Četvrtak, 20.08.2015.

20:30

LE: Vojvodina nemoćna u Plzenju

Fudbaleri Vojvodine izgubili su od Viktorije Plzenj u gostima sa 3:0 (1:0) u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Izvor: SO

LE: Vojvodina nemoæna u Plzenju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

297 Komentari

Sortiraj po:

Lala iz regala

pre 8 godina

Ovo je vest o porazu Voše, ni prvom ni poslednjem, zato me manite Partizana i Zvezde! Mi smo ove sezone makar jednu evropsku utakmicu odigrali momački a vi?
I kad gubimo, gubimo sportski dok vi samo kukate! Jako mi je žao Čuke ove sezone a vas ni najmanje!!!

Miladin Milivojević

pre 8 godina

Za prošlo kolo važila bi ona narodna da i ćorava koka kljucne po neko zrno a za danas da nije svaki dan badnji dan. To se videlo odmah i u revanšu u prošlom kolu. Dosta će još vode proteći dok mi zaista ne počnemo da igramo kao nekada. Ako se to uopšte ikada dogodi. Daj Bože!

koviljka - rsb

pre 8 godina

Zvezda bi ovu Viktoriju još pojačanu sa BATOM, oprala samo tako. Partizan i Vojvodina nas samo brukaju u Evropi, a nas UEFA-mafija i partizan Tole izbacuju i ne dozvoljavaju da je igramo. Da smo mi kojim slučajem imali ove protivnike koje su imali Partizan i Vojvodina lagano bi se prošetali do LŠ.

lepi snovi

pre 8 godina

Ovi sto prozivaju Kairat...on je u 4 kolu i igrao tesno u Bordou. A sledece godine ce biti sigurno u LE. Plzen bi Bate razbio.
(fvkwk, 20. avgust 2015 23:56)

I zvezda je igrala tesno u Bordou.Da li se secas Maksimovica i Bajkovica?

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Sad se jasno vidi kakav je partizan kad je popio tricu od ovakve Vojvodine.Zvezda se seta ligom do titule.
(Dejan, 21. avgust 2015 10:31)

Znači Kairat osvaja Ligu Evrope :-)

navijac

pre 8 godina

@Sad se jasno vidi kakav je partizan kad je popio tricu od ovakve Vojvodine.Zvezda se seta ligom do titule.
(Dejan, 21. avgust 2015 10:31)

Sad ce derbi jos malo, pa ce da vidite vi kakav je Partizan..

trojka

pre 8 godina

Jedino u ovoj Srbiji Partizan reprezentuje srpski fudbal,ostali mogu samo da zavide ! Hvaliti se sa nečim od pre trideset godina šta je bilo,podseća na "penzionersku nostalgiju kada je "mogao dva puta za noć ?"

veliki strumf

pre 8 godina

@Realnost Nalupetao si se za sve pare, pa ni samog sebe ne razumes. Prvo, Partizan je dobio smesnu Dilu i raspalu Steauu, koju je veceras Rozenborg pokidao u Bukurestu (i to jedva, zahvaljujuci 3 neverovatne greske one sestice i igracu vise). U prvenstvu cim maknete iz lavora popijete 3 komada, a i Spartak ste jedva i srecno dobili u zadnjim sekundama. Vosa je razbila taj Partizan i trebala je da da jos 3 komada, a veceras je Plzenj pregazio Vosu. Vas bi pokidali - oni su sampioni Ceske, nesrecno su ispali od jakog Makabija u zadnjim minutama iako su imali 1-2 u gostima (vi bar znate snagu Izraelaca - setite se Tikve, a isto komada ste primili koju godinu ranije i od Ceha). U ovom sistemu teze je uci u LE nego u LS - Sampdorija i Plzenj su mnooogo jaci timovi od ovakve Steaue i Bate-a. Zato, polako sa osvajanjem titule - hvalite se koliko ste jaki, organizovani, a vec u avgustu imate 3 poraza. Mnogo letite - lako cete se strmoglaviti!

veliki strumf

pre 8 godina

Vidim i da se grobari hvale musemom - pacta Evropa se igra da bi se osvojila, igra se za trofej, a ne da bi se razvukla musema po centru. Grobari kao uspeh predstavljaju ulazak prakticno u 1. kolo! Koji je pa to uspeh? Ozbiljniji timovi jos i ne razmisljaju o LS! A vi slobodno dodjite u muzej da vidite usatog, trofej osvajaca najcazniheg klupskog takmicenja! Na musemi se ruca, pije kafa, pustite vi to...

veliki strumf

pre 8 godina

@kile Ako vec nesto pises nemoj da izmisljas: Kairat je trenutno drugi u prvenstvu, sa 2 boda manje od Astane, koja je dobila APOEL i na pragu je LS (tek su prepolovili bodove, a igra se plej of). Inace imaju najvise datih i najmanje primljenih golova u prvenstvu i realne sanse za titulu. Puni su para i imaju realne sanse za LE i ove i naredne godine.

K'o nekad u osami

pre 8 godina

Gori ste od dece, sve biste odmah i sad. I dete zna da ne može da jede sladoled usred zime. Niti jedan naš tim neće postići ozbiljan rezultat u evropskim takmičenjima, jer se u njima radi bez ikakvog principa i sistema, potpuno diletantski, osim principa, plana i sistema "turiti pare u svoj džep i zahebati sve druge", a tu nema pobednika. Vojvodina bi, baš kao bilo koji drugi tim, mogla da postigne neki rezultat kada bi napravila ozbiljan kostur od ovog tima i zadržala tim i trenera bar tri-četiri godine, ali to se neće deseti. Potpuno je diletantski nakon kraja sezone raspustiti tim, to niko nigde ne radi; igračima se daju bar individualni programi, pa oni "sami" treniraju (dobro su plaćeni za to, uzimajući u obzir njihovu kvalifikovanost za bilo koji drugi posao); ali naravno, u našim klubovima se ne zna ko ide, a ko ostaje sve do u minut do dvanaest. Potpuno je diletantski odlagati mečeve i pauzirati pred "velike" utakmice, jer ako nisi u stanju da igraš u ritmu sreda-subota, nema šta da tražiš u evropskim takmičenjima. Ujedno, time što savez dozvoljava to klubovima da rade, sam savez ponižava naš fudbal, a trebao bi da ga, bar, čuva, ako već neće i ne ume da ga unapredi. A vi ste upravo onakvi navijači kakvi pogoduju ovakvoj situaciji. I da Vojvodina slučajno izbori prolaz u LE, za sedam dana biste svi pojeli fekalije koje ste izbacili iz sebe večeras, tj. oni koji su ih izbacili (čast izuzecima).

Igra je nameštena, deco. Popijte "Benko" i idite na spavanje.

sasa

pre 8 godina

fizicki nas svi pojedu,kao da igra prvi tim sa kadetima,prvenstva nam namestena godinama unazad,vecni Sasa Ilić nije imao snage ni sa 20 god,ostale splavare da i nespominjem,delujemo smesno u odnosu na ostale ekipe

neutralni felsh

pre 8 godina

@dr feelgood

Provincijskog? Izgleda da slabo poznajes i istoriju i geografiju nase zemlje.
(Lala na kvadrat, 21. avgust 2015 00:24)


nema ljutnje, lalo. provincija je po definiciji ono sto nije prestonica, mani ti istoriju i geografiju. ako je nis provincija onda je i novi sad. i zasto je to toliko strasno da bi te toliko pogadjalo?

kile

pre 8 godina

Ovi sto prozivaju Kairat...on je u 4 kolu i igrao tesno u Bordou. A sledece godine ce biti sigurno u LE. Plzen bi Bate razbio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fvkwk, 20. avgust 2015 23:56)

Po tebi Kairat koji je cetvrti u njihovoj ligi ulazi u LE lagano. Sta bi onda tek prvak te lige radio? Dosao do 1/4 lige sampiona? Plzen, koji je kao nosilac ispao od Makabija tukao skoro redovnog ucesnika LS i LE? Po tebi da nije Kairata CZV bi lagano usla u LE jer toboze Kairat je materijal za LS! Medalja za objektivnost

krle

pre 8 godina

Kada sam pisao da utakmica sa Sampdorijom nije merilo i da je Vojvodina bukvalno igrala protiv duhova dobio sam stotine minusa.
Kada sam posle Partizana pisao da Vosa nema igru vec samo kontre i da nema igraca u sredini da bude zaduzen za svaku loptu.. i da su naleteli na Partizanov los dan.. dobio sam stotine minusa.
Viktorija pokazuje kakav zaista ima tim Vojvodina. Zao mi je sto je tako ali sta da se radi. Srecno u Novom Sadu.

Kile

pre 8 godina

E moj partizane od koga ti gubis pa ovi ce od ceha primiti petardu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (maj, 20. avgust 2015 21:59)

Cekaj rekao si cesi i petarda nesto su mi poznate te dve reci pa ti ostavljam vremena da se prisetis.

Realnost

pre 8 godina

Dakle, da rezimiramo. Vojvodina je solidan tim za nasu domacu ligu, u evropi su malo poleteli, i ljosnuli protiv boljeg od sebe. Jesu pobedili Partizan, ali se mora istaci i da je to bila najlosija utakmica Partizana od pocetka ove sezone, iz ovih ili onih razloga. Taj isti Partizan ce sigurno igrati neko od 2 evropska takmicenja ove sezone, i sigurno osvojiti bar neki bod ( nece biti krompir u grupi ), i biti ponovo najveci favorit za osvajanje titule.

E sad, zasto je to tako? Zato sto se mora priznati da je Partizan ozbiljniji i iskusniji klub od Vojvodine. Ne ulazi u euforiju kada izbaci Dilu ili Steauu, ne pada u ocaj ni kada izgubi od Vojvodine, zna se da je prvenstvo dugo, i da ce se mnoge stvari odlucivati tek u play-offu na kraju sezone. U evropi se ne zalece,i pre svega gleda da bude bolji od protivnika u dvomecu, sto ga evo opet i dalje dovodi u poziciju da se plasira cak i u LS, dok je Vojvodina veceras prosto izgorela vec u prvom mecu, i daj Boze da ne izgubi i u Novom Sadu.

Eto, zbog toga je Partizan idalje favorit za osvajanje titule. Zbog ozbiljnog pristupa svakom mecu, i kada se dobija i kada se gubi. Skoncentrisani su i idu dalje.

sofronije

pre 8 godina

E jesam se ponadao da ce te uraditi nesto, ali ne vredi. Napalili se protiv Partizana, jos vas napalili mediji, narocito novinari sto navijaju za Zvezdu, videli u Vosi neki spas, nesto, ne znam. Medjutim, evropa je pokazatelj gde je ko u domacem fudbalu, a jedan tim ce svakako igrati jos utakmica u evropskim takmicenjima.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Od srca vam zelim da tako nastavite,evo jos malo pa cemo imati direktnog predstavnika u LS kako vas ide(42 utakmice u grupama uefinih takmicenja,ukupno DVE pobede!!!)
(Kole, 20. avgust 2015 23:34)

Ovo je ipak vest o Vojvodini, šta se ložiš? Ali moram, off topic, da pitam sa koliko pobeda, ili možda jedno lakše pitanje, sa koliko učešća u grupama ste vi doprineli nacionalnom koeficijentu?
Mi možda imamo dve pobede, ali ih imamo, a vi imate?
I posle Kairanja se javljate?
Obraza bez.

Millennium

pre 8 godina

Poštovani navijači Partizana i Zvezde, večeras su igrali Vojvodina i Viktorija. Ne Partizan, ne Zvezda, nego Vojvodina. Ja sam zvezdaš do poslednje kapi krvi, ali sam večeras svim srcem navijao za Vojvodinu. Vaše lične frustracije, nezadovoljstva i probleme ostavite sa strane. Nema potrebe lečiti lične komplekse kroz rivalstvo dva kluba. Što se tiče večerašnje utakmice, Vojvodina jako loša. Kao da nije imala motiva, snage i energije. Nije to bio ni strah, više su ličili kao da su nezainteresovani, kao da samo žele da odrade posao i vrate se kući. Ostaje revanš, ali Viktorija se pokazala kao bolji rival. Nadam se da će Voša odigrati bolju partiju pred svojim navijačima, i časno se oprostiti od Evrope. A ni preokret ne bi bio nemoguć, lopta je okrugla.

omakari abdul

pre 8 godina

ja sam veliki navijac zvezde,ali sam navijao za vosu veceras,kao i za patlidzane preksinoc,ipak mi je drago kada neki nas klub igra u evropi,pa makar to bio i novi pazar,ali ajd da sagledamo.stvari malo realno.Partizan je u prvom kolu prosao dilu gori,gruzijska ekipa koja niti ima ime niti talenta,niti para za neku jacu pricu,u drugom kolu nalece na raspale rumune,koji u drugoj utakmici na dva jedan prave crveni,ostaju bez igraca i na kraju dolazi do sloma,cak sta vise koliko je steaua jaka ekipa to je pokazala vecerasnja utakmica sa rozenborgom,gde su kod kuce gubili dok.sam ja pratio tri nula,znaci rozenborg sila za patlidzane,vojvodina mrljavo,prosla prvo kolo,posle otisli u torino sampa ih malo podcenila,ovi uterase dva komada,dok se sampa sabrala,lale uterase jos dva,u drugoj tekmi su ustvari pokazali ko su i sta su,ali ipak prosli,na moju,a i na radost ostalih navijaca,e ovo je vec prevelik zalogaj za vosu,a sto.se tice moje zvezde,ona je ipak imala najtezeg (trenutno)protivnika,od nasih klubova,ko se iole razume u fudbal,i ako je neko imao priliku da poseti kazahstan zna o cemu pisem.Ja sam bio u prilici da dva puta po sest meseci boravim u kazahstanu,sest meseci u astani i.sest meseci u alma ati,inace kazahstan je zemlja sa mnogo prirodnih resursa koje znaju iskoristiti na najbolji nacin,zemlja koja je puna love i ozbiljnih prica,a isto vazi i za ulaganje u fudbal,tacno je da su astana i kairat klubovi koji nemaju nikakvu istoriju,ali su klubovi koji imaju para,mnogo para,i to ce ih ove godine dovesti do evro kupova,a sto se tice patlidzana,on.glat gubi u beogradu,ipak je bate,klub koji ima malcice vise iskustva u evropi poslednjih godina,nadam.se da gresim,mada mu je i liga evrope puna kapa.......

Bojan NS

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto se javljaju navijaci Partizana?Pa vas smo oducili od fudbala a i ovi Cesi su mnogo ozbiljnija ekipa i od Steaue i od Batea.Plzenj je prejak za nas mora se priznati ali lopta je okrugla i nikad se ne zna sta moze da se desi u revansu pogotovo ako damo rani gol.

smajli

pre 8 godina

Ljudi. Plzen je snažnija ekipa od Batea, a od Kairatia ili kako već, nije za priču. Da će Vojvodina izgubiti to je očekivano bilo. Inače se Kairati dizao do neba posle pobede nad C.Z., čak se lagalo kako i budžet od 40miliardi € imaju iako im klub i igrači vrede oko 50% manje od C.Z. Valjda da bi de poraz od tako lošeg kluba lakše sažvakao. Pa BATE, takođe osrednji klub koji je često spletom srećnijih okolnosti ulazio u Evropska takmičenja, a kada uđu bivaju rekorderi, ali oni negativni, broj primljenih golova, itd. A šta je najinteresantnije Plzen u zadnjih 5,10g ima skoro slična dostignuća u Evropi kao BATE. Nije da branim ikog, ali je pitanje "šta ste očekivali od Vojvodine?". Hajde to šta ste se nadali, ali očekivali?!

Berezutsky

pre 8 godina

Ljudi ja pradim fudbal vec dobrih 10 godina,ali nikad nisam video da igraci neke ekipe tako gube loptu,da uspeju da naprave toliko malo dodavanja,kao da su igrali fudbal sapunom a ne loptom.Ne verujem da je igrace Vose savladao umor,ne radi se tu o umoru,imali su 7 dana da se odmore od duela sa Partizanom.Ovi kao da su igrali protiv Valensije a ne protiv Viktorije Plzen.

dr feelgood

pre 8 godina

ja samo da se is...mejem u facu svim ljubiteljima provincijskog klubica kome je jedino bitno da se pokaze protiv Partizana. sad uzmite bgd sestricu za ruku i gacajte po domacem blatu a mi odosmo u ls.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Ovo je prava slika srpskog fudbala, samim tim i Vojvodine, a ne trijumf nad Lacijom, jer tada Rimljanima još nije ni šampionat počeo ...

bora

pre 8 godina

'Nolane Smite',dodji sine u sredu u Hram,da 'tresemo mušemu':-))) A Barselonu ćeš svakako videti u Hramu!!
Kao i niz godina unazad,i kako priliči,osta' Partizan jedini da na jesen i zimu,brani čast srpskog fudbala! Da nije Partizana,Evropa ne bi ni znala da se u Srbiji igra fudbal!?
A što se ovog tiče,Česi su početkom 20-og veka,doneli prvu fudbalsku loptu u Srbiju,naučili nas pravila i ostali svih 100 godina bolji od nas!!

Kole

pre 8 godina

i kako to uvek biva na kraju... cast srpskog fudbala branice FKP...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (uredni neplatisa, 20. avgust 2015 22:44)

# Link komentara
I to junacki,ma ne daju se toj nuli u grupama, evo ima vec 10 godina,cak daju i po gol-dva svremena na vreme...

Milan

pre 8 godina

Ne mogu da se otmem utisku da Viktoria igra najozbiljniji fudbal od svih protivnika sa kojima su se nasi klubovi sastali u Evropi ove sezone. Bez namere da omalovazim bilo ciji uspeh, jednostavno tako vidim stvari.
Nevezamo za rezultat, razbili su Vosu igracki.

neutralni felsh

pre 8 godina

Ne. Ocekujem laganu pobedu Viktorije. Bolja su ekipa.. 3:0
(Fitipaldi, 20. avgust 2015 15:20)

Jesi li makar odigrao kladionicu?
(kralj, 20. avgust 2015 23:02)


verocatno nije. pravi majstor se nikad ne kladi protiv nasih ekipa.

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

A kako je bila mocna protiv Sampdorije i tu GOSTIMA i protiv Partzana visestrukog sampiona drzave?Kako je protiv Partizana onako dominirala,davala golove iz gotovo nemoguce pozicije (Stanisavljevic),a danas taj isti Stanisavljevic nije uputio nijedan dobar centarsut,iz slobodnjaka nije pogodio ni muvu u vazduhu a ne okvir gola.Nije svaki dan badnji dan,kad das gol Partizanu iz prekida ne mora a i ne znaci da ces dati i u sledecoj utakmici.Pobedili Partizan i sad misle da su sampioni drzave.E pa niste sampioni Vojvodinasi,nikad necete ni biti.

kralj

pre 8 godina

idi na zvezdin stadion da kupis repliku "usatog" sa oznakama osvajaca!
Srecno u Ligi Evrope.
(Mik, 20. avgust 2015 22:40)

Partizan je vise puta bio prvak Evrope od zvezde,kada ce te vi zvezdasi vec jednom shvatiti da sport nije samo fudbal?

zorz

pre 8 godina

Rekoh pre da će pući zbog mentaliteta. Grizli protiv žabara da bi se prodali.... Imamo mi igrače ali stručnjaci su nam ŠOU... Pa ljudi vidite te face. Da li bi svim trenerima u našem prvenstvu poverili i nacrtanu ovcu na čuvanje?

Uche Okechukvu

pre 8 godina

UEFA rankings list:
39. FC Viktoria Plzeò CZE 40.345
72. FC BATE Borisov BLR 25.400
135. FK Partizan SRB 10.575
219. FK Vojvodina SRB 6.075
I onda ovi grobari nadju nesto o fudbalu da pricaju...

neutralni felsh

pre 8 godina

Nema Evrope bez jake Zvezde!!!Pred Zvezdom su padali velikani Real,Milan,Bajern,Liverpul,Arsenal....Sad sto je udarila kriza velika to je vec druga stvar.Kriza je u celom sportu!Dok se Zvezda ne oporavi nema nama uspeha u Evropi!Svi su culi za Stella Rosa,Rotern Stern!!!Ziveli!!!
(trener, 20. avgust 2015 23:14)


mister grofe, vi li ste? ;)
nema evrope nijednom nasem klubu sve dok ne bude nekoliko nasih domacih konstantno jakih klubova koji ce bez pardona kidati protiv nasih izlizanih favorita, i vase zvezde i mog partizana i nase vojvodine. dakle, bez lakih pobeda i "istorijskih preokreta" u drugom poluvremenu.

Humska 1

pre 8 godina

I osmu godinu uzastopno Tole namestio da sampion Srbije Partizan bude jedini klub iz Srbije koji ce igrati u grupnoj fazi, nadam se lige sampiona. Gresaka koje su pravili Fabrisio, Zivkovic i Petrovic veceras naravno nije bilo u igri Ceha i rezultat toga je ubedljiv poraz Vose.

luis

pre 8 godina

Kao po obicaju vosa se nije dokazala do kraja,ovo danas kao da nije ta ekipa iz prvih trise kola mada je i plzen kvalitetna ekipa.. Steta za vosu,ipak jedan bljesak nije dovoljan da se dodje do konacnog uspeha. Sad se vidi koliko fale ti igraci koji su otisli babic,alivodic,gacinovic jednostavno nije bilo svezine u igri vose niti igraca koji bi mogli da pokrenu nesto u igri..

trener

pre 8 godina

Svaka cast Vojvodini ipak su osvetlali obraz Srbije ove godine!Sta da se radi,neikustvo je ucinilo svoje,mlad tim!!!Nema Evrope bez jake Zvezde!!!Pred Zvezdom su padali velikani Real,Milan,Bajern,Liverpul,Arsenal....Sad sto je udarila kriza velika to je vec druga stvar.Kriza je u celom sportu!Dok se Zvezda ne oporavi nema nama uspeha u Evropi!Svi su culi za Stella Rosa,Rotern Stern!!!Ziveli!!!

ja

pre 8 godina

e jos se Brondby javlja sa nekim izgovorima...sto nisi rekao pre pocetka da je katastrofa i da se Ager vratio da pomogne i da ne treba ocekivati, nego si petljao sa komentarima napadamo ulazak u LS i ostalo

pobesneli Milutin

pre 8 godina

Kratak je put od vrha do dna. Kako su bljesnuli tako su tresnuli.
Mada i taj "bljesak" protiv Sampe je vise bio zbog nemotivisanosti Italijana koji su bili u fazi priprema. Danas nisu tri dodavanja povezali jbt

Šinter

pre 8 godina

Nikad ne ostavljam komentar u toku tekme... Ali večeras, negde oko 15-og minuta, pomislim kako ovi iz Voše jadno stoje na terenu i dođe mi da pošaljem da će da puknu 3-0, opet to ne uradim a ne znam zašto... Trebalo bi mi 15000 karaktera da bih objasnio ovaj poraz, ali mislim da je jedna fraza sasvim dovoljna-srpski mentalitet...

Kole

pre 8 godina

Busi ha ha ha busi ha ha ha!!! :D Opet ce borci za srpski fudbal da pisu saopstenja dok ce Partizan kao i obicno biti jedini klub iz te nazovi drzave koji ce igrati Evropu!

Stanojevic: "Gospodo, daj uradite nesto u Evropi, osvojite neki bod za Srpski fudbal, pa onda pricajte!"

CMOK
(srBski fudbal aut - PARTIZAN IN, 20. avgust 2015 22:34)

# Link komentara
A ja se lepo pitam sto nas fudbal stoji tako lose,a ti mi veceras razresi dilemu, to je zato sto VI skupljate te silne bodove za isti pa ne znamo sta cemo sa njima.
Od srca vam zelim da tako nastavite,evo jos malo pa cemo imati direktnog predstavnika u LS kako vas ide(42 utakmice u grupama uefinih takmicenja,ukupno DVE pobede!!!)

vizura tastatura

pre 8 godina

Nikad Ceski tim nije neki tim sa Balkana izbacio, koliko se secam.
(No_Name, 20. avgust 2015 21:46)
Sparta iz Praga Zvezdu 2009.
(Marko, 20. avgust 2015 22:38)

Slavija Prag - Partizan 5:1 2002.

realnost

pre 8 godina

idi na zvezdin stadion da kupis repliku "usatog" sa oznakama osvajaca!
Srecno u Ligi Evrope.
(Mik, 20. avgust 2015 22:40)

Partizan je vise puta bio prvak Evrope u odnosu na zvezdu,kada cete vi zvezdasi da shvatite da nije sport samo fudbal?

Fitipaldi

pre 8 godina

Danas sam na vest da li Vojvodina moze do dobrog rezultata, napisao da ocekujem pobedu Viktorije, rezultat 3:0. Pogodio sam tacan rezultat, dobio mnogo minusa. Pratim ceski fudbal, tako da mi nije bilo jasno otkud toliki optimizam kod nasih. U revansu, jos jedna pobeda Viktorije. Ljudi igraju fudbal. Pozdrav.

navijac

pre 8 godina

@Viktorija je za onaj Bate Barcelona ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16)

A sta li je tek za Kairat!? A za Zvezdu!?!?

P.s. Jos nisi ispunio obecanje?!

navijac

pre 8 godina

@Kakva,bre vosa,partizan i zvezda.Dok ne smenimo krastavog karadzica nema nam spasa.Daj bre da se skrpimo u basketu.
(tebra, 20. avgust 2015 22:57)

Ma da bre, sve je Tole kriv..

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Sad je jasno koliko je Partizan iznad ostalih ekipa u Srbiji. Sretno Vosa u revansu ali realno je da je ovo kraj.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (41, 20. avgust 2015 22:16)

Naravno,igraci Partizana ovako nisu gubili lopte protiv Bate-a,kao danas igraci Vose.Danas je Vojvodina sama sebi bila najveci protivnik.Ovaj Plzen im uvalio 3 amaterska gola.Ali dali su 3 amaterska gola u sredu u NS,danas im se to vratilo.

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Ako Partizan nazalost ne prodje Bate i ne udje u LS,voleo bih da ga svrsta u istu grupu u koju upadne Viktorija Plzen,da pokazemo da ti Cesi nisu bauk i da mogu da se pobede.

nesa80

pre 8 godina

ovi sto spominju kako je steaua izgubila od rozenorga 0-3 pa kao nesto potcenjuju partizanov uspeh,pa sta i vojvodina je pobedila samdoriju 0-4 pa veceras nije licila ni na sta.kakvo vam je to poredjenje u rangu male dece.svaka pobeda naseg tima protiv bilo kog je ogromni uspeh a igrati po grupama je naucna fantastika za bilo koji nasi klub osim partizana.mozete samo lazno da se tesite ovaj prosao,ovaj pobedio,ovaj nije jak,ovaj jeste.bitno je da neko igra pa makar osvojio 1bod

zvezdas

pre 8 godina

Necu da sirim destrukciju jer mi je muka od takvih komentara,ali cu da napisem par stvari...
Zasto se stalno podsecamo(bar ja)starih vremena i onoga fudbala? Nije to zbog tadasnjih uspeha i velikih utakmica,nego zato sto si tada imao logican put,kontinuitet,okosnicu ekipe na okupu bar 5-7 godina.Ne moze se gospodo napraviti nista ozbiljno u nasem fudbalu ovakvim sistemom.Moze se odigrati utakmica-dve za ponos,ali se tu staje.Staje, jer jednostavno nema kvaliteta za produzetak niza.Kvalitet svake godine odlazi iz naseg fudbala u beli svet,menadzeri zadovoljno trljaju ruke i prica se svela na to.Ko se od danasnjih igraca zadrzao u nasem fudbalu 10 godina? Sasa Ilic,ja ne znam drugog.To je nekada bio standard i zato smo imali kontinuitet,rezultate.Zamislite Vojvodinu sa Skuleticem veceras i jos trojicu iz te ekipe.
Za tri godine nismo u stanju da sacuvamo tri igraca i da odrzimo bar okosnicu tima.
Sa ovakvim sistemom hocemo napred !? Da igramo velike utakmice,da nam opet gostujemo velikanima i da ih opet docekujemo...
Nije ovde Vojvodina nista kriva,cini i radi koliko moze.Neka joj je srecno u revansu,ali tezak je ovo posao bez prave podrske onih koji nas fudbal vode.

Moglo je biti i 5-6:0

pre 8 godina

Moja Vojvodina, mlaka, neodlučna, komplikovana i spora.
Poraz 3:0 i to protiv Viktorije Plzenj koja poslednja 4 meča u domaćoj lizi nije pobedila, kojoj su dva dobra igrača u letnjem prelaznom roku otišla u Prag, koja sada ima novog trenera itd.
Još smo i dobro prošli jer je sudija 'ladno mogao svirati 2 penala za Viktoriju.
Biće jako teško dati četiri gola razlike u revanšu.
Sa tobom sam Vošo do kraja.

vizura tastatura

pre 8 godina

Sad je jasno koliko je Partizan iznad ostalih ekipa u Srbiji. Sretno Vosa u revansu ali realno je da je ovo kraj.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (41, 20. avgust 2015 22:16)

Kakav je osecaj biti iznad ostalih na 6. mestu? Au koliko iskompleksiranih komentara od onih koji ne mogu da prezale 3 komada u Novom Sadu. Da je Zvezda pa i da razumem, ali sta vam smeta Vojvodina sto igra Evropu? Jos pominju Zvezdu i Kairat na ovoj vesti. Mogu samo da cestitam Vojvodini i njenim navijacima bez obzira na poraz, da je Zvezda bar pola od ovog sto je Vosa odigrala u Evropi prikazala protiv Kairata...

PFC

pre 8 godina

Ja se plasim za Partizan jel ovaj krs od Vose nas je dobio a prosecnoj ekipi Plzena dva puta centar nisu prešli zapitajte se kakvi smo mi onda

a uprava kaze netreba pojačanja itd ako prodjemo bate slede krahovi a dobit od ls u privatne dzepove itd

nadam se da ce uprava Partizana reagovati mada prekasno je sada

navijac

pre 8 godina

@idi na zvezdin stadion da kupis repliku "usatog" sa oznakama osvajaca!
(Mik, 20. avgust 2015 22:40)

A ti dodji na Partizanov da vidis 'musemu' uzivo makar jednom u zivotu..

007

pre 8 godina

Cim su ovi maleri od Brana Micunovica i Raja Bozovica seli u avion,kao naprsli prijatelji kluba,odmah izgubismo.
Zoko drzi se nas Novosadjana!

dendza

pre 8 godina

Porto
A ti misliš da bi Partizan drugačije prošao da je igrao protiv Viktorije?Pa Česi nas u fudbalu deru gde i kad god se sretnu sa nama...

Patrik

pre 8 godina

Brondby trole moje saucesce,zgazise te nasa braca Solunci,melje solunski parni valjak ahahaha.Bar cemo sad da odmorimo neko vreme od tog trola,bar do sledecih kvalifikacija haha.

pametnjakovic

pre 8 godina

Partizan u ligu sampiona a "najbolji" tim u Srbiji se kao Zvezda priprema u Evropi za Jelen super supersonicnu ekstra prvu ligu Srbije hahaha

JPR23

pre 8 godina

Nebo i zemlja od igre protiv Sampdorije... Jesu Česi dobri, ali realno sa boljom igrom i pogotovo zeljom se moglo dalje... Ovako, tesko, jedino ako munu bar jedan onda postoji jos sansa..

terziic

pre 8 godina

Izgleda da je Terzic usao na poluvremenu u svaliconicu Bilbaa.. Zilina-Atletik 3:2(0:2) .. Da li je usao u u svlacionicu Grendlanda videcemo 81. min Odd-Dortmund 3:3(3:1)

Milos

pre 8 godina

Ovaj treci gol je vosa primila kao amaterska ekipa. Onaj je prosao pored cetvorice gurnuo loptu igracu koji je stajao pored dvojice i Gol. Bukvalno je gol primljen iz situacije 3 na 6 pri cemu je jedan Ceh statirao. Amaterstvo!

luis

pre 8 godina

Kao po obicaju vosa se nije dokazala do kraja,ovo danas kao da nije ta ekipa iz prvih trise kola mada je i plzen kvalitetna ekipa.. Steta za vosu,ipak jedan bljesak nije dovoljan da se dodje do konacnog uspeha. Sad se vidi koliko fale ti igraci koji su otisli babic,alivodic,gacinovic jednostavno nije bilo svezine u igri vose niti igraca koji bi mogli da pokrenu nesto u igri..

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Najsmesnije od svega sto su ljudi ubedjeni da bilo od nasih klubova moze da prodje kfalifikacije,a cinjenica je da se jedino Partizan promuva kroz iste ! Bilo je i Samroks i Tikvi,ali bilo je i 7 ucesca u LE i 2 ucesca u LS,sto je i za mnogo bogatije klubove od Partizana misaona imenica !

Patrik

pre 8 godina

Jel sam rekao da Vosa nece uspeti?A mnogi mi se nalupase minusa.Eto vam Vosa.Kako ono ide igra Vosa kao Barsa hahaha.Pobede Partizan i misle da su neke zvezdice.Kakva bre Evropa i titula,Vosa nece biti ni u top 5 na tabeli sa ovakvom igrom kao protiv Plzena.

Bratori

pre 8 godina

Sasvim ocekivani seoski mentalitet.

Eliminisali nezainteresovanu Sampdoriju u fazi priprema i vec je pocelo sa "ciribu, ciriba, igra Vosa k'o Barsa".
Zenga nudi 2 miliona za Ozegovica posle jednog dobrog meca (a pre mesec dana nije vredeo ni 100 000), ali navijaci se smeju jer zele 10 miliona. 5 najmanje. I evo, Plzen ih pregazio.

Ne znam da li ce ikada jedan nas tim odigrati pametno i bez euforije. Uvek se uzdizemo u nebesa. U redu nadati se, ali mi padamo u trans. Tesko u NS.

Aha

pre 8 godina

E moj partizane od koga ti
gubis pa ovi ce od ceha
primiti petardu
(maj, 20. avgust 2015 21:59)
Ceska imala DVA kluba u kvalifikacijama za LS.Sada moze imati 4 kluba u LE,a ponizavas ih.Od "te cehe".To ti je isto kad neko izgubi od srpskog kluba i da to prozvuci kod njih.kao da su igubili od farana.Toliko smo veliki u svojim glavama,da to je cudo.
Gubiti od ceha??Sramota!!

ja

pre 8 godina

Играли су сви ко бабе,Ожеговић умислио да је Роналдињо .Када је требало пасовима да проигра саиграче дечко дрибла ,солира.Част голману да не беше њега пукла бих минимум петарда.

Marko

pre 8 godina

Viktorija je za onaj Bate Barcelona ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16)

Ono kad kompleksaš posle 25min igre pomene klub koji i ne igra utakmicu. Bitno da se prati Partizan, nema veze što ti se onaj raspad od kluba gasi.

Patrik

pre 8 godina

Izmori vas sampion a Novosadjani?Sta je sad gubite od nekog tamo Plzena ali zato prosle srede ginete za svaku loptu.Sve se vraca sve se placa slaninari!!Zato sto ste pristali na premije koje vam dala Zvezda da pobedite Partizan eto vam sad.

nemanja

pre 8 godina

Ipak je Viktoria odlicna ekipa, koja je igrala Ligu sampiona, i ove godine pravila tim za LS, ali ipak je Vosa odigrala pomalo kukavicki, a prvi, a pogotovo treci gol su amaterski primljeni. Kako je moguce da dva puta ostaje sam protivnicki igrac u 16m???

Mik

pre 8 godina

prosto Cesi igraju cvrsto i jednostavno. Vojvodina komplikuje u zavrsnici, sutiraju kad treba da dodaju, driblaju kad treba pas da odigraju. Sampdoriju su uhvatili na brzinu, ali ovo su nezgodni protivnici. Steta ipak, ne treba da izgube sa 3 gola razlike. Sa ovim iskustvom i kad bi ostali na okupu bar dve godine, bili bi super tim!

fancy

pre 8 godina

Puskaric je najlosiji igrac Vojvodine ali ubedljivo! Mlitavo slabo sporo! A igra Vojvodine...jednom recju srpska posla..sad ni Ivanic ni Ozegovic ne deluju tako mocno, zar ne?

neutralni felsh

pre 8 godina

Sve mogu da razumem, al igrac Vojvodine izvodi aut valjda ovom Maksimovicu i lik prima loptu poput panja nekog, pa to se uci jos u petlicima, i generalno ne razumem sta je sa nasim igracima, vecini treba 2 hektara prostora da prime loptu, kontrola nikakva...
(uzicanin, 20. avgust 2015 21:25)

odlicno si primetio. to je ta nasa skola fudbala iz kasnih sedamdesetih. kod prijema lopte igrac se ukipi u mestu ko spomenik. u dve trecine skolica i dan danas tako uce decu. zato nase ekipe retko prave kontre i brze kombimacije. zato nam onaj mali partizanov zivkovic deluje kao maradona, jer dosta odudara od tog proseka. ali za nesto vise ne bi trebalo da igra ko muva bez glave. ali to je druga prica.
ne daj se, vojvodino! postigni barem gol. ekipa koja ne da gol na strani nema cemu da se nada.

Soko

pre 8 godina

Kad ce navijaci da shvate da se u Srbiji uglavnom igra amaterski fudbal a u drugim drzavama to je biznis. Morate da shvatite da kupac odredjuje kvalitet proizvoda a kod nas nema publike da to plati zato drugacije i nemoze.

Patrik

pre 8 godina

Koliko li je Zvezda potplatila igrace Vose da ginu onako protiv Partizana? U sredu napadaju konstantno sreca ih pogleda kad je Stanisavljevic iz kornera dao gol,a danas taj isti igrac ne zna da centrira.

Sascha VR

pre 8 godina

Bolje da smo ispali od velikog imena Sampdorije nego da nas pobedjuje neki klub koji ima odredjeni kvalitet, ali je jednostavno nikakav gledajuci njegovo ime. Sve u vezi sa njima je smotano, neatraktivno i glupavo. Plzen iz Ceske... Znam da zvucim kao deriste, ali ne volim kad ispadnemo od nekog ko nije velesila.

N.Sad

pre 8 godina

Uporedite sudjenje škota Partizanu i Estrade Voši i biće vam sve jasno kako nas je osakatio j....i tompson...Prvih 15-tak minuta start sledja Stojisavljevića na sredini terena (mnogo teži od Jeftovića), sudija ne pokazuje karton...naredni napad Ožegović kosi odbranbenog igrača sudija pokazuje samo faul bez kartona(ponovo čistiji faul nego Jeftovićev)...Stojisavljević namerno laktom udara u glavu protivničkog igrača i opet ništa i onda šlag na tortu : čist penal ne svira za čehe i direktan crveni karton zbog starta Pankova i rukama i nogama sledja u gol šansi na igrača Viktorije. Dakle, ovim želim samo da uporedim sudjenje ''Endi Mareya'' i Estrade iz Španije i koliko je nepostojeći crveni Jeftovića uništio Partizan. Još nešto, ja sam iz N.Sada, VOLIM Partizan ali simpatišem i to poprilično i Vošu i želim im večeras da postignu dobar rezultat.Pustite mi komentar, ne vredjam nikog!!!

Ohrid

pre 8 godina

Drago mi je da necu videti ni
jedan komentar Brondbija
sledecih godinu dana posle
ove petarde PAOK-a.
(srbijasine, 20. avgust 2015
20:45)
Brondby je moderator na B92.Zato i pusta po 3-4 jedno po drugim isti tekst.Kome od nas bi to pustili.I sad se smeje i zeza nas ako je na smeni.Ako nije,mozda i pusti drugi moderator

matori

pre 8 godina

Kako je moguce da su ovi isti igraci pre par nedelja zgazili Sampdoriju, nadigrali Partizan ? Da li je pritisak javnosti od njih napravio vecerasnje sekaperse koje ne mogu da dobiju jedan duel? Nestvarno. Bas sam tuzan

NS

pre 8 godina

E moja Voso... Kao dobrovoljno pevacko drustvo, a ne fudbalski tim... Tri ne mogu da vezu... Ne umeju ni loptu da vode... Sporo, dosadno....

N.Sad

pre 8 godina

Uporedite sudjenje škota Partizanu i Estrade Voši i biće vam sve jasno kako nas je osakatio j....i tompson...Prvih 15-tak minuta start sledja Stojisavljevića na sredini terena (mnogo teži od Jeftovića), sudija ne pokazuje karton...naredni napad Ožegović kosi odbranbenog igrača sudija pokazuje samo faul bez kartona(ponovo čistiji faul nego Jeftovićev)...Stojisavljević namerno laktom udara u glavu protivničkog igrača i opet ništa i onda šlag na tortu : čist penal ne svira za čehe i direktan crveni karton zbog starta Pankova i rukama i nogama sledja u gol šansi na igrača Viktorije. Dakle, ovim želim samo da uporedim sudjenje ''Endi Mareya'' i Estrade iz Španije i koliko je nepostojeći crveni Jeftovića uništio Partizan. Još nešto, ja sam iz N.Sada, VOLIM Partizan ali simpatišem i to poprilično i Vošu i želim im večeras da postignu dobar rezultat.

veliki strumf

pre 8 godina

Ljudi, kako vam nije jasno: ceski fudbal je svetlosnim godinama ispred naseg! Uz to, Cesi nam nikad nisu lezali i redovno deru nase ekipe. Ljudi su snazni, kompaktni, puno trce napred-nazad, stoje blizu protivniku i ne daju mu da dise. U Vosi duva promaja pozadi, kod prekida niko nikoga ne markira, totalno rasulo, niko ne izlazi da blokira suteve sa distance, svi vazda sami. U napadu nista, Puskaric i Ivanic i te prilike sto su imali upropastili su bezveznim sutevima... Sada se jasno videla vrednost ovih mnogo hvaljenih fudbalera. A mocnu Steauu pregazio Rozenborg i to kuci...

mika

pre 8 godina

Bordo vodi protiv Kairat Barse sa 1-0. Mesi pogodio precku a Suarez omasio penal...Eh da je Zvezda dovela 17 pojacanja umesto 16 sad bi oni igrali protiv Bordoa...Sa Bajkom na golu ;)

musa dembele

pre 8 godina

OCEKIVANO! Nakon zreba sam pisao da je Plzen pretezak protivnik,prvak Ceske ,motivisan za Evropu... Vosi je bolje da je igrala protiv nekog velikana(Dortmund)kojem su ambicije vezane za domace prvenstvo

Cika Boris Fr

pre 8 godina

Gde ste obozavaoci crveno-belih boja, a pljuvaci na Partizan, eto vam vasa prava vrednost, ovde ne sude Kokezine sudije, nego sudije koje UEFA delegira,kako je prosla prva crveno-bela ekipa protiv Kairata, ova druga isto protiv Plzena..

FANTASTIC GOAL Vanek [2-0] (Viktoria Plzen - FK Vojvodina) 2015/2016

pre 8 godina

FANTASTIC GOAL Vanek [2-0] (Viktoria Plzen - FK Vojvodina) 2015/2016 https://youtu.be/FHEIwQcnRqE

daddy_cool

pre 8 godina

Navijam za vas, ali kao i svake godine ista prica. Kad vam dodje Partizan naostrite se kao da je stigao smrtni neprijatelj, a onda krene sve nizbrdo, pa docekate, ili odete na noge svojoj sestrici koja vas lagano razvali. Tad vam bas nista "ne ide", a toboze ste prepuni zelje. Teski licemeri. Nek vas je sramota, a pogotovo cinjenice da ste najstariji klub u Srbiji.

циганин сам, ал' најлепши

pre 8 godina

Страшно је колико наши људи не познају фудбал. Викторија и Спарта су озбиљне екипе, из озбиљне чешке лиге, пет пута јаче од БАТЕ Борисова. Ово кажем само зато да би људи схватили неке релације. Најгори могући жреб за Војводину, ужасно јак, а мотивисан противник који само пуком случајношћу не игра ЛШ (испали од Макабија на превару, разбили Израелце). Уз Базел били потенцијално убедљиво најјачи противник Партизана.

Mrmac

pre 8 godina

Evo i trećeg.Vojvodina očajna,bez šanse,bez ideje,bez želje.Mogli si da popiju 5 komada,nažalost.Ožegović digao nos,šta misliš,veliki igrač,...Mislim da su ovime svi snovi o Evropi raspršeni.

srBski fudbal aut - PARTIZAN IN

pre 8 godina

Busi ha ha ha busi ha ha ha!!! :D Opet ce borci za srpski fudbal da pisu saopstenja dok ce Partizan kao i obicno biti jedini klub iz te nazovi drzave koji ce igrati Evropu!

Stanojevic: "Gospodo, daj uradite nesto u Evropi, osvojite neki bod za Srpski fudbal, pa onda pricajte!"

CMOK

ssale

pre 8 godina

Ne pratim domaći fudbal već dugo vremena, ali me je Vojvodina ipak iznenadila jer goru ekipu u evropskoj utakmici u životu nisam gledao. Golman jedini podseća na fudbalera, ovo ostalo na nivou sredovečnih rekreativaca.

Coutinho

pre 8 godina

Pobede Sampu koja se tek skupila,koja je promenila trenera i tim i koja nije ni bleda senka tima od prosle sezone i naloze se da su Barsa,alo pre izbacivao vas je Vaduz iz Linhenstajna igrali ste 2-2 u Surdulici daj se malo spustite na zemlju ljudi.

vir

pre 8 godina

Napred Plženj! Podrška od velikog navijača Partizana, najvećeg kluba u Srbiji!

kad ovi sakuplaci perja pocnu da salju ovakve komentare samo da bi mi ispali kao losi. istina je da nas vojvodina interesuje taman kao da je sa madagaskara ali nikad ne navijamo protiv nje. A zvezdu mrzimo zbog ovakvih likova kao sto je ovaj sto je poslao ovu poruku.

Mare

pre 8 godina

Retko kad sam se ovako ponadao i onda totalno razocarao u nas fudbal. Planirao sam da iz V.Plane dodjem u NS u cetvrtak, ali posle ovakve igre nema svrhe. Ne mogu da povezu vise od 5 pasova tokom cele utakmice, onaj prodje kraj dva igraca, Ivanic sutira kao da nije jeo 3 dana. Nula od fudbala!

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Viktorija je za onaj Bate Barcelona ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16) 

Ma meni je ovaj čovek vrh, posle svakog njegovog komentara prvo pročitam ponovo, a onda udarim u smeh.

goran

pre 8 godina

Nema sta Vojvodina igra u sistemu toplo-hladno ,odigraju neverovatno protiv Sampdorije i Partizana a podbace u domacem prvenstvu protiv mnogo slabijeg protivnika i evo veceras protiv Viktorije koja nije neki ekstra tim ali ljudi igraju fudbal i apsolutno zasluzeno razbijaju bezvoljnu i bezidejnu Vojvodinu koja je za ceo ovaj mec stvorila dve ili tri poluprilike,nazalost srbskom fudbalu nema spasa ,taman sam se ponadao (iako sam navijac Partizana) da neko u ovoj zemlji konacno ume da igra fudbal ,ali sam se prevario ...

sasa

pre 8 godina

Pišem na poluvremenu. ..realan rezultat ,ali šteta što su se ovako uplašili , sticem utisak da čim malo krenu već su u nekoj polušansi ali noge kao da su im vezane...samo da se opuste malo, jer po do sada vidjenom Česi nisu ništa posebno.
Srećno Vošo!

ricard

pre 8 godina

Ne znam sto su naši ovako spori,mrtvi...ko da su putovali 30 sati...nije problem ni da izgube 5:0 al igrajte fudbal a ne ovo pipkanje u napadu a onda odbrana da se muči...nadam se boljem...Voša!

kralj

pre 8 godina

Viktorija je za onaj Bate Barcelona ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16)

Sta je kompleksasu?Places zato sto je tvoja voljena zvezda ispala vec u prvom kolu?Nemoj da places uvek postoji sledeca sezona dace BOG da vas Evropa vidi posle 1O godina posta.Mi cak iako budemo ispali od batea mi cemo i dalje igrati u Evropi dok ce igraci zvezde za to vreme biti prikovani uz TV i navijati da partizan izgubi.Dok zvezda ne bude usla u Evropu mozes slobodno da nastavis sa plakanjem gubitnice.

Duh sa sekirom

pre 8 godina

zeleo bi da se Vojvodina plasira u grupnu fazu LE ali bre de je onaj zar koji su imali protiv Partizana?...zar je moguće da su igrači bili motivisaniji za zadnje kolo JSL nego sada?

Robert Mak 4/5 golaa

pre 8 godina

A gde je sada onaj navijac Brodbija? Zeleo bih samo da ga pitam da li voli "MAK" hahah.. ko razume shvaticee!! Jos promasio i PAOK penal moglo ubedljivije bitii

Nemanja

pre 8 godina

Jel moze Zakula jednu da degazira preko pola terena,Plzen je mogao da im da 5 u prvom,nadam se da ce Vosa zaigrati u drugom poluvremenu

mrsni

pre 8 godina

Dobija ovo Voša, samo treba malo tvrdju odbranu da igra.
Ovi Česi čim se predje polovina odma kreću laktovi i špicine... gledali su onaj meč sa Sampdorijom gde je bilo jedno 50 faula nad Vošinim igračima.

Mrgud

pre 8 godina

Pa gledam utakmicu i ne verujem! Vosa ne moze 30 sekundi da zadrze loptubu posedu! Kakav cirkus od fudbala. Svaka cast za prethodne rezultate ali ovo je smesno i jadno!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Napred Plženj! Podrška od velikog navijača Partizana, najvećeg kluba u Srbiji!
(Kića, 20. avgust 2015 20:55)
Auuuu baticeeee, pa ti si ozbiljno ogrizo u probleme ...

realnost vs euforija

pre 8 godina

Protiv Plzena ce Vojvodina pokazati svoje pravo lice a to je da nije dorasla Evropi. Kakvu ste euforiju stvorili nakon pobede nad Sampdorijom, iako svi koji prate fudbal znaju da Italijanske ekipe ne daju pet para za Ligu Evrope, totalno su nemotivisani za to takmicenje vec nekih 15 godina, gubili su godinama od raznih slabih ekipa iz Kazastana, Azerbejdzana itd. Plus je Sampa bila u fazi priprema (jops uvek im nije pocelo prvenstvo, plus nisu igrali na svom terenu u Djenovi. Ali, u svim nasim medijima euforicni tekstovi tipa "Desila se Vosa!", "Ciribu, ciriba", "Evropska Vosa" itd. A ja gledao tu istu Vjvodinu kada je izgubila na svom terenu 4:0 od Cukarickog koji je ispao od tamo neke Kabale:) Ali, bas lepo spustanje na zemlju, bas me interesuju tekstovi nakon ispadanja od Plzena..

uzicanin

pre 8 godina

Sve mogu da razumem, al igrac Vojvodine izvodi aut valjda ovom Maksimovicu i lik prima loptu poput panja nekog, pa to se uci jos u petlicima, i generalno ne razumem sta je sa nasim igracima, vecini treba 2 hektara prostora da prime loptu, kontrola nikakva, da predriblaju nekoga 1 na 1 nema sanse, evo upravo sad Puskaric hoce da izbije loptu od svog gola i lik je salje u korner, ne razumem stvarno...

Jedan iz mase

pre 8 godina

Ja rekoh da je ono u Djenovi bila slucajnost a to se i videlo u revansu. Isto tako rekoh da ce od prvog sledeceg protivnika Vojvodina izgubiti...

Protiv mentaliteta se ne moze ma kakav tim imali

romanista

pre 8 godina

@ grobar kg
Apsolutno se slazem sa tobom,jedino me interesuje Partizan,i uvek cu navijati protiv Zvezde sa kime kod da igra,isto tako i pravi cigani nikada nece navijati za nas,a te gluposti - navijamo za nase timove i slicno,smesno...Pitajte navijace npr. Rome dali navijaju za Lazio i obrnuto ili bilo koji Evropski derbi...Samo kod nas te kvazi patriotske gluposti...
Sto se tice Vojvodine,moram priznati-ocekivano slabo,bezidejno i ziheraski...Bice da je ovo maksimum...

1914

pre 8 godina

@realnost & euforija - evo ja cu da ti kazem. Realnost je da Vojvodina igra protiv sampiona Ceske, kao sto je realnost da je tvoj tim ispao (kao nosilac) od nekog tima za koga niko nikad nije cuo. A euforija je objasnjavati nama kako Sampdorija nije spremna i nije ih briga. Pa sad, ako nije spremna onda ih je briga. Ako ih nije briga, onda su spremni.

Mediterano Blanco

pre 8 godina

Nije ni cudo sto je Partizan prosao raspalu Steau-u,sada protiv Rozenborga se vidi prava snage Steaue,gde gube dva nula i gde me obaraju na tiketu,imaju solidan tim,ali izgleda da su u psholoskoj krizi,tako i sto se tice forme.Sto se tice Vojvodine,mogli su da prime jos par komada,ali hvala Bogu jos uvek je samo jedan nula za Plzen,koji igra veoma dobro,dok se Vojvodina izgleda uplasila kako atmosfere u Ceskoj,tako i igre Plzena.Jos bi naglasio da smo mi Makedonci definitivno generalno najveci baksuzi u Evropi,to potvrduje kako je ispao Vardar protiv APOELA u 2 kolu,samo zbog gola u gostima i sada Rabotnicki izjednacuje i to sa crvenim protiv favorizovanog i jaceg Rubina a ja sam na neki nacin dokaz.Ne dajte se Rabotnicki i Vojvodina,nada umire poslednja.

ljubo

pre 8 godina

Vojvodina prezadovoljna dosadasnjim rezultatom u Evropi. Plzenj preslab ali Vojvodina je izasla na teren da saceka devedeseti minut. Rezultat kakav bude. Ponavljam, Vosa zadovoljna gde je. Ne napada niti zeli.

dragan1982

pre 8 godina

potpuno zasluzeno vodjstvo pilzena...bilo je za ocekivati da ce biti ovakav tok igre.cesi su poznati da igraju agresivan fudbal u duelima sa brzom transformacijom iz odbrane u napadad,ljudi grizu za svaku loptu plus to su jako dobro fizicki pripremljeni i fudbalsko skolovani.ne samo pilzen nego i sparta prag je takva kao i slovan liberec naprimer..cesi su nasli nacin kako sa domacim igracima imati uspeh u europi bez da se dovode po 5-6 stranaca ,zato im svaka cast..nista oni nisu bolji nego srbi ,mislim po talentu ali su jednostavno dobro takticki obuceni,imaju samopouzdanja i ginu na terenu,sa takvom intenzitetom su mnogim jacim ekipama skidali zube pa sto nebi ni jednoj veoma prosecnoj vojvodini..po vosi se vidi..ostavis joj prostora moze biti opasna ,cim igra bude brza i intenzivniji i brzi dueli vojvodina nema sta da trazi,gubi svaki duel pogotovo u sredini terena..sa partizanom nije nista drugacije.igramo spor fudbal, cini mi se ponekad i namerno igramo tako,to je ta neka taktika uspavati nabrijanog protivnika.ne znam,ako ovako vosa nastavi primice jos dva gola najmanje..

Granota

pre 8 godina

Jako se zahvaljujem Panathenaikosu na ovom rezultatu jer od onog "fenomena" nije moglo da se diše. Mada, treba poštovati njegovu posvećenost klubu, ako je stvarna.

Brondby

pre 8 godina

Razbijeni smo pošteno čestitke Paoku bolji su.

Nije realno da igramo evropu u ovom trenutku nemamo ni tim ni finansije za to 2O12 smo bili pred gasenjem zbog duga od 12 miliona evra.

Trebamo ozdraviti ojačati ekonomski evropa ce doći pre ili kasnije

3 do 5 godina minimum mozda i jace ali bicemo pravi tad u ovom trenutku to nismo. Nastavicu da navijam za Brondby

Sada uz Vosu svim srcem ajmo Novosadjani...

Grobari nisu ni svesni kakvog giganta imaju Partizana zato svi u hram Bate pada.

grobar kg

pre 8 godina

Pravi navijači Partizana zanima samo za Partizan! Mene ovo ne zanima, bilo bi lepo da Voša pobedi, ali ja navijam samo za Partizan! Nemojte da moralisete, takvu vrstu patriotizma ne priznajem..

Brondby

pre 8 godina

Razbijeni smo pošteno čestitke Paoku bolji su.

Nije realno da igramo evropu u ovom trenutku nemamo ni tim ni finansije za to 2O12 smo bili pred gasenjem zbog duga od 12 miliona evra.

Trebamo ozdraviti ojačati ekonomski evropa ce doći pre ili kasnije

3 do 5 godina minimum mozda i jace ali bicemo pravi tad u ovom trenutku to nismo. Nastavicu da navijam za Brondby

Sada uz Vosu svim srcem ajmo Novosadjani...

Grobari nisu ni svesni kakvog giganta imaju Partizana zato svi u hram Bate pada.

Mrgud

pre 8 godina

Pa gledam utakmicu i ne verujem! Vosa ne moze 30 sekundi da zadrze loptubu posedu! Kakav cirkus od fudbala. Svaka cast za prethodne rezultate ali ovo je smesno i jadno!

kralj

pre 8 godina

Viktorija je za onaj Bate Barcelona ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16)

Sta je kompleksasu?Places zato sto je tvoja voljena zvezda ispala vec u prvom kolu?Nemoj da places uvek postoji sledeca sezona dace BOG da vas Evropa vidi posle 1O godina posta.Mi cak iako budemo ispali od batea mi cemo i dalje igrati u Evropi dok ce igraci zvezde za to vreme biti prikovani uz TV i navijati da partizan izgubi.Dok zvezda ne bude usla u Evropu mozes slobodno da nastavis sa plakanjem gubitnice.

mika

pre 8 godina

Bordo vodi protiv Kairat Barse sa 1-0. Mesi pogodio precku a Suarez omasio penal...Eh da je Zvezda dovela 17 pojacanja umesto 16 sad bi oni igrali protiv Bordoa...Sa Bajkom na golu ;)

realnost vs euforija

pre 8 godina

Protiv Plzena ce Vojvodina pokazati svoje pravo lice a to je da nije dorasla Evropi. Kakvu ste euforiju stvorili nakon pobede nad Sampdorijom, iako svi koji prate fudbal znaju da Italijanske ekipe ne daju pet para za Ligu Evrope, totalno su nemotivisani za to takmicenje vec nekih 15 godina, gubili su godinama od raznih slabih ekipa iz Kazastana, Azerbejdzana itd. Plus je Sampa bila u fazi priprema (jops uvek im nije pocelo prvenstvo, plus nisu igrali na svom terenu u Djenovi. Ali, u svim nasim medijima euforicni tekstovi tipa "Desila se Vosa!", "Ciribu, ciriba", "Evropska Vosa" itd. A ja gledao tu istu Vjvodinu kada je izgubila na svom terenu 4:0 od Cukarickog koji je ispao od tamo neke Kabale:) Ali, bas lepo spustanje na zemlju, bas me interesuju tekstovi nakon ispadanja od Plzena..

Bratori

pre 8 godina

Sasvim ocekivani seoski mentalitet.

Eliminisali nezainteresovanu Sampdoriju u fazi priprema i vec je pocelo sa "ciribu, ciriba, igra Vosa k'o Barsa".
Zenga nudi 2 miliona za Ozegovica posle jednog dobrog meca (a pre mesec dana nije vredeo ni 100 000), ali navijaci se smeju jer zele 10 miliona. 5 najmanje. I evo, Plzen ih pregazio.

Ne znam da li ce ikada jedan nas tim odigrati pametno i bez euforije. Uvek se uzdizemo u nebesa. U redu nadati se, ali mi padamo u trans. Tesko u NS.

Realnost

pre 8 godina

Dakle, da rezimiramo. Vojvodina je solidan tim za nasu domacu ligu, u evropi su malo poleteli, i ljosnuli protiv boljeg od sebe. Jesu pobedili Partizan, ali se mora istaci i da je to bila najlosija utakmica Partizana od pocetka ove sezone, iz ovih ili onih razloga. Taj isti Partizan ce sigurno igrati neko od 2 evropska takmicenja ove sezone, i sigurno osvojiti bar neki bod ( nece biti krompir u grupi ), i biti ponovo najveci favorit za osvajanje titule.

E sad, zasto je to tako? Zato sto se mora priznati da je Partizan ozbiljniji i iskusniji klub od Vojvodine. Ne ulazi u euforiju kada izbaci Dilu ili Steauu, ne pada u ocaj ni kada izgubi od Vojvodine, zna se da je prvenstvo dugo, i da ce se mnoge stvari odlucivati tek u play-offu na kraju sezone. U evropi se ne zalece,i pre svega gleda da bude bolji od protivnika u dvomecu, sto ga evo opet i dalje dovodi u poziciju da se plasira cak i u LS, dok je Vojvodina veceras prosto izgorela vec u prvom mecu, i daj Boze da ne izgubi i u Novom Sadu.

Eto, zbog toga je Partizan idalje favorit za osvajanje titule. Zbog ozbiljnog pristupa svakom mecu, i kada se dobija i kada se gubi. Skoncentrisani su i idu dalje.

007

pre 8 godina

Cim su ovi maleri od Brana Micunovica i Raja Bozovica seli u avion,kao naprsli prijatelji kluba,odmah izgubismo.
Zoko drzi se nas Novosadjana!

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Viktorija je za onaj Bate Barcelona ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16) 

Ma meni je ovaj čovek vrh, posle svakog njegovog komentara prvo pročitam ponovo, a onda udarim u smeh.

neutralni felsh

pre 8 godina

Nema Evrope bez jake Zvezde!!!Pred Zvezdom su padali velikani Real,Milan,Bajern,Liverpul,Arsenal....Sad sto je udarila kriza velika to je vec druga stvar.Kriza je u celom sportu!Dok se Zvezda ne oporavi nema nama uspeha u Evropi!Svi su culi za Stella Rosa,Rotern Stern!!!Ziveli!!!
(trener, 20. avgust 2015 23:14)


mister grofe, vi li ste? ;)
nema evrope nijednom nasem klubu sve dok ne bude nekoliko nasih domacih konstantno jakih klubova koji ce bez pardona kidati protiv nasih izlizanih favorita, i vase zvezde i mog partizana i nase vojvodine. dakle, bez lakih pobeda i "istorijskih preokreta" u drugom poluvremenu.

krle

pre 8 godina

Kada sam pisao da utakmica sa Sampdorijom nije merilo i da je Vojvodina bukvalno igrala protiv duhova dobio sam stotine minusa.
Kada sam posle Partizana pisao da Vosa nema igru vec samo kontre i da nema igraca u sredini da bude zaduzen za svaku loptu.. i da su naleteli na Partizanov los dan.. dobio sam stotine minusa.
Viktorija pokazuje kakav zaista ima tim Vojvodina. Zao mi je sto je tako ali sta da se radi. Srecno u Novom Sadu.

realnost

pre 8 godina

idi na zvezdin stadion da kupis repliku "usatog" sa oznakama osvajaca!
Srecno u Ligi Evrope.
(Mik, 20. avgust 2015 22:40)

Partizan je vise puta bio prvak Evrope u odnosu na zvezdu,kada cete vi zvezdasi da shvatite da nije sport samo fudbal?

Robert Mak 4/5 golaa

pre 8 godina

A gde je sada onaj navijac Brodbija? Zeleo bih samo da ga pitam da li voli "MAK" hahah.. ko razume shvaticee!! Jos promasio i PAOK penal moglo ubedljivije bitii

grobar kg

pre 8 godina

Pravi navijači Partizana zanima samo za Partizan! Mene ovo ne zanima, bilo bi lepo da Voša pobedi, ali ja navijam samo za Partizan! Nemojte da moralisete, takvu vrstu patriotizma ne priznajem..

fancy

pre 8 godina

Puskaric je najlosiji igrac Vojvodine ali ubedljivo! Mlitavo slabo sporo! A igra Vojvodine...jednom recju srpska posla..sad ni Ivanic ni Ozegovic ne deluju tako mocno, zar ne?

Berezutsky

pre 8 godina

Ljudi ja pradim fudbal vec dobrih 10 godina,ali nikad nisam video da igraci neke ekipe tako gube loptu,da uspeju da naprave toliko malo dodavanja,kao da su igrali fudbal sapunom a ne loptom.Ne verujem da je igrace Vose savladao umor,ne radi se tu o umoru,imali su 7 dana da se odmore od duela sa Partizanom.Ovi kao da su igrali protiv Valensije a ne protiv Viktorije Plzen.

1914

pre 8 godina

@realnost & euforija - evo ja cu da ti kazem. Realnost je da Vojvodina igra protiv sampiona Ceske, kao sto je realnost da je tvoj tim ispao (kao nosilac) od nekog tima za koga niko nikad nije cuo. A euforija je objasnjavati nama kako Sampdorija nije spremna i nije ih briga. Pa sad, ako nije spremna onda ih je briga. Ako ih nije briga, onda su spremni.

sofronije

pre 8 godina

E jesam se ponadao da ce te uraditi nesto, ali ne vredi. Napalili se protiv Partizana, jos vas napalili mediji, narocito novinari sto navijaju za Zvezdu, videli u Vosi neki spas, nesto, ne znam. Medjutim, evropa je pokazatelj gde je ko u domacem fudbalu, a jedan tim ce svakako igrati jos utakmica u evropskim takmicenjima.

Aha

pre 8 godina

E moj partizane od koga ti
gubis pa ovi ce od ceha
primiti petardu
(maj, 20. avgust 2015 21:59)
Ceska imala DVA kluba u kvalifikacijama za LS.Sada moze imati 4 kluba u LE,a ponizavas ih.Od "te cehe".To ti je isto kad neko izgubi od srpskog kluba i da to prozvuci kod njih.kao da su igubili od farana.Toliko smo veliki u svojim glavama,da to je cudo.
Gubiti od ceha??Sramota!!

navijac

pre 8 godina

@idi na zvezdin stadion da kupis repliku "usatog" sa oznakama osvajaca!
(Mik, 20. avgust 2015 22:40)

A ti dodji na Partizanov da vidis 'musemu' uzivo makar jednom u zivotu..

kile

pre 8 godina

Ovi sto prozivaju Kairat...on je u 4 kolu i igrao tesno u Bordou. A sledece godine ce biti sigurno u LE. Plzen bi Bate razbio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fvkwk, 20. avgust 2015 23:56)

Po tebi Kairat koji je cetvrti u njihovoj ligi ulazi u LE lagano. Sta bi onda tek prvak te lige radio? Dosao do 1/4 lige sampiona? Plzen, koji je kao nosilac ispao od Makabija tukao skoro redovnog ucesnika LS i LE? Po tebi da nije Kairata CZV bi lagano usla u LE jer toboze Kairat je materijal za LS! Medalja za objektivnost

Humska 1

pre 8 godina

I osmu godinu uzastopno Tole namestio da sampion Srbije Partizan bude jedini klub iz Srbije koji ce igrati u grupnoj fazi, nadam se lige sampiona. Gresaka koje su pravili Fabrisio, Zivkovic i Petrovic veceras naravno nije bilo u igri Ceha i rezultat toga je ubedljiv poraz Vose.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Najsmesnije od svega sto su ljudi ubedjeni da bilo od nasih klubova moze da prodje kfalifikacije,a cinjenica je da se jedino Partizan promuva kroz iste ! Bilo je i Samroks i Tikvi,ali bilo je i 7 ucesca u LE i 2 ucesca u LS,sto je i za mnogo bogatije klubove od Partizana misaona imenica !

dr feelgood

pre 8 godina

ja samo da se is...mejem u facu svim ljubiteljima provincijskog klubica kome je jedino bitno da se pokaze protiv Partizana. sad uzmite bgd sestricu za ruku i gacajte po domacem blatu a mi odosmo u ls.

Uche Okechukvu

pre 8 godina

UEFA rankings list:
39. FC Viktoria Plzeò CZE 40.345
72. FC BATE Borisov BLR 25.400
135. FK Partizan SRB 10.575
219. FK Vojvodina SRB 6.075
I onda ovi grobari nadju nesto o fudbalu da pricaju...

bora

pre 8 godina

'Nolane Smite',dodji sine u sredu u Hram,da 'tresemo mušemu':-))) A Barselonu ćeš svakako videti u Hramu!!
Kao i niz godina unazad,i kako priliči,osta' Partizan jedini da na jesen i zimu,brani čast srpskog fudbala! Da nije Partizana,Evropa ne bi ni znala da se u Srbiji igra fudbal!?
A što se ovog tiče,Česi su početkom 20-og veka,doneli prvu fudbalsku loptu u Srbiju,naučili nas pravila i ostali svih 100 godina bolji od nas!!

ricard

pre 8 godina

Ne znam sto su naši ovako spori,mrtvi...ko da su putovali 30 sati...nije problem ni da izgube 5:0 al igrajte fudbal a ne ovo pipkanje u napadu a onda odbrana da se muči...nadam se boljem...Voša!

vizura tastatura

pre 8 godina

Nikad Ceski tim nije neki tim sa Balkana izbacio, koliko se secam.
(No_Name, 20. avgust 2015 21:46)
Sparta iz Praga Zvezdu 2009.
(Marko, 20. avgust 2015 22:38)

Slavija Prag - Partizan 5:1 2002.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Od srca vam zelim da tako nastavite,evo jos malo pa cemo imati direktnog predstavnika u LS kako vas ide(42 utakmice u grupama uefinih takmicenja,ukupno DVE pobede!!!)
(Kole, 20. avgust 2015 23:34)

Ovo je ipak vest o Vojvodini, šta se ložiš? Ali moram, off topic, da pitam sa koliko pobeda, ili možda jedno lakše pitanje, sa koliko učešća u grupama ste vi doprineli nacionalnom koeficijentu?
Mi možda imamo dve pobede, ali ih imamo, a vi imate?
I posle Kairanja se javljate?
Obraza bez.

pobesneli Milutin

pre 8 godina

Kratak je put od vrha do dna. Kako su bljesnuli tako su tresnuli.
Mada i taj "bljesak" protiv Sampe je vise bio zbog nemotivisanosti Italijana koji su bili u fazi priprema. Danas nisu tri dodavanja povezali jbt

Duh sa sekirom

pre 8 godina

zeleo bi da se Vojvodina plasira u grupnu fazu LE ali bre de je onaj zar koji su imali protiv Partizana?...zar je moguće da su igrači bili motivisaniji za zadnje kolo JSL nego sada?

Soko

pre 8 godina

Kad ce navijaci da shvate da se u Srbiji uglavnom igra amaterski fudbal a u drugim drzavama to je biznis. Morate da shvatite da kupac odredjuje kvalitet proizvoda a kod nas nema publike da to plati zato drugacije i nemoze.

K'o nekad u osami

pre 8 godina

Gori ste od dece, sve biste odmah i sad. I dete zna da ne može da jede sladoled usred zime. Niti jedan naš tim neće postići ozbiljan rezultat u evropskim takmičenjima, jer se u njima radi bez ikakvog principa i sistema, potpuno diletantski, osim principa, plana i sistema "turiti pare u svoj džep i zahebati sve druge", a tu nema pobednika. Vojvodina bi, baš kao bilo koji drugi tim, mogla da postigne neki rezultat kada bi napravila ozbiljan kostur od ovog tima i zadržala tim i trenera bar tri-četiri godine, ali to se neće deseti. Potpuno je diletantski nakon kraja sezone raspustiti tim, to niko nigde ne radi; igračima se daju bar individualni programi, pa oni "sami" treniraju (dobro su plaćeni za to, uzimajući u obzir njihovu kvalifikovanost za bilo koji drugi posao); ali naravno, u našim klubovima se ne zna ko ide, a ko ostaje sve do u minut do dvanaest. Potpuno je diletantski odlagati mečeve i pauzirati pred "velike" utakmice, jer ako nisi u stanju da igraš u ritmu sreda-subota, nema šta da tražiš u evropskim takmičenjima. Ujedno, time što savez dozvoljava to klubovima da rade, sam savez ponižava naš fudbal, a trebao bi da ga, bar, čuva, ako već neće i ne ume da ga unapredi. A vi ste upravo onakvi navijači kakvi pogoduju ovakvoj situaciji. I da Vojvodina slučajno izbori prolaz u LE, za sedam dana biste svi pojeli fekalije koje ste izbacili iz sebe večeras, tj. oni koji su ih izbacili (čast izuzecima).

Igra je nameštena, deco. Popijte "Benko" i idite na spavanje.

Šinter

pre 8 godina

Nikad ne ostavljam komentar u toku tekme... Ali večeras, negde oko 15-og minuta, pomislim kako ovi iz Voše jadno stoje na terenu i dođe mi da pošaljem da će da puknu 3-0, opet to ne uradim a ne znam zašto... Trebalo bi mi 15000 karaktera da bih objasnio ovaj poraz, ali mislim da je jedna fraza sasvim dovoljna-srpski mentalitet...

sasa

pre 8 godina

fizicki nas svi pojedu,kao da igra prvi tim sa kadetima,prvenstva nam namestena godinama unazad,vecni Sasa Ilić nije imao snage ni sa 20 god,ostale splavare da i nespominjem,delujemo smesno u odnosu na ostale ekipe

veliki strumf

pre 8 godina

@Realnost Nalupetao si se za sve pare, pa ni samog sebe ne razumes. Prvo, Partizan je dobio smesnu Dilu i raspalu Steauu, koju je veceras Rozenborg pokidao u Bukurestu (i to jedva, zahvaljujuci 3 neverovatne greske one sestice i igracu vise). U prvenstvu cim maknete iz lavora popijete 3 komada, a i Spartak ste jedva i srecno dobili u zadnjim sekundama. Vosa je razbila taj Partizan i trebala je da da jos 3 komada, a veceras je Plzenj pregazio Vosu. Vas bi pokidali - oni su sampioni Ceske, nesrecno su ispali od jakog Makabija u zadnjim minutama iako su imali 1-2 u gostima (vi bar znate snagu Izraelaca - setite se Tikve, a isto komada ste primili koju godinu ranije i od Ceha). U ovom sistemu teze je uci u LE nego u LS - Sampdorija i Plzenj su mnooogo jaci timovi od ovakve Steaue i Bate-a. Zato, polako sa osvajanjem titule - hvalite se koliko ste jaki, organizovani, a vec u avgustu imate 3 poraza. Mnogo letite - lako cete se strmoglaviti!

musa dembele

pre 8 godina

OCEKIVANO! Nakon zreba sam pisao da je Plzen pretezak protivnik,prvak Ceske ,motivisan za Evropu... Vosi je bolje da je igrala protiv nekog velikana(Dortmund)kojem su ambicije vezane za domace prvenstvo

romanista

pre 8 godina

@ grobar kg
Apsolutno se slazem sa tobom,jedino me interesuje Partizan,i uvek cu navijati protiv Zvezde sa kime kod da igra,isto tako i pravi cigani nikada nece navijati za nas,a te gluposti - navijamo za nase timove i slicno,smesno...Pitajte navijace npr. Rome dali navijaju za Lazio i obrnuto ili bilo koji Evropski derbi...Samo kod nas te kvazi patriotske gluposti...
Sto se tice Vojvodine,moram priznati-ocekivano slabo,bezidejno i ziheraski...Bice da je ovo maksimum...

ssale

pre 8 godina

Ne pratim domaći fudbal već dugo vremena, ali me je Vojvodina ipak iznenadila jer goru ekipu u evropskoj utakmici u životu nisam gledao. Golman jedini podseća na fudbalera, ovo ostalo na nivou sredovečnih rekreativaca.

uzicanin

pre 8 godina

Sve mogu da razumem, al igrac Vojvodine izvodi aut valjda ovom Maksimovicu i lik prima loptu poput panja nekog, pa to se uci jos u petlicima, i generalno ne razumem sta je sa nasim igracima, vecini treba 2 hektara prostora da prime loptu, kontrola nikakva, da predriblaju nekoga 1 na 1 nema sanse, evo upravo sad Puskaric hoce da izbije loptu od svog gola i lik je salje u korner, ne razumem stvarno...

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Ako Partizan nazalost ne prodje Bate i ne udje u LS,voleo bih da ga svrsta u istu grupu u koju upadne Viktorija Plzen,da pokazemo da ti Cesi nisu bauk i da mogu da se pobede.

Jedan iz mase

pre 8 godina

Ja rekoh da je ono u Djenovi bila slucajnost a to se i videlo u revansu. Isto tako rekoh da ce od prvog sledeceg protivnika Vojvodina izgubiti...

Protiv mentaliteta se ne moze ma kakav tim imali

Mare

pre 8 godina

Retko kad sam se ovako ponadao i onda totalno razocarao u nas fudbal. Planirao sam da iz V.Plane dodjem u NS u cetvrtak, ali posle ovakve igre nema svrhe. Ne mogu da povezu vise od 5 pasova tokom cele utakmice, onaj prodje kraj dva igraca, Ivanic sutira kao da nije jeo 3 dana. Nula od fudbala!

veliki strumf

pre 8 godina

Vidim i da se grobari hvale musemom - pacta Evropa se igra da bi se osvojila, igra se za trofej, a ne da bi se razvukla musema po centru. Grobari kao uspeh predstavljaju ulazak prakticno u 1. kolo! Koji je pa to uspeh? Ozbiljniji timovi jos i ne razmisljaju o LS! A vi slobodno dodjite u muzej da vidite usatog, trofej osvajaca najcazniheg klupskog takmicenja! Na musemi se ruca, pije kafa, pustite vi to...

Kile

pre 8 godina

E moj partizane od koga ti gubis pa ovi ce od ceha primiti petardu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (maj, 20. avgust 2015 21:59)

Cekaj rekao si cesi i petarda nesto su mi poznate te dve reci pa ti ostavljam vremena da se prisetis.

dragan1982

pre 8 godina

potpuno zasluzeno vodjstvo pilzena...bilo je za ocekivati da ce biti ovakav tok igre.cesi su poznati da igraju agresivan fudbal u duelima sa brzom transformacijom iz odbrane u napadad,ljudi grizu za svaku loptu plus to su jako dobro fizicki pripremljeni i fudbalsko skolovani.ne samo pilzen nego i sparta prag je takva kao i slovan liberec naprimer..cesi su nasli nacin kako sa domacim igracima imati uspeh u europi bez da se dovode po 5-6 stranaca ,zato im svaka cast..nista oni nisu bolji nego srbi ,mislim po talentu ali su jednostavno dobro takticki obuceni,imaju samopouzdanja i ginu na terenu,sa takvom intenzitetom su mnogim jacim ekipama skidali zube pa sto nebi ni jednoj veoma prosecnoj vojvodini..po vosi se vidi..ostavis joj prostora moze biti opasna ,cim igra bude brza i intenzivniji i brzi dueli vojvodina nema sta da trazi,gubi svaki duel pogotovo u sredini terena..sa partizanom nije nista drugacije.igramo spor fudbal, cini mi se ponekad i namerno igramo tako,to je ta neka taktika uspavati nabrijanog protivnika.ne znam,ako ovako vosa nastavi primice jos dva gola najmanje..

srBski fudbal aut - PARTIZAN IN

pre 8 godina

Busi ha ha ha busi ha ha ha!!! :D Opet ce borci za srpski fudbal da pisu saopstenja dok ce Partizan kao i obicno biti jedini klub iz te nazovi drzave koji ce igrati Evropu!

Stanojevic: "Gospodo, daj uradite nesto u Evropi, osvojite neki bod za Srpski fudbal, pa onda pricajte!"

CMOK

navijac

pre 8 godina

@Kakva,bre vosa,partizan i zvezda.Dok ne smenimo krastavog karadzica nema nam spasa.Daj bre da se skrpimo u basketu.
(tebra, 20. avgust 2015 22:57)

Ma da bre, sve je Tole kriv..

Cika Boris Fr

pre 8 godina

Gde ste obozavaoci crveno-belih boja, a pljuvaci na Partizan, eto vam vasa prava vrednost, ovde ne sude Kokezine sudije, nego sudije koje UEFA delegira,kako je prosla prva crveno-bela ekipa protiv Kairata, ova druga isto protiv Plzena..

Moglo je biti i 5-6:0

pre 8 godina

Moja Vojvodina, mlaka, neodlučna, komplikovana i spora.
Poraz 3:0 i to protiv Viktorije Plzenj koja poslednja 4 meča u domaćoj lizi nije pobedila, kojoj su dva dobra igrača u letnjem prelaznom roku otišla u Prag, koja sada ima novog trenera itd.
Još smo i dobro prošli jer je sudija 'ladno mogao svirati 2 penala za Viktoriju.
Biće jako teško dati četiri gola razlike u revanšu.
Sa tobom sam Vošo do kraja.

vizura tastatura

pre 8 godina

Sad je jasno koliko je Partizan iznad ostalih ekipa u Srbiji. Sretno Vosa u revansu ali realno je da je ovo kraj.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (41, 20. avgust 2015 22:16)

Kakav je osecaj biti iznad ostalih na 6. mestu? Au koliko iskompleksiranih komentara od onih koji ne mogu da prezale 3 komada u Novom Sadu. Da je Zvezda pa i da razumem, ali sta vam smeta Vojvodina sto igra Evropu? Jos pominju Zvezdu i Kairat na ovoj vesti. Mogu samo da cestitam Vojvodini i njenim navijacima bez obzira na poraz, da je Zvezda bar pola od ovog sto je Vosa odigrala u Evropi prikazala protiv Kairata...

veliki strumf

pre 8 godina

Ljudi, kako vam nije jasno: ceski fudbal je svetlosnim godinama ispred naseg! Uz to, Cesi nam nikad nisu lezali i redovno deru nase ekipe. Ljudi su snazni, kompaktni, puno trce napred-nazad, stoje blizu protivniku i ne daju mu da dise. U Vosi duva promaja pozadi, kod prekida niko nikoga ne markira, totalno rasulo, niko ne izlazi da blokira suteve sa distance, svi vazda sami. U napadu nista, Puskaric i Ivanic i te prilike sto su imali upropastili su bezveznim sutevima... Sada se jasno videla vrednost ovih mnogo hvaljenih fudbalera. A mocnu Steauu pregazio Rozenborg i to kuci...

neutralni felsh

pre 8 godina

Ne. Ocekujem laganu pobedu Viktorije. Bolja su ekipa.. 3:0
(Fitipaldi, 20. avgust 2015 15:20)

Jesi li makar odigrao kladionicu?
(kralj, 20. avgust 2015 23:02)


verocatno nije. pravi majstor se nikad ne kladi protiv nasih ekipa.

neutralni felsh

pre 8 godina

@dr feelgood

Provincijskog? Izgleda da slabo poznajes i istoriju i geografiju nase zemlje.
(Lala na kvadrat, 21. avgust 2015 00:24)


nema ljutnje, lalo. provincija je po definiciji ono sto nije prestonica, mani ti istoriju i geografiju. ako je nis provincija onda je i novi sad. i zasto je to toliko strasno da bi te toliko pogadjalo?

Coutinho

pre 8 godina

Pobede Sampu koja se tek skupila,koja je promenila trenera i tim i koja nije ni bleda senka tima od prosle sezone i naloze se da su Barsa,alo pre izbacivao vas je Vaduz iz Linhenstajna igrali ste 2-2 u Surdulici daj se malo spustite na zemlju ljudi.

Patrik

pre 8 godina

Izmori vas sampion a Novosadjani?Sta je sad gubite od nekog tamo Plzena ali zato prosle srede ginete za svaku loptu.Sve se vraca sve se placa slaninari!!Zato sto ste pristali na premije koje vam dala Zvezda da pobedite Partizan eto vam sad.

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

A kako je bila mocna protiv Sampdorije i tu GOSTIMA i protiv Partzana visestrukog sampiona drzave?Kako je protiv Partizana onako dominirala,davala golove iz gotovo nemoguce pozicije (Stanisavljevic),a danas taj isti Stanisavljevic nije uputio nijedan dobar centarsut,iz slobodnjaka nije pogodio ni muvu u vazduhu a ne okvir gola.Nije svaki dan badnji dan,kad das gol Partizanu iz prekida ne mora a i ne znaci da ces dati i u sledecoj utakmici.Pobedili Partizan i sad misle da su sampioni drzave.E pa niste sampioni Vojvodinasi,nikad necete ni biti.

Bojan NS

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto se javljaju navijaci Partizana?Pa vas smo oducili od fudbala a i ovi Cesi su mnogo ozbiljnija ekipa i od Steaue i od Batea.Plzenj je prejak za nas mora se priznati ali lopta je okrugla i nikad se ne zna sta moze da se desi u revansu pogotovo ako damo rani gol.

Mrmac

pre 8 godina

Evo i trećeg.Vojvodina očajna,bez šanse,bez ideje,bez želje.Mogli si da popiju 5 komada,nažalost.Ožegović digao nos,šta misliš,veliki igrač,...Mislim da su ovime svi snovi o Evropi raspršeni.

goran

pre 8 godina

Nema sta Vojvodina igra u sistemu toplo-hladno ,odigraju neverovatno protiv Sampdorije i Partizana a podbace u domacem prvenstvu protiv mnogo slabijeg protivnika i evo veceras protiv Viktorije koja nije neki ekstra tim ali ljudi igraju fudbal i apsolutno zasluzeno razbijaju bezvoljnu i bezidejnu Vojvodinu koja je za ceo ovaj mec stvorila dve ili tri poluprilike,nazalost srbskom fudbalu nema spasa ,taman sam se ponadao (iako sam navijac Partizana) da neko u ovoj zemlji konacno ume da igra fudbal ,ali sam se prevario ...

циганин сам, ал' најлепши

pre 8 godina

Страшно је колико наши људи не познају фудбал. Викторија и Спарта су озбиљне екипе, из озбиљне чешке лиге, пет пута јаче од БАТЕ Борисова. Ово кажем само зато да би људи схватили неке релације. Најгори могући жреб за Војводину, ужасно јак, а мотивисан противник који само пуком случајношћу не игра ЛШ (испали од Макабија на превару, разбили Израелце). Уз Базел били потенцијално убедљиво најјачи противник Партизана.

ja

pre 8 godina

Играли су сви ко бабе,Ожеговић умислио да је Роналдињо .Када је требало пасовима да проигра саиграче дечко дрибла ,солира.Част голману да не беше њега пукла бих минимум петарда.

navijac

pre 8 godina

@Viktorija je za onaj Bate Barcelona ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16)

A sta li je tek za Kairat!? A za Zvezdu!?!?

P.s. Jos nisi ispunio obecanje?!

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Sad se jasno vidi kakav je partizan kad je popio tricu od ovakve Vojvodine.Zvezda se seta ligom do titule.
(Dejan, 21. avgust 2015 10:31)

Znači Kairat osvaja Ligu Evrope :-)

nesa80

pre 8 godina

ovi sto spominju kako je steaua izgubila od rozenorga 0-3 pa kao nesto potcenjuju partizanov uspeh,pa sta i vojvodina je pobedila samdoriju 0-4 pa veceras nije licila ni na sta.kakvo vam je to poredjenje u rangu male dece.svaka pobeda naseg tima protiv bilo kog je ogromni uspeh a igrati po grupama je naucna fantastika za bilo koji nasi klub osim partizana.mozete samo lazno da se tesite ovaj prosao,ovaj pobedio,ovaj nije jak,ovaj jeste.bitno je da neko igra pa makar osvojio 1bod

Fitipaldi

pre 8 godina

Danas sam na vest da li Vojvodina moze do dobrog rezultata, napisao da ocekujem pobedu Viktorije, rezultat 3:0. Pogodio sam tacan rezultat, dobio mnogo minusa. Pratim ceski fudbal, tako da mi nije bilo jasno otkud toliki optimizam kod nasih. U revansu, jos jedna pobeda Viktorije. Ljudi igraju fudbal. Pozdrav.

zvezdas

pre 8 godina

Necu da sirim destrukciju jer mi je muka od takvih komentara,ali cu da napisem par stvari...
Zasto se stalno podsecamo(bar ja)starih vremena i onoga fudbala? Nije to zbog tadasnjih uspeha i velikih utakmica,nego zato sto si tada imao logican put,kontinuitet,okosnicu ekipe na okupu bar 5-7 godina.Ne moze se gospodo napraviti nista ozbiljno u nasem fudbalu ovakvim sistemom.Moze se odigrati utakmica-dve za ponos,ali se tu staje.Staje, jer jednostavno nema kvaliteta za produzetak niza.Kvalitet svake godine odlazi iz naseg fudbala u beli svet,menadzeri zadovoljno trljaju ruke i prica se svela na to.Ko se od danasnjih igraca zadrzao u nasem fudbalu 10 godina? Sasa Ilic,ja ne znam drugog.To je nekada bio standard i zato smo imali kontinuitet,rezultate.Zamislite Vojvodinu sa Skuleticem veceras i jos trojicu iz te ekipe.
Za tri godine nismo u stanju da sacuvamo tri igraca i da odrzimo bar okosnicu tima.
Sa ovakvim sistemom hocemo napred !? Da igramo velike utakmice,da nam opet gostujemo velikanima i da ih opet docekujemo...
Nije ovde Vojvodina nista kriva,cini i radi koliko moze.Neka joj je srecno u revansu,ali tezak je ovo posao bez prave podrske onih koji nas fudbal vode.

ljubo

pre 8 godina

Vojvodina prezadovoljna dosadasnjim rezultatom u Evropi. Plzenj preslab ali Vojvodina je izasla na teren da saceka devedeseti minut. Rezultat kakav bude. Ponavljam, Vosa zadovoljna gde je. Ne napada niti zeli.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Napred Plženj! Podrška od velikog navijača Partizana, najvećeg kluba u Srbiji!
(Kića, 20. avgust 2015 20:55)
Auuuu baticeeee, pa ti si ozbiljno ogrizo u probleme ...

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Sad je jasno koliko je Partizan iznad ostalih ekipa u Srbiji. Sretno Vosa u revansu ali realno je da je ovo kraj.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (41, 20. avgust 2015 22:16)

Naravno,igraci Partizana ovako nisu gubili lopte protiv Bate-a,kao danas igraci Vose.Danas je Vojvodina sama sebi bila najveci protivnik.Ovaj Plzen im uvalio 3 amaterska gola.Ali dali su 3 amaterska gola u sredu u NS,danas im se to vratilo.

matori

pre 8 godina

Kako je moguce da su ovi isti igraci pre par nedelja zgazili Sampdoriju, nadigrali Partizan ? Da li je pritisak javnosti od njih napravio vecerasnje sekaperse koje ne mogu da dobiju jedan duel? Nestvarno. Bas sam tuzan

Kole

pre 8 godina

Busi ha ha ha busi ha ha ha!!! :D Opet ce borci za srpski fudbal da pisu saopstenja dok ce Partizan kao i obicno biti jedini klub iz te nazovi drzave koji ce igrati Evropu!

Stanojevic: "Gospodo, daj uradite nesto u Evropi, osvojite neki bod za Srpski fudbal, pa onda pricajte!"

CMOK
(srBski fudbal aut - PARTIZAN IN, 20. avgust 2015 22:34)

# Link komentara
A ja se lepo pitam sto nas fudbal stoji tako lose,a ti mi veceras razresi dilemu, to je zato sto VI skupljate te silne bodove za isti pa ne znamo sta cemo sa njima.
Od srca vam zelim da tako nastavite,evo jos malo pa cemo imati direktnog predstavnika u LS kako vas ide(42 utakmice u grupama uefinih takmicenja,ukupno DVE pobede!!!)

Millennium

pre 8 godina

Poštovani navijači Partizana i Zvezde, večeras su igrali Vojvodina i Viktorija. Ne Partizan, ne Zvezda, nego Vojvodina. Ja sam zvezdaš do poslednje kapi krvi, ali sam večeras svim srcem navijao za Vojvodinu. Vaše lične frustracije, nezadovoljstva i probleme ostavite sa strane. Nema potrebe lečiti lične komplekse kroz rivalstvo dva kluba. Što se tiče večerašnje utakmice, Vojvodina jako loša. Kao da nije imala motiva, snage i energije. Nije to bio ni strah, više su ličili kao da su nezainteresovani, kao da samo žele da odrade posao i vrate se kući. Ostaje revanš, ali Viktorija se pokazala kao bolji rival. Nadam se da će Voša odigrati bolju partiju pred svojim navijačima, i časno se oprostiti od Evrope. A ni preokret ne bi bio nemoguć, lopta je okrugla.

nemanja

pre 8 godina

Ipak je Viktoria odlicna ekipa, koja je igrala Ligu sampiona, i ove godine pravila tim za LS, ali ipak je Vosa odigrala pomalo kukavicki, a prvi, a pogotovo treci gol su amaterski primljeni. Kako je moguce da dva puta ostaje sam protivnicki igrac u 16m???

Ohrid

pre 8 godina

Drago mi je da necu videti ni
jedan komentar Brondbija
sledecih godinu dana posle
ove petarde PAOK-a.
(srbijasine, 20. avgust 2015
20:45)
Brondby je moderator na B92.Zato i pusta po 3-4 jedno po drugim isti tekst.Kome od nas bi to pustili.I sad se smeje i zeza nas ako je na smeni.Ako nije,mozda i pusti drugi moderator

dendza

pre 8 godina

Porto
A ti misliš da bi Partizan drugačije prošao da je igrao protiv Viktorije?Pa Česi nas u fudbalu deru gde i kad god se sretnu sa nama...

Kole

pre 8 godina

i kako to uvek biva na kraju... cast srpskog fudbala branice FKP...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (uredni neplatisa, 20. avgust 2015 22:44)

# Link komentara
I to junacki,ma ne daju se toj nuli u grupama, evo ima vec 10 godina,cak daju i po gol-dva svremena na vreme...

Milos

pre 8 godina

Ovaj treci gol je vosa primila kao amaterska ekipa. Onaj je prosao pored cetvorice gurnuo loptu igracu koji je stajao pored dvojice i Gol. Bukvalno je gol primljen iz situacije 3 na 6 pri cemu je jedan Ceh statirao. Amaterstvo!

Mediterano Blanco

pre 8 godina

Nije ni cudo sto je Partizan prosao raspalu Steau-u,sada protiv Rozenborga se vidi prava snage Steaue,gde gube dva nula i gde me obaraju na tiketu,imaju solidan tim,ali izgleda da su u psholoskoj krizi,tako i sto se tice forme.Sto se tice Vojvodine,mogli su da prime jos par komada,ali hvala Bogu jos uvek je samo jedan nula za Plzen,koji igra veoma dobro,dok se Vojvodina izgleda uplasila kako atmosfere u Ceskoj,tako i igre Plzena.Jos bi naglasio da smo mi Makedonci definitivno generalno najveci baksuzi u Evropi,to potvrduje kako je ispao Vardar protiv APOELA u 2 kolu,samo zbog gola u gostima i sada Rabotnicki izjednacuje i to sa crvenim protiv favorizovanog i jaceg Rubina a ja sam na neki nacin dokaz.Ne dajte se Rabotnicki i Vojvodina,nada umire poslednja.

omakari abdul

pre 8 godina

ja sam veliki navijac zvezde,ali sam navijao za vosu veceras,kao i za patlidzane preksinoc,ipak mi je drago kada neki nas klub igra u evropi,pa makar to bio i novi pazar,ali ajd da sagledamo.stvari malo realno.Partizan je u prvom kolu prosao dilu gori,gruzijska ekipa koja niti ima ime niti talenta,niti para za neku jacu pricu,u drugom kolu nalece na raspale rumune,koji u drugoj utakmici na dva jedan prave crveni,ostaju bez igraca i na kraju dolazi do sloma,cak sta vise koliko je steaua jaka ekipa to je pokazala vecerasnja utakmica sa rozenborgom,gde su kod kuce gubili dok.sam ja pratio tri nula,znaci rozenborg sila za patlidzane,vojvodina mrljavo,prosla prvo kolo,posle otisli u torino sampa ih malo podcenila,ovi uterase dva komada,dok se sampa sabrala,lale uterase jos dva,u drugoj tekmi su ustvari pokazali ko su i sta su,ali ipak prosli,na moju,a i na radost ostalih navijaca,e ovo je vec prevelik zalogaj za vosu,a sto.se tice moje zvezde,ona je ipak imala najtezeg (trenutno)protivnika,od nasih klubova,ko se iole razume u fudbal,i ako je neko imao priliku da poseti kazahstan zna o cemu pisem.Ja sam bio u prilici da dva puta po sest meseci boravim u kazahstanu,sest meseci u astani i.sest meseci u alma ati,inace kazahstan je zemlja sa mnogo prirodnih resursa koje znaju iskoristiti na najbolji nacin,zemlja koja je puna love i ozbiljnih prica,a isto vazi i za ulaganje u fudbal,tacno je da su astana i kairat klubovi koji nemaju nikakvu istoriju,ali su klubovi koji imaju para,mnogo para,i to ce ih ove godine dovesti do evro kupova,a sto se tice patlidzana,on.glat gubi u beogradu,ipak je bate,klub koji ima malcice vise iskustva u evropi poslednjih godina,nadam.se da gresim,mada mu je i liga evrope puna kapa.......

Mik

pre 8 godina

prosto Cesi igraju cvrsto i jednostavno. Vojvodina komplikuje u zavrsnici, sutiraju kad treba da dodaju, driblaju kad treba pas da odigraju. Sampdoriju su uhvatili na brzinu, ali ovo su nezgodni protivnici. Steta ipak, ne treba da izgube sa 3 gola razlike. Sa ovim iskustvom i kad bi ostali na okupu bar dve godine, bili bi super tim!

kralj

pre 8 godina

idi na zvezdin stadion da kupis repliku "usatog" sa oznakama osvajaca!
Srecno u Ligi Evrope.
(Mik, 20. avgust 2015 22:40)

Partizan je vise puta bio prvak Evrope od zvezde,kada ce te vi zvezdasi vec jednom shvatiti da sport nije samo fudbal?

smajli

pre 8 godina

Ljudi. Plzen je snažnija ekipa od Batea, a od Kairatia ili kako već, nije za priču. Da će Vojvodina izgubiti to je očekivano bilo. Inače se Kairati dizao do neba posle pobede nad C.Z., čak se lagalo kako i budžet od 40miliardi € imaju iako im klub i igrači vrede oko 50% manje od C.Z. Valjda da bi de poraz od tako lošeg kluba lakše sažvakao. Pa BATE, takođe osrednji klub koji je često spletom srećnijih okolnosti ulazio u Evropska takmičenja, a kada uđu bivaju rekorderi, ali oni negativni, broj primljenih golova, itd. A šta je najinteresantnije Plzen u zadnjih 5,10g ima skoro slična dostignuća u Evropi kao BATE. Nije da branim ikog, ali je pitanje "šta ste očekivali od Vojvodine?". Hajde to šta ste se nadali, ali očekivali?!

pametnjakovic

pre 8 godina

Partizan u ligu sampiona a "najbolji" tim u Srbiji se kao Zvezda priprema u Evropi za Jelen super supersonicnu ekstra prvu ligu Srbije hahaha

Milan

pre 8 godina

Ne mogu da se otmem utisku da Viktoria igra najozbiljniji fudbal od svih protivnika sa kojima su se nasi klubovi sastali u Evropi ove sezone. Bez namere da omalovazim bilo ciji uspeh, jednostavno tako vidim stvari.
Nevezamo za rezultat, razbili su Vosu igracki.

zorz

pre 8 godina

Rekoh pre da će pući zbog mentaliteta. Grizli protiv žabara da bi se prodali.... Imamo mi igrače ali stručnjaci su nam ŠOU... Pa ljudi vidite te face. Da li bi svim trenerima u našem prvenstvu poverili i nacrtanu ovcu na čuvanje?

daddy_cool

pre 8 godina

Navijam za vas, ali kao i svake godine ista prica. Kad vam dodje Partizan naostrite se kao da je stigao smrtni neprijatelj, a onda krene sve nizbrdo, pa docekate, ili odete na noge svojoj sestrici koja vas lagano razvali. Tad vam bas nista "ne ide", a toboze ste prepuni zelje. Teski licemeri. Nek vas je sramota, a pogotovo cinjenice da ste najstariji klub u Srbiji.

neutralni felsh

pre 8 godina

Sve mogu da razumem, al igrac Vojvodine izvodi aut valjda ovom Maksimovicu i lik prima loptu poput panja nekog, pa to se uci jos u petlicima, i generalno ne razumem sta je sa nasim igracima, vecini treba 2 hektara prostora da prime loptu, kontrola nikakva...
(uzicanin, 20. avgust 2015 21:25)

odlicno si primetio. to je ta nasa skola fudbala iz kasnih sedamdesetih. kod prijema lopte igrac se ukipi u mestu ko spomenik. u dve trecine skolica i dan danas tako uce decu. zato nase ekipe retko prave kontre i brze kombimacije. zato nam onaj mali partizanov zivkovic deluje kao maradona, jer dosta odudara od tog proseka. ali za nesto vise ne bi trebalo da igra ko muva bez glave. ali to je druga prica.
ne daj se, vojvodino! postigni barem gol. ekipa koja ne da gol na strani nema cemu da se nada.

Marko

pre 8 godina

Viktorija je za onaj Bate Barcelona ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16)

Ono kad kompleksaš posle 25min igre pomene klub koji i ne igra utakmicu. Bitno da se prati Partizan, nema veze što ti se onaj raspad od kluba gasi.

trojka

pre 8 godina

Jedino u ovoj Srbiji Partizan reprezentuje srpski fudbal,ostali mogu samo da zavide ! Hvaliti se sa nečim od pre trideset godina šta je bilo,podseća na "penzionersku nostalgiju kada je "mogao dva puta za noć ?"

veliki strumf

pre 8 godina

@kile Ako vec nesto pises nemoj da izmisljas: Kairat je trenutno drugi u prvenstvu, sa 2 boda manje od Astane, koja je dobila APOEL i na pragu je LS (tek su prepolovili bodove, a igra se plej of). Inace imaju najvise datih i najmanje primljenih golova u prvenstvu i realne sanse za titulu. Puni su para i imaju realne sanse za LE i ove i naredne godine.

N.Sad

pre 8 godina

Uporedite sudjenje škota Partizanu i Estrade Voši i biće vam sve jasno kako nas je osakatio j....i tompson...Prvih 15-tak minuta start sledja Stojisavljevića na sredini terena (mnogo teži od Jeftovića), sudija ne pokazuje karton...naredni napad Ožegović kosi odbranbenog igrača sudija pokazuje samo faul bez kartona(ponovo čistiji faul nego Jeftovićev)...Stojisavljević namerno laktom udara u glavu protivničkog igrača i opet ništa i onda šlag na tortu : čist penal ne svira za čehe i direktan crveni karton zbog starta Pankova i rukama i nogama sledja u gol šansi na igrača Viktorije. Dakle, ovim želim samo da uporedim sudjenje ''Endi Mareya'' i Estrade iz Španije i koliko je nepostojeći crveni Jeftovića uništio Partizan. Još nešto, ja sam iz N.Sada, VOLIM Partizan ali simpatišem i to poprilično i Vošu i želim im večeras da postignu dobar rezultat.Pustite mi komentar, ne vredjam nikog!!!

ja

pre 8 godina

e jos se Brondby javlja sa nekim izgovorima...sto nisi rekao pre pocetka da je katastrofa i da se Ager vratio da pomogne i da ne treba ocekivati, nego si petljao sa komentarima napadamo ulazak u LS i ostalo

navijac

pre 8 godina

@Sad se jasno vidi kakav je partizan kad je popio tricu od ovakve Vojvodine.Zvezda se seta ligom do titule.
(Dejan, 21. avgust 2015 10:31)

Sad ce derbi jos malo, pa ce da vidite vi kakav je Partizan..

Nemanja

pre 8 godina

Jel moze Zakula jednu da degazira preko pola terena,Plzen je mogao da im da 5 u prvom,nadam se da ce Vosa zaigrati u drugom poluvremenu

Patrik

pre 8 godina

Koliko li je Zvezda potplatila igrace Vose da ginu onako protiv Partizana? U sredu napadaju konstantno sreca ih pogleda kad je Stanisavljevic iz kornera dao gol,a danas taj isti igrac ne zna da centrira.

Patrik

pre 8 godina

Brondby trole moje saucesce,zgazise te nasa braca Solunci,melje solunski parni valjak ahahaha.Bar cemo sad da odmorimo neko vreme od tog trola,bar do sledecih kvalifikacija haha.

PFC

pre 8 godina

Ja se plasim za Partizan jel ovaj krs od Vose nas je dobio a prosecnoj ekipi Plzena dva puta centar nisu prešli zapitajte se kakvi smo mi onda

a uprava kaze netreba pojačanja itd ako prodjemo bate slede krahovi a dobit od ls u privatne dzepove itd

nadam se da ce uprava Partizana reagovati mada prekasno je sada

vir

pre 8 godina

Napred Plženj! Podrška od velikog navijača Partizana, najvećeg kluba u Srbiji!

kad ovi sakuplaci perja pocnu da salju ovakve komentare samo da bi mi ispali kao losi. istina je da nas vojvodina interesuje taman kao da je sa madagaskara ali nikad ne navijamo protiv nje. A zvezdu mrzimo zbog ovakvih likova kao sto je ovaj sto je poslao ovu poruku.

NS

pre 8 godina

E moja Voso... Kao dobrovoljno pevacko drustvo, a ne fudbalski tim... Tri ne mogu da vezu... Ne umeju ni loptu da vode... Sporo, dosadno....

Sascha VR

pre 8 godina

Bolje da smo ispali od velikog imena Sampdorije nego da nas pobedjuje neki klub koji ima odredjeni kvalitet, ali je jednostavno nikakav gledajuci njegovo ime. Sve u vezi sa njima je smotano, neatraktivno i glupavo. Plzen iz Ceske... Znam da zvucim kao deriste, ali ne volim kad ispadnemo od nekog ko nije velesila.

trener

pre 8 godina

Svaka cast Vojvodini ipak su osvetlali obraz Srbije ove godine!Sta da se radi,neikustvo je ucinilo svoje,mlad tim!!!Nema Evrope bez jake Zvezde!!!Pred Zvezdom su padali velikani Real,Milan,Bajern,Liverpul,Arsenal....Sad sto je udarila kriza velika to je vec druga stvar.Kriza je u celom sportu!Dok se Zvezda ne oporavi nema nama uspeha u Evropi!Svi su culi za Stella Rosa,Rotern Stern!!!Ziveli!!!

luis

pre 8 godina

Kao po obicaju vosa se nije dokazala do kraja,ovo danas kao da nije ta ekipa iz prvih trise kola mada je i plzen kvalitetna ekipa.. Steta za vosu,ipak jedan bljesak nije dovoljan da se dodje do konacnog uspeha. Sad se vidi koliko fale ti igraci koji su otisli babic,alivodic,gacinovic jednostavno nije bilo svezine u igri vose niti igraca koji bi mogli da pokrenu nesto u igri..

sasa

pre 8 godina

Pišem na poluvremenu. ..realan rezultat ,ali šteta što su se ovako uplašili , sticem utisak da čim malo krenu već su u nekoj polušansi ali noge kao da su im vezane...samo da se opuste malo, jer po do sada vidjenom Česi nisu ništa posebno.
Srećno Vošo!

terziic

pre 8 godina

Izgleda da je Terzic usao na poluvremenu u svaliconicu Bilbaa.. Zilina-Atletik 3:2(0:2) .. Da li je usao u u svlacionicu Grendlanda videcemo 81. min Odd-Dortmund 3:3(3:1)

luis

pre 8 godina

Kao po obicaju vosa se nije dokazala do kraja,ovo danas kao da nije ta ekipa iz prvih trise kola mada je i plzen kvalitetna ekipa.. Steta za vosu,ipak jedan bljesak nije dovoljan da se dodje do konacnog uspeha. Sad se vidi koliko fale ti igraci koji su otisli babic,alivodic,gacinovic jednostavno nije bilo svezine u igri vose niti igraca koji bi mogli da pokrenu nesto u igri..

Granota

pre 8 godina

Jako se zahvaljujem Panathenaikosu na ovom rezultatu jer od onog "fenomena" nije moglo da se diše. Mada, treba poštovati njegovu posvećenost klubu, ako je stvarna.

N.Sad

pre 8 godina

Uporedite sudjenje škota Partizanu i Estrade Voši i biće vam sve jasno kako nas je osakatio j....i tompson...Prvih 15-tak minuta start sledja Stojisavljevića na sredini terena (mnogo teži od Jeftovića), sudija ne pokazuje karton...naredni napad Ožegović kosi odbranbenog igrača sudija pokazuje samo faul bez kartona(ponovo čistiji faul nego Jeftovićev)...Stojisavljević namerno laktom udara u glavu protivničkog igrača i opet ništa i onda šlag na tortu : čist penal ne svira za čehe i direktan crveni karton zbog starta Pankova i rukama i nogama sledja u gol šansi na igrača Viktorije. Dakle, ovim želim samo da uporedim sudjenje ''Endi Mareya'' i Estrade iz Španije i koliko je nepostojeći crveni Jeftovića uništio Partizan. Još nešto, ja sam iz N.Sada, VOLIM Partizan ali simpatišem i to poprilično i Vošu i želim im večeras da postignu dobar rezultat.

FANTASTIC GOAL Vanek [2-0] (Viktoria Plzen - FK Vojvodina) 2015/2016

pre 8 godina

FANTASTIC GOAL Vanek [2-0] (Viktoria Plzen - FK Vojvodina) 2015/2016 https://youtu.be/FHEIwQcnRqE

JPR23

pre 8 godina

Nebo i zemlja od igre protiv Sampdorije... Jesu Česi dobri, ali realno sa boljom igrom i pogotovo zeljom se moglo dalje... Ovako, tesko, jedino ako munu bar jedan onda postoji jos sansa..

Patrik

pre 8 godina

Jel sam rekao da Vosa nece uspeti?A mnogi mi se nalupase minusa.Eto vam Vosa.Kako ono ide igra Vosa kao Barsa hahaha.Pobede Partizan i misle da su neke zvezdice.Kakva bre Evropa i titula,Vosa nece biti ni u top 5 na tabeli sa ovakvom igrom kao protiv Plzena.

mrsni

pre 8 godina

Dobija ovo Voša, samo treba malo tvrdju odbranu da igra.
Ovi Česi čim se predje polovina odma kreću laktovi i špicine... gledali su onaj meč sa Sampdorijom gde je bilo jedno 50 faula nad Vošinim igračima.

lepi snovi

pre 8 godina

Ovi sto prozivaju Kairat...on je u 4 kolu i igrao tesno u Bordou. A sledece godine ce biti sigurno u LE. Plzen bi Bate razbio.
(fvkwk, 20. avgust 2015 23:56)

I zvezda je igrala tesno u Bordou.Da li se secas Maksimovica i Bajkovica?

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Ovo je prava slika srpskog fudbala, samim tim i Vojvodine, a ne trijumf nad Lacijom, jer tada Rimljanima još nije ni šampionat počeo ...

Lala iz regala

pre 8 godina

Ovo je vest o porazu Voše, ni prvom ni poslednjem, zato me manite Partizana i Zvezde! Mi smo ove sezone makar jednu evropsku utakmicu odigrali momački a vi?
I kad gubimo, gubimo sportski dok vi samo kukate! Jako mi je žao Čuke ove sezone a vas ni najmanje!!!

koviljka - rsb

pre 8 godina

Zvezda bi ovu Viktoriju još pojačanu sa BATOM, oprala samo tako. Partizan i Vojvodina nas samo brukaju u Evropi, a nas UEFA-mafija i partizan Tole izbacuju i ne dozvoljavaju da je igramo. Da smo mi kojim slučajem imali ove protivnike koje su imali Partizan i Vojvodina lagano bi se prošetali do LŠ.

Miladin Milivojević

pre 8 godina

Za prošlo kolo važila bi ona narodna da i ćorava koka kljucne po neko zrno a za danas da nije svaki dan badnji dan. To se videlo odmah i u revanšu u prošlom kolu. Dosta će još vode proteći dok mi zaista ne počnemo da igramo kao nekada. Ako se to uopšte ikada dogodi. Daj Bože!

veliki strumf

pre 8 godina

Vidim i da se grobari hvale musemom - pacta Evropa se igra da bi se osvojila, igra se za trofej, a ne da bi se razvukla musema po centru. Grobari kao uspeh predstavljaju ulazak prakticno u 1. kolo! Koji je pa to uspeh? Ozbiljniji timovi jos i ne razmisljaju o LS! A vi slobodno dodjite u muzej da vidite usatog, trofej osvajaca najcazniheg klupskog takmicenja! Na musemi se ruca, pije kafa, pustite vi to...

grobar kg

pre 8 godina

Pravi navijači Partizana zanima samo za Partizan! Mene ovo ne zanima, bilo bi lepo da Voša pobedi, ali ja navijam samo za Partizan! Nemojte da moralisete, takvu vrstu patriotizma ne priznajem..

veliki strumf

pre 8 godina

@Realnost Nalupetao si se za sve pare, pa ni samog sebe ne razumes. Prvo, Partizan je dobio smesnu Dilu i raspalu Steauu, koju je veceras Rozenborg pokidao u Bukurestu (i to jedva, zahvaljujuci 3 neverovatne greske one sestice i igracu vise). U prvenstvu cim maknete iz lavora popijete 3 komada, a i Spartak ste jedva i srecno dobili u zadnjim sekundama. Vosa je razbila taj Partizan i trebala je da da jos 3 komada, a veceras je Plzenj pregazio Vosu. Vas bi pokidali - oni su sampioni Ceske, nesrecno su ispali od jakog Makabija u zadnjim minutama iako su imali 1-2 u gostima (vi bar znate snagu Izraelaca - setite se Tikve, a isto komada ste primili koju godinu ranije i od Ceha). U ovom sistemu teze je uci u LE nego u LS - Sampdorija i Plzenj su mnooogo jaci timovi od ovakve Steaue i Bate-a. Zato, polako sa osvajanjem titule - hvalite se koliko ste jaki, organizovani, a vec u avgustu imate 3 poraza. Mnogo letite - lako cete se strmoglaviti!

Brondby

pre 8 godina

Razbijeni smo pošteno čestitke Paoku bolji su.

Nije realno da igramo evropu u ovom trenutku nemamo ni tim ni finansije za to 2O12 smo bili pred gasenjem zbog duga od 12 miliona evra.

Trebamo ozdraviti ojačati ekonomski evropa ce doći pre ili kasnije

3 do 5 godina minimum mozda i jace ali bicemo pravi tad u ovom trenutku to nismo. Nastavicu da navijam za Brondby

Sada uz Vosu svim srcem ajmo Novosadjani...

Grobari nisu ni svesni kakvog giganta imaju Partizana zato svi u hram Bate pada.

kralj

pre 8 godina

Viktorija je za onaj Bate Barcelona ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16)

Sta je kompleksasu?Places zato sto je tvoja voljena zvezda ispala vec u prvom kolu?Nemoj da places uvek postoji sledeca sezona dace BOG da vas Evropa vidi posle 1O godina posta.Mi cak iako budemo ispali od batea mi cemo i dalje igrati u Evropi dok ce igraci zvezde za to vreme biti prikovani uz TV i navijati da partizan izgubi.Dok zvezda ne bude usla u Evropu mozes slobodno da nastavis sa plakanjem gubitnice.

mika

pre 8 godina

Bordo vodi protiv Kairat Barse sa 1-0. Mesi pogodio precku a Suarez omasio penal...Eh da je Zvezda dovela 17 pojacanja umesto 16 sad bi oni igrali protiv Bordoa...Sa Bajkom na golu ;)

vizura tastatura

pre 8 godina

Sad je jasno koliko je Partizan iznad ostalih ekipa u Srbiji. Sretno Vosa u revansu ali realno je da je ovo kraj.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (41, 20. avgust 2015 22:16)

Kakav je osecaj biti iznad ostalih na 6. mestu? Au koliko iskompleksiranih komentara od onih koji ne mogu da prezale 3 komada u Novom Sadu. Da je Zvezda pa i da razumem, ali sta vam smeta Vojvodina sto igra Evropu? Jos pominju Zvezdu i Kairat na ovoj vesti. Mogu samo da cestitam Vojvodini i njenim navijacima bez obzira na poraz, da je Zvezda bar pola od ovog sto je Vosa odigrala u Evropi prikazala protiv Kairata...

Sascha VR

pre 8 godina

Bolje da smo ispali od velikog imena Sampdorije nego da nas pobedjuje neki klub koji ima odredjeni kvalitet, ali je jednostavno nikakav gledajuci njegovo ime. Sve u vezi sa njima je smotano, neatraktivno i glupavo. Plzen iz Ceske... Znam da zvucim kao deriste, ali ne volim kad ispadnemo od nekog ko nije velesila.

omakari abdul

pre 8 godina

ja sam veliki navijac zvezde,ali sam navijao za vosu veceras,kao i za patlidzane preksinoc,ipak mi je drago kada neki nas klub igra u evropi,pa makar to bio i novi pazar,ali ajd da sagledamo.stvari malo realno.Partizan je u prvom kolu prosao dilu gori,gruzijska ekipa koja niti ima ime niti talenta,niti para za neku jacu pricu,u drugom kolu nalece na raspale rumune,koji u drugoj utakmici na dva jedan prave crveni,ostaju bez igraca i na kraju dolazi do sloma,cak sta vise koliko je steaua jaka ekipa to je pokazala vecerasnja utakmica sa rozenborgom,gde su kod kuce gubili dok.sam ja pratio tri nula,znaci rozenborg sila za patlidzane,vojvodina mrljavo,prosla prvo kolo,posle otisli u torino sampa ih malo podcenila,ovi uterase dva komada,dok se sampa sabrala,lale uterase jos dva,u drugoj tekmi su ustvari pokazali ko su i sta su,ali ipak prosli,na moju,a i na radost ostalih navijaca,e ovo je vec prevelik zalogaj za vosu,a sto.se tice moje zvezde,ona je ipak imala najtezeg (trenutno)protivnika,od nasih klubova,ko se iole razume u fudbal,i ako je neko imao priliku da poseti kazahstan zna o cemu pisem.Ja sam bio u prilici da dva puta po sest meseci boravim u kazahstanu,sest meseci u astani i.sest meseci u alma ati,inace kazahstan je zemlja sa mnogo prirodnih resursa koje znaju iskoristiti na najbolji nacin,zemlja koja je puna love i ozbiljnih prica,a isto vazi i za ulaganje u fudbal,tacno je da su astana i kairat klubovi koji nemaju nikakvu istoriju,ali su klubovi koji imaju para,mnogo para,i to ce ih ove godine dovesti do evro kupova,a sto se tice patlidzana,on.glat gubi u beogradu,ipak je bate,klub koji ima malcice vise iskustva u evropi poslednjih godina,nadam.se da gresim,mada mu je i liga evrope puna kapa.......

Uche Okechukvu

pre 8 godina

UEFA rankings list:
39. FC Viktoria Plzeò CZE 40.345
72. FC BATE Borisov BLR 25.400
135. FK Partizan SRB 10.575
219. FK Vojvodina SRB 6.075
I onda ovi grobari nadju nesto o fudbalu da pricaju...

Bojan NS

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto se javljaju navijaci Partizana?Pa vas smo oducili od fudbala a i ovi Cesi su mnogo ozbiljnija ekipa i od Steaue i od Batea.Plzenj je prejak za nas mora se priznati ali lopta je okrugla i nikad se ne zna sta moze da se desi u revansu pogotovo ako damo rani gol.

realnost

pre 8 godina

idi na zvezdin stadion da kupis repliku "usatog" sa oznakama osvajaca!
Srecno u Ligi Evrope.
(Mik, 20. avgust 2015 22:40)

Partizan je vise puta bio prvak Evrope u odnosu na zvezdu,kada cete vi zvezdasi da shvatite da nije sport samo fudbal?

Kole

pre 8 godina

i kako to uvek biva na kraju... cast srpskog fudbala branice FKP...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (uredni neplatisa, 20. avgust 2015 22:44)

# Link komentara
I to junacki,ma ne daju se toj nuli u grupama, evo ima vec 10 godina,cak daju i po gol-dva svremena na vreme...

trener

pre 8 godina

Svaka cast Vojvodini ipak su osvetlali obraz Srbije ove godine!Sta da se radi,neikustvo je ucinilo svoje,mlad tim!!!Nema Evrope bez jake Zvezde!!!Pred Zvezdom su padali velikani Real,Milan,Bajern,Liverpul,Arsenal....Sad sto je udarila kriza velika to je vec druga stvar.Kriza je u celom sportu!Dok se Zvezda ne oporavi nema nama uspeha u Evropi!Svi su culi za Stella Rosa,Rotern Stern!!!Ziveli!!!

Kole

pre 8 godina

Busi ha ha ha busi ha ha ha!!! :D Opet ce borci za srpski fudbal da pisu saopstenja dok ce Partizan kao i obicno biti jedini klub iz te nazovi drzave koji ce igrati Evropu!

Stanojevic: "Gospodo, daj uradite nesto u Evropi, osvojite neki bod za Srpski fudbal, pa onda pricajte!"

CMOK
(srBski fudbal aut - PARTIZAN IN, 20. avgust 2015 22:34)

# Link komentara
A ja se lepo pitam sto nas fudbal stoji tako lose,a ti mi veceras razresi dilemu, to je zato sto VI skupljate te silne bodove za isti pa ne znamo sta cemo sa njima.
Od srca vam zelim da tako nastavite,evo jos malo pa cemo imati direktnog predstavnika u LS kako vas ide(42 utakmice u grupama uefinih takmicenja,ukupno DVE pobede!!!)

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Napred Plženj! Podrška od velikog navijača Partizana, najvećeg kluba u Srbiji!
(Kića, 20. avgust 2015 20:55)
Auuuu baticeeee, pa ti si ozbiljno ogrizo u probleme ...

dr feelgood

pre 8 godina

ja samo da se is...mejem u facu svim ljubiteljima provincijskog klubica kome je jedino bitno da se pokaze protiv Partizana. sad uzmite bgd sestricu za ruku i gacajte po domacem blatu a mi odosmo u ls.

Patrik

pre 8 godina

Izmori vas sampion a Novosadjani?Sta je sad gubite od nekog tamo Plzena ali zato prosle srede ginete za svaku loptu.Sve se vraca sve se placa slaninari!!Zato sto ste pristali na premije koje vam dala Zvezda da pobedite Partizan eto vam sad.

veliki strumf

pre 8 godina

@kile Ako vec nesto pises nemoj da izmisljas: Kairat je trenutno drugi u prvenstvu, sa 2 boda manje od Astane, koja je dobila APOEL i na pragu je LS (tek su prepolovili bodove, a igra se plej of). Inace imaju najvise datih i najmanje primljenih golova u prvenstvu i realne sanse za titulu. Puni su para i imaju realne sanse za LE i ove i naredne godine.

realnost vs euforija

pre 8 godina

Protiv Plzena ce Vojvodina pokazati svoje pravo lice a to je da nije dorasla Evropi. Kakvu ste euforiju stvorili nakon pobede nad Sampdorijom, iako svi koji prate fudbal znaju da Italijanske ekipe ne daju pet para za Ligu Evrope, totalno su nemotivisani za to takmicenje vec nekih 15 godina, gubili su godinama od raznih slabih ekipa iz Kazastana, Azerbejdzana itd. Plus je Sampa bila u fazi priprema (jops uvek im nije pocelo prvenstvo, plus nisu igrali na svom terenu u Djenovi. Ali, u svim nasim medijima euforicni tekstovi tipa "Desila se Vosa!", "Ciribu, ciriba", "Evropska Vosa" itd. A ja gledao tu istu Vjvodinu kada je izgubila na svom terenu 4:0 od Cukarickog koji je ispao od tamo neke Kabale:) Ali, bas lepo spustanje na zemlju, bas me interesuju tekstovi nakon ispadanja od Plzena..

Cika Boris Fr

pre 8 godina

Gde ste obozavaoci crveno-belih boja, a pljuvaci na Partizan, eto vam vasa prava vrednost, ovde ne sude Kokezine sudije, nego sudije koje UEFA delegira,kako je prosla prva crveno-bela ekipa protiv Kairata, ova druga isto protiv Plzena..

Humska 1

pre 8 godina

I osmu godinu uzastopno Tole namestio da sampion Srbije Partizan bude jedini klub iz Srbije koji ce igrati u grupnoj fazi, nadam se lige sampiona. Gresaka koje su pravili Fabrisio, Zivkovic i Petrovic veceras naravno nije bilo u igri Ceha i rezultat toga je ubedljiv poraz Vose.

Realnost

pre 8 godina

Dakle, da rezimiramo. Vojvodina je solidan tim za nasu domacu ligu, u evropi su malo poleteli, i ljosnuli protiv boljeg od sebe. Jesu pobedili Partizan, ali se mora istaci i da je to bila najlosija utakmica Partizana od pocetka ove sezone, iz ovih ili onih razloga. Taj isti Partizan ce sigurno igrati neko od 2 evropska takmicenja ove sezone, i sigurno osvojiti bar neki bod ( nece biti krompir u grupi ), i biti ponovo najveci favorit za osvajanje titule.

E sad, zasto je to tako? Zato sto se mora priznati da je Partizan ozbiljniji i iskusniji klub od Vojvodine. Ne ulazi u euforiju kada izbaci Dilu ili Steauu, ne pada u ocaj ni kada izgubi od Vojvodine, zna se da je prvenstvo dugo, i da ce se mnoge stvari odlucivati tek u play-offu na kraju sezone. U evropi se ne zalece,i pre svega gleda da bude bolji od protivnika u dvomecu, sto ga evo opet i dalje dovodi u poziciju da se plasira cak i u LS, dok je Vojvodina veceras prosto izgorela vec u prvom mecu, i daj Boze da ne izgubi i u Novom Sadu.

Eto, zbog toga je Partizan idalje favorit za osvajanje titule. Zbog ozbiljnog pristupa svakom mecu, i kada se dobija i kada se gubi. Skoncentrisani su i idu dalje.

navijac

pre 8 godina

@idi na zvezdin stadion da kupis repliku "usatog" sa oznakama osvajaca!
(Mik, 20. avgust 2015 22:40)

A ti dodji na Partizanov da vidis 'musemu' uzivo makar jednom u zivotu..

FANTASTIC GOAL Vanek [2-0] (Viktoria Plzen - FK Vojvodina) 2015/2016

pre 8 godina

FANTASTIC GOAL Vanek [2-0] (Viktoria Plzen - FK Vojvodina) 2015/2016 https://youtu.be/FHEIwQcnRqE

sofronije

pre 8 godina

E jesam se ponadao da ce te uraditi nesto, ali ne vredi. Napalili se protiv Partizana, jos vas napalili mediji, narocito novinari sto navijaju za Zvezdu, videli u Vosi neki spas, nesto, ne znam. Medjutim, evropa je pokazatelj gde je ko u domacem fudbalu, a jedan tim ce svakako igrati jos utakmica u evropskim takmicenjima.

srBski fudbal aut - PARTIZAN IN

pre 8 godina

Busi ha ha ha busi ha ha ha!!! :D Opet ce borci za srpski fudbal da pisu saopstenja dok ce Partizan kao i obicno biti jedini klub iz te nazovi drzave koji ce igrati Evropu!

Stanojevic: "Gospodo, daj uradite nesto u Evropi, osvojite neki bod za Srpski fudbal, pa onda pricajte!"

CMOK

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Ako Partizan nazalost ne prodje Bate i ne udje u LS,voleo bih da ga svrsta u istu grupu u koju upadne Viktorija Plzen,da pokazemo da ti Cesi nisu bauk i da mogu da se pobede.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Ovo je prava slika srpskog fudbala, samim tim i Vojvodine, a ne trijumf nad Lacijom, jer tada Rimljanima još nije ni šampionat počeo ...

Mediterano Blanco

pre 8 godina

Nije ni cudo sto je Partizan prosao raspalu Steau-u,sada protiv Rozenborga se vidi prava snage Steaue,gde gube dva nula i gde me obaraju na tiketu,imaju solidan tim,ali izgleda da su u psholoskoj krizi,tako i sto se tice forme.Sto se tice Vojvodine,mogli su da prime jos par komada,ali hvala Bogu jos uvek je samo jedan nula za Plzen,koji igra veoma dobro,dok se Vojvodina izgleda uplasila kako atmosfere u Ceskoj,tako i igre Plzena.Jos bi naglasio da smo mi Makedonci definitivno generalno najveci baksuzi u Evropi,to potvrduje kako je ispao Vardar protiv APOELA u 2 kolu,samo zbog gola u gostima i sada Rabotnicki izjednacuje i to sa crvenim protiv favorizovanog i jaceg Rubina a ja sam na neki nacin dokaz.Ne dajte se Rabotnicki i Vojvodina,nada umire poslednja.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Viktorija je za onaj Bate Barcelona ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16) 

Ma meni je ovaj čovek vrh, posle svakog njegovog komentara prvo pročitam ponovo, a onda udarim u smeh.

koviljka - rsb

pre 8 godina

Zvezda bi ovu Viktoriju još pojačanu sa BATOM, oprala samo tako. Partizan i Vojvodina nas samo brukaju u Evropi, a nas UEFA-mafija i partizan Tole izbacuju i ne dozvoljavaju da je igramo. Da smo mi kojim slučajem imali ove protivnike koje su imali Partizan i Vojvodina lagano bi se prošetali do LŠ.

циганин сам, ал' најлепши

pre 8 godina

Страшно је колико наши људи не познају фудбал. Викторија и Спарта су озбиљне екипе, из озбиљне чешке лиге, пет пута јаче од БАТЕ Борисова. Ово кажем само зато да би људи схватили неке релације. Најгори могући жреб за Војводину, ужасно јак, а мотивисан противник који само пуком случајношћу не игра ЛШ (испали од Макабија на превару, разбили Израелце). Уз Базел били потенцијално убедљиво најјачи противник Партизана.

romanista

pre 8 godina

@ grobar kg
Apsolutno se slazem sa tobom,jedino me interesuje Partizan,i uvek cu navijati protiv Zvezde sa kime kod da igra,isto tako i pravi cigani nikada nece navijati za nas,a te gluposti - navijamo za nase timove i slicno,smesno...Pitajte navijace npr. Rome dali navijaju za Lazio i obrnuto ili bilo koji Evropski derbi...Samo kod nas te kvazi patriotske gluposti...
Sto se tice Vojvodine,moram priznati-ocekivano slabo,bezidejno i ziheraski...Bice da je ovo maksimum...

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

A kako je bila mocna protiv Sampdorije i tu GOSTIMA i protiv Partzana visestrukog sampiona drzave?Kako je protiv Partizana onako dominirala,davala golove iz gotovo nemoguce pozicije (Stanisavljevic),a danas taj isti Stanisavljevic nije uputio nijedan dobar centarsut,iz slobodnjaka nije pogodio ni muvu u vazduhu a ne okvir gola.Nije svaki dan badnji dan,kad das gol Partizanu iz prekida ne mora a i ne znaci da ces dati i u sledecoj utakmici.Pobedili Partizan i sad misle da su sampioni drzave.E pa niste sampioni Vojvodinasi,nikad necete ni biti.

Kile

pre 8 godina

E moj partizane od koga ti gubis pa ovi ce od ceha primiti petardu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (maj, 20. avgust 2015 21:59)

Cekaj rekao si cesi i petarda nesto su mi poznate te dve reci pa ti ostavljam vremena da se prisetis.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Od srca vam zelim da tako nastavite,evo jos malo pa cemo imati direktnog predstavnika u LS kako vas ide(42 utakmice u grupama uefinih takmicenja,ukupno DVE pobede!!!)
(Kole, 20. avgust 2015 23:34)

Ovo je ipak vest o Vojvodini, šta se ložiš? Ali moram, off topic, da pitam sa koliko pobeda, ili možda jedno lakše pitanje, sa koliko učešća u grupama ste vi doprineli nacionalnom koeficijentu?
Mi možda imamo dve pobede, ali ih imamo, a vi imate?
I posle Kairanja se javljate?
Obraza bez.

kile

pre 8 godina

Ovi sto prozivaju Kairat...on je u 4 kolu i igrao tesno u Bordou. A sledece godine ce biti sigurno u LE. Plzen bi Bate razbio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fvkwk, 20. avgust 2015 23:56)

Po tebi Kairat koji je cetvrti u njihovoj ligi ulazi u LE lagano. Sta bi onda tek prvak te lige radio? Dosao do 1/4 lige sampiona? Plzen, koji je kao nosilac ispao od Makabija tukao skoro redovnog ucesnika LS i LE? Po tebi da nije Kairata CZV bi lagano usla u LE jer toboze Kairat je materijal za LS! Medalja za objektivnost

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Najsmesnije od svega sto su ljudi ubedjeni da bilo od nasih klubova moze da prodje kfalifikacije,a cinjenica je da se jedino Partizan promuva kroz iste ! Bilo je i Samroks i Tikvi,ali bilo je i 7 ucesca u LE i 2 ucesca u LS,sto je i za mnogo bogatije klubove od Partizana misaona imenica !

navijac

pre 8 godina

@Kakva,bre vosa,partizan i zvezda.Dok ne smenimo krastavog karadzica nema nam spasa.Daj bre da se skrpimo u basketu.
(tebra, 20. avgust 2015 22:57)

Ma da bre, sve je Tole kriv..

neutralni felsh

pre 8 godina

Nema Evrope bez jake Zvezde!!!Pred Zvezdom su padali velikani Real,Milan,Bajern,Liverpul,Arsenal....Sad sto je udarila kriza velika to je vec druga stvar.Kriza je u celom sportu!Dok se Zvezda ne oporavi nema nama uspeha u Evropi!Svi su culi za Stella Rosa,Rotern Stern!!!Ziveli!!!
(trener, 20. avgust 2015 23:14)


mister grofe, vi li ste? ;)
nema evrope nijednom nasem klubu sve dok ne bude nekoliko nasih domacih konstantno jakih klubova koji ce bez pardona kidati protiv nasih izlizanih favorita, i vase zvezde i mog partizana i nase vojvodine. dakle, bez lakih pobeda i "istorijskih preokreta" u drugom poluvremenu.

mrsni

pre 8 godina

Dobija ovo Voša, samo treba malo tvrdju odbranu da igra.
Ovi Česi čim se predje polovina odma kreću laktovi i špicine... gledali su onaj meč sa Sampdorijom gde je bilo jedno 50 faula nad Vošinim igračima.

N.Sad

pre 8 godina

Uporedite sudjenje škota Partizanu i Estrade Voši i biće vam sve jasno kako nas je osakatio j....i tompson...Prvih 15-tak minuta start sledja Stojisavljevića na sredini terena (mnogo teži od Jeftovića), sudija ne pokazuje karton...naredni napad Ožegović kosi odbranbenog igrača sudija pokazuje samo faul bez kartona(ponovo čistiji faul nego Jeftovićev)...Stojisavljević namerno laktom udara u glavu protivničkog igrača i opet ništa i onda šlag na tortu : čist penal ne svira za čehe i direktan crveni karton zbog starta Pankova i rukama i nogama sledja u gol šansi na igrača Viktorije. Dakle, ovim želim samo da uporedim sudjenje ''Endi Mareya'' i Estrade iz Španije i koliko je nepostojeći crveni Jeftovića uništio Partizan. Još nešto, ja sam iz N.Sada, VOLIM Partizan ali simpatišem i to poprilično i Vošu i želim im večeras da postignu dobar rezultat.

N.Sad

pre 8 godina

Uporedite sudjenje škota Partizanu i Estrade Voši i biće vam sve jasno kako nas je osakatio j....i tompson...Prvih 15-tak minuta start sledja Stojisavljevića na sredini terena (mnogo teži od Jeftovića), sudija ne pokazuje karton...naredni napad Ožegović kosi odbranbenog igrača sudija pokazuje samo faul bez kartona(ponovo čistiji faul nego Jeftovićev)...Stojisavljević namerno laktom udara u glavu protivničkog igrača i opet ništa i onda šlag na tortu : čist penal ne svira za čehe i direktan crveni karton zbog starta Pankova i rukama i nogama sledja u gol šansi na igrača Viktorije. Dakle, ovim želim samo da uporedim sudjenje ''Endi Mareya'' i Estrade iz Španije i koliko je nepostojeći crveni Jeftovića uništio Partizan. Još nešto, ja sam iz N.Sada, VOLIM Partizan ali simpatišem i to poprilično i Vošu i želim im večeras da postignu dobar rezultat.Pustite mi komentar, ne vredjam nikog!!!

vizura tastatura

pre 8 godina

Nikad Ceski tim nije neki tim sa Balkana izbacio, koliko se secam.
(No_Name, 20. avgust 2015 21:46)
Sparta iz Praga Zvezdu 2009.
(Marko, 20. avgust 2015 22:38)

Slavija Prag - Partizan 5:1 2002.

1914

pre 8 godina

@realnost & euforija - evo ja cu da ti kazem. Realnost je da Vojvodina igra protiv sampiona Ceske, kao sto je realnost da je tvoj tim ispao (kao nosilac) od nekog tima za koga niko nikad nije cuo. A euforija je objasnjavati nama kako Sampdorija nije spremna i nije ih briga. Pa sad, ako nije spremna onda ih je briga. Ako ih nije briga, onda su spremni.

neutralni felsh

pre 8 godina

Ne. Ocekujem laganu pobedu Viktorije. Bolja su ekipa.. 3:0
(Fitipaldi, 20. avgust 2015 15:20)

Jesi li makar odigrao kladionicu?
(kralj, 20. avgust 2015 23:02)


verocatno nije. pravi majstor se nikad ne kladi protiv nasih ekipa.

pametnjakovic

pre 8 godina

Partizan u ligu sampiona a "najbolji" tim u Srbiji se kao Zvezda priprema u Evropi za Jelen super supersonicnu ekstra prvu ligu Srbije hahaha

kralj

pre 8 godina

idi na zvezdin stadion da kupis repliku "usatog" sa oznakama osvajaca!
Srecno u Ligi Evrope.
(Mik, 20. avgust 2015 22:40)

Partizan je vise puta bio prvak Evrope od zvezde,kada ce te vi zvezdasi vec jednom shvatiti da sport nije samo fudbal?

krle

pre 8 godina

Kada sam pisao da utakmica sa Sampdorijom nije merilo i da je Vojvodina bukvalno igrala protiv duhova dobio sam stotine minusa.
Kada sam posle Partizana pisao da Vosa nema igru vec samo kontre i da nema igraca u sredini da bude zaduzen za svaku loptu.. i da su naleteli na Partizanov los dan.. dobio sam stotine minusa.
Viktorija pokazuje kakav zaista ima tim Vojvodina. Zao mi je sto je tako ali sta da se radi. Srecno u Novom Sadu.

neutralni felsh

pre 8 godina

@dr feelgood

Provincijskog? Izgleda da slabo poznajes i istoriju i geografiju nase zemlje.
(Lala na kvadrat, 21. avgust 2015 00:24)


nema ljutnje, lalo. provincija je po definiciji ono sto nije prestonica, mani ti istoriju i geografiju. ako je nis provincija onda je i novi sad. i zasto je to toliko strasno da bi te toliko pogadjalo?

bora

pre 8 godina

'Nolane Smite',dodji sine u sredu u Hram,da 'tresemo mušemu':-))) A Barselonu ćeš svakako videti u Hramu!!
Kao i niz godina unazad,i kako priliči,osta' Partizan jedini da na jesen i zimu,brani čast srpskog fudbala! Da nije Partizana,Evropa ne bi ni znala da se u Srbiji igra fudbal!?
A što se ovog tiče,Česi su početkom 20-og veka,doneli prvu fudbalsku loptu u Srbiju,naučili nas pravila i ostali svih 100 godina bolji od nas!!

Jedan iz mase

pre 8 godina

Ja rekoh da je ono u Djenovi bila slucajnost a to se i videlo u revansu. Isto tako rekoh da ce od prvog sledeceg protivnika Vojvodina izgubiti...

Protiv mentaliteta se ne moze ma kakav tim imali

Coutinho

pre 8 godina

Pobede Sampu koja se tek skupila,koja je promenila trenera i tim i koja nije ni bleda senka tima od prosle sezone i naloze se da su Barsa,alo pre izbacivao vas je Vaduz iz Linhenstajna igrali ste 2-2 u Surdulici daj se malo spustite na zemlju ljudi.

smajli

pre 8 godina

Ljudi. Plzen je snažnija ekipa od Batea, a od Kairatia ili kako već, nije za priču. Da će Vojvodina izgubiti to je očekivano bilo. Inače se Kairati dizao do neba posle pobede nad C.Z., čak se lagalo kako i budžet od 40miliardi € imaju iako im klub i igrači vrede oko 50% manje od C.Z. Valjda da bi de poraz od tako lošeg kluba lakše sažvakao. Pa BATE, takođe osrednji klub koji je često spletom srećnijih okolnosti ulazio u Evropska takmičenja, a kada uđu bivaju rekorderi, ali oni negativni, broj primljenih golova, itd. A šta je najinteresantnije Plzen u zadnjih 5,10g ima skoro slična dostignuća u Evropi kao BATE. Nije da branim ikog, ali je pitanje "šta ste očekivali od Vojvodine?". Hajde to šta ste se nadali, ali očekivali?!

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Sad je jasno koliko je Partizan iznad ostalih ekipa u Srbiji. Sretno Vosa u revansu ali realno je da je ovo kraj.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (41, 20. avgust 2015 22:16)

Naravno,igraci Partizana ovako nisu gubili lopte protiv Bate-a,kao danas igraci Vose.Danas je Vojvodina sama sebi bila najveci protivnik.Ovaj Plzen im uvalio 3 amaterska gola.Ali dali su 3 amaterska gola u sredu u NS,danas im se to vratilo.

dendza

pre 8 godina

Porto
A ti misliš da bi Partizan drugačije prošao da je igrao protiv Viktorije?Pa Česi nas u fudbalu deru gde i kad god se sretnu sa nama...

sasa

pre 8 godina

fizicki nas svi pojedu,kao da igra prvi tim sa kadetima,prvenstva nam namestena godinama unazad,vecni Sasa Ilić nije imao snage ni sa 20 god,ostale splavare da i nespominjem,delujemo smesno u odnosu na ostale ekipe

Robert Mak 4/5 golaa

pre 8 godina

A gde je sada onaj navijac Brodbija? Zeleo bih samo da ga pitam da li voli "MAK" hahah.. ko razume shvaticee!! Jos promasio i PAOK penal moglo ubedljivije bitii

Granota

pre 8 godina

Jako se zahvaljujem Panathenaikosu na ovom rezultatu jer od onog "fenomena" nije moglo da se diše. Mada, treba poštovati njegovu posvećenost klubu, ako je stvarna.

vir

pre 8 godina

Napred Plženj! Podrška od velikog navijača Partizana, najvećeg kluba u Srbiji!

kad ovi sakuplaci perja pocnu da salju ovakve komentare samo da bi mi ispali kao losi. istina je da nas vojvodina interesuje taman kao da je sa madagaskara ali nikad ne navijamo protiv nje. A zvezdu mrzimo zbog ovakvih likova kao sto je ovaj sto je poslao ovu poruku.

ssale

pre 8 godina

Ne pratim domaći fudbal već dugo vremena, ali me je Vojvodina ipak iznenadila jer goru ekipu u evropskoj utakmici u životu nisam gledao. Golman jedini podseća na fudbalera, ovo ostalo na nivou sredovečnih rekreativaca.

veliki strumf

pre 8 godina

Ljudi, kako vam nije jasno: ceski fudbal je svetlosnim godinama ispred naseg! Uz to, Cesi nam nikad nisu lezali i redovno deru nase ekipe. Ljudi su snazni, kompaktni, puno trce napred-nazad, stoje blizu protivniku i ne daju mu da dise. U Vosi duva promaja pozadi, kod prekida niko nikoga ne markira, totalno rasulo, niko ne izlazi da blokira suteve sa distance, svi vazda sami. U napadu nista, Puskaric i Ivanic i te prilike sto su imali upropastili su bezveznim sutevima... Sada se jasno videla vrednost ovih mnogo hvaljenih fudbalera. A mocnu Steauu pregazio Rozenborg i to kuci...

Bratori

pre 8 godina

Sasvim ocekivani seoski mentalitet.

Eliminisali nezainteresovanu Sampdoriju u fazi priprema i vec je pocelo sa "ciribu, ciriba, igra Vosa k'o Barsa".
Zenga nudi 2 miliona za Ozegovica posle jednog dobrog meca (a pre mesec dana nije vredeo ni 100 000), ali navijaci se smeju jer zele 10 miliona. 5 najmanje. I evo, Plzen ih pregazio.

Ne znam da li ce ikada jedan nas tim odigrati pametno i bez euforije. Uvek se uzdizemo u nebesa. U redu nadati se, ali mi padamo u trans. Tesko u NS.

ljubo

pre 8 godina

Vojvodina prezadovoljna dosadasnjim rezultatom u Evropi. Plzenj preslab ali Vojvodina je izasla na teren da saceka devedeseti minut. Rezultat kakav bude. Ponavljam, Vosa zadovoljna gde je. Ne napada niti zeli.

Aha

pre 8 godina

E moj partizane od koga ti
gubis pa ovi ce od ceha
primiti petardu
(maj, 20. avgust 2015 21:59)
Ceska imala DVA kluba u kvalifikacijama za LS.Sada moze imati 4 kluba u LE,a ponizavas ih.Od "te cehe".To ti je isto kad neko izgubi od srpskog kluba i da to prozvuci kod njih.kao da su igubili od farana.Toliko smo veliki u svojim glavama,da to je cudo.
Gubiti od ceha??Sramota!!

trojka

pre 8 godina

Jedino u ovoj Srbiji Partizan reprezentuje srpski fudbal,ostali mogu samo da zavide ! Hvaliti se sa nečim od pre trideset godina šta je bilo,podseća na "penzionersku nostalgiju kada je "mogao dva puta za noć ?"

daddy_cool

pre 8 godina

Navijam za vas, ali kao i svake godine ista prica. Kad vam dodje Partizan naostrite se kao da je stigao smrtni neprijatelj, a onda krene sve nizbrdo, pa docekate, ili odete na noge svojoj sestrici koja vas lagano razvali. Tad vam bas nista "ne ide", a toboze ste prepuni zelje. Teski licemeri. Nek vas je sramota, a pogotovo cinjenice da ste najstariji klub u Srbiji.

Patrik

pre 8 godina

Koliko li je Zvezda potplatila igrace Vose da ginu onako protiv Partizana? U sredu napadaju konstantno sreca ih pogleda kad je Stanisavljevic iz kornera dao gol,a danas taj isti igrac ne zna da centrira.

navijac

pre 8 godina

@Viktorija je za onaj Bate Barcelona ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16)

A sta li je tek za Kairat!? A za Zvezdu!?!?

P.s. Jos nisi ispunio obecanje?!

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Sad se jasno vidi kakav je partizan kad je popio tricu od ovakve Vojvodine.Zvezda se seta ligom do titule.
(Dejan, 21. avgust 2015 10:31)

Znači Kairat osvaja Ligu Evrope :-)

007

pre 8 godina

Cim su ovi maleri od Brana Micunovica i Raja Bozovica seli u avion,kao naprsli prijatelji kluba,odmah izgubismo.
Zoko drzi se nas Novosadjana!

Marko

pre 8 godina

Viktorija je za onaj Bate Barcelona ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2015 21:16)

Ono kad kompleksaš posle 25min igre pomene klub koji i ne igra utakmicu. Bitno da se prati Partizan, nema veze što ti se onaj raspad od kluba gasi.

nesa80

pre 8 godina

ovi sto spominju kako je steaua izgubila od rozenorga 0-3 pa kao nesto potcenjuju partizanov uspeh,pa sta i vojvodina je pobedila samdoriju 0-4 pa veceras nije licila ni na sta.kakvo vam je to poredjenje u rangu male dece.svaka pobeda naseg tima protiv bilo kog je ogromni uspeh a igrati po grupama je naucna fantastika za bilo koji nasi klub osim partizana.mozete samo lazno da se tesite ovaj prosao,ovaj pobedio,ovaj nije jak,ovaj jeste.bitno je da neko igra pa makar osvojio 1bod

navijac

pre 8 godina

@Sad se jasno vidi kakav je partizan kad je popio tricu od ovakve Vojvodine.Zvezda se seta ligom do titule.
(Dejan, 21. avgust 2015 10:31)

Sad ce derbi jos malo, pa ce da vidite vi kakav je Partizan..

sasa

pre 8 godina

Pišem na poluvremenu. ..realan rezultat ,ali šteta što su se ovako uplašili , sticem utisak da čim malo krenu već su u nekoj polušansi ali noge kao da su im vezane...samo da se opuste malo, jer po do sada vidjenom Česi nisu ništa posebno.
Srećno Vošo!

Patrik

pre 8 godina

Jel sam rekao da Vosa nece uspeti?A mnogi mi se nalupase minusa.Eto vam Vosa.Kako ono ide igra Vosa kao Barsa hahaha.Pobede Partizan i misle da su neke zvezdice.Kakva bre Evropa i titula,Vosa nece biti ni u top 5 na tabeli sa ovakvom igrom kao protiv Plzena.

goran

pre 8 godina

Nema sta Vojvodina igra u sistemu toplo-hladno ,odigraju neverovatno protiv Sampdorije i Partizana a podbace u domacem prvenstvu protiv mnogo slabijeg protivnika i evo veceras protiv Viktorije koja nije neki ekstra tim ali ljudi igraju fudbal i apsolutno zasluzeno razbijaju bezvoljnu i bezidejnu Vojvodinu koja je za ceo ovaj mec stvorila dve ili tri poluprilike,nazalost srbskom fudbalu nema spasa ,taman sam se ponadao (iako sam navijac Partizana) da neko u ovoj zemlji konacno ume da igra fudbal ,ali sam se prevario ...

Millennium

pre 8 godina

Poštovani navijači Partizana i Zvezde, večeras su igrali Vojvodina i Viktorija. Ne Partizan, ne Zvezda, nego Vojvodina. Ja sam zvezdaš do poslednje kapi krvi, ali sam večeras svim srcem navijao za Vojvodinu. Vaše lične frustracije, nezadovoljstva i probleme ostavite sa strane. Nema potrebe lečiti lične komplekse kroz rivalstvo dva kluba. Što se tiče večerašnje utakmice, Vojvodina jako loša. Kao da nije imala motiva, snage i energije. Nije to bio ni strah, više su ličili kao da su nezainteresovani, kao da samo žele da odrade posao i vrate se kući. Ostaje revanš, ali Viktorija se pokazala kao bolji rival. Nadam se da će Voša odigrati bolju partiju pred svojim navijačima, i časno se oprostiti od Evrope. A ni preokret ne bi bio nemoguć, lopta je okrugla.

K'o nekad u osami

pre 8 godina

Gori ste od dece, sve biste odmah i sad. I dete zna da ne može da jede sladoled usred zime. Niti jedan naš tim neće postići ozbiljan rezultat u evropskim takmičenjima, jer se u njima radi bez ikakvog principa i sistema, potpuno diletantski, osim principa, plana i sistema "turiti pare u svoj džep i zahebati sve druge", a tu nema pobednika. Vojvodina bi, baš kao bilo koji drugi tim, mogla da postigne neki rezultat kada bi napravila ozbiljan kostur od ovog tima i zadržala tim i trenera bar tri-četiri godine, ali to se neće deseti. Potpuno je diletantski nakon kraja sezone raspustiti tim, to niko nigde ne radi; igračima se daju bar individualni programi, pa oni "sami" treniraju (dobro su plaćeni za to, uzimajući u obzir njihovu kvalifikovanost za bilo koji drugi posao); ali naravno, u našim klubovima se ne zna ko ide, a ko ostaje sve do u minut do dvanaest. Potpuno je diletantski odlagati mečeve i pauzirati pred "velike" utakmice, jer ako nisi u stanju da igraš u ritmu sreda-subota, nema šta da tražiš u evropskim takmičenjima. Ujedno, time što savez dozvoljava to klubovima da rade, sam savez ponižava naš fudbal, a trebao bi da ga, bar, čuva, ako već neće i ne ume da ga unapredi. A vi ste upravo onakvi navijači kakvi pogoduju ovakvoj situaciji. I da Vojvodina slučajno izbori prolaz u LE, za sedam dana biste svi pojeli fekalije koje ste izbacili iz sebe večeras, tj. oni koji su ih izbacili (čast izuzecima).

Igra je nameštena, deco. Popijte "Benko" i idite na spavanje.

Mrgud

pre 8 godina

Pa gledam utakmicu i ne verujem! Vosa ne moze 30 sekundi da zadrze loptubu posedu! Kakav cirkus od fudbala. Svaka cast za prethodne rezultate ali ovo je smesno i jadno!

Soko

pre 8 godina

Kad ce navijaci da shvate da se u Srbiji uglavnom igra amaterski fudbal a u drugim drzavama to je biznis. Morate da shvatite da kupac odredjuje kvalitet proizvoda a kod nas nema publike da to plati zato drugacije i nemoze.

Milan

pre 8 godina

Ne mogu da se otmem utisku da Viktoria igra najozbiljniji fudbal od svih protivnika sa kojima su se nasi klubovi sastali u Evropi ove sezone. Bez namere da omalovazim bilo ciji uspeh, jednostavno tako vidim stvari.
Nevezamo za rezultat, razbili su Vosu igracki.

PFC

pre 8 godina

Ja se plasim za Partizan jel ovaj krs od Vose nas je dobio a prosecnoj ekipi Plzena dva puta centar nisu prešli zapitajte se kakvi smo mi onda

a uprava kaze netreba pojačanja itd ako prodjemo bate slede krahovi a dobit od ls u privatne dzepove itd

nadam se da ce uprava Partizana reagovati mada prekasno je sada

lepi snovi

pre 8 godina

Ovi sto prozivaju Kairat...on je u 4 kolu i igrao tesno u Bordou. A sledece godine ce biti sigurno u LE. Plzen bi Bate razbio.
(fvkwk, 20. avgust 2015 23:56)

I zvezda je igrala tesno u Bordou.Da li se secas Maksimovica i Bajkovica?

Lala iz regala

pre 8 godina

Ovo je vest o porazu Voše, ni prvom ni poslednjem, zato me manite Partizana i Zvezde! Mi smo ove sezone makar jednu evropsku utakmicu odigrali momački a vi?
I kad gubimo, gubimo sportski dok vi samo kukate! Jako mi je žao Čuke ove sezone a vas ni najmanje!!!

musa dembele

pre 8 godina

OCEKIVANO! Nakon zreba sam pisao da je Plzen pretezak protivnik,prvak Ceske ,motivisan za Evropu... Vosi je bolje da je igrala protiv nekog velikana(Dortmund)kojem su ambicije vezane za domace prvenstvo

Mare

pre 8 godina

Retko kad sam se ovako ponadao i onda totalno razocarao u nas fudbal. Planirao sam da iz V.Plane dodjem u NS u cetvrtak, ali posle ovakve igre nema svrhe. Ne mogu da povezu vise od 5 pasova tokom cele utakmice, onaj prodje kraj dva igraca, Ivanic sutira kao da nije jeo 3 dana. Nula od fudbala!

Šinter

pre 8 godina

Nikad ne ostavljam komentar u toku tekme... Ali večeras, negde oko 15-og minuta, pomislim kako ovi iz Voše jadno stoje na terenu i dođe mi da pošaljem da će da puknu 3-0, opet to ne uradim a ne znam zašto... Trebalo bi mi 15000 karaktera da bih objasnio ovaj poraz, ali mislim da je jedna fraza sasvim dovoljna-srpski mentalitet...

pobesneli Milutin

pre 8 godina

Kratak je put od vrha do dna. Kako su bljesnuli tako su tresnuli.
Mada i taj "bljesak" protiv Sampe je vise bio zbog nemotivisanosti Italijana koji su bili u fazi priprema. Danas nisu tri dodavanja povezali jbt

ricard

pre 8 godina

Ne znam sto su naši ovako spori,mrtvi...ko da su putovali 30 sati...nije problem ni da izgube 5:0 al igrajte fudbal a ne ovo pipkanje u napadu a onda odbrana da se muči...nadam se boljem...Voša!

Fitipaldi

pre 8 godina

Danas sam na vest da li Vojvodina moze do dobrog rezultata, napisao da ocekujem pobedu Viktorije, rezultat 3:0. Pogodio sam tacan rezultat, dobio mnogo minusa. Pratim ceski fudbal, tako da mi nije bilo jasno otkud toliki optimizam kod nasih. U revansu, jos jedna pobeda Viktorije. Ljudi igraju fudbal. Pozdrav.

Berezutsky

pre 8 godina

Ljudi ja pradim fudbal vec dobrih 10 godina,ali nikad nisam video da igraci neke ekipe tako gube loptu,da uspeju da naprave toliko malo dodavanja,kao da su igrali fudbal sapunom a ne loptom.Ne verujem da je igrace Vose savladao umor,ne radi se tu o umoru,imali su 7 dana da se odmore od duela sa Partizanom.Ovi kao da su igrali protiv Valensije a ne protiv Viktorije Plzen.

Duh sa sekirom

pre 8 godina

zeleo bi da se Vojvodina plasira u grupnu fazu LE ali bre de je onaj zar koji su imali protiv Partizana?...zar je moguće da su igrači bili motivisaniji za zadnje kolo JSL nego sada?

terziic

pre 8 godina

Izgleda da je Terzic usao na poluvremenu u svaliconicu Bilbaa.. Zilina-Atletik 3:2(0:2) .. Da li je usao u u svlacionicu Grendlanda videcemo 81. min Odd-Dortmund 3:3(3:1)

Patrik

pre 8 godina

Brondby trole moje saucesce,zgazise te nasa braca Solunci,melje solunski parni valjak ahahaha.Bar cemo sad da odmorimo neko vreme od tog trola,bar do sledecih kvalifikacija haha.

matori

pre 8 godina

Kako je moguce da su ovi isti igraci pre par nedelja zgazili Sampdoriju, nadigrali Partizan ? Da li je pritisak javnosti od njih napravio vecerasnje sekaperse koje ne mogu da dobiju jedan duel? Nestvarno. Bas sam tuzan

luis

pre 8 godina

Kao po obicaju vosa se nije dokazala do kraja,ovo danas kao da nije ta ekipa iz prvih trise kola mada je i plzen kvalitetna ekipa.. Steta za vosu,ipak jedan bljesak nije dovoljan da se dodje do konacnog uspeha. Sad se vidi koliko fale ti igraci koji su otisli babic,alivodic,gacinovic jednostavno nije bilo svezine u igri vose niti igraca koji bi mogli da pokrenu nesto u igri..

zvezdas

pre 8 godina

Necu da sirim destrukciju jer mi je muka od takvih komentara,ali cu da napisem par stvari...
Zasto se stalno podsecamo(bar ja)starih vremena i onoga fudbala? Nije to zbog tadasnjih uspeha i velikih utakmica,nego zato sto si tada imao logican put,kontinuitet,okosnicu ekipe na okupu bar 5-7 godina.Ne moze se gospodo napraviti nista ozbiljno u nasem fudbalu ovakvim sistemom.Moze se odigrati utakmica-dve za ponos,ali se tu staje.Staje, jer jednostavno nema kvaliteta za produzetak niza.Kvalitet svake godine odlazi iz naseg fudbala u beli svet,menadzeri zadovoljno trljaju ruke i prica se svela na to.Ko se od danasnjih igraca zadrzao u nasem fudbalu 10 godina? Sasa Ilic,ja ne znam drugog.To je nekada bio standard i zato smo imali kontinuitet,rezultate.Zamislite Vojvodinu sa Skuleticem veceras i jos trojicu iz te ekipe.
Za tri godine nismo u stanju da sacuvamo tri igraca i da odrzimo bar okosnicu tima.
Sa ovakvim sistemom hocemo napred !? Da igramo velike utakmice,da nam opet gostujemo velikanima i da ih opet docekujemo...
Nije ovde Vojvodina nista kriva,cini i radi koliko moze.Neka joj je srecno u revansu,ali tezak je ovo posao bez prave podrske onih koji nas fudbal vode.

zorz

pre 8 godina

Rekoh pre da će pući zbog mentaliteta. Grizli protiv žabara da bi se prodali.... Imamo mi igrače ali stručnjaci su nam ŠOU... Pa ljudi vidite te face. Da li bi svim trenerima u našem prvenstvu poverili i nacrtanu ovcu na čuvanje?

ja

pre 8 godina

e jos se Brondby javlja sa nekim izgovorima...sto nisi rekao pre pocetka da je katastrofa i da se Ager vratio da pomogne i da ne treba ocekivati, nego si petljao sa komentarima napadamo ulazak u LS i ostalo

Moglo je biti i 5-6:0

pre 8 godina

Moja Vojvodina, mlaka, neodlučna, komplikovana i spora.
Poraz 3:0 i to protiv Viktorije Plzenj koja poslednja 4 meča u domaćoj lizi nije pobedila, kojoj su dva dobra igrača u letnjem prelaznom roku otišla u Prag, koja sada ima novog trenera itd.
Još smo i dobro prošli jer je sudija 'ladno mogao svirati 2 penala za Viktoriju.
Biće jako teško dati četiri gola razlike u revanšu.
Sa tobom sam Vošo do kraja.

uzicanin

pre 8 godina

Sve mogu da razumem, al igrac Vojvodine izvodi aut valjda ovom Maksimovicu i lik prima loptu poput panja nekog, pa to se uci jos u petlicima, i generalno ne razumem sta je sa nasim igracima, vecini treba 2 hektara prostora da prime loptu, kontrola nikakva, da predriblaju nekoga 1 na 1 nema sanse, evo upravo sad Puskaric hoce da izbije loptu od svog gola i lik je salje u korner, ne razumem stvarno...

dragan1982

pre 8 godina

potpuno zasluzeno vodjstvo pilzena...bilo je za ocekivati da ce biti ovakav tok igre.cesi su poznati da igraju agresivan fudbal u duelima sa brzom transformacijom iz odbrane u napadad,ljudi grizu za svaku loptu plus to su jako dobro fizicki pripremljeni i fudbalsko skolovani.ne samo pilzen nego i sparta prag je takva kao i slovan liberec naprimer..cesi su nasli nacin kako sa domacim igracima imati uspeh u europi bez da se dovode po 5-6 stranaca ,zato im svaka cast..nista oni nisu bolji nego srbi ,mislim po talentu ali su jednostavno dobro takticki obuceni,imaju samopouzdanja i ginu na terenu,sa takvom intenzitetom su mnogim jacim ekipama skidali zube pa sto nebi ni jednoj veoma prosecnoj vojvodini..po vosi se vidi..ostavis joj prostora moze biti opasna ,cim igra bude brza i intenzivniji i brzi dueli vojvodina nema sta da trazi,gubi svaki duel pogotovo u sredini terena..sa partizanom nije nista drugacije.igramo spor fudbal, cini mi se ponekad i namerno igramo tako,to je ta neka taktika uspavati nabrijanog protivnika.ne znam,ako ovako vosa nastavi primice jos dva gola najmanje..

neutralni felsh

pre 8 godina

Sve mogu da razumem, al igrac Vojvodine izvodi aut valjda ovom Maksimovicu i lik prima loptu poput panja nekog, pa to se uci jos u petlicima, i generalno ne razumem sta je sa nasim igracima, vecini treba 2 hektara prostora da prime loptu, kontrola nikakva...
(uzicanin, 20. avgust 2015 21:25)

odlicno si primetio. to je ta nasa skola fudbala iz kasnih sedamdesetih. kod prijema lopte igrac se ukipi u mestu ko spomenik. u dve trecine skolica i dan danas tako uce decu. zato nase ekipe retko prave kontre i brze kombimacije. zato nam onaj mali partizanov zivkovic deluje kao maradona, jer dosta odudara od tog proseka. ali za nesto vise ne bi trebalo da igra ko muva bez glave. ali to je druga prica.
ne daj se, vojvodino! postigni barem gol. ekipa koja ne da gol na strani nema cemu da se nada.

Milos

pre 8 godina

Ovaj treci gol je vosa primila kao amaterska ekipa. Onaj je prosao pored cetvorice gurnuo loptu igracu koji je stajao pored dvojice i Gol. Bukvalno je gol primljen iz situacije 3 na 6 pri cemu je jedan Ceh statirao. Amaterstvo!

nemanja

pre 8 godina

Ipak je Viktoria odlicna ekipa, koja je igrala Ligu sampiona, i ove godine pravila tim za LS, ali ipak je Vosa odigrala pomalo kukavicki, a prvi, a pogotovo treci gol su amaterski primljeni. Kako je moguce da dva puta ostaje sam protivnicki igrac u 16m???

Mrmac

pre 8 godina

Evo i trećeg.Vojvodina očajna,bez šanse,bez ideje,bez želje.Mogli si da popiju 5 komada,nažalost.Ožegović digao nos,šta misliš,veliki igrač,...Mislim da su ovime svi snovi o Evropi raspršeni.

Mik

pre 8 godina

prosto Cesi igraju cvrsto i jednostavno. Vojvodina komplikuje u zavrsnici, sutiraju kad treba da dodaju, driblaju kad treba pas da odigraju. Sampdoriju su uhvatili na brzinu, ali ovo su nezgodni protivnici. Steta ipak, ne treba da izgube sa 3 gola razlike. Sa ovim iskustvom i kad bi ostali na okupu bar dve godine, bili bi super tim!

ja

pre 8 godina

Играли су сви ко бабе,Ожеговић умислио да је Роналдињо .Када је требало пасовима да проигра саиграче дечко дрибла ,солира.Част голману да не беше њега пукла бих минимум петарда.

Nemanja

pre 8 godina

Jel moze Zakula jednu da degazira preko pola terena,Plzen je mogao da im da 5 u prvom,nadam se da ce Vosa zaigrati u drugom poluvremenu

Ohrid

pre 8 godina

Drago mi je da necu videti ni
jedan komentar Brondbija
sledecih godinu dana posle
ove petarde PAOK-a.
(srbijasine, 20. avgust 2015
20:45)
Brondby je moderator na B92.Zato i pusta po 3-4 jedno po drugim isti tekst.Kome od nas bi to pustili.I sad se smeje i zeza nas ako je na smeni.Ako nije,mozda i pusti drugi moderator

JPR23

pre 8 godina

Nebo i zemlja od igre protiv Sampdorije... Jesu Česi dobri, ali realno sa boljom igrom i pogotovo zeljom se moglo dalje... Ovako, tesko, jedino ako munu bar jedan onda postoji jos sansa..

fancy

pre 8 godina

Puskaric je najlosiji igrac Vojvodine ali ubedljivo! Mlitavo slabo sporo! A igra Vojvodine...jednom recju srpska posla..sad ni Ivanic ni Ozegovic ne deluju tako mocno, zar ne?

luis

pre 8 godina

Kao po obicaju vosa se nije dokazala do kraja,ovo danas kao da nije ta ekipa iz prvih trise kola mada je i plzen kvalitetna ekipa.. Steta za vosu,ipak jedan bljesak nije dovoljan da se dodje do konacnog uspeha. Sad se vidi koliko fale ti igraci koji su otisli babic,alivodic,gacinovic jednostavno nije bilo svezine u igri vose niti igraca koji bi mogli da pokrenu nesto u igri..

NS

pre 8 godina

E moja Voso... Kao dobrovoljno pevacko drustvo, a ne fudbalski tim... Tri ne mogu da vezu... Ne umeju ni loptu da vode... Sporo, dosadno....

Miladin Milivojević

pre 8 godina

Za prošlo kolo važila bi ona narodna da i ćorava koka kljucne po neko zrno a za danas da nije svaki dan badnji dan. To se videlo odmah i u revanšu u prošlom kolu. Dosta će još vode proteći dok mi zaista ne počnemo da igramo kao nekada. Ako se to uopšte ikada dogodi. Daj Bože!