Subota, 22.08.2015.

01:10

Ubedljiva Jelena na korak do finala

Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Sinsinatiju, pošto je pobedila Anu Karolinu Šmijedlovu iz Slovačke sa 6:4, 6:2.

Izvor: SO

Ubedljiva Jelena na korak do finala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

milos

pre 8 godina

Ovo je jedini turnir ove godine koji je Jelena odigrala svojom igrom, izuzetno se dobro kretala,a u mecu sa Pliskovom bila je izuzetno agresivna u prvom setu. Nije mi jasno zasto kritikujete njenu igru, defanzivne igracice se mnogo bolje prilagodjavaju podlozi, vremenskim uslovima, protivnicama i veoma lako mogu postati ofanzivne, dok je ofanzivnima mnogo teze da postanu defanzive

Likud

pre 8 godina

I Svitolina je u polufinalu, izbacila je Šafaržovu, pa niko ne piše idemo u top 10, a ovaj meč pun balona trajao je dva sata, Šmirdlova stigla iz kvalifikacija, iz caričinog dela žrreba odustala Šarapova, ispale rano Baščinski i Radvanska, zato malo realnosti uoči meča s Halep jer Rumunka vodi s 5:1, pet nula u poslednjih pet mečeva i dve nule ove godine upisala je vaša carica.

DR MR

pre 8 godina

(dr., 22. avgust 2015 13:41)

Eto vidis, nisam gledao ni sekund meca... i sta, pogodio sam da je psovala ili je igrala defanzivno, cekala greske protivnice? Nije bilo tesko pogoditi.

Bojan

pre 8 godina

Svaka čast našoj Jeleni. Moramo biti srećni što imamo takvu teniserku koja je u poslednjih 10 godina u prvih 20, a ne davati komentare tipa kako izgleda i kako i na koji način igra... Bitno je da pobijeđuje i veseli nas dugi niz godina čime se i mnoge veće nacije ne mogu pohvaliti!!! Idemo JJ do titule!!!

sve je ok

pre 8 godina

Jelena je odigrala jako pametan mec. Jeste vise slala balone nego inace, ali to je malo i ubog umora, plus kupuje sebi vreme do sledeceg udarca, plus manja je mogucnost greske. Volim da gledam Sarapovu, koja igra iskljicivo jake udarce, ali kada kola krenu nizbrdo, tesko je zaustavljaju. A ovakav je Jelenin tenis je nesto losiji za gledanje, ali jako dobar takticki. Stalne promene ritma niko ne voli. Msm da protiv Halep sad ima sanse, jer je Halep umorna, igrala je finale u TO, sad ovde polufinale, samo da JJ odigra jedan pametan mec i bice sansa za pobedu, siguran sam

dr.

pre 8 godina

Puno negativnih komentara upućenih Jeleni. Razumem, ne mora je svako voleti. Ali, nešto ne mogu da uklavirim. Po komentarima vidim da ti isti koji imaju negativan stav o njoj, do detalja znaju tok meča. U tri ujutro gledati nekog čiju igru i pojavu omalovažavaš. Neshvatljivo. Ili ja nisam u stanju to razumeti. A u isto vreme je igrao Federer. Mogli su gledati taj meč, ako već pate od nesanice. Čist mazohizam. Inače čestitke Jeleni, Noletu i Zikiju, pravim ambasadorima Srbije, na ulasku u polufinale, uz žal za propuštenom Aninom šansom.

da-da

pre 8 godina

A zašto mislite da Jelenu vole i bodre samo nepismeni, zašto Novak mora da se voli jer je srbin a Jelenu vredjate samo tako?! Kada Novak psuje to je ok, i šta vi imate protiv Jelene. Za JJ navija svako normalan, nije njanjkava i ne glumi finoću nego je normalna devojka. Ne menja momke kao čarape nego svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Zar smo ovde na modnim revijama, zar na izbor za mis? Ne vidim da je neko sa 2m visine i dve leve noge lepši i samim tim bolji. Pre bih rekao da je nepismen taj što ovde leči frustracije i gleda sportiskinje po lepoti..a samo deca gledaju fizički izgled, lepota je nešto drugo, kad porastete naučićete.
Čestitke Jeleni na sjajnom rezultatu!

Zoran. S

pre 8 godina

Komentator na tv je katastrofa, ima li ko da mu skrene paznju? Jelena se nesto zali sudiji, govore obe nas jezik, svi mozemo da razumemo o cemu se radi, ali jok komentator prica, ne zaklapa, nista se od njegove price ne razume. Posle meceva inteviju sa pobednikom na istoj visini tona govori pobednik i on koji satro nesto prevodi, pa niti razumes jednog, niti drugoga, sto je doduse krivica realizacije a ne komentatora.

draganC

pre 8 godina

Odlično je igrala na svoje servis gemove i držala koncentraciju, a to je ono što najviše fali Jeleni. "Balone" je savršeno koristila, posebno kada je uvidjela da protivnica ima slab odgovor na njih. Nije li u tome i poenta korištenja raznovrsnih udaraca- oslabiti šanse protivniku da odgovori?! Ovi Garcia-Švajvanović fanovi mogu samo da se iz dana u dan rugaju, ali je činjenica da njihova pulenka igra bum-tres tenis bez imalo inteligencije (sinoć je izvrsno odigrala protiv Serene, prosto nisam mogao vjerovati da to igra Ana I.). Ovakvim sigurnim partijama mi uliva nadu da bi mogla pružiti dobar otpor Halepovoj, jer svi koji volimo JJ znamo da je njen glavni problem "glava" i ogromne amplitude u motivaciji, a to Halep neće tek tako ostaviti neiskorištenim. Jelena treba da od prvoga poena bude svjesna da je pred njom dug meč sa velikim brojem dugih razmjena i takvim pristupom (kao što je to bio slučaj 2008. 2009. itd.) bi mogla bez problema pobijediti Simonu, koju krasi velika upornost. Idemo JJ!!!

9:1 za Serenu

pre 8 godina

Kakva lista bre, Jelena se dokazuje na terenu, ne na papiru. Uostalom kako je krenula ne bi me cudilo da nasa NAJBOLJA teniserka Jelena zavrsi godinu u topu 10, tj. rotira se sa nekim ko je tamo zalutao, a zna se i ko. Bitno je da je Jeca u polufinalu, malo li je??

MP

pre 8 godina

Neverovatnu je sreću imala Jelena na ovom turniru sa žrebom. Čak sam pretpostavio da će pobediti Pliškovu, jer je čehinja nestabilna u glavi. Da je Ana imala ovaj žreb, pa čak i Simonu u polufinalu, ona bi bila u finalu sa Serenom, i tamo bi najverovatnije ponovo izgubila. Zato je faktor sreće veoma važan. 90% sam siguran da JJ gubi od rumunke, zato što je Simona Simona, znamo kako igra poslednje dve godine.

Samo bih se osvrnuo na teniserke koje drže 4-8 mesto na Race listi. Šafaržova i Muguruza po jedan "bum" turnir, a Carla, Pliškova i Kerber "bum" na 3-4 turnira, i eto ih tamo. Čast za Kerber, 4 premijer titule na 4 različite podloge. Ne bih voleo da se nijedna od njih plasira na Singapur.

pa nismo pederi pu pu pu

pre 8 godina

Evo ko bodri Jelenu. Nepismen. I neko ko je pre par sati ostavio komentar na vest "Kada je najbolje vreme za seks?" [link]

Sta ti se konkretno kod Jelene dopada? Defanzivna igra? Prost recnik? Vice sebi i svom boksu sve i svasta.
(nikad, 22. avgust 2015 01:56) # Link komentara
Ne znam zasto je nekoga sramota sto je covek ostavio komentar.

Goga

pre 8 godina

Gledala sam ceo mec,i ono sto mogu reci je da Jelena nije da ima ono sto Serena ima,servis i brzinu,ali zato ni Serena nema ono sto Jelena ima,a to je pamet i taktika,bar je to u mecu sa Smidlovom pokazala,terala je da se muci , trci i gresi i pokazala kako se ustvari igra tenis a da se pritom ne moras muciti.Bravo Jeco,idemo sad sa Halepkom

MilojePI

pre 8 godina

Lep mec. Obe igracice su bile dobre.
Smidlova igra prelep tenis, ocekujem je uskoro u top 10, mnogo je lepo gledati je!
Jelena je odigrala malo cudniji mec nego juce, losiji. Nekoliko puta je igrala cudne poene, slajsove itd sto obicno ne igra. Nesto manje vinera. Ipak, sve u svemu, nije uopste lose. Procenat prvog servisa preko 70% sto je odlicno (plus je smanjila broj duplih gresaka).
Sledi ili Pavljucenkova ili Halep. U svakom slucaju tezak zadatak, jer Simona je Simona, treca na svetu, a protiv Nastje je cesto igrala bezveze. Ali bitno je da Jelena igra dobro i da naravno postoji mogucnost za pobedu.
Srecno JJ!

Nadica

pre 8 godina

Nije zato što obožavam njen agresivni i fjuriozni stil igre, nego realno - naša Jeca lepša je od Ane, ima duže noge, vitku liniju i divnu boju glasa. Dopada mi se i ovaj njen šarmantni trener.

v

pre 8 godina

Jelo carice. Ljubomorne duse mogu da te poljube tamo gde ledja prestaju pristojno da se zovu. Next please!

Smidlova je dobar materijal. Mala je imala vise fenomenalnih poteza. Jeca iskusno, u super je formi. Simona ovaj put nece lako da dobije ako prodje. Idemoooo Jeco, idemo Nole.

Diogen

pre 8 godina

Mozda ce njoj halep dati bonu, ali ste vi bonu dobili sinoc. Jos vam ta bona stoji u grlu, samo mi se nemojte udaviti. Jelena je imala sjajne pobede na ovom turniru i zasluzuje ovo polufinale. Sta god uradila protiv Simone, verovatno, svoju misiju je ispunila. Idemo Jeco do finala!

danix

pre 8 godina

Gotovoooooo,Jeca je u polufinalu,bravo carice,strasna si.A,sada cekamo pritvnicu iz meca Paljucenkova-Halep.Anastasiju moze dobiti,a ni Simona nije u nekoj velikoj formi,dakle,moglo bi se i do finala,a tu je i Nole i ovo bi mogao biti turnir u srpskom znaku.
Steta sto je danas Ana izgubila,bila je nadomak pobjede.
Srecno Jeco i Nole.

MilojePI

pre 8 godina

@peMziJJa
"Jedna lasta ne cini prolece"
Govorio si to i kada je igrala finale IW-a
Govorio si to i kada je igrala onih nekoliko cetvrtfinala na travi
Govorio si to i kada je iznenadila na Vimbldonu
Govoris to i sad, kada ponovo igra dobar turnir
Sakupi se celo jato, a ti ipak vidis jednu lastu. Interesantno.

predala bi

pre 8 godina

Samo treba ove lude navijače koji kažu "najbolja" pitati da li bi pristali da igra sa Anom. :D Zna se ko je kome redovna mušterija i ko je bolji. A i sa drugima, lista pokazuje, gleda se poslednjih 12 meseci, a ne 1 turnir.

bravo Čičak

pre 8 godina

Ko je bre ova sto sudi Jeleni, ako je nasa i daje opomenu Jeleni onda smo definitivno NAJGORI narod na svetu!
(Iva, 22. avgust 2015 02:10)

O Bože. Stvarno smo najgori ako mislimo da sve mora preko veze i mora da se gleda kroz prste. Hrvatica je, ali dobro radi svoj posao. Sve sudije tako postupaju kad razumeju igrača (JJ ima sreće što ne psuje na engleskom), a nekad i napamet kažnjavaju. Šta i da je naša... I kako tebi ne smeta njen rečnik? Eto ko je podržava.

SimonaGo

pre 8 godina

Bila bi fora da Halep izgubi od Pavljučenkove. NaviJJači će ludovati, hvalospevi pljušte. Halep će se odmoriti za US Open, a Jelena... može samo da se nada da će uopšte doći do 3. kola i mogućeg susreta sa Simonom.

promeni dioptriju

pre 8 godina

Mnogo publike. Mnogo su popularne Šmidlova i Carica. Atomski tenis. Lepotice. Čuj najbolja i najzgodnija srpska, ma svetska, bre.

FORZA MILAN

pre 8 godina

ajde Jeco , sad ili nikad. 
(teodos, 22. avgust 2015 01:21) 

Evo ko bodri Jelenu. Nepismen. I neko ko je pre par sati ostavio komentar na vest "Kada je najbolje vreme za seks?" http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1029829#k17354440 

Sta ti se konkretno kod Jelene dopada? Defanzivna igra? Prost recnik? Vice sebi i svom boksu sve i svasta.
(nikad, 22. avgust 2015 01:56)

Mozda covek voli seks i zenski tenis, nista cudno. I ja ovde ostavljam komentare po bizu i sportu.

inter

pre 8 godina

@Forza Milan, covek verovatno hoce da kaze da taj nesto vidi u Jeleni, a ono sto treba, igru ili recimo ponasanje, slabo gleda. Nije realan. Bodri je zbog vanteniskih razloga. :)

peMziJJa

pre 8 godina

Navijači se raspomamili. Najveći uspeh JJ od 2008. Imala je sreće na žrebu. Ali jedna lasta ne čini proleće. Ovaj turnir nije onaj najbitniji baš.

SMIDLOVA

pre 8 godina

@"Više bi' voleo da Jelena pobedi, nego 'ladne vode...'"

Mozes misliti. Smidlova, ej. Turnir, ej. Sledi Gren slem na kojem ce biti umorna jer igra i dubl i Nancang i sve. Dzabe sto bi ti voleo.

hm hm

pre 8 godina

Zanimljivo mi je da slusam JJ kako se na srpskom jeziku obraca sudiji iz Hrvatske . Nista engleski , samo se cuje srpsko-hrvatski i sudija na hrvatskom JJ na srpskom ? Prvi set JJ osvojila .

nikad

pre 8 godina

ajde Jeco , sad ili nikad.
(teodos, 22. avgust 2015 01:21)

Evo ko bodri Jelenu. Nepismen. I neko ko je pre par sati ostavio komentar na vest "Kada je najbolje vreme za seks?" http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1029829#k17354440

Sta ti se konkretno kod Jelene dopada? Defanzivna igra? Prost recnik? Vice sebi i svom boksu sve i svasta.

MilojePI

pre 8 godina

@peMziJJa
"Jedna lasta ne cini prolece"
Govorio si to i kada je igrala finale IW-a
Govorio si to i kada je igrala onih nekoliko cetvrtfinala na travi
Govorio si to i kada je iznenadila na Vimbldonu
Govoris to i sad, kada ponovo igra dobar turnir
Sakupi se celo jato, a ti ipak vidis jednu lastu. Interesantno.

danix

pre 8 godina

Gotovoooooo,Jeca je u polufinalu,bravo carice,strasna si.A,sada cekamo pritvnicu iz meca Paljucenkova-Halep.Anastasiju moze dobiti,a ni Simona nije u nekoj velikoj formi,dakle,moglo bi se i do finala,a tu je i Nole i ovo bi mogao biti turnir u srpskom znaku.
Steta sto je danas Ana izgubila,bila je nadomak pobjede.
Srecno Jeco i Nole.

hm hm

pre 8 godina

Zanimljivo mi je da slusam JJ kako se na srpskom jeziku obraca sudiji iz Hrvatske . Nista engleski , samo se cuje srpsko-hrvatski i sudija na hrvatskom JJ na srpskom ? Prvi set JJ osvojila .

Diogen

pre 8 godina

Mozda ce njoj halep dati bonu, ali ste vi bonu dobili sinoc. Jos vam ta bona stoji u grlu, samo mi se nemojte udaviti. Jelena je imala sjajne pobede na ovom turniru i zasluzuje ovo polufinale. Sta god uradila protiv Simone, verovatno, svoju misiju je ispunila. Idemo Jeco do finala!

Goga

pre 8 godina

Gledala sam ceo mec,i ono sto mogu reci je da Jelena nije da ima ono sto Serena ima,servis i brzinu,ali zato ni Serena nema ono sto Jelena ima,a to je pamet i taktika,bar je to u mecu sa Smidlovom pokazala,terala je da se muci , trci i gresi i pokazala kako se ustvari igra tenis a da se pritom ne moras muciti.Bravo Jeco,idemo sad sa Halepkom

bravo Čičak

pre 8 godina

Ko je bre ova sto sudi Jeleni, ako je nasa i daje opomenu Jeleni onda smo definitivno NAJGORI narod na svetu!
(Iva, 22. avgust 2015 02:10)

O Bože. Stvarno smo najgori ako mislimo da sve mora preko veze i mora da se gleda kroz prste. Hrvatica je, ali dobro radi svoj posao. Sve sudije tako postupaju kad razumeju igrača (JJ ima sreće što ne psuje na engleskom), a nekad i napamet kažnjavaju. Šta i da je naša... I kako tebi ne smeta njen rečnik? Eto ko je podržava.

FORZA MILAN

pre 8 godina

ajde Jeco , sad ili nikad. 
(teodos, 22. avgust 2015 01:21) 

Evo ko bodri Jelenu. Nepismen. I neko ko je pre par sati ostavio komentar na vest "Kada je najbolje vreme za seks?" http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1029829#k17354440 

Sta ti se konkretno kod Jelene dopada? Defanzivna igra? Prost recnik? Vice sebi i svom boksu sve i svasta.
(nikad, 22. avgust 2015 01:56)

Mozda covek voli seks i zenski tenis, nista cudno. I ja ovde ostavljam komentare po bizu i sportu.

v

pre 8 godina

Jelo carice. Ljubomorne duse mogu da te poljube tamo gde ledja prestaju pristojno da se zovu. Next please!

Smidlova je dobar materijal. Mala je imala vise fenomenalnih poteza. Jeca iskusno, u super je formi. Simona ovaj put nece lako da dobije ako prodje. Idemoooo Jeco, idemo Nole.

MilojePI

pre 8 godina

Lep mec. Obe igracice su bile dobre.
Smidlova igra prelep tenis, ocekujem je uskoro u top 10, mnogo je lepo gledati je!
Jelena je odigrala malo cudniji mec nego juce, losiji. Nekoliko puta je igrala cudne poene, slajsove itd sto obicno ne igra. Nesto manje vinera. Ipak, sve u svemu, nije uopste lose. Procenat prvog servisa preko 70% sto je odlicno (plus je smanjila broj duplih gresaka).
Sledi ili Pavljucenkova ili Halep. U svakom slucaju tezak zadatak, jer Simona je Simona, treca na svetu, a protiv Nastje je cesto igrala bezveze. Ali bitno je da Jelena igra dobro i da naravno postoji mogucnost za pobedu.
Srecno JJ!

dr.

pre 8 godina

Puno negativnih komentara upućenih Jeleni. Razumem, ne mora je svako voleti. Ali, nešto ne mogu da uklavirim. Po komentarima vidim da ti isti koji imaju negativan stav o njoj, do detalja znaju tok meča. U tri ujutro gledati nekog čiju igru i pojavu omalovažavaš. Neshvatljivo. Ili ja nisam u stanju to razumeti. A u isto vreme je igrao Federer. Mogli su gledati taj meč, ako već pate od nesanice. Čist mazohizam. Inače čestitke Jeleni, Noletu i Zikiju, pravim ambasadorima Srbije, na ulasku u polufinale, uz žal za propuštenom Aninom šansom.

da-da

pre 8 godina

A zašto mislite da Jelenu vole i bodre samo nepismeni, zašto Novak mora da se voli jer je srbin a Jelenu vredjate samo tako?! Kada Novak psuje to je ok, i šta vi imate protiv Jelene. Za JJ navija svako normalan, nije njanjkava i ne glumi finoću nego je normalna devojka. Ne menja momke kao čarape nego svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Zar smo ovde na modnim revijama, zar na izbor za mis? Ne vidim da je neko sa 2m visine i dve leve noge lepši i samim tim bolji. Pre bih rekao da je nepismen taj što ovde leči frustracije i gleda sportiskinje po lepoti..a samo deca gledaju fizički izgled, lepota je nešto drugo, kad porastete naučićete.
Čestitke Jeleni na sjajnom rezultatu!

pa nismo pederi pu pu pu

pre 8 godina

Evo ko bodri Jelenu. Nepismen. I neko ko je pre par sati ostavio komentar na vest "Kada je najbolje vreme za seks?" [link]

Sta ti se konkretno kod Jelene dopada? Defanzivna igra? Prost recnik? Vice sebi i svom boksu sve i svasta.
(nikad, 22. avgust 2015 01:56) # Link komentara
Ne znam zasto je nekoga sramota sto je covek ostavio komentar.

Nadica

pre 8 godina

Nije zato što obožavam njen agresivni i fjuriozni stil igre, nego realno - naša Jeca lepša je od Ane, ima duže noge, vitku liniju i divnu boju glasa. Dopada mi se i ovaj njen šarmantni trener.

promeni dioptriju

pre 8 godina

Mnogo publike. Mnogo su popularne Šmidlova i Carica. Atomski tenis. Lepotice. Čuj najbolja i najzgodnija srpska, ma svetska, bre.

9:1 za Serenu

pre 8 godina

Kakva lista bre, Jelena se dokazuje na terenu, ne na papiru. Uostalom kako je krenula ne bi me cudilo da nasa NAJBOLJA teniserka Jelena zavrsi godinu u topu 10, tj. rotira se sa nekim ko je tamo zalutao, a zna se i ko. Bitno je da je Jeca u polufinalu, malo li je??

sve je ok

pre 8 godina

Jelena je odigrala jako pametan mec. Jeste vise slala balone nego inace, ali to je malo i ubog umora, plus kupuje sebi vreme do sledeceg udarca, plus manja je mogucnost greske. Volim da gledam Sarapovu, koja igra iskljicivo jake udarce, ali kada kola krenu nizbrdo, tesko je zaustavljaju. A ovakav je Jelenin tenis je nesto losiji za gledanje, ali jako dobar takticki. Stalne promene ritma niko ne voli. Msm da protiv Halep sad ima sanse, jer je Halep umorna, igrala je finale u TO, sad ovde polufinale, samo da JJ odigra jedan pametan mec i bice sansa za pobedu, siguran sam

Zoran. S

pre 8 godina

Komentator na tv je katastrofa, ima li ko da mu skrene paznju? Jelena se nesto zali sudiji, govore obe nas jezik, svi mozemo da razumemo o cemu se radi, ali jok komentator prica, ne zaklapa, nista se od njegove price ne razume. Posle meceva inteviju sa pobednikom na istoj visini tona govori pobednik i on koji satro nesto prevodi, pa niti razumes jednog, niti drugoga, sto je doduse krivica realizacije a ne komentatora.

nikad

pre 8 godina

ajde Jeco , sad ili nikad.
(teodos, 22. avgust 2015 01:21)

Evo ko bodri Jelenu. Nepismen. I neko ko je pre par sati ostavio komentar na vest "Kada je najbolje vreme za seks?" http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1029829#k17354440

Sta ti se konkretno kod Jelene dopada? Defanzivna igra? Prost recnik? Vice sebi i svom boksu sve i svasta.

predala bi

pre 8 godina

Samo treba ove lude navijače koji kažu "najbolja" pitati da li bi pristali da igra sa Anom. :D Zna se ko je kome redovna mušterija i ko je bolji. A i sa drugima, lista pokazuje, gleda se poslednjih 12 meseci, a ne 1 turnir.

draganC

pre 8 godina

Odlično je igrala na svoje servis gemove i držala koncentraciju, a to je ono što najviše fali Jeleni. "Balone" je savršeno koristila, posebno kada je uvidjela da protivnica ima slab odgovor na njih. Nije li u tome i poenta korištenja raznovrsnih udaraca- oslabiti šanse protivniku da odgovori?! Ovi Garcia-Švajvanović fanovi mogu samo da se iz dana u dan rugaju, ali je činjenica da njihova pulenka igra bum-tres tenis bez imalo inteligencije (sinoć je izvrsno odigrala protiv Serene, prosto nisam mogao vjerovati da to igra Ana I.). Ovakvim sigurnim partijama mi uliva nadu da bi mogla pružiti dobar otpor Halepovoj, jer svi koji volimo JJ znamo da je njen glavni problem "glava" i ogromne amplitude u motivaciji, a to Halep neće tek tako ostaviti neiskorištenim. Jelena treba da od prvoga poena bude svjesna da je pred njom dug meč sa velikim brojem dugih razmjena i takvim pristupom (kao što je to bio slučaj 2008. 2009. itd.) bi mogla bez problema pobijediti Simonu, koju krasi velika upornost. Idemo JJ!!!

Bojan

pre 8 godina

Svaka čast našoj Jeleni. Moramo biti srećni što imamo takvu teniserku koja je u poslednjih 10 godina u prvih 20, a ne davati komentare tipa kako izgleda i kako i na koji način igra... Bitno je da pobijeđuje i veseli nas dugi niz godina čime se i mnoge veće nacije ne mogu pohvaliti!!! Idemo JJ do titule!!!

SimonaGo

pre 8 godina

Bila bi fora da Halep izgubi od Pavljučenkove. NaviJJači će ludovati, hvalospevi pljušte. Halep će se odmoriti za US Open, a Jelena... može samo da se nada da će uopšte doći do 3. kola i mogućeg susreta sa Simonom.

SMIDLOVA

pre 8 godina

@"Više bi' voleo da Jelena pobedi, nego 'ladne vode...'"

Mozes misliti. Smidlova, ej. Turnir, ej. Sledi Gren slem na kojem ce biti umorna jer igra i dubl i Nancang i sve. Dzabe sto bi ti voleo.

peMziJJa

pre 8 godina

Navijači se raspomamili. Najveći uspeh JJ od 2008. Imala je sreće na žrebu. Ali jedna lasta ne čini proleće. Ovaj turnir nije onaj najbitniji baš.

inter

pre 8 godina

@Forza Milan, covek verovatno hoce da kaze da taj nesto vidi u Jeleni, a ono sto treba, igru ili recimo ponasanje, slabo gleda. Nije realan. Bodri je zbog vanteniskih razloga. :)

milos

pre 8 godina

Ovo je jedini turnir ove godine koji je Jelena odigrala svojom igrom, izuzetno se dobro kretala,a u mecu sa Pliskovom bila je izuzetno agresivna u prvom setu. Nije mi jasno zasto kritikujete njenu igru, defanzivne igracice se mnogo bolje prilagodjavaju podlozi, vremenskim uslovima, protivnicama i veoma lako mogu postati ofanzivne, dok je ofanzivnima mnogo teze da postanu defanzive

Likud

pre 8 godina

I Svitolina je u polufinalu, izbacila je Šafaržovu, pa niko ne piše idemo u top 10, a ovaj meč pun balona trajao je dva sata, Šmirdlova stigla iz kvalifikacija, iz caričinog dela žrreba odustala Šarapova, ispale rano Baščinski i Radvanska, zato malo realnosti uoči meča s Halep jer Rumunka vodi s 5:1, pet nula u poslednjih pet mečeva i dve nule ove godine upisala je vaša carica.

MP

pre 8 godina

Neverovatnu je sreću imala Jelena na ovom turniru sa žrebom. Čak sam pretpostavio da će pobediti Pliškovu, jer je čehinja nestabilna u glavi. Da je Ana imala ovaj žreb, pa čak i Simonu u polufinalu, ona bi bila u finalu sa Serenom, i tamo bi najverovatnije ponovo izgubila. Zato je faktor sreće veoma važan. 90% sam siguran da JJ gubi od rumunke, zato što je Simona Simona, znamo kako igra poslednje dve godine.

Samo bih se osvrnuo na teniserke koje drže 4-8 mesto na Race listi. Šafaržova i Muguruza po jedan "bum" turnir, a Carla, Pliškova i Kerber "bum" na 3-4 turnira, i eto ih tamo. Čast za Kerber, 4 premijer titule na 4 različite podloge. Ne bih voleo da se nijedna od njih plasira na Singapur.

DR MR

pre 8 godina

(dr., 22. avgust 2015 13:41)

Eto vidis, nisam gledao ni sekund meca... i sta, pogodio sam da je psovala ili je igrala defanzivno, cekala greske protivnice? Nije bilo tesko pogoditi.

peMziJJa

pre 8 godina

Navijači se raspomamili. Najveći uspeh JJ od 2008. Imala je sreće na žrebu. Ali jedna lasta ne čini proleće. Ovaj turnir nije onaj najbitniji baš.

predala bi

pre 8 godina

Samo treba ove lude navijače koji kažu "najbolja" pitati da li bi pristali da igra sa Anom. :D Zna se ko je kome redovna mušterija i ko je bolji. A i sa drugima, lista pokazuje, gleda se poslednjih 12 meseci, a ne 1 turnir.

nikad

pre 8 godina

ajde Jeco , sad ili nikad.
(teodos, 22. avgust 2015 01:21)

Evo ko bodri Jelenu. Nepismen. I neko ko je pre par sati ostavio komentar na vest "Kada je najbolje vreme za seks?" http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1029829#k17354440

Sta ti se konkretno kod Jelene dopada? Defanzivna igra? Prost recnik? Vice sebi i svom boksu sve i svasta.

SimonaGo

pre 8 godina

Bila bi fora da Halep izgubi od Pavljučenkove. NaviJJači će ludovati, hvalospevi pljušte. Halep će se odmoriti za US Open, a Jelena... može samo da se nada da će uopšte doći do 3. kola i mogućeg susreta sa Simonom.

promeni dioptriju

pre 8 godina

Mnogo publike. Mnogo su popularne Šmidlova i Carica. Atomski tenis. Lepotice. Čuj najbolja i najzgodnija srpska, ma svetska, bre.

Nadica

pre 8 godina

Nije zato što obožavam njen agresivni i fjuriozni stil igre, nego realno - naša Jeca lepša je od Ane, ima duže noge, vitku liniju i divnu boju glasa. Dopada mi se i ovaj njen šarmantni trener.

SMIDLOVA

pre 8 godina

@"Više bi' voleo da Jelena pobedi, nego 'ladne vode...'"

Mozes misliti. Smidlova, ej. Turnir, ej. Sledi Gren slem na kojem ce biti umorna jer igra i dubl i Nancang i sve. Dzabe sto bi ti voleo.

inter

pre 8 godina

@Forza Milan, covek verovatno hoce da kaze da taj nesto vidi u Jeleni, a ono sto treba, igru ili recimo ponasanje, slabo gleda. Nije realan. Bodri je zbog vanteniskih razloga. :)

MilojePI

pre 8 godina

@peMziJJa
"Jedna lasta ne cini prolece"
Govorio si to i kada je igrala finale IW-a
Govorio si to i kada je igrala onih nekoliko cetvrtfinala na travi
Govorio si to i kada je iznenadila na Vimbldonu
Govoris to i sad, kada ponovo igra dobar turnir
Sakupi se celo jato, a ti ipak vidis jednu lastu. Interesantno.

bravo Čičak

pre 8 godina

Ko je bre ova sto sudi Jeleni, ako je nasa i daje opomenu Jeleni onda smo definitivno NAJGORI narod na svetu!
(Iva, 22. avgust 2015 02:10)

O Bože. Stvarno smo najgori ako mislimo da sve mora preko veze i mora da se gleda kroz prste. Hrvatica je, ali dobro radi svoj posao. Sve sudije tako postupaju kad razumeju igrača (JJ ima sreće što ne psuje na engleskom), a nekad i napamet kažnjavaju. Šta i da je naša... I kako tebi ne smeta njen rečnik? Eto ko je podržava.

FORZA MILAN

pre 8 godina

ajde Jeco , sad ili nikad. 
(teodos, 22. avgust 2015 01:21) 

Evo ko bodri Jelenu. Nepismen. I neko ko je pre par sati ostavio komentar na vest "Kada je najbolje vreme za seks?" http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1029829#k17354440 

Sta ti se konkretno kod Jelene dopada? Defanzivna igra? Prost recnik? Vice sebi i svom boksu sve i svasta.
(nikad, 22. avgust 2015 01:56)

Mozda covek voli seks i zenski tenis, nista cudno. I ja ovde ostavljam komentare po bizu i sportu.

Goga

pre 8 godina

Gledala sam ceo mec,i ono sto mogu reci je da Jelena nije da ima ono sto Serena ima,servis i brzinu,ali zato ni Serena nema ono sto Jelena ima,a to je pamet i taktika,bar je to u mecu sa Smidlovom pokazala,terala je da se muci , trci i gresi i pokazala kako se ustvari igra tenis a da se pritom ne moras muciti.Bravo Jeco,idemo sad sa Halepkom

danix

pre 8 godina

Gotovoooooo,Jeca je u polufinalu,bravo carice,strasna si.A,sada cekamo pritvnicu iz meca Paljucenkova-Halep.Anastasiju moze dobiti,a ni Simona nije u nekoj velikoj formi,dakle,moglo bi se i do finala,a tu je i Nole i ovo bi mogao biti turnir u srpskom znaku.
Steta sto je danas Ana izgubila,bila je nadomak pobjede.
Srecno Jeco i Nole.

Diogen

pre 8 godina

Mozda ce njoj halep dati bonu, ali ste vi bonu dobili sinoc. Jos vam ta bona stoji u grlu, samo mi se nemojte udaviti. Jelena je imala sjajne pobede na ovom turniru i zasluzuje ovo polufinale. Sta god uradila protiv Simone, verovatno, svoju misiju je ispunila. Idemo Jeco do finala!

Likud

pre 8 godina

I Svitolina je u polufinalu, izbacila je Šafaržovu, pa niko ne piše idemo u top 10, a ovaj meč pun balona trajao je dva sata, Šmirdlova stigla iz kvalifikacija, iz caričinog dela žrreba odustala Šarapova, ispale rano Baščinski i Radvanska, zato malo realnosti uoči meča s Halep jer Rumunka vodi s 5:1, pet nula u poslednjih pet mečeva i dve nule ove godine upisala je vaša carica.

DR MR

pre 8 godina

(dr., 22. avgust 2015 13:41)

Eto vidis, nisam gledao ni sekund meca... i sta, pogodio sam da je psovala ili je igrala defanzivno, cekala greske protivnice? Nije bilo tesko pogoditi.

hm hm

pre 8 godina

Zanimljivo mi je da slusam JJ kako se na srpskom jeziku obraca sudiji iz Hrvatske . Nista engleski , samo se cuje srpsko-hrvatski i sudija na hrvatskom JJ na srpskom ? Prvi set JJ osvojila .

pa nismo pederi pu pu pu

pre 8 godina

Evo ko bodri Jelenu. Nepismen. I neko ko je pre par sati ostavio komentar na vest "Kada je najbolje vreme za seks?" [link]

Sta ti se konkretno kod Jelene dopada? Defanzivna igra? Prost recnik? Vice sebi i svom boksu sve i svasta.
(nikad, 22. avgust 2015 01:56) # Link komentara
Ne znam zasto je nekoga sramota sto je covek ostavio komentar.

9:1 za Serenu

pre 8 godina

Kakva lista bre, Jelena se dokazuje na terenu, ne na papiru. Uostalom kako je krenula ne bi me cudilo da nasa NAJBOLJA teniserka Jelena zavrsi godinu u topu 10, tj. rotira se sa nekim ko je tamo zalutao, a zna se i ko. Bitno je da je Jeca u polufinalu, malo li je??

MP

pre 8 godina

Neverovatnu je sreću imala Jelena na ovom turniru sa žrebom. Čak sam pretpostavio da će pobediti Pliškovu, jer je čehinja nestabilna u glavi. Da je Ana imala ovaj žreb, pa čak i Simonu u polufinalu, ona bi bila u finalu sa Serenom, i tamo bi najverovatnije ponovo izgubila. Zato je faktor sreće veoma važan. 90% sam siguran da JJ gubi od rumunke, zato što je Simona Simona, znamo kako igra poslednje dve godine.

Samo bih se osvrnuo na teniserke koje drže 4-8 mesto na Race listi. Šafaržova i Muguruza po jedan "bum" turnir, a Carla, Pliškova i Kerber "bum" na 3-4 turnira, i eto ih tamo. Čast za Kerber, 4 premijer titule na 4 različite podloge. Ne bih voleo da se nijedna od njih plasira na Singapur.

v

pre 8 godina

Jelo carice. Ljubomorne duse mogu da te poljube tamo gde ledja prestaju pristojno da se zovu. Next please!

Smidlova je dobar materijal. Mala je imala vise fenomenalnih poteza. Jeca iskusno, u super je formi. Simona ovaj put nece lako da dobije ako prodje. Idemoooo Jeco, idemo Nole.

da-da

pre 8 godina

A zašto mislite da Jelenu vole i bodre samo nepismeni, zašto Novak mora da se voli jer je srbin a Jelenu vredjate samo tako?! Kada Novak psuje to je ok, i šta vi imate protiv Jelene. Za JJ navija svako normalan, nije njanjkava i ne glumi finoću nego je normalna devojka. Ne menja momke kao čarape nego svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Zar smo ovde na modnim revijama, zar na izbor za mis? Ne vidim da je neko sa 2m visine i dve leve noge lepši i samim tim bolji. Pre bih rekao da je nepismen taj što ovde leči frustracije i gleda sportiskinje po lepoti..a samo deca gledaju fizički izgled, lepota je nešto drugo, kad porastete naučićete.
Čestitke Jeleni na sjajnom rezultatu!

draganC

pre 8 godina

Odlično je igrala na svoje servis gemove i držala koncentraciju, a to je ono što najviše fali Jeleni. "Balone" je savršeno koristila, posebno kada je uvidjela da protivnica ima slab odgovor na njih. Nije li u tome i poenta korištenja raznovrsnih udaraca- oslabiti šanse protivniku da odgovori?! Ovi Garcia-Švajvanović fanovi mogu samo da se iz dana u dan rugaju, ali je činjenica da njihova pulenka igra bum-tres tenis bez imalo inteligencije (sinoć je izvrsno odigrala protiv Serene, prosto nisam mogao vjerovati da to igra Ana I.). Ovakvim sigurnim partijama mi uliva nadu da bi mogla pružiti dobar otpor Halepovoj, jer svi koji volimo JJ znamo da je njen glavni problem "glava" i ogromne amplitude u motivaciji, a to Halep neće tek tako ostaviti neiskorištenim. Jelena treba da od prvoga poena bude svjesna da je pred njom dug meč sa velikim brojem dugih razmjena i takvim pristupom (kao što je to bio slučaj 2008. 2009. itd.) bi mogla bez problema pobijediti Simonu, koju krasi velika upornost. Idemo JJ!!!

MilojePI

pre 8 godina

Lep mec. Obe igracice su bile dobre.
Smidlova igra prelep tenis, ocekujem je uskoro u top 10, mnogo je lepo gledati je!
Jelena je odigrala malo cudniji mec nego juce, losiji. Nekoliko puta je igrala cudne poene, slajsove itd sto obicno ne igra. Nesto manje vinera. Ipak, sve u svemu, nije uopste lose. Procenat prvog servisa preko 70% sto je odlicno (plus je smanjila broj duplih gresaka).
Sledi ili Pavljucenkova ili Halep. U svakom slucaju tezak zadatak, jer Simona je Simona, treca na svetu, a protiv Nastje je cesto igrala bezveze. Ali bitno je da Jelena igra dobro i da naravno postoji mogucnost za pobedu.
Srecno JJ!

Bojan

pre 8 godina

Svaka čast našoj Jeleni. Moramo biti srećni što imamo takvu teniserku koja je u poslednjih 10 godina u prvih 20, a ne davati komentare tipa kako izgleda i kako i na koji način igra... Bitno je da pobijeđuje i veseli nas dugi niz godina čime se i mnoge veće nacije ne mogu pohvaliti!!! Idemo JJ do titule!!!

milos

pre 8 godina

Ovo je jedini turnir ove godine koji je Jelena odigrala svojom igrom, izuzetno se dobro kretala,a u mecu sa Pliskovom bila je izuzetno agresivna u prvom setu. Nije mi jasno zasto kritikujete njenu igru, defanzivne igracice se mnogo bolje prilagodjavaju podlozi, vremenskim uslovima, protivnicama i veoma lako mogu postati ofanzivne, dok je ofanzivnima mnogo teze da postanu defanzive

Zoran. S

pre 8 godina

Komentator na tv je katastrofa, ima li ko da mu skrene paznju? Jelena se nesto zali sudiji, govore obe nas jezik, svi mozemo da razumemo o cemu se radi, ali jok komentator prica, ne zaklapa, nista se od njegove price ne razume. Posle meceva inteviju sa pobednikom na istoj visini tona govori pobednik i on koji satro nesto prevodi, pa niti razumes jednog, niti drugoga, sto je doduse krivica realizacije a ne komentatora.

sve je ok

pre 8 godina

Jelena je odigrala jako pametan mec. Jeste vise slala balone nego inace, ali to je malo i ubog umora, plus kupuje sebi vreme do sledeceg udarca, plus manja je mogucnost greske. Volim da gledam Sarapovu, koja igra iskljicivo jake udarce, ali kada kola krenu nizbrdo, tesko je zaustavljaju. A ovakav je Jelenin tenis je nesto losiji za gledanje, ali jako dobar takticki. Stalne promene ritma niko ne voli. Msm da protiv Halep sad ima sanse, jer je Halep umorna, igrala je finale u TO, sad ovde polufinale, samo da JJ odigra jedan pametan mec i bice sansa za pobedu, siguran sam

dr.

pre 8 godina

Puno negativnih komentara upućenih Jeleni. Razumem, ne mora je svako voleti. Ali, nešto ne mogu da uklavirim. Po komentarima vidim da ti isti koji imaju negativan stav o njoj, do detalja znaju tok meča. U tri ujutro gledati nekog čiju igru i pojavu omalovažavaš. Neshvatljivo. Ili ja nisam u stanju to razumeti. A u isto vreme je igrao Federer. Mogli su gledati taj meč, ako već pate od nesanice. Čist mazohizam. Inače čestitke Jeleni, Noletu i Zikiju, pravim ambasadorima Srbije, na ulasku u polufinale, uz žal za propuštenom Aninom šansom.