Subota, 08.08.2015.

14:13

Radonjić: Pravimo konkurentan tim

Trener srpskog i regionalnog šampiona Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da nova sezona donosi mnogo izazova i puno utakmica i najavljuje veliki rad.

Izvor:

Radonjiæ: Pravimo konkurentan tim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Mich

pre 8 godina

Covic je veliki mag kosarke, hteli to grobarcici da priznaju ili ne, covek 20 godina ulaze u kosarku, ima najbolju omladinsku skolu u Srbiji, dugi niz godina, to svi znaju, menadzment ima u malom prstu, takodje i poslovne kontakte sto je sve preduslov za uspeh.
A osvajanjem triple krune je usao u istoriju CZ i posto ce da odbrani bar dve titule ove godine uci ce i u LEGENDU.
Tako da grobari "DECO MOJA" cutite i pratite novosti iz predgradja jer vam je to jedini prozor ka EL.

Borko

pre 8 godina

Mi navijaci Crvene Zvezde tražimo od naše legende Čovića da javno izađe i saopšti kako je CZ uspela da reši dug za 3 godine. Svaka čast Nebojša. Ponosni smo na vas. I Srbija je ponosna na vas. Da je sreće da imamo više takvih genijalnih ljudi.

Doktor

pre 8 godina

cuo sam da stize i zufer avdija..
(wer, 08. avgust 2015 20:19)
A jesi čuo da nemate para ni za Kup Ilije Cvorovica?a bili ste neki vajni prvaci godinama. E to treba da te zanima.

muamua

pre 8 godina

kk crvena zvezda jedini sportski klub koji ima racun u upravi za trezor...nekada su racune imali fk crvena zvezda i kk ,kao i kk partizan sada samo zvezda ua

hagen

pre 8 godina

moze li mi neko objasniti po kom to merilu je Blazic stranac u ABA ligi?!

a za nestrpljive sto kazu da smo u cajtnotu sa pojacanjima.. samo da napomenem da prvenstvo startuje pocetkom oktobra!

Blevorand

pre 8 godina

Keselj i Miljenovic potpisuju skoro sigurno
(Markoni, 8. avgust 2015 19:36)

Sta ce Zvezdi Miljenovic kad on ne moze ni ABA ligu da igra a sto se EL tice, bio bi vise tragican nego smesan.

Zli

pre 8 godina

@sasa

Sa svim bio veoma blizak, niko ga nije dirao, za vreme Slobe bio predsednik Kosarkaskog saveza i gradonacelnik BG, a opet njegov klub nije mogao da dominira. Sad odjednom nema konkurenciju.

danilo

pre 8 godina

@danilo - Cekacete al' Godoa !

(lilly alen, 8. avgust 2015 19:34)
Draga/i Lilly, ushićen sam spoznajom da neko iz predgradja koristi ime Godoa!?
Pa ipak, čekanje Godoa je metafora koja se odnosi na ljudske sudbine a njena primena na sportske rezultate ima svoje ozbiljne manjkavosti.
Pokušaj neku drugu foru?

Joker

pre 8 godina

@ Ne vidim Cirbesovo ime? (Svetlana, 08. avgust 2015 15:00)

Odmah se vidi da je zena. Zenama je mesto u kujni, a ne ovde. Za info, Cirbes i Blazic su sa svojim reprezentacijama do kraja Ep-a kao i Mitrovic i Dangubic. (Kića, 08. avgust 2015 15:30)

Idi reci to Marini Maljković ili Ani Dabović :)
Stvarno svašta čovek može da pročita u komentarima...

kora

pre 8 godina

Ljudi koji Erceg,odličan je on igrač al nam ne treba uopšte,to isto kad se pokrenula priča o lorbeku,imamo sjajnog Mitrovica koji će ove godine biti nosilac ekipe kao i sjajnog tejica koji će tek da eksplodira A erceg bi samo upropastio njihov razvoj..

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

@Novosadjanin A kako to nije uspevao sve da uradi dok SNS nije dosao na vlast? Slucajnost? Tesko...
(Zli, 08. avgust 2015 18:19)
A kako vi to uspeste da osvojite tolike titule u vreme Mirka Marjanovica i Tadica, a ? Slucajnost, ne bih reko ...

Dedinje decko

pre 8 godina

Svidja mi se plan Zvezde za ovu godinu. Kalina im je otisao, ali ovaj stefan lazarevic sasvim pristojno moze da preuzme ulogu od kaline. Gledao sam ga ove sezone na utakmicama. Odlicna tehnika, sad kazu i da je poceo odlicno trojke da pogadja, da je u top 5 sutera zvezde ove godine ako upadne u prvi tim.. Ima i skocnost i lepo ga je za videti u ekipi, privlacan je..Srecno svima na pripremama..

Sasa

pre 8 godina

Zamislite da vam je neko 2011 god rekao da ce za 4 sezone Big Sofo biti drugi centar CZ. Zatim da cemo prodavati igraca za milion evra, da ce Zvezdin centar oboriti sve rekorde Evrolige i pojacati SAS!!!! Da cemo biti najgledaniji u Evroligi.
Pricajte sta hoccete za Covica, ali covek zna znanje sto se kosarke tice...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 8. avgust 2015 14:50)

Pa, orodite se, ozeni mu sina, kad ga toliko volis. To je sad moderno.

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Akademija kosarke, 5 sala, razvojni tim, ulaganja sa svih strana...
Sa takvim preduslovima trebalo je jos 2013. da budu dominantni!?
Trener defanzivac, zet predsednik kluba...a od skoro u rukovodece strukture su se vratili oni, koji su ga u stecaj i oterali.

Illmatic '94

pre 8 godina

Ако се деси да не прођемо у Топ 16 имамо велике шансе да освојимо Еврокуп.

DedaMiloje

pre 8 godina

Konkurentan za ozbiljne ekipe tek kad ti odes prevaro od trenera!
(Ko-ometator, 08. avgust 2015 14:53)

Kada ga već teraš, izjasni se koga bi ti recimo za trenera?

dc++

pre 8 godina

(translucent, 8. avgust 2015 154)

Au brate ala ti lupaš ! Cirbes ce da ti igra pleja, a Sofo beka šutera, ili kako? Ključni igrač da bude Jaka, da slučajno ne dođe bolji stranac! Pa da, stvarno Radonja ne treba da bude trener, kada smo puni stručnjaka!

Atila H

pre 8 godina

I Nastic prve sezone je u FMP. Sa Zvezdom ugovor na 4 godine. Sledece godine ako bude dobro radio u 12. Idu nam Zirba i Sofo, ostaju Nastic, Apic novi EL centar. Danga isto sledece sezone ide dolazi Zagorac. Mitar ide, al ugovor je u tajnosti, ne znam zasto u tajnosti produzen, pa nas tu ceka Boze zdravlja bar 500 hiljada obestecenja. Eto. Radonja ce jos dugo biti trener.

rasa radovanovic

pre 8 godina

Pricajte sta hoccete za Covica, ali covek zna znanje sto se kosarke tice...
(Novosadjanin., 8. avgust 2015 14:50)
Naravno da zna.Pa i sa FMP - om je osvajao više puta ABA ligu i domaće prvenstvo pa F-16,F-8 i nekoliko puta F -4.To mu sve dosadilo sa FMP -om pa ajde i sa nekim drugim klubom da sve to ponovi da se dokaže da uspesi dolaze zahvaljujući samo stručnom radu i ničemu drugom.

Atila Han

pre 8 godina

Evo ovako...uprava namernk ceka sa objavom pojacanja stk nije u redu. Srbin jos jedan dolazi necu da pisem koji da ne upropastim tranafer. AJ, Dominikana i
Rajt. Eto...kad uprava nece ja hocu. Pozdrav

BgHQ

pre 8 godina

Moje skromno misljenje je da smo u cajtnotu sto se tice pojacanja(nista strasno sto se ne moze nadoknaditi) jer osim Sofa jos nikoga nismo doveli.Sto se tice pozicije br 5 smatram da smo slabiji nego prosle sezone jer je Bobi em bolji igrac em Sofo moze da igra petnaestak min po mecu maksimalno.Nisam siguran da je dobra stvar da Cirbi bude prvi centar.Jeste bio dobar u zavrsnici sezone kad Bobi nije puno igrao ali tesko da moze celu sezonu da iznese kao prvi centar.Bilo bi dobro kad bi nabavili jos jednog igraca koji bi pokrivao pozicije 4 i 5.Najteze ce biti naci pravog pleja jer oni stvarno dobri su izuzetno skupi.Posrecilo nam se sa Wilijem prosle god ali ove bi to bio podvig naci takvog pleja.Ocekivao sam da ce oko Kaline da grade tim u naredne dve godine ali desilo se suprotno.Kalina je bio lider ekipe i tesko da cce doci stranac slicnih kvaliteta u svakom smislu.Ma koliko mi Djenka bio drag smatram da za njega ce biti najlakse naci zamenu jer takvih igraca ima dosta na trzistu za relativno pristojan novac.Ako zelimo neki zapazen rezultat ne smemo uci u EL sa klincima jer tako niko nikad nije nista znacajnije uradio.
Sve u svemu tesko ce biti napraviti kompaktan tim kao prosle sezone jer ako imamo nameru sve odlaske da pokrijemo strancima tesko da ce se uspostaviti potrebna hemija iz prostog razloga sto stranci igraju cesto za licnu statistiku a i dok se uklope (posebno kojima je prva sezona u Evropi)prodje pola sezone.
Bice tesko zadrzati se na proslogodisnjem nivou ali ne i nemoguce.Strasno bih voleo da u naredne dve nedelje komletiramo ekipu i da se spremamo u miru za sezonu koja sledi.

Komentar

pre 8 godina

Radonja je meni simpa lik, branio sam ga kao partizanovac prve dve godine od napada besa Uplakanih.
To što je on odličan trener, to je super.
Ali ne presudno!
Presudno je ipak ne dati KK Partizanu da funkcioniše normalno jer tada je on nepodiv na zapadnom Balkanu.
To je , verujem, sjajna Gazdina ideja koju realizuje uz pomoć onih mnogo moćnijih.
Zato je, zasluženo, Gazda pravi heroj predgradja i zamrzivača.
Naši herojčići su samo bivši najbolji evropski igrači, najbolji trener Evrope 2009. i timovi koji su godinama sve osvajali.
Ako je tako Srbiji bolje, ako se šalje poruka da je to pravi put,pa neka bude tako.
Mi imamo tako bogatu prošlost da možemo nekoliko godina sa osmehom gledati na ludilo i čekati normalna i sunčana vremena...
(danilo, 8. avgust 2015 15:05) # Link komentara

Ne nego je bolje bilo dok ste ulazili sudijama u svlacionicu i tukli ih.Dok ste ostale gepekovali i dok ste davali trojke iz auta.Tada nam je sigurno bilo bolje

dr.agan

pre 8 godina

Svidja mi se ovo. Rad sa mladjim igracima,posvecivanje paznje decacima ispod 20 godina. Imamo najtalentovanije kosarkase u Evropi i zaista bi bilo sjajno iskoristiti njihov raskosni potencijal!!! Zasto bi placali tudje igrace,kada u svom dvoristu imamo talente koji ce stasavati u vrhunske kosarkase za kojima ce Evropa vapiti i nuditi ozbiljan novac... Svaka cast upravi,trenerima i svima onima koji su postavili jedan odlican sistem,koji slabo ko ima u Evropi.

korespodencija

pre 8 godina

A gde je Radanov?!?! Čovek je talenat najveći,u najmanju ruku novi Bjelica, dečko mora odma u prvi tim inače ga izgubismo!! Radonja, Radanova zovi!!!

Stella

pre 8 godina

In Radonja we trust! Ja sam toliko miran kad je ovaj prelazni rok u pitanju, siguran da cemo formirati dobar tim, tim u stanju da bude ispred Bajerna i Strazbura u EL, mozda i ispred Himkija ako nas krene. Uprava ima sredstva i zna sta nam treba - vrhunski plej, startno krilo i dobar bek-suter. Plej klase doktora Markusa, Jovic/bek slican Djenki, Lazic, Guduric/zamena za Kalinu, Dangubic/Tejic, Mitrovic/Sofo, Cirbes, Nastic + Rebic, Davidovac, Simanic u 15, mozda Apic... Materijala imamo, samo to treba da se uklopi u masinu koja gazi redom kao i prosle godine.

Kića

pre 8 godina

Ne vidim Cirbesovo ime?
(Svetlana, 08. avgust 2015 15:00)

Odmah se vidi da je zena. Zenama je mesto u kujni, a ne ovde. Za info, Cirbes i Blazic su sa svojim reprezentacijama do kraja Ep-a kao i Mitrovic i Dangubic.

Osta

pre 8 godina

Kad se prvoj postavi priključe još i Sofoklis, Dangubić i Luka Mitrović biće to ekipa dovoljna da osvoji ABA i domaću ligu. Svako sledeće pojačanje odnosi se na takmičenje u EL.

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Много тога најављено и очекивано и за похвалу.Не знам зашто нема центра Радослава Пековића да се види јасније његова перспективност,издржљивост тешких тренинга и све мањкавости и могућности отклањања.Првенствено због дефицитарности позиције центара.Можда би то код њега подстакло жељу за озбиљнијим приступима тренинзима и утакмица.Јасно је да сада није за више од ФМП али би труд око њега могао бити врло исплатив.Занима ме да ли је Стојановић већ отишао или се још премишља.

translucent

pre 8 godina

Nije ovo nikakvo posvećicanje pažnje mladima. Tu su da popune rupe dok se na vrate reprezentativci koji će najverovatnije biti prva petorka. Blažič, Dangubić, Mitrović, Cirbes i Sofokle. CzT prošle godine nije imao 12 jakih igrača što je preduslov za visok plasman u EL (Top 8), a neće ih imati ni njihov ovogodišnji naslednik. Trenutno u regionu najjači tim ima Cedevita.

slobinator

pre 8 godina

vilijams I kalinić su morali ostati bar još jednu sezonu.naročito mi je žao što je otišao kalinić.biće to rekao bih nenadoknadiv gubitak.šteta je što se rasturio šampionski tim.ove godine bi bili još dominantiji I verovatno među 8 u evro-ligi.

danilo

pre 8 godina

Radonja je meni simpa lik, branio sam ga kao partizanovac prve dve godine od napada besa Uplakanih.
To što je on odličan trener, to je super.
Ali ne presudno!
Presudno je ipak ne dati KK Partizanu da funkcioniše normalno jer tada je on nepodiv na zapadnom Balkanu.
To je , verujem, sjajna Gazdina ideja koju realizuje uz pomoć onih mnogo moćnijih.
Zato je, zasluženo, Gazda pravi heroj predgradja i zamrzivača.
Naši herojčići su samo bivši najbolji evropski igrači, najbolji trener Evrope 2009. i timovi koji su godinama sve osvajali.
Ako je tako Srbiji bolje, ako se šalje poruka da je to pravi put,pa neka bude tako.
Mi imamo tako bogatu prošlost da možemo nekoliko godina sa osmehom gledati na ludilo i čekati normalna i sunčana vremena...

Novosadjanin.

pre 8 godina

Zamislite da vam je neko 2011 god rekao da ce za 4 sezone Big Sofo biti drugi centar CZ. Zatim da cemo prodavati igraca za milion evra, da ce Zvezdin centar oboriti sve rekorde Evrolige i pojacati SAS!!!! Da cemo biti najgledaniji u Evroligi.
Pricajte sta hoccete za Covica, ali covek zna znanje sto se kosarke tice...

Novosadjanin.

pre 8 godina

Zamislite da vam je neko 2011 god rekao da ce za 4 sezone Big Sofo biti drugi centar CZ. Zatim da cemo prodavati igraca za milion evra, da ce Zvezdin centar oboriti sve rekorde Evrolige i pojacati SAS!!!! Da cemo biti najgledaniji u Evroligi.
Pricajte sta hoccete za Covica, ali covek zna znanje sto se kosarke tice...

Komentar

pre 8 godina

Radonja je meni simpa lik, branio sam ga kao partizanovac prve dve godine od napada besa Uplakanih.
To što je on odličan trener, to je super.
Ali ne presudno!
Presudno je ipak ne dati KK Partizanu da funkcioniše normalno jer tada je on nepodiv na zapadnom Balkanu.
To je , verujem, sjajna Gazdina ideja koju realizuje uz pomoć onih mnogo moćnijih.
Zato je, zasluženo, Gazda pravi heroj predgradja i zamrzivača.
Naši herojčići su samo bivši najbolji evropski igrači, najbolji trener Evrope 2009. i timovi koji su godinama sve osvajali.
Ako je tako Srbiji bolje, ako se šalje poruka da je to pravi put,pa neka bude tako.
Mi imamo tako bogatu prošlost da možemo nekoliko godina sa osmehom gledati na ludilo i čekati normalna i sunčana vremena...
(danilo, 8. avgust 2015 15:05) # Link komentara

Ne nego je bolje bilo dok ste ulazili sudijama u svlacionicu i tukli ih.Dok ste ostale gepekovali i dok ste davali trojke iz auta.Tada nam je sigurno bilo bolje

Kića

pre 8 godina

Ne vidim Cirbesovo ime?
(Svetlana, 08. avgust 2015 15:00)

Odmah se vidi da je zena. Zenama je mesto u kujni, a ne ovde. Za info, Cirbes i Blazic su sa svojim reprezentacijama do kraja Ep-a kao i Mitrovic i Dangubic.

dr.agan

pre 8 godina

Svidja mi se ovo. Rad sa mladjim igracima,posvecivanje paznje decacima ispod 20 godina. Imamo najtalentovanije kosarkase u Evropi i zaista bi bilo sjajno iskoristiti njihov raskosni potencijal!!! Zasto bi placali tudje igrace,kada u svom dvoristu imamo talente koji ce stasavati u vrhunske kosarkase za kojima ce Evropa vapiti i nuditi ozbiljan novac... Svaka cast upravi,trenerima i svima onima koji su postavili jedan odlican sistem,koji slabo ko ima u Evropi.

DedaMiloje

pre 8 godina

Konkurentan za ozbiljne ekipe tek kad ti odes prevaro od trenera!
(Ko-ometator, 08. avgust 2015 14:53)

Kada ga već teraš, izjasni se koga bi ti recimo za trenera?

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

@Novosadjanin A kako to nije uspevao sve da uradi dok SNS nije dosao na vlast? Slucajnost? Tesko...
(Zli, 08. avgust 2015 18:19)
A kako vi to uspeste da osvojite tolike titule u vreme Mirka Marjanovica i Tadica, a ? Slucajnost, ne bih reko ...

Osta

pre 8 godina

Kad se prvoj postavi priključe još i Sofoklis, Dangubić i Luka Mitrović biće to ekipa dovoljna da osvoji ABA i domaću ligu. Svako sledeće pojačanje odnosi se na takmičenje u EL.

Blevorand

pre 8 godina

Keselj i Miljenovic potpisuju skoro sigurno
(Markoni, 8. avgust 2015 19:36)

Sta ce Zvezdi Miljenovic kad on ne moze ni ABA ligu da igra a sto se EL tice, bio bi vise tragican nego smesan.

Stella

pre 8 godina

In Radonja we trust! Ja sam toliko miran kad je ovaj prelazni rok u pitanju, siguran da cemo formirati dobar tim, tim u stanju da bude ispred Bajerna i Strazbura u EL, mozda i ispred Himkija ako nas krene. Uprava ima sredstva i zna sta nam treba - vrhunski plej, startno krilo i dobar bek-suter. Plej klase doktora Markusa, Jovic/bek slican Djenki, Lazic, Guduric/zamena za Kalinu, Dangubic/Tejic, Mitrovic/Sofo, Cirbes, Nastic + Rebic, Davidovac, Simanic u 15, mozda Apic... Materijala imamo, samo to treba da se uklopi u masinu koja gazi redom kao i prosle godine.

Doktor

pre 8 godina

cuo sam da stize i zufer avdija..
(wer, 08. avgust 2015 20:19)
A jesi čuo da nemate para ni za Kup Ilije Cvorovica?a bili ste neki vajni prvaci godinama. E to treba da te zanima.

BgHQ

pre 8 godina

Moje skromno misljenje je da smo u cajtnotu sto se tice pojacanja(nista strasno sto se ne moze nadoknaditi) jer osim Sofa jos nikoga nismo doveli.Sto se tice pozicije br 5 smatram da smo slabiji nego prosle sezone jer je Bobi em bolji igrac em Sofo moze da igra petnaestak min po mecu maksimalno.Nisam siguran da je dobra stvar da Cirbi bude prvi centar.Jeste bio dobar u zavrsnici sezone kad Bobi nije puno igrao ali tesko da moze celu sezonu da iznese kao prvi centar.Bilo bi dobro kad bi nabavili jos jednog igraca koji bi pokrivao pozicije 4 i 5.Najteze ce biti naci pravog pleja jer oni stvarno dobri su izuzetno skupi.Posrecilo nam se sa Wilijem prosle god ali ove bi to bio podvig naci takvog pleja.Ocekivao sam da ce oko Kaline da grade tim u naredne dve godine ali desilo se suprotno.Kalina je bio lider ekipe i tesko da cce doci stranac slicnih kvaliteta u svakom smislu.Ma koliko mi Djenka bio drag smatram da za njega ce biti najlakse naci zamenu jer takvih igraca ima dosta na trzistu za relativno pristojan novac.Ako zelimo neki zapazen rezultat ne smemo uci u EL sa klincima jer tako niko nikad nije nista znacajnije uradio.
Sve u svemu tesko ce biti napraviti kompaktan tim kao prosle sezone jer ako imamo nameru sve odlaske da pokrijemo strancima tesko da ce se uspostaviti potrebna hemija iz prostog razloga sto stranci igraju cesto za licnu statistiku a i dok se uklope (posebno kojima je prva sezona u Evropi)prodje pola sezone.
Bice tesko zadrzati se na proslogodisnjem nivou ali ne i nemoguce.Strasno bih voleo da u naredne dve nedelje komletiramo ekipu i da se spremamo u miru za sezonu koja sledi.

dc++

pre 8 godina

(translucent, 8. avgust 2015 154)

Au brate ala ti lupaš ! Cirbes ce da ti igra pleja, a Sofo beka šutera, ili kako? Ključni igrač da bude Jaka, da slučajno ne dođe bolji stranac! Pa da, stvarno Radonja ne treba da bude trener, kada smo puni stručnjaka!

Dedinje decko

pre 8 godina

Svidja mi se plan Zvezde za ovu godinu. Kalina im je otisao, ali ovaj stefan lazarevic sasvim pristojno moze da preuzme ulogu od kaline. Gledao sam ga ove sezone na utakmicama. Odlicna tehnika, sad kazu i da je poceo odlicno trojke da pogadja, da je u top 5 sutera zvezde ove godine ako upadne u prvi tim.. Ima i skocnost i lepo ga je za videti u ekipi, privlacan je..Srecno svima na pripremama..

Illmatic '94

pre 8 godina

Ако се деси да не прођемо у Топ 16 имамо велике шансе да освојимо Еврокуп.

kora

pre 8 godina

Ljudi koji Erceg,odličan je on igrač al nam ne treba uopšte,to isto kad se pokrenula priča o lorbeku,imamo sjajnog Mitrovica koji će ove godine biti nosilac ekipe kao i sjajnog tejica koji će tek da eksplodira A erceg bi samo upropastio njihov razvoj..

Joker

pre 8 godina

@ Ne vidim Cirbesovo ime? (Svetlana, 08. avgust 2015 15:00)

Odmah se vidi da je zena. Zenama je mesto u kujni, a ne ovde. Za info, Cirbes i Blazic su sa svojim reprezentacijama do kraja Ep-a kao i Mitrovic i Dangubic. (Kića, 08. avgust 2015 15:30)

Idi reci to Marini Maljković ili Ani Dabović :)
Stvarno svašta čovek može da pročita u komentarima...

danilo

pre 8 godina

Radonja je meni simpa lik, branio sam ga kao partizanovac prve dve godine od napada besa Uplakanih.
To što je on odličan trener, to je super.
Ali ne presudno!
Presudno je ipak ne dati KK Partizanu da funkcioniše normalno jer tada je on nepodiv na zapadnom Balkanu.
To je , verujem, sjajna Gazdina ideja koju realizuje uz pomoć onih mnogo moćnijih.
Zato je, zasluženo, Gazda pravi heroj predgradja i zamrzivača.
Naši herojčići su samo bivši najbolji evropski igrači, najbolji trener Evrope 2009. i timovi koji su godinama sve osvajali.
Ako je tako Srbiji bolje, ako se šalje poruka da je to pravi put,pa neka bude tako.
Mi imamo tako bogatu prošlost da možemo nekoliko godina sa osmehom gledati na ludilo i čekati normalna i sunčana vremena...

rasa radovanovic

pre 8 godina

Pricajte sta hoccete za Covica, ali covek zna znanje sto se kosarke tice...
(Novosadjanin., 8. avgust 2015 14:50)
Naravno da zna.Pa i sa FMP - om je osvajao više puta ABA ligu i domaće prvenstvo pa F-16,F-8 i nekoliko puta F -4.To mu sve dosadilo sa FMP -om pa ajde i sa nekim drugim klubom da sve to ponovi da se dokaže da uspesi dolaze zahvaljujući samo stručnom radu i ničemu drugom.

Atila H

pre 8 godina

I Nastic prve sezone je u FMP. Sa Zvezdom ugovor na 4 godine. Sledece godine ako bude dobro radio u 12. Idu nam Zirba i Sofo, ostaju Nastic, Apic novi EL centar. Danga isto sledece sezone ide dolazi Zagorac. Mitar ide, al ugovor je u tajnosti, ne znam zasto u tajnosti produzen, pa nas tu ceka Boze zdravlja bar 500 hiljada obestecenja. Eto. Radonja ce jos dugo biti trener.

hagen

pre 8 godina

moze li mi neko objasniti po kom to merilu je Blazic stranac u ABA ligi?!

a za nestrpljive sto kazu da smo u cajtnotu sa pojacanjima.. samo da napomenem da prvenstvo startuje pocetkom oktobra!

Atila Han

pre 8 godina

Evo ovako...uprava namernk ceka sa objavom pojacanja stk nije u redu. Srbin jos jedan dolazi necu da pisem koji da ne upropastim tranafer. AJ, Dominikana i
Rajt. Eto...kad uprava nece ja hocu. Pozdrav

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Много тога најављено и очекивано и за похвалу.Не знам зашто нема центра Радослава Пековића да се види јасније његова перспективност,издржљивост тешких тренинга и све мањкавости и могућности отклањања.Првенствено због дефицитарности позиције центара.Можда би то код њега подстакло жељу за озбиљнијим приступима тренинзима и утакмица.Јасно је да сада није за више од ФМП али би труд око њега могао бити врло исплатив.Занима ме да ли је Стојановић већ отишао или се још премишља.

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Akademija kosarke, 5 sala, razvojni tim, ulaganja sa svih strana...
Sa takvim preduslovima trebalo je jos 2013. da budu dominantni!?
Trener defanzivac, zet predsednik kluba...a od skoro u rukovodece strukture su se vratili oni, koji su ga u stecaj i oterali.

slobinator

pre 8 godina

vilijams I kalinić su morali ostati bar još jednu sezonu.naročito mi je žao što je otišao kalinić.biće to rekao bih nenadoknadiv gubitak.šteta je što se rasturio šampionski tim.ove godine bi bili još dominantiji I verovatno među 8 u evro-ligi.

Sasa

pre 8 godina

Zamislite da vam je neko 2011 god rekao da ce za 4 sezone Big Sofo biti drugi centar CZ. Zatim da cemo prodavati igraca za milion evra, da ce Zvezdin centar oboriti sve rekorde Evrolige i pojacati SAS!!!! Da cemo biti najgledaniji u Evroligi.
Pricajte sta hoccete za Covica, ali covek zna znanje sto se kosarke tice...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 8. avgust 2015 14:50)

Pa, orodite se, ozeni mu sina, kad ga toliko volis. To je sad moderno.

korespodencija

pre 8 godina

A gde je Radanov?!?! Čovek je talenat najveći,u najmanju ruku novi Bjelica, dečko mora odma u prvi tim inače ga izgubismo!! Radonja, Radanova zovi!!!

Borko

pre 8 godina

Mi navijaci Crvene Zvezde tražimo od naše legende Čovića da javno izađe i saopšti kako je CZ uspela da reši dug za 3 godine. Svaka čast Nebojša. Ponosni smo na vas. I Srbija je ponosna na vas. Da je sreće da imamo više takvih genijalnih ljudi.

translucent

pre 8 godina

Nije ovo nikakvo posvećicanje pažnje mladima. Tu su da popune rupe dok se na vrate reprezentativci koji će najverovatnije biti prva petorka. Blažič, Dangubić, Mitrović, Cirbes i Sofokle. CzT prošle godine nije imao 12 jakih igrača što je preduslov za visok plasman u EL (Top 8), a neće ih imati ni njihov ovogodišnji naslednik. Trenutno u regionu najjači tim ima Cedevita.

muamua

pre 8 godina

kk crvena zvezda jedini sportski klub koji ima racun u upravi za trezor...nekada su racune imali fk crvena zvezda i kk ,kao i kk partizan sada samo zvezda ua

danilo

pre 8 godina

@danilo - Cekacete al' Godoa !

(lilly alen, 8. avgust 2015 19:34)
Draga/i Lilly, ushićen sam spoznajom da neko iz predgradja koristi ime Godoa!?
Pa ipak, čekanje Godoa je metafora koja se odnosi na ljudske sudbine a njena primena na sportske rezultate ima svoje ozbiljne manjkavosti.
Pokušaj neku drugu foru?

Zli

pre 8 godina

@sasa

Sa svim bio veoma blizak, niko ga nije dirao, za vreme Slobe bio predsednik Kosarkaskog saveza i gradonacelnik BG, a opet njegov klub nije mogao da dominira. Sad odjednom nema konkurenciju.

Mich

pre 8 godina

Covic je veliki mag kosarke, hteli to grobarcici da priznaju ili ne, covek 20 godina ulaze u kosarku, ima najbolju omladinsku skolu u Srbiji, dugi niz godina, to svi znaju, menadzment ima u malom prstu, takodje i poslovne kontakte sto je sve preduslov za uspeh.
A osvajanjem triple krune je usao u istoriju CZ i posto ce da odbrani bar dve titule ove godine uci ce i u LEGENDU.
Tako da grobari "DECO MOJA" cutite i pratite novosti iz predgradja jer vam je to jedini prozor ka EL.

danilo

pre 8 godina

Radonja je meni simpa lik, branio sam ga kao partizanovac prve dve godine od napada besa Uplakanih.
To što je on odličan trener, to je super.
Ali ne presudno!
Presudno je ipak ne dati KK Partizanu da funkcioniše normalno jer tada je on nepodiv na zapadnom Balkanu.
To je , verujem, sjajna Gazdina ideja koju realizuje uz pomoć onih mnogo moćnijih.
Zato je, zasluženo, Gazda pravi heroj predgradja i zamrzivača.
Naši herojčići su samo bivši najbolji evropski igrači, najbolji trener Evrope 2009. i timovi koji su godinama sve osvajali.
Ako je tako Srbiji bolje, ako se šalje poruka da je to pravi put,pa neka bude tako.
Mi imamo tako bogatu prošlost da možemo nekoliko godina sa osmehom gledati na ludilo i čekati normalna i sunčana vremena...

Sasa

pre 8 godina

Zamislite da vam je neko 2011 god rekao da ce za 4 sezone Big Sofo biti drugi centar CZ. Zatim da cemo prodavati igraca za milion evra, da ce Zvezdin centar oboriti sve rekorde Evrolige i pojacati SAS!!!! Da cemo biti najgledaniji u Evroligi.
Pricajte sta hoccete za Covica, ali covek zna znanje sto se kosarke tice...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 8. avgust 2015 14:50)

Pa, orodite se, ozeni mu sina, kad ga toliko volis. To je sad moderno.

translucent

pre 8 godina

Nije ovo nikakvo posvećicanje pažnje mladima. Tu su da popune rupe dok se na vrate reprezentativci koji će najverovatnije biti prva petorka. Blažič, Dangubić, Mitrović, Cirbes i Sofokle. CzT prošle godine nije imao 12 jakih igrača što je preduslov za visok plasman u EL (Top 8), a neće ih imati ni njihov ovogodišnji naslednik. Trenutno u regionu najjači tim ima Cedevita.

rasa radovanovic

pre 8 godina

Pricajte sta hoccete za Covica, ali covek zna znanje sto se kosarke tice...
(Novosadjanin., 8. avgust 2015 14:50)
Naravno da zna.Pa i sa FMP - om je osvajao više puta ABA ligu i domaće prvenstvo pa F-16,F-8 i nekoliko puta F -4.To mu sve dosadilo sa FMP -om pa ajde i sa nekim drugim klubom da sve to ponovi da se dokaže da uspesi dolaze zahvaljujući samo stručnom radu i ničemu drugom.

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Akademija kosarke, 5 sala, razvojni tim, ulaganja sa svih strana...
Sa takvim preduslovima trebalo je jos 2013. da budu dominantni!?
Trener defanzivac, zet predsednik kluba...a od skoro u rukovodece strukture su se vratili oni, koji su ga u stecaj i oterali.

korespodencija

pre 8 godina

A gde je Radanov?!?! Čovek je talenat najveći,u najmanju ruku novi Bjelica, dečko mora odma u prvi tim inače ga izgubismo!! Radonja, Radanova zovi!!!

Borko

pre 8 godina

Mi navijaci Crvene Zvezde tražimo od naše legende Čovića da javno izađe i saopšti kako je CZ uspela da reši dug za 3 godine. Svaka čast Nebojša. Ponosni smo na vas. I Srbija je ponosna na vas. Da je sreće da imamo više takvih genijalnih ljudi.

slobinator

pre 8 godina

vilijams I kalinić su morali ostati bar još jednu sezonu.naročito mi je žao što je otišao kalinić.biće to rekao bih nenadoknadiv gubitak.šteta je što se rasturio šampionski tim.ove godine bi bili još dominantiji I verovatno među 8 u evro-ligi.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Zamislite da vam je neko 2011 god rekao da ce za 4 sezone Big Sofo biti drugi centar CZ. Zatim da cemo prodavati igraca za milion evra, da ce Zvezdin centar oboriti sve rekorde Evrolige i pojacati SAS!!!! Da cemo biti najgledaniji u Evroligi.
Pricajte sta hoccete za Covica, ali covek zna znanje sto se kosarke tice...

danilo

pre 8 godina

@danilo - Cekacete al' Godoa !

(lilly alen, 8. avgust 2015 19:34)
Draga/i Lilly, ushićen sam spoznajom da neko iz predgradja koristi ime Godoa!?
Pa ipak, čekanje Godoa je metafora koja se odnosi na ljudske sudbine a njena primena na sportske rezultate ima svoje ozbiljne manjkavosti.
Pokušaj neku drugu foru?

Zli

pre 8 godina

@sasa

Sa svim bio veoma blizak, niko ga nije dirao, za vreme Slobe bio predsednik Kosarkaskog saveza i gradonacelnik BG, a opet njegov klub nije mogao da dominira. Sad odjednom nema konkurenciju.

Kića

pre 8 godina

Ne vidim Cirbesovo ime?
(Svetlana, 08. avgust 2015 15:00)

Odmah se vidi da je zena. Zenama je mesto u kujni, a ne ovde. Za info, Cirbes i Blazic su sa svojim reprezentacijama do kraja Ep-a kao i Mitrovic i Dangubic.

muamua

pre 8 godina

kk crvena zvezda jedini sportski klub koji ima racun u upravi za trezor...nekada su racune imali fk crvena zvezda i kk ,kao i kk partizan sada samo zvezda ua

Joker

pre 8 godina

@ Ne vidim Cirbesovo ime? (Svetlana, 08. avgust 2015 15:00)

Odmah se vidi da je zena. Zenama je mesto u kujni, a ne ovde. Za info, Cirbes i Blazic su sa svojim reprezentacijama do kraja Ep-a kao i Mitrovic i Dangubic. (Kića, 08. avgust 2015 15:30)

Idi reci to Marini Maljković ili Ani Dabović :)
Stvarno svašta čovek može da pročita u komentarima...

Atila Han

pre 8 godina

Evo ovako...uprava namernk ceka sa objavom pojacanja stk nije u redu. Srbin jos jedan dolazi necu da pisem koji da ne upropastim tranafer. AJ, Dominikana i
Rajt. Eto...kad uprava nece ja hocu. Pozdrav

Atila H

pre 8 godina

I Nastic prve sezone je u FMP. Sa Zvezdom ugovor na 4 godine. Sledece godine ako bude dobro radio u 12. Idu nam Zirba i Sofo, ostaju Nastic, Apic novi EL centar. Danga isto sledece sezone ide dolazi Zagorac. Mitar ide, al ugovor je u tajnosti, ne znam zasto u tajnosti produzen, pa nas tu ceka Boze zdravlja bar 500 hiljada obestecenja. Eto. Radonja ce jos dugo biti trener.

Komentar

pre 8 godina

Radonja je meni simpa lik, branio sam ga kao partizanovac prve dve godine od napada besa Uplakanih.
To što je on odličan trener, to je super.
Ali ne presudno!
Presudno je ipak ne dati KK Partizanu da funkcioniše normalno jer tada je on nepodiv na zapadnom Balkanu.
To je , verujem, sjajna Gazdina ideja koju realizuje uz pomoć onih mnogo moćnijih.
Zato je, zasluženo, Gazda pravi heroj predgradja i zamrzivača.
Naši herojčići su samo bivši najbolji evropski igrači, najbolji trener Evrope 2009. i timovi koji su godinama sve osvajali.
Ako je tako Srbiji bolje, ako se šalje poruka da je to pravi put,pa neka bude tako.
Mi imamo tako bogatu prošlost da možemo nekoliko godina sa osmehom gledati na ludilo i čekati normalna i sunčana vremena...
(danilo, 8. avgust 2015 15:05) # Link komentara

Ne nego je bolje bilo dok ste ulazili sudijama u svlacionicu i tukli ih.Dok ste ostale gepekovali i dok ste davali trojke iz auta.Tada nam je sigurno bilo bolje

kora

pre 8 godina

Ljudi koji Erceg,odličan je on igrač al nam ne treba uopšte,to isto kad se pokrenula priča o lorbeku,imamo sjajnog Mitrovica koji će ove godine biti nosilac ekipe kao i sjajnog tejica koji će tek da eksplodira A erceg bi samo upropastio njihov razvoj..

Illmatic '94

pre 8 godina

Ако се деси да не прођемо у Топ 16 имамо велике шансе да освојимо Еврокуп.

BgHQ

pre 8 godina

Moje skromno misljenje je da smo u cajtnotu sto se tice pojacanja(nista strasno sto se ne moze nadoknaditi) jer osim Sofa jos nikoga nismo doveli.Sto se tice pozicije br 5 smatram da smo slabiji nego prosle sezone jer je Bobi em bolji igrac em Sofo moze da igra petnaestak min po mecu maksimalno.Nisam siguran da je dobra stvar da Cirbi bude prvi centar.Jeste bio dobar u zavrsnici sezone kad Bobi nije puno igrao ali tesko da moze celu sezonu da iznese kao prvi centar.Bilo bi dobro kad bi nabavili jos jednog igraca koji bi pokrivao pozicije 4 i 5.Najteze ce biti naci pravog pleja jer oni stvarno dobri su izuzetno skupi.Posrecilo nam se sa Wilijem prosle god ali ove bi to bio podvig naci takvog pleja.Ocekivao sam da ce oko Kaline da grade tim u naredne dve godine ali desilo se suprotno.Kalina je bio lider ekipe i tesko da cce doci stranac slicnih kvaliteta u svakom smislu.Ma koliko mi Djenka bio drag smatram da za njega ce biti najlakse naci zamenu jer takvih igraca ima dosta na trzistu za relativno pristojan novac.Ako zelimo neki zapazen rezultat ne smemo uci u EL sa klincima jer tako niko nikad nije nista znacajnije uradio.
Sve u svemu tesko ce biti napraviti kompaktan tim kao prosle sezone jer ako imamo nameru sve odlaske da pokrijemo strancima tesko da ce se uspostaviti potrebna hemija iz prostog razloga sto stranci igraju cesto za licnu statistiku a i dok se uklope (posebno kojima je prva sezona u Evropi)prodje pola sezone.
Bice tesko zadrzati se na proslogodisnjem nivou ali ne i nemoguce.Strasno bih voleo da u naredne dve nedelje komletiramo ekipu i da se spremamo u miru za sezonu koja sledi.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

@Novosadjanin A kako to nije uspevao sve da uradi dok SNS nije dosao na vlast? Slucajnost? Tesko...
(Zli, 08. avgust 2015 18:19)
A kako vi to uspeste da osvojite tolike titule u vreme Mirka Marjanovica i Tadica, a ? Slucajnost, ne bih reko ...

DedaMiloje

pre 8 godina

Konkurentan za ozbiljne ekipe tek kad ti odes prevaro od trenera!
(Ko-ometator, 08. avgust 2015 14:53)

Kada ga već teraš, izjasni se koga bi ti recimo za trenera?

Dedinje decko

pre 8 godina

Svidja mi se plan Zvezde za ovu godinu. Kalina im je otisao, ali ovaj stefan lazarevic sasvim pristojno moze da preuzme ulogu od kaline. Gledao sam ga ove sezone na utakmicama. Odlicna tehnika, sad kazu i da je poceo odlicno trojke da pogadja, da je u top 5 sutera zvezde ove godine ako upadne u prvi tim.. Ima i skocnost i lepo ga je za videti u ekipi, privlacan je..Srecno svima na pripremama..

dc++

pre 8 godina

(translucent, 8. avgust 2015 154)

Au brate ala ti lupaš ! Cirbes ce da ti igra pleja, a Sofo beka šutera, ili kako? Ključni igrač da bude Jaka, da slučajno ne dođe bolji stranac! Pa da, stvarno Radonja ne treba da bude trener, kada smo puni stručnjaka!

Osta

pre 8 godina

Kad se prvoj postavi priključe još i Sofoklis, Dangubić i Luka Mitrović biće to ekipa dovoljna da osvoji ABA i domaću ligu. Svako sledeće pojačanje odnosi se na takmičenje u EL.

hagen

pre 8 godina

moze li mi neko objasniti po kom to merilu je Blazic stranac u ABA ligi?!

a za nestrpljive sto kazu da smo u cajtnotu sa pojacanjima.. samo da napomenem da prvenstvo startuje pocetkom oktobra!

Doktor

pre 8 godina

cuo sam da stize i zufer avdija..
(wer, 08. avgust 2015 20:19)
A jesi čuo da nemate para ni za Kup Ilije Cvorovica?a bili ste neki vajni prvaci godinama. E to treba da te zanima.

dr.agan

pre 8 godina

Svidja mi se ovo. Rad sa mladjim igracima,posvecivanje paznje decacima ispod 20 godina. Imamo najtalentovanije kosarkase u Evropi i zaista bi bilo sjajno iskoristiti njihov raskosni potencijal!!! Zasto bi placali tudje igrace,kada u svom dvoristu imamo talente koji ce stasavati u vrhunske kosarkase za kojima ce Evropa vapiti i nuditi ozbiljan novac... Svaka cast upravi,trenerima i svima onima koji su postavili jedan odlican sistem,koji slabo ko ima u Evropi.

Stella

pre 8 godina

In Radonja we trust! Ja sam toliko miran kad je ovaj prelazni rok u pitanju, siguran da cemo formirati dobar tim, tim u stanju da bude ispred Bajerna i Strazbura u EL, mozda i ispred Himkija ako nas krene. Uprava ima sredstva i zna sta nam treba - vrhunski plej, startno krilo i dobar bek-suter. Plej klase doktora Markusa, Jovic/bek slican Djenki, Lazic, Guduric/zamena za Kalinu, Dangubic/Tejic, Mitrovic/Sofo, Cirbes, Nastic + Rebic, Davidovac, Simanic u 15, mozda Apic... Materijala imamo, samo to treba da se uklopi u masinu koja gazi redom kao i prosle godine.

Blevorand

pre 8 godina

Keselj i Miljenovic potpisuju skoro sigurno
(Markoni, 8. avgust 2015 19:36)

Sta ce Zvezdi Miljenovic kad on ne moze ni ABA ligu da igra a sto se EL tice, bio bi vise tragican nego smesan.

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Много тога најављено и очекивано и за похвалу.Не знам зашто нема центра Радослава Пековића да се види јасније његова перспективност,издржљивост тешких тренинга и све мањкавости и могућности отклањања.Првенствено због дефицитарности позиције центара.Можда би то код њега подстакло жељу за озбиљнијим приступима тренинзима и утакмица.Јасно је да сада није за више од ФМП али би труд око њега могао бити врло исплатив.Занима ме да ли је Стојановић већ отишао или се још премишља.

Mich

pre 8 godina

Covic je veliki mag kosarke, hteli to grobarcici da priznaju ili ne, covek 20 godina ulaze u kosarku, ima najbolju omladinsku skolu u Srbiji, dugi niz godina, to svi znaju, menadzment ima u malom prstu, takodje i poslovne kontakte sto je sve preduslov za uspeh.
A osvajanjem triple krune je usao u istoriju CZ i posto ce da odbrani bar dve titule ove godine uci ce i u LEGENDU.
Tako da grobari "DECO MOJA" cutite i pratite novosti iz predgradja jer vam je to jedini prozor ka EL.