Subota, 12.09.2015.

23:04

Vujošević: Ne poznajem ljude iz nove uprave

Doskorašnji trener KK Partizan Duško Vujošević rekao je da odluka o njegovom napuštanju kluba nije doneta sportskim motivima.

Izvor: SV

Vujoševiæ: Ne poznajem ljude iz nove uprave IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Rajko Mitić jedan je od nas

pre 8 godina

Борис Тадић - Гробар, Ивица Дачић - Гробар, председник Олимијског савеза Дивац, Ћурковић - Гробари, министар спорта Удовичић - Гробар, Расим Љајић - гробар, Млађан Динкић - Гробар. Имате ли ви, Гробари, образа?
(Марко, 14. septembar 2015 15:08) Tako je. A da li si čuo nekada da su oni javno prozivali nekog od igrača Crvene Zvezde,kao što je to radio naš veliki vođa sa igračima Partizana. I zato imate li gani obraza?

Марко

pre 8 godina

Борис Тадић - Гробар, Ивица Дачић - Гробар, председник Олимијског савеза Дивац, Ћурковић - Гробари, министар спорта Удовичић - Гробар, Расим Љајић - гробар, Млађан Динкић - Гробар. Имате ли ви, Гробари, образа?

fan

pre 8 godina

Ah, sta je cigana na komentarima. Neprocenljivo!
(Kliso, 13. septembar 2015 12:51)

sta je podrske za dula, svih 1500 grobara sa decom i tastama. poneki zna da se i potpise jer radi kao SNS bot na komentarima

jovanne

pre 8 godina

Sve mi je jasno, vi volite Dula, godinama ponavljate svaku njegovu rec, osvojio mnoge trofeje, bocne Zvezdu, vi likujete itd. Gde je sad podrska za njega, sto ne prozivate novu upravu i predsednika. Zasto cutite grobari?

Bojan

pre 8 godina

Aman ljudi, covek se preziva BertAns, kao Berta iz 2 i po muskarca. Jedan komentar stavlja Bertansa u legende i neki idealan tim, a ne zna ni kako se preziva covek. Au bre.

Samo opusteno

pre 8 godina

Uz sve mane koje ovaj covek ima, ja kao okoreli Zvezdas a ne neko ko sebe naziva smesnim nazivom delija, skidam kapu Dulu sto se nije pokorio kreaturi koja vodi drzavu. U vreme rijalitija, u vreme ulizica i miliona ispranih mozgova, Dulo nije cutao ex-radikalu. Svaka cast.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

(Cinik, 12. septembar 2015 23:50)

Aha, kazes Vucic ulaze u Zvezdu, a Dule "stvarao" reprezentativce? Izvini, a sta ga je omelo da ih i dalje "stvara" nezavisno od Vucicevih ulaganja u drugi klub nego krizirate oko dolaska Sala, Dala i sl. ? Neka psiholoska barijera? Da li je moguce da ste odrasli ljudi, a toliko zatucani i ne vidite da ste isto uzimali titule kao i mi danas? Prijatelju, to se zove drpanje talenata sa svih strana, a lakse ide kad imas politicku i finansijsku podrsku. Pitaj Ruzica, Dacica i Tadica da ti objasne kako to ide.

nik sloter

pre 8 godina

Pa sta i sadasnji premijer tukao se po Zagrebu svojevremeno, braneci interese srpskog naroda.Zivela napredna uprava,ziveli napredni sponzori.

NN21114

pre 8 godina

evo stize savetnik generalnog sekretara....izmisljeno radno mesto...umesto silobada za poslovnog direktora....sad je sve jasnije...mnogo, a verovatno i mnogima....botove ne racunam

PrijateljCvetko

pre 8 godina

Neko je prokomentarisao da je Partizan dao najvise reprezentativaca? Jeste, mozda generacija iz 92. Zadnjih dvadeset godina vecina reprezentativaca dolazibiz Zvezde i Fmp. Npr: Simonovic, Nedovic, Kalinic, Erceg, Teodosic, Bjelica, Markovic, .... iz Partizana: Bogdanovic, Radulja i Milutinov, Milosavljevic. Mada ovaj zadnji nije zasluzio veca bi korist za reprezentaciju bila da je Dangubic tamo...

Slobodan

pre 8 godina

@(Cinik, 12. septembar 2015 23:50)
Hvala Vujosevicu i Partizanu jer Ceska igra dobro sa Veselim, Letonija se probudila sa Bertansom, Francuzi sa Lovernjom i Vestermanom, Makedonija bila dobra sa Bo Mkalebom, Edo Muric fali Sloveniji itd. Itd. ... A ovi sto su upropastili kosarku "Covic"kod njih su igrali "Teodosic, Erceg, Kalinic, Nedovic, Bjelica" itd. itd. ... Kompletna reprezentacija Srbije do 21 godinu koja je sampionon Evrope igra u FMP-u i Zvezdi ...

živela demagogija

pre 8 godina

Mogao je Kesić da ga pecne malo za stipendije od pola miliona evra koliko koštaju časovi ljubavi. Ali Kesić je selektivni komičar i bira koga će da ismeva.

Istina

pre 8 godina

@Cinik ne bih se bas slozio sa tobom prijatelju, pre ce biti da slepo verujes u njegovu demagogiju...

Pogledaj sada nasu reprezentaciju i igrace koje je Partizan stvorio a koje je Covic stvorio, pa budi objektivan. Teo, Nedovic, Kalinic, Bjelica, Erceg, Simonovic, Raduljica*njega mogu i vama da dodam - a tu su bili jos Bobi, Mitar i Dangubic. , dok na drugoj strani imamo Gagija, Bogdana i Milutinova - cak 3 igraca!!! Ako se ne varam, ovi igraci su drugi na svetu a ponikli su kod Covica? Brzo zaboravljas legiju stranaca (Francuza) u Partizanu? Klub nije reprezentacija da MORA da razigrava domace igrace, u klubu igraju najbolji.

I jos nesto, u Zvezdi su sve mladje kategorije sampioni drzave i 2. u juniorskoj Evroligi, budi realan pa reci gde je tu klub za koji navijas?? Ako je Dule madjionicar, evo neka predje u Metalac i napravi cudo...cekaj, bez drzavnih para magija slabi, ona prestaje...Pozdrav

stanko

pre 8 godina

Ovaj covek misli da se ceo svet vrti oko njega. Ne pada mu na pamet da je smenjen zbog losih rezultata. Da je njegov nacin rada prevazidjen. On je jedini koji veruje da su za svaki ( ali bas svaki ) poraz Partizana krivi svi drugi osim njega. Uostalom, ako je toliko mocan trener za njega ce se sad otimati veliki evropski klubovi . Ipak, i oni pamte sta je uradio u CSKA....

DedaMiloje

pre 8 godina

(Cinik, 12. septembar 2015 23:50)

Vidiš ja shvatam tebe da ti nemaš ništa od toga što je Zvezda prvak, ali ovakvo razmišljanje, pošto vidim da ti misliš da je najnormalnije da Partizan bude večiti prvak, je u krajnju ruku nenormalno. Prestanite više sa tom demagogijom oko Partizana i reprezentacije. Evo ove godine nema ni jednog koji trenutno igra u Partizanu, ne vidim da nešto fali.

skocila_cena_daljinskog_grejanja

pre 8 godina

Grobari, pamet u glavu kad dodju izbori. KK Klub je bio na nizbrdici ali se zna ko je spustio ručnu. U fudbalu je taj isti, za FK CZ podigao ručnu. Od čijih para?

Cinik, 12. septembar 2015 23:50)

pre 8 godina

Dečko dok se nisu vratili Zvezdini igrači u reprezentaciju prošle godine nisi imao reprezentaciju.Dulovi igrači kad bi otišli van nisu igrali ništa, a 23 titule uzeo je od vremena mirka marjanovića preko debelog i flekavog. partizan nije napravio igrača za srbiju od 95 a itad je imao igrače iz Zvezde(Sale Đorđević) pa dalje.

Nikola

pre 8 godina

U ovom trenutku niko više ne želi loše rezultate Partizanu od Vujoševića kako bi mogao da kaže "Rekao sam". To dovoljno govori o njemu kao čoveku i Partizanovcu.

ma važi

pre 8 godina

(Cinik, 12. septembar 2015 23:50) šta ti sve napisa ovde, zato dok je dulo vodio partizan naša repka sve živo osvoji. A priča kako je dule.stvarao naše igrale je besmislena. Za 13 godina dulo jedino izbacuje Krstića i možda Bogdanovića ( vreme će pokazati ). Ostalo su sve polu proizbodi. A tolike priče dule stvara, dule daje šansu, dule zna da prepozna.

mickey

pre 8 godina

Kao zvezdas mogu da kazem da Partizan bez Duleta nece biti Partizan. Covek je godinama, vise nego bednim budzetom, od anonimnih i mladih igraca pravio borce koji su mogli da pariraju svakom timu u Evropi. Ali izgleds kod nas je koriscenje sopstvenog mozga u obrnuto srazmernoj vrednosti sa pojmom napredan.

pixi10

pre 8 godina

Suvise je prosto da bi bilo komplikovano! Sad ce izbori, svi partizani izadjete, glasate protiv naprednih i problem resen! Ali ups, vas nema ni da lavor napunite a ne da srusite vlast, kmecanje je sigurnija varijanta!!!

sovuljaga

pre 8 godina

vizura tastatura,a sto li se tek ti javljas na kosarkasku vest,tvoj klub cak ni ne postoji,bolje idi smisljaj pesmice i kako da izrimujes ime kluba-ILR.

Mare

pre 8 godina

@ cinik

Razumem ja tesko vece i derbi i poraz od Borca, ali malo realnosti nije na odmet... Cinjenica je da je reprezentacija Srbije apsolutno najgore rezultate u poslednjih 20 godina imala bas za vreme Vujoseviceve dominacije srpskom kosarkom, kao i eto da od svih igraca koje je stvorio danas u reprezentaciji neku ulogu ima Bogdan, dok su Milosavljevic i Milutinov ipak samo statisti. Ko je napravio ostalih 9 igraca? Ali zato su korist imali Ceska, Letonija, Francuska, Crna Gora, Makedonija ili ko je vec kupio Duletove amerikance... A sta ce biti sa nasom reprezentacijom, to ces videti... Gore od Duletovog vremena ne moze. A ima i jos par cinjenica, a to je da Vujosevic i nije imao znacajniju ulogu u razvoju svih onih nasih asova koji su imali najveci doprinos i osvajali medalje, osim Danilovica. Za ove ostale je bio samo jedan od trenera koji ih je trenirao mozda godinu dana...

sm usa

pre 8 godina

pa ne poznaje pekovica, Peru bozica, I Dusan kecmana? ljudi iz uprave su tu da obezbede pare Za koje je on toliko kukao a posto se medijski eksponira gde mu nije mesto posto je obican trener a ne rukovodilac preduzeca(organizacije) sto klub u sustini jeste I na kraju krajeva nije ni kvalifikovan Za to, logicno je da se potrazi drugo resenje jer dosta je bilo hvatanja Za gusu I stipanja po terenu. I Sam Sam trener Ali deci, I da se tako ponasam, roditelji bi odmah decu odveli negde drugde. komunisticke metode su proslost. doslo je moderno doba u kome zaostali bivaju pregazeni ma koliko uspesni bili(ne samo u sportu nego I u zivotu uopste)

Hombre

pre 8 godina

Izvinite, ko je taj Duško Vujošević? Ja ga ne poznajem! Je l' to neki bivši Partizanov trener? A, da, onaj "Kalimero" što se stalno žali na političare a ne želi da se bavi politikom!?! Da, da - bivši, bivši!

cukce

pre 8 godina

Naravno da nije bilo sportskih motiva za smenu Duska vec finansijskih, ogromne plate Vujosevica i Todorica te pare od prodatih igraca i pare od drzave kojih nema nigde vec ogroman minus kluba! Prava magiju je MAG izveo onakav klub doveo do prosjackog stapa!

Dzontra iz 23-eceg i po veka

pre 8 godina

Ave, Prof.Dr.Mr. i pre svega veliki covece Dule Vujosevicu!
Hvala ti za sve radosne dane,nesprospavane noci,hektolitre piva i da ne nabrajam dalje...
U Srbiji se prave velicine ne cene...nego Covici, Vucici, Kokeze i takva boranija.
Da je pravde, svi bi ustajali na sam pomen tvoga imena!
Cuvaj zdravlje, i ne daj na sebe!
I ovo ce se jednom lane zvati...

Vole te tvoji iskreni Grobari (i svi oni kojima ne treba proteza za mozak)!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Ocekujem da nas dulo zatrpava svojim besmislenim izjava naredne 2,3 godine sigurno...o tome kako je on jadan oteran i da to nema nikakve veze s sportskim motivima...
Covek voli da je u centru paznje i gotovo!! Mislim da ce i sam sebi organizovati KZŠ samo da bi bio prisutan u medijima...starletan obicni!!
Dulo parovi i farma te cekaju!!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

"Napredni partizanovci!" 
Bio car i ostao car, Dule naš! 
A petorka koju pominje je potvrda da i mi laici imamo pojma, pa tako ja Pekovića smatram najbolji centrom koji je igrao u Partizanu, a Dule to potvrdjuje i premešta Divca na četvorku , u idealnom timu kakav niko i nikad nije imao u Evropi,rekao bih sa sigurnošću! 
Mada tim: 
Vujanić,Bogdanović,Veličković,Milojević i Krstić surovo izgleda. 
Ili Bo,Haus,Bertrans,Veseli,Marić... 
Ili... 
Nadam se da će još jednom, u neko normalno vreme, ovaj veliki trener ponovo sesti na klupu, ne toliko naprednog Partizana, i da će trenirati bar još jednu veliku petorku, ono za F4? 
Do tada, zdravlje Duletu a palčevi i mpodrška Božiću.Beriću i Pekmenu!
(danilo, 12. septembar 2015 23:24)

Sve gluposti i nekako da se shvate i "svare",ali kad covek koji prati i navija za Igokeu partizan napise BertRans...
Inace ti treba po inerciji lupati minus,samo si to jos jednom potvrdio neznanjem...
p.s. pozdravio te Bertans!

romanista

pre 8 godina

Dule,uprave su prolazne...
Dule,i vlasti u ovoj zemlji su prolazne...
Dule,ono sto ostaje za sva vremena je da si napunio trofejnu salu do vrha,i mutante iz predgradja naterao da se odreknu svog pravog kluba,grba i istorije !!!
DULE,TI SI PARTIZAN ZAUVEK !!!

boza pub

pre 8 godina

tuzno je ovo, ali takav je zivot. mislim da bozic nije dobro resenje. bio sam uveren da ce miloje biti trener. ali sam cuo da je on to odbio. takodje je i dule odbio da bude u strucnom stabu sto je razumljivo. partizanu je bas sada bio potreban dule, gde bi stvarao igrace, sto je nesporno. zbog slabije ekipe tenzije bi opale. sto bi dalo prostora da se stvara tim bez opterecenja rezultatima u naredne dve sezone, ali sta da se radi. brzo ce se videti cemu ovo vodi.

danilo

pre 8 godina

"Napredni partizanovci!"
Bio car i ostao car, Dule naš!
A petorka koju pominje je potvrda da i mi laici imamo pojma, pa tako ja Pekovića smatram najbolji centrom koji je igrao u Partizanu, a Dule to potvrdjuje i premešta Divca na četvorku , u idealnom timu kakav niko i nikad nije imao u Evropi,rekao bih sa sigurnošću!
Mada tim:
Vujanić,Bogdanović,Veličković,Milojević i Krstić surovo izgleda.
Ili Bo,Haus,Bertrans,Veseli,Marić...
Ili...
Nadam se da će još jednom, u neko normalno vreme, ovaj veliki trener ponovo sesti na klupu, ne toliko naprednog Partizana, i da će trenirati bar još jednu veliku petorku, ono za F4?
Do tada, zdravlje Duletu a palčevi i mpodrška Božiću.Beriću i Pekmenu!

Cinik

pre 8 godina

Možete da ga volite i ne morate da ga volite ali da stoji iza svojih reči to ne možete da osporite. U ovoj zemlji gde niko ne sme da kaže šta misli jer će odmah ostati bez posla on je jedna od retkih ličnosto koja nije poklekla. Nesporno je da će Zvezda i ove sezone biti prvak ali šta će srpska košarka od toga dobiti? Ništa. Ko 4o godina stvara reprezentativce na osnovu kojih osvajamo titule po svetu? Partizan. Kad god je Zvezda bila prvak naša reprezentacija je gubila. Pogledajte sada sastav Zvezde. Skorcijanidis, Tomson, Cirber, Vilijams od Nove Godine, Jaka Blažić i Mekel, šest stranaca i ostaje 6 srpskih igrača. Mitrović, Dangubić, Rebić, Tejić, Lazić i onaj mali iz FMP-a. Nijedan od njih neće imati neku minutažu, samim tim neće imati ni sigurnosti u igri i neće ni igrati za reprezentaciu a neće se ni prodati. To je projekat Vučića i Čovića. Sa druge strane, nova mlada ekipa Parizana koju će predvoditi Petar Božić za dve godine osvojiće titulu i ti mladi igrači biće reprezentativci jer će igrati u Partizanu. Ovo je pogubno dejstvo Aleksandra Vučića na srpski sport. Ako mi ne verujete, pogledjte naš vaterpolo. Sve se uradilo da se Zvezda uzdigne, osvojila je i titulu šampiona i onda se raspala. Za to vreme Partizan je već stvorio novu plejadu mladih igrača koji će biti nosioci reprezentacije. Ajde Vučiću, počni već jednom da razmišlaš šta radiš. Pljuješ u bunar iz kog si pio vodu a počeo si da igraš u Partizanu.

danilo

pre 8 godina

"Napredni partizanovci!"
Bio car i ostao car, Dule naš!
A petorka koju pominje je potvrda da i mi laici imamo pojma, pa tako ja Pekovića smatram najbolji centrom koji je igrao u Partizanu, a Dule to potvrdjuje i premešta Divca na četvorku , u idealnom timu kakav niko i nikad nije imao u Evropi,rekao bih sa sigurnošću!
Mada tim:
Vujanić,Bogdanović,Veličković,Milojević i Krstić surovo izgleda.
Ili Bo,Haus,Bertrans,Veseli,Marić...
Ili...
Nadam se da će još jednom, u neko normalno vreme, ovaj veliki trener ponovo sesti na klupu, ne toliko naprednog Partizana, i da će trenirati bar još jednu veliku petorku, ono za F4?
Do tada, zdravlje Duletu a palčevi i mpodrška Božiću.Beriću i Pekmenu!

Cinik

pre 8 godina

Možete da ga volite i ne morate da ga volite ali da stoji iza svojih reči to ne možete da osporite. U ovoj zemlji gde niko ne sme da kaže šta misli jer će odmah ostati bez posla on je jedna od retkih ličnosto koja nije poklekla. Nesporno je da će Zvezda i ove sezone biti prvak ali šta će srpska košarka od toga dobiti? Ništa. Ko 4o godina stvara reprezentativce na osnovu kojih osvajamo titule po svetu? Partizan. Kad god je Zvezda bila prvak naša reprezentacija je gubila. Pogledajte sada sastav Zvezde. Skorcijanidis, Tomson, Cirber, Vilijams od Nove Godine, Jaka Blažić i Mekel, šest stranaca i ostaje 6 srpskih igrača. Mitrović, Dangubić, Rebić, Tejić, Lazić i onaj mali iz FMP-a. Nijedan od njih neće imati neku minutažu, samim tim neće imati ni sigurnosti u igri i neće ni igrati za reprezentaciu a neće se ni prodati. To je projekat Vučića i Čovića. Sa druge strane, nova mlada ekipa Parizana koju će predvoditi Petar Božić za dve godine osvojiće titulu i ti mladi igrači biće reprezentativci jer će igrati u Partizanu. Ovo je pogubno dejstvo Aleksandra Vučića na srpski sport. Ako mi ne verujete, pogledjte naš vaterpolo. Sve se uradilo da se Zvezda uzdigne, osvojila je i titulu šampiona i onda se raspala. Za to vreme Partizan je već stvorio novu plejadu mladih igrača koji će biti nosioci reprezentacije. Ajde Vučiću, počni već jednom da razmišlaš šta radiš. Pljuješ u bunar iz kog si pio vodu a počeo si da igraš u Partizanu.

romanista

pre 8 godina

Dule,uprave su prolazne...
Dule,i vlasti u ovoj zemlji su prolazne...
Dule,ono sto ostaje za sva vremena je da si napunio trofejnu salu do vrha,i mutante iz predgradja naterao da se odreknu svog pravog kluba,grba i istorije !!!
DULE,TI SI PARTIZAN ZAUVEK !!!

boza pub

pre 8 godina

tuzno je ovo, ali takav je zivot. mislim da bozic nije dobro resenje. bio sam uveren da ce miloje biti trener. ali sam cuo da je on to odbio. takodje je i dule odbio da bude u strucnom stabu sto je razumljivo. partizanu je bas sada bio potreban dule, gde bi stvarao igrace, sto je nesporno. zbog slabije ekipe tenzije bi opale. sto bi dalo prostora da se stvara tim bez opterecenja rezultatima u naredne dve sezone, ali sta da se radi. brzo ce se videti cemu ovo vodi.

Samo opusteno

pre 8 godina

Uz sve mane koje ovaj covek ima, ja kao okoreli Zvezdas a ne neko ko sebe naziva smesnim nazivom delija, skidam kapu Dulu sto se nije pokorio kreaturi koja vodi drzavu. U vreme rijalitija, u vreme ulizica i miliona ispranih mozgova, Dulo nije cutao ex-radikalu. Svaka cast.

živela demagogija

pre 8 godina

Mogao je Kesić da ga pecne malo za stipendije od pola miliona evra koliko koštaju časovi ljubavi. Ali Kesić je selektivni komičar i bira koga će da ismeva.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

(Cinik, 12. septembar 2015 23:50)

Aha, kazes Vucic ulaze u Zvezdu, a Dule "stvarao" reprezentativce? Izvini, a sta ga je omelo da ih i dalje "stvara" nezavisno od Vucicevih ulaganja u drugi klub nego krizirate oko dolaska Sala, Dala i sl. ? Neka psiholoska barijera? Da li je moguce da ste odrasli ljudi, a toliko zatucani i ne vidite da ste isto uzimali titule kao i mi danas? Prijatelju, to se zove drpanje talenata sa svih strana, a lakse ide kad imas politicku i finansijsku podrsku. Pitaj Ruzica, Dacica i Tadica da ti objasne kako to ide.

stanko

pre 8 godina

Ovaj covek misli da se ceo svet vrti oko njega. Ne pada mu na pamet da je smenjen zbog losih rezultata. Da je njegov nacin rada prevazidjen. On je jedini koji veruje da su za svaki ( ali bas svaki ) poraz Partizana krivi svi drugi osim njega. Uostalom, ako je toliko mocan trener za njega ce se sad otimati veliki evropski klubovi . Ipak, i oni pamte sta je uradio u CSKA....

Slobodan

pre 8 godina

@(Cinik, 12. septembar 2015 23:50)
Hvala Vujosevicu i Partizanu jer Ceska igra dobro sa Veselim, Letonija se probudila sa Bertansom, Francuzi sa Lovernjom i Vestermanom, Makedonija bila dobra sa Bo Mkalebom, Edo Muric fali Sloveniji itd. Itd. ... A ovi sto su upropastili kosarku "Covic"kod njih su igrali "Teodosic, Erceg, Kalinic, Nedovic, Bjelica" itd. itd. ... Kompletna reprezentacija Srbije do 21 godinu koja je sampionon Evrope igra u FMP-u i Zvezdi ...

DedaMiloje

pre 8 godina

(Cinik, 12. septembar 2015 23:50)

Vidiš ja shvatam tebe da ti nemaš ništa od toga što je Zvezda prvak, ali ovakvo razmišljanje, pošto vidim da ti misliš da je najnormalnije da Partizan bude večiti prvak, je u krajnju ruku nenormalno. Prestanite više sa tom demagogijom oko Partizana i reprezentacije. Evo ove godine nema ni jednog koji trenutno igra u Partizanu, ne vidim da nešto fali.

Istina

pre 8 godina

@Cinik ne bih se bas slozio sa tobom prijatelju, pre ce biti da slepo verujes u njegovu demagogiju...

Pogledaj sada nasu reprezentaciju i igrace koje je Partizan stvorio a koje je Covic stvorio, pa budi objektivan. Teo, Nedovic, Kalinic, Bjelica, Erceg, Simonovic, Raduljica*njega mogu i vama da dodam - a tu su bili jos Bobi, Mitar i Dangubic. , dok na drugoj strani imamo Gagija, Bogdana i Milutinova - cak 3 igraca!!! Ako se ne varam, ovi igraci su drugi na svetu a ponikli su kod Covica? Brzo zaboravljas legiju stranaca (Francuza) u Partizanu? Klub nije reprezentacija da MORA da razigrava domace igrace, u klubu igraju najbolji.

I jos nesto, u Zvezdi su sve mladje kategorije sampioni drzave i 2. u juniorskoj Evroligi, budi realan pa reci gde je tu klub za koji navijas?? Ako je Dule madjionicar, evo neka predje u Metalac i napravi cudo...cekaj, bez drzavnih para magija slabi, ona prestaje...Pozdrav

Hombre

pre 8 godina

Izvinite, ko je taj Duško Vujošević? Ja ga ne poznajem! Je l' to neki bivši Partizanov trener? A, da, onaj "Kalimero" što se stalno žali na političare a ne želi da se bavi politikom!?! Da, da - bivši, bivši!

NN21114

pre 8 godina

evo stize savetnik generalnog sekretara....izmisljeno radno mesto...umesto silobada za poslovnog direktora....sad je sve jasnije...mnogo, a verovatno i mnogima....botove ne racunam

Nikola

pre 8 godina

U ovom trenutku niko više ne želi loše rezultate Partizanu od Vujoševića kako bi mogao da kaže "Rekao sam". To dovoljno govori o njemu kao čoveku i Partizanovcu.

jovanne

pre 8 godina

Sve mi je jasno, vi volite Dula, godinama ponavljate svaku njegovu rec, osvojio mnoge trofeje, bocne Zvezdu, vi likujete itd. Gde je sad podrska za njega, sto ne prozivate novu upravu i predsednika. Zasto cutite grobari?

Cinik, 12. septembar 2015 23:50)

pre 8 godina

Dečko dok se nisu vratili Zvezdini igrači u reprezentaciju prošle godine nisi imao reprezentaciju.Dulovi igrači kad bi otišli van nisu igrali ništa, a 23 titule uzeo je od vremena mirka marjanovića preko debelog i flekavog. partizan nije napravio igrača za srbiju od 95 a itad je imao igrače iz Zvezde(Sale Đorđević) pa dalje.

mickey

pre 8 godina

Kao zvezdas mogu da kazem da Partizan bez Duleta nece biti Partizan. Covek je godinama, vise nego bednim budzetom, od anonimnih i mladih igraca pravio borce koji su mogli da pariraju svakom timu u Evropi. Ali izgleds kod nas je koriscenje sopstvenog mozga u obrnuto srazmernoj vrednosti sa pojmom napredan.

Dzontra iz 23-eceg i po veka

pre 8 godina

Ave, Prof.Dr.Mr. i pre svega veliki covece Dule Vujosevicu!
Hvala ti za sve radosne dane,nesprospavane noci,hektolitre piva i da ne nabrajam dalje...
U Srbiji se prave velicine ne cene...nego Covici, Vucici, Kokeze i takva boranija.
Da je pravde, svi bi ustajali na sam pomen tvoga imena!
Cuvaj zdravlje, i ne daj na sebe!
I ovo ce se jednom lane zvati...

Vole te tvoji iskreni Grobari (i svi oni kojima ne treba proteza za mozak)!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

"Napredni partizanovci!" 
Bio car i ostao car, Dule naš! 
A petorka koju pominje je potvrda da i mi laici imamo pojma, pa tako ja Pekovića smatram najbolji centrom koji je igrao u Partizanu, a Dule to potvrdjuje i premešta Divca na četvorku , u idealnom timu kakav niko i nikad nije imao u Evropi,rekao bih sa sigurnošću! 
Mada tim: 
Vujanić,Bogdanović,Veličković,Milojević i Krstić surovo izgleda. 
Ili Bo,Haus,Bertrans,Veseli,Marić... 
Ili... 
Nadam se da će još jednom, u neko normalno vreme, ovaj veliki trener ponovo sesti na klupu, ne toliko naprednog Partizana, i da će trenirati bar još jednu veliku petorku, ono za F4? 
Do tada, zdravlje Duletu a palčevi i mpodrška Božiću.Beriću i Pekmenu!
(danilo, 12. septembar 2015 23:24)

Sve gluposti i nekako da se shvate i "svare",ali kad covek koji prati i navija za Igokeu partizan napise BertRans...
Inace ti treba po inerciji lupati minus,samo si to jos jednom potvrdio neznanjem...
p.s. pozdravio te Bertans!

pixi10

pre 8 godina

Suvise je prosto da bi bilo komplikovano! Sad ce izbori, svi partizani izadjete, glasate protiv naprednih i problem resen! Ali ups, vas nema ni da lavor napunite a ne da srusite vlast, kmecanje je sigurnija varijanta!!!

Mare

pre 8 godina

@ cinik

Razumem ja tesko vece i derbi i poraz od Borca, ali malo realnosti nije na odmet... Cinjenica je da je reprezentacija Srbije apsolutno najgore rezultate u poslednjih 20 godina imala bas za vreme Vujoseviceve dominacije srpskom kosarkom, kao i eto da od svih igraca koje je stvorio danas u reprezentaciji neku ulogu ima Bogdan, dok su Milosavljevic i Milutinov ipak samo statisti. Ko je napravio ostalih 9 igraca? Ali zato su korist imali Ceska, Letonija, Francuska, Crna Gora, Makedonija ili ko je vec kupio Duletove amerikance... A sta ce biti sa nasom reprezentacijom, to ces videti... Gore od Duletovog vremena ne moze. A ima i jos par cinjenica, a to je da Vujosevic i nije imao znacajniju ulogu u razvoju svih onih nasih asova koji su imali najveci doprinos i osvajali medalje, osim Danilovica. Za ove ostale je bio samo jedan od trenera koji ih je trenirao mozda godinu dana...

cukce

pre 8 godina

Naravno da nije bilo sportskih motiva za smenu Duska vec finansijskih, ogromne plate Vujosevica i Todorica te pare od prodatih igraca i pare od drzave kojih nema nigde vec ogroman minus kluba! Prava magiju je MAG izveo onakav klub doveo do prosjackog stapa!

skocila_cena_daljinskog_grejanja

pre 8 godina

Grobari, pamet u glavu kad dodju izbori. KK Klub je bio na nizbrdici ali se zna ko je spustio ručnu. U fudbalu je taj isti, za FK CZ podigao ručnu. Od čijih para?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Ocekujem da nas dulo zatrpava svojim besmislenim izjava naredne 2,3 godine sigurno...o tome kako je on jadan oteran i da to nema nikakve veze s sportskim motivima...
Covek voli da je u centru paznje i gotovo!! Mislim da ce i sam sebi organizovati KZŠ samo da bi bio prisutan u medijima...starletan obicni!!
Dulo parovi i farma te cekaju!!

sm usa

pre 8 godina

pa ne poznaje pekovica, Peru bozica, I Dusan kecmana? ljudi iz uprave su tu da obezbede pare Za koje je on toliko kukao a posto se medijski eksponira gde mu nije mesto posto je obican trener a ne rukovodilac preduzeca(organizacije) sto klub u sustini jeste I na kraju krajeva nije ni kvalifikovan Za to, logicno je da se potrazi drugo resenje jer dosta je bilo hvatanja Za gusu I stipanja po terenu. I Sam Sam trener Ali deci, I da se tako ponasam, roditelji bi odmah decu odveli negde drugde. komunisticke metode su proslost. doslo je moderno doba u kome zaostali bivaju pregazeni ma koliko uspesni bili(ne samo u sportu nego I u zivotu uopste)

ma važi

pre 8 godina

(Cinik, 12. septembar 2015 23:50) šta ti sve napisa ovde, zato dok je dulo vodio partizan naša repka sve živo osvoji. A priča kako je dule.stvarao naše igrale je besmislena. Za 13 godina dulo jedino izbacuje Krstića i možda Bogdanovića ( vreme će pokazati ). Ostalo su sve polu proizbodi. A tolike priče dule stvara, dule daje šansu, dule zna da prepozna.

PrijateljCvetko

pre 8 godina

Neko je prokomentarisao da je Partizan dao najvise reprezentativaca? Jeste, mozda generacija iz 92. Zadnjih dvadeset godina vecina reprezentativaca dolazibiz Zvezde i Fmp. Npr: Simonovic, Nedovic, Kalinic, Erceg, Teodosic, Bjelica, Markovic, .... iz Partizana: Bogdanovic, Radulja i Milutinov, Milosavljevic. Mada ovaj zadnji nije zasluzio veca bi korist za reprezentaciju bila da je Dangubic tamo...

Bojan

pre 8 godina

Aman ljudi, covek se preziva BertAns, kao Berta iz 2 i po muskarca. Jedan komentar stavlja Bertansa u legende i neki idealan tim, a ne zna ni kako se preziva covek. Au bre.

fan

pre 8 godina

Ah, sta je cigana na komentarima. Neprocenljivo!
(Kliso, 13. septembar 2015 12:51)

sta je podrske za dula, svih 1500 grobara sa decom i tastama. poneki zna da se i potpise jer radi kao SNS bot na komentarima

nik sloter

pre 8 godina

Pa sta i sadasnji premijer tukao se po Zagrebu svojevremeno, braneci interese srpskog naroda.Zivela napredna uprava,ziveli napredni sponzori.

sovuljaga

pre 8 godina

vizura tastatura,a sto li se tek ti javljas na kosarkasku vest,tvoj klub cak ni ne postoji,bolje idi smisljaj pesmice i kako da izrimujes ime kluba-ILR.

Rajko Mitić jedan je od nas

pre 8 godina

Борис Тадић - Гробар, Ивица Дачић - Гробар, председник Олимијског савеза Дивац, Ћурковић - Гробари, министар спорта Удовичић - Гробар, Расим Љајић - гробар, Млађан Динкић - Гробар. Имате ли ви, Гробари, образа?
(Марко, 14. septembar 2015 15:08) Tako je. A da li si čuo nekada da su oni javno prozivali nekog od igrača Crvene Zvezde,kao što je to radio naš veliki vođa sa igračima Partizana. I zato imate li gani obraza?

Марко

pre 8 godina

Борис Тадић - Гробар, Ивица Дачић - Гробар, председник Олимијског савеза Дивац, Ћурковић - Гробари, министар спорта Удовичић - Гробар, Расим Љајић - гробар, Млађан Динкић - Гробар. Имате ли ви, Гробари, образа?

Cinik

pre 8 godina

Možete da ga volite i ne morate da ga volite ali da stoji iza svojih reči to ne možete da osporite. U ovoj zemlji gde niko ne sme da kaže šta misli jer će odmah ostati bez posla on je jedna od retkih ličnosto koja nije poklekla. Nesporno je da će Zvezda i ove sezone biti prvak ali šta će srpska košarka od toga dobiti? Ništa. Ko 4o godina stvara reprezentativce na osnovu kojih osvajamo titule po svetu? Partizan. Kad god je Zvezda bila prvak naša reprezentacija je gubila. Pogledajte sada sastav Zvezde. Skorcijanidis, Tomson, Cirber, Vilijams od Nove Godine, Jaka Blažić i Mekel, šest stranaca i ostaje 6 srpskih igrača. Mitrović, Dangubić, Rebić, Tejić, Lazić i onaj mali iz FMP-a. Nijedan od njih neće imati neku minutažu, samim tim neće imati ni sigurnosti u igri i neće ni igrati za reprezentaciu a neće se ni prodati. To je projekat Vučića i Čovića. Sa druge strane, nova mlada ekipa Parizana koju će predvoditi Petar Božić za dve godine osvojiće titulu i ti mladi igrači biće reprezentativci jer će igrati u Partizanu. Ovo je pogubno dejstvo Aleksandra Vučića na srpski sport. Ako mi ne verujete, pogledjte naš vaterpolo. Sve se uradilo da se Zvezda uzdigne, osvojila je i titulu šampiona i onda se raspala. Za to vreme Partizan je već stvorio novu plejadu mladih igrača koji će biti nosioci reprezentacije. Ajde Vučiću, počni već jednom da razmišlaš šta radiš. Pljuješ u bunar iz kog si pio vodu a počeo si da igraš u Partizanu.

danilo

pre 8 godina

"Napredni partizanovci!"
Bio car i ostao car, Dule naš!
A petorka koju pominje je potvrda da i mi laici imamo pojma, pa tako ja Pekovića smatram najbolji centrom koji je igrao u Partizanu, a Dule to potvrdjuje i premešta Divca na četvorku , u idealnom timu kakav niko i nikad nije imao u Evropi,rekao bih sa sigurnošću!
Mada tim:
Vujanić,Bogdanović,Veličković,Milojević i Krstić surovo izgleda.
Ili Bo,Haus,Bertrans,Veseli,Marić...
Ili...
Nadam se da će još jednom, u neko normalno vreme, ovaj veliki trener ponovo sesti na klupu, ne toliko naprednog Partizana, i da će trenirati bar još jednu veliku petorku, ono za F4?
Do tada, zdravlje Duletu a palčevi i mpodrška Božiću.Beriću i Pekmenu!

romanista

pre 8 godina

Dule,uprave su prolazne...
Dule,i vlasti u ovoj zemlji su prolazne...
Dule,ono sto ostaje za sva vremena je da si napunio trofejnu salu do vrha,i mutante iz predgradja naterao da se odreknu svog pravog kluba,grba i istorije !!!
DULE,TI SI PARTIZAN ZAUVEK !!!

boza pub

pre 8 godina

tuzno je ovo, ali takav je zivot. mislim da bozic nije dobro resenje. bio sam uveren da ce miloje biti trener. ali sam cuo da je on to odbio. takodje je i dule odbio da bude u strucnom stabu sto je razumljivo. partizanu je bas sada bio potreban dule, gde bi stvarao igrace, sto je nesporno. zbog slabije ekipe tenzije bi opale. sto bi dalo prostora da se stvara tim bez opterecenja rezultatima u naredne dve sezone, ali sta da se radi. brzo ce se videti cemu ovo vodi.

PrijateljCvetko

pre 8 godina

Neko je prokomentarisao da je Partizan dao najvise reprezentativaca? Jeste, mozda generacija iz 92. Zadnjih dvadeset godina vecina reprezentativaca dolazibiz Zvezde i Fmp. Npr: Simonovic, Nedovic, Kalinic, Erceg, Teodosic, Bjelica, Markovic, .... iz Partizana: Bogdanovic, Radulja i Milutinov, Milosavljevic. Mada ovaj zadnji nije zasluzio veca bi korist za reprezentaciju bila da je Dangubic tamo...

živela demagogija

pre 8 godina

Mogao je Kesić da ga pecne malo za stipendije od pola miliona evra koliko koštaju časovi ljubavi. Ali Kesić je selektivni komičar i bira koga će da ismeva.

Samo opusteno

pre 8 godina

Uz sve mane koje ovaj covek ima, ja kao okoreli Zvezdas a ne neko ko sebe naziva smesnim nazivom delija, skidam kapu Dulu sto se nije pokorio kreaturi koja vodi drzavu. U vreme rijalitija, u vreme ulizica i miliona ispranih mozgova, Dulo nije cutao ex-radikalu. Svaka cast.

Hombre

pre 8 godina

Izvinite, ko je taj Duško Vujošević? Ja ga ne poznajem! Je l' to neki bivši Partizanov trener? A, da, onaj "Kalimero" što se stalno žali na političare a ne želi da se bavi politikom!?! Da, da - bivši, bivši!

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

(Cinik, 12. septembar 2015 23:50)

Aha, kazes Vucic ulaze u Zvezdu, a Dule "stvarao" reprezentativce? Izvini, a sta ga je omelo da ih i dalje "stvara" nezavisno od Vucicevih ulaganja u drugi klub nego krizirate oko dolaska Sala, Dala i sl. ? Neka psiholoska barijera? Da li je moguce da ste odrasli ljudi, a toliko zatucani i ne vidite da ste isto uzimali titule kao i mi danas? Prijatelju, to se zove drpanje talenata sa svih strana, a lakse ide kad imas politicku i finansijsku podrsku. Pitaj Ruzica, Dacica i Tadica da ti objasne kako to ide.

stanko

pre 8 godina

Ovaj covek misli da se ceo svet vrti oko njega. Ne pada mu na pamet da je smenjen zbog losih rezultata. Da je njegov nacin rada prevazidjen. On je jedini koji veruje da su za svaki ( ali bas svaki ) poraz Partizana krivi svi drugi osim njega. Uostalom, ako je toliko mocan trener za njega ce se sad otimati veliki evropski klubovi . Ipak, i oni pamte sta je uradio u CSKA....

Dzontra iz 23-eceg i po veka

pre 8 godina

Ave, Prof.Dr.Mr. i pre svega veliki covece Dule Vujosevicu!
Hvala ti za sve radosne dane,nesprospavane noci,hektolitre piva i da ne nabrajam dalje...
U Srbiji se prave velicine ne cene...nego Covici, Vucici, Kokeze i takva boranija.
Da je pravde, svi bi ustajali na sam pomen tvoga imena!
Cuvaj zdravlje, i ne daj na sebe!
I ovo ce se jednom lane zvati...

Vole te tvoji iskreni Grobari (i svi oni kojima ne treba proteza za mozak)!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

"Napredni partizanovci!" 
Bio car i ostao car, Dule naš! 
A petorka koju pominje je potvrda da i mi laici imamo pojma, pa tako ja Pekovića smatram najbolji centrom koji je igrao u Partizanu, a Dule to potvrdjuje i premešta Divca na četvorku , u idealnom timu kakav niko i nikad nije imao u Evropi,rekao bih sa sigurnošću! 
Mada tim: 
Vujanić,Bogdanović,Veličković,Milojević i Krstić surovo izgleda. 
Ili Bo,Haus,Bertrans,Veseli,Marić... 
Ili... 
Nadam se da će još jednom, u neko normalno vreme, ovaj veliki trener ponovo sesti na klupu, ne toliko naprednog Partizana, i da će trenirati bar još jednu veliku petorku, ono za F4? 
Do tada, zdravlje Duletu a palčevi i mpodrška Božiću.Beriću i Pekmenu!
(danilo, 12. septembar 2015 23:24)

Sve gluposti i nekako da se shvate i "svare",ali kad covek koji prati i navija za Igokeu partizan napise BertRans...
Inace ti treba po inerciji lupati minus,samo si to jos jednom potvrdio neznanjem...
p.s. pozdravio te Bertans!

skocila_cena_daljinskog_grejanja

pre 8 godina

Grobari, pamet u glavu kad dodju izbori. KK Klub je bio na nizbrdici ali se zna ko je spustio ručnu. U fudbalu je taj isti, za FK CZ podigao ručnu. Od čijih para?

sovuljaga

pre 8 godina

vizura tastatura,a sto li se tek ti javljas na kosarkasku vest,tvoj klub cak ni ne postoji,bolje idi smisljaj pesmice i kako da izrimujes ime kluba-ILR.

nik sloter

pre 8 godina

Pa sta i sadasnji premijer tukao se po Zagrebu svojevremeno, braneci interese srpskog naroda.Zivela napredna uprava,ziveli napredni sponzori.

Slobodan

pre 8 godina

@(Cinik, 12. septembar 2015 23:50)
Hvala Vujosevicu i Partizanu jer Ceska igra dobro sa Veselim, Letonija se probudila sa Bertansom, Francuzi sa Lovernjom i Vestermanom, Makedonija bila dobra sa Bo Mkalebom, Edo Muric fali Sloveniji itd. Itd. ... A ovi sto su upropastili kosarku "Covic"kod njih su igrali "Teodosic, Erceg, Kalinic, Nedovic, Bjelica" itd. itd. ... Kompletna reprezentacija Srbije do 21 godinu koja je sampionon Evrope igra u FMP-u i Zvezdi ...

mickey

pre 8 godina

Kao zvezdas mogu da kazem da Partizan bez Duleta nece biti Partizan. Covek je godinama, vise nego bednim budzetom, od anonimnih i mladih igraca pravio borce koji su mogli da pariraju svakom timu u Evropi. Ali izgleds kod nas je koriscenje sopstvenog mozga u obrnuto srazmernoj vrednosti sa pojmom napredan.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Ocekujem da nas dulo zatrpava svojim besmislenim izjava naredne 2,3 godine sigurno...o tome kako je on jadan oteran i da to nema nikakve veze s sportskim motivima...
Covek voli da je u centru paznje i gotovo!! Mislim da ce i sam sebi organizovati KZŠ samo da bi bio prisutan u medijima...starletan obicni!!
Dulo parovi i farma te cekaju!!

fan

pre 8 godina

Ah, sta je cigana na komentarima. Neprocenljivo!
(Kliso, 13. septembar 2015 12:51)

sta je podrske za dula, svih 1500 grobara sa decom i tastama. poneki zna da se i potpise jer radi kao SNS bot na komentarima

Nikola

pre 8 godina

U ovom trenutku niko više ne želi loše rezultate Partizanu od Vujoševića kako bi mogao da kaže "Rekao sam". To dovoljno govori o njemu kao čoveku i Partizanovcu.

Cinik, 12. septembar 2015 23:50)

pre 8 godina

Dečko dok se nisu vratili Zvezdini igrači u reprezentaciju prošle godine nisi imao reprezentaciju.Dulovi igrači kad bi otišli van nisu igrali ništa, a 23 titule uzeo je od vremena mirka marjanovića preko debelog i flekavog. partizan nije napravio igrača za srbiju od 95 a itad je imao igrače iz Zvezde(Sale Đorđević) pa dalje.

cukce

pre 8 godina

Naravno da nije bilo sportskih motiva za smenu Duska vec finansijskih, ogromne plate Vujosevica i Todorica te pare od prodatih igraca i pare od drzave kojih nema nigde vec ogroman minus kluba! Prava magiju je MAG izveo onakav klub doveo do prosjackog stapa!

Mare

pre 8 godina

@ cinik

Razumem ja tesko vece i derbi i poraz od Borca, ali malo realnosti nije na odmet... Cinjenica je da je reprezentacija Srbije apsolutno najgore rezultate u poslednjih 20 godina imala bas za vreme Vujoseviceve dominacije srpskom kosarkom, kao i eto da od svih igraca koje je stvorio danas u reprezentaciji neku ulogu ima Bogdan, dok su Milosavljevic i Milutinov ipak samo statisti. Ko je napravio ostalih 9 igraca? Ali zato su korist imali Ceska, Letonija, Francuska, Crna Gora, Makedonija ili ko je vec kupio Duletove amerikance... A sta ce biti sa nasom reprezentacijom, to ces videti... Gore od Duletovog vremena ne moze. A ima i jos par cinjenica, a to je da Vujosevic i nije imao znacajniju ulogu u razvoju svih onih nasih asova koji su imali najveci doprinos i osvajali medalje, osim Danilovica. Za ove ostale je bio samo jedan od trenera koji ih je trenirao mozda godinu dana...

DedaMiloje

pre 8 godina

(Cinik, 12. septembar 2015 23:50)

Vidiš ja shvatam tebe da ti nemaš ništa od toga što je Zvezda prvak, ali ovakvo razmišljanje, pošto vidim da ti misliš da je najnormalnije da Partizan bude večiti prvak, je u krajnju ruku nenormalno. Prestanite više sa tom demagogijom oko Partizana i reprezentacije. Evo ove godine nema ni jednog koji trenutno igra u Partizanu, ne vidim da nešto fali.

Istina

pre 8 godina

@Cinik ne bih se bas slozio sa tobom prijatelju, pre ce biti da slepo verujes u njegovu demagogiju...

Pogledaj sada nasu reprezentaciju i igrace koje je Partizan stvorio a koje je Covic stvorio, pa budi objektivan. Teo, Nedovic, Kalinic, Bjelica, Erceg, Simonovic, Raduljica*njega mogu i vama da dodam - a tu su bili jos Bobi, Mitar i Dangubic. , dok na drugoj strani imamo Gagija, Bogdana i Milutinova - cak 3 igraca!!! Ako se ne varam, ovi igraci su drugi na svetu a ponikli su kod Covica? Brzo zaboravljas legiju stranaca (Francuza) u Partizanu? Klub nije reprezentacija da MORA da razigrava domace igrace, u klubu igraju najbolji.

I jos nesto, u Zvezdi su sve mladje kategorije sampioni drzave i 2. u juniorskoj Evroligi, budi realan pa reci gde je tu klub za koji navijas?? Ako je Dule madjionicar, evo neka predje u Metalac i napravi cudo...cekaj, bez drzavnih para magija slabi, ona prestaje...Pozdrav

ma važi

pre 8 godina

(Cinik, 12. septembar 2015 23:50) šta ti sve napisa ovde, zato dok je dulo vodio partizan naša repka sve živo osvoji. A priča kako je dule.stvarao naše igrale je besmislena. Za 13 godina dulo jedino izbacuje Krstića i možda Bogdanovića ( vreme će pokazati ). Ostalo su sve polu proizbodi. A tolike priče dule stvara, dule daje šansu, dule zna da prepozna.

pixi10

pre 8 godina

Suvise je prosto da bi bilo komplikovano! Sad ce izbori, svi partizani izadjete, glasate protiv naprednih i problem resen! Ali ups, vas nema ni da lavor napunite a ne da srusite vlast, kmecanje je sigurnija varijanta!!!

sm usa

pre 8 godina

pa ne poznaje pekovica, Peru bozica, I Dusan kecmana? ljudi iz uprave su tu da obezbede pare Za koje je on toliko kukao a posto se medijski eksponira gde mu nije mesto posto je obican trener a ne rukovodilac preduzeca(organizacije) sto klub u sustini jeste I na kraju krajeva nije ni kvalifikovan Za to, logicno je da se potrazi drugo resenje jer dosta je bilo hvatanja Za gusu I stipanja po terenu. I Sam Sam trener Ali deci, I da se tako ponasam, roditelji bi odmah decu odveli negde drugde. komunisticke metode su proslost. doslo je moderno doba u kome zaostali bivaju pregazeni ma koliko uspesni bili(ne samo u sportu nego I u zivotu uopste)

jovanne

pre 8 godina

Sve mi je jasno, vi volite Dula, godinama ponavljate svaku njegovu rec, osvojio mnoge trofeje, bocne Zvezdu, vi likujete itd. Gde je sad podrska za njega, sto ne prozivate novu upravu i predsednika. Zasto cutite grobari?

Марко

pre 8 godina

Борис Тадић - Гробар, Ивица Дачић - Гробар, председник Олимијског савеза Дивац, Ћурковић - Гробари, министар спорта Удовичић - Гробар, Расим Љајић - гробар, Млађан Динкић - Гробар. Имате ли ви, Гробари, образа?

Rajko Mitić jedan je od nas

pre 8 godina

Борис Тадић - Гробар, Ивица Дачић - Гробар, председник Олимијског савеза Дивац, Ћурковић - Гробари, министар спорта Удовичић - Гробар, Расим Љајић - гробар, Млађан Динкић - Гробар. Имате ли ви, Гробари, образа?
(Марко, 14. septembar 2015 15:08) Tako je. A da li si čuo nekada da su oni javno prozivali nekog od igrača Crvene Zvezde,kao što je to radio naš veliki vođa sa igračima Partizana. I zato imate li gani obraza?

NN21114

pre 8 godina

evo stize savetnik generalnog sekretara....izmisljeno radno mesto...umesto silobada za poslovnog direktora....sad je sve jasnije...mnogo, a verovatno i mnogima....botove ne racunam

Bojan

pre 8 godina

Aman ljudi, covek se preziva BertAns, kao Berta iz 2 i po muskarca. Jedan komentar stavlja Bertansa u legende i neki idealan tim, a ne zna ni kako se preziva covek. Au bre.