Nedelja, 30.08.2015.

19:00

Zvezda s igračem više ubedljiva u Lučanima

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su novu pobedu u Superligi Srbije, pošto su u Lučanima savladali Mladost sa 3:0.

Izvor: ÐN

Zvezda s igraèem više ubedljiva u Luèanima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

290 Komentari

Sortiraj po:

Covke.Pare sa kosova.Pretnje.Zatvor

pre 8 godina

Ajde bre Batko dal si normalan???? Cemu tolika mrznja??? Koliko to komentara ostavljas...Idi leci se decko!

Beli

pre 8 godina

Neko je pobedio tri puta Partizan za tih sest godina... :-)
(Vitez Lukic Od Lamburginija, 31. avgust 2015 01:34)
Neko nije pobedio 18 godina na Marakani pa nikom nista

Vitez Lukic Od Lamburginija

pre 8 godina

Reče neko Ko 6 godina otima prvenstvo !
(Ratko, 30. avgust 2015 22:28)

Neko je pobedio tri puta Partizan za tih sest godina... :-)

Djura

pre 8 godina

"CZ je vise nego zasluženo pobedila. Penal je čist 100% I samo navijači Partizana mogu da ga ospore, što je sramota!"https://youtu.be/uriSAuAMcsA
A vas nije bilo sramota za ovaj nedosudeni penal ,tada j sve bilo regularno

Batko

pre 8 godina

"Hocemo kalcopoli u Srpskom fudbalu" i " ne treba nam placena titula",sta kazete za penal i crveni,a licemeri ?
(Borat iz predgradja, 30. avgust 2015 21:31)

Bio penal i crveni (poslednji igrač odbrane). Šta kazeš glupane ?!

sram vas bilo

pre 8 godina

...i posle ih iznenadi Kairat....Tereza garantuje titulu a Grof već planira još 10ak pojačanja na zimu za Ligu šampiona jer,jel te oni znaju ko će da bude prvak

as

pre 8 godina

"Hocemo kalcopoli u Srpskom fudbalu" i " ne treba nam placena titula",sta kazete za penal i crveni,a licemeri ?
(Borat iz predgradja, 30. avgust 2015 21:31)

Penal cist kao suza, ponisten cist gol Veredu, nepostojeci ofsajdi.
Sta kazes na Saponjicev gol iz ofsajda, moralna gromado?

Vladja

pre 8 godina

Onaj osecaj kad grobar prica o namestanju. Pa Pavicevic protiv Kairata je za slabiji prekrsaj na 25metara od gola u bezopasnoj situaciji po nas gol dobio crveni karton.

Junior Valjevo

pre 8 godina

Cinjenica, penal čist kao suza, prekršaj za žuti karton. To je jedino greška sudije.
Videli ste kako je Mitar dobio crveni, pa niko ne priča da sudija navija za arsenal.

moler

pre 8 godina

Srđan Plavšić ! Bravo majstore! Gledam ovu moju i Vašu Zvezdu već 40 godina i od generacije iz Barija1991.godine nijedan igrač mi nije za kratko vreme toliko postao omiljeni lik na terenu kao Plavšić. Bravo, i samo tako nastavi.

zvezda ne mora da igra da bi dala gol,njeni protivnici ce da urade to za nju.

pre 8 godina

A posle vi nekome pricate o namestanju?Kako vas bre nije sramota na svakoj tekmi je dosudjen penal za vas i crveni za protivnicki tim ovo je sada 5. penal za crvenu zvezdu a 4 crveni za njen protivnicki tim u ovoj sezaoni,strasno!

Рико

pre 8 godina

Гробари шта треба да уради противнички играч нашем да би ви рекли да је требало да се свира пенал?

Alek

pre 8 godina

Au, ova Premijerova liga postaje mnogo predvidiva, još mogu i da se klade na sebe, 100% sigurica. Uglavnom je završeno sa protivnikom a sudija je tu za svaki slučaj. Protiv Partizana moraće sudija ali nema para od klađenja.

RazmisliteMalo

pre 8 godina

Klinci, dzabe se svadjate..U Zvezdu i Partizan su politicari usli odavno..Muljaju, prave talove sa menadzerima, dele lovu. A vi se ovde prepirete zbog njih...Oni dele lovu a narod i omladina se svadja i deli. Nikad necete shvatiti, decurlijo..

Karabuk

pre 8 godina

I tako se iz kola u kolo, iz sezone u sezonu, iz godine u godinu ponavljaju iste stvari. Gura se zvezda, gura se partizan. Ovu jedni druge prozivaju, a ne zna se ko je gori!

Sikimića umesto Vijeire

pre 8 godina

Ovo miriše na par golova razlike za Zvezdu u derbiju, osim u slučaju da Partizan odigra bunkericu. Zvezda treba da odigra oprezno, da ne žuri, i pobeda neće izostati.

Dejan

pre 8 godina

Ala kidamo nema ko u ligi da nam parira,za klasu smo ispred svih.Pomocnom sudiji treba objasniti sta je ofsajd,ocito ne razume pravila fudbalske igre ili je sa namerom mahao kao da se od komaraca brani,ali ne vredi ni to,ovi u crveno belim dresovima poigravaju se sa protivnicima.

pg

pre 8 godina

ja vjerujem u slucajnost, ali mnogo je penala, crvenih i prelaza u korist zvezde bilo. ovo ne pisem da bi provocirao navijace zvezde ( vjerovatno ni oni ne vole da dobijaju na ovaj nacin).

Doktor

pre 8 godina

Jel ovo mi igrali sa partizanom? Mislim zbog broja komentara. Sta li ce tek da bude kad im tim za Evropu,oderemo ko zeceve na derbiju. Pa oni ofk ne mogu da dobiju bez kradje.

Kako je krenulo, biće skoro propas sveta

pre 8 godina

Da nije svirao penal, niko nebi ni primetio to "povlačenje" ali crveni je to dodatno potvrdio i razuverio Neverne Tome. Penal za Zvezdu - to više nikog ne iznenađuje ali ajde nek sudi penal protiv Zvezde! To bih voleo da vidim kao i crveni Pavićeviću. Na svakoj ga debelo zasluži ali nema sreće da ga i dobije. Ne da mu se, jednostavno! Čak ni u 90' minutu pri rezultatu 5:0.

Pedja

pre 8 godina

Ne znam zasto se objavljuju ovakvi komentari sa klasicnim lupetanjem kao neverovatno penal, sta se sve svira itd. Za neupucene neka pogledaju usporeni snimak i videce da igrac Mladosti koji je ujedno poslednji u odbrani drzi rukama Jovanovica. I naravno da dobija direktan crveni, Pavicevic je protiv Kairata dobio za prvi faul na utakmici direktan crveni iako je faul bio dalekood gola izvan sesnaesterca i pitanje da li bi bila sansa za gol. Tada su svi navijaci Partizana to zdusno pozdravili kao normalnoje da je crveni. I ponisten je cist gol Zvezdi jer nije bio ofsajd, a inace je nekoliko ofsajda svirano iako nisu bili. I samo da napomenem posto nema veze sa ovom temom, ali stalno isti spominju kako nije sviran penal za Partizan juce. Nije sviran jer nije bilo prekrsaja. Igrac OFK Beograda startuje na loptu i iznosi je ispred igraca Partizana koji zatim nalece.

ilija

pre 8 godina

Suvisan je svaki komentar. Uopste netreba trositi reci na ovu zvezdu. Da je to neki klub,nebi ispala iz Evrope jos na pocetku jula. Ali da ih svi guraju i forsiraju,to stoji.

vUcA

pre 8 godina

Pitanje za upravu Partizana,DOKLE DA TRPIMO OVAJ KRIMINAL?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GNS, 30. avgust 2015 20:36)
6 godina :)

Poetry In Motion

pre 8 godina

Pa ni Barsi ne sviraju svaku utakmicu penal,ovo moze samo u nasoj Srbiji!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar!!!, 30. avgust 2015 20:35)

Znas, postoji jedno pisano pravilo u fudbalu, penal se svira kada je napravljen, tj. kada je nacinjen prekrsaj u kaznenom prostoru.

угази их Звездо на дербију!

pre 8 godina

Пенал чист као суза, а офсајда је онај помоћник барем 3 безвезе свирао.
Ово када се уигра, биће машина на пролеће.

za sendvic pisu sta im se kaze

pre 8 godina

Da li je moguce da citamo ovakve komentare nakon jucerasnje pobede partizana iz cistog ofsajda??? Zvezda na ovoj utakmici drasticno ostecena zbog ponistenog cistog gola Vereda.

Ivan

pre 8 godina

"Surdulica, Surdulica, Surdulica...."!!! Stvarno ste dosadni više s tom Surdulicom, ne razumem otkud vam ta potreba?? Šta je to ta Surdulica i taj F.K. Radnik iz Surdulice "gori" od većine tzv "Superligaša" u ovoj jadnoj ligi??? Ajte molim vas, ostavite te ljde na miru, zaista nije korektno, pa nije Surdulica i F.K. Radnik iz Surdulice sinonim za svako zlo i svaku bedastoću u srpskom fudbalu!!! Ljudi su uložili neka sredstva i volju i trud i došli su tu gde jesu, i to je sve!! Videćete kad taj i takav Radnik bude u plej-ofu a neki vaši "omiljeniji" klubivi iza njega u plej-autu!!!

Povidon

pre 8 godina

Igramo sve bolje uz odredjene oscilacije. Daj Boze da pobedimo Partizan 4:3 ili 3:2 i da sve golove damo iz penala i neka svaki penal bude nepostojeci.

Alek

pre 8 godina

Kako se samo bacio za penal, kao u more sa sve rukama ispred sebe. Sudija jedva dočekao, ko zna da li bi imao još jednu šansu. Ovo je prevršilu svaku meru, čak i u Premijerivoj ligi.

Štilcovаnа kаtаbolcnа

pre 8 godina

Да ли је неког срамота? Ако екипа неће да се склони, судија свира пенал и плус даје црвени картон, за сваки случај. Србијо, ти ниси држава, ти си прћија једног човека.

Goran

pre 8 godina

Kakva smejurija. Nepostojeci penal i crveni karton. Igrac Zvezde koji se baca jer je kobajagi povucen i neverovatno ostrascen sudija koji daje crveni i sudi penal. Ovo zaista nema nigde i neverovatno je da niko nece da stane na kraj ovakvim manipulacijima sa sudijama (koje pritom casti svakako nemaju) kao i namestaljkama iz prethodnih kola. I posle neko kaze da drzavni vrh nije ukljucen u protekciju FK Crvena Zvezda.

Pozdrav

ivan

pre 8 godina

Ovaj Donald je zverina od igraca, ni jedna izgubljena lopta, ni jedan pogresan pas, dominira u duelu, maksimalno disciplinovan, ne ispada... Stvarno pun pogodak.

vendetta

pre 8 godina

Penal ko kuća, a crveni možda i nije. Ali i dalje Mladost ima vise igraca u kaznenom prostoru, sad je 9 prema 4 tako da se ništa drastično nije promenilo sve i da je sudija možda prestrogo iskljućio igrača Mladosti.

S Y L A

pre 8 godina

Sudija Srđan Obradović je veliki navijač Crvene Zvezde, to svi mi u Jagodini odlično znamo! Očekujte neki zvezdanaesterac, isključenje nekog igrača Mladosti, gol u nadoknadi itd.
(igor, 30. avgust 2015 19:09)
Jos samo fali gol u nadoknadi i sve si pogodio !Bravo

zoran

pre 8 godina

Doveli smo drugoligashka pojachanja, da se ne lazemo. Sem Ibanjeza, ovi ostali su suvi prosek ili ispod toga. Ovde nema organizacije ni za lek. Onaj Donald je toliko spor da je Sasha Ilic za njega brzi Gonzales. Slabo....

Roki

pre 8 godina

Grobari kažite nešto o tome što ste juče pobedili iz ofsajda i da je sudija svirao kraj u 92. minutu i pored 6 izmena.
(zašto se ćuti o tome?, 30. avgust 2015 19:26)

A sto ti nekazes kako Partizanu nije sviran penal,kako je ofk dao gol?To nisi video?

gane

pre 8 godina

Da neko vodi statistiku koliko je zvezda, od pocetka sezone igrala prelaza, na koliko utakmica su joj svirani penali i koliko su protivnicki igraci dobijali crvene kartone?

Plavi

pre 8 godina

Bruka šta se radi. Koji je ovo već penal za Zvezdu u ovom prvenstvu i crveni karton za protivničkog igrača. Uz takvu pomoć sudija i Radnik iz Surdulice može da bude prvak države.

op ozi cija

pre 8 godina

Razumem sudiju. Radio je kao pravi konobar. Odradis narudzbinu i dobijes baksis. Ako ne odradis narudzbinu nema vise posla, nema baksisa, umanje ti penziju. Sta je jedan obraz prema tome.

whoscored

pre 8 godina

Živo me zanima zbog čega je Mažić produžio prvo poluvreme 2 minuta.
Da je bilo nerešeno do 90. minuta, produžio bi 6-7. Ovako, biće opet 2.

511

pre 8 godina

Kukavice, koliko bedno zivimo i nigde boljitka, vi se raspravljate o dva kluba koji pune dzepove drugima koji krkaju prasetinu po kafanama.

bosanac

pre 8 godina

HAhaha,neko dole napisa da ce sudija sigurno odsvirati penal za Zvezdu,ali ne rece da ce ujedno i iskljuciti igraca Mladosti.
Kriminal u Prvenstvu,vidi se iz aviona.Tako je to kada na vlasti imate koga vec imate :D

donald

pre 8 godina

Ne znam sto se toliko ljutite zbog penala,koji je bio i vise nego ocigledan!?!?! A posto je Zvezdin igrac bio u gol sansi i sam ispred golmana,crveni karton mora biti po svim pravilima igre.

mika

pre 8 godina

Kakav penal, kakav crveni...pa mene bi bilo sramota !!! Opet pisite saopstenja.Najgori licemeri ste.Kukate na Toleta a ubedljivo najvise namestate i kradete...Fuj kako mi se gadite...Kairat je bio merilo, videlo se gde ste i ko ste...I gledajte Partizan 6 utakmica u Evropi, jedini klub koji godinama skuplja poene za srpski fudbal

Slavko-RS

pre 8 godina

Zvezdanesterac, da li mozete i jednu utakmicu bez pomoci sudija da dobijete? Nije ni cudo sto svaki derbi izgubite, tu nema namjestanja.Ajd penal ali i crveni da covjek se osigura.Zalosno igrate i na kraju 10 bodova ce te imati manje u odnosu na Partizan.

OgiPFC

pre 8 godina

Objektivno jeste penal ali mi deluje kao da su ga namerno napravili da Zvezda povede. Ne da nije bilo potrebe nego.... Ali ajde , sada ce derbi pa cemo videti ko je bolji. Ps. ne secam se kada sam gledao jaceg zadnjeg veznog od ovog Donalda. Lik izgleda kao sa decom da igra tako deluje fizicki na terenu.

Gazi Zvezdo

pre 8 godina

Pogledao sam malopre u rečniku definiciju reči licemerje i tamo piše ovako: "kada grobar nakon pobede iz ofsajda komentariše čist penal za Zvezdu".

robns

pre 8 godina

penal i crveni? pa kolko ce penala i crvenih u korist zvezde biti do kraja sezone..da li je moguce da je to sve realno?ni za jednu ekipu na svetu se nedosudjuje toliko penala i crvenih..stasno..

краљ

pre 8 godina

И наравно пенал!Ово је за Партизан опомена јер нас још горе суђење чека у дербију.

Batko

pre 8 godina

U 40. minutu Pavicevic je morao dobiti bar zuti karton zbog faula pri kontri. Sudija tendenciozno svira u Zvezdinu korist. Svaka nicija lopta se svira za Zvezdu. Svaki dodir blizu 16 metara svira.
(Ljigavo, 30. avgust 2015 19:52)

Ne kmeči grobare, pusti pisanje. Trk na aerodrom da sačekaš Krasica

delija

pre 8 godina

Ljudi kao Zvezdasa sramota me vise, pa dokle vise sudije, zar ni jednu utakmicu nemozemo pobediti zasluzeno i regularno! 40 godina sam Delija ali ovo nisam zapamtio, na svakoj utakmici penal i iskljucnje protivnickog igraca. Dokle vise?

JelenSuperLiga

pre 8 godina

Koliko je ovom Vijeri potrebno zicera da bi postigao gol?!
(OFFjsdp, 30. avgust 2015 20:03)

Emigranti, a koliko vam je penala potrebno do kraja prvenstva?

Kairat

pre 8 godina

Ljudi, moze mi da pisemo sta hocemo, ali jednostavno Partizan NE SME da pretekne Zvezdu po broju titulu, I to je za zna se koga, pitanje od nacionalnog znacaja! Gledacemo ove godine ako treba i 3 puta gore stvari nego pretprosle sezone, kada smo isto bili izjednaceni po titulama. Dakle i niz od 25 pobeda, i navlacenje sudija za Zvezdu, i navlacenje sudija PROTIV Partizana, i sklanjanje protivnika. Neke od tih stvari vec gledamo od prvog kola. Tako da nemoj da se nervirate dzabe..

Blue Fortress

pre 8 godina

Hahaha pa ovo bas vredja narod jadni koji prati ovu ligu, zato sem derbija necu ni da gledam ovaj jad i cemer. A u derbiju po starom, zna se...

tv posmatrac

pre 8 godina

cist penal i zasluzen crveni :)...i ocekujemo da prodjemo plzenj, bate, kairat pa ne moze ovako, kad postanemo ljudi i kad budemo igrali posteno mozemo ocekivati i rezultate u evropi...

navijac

pre 8 godina

Ovo je cirkus, cirkus, cirkus! Celu utakmicu sudija navlaci, navlaci i navlaci, i na kraju je docekao! Ovde mozete da kradete, ali doci ce neki Kairat ponovo da vam pokaze putokaz!

Pera Lozac

pre 8 godina

Klasika, penal i crveni kad Zvezdi ne ide. Ajde da je i bio penal, al kako crveni u punom kaznenom prostoru? Bio zadnji igrac odbrane 100%, hahahaha....E zato svake godine odigrate po 2 utakmice u evropi pa vas isprasi ko stigne a nama pricate kako je evropa merilo i da mi brukamo srbiju. Pa u pravu ste potpuno, mi smo skoro svake sezone bar u ligi evrope a vi 10 godina niste videli avgust u evropi.Indijanci.

Cena

pre 8 godina

Ja sam Grobar, ali sam uvek realan i objektivan. Zvezda je stvarno veoma slaba i da nije tih nekih "srecnih" okolnosti, ne bi sakupila ni upola ovih bodova. Partizanu fale pojacanja za ozbiljnije igranje Evrope, ali da se ne lazemo, Partizan je mnogo kvalitetniji tim od Zvezde ove sezone i derbi bi trebao dobiti sa dva, tri razlike. Zvezda se gura zbog srpskog fudbala i to je dobro, nemam nista protiv toga jer bez Zvezde i Partizana ne bi ljudi nicgledali ligu.

mambolina i krco

pre 8 godina

Nista bez penala i crvenog kartona za domacina....najbolje je da Zvezda promeni ime u SNS i da tako igra utakmice jer je ovo stvarno vise nego smesno....imaju dug od 60 miliona evra + za struju na stadionu duguju vise od milion evra i nikom nista....

UltrasBG

pre 8 godina

Jel moze gani bez penala neka tekma?
(Drogba, 30. avgust 2015 20:40)

Auuuu, ti verovatno pratis fudbal od ove sezone... Grobari u amneziji.

Kako drugacije

pre 8 godina

Sudija odlucio mec, po ko zna koji put u korist Zvezde...
PS. Koliko je kaznjen sudija sa meca Zvezda-Radnicki, nikad necemo saznati ;)

leSa barGro

pre 8 godina

Klasika, izmisljen penal, iskljucen igrac, bravo sudija.Partizanova uprava cuti na sve kradje od pocetka prvenstva jer su na istom zadatku, Partizanu se ne sme dozvoliti da ima vise titula od zvezdane...

lol

pre 8 godina

Ubi nas onaj pomocni koji je bio na strani gde Zvezda napada u drugom poluvremenu. Bar tri gol sanse nam je unistio, a elpo se videlo na usporenom da nisu bili ofsajdi. Da je sudjenje bilo regularno dobili bi danas mnogo ubedljivije. Bravo Zvezdo, sledeci su placljivci.

Vladimir

pre 8 godina

Očekivano. Kao i u svakom kolu "Premijerove lige". Penal i crveni. Sad kad se Zvezda "razgoropadi" pa da još neki gol. Ko će se posle sećati ovog spornog detalja.
Ne razumem, kako bilo ko može navijati za ovakav klub!?

Arcibald Rajs

pre 8 godina

Koliko se ovaj Hugo bori pa to nije normalno, a nece ga gol, hvala ti Hugo sto na ovakav nacin nosis ovaj nas crveno beli dres, ne sumnjam da ces dobiti nagradu za taj trud i energiju koju ulazes...

igor

pre 8 godina

Sudija Srđan Obradović je veliki navijač Crvene Zvezde, to svi mi u Jagodini odlično znamo! Očekujte neki zvezdanaesterac, isključenje nekog igrača Mladosti, gol u nadoknadi itd.

Peca

pre 8 godina

Jedini logican odgovor zasto Bozovic i dalje forsira Verada od prvog minuta je da je ovaj vezan takvom vrstom ugovora, nema neke druge logike.

Fica

pre 8 godina

Kolko mi je drago sto najzad gledam starog Aleksandra Kataia nasao mu Bozovic poziciju koja mu odgovara a i izgleda da se najzad osvestio nisam dugo video da u nekom nasem klubu neki igrac ovoliko kida,kolko god vi hvalili Babovica na toj poziciji Katai je mnogo bolji.
Ima 24 godine nije kasno da nastavi lepu karijeru samo da odabere sredinu gde ce moci da igra konstatno i onda polako do jaceg kluba,jos pamtim kad je Lalatovic rekao da ako se osvesti moze da igra u nekom top evropskom klubu i upravu je bio.

Ljigavo

pre 8 godina

U 40. minutu Pavicevic je morao dobiti bar zuti karton zbog faula pri kontri. Sudija tendenciozno svira u Zvezdinu korist. Svaka nicija lopta se svira za Zvezdu. Svaki dodir blizu 16 metara svira.

Pedja

pre 8 godina

Ja bi ovog Vijeiru prodao odmah ako bi ga neko hteo. Koji je on centarfor kad ne u me da da gol. Toliko sansi mu namestaju, ali on i kad izadje 1 na 1 ne ume da pogodi gol. Gledam ga od pocetka kako je stigao i sve ocekujem sad ce da ga krene, ali nista od njega.

Dervagg

pre 8 godina

A joj ljudi kakva je igracina ovaj Donald , moze se sa sigurnocu reci da je Zvezda posle dugo odradila dobar prelazni rok. Cekamo Srnica sutra i titula je blizu .
Plavsic odlican , Hugo borben ...

igor

pre 8 godina

Sudija Srđan Obradović je veliki navijač Crvene Zvezde, to svi mi u Jagodini odlično znamo! Očekujte neki zvezdanaesterac, isključenje nekog igrača Mladosti, gol u nadoknadi itd.

Plavi

pre 8 godina

Bruka šta se radi. Koji je ovo već penal za Zvezdu u ovom prvenstvu i crveni karton za protivničkog igrača. Uz takvu pomoć sudija i Radnik iz Surdulice može da bude prvak države.

Roki

pre 8 godina

Grobari kažite nešto o tome što ste juče pobedili iz ofsajda i da je sudija svirao kraj u 92. minutu i pored 6 izmena.
(zašto se ćuti o tome?, 30. avgust 2015 19:26)

A sto ti nekazes kako Partizanu nije sviran penal,kako je ofk dao gol?To nisi video?

краљ

pre 8 godina

И наравно пенал!Ово је за Партизан опомена јер нас још горе суђење чека у дербију.

Pedja

pre 8 godina

Ne znam zasto se objavljuju ovakvi komentari sa klasicnim lupetanjem kao neverovatno penal, sta se sve svira itd. Za neupucene neka pogledaju usporeni snimak i videce da igrac Mladosti koji je ujedno poslednji u odbrani drzi rukama Jovanovica. I naravno da dobija direktan crveni, Pavicevic je protiv Kairata dobio za prvi faul na utakmici direktan crveni iako je faul bio dalekood gola izvan sesnaesterca i pitanje da li bi bila sansa za gol. Tada su svi navijaci Partizana to zdusno pozdravili kao normalnoje da je crveni. I ponisten je cist gol Zvezdi jer nije bio ofsajd, a inace je nekoliko ofsajda svirano iako nisu bili. I samo da napomenem posto nema veze sa ovom temom, ali stalno isti spominju kako nije sviran penal za Partizan juce. Nije sviran jer nije bilo prekrsaja. Igrac OFK Beograda startuje na loptu i iznosi je ispred igraca Partizana koji zatim nalece.

Kairat

pre 8 godina

Ljudi, moze mi da pisemo sta hocemo, ali jednostavno Partizan NE SME da pretekne Zvezdu po broju titulu, I to je za zna se koga, pitanje od nacionalnog znacaja! Gledacemo ove godine ako treba i 3 puta gore stvari nego pretprosle sezone, kada smo isto bili izjednaceni po titulama. Dakle i niz od 25 pobeda, i navlacenje sudija za Zvezdu, i navlacenje sudija PROTIV Partizana, i sklanjanje protivnika. Neke od tih stvari vec gledamo od prvog kola. Tako da nemoj da se nervirate dzabe..

Blue Fortress

pre 8 godina

Hahaha pa ovo bas vredja narod jadni koji prati ovu ligu, zato sem derbija necu ni da gledam ovaj jad i cemer. A u derbiju po starom, zna se...

as

pre 8 godina

"Hocemo kalcopoli u Srpskom fudbalu" i " ne treba nam placena titula",sta kazete za penal i crveni,a licemeri ?
(Borat iz predgradja, 30. avgust 2015 21:31)

Penal cist kao suza, ponisten cist gol Veredu, nepostojeci ofsajdi.
Sta kazes na Saponjicev gol iz ofsajda, moralna gromado?

Gazi Zvezdo

pre 8 godina

Pogledao sam malopre u rečniku definiciju reči licemerje i tamo piše ovako: "kada grobar nakon pobede iz ofsajda komentariše čist penal za Zvezdu".

Poetry In Motion

pre 8 godina

Pa ni Barsi ne sviraju svaku utakmicu penal,ovo moze samo u nasoj Srbiji!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar!!!, 30. avgust 2015 20:35)

Znas, postoji jedno pisano pravilo u fudbalu, penal se svira kada je napravljen, tj. kada je nacinjen prekrsaj u kaznenom prostoru.

Batko

pre 8 godina

U 40. minutu Pavicevic je morao dobiti bar zuti karton zbog faula pri kontri. Sudija tendenciozno svira u Zvezdinu korist. Svaka nicija lopta se svira za Zvezdu. Svaki dodir blizu 16 metara svira.
(Ljigavo, 30. avgust 2015 19:52)

Ne kmeči grobare, pusti pisanje. Trk na aerodrom da sačekaš Krasica

Ljigavo

pre 8 godina

U 40. minutu Pavicevic je morao dobiti bar zuti karton zbog faula pri kontri. Sudija tendenciozno svira u Zvezdinu korist. Svaka nicija lopta se svira za Zvezdu. Svaki dodir blizu 16 metara svira.

JelenSuperLiga

pre 8 godina

Koliko je ovom Vijeri potrebno zicera da bi postigao gol?!
(OFFjsdp, 30. avgust 2015 20:03)

Emigranti, a koliko vam je penala potrebno do kraja prvenstva?

Vladja

pre 8 godina

Onaj osecaj kad grobar prica o namestanju. Pa Pavicevic protiv Kairata je za slabiji prekrsaj na 25metara od gola u bezopasnoj situaciji po nas gol dobio crveni karton.

Рико

pre 8 godina

Гробари шта треба да уради противнички играч нашем да би ви рекли да је требало да се свира пенал?

Junior Valjevo

pre 8 godina

Cinjenica, penal čist kao suza, prekršaj za žuti karton. To je jedino greška sudije.
Videli ste kako je Mitar dobio crveni, pa niko ne priča da sudija navija za arsenal.

Doktor

pre 8 godina

Jel ovo mi igrali sa partizanom? Mislim zbog broja komentara. Sta li ce tek da bude kad im tim za Evropu,oderemo ko zeceve na derbiju. Pa oni ofk ne mogu da dobiju bez kradje.

vUcA

pre 8 godina

Pitanje za upravu Partizana,DOKLE DA TRPIMO OVAJ KRIMINAL?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GNS, 30. avgust 2015 20:36)
6 godina :)

tv posmatrac

pre 8 godina

cist penal i zasluzen crveni :)...i ocekujemo da prodjemo plzenj, bate, kairat pa ne moze ovako, kad postanemo ljudi i kad budemo igrali posteno mozemo ocekivati i rezultate u evropi...

Djura

pre 8 godina

"CZ je vise nego zasluženo pobedila. Penal je čist 100% I samo navijači Partizana mogu da ga ospore, što je sramota!"https://youtu.be/uriSAuAMcsA
A vas nije bilo sramota za ovaj nedosudeni penal ,tada j sve bilo regularno

Alek

pre 8 godina

Kako se samo bacio za penal, kao u more sa sve rukama ispred sebe. Sudija jedva dočekao, ko zna da li bi imao još jednu šansu. Ovo je prevršilu svaku meru, čak i u Premijerivoj ligi.

sram vas bilo

pre 8 godina

...i posle ih iznenadi Kairat....Tereza garantuje titulu a Grof već planira još 10ak pojačanja na zimu za Ligu šampiona jer,jel te oni znaju ko će da bude prvak

Fica

pre 8 godina

Kolko mi je drago sto najzad gledam starog Aleksandra Kataia nasao mu Bozovic poziciju koja mu odgovara a i izgleda da se najzad osvestio nisam dugo video da u nekom nasem klubu neki igrac ovoliko kida,kolko god vi hvalili Babovica na toj poziciji Katai je mnogo bolji.
Ima 24 godine nije kasno da nastavi lepu karijeru samo da odabere sredinu gde ce moci da igra konstatno i onda polako do jaceg kluba,jos pamtim kad je Lalatovic rekao da ako se osvesti moze da igra u nekom top evropskom klubu i upravu je bio.

Sikimića umesto Vijeire

pre 8 godina

Ovo miriše na par golova razlike za Zvezdu u derbiju, osim u slučaju da Partizan odigra bunkericu. Zvezda treba da odigra oprezno, da ne žuri, i pobeda neće izostati.

Batko

pre 8 godina

"Hocemo kalcopoli u Srpskom fudbalu" i " ne treba nam placena titula",sta kazete za penal i crveni,a licemeri ?
(Borat iz predgradja, 30. avgust 2015 21:31)

Bio penal i crveni (poslednji igrač odbrane). Šta kazeš glupane ?!

ilija

pre 8 godina

Suvisan je svaki komentar. Uopste netreba trositi reci na ovu zvezdu. Da je to neki klub,nebi ispala iz Evrope jos na pocetku jula. Ali da ih svi guraju i forsiraju,to stoji.

zvezda ne mora da igra da bi dala gol,njeni protivnici ce da urade to za nju.

pre 8 godina

A posle vi nekome pricate o namestanju?Kako vas bre nije sramota na svakoj tekmi je dosudjen penal za vas i crveni za protivnicki tim ovo je sada 5. penal za crvenu zvezdu a 4 crveni za njen protivnicki tim u ovoj sezaoni,strasno!

lol

pre 8 godina

Ubi nas onaj pomocni koji je bio na strani gde Zvezda napada u drugom poluvremenu. Bar tri gol sanse nam je unistio, a elpo se videlo na usporenom da nisu bili ofsajdi. Da je sudjenje bilo regularno dobili bi danas mnogo ubedljivije. Bravo Zvezdo, sledeci su placljivci.

delija

pre 8 godina

Ljudi kao Zvezdasa sramota me vise, pa dokle vise sudije, zar ni jednu utakmicu nemozemo pobediti zasluzeno i regularno! 40 godina sam Delija ali ovo nisam zapamtio, na svakoj utakmici penal i iskljucnje protivnickog igraca. Dokle vise?

RazmisliteMalo

pre 8 godina

Klinci, dzabe se svadjate..U Zvezdu i Partizan su politicari usli odavno..Muljaju, prave talove sa menadzerima, dele lovu. A vi se ovde prepirete zbog njih...Oni dele lovu a narod i omladina se svadja i deli. Nikad necete shvatiti, decurlijo..

Dejan

pre 8 godina

Ala kidamo nema ko u ligi da nam parira,za klasu smo ispred svih.Pomocnom sudiji treba objasniti sta je ofsajd,ocito ne razume pravila fudbalske igre ili je sa namerom mahao kao da se od komaraca brani,ali ne vredi ni to,ovi u crveno belim dresovima poigravaju se sa protivnicima.

UltrasBG

pre 8 godina

Jel moze gani bez penala neka tekma?
(Drogba, 30. avgust 2015 20:40)

Auuuu, ti verovatno pratis fudbal od ove sezone... Grobari u amneziji.

Arcibald Rajs

pre 8 godina

Koliko se ovaj Hugo bori pa to nije normalno, a nece ga gol, hvala ti Hugo sto na ovakav nacin nosis ovaj nas crveno beli dres, ne sumnjam da ces dobiti nagradu za taj trud i energiju koju ulazes...

Kako drugacije

pre 8 godina

Sudija odlucio mec, po ko zna koji put u korist Zvezde...
PS. Koliko je kaznjen sudija sa meca Zvezda-Radnicki, nikad necemo saznati ;)

Dervagg

pre 8 godina

A joj ljudi kakva je igracina ovaj Donald , moze se sa sigurnocu reci da je Zvezda posle dugo odradila dobar prelazni rok. Cekamo Srnica sutra i titula je blizu .
Plavsic odlican , Hugo borben ...

Peca

pre 8 godina

Jedini logican odgovor zasto Bozovic i dalje forsira Verada od prvog minuta je da je ovaj vezan takvom vrstom ugovora, nema neke druge logike.

Karabuk

pre 8 godina

I tako se iz kola u kolo, iz sezone u sezonu, iz godine u godinu ponavljaju iste stvari. Gura se zvezda, gura se partizan. Ovu jedni druge prozivaju, a ne zna se ko je gori!

Cena

pre 8 godina

Ja sam Grobar, ali sam uvek realan i objektivan. Zvezda je stvarno veoma slaba i da nije tih nekih "srecnih" okolnosti, ne bi sakupila ni upola ovih bodova. Partizanu fale pojacanja za ozbiljnije igranje Evrope, ali da se ne lazemo, Partizan je mnogo kvalitetniji tim od Zvezde ove sezone i derbi bi trebao dobiti sa dva, tri razlike. Zvezda se gura zbog srpskog fudbala i to je dobro, nemam nista protiv toga jer bez Zvezde i Partizana ne bi ljudi nicgledali ligu.

pg

pre 8 godina

ja vjerujem u slucajnost, ali mnogo je penala, crvenih i prelaza u korist zvezde bilo. ovo ne pisem da bi provocirao navijace zvezde ( vjerovatno ni oni ne vole da dobijaju na ovaj nacin).

Goran

pre 8 godina

Kakva smejurija. Nepostojeci penal i crveni karton. Igrac Zvezde koji se baca jer je kobajagi povucen i neverovatno ostrascen sudija koji daje crveni i sudi penal. Ovo zaista nema nigde i neverovatno je da niko nece da stane na kraj ovakvim manipulacijima sa sudijama (koje pritom casti svakako nemaju) kao i namestaljkama iz prethodnih kola. I posle neko kaze da drzavni vrh nije ukljucen u protekciju FK Crvena Zvezda.

Pozdrav

moler

pre 8 godina

Srđan Plavšić ! Bravo majstore! Gledam ovu moju i Vašu Zvezdu već 40 godina i od generacije iz Barija1991.godine nijedan igrač mi nije za kratko vreme toliko postao omiljeni lik na terenu kao Plavšić. Bravo, i samo tako nastavi.

Kako je krenulo, biće skoro propas sveta

pre 8 godina

Da nije svirao penal, niko nebi ni primetio to "povlačenje" ali crveni je to dodatno potvrdio i razuverio Neverne Tome. Penal za Zvezdu - to više nikog ne iznenađuje ali ajde nek sudi penal protiv Zvezde! To bih voleo da vidim kao i crveni Pavićeviću. Na svakoj ga debelo zasluži ali nema sreće da ga i dobije. Ne da mu se, jednostavno! Čak ni u 90' minutu pri rezultatu 5:0.

Beli

pre 8 godina

Neko je pobedio tri puta Partizan za tih sest godina... :-)
(Vitez Lukic Od Lamburginija, 31. avgust 2015 01:34)
Neko nije pobedio 18 godina na Marakani pa nikom nista

donald

pre 8 godina

Ne znam sto se toliko ljutite zbog penala,koji je bio i vise nego ocigledan!?!?! A posto je Zvezdin igrac bio u gol sansi i sam ispred golmana,crveni karton mora biti po svim pravilima igre.

Povidon

pre 8 godina

Igramo sve bolje uz odredjene oscilacije. Daj Boze da pobedimo Partizan 4:3 ili 3:2 i da sve golove damo iz penala i neka svaki penal bude nepostojeci.

za sendvic pisu sta im se kaze

pre 8 godina

Da li je moguce da citamo ovakve komentare nakon jucerasnje pobede partizana iz cistog ofsajda??? Zvezda na ovoj utakmici drasticno ostecena zbog ponistenog cistog gola Vereda.

угази их Звездо на дербију!

pre 8 godina

Пенал чист као суза, а офсајда је онај помоћник барем 3 безвезе свирао.
Ово када се уигра, биће машина на пролеће.

mambolina i krco

pre 8 godina

Nista bez penala i crvenog kartona za domacina....najbolje je da Zvezda promeni ime u SNS i da tako igra utakmice jer je ovo stvarno vise nego smesno....imaju dug od 60 miliona evra + za struju na stadionu duguju vise od milion evra i nikom nista....

Alek

pre 8 godina

Au, ova Premijerova liga postaje mnogo predvidiva, još mogu i da se klade na sebe, 100% sigurica. Uglavnom je završeno sa protivnikom a sudija je tu za svaki slučaj. Protiv Partizana moraće sudija ali nema para od klađenja.

Vitez Lukic Od Lamburginija

pre 8 godina

Reče neko Ko 6 godina otima prvenstvo !
(Ratko, 30. avgust 2015 22:28)

Neko je pobedio tri puta Partizan za tih sest godina... :-)

S Y L A

pre 8 godina

Sudija Srđan Obradović je veliki navijač Crvene Zvezde, to svi mi u Jagodini odlično znamo! Očekujte neki zvezdanaesterac, isključenje nekog igrača Mladosti, gol u nadoknadi itd.
(igor, 30. avgust 2015 19:09)
Jos samo fali gol u nadoknadi i sve si pogodio !Bravo

whoscored

pre 8 godina

Živo me zanima zbog čega je Mažić produžio prvo poluvreme 2 minuta.
Da je bilo nerešeno do 90. minuta, produžio bi 6-7. Ovako, biće opet 2.

mika

pre 8 godina

Kakav penal, kakav crveni...pa mene bi bilo sramota !!! Opet pisite saopstenja.Najgori licemeri ste.Kukate na Toleta a ubedljivo najvise namestate i kradete...Fuj kako mi se gadite...Kairat je bio merilo, videlo se gde ste i ko ste...I gledajte Partizan 6 utakmica u Evropi, jedini klub koji godinama skuplja poene za srpski fudbal

Ivan

pre 8 godina

"Surdulica, Surdulica, Surdulica...."!!! Stvarno ste dosadni više s tom Surdulicom, ne razumem otkud vam ta potreba?? Šta je to ta Surdulica i taj F.K. Radnik iz Surdulice "gori" od većine tzv "Superligaša" u ovoj jadnoj ligi??? Ajte molim vas, ostavite te ljde na miru, zaista nije korektno, pa nije Surdulica i F.K. Radnik iz Surdulice sinonim za svako zlo i svaku bedastoću u srpskom fudbalu!!! Ljudi su uložili neka sredstva i volju i trud i došli su tu gde jesu, i to je sve!! Videćete kad taj i takav Radnik bude u plej-ofu a neki vaši "omiljeniji" klubivi iza njega u plej-autu!!!

Vladimir

pre 8 godina

Očekivano. Kao i u svakom kolu "Premijerove lige". Penal i crveni. Sad kad se Zvezda "razgoropadi" pa da još neki gol. Ko će se posle sećati ovog spornog detalja.
Ne razumem, kako bilo ko može navijati za ovakav klub!?

Štilcovаnа kаtаbolcnа

pre 8 godina

Да ли је неког срамота? Ако екипа неће да се склони, судија свира пенал и плус даје црвени картон, за сваки случај. Србијо, ти ниси држава, ти си прћија једног човека.

leSa barGro

pre 8 godina

Klasika, izmisljen penal, iskljucen igrac, bravo sudija.Partizanova uprava cuti na sve kradje od pocetka prvenstva jer su na istom zadatku, Partizanu se ne sme dozvoliti da ima vise titula od zvezdane...

op ozi cija

pre 8 godina

Razumem sudiju. Radio je kao pravi konobar. Odradis narudzbinu i dobijes baksis. Ako ne odradis narudzbinu nema vise posla, nema baksisa, umanje ti penziju. Sta je jedan obraz prema tome.

navijac

pre 8 godina

Ovo je cirkus, cirkus, cirkus! Celu utakmicu sudija navlaci, navlaci i navlaci, i na kraju je docekao! Ovde mozete da kradete, ali doci ce neki Kairat ponovo da vam pokaze putokaz!

ivan

pre 8 godina

Ovaj Donald je zverina od igraca, ni jedna izgubljena lopta, ni jedan pogresan pas, dominira u duelu, maksimalno disciplinovan, ne ispada... Stvarno pun pogodak.

Slavko-RS

pre 8 godina

Zvezdanesterac, da li mozete i jednu utakmicu bez pomoci sudija da dobijete? Nije ni cudo sto svaki derbi izgubite, tu nema namjestanja.Ajd penal ali i crveni da covjek se osigura.Zalosno igrate i na kraju 10 bodova ce te imati manje u odnosu na Partizan.

robns

pre 8 godina

penal i crveni? pa kolko ce penala i crvenih u korist zvezde biti do kraja sezone..da li je moguce da je to sve realno?ni za jednu ekipu na svetu se nedosudjuje toliko penala i crvenih..stasno..

Pera Lozac

pre 8 godina

Klasika, penal i crveni kad Zvezdi ne ide. Ajde da je i bio penal, al kako crveni u punom kaznenom prostoru? Bio zadnji igrac odbrane 100%, hahahaha....E zato svake godine odigrate po 2 utakmice u evropi pa vas isprasi ko stigne a nama pricate kako je evropa merilo i da mi brukamo srbiju. Pa u pravu ste potpuno, mi smo skoro svake sezone bar u ligi evrope a vi 10 godina niste videli avgust u evropi.Indijanci.

gane

pre 8 godina

Da neko vodi statistiku koliko je zvezda, od pocetka sezone igrala prelaza, na koliko utakmica su joj svirani penali i koliko su protivnicki igraci dobijali crvene kartone?

Pedja

pre 8 godina

Ja bi ovog Vijeiru prodao odmah ako bi ga neko hteo. Koji je on centarfor kad ne u me da da gol. Toliko sansi mu namestaju, ali on i kad izadje 1 na 1 ne ume da pogodi gol. Gledam ga od pocetka kako je stigao i sve ocekujem sad ce da ga krene, ali nista od njega.

OgiPFC

pre 8 godina

Objektivno jeste penal ali mi deluje kao da su ga namerno napravili da Zvezda povede. Ne da nije bilo potrebe nego.... Ali ajde , sada ce derbi pa cemo videti ko je bolji. Ps. ne secam se kada sam gledao jaceg zadnjeg veznog od ovog Donalda. Lik izgleda kao sa decom da igra tako deluje fizicki na terenu.

vendetta

pre 8 godina

Penal ko kuća, a crveni možda i nije. Ali i dalje Mladost ima vise igraca u kaznenom prostoru, sad je 9 prema 4 tako da se ništa drastično nije promenilo sve i da je sudija možda prestrogo iskljućio igrača Mladosti.

bosanac

pre 8 godina

HAhaha,neko dole napisa da ce sudija sigurno odsvirati penal za Zvezdu,ali ne rece da ce ujedno i iskljuciti igraca Mladosti.
Kriminal u Prvenstvu,vidi se iz aviona.Tako je to kada na vlasti imate koga vec imate :D

Covke.Pare sa kosova.Pretnje.Zatvor

pre 8 godina

Ajde bre Batko dal si normalan???? Cemu tolika mrznja??? Koliko to komentara ostavljas...Idi leci se decko!

511

pre 8 godina

Kukavice, koliko bedno zivimo i nigde boljitka, vi se raspravljate o dva kluba koji pune dzepove drugima koji krkaju prasetinu po kafanama.

zoran

pre 8 godina

Doveli smo drugoligashka pojachanja, da se ne lazemo. Sem Ibanjeza, ovi ostali su suvi prosek ili ispod toga. Ovde nema organizacije ni za lek. Onaj Donald je toliko spor da je Sasha Ilic za njega brzi Gonzales. Slabo....

igor

pre 8 godina

Sudija Srđan Obradović je veliki navijač Crvene Zvezde, to svi mi u Jagodini odlično znamo! Očekujte neki zvezdanaesterac, isključenje nekog igrača Mladosti, gol u nadoknadi itd.

Gazi Zvezdo

pre 8 godina

Pogledao sam malopre u rečniku definiciju reči licemerje i tamo piše ovako: "kada grobar nakon pobede iz ofsajda komentariše čist penal za Zvezdu".

Plavi

pre 8 godina

Bruka šta se radi. Koji je ovo već penal za Zvezdu u ovom prvenstvu i crveni karton za protivničkog igrača. Uz takvu pomoć sudija i Radnik iz Surdulice može da bude prvak države.

Batko

pre 8 godina

U 40. minutu Pavicevic je morao dobiti bar zuti karton zbog faula pri kontri. Sudija tendenciozno svira u Zvezdinu korist. Svaka nicija lopta se svira za Zvezdu. Svaki dodir blizu 16 metara svira.
(Ljigavo, 30. avgust 2015 19:52)

Ne kmeči grobare, pusti pisanje. Trk na aerodrom da sačekaš Krasica

Roki

pre 8 godina

Grobari kažite nešto o tome što ste juče pobedili iz ofsajda i da je sudija svirao kraj u 92. minutu i pored 6 izmena.
(zašto se ćuti o tome?, 30. avgust 2015 19:26)

A sto ti nekazes kako Partizanu nije sviran penal,kako je ofk dao gol?To nisi video?

Pedja

pre 8 godina

Ne znam zasto se objavljuju ovakvi komentari sa klasicnim lupetanjem kao neverovatno penal, sta se sve svira itd. Za neupucene neka pogledaju usporeni snimak i videce da igrac Mladosti koji je ujedno poslednji u odbrani drzi rukama Jovanovica. I naravno da dobija direktan crveni, Pavicevic je protiv Kairata dobio za prvi faul na utakmici direktan crveni iako je faul bio dalekood gola izvan sesnaesterca i pitanje da li bi bila sansa za gol. Tada su svi navijaci Partizana to zdusno pozdravili kao normalnoje da je crveni. I ponisten je cist gol Zvezdi jer nije bio ofsajd, a inace je nekoliko ofsajda svirano iako nisu bili. I samo da napomenem posto nema veze sa ovom temom, ali stalno isti spominju kako nije sviran penal za Partizan juce. Nije sviran jer nije bilo prekrsaja. Igrac OFK Beograda startuje na loptu i iznosi je ispred igraca Partizana koji zatim nalece.

Blue Fortress

pre 8 godina

Hahaha pa ovo bas vredja narod jadni koji prati ovu ligu, zato sem derbija necu ni da gledam ovaj jad i cemer. A u derbiju po starom, zna se...

Kairat

pre 8 godina

Ljudi, moze mi da pisemo sta hocemo, ali jednostavno Partizan NE SME da pretekne Zvezdu po broju titulu, I to je za zna se koga, pitanje od nacionalnog znacaja! Gledacemo ove godine ako treba i 3 puta gore stvari nego pretprosle sezone, kada smo isto bili izjednaceni po titulama. Dakle i niz od 25 pobeda, i navlacenje sudija za Zvezdu, i navlacenje sudija PROTIV Partizana, i sklanjanje protivnika. Neke od tih stvari vec gledamo od prvog kola. Tako da nemoj da se nervirate dzabe..

Cena

pre 8 godina

Ja sam Grobar, ali sam uvek realan i objektivan. Zvezda je stvarno veoma slaba i da nije tih nekih "srecnih" okolnosti, ne bi sakupila ni upola ovih bodova. Partizanu fale pojacanja za ozbiljnije igranje Evrope, ali da se ne lazemo, Partizan je mnogo kvalitetniji tim od Zvezde ove sezone i derbi bi trebao dobiti sa dva, tri razlike. Zvezda se gura zbog srpskog fudbala i to je dobro, nemam nista protiv toga jer bez Zvezde i Partizana ne bi ljudi nicgledali ligu.

as

pre 8 godina

"Hocemo kalcopoli u Srpskom fudbalu" i " ne treba nam placena titula",sta kazete za penal i crveni,a licemeri ?
(Borat iz predgradja, 30. avgust 2015 21:31)

Penal cist kao suza, ponisten cist gol Veredu, nepostojeci ofsajdi.
Sta kazes na Saponjicev gol iz ofsajda, moralna gromado?

краљ

pre 8 godina

И наравно пенал!Ово је за Партизан опомена јер нас још горе суђење чека у дербију.

Poetry In Motion

pre 8 godina

Pa ni Barsi ne sviraju svaku utakmicu penal,ovo moze samo u nasoj Srbiji!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar!!!, 30. avgust 2015 20:35)

Znas, postoji jedno pisano pravilo u fudbalu, penal se svira kada je napravljen, tj. kada je nacinjen prekrsaj u kaznenom prostoru.

delija

pre 8 godina

Ljudi kao Zvezdasa sramota me vise, pa dokle vise sudije, zar ni jednu utakmicu nemozemo pobediti zasluzeno i regularno! 40 godina sam Delija ali ovo nisam zapamtio, na svakoj utakmici penal i iskljucnje protivnickog igraca. Dokle vise?

Alek

pre 8 godina

Kako se samo bacio za penal, kao u more sa sve rukama ispred sebe. Sudija jedva dočekao, ko zna da li bi imao još jednu šansu. Ovo je prevršilu svaku meru, čak i u Premijerivoj ligi.

Batko

pre 8 godina

"Hocemo kalcopoli u Srpskom fudbalu" i " ne treba nam placena titula",sta kazete za penal i crveni,a licemeri ?
(Borat iz predgradja, 30. avgust 2015 21:31)

Bio penal i crveni (poslednji igrač odbrane). Šta kazeš glupane ?!

Sikimića umesto Vijeire

pre 8 godina

Ovo miriše na par golova razlike za Zvezdu u derbiju, osim u slučaju da Partizan odigra bunkericu. Zvezda treba da odigra oprezno, da ne žuri, i pobeda neće izostati.

zvezda ne mora da igra da bi dala gol,njeni protivnici ce da urade to za nju.

pre 8 godina

A posle vi nekome pricate o namestanju?Kako vas bre nije sramota na svakoj tekmi je dosudjen penal za vas i crveni za protivnicki tim ovo je sada 5. penal za crvenu zvezdu a 4 crveni za njen protivnicki tim u ovoj sezaoni,strasno!

ilija

pre 8 godina

Suvisan je svaki komentar. Uopste netreba trositi reci na ovu zvezdu. Da je to neki klub,nebi ispala iz Evrope jos na pocetku jula. Ali da ih svi guraju i forsiraju,to stoji.

UltrasBG

pre 8 godina

Jel moze gani bez penala neka tekma?
(Drogba, 30. avgust 2015 20:40)

Auuuu, ti verovatno pratis fudbal od ove sezone... Grobari u amneziji.

Djura

pre 8 godina

"CZ je vise nego zasluženo pobedila. Penal je čist 100% I samo navijači Partizana mogu da ga ospore, što je sramota!"https://youtu.be/uriSAuAMcsA
A vas nije bilo sramota za ovaj nedosudeni penal ,tada j sve bilo regularno

Junior Valjevo

pre 8 godina

Cinjenica, penal čist kao suza, prekršaj za žuti karton. To je jedino greška sudije.
Videli ste kako je Mitar dobio crveni, pa niko ne priča da sudija navija za arsenal.

Ljigavo

pre 8 godina

U 40. minutu Pavicevic je morao dobiti bar zuti karton zbog faula pri kontri. Sudija tendenciozno svira u Zvezdinu korist. Svaka nicija lopta se svira za Zvezdu. Svaki dodir blizu 16 metara svira.

Doktor

pre 8 godina

Jel ovo mi igrali sa partizanom? Mislim zbog broja komentara. Sta li ce tek da bude kad im tim za Evropu,oderemo ko zeceve na derbiju. Pa oni ofk ne mogu da dobiju bez kradje.

Vladja

pre 8 godina

Onaj osecaj kad grobar prica o namestanju. Pa Pavicevic protiv Kairata je za slabiji prekrsaj na 25metara od gola u bezopasnoj situaciji po nas gol dobio crveni karton.

Рико

pre 8 godina

Гробари шта треба да уради противнички играч нашем да би ви рекли да је требало да се свира пенал?

JelenSuperLiga

pre 8 godina

Koliko je ovom Vijeri potrebno zicera da bi postigao gol?!
(OFFjsdp, 30. avgust 2015 20:03)

Emigranti, a koliko vam je penala potrebno do kraja prvenstva?

sram vas bilo

pre 8 godina

...i posle ih iznenadi Kairat....Tereza garantuje titulu a Grof već planira još 10ak pojačanja na zimu za Ligu šampiona jer,jel te oni znaju ko će da bude prvak

Dervagg

pre 8 godina

A joj ljudi kakva je igracina ovaj Donald , moze se sa sigurnocu reci da je Zvezda posle dugo odradila dobar prelazni rok. Cekamo Srnica sutra i titula je blizu .
Plavsic odlican , Hugo borben ...

Goran

pre 8 godina

Kakva smejurija. Nepostojeci penal i crveni karton. Igrac Zvezde koji se baca jer je kobajagi povucen i neverovatno ostrascen sudija koji daje crveni i sudi penal. Ovo zaista nema nigde i neverovatno je da niko nece da stane na kraj ovakvim manipulacijima sa sudijama (koje pritom casti svakako nemaju) kao i namestaljkama iz prethodnih kola. I posle neko kaze da drzavni vrh nije ukljucen u protekciju FK Crvena Zvezda.

Pozdrav

vUcA

pre 8 godina

Pitanje za upravu Partizana,DOKLE DA TRPIMO OVAJ KRIMINAL?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GNS, 30. avgust 2015 20:36)
6 godina :)

Kako drugacije

pre 8 godina

Sudija odlucio mec, po ko zna koji put u korist Zvezde...
PS. Koliko je kaznjen sudija sa meca Zvezda-Radnicki, nikad necemo saznati ;)

Dejan

pre 8 godina

Ala kidamo nema ko u ligi da nam parira,za klasu smo ispred svih.Pomocnom sudiji treba objasniti sta je ofsajd,ocito ne razume pravila fudbalske igre ili je sa namerom mahao kao da se od komaraca brani,ali ne vredi ni to,ovi u crveno belim dresovima poigravaju se sa protivnicima.

Kako je krenulo, biće skoro propas sveta

pre 8 godina

Da nije svirao penal, niko nebi ni primetio to "povlačenje" ali crveni je to dodatno potvrdio i razuverio Neverne Tome. Penal za Zvezdu - to više nikog ne iznenađuje ali ajde nek sudi penal protiv Zvezde! To bih voleo da vidim kao i crveni Pavićeviću. Na svakoj ga debelo zasluži ali nema sreće da ga i dobije. Ne da mu se, jednostavno! Čak ni u 90' minutu pri rezultatu 5:0.

Vitez Lukic Od Lamburginija

pre 8 godina

Reče neko Ko 6 godina otima prvenstvo !
(Ratko, 30. avgust 2015 22:28)

Neko je pobedio tri puta Partizan za tih sest godina... :-)

mambolina i krco

pre 8 godina

Nista bez penala i crvenog kartona za domacina....najbolje je da Zvezda promeni ime u SNS i da tako igra utakmice jer je ovo stvarno vise nego smesno....imaju dug od 60 miliona evra + za struju na stadionu duguju vise od milion evra i nikom nista....

donald

pre 8 godina

Ne znam sto se toliko ljutite zbog penala,koji je bio i vise nego ocigledan!?!?! A posto je Zvezdin igrac bio u gol sansi i sam ispred golmana,crveni karton mora biti po svim pravilima igre.

pg

pre 8 godina

ja vjerujem u slucajnost, ali mnogo je penala, crvenih i prelaza u korist zvezde bilo. ovo ne pisem da bi provocirao navijace zvezde ( vjerovatno ni oni ne vole da dobijaju na ovaj nacin).

lol

pre 8 godina

Ubi nas onaj pomocni koji je bio na strani gde Zvezda napada u drugom poluvremenu. Bar tri gol sanse nam je unistio, a elpo se videlo na usporenom da nisu bili ofsajdi. Da je sudjenje bilo regularno dobili bi danas mnogo ubedljivije. Bravo Zvezdo, sledeci su placljivci.

whoscored

pre 8 godina

Živo me zanima zbog čega je Mažić produžio prvo poluvreme 2 minuta.
Da je bilo nerešeno do 90. minuta, produžio bi 6-7. Ovako, biće opet 2.

za sendvic pisu sta im se kaze

pre 8 godina

Da li je moguce da citamo ovakve komentare nakon jucerasnje pobede partizana iz cistog ofsajda??? Zvezda na ovoj utakmici drasticno ostecena zbog ponistenog cistog gola Vereda.

tv posmatrac

pre 8 godina

cist penal i zasluzen crveni :)...i ocekujemo da prodjemo plzenj, bate, kairat pa ne moze ovako, kad postanemo ljudi i kad budemo igrali posteno mozemo ocekivati i rezultate u evropi...

Arcibald Rajs

pre 8 godina

Koliko se ovaj Hugo bori pa to nije normalno, a nece ga gol, hvala ti Hugo sto na ovakav nacin nosis ovaj nas crveno beli dres, ne sumnjam da ces dobiti nagradu za taj trud i energiju koju ulazes...

Fica

pre 8 godina

Kolko mi je drago sto najzad gledam starog Aleksandra Kataia nasao mu Bozovic poziciju koja mu odgovara a i izgleda da se najzad osvestio nisam dugo video da u nekom nasem klubu neki igrac ovoliko kida,kolko god vi hvalili Babovica na toj poziciji Katai je mnogo bolji.
Ima 24 godine nije kasno da nastavi lepu karijeru samo da odabere sredinu gde ce moci da igra konstatno i onda polako do jaceg kluba,jos pamtim kad je Lalatovic rekao da ako se osvesti moze da igra u nekom top evropskom klubu i upravu je bio.

угази их Звездо на дербију!

pre 8 godina

Пенал чист као суза, а офсајда је онај помоћник барем 3 безвезе свирао.
Ово када се уигра, биће машина на пролеће.

Povidon

pre 8 godina

Igramo sve bolje uz odredjene oscilacije. Daj Boze da pobedimo Partizan 4:3 ili 3:2 i da sve golove damo iz penala i neka svaki penal bude nepostojeci.

Peca

pre 8 godina

Jedini logican odgovor zasto Bozovic i dalje forsira Verada od prvog minuta je da je ovaj vezan takvom vrstom ugovora, nema neke druge logike.

mika

pre 8 godina

Kakav penal, kakav crveni...pa mene bi bilo sramota !!! Opet pisite saopstenja.Najgori licemeri ste.Kukate na Toleta a ubedljivo najvise namestate i kradete...Fuj kako mi se gadite...Kairat je bio merilo, videlo se gde ste i ko ste...I gledajte Partizan 6 utakmica u Evropi, jedini klub koji godinama skuplja poene za srpski fudbal

Karabuk

pre 8 godina

I tako se iz kola u kolo, iz sezone u sezonu, iz godine u godinu ponavljaju iste stvari. Gura se zvezda, gura se partizan. Ovu jedni druge prozivaju, a ne zna se ko je gori!

Alek

pre 8 godina

Au, ova Premijerova liga postaje mnogo predvidiva, još mogu i da se klade na sebe, 100% sigurica. Uglavnom je završeno sa protivnikom a sudija je tu za svaki slučaj. Protiv Partizana moraće sudija ali nema para od klađenja.

Beli

pre 8 godina

Neko je pobedio tri puta Partizan za tih sest godina... :-)
(Vitez Lukic Od Lamburginija, 31. avgust 2015 01:34)
Neko nije pobedio 18 godina na Marakani pa nikom nista

moler

pre 8 godina

Srđan Plavšić ! Bravo majstore! Gledam ovu moju i Vašu Zvezdu već 40 godina i od generacije iz Barija1991.godine nijedan igrač mi nije za kratko vreme toliko postao omiljeni lik na terenu kao Plavšić. Bravo, i samo tako nastavi.

Pedja

pre 8 godina

Ja bi ovog Vijeiru prodao odmah ako bi ga neko hteo. Koji je on centarfor kad ne u me da da gol. Toliko sansi mu namestaju, ali on i kad izadje 1 na 1 ne ume da pogodi gol. Gledam ga od pocetka kako je stigao i sve ocekujem sad ce da ga krene, ali nista od njega.

vendetta

pre 8 godina

Penal ko kuća, a crveni možda i nije. Ali i dalje Mladost ima vise igraca u kaznenom prostoru, sad je 9 prema 4 tako da se ništa drastično nije promenilo sve i da je sudija možda prestrogo iskljućio igrača Mladosti.

zoran

pre 8 godina

Doveli smo drugoligashka pojachanja, da se ne lazemo. Sem Ibanjeza, ovi ostali su suvi prosek ili ispod toga. Ovde nema organizacije ni za lek. Onaj Donald je toliko spor da je Sasha Ilic za njega brzi Gonzales. Slabo....

Štilcovаnа kаtаbolcnа

pre 8 godina

Да ли је неког срамота? Ако екипа неће да се склони, судија свира пенал и плус даје црвени картон, за сваки случај. Србијо, ти ниси држава, ти си прћија једног човека.

Slavko-RS

pre 8 godina

Zvezdanesterac, da li mozete i jednu utakmicu bez pomoci sudija da dobijete? Nije ni cudo sto svaki derbi izgubite, tu nema namjestanja.Ajd penal ali i crveni da covjek se osigura.Zalosno igrate i na kraju 10 bodova ce te imati manje u odnosu na Partizan.

navijac

pre 8 godina

Ovo je cirkus, cirkus, cirkus! Celu utakmicu sudija navlaci, navlaci i navlaci, i na kraju je docekao! Ovde mozete da kradete, ali doci ce neki Kairat ponovo da vam pokaze putokaz!

leSa barGro

pre 8 godina

Klasika, izmisljen penal, iskljucen igrac, bravo sudija.Partizanova uprava cuti na sve kradje od pocetka prvenstva jer su na istom zadatku, Partizanu se ne sme dozvoliti da ima vise titula od zvezdane...

Covke.Pare sa kosova.Pretnje.Zatvor

pre 8 godina

Ajde bre Batko dal si normalan???? Cemu tolika mrznja??? Koliko to komentara ostavljas...Idi leci se decko!

Vladimir

pre 8 godina

Očekivano. Kao i u svakom kolu "Premijerove lige". Penal i crveni. Sad kad se Zvezda "razgoropadi" pa da još neki gol. Ko će se posle sećati ovog spornog detalja.
Ne razumem, kako bilo ko može navijati za ovakav klub!?

Pera Lozac

pre 8 godina

Klasika, penal i crveni kad Zvezdi ne ide. Ajde da je i bio penal, al kako crveni u punom kaznenom prostoru? Bio zadnji igrac odbrane 100%, hahahaha....E zato svake godine odigrate po 2 utakmice u evropi pa vas isprasi ko stigne a nama pricate kako je evropa merilo i da mi brukamo srbiju. Pa u pravu ste potpuno, mi smo skoro svake sezone bar u ligi evrope a vi 10 godina niste videli avgust u evropi.Indijanci.

robns

pre 8 godina

penal i crveni? pa kolko ce penala i crvenih u korist zvezde biti do kraja sezone..da li je moguce da je to sve realno?ni za jednu ekipu na svetu se nedosudjuje toliko penala i crvenih..stasno..

gane

pre 8 godina

Da neko vodi statistiku koliko je zvezda, od pocetka sezone igrala prelaza, na koliko utakmica su joj svirani penali i koliko su protivnicki igraci dobijali crvene kartone?

op ozi cija

pre 8 godina

Razumem sudiju. Radio je kao pravi konobar. Odradis narudzbinu i dobijes baksis. Ako ne odradis narudzbinu nema vise posla, nema baksisa, umanje ti penziju. Sta je jedan obraz prema tome.

bosanac

pre 8 godina

HAhaha,neko dole napisa da ce sudija sigurno odsvirati penal za Zvezdu,ali ne rece da ce ujedno i iskljuciti igraca Mladosti.
Kriminal u Prvenstvu,vidi se iz aviona.Tako je to kada na vlasti imate koga vec imate :D

511

pre 8 godina

Kukavice, koliko bedno zivimo i nigde boljitka, vi se raspravljate o dva kluba koji pune dzepove drugima koji krkaju prasetinu po kafanama.

S Y L A

pre 8 godina

Sudija Srđan Obradović je veliki navijač Crvene Zvezde, to svi mi u Jagodini odlično znamo! Očekujte neki zvezdanaesterac, isključenje nekog igrača Mladosti, gol u nadoknadi itd.
(igor, 30. avgust 2015 19:09)
Jos samo fali gol u nadoknadi i sve si pogodio !Bravo

Ivan

pre 8 godina

"Surdulica, Surdulica, Surdulica...."!!! Stvarno ste dosadni više s tom Surdulicom, ne razumem otkud vam ta potreba?? Šta je to ta Surdulica i taj F.K. Radnik iz Surdulice "gori" od većine tzv "Superligaša" u ovoj jadnoj ligi??? Ajte molim vas, ostavite te ljde na miru, zaista nije korektno, pa nije Surdulica i F.K. Radnik iz Surdulice sinonim za svako zlo i svaku bedastoću u srpskom fudbalu!!! Ljudi su uložili neka sredstva i volju i trud i došli su tu gde jesu, i to je sve!! Videćete kad taj i takav Radnik bude u plej-ofu a neki vaši "omiljeniji" klubivi iza njega u plej-autu!!!

RazmisliteMalo

pre 8 godina

Klinci, dzabe se svadjate..U Zvezdu i Partizan su politicari usli odavno..Muljaju, prave talove sa menadzerima, dele lovu. A vi se ovde prepirete zbog njih...Oni dele lovu a narod i omladina se svadja i deli. Nikad necete shvatiti, decurlijo..

ivan

pre 8 godina

Ovaj Donald je zverina od igraca, ni jedna izgubljena lopta, ni jedan pogresan pas, dominira u duelu, maksimalno disciplinovan, ne ispada... Stvarno pun pogodak.

OgiPFC

pre 8 godina

Objektivno jeste penal ali mi deluje kao da su ga namerno napravili da Zvezda povede. Ne da nije bilo potrebe nego.... Ali ajde , sada ce derbi pa cemo videti ko je bolji. Ps. ne secam se kada sam gledao jaceg zadnjeg veznog od ovog Donalda. Lik izgleda kao sa decom da igra tako deluje fizicki na terenu.