Sreda, 19.08.2015.

22:00

Pasivni Novak dobio raspoloženog Pera

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju pobedom nad veoma raspoloženim Benoa Perom iz Francuske.

Izvor: ÐN

Pasivni Novak dobio raspoloženog Pera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Pavle

pre 8 godina

Nadam se da Novak cita ove komentare,posebno od... novice,ike,milosa,anice...valjalo bi da popravi igru na mrezi ..i jos ponesto!

cica glisa

pre 8 godina

Znate zasto Novak igra slabo? Njegov pravi godisnji odmor je posle Vimbldona(3 nedelje bez pipanja reketa),a ne na kraju sezone... Na kraju sezone on malo odmara,pa znate da igra one egzibicije i vrlo brzo dodje AUS open.. Djokovic je isti kao prosle godine(takodje posle titule na Vimbldonu) ,a tada smo pricali da je to zbog trudne Jelene... Zapravo je bez forme
(satelit, 19. avgust 2015 23:51)

Satelit, da mi je znati sa koje li si planete ti pao na zemlju :)

A ni sport ti nije blizak

robenzon kruzers

pre 8 godina

Mali, sitni navijači! Dodelili mi više minusa no pluseva, ali ispada da ja više verujem u Novaka, nego vi, kao kobajagi veliki njegovi fanovi. Te zbog ovog, pa onog, pa zašto ovo, pa zašto ono... Ajte vi lepo za savetnike naših političara, jer njima su potrebni baš ovakvi znalci. Inače, ja od Novaka očekujem sve same pobede i pehare. Ljut sam na njega kada gubi i ne uzima glavne nagrade, ali tolika sića nisam da poput vas, pričam prizemne gluposti. Ne svidjaju mi se ti njegovi megaodmori od po mesec dana, ali kada bih ja imao te pare, ma ne biste me više videli na terenu. E, ja vam sada lepo rekoh, a vi da razmislite da više ne navijate za njega, a ako navijate i dalje, onda vašu ljutnju i priglupe komentare ostavite u sebi. Tražite od njega pobede (danas je pobedio, i znam da ste vi očekivali dva puta po šest nula, ali čemu onda služi teniska igra?)! Ponavljam, mislim da neće uzeti Sinsinati, a vi lupajte minuse, ali mislim da će uzeti US open, a vi puknite od muke!

pobesneli Milutin

pre 8 godina

Kladionica je čudo!
(Henri Chinasky, 19. avgust 2015 23:53)

Sto? Da nisu namestili 2:0 u setovima za Noleta? Ne razumem te:)

...

pre 8 godina

Tragaci za dlakama u jajetu, sta vam je? Jeste li dobro? :) Osvojio je 6 od 10 turnira na kojima se pojavio ove godine. 3 od 4 poraza ima tek u finalima (onaj cetvrti je od Karlovica u Dohi). I sad smeta sto je pobedio, i to sa 2:0? Pa i masina bi se pregrejala do sada ovim tempom. Sezona traje vec 8 meseci, a samo njih cetvorica mogu da se pohvale da su pobedili Noleta ove godine, malo li je?! Treba li da okaci reket o klin ako je osvoji 15 turnira do kraja sezone? Auuu, ala vas/nas je razmazio...

I.B.

pre 8 godina

Никада се до сада нисам упуштао у било какве *савете* Новаку..сада ћу по први пут:Вајди се рођачки захвалити за све шта је урадио..можда остане варианта да буде при нашем националном тиму ..али никако више ..сада је више него јасно мешати жабе и бабе! ББ и он су ДВА Новака! Канада је то показала..још више данас..мислим да и Новак то зна..само треба да преломи!!

п.с. Гледао сам и горе мечеве првих кола на пример РФ, у његовим најсјајнијим годинама,али..ипак остајем при свом..да Новак треба да расшчисти то дупло тренерство!

antiDebil

pre 8 godina

Hrvatska turneja ucinila svoje jer je totalno ispo iz igre.Kada teniser hoce da zavrsi karieru ozeni se i puni baterije ko TIPSA.Sve tenisove legende Sampras Agasi Lendl Edberg svi su bili fokusirani samo tenisu jer Novak ima neke druge stvari.BALKANSKI MENTALITET GA ZADOVOLJIJO.
(alen, 19. avgust 2015 23:47)


A ti si 100% siguran u te budalastine koje pises ?
Novak ima vec preko 10 000 poena u ovoj sezoni, Agasi, Edberg 99,9% nisu nikada u karijeri imali toliki broj u celim sezonama, za Samprasa treba proveriti verovatno je bila neka sezona, takodje i za Lendla...ali to je prvih 8 i po meseci... i to ne moze da uradi neko ko nije fokusiran !
Imas mladjanog Cilica kao tipicnog lika sa balkana koji se raspao nakon osvajanja GS titule, a ti uzimas jednog Djokovica kao primer !
Sine zao mi je, pomesao si neke stvari..!
Nekako su ove Novakove vesti previse zatrovane bljuvotinama i budalastinama, prosto da te muka uhvati od gluposti koje ovde mozes da vidis, ali to je i ocekivano !

anica

pre 8 godina

Hrvatska turneja ucinila svoje jer je totalno ispo iz igre.Kada teniser hoce da zavrsi karieru ozeni se i puni baterije ko TIPSA.Sve tenisove legende Sampras Agasi Lendl Edberg svi su bili fokusirani samo tenisu jer Novak ima neke druge stvari.BALKANSKI MENTALITET GA ZADOVOLJIJO.
(alen, 19. avgust 2015 23:47)
ispao, karijeru, teniske, zadovoljio...Ti nekome nesto pricas??

Cole

pre 8 godina

...samo bi mu USOpen hvalio za kalendarski slem.
Možda mu se zbog toga ne igra?, ali opet, Sinsinati mu hvali da kompletira sve Masterse,... ne razumem stvarno...
(Petar, 19. avgust 2015 23:48)

A tebi HVALI i malo pismenosti.

Dorćolac

pre 8 godina

Ne bih baš složio sa nekim komentarima da je Novak slabo igrao. Nije bilo vrhunski, ali sigurno nije bilo slabo. Suviše nas je Novak razmazio tako što je pomerio standard tenisa globalno a samim tim i naš prosuđivanja. Jedini gem kada se malo poigravao je bio četvrti u prvom setu pa je bilo umesto 6:3--7:5. Per je imao neverovatan broj uspešnih, odličnih, drop šotova i puno je poena tako ostvario.
Sigurno je veliki i lep znak da nema znakova više o bolu u desnom laktu.

@&@

pre 8 godina

Sinsinati ne zasluzuje ovakav turnir,treba im oduzeti licencu...Igra prvi igrac svijeta a tribine poluprazne.
(simke, 19. avgust 2015 23:16)

Spremaju se za Nadala.

Andjela

pre 8 godina

Pitanje za sve. Nemoj da mi izmišljate, čekam iskren odgovor?
Da li ste ikada čuli za ovog francuza?
Koji je na listi 869? 598?
Ps. Tako i u montrealu, igraš s školskim drugom guldisom, francuzom simonom...
Tako bi i ja a i rafa uvek stizali do finala...

MK

pre 8 godina

Očito je da Novak ne igra svoj najbolji tenis, nije najsigurniji u sebe i da luta u odabiru udaraca.. Ali, našao je način da pobedi i to je najvažnije u ovom trenutku..
P.S jbt, od neprekidne priče komentatora sp.kluba koji je zaboravljao da udahne vazduh i dalje mi zuji u ušima ...Pa dajte komentatori, smanjite malo doživljaj i smilujte se bar u toku poena da uživamo u tenisu bez govorancije i vaših ekspozea...

Bleda izdanja Novaka i Benoee

pre 8 godina

Nole jeste pasivno igrao, lose i nervozno, verovatno posledica od finala u nedelju, ali ni Per takodje nije bio bas raspolozen za igru. Kao da su obojica puskom naterani da igraju i zeleli su sto pre da zavrse mec. Benoa je igrao maltene ko muva bez glave kad leti :). Nole je nervozno zeleo da sto pre zavrsi svaki poen, gem, set i mec, ali je bio nekako prisebniji sto je vazno.
Bitno je da je Per pobedjen, ali Djovace, majku mu, trgni se malo nece svi kao Benoa da igraju do kraja Sinsinatija.

Nebojša

pre 8 godina

Možda i najinteresantniji uvodni meč koji sam gledao do sada stvarno puno fantastičnih poena sa obe strane ovaj Per prvi put sam ga gledao danas prilično je talentovan ali izgleda neozbiljan kada je tu gde jeste a još je ovde došao kao srećni gubitnik što se tiče Novaka još puno stvari treba popraviti ali bolji danas nego u prvom meču u Montrealu razradice se kako turnir bude odmicao i nadam se dovoljno za trofej konačno.

kimiko

pre 8 godina

Francuz je izgledao totalno opusteno i igrao neku svoju igru.Protiv vrhunskih igraca je to upravo jedina sansa.Ako se uplasis,neces odigrati ni pola onoga sta znas.
Odigrao je zaista par extra poteza,odlican u prvom setu,ali nedovoljno za nesto vise.
Novak ima odredjene probleme sa servisom i koncentracijom na duzim poenima.Motivacija sigurno ne nedostaje,ali blaga kriza je prisutna.
Normalno je to za svakog igraca.Beker je to sigurno uocio i dace prave savete.

Bata Stojkovic

pre 8 godina

@Petar, Faliti na srpskom znaci nedostajati a hvaliti znaci pricati lepo o nekom ili necem. E sad ti odluci sta u stvari zelis da kazes.

ja to nako, za ubuduce

pre 8 godina

@(Petar, 19. avgust 2015 23:48)

Kad se zahvaljujes, ili dajes pohvalu onda je sa H, hvala, hvaliti (nekog ili nesto), a kad nesto nedostaje, onda FALI, bez obzira sta bi rekao Zika Pavlovic.

veliki strumf

pre 8 godina

@Petar Kako mozete da govorite i pisete "hvali mu" nesto. Fali mu ljudi, nedostaje, a ne "hvali". Vec dva brejka za Pera, Novak je lagano izgubio do sada svoja dva servis gema, a za dlaku da izgubi i treci. Jasno je da ce Nole dobiti Pera, koji je i dobar teniser, a i zabavljac, ali ova igra ni malo ne uliva poverenje. Novak je, to je potpuno jasno, daleko od svoje najbolje forme. Nekako je odsutan, ne krece se najbolje i ne namesta na udarce, servis je dosta kritican, a i igra u polju gde Per cesce diktira tempo, sto je pravo cudo. Valjda ce se igra dici tokom turnira, ali bi trebalo sto pre, jer slede vrlo teski protivnici.

Mandrak

pre 8 godina

Kad ga uhvati malodušnost nema tu pomoći. Malo je živnuo kada je publika aplaudirala. Možda je i to razlog, poluprazno gledalište a igra on, broj jedan. Ovisnik je o ovacijama koje izostaju. On ne može da igra u ovakvoj atmosferi. Mora početi da igra iz inata, to je jedini način jer ga publika nikada neće voleti kao Rođu ili Nadala.

NOLKICA

pre 8 godina

Benoa Per, ne znam na Francuskom da napisem, je odlican igrac, 2 puta je pobedio Robreda u roku od 7 dana, i mnogo je sipatican, Nole prvi put igra sa njim , i ne znam sta vam smeta , ni Fedrer nije blistao, a ni Vavrinka, ja i dalje verujem u Nole, OSVAJA Nole sinsi i tacka!

muva zunzara

pre 8 godina

Ne znam da li mi je ikada teze bilo da gledam neki Novakov mec. Ne stvarno! Ovo je bilo za samoubistvo. Verovatno postoji neki razlog za to koji nije za javnost. Nisam pomislila da ce da izgubi, ali.....ja veze nemam kako je dobio prvi set. Idemo dalje. Ovo je dobra opomena. Imam dobar osecaj za ovaj turnor i dalje. Idemoooo!

znanje-imanje

pre 8 godina

Novak pokazuje sve simptome prezasićenosti. Fali mu s jedne strane odmor a sa druge naprotiv trening, od bazičnih priprema do specifično tehničkih. A ovi analizanti sa "psisom" su zaista, zaista patetični...
Nažalost verovatno ga sponzori teraju da igra stalno i nema izlaza. Može da uzme sve - ali može i da izgubi jer je u začaranom krugu. Najgore mi je to što me ovo igranje oba Mastersa pred Slem, umesto samo jednog, deluje vrlo slično kao greška pred RG. No, da bajamo pozitivno a ne negativno...

pedja

pre 8 godina

Kako Novaku lako svi citaju servise to je strasno.Ovo je zabrinjavajuce !Novak uopste ne stice prednost u poenu cak i kad mu prodje prvi servis,mucno za gledanje.

о шонеси

pre 8 godina

Нисам неки стручњак, у ствари нисам никакав стручњак за тенис, али Новаково лице је бледо, испод очију су му црвене линије, значи да је уморан, што највероватније значи да је мало испустио форму, то је једини проблем

anica

pre 8 godina

Uh...Ne znam sta se desilo veceras ali stvarno odavno ga nisam videla ovakvog...iskreno ali iskreno se nadam da ce popraviti igru, mene stvarno brine Noletova povreda, moguce da mu je zbog bola slab servis, pa otuda i nervoza, vremenski uslovi uzas, sve mu se skupilo, ne znam, kako god drago mi je da vidim Bekera u lozi, Nole saberi se ako treba polomi koji reket i kreni u pohod, sa ovakvom igrom protiv Vavrinke nema sta da se trazi, ja se nadam da je samo bio los dan, i vec sutra ce biti pravi Novak!!! Niko ne dira Novaka, svi znamo kakav je teniser, i koliko vredi, i ako se kaze nekad nesto malo losije ne znaci da ga navijaci ne vole, samo napred Nole, imaj u glavi da ti ovaj masters nedostaje, nema potrebe za tremom, nego se samo bori bori bori, nema potrebe sad da klones duhom, bice sve ok! Svi iskreni navijaci su uz tebe!!!!!!

Kolinda

pre 8 godina

Haha, sta mu je Per radio sa onim drop sotovima ne mogu vjerovat, Nole pokusa drop sot poslije toga osramoti se ko kamena s ramena udari lopticu.

Stefan

pre 8 godina

Ovo je pocelo sve vise da me iritira kod Noleta. Noleta pratim maltene od kada je poceo da igra tenis. Mnogo mrzim kad u ovakve meceve odigra sa 40% snage, i onda naidje protivnik kao Anderson ili Gulbis i namuce ga. Cim vidi da ce biti tesko, on podize formu na 100%, ali do finala se dosta umori i posle se zali na umor. Setite se 2011 kad je u pocetku turnira dobija protivnika sa 6:0, 6:1, 6:2. Pa bre majku mu odigraj svaki mec 100%, manje snage ces da potrosis, manje ces biti na terenu i to je to.

ika

pre 8 godina

mnogo loš novak, malodušan, bez energije, daleko je ovo od no1, biće ovo loše, na us openu polufinale maksimum, marej je u ovom trenutku mnogo bolji

Petar

pre 8 godina

Protiv Murray-a 9 brejk lopti nije iskoristio, a sada 7 Set lopti.
Kao da je hipnotisan, ne liči na sebe.
Ali najviše plaši Novakov govor tela. Na trenutke deluje kao da bi radio bilo šta umesto igranja tenisa.
Šta mu se desilo u ovoj pauzi ja ne znam? Kao da ga tek sada stižu emocije zbog poraza na RG, kao da je tek sada shvatio koliku ogromnu priliku je imao, i što je najgore, samo bi mu USOpen hvalio za kalendarski slem.
Možda mu se zbog toga ne igra?, ali opet, Sinsinati mu hvali da kompletira sve Masterse,... ne razumem stvarno...

Beznadežni

pre 8 godina

Jako loša forma pred USO, slabi refleksi, manjak energije, plitki udarci i slabo kretanje. Da li ga ruka i dalje boli, ne znam, ali ovo je za sada daleko ispod šampionske forme i broja jedan. 10 neiznuđenih samo iz forhenda?! Nadam se da će uspeti da prođe ovo i da podigne formu tokom turnira pred US open. A sad - SREĆNO!

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

alen

pre 8 godina

Hrvatska turneja ucinila svoje jer je totalno ispo iz igre.Kada teniser hoce da zavrsi karieru ozeni se i puni baterije ko TIPSA.Sve tenisove legende Sampras Agasi Lendl Edberg svi su bili fokusirani samo tenisu jer Novak ima neke druge stvari.BALKANSKI MENTALITET GA ZADOVOLJIJO.

Cole

pre 8 godina

Uh te brejk lopte. Naime, uopšte
me ne brine Novakova malo "slabija"
igra u Montrealu (čovek igrao finale)
i u Sinsinatiju koliko KATASTROFALAN
broj propuštenih brejk lopti (sa Marijem
je samo u jednom gemu propustio devet
brejk šansi), a evo kako stvari stoje
pri kraju prvog seta je propustio, mislim
šest. Ali ako je neko veliki, to je onda
Nole i znam da će to do US Opena da popravi.
Aj gazi majstore pa da proslavimo 10-tu GS titulu.

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

Bg

pre 8 godina

U Montrealu protiv Gulbisa je morao da spase dve meč lopte, u finalu nije iskoristio 9 brejk lopti protiv Endija, ovde je imao SEDAM set lopti koje nije iskoristio... Ako nema motiv da bude prvi u istoriji koji je osvojio sve Masterse, onda ne znam zašto igra tenis?, a deluje na momente toliko smoreno i nezainteresovano, kao da ga mrzi da se pomuči za neki važan poen.
Sa ovakvom ogrom protiv nekoga iz top 10 mislim da će teško izaći kao pobednik, ali nadam se da će podići nivo svoje igre.

Frenklin Klinton

pre 8 godina

Sinsinati ne zasluzuje ovakav turnir,treba im oduzeti licencu...Igra prvi igrac svijeta a tribine poluprazne.
(simke, 19. avgust 2015 23:16)

Zbog čega je tu turnir kriv? Normalno da više ljudi gleda,recimo, Federera nego Noleta. Ali vi to još ne shvatate.

veliki strumf

pre 8 godina

Cinjenica da Novak protiv Marija u trecem odlucujucem setu nije iskoristio nijednu od 9 brejk lopti (od toga je jedan gem trajao 15 minuta) i da sada pri rezultatu 5-4 nije iskoristio 7 brejk lopti i opet izgubio gem koji je trajao 15 minuta dovoljno govori samo za sebe o Novakovoj psihi, mentalnoj snazi u ovom trenutku, odnosno njegovoj dekoncentraciji i labilnosti. Onaj pravi Novak je koristio svaku i najmanju sansu, tako je i osvojio Vimbldon iskoristivsi svaku priliku koja mu se ukazala. Ovako uslovno receno losa igra, ali svakako losa realizacija bitnih poena svakako da treba sve da zabrine, bez obzira sto je evo uzeo prvi set.

satelit

pre 8 godina

Znate zasto Novak igra slabo? Njegov pravi godisnji odmor je posle Vimbldona(3 nedelje bez pipanja reketa),a ne na kraju sezone... Na kraju sezone on malo odmara,pa znate da igra one egzibicije i vrlo brzo dodje AUS open.. Djokovic je isti kao prosle godine(takodje posle titule na Vimbldonu) ,a tada smo pricali da je to zbog trudne Jelene... Zapravo je bez forme

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

satelit

pre 8 godina

Znate zasto Novak igra slabo? Njegov pravi godisnji odmor je posle Vimbldona(3 nedelje bez pipanja reketa),a ne na kraju sezone... Na kraju sezone on malo odmara,pa znate da igra one egzibicije i vrlo brzo dodje AUS open.. Djokovic je isti kao prosle godine(takodje posle titule na Vimbldonu) ,a tada smo pricali da je to zbog trudne Jelene... Zapravo je bez forme

...

pre 8 godina

Tragaci za dlakama u jajetu, sta vam je? Jeste li dobro? :) Osvojio je 6 od 10 turnira na kojima se pojavio ove godine. 3 od 4 poraza ima tek u finalima (onaj cetvrti je od Karlovica u Dohi). I sad smeta sto je pobedio, i to sa 2:0? Pa i masina bi se pregrejala do sada ovim tempom. Sezona traje vec 8 meseci, a samo njih cetvorica mogu da se pohvale da su pobedili Noleta ove godine, malo li je?! Treba li da okaci reket o klin ako je osvoji 15 turnira do kraja sezone? Auuu, ala vas/nas je razmazio...

Cole

pre 8 godina

Uh te brejk lopte. Naime, uopšte
me ne brine Novakova malo "slabija"
igra u Montrealu (čovek igrao finale)
i u Sinsinatiju koliko KATASTROFALAN
broj propuštenih brejk lopti (sa Marijem
je samo u jednom gemu propustio devet
brejk šansi), a evo kako stvari stoje
pri kraju prvog seta je propustio, mislim
šest. Ali ako je neko veliki, to je onda
Nole i znam da će to do US Opena da popravi.
Aj gazi majstore pa da proslavimo 10-tu GS titulu.

antiDebil

pre 8 godina

Hrvatska turneja ucinila svoje jer je totalno ispo iz igre.Kada teniser hoce da zavrsi karieru ozeni se i puni baterije ko TIPSA.Sve tenisove legende Sampras Agasi Lendl Edberg svi su bili fokusirani samo tenisu jer Novak ima neke druge stvari.BALKANSKI MENTALITET GA ZADOVOLJIJO.
(alen, 19. avgust 2015 23:47)


A ti si 100% siguran u te budalastine koje pises ?
Novak ima vec preko 10 000 poena u ovoj sezoni, Agasi, Edberg 99,9% nisu nikada u karijeri imali toliki broj u celim sezonama, za Samprasa treba proveriti verovatno je bila neka sezona, takodje i za Lendla...ali to je prvih 8 i po meseci... i to ne moze da uradi neko ko nije fokusiran !
Imas mladjanog Cilica kao tipicnog lika sa balkana koji se raspao nakon osvajanja GS titule, a ti uzimas jednog Djokovica kao primer !
Sine zao mi je, pomesao si neke stvari..!
Nekako su ove Novakove vesti previse zatrovane bljuvotinama i budalastinama, prosto da te muka uhvati od gluposti koje ovde mozes da vidis, ali to je i ocekivano !

pobesneli Milutin

pre 8 godina

Kladionica je čudo!
(Henri Chinasky, 19. avgust 2015 23:53)

Sto? Da nisu namestili 2:0 u setovima za Noleta? Ne razumem te:)

Stefan

pre 8 godina

Ovo je pocelo sve vise da me iritira kod Noleta. Noleta pratim maltene od kada je poceo da igra tenis. Mnogo mrzim kad u ovakve meceve odigra sa 40% snage, i onda naidje protivnik kao Anderson ili Gulbis i namuce ga. Cim vidi da ce biti tesko, on podize formu na 100%, ali do finala se dosta umori i posle se zali na umor. Setite se 2011 kad je u pocetku turnira dobija protivnika sa 6:0, 6:1, 6:2. Pa bre majku mu odigraj svaki mec 100%, manje snage ces da potrosis, manje ces biti na terenu i to je to.

Beznadežni

pre 8 godina

Jako loša forma pred USO, slabi refleksi, manjak energije, plitki udarci i slabo kretanje. Da li ga ruka i dalje boli, ne znam, ali ovo je za sada daleko ispod šampionske forme i broja jedan. 10 neiznuđenih samo iz forhenda?! Nadam se da će uspeti da prođe ovo i da podigne formu tokom turnira pred US open. A sad - SREĆNO!

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

NOLKICA

pre 8 godina

Benoa Per, ne znam na Francuskom da napisem, je odlican igrac, 2 puta je pobedio Robreda u roku od 7 dana, i mnogo je sipatican, Nole prvi put igra sa njim , i ne znam sta vam smeta , ni Fedrer nije blistao, a ni Vavrinka, ja i dalje verujem u Nole, OSVAJA Nole sinsi i tacka!

veliki strumf

pre 8 godina

Cinjenica da Novak protiv Marija u trecem odlucujucem setu nije iskoristio nijednu od 9 brejk lopti (od toga je jedan gem trajao 15 minuta) i da sada pri rezultatu 5-4 nije iskoristio 7 brejk lopti i opet izgubio gem koji je trajao 15 minuta dovoljno govori samo za sebe o Novakovoj psihi, mentalnoj snazi u ovom trenutku, odnosno njegovoj dekoncentraciji i labilnosti. Onaj pravi Novak je koristio svaku i najmanju sansu, tako je i osvojio Vimbldon iskoristivsi svaku priliku koja mu se ukazala. Ovako uslovno receno losa igra, ali svakako losa realizacija bitnih poena svakako da treba sve da zabrine, bez obzira sto je evo uzeo prvi set.

ika

pre 8 godina

mnogo loš novak, malodušan, bez energije, daleko je ovo od no1, biće ovo loše, na us openu polufinale maksimum, marej je u ovom trenutku mnogo bolji

anica

pre 8 godina

Hrvatska turneja ucinila svoje jer je totalno ispo iz igre.Kada teniser hoce da zavrsi karieru ozeni se i puni baterije ko TIPSA.Sve tenisove legende Sampras Agasi Lendl Edberg svi su bili fokusirani samo tenisu jer Novak ima neke druge stvari.BALKANSKI MENTALITET GA ZADOVOLJIJO.
(alen, 19. avgust 2015 23:47)
ispao, karijeru, teniske, zadovoljio...Ti nekome nesto pricas??

Cole

pre 8 godina

...samo bi mu USOpen hvalio za kalendarski slem.
Možda mu se zbog toga ne igra?, ali opet, Sinsinati mu hvali da kompletira sve Masterse,... ne razumem stvarno...
(Petar, 19. avgust 2015 23:48)

A tebi HVALI i malo pismenosti.

Bata Stojkovic

pre 8 godina

@Petar, Faliti na srpskom znaci nedostajati a hvaliti znaci pricati lepo o nekom ili necem. E sad ti odluci sta u stvari zelis da kazes.

robenzon kruzers

pre 8 godina

Mali, sitni navijači! Dodelili mi više minusa no pluseva, ali ispada da ja više verujem u Novaka, nego vi, kao kobajagi veliki njegovi fanovi. Te zbog ovog, pa onog, pa zašto ovo, pa zašto ono... Ajte vi lepo za savetnike naših političara, jer njima su potrebni baš ovakvi znalci. Inače, ja od Novaka očekujem sve same pobede i pehare. Ljut sam na njega kada gubi i ne uzima glavne nagrade, ali tolika sića nisam da poput vas, pričam prizemne gluposti. Ne svidjaju mi se ti njegovi megaodmori od po mesec dana, ali kada bih ja imao te pare, ma ne biste me više videli na terenu. E, ja vam sada lepo rekoh, a vi da razmislite da više ne navijate za njega, a ako navijate i dalje, onda vašu ljutnju i priglupe komentare ostavite u sebi. Tražite od njega pobede (danas je pobedio, i znam da ste vi očekivali dva puta po šest nula, ali čemu onda služi teniska igra?)! Ponavljam, mislim da neće uzeti Sinsinati, a vi lupajte minuse, ali mislim da će uzeti US open, a vi puknite od muke!

Dorćolac

pre 8 godina

Ne bih baš složio sa nekim komentarima da je Novak slabo igrao. Nije bilo vrhunski, ali sigurno nije bilo slabo. Suviše nas je Novak razmazio tako što je pomerio standard tenisa globalno a samim tim i naš prosuđivanja. Jedini gem kada se malo poigravao je bio četvrti u prvom setu pa je bilo umesto 6:3--7:5. Per je imao neverovatan broj uspešnih, odličnih, drop šotova i puno je poena tako ostvario.
Sigurno je veliki i lep znak da nema znakova više o bolu u desnom laktu.

znanje-imanje

pre 8 godina

Novak pokazuje sve simptome prezasićenosti. Fali mu s jedne strane odmor a sa druge naprotiv trening, od bazičnih priprema do specifično tehničkih. A ovi analizanti sa "psisom" su zaista, zaista patetični...
Nažalost verovatno ga sponzori teraju da igra stalno i nema izlaza. Može da uzme sve - ali može i da izgubi jer je u začaranom krugu. Najgore mi je to što me ovo igranje oba Mastersa pred Slem, umesto samo jednog, deluje vrlo slično kao greška pred RG. No, da bajamo pozitivno a ne negativno...

о шонеси

pre 8 godina

Нисам неки стручњак, у ствари нисам никакав стручњак за тенис, али Новаково лице је бледо, испод очију су му црвене линије, значи да је уморан, што највероватније значи да је мало испустио форму, то је једини проблем

Bg

pre 8 godina

U Montrealu protiv Gulbisa je morao da spase dve meč lopte, u finalu nije iskoristio 9 brejk lopti protiv Endija, ovde je imao SEDAM set lopti koje nije iskoristio... Ako nema motiv da bude prvi u istoriji koji je osvojio sve Masterse, onda ne znam zašto igra tenis?, a deluje na momente toliko smoreno i nezainteresovano, kao da ga mrzi da se pomuči za neki važan poen.
Sa ovakvom ogrom protiv nekoga iz top 10 mislim da će teško izaći kao pobednik, ali nadam se da će podići nivo svoje igre.

MK

pre 8 godina

Očito je da Novak ne igra svoj najbolji tenis, nije najsigurniji u sebe i da luta u odabiru udaraca.. Ali, našao je način da pobedi i to je najvažnije u ovom trenutku..
P.S jbt, od neprekidne priče komentatora sp.kluba koji je zaboravljao da udahne vazduh i dalje mi zuji u ušima ...Pa dajte komentatori, smanjite malo doživljaj i smilujte se bar u toku poena da uživamo u tenisu bez govorancije i vaših ekspozea...

Frenklin Klinton

pre 8 godina

Sinsinati ne zasluzuje ovakav turnir,treba im oduzeti licencu...Igra prvi igrac svijeta a tribine poluprazne.
(simke, 19. avgust 2015 23:16)

Zbog čega je tu turnir kriv? Normalno da više ljudi gleda,recimo, Federera nego Noleta. Ali vi to još ne shvatate.

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

ja to nako, za ubuduce

pre 8 godina

@(Petar, 19. avgust 2015 23:48)

Kad se zahvaljujes, ili dajes pohvalu onda je sa H, hvala, hvaliti (nekog ili nesto), a kad nesto nedostaje, onda FALI, bez obzira sta bi rekao Zika Pavlovic.

muva zunzara

pre 8 godina

Ne znam da li mi je ikada teze bilo da gledam neki Novakov mec. Ne stvarno! Ovo je bilo za samoubistvo. Verovatno postoji neki razlog za to koji nije za javnost. Nisam pomislila da ce da izgubi, ali.....ja veze nemam kako je dobio prvi set. Idemo dalje. Ovo je dobra opomena. Imam dobar osecaj za ovaj turnor i dalje. Idemoooo!

Petar

pre 8 godina

Protiv Murray-a 9 brejk lopti nije iskoristio, a sada 7 Set lopti.
Kao da je hipnotisan, ne liči na sebe.
Ali najviše plaši Novakov govor tela. Na trenutke deluje kao da bi radio bilo šta umesto igranja tenisa.
Šta mu se desilo u ovoj pauzi ja ne znam? Kao da ga tek sada stižu emocije zbog poraza na RG, kao da je tek sada shvatio koliku ogromnu priliku je imao, i što je najgore, samo bi mu USOpen hvalio za kalendarski slem.
Možda mu se zbog toga ne igra?, ali opet, Sinsinati mu hvali da kompletira sve Masterse,... ne razumem stvarno...

kimiko

pre 8 godina

Francuz je izgledao totalno opusteno i igrao neku svoju igru.Protiv vrhunskih igraca je to upravo jedina sansa.Ako se uplasis,neces odigrati ni pola onoga sta znas.
Odigrao je zaista par extra poteza,odlican u prvom setu,ali nedovoljno za nesto vise.
Novak ima odredjene probleme sa servisom i koncentracijom na duzim poenima.Motivacija sigurno ne nedostaje,ali blaga kriza je prisutna.
Normalno je to za svakog igraca.Beker je to sigurno uocio i dace prave savete.

cica glisa

pre 8 godina

Znate zasto Novak igra slabo? Njegov pravi godisnji odmor je posle Vimbldona(3 nedelje bez pipanja reketa),a ne na kraju sezone... Na kraju sezone on malo odmara,pa znate da igra one egzibicije i vrlo brzo dodje AUS open.. Djokovic je isti kao prosle godine(takodje posle titule na Vimbldonu) ,a tada smo pricali da je to zbog trudne Jelene... Zapravo je bez forme
(satelit, 19. avgust 2015 23:51)

Satelit, da mi je znati sa koje li si planete ti pao na zemlju :)

A ni sport ti nije blizak

Nebojša

pre 8 godina

Možda i najinteresantniji uvodni meč koji sam gledao do sada stvarno puno fantastičnih poena sa obe strane ovaj Per prvi put sam ga gledao danas prilično je talentovan ali izgleda neozbiljan kada je tu gde jeste a još je ovde došao kao srećni gubitnik što se tiče Novaka još puno stvari treba popraviti ali bolji danas nego u prvom meču u Montrealu razradice se kako turnir bude odmicao i nadam se dovoljno za trofej konačno.

Bleda izdanja Novaka i Benoee

pre 8 godina

Nole jeste pasivno igrao, lose i nervozno, verovatno posledica od finala u nedelju, ali ni Per takodje nije bio bas raspolozen za igru. Kao da su obojica puskom naterani da igraju i zeleli su sto pre da zavrse mec. Benoa je igrao maltene ko muva bez glave kad leti :). Nole je nervozno zeleo da sto pre zavrsi svaki poen, gem, set i mec, ali je bio nekako prisebniji sto je vazno.
Bitno je da je Per pobedjen, ali Djovace, majku mu, trgni se malo nece svi kao Benoa da igraju do kraja Sinsinatija.

alen

pre 8 godina

Hrvatska turneja ucinila svoje jer je totalno ispo iz igre.Kada teniser hoce da zavrsi karieru ozeni se i puni baterije ko TIPSA.Sve tenisove legende Sampras Agasi Lendl Edberg svi su bili fokusirani samo tenisu jer Novak ima neke druge stvari.BALKANSKI MENTALITET GA ZADOVOLJIJO.

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

anica

pre 8 godina

Uh...Ne znam sta se desilo veceras ali stvarno odavno ga nisam videla ovakvog...iskreno ali iskreno se nadam da ce popraviti igru, mene stvarno brine Noletova povreda, moguce da mu je zbog bola slab servis, pa otuda i nervoza, vremenski uslovi uzas, sve mu se skupilo, ne znam, kako god drago mi je da vidim Bekera u lozi, Nole saberi se ako treba polomi koji reket i kreni u pohod, sa ovakvom igrom protiv Vavrinke nema sta da se trazi, ja se nadam da je samo bio los dan, i vec sutra ce biti pravi Novak!!! Niko ne dira Novaka, svi znamo kakav je teniser, i koliko vredi, i ako se kaze nekad nesto malo losije ne znaci da ga navijaci ne vole, samo napred Nole, imaj u glavi da ti ovaj masters nedostaje, nema potrebe za tremom, nego se samo bori bori bori, nema potrebe sad da klones duhom, bice sve ok! Svi iskreni navijaci su uz tebe!!!!!!

Mandrak

pre 8 godina

Kad ga uhvati malodušnost nema tu pomoći. Malo je živnuo kada je publika aplaudirala. Možda je i to razlog, poluprazno gledalište a igra on, broj jedan. Ovisnik je o ovacijama koje izostaju. On ne može da igra u ovakvoj atmosferi. Mora početi da igra iz inata, to je jedini način jer ga publika nikada neće voleti kao Rođu ili Nadala.

veliki strumf

pre 8 godina

@Petar Kako mozete da govorite i pisete "hvali mu" nesto. Fali mu ljudi, nedostaje, a ne "hvali". Vec dva brejka za Pera, Novak je lagano izgubio do sada svoja dva servis gema, a za dlaku da izgubi i treci. Jasno je da ce Nole dobiti Pera, koji je i dobar teniser, a i zabavljac, ali ova igra ni malo ne uliva poverenje. Novak je, to je potpuno jasno, daleko od svoje najbolje forme. Nekako je odsutan, ne krece se najbolje i ne namesta na udarce, servis je dosta kritican, a i igra u polju gde Per cesce diktira tempo, sto je pravo cudo. Valjda ce se igra dici tokom turnira, ali bi trebalo sto pre, jer slede vrlo teski protivnici.

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

@&@

pre 8 godina

Sinsinati ne zasluzuje ovakav turnir,treba im oduzeti licencu...Igra prvi igrac svijeta a tribine poluprazne.
(simke, 19. avgust 2015 23:16)

Spremaju se za Nadala.

I.B.

pre 8 godina

Никада се до сада нисам упуштао у било какве *савете* Новаку..сада ћу по први пут:Вајди се рођачки захвалити за све шта је урадио..можда остане варианта да буде при нашем националном тиму ..али никако више ..сада је више него јасно мешати жабе и бабе! ББ и он су ДВА Новака! Канада је то показала..још више данас..мислим да и Новак то зна..само треба да преломи!!

п.с. Гледао сам и горе мечеве првих кола на пример РФ, у његовим најсјајнијим годинама,али..ипак остајем при свом..да Новак треба да расшчисти то дупло тренерство!

pedja

pre 8 godina

Kako Novaku lako svi citaju servise to je strasno.Ovo je zabrinjavajuce !Novak uopste ne stice prednost u poenu cak i kad mu prodje prvi servis,mucno za gledanje.

Kolinda

pre 8 godina

Haha, sta mu je Per radio sa onim drop sotovima ne mogu vjerovat, Nole pokusa drop sot poslije toga osramoti se ko kamena s ramena udari lopticu.

Andjela

pre 8 godina

Pitanje za sve. Nemoj da mi izmišljate, čekam iskren odgovor?
Da li ste ikada čuli za ovog francuza?
Koji je na listi 869? 598?
Ps. Tako i u montrealu, igraš s školskim drugom guldisom, francuzom simonom...
Tako bi i ja a i rafa uvek stizali do finala...

Pavle

pre 8 godina

Nadam se da Novak cita ove komentare,posebno od... novice,ike,milosa,anice...valjalo bi da popravi igru na mrezi ..i jos ponesto!

alen

pre 8 godina

Hrvatska turneja ucinila svoje jer je totalno ispo iz igre.Kada teniser hoce da zavrsi karieru ozeni se i puni baterije ko TIPSA.Sve tenisove legende Sampras Agasi Lendl Edberg svi su bili fokusirani samo tenisu jer Novak ima neke druge stvari.BALKANSKI MENTALITET GA ZADOVOLJIJO.

Frenklin Klinton

pre 8 godina

Sinsinati ne zasluzuje ovakav turnir,treba im oduzeti licencu...Igra prvi igrac svijeta a tribine poluprazne.
(simke, 19. avgust 2015 23:16)

Zbog čega je tu turnir kriv? Normalno da više ljudi gleda,recimo, Federera nego Noleta. Ali vi to još ne shvatate.

Andjela

pre 8 godina

Pitanje za sve. Nemoj da mi izmišljate, čekam iskren odgovor?
Da li ste ikada čuli za ovog francuza?
Koji je na listi 869? 598?
Ps. Tako i u montrealu, igraš s školskim drugom guldisom, francuzom simonom...
Tako bi i ja a i rafa uvek stizali do finala...

ika

pre 8 godina

mnogo loš novak, malodušan, bez energije, daleko je ovo od no1, biće ovo loše, na us openu polufinale maksimum, marej je u ovom trenutku mnogo bolji

Petar

pre 8 godina

Protiv Murray-a 9 brejk lopti nije iskoristio, a sada 7 Set lopti.
Kao da je hipnotisan, ne liči na sebe.
Ali najviše plaši Novakov govor tela. Na trenutke deluje kao da bi radio bilo šta umesto igranja tenisa.
Šta mu se desilo u ovoj pauzi ja ne znam? Kao da ga tek sada stižu emocije zbog poraza na RG, kao da je tek sada shvatio koliku ogromnu priliku je imao, i što je najgore, samo bi mu USOpen hvalio za kalendarski slem.
Možda mu se zbog toga ne igra?, ali opet, Sinsinati mu hvali da kompletira sve Masterse,... ne razumem stvarno...

I.B.

pre 8 godina

Никада се до сада нисам упуштао у било какве *савете* Новаку..сада ћу по први пут:Вајди се рођачки захвалити за све шта је урадио..можда остане варианта да буде при нашем националном тиму ..али никако више ..сада је више него јасно мешати жабе и бабе! ББ и он су ДВА Новака! Канада је то показала..још више данас..мислим да и Новак то зна..само треба да преломи!!

п.с. Гледао сам и горе мечеве првих кола на пример РФ, у његовим најсјајнијим годинама,али..ипак остајем при свом..да Новак треба да расшчисти то дупло тренерство!

cica glisa

pre 8 godina

Znate zasto Novak igra slabo? Njegov pravi godisnji odmor je posle Vimbldona(3 nedelje bez pipanja reketa),a ne na kraju sezone... Na kraju sezone on malo odmara,pa znate da igra one egzibicije i vrlo brzo dodje AUS open.. Djokovic je isti kao prosle godine(takodje posle titule na Vimbldonu) ,a tada smo pricali da je to zbog trudne Jelene... Zapravo je bez forme
(satelit, 19. avgust 2015 23:51)

Satelit, da mi je znati sa koje li si planete ti pao na zemlju :)

A ni sport ti nije blizak

Stefan

pre 8 godina

Ovo je pocelo sve vise da me iritira kod Noleta. Noleta pratim maltene od kada je poceo da igra tenis. Mnogo mrzim kad u ovakve meceve odigra sa 40% snage, i onda naidje protivnik kao Anderson ili Gulbis i namuce ga. Cim vidi da ce biti tesko, on podize formu na 100%, ali do finala se dosta umori i posle se zali na umor. Setite se 2011 kad je u pocetku turnira dobija protivnika sa 6:0, 6:1, 6:2. Pa bre majku mu odigraj svaki mec 100%, manje snage ces da potrosis, manje ces biti na terenu i to je to.

Bg

pre 8 godina

U Montrealu protiv Gulbisa je morao da spase dve meč lopte, u finalu nije iskoristio 9 brejk lopti protiv Endija, ovde je imao SEDAM set lopti koje nije iskoristio... Ako nema motiv da bude prvi u istoriji koji je osvojio sve Masterse, onda ne znam zašto igra tenis?, a deluje na momente toliko smoreno i nezainteresovano, kao da ga mrzi da se pomuči za neki važan poen.
Sa ovakvom ogrom protiv nekoga iz top 10 mislim da će teško izaći kao pobednik, ali nadam se da će podići nivo svoje igre.

veliki strumf

pre 8 godina

Cinjenica da Novak protiv Marija u trecem odlucujucem setu nije iskoristio nijednu od 9 brejk lopti (od toga je jedan gem trajao 15 minuta) i da sada pri rezultatu 5-4 nije iskoristio 7 brejk lopti i opet izgubio gem koji je trajao 15 minuta dovoljno govori samo za sebe o Novakovoj psihi, mentalnoj snazi u ovom trenutku, odnosno njegovoj dekoncentraciji i labilnosti. Onaj pravi Novak je koristio svaku i najmanju sansu, tako je i osvojio Vimbldon iskoristivsi svaku priliku koja mu se ukazala. Ovako uslovno receno losa igra, ali svakako losa realizacija bitnih poena svakako da treba sve da zabrine, bez obzira sto je evo uzeo prvi set.

@&@

pre 8 godina

Sinsinati ne zasluzuje ovakav turnir,treba im oduzeti licencu...Igra prvi igrac svijeta a tribine poluprazne.
(simke, 19. avgust 2015 23:16)

Spremaju se za Nadala.

Kolinda

pre 8 godina

Haha, sta mu je Per radio sa onim drop sotovima ne mogu vjerovat, Nole pokusa drop sot poslije toga osramoti se ko kamena s ramena udari lopticu.

robenzon kruzers

pre 8 godina

Mali, sitni navijači! Dodelili mi više minusa no pluseva, ali ispada da ja više verujem u Novaka, nego vi, kao kobajagi veliki njegovi fanovi. Te zbog ovog, pa onog, pa zašto ovo, pa zašto ono... Ajte vi lepo za savetnike naših političara, jer njima su potrebni baš ovakvi znalci. Inače, ja od Novaka očekujem sve same pobede i pehare. Ljut sam na njega kada gubi i ne uzima glavne nagrade, ali tolika sića nisam da poput vas, pričam prizemne gluposti. Ne svidjaju mi se ti njegovi megaodmori od po mesec dana, ali kada bih ja imao te pare, ma ne biste me više videli na terenu. E, ja vam sada lepo rekoh, a vi da razmislite da više ne navijate za njega, a ako navijate i dalje, onda vašu ljutnju i priglupe komentare ostavite u sebi. Tražite od njega pobede (danas je pobedio, i znam da ste vi očekivali dva puta po šest nula, ali čemu onda služi teniska igra?)! Ponavljam, mislim da neće uzeti Sinsinati, a vi lupajte minuse, ali mislim da će uzeti US open, a vi puknite od muke!

satelit

pre 8 godina

Znate zasto Novak igra slabo? Njegov pravi godisnji odmor je posle Vimbldona(3 nedelje bez pipanja reketa),a ne na kraju sezone... Na kraju sezone on malo odmara,pa znate da igra one egzibicije i vrlo brzo dodje AUS open.. Djokovic je isti kao prosle godine(takodje posle titule na Vimbldonu) ,a tada smo pricali da je to zbog trudne Jelene... Zapravo je bez forme

Mandrak

pre 8 godina

Kad ga uhvati malodušnost nema tu pomoći. Malo je živnuo kada je publika aplaudirala. Možda je i to razlog, poluprazno gledalište a igra on, broj jedan. Ovisnik je o ovacijama koje izostaju. On ne može da igra u ovakvoj atmosferi. Mora početi da igra iz inata, to je jedini način jer ga publika nikada neće voleti kao Rođu ili Nadala.

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

Beznadežni

pre 8 godina

Jako loša forma pred USO, slabi refleksi, manjak energije, plitki udarci i slabo kretanje. Da li ga ruka i dalje boli, ne znam, ali ovo je za sada daleko ispod šampionske forme i broja jedan. 10 neiznuđenih samo iz forhenda?! Nadam se da će uspeti da prođe ovo i da podigne formu tokom turnira pred US open. A sad - SREĆNO!

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

mickey

pre 8 godina

ocajno igra novak. znam da ce pobediti,ali naseg noleta je najmucnije gledati kada mu ne ide. niko ne izgleda tako otuzno kada igra lose,pa cak ni marej!!! ako se ista novaku moze zameriti,a tesko je naci bar nesto,to je ova,pa nazvao bih je malodusnost. a ja sam mislio da ce mu to sa iskustvom isceznuti,medjutim on kao da sve vise "tone" u tu bezdusnost. da budem jasan,ponovicu,to samo kada igra lose ili mu ne ide!!! novaka mlogo volem,ali ta me njegova osobina bas,bas nervira!!! ostalo,alal vera!!!

Cole

pre 8 godina

Uh te brejk lopte. Naime, uopšte
me ne brine Novakova malo "slabija"
igra u Montrealu (čovek igrao finale)
i u Sinsinatiju koliko KATASTROFALAN
broj propuštenih brejk lopti (sa Marijem
je samo u jednom gemu propustio devet
brejk šansi), a evo kako stvari stoje
pri kraju prvog seta je propustio, mislim
šest. Ali ako je neko veliki, to je onda
Nole i znam da će to do US Opena da popravi.
Aj gazi majstore pa da proslavimo 10-tu GS titulu.

...

pre 8 godina

Tragaci za dlakama u jajetu, sta vam je? Jeste li dobro? :) Osvojio je 6 od 10 turnira na kojima se pojavio ove godine. 3 od 4 poraza ima tek u finalima (onaj cetvrti je od Karlovica u Dohi). I sad smeta sto je pobedio, i to sa 2:0? Pa i masina bi se pregrejala do sada ovim tempom. Sezona traje vec 8 meseci, a samo njih cetvorica mogu da se pohvale da su pobedili Noleta ove godine, malo li je?! Treba li da okaci reket o klin ako je osvoji 15 turnira do kraja sezone? Auuu, ala vas/nas je razmazio...

pedja

pre 8 godina

Kako Novaku lako svi citaju servise to je strasno.Ovo je zabrinjavajuce !Novak uopste ne stice prednost u poenu cak i kad mu prodje prvi servis,mucno za gledanje.

muva zunzara

pre 8 godina

Ne znam da li mi je ikada teze bilo da gledam neki Novakov mec. Ne stvarno! Ovo je bilo za samoubistvo. Verovatno postoji neki razlog za to koji nije za javnost. Nisam pomislila da ce da izgubi, ali.....ja veze nemam kako je dobio prvi set. Idemo dalje. Ovo je dobra opomena. Imam dobar osecaj za ovaj turnor i dalje. Idemoooo!

NOLKICA

pre 8 godina

Benoa Per, ne znam na Francuskom da napisem, je odlican igrac, 2 puta je pobedio Robreda u roku od 7 dana, i mnogo je sipatican, Nole prvi put igra sa njim , i ne znam sta vam smeta , ni Fedrer nije blistao, a ni Vavrinka, ja i dalje verujem u Nole, OSVAJA Nole sinsi i tacka!

antiDebil

pre 8 godina

Hrvatska turneja ucinila svoje jer je totalno ispo iz igre.Kada teniser hoce da zavrsi karieru ozeni se i puni baterije ko TIPSA.Sve tenisove legende Sampras Agasi Lendl Edberg svi su bili fokusirani samo tenisu jer Novak ima neke druge stvari.BALKANSKI MENTALITET GA ZADOVOLJIJO.
(alen, 19. avgust 2015 23:47)


A ti si 100% siguran u te budalastine koje pises ?
Novak ima vec preko 10 000 poena u ovoj sezoni, Agasi, Edberg 99,9% nisu nikada u karijeri imali toliki broj u celim sezonama, za Samprasa treba proveriti verovatno je bila neka sezona, takodje i za Lendla...ali to je prvih 8 i po meseci... i to ne moze da uradi neko ko nije fokusiran !
Imas mladjanog Cilica kao tipicnog lika sa balkana koji se raspao nakon osvajanja GS titule, a ti uzimas jednog Djokovica kao primer !
Sine zao mi je, pomesao si neke stvari..!
Nekako su ove Novakove vesti previse zatrovane bljuvotinama i budalastinama, prosto da te muka uhvati od gluposti koje ovde mozes da vidis, ali to je i ocekivano !

Bleda izdanja Novaka i Benoee

pre 8 godina

Nole jeste pasivno igrao, lose i nervozno, verovatno posledica od finala u nedelju, ali ni Per takodje nije bio bas raspolozen za igru. Kao da su obojica puskom naterani da igraju i zeleli su sto pre da zavrse mec. Benoa je igrao maltene ko muva bez glave kad leti :). Nole je nervozno zeleo da sto pre zavrsi svaki poen, gem, set i mec, ali je bio nekako prisebniji sto je vazno.
Bitno je da je Per pobedjen, ali Djovace, majku mu, trgni se malo nece svi kao Benoa da igraju do kraja Sinsinatija.

anica

pre 8 godina

Uh...Ne znam sta se desilo veceras ali stvarno odavno ga nisam videla ovakvog...iskreno ali iskreno se nadam da ce popraviti igru, mene stvarno brine Noletova povreda, moguce da mu je zbog bola slab servis, pa otuda i nervoza, vremenski uslovi uzas, sve mu se skupilo, ne znam, kako god drago mi je da vidim Bekera u lozi, Nole saberi se ako treba polomi koji reket i kreni u pohod, sa ovakvom igrom protiv Vavrinke nema sta da se trazi, ja se nadam da je samo bio los dan, i vec sutra ce biti pravi Novak!!! Niko ne dira Novaka, svi znamo kakav je teniser, i koliko vredi, i ako se kaze nekad nesto malo losije ne znaci da ga navijaci ne vole, samo napred Nole, imaj u glavi da ti ovaj masters nedostaje, nema potrebe za tremom, nego se samo bori bori bori, nema potrebe sad da klones duhom, bice sve ok! Svi iskreni navijaci su uz tebe!!!!!!

pobesneli Milutin

pre 8 godina

Kladionica je čudo!
(Henri Chinasky, 19. avgust 2015 23:53)

Sto? Da nisu namestili 2:0 u setovima za Noleta? Ne razumem te:)

anica

pre 8 godina

Hrvatska turneja ucinila svoje jer je totalno ispo iz igre.Kada teniser hoce da zavrsi karieru ozeni se i puni baterije ko TIPSA.Sve tenisove legende Sampras Agasi Lendl Edberg svi su bili fokusirani samo tenisu jer Novak ima neke druge stvari.BALKANSKI MENTALITET GA ZADOVOLJIJO.
(alen, 19. avgust 2015 23:47)
ispao, karijeru, teniske, zadovoljio...Ti nekome nesto pricas??

о шонеси

pre 8 godina

Нисам неки стручњак, у ствари нисам никакав стручњак за тенис, али Новаково лице је бледо, испод очију су му црвене линије, значи да је уморан, што највероватније значи да је мало испустио форму, то је једини проблем

Dorćolac

pre 8 godina

Ne bih baš složio sa nekim komentarima da je Novak slabo igrao. Nije bilo vrhunski, ali sigurno nije bilo slabo. Suviše nas je Novak razmazio tako što je pomerio standard tenisa globalno a samim tim i naš prosuđivanja. Jedini gem kada se malo poigravao je bio četvrti u prvom setu pa je bilo umesto 6:3--7:5. Per je imao neverovatan broj uspešnih, odličnih, drop šotova i puno je poena tako ostvario.
Sigurno je veliki i lep znak da nema znakova više o bolu u desnom laktu.

Cole

pre 8 godina

...samo bi mu USOpen hvalio za kalendarski slem.
Možda mu se zbog toga ne igra?, ali opet, Sinsinati mu hvali da kompletira sve Masterse,... ne razumem stvarno...
(Petar, 19. avgust 2015 23:48)

A tebi HVALI i malo pismenosti.

MK

pre 8 godina

Očito je da Novak ne igra svoj najbolji tenis, nije najsigurniji u sebe i da luta u odabiru udaraca.. Ali, našao je način da pobedi i to je najvažnije u ovom trenutku..
P.S jbt, od neprekidne priče komentatora sp.kluba koji je zaboravljao da udahne vazduh i dalje mi zuji u ušima ...Pa dajte komentatori, smanjite malo doživljaj i smilujte se bar u toku poena da uživamo u tenisu bez govorancije i vaših ekspozea...

veliki strumf

pre 8 godina

@Petar Kako mozete da govorite i pisete "hvali mu" nesto. Fali mu ljudi, nedostaje, a ne "hvali". Vec dva brejka za Pera, Novak je lagano izgubio do sada svoja dva servis gema, a za dlaku da izgubi i treci. Jasno je da ce Nole dobiti Pera, koji je i dobar teniser, a i zabavljac, ali ova igra ni malo ne uliva poverenje. Novak je, to je potpuno jasno, daleko od svoje najbolje forme. Nekako je odsutan, ne krece se najbolje i ne namesta na udarce, servis je dosta kritican, a i igra u polju gde Per cesce diktira tempo, sto je pravo cudo. Valjda ce se igra dici tokom turnira, ali bi trebalo sto pre, jer slede vrlo teski protivnici.

Nebojša

pre 8 godina

Možda i najinteresantniji uvodni meč koji sam gledao do sada stvarno puno fantastičnih poena sa obe strane ovaj Per prvi put sam ga gledao danas prilično je talentovan ali izgleda neozbiljan kada je tu gde jeste a još je ovde došao kao srećni gubitnik što se tiče Novaka još puno stvari treba popraviti ali bolji danas nego u prvom meču u Montrealu razradice se kako turnir bude odmicao i nadam se dovoljno za trofej konačno.

znanje-imanje

pre 8 godina

Novak pokazuje sve simptome prezasićenosti. Fali mu s jedne strane odmor a sa druge naprotiv trening, od bazičnih priprema do specifično tehničkih. A ovi analizanti sa "psisom" su zaista, zaista patetični...
Nažalost verovatno ga sponzori teraju da igra stalno i nema izlaza. Može da uzme sve - ali može i da izgubi jer je u začaranom krugu. Najgore mi je to što me ovo igranje oba Mastersa pred Slem, umesto samo jednog, deluje vrlo slično kao greška pred RG. No, da bajamo pozitivno a ne negativno...

ja to nako, za ubuduce

pre 8 godina

@(Petar, 19. avgust 2015 23:48)

Kad se zahvaljujes, ili dajes pohvalu onda je sa H, hvala, hvaliti (nekog ili nesto), a kad nesto nedostaje, onda FALI, bez obzira sta bi rekao Zika Pavlovic.

kimiko

pre 8 godina

Francuz je izgledao totalno opusteno i igrao neku svoju igru.Protiv vrhunskih igraca je to upravo jedina sansa.Ako se uplasis,neces odigrati ni pola onoga sta znas.
Odigrao je zaista par extra poteza,odlican u prvom setu,ali nedovoljno za nesto vise.
Novak ima odredjene probleme sa servisom i koncentracijom na duzim poenima.Motivacija sigurno ne nedostaje,ali blaga kriza je prisutna.
Normalno je to za svakog igraca.Beker je to sigurno uocio i dace prave savete.

Bata Stojkovic

pre 8 godina

@Petar, Faliti na srpskom znaci nedostajati a hvaliti znaci pricati lepo o nekom ili necem. E sad ti odluci sta u stvari zelis da kazes.

Pavle

pre 8 godina

Nadam se da Novak cita ove komentare,posebno od... novice,ike,milosa,anice...valjalo bi da popravi igru na mrezi ..i jos ponesto!