Nedelja, 30.08.2015.

18:49

Svonsi opet koban po Junajted

Treći put u nizu Mančester Junajted poražen je od Svonsija, ovaj put sa 2:1 posle preokreta.

Izvor: AK

Svonsi opet koban po Junajted IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Rade Futog

pre 8 godina

West Hem nakanta Lvpool, Palas Celzi a Swonsi UTD... posle se pitate zasto je Premijer liga najbolja na svetu... Real sinoc otkinu jadni Betis 5-0 cini mi se da su mogli jos 7 da im daju.. toga u Premijer Ligi nema. Neverovatno koliko su ove sezone svi jaki, obožavam Engleze da gledam!
(NouNejmovic, 30. avgust 2015 19:41)
Preporučujem (+430)Ne preporučujem (-48)
Obozavam i ja Engleze da gledam, jer su stvarno atraktivni i dinamicni. Samo, nemoj im davati prednost u odnosu na spance. Da ne nagadjamo kako bi Real, Barsa, cak i Atletiko dominirali u PL, koliko dvocifrenih pobeda imali, dovoljan pokazatelj su ti dominacija u LS i Evropa kupu, gde u 1/2 finalima igraju bar dva spanska tima, uz konacno osvajanje titule, a poneki Englez retko dospe. Ovo je tradicija. Kad bi vodeci engleski timovi imali malo mladje, potentnije i bolje trenere, popravili bi se sigurno i ne bi kiksali protiv Votforda, Palasa i slicnih, imali bi kvalitetniju ligu. Ovako je PL samo ujednacena.

fowler

pre 8 godina

Ajev i Gomis sjajan tandem. Cudi me kako ovog ajeva nije niko doveo od jacih klubova pa lik je odlican igrac bio jos i u marseju. Jel moze neko da mi kaze za koje je pare stigao u svonsi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Brus Li, 30. avgust 2015 19:40)

Opasan igrac!
Brate stigao je u Svonsi bez obestecenja, istekao mu je ugovor.
Inace nudio se Liverpulu poslednjih par godina. pricajuci kako navija za njih i kako bi voleo da zaigra za taj tim. Elem Rodzers vise voli da pljusne 8 miliona za nekog tamo Aspasa nego da dovede Ajeva za dz.

Neponovljivi

pre 8 godina

Kako neko moze da stavi u istu recenicu plastike Celsi, Siti i Junajted ? Junajted je te pare zaradio i ima iza sebe 20 titula i 3 Lige Sampiona. Sta to imaju Celsi i Siti ? I sta su bili pre dolaska Rusa i Arapa ?

cko

pre 8 godina

gledam komentare i smejem se ovim što pišu da će sada City biti prvak. Slažem se sa tom činjenicom, ali smešno mi je to što će City biti prvak jer je utd loše igrao protiv Swonsea-a. Da, kao utd je bio kandidat za titulu. Hehehe....

timmy

pre 8 godina

@blue fortress nije stvar u gubljenju bodova, stvar je u ocajnoj igri koja se ne razlikuje nimalo u odnosu na igru kada je dosao. dalje pristup prelaznim rokovima, ovo je treci, a da nije doveo WC napadaca i stopera, sto je ovoj ekipi neophodno ukoliko zele borbu za titulu, a to je najavljivao.
bilo je i kod fergusonA( kako vrijeme odmice sve vise mu se divim) losih igara, ali si znao da ce sljedeca tekma biti reakcija i na kraju borba za titulu sa realno ocajnim timom.
#lvgout

E

pre 8 godina

Iz MU otisli odnosno oterani majstori Di Marija i Falkao, zatim napadac klase Van Persi, Nani bolje da su ga vratili s pozajmice bolji i od Janga i Valensije,Rafael solidan bek nista losiji od Darmijana, pa cak i Evans sad oteran a odbrana rupa, dosli Bastijan, Snajderlin jedan pracen povredama drugi prosek...Depaj decko ima telenta treba mu dati sansu ali i vremena, niko od zvezda nece da dodje u MU da trenira sa ocajnim LVG, dok god je ovaj covek trener ni Krisitano ne bi pomogao

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

E ovako: Runi beskoristan lik totalno, Svajni i Snajderlin ne znaju ni sta igraju, So- komentator kaze dobro igrao a oba gola po njegovoj strani, Mata slab iako je bio strijelac. A Depaj je tek posebna prevara. U Svonsiju centralna. figura je Selvi covjek jednostavno dominira na sredini, a one dvije macke u napadu su posebna prica :-). Gulfija nije puno bilo al to je igrac koji jednim potezom namjesti gol ko sto se i vidjelo. Svonsi paklena ekipa !

Šinter

pre 8 godina

Jao samo mi ne drobite o jačini lige... Činjenica da je liga ujednačena ne daje za pravo da neko kaže da je najjača... Vrti se najviše love i najatraktivniji su jer im je marketing brutalan, ali kad dođe maj i svođenje računa oko Evropskih trofeja, nešto ih baš i nema... A i ako ih bude, to mogu da budu samo Čelsi i Siti... A UTD i Arsenal nisu na vrhunskom nivou... Uostalom, proveo sam celu subotu uz PL i ne zna sa koja tekma je bila gadnija za gledanje... Samo je C.PALAS odigrao. A liga je ujednačena kad igraju timovi koji se bore za prvih nekoliko mesta a ne za titulu i zato je Utd i pukao... Jer je prosečan tim... Samo malo razmislite o igračima iz Utd-a i biće vam jasno... Blind, Kerik, Depaj, Erera...i još drugih... Svi se lože na njih kao da su svi CR a oni samo dobri prosečni igrači... Uostalom, prošla sezona je pokazala a videćete, pokazaće i ova...

oh city said i

pre 8 godina

Al' je opasan ovaj Svonsi, stvore sansu dok si rekao keks, mozda ih ne bude mnogo ali kad naprave akciju odmah 100% sansa, bas konkretno.
Inace, svaka cast i Gomisu i Ajewu ali po meni igrac utakmice je bio Kork. Tesko da je ko primetio i statistika to nece zabeleziti ali kako samo stize sve da zatvori, vrlo inteligentan i timski igrac.
A ManU i nije bio tako los, ali ti rezoni Van Gala sa bunarenjem na Felainija, premestanjem igraca na uvrnute pozicije, to mi izgleda kao vidite kako sam pametan...

neutralni felsh

pre 8 godina

dokle ce narod opet ovako naivno da se iscudjava? kola pri pocetku i kraju sezone, cesto donose "cudne" rezultate. na pocetku zato sto su timske forme rovite, narocito kod klubova sa jakim transferima i klupama, a pri kraju zato sto je dosta jakih ekipa istroseno borbom na vise frontova. a negde postoje i cudne tradicije, pa se desavaju iznenadjenja za neupucene. i mene je iznenadilo, ovde sam igrao x :)

Blue Fortress

pre 8 godina

Ocekujem "eksperte" koji su opsedali vest o Celsiju juce da nastave sa objasnjavanjem i danas. Kada cete shvatiti da je liga sve ujednacenija i teza , da se krvavo dolazi do bodova protiv svake ekipe, da mali klubovi sada zaradjuju desetine miliona funti od TV ugovora sa Sky-om, da jedan West Ham lagano dovede najboljeg asistena Ligue1 !? Svi ce ispustati bodove, pa cak i Siti koji deluje odlicno sada, kada krenu LS, Liga i Fa kup, pa Boxing day bez pauze, bice HAOS!

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

Murinjo nema pojma, procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Van Gal nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Venger nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Peligrini nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara. Al prosle godine.

Eto sanse za sve nase b92 strucnjake iz fotelja da posalju svoj CV u doticne klubove!
(Ma da bre, 30. avgust 2015 19:05)

I Rodgers, i Rodgers, on je ubedljivo najgori ikada:-)

nenad rs

pre 8 godina

Нек погледа Ван Гал вечерас Међоринија из Кјева нека види како игра човек од милион евра.Гледам и не вјерујем какав асист Палоском за други гол.

mambolina i krco

pre 8 godina

Uprava MY treba do utorka da uradi dve stvari pod hitno : da kupe ovaj crni tandem iz Swonsija jer momci razbijaju ma koliko da kostaju i da oteraju ovu prevaru od trenera i da dovedu Klopa ! U Utorak se zavrsava prelazni rok a posle je sve kasno za MY ....

oxydant

pre 8 godina

Sečate li se Van Gala, kad je na svetskom prvenstvu potrošio izmene igrača pa nije mogao da uvede golmana - specijalistu za penale ?! Onog golmana, što ih je na prethodnoj utakmici doveo do pobede u eliminacijama?!Pre ove utakmice je izjavio da De Gea ne može biti na golu,zato što je"zaokupljen" prelaskom u drugi tim !

Zorz Pap

pre 8 godina

Ajev i Gomis bili najbolji igrači jednog Olimpik Marseja i Liona, a sada su u Svonsiju (koji je naravno dobar tim). Samo hocu da kazem da kazem koliko je jaka PL i kako su svi timovi dobri i puni para.

Džej

pre 8 godina

@NouNejmovic, slažem se, ali minus dobijaš zbog nepravilno napisanih imena skoro svih klubova.
"West Hem nakanta Lvpool, Palas Celzi a Swonsi UTD".
Užas. West Ham i Swansea ako ćeš na engleskom.

MilosS

pre 8 godina

(Kol, 30. avgust 2015 19:48
Prijatelju, a sta tek ja da kazem kao simpatizer Liverpula, onaj mediokritet (B.Rodgers) cetvrtu godinu na klupi Liverpula i jos uvek nema igru, imao je samo srecu sto je imao Suareza u timu, i nista vise.......

timmy

pre 8 godina

ova igra nema smisla. u svakom napadu u sirinu i pozadi, sramotno kako igra junajted.
jasno je da ako de hea ode ovom timu treba golman, stoper, jer blind ne moze igrati stopera protiv ozbiljnih napadaca, napadac, jer runi je sve sem ozbiljan igrac. i naravno trener, a van gal nek filozofira u az alkmaru.

kalina

pre 8 godina

Jedva cekam da vidim ledja Van Galu.Da ima obraza sam bi dao ostavku,nikakav trener!Samo neka on gleda kako se drugi pojacavaju,a njemu Mata igra krilo,umesto iza Runija,Blind stopera,Felaini napadaca.Nema ko da da gol,a on neka prica kako mu ne treba napadac!!!

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 8 godina

Rekoh ja da je Romero dobar golman, ali ne i vrhunski!?
Drugi gol isključivo je njegova krivica, a i kod 1. je morao bolje. Takođe, treba reći i da kad Atkinson sudi Manchester United ne osvaja bodove

Bugaroubica

pre 8 godina

Eto zašto je Ferguson bio Bog i batina.
Da mu ovako Runi završi utakmicu odavnod bi dobio kopačku u glavu kao Bekam nekad.Umišljeni fudbaleri, dodju u Junajted i misle da su uhvatili Boga za ...
I treba da ih pobede, bili su bolji.
A za ono Van Gala... ma nebiste mi objavili komentar, toliko para dato ni za šta.Prosečni igrači koji samo znaju da prođu centar i da se dodaju.
Ako se nešto ne promeni ove sezone ako Junajteed bude 4 biće super.

top

pre 8 godina

(LIVERPOOL, 30. avgust 2015 19:00) Cuti i ne blamiraj se,vi ste pukli vise para od njih na igrace od 1992.godine a osvojili ste 0 titula a oni 13.
(milos, 30. avgust 2015 19:31)

Liverpul je trosio ali je prvo prodavao, ali vazno je sta Dejli Mejl pise. Junajted dok nije osvajao titule trosio je isto ako ne i vise od Liverpula.

phil

pre 8 godina

brus li@ayew je stigao u swansea za dzabe kao slobodan igrac...odbio je neke mnogo jace klubove rekavsi da ga je monk nekako ubedio nemam pojma kako,sad kad se pogleda ne moze se reci uopste da je pogresio,svaka cast

goran

pre 8 godina

Ovaj Mancester je imao neverovatnu srecu pa je posle neubedljive i lose igre iz dva kola imao nekim cudom maksmimalni ucinak ,ali nemoze se vecito biti miljenik srece,stvari polako dolaze na svoje mesto jer sa Van Galom MU definitivno nema buducnost pa doveli neznam kakva sve pojacanja ,pa sve da im dodju i Messi i Ronaldo zajedno u paketu..ajd da budemo relni mozda su protiv Newcastle-a zasluzili tri boda jer su bili mnogo bolji i ispromasivali se ,ali u toj utakmici im se verovatno vratilo za dve neubedljive partije na pocetku sampionata gde su cudom iscupali pobede i cini se nezasluzeno dosli do bodova , na danasnjoj utakmici nisu zasluzili ni bod a kamoli pobedu igrali su slicno kao i u prva dva kola ,sa bezidejnim kruzenjem oko gola sa bezbroj dodavanja bez konkretnih akcija i sansi za gol , i taj gol koji su dali je dosao kao greska odbrane dakle bez uigrane akcije i kombinacije ,uostalom sta reci kada jedan tim poput MU koji ima takve igrace za celu utakmicu stvori samo jednu 100%-nu sansu,Runi je totalno van forme jeste i dalje velik majstor fudbala jer onakav prijem lopte i dribling koji je napravio kada je sebi stvorio sansu pri kraju utakmice zaista samo mogu veliki majstori fudbala ali je u nastavku akcije bio prespor i dozvolio je da mu defanzivac Swansea pridje s ledja i pritom ga korektno i bez faula zagradi i spreci da postigne gol, Runi iz ranijih sezona kada je imao mnogo vecu brzinu i eksplozivnost ne bi sebi dozvolio da propusti onakvu priliku...

fkv

pre 8 godina

Van Gal će uništiti Junajted!!!Dovede 5 igrača za 50 milki i misli da je rešio problem,pa bolje da dovede jednog igrača za te pare a da je dobar.Ćićarito dečko samo sedi na klupi a bolji je od pola prve postave Junajteda,dečko bi pokido da igra!!!

Miki28

pre 8 godina

Van Tulipan i njegov dosadni fudbal! Dosta bre vise, covjek treba da zna da vodi Utd i da se ocekuje odredjeni stil igre a uz to jos nema ni rezultate sa njegovim dosadnim fudbalom! Hoce De Hea da ostane? Nece? Ok, da se proda i nek se dovede Ljoris ili tako neko... Da se dovede krsteni napadac i stoper, konacno se pokazalo da je Blind rupa u odbrani a Runi da je istrosen i da se pocne igrati napadacki fudbal, unistava covjek i klub i igrace sa ovim jadnim fudbalom

cantona

pre 8 godina

Gde su sad razni pacenici od juce,brufen_400 i ostali Sljamcesterovci sto su se smejali Liverpoolu i pricali da se raspada,bolje pogledajte ovaj vas Sljamcester,haos od kluba,tuga,jad,beda i cemer,potrosili milijardu zadnje 2.godine i svi zivi ih biju,ne znaju gde se nalaze,potpisujem da ce mo sa najgorim trenerom u istoriji Liverpoola Brendom da vas deklasiramo na vasem Old Taoletu,obicno smece i krs od tima Sljamcester....
(LIVERPOOL, 30. avgust 2015 19:00)

Al je Ferguson nabio komplekse.

phil

pre 8 godina

swansea,ozbiljna grupa igraca koja igra timski,ima prepoznatljiv stil igre sa 3 ili 4 odlicna pojedinca koja vuku ceo tim i naravno sa odlicnim mladim menadzerom monkom koji radi odlican posao...tim sa fantasticnim karakterom koji se vraca i preokrece posle 0:1,respect!

NouNejmovic

pre 8 godina

West Hem nakanta Lvpool, Palas Celzi a Swonsi UTD... posle se pitate zasto je Premijer liga najbolja na svetu... Real sinoc otkinu jadni Betis 5-0 cini mi se da su mogli jos 7 da im daju.. toga u Premijer Ligi nema. Neverovatno koliko su ove sezone svi jaki, obožavam Engleze da gledam!

filips

pre 8 godina

Ma koliko Svonsi bio odlicna ekipa, Junajted je pokazao da su rezultati ou prva tri kola poprilicno srecni. Nema igre, jedini gol su opet manje-vise dali ni iu cega, Runi je trenutno na nivou da moze da puni jedino Klub Briz, Depaj je daleko od "novog Ronalda", jos na sve to Romero direktni krivac za drugi gol. Nisam navijac Junajteda ali da mi je neko rekao da cu dozoveti da Felaini igra centarfora kad Junajted juri rezultat...ludi Van Gal. Tolike pare, a ovo je igra za borbu za jedno od prva 4 mesta.

Saša

pre 8 godina

Najveci utisak mi je to sto je LVG potrosio 300M za dve godine a opet je dopustio da mu brani Romero (bio rezerva u Sampdoriji), Blind igra stopera i vrhunac svega Fellaini napadaca ! Covek je takva prevara od trenera i ne razumem kako mu dopustaju da United poslednjih pola sata igra tako sto šutiraju loptu sa svoje polovine i gadjaju Fellaini-a u glavu. City ove godine osvaja titulu sa 20 bodova razlike

LIVERPOOL

pre 8 godina

Gde su sad razni pacenici od juce,brufen_400 i ostali Sljamcesterovci sto su se smejali Liverpoolu i pricali da se raspada,bolje pogledajte ovaj vas Sljamcester,haos od kluba,tuga,jad,beda i cemer,potrosili milijardu zadnje 2.godine i svi zivi ih biju,ne znaju gde se nalaze,potpisujem da ce mo sa najgorim trenerom u istoriji Liverpoola Brendom da vas deklasiramo na vasem Old Taoletu,obicno smece i krs od tima Sljamcester....

Nemanja

pre 8 godina

Svi hvale Romera on je slab golman za Junajted,nadam se da ce ovaj poraz da uzdrma loseg trenera Van gala i da ce dovesti stopera i napadaca posto se Runi bas slabo snalazi na toj poziciji.

Kangrga

pre 8 godina

Pod hitno Švajnštajgeru povećati nedeljna primanja sa 300 na 500 hiljada evra i za transfere spremiti još minimum 100 000 000 evra. Malo su para uložili u ovaj tim, tričavih 400 miliona evra u zadnje 2-3 godine, što je i komentator pomenuo...
Kakva plastika od kluba, postali su gori od Čelzija i Sitija.

Djole

pre 8 godina

Zaista zastrašujuće šta se događa sa Vejnom Runijem. Kakvu je šansu propustio na kraju... Pa kladim se da bi prije 5 godina dao gol zatvorenih očiju. Danas je na meču samo širio ruke i nešto prigovarao sudiji. Mislio sam da će danas da proradi stara mašina, ali od toga za sada nema ništa. U Premier Ligi igra katastrofalno. 3 utakmice potpuno ispod prosjeka. Ali, to je autoritet koji on ima u klubu. 12 godina je već u Junajtedu i on je prava legenda. Ali kad igra ovako loše, morao je biti zamjenjen. I danas je sam Van Gal rekao da se stalno sa njim konsultuje i da ima (pre)veliko poštovanje prema njemu. Ali kad je Ferguson tu bio, druga se priča pričala. Druga stvar, koja mi ne dopire do mozga, zašto Erera igra polušpica kad je on klasični zadnji vezni? Fellaini bio potpuno spreman, a on njega na klupu stavio i uveo na samom kraju. Treća stvar, Romero je toliko naivan gol primio, ali Van Gal vjeruje njemu jer je sarađivao sa njime u Az-u i misli da on može da brani u prvih 11. Nego meni nije još jedna stvar jasna kod filozofa. Zašto svaku utakmicu Andres Lindegard grije TRIBINE?! Riječ je o zaista kvalitetnom danskom golmanu, a on sa Valdezom i De Heom grije tribine redovno, a prosto nevjerovatno on je registrovan za LŠ. Dakle, Luis Van Gal u prevodu - Veliki filozof. I on je takođe rekao da ne bi mogao da dopusti i treći vezani poraz od Svonsija. Međutim desio se i to opet sa 2:1. Tek je početak, vidjećemo šta će se dešavati kasnije. MUFC! ?

Ron Swanson

pre 8 godina

Ja želim da verujem da su ovde na sajtu ozbiljni ljudi koji vole fudbal i stvarno ne vidim potrebu za glupostima tipa Šljamčester, Čelšit, Luzerpul, Uefadrid i slično. Malo dostojanatva.

Powerslave

pre 8 godina

Mene ovo ni najmanje ne čudi. Mančester igra prilično loše, provlači se već dugo dugo vremena, a Svonsi je jedna izuzetno skladna i opasna ekipa koju mogu potcenjuju

milos

pre 8 godina

Gde su sad razni pacenici od juce,brufen_400 i ostali Sljamcesterovci sto su se smejali Liverpoolu i pricali da se raspada,bolje pogledajte ovaj vas Sljamcester,haos od kluba,tuga,jad,beda i cemer,potrosili milijardu zadnje 2.godine i svi zivi ih biju,ne znaju gde se nalaze,potpisujem da ce mo sa najgorim trenerom u istoriji Liverpoola Brendom da vas deklasiramo na vasem Old Taoletu,obicno smece i krs od tima Sljamcester....
(LIVERPOOL, 30. avgust 2015 19:00)

Cuti i ne blamiraj se,vi ste pukli vise para od njih na igrace od 1992.godine a osvojili ste 0 titula a oni 13.

Ma da bre

pre 8 godina

Murinjo nema pojma, procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Van Gal nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Venger nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Peligrini nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara. Al prosle godine.

Eto sanse za sve nase b92 strucnjake iz fotelja da posalju svoj CV u doticne klubove!

Milan

pre 8 godina

Runi....Lako je davati Brizu tri komada...Danas je sve zeznuo...1.Gubi loptu gde kasnije Svonsi daje gol.2.Ona reakcija kad je dobio duel sa Vilijamsom i onda sporo reaguje i onda pokusava da iznudi penal simuliranjem..Memphis opet razocarao..Ajev uf kakav je to igrac...Kakav pas za Gomisa..Inace Junajted je jos i dobro prosao imajuci u vidu da je Gomis pogodio stativu i Sigurdson par metara pored stative..Romero njemu ide na dusu onaj drugi gol..Jos je bio i nesiguran kod ispucavanja..

Djape

pre 8 godina

Prvo najuriti najvecu prevaru u istoriji fudbala Van Gala, a posle onog sreka koji ne moze da se pokupi ! Pre ce da padne u 16 nego da pokusa da postigne gol!!!

Brus Li

pre 8 godina

Ajev i Gomis sjajan tandem. Cudi me kako ovog ajeva nije niko doveo od jacih klubova pa lik je odlican igrac bio jos i u marseju. Jel moze neko da mi kaze za koje je pare stigao u svonsi?

zekodlak

pre 8 godina

I pitaju se zašto igrači neće u Mančester, tim je prosek. Kakav je to tim kad u zadnjem napadu vraćaju loptu nazad, da sudija nije svirao za kraj išla bi do golmana. Znao sam da ćemo izgubiti kad se juče navijači Mančestera rugaju Čelsiju i Liverpulu. Pa ljudi sačekajte naš tim prvo da odigra kako treba pa se onda rugajte.

Kol

pre 8 godina

Juce sam se slatko nasmejao kada sam video par komentara na vestima o porazu Liverpula, da je Junajted kandidat za titulu! Navijam za Junajted od kada sam poceo da pratim fudbal, ima tome skoro pa 25 godina, i nema titule za Junajted dok je Van Gal na celu zasto? Pa evo najbitnijeg razloga covek nema konstantnu prvu postavu danas cim sam video startnih 11 odmah sam znao da nema bodova, Mata na krilu dok mu istovremeno na klupi sede Valensija i Jang?! Onda Herera izigrava pleja iako je decko klasican srednjak kao i Svajnstajger, Snajderlin i Felaini dakle moze sve da igra u veznom redu osim pleja a ovaj ga stavlja upravo to da igra, a o promenama kojima on pokusava da razmrda tim ne vredi trositi reci, dakle svaka mu cast na karijeri imao je uspeha ali sa Junajtedom nista ajde rekoh neka prodje jedna sezona da se covek uhoda
ali on ni posle godinu dana nema IGRU, sve se svodi na individualni kvalitet ili bljesak pojedinca, tako da ce ove godine nazalost najveci domet Junajteda biti 3 ili 4 mesto znam da je tek pocela sezona ali po ovome ovo je isti bezidejni Junajted od prosle sezone! Voleo bih da me Van Gal demantuje ali kako igra izgleda tesko, zaista tesko!

Ma da bre

pre 8 godina

Murinjo nema pojma, procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Van Gal nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Venger nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Peligrini nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara. Al prosle godine.

Eto sanse za sve nase b92 strucnjake iz fotelja da posalju svoj CV u doticne klubove!

NouNejmovic

pre 8 godina

West Hem nakanta Lvpool, Palas Celzi a Swonsi UTD... posle se pitate zasto je Premijer liga najbolja na svetu... Real sinoc otkinu jadni Betis 5-0 cini mi se da su mogli jos 7 da im daju.. toga u Premijer Ligi nema. Neverovatno koliko su ove sezone svi jaki, obožavam Engleze da gledam!

Saša

pre 8 godina

Najveci utisak mi je to sto je LVG potrosio 300M za dve godine a opet je dopustio da mu brani Romero (bio rezerva u Sampdoriji), Blind igra stopera i vrhunac svega Fellaini napadaca ! Covek je takva prevara od trenera i ne razumem kako mu dopustaju da United poslednjih pola sata igra tako sto šutiraju loptu sa svoje polovine i gadjaju Fellaini-a u glavu. City ove godine osvaja titulu sa 20 bodova razlike

Kangrga

pre 8 godina

Pod hitno Švajnštajgeru povećati nedeljna primanja sa 300 na 500 hiljada evra i za transfere spremiti još minimum 100 000 000 evra. Malo su para uložili u ovaj tim, tričavih 400 miliona evra u zadnje 2-3 godine, što je i komentator pomenuo...
Kakva plastika od kluba, postali su gori od Čelzija i Sitija.

Ron Swanson

pre 8 godina

Ja želim da verujem da su ovde na sajtu ozbiljni ljudi koji vole fudbal i stvarno ne vidim potrebu za glupostima tipa Šljamčester, Čelšit, Luzerpul, Uefadrid i slično. Malo dostojanatva.

fkv

pre 8 godina

Van Gal će uništiti Junajted!!!Dovede 5 igrača za 50 milki i misli da je rešio problem,pa bolje da dovede jednog igrača za te pare a da je dobar.Ćićarito dečko samo sedi na klupi a bolji je od pola prve postave Junajteda,dečko bi pokido da igra!!!

filips

pre 8 godina

Ma koliko Svonsi bio odlicna ekipa, Junajted je pokazao da su rezultati ou prva tri kola poprilicno srecni. Nema igre, jedini gol su opet manje-vise dali ni iu cega, Runi je trenutno na nivou da moze da puni jedino Klub Briz, Depaj je daleko od "novog Ronalda", jos na sve to Romero direktni krivac za drugi gol. Nisam navijac Junajteda ali da mi je neko rekao da cu dozoveti da Felaini igra centarfora kad Junajted juri rezultat...ludi Van Gal. Tolike pare, a ovo je igra za borbu za jedno od prva 4 mesta.

Zorz Pap

pre 8 godina

Ajev i Gomis bili najbolji igrači jednog Olimpik Marseja i Liona, a sada su u Svonsiju (koji je naravno dobar tim). Samo hocu da kazem da kazem koliko je jaka PL i kako su svi timovi dobri i puni para.

phil

pre 8 godina

swansea,ozbiljna grupa igraca koja igra timski,ima prepoznatljiv stil igre sa 3 ili 4 odlicna pojedinca koja vuku ceo tim i naravno sa odlicnim mladim menadzerom monkom koji radi odlican posao...tim sa fantasticnim karakterom koji se vraca i preokrece posle 0:1,respect!

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

Murinjo nema pojma, procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Van Gal nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Venger nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Peligrini nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara. Al prosle godine.

Eto sanse za sve nase b92 strucnjake iz fotelja da posalju svoj CV u doticne klubove!
(Ma da bre, 30. avgust 2015 19:05)

I Rodgers, i Rodgers, on je ubedljivo najgori ikada:-)

Bugaroubica

pre 8 godina

Eto zašto je Ferguson bio Bog i batina.
Da mu ovako Runi završi utakmicu odavnod bi dobio kopačku u glavu kao Bekam nekad.Umišljeni fudbaleri, dodju u Junajted i misle da su uhvatili Boga za ...
I treba da ih pobede, bili su bolji.
A za ono Van Gala... ma nebiste mi objavili komentar, toliko para dato ni za šta.Prosečni igrači koji samo znaju da prođu centar i da se dodaju.
Ako se nešto ne promeni ove sezone ako Junajteed bude 4 biće super.

Blue Fortress

pre 8 godina

Ocekujem "eksperte" koji su opsedali vest o Celsiju juce da nastave sa objasnjavanjem i danas. Kada cete shvatiti da je liga sve ujednacenija i teza , da se krvavo dolazi do bodova protiv svake ekipe, da mali klubovi sada zaradjuju desetine miliona funti od TV ugovora sa Sky-om, da jedan West Ham lagano dovede najboljeg asistena Ligue1 !? Svi ce ispustati bodove, pa cak i Siti koji deluje odlicno sada, kada krenu LS, Liga i Fa kup, pa Boxing day bez pauze, bice HAOS!

Djole

pre 8 godina

Zaista zastrašujuće šta se događa sa Vejnom Runijem. Kakvu je šansu propustio na kraju... Pa kladim se da bi prije 5 godina dao gol zatvorenih očiju. Danas je na meču samo širio ruke i nešto prigovarao sudiji. Mislio sam da će danas da proradi stara mašina, ali od toga za sada nema ništa. U Premier Ligi igra katastrofalno. 3 utakmice potpuno ispod prosjeka. Ali, to je autoritet koji on ima u klubu. 12 godina je već u Junajtedu i on je prava legenda. Ali kad igra ovako loše, morao je biti zamjenjen. I danas je sam Van Gal rekao da se stalno sa njim konsultuje i da ima (pre)veliko poštovanje prema njemu. Ali kad je Ferguson tu bio, druga se priča pričala. Druga stvar, koja mi ne dopire do mozga, zašto Erera igra polušpica kad je on klasični zadnji vezni? Fellaini bio potpuno spreman, a on njega na klupu stavio i uveo na samom kraju. Treća stvar, Romero je toliko naivan gol primio, ali Van Gal vjeruje njemu jer je sarađivao sa njime u Az-u i misli da on može da brani u prvih 11. Nego meni nije još jedna stvar jasna kod filozofa. Zašto svaku utakmicu Andres Lindegard grije TRIBINE?! Riječ je o zaista kvalitetnom danskom golmanu, a on sa Valdezom i De Heom grije tribine redovno, a prosto nevjerovatno on je registrovan za LŠ. Dakle, Luis Van Gal u prevodu - Veliki filozof. I on je takođe rekao da ne bi mogao da dopusti i treći vezani poraz od Svonsija. Međutim desio se i to opet sa 2:1. Tek je početak, vidjećemo šta će se dešavati kasnije. MUFC! ?

MilosS

pre 8 godina

(Kol, 30. avgust 2015 19:48
Prijatelju, a sta tek ja da kazem kao simpatizer Liverpula, onaj mediokritet (B.Rodgers) cetvrtu godinu na klupi Liverpula i jos uvek nema igru, imao je samo srecu sto je imao Suareza u timu, i nista vise.......

Kol

pre 8 godina

Juce sam se slatko nasmejao kada sam video par komentara na vestima o porazu Liverpula, da je Junajted kandidat za titulu! Navijam za Junajted od kada sam poceo da pratim fudbal, ima tome skoro pa 25 godina, i nema titule za Junajted dok je Van Gal na celu zasto? Pa evo najbitnijeg razloga covek nema konstantnu prvu postavu danas cim sam video startnih 11 odmah sam znao da nema bodova, Mata na krilu dok mu istovremeno na klupi sede Valensija i Jang?! Onda Herera izigrava pleja iako je decko klasican srednjak kao i Svajnstajger, Snajderlin i Felaini dakle moze sve da igra u veznom redu osim pleja a ovaj ga stavlja upravo to da igra, a o promenama kojima on pokusava da razmrda tim ne vredi trositi reci, dakle svaka mu cast na karijeri imao je uspeha ali sa Junajtedom nista ajde rekoh neka prodje jedna sezona da se covek uhoda
ali on ni posle godinu dana nema IGRU, sve se svodi na individualni kvalitet ili bljesak pojedinca, tako da ce ove godine nazalost najveci domet Junajteda biti 3 ili 4 mesto znam da je tek pocela sezona ali po ovome ovo je isti bezidejni Junajted od prosle sezone! Voleo bih da me Van Gal demantuje ali kako igra izgleda tesko, zaista tesko!

milos

pre 8 godina

Gde su sad razni pacenici od juce,brufen_400 i ostali Sljamcesterovci sto su se smejali Liverpoolu i pricali da se raspada,bolje pogledajte ovaj vas Sljamcester,haos od kluba,tuga,jad,beda i cemer,potrosili milijardu zadnje 2.godine i svi zivi ih biju,ne znaju gde se nalaze,potpisujem da ce mo sa najgorim trenerom u istoriji Liverpoola Brendom da vas deklasiramo na vasem Old Taoletu,obicno smece i krs od tima Sljamcester....
(LIVERPOOL, 30. avgust 2015 19:00)

Cuti i ne blamiraj se,vi ste pukli vise para od njih na igrace od 1992.godine a osvojili ste 0 titula a oni 13.

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 8 godina

Rekoh ja da je Romero dobar golman, ali ne i vrhunski!?
Drugi gol isključivo je njegova krivica, a i kod 1. je morao bolje. Takođe, treba reći i da kad Atkinson sudi Manchester United ne osvaja bodove

zekodlak

pre 8 godina

I pitaju se zašto igrači neće u Mančester, tim je prosek. Kakav je to tim kad u zadnjem napadu vraćaju loptu nazad, da sudija nije svirao za kraj išla bi do golmana. Znao sam da ćemo izgubiti kad se juče navijači Mančestera rugaju Čelsiju i Liverpulu. Pa ljudi sačekajte naš tim prvo da odigra kako treba pa se onda rugajte.

Djape

pre 8 godina

Prvo najuriti najvecu prevaru u istoriji fudbala Van Gala, a posle onog sreka koji ne moze da se pokupi ! Pre ce da padne u 16 nego da pokusa da postigne gol!!!

Brus Li

pre 8 godina

Ajev i Gomis sjajan tandem. Cudi me kako ovog ajeva nije niko doveo od jacih klubova pa lik je odlican igrac bio jos i u marseju. Jel moze neko da mi kaze za koje je pare stigao u svonsi?

phil

pre 8 godina

brus li@ayew je stigao u swansea za dzabe kao slobodan igrac...odbio je neke mnogo jace klubove rekavsi da ga je monk nekako ubedio nemam pojma kako,sad kad se pogleda ne moze se reci uopste da je pogresio,svaka cast

Powerslave

pre 8 godina

Mene ovo ni najmanje ne čudi. Mančester igra prilično loše, provlači se već dugo dugo vremena, a Svonsi je jedna izuzetno skladna i opasna ekipa koju mogu potcenjuju

kalina

pre 8 godina

Jedva cekam da vidim ledja Van Galu.Da ima obraza sam bi dao ostavku,nikakav trener!Samo neka on gleda kako se drugi pojacavaju,a njemu Mata igra krilo,umesto iza Runija,Blind stopera,Felaini napadaca.Nema ko da da gol,a on neka prica kako mu ne treba napadac!!!

nenad rs

pre 8 godina

Нек погледа Ван Гал вечерас Међоринија из Кјева нека види како игра човек од милион евра.Гледам и не вјерујем какав асист Палоском за други гол.

Milan

pre 8 godina

Runi....Lako je davati Brizu tri komada...Danas je sve zeznuo...1.Gubi loptu gde kasnije Svonsi daje gol.2.Ona reakcija kad je dobio duel sa Vilijamsom i onda sporo reaguje i onda pokusava da iznudi penal simuliranjem..Memphis opet razocarao..Ajev uf kakav je to igrac...Kakav pas za Gomisa..Inace Junajted je jos i dobro prosao imajuci u vidu da je Gomis pogodio stativu i Sigurdson par metara pored stative..Romero njemu ide na dusu onaj drugi gol..Jos je bio i nesiguran kod ispucavanja..

timmy

pre 8 godina

ova igra nema smisla. u svakom napadu u sirinu i pozadi, sramotno kako igra junajted.
jasno je da ako de hea ode ovom timu treba golman, stoper, jer blind ne moze igrati stopera protiv ozbiljnih napadaca, napadac, jer runi je sve sem ozbiljan igrac. i naravno trener, a van gal nek filozofira u az alkmaru.

Miki28

pre 8 godina

Van Tulipan i njegov dosadni fudbal! Dosta bre vise, covjek treba da zna da vodi Utd i da se ocekuje odredjeni stil igre a uz to jos nema ni rezultate sa njegovim dosadnim fudbalom! Hoce De Hea da ostane? Nece? Ok, da se proda i nek se dovede Ljoris ili tako neko... Da se dovede krsteni napadac i stoper, konacno se pokazalo da je Blind rupa u odbrani a Runi da je istrosen i da se pocne igrati napadacki fudbal, unistava covjek i klub i igrace sa ovim jadnim fudbalom

goran

pre 8 godina

Ovaj Mancester je imao neverovatnu srecu pa je posle neubedljive i lose igre iz dva kola imao nekim cudom maksmimalni ucinak ,ali nemoze se vecito biti miljenik srece,stvari polako dolaze na svoje mesto jer sa Van Galom MU definitivno nema buducnost pa doveli neznam kakva sve pojacanja ,pa sve da im dodju i Messi i Ronaldo zajedno u paketu..ajd da budemo relni mozda su protiv Newcastle-a zasluzili tri boda jer su bili mnogo bolji i ispromasivali se ,ali u toj utakmici im se verovatno vratilo za dve neubedljive partije na pocetku sampionata gde su cudom iscupali pobede i cini se nezasluzeno dosli do bodova , na danasnjoj utakmici nisu zasluzili ni bod a kamoli pobedu igrali su slicno kao i u prva dva kola ,sa bezidejnim kruzenjem oko gola sa bezbroj dodavanja bez konkretnih akcija i sansi za gol , i taj gol koji su dali je dosao kao greska odbrane dakle bez uigrane akcije i kombinacije ,uostalom sta reci kada jedan tim poput MU koji ima takve igrace za celu utakmicu stvori samo jednu 100%-nu sansu,Runi je totalno van forme jeste i dalje velik majstor fudbala jer onakav prijem lopte i dribling koji je napravio kada je sebi stvorio sansu pri kraju utakmice zaista samo mogu veliki majstori fudbala ali je u nastavku akcije bio prespor i dozvolio je da mu defanzivac Swansea pridje s ledja i pritom ga korektno i bez faula zagradi i spreci da postigne gol, Runi iz ranijih sezona kada je imao mnogo vecu brzinu i eksplozivnost ne bi sebi dozvolio da propusti onakvu priliku...

oxydant

pre 8 godina

Sečate li se Van Gala, kad je na svetskom prvenstvu potrošio izmene igrača pa nije mogao da uvede golmana - specijalistu za penale ?! Onog golmana, što ih je na prethodnoj utakmici doveo do pobede u eliminacijama?!Pre ove utakmice je izjavio da De Gea ne može biti na golu,zato što je"zaokupljen" prelaskom u drugi tim !

LIVERPOOL

pre 8 godina

Gde su sad razni pacenici od juce,brufen_400 i ostali Sljamcesterovci sto su se smejali Liverpoolu i pricali da se raspada,bolje pogledajte ovaj vas Sljamcester,haos od kluba,tuga,jad,beda i cemer,potrosili milijardu zadnje 2.godine i svi zivi ih biju,ne znaju gde se nalaze,potpisujem da ce mo sa najgorim trenerom u istoriji Liverpoola Brendom da vas deklasiramo na vasem Old Taoletu,obicno smece i krs od tima Sljamcester....

Nemanja

pre 8 godina

Svi hvale Romera on je slab golman za Junajted,nadam se da ce ovaj poraz da uzdrma loseg trenera Van gala i da ce dovesti stopera i napadaca posto se Runi bas slabo snalazi na toj poziciji.

Džej

pre 8 godina

@NouNejmovic, slažem se, ali minus dobijaš zbog nepravilno napisanih imena skoro svih klubova.
"West Hem nakanta Lvpool, Palas Celzi a Swonsi UTD".
Užas. West Ham i Swansea ako ćeš na engleskom.

cantona

pre 8 godina

Gde su sad razni pacenici od juce,brufen_400 i ostali Sljamcesterovci sto su se smejali Liverpoolu i pricali da se raspada,bolje pogledajte ovaj vas Sljamcester,haos od kluba,tuga,jad,beda i cemer,potrosili milijardu zadnje 2.godine i svi zivi ih biju,ne znaju gde se nalaze,potpisujem da ce mo sa najgorim trenerom u istoriji Liverpoola Brendom da vas deklasiramo na vasem Old Taoletu,obicno smece i krs od tima Sljamcester....
(LIVERPOOL, 30. avgust 2015 19:00)

Al je Ferguson nabio komplekse.

top

pre 8 godina

(LIVERPOOL, 30. avgust 2015 19:00) Cuti i ne blamiraj se,vi ste pukli vise para od njih na igrace od 1992.godine a osvojili ste 0 titula a oni 13.
(milos, 30. avgust 2015 19:31)

Liverpul je trosio ali je prvo prodavao, ali vazno je sta Dejli Mejl pise. Junajted dok nije osvajao titule trosio je isto ako ne i vise od Liverpula.

mambolina i krco

pre 8 godina

Uprava MY treba do utorka da uradi dve stvari pod hitno : da kupe ovaj crni tandem iz Swonsija jer momci razbijaju ma koliko da kostaju i da oteraju ovu prevaru od trenera i da dovedu Klopa ! U Utorak se zavrsava prelazni rok a posle je sve kasno za MY ....

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

E ovako: Runi beskoristan lik totalno, Svajni i Snajderlin ne znaju ni sta igraju, So- komentator kaze dobro igrao a oba gola po njegovoj strani, Mata slab iako je bio strijelac. A Depaj je tek posebna prevara. U Svonsiju centralna. figura je Selvi covjek jednostavno dominira na sredini, a one dvije macke u napadu su posebna prica :-). Gulfija nije puno bilo al to je igrac koji jednim potezom namjesti gol ko sto se i vidjelo. Svonsi paklena ekipa !

fowler

pre 8 godina

Ajev i Gomis sjajan tandem. Cudi me kako ovog ajeva nije niko doveo od jacih klubova pa lik je odlican igrac bio jos i u marseju. Jel moze neko da mi kaze za koje je pare stigao u svonsi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Brus Li, 30. avgust 2015 19:40)

Opasan igrac!
Brate stigao je u Svonsi bez obestecenja, istekao mu je ugovor.
Inace nudio se Liverpulu poslednjih par godina. pricajuci kako navija za njih i kako bi voleo da zaigra za taj tim. Elem Rodzers vise voli da pljusne 8 miliona za nekog tamo Aspasa nego da dovede Ajeva za dz.

oh city said i

pre 8 godina

Al' je opasan ovaj Svonsi, stvore sansu dok si rekao keks, mozda ih ne bude mnogo ali kad naprave akciju odmah 100% sansa, bas konkretno.
Inace, svaka cast i Gomisu i Ajewu ali po meni igrac utakmice je bio Kork. Tesko da je ko primetio i statistika to nece zabeleziti ali kako samo stize sve da zatvori, vrlo inteligentan i timski igrac.
A ManU i nije bio tako los, ali ti rezoni Van Gala sa bunarenjem na Felainija, premestanjem igraca na uvrnute pozicije, to mi izgleda kao vidite kako sam pametan...

cko

pre 8 godina

gledam komentare i smejem se ovim što pišu da će sada City biti prvak. Slažem se sa tom činjenicom, ali smešno mi je to što će City biti prvak jer je utd loše igrao protiv Swonsea-a. Da, kao utd je bio kandidat za titulu. Hehehe....

Neponovljivi

pre 8 godina

Kako neko moze da stavi u istu recenicu plastike Celsi, Siti i Junajted ? Junajted je te pare zaradio i ima iza sebe 20 titula i 3 Lige Sampiona. Sta to imaju Celsi i Siti ? I sta su bili pre dolaska Rusa i Arapa ?

E

pre 8 godina

Iz MU otisli odnosno oterani majstori Di Marija i Falkao, zatim napadac klase Van Persi, Nani bolje da su ga vratili s pozajmice bolji i od Janga i Valensije,Rafael solidan bek nista losiji od Darmijana, pa cak i Evans sad oteran a odbrana rupa, dosli Bastijan, Snajderlin jedan pracen povredama drugi prosek...Depaj decko ima telenta treba mu dati sansu ali i vremena, niko od zvezda nece da dodje u MU da trenira sa ocajnim LVG, dok god je ovaj covek trener ni Krisitano ne bi pomogao

timmy

pre 8 godina

@blue fortress nije stvar u gubljenju bodova, stvar je u ocajnoj igri koja se ne razlikuje nimalo u odnosu na igru kada je dosao. dalje pristup prelaznim rokovima, ovo je treci, a da nije doveo WC napadaca i stopera, sto je ovoj ekipi neophodno ukoliko zele borbu za titulu, a to je najavljivao.
bilo je i kod fergusonA( kako vrijeme odmice sve vise mu se divim) losih igara, ali si znao da ce sljedeca tekma biti reakcija i na kraju borba za titulu sa realno ocajnim timom.
#lvgout

neutralni felsh

pre 8 godina

dokle ce narod opet ovako naivno da se iscudjava? kola pri pocetku i kraju sezone, cesto donose "cudne" rezultate. na pocetku zato sto su timske forme rovite, narocito kod klubova sa jakim transferima i klupama, a pri kraju zato sto je dosta jakih ekipa istroseno borbom na vise frontova. a negde postoje i cudne tradicije, pa se desavaju iznenadjenja za neupucene. i mene je iznenadilo, ovde sam igrao x :)

Šinter

pre 8 godina

Jao samo mi ne drobite o jačini lige... Činjenica da je liga ujednačena ne daje za pravo da neko kaže da je najjača... Vrti se najviše love i najatraktivniji su jer im je marketing brutalan, ali kad dođe maj i svođenje računa oko Evropskih trofeja, nešto ih baš i nema... A i ako ih bude, to mogu da budu samo Čelsi i Siti... A UTD i Arsenal nisu na vrhunskom nivou... Uostalom, proveo sam celu subotu uz PL i ne zna sa koja tekma je bila gadnija za gledanje... Samo je C.PALAS odigrao. A liga je ujednačena kad igraju timovi koji se bore za prvih nekoliko mesta a ne za titulu i zato je Utd i pukao... Jer je prosečan tim... Samo malo razmislite o igračima iz Utd-a i biće vam jasno... Blind, Kerik, Depaj, Erera...i još drugih... Svi se lože na njih kao da su svi CR a oni samo dobri prosečni igrači... Uostalom, prošla sezona je pokazala a videćete, pokazaće i ova...

Rade Futog

pre 8 godina

West Hem nakanta Lvpool, Palas Celzi a Swonsi UTD... posle se pitate zasto je Premijer liga najbolja na svetu... Real sinoc otkinu jadni Betis 5-0 cini mi se da su mogli jos 7 da im daju.. toga u Premijer Ligi nema. Neverovatno koliko su ove sezone svi jaki, obožavam Engleze da gledam!
(NouNejmovic, 30. avgust 2015 19:41)
Preporučujem (+430)Ne preporučujem (-48)
Obozavam i ja Engleze da gledam, jer su stvarno atraktivni i dinamicni. Samo, nemoj im davati prednost u odnosu na spance. Da ne nagadjamo kako bi Real, Barsa, cak i Atletiko dominirali u PL, koliko dvocifrenih pobeda imali, dovoljan pokazatelj su ti dominacija u LS i Evropa kupu, gde u 1/2 finalima igraju bar dva spanska tima, uz konacno osvajanje titule, a poneki Englez retko dospe. Ovo je tradicija. Kad bi vodeci engleski timovi imali malo mladje, potentnije i bolje trenere, popravili bi se sigurno i ne bi kiksali protiv Votforda, Palasa i slicnih, imali bi kvalitetniju ligu. Ovako je PL samo ujednacena.

LIVERPOOL

pre 8 godina

Gde su sad razni pacenici od juce,brufen_400 i ostali Sljamcesterovci sto su se smejali Liverpoolu i pricali da se raspada,bolje pogledajte ovaj vas Sljamcester,haos od kluba,tuga,jad,beda i cemer,potrosili milijardu zadnje 2.godine i svi zivi ih biju,ne znaju gde se nalaze,potpisujem da ce mo sa najgorim trenerom u istoriji Liverpoola Brendom da vas deklasiramo na vasem Old Taoletu,obicno smece i krs od tima Sljamcester....

Kangrga

pre 8 godina

Pod hitno Švajnštajgeru povećati nedeljna primanja sa 300 na 500 hiljada evra i za transfere spremiti još minimum 100 000 000 evra. Malo su para uložili u ovaj tim, tričavih 400 miliona evra u zadnje 2-3 godine, što je i komentator pomenuo...
Kakva plastika od kluba, postali su gori od Čelzija i Sitija.

NouNejmovic

pre 8 godina

West Hem nakanta Lvpool, Palas Celzi a Swonsi UTD... posle se pitate zasto je Premijer liga najbolja na svetu... Real sinoc otkinu jadni Betis 5-0 cini mi se da su mogli jos 7 da im daju.. toga u Premijer Ligi nema. Neverovatno koliko su ove sezone svi jaki, obožavam Engleze da gledam!

milos

pre 8 godina

Gde su sad razni pacenici od juce,brufen_400 i ostali Sljamcesterovci sto su se smejali Liverpoolu i pricali da se raspada,bolje pogledajte ovaj vas Sljamcester,haos od kluba,tuga,jad,beda i cemer,potrosili milijardu zadnje 2.godine i svi zivi ih biju,ne znaju gde se nalaze,potpisujem da ce mo sa najgorim trenerom u istoriji Liverpoola Brendom da vas deklasiramo na vasem Old Taoletu,obicno smece i krs od tima Sljamcester....
(LIVERPOOL, 30. avgust 2015 19:00)

Cuti i ne blamiraj se,vi ste pukli vise para od njih na igrace od 1992.godine a osvojili ste 0 titula a oni 13.

Neponovljivi

pre 8 godina

Kako neko moze da stavi u istu recenicu plastike Celsi, Siti i Junajted ? Junajted je te pare zaradio i ima iza sebe 20 titula i 3 Lige Sampiona. Sta to imaju Celsi i Siti ? I sta su bili pre dolaska Rusa i Arapa ?

mambolina i krco

pre 8 godina

Uprava MY treba do utorka da uradi dve stvari pod hitno : da kupe ovaj crni tandem iz Swonsija jer momci razbijaju ma koliko da kostaju i da oteraju ovu prevaru od trenera i da dovedu Klopa ! U Utorak se zavrsava prelazni rok a posle je sve kasno za MY ....

cantona

pre 8 godina

Gde su sad razni pacenici od juce,brufen_400 i ostali Sljamcesterovci sto su se smejali Liverpoolu i pricali da se raspada,bolje pogledajte ovaj vas Sljamcester,haos od kluba,tuga,jad,beda i cemer,potrosili milijardu zadnje 2.godine i svi zivi ih biju,ne znaju gde se nalaze,potpisujem da ce mo sa najgorim trenerom u istoriji Liverpoola Brendom da vas deklasiramo na vasem Old Taoletu,obicno smece i krs od tima Sljamcester....
(LIVERPOOL, 30. avgust 2015 19:00)

Al je Ferguson nabio komplekse.

Rade Futog

pre 8 godina

West Hem nakanta Lvpool, Palas Celzi a Swonsi UTD... posle se pitate zasto je Premijer liga najbolja na svetu... Real sinoc otkinu jadni Betis 5-0 cini mi se da su mogli jos 7 da im daju.. toga u Premijer Ligi nema. Neverovatno koliko su ove sezone svi jaki, obožavam Engleze da gledam!
(NouNejmovic, 30. avgust 2015 19:41)
Preporučujem (+430)Ne preporučujem (-48)
Obozavam i ja Engleze da gledam, jer su stvarno atraktivni i dinamicni. Samo, nemoj im davati prednost u odnosu na spance. Da ne nagadjamo kako bi Real, Barsa, cak i Atletiko dominirali u PL, koliko dvocifrenih pobeda imali, dovoljan pokazatelj su ti dominacija u LS i Evropa kupu, gde u 1/2 finalima igraju bar dva spanska tima, uz konacno osvajanje titule, a poneki Englez retko dospe. Ovo je tradicija. Kad bi vodeci engleski timovi imali malo mladje, potentnije i bolje trenere, popravili bi se sigurno i ne bi kiksali protiv Votforda, Palasa i slicnih, imali bi kvalitetniju ligu. Ovako je PL samo ujednacena.

fkv

pre 8 godina

Van Gal će uništiti Junajted!!!Dovede 5 igrača za 50 milki i misli da je rešio problem,pa bolje da dovede jednog igrača za te pare a da je dobar.Ćićarito dečko samo sedi na klupi a bolji je od pola prve postave Junajteda,dečko bi pokido da igra!!!

Ma da bre

pre 8 godina

Murinjo nema pojma, procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Van Gal nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Venger nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Peligrini nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara. Al prosle godine.

Eto sanse za sve nase b92 strucnjake iz fotelja da posalju svoj CV u doticne klubove!

Džej

pre 8 godina

@NouNejmovic, slažem se, ali minus dobijaš zbog nepravilno napisanih imena skoro svih klubova.
"West Hem nakanta Lvpool, Palas Celzi a Swonsi UTD".
Užas. West Ham i Swansea ako ćeš na engleskom.

Šinter

pre 8 godina

Jao samo mi ne drobite o jačini lige... Činjenica da je liga ujednačena ne daje za pravo da neko kaže da je najjača... Vrti se najviše love i najatraktivniji su jer im je marketing brutalan, ali kad dođe maj i svođenje računa oko Evropskih trofeja, nešto ih baš i nema... A i ako ih bude, to mogu da budu samo Čelsi i Siti... A UTD i Arsenal nisu na vrhunskom nivou... Uostalom, proveo sam celu subotu uz PL i ne zna sa koja tekma je bila gadnija za gledanje... Samo je C.PALAS odigrao. A liga je ujednačena kad igraju timovi koji se bore za prvih nekoliko mesta a ne za titulu i zato je Utd i pukao... Jer je prosečan tim... Samo malo razmislite o igračima iz Utd-a i biće vam jasno... Blind, Kerik, Depaj, Erera...i još drugih... Svi se lože na njih kao da su svi CR a oni samo dobri prosečni igrači... Uostalom, prošla sezona je pokazala a videćete, pokazaće i ova...

Saša

pre 8 godina

Najveci utisak mi je to sto je LVG potrosio 300M za dve godine a opet je dopustio da mu brani Romero (bio rezerva u Sampdoriji), Blind igra stopera i vrhunac svega Fellaini napadaca ! Covek je takva prevara od trenera i ne razumem kako mu dopustaju da United poslednjih pola sata igra tako sto šutiraju loptu sa svoje polovine i gadjaju Fellaini-a u glavu. City ove godine osvaja titulu sa 20 bodova razlike

top

pre 8 godina

(LIVERPOOL, 30. avgust 2015 19:00) Cuti i ne blamiraj se,vi ste pukli vise para od njih na igrace od 1992.godine a osvojili ste 0 titula a oni 13.
(milos, 30. avgust 2015 19:31)

Liverpul je trosio ali je prvo prodavao, ali vazno je sta Dejli Mejl pise. Junajted dok nije osvajao titule trosio je isto ako ne i vise od Liverpula.

Ron Swanson

pre 8 godina

Ja želim da verujem da su ovde na sajtu ozbiljni ljudi koji vole fudbal i stvarno ne vidim potrebu za glupostima tipa Šljamčester, Čelšit, Luzerpul, Uefadrid i slično. Malo dostojanatva.

Zorz Pap

pre 8 godina

Ajev i Gomis bili najbolji igrači jednog Olimpik Marseja i Liona, a sada su u Svonsiju (koji je naravno dobar tim). Samo hocu da kazem da kazem koliko je jaka PL i kako su svi timovi dobri i puni para.

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 8 godina

Rekoh ja da je Romero dobar golman, ali ne i vrhunski!?
Drugi gol isključivo je njegova krivica, a i kod 1. je morao bolje. Takođe, treba reći i da kad Atkinson sudi Manchester United ne osvaja bodove

Djole

pre 8 godina

Zaista zastrašujuće šta se događa sa Vejnom Runijem. Kakvu je šansu propustio na kraju... Pa kladim se da bi prije 5 godina dao gol zatvorenih očiju. Danas je na meču samo širio ruke i nešto prigovarao sudiji. Mislio sam da će danas da proradi stara mašina, ali od toga za sada nema ništa. U Premier Ligi igra katastrofalno. 3 utakmice potpuno ispod prosjeka. Ali, to je autoritet koji on ima u klubu. 12 godina je već u Junajtedu i on je prava legenda. Ali kad igra ovako loše, morao je biti zamjenjen. I danas je sam Van Gal rekao da se stalno sa njim konsultuje i da ima (pre)veliko poštovanje prema njemu. Ali kad je Ferguson tu bio, druga se priča pričala. Druga stvar, koja mi ne dopire do mozga, zašto Erera igra polušpica kad je on klasični zadnji vezni? Fellaini bio potpuno spreman, a on njega na klupu stavio i uveo na samom kraju. Treća stvar, Romero je toliko naivan gol primio, ali Van Gal vjeruje njemu jer je sarađivao sa njime u Az-u i misli da on može da brani u prvih 11. Nego meni nije još jedna stvar jasna kod filozofa. Zašto svaku utakmicu Andres Lindegard grije TRIBINE?! Riječ je o zaista kvalitetnom danskom golmanu, a on sa Valdezom i De Heom grije tribine redovno, a prosto nevjerovatno on je registrovan za LŠ. Dakle, Luis Van Gal u prevodu - Veliki filozof. I on je takođe rekao da ne bi mogao da dopusti i treći vezani poraz od Svonsija. Međutim desio se i to opet sa 2:1. Tek je početak, vidjećemo šta će se dešavati kasnije. MUFC! ?

cko

pre 8 godina

gledam komentare i smejem se ovim što pišu da će sada City biti prvak. Slažem se sa tom činjenicom, ali smešno mi je to što će City biti prvak jer je utd loše igrao protiv Swonsea-a. Da, kao utd je bio kandidat za titulu. Hehehe....

goran

pre 8 godina

Ovaj Mancester je imao neverovatnu srecu pa je posle neubedljive i lose igre iz dva kola imao nekim cudom maksmimalni ucinak ,ali nemoze se vecito biti miljenik srece,stvari polako dolaze na svoje mesto jer sa Van Galom MU definitivno nema buducnost pa doveli neznam kakva sve pojacanja ,pa sve da im dodju i Messi i Ronaldo zajedno u paketu..ajd da budemo relni mozda su protiv Newcastle-a zasluzili tri boda jer su bili mnogo bolji i ispromasivali se ,ali u toj utakmici im se verovatno vratilo za dve neubedljive partije na pocetku sampionata gde su cudom iscupali pobede i cini se nezasluzeno dosli do bodova , na danasnjoj utakmici nisu zasluzili ni bod a kamoli pobedu igrali su slicno kao i u prva dva kola ,sa bezidejnim kruzenjem oko gola sa bezbroj dodavanja bez konkretnih akcija i sansi za gol , i taj gol koji su dali je dosao kao greska odbrane dakle bez uigrane akcije i kombinacije ,uostalom sta reci kada jedan tim poput MU koji ima takve igrace za celu utakmicu stvori samo jednu 100%-nu sansu,Runi je totalno van forme jeste i dalje velik majstor fudbala jer onakav prijem lopte i dribling koji je napravio kada je sebi stvorio sansu pri kraju utakmice zaista samo mogu veliki majstori fudbala ali je u nastavku akcije bio prespor i dozvolio je da mu defanzivac Swansea pridje s ledja i pritom ga korektno i bez faula zagradi i spreci da postigne gol, Runi iz ranijih sezona kada je imao mnogo vecu brzinu i eksplozivnost ne bi sebi dozvolio da propusti onakvu priliku...

Bugaroubica

pre 8 godina

Eto zašto je Ferguson bio Bog i batina.
Da mu ovako Runi završi utakmicu odavnod bi dobio kopačku u glavu kao Bekam nekad.Umišljeni fudbaleri, dodju u Junajted i misle da su uhvatili Boga za ...
I treba da ih pobede, bili su bolji.
A za ono Van Gala... ma nebiste mi objavili komentar, toliko para dato ni za šta.Prosečni igrači koji samo znaju da prođu centar i da se dodaju.
Ako se nešto ne promeni ove sezone ako Junajteed bude 4 biće super.

oxydant

pre 8 godina

Sečate li se Van Gala, kad je na svetskom prvenstvu potrošio izmene igrača pa nije mogao da uvede golmana - specijalistu za penale ?! Onog golmana, što ih je na prethodnoj utakmici doveo do pobede u eliminacijama?!Pre ove utakmice je izjavio da De Gea ne može biti na golu,zato što je"zaokupljen" prelaskom u drugi tim !

Blue Fortress

pre 8 godina

Ocekujem "eksperte" koji su opsedali vest o Celsiju juce da nastave sa objasnjavanjem i danas. Kada cete shvatiti da je liga sve ujednacenija i teza , da se krvavo dolazi do bodova protiv svake ekipe, da mali klubovi sada zaradjuju desetine miliona funti od TV ugovora sa Sky-om, da jedan West Ham lagano dovede najboljeg asistena Ligue1 !? Svi ce ispustati bodove, pa cak i Siti koji deluje odlicno sada, kada krenu LS, Liga i Fa kup, pa Boxing day bez pauze, bice HAOS!

zekodlak

pre 8 godina

I pitaju se zašto igrači neće u Mančester, tim je prosek. Kakav je to tim kad u zadnjem napadu vraćaju loptu nazad, da sudija nije svirao za kraj išla bi do golmana. Znao sam da ćemo izgubiti kad se juče navijači Mančestera rugaju Čelsiju i Liverpulu. Pa ljudi sačekajte naš tim prvo da odigra kako treba pa se onda rugajte.

Djape

pre 8 godina

Prvo najuriti najvecu prevaru u istoriji fudbala Van Gala, a posle onog sreka koji ne moze da se pokupi ! Pre ce da padne u 16 nego da pokusa da postigne gol!!!

kalina

pre 8 godina

Jedva cekam da vidim ledja Van Galu.Da ima obraza sam bi dao ostavku,nikakav trener!Samo neka on gleda kako se drugi pojacavaju,a njemu Mata igra krilo,umesto iza Runija,Blind stopera,Felaini napadaca.Nema ko da da gol,a on neka prica kako mu ne treba napadac!!!

MilosS

pre 8 godina

(Kol, 30. avgust 2015 19:48
Prijatelju, a sta tek ja da kazem kao simpatizer Liverpula, onaj mediokritet (B.Rodgers) cetvrtu godinu na klupi Liverpula i jos uvek nema igru, imao je samo srecu sto je imao Suareza u timu, i nista vise.......

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

E ovako: Runi beskoristan lik totalno, Svajni i Snajderlin ne znaju ni sta igraju, So- komentator kaze dobro igrao a oba gola po njegovoj strani, Mata slab iako je bio strijelac. A Depaj je tek posebna prevara. U Svonsiju centralna. figura je Selvi covjek jednostavno dominira na sredini, a one dvije macke u napadu su posebna prica :-). Gulfija nije puno bilo al to je igrac koji jednim potezom namjesti gol ko sto se i vidjelo. Svonsi paklena ekipa !

Miki28

pre 8 godina

Van Tulipan i njegov dosadni fudbal! Dosta bre vise, covjek treba da zna da vodi Utd i da se ocekuje odredjeni stil igre a uz to jos nema ni rezultate sa njegovim dosadnim fudbalom! Hoce De Hea da ostane? Nece? Ok, da se proda i nek se dovede Ljoris ili tako neko... Da se dovede krsteni napadac i stoper, konacno se pokazalo da je Blind rupa u odbrani a Runi da je istrosen i da se pocne igrati napadacki fudbal, unistava covjek i klub i igrace sa ovim jadnim fudbalom

filips

pre 8 godina

Ma koliko Svonsi bio odlicna ekipa, Junajted je pokazao da su rezultati ou prva tri kola poprilicno srecni. Nema igre, jedini gol su opet manje-vise dali ni iu cega, Runi je trenutno na nivou da moze da puni jedino Klub Briz, Depaj je daleko od "novog Ronalda", jos na sve to Romero direktni krivac za drugi gol. Nisam navijac Junajteda ali da mi je neko rekao da cu dozoveti da Felaini igra centarfora kad Junajted juri rezultat...ludi Van Gal. Tolike pare, a ovo je igra za borbu za jedno od prva 4 mesta.

phil

pre 8 godina

swansea,ozbiljna grupa igraca koja igra timski,ima prepoznatljiv stil igre sa 3 ili 4 odlicna pojedinca koja vuku ceo tim i naravno sa odlicnim mladim menadzerom monkom koji radi odlican posao...tim sa fantasticnim karakterom koji se vraca i preokrece posle 0:1,respect!

Powerslave

pre 8 godina

Mene ovo ni najmanje ne čudi. Mančester igra prilično loše, provlači se već dugo dugo vremena, a Svonsi je jedna izuzetno skladna i opasna ekipa koju mogu potcenjuju

Brus Li

pre 8 godina

Ajev i Gomis sjajan tandem. Cudi me kako ovog ajeva nije niko doveo od jacih klubova pa lik je odlican igrac bio jos i u marseju. Jel moze neko da mi kaze za koje je pare stigao u svonsi?

phil

pre 8 godina

brus li@ayew je stigao u swansea za dzabe kao slobodan igrac...odbio je neke mnogo jace klubove rekavsi da ga je monk nekako ubedio nemam pojma kako,sad kad se pogleda ne moze se reci uopste da je pogresio,svaka cast

timmy

pre 8 godina

ova igra nema smisla. u svakom napadu u sirinu i pozadi, sramotno kako igra junajted.
jasno je da ako de hea ode ovom timu treba golman, stoper, jer blind ne moze igrati stopera protiv ozbiljnih napadaca, napadac, jer runi je sve sem ozbiljan igrac. i naravno trener, a van gal nek filozofira u az alkmaru.

nenad rs

pre 8 godina

Нек погледа Ван Гал вечерас Међоринија из Кјева нека види како игра човек од милион евра.Гледам и не вјерујем какав асист Палоском за други гол.

Milan

pre 8 godina

Runi....Lako je davati Brizu tri komada...Danas je sve zeznuo...1.Gubi loptu gde kasnije Svonsi daje gol.2.Ona reakcija kad je dobio duel sa Vilijamsom i onda sporo reaguje i onda pokusava da iznudi penal simuliranjem..Memphis opet razocarao..Ajev uf kakav je to igrac...Kakav pas za Gomisa..Inace Junajted je jos i dobro prosao imajuci u vidu da je Gomis pogodio stativu i Sigurdson par metara pored stative..Romero njemu ide na dusu onaj drugi gol..Jos je bio i nesiguran kod ispucavanja..

Nemanja

pre 8 godina

Svi hvale Romera on je slab golman za Junajted,nadam se da ce ovaj poraz da uzdrma loseg trenera Van gala i da ce dovesti stopera i napadaca posto se Runi bas slabo snalazi na toj poziciji.

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

Murinjo nema pojma, procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Van Gal nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Venger nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara.
Peligrini nema pojma procitan, najgori trener ikada. Prevara. Al prosle godine.

Eto sanse za sve nase b92 strucnjake iz fotelja da posalju svoj CV u doticne klubove!
(Ma da bre, 30. avgust 2015 19:05)

I Rodgers, i Rodgers, on je ubedljivo najgori ikada:-)

fowler

pre 8 godina

Ajev i Gomis sjajan tandem. Cudi me kako ovog ajeva nije niko doveo od jacih klubova pa lik je odlican igrac bio jos i u marseju. Jel moze neko da mi kaze za koje je pare stigao u svonsi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Brus Li, 30. avgust 2015 19:40)

Opasan igrac!
Brate stigao je u Svonsi bez obestecenja, istekao mu je ugovor.
Inace nudio se Liverpulu poslednjih par godina. pricajuci kako navija za njih i kako bi voleo da zaigra za taj tim. Elem Rodzers vise voli da pljusne 8 miliona za nekog tamo Aspasa nego da dovede Ajeva za dz.

Kol

pre 8 godina

Juce sam se slatko nasmejao kada sam video par komentara na vestima o porazu Liverpula, da je Junajted kandidat za titulu! Navijam za Junajted od kada sam poceo da pratim fudbal, ima tome skoro pa 25 godina, i nema titule za Junajted dok je Van Gal na celu zasto? Pa evo najbitnijeg razloga covek nema konstantnu prvu postavu danas cim sam video startnih 11 odmah sam znao da nema bodova, Mata na krilu dok mu istovremeno na klupi sede Valensija i Jang?! Onda Herera izigrava pleja iako je decko klasican srednjak kao i Svajnstajger, Snajderlin i Felaini dakle moze sve da igra u veznom redu osim pleja a ovaj ga stavlja upravo to da igra, a o promenama kojima on pokusava da razmrda tim ne vredi trositi reci, dakle svaka mu cast na karijeri imao je uspeha ali sa Junajtedom nista ajde rekoh neka prodje jedna sezona da se covek uhoda
ali on ni posle godinu dana nema IGRU, sve se svodi na individualni kvalitet ili bljesak pojedinca, tako da ce ove godine nazalost najveci domet Junajteda biti 3 ili 4 mesto znam da je tek pocela sezona ali po ovome ovo je isti bezidejni Junajted od prosle sezone! Voleo bih da me Van Gal demantuje ali kako igra izgleda tesko, zaista tesko!

E

pre 8 godina

Iz MU otisli odnosno oterani majstori Di Marija i Falkao, zatim napadac klase Van Persi, Nani bolje da su ga vratili s pozajmice bolji i od Janga i Valensije,Rafael solidan bek nista losiji od Darmijana, pa cak i Evans sad oteran a odbrana rupa, dosli Bastijan, Snajderlin jedan pracen povredama drugi prosek...Depaj decko ima telenta treba mu dati sansu ali i vremena, niko od zvezda nece da dodje u MU da trenira sa ocajnim LVG, dok god je ovaj covek trener ni Krisitano ne bi pomogao

neutralni felsh

pre 8 godina

dokle ce narod opet ovako naivno da se iscudjava? kola pri pocetku i kraju sezone, cesto donose "cudne" rezultate. na pocetku zato sto su timske forme rovite, narocito kod klubova sa jakim transferima i klupama, a pri kraju zato sto je dosta jakih ekipa istroseno borbom na vise frontova. a negde postoje i cudne tradicije, pa se desavaju iznenadjenja za neupucene. i mene je iznenadilo, ovde sam igrao x :)

oh city said i

pre 8 godina

Al' je opasan ovaj Svonsi, stvore sansu dok si rekao keks, mozda ih ne bude mnogo ali kad naprave akciju odmah 100% sansa, bas konkretno.
Inace, svaka cast i Gomisu i Ajewu ali po meni igrac utakmice je bio Kork. Tesko da je ko primetio i statistika to nece zabeleziti ali kako samo stize sve da zatvori, vrlo inteligentan i timski igrac.
A ManU i nije bio tako los, ali ti rezoni Van Gala sa bunarenjem na Felainija, premestanjem igraca na uvrnute pozicije, to mi izgleda kao vidite kako sam pametan...

timmy

pre 8 godina

@blue fortress nije stvar u gubljenju bodova, stvar je u ocajnoj igri koja se ne razlikuje nimalo u odnosu na igru kada je dosao. dalje pristup prelaznim rokovima, ovo je treci, a da nije doveo WC napadaca i stopera, sto je ovoj ekipi neophodno ukoliko zele borbu za titulu, a to je najavljivao.
bilo je i kod fergusonA( kako vrijeme odmice sve vise mu se divim) losih igara, ali si znao da ce sljedeca tekma biti reakcija i na kraju borba za titulu sa realno ocajnim timom.
#lvgout