Subota, 15.08.2015.

03:00

Dobar žreb za Novaka u Sinsinatiju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće protiv Žila Milera ili kvalifikanta u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju.

Izvor: B92

Dobar žreb za Novaka u Sinsinatiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

meda

pre 8 godina

mik@ Kako je "dobro sto je Rodzer u drugoj polovini" kada je on drugi na listi i mora da bude u drugoj polovini? I jos ne znas da je Warwinka 5-ti i da je Nisikori sada 4-ti. Jel bas moras da pises gluposti?

goran

pre 8 godina

1/8 conga, 1/4 vavrinka, 1/2 nisikori koji je nocas pocistio nadala, u finalu marej, federer, nadal... pa kakav bi tek onda bio los zreb ako je ovo dobar

pcelica maja

pre 8 godina

Sta je ovde dobar zreb? Svi, pocev od Tsonge su u stanju da ga pobede ako im bude dan. To sto nema Federera i Mareja u polovini ne znaci da nece moratipreko nekog od njih do titule. A ne zaboravite da je spomenute lakse dobiti pre finala jer kada je osvajanje titula u pitanju - daju najbolje iz sebe. O Nadalu ne bih puno - kompleksi i doping su cudo. Nemanje tehnike za tenis nego silovanje reketa i lopstice su uzeli maha. Pozicija na rang listi vise nego odlicna u odnosu na zasluge.

moram da primetim

pre 8 godina

Aman, kad to nije dobar žreb pobogu..i ono malo tenisera u žrebu ispadnu pre susreta, e sad, možda to ima veze sa čestim posetama tata Srkija Negotinu i pre par dana Žagubici..mislite o tome.

johnny

pre 8 godina

deluje skroz namešteno, ubacili su sve same mine novaku, a nadal na oba mastersa na suprotnoj strani žreba gde nema šanse da prođe više od dva tri kola, masters finale za njega je misaona imenica, a sada bi bio prava poslastica za našeg tenisača i taman bi novak izjednačio H2H

plus su stavili ovakvog nadala da ide već u trećem kolu na federera, taman da rođa malo smanji sramnu H2H razliku, hmm nameštenonamešteno

Vrapče

pre 8 godina

Anica - He he, šalim se naravno, što se pecate - svi slemovi su podjednako važni. Istina AO to nije bio negde do 2.000. Međtim , Đoković ima tri W. tako da...on je već sada među nekoliko najvećih u open eri.Ćovek igra kao mašina. Samo su Federer, Nadal, Sampras, Lejver i Borg (open era) ispred njega. Federer mu više nije konkurencije, a više ni Nadal. Jedino mi žao što je tenis postao dosadan, ali NĐ nije zato kriv.

Samo covek

pre 8 godina

Dobar? Dobio je sve moguce teske rivale osim Mareja, sa Federerom svakako nije mogao pre finala, a ako je dobro sto je izbegao Nadala ja onda stvarno nista o tenisu ne znam. Conga u trecem, Sten u QF, Nisikori u SF i u finalu Marej ili Roder, stvarno dobar zreb ccc

MK

pre 8 godina

@Logika
Da je meni, kao Kirgiros što je Vavrinki, iz čista mira javno sasuo u lice onakve bljuvotine i meni bi se zamračilo pred očima...i zabolela ledja...
@laRS0n
Kad nadješ tenisera sa brojkom od 28% odigranih mečeva sa TOP 10 kao Novak što ima – javi mi..

anica

pre 8 godina

@vrapce
Au al si se ti iznervirao...polako bre!
Samo kad nam ti rece da je AO najmanje cenjen slem, i da Nole eto ima bas malo mastersa na sljaci, ja stvarno ne razumem cemy ovoliko ljubomora i zavist!

teča rasa

pre 8 godina

Жреб ко жреб, с' неким мора играти, али по мени није лак, напротив! Ево и зашто. Вавринка и Нишикори тренутно важе за једину (или најопаснију) двојицу који могу угрозити Новака. И немојте због овога мене да пљујете, то кажу стручњаци. На другој страни Надал у овој форми и на бетону је небитан, а Мареј некако доће као Новакова муштерија. Федерер му обично не гине кад тад а посебно се оштрио за ово, тако да нема везе где је. Рекох, жреб ништа посебно, напротив, мени се не свиђа.
Нолету желим сву срећу и да коначно освоји топли и влажни Синсинати.

Vrapče

pre 8 godina

Uvek kukate nad žrebom i kako god okreneš ispada da Đokoviću nameštaju - ma zavera sto posto! I kako je to Nadal loš na betonu - ima tri slema na Betonu, u finalu dvaput pobedio Đokoviću, vezao američku turneju 2013, ima 10 mastersa na toj podlozi. Loš je Novak na šljaci - ima nekoliko mastersa i nema slem. Nadal ima i dva W i čak pet finala, i to u istoj god. kad je osvojio RG plus Kvins i štutgart, pa koji tu na kojoj podlozi loš? Federer takođe ima nekoliko mastersa na šljaci i slem! Da ne igraju u isto vreme Nadal bi imao bar 4 W a Federer 4 RG. Što se Đokovića tiče, osvojio poslednja dva W protiv čoveka koji je 6 godina stariji. Nole osvojio 5 AO, najmanje cenjen slem. Da ima 5 RG, 5W ili 5 uso, to bi bila druga stvar. Federer i Nadal su za njega klasa i uvek će biti. Nadal ima 9 rg kolko Nole slemova, ej!

Baja

pre 8 godina

(isto s..nje drugo pakovanje, 15. avgust 2015 08:13)

Bio nekad, Stanislas je iza samuraja na 5.mestu...ali nece on ni stici do Noleta.

boki

pre 8 godina

Nole u Montrealu 2015.. Beluci,Sok,Gulbis,Sardi i finale Marej/Nisikori
Nole u Sinsinatiju 2015..Miler,Conga,Wavrinka,Nisikori i finale Federer/Marej/Nadal...
Ako je vama ovo lak zreb sta je onda Montreal??Po meni ovo je najtezi moguci zreb za osvajanje Sinsinatija!!

Vladislav

pre 8 godina

Fenomenalan zreb a vi sto kukate da je zreb jak da li razumete da Nole mora da se sasrane i sa nekim od nosioca ili mislite da u njegivom delu zreda do finala treba da se sastaje sa teniserima ispod 100 mesta ?

izgleda da opet imamo 2011.-tu :)

pre 8 godina

Stvarno zgodan žreb, ali opet, tu su Nišikori i Wawrinka koji će da grizu protiv šampiona kao i uvek.. Mislim da su velike šanse da Sten preskoči Cincy pošto je predao u četvrtak zbog povrede leđa a US Open je odma iza ćoška.. Ne verujem da i sam Novak mnogo čezne za Sinsinatijem, to je samo statistika, ali sad je stvarno dobra šansa da ga uzme i zablista na američkoj turneji. Pogotovo sada kada mu je olakšan posao u Torontu. Imam utisak da mastera na betonu, u dva dobijena seta, može da nakupi koliko mu volja pošto pobeđuje bez mnogo napora i stresa (a i na šljaci je tu negde).
PS- u četvrtfinalu Cincy-ja Nadal- Federer, daj bože da vidimo klasik još jednom, odavno nismo..

poznavalac

pre 8 godina

Nisikori u 2 seta ocistio Nadala,cetvrtfinale Vavrinka a polufinale upravo taj Nisikori koji je ocistio Nadala,dali je dobar?Dokle cete od Nadala praviti ikakvu pretnju vise.

Logika

pre 8 godina

(MK, 15. avgust 2015 03:45)
Potpuno fascinantan komentar, Wawrinka predao mec zbog povrede bukvalno pre dva dana, i ti sad kazes da je zreb namesten zato sto je Wawrinka u dobroj formi pa da zeznu Novaka?

dijametralno suprotno

pre 8 godina

Zil Miler, Conga, Vavrinka pa Nishikori. To nije dobar zreb. Po meni, to je 4 izuzetno teska meca pre finala sa Federerom. U stvari, ne znam da li je moglo gore.

Dott

pre 8 godina

Da su mi organizatori turnira dali blanko cek, da ja sklopim zreb koji ce biti najtezi za Novaka, kako ne bi osvojio turnir, bio bi bas ovakav.
Novak je za cetvrtfinale dobio najveceg nosioca, posto mu u toj fazi sleduje neko od 5 do 8 na atp, dok u polufinalu dobija 4tog nosioca, kako bi mu u finalu dosao Nadal, Federer ili Marej, zavisno od toga ko je najspremniji u tom trenutku. Zreb nema manu ni najmanju, sastavljen je najteze moguce za Novaka.
Na krju sta mislite zasto je Federer propustio Montreal? Pa Naravno da bi ostao svez za Sinsinati kako bi sprecio Novaka da kompletira masterse, koje nema ni on, nista pametnije od toga nije mogao uraditi za sebe, posto i sam vidi da mu je broj jedan nedostizan.
Ali zna to sve dobro Novak i odlicno je sto su ova dva mastersa jedan za drugim, Montreal mu dobro dodje da se razigra i navikne na podlogu, ocekujem da zablista u Sinsinatiju i osvoji ga bez izgubljenog seta.
Shvatice vec jednom da ne vredi da mu prave zvrcke, jer Novak je stvarno najbolji.

isto s..nje drugo pakovanje

pre 8 godina

ne moze vawrinka u cetvrfinalu nikako, moze samo u polufinalu, wavrinka je 4 nosioc, moze samo u polufinalu da se sretnu!!

Jova

pre 8 godina

Vaaau bas dobar zreb, Vavrinka koji je Djokovicu oteo 2 gren slema i Nisikori jedan koji je posle Djokovica najbolji na betonu igraju sa njim i to dobar zreb. Verujte da je bolje da sve meceve odigra sa Nadalom od drugog kola do finala ili sa Federerom nego sa ovom gore dvojicom, stvarno smesni naslovi....Za Marija ajde razumem ali Federer i Nadal sad kad treba da budu u Novakovoj polovini da ih gazi i poboljsava medjudobni skor sve suprotno za inat...

Mastoor

pre 8 godina

Sve sto je dobro u Noletovom zrebu je sto je Mari u Federerovoj polovini, medjutim prve runde su mu uzas, Zil Miler igra odlicno onda dolazi Conga ili Verdasko ili Gofan u sledecoj rundi, pa Vavrinka, dakle sve mine.

Nema jos zreba za dubl,a neki kazu da ce da igra za Cilicem.

laRS0n

pre 8 godina

@MK
Haha koliko ste nerealni pa to je za posmatranje. Najbolje da moze nekako na njegovoj strani žreba da budu igrači od 300-1000 mesta i tada bi neko rekao "pa da stavili ste ovog Mongolca koji je u odličnoj formi". HARRP, USA, Mi6, NASA to oni sve protv Srba rada i protiv Djokovića, znaju da je najbolji pa mu stavili Wawrinku na njegovo stranu, a ove amatere na drugu. Papa u Elizabeta su kumovali tome

meda

pre 8 godina

Ko li je ovaj zreb proglasio za dobar?
Nishikori ili Murray, tu cak nisam siguran da je bolje igrati protiv japanca trenutno. Ja se cak ne bi iznenadio da se Nishikori bori sa Murray-em za drugo mesto na kraju godine. Ako ne bude imao ponovo problema sa povredama, kao u prvom delu godine.
Od 4-7 mesta, Warwinka je najtezi moguci protivnik (iako mu brz Cincinati beton slabo lezi). Pre toga ima poneka potencijalna nagazna mina kao Tsonga.

4$

pre 8 godina

kakva cetiri prva komentara aoo. pa djokovic bije sa jednom rukom trenutno i fedju i nadala jedino je frka tamo marej. ovamo kod novaka to je vavrinka i nisikori. kakav conga ili gofan...pazi gofan, metar i cevap. sprdate li se to ???

danix

pre 8 godina

Novak najbolje zna kako ce rasporediti snage na ova dva mastersa,a da dodje odmoran i u punoj formi na USO.
Ove masterse niko ne konta,samo su vazni GS i zato Novak treba obratiti paznju samo na GS.Vaznije mu je uzeti USO nego i Montreal i Sinsinati,a tesko da moze uzeti sva tri zaredom.Bojim se da se ne izmori na ovim mastersima pa da dodje umoran kao iz Rima na RG.
Medjutim,siguran sam da ce Nole napraviti najbolji plan.
Srecno care.

mik

pre 8 godina

Kako Vavrinka u četvrtfinalu kada je on četvrti na ATP listi? Po tome bi trebalo da ne mogu pre polufinala da se sastanu. Što se ostatka žreba tiče,mislim da Nadal više nije ni blizu onaj igrač što je bio i Nisikori je trenutno mnogo opasniji od Rafe. Dobro je što su Endi i Rodžer u drugoj polovini,posebno Rodžer koji je svež i odmoran.

Јота

pre 8 godina

Conga, Stan, Nisikori, pa tek posle eventualnih dobijenih meceva finale.

Ne slazem se da je zreb povoljan.

Jednostavno su igraci top 10 kalibra ravnomerno razbacani u dve grupe, od kojih svaka ima svoje kvalitetne igrace u formi i one koji su van forme.

Cak bi mozda bilo bolje da je Novak na mestu Mareja.

Nebitno, mnogo srece Novace u Sinsinatiju , uz nadu da ces osvojiti poslednju titulu koja ti nedostaje iz serije 1.000 masters.

velikoslovog

pre 8 godina

Stvarno dobar zreb. Potencijalne mine Conga/Gofan u trecem kolu ako eksplodiraju. Vavrinka ovde ima jedno polufinale i Toronto/Sinsi inace igra najslabije od mastersa. Berdih i Nisikori svakako laksi od Mareja. Izner izbegnut. Hocemo finale sa Federerom!

veliki strumf

pre 8 godina

Prestanite sa time: dobar zreb. Po cemu je dobar? Prvo, pitanje je uopste ko ce dokle stici, i ko ce se sa kime ukrstiti, a drugo Vavrinka je najtezi protivnik koga je mogao dobiti u cetvrtfinalu. To sto je Nadal u drugoj polovini, u Federerovoj cetvrtini ne znaci da je zreb olaksan, jer je Nadal na betonu trenutno daleko laksi protivnik od Stena. Nisikori u polufinalu takodje nije nesto laksi od Mareja, koga Nole redovno dere.

Nebojša

pre 8 godina

Opet vi lak žreb to što su Federer Nadal i Marej na suprotnoj strani ga ne čini lakim da je četvrtfinale Berdih pa polufinale Nisikori ili Wavrinka to bi već bilo bolje ali ovako sve samo ne lako ali videćemo kako će to ići možda jači rivali poispadaju kao i u Montrealu.

velikoslovog

pre 8 godina

Stvarno dobar zreb. Potencijalne mine Conga/Gofan u trecem kolu ako eksplodiraju. Vavrinka ovde ima jedno polufinale i Toronto/Sinsi inace igra najslabije od mastersa. Berdih i Nisikori svakako laksi od Mareja. Izner izbegnut. Hocemo finale sa Federerom!

Jova

pre 8 godina

Vaaau bas dobar zreb, Vavrinka koji je Djokovicu oteo 2 gren slema i Nisikori jedan koji je posle Djokovica najbolji na betonu igraju sa njim i to dobar zreb. Verujte da je bolje da sve meceve odigra sa Nadalom od drugog kola do finala ili sa Federerom nego sa ovom gore dvojicom, stvarno smesni naslovi....Za Marija ajde razumem ali Federer i Nadal sad kad treba da budu u Novakovoj polovini da ih gazi i poboljsava medjudobni skor sve suprotno za inat...

dijametralno suprotno

pre 8 godina

Zil Miler, Conga, Vavrinka pa Nishikori. To nije dobar zreb. Po meni, to je 4 izuzetno teska meca pre finala sa Federerom. U stvari, ne znam da li je moglo gore.

poznavalac

pre 8 godina

Nisikori u 2 seta ocistio Nadala,cetvrtfinale Vavrinka a polufinale upravo taj Nisikori koji je ocistio Nadala,dali je dobar?Dokle cete od Nadala praviti ikakvu pretnju vise.

Dott

pre 8 godina

Da su mi organizatori turnira dali blanko cek, da ja sklopim zreb koji ce biti najtezi za Novaka, kako ne bi osvojio turnir, bio bi bas ovakav.
Novak je za cetvrtfinale dobio najveceg nosioca, posto mu u toj fazi sleduje neko od 5 do 8 na atp, dok u polufinalu dobija 4tog nosioca, kako bi mu u finalu dosao Nadal, Federer ili Marej, zavisno od toga ko je najspremniji u tom trenutku. Zreb nema manu ni najmanju, sastavljen je najteze moguce za Novaka.
Na krju sta mislite zasto je Federer propustio Montreal? Pa Naravno da bi ostao svez za Sinsinati kako bi sprecio Novaka da kompletira masterse, koje nema ni on, nista pametnije od toga nije mogao uraditi za sebe, posto i sam vidi da mu je broj jedan nedostizan.
Ali zna to sve dobro Novak i odlicno je sto su ova dva mastersa jedan za drugim, Montreal mu dobro dodje da se razigra i navikne na podlogu, ocekujem da zablista u Sinsinatiju i osvoji ga bez izgubljenog seta.
Shvatice vec jednom da ne vredi da mu prave zvrcke, jer Novak je stvarno najbolji.

Logika

pre 8 godina

(MK, 15. avgust 2015 03:45)
Potpuno fascinantan komentar, Wawrinka predao mec zbog povrede bukvalno pre dva dana, i ti sad kazes da je zreb namesten zato sto je Wawrinka u dobroj formi pa da zeznu Novaka?

Samo covek

pre 8 godina

Dobar? Dobio je sve moguce teske rivale osim Mareja, sa Federerom svakako nije mogao pre finala, a ako je dobro sto je izbegao Nadala ja onda stvarno nista o tenisu ne znam. Conga u trecem, Sten u QF, Nisikori u SF i u finalu Marej ili Roder, stvarno dobar zreb ccc

izgleda da opet imamo 2011.-tu :)

pre 8 godina

Stvarno zgodan žreb, ali opet, tu su Nišikori i Wawrinka koji će da grizu protiv šampiona kao i uvek.. Mislim da su velike šanse da Sten preskoči Cincy pošto je predao u četvrtak zbog povrede leđa a US Open je odma iza ćoška.. Ne verujem da i sam Novak mnogo čezne za Sinsinatijem, to je samo statistika, ali sad je stvarno dobra šansa da ga uzme i zablista na američkoj turneji. Pogotovo sada kada mu je olakšan posao u Torontu. Imam utisak da mastera na betonu, u dva dobijena seta, može da nakupi koliko mu volja pošto pobeđuje bez mnogo napora i stresa (a i na šljaci je tu negde).
PS- u četvrtfinalu Cincy-ja Nadal- Federer, daj bože da vidimo klasik još jednom, odavno nismo..

teča rasa

pre 8 godina

Жреб ко жреб, с' неким мора играти, али по мени није лак, напротив! Ево и зашто. Вавринка и Нишикори тренутно важе за једину (или најопаснију) двојицу који могу угрозити Новака. И немојте због овога мене да пљујете, то кажу стручњаци. На другој страни Надал у овој форми и на бетону је небитан, а Мареј некако доће као Новакова муштерија. Федерер му обично не гине кад тад а посебно се оштрио за ово, тако да нема везе где је. Рекох, жреб ништа посебно, напротив, мени се не свиђа.
Нолету желим сву срећу и да коначно освоји топли и влажни Синсинати.

Јота

pre 8 godina

Conga, Stan, Nisikori, pa tek posle eventualnih dobijenih meceva finale.

Ne slazem se da je zreb povoljan.

Jednostavno su igraci top 10 kalibra ravnomerno razbacani u dve grupe, od kojih svaka ima svoje kvalitetne igrace u formi i one koji su van forme.

Cak bi mozda bilo bolje da je Novak na mestu Mareja.

Nebitno, mnogo srece Novace u Sinsinatiju , uz nadu da ces osvojiti poslednju titulu koja ti nedostaje iz serije 1.000 masters.

danix

pre 8 godina

Novak najbolje zna kako ce rasporediti snage na ova dva mastersa,a da dodje odmoran i u punoj formi na USO.
Ove masterse niko ne konta,samo su vazni GS i zato Novak treba obratiti paznju samo na GS.Vaznije mu je uzeti USO nego i Montreal i Sinsinati,a tesko da moze uzeti sva tri zaredom.Bojim se da se ne izmori na ovim mastersima pa da dodje umoran kao iz Rima na RG.
Medjutim,siguran sam da ce Nole napraviti najbolji plan.
Srecno care.

boki

pre 8 godina

Nole u Montrealu 2015.. Beluci,Sok,Gulbis,Sardi i finale Marej/Nisikori
Nole u Sinsinatiju 2015..Miler,Conga,Wavrinka,Nisikori i finale Federer/Marej/Nadal...
Ako je vama ovo lak zreb sta je onda Montreal??Po meni ovo je najtezi moguci zreb za osvajanje Sinsinatija!!

veliki strumf

pre 8 godina

Prestanite sa time: dobar zreb. Po cemu je dobar? Prvo, pitanje je uopste ko ce dokle stici, i ko ce se sa kime ukrstiti, a drugo Vavrinka je najtezi protivnik koga je mogao dobiti u cetvrtfinalu. To sto je Nadal u drugoj polovini, u Federerovoj cetvrtini ne znaci da je zreb olaksan, jer je Nadal na betonu trenutno daleko laksi protivnik od Stena. Nisikori u polufinalu takodje nije nesto laksi od Mareja, koga Nole redovno dere.

Mastoor

pre 8 godina

Sve sto je dobro u Noletovom zrebu je sto je Mari u Federerovoj polovini, medjutim prve runde su mu uzas, Zil Miler igra odlicno onda dolazi Conga ili Verdasko ili Gofan u sledecoj rundi, pa Vavrinka, dakle sve mine.

Nema jos zreba za dubl,a neki kazu da ce da igra za Cilicem.

mik

pre 8 godina

Kako Vavrinka u četvrtfinalu kada je on četvrti na ATP listi? Po tome bi trebalo da ne mogu pre polufinala da se sastanu. Što se ostatka žreba tiče,mislim da Nadal više nije ni blizu onaj igrač što je bio i Nisikori je trenutno mnogo opasniji od Rafe. Dobro je što su Endi i Rodžer u drugoj polovini,posebno Rodžer koji je svež i odmoran.

Nebojša

pre 8 godina

Opet vi lak žreb to što su Federer Nadal i Marej na suprotnoj strani ga ne čini lakim da je četvrtfinale Berdih pa polufinale Nisikori ili Wavrinka to bi već bilo bolje ali ovako sve samo ne lako ali videćemo kako će to ići možda jači rivali poispadaju kao i u Montrealu.

anica

pre 8 godina

@vrapce
Au al si se ti iznervirao...polako bre!
Samo kad nam ti rece da je AO najmanje cenjen slem, i da Nole eto ima bas malo mastersa na sljaci, ja stvarno ne razumem cemy ovoliko ljubomora i zavist!

goran

pre 8 godina

1/8 conga, 1/4 vavrinka, 1/2 nisikori koji je nocas pocistio nadala, u finalu marej, federer, nadal... pa kakav bi tek onda bio los zreb ako je ovo dobar

meda

pre 8 godina

Ko li je ovaj zreb proglasio za dobar?
Nishikori ili Murray, tu cak nisam siguran da je bolje igrati protiv japanca trenutno. Ja se cak ne bi iznenadio da se Nishikori bori sa Murray-em za drugo mesto na kraju godine. Ako ne bude imao ponovo problema sa povredama, kao u prvom delu godine.
Od 4-7 mesta, Warwinka je najtezi moguci protivnik (iako mu brz Cincinati beton slabo lezi). Pre toga ima poneka potencijalna nagazna mina kao Tsonga.

Vrapče

pre 8 godina

Anica - He he, šalim se naravno, što se pecate - svi slemovi su podjednako važni. Istina AO to nije bio negde do 2.000. Međtim , Đoković ima tri W. tako da...on je već sada među nekoliko najvećih u open eri.Ćovek igra kao mašina. Samo su Federer, Nadal, Sampras, Lejver i Borg (open era) ispred njega. Federer mu više nije konkurencije, a više ni Nadal. Jedino mi žao što je tenis postao dosadan, ali NĐ nije zato kriv.

Vladislav

pre 8 godina

Fenomenalan zreb a vi sto kukate da je zreb jak da li razumete da Nole mora da se sasrane i sa nekim od nosioca ili mislite da u njegivom delu zreda do finala treba da se sastaje sa teniserima ispod 100 mesta ?

isto s..nje drugo pakovanje

pre 8 godina

ne moze vawrinka u cetvrfinalu nikako, moze samo u polufinalu, wavrinka je 4 nosioc, moze samo u polufinalu da se sretnu!!

johnny

pre 8 godina

deluje skroz namešteno, ubacili su sve same mine novaku, a nadal na oba mastersa na suprotnoj strani žreba gde nema šanse da prođe više od dva tri kola, masters finale za njega je misaona imenica, a sada bi bio prava poslastica za našeg tenisača i taman bi novak izjednačio H2H

plus su stavili ovakvog nadala da ide već u trećem kolu na federera, taman da rođa malo smanji sramnu H2H razliku, hmm nameštenonamešteno

laRS0n

pre 8 godina

@MK
Haha koliko ste nerealni pa to je za posmatranje. Najbolje da moze nekako na njegovoj strani žreba da budu igrači od 300-1000 mesta i tada bi neko rekao "pa da stavili ste ovog Mongolca koji je u odličnoj formi". HARRP, USA, Mi6, NASA to oni sve protv Srba rada i protiv Djokovića, znaju da je najbolji pa mu stavili Wawrinku na njegovo stranu, a ove amatere na drugu. Papa u Elizabeta su kumovali tome

MK

pre 8 godina

@Logika
Da je meni, kao Kirgiros što je Vavrinki, iz čista mira javno sasuo u lice onakve bljuvotine i meni bi se zamračilo pred očima...i zabolela ledja...
@laRS0n
Kad nadješ tenisera sa brojkom od 28% odigranih mečeva sa TOP 10 kao Novak što ima – javi mi..

Baja

pre 8 godina

(isto s..nje drugo pakovanje, 15. avgust 2015 08:13)

Bio nekad, Stanislas je iza samuraja na 5.mestu...ali nece on ni stici do Noleta.

4$

pre 8 godina

kakva cetiri prva komentara aoo. pa djokovic bije sa jednom rukom trenutno i fedju i nadala jedino je frka tamo marej. ovamo kod novaka to je vavrinka i nisikori. kakav conga ili gofan...pazi gofan, metar i cevap. sprdate li se to ???

pcelica maja

pre 8 godina

Sta je ovde dobar zreb? Svi, pocev od Tsonge su u stanju da ga pobede ako im bude dan. To sto nema Federera i Mareja u polovini ne znaci da nece moratipreko nekog od njih do titule. A ne zaboravite da je spomenute lakse dobiti pre finala jer kada je osvajanje titula u pitanju - daju najbolje iz sebe. O Nadalu ne bih puno - kompleksi i doping su cudo. Nemanje tehnike za tenis nego silovanje reketa i lopstice su uzeli maha. Pozicija na rang listi vise nego odlicna u odnosu na zasluge.

Vrapče

pre 8 godina

Uvek kukate nad žrebom i kako god okreneš ispada da Đokoviću nameštaju - ma zavera sto posto! I kako je to Nadal loš na betonu - ima tri slema na Betonu, u finalu dvaput pobedio Đokoviću, vezao američku turneju 2013, ima 10 mastersa na toj podlozi. Loš je Novak na šljaci - ima nekoliko mastersa i nema slem. Nadal ima i dva W i čak pet finala, i to u istoj god. kad je osvojio RG plus Kvins i štutgart, pa koji tu na kojoj podlozi loš? Federer takođe ima nekoliko mastersa na šljaci i slem! Da ne igraju u isto vreme Nadal bi imao bar 4 W a Federer 4 RG. Što se Đokovića tiče, osvojio poslednja dva W protiv čoveka koji je 6 godina stariji. Nole osvojio 5 AO, najmanje cenjen slem. Da ima 5 RG, 5W ili 5 uso, to bi bila druga stvar. Federer i Nadal su za njega klasa i uvek će biti. Nadal ima 9 rg kolko Nole slemova, ej!

meda

pre 8 godina

mik@ Kako je "dobro sto je Rodzer u drugoj polovini" kada je on drugi na listi i mora da bude u drugoj polovini? I jos ne znas da je Warwinka 5-ti i da je Nisikori sada 4-ti. Jel bas moras da pises gluposti?

moram da primetim

pre 8 godina

Aman, kad to nije dobar žreb pobogu..i ono malo tenisera u žrebu ispadnu pre susreta, e sad, možda to ima veze sa čestim posetama tata Srkija Negotinu i pre par dana Žagubici..mislite o tome.

Vrapče

pre 8 godina

Uvek kukate nad žrebom i kako god okreneš ispada da Đokoviću nameštaju - ma zavera sto posto! I kako je to Nadal loš na betonu - ima tri slema na Betonu, u finalu dvaput pobedio Đokoviću, vezao američku turneju 2013, ima 10 mastersa na toj podlozi. Loš je Novak na šljaci - ima nekoliko mastersa i nema slem. Nadal ima i dva W i čak pet finala, i to u istoj god. kad je osvojio RG plus Kvins i štutgart, pa koji tu na kojoj podlozi loš? Federer takođe ima nekoliko mastersa na šljaci i slem! Da ne igraju u isto vreme Nadal bi imao bar 4 W a Federer 4 RG. Što se Đokovića tiče, osvojio poslednja dva W protiv čoveka koji je 6 godina stariji. Nole osvojio 5 AO, najmanje cenjen slem. Da ima 5 RG, 5W ili 5 uso, to bi bila druga stvar. Federer i Nadal su za njega klasa i uvek će biti. Nadal ima 9 rg kolko Nole slemova, ej!

laRS0n

pre 8 godina

@MK
Haha koliko ste nerealni pa to je za posmatranje. Najbolje da moze nekako na njegovoj strani žreba da budu igrači od 300-1000 mesta i tada bi neko rekao "pa da stavili ste ovog Mongolca koji je u odličnoj formi". HARRP, USA, Mi6, NASA to oni sve protv Srba rada i protiv Djokovića, znaju da je najbolji pa mu stavili Wawrinku na njegovo stranu, a ove amatere na drugu. Papa u Elizabeta su kumovali tome

Dott

pre 8 godina

Da su mi organizatori turnira dali blanko cek, da ja sklopim zreb koji ce biti najtezi za Novaka, kako ne bi osvojio turnir, bio bi bas ovakav.
Novak je za cetvrtfinale dobio najveceg nosioca, posto mu u toj fazi sleduje neko od 5 do 8 na atp, dok u polufinalu dobija 4tog nosioca, kako bi mu u finalu dosao Nadal, Federer ili Marej, zavisno od toga ko je najspremniji u tom trenutku. Zreb nema manu ni najmanju, sastavljen je najteze moguce za Novaka.
Na krju sta mislite zasto je Federer propustio Montreal? Pa Naravno da bi ostao svez za Sinsinati kako bi sprecio Novaka da kompletira masterse, koje nema ni on, nista pametnije od toga nije mogao uraditi za sebe, posto i sam vidi da mu je broj jedan nedostizan.
Ali zna to sve dobro Novak i odlicno je sto su ova dva mastersa jedan za drugim, Montreal mu dobro dodje da se razigra i navikne na podlogu, ocekujem da zablista u Sinsinatiju i osvoji ga bez izgubljenog seta.
Shvatice vec jednom da ne vredi da mu prave zvrcke, jer Novak je stvarno najbolji.

velikoslovog

pre 8 godina

Stvarno dobar zreb. Potencijalne mine Conga/Gofan u trecem kolu ako eksplodiraju. Vavrinka ovde ima jedno polufinale i Toronto/Sinsi inace igra najslabije od mastersa. Berdih i Nisikori svakako laksi od Mareja. Izner izbegnut. Hocemo finale sa Federerom!

isto s..nje drugo pakovanje

pre 8 godina

ne moze vawrinka u cetvrfinalu nikako, moze samo u polufinalu, wavrinka je 4 nosioc, moze samo u polufinalu da se sretnu!!

Jova

pre 8 godina

Vaaau bas dobar zreb, Vavrinka koji je Djokovicu oteo 2 gren slema i Nisikori jedan koji je posle Djokovica najbolji na betonu igraju sa njim i to dobar zreb. Verujte da je bolje da sve meceve odigra sa Nadalom od drugog kola do finala ili sa Federerom nego sa ovom gore dvojicom, stvarno smesni naslovi....Za Marija ajde razumem ali Federer i Nadal sad kad treba da budu u Novakovoj polovini da ih gazi i poboljsava medjudobni skor sve suprotno za inat...

Vladislav

pre 8 godina

Fenomenalan zreb a vi sto kukate da je zreb jak da li razumete da Nole mora da se sasrane i sa nekim od nosioca ili mislite da u njegivom delu zreda do finala treba da se sastaje sa teniserima ispod 100 mesta ?

pcelica maja

pre 8 godina

Sta je ovde dobar zreb? Svi, pocev od Tsonge su u stanju da ga pobede ako im bude dan. To sto nema Federera i Mareja u polovini ne znaci da nece moratipreko nekog od njih do titule. A ne zaboravite da je spomenute lakse dobiti pre finala jer kada je osvajanje titula u pitanju - daju najbolje iz sebe. O Nadalu ne bih puno - kompleksi i doping su cudo. Nemanje tehnike za tenis nego silovanje reketa i lopstice su uzeli maha. Pozicija na rang listi vise nego odlicna u odnosu na zasluge.

4$

pre 8 godina

kakva cetiri prva komentara aoo. pa djokovic bije sa jednom rukom trenutno i fedju i nadala jedino je frka tamo marej. ovamo kod novaka to je vavrinka i nisikori. kakav conga ili gofan...pazi gofan, metar i cevap. sprdate li se to ???

dijametralno suprotno

pre 8 godina

Zil Miler, Conga, Vavrinka pa Nishikori. To nije dobar zreb. Po meni, to je 4 izuzetno teska meca pre finala sa Federerom. U stvari, ne znam da li je moglo gore.

moram da primetim

pre 8 godina

Aman, kad to nije dobar žreb pobogu..i ono malo tenisera u žrebu ispadnu pre susreta, e sad, možda to ima veze sa čestim posetama tata Srkija Negotinu i pre par dana Žagubici..mislite o tome.

poznavalac

pre 8 godina

Nisikori u 2 seta ocistio Nadala,cetvrtfinale Vavrinka a polufinale upravo taj Nisikori koji je ocistio Nadala,dali je dobar?Dokle cete od Nadala praviti ikakvu pretnju vise.

mik

pre 8 godina

Kako Vavrinka u četvrtfinalu kada je on četvrti na ATP listi? Po tome bi trebalo da ne mogu pre polufinala da se sastanu. Što se ostatka žreba tiče,mislim da Nadal više nije ni blizu onaj igrač što je bio i Nisikori je trenutno mnogo opasniji od Rafe. Dobro je što su Endi i Rodžer u drugoj polovini,posebno Rodžer koji je svež i odmoran.

Logika

pre 8 godina

(MK, 15. avgust 2015 03:45)
Potpuno fascinantan komentar, Wawrinka predao mec zbog povrede bukvalno pre dva dana, i ti sad kazes da je zreb namesten zato sto je Wawrinka u dobroj formi pa da zeznu Novaka?

boki

pre 8 godina

Nole u Montrealu 2015.. Beluci,Sok,Gulbis,Sardi i finale Marej/Nisikori
Nole u Sinsinatiju 2015..Miler,Conga,Wavrinka,Nisikori i finale Federer/Marej/Nadal...
Ako je vama ovo lak zreb sta je onda Montreal??Po meni ovo je najtezi moguci zreb za osvajanje Sinsinatija!!

MK

pre 8 godina

@Logika
Da je meni, kao Kirgiros što je Vavrinki, iz čista mira javno sasuo u lice onakve bljuvotine i meni bi se zamračilo pred očima...i zabolela ledja...
@laRS0n
Kad nadješ tenisera sa brojkom od 28% odigranih mečeva sa TOP 10 kao Novak što ima – javi mi..

johnny

pre 8 godina

deluje skroz namešteno, ubacili su sve same mine novaku, a nadal na oba mastersa na suprotnoj strani žreba gde nema šanse da prođe više od dva tri kola, masters finale za njega je misaona imenica, a sada bi bio prava poslastica za našeg tenisača i taman bi novak izjednačio H2H

plus su stavili ovakvog nadala da ide već u trećem kolu na federera, taman da rođa malo smanji sramnu H2H razliku, hmm nameštenonamešteno

danix

pre 8 godina

Novak najbolje zna kako ce rasporediti snage na ova dva mastersa,a da dodje odmoran i u punoj formi na USO.
Ove masterse niko ne konta,samo su vazni GS i zato Novak treba obratiti paznju samo na GS.Vaznije mu je uzeti USO nego i Montreal i Sinsinati,a tesko da moze uzeti sva tri zaredom.Bojim se da se ne izmori na ovim mastersima pa da dodje umoran kao iz Rima na RG.
Medjutim,siguran sam da ce Nole napraviti najbolji plan.
Srecno care.

goran

pre 8 godina

1/8 conga, 1/4 vavrinka, 1/2 nisikori koji je nocas pocistio nadala, u finalu marej, federer, nadal... pa kakav bi tek onda bio los zreb ako je ovo dobar

meda

pre 8 godina

Ko li je ovaj zreb proglasio za dobar?
Nishikori ili Murray, tu cak nisam siguran da je bolje igrati protiv japanca trenutno. Ja se cak ne bi iznenadio da se Nishikori bori sa Murray-em za drugo mesto na kraju godine. Ako ne bude imao ponovo problema sa povredama, kao u prvom delu godine.
Od 4-7 mesta, Warwinka je najtezi moguci protivnik (iako mu brz Cincinati beton slabo lezi). Pre toga ima poneka potencijalna nagazna mina kao Tsonga.

Mastoor

pre 8 godina

Sve sto je dobro u Noletovom zrebu je sto je Mari u Federerovoj polovini, medjutim prve runde su mu uzas, Zil Miler igra odlicno onda dolazi Conga ili Verdasko ili Gofan u sledecoj rundi, pa Vavrinka, dakle sve mine.

Nema jos zreba za dubl,a neki kazu da ce da igra za Cilicem.

izgleda da opet imamo 2011.-tu :)

pre 8 godina

Stvarno zgodan žreb, ali opet, tu su Nišikori i Wawrinka koji će da grizu protiv šampiona kao i uvek.. Mislim da su velike šanse da Sten preskoči Cincy pošto je predao u četvrtak zbog povrede leđa a US Open je odma iza ćoška.. Ne verujem da i sam Novak mnogo čezne za Sinsinatijem, to je samo statistika, ali sad je stvarno dobra šansa da ga uzme i zablista na američkoj turneji. Pogotovo sada kada mu je olakšan posao u Torontu. Imam utisak da mastera na betonu, u dva dobijena seta, može da nakupi koliko mu volja pošto pobeđuje bez mnogo napora i stresa (a i na šljaci je tu negde).
PS- u četvrtfinalu Cincy-ja Nadal- Federer, daj bože da vidimo klasik još jednom, odavno nismo..

Baja

pre 8 godina

(isto s..nje drugo pakovanje, 15. avgust 2015 08:13)

Bio nekad, Stanislas je iza samuraja na 5.mestu...ali nece on ni stici do Noleta.

Samo covek

pre 8 godina

Dobar? Dobio je sve moguce teske rivale osim Mareja, sa Federerom svakako nije mogao pre finala, a ako je dobro sto je izbegao Nadala ja onda stvarno nista o tenisu ne znam. Conga u trecem, Sten u QF, Nisikori u SF i u finalu Marej ili Roder, stvarno dobar zreb ccc

teča rasa

pre 8 godina

Жреб ко жреб, с' неким мора играти, али по мени није лак, напротив! Ево и зашто. Вавринка и Нишикори тренутно важе за једину (или најопаснију) двојицу који могу угрозити Новака. И немојте због овога мене да пљујете, то кажу стручњаци. На другој страни Надал у овој форми и на бетону је небитан, а Мареј некако доће као Новакова муштерија. Федерер му обично не гине кад тад а посебно се оштрио за ово, тако да нема везе где је. Рекох, жреб ништа посебно, напротив, мени се не свиђа.
Нолету желим сву срећу и да коначно освоји топли и влажни Синсинати.

Nebojša

pre 8 godina

Opet vi lak žreb to što su Federer Nadal i Marej na suprotnoj strani ga ne čini lakim da je četvrtfinale Berdih pa polufinale Nisikori ili Wavrinka to bi već bilo bolje ali ovako sve samo ne lako ali videćemo kako će to ići možda jači rivali poispadaju kao i u Montrealu.

veliki strumf

pre 8 godina

Prestanite sa time: dobar zreb. Po cemu je dobar? Prvo, pitanje je uopste ko ce dokle stici, i ko ce se sa kime ukrstiti, a drugo Vavrinka je najtezi protivnik koga je mogao dobiti u cetvrtfinalu. To sto je Nadal u drugoj polovini, u Federerovoj cetvrtini ne znaci da je zreb olaksan, jer je Nadal na betonu trenutno daleko laksi protivnik od Stena. Nisikori u polufinalu takodje nije nesto laksi od Mareja, koga Nole redovno dere.

Јота

pre 8 godina

Conga, Stan, Nisikori, pa tek posle eventualnih dobijenih meceva finale.

Ne slazem se da je zreb povoljan.

Jednostavno su igraci top 10 kalibra ravnomerno razbacani u dve grupe, od kojih svaka ima svoje kvalitetne igrace u formi i one koji su van forme.

Cak bi mozda bilo bolje da je Novak na mestu Mareja.

Nebitno, mnogo srece Novace u Sinsinatiju , uz nadu da ces osvojiti poslednju titulu koja ti nedostaje iz serije 1.000 masters.

anica

pre 8 godina

@vrapce
Au al si se ti iznervirao...polako bre!
Samo kad nam ti rece da je AO najmanje cenjen slem, i da Nole eto ima bas malo mastersa na sljaci, ja stvarno ne razumem cemy ovoliko ljubomora i zavist!

Vrapče

pre 8 godina

Anica - He he, šalim se naravno, što se pecate - svi slemovi su podjednako važni. Istina AO to nije bio negde do 2.000. Međtim , Đoković ima tri W. tako da...on je već sada među nekoliko najvećih u open eri.Ćovek igra kao mašina. Samo su Federer, Nadal, Sampras, Lejver i Borg (open era) ispred njega. Federer mu više nije konkurencije, a više ni Nadal. Jedino mi žao što je tenis postao dosadan, ali NĐ nije zato kriv.

meda

pre 8 godina

mik@ Kako je "dobro sto je Rodzer u drugoj polovini" kada je on drugi na listi i mora da bude u drugoj polovini? I jos ne znas da je Warwinka 5-ti i da je Nisikori sada 4-ti. Jel bas moras da pises gluposti?