sanse, Partizan bi u Evropi, imao priblizne rezultate kao i CZ. Razdvajao bi ih, vise nego srecan prolazak u LS preko Anderlehta. Da ne bude zabune kao navijac CZ, ovim se ne tesim, jer utehe nema, kad je CZ ocajna. Ova prica je realna, da shvatite koliko lose, godinama unazad, rade sve uprave FKP redom. Jednostavno, samo su manje ocajni od CZ. Ako pak, CZ napravi koliko toliko solidan tim za nase prilike, tj da nije bas ocajna, desava se, sto se desava sad, i sto je bilo pretprosle sezone, dominacija u domacem prvenstvu. Za kraj, za Milinkovica i istomisljenike poruka, nesreca moze do 2 utakmice, preko toga je neznanje.

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 8 godina

Razlika je samo u tome da vas sreca sluzi u Evropi.Da igrate jos deset utakmica protiv Augzburga,nijednu ne bi pobedili.

fancy

pre 8 godina

sreca je steaua, augzburg. az ste posteno dobili gori tim nike dugo gostovao iz liga petice. poenta je, u jevropi nema bunker pa se moze malo i na kontre dok ovde druga prica. daleko od toga da cuka parkira autobus svaka njima cast, da je vise cuka vosa i pazara liga bi nam bila bas potaman!

mile

pre 8 godina

Sad videh gol na SOSu. Ovog vaseg gosu buse kako stignu i to na kakv nacin, bilo Vijeira bilo Pjasentin. A prvi penal kako je dosudjen? Pa ono je teska lakrdija.

Goran

pre 8 godina

Čoveče, ne pravi nas budalama. Nema ovo više veze sa (ne)srećom nego tvojim (ne)znanjem. Tačnije, nekad nam se i posreći da ubodemo nešto (Voždovac, Augsburg) inače smo u totalnom kanalu. Daj ostavku, a možeš i upravu da povedeš sa sobom.

Branko 62

pre 8 godina

Nije sreća u pitanju nego neznanje. Na treneru je da postavi igru i motivise igrače makar svi imali dve "leve" noge kao sto je danas izgledalo.
Tokom prekida zbog dima, trener Cuke okupio igrače, daje im savete i kurazi a trener Partizana gleda u zemlju i čuti
kao i igrači.
Ako ovako nastavi Partizan neće ni u play off, od ove uprave i trenera se neće oporaviti deceniju, dve.

toni

pre 8 godina

Pa kad niko nece iskreno da kaze kako ste dobili u Evropi. Svi nazad, pa kontra, pa odbitak, pa puno srece. E, frajeru, u Srbiji moras da napadnes, igras fudbal da bi pobedio. A definitivno, ekipa ti i nije za bolje od treceg mesta.

translucent

pre 8 godina

Budite fer prema navijacima Partizana (ne prema placenicima sa juga) i objasnite cime ste ucenjeni da poklonite titulu. Ako je opstanak kluba u pitanju moze se i razumeti, znajuci ko nam vodi drzavu. Sve ostalo zahteva odlazak Babovica, Vazure, Milinkovica, Vucelica i Popovica vec sutra.

moje ime

pre 8 godina

@toni

Ocekivao sam ovakve komentare.
Nista cudno.

Sad je teze dobiti u JSL, nego u Evropi. :)

Cilj je predstaviti narodu da je Zvezda mnogo mocna, jer dobija prvenstvo kada je Partizan "nikad jaci". A kada dodje sledece leto, u Zvezdu ce se upumpati pitaj Boga kolko miliona i dovesce se silna pojacanja kako bi po svaku cenu usli u Ligu sampiona. Onda ce hvalospevi kako je uprava uspesna, kako je trener odlican, kako se radilo planski. A o tome koliko desetina miliona je ulozeno da bi slicni kao ovaj toni mogli da zive u paralelnom svetu, niko nece smeti ni rec da kaze.

Ali glupo je nervirati se. Svaki grobar koji trosi i jedan promil svoje energije da se nervira oko fudbala i kosarke nije normalan. Samo gledajte pozitivno. Sta god da se izvuce je ekstra u ovim okolnostima.

Jack

pre 8 godina

Budite fer prema navijacima Partizana (ne prema placenicima sa juga) i objasnite cime ste ucenjeni da poklonite titulu. Ako je opstanak kluba u pitanju moze se i razumeti, znajuci ko nam vodi drzavu. Sve ostalo zahteva odlazak Babovica, Vazure, Milinkovica, Vucelica i Popovica vec sutra.
(translucent, 5. oktobar 2015 21:59)

Stvarno ne kapiram otkud ti Babovic medju ovom druzinom? Gledas li koju utakmicu? Jesi li mozda ispratio ovu poslednju protiv Augsburga?

Sergio

pre 8 godina

IDI VIŠE ČOVEČE!!! Ako ni zbog čega drugog, onda zato što nemaš objašnjenje. Ti si trener, čoveče! Pa šta još treba da se desi? Izgubio polovinu utakmica od početka, dobio samo jednu od zadnjih 5, još nisi napravio analizu?!? Kada ćeš, na proleće? Kako vas nije sramota, nemoj da "budeš na raspolaganju", nego daj ostavku. Ja gledam Partizan od '76, ti si sa Ješićem najgori trener za to vreme. Povedi, MOLIM TE, Babovića (po trći i poslednji put - nadam se), Božinova i Živka Živkovića!

Ајде

pre 8 godina

Ма нама у нападу игра Божинов који не може да потрчи под хитно да се доведе штопер али не као слободан играч већ као играч који је у форми. Толико.

Reporter

pre 8 godina

Milinković još jedan izdanak čuvene blef-Duline škole. Porazi se nižu, bodovi odlaze, lepa priča, eto, hteli smo, nije nam se dalo, sreća i ostalo. Sam ne odlazi, sve dok ga ne otera Vučela.

zoran

pre 8 godina

Kizo da li ti verujes u to sto pricas. Koga si doveo Bozinova,Babovica,Abubakars,Fabrisia, Stevanovica,i dva beka. Sta su oni odigrali? Sramota da se igra ovako nazadno bezidejno

....

pre 8 godina

Stvarno treba imati stomak i obraz pa se vratiti u Partizan po treci put a da te prethodna dva puta navijaci tvog kluba oteraju...i jos da uzmes kapitensku traku a da te opet ti isti navijaci teraju i po treci put...ili si razmazen ili nekome nesto dokazujes a pre ce biti da si bezobrazan i bahat...ja to ne bi mogao...stvarno ovaj Babovic ima obraz kao djon,nek ti tata vec jednom kupi neku drugu igracku,ostavi Partizan

partizan sramota Srbije

pre 8 godina

Zamislite da je Zvezda u prošlom kolu dala dva neregularna gola i poništila čist gol Voždovcu, pa onda u ovom kolu dobila dva nepostojeća penala, igrača više bez ikakvog razloga i nedosuđen penal za Čukarički. Možete li da zamislite šta bi se pisalo po medijima, šta bi pričao Mirkov, Poledica, Karadžić i ostali? A sada kada je u pitanju partizan? Niko ni reč! Igrače OFK i Spartaka su pozivali na poligraf i pitali da li je namešteno i svi su rekli da nije i poligraf pokazao da je to istina. Pre toga su još jednom zvali igrače OFK-a i Zvezde i pitali da li je namešteno i da li je Terzić ulazio u svlačionicu i svi do jednog su odgovorili negativno i poligraf pokazao da govore istinu. Ajde neka pozovu Karadžića i sudije i pitaju da li guraju partizan ako smeju. Ovo što rade ove godine nije ni Arkan radio. I sada umesto borbe za opstanak partizan se bori za titulu?! A u duelima sa Zvezdom, Vojvodinom, Čukaričkiim, Pazarom NULA bodova! I to je tim koji se bori za titulu??

čika Boki

pre 8 godina

Nema razlike, osim što u Ligi Evrope imaju nenormalnu sreću. Augsburg je mogao da da još 7-8 gola, ali ih nije htelo, a naše je sreća pratila kod sva tri udarca na gol.
Nikad gori Partizan nije bio, možda eventualno, osamdesetih kada je jedva izborio opstanak nakon odlaska Moce Vukotića u inostranstvo. Sada bez Saše Ilića slična situacija...

Milan

pre 8 godina

Druze bre , koja sreca ?? Penal na prethodnoj utakmici protiv Vozdovca u najmanju ruku diskutabilan , ponisten gol Vozdovca ? Juce , dva penala ...ne zna se koji je smesniji plus igrac vise 20 minuta i ti pricas o sreci ?? Pa bre , ne mozemo da predjemo pola ,nemamo akcije , nemamo napad , ako mi pomenes igru u Nemackoj , gde smo se branili 90 minuta i dali 1 gol i dva autogola , onda cu stvarno da se zapalim ...mislim , mozda nisi ni ti kriv ali oduvek sam mislio da tvoje ekipe nemaju igru , i oduvek sam te smatrao pilicarom koji zna da postavi zonu 10 na svojoj polovini pa da otmemo bod Zvezdi i Partizanu , samo udri na kontre , pa to i moja baba koja nikada nije gledala fudbal moze da smisli . Idi bre... a Babovic ... pa to je posebna prica ...

Đorđe

pre 8 godina

Problem je što u našoj ligi ekipe igraju bunker. Igraju 4-5-1, gde krila mnogo pomažu bekovima i udvajaju naša krila. Pri tom igraju i sa 3 zadnja vezna, pa uvek prave i dupli blok kada, recimo, Živković krene ka sredini. U Evropi se nadigravamo i ima mnogo više prostora za Živkovića i Oumarua, što oni i tek kako znaju da iskoriste.
Za razbijanje domaćih bunkera neophodan je dobar napadač, a tu je odgovornost na upravi.
Prošlu titulu su doneli Škuletić i Lazovoć. Pre toga, Zvezdi je titulu doneo Mrđa. Dalje u prošlosti Mitrović, Kleo itd. To se pokazuje i ove godine, jer Zvezda ima tog jednog vrhunskog napadača koji pravi razliku.
Oumaru i Živković jesu odlični igrači, ali nisu Mesi i Ronaldo da rešavaju 1 na 2, pa i 1 na 3, a da igraju 1 na 1 gotovo da nikad nemaju priliku, zbog guste odbrane. U takvim situacijama, neophodan je dobar centarfor, da bukvalno izmisli gol. Naša liga je specifična, jer protiv Partizana i Zvezde ekipe bukvalno ne igraju fudbal i tu često igra, pas, kombinatorika uopšte nema značaja, već samo umešnost da se iz gužve postigne gol.
Jednostavno, Partizanov najveći kvalitet su brza krila, a to ne dolazi do izrašaja u JSL.

partizan sramota Srbije

pre 8 godina

Da vidimo sad reakciju javnosti, policije, službenih lica, Mirkova i kompanije. Drugo kolo uzastopno SKANDAL u korist partizana i potpuna tišina! Dva nepostojeća penala, igrač više koji dobija crveni za simuliranje (?!), dva nedosuđena penala Čukaričkom... pa ovo je prevršilo svaku meru! I šta bi bilo da je partizan pogodio oba penala? Umesto da se bori za opstanal partizan se još uvek bori za titulu?! Ako grobari samo još jednu reč kažete onda nemate nikakvog srama.

Aleksandar grozni

pre 8 godina

Kakvi penali takva i realizacija.Zorane zapamti bre jednom da je igra ogledalo trenera,kava bre sreca.Protiv Nemaca nas spasao Zivko inace bi primili 7,8 komada budi malo realan ono bre nije igra onoje lutanje bez cilja.Obzirom da je Vucelic i slicni u upravi a ti trener,fantasticno igrate.

Nnnn

pre 8 godina

Evo ga ,panteri jedva docekali da bi sebe utesili i opravdali nase pobede u Evropi...Partizan ove godine ima6-1-1 u Evropi a zvezda 0-0-2 (1:4 gol razlika,iz penala dat gol) tako da ste vi poslednji koji imate pravo da komentarisete i Evropu i nasu igru...dok se u ovom nasem blatu snalazite

Bob Sent Kler

pre 8 godina

Mozes da ponavljas tu recenicu sve dok te teorija ne ospori, a kako si krenuo to ce vrlo brzo da se desi. Inace, moja sreca je otisla sa tvojim dolaskom. Odlazi kad te molim!

Grobarski san, fatamorgana

pre 8 godina

Kad će se desi nešto lepo? Recimo: Kiza sam otiš'o, vredan i stručan trener doš'o, Zvezda uzima titulu ali Partizan se ne bruka. Neku dobiješ, neku izgubiš, kao sav normalan svet koji se pošteno bavi sportom. Vazura, Vučela i ostali kao da nikad nisu ni bili. Divota!!!

Živko

pre 8 godina

Nije te sramota da pričaš o sreći? U Augzburgu 2 udarca na gol, 3 gola. Pa nije bilo pre 10 godina pa da se ne sećamo. Pa ni večeras niste izborili te šuteve preko prečke, nego ih je dao onaj nesretnik iz Vrbasa.

Bozza

pre 8 godina

(Vladan R, 05. oktobar 2015 23:09)

Auuu šta napisa čoveče, ispade da sve koeficijente koje je poslednjih 15-ak godina Partizan doneo Srbiji su ustvari splet srećnih okolnosti, pomešane sa Platinijem, kuglicama, vanzemaljcima...a Zvezda je sve koeficijente koje je gubila u stvari bila bolja od Partizana ali CIA snajka!? Ma da! Čista nepravda prema stubu Srpstva! Koji se finansira od umanjeni penzija i plata građana Srbije, kao i od miraza koji je Čović doneo iz kolevke Srpstva sa stub Srpstva sa Kosova! Samo mi nabroj dva pristojna transfera koje je Zvezda realizivala u poslednjih 15-ak godina!

jug

pre 8 godina

Apsolutna podrska najboljem igracu Babovicu, Milinkovicu i upravi. Sve karte smo bacili na LE zato sto se tu zaradjuju PARE a ne u nasoj ligi. Od para klub zivi. Klub ce posle LE biti bez dugova, sto je najvaznije. Jesmo trebali kao Zvezda da se pojacavamo zbog titule pa da posle 3-4g budemo u minusu 30m evra? Jel to hocete? Zbog cega? Zbog jedne titule? Neka im je, zavrsice sezonu titulom i sa 70m evra duga a mi na 0 duga. I ko ce posle da osvaja titule? Oni sa 70 ili 100m duga ili mi bez duga? Nemojte biti smesni, razmisljajte malo svojim glavama a ne Vujosevicevom.

Mare

pre 8 godina

Ovaj covek ima srecu sto ne zna ni on sam kako ima 2 pobede u LE. Mada, realno gledano AZ, Bilbao i Augsburg su miljama daleko od onog sto su radili prosle sezone...

OMMP

pre 8 godina

@Sto ne odes i ti preko gola da te ne gledamo vise? Prosecan si trener i mnogo los motivator
(Slavko, 5. oktobar 2015 22:27)
Logično je. On neče otići preko gola jer nam nije sreća.

translucent

pre 8 godina

Budite fer prema navijacima Partizana (ne prema placenicima sa juga) i objasnite cime ste ucenjeni da poklonite titulu. Ako je opstanak kluba u pitanju moze se i razumeti, znajuci ko nam vodi drzavu. Sve ostalo zahteva odlazak Babovica, Vazure, Milinkovica, Vucelica i Popovica vec sutra.

moje ime

pre 8 godina

@toni

Ocekivao sam ovakve komentare.
Nista cudno.

Sad je teze dobiti u JSL, nego u Evropi. :)

Cilj je predstaviti narodu da je Zvezda mnogo mocna, jer dobija prvenstvo kada je Partizan "nikad jaci". A kada dodje sledece leto, u Zvezdu ce se upumpati pitaj Boga kolko miliona i dovesce se silna pojacanja kako bi po svaku cenu usli u Ligu sampiona. Onda ce hvalospevi kako je uprava uspesna, kako je trener odlican, kako se radilo planski. A o tome koliko desetina miliona je ulozeno da bi slicni kao ovaj toni mogli da zive u paralelnom svetu, niko nece smeti ni rec da kaze.

Ali glupo je nervirati se. Svaki grobar koji trosi i jedan promil svoje energije da se nervira oko fudbala i kosarke nije normalan. Samo gledajte pozitivno. Sta god da se izvuce je ekstra u ovim okolnostima.

mladez

pre 8 godina

Grobari,mislim da su vase price o namestenom prvenstvu veceras definitivno pale u vodu!!! Mozete i dalje da pricate,da tesite sebe ali u dubini duse znate da smo jaci od vas!

Vladan R

pre 8 godina

Pre svega, svaka cast na prvom mestu u grupi, max brojem bodova nakon 2 kola LE, 6 postognutih golova, bez obzira na veliku srecu protiv Augsburga. S druge strane treba biti i realan i priznati, da je u Evropi FKP kvaliteno odigrao tek utakmnicu i po, celu sa Alkmarom i drugo poluvreme, protiv nikad gore Staeaue(+ igrac vise). Protiv Batea prikazali su, sto i u SLS, pravo lice, ocajno losu bezidejnu igru. U zadnjih 10+ godina, FKP ima bolje rezultate u Evropi od CZ, ali vise kao posledica Platinijevog sistema, nego nekog Partizanovog kvaliteta. Pre svega mogucnost da se, uz uklonjene najace rivala, nakon ispadanja pocetkom avgusta u kvalifikacijama za LS, nastavi takmicenje u kvalifikacijama za LE, a u manjoj meri, da onaj ko nekako dodje do plej ofa za LS, kao porazen, nasatvlja u grupnoj fazi LE. U kvalifikacijama za LE nema tog luksuza. Bez druge sanse, Partizan bi u Evropi, imao priblizne rezultate kao i CZ. Razdvajao bi ih, vise nego srecan prolazak u LS preko Anderlehta. Da ne bude zabune kao navijac CZ, ovim se ne tesim, jer utehe nema, kad je CZ ocajna. Ova prica je realna, da shvatite koliko lose, godinama unazad, rade sve uprave FKP redom. Jednostavno, samo su manje ocajni od CZ. Ako pak, CZ napravi koliko toliko solidan tim za nase prilike, tj da nije bas ocajna, desava se, sto se desava sad, i sto je bilo pretprosle sezone, dominacija u domacem prvenstvu. Za kraj, za Milinkovica i istomisljenike poruka, nesreca moze do 2 utakmice, preko toga je neznanje.

jug

pre 8 godina

Apsolutna podrska najboljem igracu Babovicu, Milinkovicu i upravi. Sve karte smo bacili na LE zato sto se tu zaradjuju PARE a ne u nasoj ligi. Od para klub zivi. Klub ce posle LE biti bez dugova, sto je najvaznije. Jesmo trebali kao Zvezda da se pojacavamo zbog titule pa da posle 3-4g budemo u minusu 30m evra? Jel to hocete? Zbog cega? Zbog jedne titule? Neka im je, zavrsice sezonu titulom i sa 70m evra duga a mi na 0 duga. I ko ce posle da osvaja titule? Oni sa 70 ili 100m duga ili mi bez duga? Nemojte biti smesni, razmisljajte malo svojim glavama a ne Vujosevicevom.

Jack

pre 8 godina

Budite fer prema navijacima Partizana (ne prema placenicima sa juga) i objasnite cime ste ucenjeni da poklonite titulu. Ako je opstanak kluba u pitanju moze se i razumeti, znajuci ko nam vodi drzavu. Sve ostalo zahteva odlazak Babovica, Vazure, Milinkovica, Vucelica i Popovica vec sutra.
(translucent, 5. oktobar 2015 21:59)

Stvarno ne kapiram otkud ti Babovic medju ovom druzinom? Gledas li koju utakmicu? Jesi li mozda ispratio ovu poslednju protiv Augsburga?

najgrobar

pre 8 godina

Ajde ne zamajavaj više navijače. Pa svi smo gledali taj meč protiv Ausburgera. Luda sreća i ništa drugo: mi dva šuta, tri gola, (dva autogola), oni 21 šut, 14 u okvir gola, Živko 13 odbrana, ni sam ne zna kako. I to kakve šanse, iz akcija kakve mi nismo napravili za celu sezonu. Realno je bilo da popijemo barem 5 komada.
Eto to je sreća.
Oni vaši penali i šarlatansko glumljenje fudbala na terenu nemaju nikakve veze sa srećom, nego sa znanjem.

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 8 godina

Razlika je samo u tome da vas sreca sluzi u Evropi.Da igrate jos deset utakmica protiv Augzburga,nijednu ne bi pobedili.

Nnnn

pre 8 godina

Evo ga ,panteri jedva docekali da bi sebe utesili i opravdali nase pobede u Evropi...Partizan ove godine ima6-1-1 u Evropi a zvezda 0-0-2 (1:4 gol razlika,iz penala dat gol) tako da ste vi poslednji koji imate pravo da komentarisete i Evropu i nasu igru...dok se u ovom nasem blatu snalazite

toni

pre 8 godina

Pa kad niko nece iskreno da kaze kako ste dobili u Evropi. Svi nazad, pa kontra, pa odbitak, pa puno srece. E, frajeru, u Srbiji moras da napadnes, igras fudbal da bi pobedio. A definitivno, ekipa ti i nije za bolje od treceg mesta.

fancy

pre 8 godina

sreca je steaua, augzburg. az ste posteno dobili gori tim nike dugo gostovao iz liga petice. poenta je, u jevropi nema bunker pa se moze malo i na kontre dok ovde druga prica. daleko od toga da cuka parkira autobus svaka njima cast, da je vise cuka vosa i pazara liga bi nam bila bas potaman!

partizan sramota Srbije

pre 8 godina

Da vidimo sad reakciju javnosti, policije, službenih lica, Mirkova i kompanije. Drugo kolo uzastopno SKANDAL u korist partizana i potpuna tišina! Dva nepostojeća penala, igrač više koji dobija crveni za simuliranje (?!), dva nedosuđena penala Čukaričkom... pa ovo je prevršilo svaku meru! I šta bi bilo da je partizan pogodio oba penala? Umesto da se bori za opstanal partizan se još uvek bori za titulu?! Ako grobari samo još jednu reč kažete onda nemate nikakvog srama.

mile

pre 8 godina

Sad videh gol na SOSu. Ovog vaseg gosu buse kako stignu i to na kakv nacin, bilo Vijeira bilo Pjasentin. A prvi penal kako je dosudjen? Pa ono je teska lakrdija.

....

pre 8 godina

Stvarno treba imati stomak i obraz pa se vratiti u Partizan po treci put a da te prethodna dva puta navijaci tvog kluba oteraju...i jos da uzmes kapitensku traku a da te opet ti isti navijaci teraju i po treci put...ili si razmazen ili nekome nesto dokazujes a pre ce biti da si bezobrazan i bahat...ja to ne bi mogao...stvarno ovaj Babovic ima obraz kao djon,nek ti tata vec jednom kupi neku drugu igracku,ostavi Partizan

Sergio

pre 8 godina

IDI VIŠE ČOVEČE!!! Ako ni zbog čega drugog, onda zato što nemaš objašnjenje. Ti si trener, čoveče! Pa šta još treba da se desi? Izgubio polovinu utakmica od početka, dobio samo jednu od zadnjih 5, još nisi napravio analizu?!? Kada ćeš, na proleće? Kako vas nije sramota, nemoj da "budeš na raspolaganju", nego daj ostavku. Ja gledam Partizan od '76, ti si sa Ješićem najgori trener za to vreme. Povedi, MOLIM TE, Babovića (po trći i poslednji put - nadam se), Božinova i Živka Živkovića!

Goran

pre 8 godina

Čoveče, ne pravi nas budalama. Nema ovo više veze sa (ne)srećom nego tvojim (ne)znanjem. Tačnije, nekad nam se i posreći da ubodemo nešto (Voždovac, Augsburg) inače smo u totalnom kanalu. Daj ostavku, a možeš i upravu da povedeš sa sobom.

Ајде

pre 8 godina

Ма нама у нападу игра Божинов који не може да потрчи под хитно да се доведе штопер али не као слободан играч већ као играч који је у форми. Толико.

zoran

pre 8 godina

Kizo da li ti verujes u to sto pricas. Koga si doveo Bozinova,Babovica,Abubakars,Fabrisia, Stevanovica,i dva beka. Sta su oni odigrali? Sramota da se igra ovako nazadno bezidejno

Reporter

pre 8 godina

Milinković još jedan izdanak čuvene blef-Duline škole. Porazi se nižu, bodovi odlaze, lepa priča, eto, hteli smo, nije nam se dalo, sreća i ostalo. Sam ne odlazi, sve dok ga ne otera Vučela.

Bozza

pre 8 godina

(Vladan R, 05. oktobar 2015 23:09)

Auuu šta napisa čoveče, ispade da sve koeficijente koje je poslednjih 15-ak godina Partizan doneo Srbiji su ustvari splet srećnih okolnosti, pomešane sa Platinijem, kuglicama, vanzemaljcima...a Zvezda je sve koeficijente koje je gubila u stvari bila bolja od Partizana ali CIA snajka!? Ma da! Čista nepravda prema stubu Srpstva! Koji se finansira od umanjeni penzija i plata građana Srbije, kao i od miraza koji je Čović doneo iz kolevke Srpstva sa stub Srpstva sa Kosova! Samo mi nabroj dva pristojna transfera koje je Zvezda realizivala u poslednjih 15-ak godina!

Bob Sent Kler

pre 8 godina

Mozes da ponavljas tu recenicu sve dok te teorija ne ospori, a kako si krenuo to ce vrlo brzo da se desi. Inace, moja sreca je otisla sa tvojim dolaskom. Odlazi kad te molim!

partizan sramota Srbije

pre 8 godina

Zamislite da je Zvezda u prošlom kolu dala dva neregularna gola i poništila čist gol Voždovcu, pa onda u ovom kolu dobila dva nepostojeća penala, igrača više bez ikakvog razloga i nedosuđen penal za Čukarički. Možete li da zamislite šta bi se pisalo po medijima, šta bi pričao Mirkov, Poledica, Karadžić i ostali? A sada kada je u pitanju partizan? Niko ni reč! Igrače OFK i Spartaka su pozivali na poligraf i pitali da li je namešteno i svi su rekli da nije i poligraf pokazao da je to istina. Pre toga su još jednom zvali igrače OFK-a i Zvezde i pitali da li je namešteno i da li je Terzić ulazio u svlačionicu i svi do jednog su odgovorili negativno i poligraf pokazao da govore istinu. Ajde neka pozovu Karadžića i sudije i pitaju da li guraju partizan ako smeju. Ovo što rade ove godine nije ni Arkan radio. I sada umesto borbe za opstanak partizan se bori za titulu?! A u duelima sa Zvezdom, Vojvodinom, Čukaričkiim, Pazarom NULA bodova! I to je tim koji se bori za titulu??

spider

pre 8 godina

Cekaj...pa zar ovaj ne rece pre neki dan u Nemackoj....ovaj tim je pokazao karakter?? I to je postala cuvena uzrecica ovih nasih trenera u pokusaju...cim pobede sledi izjava...momci su pokazali karakter! Odluci se, imaju ga ili ne?

Branko 62

pre 8 godina

Nije sreća u pitanju nego neznanje. Na treneru je da postavi igru i motivise igrače makar svi imali dve "leve" noge kao sto je danas izgledalo.
Tokom prekida zbog dima, trener Cuke okupio igrače, daje im savete i kurazi a trener Partizana gleda u zemlju i čuti
kao i igrači.
Ako ovako nastavi Partizan neće ni u play off, od ove uprave i trenera se neće oporaviti deceniju, dve.

čika Boki

pre 8 godina

Nema razlike, osim što u Ligi Evrope imaju nenormalnu sreću. Augsburg je mogao da da još 7-8 gola, ali ih nije htelo, a naše je sreća pratila kod sva tri udarca na gol.
Nikad gori Partizan nije bio, možda eventualno, osamdesetih kada je jedva izborio opstanak nakon odlaska Moce Vukotića u inostranstvo. Sada bez Saše Ilića slična situacija...

Živko

pre 8 godina

Nije te sramota da pričaš o sreći? U Augzburgu 2 udarca na gol, 3 gola. Pa nije bilo pre 10 godina pa da se ne sećamo. Pa ni večeras niste izborili te šuteve preko prečke, nego ih je dao onaj nesretnik iz Vrbasa.

Đorđe

pre 8 godina

Problem je što u našoj ligi ekipe igraju bunker. Igraju 4-5-1, gde krila mnogo pomažu bekovima i udvajaju naša krila. Pri tom igraju i sa 3 zadnja vezna, pa uvek prave i dupli blok kada, recimo, Živković krene ka sredini. U Evropi se nadigravamo i ima mnogo više prostora za Živkovića i Oumarua, što oni i tek kako znaju da iskoriste.
Za razbijanje domaćih bunkera neophodan je dobar napadač, a tu je odgovornost na upravi.
Prošlu titulu su doneli Škuletić i Lazovoć. Pre toga, Zvezdi je titulu doneo Mrđa. Dalje u prošlosti Mitrović, Kleo itd. To se pokazuje i ove godine, jer Zvezda ima tog jednog vrhunskog napadača koji pravi razliku.
Oumaru i Živković jesu odlični igrači, ali nisu Mesi i Ronaldo da rešavaju 1 na 2, pa i 1 na 3, a da igraju 1 na 1 gotovo da nikad nemaju priliku, zbog guste odbrane. U takvim situacijama, neophodan je dobar centarfor, da bukvalno izmisli gol. Naša liga je specifična, jer protiv Partizana i Zvezde ekipe bukvalno ne igraju fudbal i tu često igra, pas, kombinatorika uopšte nema značaja, već samo umešnost da se iz gužve postigne gol.
Jednostavno, Partizanov najveći kvalitet su brza krila, a to ne dolazi do izrašaja u JSL.

Mare

pre 8 godina

Ovaj covek ima srecu sto ne zna ni on sam kako ima 2 pobede u LE. Mada, realno gledano AZ, Bilbao i Augsburg su miljama daleko od onog sto su radili prosle sezone...

OMMP

pre 8 godina

@Sto ne odes i ti preko gola da te ne gledamo vise? Prosecan si trener i mnogo los motivator
(Slavko, 5. oktobar 2015 22:27)
Logično je. On neče otići preko gola jer nam nije sreća.

Grobarski san, fatamorgana

pre 8 godina

Kad će se desi nešto lepo? Recimo: Kiza sam otiš'o, vredan i stručan trener doš'o, Zvezda uzima titulu ali Partizan se ne bruka. Neku dobiješ, neku izgubiš, kao sav normalan svet koji se pošteno bavi sportom. Vazura, Vučela i ostali kao da nikad nisu ni bili. Divota!!!

Milan

pre 8 godina

Druze bre , koja sreca ?? Penal na prethodnoj utakmici protiv Vozdovca u najmanju ruku diskutabilan , ponisten gol Vozdovca ? Juce , dva penala ...ne zna se koji je smesniji plus igrac vise 20 minuta i ti pricas o sreci ?? Pa bre , ne mozemo da predjemo pola ,nemamo akcije , nemamo napad , ako mi pomenes igru u Nemackoj , gde smo se branili 90 minuta i dali 1 gol i dva autogola , onda cu stvarno da se zapalim ...mislim , mozda nisi ni ti kriv ali oduvek sam mislio da tvoje ekipe nemaju igru , i oduvek sam te smatrao pilicarom koji zna da postavi zonu 10 na svojoj polovini pa da otmemo bod Zvezdi i Partizanu , samo udri na kontre , pa to i moja baba koja nikada nije gledala fudbal moze da smisli . Idi bre... a Babovic ... pa to je posebna prica ...

Aleksandar grozni

pre 8 godina

Kakvi penali takva i realizacija.Zorane zapamti bre jednom da je igra ogledalo trenera,kava bre sreca.Protiv Nemaca nas spasao Zivko inace bi primili 7,8 komada budi malo realan ono bre nije igra onoje lutanje bez cilja.Obzirom da je Vucelic i slicni u upravi a ti trener,fantasticno igrate.