Subota, 08.08.2015.

21:00

Srbija razbila Hrvatsku za svetsko zlato!

Vaterpolisti Srbije postali su svetski šampioni pobedom nad Hrvatskom 11:4 (2:2, 3:0, 2:2, 4:0) u finalu u Kazanju!

Izvor: MN

Srbija razbila Hrvatsku za svetsko zlato! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

672 Komentari

Sortiraj po:

Игор С

pre 8 godina

Србиja Србиjа Србиja Србиja Шампиони шампиони шампиони хвала хвала хвала вам ватерполисти вечерас смо joш jeдном показали шта борба за Србиjу.

beogradjanka

pre 8 godina

Umoljavaju se komentatori da ostanu u granicama sporta i da ne ucitavaju politiku u svaki aspekt zivota!!! Za primer nam mogu posluziti vaterpolisti oba tima.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Ono kad ti je more 10 minuta od kuće, a Srbi ga nemaju. Neprocjenjivo!!(Hrvat, 09. avgust 2015 00:15)

Koliko li je bola u tebi i koliko li je tek neprocenjivo, što i pored toga što nemamo more, mi vas deremo u vodenim sportovima! A o ovim "kopnenim" da i ne govorim! I onako usput, vaterpolo se igra u bazenu, ne u moru, čisto da znaš! Pokloni se svetskim šampionima!

EU

pre 8 godina

Sudeći po večini komentara ovdje, u Srbiji ima mnogo izkompleksiranih ljudi... a boga mi i nekulturnih. Što se to s vama desilo, da ste takvi? Ili ste to možda oduvijek takvi bili, pa zato svi beže od vas? Ili je to možda od svega jada koji doživljate svaki dan u jadnoj državi (politički ekonomsko gledano)? Tko bi znao... politika si misli, evo njim igara... a hleba... hleb im ne treba...

Pozdrav od Hrvata za sve dobronamjerne ljude na Balkanu

pre 8 godina

Susjedi cestitam...zasluzeno nema sta...nadam se da ce i dalje ex-yu zemlje vladati u ovome sportu, i unijeti bar malo veselja za opljackane i ponizene narode na ovim prostorima...

Nagatomi

pre 8 godina

Leto 2015:Fudbaleri u20- svetsko ZLATOKosarkasice- evropsko ZLATOKosarkasi u20- evropsko ZLATONovak Djokovic- WIMBLEDONVaterpolisti- svetsko ZLATOOdbojkasi- svetska liga SREBROi sad kao slag na torti Sale sa miljenicima nacije... :)Dame i gospodo, dobrodosli u zemlju sampiona.
(Igraj i pobedi., 08. avgust 2015 22:26)
Ne treba nikako zaboraviti medalje sa specijalne olimpijade! Veliki heroji!

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Pita Mujo Hasu ...znas Haso koju pesmu najcesce slusaju hrvatski sportisti ...Koju? Pa Boze Pravde!!
(Hogar Strasni, 09. avgust 2015 00:20)

Ne samo sportisti, već cela lijepa njihova.:)))

BRAVO!

domaći

pre 8 godina

Čisto kao odgovor onom koji pita kako Hrvatska ima više medalja na OI. Pa ima.. Srbija 16 medalja, a Hrvatska 23 + 11 sa zimskih. Znači 16 prema 34. Više nego duplo a imamo duplo manje stanovnika. No to nema veze sa ovom temom. Bili ste bolji jučer, i to brutalno bolji. Čestitam. I samo da se nadovežem na one priče o oluji. To slavi 30 % ultra nacionalista, dok ostali narod poput mene i svih mojih prijatelja uopće nas to ne dira. No oni su glasni i vi mislite da je tako u cijeloj HR. E pa nije. Jeste vi vidli ikakvo slavlje u Zagrebu, zagorju, međimurju, podravini!? Normalno da ne. U Srbiju odlazim barem jednom godišnje i nikad nisam imao nikakvih problema, dapače..obožavam sremce :) Živeli Vi meni..

Da ne poverujes

pre 8 godina

za STARAČKI DOM SPREMNI hahahahahaha evo vam za oluju - sad ste dobili cunami!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejan, 8. avgust 2015 23:10) # Link komentara
----
Čovječe, pa ti ne znaš ni pobjedu slaviti... strašno.

Dario Hr

pre 8 godina

Cek Srbija ne ide ono na nogometni EURO niti je isla na svjetsko prvenstvo bas zbog nas? Bas me zanima kako je svake god u finalu lige prvaka gledati Bayern (Mandzukic), Real (Modric), Barcu (Rakitic) i to god jednu iza druge :) Doktori za vas, drzite se vi vaterpola. :)

Tady boy

pre 8 godina

Čestitke Srbiji koja je trenutno bolja od nas. Vidimo se Riju.
 (tadijazg, 8. avgust 2015 22:18)

Sta ima da se gledamo kada sve vec znamo, cestitaj sad i za Rijo, lakse ti je...

Dovla

pre 8 godina

Svaka cast momci. Pre sam razgovarao sa nekim drugarima i rekao sam da je jedini nacin da nas neko dobije da nas vezu tamo kod naseg gola. Pogodili smo zicu u zadnje dve godine i samo da potraje do kraja OI pa da uzmemo ono sto nam nedostaje. Svaka cast i Hrvatima, dobri su momci i uz nas najbolja ekipa.
Jos kad bi drzava malo vise ulagala bilo bi jos bolje. Sramota je u kakvim uslovima stasavaju buduci sampioni.
Sad se okrecem kosarci, pa onda odbojka. Bice jos medalja...

Niko-I-Ništa

pre 8 godina

Odbojkasi-svetska liga SREBRO nisu docekani
specijalni olimpijci u Srbiju doneli 17 medalja!+osvojili svetsko zlato u fudbalu! nisu docekani
zivela srbija

Kinez

pre 8 godina

Pozdrav iz Kine!
Pita me komsija kinez sta se desava, sta slavimo, a ja mu lepo objasnim: na svetskom prvenstvu u Rusiji, Hrvati pobedili Kinu 17:1, a on se ukocio. Ali, kazem ja, ne slavimo mi to, nego mi te sto Vas pobedjuju napunimo da 11:4, pri cemu im na pocetku damo 2 gola fore, da bude zanimljivije i da ne pobegnu pre kraja meca. Koliki bi tek bio rezultat Srbija - Kina?
Shvatio sve Kinez, uz to zna i za Djokovica, Anu Ivanovic, Boru Milutinovica, kosarkase iz Srbije (najvise nase iz NBA) pa kaze: Trudicemo se da sa vama igramo samo stoni tenis! :-)

Igor

pre 8 godina

Vi Srbi znate reci "na kolena pred Srbe", pa u vaterpolu ste to definitivno zasluzili. Ne samo od Hrvata, nego od svih! Cestitam Srbiji i spustam se na koljena!
Daj boze da se i dalje prepiremo u sportu a ne u politici. Zivjeli i pozdrav od Hrvata

Kucni analiticar

pre 8 godina

Nedavno u Srbiji strucnjaci otkrili najvecu zlatnu zicu...greska pa to su bile medalje nasih sportista... bravo momci stvarno ste jedimstveni.

Dalibor

pre 8 godina

Iz Zagreba sam, Hrvat - imam Srbina za zeta i nećake koji nisu kršteni niti u katoličkoj niti u pravoslavnoj crkvi, jer su se roditelji dogovorili da će oni sami odlučiti kada porastu u kojoj će, ako će uopće.
Ovakva prepucavanja su pravi pokazatelj koliko smo svjetlosnih godina udaljeni od Japana, Njemačke koji su 20 godina nakon rata bili svjetski izvoznici - a mi se još "igramo" Mirka i Slavka.
I da, svaka čast i Vašim vaterpolistima i svima drugima koji su Vas ovo ljeto veselili - osobno Novaka obožavam i kada bi se svi ponašali kao on, na ovim bi prostorima bilo bolje...
Pozdrav iz Zagreba, iskreni - i čestitke svima

grobnik

pre 8 godina

Čestitke komšije razbili ste nas....
Al svejedno zadovoljan sam jer u ovom malom dijelu balkana ima momčadi gdje nema nigdje u svijetu.
Još jednom čestitka.

Dobra vest, ali

pre 8 godina

Svaka cast vaterpolistima. Najzad da se i mi necemu radujemo. Smetaju mi komentari koji uporedjuju Oluju i oluju u bazenu. Oluja je tragican dogadjaj i ne treba je mesati sa sportom iz postovanja prema nastradalima. Cuveni smo po duhovitosti. Ne treba to da kvarimo.

Lena

pre 8 godina

Leto 2015:Fudbaleri u20- svetsko ZLATOKosarkasice- evropsko ZLATOKosarkasi u20- evropsko ZLATONovak Djokovic- WIMBLEDONVaterpolisti- svetsko ZLATOOdbojkasi- svetska liga SREBROi sad kao slag na torti Sale sa miljenicima nacije... :)Dame i gospodo, dobrodosli u zemlju sampiona.(Igraj i pobedi., 08. avgust 2015 22:26)

Neka je svaka godina ovakva, ali ne zaboravimo i medalje sa specijalne olimpijade!

Zvezdas_usa

pre 8 godina

Cestitam. Gledao sam utakmicu. Igra je bila profesionalna i patriotska. Cesttiam vaterpolistima reprezentacije Srbije i treneru vaterpolo reprezentacije Srbije. Zivela vaterpolo reprezentacije Srbije. To je najveci dan za sport, za Srbiju. Nasi vaterpolisti su pravi junaci. Zivela nasa otadzbina Srbija.

cudo nevidjeno

pre 8 godina

BRAVO, BRAVO, BRAVO!!! Vidimo se sutra :) :) :)

Sad ce mnogi da cestitaju i potrce da se slikaju sa sampionima, a kad molite za malo para da vaterpolo klubovi ne propadnu, nigde ih nema.

zajam za srbiju

pre 8 godina

6 miliona evra fk cz dobija od Gasproma, 3 miliona od telekoma, a niko ne vidi na sta ide taj novac! I to sve uz blagoslov naseg vodje. Za to vreme se gase nasi vaterpolo klubovi, kojima je i 100.000 evrica dovoljno. Tuga..
(41+, 08. avgust 2015 23:59)

Prodajte Zemunelo pa podelite vaterpolistima.

Hrvat

pre 8 godina

Kompleksi?Nadam se da cete se probati jednom u sto godina kvalificirati na neko takmicenje u nogometu ili u rukometu recimo ne ispasti iz grupe pa da dode do okrsaja cesce,kao smo mi konstantni i u vaterpolu i u kosarci bar u top 5.Mogli smo i mi ispasti ovdje u cetvrtfinalu,mogli u kosarci na svjetskim prvenstvima ispasti u grupi pa ne bi doslo do okrsaja medusobnog i likovanja kako nas sve medusobno dobivate,a sa rukometa i nogometa pobjegnete i onda vi nemate komplekse(a isto smo vas lijepo 2-0 i nogometu,10- razlike na OI u Londonu u rukometu,samo puno rjede jer ne smijete doci do nas u tim sportovima)

prvenstvo 6 reprezentacija, bas jak sport!

pre 8 godina

Ja bih rado menjao ovu titulu u vaterpolu za ucestvovanje na narednom EP u fudbalu koje se za razliku od vaterpola gleda u svim zemljama. Znam da bi i mnogi od vas menjali ali ne ocekujem da priznate:)

TORNADO

pre 8 godina

Ovo je bilo savrseno , bravo majstori !!!Mislim da bi konacno trebali da razmislimo kolko para dajemo na fudbal, a koliko malo ulazemo u sportove kao vaterpolo , ako je neko zasluzio vecu podrsku onda bi vaterpolo trebao biti prvi na listi.Jos jednom kapa dole Savicu i zlatnim delfinima, bez ikakakvog preterivanja za klasu smo bolji od svih(u ostalom rezultat sve govori)

drago

pre 8 godina

Svaka cast. Nama nogomet i rukomet, vama kosarka i vaterpolo.
Sa tim da vi u nogometu i rukometu ne postojite a mi smo u kosarci 4. u Evropi a u vaterpolu 2. na svijetu.
Odbojku ni ne igramo, kao ni hokej ili bejzbol, pa necemo ni spominjati.

heja heja

pre 8 godina

za onog sta kaze hrvati i sport pogledaj samo nase atleticare nase medalje sa olimpijada nas nogomet nas rukomet nase borce pa cak i vaterpolo i tenis u kojima st3 bolji i tamo imamo zapazen uspjeh sa hrpom medalja i nekoliko grand slam pobjednika a kao u tome smo losi.nema sporta u kojem su hrvati losi a u najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu su za 3 koplja ispred vas .pusa bok

Nislija

pre 8 godina

Da se nije raspala SFRJ ne bi imao ko da igra ovaj glupi sport.
(Miso, 8. avgust 2015 21:42)

Nama je svejedno, samo da negde konacno pobedjujemo :-)

Marko

pre 8 godina

Najsmesnije je sto neki hrvati misle da su bolji od nas u vaterpolu samo zbog olimpijskog zlata.Valjda je sad i zadnji kompleksas ukapirao ko je najjaci u ovom sportu.Idemo po evropsko zlato u beogradu!

boki

pre 8 godina

Imam preporuku za hrvate neka počnu da uče decu da treniraju neke sportove u kojima se srbi ne takmiče npr kriket, polo, au pa zar tako malo ima sportova gde nismo medju najboljima na svetu.

Капетан Немо

pre 8 godina

Волео бих да ми неко каже, ако зна, да ли је још неко у историји ватерпола победио у финалу светског првенства седам голова разлике. Такве убедљиве победе се не сећам, а нисам баш толико млад. Сећам се, на пример, оног чувеног гола Милановића 0,2. секунде пре краја четвртог продужетка и победе у финалу над Италијом, кад ли то беше, не сме ни да се сетим, да не бих схватио колико сам матор. Много чега се сећам, али овако убедљиве победе - НЕ. Хрватска репрезентација уопште није лоша, потпуно су заслужено освојили сребрну медаљу, одлична екипа... али оваква доминација наших, немам речи. Овог лета се стварно израдовасмо, остало је још да се одиграју европска првенства за кошаркаше, одбојкашице, одбојкаше, светско првенство у атлетици, Ноле треба да одигра УС-опен... све саме озбиљне прилике за медаље. Јадан онај парк испред балкона, овог лета га изгазисмо... и још ћемо, не назире се крај. Напред Србијо!!!
На крају морам да поручим Хрватима који славе ,,Олују'', као и овима што их задиркују због пораза од Србије у ватерполу, хришћански: у победи се не узнеси, у празу се не понизи! Осим тога, џабе их задиркујете, Хрвати немају баш смисла за хумор, а ови што га имају - питање је колико су Хрвати.

Dragan

pre 8 godina

Iopet su hrvati imali nemirnu noć.Vukodlak Srbija je uplašila malu hrvatsku crvenkapicu i pojela joj je sve kroasane iz korpice a tako je baba Kolinda krepala od gladi.

Blue Fortress

pre 8 godina

Kakva moc, Srbijanci genetski predoredjeni, ne daj Boze da nas ima 30 miliona, jednostavno ima to "nesto"... fizicki i mentalno superiorni

Naivac

pre 8 godina

Veoma tezak i dalekosezan poraz Hrvatske, isuvise ozbiljno ukazuje na istinski odnos snaga. A za Hrvatsku je istina uvek najveci problem.

Sve je to ok

pre 8 godina

Da se ne razumemo pogresno,jako mi je drago sto su nasi vaterpolisti osvojili prvo mesto. Ali da li bi bilo ovolike srece da nismo pobedili Hrvate? Drugo niko od vas se nije zapitao gde ti ljudi treniraju, koliko novca dobijaju za to, ipak je to njihov posao? Oni zive od toga kao sto svi mi zivimo od svog posla... Ovde bi pre svega a narocito pre toga "bravo pobedili smo Hrvate" trebalo da se zapitamo kako se oduziti ovim momcima zaradost koju su svima doneli? I da li im je dovoljn cestitka vladajucih da ne kazem kojih, ili nesto drugo...

Uzicanin

pre 8 godina

E pa Hrvati posto ste ostali uskraćeni za gledanje dodele medalja ima sutra repriza na Rts-u. Vredi pogledati. A vama momci sve čestitke. Vi ste nas ponos. Do godine i zlato na olimpijadi. Stvarno smo sportska vele sila. Da smo u svemu ovoliko uspešni kao u sportu gde bi nam bio kraj. Hvala vam legende

Naivac

pre 8 godina

Veoma tezak i dalekosezan poraz Hrvatske, isuvise ozbiljno ukazuje na istinski odnos snaga. A za Hrvatsku je istina uvek najveci problem.

vazno je pobediti

pre 8 godina

Postovani gledaoci Srbija prvak sveta!! Sta je presudilo? Cuj sta je presudilo, nikad bolji ekipu nismo imali. Euforiju na stranu.

Milan

pre 8 godina

Svaka vam čast srpski sokolovi. Ponosimo se sa vama. CVaša je slava večna I doveka. Gospod Bog vam je podario svetsku titulu prvaka sveta u vaterpolu zato što vi svetom pronosite njegovu istinu I slavu. Vostani Serbie! Vostani zaspala si laki te san prevario..,

sumadinac

pre 8 godina

nisu nasi hteli da im daju bas 11.
ali su nas iznervirali na pocetku kada su poveli i poceli brate mnogo da se raduju,e tu su se zajebali.

Melenci

pre 8 godina

OLEG RUS, mogao si slobodno da pises cirilicu jer to je i nase pismo.Verovatno da si cuo da negde razbijaju cirilicne natpise,ali u Srbiji neces imati taj problem.Hvala ili spasiba,na cestitkama,ne zato sto su nasi stvarno su najbolji na svetu,Srbija!

Batko

pre 8 godina

Pa vi gospodo iz vlasti i dalje spasavajte Zvezdu, a vaterpolo nek se snađe!
(milan, 08. avgust 2015 22:39)

Jos jedno uništeno detinjstvo

Srboljub

pre 8 godina

Koji paćosi.. ne daj Bože da bi prenosili ceremoniju, treba podneti srpsku himnu i tri prsta... a nemušti Mićo Dušanović (još jedan iskonski Hrvat) krenuo da muca: nitko ne zna kad će ceremonija, predlažem promidžbeni program :))))
Neprocenjivo!!!

JADNI

pre 8 godina

Koje smo vam komplekse nabili u sportu da jedan vaterpolo komentirate sa 400+ komentara. OI- uvijek imamo vise medalja od vas, a vi imate duplo vise stanovnika. Eto toliko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hrvat, 8. avgust 2015 22:47)

hahaha u kom sportu MUKO? Da cujem? Hrvati veciti gubitnici u sportu...

mlekadzija

pre 8 godina

Dragi gledaoci Srbija je svetski prvak sto bi rekao Aca Stojanovic...cestitke za sjajnu igru!!! P.S. Ono nije bio vrabac ali nema veze...

nnj

pre 8 godina

Pa koliko dobro smo odigrali celo prvenstvo. Iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji! I na kraju kao šlag na torti...ŠAMPIONI!!! Bravo bre, junaci naši. Neopisivo ponosna!!! :-)

dragance

pre 8 godina

hajde sad da se pokrene akcija DOBRO DOSLI U SRBIJU ZEMLJU SVETSKIH PRVAKA pa da na bilbordima na svim prometnim putevima budu ispisani uspesi novaka, kosarkasa, odbojkasa, vaterpolista, fudbalera... da budemo ponosni pred celim svetom!!!

realniš

pre 8 godina

Ау какви комплекси... Ладно нису преносили церемонију доделе медаља. Да чују Боже правде и да гледају како њихови играчи стоје мирно док ми певамо као победници, то нису могли да поднесу. Али и то је напредак, некад су бежали са постоља... А и овде их нешто нема ;)

gabriel BANJA LUKA

pre 8 godina

Dario Hr

Ne samo u vaterpolu...Vec i u kosarci,tenisu,odbojci,futsalu,streljastvu,mladim reprezentacijama u fudbalu,u svemu navedenom ne moze ni da se poredimo i u mnogo cemu...A i fudbal ce polako doci na svoje mjesto...Dok malo se sredi situacija sa upravom...Jednostavno vi niste talentovani ni za sta...Niti imate sportiste niti pjevace niti glumce niti naucnike...P.S Nikola Tesla je bio srbin i sin svestenika tako da ne pominji njega iako je rodjen u Hrvatskoj tacnije u Srpskoj Krajini...

Melenci

pre 8 godina

nisu prenosili dodele medalja.A finale im je bilo na drugom programu,jer je na prvom bila Melani Grifit,cista hrvatska glumica.Ali da li je moguce da svoje sportiste toliko ne postuju,sta je drugi na svetu malo!Pa u cemu su jos ne srbrni na svetu nego bronzani?Zaista veliko nepostovanje i bruka cele tv,a komentatora posebno!

41+

pre 8 godina

6 miliona evra fk cz dobija od Gasproma, 3 miliona od telekoma, a niko ne vidi na sta ide taj novac! I to sve uz blagoslov naseg vodje. Za to vreme se gase nasi vaterpolo klubovi, kojima je i 100.000 evrica dovoljno. Tuga..

Стефан

pre 8 godina

Битно да је премијер Вучић одмах упутио честитке ватерполистима а његово саопштење је прочитано директно у студију након завршетка утакмице. Њега треба сачекати на балкону.

ИБАРСКИ ЈАЗАВАЦ

pre 8 godina

хрвати џаба вам прослава олује.............у спорту нема амера да вам помогну

Hrvat

pre 8 godina

Koje smo vam komplekse nabili u sportu da jedan vaterpolo komentirate sa 400+ komentara. OI- uvijek imamo vise medalja od vas, a vi imate duplo vise stanovnika. Eto toliko

Crush

pre 8 godina

Zbog nekih neukusnih komentara neću se ni vraćat čitat ostale. Ali od srca vam čestitam na tituli. Bili ste bolji! Ali mi Hrvati se nemamo čega sramit. Drugo mjesto na svijetu pored ovakve Srbije nije sramota :)

luka

pre 8 godina

Nije ni ovo dobro,nemam pojma vise gdje da upisem dijete na koji sport,vaterpolo,kosarka,tenis,tekvando,streljastvo,odbojka....ma bravo za sve!!!

sve hrvatska prezimena

pre 8 godina

Nego kakve ima veze Srbija sa delfinima? To nikako nije jasno.

Mario...imaju iste veze kao prezimena hrvatskih vaterpolista s hrvatskom nacijom. Pozdrav.

oklagija

pre 8 godina

Navodno je pronadjena zlatna zila u Boru, medjutim ja sam saznao da je vlada Srbije konfiskovala sve ovogodisnje zlatne medalje i odlucila da ih pretapa u poluge. Samo psssst!

Aca

pre 8 godina

Posle onog promasaja na pocetku Filipovica sa igracem vise, mogu da kazem da nasi nisu adekvatno psihicko pripremljeni. Gubimo.
(Kuzma, 08. avgust 2015 21:09)

Hahahahahahahaha kakav si kralj :)

Dario Hr

pre 8 godina

Srbi cestitam. Bili ste bolji danas. Imali smo 5 stativa/precki, vi ste svoje igrace vise iskoristili. Vi bolji u vaterpolu, mi u nogometu, i svi sretni :)

zabze

pre 8 godina

Dominacija!!! Sta reci kakav vaterpolo igramo. Trebamo napraviti veliki docek za njih a ne ko prosle gidine da dodje 300 ljudi. Ovoko jedino ameri u kosarci mogu da dominiraju.

ewqa

pre 8 godina

kompleksasi su potopljeni
-----------------
citajuci komentare ovdje, ne znam bas tko je ovdje iskopleksiran.

ali ste me nasmijali barem :D. mitomanija na zesce lololol

Dario Hr

pre 8 godina

Srbi, napunili ste nas kao sarme! Pa uzivajte u vecerasnjoj veceri, cestitke! A mi idemo na pecenog odojka i janjetinu, to peku na nogometnom EURU :)

Di

pre 8 godina

Joj, prvaci u matematici i hemiji ovi momci plivaju za loptom, ne trče, i država ih ceni isto koliko i vas....Ako hoće da rade za platu, otplivaju u inostranstvo isto kao i matematičari i hemičari.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 8 godina

Колинда,џаба ови твоји имају море,кад на Морави нису пливање учили :-)

Igraj i pobedi.

pre 8 godina

Leto 2015:
Fudbaleri u20- svetsko ZLATO
Kosarkasice- evropsko ZLATO
Kosarkasi u20- evropsko ZLATO
Novak Djokovic- WIMBLEDON
Vaterpolisti- svetsko ZLATO
Odbojkasi- svetska liga SREBRO
i sad kao slag na torti Sale sa miljenicima nacije... :)
Dame i gospodo, dobrodosli u zemlju sampiona.

Marko komsija

pre 8 godina

Nema sta.cestitke Srbiji na pobjedi.nije bila upitna.najbolji prikaz vase pobjede je onaj kratak kadar gdje je ona pticica pojela onu bubu.bas dobar prikaz ove tekme.svaka cast.ovako nas nisu satrali ni sapic ni vujasinovic.ali imate izgleda jos bolju generaciju.cestitam.na stranu emocije bilo je vrhunskih akcija s vase strane.boli a sta.sportski pozdrav.al nema jelen piva za mene.

Zmajevac

pre 8 godina

Ovo je bio skolski cas za sve vaterpolo strucnjake, za analizu! Bravo majstori
Hrvatska nije mogla vise a drago mi je zbog Grcke
Napred Srbija!!!

Ovo je silovanje jedne nacije

pre 8 godina

Hrvati gde nastupa Tompson veceras? Sram vas bilo kompleksaska nacio. Kakve bre vi veze imate sa sportom??
Shvatite jedno: Vi ste samo Hrvati breeee!!!

bianconero95

pre 8 godina

Gdje ste susjedi? Hahahahaha, ma hajde breeeee, unistavanje u finalu, ma zovite Crnogorce i Madjare, mozda nam pridjite na 2 razlike.. Gospodin Savic i gospoda igraci, svaka cast delfini!

draganz

pre 8 godina

Hrvatima se mora priznati da su igrali dobru odbranu u 1. cetvrtini gde je su igrali jedan na jedan i zbunili nase. Ali vec od 2. cetvrtine nasi su im doskocili.

rale zemun

pre 8 godina

ok. Bravo, stvarno smo igrali sjajno, ali budimo korektni i bez vređanja.
Danas smo pobedili mi, sutra će oni. Ipak, moram malo da pecnem komšije. ....Kolinda, izvini. ..... :)

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

Dzabe vam vaterpolo kad nemate mora. Ajd uzdravlje.
(Hrvat, 08. avgust 2015 22:01)

stvarno, nemamo more, koliki bi rezultat bio da imamo more?...+ 300....hahaha

Чигирибаубау

pre 8 godina

, i svi sretni :)
(Dario Hr, 08. avgust 2015 22:27)У којем то "ногомету"сте ви бољи?Можда у стоном!?

Влада

pre 8 godina

Ау каква је ово доминација, сила. Као Амери у кошарци. Хоћемо злато и на Европском и на Олимпијади. Све честитке мајсторима ове игре, као и стручном штабу на челу са Савићем

Mare

pre 8 godina

Das im dva gola fore, nekoliko vaterpolista zabludelih u veri i opet im nije dovoljno ni za malo napetiji mec... Lepo je ovo gledati na HRTu :-).

dulostručnjak

pre 8 godina

U finalu trenutno 9:4 da li se to zove ponižavanje protivnika.
(boki, 08. avgust 2015 21:58)
A Ako je to ponižavanje a šta je onda 11:4...

Zoran

pre 8 godina

prvak sveta je i u hemiji i matematici, samo sto se to ne ceni. ovde se ocito ceni trcanje za loptom :(
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kuda, 8. avgust 2015 22:34)
ajde reci , kako da navijaš za nekog kada pobjedi u matematici ili fizici ili hemiji ili informatici ? U smislu sta da radis , kako da se ponasas ? Sigurno niko nece dobiti neke benificije drzave nego ce svi za potrebnom materijalnom satiskafakcijom u inostranstvo pa i sportisti . Cak ovi prvi cesto rade npr. u Boingu ili uopste industriji koja direktno ili indirektno radi za US Force . Prosto , znam primere i ni u tome nema ništa sporno .

Predrag

pre 8 godina

Ovaj komentator pokusava padanjem u neku euforiju i maltene ulicarskim recnikm da se dopadne gledaocima. Meni je to bas nekako jadno. Inace momci stvarno igraju fantasticno. Zlato potpuno zasluzeno.

draganz

pre 8 godina

S obzirom da nasima nije mnogo stalo da prvi doplivaju do lopte (na pocetku cetvrtina), predlazem da plivaju delfin, da ostvare i umetnicki dojam.

Dragan Jurić

pre 8 godina

Sudar titana, ali i istinskih sportskih prijatelja. I jedni i drugi pokazali su da je sport nešto iznad svih prepucavanja. Političari bi toliko toga mogli da nauče od ovih divnih momaka. Pri tome mislim na obe reprezentacije...

Srdjan

pre 8 godina

Predlazem da se balkon skupstine grada Beograda, gde se docekuju sampioni, nazove 'Balkon vaterpolista' (uz svo postovanje svih ostalih sampiona)!

Pele76

pre 8 godina

Dzabe vam vaterpolo kad nemate mora. Ajd uzdravlje.
(Hrvat, 08. avgust 2015 22:01)

Mi nemamo more, ali vi imate noćne...
Ajd u zdravlje.

Matija

pre 8 godina

Cestitam. Za klasu ste bolji i zasluzeno zlatni. Mi moramo cekati neku novu generaciju jer ovo nije ni na sto licilo. Pozdrav iz Zagreba.

Italian Serpophile

pre 8 godina

Congratulations Serbia from Italy!
Great achievment!

Obradovic, Loncar, Petkovic... Congratulations too to Serbia 2 for the silver medal.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

ХРТ2 прекинуо пренос доделе медаља, не би издржали Боже Правде.

Karlo

pre 8 godina

Pored Pavića, Petkovića, Lončara, Jokovića, Obradovića, itd., Hrvatima je falio još koji Srbin. Onda bi možda i imali neke šanse. Napred Srbija!!!!

Zlatooo

pre 8 godina

Otvorih prozor da i ja iskažem sreću zbog osvajanja ove veličanstvene medalje, kad ono ostalo upamceno ime pod kojim sam ostavila svoj prethodni komentar, a glasi "Zlatoooo". Samo pokazatelj koliko sreće imamo da se radujemo sportskim uspesima tako često. Bravo divni ljudi! Srećno vam zlato!!!!!

zrinjski

pre 8 godina

katastrofa finale, drugorazredni vaterpolo, samo zahvaljujuci vecem broju greski hrvata, srbija dobija, a nikako nekom igrom, ne moze se gledat ovaj kad od finala

Пјер Де Кубертен

pre 8 godina

J***s sport gde su dresovi na glavama. Ovo se gleda samo u 3 zemlje na Balkanu, jer je stvarno dosadan sport za gledanje. Cak su i sah i badminton interesantniji!
(djonto, 08. avgust 2015 21:07)
11119
А ипак га гледаш и коментаришеш. Значи ипак није тако досадно. Поготову после оваквог драња. Поздрав

Brankucije

pre 8 godina

Citam komentare i pozli mi koliko su frustrirani, ksenofobicni i primitivni. Nadam se da je to manji procenat Moje Srbije. A nasi vaterpolisti su stvarno kao NBA za basket. Posebna planeta.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Ко може нека гледа на ХРТ2, коментатор само што није почео да плаче.

beoman

pre 8 godina

Da se Dalmacija odvoji bas bi tad dobili svetsku velesilu u vaterpulu, kosarci, fudbalu, krigetu, bejsbolu, plivanju, atletici, odbojci a mozda i u rukometu. Hajduk bi igrao redovno ligu sampiona, i to bi imali dva prestavnika u LS. Sto se tice vaterpola bili bi najjaca sila i najjaca liga, samo split ima cetiri velikana+dubrovnik a donbekle korcula, sibenik i zadar. ajmo Dalmacijo ogledaj te se u katalonce. Sto se tice SP, srbija se prosetala a rvatska osvojila nezasluzeno srebro jer su grci bolji sto jes jes.

Ranzo Opservant

pre 8 godina

Za otprilike 30 godina, koliko pratim sve naše reprezentacije u svim sportovima, ovoliko čvrstu i disciplinovanu odbranu nisam nikada video! Našim momcima potpuno svejedno da li ih napadaju Hrvati, Italijani, Mađari ili ja sa ekipom iz ulice, sjajno! A napad ubojit. Delujemo nepobedivo.

Dex Maximus

pre 8 godina

E Hrvati ostavite se vaterpola,nije ovo za vas.Fokusirajte se na jedrenje,posto mi nemamo more ne postoji ni mogucnost da vam i tu nabijemo komplekse!

skols 18.

pre 8 godina

Bravo momci bravo zlatni nasi momci..pokazite jos jednom celom svetu da vam nema ravni na planeti..ruke vam zlatne a srca ko u lavova..bravo junaci nasi..da zivite sto god..ponosan sam sto sam srbin sto ste mi vi zemljaci vi i ostali nasi zlatni sportisti..ako bog da i sale ce osvojit zlato i nasi hrabri kosarkasi..ko mi stavi minus na kom taj nije srbin..6:2 u ovom tren deranje ko od sale

Litium

pre 8 godina

Ove kockice nikada nece shvatiti da su male. Jedna sportska vele sila kakva je Srbija se ne lozi tako kao ove kockice koje su operisane od sporta. Rvati i sport hahahahaha
Srbija zemlja smpiona i velikana.
Ps pozdravite tompsona

dark

pre 8 godina

Nego kakve ima veze Srbija sa delfinima? To nikako nije jasno.
(Mario, 08. avgust 2015 21:32)
Istp kao i Hrvatska sa vatrom(fudbal) i kaubojima (rukomet). :)

Живела Србија

pre 8 godina

Иииидееееееееемоооооооооооо, од олује настаје УРАГАН само у супротном смеру!!!!! Ајмооооо Сррррбиииијаааааааааааа

djonto

pre 8 godina

J***s sport gde su dresovi na glavama.
Ovo se gleda samo u 3 zemlje na Balkanu, jer je stvarno dosadan sport za gledanje. Cak su i sah i badminton interesantniji!

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Ко може нека гледа на ХРТ2, коментатор само што није почео да плаче.

realniš

pre 8 godina

Ау какви комплекси... Ладно нису преносили церемонију доделе медаља. Да чују Боже правде и да гледају како њихови играчи стоје мирно док ми певамо као победници, то нису могли да поднесу. Али и то је напредак, некад су бежали са постоља... А и овде их нешто нема ;)

Igraj i pobedi.

pre 8 godina

Leto 2015:
Fudbaleri u20- svetsko ZLATO
Kosarkasice- evropsko ZLATO
Kosarkasi u20- evropsko ZLATO
Novak Djokovic- WIMBLEDON
Vaterpolisti- svetsko ZLATO
Odbojkasi- svetska liga SREBRO
i sad kao slag na torti Sale sa miljenicima nacije... :)
Dame i gospodo, dobrodosli u zemlju sampiona.

41+

pre 8 godina

6 miliona evra fk cz dobija od Gasproma, 3 miliona od telekoma, a niko ne vidi na sta ide taj novac! I to sve uz blagoslov naseg vodje. Za to vreme se gase nasi vaterpolo klubovi, kojima je i 100.000 evrica dovoljno. Tuga..

Ranzo Opservant

pre 8 godina

Za otprilike 30 godina, koliko pratim sve naše reprezentacije u svim sportovima, ovoliko čvrstu i disciplinovanu odbranu nisam nikada video! Našim momcima potpuno svejedno da li ih napadaju Hrvati, Italijani, Mađari ili ja sa ekipom iz ulice, sjajno! A napad ubojit. Delujemo nepobedivo.

dragance

pre 8 godina

hajde sad da se pokrene akcija DOBRO DOSLI U SRBIJU ZEMLJU SVETSKIH PRVAKA pa da na bilbordima na svim prometnim putevima budu ispisani uspesi novaka, kosarkasa, odbojkasa, vaterpolista, fudbalera... da budemo ponosni pred celim svetom!!!

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

ХРТ2 прекинуо пренос доделе медаља, не би издржали Боже Правде.

Melenci

pre 8 godina

nisu prenosili dodele medalja.A finale im je bilo na drugom programu,jer je na prvom bila Melani Grifit,cista hrvatska glumica.Ali da li je moguce da svoje sportiste toliko ne postuju,sta je drugi na svetu malo!Pa u cemu su jos ne srbrni na svetu nego bronzani?Zaista veliko nepostovanje i bruka cele tv,a komentatora posebno!

gabriel BANJA LUKA

pre 8 godina

Dario Hr

Ne samo u vaterpolu...Vec i u kosarci,tenisu,odbojci,futsalu,streljastvu,mladim reprezentacijama u fudbalu,u svemu navedenom ne moze ni da se poredimo i u mnogo cemu...A i fudbal ce polako doci na svoje mjesto...Dok malo se sredi situacija sa upravom...Jednostavno vi niste talentovani ni za sta...Niti imate sportiste niti pjevace niti glumce niti naucnike...P.S Nikola Tesla je bio srbin i sin svestenika tako da ne pominji njega iako je rodjen u Hrvatskoj tacnije u Srpskoj Krajini...

sve hrvatska prezimena

pre 8 godina

Nego kakve ima veze Srbija sa delfinima? To nikako nije jasno.

Mario...imaju iste veze kao prezimena hrvatskih vaterpolista s hrvatskom nacijom. Pozdrav.

JADNI

pre 8 godina

Koje smo vam komplekse nabili u sportu da jedan vaterpolo komentirate sa 400+ komentara. OI- uvijek imamo vise medalja od vas, a vi imate duplo vise stanovnika. Eto toliko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hrvat, 8. avgust 2015 22:47)

hahaha u kom sportu MUKO? Da cujem? Hrvati veciti gubitnici u sportu...

Crush

pre 8 godina

Zbog nekih neukusnih komentara neću se ni vraćat čitat ostale. Ali od srca vam čestitam na tituli. Bili ste bolji! Ali mi Hrvati se nemamo čega sramit. Drugo mjesto na svijetu pored ovakve Srbije nije sramota :)

Srboljub

pre 8 godina

Koji paćosi.. ne daj Bože da bi prenosili ceremoniju, treba podneti srpsku himnu i tri prsta... a nemušti Mićo Dušanović (još jedan iskonski Hrvat) krenuo da muca: nitko ne zna kad će ceremonija, predlažem promidžbeni program :))))
Neprocenjivo!!!

Стефан

pre 8 godina

Битно да је премијер Вучић одмах упутио честитке ватерполистима а његово саопштење је прочитано директно у студију након завршетка утакмице. Њега треба сачекати на балкону.

Dex Maximus

pre 8 godina

E Hrvati ostavite se vaterpola,nije ovo za vas.Fokusirajte se na jedrenje,posto mi nemamo more ne postoji ni mogucnost da vam i tu nabijemo komplekse!

Pele76

pre 8 godina

Dzabe vam vaterpolo kad nemate mora. Ajd uzdravlje.
(Hrvat, 08. avgust 2015 22:01)

Mi nemamo more, ali vi imate noćne...
Ajd u zdravlje.

ИБАРСКИ ЈАЗАВАЦ

pre 8 godina

хрвати џаба вам прослава олује.............у спорту нема амера да вам помогну

Dragan Jurić

pre 8 godina

Sudar titana, ali i istinskih sportskih prijatelja. I jedni i drugi pokazali su da je sport nešto iznad svih prepucavanja. Političari bi toliko toga mogli da nauče od ovih divnih momaka. Pri tome mislim na obe reprezentacije...

Пјер Де Кубертен

pre 8 godina

J***s sport gde su dresovi na glavama. Ovo se gleda samo u 3 zemlje na Balkanu, jer je stvarno dosadan sport za gledanje. Cak su i sah i badminton interesantniji!
(djonto, 08. avgust 2015 21:07)
11119
А ипак га гледаш и коментаришеш. Значи ипак није тако досадно. Поготову после оваквог драња. Поздрав

luka

pre 8 godina

Nije ni ovo dobro,nemam pojma vise gdje da upisem dijete na koji sport,vaterpolo,kosarka,tenis,tekvando,streljastvo,odbojka....ma bravo za sve!!!

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 8 godina

Колинда,џаба ови твоји имају море,кад на Морави нису пливање учили :-)

nnj

pre 8 godina

Pa koliko dobro smo odigrali celo prvenstvo. Iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji! I na kraju kao šlag na torti...ŠAMPIONI!!! Bravo bre, junaci naši. Neopisivo ponosna!!! :-)

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

Dzabe vam vaterpolo kad nemate mora. Ajd uzdravlje.
(Hrvat, 08. avgust 2015 22:01)

stvarno, nemamo more, koliki bi rezultat bio da imamo more?...+ 300....hahaha

Живела Србија

pre 8 godina

Иииидееееееееемоооооооооооо, од олује настаје УРАГАН само у супротном смеру!!!!! Ајмооооо Сррррбиииијаааааааааааа

mlekadzija

pre 8 godina

Dragi gledaoci Srbija je svetski prvak sto bi rekao Aca Stojanovic...cestitke za sjajnu igru!!! P.S. Ono nije bio vrabac ali nema veze...

dark

pre 8 godina

Nego kakve ima veze Srbija sa delfinima? To nikako nije jasno.
(Mario, 08. avgust 2015 21:32)
Istp kao i Hrvatska sa vatrom(fudbal) i kaubojima (rukomet). :)

skols 18.

pre 8 godina

Bravo momci bravo zlatni nasi momci..pokazite jos jednom celom svetu da vam nema ravni na planeti..ruke vam zlatne a srca ko u lavova..bravo junaci nasi..da zivite sto god..ponosan sam sto sam srbin sto ste mi vi zemljaci vi i ostali nasi zlatni sportisti..ako bog da i sale ce osvojit zlato i nasi hrabri kosarkasi..ko mi stavi minus na kom taj nije srbin..6:2 u ovom tren deranje ko od sale

Italian Serpophile

pre 8 godina

Congratulations Serbia from Italy!
Great achievment!

Obradovic, Loncar, Petkovic... Congratulations too to Serbia 2 for the silver medal.

Karlo

pre 8 godina

Pored Pavića, Petkovića, Lončara, Jokovića, Obradovića, itd., Hrvatima je falio još koji Srbin. Onda bi možda i imali neke šanse. Napred Srbija!!!!

Pozdrav od Hrvata za sve dobronamjerne ljude na Balkanu

pre 8 godina

Susjedi cestitam...zasluzeno nema sta...nadam se da ce i dalje ex-yu zemlje vladati u ovome sportu, i unijeti bar malo veselja za opljackane i ponizene narode na ovim prostorima...

Ovo je silovanje jedne nacije

pre 8 godina

Hrvati gde nastupa Tompson veceras? Sram vas bilo kompleksaska nacio. Kakve bre vi veze imate sa sportom??
Shvatite jedno: Vi ste samo Hrvati breeee!!!

Matija

pre 8 godina

Cestitam. Za klasu ste bolji i zasluzeno zlatni. Mi moramo cekati neku novu generaciju jer ovo nije ni na sto licilo. Pozdrav iz Zagreba.

Brankucije

pre 8 godina

Citam komentare i pozli mi koliko su frustrirani, ksenofobicni i primitivni. Nadam se da je to manji procenat Moje Srbije. A nasi vaterpolisti su stvarno kao NBA za basket. Posebna planeta.

draganz

pre 8 godina

S obzirom da nasima nije mnogo stalo da prvi doplivaju do lopte (na pocetku cetvrtina), predlazem da plivaju delfin, da ostvare i umetnicki dojam.

Mare

pre 8 godina

Das im dva gola fore, nekoliko vaterpolista zabludelih u veri i opet im nije dovoljno ni za malo napetiji mec... Lepo je ovo gledati na HRTu :-).

Marko komsija

pre 8 godina

Nema sta.cestitke Srbiji na pobjedi.nije bila upitna.najbolji prikaz vase pobjede je onaj kratak kadar gdje je ona pticica pojela onu bubu.bas dobar prikaz ove tekme.svaka cast.ovako nas nisu satrali ni sapic ni vujasinovic.ali imate izgleda jos bolju generaciju.cestitam.na stranu emocije bilo je vrhunskih akcija s vase strane.boli a sta.sportski pozdrav.al nema jelen piva za mene.

Zlatooo

pre 8 godina

Otvorih prozor da i ja iskažem sreću zbog osvajanja ove veličanstvene medalje, kad ono ostalo upamceno ime pod kojim sam ostavila svoj prethodni komentar, a glasi "Zlatoooo". Samo pokazatelj koliko sreće imamo da se radujemo sportskim uspesima tako često. Bravo divni ljudi! Srećno vam zlato!!!!!

beoman

pre 8 godina

Da se Dalmacija odvoji bas bi tad dobili svetsku velesilu u vaterpulu, kosarci, fudbalu, krigetu, bejsbolu, plivanju, atletici, odbojci a mozda i u rukometu. Hajduk bi igrao redovno ligu sampiona, i to bi imali dva prestavnika u LS. Sto se tice vaterpola bili bi najjaca sila i najjaca liga, samo split ima cetiri velikana+dubrovnik a donbekle korcula, sibenik i zadar. ajmo Dalmacijo ogledaj te se u katalonce. Sto se tice SP, srbija se prosetala a rvatska osvojila nezasluzeno srebro jer su grci bolji sto jes jes.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Ono kad ti je more 10 minuta od kuće, a Srbi ga nemaju. Neprocjenjivo!!(Hrvat, 09. avgust 2015 00:15)

Koliko li je bola u tebi i koliko li je tek neprocenjivo, što i pored toga što nemamo more, mi vas deremo u vodenim sportovima! A o ovim "kopnenim" da i ne govorim! I onako usput, vaterpolo se igra u bazenu, ne u moru, čisto da znaš! Pokloni se svetskim šampionima!

oklagija

pre 8 godina

Navodno je pronadjena zlatna zila u Boru, medjutim ja sam saznao da je vlada Srbije konfiskovala sve ovogodisnje zlatne medalje i odlucila da ih pretapa u poluge. Samo psssst!

Nagatomi

pre 8 godina

Leto 2015:Fudbaleri u20- svetsko ZLATOKosarkasice- evropsko ZLATOKosarkasi u20- evropsko ZLATONovak Djokovic- WIMBLEDONVaterpolisti- svetsko ZLATOOdbojkasi- svetska liga SREBROi sad kao slag na torti Sale sa miljenicima nacije... :)Dame i gospodo, dobrodosli u zemlju sampiona.
(Igraj i pobedi., 08. avgust 2015 22:26)
Ne treba nikako zaboraviti medalje sa specijalne olimpijade! Veliki heroji!

Zoran

pre 8 godina

prvak sveta je i u hemiji i matematici, samo sto se to ne ceni. ovde se ocito ceni trcanje za loptom :(
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kuda, 8. avgust 2015 22:34)
ajde reci , kako da navijaš za nekog kada pobjedi u matematici ili fizici ili hemiji ili informatici ? U smislu sta da radis , kako da se ponasas ? Sigurno niko nece dobiti neke benificije drzave nego ce svi za potrebnom materijalnom satiskafakcijom u inostranstvo pa i sportisti . Cak ovi prvi cesto rade npr. u Boingu ili uopste industriji koja direktno ili indirektno radi za US Force . Prosto , znam primere i ni u tome nema ništa sporno .

Dalibor

pre 8 godina

Iz Zagreba sam, Hrvat - imam Srbina za zeta i nećake koji nisu kršteni niti u katoličkoj niti u pravoslavnoj crkvi, jer su se roditelji dogovorili da će oni sami odlučiti kada porastu u kojoj će, ako će uopće.
Ovakva prepucavanja su pravi pokazatelj koliko smo svjetlosnih godina udaljeni od Japana, Njemačke koji su 20 godina nakon rata bili svjetski izvoznici - a mi se još "igramo" Mirka i Slavka.
I da, svaka čast i Vašim vaterpolistima i svima drugima koji su Vas ovo ljeto veselili - osobno Novaka obožavam i kada bi se svi ponašali kao on, na ovim bi prostorima bilo bolje...
Pozdrav iz Zagreba, iskreni - i čestitke svima

Aca

pre 8 godina

Posle onog promasaja na pocetku Filipovica sa igracem vise, mogu da kazem da nasi nisu adekvatno psihicko pripremljeni. Gubimo.
(Kuzma, 08. avgust 2015 21:09)

Hahahahahahahaha kakav si kralj :)

Litium

pre 8 godina

Ove kockice nikada nece shvatiti da su male. Jedna sportska vele sila kakva je Srbija se ne lozi tako kao ove kockice koje su operisane od sporta. Rvati i sport hahahahaha
Srbija zemlja smpiona i velikana.
Ps pozdravite tompsona

Чигирибаубау

pre 8 godina

, i svi sretni :)
(Dario Hr, 08. avgust 2015 22:27)У којем то "ногомету"сте ви бољи?Можда у стоном!?

domaći

pre 8 godina

Čisto kao odgovor onom koji pita kako Hrvatska ima više medalja na OI. Pa ima.. Srbija 16 medalja, a Hrvatska 23 + 11 sa zimskih. Znači 16 prema 34. Više nego duplo a imamo duplo manje stanovnika. No to nema veze sa ovom temom. Bili ste bolji jučer, i to brutalno bolji. Čestitam. I samo da se nadovežem na one priče o oluji. To slavi 30 % ultra nacionalista, dok ostali narod poput mene i svih mojih prijatelja uopće nas to ne dira. No oni su glasni i vi mislite da je tako u cijeloj HR. E pa nije. Jeste vi vidli ikakvo slavlje u Zagrebu, zagorju, međimurju, podravini!? Normalno da ne. U Srbiju odlazim barem jednom godišnje i nikad nisam imao nikakvih problema, dapače..obožavam sremce :) Živeli Vi meni..

Zmajevac

pre 8 godina

Ovo je bio skolski cas za sve vaterpolo strucnjake, za analizu! Bravo majstori
Hrvatska nije mogla vise a drago mi je zbog Grcke
Napred Srbija!!!

Dario Hr

pre 8 godina

Srbi cestitam. Bili ste bolji danas. Imali smo 5 stativa/precki, vi ste svoje igrace vise iskoristili. Vi bolji u vaterpolu, mi u nogometu, i svi sretni :)

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Pita Mujo Hasu ...znas Haso koju pesmu najcesce slusaju hrvatski sportisti ...Koju? Pa Boze Pravde!!
(Hogar Strasni, 09. avgust 2015 00:20)

Ne samo sportisti, već cela lijepa njihova.:)))

BRAVO!

Dario Hr

pre 8 godina

Srbi, napunili ste nas kao sarme! Pa uzivajte u vecerasnjoj veceri, cestitke! A mi idemo na pecenog odojka i janjetinu, to peku na nogometnom EURU :)

Igor

pre 8 godina

Vi Srbi znate reci "na kolena pred Srbe", pa u vaterpolu ste to definitivno zasluzili. Ne samo od Hrvata, nego od svih! Cestitam Srbiji i spustam se na koljena!
Daj boze da se i dalje prepiremo u sportu a ne u politici. Zivjeli i pozdrav od Hrvata

draganz

pre 8 godina

Hrvatima se mora priznati da su igrali dobru odbranu u 1. cetvrtini gde je su igrali jedan na jedan i zbunili nase. Ali vec od 2. cetvrtine nasi su im doskocili.

dulostručnjak

pre 8 godina

U finalu trenutno 9:4 da li se to zove ponižavanje protivnika.
(boki, 08. avgust 2015 21:58)
A Ako je to ponižavanje a šta je onda 11:4...

Srdjan

pre 8 godina

Predlazem da se balkon skupstine grada Beograda, gde se docekuju sampioni, nazove 'Balkon vaterpolista' (uz svo postovanje svih ostalih sampiona)!

rale zemun

pre 8 godina

ok. Bravo, stvarno smo igrali sjajno, ali budimo korektni i bez vređanja.
Danas smo pobedili mi, sutra će oni. Ipak, moram malo da pecnem komšije. ....Kolinda, izvini. ..... :)

Predrag

pre 8 godina

Ovaj komentator pokusava padanjem u neku euforiju i maltene ulicarskim recnikm da se dopadne gledaocima. Meni je to bas nekako jadno. Inace momci stvarno igraju fantasticno. Zlato potpuno zasluzeno.

Kinez

pre 8 godina

Pozdrav iz Kine!
Pita me komsija kinez sta se desava, sta slavimo, a ja mu lepo objasnim: na svetskom prvenstvu u Rusiji, Hrvati pobedili Kinu 17:1, a on se ukocio. Ali, kazem ja, ne slavimo mi to, nego mi te sto Vas pobedjuju napunimo da 11:4, pri cemu im na pocetku damo 2 gola fore, da bude zanimljivije i da ne pobegnu pre kraja meca. Koliki bi tek bio rezultat Srbija - Kina?
Shvatio sve Kinez, uz to zna i za Djokovica, Anu Ivanovic, Boru Milutinovica, kosarkase iz Srbije (najvise nase iz NBA) pa kaze: Trudicemo se da sa vama igramo samo stoni tenis! :-)

grobnik

pre 8 godina

Čestitke komšije razbili ste nas....
Al svejedno zadovoljan sam jer u ovom malom dijelu balkana ima momčadi gdje nema nigdje u svijetu.
Još jednom čestitka.

zabze

pre 8 godina

Dominacija!!! Sta reci kakav vaterpolo igramo. Trebamo napraviti veliki docek za njih a ne ko prosle gidine da dodje 300 ljudi. Ovoko jedino ameri u kosarci mogu da dominiraju.

Di

pre 8 godina

Joj, prvaci u matematici i hemiji ovi momci plivaju za loptom, ne trče, i država ih ceni isto koliko i vas....Ako hoće da rade za platu, otplivaju u inostranstvo isto kao i matematičari i hemičari.

Tady boy

pre 8 godina

Čestitke Srbiji koja je trenutno bolja od nas. Vidimo se Riju.
 (tadijazg, 8. avgust 2015 22:18)

Sta ima da se gledamo kada sve vec znamo, cestitaj sad i za Rijo, lakse ti je...

Dovla

pre 8 godina

Svaka cast momci. Pre sam razgovarao sa nekim drugarima i rekao sam da je jedini nacin da nas neko dobije da nas vezu tamo kod naseg gola. Pogodili smo zicu u zadnje dve godine i samo da potraje do kraja OI pa da uzmemo ono sto nam nedostaje. Svaka cast i Hrvatima, dobri su momci i uz nas najbolja ekipa.
Jos kad bi drzava malo vise ulagala bilo bi jos bolje. Sramota je u kakvim uslovima stasavaju buduci sampioni.
Sad se okrecem kosarci, pa onda odbojka. Bice jos medalja...

bianconero95

pre 8 godina

Gdje ste susjedi? Hahahahaha, ma hajde breeeee, unistavanje u finalu, ma zovite Crnogorce i Madjare, mozda nam pridjite na 2 razlike.. Gospodin Savic i gospoda igraci, svaka cast delfini!

Влада

pre 8 godina

Ау каква је ово доминација, сила. Као Амери у кошарци. Хоћемо злато и на Европском и на Олимпијади. Све честитке мајсторима ове игре, као и стручном штабу на челу са Савићем

Капетан Немо

pre 8 godina

Волео бих да ми неко каже, ако зна, да ли је још неко у историји ватерпола победио у финалу светског првенства седам голова разлике. Такве убедљиве победе се не сећам, а нисам баш толико млад. Сећам се, на пример, оног чувеног гола Милановића 0,2. секунде пре краја четвртог продужетка и победе у финалу над Италијом, кад ли то беше, не сме ни да се сетим, да не бих схватио колико сам матор. Много чега се сећам, али овако убедљиве победе - НЕ. Хрватска репрезентација уопште није лоша, потпуно су заслужено освојили сребрну медаљу, одлична екипа... али оваква доминација наших, немам речи. Овог лета се стварно израдовасмо, остало је још да се одиграју европска првенства за кошаркаше, одбојкашице, одбојкаше, светско првенство у атлетици, Ноле треба да одигра УС-опен... све саме озбиљне прилике за медаље. Јадан онај парк испред балкона, овог лета га изгазисмо... и још ћемо, не назире се крај. Напред Србијо!!!
На крају морам да поручим Хрватима који славе ,,Олују'', као и овима што их задиркују због пораза од Србије у ватерполу, хришћански: у победи се не узнеси, у празу се не понизи! Осим тога, џабе их задиркујете, Хрвати немају баш смисла за хумор, а ови што га имају - питање је колико су Хрвати.

djonto

pre 8 godina

J***s sport gde su dresovi na glavama.
Ovo se gleda samo u 3 zemlje na Balkanu, jer je stvarno dosadan sport za gledanje. Cak su i sah i badminton interesantniji!

Dobra vest, ali

pre 8 godina

Svaka cast vaterpolistima. Najzad da se i mi necemu radujemo. Smetaju mi komentari koji uporedjuju Oluju i oluju u bazenu. Oluja je tragican dogadjaj i ne treba je mesati sa sportom iz postovanja prema nastradalima. Cuveni smo po duhovitosti. Ne treba to da kvarimo.

zajam za srbiju

pre 8 godina

6 miliona evra fk cz dobija od Gasproma, 3 miliona od telekoma, a niko ne vidi na sta ide taj novac! I to sve uz blagoslov naseg vodje. Za to vreme se gase nasi vaterpolo klubovi, kojima je i 100.000 evrica dovoljno. Tuga..
(41+, 08. avgust 2015 23:59)

Prodajte Zemunelo pa podelite vaterpolistima.

Dragan

pre 8 godina

Iopet su hrvati imali nemirnu noć.Vukodlak Srbija je uplašila malu hrvatsku crvenkapicu i pojela joj je sve kroasane iz korpice a tako je baba Kolinda krepala od gladi.

Hrvat

pre 8 godina

Koje smo vam komplekse nabili u sportu da jedan vaterpolo komentirate sa 400+ komentara. OI- uvijek imamo vise medalja od vas, a vi imate duplo vise stanovnika. Eto toliko

Lena

pre 8 godina

Leto 2015:Fudbaleri u20- svetsko ZLATOKosarkasice- evropsko ZLATOKosarkasi u20- evropsko ZLATONovak Djokovic- WIMBLEDONVaterpolisti- svetsko ZLATOOdbojkasi- svetska liga SREBROi sad kao slag na torti Sale sa miljenicima nacije... :)Dame i gospodo, dobrodosli u zemlju sampiona.(Igraj i pobedi., 08. avgust 2015 22:26)

Neka je svaka godina ovakva, ali ne zaboravimo i medalje sa specijalne olimpijade!

Niko-I-Ništa

pre 8 godina

Odbojkasi-svetska liga SREBRO nisu docekani
specijalni olimpijci u Srbiju doneli 17 medalja!+osvojili svetsko zlato u fudbalu! nisu docekani
zivela srbija

Kucni analiticar

pre 8 godina

Nedavno u Srbiji strucnjaci otkrili najvecu zlatnu zicu...greska pa to su bile medalje nasih sportista... bravo momci stvarno ste jedimstveni.

Zvezdas_usa

pre 8 godina

Cestitam. Gledao sam utakmicu. Igra je bila profesionalna i patriotska. Cesttiam vaterpolistima reprezentacije Srbije i treneru vaterpolo reprezentacije Srbije. Zivela vaterpolo reprezentacije Srbije. To je najveci dan za sport, za Srbiju. Nasi vaterpolisti su pravi junaci. Zivela nasa otadzbina Srbija.

sumadinac

pre 8 godina

nisu nasi hteli da im daju bas 11.
ali su nas iznervirali na pocetku kada su poveli i poceli brate mnogo da se raduju,e tu su se zajebali.

Da ne poverujes

pre 8 godina

za STARAČKI DOM SPREMNI hahahahahaha evo vam za oluju - sad ste dobili cunami!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejan, 8. avgust 2015 23:10) # Link komentara
----
Čovječe, pa ti ne znaš ni pobjedu slaviti... strašno.

vazno je pobediti

pre 8 godina

Postovani gledaoci Srbija prvak sveta!! Sta je presudilo? Cuj sta je presudilo, nikad bolji ekipu nismo imali. Euforiju na stranu.

cudo nevidjeno

pre 8 godina

BRAVO, BRAVO, BRAVO!!! Vidimo se sutra :) :) :)

Sad ce mnogi da cestitaju i potrce da se slikaju sa sampionima, a kad molite za malo para da vaterpolo klubovi ne propadnu, nigde ih nema.

ewqa

pre 8 godina

kompleksasi su potopljeni
-----------------
citajuci komentare ovdje, ne znam bas tko je ovdje iskopleksiran.

ali ste me nasmijali barem :D. mitomanija na zesce lololol

Batko

pre 8 godina

Pa vi gospodo iz vlasti i dalje spasavajte Zvezdu, a vaterpolo nek se snađe!
(milan, 08. avgust 2015 22:39)

Jos jedno uništeno detinjstvo

Marko

pre 8 godina

Najsmesnije je sto neki hrvati misle da su bolji od nas u vaterpolu samo zbog olimpijskog zlata.Valjda je sad i zadnji kompleksas ukapirao ko je najjaci u ovom sportu.Idemo po evropsko zlato u beogradu!

boki

pre 8 godina

Imam preporuku za hrvate neka počnu da uče decu da treniraju neke sportove u kojima se srbi ne takmiče npr kriket, polo, au pa zar tako malo ima sportova gde nismo medju najboljima na svetu.

zrinjski

pre 8 godina

katastrofa finale, drugorazredni vaterpolo, samo zahvaljujuci vecem broju greski hrvata, srbija dobija, a nikako nekom igrom, ne moze se gledat ovaj kad od finala

Naivac

pre 8 godina

Veoma tezak i dalekosezan poraz Hrvatske, isuvise ozbiljno ukazuje na istinski odnos snaga. A za Hrvatsku je istina uvek najveci problem.

Uzicanin

pre 8 godina

E pa Hrvati posto ste ostali uskraćeni za gledanje dodele medalja ima sutra repriza na Rts-u. Vredi pogledati. A vama momci sve čestitke. Vi ste nas ponos. Do godine i zlato na olimpijadi. Stvarno smo sportska vele sila. Da smo u svemu ovoliko uspešni kao u sportu gde bi nam bio kraj. Hvala vam legende

Blue Fortress

pre 8 godina

Kakva moc, Srbijanci genetski predoredjeni, ne daj Boze da nas ima 30 miliona, jednostavno ima to "nesto"... fizicki i mentalno superiorni

Melenci

pre 8 godina

OLEG RUS, mogao si slobodno da pises cirilicu jer to je i nase pismo.Verovatno da si cuo da negde razbijaju cirilicne natpise,ali u Srbiji neces imati taj problem.Hvala ili spasiba,na cestitkama,ne zato sto su nasi stvarno su najbolji na svetu,Srbija!

TORNADO

pre 8 godina

Ovo je bilo savrseno , bravo majstori !!!Mislim da bi konacno trebali da razmislimo kolko para dajemo na fudbal, a koliko malo ulazemo u sportove kao vaterpolo , ako je neko zasluzio vecu podrsku onda bi vaterpolo trebao biti prvi na listi.Jos jednom kapa dole Savicu i zlatnim delfinima, bez ikakakvog preterivanja za klasu smo bolji od svih(u ostalom rezultat sve govori)

Sve je to ok

pre 8 godina

Da se ne razumemo pogresno,jako mi je drago sto su nasi vaterpolisti osvojili prvo mesto. Ali da li bi bilo ovolike srece da nismo pobedili Hrvate? Drugo niko od vas se nije zapitao gde ti ljudi treniraju, koliko novca dobijaju za to, ipak je to njihov posao? Oni zive od toga kao sto svi mi zivimo od svog posla... Ovde bi pre svega a narocito pre toga "bravo pobedili smo Hrvate" trebalo da se zapitamo kako se oduziti ovim momcima zaradost koju su svima doneli? I da li im je dovoljn cestitka vladajucih da ne kazem kojih, ili nesto drugo...

EU

pre 8 godina

Sudeći po večini komentara ovdje, u Srbiji ima mnogo izkompleksiranih ljudi... a boga mi i nekulturnih. Što se to s vama desilo, da ste takvi? Ili ste to možda oduvijek takvi bili, pa zato svi beže od vas? Ili je to možda od svega jada koji doživljate svaki dan u jadnoj državi (politički ekonomsko gledano)? Tko bi znao... politika si misli, evo njim igara... a hleba... hleb im ne treba...

Naivac

pre 8 godina

Veoma tezak i dalekosezan poraz Hrvatske, isuvise ozbiljno ukazuje na istinski odnos snaga. A za Hrvatsku je istina uvek najveci problem.

Dario Hr

pre 8 godina

Cek Srbija ne ide ono na nogometni EURO niti je isla na svjetsko prvenstvo bas zbog nas? Bas me zanima kako je svake god u finalu lige prvaka gledati Bayern (Mandzukic), Real (Modric), Barcu (Rakitic) i to god jednu iza druge :) Doktori za vas, drzite se vi vaterpola. :)

Milan

pre 8 godina

Svaka vam čast srpski sokolovi. Ponosimo se sa vama. CVaša je slava večna I doveka. Gospod Bog vam je podario svetsku titulu prvaka sveta u vaterpolu zato što vi svetom pronosite njegovu istinu I slavu. Vostani Serbie! Vostani zaspala si laki te san prevario..,

prvenstvo 6 reprezentacija, bas jak sport!

pre 8 godina

Ja bih rado menjao ovu titulu u vaterpolu za ucestvovanje na narednom EP u fudbalu koje se za razliku od vaterpola gleda u svim zemljama. Znam da bi i mnogi od vas menjali ali ne ocekujem da priznate:)

beogradjanka

pre 8 godina

Umoljavaju se komentatori da ostanu u granicama sporta i da ne ucitavaju politiku u svaki aspekt zivota!!! Za primer nam mogu posluziti vaterpolisti oba tima.

Hrvat

pre 8 godina

Kompleksi?Nadam se da cete se probati jednom u sto godina kvalificirati na neko takmicenje u nogometu ili u rukometu recimo ne ispasti iz grupe pa da dode do okrsaja cesce,kao smo mi konstantni i u vaterpolu i u kosarci bar u top 5.Mogli smo i mi ispasti ovdje u cetvrtfinalu,mogli u kosarci na svjetskim prvenstvima ispasti u grupi pa ne bi doslo do okrsaja medusobnog i likovanja kako nas sve medusobno dobivate,a sa rukometa i nogometa pobjegnete i onda vi nemate komplekse(a isto smo vas lijepo 2-0 i nogometu,10- razlike na OI u Londonu u rukometu,samo puno rjede jer ne smijete doci do nas u tim sportovima)

Nislija

pre 8 godina

Da se nije raspala SFRJ ne bi imao ko da igra ovaj glupi sport.
(Miso, 8. avgust 2015 21:42)

Nama je svejedno, samo da negde konacno pobedjujemo :-)

heja heja

pre 8 godina

za onog sta kaze hrvati i sport pogledaj samo nase atleticare nase medalje sa olimpijada nas nogomet nas rukomet nase borce pa cak i vaterpolo i tenis u kojima st3 bolji i tamo imamo zapazen uspjeh sa hrpom medalja i nekoliko grand slam pobjednika a kao u tome smo losi.nema sporta u kojem su hrvati losi a u najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu su za 3 koplja ispred vas .pusa bok

drago

pre 8 godina

Svaka cast. Nama nogomet i rukomet, vama kosarka i vaterpolo.
Sa tim da vi u nogometu i rukometu ne postojite a mi smo u kosarci 4. u Evropi a u vaterpolu 2. na svijetu.
Odbojku ni ne igramo, kao ni hokej ili bejzbol, pa necemo ni spominjati.

Игор С

pre 8 godina

Србиja Србиjа Србиja Србиja Шампиони шампиони шампиони хвала хвала хвала вам ватерполисти вечерас смо joш jeдном показали шта борба за Србиjу.

djonto

pre 8 godina

J***s sport gde su dresovi na glavama.
Ovo se gleda samo u 3 zemlje na Balkanu, jer je stvarno dosadan sport za gledanje. Cak su i sah i badminton interesantniji!

Hrvat

pre 8 godina

Koje smo vam komplekse nabili u sportu da jedan vaterpolo komentirate sa 400+ komentara. OI- uvijek imamo vise medalja od vas, a vi imate duplo vise stanovnika. Eto toliko

zrinjski

pre 8 godina

katastrofa finale, drugorazredni vaterpolo, samo zahvaljujuci vecem broju greski hrvata, srbija dobija, a nikako nekom igrom, ne moze se gledat ovaj kad od finala

Dario Hr

pre 8 godina

Srbi, napunili ste nas kao sarme! Pa uzivajte u vecerasnjoj veceri, cestitke! A mi idemo na pecenog odojka i janjetinu, to peku na nogometnom EURU :)

Dario Hr

pre 8 godina

Srbi cestitam. Bili ste bolji danas. Imali smo 5 stativa/precki, vi ste svoje igrace vise iskoristili. Vi bolji u vaterpolu, mi u nogometu, i svi sretni :)

ewqa

pre 8 godina

kompleksasi su potopljeni
-----------------
citajuci komentare ovdje, ne znam bas tko je ovdje iskopleksiran.

ali ste me nasmijali barem :D. mitomanija na zesce lololol

Dario Hr

pre 8 godina

Cek Srbija ne ide ono na nogometni EURO niti je isla na svjetsko prvenstvo bas zbog nas? Bas me zanima kako je svake god u finalu lige prvaka gledati Bayern (Mandzukic), Real (Modric), Barcu (Rakitic) i to god jednu iza druge :) Doktori za vas, drzite se vi vaterpola. :)

41+

pre 8 godina

6 miliona evra fk cz dobija od Gasproma, 3 miliona od telekoma, a niko ne vidi na sta ide taj novac! I to sve uz blagoslov naseg vodje. Za to vreme se gase nasi vaterpolo klubovi, kojima je i 100.000 evrica dovoljno. Tuga..

EU

pre 8 godina

Sudeći po večini komentara ovdje, u Srbiji ima mnogo izkompleksiranih ljudi... a boga mi i nekulturnih. Što se to s vama desilo, da ste takvi? Ili ste to možda oduvijek takvi bili, pa zato svi beže od vas? Ili je to možda od svega jada koji doživljate svaki dan u jadnoj državi (politički ekonomsko gledano)? Tko bi znao... politika si misli, evo njim igara... a hleba... hleb im ne treba...

Brankucije

pre 8 godina

Citam komentare i pozli mi koliko su frustrirani, ksenofobicni i primitivni. Nadam se da je to manji procenat Moje Srbije. A nasi vaterpolisti su stvarno kao NBA za basket. Posebna planeta.

prvenstvo 6 reprezentacija, bas jak sport!

pre 8 godina

Ja bih rado menjao ovu titulu u vaterpolu za ucestvovanje na narednom EP u fudbalu koje se za razliku od vaterpola gleda u svim zemljama. Znam da bi i mnogi od vas menjali ali ne ocekujem da priznate:)

Hrvat

pre 8 godina

Kompleksi?Nadam se da cete se probati jednom u sto godina kvalificirati na neko takmicenje u nogometu ili u rukometu recimo ne ispasti iz grupe pa da dode do okrsaja cesce,kao smo mi konstantni i u vaterpolu i u kosarci bar u top 5.Mogli smo i mi ispasti ovdje u cetvrtfinalu,mogli u kosarci na svjetskim prvenstvima ispasti u grupi pa ne bi doslo do okrsaja medusobnog i likovanja kako nas sve medusobno dobivate,a sa rukometa i nogometa pobjegnete i onda vi nemate komplekse(a isto smo vas lijepo 2-0 i nogometu,10- razlike na OI u Londonu u rukometu,samo puno rjede jer ne smijete doci do nas u tim sportovima)

Стефан

pre 8 godina

Битно да је премијер Вучић одмах упутио честитке ватерполистима а његово саопштење је прочитано директно у студију након завршетка утакмице. Њега треба сачекати на балкону.

Da ne poverujes

pre 8 godina

za STARAČKI DOM SPREMNI hahahahahaha evo vam za oluju - sad ste dobili cunami!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejan, 8. avgust 2015 23:10) # Link komentara
----
Čovječe, pa ti ne znaš ni pobjedu slaviti... strašno.

gabriel BANJA LUKA

pre 8 godina

Dario Hr

Ne samo u vaterpolu...Vec i u kosarci,tenisu,odbojci,futsalu,streljastvu,mladim reprezentacijama u fudbalu,u svemu navedenom ne moze ni da se poredimo i u mnogo cemu...A i fudbal ce polako doci na svoje mjesto...Dok malo se sredi situacija sa upravom...Jednostavno vi niste talentovani ni za sta...Niti imate sportiste niti pjevace niti glumce niti naucnike...P.S Nikola Tesla je bio srbin i sin svestenika tako da ne pominji njega iako je rodjen u Hrvatskoj tacnije u Srpskoj Krajini...

drago

pre 8 godina

Svaka cast. Nama nogomet i rukomet, vama kosarka i vaterpolo.
Sa tim da vi u nogometu i rukometu ne postojite a mi smo u kosarci 4. u Evropi a u vaterpolu 2. na svijetu.
Odbojku ni ne igramo, kao ni hokej ili bejzbol, pa necemo ni spominjati.

heja heja

pre 8 godina

za onog sta kaze hrvati i sport pogledaj samo nase atleticare nase medalje sa olimpijada nas nogomet nas rukomet nase borce pa cak i vaterpolo i tenis u kojima st3 bolji i tamo imamo zapazen uspjeh sa hrpom medalja i nekoliko grand slam pobjednika a kao u tome smo losi.nema sporta u kojem su hrvati losi a u najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu su za 3 koplja ispred vas .pusa bok

Ovo je silovanje jedne nacije

pre 8 godina

Hrvati gde nastupa Tompson veceras? Sram vas bilo kompleksaska nacio. Kakve bre vi veze imate sa sportom??
Shvatite jedno: Vi ste samo Hrvati breeee!!!

Predrag

pre 8 godina

Ovaj komentator pokusava padanjem u neku euforiju i maltene ulicarskim recnikm da se dopadne gledaocima. Meni je to bas nekako jadno. Inace momci stvarno igraju fantasticno. Zlato potpuno zasluzeno.

JADNI

pre 8 godina

Koje smo vam komplekse nabili u sportu da jedan vaterpolo komentirate sa 400+ komentara. OI- uvijek imamo vise medalja od vas, a vi imate duplo vise stanovnika. Eto toliko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hrvat, 8. avgust 2015 22:47)

hahaha u kom sportu MUKO? Da cujem? Hrvati veciti gubitnici u sportu...

Di

pre 8 godina

Joj, prvaci u matematici i hemiji ovi momci plivaju za loptom, ne trče, i država ih ceni isto koliko i vas....Ako hoće da rade za platu, otplivaju u inostranstvo isto kao i matematičari i hemičari.

dragance

pre 8 godina

hajde sad da se pokrene akcija DOBRO DOSLI U SRBIJU ZEMLJU SVETSKIH PRVAKA pa da na bilbordima na svim prometnim putevima budu ispisani uspesi novaka, kosarkasa, odbojkasa, vaterpolista, fudbalera... da budemo ponosni pred celim svetom!!!

Nislija

pre 8 godina

Da se nije raspala SFRJ ne bi imao ko da igra ovaj glupi sport.
(Miso, 8. avgust 2015 21:42)

Nama je svejedno, samo da negde konacno pobedjujemo :-)

Igraj i pobedi.

pre 8 godina

Leto 2015:
Fudbaleri u20- svetsko ZLATO
Kosarkasice- evropsko ZLATO
Kosarkasi u20- evropsko ZLATO
Novak Djokovic- WIMBLEDON
Vaterpolisti- svetsko ZLATO
Odbojkasi- svetska liga SREBRO
i sad kao slag na torti Sale sa miljenicima nacije... :)
Dame i gospodo, dobrodosli u zemlju sampiona.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Ко може нека гледа на ХРТ2, коментатор само што није почео да плаче.

Dragan Jurić

pre 8 godina

Sudar titana, ali i istinskih sportskih prijatelja. I jedni i drugi pokazali su da je sport nešto iznad svih prepucavanja. Političari bi toliko toga mogli da nauče od ovih divnih momaka. Pri tome mislim na obe reprezentacije...

Dex Maximus

pre 8 godina

E Hrvati ostavite se vaterpola,nije ovo za vas.Fokusirajte se na jedrenje,posto mi nemamo more ne postoji ni mogucnost da vam i tu nabijemo komplekse!

Litium

pre 8 godina

Ove kockice nikada nece shvatiti da su male. Jedna sportska vele sila kakva je Srbija se ne lozi tako kao ove kockice koje su operisane od sporta. Rvati i sport hahahahaha
Srbija zemlja smpiona i velikana.
Ps pozdravite tompsona

realniš

pre 8 godina

Ау какви комплекси... Ладно нису преносили церемонију доделе медаља. Да чују Боже правде и да гледају како њихови играчи стоје мирно док ми певамо као победници, то нису могли да поднесу. Али и то је напредак, некад су бежали са постоља... А и овде их нешто нема ;)

Crush

pre 8 godina

Zbog nekih neukusnih komentara neću se ni vraćat čitat ostale. Ali od srca vam čestitam na tituli. Bili ste bolji! Ali mi Hrvati se nemamo čega sramit. Drugo mjesto na svijetu pored ovakve Srbije nije sramota :)

Чигирибаубау

pre 8 godina

, i svi sretni :)
(Dario Hr, 08. avgust 2015 22:27)У којем то "ногомету"сте ви бољи?Можда у стоном!?

Melenci

pre 8 godina

nisu prenosili dodele medalja.A finale im je bilo na drugom programu,jer je na prvom bila Melani Grifit,cista hrvatska glumica.Ali da li je moguce da svoje sportiste toliko ne postuju,sta je drugi na svetu malo!Pa u cemu su jos ne srbrni na svetu nego bronzani?Zaista veliko nepostovanje i bruka cele tv,a komentatora posebno!

beoman

pre 8 godina

Da se Dalmacija odvoji bas bi tad dobili svetsku velesilu u vaterpulu, kosarci, fudbalu, krigetu, bejsbolu, plivanju, atletici, odbojci a mozda i u rukometu. Hajduk bi igrao redovno ligu sampiona, i to bi imali dva prestavnika u LS. Sto se tice vaterpola bili bi najjaca sila i najjaca liga, samo split ima cetiri velikana+dubrovnik a donbekle korcula, sibenik i zadar. ajmo Dalmacijo ogledaj te se u katalonce. Sto se tice SP, srbija se prosetala a rvatska osvojila nezasluzeno srebro jer su grci bolji sto jes jes.

Zoran

pre 8 godina

prvak sveta je i u hemiji i matematici, samo sto se to ne ceni. ovde se ocito ceni trcanje za loptom :(
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kuda, 8. avgust 2015 22:34)
ajde reci , kako da navijaš za nekog kada pobjedi u matematici ili fizici ili hemiji ili informatici ? U smislu sta da radis , kako da se ponasas ? Sigurno niko nece dobiti neke benificije drzave nego ce svi za potrebnom materijalnom satiskafakcijom u inostranstvo pa i sportisti . Cak ovi prvi cesto rade npr. u Boingu ili uopste industriji koja direktno ili indirektno radi za US Force . Prosto , znam primere i ni u tome nema ništa sporno .

Живела Србија

pre 8 godina

Иииидееееееееемоооооооооооо, од олује настаје УРАГАН само у супротном смеру!!!!! Ајмооооо Сррррбиииијаааааааааааа

skols 18.

pre 8 godina

Bravo momci bravo zlatni nasi momci..pokazite jos jednom celom svetu da vam nema ravni na planeti..ruke vam zlatne a srca ko u lavova..bravo junaci nasi..da zivite sto god..ponosan sam sto sam srbin sto ste mi vi zemljaci vi i ostali nasi zlatni sportisti..ako bog da i sale ce osvojit zlato i nasi hrabri kosarkasi..ko mi stavi minus na kom taj nije srbin..6:2 u ovom tren deranje ko od sale

sve hrvatska prezimena

pre 8 godina

Nego kakve ima veze Srbija sa delfinima? To nikako nije jasno.

Mario...imaju iste veze kao prezimena hrvatskih vaterpolista s hrvatskom nacijom. Pozdrav.

rale zemun

pre 8 godina

ok. Bravo, stvarno smo igrali sjajno, ali budimo korektni i bez vređanja.
Danas smo pobedili mi, sutra će oni. Ipak, moram malo da pecnem komšije. ....Kolinda, izvini. ..... :)

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

ХРТ2 прекинуо пренос доделе медаља, не би издржали Боже Правде.

ИБАРСКИ ЈАЗАВАЦ

pre 8 godina

хрвати џаба вам прослава олује.............у спорту нема амера да вам помогну

Srboljub

pre 8 godina

Koji paćosi.. ne daj Bože da bi prenosili ceremoniju, treba podneti srpsku himnu i tri prsta... a nemušti Mićo Dušanović (još jedan iskonski Hrvat) krenuo da muca: nitko ne zna kad će ceremonija, predlažem promidžbeni program :))))
Neprocenjivo!!!

domaći

pre 8 godina

Čisto kao odgovor onom koji pita kako Hrvatska ima više medalja na OI. Pa ima.. Srbija 16 medalja, a Hrvatska 23 + 11 sa zimskih. Znači 16 prema 34. Više nego duplo a imamo duplo manje stanovnika. No to nema veze sa ovom temom. Bili ste bolji jučer, i to brutalno bolji. Čestitam. I samo da se nadovežem na one priče o oluji. To slavi 30 % ultra nacionalista, dok ostali narod poput mene i svih mojih prijatelja uopće nas to ne dira. No oni su glasni i vi mislite da je tako u cijeloj HR. E pa nije. Jeste vi vidli ikakvo slavlje u Zagrebu, zagorju, međimurju, podravini!? Normalno da ne. U Srbiju odlazim barem jednom godišnje i nikad nisam imao nikakvih problema, dapače..obožavam sremce :) Živeli Vi meni..

Tady boy

pre 8 godina

Čestitke Srbiji koja je trenutno bolja od nas. Vidimo se Riju.
 (tadijazg, 8. avgust 2015 22:18)

Sta ima da se gledamo kada sve vec znamo, cestitaj sad i za Rijo, lakse ti je...

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Ono kad ti je more 10 minuta od kuće, a Srbi ga nemaju. Neprocjenjivo!!(Hrvat, 09. avgust 2015 00:15)

Koliko li je bola u tebi i koliko li je tek neprocenjivo, što i pored toga što nemamo more, mi vas deremo u vodenim sportovima! A o ovim "kopnenim" da i ne govorim! I onako usput, vaterpolo se igra u bazenu, ne u moru, čisto da znaš! Pokloni se svetskim šampionima!

Italian Serpophile

pre 8 godina

Congratulations Serbia from Italy!
Great achievment!

Obradovic, Loncar, Petkovic... Congratulations too to Serbia 2 for the silver medal.

Пјер Де Кубертен

pre 8 godina

J***s sport gde su dresovi na glavama. Ovo se gleda samo u 3 zemlje na Balkanu, jer je stvarno dosadan sport za gledanje. Cak su i sah i badminton interesantniji!
(djonto, 08. avgust 2015 21:07)
11119
А ипак га гледаш и коментаришеш. Значи ипак није тако досадно. Поготову после оваквог драња. Поздрав

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 8 godina

Колинда,џаба ови твоји имају море,кад на Морави нису пливање учили :-)

mlekadzija

pre 8 godina

Dragi gledaoci Srbija je svetski prvak sto bi rekao Aca Stojanovic...cestitke za sjajnu igru!!! P.S. Ono nije bio vrabac ali nema veze...

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Pita Mujo Hasu ...znas Haso koju pesmu najcesce slusaju hrvatski sportisti ...Koju? Pa Boze Pravde!!
(Hogar Strasni, 09. avgust 2015 00:20)

Ne samo sportisti, već cela lijepa njihova.:)))

BRAVO!

Blue Fortress

pre 8 godina

Kakva moc, Srbijanci genetski predoredjeni, ne daj Boze da nas ima 30 miliona, jednostavno ima to "nesto"... fizicki i mentalno superiorni

zajam za srbiju

pre 8 godina

6 miliona evra fk cz dobija od Gasproma, 3 miliona od telekoma, a niko ne vidi na sta ide taj novac! I to sve uz blagoslov naseg vodje. Za to vreme se gase nasi vaterpolo klubovi, kojima je i 100.000 evrica dovoljno. Tuga..
(41+, 08. avgust 2015 23:59)

Prodajte Zemunelo pa podelite vaterpolistima.

Dalibor

pre 8 godina

Iz Zagreba sam, Hrvat - imam Srbina za zeta i nećake koji nisu kršteni niti u katoličkoj niti u pravoslavnoj crkvi, jer su se roditelji dogovorili da će oni sami odlučiti kada porastu u kojoj će, ako će uopće.
Ovakva prepucavanja su pravi pokazatelj koliko smo svjetlosnih godina udaljeni od Japana, Njemačke koji su 20 godina nakon rata bili svjetski izvoznici - a mi se još "igramo" Mirka i Slavka.
I da, svaka čast i Vašim vaterpolistima i svima drugima koji su Vas ovo ljeto veselili - osobno Novaka obožavam i kada bi se svi ponašali kao on, na ovim bi prostorima bilo bolje...
Pozdrav iz Zagreba, iskreni - i čestitke svima

Igor

pre 8 godina

Vi Srbi znate reci "na kolena pred Srbe", pa u vaterpolu ste to definitivno zasluzili. Ne samo od Hrvata, nego od svih! Cestitam Srbiji i spustam se na koljena!
Daj boze da se i dalje prepiremo u sportu a ne u politici. Zivjeli i pozdrav od Hrvata

Niko-I-Ništa

pre 8 godina

Odbojkasi-svetska liga SREBRO nisu docekani
specijalni olimpijci u Srbiju doneli 17 medalja!+osvojili svetsko zlato u fudbalu! nisu docekani
zivela srbija

Zlatooo

pre 8 godina

Otvorih prozor da i ja iskažem sreću zbog osvajanja ove veličanstvene medalje, kad ono ostalo upamceno ime pod kojim sam ostavila svoj prethodni komentar, a glasi "Zlatoooo". Samo pokazatelj koliko sreće imamo da se radujemo sportskim uspesima tako često. Bravo divni ljudi! Srećno vam zlato!!!!!

Naivac

pre 8 godina

Veoma tezak i dalekosezan poraz Hrvatske, isuvise ozbiljno ukazuje na istinski odnos snaga. A za Hrvatsku je istina uvek najveci problem.

Ranzo Opservant

pre 8 godina

Za otprilike 30 godina, koliko pratim sve naše reprezentacije u svim sportovima, ovoliko čvrstu i disciplinovanu odbranu nisam nikada video! Našim momcima potpuno svejedno da li ih napadaju Hrvati, Italijani, Mađari ili ja sa ekipom iz ulice, sjajno! A napad ubojit. Delujemo nepobedivo.

nnj

pre 8 godina

Pa koliko dobro smo odigrali celo prvenstvo. Iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji! I na kraju kao šlag na torti...ŠAMPIONI!!! Bravo bre, junaci naši. Neopisivo ponosna!!! :-)

Batko

pre 8 godina

Pa vi gospodo iz vlasti i dalje spasavajte Zvezdu, a vaterpolo nek se snađe!
(milan, 08. avgust 2015 22:39)

Jos jedno uništeno detinjstvo

dark

pre 8 godina

Nego kakve ima veze Srbija sa delfinima? To nikako nije jasno.
(Mario, 08. avgust 2015 21:32)
Istp kao i Hrvatska sa vatrom(fudbal) i kaubojima (rukomet). :)

Pele76

pre 8 godina

Dzabe vam vaterpolo kad nemate mora. Ajd uzdravlje.
(Hrvat, 08. avgust 2015 22:01)

Mi nemamo more, ali vi imate noćne...
Ajd u zdravlje.

Kinez

pre 8 godina

Pozdrav iz Kine!
Pita me komsija kinez sta se desava, sta slavimo, a ja mu lepo objasnim: na svetskom prvenstvu u Rusiji, Hrvati pobedili Kinu 17:1, a on se ukocio. Ali, kazem ja, ne slavimo mi to, nego mi te sto Vas pobedjuju napunimo da 11:4, pri cemu im na pocetku damo 2 gola fore, da bude zanimljivije i da ne pobegnu pre kraja meca. Koliki bi tek bio rezultat Srbija - Kina?
Shvatio sve Kinez, uz to zna i za Djokovica, Anu Ivanovic, Boru Milutinovica, kosarkase iz Srbije (najvise nase iz NBA) pa kaze: Trudicemo se da sa vama igramo samo stoni tenis! :-)

draganz

pre 8 godina

Hrvatima se mora priznati da su igrali dobru odbranu u 1. cetvrtini gde je su igrali jedan na jedan i zbunili nase. Ali vec od 2. cetvrtine nasi su im doskocili.

boki

pre 8 godina

Imam preporuku za hrvate neka počnu da uče decu da treniraju neke sportove u kojima se srbi ne takmiče npr kriket, polo, au pa zar tako malo ima sportova gde nismo medju najboljima na svetu.

Marko

pre 8 godina

Najsmesnije je sto neki hrvati misle da su bolji od nas u vaterpolu samo zbog olimpijskog zlata.Valjda je sad i zadnji kompleksas ukapirao ko je najjaci u ovom sportu.Idemo po evropsko zlato u beogradu!

Nagatomi

pre 8 godina

Leto 2015:Fudbaleri u20- svetsko ZLATOKosarkasice- evropsko ZLATOKosarkasi u20- evropsko ZLATONovak Djokovic- WIMBLEDONVaterpolisti- svetsko ZLATOOdbojkasi- svetska liga SREBROi sad kao slag na torti Sale sa miljenicima nacije... :)Dame i gospodo, dobrodosli u zemlju sampiona.
(Igraj i pobedi., 08. avgust 2015 22:26)
Ne treba nikako zaboraviti medalje sa specijalne olimpijade! Veliki heroji!

beogradjanka

pre 8 godina

Umoljavaju se komentatori da ostanu u granicama sporta i da ne ucitavaju politiku u svaki aspekt zivota!!! Za primer nam mogu posluziti vaterpolisti oba tima.

oklagija

pre 8 godina

Navodno je pronadjena zlatna zila u Boru, medjutim ja sam saznao da je vlada Srbije konfiskovala sve ovogodisnje zlatne medalje i odlucila da ih pretapa u poluge. Samo psssst!

Matija

pre 8 godina

Cestitam. Za klasu ste bolji i zasluzeno zlatni. Mi moramo cekati neku novu generaciju jer ovo nije ni na sto licilo. Pozdrav iz Zagreba.

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

Dzabe vam vaterpolo kad nemate mora. Ajd uzdravlje.
(Hrvat, 08. avgust 2015 22:01)

stvarno, nemamo more, koliki bi rezultat bio da imamo more?...+ 300....hahaha

Karlo

pre 8 godina

Pored Pavića, Petkovića, Lončara, Jokovića, Obradovića, itd., Hrvatima je falio još koji Srbin. Onda bi možda i imali neke šanse. Napred Srbija!!!!

Sve je to ok

pre 8 godina

Da se ne razumemo pogresno,jako mi je drago sto su nasi vaterpolisti osvojili prvo mesto. Ali da li bi bilo ovolike srece da nismo pobedili Hrvate? Drugo niko od vas se nije zapitao gde ti ljudi treniraju, koliko novca dobijaju za to, ipak je to njihov posao? Oni zive od toga kao sto svi mi zivimo od svog posla... Ovde bi pre svega a narocito pre toga "bravo pobedili smo Hrvate" trebalo da se zapitamo kako se oduziti ovim momcima zaradost koju su svima doneli? I da li im je dovoljn cestitka vladajucih da ne kazem kojih, ili nesto drugo...

Srdjan

pre 8 godina

Predlazem da se balkon skupstine grada Beograda, gde se docekuju sampioni, nazove 'Balkon vaterpolista' (uz svo postovanje svih ostalih sampiona)!

Dragan

pre 8 godina

Iopet su hrvati imali nemirnu noć.Vukodlak Srbija je uplašila malu hrvatsku crvenkapicu i pojela joj je sve kroasane iz korpice a tako je baba Kolinda krepala od gladi.

Melenci

pre 8 godina

OLEG RUS, mogao si slobodno da pises cirilicu jer to je i nase pismo.Verovatno da si cuo da negde razbijaju cirilicne natpise,ali u Srbiji neces imati taj problem.Hvala ili spasiba,na cestitkama,ne zato sto su nasi stvarno su najbolji na svetu,Srbija!

Naivac

pre 8 godina

Veoma tezak i dalekosezan poraz Hrvatske, isuvise ozbiljno ukazuje na istinski odnos snaga. A za Hrvatsku je istina uvek najveci problem.

Zvezdas_usa

pre 8 godina

Cestitam. Gledao sam utakmicu. Igra je bila profesionalna i patriotska. Cesttiam vaterpolistima reprezentacije Srbije i treneru vaterpolo reprezentacije Srbije. Zivela vaterpolo reprezentacije Srbije. To je najveci dan za sport, za Srbiju. Nasi vaterpolisti su pravi junaci. Zivela nasa otadzbina Srbija.

grobnik

pre 8 godina

Čestitke komšije razbili ste nas....
Al svejedno zadovoljan sam jer u ovom malom dijelu balkana ima momčadi gdje nema nigdje u svijetu.
Još jednom čestitka.

bianconero95

pre 8 godina

Gdje ste susjedi? Hahahahaha, ma hajde breeeee, unistavanje u finalu, ma zovite Crnogorce i Madjare, mozda nam pridjite na 2 razlike.. Gospodin Savic i gospoda igraci, svaka cast delfini!

Marko komsija

pre 8 godina

Nema sta.cestitke Srbiji na pobjedi.nije bila upitna.najbolji prikaz vase pobjede je onaj kratak kadar gdje je ona pticica pojela onu bubu.bas dobar prikaz ove tekme.svaka cast.ovako nas nisu satrali ni sapic ni vujasinovic.ali imate izgleda jos bolju generaciju.cestitam.na stranu emocije bilo je vrhunskih akcija s vase strane.boli a sta.sportski pozdrav.al nema jelen piva za mene.

Uzicanin

pre 8 godina

E pa Hrvati posto ste ostali uskraćeni za gledanje dodele medalja ima sutra repriza na Rts-u. Vredi pogledati. A vama momci sve čestitke. Vi ste nas ponos. Do godine i zlato na olimpijadi. Stvarno smo sportska vele sila. Da smo u svemu ovoliko uspešni kao u sportu gde bi nam bio kraj. Hvala vam legende

Kucni analiticar

pre 8 godina

Nedavno u Srbiji strucnjaci otkrili najvecu zlatnu zicu...greska pa to su bile medalje nasih sportista... bravo momci stvarno ste jedimstveni.

Pozdrav od Hrvata za sve dobronamjerne ljude na Balkanu

pre 8 godina

Susjedi cestitam...zasluzeno nema sta...nadam se da ce i dalje ex-yu zemlje vladati u ovome sportu, i unijeti bar malo veselja za opljackane i ponizene narode na ovim prostorima...

Aca

pre 8 godina

Posle onog promasaja na pocetku Filipovica sa igracem vise, mogu da kazem da nasi nisu adekvatno psihicko pripremljeni. Gubimo.
(Kuzma, 08. avgust 2015 21:09)

Hahahahahahahaha kakav si kralj :)

Влада

pre 8 godina

Ау каква је ово доминација, сила. Као Амери у кошарци. Хоћемо злато и на Европском и на Олимпијади. Све честитке мајсторима ове игре, као и стручном штабу на челу са Савићем

luka

pre 8 godina

Nije ni ovo dobro,nemam pojma vise gdje da upisem dijete na koji sport,vaterpolo,kosarka,tenis,tekvando,streljastvo,odbojka....ma bravo za sve!!!

Zmajevac

pre 8 godina

Ovo je bio skolski cas za sve vaterpolo strucnjake, za analizu! Bravo majstori
Hrvatska nije mogla vise a drago mi je zbog Grcke
Napred Srbija!!!

sumadinac

pre 8 godina

nisu nasi hteli da im daju bas 11.
ali su nas iznervirali na pocetku kada su poveli i poceli brate mnogo da se raduju,e tu su se zajebali.

Milan

pre 8 godina

Svaka vam čast srpski sokolovi. Ponosimo se sa vama. CVaša je slava večna I doveka. Gospod Bog vam je podario svetsku titulu prvaka sveta u vaterpolu zato što vi svetom pronosite njegovu istinu I slavu. Vostani Serbie! Vostani zaspala si laki te san prevario..,

TORNADO

pre 8 godina

Ovo je bilo savrseno , bravo majstori !!!Mislim da bi konacno trebali da razmislimo kolko para dajemo na fudbal, a koliko malo ulazemo u sportove kao vaterpolo , ako je neko zasluzio vecu podrsku onda bi vaterpolo trebao biti prvi na listi.Jos jednom kapa dole Savicu i zlatnim delfinima, bez ikakakvog preterivanja za klasu smo bolji od svih(u ostalom rezultat sve govori)

Капетан Немо

pre 8 godina

Волео бих да ми неко каже, ако зна, да ли је још неко у историји ватерпола победио у финалу светског првенства седам голова разлике. Такве убедљиве победе се не сећам, а нисам баш толико млад. Сећам се, на пример, оног чувеног гола Милановића 0,2. секунде пре краја четвртог продужетка и победе у финалу над Италијом, кад ли то беше, не сме ни да се сетим, да не бих схватио колико сам матор. Много чега се сећам, али овако убедљиве победе - НЕ. Хрватска репрезентација уопште није лоша, потпуно су заслужено освојили сребрну медаљу, одлична екипа... али оваква доминација наших, немам речи. Овог лета се стварно израдовасмо, остало је још да се одиграју европска првенства за кошаркаше, одбојкашице, одбојкаше, светско првенство у атлетици, Ноле треба да одигра УС-опен... све саме озбиљне прилике за медаље. Јадан онај парк испред балкона, овог лета га изгазисмо... и још ћемо, не назире се крај. Напред Србијо!!!
На крају морам да поручим Хрватима који славе ,,Олују'', као и овима што их задиркују због пораза од Србије у ватерполу, хришћански: у победи се не узнеси, у празу се не понизи! Осим тога, џабе их задиркујете, Хрвати немају баш смисла за хумор, а ови што га имају - питање је колико су Хрвати.

Dobra vest, ali

pre 8 godina

Svaka cast vaterpolistima. Najzad da se i mi necemu radujemo. Smetaju mi komentari koji uporedjuju Oluju i oluju u bazenu. Oluja je tragican dogadjaj i ne treba je mesati sa sportom iz postovanja prema nastradalima. Cuveni smo po duhovitosti. Ne treba to da kvarimo.

Mare

pre 8 godina

Das im dva gola fore, nekoliko vaterpolista zabludelih u veri i opet im nije dovoljno ni za malo napetiji mec... Lepo je ovo gledati na HRTu :-).

zabze

pre 8 godina

Dominacija!!! Sta reci kakav vaterpolo igramo. Trebamo napraviti veliki docek za njih a ne ko prosle gidine da dodje 300 ljudi. Ovoko jedino ameri u kosarci mogu da dominiraju.

Lena

pre 8 godina

Leto 2015:Fudbaleri u20- svetsko ZLATOKosarkasice- evropsko ZLATOKosarkasi u20- evropsko ZLATONovak Djokovic- WIMBLEDONVaterpolisti- svetsko ZLATOOdbojkasi- svetska liga SREBROi sad kao slag na torti Sale sa miljenicima nacije... :)Dame i gospodo, dobrodosli u zemlju sampiona.(Igraj i pobedi., 08. avgust 2015 22:26)

Neka je svaka godina ovakva, ali ne zaboravimo i medalje sa specijalne olimpijade!

Dovla

pre 8 godina

Svaka cast momci. Pre sam razgovarao sa nekim drugarima i rekao sam da je jedini nacin da nas neko dobije da nas vezu tamo kod naseg gola. Pogodili smo zicu u zadnje dve godine i samo da potraje do kraja OI pa da uzmemo ono sto nam nedostaje. Svaka cast i Hrvatima, dobri su momci i uz nas najbolja ekipa.
Jos kad bi drzava malo vise ulagala bilo bi jos bolje. Sramota je u kakvim uslovima stasavaju buduci sampioni.
Sad se okrecem kosarci, pa onda odbojka. Bice jos medalja...

draganz

pre 8 godina

S obzirom da nasima nije mnogo stalo da prvi doplivaju do lopte (na pocetku cetvrtina), predlazem da plivaju delfin, da ostvare i umetnicki dojam.

dulostručnjak

pre 8 godina

U finalu trenutno 9:4 da li se to zove ponižavanje protivnika.
(boki, 08. avgust 2015 21:58)
A Ako je to ponižavanje a šta je onda 11:4...

vazno je pobediti

pre 8 godina

Postovani gledaoci Srbija prvak sveta!! Sta je presudilo? Cuj sta je presudilo, nikad bolji ekipu nismo imali. Euforiju na stranu.

cudo nevidjeno

pre 8 godina

BRAVO, BRAVO, BRAVO!!! Vidimo se sutra :) :) :)

Sad ce mnogi da cestitaju i potrce da se slikaju sa sampionima, a kad molite za malo para da vaterpolo klubovi ne propadnu, nigde ih nema.

Игор С

pre 8 godina

Србиja Србиjа Србиja Србиja Шампиони шампиони шампиони хвала хвала хвала вам ватерполисти вечерас смо joш jeдном показали шта борба за Србиjу.