Sreda, 26.08.2015.

13:40

Partizan dovodi Hrvata za beka?

Hrvatski fudbaler Tonći Kukoč mogao bi da pojača Partizan na poziciji levog beka, pred evropsku jesen.

Izvor: AK

Partizan dovodi Hrvata za beka? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

SaLeNBG

pre 8 godina

Prosinečki je Zvezdina Legenda! Njega je Srpska Majka rodila!

A neki grobari negoduju da dođe Kukoč u Partizan, u klub koji je osnovan u Zagrebu. Šta je to čudno ?

Batko

pre 8 godina

ajmo sever ajmo decki 
stig'o robert prosinecki... 

to se crvene petokrake nasle da moralisu, je li?
(wer, 26. avgust 2015 14:33)

Polako zagorac...bez nervoze

Voja

pre 8 godina

Ко то ваздан лансира вести о трансферима на дан утакмице, прошли пут Марко Девић, а данас Кукоч? Случајно?

Stefan

pre 8 godina

Bio bi pojacanje za nas,znam za njega vec neko vreme i mogu reci da spada u one igrace ne znaju bas puno ali zato ginu na terenu.Sigurno je bolji u defanzivi od petrovica koji glumi krilo i stalno kasni da zatvori igraca u odbrani a i fizicki je dosta jaci od njega a takodje i ima dobru levicu koliko je koristan u napadu to nisam siguran.Sve u svemu solidan igrac pogotovo za nase prilike mada sumnjam da ce doci iz dobro poznatih razloga.

belgrado

pre 8 godina

i ovi hrvati nisu nornalni :))
za jedne odlican,za druge nema pojma ??

ako zna da igra,
slobodno dovedite !
partizan iznad svega !!!

Акобогда

pre 8 godina

Наравно да од тога нема ништа. Ово само пласирају одређене структуре да би нас пореметиле пред данашњу утакмицу.

Djoda

pre 8 godina

Koga briga sto je hrvat,briga me sto je verovatno polovnjak neki,pa i ako se ne prodje veceras opet ce se dobiti pristojna para i pitam se jel moguce da ne mogu da nadju pristojnog igraca,a da ne pricam ako se prodje Bate veceras,nego se ovde spekulise o nekim anonimusima.

Torca

pre 8 godina

@mihajlo

Svakako, splavovi i te fore. Ali nije netko tko se prešetava, bar nije bio takav u Hajduku. Vjerojatno će se posvađati s trenerom. Nije on neka klasa, ali je sasvim solidan i bolji od Petrovića (bar što sam ja gledao).
Što se tiče onih koji će pisati o njemu kao o rupi, uglavnom se radi o onima kojima smeta što je lik pun sebe i što se nekoliko puta iskenjao po Dinamu te izborniku Kovaču jer ga ne zove, a i neće nakon toga.

runner

pre 8 godina

Hvala dragom Bogu da se neko u Partizanu i toga setio. Pa Hrvati su godinama unazad među najboljim odbrambenim igračima u Evropi.Šteta što ga nisu i ranije angažovali jer sigurno nije slabiji od Petrovića.

Antisha

pre 8 godina

U RNK Splitu igraju Milos Vidovic,Nemanja Bilbija,Miljkovic,Ristovski ... Ne vidim problem.
(Hrvat, 26. avgust 2015 14:43)

RNK Split je pošteni radnički klub.
Za razliku od Hajduka, koji ne zaslužuje da postoji.

pavle

pre 8 godina

Tonči Kukoč je solidan fudbaler; mogao bi igrati u svakom klubu bivše Juge ali sumnjam da će dostići slavu svog rođaka- košarkaša Tonija Kukoča.

Zigzag

pre 8 godina

Taj vam je sve samo ne pojacanje....pozdrav iz Hrvatske...(ikkoikko, 26. avgust 2015 13:54) Tako su bad blue boysi pričali nama i za Ibanjeza.
(MM, 26. avgust 2015 14:52)
Za srpsku ligu je dobar,ali doci ce europa na ljeto pa ce te vidjeti pravu kvalitetu lucha(ne moram ni spominjati da je sudjelovao u najtezim dinamovim porazima kao prvotimac)

Ako, neka

pre 8 godina

Nije loš izbor jer po transfermarkt-u on je u top 5 u vrednosti slobodnih levih bekova trenutno (a i cene ga na oko milion eurica), mentalitet je isti pa ne treba vreme za prilagodjavanje.

Inače pošto postoji kuknjava i za štopera - slobodan vam je i Slobodan Rajković trenutno pa ne bi kvota za strance bila premašena. Za kraj bih naveo da je i DMITAR BERBATOV slobodan igrač na tržištu a ne vredi više od Kukoča!!! Mislim da je potreban takav kalibar u špicu ako se plasiraju u LŠ! Možda bi prodrmao i ovog drugog Bugarina u napadu :-)

zadnji vezni

pre 8 godina

haha koja dezinformacija, nema sanse da bi ga zvali, pa nije partizan cz. ovo mi lici na pisanje nekog ostrascenog crveno belog novinarcica.

Croalista

pre 8 godina

ako ga Partizan dovede neće pogriješiti.. to je dobar igrač.. vjerovatno najbolji lijevi bek kojeg Hrvatska ima.. ali ne igra u našoj reprezentaciji jer je onako malo lud i (pre)iskren.. rekao je otvoreno u našim medijima da je duplo bolji od Pranjića i Leovca (šta je i istina) i nakon toga ga je izbornik Kovač otpisao.. u svakom slučaju za Ibaneza i Pivarića je svemirski brod, a ja to govorim kao navijač Dinama.. mana mu je jedino ta sta je dosta onako prgave naravi, voli izlaziti i sl.. ali čisto igrački sigurno pojačanje za Partizan.. čestitike mom Dinamu za odličnu igru i plasman u Ligu prvaka i sretno Partizanu večeras..

Stub Kazahstanstva

pre 8 godina

Dobro došao u jedini srBski klub koji igra Ligu Šampiona. Ovi što ne prate fudbal ne znam što se javljaju!? Idite pratite Sofoklisa dal je pojeo celo jagnje,vola,25 pilića za doručak!

Miroslav ZG

pre 8 godina

Trebali ste dovest Luça Ibanjeza,eksplozija od igrača,Kukoč će samo popunit broj,daleko je on od ozbiljnog pojačanja,Dinamo ima na toj poziciji super talentiranog Pivarića.

MM

pre 8 godina

Taj vam je sve samo ne pojacanje....pozdrav iz Hrvatske...
(ikkoikko, 26. avgust 2015 13:54)

Tako su bad blue boysi pričali nama i za Ibanjeza.

korleone

pre 8 godina

Da li mora bas na dan utakmice da se plasira ova vest? Jedino u Srbiji je moguce da klubu koji moze biti jedini predstavnik zemlje u LS ovako podmecu vesti, da ne pominjem da novinar za 50 eura napise narucen tekst. Petrovic ionako ne zna sta igra, ovo mu je samo dodatni pritisak. Nadam se da je bar ovo proverena vest jer nam zaista treba pojacanje na toj poziciji, kao i zadnji vezni i napadac.

milan26

pre 8 godina

Suludo je gledati nacionalnost fudbalera, vec samo kvalitet! Verujem da je bolji od Petrovica, ali pitanje je koliko je dobar! znam da voli da igra ofanzivno kao Volkov! Nama je bitnija defanziva za LS! Takodje, potrebna su nam jos dva pojacanja! Ali prvo i najosnovnije je ZADNJI VEZNI! Imamo samo Jevtovica, cak ga veceras nemamo, koji ima talenat, ali je neiskusan, mlad, pogotovu za tu poziciju, koji je igrao samo domace prvenstvo, i do pre 2 meseca bio igrac Pazara! Mislim da nije decko za LS kao prva opcija! Popio je crveni zbog neiskustva! Nama treba jedan Kamara, npr, tabac i radnik na sredini, fizicki pripremljen sa evropskim iskustvom! Pa takav igrac sa jos jednim zadnjim veznim, jer u LS mora defanzivnije! Taj drugi je Brasanac, iako on vec dve godine prinudno igra poziciju zadnjeg veznog! A pose nam treba i jedan napadac!

darko pfc

pre 8 godina

covek je totalni nistak . Igrac tipa Ninkovica za sebe prica da je najbolji ma strasno . imam Prasici jatelja u hrvatskoj koji mi nije rekao ni jednu lepu rec za njega

munz

pre 8 godina

Simpatično je kad drugari sa pašnjaka u Ljutice Bogdana negiraju kako su im ime takođe gradili mnogi Nesrbi, a svakako i Hrvati. Kako god, sumnjam da će Tonijev prezimenjak put Beograda...

beogradskifudbalskimag

pre 8 godina

Vladimir Brankovic, nekadasnji levi bek Partizana je slobodan igrac. Decko je profesor za ove. Usput ima 29 godina i dovoljno je iskusan.

Nemanja

pre 8 godina

Nije uopste bitno koje je nacionalnosti. Pricamo istim jezikom, mi smo isti narod! A za sto godina nece biti vise nikakvih podela, svi ce biti braca. Zivi bili pa videli!

sve je pocelo u odesi

pre 8 godina

Taj vam je sve samo ne pojacanje....pozdrav iz Hrvatske...
(ikkoikko, 26. avgust 2015 13:54) # Link komentara

Koi si ti strućnjak,momak je ludilo igrać ali ima dug jezik i ne je.e nikog pa nije moga igrati kod nas,dobit će te vrhunskog igraća koi da ima i malo pravde igrao bi u našon reprezetaciji jer livog boćnog nemamo a Strinića isto tako šikaniraju jer nije iz dinama i mamićev

Rudika

pre 8 godina

Koliko mi je poznato raspoloženje u Splitu i okolini mogao bi on i njegova familija imati neugodnosti zbog ovoga. Makar mi je to glupo u današnje vrijeme kad igrač u karijeri mijenja po i više od desetak klubova u karijeri, zamjerati nekom Hrvatu što će koju sezonu provesti u Srbiji. Budalaština...meni je to upravo atraktivno, čarolija imati Hrvate u srpskim klubovima, tada su i nama srpski klubovi interesantniji za pratiti i gledati.

Hilon Hilonides

pre 8 godina

Ako dečko zna da igra fudbal i ako budeo igrao svim srcem za Partizan, može da bude i Marsovac! Kakav vam je to naslov??? Čist šovinizam!

LuJO Torcida

pre 8 godina

Nema TEORIJE..njegov bivši suigrač sad mi piše por da se čuja sad sa njim i nema šanse u Beograd mada kada bi Partizan uša u LP bia bi pojačanje ali...sve znate..žestoki Torcidaš u partizana..nema još šanse..ni u buduče vrime.Kukoć kopija ballotelija po ludorijama ali vrlo dobar bek..

mitko gjakovik

pre 8 godina

Ako je ovo tacno jos jedna greska u nizi ovog rukovodstva. Ovaj nije igrac za Partizan,kao sto i bozinov nije bio. Ja mogu razumeti da se ne da para za obestetenje,ali ne mogu razumeti da se dovoden nedovoljno kvalitetnih igraca. Pa ljudi ko to vodi klub. Posaljite jednog skauta u juznu ameriku i neka bude tamo pola godine i neka vrbuje igrace. Tamo ces naci veona kvalitetnih igraca za jeftinu cenu. Ponudis im malo vecu platu i visegodisnji ugovor i posle dve godineih prodas i zaradis totalni promasaj sa pojacanjima,samoa abubakar je dobar i bice jos bolji kako sto vise ulazi u formi.

CJ

pre 8 godina

Poznavajući njegovu privrženost Hajduku i Torcidi sigurno neće doći. Ako Partizan ne prođe večeras onda će to biti kao jedan od razloga nedolaska a ako prođe naći će se neki drugi.

Bogdan

pre 8 godina

Posto vec vidim da ce ovi iz ''stuba srbstva'' da se nasladjuju ovom vescu,hteo bih samo da se sete svoje istorije.Neka se prisete ko je sve nacije i nacionalnosti su igrale kod njih pa tek onda nek se podsmevaju drugima.Robert Prosinecki.........

Nenad

pre 8 godina

Za ove koji prebacuju čoveku da je Hrvat, odnosno iznose neistine da je Partizan hrvatski klub, samo da uputim par pitanja, za razmišljanje..
1. Da li zna gde je Srbija u 21. veku?
2. Zna li gde je Hrvatska u 21. veku?
3. Zna li da zbog njega i sličnih Srbiju optužuju za ksenofobiju i šovinizam, a konačno i da je kriva za sve ratove u bivšoj SFRJ?
4. Da li sme da kaže koju školu ima i za koju platu radi?
5. Kad je poslednji put izašao iz zemlje?
6. Da li navija za razvijenu i bogatu Crvenu Zvezdu, punu starih asova i bez i jednog kriminalca u upravi, hvala Bogu..!?

Dobrodošao Kukoče! Neko je zauvek gubitnik, pod sankcijama ili indijanac na trgu kad treba da se dočekuju neki sportisti, a neko će igrati LŠ ili LE!

Napred Partizan!

Torca

pre 8 godina

Auuuuu. Dakle, lik je lud, pun sebe, i brutalno iskren, nema dlake na jeziku. Solidan bek, gine na terenu. Svakako poboljšanje u odnosu na ovog sadašnjeg vam.

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Ма добро дошо ти нама момче није битна националност, само ми није јасно јел нису у стању да купе играча неког из лупам нпр. Слована, Стеауе, Аека, све неки играчи био у Имотском па преко Зрињског и Вараждина завршио у Молдавији.
Дај бре.

Bob Sent Kler

pre 8 godina

Vratite Askovskog sa pozajmice, ne izmotavajte se puno! Nemam nista protiv sto je decko Hrvat vec sto je neproveren igrac i ne verujem da bi napravio kakvu razliku.

Ima li on prava nastupa u Evropi?

pre 8 godina

Bitno je samo da li zna fudbala i da je bolji od Petrovića u defanzivi. Ima 190cm, nadam se da je dobar u odbrani.
U neku ruku, bilo bi mi drago da dođe Hrvat u Partizan. Vreme je za to, kao što je Dragan Žilić probio led u tolerantnoj Istri (NK Rijeka) tako bi mogao ovaj dečko u Partizanu.
Prosinečkog ne treba računati jer je ranije već bio u Zvezdi a i navijači istog kluba su ga vređali nametanjem četništva, babama iz Čačka, trubama, pogačama i ostalim neukusom. Nisu mogli da puste čoveka da na miru bude što i jeste - Hrvat.

PFC

pre 8 godina

Nema veze sto je Hrvat. Ali treba nam jos 3-4 kvalitetna igrača. Zvezda dovodi Srnića i po menu su jači.

Ukoliko mislimo da osvojimo titulu trebaće nam minimum jos 3 proverena igrača.

PFC

pre 8 godina

Nema veze sto je Hrvat. Ali treba nam jos 3-4 kvalitetna igrača. Zvezda dovodi Srnića i po menu su jači.

Ukoliko mislimo da osvojimo titulu trebaće nam minimum jos 3 proverena igrača.

Ima li on prava nastupa u Evropi?

pre 8 godina

Bitno je samo da li zna fudbala i da je bolji od Petrovića u defanzivi. Ima 190cm, nadam se da je dobar u odbrani.
U neku ruku, bilo bi mi drago da dođe Hrvat u Partizan. Vreme je za to, kao što je Dragan Žilić probio led u tolerantnoj Istri (NK Rijeka) tako bi mogao ovaj dečko u Partizanu.
Prosinečkog ne treba računati jer je ranije već bio u Zvezdi a i navijači istog kluba su ga vređali nametanjem četništva, babama iz Čačka, trubama, pogačama i ostalim neukusom. Nisu mogli da puste čoveka da na miru bude što i jeste - Hrvat.

Croalista

pre 8 godina

ako ga Partizan dovede neće pogriješiti.. to je dobar igrač.. vjerovatno najbolji lijevi bek kojeg Hrvatska ima.. ali ne igra u našoj reprezentaciji jer je onako malo lud i (pre)iskren.. rekao je otvoreno u našim medijima da je duplo bolji od Pranjića i Leovca (šta je i istina) i nakon toga ga je izbornik Kovač otpisao.. u svakom slučaju za Ibaneza i Pivarića je svemirski brod, a ja to govorim kao navijač Dinama.. mana mu je jedino ta sta je dosta onako prgave naravi, voli izlaziti i sl.. ali čisto igrački sigurno pojačanje za Partizan.. čestitike mom Dinamu za odličnu igru i plasman u Ligu prvaka i sretno Partizanu večeras..

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Ма добро дошо ти нама момче није битна националност, само ми није јасно јел нису у стању да купе играча неког из лупам нпр. Слована, Стеауе, Аека, све неки играчи био у Имотском па преко Зрињског и Вараждина завршио у Молдавији.
Дај бре.

PFC

pre 8 godina

Nema veze sto je Hrvat. Ali treba nam jos 3-4 kvalitetna igrača. Zvezda dovodi Srnića i po menu su jači.

Ukoliko mislimo da osvojimo titulu trebaće nam minimum jos 3 proverena igrača.

Nenad

pre 8 godina

Za ove koji prebacuju čoveku da je Hrvat, odnosno iznose neistine da je Partizan hrvatski klub, samo da uputim par pitanja, za razmišljanje..
1. Da li zna gde je Srbija u 21. veku?
2. Zna li gde je Hrvatska u 21. veku?
3. Zna li da zbog njega i sličnih Srbiju optužuju za ksenofobiju i šovinizam, a konačno i da je kriva za sve ratove u bivšoj SFRJ?
4. Da li sme da kaže koju školu ima i za koju platu radi?
5. Kad je poslednji put izašao iz zemlje?
6. Da li navija za razvijenu i bogatu Crvenu Zvezdu, punu starih asova i bez i jednog kriminalca u upravi, hvala Bogu..!?

Dobrodošao Kukoče! Neko je zauvek gubitnik, pod sankcijama ili indijanac na trgu kad treba da se dočekuju neki sportisti, a neko će igrati LŠ ili LE!

Napred Partizan!

Torca

pre 8 godina

Auuuuu. Dakle, lik je lud, pun sebe, i brutalno iskren, nema dlake na jeziku. Solidan bek, gine na terenu. Svakako poboljšanje u odnosu na ovog sadašnjeg vam.

Bob Sent Kler

pre 8 godina

Vratite Askovskog sa pozajmice, ne izmotavajte se puno! Nemam nista protiv sto je decko Hrvat vec sto je neproveren igrac i ne verujem da bi napravio kakvu razliku.

Hilon Hilonides

pre 8 godina

Ako dečko zna da igra fudbal i ako budeo igrao svim srcem za Partizan, može da bude i Marsovac! Kakav vam je to naslov??? Čist šovinizam!

PFC

pre 8 godina

Nema veze sto je Hrvat. Ali treba nam jos 3-4 kvalitetna igrača. Zvezda dovodi Srnića i po menu su jači.

Ukoliko mislimo da osvojimo titulu trebaće nam minimum jos 3 proverena igrača.

Voja

pre 8 godina

Ко то ваздан лансира вести о трансферима на дан утакмице, прошли пут Марко Девић, а данас Кукоч? Случајно?

Antisha

pre 8 godina

U RNK Splitu igraju Milos Vidovic,Nemanja Bilbija,Miljkovic,Ristovski ... Ne vidim problem.
(Hrvat, 26. avgust 2015 14:43)

RNK Split je pošteni radnički klub.
Za razliku od Hajduka, koji ne zaslužuje da postoji.

pavle

pre 8 godina

Tonči Kukoč je solidan fudbaler; mogao bi igrati u svakom klubu bivše Juge ali sumnjam da će dostići slavu svog rođaka- košarkaša Tonija Kukoča.

Stub Kazahstanstva

pre 8 godina

Dobro došao u jedini srBski klub koji igra Ligu Šampiona. Ovi što ne prate fudbal ne znam što se javljaju!? Idite pratite Sofoklisa dal je pojeo celo jagnje,vola,25 pilića za doručak!

sve je pocelo u odesi

pre 8 godina

Taj vam je sve samo ne pojacanje....pozdrav iz Hrvatske...
(ikkoikko, 26. avgust 2015 13:54) # Link komentara

Koi si ti strućnjak,momak je ludilo igrać ali ima dug jezik i ne je.e nikog pa nije moga igrati kod nas,dobit će te vrhunskog igraća koi da ima i malo pravde igrao bi u našon reprezetaciji jer livog boćnog nemamo a Strinića isto tako šikaniraju jer nije iz dinama i mamićev

runner

pre 8 godina

Hvala dragom Bogu da se neko u Partizanu i toga setio. Pa Hrvati su godinama unazad među najboljim odbrambenim igračima u Evropi.Šteta što ga nisu i ranije angažovali jer sigurno nije slabiji od Petrovića.

Torca

pre 8 godina

@mihajlo

Svakako, splavovi i te fore. Ali nije netko tko se prešetava, bar nije bio takav u Hajduku. Vjerojatno će se posvađati s trenerom. Nije on neka klasa, ali je sasvim solidan i bolji od Petrovića (bar što sam ja gledao).
Što se tiče onih koji će pisati o njemu kao o rupi, uglavnom se radi o onima kojima smeta što je lik pun sebe i što se nekoliko puta iskenjao po Dinamu te izborniku Kovaču jer ga ne zove, a i neće nakon toga.

Batko

pre 8 godina

ajmo sever ajmo decki 
stig'o robert prosinecki... 

to se crvene petokrake nasle da moralisu, je li?
(wer, 26. avgust 2015 14:33)

Polako zagorac...bez nervoze

MM

pre 8 godina

Taj vam je sve samo ne pojacanje....pozdrav iz Hrvatske...
(ikkoikko, 26. avgust 2015 13:54)

Tako su bad blue boysi pričali nama i za Ibanjeza.

Rudika

pre 8 godina

Koliko mi je poznato raspoloženje u Splitu i okolini mogao bi on i njegova familija imati neugodnosti zbog ovoga. Makar mi je to glupo u današnje vrijeme kad igrač u karijeri mijenja po i više od desetak klubova u karijeri, zamjerati nekom Hrvatu što će koju sezonu provesti u Srbiji. Budalaština...meni je to upravo atraktivno, čarolija imati Hrvate u srpskim klubovima, tada su i nama srpski klubovi interesantniji za pratiti i gledati.

belgrado

pre 8 godina

i ovi hrvati nisu nornalni :))
za jedne odlican,za druge nema pojma ??

ako zna da igra,
slobodno dovedite !
partizan iznad svega !!!

SaLeNBG

pre 8 godina

Prosinečki je Zvezdina Legenda! Njega je Srpska Majka rodila!

A neki grobari negoduju da dođe Kukoč u Partizan, u klub koji je osnovan u Zagrebu. Šta je to čudno ?

Stefan

pre 8 godina

Bio bi pojacanje za nas,znam za njega vec neko vreme i mogu reci da spada u one igrace ne znaju bas puno ali zato ginu na terenu.Sigurno je bolji u defanzivi od petrovica koji glumi krilo i stalno kasni da zatvori igraca u odbrani a i fizicki je dosta jaci od njega a takodje i ima dobru levicu koliko je koristan u napadu to nisam siguran.Sve u svemu solidan igrac pogotovo za nase prilike mada sumnjam da ce doci iz dobro poznatih razloga.

Zigzag

pre 8 godina

Taj vam je sve samo ne pojacanje....pozdrav iz Hrvatske...(ikkoikko, 26. avgust 2015 13:54) Tako su bad blue boysi pričali nama i za Ibanjeza.
(MM, 26. avgust 2015 14:52)
Za srpsku ligu je dobar,ali doci ce europa na ljeto pa ce te vidjeti pravu kvalitetu lucha(ne moram ni spominjati da je sudjelovao u najtezim dinamovim porazima kao prvotimac)

Bogdan

pre 8 godina

Posto vec vidim da ce ovi iz ''stuba srbstva'' da se nasladjuju ovom vescu,hteo bih samo da se sete svoje istorije.Neka se prisete ko je sve nacije i nacionalnosti su igrale kod njih pa tek onda nek se podsmevaju drugima.Robert Prosinecki.........

Djoda

pre 8 godina

Koga briga sto je hrvat,briga me sto je verovatno polovnjak neki,pa i ako se ne prodje veceras opet ce se dobiti pristojna para i pitam se jel moguce da ne mogu da nadju pristojnog igraca,a da ne pricam ako se prodje Bate veceras,nego se ovde spekulise o nekim anonimusima.

korleone

pre 8 godina

Da li mora bas na dan utakmice da se plasira ova vest? Jedino u Srbiji je moguce da klubu koji moze biti jedini predstavnik zemlje u LS ovako podmecu vesti, da ne pominjem da novinar za 50 eura napise narucen tekst. Petrovic ionako ne zna sta igra, ovo mu je samo dodatni pritisak. Nadam se da je bar ovo proverena vest jer nam zaista treba pojacanje na toj poziciji, kao i zadnji vezni i napadac.

LuJO Torcida

pre 8 godina

Nema TEORIJE..njegov bivši suigrač sad mi piše por da se čuja sad sa njim i nema šanse u Beograd mada kada bi Partizan uša u LP bia bi pojačanje ali...sve znate..žestoki Torcidaš u partizana..nema još šanse..ni u buduče vrime.Kukoć kopija ballotelija po ludorijama ali vrlo dobar bek..

Ako, neka

pre 8 godina

Nije loš izbor jer po transfermarkt-u on je u top 5 u vrednosti slobodnih levih bekova trenutno (a i cene ga na oko milion eurica), mentalitet je isti pa ne treba vreme za prilagodjavanje.

Inače pošto postoji kuknjava i za štopera - slobodan vam je i Slobodan Rajković trenutno pa ne bi kvota za strance bila premašena. Za kraj bih naveo da je i DMITAR BERBATOV slobodan igrač na tržištu a ne vredi više od Kukoča!!! Mislim da je potreban takav kalibar u špicu ako se plasiraju u LŠ! Možda bi prodrmao i ovog drugog Bugarina u napadu :-)

munz

pre 8 godina

Simpatično je kad drugari sa pašnjaka u Ljutice Bogdana negiraju kako su im ime takođe gradili mnogi Nesrbi, a svakako i Hrvati. Kako god, sumnjam da će Tonijev prezimenjak put Beograda...

Nemanja

pre 8 godina

Nije uopste bitno koje je nacionalnosti. Pricamo istim jezikom, mi smo isti narod! A za sto godina nece biti vise nikakvih podela, svi ce biti braca. Zivi bili pa videli!

milan26

pre 8 godina

Suludo je gledati nacionalnost fudbalera, vec samo kvalitet! Verujem da je bolji od Petrovica, ali pitanje je koliko je dobar! znam da voli da igra ofanzivno kao Volkov! Nama je bitnija defanziva za LS! Takodje, potrebna su nam jos dva pojacanja! Ali prvo i najosnovnije je ZADNJI VEZNI! Imamo samo Jevtovica, cak ga veceras nemamo, koji ima talenat, ali je neiskusan, mlad, pogotovu za tu poziciju, koji je igrao samo domace prvenstvo, i do pre 2 meseca bio igrac Pazara! Mislim da nije decko za LS kao prva opcija! Popio je crveni zbog neiskustva! Nama treba jedan Kamara, npr, tabac i radnik na sredini, fizicki pripremljen sa evropskim iskustvom! Pa takav igrac sa jos jednim zadnjim veznim, jer u LS mora defanzivnije! Taj drugi je Brasanac, iako on vec dve godine prinudno igra poziciju zadnjeg veznog! A pose nam treba i jedan napadac!

Miroslav ZG

pre 8 godina

Trebali ste dovest Luça Ibanjeza,eksplozija od igrača,Kukoč će samo popunit broj,daleko je on od ozbiljnog pojačanja,Dinamo ima na toj poziciji super talentiranog Pivarića.

Акобогда

pre 8 godina

Наравно да од тога нема ништа. Ово само пласирају одређене структуре да би нас пореметиле пред данашњу утакмицу.

CJ

pre 8 godina

Poznavajući njegovu privrženost Hajduku i Torcidi sigurno neće doći. Ako Partizan ne prođe večeras onda će to biti kao jedan od razloga nedolaska a ako prođe naći će se neki drugi.

mitko gjakovik

pre 8 godina

Ako je ovo tacno jos jedna greska u nizi ovog rukovodstva. Ovaj nije igrac za Partizan,kao sto i bozinov nije bio. Ja mogu razumeti da se ne da para za obestetenje,ali ne mogu razumeti da se dovoden nedovoljno kvalitetnih igraca. Pa ljudi ko to vodi klub. Posaljite jednog skauta u juznu ameriku i neka bude tamo pola godine i neka vrbuje igrace. Tamo ces naci veona kvalitetnih igraca za jeftinu cenu. Ponudis im malo vecu platu i visegodisnji ugovor i posle dve godineih prodas i zaradis totalni promasaj sa pojacanjima,samoa abubakar je dobar i bice jos bolji kako sto vise ulazi u formi.

darko pfc

pre 8 godina

covek je totalni nistak . Igrac tipa Ninkovica za sebe prica da je najbolji ma strasno . imam Prasici jatelja u hrvatskoj koji mi nije rekao ni jednu lepu rec za njega

zadnji vezni

pre 8 godina

haha koja dezinformacija, nema sanse da bi ga zvali, pa nije partizan cz. ovo mi lici na pisanje nekog ostrascenog crveno belog novinarcica.

beogradskifudbalskimag

pre 8 godina

Vladimir Brankovic, nekadasnji levi bek Partizana je slobodan igrac. Decko je profesor za ove. Usput ima 29 godina i dovoljno je iskusan.

Ima li on prava nastupa u Evropi?

pre 8 godina

Bitno je samo da li zna fudbala i da je bolji od Petrovića u defanzivi. Ima 190cm, nadam se da je dobar u odbrani.
U neku ruku, bilo bi mi drago da dođe Hrvat u Partizan. Vreme je za to, kao što je Dragan Žilić probio led u tolerantnoj Istri (NK Rijeka) tako bi mogao ovaj dečko u Partizanu.
Prosinečkog ne treba računati jer je ranije već bio u Zvezdi a i navijači istog kluba su ga vređali nametanjem četništva, babama iz Čačka, trubama, pogačama i ostalim neukusom. Nisu mogli da puste čoveka da na miru bude što i jeste - Hrvat.

Nenad

pre 8 godina

Za ove koji prebacuju čoveku da je Hrvat, odnosno iznose neistine da je Partizan hrvatski klub, samo da uputim par pitanja, za razmišljanje..
1. Da li zna gde je Srbija u 21. veku?
2. Zna li gde je Hrvatska u 21. veku?
3. Zna li da zbog njega i sličnih Srbiju optužuju za ksenofobiju i šovinizam, a konačno i da je kriva za sve ratove u bivšoj SFRJ?
4. Da li sme da kaže koju školu ima i za koju platu radi?
5. Kad je poslednji put izašao iz zemlje?
6. Da li navija za razvijenu i bogatu Crvenu Zvezdu, punu starih asova i bez i jednog kriminalca u upravi, hvala Bogu..!?

Dobrodošao Kukoče! Neko je zauvek gubitnik, pod sankcijama ili indijanac na trgu kad treba da se dočekuju neki sportisti, a neko će igrati LŠ ili LE!

Napred Partizan!

zadnji vezni

pre 8 godina

haha koja dezinformacija, nema sanse da bi ga zvali, pa nije partizan cz. ovo mi lici na pisanje nekog ostrascenog crveno belog novinarcica.

PFC

pre 8 godina

Nema veze sto je Hrvat. Ali treba nam jos 3-4 kvalitetna igrača. Zvezda dovodi Srnića i po menu su jači.

Ukoliko mislimo da osvojimo titulu trebaće nam minimum jos 3 proverena igrača.

SaLeNBG

pre 8 godina

Prosinečki je Zvezdina Legenda! Njega je Srpska Majka rodila!

A neki grobari negoduju da dođe Kukoč u Partizan, u klub koji je osnovan u Zagrebu. Šta je to čudno ?

Batko

pre 8 godina

ajmo sever ajmo decki 
stig'o robert prosinecki... 

to se crvene petokrake nasle da moralisu, je li?
(wer, 26. avgust 2015 14:33)

Polako zagorac...bez nervoze

Miroslav ZG

pre 8 godina

Trebali ste dovest Luça Ibanjeza,eksplozija od igrača,Kukoč će samo popunit broj,daleko je on od ozbiljnog pojačanja,Dinamo ima na toj poziciji super talentiranog Pivarića.

Nemanja

pre 8 godina

Nije uopste bitno koje je nacionalnosti. Pricamo istim jezikom, mi smo isti narod! A za sto godina nece biti vise nikakvih podela, svi ce biti braca. Zivi bili pa videli!

Antisha

pre 8 godina

U RNK Splitu igraju Milos Vidovic,Nemanja Bilbija,Miljkovic,Ristovski ... Ne vidim problem.
(Hrvat, 26. avgust 2015 14:43)

RNK Split je pošteni radnički klub.
Za razliku od Hajduka, koji ne zaslužuje da postoji.

PFC

pre 8 godina

Nema veze sto je Hrvat. Ali treba nam jos 3-4 kvalitetna igrača. Zvezda dovodi Srnića i po menu su jači.

Ukoliko mislimo da osvojimo titulu trebaće nam minimum jos 3 proverena igrača.

Акобогда

pre 8 godina

Наравно да од тога нема ништа. Ово само пласирају одређене структуре да би нас пореметиле пред данашњу утакмицу.

Stub Kazahstanstva

pre 8 godina

Dobro došao u jedini srBski klub koji igra Ligu Šampiona. Ovi što ne prate fudbal ne znam što se javljaju!? Idite pratite Sofoklisa dal je pojeo celo jagnje,vola,25 pilića za doručak!

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Ма добро дошо ти нама момче није битна националност, само ми није јасно јел нису у стању да купе играча неког из лупам нпр. Слована, Стеауе, Аека, све неки играчи био у Имотском па преко Зрињског и Вараждина завршио у Молдавији.
Дај бре.

Torca

pre 8 godina

Auuuuu. Dakle, lik je lud, pun sebe, i brutalno iskren, nema dlake na jeziku. Solidan bek, gine na terenu. Svakako poboljšanje u odnosu na ovog sadašnjeg vam.

Bogdan

pre 8 godina

Posto vec vidim da ce ovi iz ''stuba srbstva'' da se nasladjuju ovom vescu,hteo bih samo da se sete svoje istorije.Neka se prisete ko je sve nacije i nacionalnosti su igrale kod njih pa tek onda nek se podsmevaju drugima.Robert Prosinecki.........

munz

pre 8 godina

Simpatično je kad drugari sa pašnjaka u Ljutice Bogdana negiraju kako su im ime takođe gradili mnogi Nesrbi, a svakako i Hrvati. Kako god, sumnjam da će Tonijev prezimenjak put Beograda...

Bob Sent Kler

pre 8 godina

Vratite Askovskog sa pozajmice, ne izmotavajte se puno! Nemam nista protiv sto je decko Hrvat vec sto je neproveren igrac i ne verujem da bi napravio kakvu razliku.

Croalista

pre 8 godina

ako ga Partizan dovede neće pogriješiti.. to je dobar igrač.. vjerovatno najbolji lijevi bek kojeg Hrvatska ima.. ali ne igra u našoj reprezentaciji jer je onako malo lud i (pre)iskren.. rekao je otvoreno u našim medijima da je duplo bolji od Pranjića i Leovca (šta je i istina) i nakon toga ga je izbornik Kovač otpisao.. u svakom slučaju za Ibaneza i Pivarića je svemirski brod, a ja to govorim kao navijač Dinama.. mana mu je jedino ta sta je dosta onako prgave naravi, voli izlaziti i sl.. ali čisto igrački sigurno pojačanje za Partizan.. čestitike mom Dinamu za odličnu igru i plasman u Ligu prvaka i sretno Partizanu večeras..

runner

pre 8 godina

Hvala dragom Bogu da se neko u Partizanu i toga setio. Pa Hrvati su godinama unazad među najboljim odbrambenim igračima u Evropi.Šteta što ga nisu i ranije angažovali jer sigurno nije slabiji od Petrovića.

korleone

pre 8 godina

Da li mora bas na dan utakmice da se plasira ova vest? Jedino u Srbiji je moguce da klubu koji moze biti jedini predstavnik zemlje u LS ovako podmecu vesti, da ne pominjem da novinar za 50 eura napise narucen tekst. Petrovic ionako ne zna sta igra, ovo mu je samo dodatni pritisak. Nadam se da je bar ovo proverena vest jer nam zaista treba pojacanje na toj poziciji, kao i zadnji vezni i napadac.

darko pfc

pre 8 godina

covek je totalni nistak . Igrac tipa Ninkovica za sebe prica da je najbolji ma strasno . imam Prasici jatelja u hrvatskoj koji mi nije rekao ni jednu lepu rec za njega

sve je pocelo u odesi

pre 8 godina

Taj vam je sve samo ne pojacanje....pozdrav iz Hrvatske...
(ikkoikko, 26. avgust 2015 13:54) # Link komentara

Koi si ti strućnjak,momak je ludilo igrać ali ima dug jezik i ne je.e nikog pa nije moga igrati kod nas,dobit će te vrhunskog igraća koi da ima i malo pravde igrao bi u našon reprezetaciji jer livog boćnog nemamo a Strinića isto tako šikaniraju jer nije iz dinama i mamićev

Voja

pre 8 godina

Ко то ваздан лансира вести о трансферима на дан утакмице, прошли пут Марко Девић, а данас Кукоч? Случајно?

beogradskifudbalskimag

pre 8 godina

Vladimir Brankovic, nekadasnji levi bek Partizana je slobodan igrac. Decko je profesor za ove. Usput ima 29 godina i dovoljno je iskusan.

Hilon Hilonides

pre 8 godina

Ako dečko zna da igra fudbal i ako budeo igrao svim srcem za Partizan, može da bude i Marsovac! Kakav vam je to naslov??? Čist šovinizam!

mitko gjakovik

pre 8 godina

Ako je ovo tacno jos jedna greska u nizi ovog rukovodstva. Ovaj nije igrac za Partizan,kao sto i bozinov nije bio. Ja mogu razumeti da se ne da para za obestetenje,ali ne mogu razumeti da se dovoden nedovoljno kvalitetnih igraca. Pa ljudi ko to vodi klub. Posaljite jednog skauta u juznu ameriku i neka bude tamo pola godine i neka vrbuje igrace. Tamo ces naci veona kvalitetnih igraca za jeftinu cenu. Ponudis im malo vecu platu i visegodisnji ugovor i posle dve godineih prodas i zaradis totalni promasaj sa pojacanjima,samoa abubakar je dobar i bice jos bolji kako sto vise ulazi u formi.

LuJO Torcida

pre 8 godina

Nema TEORIJE..njegov bivši suigrač sad mi piše por da se čuja sad sa njim i nema šanse u Beograd mada kada bi Partizan uša u LP bia bi pojačanje ali...sve znate..žestoki Torcidaš u partizana..nema još šanse..ni u buduče vrime.Kukoć kopija ballotelija po ludorijama ali vrlo dobar bek..

Rudika

pre 8 godina

Koliko mi je poznato raspoloženje u Splitu i okolini mogao bi on i njegova familija imati neugodnosti zbog ovoga. Makar mi je to glupo u današnje vrijeme kad igrač u karijeri mijenja po i više od desetak klubova u karijeri, zamjerati nekom Hrvatu što će koju sezonu provesti u Srbiji. Budalaština...meni je to upravo atraktivno, čarolija imati Hrvate u srpskim klubovima, tada su i nama srpski klubovi interesantniji za pratiti i gledati.

MM

pre 8 godina

Taj vam je sve samo ne pojacanje....pozdrav iz Hrvatske...
(ikkoikko, 26. avgust 2015 13:54)

Tako su bad blue boysi pričali nama i za Ibanjeza.

belgrado

pre 8 godina

i ovi hrvati nisu nornalni :))
za jedne odlican,za druge nema pojma ??

ako zna da igra,
slobodno dovedite !
partizan iznad svega !!!

milan26

pre 8 godina

Suludo je gledati nacionalnost fudbalera, vec samo kvalitet! Verujem da je bolji od Petrovica, ali pitanje je koliko je dobar! znam da voli da igra ofanzivno kao Volkov! Nama je bitnija defanziva za LS! Takodje, potrebna su nam jos dva pojacanja! Ali prvo i najosnovnije je ZADNJI VEZNI! Imamo samo Jevtovica, cak ga veceras nemamo, koji ima talenat, ali je neiskusan, mlad, pogotovu za tu poziciju, koji je igrao samo domace prvenstvo, i do pre 2 meseca bio igrac Pazara! Mislim da nije decko za LS kao prva opcija! Popio je crveni zbog neiskustva! Nama treba jedan Kamara, npr, tabac i radnik na sredini, fizicki pripremljen sa evropskim iskustvom! Pa takav igrac sa jos jednim zadnjim veznim, jer u LS mora defanzivnije! Taj drugi je Brasanac, iako on vec dve godine prinudno igra poziciju zadnjeg veznog! A pose nam treba i jedan napadac!

Djoda

pre 8 godina

Koga briga sto je hrvat,briga me sto je verovatno polovnjak neki,pa i ako se ne prodje veceras opet ce se dobiti pristojna para i pitam se jel moguce da ne mogu da nadju pristojnog igraca,a da ne pricam ako se prodje Bate veceras,nego se ovde spekulise o nekim anonimusima.

Zigzag

pre 8 godina

Taj vam je sve samo ne pojacanje....pozdrav iz Hrvatske...(ikkoikko, 26. avgust 2015 13:54) Tako su bad blue boysi pričali nama i za Ibanjeza.
(MM, 26. avgust 2015 14:52)
Za srpsku ligu je dobar,ali doci ce europa na ljeto pa ce te vidjeti pravu kvalitetu lucha(ne moram ni spominjati da je sudjelovao u najtezim dinamovim porazima kao prvotimac)

Stefan

pre 8 godina

Bio bi pojacanje za nas,znam za njega vec neko vreme i mogu reci da spada u one igrace ne znaju bas puno ali zato ginu na terenu.Sigurno je bolji u defanzivi od petrovica koji glumi krilo i stalno kasni da zatvori igraca u odbrani a i fizicki je dosta jaci od njega a takodje i ima dobru levicu koliko je koristan u napadu to nisam siguran.Sve u svemu solidan igrac pogotovo za nase prilike mada sumnjam da ce doci iz dobro poznatih razloga.

CJ

pre 8 godina

Poznavajući njegovu privrženost Hajduku i Torcidi sigurno neće doći. Ako Partizan ne prođe večeras onda će to biti kao jedan od razloga nedolaska a ako prođe naći će se neki drugi.

pavle

pre 8 godina

Tonči Kukoč je solidan fudbaler; mogao bi igrati u svakom klubu bivše Juge ali sumnjam da će dostići slavu svog rođaka- košarkaša Tonija Kukoča.

Ako, neka

pre 8 godina

Nije loš izbor jer po transfermarkt-u on je u top 5 u vrednosti slobodnih levih bekova trenutno (a i cene ga na oko milion eurica), mentalitet je isti pa ne treba vreme za prilagodjavanje.

Inače pošto postoji kuknjava i za štopera - slobodan vam je i Slobodan Rajković trenutno pa ne bi kvota za strance bila premašena. Za kraj bih naveo da je i DMITAR BERBATOV slobodan igrač na tržištu a ne vredi više od Kukoča!!! Mislim da je potreban takav kalibar u špicu ako se plasiraju u LŠ! Možda bi prodrmao i ovog drugog Bugarina u napadu :-)

Torca

pre 8 godina

@mihajlo

Svakako, splavovi i te fore. Ali nije netko tko se prešetava, bar nije bio takav u Hajduku. Vjerojatno će se posvađati s trenerom. Nije on neka klasa, ali je sasvim solidan i bolji od Petrovića (bar što sam ja gledao).
Što se tiče onih koji će pisati o njemu kao o rupi, uglavnom se radi o onima kojima smeta što je lik pun sebe i što se nekoliko puta iskenjao po Dinamu te izborniku Kovaču jer ga ne zove, a i neće nakon toga.