Ponedeljak, 24.08.2015.

14:52

Danilović: Dule radio ono što nije njegov posao

Odlazeći predsednik Partizana Predrag Danilović kaže da mu je trener Duško Vujošević 'drugi otac', ali i da se ne slaže sa njegovim nastupima u javnosti.

Izvor:

Daniloviæ: Dule radio ono što nije njegov posao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

goxy

pre 8 godina

kog igraca je stvorio Dule zadnjih dve godine nijednog naseg igraca osim ako racunamo strance od kojih Srbija nema nista poput Veselog ili Lovrenja tako da je njegov rad poslednjih dve godine nikakav zao mi ga kao coveka ali sam je kriv

dark

pre 8 godina

Poštovao sam DV kao trenera,ali mi djeluje kao neko ko ima više interesovanja(što je dobro samo po sebi),ali to moderna košarka ne trpi. Ona traži posvećenog pojedinca,a Dule je,čini mi se,stari kov zarobljen u staroj Jugi.

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Predrag - Sasa Danilovic, najbolji jugoslovenski i srpski kosarkas svih vremena. Samo toliko.
P.S. (Zvezdas, ali ne pamtim Ducija Simonovica)
(srba, 24. avgust 2015 16:30)
A da li pamtis trostrukog all-stara, drugog strelca NBA lige Pedju Stojakovica?

racky

pre 8 godina

Dule je svima nama ulepsao detinjstvo, hvala mu za bezbroj četvrtka provedenih u Pioniru zna se čim se lomi rezultat protivnik vodi 5,6 razlike tehnička pritisak na sudije i ostalo je poznato Partizan dobija, staro košarkaško pravilo mora da se vrati faul u napadu, koraci. A sto se tice Danilovica neslazem se sa njim.

dusko

pre 8 godina

Danilović je ostavio trag i Partizanu i kao igrač i kao funkcioner. Razumem njegovu odluku. Vujošević takodje treba da sledi njegov primer. Zaista nema smisla da on sada ostane. Ljudi koji vole Partizan sada su na potezu. Pomozite !

Pivski

pre 8 godina

Dulo treba da ide pod hitno! Čovek se više ne bavi onim što mu je posao. Grobari mogu sada samo da tuguju i nastave patoloski da mrze Zvezdu, ali što kaze narod - zaigrala malo mečka i pred vašim vratima i sada pokazujete KOLIKO STE MALI KLUB!

daddy_cool

pre 8 godina

Dule VUJOSEVIC je tata. Jedini trener koji ima vise trofeja nego cela liga u kojoj se takmici sve sa igracima i trenerima, i jedini trener koji je ugasio neki klub, mali klub ali je bio klub. (+41, 24. avgust 2015 15:21)

Nacin na koji je Covic ugasio Partizan i razjurio sve iz njega ostace zapamceno u anale svetskog sporta. Od Partizan ostali samo dugmici.
(Bodibond, 24. avgust 2015 15:30)

Obrati paznju kakvu licnost glorifikujes. I naravno da nije Covic, a jos manje da je ugasio. Vasa sudbina i tranzit navijanja za drugi klub su za anale svetskog sporta.

Марко

pre 8 godina

Вујошевић је годинама добијао најталенованије играче у Србији јер су сви желели да иду у Партизан због Евролиге. Да видимо сада да ли од ових просечних клинаца може нешто да направи. Много бих волео да остане да то видим.

s

pre 8 godina

E grobari pa Milojevic je i tata i mama za Duleta po ponasanju i u stvaranju igraca,sa kakvim je tek on timom igrao Egal sa najjacim timovima u Jadranskoj ligi!

Jovanjjj

pre 8 godina

Kao Zvezdaš, navijao sam od srca da Duško Vujošević ostane trener partizana. Propast bi bila da godinama mukotrpno građen imidž neatane sa naše košarkaške scene. Ne verujem da postoji čovek, ili trener koji bi mogao na takav viteški način da tuče, psuje i vređa sopstvene igrače i da to prođe nekažnjeno. Ne verujem da postoji zamena koja bi mogla sa toliko strasti da mrzi zvezdu (osim mog druga Goše). Ne verujem da bi i jedan drugi primitivizam bio originalni, već da bi bio samo plagijat najvećeg DV. Zati mislim da je sjajno da Duško radi i dalje to što najbolje zna, a partizan i partizanovci su ga zaslužili, baaaš takvog kakav jeste. Bravo Dušane Vujoševiću! 😊

323

pre 8 godina

Znaci Dule je pricao, upozoravao i STA??? STA JE BILO?? Samo je ovu vlast natrpao na Partizan da mu bude jos gore! Da li vi mislite svojom glavom?? Nema tu demokratije, vec moc, vlast...onda cutis i u klub dovedes ljude iz vladajuce partije. Gde su u Partizanu??? Nema. Kazitemi jednog mocnog coveka iz SNS koji je u Partizanu? To se tako ne radi. I na kraju, Dule je pricao, napadao ovu vlast?? Evo dokle je Partizan dosao.Sasa ima pravo. Trenerski rezultati su jedno a mesanje u politiku i svadja sa vladajucom partijom nesto drugo. Evo gde je to pljuvanje vlasti dovelo Partizan. ONDA LEPO IZADJES NA ULICU I nadjes 5 MILIONA EU. BEZ PROBLEMA.Ako je predsednik JSD onda neka prica uopsteno a ne o KK Partizan. Na kraju i to je ludost. Predsednik JSD opet mora da bude neko iz politike a ne neko ko je vec trener nekog kluba. U ovoj zemlji je to tako, dok ne dodje do privatizacije do koje nece doci NIKADA.

vasiliss

pre 8 godina

Dule je bio dobar strucnjak, al da se trener jednog kluba toliko bavi kritikovanjem vlasti (koja jeste losa), a od drzvave zavisi finansijski, to je nezabiljezeno. Zamislite to u doba Tita, Slobe ili bilo gdje u svetu. Pa to ni Murinju ne bi palo na pamet.

Pedro

pre 8 godina

Jel znate sta je bedak ? Osvojiš 23 trofeja, 2 puta odvedeš klub na F4, stvaraš asove, proglase te za najboljeg trenera u Evropi, da bi te smenio Andrija Mladenović !

ccc?

pre 8 godina

A sta je uprava uradila? Dule nam je bar doneo brojne titule i sjajne igre u EL, a ti Danilovicu nisi nijednog sponzora mogao da dovedes. Bio si zauzet optuzbama na racun Zvezde i drzave, pusis, tuces se po kafanama, takvog Danilovica ne zelimo u nasem Partizanu!
(milanovac, 24. avgust 2015 15:51)

Druze, ne mesaj trenerske rezultate i upravu. Pogledaj ko sedi u upravi pa mi pokazi prstom clana SNSa ali da je na nekoj vaznijoj funkciji? E to je radila uprava. Nista, jer nista nisu ni mogli da ostvare. Da li ti je jasno da je Partizan bio drzavni prvak, ucesnik EL i da nema sponzore?? Npr, prosle godine? Nema sponzore?? Gde to ima?? Ali je vazno da Partizan redovno placa porez u ratama sa kamatama i ja sam kao veliki navijac ponosan. Partizan ostvaruje ono sto ova vlast trazi od njega. A drugi, dali su drugi duzni za porez?? To svi mi znamo. Ko placa, koliko duguje i kako su mu odjednom dugovi sve manji i manji.

srba

pre 8 godina

Predrag - Sasa Danilovic, najbolji jugoslovenski i srpski kosarkas svih vremena. Samo toliko.

P.S. (Zvezdas, ali ne pamtim Ducija Simonovica)

lexspecialis

pre 8 godina

Nema razloga za brigu stiže povremeni albanski reprezentativac Elzet Brava a u toku su pregovori i sa talentovanim Banetom Sekulićem.

Kum

pre 8 godina

Makarije sa Uba...a kazu jos i da ce Zvezda za dvadesetak godina da ponovo osnuje klub pa da ces moci da prestanes za FMP da navijas.
(sovuljaga, 24. avgust 2015 15:24)

Nisi bas u toku. Zvezda je odmrznuta.

Sve je jasno

pre 8 godina

Ja sam znao da će se ovo desiti a kada bi znali ko sve stoji iza toga ne bi vam bilo dobro. Samo se setite da je Tegeltija odjednom počeo u jednom trenutku da napada Danilovića u svojim emisijama a da je potpuno nerazumno branio vujoševića. Tada je (nakon polufinala) Tegeltija počeo da hvali SNS i da ih priziva u klub. partizan je uvek kroz istoriju bio uz svaku vlast i zbog toga je dobro prolazio. Prodali bi i dušu za državnu pomoć. Zvezda je bila i u mnogo većem problemu pa je ćutala. Sva sreća pa je Čović hteo da prebaci sve iz FMP-a u Zvezdu i sada je Zvezda na nikad zdravijim nogama. A partizan ako ostane bez državne pomoći ugasio bi se za dva dana jer nikad nikog nije sam stvorio. Recept se zna kao i u FK partizan - dolazi sns uprava i sa njom odmah i 10 državnih sponzora. A da bi se sve pokrilo vujošević ostaje trener uz isplatu svih dugovanja prema njemu (za njega je to dovoljno da počne da hvali vlast kao i prethodni put kad su im dodelili sponzore) a navijači će sve progutati jer odavno ne razmišljju svojim glavama. Sve ovo se znalo nakon poraza od Zvezde u polufinalu kada je Vujošević nakon utakmice bio smiren i rekao bez sarkazma da se ipak zahvaljuje državi jer su puno pomogli a da ih napada jer misli da treba i još više da pomaže. Već tada mi je bilo jasno da će on ostati a sve biti svaljeno na Danilovića. Sada idu Tegeltijine emisije o tome kako je dobra vlast i kako je logično da partizan dobije sns upravu i sponzore a navijači preko noći promeniti priču za 180 stepeni. Tako su i Dodika hvalili kad im je nazvao klub po instant klubu iz Aleksandrovca. Ja sam sve ovo napisao iste večeri kad je partizan izgubio od Zvezde. Samo još kad bi objavili ovaj komentar a vi zapamtite dobro šta sam rekao.

aeol

pre 8 godina

(Bodibond, 24. avgust 2015 15:30)

Covece po ceo dan pises komentare.Za mene je to bolest.Uradis li ikada nesto korisno u zivotu?Imas li nekoga,oca,majku,devojku,zenu pa da te opomenu da si se pretvorio u debila koji zivi virtualni zivot na netu,strasno!

petarczv

pre 8 godina

I pored svega sad pljujete danilovica xaxaxaxaxaaxa koja sekta...ne daj boze da je vrhovni dervis za nest kriv. Zato volim sto vam se sve ovo desava...

zemlja teletabisa

pre 8 godina

ne vidim zasto gospodin Vujosevic nema pravo da iznese svoj politicki stav i misljenje u svojstvu gradjanina republike..mislim mi kao zivimo u demokratiji..moje misljenje je da mi cutimo previse i predugo zato nam i jeste ovako kako je...

MIŠA

pre 8 godina

Naravno da je ostavka trebalo da dođe pre 2 godine.
Ako si vrhunski igrač-košarkaški ne mora da znači da si stručnjak za upravljnjem i vođenjem kluba. Te dve delatnosti nemaju veze jedna sa drugom.
Takođe, Dule Vujošević se pokazao kao dobar trener, ali nikako kao psiholog
pedagog, organizator. Nije mu trebalo da prihvati funkciju predsednika sportskog gruštva Partizan, jer je umislio da je predsednik doživotni države najmanje kao amerike. I tada je pogubio sve konce. Niko ga ne sluša, ne daju mu pare, ne slušaju ga sudije ne sluša ga Čovič, ne sluša ga Vučić koji javno kaže da nesme da privatizuje Partizan i Zvezdu. Dule misli od njega i Čovića.
Navijač sam Partizana. Dule nemože da se promeni i bolje je da napusti klub.
Ima divnih mladih talentovanih trenera, Naprimer Milojević.
Doviđenja Dule Vujoševiću. Hvala ti za postignute rezultate ali prošlo je tvoje vreme.
Sramota me je bilo da gledam tvoj odnos prema sudijama, tvoj odnos prema tvojim sradnicima, prema publici.
Doviđenja,

milanovac

pre 8 godina

A sta je uprava uradila? Dule nam je bar doneo brojne titule i sjajne igre u EL, a ti Danilovicu nisi nijednog sponzora mogao da dovedes. Bio si zauzet optuzbama na racun Zvezde i drzave, pusis, tuces se po kafanama, takvog Danilovica ne zelimo u nasem Partizanu!

Nikoč

pre 8 godina

Nas iz Vršca ste naterali da nam se smuči i da prestanemo da se bavimo košarkom na ozbiljan način. Sada se dešava isto vama samima. Žalosno, ali tako mora da bude.

Bodibond

pre 8 godina

Dule VUJOSEVIC je tata. Jedini trener koji ima vise trofeja nego cela liga u kojoj se takmici sve sa igracima i trenerima, i jedini trener koji je ugasio neki klub, mali klub ali je bio klub. (+41, 24. avgust 2015 15:21)

Nacin na koji je Covic ugasio Partizan i razjurio sve iz njega ostace zapamceno u anale svetskog sporta. Od Partizan ostali samo dugmici.

Amater

pre 8 godina

Sve pare koje ste zaradili zaradili ste jer je te igrače DV stvorio radeći sa njima po 5 sati dnevno, dok ste vi visili po gradu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter b parter, 24. avgust 2015 15:15).
Svi ti igrači koje je Dule"stvorio"su debelo placeni.Od Koste Perovića do Predraga Samardžijskog.Nemanja Matović je papreno plaćen a dečko je bio gotov za košarku.Toliko o Duletu kao expertu.

panter b parter

pre 8 godina

Saša, da nema Duleta ne bi bilo ni tebe u KKP, bio si veliki igrač i samo zo. Za sve uspehe od Top8/F4 i silnih titula sve je to zasluga Duška Vujoševića ako ćemo realno. Ni Šilobad, Toša i co. zajedno sa tobom ne može ni evro da nađe za klub. Sve pare koje ste zaradili zaradili ste jer je te igrače DV stvorio radeći sa njima po 5 sati dnevno, dok ste vi visili po gradu.

+41

pre 8 godina

Dule VUJOSEVIC je tata. Jedini trener koji ima vise trofeja nego cela liga u kojoj se takmici sve sa igracima i trenerima, i jedini trener koji je ugasio neki klub, mali klub ali je bio klub.

chera-bera

pre 8 godina

Preguraće Partizan ovi i biće još jači. Nismo mi sezonske namenske ekipe za jednu do dve sezone kao što je VK CZ,FMP CZ i a i ovi Grofovi.

Milos

pre 8 godina

Ja kao navijac Partizana smatram da trenera ne treba menjati. Treba mu jednostavno objasniti da ne moze u jednoj takvoj instituciji kao sto je KK Partizan da se ponasa kako hoce i da prica sta mu padne na pamet. Treba da se bavi strukom jer je dosadasnjim rezultatima, kako na timskom nivou tako i na planu razvoja mladih igraca, pokazao da to odlicno radi. To je ono sto ja kao neko ko gleda kosarku mogu da primetim i povodom toga zakljucim. Sto se tice predsednika kluba i uprave kao i politickih pitanja, to ne zelim da komentarisem jer ne poznajem situaciju u klubu i ne razumem se u politiku.
Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima kosarke u Srbiji!

povratak otpisanih

pre 8 godina

Meru je prevršio onaj ko je svake godine rasprodavao ceo tim i najkvalitetnije igrače a umesto njih vremenom počeo da dovodi neadekvatne i jeftine zamene. Možda je taj princip bio neizbežan ali nije mogao da traje u nedogled. Nije tragedija ne može se večno biti najbolji svaki klub u svom postojanju doživi i pad. Partizan je jedina institucija srpske košarke i pitanje dana je kada će se vratiti na staze uspeha. Našu zemlju samo Partizan može dostojno da reprezentuje u Evropi što je mnogo puta do sada potvrdio. Hvala Daniloviću za sve što je učinio za Partizan i nadam se njegovom što bržem povratku.

Shawn Kemp

pre 8 godina

Zamolio bih poslednjeg ko je primio platu, iz tajnih službi znam da je to Tepara, pre nekih godinu dana, da kupi katanac i ugasi svetlo!

Nolan

pre 8 godina

Dakle, iščekuje se još saopštenje @danila koji bi trebao da stane u odbranu svog idola (kojeg?) i usput nas zabavi sa par prepoznatljivih ljigavo sarkastičnih prozivki na račun jedinog srpskog predstavnika u Evropi.

dragan

pre 8 godina

Da si ti Danilovicu radio svoj posao onda se Dule ne bi bavio svime i svacime...Bavio se duplo manje poliitikom nego sto se politika bavila Partizanom.Ova vlast je pokusavala,a na kraju i uspela zbog tvog necinjenja,da podeli klub i ubaci svoje ljude,a tu mislim na Andriju Mladenovica,vecitog priveska vlasti.
#zaduleta

Hijena

pre 8 godina

Dule je pricao jer niko drugi iz kluba nije imao petlju za to. Zasto ti Saša nisi izasao i rekao ovo sto je Dule pricao evo dvije sezone i pustio njega da se bavi samo trenerskim poslom. Sad si podneo ostavku a razlog je jer je Dule pricao istinu umjesto da ćuti i trpi kao ti. I posle ovoga, ti si legenda i čovjek koji je mnogo pomogao i dao sopstveni novac za Partizan ali sa nekim stvarima nisi mogao da se boris kako si trebao.

žarko

pre 8 godina

Trebalo je Dule da ode a ne Danilović. Dule se ponašao kabadahijski nevaspitano - vulgarnost je bio njegov način ophođenja s ljudima. Psovati majku igračima na tajm autu i udarati šamare - izuzetne vaspitne metode je koristio. Sramotio je svoj klub sa varvarskim ponašanjem a sam klub je smatrao i smatra praktično svojim ličnim u kome je despotski mogao i može da radi što hoće. Čovek je izgleda potpuno netolerantan prema miljenjima koja su drugačija od njegovih. Bilo mi je žao igrača i ljudi iz njegovo okruženja koji su bili predmet torture i iživaljavanja. Takođe isto su prolazile i sudije i protivnički tabori. Kako vreme bude prolazilo on će biti sve agresivniji. Svaka čast Duletu na izuzetnoj stručnosti u stavaranju igrača ali nedopustivo je dolaziti do tog cilja uz rušenje ličnog dostojanstva makar jednog čoveka a kamoli većeg broja njih.

Славиша

pre 8 godina

Мераклијо са Уба, уништена ти је младост, па зато чекаш крај наше седнице?

ja

pre 8 godina

Inace da nije kritikovao vlast, Partizan bi dobio pomoc? Ma daj...kako da se sportski tim ne bavi tim stvarima, kada te stvari direktno uticu na njegov opstanak?

Batko

pre 8 godina

Hvala ti za sve. Ali trebalo je ti vise da pricas o nekim stvarima, a ne Dule. Naravno da je on o tome pricao kad su svi ostali cutali.
(Dux, 24. avgust 2015 15:13)

O gepeku?

peki

pre 8 godina

...Bavio se duplo manje poliitikom nego sto se politika bavila Partizanom.



Jel pod ovim misliš na eru Miloševića i Tadića? Neviđeno licemerje.

Olovna vremena

pre 8 godina

Daniloviću, u zemlji u kojoj je politika do guše u sportu i gde država finansira klubove, ali prema svom ukusu a ne po pravdi, i gde država podržave sve manipulacije pa i prodaju, na određeno vreme, imena i grba jednom privatniku, oprašta dugove samo jednom klubu, ti bi hteo da zabraniš čoveku, koji je i predsednik JSD Partizan da poilitički misli i govori? Dobro je što si otišao. A mi ćemo sačekati neke bolje dane, kad u Srbiji osvane dan oslobođenja i sve ovo postane lani. Da li je Andrija Mladenović političar, pa šta on traži u upravi? Ko je on da traži smenu Dušana Vujoševića? Misliš da nijedan sportista ne sme da priča o vlasti a da političari mogu da vladaju sportom i sportistima? Zabraniti ljudima, svejedno iz koje da su profesije, da politički misle i govore - ravno je eutanaziji. To bi neki univerzalni Mladenovć mogao da poruči svima: slikari u platno, profesori u tablu, radnici u strug, reditelji u pozorišne daske, pisci u prazne strane papira, baštovani u leje luka... nemam reči.

žarko

pre 8 godina

Trebalo je Dule da ode a ne Danilović. Dule se ponašao kabadahijski nevaspitano - vulgarnost je bio njegov način ophođenja s ljudima. Psovati majku igračima na tajm autu i udarati šamare - izuzetne vaspitne metode je koristio. Sramotio je svoj klub sa varvarskim ponašanjem a sam klub je smatrao i smatra praktično svojim ličnim u kome je despotski mogao i može da radi što hoće. Čovek je izgleda potpuno netolerantan prema miljenjima koja su drugačija od njegovih. Bilo mi je žao igrača i ljudi iz njegovo okruženja koji su bili predmet torture i iživaljavanja. Takođe isto su prolazile i sudije i protivnički tabori. Kako vreme bude prolazilo on će biti sve agresivniji. Svaka čast Duletu na izuzetnoj stručnosti u stavaranju igrača ali nedopustivo je dolaziti do tog cilja uz rušenje ličnog dostojanstva makar jednog čoveka a kamoli većeg broja njih.

Nikoč

pre 8 godina

Nas iz Vršca ste naterali da nam se smuči i da prestanemo da se bavimo košarkom na ozbiljan način. Sada se dešava isto vama samima. Žalosno, ali tako mora da bude.

Batko

pre 8 godina

Hvala ti za sve. Ali trebalo je ti vise da pricas o nekim stvarima, a ne Dule. Naravno da je on o tome pricao kad su svi ostali cutali.
(Dux, 24. avgust 2015 15:13)

O gepeku?

Bodibond

pre 8 godina

Dule VUJOSEVIC je tata. Jedini trener koji ima vise trofeja nego cela liga u kojoj se takmici sve sa igracima i trenerima, i jedini trener koji je ugasio neki klub, mali klub ali je bio klub. (+41, 24. avgust 2015 15:21)

Nacin na koji je Covic ugasio Partizan i razjurio sve iz njega ostace zapamceno u anale svetskog sporta. Od Partizan ostali samo dugmici.

petarczv

pre 8 godina

I pored svega sad pljujete danilovica xaxaxaxaxaaxa koja sekta...ne daj boze da je vrhovni dervis za nest kriv. Zato volim sto vam se sve ovo desava...

dragan

pre 8 godina

Da si ti Danilovicu radio svoj posao onda se Dule ne bi bavio svime i svacime...Bavio se duplo manje poliitikom nego sto se politika bavila Partizanom.Ova vlast je pokusavala,a na kraju i uspela zbog tvog necinjenja,da podeli klub i ubaci svoje ljude,a tu mislim na Andriju Mladenovica,vecitog priveska vlasti.
#zaduleta

Jovanjjj

pre 8 godina

Kao Zvezdaš, navijao sam od srca da Duško Vujošević ostane trener partizana. Propast bi bila da godinama mukotrpno građen imidž neatane sa naše košarkaške scene. Ne verujem da postoji čovek, ili trener koji bi mogao na takav viteški način da tuče, psuje i vređa sopstvene igrače i da to prođe nekažnjeno. Ne verujem da postoji zamena koja bi mogla sa toliko strasti da mrzi zvezdu (osim mog druga Goše). Ne verujem da bi i jedan drugi primitivizam bio originalni, već da bi bio samo plagijat najvećeg DV. Zati mislim da je sjajno da Duško radi i dalje to što najbolje zna, a partizan i partizanovci su ga zaslužili, baaaš takvog kakav jeste. Bravo Dušane Vujoševiću! 😊

Amater

pre 8 godina

Sve pare koje ste zaradili zaradili ste jer je te igrače DV stvorio radeći sa njima po 5 sati dnevno, dok ste vi visili po gradu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter b parter, 24. avgust 2015 15:15).
Svi ti igrači koje je Dule"stvorio"su debelo placeni.Od Koste Perovića do Predraga Samardžijskog.Nemanja Matović je papreno plaćen a dečko je bio gotov za košarku.Toliko o Duletu kao expertu.

peki

pre 8 godina

...Bavio se duplo manje poliitikom nego sto se politika bavila Partizanom.



Jel pod ovim misliš na eru Miloševića i Tadića? Neviđeno licemerje.

Sve je jasno

pre 8 godina

Ja sam znao da će se ovo desiti a kada bi znali ko sve stoji iza toga ne bi vam bilo dobro. Samo se setite da je Tegeltija odjednom počeo u jednom trenutku da napada Danilovića u svojim emisijama a da je potpuno nerazumno branio vujoševića. Tada je (nakon polufinala) Tegeltija počeo da hvali SNS i da ih priziva u klub. partizan je uvek kroz istoriju bio uz svaku vlast i zbog toga je dobro prolazio. Prodali bi i dušu za državnu pomoć. Zvezda je bila i u mnogo većem problemu pa je ćutala. Sva sreća pa je Čović hteo da prebaci sve iz FMP-a u Zvezdu i sada je Zvezda na nikad zdravijim nogama. A partizan ako ostane bez državne pomoći ugasio bi se za dva dana jer nikad nikog nije sam stvorio. Recept se zna kao i u FK partizan - dolazi sns uprava i sa njom odmah i 10 državnih sponzora. A da bi se sve pokrilo vujošević ostaje trener uz isplatu svih dugovanja prema njemu (za njega je to dovoljno da počne da hvali vlast kao i prethodni put kad su im dodelili sponzore) a navijači će sve progutati jer odavno ne razmišljju svojim glavama. Sve ovo se znalo nakon poraza od Zvezde u polufinalu kada je Vujošević nakon utakmice bio smiren i rekao bez sarkazma da se ipak zahvaljuje državi jer su puno pomogli a da ih napada jer misli da treba i još više da pomaže. Već tada mi je bilo jasno da će on ostati a sve biti svaljeno na Danilovića. Sada idu Tegeltijine emisije o tome kako je dobra vlast i kako je logično da partizan dobije sns upravu i sponzore a navijači preko noći promeniti priču za 180 stepeni. Tako su i Dodika hvalili kad im je nazvao klub po instant klubu iz Aleksandrovca. Ja sam sve ovo napisao iste večeri kad je partizan izgubio od Zvezde. Samo još kad bi objavili ovaj komentar a vi zapamtite dobro šta sam rekao.

MIŠA

pre 8 godina

Naravno da je ostavka trebalo da dođe pre 2 godine.
Ako si vrhunski igrač-košarkaški ne mora da znači da si stručnjak za upravljnjem i vođenjem kluba. Te dve delatnosti nemaju veze jedna sa drugom.
Takođe, Dule Vujošević se pokazao kao dobar trener, ali nikako kao psiholog
pedagog, organizator. Nije mu trebalo da prihvati funkciju predsednika sportskog gruštva Partizan, jer je umislio da je predsednik doživotni države najmanje kao amerike. I tada je pogubio sve konce. Niko ga ne sluša, ne daju mu pare, ne slušaju ga sudije ne sluša ga Čovič, ne sluša ga Vučić koji javno kaže da nesme da privatizuje Partizan i Zvezdu. Dule misli od njega i Čovića.
Navijač sam Partizana. Dule nemože da se promeni i bolje je da napusti klub.
Ima divnih mladih talentovanih trenera, Naprimer Milojević.
Doviđenja Dule Vujoševiću. Hvala ti za postignute rezultate ali prošlo je tvoje vreme.
Sramota me je bilo da gledam tvoj odnos prema sudijama, tvoj odnos prema tvojim sradnicima, prema publici.
Doviđenja,

Марко

pre 8 godina

Вујошевић је годинама добијао најталенованије играче у Србији јер су сви желели да иду у Партизан због Евролиге. Да видимо сада да ли од ових просечних клинаца може нешто да направи. Много бих волео да остане да то видим.

dusko

pre 8 godina

Danilović je ostavio trag i Partizanu i kao igrač i kao funkcioner. Razumem njegovu odluku. Vujošević takodje treba da sledi njegov primer. Zaista nema smisla da on sada ostane. Ljudi koji vole Partizan sada su na potezu. Pomozite !

vasiliss

pre 8 godina

Dule je bio dobar strucnjak, al da se trener jednog kluba toliko bavi kritikovanjem vlasti (koja jeste losa), a od drzvave zavisi finansijski, to je nezabiljezeno. Zamislite to u doba Tita, Slobe ili bilo gdje u svetu. Pa to ni Murinju ne bi palo na pamet.

Milos

pre 8 godina

Ja kao navijac Partizana smatram da trenera ne treba menjati. Treba mu jednostavno objasniti da ne moze u jednoj takvoj instituciji kao sto je KK Partizan da se ponasa kako hoce i da prica sta mu padne na pamet. Treba da se bavi strukom jer je dosadasnjim rezultatima, kako na timskom nivou tako i na planu razvoja mladih igraca, pokazao da to odlicno radi. To je ono sto ja kao neko ko gleda kosarku mogu da primetim i povodom toga zakljucim. Sto se tice predsednika kluba i uprave kao i politickih pitanja, to ne zelim da komentarisem jer ne poznajem situaciju u klubu i ne razumem se u politiku.
Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima kosarke u Srbiji!

panter b parter

pre 8 godina

Saša, da nema Duleta ne bi bilo ni tebe u KKP, bio si veliki igrač i samo zo. Za sve uspehe od Top8/F4 i silnih titula sve je to zasluga Duška Vujoševića ako ćemo realno. Ni Šilobad, Toša i co. zajedno sa tobom ne može ni evro da nađe za klub. Sve pare koje ste zaradili zaradili ste jer je te igrače DV stvorio radeći sa njima po 5 sati dnevno, dok ste vi visili po gradu.

Nolan

pre 8 godina

Dakle, iščekuje se još saopštenje @danila koji bi trebao da stane u odbranu svog idola (kojeg?) i usput nas zabavi sa par prepoznatljivih ljigavo sarkastičnih prozivki na račun jedinog srpskog predstavnika u Evropi.

Kum

pre 8 godina

Makarije sa Uba...a kazu jos i da ce Zvezda za dvadesetak godina da ponovo osnuje klub pa da ces moci da prestanes za FMP da navijas.
(sovuljaga, 24. avgust 2015 15:24)

Nisi bas u toku. Zvezda je odmrznuta.

s

pre 8 godina

E grobari pa Milojevic je i tata i mama za Duleta po ponasanju i u stvaranju igraca,sa kakvim je tek on timom igrao Egal sa najjacim timovima u Jadranskoj ligi!

Pivski

pre 8 godina

Dulo treba da ide pod hitno! Čovek se više ne bavi onim što mu je posao. Grobari mogu sada samo da tuguju i nastave patoloski da mrze Zvezdu, ali što kaze narod - zaigrala malo mečka i pred vašim vratima i sada pokazujete KOLIKO STE MALI KLUB!

Shawn Kemp

pre 8 godina

Zamolio bih poslednjeg ko je primio platu, iz tajnih službi znam da je to Tepara, pre nekih godinu dana, da kupi katanac i ugasi svetlo!

Pedro

pre 8 godina

Jel znate sta je bedak ? Osvojiš 23 trofeja, 2 puta odvedeš klub na F4, stvaraš asove, proglase te za najboljeg trenera u Evropi, da bi te smenio Andrija Mladenović !

+41

pre 8 godina

Dule VUJOSEVIC je tata. Jedini trener koji ima vise trofeja nego cela liga u kojoj se takmici sve sa igracima i trenerima, i jedini trener koji je ugasio neki klub, mali klub ali je bio klub.

lexspecialis

pre 8 godina

Nema razloga za brigu stiže povremeni albanski reprezentativac Elzet Brava a u toku su pregovori i sa talentovanim Banetom Sekulićem.

323

pre 8 godina

Znaci Dule je pricao, upozoravao i STA??? STA JE BILO?? Samo je ovu vlast natrpao na Partizan da mu bude jos gore! Da li vi mislite svojom glavom?? Nema tu demokratije, vec moc, vlast...onda cutis i u klub dovedes ljude iz vladajuce partije. Gde su u Partizanu??? Nema. Kazitemi jednog mocnog coveka iz SNS koji je u Partizanu? To se tako ne radi. I na kraju, Dule je pricao, napadao ovu vlast?? Evo dokle je Partizan dosao.Sasa ima pravo. Trenerski rezultati su jedno a mesanje u politiku i svadja sa vladajucom partijom nesto drugo. Evo gde je to pljuvanje vlasti dovelo Partizan. ONDA LEPO IZADJES NA ULICU I nadjes 5 MILIONA EU. BEZ PROBLEMA.Ako je predsednik JSD onda neka prica uopsteno a ne o KK Partizan. Na kraju i to je ludost. Predsednik JSD opet mora da bude neko iz politike a ne neko ko je vec trener nekog kluba. U ovoj zemlji je to tako, dok ne dodje do privatizacije do koje nece doci NIKADA.

daddy_cool

pre 8 godina

Dule VUJOSEVIC je tata. Jedini trener koji ima vise trofeja nego cela liga u kojoj se takmici sve sa igracima i trenerima, i jedini trener koji je ugasio neki klub, mali klub ali je bio klub. (+41, 24. avgust 2015 15:21)

Nacin na koji je Covic ugasio Partizan i razjurio sve iz njega ostace zapamceno u anale svetskog sporta. Od Partizan ostali samo dugmici.
(Bodibond, 24. avgust 2015 15:30)

Obrati paznju kakvu licnost glorifikujes. I naravno da nije Covic, a jos manje da je ugasio. Vasa sudbina i tranzit navijanja za drugi klub su za anale svetskog sporta.

aeol

pre 8 godina

(Bodibond, 24. avgust 2015 15:30)

Covece po ceo dan pises komentare.Za mene je to bolest.Uradis li ikada nesto korisno u zivotu?Imas li nekoga,oca,majku,devojku,zenu pa da te opomenu da si se pretvorio u debila koji zivi virtualni zivot na netu,strasno!

povratak otpisanih

pre 8 godina

Meru je prevršio onaj ko je svake godine rasprodavao ceo tim i najkvalitetnije igrače a umesto njih vremenom počeo da dovodi neadekvatne i jeftine zamene. Možda je taj princip bio neizbežan ali nije mogao da traje u nedogled. Nije tragedija ne može se večno biti najbolji svaki klub u svom postojanju doživi i pad. Partizan je jedina institucija srpske košarke i pitanje dana je kada će se vratiti na staze uspeha. Našu zemlju samo Partizan može dostojno da reprezentuje u Evropi što je mnogo puta do sada potvrdio. Hvala Daniloviću za sve što je učinio za Partizan i nadam se njegovom što bržem povratku.

zemlja teletabisa

pre 8 godina

ne vidim zasto gospodin Vujosevic nema pravo da iznese svoj politicki stav i misljenje u svojstvu gradjanina republike..mislim mi kao zivimo u demokratiji..moje misljenje je da mi cutimo previse i predugo zato nam i jeste ovako kako je...

srba

pre 8 godina

Predrag - Sasa Danilovic, najbolji jugoslovenski i srpski kosarkas svih vremena. Samo toliko.

P.S. (Zvezdas, ali ne pamtim Ducija Simonovica)

ccc?

pre 8 godina

A sta je uprava uradila? Dule nam je bar doneo brojne titule i sjajne igre u EL, a ti Danilovicu nisi nijednog sponzora mogao da dovedes. Bio si zauzet optuzbama na racun Zvezde i drzave, pusis, tuces se po kafanama, takvog Danilovica ne zelimo u nasem Partizanu!
(milanovac, 24. avgust 2015 15:51)

Druze, ne mesaj trenerske rezultate i upravu. Pogledaj ko sedi u upravi pa mi pokazi prstom clana SNSa ali da je na nekoj vaznijoj funkciji? E to je radila uprava. Nista, jer nista nisu ni mogli da ostvare. Da li ti je jasno da je Partizan bio drzavni prvak, ucesnik EL i da nema sponzore?? Npr, prosle godine? Nema sponzore?? Gde to ima?? Ali je vazno da Partizan redovno placa porez u ratama sa kamatama i ja sam kao veliki navijac ponosan. Partizan ostvaruje ono sto ova vlast trazi od njega. A drugi, dali su drugi duzni za porez?? To svi mi znamo. Ko placa, koliko duguje i kako su mu odjednom dugovi sve manji i manji.

Славиша

pre 8 godina

Мераклијо са Уба, уништена ти је младост, па зато чекаш крај наше седнице?

Hijena

pre 8 godina

Dule je pricao jer niko drugi iz kluba nije imao petlju za to. Zasto ti Saša nisi izasao i rekao ovo sto je Dule pricao evo dvije sezone i pustio njega da se bavi samo trenerskim poslom. Sad si podneo ostavku a razlog je jer je Dule pricao istinu umjesto da ćuti i trpi kao ti. I posle ovoga, ti si legenda i čovjek koji je mnogo pomogao i dao sopstveni novac za Partizan ali sa nekim stvarima nisi mogao da se boris kako si trebao.

Olovna vremena

pre 8 godina

Daniloviću, u zemlji u kojoj je politika do guše u sportu i gde država finansira klubove, ali prema svom ukusu a ne po pravdi, i gde država podržave sve manipulacije pa i prodaju, na određeno vreme, imena i grba jednom privatniku, oprašta dugove samo jednom klubu, ti bi hteo da zabraniš čoveku, koji je i predsednik JSD Partizan da poilitički misli i govori? Dobro je što si otišao. A mi ćemo sačekati neke bolje dane, kad u Srbiji osvane dan oslobođenja i sve ovo postane lani. Da li je Andrija Mladenović političar, pa šta on traži u upravi? Ko je on da traži smenu Dušana Vujoševića? Misliš da nijedan sportista ne sme da priča o vlasti a da političari mogu da vladaju sportom i sportistima? Zabraniti ljudima, svejedno iz koje da su profesije, da politički misle i govore - ravno je eutanaziji. To bi neki univerzalni Mladenovć mogao da poruči svima: slikari u platno, profesori u tablu, radnici u strug, reditelji u pozorišne daske, pisci u prazne strane papira, baštovani u leje luka... nemam reči.

chera-bera

pre 8 godina

Preguraće Partizan ovi i biće još jači. Nismo mi sezonske namenske ekipe za jednu do dve sezone kao što je VK CZ,FMP CZ i a i ovi Grofovi.

milanovac

pre 8 godina

A sta je uprava uradila? Dule nam je bar doneo brojne titule i sjajne igre u EL, a ti Danilovicu nisi nijednog sponzora mogao da dovedes. Bio si zauzet optuzbama na racun Zvezde i drzave, pusis, tuces se po kafanama, takvog Danilovica ne zelimo u nasem Partizanu!

ja

pre 8 godina

Inace da nije kritikovao vlast, Partizan bi dobio pomoc? Ma daj...kako da se sportski tim ne bavi tim stvarima, kada te stvari direktno uticu na njegov opstanak?

racky

pre 8 godina

Dule je svima nama ulepsao detinjstvo, hvala mu za bezbroj četvrtka provedenih u Pioniru zna se čim se lomi rezultat protivnik vodi 5,6 razlike tehnička pritisak na sudije i ostalo je poznato Partizan dobija, staro košarkaško pravilo mora da se vrati faul u napadu, koraci. A sto se tice Danilovica neslazem se sa njim.

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Predrag - Sasa Danilovic, najbolji jugoslovenski i srpski kosarkas svih vremena. Samo toliko.
P.S. (Zvezdas, ali ne pamtim Ducija Simonovica)
(srba, 24. avgust 2015 16:30)
A da li pamtis trostrukog all-stara, drugog strelca NBA lige Pedju Stojakovica?

goxy

pre 8 godina

kog igraca je stvorio Dule zadnjih dve godine nijednog naseg igraca osim ako racunamo strance od kojih Srbija nema nista poput Veselog ili Lovrenja tako da je njegov rad poslednjih dve godine nikakav zao mi ga kao coveka ali sam je kriv

dark

pre 8 godina

Poštovao sam DV kao trenera,ali mi djeluje kao neko ko ima više interesovanja(što je dobro samo po sebi),ali to moderna košarka ne trpi. Ona traži posvećenog pojedinca,a Dule je,čini mi se,stari kov zarobljen u staroj Jugi.

panter b parter

pre 8 godina

Saša, da nema Duleta ne bi bilo ni tebe u KKP, bio si veliki igrač i samo zo. Za sve uspehe od Top8/F4 i silnih titula sve je to zasluga Duška Vujoševića ako ćemo realno. Ni Šilobad, Toša i co. zajedno sa tobom ne može ni evro da nađe za klub. Sve pare koje ste zaradili zaradili ste jer je te igrače DV stvorio radeći sa njima po 5 sati dnevno, dok ste vi visili po gradu.

dragan

pre 8 godina

Da si ti Danilovicu radio svoj posao onda se Dule ne bi bavio svime i svacime...Bavio se duplo manje poliitikom nego sto se politika bavila Partizanom.Ova vlast je pokusavala,a na kraju i uspela zbog tvog necinjenja,da podeli klub i ubaci svoje ljude,a tu mislim na Andriju Mladenovica,vecitog priveska vlasti.
#zaduleta

+41

pre 8 godina

Dule VUJOSEVIC je tata. Jedini trener koji ima vise trofeja nego cela liga u kojoj se takmici sve sa igracima i trenerima, i jedini trener koji je ugasio neki klub, mali klub ali je bio klub.

zemlja teletabisa

pre 8 godina

ne vidim zasto gospodin Vujosevic nema pravo da iznese svoj politicki stav i misljenje u svojstvu gradjanina republike..mislim mi kao zivimo u demokratiji..moje misljenje je da mi cutimo previse i predugo zato nam i jeste ovako kako je...

ccc?

pre 8 godina

A sta je uprava uradila? Dule nam je bar doneo brojne titule i sjajne igre u EL, a ti Danilovicu nisi nijednog sponzora mogao da dovedes. Bio si zauzet optuzbama na racun Zvezde i drzave, pusis, tuces se po kafanama, takvog Danilovica ne zelimo u nasem Partizanu!
(milanovac, 24. avgust 2015 15:51)

Druze, ne mesaj trenerske rezultate i upravu. Pogledaj ko sedi u upravi pa mi pokazi prstom clana SNSa ali da je na nekoj vaznijoj funkciji? E to je radila uprava. Nista, jer nista nisu ni mogli da ostvare. Da li ti je jasno da je Partizan bio drzavni prvak, ucesnik EL i da nema sponzore?? Npr, prosle godine? Nema sponzore?? Gde to ima?? Ali je vazno da Partizan redovno placa porez u ratama sa kamatama i ja sam kao veliki navijac ponosan. Partizan ostvaruje ono sto ova vlast trazi od njega. A drugi, dali su drugi duzni za porez?? To svi mi znamo. Ko placa, koliko duguje i kako su mu odjednom dugovi sve manji i manji.

povratak otpisanih

pre 8 godina

Meru je prevršio onaj ko je svake godine rasprodavao ceo tim i najkvalitetnije igrače a umesto njih vremenom počeo da dovodi neadekvatne i jeftine zamene. Možda je taj princip bio neizbežan ali nije mogao da traje u nedogled. Nije tragedija ne može se večno biti najbolji svaki klub u svom postojanju doživi i pad. Partizan je jedina institucija srpske košarke i pitanje dana je kada će se vratiti na staze uspeha. Našu zemlju samo Partizan može dostojno da reprezentuje u Evropi što je mnogo puta do sada potvrdio. Hvala Daniloviću za sve što je učinio za Partizan i nadam se njegovom što bržem povratku.

Hijena

pre 8 godina

Dule je pricao jer niko drugi iz kluba nije imao petlju za to. Zasto ti Saša nisi izasao i rekao ovo sto je Dule pricao evo dvije sezone i pustio njega da se bavi samo trenerskim poslom. Sad si podneo ostavku a razlog je jer je Dule pricao istinu umjesto da ćuti i trpi kao ti. I posle ovoga, ti si legenda i čovjek koji je mnogo pomogao i dao sopstveni novac za Partizan ali sa nekim stvarima nisi mogao da se boris kako si trebao.

chera-bera

pre 8 godina

Preguraće Partizan ovi i biće još jači. Nismo mi sezonske namenske ekipe za jednu do dve sezone kao što je VK CZ,FMP CZ i a i ovi Grofovi.

Славиша

pre 8 godina

Мераклијо са Уба, уништена ти је младост, па зато чекаш крај наше седнице?

Bodibond

pre 8 godina

Dule VUJOSEVIC je tata. Jedini trener koji ima vise trofeja nego cela liga u kojoj se takmici sve sa igracima i trenerima, i jedini trener koji je ugasio neki klub, mali klub ali je bio klub. (+41, 24. avgust 2015 15:21)

Nacin na koji je Covic ugasio Partizan i razjurio sve iz njega ostace zapamceno u anale svetskog sporta. Od Partizan ostali samo dugmici.

Batko

pre 8 godina

Hvala ti za sve. Ali trebalo je ti vise da pricas o nekim stvarima, a ne Dule. Naravno da je on o tome pricao kad su svi ostali cutali.
(Dux, 24. avgust 2015 15:13)

O gepeku?

milanovac

pre 8 godina

A sta je uprava uradila? Dule nam je bar doneo brojne titule i sjajne igre u EL, a ti Danilovicu nisi nijednog sponzora mogao da dovedes. Bio si zauzet optuzbama na racun Zvezde i drzave, pusis, tuces se po kafanama, takvog Danilovica ne zelimo u nasem Partizanu!

racky

pre 8 godina

Dule je svima nama ulepsao detinjstvo, hvala mu za bezbroj četvrtka provedenih u Pioniru zna se čim se lomi rezultat protivnik vodi 5,6 razlike tehnička pritisak na sudije i ostalo je poznato Partizan dobija, staro košarkaško pravilo mora da se vrati faul u napadu, koraci. A sto se tice Danilovica neslazem se sa njim.

daddy_cool

pre 8 godina

Dule VUJOSEVIC je tata. Jedini trener koji ima vise trofeja nego cela liga u kojoj se takmici sve sa igracima i trenerima, i jedini trener koji je ugasio neki klub, mali klub ali je bio klub. (+41, 24. avgust 2015 15:21)

Nacin na koji je Covic ugasio Partizan i razjurio sve iz njega ostace zapamceno u anale svetskog sporta. Od Partizan ostali samo dugmici.
(Bodibond, 24. avgust 2015 15:30)

Obrati paznju kakvu licnost glorifikujes. I naravno da nije Covic, a jos manje da je ugasio. Vasa sudbina i tranzit navijanja za drugi klub su za anale svetskog sporta.

Olovna vremena

pre 8 godina

Daniloviću, u zemlji u kojoj je politika do guše u sportu i gde država finansira klubove, ali prema svom ukusu a ne po pravdi, i gde država podržave sve manipulacije pa i prodaju, na određeno vreme, imena i grba jednom privatniku, oprašta dugove samo jednom klubu, ti bi hteo da zabraniš čoveku, koji je i predsednik JSD Partizan da poilitički misli i govori? Dobro je što si otišao. A mi ćemo sačekati neke bolje dane, kad u Srbiji osvane dan oslobođenja i sve ovo postane lani. Da li je Andrija Mladenović političar, pa šta on traži u upravi? Ko je on da traži smenu Dušana Vujoševića? Misliš da nijedan sportista ne sme da priča o vlasti a da političari mogu da vladaju sportom i sportistima? Zabraniti ljudima, svejedno iz koje da su profesije, da politički misle i govore - ravno je eutanaziji. To bi neki univerzalni Mladenovć mogao da poruči svima: slikari u platno, profesori u tablu, radnici u strug, reditelji u pozorišne daske, pisci u prazne strane papira, baštovani u leje luka... nemam reči.

žarko

pre 8 godina

Trebalo je Dule da ode a ne Danilović. Dule se ponašao kabadahijski nevaspitano - vulgarnost je bio njegov način ophođenja s ljudima. Psovati majku igračima na tajm autu i udarati šamare - izuzetne vaspitne metode je koristio. Sramotio je svoj klub sa varvarskim ponašanjem a sam klub je smatrao i smatra praktično svojim ličnim u kome je despotski mogao i može da radi što hoće. Čovek je izgleda potpuno netolerantan prema miljenjima koja su drugačija od njegovih. Bilo mi je žao igrača i ljudi iz njegovo okruženja koji su bili predmet torture i iživaljavanja. Takođe isto su prolazile i sudije i protivnički tabori. Kako vreme bude prolazilo on će biti sve agresivniji. Svaka čast Duletu na izuzetnoj stručnosti u stavaranju igrača ali nedopustivo je dolaziti do tog cilja uz rušenje ličnog dostojanstva makar jednog čoveka a kamoli većeg broja njih.

ja

pre 8 godina

Inace da nije kritikovao vlast, Partizan bi dobio pomoc? Ma daj...kako da se sportski tim ne bavi tim stvarima, kada te stvari direktno uticu na njegov opstanak?

Nikoč

pre 8 godina

Nas iz Vršca ste naterali da nam se smuči i da prestanemo da se bavimo košarkom na ozbiljan način. Sada se dešava isto vama samima. Žalosno, ali tako mora da bude.

Pedro

pre 8 godina

Jel znate sta je bedak ? Osvojiš 23 trofeja, 2 puta odvedeš klub na F4, stvaraš asove, proglase te za najboljeg trenera u Evropi, da bi te smenio Andrija Mladenović !

Sve je jasno

pre 8 godina

Ja sam znao da će se ovo desiti a kada bi znali ko sve stoji iza toga ne bi vam bilo dobro. Samo se setite da je Tegeltija odjednom počeo u jednom trenutku da napada Danilovića u svojim emisijama a da je potpuno nerazumno branio vujoševića. Tada je (nakon polufinala) Tegeltija počeo da hvali SNS i da ih priziva u klub. partizan je uvek kroz istoriju bio uz svaku vlast i zbog toga je dobro prolazio. Prodali bi i dušu za državnu pomoć. Zvezda je bila i u mnogo većem problemu pa je ćutala. Sva sreća pa je Čović hteo da prebaci sve iz FMP-a u Zvezdu i sada je Zvezda na nikad zdravijim nogama. A partizan ako ostane bez državne pomoći ugasio bi se za dva dana jer nikad nikog nije sam stvorio. Recept se zna kao i u FK partizan - dolazi sns uprava i sa njom odmah i 10 državnih sponzora. A da bi se sve pokrilo vujošević ostaje trener uz isplatu svih dugovanja prema njemu (za njega je to dovoljno da počne da hvali vlast kao i prethodni put kad su im dodelili sponzore) a navijači će sve progutati jer odavno ne razmišljju svojim glavama. Sve ovo se znalo nakon poraza od Zvezde u polufinalu kada je Vujošević nakon utakmice bio smiren i rekao bez sarkazma da se ipak zahvaljuje državi jer su puno pomogli a da ih napada jer misli da treba i još više da pomaže. Već tada mi je bilo jasno da će on ostati a sve biti svaljeno na Danilovića. Sada idu Tegeltijine emisije o tome kako je dobra vlast i kako je logično da partizan dobije sns upravu i sponzore a navijači preko noći promeniti priču za 180 stepeni. Tako su i Dodika hvalili kad im je nazvao klub po instant klubu iz Aleksandrovca. Ja sam sve ovo napisao iste večeri kad je partizan izgubio od Zvezde. Samo još kad bi objavili ovaj komentar a vi zapamtite dobro šta sam rekao.

peki

pre 8 godina

...Bavio se duplo manje poliitikom nego sto se politika bavila Partizanom.



Jel pod ovim misliš na eru Miloševića i Tadića? Neviđeno licemerje.

petarczv

pre 8 godina

I pored svega sad pljujete danilovica xaxaxaxaxaaxa koja sekta...ne daj boze da je vrhovni dervis za nest kriv. Zato volim sto vam se sve ovo desava...

Pivski

pre 8 godina

Dulo treba da ide pod hitno! Čovek se više ne bavi onim što mu je posao. Grobari mogu sada samo da tuguju i nastave patoloski da mrze Zvezdu, ali što kaze narod - zaigrala malo mečka i pred vašim vratima i sada pokazujete KOLIKO STE MALI KLUB!

Amater

pre 8 godina

Sve pare koje ste zaradili zaradili ste jer je te igrače DV stvorio radeći sa njima po 5 sati dnevno, dok ste vi visili po gradu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter b parter, 24. avgust 2015 15:15).
Svi ti igrači koje je Dule"stvorio"su debelo placeni.Od Koste Perovića do Predraga Samardžijskog.Nemanja Matović je papreno plaćen a dečko je bio gotov za košarku.Toliko o Duletu kao expertu.

aeol

pre 8 godina

(Bodibond, 24. avgust 2015 15:30)

Covece po ceo dan pises komentare.Za mene je to bolest.Uradis li ikada nesto korisno u zivotu?Imas li nekoga,oca,majku,devojku,zenu pa da te opomenu da si se pretvorio u debila koji zivi virtualni zivot na netu,strasno!

Milos

pre 8 godina

Ja kao navijac Partizana smatram da trenera ne treba menjati. Treba mu jednostavno objasniti da ne moze u jednoj takvoj instituciji kao sto je KK Partizan da se ponasa kako hoce i da prica sta mu padne na pamet. Treba da se bavi strukom jer je dosadasnjim rezultatima, kako na timskom nivou tako i na planu razvoja mladih igraca, pokazao da to odlicno radi. To je ono sto ja kao neko ko gleda kosarku mogu da primetim i povodom toga zakljucim. Sto se tice predsednika kluba i uprave kao i politickih pitanja, to ne zelim da komentarisem jer ne poznajem situaciju u klubu i ne razumem se u politiku.
Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima kosarke u Srbiji!

Jovanjjj

pre 8 godina

Kao Zvezdaš, navijao sam od srca da Duško Vujošević ostane trener partizana. Propast bi bila da godinama mukotrpno građen imidž neatane sa naše košarkaške scene. Ne verujem da postoji čovek, ili trener koji bi mogao na takav viteški način da tuče, psuje i vređa sopstvene igrače i da to prođe nekažnjeno. Ne verujem da postoji zamena koja bi mogla sa toliko strasti da mrzi zvezdu (osim mog druga Goše). Ne verujem da bi i jedan drugi primitivizam bio originalni, već da bi bio samo plagijat najvećeg DV. Zati mislim da je sjajno da Duško radi i dalje to što najbolje zna, a partizan i partizanovci su ga zaslužili, baaaš takvog kakav jeste. Bravo Dušane Vujoševiću! 😊

MIŠA

pre 8 godina

Naravno da je ostavka trebalo da dođe pre 2 godine.
Ako si vrhunski igrač-košarkaški ne mora da znači da si stručnjak za upravljnjem i vođenjem kluba. Te dve delatnosti nemaju veze jedna sa drugom.
Takođe, Dule Vujošević se pokazao kao dobar trener, ali nikako kao psiholog
pedagog, organizator. Nije mu trebalo da prihvati funkciju predsednika sportskog gruštva Partizan, jer je umislio da je predsednik doživotni države najmanje kao amerike. I tada je pogubio sve konce. Niko ga ne sluša, ne daju mu pare, ne slušaju ga sudije ne sluša ga Čovič, ne sluša ga Vučić koji javno kaže da nesme da privatizuje Partizan i Zvezdu. Dule misli od njega i Čovića.
Navijač sam Partizana. Dule nemože da se promeni i bolje je da napusti klub.
Ima divnih mladih talentovanih trenera, Naprimer Milojević.
Doviđenja Dule Vujoševiću. Hvala ti za postignute rezultate ali prošlo je tvoje vreme.
Sramota me je bilo da gledam tvoj odnos prema sudijama, tvoj odnos prema tvojim sradnicima, prema publici.
Doviđenja,

Nolan

pre 8 godina

Dakle, iščekuje se još saopštenje @danila koji bi trebao da stane u odbranu svog idola (kojeg?) i usput nas zabavi sa par prepoznatljivih ljigavo sarkastičnih prozivki na račun jedinog srpskog predstavnika u Evropi.

srba

pre 8 godina

Predrag - Sasa Danilovic, najbolji jugoslovenski i srpski kosarkas svih vremena. Samo toliko.

P.S. (Zvezdas, ali ne pamtim Ducija Simonovica)

lexspecialis

pre 8 godina

Nema razloga za brigu stiže povremeni albanski reprezentativac Elzet Brava a u toku su pregovori i sa talentovanim Banetom Sekulićem.

dusko

pre 8 godina

Danilović je ostavio trag i Partizanu i kao igrač i kao funkcioner. Razumem njegovu odluku. Vujošević takodje treba da sledi njegov primer. Zaista nema smisla da on sada ostane. Ljudi koji vole Partizan sada su na potezu. Pomozite !

Shawn Kemp

pre 8 godina

Zamolio bih poslednjeg ko je primio platu, iz tajnih službi znam da je to Tepara, pre nekih godinu dana, da kupi katanac i ugasi svetlo!

Kum

pre 8 godina

Makarije sa Uba...a kazu jos i da ce Zvezda za dvadesetak godina da ponovo osnuje klub pa da ces moci da prestanes za FMP da navijas.
(sovuljaga, 24. avgust 2015 15:24)

Nisi bas u toku. Zvezda je odmrznuta.

s

pre 8 godina

E grobari pa Milojevic je i tata i mama za Duleta po ponasanju i u stvaranju igraca,sa kakvim je tek on timom igrao Egal sa najjacim timovima u Jadranskoj ligi!

323

pre 8 godina

Znaci Dule je pricao, upozoravao i STA??? STA JE BILO?? Samo je ovu vlast natrpao na Partizan da mu bude jos gore! Da li vi mislite svojom glavom?? Nema tu demokratije, vec moc, vlast...onda cutis i u klub dovedes ljude iz vladajuce partije. Gde su u Partizanu??? Nema. Kazitemi jednog mocnog coveka iz SNS koji je u Partizanu? To se tako ne radi. I na kraju, Dule je pricao, napadao ovu vlast?? Evo dokle je Partizan dosao.Sasa ima pravo. Trenerski rezultati su jedno a mesanje u politiku i svadja sa vladajucom partijom nesto drugo. Evo gde je to pljuvanje vlasti dovelo Partizan. ONDA LEPO IZADJES NA ULICU I nadjes 5 MILIONA EU. BEZ PROBLEMA.Ako je predsednik JSD onda neka prica uopsteno a ne o KK Partizan. Na kraju i to je ludost. Predsednik JSD opet mora da bude neko iz politike a ne neko ko je vec trener nekog kluba. U ovoj zemlji je to tako, dok ne dodje do privatizacije do koje nece doci NIKADA.

Марко

pre 8 godina

Вујошевић је годинама добијао најталенованије играче у Србији јер су сви желели да иду у Партизан због Евролиге. Да видимо сада да ли од ових просечних клинаца може нешто да направи. Много бих волео да остане да то видим.

vasiliss

pre 8 godina

Dule je bio dobar strucnjak, al da se trener jednog kluba toliko bavi kritikovanjem vlasti (koja jeste losa), a od drzvave zavisi finansijski, to je nezabiljezeno. Zamislite to u doba Tita, Slobe ili bilo gdje u svetu. Pa to ni Murinju ne bi palo na pamet.

dark

pre 8 godina

Poštovao sam DV kao trenera,ali mi djeluje kao neko ko ima više interesovanja(što je dobro samo po sebi),ali to moderna košarka ne trpi. Ona traži posvećenog pojedinca,a Dule je,čini mi se,stari kov zarobljen u staroj Jugi.

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Predrag - Sasa Danilovic, najbolji jugoslovenski i srpski kosarkas svih vremena. Samo toliko.
P.S. (Zvezdas, ali ne pamtim Ducija Simonovica)
(srba, 24. avgust 2015 16:30)
A da li pamtis trostrukog all-stara, drugog strelca NBA lige Pedju Stojakovica?

goxy

pre 8 godina

kog igraca je stvorio Dule zadnjih dve godine nijednog naseg igraca osim ako racunamo strance od kojih Srbija nema nista poput Veselog ili Lovrenja tako da je njegov rad poslednjih dve godine nikakav zao mi ga kao coveka ali sam je kriv