Subota, 15.08.2015.

21:00

Četvrto finale Rodžers kupa za Novaka

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrto finale Rodžers kupa u Montrealu, pobedom nad Žeremijem Šardijem iz Francuske.

Izvor: ÐN

Èetvrto finale Rodžers kupa za Novaka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

teča rasa

pre 8 godina

Veliki je uspeh što je Djokovic opet u finalu turnira koji nosi ime takvog velikana kao što je Rodzer Federer. Možda jednog dana i Novak bude imao turnir koji će nositi ime po njemu.
(Žilijen drago mi je, 16. avgust 2015 00:48)

Добро да ниси написао да је име турнира по Зеки Роџеру. Уосталом цењена Зорица ти је све објаснила, мада мислим џаба. Коментар си и онако написао из глупости а не уверења. Завист и глупост су чудо, а лепо би могао да уживаш у лепоти тениса!

đoka štrljander

pre 8 godina

Zorice iz Kanade: Nije 1981 (nadam se da si loše napisala), već 1881! Dakle, turnir je "star" 130 i kusur godina, jer turnir nije počeo od tajkuna Rodžersa; inače, poredak ATP i treba da, otprilike - izgleda ovako, jer sumnjam da će Nadal ikada više primirisati samom vrhu, a Federer je ipak u godinama, i sve manje će igrati. Novak ove, i u sledeće tri godine, ima priliku da bude najbolji ikad, i to da u sledećih dvesta godina niko više da uradi, što može samo Novak!

Vule

pre 8 godina

Bas dominacija.
Vidi se da nije igrao mesec dana,kao i da je daleko od top forme.
I opet,cisti ove momke kao da su pocetnici...Neverovatno.
Pre Open ere,osvajaci GS su igrali samo finale na narednom turniru,slazem se,nepravedno,ali koliko je Nole napravio razliku u odnosu na ostale,mogli bi komotno vratiti to pravilo...he,he,he
Legendo,zdravlje i srecu ti zelim!

kmnccc

pre 8 godina

2. zvezdice sam dao aplikaciji zbog cekanja na objavu komentara po 3 sata...
(Uros, 15. avgust 2015 23:27)

Nije kriva aplikacija nego administratori...

danilo

pre 8 godina

"...krajem osamdesetih je Ivan Lendl kompletirao Gran Pri seriju i tako postao prvi teniser koji je to uspeo... Tako da mi nije jasno zasto novinarine pisu precizno o cemu se radi i zasto ne spominju Lendla sa kojim se Nole ima priliku da se izjednaci..."
(Ratko, 16. avgust 2015 00:00

Nije ti jasno zašto novinari ne pominju Lendlov rekord?
Zbog razloga prostog:
Lendl nije postigao takav rekord pa neće novinari da izmisle, mada vole ponekad.
Lendl nikada nije osvojio Indijana Vels a ni Paris, mada su bili seriji u njegovo vreme.
Ne možeš onda, koliko god se trudio, napisati da je osvojio sve turnire serije jer nije!

sloboda

pre 8 godina

Koja dosada postade ovaj tenis,na kraju ce Nole igrati sam protiv sebe,i to bi bilo zanimljivuje nego protiv ovog Marija ili bilo koga drugog,napetiji bi bio mec!

biće teško

pre 8 godina

Manje mi je krivo kad Nole izgubi od bilo kog igrača nego od Maraja. Nadam se da Endi neće u finalu biti ovako surov kao protiv Nišikorija...

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

@ Zilijen drago mi je - nije Rogers cup u Canadi dobio ime po Rogeru Federeru. Rogers cup je dobio ime po Tedu Rogersu, tajkunu iz Canade. Cup je osnovan 1981. god ( tada se jos uvek, dragi Zilijen , Roger Federer maltene igrao u pesku....lol ). Ja sam duuugi niz god.u Canadi i u pocetku taj cup i nije imao takav sjaj kakav ima danas. Tek kad ga je Ted Rogers , pun para , uzeo pod svoje okrilje, sve je procvetalo. A to je bilo pre nekih 15-ak godina. Ted Rogers je jedan od najbogatijih ljudi u North Americi ( zapravo bio, jer je preminuo pre 7 god.- sad su to njegova deca ) . A postao je bogat pre 20-ak godina kada je namirisao da je posao u komunikacijama vise nego unosan. i tako je malte ne preko noci postao multimilioner. Secam se pre 20-ak god. je rado kao spiker na radiu, i tada imao samo jednu zgradu u Torontu u kojoj je ljudima omogucavao prikljucak na kablovsku... Ostalo je sve istorija.....Vrtoglavo se, malte ne preko noci obogatio.....I dan danasnji drze monipol u telekomunikacijama u celoj Canadi. A sto se teniskog turnira u neciju cast tice - odkud vi znate da se bas sutra neki turnir u Tenisu nece nazvati bas po NOLETOVU, njemu u cast......Nikad ne reci nikad...A meni bi bilo bas veoma drago, jer takav dragulj kakav je Nole, mi skoro necemo imati.....
PS: Nadam se da nisam bas smarala sa malo istorije o Rogers cupu....Svima veeeeliki pozzz i nadam se,i svim srcem zelim da Nole danas podigne jos jedan trofej u Canadi.

VUK

pre 8 godina

Uuuu..al su nervozne komšije posle poraza od Vojvodine.. i orkestrirano navalili na Nola.. uplašili se Bugara i počeli da puše.. smrad se oseća do Montreala.

Gradjanin Z

pre 8 godina

Ja ne znam zasto Novak igra. Mislim da je sasvim dovoljno da se prijavi i da mu odmah daju prvo mesto. Ostali neka igraju za drugo :-)

dark

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12);
Kojih boljih ? :)

Žilijen drago mi je

pre 8 godina

Veliki je uspeh što je Djokovic opet u finalu turnira koji nosi ime takvog velikana kao što je Rodzer Federer. Možda jednog dana i Novak bude imao turnir koji će nositi ime po njemu.

Ratko

pre 8 godina

Nadam se da ce Nole imati snage da konacno osvoji Sinsinati i postane prvi teniser u istoriji koji je osvojio sve masters turnire.
Marcel i ja bih voleo ali to je davno uradjeno jos krajem osamdesetih je Ivan Lendl kompletirao Gran Pri seriju i tako postao prvi teniser koji je to uspeo. Novak ako osvoji Sinsinati bice prvi teniser koji je kompletirao masters seriju koja se tako zove od 1990 godine sto jeste fantastican gotovo nestvaran rezultat ali nije istorijski gledano prvi. Ova serija od devet najacih turnira postoji od 1970 godine, samo je menjala naziv, menjani su odredjeni gradovi, preslo se sa tri dobijena u 2 dobijena seta, menjan je nacin bodovanja i svakako su povecane premije. Tako da mi nije jasno zasto novinarine pisu precizno o cemu se radi i zasto ne spominju Lendla sa kojim se Nole ima priliku da se izjednaci. Sta ako se za deset godina opet promeni naziv ove serije kao 90 godine? Ko ce onda znati da je Novak osvojio 30-40 mastersa? Da li ce i onda tako da zaobilaze kao sto to rade u slucaju Ivana Lendla?

Enriko KieZa

pre 8 godina

Novak ako osvoji Sinsinati, sto ce biti jako tesko jer ce svi biti motivisani da ga u tome sprece nece biti cini mi se prvi koji je osvojio sve masters titule. Davno je to cini mi se uradio Ivan Lendl.

kmee

pre 8 godina

Jak mu protivnik, za polufinale smejurija.
Ovog mučenika ako pobedi stvarno je najbolji..ali, njemu uvek tako neki levi.
(da-da, 15. avgust 2015 22:21)

A da batice cmizdriš na nekom drugom mestu. Kod tvojih na primer. Ovde se samo sramoriš hrčku.

pozdrav Braculju orlušini raspaloj

pre 8 godina

Kuću stavljam da Novak stiže sa slemovima Federera do kraja karijere! Susjedi jel smete vi da neće! Uzeće sigurno još 3 AO, par RG, par W, i par USO. Sabirajte hejteri hihihi...

cacanin

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12)

Budimo realni i GORE i GORE i GORE.

simke

pre 8 godina

Treba Novak da igra punom snagom i skoncentrisano do kraja godine,i onda sigurno preskace Nadala po broju masters titula!Jer biti prvi u toj kategoriji ispred Nadala i Federera je nesto nevjerovatno.Sigurno on to ima na umu i to mu je glavni cilj!

igor

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.

anica

pre 8 godina

Cestitke Nole na jos jednom finalu mastersa...koliko mi je bilo drago kad sam videla Janka u publici, srecno i u tom mecu, pravi prijatelji.
S'kim god da budes igrao sutra, nece bas biti lako, obojica su dobri na ovom turniru, Nisikori igra brze i mislim da ce ti biti mozda laksi protivnik od Endija za koga znamo kakav je H2H ali umrtvi igru a ovakvi uslovi nisu bas za prebacivanja do besvesti!
Napred Majstore Nas po 25-i masters!
Ponos!

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12)

Реални смо максимално. Којих бољих играча???? Ко је тренутно на свету бољи од Новака у тенису?
Новак је тренутно убедљиво најбољи, и ако му Бог да здравља још дуго ће бити најбољи.

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

....mnogo mi se svideo ovaj momenat kada je reziser prenosa "ukebao" naseg Tipsu kako strpljivo ceka na svog partnera u dublu.....
Ne znam kako cete me shvatiti - ali sa ljudskog aspekta, kada bih MORALA da biram, draza bi mi bila Noletova i Tipsina poveda u finalu.....Nadam se da cu biti pravilno shvacena.....
Ali, posto nas je Nole razmazio samo tako, pa nam skromnost i nije neka vrlina kad je on u pitanju - GOOOOOO NOLE do trijumfa i i singlu......

Tribislav

pre 8 godina

Odličan rezultat. Novak ima lepu priliku da osvoji 6 masters titula ove sezone i tako postane jeidni igrač u istoriji sa najviše osvojenih mastersa u jednoj sezoni. Sutra očekujemo petu.

Batko

pre 8 godina

Novak se malo ugojio! Znači Chardy u tri seta.
(BeKo, 15. avgust 2015 21:47)

Znači Nada Macura u pravu kada kaze da ovo vreme loše utiče na hronične bolesnike

Gem,set,mec

pre 8 godina

(Vladislav, 15. avgust 2015 21:51)
Valjda shvatas da Novak ne prikazuje svoj najbolji tenis jer nema potrebe, polako,trenutno je na 60 posto!

Bez prekida!

pre 8 godina

@ pita terapeut nola šta mu je a ovaj njemu žili mi ruka pa ako možeš malo i da izmasiraš bilo bi ok.
(bezobrazna veverica, 15. avgust 2015 22:21),

rodjeni,vristim od smeha dobrih 10 minuta!

siporex

pre 8 godina

...kaze novak bernardesu-sudiji - neko pusi marihuanu, osecam, vrti mi se u glavi - e he he - kirjosov revolucionarni ispad vec stvara uticaj i na druge igrace - naravno, novak to radi u svom humornom - duhovitom stilu - kirjos je postavio nove standarde - treba mu doskociti....

bazan

pre 8 godina

Novak ne igra svoju najbolju igru na ovom turniru.To je sigurno.Nemotivisan a igra i dubl moze biti umoran za finale.Prvo finale dubla pa finale singla.Tu drugi finalista ima sansu u Novakom umoru i rekao bi manjku motivacije a i mnogo su jaci protivnici od Sardija na sve to.Tako da imaju sigurno sanse.Ako Murray ne dobije sutra Novaka ne znam kada ce.Znamo Djokovicu su bitniji Sinsi i US open i nadam se da ce upravo tu pruziti najbolje igre.

Kakarot

pre 8 godina

Komentator na sport klubu kaze da je neki americki doktor ili sta vec izjavio da je Djokovic ne najspremniji teniser, nego sportista i to mozda ikada. Eeee, a ja razmisljam, Srbijo on je nase gore list. Jednostavno TERMINATOR!

Napred Nole

pre 8 godina

Jedan isti poremeceni lik pise komentare protiv Novaka svi komentari su mu na istu foru, koliku bol i mrznju gaji u sebi to je neverovatno.

Mandrak

pre 8 godina

Ovo nije normalno. Ovakva dominacija. Zaista šteta što je Novak u prošlosti imao problema sa zdravljem, pa su Federer i Nadal to znalački iskoristili. Zaista šteta. Ali šipak, nema više.

mihajlo

pre 8 godina

@igor
Koji bolji igraci? Ako su bili bolji zasto nisu bili tu i izasli na crtu. Na boljih trenutno. Nole je najbolji, prema tome ne trazi dlaku u jajetu.

II

pre 8 godina

Sardi vs Izner tri seta i sva tri odlucena u tajbrejku. Prstalo je od voleja i dijagonala, izvanredan mec je to bio. A sada protiv Noleta je Sardi neprepoznativ. Sasvim drugi teniser. Ono sto mu je dozvoljavao Izner, Nole nije pa je takav i rezultat. Nazalost Sardijevu, verujem da su njegova ocekivanja posle jucerasnjeg meca bila ogromna.

Nista od separacije

pre 8 godina

N°1e je upravo u izjavi na samom terenu potvrdio da igra i dubl danas. Dobio ovacije.

PS
U razgovoru sa ovdasnjom poznatom novinarkom, zamolio je da malo sporije govori (francuski), jer ne razume bas najbolje francuski koji se govori u Montrealu. To se publici svidelo.

PS ( Mala zanimljivost)

Kvebecani se ponose svojim francuskim koji se dosta razlikuje od internacionalnog francuskog (Onaj koji govori u Francuskoj i najvecem delu frankofonskog sveta). Dosta profesora univerziteta se zalaze za to da se jezik Kvebecana (francuski) proglasi za poseban jezik (Kao sto je, npr., srpskohrvatski podeljen na vise posebnih jezika.)

Nebojša

pre 8 godina

Jak mu protivnik, za polufinale smejurija. 
Ovog mučenika ako pobedi stvarno je najbolji..ali, njemu uvek tako neki levi.
(da-da, 15. avgust 2015 22:21)


Ovaj protivnik jeste smejurija ali samo kada je sa druge strane Novak on Novaku u deset mečeva ne može set da uzme možda je smejurija ali i takav je uspeo da pobedi Federera i da mu u još dva meča otkine set sve što protiv Novaka ne može.

Batko

pre 8 godina

Novak polako ali sigurno završava svoje učešće na Rodžers kupu. 
Neverovatno je kako loše igra.
(Milko, 15. avgust 2015 22:06)

Laku noć "stručnjače"

RobiSarma

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12)
Ti li variš tamo?

marcel

pre 8 godina

Nadam se da ce Nole imati snage da konacno osvoji Sinsinati i postane prvi teniser u istoriji koji je osvojio sve masters turnire. Pobedice Sardija,nije to sporno,a nije ni bitno toliko da li ce osvojiti Montreal. Plus se cima i u dublu. Odmah posle Sinsinatija ide i US open,pa me brine da ne padne fizicki. Sinsinati a pogotovo US open su vazniji. Mada kad ce da dere u seriji ako ne sada kada je u najboljim godinama i punoj snazi. Navijam iz srca da poobara sve rekorde, da ostane ubelezeno u istoriji da je Srbin najbolji svih vremena u sportu tako bitnom za anglosaksonce i celu burzoaziju sirom sveta.

Vladislav

pre 8 godina

Nesvidja mi se Noletova igra na ovom turniru , prilikom razmena loptice salje u protivnikovo servis polje ili tu negde plitko , nikako da nasteluje ruku da loptice imaju dubinu , niti ima potrebnu jacinu njegov udarac , izvlaci poene nekako ...plasim se da ce morati da mnogooo bolje da odigra u eventualnom finalu protiv Mareya ili Nisikorija

marcel

pre 8 godina

Nadam se da ce Nole imati snage da konacno osvoji Sinsinati i postane prvi teniser u istoriji koji je osvojio sve masters turnire. Pobedice Sardija,nije to sporno,a nije ni bitno toliko da li ce osvojiti Montreal. Plus se cima i u dublu. Odmah posle Sinsinatija ide i US open,pa me brine da ne padne fizicki. Sinsinati a pogotovo US open su vazniji. Mada kad ce da dere u seriji ako ne sada kada je u najboljim godinama i punoj snazi. Navijam iz srca da poobara sve rekorde, da ostane ubelezeno u istoriji da je Srbin najbolji svih vremena u sportu tako bitnom za anglosaksonce i celu burzoaziju sirom sveta.

dark

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12);
Kojih boljih ? :)

kmee

pre 8 godina

Jak mu protivnik, za polufinale smejurija.
Ovog mučenika ako pobedi stvarno je najbolji..ali, njemu uvek tako neki levi.
(da-da, 15. avgust 2015 22:21)

A da batice cmizdriš na nekom drugom mestu. Kod tvojih na primer. Ovde se samo sramoriš hrčku.

Ratko

pre 8 godina

Nadam se da ce Nole imati snage da konacno osvoji Sinsinati i postane prvi teniser u istoriji koji je osvojio sve masters turnire.
Marcel i ja bih voleo ali to je davno uradjeno jos krajem osamdesetih je Ivan Lendl kompletirao Gran Pri seriju i tako postao prvi teniser koji je to uspeo. Novak ako osvoji Sinsinati bice prvi teniser koji je kompletirao masters seriju koja se tako zove od 1990 godine sto jeste fantastican gotovo nestvaran rezultat ali nije istorijski gledano prvi. Ova serija od devet najacih turnira postoji od 1970 godine, samo je menjala naziv, menjani su odredjeni gradovi, preslo se sa tri dobijena u 2 dobijena seta, menjan je nacin bodovanja i svakako su povecane premije. Tako da mi nije jasno zasto novinarine pisu precizno o cemu se radi i zasto ne spominju Lendla sa kojim se Nole ima priliku da se izjednaci. Sta ako se za deset godina opet promeni naziv ove serije kao 90 godine? Ko ce onda znati da je Novak osvojio 30-40 mastersa? Da li ce i onda tako da zaobilaze kao sto to rade u slucaju Ivana Lendla?

simke

pre 8 godina

Treba Novak da igra punom snagom i skoncentrisano do kraja godine,i onda sigurno preskace Nadala po broju masters titula!Jer biti prvi u toj kategoriji ispred Nadala i Federera je nesto nevjerovatno.Sigurno on to ima na umu i to mu je glavni cilj!

pozdrav Braculju orlušini raspaloj

pre 8 godina

Kuću stavljam da Novak stiže sa slemovima Federera do kraja karijere! Susjedi jel smete vi da neće! Uzeće sigurno još 3 AO, par RG, par W, i par USO. Sabirajte hejteri hihihi...

Batko

pre 8 godina

Novak se malo ugojio! Znači Chardy u tri seta.
(BeKo, 15. avgust 2015 21:47)

Znači Nada Macura u pravu kada kaze da ovo vreme loše utiče na hronične bolesnike

Kakarot

pre 8 godina

Komentator na sport klubu kaze da je neki americki doktor ili sta vec izjavio da je Djokovic ne najspremniji teniser, nego sportista i to mozda ikada. Eeee, a ja razmisljam, Srbijo on je nase gore list. Jednostavno TERMINATOR!

Batko

pre 8 godina

Novak polako ali sigurno završava svoje učešće na Rodžers kupu. 
Neverovatno je kako loše igra.
(Milko, 15. avgust 2015 22:06)

Laku noć "stručnjače"

Napred Nole

pre 8 godina

Jedan isti poremeceni lik pise komentare protiv Novaka svi komentari su mu na istu foru, koliku bol i mrznju gaji u sebi to je neverovatno.

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12)

Реални смо максимално. Којих бољих играча???? Ко је тренутно на свету бољи од Новака у тенису?
Новак је тренутно убедљиво најбољи, и ако му Бог да здравља још дуго ће бити најбољи.

Nebojša

pre 8 godina

Jak mu protivnik, za polufinale smejurija. 
Ovog mučenika ako pobedi stvarno je najbolji..ali, njemu uvek tako neki levi.
(da-da, 15. avgust 2015 22:21)


Ovaj protivnik jeste smejurija ali samo kada je sa druge strane Novak on Novaku u deset mečeva ne može set da uzme možda je smejurija ali i takav je uspeo da pobedi Federera i da mu u još dva meča otkine set sve što protiv Novaka ne može.

RobiSarma

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12)
Ti li variš tamo?

Mandrak

pre 8 godina

Ovo nije normalno. Ovakva dominacija. Zaista šteta što je Novak u prošlosti imao problema sa zdravljem, pa su Federer i Nadal to znalački iskoristili. Zaista šteta. Ali šipak, nema više.

Gem,set,mec

pre 8 godina

(Vladislav, 15. avgust 2015 21:51)
Valjda shvatas da Novak ne prikazuje svoj najbolji tenis jer nema potrebe, polako,trenutno je na 60 posto!

anica

pre 8 godina

Cestitke Nole na jos jednom finalu mastersa...koliko mi je bilo drago kad sam videla Janka u publici, srecno i u tom mecu, pravi prijatelji.
S'kim god da budes igrao sutra, nece bas biti lako, obojica su dobri na ovom turniru, Nisikori igra brze i mislim da ce ti biti mozda laksi protivnik od Endija za koga znamo kakav je H2H ali umrtvi igru a ovakvi uslovi nisu bas za prebacivanja do besvesti!
Napred Majstore Nas po 25-i masters!
Ponos!

II

pre 8 godina

Sardi vs Izner tri seta i sva tri odlucena u tajbrejku. Prstalo je od voleja i dijagonala, izvanredan mec je to bio. A sada protiv Noleta je Sardi neprepoznativ. Sasvim drugi teniser. Ono sto mu je dozvoljavao Izner, Nole nije pa je takav i rezultat. Nazalost Sardijevu, verujem da su njegova ocekivanja posle jucerasnjeg meca bila ogromna.

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

....mnogo mi se svideo ovaj momenat kada je reziser prenosa "ukebao" naseg Tipsu kako strpljivo ceka na svog partnera u dublu.....
Ne znam kako cete me shvatiti - ali sa ljudskog aspekta, kada bih MORALA da biram, draza bi mi bila Noletova i Tipsina poveda u finalu.....Nadam se da cu biti pravilno shvacena.....
Ali, posto nas je Nole razmazio samo tako, pa nam skromnost i nije neka vrlina kad je on u pitanju - GOOOOOO NOLE do trijumfa i i singlu......

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

@ Zilijen drago mi je - nije Rogers cup u Canadi dobio ime po Rogeru Federeru. Rogers cup je dobio ime po Tedu Rogersu, tajkunu iz Canade. Cup je osnovan 1981. god ( tada se jos uvek, dragi Zilijen , Roger Federer maltene igrao u pesku....lol ). Ja sam duuugi niz god.u Canadi i u pocetku taj cup i nije imao takav sjaj kakav ima danas. Tek kad ga je Ted Rogers , pun para , uzeo pod svoje okrilje, sve je procvetalo. A to je bilo pre nekih 15-ak godina. Ted Rogers je jedan od najbogatijih ljudi u North Americi ( zapravo bio, jer je preminuo pre 7 god.- sad su to njegova deca ) . A postao je bogat pre 20-ak godina kada je namirisao da je posao u komunikacijama vise nego unosan. i tako je malte ne preko noci postao multimilioner. Secam se pre 20-ak god. je rado kao spiker na radiu, i tada imao samo jednu zgradu u Torontu u kojoj je ljudima omogucavao prikljucak na kablovsku... Ostalo je sve istorija.....Vrtoglavo se, malte ne preko noci obogatio.....I dan danasnji drze monipol u telekomunikacijama u celoj Canadi. A sto se teniskog turnira u neciju cast tice - odkud vi znate da se bas sutra neki turnir u Tenisu nece nazvati bas po NOLETOVU, njemu u cast......Nikad ne reci nikad...A meni bi bilo bas veoma drago, jer takav dragulj kakav je Nole, mi skoro necemo imati.....
PS: Nadam se da nisam bas smarala sa malo istorije o Rogers cupu....Svima veeeeliki pozzz i nadam se,i svim srcem zelim da Nole danas podigne jos jedan trofej u Canadi.

Tribislav

pre 8 godina

Odličan rezultat. Novak ima lepu priliku da osvoji 6 masters titula ove sezone i tako postane jeidni igrač u istoriji sa najviše osvojenih mastersa u jednoj sezoni. Sutra očekujemo petu.

Nista od separacije

pre 8 godina

N°1e je upravo u izjavi na samom terenu potvrdio da igra i dubl danas. Dobio ovacije.

PS
U razgovoru sa ovdasnjom poznatom novinarkom, zamolio je da malo sporije govori (francuski), jer ne razume bas najbolje francuski koji se govori u Montrealu. To se publici svidelo.

PS ( Mala zanimljivost)

Kvebecani se ponose svojim francuskim koji se dosta razlikuje od internacionalnog francuskog (Onaj koji govori u Francuskoj i najvecem delu frankofonskog sveta). Dosta profesora univerziteta se zalaze za to da se jezik Kvebecana (francuski) proglasi za poseban jezik (Kao sto je, npr., srpskohrvatski podeljen na vise posebnih jezika.)

mihajlo

pre 8 godina

@igor
Koji bolji igraci? Ako su bili bolji zasto nisu bili tu i izasli na crtu. Na boljih trenutno. Nole je najbolji, prema tome ne trazi dlaku u jajetu.

Bez prekida!

pre 8 godina

@ pita terapeut nola šta mu je a ovaj njemu žili mi ruka pa ako možeš malo i da izmasiraš bilo bi ok.
(bezobrazna veverica, 15. avgust 2015 22:21),

rodjeni,vristim od smeha dobrih 10 minuta!

Vladislav

pre 8 godina

Nesvidja mi se Noletova igra na ovom turniru , prilikom razmena loptice salje u protivnikovo servis polje ili tu negde plitko , nikako da nasteluje ruku da loptice imaju dubinu , niti ima potrebnu jacinu njegov udarac , izvlaci poene nekako ...plasim se da ce morati da mnogooo bolje da odigra u eventualnom finalu protiv Mareya ili Nisikorija

siporex

pre 8 godina

...kaze novak bernardesu-sudiji - neko pusi marihuanu, osecam, vrti mi se u glavi - e he he - kirjosov revolucionarni ispad vec stvara uticaj i na druge igrace - naravno, novak to radi u svom humornom - duhovitom stilu - kirjos je postavio nove standarde - treba mu doskociti....

bazan

pre 8 godina

Novak ne igra svoju najbolju igru na ovom turniru.To je sigurno.Nemotivisan a igra i dubl moze biti umoran za finale.Prvo finale dubla pa finale singla.Tu drugi finalista ima sansu u Novakom umoru i rekao bi manjku motivacije a i mnogo su jaci protivnici od Sardija na sve to.Tako da imaju sigurno sanse.Ako Murray ne dobije sutra Novaka ne znam kada ce.Znamo Djokovicu su bitniji Sinsi i US open i nadam se da ce upravo tu pruziti najbolje igre.

Gradjanin Z

pre 8 godina

Ja ne znam zasto Novak igra. Mislim da je sasvim dovoljno da se prijavi i da mu odmah daju prvo mesto. Ostali neka igraju za drugo :-)

biće teško

pre 8 godina

Manje mi je krivo kad Nole izgubi od bilo kog igrača nego od Maraja. Nadam se da Endi neće u finalu biti ovako surov kao protiv Nišikorija...

danilo

pre 8 godina

"...krajem osamdesetih je Ivan Lendl kompletirao Gran Pri seriju i tako postao prvi teniser koji je to uspeo... Tako da mi nije jasno zasto novinarine pisu precizno o cemu se radi i zasto ne spominju Lendla sa kojim se Nole ima priliku da se izjednaci..."
(Ratko, 16. avgust 2015 00:00

Nije ti jasno zašto novinari ne pominju Lendlov rekord?
Zbog razloga prostog:
Lendl nije postigao takav rekord pa neće novinari da izmisle, mada vole ponekad.
Lendl nikada nije osvojio Indijana Vels a ni Paris, mada su bili seriji u njegovo vreme.
Ne možeš onda, koliko god se trudio, napisati da je osvojio sve turnire serije jer nije!

cacanin

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12)

Budimo realni i GORE i GORE i GORE.

kmnccc

pre 8 godina

2. zvezdice sam dao aplikaciji zbog cekanja na objavu komentara po 3 sata...
(Uros, 15. avgust 2015 23:27)

Nije kriva aplikacija nego administratori...

Vule

pre 8 godina

Bas dominacija.
Vidi se da nije igrao mesec dana,kao i da je daleko od top forme.
I opet,cisti ove momke kao da su pocetnici...Neverovatno.
Pre Open ere,osvajaci GS su igrali samo finale na narednom turniru,slazem se,nepravedno,ali koliko je Nole napravio razliku u odnosu na ostale,mogli bi komotno vratiti to pravilo...he,he,he
Legendo,zdravlje i srecu ti zelim!

igor

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.

VUK

pre 8 godina

Uuuu..al su nervozne komšije posle poraza od Vojvodine.. i orkestrirano navalili na Nola.. uplašili se Bugara i počeli da puše.. smrad se oseća do Montreala.

Žilijen drago mi je

pre 8 godina

Veliki je uspeh što je Djokovic opet u finalu turnira koji nosi ime takvog velikana kao što je Rodzer Federer. Možda jednog dana i Novak bude imao turnir koji će nositi ime po njemu.

teča rasa

pre 8 godina

Veliki je uspeh što je Djokovic opet u finalu turnira koji nosi ime takvog velikana kao što je Rodzer Federer. Možda jednog dana i Novak bude imao turnir koji će nositi ime po njemu.
(Žilijen drago mi je, 16. avgust 2015 00:48)

Добро да ниси написао да је име турнира по Зеки Роџеру. Уосталом цењена Зорица ти је све објаснила, мада мислим џаба. Коментар си и онако написао из глупости а не уверења. Завист и глупост су чудо, а лепо би могао да уживаш у лепоти тениса!

sloboda

pre 8 godina

Koja dosada postade ovaj tenis,na kraju ce Nole igrati sam protiv sebe,i to bi bilo zanimljivuje nego protiv ovog Marija ili bilo koga drugog,napetiji bi bio mec!

Enriko KieZa

pre 8 godina

Novak ako osvoji Sinsinati, sto ce biti jako tesko jer ce svi biti motivisani da ga u tome sprece nece biti cini mi se prvi koji je osvojio sve masters titule. Davno je to cini mi se uradio Ivan Lendl.

đoka štrljander

pre 8 godina

Zorice iz Kanade: Nije 1981 (nadam se da si loše napisala), već 1881! Dakle, turnir je "star" 130 i kusur godina, jer turnir nije počeo od tajkuna Rodžersa; inače, poredak ATP i treba da, otprilike - izgleda ovako, jer sumnjam da će Nadal ikada više primirisati samom vrhu, a Federer je ipak u godinama, i sve manje će igrati. Novak ove, i u sledeće tri godine, ima priliku da bude najbolji ikad, i to da u sledećih dvesta godina niko više da uradi, što može samo Novak!

igor

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.

Žilijen drago mi je

pre 8 godina

Veliki je uspeh što je Djokovic opet u finalu turnira koji nosi ime takvog velikana kao što je Rodzer Federer. Možda jednog dana i Novak bude imao turnir koji će nositi ime po njemu.

Enriko KieZa

pre 8 godina

Novak ako osvoji Sinsinati, sto ce biti jako tesko jer ce svi biti motivisani da ga u tome sprece nece biti cini mi se prvi koji je osvojio sve masters titule. Davno je to cini mi se uradio Ivan Lendl.

Vladislav

pre 8 godina

Nesvidja mi se Noletova igra na ovom turniru , prilikom razmena loptice salje u protivnikovo servis polje ili tu negde plitko , nikako da nasteluje ruku da loptice imaju dubinu , niti ima potrebnu jacinu njegov udarac , izvlaci poene nekako ...plasim se da ce morati da mnogooo bolje da odigra u eventualnom finalu protiv Mareya ili Nisikorija

cacanin

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12)

Budimo realni i GORE i GORE i GORE.

Ratko

pre 8 godina

Nadam se da ce Nole imati snage da konacno osvoji Sinsinati i postane prvi teniser u istoriji koji je osvojio sve masters turnire.
Marcel i ja bih voleo ali to je davno uradjeno jos krajem osamdesetih je Ivan Lendl kompletirao Gran Pri seriju i tako postao prvi teniser koji je to uspeo. Novak ako osvoji Sinsinati bice prvi teniser koji je kompletirao masters seriju koja se tako zove od 1990 godine sto jeste fantastican gotovo nestvaran rezultat ali nije istorijski gledano prvi. Ova serija od devet najacih turnira postoji od 1970 godine, samo je menjala naziv, menjani su odredjeni gradovi, preslo se sa tri dobijena u 2 dobijena seta, menjan je nacin bodovanja i svakako su povecane premije. Tako da mi nije jasno zasto novinarine pisu precizno o cemu se radi i zasto ne spominju Lendla sa kojim se Nole ima priliku da se izjednaci. Sta ako se za deset godina opet promeni naziv ove serije kao 90 godine? Ko ce onda znati da je Novak osvojio 30-40 mastersa? Da li ce i onda tako da zaobilaze kao sto to rade u slucaju Ivana Lendla?

pozdrav Braculju orlušini raspaloj

pre 8 godina

Kuću stavljam da Novak stiže sa slemovima Federera do kraja karijere! Susjedi jel smete vi da neće! Uzeće sigurno još 3 AO, par RG, par W, i par USO. Sabirajte hejteri hihihi...

Bez prekida!

pre 8 godina

@ pita terapeut nola šta mu je a ovaj njemu žili mi ruka pa ako možeš malo i da izmasiraš bilo bi ok.
(bezobrazna veverica, 15. avgust 2015 22:21),

rodjeni,vristim od smeha dobrih 10 minuta!

bazan

pre 8 godina

Novak ne igra svoju najbolju igru na ovom turniru.To je sigurno.Nemotivisan a igra i dubl moze biti umoran za finale.Prvo finale dubla pa finale singla.Tu drugi finalista ima sansu u Novakom umoru i rekao bi manjku motivacije a i mnogo su jaci protivnici od Sardija na sve to.Tako da imaju sigurno sanse.Ako Murray ne dobije sutra Novaka ne znam kada ce.Znamo Djokovicu su bitniji Sinsi i US open i nadam se da ce upravo tu pruziti najbolje igre.

VUK

pre 8 godina

Uuuu..al su nervozne komšije posle poraza od Vojvodine.. i orkestrirano navalili na Nola.. uplašili se Bugara i počeli da puše.. smrad se oseća do Montreala.

marcel

pre 8 godina

Nadam se da ce Nole imati snage da konacno osvoji Sinsinati i postane prvi teniser u istoriji koji je osvojio sve masters turnire. Pobedice Sardija,nije to sporno,a nije ni bitno toliko da li ce osvojiti Montreal. Plus se cima i u dublu. Odmah posle Sinsinatija ide i US open,pa me brine da ne padne fizicki. Sinsinati a pogotovo US open su vazniji. Mada kad ce da dere u seriji ako ne sada kada je u najboljim godinama i punoj snazi. Navijam iz srca da poobara sve rekorde, da ostane ubelezeno u istoriji da je Srbin najbolji svih vremena u sportu tako bitnom za anglosaksonce i celu burzoaziju sirom sveta.

dark

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12);
Kojih boljih ? :)

RobiSarma

pre 8 godina

Duge pauze pravi punjenjem baterija odigra Wimbledon a poslije mesec pauza jer mu je igra i danas velika bijeda.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12)
Ti li variš tamo?

siporex

pre 8 godina

...kaze novak bernardesu-sudiji - neko pusi marihuanu, osecam, vrti mi se u glavi - e he he - kirjosov revolucionarni ispad vec stvara uticaj i na druge igrace - naravno, novak to radi u svom humornom - duhovitom stilu - kirjos je postavio nove standarde - treba mu doskociti....

kmee

pre 8 godina

Jak mu protivnik, za polufinale smejurija.
Ovog mučenika ako pobedi stvarno je najbolji..ali, njemu uvek tako neki levi.
(da-da, 15. avgust 2015 22:21)

A da batice cmizdriš na nekom drugom mestu. Kod tvojih na primer. Ovde se samo sramoriš hrčku.

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

....mnogo mi se svideo ovaj momenat kada je reziser prenosa "ukebao" naseg Tipsu kako strpljivo ceka na svog partnera u dublu.....
Ne znam kako cete me shvatiti - ali sa ljudskog aspekta, kada bih MORALA da biram, draza bi mi bila Noletova i Tipsina poveda u finalu.....Nadam se da cu biti pravilno shvacena.....
Ali, posto nas je Nole razmazio samo tako, pa nam skromnost i nije neka vrlina kad je on u pitanju - GOOOOOO NOLE do trijumfa i i singlu......

Mandrak

pre 8 godina

Ovo nije normalno. Ovakva dominacija. Zaista šteta što je Novak u prošlosti imao problema sa zdravljem, pa su Federer i Nadal to znalački iskoristili. Zaista šteta. Ali šipak, nema više.

Gem,set,mec

pre 8 godina

(Vladislav, 15. avgust 2015 21:51)
Valjda shvatas da Novak ne prikazuje svoj najbolji tenis jer nema potrebe, polako,trenutno je na 60 posto!

Nebojša

pre 8 godina

Jak mu protivnik, za polufinale smejurija. 
Ovog mučenika ako pobedi stvarno je najbolji..ali, njemu uvek tako neki levi.
(da-da, 15. avgust 2015 22:21)


Ovaj protivnik jeste smejurija ali samo kada je sa druge strane Novak on Novaku u deset mečeva ne može set da uzme možda je smejurija ali i takav je uspeo da pobedi Federera i da mu u još dva meča otkine set sve što protiv Novaka ne može.

Napred Nole

pre 8 godina

Jedan isti poremeceni lik pise komentare protiv Novaka svi komentari su mu na istu foru, koliku bol i mrznju gaji u sebi to je neverovatno.

biće teško

pre 8 godina

Manje mi je krivo kad Nole izgubi od bilo kog igrača nego od Maraja. Nadam se da Endi neće u finalu biti ovako surov kao protiv Nišikorija...

Nista od separacije

pre 8 godina

N°1e je upravo u izjavi na samom terenu potvrdio da igra i dubl danas. Dobio ovacije.

PS
U razgovoru sa ovdasnjom poznatom novinarkom, zamolio je da malo sporije govori (francuski), jer ne razume bas najbolje francuski koji se govori u Montrealu. To se publici svidelo.

PS ( Mala zanimljivost)

Kvebecani se ponose svojim francuskim koji se dosta razlikuje od internacionalnog francuskog (Onaj koji govori u Francuskoj i najvecem delu frankofonskog sveta). Dosta profesora univerziteta se zalaze za to da se jezik Kvebecana (francuski) proglasi za poseban jezik (Kao sto je, npr., srpskohrvatski podeljen na vise posebnih jezika.)

anica

pre 8 godina

Cestitke Nole na jos jednom finalu mastersa...koliko mi je bilo drago kad sam videla Janka u publici, srecno i u tom mecu, pravi prijatelji.
S'kim god da budes igrao sutra, nece bas biti lako, obojica su dobri na ovom turniru, Nisikori igra brze i mislim da ce ti biti mozda laksi protivnik od Endija za koga znamo kakav je H2H ali umrtvi igru a ovakvi uslovi nisu bas za prebacivanja do besvesti!
Napred Majstore Nas po 25-i masters!
Ponos!

Batko

pre 8 godina

Novak polako ali sigurno završava svoje učešće na Rodžers kupu. 
Neverovatno je kako loše igra.
(Milko, 15. avgust 2015 22:06)

Laku noć "stručnjače"

Batko

pre 8 godina

Novak se malo ugojio! Znači Chardy u tri seta.
(BeKo, 15. avgust 2015 21:47)

Znači Nada Macura u pravu kada kaze da ovo vreme loše utiče na hronične bolesnike

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

@ Zilijen drago mi je - nije Rogers cup u Canadi dobio ime po Rogeru Federeru. Rogers cup je dobio ime po Tedu Rogersu, tajkunu iz Canade. Cup je osnovan 1981. god ( tada se jos uvek, dragi Zilijen , Roger Federer maltene igrao u pesku....lol ). Ja sam duuugi niz god.u Canadi i u pocetku taj cup i nije imao takav sjaj kakav ima danas. Tek kad ga je Ted Rogers , pun para , uzeo pod svoje okrilje, sve je procvetalo. A to je bilo pre nekih 15-ak godina. Ted Rogers je jedan od najbogatijih ljudi u North Americi ( zapravo bio, jer je preminuo pre 7 god.- sad su to njegova deca ) . A postao je bogat pre 20-ak godina kada je namirisao da je posao u komunikacijama vise nego unosan. i tako je malte ne preko noci postao multimilioner. Secam se pre 20-ak god. je rado kao spiker na radiu, i tada imao samo jednu zgradu u Torontu u kojoj je ljudima omogucavao prikljucak na kablovsku... Ostalo je sve istorija.....Vrtoglavo se, malte ne preko noci obogatio.....I dan danasnji drze monipol u telekomunikacijama u celoj Canadi. A sto se teniskog turnira u neciju cast tice - odkud vi znate da se bas sutra neki turnir u Tenisu nece nazvati bas po NOLETOVU, njemu u cast......Nikad ne reci nikad...A meni bi bilo bas veoma drago, jer takav dragulj kakav je Nole, mi skoro necemo imati.....
PS: Nadam se da nisam bas smarala sa malo istorije o Rogers cupu....Svima veeeeliki pozzz i nadam se,i svim srcem zelim da Nole danas podigne jos jedan trofej u Canadi.

Vule

pre 8 godina

Bas dominacija.
Vidi se da nije igrao mesec dana,kao i da je daleko od top forme.
I opet,cisti ove momke kao da su pocetnici...Neverovatno.
Pre Open ere,osvajaci GS su igrali samo finale na narednom turniru,slazem se,nepravedno,ali koliko je Nole napravio razliku u odnosu na ostale,mogli bi komotno vratiti to pravilo...he,he,he
Legendo,zdravlje i srecu ti zelim!

mihajlo

pre 8 godina

@igor
Koji bolji igraci? Ako su bili bolji zasto nisu bili tu i izasli na crtu. Na boljih trenutno. Nole je najbolji, prema tome ne trazi dlaku u jajetu.

Kakarot

pre 8 godina

Komentator na sport klubu kaze da je neki americki doktor ili sta vec izjavio da je Djokovic ne najspremniji teniser, nego sportista i to mozda ikada. Eeee, a ja razmisljam, Srbijo on je nase gore list. Jednostavno TERMINATOR!

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

.Budimo realni sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv boljih igraca.
(igor, 15. avgust 2015 22:12)

Реални смо максимално. Којих бољих играча???? Ко је тренутно на свету бољи од Новака у тенису?
Новак је тренутно убедљиво најбољи, и ако му Бог да здравља још дуго ће бити најбољи.

simke

pre 8 godina

Treba Novak da igra punom snagom i skoncentrisano do kraja godine,i onda sigurno preskace Nadala po broju masters titula!Jer biti prvi u toj kategoriji ispred Nadala i Federera je nesto nevjerovatno.Sigurno on to ima na umu i to mu je glavni cilj!

Gradjanin Z

pre 8 godina

Ja ne znam zasto Novak igra. Mislim da je sasvim dovoljno da se prijavi i da mu odmah daju prvo mesto. Ostali neka igraju za drugo :-)

sloboda

pre 8 godina

Koja dosada postade ovaj tenis,na kraju ce Nole igrati sam protiv sebe,i to bi bilo zanimljivuje nego protiv ovog Marija ili bilo koga drugog,napetiji bi bio mec!

danilo

pre 8 godina

"...krajem osamdesetih je Ivan Lendl kompletirao Gran Pri seriju i tako postao prvi teniser koji je to uspeo... Tako da mi nije jasno zasto novinarine pisu precizno o cemu se radi i zasto ne spominju Lendla sa kojim se Nole ima priliku da se izjednaci..."
(Ratko, 16. avgust 2015 00:00

Nije ti jasno zašto novinari ne pominju Lendlov rekord?
Zbog razloga prostog:
Lendl nije postigao takav rekord pa neće novinari da izmisle, mada vole ponekad.
Lendl nikada nije osvojio Indijana Vels a ni Paris, mada su bili seriji u njegovo vreme.
Ne možeš onda, koliko god se trudio, napisati da je osvojio sve turnire serije jer nije!

đoka štrljander

pre 8 godina

Zorice iz Kanade: Nije 1981 (nadam se da si loše napisala), već 1881! Dakle, turnir je "star" 130 i kusur godina, jer turnir nije počeo od tajkuna Rodžersa; inače, poredak ATP i treba da, otprilike - izgleda ovako, jer sumnjam da će Nadal ikada više primirisati samom vrhu, a Federer je ipak u godinama, i sve manje će igrati. Novak ove, i u sledeće tri godine, ima priliku da bude najbolji ikad, i to da u sledećih dvesta godina niko više da uradi, što može samo Novak!

teča rasa

pre 8 godina

Veliki je uspeh što je Djokovic opet u finalu turnira koji nosi ime takvog velikana kao što je Rodzer Federer. Možda jednog dana i Novak bude imao turnir koji će nositi ime po njemu.
(Žilijen drago mi je, 16. avgust 2015 00:48)

Добро да ниси написао да је име турнира по Зеки Роџеру. Уосталом цењена Зорица ти је све објаснила, мада мислим џаба. Коментар си и онако написао из глупости а не уверења. Завист и глупост су чудо, а лепо би могао да уживаш у лепоти тениса!

Tribislav

pre 8 godina

Odličan rezultat. Novak ima lepu priliku da osvoji 6 masters titula ove sezone i tako postane jeidni igrač u istoriji sa najviše osvojenih mastersa u jednoj sezoni. Sutra očekujemo petu.

II

pre 8 godina

Sardi vs Izner tri seta i sva tri odlucena u tajbrejku. Prstalo je od voleja i dijagonala, izvanredan mec je to bio. A sada protiv Noleta je Sardi neprepoznativ. Sasvim drugi teniser. Ono sto mu je dozvoljavao Izner, Nole nije pa je takav i rezultat. Nazalost Sardijevu, verujem da su njegova ocekivanja posle jucerasnjeg meca bila ogromna.

kmnccc

pre 8 godina

2. zvezdice sam dao aplikaciji zbog cekanja na objavu komentara po 3 sata...
(Uros, 15. avgust 2015 23:27)

Nije kriva aplikacija nego administratori...