Subota, 12.09.2015.

15:36

Nejsmit het-trikom sa klupe nokautirao Čelsi!

Fudbaleri Čelsija doživeli su i treći poraz od starta Premijer lige, pošto su na otvaranju petog kola poraženi na gostovanju Evertonu – 3:1 (2:1).

Izvor:

Nejsmit het-trikom sa klupe nokautirao Èelsi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Lala iz regala

pre 8 godina

Sve im je krenulo uzočin :) Kaže Hoze da im se i kompijuter pokvario na taktičkom sastanku pre utakmice..pa jel može još nešto!? Ovo je komedija :)
Evo šta je rekao posle: https://youtu.be/NYlFMAgTn2Q

Ivan

pre 8 godina

Navijao sam za chelsea 9 godina.. od 2005. tj od one pobede od 4:2 protiv barse... ta ekipa je imala nesto-duff, gudjonsen, lampard, terry, bridge, pa cak i kezman... ali dolazak diega koste(najveceg foliranta ikada) je presudio i vise ovaj tim ne mogu da podnesem. Toliko se sladim ovim i predstojecim porazima, i zelim im da sto pre zaigraju u championshipu...mada, i man cityju je tamo mesto, a njih niko ne pljuje, a mozda bi trebalo, s obzirom da su i oni vestacki tim koji ove sezone osvaja titulu

Hristo Stoičkov

pre 8 godina

Treća godina Murinju, vreme za odlazak, uz obavezne suze i seriju tekstova o najboljem treneru svih vremena. Ali porez je porez, a Murinjo nigde ne ostaje duže od tri godine.

Powerslave

pre 8 godina

Odbrana stara i spora, Fabregas koji treba da bude mozak ekipe ne može da se sastavi, Košta je nikakav pa praktično igraju bez napadača.

Dakle, bez odbrane, pleja i napadača ne vidim kako išta može da se očekuje.

Tradicija mora da se postuje!

pre 8 godina

U Engleskoj, tradicija se veoma ceni.

Fudbalski klub Chelsea, ima sasvim solidnu tradiciju - ispadanja iz lige (ispadali su vec SEST puta iz prve lige)

Vec nazirem novi derbi, u blizoj buducnosti:

MILLWALL - CHELSEA

Ali, ne u prvoj ligi!!:)

Stefan

pre 8 godina

Treba da se uradi remont ekipe! Mogli bi da dovedu Lukakua, Barkleya i Stonesa koje vidim kao idealne naslednike Drogbe, Lamparda i Terija. Pedro i Costa nek se vrate u Spaniju da simulira, nije pl za takve igrace. Costu treba izbaciti iz ekipe jer se ponasa kretenski i unosi nervozu u ekipu jer nikad ne znas kad ce crveni karton da dobije. Oscar, Ramires, Willian bi isto mogli da se prodaju i da se dobije lep novac za njih. Bane je najveca enigma, vidi se da ne moze vise beka da igra ali je veliko pitanje da li moze i na mestu stopera! Njemu bi bilo idealno da ode u Seriu A i odigra jos par sezona na vrhunskom nivou. Zouma isto nema kvalitet za Chelsea ali mu treba dati sansu. Obozavam Murinja ali kao da je izgubio kompas i mislim da bi mozda trebalo da se iskoristi to sto je Klopp slobodan. Klopp bi svojim stilom mnogo doneo atraktivnosti Premier lige. Mozda bi mogao i da privuce Reusa, Hummelsa i Subotica!
Courtois
Azpi Stones Hummels(Subotic) Stones Baba
Matic Fabregas Barkley
Reus Lukaku Hazard

skols 18.

pre 8 godina

Necu da provociram navijace murinja i celzija.imam samo jedno pitanje gde je perdo danas bio jel igrao..murinjo je rekao da je pedro ko maradona..celzi je zaista u totalnoj krizi rezultata..izgubice i od arsenala u sledecom kolu

vladek

pre 8 godina

Ovo je klasicna opstrukcija od strane fudbalera.Murinju sledi korpa u roku od 15 dana.Vrlo je moguce da su Bane i Teri,koji odlaskom Lamparda i Ceha,imaju najveci autoritet medju igracima,nahuskali ostale,i zato ovako lose igraju.Tim nije nista slabiji nego prosle god.plus sve su to iskusni,prekaljeni igraci,sa mnogo odigranih meceva.U maju su gazili sve zivo,a u avgustu ne mogu da se sastave

sovuljaga

pre 8 godina

T'ga za jug...pa nista,ti nam samo navedi trenere koji su imali vise uspeha sa vise ekipa u vise liga i sve ok.volis da mrzis uspesne,to je i poenta,mozda zato sto si bolji od njega nego ti niko ne pruza sansu .

Rio

pre 8 godina

To je taj strucnjak Mourinho. Nek i dalje pljuje po Wengeru. Karma je cudo! Samo me zanima koja mu je izjava nakon tekme? Znam vec unaprijed da nije on kriv, ali me zanima tko jest?

Idemo Zvezdo

pre 8 godina

Mislim da se Čelzi sad nalazi u situaciji kao što je bio Mančester u zadnjoj godini Ferdinanda i Vidića. Sa jedne strane teško je odreći se legendi Terija i Ivanovića a sa druge vidite da više nisu na nivou na kom su bili. Morao je Čelzi na vreme dovede zamene i uvodi ih u igru jer je sada prekasno da se u sred sezone nešto uradi. Neka probaju bar Ligi šampiona da obezbede da ne bude sezona totalni promašaj. Mada ovi rezultati do sada već slute na ozbiljnu katastrofu.

Ko-ometator

pre 8 godina

Najjaci su ovi sto jedva cekaju da krenu sa pljuvanjem Murinja. Covek je trenerska institucija. Ovo sto se desava u Celziju je sigurno daleko ozbiljniji problem nego sam trener jer cela ekipa delije odsutno i rastimano. Ocajnicki fale jedan stoper i vezni igrac da pomaze Maticu ili da gine za gol i pobedu kao Lampard. Fabregas ceka loptu da krene... Sve u svemu nesto je trulo ocigledno u klubu. Osvojili su prosle godine premier ligu nemoguce da igracima sad odjednom Murinjo smeta...

T'ga za jug

pre 8 godina

Nikad ovo ne bih očekivao.
Šta je sa njima ni Murinjo ne
zna.
(Đokara, 12. septembar 2015
16:23)
Evo vam postovani komentatori tipican Murinjovac.Zaljubljen do bola.Svi su krivi,Murinjo nije.
Ajde sada zaverglajte,Porto,Celzi........i ???

slanina

pre 8 godina

U celom Čelziju jedino Matić igra. A ovaj pajser drzi Fabregasa u igri. Da imam kondicije, cenim da bih imao isti ucinak kao on od početka prvenstva.

neutralni felsh

pre 8 godina

sad ce murinjo opet da kaze da je sudjenje bilo lose i da su klinci lose dodavali loptu kad izadje van terena. jedva cekam da cujem njegovo objasnjenje za ovaj poraz! :)

bacio sam lepu cifru na X, jesam pao ali opste mi nije zao. merak cenu nema :)

Rio

pre 8 godina

Smorinju isteko SMS za parking u extra zoni i nije mogao da ga produzi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (BMX, 12. septembar 2015 16:20)

Hahahahahahahahahahahahahahahaha komentar godine!!! :)

phil

pre 8 godina

izdominirao je martinez mourinha,chelsea je igrao tacno onako kako je kako je on zeleo.barry je danas odradio odlican posao,kao i svi igraci evertona uostalom...tacno se zna stil igre,ko koga da cuva,utrcavanja,mali galloway se odlicno pokazao.everton ima odlican tim za nesto veliko,mozda ne ove sezone ali za buducnost sigurno

Chakotay

pre 8 godina

Tek sada se vidi da je Ivanovic menadzerski igrac.Njegova igra je kriminalna.U timu je samo zbog Abramovica,ali pod hitno mora na klupu ili neka Kina.(Budite ljubazni,objavite komentar).

E'

pre 8 godina

Murinjo je istrosen i provaljen trener,takticki neprepoznatljiv u odnosu na onog Murinja nekada kad je sve bilo zategnuto po konac na terenu,Ova ekipa Celzija vapi za trenerom kao sto je Klop ovo je pod murinjom ljuto mucenje,kukavci ne znaju kuda da trce sta da rade Azar je totalno ubije od krilnog igrac glumi nekog veznjaka.

sovuljaga

pre 8 godina

nije mi jasno da ljudi bez blama pricaju kako je Murinjo los trener,provaljen...ako vas pamcenje ne sluzi dobro pa se ne secate Porta i baksuzne ekipe Intera koje bila ozbiljna samo sa Murinjom onda nije tesko,ako nisi vocna musica,da se setis prosle sezone kada je taj isti Murinjo lagano i ubedljivo osvojio Premier ligu,ali sad,par meseci kasnije je postao neznalica i uspeli su da ga "provale" svi.

Nikola

pre 8 godina

On i Barkli pobedise Celzi i milioncice,sjajna utakmica,Matic i Pedro nesto pokazali ovi drugi kao da pali sa marsa.Sudije u Engleskoj kriminalno sude,trebao je da sudi u petercu inderektan udarac a on covak samo odmahuje glavom.

Ivke

pre 8 godina

Ivanovic stoji deset metara od igraca koji ga napada, i njegov igrac moze da radi sta mu padne na pamet, to je njegov problem. Razumem da gledas protivnickog igraca na njegovoj polovini, ali on ih posmatra na 25 metara od svog gola kako sutiraju i centrijaju. Normalno da ce da prime 2-3 gola po utakmici. Ni ostali nisu nista bolji. Mislim da su Kosta i Fabregas jos veci problem Celsija od Baneta ove sezone.

Sena

pre 8 godina

Odbrana Celsija je kriminalna, Bane i Teri ocajni, Matic, i pored gola, ni bleda senka one zverine od prosle sezone, a Mikel je ... pa Mikel.

Samo whey bajo moj!

pre 8 godina

Da ne promasi west bromic penal na pocetku meca Celsi bi imao samo bod posle pet meceva...kakav raspad sistema. Ivanovic kriminalan, opet kriv kod minimum 2 gola..

Milan

pre 8 godina

I ko jos veruje da ce Celzi osvojiti titulu???
Svaka cast Maticu na golu!
Murinjova famozna 3 sezona...Setite se Reala pod njegovom trecom sezonom...

hmm

pre 8 godina

Neko razocarava 15 godina, sto bi Murinjo rekao, a nekome ce gazda poceti (ako vec nije) da se raspituje za Klop-ov telefon, Ancelotijev vec ima... Ahahahaha

musa dembele

pre 8 godina

najvaznije je da ako si odbrambeni igrac naucis da stavis ruke iza ledja.pitajte Ivanovica.ne znam sta se desava s tim covekom... Celsi deluje nemotivisano,pa Azar ne lici na sebe

Chandler Bing

pre 8 godina

I šta kaže Murinjo, Azar je uz Ronalda i Mesija, još kaže igrao bolje od Ronalda prošle sezone. Nego, što nije igrao od početka sezone Eden? Ros Barkli fantastičan igrač, a Martinez odličan trener.

Samo whey bajo moj!

pre 8 godina

Da ne promasi west bromic penal na pocetku meca Celsi bi imao samo bod posle pet meceva...kakav raspad sistema. Ivanovic kriminalan, opet kriv kod minimum 2 gola..

Milan

pre 8 godina

I ko jos veruje da ce Celzi osvojiti titulu???
Svaka cast Maticu na golu!
Murinjova famozna 3 sezona...Setite se Reala pod njegovom trecom sezonom...

Idemo Zvezdo

pre 8 godina

Mislim da se Čelzi sad nalazi u situaciji kao što je bio Mančester u zadnjoj godini Ferdinanda i Vidića. Sa jedne strane teško je odreći se legendi Terija i Ivanovića a sa druge vidite da više nisu na nivou na kom su bili. Morao je Čelzi na vreme dovede zamene i uvodi ih u igru jer je sada prekasno da se u sred sezone nešto uradi. Neka probaju bar Ligi šampiona da obezbede da ne bude sezona totalni promašaj. Mada ovi rezultati do sada već slute na ozbiljnu katastrofu.

musa dembele

pre 8 godina

najvaznije je da ako si odbrambeni igrac naucis da stavis ruke iza ledja.pitajte Ivanovica.ne znam sta se desava s tim covekom... Celsi deluje nemotivisano,pa Azar ne lici na sebe

Chandler Bing

pre 8 godina

I šta kaže Murinjo, Azar je uz Ronalda i Mesija, još kaže igrao bolje od Ronalda prošle sezone. Nego, što nije igrao od početka sezone Eden? Ros Barkli fantastičan igrač, a Martinez odličan trener.

E'

pre 8 godina

Murinjo je istrosen i provaljen trener,takticki neprepoznatljiv u odnosu na onog Murinja nekada kad je sve bilo zategnuto po konac na terenu,Ova ekipa Celzija vapi za trenerom kao sto je Klop ovo je pod murinjom ljuto mucenje,kukavci ne znaju kuda da trce sta da rade Azar je totalno ubije od krilnog igrac glumi nekog veznjaka.

Sena

pre 8 godina

Odbrana Celsija je kriminalna, Bane i Teri ocajni, Matic, i pored gola, ni bleda senka one zverine od prosle sezone, a Mikel je ... pa Mikel.

hmm

pre 8 godina

Neko razocarava 15 godina, sto bi Murinjo rekao, a nekome ce gazda poceti (ako vec nije) da se raspituje za Klop-ov telefon, Ancelotijev vec ima... Ahahahaha

sovuljaga

pre 8 godina

nije mi jasno da ljudi bez blama pricaju kako je Murinjo los trener,provaljen...ako vas pamcenje ne sluzi dobro pa se ne secate Porta i baksuzne ekipe Intera koje bila ozbiljna samo sa Murinjom onda nije tesko,ako nisi vocna musica,da se setis prosle sezone kada je taj isti Murinjo lagano i ubedljivo osvojio Premier ligu,ali sad,par meseci kasnije je postao neznalica i uspeli su da ga "provale" svi.

Rio

pre 8 godina

Smorinju isteko SMS za parking u extra zoni i nije mogao da ga produzi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (BMX, 12. septembar 2015 16:20)

Hahahahahahahahahahahahahahahaha komentar godine!!! :)

slanina

pre 8 godina

U celom Čelziju jedino Matić igra. A ovaj pajser drzi Fabregasa u igri. Da imam kondicije, cenim da bih imao isti ucinak kao on od početka prvenstva.

vladek

pre 8 godina

Ovo je klasicna opstrukcija od strane fudbalera.Murinju sledi korpa u roku od 15 dana.Vrlo je moguce da su Bane i Teri,koji odlaskom Lamparda i Ceha,imaju najveci autoritet medju igracima,nahuskali ostale,i zato ovako lose igraju.Tim nije nista slabiji nego prosle god.plus sve su to iskusni,prekaljeni igraci,sa mnogo odigranih meceva.U maju su gazili sve zivo,a u avgustu ne mogu da se sastave

Ivke

pre 8 godina

Ivanovic stoji deset metara od igraca koji ga napada, i njegov igrac moze da radi sta mu padne na pamet, to je njegov problem. Razumem da gledas protivnickog igraca na njegovoj polovini, ali on ih posmatra na 25 metara od svog gola kako sutiraju i centrijaju. Normalno da ce da prime 2-3 gola po utakmici. Ni ostali nisu nista bolji. Mislim da su Kosta i Fabregas jos veci problem Celsija od Baneta ove sezone.

Rio

pre 8 godina

To je taj strucnjak Mourinho. Nek i dalje pljuje po Wengeru. Karma je cudo! Samo me zanima koja mu je izjava nakon tekme? Znam vec unaprijed da nije on kriv, ali me zanima tko jest?

skols 18.

pre 8 godina

Necu da provociram navijace murinja i celzija.imam samo jedno pitanje gde je perdo danas bio jel igrao..murinjo je rekao da je pedro ko maradona..celzi je zaista u totalnoj krizi rezultata..izgubice i od arsenala u sledecom kolu

Tradicija mora da se postuje!

pre 8 godina

U Engleskoj, tradicija se veoma ceni.

Fudbalski klub Chelsea, ima sasvim solidnu tradiciju - ispadanja iz lige (ispadali su vec SEST puta iz prve lige)

Vec nazirem novi derbi, u blizoj buducnosti:

MILLWALL - CHELSEA

Ali, ne u prvoj ligi!!:)

neutralni felsh

pre 8 godina

sad ce murinjo opet da kaze da je sudjenje bilo lose i da su klinci lose dodavali loptu kad izadje van terena. jedva cekam da cujem njegovo objasnjenje za ovaj poraz! :)

bacio sam lepu cifru na X, jesam pao ali opste mi nije zao. merak cenu nema :)

T'ga za jug

pre 8 godina

Nikad ovo ne bih očekivao.
Šta je sa njima ni Murinjo ne
zna.
(Đokara, 12. septembar 2015
16:23)
Evo vam postovani komentatori tipican Murinjovac.Zaljubljen do bola.Svi su krivi,Murinjo nije.
Ajde sada zaverglajte,Porto,Celzi........i ???

Powerslave

pre 8 godina

Odbrana stara i spora, Fabregas koji treba da bude mozak ekipe ne može da se sastavi, Košta je nikakav pa praktično igraju bez napadača.

Dakle, bez odbrane, pleja i napadača ne vidim kako išta može da se očekuje.

Nikola

pre 8 godina

On i Barkli pobedise Celzi i milioncice,sjajna utakmica,Matic i Pedro nesto pokazali ovi drugi kao da pali sa marsa.Sudije u Engleskoj kriminalno sude,trebao je da sudi u petercu inderektan udarac a on covak samo odmahuje glavom.

phil

pre 8 godina

izdominirao je martinez mourinha,chelsea je igrao tacno onako kako je kako je on zeleo.barry je danas odradio odlican posao,kao i svi igraci evertona uostalom...tacno se zna stil igre,ko koga da cuva,utrcavanja,mali galloway se odlicno pokazao.everton ima odlican tim za nesto veliko,mozda ne ove sezone ali za buducnost sigurno

Ko-ometator

pre 8 godina

Najjaci su ovi sto jedva cekaju da krenu sa pljuvanjem Murinja. Covek je trenerska institucija. Ovo sto se desava u Celziju je sigurno daleko ozbiljniji problem nego sam trener jer cela ekipa delije odsutno i rastimano. Ocajnicki fale jedan stoper i vezni igrac da pomaze Maticu ili da gine za gol i pobedu kao Lampard. Fabregas ceka loptu da krene... Sve u svemu nesto je trulo ocigledno u klubu. Osvojili su prosle godine premier ligu nemoguce da igracima sad odjednom Murinjo smeta...

Chakotay

pre 8 godina

Tek sada se vidi da je Ivanovic menadzerski igrac.Njegova igra je kriminalna.U timu je samo zbog Abramovica,ali pod hitno mora na klupu ili neka Kina.(Budite ljubazni,objavite komentar).

sovuljaga

pre 8 godina

T'ga za jug...pa nista,ti nam samo navedi trenere koji su imali vise uspeha sa vise ekipa u vise liga i sve ok.volis da mrzis uspesne,to je i poenta,mozda zato sto si bolji od njega nego ti niko ne pruza sansu .

Hristo Stoičkov

pre 8 godina

Treća godina Murinju, vreme za odlazak, uz obavezne suze i seriju tekstova o najboljem treneru svih vremena. Ali porez je porez, a Murinjo nigde ne ostaje duže od tri godine.

Stefan

pre 8 godina

Treba da se uradi remont ekipe! Mogli bi da dovedu Lukakua, Barkleya i Stonesa koje vidim kao idealne naslednike Drogbe, Lamparda i Terija. Pedro i Costa nek se vrate u Spaniju da simulira, nije pl za takve igrace. Costu treba izbaciti iz ekipe jer se ponasa kretenski i unosi nervozu u ekipu jer nikad ne znas kad ce crveni karton da dobije. Oscar, Ramires, Willian bi isto mogli da se prodaju i da se dobije lep novac za njih. Bane je najveca enigma, vidi se da ne moze vise beka da igra ali je veliko pitanje da li moze i na mestu stopera! Njemu bi bilo idealno da ode u Seriu A i odigra jos par sezona na vrhunskom nivou. Zouma isto nema kvalitet za Chelsea ali mu treba dati sansu. Obozavam Murinja ali kao da je izgubio kompas i mislim da bi mozda trebalo da se iskoristi to sto je Klopp slobodan. Klopp bi svojim stilom mnogo doneo atraktivnosti Premier lige. Mozda bi mogao i da privuce Reusa, Hummelsa i Subotica!
Courtois
Azpi Stones Hummels(Subotic) Stones Baba
Matic Fabregas Barkley
Reus Lukaku Hazard

Ivan

pre 8 godina

Navijao sam za chelsea 9 godina.. od 2005. tj od one pobede od 4:2 protiv barse... ta ekipa je imala nesto-duff, gudjonsen, lampard, terry, bridge, pa cak i kezman... ali dolazak diega koste(najveceg foliranta ikada) je presudio i vise ovaj tim ne mogu da podnesem. Toliko se sladim ovim i predstojecim porazima, i zelim im da sto pre zaigraju u championshipu...mada, i man cityju je tamo mesto, a njih niko ne pljuje, a mozda bi trebalo, s obzirom da su i oni vestacki tim koji ove sezone osvaja titulu

Lala iz regala

pre 8 godina

Sve im je krenulo uzočin :) Kaže Hoze da im se i kompijuter pokvario na taktičkom sastanku pre utakmice..pa jel može još nešto!? Ovo je komedija :)
Evo šta je rekao posle: https://youtu.be/NYlFMAgTn2Q

Stefan

pre 8 godina

Treba da se uradi remont ekipe! Mogli bi da dovedu Lukakua, Barkleya i Stonesa koje vidim kao idealne naslednike Drogbe, Lamparda i Terija. Pedro i Costa nek se vrate u Spaniju da simulira, nije pl za takve igrace. Costu treba izbaciti iz ekipe jer se ponasa kretenski i unosi nervozu u ekipu jer nikad ne znas kad ce crveni karton da dobije. Oscar, Ramires, Willian bi isto mogli da se prodaju i da se dobije lep novac za njih. Bane je najveca enigma, vidi se da ne moze vise beka da igra ali je veliko pitanje da li moze i na mestu stopera! Njemu bi bilo idealno da ode u Seriu A i odigra jos par sezona na vrhunskom nivou. Zouma isto nema kvalitet za Chelsea ali mu treba dati sansu. Obozavam Murinja ali kao da je izgubio kompas i mislim da bi mozda trebalo da se iskoristi to sto je Klopp slobodan. Klopp bi svojim stilom mnogo doneo atraktivnosti Premier lige. Mozda bi mogao i da privuce Reusa, Hummelsa i Subotica!
Courtois
Azpi Stones Hummels(Subotic) Stones Baba
Matic Fabregas Barkley
Reus Lukaku Hazard

sovuljaga

pre 8 godina

nije mi jasno da ljudi bez blama pricaju kako je Murinjo los trener,provaljen...ako vas pamcenje ne sluzi dobro pa se ne secate Porta i baksuzne ekipe Intera koje bila ozbiljna samo sa Murinjom onda nije tesko,ako nisi vocna musica,da se setis prosle sezone kada je taj isti Murinjo lagano i ubedljivo osvojio Premier ligu,ali sad,par meseci kasnije je postao neznalica i uspeli su da ga "provale" svi.

Chakotay

pre 8 godina

Tek sada se vidi da je Ivanovic menadzerski igrac.Njegova igra je kriminalna.U timu je samo zbog Abramovica,ali pod hitno mora na klupu ili neka Kina.(Budite ljubazni,objavite komentar).

Tradicija mora da se postuje!

pre 8 godina

U Engleskoj, tradicija se veoma ceni.

Fudbalski klub Chelsea, ima sasvim solidnu tradiciju - ispadanja iz lige (ispadali su vec SEST puta iz prve lige)

Vec nazirem novi derbi, u blizoj buducnosti:

MILLWALL - CHELSEA

Ali, ne u prvoj ligi!!:)

sovuljaga

pre 8 godina

T'ga za jug...pa nista,ti nam samo navedi trenere koji su imali vise uspeha sa vise ekipa u vise liga i sve ok.volis da mrzis uspesne,to je i poenta,mozda zato sto si bolji od njega nego ti niko ne pruza sansu .

Ko-ometator

pre 8 godina

Najjaci su ovi sto jedva cekaju da krenu sa pljuvanjem Murinja. Covek je trenerska institucija. Ovo sto se desava u Celziju je sigurno daleko ozbiljniji problem nego sam trener jer cela ekipa delije odsutno i rastimano. Ocajnicki fale jedan stoper i vezni igrac da pomaze Maticu ili da gine za gol i pobedu kao Lampard. Fabregas ceka loptu da krene... Sve u svemu nesto je trulo ocigledno u klubu. Osvojili su prosle godine premier ligu nemoguce da igracima sad odjednom Murinjo smeta...

hmm

pre 8 godina

Neko razocarava 15 godina, sto bi Murinjo rekao, a nekome ce gazda poceti (ako vec nije) da se raspituje za Klop-ov telefon, Ancelotijev vec ima... Ahahahaha

vladek

pre 8 godina

Ovo je klasicna opstrukcija od strane fudbalera.Murinju sledi korpa u roku od 15 dana.Vrlo je moguce da su Bane i Teri,koji odlaskom Lamparda i Ceha,imaju najveci autoritet medju igracima,nahuskali ostale,i zato ovako lose igraju.Tim nije nista slabiji nego prosle god.plus sve su to iskusni,prekaljeni igraci,sa mnogo odigranih meceva.U maju su gazili sve zivo,a u avgustu ne mogu da se sastave

E'

pre 8 godina

Murinjo je istrosen i provaljen trener,takticki neprepoznatljiv u odnosu na onog Murinja nekada kad je sve bilo zategnuto po konac na terenu,Ova ekipa Celzija vapi za trenerom kao sto je Klop ovo je pod murinjom ljuto mucenje,kukavci ne znaju kuda da trce sta da rade Azar je totalno ubije od krilnog igrac glumi nekog veznjaka.

T'ga za jug

pre 8 godina

Nikad ovo ne bih očekivao.
Šta je sa njima ni Murinjo ne
zna.
(Đokara, 12. septembar 2015
16:23)
Evo vam postovani komentatori tipican Murinjovac.Zaljubljen do bola.Svi su krivi,Murinjo nije.
Ajde sada zaverglajte,Porto,Celzi........i ???

Rio

pre 8 godina

To je taj strucnjak Mourinho. Nek i dalje pljuje po Wengeru. Karma je cudo! Samo me zanima koja mu je izjava nakon tekme? Znam vec unaprijed da nije on kriv, ali me zanima tko jest?

Nikola

pre 8 godina

On i Barkli pobedise Celzi i milioncice,sjajna utakmica,Matic i Pedro nesto pokazali ovi drugi kao da pali sa marsa.Sudije u Engleskoj kriminalno sude,trebao je da sudi u petercu inderektan udarac a on covak samo odmahuje glavom.

Rio

pre 8 godina

Smorinju isteko SMS za parking u extra zoni i nije mogao da ga produzi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (BMX, 12. septembar 2015 16:20)

Hahahahahahahahahahahahahahahaha komentar godine!!! :)

Chandler Bing

pre 8 godina

I šta kaže Murinjo, Azar je uz Ronalda i Mesija, još kaže igrao bolje od Ronalda prošle sezone. Nego, što nije igrao od početka sezone Eden? Ros Barkli fantastičan igrač, a Martinez odličan trener.

neutralni felsh

pre 8 godina

sad ce murinjo opet da kaze da je sudjenje bilo lose i da su klinci lose dodavali loptu kad izadje van terena. jedva cekam da cujem njegovo objasnjenje za ovaj poraz! :)

bacio sam lepu cifru na X, jesam pao ali opste mi nije zao. merak cenu nema :)

Milan

pre 8 godina

I ko jos veruje da ce Celzi osvojiti titulu???
Svaka cast Maticu na golu!
Murinjova famozna 3 sezona...Setite se Reala pod njegovom trecom sezonom...

Samo whey bajo moj!

pre 8 godina

Da ne promasi west bromic penal na pocetku meca Celsi bi imao samo bod posle pet meceva...kakav raspad sistema. Ivanovic kriminalan, opet kriv kod minimum 2 gola..

skols 18.

pre 8 godina

Necu da provociram navijace murinja i celzija.imam samo jedno pitanje gde je perdo danas bio jel igrao..murinjo je rekao da je pedro ko maradona..celzi je zaista u totalnoj krizi rezultata..izgubice i od arsenala u sledecom kolu

Idemo Zvezdo

pre 8 godina

Mislim da se Čelzi sad nalazi u situaciji kao što je bio Mančester u zadnjoj godini Ferdinanda i Vidića. Sa jedne strane teško je odreći se legendi Terija i Ivanovića a sa druge vidite da više nisu na nivou na kom su bili. Morao je Čelzi na vreme dovede zamene i uvodi ih u igru jer je sada prekasno da se u sred sezone nešto uradi. Neka probaju bar Ligi šampiona da obezbede da ne bude sezona totalni promašaj. Mada ovi rezultati do sada već slute na ozbiljnu katastrofu.

phil

pre 8 godina

izdominirao je martinez mourinha,chelsea je igrao tacno onako kako je kako je on zeleo.barry je danas odradio odlican posao,kao i svi igraci evertona uostalom...tacno se zna stil igre,ko koga da cuva,utrcavanja,mali galloway se odlicno pokazao.everton ima odlican tim za nesto veliko,mozda ne ove sezone ali za buducnost sigurno

slanina

pre 8 godina

U celom Čelziju jedino Matić igra. A ovaj pajser drzi Fabregasa u igri. Da imam kondicije, cenim da bih imao isti ucinak kao on od početka prvenstva.

Hristo Stoičkov

pre 8 godina

Treća godina Murinju, vreme za odlazak, uz obavezne suze i seriju tekstova o najboljem treneru svih vremena. Ali porez je porez, a Murinjo nigde ne ostaje duže od tri godine.

Ivan

pre 8 godina

Navijao sam za chelsea 9 godina.. od 2005. tj od one pobede od 4:2 protiv barse... ta ekipa je imala nesto-duff, gudjonsen, lampard, terry, bridge, pa cak i kezman... ali dolazak diega koste(najveceg foliranta ikada) je presudio i vise ovaj tim ne mogu da podnesem. Toliko se sladim ovim i predstojecim porazima, i zelim im da sto pre zaigraju u championshipu...mada, i man cityju je tamo mesto, a njih niko ne pljuje, a mozda bi trebalo, s obzirom da su i oni vestacki tim koji ove sezone osvaja titulu

Sena

pre 8 godina

Odbrana Celsija je kriminalna, Bane i Teri ocajni, Matic, i pored gola, ni bleda senka one zverine od prosle sezone, a Mikel je ... pa Mikel.

Ivke

pre 8 godina

Ivanovic stoji deset metara od igraca koji ga napada, i njegov igrac moze da radi sta mu padne na pamet, to je njegov problem. Razumem da gledas protivnickog igraca na njegovoj polovini, ali on ih posmatra na 25 metara od svog gola kako sutiraju i centrijaju. Normalno da ce da prime 2-3 gola po utakmici. Ni ostali nisu nista bolji. Mislim da su Kosta i Fabregas jos veci problem Celsija od Baneta ove sezone.

Powerslave

pre 8 godina

Odbrana stara i spora, Fabregas koji treba da bude mozak ekipe ne može da se sastavi, Košta je nikakav pa praktično igraju bez napadača.

Dakle, bez odbrane, pleja i napadača ne vidim kako išta može da se očekuje.

Lala iz regala

pre 8 godina

Sve im je krenulo uzočin :) Kaže Hoze da im se i kompijuter pokvario na taktičkom sastanku pre utakmice..pa jel može još nešto!? Ovo je komedija :)
Evo šta je rekao posle: https://youtu.be/NYlFMAgTn2Q

musa dembele

pre 8 godina

najvaznije je da ako si odbrambeni igrac naucis da stavis ruke iza ledja.pitajte Ivanovica.ne znam sta se desava s tim covekom... Celsi deluje nemotivisano,pa Azar ne lici na sebe