Petak, 04.09.2015.

12:21

Mogu li ‘Orlovi’ da izađu iz minusa?

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 na stadionu “Karađorđe” dočekuju Jermeniju u okviru šestog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.

Izvor: JT

Mogu li ‘Orlovi’ da izaðu iz minusa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

Ddule

pre 8 godina

Evo i nova Tabela Grupe I
Tabela:
1. Portugalija 5 4 0 1 7:4 12
2. Serbija 6 1 1 5 5:11 1
3. Armenija 6 0 1 5 7:9 1
4. Albanija 5 0 0 5 7:2 0
5. Danska 6 0 0 6 8:4 0

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Podrska reprezentaciji Srbije!
Napred Orlovi!

Ovi nesrecnici i luzeri koji vredjaju svoju zemlju nemaju osnovnu sportsku kulturu! Njihovo sramotno ponasanje prema svojoj reprezentaciji im je najbolje ogledalo u kome se vidi kakve su nistarije!

I jos jednom: Napred Srbija!

- V O S T A N I - S E R B I J E -

marka zvaka

pre 8 godina

Brkic na golu
Odbrana Ivanovic tomovic subotic kolarov
Sredina matic causic/milinkovic savic gudelj
Tadic ljajic
Napad Mitrovic

U ovom trenutku nasa najbolja postava...bez solidnih veznih igraca nema fudbala

Ddule

pre 8 godina

@) mille grobar
Mille, Srbine, junacino jedna! Evo ti i Tabela. Mi idemo u EP 100%.

Tabela:
1. Portugalija 5 4 0 1 7:4 12
2. Serbija 6 0 1 4 9:11 1
3. Armenija 6 0 1 4 5:11 1
4. Albanija 5 3 1 0 7:2 -10
5. Danska 6 3 1 1 8:4 -10

Mental Mitro

pre 8 godina

@I ja sam u minusu ceo zivot pa sta mi hvali? Momci samo opusteno i minus je za ljude!
(Monteri iz Jajca, 04. septembar 2015 12:27) Fali ti obrazovanje...

dex

pre 8 godina

@supersonicnasargarepa: Niko te ne tera da gledas, gledaj Farmu i Velikog Brata. Veceras igra nasa Srbija, mi drugu zemlju nemamo. Kakvi god da su, nasi su. Napred Srbija!

alejandro

pre 8 godina

Čitav FSS sa sadašnjim aktuelnim reprezentativcima nije svestan tog ogromnog minusa u kojem su oni kao ljudi, "stručnjaci", fudbalske "veličine"...; Možda će na jubilej 20 godina od neučestvovanja na evropskim šampionatima uspeti da se kvalifikuju; A i to možda kroz neki baraž!

neutralni felsh

pre 8 godina

Čak i Gibraltar ima više bodova od nas.BRUKA I SRAMOTA.
A zato Tole penzioner nema nameru da ode iz FSS.Dok je god Tole na celu Saveza mi se necemo kvalifikovati ni na SP 2018.
(Milos, 04. septembar 2015 16:34)


a kakve veze ima tole sa onako ocajnom igrom nasih princeza?

Cobra

pre 8 godina

Još da dodam,mi idemo iz krajnosti u krajnost.Kad nas je vodio Antić,bila je tolika euforija,da ćemo biti prvaci sveta.Sad smo najgori,da navijamo da reprezentacija izgubi.Nije ni čudo,što nam se sve ovo dešava!

Granota

pre 8 godina

@Jose Alvalade

To što oni pričaju su samo priče za malu decu. Ako nešto znaju, izađi brate i kaži. Nego sa starletama po splavovima. A to da je kompletan Savez za ostavku, to svi znamo, ali zbog propisa FIFA gde se sami uspostavljaju i biraju, ne možemo ništa...

bojan

pre 8 godina

ja stvarno ne razumem odakle vam to da smo mi izgubili sve šanse???? a šta ako albanci izgube sve a mi pobedimo sve i pritom njihovi navijači udju na teren!!!!pa budite malo optimisticni

Ddule

pre 8 godina

U slucaju da veceras "Orlovi" tuku Armeniju, i u slucaju da izbije tuca izmedju Dance i Albance, pa im EUEFA oduzima po 10 bodova, evo nas sa jednim bodom na drugom mestu!

fenomen

pre 8 godina

Da li mogu da izadju iz minusa? Mogu, samo da neka banka odobri kredit. Pobediti Jerneniju, ne otići u Albaniju iz sigurnosnih razloga i pobediti Portugal i nek ide Albanija a Danska lii Portugal da ispadnu u barazu. Verovatno bi se u tom slucaju umesala uefa i izbacila Albaniju. Ko zna sta se sve moze desiti. Kad mi vec ne idemo nek odu Albanci cisto radi reakcije Danaca i Portugala. Poz..

Milos

pre 8 godina

Čak i Gibraltar ima više bodova od nas.BRUKA I SRAMOTA.
A zato Tole penzioner nema nameru da ode iz FSS.Dok je god Tole na celu Saveza mi se necemo kvalifikovati ni na SP 2018.

Luis Enrike

pre 8 godina

Ovo je sve pogrešno. Naši nemaju igru čitave kvalifikacije. Stvarno idealna prilika da se svi zamijene. Kakav Stojković, Tošić... Niko nije bio dobar. Čuo sam i da su Ivanović i Kolarov kreatori loše atmosfere.

konfuzni iz zemlje Vucketovih cuda

pre 8 godina

Da smo veceras poslali, iako to nije njihov sport, nase vaterpoliste ili odbojkase (posto su kosarkasi momentalno zauzeti) da odigraju ovu utakmicu, a mogli bi i kajakasi ili oni kuglasi sto osvojise SP, ma moze i nase kosarkasice, pa da se nadamo necemu, ovako od ovih praznoglavnih splavara niko nista ne ocekuje osim sramotu, razocarenje, tugu i bol.

Mikeli

pre 8 godina

Toliko me zanimaju da do sada nisam ni znao da igraju. Jesu barem promenili kompletnu ekipu? Ako nisu evo odmah da vam kažem da nema ništa ni od sledećih kvalifikacija. Deca koja su uspostavila hemiju u omladinskoj selekciji treba da igraju uz ispomoc Matica, mozda i Mitrovica, Kostica i Tadića. Sve ostalo dovodjenja i zdravo.

о шонеси

pre 8 godina

sad kad je nebitno, pobedice, kao vels prosle kvalifikacije, a kad je bitno, skupi se nesto u donjem vesu, ali zato su na splavu prvaci

Jose Alvelade

pre 8 godina

Izjava Kolarova da bolje igraju u klubovima jer se zna ko sta radi i da ce progovoriti kad dodje vreme. Zatim Banetove izjave, prvo Mihi da nije dosao da mu razigrava igrace a zatim i da se on pita mnoge stvari bi se radile drugacije. Onda Tosiceva da ne zna ni ko su mu saigraci a da u CSKA uvek zna ko gde igra. Sve to govori da nisu igraci uopste krivi, vec stoka koja vodi savez ,koja gura menadzerske igrace,alibi trenere i ostalo. Ljudi ja sam ubedjen da bismo da je zdrava atmosfera u FSS i reprezentaciji mi lagano igrali svako cetvrtfinale/polufinale na svetskom i evropskom prvenstvu. Nekako razumem ove momke, i ne krivim ih mnogo,njima ni iz dzepa ni u dzep ako progovore, a ni ne zele da se zameraju glavesinama,cute odrade, i vrate se u klubove. Jednostavno velike se pare vrte u fudbalu i oko menadzera, a boli uvo Toleta i ekipu za neko prvenstvo kad imaju procenat od prodatog poluamatera. Sve najbolje momcima i sve najgore glavesinama.

Boj@n

pre 8 godina

Što bih volio da izgubimo sa jedno 5 razlike da se pokaze prava slika napokon,samo da kompletno rukovodstvo podnese ostavke,na čelu sa Toletom i Javorom,ali nemaju oni obraza uvjek imaju alibi

ivan

pre 8 godina

Koliko smo mi jadan narod ovo nema nigde, nije ni cudo sto smo se raspali u paramparcad na stotine nekih novih naroda. Situacija nije dobra u nasem fudbalu, ali ismevati ljude je skandalozno. Mozda se desi daj boze da dobro pocnu sledece kvalifikacije sa nekoliko pobeda, a isti ovi koji sada ismevaju sve zivo, doci ce i pisace hvalospeve i crtace eventualne sastave... Cak sam stekao utisak da postoje dezurni likovi koji se pojavljuju na svim vestima pljuju po svemu zivom i mrtvom jer nemaju sta da rade u drugo u zivotu.

Salerno

pre 8 godina

Ako ovi manekeni ne mogu da dobiju ermeniju, proterati ih iz srbije, ili uzeti jaja pa udri kad budu krenuli ka tunelu za bolje i nisu.

Pedja

pre 8 godina

Trenutno smo jedina zemlja koja ima minus bodove i verovatno jedini u istoriji ovog sporta. Ocekujem da Curcic stavi u tim i Stojkovica i Tosica, a Rajkovic i Zivkovic da greju klupu. Tako on zamislja podmladjivanje reprezentacije. U napadu naravno necemo imati resenja, pa ce se veliki strateg Curcic opredeliti za bunker jer ima izuzetno brze igrace tipa Raca Petrovic koji se zacas prebace u napad.

sofronije

pre 8 godina

I ja sam u minusu ceo zivot pa sta mi hvali? Momci samo opusteno i minus je za ljude!
(Monteri iz Jajca, 4. septembar 2015 12:27)

Kad vec pitas, fali ti da zavrsis osnovnu skolu, verujem da ce ti biti lakse u zivotu, makar za nijansu...

Coutinho

pre 8 godina

Voleo bih da zavrse u minusu,pa da ta imena ostanu zauvek zapisana u istoriji kao prvi medju najgorima koji ce uspeti u nemogucem da zavrse u minusu,ocemo Dragojla da gledamo po 467-mi put,necemo da gledamo reprezentaciju koja sa takvim igracima igra ubedljivo najgori fudbal u evropi,a verovatno i na svetu.

dragan1982

pre 8 godina

reprezentacija srbije nikad jadnija i losija nije bila nego danas u septembru 2015 godine..ko njih jos prati i gleda?? zahvaliti se ivanovicu kolarovu tadicu ljajicu ,filipu djordjevicu ,basti,vladimir stojkovica i ostalim reprezentativnim luzerima i poceti praviti neki novi tim koji ako bude dobro igrao moze da bude "nagradjen" sa ponovnim pozivom tadica ljajica i jos nekih ,jasno je da sa ovim sastavom nemamo uspeh niti bilo koje sanse u narednih par godina da napravimo nesto..nas ce i irska austrija i vels poniziti ako se nista ne promeni iako su nam to tradicionalno protivnici koji nam leze i sa kojim lako izlazimo na kraj ,prosla su ta vremena ,danas je vels 9 a austrija 13 na svetu..

Nostradamus

pre 8 godina

I ja sam u minusu ceo zivot pa sta mi hvali? Momci samo opusteno i minus je za ljude!
(Monteri iz Jajca, 04. septembar 2015

(H)fali ti malo škole i verovatno malo para.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Rezultati Srbije u ovim kvalifikacijama su posledica nefudbalskih i terorističkih događaja na drugom meču!
Da je naša reprezentacija imala normalnu, fudbalsku atmosferu, osvojila bi mnogo više bodova!
Večeras treba odigrati maksimalno, kao i u ponedeljak u Francuskoj!

Naš prvi meč u oktobru je druga priča!
Na tom gostovanju kod primitivne nacije nedorasle u fudbalskom i svakom drugom smislu, treba očekivati samo najgore!
Trebamo biti spremni na svaku vrstu provokacija, a na prvom mestu treba da nam bude bezbednost naših reprezentativaca, stručnog štaba i ostalih članova delegacije!
Nakon terorističkog napada u Beogradu, na tom gostovanju apsolutno ništa nije isključeno i treba biti spreman na sve, a na prvom mestu treba da bude osiguranje bezbednosti naše reprezentacije u tom neprijateljskom okruženju!

Cobra

pre 8 godina

Uvek sam uz reprezentaciju,i nadam se da će biti bolje.Lako je sad kritikovati,nazivati ih splavarima,ali verujem da mogu konačno početi igrati fudbal.Jer imamo dobre igrače,i ako selektor uspe da napravi dobar tim od mladih i iskusnih igrača,možemo mnogo da uradimo,a manje je bitno da li ćemo izaći iz minusa u ovoj grupi.

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 8 godina

Ali najjace, sto onaj Curcic izjavljuje da za nas utakmice nemaju takmicarski znacaj... Pa rodjace imamo -1 poen, sta bi ti da ostanemo u minusu? Ima da grizete (sto naravno necete) sve dok ne dodjete, do za nas nedostizne i pozitivne 0...

Hijena

pre 8 godina

Taman oko ponoci da stignu na River. Ćure je napravio Javor taktiku, cekamo ih na nasu polovinu pa cemo na kontru ili korner probat da ga damo. Ovo ce biti od 0-2 gola, Jermeni ispustili pobedu kuci ali u NS su favoriti, jer nemaju rijaliti programa i zute stampe.

Fica

pre 8 godina

Golmani:Rajkovic,Stojkovic,Zivkovic
Odbrana:Gajic,Basta,Ivanovic,Nastasic,
Maksimovic,Obradovic,Antonov
Sredina: Sergej MS,Maksimovic, Matic, Kacar, Milivojevic
Zivkovic,Kostic,Ljajic,Tadic,Sulejmani, Katai,Tosic
Napad: Djurdjic,Mitrovic, Dordjevic

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Dajte Radasina i Djodu večeras od 20 da ne gledam ove splavarose. Zasluzili su bojkot srpskog naroda, dosta je vise,dota ste nam zivaca uzeli... najgore je sto svi znamo da moze bolje, ali nema ko da sprovede u delo. Kad vidim ovog Curcica dobijem cir na zelucu, povisen pritisak, osedim preko noci i isijas me ubi.

lovac botova

pre 8 godina

hm, zar ih još zovete orlovi !?
da nije malo prepotentno obzirom na rezultate ?
više im pristaje titula jazavci ili miševi ili krtice npr.

Beranac

pre 8 godina

A Srbija na poslednjem mestu ima -2 boda.Hahahaha,ne znam da li da placem ili da se smijem :-D...Nastavak cirkusa medrano mozete pratiti veceras od 20:45 na RTS-u :).

Bole

pre 8 godina

Iskreno bih voleo da nekako ne dodjemo do nule do kraja kvalifikacija. Cisto da se poveca apsurd nemenjanja nicega u savezu i nakon toga...

Maki

pre 8 godina

Ajde izadjite iz minusa starletani jedni dokle cete da nas brukate,izazovite malo paznje na terenu,a ne samo majicama,frizurama i bancenjem po splavovima.

lovac botova

pre 8 godina

hm, zar ih još zovete orlovi !?
da nije malo prepotentno obzirom na rezultate ?
više im pristaje titula jazavci ili miševi ili krtice npr.

Bole

pre 8 godina

Iskreno bih voleo da nekako ne dodjemo do nule do kraja kvalifikacija. Cisto da se poveca apsurd nemenjanja nicega u savezu i nakon toga...

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Dajte Radasina i Djodu večeras od 20 da ne gledam ove splavarose. Zasluzili su bojkot srpskog naroda, dosta je vise,dota ste nam zivaca uzeli... najgore je sto svi znamo da moze bolje, ali nema ko da sprovede u delo. Kad vidim ovog Curcica dobijem cir na zelucu, povisen pritisak, osedim preko noci i isijas me ubi.

Hijena

pre 8 godina

Taman oko ponoci da stignu na River. Ćure je napravio Javor taktiku, cekamo ih na nasu polovinu pa cemo na kontru ili korner probat da ga damo. Ovo ce biti od 0-2 gola, Jermeni ispustili pobedu kuci ali u NS su favoriti, jer nemaju rijaliti programa i zute stampe.

Beranac

pre 8 godina

A Srbija na poslednjem mestu ima -2 boda.Hahahaha,ne znam da li da placem ili da se smijem :-D...Nastavak cirkusa medrano mozete pratiti veceras od 20:45 na RTS-u :).

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 8 godina

Ali najjace, sto onaj Curcic izjavljuje da za nas utakmice nemaju takmicarski znacaj... Pa rodjace imamo -1 poen, sta bi ti da ostanemo u minusu? Ima da grizete (sto naravno necete) sve dok ne dodjete, do za nas nedostizne i pozitivne 0...

Ddule

pre 8 godina

U slucaju da veceras "Orlovi" tuku Armeniju, i u slucaju da izbije tuca izmedju Dance i Albance, pa im EUEFA oduzima po 10 bodova, evo nas sa jednim bodom na drugom mestu!

Coutinho

pre 8 godina

Voleo bih da zavrse u minusu,pa da ta imena ostanu zauvek zapisana u istoriji kao prvi medju najgorima koji ce uspeti u nemogucem da zavrse u minusu,ocemo Dragojla da gledamo po 467-mi put,necemo da gledamo reprezentaciju koja sa takvim igracima igra ubedljivo najgori fudbal u evropi,a verovatno i na svetu.

Maki

pre 8 godina

Ajde izadjite iz minusa starletani jedni dokle cete da nas brukate,izazovite malo paznje na terenu,a ne samo majicama,frizurama i bancenjem po splavovima.

Milos

pre 8 godina

Čak i Gibraltar ima više bodova od nas.BRUKA I SRAMOTA.
A zato Tole penzioner nema nameru da ode iz FSS.Dok je god Tole na celu Saveza mi se necemo kvalifikovati ni na SP 2018.

bojan

pre 8 godina

ja stvarno ne razumem odakle vam to da smo mi izgubili sve šanse???? a šta ako albanci izgube sve a mi pobedimo sve i pritom njihovi navijači udju na teren!!!!pa budite malo optimisticni

sofronije

pre 8 godina

I ja sam u minusu ceo zivot pa sta mi hvali? Momci samo opusteno i minus je za ljude!
(Monteri iz Jajca, 4. septembar 2015 12:27)

Kad vec pitas, fali ti da zavrsis osnovnu skolu, verujem da ce ti biti lakse u zivotu, makar za nijansu...

Cobra

pre 8 godina

Još da dodam,mi idemo iz krajnosti u krajnost.Kad nas je vodio Antić,bila je tolika euforija,da ćemo biti prvaci sveta.Sad smo najgori,da navijamo da reprezentacija izgubi.Nije ni čudo,što nam se sve ovo dešava!

Boj@n

pre 8 godina

Što bih volio da izgubimo sa jedno 5 razlike da se pokaze prava slika napokon,samo da kompletno rukovodstvo podnese ostavke,na čelu sa Toletom i Javorom,ali nemaju oni obraza uvjek imaju alibi

fenomen

pre 8 godina

Da li mogu da izadju iz minusa? Mogu, samo da neka banka odobri kredit. Pobediti Jerneniju, ne otići u Albaniju iz sigurnosnih razloga i pobediti Portugal i nek ide Albanija a Danska lii Portugal da ispadnu u barazu. Verovatno bi se u tom slucaju umesala uefa i izbacila Albaniju. Ko zna sta se sve moze desiti. Kad mi vec ne idemo nek odu Albanci cisto radi reakcije Danaca i Portugala. Poz..

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Rezultati Srbije u ovim kvalifikacijama su posledica nefudbalskih i terorističkih događaja na drugom meču!
Da je naša reprezentacija imala normalnu, fudbalsku atmosferu, osvojila bi mnogo više bodova!
Večeras treba odigrati maksimalno, kao i u ponedeljak u Francuskoj!

Naš prvi meč u oktobru je druga priča!
Na tom gostovanju kod primitivne nacije nedorasle u fudbalskom i svakom drugom smislu, treba očekivati samo najgore!
Trebamo biti spremni na svaku vrstu provokacija, a na prvom mestu treba da nam bude bezbednost naših reprezentativaca, stručnog štaba i ostalih članova delegacije!
Nakon terorističkog napada u Beogradu, na tom gostovanju apsolutno ništa nije isključeno i treba biti spreman na sve, a na prvom mestu treba da bude osiguranje bezbednosti naše reprezentacije u tom neprijateljskom okruženju!

Pedja

pre 8 godina

Trenutno smo jedina zemlja koja ima minus bodove i verovatno jedini u istoriji ovog sporta. Ocekujem da Curcic stavi u tim i Stojkovica i Tosica, a Rajkovic i Zivkovic da greju klupu. Tako on zamislja podmladjivanje reprezentacije. U napadu naravno necemo imati resenja, pa ce se veliki strateg Curcic opredeliti za bunker jer ima izuzetno brze igrace tipa Raca Petrovic koji se zacas prebace u napad.

dex

pre 8 godina

@supersonicnasargarepa: Niko te ne tera da gledas, gledaj Farmu i Velikog Brata. Veceras igra nasa Srbija, mi drugu zemlju nemamo. Kakvi god da su, nasi su. Napred Srbija!

Salerno

pre 8 godina

Ako ovi manekeni ne mogu da dobiju ermeniju, proterati ih iz srbije, ili uzeti jaja pa udri kad budu krenuli ka tunelu za bolje i nisu.

Nostradamus

pre 8 godina

I ja sam u minusu ceo zivot pa sta mi hvali? Momci samo opusteno i minus je za ljude!
(Monteri iz Jajca, 04. septembar 2015

(H)fali ti malo škole i verovatno malo para.

о шонеси

pre 8 godina

sad kad je nebitno, pobedice, kao vels prosle kvalifikacije, a kad je bitno, skupi se nesto u donjem vesu, ali zato su na splavu prvaci

Jose Alvelade

pre 8 godina

Izjava Kolarova da bolje igraju u klubovima jer se zna ko sta radi i da ce progovoriti kad dodje vreme. Zatim Banetove izjave, prvo Mihi da nije dosao da mu razigrava igrace a zatim i da se on pita mnoge stvari bi se radile drugacije. Onda Tosiceva da ne zna ni ko su mu saigraci a da u CSKA uvek zna ko gde igra. Sve to govori da nisu igraci uopste krivi, vec stoka koja vodi savez ,koja gura menadzerske igrace,alibi trenere i ostalo. Ljudi ja sam ubedjen da bismo da je zdrava atmosfera u FSS i reprezentaciji mi lagano igrali svako cetvrtfinale/polufinale na svetskom i evropskom prvenstvu. Nekako razumem ove momke, i ne krivim ih mnogo,njima ni iz dzepa ni u dzep ako progovore, a ni ne zele da se zameraju glavesinama,cute odrade, i vrate se u klubove. Jednostavno velike se pare vrte u fudbalu i oko menadzera, a boli uvo Toleta i ekipu za neko prvenstvo kad imaju procenat od prodatog poluamatera. Sve najbolje momcima i sve najgore glavesinama.

konfuzni iz zemlje Vucketovih cuda

pre 8 godina

Da smo veceras poslali, iako to nije njihov sport, nase vaterpoliste ili odbojkase (posto su kosarkasi momentalno zauzeti) da odigraju ovu utakmicu, a mogli bi i kajakasi ili oni kuglasi sto osvojise SP, ma moze i nase kosarkasice, pa da se nadamo necemu, ovako od ovih praznoglavnih splavara niko nista ne ocekuje osim sramotu, razocarenje, tugu i bol.

ivan

pre 8 godina

Koliko smo mi jadan narod ovo nema nigde, nije ni cudo sto smo se raspali u paramparcad na stotine nekih novih naroda. Situacija nije dobra u nasem fudbalu, ali ismevati ljude je skandalozno. Mozda se desi daj boze da dobro pocnu sledece kvalifikacije sa nekoliko pobeda, a isti ovi koji sada ismevaju sve zivo, doci ce i pisace hvalospeve i crtace eventualne sastave... Cak sam stekao utisak da postoje dezurni likovi koji se pojavljuju na svim vestima pljuju po svemu zivom i mrtvom jer nemaju sta da rade u drugo u zivotu.

Luis Enrike

pre 8 godina

Ovo je sve pogrešno. Naši nemaju igru čitave kvalifikacije. Stvarno idealna prilika da se svi zamijene. Kakav Stojković, Tošić... Niko nije bio dobar. Čuo sam i da su Ivanović i Kolarov kreatori loše atmosfere.

Cobra

pre 8 godina

Uvek sam uz reprezentaciju,i nadam se da će biti bolje.Lako je sad kritikovati,nazivati ih splavarima,ali verujem da mogu konačno početi igrati fudbal.Jer imamo dobre igrače,i ako selektor uspe da napravi dobar tim od mladih i iskusnih igrača,možemo mnogo da uradimo,a manje je bitno da li ćemo izaći iz minusa u ovoj grupi.

Granota

pre 8 godina

@Jose Alvalade

To što oni pričaju su samo priče za malu decu. Ako nešto znaju, izađi brate i kaži. Nego sa starletama po splavovima. A to da je kompletan Savez za ostavku, to svi znamo, ali zbog propisa FIFA gde se sami uspostavljaju i biraju, ne možemo ništa...

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Podrska reprezentaciji Srbije!
Napred Orlovi!

Ovi nesrecnici i luzeri koji vredjaju svoju zemlju nemaju osnovnu sportsku kulturu! Njihovo sramotno ponasanje prema svojoj reprezentaciji im je najbolje ogledalo u kome se vidi kakve su nistarije!

I jos jednom: Napred Srbija!

- V O S T A N I - S E R B I J E -

neutralni felsh

pre 8 godina

Čak i Gibraltar ima više bodova od nas.BRUKA I SRAMOTA.
A zato Tole penzioner nema nameru da ode iz FSS.Dok je god Tole na celu Saveza mi se necemo kvalifikovati ni na SP 2018.
(Milos, 04. septembar 2015 16:34)


a kakve veze ima tole sa onako ocajnom igrom nasih princeza?

Mental Mitro

pre 8 godina

@I ja sam u minusu ceo zivot pa sta mi hvali? Momci samo opusteno i minus je za ljude!
(Monteri iz Jajca, 04. septembar 2015 12:27) Fali ti obrazovanje...

alejandro

pre 8 godina

Čitav FSS sa sadašnjim aktuelnim reprezentativcima nije svestan tog ogromnog minusa u kojem su oni kao ljudi, "stručnjaci", fudbalske "veličine"...; Možda će na jubilej 20 godina od neučestvovanja na evropskim šampionatima uspeti da se kvalifikuju; A i to možda kroz neki baraž!

Mikeli

pre 8 godina

Toliko me zanimaju da do sada nisam ni znao da igraju. Jesu barem promenili kompletnu ekipu? Ako nisu evo odmah da vam kažem da nema ništa ni od sledećih kvalifikacija. Deca koja su uspostavila hemiju u omladinskoj selekciji treba da igraju uz ispomoc Matica, mozda i Mitrovica, Kostica i Tadića. Sve ostalo dovodjenja i zdravo.

dragan1982

pre 8 godina

reprezentacija srbije nikad jadnija i losija nije bila nego danas u septembru 2015 godine..ko njih jos prati i gleda?? zahvaliti se ivanovicu kolarovu tadicu ljajicu ,filipu djordjevicu ,basti,vladimir stojkovica i ostalim reprezentativnim luzerima i poceti praviti neki novi tim koji ako bude dobro igrao moze da bude "nagradjen" sa ponovnim pozivom tadica ljajica i jos nekih ,jasno je da sa ovim sastavom nemamo uspeh niti bilo koje sanse u narednih par godina da napravimo nesto..nas ce i irska austrija i vels poniziti ako se nista ne promeni iako su nam to tradicionalno protivnici koji nam leze i sa kojim lako izlazimo na kraj ,prosla su ta vremena ,danas je vels 9 a austrija 13 na svetu..

Fica

pre 8 godina

Golmani:Rajkovic,Stojkovic,Zivkovic
Odbrana:Gajic,Basta,Ivanovic,Nastasic,
Maksimovic,Obradovic,Antonov
Sredina: Sergej MS,Maksimovic, Matic, Kacar, Milivojevic
Zivkovic,Kostic,Ljajic,Tadic,Sulejmani, Katai,Tosic
Napad: Djurdjic,Mitrovic, Dordjevic

Ddule

pre 8 godina

@) mille grobar
Mille, Srbine, junacino jedna! Evo ti i Tabela. Mi idemo u EP 100%.

Tabela:
1. Portugalija 5 4 0 1 7:4 12
2. Serbija 6 0 1 4 9:11 1
3. Armenija 6 0 1 4 5:11 1
4. Albanija 5 3 1 0 7:2 -10
5. Danska 6 3 1 1 8:4 -10

marka zvaka

pre 8 godina

Brkic na golu
Odbrana Ivanovic tomovic subotic kolarov
Sredina matic causic/milinkovic savic gudelj
Tadic ljajic
Napad Mitrovic

U ovom trenutku nasa najbolja postava...bez solidnih veznih igraca nema fudbala

Ddule

pre 8 godina

Evo i nova Tabela Grupe I
Tabela:
1. Portugalija 5 4 0 1 7:4 12
2. Serbija 6 1 1 5 5:11 1
3. Armenija 6 0 1 5 7:9 1
4. Albanija 5 0 0 5 7:2 0
5. Danska 6 0 0 6 8:4 0

Fica

pre 8 godina

Golmani:Rajkovic,Stojkovic,Zivkovic
Odbrana:Gajic,Basta,Ivanovic,Nastasic,
Maksimovic,Obradovic,Antonov
Sredina: Sergej MS,Maksimovic, Matic, Kacar, Milivojevic
Zivkovic,Kostic,Ljajic,Tadic,Sulejmani, Katai,Tosic
Napad: Djurdjic,Mitrovic, Dordjevic

Cobra

pre 8 godina

Uvek sam uz reprezentaciju,i nadam se da će biti bolje.Lako je sad kritikovati,nazivati ih splavarima,ali verujem da mogu konačno početi igrati fudbal.Jer imamo dobre igrače,i ako selektor uspe da napravi dobar tim od mladih i iskusnih igrača,možemo mnogo da uradimo,a manje je bitno da li ćemo izaći iz minusa u ovoj grupi.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Rezultati Srbije u ovim kvalifikacijama su posledica nefudbalskih i terorističkih događaja na drugom meču!
Da je naša reprezentacija imala normalnu, fudbalsku atmosferu, osvojila bi mnogo više bodova!
Večeras treba odigrati maksimalno, kao i u ponedeljak u Francuskoj!

Naš prvi meč u oktobru je druga priča!
Na tom gostovanju kod primitivne nacije nedorasle u fudbalskom i svakom drugom smislu, treba očekivati samo najgore!
Trebamo biti spremni na svaku vrstu provokacija, a na prvom mestu treba da nam bude bezbednost naših reprezentativaca, stručnog štaba i ostalih članova delegacije!
Nakon terorističkog napada u Beogradu, na tom gostovanju apsolutno ništa nije isključeno i treba biti spreman na sve, a na prvom mestu treba da bude osiguranje bezbednosti naše reprezentacije u tom neprijateljskom okruženju!

dex

pre 8 godina

@supersonicnasargarepa: Niko te ne tera da gledas, gledaj Farmu i Velikog Brata. Veceras igra nasa Srbija, mi drugu zemlju nemamo. Kakvi god da su, nasi su. Napred Srbija!

marka zvaka

pre 8 godina

Brkic na golu
Odbrana Ivanovic tomovic subotic kolarov
Sredina matic causic/milinkovic savic gudelj
Tadic ljajic
Napad Mitrovic

U ovom trenutku nasa najbolja postava...bez solidnih veznih igraca nema fudbala

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Podrska reprezentaciji Srbije!
Napred Orlovi!

Ovi nesrecnici i luzeri koji vredjaju svoju zemlju nemaju osnovnu sportsku kulturu! Njihovo sramotno ponasanje prema svojoj reprezentaciji im je najbolje ogledalo u kome se vidi kakve su nistarije!

I jos jednom: Napred Srbija!

- V O S T A N I - S E R B I J E -

lovac botova

pre 8 godina

hm, zar ih još zovete orlovi !?
da nije malo prepotentno obzirom na rezultate ?
više im pristaje titula jazavci ili miševi ili krtice npr.

ivan

pre 8 godina

Koliko smo mi jadan narod ovo nema nigde, nije ni cudo sto smo se raspali u paramparcad na stotine nekih novih naroda. Situacija nije dobra u nasem fudbalu, ali ismevati ljude je skandalozno. Mozda se desi daj boze da dobro pocnu sledece kvalifikacije sa nekoliko pobeda, a isti ovi koji sada ismevaju sve zivo, doci ce i pisace hvalospeve i crtace eventualne sastave... Cak sam stekao utisak da postoje dezurni likovi koji se pojavljuju na svim vestima pljuju po svemu zivom i mrtvom jer nemaju sta da rade u drugo u zivotu.

Beranac

pre 8 godina

A Srbija na poslednjem mestu ima -2 boda.Hahahaha,ne znam da li da placem ili da se smijem :-D...Nastavak cirkusa medrano mozete pratiti veceras od 20:45 na RTS-u :).

Boj@n

pre 8 godina

Što bih volio da izgubimo sa jedno 5 razlike da se pokaze prava slika napokon,samo da kompletno rukovodstvo podnese ostavke,na čelu sa Toletom i Javorom,ali nemaju oni obraza uvjek imaju alibi

Nostradamus

pre 8 godina

I ja sam u minusu ceo zivot pa sta mi hvali? Momci samo opusteno i minus je za ljude!
(Monteri iz Jajca, 04. septembar 2015

(H)fali ti malo škole i verovatno malo para.

fenomen

pre 8 godina

Da li mogu da izadju iz minusa? Mogu, samo da neka banka odobri kredit. Pobediti Jerneniju, ne otići u Albaniju iz sigurnosnih razloga i pobediti Portugal i nek ide Albanija a Danska lii Portugal da ispadnu u barazu. Verovatno bi se u tom slucaju umesala uefa i izbacila Albaniju. Ko zna sta se sve moze desiti. Kad mi vec ne idemo nek odu Albanci cisto radi reakcije Danaca i Portugala. Poz..

neutralni felsh

pre 8 godina

Čak i Gibraltar ima više bodova od nas.BRUKA I SRAMOTA.
A zato Tole penzioner nema nameru da ode iz FSS.Dok je god Tole na celu Saveza mi se necemo kvalifikovati ni na SP 2018.
(Milos, 04. septembar 2015 16:34)


a kakve veze ima tole sa onako ocajnom igrom nasih princeza?

Bole

pre 8 godina

Iskreno bih voleo da nekako ne dodjemo do nule do kraja kvalifikacija. Cisto da se poveca apsurd nemenjanja nicega u savezu i nakon toga...

sofronije

pre 8 godina

I ja sam u minusu ceo zivot pa sta mi hvali? Momci samo opusteno i minus je za ljude!
(Monteri iz Jajca, 4. septembar 2015 12:27)

Kad vec pitas, fali ti da zavrsis osnovnu skolu, verujem da ce ti biti lakse u zivotu, makar za nijansu...

Mikeli

pre 8 godina

Toliko me zanimaju da do sada nisam ni znao da igraju. Jesu barem promenili kompletnu ekipu? Ako nisu evo odmah da vam kažem da nema ništa ni od sledećih kvalifikacija. Deca koja su uspostavila hemiju u omladinskoj selekciji treba da igraju uz ispomoc Matica, mozda i Mitrovica, Kostica i Tadića. Sve ostalo dovodjenja i zdravo.

Milos

pre 8 godina

Čak i Gibraltar ima više bodova od nas.BRUKA I SRAMOTA.
A zato Tole penzioner nema nameru da ode iz FSS.Dok je god Tole na celu Saveza mi se necemo kvalifikovati ni na SP 2018.

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Dajte Radasina i Djodu večeras od 20 da ne gledam ove splavarose. Zasluzili su bojkot srpskog naroda, dosta je vise,dota ste nam zivaca uzeli... najgore je sto svi znamo da moze bolje, ali nema ko da sprovede u delo. Kad vidim ovog Curcica dobijem cir na zelucu, povisen pritisak, osedim preko noci i isijas me ubi.

Jose Alvelade

pre 8 godina

Izjava Kolarova da bolje igraju u klubovima jer se zna ko sta radi i da ce progovoriti kad dodje vreme. Zatim Banetove izjave, prvo Mihi da nije dosao da mu razigrava igrace a zatim i da se on pita mnoge stvari bi se radile drugacije. Onda Tosiceva da ne zna ni ko su mu saigraci a da u CSKA uvek zna ko gde igra. Sve to govori da nisu igraci uopste krivi, vec stoka koja vodi savez ,koja gura menadzerske igrace,alibi trenere i ostalo. Ljudi ja sam ubedjen da bismo da je zdrava atmosfera u FSS i reprezentaciji mi lagano igrali svako cetvrtfinale/polufinale na svetskom i evropskom prvenstvu. Nekako razumem ove momke, i ne krivim ih mnogo,njima ni iz dzepa ni u dzep ako progovore, a ni ne zele da se zameraju glavesinama,cute odrade, i vrate se u klubove. Jednostavno velike se pare vrte u fudbalu i oko menadzera, a boli uvo Toleta i ekipu za neko prvenstvo kad imaju procenat od prodatog poluamatera. Sve najbolje momcima i sve najgore glavesinama.

bojan

pre 8 godina

ja stvarno ne razumem odakle vam to da smo mi izgubili sve šanse???? a šta ako albanci izgube sve a mi pobedimo sve i pritom njihovi navijači udju na teren!!!!pa budite malo optimisticni

Maki

pre 8 godina

Ajde izadjite iz minusa starletani jedni dokle cete da nas brukate,izazovite malo paznje na terenu,a ne samo majicama,frizurama i bancenjem po splavovima.

Pedja

pre 8 godina

Trenutno smo jedina zemlja koja ima minus bodove i verovatno jedini u istoriji ovog sporta. Ocekujem da Curcic stavi u tim i Stojkovica i Tosica, a Rajkovic i Zivkovic da greju klupu. Tako on zamislja podmladjivanje reprezentacije. U napadu naravno necemo imati resenja, pa ce se veliki strateg Curcic opredeliti za bunker jer ima izuzetno brze igrace tipa Raca Petrovic koji se zacas prebace u napad.

Ddule

pre 8 godina

@) mille grobar
Mille, Srbine, junacino jedna! Evo ti i Tabela. Mi idemo u EP 100%.

Tabela:
1. Portugalija 5 4 0 1 7:4 12
2. Serbija 6 0 1 4 9:11 1
3. Armenija 6 0 1 4 5:11 1
4. Albanija 5 3 1 0 7:2 -10
5. Danska 6 3 1 1 8:4 -10

Hijena

pre 8 godina

Taman oko ponoci da stignu na River. Ćure je napravio Javor taktiku, cekamo ih na nasu polovinu pa cemo na kontru ili korner probat da ga damo. Ovo ce biti od 0-2 gola, Jermeni ispustili pobedu kuci ali u NS su favoriti, jer nemaju rijaliti programa i zute stampe.

Coutinho

pre 8 godina

Voleo bih da zavrse u minusu,pa da ta imena ostanu zauvek zapisana u istoriji kao prvi medju najgorima koji ce uspeti u nemogucem da zavrse u minusu,ocemo Dragojla da gledamo po 467-mi put,necemo da gledamo reprezentaciju koja sa takvim igracima igra ubedljivo najgori fudbal u evropi,a verovatno i na svetu.

konfuzni iz zemlje Vucketovih cuda

pre 8 godina

Da smo veceras poslali, iako to nije njihov sport, nase vaterpoliste ili odbojkase (posto su kosarkasi momentalno zauzeti) da odigraju ovu utakmicu, a mogli bi i kajakasi ili oni kuglasi sto osvojise SP, ma moze i nase kosarkasice, pa da se nadamo necemu, ovako od ovih praznoglavnih splavara niko nista ne ocekuje osim sramotu, razocarenje, tugu i bol.

dragan1982

pre 8 godina

reprezentacija srbije nikad jadnija i losija nije bila nego danas u septembru 2015 godine..ko njih jos prati i gleda?? zahvaliti se ivanovicu kolarovu tadicu ljajicu ,filipu djordjevicu ,basti,vladimir stojkovica i ostalim reprezentativnim luzerima i poceti praviti neki novi tim koji ako bude dobro igrao moze da bude "nagradjen" sa ponovnim pozivom tadica ljajica i jos nekih ,jasno je da sa ovim sastavom nemamo uspeh niti bilo koje sanse u narednih par godina da napravimo nesto..nas ce i irska austrija i vels poniziti ako se nista ne promeni iako su nam to tradicionalno protivnici koji nam leze i sa kojim lako izlazimo na kraj ,prosla su ta vremena ,danas je vels 9 a austrija 13 na svetu..

Luis Enrike

pre 8 godina

Ovo je sve pogrešno. Naši nemaju igru čitave kvalifikacije. Stvarno idealna prilika da se svi zamijene. Kakav Stojković, Tošić... Niko nije bio dobar. Čuo sam i da su Ivanović i Kolarov kreatori loše atmosfere.

Ddule

pre 8 godina

U slucaju da veceras "Orlovi" tuku Armeniju, i u slucaju da izbije tuca izmedju Dance i Albance, pa im EUEFA oduzima po 10 bodova, evo nas sa jednim bodom na drugom mestu!

Cobra

pre 8 godina

Još da dodam,mi idemo iz krajnosti u krajnost.Kad nas je vodio Antić,bila je tolika euforija,da ćemo biti prvaci sveta.Sad smo najgori,da navijamo da reprezentacija izgubi.Nije ni čudo,što nam se sve ovo dešava!

Mental Mitro

pre 8 godina

@I ja sam u minusu ceo zivot pa sta mi hvali? Momci samo opusteno i minus je za ljude!
(Monteri iz Jajca, 04. septembar 2015 12:27) Fali ti obrazovanje...

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 8 godina

Ali najjace, sto onaj Curcic izjavljuje da za nas utakmice nemaju takmicarski znacaj... Pa rodjace imamo -1 poen, sta bi ti da ostanemo u minusu? Ima da grizete (sto naravno necete) sve dok ne dodjete, do za nas nedostizne i pozitivne 0...

Salerno

pre 8 godina

Ako ovi manekeni ne mogu da dobiju ermeniju, proterati ih iz srbije, ili uzeti jaja pa udri kad budu krenuli ka tunelu za bolje i nisu.

Granota

pre 8 godina

@Jose Alvalade

To što oni pričaju su samo priče za malu decu. Ako nešto znaju, izađi brate i kaži. Nego sa starletama po splavovima. A to da je kompletan Savez za ostavku, to svi znamo, ali zbog propisa FIFA gde se sami uspostavljaju i biraju, ne možemo ništa...

alejandro

pre 8 godina

Čitav FSS sa sadašnjim aktuelnim reprezentativcima nije svestan tog ogromnog minusa u kojem su oni kao ljudi, "stručnjaci", fudbalske "veličine"...; Možda će na jubilej 20 godina od neučestvovanja na evropskim šampionatima uspeti da se kvalifikuju; A i to možda kroz neki baraž!

о шонеси

pre 8 godina

sad kad je nebitno, pobedice, kao vels prosle kvalifikacije, a kad je bitno, skupi se nesto u donjem vesu, ali zato su na splavu prvaci

Ddule

pre 8 godina

Evo i nova Tabela Grupe I
Tabela:
1. Portugalija 5 4 0 1 7:4 12
2. Serbija 6 1 1 5 5:11 1
3. Armenija 6 0 1 5 7:9 1
4. Albanija 5 0 0 5 7:2 0
5. Danska 6 0 0 6 8:4 0