Subota, 12.09.2015.

17:20

Trijumf Zvezde u večitom derbiju za +8

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 3:1 u 149. večitom derbiju koji se u okviru 9. kola Superlige igrao na stadionu “Rajko Mitić“.

Izvor: SV

Trijumf Zvezde u veèitom derbiju za +8 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

705 Komentari

Sortiraj po:

rema

pre 8 godina

Odlicna i dinamicna utakmica.Kao sto su svi i konstatovali,obe ekipe su dosta rizikovale, sto su navale uspele da brzo pretvore u sanse,kojih je bilo dosta! Utakmicu je presudila bolje koncentracija u zavrsnici,individualni kvalitet,Plavsica i Vijerie.Dakle da su Abu ili Zivkovic iskoristili bolje svoje sanse,rezultat bi lagano mogao da bude i neresen ishod.
Ono sto se da primetiti, jeste da je argesivnost na sredini bila mnogo veca na strani Zvezde,da su Donald, Plavis, Grujic ukrali dosta lopti,od kojih su 2 pretvorene u golove.
Sigurno je da se sada utakmica sa Kairatom izgleda potpuno drugacije,jer je ovo potpuno druga Zvezda,mora se i reci da je Kairat bio nadomak podviga i izbacivanja iz Evrope Bordoa.
Da se primetiti,da je Bozovic iskusan trener,da je za nasu ligu pravo osvezenje.Cinjenica da je Zvezda ovako otvoreno igrala,je zaista za pohvalu,jer je mogla i da pukne,al je covek verovao u igrace verovao u pobedu, sto ga cini pravim pobednikom!Milinkoviceva odluka da pocne Ilic,moze okarakterisati kao mudriji pristup,ocigledno ekipe koja je u padu forme.Babovic je mozak Partizana i ono sto nedostaje jeste jos jedan vezni igrac koji moze da saradjuje dobro.Brz koji bi mogao da nadoknadi i iskoristi vrline i mane Babovica,sada je ocigledno da to nije uspeo Brasanac,da li zbog straha?Babovic je bio pod konstantim pritiskom i kada bi primao loptu s ledja bi ga odmah napao.
Srnic je bio najslabiji u Zvezdi,to je razlika tezine dresa,Cuke i Zvezdinog.

Ni Tole ne pomaže

pre 8 godina

Kaže čovek u komentaru čestitam na pobedi i nameštenoj titulu, nećete vi Evropu nikada videti, a onda dalje u komentaru kaže Zvezdaš sam ali mi ne trebaju ovakve pobede hahahaha! Pa vi ste grobari pukli skroz!

Cherez

pre 8 godina

Bozovicu, bravo za taktiku i cestitam na pobedi, samo neka mala zapazanja. Tim ti nije fizicki i mentalno spreman za 90 min, a ni za 45, primetni su padovi u oba poluvremena, a posebno u drugom. Da je ekipa spremna kako treba, ovo je bila tekma za 5:0, tako je dobro Zvezda igrala po 30 minuta u oba poluvremena.
Pod dva, srednji red je ka napadu funkcionisao besprekorno kao i spic, medjutim bilo je u vise navrata gubljenja lopte na sredini u fazi pocetka napada na nasoj polovini (Grujic, Donald, Petkovic, Jovanovic) iz kojih je Partizan stvarao neke sanse koje svojom igrom nije zasluzio, vec nasim greskama.
Pod tri, najveci je problem odbrana. Savo je katastrofa vec godinu i vise dana, Vukasin je odigrao loše, a Petkovic uzasno lose, kako u odbrani (iskljucivi krivac za gol Partizana jer nije startovao na loptu vec gledao kako igrac daje gol) i potpuno je bez resenja u izglednim situacijama u napadu jer uvek sutne loptu napamet (bez razmisljanja Vered umesto njega i Lukovic umesto Sava za ucvrscivanje odbrane, dok Vule moze da se dovede u red). Ajde Ibanjez je bio povredjen, moze on i mnogo bolje, ali opet po njegovoj strani nije mnogo duvalo. Najjaci utisak po meni Plavša (daleko najkreativniji igrac u ligi, igra odlicno u oba smera, sa malo dodate mase bice perfektan, reprezentativni plejmejker u najavi za narednih deset godina), Srna korektan za prvu utakmicu, Donald sasvim dobar, mali Grujic vec poprilicno zreo, podseca na Matica, samo malo iskustva mu fali, ali ima fenomenalnu. sigurnost i veru u sebe za te godine. Katai sasvim solidan, moze i bolje. Hugo sjajan!
Toliko. Pozdrav i sve najbolje Zvezdi!

novikorisnik

pre 8 godina

ja sam zvezdaš, ali koga briga za pobede u prvenstvu ako ćeš stalno ispadati u pretkvalifikacijama kvalifikacija za ligu šampiona odnosno ligu evrope...bolje da su izgubili derbi ali da igraju neko evropsko takmičenje...

cirkus

pre 8 godina

čestitam na pobedi i nameštenoj tituli,nećete vi Evropu videti nikad,znaci nikada,od prvog kola se znalo da CZ mora da uzme titulu,bolje će se živeti,a otrežnjenje stiže u prvom kolu evropske utakmice,ovde se uspesi više ne broje,sve se namešta,ugrađuje,završava,nema nama ovde sreće,ps zvezdaš sam,ali mi ovo ne treba 1-2,7+,2-1,Srbijo opameti se,a da kasno je......

Losmi

pre 8 godina

Pritisnite 0 i Hugo ce se igrati sa grobarima

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/12006206_1278609932177799_4357593043601167892_n.jpg?oh=a5cc3211a1600f46d40934ecbf3da2ed&oe=569FF4DF

pikado

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?
(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34)

Koka će možda da ubode neko zrno u Evropi,a vi možete da budete srećni što ste protiv Evropskog i svetskog šampiona izvuklu 3-1...

treba pameti za to

pre 8 godina

hvala Nikola sto si me ispravio sto se tice gramatike.Sta cu skolu sam odavno zavrsio pa se zaboravilo ali jos uvek dobrih osnovaca da me isprave i podsete. Hvala!
(koshke, 12. septembar 2015 21:55)

Nisi bio pismen ni u školi.

никола

pre 8 godina

Андрија мисли да треба да му се склањају,Илић би да се бије,Брашанац не зна где је лево,Бабовић где је десно,Живковић... јој...,Вулићевић ће самог себе повредити,онај на беку Лековић кхм игра у прошлој епизоди,једино Абу и Ален донекле, а колико су битни центархалфови види се да сам их и заборавио,честитам Звезди,по први пут да сам видео доминацију не фушерај...

Nolan

pre 8 godina

Jedva cekam 31 oktobar i kosarku da vam se osvetimo.
(grobar1970, 12. septembar 2015 22:38)

Čujem i da su se Sofo i Tompson jako uplašili Bože Djumića i neverovatnog tandema Edi&Edo...

Shamija

pre 8 godina

Ovako, zvezda pobijedila u pravom derbiji, dobra utakmica, atmosfera, korektna igra i to je to. Braco ne ocajavajte, sport je to, nismo iskoristili svoje sanse, oni jesu i tako se to uvijek desava. Dobre su golove dali priznajem. Ne treba nikog razapinjati al' kiza mi se ne svidja sa svojom pasivnoscu pored terena, ne ucestvuje u igri, cuti k'o riba. Mislim da je bolje utakmicu pocinjati sa jevtovicem, a isto tako ilic ne moze pocinjati utakmicu kad su svi u ful snazi vec uci zadnjih 25min kad su izgraci istroseni. Sve u svemu, bice bolje, idemo dalje.

Don Serdjo

pre 8 godina

Opsti utisak sa derbija je da je Zvezda dok je bilo 0:0 i 1:1 igrala mnogo agresivnije i ofanzivnije od Partizana...kad bi davala gol svjesno ili ne se povlacila i prepustala igru Partizanu...ono sto mene kao navijaca Zvezde najvise veseli je da smo mi konacno iz nasih skola dobili fantasticnog igraca-naravno GRUJIC...djecko igra kao da ima bar 5sezona u nogama i 15-ak derbija, lik je bolji igrac od citavog srednjeg reda Partizana...realno...klasa...i on sad poslije ovog derbija vrijedi bar 2.5-3mil €...uglavnom, dobili smo zasluzeno jer smo bolja ekipa!!! Poz braci Delijama iz Banjaluke

doktor za psihopate

pre 8 godina

u vreme kad sam ja bio klinac tamo krajem sedamdesetih I početkom osamdesetih ovakvi rezultati su bili uobičajena pojava,a zvezdi su ti mečevi sa komšijama služili kao priprema za važne evropske utakmice.
(slobinator, 12. septembar 2015 22:19)

I ništa pametniji nisi od tada, nesrećo!

zimzeleni

pre 8 godina

Za Partizan ili Zvezdu cu mozda navijati kad budu privatni klubovi. Ne znam sta se slavi kad je sve ovo politicka odluka na nivou hleba i igara. To isto vazi i za Partizan i Vucelu.

Bane zvezdas

pre 8 godina

Partizan je potpuno cudan klub, niko im od trenera nije valjao, oterali su sve one koji vole Partizan, od Mise Radakovica do Vuka Rasovica, ali sve!!!!
Nije mi jasna ta prica partizanovaca da je Zvezda drzavni projekat, da su svi protiv partizana od CIA, KGB, DB, NATO, Pape, Mup Srbija, do svih struktura u drzavi.
Partizanu da bi propao nije potrebna Zvezda, Partizan je dovoljan sam sebi.
Posebno mi je interesantna ova sapunica oko Vujosevica i kosarke. Puce sve kao balon.

translucent

pre 8 godina

Znamo svi da je zvezdi obećana titula, ali verujem da niko nije očekivao da igrači Partizana budu ovoliko nezainteresovani u derbiju. Nikolić je promenjen posle dva remija, videćemo kako će ovo oceniti napredna Partizanova uprava. Verujem da neće ni prstom mrdnuti baš zbog obećane titule.

*

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra. (are, 12. septembar 2015 23:51)

Sve si slagao. 15 mil, odakle ? Nista u LŠ. Za Rajkovica smo uzeli 2.1 mil, to je 3x vise nego sto smo dali.

dragan

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra.
(are, 12. septembar 2015 23:51)
Iznutra,nego sta.A i Rasim mora da pusti Zvezdu u Pazaru jer mu je to uslov za ostanak u vladi.Nisi ni ti los ali ovo sa Rasimom je ipak najveci grobarski hit u kukanju i teorijama zavere ikada napisan na netu :)

milan h

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra@@@ u odnosu na period kad je igrala u evropi zvezda se pojacala poprilicno i sada mnogo bolje izgledaju na terenu....Partizan je pobedjen sa dve majstorije Wieire a pritom nije iskoristio svoje sanse

Rajko Mitic 4 utakmice, 2 gola za Partizan

pre 8 godina

"Nije sramota izgubiti sa 3-1 od najslavnijeg kluba u Istocnoj Evropi, a i mnogo sire.
(Mijat voli Hajduka, 12. septembar 2015 23:56)"

Najslavniji klub je ispracen sa 4-2...

Ali ustvari nije

pre 8 godina

Katastrofa... Osim tuce, bakljade, povredjeni i uhapsenih... Sta jos reci.
Jel moze neko objektivno da kaze ko je od ovih fudbalera evropskog ranga?
Koji potez je obelezio ovaj derbi?
Koliko je navijaca bilo?
Kakvi su ostali rezultati lige?
Ko skim igr sledece kolo? I koji tim sem zvezdr i partizna jos ima sanse da osvoji titulu? Koliko je navijaca bilo na ostalim mecevima?
U premijer ligi svako kolo 2 erbija a kod nas derbi se igra dva puta godisnje Zvezda bezi sad partizanu 8 bodova znaci prvenstvo je vec reseno posto je tek pocelo... :(

Vasa S.Tajcic

pre 8 godina

i ne zaboravite...ovo je prvi bitan prvenstveni derbi koji je CZ dobila zadnjih 8 godina!
(bobanmkd, 12. septembar 2015 21:01) # Link komentara
Pa i nije bas toliko vazan....vazniji ce biti oni u aprilu maju...za titulu,a tada se zna ko pobedjuje u VAZNIM derbijama,da se tradicija ne narusi.

Provokator

pre 8 godina

mare# Majstore, ne znam kako se usudjujes da govoris o necemu o cemu pojma nemas... Da, da, da ti si veliki navijac koji je doso na genijalnu ideju da ne gleda nas fudbal 20 godina zato sto je nas fudbal propao... Bravo izmislio si toplu vodu... To svi znamo i zato nemoj da se pravis pametan. Zvezda je posle 10ak godina odigrala fudbal! Agresivno, brzo, disciplinovano, motivisano... Ako nisi gledao uzdrzi se pametovanja.

URMUR

pre 8 godina

Lepo smo vam pricali da smo mnogo bolji a vi ne verujete
(Kiza, 12. septembar 2015 19:53)
A,sta vam drugo ostalo.osim derbija.......sve drugo ste poizgubili,za razliku od vas mi igramo Evropu,da uzmemo koji bod i koju paru,jer moramo sami,nismo drzavni mezimci sa 45 fudbalera,pri dugu od 45 miliona evra......Videcemo na kraju dali ste bolji,srecniji jeste,2 suta u gol 3 gola....a, mi 4- 100% sanse jedan gol......videcemo se jos jedno bar 5 puta,pa pricacemo.

Toliko

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?
(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34) # Link komentara
Ćorava koka je ubola 61.put ovo zrno ali ona mnogo ćoravija je ostala na samo 40 uboda...i u Evropi će te služiti za gol razliku,ne brini,kao i uvek do sada.
A vi kako te?

Kayser Soze

pre 8 godina

Nista nije gotovo! Zvezda je zasluzeno pobedila, Abu se ispromasivao, jako losa partija stopera, Saleta i Babovica, bezidejno, ali igramo sa Radom, to je -5 ako pobedimo, i za plejof kad se podeli to, bice 2,3 boda prednosti za Zvezdu.Ima jos dosta da se igra.

Dragan

pre 8 godina

Najiskrenije cestitke Zvezdi na pobedi. Pokazali ste kako se bori za klub, na svim nivoima. Od navijaca do premijera.
Za Partizan nema ko da se bori osim sacice navijaca za istocne i zapadne tribine i nekoliko fudbalera.
Pocelo je sa najurivanjem Vujosevica i to nista dobog nije moglo da donese.
Ova sezona je zavrsena za Partizan u dva najznacajnija sporta
(masna glazura, 12. septembar 2015 20:16)
Jel??? Ma nije valjda???

Mich

pre 8 godina

Zvezda nas je zasluzeno dobila....nema nikakvih dilema...Cestitam im na pobedi....
Smatram da je trener kriv za ovakav poraz...Saponjic mora da igra...Tandem u napadu Saponjic u spicu, Abu i Zile po strani....To je dobitna kombinacija...kakav bre Bozinov klasican bugarski glumac...Babovic klasican promasaj... Ilic moze da igra samo 15 minuta...
Groobar do smrti...

Vladimir

pre 8 godina

Kad pomislim na prosli derbi kad Zvezda nije mogla da spoji tri pasa i samo da sanja o protivnikovoj polovini...Ova Bozoviceva Zvezda ima stofa...Ove momke moras voleti.Svaka cast za komentar VladeGrobara.

Huo Vijera sa terazija

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?

@(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34)


Boga mi ovo nije samo ubadanje nego i nabadanje i to debelo, mogli ste da primite bar jos tolio golova, a sto se tice Evrope pa vi ste svetlosnim godinama daleko od toga da ste neki evropski klub, pre ce biti da ste evropska kanta za napucavanje i popravljanje gol razlike evropskm sampionima kakav je izmedju ostalog i Zvezda

Kum

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?
(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34)

Ne interesuje nas Europa. Tu smo igricu vec obrnuli.

petarczv

pre 8 godina

Citam komentare i ajde nek mi neko objasni kako je czv UNISTILA partizan? Jednostavno su igrali presing, ovi nasi bogalji u odbrani gubili loptu i iz par individualnih poteza dali golove. Koje je sanse czv imala osim golova? Mozda jednu...
(kile, 12. septembar 2015 20:25)

E jeste vi grobari show...dobili 3 komada i mogli jos toliko i ti imas obraza da nesto pises...
Jel kapiras da je bolji ko da vise golova a ne ko ima vise sansi...

Perovic

pre 8 godina

da je albert nadj zamenio sasu ilica,do ovoga ne bi doslo(micko, 12. septembar 2015 22:38)
Nađ se nalazi na fizikalnoj rehabilitaciji, kažu doktori da ne sme više ništa teško da podiže niti da ulazi u duel samnom.

Kosmos-Štasmos

pre 8 godina

..."na Severu opet pesma stara, stadion pun, svi pevaju u glas, ponovo smo bolji od grobara a parni valjak opet traži spas...
a spasa nema neće ga ni biti jer naša Zvezda najbolja je sad, grobari će gorke suze liti a pesma naša gradom će oriti"...

Драган Ужице

pre 8 godina

Навијачи Црвене звезде се са правом спрдају на наш рачун после овог дербија. Потпуно заслужена победа Црвене звезде, они су своје шансе искористили. Други и трећи гол су били лепи, посебно други. Оба су последица директних грешака одбране и голмана, уз умеће Вијере и Катајиа. Неопрезно изгубљена лопта Илића и погрешан, и непотребан пас Ћирковића у ноге противника. Такав дилетантизам у одбрани одавно нисам видео. Срећом да нисмо прошли у Лигу шампиона, са Барсом би био циркус. Једина нада да се спаси првенство јесте нови, накарадни, систем такмичења и нада да ће одбрана Црвене звезде наставити да игра на овом нивоу. Можда ће неко искористити коју шансу и корнер.

Ljubisa livac

pre 8 godina

@top sa drine
E ovaj komentar vam je knjiski primer kompleksa. Za one koji ne znaju da definisu kompleks, samo neka procitaju, bice jasno. Kad te neko odvali u derbiju a ti se hvatas za to sto igras LE. Tesi se. I tamo cete opet sluziti za gol razliku.

Soko

pre 8 godina

Utakmica je bila solidna za nase uslove pobedio je tim koji je vise zelio medjutim molo isrece koja opet prati hrabre.Poruka za navijace koji uzdizu neke igrace pa recimo najboli igrac Zvezde nije mogo biti medju trideset u grckoj a najbolji igrac Partizana nije igrao u osrednjem klubu Holandije.Ai Srbija kao drzava je verovatno na zacelju u Evropi tako da razmisljate po svojoj meri jer svaki visok let obezbedi tezak pad.

CZ Sever

pre 8 godina

Grobari realno na svakoj poziciji Zvezda ima bolje igrace osim na desnom beku Vulicevic je igracina nasprem Petkovica , da smo imali ovaj tim protiv Kazakstanaca prosli bi lagano a onda i usli u LE ali necemo se sad vracati sta bi bilo kad bi bilo ali zato gledajte i ucite kako se ulazi sledece sezone u LS bez problema sa ovom ekipom uz jednog desnog beka i jednog stopera igramo lagano grupnu fazu LS i niko nece moci da nas nakanta

are

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra.

Talični Tom

pre 8 godina

Zvezda je zasluženo pobedila jer je dovela internacionalce a Partizan anonimuse.Sada se postavlja pitanje kako je mogla da dovede deset igrača kada je dužna pedeset miliona.Pa tako što je kao i u košarci u pitanju državni projekat,koji će trajati dokle bude trajala i ova vlast,ako je u međuvremenu UEFA ne pošalje u treću ligu.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Odlican derbi!
Igrali smo dobar deo meca agresivno i brzo. Svi su bili dobri sem odbrane, u kojoj je Luco jedini bio dobar. Stoperi ispadaju kao pilici! Pavicevic, covek koji ima 30 i kusur godina stalno istrcava bez potrebe. Alo covece ne igras beka da izlazis tako visoko! I Jovanovic i on stalno su daleko od igraca. Lukovic to mora da poveze u nastavku prvenstva i rado bih voleo da vidim njega sa Mbodjom, koji je brzi, jaci, skocniji i okretniji od ove dvojice a oko ispadanja, pa tu bi ga mogao Lukovic poduciti.
Ostatak tima dobar i Vijeira je bio sjajan, ne samo zbog golova vec se fenomenalno borio! Vrhunska partija!
Idemo dalje, nista nije reseno ali ovo samopouzdanje i trenutni zalet mora da se koristi!

Dujosevic Vusko

pre 8 godina

Zvezda da gol a u gro planu Milinkovic (sa onom wtf facom) Grof je za njega Ferguson licno, razbio ga je postavkom. Pokretljivi bekovi, napred trojica brzih fudbalera,dok je sredina je posebna prica, tu smo ih "pojeli". U svakom slucaju konacno dobar Derbi, prijatno me je iznnadio prilicno visok tempo utakmice.

top sa drine!

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?

delija_cg

pre 8 godina

sinoc umoran sa posla, (posle 6 uzastopnih smjena od 12 sati da bi uzeo dva dana slobodna) direktno na voz i isplatilo se svog umora i svake pare, kakva utakmica, kakva dominacija.. partizan je u citavu utakmicu imao jednu sansu da valja, nije sto sam zvezdas, ali vidjelo se da smo jaci duplo... sreca po partizan pa smo se opustili posle 3:1, jer da smo nastavili onako napadacki rezultat bi bio mnogo veci... a evo stankovicu poklon za rodjendan koji je trazio ! bravo zvezdo i hvala sto mi zivotu dajes smisao ... ovo mi je bila tek druga utakmica ove sezone da sam bio, ima da ispratim sto vise budem mogao .. sve do kraja godine i naravno TITULE !!!

Vladimir

pre 8 godina

Dodjoh,videh i pognuh glavu...Srcem protiv arogancije!Velike cestitke za Bozovica koji je pogodio sa sve i jednim pojacanjem a mnogi su mu se podsmevali na pocetku sezone i cestitke za ljude koji su zasluzni za transfere i naravno za igrace koji su svojom hrabroscu izneli ovaj mec.Vucela je dolivao vatru sa pricom o penalima ali skidam kapu za igrace Partizana koji su se fer borili na terenu.Zvezda je u ovom trenutku vec tim za respekt a mislim da najbolje tek sledi.

Bojke

pre 8 godina

I sad ja kao zvezdas treba da budem ponosan na ovu pobedu? Nisam gledao utakmicu, nisam gledao srpski fudbal od 92, ali sam siguran da je svaka utakmica naseg sampionata koja se odigra sramota za sport, fudbal, covecanstvo i sasvim sam siguran da je ova pobeda posleduca zavrtanja usiju od strane nekog jaceg od toleta isto kao sto bi pobeda partizana znacila da je tole bio najjaca figura. Samo sa igrom sam siguran da ovo veze nema i ubedjen sam da skoro svi igraci oba kluba pre dvadesetak godina ne bi po kvalitetu mogli da gledaju derbi a kamoli da igraju
(Mare, 12. septembar 2015)

Onda si care trebao te 92. prestati i sa komentatisanjem fudbala....

miki

pre 8 godina

zvezda se raspadala do proslog kola, dobijala utakmice na penale i ako sudije izbace igrače protivnika, ispala iz evrope sa 0:5 a sada dobiju ovako Partizan. Sad sam siguran da je kod nas sve namešteno...

Bata

pre 8 godina

Cist poraz Milinkovica, u Evropi igramo sa jednim zadnjim veznim i tri napadaca i dobro smo igrali, a on ovde igra kukavicki, a o upravi da ne pricam, oni i za prvenstvo misle da ne trebaju pojacanja, imamo sad tri-cetiri leva beka a stoperi ocajni i nikog nisu doveli ozbiljnog sem tog Stevanovica

Branko

pre 8 godina

Preko 500 komentara za jednu potpuno nebitnu vest, dok za druge bitnije za opstanak nacije jedva po desetak (bez botova). Potpuno sluđena nacija. Užas. :-(

pajdo

pre 8 godina

Sve cestitke komsije,iskoristili prilike i to je to,a sto se nas tice nema dobre igre bez dobrog trenera i bez dobrog golmana koliko god imali ostale dobre pojedince!

koskeczv

pre 8 godina

"Pored tri gola CZ,ja nisam video nijednu njihovu sansu,sem one Kataia kada je lopta isla po liniji.Partizan pored gola,dve stopostotne sanse i gol Stevanovica."


Hahahhahaha pa dobro, bitno je da pored tri gola u mrezi ti nisi video ni jednu sansu vise... To je, fazon, kao kad bi posle meca SCG - Argentina rekao "Pored sest golova u nasoj mrezi, Argentinci nisu nista sprecijalno pokazali, mozda par sansi ali to je to..." :D

Sportski pozdrav!

Vujo357

pre 8 godina

Partizan je primio 3 gola od pazara,vojvodine,sad zvezde,primali su golove i od spartaka,steaue,borisova.

Mnogo je to i nije slučajno.

Partizanovci sude o zvezdi na osnovu meča sa kairatom,a ovo sad je u stvari drugi tim - sjajan prelazni rok - donald,ibanjez,plavšić,srnić,zatim povratak petkovića i lukovića.

A i grof je dobar trener. Sve u svemu,za upućene očekivana pobeda zvezde.

Нормалан партизановац

pre 8 godina

"Овде махом пишу клинци који немају три кликера у глави.." Иначе утакмица је била добра...Остаје нејасно због чега је Партизан овако лоше ушао у УТАКМИЦУ - да ли зато што му је небитна или зато што је мислио лако ћемо са звездом ??? Биће пре ово друго! Стога заслужено сMO изгубили на крају иако ово не мора ништа да значи јер дуго је првенствено и има још један дерби да се одигра на нашем стадиону на пролеће где тврдим да падају..До тада нека се радују јер су то заслужили..

Djordje

pre 8 godina

Grobar sam al ljudi buditebrealni, zvezda nas danas nije nadigrala, mislim da nas je taj drugi gol presekao inace smo imali bolje sanse, al je bukvalno skoro sve uslo sto je zvezda sutnula na gol, jednostavno htelo ih je

Bosko

pre 8 godina

Neke posledice, nikom nista a !? Isplaceno sve I vinjaku I ovome sa ppdocnacima. Nema zbog njega ni LS a I prvenstvo u problemu. Nije ni bitno. Bitno je da si Obelezio Saletu jubilej. Sad polako zaludjute narod. Ima jos slepaca. Psovo bih vas. Ali peti komentar mi brisu !

Rokatanski

pre 8 godina

Osim lepih golova katastrofalno loš fudbal. Partizan mnogo gori nego pre pauze, Zvezda uplašena, ali dala efektne golove. Da je igrala hrabrije, Partizan bi pretrpeo katastrofu. Pavićević sa ovakvom igrom (pogibeljnom) u Evropi može da igra dva minuta, a kod Mažića žuti karton tek pred kraj utakmice. Izgleda se i ovde meša politika, jer ova Uprava Partizana "vuče" Partizan na nivo domaćih ligaša a ne na nivo evropskih klubova. Nadam se da će Partizan izbeći katastrofu protiv Alkmara. Sa ovakvom igrom i očajnom odbranom ni bod u Evropi. Milinković izgubio i treći ozbiljniji meč u domaćoj ligi. Pozdrav pravim navijačima.

Cobi

pre 8 godina

Ove sezone smo toliko bolji da vise ni Tole ne moze da im pomogne, tako da uzalud vam trud dzaba vam sve i dzaba vam novci Toletani, Titula se vraca na Marakanu gde joj je i mesto.

slobinator

pre 8 godina

u vreme kad sam ja bio klinac tamo krajem sedamdesetih I početkom osamdesetih ovakvi rezultati su bili uobičajena pojava,a zvezdi su ti mečevi sa komšijama služili kao priprema za važne evropske utakmice.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Bravo Zvezdo, tako se igra. Od početka srčano i do kraja, ne bi trebalo da bude pada u igri kao posle trećeg gola, ali dobro ima vremena i to da se popravi. Mislim da nikad bolje strance nismo imali, svako je majstor na svojoj poziciji. Vieira danas super, kao i Katai koji iz kola u kolo igra sve bolje. I sada nema opuštanja kao po starom srpskom običaju, nego da grizete do kraja pa makar i izgubili neku!

saeKn

pre 8 godina

Ono sto je mene posebno impresioniralo jeste tempo sa kojim smo igrali i definitivno ako ocemo nesto da uradimo narednih godina mora biti makar pola stranaca a pola nasi.Ovo je jeftin tim stvarno odlican skauting.

Лала из Банта

pre 8 godina

Milinkovic mora hitno da pakuje kofere,pa kakva je ovo bre formacija sa 2 najsporija i najtromija igraca u veznom redu od kojih i moja baba brza i jaca u duelu a jevtovic koji cele sezone drzi ekipu mu ostaje na klupi kao i jedini igrac koji moze da napravi razliku bozinov.I neka neko nauci igrace partizana da koriste prekid vec jednom u proseku 15 kornera na utakmici imamo a od ni jednog nemamo koristi.
(Stefan, 12. septembar 2015 20:26)

Чудни сте ви.
Последњи пар недеља, нема медија у ком нисте пљували Божинова.
После прве утакмице са БАТЕ-ом, осули сте паљбу по Јефтовићу.
Сад су њих двоје по вама требали бити спасиоци.
Чудни сте ви.

dragan

pre 8 godina

Nama je ovakav Partizan dao jedan gol i imao par odlicnih prilika? Sramota.Petkovic i Pavicevic rupe velike.Spori i suplji,krivci za sanse i gol.Pavicevic napravio crveni protiv Kairata na pocetku utakmice jer nije mogao da cuva onog igraca. Moze u nasoj ligi da igra,za neku Evropu nije

Nikola

pre 8 godina

Shvatite vec jednom da trener partizana svesno radi na neuspesima partizana. Nije slucajno da nikada ne izvrsi pravu zamenu , da nikada ne igraju najbolji u startnoj postavi .
(Carrera, 12. septembar 2015 20:2

Au, dokle ide vasa paranoja. Taman kad covek pomisli da ne moze dalje, vi iznenadite.

CZ Sever

pre 8 godina

Uvek ce se nadje neki sleoac da kaze : prodato, namesteno itd. E takvi ae bas razumeju u fudbal.Partizan umoran, bez motiva i snage za celu utakmicu. Suplja odbrana.ALI DERBI KAO DERBI DOBAR. Na nivou kakav treba da bude.
(Continent, 12. septembar 2015 21:00)
Samo mi reci kako umorni i bez snage kad je bila pauza dve nedelje da neces reci mozda da su umorni jos od utakmice sa Bate Borisov, moje misljenje da Grof je doktor fudbala za ovog Milinkovica i to je pokazao danas na taktickom,fizickom i psihickom nivou

Brane

pre 8 godina

Imam proverene podatke da su igrači partizana izgubili kljuc od svlačionice i tako nisu bili u stanju da se zaključaju. Na poluvremenu pri rezultatu 1:1 ušao Terza i počeo da vice kao " sta ste se rastrcali!!!" ...sta se desilo do kraja svi znate, be treba da pričam.... i na kraju da kažem... gazi Zvezdo!!!!

rođen da budem Šonjo

pre 8 godina

Aj sad navalite i pucajte,u fudbalu se jednom godišnje radujete ili nijednom. Kad se sve to skupi sreći nikad kraja.Okreni, obrni, lopta je okrugla i večeras ste imali i sreće i pameti,inteligentnijeg trenera,Mazica na terenu i finansijera premijera.Partizanu je ovo oprošteno zbog igranja evrope a ovaj dug se mora u narednom derbiju vratiti.Aj večeras popite malo i proslavite ovu pobedu,živeli

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

@gfd

haha e moj ti, da ti ipak pročitaš čitav moj komentar, pa da možda malo bolje skontaš kome je posvećen moj komentar. Sigurno nije nama ;)

bobanmkd

pre 8 godina

Evo...pisem trezne glave.Odma menjam ovaj poraz za pobedu Partizana u cetvrtak protiv Az Alkmara.
Ova uprava ima shansu da se izvuce...ipak.
Treba dobiti sve utakmice do kraja jeseni.
Razlika je ako dobijemo Rad 2 boda a ne 8.Ne zabkravljajte da se bodovi dele
treba odmah angarzovati dobrog i skupog stopera...jos koliko sutra.
I naravno...treba dovesti Clea na polusezoni jer mu istice ugovor.
Poruka grobarima...koja sadrza argumenat: glavu gore...i ne zaboravite...ovo je prvi bitan prvenstveni derbi koji je CZ dobila zadnjih 8 godina!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Covece,namestili smo i utakmicu protiv partizana...Terzic odradio posao,svaka cast za namestanje!

2016

pre 8 godina

Ovaj poraz bolece vas dugo, unistio vas je Vieira Hugo!
(heheh, 12. septembar 2015 20:07)

Ovaj prelaz bolece vas dugo, ode Hugo,
u Partizan prešao, nije se premišljao,
Partizan je prvo mesto dok je zvezda drugo,
u suštini on o zvezdi nije ni razmišljao.

MAČAK

pre 8 godina

Kiza da podnese ostavku,loša taktika,greška izvodjenje iz igre Stevanovica,od starta je trebao igrati Subic,a ne Lekovic,Cirkovic kriminalan!

Marko

pre 8 godina

Da li je Vucela trazio od Toleta da se ispitaju fudbaleri Partizana da li im je Terza ulazio u slvacionicu u poluvremenu? I kako je to Zvezda mogla da da 2 gola u 5-6 minuta?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Utisci:
-odlican derbi
-mali Grujic ce da bude IGRACINA
-odlicni Vijeira,Plavsic,Katai
-Zvezda apsolutno razvalila partizan (jedini vredan pomena koji je pravio probleme je Oumaru)

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sad se tek pokazuje koliko je jaka ova ekipa...dobro selektovana,pojacanja kvalitetna...izuzetni individualci...a Geog dobro ukomponovao tim!
Necu prezaliti sto samo bas u prokletom 1. kolu dobili onaj Kairat (koji je btw tad odigrao vec 18 kola prvenstva i mimo te uigranosti imaju veoma jaku ekipu),da je ova ekipa bila tad na okupu sad bismo sigurno bili ucesnici Lige Evrope...potpisujem!!!
Sacuvati ovaj tim za sledecu godinu,ovi momci mogu do Lige sampiona,100%!

narodkratkepameti

pre 8 godina

Volim Zvezdu i Srbiju, veoma postujem Partizan. Mislim da je danas fudbal pobedio bez obzira sve i voleo bih da se krene napred u kvalitetu i zdravom rivalitetu! Pozdrav za svakog coveka kome je ljubav u srcu!

vlada

pre 8 godina

Milinkovic da podnese ostavku. On je jedini krivac za izgubljenu utakmicu. Partizan goreg trenera nije imao. Promesao pola tima za derbi.. Ilic umire po terenu i igramo sa igracem manjem celu utakmicu a igra do 70 minuta.. Izasli smo sa 5 veznih i jednim polu spicem.. Nije mogao da motivise igrace za derbi eeeeej. Zvezda dobila ne zato sto je bolja vec zato sto su ljudi shvatili kako se igra derbi. Agresivno i napaljeno do kraja...

Continent

pre 8 godina

Uvek ce se nadje neki sleoac da kaze : prodato, namesteno itd.

E takvi ae bas razumeju u fudbal.

Partizan umoran, bez motiva i snage za celu utakmicu. Suplja odbrana.

ALI DERBI KAO DERBI DOBAR. Na nivou kakav treba da bude.

neverovatno

pre 8 godina

Nisu svi bivsi evropski sampioni bas toliko propali da bi gubili od ovako nebitnih klubova inace ovo je samo uvertira u punjenje koje ih ceka u ligi Evrope do koje su se dokopali sasvim slucajno i nezasluzeno!
(OFFjsdp, 12. septembar 2015 20:16)

A jel?Jel mi se cini ili su delije prethodnih godina cupali kosu upravo zbog tog nebitnog kluba?

slobodan

pre 8 godina

pa dobro moraju i oni jednom da dobiju.imamo popravni u cetvrkak.kod zvezde nista posebno od igraca s obzirom kako ih kuju u zvezde.kizo sram te bilo,uplasio si se ovakve zvezde,treba da odes sto pre.

goga

pre 8 godina

Da nisu Umaru i Stevanović promašili one zicere, drugačija bi se pesma pevala.
(DPb, 12. septembar 2015 20:05)
a Katai kroz noge i Srnic u 16 ništa. ...otresli smo vas posteno, bila dobra utakmica, ne pametuj

sever

pre 8 godina

Sreca pa Viera proradi, jer se videlo od pocetka da je dobar igrac, koji vrsi stalni pritisak na protivnicku odbranu. Danasnji mec mu je rezervisao mesto u zimu, jer su menadzerski novinari vec bili poceli da ga pljuju i pisu kako uzima mesto Luki Jovicu, koji nije celu svoju karijeru pretrcao koliko Viera do sada u Zvezdi.

Zapamtite, volio bih da gresim ali cini mi se da ce sa Jovicem biti kao i sa Vukanom - veliki promasaj.

Dragan

pre 8 godina

Svašta se piše ovde, a činjenica je jedino je da smo posle dugo, dugo, dugo vremena odgledali jednu utakmicu koja je ličila na evropske. Nisam pobornik domaćeg fudbala koji je propao kada je propala i SFRJ, ali ovo danas, svaka čast...zavidan tempo, trčanje, presing na loptu, dubinski pasovi, šanse na obe strane, četiri gola...šta reći, osim svaka čast, još jednom...i ajde da kucnemo o drvo, pa da bude još ovakvih utakmica u ovom prvenstvu.

ss

pre 8 godina

Partizan trenera ili bota u upravi da smeni sto pre.Zvezda je igrala dobro zato sto je Partizan bio sve,samo ne tim.Portugalac u zvezdi objasnio kako je fudbal jednostavna igra.

Zemun_grad

pre 8 godina

Crveni zvezdaši već zaboravili poniženje od strane kluba iz Kazahstana, te slave pobede u domaćem prvenstvu. A sledećeg leta, open ista priča.
I ne, nisam navijač Partizana.

koshke

pre 8 godina

hvala Nikola sto si me ispravio sto se tice gramatike.Sta cu skolu sam odavno zavrsio pa se zaboravilo ali jos uvek dobrih osnovaca da me isprave i podsete. Hvala!

Bravar

pre 8 godina

Cestitam komsijama na zasluzenoj pobedi i zelim im uspeh u cetvrtak u ligi Evrope ...a,da Kairat...zaboravio sam,izvinite.
PS.Drugi gol je medju TOP 5 u derbijima do sada.

Mile GROBAR

pre 8 godina

SVE čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi ! Partizan je izveo tim koji ne bi pobedio ni Zvezdu iz M M Luga . Zašto je to tako to znaju Vučelić i ostali iz uprave Partizana . Možda tako treba . Ovim uopšte ne umanjujem potpuno zasluženu pobedu Zvezde .

Batko

pre 8 godina

Da nisu Umaru i Stevanović promašili one zicere, drugačija bi se pesma pevala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DPb, 12. septembar 2015 20:05)

Pevala pesma ??? Pa ti sine idi na "Prvi mikrofon Mrčajevca"

Komar

pre 8 godina

@ Za sve navijače Zvezde jedno pitanje,zašto pri rezultatu 3:1 za Zvezdu ne pevate Tole lopove?
(xxx, 12. septembar 2015 20:11)

Zato sto u derbiju ne mozete da namestate,pa nije bilo potrebe...

senad

pre 8 godina

Sasa Ilic gubi loptu kod drugog gola spor nervozan 39godina i igra startera Babovic spor samo gleda u loptu i vrti se oko nje dva igraca ocajna ali ovaj trener ne menja nista izgleda on je na silu trener.

Idemo Zvezdo

pre 8 godina

Zvezda, Vojvodina i Pazar sub pokazali da bi se partizan u regularnoj ligi borio za 5. mesto. Zvezda je razbila i Čukarički i partizan i mogla lagano i jednima i drugima da uvali petardu.

goga

pre 8 godina

zvezda se raspadala do proslog kola, dobijala utakmice na penale i ako sudije izbace igrače protivnika, ispala iz evrope sa 0:5 a sada dobiju ovako Partizan. Sad sam siguran da je kod nas sve namešteno...
(miki, 12. septembar 2015 20:24)
Šta god te čini srećnim i pomogne ti da odspavaš večeras

Wilfred

pre 8 godina

Ovo je bilo odučavanje od fudbala, šteta što smo se povukli pa nije pukla petarda. Mnogo smo bolji, ovaj "evropski Partizan" je presmešan. Dr Grof naspram Kize, taktička supremacija.

Milan

pre 8 godina

Grobari, gde su sada vase pretnje da ce te nas napuniti?
Jel smo namestili?
I onaj gol ste srecno dali!
Vijera kakav igrac, konacno da ga krene!
I ne poredite ovaj tim, sa onim sto je igrao protiv Kairata!

Rooney-utd

pre 8 godina

Prvo svaka cast Zvezdi na apsolutno zasluzenoj pobedi,ali sta reci za Partizan zivko zivkovic najveca rupetina na golu u poslednjoj deceniji,vulicevic nevidljiv,balazic ocaj,babovic oce li vise taj covek otici da ga ne gledam vise,andrija nevidljiv,stevanovic odlican ej bre milinkovic uvodi ninkovica i bozinova da urade nesto uzas,steta za abua za dva zicera,sada vec ozbiljna prednost Zvezde videcemo dugo je prvenstvo,ali milinkovica podhitno iz Partizana.

kralj

pre 8 godina

Cestitam vam zvezdasi na zasluzenoj pobedi.Po mom misljenju pobeda je trebala da bude ubedljivija,ne secam se kada ste nas poslednji put razbili kao sada ne samo rezultatski vec u svim segmentima igre.Meni kao navijacu partizana preostaje da se nadam da ce zvezda kiksnuti na sto vise utakmica pred sledeci derbi kao i da ce ova prevara od trenera zajedno sa nesposobnom upravom napustiti moj voljeni klub.

xxx

pre 8 godina

Vucic namestio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 12. septembar 2015 19:48) Konačno i ti da pogodiš suštinu...

Nikola

pre 8 godina

Људи по мени овај Ћирковић рупа огромна, да је Остојић почео много би боље било!

Kibo

pre 8 godina

Derbi uopste nije los, kada se setim postave Zvezde pre 4, 5 sezona, Koroman, nesrecni Kaludjerovic, pa Borha, a i ceo tim je bio tragikomedija, ovo danas je neizmerno bolje, kao i kvalitet celog derbija.

Milo,München

pre 8 godina

Zvezda sija ponovo.Bravo i hvala Vijeira(majstorski potez kod prvog gola).
Odushevili me ovi stranci Donald,Ibanjez i Vijeira kod svake proslave gola su prvi(pogotovo ovaj simpaticni Donald)kao da su tu sto godina a znaju sta je nash derbi.
Hvala momci.

djole

pre 8 godina

Rekoh ja prije dva mjesece, vidjecete u derbiju ko je ko. Prognozirao sam tada 3:0 za Zvezdu, omanuo sam za taj jedan gol. Ko imalo poznaje fudbal jasno mu je da je ovaj tim Zvezde mnogo brzi, moderniji, poletniji od Partizanovog. Zao mi je sto su se povukli poslije treceg gola, mogao je jos koji da padne u Partizanovoj mrezi. Ali dobro, nesto se mora ostaviti i za naredni derbi. Vijeira klasa od napadaca, Plavsic kao cigra, Katai lucidan..Kahriman miran i stabilan, vidi se sto je iskusan golman. Bice od ovog tima nesto, Bozovic dobro radi. Da smo na vrijeme oformili ovaj tim za Evropu i tamo je moglo nesto da se uradi.

gospodin rajko

pre 8 godina

kakvo gazenje. svaka cast bozovicu kako je nadigrao taktikom svog kolegu milinkovica ciji igraci su se setali po terenu bez imalo zelje za igrom. sramotna je igra partizana. dovedite konacno cestite igrace u odbrani i sredini. zahvaliti se z.zivkovicu,balazicu,nesretnom cirkovicu,babovicu,brasancu.cestitam zvezdi titulu.

Srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Ja bih zamolio da se ponašate korektno prema navijačima kluba koji ima najbolji tim u poslednjih 10 god u Univerzumu! I poštenje im je na tom nivou! Ja verujem Vučeli!

Continent

pre 8 godina

Veoma dobra utakmica. Kvalitetan fudbal. Derbi kakav treba da bude. Zvezda sa vise motiva i zelje.

Mladi igraci unose energiju i zelju, doprinosi to i dinamici. Atrajtivnosti.

Bez obzira na ubeljiv rezultat, utakmica je bila veoma neizvesna do kraja.

zoran

pre 8 godina

Zamislite ovu odbranu Partizana u LS...garantujem ispod 10 po utakmici ne bi bilo...taj record se ne bi oborio dok je fudbala na planeti...neverovatn uspeh je skupiti ovakve vezare na jednom mestu, na chelu sa golmanom...Kataieva lopta je prosla pored njega, a on se baca u mestu...ha,ha,ha...pa ono je nevidjeno...svaka chast majstore..nemoguce je ne pobediti tim sa ovakvom odbranom...oni se prosto nude...a shta reci o onom jadniku na klupi, koga zovu trener...tek ono je horror.

metall

pre 8 godina

Dobar derbi i najvećim delom utakmice dobra Zvezda. U odnosu na tim od pre dva meseca i početak sezone, ovo sada izgleda daleko bolje. Vijeira vredi svake pare, iskusan i vidi se da zna. Od kako je došao videla se njegova želja, ali ga nije hteo gol - sada se vratilo kada je najbitnije. Plavšić, Srnić, Ibanjez...sasvim korektni, a nešto manje primetan večeras Donald. Povratkom Lukovića biće i odbrana sigurnija. Ono što nije dobro, jesu veliki padovi u igri pred kraj poluvremena, i pogotovo poslednjih dvadesetak minuta kada je Partizan bio daleko opasniji. Ima Božović još dosta posla, ali je na dobrom putu!

kris

pre 8 godina

Nakon dugo vremena dobar derbi.Zvezda bolja,od Partizana sam očekivao više,s obzirom na neka izdanja u Evropi,ali izgleda da ekipa nije spremna za igranje na dva fronta.Iako sam bio od onih koji su stalno kritikovali Božovića,moram istaći da je večeras potpuno nadvisio kolegu na klupi Partizana.Srećan sam zbog pobede,a još više zbog korektne atmosfere i drugarskih pozdrava na kraju utakmice.

Millennium

pre 8 godina

Hugove avanture!!! Srce prepuno!!! Ništa lepše nego savladati rivala na svom stadionu, u ovakvoj atmosferi. Pitam se samo da li će časno i pošteno priznati da je protivnik bio bolji, ili će se opet samozavaravati i kriviti nekog drugog.

Nikola

pre 8 godina

Grujic me je odusevio ali stvarno,naj mladji a naj bolji na terenu sa obe strane
(koshke, 12. septembar 2015 19:51

A gramatika? Najmladji i najbolji...

Капетан Немо

pre 8 godina

Одавно нисам гледао неку нашу домаћу фудбалску утакмицу са више трчања, више темпа, добрих и квалитетних потеза, дриблинга... Црвена звезда је била прилично растрчана али се види да немају снаге да издрже тај темпо целу утакмицу. Ипак су оставили добар утисак. Ни Партизан није био лош, напротив, али недовољно да се данас супротстави Звезди. Можда има наде за наш фудбал.
Напред Звездо!!!

kopra

pre 8 godina

Komsije svaka cast, zasluzena pobeda, cestitam na tituli!!! A sad UPRAVAAAA NAPOLJEEEE! Ko god ode sada na stadion JNA posle ovoga, treba da se srami, ovo je kriminal da posle ovolikog novca koji je usao u klub oni ne dovedu ni jednom igraca!!! Zato je kosarka meni uvek bila sport broj jedan!

petar.pele

pre 8 godina

Sramota ovakva utakmica Parizana uprava nije dovela ni jednog igraca da pravi razliku na terenu iskreno Zvezda je uradila duplo bolji prelazni rok a šuplji Partizan treba sa promeni celu ali celu obranu zajedno sa trenerom koji je pokazao da nije za Partizan i sada sledi rasprodaja igraca Zivkovic , Saponjic itd.

tard

pre 8 godina

Ma nemojte slucajno da kazete da smo bolji...hahaha eej,pusteno,imali srece,losa taktika,trener...ali nikako da je zvezda bila bolja...c.c.c....

Kića

pre 8 godina

E dobro je da smo primili gol u poslednjem minutu.. Možda cemo sad nastaviti da napadamo, a ovako bismo verovatno igrali povučeno celo drugo poluvreme.
(Kića, 12. septembar 2015 18:50)

Kao što rekoh..

Хумска БГ

pre 8 godina

Било полувреме на Олд Трафорду па пребацих мало на ову беду.Пет минута гледања довољно да се запитам како то да овом Бабовићу није забрањено да шутира лопту.Дечко вређа мозак сваког нормалног гледаоца.Онда коментатор каже да је Партизан имао седам корнера и да се ни из једног није изродила шанса.Гледам осми и опет центаршут и опет ништа.Па ваљда би сваки нормалан тренер схватио после 5 неуспелих покушаја да од центаршутева нема ништа, да екипа нема играча који уме да скочи и удари лопту главом и да треба променити тактику код извођења корнера и тзв.скраћених корнера - додај првом до себе па заврши акцију по земљи.Не, опет ћемо гађати главе па шта буде, ваљда ће неко од Звездиних скакача самом себи дати гол... И шлаг на торту Абубакар Оумару 1 на 1 са Кахриманом, већ ми је било доста, и превише.Враћамо се на енглески дерби, мада боље и да сам гледао рекламе на СК1, и то је занимљивије и оваквог "фудбала".Милинковић дилетант, Бабовић но комент, укупан утисак средње жалостан.

Jo1e

pre 8 godina

Prošli derbi: Nedosudjen penal nad Balazicem 
147. derbi Nedosudjen crveni Lazicu i Nedosudjen ofsajd kod šanse Jovića. 
146.derbi Nedosudjen penal nad Ninkovićem plus 2 penala za Zvezdu 
144. derbi nedosudjen penal nad Miljkovicem 
141. derbi nepostojeći penal Rnica( ako usporite snimak vidi se da ga lopta pogadja u nogu) 
Polufinale kupa 2012: Nedosudjen penal nad Babovićem. 
135.derbi Nedosudjen gol za Partizan. 
139.derbi Nedosudjen gol. 

Ko ne veruje neka proveri. 

Uzalud trud, džaba vam sve...!
(grobar kg, 12. septembar 2015 17:28)

Batko, sad ce jos jedan klip na youtube da ga prostudiras, Vijeira je glavni baja tu, cisto da ne pomesas ;)

Brašanac without kvasac

pre 8 godina

Kaze Brasanac pre neki dan "Oni su sticajem okolnosti na prvom mestu". Kakvi kompleksasi, to je cudo jedno.
(pera trta, 12. septembar 2015 20:04)

Gle, još jedna okolnost! Eh, ti sudbo huda!

VladaGrobar

pre 8 godina

fenomenalna utakmica! iskreno, ova utakmica je bila ranga najmanje ruskog ili italijanskog prvenstva..zasluzena pobeda zvezde, u svim aspektima je bila bolja..mislim da sredina i napad obe ekipe imaju podjednak kvalitet ali razlika je odbrana..tu je zvezda bolja, u boljoj formi,kako gos zelite..ja sam grobar i uvvek cu muski i sportski da prihvatim poraz kad je sve na svom mestu i bez trunke bilo kakve mrlje..da li je zvezdin motiv uticao,marakana, zvezda je ipak odigrala dosta manje utakmica od partizana nekako mi je zvezda bila svezija,pokretljivija..i sudjenje je bilo ravno lige sampiona..navijaci isto super..uzivao sam u utakmici..naravno nervozan jesam sto je moj partizan izgubio ali mislim da partizan ima neke sanse ako dovede dva nova stopera, jer balazic i cirkovic ocito nisu u formi ili jednostavno nisu za partizan..zvezda je na tu kartu igrala,pritiskali su odbranu..tu je partizan najtanji..
Ipak se jos uvek igra kod nas korektan fudbal, moze nesto da se vidi.

Max

pre 8 godina

Prvi gol Vucic - ofsajd.
Drugi - BIA - posle igranja rukom.
Treci - CIA - iz nepravedno dosudjenog penala.
Nije?
Mazic mora da je nekog iskljucio?
Nije?
Znaci - pustili ste nas jer nas lozite?
Niste?
Kupio Covic?
Nije?
Molim vas recite da je nesto od ovog gore navedenog, inace ce poceti da pada sneg sutra.
PS Znam, znam, SNS uprava vam rekla da zakocite. Sve ok. Lepo vreme.

masna glazura

pre 8 godina

Najiskrenije cestitke Zvezdi na pobedi. Pokazali ste kako se bori za klub, na svim nivoima. Od navijaca do premijera.
Za Partizan nema ko da se bori osim sacice navijaca za istocne i zapadne tribine i nekoliko fudbalera.
Pocelo je sa najurivanjem Vujosevica i to nista dobog nije moglo da donese.
Ova sezona je zavrsena za Partizan u dva najznacajnija sporta

Stefan

pre 8 godina

Zasluzena pobeda zvezde,ovu utakmicu je direktno izgubio milnkovic sa svojom katastrofalnom postavkom igre.Partizan bez jevtovica nema igraca koji bi radio prljav posao na sredini terena posto su i babovic i ilic fizicki limitirani i ne mogu da dobiju ni jedan duel.Odbrana je po ko zna po koji put pokazala da je losa i nesigurna.Po meni je greska i ne stavljanje bozinova u prvih 11 koji je pokazao jos jednom da ima sjajan pregled igre i da pravi razliku kao i bandolvskog koji je sigurno u boljoj formi od vulicevica koji je veceras bio katastrofa.Morao bi neko da poradi sa igracima partizana na prekidu koji ocaino izvode.

sloba

pre 8 godina

Namešteno je sve grobari možete da se selite slobodno kod braće u Solun ako vas prime. Mada sada imaju problema sa izbeglicama iz Sirije ali će vas primiti valjda. Ovde vas niko ne voli kme,kme,kme.

Миле

pre 8 godina

-Добар дерби, лепши у првом полувремену.
-Честитке у Звезди ономе ко је ангажовао Кахримана, знајући да је раковић на излазном путу. Ништа спектакуларно данас, али прилично сигурно.
-Грујић има шансу да буде нови Матић. Ништа се не сме тврдити јер неки остану само таленти, види под Нинковић код Партизана.
-Штета што је Плавшић физички танушан, личи на плејмејкера који годинама недостаје српском фудбалу.
-Катаи је један од ретких изданака старе фудбалске школе када је у игри постојао гег.
-Већ пар утакмица сам се питао чиме је Виера заслужио оволико Божовићево поверење, данас ми је постало јасно.
-Чини ми се да нешто знам о фудбалу, али има тренерских потеза које
не разумем, а не дешавају се први пут. Данас је Саша Илић од почетка био у контра ритму, са много нервеозе и фаулова, на руби другог жутог картона, а ипак га је тренер дуго држао у игри. Зашто?
-Звезда ако хоће да баш буде шампион не сме пасти у подређени положај као што је то било данас после трећег постигнутог гола, а да то није била претерана партизанова заслуга.

Stefan

pre 8 godina

Milinkovic mora hitno da pakuje kofere,pa kakva je ovo bre formacija sa 2 najsporija i najtromija igraca u veznom redu od kojih i moja baba brza i jaca u duelu a jevtovic koji cele sezone drzi ekipu mu ostaje na klupi kao i jedini igrac koji moze da napravi razliku bozinov.I neka neko nauci igrace partizana da koriste prekid vec jednom u proseku 15 kornera na utakmici imamo a od ni jednog nemamo koristi.

fan

pre 8 godina

Za sve navijače Zvezde jedno pitanje,zašto pri rezultatu 3:1 za Zvezdu ne pevate Tole lopove?
(xxx, 12. septembar 2015 20:11)

a zasto vi uopste ne pevate?

Bolji život sa Miloradom

pre 8 godina

Zasluženo! Svi fudbaleri Zvezde su čestitali Milinkoviću a on im se izvinjavao što nije učinio i više u opštem interesu. Biće još prilike, ne očajavaj Kizo. Lako je Grofu kad zna kako.

PFC

pre 8 godina

@ niko

Sta ti je kiza milinkovic kriv?

Jel ti vidis koji tim je Zvezda napravlia

i Reala bi namucila a kamoli nas.

Kada se vlast promeni radice insajder odakle i kako

ne brinem bili smo prvi 7 godina

vraticemo se.

OFFjsdp

pre 8 godina

Nisu svi bivsi evropski sampioni bas toliko propali da bi gubili od ovako nebitnih klubova inace ovo je samo uvertira u punjenje koje ih ceka u ligi Evrope do koje su se dokopali sasvim slucajno i nezasluzeno!

papiga47

pre 8 godina

trener milinkovic + sasa ilic je pobeda zvezde...ovog nemenja na poluvremenu,za dva gola direktan krivac ilic ,a sanse koje su promasene na derbiju se osvete lagano...cestitam zvezdi sto je iz jedna sanse i trei suta dala tri gola...zasluzeno je ipak jbg jer se broje golovi a ne sanse......MILINKOVIC DOBRO DA RAZMISLI ZA SVOJ POSAO....

Mare

pre 8 godina

Svaka cast svim akterima na prezentovanju naseg derbija Evropi, prelep fudbal,Zvezda za 2 Klase bolja, Vieira majstor, Partizan nema odbranu crno im se pise protiv Bilbaa i Augsburga.ZVEZDA JE Srbija!

peca

pre 8 godina

Ovu utakmicu je Milinković izgubio svojom kukavickom taktikom,misleći da iz kontre da gol. Igra sa jednim napadačem bez zadnjeg veznog, sa dva najsporija igrača. Saša Ilić počinje utakmicu, pa 70 minuta smo imali igrača manje sa tom taktikom. Pa ove utakmice su stvorene za igrače tipa Saponjica, Jevtica pa i Lukica.Ako imaš tim za napadački fudbal igraj napadački a ne da se braniš. Pa ako se nisi branio protiv Steaue zašto se braniš protiv ovakve Zvezde. Sve čestitke Bozovicu on je dobio ovu utakmicu.

Carrera

pre 8 godina

Shvatite vec jednom da trener partizana svesno radi na neuspesima partizana. Nije slucajno da nikada ne izvrsi pravu zamenu , da nikada ne igraju najbolji u startnoj postavi . Golman nije na nivou seoske lige i to postaje nepodnosljivo . Kome sve to odgovara da tako bude . Igraci kao da nisu zeleli pobedu . Protiv takve ekipe je ocekivan i zasluzen trijumf zvezde . Delije sve cestitke na boljoj igri i zecoj zelji za pobedu .

bora

pre 8 godina

Čestitam Zvezdi.Apsolutno zaslužena pobeda.Želeli su je bar 50% više,a to je velika sramota za igrače Partizana i Milinkovića.
Živković,Ćirković,Balažić (pod obavezno),Babović-napolje! Sale Ilić,još koliko sutra u zasluženu penziju.Leković dobar.Trujić i Lukuć u11.
P.S-Vazura ni kilometer u krugu stadiona!!

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Gde ste sad grobari?? Jel rekoste derbi će sve pokazati? E pa pokazao je! U regularnoj ligi Zvezda bi imala 20 bodova više od partizana na kraju. partizan još uvek u ovom prvenstvu nije dobio nijednu ekipu koja mu se ne sklanja! Zvezda, Vojvodina, Pazar... Zvezda razbila i partizan i Čukarički i biće skandal ako partizan opet otme titulu. Zvezda izgleda kao Real Madrid u odnosu na ovaj partizan.

bobanmkd

pre 8 godina

Ja bi voleo da mi neko iz Partizana objasni...da neki novinar pita Milinkovica:
1.Zasto i protiv Bate Borisova i protiv Zvezde protivnici puno...ali puno cvrsce stoje na terenu i puno vise zele pobedu.
2.Zasto je za Partizan najteza stvar na svetu da spari dva normalna stopera.
Hvala

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Kako lepa utakmica. Da je Zvezda htela mogla je lagano i 5 gola da postigne. Grobari rekoše derbi će sve pokazati. Pokazao je da Zvezda treba da bude prvak a partizan da se bori za 5. mesto. Sve ostalo je rezultat sudija i Karadžića. P.S. Zašto se grobari nisu uopšte čuli?

evropski sampion i mizerija u pokusaju

pre 8 godina

Viera iz svlacionice muuahahaha,

pa sta to bi "Barseloneto", srpski Real Madrid idalje nabiva komplekse ahahahaha

Sumika

pre 8 godina

jos od Jesica niste imali goreg trenera.Umesto da pusti malog Saponjica on gura Bozinova a i kod nas umesto Jovica ubacuje Sikimica dedicu
(koshke, 12. septembar 2015 19:49)

Sikimic je uveden zbog skok igre u odbrani zadnjih deset minuta.

Davle

pre 8 godina

Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)
Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)
Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Mare care,zaglavio ti enter ...

Miles Davis

pre 8 godina

Ok Zvezda večeras bolja, dobiće zasluženo, ali nije to baš toliko spektakularno, ovu utakmicu je Milinković izgubio!
(Veseli, 12. septembar 2015 19:44)


Samo se ti tesi.

miki

pre 8 godina

zvezda se raspadala do proslog kola, dobijala utakmice na penale i ako sudije izbace igrače protivnika, ispala iz evrope sa 0:5 a sada dobiju ovako Partizan. Sad sam siguran da je kod nas sve namešteno...

Antidervis

pre 8 godina

Za sve navijače Zvezde jedno pitanje,zašto pri rezultatu 3:1 za Zvezdu ne pevate Tole lopove?
(xxx, 12. septembar 2015 20:11

Za sve navijace Partizana odgovor - jer smo tako u mogucnosti!!!

Uvek Zvezda

pre 8 godina

Opaaaaaaa...
Lepo sam ja rekao da nam OFKa cisti put :-)
Sta li ce sada da kazu? Gol iz ofsajda, nepostojeci penal, prestogo dosudjen crveni karton, igraci se sklanjaju...

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Gde ste sad grobari?? Jel rekoste derbi će sve pokazati? E pa pokazao je! U regularnoj ligi Zvezda bi imala 20 bodova više od partizana na kraju. partizan još uvek u ovom prvenstvu nije dobio nijednu ekipu koja mu se ne sklanja. Zvezda, Vojvodina, Pazar... Zvezda razbila i partizan i Čukarički i biće skandal ako partizan opet otme titulu sa ovakvom igrom. Zvezda izgleda kao Real Madrid u odnosu na ovaj partizan.

realno

pre 8 godina

milinkovic genije:
babovic i ilic u postavi.
zar treba kakav komentar?

od ćirkovića ne bi bio veća rupa ni raduljica da igra.

itd itd

Nišlija

pre 8 godina

Katastrofalna igra Partizana. Saša Ilić dva puta pravi nepotrebne faulove na 25 metara od gola. Zatim, pravi faul u napadu, iako je lopta u posedu Partizana. Kod drugog gola gubi loptu na 30 metara od gola i Partizan prima gol. Ćirković i kod drugog i kod trećeg gola ide unazad i beži od igrača, umesto da blokira šuteve. Babović izgubljen i u svemiru i u prostoru. Brašanac još pod utiskom svadbe. Stevanović nespreman za celu utakmicu. Oumaru i Živković odsečeni, jer je vezni red skroz podbacio. Odbrana šuplja. Sve u svemu jad i beda. Ne ličimo na ekipu.

vaske

pre 8 godina

Zvezda bolja stvarno. mada ni jedni ni drugi nemaju snage za celu tekmu. Uvek je tako sa nasim fudbalom.
ne znam zasto grobari pljuju Babovica, pa bolji je od Ilica. Brasanac odlican, ali usamljen. Zivkovic , takodje. Ali mora vise. Mora sto pre u veliki klub, a ne da se razvija u zagrljaju Vucelica.
Ovi stranci u Zvezdi su odlicni, ozbiljni.
Ko je taj Plavsic? Zna fudbal. Konacno vidim da dodaju loptu, igraju sa rezonom. Steta sto Ristic nema vise prostora. On i Grujic, u sredini, to je ozbiljan potencijal.
Zvezda sa ovim timom i jos vise utalmica nema premca. Moralo bi da bude 12 bodova prednosti na kraju. Dakle, vracamo se u normalu. pardon...

sija jedna zvezda crvena!!!

pre 8 godina

Jesam zvezdas al je ovo komedija.(klinci nemaju pojma)
Sreca pa im je igrao Babovic,Sale Ilic od pocetka...
Inace tim im je mnogo,mnogo bolji od naseg.
onaj mali sto nam igra je 2000-to godiste.. ok sve ali imali smo dosta srece
cestitke protivniku..

kataklinger

pre 8 godina

Hugo voli Hugolinu, Hugo voli decu finu.
Hugo,Hugo,Hugo,Hugo!
Ne treba vam nista drugo vas voli mali Hugo!
On I Plavsic su me odusevili, a kazu da Kiza jos sedi na klupi ceka 3/4.

gfd

pre 8 godina

@@@ (Darko, Lopare RS, 12. septembar 2015 19:40)

"Prvi gol čist ofsajd"

Ovim si sve rekao! Pokazao o kakvom se "stručnjaku" radi

Pa zar je moguće da neko pogleda usporeni snimak i odvali ovakvu glupost?????????

Milance Delija

pre 8 godina

Jel i sad namesteno je li grobari? ;-) Platili smo zivkovicu inace bi sve ono odbranio... :D Cestitam momcima idemo da vratimo titulu gde joj je i mesto! NAPRED ZVEZDO LEEEEE...

Voip

pre 8 godina

Au bre kakvu ekipu imamo. Samo treba sa njima da poradi neki dobar kondicioni strucnjak jer je evidentno da stanemo zadnjih 10-15 minuta poluvremena. Bravo momci odrzali ste im cas fudbala i pokazali gde im je mesto. Bravo Zvezdo!

thejoker

pre 8 godina

Vulicevic u padu forme mesec dana (Bandalovski na klupi, a odigrao 2 cele utakmice za Bugarsku).
Babovic mu igra zadnjeg veznog, Ilic pod hitno u penziju, Zivkovic nije jednom presao igraca, a Milinkovic nasao pred derbi da rotira pola tima. Ne secam se kad smo goreg trenera imali.
Prvo nas Neca Petrovic osakati za Ligu Sampiona, a danas trener.

Libero

pre 8 godina

Zvezdi cestitke za pobedu, potpuno zasluzeno. Uopste nije nuzno da Partizan i sa ovim igracima koje ima na raspolaganju bude ovoliko spor, bezidejan i bezopasan. Ja nisam strucnjak da napisem tacno kako, ali znam da nije ni ovaj trener Partizana. Amater. Ili mu neko drugi sastavlja tim. Partizan je veceras unistio Sasa Ilic, uz svo duzno postovanje koje imam prema njemu, uz svesrdnu pomoc Babovica. Njih dvojica skupa na terenu, toliko znam, ne moze doneti nista dobro u igri. Cim je makar jedan od njih napustio teren, Partizan je stvorio tri vrlo izgledne prilike u vrlo kratkom roku. Odjednom je sve bilo brze i konkretnije, opasnije, prema napred. Ne treba mi diploma niti zvanje trenera da vidim bar toliko. Mozda bi Zvezda i dala ipak ta tri gola, jer Partizan jednostavno nema ozbiljnu zadnju liniju, ali dao bi i Partizan makar toliko siguran sam. Bez ove dvojice pomenutih na terenu, naravno. Prelazni rok je odradjen tako kako je odradjen, od oka, ne da se pojacaju linije time u kojima zaista skripi i duva promaja na sve strane, nego daj koga ima, ko se nudi i ko hoce, nema veze na kojim pozicijama igraju. I da, ako moze na pozajmicu, ili kao slobodni igraci, da se ne potrosi koja kinta. Neozbiljno, amaterski, bez plana, bez ideje, bez vizije. Ne znam sta ce uraditi u pauzi izmedju dva dela prvenstva, ali svejedno mi je, tada ce ionako za sve biti kasno.

Ivan Ćirič - Kardinal 21 blok

pre 8 godina

Jesam grobar u duši i telu ali zasluženo ste pobedili! Priznajem bolji ste. Treba da nas rasformiraju i Partizanovi fudbaleri da budu taxisti, portiri, magacioneri, noćni čuvari...

laik

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi na pobedi, konkretnija u napadu i stabilna u odbrani, Partizan i dalje pun rupa u odbrani i sve se to nervozno prenelo na sredinu i napad. Utakmica odlična i puna tempa što je pozitivno.

rejnald

pre 8 godina

Trebao je pustiti Vereda da igra malo...Mogao je umesto Plavsica,a Ristic umjesto Srnica.Meni ga zao,dosli mu prijatelji,presli toliki put da ga vide,a on grije klupu...Inace napokon jedan dobar derbi!Sjajan Vijeira,odlicni Donald,Katai,i Plavsic.Ostali sasvim ok.
Sto se grobara tice za njih vazi jedno pravilo: ...Kad pobijede,onda je sve posteno,kada gube,onda je namjesteno!

Mare

pre 8 godina

Svaka cast svim akterima na prezentovanju naseg derbija Evropi, prelep fudbal,Zvezda za 2 Klase bolja, Vieira majstor, Partizan nema odbranu crno im se pise protiv Bilbaa i Augsburga.ZVEZDA JE Srbija!

Igra , forma … sledi analiza !

pre 8 godina

SRAMOTNA IGRA PARTIZANA!!!

Zvezda nista posebna osim da ima dosta srece daje golove a da se bukvalno ovi ni ne trude..Kako god da se zavrsi zasluzena pobeda ce biti za Zvezdu a Partizan predstoji ozbiljno razmatranje sta mu je dalje cini jer evidetno da su u nekoj zescem padu sto se tice igre i forme.
(Neko iz mase, 12. septembar 2015 19:45)

Vala i dosta su bili u " nevidjenoj = Evropskoj " formi !! Kada se samo setim svih 8 - 9 utakmica u ovih 2 meseca ( sa pauzom od 15 dana zbog repke ) prosto su svi u Evropi i u Srbiji drhtali od " majstora iz Humske " ( još drhte u Subotici , Milanovcu - a nije baš svejedno ni Nivosadjanima , a ni Pazarcima ) !!!

Samo covek

pre 8 godina

Definitivno poraz Milinkovica, ja onu sredinu ne bih smeo izvesti ni protiv Donje Trepce. Cim je usao Jevtovic videlo se koliko smo sigurniji. Meni Bozinov radi dobar posao generalno, zna nesto uvek gura loptu napred, i danas je kreirao dve sanse i imao onaj sut. Odbrana ne vredi komentara, bar je jasno da nije levi bek problem jedini jer je Petrovic za ovog Lukovica Karlos. Mislim da ide otkaz Milinkovicu, imali smo lepu igru jedan period ali kvalitet trenera se vidi na duze vreme, a mi smo sve gori. Babovic, Ilic, Brasanac sredina, jos ne verujem. Svaka cast Zvezdi, dobili su srcem derbi i naravno nikad gorom odbranom Partizana.

zvezdas

pre 8 godina

Solidna,dobra utakmica za gledanje u ovom nasem fudbalu.Lepi golovi,Zvezda apsolutno zasluzila pobedu.Govorio sam ja da Grofu treba vremena da slozi kockice i dobro je odradio posao,a mali Plavsic je pravo osvezenje.Kao da je ubrzao ceo Zvezdin napad i igru na sredini.
Cestitke i komsijama na fer,korektnoj igri.Sasi Ilicu narocito,nije mala stvar toliko derbija imati u nogama.Postovanje.
Zvezdo moja,zasluzeno slavis veceras.

delija iz fotelje

pre 8 godina

Hajdemo svi da pevamo veselo
Kome je srce crveno i belo...
Partizan je bio dostojan suparnik večeras a i mi smo imali malo sreće. Pozdrav svim ljudima dobre volje

Pfc

pre 8 godina

Koja kolicina srece,sta su sutnuli to su dali, ali nema veze, neka im sreca okrene ledja kada bude potrebnije! P.s. ponovo nema penala za Partizan, a Ibanjez igra rukom najnormalnije, verovatno je to dozvoljeno za njih.

Mare

pre 8 godina

I sad ja kao zvezdas treba da budem ponosan na ovu pobedu? Nisam gledao utakmicu, nisam gledao srpski fudbal od 92, ali sam siguran da je svaka utakmica naseg sampionata koja se odigra sramota za sport, fudbal, covecanstvo i sasvim sam siguran da je ova pobeda posleduca zavrtanja usiju od strane nekog jaceg od toleta isto kao sto bi pobeda partizana znacila da je tole bio najjaca figura. Samo sa igrom sam siguran da ovo veze nema i ubedjen sam da skoro svi igraci oba kluba pre dvadesetak godina ne bi po kvalitetu mogli da gledaju derbi a kamoli da igraju

cofi95

pre 8 godina

Jedino sto me je maksimalno iznerviralo je kukavicki mentalitet nasih igraca, koji su se povukli posle treceg gola, kada su grobari bili zreli da prime jos tri. Ali dobro, bitna je pobeda. Ovaj Partizan nije ni bleda senka Partizana koji je razbio Steauu, a ne mogu da se vade na umor, jer su i jedni i drugi imali nedelju dana odmora, prema tome, Zvezda je daleko, daleko kvalitetnija, iako se to po imenima fudbalera i ne vidi.

Neko iz mase

pre 8 godina

SRAMOTNA IGRA PARTIZANA!!!

Zvezda nista posebna osim da ima dosta srece daje golove a da se bukvalno ovi ni ne trude..Kako god da se zavrsi zasluzena pobeda ce biti za Zvezdu a Partizan predstoji ozbiljno razmatranje sta mu je dalje cini jer evidetno da su u nekoj zescem padu sto se tice igre i forme.
(Neko iz mase, 12. septembar 2015 19:45)

Vala i dosta su bili u " nevidjenoj = Evropskoj " formi !! Kada se samo setim svih 8 - 9 utakmica u ovih 2 meseca ( sa pauzom od 15 dana zbog repke ) prosto su svi u Evropi i u Srbiji drhtali od " majstora iz Humske " ( još drhte u Subotici , Milanovcu - a nije baš svejedno ni Nivosadjanima , a ni Pazarcima ) !!!
(Igra , forma … sledi analiza !, 12. septembar 2015 20:15)

Jos kad bi znao koliko si ispao glup kad si uputio komentar onako ostrascen a pritom nisam navijac ni jednih ni drugih..Vec jedan laik !Ali dobro ovo je banana drzava i ne cudime sto ljudi imaju zescih problema sa sobom pa ne umeju da rastumace odnosno da citaju izmedju redova.

Vlada

pre 8 godina

Polako grobari, predsednik Partizana je rekao da je cilj stabilizacija kluba i resavanje duga uz ulaganje novca u omladinsku skolu. Mi nemamo drzavu iza sebe da nam vraca dugove, ne mozemo mi da dovedemo 15 igraca dok nam je dug 60 miliona evra, vec moramo da mislimo na svaki dinar i buducnost.

kile

pre 8 godina

Zasluzena pobeda. Czv usla sa gomilu energije u tekmu dok ovi nasi ko da nisu znali gde su. Tipicna greska trebera u pripremi. Zadnja linija kriminalna. Prekidi jos gori. Ipak pocetak je sezone. Jos se puno igra i dele se bodovi.

ja

pre 8 godina

Ne želim da umanjim pobedu zvezde ali ovu utakmicu je kao i utakmicu protiv Bate borisova izgubio Milinković koji je đokazao da nije trener za Partizan, skroz pegrešna taktika, a i Mažić je tačno znao šta radi npr. prekidanje akcija i vraćanje lopte na mesto prekršaja pa produžetak od samo 6 minuta, ne kažem da je odlučio ali videlo se na čiju stranu vuče.

Offensive Rebound

pre 8 godina

Ja bih da pohvalim jednog igraca koji se nije toliko video na utakmici, a uradio je ogroman posao na sredini terena, a to je Micel Donald, covek je bez greske odigrao, ovog moramo i sledece sezone imati, igrac je klasa, verujte mi. Onaj mali Plavsic me odusevio..

kile

pre 8 godina

Citam komentare i ajde nek mi neko objasni kako je czv UNISTILA partizan? Jednostavno su igrali presing, ovi nasi bogalji u odbrani gubili loptu i iz par individualnih poteza dali golove. Koje je sanse czv imala osim golova? Mozda jednu...

B92.net/sport

pre 8 godina

Pored tri gola CZ,ja nisam video nijednu njihovu sansu,sem one Kataia kada je lopta isla po liniji.Partizan pored gola,dve stopostotne sanse i gol Stevanovica.Sto se mog Partizana tice,treba da ih je sramota,prvo zbog stavljanja u drugi plan Lukaca,zatim zbog potpisivanja ugovora sa Sasom Ilicem,koji vise ne moze da igra ni deset minuta,a kamo li jedno poluvreme,zatim zbog Babovica,koji nebi smeo da igra,a kamo li da nosi desetku.Zasluzena pobeda Zvezde,izgarali su na terenu.Najbolji igrac cele utakmice je Donald,covek je majstor.

zoran fr

pre 8 godina

CIRKOVIC??????
ako je on fudbaler ja sam predsednik vlade
katastrofa odbrane partizana i milinkovica a svaka cast zvezdi vise zele pobedu

Nebojša

pre 8 godina

Do pre dva minuta i dva "promašaja" Abubakara, mislio sam da je Zvezda sa mnogo više energije i prosto mnogo bolja danas. Sada više to ne mislim. Ovo je jako, jako ružno.

marcel

pre 8 godina

Trenutno 53minut i Mazic bez greske. Za koga god da navijate ali tako je. Pa realno i u Premijer ligi sudije naprave gresku. A Mazic sudi pod nenormalnim pritiskom. Lakse suditi Mancester-Liverpul ako cemo iskreno.

jackie

pre 8 godina

Čestitke upravi Partizana na "dobro" odrađenom prelaznom roku. Ljudi nisu sposobni da vide gde su rupe u ekipi, a vide i oni koji nisu igrali fudbal. Znači, partijski amateri
Takođe, čestitam Milinkoviću na izboru i pripremi igrača. Sa dva penzionera u sredini, jasno je da ne može da pobedi. Valjda treba da igraju spremni igrači, ako hoćeš da pobediš. Očigledno je da neće.

Gile

pre 8 godina

Petkovicu jel ti igras za Zvezdu ili.za Partizan?! Mi ih razbismo, celo poluvreme misja rupa, a ti pustas ovog Stevanovica da da gol ni iz cega. Sta ga gledas, sto ne izbijas loptu?

ferdinand

pre 8 godina

Jel ovo beae najbolji tim Partizana u poslednjih 20 godina. Sa ovim ste nam pretili da ce biti 5:0 za vas u derbiju? Sa ovim raspadom da igrate LS??? Vasa mera je Dila Gori. I Steaua-u ste prosli na cistu srecu.

8

pre 8 godina

sad mi je jasno ono sklanjanje sto grobari spominju..klasicna namestaljka..pa ovaj Vijera se radovao kod drugog gola i pre nego sto je lopta usla u gol..mada,mozda je i ofsajd bio. Cucemo od grobara svakako

Beca

pre 8 godina

Imao kartu za Zapad, rešio da ne gledam našu bedu od fudbala nego samo da na kraju vidim rezultat, da znam da li da nekoka zezam ili će neko mene. Sad gledam prteko TVa i uživam u zaboravljenom osećaju lepg fudbala. Vodi moja Zvezda ali još bitnije, igra se lep fudbal.

banjakuja

pre 8 godina

Kako igra Vieira kakva dva gola, sjajno! U Zvezdi su svi odlicni, mali Grujic me odusevljava, Plavsic odlican, Katai igra onako kako ocekujemo od njega. Srnic se trudi ali mozda ga je prerano gurnuo u vatru. Ajde Zvezdooo 2-1 :)))

Lazar

pre 8 godina

Realno,pa i pravi realni navijači zvezde znaju da nisu oni dobili,već im Partizan poklonio pobedu.Izgubili su 2 lopte na svojoj polovini,zvezda bes šanse daje golove ni kriva ni dužna..Kakav tim je Milinković izveo,strasno

lion

pre 8 godina

Партизан нема ни одбрану ни напад, случајно дадоше гол, колико грешака у простим додавањима... Неопростиво!

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Marko Grujić - 10M€!(Rzbrzotrz, 12. septembar 2015 18:31)Cemu to M?
(vitez lukic od Lamburginija, 12. septembar 2015 18:56) zato što smatram da vredi 10 miliona, a ovo - € ti je oznaka za evre ili eure, što je logičnije, jesil'skonto?

cartmanx

pre 8 godina

Posle dugo vremena na prekidu zbog bakljade mogu mirne duse da cestitam komsijama na pobedi,bili su bolji, mi odbranu nemamo a i Milinkovic i uprava bi trebalo dobro da se zamisle!

sramota

pre 8 godina

Kako je u glavu udario, a nema penala... Ako posle ovoga ne bude imao potres mozga, bice dobro. Laktovi, glavom u glavu, nista to za Mazica nije penal, ali zato simuliranja jesu.

Влада

pre 8 godina

Није лош фудбал. Нешто ме занима, да ли је и ово Звездина филијала. Вероватно ће гробари само о томе причати пошто смо их прегазили као плитак поток

koshke

pre 8 godina

prvo poluvreme pomalo lepo za oko ali veoma borbeno na sredini kakav derbi i treba da bude.Za sad sam zadovoljan.Donald za sada los,Katai ne bas naj bolji ali se trudi,kod Srnica se vidi borbenost ali je previse stegnut,odbrana nije sjajna.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 8 godina

Ajde zvezdancici smanjite malo dozivljaj. Ova utakmica nosi 1 bod efektivno, zbog deljenja sa dva posle prvog dela prvenstva, a nama je ove nedelje ipak vazniji mec sa holandjanima...

никола

pre 8 godina

ја не знам докле више бабовић...јел треба сви да изађу па нек игра сам...он и да нема противника изгубио би лопту..

grobar cetinje

pre 8 godina

ostavka Milankovića,mnogo je tri poraza u 8 kola. Pojačanja očajna,sve smo doveli igrače kojoi su bili slobodni,što znači da ih niko nije htio

Aca

pre 8 godina

GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016
[link]
(GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016, 12. septembar 2015 18:55)
Ako ti ne uzima mnooogo vremena, baci jedno 3 linka za Zvezdine golove

aleksandar

pre 8 godina

krivo mi je sto sam bio na utakmici protiv borisova,uprava napolje,trener ce upropastiti ovo sto valja u partizanu,sram vas bilo,cestitke divi

MM

pre 8 godina

Apsolutno zasluzena pobeda Zvezde. Stvarno nema sta da se kaze. Sasa Ilic je prespor za fudbal. Nisam ni nervozan, stvarno ste bili bolji. Kamo srece da bude svaki derbi ovakav i da zasluzeno pobedi bolja ekipa, a danas je to bila Zvezda.

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Gde ste sad grobari?? Jel rekoste derbi će sve pokazati? E pa pokazao je! U regularnoj ligi Zvezda bi imala 20 bodova više od partizana na kraju. partizan još uvek u ovom prvenstvu nije dobio nijednu ekipu koja mu se ne sklanja! Zvezda, Vojvodina, Pazar... Zvezda razbila i partizan i Čukarički i biće skandal ako partizan opet otme titulu. Zvezda izgleda kao Real Madrid u odnosu na ovaj partizan.

lion

pre 8 godina

Знате ли ви додате лопту један другом? Најобичнији пас да одиграте? Велики стручњак Милинковић! Срамота ко све може бити стручњак...

NastyB

pre 8 godina

A smejali su se što nas je Kairat izbacio. Znači li ovo da su gori od Kairata dva puta?? O, da. Da smo imali sreće sa žrebom i očaj timovima, koliko i grobarija, sad bi gledali Zvezdu u Ligi Šampiona...

Zvezda dominira i na terenu i na tribinama

pre 8 godina

Zašto se čuju samo navijači Zvezde? Kao da ih ima 50.000 a grobara nula. Prosto neverovatno kolika je razlika između Zvezde i partizana.

anonymous

pre 8 godina

Kakva igra Zvezde, brzo, ofanzivno, ka napred. Kakva sjajna pojacanja, mali Grujic fenomenalan, Plavsic neverovatan, Katai konacno igra kako treba, Vieira sta reci? Srnic malo losiji, i Petkovic ali ostali fantasticni. Ne znam zasto Sikimica uvede umjesto da je Vereda ubacio umjesto Srnica, ali dobro.

Sima Strahota

pre 8 godina

Bozovicu , sve ok, ali menjaj halfove i desnog beka hitno. Lukovic, Vered i jos jedan novi za ubuduce. Petko, Vule i Pavicevic rupe nevidjene. Poklonise im gol i glupe, nepotrebne sanse

MojeIme

pre 8 godina

kao navijac partizana. kad god igraju protiv sebe, odseku im se noge, i slabiji su za 50 odsto. Drugi, cestitam zvezdi, sjajna igra. trece, formacija partizana katastrofa. gdje su ti jevtovic ,brasanac i babovic u veznoj liniji od pocetka ?? sramota

Trance

pre 8 godina

Ko ne veruje neka proveri.

Uzalud trud, džaba vam sve...!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobar kg, 12. septembar 2015 17:28)

Ti si toliko objektivan da procenis ko je napravio penal a sta je penal, ti stvarno si neverovatan sta pises, leci komplekse.

Банкула

pre 8 godina

А што су Живковића ставили на гол, зар не би било боље да игра на својој природној позицији, крилног нападача, гробори су рекли да му Ибањез не може ништа.

Neko iz mase

pre 8 godina

SRAMOTNA IGRA PARTIZANA!!!

Zvezda nista posebna osim da ima dosta srece daje golove a da se bukvalno ovi ni ne trude..Kako god da se zavrsi zasluzena pobeda ce biti za Zvezdu a Partizan predstoji ozbiljno razmatranje sta mu je dalje cini jer evidetno da su u nekoj zescem padu sto se tice igre i forme.

zoran

pre 8 godina

Ne treba Zvezda da se brine...odbrana partizana ce sve pozlatiti...gledam kod 3. gola kako Balazic udara dlanom o dlan - Kako me nije htela - koja ezara majko mila..!!!! A golman Zivkovic se baca u mesto I lopta pored ruke prolazi..nitije jaka, niti precizna...taj konkurishe za reprezentaciju.!!??? Kako ???

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Kakva smejurija u premijer ligi, svako u Humskoj zna da je Partizan Zvezdina filijala. Prvi gol čist ofsajd, a kod drugog i trećeg Partizanovi igrači im se sklanjaju. Stevanović, Babović, pa čak i Abubakar ne smiju da šutnu na gol Zvezde. Partizan pustio B tim, što nema Bozinova ? I još uvijek nije sviran penal za Partizan, šta mora da se desi da bi bio sviran, je l' mora neko da bude u šesnestercu faulovan ili šta ? Vazno je da se pare daju Zvezdi i da 4 Zvezdina najskuplja fudbalera zaradjuju više od Vujoševića zajedno.
Pustite mi komentar, kada se Tegi i Andjus već smiju na televiziji pojavljivati :D

LL

pre 8 godina

Poceli da igramo fudbal nakon sto je ovaj presao na standardnu formaciju sa zadnjim veznim, pa ti izmisljaj toplu vodu pred svaki derbi ako vec sutra ne popijes otkaz.

lion

pre 8 godina

Милинковићу да ли видиш ову безидејну игру? После оволико времена, очигледно је да немаш никакву идеју о фудбалу, зато пакуј се.

lol

pre 8 godina

Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Pusteno 100% od strane partizana
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Znaci pusteno 300% ?

Bocky

pre 8 godina

Hoce li gospodin Milinkovic, sam ponuditi ostavku ili ce mu je uruciti? Nikolic je stradao i za mnogo manje. Mene kao grobara, je mnogo sramota ovog rezultata.

težak zaborav

pre 8 godina

Čestitam igračima Partizana na promašajima posebno Umaru u drugom i Stevanović u prvom poluvremenu. To je bilo teže promašiti momci su retko nesposobni. Božinov nije ni za zonsku ligu čestitam takodje onome ko ga je doveo nije moguće više promašiti u izboru igrača. O golmanu i treneru Partizana nema šta ni da se kaže, najbolje da još večeras napuste klub. Neka im se pridruži uprava sa odlično izvedenim prelaznim rokom i naravno pojačanje Babović ali on će verovatno iz kopački direktno na klupu kao šef stručnog štaba. Babovića je očigledno nemoguće skloniti iz Partizana. U Partizanu nikada nije bilo više amatera. Najnesposobnija grupa gradjana na terenu i upravi u istoriji Partizana. Lepo je pametan svet govorio da ćemo plakati za Djurićem.

Vladimir

pre 8 godina

Ljudi, sasvim sam slučajno danas bio na Autokomandi.

Zamalo rat.

Policija je to sve nežno odradila ali da su se samo malko bolje organizovali mogli su da probiju kordon i jedni i drugi.
https://www.youtube.com/watch?v=58NXVLxZ3OE

Mahmut Bakali

pre 8 godina

Stefan Babovic je bruka i sramota za fudbal! Taj decko je najgori igrac koji je krocio u Partizan!!! Zvezda treba da nas nakanta 3:0! Igramo sa dva igraca manje,Babovic i Ilic!!! Pitanje,ko njih a pre svega Babovica stavlja? Sta hoce Ilic vise??? Kako ih nije sramota,sta ovaj nesretnik Milinkovic radi,koja je ova,kao banda sa ulice! Gde je velemajstor Zivkovic,igra li? Vazura,unuk Krste Vazure albanca iz Prizrena,uzivaoc kokaina i kum ministra Selakovica je tu da odradi prljav posao!!!

Realno Zvezda igra 10 puta bolje od partizana

pre 8 godina

Au kakvo navlačenje za partizan! Bezbroj nepostojećih slobodnih udaraca oko 20-30 metara i već dva nedosuđena penala za Zvezdu. Ipak, Zvezda i pored toga mnogo mnogo bolja i ako prvenstvo bude regularno Zvezda bi morala da uzme titulu sa 15-20 poena prednosti. partizan ne može ni centar da pređe protiv Zvezde a pokazali su i Pazar i Vojvodina gde je partizan kad ne igra protiv filijale. partizan bi se realno bez Karadžića borio za 4. ili 5. mesto. A vi grobari ako posle ovakve igre više ni reč da niste rekli.

mioan

pre 8 godina

Srecno i neka pobedi bolji. Nemojte da bespotrebno dizemo tenzije, ni prije ni posle utakmice. Hvala kosarkasima sto su u centru paznje, pa nije bilo nicega ruznog pred derbi. Ko pobedi moci ce da zeza ove druge ali ajde da ostane sve u duhu fer pleja. Ipak je ovaj derbi jedan od najvecih srpskih sportskih svetkovina, bez obzira na kvalitet fudbala.

veliki strumf

pre 8 godina

Suplje obe odbrane, katastrofa. Zvezda bolja 40 minuta, a onda je usledio evidentan pad. Nedopustiva greska na 30 metara kod gola Partizana. Mazic odlican

Neutralac

pre 8 godina

Pratim nas fudbal,ali nisam neki vatreni navijac ni jednog kluba.za Partizan sam reko da su se mnogo digkli,i da nemaju igru,i da ce u derbiju to da se vidi.Evo veceras mozemo svi da se uverimo.
Zvezda dovela par igraca,uigrali ove ostale,i ima tu nekog ploda.
Zvezdini igraci trce,krecu se,idu i 1na1,dobro se brane
Partizanovi igraci stoje,igraju neku zonu (zona se inace igrala 1937.godine) bezidejni su,babovic kao i uvek ,decko nema pojma.
i treba da pobedi Zvezda.
jedino mi krivo zbog Sasu Ilica jedini covek koji vredi u Partizan.

GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016

pre 8 godina

GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016
https://youtu.be/Ou1vRfsRpok

zo

pre 8 godina

A sto Rubinov maneken nije do sada iskljucen, dva puta se zalece u telo prvo u Grujica, a onda u Ibanjeza, tek za treci prekrsaj je dobio zuti karton.

Dare

pre 8 godina

Ja tek sada shvatio da mi igramo bez zadnjeg veznog, ovaj Milinkovic uvek nesto izmislja, prvo bez napadaca prvi derbi, sada bez zadnjeg veznog.

Realno Zvezda igra 10 puta bolje od partizana

pre 8 godina

Auuu partizan ne može centar da pređe! Pritisci su već upalili jer Mažić nije svirao penal već u dve situacije. Zvezda za sad MNOGO bolja. Ako bude fer suđenje Zvezda lako do pobede ali znamo koliko je već puta oštećena Zvezda i kako je partizan dobio derbi posle faula u napadu.

GOAL Vieira [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016

pre 8 godina

GOAL Vieira [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016
https://youtu.be/WK6NzMY5t5g

Realno

pre 8 godina

Prvih 15 min.igra se viktorije na polovini partizana,vidi se odmah da je Zvezda za dve klase kvalitetnija,samo nema visikog spic igraca,koji bi realizovao centarsuteve.

MARQITO

pre 8 godina

Cio dan veze nema i onda ga da :) Ako mu ovo ne povrati samopouzdanje nece nista. Oko 60-og minuta Sale vani a umjesto njega Jevtovici :) a ako Stevanovic nastavi lose da igra i on ide vani a umjesto njega Bozinov pa nek Abu igra krilo dje je najopasniji. Zvezda bolja na pocetku ali od gola Partizan preuzima. Partizan neprepoznatljivo nepovezan. Velika borba na terenu, pravi derbi. Samo da ne bude frke pa nek bolji pobijedi.

cartmanx

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu, Partizan je bolje igrao protiv BATE Borisova, CSK...nego veceras, cudi me malo postavka Milinkovica, a pri tom vezni red prvih pola sata nista. Sve cini se jer su Brasanac i Babovic po meni besmisleno pomereni vise nazad, pa gde Babovic treba da igra zadnjeg veznog evo i izjednjacujuci gol je proizvod njegovog pomeranja napred i dobre asistencije. Sto se Barsanca tice mnogo bolji kad je istureniji nego sada. Inace, u prvih pola sata Zvezda iskreno bolja, medjutim idemo dalje ocekujem ili nereseno a nadam se pobedi PFC-a, pri tom nece biti lako.

ljubitelj fudbala

pre 8 godina

Pljuju Mazica i jedni i drugi, ali ja za svojih 40 godina gledanja derbija nisam video veci autoritet kod nekog naseg sudije. Nikad nasi igraci nisu cutali pred sudijom, a gledaj sad, mirni ko bubice.

zoran

pre 8 godina

Odbrana Partizana je ubedljivo najgora u istoriji fudbala na ovim prostorima. Skupiti onakve vezare na jednom mestu je retkost I veliki uspeh. Nema tog napda, u svetu, koji moze dati golova a da ovi ne prime vishe. Pa onaj Balazic mi ne bi igrao za Bulbuderac, a ne Partizan. No, kada covek samo vidi Milinkovica, sve mu je jasno. Kome on moze biti trener..???

Hoces Iskreno?

pre 8 godina

Utakmica na momente uzbudljiva,komentator ocajan,odbrana obe ekipe ko golova reagovala ko da prvi put igraju fudbal.
Na kraju pobednik moze da bude onaj team cija odbrana manje gresaka napravi.
Sudjenje sasvim ok,za sad.
Sledi drugo poluvreme...

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Miodrag Božović : Zoran Milinković - različite klase... Ovakav pametan napadački fudbal nisam video kod naših timova 15 godina

Željko

pre 8 godina

Ok realno cigani razbili ste nas u prvom poluvremenu i pravo je čudo da smo izvukli 1:1. Videćemo šta će biti u drugom ali bojim se da u ovom prvenstvu teško možemo do titule sa ovakvom igrom. Zvezda deluje mnogo motivisanije i mnogo više trči od nas. Ponavlja se priča kao protiv Vojvodine i Pazara i nekako delujemo prilično neubedljivo protiv direktnih rivala. Još više me plaši što gotovo sigurno Živković odlazi u januaru i ne znam kako ćemo tek tad da se suprotstavimo Zvezdi koja igra sve bolje. P.S. U čemu je stvar sa našim navijačima? Jel bojkotuju nešto ili šta? Uopšte ih ne čujem. Ako neko zna neka napiše.

Марко

pre 8 godina

Добра утакмица у првом полувремену. Нисам очекивао. ко би се томе могао надати?

Kića

pre 8 godina

E dobro je da smo primili gol u poslednjem minutu.. Možda cemo sad nastaviti da napadamo, a ovako bismo verovatno igrali povučeno celo drugo poluvreme.

danilo

pre 8 godina

Aaah, ne...
Opet Babović?!
Za Zvezdu nisam navijao nikad u životu, ne bih ni znao kako se to radi.
A za ekipu koja ima Babovića u timu nekako mi se ne da.
Idem da navijam za boljeg izmedju Mančestera i Liverpula...jbg...

Bata

pre 8 godina

A gde je Jeftovic, Oumaru je bolji sa strane nego u centru, Brasanac je i sam rekao da bolje igra kad je blizi golu a ne zadnjeg veznog, ne znam zasto Milinkovic odstupa od svoje igre?

grobar kg

pre 8 godina

Prošli derbi: Nedosudjen penal nad Balazicem
147. derbi Nedosudjen crveni Lazicu i Nedosudjen ofsajd kod šanse Jovića.
146.derbi Nedosudjen penal nad Ninkovićem plus 2 penala za Zvezdu
144. derbi nedosudjen penal nad Miljkovicem
141. derbi nepostojeći penal Rnica( ako usporite snimak vidi se da ga lopta pogadja u nogu)
Polufinale kupa 2012: Nedosudjen penal nad Babovićem.
135.derbi Nedosudjen gol za Partizan.
139.derbi Nedosudjen gol.

Ko ne veruje neka proveri.

Uzalud trud, džaba vam sve...!

Fica

pre 8 godina

Dok dva tima izlaze na teren igraci jednog gledaju ka severu da izbegnu moguce predmete koji ce leteti ka njima a drugi gledaju na jug da budu sigurni da su protivnicki navijaci tamo gde im je mesto.
Odma vam je jasno rec je o vecitom derbiju.
Prica se da su u zadnjim derbijima igraci dva najveca srpska tima bolji na vinjaku nego na lopti,videcemo veceras jer posle duze vremena pred derbi se stvarno prica o fudbalu.
Aleksandar Katai protiv zelje da sutne penal.
Milorad Mazic protiv zelje da ga svira.
Srefan Babovic protiv navijaca sa severne ali i onih sa juzne tribine.
Sale Ilic protiv godina,kaze se da ih ima vise nego njemu najdrazi vinjak.
Jovic Falkao protiv Zivkovica Mesija.
Donald protiv zelje da ode na splav(izjavio da u srbiji najvise voli splavove)
Covic protiv Vujosevica.
Tole protiv Terze?
Delije protiv Gorbara?
Delije protiv Toleta?
Partizan protiv Terze?
Delije protiv Terze i ne znam ko vise opasna vam je ovo spanska serija.
Ali ne zaboravite najavljujem fudbalski derbi a tako i nastavljamo.
Zaletati se na policiju ili ne pocepati glavu?
Zmureci zamisljati fudbal ili gledati cirkus?
Penal za zvezdu da ili za partizan?
Stolicom u glavu ili nogom?
Utrcavati u tunel ili se stekati ispod klupe?
Iz 2-1 ili ne?
Partizane volimo te srcem svim ili zvezda mi je sve,zvezda zivot je?
Ipak jedno je sigurno trava je zelena.
Dobrodosli na stadion Rajko Mitic dom fudbalera Crvene Zvezde koji u najvecem srpskom vecitom derbiju docekuju Partizan.
Davna Istorija kaze da nas ocekuje lep fudbal ova novija kaze "pazi glavu cuvaj j*ja"
Pozdrav pratite prenos direktno na portalu B92 jer RTS prenosi Radasina.

Ramirez

pre 8 godina

Ako PFC izgubi vi cete reci da je rezim na strani CZV a ako PFC pobedi ili uzme bod vi cete reci da je PFC jaci od sistema i rezima. Budite realni ljudi...

lol

pre 8 godina

Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Pusteno 100% od strane partizana
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Znaci pusteno 300% ?

Fica

pre 8 godina

Dok dva tima izlaze na teren igraci jednog gledaju ka severu da izbegnu moguce predmete koji ce leteti ka njima a drugi gledaju na jug da budu sigurni da su protivnicki navijaci tamo gde im je mesto.
Odma vam je jasno rec je o vecitom derbiju.
Prica se da su u zadnjim derbijima igraci dva najveca srpska tima bolji na vinjaku nego na lopti,videcemo veceras jer posle duze vremena pred derbi se stvarno prica o fudbalu.
Aleksandar Katai protiv zelje da sutne penal.
Milorad Mazic protiv zelje da ga svira.
Srefan Babovic protiv navijaca sa severne ali i onih sa juzne tribine.
Sale Ilic protiv godina,kaze se da ih ima vise nego njemu najdrazi vinjak.
Jovic Falkao protiv Zivkovica Mesija.
Donald protiv zelje da ode na splav(izjavio da u srbiji najvise voli splavove)
Covic protiv Vujosevica.
Tole protiv Terze?
Delije protiv Gorbara?
Delije protiv Toleta?
Partizan protiv Terze?
Delije protiv Terze i ne znam ko vise opasna vam je ovo spanska serija.
Ali ne zaboravite najavljujem fudbalski derbi a tako i nastavljamo.
Zaletati se na policiju ili ne pocepati glavu?
Zmureci zamisljati fudbal ili gledati cirkus?
Penal za zvezdu da ili za partizan?
Stolicom u glavu ili nogom?
Utrcavati u tunel ili se stekati ispod klupe?
Iz 2-1 ili ne?
Partizane volimo te srcem svim ili zvezda mi je sve,zvezda zivot je?
Ipak jedno je sigurno trava je zelena.
Dobrodosli na stadion Rajko Mitic dom fudbalera Crvene Zvezde koji u najvecem srpskom vecitom derbiju docekuju Partizan.
Davna Istorija kaze da nas ocekuje lep fudbal ova novija kaze "pazi glavu cuvaj j*ja"
Pozdrav pratite prenos direktno na portalu B92 jer RTS prenosi Radasina.

ljubitelj fudbala

pre 8 godina

Pljuju Mazica i jedni i drugi, ali ja za svojih 40 godina gledanja derbija nisam video veci autoritet kod nekog naseg sudije. Nikad nasi igraci nisu cutali pred sudijom, a gledaj sad, mirni ko bubice.

Bojke

pre 8 godina

I sad ja kao zvezdas treba da budem ponosan na ovu pobedu? Nisam gledao utakmicu, nisam gledao srpski fudbal od 92, ali sam siguran da je svaka utakmica naseg sampionata koja se odigra sramota za sport, fudbal, covecanstvo i sasvim sam siguran da je ova pobeda posleduca zavrtanja usiju od strane nekog jaceg od toleta isto kao sto bi pobeda partizana znacila da je tole bio najjaca figura. Samo sa igrom sam siguran da ovo veze nema i ubedjen sam da skoro svi igraci oba kluba pre dvadesetak godina ne bi po kvalitetu mogli da gledaju derbi a kamoli da igraju
(Mare, 12. septembar 2015)

Onda si care trebao te 92. prestati i sa komentatisanjem fudbala....

zoran

pre 8 godina

Odbrana Partizana je ubedljivo najgora u istoriji fudbala na ovim prostorima. Skupiti onakve vezare na jednom mestu je retkost I veliki uspeh. Nema tog napda, u svetu, koji moze dati golova a da ovi ne prime vishe. Pa onaj Balazic mi ne bi igrao za Bulbuderac, a ne Partizan. No, kada covek samo vidi Milinkovica, sve mu je jasno. Kome on moze biti trener..???

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Kako lepa utakmica. Da je Zvezda htela mogla je lagano i 5 gola da postigne. Grobari rekoše derbi će sve pokazati. Pokazao je da Zvezda treba da bude prvak a partizan da se bori za 5. mesto. Sve ostalo je rezultat sudija i Karadžića. P.S. Zašto se grobari nisu uopšte čuli?

slobinator

pre 8 godina

u vreme kad sam ja bio klinac tamo krajem sedamdesetih I početkom osamdesetih ovakvi rezultati su bili uobičajena pojava,a zvezdi su ti mečevi sa komšijama služili kao priprema za važne evropske utakmice.

Nikola

pre 8 godina

Shvatite vec jednom da trener partizana svesno radi na neuspesima partizana. Nije slucajno da nikada ne izvrsi pravu zamenu , da nikada ne igraju najbolji u startnoj postavi .
(Carrera, 12. septembar 2015 20:2

Au, dokle ide vasa paranoja. Taman kad covek pomisli da ne moze dalje, vi iznenadite.

Dujosevic Vusko

pre 8 godina

Zvezda da gol a u gro planu Milinkovic (sa onom wtf facom) Grof je za njega Ferguson licno, razbio ga je postavkom. Pokretljivi bekovi, napred trojica brzih fudbalera,dok je sredina je posebna prica, tu smo ih "pojeli". U svakom slucaju konacno dobar Derbi, prijatno me je iznnadio prilicno visok tempo utakmice.

Vujo357

pre 8 godina

Partizan je primio 3 gola od pazara,vojvodine,sad zvezde,primali su golove i od spartaka,steaue,borisova.

Mnogo je to i nije slučajno.

Partizanovci sude o zvezdi na osnovu meča sa kairatom,a ovo sad je u stvari drugi tim - sjajan prelazni rok - donald,ibanjez,plavšić,srnić,zatim povratak petkovića i lukovića.

A i grof je dobar trener. Sve u svemu,za upućene očekivana pobeda zvezde.

Капетан Немо

pre 8 godina

Одавно нисам гледао неку нашу домаћу фудбалску утакмицу са више трчања, више темпа, добрих и квалитетних потеза, дриблинга... Црвена звезда је била прилично растрчана али се види да немају снаге да издрже тај темпо целу утакмицу. Ипак су оставили добар утисак. Ни Партизан није био лош, напротив, али недовољно да се данас супротстави Звезди. Можда има наде за наш фудбал.
Напред Звездо!!!

delija_cg

pre 8 godina

sinoc umoran sa posla, (posle 6 uzastopnih smjena od 12 sati da bi uzeo dva dana slobodna) direktno na voz i isplatilo se svog umora i svake pare, kakva utakmica, kakva dominacija.. partizan je u citavu utakmicu imao jednu sansu da valja, nije sto sam zvezdas, ali vidjelo se da smo jaci duplo... sreca po partizan pa smo se opustili posle 3:1, jer da smo nastavili onako napadacki rezultat bi bio mnogo veci... a evo stankovicu poklon za rodjendan koji je trazio ! bravo zvezdo i hvala sto mi zivotu dajes smisao ... ovo mi je bila tek druga utakmica ove sezone da sam bio, ima da ispratim sto vise budem mogao .. sve do kraja godine i naravno TITULE !!!

Antidervis

pre 8 godina

Za sve navijače Zvezde jedno pitanje,zašto pri rezultatu 3:1 za Zvezdu ne pevate Tole lopove?
(xxx, 12. septembar 2015 20:11

Za sve navijace Partizana odgovor - jer smo tako u mogucnosti!!!

koskeczv

pre 8 godina

"Pored tri gola CZ,ja nisam video nijednu njihovu sansu,sem one Kataia kada je lopta isla po liniji.Partizan pored gola,dve stopostotne sanse i gol Stevanovica."


Hahahhahaha pa dobro, bitno je da pored tri gola u mrezi ti nisi video ni jednu sansu vise... To je, fazon, kao kad bi posle meca SCG - Argentina rekao "Pored sest golova u nasoj mrezi, Argentinci nisu nista sprecijalno pokazali, mozda par sansi ali to je to..." :D

Sportski pozdrav!

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Odlican derbi!
Igrali smo dobar deo meca agresivno i brzo. Svi su bili dobri sem odbrane, u kojoj je Luco jedini bio dobar. Stoperi ispadaju kao pilici! Pavicevic, covek koji ima 30 i kusur godina stalno istrcava bez potrebe. Alo covece ne igras beka da izlazis tako visoko! I Jovanovic i on stalno su daleko od igraca. Lukovic to mora da poveze u nastavku prvenstva i rado bih voleo da vidim njega sa Mbodjom, koji je brzi, jaci, skocniji i okretniji od ove dvojice a oko ispadanja, pa tu bi ga mogao Lukovic poduciti.
Ostatak tima dobar i Vijeira je bio sjajan, ne samo zbog golova vec se fenomenalno borio! Vrhunska partija!
Idemo dalje, nista nije reseno ali ovo samopouzdanje i trenutni zalet mora da se koristi!

Миле

pre 8 godina

-Добар дерби, лепши у првом полувремену.
-Честитке у Звезди ономе ко је ангажовао Кахримана, знајући да је раковић на излазном путу. Ништа спектакуларно данас, али прилично сигурно.
-Грујић има шансу да буде нови Матић. Ништа се не сме тврдити јер неки остану само таленти, види под Нинковић код Партизана.
-Штета што је Плавшић физички танушан, личи на плејмејкера који годинама недостаје српском фудбалу.
-Катаи је један од ретких изданака старе фудбалске школе када је у игри постојао гег.
-Већ пар утакмица сам се питао чиме је Виера заслужио оволико Божовићево поверење, данас ми је постало јасно.
-Чини ми се да нешто знам о фудбалу, али има тренерских потеза које
не разумем, а не дешавају се први пут. Данас је Саша Илић од почетка био у контра ритму, са много нервеозе и фаулова, на руби другог жутог картона, а ипак га је тренер дуго држао у игри. Зашто?
-Звезда ако хоће да баш буде шампион не сме пасти у подређени положај као што је то било данас после трећег постигнутог гола, а да то није била претерана партизанова заслуга.

Vladimir

pre 8 godina

Dodjoh,videh i pognuh glavu...Srcem protiv arogancije!Velike cestitke za Bozovica koji je pogodio sa sve i jednim pojacanjem a mnogi su mu se podsmevali na pocetku sezone i cestitke za ljude koji su zasluzni za transfere i naravno za igrace koji su svojom hrabroscu izneli ovaj mec.Vucela je dolivao vatru sa pricom o penalima ali skidam kapu za igrace Partizana koji su se fer borili na terenu.Zvezda je u ovom trenutku vec tim za respekt a mislim da najbolje tek sledi.

jackie

pre 8 godina

Čestitke upravi Partizana na "dobro" odrađenom prelaznom roku. Ljudi nisu sposobni da vide gde su rupe u ekipi, a vide i oni koji nisu igrali fudbal. Znači, partijski amateri
Takođe, čestitam Milinkoviću na izboru i pripremi igrača. Sa dva penzionera u sredini, jasno je da ne može da pobedi. Valjda treba da igraju spremni igrači, ako hoćeš da pobediš. Očigledno je da neće.

OFFjsdp

pre 8 godina

Nisu svi bivsi evropski sampioni bas toliko propali da bi gubili od ovako nebitnih klubova inace ovo je samo uvertira u punjenje koje ih ceka u ligi Evrope do koje su se dokopali sasvim slucajno i nezasluzeno!

kile

pre 8 godina

Zasluzena pobeda. Czv usla sa gomilu energije u tekmu dok ovi nasi ko da nisu znali gde su. Tipicna greska trebera u pripremi. Zadnja linija kriminalna. Prekidi jos gori. Ipak pocetak je sezone. Jos se puno igra i dele se bodovi.

Komar

pre 8 godina

@ Za sve navijače Zvezde jedno pitanje,zašto pri rezultatu 3:1 za Zvezdu ne pevate Tole lopove?
(xxx, 12. septembar 2015 20:11)

Zato sto u derbiju ne mozete da namestate,pa nije bilo potrebe...

anonymous

pre 8 godina

Kakva igra Zvezde, brzo, ofanzivno, ka napred. Kakva sjajna pojacanja, mali Grujic fenomenalan, Plavsic neverovatan, Katai konacno igra kako treba, Vieira sta reci? Srnic malo losiji, i Petkovic ali ostali fantasticni. Ne znam zasto Sikimica uvede umjesto da je Vereda ubacio umjesto Srnica, ali dobro.

Milance Delija

pre 8 godina

Jel i sad namesteno je li grobari? ;-) Platili smo zivkovicu inace bi sve ono odbranio... :D Cestitam momcima idemo da vratimo titulu gde joj je i mesto! NAPRED ZVEZDO LEEEEE...

Dragan

pre 8 godina

Svašta se piše ovde, a činjenica je jedino je da smo posle dugo, dugo, dugo vremena odgledali jednu utakmicu koja je ličila na evropske. Nisam pobornik domaćeg fudbala koji je propao kada je propala i SFRJ, ali ovo danas, svaka čast...zavidan tempo, trčanje, presing na loptu, dubinski pasovi, šanse na obe strane, četiri gola...šta reći, osim svaka čast, još jednom...i ajde da kucnemo o drvo, pa da bude još ovakvih utakmica u ovom prvenstvu.

Cobi

pre 8 godina

Ove sezone smo toliko bolji da vise ni Tole ne moze da im pomogne, tako da uzalud vam trud dzaba vam sve i dzaba vam novci Toletani, Titula se vraca na Marakanu gde joj je i mesto.

Brane

pre 8 godina

Imam proverene podatke da su igrači partizana izgubili kljuc od svlačionice i tako nisu bili u stanju da se zaključaju. Na poluvremenu pri rezultatu 1:1 ušao Terza i počeo da vice kao " sta ste se rastrcali!!!" ...sta se desilo do kraja svi znate, be treba da pričam.... i na kraju da kažem... gazi Zvezdo!!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Bravo Zvezdo, tako se igra. Od početka srčano i do kraja, ne bi trebalo da bude pada u igri kao posle trećeg gola, ali dobro ima vremena i to da se popravi. Mislim da nikad bolje strance nismo imali, svako je majstor na svojoj poziciji. Vieira danas super, kao i Katai koji iz kola u kolo igra sve bolje. I sada nema opuštanja kao po starom srpskom običaju, nego da grizete do kraja pa makar i izgubili neku!

Batko

pre 8 godina

Da nisu Umaru i Stevanović promašili one zicere, drugačija bi se pesma pevala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DPb, 12. septembar 2015 20:05)

Pevala pesma ??? Pa ti sine idi na "Prvi mikrofon Mrčajevca"

CZ Sever

pre 8 godina

Grobari realno na svakoj poziciji Zvezda ima bolje igrace osim na desnom beku Vulicevic je igracina nasprem Petkovica , da smo imali ovaj tim protiv Kazakstanaca prosli bi lagano a onda i usli u LE ali necemo se sad vracati sta bi bilo kad bi bilo ali zato gledajte i ucite kako se ulazi sledece sezone u LS bez problema sa ovom ekipom uz jednog desnog beka i jednog stopera igramo lagano grupnu fazu LS i niko nece moci da nas nakanta

goga

pre 8 godina

zvezda se raspadala do proslog kola, dobijala utakmice na penale i ako sudije izbace igrače protivnika, ispala iz evrope sa 0:5 a sada dobiju ovako Partizan. Sad sam siguran da je kod nas sve namešteno...
(miki, 12. septembar 2015 20:24)
Šta god te čini srećnim i pomogne ti da odspavaš večeras

CZ Sever

pre 8 godina

Uvek ce se nadje neki sleoac da kaze : prodato, namesteno itd. E takvi ae bas razumeju u fudbal.Partizan umoran, bez motiva i snage za celu utakmicu. Suplja odbrana.ALI DERBI KAO DERBI DOBAR. Na nivou kakav treba da bude.
(Continent, 12. septembar 2015 21:00)
Samo mi reci kako umorni i bez snage kad je bila pauza dve nedelje da neces reci mozda da su umorni jos od utakmice sa Bate Borisov, moje misljenje da Grof je doktor fudbala za ovog Milinkovica i to je pokazao danas na taktickom,fizickom i psihickom nivou

Marko

pre 8 godina

Da li je Vucela trazio od Toleta da se ispitaju fudbaleri Partizana da li im je Terza ulazio u slvacionicu u poluvremenu? I kako je to Zvezda mogla da da 2 gola u 5-6 minuta?

Лала из Банта

pre 8 godina

Milinkovic mora hitno da pakuje kofere,pa kakva je ovo bre formacija sa 2 najsporija i najtromija igraca u veznom redu od kojih i moja baba brza i jaca u duelu a jevtovic koji cele sezone drzi ekipu mu ostaje na klupi kao i jedini igrac koji moze da napravi razliku bozinov.I neka neko nauci igrace partizana da koriste prekid vec jednom u proseku 15 kornera na utakmici imamo a od ni jednog nemamo koristi.
(Stefan, 12. septembar 2015 20:26)

Чудни сте ви.
Последњи пар недеља, нема медија у ком нисте пљували Божинова.
После прве утакмице са БАТЕ-ом, осули сте паљбу по Јефтовићу.
Сад су њих двоје по вама требали бити спасиоци.
Чудни сте ви.

zoran

pre 8 godina

Zamislite ovu odbranu Partizana u LS...garantujem ispod 10 po utakmici ne bi bilo...taj record se ne bi oborio dok je fudbala na planeti...neverovatn uspeh je skupiti ovakve vezare na jednom mestu, na chelu sa golmanom...Kataieva lopta je prosla pored njega, a on se baca u mestu...ha,ha,ha...pa ono je nevidjeno...svaka chast majstore..nemoguce je ne pobediti tim sa ovakvom odbranom...oni se prosto nude...a shta reci o onom jadniku na klupi, koga zovu trener...tek ono je horror.

fan

pre 8 godina

Za sve navijače Zvezde jedno pitanje,zašto pri rezultatu 3:1 za Zvezdu ne pevate Tole lopove?
(xxx, 12. septembar 2015 20:11)

a zasto vi uopste ne pevate?

Max

pre 8 godina

Prvi gol Vucic - ofsajd.
Drugi - BIA - posle igranja rukom.
Treci - CIA - iz nepravedno dosudjenog penala.
Nije?
Mazic mora da je nekog iskljucio?
Nije?
Znaci - pustili ste nas jer nas lozite?
Niste?
Kupio Covic?
Nije?
Molim vas recite da je nesto od ovog gore navedenog, inace ce poceti da pada sneg sutra.
PS Znam, znam, SNS uprava vam rekla da zakocite. Sve ok. Lepo vreme.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Utisci:
-odlican derbi
-mali Grujic ce da bude IGRACINA
-odlicni Vijeira,Plavsic,Katai
-Zvezda apsolutno razvalila partizan (jedini vredan pomena koji je pravio probleme je Oumaru)

Wilfred

pre 8 godina

Ovo je bilo odučavanje od fudbala, šteta što smo se povukli pa nije pukla petarda. Mnogo smo bolji, ovaj "evropski Partizan" je presmešan. Dr Grof naspram Kize, taktička supremacija.

goga

pre 8 godina

Da nisu Umaru i Stevanović promašili one zicere, drugačija bi se pesma pevala.
(DPb, 12. septembar 2015 20:05)
a Katai kroz noge i Srnic u 16 ništa. ...otresli smo vas posteno, bila dobra utakmica, ne pametuj

Beca

pre 8 godina

Imao kartu za Zapad, rešio da ne gledam našu bedu od fudbala nego samo da na kraju vidim rezultat, da znam da li da nekoka zezam ili će neko mene. Sad gledam prteko TVa i uživam u zaboravljenom osećaju lepg fudbala. Vodi moja Zvezda ali još bitnije, igra se lep fudbal.

saeKn

pre 8 godina

Ono sto je mene posebno impresioniralo jeste tempo sa kojim smo igrali i definitivno ako ocemo nesto da uradimo narednih godina mora biti makar pola stranaca a pola nasi.Ovo je jeftin tim stvarno odlican skauting.

Davle

pre 8 godina

Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)
Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)
Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Mare care,zaglavio ti enter ...

LL

pre 8 godina

Poceli da igramo fudbal nakon sto je ovaj presao na standardnu formaciju sa zadnjim veznim, pa ti izmisljaj toplu vodu pred svaki derbi ako vec sutra ne popijes otkaz.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Covece,namestili smo i utakmicu protiv partizana...Terzic odradio posao,svaka cast za namestanje!

banjakuja

pre 8 godina

Kako igra Vieira kakva dva gola, sjajno! U Zvezdi su svi odlicni, mali Grujic me odusevljava, Plavsic odlican, Katai igra onako kako ocekujemo od njega. Srnic se trudi ali mozda ga je prerano gurnuo u vatru. Ajde Zvezdooo 2-1 :)))

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Gde ste sad grobari?? Jel rekoste derbi će sve pokazati? E pa pokazao je! U regularnoj ligi Zvezda bi imala 20 bodova više od partizana na kraju. partizan još uvek u ovom prvenstvu nije dobio nijednu ekipu koja mu se ne sklanja! Zvezda, Vojvodina, Pazar... Zvezda razbila i partizan i Čukarički i biće skandal ako partizan opet otme titulu. Zvezda izgleda kao Real Madrid u odnosu na ovaj partizan.

ss

pre 8 godina

Partizan trenera ili bota u upravi da smeni sto pre.Zvezda je igrala dobro zato sto je Partizan bio sve,samo ne tim.Portugalac u zvezdi objasnio kako je fudbal jednostavna igra.

narodkratkepameti

pre 8 godina

Volim Zvezdu i Srbiju, veoma postujem Partizan. Mislim da je danas fudbal pobedio bez obzira sve i voleo bih da se krene napred u kvalitetu i zdravom rivalitetu! Pozdrav za svakog coveka kome je ljubav u srcu!

Srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Ja bih zamolio da se ponašate korektno prema navijačima kluba koji ima najbolji tim u poslednjih 10 god u Univerzumu! I poštenje im je na tom nivou! Ja verujem Vučeli!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sad se tek pokazuje koliko je jaka ova ekipa...dobro selektovana,pojacanja kvalitetna...izuzetni individualci...a Geog dobro ukomponovao tim!
Necu prezaliti sto samo bas u prokletom 1. kolu dobili onaj Kairat (koji je btw tad odigrao vec 18 kola prvenstva i mimo te uigranosti imaju veoma jaku ekipu),da je ova ekipa bila tad na okupu sad bismo sigurno bili ucesnici Lige Evrope...potpisujem!!!
Sacuvati ovaj tim za sledecu godinu,ovi momci mogu do Lige sampiona,100%!

marcel

pre 8 godina

Trenutno 53minut i Mazic bez greske. Za koga god da navijate ali tako je. Pa realno i u Premijer ligi sudije naprave gresku. A Mazic sudi pod nenormalnim pritiskom. Lakse suditi Mancester-Liverpul ako cemo iskreno.

dragan

pre 8 godina

Nama je ovakav Partizan dao jedan gol i imao par odlicnih prilika? Sramota.Petkovic i Pavicevic rupe velike.Spori i suplji,krivci za sanse i gol.Pavicevic napravio crveni protiv Kairata na pocetku utakmice jer nije mogao da cuva onog igraca. Moze u nasoj ligi da igra,za neku Evropu nije

Jo1e

pre 8 godina

Prošli derbi: Nedosudjen penal nad Balazicem 
147. derbi Nedosudjen crveni Lazicu i Nedosudjen ofsajd kod šanse Jovića. 
146.derbi Nedosudjen penal nad Ninkovićem plus 2 penala za Zvezdu 
144. derbi nedosudjen penal nad Miljkovicem 
141. derbi nepostojeći penal Rnica( ako usporite snimak vidi se da ga lopta pogadja u nogu) 
Polufinale kupa 2012: Nedosudjen penal nad Babovićem. 
135.derbi Nedosudjen gol za Partizan. 
139.derbi Nedosudjen gol. 

Ko ne veruje neka proveri. 

Uzalud trud, džaba vam sve...!
(grobar kg, 12. septembar 2015 17:28)

Batko, sad ce jos jedan klip na youtube da ga prostudiras, Vijeira je glavni baja tu, cisto da ne pomesas ;)

delija iz fotelje

pre 8 godina

Hajdemo svi da pevamo veselo
Kome je srce crveno i belo...
Partizan je bio dostojan suparnik večeras a i mi smo imali malo sreće. Pozdrav svim ljudima dobre volje

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Gde ste sad grobari?? Jel rekoste derbi će sve pokazati? E pa pokazao je! U regularnoj ligi Zvezda bi imala 20 bodova više od partizana na kraju. partizan još uvek u ovom prvenstvu nije dobio nijednu ekipu koja mu se ne sklanja! Zvezda, Vojvodina, Pazar... Zvezda razbila i partizan i Čukarički i biće skandal ako partizan opet otme titulu. Zvezda izgleda kao Real Madrid u odnosu na ovaj partizan.

Igra , forma … sledi analiza !

pre 8 godina

SRAMOTNA IGRA PARTIZANA!!!

Zvezda nista posebna osim da ima dosta srece daje golove a da se bukvalno ovi ni ne trude..Kako god da se zavrsi zasluzena pobeda ce biti za Zvezdu a Partizan predstoji ozbiljno razmatranje sta mu je dalje cini jer evidetno da su u nekoj zescem padu sto se tice igre i forme.
(Neko iz mase, 12. septembar 2015 19:45)

Vala i dosta su bili u " nevidjenoj = Evropskoj " formi !! Kada se samo setim svih 8 - 9 utakmica u ovih 2 meseca ( sa pauzom od 15 dana zbog repke ) prosto su svi u Evropi i u Srbiji drhtali od " majstora iz Humske " ( još drhte u Subotici , Milanovcu - a nije baš svejedno ni Nivosadjanima , a ni Pazarcima ) !!!

kralj

pre 8 godina

Cestitam vam zvezdasi na zasluzenoj pobedi.Po mom misljenju pobeda je trebala da bude ubedljivija,ne secam se kada ste nas poslednji put razbili kao sada ne samo rezultatski vec u svim segmentima igre.Meni kao navijacu partizana preostaje da se nadam da ce zvezda kiksnuti na sto vise utakmica pred sledeci derbi kao i da ce ova prevara od trenera zajedno sa nesposobnom upravom napustiti moj voljeni klub.

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Marko Grujić - 10M€!(Rzbrzotrz, 12. septembar 2015 18:31)Cemu to M?
(vitez lukic od Lamburginija, 12. septembar 2015 18:56) zato što smatram da vredi 10 miliona, a ovo - € ti je oznaka za evre ili eure, što je logičnije, jesil'skonto?

Ni Tole ne pomaže

pre 8 godina

Kaže čovek u komentaru čestitam na pobedi i nameštenoj titulu, nećete vi Evropu nikada videti, a onda dalje u komentaru kaže Zvezdaš sam ali mi ne trebaju ovakve pobede hahahaha! Pa vi ste grobari pukli skroz!

masna glazura

pre 8 godina

Najiskrenije cestitke Zvezdi na pobedi. Pokazali ste kako se bori za klub, na svim nivoima. Od navijaca do premijera.
Za Partizan nema ko da se bori osim sacice navijaca za istocne i zapadne tribine i nekoliko fudbalera.
Pocelo je sa najurivanjem Vujosevica i to nista dobog nije moglo da donese.
Ova sezona je zavrsena za Partizan u dva najznacajnija sporta

Voip

pre 8 godina

Au bre kakvu ekipu imamo. Samo treba sa njima da poradi neki dobar kondicioni strucnjak jer je evidentno da stanemo zadnjih 10-15 minuta poluvremena. Bravo momci odrzali ste im cas fudbala i pokazali gde im je mesto. Bravo Zvezdo!

sever

pre 8 godina

Sreca pa Viera proradi, jer se videlo od pocetka da je dobar igrac, koji vrsi stalni pritisak na protivnicku odbranu. Danasnji mec mu je rezervisao mesto u zimu, jer su menadzerski novinari vec bili poceli da ga pljuju i pisu kako uzima mesto Luki Jovicu, koji nije celu svoju karijeru pretrcao koliko Viera do sada u Zvezdi.

Zapamtite, volio bih da gresim ali cini mi se da ce sa Jovicem biti kao i sa Vukanom - veliki promasaj.

Idemo Zvezdo

pre 8 godina

Zvezda, Vojvodina i Pazar sub pokazali da bi se partizan u regularnoj ligi borio za 5. mesto. Zvezda je razbila i Čukarički i partizan i mogla lagano i jednima i drugima da uvali petardu.

NastyB

pre 8 godina

A smejali su se što nas je Kairat izbacio. Znači li ovo da su gori od Kairata dva puta?? O, da. Da smo imali sreće sa žrebom i očaj timovima, koliko i grobarija, sad bi gledali Zvezdu u Ligi Šampiona...

ferdinand

pre 8 godina

Jel ovo beae najbolji tim Partizana u poslednjih 20 godina. Sa ovim ste nam pretili da ce biti 5:0 za vas u derbiju? Sa ovim raspadom da igrate LS??? Vasa mera je Dila Gori. I Steaua-u ste prosli na cistu srecu.

Talični Tom

pre 8 godina

Zvezda je zasluženo pobedila jer je dovela internacionalce a Partizan anonimuse.Sada se postavlja pitanje kako je mogla da dovede deset igrača kada je dužna pedeset miliona.Pa tako što je kao i u košarci u pitanju državni projekat,koji će trajati dokle bude trajala i ova vlast,ako je u međuvremenu UEFA ne pošalje u treću ligu.

Ivan Ćirič - Kardinal 21 blok

pre 8 godina

Jesam grobar u duši i telu ali zasluženo ste pobedili! Priznajem bolji ste. Treba da nas rasformiraju i Partizanovi fudbaleri da budu taxisti, portiri, magacioneri, noćni čuvari...

8

pre 8 godina

sad mi je jasno ono sklanjanje sto grobari spominju..klasicna namestaljka..pa ovaj Vijera se radovao kod drugog gola i pre nego sto je lopta usla u gol..mada,mozda je i ofsajd bio. Cucemo od grobara svakako

Ramirez

pre 8 godina

Ako PFC izgubi vi cete reci da je rezim na strani CZV a ako PFC pobedi ili uzme bod vi cete reci da je PFC jaci od sistema i rezima. Budite realni ljudi...

Nolan

pre 8 godina

Jedva cekam 31 oktobar i kosarku da vam se osvetimo.
(grobar1970, 12. septembar 2015 22:38)

Čujem i da su se Sofo i Tompson jako uplašili Bože Djumića i neverovatnog tandema Edi&Edo...

Offensive Rebound

pre 8 godina

Ja bih da pohvalim jednog igraca koji se nije toliko video na utakmici, a uradio je ogroman posao na sredini terena, a to je Micel Donald, covek je bez greske odigrao, ovog moramo i sledece sezone imati, igrac je klasa, verujte mi. Onaj mali Plavsic me odusevio..

Bata

pre 8 godina

Cist poraz Milinkovica, u Evropi igramo sa jednim zadnjim veznim i tri napadaca i dobro smo igrali, a on ovde igra kukavicki, a o upravi da ne pricam, oni i za prvenstvo misle da ne trebaju pojacanja, imamo sad tri-cetiri leva beka a stoperi ocajni i nikog nisu doveli ozbiljnog sem tog Stevanovica

are

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra.

zoran

pre 8 godina

Ne treba Zvezda da se brine...odbrana partizana ce sve pozlatiti...gledam kod 3. gola kako Balazic udara dlanom o dlan - Kako me nije htela - koja ezara majko mila..!!!! A golman Zivkovic se baca u mesto I lopta pored ruke prolazi..nitije jaka, niti precizna...taj konkurishe za reprezentaciju.!!??? Kako ???

rejnald

pre 8 godina

Trebao je pustiti Vereda da igra malo...Mogao je umesto Plavsica,a Ristic umjesto Srnica.Meni ga zao,dosli mu prijatelji,presli toliki put da ga vide,a on grije klupu...Inace napokon jedan dobar derbi!Sjajan Vijeira,odlicni Donald,Katai,i Plavsic.Ostali sasvim ok.
Sto se grobara tice za njih vazi jedno pravilo: ...Kad pobijede,onda je sve posteno,kada gube,onda je namjesteno!

Nišlija

pre 8 godina

Katastrofalna igra Partizana. Saša Ilić dva puta pravi nepotrebne faulove na 25 metara od gola. Zatim, pravi faul u napadu, iako je lopta u posedu Partizana. Kod drugog gola gubi loptu na 30 metara od gola i Partizan prima gol. Ćirković i kod drugog i kod trećeg gola ide unazad i beži od igrača, umesto da blokira šuteve. Babović izgubljen i u svemiru i u prostoru. Brašanac još pod utiskom svadbe. Stevanović nespreman za celu utakmicu. Oumaru i Živković odsečeni, jer je vezni red skroz podbacio. Odbrana šuplja. Sve u svemu jad i beda. Ne ličimo na ekipu.

Mare

pre 8 godina

Svaka cast svim akterima na prezentovanju naseg derbija Evropi, prelep fudbal,Zvezda za 2 Klase bolja, Vieira majstor, Partizan nema odbranu crno im se pise protiv Bilbaa i Augsburga.ZVEZDA JE Srbija!

Mile GROBAR

pre 8 godina

SVE čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi ! Partizan je izveo tim koji ne bi pobedio ni Zvezdu iz M M Luga . Zašto je to tako to znaju Vučelić i ostali iz uprave Partizana . Možda tako treba . Ovim uopšte ne umanjujem potpuno zasluženu pobedu Zvezde .

Cherez

pre 8 godina

Bozovicu, bravo za taktiku i cestitam na pobedi, samo neka mala zapazanja. Tim ti nije fizicki i mentalno spreman za 90 min, a ni za 45, primetni su padovi u oba poluvremena, a posebno u drugom. Da je ekipa spremna kako treba, ovo je bila tekma za 5:0, tako je dobro Zvezda igrala po 30 minuta u oba poluvremena.
Pod dva, srednji red je ka napadu funkcionisao besprekorno kao i spic, medjutim bilo je u vise navrata gubljenja lopte na sredini u fazi pocetka napada na nasoj polovini (Grujic, Donald, Petkovic, Jovanovic) iz kojih je Partizan stvarao neke sanse koje svojom igrom nije zasluzio, vec nasim greskama.
Pod tri, najveci je problem odbrana. Savo je katastrofa vec godinu i vise dana, Vukasin je odigrao loše, a Petkovic uzasno lose, kako u odbrani (iskljucivi krivac za gol Partizana jer nije startovao na loptu vec gledao kako igrac daje gol) i potpuno je bez resenja u izglednim situacijama u napadu jer uvek sutne loptu napamet (bez razmisljanja Vered umesto njega i Lukovic umesto Sava za ucvrscivanje odbrane, dok Vule moze da se dovede u red). Ajde Ibanjez je bio povredjen, moze on i mnogo bolje, ali opet po njegovoj strani nije mnogo duvalo. Najjaci utisak po meni Plavša (daleko najkreativniji igrac u ligi, igra odlicno u oba smera, sa malo dodate mase bice perfektan, reprezentativni plejmejker u najavi za narednih deset godina), Srna korektan za prvu utakmicu, Donald sasvim dobar, mali Grujic vec poprilicno zreo, podseca na Matica, samo malo iskustva mu fali, ali ima fenomenalnu. sigurnost i veru u sebe za te godine. Katai sasvim solidan, moze i bolje. Hugo sjajan!
Toliko. Pozdrav i sve najbolje Zvezdi!

Millennium

pre 8 godina

Hugove avanture!!! Srce prepuno!!! Ništa lepše nego savladati rivala na svom stadionu, u ovakvoj atmosferi. Pitam se samo da li će časno i pošteno priznati da je protivnik bio bolji, ili će se opet samozavaravati i kriviti nekog drugog.

djole

pre 8 godina

Rekoh ja prije dva mjesece, vidjecete u derbiju ko je ko. Prognozirao sam tada 3:0 za Zvezdu, omanuo sam za taj jedan gol. Ko imalo poznaje fudbal jasno mu je da je ovaj tim Zvezde mnogo brzi, moderniji, poletniji od Partizanovog. Zao mi je sto su se povukli poslije treceg gola, mogao je jos koji da padne u Partizanovoj mrezi. Ali dobro, nesto se mora ostaviti i za naredni derbi. Vijeira klasa od napadaca, Plavsic kao cigra, Katai lucidan..Kahriman miran i stabilan, vidi se sto je iskusan golman. Bice od ovog tima nesto, Bozovic dobro radi. Da smo na vrijeme oformili ovaj tim za Evropu i tamo je moglo nesto da se uradi.

Don Serdjo

pre 8 godina

Opsti utisak sa derbija je da je Zvezda dok je bilo 0:0 i 1:1 igrala mnogo agresivnije i ofanzivnije od Partizana...kad bi davala gol svjesno ili ne se povlacila i prepustala igru Partizanu...ono sto mene kao navijaca Zvezde najvise veseli je da smo mi konacno iz nasih skola dobili fantasticnog igraca-naravno GRUJIC...djecko igra kao da ima bar 5sezona u nogama i 15-ak derbija, lik je bolji igrac od citavog srednjeg reda Partizana...realno...klasa...i on sad poslije ovog derbija vrijedi bar 2.5-3mil €...uglavnom, dobili smo zasluzeno jer smo bolja ekipa!!! Poz braci Delijama iz Banjaluke

Bolji život sa Miloradom

pre 8 godina

Zasluženo! Svi fudbaleri Zvezde su čestitali Milinkoviću a on im se izvinjavao što nije učinio i više u opštem interesu. Biće još prilike, ne očajavaj Kizo. Lako je Grofu kad zna kako.

peca

pre 8 godina

Ovu utakmicu je Milinković izgubio svojom kukavickom taktikom,misleći da iz kontre da gol. Igra sa jednim napadačem bez zadnjeg veznog, sa dva najsporija igrača. Saša Ilić počinje utakmicu, pa 70 minuta smo imali igrača manje sa tom taktikom. Pa ove utakmice su stvorene za igrače tipa Saponjica, Jevtica pa i Lukica.Ako imaš tim za napadački fudbal igraj napadački a ne da se braniš. Pa ako se nisi branio protiv Steaue zašto se braniš protiv ovakve Zvezde. Sve čestitke Bozovicu on je dobio ovu utakmicu.

vlada

pre 8 godina

Milinkovic da podnese ostavku. On je jedini krivac za izgubljenu utakmicu. Partizan goreg trenera nije imao. Promesao pola tima za derbi.. Ilic umire po terenu i igramo sa igracem manjem celu utakmicu a igra do 70 minuta.. Izasli smo sa 5 veznih i jednim polu spicem.. Nije mogao da motivise igrace za derbi eeeeej. Zvezda dobila ne zato sto je bolja vec zato sto su ljudi shvatili kako se igra derbi. Agresivno i napaljeno do kraja...

Bosko

pre 8 godina

Neke posledice, nikom nista a !? Isplaceno sve I vinjaku I ovome sa ppdocnacima. Nema zbog njega ni LS a I prvenstvo u problemu. Nije ni bitno. Bitno je da si Obelezio Saletu jubilej. Sad polako zaludjute narod. Ima jos slepaca. Psovo bih vas. Ali peti komentar mi brisu !

pajdo

pre 8 godina

Sve cestitke komsije,iskoristili prilike i to je to,a sto se nas tice nema dobre igre bez dobrog trenera i bez dobrog golmana koliko god imali ostale dobre pojedince!

VladaGrobar

pre 8 godina

fenomenalna utakmica! iskreno, ova utakmica je bila ranga najmanje ruskog ili italijanskog prvenstva..zasluzena pobeda zvezde, u svim aspektima je bila bolja..mislim da sredina i napad obe ekipe imaju podjednak kvalitet ali razlika je odbrana..tu je zvezda bolja, u boljoj formi,kako gos zelite..ja sam grobar i uvvek cu muski i sportski da prihvatim poraz kad je sve na svom mestu i bez trunke bilo kakve mrlje..da li je zvezdin motiv uticao,marakana, zvezda je ipak odigrala dosta manje utakmica od partizana nekako mi je zvezda bila svezija,pokretljivija..i sudjenje je bilo ravno lige sampiona..navijaci isto super..uzivao sam u utakmici..naravno nervozan jesam sto je moj partizan izgubio ali mislim da partizan ima neke sanse ako dovede dva nova stopera, jer balazic i cirkovic ocito nisu u formi ili jednostavno nisu za partizan..zvezda je na tu kartu igrala,pritiskali su odbranu..tu je partizan najtanji..
Ipak se jos uvek igra kod nas korektan fudbal, moze nesto da se vidi.

Milo,München

pre 8 godina

Zvezda sija ponovo.Bravo i hvala Vijeira(majstorski potez kod prvog gola).
Odushevili me ovi stranci Donald,Ibanjez i Vijeira kod svake proslave gola su prvi(pogotovo ovaj simpaticni Donald)kao da su tu sto godina a znaju sta je nash derbi.
Hvala momci.

zvezdas

pre 8 godina

Solidna,dobra utakmica za gledanje u ovom nasem fudbalu.Lepi golovi,Zvezda apsolutno zasluzila pobedu.Govorio sam ja da Grofu treba vremena da slozi kockice i dobro je odradio posao,a mali Plavsic je pravo osvezenje.Kao da je ubrzao ceo Zvezdin napad i igru na sredini.
Cestitke i komsijama na fer,korektnoj igri.Sasi Ilicu narocito,nije mala stvar toliko derbija imati u nogama.Postovanje.
Zvezdo moja,zasluzeno slavis veceras.

Nikola

pre 8 godina

Grujic me je odusevio ali stvarno,naj mladji a naj bolji na terenu sa obe strane
(koshke, 12. septembar 2015 19:51

A gramatika? Najmladji i najbolji...

никола

pre 8 godina

Андрија мисли да треба да му се склањају,Илић би да се бије,Брашанац не зна где је лево,Бабовић где је десно,Живковић... јој...,Вулићевић ће самог себе повредити,онај на беку Лековић кхм игра у прошлој епизоди,једино Абу и Ален донекле, а колико су битни центархалфови види се да сам их и заборавио,честитам Звезди,по први пут да сам видео доминацију не фушерај...

lion

pre 8 godina

Партизан нема ни одбрану ни напад, случајно дадоше гол, колико грешака у простим додавањима... Неопростиво!

bobanmkd

pre 8 godina

Ja bi voleo da mi neko iz Partizana objasni...da neki novinar pita Milinkovica:
1.Zasto i protiv Bate Borisova i protiv Zvezde protivnici puno...ali puno cvrsce stoje na terenu i puno vise zele pobedu.
2.Zasto je za Partizan najteza stvar na svetu da spari dva normalna stopera.
Hvala

Brašanac without kvasac

pre 8 godina

Kaze Brasanac pre neki dan "Oni su sticajem okolnosti na prvom mestu". Kakvi kompleksasi, to je cudo jedno.
(pera trta, 12. septembar 2015 20:04)

Gle, još jedna okolnost! Eh, ti sudbo huda!

grobar cetinje

pre 8 godina

ostavka Milankovića,mnogo je tri poraza u 8 kola. Pojačanja očajna,sve smo doveli igrače kojoi su bili slobodni,što znači da ih niko nije htio

MM

pre 8 godina

Apsolutno zasluzena pobeda Zvezde. Stvarno nema sta da se kaze. Sasa Ilic je prespor za fudbal. Nisam ni nervozan, stvarno ste bili bolji. Kamo srece da bude svaki derbi ovakav i da zasluzeno pobedi bolja ekipa, a danas je to bila Zvezda.

lion

pre 8 godina

Милинковићу да ли видиш ову безидејну игру? После оволико времена, очигледно је да немаш никакву идеју о фудбалу, зато пакуј се.

Miles Davis

pre 8 godina

Ok Zvezda večeras bolja, dobiće zasluženo, ali nije to baš toliko spektakularno, ovu utakmicu je Milinković izgubio!
(Veseli, 12. septembar 2015 19:44)


Samo se ti tesi.

kopra

pre 8 godina

Komsije svaka cast, zasluzena pobeda, cestitam na tituli!!! A sad UPRAVAAAA NAPOLJEEEE! Ko god ode sada na stadion JNA posle ovoga, treba da se srami, ovo je kriminal da posle ovolikog novca koji je usao u klub oni ne dovedu ni jednom igraca!!! Zato je kosarka meni uvek bila sport broj jedan!

sloba

pre 8 godina

Namešteno je sve grobari možete da se selite slobodno kod braće u Solun ako vas prime. Mada sada imaju problema sa izbeglicama iz Sirije ali će vas primiti valjda. Ovde vas niko ne voli kme,kme,kme.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Kakva smejurija u premijer ligi, svako u Humskoj zna da je Partizan Zvezdina filijala. Prvi gol čist ofsajd, a kod drugog i trećeg Partizanovi igrači im se sklanjaju. Stevanović, Babović, pa čak i Abubakar ne smiju da šutnu na gol Zvezde. Partizan pustio B tim, što nema Bozinova ? I još uvijek nije sviran penal za Partizan, šta mora da se desi da bi bio sviran, je l' mora neko da bude u šesnestercu faulovan ili šta ? Vazno je da se pare daju Zvezdi i da 4 Zvezdina najskuplja fudbalera zaradjuju više od Vujoševića zajedno.
Pustite mi komentar, kada se Tegi i Andjus već smiju na televiziji pojavljivati :D

cartmanx

pre 8 godina

Posle dugo vremena na prekidu zbog bakljade mogu mirne duse da cestitam komsijama na pobedi,bili su bolji, mi odbranu nemamo a i Milinkovic i uprava bi trebalo dobro da se zamisle!

Aca

pre 8 godina

GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016
[link]
(GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016, 12. septembar 2015 18:55)
Ako ti ne uzima mnooogo vremena, baci jedno 3 linka za Zvezdine golove

senad

pre 8 godina

Sasa Ilic gubi loptu kod drugog gola spor nervozan 39godina i igra startera Babovic spor samo gleda u loptu i vrti se oko nje dva igraca ocajna ali ovaj trener ne menja nista izgleda on je na silu trener.

Branko

pre 8 godina

Preko 500 komentara za jednu potpuno nebitnu vest, dok za druge bitnije za opstanak nacije jedva po desetak (bez botova). Potpuno sluđena nacija. Užas. :-(

laik

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi na pobedi, konkretnija u napadu i stabilna u odbrani, Partizan i dalje pun rupa u odbrani i sve se to nervozno prenelo na sredinu i napad. Utakmica odlična i puna tempa što je pozitivno.

metall

pre 8 godina

Dobar derbi i najvećim delom utakmice dobra Zvezda. U odnosu na tim od pre dva meseca i početak sezone, ovo sada izgleda daleko bolje. Vijeira vredi svake pare, iskusan i vidi se da zna. Od kako je došao videla se njegova želja, ali ga nije hteo gol - sada se vratilo kada je najbitnije. Plavšić, Srnić, Ibanjez...sasvim korektni, a nešto manje primetan večeras Donald. Povratkom Lukovića biće i odbrana sigurnija. Ono što nije dobro, jesu veliki padovi u igri pred kraj poluvremena, i pogotovo poslednjih dvadesetak minuta kada je Partizan bio daleko opasniji. Ima Božović još dosta posla, ali je na dobrom putu!

Kibo

pre 8 godina

Derbi uopste nije los, kada se setim postave Zvezde pre 4, 5 sezona, Koroman, nesrecni Kaludjerovic, pa Borha, a i ceo tim je bio tragikomedija, ovo danas je neizmerno bolje, kao i kvalitet celog derbija.

Sima Strahota

pre 8 godina

Bozovicu , sve ok, ali menjaj halfove i desnog beka hitno. Lukovic, Vered i jos jedan novi za ubuduce. Petko, Vule i Pavicevic rupe nevidjene. Poklonise im gol i glupe, nepotrebne sanse

Нормалан партизановац

pre 8 godina

"Овде махом пишу клинци који немају три кликера у глави.." Иначе утакмица је била добра...Остаје нејасно због чега је Партизан овако лоше ушао у УТАКМИЦУ - да ли зато што му је небитна или зато што је мислио лако ћемо са звездом ??? Биће пре ово друго! Стога заслужено сMO изгубили на крају иако ово не мора ништа да значи јер дуго је првенствено и има још један дерби да се одигра на нашем стадиону на пролеће где тврдим да падају..До тада нека се радују јер су то заслужили..

pikado

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?
(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34)

Koka će možda da ubode neko zrno u Evropi,a vi možete da budete srećni što ste protiv Evropskog i svetskog šampiona izvuklu 3-1...

Влада

pre 8 godina

Није лош фудбал. Нешто ме занима, да ли је и ово Звездина филијала. Вероватно ће гробари само о томе причати пошто смо их прегазили као плитак поток

MAČAK

pre 8 godina

Kiza da podnese ostavku,loša taktika,greška izvodjenje iz igre Stevanovica,od starta je trebao igrati Subic,a ne Lekovic,Cirkovic kriminalan!

koshke

pre 8 godina

hvala Nikola sto si me ispravio sto se tice gramatike.Sta cu skolu sam odavno zavrsio pa se zaboravilo ali jos uvek dobrih osnovaca da me isprave i podsete. Hvala!

Dare

pre 8 godina

Ja tek sada shvatio da mi igramo bez zadnjeg veznog, ovaj Milinkovic uvek nesto izmislja, prvo bez napadaca prvi derbi, sada bez zadnjeg veznog.

zo

pre 8 godina

A sto Rubinov maneken nije do sada iskljucen, dva puta se zalece u telo prvo u Grujica, a onda u Ibanjeza, tek za treci prekrsaj je dobio zuti karton.

Željko

pre 8 godina

Ok realno cigani razbili ste nas u prvom poluvremenu i pravo je čudo da smo izvukli 1:1. Videćemo šta će biti u drugom ali bojim se da u ovom prvenstvu teško možemo do titule sa ovakvom igrom. Zvezda deluje mnogo motivisanije i mnogo više trči od nas. Ponavlja se priča kao protiv Vojvodine i Pazara i nekako delujemo prilično neubedljivo protiv direktnih rivala. Još više me plaši što gotovo sigurno Živković odlazi u januaru i ne znam kako ćemo tek tad da se suprotstavimo Zvezdi koja igra sve bolje. P.S. U čemu je stvar sa našim navijačima? Jel bojkotuju nešto ili šta? Uopšte ih ne čujem. Ako neko zna neka napiše.

gfd

pre 8 godina

@@@ (Darko, Lopare RS, 12. septembar 2015 19:40)

"Prvi gol čist ofsajd"

Ovim si sve rekao! Pokazao o kakvom se "stručnjaku" radi

Pa zar je moguće da neko pogleda usporeni snimak i odvali ovakvu glupost?????????

B92.net/sport

pre 8 godina

Pored tri gola CZ,ja nisam video nijednu njihovu sansu,sem one Kataia kada je lopta isla po liniji.Partizan pored gola,dve stopostotne sanse i gol Stevanovica.Sto se mog Partizana tice,treba da ih je sramota,prvo zbog stavljanja u drugi plan Lukaca,zatim zbog potpisivanja ugovora sa Sasom Ilicem,koji vise ne moze da igra ni deset minuta,a kamo li jedno poluvreme,zatim zbog Babovica,koji nebi smeo da igra,a kamo li da nosi desetku.Zasluzena pobeda Zvezde,izgarali su na terenu.Najbolji igrac cele utakmice je Donald,covek je majstor.

grobar kg

pre 8 godina

Prošli derbi: Nedosudjen penal nad Balazicem
147. derbi Nedosudjen crveni Lazicu i Nedosudjen ofsajd kod šanse Jovića.
146.derbi Nedosudjen penal nad Ninkovićem plus 2 penala za Zvezdu
144. derbi nedosudjen penal nad Miljkovicem
141. derbi nepostojeći penal Rnica( ako usporite snimak vidi se da ga lopta pogadja u nogu)
Polufinale kupa 2012: Nedosudjen penal nad Babovićem.
135.derbi Nedosudjen gol za Partizan.
139.derbi Nedosudjen gol.

Ko ne veruje neka proveri.

Uzalud trud, džaba vam sve...!

Kića

pre 8 godina

E dobro je da smo primili gol u poslednjem minutu.. Možda cemo sad nastaviti da napadamo, a ovako bismo verovatno igrali povučeno celo drugo poluvreme.
(Kića, 12. septembar 2015 18:50)

Kao što rekoh..

Uvek Zvezda

pre 8 godina

Opaaaaaaa...
Lepo sam ja rekao da nam OFKa cisti put :-)
Sta li ce sada da kazu? Gol iz ofsajda, nepostojeci penal, prestogo dosudjen crveni karton, igraci se sklanjaju...

Банкула

pre 8 godina

А што су Живковића ставили на гол, зар не би било боље да игра на својој природној позицији, крилног нападача, гробори су рекли да му Ибањез не може ништа.

top sa drine!

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?

Bane zvezdas

pre 8 godina

Partizan je potpuno cudan klub, niko im od trenera nije valjao, oterali su sve one koji vole Partizan, od Mise Radakovica do Vuka Rasovica, ali sve!!!!
Nije mi jasna ta prica partizanovaca da je Zvezda drzavni projekat, da su svi protiv partizana od CIA, KGB, DB, NATO, Pape, Mup Srbija, do svih struktura u drzavi.
Partizanu da bi propao nije potrebna Zvezda, Partizan je dovoljan sam sebi.
Posebno mi je interesantna ova sapunica oko Vujosevica i kosarke. Puce sve kao balon.

Continent

pre 8 godina

Uvek ce se nadje neki sleoac da kaze : prodato, namesteno itd.

E takvi ae bas razumeju u fudbal.

Partizan umoran, bez motiva i snage za celu utakmicu. Suplja odbrana.

ALI DERBI KAO DERBI DOBAR. Na nivou kakav treba da bude.

zoran fr

pre 8 godina

CIRKOVIC??????
ako je on fudbaler ja sam predsednik vlade
katastrofa odbrane partizana i milinkovica a svaka cast zvezdi vise zele pobedu

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Gde ste sad grobari?? Jel rekoste derbi će sve pokazati? E pa pokazao je! U regularnoj ligi Zvezda bi imala 20 bodova više od partizana na kraju. partizan još uvek u ovom prvenstvu nije dobio nijednu ekipu koja mu se ne sklanja. Zvezda, Vojvodina, Pazar... Zvezda razbila i partizan i Čukarički i biće skandal ako partizan opet otme titulu sa ovakvom igrom. Zvezda izgleda kao Real Madrid u odnosu na ovaj partizan.

Mare

pre 8 godina

Svaka cast svim akterima na prezentovanju naseg derbija Evropi, prelep fudbal,Zvezda za 2 Klase bolja, Vieira majstor, Partizan nema odbranu crno im se pise protiv Bilbaa i Augsburga.ZVEZDA JE Srbija!

tard

pre 8 godina

Ma nemojte slucajno da kazete da smo bolji...hahaha eej,pusteno,imali srece,losa taktika,trener...ali nikako da je zvezda bila bolja...c.c.c....

vaske

pre 8 godina

Zvezda bolja stvarno. mada ni jedni ni drugi nemaju snage za celu tekmu. Uvek je tako sa nasim fudbalom.
ne znam zasto grobari pljuju Babovica, pa bolji je od Ilica. Brasanac odlican, ali usamljen. Zivkovic , takodje. Ali mora vise. Mora sto pre u veliki klub, a ne da se razvija u zagrljaju Vucelica.
Ovi stranci u Zvezdi su odlicni, ozbiljni.
Ko je taj Plavsic? Zna fudbal. Konacno vidim da dodaju loptu, igraju sa rezonom. Steta sto Ristic nema vise prostora. On i Grujic, u sredini, to je ozbiljan potencijal.
Zvezda sa ovim timom i jos vise utalmica nema premca. Moralo bi da bude 12 bodova prednosti na kraju. Dakle, vracamo se u normalu. pardon...

Libero

pre 8 godina

Zvezdi cestitke za pobedu, potpuno zasluzeno. Uopste nije nuzno da Partizan i sa ovim igracima koje ima na raspolaganju bude ovoliko spor, bezidejan i bezopasan. Ja nisam strucnjak da napisem tacno kako, ali znam da nije ni ovaj trener Partizana. Amater. Ili mu neko drugi sastavlja tim. Partizan je veceras unistio Sasa Ilic, uz svo duzno postovanje koje imam prema njemu, uz svesrdnu pomoc Babovica. Njih dvojica skupa na terenu, toliko znam, ne moze doneti nista dobro u igri. Cim je makar jedan od njih napustio teren, Partizan je stvorio tri vrlo izgledne prilike u vrlo kratkom roku. Odjednom je sve bilo brze i konkretnije, opasnije, prema napred. Ne treba mi diploma niti zvanje trenera da vidim bar toliko. Mozda bi Zvezda i dala ipak ta tri gola, jer Partizan jednostavno nema ozbiljnu zadnju liniju, ali dao bi i Partizan makar toliko siguran sam. Bez ove dvojice pomenutih na terenu, naravno. Prelazni rok je odradjen tako kako je odradjen, od oka, ne da se pojacaju linije time u kojima zaista skripi i duva promaja na sve strane, nego daj koga ima, ko se nudi i ko hoce, nema veze na kojim pozicijama igraju. I da, ako moze na pozajmicu, ili kao slobodni igraci, da se ne potrosi koja kinta. Neozbiljno, amaterski, bez plana, bez ideje, bez vizije. Ne znam sta ce uraditi u pauzi izmedju dva dela prvenstva, ali svejedno mi je, tada ce ionako za sve biti kasno.

težak zaborav

pre 8 godina

Čestitam igračima Partizana na promašajima posebno Umaru u drugom i Stevanović u prvom poluvremenu. To je bilo teže promašiti momci su retko nesposobni. Božinov nije ni za zonsku ligu čestitam takodje onome ko ga je doveo nije moguće više promašiti u izboru igrača. O golmanu i treneru Partizana nema šta ni da se kaže, najbolje da još večeras napuste klub. Neka im se pridruži uprava sa odlično izvedenim prelaznim rokom i naravno pojačanje Babović ali on će verovatno iz kopački direktno na klupu kao šef stručnog štaba. Babovića je očigledno nemoguće skloniti iz Partizana. U Partizanu nikada nije bilo više amatera. Najnesposobnija grupa gradjana na terenu i upravi u istoriji Partizana. Lepo je pametan svet govorio da ćemo plakati za Djurićem.

Milan

pre 8 godina

Grobari, gde su sada vase pretnje da ce te nas napuniti?
Jel smo namestili?
I onaj gol ste srecno dali!
Vijera kakav igrac, konacno da ga krene!
I ne poredite ovaj tim, sa onim sto je igrao protiv Kairata!

Continent

pre 8 godina

Veoma dobra utakmica. Kvalitetan fudbal. Derbi kakav treba da bude. Zvezda sa vise motiva i zelje.

Mladi igraci unose energiju i zelju, doprinosi to i dinamici. Atrajtivnosti.

Bez obzira na ubeljiv rezultat, utakmica je bila veoma neizvesna do kraja.

Bocky

pre 8 godina

Hoce li gospodin Milinkovic, sam ponuditi ostavku ili ce mu je uruciti? Nikolic je stradao i za mnogo manje. Mene kao grobara, je mnogo sramota ovog rezultata.

evropski sampion i mizerija u pokusaju

pre 8 godina

Viera iz svlacionice muuahahaha,

pa sta to bi "Barseloneto", srpski Real Madrid idalje nabiva komplekse ahahahaha

thejoker

pre 8 godina

Vulicevic u padu forme mesec dana (Bandalovski na klupi, a odigrao 2 cele utakmice za Bugarsku).
Babovic mu igra zadnjeg veznog, Ilic pod hitno u penziju, Zivkovic nije jednom presao igraca, a Milinkovic nasao pred derbi da rotira pola tima. Ne secam se kad smo goreg trenera imali.
Prvo nas Neca Petrovic osakati za Ligu Sampiona, a danas trener.

никола

pre 8 godina

ја не знам докле више бабовић...јел треба сви да изађу па нек игра сам...он и да нема противника изгубио би лопту..

Neko iz mase

pre 8 godina

SRAMOTNA IGRA PARTIZANA!!!

Zvezda nista posebna osim da ima dosta srece daje golove a da se bukvalno ovi ni ne trude..Kako god da se zavrsi zasluzena pobeda ce biti za Zvezdu a Partizan predstoji ozbiljno razmatranje sta mu je dalje cini jer evidetno da su u nekoj zescem padu sto se tice igre i forme.

realno

pre 8 godina

milinkovic genije:
babovic i ilic u postavi.
zar treba kakav komentar?

od ćirkovića ne bi bio veća rupa ni raduljica da igra.

itd itd

kris

pre 8 godina

Nakon dugo vremena dobar derbi.Zvezda bolja,od Partizana sam očekivao više,s obzirom na neka izdanja u Evropi,ali izgleda da ekipa nije spremna za igranje na dva fronta.Iako sam bio od onih koji su stalno kritikovali Božovića,moram istaći da je večeras potpuno nadvisio kolegu na klupi Partizana.Srećan sam zbog pobede,a još više zbog korektne atmosfere i drugarskih pozdrava na kraju utakmice.

Losmi

pre 8 godina

Pritisnite 0 i Hugo ce se igrati sa grobarima

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/12006206_1278609932177799_4357593043601167892_n.jpg?oh=a5cc3211a1600f46d40934ecbf3da2ed&oe=569FF4DF

aleksandar

pre 8 godina

krivo mi je sto sam bio na utakmici protiv borisova,uprava napolje,trener ce upropastiti ovo sto valja u partizanu,sram vas bilo,cestitke divi

gospodin rajko

pre 8 godina

kakvo gazenje. svaka cast bozovicu kako je nadigrao taktikom svog kolegu milinkovica ciji igraci su se setali po terenu bez imalo zelje za igrom. sramotna je igra partizana. dovedite konacno cestite igrace u odbrani i sredini. zahvaliti se z.zivkovicu,balazicu,nesretnom cirkovicu,babovicu,brasancu.cestitam zvezdi titulu.

Zvezda dominira i na terenu i na tribinama

pre 8 godina

Zašto se čuju samo navijači Zvezde? Kao da ih ima 50.000 a grobara nula. Prosto neverovatno kolika je razlika između Zvezde i partizana.

veliki strumf

pre 8 godina

Suplje obe odbrane, katastrofa. Zvezda bolja 40 minuta, a onda je usledio evidentan pad. Nedopustiva greska na 30 metara kod gola Partizana. Mazic odlican

cofi95

pre 8 godina

Jedino sto me je maksimalno iznerviralo je kukavicki mentalitet nasih igraca, koji su se povukli posle treceg gola, kada su grobari bili zreli da prime jos tri. Ali dobro, bitna je pobeda. Ovaj Partizan nije ni bleda senka Partizana koji je razbio Steauu, a ne mogu da se vade na umor, jer su i jedni i drugi imali nedelju dana odmora, prema tome, Zvezda je daleko, daleko kvalitetnija, iako se to po imenima fudbalera i ne vidi.

Kića

pre 8 godina

E dobro je da smo primili gol u poslednjem minutu.. Možda cemo sad nastaviti da napadamo, a ovako bismo verovatno igrali povučeno celo drugo poluvreme.

Realno

pre 8 godina

Prvih 15 min.igra se viktorije na polovini partizana,vidi se odmah da je Zvezda za dve klase kvalitetnija,samo nema visikog spic igraca,koji bi realizovao centarsuteve.

Sumika

pre 8 godina

jos od Jesica niste imali goreg trenera.Umesto da pusti malog Saponjica on gura Bozinova a i kod nas umesto Jovica ubacuje Sikimica dedicu
(koshke, 12. septembar 2015 19:49)

Sikimic je uveden zbog skok igre u odbrani zadnjih deset minuta.

Toliko

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?
(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34) # Link komentara
Ćorava koka je ubola 61.put ovo zrno ali ona mnogo ćoravija je ostala na samo 40 uboda...i u Evropi će te služiti za gol razliku,ne brini,kao i uvek do sada.
A vi kako te?

lion

pre 8 godina

Знате ли ви додате лопту један другом? Најобичнији пас да одиграте? Велики стручњак Милинковић! Срамота ко све може бити стручњак...

*

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra. (are, 12. septembar 2015 23:51)

Sve si slagao. 15 mil, odakle ? Nista u LŠ. Za Rajkovica smo uzeli 2.1 mil, to je 3x vise nego sto smo dali.

Марко

pre 8 godina

Добра утакмица у првом полувремену. Нисам очекивао. ко би се томе могао надати?

Stefan

pre 8 godina

Zasluzena pobeda zvezde,ovu utakmicu je direktno izgubio milnkovic sa svojom katastrofalnom postavkom igre.Partizan bez jevtovica nema igraca koji bi radio prljav posao na sredini terena posto su i babovic i ilic fizicki limitirani i ne mogu da dobiju ni jedan duel.Odbrana je po ko zna po koji put pokazala da je losa i nesigurna.Po meni je greska i ne stavljanje bozinova u prvih 11 koji je pokazao jos jednom da ima sjajan pregled igre i da pravi razliku kao i bandolvskog koji je sigurno u boljoj formi od vulicevica koji je veceras bio katastrofa.Morao bi neko da poradi sa igracima partizana na prekidu koji ocaino izvode.

dragan

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra.
(are, 12. septembar 2015 23:51)
Iznutra,nego sta.A i Rasim mora da pusti Zvezdu u Pazaru jer mu je to uslov za ostanak u vladi.Nisi ni ti los ali ovo sa Rasimom je ipak najveci grobarski hit u kukanju i teorijama zavere ikada napisan na netu :)

MojeIme

pre 8 godina

kao navijac partizana. kad god igraju protiv sebe, odseku im se noge, i slabiji su za 50 odsto. Drugi, cestitam zvezdi, sjajna igra. trece, formacija partizana katastrofa. gdje su ti jevtovic ,brasanac i babovic u veznoj liniji od pocetka ?? sramota

Trance

pre 8 godina

Ko ne veruje neka proveri.

Uzalud trud, džaba vam sve...!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobar kg, 12. septembar 2015 17:28)

Ti si toliko objektivan da procenis ko je napravio penal a sta je penal, ti stvarno si neverovatan sta pises, leci komplekse.

kataklinger

pre 8 godina

Hugo voli Hugolinu, Hugo voli decu finu.
Hugo,Hugo,Hugo,Hugo!
Ne treba vam nista drugo vas voli mali Hugo!
On I Plavsic su me odusevili, a kazu da Kiza jos sedi na klupi ceka 3/4.

Djordje

pre 8 godina

Grobar sam al ljudi buditebrealni, zvezda nas danas nije nadigrala, mislim da nas je taj drugi gol presekao inace smo imali bolje sanse, al je bukvalno skoro sve uslo sto je zvezda sutnula na gol, jednostavno htelo ih je

Realno Zvezda igra 10 puta bolje od partizana

pre 8 godina

Auuu partizan ne može centar da pređe! Pritisci su već upalili jer Mažić nije svirao penal već u dve situacije. Zvezda za sad MNOGO bolja. Ako bude fer suđenje Zvezda lako do pobede ali znamo koliko je već puta oštećena Zvezda i kako je partizan dobio derbi posle faula u napadu.

Hoces Iskreno?

pre 8 godina

Utakmica na momente uzbudljiva,komentator ocajan,odbrana obe ekipe ko golova reagovala ko da prvi put igraju fudbal.
Na kraju pobednik moze da bude onaj team cija odbrana manje gresaka napravi.
Sudjenje sasvim ok,za sad.
Sledi drugo poluvreme...

neverovatno

pre 8 godina

Nisu svi bivsi evropski sampioni bas toliko propali da bi gubili od ovako nebitnih klubova inace ovo je samo uvertira u punjenje koje ih ceka u ligi Evrope do koje su se dokopali sasvim slucajno i nezasluzeno!
(OFFjsdp, 12. septembar 2015 20:16)

A jel?Jel mi se cini ili su delije prethodnih godina cupali kosu upravo zbog tog nebitnog kluba?

mioan

pre 8 godina

Srecno i neka pobedi bolji. Nemojte da bespotrebno dizemo tenzije, ni prije ni posle utakmice. Hvala kosarkasima sto su u centru paznje, pa nije bilo nicega ruznog pred derbi. Ko pobedi moci ce da zeza ove druge ali ajde da ostane sve u duhu fer pleja. Ipak je ovaj derbi jedan od najvecih srpskih sportskih svetkovina, bez obzira na kvalitet fudbala.

Rooney-utd

pre 8 godina

Prvo svaka cast Zvezdi na apsolutno zasluzenoj pobedi,ali sta reci za Partizan zivko zivkovic najveca rupetina na golu u poslednjoj deceniji,vulicevic nevidljiv,balazic ocaj,babovic oce li vise taj covek otici da ga ne gledam vise,andrija nevidljiv,stevanovic odlican ej bre milinkovic uvodi ninkovica i bozinova da urade nesto uzas,steta za abua za dva zicera,sada vec ozbiljna prednost Zvezde videcemo dugo je prvenstvo,ali milinkovica podhitno iz Partizana.

Samo covek

pre 8 godina

Definitivno poraz Milinkovica, ja onu sredinu ne bih smeo izvesti ni protiv Donje Trepce. Cim je usao Jevtovic videlo se koliko smo sigurniji. Meni Bozinov radi dobar posao generalno, zna nesto uvek gura loptu napred, i danas je kreirao dve sanse i imao onaj sut. Odbrana ne vredi komentara, bar je jasno da nije levi bek problem jedini jer je Petrovic za ovog Lukovica Karlos. Mislim da ide otkaz Milinkovicu, imali smo lepu igru jedan period ali kvalitet trenera se vidi na duze vreme, a mi smo sve gori. Babovic, Ilic, Brasanac sredina, jos ne verujem. Svaka cast Zvezdi, dobili su srcem derbi i naravno nikad gorom odbranom Partizana.

Kum

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?
(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34)

Ne interesuje nas Europa. Tu smo igricu vec obrnuli.

Rokatanski

pre 8 godina

Osim lepih golova katastrofalno loš fudbal. Partizan mnogo gori nego pre pauze, Zvezda uplašena, ali dala efektne golove. Da je igrala hrabrije, Partizan bi pretrpeo katastrofu. Pavićević sa ovakvom igrom (pogibeljnom) u Evropi može da igra dva minuta, a kod Mažića žuti karton tek pred kraj utakmice. Izgleda se i ovde meša politika, jer ova Uprava Partizana "vuče" Partizan na nivo domaćih ligaša a ne na nivo evropskih klubova. Nadam se da će Partizan izbeći katastrofu protiv Alkmara. Sa ovakvom igrom i očajnom odbranom ni bod u Evropi. Milinković izgubio i treći ozbiljniji meč u domaćoj ligi. Pozdrav pravim navijačima.

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Miodrag Božović : Zoran Milinković - različite klase... Ovakav pametan napadački fudbal nisam video kod naših timova 15 godina

petar.pele

pre 8 godina

Sramota ovakva utakmica Parizana uprava nije dovela ni jednog igraca da pravi razliku na terenu iskreno Zvezda je uradila duplo bolji prelazni rok a šuplji Partizan treba sa promeni celu ali celu obranu zajedno sa trenerom koji je pokazao da nije za Partizan i sada sledi rasprodaja igraca Zivkovic , Saponjic itd.

Vladimir

pre 8 godina

Kad pomislim na prosli derbi kad Zvezda nije mogla da spoji tri pasa i samo da sanja o protivnikovoj polovini...Ova Bozoviceva Zvezda ima stofa...Ove momke moras voleti.Svaka cast za komentar VladeGrobara.

Stefan

pre 8 godina

Milinkovic mora hitno da pakuje kofere,pa kakva je ovo bre formacija sa 2 najsporija i najtromija igraca u veznom redu od kojih i moja baba brza i jaca u duelu a jevtovic koji cele sezone drzi ekipu mu ostaje na klupi kao i jedini igrac koji moze da napravi razliku bozinov.I neka neko nauci igrace partizana da koriste prekid vec jednom u proseku 15 kornera na utakmici imamo a od ni jednog nemamo koristi.

petarczv

pre 8 godina

Citam komentare i ajde nek mi neko objasni kako je czv UNISTILA partizan? Jednostavno su igrali presing, ovi nasi bogalji u odbrani gubili loptu i iz par individualnih poteza dali golove. Koje je sanse czv imala osim golova? Mozda jednu...
(kile, 12. septembar 2015 20:25)

E jeste vi grobari show...dobili 3 komada i mogli jos toliko i ti imas obraza da nesto pises...
Jel kapiras da je bolji ko da vise golova a ne ko ima vise sansi...

Nebojša

pre 8 godina

Do pre dva minuta i dva "promašaja" Abubakara, mislio sam da je Zvezda sa mnogo više energije i prosto mnogo bolja danas. Sada više to ne mislim. Ovo je jako, jako ružno.

2016

pre 8 godina

Ovaj poraz bolece vas dugo, unistio vas je Vieira Hugo!
(heheh, 12. septembar 2015 20:07)

Ovaj prelaz bolece vas dugo, ode Hugo,
u Partizan prešao, nije se premišljao,
Partizan je prvo mesto dok je zvezda drugo,
u suštini on o zvezdi nije ni razmišljao.

Nikola

pre 8 godina

Људи по мени овај Ћирковић рупа огромна, да је Остојић почео много би боље било!

miki

pre 8 godina

zvezda se raspadala do proslog kola, dobijala utakmice na penale i ako sudije izbace igrače protivnika, ispala iz evrope sa 0:5 a sada dobiju ovako Partizan. Sad sam siguran da je kod nas sve namešteno...

Mahmut Bakali

pre 8 godina

Stefan Babovic je bruka i sramota za fudbal! Taj decko je najgori igrac koji je krocio u Partizan!!! Zvezda treba da nas nakanta 3:0! Igramo sa dva igraca manje,Babovic i Ilic!!! Pitanje,ko njih a pre svega Babovica stavlja? Sta hoce Ilic vise??? Kako ih nije sramota,sta ovaj nesretnik Milinkovic radi,koja je ova,kao banda sa ulice! Gde je velemajstor Zivkovic,igra li? Vazura,unuk Krste Vazure albanca iz Prizrena,uzivaoc kokaina i kum ministra Selakovica je tu da odradi prljav posao!!!

Gile

pre 8 godina

Petkovicu jel ti igras za Zvezdu ili.za Partizan?! Mi ih razbismo, celo poluvreme misja rupa, a ti pustas ovog Stevanovica da da gol ni iz cega. Sta ga gledas, sto ne izbijas loptu?

bora

pre 8 godina

Čestitam Zvezdi.Apsolutno zaslužena pobeda.Želeli su je bar 50% više,a to je velika sramota za igrače Partizana i Milinkovića.
Živković,Ćirković,Balažić (pod obavezno),Babović-napolje! Sale Ilić,još koliko sutra u zasluženu penziju.Leković dobar.Trujić i Lukuć u11.
P.S-Vazura ni kilometer u krugu stadiona!!

cartmanx

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu, Partizan je bolje igrao protiv BATE Borisova, CSK...nego veceras, cudi me malo postavka Milinkovica, a pri tom vezni red prvih pola sata nista. Sve cini se jer su Brasanac i Babovic po meni besmisleno pomereni vise nazad, pa gde Babovic treba da igra zadnjeg veznog evo i izjednjacujuci gol je proizvod njegovog pomeranja napred i dobre asistencije. Sto se Barsanca tice mnogo bolji kad je istureniji nego sada. Inace, u prvih pola sata Zvezda iskreno bolja, medjutim idemo dalje ocekujem ili nereseno a nadam se pobedi PFC-a, pri tom nece biti lako.

papiga47

pre 8 godina

trener milinkovic + sasa ilic je pobeda zvezde...ovog nemenja na poluvremenu,za dva gola direktan krivac ilic ,a sanse koje su promasene na derbiju se osvete lagano...cestitam zvezdi sto je iz jedna sanse i trei suta dala tri gola...zasluzeno je ipak jbg jer se broje golovi a ne sanse......MILINKOVIC DOBRO DA RAZMISLI ZA SVOJ POSAO....

Mare

pre 8 godina

I sad ja kao zvezdas treba da budem ponosan na ovu pobedu? Nisam gledao utakmicu, nisam gledao srpski fudbal od 92, ali sam siguran da je svaka utakmica naseg sampionata koja se odigra sramota za sport, fudbal, covecanstvo i sasvim sam siguran da je ova pobeda posleduca zavrtanja usiju od strane nekog jaceg od toleta isto kao sto bi pobeda partizana znacila da je tole bio najjaca figura. Samo sa igrom sam siguran da ovo veze nema i ubedjen sam da skoro svi igraci oba kluba pre dvadesetak godina ne bi po kvalitetu mogli da gledaju derbi a kamoli da igraju

Perovic

pre 8 godina

da je albert nadj zamenio sasu ilica,do ovoga ne bi doslo(micko, 12. septembar 2015 22:38)
Nađ se nalazi na fizikalnoj rehabilitaciji, kažu doktori da ne sme više ništa teško da podiže niti da ulazi u duel samnom.

Huo Vijera sa terazija

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?

@(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34)


Boga mi ovo nije samo ubadanje nego i nabadanje i to debelo, mogli ste da primite bar jos tolio golova, a sto se tice Evrope pa vi ste svetlosnim godinama daleko od toga da ste neki evropski klub, pre ce biti da ste evropska kanta za napucavanje i popravljanje gol razlike evropskm sampionima kakav je izmedju ostalog i Zvezda

Ljubisa livac

pre 8 godina

@top sa drine
E ovaj komentar vam je knjiski primer kompleksa. Za one koji ne znaju da definisu kompleks, samo neka procitaju, bice jasno. Kad te neko odvali u derbiju a ti se hvatas za to sto igras LE. Tesi se. I tamo cete opet sluziti za gol razliku.

milan h

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra@@@ u odnosu na period kad je igrala u evropi zvezda se pojacala poprilicno i sada mnogo bolje izgledaju na terenu....Partizan je pobedjen sa dve majstorije Wieire a pritom nije iskoristio svoje sanse

Violeta Markovic Ljubicica

pre 8 godina

Ajde zvezdancici smanjite malo dozivljaj. Ova utakmica nosi 1 bod efektivno, zbog deljenja sa dva posle prvog dela prvenstva, a nama je ove nedelje ipak vazniji mec sa holandjanima...

Vlada

pre 8 godina

Polako grobari, predsednik Partizana je rekao da je cilj stabilizacija kluba i resavanje duga uz ulaganje novca u omladinsku skolu. Mi nemamo drzavu iza sebe da nam vraca dugove, ne mozemo mi da dovedemo 15 igraca dok nam je dug 60 miliona evra, vec moramo da mislimo na svaki dinar i buducnost.

Provokator

pre 8 godina

mare# Majstore, ne znam kako se usudjujes da govoris o necemu o cemu pojma nemas... Da, da, da ti si veliki navijac koji je doso na genijalnu ideju da ne gleda nas fudbal 20 godina zato sto je nas fudbal propao... Bravo izmislio si toplu vodu... To svi znamo i zato nemoj da se pravis pametan. Zvezda je posle 10ak godina odigrala fudbal! Agresivno, brzo, disciplinovano, motivisano... Ako nisi gledao uzdrzi se pametovanja.

Shamija

pre 8 godina

Ovako, zvezda pobijedila u pravom derbiji, dobra utakmica, atmosfera, korektna igra i to je to. Braco ne ocajavajte, sport je to, nismo iskoristili svoje sanse, oni jesu i tako se to uvijek desava. Dobre su golove dali priznajem. Ne treba nikog razapinjati al' kiza mi se ne svidja sa svojom pasivnoscu pored terena, ne ucestvuje u igri, cuti k'o riba. Mislim da je bolje utakmicu pocinjati sa jevtovicem, a isto tako ilic ne moze pocinjati utakmicu kad su svi u ful snazi vec uci zadnjih 25min kad su izgraci istroseni. Sve u svemu, bice bolje, idemo dalje.

Realno Zvezda igra 10 puta bolje od partizana

pre 8 godina

Au kakvo navlačenje za partizan! Bezbroj nepostojećih slobodnih udaraca oko 20-30 metara i već dva nedosuđena penala za Zvezdu. Ipak, Zvezda i pored toga mnogo mnogo bolja i ako prvenstvo bude regularno Zvezda bi morala da uzme titulu sa 15-20 poena prednosti. partizan ne može ni centar da pređe protiv Zvezde a pokazali su i Pazar i Vojvodina gde je partizan kad ne igra protiv filijale. partizan bi se realno bez Karadžića borio za 4. ili 5. mesto. A vi grobari ako posle ovakve igre više ni reč da niste rekli.

treba pameti za to

pre 8 godina

hvala Nikola sto si me ispravio sto se tice gramatike.Sta cu skolu sam odavno zavrsio pa se zaboravilo ali jos uvek dobrih osnovaca da me isprave i podsete. Hvala!
(koshke, 12. septembar 2015 21:55)

Nisi bio pismen ni u školi.

sramota

pre 8 godina

Kako je u glavu udario, a nema penala... Ako posle ovoga ne bude imao potres mozga, bice dobro. Laktovi, glavom u glavu, nista to za Mazica nije penal, ali zato simuliranja jesu.

Kosmos-Štasmos

pre 8 godina

..."na Severu opet pesma stara, stadion pun, svi pevaju u glas, ponovo smo bolji od grobara a parni valjak opet traži spas...
a spasa nema neće ga ni biti jer naša Zvezda najbolja je sad, grobari će gorke suze liti a pesma naša gradom će oriti"...

bobanmkd

pre 8 godina

Evo...pisem trezne glave.Odma menjam ovaj poraz za pobedu Partizana u cetvrtak protiv Az Alkmara.
Ova uprava ima shansu da se izvuce...ipak.
Treba dobiti sve utakmice do kraja jeseni.
Razlika je ako dobijemo Rad 2 boda a ne 8.Ne zabkravljajte da se bodovi dele
treba odmah angarzovati dobrog i skupog stopera...jos koliko sutra.
I naravno...treba dovesti Clea na polusezoni jer mu istice ugovor.
Poruka grobarima...koja sadrza argumenat: glavu gore...i ne zaboravite...ovo je prvi bitan prvenstveni derbi koji je CZ dobila zadnjih 8 godina!

rođen da budem Šonjo

pre 8 godina

Aj sad navalite i pucajte,u fudbalu se jednom godišnje radujete ili nijednom. Kad se sve to skupi sreći nikad kraja.Okreni, obrni, lopta je okrugla i večeras ste imali i sreće i pameti,inteligentnijeg trenera,Mazica na terenu i finansijera premijera.Partizanu je ovo oprošteno zbog igranja evrope a ovaj dug se mora u narednom derbiju vratiti.Aj večeras popite malo i proslavite ovu pobedu,živeli

Bata

pre 8 godina

A gde je Jeftovic, Oumaru je bolji sa strane nego u centru, Brasanac je i sam rekao da bolje igra kad je blizi golu a ne zadnjeg veznog, ne znam zasto Milinkovic odstupa od svoje igre?

PFC

pre 8 godina

@ niko

Sta ti je kiza milinkovic kriv?

Jel ti vidis koji tim je Zvezda napravlia

i Reala bi namucila a kamoli nas.

Kada se vlast promeni radice insajder odakle i kako

ne brinem bili smo prvi 7 godina

vraticemo se.

cirkus

pre 8 godina

čestitam na pobedi i nameštenoj tituli,nećete vi Evropu videti nikad,znaci nikada,od prvog kola se znalo da CZ mora da uzme titulu,bolje će se živeti,a otrežnjenje stiže u prvom kolu evropske utakmice,ovde se uspesi više ne broje,sve se namešta,ugrađuje,završava,nema nama ovde sreće,ps zvezdaš sam,ali mi ovo ne treba 1-2,7+,2-1,Srbijo opameti se,a da kasno je......

Neutralac

pre 8 godina

Pratim nas fudbal,ali nisam neki vatreni navijac ni jednog kluba.za Partizan sam reko da su se mnogo digkli,i da nemaju igru,i da ce u derbiju to da se vidi.Evo veceras mozemo svi da se uverimo.
Zvezda dovela par igraca,uigrali ove ostale,i ima tu nekog ploda.
Zvezdini igraci trce,krecu se,idu i 1na1,dobro se brane
Partizanovi igraci stoje,igraju neku zonu (zona se inace igrala 1937.godine) bezidejni su,babovic kao i uvek ,decko nema pojma.
i treba da pobedi Zvezda.
jedino mi krivo zbog Sasu Ilica jedini covek koji vredi u Partizan.

Lazar

pre 8 godina

Realno,pa i pravi realni navijači zvezde znaju da nisu oni dobili,već im Partizan poklonio pobedu.Izgubili su 2 lopte na svojoj polovini,zvezda bes šanse daje golove ni kriva ni dužna..Kakav tim je Milinković izveo,strasno

Pfc

pre 8 godina

Koja kolicina srece,sta su sutnuli to su dali, ali nema veze, neka im sreca okrene ledja kada bude potrebnije! P.s. ponovo nema penala za Partizan, a Ibanjez igra rukom najnormalnije, verovatno je to dozvoljeno za njih.

danilo

pre 8 godina

Aaah, ne...
Opet Babović?!
Za Zvezdu nisam navijao nikad u životu, ne bih ni znao kako se to radi.
A za ekipu koja ima Babovića u timu nekako mi se ne da.
Idem da navijam za boljeg izmedju Mančestera i Liverpula...jbg...

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

@gfd

haha e moj ti, da ti ipak pročitaš čitav moj komentar, pa da možda malo bolje skontaš kome je posvećen moj komentar. Sigurno nije nama ;)

Драган Ужице

pre 8 godina

Навијачи Црвене звезде се са правом спрдају на наш рачун после овог дербија. Потпуно заслужена победа Црвене звезде, они су своје шансе искористили. Други и трећи гол су били лепи, посебно други. Оба су последица директних грешака одбране и голмана, уз умеће Вијере и Катајиа. Неопрезно изгубљена лопта Илића и погрешан, и непотребан пас Ћирковића у ноге противника. Такав дилетантизам у одбрани одавно нисам видео. Срећом да нисмо прошли у Лигу шампиона, са Барсом би био циркус. Једина нада да се спаси првенство јесте нови, накарадни, систем такмичења и нада да ће одбрана Црвене звезде наставити да игра на овом нивоу. Можда ће неко искористити коју шансу и корнер.

Mich

pre 8 godina

Zvezda nas je zasluzeno dobila....nema nikakvih dilema...Cestitam im na pobedi....
Smatram da je trener kriv za ovakav poraz...Saponjic mora da igra...Tandem u napadu Saponjic u spicu, Abu i Zile po strani....To je dobitna kombinacija...kakav bre Bozinov klasican bugarski glumac...Babovic klasican promasaj... Ilic moze da igra samo 15 minuta...
Groobar do smrti...

sija jedna zvezda crvena!!!

pre 8 godina

Jesam zvezdas al je ovo komedija.(klinci nemaju pojma)
Sreca pa im je igrao Babovic,Sale Ilic od pocetka...
Inace tim im je mnogo,mnogo bolji od naseg.
onaj mali sto nam igra je 2000-to godiste.. ok sve ali imali smo dosta srece
cestitke protivniku..

Bravar

pre 8 godina

Cestitam komsijama na zasluzenoj pobedi i zelim im uspeh u cetvrtak u ligi Evrope ...a,da Kairat...zaboravio sam,izvinite.
PS.Drugi gol je medju TOP 5 u derbijima do sada.

Dragan

pre 8 godina

Najiskrenije cestitke Zvezdi na pobedi. Pokazali ste kako se bori za klub, na svim nivoima. Od navijaca do premijera.
Za Partizan nema ko da se bori osim sacice navijaca za istocne i zapadne tribine i nekoliko fudbalera.
Pocelo je sa najurivanjem Vujosevica i to nista dobog nije moglo da donese.
Ova sezona je zavrsena za Partizan u dva najznacajnija sporta
(masna glazura, 12. septembar 2015 20:16)
Jel??? Ma nije valjda???

MARQITO

pre 8 godina

Cio dan veze nema i onda ga da :) Ako mu ovo ne povrati samopouzdanje nece nista. Oko 60-og minuta Sale vani a umjesto njega Jevtovici :) a ako Stevanovic nastavi lose da igra i on ide vani a umjesto njega Bozinov pa nek Abu igra krilo dje je najopasniji. Zvezda bolja na pocetku ali od gola Partizan preuzima. Partizan neprepoznatljivo nepovezan. Velika borba na terenu, pravi derbi. Samo da ne bude frke pa nek bolji pobijedi.

GOAL Vieira [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016

pre 8 godina

GOAL Vieira [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016
https://youtu.be/WK6NzMY5t5g

Carrera

pre 8 godina

Shvatite vec jednom da trener partizana svesno radi na neuspesima partizana. Nije slucajno da nikada ne izvrsi pravu zamenu , da nikada ne igraju najbolji u startnoj postavi . Golman nije na nivou seoske lige i to postaje nepodnosljivo . Kome sve to odgovara da tako bude . Igraci kao da nisu zeleli pobedu . Protiv takve ekipe je ocekivan i zasluzen trijumf zvezde . Delije sve cestitke na boljoj igri i zecoj zelji za pobedu .

ja

pre 8 godina

Ne želim da umanjim pobedu zvezde ali ovu utakmicu je kao i utakmicu protiv Bate borisova izgubio Milinković koji je đokazao da nije trener za Partizan, skroz pegrešna taktika, a i Mažić je tačno znao šta radi npr. prekidanje akcija i vraćanje lopte na mesto prekršaja pa produžetak od samo 6 minuta, ne kažem da je odlučio ali videlo se na čiju stranu vuče.

Neko iz mase

pre 8 godina

SRAMOTNA IGRA PARTIZANA!!!

Zvezda nista posebna osim da ima dosta srece daje golove a da se bukvalno ovi ni ne trude..Kako god da se zavrsi zasluzena pobeda ce biti za Zvezdu a Partizan predstoji ozbiljno razmatranje sta mu je dalje cini jer evidetno da su u nekoj zescem padu sto se tice igre i forme.
(Neko iz mase, 12. septembar 2015 19:45)

Vala i dosta su bili u " nevidjenoj = Evropskoj " formi !! Kada se samo setim svih 8 - 9 utakmica u ovih 2 meseca ( sa pauzom od 15 dana zbog repke ) prosto su svi u Evropi i u Srbiji drhtali od " majstora iz Humske " ( još drhte u Subotici , Milanovcu - a nije baš svejedno ni Nivosadjanima , a ni Pazarcima ) !!!
(Igra , forma … sledi analiza !, 12. septembar 2015 20:15)

Jos kad bi znao koliko si ispao glup kad si uputio komentar onako ostrascen a pritom nisam navijac ni jednih ni drugih..Vec jedan laik !Ali dobro ovo je banana drzava i ne cudime sto ljudi imaju zescih problema sa sobom pa ne umeju da rastumace odnosno da citaju izmedju redova.

novikorisnik

pre 8 godina

ja sam zvezdaš, ali koga briga za pobede u prvenstvu ako ćeš stalno ispadati u pretkvalifikacijama kvalifikacija za ligu šampiona odnosno ligu evrope...bolje da su izgubili derbi ali da igraju neko evropsko takmičenje...

koshke

pre 8 godina

prvo poluvreme pomalo lepo za oko ali veoma borbeno na sredini kakav derbi i treba da bude.Za sad sam zadovoljan.Donald za sada los,Katai ne bas naj bolji ali se trudi,kod Srnica se vidi borbenost ali je previse stegnut,odbrana nije sjajna.

slobodan

pre 8 godina

pa dobro moraju i oni jednom da dobiju.imamo popravni u cetvrkak.kod zvezde nista posebno od igraca s obzirom kako ih kuju u zvezde.kizo sram te bilo,uplasio si se ovakve zvezde,treba da odes sto pre.

GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016

pre 8 godina

GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016
https://youtu.be/Ou1vRfsRpok

kile

pre 8 godina

Citam komentare i ajde nek mi neko objasni kako je czv UNISTILA partizan? Jednostavno su igrali presing, ovi nasi bogalji u odbrani gubili loptu i iz par individualnih poteza dali golove. Koje je sanse czv imala osim golova? Mozda jednu...

Хумска БГ

pre 8 godina

Било полувреме на Олд Трафорду па пребацих мало на ову беду.Пет минута гледања довољно да се запитам како то да овом Бабовићу није забрањено да шутира лопту.Дечко вређа мозак сваког нормалног гледаоца.Онда коментатор каже да је Партизан имао седам корнера и да се ни из једног није изродила шанса.Гледам осми и опет центаршут и опет ништа.Па ваљда би сваки нормалан тренер схватио после 5 неуспелих покушаја да од центаршутева нема ништа, да екипа нема играча који уме да скочи и удари лопту главом и да треба променити тактику код извођења корнера и тзв.скраћених корнера - додај првом до себе па заврши акцију по земљи.Не, опет ћемо гађати главе па шта буде, ваљда ће неко од Звездиних скакача самом себи дати гол... И шлаг на торту Абубакар Оумару 1 на 1 са Кахриманом, већ ми је било доста, и превише.Враћамо се на енглески дерби, мада боље и да сам гледао рекламе на СК1, и то је занимљивије и оваквог "фудбала".Милинковић дилетант, Бабовић но комент, укупан утисак средње жалостан.

xxx

pre 8 godina

Vucic namestio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 12. septembar 2015 19:48) Konačno i ti da pogodiš suštinu...

translucent

pre 8 godina

Znamo svi da je zvezdi obećana titula, ali verujem da niko nije očekivao da igrači Partizana budu ovoliko nezainteresovani u derbiju. Nikolić je promenjen posle dva remija, videćemo kako će ovo oceniti napredna Partizanova uprava. Verujem da neće ni prstom mrdnuti baš zbog obećane titule.

miki

pre 8 godina

zvezda se raspadala do proslog kola, dobijala utakmice na penale i ako sudije izbace igrače protivnika, ispala iz evrope sa 0:5 a sada dobiju ovako Partizan. Sad sam siguran da je kod nas sve namešteno...

doktor za psihopate

pre 8 godina

u vreme kad sam ja bio klinac tamo krajem sedamdesetih I početkom osamdesetih ovakvi rezultati su bili uobičajena pojava,a zvezdi su ti mečevi sa komšijama služili kao priprema za važne evropske utakmice.
(slobinator, 12. septembar 2015 22:19)

I ništa pametniji nisi od tada, nesrećo!

Zemun_grad

pre 8 godina

Crveni zvezdaši već zaboravili poniženje od strane kluba iz Kazahstana, te slave pobede u domaćem prvenstvu. A sledećeg leta, open ista priča.
I ne, nisam navijač Partizana.

Rajko Mitic 4 utakmice, 2 gola za Partizan

pre 8 godina

"Nije sramota izgubiti sa 3-1 od najslavnijeg kluba u Istocnoj Evropi, a i mnogo sire.
(Mijat voli Hajduka, 12. septembar 2015 23:56)"

Najslavniji klub je ispracen sa 4-2...

zimzeleni

pre 8 godina

Za Partizan ili Zvezdu cu mozda navijati kad budu privatni klubovi. Ne znam sta se slavi kad je sve ovo politicka odluka na nivou hleba i igara. To isto vazi i za Partizan i Vucelu.

Vasa S.Tajcic

pre 8 godina

i ne zaboravite...ovo je prvi bitan prvenstveni derbi koji je CZ dobila zadnjih 8 godina!
(bobanmkd, 12. septembar 2015 21:01) # Link komentara
Pa i nije bas toliko vazan....vazniji ce biti oni u aprilu maju...za titulu,a tada se zna ko pobedjuje u VAZNIM derbijama,da se tradicija ne narusi.

Vladimir

pre 8 godina

Ljudi, sasvim sam slučajno danas bio na Autokomandi.

Zamalo rat.

Policija je to sve nežno odradila ali da su se samo malko bolje organizovali mogli su da probiju kordon i jedni i drugi.
https://www.youtube.com/watch?v=58NXVLxZ3OE

Kayser Soze

pre 8 godina

Nista nije gotovo! Zvezda je zasluzeno pobedila, Abu se ispromasivao, jako losa partija stopera, Saleta i Babovica, bezidejno, ali igramo sa Radom, to je -5 ako pobedimo, i za plejof kad se podeli to, bice 2,3 boda prednosti za Zvezdu.Ima jos dosta da se igra.

URMUR

pre 8 godina

Lepo smo vam pricali da smo mnogo bolji a vi ne verujete
(Kiza, 12. septembar 2015 19:53)
A,sta vam drugo ostalo.osim derbija.......sve drugo ste poizgubili,za razliku od vas mi igramo Evropu,da uzmemo koji bod i koju paru,jer moramo sami,nismo drzavni mezimci sa 45 fudbalera,pri dugu od 45 miliona evra......Videcemo na kraju dali ste bolji,srecniji jeste,2 suta u gol 3 gola....a, mi 4- 100% sanse jedan gol......videcemo se jos jedno bar 5 puta,pa pricacemo.

Ali ustvari nije

pre 8 godina

Katastrofa... Osim tuce, bakljade, povredjeni i uhapsenih... Sta jos reci.
Jel moze neko objektivno da kaze ko je od ovih fudbalera evropskog ranga?
Koji potez je obelezio ovaj derbi?
Koliko je navijaca bilo?
Kakvi su ostali rezultati lige?
Ko skim igr sledece kolo? I koji tim sem zvezdr i partizna jos ima sanse da osvoji titulu? Koliko je navijaca bilo na ostalim mecevima?
U premijer ligi svako kolo 2 erbija a kod nas derbi se igra dva puta godisnje Zvezda bezi sad partizanu 8 bodova znaci prvenstvo je vec reseno posto je tek pocelo... :(

Soko

pre 8 godina

Utakmica je bila solidna za nase uslove pobedio je tim koji je vise zelio medjutim molo isrece koja opet prati hrabre.Poruka za navijace koji uzdizu neke igrace pa recimo najboli igrac Zvezde nije mogo biti medju trideset u grckoj a najbolji igrac Partizana nije igrao u osrednjem klubu Holandije.Ai Srbija kao drzava je verovatno na zacelju u Evropi tako da razmisljate po svojoj meri jer svaki visok let obezbedi tezak pad.

rema

pre 8 godina

Odlicna i dinamicna utakmica.Kao sto su svi i konstatovali,obe ekipe su dosta rizikovale, sto su navale uspele da brzo pretvore u sanse,kojih je bilo dosta! Utakmicu je presudila bolje koncentracija u zavrsnici,individualni kvalitet,Plavsica i Vijerie.Dakle da su Abu ili Zivkovic iskoristili bolje svoje sanse,rezultat bi lagano mogao da bude i neresen ishod.
Ono sto se da primetiti, jeste da je argesivnost na sredini bila mnogo veca na strani Zvezde,da su Donald, Plavis, Grujic ukrali dosta lopti,od kojih su 2 pretvorene u golove.
Sigurno je da se sada utakmica sa Kairatom izgleda potpuno drugacije,jer je ovo potpuno druga Zvezda,mora se i reci da je Kairat bio nadomak podviga i izbacivanja iz Evrope Bordoa.
Da se primetiti,da je Bozovic iskusan trener,da je za nasu ligu pravo osvezenje.Cinjenica da je Zvezda ovako otvoreno igrala,je zaista za pohvalu,jer je mogla i da pukne,al je covek verovao u igrace verovao u pobedu, sto ga cini pravim pobednikom!Milinkoviceva odluka da pocne Ilic,moze okarakterisati kao mudriji pristup,ocigledno ekipe koja je u padu forme.Babovic je mozak Partizana i ono sto nedostaje jeste jos jedan vezni igrac koji moze da saradjuje dobro.Brz koji bi mogao da nadoknadi i iskoristi vrline i mane Babovica,sada je ocigledno da to nije uspeo Brasanac,da li zbog straha?Babovic je bio pod konstantim pritiskom i kada bi primao loptu s ledja bi ga odmah napao.
Srnic je bio najslabiji u Zvezdi,to je razlika tezine dresa,Cuke i Zvezdinog.

top sa drine!

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?

Talični Tom

pre 8 godina

Zvezda je zasluženo pobedila jer je dovela internacionalce a Partizan anonimuse.Sada se postavlja pitanje kako je mogla da dovede deset igrača kada je dužna pedeset miliona.Pa tako što je kao i u košarci u pitanju državni projekat,koji će trajati dokle bude trajala i ova vlast,ako je u međuvremenu UEFA ne pošalje u treću ligu.

grobar kg

pre 8 godina

Prošli derbi: Nedosudjen penal nad Balazicem
147. derbi Nedosudjen crveni Lazicu i Nedosudjen ofsajd kod šanse Jovića.
146.derbi Nedosudjen penal nad Ninkovićem plus 2 penala za Zvezdu
144. derbi nedosudjen penal nad Miljkovicem
141. derbi nepostojeći penal Rnica( ako usporite snimak vidi se da ga lopta pogadja u nogu)
Polufinale kupa 2012: Nedosudjen penal nad Babovićem.
135.derbi Nedosudjen gol za Partizan.
139.derbi Nedosudjen gol.

Ko ne veruje neka proveri.

Uzalud trud, džaba vam sve...!

2016

pre 8 godina

Ovaj poraz bolece vas dugo, unistio vas je Vieira Hugo!
(heheh, 12. septembar 2015 20:07)

Ovaj prelaz bolece vas dugo, ode Hugo,
u Partizan prešao, nije se premišljao,
Partizan je prvo mesto dok je zvezda drugo,
u suštini on o zvezdi nije ni razmišljao.

miki

pre 8 godina

zvezda se raspadala do proslog kola, dobijala utakmice na penale i ako sudije izbace igrače protivnika, ispala iz evrope sa 0:5 a sada dobiju ovako Partizan. Sad sam siguran da je kod nas sve namešteno...

Djordje

pre 8 godina

Grobar sam al ljudi buditebrealni, zvezda nas danas nije nadigrala, mislim da nas je taj drugi gol presekao inace smo imali bolje sanse, al je bukvalno skoro sve uslo sto je zvezda sutnula na gol, jednostavno htelo ih je

masna glazura

pre 8 godina

Najiskrenije cestitke Zvezdi na pobedi. Pokazali ste kako se bori za klub, na svim nivoima. Od navijaca do premijera.
Za Partizan nema ko da se bori osim sacice navijaca za istocne i zapadne tribine i nekoliko fudbalera.
Pocelo je sa najurivanjem Vujosevica i to nista dobog nije moglo da donese.
Ova sezona je zavrsena za Partizan u dva najznacajnija sporta

Mare

pre 8 godina

I sad ja kao zvezdas treba da budem ponosan na ovu pobedu? Nisam gledao utakmicu, nisam gledao srpski fudbal od 92, ali sam siguran da je svaka utakmica naseg sampionata koja se odigra sramota za sport, fudbal, covecanstvo i sasvim sam siguran da je ova pobeda posleduca zavrtanja usiju od strane nekog jaceg od toleta isto kao sto bi pobeda partizana znacila da je tole bio najjaca figura. Samo sa igrom sam siguran da ovo veze nema i ubedjen sam da skoro svi igraci oba kluba pre dvadesetak godina ne bi po kvalitetu mogli da gledaju derbi a kamoli da igraju

rođen da budem Šonjo

pre 8 godina

Aj sad navalite i pucajte,u fudbalu se jednom godišnje radujete ili nijednom. Kad se sve to skupi sreći nikad kraja.Okreni, obrni, lopta je okrugla i večeras ste imali i sreće i pameti,inteligentnijeg trenera,Mazica na terenu i finansijera premijera.Partizanu je ovo oprošteno zbog igranja evrope a ovaj dug se mora u narednom derbiju vratiti.Aj večeras popite malo i proslavite ovu pobedu,živeli

Fica

pre 8 godina

Dok dva tima izlaze na teren igraci jednog gledaju ka severu da izbegnu moguce predmete koji ce leteti ka njima a drugi gledaju na jug da budu sigurni da su protivnicki navijaci tamo gde im je mesto.
Odma vam je jasno rec je o vecitom derbiju.
Prica se da su u zadnjim derbijima igraci dva najveca srpska tima bolji na vinjaku nego na lopti,videcemo veceras jer posle duze vremena pred derbi se stvarno prica o fudbalu.
Aleksandar Katai protiv zelje da sutne penal.
Milorad Mazic protiv zelje da ga svira.
Srefan Babovic protiv navijaca sa severne ali i onih sa juzne tribine.
Sale Ilic protiv godina,kaze se da ih ima vise nego njemu najdrazi vinjak.
Jovic Falkao protiv Zivkovica Mesija.
Donald protiv zelje da ode na splav(izjavio da u srbiji najvise voli splavove)
Covic protiv Vujosevica.
Tole protiv Terze?
Delije protiv Gorbara?
Delije protiv Toleta?
Partizan protiv Terze?
Delije protiv Terze i ne znam ko vise opasna vam je ovo spanska serija.
Ali ne zaboravite najavljujem fudbalski derbi a tako i nastavljamo.
Zaletati se na policiju ili ne pocepati glavu?
Zmureci zamisljati fudbal ili gledati cirkus?
Penal za zvezdu da ili za partizan?
Stolicom u glavu ili nogom?
Utrcavati u tunel ili se stekati ispod klupe?
Iz 2-1 ili ne?
Partizane volimo te srcem svim ili zvezda mi je sve,zvezda zivot je?
Ipak jedno je sigurno trava je zelena.
Dobrodosli na stadion Rajko Mitic dom fudbalera Crvene Zvezde koji u najvecem srpskom vecitom derbiju docekuju Partizan.
Davna Istorija kaze da nas ocekuje lep fudbal ova novija kaze "pazi glavu cuvaj j*ja"
Pozdrav pratite prenos direktno na portalu B92 jer RTS prenosi Radasina.

Zemun_grad

pre 8 godina

Crveni zvezdaši već zaboravili poniženje od strane kluba iz Kazahstana, te slave pobede u domaćem prvenstvu. A sledećeg leta, open ista priča.
I ne, nisam navijač Partizana.

cirkus

pre 8 godina

čestitam na pobedi i nameštenoj tituli,nećete vi Evropu videti nikad,znaci nikada,od prvog kola se znalo da CZ mora da uzme titulu,bolje će se živeti,a otrežnjenje stiže u prvom kolu evropske utakmice,ovde se uspesi više ne broje,sve se namešta,ugrađuje,završava,nema nama ovde sreće,ps zvezdaš sam,ali mi ovo ne treba 1-2,7+,2-1,Srbijo opameti se,a da kasno je......

Violeta Markovic Ljubicica

pre 8 godina

Ajde zvezdancici smanjite malo dozivljaj. Ova utakmica nosi 1 bod efektivno, zbog deljenja sa dva posle prvog dela prvenstva, a nama je ove nedelje ipak vazniji mec sa holandjanima...

sija jedna zvezda crvena!!!

pre 8 godina

Jesam zvezdas al je ovo komedija.(klinci nemaju pojma)
Sreca pa im je igrao Babovic,Sale Ilic od pocetka...
Inace tim im je mnogo,mnogo bolji od naseg.
onaj mali sto nam igra je 2000-to godiste.. ok sve ali imali smo dosta srece
cestitke protivniku..

sramota

pre 8 godina

Kako je u glavu udario, a nema penala... Ako posle ovoga ne bude imao potres mozga, bice dobro. Laktovi, glavom u glavu, nista to za Mazica nije penal, ali zato simuliranja jesu.

neverovatno

pre 8 godina

Nisu svi bivsi evropski sampioni bas toliko propali da bi gubili od ovako nebitnih klubova inace ovo je samo uvertira u punjenje koje ih ceka u ligi Evrope do koje su se dokopali sasvim slucajno i nezasluzeno!
(OFFjsdp, 12. septembar 2015 20:16)

A jel?Jel mi se cini ili su delije prethodnih godina cupali kosu upravo zbog tog nebitnog kluba?

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Kakva smejurija u premijer ligi, svako u Humskoj zna da je Partizan Zvezdina filijala. Prvi gol čist ofsajd, a kod drugog i trećeg Partizanovi igrači im se sklanjaju. Stevanović, Babović, pa čak i Abubakar ne smiju da šutnu na gol Zvezde. Partizan pustio B tim, što nema Bozinova ? I još uvijek nije sviran penal za Partizan, šta mora da se desi da bi bio sviran, je l' mora neko da bude u šesnestercu faulovan ili šta ? Vazno je da se pare daju Zvezdi i da 4 Zvezdina najskuplja fudbalera zaradjuju više od Vujoševića zajedno.
Pustite mi komentar, kada se Tegi i Andjus već smiju na televiziji pojavljivati :D

bobanmkd

pre 8 godina

Evo...pisem trezne glave.Odma menjam ovaj poraz za pobedu Partizana u cetvrtak protiv Az Alkmara.
Ova uprava ima shansu da se izvuce...ipak.
Treba dobiti sve utakmice do kraja jeseni.
Razlika je ako dobijemo Rad 2 boda a ne 8.Ne zabkravljajte da se bodovi dele
treba odmah angarzovati dobrog i skupog stopera...jos koliko sutra.
I naravno...treba dovesti Clea na polusezoni jer mu istice ugovor.
Poruka grobarima...koja sadrza argumenat: glavu gore...i ne zaboravite...ovo je prvi bitan prvenstveni derbi koji je CZ dobila zadnjih 8 godina!

novikorisnik

pre 8 godina

ja sam zvezdaš, ali koga briga za pobede u prvenstvu ako ćeš stalno ispadati u pretkvalifikacijama kvalifikacija za ligu šampiona odnosno ligu evrope...bolje da su izgubili derbi ali da igraju neko evropsko takmičenje...

are

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra.

Branko

pre 8 godina

Preko 500 komentara za jednu potpuno nebitnu vest, dok za druge bitnije za opstanak nacije jedva po desetak (bez botova). Potpuno sluđena nacija. Užas. :-(

Pfc

pre 8 godina

Koja kolicina srece,sta su sutnuli to su dali, ali nema veze, neka im sreca okrene ledja kada bude potrebnije! P.s. ponovo nema penala za Partizan, a Ibanjez igra rukom najnormalnije, verovatno je to dozvoljeno za njih.

Rokatanski

pre 8 godina

Osim lepih golova katastrofalno loš fudbal. Partizan mnogo gori nego pre pauze, Zvezda uplašena, ali dala efektne golove. Da je igrala hrabrije, Partizan bi pretrpeo katastrofu. Pavićević sa ovakvom igrom (pogibeljnom) u Evropi može da igra dva minuta, a kod Mažića žuti karton tek pred kraj utakmice. Izgleda se i ovde meša politika, jer ova Uprava Partizana "vuče" Partizan na nivo domaćih ligaša a ne na nivo evropskih klubova. Nadam se da će Partizan izbeći katastrofu protiv Alkmara. Sa ovakvom igrom i očajnom odbranom ni bod u Evropi. Milinković izgubio i treći ozbiljniji meč u domaćoj ligi. Pozdrav pravim navijačima.

Bravar

pre 8 godina

Cestitam komsijama na zasluzenoj pobedi i zelim im uspeh u cetvrtak u ligi Evrope ...a,da Kairat...zaboravio sam,izvinite.
PS.Drugi gol je medju TOP 5 u derbijima do sada.

slobodan

pre 8 godina

pa dobro moraju i oni jednom da dobiju.imamo popravni u cetvrkak.kod zvezde nista posebno od igraca s obzirom kako ih kuju u zvezde.kizo sram te bilo,uplasio si se ovakve zvezde,treba da odes sto pre.

miki

pre 8 godina

zvezda se raspadala do proslog kola, dobijala utakmice na penale i ako sudije izbace igrače protivnika, ispala iz evrope sa 0:5 a sada dobiju ovako Partizan. Sad sam siguran da je kod nas sve namešteno...

kile

pre 8 godina

Citam komentare i ajde nek mi neko objasni kako je czv UNISTILA partizan? Jednostavno su igrali presing, ovi nasi bogalji u odbrani gubili loptu i iz par individualnih poteza dali golove. Koje je sanse czv imala osim golova? Mozda jednu...

ja

pre 8 godina

Ne želim da umanjim pobedu zvezde ali ovu utakmicu je kao i utakmicu protiv Bate borisova izgubio Milinković koji je đokazao da nije trener za Partizan, skroz pegrešna taktika, a i Mažić je tačno znao šta radi npr. prekidanje akcija i vraćanje lopte na mesto prekršaja pa produžetak od samo 6 minuta, ne kažem da je odlučio ali videlo se na čiju stranu vuče.

Lazar

pre 8 godina

Realno,pa i pravi realni navijači zvezde znaju da nisu oni dobili,već im Partizan poklonio pobedu.Izgubili su 2 lopte na svojoj polovini,zvezda bes šanse daje golove ni kriva ni dužna..Kakav tim je Milinković izveo,strasno

Vlada

pre 8 godina

Polako grobari, predsednik Partizana je rekao da je cilj stabilizacija kluba i resavanje duga uz ulaganje novca u omladinsku skolu. Mi nemamo drzavu iza sebe da nam vraca dugove, ne mozemo mi da dovedemo 15 igraca dok nam je dug 60 miliona evra, vec moramo da mislimo na svaki dinar i buducnost.

PFC

pre 8 godina

@ niko

Sta ti je kiza milinkovic kriv?

Jel ti vidis koji tim je Zvezda napravlia

i Reala bi namucila a kamoli nas.

Kada se vlast promeni radice insajder odakle i kako

ne brinem bili smo prvi 7 godina

vraticemo se.

Neko iz mase

pre 8 godina

SRAMOTNA IGRA PARTIZANA!!!

Zvezda nista posebna osim da ima dosta srece daje golove a da se bukvalno ovi ni ne trude..Kako god da se zavrsi zasluzena pobeda ce biti za Zvezdu a Partizan predstoji ozbiljno razmatranje sta mu je dalje cini jer evidetno da su u nekoj zescem padu sto se tice igre i forme.

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Kako lepa utakmica. Da je Zvezda htela mogla je lagano i 5 gola da postigne. Grobari rekoše derbi će sve pokazati. Pokazao je da Zvezda treba da bude prvak a partizan da se bori za 5. mesto. Sve ostalo je rezultat sudija i Karadžića. P.S. Zašto se grobari nisu uopšte čuli?

doktor za psihopate

pre 8 godina

u vreme kad sam ja bio klinac tamo krajem sedamdesetih I početkom osamdesetih ovakvi rezultati su bili uobičajena pojava,a zvezdi su ti mečevi sa komšijama služili kao priprema za važne evropske utakmice.
(slobinator, 12. septembar 2015 22:19)

I ništa pametniji nisi od tada, nesrećo!

Neko iz mase

pre 8 godina

SRAMOTNA IGRA PARTIZANA!!!

Zvezda nista posebna osim da ima dosta srece daje golove a da se bukvalno ovi ni ne trude..Kako god da se zavrsi zasluzena pobeda ce biti za Zvezdu a Partizan predstoji ozbiljno razmatranje sta mu je dalje cini jer evidetno da su u nekoj zescem padu sto se tice igre i forme.
(Neko iz mase, 12. septembar 2015 19:45)

Vala i dosta su bili u " nevidjenoj = Evropskoj " formi !! Kada se samo setim svih 8 - 9 utakmica u ovih 2 meseca ( sa pauzom od 15 dana zbog repke ) prosto su svi u Evropi i u Srbiji drhtali od " majstora iz Humske " ( još drhte u Subotici , Milanovcu - a nije baš svejedno ni Nivosadjanima , a ni Pazarcima ) !!!
(Igra , forma … sledi analiza !, 12. septembar 2015 20:15)

Jos kad bi znao koliko si ispao glup kad si uputio komentar onako ostrascen a pritom nisam navijac ni jednih ni drugih..Vec jedan laik !Ali dobro ovo je banana drzava i ne cudime sto ljudi imaju zescih problema sa sobom pa ne umeju da rastumace odnosno da citaju izmedju redova.

zimzeleni

pre 8 godina

Za Partizan ili Zvezdu cu mozda navijati kad budu privatni klubovi. Ne znam sta se slavi kad je sve ovo politicka odluka na nivou hleba i igara. To isto vazi i za Partizan i Vucelu.

translucent

pre 8 godina

Znamo svi da je zvezdi obećana titula, ali verujem da niko nije očekivao da igrači Partizana budu ovoliko nezainteresovani u derbiju. Nikolić je promenjen posle dva remija, videćemo kako će ovo oceniti napredna Partizanova uprava. Verujem da neće ni prstom mrdnuti baš zbog obećane titule.

OFFjsdp

pre 8 godina

Nisu svi bivsi evropski sampioni bas toliko propali da bi gubili od ovako nebitnih klubova inace ovo je samo uvertira u punjenje koje ih ceka u ligi Evrope do koje su se dokopali sasvim slucajno i nezasluzeno!

Bojke

pre 8 godina

I sad ja kao zvezdas treba da budem ponosan na ovu pobedu? Nisam gledao utakmicu, nisam gledao srpski fudbal od 92, ali sam siguran da je svaka utakmica naseg sampionata koja se odigra sramota za sport, fudbal, covecanstvo i sasvim sam siguran da je ova pobeda posleduca zavrtanja usiju od strane nekog jaceg od toleta isto kao sto bi pobeda partizana znacila da je tole bio najjaca figura. Samo sa igrom sam siguran da ovo veze nema i ubedjen sam da skoro svi igraci oba kluba pre dvadesetak godina ne bi po kvalitetu mogli da gledaju derbi a kamoli da igraju
(Mare, 12. septembar 2015)

Onda si care trebao te 92. prestati i sa komentatisanjem fudbala....

Nebojša

pre 8 godina

Do pre dva minuta i dva "promašaja" Abubakara, mislio sam da je Zvezda sa mnogo više energije i prosto mnogo bolja danas. Sada više to ne mislim. Ovo je jako, jako ružno.

Realno Zvezda igra 10 puta bolje od partizana

pre 8 godina

Auuu partizan ne može centar da pređe! Pritisci su već upalili jer Mažić nije svirao penal već u dve situacije. Zvezda za sad MNOGO bolja. Ako bude fer suđenje Zvezda lako do pobede ali znamo koliko je već puta oštećena Zvezda i kako je partizan dobio derbi posle faula u napadu.

delija_cg

pre 8 godina

sinoc umoran sa posla, (posle 6 uzastopnih smjena od 12 sati da bi uzeo dva dana slobodna) direktno na voz i isplatilo se svog umora i svake pare, kakva utakmica, kakva dominacija.. partizan je u citavu utakmicu imao jednu sansu da valja, nije sto sam zvezdas, ali vidjelo se da smo jaci duplo... sreca po partizan pa smo se opustili posle 3:1, jer da smo nastavili onako napadacki rezultat bi bio mnogo veci... a evo stankovicu poklon za rodjendan koji je trazio ! bravo zvezdo i hvala sto mi zivotu dajes smisao ... ovo mi je bila tek druga utakmica ove sezone da sam bio, ima da ispratim sto vise budem mogao .. sve do kraja godine i naravno TITULE !!!

Ali ustvari nije

pre 8 godina

Katastrofa... Osim tuce, bakljade, povredjeni i uhapsenih... Sta jos reci.
Jel moze neko objektivno da kaze ko je od ovih fudbalera evropskog ranga?
Koji potez je obelezio ovaj derbi?
Koliko je navijaca bilo?
Kakvi su ostali rezultati lige?
Ko skim igr sledece kolo? I koji tim sem zvezdr i partizna jos ima sanse da osvoji titulu? Koliko je navijaca bilo na ostalim mecevima?
U premijer ligi svako kolo 2 erbija a kod nas derbi se igra dva puta godisnje Zvezda bezi sad partizanu 8 bodova znaci prvenstvo je vec reseno posto je tek pocelo... :(

Rajko Mitic 4 utakmice, 2 gola za Partizan

pre 8 godina

"Nije sramota izgubiti sa 3-1 od najslavnijeg kluba u Istocnoj Evropi, a i mnogo sire.
(Mijat voli Hajduka, 12. septembar 2015 23:56)"

Najslavniji klub je ispracen sa 4-2...

Хумска БГ

pre 8 godina

Било полувреме на Олд Трафорду па пребацих мало на ову беду.Пет минута гледања довољно да се запитам како то да овом Бабовићу није забрањено да шутира лопту.Дечко вређа мозак сваког нормалног гледаоца.Онда коментатор каже да је Партизан имао седам корнера и да се ни из једног није изродила шанса.Гледам осми и опет центаршут и опет ништа.Па ваљда би сваки нормалан тренер схватио после 5 неуспелих покушаја да од центаршутева нема ништа, да екипа нема играча који уме да скочи и удари лопту главом и да треба променити тактику код извођења корнера и тзв.скраћених корнера - додај првом до себе па заврши акцију по земљи.Не, опет ћемо гађати главе па шта буде, ваљда ће неко од Звездиних скакача самом себи дати гол... И шлаг на торту Абубакар Оумару 1 на 1 са Кахриманом, већ ми је било доста, и превише.Враћамо се на енглески дерби, мада боље и да сам гледао рекламе на СК1, и то је занимљивије и оваквог "фудбала".Милинковић дилетант, Бабовић но комент, укупан утисак средње жалостан.

Нормалан партизановац

pre 8 godina

"Овде махом пишу клинци који немају три кликера у глави.." Иначе утакмица је била добра...Остаје нејасно због чега је Партизан овако лоше ушао у УТАКМИЦУ - да ли зато што му је небитна или зато што је мислио лако ћемо са звездом ??? Биће пре ово друго! Стога заслужено сMO изгубили на крају иако ово не мора ништа да значи јер дуго је првенствено и има још један дерби да се одигра на нашем стадиону на пролеће где тврдим да падају..До тада нека се радују јер су то заслужили..

lol

pre 8 godina

Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Pusteno 100% od strane partizana
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Znaci pusteno 300% ?

Vasa S.Tajcic

pre 8 godina

i ne zaboravite...ovo je prvi bitan prvenstveni derbi koji je CZ dobila zadnjih 8 godina!
(bobanmkd, 12. septembar 2015 21:01) # Link komentara
Pa i nije bas toliko vazan....vazniji ce biti oni u aprilu maju...za titulu,a tada se zna ko pobedjuje u VAZNIM derbijama,da se tradicija ne narusi.

B92.net/sport

pre 8 godina

Pored tri gola CZ,ja nisam video nijednu njihovu sansu,sem one Kataia kada je lopta isla po liniji.Partizan pored gola,dve stopostotne sanse i gol Stevanovica.Sto se mog Partizana tice,treba da ih je sramota,prvo zbog stavljanja u drugi plan Lukaca,zatim zbog potpisivanja ugovora sa Sasom Ilicem,koji vise ne moze da igra ni deset minuta,a kamo li jedno poluvreme,zatim zbog Babovica,koji nebi smeo da igra,a kamo li da nosi desetku.Zasluzena pobeda Zvezde,izgarali su na terenu.Najbolji igrac cele utakmice je Donald,covek je majstor.

URMUR

pre 8 godina

Lepo smo vam pricali da smo mnogo bolji a vi ne verujete
(Kiza, 12. septembar 2015 19:53)
A,sta vam drugo ostalo.osim derbija.......sve drugo ste poizgubili,za razliku od vas mi igramo Evropu,da uzmemo koji bod i koju paru,jer moramo sami,nismo drzavni mezimci sa 45 fudbalera,pri dugu od 45 miliona evra......Videcemo na kraju dali ste bolji,srecniji jeste,2 suta u gol 3 gola....a, mi 4- 100% sanse jedan gol......videcemo se jos jedno bar 5 puta,pa pricacemo.

NastyB

pre 8 godina

A smejali su se što nas je Kairat izbacio. Znači li ovo da su gori od Kairata dva puta?? O, da. Da smo imali sreće sa žrebom i očaj timovima, koliko i grobarija, sad bi gledali Zvezdu u Ligi Šampiona...

xxx

pre 8 godina

Vucic namestio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 12. septembar 2015 19:48) Konačno i ti da pogodiš suštinu...

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Gde ste sad grobari?? Jel rekoste derbi će sve pokazati? E pa pokazao je! U regularnoj ligi Zvezda bi imala 20 bodova više od partizana na kraju. partizan još uvek u ovom prvenstvu nije dobio nijednu ekipu koja mu se ne sklanja! Zvezda, Vojvodina, Pazar... Zvezda razbila i partizan i Čukarički i biće skandal ako partizan opet otme titulu. Zvezda izgleda kao Real Madrid u odnosu na ovaj partizan.

Sima Strahota

pre 8 godina

Bozovicu , sve ok, ali menjaj halfove i desnog beka hitno. Lukovic, Vered i jos jedan novi za ubuduce. Petko, Vule i Pavicevic rupe nevidjene. Poklonise im gol i glupe, nepotrebne sanse

slobinator

pre 8 godina

u vreme kad sam ja bio klinac tamo krajem sedamdesetih I početkom osamdesetih ovakvi rezultati su bili uobičajena pojava,a zvezdi su ti mečevi sa komšijama služili kao priprema za važne evropske utakmice.

danilo

pre 8 godina

Aaah, ne...
Opet Babović?!
Za Zvezdu nisam navijao nikad u životu, ne bih ni znao kako se to radi.
A za ekipu koja ima Babovića u timu nekako mi se ne da.
Idem da navijam za boljeg izmedju Mančestera i Liverpula...jbg...

CZ Sever

pre 8 godina

Grobari realno na svakoj poziciji Zvezda ima bolje igrace osim na desnom beku Vulicevic je igracina nasprem Petkovica , da smo imali ovaj tim protiv Kazakstanaca prosli bi lagano a onda i usli u LE ali necemo se sad vracati sta bi bilo kad bi bilo ali zato gledajte i ucite kako se ulazi sledece sezone u LS bez problema sa ovom ekipom uz jednog desnog beka i jednog stopera igramo lagano grupnu fazu LS i niko nece moci da nas nakanta

Cobi

pre 8 godina

Ove sezone smo toliko bolji da vise ni Tole ne moze da im pomogne, tako da uzalud vam trud dzaba vam sve i dzaba vam novci Toletani, Titula se vraca na Marakanu gde joj je i mesto.

sever

pre 8 godina

Sreca pa Viera proradi, jer se videlo od pocetka da je dobar igrac, koji vrsi stalni pritisak na protivnicku odbranu. Danasnji mec mu je rezervisao mesto u zimu, jer su menadzerski novinari vec bili poceli da ga pljuju i pisu kako uzima mesto Luki Jovicu, koji nije celu svoju karijeru pretrcao koliko Viera do sada u Zvezdi.

Zapamtite, volio bih da gresim ali cini mi se da ce sa Jovicem biti kao i sa Vukanom - veliki promasaj.

Milance Delija

pre 8 godina

Jel i sad namesteno je li grobari? ;-) Platili smo zivkovicu inace bi sve ono odbranio... :D Cestitam momcima idemo da vratimo titulu gde joj je i mesto! NAPRED ZVEZDO LEEEEE...

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Marko Grujić - 10M€!(Rzbrzotrz, 12. septembar 2015 18:31)Cemu to M?
(vitez lukic od Lamburginija, 12. septembar 2015 18:56) zato što smatram da vredi 10 miliona, a ovo - € ti je oznaka za evre ili eure, što je logičnije, jesil'skonto?

ljubitelj fudbala

pre 8 godina

Pljuju Mazica i jedni i drugi, ali ja za svojih 40 godina gledanja derbija nisam video veci autoritet kod nekog naseg sudije. Nikad nasi igraci nisu cutali pred sudijom, a gledaj sad, mirni ko bubice.

Igra , forma … sledi analiza !

pre 8 godina

SRAMOTNA IGRA PARTIZANA!!!

Zvezda nista posebna osim da ima dosta srece daje golove a da se bukvalno ovi ni ne trude..Kako god da se zavrsi zasluzena pobeda ce biti za Zvezdu a Partizan predstoji ozbiljno razmatranje sta mu je dalje cini jer evidetno da su u nekoj zescem padu sto se tice igre i forme.
(Neko iz mase, 12. septembar 2015 19:45)

Vala i dosta su bili u " nevidjenoj = Evropskoj " formi !! Kada se samo setim svih 8 - 9 utakmica u ovih 2 meseca ( sa pauzom od 15 dana zbog repke ) prosto su svi u Evropi i u Srbiji drhtali od " majstora iz Humske " ( još drhte u Subotici , Milanovcu - a nije baš svejedno ni Nivosadjanima , a ni Pazarcima ) !!!

dragan

pre 8 godina

Nama je ovakav Partizan dao jedan gol i imao par odlicnih prilika? Sramota.Petkovic i Pavicevic rupe velike.Spori i suplji,krivci za sanse i gol.Pavicevic napravio crveni protiv Kairata na pocetku utakmice jer nije mogao da cuva onog igraca. Moze u nasoj ligi da igra,za neku Evropu nije

Nikola

pre 8 godina

Shvatite vec jednom da trener partizana svesno radi na neuspesima partizana. Nije slucajno da nikada ne izvrsi pravu zamenu , da nikada ne igraju najbolji u startnoj postavi .
(Carrera, 12. septembar 2015 20:2

Au, dokle ide vasa paranoja. Taman kad covek pomisli da ne moze dalje, vi iznenadite.

anonymous

pre 8 godina

Kakva igra Zvezde, brzo, ofanzivno, ka napred. Kakva sjajna pojacanja, mali Grujic fenomenalan, Plavsic neverovatan, Katai konacno igra kako treba, Vieira sta reci? Srnic malo losiji, i Petkovic ali ostali fantasticni. Ne znam zasto Sikimica uvede umjesto da je Vereda ubacio umjesto Srnica, ali dobro.

Mile GROBAR

pre 8 godina

SVE čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi ! Partizan je izveo tim koji ne bi pobedio ni Zvezdu iz M M Luga . Zašto je to tako to znaju Vučelić i ostali iz uprave Partizana . Možda tako treba . Ovim uopšte ne umanjujem potpuno zasluženu pobedu Zvezde .

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sad se tek pokazuje koliko je jaka ova ekipa...dobro selektovana,pojacanja kvalitetna...izuzetni individualci...a Geog dobro ukomponovao tim!
Necu prezaliti sto samo bas u prokletom 1. kolu dobili onaj Kairat (koji je btw tad odigrao vec 18 kola prvenstva i mimo te uigranosti imaju veoma jaku ekipu),da je ova ekipa bila tad na okupu sad bismo sigurno bili ucesnici Lige Evrope...potpisujem!!!
Sacuvati ovaj tim za sledecu godinu,ovi momci mogu do Lige sampiona,100%!

Dujosevic Vusko

pre 8 godina

Zvezda da gol a u gro planu Milinkovic (sa onom wtf facom) Grof je za njega Ferguson licno, razbio ga je postavkom. Pokretljivi bekovi, napred trojica brzih fudbalera,dok je sredina je posebna prica, tu smo ih "pojeli". U svakom slucaju konacno dobar Derbi, prijatno me je iznnadio prilicno visok tempo utakmice.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Odlican derbi!
Igrali smo dobar deo meca agresivno i brzo. Svi su bili dobri sem odbrane, u kojoj je Luco jedini bio dobar. Stoperi ispadaju kao pilici! Pavicevic, covek koji ima 30 i kusur godina stalno istrcava bez potrebe. Alo covece ne igras beka da izlazis tako visoko! I Jovanovic i on stalno su daleko od igraca. Lukovic to mora da poveze u nastavku prvenstva i rado bih voleo da vidim njega sa Mbodjom, koji je brzi, jaci, skocniji i okretniji od ove dvojice a oko ispadanja, pa tu bi ga mogao Lukovic poduciti.
Ostatak tima dobar i Vijeira je bio sjajan, ne samo zbog golova vec se fenomenalno borio! Vrhunska partija!
Idemo dalje, nista nije reseno ali ovo samopouzdanje i trenutni zalet mora da se koristi!

GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016

pre 8 godina

GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016
https://youtu.be/Ou1vRfsRpok

zoran

pre 8 godina

Odbrana Partizana je ubedljivo najgora u istoriji fudbala na ovim prostorima. Skupiti onakve vezare na jednom mestu je retkost I veliki uspeh. Nema tog napda, u svetu, koji moze dati golova a da ovi ne prime vishe. Pa onaj Balazic mi ne bi igrao za Bulbuderac, a ne Partizan. No, kada covek samo vidi Milinkovica, sve mu je jasno. Kome on moze biti trener..???

Jo1e

pre 8 godina

Prošli derbi: Nedosudjen penal nad Balazicem 
147. derbi Nedosudjen crveni Lazicu i Nedosudjen ofsajd kod šanse Jovića. 
146.derbi Nedosudjen penal nad Ninkovićem plus 2 penala za Zvezdu 
144. derbi nedosudjen penal nad Miljkovicem 
141. derbi nepostojeći penal Rnica( ako usporite snimak vidi se da ga lopta pogadja u nogu) 
Polufinale kupa 2012: Nedosudjen penal nad Babovićem. 
135.derbi Nedosudjen gol za Partizan. 
139.derbi Nedosudjen gol. 

Ko ne veruje neka proveri. 

Uzalud trud, džaba vam sve...!
(grobar kg, 12. septembar 2015 17:28)

Batko, sad ce jos jedan klip na youtube da ga prostudiras, Vijeira je glavni baja tu, cisto da ne pomesas ;)

Max

pre 8 godina

Prvi gol Vucic - ofsajd.
Drugi - BIA - posle igranja rukom.
Treci - CIA - iz nepravedno dosudjenog penala.
Nije?
Mazic mora da je nekog iskljucio?
Nije?
Znaci - pustili ste nas jer nas lozite?
Niste?
Kupio Covic?
Nije?
Molim vas recite da je nesto od ovog gore navedenog, inace ce poceti da pada sneg sutra.
PS Znam, znam, SNS uprava vam rekla da zakocite. Sve ok. Lepo vreme.

Srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Ja bih zamolio da se ponašate korektno prema navijačima kluba koji ima najbolji tim u poslednjih 10 god u Univerzumu! I poštenje im je na tom nivou! Ja verujem Vučeli!

Carrera

pre 8 godina

Shvatite vec jednom da trener partizana svesno radi na neuspesima partizana. Nije slucajno da nikada ne izvrsi pravu zamenu , da nikada ne igraju najbolji u startnoj postavi . Golman nije na nivou seoske lige i to postaje nepodnosljivo . Kome sve to odgovara da tako bude . Igraci kao da nisu zeleli pobedu . Protiv takve ekipe je ocekivan i zasluzen trijumf zvezde . Delije sve cestitke na boljoj igri i zecoj zelji za pobedu .

Beca

pre 8 godina

Imao kartu za Zapad, rešio da ne gledam našu bedu od fudbala nego samo da na kraju vidim rezultat, da znam da li da nekoka zezam ili će neko mene. Sad gledam prteko TVa i uživam u zaboravljenom osećaju lepg fudbala. Vodi moja Zvezda ali još bitnije, igra se lep fudbal.

Vujo357

pre 8 godina

Partizan je primio 3 gola od pazara,vojvodine,sad zvezde,primali su golove i od spartaka,steaue,borisova.

Mnogo je to i nije slučajno.

Partizanovci sude o zvezdi na osnovu meča sa kairatom,a ovo sad je u stvari drugi tim - sjajan prelazni rok - donald,ibanjez,plavšić,srnić,zatim povratak petkovića i lukovića.

A i grof je dobar trener. Sve u svemu,za upućene očekivana pobeda zvezde.

Realno Zvezda igra 10 puta bolje od partizana

pre 8 godina

Au kakvo navlačenje za partizan! Bezbroj nepostojećih slobodnih udaraca oko 20-30 metara i već dva nedosuđena penala za Zvezdu. Ipak, Zvezda i pored toga mnogo mnogo bolja i ako prvenstvo bude regularno Zvezda bi morala da uzme titulu sa 15-20 poena prednosti. partizan ne može ni centar da pređe protiv Zvezde a pokazali su i Pazar i Vojvodina gde je partizan kad ne igra protiv filijale. partizan bi se realno bez Karadžića borio za 4. ili 5. mesto. A vi grobari ako posle ovakve igre više ni reč da niste rekli.

Batko

pre 8 godina

Da nisu Umaru i Stevanović promašili one zicere, drugačija bi se pesma pevala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DPb, 12. septembar 2015 20:05)

Pevala pesma ??? Pa ti sine idi na "Prvi mikrofon Mrčajevca"

Miles Davis

pre 8 godina

Ok Zvezda večeras bolja, dobiće zasluženo, ali nije to baš toliko spektakularno, ovu utakmicu je Milinković izgubio!
(Veseli, 12. septembar 2015 19:44)


Samo se ti tesi.

Kayser Soze

pre 8 godina

Nista nije gotovo! Zvezda je zasluzeno pobedila, Abu se ispromasivao, jako losa partija stopera, Saleta i Babovica, bezidejno, ali igramo sa Radom, to je -5 ako pobedimo, i za plejof kad se podeli to, bice 2,3 boda prednosti za Zvezdu.Ima jos dosta da se igra.

Mare

pre 8 godina

Svaka cast svim akterima na prezentovanju naseg derbija Evropi, prelep fudbal,Zvezda za 2 Klase bolja, Vieira majstor, Partizan nema odbranu crno im se pise protiv Bilbaa i Augsburga.ZVEZDA JE Srbija!

CZ Sever

pre 8 godina

Uvek ce se nadje neki sleoac da kaze : prodato, namesteno itd. E takvi ae bas razumeju u fudbal.Partizan umoran, bez motiva i snage za celu utakmicu. Suplja odbrana.ALI DERBI KAO DERBI DOBAR. Na nivou kakav treba da bude.
(Continent, 12. septembar 2015 21:00)
Samo mi reci kako umorni i bez snage kad je bila pauza dve nedelje da neces reci mozda da su umorni jos od utakmice sa Bate Borisov, moje misljenje da Grof je doktor fudbala za ovog Milinkovica i to je pokazao danas na taktickom,fizickom i psihickom nivou

Лала из Банта

pre 8 godina

Milinkovic mora hitno da pakuje kofere,pa kakva je ovo bre formacija sa 2 najsporija i najtromija igraca u veznom redu od kojih i moja baba brza i jaca u duelu a jevtovic koji cele sezone drzi ekipu mu ostaje na klupi kao i jedini igrac koji moze da napravi razliku bozinov.I neka neko nauci igrace partizana da koriste prekid vec jednom u proseku 15 kornera na utakmici imamo a od ni jednog nemamo koristi.
(Stefan, 12. septembar 2015 20:26)

Чудни сте ви.
Последњи пар недеља, нема медија у ком нисте пљували Божинова.
После прве утакмице са БАТЕ-ом, осули сте паљбу по Јефтовићу.
Сад су њих двоје по вама требали бити спасиоци.
Чудни сте ви.

Vladimir

pre 8 godina

Dodjoh,videh i pognuh glavu...Srcem protiv arogancije!Velike cestitke za Bozovica koji je pogodio sa sve i jednim pojacanjem a mnogi su mu se podsmevali na pocetku sezone i cestitke za ljude koji su zasluzni za transfere i naravno za igrace koji su svojom hrabroscu izneli ovaj mec.Vucela je dolivao vatru sa pricom o penalima ali skidam kapu za igrace Partizana koji su se fer borili na terenu.Zvezda je u ovom trenutku vec tim za respekt a mislim da najbolje tek sledi.

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Gde ste sad grobari?? Jel rekoste derbi će sve pokazati? E pa pokazao je! U regularnoj ligi Zvezda bi imala 20 bodova više od partizana na kraju. partizan još uvek u ovom prvenstvu nije dobio nijednu ekipu koja mu se ne sklanja. Zvezda, Vojvodina, Pazar... Zvezda razbila i partizan i Čukarički i biće skandal ako partizan opet otme titulu sa ovakvom igrom. Zvezda izgleda kao Real Madrid u odnosu na ovaj partizan.

Antidervis

pre 8 godina

Za sve navijače Zvezde jedno pitanje,zašto pri rezultatu 3:1 za Zvezdu ne pevate Tole lopove?
(xxx, 12. septembar 2015 20:11

Za sve navijace Partizana odgovor - jer smo tako u mogucnosti!!!

Bolji život sa Miloradom

pre 8 godina

Zasluženo! Svi fudbaleri Zvezde su čestitali Milinkoviću a on im se izvinjavao što nije učinio i više u opštem interesu. Biće još prilike, ne očajavaj Kizo. Lako je Grofu kad zna kako.

Realno

pre 8 godina

Prvih 15 min.igra se viktorije na polovini partizana,vidi se odmah da je Zvezda za dve klase kvalitetnija,samo nema visikog spic igraca,koji bi realizovao centarsuteve.

zo

pre 8 godina

A sto Rubinov maneken nije do sada iskljucen, dva puta se zalece u telo prvo u Grujica, a onda u Ibanjeza, tek za treci prekrsaj je dobio zuti karton.

Nikola

pre 8 godina

Grujic me je odusevio ali stvarno,naj mladji a naj bolji na terenu sa obe strane
(koshke, 12. septembar 2015 19:51

A gramatika? Najmladji i najbolji...

kile

pre 8 godina

Zasluzena pobeda. Czv usla sa gomilu energije u tekmu dok ovi nasi ko da nisu znali gde su. Tipicna greska trebera u pripremi. Zadnja linija kriminalna. Prekidi jos gori. Ipak pocetak je sezone. Jos se puno igra i dele se bodovi.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Bravo Zvezdo, tako se igra. Od početka srčano i do kraja, ne bi trebalo da bude pada u igri kao posle trećeg gola, ali dobro ima vremena i to da se popravi. Mislim da nikad bolje strance nismo imali, svako je majstor na svojoj poziciji. Vieira danas super, kao i Katai koji iz kola u kolo igra sve bolje. I sada nema opuštanja kao po starom srpskom običaju, nego da grizete do kraja pa makar i izgubili neku!

Željko

pre 8 godina

Ok realno cigani razbili ste nas u prvom poluvremenu i pravo je čudo da smo izvukli 1:1. Videćemo šta će biti u drugom ali bojim se da u ovom prvenstvu teško možemo do titule sa ovakvom igrom. Zvezda deluje mnogo motivisanije i mnogo više trči od nas. Ponavlja se priča kao protiv Vojvodine i Pazara i nekako delujemo prilično neubedljivo protiv direktnih rivala. Još više me plaši što gotovo sigurno Živković odlazi u januaru i ne znam kako ćemo tek tad da se suprotstavimo Zvezdi koja igra sve bolje. P.S. U čemu je stvar sa našim navijačima? Jel bojkotuju nešto ili šta? Uopšte ih ne čujem. Ako neko zna neka napiše.

Marko

pre 8 godina

Da li je Vucela trazio od Toleta da se ispitaju fudbaleri Partizana da li im je Terza ulazio u slvacionicu u poluvremenu? I kako je to Zvezda mogla da da 2 gola u 5-6 minuta?

Brane

pre 8 godina

Imam proverene podatke da su igrači partizana izgubili kljuc od svlačionice i tako nisu bili u stanju da se zaključaju. Na poluvremenu pri rezultatu 1:1 ušao Terza i počeo da vice kao " sta ste se rastrcali!!!" ...sta se desilo do kraja svi znate, be treba da pričam.... i na kraju da kažem... gazi Zvezdo!!!!

Cherez

pre 8 godina

Bozovicu, bravo za taktiku i cestitam na pobedi, samo neka mala zapazanja. Tim ti nije fizicki i mentalno spreman za 90 min, a ni za 45, primetni su padovi u oba poluvremena, a posebno u drugom. Da je ekipa spremna kako treba, ovo je bila tekma za 5:0, tako je dobro Zvezda igrala po 30 minuta u oba poluvremena.
Pod dva, srednji red je ka napadu funkcionisao besprekorno kao i spic, medjutim bilo je u vise navrata gubljenja lopte na sredini u fazi pocetka napada na nasoj polovini (Grujic, Donald, Petkovic, Jovanovic) iz kojih je Partizan stvarao neke sanse koje svojom igrom nije zasluzio, vec nasim greskama.
Pod tri, najveci je problem odbrana. Savo je katastrofa vec godinu i vise dana, Vukasin je odigrao loše, a Petkovic uzasno lose, kako u odbrani (iskljucivi krivac za gol Partizana jer nije startovao na loptu vec gledao kako igrac daje gol) i potpuno je bez resenja u izglednim situacijama u napadu jer uvek sutne loptu napamet (bez razmisljanja Vered umesto njega i Lukovic umesto Sava za ucvrscivanje odbrane, dok Vule moze da se dovede u red). Ajde Ibanjez je bio povredjen, moze on i mnogo bolje, ali opet po njegovoj strani nije mnogo duvalo. Najjaci utisak po meni Plavša (daleko najkreativniji igrac u ligi, igra odlicno u oba smera, sa malo dodate mase bice perfektan, reprezentativni plejmejker u najavi za narednih deset godina), Srna korektan za prvu utakmicu, Donald sasvim dobar, mali Grujic vec poprilicno zreo, podseca na Matica, samo malo iskustva mu fali, ali ima fenomenalnu. sigurnost i veru u sebe za te godine. Katai sasvim solidan, moze i bolje. Hugo sjajan!
Toliko. Pozdrav i sve najbolje Zvezdi!

aleksandar

pre 8 godina

krivo mi je sto sam bio na utakmici protiv borisova,uprava napolje,trener ce upropastiti ovo sto valja u partizanu,sram vas bilo,cestitke divi

papiga47

pre 8 godina

trener milinkovic + sasa ilic je pobeda zvezde...ovog nemenja na poluvremenu,za dva gola direktan krivac ilic ,a sanse koje su promasene na derbiju se osvete lagano...cestitam zvezdi sto je iz jedna sanse i trei suta dala tri gola...zasluzeno je ipak jbg jer se broje golovi a ne sanse......MILINKOVIC DOBRO DA RAZMISLI ZA SVOJ POSAO....

kralj

pre 8 godina

Cestitam vam zvezdasi na zasluzenoj pobedi.Po mom misljenju pobeda je trebala da bude ubedljivija,ne secam se kada ste nas poslednji put razbili kao sada ne samo rezultatski vec u svim segmentima igre.Meni kao navijacu partizana preostaje da se nadam da ce zvezda kiksnuti na sto vise utakmica pred sledeci derbi kao i da ce ova prevara od trenera zajedno sa nesposobnom upravom napustiti moj voljeni klub.

Bravo Zvezdo

pre 8 godina

Gde ste sad grobari?? Jel rekoste derbi će sve pokazati? E pa pokazao je! U regularnoj ligi Zvezda bi imala 20 bodova više od partizana na kraju. partizan još uvek u ovom prvenstvu nije dobio nijednu ekipu koja mu se ne sklanja! Zvezda, Vojvodina, Pazar... Zvezda razbila i partizan i Čukarički i biće skandal ako partizan opet otme titulu. Zvezda izgleda kao Real Madrid u odnosu na ovaj partizan.

Komar

pre 8 godina

@ Za sve navijače Zvezde jedno pitanje,zašto pri rezultatu 3:1 za Zvezdu ne pevate Tole lopove?
(xxx, 12. septembar 2015 20:11)

Zato sto u derbiju ne mozete da namestate,pa nije bilo potrebe...

Wilfred

pre 8 godina

Ovo je bilo odučavanje od fudbala, šteta što smo se povukli pa nije pukla petarda. Mnogo smo bolji, ovaj "evropski Partizan" je presmešan. Dr Grof naspram Kize, taktička supremacija.

Ramirez

pre 8 godina

Ako PFC izgubi vi cete reci da je rezim na strani CZV a ako PFC pobedi ili uzme bod vi cete reci da je PFC jaci od sistema i rezima. Budite realni ljudi...

cartmanx

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu, Partizan je bolje igrao protiv BATE Borisova, CSK...nego veceras, cudi me malo postavka Milinkovica, a pri tom vezni red prvih pola sata nista. Sve cini se jer su Brasanac i Babovic po meni besmisleno pomereni vise nazad, pa gde Babovic treba da igra zadnjeg veznog evo i izjednjacujuci gol je proizvod njegovog pomeranja napred i dobre asistencije. Sto se Barsanca tice mnogo bolji kad je istureniji nego sada. Inace, u prvih pola sata Zvezda iskreno bolja, medjutim idemo dalje ocekujem ili nereseno a nadam se pobedi PFC-a, pri tom nece biti lako.

Zvezda dominira i na terenu i na tribinama

pre 8 godina

Zašto se čuju samo navijači Zvezde? Kao da ih ima 50.000 a grobara nula. Prosto neverovatno kolika je razlika između Zvezde i partizana.

koshke

pre 8 godina

prvo poluvreme pomalo lepo za oko ali veoma borbeno na sredini kakav derbi i treba da bude.Za sad sam zadovoljan.Donald za sada los,Katai ne bas naj bolji ali se trudi,kod Srnica se vidi borbenost ali je previse stegnut,odbrana nije sjajna.

8

pre 8 godina

sad mi je jasno ono sklanjanje sto grobari spominju..klasicna namestaljka..pa ovaj Vijera se radovao kod drugog gola i pre nego sto je lopta usla u gol..mada,mozda je i ofsajd bio. Cucemo od grobara svakako

Банкула

pre 8 godina

А што су Живковића ставили на гол, зар не би било боље да игра на својој природној позицији, крилног нападача, гробори су рекли да му Ибањез не може ништа.

Millennium

pre 8 godina

Hugove avanture!!! Srce prepuno!!! Ništa lepše nego savladati rivala na svom stadionu, u ovakvoj atmosferi. Pitam se samo da li će časno i pošteno priznati da je protivnik bio bolji, ili će se opet samozavaravati i kriviti nekog drugog.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Utisci:
-odlican derbi
-mali Grujic ce da bude IGRACINA
-odlicni Vijeira,Plavsic,Katai
-Zvezda apsolutno razvalila partizan (jedini vredan pomena koji je pravio probleme je Oumaru)

vlada

pre 8 godina

Milinkovic da podnese ostavku. On je jedini krivac za izgubljenu utakmicu. Partizan goreg trenera nije imao. Promesao pola tima za derbi.. Ilic umire po terenu i igramo sa igracem manjem celu utakmicu a igra do 70 minuta.. Izasli smo sa 5 veznih i jednim polu spicem.. Nije mogao da motivise igrace za derbi eeeeej. Zvezda dobila ne zato sto je bolja vec zato sto su ljudi shvatili kako se igra derbi. Agresivno i napaljeno do kraja...

pikado

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?
(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34)

Koka će možda da ubode neko zrno u Evropi,a vi možete da budete srećni što ste protiv Evropskog i svetskog šampiona izvuklu 3-1...

treba pameti za to

pre 8 godina

hvala Nikola sto si me ispravio sto se tice gramatike.Sta cu skolu sam odavno zavrsio pa se zaboravilo ali jos uvek dobrih osnovaca da me isprave i podsete. Hvala!
(koshke, 12. septembar 2015 21:55)

Nisi bio pismen ni u školi.

Ni Tole ne pomaže

pre 8 godina

Kaže čovek u komentaru čestitam na pobedi i nameštenoj titulu, nećete vi Evropu nikada videti, a onda dalje u komentaru kaže Zvezdaš sam ali mi ne trebaju ovakve pobede hahahaha! Pa vi ste grobari pukli skroz!

ferdinand

pre 8 godina

Jel ovo beae najbolji tim Partizana u poslednjih 20 godina. Sa ovim ste nam pretili da ce biti 5:0 za vas u derbiju? Sa ovim raspadom da igrate LS??? Vasa mera je Dila Gori. I Steaua-u ste prosli na cistu srecu.

Влада

pre 8 godina

Није лош фудбал. Нешто ме занима, да ли је и ово Звездина филијала. Вероватно ће гробари само о томе причати пошто смо их прегазили као плитак поток

težak zaborav

pre 8 godina

Čestitam igračima Partizana na promašajima posebno Umaru u drugom i Stevanović u prvom poluvremenu. To je bilo teže promašiti momci su retko nesposobni. Božinov nije ni za zonsku ligu čestitam takodje onome ko ga je doveo nije moguće više promašiti u izboru igrača. O golmanu i treneru Partizana nema šta ni da se kaže, najbolje da još večeras napuste klub. Neka im se pridruži uprava sa odlično izvedenim prelaznim rokom i naravno pojačanje Babović ali on će verovatno iz kopački direktno na klupu kao šef stručnog štaba. Babovića je očigledno nemoguće skloniti iz Partizana. U Partizanu nikada nije bilo više amatera. Najnesposobnija grupa gradjana na terenu i upravi u istoriji Partizana. Lepo je pametan svet govorio da ćemo plakati za Djurićem.

peca

pre 8 godina

Ovu utakmicu je Milinković izgubio svojom kukavickom taktikom,misleći da iz kontre da gol. Igra sa jednim napadačem bez zadnjeg veznog, sa dva najsporija igrača. Saša Ilić počinje utakmicu, pa 70 minuta smo imali igrača manje sa tom taktikom. Pa ove utakmice su stvorene za igrače tipa Saponjica, Jevtica pa i Lukica.Ako imaš tim za napadački fudbal igraj napadački a ne da se braniš. Pa ako se nisi branio protiv Steaue zašto se braniš protiv ovakve Zvezde. Sve čestitke Bozovicu on je dobio ovu utakmicu.

Миле

pre 8 godina

-Добар дерби, лепши у првом полувремену.
-Честитке у Звезди ономе ко је ангажовао Кахримана, знајући да је раковић на излазном путу. Ништа спектакуларно данас, али прилично сигурно.
-Грујић има шансу да буде нови Матић. Ништа се не сме тврдити јер неки остану само таленти, види под Нинковић код Партизана.
-Штета што је Плавшић физички танушан, личи на плејмејкера који годинама недостаје српском фудбалу.
-Катаи је један од ретких изданака старе фудбалске школе када је у игри постојао гег.
-Већ пар утакмица сам се питао чиме је Виера заслужио оволико Божовићево поверење, данас ми је постало јасно.
-Чини ми се да нешто знам о фудбалу, али има тренерских потеза које
не разумем, а не дешавају се први пут. Данас је Саша Илић од почетка био у контра ритму, са много нервеозе и фаулова, на руби другог жутог картона, а ипак га је тренер дуго држао у игри. Зашто?
-Звезда ако хоће да баш буде шампион не сме пасти у подређени положај као што је то било данас после трећег постигнутог гола, а да то није била претерана партизанова заслуга.

Voip

pre 8 godina

Au bre kakvu ekipu imamo. Samo treba sa njima da poradi neki dobar kondicioni strucnjak jer je evidentno da stanemo zadnjih 10-15 minuta poluvremena. Bravo momci odrzali ste im cas fudbala i pokazali gde im je mesto. Bravo Zvezdo!

koshke

pre 8 godina

hvala Nikola sto si me ispravio sto se tice gramatike.Sta cu skolu sam odavno zavrsio pa se zaboravilo ali jos uvek dobrih osnovaca da me isprave i podsete. Hvala!

koskeczv

pre 8 godina

"Pored tri gola CZ,ja nisam video nijednu njihovu sansu,sem one Kataia kada je lopta isla po liniji.Partizan pored gola,dve stopostotne sanse i gol Stevanovica."


Hahahhahaha pa dobro, bitno je da pored tri gola u mrezi ti nisi video ni jednu sansu vise... To je, fazon, kao kad bi posle meca SCG - Argentina rekao "Pored sest golova u nasoj mrezi, Argentinci nisu nista sprecijalno pokazali, mozda par sansi ali to je to..." :D

Sportski pozdrav!

Bane zvezdas

pre 8 godina

Partizan je potpuno cudan klub, niko im od trenera nije valjao, oterali su sve one koji vole Partizan, od Mise Radakovica do Vuka Rasovica, ali sve!!!!
Nije mi jasna ta prica partizanovaca da je Zvezda drzavni projekat, da su svi protiv partizana od CIA, KGB, DB, NATO, Pape, Mup Srbija, do svih struktura u drzavi.
Partizanu da bi propao nije potrebna Zvezda, Partizan je dovoljan sam sebi.
Posebno mi je interesantna ova sapunica oko Vujosevica i kosarke. Puce sve kao balon.

Hoces Iskreno?

pre 8 godina

Utakmica na momente uzbudljiva,komentator ocajan,odbrana obe ekipe ko golova reagovala ko da prvi put igraju fudbal.
Na kraju pobednik moze da bude onaj team cija odbrana manje gresaka napravi.
Sudjenje sasvim ok,za sad.
Sledi drugo poluvreme...

jackie

pre 8 godina

Čestitke upravi Partizana na "dobro" odrađenom prelaznom roku. Ljudi nisu sposobni da vide gde su rupe u ekipi, a vide i oni koji nisu igrali fudbal. Znači, partijski amateri
Takođe, čestitam Milinkoviću na izboru i pripremi igrača. Sa dva penzionera u sredini, jasno je da ne može da pobedi. Valjda treba da igraju spremni igrači, ako hoćeš da pobediš. Očigledno je da neće.

kopra

pre 8 godina

Komsije svaka cast, zasluzena pobeda, cestitam na tituli!!! A sad UPRAVAAAA NAPOLJEEEE! Ko god ode sada na stadion JNA posle ovoga, treba da se srami, ovo je kriminal da posle ovolikog novca koji je usao u klub oni ne dovedu ni jednom igraca!!! Zato je kosarka meni uvek bila sport broj jedan!

Idemo Zvezdo

pre 8 godina

Zvezda, Vojvodina i Pazar sub pokazali da bi se partizan u regularnoj ligi borio za 5. mesto. Zvezda je razbila i Čukarički i partizan i mogla lagano i jednima i drugima da uvali petardu.

goga

pre 8 godina

zvezda se raspadala do proslog kola, dobijala utakmice na penale i ako sudije izbace igrače protivnika, ispala iz evrope sa 0:5 a sada dobiju ovako Partizan. Sad sam siguran da je kod nas sve namešteno...
(miki, 12. septembar 2015 20:24)
Šta god te čini srećnim i pomogne ti da odspavaš večeras

pajdo

pre 8 godina

Sve cestitke komsije,iskoristili prilike i to je to,a sto se nas tice nema dobre igre bez dobrog trenera i bez dobrog golmana koliko god imali ostale dobre pojedince!

Soko

pre 8 godina

Utakmica je bila solidna za nase uslove pobedio je tim koji je vise zelio medjutim molo isrece koja opet prati hrabre.Poruka za navijace koji uzdizu neke igrace pa recimo najboli igrac Zvezde nije mogo biti medju trideset u grckoj a najbolji igrac Partizana nije igrao u osrednjem klubu Holandije.Ai Srbija kao drzava je verovatno na zacelju u Evropi tako da razmisljate po svojoj meri jer svaki visok let obezbedi tezak pad.

MARQITO

pre 8 godina

Cio dan veze nema i onda ga da :) Ako mu ovo ne povrati samopouzdanje nece nista. Oko 60-og minuta Sale vani a umjesto njega Jevtovici :) a ako Stevanovic nastavi lose da igra i on ide vani a umjesto njega Bozinov pa nek Abu igra krilo dje je najopasniji. Zvezda bolja na pocetku ali od gola Partizan preuzima. Partizan neprepoznatljivo nepovezan. Velika borba na terenu, pravi derbi. Samo da ne bude frke pa nek bolji pobijedi.

rejnald

pre 8 godina

Trebao je pustiti Vereda da igra malo...Mogao je umesto Plavsica,a Ristic umjesto Srnica.Meni ga zao,dosli mu prijatelji,presli toliki put da ga vide,a on grije klupu...Inace napokon jedan dobar derbi!Sjajan Vijeira,odlicni Donald,Katai,i Plavsic.Ostali sasvim ok.
Sto se grobara tice za njih vazi jedno pravilo: ...Kad pobijede,onda je sve posteno,kada gube,onda je namjesteno!

zoran

pre 8 godina

Zamislite ovu odbranu Partizana u LS...garantujem ispod 10 po utakmici ne bi bilo...taj record se ne bi oborio dok je fudbala na planeti...neverovatn uspeh je skupiti ovakve vezare na jednom mestu, na chelu sa golmanom...Kataieva lopta je prosla pored njega, a on se baca u mestu...ha,ha,ha...pa ono je nevidjeno...svaka chast majstore..nemoguce je ne pobediti tim sa ovakvom odbranom...oni se prosto nude...a shta reci o onom jadniku na klupi, koga zovu trener...tek ono je horror.

ss

pre 8 godina

Partizan trenera ili bota u upravi da smeni sto pre.Zvezda je igrala dobro zato sto je Partizan bio sve,samo ne tim.Portugalac u zvezdi objasnio kako je fudbal jednostavna igra.

MAČAK

pre 8 godina

Kiza da podnese ostavku,loša taktika,greška izvodjenje iz igre Stevanovica,od starta je trebao igrati Subic,a ne Lekovic,Cirkovic kriminalan!

dragan

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra.
(are, 12. septembar 2015 23:51)
Iznutra,nego sta.A i Rasim mora da pusti Zvezdu u Pazaru jer mu je to uslov za ostanak u vladi.Nisi ni ti los ali ovo sa Rasimom je ipak najveci grobarski hit u kukanju i teorijama zavere ikada napisan na netu :)

*

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra. (are, 12. septembar 2015 23:51)

Sve si slagao. 15 mil, odakle ? Nista u LŠ. Za Rajkovica smo uzeli 2.1 mil, to je 3x vise nego sto smo dali.

Losmi

pre 8 godina

Pritisnite 0 i Hugo ce se igrati sa grobarima

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/12006206_1278609932177799_4357593043601167892_n.jpg?oh=a5cc3211a1600f46d40934ecbf3da2ed&oe=569FF4DF

Bata

pre 8 godina

A gde je Jeftovic, Oumaru je bolji sa strane nego u centru, Brasanac je i sam rekao da bolje igra kad je blizi golu a ne zadnjeg veznog, ne znam zasto Milinkovic odstupa od svoje igre?

Марко

pre 8 godina

Добра утакмица у првом полувремену. Нисам очекивао. ко би се томе могао надати?

LL

pre 8 godina

Poceli da igramo fudbal nakon sto je ovaj presao na standardnu formaciju sa zadnjim veznim, pa ti izmisljaj toplu vodu pred svaki derbi ako vec sutra ne popijes otkaz.

Milan

pre 8 godina

Grobari, gde su sada vase pretnje da ce te nas napuniti?
Jel smo namestili?
I onaj gol ste srecno dali!
Vijera kakav igrac, konacno da ga krene!
I ne poredite ovaj tim, sa onim sto je igrao protiv Kairata!

Nikola

pre 8 godina

Људи по мени овај Ћирковић рупа огромна, да је Остојић почео много би боље било!

djole

pre 8 godina

Rekoh ja prije dva mjesece, vidjecete u derbiju ko je ko. Prognozirao sam tada 3:0 za Zvezdu, omanuo sam za taj jedan gol. Ko imalo poznaje fudbal jasno mu je da je ovaj tim Zvezde mnogo brzi, moderniji, poletniji od Partizanovog. Zao mi je sto su se povukli poslije treceg gola, mogao je jos koji da padne u Partizanovoj mrezi. Ali dobro, nesto se mora ostaviti i za naredni derbi. Vijeira klasa od napadaca, Plavsic kao cigra, Katai lucidan..Kahriman miran i stabilan, vidi se sto je iskusan golman. Bice od ovog tima nesto, Bozovic dobro radi. Da smo na vrijeme oformili ovaj tim za Evropu i tamo je moglo nesto da se uradi.

Dare

pre 8 godina

Ja tek sada shvatio da mi igramo bez zadnjeg veznog, ovaj Milinkovic uvek nesto izmislja, prvo bez napadaca prvi derbi, sada bez zadnjeg veznog.

никола

pre 8 godina

ја не знам докле више бабовић...јел треба сви да изађу па нек игра сам...он и да нема противника изгубио би лопту..

Aca

pre 8 godina

GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016
[link]
(GOAL Stevanovic [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016, 12. septembar 2015 18:55)
Ako ti ne uzima mnooogo vremena, baci jedno 3 linka za Zvezdine golove

tard

pre 8 godina

Ma nemojte slucajno da kazete da smo bolji...hahaha eej,pusteno,imali srece,losa taktika,trener...ali nikako da je zvezda bila bolja...c.c.c....

Uvek Zvezda

pre 8 godina

Opaaaaaaa...
Lepo sam ja rekao da nam OFKa cisti put :-)
Sta li ce sada da kazu? Gol iz ofsajda, nepostojeci penal, prestogo dosudjen crveni karton, igraci se sklanjaju...

Sumika

pre 8 godina

jos od Jesica niste imali goreg trenera.Umesto da pusti malog Saponjica on gura Bozinova a i kod nas umesto Jovica ubacuje Sikimica dedicu
(koshke, 12. septembar 2015 19:49)

Sikimic je uveden zbog skok igre u odbrani zadnjih deset minuta.

delija iz fotelje

pre 8 godina

Hajdemo svi da pevamo veselo
Kome je srce crveno i belo...
Partizan je bio dostojan suparnik večeras a i mi smo imali malo sreće. Pozdrav svim ljudima dobre volje

Капетан Немо

pre 8 godina

Одавно нисам гледао неку нашу домаћу фудбалску утакмицу са више трчања, више темпа, добрих и квалитетних потеза, дриблинга... Црвена звезда је била прилично растрчана али се види да немају снаге да издрже тај темпо целу утакмицу. Ипак су оставили добар утисак. Ни Партизан није био лош, напротив, али недовољно да се данас супротстави Звезди. Можда има наде за наш фудбал.
Напред Звездо!!!

Brašanac without kvasac

pre 8 godina

Kaze Brasanac pre neki dan "Oni su sticajem okolnosti na prvom mestu". Kakvi kompleksasi, to je cudo jedno.
(pera trta, 12. septembar 2015 20:04)

Gle, još jedna okolnost! Eh, ti sudbo huda!

sloba

pre 8 godina

Namešteno je sve grobari možete da se selite slobodno kod braće u Solun ako vas prime. Mada sada imaju problema sa izbeglicama iz Sirije ali će vas primiti valjda. Ovde vas niko ne voli kme,kme,kme.

Shamija

pre 8 godina

Ovako, zvezda pobijedila u pravom derbiji, dobra utakmica, atmosfera, korektna igra i to je to. Braco ne ocajavajte, sport je to, nismo iskoristili svoje sanse, oni jesu i tako se to uvijek desava. Dobre su golove dali priznajem. Ne treba nikog razapinjati al' kiza mi se ne svidja sa svojom pasivnoscu pored terena, ne ucestvuje u igri, cuti k'o riba. Mislim da je bolje utakmicu pocinjati sa jevtovicem, a isto tako ilic ne moze pocinjati utakmicu kad su svi u ful snazi vec uci zadnjih 25min kad su izgraci istroseni. Sve u svemu, bice bolje, idemo dalje.

Mahmut Bakali

pre 8 godina

Stefan Babovic je bruka i sramota za fudbal! Taj decko je najgori igrac koji je krocio u Partizan!!! Zvezda treba da nas nakanta 3:0! Igramo sa dva igraca manje,Babovic i Ilic!!! Pitanje,ko njih a pre svega Babovica stavlja? Sta hoce Ilic vise??? Kako ih nije sramota,sta ovaj nesretnik Milinkovic radi,koja je ova,kao banda sa ulice! Gde je velemajstor Zivkovic,igra li? Vazura,unuk Krste Vazure albanca iz Prizrena,uzivaoc kokaina i kum ministra Selakovica je tu da odradi prljav posao!!!

Kića

pre 8 godina

E dobro je da smo primili gol u poslednjem minutu.. Možda cemo sad nastaviti da napadamo, a ovako bismo verovatno igrali povučeno celo drugo poluvreme.

Trance

pre 8 godina

Ko ne veruje neka proveri.

Uzalud trud, džaba vam sve...!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobar kg, 12. septembar 2015 17:28)

Ti si toliko objektivan da procenis ko je napravio penal a sta je penal, ti stvarno si neverovatan sta pises, leci komplekse.

zoran

pre 8 godina

Ne treba Zvezda da se brine...odbrana partizana ce sve pozlatiti...gledam kod 3. gola kako Balazic udara dlanom o dlan - Kako me nije htela - koja ezara majko mila..!!!! A golman Zivkovic se baca u mesto I lopta pored ruke prolazi..nitije jaka, niti precizna...taj konkurishe za reprezentaciju.!!??? Kako ???

Vladimir

pre 8 godina

Ljudi, sasvim sam slučajno danas bio na Autokomandi.

Zamalo rat.

Policija je to sve nežno odradila ali da su se samo malko bolje organizovali mogli su da probiju kordon i jedni i drugi.
https://www.youtube.com/watch?v=58NXVLxZ3OE

Davle

pre 8 godina

Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)
Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)
Pusteno 100 %
(Marko spasojevic, 12. septembar 2015 19:30)

Mare care,zaglavio ti enter ...

Mare

pre 8 godina

Svaka cast svim akterima na prezentovanju naseg derbija Evropi, prelep fudbal,Zvezda za 2 Klase bolja, Vieira majstor, Partizan nema odbranu crno im se pise protiv Bilbaa i Augsburga.ZVEZDA JE Srbija!

Samo covek

pre 8 godina

Definitivno poraz Milinkovica, ja onu sredinu ne bih smeo izvesti ni protiv Donje Trepce. Cim je usao Jevtovic videlo se koliko smo sigurniji. Meni Bozinov radi dobar posao generalno, zna nesto uvek gura loptu napred, i danas je kreirao dve sanse i imao onaj sut. Odbrana ne vredi komentara, bar je jasno da nije levi bek problem jedini jer je Petrovic za ovog Lukovica Karlos. Mislim da ide otkaz Milinkovicu, imali smo lepu igru jedan period ali kvalitet trenera se vidi na duze vreme, a mi smo sve gori. Babovic, Ilic, Brasanac sredina, jos ne verujem. Svaka cast Zvezdi, dobili su srcem derbi i naravno nikad gorom odbranom Partizana.

Libero

pre 8 godina

Zvezdi cestitke za pobedu, potpuno zasluzeno. Uopste nije nuzno da Partizan i sa ovim igracima koje ima na raspolaganju bude ovoliko spor, bezidejan i bezopasan. Ja nisam strucnjak da napisem tacno kako, ali znam da nije ni ovaj trener Partizana. Amater. Ili mu neko drugi sastavlja tim. Partizan je veceras unistio Sasa Ilic, uz svo duzno postovanje koje imam prema njemu, uz svesrdnu pomoc Babovica. Njih dvojica skupa na terenu, toliko znam, ne moze doneti nista dobro u igri. Cim je makar jedan od njih napustio teren, Partizan je stvorio tri vrlo izgledne prilike u vrlo kratkom roku. Odjednom je sve bilo brze i konkretnije, opasnije, prema napred. Ne treba mi diploma niti zvanje trenera da vidim bar toliko. Mozda bi Zvezda i dala ipak ta tri gola, jer Partizan jednostavno nema ozbiljnu zadnju liniju, ali dao bi i Partizan makar toliko siguran sam. Bez ove dvojice pomenutih na terenu, naravno. Prelazni rok je odradjen tako kako je odradjen, od oka, ne da se pojacaju linije time u kojima zaista skripi i duva promaja na sve strane, nego daj koga ima, ko se nudi i ko hoce, nema veze na kojim pozicijama igraju. I da, ako moze na pozajmicu, ili kao slobodni igraci, da se ne potrosi koja kinta. Neozbiljno, amaterski, bez plana, bez ideje, bez vizije. Ne znam sta ce uraditi u pauzi izmedju dva dela prvenstva, ali svejedno mi je, tada ce ionako za sve biti kasno.

Continent

pre 8 godina

Uvek ce se nadje neki sleoac da kaze : prodato, namesteno itd.

E takvi ae bas razumeju u fudbal.

Partizan umoran, bez motiva i snage za celu utakmicu. Suplja odbrana.

ALI DERBI KAO DERBI DOBAR. Na nivou kakav treba da bude.

goga

pre 8 godina

Da nisu Umaru i Stevanović promašili one zicere, drugačija bi se pesma pevala.
(DPb, 12. septembar 2015 20:05)
a Katai kroz noge i Srnic u 16 ništa. ...otresli smo vas posteno, bila dobra utakmica, ne pametuj

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

@gfd

haha e moj ti, da ti ipak pročitaš čitav moj komentar, pa da možda malo bolje skontaš kome je posvećen moj komentar. Sigurno nije nama ;)

milan h

pre 8 godina

Zaradis 15 miliona evra za godinu dana, cistih prihoda, znaci od nikakvih vladinih sponzora i u prelaznom roku potrosis tri puta manje od onih koji su ispali u pretkolu i koji duguju 10 puta vise od tebe i koji su zaradili od transfera 10 puta manje. FK Partizan sabotiraju iznutra@@@ u odnosu na period kad je igrala u evropi zvezda se pojacala poprilicno i sada mnogo bolje izgledaju na terenu....Partizan je pobedjen sa dve majstorije Wieire a pritom nije iskoristio svoje sanse

Don Serdjo

pre 8 godina

Opsti utisak sa derbija je da je Zvezda dok je bilo 0:0 i 1:1 igrala mnogo agresivnije i ofanzivnije od Partizana...kad bi davala gol svjesno ili ne se povlacila i prepustala igru Partizanu...ono sto mene kao navijaca Zvezde najvise veseli je da smo mi konacno iz nasih skola dobili fantasticnog igraca-naravno GRUJIC...djecko igra kao da ima bar 5sezona u nogama i 15-ak derbija, lik je bolji igrac od citavog srednjeg reda Partizana...realno...klasa...i on sad poslije ovog derbija vrijedi bar 2.5-3mil €...uglavnom, dobili smo zasluzeno jer smo bolja ekipa!!! Poz braci Delijama iz Banjaluke

Nolan

pre 8 godina

Jedva cekam 31 oktobar i kosarku da vam se osvetimo.
(grobar1970, 12. septembar 2015 22:38)

Čujem i da su se Sofo i Tompson jako uplašili Bože Djumića i neverovatnog tandema Edi&Edo...

veliki strumf

pre 8 godina

Suplje obe odbrane, katastrofa. Zvezda bolja 40 minuta, a onda je usledio evidentan pad. Nedopustiva greska na 30 metara kod gola Partizana. Mazic odlican

banjakuja

pre 8 godina

Kako igra Vieira kakva dva gola, sjajno! U Zvezdi su svi odlicni, mali Grujic me odusevljava, Plavsic odlican, Katai igra onako kako ocekujemo od njega. Srnic se trudi ali mozda ga je prerano gurnuo u vatru. Ajde Zvezdooo 2-1 :)))

marcel

pre 8 godina

Trenutno 53minut i Mazic bez greske. Za koga god da navijate ali tako je. Pa realno i u Premijer ligi sudije naprave gresku. A Mazic sudi pod nenormalnim pritiskom. Lakse suditi Mancester-Liverpul ako cemo iskreno.

Kića

pre 8 godina

E dobro je da smo primili gol u poslednjem minutu.. Možda cemo sad nastaviti da napadamo, a ovako bismo verovatno igrali povučeno celo drugo poluvreme.
(Kića, 12. septembar 2015 18:50)

Kao što rekoh..

vaske

pre 8 godina

Zvezda bolja stvarno. mada ni jedni ni drugi nemaju snage za celu tekmu. Uvek je tako sa nasim fudbalom.
ne znam zasto grobari pljuju Babovica, pa bolji je od Ilica. Brasanac odlican, ali usamljen. Zivkovic , takodje. Ali mora vise. Mora sto pre u veliki klub, a ne da se razvija u zagrljaju Vucelica.
Ovi stranci u Zvezdi su odlicni, ozbiljni.
Ko je taj Plavsic? Zna fudbal. Konacno vidim da dodaju loptu, igraju sa rezonom. Steta sto Ristic nema vise prostora. On i Grujic, u sredini, to je ozbiljan potencijal.
Zvezda sa ovim timom i jos vise utalmica nema premca. Moralo bi da bude 12 bodova prednosti na kraju. Dakle, vracamo se u normalu. pardon...

evropski sampion i mizerija u pokusaju

pre 8 godina

Viera iz svlacionice muuahahaha,

pa sta to bi "Barseloneto", srpski Real Madrid idalje nabiva komplekse ahahahaha

zvezdas

pre 8 godina

Solidna,dobra utakmica za gledanje u ovom nasem fudbalu.Lepi golovi,Zvezda apsolutno zasluzila pobedu.Govorio sam ja da Grofu treba vremena da slozi kockice i dobro je odradio posao,a mali Plavsic je pravo osvezenje.Kao da je ubrzao ceo Zvezdin napad i igru na sredini.
Cestitke i komsijama na fer,korektnoj igri.Sasi Ilicu narocito,nije mala stvar toliko derbija imati u nogama.Postovanje.
Zvezdo moja,zasluzeno slavis veceras.

realno

pre 8 godina

milinkovic genije:
babovic i ilic u postavi.
zar treba kakav komentar?

od ćirkovića ne bi bio veća rupa ni raduljica da igra.

itd itd

cofi95

pre 8 godina

Jedino sto me je maksimalno iznerviralo je kukavicki mentalitet nasih igraca, koji su se povukli posle treceg gola, kada su grobari bili zreli da prime jos tri. Ali dobro, bitna je pobeda. Ovaj Partizan nije ni bleda senka Partizana koji je razbio Steauu, a ne mogu da se vade na umor, jer su i jedni i drugi imali nedelju dana odmora, prema tome, Zvezda je daleko, daleko kvalitetnija, iako se to po imenima fudbalera i ne vidi.

Stefan

pre 8 godina

Milinkovic mora hitno da pakuje kofere,pa kakva je ovo bre formacija sa 2 najsporija i najtromija igraca u veznom redu od kojih i moja baba brza i jaca u duelu a jevtovic koji cele sezone drzi ekipu mu ostaje na klupi kao i jedini igrac koji moze da napravi razliku bozinov.I neka neko nauci igrace partizana da koriste prekid vec jednom u proseku 15 kornera na utakmici imamo a od ni jednog nemamo koristi.

Nišlija

pre 8 godina

Katastrofalna igra Partizana. Saša Ilić dva puta pravi nepotrebne faulove na 25 metara od gola. Zatim, pravi faul u napadu, iako je lopta u posedu Partizana. Kod drugog gola gubi loptu na 30 metara od gola i Partizan prima gol. Ćirković i kod drugog i kod trećeg gola ide unazad i beži od igrača, umesto da blokira šuteve. Babović izgubljen i u svemiru i u prostoru. Brašanac još pod utiskom svadbe. Stevanović nespreman za celu utakmicu. Oumaru i Živković odsečeni, jer je vezni red skroz podbacio. Odbrana šuplja. Sve u svemu jad i beda. Ne ličimo na ekipu.

fan

pre 8 godina

Za sve navijače Zvezde jedno pitanje,zašto pri rezultatu 3:1 za Zvezdu ne pevate Tole lopove?
(xxx, 12. septembar 2015 20:11)

a zasto vi uopste ne pevate?

Ivan Ćirič - Kardinal 21 blok

pre 8 godina

Jesam grobar u duši i telu ali zasluženo ste pobedili! Priznajem bolji ste. Treba da nas rasformiraju i Partizanovi fudbaleri da budu taxisti, portiri, magacioneri, noćni čuvari...

Dragan

pre 8 godina

Svašta se piše ovde, a činjenica je jedino je da smo posle dugo, dugo, dugo vremena odgledali jednu utakmicu koja je ličila na evropske. Nisam pobornik domaćeg fudbala koji je propao kada je propala i SFRJ, ali ovo danas, svaka čast...zavidan tempo, trčanje, presing na loptu, dubinski pasovi, šanse na obe strane, četiri gola...šta reći, osim svaka čast, još jednom...i ajde da kucnemo o drvo, pa da bude još ovakvih utakmica u ovom prvenstvu.

saeKn

pre 8 godina

Ono sto je mene posebno impresioniralo jeste tempo sa kojim smo igrali i definitivno ako ocemo nesto da uradimo narednih godina mora biti makar pola stranaca a pola nasi.Ovo je jeftin tim stvarno odlican skauting.

Kosmos-Štasmos

pre 8 godina

..."na Severu opet pesma stara, stadion pun, svi pevaju u glas, ponovo smo bolji od grobara a parni valjak opet traži spas...
a spasa nema neće ga ni biti jer naša Zvezda najbolja je sad, grobari će gorke suze liti a pesma naša gradom će oriti"...

Kum

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?
(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34)

Ne interesuje nas Europa. Tu smo igricu vec obrnuli.

Dragan

pre 8 godina

Najiskrenije cestitke Zvezdi na pobedi. Pokazali ste kako se bori za klub, na svim nivoima. Od navijaca do premijera.
Za Partizan nema ko da se bori osim sacice navijaca za istocne i zapadne tribine i nekoliko fudbalera.
Pocelo je sa najurivanjem Vujosevica i to nista dobog nije moglo da donese.
Ova sezona je zavrsena za Partizan u dva najznacajnija sporta
(masna glazura, 12. septembar 2015 20:16)
Jel??? Ma nije valjda???

Gile

pre 8 godina

Petkovicu jel ti igras za Zvezdu ili.za Partizan?! Mi ih razbismo, celo poluvreme misja rupa, a ti pustas ovog Stevanovica da da gol ni iz cega. Sta ga gledas, sto ne izbijas loptu?

zoran fr

pre 8 godina

CIRKOVIC??????
ako je on fudbaler ja sam predsednik vlade
katastrofa odbrane partizana i milinkovica a svaka cast zvezdi vise zele pobedu

grobar cetinje

pre 8 godina

ostavka Milankovića,mnogo je tri poraza u 8 kola. Pojačanja očajna,sve smo doveli igrače kojoi su bili slobodni,što znači da ih niko nije htio

gfd

pre 8 godina

@@@ (Darko, Lopare RS, 12. septembar 2015 19:40)

"Prvi gol čist ofsajd"

Ovim si sve rekao! Pokazao o kakvom se "stručnjaku" radi

Pa zar je moguće da neko pogleda usporeni snimak i odvali ovakvu glupost?????????

VladaGrobar

pre 8 godina

fenomenalna utakmica! iskreno, ova utakmica je bila ranga najmanje ruskog ili italijanskog prvenstva..zasluzena pobeda zvezde, u svim aspektima je bila bolja..mislim da sredina i napad obe ekipe imaju podjednak kvalitet ali razlika je odbrana..tu je zvezda bolja, u boljoj formi,kako gos zelite..ja sam grobar i uvvek cu muski i sportski da prihvatim poraz kad je sve na svom mestu i bez trunke bilo kakve mrlje..da li je zvezdin motiv uticao,marakana, zvezda je ipak odigrala dosta manje utakmica od partizana nekako mi je zvezda bila svezija,pokretljivija..i sudjenje je bilo ravno lige sampiona..navijaci isto super..uzivao sam u utakmici..naravno nervozan jesam sto je moj partizan izgubio ali mislim da partizan ima neke sanse ako dovede dva nova stopera, jer balazic i cirkovic ocito nisu u formi ili jednostavno nisu za partizan..zvezda je na tu kartu igrala,pritiskali su odbranu..tu je partizan najtanji..
Ipak se jos uvek igra kod nas korektan fudbal, moze nesto da se vidi.

bobanmkd

pre 8 godina

Ja bi voleo da mi neko iz Partizana objasni...da neki novinar pita Milinkovica:
1.Zasto i protiv Bate Borisova i protiv Zvezde protivnici puno...ali puno cvrsce stoje na terenu i puno vise zele pobedu.
2.Zasto je za Partizan najteza stvar na svetu da spari dva normalna stopera.
Hvala

Milo,München

pre 8 godina

Zvezda sija ponovo.Bravo i hvala Vijeira(majstorski potez kod prvog gola).
Odushevili me ovi stranci Donald,Ibanjez i Vijeira kod svake proslave gola su prvi(pogotovo ovaj simpaticni Donald)kao da su tu sto godina a znaju sta je nash derbi.
Hvala momci.

bora

pre 8 godina

Čestitam Zvezdi.Apsolutno zaslužena pobeda.Želeli su je bar 50% više,a to je velika sramota za igrače Partizana i Milinkovića.
Živković,Ćirković,Balažić (pod obavezno),Babović-napolje! Sale Ilić,još koliko sutra u zasluženu penziju.Leković dobar.Trujić i Lukuć u11.
P.S-Vazura ni kilometer u krugu stadiona!!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Covece,namestili smo i utakmicu protiv partizana...Terzic odradio posao,svaka cast za namestanje!

narodkratkepameti

pre 8 godina

Volim Zvezdu i Srbiju, veoma postujem Partizan. Mislim da je danas fudbal pobedio bez obzira sve i voleo bih da se krene napred u kvalitetu i zdravom rivalitetu! Pozdrav za svakog coveka kome je ljubav u srcu!

Bata

pre 8 godina

Cist poraz Milinkovica, u Evropi igramo sa jednim zadnjim veznim i tri napadaca i dobro smo igrali, a on ovde igra kukavicki, a o upravi da ne pricam, oni i za prvenstvo misle da ne trebaju pojacanja, imamo sad tri-cetiri leva beka a stoperi ocajni i nikog nisu doveli ozbiljnog sem tog Stevanovica

petarczv

pre 8 godina

Citam komentare i ajde nek mi neko objasni kako je czv UNISTILA partizan? Jednostavno su igrali presing, ovi nasi bogalji u odbrani gubili loptu i iz par individualnih poteza dali golove. Koje je sanse czv imala osim golova? Mozda jednu...
(kile, 12. septembar 2015 20:25)

E jeste vi grobari show...dobili 3 komada i mogli jos toliko i ti imas obraza da nesto pises...
Jel kapiras da je bolji ko da vise golova a ne ko ima vise sansi...

Perovic

pre 8 godina

da je albert nadj zamenio sasu ilica,do ovoga ne bi doslo(micko, 12. septembar 2015 22:38)
Nađ se nalazi na fizikalnoj rehabilitaciji, kažu doktori da ne sme više ništa teško da podiže niti da ulazi u duel samnom.

Toliko

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?
(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34) # Link komentara
Ćorava koka je ubola 61.put ovo zrno ali ona mnogo ćoravija je ostala na samo 40 uboda...i u Evropi će te služiti za gol razliku,ne brini,kao i uvek do sada.
A vi kako te?

Provokator

pre 8 godina

mare# Majstore, ne znam kako se usudjujes da govoris o necemu o cemu pojma nemas... Da, da, da ti si veliki navijac koji je doso na genijalnu ideju da ne gleda nas fudbal 20 godina zato sto je nas fudbal propao... Bravo izmislio si toplu vodu... To svi znamo i zato nemoj da se pravis pametan. Zvezda je posle 10ak godina odigrala fudbal! Agresivno, brzo, disciplinovano, motivisano... Ako nisi gledao uzdrzi se pametovanja.

mioan

pre 8 godina

Srecno i neka pobedi bolji. Nemojte da bespotrebno dizemo tenzije, ni prije ni posle utakmice. Hvala kosarkasima sto su u centru paznje, pa nije bilo nicega ruznog pred derbi. Ko pobedi moci ce da zeza ove druge ali ajde da ostane sve u duhu fer pleja. Ipak je ovaj derbi jedan od najvecih srpskih sportskih svetkovina, bez obzira na kvalitet fudbala.

Neutralac

pre 8 godina

Pratim nas fudbal,ali nisam neki vatreni navijac ni jednog kluba.za Partizan sam reko da su se mnogo digkli,i da nemaju igru,i da ce u derbiju to da se vidi.Evo veceras mozemo svi da se uverimo.
Zvezda dovela par igraca,uigrali ove ostale,i ima tu nekog ploda.
Zvezdini igraci trce,krecu se,idu i 1na1,dobro se brane
Partizanovi igraci stoje,igraju neku zonu (zona se inace igrala 1937.godine) bezidejni su,babovic kao i uvek ,decko nema pojma.
i treba da pobedi Zvezda.
jedino mi krivo zbog Sasu Ilica jedini covek koji vredi u Partizan.

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Miodrag Božović : Zoran Milinković - različite klase... Ovakav pametan napadački fudbal nisam video kod naših timova 15 godina

Bosko

pre 8 godina

Neke posledice, nikom nista a !? Isplaceno sve I vinjaku I ovome sa ppdocnacima. Nema zbog njega ni LS a I prvenstvo u problemu. Nije ni bitno. Bitno je da si Obelezio Saletu jubilej. Sad polako zaludjute narod. Ima jos slepaca. Psovo bih vas. Ali peti komentar mi brisu !

Ljubisa livac

pre 8 godina

@top sa drine
E ovaj komentar vam je knjiski primer kompleksa. Za one koji ne znaju da definisu kompleks, samo neka procitaju, bice jasno. Kad te neko odvali u derbiju a ti se hvatas za to sto igras LE. Tesi se. I tamo cete opet sluziti za gol razliku.

Mich

pre 8 godina

Zvezda nas je zasluzeno dobila....nema nikakvih dilema...Cestitam im na pobedi....
Smatram da je trener kriv za ovakav poraz...Saponjic mora da igra...Tandem u napadu Saponjic u spicu, Abu i Zile po strani....To je dobitna kombinacija...kakav bre Bozinov klasican bugarski glumac...Babovic klasican promasaj... Ilic moze da igra samo 15 minuta...
Groobar do smrti...

lion

pre 8 godina

Милинковићу да ли видиш ову безидејну игру? После оволико времена, очигледно је да немаш никакву идеју о фудбалу, зато пакуј се.

lion

pre 8 godina

Знате ли ви додате лопту један другом? Најобичнији пас да одиграте? Велики стручњак Милинковић! Срамота ко све може бити стручњак...

cartmanx

pre 8 godina

Posle dugo vremena na prekidu zbog bakljade mogu mirne duse da cestitam komsijama na pobedi,bili su bolji, mi odbranu nemamo a i Milinkovic i uprava bi trebalo dobro da se zamisle!

Bocky

pre 8 godina

Hoce li gospodin Milinkovic, sam ponuditi ostavku ili ce mu je uruciti? Nikolic je stradao i za mnogo manje. Mene kao grobara, je mnogo sramota ovog rezultata.

MM

pre 8 godina

Apsolutno zasluzena pobeda Zvezde. Stvarno nema sta da se kaze. Sasa Ilic je prespor za fudbal. Nisam ni nervozan, stvarno ste bili bolji. Kamo srece da bude svaki derbi ovakav i da zasluzeno pobedi bolja ekipa, a danas je to bila Zvezda.

petar.pele

pre 8 godina

Sramota ovakva utakmica Parizana uprava nije dovela ni jednog igraca da pravi razliku na terenu iskreno Zvezda je uradila duplo bolji prelazni rok a šuplji Partizan treba sa promeni celu ali celu obranu zajedno sa trenerom koji je pokazao da nije za Partizan i sada sledi rasprodaja igraca Zivkovic , Saponjic itd.

Kibo

pre 8 godina

Derbi uopste nije los, kada se setim postave Zvezde pre 4, 5 sezona, Koroman, nesrecni Kaludjerovic, pa Borha, a i ceo tim je bio tragikomedija, ovo danas je neizmerno bolje, kao i kvalitet celog derbija.

thejoker

pre 8 godina

Vulicevic u padu forme mesec dana (Bandalovski na klupi, a odigrao 2 cele utakmice za Bugarsku).
Babovic mu igra zadnjeg veznog, Ilic pod hitno u penziju, Zivkovic nije jednom presao igraca, a Milinkovic nasao pred derbi da rotira pola tima. Ne secam se kad smo goreg trenera imali.
Prvo nas Neca Petrovic osakati za Ligu Sampiona, a danas trener.

gospodin rajko

pre 8 godina

kakvo gazenje. svaka cast bozovicu kako je nadigrao taktikom svog kolegu milinkovica ciji igraci su se setali po terenu bez imalo zelje za igrom. sramotna je igra partizana. dovedite konacno cestite igrace u odbrani i sredini. zahvaliti se z.zivkovicu,balazicu,nesretnom cirkovicu,babovicu,brasancu.cestitam zvezdi titulu.

Offensive Rebound

pre 8 godina

Ja bih da pohvalim jednog igraca koji se nije toliko video na utakmici, a uradio je ogroman posao na sredini terena, a to je Micel Donald, covek je bez greske odigrao, ovog moramo i sledece sezone imati, igrac je klasa, verujte mi. Onaj mali Plavsic me odusevio..

Continent

pre 8 godina

Veoma dobra utakmica. Kvalitetan fudbal. Derbi kakav treba da bude. Zvezda sa vise motiva i zelje.

Mladi igraci unose energiju i zelju, doprinosi to i dinamici. Atrajtivnosti.

Bez obzira na ubeljiv rezultat, utakmica je bila veoma neizvesna do kraja.

laik

pre 8 godina

Čestitke Zvezdi na pobedi, konkretnija u napadu i stabilna u odbrani, Partizan i dalje pun rupa u odbrani i sve se to nervozno prenelo na sredinu i napad. Utakmica odlična i puna tempa što je pozitivno.

senad

pre 8 godina

Sasa Ilic gubi loptu kod drugog gola spor nervozan 39godina i igra startera Babovic spor samo gleda u loptu i vrti se oko nje dva igraca ocajna ali ovaj trener ne menja nista izgleda on je na silu trener.

Драган Ужице

pre 8 godina

Навијачи Црвене звезде се са правом спрдају на наш рачун после овог дербија. Потпуно заслужена победа Црвене звезде, они су своје шансе искористили. Други и трећи гол су били лепи, посебно други. Оба су последица директних грешака одбране и голмана, уз умеће Вијере и Катајиа. Неопрезно изгубљена лопта Илића и погрешан, и непотребан пас Ћирковића у ноге противника. Такав дилетантизам у одбрани одавно нисам видео. Срећом да нисмо прошли у Лигу шампиона, са Барсом би био циркус. Једина нада да се спаси првенство јесте нови, накарадни, систем такмичења и нада да ће одбрана Црвене звезде наставити да игра на овом нивоу. Можда ће неко искористити коју шансу и корнер.

Huo Vijera sa terazija

pre 8 godina

i corava koka ubode neko zrno!ovo vam je retka prilika da se radujtete,pobedili ste evropski tim.radujte se,vidimo se u cetvrtak.a s kim zveda igra u evropi?

@(top sa drine!, 12. septembar 2015 23:34)


Boga mi ovo nije samo ubadanje nego i nabadanje i to debelo, mogli ste da primite bar jos tolio golova, a sto se tice Evrope pa vi ste svetlosnim godinama daleko od toga da ste neki evropski klub, pre ce biti da ste evropska kanta za napucavanje i popravljanje gol razlike evropskm sampionima kakav je izmedju ostalog i Zvezda

Vladimir

pre 8 godina

Kad pomislim na prosli derbi kad Zvezda nije mogla da spoji tri pasa i samo da sanja o protivnikovoj polovini...Ova Bozoviceva Zvezda ima stofa...Ove momke moras voleti.Svaka cast za komentar VladeGrobara.

lion

pre 8 godina

Партизан нема ни одбрану ни напад, случајно дадоше гол, колико грешака у простим додавањима... Неопростиво!

Rooney-utd

pre 8 godina

Prvo svaka cast Zvezdi na apsolutno zasluzenoj pobedi,ali sta reci za Partizan zivko zivkovic najveca rupetina na golu u poslednjoj deceniji,vulicevic nevidljiv,balazic ocaj,babovic oce li vise taj covek otici da ga ne gledam vise,andrija nevidljiv,stevanovic odlican ej bre milinkovic uvodi ninkovica i bozinova da urade nesto uzas,steta za abua za dva zicera,sada vec ozbiljna prednost Zvezde videcemo dugo je prvenstvo,ali milinkovica podhitno iz Partizana.

kris

pre 8 godina

Nakon dugo vremena dobar derbi.Zvezda bolja,od Partizana sam očekivao više,s obzirom na neka izdanja u Evropi,ali izgleda da ekipa nije spremna za igranje na dva fronta.Iako sam bio od onih koji su stalno kritikovali Božovića,moram istaći da je večeras potpuno nadvisio kolegu na klupi Partizana.Srećan sam zbog pobede,a još više zbog korektne atmosfere i drugarskih pozdrava na kraju utakmice.

metall

pre 8 godina

Dobar derbi i najvećim delom utakmice dobra Zvezda. U odnosu na tim od pre dva meseca i početak sezone, ovo sada izgleda daleko bolje. Vijeira vredi svake pare, iskusan i vidi se da zna. Od kako je došao videla se njegova želja, ali ga nije hteo gol - sada se vratilo kada je najbitnije. Plavšić, Srnić, Ibanjez...sasvim korektni, a nešto manje primetan večeras Donald. Povratkom Lukovića biće i odbrana sigurnija. Ono što nije dobro, jesu veliki padovi u igri pred kraj poluvremena, i pogotovo poslednjih dvadesetak minuta kada je Partizan bio daleko opasniji. Ima Božović još dosta posla, ali je na dobrom putu!

Stefan

pre 8 godina

Zasluzena pobeda zvezde,ovu utakmicu je direktno izgubio milnkovic sa svojom katastrofalnom postavkom igre.Partizan bez jevtovica nema igraca koji bi radio prljav posao na sredini terena posto su i babovic i ilic fizicki limitirani i ne mogu da dobiju ni jedan duel.Odbrana je po ko zna po koji put pokazala da je losa i nesigurna.Po meni je greska i ne stavljanje bozinova u prvih 11 koji je pokazao jos jednom da ima sjajan pregled igre i da pravi razliku kao i bandolvskog koji je sigurno u boljoj formi od vulicevica koji je veceras bio katastrofa.Morao bi neko da poradi sa igracima partizana na prekidu koji ocaino izvode.

никола

pre 8 godina

Андрија мисли да треба да му се склањају,Илић би да се бије,Брашанац не зна где је лево,Бабовић где је десно,Живковић... јој...,Вулићевић ће самог себе повредити,онај на беку Лековић кхм игра у прошлој епизоди,једино Абу и Ален донекле, а колико су битни центархалфови види се да сам их и заборавио,честитам Звезди,по први пут да сам видео доминацију не фушерај...

GOAL Vieira [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016

pre 8 godina

GOAL Vieira [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Partizan) 2015/2016
https://youtu.be/WK6NzMY5t5g

MojeIme

pre 8 godina

kao navijac partizana. kad god igraju protiv sebe, odseku im se noge, i slabiji su za 50 odsto. Drugi, cestitam zvezdi, sjajna igra. trece, formacija partizana katastrofa. gdje su ti jevtovic ,brasanac i babovic u veznoj liniji od pocetka ?? sramota

kataklinger

pre 8 godina

Hugo voli Hugolinu, Hugo voli decu finu.
Hugo,Hugo,Hugo,Hugo!
Ne treba vam nista drugo vas voli mali Hugo!
On I Plavsic su me odusevili, a kazu da Kiza jos sedi na klupi ceka 3/4.

rema

pre 8 godina

Odlicna i dinamicna utakmica.Kao sto su svi i konstatovali,obe ekipe su dosta rizikovale, sto su navale uspele da brzo pretvore u sanse,kojih je bilo dosta! Utakmicu je presudila bolje koncentracija u zavrsnici,individualni kvalitet,Plavsica i Vijerie.Dakle da su Abu ili Zivkovic iskoristili bolje svoje sanse,rezultat bi lagano mogao da bude i neresen ishod.
Ono sto se da primetiti, jeste da je argesivnost na sredini bila mnogo veca na strani Zvezde,da su Donald, Plavis, Grujic ukrali dosta lopti,od kojih su 2 pretvorene u golove.
Sigurno je da se sada utakmica sa Kairatom izgleda potpuno drugacije,jer je ovo potpuno druga Zvezda,mora se i reci da je Kairat bio nadomak podviga i izbacivanja iz Evrope Bordoa.
Da se primetiti,da je Bozovic iskusan trener,da je za nasu ligu pravo osvezenje.Cinjenica da je Zvezda ovako otvoreno igrala,je zaista za pohvalu,jer je mogla i da pukne,al je covek verovao u igrace verovao u pobedu, sto ga cini pravim pobednikom!Milinkoviceva odluka da pocne Ilic,moze okarakterisati kao mudriji pristup,ocigledno ekipe koja je u padu forme.Babovic je mozak Partizana i ono sto nedostaje jeste jos jedan vezni igrac koji moze da saradjuje dobro.Brz koji bi mogao da nadoknadi i iskoristi vrline i mane Babovica,sada je ocigledno da to nije uspeo Brasanac,da li zbog straha?Babovic je bio pod konstantim pritiskom i kada bi primao loptu s ledja bi ga odmah napao.
Srnic je bio najslabiji u Zvezdi,to je razlika tezine dresa,Cuke i Zvezdinog.