Petak, 04.09.2015.

20:45

EP: Srbija izašla iz minusa

Reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, pošto je u Novom Sadu savladala Jermeniju – 2:0 (1:0).

Izvor:

EP: Srbija izašla iz minusa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

281 Komentari

Sortiraj po:

Blade

pre 8 godina

@Nagatomi:Da su Zigic i Pantelic tu ja ne bih imao cega da se bojim osim hocemo li biti prvi ili drugi!Kad si vec pomenuo prvi Zigica,pogledaj br utakmica koji je odigrao i golova koji je postigao,procentualno je bolji i od Milosevica kog su drzali da odigra 100,a kamoli od Mitrovica!Mitar je do sada dao samo JEDAN gol i to Hrvatima u Bg-u!Kraj,nema dalje...I kako nema ko da namesti?Pa tu su i Zivkovic i Kostic i Ljajic i Matic,po meni fali Bosko Jankovic!Ali u napad Mrdju pa da vidimo!

bbROD

pre 8 godina

Ne shvatam ovoliko pljuvanje po Mitrovicu. Decko je sinoc bio jedan od najboljih. Vracao se u odbranu, ulazio u duele, krao lopte kao za prvu sansu koju je sam sebi napravio. Nije on kriv sto nema igraca u timu da mu namesti sansu

rastko

pre 8 godina

Postava Srbije bi trebalo da izgleda ovako:
1.Rajkovic
2.Tomovic
3.Kolarov
4.Nastasic
5.Ivanovic
6.Matic
7.Tosic
8.Ljaic
9.Mitrovic
10.Tadic
11.Markovic
4-1-4-1 ( znam da brojevi skoro svi nisu isti, ali morao sam da stavim tako da bi znali ko igra na kojoj poziciji.

mitar

pre 8 godina

Da je sve ostalo kako je bilo i kako je trebalo biti.
Danas bi bilo Srbija 7 bodova, Albanija 8.
Odvratni su ovi placenici iz Uefe i Fife.
Donesu im iz Tirane jedan kofercic pun parica (znamo kako i od cega stvorenih) i sve fino..

Mrmac

pre 8 godina

Da li neko vidi povezanost Partizanove dominacije u fudbalu i propadanja reprezentacije?Slicno je i u rukometu,a bilo je i u kosarci.Ne kazem ovo zato sto ne volim doticne ali svima je jasno da sa jednim klubom nema konkurencije i kvalitet neminovno opada.Pazite i ovo,sedi juce Tole a desna mu ruka Curkovic,a Savo daje izjavu za RTS???>Pa nije ni cudo sta nam se desava.

zviz

pre 8 godina

Gledam ovu utakmicu i ne mogu cudom da se nacudin... Matic kao da nije Matic, Ivanovic isto, Tadic isto, Mitrovic trese mreze, svi ga hvale, a u repre. neki drugi covek. Matic pada preko lopte, Ivanovic pretrcava Jermen(!?), Tadic nijedan centarsut, dribling.., Mitrovic masi jedan na jedan, kad ne pade covek... Kad ih gledam u klubovima, to je utegnuto pod konac... Ili nam klubovi salju druge igrace, dvojnike, ili ovi nasi stvarno ne znaju da igraju za Srbiju!

srrrrrdjan

pre 8 godina

Zasto jos uvek u ovim kvalifikacijama igraju Ivanovic, Kolarov, Tosic, Stojkovic ...koji u sledecim kvalifikacijama sigurno vise nece izgrati. Nista bolje za uigravanje nego utakmice u kojima tvoji protivnici moraju da grizu a tebi nista ne znace. Imamo Rajkovica i Zivkovica a imamo i Matica kao okosnicu tima a uz njega su veceras mogla da odigraju i nesto nauce dva super talentovana igraca sredine terena: Maksimovic i Milinkovic Savic. Pusti Fejsu, Petrovica i slicne, vec su pokazali koliko ne znaju. Ovih preostalih nekoliko utakmica mogle su da posluze za formiranje novog tima. Ali, i da se ne zavaravamo - dobar tim je nemoguc bez ozbiljnog selektora!!!

Ravna Gora

pre 8 godina

I dalje sam pri stavu da je Srbija najjača po igračima i potencijalu u ovoj kvalifikacionoj grupi. Tihi štrajk igrača koji traže dekriminalizaciju srpskog fudbala, odlazak Toleta i kartela kome pripada Ica Bogdanov, a koji se ogleda u puštanju protivnika je prekinut. Ako vam nije jasno, pogledajte kako smo zadnjih pet godina igrali prijateljske utakmice, a kako zvanične. Bog nam je dao šansu, dobili smo najlakšu moguću grupu u kvalifikacijama za Svetsko, što se mora iskoristiti, nadam se da će očekivanja igrača biti ispunjena, pa da vidimo kako se sve može kad se hoće.

Blade

pre 8 godina

Pre ce Mitru izrasti onakve dve sa majice nego sto ce on dati drugi gol za reprezentaciju!Al polako,prvi napadac bajne nam reprezentacije nije odigrao jos ni 50-u,dace on i drugi...

onako spsovski

pre 8 godina

E tako to radi Partizan! Uz dužno poštovanje pojedinim Panterima.
(Nenad, 04. septembar 2015 22:55)

Tako je, opet propustamo veliko takmicenje.

no

pre 8 godina

Kako mogu Albanski navijaci da budu prisutni na stadionu u Danskoj,a nasi to nisu mogli? Nije li to dikriminacija i da li treba tuziti fs Danske?

Milos

pre 8 godina

fali samo jos stojke da krene u napad.
(Coutinho, 04. septembar 2015 21:09)

Ja bi Rajka na gol a Stojketa na zadnjeg veznog. Visok je treba nam u zivom zidu.

Neutron

pre 8 godina

Pusti ovo. Ove nase vezare su odavno otpisali sami sebe. Nego mi je interesantnije sto ce Danci, indirektno, osetiti tretman koji mi od UEFE i FIFE trpimo od kad postojimo kao zemlja. Mislim na onih naknadnih 0-3 za Albaniju iz vedra neba plus sad nereseno u Kopenhagenu. Neka, neka. Samo da osete to, pa makar na trenuteak, indirektno.

urke

pre 8 godina

Smejete se Brasancu a on decko igra i u Partizanu i u reprezentaciji dok ste svi vi samo ostali na pustoj zelji da igrate u Zvezdi i reprezentaciji :)

?

pre 8 godina

E steta ! Trebalo je da zavrsimo sa minusom do samog kraja kvalifikacija ! Tako bi makar po tome bili prvi u istoriji i zapamceni . Ali dobro , i onako cemo u Albaniji zaraditi minus 3 boda...

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Nepisano pravilo:Čim izgubimo sve šanse za prolaz dalje, mi krećemo da pobeđujemo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Doktor, 4. septembar 2015 22:03)

Tako i ja dok sam isao u skolu kad sam naredjao keceve poceo sam da ucim kao lud. :)

Pedja

pre 8 godina

Igra traljava, jedino sto smo napokon davali golove i stvorili nekoliko sansi. Ako se radi o podmladjivanju sa pravom je Zivkovic igrao od pocetka i zaista je nejasno zasto je morao Tosic da ulazi u igru. Takodje ne zove se edan Sulejmani koji je verovatno medju brzima ovde. Stojkovic i dalje na golu umesto da stave Rajkovica koji treba da iznese sledece kvalifikacije i ako bude sve u redu i da brani na prvenstvu. I naravno promeniti FSS sa sve Curcicem jer od njegovog znanja ne zavisi ishod utakmica.

dasa

pre 8 godina

Ma idemo bre... Bravo momci... Kakva igra kakva radost, kakva kombinacija znanja i vrhunske želje i pošovanja prema dresu reprezentacije... Dokazujemo svoju moć i nad moćnim Jermenima... Tolee hvala ti za ovaj ponos (ironično)

Davle

pre 8 godina

zna li neko kako zavrshila danska-albania, znam da vi svi gledate tu utakmicu
(komshija, 04. septembar 2015 22:48)

Komšo,stisnes ikonicu Mozzila pa kad ti se otvori Google ti ukucas Flashscore i pogledas...

luka

pre 8 godina

U zaru borbe izmedju Brasanca i Ozbiliza ipak mnogo jaci duel je prevagnuo na stranu zmaja od sipova i ere ojdanica kada su pricali o miru u svijetu!!!

Pacino

pre 8 godina

Zao mi je sto ce pobediti jer ce moci da pricaju kako su postavili temelje za naredne kvalifikacije i kako samim tim nema svrhe vrsiti dalje promene.

ГРОФ

pre 8 godina

Да нам нису одузимали бодове сада би имали 4 , да је нама додељена победа а требала је да буде додељена имали би 7 бода а Албанија 8. Добијемо их тамо 10 , нерешено са Португалом у Бг 11 и ето га ЕП
Знам да нема ништа од овога али се тешим јбг
УЕФА МАФИЈАААА !!

Tomislav

pre 8 godina

Cestitam na prvi bod od srca zelim iz Tuzle. I ako mislim da se treba fudbal rjesiti preko igre a ne iza zelenog stola i zbog politickih prepucavanja. Onda bi imali puno vise bodova.

Влада

pre 8 godina

Нисмо више у минусу?! Не знам да ли да се смејем или плачем. Ако је дотле дошло, па свака част фудбалери. Нисам проверио али мислим да нисмо више најгори. Убише 2 муве једним ударцем. А Коларов у утакмици у фазону мрзи ме да те дриблам, ево ти лопта. Туга

Rooney-utd

pre 8 godina

Hvala stojketu za sve sto je ucino za repku jedni ga mrze znamo svi zbog cega,ali covek je bio jedan od najboljih uvek.Ja kao grobar moram da naglasim da rajko mora da brani sledece kvalfikacije jel realno decko je doktor,danas smo odigrali za svoje standarde solidno bravo i za zileta.

menađer

pre 8 godina

Gde su sada oni što pljuju beogradsku publiku? Igra reprezentacija, a na tribinama u Novom Sadu nema ni 20 ljudi! Sramota! Nikada više tamo da ne igra reprezentacija!

Kosmonaut

pre 8 godina

Tosic i Fejsa pre Dusana Tadica!? Stvarnoooo!? Ako nekom jos uvek nije jasno, eto zasto smo poslednji u kval. za EP. Konstantno imaju prednost igraci koji dolaze iz blizanaca. Da je Tadic igrao za nekog od blizanaca sad bi bio u startnoj postavi!!!

Pedja

pre 8 godina

Izgleda da cemo ponovo biti pozitivni :) I ne samo to, necemo da budemo zadnji u grupi ! Mada bi ovako verovatno bili jedini u istoriji koji su zavrsili kvalifikacije sa negativnim brojem poena. Rekord je rekord

Labud

pre 8 godina

Nebitna utakmica, ali druge nacije skupljaju bodove kao jazavci a onda se isti uvek pitaju kako Rumuni, ovi oni tako visoko kotirani...

marko

pre 8 godina

Jel moze neko da mi objasni izmenu Ljajic - Fejsa!? Msm. valjda je realnije da je Tadic usao umesto Ljajica!? Koja je uloga Fejse bila? Poveli smo 2:0, igramo kod kuce, i branicemo se protiv Jermena!? Necemo mi skoro na neko vece takmicenje!

djoka

pre 8 godina

Ocajna igra, niti neke koncepcije,niti jedne uigrane akcije,tera ko gde stigne,igra ko sta hoce.Da igramo protiv neke ozbljnije reprezentacije vec bi gubili sa 2-3:0.

pero

pre 8 godina

kakav kukavicluk,ne sme da izbaci mitorvica,skuletic nema 10 minuta u repki,i nece da ga ubaci,zasto ubacuje tadica i tosica,a ne skuletica,u ovoj srbiji svako moze da bude selektor

šalim se bre malo

pre 8 godina

Ljajića u reprezentaciju! Napred orlovi!! Još ima šanse!! Pižon za selektora!!! Tole legendo, vratio si kult reprezentacije! Sila smo!

KiSSeli

pre 8 godina

Da li RTS stvarno nema krštenu HD kameru u 2015. godini??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Primus, 4. septembar 2015 21:11) # Link komenta
Pa da gledamo nase "junace" u HD hehe. A mislim da se HD oprema cuva kad Vucko ima nesto vazno da kaze.

Stefke

pre 8 godina

Činjenica je da Srbija jako dobro igra utakmice koje nemaju takmičarski značaj a one koje imaju igra jako loše. Očigledno je i da neki igrači misle da su iznad selektora, jer igraju u jakim klubovima a svi znamo da Ćurčić nema neku jaku trenersku biografiju pre U21 reprezentacije i da ne može da im nametne sopstveni autoritet. P.S Mislim da bi Škuletić trebalo da počne protiv Francuza jer Mitrovića već duže vreme neće gol.

Djani Gundelj

pre 8 godina

Hteo bih ovom prilikom da pohvalim publiku veceras. Nema baklji ni petardi, nema pogrdnog skandiranja, a cini mi se da se i Bogdanov urazumio. Vidite da umemo kulturni da budemo kad hocemo.

Suarez

pre 8 godina

Evo car je nadmasio sam sebe ubacio je i treceg zadnjeg veznog,sad cete da vidite svu raskos ove igre pod vodjstvom ivanjickog pepa gvardiole.

Vlada

pre 8 godina

Kakav sastav, majko mila. I posle razmišljam, svi redom su pljuvali Mihajlovića. Jeste on bandoglav i imao je žestoke kisele, ali jeste imao nekakvu ideju i vremenom se video napredak. A ovo sada je strašno, za 4-5 igrača nikad čuli, a za dobar deo bolje ni da nismo. Ono što iole valja se vuče po terenu, velika zvezda Mitrović na primer. Ma dno dna!

kocka2

pre 8 godina

moram posebno da pohvalim brasanca koji je pravo osvezenje u reprezentaciji...naravno matic je nivo iznad svih..nadam se da ce mu se i ostali pribliziti...mitrovic takodje za pohvalu..docice i golovi..kolarov i dalje dva lica, klub - reprezentacija, neuporedivo..
takodje lepo je videti moderna krila kostic-zivkovic...uz tadica mozda iza mitra, mogala bi to da bude ubitacna cetvorka za napad...voleo bih da vidim i djurdjica u timu..

okanovic vrhunski strucnjak za sport

pre 8 godina

tomovic rupčaga, mitar se ne trudi, matic car, ljajic željan ali daleko od dobrog igraca, žile vec sad klasa... inace sve ostalo klasicno loše, a da najgori igrač večeras kolarav... pozdrav

grobari kg

pre 8 godina

buahahahahaaha cuj brasanac u prvoj postavi ahahahaha i onda se neko pita kako imamo -2 boda
(madre mija, 04. septembar 2015 20:47)

Bije te kompleks..Mi smo ponos Srbije!

grobari kg

pre 8 godina

Napred Jermenija u inat grobarskoj reprezentaciji
(AcA, 04. septembar 2015 20:56)

Šta drugo očekivati od zvezdaša?
Sad si sve rek'o. Više se radujete greškama naših igrača nego golovima Srbije. Vi stub srbstva?

Silentium est aureum

pre 8 godina

Koji potez Mitrovica rukom kod sanse koju je imao. Tacno sa namerom da ga zakaci, a onda se pitate zasto ima vise kartona nego minuta... On mora da poradi na sebi, svom ponasanju, samopouzdanje mu opada.

Pocela skola, pametni nisu u njoj

pre 8 godina

Da li se i posle ovoga dobija penzija od cetrdesete ili koja desetina hiljada evra ? A mozda i kafic u centru ?

panini

pre 8 godina

za sad nam je mnogo veci problem odbrana sredina i napad deluku dobro..sve probleme bi resili kada bi nasli dva sigurna stopera da ne prave glupe greske i da umeju da iznesu loptu i jos jedan igrac centralni vezni da igra u paru sa maticem mislkm da brasanac nije taj igra takodje verujem da bi tu sansu trebali da damo maksimovicu mislim da je bas profil igraca koji nam treba tu siguran pouzda i ume da se ubaci iz drugog plana

x-man

pre 8 godina

Sta vi znate sta je fudbaler kada pljujete Brasanca,pametnom dosta! Decko je pokidao u utakmicama za kfalifikacije za ligu sampiona,svaku je dobro odigrao...i vidi se kako grize decko kida na sredini! On je defanzivni vezni igrac sta ocekujete od njega,uostalom navedite mi jednog boljeg trenutno u nasem prvenstvu tog tipa igraca?!

Vènger

pre 8 godina

Samo zvrndov od trenera može da ne iskoristi situaciju i da stavi malog Maksimovića pored Matića.

Inače ovaj Ćurčić ni u krevet ne ide bez 2 do 3 zadnja vezna.

A onog dana kada bude od starta stavio dva špica u tim,znaću da je došao smak sveta.

Djoda

pre 8 godina

Pa sta vam je cudno sto igraju Brasanac i Zivkovic pa treba ljudi da se prodaju pa im se malo nabija cena branio bi i Rajkovic al su ga vec prodali pa nema potrebe da se prlja.

Pera

pre 8 godina

Brza igra, lepa za oko. Veliki broj preciznih, razantnih pasova, vidi se da igraci ispunjavaju svaku zamisao trenera. Matic komanduje sredinom terena, dok virtuozi Ljajic i Mitrovic poput osica prete nejakom protivniku. Kao i u slucaju plata i penzija, prvo smo malo oduzeli bodove (-2) i sad se vracamo ka pozitivnoj nuli, sto je nagrada za zajednicku zrtvu koju smo podneli. I na kraju, cestitke i gledaocima koji ovaj put nisu zvizdali protivnickoj himni. U Srbiji je svakog dana sve bolje i to se i danas vidi......
Dobro lupam malo, ali samo sam hteo da dam primer kako bi izgledalo kada bi botovi pisali komentare o fudbalu.

Najrealnije

pre 8 godina

Sablasna slika bez publike.Proslo je pola sata utakmice.Jedini igrac,kome se igra i koji se trudi je Kostic,uz standarno dobrog Matica a ocigledno,igrac koji je zalutao ovde je Brasanac.Decko je svaku loptu dao protivnicima ili je nesto lose s njom ucinio.Ljajica i Mitrovica,kao da je neko silom naterao da igraju.Ni ostali nisu nesto puno zainteresovani za igru.Da Jermeni ne dadose autogol,bilo bi totalno nezanimljiva utakmica,ovako ce se bar truditi da izjednace.

Omega

pre 8 godina

bravo crveni , jedva ste docekali da kukate na Brasanca...
zato je prva postava spajica skroz ok.
nema veze sto je sa pola terena zamalo lobovao svog golmana??
od 6 dodavanja koja je probao, 7 ne uspesnih...kako je to mogucem??
jedna rec : Spajic...

Mitrogol

pre 8 godina

Stvarno svaka cast za Kasparova! Da posle takve sahovske karijere, u 46. godini prihvati poziv i stane na gol Jermenije! Mnogi bi mogli da se ugledaju na njega, pogotovo ovi nasi manekeni. Jos jednom kapa dole (vele)majstore!

Micko

pre 8 godina

Da li je moguce da protiv Jermenije, lik cije se radno mesto zove selektor, igra sa dva zadnja vezna od kojih je jedan Brasanac i samo jednim klasicnim spicem, a u odbrani pravi bedem Spajic????

sa

pre 8 godina

Napred Jermenija u inat grobarskoj reprezentaciji
(AcA, 04. septembar 2015 20:56)

Kakvi navijaci takva i reprezentacija,tvoj komentar pokazuje da bolja i nema potrebe da bude.Godinama tvrdim da iako imamo dobre igrace nemamo dobar tim samo zbog atmoafere i klupske podeljenosti navijaca,medija u drzavi.Partizanovac sam ali nazalost navijaci Zvezde i Partizana su rak rana reprezentacije.Jednostavno oni vole vise svoje klubove nego Srbiju tj reprezentaciju i unose nemir i losu atmosferu u nacionalni tim.

Idite braco gledajte vase klubove i komentarisite a ostavite na miru ove momke koji igraju za Srbiju.Kakvi da su oni prolivaju znoj za Srbiju dok vi sa zadnjice samo pljujete.

Svinjska plećka

pre 8 godina

To je to! Imamo odlican rezultat na poluvremenu. Da li ste svesni da po prvi put vodimo u ovim kvalifikacijama? To je samo po sebi uspeh, jer nas direktno izvlaci iz minusa. Treba sad ovaj pozitivan momentum zadrzati pod svaku cenu, jednim ozbiljnim bunkerom. Zasto? Paaa, postoji velika opasnost da padnemo sa 66te pozicije na ispod 70te. Ali zavisi i od Bolivije i Ugande kako ce odigrati sledeci meč. Ne zaboravimo da je lopta je okrugla i da svi danas (iz nekog cudnog razloga) igraju fudbal. I znajte da je Jermenija uvek neugodna, vrlo orhanizovana ekipa, koja svima radi probleme, i dovoljna je jedna mala.. malecka neopreznost. Da opet upadnemo, u najdublji fudbalski bunar.

adriano_galliani

pre 8 godina

Живковић мајстор! Добри су сви играчи Партизана, Љајић се фино труди. Браво Адеме!

fjffjgxkkhk

pre 8 godina

Poveli smo jermenskim autogolom koji se iz nekog razloga pripisuje Zivkovicu, a Mitrovic prebacuje gol sa 8 metara i propusta stopostotnu sansu posle poklon lopte koju je dobio od jermena, sve u svemu za sada imamo vise srece nego pameti, ali to i ne treba da cudu, jer ipak je ovo reprezentacija partizana.

trolol

pre 8 godina

gledam sa maksimalno ravnodusnosti, ali mi je drago za malog zileta. nadam se da nece pripisati gol jermenu. cisto eto, jer je lep osecaj :)

Bogdan

pre 8 godina

Jermenija bolja, što sam i očekivao. Vredni Živković i sreća su nam pomogli da postignemo pogodak, ali mi je muka od naše igre. Ne znam čime su Ivanović, Kolarov i Stojković obezbedili dresove do gadjenja!

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Kakva odluka sudije... Daje Tomoviu karton gde je trebao nad njim da svira faul ili eventualno bar korner za nas.
Ljajic jedan obican soler! Ima Mitrovica ali ne on bi da dribla, drlja, mrlja... Niti ga volim kao coveka, niti kao igraca. Nama bi najbolje bilo a to vec odavno govorim da ofanzivnog veznog igra Matic. Ima najbolju kontrolu lopte, lepo je distribuira, uvek zna sta hoce sa njom.
Generalno igra ko igra, nista to nije posebno ali ajd, s obzirom sta je sve bilo do sad u kvalifikacijama, nije lose, za sad.

neutralni felsh

pre 8 godina

da li teoretske imamo sanse da se plasiramo?
(lol, 04. septembar 2015 21:11)


naravno! ako skoro svi ostali iz grupe budu diskvalifikovani ;)

Joe

pre 8 godina

Odavno nisam gledao ovako lošeg igrača kakv je Brašanac! Šta on radi u reprezentaciji? Doduše, kad je Raća Drveni mogao da se sit izigra u nacionalnom timu, što ne bi i ovaj.

banja luka

pre 8 godina

Reprezentacija je skup najboljih igraca, godine su relativna stvar. Matic je nas ubjedljivo najbolji igrac, Brasanac se bas i nije najbolje snasao. Kostic odlican! Stojke uvijek na nivou ali za atmosferu medju navijacima, i za buducnost najbolje je da u sledecim kvalifikacijama brani Rajkovic.

fef

pre 8 godina

Ко је, бре, овај Спајић? Побогу!
(adriano_galliani, 4. septembar 2015 21:02)

Standardan u Tuluzu,mlad igrač,cene ga u Francuskoj.

Mene više brine što se ne razigravaju Rajković,Maksimović,Milinković-Savić. Ali zar očekivati nešto inteligentno od onog mrge..

MARQITO

pre 8 godina

Ivanovic kao stoper ne moze da igra. Spajicu je prva tekma ali nije on jos uvijek za ovo. Tomovic nije fudbaler. Brasanac nije jos za repku ali se decko trudi. Ljajic zna znanje ali je malo sebican. Drago mi je sto je Kostic tu. Ali pobogu zasto igramo sa jednim spicem?! Ja Murinja iz Ivanjice bas ne gotivim.

Kokinakis

pre 8 godina

Kako mi da idemo na neko prvenstvo kad uvek dobijemo grupu smrti sa ovakvim imenima i atraktivnim reprenzetacijama kao sto su uvek nezgodni jermeni

w

pre 8 godina

TV Novi Sad nema krštenu kameru jer se oprema nabavlja samo u Beogradu. A i pre toga je sve što vredi pokupljeno i odnešeno u Bg (nakon spajanja te dve kuće)

rajko zizic

pre 8 godina

Ufff... Ovi stavili Kasparova na gol! Znaci, nema sanse da ga matiramo. Za sledecu utakmicu pozvati Ljubomira Ljubojevica i igrati Kraljev gambit umesto Daminog koji smo do sad forsirali.

Banat

pre 8 godina

Mozete mi reci da sam lud, ali mene hvata duboka tuga kada ovo gledam. Prazne tribine, bodovi u minusu, Brasanac u prvom timu. Da je Tosic pogodio prazan gol protiv Belgije, mozda bi sve bilo puno drugacije

ne branim toleta, samo kažem

pre 8 godina

Treći minut utakmice- Kolarov centrira i šalje loptu na atletsku stazu. Posle kuka na sistem, Vatikan, vanzemaljce...

Alex

pre 8 godina

Neka cilj reprezentacije bude da da sve od sebe da u preostalih koliko meceva osvoji jedan bod, kako bi kvalifikacije zavrsili barem sa nulom. Da ne ostane ono -1, al i ako ostane nema veze, ionako je prikaz realnog stanja.

Djape

pre 8 godina

Zar nije bolje razigravati Rajka nego Stojkovica , koji verovatno nece igrati sledece kvalifikacije? Al s obzirom ko je selektor, nista me ne cudi...

panini

pre 8 godina

svidja mi se postava takva treba da nam bude za dalje samo umesto tomovica subotic umesto brasanca maksimovic mali i umesto spajica mali babic ili veljkovic

Jovan

pre 8 godina

Šta su zaslužili-to su i dobili!
Pred praznim tribinama sa bodovima u minusu.
A trovali ste nas godinama sa pricama o "evropskim brazilcima".
Eto vam ga "brazilci"...

ne branim toleta, samo kažem

pre 8 godina

Treći minut utakmice- Kolarov centrira i šalje loptu na atletsku stazu. Posle kuka na sistem, Vatikan, vanzemaljce...

Djape

pre 8 godina

Zar nije bolje razigravati Rajka nego Stojkovica , koji verovatno nece igrati sledece kvalifikacije? Al s obzirom ko je selektor, nista me ne cudi...

marko

pre 8 godina

Jel moze neko da mi objasni izmenu Ljajic - Fejsa!? Msm. valjda je realnije da je Tadic usao umesto Ljajica!? Koja je uloga Fejse bila? Poveli smo 2:0, igramo kod kuce, i branicemo se protiv Jermena!? Necemo mi skoro na neko vece takmicenje!

no

pre 8 godina

Kako mogu Albanski navijaci da budu prisutni na stadionu u Danskoj,a nasi to nisu mogli? Nije li to dikriminacija i da li treba tuziti fs Danske?

Neutron

pre 8 godina

Pusti ovo. Ove nase vezare su odavno otpisali sami sebe. Nego mi je interesantnije sto ce Danci, indirektno, osetiti tretman koji mi od UEFE i FIFE trpimo od kad postojimo kao zemlja. Mislim na onih naknadnih 0-3 za Albaniju iz vedra neba plus sad nereseno u Kopenhagenu. Neka, neka. Samo da osete to, pa makar na trenuteak, indirektno.

Kokinakis

pre 8 godina

Kako mi da idemo na neko prvenstvo kad uvek dobijemo grupu smrti sa ovakvim imenima i atraktivnim reprenzetacijama kao sto su uvek nezgodni jermeni

?

pre 8 godina

E steta ! Trebalo je da zavrsimo sa minusom do samog kraja kvalifikacija ! Tako bi makar po tome bili prvi u istoriji i zapamceni . Ali dobro , i onako cemo u Albaniji zaraditi minus 3 boda...

ГРОФ

pre 8 godina

Да нам нису одузимали бодове сада би имали 4 , да је нама додељена победа а требала је да буде додељена имали би 7 бода а Албанија 8. Добијемо их тамо 10 , нерешено са Португалом у Бг 11 и ето га ЕП
Знам да нема ништа од овога али се тешим јбг
УЕФА МАФИЈАААА !!

Suarez

pre 8 godina

Evo car je nadmasio sam sebe ubacio je i treceg zadnjeg veznog,sad cete da vidite svu raskos ove igre pod vodjstvom ivanjickog pepa gvardiole.

šalim se bre malo

pre 8 godina

Ljajića u reprezentaciju! Napred orlovi!! Još ima šanse!! Pižon za selektora!!! Tole legendo, vratio si kult reprezentacije! Sila smo!

Влада

pre 8 godina

Нисмо више у минусу?! Не знам да ли да се смејем или плачем. Ако је дотле дошло, па свака част фудбалери. Нисам проверио али мислим да нисмо више најгори. Убише 2 муве једним ударцем. А Коларов у утакмици у фазону мрзи ме да те дриблам, ево ти лопта. Туга

Jovan

pre 8 godina

Šta su zaslužili-to su i dobili!
Pred praznim tribinama sa bodovima u minusu.
A trovali ste nas godinama sa pricama o "evropskim brazilcima".
Eto vam ga "brazilci"...

onako spsovski

pre 8 godina

E tako to radi Partizan! Uz dužno poštovanje pojedinim Panterima.
(Nenad, 04. septembar 2015 22:55)

Tako je, opet propustamo veliko takmicenje.

Djani Gundelj

pre 8 godina

Hteo bih ovom prilikom da pohvalim publiku veceras. Nema baklji ni petardi, nema pogrdnog skandiranja, a cini mi se da se i Bogdanov urazumio. Vidite da umemo kulturni da budemo kad hocemo.

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Nepisano pravilo:Čim izgubimo sve šanse za prolaz dalje, mi krećemo da pobeđujemo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Doktor, 4. septembar 2015 22:03)

Tako i ja dok sam isao u skolu kad sam naredjao keceve poceo sam da ucim kao lud. :)

Djoda

pre 8 godina

Pa sta vam je cudno sto igraju Brasanac i Zivkovic pa treba ljudi da se prodaju pa im se malo nabija cena branio bi i Rajkovic al su ga vec prodali pa nema potrebe da se prlja.

Pera

pre 8 godina

Brza igra, lepa za oko. Veliki broj preciznih, razantnih pasova, vidi se da igraci ispunjavaju svaku zamisao trenera. Matic komanduje sredinom terena, dok virtuozi Ljajic i Mitrovic poput osica prete nejakom protivniku. Kao i u slucaju plata i penzija, prvo smo malo oduzeli bodove (-2) i sad se vracamo ka pozitivnoj nuli, sto je nagrada za zajednicku zrtvu koju smo podneli. I na kraju, cestitke i gledaocima koji ovaj put nisu zvizdali protivnickoj himni. U Srbiji je svakog dana sve bolje i to se i danas vidi......
Dobro lupam malo, ali samo sam hteo da dam primer kako bi izgledalo kada bi botovi pisali komentare o fudbalu.

Tomislav

pre 8 godina

Cestitam na prvi bod od srca zelim iz Tuzle. I ako mislim da se treba fudbal rjesiti preko igre a ne iza zelenog stola i zbog politickih prepucavanja. Onda bi imali puno vise bodova.

okanovic vrhunski strucnjak za sport

pre 8 godina

tomovic rupčaga, mitar se ne trudi, matic car, ljajic željan ali daleko od dobrog igraca, žile vec sad klasa... inace sve ostalo klasicno loše, a da najgori igrač večeras kolarav... pozdrav

Pacino

pre 8 godina

Zao mi je sto ce pobediti jer ce moci da pricaju kako su postavili temelje za naredne kvalifikacije i kako samim tim nema svrhe vrsiti dalje promene.

neutralni felsh

pre 8 godina

da li teoretske imamo sanse da se plasiramo?
(lol, 04. septembar 2015 21:11)


naravno! ako skoro svi ostali iz grupe budu diskvalifikovani ;)

Blade

pre 8 godina

Pre ce Mitru izrasti onakve dve sa majice nego sto ce on dati drugi gol za reprezentaciju!Al polako,prvi napadac bajne nam reprezentacije nije odigrao jos ni 50-u,dace on i drugi...

KiSSeli

pre 8 godina

Da li RTS stvarno nema krštenu HD kameru u 2015. godini??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Primus, 4. septembar 2015 21:11) # Link komenta
Pa da gledamo nase "junace" u HD hehe. A mislim da se HD oprema cuva kad Vucko ima nesto vazno da kaze.

menađer

pre 8 godina

Gde su sada oni što pljuju beogradsku publiku? Igra reprezentacija, a na tribinama u Novom Sadu nema ni 20 ljudi! Sramota! Nikada više tamo da ne igra reprezentacija!

kocka2

pre 8 godina

moram posebno da pohvalim brasanca koji je pravo osvezenje u reprezentaciji...naravno matic je nivo iznad svih..nadam se da ce mu se i ostali pribliziti...mitrovic takodje za pohvalu..docice i golovi..kolarov i dalje dva lica, klub - reprezentacija, neuporedivo..
takodje lepo je videti moderna krila kostic-zivkovic...uz tadica mozda iza mitra, mogala bi to da bude ubitacna cetvorka za napad...voleo bih da vidim i djurdjica u timu..

adriano_galliani

pre 8 godina

Живковић мајстор! Добри су сви играчи Партизана, Љајић се фино труди. Браво Адеме!

fef

pre 8 godina

Ко је, бре, овај Спајић? Побогу!
(adriano_galliani, 4. septembar 2015 21:02)

Standardan u Tuluzu,mlad igrač,cene ga u Francuskoj.

Mene više brine što se ne razigravaju Rajković,Maksimović,Milinković-Savić. Ali zar očekivati nešto inteligentno od onog mrge..

urke

pre 8 godina

Smejete se Brasancu a on decko igra i u Partizanu i u reprezentaciji dok ste svi vi samo ostali na pustoj zelji da igrate u Zvezdi i reprezentaciji :)

Pedja

pre 8 godina

Igra traljava, jedino sto smo napokon davali golove i stvorili nekoliko sansi. Ako se radi o podmladjivanju sa pravom je Zivkovic igrao od pocetka i zaista je nejasno zasto je morao Tosic da ulazi u igru. Takodje ne zove se edan Sulejmani koji je verovatno medju brzima ovde. Stojkovic i dalje na golu umesto da stave Rajkovica koji treba da iznese sledece kvalifikacije i ako bude sve u redu i da brani na prvenstvu. I naravno promeniti FSS sa sve Curcicem jer od njegovog znanja ne zavisi ishod utakmica.

grobari kg

pre 8 godina

buahahahahaaha cuj brasanac u prvoj postavi ahahahaha i onda se neko pita kako imamo -2 boda
(madre mija, 04. septembar 2015 20:47)

Bije te kompleks..Mi smo ponos Srbije!

Davle

pre 8 godina

zna li neko kako zavrshila danska-albania, znam da vi svi gledate tu utakmicu
(komshija, 04. septembar 2015 22:48)

Komšo,stisnes ikonicu Mozzila pa kad ti se otvori Google ti ukucas Flashscore i pogledas...

Stefke

pre 8 godina

Činjenica je da Srbija jako dobro igra utakmice koje nemaju takmičarski značaj a one koje imaju igra jako loše. Očigledno je i da neki igrači misle da su iznad selektora, jer igraju u jakim klubovima a svi znamo da Ćurčić nema neku jaku trenersku biografiju pre U21 reprezentacije i da ne može da im nametne sopstveni autoritet. P.S Mislim da bi Škuletić trebalo da počne protiv Francuza jer Mitrovića već duže vreme neće gol.

w

pre 8 godina

TV Novi Sad nema krštenu kameru jer se oprema nabavlja samo u Beogradu. A i pre toga je sve što vredi pokupljeno i odnešeno u Bg (nakon spajanja te dve kuće)

Vlada

pre 8 godina

Kakav sastav, majko mila. I posle razmišljam, svi redom su pljuvali Mihajlovića. Jeste on bandoglav i imao je žestoke kisele, ali jeste imao nekakvu ideju i vremenom se video napredak. A ovo sada je strašno, za 4-5 igrača nikad čuli, a za dobar deo bolje ni da nismo. Ono što iole valja se vuče po terenu, velika zvezda Mitrović na primer. Ma dno dna!

Pedja

pre 8 godina

Izgleda da cemo ponovo biti pozitivni :) I ne samo to, necemo da budemo zadnji u grupi ! Mada bi ovako verovatno bili jedini u istoriji koji su zavrsili kvalifikacije sa negativnim brojem poena. Rekord je rekord

grobari kg

pre 8 godina

Napred Jermenija u inat grobarskoj reprezentaciji
(AcA, 04. septembar 2015 20:56)

Šta drugo očekivati od zvezdaša?
Sad si sve rek'o. Više se radujete greškama naših igrača nego golovima Srbije. Vi stub srbstva?

Mitrogol

pre 8 godina

Stvarno svaka cast za Kasparova! Da posle takve sahovske karijere, u 46. godini prihvati poziv i stane na gol Jermenije! Mnogi bi mogli da se ugledaju na njega, pogotovo ovi nasi manekeni. Jos jednom kapa dole (vele)majstore!

pero

pre 8 godina

kakav kukavicluk,ne sme da izbaci mitorvica,skuletic nema 10 minuta u repki,i nece da ga ubaci,zasto ubacuje tadica i tosica,a ne skuletica,u ovoj srbiji svako moze da bude selektor

sa

pre 8 godina

Napred Jermenija u inat grobarskoj reprezentaciji
(AcA, 04. septembar 2015 20:56)

Kakvi navijaci takva i reprezentacija,tvoj komentar pokazuje da bolja i nema potrebe da bude.Godinama tvrdim da iako imamo dobre igrace nemamo dobar tim samo zbog atmoafere i klupske podeljenosti navijaca,medija u drzavi.Partizanovac sam ali nazalost navijaci Zvezde i Partizana su rak rana reprezentacije.Jednostavno oni vole vise svoje klubove nego Srbiju tj reprezentaciju i unose nemir i losu atmosferu u nacionalni tim.

Idite braco gledajte vase klubove i komentarisite a ostavite na miru ove momke koji igraju za Srbiju.Kakvi da su oni prolivaju znoj za Srbiju dok vi sa zadnjice samo pljujete.

Rooney-utd

pre 8 godina

Hvala stojketu za sve sto je ucino za repku jedni ga mrze znamo svi zbog cega,ali covek je bio jedan od najboljih uvek.Ja kao grobar moram da naglasim da rajko mora da brani sledece kvalfikacije jel realno decko je doktor,danas smo odigrali za svoje standarde solidno bravo i za zileta.

Vènger

pre 8 godina

Samo zvrndov od trenera može da ne iskoristi situaciju i da stavi malog Maksimovića pored Matića.

Inače ovaj Ćurčić ni u krevet ne ide bez 2 do 3 zadnja vezna.

A onog dana kada bude od starta stavio dva špica u tim,znaću da je došao smak sveta.

Labud

pre 8 godina

Nebitna utakmica, ali druge nacije skupljaju bodove kao jazavci a onda se isti uvek pitaju kako Rumuni, ovi oni tako visoko kotirani...

x-man

pre 8 godina

Sta vi znate sta je fudbaler kada pljujete Brasanca,pametnom dosta! Decko je pokidao u utakmicama za kfalifikacije za ligu sampiona,svaku je dobro odigrao...i vidi se kako grize decko kida na sredini! On je defanzivni vezni igrac sta ocekujete od njega,uostalom navedite mi jednog boljeg trenutno u nasem prvenstvu tog tipa igraca?!

dasa

pre 8 godina

Ma idemo bre... Bravo momci... Kakva igra kakva radost, kakva kombinacija znanja i vrhunske želje i pošovanja prema dresu reprezentacije... Dokazujemo svoju moć i nad moćnim Jermenima... Tolee hvala ti za ovaj ponos (ironično)

mitar

pre 8 godina

Da je sve ostalo kako je bilo i kako je trebalo biti.
Danas bi bilo Srbija 7 bodova, Albanija 8.
Odvratni su ovi placenici iz Uefe i Fife.
Donesu im iz Tirane jedan kofercic pun parica (znamo kako i od cega stvorenih) i sve fino..

Kosmonaut

pre 8 godina

Tosic i Fejsa pre Dusana Tadica!? Stvarnoooo!? Ako nekom jos uvek nije jasno, eto zasto smo poslednji u kval. za EP. Konstantno imaju prednost igraci koji dolaze iz blizanaca. Da je Tadic igrao za nekog od blizanaca sad bi bio u startnoj postavi!!!

Milos

pre 8 godina

fali samo jos stojke da krene u napad.
(Coutinho, 04. septembar 2015 21:09)

Ja bi Rajka na gol a Stojketa na zadnjeg veznog. Visok je treba nam u zivom zidu.

Silentium est aureum

pre 8 godina

Koji potez Mitrovica rukom kod sanse koju je imao. Tacno sa namerom da ga zakaci, a onda se pitate zasto ima vise kartona nego minuta... On mora da poradi na sebi, svom ponasanju, samopouzdanje mu opada.

bbROD

pre 8 godina

Ne shvatam ovoliko pljuvanje po Mitrovicu. Decko je sinoc bio jedan od najboljih. Vracao se u odbranu, ulazio u duele, krao lopte kao za prvu sansu koju je sam sebi napravio. Nije on kriv sto nema igraca u timu da mu namesti sansu

MARQITO

pre 8 godina

Ivanovic kao stoper ne moze da igra. Spajicu je prva tekma ali nije on jos uvijek za ovo. Tomovic nije fudbaler. Brasanac nije jos za repku ali se decko trudi. Ljajic zna znanje ali je malo sebican. Drago mi je sto je Kostic tu. Ali pobogu zasto igramo sa jednim spicem?! Ja Murinja iz Ivanjice bas ne gotivim.

Pocela skola, pametni nisu u njoj

pre 8 godina

Da li se i posle ovoga dobija penzija od cetrdesete ili koja desetina hiljada evra ? A mozda i kafic u centru ?

Svinjska plećka

pre 8 godina

To je to! Imamo odlican rezultat na poluvremenu. Da li ste svesni da po prvi put vodimo u ovim kvalifikacijama? To je samo po sebi uspeh, jer nas direktno izvlaci iz minusa. Treba sad ovaj pozitivan momentum zadrzati pod svaku cenu, jednim ozbiljnim bunkerom. Zasto? Paaa, postoji velika opasnost da padnemo sa 66te pozicije na ispod 70te. Ali zavisi i od Bolivije i Ugande kako ce odigrati sledeci meč. Ne zaboravimo da je lopta je okrugla i da svi danas (iz nekog cudnog razloga) igraju fudbal. I znajte da je Jermenija uvek neugodna, vrlo orhanizovana ekipa, koja svima radi probleme, i dovoljna je jedna mala.. malecka neopreznost. Da opet upadnemo, u najdublji fudbalski bunar.

trolol

pre 8 godina

gledam sa maksimalno ravnodusnosti, ali mi je drago za malog zileta. nadam se da nece pripisati gol jermenu. cisto eto, jer je lep osecaj :)

rajko zizic

pre 8 godina

Ufff... Ovi stavili Kasparova na gol! Znaci, nema sanse da ga matiramo. Za sledecu utakmicu pozvati Ljubomira Ljubojevica i igrati Kraljev gambit umesto Daminog koji smo do sad forsirali.

Joe

pre 8 godina

Odavno nisam gledao ovako lošeg igrača kakv je Brašanac! Šta on radi u reprezentaciji? Doduše, kad je Raća Drveni mogao da se sit izigra u nacionalnom timu, što ne bi i ovaj.

Omega

pre 8 godina

bravo crveni , jedva ste docekali da kukate na Brasanca...
zato je prva postava spajica skroz ok.
nema veze sto je sa pola terena zamalo lobovao svog golmana??
od 6 dodavanja koja je probao, 7 ne uspesnih...kako je to mogucem??
jedna rec : Spajic...

fjffjgxkkhk

pre 8 godina

Poveli smo jermenskim autogolom koji se iz nekog razloga pripisuje Zivkovicu, a Mitrovic prebacuje gol sa 8 metara i propusta stopostotnu sansu posle poklon lopte koju je dobio od jermena, sve u svemu za sada imamo vise srece nego pameti, ali to i ne treba da cudu, jer ipak je ovo reprezentacija partizana.

djoka

pre 8 godina

Ocajna igra, niti neke koncepcije,niti jedne uigrane akcije,tera ko gde stigne,igra ko sta hoce.Da igramo protiv neke ozbljnije reprezentacije vec bi gubili sa 2-3:0.

Banat

pre 8 godina

Mozete mi reci da sam lud, ali mene hvata duboka tuga kada ovo gledam. Prazne tribine, bodovi u minusu, Brasanac u prvom timu. Da je Tosic pogodio prazan gol protiv Belgije, mozda bi sve bilo puno drugacije

luka

pre 8 godina

U zaru borbe izmedju Brasanca i Ozbiliza ipak mnogo jaci duel je prevagnuo na stranu zmaja od sipova i ere ojdanica kada su pricali o miru u svijetu!!!

srrrrrdjan

pre 8 godina

Zasto jos uvek u ovim kvalifikacijama igraju Ivanovic, Kolarov, Tosic, Stojkovic ...koji u sledecim kvalifikacijama sigurno vise nece izgrati. Nista bolje za uigravanje nego utakmice u kojima tvoji protivnici moraju da grizu a tebi nista ne znace. Imamo Rajkovica i Zivkovica a imamo i Matica kao okosnicu tima a uz njega su veceras mogla da odigraju i nesto nauce dva super talentovana igraca sredine terena: Maksimovic i Milinkovic Savic. Pusti Fejsu, Petrovica i slicne, vec su pokazali koliko ne znaju. Ovih preostalih nekoliko utakmica mogle su da posluze za formiranje novog tima. Ali, i da se ne zavaravamo - dobar tim je nemoguc bez ozbiljnog selektora!!!

zviz

pre 8 godina

Gledam ovu utakmicu i ne mogu cudom da se nacudin... Matic kao da nije Matic, Ivanovic isto, Tadic isto, Mitrovic trese mreze, svi ga hvale, a u repre. neki drugi covek. Matic pada preko lopte, Ivanovic pretrcava Jermen(!?), Tadic nijedan centarsut, dribling.., Mitrovic masi jedan na jedan, kad ne pade covek... Kad ih gledam u klubovima, to je utegnuto pod konac... Ili nam klubovi salju druge igrace, dvojnike, ili ovi nasi stvarno ne znaju da igraju za Srbiju!

Mrmac

pre 8 godina

Da li neko vidi povezanost Partizanove dominacije u fudbalu i propadanja reprezentacije?Slicno je i u rukometu,a bilo je i u kosarci.Ne kazem ovo zato sto ne volim doticne ali svima je jasno da sa jednim klubom nema konkurencije i kvalitet neminovno opada.Pazite i ovo,sedi juce Tole a desna mu ruka Curkovic,a Savo daje izjavu za RTS???>Pa nije ni cudo sta nam se desava.

Bogdan

pre 8 godina

Jermenija bolja, što sam i očekivao. Vredni Živković i sreća su nam pomogli da postignemo pogodak, ali mi je muka od naše igre. Ne znam čime su Ivanović, Kolarov i Stojković obezbedili dresove do gadjenja!

Blade

pre 8 godina

@Nagatomi:Da su Zigic i Pantelic tu ja ne bih imao cega da se bojim osim hocemo li biti prvi ili drugi!Kad si vec pomenuo prvi Zigica,pogledaj br utakmica koji je odigrao i golova koji je postigao,procentualno je bolji i od Milosevica kog su drzali da odigra 100,a kamoli od Mitrovica!Mitar je do sada dao samo JEDAN gol i to Hrvatima u Bg-u!Kraj,nema dalje...I kako nema ko da namesti?Pa tu su i Zivkovic i Kostic i Ljajic i Matic,po meni fali Bosko Jankovic!Ali u napad Mrdju pa da vidimo!

Micko

pre 8 godina

Da li je moguce da protiv Jermenije, lik cije se radno mesto zove selektor, igra sa dva zadnja vezna od kojih je jedan Brasanac i samo jednim klasicnim spicem, a u odbrani pravi bedem Spajic????

Alex

pre 8 godina

Neka cilj reprezentacije bude da da sve od sebe da u preostalih koliko meceva osvoji jedan bod, kako bi kvalifikacije zavrsili barem sa nulom. Da ne ostane ono -1, al i ako ostane nema veze, ionako je prikaz realnog stanja.

Ravna Gora

pre 8 godina

I dalje sam pri stavu da je Srbija najjača po igračima i potencijalu u ovoj kvalifikacionoj grupi. Tihi štrajk igrača koji traže dekriminalizaciju srpskog fudbala, odlazak Toleta i kartela kome pripada Ica Bogdanov, a koji se ogleda u puštanju protivnika je prekinut. Ako vam nije jasno, pogledajte kako smo zadnjih pet godina igrali prijateljske utakmice, a kako zvanične. Bog nam je dao šansu, dobili smo najlakšu moguću grupu u kvalifikacijama za Svetsko, što se mora iskoristiti, nadam se da će očekivanja igrača biti ispunjena, pa da vidimo kako se sve može kad se hoće.

banja luka

pre 8 godina

Reprezentacija je skup najboljih igraca, godine su relativna stvar. Matic je nas ubjedljivo najbolji igrac, Brasanac se bas i nije najbolje snasao. Kostic odlican! Stojke uvijek na nivou ali za atmosferu medju navijacima, i za buducnost najbolje je da u sledecim kvalifikacijama brani Rajkovic.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Kakva odluka sudije... Daje Tomoviu karton gde je trebao nad njim da svira faul ili eventualno bar korner za nas.
Ljajic jedan obican soler! Ima Mitrovica ali ne on bi da dribla, drlja, mrlja... Niti ga volim kao coveka, niti kao igraca. Nama bi najbolje bilo a to vec odavno govorim da ofanzivnog veznog igra Matic. Ima najbolju kontrolu lopte, lepo je distribuira, uvek zna sta hoce sa njom.
Generalno igra ko igra, nista to nije posebno ali ajd, s obzirom sta je sve bilo do sad u kvalifikacijama, nije lose, za sad.

panini

pre 8 godina

za sad nam je mnogo veci problem odbrana sredina i napad deluku dobro..sve probleme bi resili kada bi nasli dva sigurna stopera da ne prave glupe greske i da umeju da iznesu loptu i jos jedan igrac centralni vezni da igra u paru sa maticem mislkm da brasanac nije taj igra takodje verujem da bi tu sansu trebali da damo maksimovicu mislim da je bas profil igraca koji nam treba tu siguran pouzda i ume da se ubaci iz drugog plana

panini

pre 8 godina

svidja mi se postava takva treba da nam bude za dalje samo umesto tomovica subotic umesto brasanca maksimovic mali i umesto spajica mali babic ili veljkovic

Najrealnije

pre 8 godina

Sablasna slika bez publike.Proslo je pola sata utakmice.Jedini igrac,kome se igra i koji se trudi je Kostic,uz standarno dobrog Matica a ocigledno,igrac koji je zalutao ovde je Brasanac.Decko je svaku loptu dao protivnicima ili je nesto lose s njom ucinio.Ljajica i Mitrovica,kao da je neko silom naterao da igraju.Ni ostali nisu nesto puno zainteresovani za igru.Da Jermeni ne dadose autogol,bilo bi totalno nezanimljiva utakmica,ovako ce se bar truditi da izjednace.

rastko

pre 8 godina

Postava Srbije bi trebalo da izgleda ovako:
1.Rajkovic
2.Tomovic
3.Kolarov
4.Nastasic
5.Ivanovic
6.Matic
7.Tosic
8.Ljaic
9.Mitrovic
10.Tadic
11.Markovic
4-1-4-1 ( znam da brojevi skoro svi nisu isti, ali morao sam da stavim tako da bi znali ko igra na kojoj poziciji.

grobari kg

pre 8 godina

buahahahahaaha cuj brasanac u prvoj postavi ahahahaha i onda se neko pita kako imamo -2 boda
(madre mija, 04. septembar 2015 20:47)

Bije te kompleks..Mi smo ponos Srbije!

Djape

pre 8 godina

Zar nije bolje razigravati Rajka nego Stojkovica , koji verovatno nece igrati sledece kvalifikacije? Al s obzirom ko je selektor, nista me ne cudi...

ГРОФ

pre 8 godina

Да нам нису одузимали бодове сада би имали 4 , да је нама додељена победа а требала је да буде додељена имали би 7 бода а Албанија 8. Добијемо их тамо 10 , нерешено са Португалом у Бг 11 и ето га ЕП
Знам да нема ништа од овога али се тешим јбг
УЕФА МАФИЈАААА !!

rastko

pre 8 godina

Postava Srbije bi trebalo da izgleda ovako:
1.Rajkovic
2.Tomovic
3.Kolarov
4.Nastasic
5.Ivanovic
6.Matic
7.Tosic
8.Ljaic
9.Mitrovic
10.Tadic
11.Markovic
4-1-4-1 ( znam da brojevi skoro svi nisu isti, ali morao sam da stavim tako da bi znali ko igra na kojoj poziciji.

šalim se bre malo

pre 8 godina

Ljajića u reprezentaciju! Napred orlovi!! Još ima šanse!! Pižon za selektora!!! Tole legendo, vratio si kult reprezentacije! Sila smo!

menađer

pre 8 godina

Gde su sada oni što pljuju beogradsku publiku? Igra reprezentacija, a na tribinama u Novom Sadu nema ni 20 ljudi! Sramota! Nikada više tamo da ne igra reprezentacija!

okanovic vrhunski strucnjak za sport

pre 8 godina

tomovic rupčaga, mitar se ne trudi, matic car, ljajic željan ali daleko od dobrog igraca, žile vec sad klasa... inace sve ostalo klasicno loše, a da najgori igrač večeras kolarav... pozdrav

Joe

pre 8 godina

Odavno nisam gledao ovako lošeg igrača kakv je Brašanac! Šta on radi u reprezentaciji? Doduše, kad je Raća Drveni mogao da se sit izigra u nacionalnom timu, što ne bi i ovaj.

kocka2

pre 8 godina

moram posebno da pohvalim brasanca koji je pravo osvezenje u reprezentaciji...naravno matic je nivo iznad svih..nadam se da ce mu se i ostali pribliziti...mitrovic takodje za pohvalu..docice i golovi..kolarov i dalje dva lica, klub - reprezentacija, neuporedivo..
takodje lepo je videti moderna krila kostic-zivkovic...uz tadica mozda iza mitra, mogala bi to da bude ubitacna cetvorka za napad...voleo bih da vidim i djurdjica u timu..

onako spsovski

pre 8 godina

E tako to radi Partizan! Uz dužno poštovanje pojedinim Panterima.
(Nenad, 04. septembar 2015 22:55)

Tako je, opet propustamo veliko takmicenje.

urke

pre 8 godina

Smejete se Brasancu a on decko igra i u Partizanu i u reprezentaciji dok ste svi vi samo ostali na pustoj zelji da igrate u Zvezdi i reprezentaciji :)

no

pre 8 godina

Kako mogu Albanski navijaci da budu prisutni na stadionu u Danskoj,a nasi to nisu mogli? Nije li to dikriminacija i da li treba tuziti fs Danske?

Mrmac

pre 8 godina

Da li neko vidi povezanost Partizanove dominacije u fudbalu i propadanja reprezentacije?Slicno je i u rukometu,a bilo je i u kosarci.Ne kazem ovo zato sto ne volim doticne ali svima je jasno da sa jednim klubom nema konkurencije i kvalitet neminovno opada.Pazite i ovo,sedi juce Tole a desna mu ruka Curkovic,a Savo daje izjavu za RTS???>Pa nije ni cudo sta nam se desava.

ne branim toleta, samo kažem

pre 8 godina

Treći minut utakmice- Kolarov centrira i šalje loptu na atletsku stazu. Posle kuka na sistem, Vatikan, vanzemaljce...

Djoda

pre 8 godina

Pa sta vam je cudno sto igraju Brasanac i Zivkovic pa treba ljudi da se prodaju pa im se malo nabija cena branio bi i Rajkovic al su ga vec prodali pa nema potrebe da se prlja.

?

pre 8 godina

E steta ! Trebalo je da zavrsimo sa minusom do samog kraja kvalifikacija ! Tako bi makar po tome bili prvi u istoriji i zapamceni . Ali dobro , i onako cemo u Albaniji zaraditi minus 3 boda...

x-man

pre 8 godina

Sta vi znate sta je fudbaler kada pljujete Brasanca,pametnom dosta! Decko je pokidao u utakmicama za kfalifikacije za ligu sampiona,svaku je dobro odigrao...i vidi se kako grize decko kida na sredini! On je defanzivni vezni igrac sta ocekujete od njega,uostalom navedite mi jednog boljeg trenutno u nasem prvenstvu tog tipa igraca?!

grobari kg

pre 8 godina

Napred Jermenija u inat grobarskoj reprezentaciji
(AcA, 04. septembar 2015 20:56)

Šta drugo očekivati od zvezdaša?
Sad si sve rek'o. Više se radujete greškama naših igrača nego golovima Srbije. Vi stub srbstva?

Neutron

pre 8 godina

Pusti ovo. Ove nase vezare su odavno otpisali sami sebe. Nego mi je interesantnije sto ce Danci, indirektno, osetiti tretman koji mi od UEFE i FIFE trpimo od kad postojimo kao zemlja. Mislim na onih naknadnih 0-3 za Albaniju iz vedra neba plus sad nereseno u Kopenhagenu. Neka, neka. Samo da osete to, pa makar na trenuteak, indirektno.

Blade

pre 8 godina

Pre ce Mitru izrasti onakve dve sa majice nego sto ce on dati drugi gol za reprezentaciju!Al polako,prvi napadac bajne nam reprezentacije nije odigrao jos ni 50-u,dace on i drugi...

fjffjgxkkhk

pre 8 godina

Poveli smo jermenskim autogolom koji se iz nekog razloga pripisuje Zivkovicu, a Mitrovic prebacuje gol sa 8 metara i propusta stopostotnu sansu posle poklon lopte koju je dobio od jermena, sve u svemu za sada imamo vise srece nego pameti, ali to i ne treba da cudu, jer ipak je ovo reprezentacija partizana.

mitar

pre 8 godina

Da je sve ostalo kako je bilo i kako je trebalo biti.
Danas bi bilo Srbija 7 bodova, Albanija 8.
Odvratni su ovi placenici iz Uefe i Fife.
Donesu im iz Tirane jedan kofercic pun parica (znamo kako i od cega stvorenih) i sve fino..

w

pre 8 godina

TV Novi Sad nema krštenu kameru jer se oprema nabavlja samo u Beogradu. A i pre toga je sve što vredi pokupljeno i odnešeno u Bg (nakon spajanja te dve kuće)

adriano_galliani

pre 8 godina

Живковић мајстор! Добри су сви играчи Партизана, Љајић се фино труди. Браво Адеме!

Tomislav

pre 8 godina

Cestitam na prvi bod od srca zelim iz Tuzle. I ako mislim da se treba fudbal rjesiti preko igre a ne iza zelenog stola i zbog politickih prepucavanja. Onda bi imali puno vise bodova.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Kakva odluka sudije... Daje Tomoviu karton gde je trebao nad njim da svira faul ili eventualno bar korner za nas.
Ljajic jedan obican soler! Ima Mitrovica ali ne on bi da dribla, drlja, mrlja... Niti ga volim kao coveka, niti kao igraca. Nama bi najbolje bilo a to vec odavno govorim da ofanzivnog veznog igra Matic. Ima najbolju kontrolu lopte, lepo je distribuira, uvek zna sta hoce sa njom.
Generalno igra ko igra, nista to nije posebno ali ajd, s obzirom sta je sve bilo do sad u kvalifikacijama, nije lose, za sad.

Kosmonaut

pre 8 godina

Tosic i Fejsa pre Dusana Tadica!? Stvarnoooo!? Ako nekom jos uvek nije jasno, eto zasto smo poslednji u kval. za EP. Konstantno imaju prednost igraci koji dolaze iz blizanaca. Da je Tadic igrao za nekog od blizanaca sad bi bio u startnoj postavi!!!

Pedja

pre 8 godina

Igra traljava, jedino sto smo napokon davali golove i stvorili nekoliko sansi. Ako se radi o podmladjivanju sa pravom je Zivkovic igrao od pocetka i zaista je nejasno zasto je morao Tosic da ulazi u igru. Takodje ne zove se edan Sulejmani koji je verovatno medju brzima ovde. Stojkovic i dalje na golu umesto da stave Rajkovica koji treba da iznese sledece kvalifikacije i ako bude sve u redu i da brani na prvenstvu. I naravno promeniti FSS sa sve Curcicem jer od njegovog znanja ne zavisi ishod utakmica.

Najrealnije

pre 8 godina

Sablasna slika bez publike.Proslo je pola sata utakmice.Jedini igrac,kome se igra i koji se trudi je Kostic,uz standarno dobrog Matica a ocigledno,igrac koji je zalutao ovde je Brasanac.Decko je svaku loptu dao protivnicima ili je nesto lose s njom ucinio.Ljajica i Mitrovica,kao da je neko silom naterao da igraju.Ni ostali nisu nesto puno zainteresovani za igru.Da Jermeni ne dadose autogol,bilo bi totalno nezanimljiva utakmica,ovako ce se bar truditi da izjednace.

banja luka

pre 8 godina

Reprezentacija je skup najboljih igraca, godine su relativna stvar. Matic je nas ubjedljivo najbolji igrac, Brasanac se bas i nije najbolje snasao. Kostic odlican! Stojke uvijek na nivou ali za atmosferu medju navijacima, i za buducnost najbolje je da u sledecim kvalifikacijama brani Rajkovic.

Omega

pre 8 godina

bravo crveni , jedva ste docekali da kukate na Brasanca...
zato je prva postava spajica skroz ok.
nema veze sto je sa pola terena zamalo lobovao svog golmana??
od 6 dodavanja koja je probao, 7 ne uspesnih...kako je to mogucem??
jedna rec : Spajic...

Milos

pre 8 godina

fali samo jos stojke da krene u napad.
(Coutinho, 04. septembar 2015 21:09)

Ja bi Rajka na gol a Stojketa na zadnjeg veznog. Visok je treba nam u zivom zidu.

bbROD

pre 8 godina

Ne shvatam ovoliko pljuvanje po Mitrovicu. Decko je sinoc bio jedan od najboljih. Vracao se u odbranu, ulazio u duele, krao lopte kao za prvu sansu koju je sam sebi napravio. Nije on kriv sto nema igraca u timu da mu namesti sansu

Kokinakis

pre 8 godina

Kako mi da idemo na neko prvenstvo kad uvek dobijemo grupu smrti sa ovakvim imenima i atraktivnim reprenzetacijama kao sto su uvek nezgodni jermeni

Влада

pre 8 godina

Нисмо више у минусу?! Не знам да ли да се смејем или плачем. Ако је дотле дошло, па свака част фудбалери. Нисам проверио али мислим да нисмо више најгори. Убише 2 муве једним ударцем. А Коларов у утакмици у фазону мрзи ме да те дриблам, ево ти лопта. Туга

dasa

pre 8 godina

Ma idemo bre... Bravo momci... Kakva igra kakva radost, kakva kombinacija znanja i vrhunske želje i pošovanja prema dresu reprezentacije... Dokazujemo svoju moć i nad moćnim Jermenima... Tolee hvala ti za ovaj ponos (ironično)

zviz

pre 8 godina

Gledam ovu utakmicu i ne mogu cudom da se nacudin... Matic kao da nije Matic, Ivanovic isto, Tadic isto, Mitrovic trese mreze, svi ga hvale, a u repre. neki drugi covek. Matic pada preko lopte, Ivanovic pretrcava Jermen(!?), Tadic nijedan centarsut, dribling.., Mitrovic masi jedan na jedan, kad ne pade covek... Kad ih gledam u klubovima, to je utegnuto pod konac... Ili nam klubovi salju druge igrace, dvojnike, ili ovi nasi stvarno ne znaju da igraju za Srbiju!

rajko zizic

pre 8 godina

Ufff... Ovi stavili Kasparova na gol! Znaci, nema sanse da ga matiramo. Za sledecu utakmicu pozvati Ljubomira Ljubojevica i igrati Kraljev gambit umesto Daminog koji smo do sad forsirali.

panini

pre 8 godina

svidja mi se postava takva treba da nam bude za dalje samo umesto tomovica subotic umesto brasanca maksimovic mali i umesto spajica mali babic ili veljkovic

pero

pre 8 godina

kakav kukavicluk,ne sme da izbaci mitorvica,skuletic nema 10 minuta u repki,i nece da ga ubaci,zasto ubacuje tadica i tosica,a ne skuletica,u ovoj srbiji svako moze da bude selektor

marko

pre 8 godina

Jel moze neko da mi objasni izmenu Ljajic - Fejsa!? Msm. valjda je realnije da je Tadic usao umesto Ljajica!? Koja je uloga Fejse bila? Poveli smo 2:0, igramo kod kuce, i branicemo se protiv Jermena!? Necemo mi skoro na neko vece takmicenje!

Ravna Gora

pre 8 godina

I dalje sam pri stavu da je Srbija najjača po igračima i potencijalu u ovoj kvalifikacionoj grupi. Tihi štrajk igrača koji traže dekriminalizaciju srpskog fudbala, odlazak Toleta i kartela kome pripada Ica Bogdanov, a koji se ogleda u puštanju protivnika je prekinut. Ako vam nije jasno, pogledajte kako smo zadnjih pet godina igrali prijateljske utakmice, a kako zvanične. Bog nam je dao šansu, dobili smo najlakšu moguću grupu u kvalifikacijama za Svetsko, što se mora iskoristiti, nadam se da će očekivanja igrača biti ispunjena, pa da vidimo kako se sve može kad se hoće.

Jovan

pre 8 godina

Šta su zaslužili-to su i dobili!
Pred praznim tribinama sa bodovima u minusu.
A trovali ste nas godinama sa pricama o "evropskim brazilcima".
Eto vam ga "brazilci"...

luka

pre 8 godina

U zaru borbe izmedju Brasanca i Ozbiliza ipak mnogo jaci duel je prevagnuo na stranu zmaja od sipova i ere ojdanica kada su pricali o miru u svijetu!!!

Blade

pre 8 godina

@Nagatomi:Da su Zigic i Pantelic tu ja ne bih imao cega da se bojim osim hocemo li biti prvi ili drugi!Kad si vec pomenuo prvi Zigica,pogledaj br utakmica koji je odigrao i golova koji je postigao,procentualno je bolji i od Milosevica kog su drzali da odigra 100,a kamoli od Mitrovica!Mitar je do sada dao samo JEDAN gol i to Hrvatima u Bg-u!Kraj,nema dalje...I kako nema ko da namesti?Pa tu su i Zivkovic i Kostic i Ljajic i Matic,po meni fali Bosko Jankovic!Ali u napad Mrdju pa da vidimo!

Vlada

pre 8 godina

Kakav sastav, majko mila. I posle razmišljam, svi redom su pljuvali Mihajlovića. Jeste on bandoglav i imao je žestoke kisele, ali jeste imao nekakvu ideju i vremenom se video napredak. A ovo sada je strašno, za 4-5 igrača nikad čuli, a za dobar deo bolje ni da nismo. Ono što iole valja se vuče po terenu, velika zvezda Mitrović na primer. Ma dno dna!

Bogdan

pre 8 godina

Jermenija bolja, što sam i očekivao. Vredni Živković i sreća su nam pomogli da postignemo pogodak, ali mi je muka od naše igre. Ne znam čime su Ivanović, Kolarov i Stojković obezbedili dresove do gadjenja!

sa

pre 8 godina

Napred Jermenija u inat grobarskoj reprezentaciji
(AcA, 04. septembar 2015 20:56)

Kakvi navijaci takva i reprezentacija,tvoj komentar pokazuje da bolja i nema potrebe da bude.Godinama tvrdim da iako imamo dobre igrace nemamo dobar tim samo zbog atmoafere i klupske podeljenosti navijaca,medija u drzavi.Partizanovac sam ali nazalost navijaci Zvezde i Partizana su rak rana reprezentacije.Jednostavno oni vole vise svoje klubove nego Srbiju tj reprezentaciju i unose nemir i losu atmosferu u nacionalni tim.

Idite braco gledajte vase klubove i komentarisite a ostavite na miru ove momke koji igraju za Srbiju.Kakvi da su oni prolivaju znoj za Srbiju dok vi sa zadnjice samo pljujete.

Alex

pre 8 godina

Neka cilj reprezentacije bude da da sve od sebe da u preostalih koliko meceva osvoji jedan bod, kako bi kvalifikacije zavrsili barem sa nulom. Da ne ostane ono -1, al i ako ostane nema veze, ionako je prikaz realnog stanja.

Micko

pre 8 godina

Da li je moguce da protiv Jermenije, lik cije se radno mesto zove selektor, igra sa dva zadnja vezna od kojih je jedan Brasanac i samo jednim klasicnim spicem, a u odbrani pravi bedem Spajic????

neutralni felsh

pre 8 godina

da li teoretske imamo sanse da se plasiramo?
(lol, 04. septembar 2015 21:11)


naravno! ako skoro svi ostali iz grupe budu diskvalifikovani ;)

Davle

pre 8 godina

zna li neko kako zavrshila danska-albania, znam da vi svi gledate tu utakmicu
(komshija, 04. septembar 2015 22:48)

Komšo,stisnes ikonicu Mozzila pa kad ti se otvori Google ti ukucas Flashscore i pogledas...

Banat

pre 8 godina

Mozete mi reci da sam lud, ali mene hvata duboka tuga kada ovo gledam. Prazne tribine, bodovi u minusu, Brasanac u prvom timu. Da je Tosic pogodio prazan gol protiv Belgije, mozda bi sve bilo puno drugacije

trolol

pre 8 godina

gledam sa maksimalno ravnodusnosti, ali mi je drago za malog zileta. nadam se da nece pripisati gol jermenu. cisto eto, jer je lep osecaj :)

fef

pre 8 godina

Ко је, бре, овај Спајић? Побогу!
(adriano_galliani, 4. septembar 2015 21:02)

Standardan u Tuluzu,mlad igrač,cene ga u Francuskoj.

Mene više brine što se ne razigravaju Rajković,Maksimović,Milinković-Savić. Ali zar očekivati nešto inteligentno od onog mrge..

djoka

pre 8 godina

Ocajna igra, niti neke koncepcije,niti jedne uigrane akcije,tera ko gde stigne,igra ko sta hoce.Da igramo protiv neke ozbljnije reprezentacije vec bi gubili sa 2-3:0.

Rooney-utd

pre 8 godina

Hvala stojketu za sve sto je ucino za repku jedni ga mrze znamo svi zbog cega,ali covek je bio jedan od najboljih uvek.Ja kao grobar moram da naglasim da rajko mora da brani sledece kvalfikacije jel realno decko je doktor,danas smo odigrali za svoje standarde solidno bravo i za zileta.

Pacino

pre 8 godina

Zao mi je sto ce pobediti jer ce moci da pricaju kako su postavili temelje za naredne kvalifikacije i kako samim tim nema svrhe vrsiti dalje promene.

Suarez

pre 8 godina

Evo car je nadmasio sam sebe ubacio je i treceg zadnjeg veznog,sad cete da vidite svu raskos ove igre pod vodjstvom ivanjickog pepa gvardiole.

Labud

pre 8 godina

Nebitna utakmica, ali druge nacije skupljaju bodove kao jazavci a onda se isti uvek pitaju kako Rumuni, ovi oni tako visoko kotirani...

Silentium est aureum

pre 8 godina

Koji potez Mitrovica rukom kod sanse koju je imao. Tacno sa namerom da ga zakaci, a onda se pitate zasto ima vise kartona nego minuta... On mora da poradi na sebi, svom ponasanju, samopouzdanje mu opada.

KiSSeli

pre 8 godina

Da li RTS stvarno nema krštenu HD kameru u 2015. godini??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Primus, 4. septembar 2015 21:11) # Link komenta
Pa da gledamo nase "junace" u HD hehe. A mislim da se HD oprema cuva kad Vucko ima nesto vazno da kaze.

Djani Gundelj

pre 8 godina

Hteo bih ovom prilikom da pohvalim publiku veceras. Nema baklji ni petardi, nema pogrdnog skandiranja, a cini mi se da se i Bogdanov urazumio. Vidite da umemo kulturni da budemo kad hocemo.

Pedja

pre 8 godina

Izgleda da cemo ponovo biti pozitivni :) I ne samo to, necemo da budemo zadnji u grupi ! Mada bi ovako verovatno bili jedini u istoriji koji su zavrsili kvalifikacije sa negativnim brojem poena. Rekord je rekord

srrrrrdjan

pre 8 godina

Zasto jos uvek u ovim kvalifikacijama igraju Ivanovic, Kolarov, Tosic, Stojkovic ...koji u sledecim kvalifikacijama sigurno vise nece izgrati. Nista bolje za uigravanje nego utakmice u kojima tvoji protivnici moraju da grizu a tebi nista ne znace. Imamo Rajkovica i Zivkovica a imamo i Matica kao okosnicu tima a uz njega su veceras mogla da odigraju i nesto nauce dva super talentovana igraca sredine terena: Maksimovic i Milinkovic Savic. Pusti Fejsu, Petrovica i slicne, vec su pokazali koliko ne znaju. Ovih preostalih nekoliko utakmica mogle su da posluze za formiranje novog tima. Ali, i da se ne zavaravamo - dobar tim je nemoguc bez ozbiljnog selektora!!!

MARQITO

pre 8 godina

Ivanovic kao stoper ne moze da igra. Spajicu je prva tekma ali nije on jos uvijek za ovo. Tomovic nije fudbaler. Brasanac nije jos za repku ali se decko trudi. Ljajic zna znanje ali je malo sebican. Drago mi je sto je Kostic tu. Ali pobogu zasto igramo sa jednim spicem?! Ja Murinja iz Ivanjice bas ne gotivim.

Stefke

pre 8 godina

Činjenica je da Srbija jako dobro igra utakmice koje nemaju takmičarski značaj a one koje imaju igra jako loše. Očigledno je i da neki igrači misle da su iznad selektora, jer igraju u jakim klubovima a svi znamo da Ćurčić nema neku jaku trenersku biografiju pre U21 reprezentacije i da ne može da im nametne sopstveni autoritet. P.S Mislim da bi Škuletić trebalo da počne protiv Francuza jer Mitrovića već duže vreme neće gol.

Vènger

pre 8 godina

Samo zvrndov od trenera može da ne iskoristi situaciju i da stavi malog Maksimovića pored Matića.

Inače ovaj Ćurčić ni u krevet ne ide bez 2 do 3 zadnja vezna.

A onog dana kada bude od starta stavio dva špica u tim,znaću da je došao smak sveta.

panini

pre 8 godina

za sad nam je mnogo veci problem odbrana sredina i napad deluku dobro..sve probleme bi resili kada bi nasli dva sigurna stopera da ne prave glupe greske i da umeju da iznesu loptu i jos jedan igrac centralni vezni da igra u paru sa maticem mislkm da brasanac nije taj igra takodje verujem da bi tu sansu trebali da damo maksimovicu mislim da je bas profil igraca koji nam treba tu siguran pouzda i ume da se ubaci iz drugog plana

Svinjska plećka

pre 8 godina

To je to! Imamo odlican rezultat na poluvremenu. Da li ste svesni da po prvi put vodimo u ovim kvalifikacijama? To je samo po sebi uspeh, jer nas direktno izvlaci iz minusa. Treba sad ovaj pozitivan momentum zadrzati pod svaku cenu, jednim ozbiljnim bunkerom. Zasto? Paaa, postoji velika opasnost da padnemo sa 66te pozicije na ispod 70te. Ali zavisi i od Bolivije i Ugande kako ce odigrati sledeci meč. Ne zaboravimo da je lopta je okrugla i da svi danas (iz nekog cudnog razloga) igraju fudbal. I znajte da je Jermenija uvek neugodna, vrlo orhanizovana ekipa, koja svima radi probleme, i dovoljna je jedna mala.. malecka neopreznost. Da opet upadnemo, u najdublji fudbalski bunar.

Pocela skola, pametni nisu u njoj

pre 8 godina

Da li se i posle ovoga dobija penzija od cetrdesete ili koja desetina hiljada evra ? A mozda i kafic u centru ?

Pera

pre 8 godina

Brza igra, lepa za oko. Veliki broj preciznih, razantnih pasova, vidi se da igraci ispunjavaju svaku zamisao trenera. Matic komanduje sredinom terena, dok virtuozi Ljajic i Mitrovic poput osica prete nejakom protivniku. Kao i u slucaju plata i penzija, prvo smo malo oduzeli bodove (-2) i sad se vracamo ka pozitivnoj nuli, sto je nagrada za zajednicku zrtvu koju smo podneli. I na kraju, cestitke i gledaocima koji ovaj put nisu zvizdali protivnickoj himni. U Srbiji je svakog dana sve bolje i to se i danas vidi......
Dobro lupam malo, ali samo sam hteo da dam primer kako bi izgledalo kada bi botovi pisali komentare o fudbalu.

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Nepisano pravilo:Čim izgubimo sve šanse za prolaz dalje, mi krećemo da pobeđujemo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Doktor, 4. septembar 2015 22:03)

Tako i ja dok sam isao u skolu kad sam naredjao keceve poceo sam da ucim kao lud. :)

Mitrogol

pre 8 godina

Stvarno svaka cast za Kasparova! Da posle takve sahovske karijere, u 46. godini prihvati poziv i stane na gol Jermenije! Mnogi bi mogli da se ugledaju na njega, pogotovo ovi nasi manekeni. Jos jednom kapa dole (vele)majstore!