Petak, 07.08.2015.

13:49

Božović: Zvezda nikada neće propasti

Trener Crvene zvezde Miodrag Bozović rekao je da ostaje na toj poziciji i dodao da ekipa jedino pobedama može da smiri situaciju u klubu.

Izvor: B92

Božoviæ: Zvezda nikada neæe propasti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 8 godina

@bobanmkd
Kad ne pratis nemoj da pises. Zvezda pokusava da dovede jos par igraca, a Partizanov trener je juce zvao agente istih i uz tvdnje da je Zvezda gotova pokusavao da ih ubedi da dodju u Partizan. odatle ovakva izjava Zvezdinog trenera.

Nenad

pre 8 godina

Zvezda mora biti spasena, zato sto je to jedini klub koji je ovoj drzavi donosio trofeje iz Evropskih takmicenja, zato sto je predstavljajuci drzavu tukla Real, Barsu, Bajern, Benfiku, Arsenal, Liverpul, Psv, Rendzers...Drzava mora da procesuira sve tajkune i politicare, koji su pokrali klub, konfiskuje njihovu imovinu i da se od toga placa dug kluba.Klubu dati neki Zemunelo i Teleoptik, kao sto je to Marjanovic Partizanu, te mu tako omoguciti da se sam izdrzava i povuci sve drzavne firme, kako im klub ne bi bio teret, pa neka klub sam trazi sponzore.To je resenje, samo da li ima volje u drzavi?

Марко

pre 8 godina

Зашто се јављају ови чобани који нискад нису били ни прваци Европе, ни прваци света у фудбалу? Вежбајте, децо!

BATE Borisov

pre 8 godina

Propala je rodjace samo jos da se udari katanac i ugasi svetlo. Da se kojim slucajem klub ne zove CZ vec tamo neki Hajduk iz Kule ili Smederevo ili Proleter iz Zrenjanina odavno bi vi vec otisli u istoriju ovako samo ime Crvena zvezda vas odrzava u zivotu.

smeker

pre 8 godina

Slusao sam sta je pricao za novinare i medije,zestoko vas je izvredjao.Prepotentni,preplaceni i nadasve nevaspitan i bezobrazan lik.A vi novinari mu tepajte...

antiDebil

pre 8 godina

toto ko...

Ko je tada igrao za Partizan, tebi niko ne moze da zabrani da svima nama to lepo objasnis ? Hteo si da kazes da su ustase igrale u Partizanu, ili da je recimo Franja proterao 200 000 Srba i pobio veliki broj i nakon toga je dosao da bude predsednik JSD i TK Partizan i to otprilike kada je FK dobio nadimak Parni valjak, posto je mleo na terenu a najvise znas ti koga !! Dakle ustase igraju i rukovode Partizanom dok na istoj lokaciji deluju omladinac Krcun i kompanija ???
Zeljno iscekujem tvoje objasnjenje o Partizanovim igracima i tom funkcioneru !

Šavija Alonso

pre 8 godina

Pokusali su da uniste KK, Zvezda je u EL oni pred nestankom, vratice im se i ovo sa FK na isti nacin.
(Bojan, 7. avgust 2015 15:30)

Već se dešava, zar ne vidiš da plaćate sve što ste radili? Rekao sam vam još onda da vam je titula koju ste kupili Slovencu poslednji ekser u sanduk. I tako je i bilo. RIP.

Borac Prve parttizanske armije

pre 8 godina

@Zvezdaš sa istoka
Tebi ovo partizani služi kao neka ironija, šta imaš od škole, partizani su ti oslobodili Srbiju i Beograd, na čelu sa generalom Pekom Dapčevićem, i doneli ti crvenu zvezdu petokraku koja ti danas stoji i u grbu i u imenu, nesrećo navijačka.

wer

pre 8 godina

nije vam problem sto niste osvojili 9 bodova iz tri meca, vec bunar sa kintom koji se samo produbljuje, i polu pismena bagra sa kriminalnim dosijeima, koja vam vodi ponos srbije...

a za dusebriznike kojima smeta nase surovo zavitlavanje, tako je uvek bilo i bice, pogledajte samo kakve vi kretenske komentare ostavljate za KKP.

niko od nas (pa ni ja) vam ne zeli gasenje, ali cemo i dalje da vas peremo od zezanja :)

Luka

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 7. avgust 2015 14:06)

Molim vas, k'o boga vas molim - prestanite više sa tim nebulozama. Ne bi nas se ni hiljadu skupilo jednokratno da uplati po deset eura a ne milion po dvadeset i to dve godine za redom. Od toga nema ništa, pare valja zaraditi.

Borky

pre 8 godina

orate da napravite rez. Novi tim koji cete uigravati godinu dana. Ostaviti 7-10 igraca od ovih 40-tak sa spiska, dovesti jos 10tak talentovanih klinaca i uigravati ih. Publika Vas nece napustiti. Ncija nije gorela do zore, pa nece ni nasa {mislim na Partizan}, ali realnost je danas drugacija i kosi se sa Vasim zeljama. Pa Vukan savicevic uopste nije los igrac , ali da igra bez opterecenja godinu-dve, a previse je mlad da bi podneo priitisak koji navijaci vrse na bjega.
Pozdrav od grobara.
"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 07. avgust 2015 17:44)



Alo covjece ne treba nama vasi savjeti i pametanja.Imas svoj klub pa tamo pametuj.Jadnije od ovih sto vredjaju ste vi sto kao zelite dobro i kao vi nesto savjetujete.Ti si sad pametan a svi ostali su glupi i samo su cekali da se ti smilujes da podjeli svoju genijalnost sa nama jadnima.Aj voz!

Zvezdas sa Istoka

pre 8 godina

Partizani, jutros, kao i uvek sam ostavio kulturan komentar na vas prolaz i danasnji povoljan zreb. Svaka cast, sve najbolje. E, ajde sad pedala sa svojim licemernim i podrugljivim komentarima. u pravu je, i da bude beton liga necemo propasti. zato sto nas ima, zato sto volimo i verujemo...NAPRED,ZVEZDO, SAMO NAPRED....!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezdas sa Istoka, 7. avgust 2015 15:41)

Niko {bar niko normalan} ne zeli da CZ propadne i da se ugasi, pa makar bio i okoreli Partizanovac. Tu "bolesnike" kako crno belih tako i crveno-belih boja ne ubrajam.
Ali jedno nikako da shvatite. Vi ste u "bunaru". Da niste ozdravili morate jednu ili dve godine da se "odreknete" borbr za titulu, a ako ipak dodjete u situaciju da se borite za istu, bice vam jos sladja.
Morate da napravite rez. Novi tim koji cete uigravati godinu dana. Ostaviti 7-10 igraca od ovih 40-tak sa spiska, dovesti jos 10tak talentovanih klinaca i uigravati ih. Publika Vas nece napustiti. Ncija nije gorela do zore, pa nece ni nasa {mislim na Partizan}, ali realnost je danas drugacija i kosi se sa Vasim zeljama. Pa Vukan savicevic uopste nije los igrac , ali da igra bez opterecenja godinu-dve, a previse je mlad da bi podneo priitisak koji navijaci vrse na bjega.
Pozdrav od grobara.
"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 07. avgust 2015 17:44)

Covece, bas ti hvala, stvarno si mi otvorio oci...

bobanmkd

pre 8 godina

Ajde ovako...da je ovako lupao danas Vujosevic bilo bi 600 komentara da je lud i da nije popio pilule
Pitam ja Bozovica( stvarno nemam nameru da mu tepam Grofe !?! )...ko se to veselio iz suprotnog tabora? Ko je u protekle 2 nedelje pomenuo Zvezdu?
Mi smo igrali meceve godine i gledali svoja posla.
Toliko

Nesa

pre 8 godina

Trazicete gospodo tzv.zvezdasi da se vrati ova garnitura u UO.Vec danas je stopirano sponzorstvo sa Telekomom pa Radujko ode ispred Gasproma i ko zna ko jos.Obezbedjene su pare za igrace i pojacanja jos mnogo toga.Prica je prosta nekome od vodja navijaca ne odgovaraju ovi ljudi jer nece da finansiraju njihove mutne radnje.Gde je Covic sto se ne obrati javnosti?Bog nam dragi u pomoc jer ovo ne mirise na dobro

Ivan Nk

pre 8 godina

Ne vidim da ste preneli informaciju da je Srbija pala za 23 mjesta na najnovijoj FIFA listi, na mizerno 66.
Guslate o propasti Zvezde, procvatu Partizana, ..., a reprezentacija nikad gora!!!
"Tole ostani", pa dogodine da budemo 166-ti, dace Bog!!!

Milorad

pre 8 godina

Ovi sto bi da "ukidaju" fudbal u Srbiji,sport najsirih masa i najjeftiniji,neka probaju da ukinu lazljive i kriminalne politicare i tajkune,oni su zlo Srbije i sporta u Srbiji!!!
Mrznja u sportu,C.Zvezda,Partizan i drugi je neshvatljiva,monstruozna!?
Za prave Srbe,sve su to nasi mladici,srpska deca,kakve veze ima gde igraju,sportski rivalitet DA,ali mrznja NE,kada igramo sa strancima navijamo uvek za nase srpske klubove,sve drugo je bolesno!!!
Inace,preporucujem navijacima C.Zvezde da uklone jos jednog laznjaka od "strucnjaka",naime Grofa,zvucnog li naziva i supljeg znanja,uzmite normalnog i pravog strucnjaka entuzijastu,ima ih,jer i Partizanu i Srbiji treba jaka i stabilna C.Zvezda!!!

Marko

pre 8 godina

I da ispadne u beton ligu (sto mozda i ne bi bilo tako lose jer bi se oslobodili dugova, posto smo se vec oslobodili majstora za pravljenje dugova) Crvena Zvezda ce uvek biti PRVAK SVETA i najbolji, najlepsi, najotmeniji, najveci klub Srbije i univerzuma. Samo s`tobom jaaaa....
(Dusan, 07. avgust 2015 14:56)

Nije ti dečače ovo raspali Uleb, dugovi se ne brišu, već vam se ODUZIMA SVE, stavlja katanac i račun pod blokadom, a na sve to dolaze potraživanja sa kamatom dok igrate amatersku ligu. Ukoliko se ne isplati u roku, nekretnine i sve ostalo idu na prodaju. Dakle gubi se stadion, pomoćni objekti, upravna zgrada, tereni, grb, PIB, adresa... Zato moli Boga da ovaj zaludni narod trpi što duže ovu i njima sličnu vlast i rasipanje novca u bunar, inače kad odete jednom u tu beton ligu, nema vas nazad.

Za drugi deo nemam komentar. Možda sam i pogrešio što sam ti objasnio proceduru, pošto izgleda da imaš jako malo godina. Barem se nadam da je to...

drMo

pre 8 godina

Brend, simbol, ponos ... bla, bla, bla... Brend je bio i Ei Nis pa ga vise nema, brend je bio Yugo pa ga vise nema, Prvi maj Pirot -nema, Zmaj Zemun - nema, Novkabel NS pravio racunare pod ruku sa IBM - nema, da ne nabrajam dalje... CZ ima jednake sanse za nestanak, kao i sve ove ostale firme, da li za godinu, dve, tri ili 10 ne bitno je. Ono sto je trulo nestace!

maj

pre 8 godina

boli vas crnogorce za zvezdu,unistili ste zajednicu srbije i crne gore a sad vas kao boli za zvezdu?gledajte vi vasu zetu,sutjesku,mogren,micite ruke od srbije i srbski klubova!

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Jako me interesuje koliko imas godina, odakle si, cime se bavis, tvoje obrazovanje. Zanima me mentalni sklop osobe koja se mesecima potpisuje sa "srpski nikad nisi bio" na sve vesti o Partizanu. Ne mozes ni pseudonim da smislis. Tolika kolicina mrznje moze lako da eksplodira i onda ces napraviti neko veliko zlo. Verovatno svoje prijatelje (ako ih imas), komsije, kolege prvo pitas da li su partizanovci i ako jesu ti ih mrzis iz dna duse. Jel ti to od rodjenja ili ti se kasnije javilo? Tebi treba strucna pomoc. Javi se najblizem lekaru dok ne bude kasno.(dobronameran, 07. avgust 2015 17:34)

Drago mi je da si se javio, znači da te pogodila istina! Ostavi e-mail adresu, pa ću se tebi tako "hrabrom" i "dobronamernom" vrlo rado javiti i zakazati da se vidimo uživo, da ti dam BOMBONJERU! Pošto si neverotano pametan, čisto da ti saopštim najnovije otkriće od jutros: OVO SU VESTI O ZVEZDI! Ako si rodjen posle toga, onda te razumem i saosećam sa tobom! I naravno da neću dozvoliti raznoraznim šarlatanima, koji su rodjeni malo pre tebe da vredjaju jedan tako veliki klub kao što je Zvezda! A to što si ti ovde, govori da tebi treba stručna pomoć! Rekoh ti, javi se, rado ću sa tobom otići kod lekara da ti se nadjem!

Pera

pre 8 godina

Mi Zvezdaši to znamo.
Zvezda živi u našim srcima.
Ipak, voleli bismmo da se malo oporavi.
Bar za grupnu fazu LŠ i eliminacione meševe LŠ u proleće.
Toliko je dosta.

dragan

pre 8 godina

Brend, simbol, ponos ... bla, bla, bla... Brend je bio i Ei Nis pa ga vise nema, brend je bio Yugo pa ga vise nema, Prvi maj Pirot -nema, Zmaj Zemun - nema, Novkabel NS pravio racunare pod ruku sa IBM - nema, da ne nabrajam dalje... CZ ima jednake sanse za nestanak, kao i sve ove ostale firme, da li za godinu, dve, tri ili 10 ne bitno je. Ono sto je trulo nestace!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drMo, 7. avgust 2015 18:03)

Svi i sve je bilo brend samo partizzan to nece nikada biti.Njveci domet jeste samozvana institucija.I naravno ne zaboravimo fudbalski "hram" jna

nikola

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (avokado, 7. avgust 2015 14:06)

u kojoj ti zemlji zivis rodjace?!

Pivke

pre 8 godina

Ivan Nk repka pada jel manekeni nece da igraju ,jure snajke po splavovima.Sto bi igrali da se povrede kad u klubu uzimaju lovu.Dokle god klinci ne budu da igraju za A tim uz par starijih iskusnijih nema nama boljitka.

Србин

pre 8 godina

Najjace je ovo "Klub funkcionise nikad bolje" Hahahahah ajde u Moravsku B ligu sever i da vas ne gledamo vise !
(Neponovljivi, 07. avgust 2015 16:38
Samo ti sanjaj dečak, jer kako reče Nemanja Vidić ja sam svoj san ispunio. A ti, ono što ti sanjaš je kod nas u muzeju, ako te ikad izda nada svrati do njega-pogledaj klempavog. Zvezda neće propasti, žao mi te je. U stvari nije, prati svoj klub- možda prezimite peti put u Evropi. Da, tek peti. Istorija se ipak računa.

dobronameran

pre 8 godina

(srpski nikad nisi bio..., 7. avgust 2015 15:19)

Jako me interesuje koliko imas godina, odakle si, cime se bavis, tvoje obrazovanje. Zanima me mentalni sklop osobe koja se mesecima potpisuje sa "srpski nikad nisi bio" na sve vesti o Partizanu. Ne mozes ni pseudonim da smislis. Tolika kolicina mrznje moze lako da eksplodira i onda ces napraviti neko veliko zlo. Verovatno svoje prijatelje (ako ih imas), komsije, kolege prvo pitas da li su partizanovci i ako jesu ti ih mrzis iz dna duse. Jel ti to od rodjenja ili ti se kasnije javilo? Tebi treba strucna pomoc. Javi se najblizem lekaru dok ne bude kasno.

PAOK

pre 8 godina

Božoviću samo napred.Jeste loše,ali ima tu dobrih igrača može se nešto napraviti.Toletovi(partizanovi)novinari će uvek udarati na Zvezdu,a ćutati o Partizanovim prevarama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NS, 7. avgust 2015 16:21

Partizanovi prevarama?Posle Radnickog iskreno je neukosno ovako nesto reci.Najlakse je okriviti Partizan i Karadzica.Prekopirnao od navijaca Hajduka

Humska 1

pre 8 godina

"Zvezda simbol Srbije" hahahahahahahahah, ovog grofa vec uhvatio sindrom Lukica. Samo vi zivite u svom svetu a kraj vam se blizi, to vise ni Tole ni vlada Srbije ne mogu spreciti.

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

ja bih zabranio fudbal u Srbiji...zadnjih 20 godina samo problemi i milionske pljačke...koliko im treba da se dovedu u red?...

lemi

pre 8 godina

Zao mi je sto se ovi desava Zvezdi ali mozda bolje i slom pa da se krene od početka nego mrcvarenje.
Mada ne razumem vecinu komentara ovde kao CZ je institucija pa "ne moze da propadne??? Pa raspala se jedna Jugoslavija, SSSR..., doslo do sloma finansijskog sveta..., zna li iko ata je nekad radio Notingem Forest u evrokupovima, npr. Verder Bremen...??? Sta je vama ljudi???
Isto tako ne razumem vas koji govorite da je Partizan kriv za vasu propast. Zasto??? Krali vam gorivo iz automobila, otimali igrace, nakacili se na vas mernivuredjaj za struju..., zato sto kako tako izbori par utakmica u Evropi... pa po tome je i Vojvodina sad kriva za propast Zvezde. Krivi au lopovi koji "vole" zvezdu i kriminalci koji te lopove dovode u klub. Ne gledajte u tudje dvoriste nego pocistite svoje i pocnite da igrate fudbal.

Sasa

pre 8 godina

Partizani, jutros, kao i uvek sam ostavio kulturan komentar na vas prolaz i danasnji povoljan zreb. Svaka cast, sve najbolje. E, ajde sad pedala sa svojim licemernim i podrugljivim komentarima. u pravu je, i da bude beton liga necemo propasti. zato sto nas ima, zato sto volimo i verujemo...NAPRED,ZVEZDO, SAMO NAPRED....!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezdas sa Istoka, 7. avgust 2015 15:41)

Niko {bar niko normalan} ne zeli da CZ propadne i da se ugasi, pa makar bio i okoreli Partizanovac. Tu "bolesnike" kako crno belih tako i crveno-belih boja ne ubrajam.
Ali jedno nikako da shvatite. Vi ste u "bunaru". Da niste ozdravili morate jednu ili dve godine da se "odreknete" borbr za titulu, a ako ipak dodjete u situaciju da se borite za istu, bice vam jos sladja.
Morate da napravite rez. Novi tim koji cete uigravati godinu dana. Ostaviti 7-10 igraca od ovih 40-tak sa spiska, dovesti jos 10tak talentovanih klinaca i uigravati ih. Publika Vas nece napustiti. Ncija nije gorela do zore, pa nece ni nasa {mislim na Partizan}, ali realnost je danas drugacija i kosi se sa Vasim zeljama. Pa Vukan savicevic uopste nije los igrac , ali da igra bez opterecenja godinu-dve, a previse je mlad da bi podneo priitisak koji navijaci vrse na bjega.
Pozdrav od grobara.
"Dijagnosticar", Nis

SASA

pre 8 godina

ISTINA I ZVEZDA:

Pa zar grof nije izjavio da cim terzic ode, ide i on?
Iskreno, za sve one sto ovde pisu kako se trebamo organizovati i svako da da po 5-10 eura..
Ne pada mi na pamet, ... IMam, ali ne dam...
Novac nije problem za Zvezdu, problem je ono sto oni rade snovcem.
..
I zato ne zele privatizaciju, jer znaju da ce odma svi izletiti...
ONi i njihova "skupstina" koja broji 120 clanova, i ko zna koliko direktora, upravnika, ekonoma, i ko zna cega jos...
Ne dam im nista...
Kad smo mogli sve firme privatizovati, pa sto ne mozemo klubove..?
Kad je profit u pitanju, uvek je njihov, a kad je dug onda je "nek ponogne drzava"? Neka hvala, ja bi investirao u Zvezdu, da, ali u Zvezdu kojoj se zna vlasnik, imovina, dug, i koja novce ulaze u igrace, a ne u 120 odbornika skupstine,i ostalo veselo drustvo...
A ako ne moze, katanac...

Duh sa sekirom

pre 8 godina

...svi koji su o Zvezdi pricali kao stubu srpstva uvukli su je jos vise u živi pesak...isto očekujem i od tebe Grofe...grobari su uz tebe.

stari svat na Nole

pre 8 godina

Ko bre ozbiljan više gleda Srbski fudbal,prosto je uvreda za zdrav razum čitati saopštenja ovih "FUDBALSKI RADNIKA".A šta nije uvreda za zdrav u ovoj zemlji kada malo bolje razmislim ?? ŠTA

NS

pre 8 godina

Božoviću samo napred.Jeste loše,ali ima tu dobrih igrača može se nešto napraviti.Toletovi(partizanovi)novinari će uvek udarati na Zvezdu,a ćutati o Partizanovim prevarama.

Stefiko

pre 8 godina

Sramota je da Vucic kk Partizanu koji ima dug 5-8miliona mozda i manje kaze privatizujte se, a da u Zvezdu koja duguje 50miliona jos uvek ulaze najaci sponzori.

nyk

pre 8 godina

Za trenutak da zaboravimo trenutna desavanja i proslost koju nrki spominu....
Zvezda trenutno uopste nema losu ekipu (namerno ne koristim rec tim, her tim nema), a mene najvise interesuje kada ce zvezda izaci u najjacem sastavu na teren???? Da vec jednom vidimo kakav se posao uradio u prelaznom roku?!?! Hocu Vereda i Matosa na bokovima, Vieiru u spicu, Kataia sa njima a Ristica i Grujica iza njih, sa Jovanovicem i Rendulicem/Mbodjem(dok se ne vrati Lukovic) u odbrani a Petkovicem i Ibanjezom na stranama i naravno Rajkom na golu! Zar ti igraci nisu zbog toga dovedeni? Hocu ovaj sastav pa da vidimo koliko mogu.....

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Nece te dok se vlast koja vas forsira ne smeni.....Kasnije,nece te postojati ni u jednom obliku!(strahinja, 07. avgust 2015 14:12)

Napisao si komentar u skladu sa svojim imenom! I ne čudi me uopšte!

Dragan V.

pre 8 godina

Neće nikada propasti, jer su poredjašnje generacije od Zvezde napravile brend. To zbači da je zanimljiva za ološ i tajkune, belosvetske i domaće. Radi osećaja moći, i zarade.

Zvezdas sa Istoka

pre 8 godina

Partizani, jutros, kao i uvek sam ostavio kulturan komentar na vas prolaz i danasnji povoljan zreb. Svaka cast, sve najbolje. E, ajde sad pedala sa svojim licemernim i podrugljivim komentarima. u pravu je, i da bude beton liga necemo propasti. zato sto nas ima, zato sto volimo i verujemo...NAPRED,ZVEZDO, SAMO NAPRED....!!!!

saki

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 07. avgust 2015 14:06)
Problem nije u dugu i parama,problem je u ,,trulom'' sistemu.Ja imam utisak da neko otpise dug zvezdi da bi ovi sto vode klub opet poske par godina opet ponovili isto.

Rade Kv.

pre 8 godina

Gledajte svoja posla. Gledajte kako da se izvucete iz ove situacije.sto vam iskreno zelim.Moj KK Partizan ostavite na miru.Sve sto je vredelo u Srpskoj kosarci u zadnjih 30 qod.doslo je iz Partizana.Cast izuzecima.Izvinjavam se Moki i Duciju.

delija iz pg

pre 8 godina

Grofe samo naprijed. Ulij samopouzdanje ekipi. Ajmo trenirajte. Odlican si trener. Podrska Zvezdi. Siguran sam da ces da napraviš rezultate. Zvezda je vjecna a mufljuzi i muzare u upravi i oko uprave prolazni.

dragan

pre 8 godina

Zabrinuo bih se da neko ne spomene Bari. I mi smo nekada bili prvaci Evrope u kosarci, a sada je opste rasulo na svim nivoima u KK Partizan, prema tome, mani pricu o proslosti, cinjenica je da ste raspad u FK kao mi u KK.
(Johnny Hockey, 7. avgust 2015 14:33)

Ajde ne mesaj nas i vas.Zvezda realno nece nikada propasti cak i da duguje i 100 miliona a ne 41.Dug smanjen ove godine za vise od 10 miliona evra.Tim tempom bi apsolutno isplivali za 3-4 godine iz bunara.Ovo sto se dogadja je ocigledno neki politicki pokusaj necega,mozda sledi prodaja ili tako nesto.Cuj cela uprava napustila upravu za 2 dana,od toga pola politicara,zbog skandiranja navijaca.Pa politicari kada bi radili to sto narod trazi ne bi nijedan bio na vlasti ili poziciji vise od mesec dana kakvi su.Teraj Grofe u inat svima

Pijana veverica

pre 8 godina

,,Igrači dolaze na trening...,,
Misliš voze pedaline po Adi, to im je kondicioni trening... Mora pametno da se iskoristi SEZONA KUPANJA... :-D

vojkan

pre 8 godina

prihodi 11,rashodi 17,a dug smanjen prošle godine za deset miliona evra???većinu onih koji su podneli ostavke rado bih video u upravnom odboru partizana...ko ne voli takve ekonomske eksperte...

duledudule

pre 8 godina

tako je grofe.kad je lose odmah svi traze ekskluzivu i naslovne strane da pljuju.pogotovo one bovine sto lazu ljude,i dalje te napadaju.a ekskluziva ce im sutra biti bozinov mala navijacica i,onaj balvan sto joj je oteo dreszi svi srecni i zadovoljni.kao ma gde bi ja detetu dres...skrenuo sam s teme.ali ne citajte stampu koja laze ljude

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 8 godina

Bekalija na celo! Covjek ima iskustva sa ovakvim ekipama. Navikao je gubiti od Partizana, bio je predsjednik Zvezde iz Rumunije, klub mu je pred gasenjem, prosipa se glupim izjavama i na kraju ono najvaznije, a to je da je bio je u zatvoru. Prava osoba umjesto Terzica.

Dragan V.

pre 8 godina

Neće nikada propasti, jer su poredjašnje generacije od Zvezde napravile brend. To znači da je zanimljiva za ološ i tajkune, belosvetske i domaće. Radi osećaja moći, i zarade.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Vec je propala a ovo da 70 godina niko nije prestigao zvezdu nije tacno , pa Partizan je uzeo prvu titulu pre zvezde.(stefan, 07. avgust 2015 14:25)

Aj pročitaj ponovo šta si napisao. I ti i svi koji su ti dali pluseve. Po tvom nebuloznom komentparu, ti, sinko, nisi ni razumeo šta je on rekao, a izgovorio je istinu! No, treba te pustiti da živiš tako, ne treba se truditi da ti se objasni!

Munja

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 7. avgust 2015 14:06)

Nije problem u tome da se dug vrati. Ima u Srbiji 50 miliona evra, našlo bi se i vratilo, problem je u tome ko je taj dug napravio, da ne kažem ko je livu maznuo za sebe?!

Delija moravac

pre 8 godina

Grofe,hodas ivicom seciva,cineci od svake kzs cirkusku predstavu.Ostavi se toga,to treneru Zvezde ne prilici.Tu retoriku ostavi onome ko od mrznje zivi,treneru propalog KK partizai.Okreni se ekipi,zavedi red,motivisi igrace kako je to znao Robi.Od ove utakmice pa na dalje,na strani ili Marakani,pritiskaj protivnika jos u zacetku akcije,agresijom na zadnju liniju.Samo fanaticnom borbenoscu,organizacijom i koncentracijom mozemo do Titule prvaka.Siguran sam u to!Sto se podrske tice,za sada je imas,blanko.Od tebe i samo tebe,zavisi hoces li je imati nakon predstojecih utakmica. Pozdrav!

zangrb

pre 8 godina

@avokado

E super, hajde, organizuj nas. Samo, ne zaboravi da napravis mehanizam koji ce ispratiti kako se trose nase pare. Kad to smislis, javi nam se ponovo :)

Osim toga, ako izvadimo klub iz dugova, totalno je nefer da ga onda neko kupi.

...

pre 8 godina

Planeta Zemlja nestaje za 50.000 milijardi godina, pouzdani nalazi nauke.
Ako ne i ranije, ljudskim trudom.
Priloge nikada i uvek stoga koristiti sa merom i oprezom jer u protivnom si demagog, ili prevarant nize klase...
Jasno je da se Zvezda ne moze spasiti sama a nikako sa prevarantima.
Ja kao partizanovac vidim Zvezdu kao jednu od nekoliko bitnih institucija u Srbiji.
Da bi joj se pomoglo, prvo bi na sud morali svi koji su napravili dug od 50 miliona evra.
Jer nema te pomoci koja nece opet nestati u maglama i bespucima Balkana...
(danilo, 7. avgust 2015 14:16)

Pouzdani nalazi nauke? xD

Na osnovu cega? Koje nauke? Je l tvrde sa sigurnoscu?

micifu

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 7. avgust 2015 14:06)
umesto toga,idi na svaku utakmicu i plati kartu,kupi dres,kokice i sta vec se prodaje.vi da mozete da skupite milion ljudi sa 20 evra viska do sad bi ste skupili.ovako se samo busate,a na stadion ne idete sem ako nije dzabe ulaz

igor

pre 8 godina

A zašto jednostavno ne promenite ime u Crvena Zvezda Beograd, pozajmite stadion i igrače, boje kluba i grb, to je novi klub koji nije nikom ništa dužan, onaj stari više ne postoji,..., bilo (već) jednom na divljem zapadu !!?

uslovna licenca

pre 8 godina

E Grofe da su te trazili ne bi te nasli,ista retorika,isto bahacenje,i niko nije rekao da cete propasti,samo cete lepo u beton ligu pa iz pocetka,da vam nije bilo drzave odavno bi tamo bili,a dusmani vam ne trebaju imate ih dovoljno u vasim redovima,pocev od vodja sa Severa pa do uprave,aj uzdravlje.

Johnny Hockey

pre 8 godina

(a, 7. avgust 2015 14:01)

Zabrinuo bih se da neko ne spomene Bari. I mi smo nekada bili prvaci Evrope u kosarci, a sada je opste rasulo na svim nivoima u KK Partizan, prema tome, mani pricu o proslosti, cinjenica je da ste raspad u FK kao mi u KK.

Zvezda je život

pre 8 godina

Bravo majstore! Ako si im rekao. Smejali su se i košarkaškom klubu do pre neku godinu, a sad oni mogu da se smeju svima ostalima... al to ne rade, već gledaju samo svoja posla i teraju napred! Očekujem da da se uz sve nedaće i one koji nam žele zlo, u klubu napravi kompletna reorganizacija i postavi sistem koji dovodi do uspeha kao neizbežne posledice. Samo nastavite da radite i da se borite, rezultati će doči, a navijači su UVEK uz klub. Pa nek pocrkaju dušmani!

Mirko Srbin

pre 8 godina

Mislim da vam je nepotrebno nabacen pritisak garantovanjem titule od strane bivšeg predsednika. Nije strašno ni izgubiti od Vozdovca, nije strašno ni biti sredina tabele ove sezone pa i naredne dve, ali za to vreme ne treba obećavati kule i gradove već stvarati mlad, jak i jeftin tim i raditi na saniranju dugova. Grofe pa i sam si realan u jednom delu gde kažeš da je realno Kairat bolji, budi realan i u našoj ligi, ne dozvoljavajte sebi bruku kao protiv OFK i Radničkog, baš zbog toga što je Zvezda velika i što se neće ugasiti, treba da ostane dostojanstvena i u ovim teškim trenucima.
Nadam se da će i Partizan u košarci zadržati dostojanstvo u ovom teškom trenutku, pa za par godina da ponovo jezdi evroligom.

Rajko

pre 8 godina

A šta ako završe prvenstvo bez poraza? Ne tvrdim da hoće, ali ta opcija još uvek postoji. A što se tiče ovih šovinista kojima smeta Božovićevo poreklo, samo bih hteo da pitam: moraju li sa njim zbog toga da odu i Petar Božović, i Ratko Božović i svi ostali Božovići?

Vidimo se na Vračaru

pre 8 godina

„Mnogi bi želeli da zatvore ovaj stadion, ali to se nikada neće desiti. Video sam naslov: ko će da ugasi svetlo? Stole će da ugasi svetlo, kada završimo trening....
Zvezda je simbol Srbije i nikada neće propasti, nikada“, rekao je Božović.

Nemam ništa da dodam!!!

posmatrac

pre 8 godina

Kada je pre nekoliko godina buknulo sve to sa dugovima rekao sam da je najbolje proglasiti bankrot, pravac "beton liga" i sve od početka. Ako moze Rendzers, moze i Zvezda. Samo da se zna: ja sam cigan vise od 35 godina.
O razlozima zbog kojih se Zvezda nasla u "kanalu" mogli bi polemisati do kraja sveta, ali utisak je da su konacno uspeli.

a

pre 8 godina

stvarno i sta je sada problem? svi su otisli iz uprave, koji ce sad biti izgovor medijima za blacenje Zvezde? Ne postoji za dzabe pesma 'Dusmani hoce da te uniste i da te prodaju..." nastavak znate...

ps. svaka cast partizanu i vojvodini na igrama u evropi, ali samo se jedan klub sa ovih prostora igrao sa evropom

avokado

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.

Budi slep pored ociju kad vec zelis tako.

pre 8 godina

Bravo majstore! Ako si im rekao. Smejali su se i košarkaškom klubu do pre neku godinu, a sad oni mogu da se smeju svima ostalima... al to ne rade, već gledaju samo svoja posla i teraju napred! Očekujem da da se uz sve nedaće i one koji nam žele zlo, u klubu napravi kompletna reorganizacija i postavi sistem koji dovodi do uspeha kao neizbežne posledice. Samo nastavite da radite i da se borite, rezultati će doči, a navijači su UVEK uz klub. Pa nek pocrkaju dušmani!
(Zvezda je život, 7. avgust 2015 14:12)

Sa takvim primerom kao sto si ti navijacu zvezde nikad bolje vam nece biti..

dex

pre 8 godina

hajde da se organizuje po trgovima za pomoć zvezdi neka svaki zvezdaš da koliko je u mogućnosti da vratimo nas klub tamo gde mu je mesto!Svako od nas može da odvoji 10€ u 3 meseca!

Слово

pre 8 godina

САД КАД СИ НАЈГОРА НА СВЕТУ, САДА КАД ТИ ЈЕ НАЈТЕЖЕ
До титуле из ината-70 година нико није престигао Звезду, неће ни сада.

Dusan

pre 8 godina

I da ispadne u beton ligu (sto mozda i ne bi bilo tako lose jer bi se oslobodili dugova, posto smo se vec oslobodili majstora za pravljenje dugova) Crvena Zvezda ce uvek biti PRVAK SVETA i najbolji, najlepsi, najotmeniji, najveci klub Srbije i univerzuma. Samo s`tobom jaaaa....

Ivan kg

pre 8 godina

Koliko smesan lik, ja ne verujem. Klub im se raspada, duguju 50 miliona, nemaju upravu, nemaju igru, igrace, o on prica kako neko drugi hoce da unisti Zvezdu. Pa pored vas takvih, neprijatelji vam nisu ni potrebni.

senzacija

pre 8 godina

Senzacionalizam i blacenje svih zbog dva neresena meca? Haha. Da li su kriticari upoznati sa tim da se igra plejof i da kiksevi u ovom delu prvenstva nisu toliko bitni? Zvezda ima Rajkovica, Jovica, Grujica, koji vrede mnogo i koji su garant normalnog funkcionisanja pored Gasproma.

Nolan

pre 8 godina

Hoće, grofe, FK itekako hoće.
Molim se za dan kada će država oba blizanca skinuti sa budžeta.
Kada budem video da u Zvezdi igra 20 naših juniora koje će klub unovčiti, kada budem video da te pare ne idu lopovima u upravi već na smanjenje dugova kluba i kada budem video da se ne smenjuju treneri kao na traci posle svake sezone onda odmrzavam status navijača FKCZ.
Dotad, zbogom.

Владимир

pre 8 godina

Ко се задњи смеје, најслађе се смеје!
Молићете за милост кад гигант из Љутице Богдана стане на ноге!

Gringo

pre 8 godina

САД КАД СИ НАЈГОРА НА СВЕТУ, САДА КАД ТИ ЈЕ НАЈТЕЖЕ
До титуле из ината-70 година нико није престигао Звезду, неће ни сада.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Слово, 7. avgust 2015 14:05)

Sve je to ok,ali sampion Partizan se pita za titulu,a ne sta bi ti voleo...pozz

danilo

pre 8 godina

Planeta Zemlja nestaje za 50.000 milijardi godina, pouzdani nalazi nauke.
Ako ne i ranije, ljudskim trudom.
Priloge nikada i uvek stoga koristiti sa merom i oprezom jer u protivnom si demagog, ili prevarant nize klase...
Jasno je da se Zvezda ne moze spasiti sama a nikako sa prevarantima.
Ja kao partizanovac vidim Zvezdu kao jednu od nekoliko bitnih institucija u Srbiji.
Da bi joj se pomoglo, prvo bi na sud morali svi koji su napravili dug od 50 miliona evra.
Jer nema te pomoci koja nece opet nestati u maglama i bespucima Balkana...

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Meni ste juce nalupali minuse ali nije mi jasno sto su ljudi toliko protiv ovog coveka. Ko da je prvi put da ovako lose pocinjemo sezonu. Ne moze se suditi o treneru do ne prodje makar polusezona a verovatno je realno i vise!

alexaczv

pre 8 godina

dobar govor, a sada na trening i povezuj redove pod hitno, jer na zv i cv igraci ne funkcionisu.
igraj 4-4-2 sa parkorom i jovicem, po krilima katai desno i vered levo, ristic i jos jedan centralni stim sto bi taj drugi bio povuceniji i igrao decno, levo krilo kao alves nekada, skroz ofanzivno, jovanovic do njega i razmrdati desnog zadnjeg da bude hitriji i vise okrenut defanzivi.
petkovic da drzi polu ofanzivu i da se formacija cesto transformise u romb

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Vec je propala a ovo da 70 godina niko nije prestigao zvezdu nije tacno ,pa Partizan je uzeo prvu titulu pre zvezde. (stefan, 07. avgust 2015 14:25)

Znate li ko je igrao tada za vas? NDH reprezentativci. E moji Zagorci...

Ivan kg

pre 8 godina

Idemo dalje.Zvezda jeste u žestokoj krizi,nema pomoć države kao Partizan ali izvuće se.
(nini, 7. avgust 2015 14:30)

Sta sve "papir moze da istrpi". Partizan od svih sponzora dobija oko miliona evra godisnje, a Zvezda, samo od Telekoma 1,5 miliona, i od Gasproma kog' je doveo jedan ministar iz vase uprave oko 5 miliona.

Ivan kg

pre 8 godina

Koliko smesan lik, ja ne verujem. Klub im se raspada, duguju 50 miliona, nemaju upravu, nemaju igru, igrace, o on prica kako neko drugi hoce da unisti Zvezdu. Pa pored vas takvih, neprijatelji vam nisu ni potrebni.

a

pre 8 godina

stvarno i sta je sada problem? svi su otisli iz uprave, koji ce sad biti izgovor medijima za blacenje Zvezde? Ne postoji za dzabe pesma 'Dusmani hoce da te uniste i da te prodaju..." nastavak znate...

ps. svaka cast partizanu i vojvodini na igrama u evropi, ali samo se jedan klub sa ovih prostora igrao sa evropom

Слово

pre 8 godina

САД КАД СИ НАЈГОРА НА СВЕТУ, САДА КАД ТИ ЈЕ НАЈТЕЖЕ
До титуле из ината-70 година нико није престигао Звезду, неће ни сада.

Gringo

pre 8 godina

САД КАД СИ НАЈГОРА НА СВЕТУ, САДА КАД ТИ ЈЕ НАЈТЕЖЕ
До титуле из ината-70 година нико није престигао Звезду, неће ни сада.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Слово, 7. avgust 2015 14:05)

Sve je to ok,ali sampion Partizan se pita za titulu,a ne sta bi ti voleo...pozz

Vidimo se na Vračaru

pre 8 godina

„Mnogi bi želeli da zatvore ovaj stadion, ali to se nikada neće desiti. Video sam naslov: ko će da ugasi svetlo? Stole će da ugasi svetlo, kada završimo trening....
Zvezda je simbol Srbije i nikada neće propasti, nikada“, rekao je Božović.

Nemam ništa da dodam!!!

danilo

pre 8 godina

Planeta Zemlja nestaje za 50.000 milijardi godina, pouzdani nalazi nauke.
Ako ne i ranije, ljudskim trudom.
Priloge nikada i uvek stoga koristiti sa merom i oprezom jer u protivnom si demagog, ili prevarant nize klase...
Jasno je da se Zvezda ne moze spasiti sama a nikako sa prevarantima.
Ja kao partizanovac vidim Zvezdu kao jednu od nekoliko bitnih institucija u Srbiji.
Da bi joj se pomoglo, prvo bi na sud morali svi koji su napravili dug od 50 miliona evra.
Jer nema te pomoci koja nece opet nestati u maglama i bespucima Balkana...

Johnny Hockey

pre 8 godina

(a, 7. avgust 2015 14:01)

Zabrinuo bih se da neko ne spomene Bari. I mi smo nekada bili prvaci Evrope u kosarci, a sada je opste rasulo na svim nivoima u KK Partizan, prema tome, mani pricu o proslosti, cinjenica je da ste raspad u FK kao mi u KK.

uslovna licenca

pre 8 godina

E Grofe da su te trazili ne bi te nasli,ista retorika,isto bahacenje,i niko nije rekao da cete propasti,samo cete lepo u beton ligu pa iz pocetka,da vam nije bilo drzave odavno bi tamo bili,a dusmani vam ne trebaju imate ih dovoljno u vasim redovima,pocev od vodja sa Severa pa do uprave,aj uzdravlje.

Zvezda je život

pre 8 godina

Bravo majstore! Ako si im rekao. Smejali su se i košarkaškom klubu do pre neku godinu, a sad oni mogu da se smeju svima ostalima... al to ne rade, već gledaju samo svoja posla i teraju napred! Očekujem da da se uz sve nedaće i one koji nam žele zlo, u klubu napravi kompletna reorganizacija i postavi sistem koji dovodi do uspeha kao neizbežne posledice. Samo nastavite da radite i da se borite, rezultati će doči, a navijači su UVEK uz klub. Pa nek pocrkaju dušmani!

Stefiko

pre 8 godina

Sramota je da Vucic kk Partizanu koji ima dug 5-8miliona mozda i manje kaze privatizujte se, a da u Zvezdu koja duguje 50miliona jos uvek ulaze najaci sponzori.

posmatrac

pre 8 godina

Kada je pre nekoliko godina buknulo sve to sa dugovima rekao sam da je najbolje proglasiti bankrot, pravac "beton liga" i sve od početka. Ako moze Rendzers, moze i Zvezda. Samo da se zna: ja sam cigan vise od 35 godina.
O razlozima zbog kojih se Zvezda nasla u "kanalu" mogli bi polemisati do kraja sveta, ali utisak je da su konacno uspeli.

Rade Kv.

pre 8 godina

Gledajte svoja posla. Gledajte kako da se izvucete iz ove situacije.sto vam iskreno zelim.Moj KK Partizan ostavite na miru.Sve sto je vredelo u Srpskoj kosarci u zadnjih 30 qod.doslo je iz Partizana.Cast izuzecima.Izvinjavam se Moki i Duciju.

avokado

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.

Владимир

pre 8 godina

Ко се задњи смеје, најслађе се смеје!
Молићете за милост кад гигант из Љутице Богдана стане на ноге!

Nolan

pre 8 godina

Hoće, grofe, FK itekako hoće.
Molim se za dan kada će država oba blizanca skinuti sa budžeta.
Kada budem video da u Zvezdi igra 20 naših juniora koje će klub unovčiti, kada budem video da te pare ne idu lopovima u upravi već na smanjenje dugova kluba i kada budem video da se ne smenjuju treneri kao na traci posle svake sezone onda odmrzavam status navijača FKCZ.
Dotad, zbogom.

igor

pre 8 godina

A zašto jednostavno ne promenite ime u Crvena Zvezda Beograd, pozajmite stadion i igrače, boje kluba i grb, to je novi klub koji nije nikom ništa dužan, onaj stari više ne postoji,..., bilo (već) jednom na divljem zapadu !!?

Ivan Nk

pre 8 godina

Ne vidim da ste preneli informaciju da je Srbija pala za 23 mjesta na najnovijoj FIFA listi, na mizerno 66.
Guslate o propasti Zvezde, procvatu Partizana, ..., a reprezentacija nikad gora!!!
"Tole ostani", pa dogodine da budemo 166-ti, dace Bog!!!

Munja

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 7. avgust 2015 14:06)

Nije problem u tome da se dug vrati. Ima u Srbiji 50 miliona evra, našlo bi se i vratilo, problem je u tome ko je taj dug napravio, da ne kažem ko je livu maznuo za sebe?!

drMo

pre 8 godina

Brend, simbol, ponos ... bla, bla, bla... Brend je bio i Ei Nis pa ga vise nema, brend je bio Yugo pa ga vise nema, Prvi maj Pirot -nema, Zmaj Zemun - nema, Novkabel NS pravio racunare pod ruku sa IBM - nema, da ne nabrajam dalje... CZ ima jednake sanse za nestanak, kao i sve ove ostale firme, da li za godinu, dve, tri ili 10 ne bitno je. Ono sto je trulo nestace!

Marko

pre 8 godina

I da ispadne u beton ligu (sto mozda i ne bi bilo tako lose jer bi se oslobodili dugova, posto smo se vec oslobodili majstora za pravljenje dugova) Crvena Zvezda ce uvek biti PRVAK SVETA i najbolji, najlepsi, najotmeniji, najveci klub Srbije i univerzuma. Samo s`tobom jaaaa....
(Dusan, 07. avgust 2015 14:56)

Nije ti dečače ovo raspali Uleb, dugovi se ne brišu, već vam se ODUZIMA SVE, stavlja katanac i račun pod blokadom, a na sve to dolaze potraživanja sa kamatom dok igrate amatersku ligu. Ukoliko se ne isplati u roku, nekretnine i sve ostalo idu na prodaju. Dakle gubi se stadion, pomoćni objekti, upravna zgrada, tereni, grb, PIB, adresa... Zato moli Boga da ovaj zaludni narod trpi što duže ovu i njima sličnu vlast i rasipanje novca u bunar, inače kad odete jednom u tu beton ligu, nema vas nazad.

Za drugi deo nemam komentar. Možda sam i pogrešio što sam ti objasnio proceduru, pošto izgleda da imaš jako malo godina. Barem se nadam da je to...

dobronameran

pre 8 godina

(srpski nikad nisi bio..., 7. avgust 2015 15:19)

Jako me interesuje koliko imas godina, odakle si, cime se bavis, tvoje obrazovanje. Zanima me mentalni sklop osobe koja se mesecima potpisuje sa "srpski nikad nisi bio" na sve vesti o Partizanu. Ne mozes ni pseudonim da smislis. Tolika kolicina mrznje moze lako da eksplodira i onda ces napraviti neko veliko zlo. Verovatno svoje prijatelje (ako ih imas), komsije, kolege prvo pitas da li su partizanovci i ako jesu ti ih mrzis iz dna duse. Jel ti to od rodjenja ili ti se kasnije javilo? Tebi treba strucna pomoc. Javi se najblizem lekaru dok ne bude kasno.

Ivan kg

pre 8 godina

Idemo dalje.Zvezda jeste u žestokoj krizi,nema pomoć države kao Partizan ali izvuće se.
(nini, 7. avgust 2015 14:30)

Sta sve "papir moze da istrpi". Partizan od svih sponzora dobija oko miliona evra godisnje, a Zvezda, samo od Telekoma 1,5 miliona, i od Gasproma kog' je doveo jedan ministar iz vase uprave oko 5 miliona.

micifu

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 7. avgust 2015 14:06)
umesto toga,idi na svaku utakmicu i plati kartu,kupi dres,kokice i sta vec se prodaje.vi da mozete da skupite milion ljudi sa 20 evra viska do sad bi ste skupili.ovako se samo busate,a na stadion ne idete sem ako nije dzabe ulaz

vojkan

pre 8 godina

prihodi 11,rashodi 17,a dug smanjen prošle godine za deset miliona evra???većinu onih koji su podneli ostavke rado bih video u upravnom odboru partizana...ko ne voli takve ekonomske eksperte...

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 8 godina

Bekalija na celo! Covjek ima iskustva sa ovakvim ekipama. Navikao je gubiti od Partizana, bio je predsjednik Zvezde iz Rumunije, klub mu je pred gasenjem, prosipa se glupim izjavama i na kraju ono najvaznije, a to je da je bio je u zatvoru. Prava osoba umjesto Terzica.

SASA

pre 8 godina

ISTINA I ZVEZDA:

Pa zar grof nije izjavio da cim terzic ode, ide i on?
Iskreno, za sve one sto ovde pisu kako se trebamo organizovati i svako da da po 5-10 eura..
Ne pada mi na pamet, ... IMam, ali ne dam...
Novac nije problem za Zvezdu, problem je ono sto oni rade snovcem.
..
I zato ne zele privatizaciju, jer znaju da ce odma svi izletiti...
ONi i njihova "skupstina" koja broji 120 clanova, i ko zna koliko direktora, upravnika, ekonoma, i ko zna cega jos...
Ne dam im nista...
Kad smo mogli sve firme privatizovati, pa sto ne mozemo klubove..?
Kad je profit u pitanju, uvek je njihov, a kad je dug onda je "nek ponogne drzava"? Neka hvala, ja bi investirao u Zvezdu, da, ali u Zvezdu kojoj se zna vlasnik, imovina, dug, i koja novce ulaze u igrace, a ne u 120 odbornika skupstine,i ostalo veselo drustvo...
A ako ne moze, katanac...

Humska 1

pre 8 godina

"Zvezda simbol Srbije" hahahahahahahahah, ovog grofa vec uhvatio sindrom Lukica. Samo vi zivite u svom svetu a kraj vam se blizi, to vise ni Tole ni vlada Srbije ne mogu spreciti.

Sasa

pre 8 godina

Partizani, jutros, kao i uvek sam ostavio kulturan komentar na vas prolaz i danasnji povoljan zreb. Svaka cast, sve najbolje. E, ajde sad pedala sa svojim licemernim i podrugljivim komentarima. u pravu je, i da bude beton liga necemo propasti. zato sto nas ima, zato sto volimo i verujemo...NAPRED,ZVEZDO, SAMO NAPRED....!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezdas sa Istoka, 7. avgust 2015 15:41)

Niko {bar niko normalan} ne zeli da CZ propadne i da se ugasi, pa makar bio i okoreli Partizanovac. Tu "bolesnike" kako crno belih tako i crveno-belih boja ne ubrajam.
Ali jedno nikako da shvatite. Vi ste u "bunaru". Da niste ozdravili morate jednu ili dve godine da se "odreknete" borbr za titulu, a ako ipak dodjete u situaciju da se borite za istu, bice vam jos sladja.
Morate da napravite rez. Novi tim koji cete uigravati godinu dana. Ostaviti 7-10 igraca od ovih 40-tak sa spiska, dovesti jos 10tak talentovanih klinaca i uigravati ih. Publika Vas nece napustiti. Ncija nije gorela do zore, pa nece ni nasa {mislim na Partizan}, ali realnost je danas drugacija i kosi se sa Vasim zeljama. Pa Vukan savicevic uopste nije los igrac , ali da igra bez opterecenja godinu-dve, a previse je mlad da bi podneo priitisak koji navijaci vrse na bjega.
Pozdrav od grobara.
"Dijagnosticar", Nis

bobanmkd

pre 8 godina

Ajde ovako...da je ovako lupao danas Vujosevic bilo bi 600 komentara da je lud i da nije popio pilule
Pitam ja Bozovica( stvarno nemam nameru da mu tepam Grofe !?! )...ko se to veselio iz suprotnog tabora? Ko je u protekle 2 nedelje pomenuo Zvezdu?
Mi smo igrali meceve godine i gledali svoja posla.
Toliko

nikola

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (avokado, 7. avgust 2015 14:06)

u kojoj ti zemlji zivis rodjace?!

saki

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 07. avgust 2015 14:06)
Problem nije u dugu i parama,problem je u ,,trulom'' sistemu.Ja imam utisak da neko otpise dug zvezdi da bi ovi sto vode klub opet poske par godina opet ponovili isto.

smeker

pre 8 godina

Slusao sam sta je pricao za novinare i medije,zestoko vas je izvredjao.Prepotentni,preplaceni i nadasve nevaspitan i bezobrazan lik.A vi novinari mu tepajte...

Budi slep pored ociju kad vec zelis tako.

pre 8 godina

Bravo majstore! Ako si im rekao. Smejali su se i košarkaškom klubu do pre neku godinu, a sad oni mogu da se smeju svima ostalima... al to ne rade, već gledaju samo svoja posla i teraju napred! Očekujem da da se uz sve nedaće i one koji nam žele zlo, u klubu napravi kompletna reorganizacija i postavi sistem koji dovodi do uspeha kao neizbežne posledice. Samo nastavite da radite i da se borite, rezultati će doči, a navijači su UVEK uz klub. Pa nek pocrkaju dušmani!
(Zvezda je život, 7. avgust 2015 14:12)

Sa takvim primerom kao sto si ti navijacu zvezde nikad bolje vam nece biti..

lemi

pre 8 godina

Zao mi je sto se ovi desava Zvezdi ali mozda bolje i slom pa da se krene od početka nego mrcvarenje.
Mada ne razumem vecinu komentara ovde kao CZ je institucija pa "ne moze da propadne??? Pa raspala se jedna Jugoslavija, SSSR..., doslo do sloma finansijskog sveta..., zna li iko ata je nekad radio Notingem Forest u evrokupovima, npr. Verder Bremen...??? Sta je vama ljudi???
Isto tako ne razumem vas koji govorite da je Partizan kriv za vasu propast. Zasto??? Krali vam gorivo iz automobila, otimali igrace, nakacili se na vas mernivuredjaj za struju..., zato sto kako tako izbori par utakmica u Evropi... pa po tome je i Vojvodina sad kriva za propast Zvezde. Krivi au lopovi koji "vole" zvezdu i kriminalci koji te lopove dovode u klub. Ne gledajte u tudje dvoriste nego pocistite svoje i pocnite da igrate fudbal.

senzacija

pre 8 godina

Senzacionalizam i blacenje svih zbog dva neresena meca? Haha. Da li su kriticari upoznati sa tim da se igra plejof i da kiksevi u ovom delu prvenstva nisu toliko bitni? Zvezda ima Rajkovica, Jovica, Grujica, koji vrede mnogo i koji su garant normalnog funkcionisanja pored Gasproma.

Mirko Srbin

pre 8 godina

Mislim da vam je nepotrebno nabacen pritisak garantovanjem titule od strane bivšeg predsednika. Nije strašno ni izgubiti od Vozdovca, nije strašno ni biti sredina tabele ove sezone pa i naredne dve, ali za to vreme ne treba obećavati kule i gradove već stvarati mlad, jak i jeftin tim i raditi na saniranju dugova. Grofe pa i sam si realan u jednom delu gde kažeš da je realno Kairat bolji, budi realan i u našoj ligi, ne dozvoljavajte sebi bruku kao protiv OFK i Radničkog, baš zbog toga što je Zvezda velika i što se neće ugasiti, treba da ostane dostojanstvena i u ovim teškim trenucima.
Nadam se da će i Partizan u košarci zadržati dostojanstvo u ovom teškom trenutku, pa za par godina da ponovo jezdi evroligom.

Milorad

pre 8 godina

Ovi sto bi da "ukidaju" fudbal u Srbiji,sport najsirih masa i najjeftiniji,neka probaju da ukinu lazljive i kriminalne politicare i tajkune,oni su zlo Srbije i sporta u Srbiji!!!
Mrznja u sportu,C.Zvezda,Partizan i drugi je neshvatljiva,monstruozna!?
Za prave Srbe,sve su to nasi mladici,srpska deca,kakve veze ima gde igraju,sportski rivalitet DA,ali mrznja NE,kada igramo sa strancima navijamo uvek za nase srpske klubove,sve drugo je bolesno!!!
Inace,preporucujem navijacima C.Zvezde da uklone jos jednog laznjaka od "strucnjaka",naime Grofa,zvucnog li naziva i supljeg znanja,uzmite normalnog i pravog strucnjaka entuzijastu,ima ih,jer i Partizanu i Srbiji treba jaka i stabilna C.Zvezda!!!

delija iz pg

pre 8 godina

Grofe samo naprijed. Ulij samopouzdanje ekipi. Ajmo trenirajte. Odlican si trener. Podrska Zvezdi. Siguran sam da ces da napraviš rezultate. Zvezda je vjecna a mufljuzi i muzare u upravi i oko uprave prolazni.

maj

pre 8 godina

boli vas crnogorce za zvezdu,unistili ste zajednicu srbije i crne gore a sad vas kao boli za zvezdu?gledajte vi vasu zetu,sutjesku,mogren,micite ruke od srbije i srbski klubova!

NS

pre 8 godina

Božoviću samo napred.Jeste loše,ali ima tu dobrih igrača može se nešto napraviti.Toletovi(partizanovi)novinari će uvek udarati na Zvezdu,a ćutati o Partizanovim prevarama.

nyk

pre 8 godina

Za trenutak da zaboravimo trenutna desavanja i proslost koju nrki spominu....
Zvezda trenutno uopste nema losu ekipu (namerno ne koristim rec tim, her tim nema), a mene najvise interesuje kada ce zvezda izaci u najjacem sastavu na teren???? Da vec jednom vidimo kakav se posao uradio u prelaznom roku?!?! Hocu Vereda i Matosa na bokovima, Vieiru u spicu, Kataia sa njima a Ristica i Grujica iza njih, sa Jovanovicem i Rendulicem/Mbodjem(dok se ne vrati Lukovic) u odbrani a Petkovicem i Ibanjezom na stranama i naravno Rajkom na golu! Zar ti igraci nisu zbog toga dovedeni? Hocu ovaj sastav pa da vidimo koliko mogu.....

Borac Prve parttizanske armije

pre 8 godina

@Zvezdaš sa istoka
Tebi ovo partizani služi kao neka ironija, šta imaš od škole, partizani su ti oslobodili Srbiju i Beograd, na čelu sa generalom Pekom Dapčevićem, i doneli ti crvenu zvezdu petokraku koja ti danas stoji i u grbu i u imenu, nesrećo navijačka.

dragan

pre 8 godina

Zabrinuo bih se da neko ne spomene Bari. I mi smo nekada bili prvaci Evrope u kosarci, a sada je opste rasulo na svim nivoima u KK Partizan, prema tome, mani pricu o proslosti, cinjenica je da ste raspad u FK kao mi u KK.
(Johnny Hockey, 7. avgust 2015 14:33)

Ajde ne mesaj nas i vas.Zvezda realno nece nikada propasti cak i da duguje i 100 miliona a ne 41.Dug smanjen ove godine za vise od 10 miliona evra.Tim tempom bi apsolutno isplivali za 3-4 godine iz bunara.Ovo sto se dogadja je ocigledno neki politicki pokusaj necega,mozda sledi prodaja ili tako nesto.Cuj cela uprava napustila upravu za 2 dana,od toga pola politicara,zbog skandiranja navijaca.Pa politicari kada bi radili to sto narod trazi ne bi nijedan bio na vlasti ili poziciji vise od mesec dana kakvi su.Teraj Grofe u inat svima

BATE Borisov

pre 8 godina

Propala je rodjace samo jos da se udari katanac i ugasi svetlo. Da se kojim slucajem klub ne zove CZ vec tamo neki Hajduk iz Kule ili Smederevo ili Proleter iz Zrenjanina odavno bi vi vec otisli u istoriju ovako samo ime Crvena zvezda vas odrzava u zivotu.

Zvezdas sa Istoka

pre 8 godina

Partizani, jutros, kao i uvek sam ostavio kulturan komentar na vas prolaz i danasnji povoljan zreb. Svaka cast, sve najbolje. E, ajde sad pedala sa svojim licemernim i podrugljivim komentarima. u pravu je, i da bude beton liga necemo propasti. zato sto nas ima, zato sto volimo i verujemo...NAPRED,ZVEZDO, SAMO NAPRED....!!!!

Duh sa sekirom

pre 8 godina

...svi koji su o Zvezdi pricali kao stubu srpstva uvukli su je jos vise u živi pesak...isto očekujem i od tebe Grofe...grobari su uz tebe.

PAOK

pre 8 godina

Božoviću samo napred.Jeste loše,ali ima tu dobrih igrača može se nešto napraviti.Toletovi(partizanovi)novinari će uvek udarati na Zvezdu,a ćutati o Partizanovim prevarama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NS, 7. avgust 2015 16:21

Partizanovi prevarama?Posle Radnickog iskreno je neukosno ovako nesto reci.Najlakse je okriviti Partizan i Karadzica.Prekopirnao od navijaca Hajduka

Pijana veverica

pre 8 godina

,,Igrači dolaze na trening...,,
Misliš voze pedaline po Adi, to im je kondicioni trening... Mora pametno da se iskoristi SEZONA KUPANJA... :-D

antiDebil

pre 8 godina

toto ko...

Ko je tada igrao za Partizan, tebi niko ne moze da zabrani da svima nama to lepo objasnis ? Hteo si da kazes da su ustase igrale u Partizanu, ili da je recimo Franja proterao 200 000 Srba i pobio veliki broj i nakon toga je dosao da bude predsednik JSD i TK Partizan i to otprilike kada je FK dobio nadimak Parni valjak, posto je mleo na terenu a najvise znas ti koga !! Dakle ustase igraju i rukovode Partizanom dok na istoj lokaciji deluju omladinac Krcun i kompanija ???
Zeljno iscekujem tvoje objasnjenje o Partizanovim igracima i tom funkcioneru !

Luka

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 7. avgust 2015 14:06)

Molim vas, k'o boga vas molim - prestanite više sa tim nebulozama. Ne bi nas se ni hiljadu skupilo jednokratno da uplati po deset eura a ne milion po dvadeset i to dve godine za redom. Od toga nema ništa, pare valja zaraditi.

Šavija Alonso

pre 8 godina

Pokusali su da uniste KK, Zvezda je u EL oni pred nestankom, vratice im se i ovo sa FK na isti nacin.
(Bojan, 7. avgust 2015 15:30)

Već se dešava, zar ne vidiš da plaćate sve što ste radili? Rekao sam vam još onda da vam je titula koju ste kupili Slovencu poslednji ekser u sanduk. I tako je i bilo. RIP.

alexaczv

pre 8 godina

dobar govor, a sada na trening i povezuj redove pod hitno, jer na zv i cv igraci ne funkcionisu.
igraj 4-4-2 sa parkorom i jovicem, po krilima katai desno i vered levo, ristic i jos jedan centralni stim sto bi taj drugi bio povuceniji i igrao decno, levo krilo kao alves nekada, skroz ofanzivno, jovanovic do njega i razmrdati desnog zadnjeg da bude hitriji i vise okrenut defanzivi.
petkovic da drzi polu ofanzivu i da se formacija cesto transformise u romb

Zvezdas sa Istoka

pre 8 godina

Partizani, jutros, kao i uvek sam ostavio kulturan komentar na vas prolaz i danasnji povoljan zreb. Svaka cast, sve najbolje. E, ajde sad pedala sa svojim licemernim i podrugljivim komentarima. u pravu je, i da bude beton liga necemo propasti. zato sto nas ima, zato sto volimo i verujemo...NAPRED,ZVEZDO, SAMO NAPRED....!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezdas sa Istoka, 7. avgust 2015 15:41)

Niko {bar niko normalan} ne zeli da CZ propadne i da se ugasi, pa makar bio i okoreli Partizanovac. Tu "bolesnike" kako crno belih tako i crveno-belih boja ne ubrajam.
Ali jedno nikako da shvatite. Vi ste u "bunaru". Da niste ozdravili morate jednu ili dve godine da se "odreknete" borbr za titulu, a ako ipak dodjete u situaciju da se borite za istu, bice vam jos sladja.
Morate da napravite rez. Novi tim koji cete uigravati godinu dana. Ostaviti 7-10 igraca od ovih 40-tak sa spiska, dovesti jos 10tak talentovanih klinaca i uigravati ih. Publika Vas nece napustiti. Ncija nije gorela do zore, pa nece ni nasa {mislim na Partizan}, ali realnost je danas drugacija i kosi se sa Vasim zeljama. Pa Vukan savicevic uopste nije los igrac , ali da igra bez opterecenja godinu-dve, a previse je mlad da bi podneo priitisak koji navijaci vrse na bjega.
Pozdrav od grobara.
"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 07. avgust 2015 17:44)

Covece, bas ti hvala, stvarno si mi otvorio oci...

wer

pre 8 godina

nije vam problem sto niste osvojili 9 bodova iz tri meca, vec bunar sa kintom koji se samo produbljuje, i polu pismena bagra sa kriminalnim dosijeima, koja vam vodi ponos srbije...

a za dusebriznike kojima smeta nase surovo zavitlavanje, tako je uvek bilo i bice, pogledajte samo kakve vi kretenske komentare ostavljate za KKP.

niko od nas (pa ni ja) vam ne zeli gasenje, ali cemo i dalje da vas peremo od zezanja :)

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Vec je propala a ovo da 70 godina niko nije prestigao zvezdu nije tacno ,pa Partizan je uzeo prvu titulu pre zvezde. (stefan, 07. avgust 2015 14:25)

Znate li ko je igrao tada za vas? NDH reprezentativci. E moji Zagorci...

dragan

pre 8 godina

Brend, simbol, ponos ... bla, bla, bla... Brend je bio i Ei Nis pa ga vise nema, brend je bio Yugo pa ga vise nema, Prvi maj Pirot -nema, Zmaj Zemun - nema, Novkabel NS pravio racunare pod ruku sa IBM - nema, da ne nabrajam dalje... CZ ima jednake sanse za nestanak, kao i sve ove ostale firme, da li za godinu, dve, tri ili 10 ne bitno je. Ono sto je trulo nestace!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drMo, 7. avgust 2015 18:03)

Svi i sve je bilo brend samo partizzan to nece nikada biti.Njveci domet jeste samozvana institucija.I naravno ne zaboravimo fudbalski "hram" jna

Dusan

pre 8 godina

I da ispadne u beton ligu (sto mozda i ne bi bilo tako lose jer bi se oslobodili dugova, posto smo se vec oslobodili majstora za pravljenje dugova) Crvena Zvezda ce uvek biti PRVAK SVETA i najbolji, najlepsi, najotmeniji, najveci klub Srbije i univerzuma. Samo s`tobom jaaaa....

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Vec je propala a ovo da 70 godina niko nije prestigao zvezdu nije tacno , pa Partizan je uzeo prvu titulu pre zvezde.(stefan, 07. avgust 2015 14:25)

Aj pročitaj ponovo šta si napisao. I ti i svi koji su ti dali pluseve. Po tvom nebuloznom komentparu, ti, sinko, nisi ni razumeo šta je on rekao, a izgovorio je istinu! No, treba te pustiti da živiš tako, ne treba se truditi da ti se objasni!

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Nece te dok se vlast koja vas forsira ne smeni.....Kasnije,nece te postojati ni u jednom obliku!(strahinja, 07. avgust 2015 14:12)

Napisao si komentar u skladu sa svojim imenom! I ne čudi me uopšte!

zangrb

pre 8 godina

@avokado

E super, hajde, organizuj nas. Samo, ne zaboravi da napravis mehanizam koji ce ispratiti kako se trose nase pare. Kad to smislis, javi nam se ponovo :)

Osim toga, ako izvadimo klub iz dugova, totalno je nefer da ga onda neko kupi.

Delija moravac

pre 8 godina

Grofe,hodas ivicom seciva,cineci od svake kzs cirkusku predstavu.Ostavi se toga,to treneru Zvezde ne prilici.Tu retoriku ostavi onome ko od mrznje zivi,treneru propalog KK partizai.Okreni se ekipi,zavedi red,motivisi igrace kako je to znao Robi.Od ove utakmice pa na dalje,na strani ili Marakani,pritiskaj protivnika jos u zacetku akcije,agresijom na zadnju liniju.Samo fanaticnom borbenoscu,organizacijom i koncentracijom mozemo do Titule prvaka.Siguran sam u to!Sto se podrske tice,za sada je imas,blanko.Od tebe i samo tebe,zavisi hoces li je imati nakon predstojecih utakmica. Pozdrav!

Србин

pre 8 godina

Najjace je ovo "Klub funkcionise nikad bolje" Hahahahah ajde u Moravsku B ligu sever i da vas ne gledamo vise !
(Neponovljivi, 07. avgust 2015 16:38
Samo ti sanjaj dečak, jer kako reče Nemanja Vidić ja sam svoj san ispunio. A ti, ono što ti sanjaš je kod nas u muzeju, ako te ikad izda nada svrati do njega-pogledaj klempavog. Zvezda neće propasti, žao mi te je. U stvari nije, prati svoj klub- možda prezimite peti put u Evropi. Da, tek peti. Istorija se ipak računa.

Dragan V.

pre 8 godina

Neće nikada propasti, jer su poredjašnje generacije od Zvezde napravile brend. To znači da je zanimljiva za ološ i tajkune, belosvetske i domaće. Radi osećaja moći, i zarade.

...

pre 8 godina

Planeta Zemlja nestaje za 50.000 milijardi godina, pouzdani nalazi nauke.
Ako ne i ranije, ljudskim trudom.
Priloge nikada i uvek stoga koristiti sa merom i oprezom jer u protivnom si demagog, ili prevarant nize klase...
Jasno je da se Zvezda ne moze spasiti sama a nikako sa prevarantima.
Ja kao partizanovac vidim Zvezdu kao jednu od nekoliko bitnih institucija u Srbiji.
Da bi joj se pomoglo, prvo bi na sud morali svi koji su napravili dug od 50 miliona evra.
Jer nema te pomoci koja nece opet nestati u maglama i bespucima Balkana...
(danilo, 7. avgust 2015 14:16)

Pouzdani nalazi nauke? xD

Na osnovu cega? Koje nauke? Je l tvrde sa sigurnoscu?

stari svat na Nole

pre 8 godina

Ko bre ozbiljan više gleda Srbski fudbal,prosto je uvreda za zdrav razum čitati saopštenja ovih "FUDBALSKI RADNIKA".A šta nije uvreda za zdrav u ovoj zemlji kada malo bolje razmislim ?? ŠTA

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Meni ste juce nalupali minuse ali nije mi jasno sto su ljudi toliko protiv ovog coveka. Ko da je prvi put da ovako lose pocinjemo sezonu. Ne moze se suditi o treneru do ne prodje makar polusezona a verovatno je realno i vise!

Dragan V.

pre 8 godina

Neće nikada propasti, jer su poredjašnje generacije od Zvezde napravile brend. To zbači da je zanimljiva za ološ i tajkune, belosvetske i domaće. Radi osećaja moći, i zarade.

Pera

pre 8 godina

Mi Zvezdaši to znamo.
Zvezda živi u našim srcima.
Ipak, voleli bismmo da se malo oporavi.
Bar za grupnu fazu LŠ i eliminacione meševe LŠ u proleće.
Toliko je dosta.

Rajko

pre 8 godina

A šta ako završe prvenstvo bez poraza? Ne tvrdim da hoće, ali ta opcija još uvek postoji. A što se tiče ovih šovinista kojima smeta Božovićevo poreklo, samo bih hteo da pitam: moraju li sa njim zbog toga da odu i Petar Božović, i Ratko Božović i svi ostali Božovići?

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Jako me interesuje koliko imas godina, odakle si, cime se bavis, tvoje obrazovanje. Zanima me mentalni sklop osobe koja se mesecima potpisuje sa "srpski nikad nisi bio" na sve vesti o Partizanu. Ne mozes ni pseudonim da smislis. Tolika kolicina mrznje moze lako da eksplodira i onda ces napraviti neko veliko zlo. Verovatno svoje prijatelje (ako ih imas), komsije, kolege prvo pitas da li su partizanovci i ako jesu ti ih mrzis iz dna duse. Jel ti to od rodjenja ili ti se kasnije javilo? Tebi treba strucna pomoc. Javi se najblizem lekaru dok ne bude kasno.(dobronameran, 07. avgust 2015 17:34)

Drago mi je da si se javio, znači da te pogodila istina! Ostavi e-mail adresu, pa ću se tebi tako "hrabrom" i "dobronamernom" vrlo rado javiti i zakazati da se vidimo uživo, da ti dam BOMBONJERU! Pošto si neverotano pametan, čisto da ti saopštim najnovije otkriće od jutros: OVO SU VESTI O ZVEZDI! Ako si rodjen posle toga, onda te razumem i saosećam sa tobom! I naravno da neću dozvoliti raznoraznim šarlatanima, koji su rodjeni malo pre tebe da vredjaju jedan tako veliki klub kao što je Zvezda! A to što si ti ovde, govori da tebi treba stručna pomoć! Rekoh ti, javi se, rado ću sa tobom otići kod lekara da ti se nadjem!

Nesa

pre 8 godina

Trazicete gospodo tzv.zvezdasi da se vrati ova garnitura u UO.Vec danas je stopirano sponzorstvo sa Telekomom pa Radujko ode ispred Gasproma i ko zna ko jos.Obezbedjene su pare za igrace i pojacanja jos mnogo toga.Prica je prosta nekome od vodja navijaca ne odgovaraju ovi ljudi jer nece da finansiraju njihove mutne radnje.Gde je Covic sto se ne obrati javnosti?Bog nam dragi u pomoc jer ovo ne mirise na dobro

duledudule

pre 8 godina

tako je grofe.kad je lose odmah svi traze ekskluzivu i naslovne strane da pljuju.pogotovo one bovine sto lazu ljude,i dalje te napadaju.a ekskluziva ce im sutra biti bozinov mala navijacica i,onaj balvan sto joj je oteo dreszi svi srecni i zadovoljni.kao ma gde bi ja detetu dres...skrenuo sam s teme.ali ne citajte stampu koja laze ljude

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

ja bih zabranio fudbal u Srbiji...zadnjih 20 godina samo problemi i milionske pljačke...koliko im treba da se dovedu u red?...

Borky

pre 8 godina

orate da napravite rez. Novi tim koji cete uigravati godinu dana. Ostaviti 7-10 igraca od ovih 40-tak sa spiska, dovesti jos 10tak talentovanih klinaca i uigravati ih. Publika Vas nece napustiti. Ncija nije gorela do zore, pa nece ni nasa {mislim na Partizan}, ali realnost je danas drugacija i kosi se sa Vasim zeljama. Pa Vukan savicevic uopste nije los igrac , ali da igra bez opterecenja godinu-dve, a previse je mlad da bi podneo priitisak koji navijaci vrse na bjega.
Pozdrav od grobara.
"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 07. avgust 2015 17:44)



Alo covjece ne treba nama vasi savjeti i pametanja.Imas svoj klub pa tamo pametuj.Jadnije od ovih sto vredjaju ste vi sto kao zelite dobro i kao vi nesto savjetujete.Ti si sad pametan a svi ostali su glupi i samo su cekali da se ti smilujes da podjeli svoju genijalnost sa nama jadnima.Aj voz!

Марко

pre 8 godina

Зашто се јављају ови чобани који нискад нису били ни прваци Европе, ни прваци света у фудбалу? Вежбајте, децо!

dex

pre 8 godina

hajde da se organizuje po trgovima za pomoć zvezdi neka svaki zvezdaš da koliko je u mogućnosti da vratimo nas klub tamo gde mu je mesto!Svako od nas može da odvoji 10€ u 3 meseca!

Pivke

pre 8 godina

Ivan Nk repka pada jel manekeni nece da igraju ,jure snajke po splavovima.Sto bi igrali da se povrede kad u klubu uzimaju lovu.Dokle god klinci ne budu da igraju za A tim uz par starijih iskusnijih nema nama boljitka.

Nenad

pre 8 godina

Zvezda mora biti spasena, zato sto je to jedini klub koji je ovoj drzavi donosio trofeje iz Evropskih takmicenja, zato sto je predstavljajuci drzavu tukla Real, Barsu, Bajern, Benfiku, Arsenal, Liverpul, Psv, Rendzers...Drzava mora da procesuira sve tajkune i politicare, koji su pokrali klub, konfiskuje njihovu imovinu i da se od toga placa dug kluba.Klubu dati neki Zemunelo i Teleoptik, kao sto je to Marjanovic Partizanu, te mu tako omoguciti da se sam izdrzava i povuci sve drzavne firme, kako im klub ne bi bio teret, pa neka klub sam trazi sponzore.To je resenje, samo da li ima volje u drzavi?

Ivan

pre 8 godina

@bobanmkd
Kad ne pratis nemoj da pises. Zvezda pokusava da dovede jos par igraca, a Partizanov trener je juce zvao agente istih i uz tvdnje da je Zvezda gotova pokusavao da ih ubedi da dodju u Partizan. odatle ovakva izjava Zvezdinog trenera.

a

pre 8 godina

stvarno i sta je sada problem? svi su otisli iz uprave, koji ce sad biti izgovor medijima za blacenje Zvezde? Ne postoji za dzabe pesma 'Dusmani hoce da te uniste i da te prodaju..." nastavak znate...

ps. svaka cast partizanu i vojvodini na igrama u evropi, ali samo se jedan klub sa ovih prostora igrao sa evropom

Слово

pre 8 godina

САД КАД СИ НАЈГОРА НА СВЕТУ, САДА КАД ТИ ЈЕ НАЈТЕЖЕ
До титуле из ината-70 година нико није престигао Звезду, неће ни сада.

Vidimo se na Vračaru

pre 8 godina

„Mnogi bi želeli da zatvore ovaj stadion, ali to se nikada neće desiti. Video sam naslov: ko će da ugasi svetlo? Stole će da ugasi svetlo, kada završimo trening....
Zvezda je simbol Srbije i nikada neće propasti, nikada“, rekao je Božović.

Nemam ništa da dodam!!!

avokado

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.

Zvezda je život

pre 8 godina

Bravo majstore! Ako si im rekao. Smejali su se i košarkaškom klubu do pre neku godinu, a sad oni mogu da se smeju svima ostalima... al to ne rade, već gledaju samo svoja posla i teraju napred! Očekujem da da se uz sve nedaće i one koji nam žele zlo, u klubu napravi kompletna reorganizacija i postavi sistem koji dovodi do uspeha kao neizbežne posledice. Samo nastavite da radite i da se borite, rezultati će doči, a navijači su UVEK uz klub. Pa nek pocrkaju dušmani!

Gringo

pre 8 godina

САД КАД СИ НАЈГОРА НА СВЕТУ, САДА КАД ТИ ЈЕ НАЈТЕЖЕ
До титуле из ината-70 година нико није престигао Звезду, неће ни сада.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Слово, 7. avgust 2015 14:05)

Sve je to ok,ali sampion Partizan se pita za titulu,a ne sta bi ti voleo...pozz

Ivan kg

pre 8 godina

Koliko smesan lik, ja ne verujem. Klub im se raspada, duguju 50 miliona, nemaju upravu, nemaju igru, igrace, o on prica kako neko drugi hoce da unisti Zvezdu. Pa pored vas takvih, neprijatelji vam nisu ni potrebni.

Владимир

pre 8 godina

Ко се задњи смеје, најслађе се смеје!
Молићете за милост кад гигант из Љутице Богдана стане на ноге!

senzacija

pre 8 godina

Senzacionalizam i blacenje svih zbog dva neresena meca? Haha. Da li su kriticari upoznati sa tim da se igra plejof i da kiksevi u ovom delu prvenstva nisu toliko bitni? Zvezda ima Rajkovica, Jovica, Grujica, koji vrede mnogo i koji su garant normalnog funkcionisanja pored Gasproma.

dragan

pre 8 godina

Zabrinuo bih se da neko ne spomene Bari. I mi smo nekada bili prvaci Evrope u kosarci, a sada je opste rasulo na svim nivoima u KK Partizan, prema tome, mani pricu o proslosti, cinjenica je da ste raspad u FK kao mi u KK.
(Johnny Hockey, 7. avgust 2015 14:33)

Ajde ne mesaj nas i vas.Zvezda realno nece nikada propasti cak i da duguje i 100 miliona a ne 41.Dug smanjen ove godine za vise od 10 miliona evra.Tim tempom bi apsolutno isplivali za 3-4 godine iz bunara.Ovo sto se dogadja je ocigledno neki politicki pokusaj necega,mozda sledi prodaja ili tako nesto.Cuj cela uprava napustila upravu za 2 dana,od toga pola politicara,zbog skandiranja navijaca.Pa politicari kada bi radili to sto narod trazi ne bi nijedan bio na vlasti ili poziciji vise od mesec dana kakvi su.Teraj Grofe u inat svima

NS

pre 8 godina

Božoviću samo napred.Jeste loše,ali ima tu dobrih igrača može se nešto napraviti.Toletovi(partizanovi)novinari će uvek udarati na Zvezdu,a ćutati o Partizanovim prevarama.

alexaczv

pre 8 godina

dobar govor, a sada na trening i povezuj redove pod hitno, jer na zv i cv igraci ne funkcionisu.
igraj 4-4-2 sa parkorom i jovicem, po krilima katai desno i vered levo, ristic i jos jedan centralni stim sto bi taj drugi bio povuceniji i igrao decno, levo krilo kao alves nekada, skroz ofanzivno, jovanovic do njega i razmrdati desnog zadnjeg da bude hitriji i vise okrenut defanzivi.
petkovic da drzi polu ofanzivu i da se formacija cesto transformise u romb

uslovna licenca

pre 8 godina

E Grofe da su te trazili ne bi te nasli,ista retorika,isto bahacenje,i niko nije rekao da cete propasti,samo cete lepo u beton ligu pa iz pocetka,da vam nije bilo drzave odavno bi tamo bili,a dusmani vam ne trebaju imate ih dovoljno u vasim redovima,pocev od vodja sa Severa pa do uprave,aj uzdravlje.

Johnny Hockey

pre 8 godina

(a, 7. avgust 2015 14:01)

Zabrinuo bih se da neko ne spomene Bari. I mi smo nekada bili prvaci Evrope u kosarci, a sada je opste rasulo na svim nivoima u KK Partizan, prema tome, mani pricu o proslosti, cinjenica je da ste raspad u FK kao mi u KK.

delija iz pg

pre 8 godina

Grofe samo naprijed. Ulij samopouzdanje ekipi. Ajmo trenirajte. Odlican si trener. Podrska Zvezdi. Siguran sam da ces da napraviš rezultate. Zvezda je vjecna a mufljuzi i muzare u upravi i oko uprave prolazni.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Vec je propala a ovo da 70 godina niko nije prestigao zvezdu nije tacno ,pa Partizan je uzeo prvu titulu pre zvezde. (stefan, 07. avgust 2015 14:25)

Znate li ko je igrao tada za vas? NDH reprezentativci. E moji Zagorci...

Zvezdas sa Istoka

pre 8 godina

Partizani, jutros, kao i uvek sam ostavio kulturan komentar na vas prolaz i danasnji povoljan zreb. Svaka cast, sve najbolje. E, ajde sad pedala sa svojim licemernim i podrugljivim komentarima. u pravu je, i da bude beton liga necemo propasti. zato sto nas ima, zato sto volimo i verujemo...NAPRED,ZVEZDO, SAMO NAPRED....!!!!

dragan

pre 8 godina

Brend, simbol, ponos ... bla, bla, bla... Brend je bio i Ei Nis pa ga vise nema, brend je bio Yugo pa ga vise nema, Prvi maj Pirot -nema, Zmaj Zemun - nema, Novkabel NS pravio racunare pod ruku sa IBM - nema, da ne nabrajam dalje... CZ ima jednake sanse za nestanak, kao i sve ove ostale firme, da li za godinu, dve, tri ili 10 ne bitno je. Ono sto je trulo nestace!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drMo, 7. avgust 2015 18:03)

Svi i sve je bilo brend samo partizzan to nece nikada biti.Njveci domet jeste samozvana institucija.I naravno ne zaboravimo fudbalski "hram" jna

Србин

pre 8 godina

Najjace je ovo "Klub funkcionise nikad bolje" Hahahahah ajde u Moravsku B ligu sever i da vas ne gledamo vise !
(Neponovljivi, 07. avgust 2015 16:38
Samo ti sanjaj dečak, jer kako reče Nemanja Vidić ja sam svoj san ispunio. A ti, ono što ti sanjaš je kod nas u muzeju, ako te ikad izda nada svrati do njega-pogledaj klempavog. Zvezda neće propasti, žao mi te je. U stvari nije, prati svoj klub- možda prezimite peti put u Evropi. Da, tek peti. Istorija se ipak računa.

posmatrac

pre 8 godina

Kada je pre nekoliko godina buknulo sve to sa dugovima rekao sam da je najbolje proglasiti bankrot, pravac "beton liga" i sve od početka. Ako moze Rendzers, moze i Zvezda. Samo da se zna: ja sam cigan vise od 35 godina.
O razlozima zbog kojih se Zvezda nasla u "kanalu" mogli bi polemisati do kraja sveta, ali utisak je da su konacno uspeli.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Jako me interesuje koliko imas godina, odakle si, cime se bavis, tvoje obrazovanje. Zanima me mentalni sklop osobe koja se mesecima potpisuje sa "srpski nikad nisi bio" na sve vesti o Partizanu. Ne mozes ni pseudonim da smislis. Tolika kolicina mrznje moze lako da eksplodira i onda ces napraviti neko veliko zlo. Verovatno svoje prijatelje (ako ih imas), komsije, kolege prvo pitas da li su partizanovci i ako jesu ti ih mrzis iz dna duse. Jel ti to od rodjenja ili ti se kasnije javilo? Tebi treba strucna pomoc. Javi se najblizem lekaru dok ne bude kasno.(dobronameran, 07. avgust 2015 17:34)

Drago mi je da si se javio, znači da te pogodila istina! Ostavi e-mail adresu, pa ću se tebi tako "hrabrom" i "dobronamernom" vrlo rado javiti i zakazati da se vidimo uživo, da ti dam BOMBONJERU! Pošto si neverotano pametan, čisto da ti saopštim najnovije otkriće od jutros: OVO SU VESTI O ZVEZDI! Ako si rodjen posle toga, onda te razumem i saosećam sa tobom! I naravno da neću dozvoliti raznoraznim šarlatanima, koji su rodjeni malo pre tebe da vredjaju jedan tako veliki klub kao što je Zvezda! A to što si ti ovde, govori da tebi treba stručna pomoć! Rekoh ti, javi se, rado ću sa tobom otići kod lekara da ti se nadjem!

drMo

pre 8 godina

Brend, simbol, ponos ... bla, bla, bla... Brend je bio i Ei Nis pa ga vise nema, brend je bio Yugo pa ga vise nema, Prvi maj Pirot -nema, Zmaj Zemun - nema, Novkabel NS pravio racunare pod ruku sa IBM - nema, da ne nabrajam dalje... CZ ima jednake sanse za nestanak, kao i sve ove ostale firme, da li za godinu, dve, tri ili 10 ne bitno je. Ono sto je trulo nestace!

Ivan Nk

pre 8 godina

Ne vidim da ste preneli informaciju da je Srbija pala za 23 mjesta na najnovijoj FIFA listi, na mizerno 66.
Guslate o propasti Zvezde, procvatu Partizana, ..., a reprezentacija nikad gora!!!
"Tole ostani", pa dogodine da budemo 166-ti, dace Bog!!!

Dusan

pre 8 godina

I da ispadne u beton ligu (sto mozda i ne bi bilo tako lose jer bi se oslobodili dugova, posto smo se vec oslobodili majstora za pravljenje dugova) Crvena Zvezda ce uvek biti PRVAK SVETA i najbolji, najlepsi, najotmeniji, najveci klub Srbije i univerzuma. Samo s`tobom jaaaa....

Borky

pre 8 godina

orate da napravite rez. Novi tim koji cete uigravati godinu dana. Ostaviti 7-10 igraca od ovih 40-tak sa spiska, dovesti jos 10tak talentovanih klinaca i uigravati ih. Publika Vas nece napustiti. Ncija nije gorela do zore, pa nece ni nasa {mislim na Partizan}, ali realnost je danas drugacija i kosi se sa Vasim zeljama. Pa Vukan savicevic uopste nije los igrac , ali da igra bez opterecenja godinu-dve, a previse je mlad da bi podneo priitisak koji navijaci vrse na bjega.
Pozdrav od grobara.
"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 07. avgust 2015 17:44)



Alo covjece ne treba nama vasi savjeti i pametanja.Imas svoj klub pa tamo pametuj.Jadnije od ovih sto vredjaju ste vi sto kao zelite dobro i kao vi nesto savjetujete.Ti si sad pametan a svi ostali su glupi i samo su cekali da se ti smilujes da podjeli svoju genijalnost sa nama jadnima.Aj voz!

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Nece te dok se vlast koja vas forsira ne smeni.....Kasnije,nece te postojati ni u jednom obliku!(strahinja, 07. avgust 2015 14:12)

Napisao si komentar u skladu sa svojim imenom! I ne čudi me uopšte!

Rade Kv.

pre 8 godina

Gledajte svoja posla. Gledajte kako da se izvucete iz ove situacije.sto vam iskreno zelim.Moj KK Partizan ostavite na miru.Sve sto je vredelo u Srpskoj kosarci u zadnjih 30 qod.doslo je iz Partizana.Cast izuzecima.Izvinjavam se Moki i Duciju.

Stefiko

pre 8 godina

Sramota je da Vucic kk Partizanu koji ima dug 5-8miliona mozda i manje kaze privatizujte se, a da u Zvezdu koja duguje 50miliona jos uvek ulaze najaci sponzori.

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

ja bih zabranio fudbal u Srbiji...zadnjih 20 godina samo problemi i milionske pljačke...koliko im treba da se dovedu u red?...

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Vec je propala a ovo da 70 godina niko nije prestigao zvezdu nije tacno , pa Partizan je uzeo prvu titulu pre zvezde.(stefan, 07. avgust 2015 14:25)

Aj pročitaj ponovo šta si napisao. I ti i svi koji su ti dali pluseve. Po tvom nebuloznom komentparu, ti, sinko, nisi ni razumeo šta je on rekao, a izgovorio je istinu! No, treba te pustiti da živiš tako, ne treba se truditi da ti se objasni!

Rajko

pre 8 godina

A šta ako završe prvenstvo bez poraza? Ne tvrdim da hoće, ali ta opcija još uvek postoji. A što se tiče ovih šovinista kojima smeta Božovićevo poreklo, samo bih hteo da pitam: moraju li sa njim zbog toga da odu i Petar Božović, i Ratko Božović i svi ostali Božovići?

dex

pre 8 godina

hajde da se organizuje po trgovima za pomoć zvezdi neka svaki zvezdaš da koliko je u mogućnosti da vratimo nas klub tamo gde mu je mesto!Svako od nas može da odvoji 10€ u 3 meseca!

danilo

pre 8 godina

Planeta Zemlja nestaje za 50.000 milijardi godina, pouzdani nalazi nauke.
Ako ne i ranije, ljudskim trudom.
Priloge nikada i uvek stoga koristiti sa merom i oprezom jer u protivnom si demagog, ili prevarant nize klase...
Jasno je da se Zvezda ne moze spasiti sama a nikako sa prevarantima.
Ja kao partizanovac vidim Zvezdu kao jednu od nekoliko bitnih institucija u Srbiji.
Da bi joj se pomoglo, prvo bi na sud morali svi koji su napravili dug od 50 miliona evra.
Jer nema te pomoci koja nece opet nestati u maglama i bespucima Balkana...

BATE Borisov

pre 8 godina

Propala je rodjace samo jos da se udari katanac i ugasi svetlo. Da se kojim slucajem klub ne zove CZ vec tamo neki Hajduk iz Kule ili Smederevo ili Proleter iz Zrenjanina odavno bi vi vec otisli u istoriju ovako samo ime Crvena zvezda vas odrzava u zivotu.

Марко

pre 8 godina

Зашто се јављају ови чобани који нискад нису били ни прваци Европе, ни прваци света у фудбалу? Вежбајте, децо!

Nesa

pre 8 godina

Trazicete gospodo tzv.zvezdasi da se vrati ova garnitura u UO.Vec danas je stopirano sponzorstvo sa Telekomom pa Radujko ode ispred Gasproma i ko zna ko jos.Obezbedjene su pare za igrace i pojacanja jos mnogo toga.Prica je prosta nekome od vodja navijaca ne odgovaraju ovi ljudi jer nece da finansiraju njihove mutne radnje.Gde je Covic sto se ne obrati javnosti?Bog nam dragi u pomoc jer ovo ne mirise na dobro

PAOK

pre 8 godina

Božoviću samo napred.Jeste loše,ali ima tu dobrih igrača može se nešto napraviti.Toletovi(partizanovi)novinari će uvek udarati na Zvezdu,a ćutati o Partizanovim prevarama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NS, 7. avgust 2015 16:21

Partizanovi prevarama?Posle Radnickog iskreno je neukosno ovako nesto reci.Najlakse je okriviti Partizan i Karadzica.Prekopirnao od navijaca Hajduka

Nolan

pre 8 godina

Hoće, grofe, FK itekako hoće.
Molim se za dan kada će država oba blizanca skinuti sa budžeta.
Kada budem video da u Zvezdi igra 20 naših juniora koje će klub unovčiti, kada budem video da te pare ne idu lopovima u upravi već na smanjenje dugova kluba i kada budem video da se ne smenjuju treneri kao na traci posle svake sezone onda odmrzavam status navijača FKCZ.
Dotad, zbogom.

Delija moravac

pre 8 godina

Grofe,hodas ivicom seciva,cineci od svake kzs cirkusku predstavu.Ostavi se toga,to treneru Zvezde ne prilici.Tu retoriku ostavi onome ko od mrznje zivi,treneru propalog KK partizai.Okreni se ekipi,zavedi red,motivisi igrace kako je to znao Robi.Od ove utakmice pa na dalje,na strani ili Marakani,pritiskaj protivnika jos u zacetku akcije,agresijom na zadnju liniju.Samo fanaticnom borbenoscu,organizacijom i koncentracijom mozemo do Titule prvaka.Siguran sam u to!Sto se podrske tice,za sada je imas,blanko.Od tebe i samo tebe,zavisi hoces li je imati nakon predstojecih utakmica. Pozdrav!

...

pre 8 godina

Planeta Zemlja nestaje za 50.000 milijardi godina, pouzdani nalazi nauke.
Ako ne i ranije, ljudskim trudom.
Priloge nikada i uvek stoga koristiti sa merom i oprezom jer u protivnom si demagog, ili prevarant nize klase...
Jasno je da se Zvezda ne moze spasiti sama a nikako sa prevarantima.
Ja kao partizanovac vidim Zvezdu kao jednu od nekoliko bitnih institucija u Srbiji.
Da bi joj se pomoglo, prvo bi na sud morali svi koji su napravili dug od 50 miliona evra.
Jer nema te pomoci koja nece opet nestati u maglama i bespucima Balkana...
(danilo, 7. avgust 2015 14:16)

Pouzdani nalazi nauke? xD

Na osnovu cega? Koje nauke? Je l tvrde sa sigurnoscu?

dobronameran

pre 8 godina

(srpski nikad nisi bio..., 7. avgust 2015 15:19)

Jako me interesuje koliko imas godina, odakle si, cime se bavis, tvoje obrazovanje. Zanima me mentalni sklop osobe koja se mesecima potpisuje sa "srpski nikad nisi bio" na sve vesti o Partizanu. Ne mozes ni pseudonim da smislis. Tolika kolicina mrznje moze lako da eksplodira i onda ces napraviti neko veliko zlo. Verovatno svoje prijatelje (ako ih imas), komsije, kolege prvo pitas da li su partizanovci i ako jesu ti ih mrzis iz dna duse. Jel ti to od rodjenja ili ti se kasnije javilo? Tebi treba strucna pomoc. Javi se najblizem lekaru dok ne bude kasno.

Marko

pre 8 godina

I da ispadne u beton ligu (sto mozda i ne bi bilo tako lose jer bi se oslobodili dugova, posto smo se vec oslobodili majstora za pravljenje dugova) Crvena Zvezda ce uvek biti PRVAK SVETA i najbolji, najlepsi, najotmeniji, najveci klub Srbije i univerzuma. Samo s`tobom jaaaa....
(Dusan, 07. avgust 2015 14:56)

Nije ti dečače ovo raspali Uleb, dugovi se ne brišu, već vam se ODUZIMA SVE, stavlja katanac i račun pod blokadom, a na sve to dolaze potraživanja sa kamatom dok igrate amatersku ligu. Ukoliko se ne isplati u roku, nekretnine i sve ostalo idu na prodaju. Dakle gubi se stadion, pomoćni objekti, upravna zgrada, tereni, grb, PIB, adresa... Zato moli Boga da ovaj zaludni narod trpi što duže ovu i njima sličnu vlast i rasipanje novca u bunar, inače kad odete jednom u tu beton ligu, nema vas nazad.

Za drugi deo nemam komentar. Možda sam i pogrešio što sam ti objasnio proceduru, pošto izgleda da imaš jako malo godina. Barem se nadam da je to...

Humska 1

pre 8 godina

"Zvezda simbol Srbije" hahahahahahahahah, ovog grofa vec uhvatio sindrom Lukica. Samo vi zivite u svom svetu a kraj vam se blizi, to vise ni Tole ni vlada Srbije ne mogu spreciti.

Šavija Alonso

pre 8 godina

Pokusali su da uniste KK, Zvezda je u EL oni pred nestankom, vratice im se i ovo sa FK na isti nacin.
(Bojan, 7. avgust 2015 15:30)

Već se dešava, zar ne vidiš da plaćate sve što ste radili? Rekao sam vam još onda da vam je titula koju ste kupili Slovencu poslednji ekser u sanduk. I tako je i bilo. RIP.

bobanmkd

pre 8 godina

Ajde ovako...da je ovako lupao danas Vujosevic bilo bi 600 komentara da je lud i da nije popio pilule
Pitam ja Bozovica( stvarno nemam nameru da mu tepam Grofe !?! )...ko se to veselio iz suprotnog tabora? Ko je u protekle 2 nedelje pomenuo Zvezdu?
Mi smo igrali meceve godine i gledali svoja posla.
Toliko

Duh sa sekirom

pre 8 godina

...svi koji su o Zvezdi pricali kao stubu srpstva uvukli su je jos vise u živi pesak...isto očekujem i od tebe Grofe...grobari su uz tebe.

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Meni ste juce nalupali minuse ali nije mi jasno sto su ljudi toliko protiv ovog coveka. Ko da je prvi put da ovako lose pocinjemo sezonu. Ne moze se suditi o treneru do ne prodje makar polusezona a verovatno je realno i vise!

Dragan V.

pre 8 godina

Neće nikada propasti, jer su poredjašnje generacije od Zvezde napravile brend. To zbači da je zanimljiva za ološ i tajkune, belosvetske i domaće. Radi osećaja moći, i zarade.

Pera

pre 8 godina

Mi Zvezdaši to znamo.
Zvezda živi u našim srcima.
Ipak, voleli bismmo da se malo oporavi.
Bar za grupnu fazu LŠ i eliminacione meševe LŠ u proleće.
Toliko je dosta.

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 8 godina

Bekalija na celo! Covjek ima iskustva sa ovakvim ekipama. Navikao je gubiti od Partizana, bio je predsjednik Zvezde iz Rumunije, klub mu je pred gasenjem, prosipa se glupim izjavama i na kraju ono najvaznije, a to je da je bio je u zatvoru. Prava osoba umjesto Terzica.

duledudule

pre 8 godina

tako je grofe.kad je lose odmah svi traze ekskluzivu i naslovne strane da pljuju.pogotovo one bovine sto lazu ljude,i dalje te napadaju.a ekskluziva ce im sutra biti bozinov mala navijacica i,onaj balvan sto joj je oteo dreszi svi srecni i zadovoljni.kao ma gde bi ja detetu dres...skrenuo sam s teme.ali ne citajte stampu koja laze ljude

Dragan V.

pre 8 godina

Neće nikada propasti, jer su poredjašnje generacije od Zvezde napravile brend. To znači da je zanimljiva za ološ i tajkune, belosvetske i domaće. Radi osećaja moći, i zarade.

igor

pre 8 godina

A zašto jednostavno ne promenite ime u Crvena Zvezda Beograd, pozajmite stadion i igrače, boje kluba i grb, to je novi klub koji nije nikom ništa dužan, onaj stari više ne postoji,..., bilo (već) jednom na divljem zapadu !!?

smeker

pre 8 godina

Slusao sam sta je pricao za novinare i medije,zestoko vas je izvredjao.Prepotentni,preplaceni i nadasve nevaspitan i bezobrazan lik.A vi novinari mu tepajte...

Borac Prve parttizanske armije

pre 8 godina

@Zvezdaš sa istoka
Tebi ovo partizani služi kao neka ironija, šta imaš od škole, partizani su ti oslobodili Srbiju i Beograd, na čelu sa generalom Pekom Dapčevićem, i doneli ti crvenu zvezdu petokraku koja ti danas stoji i u grbu i u imenu, nesrećo navijačka.

Budi slep pored ociju kad vec zelis tako.

pre 8 godina

Bravo majstore! Ako si im rekao. Smejali su se i košarkaškom klubu do pre neku godinu, a sad oni mogu da se smeju svima ostalima... al to ne rade, već gledaju samo svoja posla i teraju napred! Očekujem da da se uz sve nedaće i one koji nam žele zlo, u klubu napravi kompletna reorganizacija i postavi sistem koji dovodi do uspeha kao neizbežne posledice. Samo nastavite da radite i da se borite, rezultati će doči, a navijači su UVEK uz klub. Pa nek pocrkaju dušmani!
(Zvezda je život, 7. avgust 2015 14:12)

Sa takvim primerom kao sto si ti navijacu zvezde nikad bolje vam nece biti..

antiDebil

pre 8 godina

toto ko...

Ko je tada igrao za Partizan, tebi niko ne moze da zabrani da svima nama to lepo objasnis ? Hteo si da kazes da su ustase igrale u Partizanu, ili da je recimo Franja proterao 200 000 Srba i pobio veliki broj i nakon toga je dosao da bude predsednik JSD i TK Partizan i to otprilike kada je FK dobio nadimak Parni valjak, posto je mleo na terenu a najvise znas ti koga !! Dakle ustase igraju i rukovode Partizanom dok na istoj lokaciji deluju omladinac Krcun i kompanija ???
Zeljno iscekujem tvoje objasnjenje o Partizanovim igracima i tom funkcioneru !

Pijana veverica

pre 8 godina

,,Igrači dolaze na trening...,,
Misliš voze pedaline po Adi, to im je kondicioni trening... Mora pametno da se iskoristi SEZONA KUPANJA... :-D

nyk

pre 8 godina

Za trenutak da zaboravimo trenutna desavanja i proslost koju nrki spominu....
Zvezda trenutno uopste nema losu ekipu (namerno ne koristim rec tim, her tim nema), a mene najvise interesuje kada ce zvezda izaci u najjacem sastavu na teren???? Da vec jednom vidimo kakav se posao uradio u prelaznom roku?!?! Hocu Vereda i Matosa na bokovima, Vieiru u spicu, Kataia sa njima a Ristica i Grujica iza njih, sa Jovanovicem i Rendulicem/Mbodjem(dok se ne vrati Lukovic) u odbrani a Petkovicem i Ibanjezom na stranama i naravno Rajkom na golu! Zar ti igraci nisu zbog toga dovedeni? Hocu ovaj sastav pa da vidimo koliko mogu.....

Milorad

pre 8 godina

Ovi sto bi da "ukidaju" fudbal u Srbiji,sport najsirih masa i najjeftiniji,neka probaju da ukinu lazljive i kriminalne politicare i tajkune,oni su zlo Srbije i sporta u Srbiji!!!
Mrznja u sportu,C.Zvezda,Partizan i drugi je neshvatljiva,monstruozna!?
Za prave Srbe,sve su to nasi mladici,srpska deca,kakve veze ima gde igraju,sportski rivalitet DA,ali mrznja NE,kada igramo sa strancima navijamo uvek za nase srpske klubove,sve drugo je bolesno!!!
Inace,preporucujem navijacima C.Zvezde da uklone jos jednog laznjaka od "strucnjaka",naime Grofa,zvucnog li naziva i supljeg znanja,uzmite normalnog i pravog strucnjaka entuzijastu,ima ih,jer i Partizanu i Srbiji treba jaka i stabilna C.Zvezda!!!

micifu

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 7. avgust 2015 14:06)
umesto toga,idi na svaku utakmicu i plati kartu,kupi dres,kokice i sta vec se prodaje.vi da mozete da skupite milion ljudi sa 20 evra viska do sad bi ste skupili.ovako se samo busate,a na stadion ne idete sem ako nije dzabe ulaz

saki

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 07. avgust 2015 14:06)
Problem nije u dugu i parama,problem je u ,,trulom'' sistemu.Ja imam utisak da neko otpise dug zvezdi da bi ovi sto vode klub opet poske par godina opet ponovili isto.

stari svat na Nole

pre 8 godina

Ko bre ozbiljan više gleda Srbski fudbal,prosto je uvreda za zdrav razum čitati saopštenja ovih "FUDBALSKI RADNIKA".A šta nije uvreda za zdrav u ovoj zemlji kada malo bolje razmislim ?? ŠTA

maj

pre 8 godina

boli vas crnogorce za zvezdu,unistili ste zajednicu srbije i crne gore a sad vas kao boli za zvezdu?gledajte vi vasu zetu,sutjesku,mogren,micite ruke od srbije i srbski klubova!

Ivan kg

pre 8 godina

Idemo dalje.Zvezda jeste u žestokoj krizi,nema pomoć države kao Partizan ali izvuće se.
(nini, 7. avgust 2015 14:30)

Sta sve "papir moze da istrpi". Partizan od svih sponzora dobija oko miliona evra godisnje, a Zvezda, samo od Telekoma 1,5 miliona, i od Gasproma kog' je doveo jedan ministar iz vase uprave oko 5 miliona.

Nenad

pre 8 godina

Zvezda mora biti spasena, zato sto je to jedini klub koji je ovoj drzavi donosio trofeje iz Evropskih takmicenja, zato sto je predstavljajuci drzavu tukla Real, Barsu, Bajern, Benfiku, Arsenal, Liverpul, Psv, Rendzers...Drzava mora da procesuira sve tajkune i politicare, koji su pokrali klub, konfiskuje njihovu imovinu i da se od toga placa dug kluba.Klubu dati neki Zemunelo i Teleoptik, kao sto je to Marjanovic Partizanu, te mu tako omoguciti da se sam izdrzava i povuci sve drzavne firme, kako im klub ne bi bio teret, pa neka klub sam trazi sponzore.To je resenje, samo da li ima volje u drzavi?

vojkan

pre 8 godina

prihodi 11,rashodi 17,a dug smanjen prošle godine za deset miliona evra???većinu onih koji su podneli ostavke rado bih video u upravnom odboru partizana...ko ne voli takve ekonomske eksperte...

Sasa

pre 8 godina

Partizani, jutros, kao i uvek sam ostavio kulturan komentar na vas prolaz i danasnji povoljan zreb. Svaka cast, sve najbolje. E, ajde sad pedala sa svojim licemernim i podrugljivim komentarima. u pravu je, i da bude beton liga necemo propasti. zato sto nas ima, zato sto volimo i verujemo...NAPRED,ZVEZDO, SAMO NAPRED....!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezdas sa Istoka, 7. avgust 2015 15:41)

Niko {bar niko normalan} ne zeli da CZ propadne i da se ugasi, pa makar bio i okoreli Partizanovac. Tu "bolesnike" kako crno belih tako i crveno-belih boja ne ubrajam.
Ali jedno nikako da shvatite. Vi ste u "bunaru". Da niste ozdravili morate jednu ili dve godine da se "odreknete" borbr za titulu, a ako ipak dodjete u situaciju da se borite za istu, bice vam jos sladja.
Morate da napravite rez. Novi tim koji cete uigravati godinu dana. Ostaviti 7-10 igraca od ovih 40-tak sa spiska, dovesti jos 10tak talentovanih klinaca i uigravati ih. Publika Vas nece napustiti. Ncija nije gorela do zore, pa nece ni nasa {mislim na Partizan}, ali realnost je danas drugacija i kosi se sa Vasim zeljama. Pa Vukan savicevic uopste nije los igrac , ali da igra bez opterecenja godinu-dve, a previse je mlad da bi podneo priitisak koji navijaci vrse na bjega.
Pozdrav od grobara.
"Dijagnosticar", Nis

nikola

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (avokado, 7. avgust 2015 14:06)

u kojoj ti zemlji zivis rodjace?!

Zvezdas sa Istoka

pre 8 godina

Partizani, jutros, kao i uvek sam ostavio kulturan komentar na vas prolaz i danasnji povoljan zreb. Svaka cast, sve najbolje. E, ajde sad pedala sa svojim licemernim i podrugljivim komentarima. u pravu je, i da bude beton liga necemo propasti. zato sto nas ima, zato sto volimo i verujemo...NAPRED,ZVEZDO, SAMO NAPRED....!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezdas sa Istoka, 7. avgust 2015 15:41)

Niko {bar niko normalan} ne zeli da CZ propadne i da se ugasi, pa makar bio i okoreli Partizanovac. Tu "bolesnike" kako crno belih tako i crveno-belih boja ne ubrajam.
Ali jedno nikako da shvatite. Vi ste u "bunaru". Da niste ozdravili morate jednu ili dve godine da se "odreknete" borbr za titulu, a ako ipak dodjete u situaciju da se borite za istu, bice vam jos sladja.
Morate da napravite rez. Novi tim koji cete uigravati godinu dana. Ostaviti 7-10 igraca od ovih 40-tak sa spiska, dovesti jos 10tak talentovanih klinaca i uigravati ih. Publika Vas nece napustiti. Ncija nije gorela do zore, pa nece ni nasa {mislim na Partizan}, ali realnost je danas drugacija i kosi se sa Vasim zeljama. Pa Vukan savicevic uopste nije los igrac , ali da igra bez opterecenja godinu-dve, a previse je mlad da bi podneo priitisak koji navijaci vrse na bjega.
Pozdrav od grobara.
"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 07. avgust 2015 17:44)

Covece, bas ti hvala, stvarno si mi otvorio oci...

wer

pre 8 godina

nije vam problem sto niste osvojili 9 bodova iz tri meca, vec bunar sa kintom koji se samo produbljuje, i polu pismena bagra sa kriminalnim dosijeima, koja vam vodi ponos srbije...

a za dusebriznike kojima smeta nase surovo zavitlavanje, tako je uvek bilo i bice, pogledajte samo kakve vi kretenske komentare ostavljate za KKP.

niko od nas (pa ni ja) vam ne zeli gasenje, ali cemo i dalje da vas peremo od zezanja :)

lemi

pre 8 godina

Zao mi je sto se ovi desava Zvezdi ali mozda bolje i slom pa da se krene od početka nego mrcvarenje.
Mada ne razumem vecinu komentara ovde kao CZ je institucija pa "ne moze da propadne??? Pa raspala se jedna Jugoslavija, SSSR..., doslo do sloma finansijskog sveta..., zna li iko ata je nekad radio Notingem Forest u evrokupovima, npr. Verder Bremen...??? Sta je vama ljudi???
Isto tako ne razumem vas koji govorite da je Partizan kriv za vasu propast. Zasto??? Krali vam gorivo iz automobila, otimali igrace, nakacili se na vas mernivuredjaj za struju..., zato sto kako tako izbori par utakmica u Evropi... pa po tome je i Vojvodina sad kriva za propast Zvezde. Krivi au lopovi koji "vole" zvezdu i kriminalci koji te lopove dovode u klub. Ne gledajte u tudje dvoriste nego pocistite svoje i pocnite da igrate fudbal.

zangrb

pre 8 godina

@avokado

E super, hajde, organizuj nas. Samo, ne zaboravi da napravis mehanizam koji ce ispratiti kako se trose nase pare. Kad to smislis, javi nam se ponovo :)

Osim toga, ako izvadimo klub iz dugova, totalno je nefer da ga onda neko kupi.

Ivan

pre 8 godina

@bobanmkd
Kad ne pratis nemoj da pises. Zvezda pokusava da dovede jos par igraca, a Partizanov trener je juce zvao agente istih i uz tvdnje da je Zvezda gotova pokusavao da ih ubedi da dodju u Partizan. odatle ovakva izjava Zvezdinog trenera.

Munja

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 7. avgust 2015 14:06)

Nije problem u tome da se dug vrati. Ima u Srbiji 50 miliona evra, našlo bi se i vratilo, problem je u tome ko je taj dug napravio, da ne kažem ko je livu maznuo za sebe?!

SASA

pre 8 godina

ISTINA I ZVEZDA:

Pa zar grof nije izjavio da cim terzic ode, ide i on?
Iskreno, za sve one sto ovde pisu kako se trebamo organizovati i svako da da po 5-10 eura..
Ne pada mi na pamet, ... IMam, ali ne dam...
Novac nije problem za Zvezdu, problem je ono sto oni rade snovcem.
..
I zato ne zele privatizaciju, jer znaju da ce odma svi izletiti...
ONi i njihova "skupstina" koja broji 120 clanova, i ko zna koliko direktora, upravnika, ekonoma, i ko zna cega jos...
Ne dam im nista...
Kad smo mogli sve firme privatizovati, pa sto ne mozemo klubove..?
Kad je profit u pitanju, uvek je njihov, a kad je dug onda je "nek ponogne drzava"? Neka hvala, ja bi investirao u Zvezdu, da, ali u Zvezdu kojoj se zna vlasnik, imovina, dug, i koja novce ulaze u igrace, a ne u 120 odbornika skupstine,i ostalo veselo drustvo...
A ako ne moze, katanac...

Pivke

pre 8 godina

Ivan Nk repka pada jel manekeni nece da igraju ,jure snajke po splavovima.Sto bi igrali da se povrede kad u klubu uzimaju lovu.Dokle god klinci ne budu da igraju za A tim uz par starijih iskusnijih nema nama boljitka.

Luka

pre 8 godina

Dajte da se organizujemo i uplatimo po 20€ na racun. Neka bude nas milion koji ce da uplate i to je 20 miliona evra na otpis duga. Sledece godine isto i za par godina nestace dug.
(avokado, 7. avgust 2015 14:06)

Molim vas, k'o boga vas molim - prestanite više sa tim nebulozama. Ne bi nas se ni hiljadu skupilo jednokratno da uplati po deset eura a ne milion po dvadeset i to dve godine za redom. Od toga nema ništa, pare valja zaraditi.

Mirko Srbin

pre 8 godina

Mislim da vam je nepotrebno nabacen pritisak garantovanjem titule od strane bivšeg predsednika. Nije strašno ni izgubiti od Vozdovca, nije strašno ni biti sredina tabele ove sezone pa i naredne dve, ali za to vreme ne treba obećavati kule i gradove već stvarati mlad, jak i jeftin tim i raditi na saniranju dugova. Grofe pa i sam si realan u jednom delu gde kažeš da je realno Kairat bolji, budi realan i u našoj ligi, ne dozvoljavajte sebi bruku kao protiv OFK i Radničkog, baš zbog toga što je Zvezda velika i što se neće ugasiti, treba da ostane dostojanstvena i u ovim teškim trenucima.
Nadam se da će i Partizan u košarci zadržati dostojanstvo u ovom teškom trenutku, pa za par godina da ponovo jezdi evroligom.