Petak, 07.08.2015.

13:11

Vojvodina sa Viktorijom za Ligu Evrope

Fudbaleri Vojvodine igraće sa Viktorijom Plzenj u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, odlučeno je žrebom u Nionu.

Izvor: B92

Vojvodina sa Viktorijom za Ligu Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

milan h

pre 8 godina

jbg, baš na šampiona Češke, stvarno su zaslužili više sreće posle odličnih igara u kvalifikacijama...Dinamo Zagreb izvuče Skenderbeg u kvalifikacijama za LŠ, a Vojvodini padne Plzen u LE - pa ne može se reći da sreća ne igra veliku ulogu@@@ Dinamo ima visok rejting u evropi pa je povlascen a Vojvodina je medju najslabije rangiranima tako da sreca nema veze sa tim

Vlada

pre 8 godina

Samo nemojte kao ptethodnih godina , ispeglate favorite pa ispadnete od slabijih . Sad ste odvalili Sampu , koja vas je podcenila , pamet u glavu i srce na teren , mozete i ove da prodjete., valjda cemo i mi ovaj Bate. Napred Vosa , napred Partizan !

pivo cemo da pijemo...

pre 8 godina

igraj Vošo, rasturi ih sve,
mi smo uz tebe i bodrićemo te...

ovo mozemo da prodjemo, mada ja sam prizivao Atleik, sta ima da se bahcemo sa ovim sto nam daju neke sanse...

milan h

pre 8 godina

Vosa ide u le sigurno po meni . Samo da u gostima ne izgube . Moraju u plzenu da daju gol i pola posla gotovo . Samo da nemaju kikseve ko sinoc u odbrani@@@ samo da daju vise golova od Plzena i idu dalje sigurno

maiden serbia

pre 8 godina

jedino je moglo gore da bude ath bilbao da izvuku nzm odakle ljudima da su slabiji od ostalih ozbiljno su namučili barsu pre par godina

VladaNS

pre 8 godina

Smejurija, Vosa dobila deset puta tezeg protivnika od Partizana! (srecnici, 07. avgust 2015 15:00)

Ma 10.000 milijardi puta! I da ne zaboravim, Partizan je bruka Srbije ako me prođe sa dve pobede i gol razlikom 10-0, jel tako?

lemi

pre 8 godina

Navijac sam Partizana aki puna podrska za Vosu da prodje dalje. Nece biti lako ali Vosini klinci su dobri. Samo koncentracija i sa stovmanje gresaka i procicete. Puna podrška.

VladaNS

pre 8 godina

Ni malo lepo. Ceski fudbal je to, sanse minimalne. Plzenj je ozbiljna ekipa, ne znam zasto su ih ljudi prizeljkivali. (4444, 07. avgust 2015 13:16)

Niko ne kaže da su slabi već samo da su možda i najslabiji protivnik.

Zlatko

pre 8 godina

U cetvrtom kolu, u kolu gde se odvaja zito od kukolja, u kolu koje pobedniku donosi jos najmanje 6 utakmica u Evropi, a porazenog se niko ne seca do sledece godine nema lakih protivnika. Svi su tu zasluzeno. U opciji izmedju sampiona Rumunije i Ceske, drugoplasiranog iz Poljske, petoplasiranog iz Spanije i Portugala, koga bismo mi hteli? Nadali smo se Belenensesu i to zato sto nisu redovan ucesnik u Evropi, ali ko garantuje da bi Vosa u njih prosla. Zreb je ok, Sampa je zvucnije ime, pa ih je Vosa prosla. Ne treba da se plase, treba da shvate da igraju sa ekipom svog ranga. Utakmica u Torinu i 20 minuta drugog poluvremena iz Novog Sada treba da budu recept kako Vosa treba da igra.

Sudija Cencer

pre 8 godina

Bice nereseno, a onda ce sudija da izvadi kovanicu iz dzepa i da baca novcic u vis. Pa ko bude imao vise srece u igri pismo-glava, prolazi u Ligu Evrope. Najpostenije.

neutralni felsh

pre 8 godina

Nikad cuo za Viktoriju Plzenj, ali to je ocigledno dobro navijam za (Vojvodiju) i Barsu ne secam se da je ta Viktorija igrala sa bogovima kao Barsa pa ni nekim iz LEvropa.
(Milan, 07. avgust 2015 13:55)


ne brukaj se javno.

маннијак

pre 8 godina

Може Војводина даље, сигурно, само да се не усе*у. А Кајрат...испаде да није наивна екипа, као што то многи покушавају да нагласе.

aa

pre 8 godina

Mi, Srbi iz Praga, idemo da bodrimo našu Vojvodinu! I da popijemo po koje sveže Plzenjsko.
(Srbin iz Ceske, 7. avgust 2015 13:25)

па кад сте у могућности...

018

pre 8 godina

a ja 36 i nisam to doziveo...

ajde Voso! posto je Partizan obezbedio evropsku jesen,ajde i vi, za to zivim, da gledam dva srpska kluba u grupnoj fazi, imam 22 god i jos to nisam doziveo!
(rope, 07. avgust 2015 13:23)

ja

pre 8 godina

@Novinar SoS kanala

Naš narod lepo kaže: "U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi". Ameri su malo eksplicitniji sa svojim: "Karma's a bitch". Sećam se takvih priča i za KKCZ, pa vidi sad gde smo mi, a gde vi...

Inače, čestitke i FKP i Voši, ubeđen sam u prolazak i jednih i drugih.

MaliNS

pre 8 godina

Plzen je po kvalitetu ekipa slicna Partizanu.. Znaci malo kvalitetnija od Vose (da bi i ona bila na tom nivou fali joj kontinuitet i sigurnija igra). Slabe tacke su im stoperi, dok su bekovi uz brz i kreativan napad njihovo najjace oruzije. Imamo lepe sanse, napred Voso.

Marko

pre 8 godina

Po meni bolji protivnik je mogao biti samo Belenenseš! Mada oni dolaze iz portugalske lige a odande nije lako izaći u Evropu! Sve u svemu ako hoćemo u LE moramo proći ovakve protivnike, u Evropi se ne igra protiv Metalca!

Granota

pre 8 godina

E jbg, baš na šampiona Češke, stvarno su zaslužili više sreće posle odličnih igara u kvalifikacijama...Dinamo Zagreb izvuče Skenderbeg u kvalifikacijama za LŠ, a Vojvodini padne Plzen u LE - pa ne može se reći da sreća ne igra veliku ulogu
(Igor, 7. avgust 2015 13:19)

svi se smejete Skenderbegu, ali nemoj da se posle smeju Dinamu...

iz praga

pre 8 godina

gledao sam plzenj protiv dukle u proslom kolu, propisno su se ispromasivali i izgubili 1:0. trener je odmarao nekoliko prvotimaca zbog makabija. nisu delovali naivno, imaju nekoliko reprezentativaca. u svakom slucaju, idemo u plzenj da navijamo za vosu.

Vladimir

pre 8 godina

Nije dobro,ko iole prati fudbal zna da je ova ekipa opasna do bola...Dobijali su i mnogo jace ekipe od Vojvodine ali vidjecemo...Lopta je okrugla i sve moze da se desi..Ajmooo srbiii u pohod na Evropu kad moja Zvezda vec ne moze da barem.nekoga imamo da nas predstavlja i da navijamooo!!

Granota

pre 8 godina

Ne slažem se sa vašom ocenom o sreći. Mislim da su i Steaua i Atletik i Legija mogli da budu gori protivnici. Samo je Belanenšeš bio bolji. Gledao sam Viktorija - Makabi i koliko god bili češki prvaci, ništa nisu prikazali. Ama baš ništa. Takođe, Česi već nekoliko godina ne blistaju baš. Ponavljam, više sam se plašio Steaue i Legije.

CROWN

pre 8 godina

Iskreno,mislim da je Viktorija jaca od Vojvodine i to puno. Naravno navijam da Vosa prodje samo sam objektivan. Mislim da je Sampdorija malo pustila Vojvodinu zbog zajednicke legende Vujadina Boskova. Dosta kvalitetnija je ekipa Sampdorije.

NEGRO

pre 8 godina

Biće jaaako teško,ali se nadam prolasku Vojvodine.
'Zovi samo zovi
svi će sokolovi...'
Treba nam opet pun stadion !!!
Do pobede !!!

djoka

pre 8 godina

Vojvodina je prosla srednje, moglo je i bolje i gore. Sad nadamo se da je Viktorija potresena ovim ispadanjem iz kvalifikacija za LS jer su realno bili u prednosti nakon prve utakmice. Sa druge strane radi se o ekipi koja sampion svoje zemlje sa respektabilnom fudbalskom tradicijom i ako krenu ozbiljno u mec veliki su favoriti protiv Vojvodine, mislim i veci od Sampdorije, jer klubovi iz najjacih evropskih liga potcenjuju Ligu Evrope a sa Cesima to nece biti slucaj siguran sam. U svakom slucaju puno srece zelim Vojvodjanima pa da stignu do grupnog dela.

Ribić mlađi

pre 8 godina

Ne treba potcenjivati Viktorku, igraju na višem nivou od Voše, trenutno. Nisu ono što su bili pre par godina, otišlo je par ključnih igrača, ali su ekipa protiv koje bi Vojvodina mogla da napravi podvig.

rope

pre 8 godina

ajde Voso! posto je Partizan obezbedio evropsku jesen,ajde i vi, za to zivim, da gledam dva srpska kluba u grupnoj fazi, imam 22 god i jos to nisam doziveo!

maki

pre 8 godina

vojvodina moze sa njima igrati, samo protiv njih nema bunkera, ako ib samo stisnu kao sampdoriju, vrlo lako i njih mogu ubedljivo dobiti, plus nisu oni tehnicki jaki kao italijani, pa da se strahuje od kontri, dobra stvar za vosu sto ovi nemaju reputaciju, jer je bilo ocigledno straha u revansu sinoc, po meni bez razloga

veliki strumf

pre 8 godina

Cesi su tvrda ekipa, a to je bas ono sto Vosi ne odgovara. Veoma neugodan, a neatraktivan protivnik. Ne dopada mi se zreb, uvek nasi timovi igraju tesko sa Cesima, ali se nadam da Vosa moze da ih prodje.

Samo se lud i glup uzdaju u sreću! ;)

pre 8 godina

Kažete nismo imali mnogo sreće prilikom žreba...a Viktorija je imala sreće što je izvukla nenosioca koji je izbacio Sampdoriju i uz to u ovom dvomeču opet nema šta da izgubi?!

Ovo je godina naplate svih nepravdi i onih "zamalo"! Em, ulazimo u grupnu fazu em, mislim da će da Voša odigra bolje grupu nego Partizan i Zvezda do sad što su se brukali i što su nas ubijali u pojam antifudbalom u tom takmičenju!

ricard

pre 8 godina

kako nismo imali sreće?Pa da smo izvukli Bilbao,mogli bi da se slikamo...Takodje je gadna bila i Legija...
Mozda jedino Belenenseš je slabiji.
Ovi iz Plzena su bili jači prosle godine a ove su,cini se malo veća rupa...Mozemo da prodjemo!
Voša!

Tony

pre 8 godina

Vosa ide u le sigurno po meni . Samo da u gostima ne izgube . Moraju u plzenu da daju gol i pola posla gotovo . Samo da nemaju kikseve ko sinoc u odbrani

jashtaman

pre 8 godina

da ne bude zablude,ovi nisu losi...svi su jaki za nase klubove,ali Vosa je zasluzila da konacno igra grupnu fazu,zelim vam puno srece!!!

Plzen

pre 8 godina

Ekipa slicna Vojvodini, domacinski tim, imaju samo 5 stranaca, cetiri iz Slovacke i jedan iz Bosne, svi ostali su Cesi. Bili sampioni proslu sezonu, ispali od Makabija.

Igor

pre 8 godina

E jbg, baš na šampiona Češke, stvarno su zaslužili više sreće posle odličnih igara u kvalifikacijama...Dinamo Zagreb izvuče Skenderbeg u kvalifikacijama za LŠ, a Vojvodini padne Plzen u LE - pa ne može se reći da sreća ne igra veliku ulogu

Milorad

pre 8 godina

Bravo ekipo,sad se treba opustiti malko,koncentrisati se na sledeca dva ligaska meca,da uzmemo 6 bodova pa onda samo misliti na plzen.Jaki su ali mozemo sa njima,takve obicno i prolazimo!Napred Voso!!Usput ne mogu da ne primetim da je nas protivnik mnogo jaci nego protivnik trenutnog sampiona Partizana,ali dobro,to je namerno Platini uradio ubacivanjem staze sampiona.Tako cemo sledece godine i mi dobiti nekog lakseg u plej ofu za LS.Napred voso do evrope i titule!

musa dembele

pre 8 godina

Najgore! Em,tezak (za srpske okvire),em nije atraktivan!Vose sad ima i neku ulogu da"mora",a protiv zvucnog imena bi lakse igrala

ivan

pre 8 godina

Nisu prosli nazalost bog zna koliko dobro. Taj Plzenj daje pola ceske reprezentacije i redovno igraju LS i LE, sa druge strane, ako su mogli da izbace Sampdoriju koja je bez sumnje kvalitetnija od Plzenja, nisu ni ovi neka nemoguca misija za Vosu.

koko

pre 8 godina

"Ni malo lepo. Ceski fudbal je to, sanse minimalne. Plzenj je ozbiljna ekipa, ne znam zasto su ih ljudi prizeljkivali."

ceski je fudbal to? au tolko su mocni da igraju ls svake prestupne godine ko i mi...ozbiljna ekipa? pa i sampdorija je ozb ekipa pa su dobili 4 komada...sad ispada da je plzen mnogo bolji od sampe pa bi tom logikom plzen u seriji a mogao da se bori za titulu rame uz rame sa juveom

Herakle

pre 8 godina

Veoma tezak protivnik. Cesi su uvek igrali tvrd, za nas moderan fudbal. Ko je pratio viktoriu par godina unazad zna da tim ima kontinuitet dobrih igara i da je veoma dobra ekipa. Mislim da ce biti mnogo mnogo tesko. I da ne sme da se igra ziheraski kao juce, da se brane u ceskoj. Moraju igrati hrabro ali disciplinovano i veoma brobeno i 90 minuta u punoj koncentraciji da bi uradili nesto pozitivno. U suprotnom nisu nam velike sanse.

mghc

pre 8 godina

Nije lose. Otisli su im neki vazni igraci, moze Vosa i ovo da prodje. Rabotnicki nije bez sansi protiv Rubina. Zanimljiv okrsaj je Bordo-Kairat :)

rs

pre 8 godina

Pa i nisu baš imali sreće, jedina jača ekipa od tih 5 je bila Bilbao. Najveći protivnik Vojvodini će biti gubitnički mentalitet, jer su tako blizu, a tako daleko. Trebalo bi da srede glave, jer ovo im je ogromna šansa da izađu evropu, i ako je sada ne iskoriste, ko zna kada će.

Milan

pre 8 godina

Nikad cuo za Viktoriju Plzenj, ali to je ocigledno dobro navijam za (Vojvodiju) i Barsu ne secam se da je ta Viktorija igrala sa bogovima kao Barsa pa ni nekim iz LEvropa.

vladans

pre 8 godina

Vrednosti klubova prema transfermarktu: Steaua 20.16m, Sampdoria 66.05m i sada u zadnjem kolu BATE 11.9m, Viktoria Plzen 16.8m. Kao da Partizan igra kvalifikacije za LE a Voša za LŠ. Neverovatno.

Kraljevcanin

pre 8 godina

Sta znam... Jaci su, ali iskreno nije bilo lakih protivnika. Svakako bolje nego Bilbao, pa usudicu se da kazem i Steaua. Mozda bi samo Portugalci bili manje tezi. Bice tesko, ali svim srcem sam uz Vosu! Trebalo bi da Novosadjani imaju podrsku od strane svih Srba koji ce valjda navijati za SRPSKI klub bez obzira za koga navijaju u domacoj ligi! Ja sam Zvezdas, ali drago mi je i zbog Partizana iskreno.

mghc

pre 8 godina

Nije lose. Otisli su im neki vazni igraci, moze Vosa i ovo da prodje. Rabotnicki nije bez sansi protiv Rubina. Zanimljiv okrsaj je Bordo-Kairat :)

koko

pre 8 godina

"Ni malo lepo. Ceski fudbal je to, sanse minimalne. Plzenj je ozbiljna ekipa, ne znam zasto su ih ljudi prizeljkivali."

ceski je fudbal to? au tolko su mocni da igraju ls svake prestupne godine ko i mi...ozbiljna ekipa? pa i sampdorija je ozb ekipa pa su dobili 4 komada...sad ispada da je plzen mnogo bolji od sampe pa bi tom logikom plzen u seriji a mogao da se bori za titulu rame uz rame sa juveom

Kraljevcanin

pre 8 godina

Sta znam... Jaci su, ali iskreno nije bilo lakih protivnika. Svakako bolje nego Bilbao, pa usudicu se da kazem i Steaua. Mozda bi samo Portugalci bili manje tezi. Bice tesko, ali svim srcem sam uz Vosu! Trebalo bi da Novosadjani imaju podrsku od strane svih Srba koji ce valjda navijati za SRPSKI klub bez obzira za koga navijaju u domacoj ligi! Ja sam Zvezdas, ali drago mi je i zbog Partizana iskreno.

Granota

pre 8 godina

Ne slažem se sa vašom ocenom o sreći. Mislim da su i Steaua i Atletik i Legija mogli da budu gori protivnici. Samo je Belanenšeš bio bolji. Gledao sam Viktorija - Makabi i koliko god bili češki prvaci, ništa nisu prikazali. Ama baš ništa. Takođe, Česi već nekoliko godina ne blistaju baš. Ponavljam, više sam se plašio Steaue i Legije.

ivan

pre 8 godina

Nisu prosli nazalost bog zna koliko dobro. Taj Plzenj daje pola ceske reprezentacije i redovno igraju LS i LE, sa druge strane, ako su mogli da izbace Sampdoriju koja je bez sumnje kvalitetnija od Plzenja, nisu ni ovi neka nemoguca misija za Vosu.

aa

pre 8 godina

Mi, Srbi iz Praga, idemo da bodrimo našu Vojvodinu! I da popijemo po koje sveže Plzenjsko.
(Srbin iz Ceske, 7. avgust 2015 13:25)

па кад сте у могућности...

neutralni felsh

pre 8 godina

Nikad cuo za Viktoriju Plzenj, ali to je ocigledno dobro navijam za (Vojvodiju) i Barsu ne secam se da je ta Viktorija igrala sa bogovima kao Barsa pa ni nekim iz LEvropa.
(Milan, 07. avgust 2015 13:55)


ne brukaj se javno.

vladans

pre 8 godina

Vrednosti klubova prema transfermarktu: Steaua 20.16m, Sampdoria 66.05m i sada u zadnjem kolu BATE 11.9m, Viktoria Plzen 16.8m. Kao da Partizan igra kvalifikacije za LE a Voša za LŠ. Neverovatno.

Granota

pre 8 godina

E jbg, baš na šampiona Češke, stvarno su zaslužili više sreće posle odličnih igara u kvalifikacijama...Dinamo Zagreb izvuče Skenderbeg u kvalifikacijama za LŠ, a Vojvodini padne Plzen u LE - pa ne može se reći da sreća ne igra veliku ulogu
(Igor, 7. avgust 2015 13:19)

svi se smejete Skenderbegu, ali nemoj da se posle smeju Dinamu...

MaliNS

pre 8 godina

Plzen je po kvalitetu ekipa slicna Partizanu.. Znaci malo kvalitetnija od Vose (da bi i ona bila na tom nivou fali joj kontinuitet i sigurnija igra). Slabe tacke su im stoperi, dok su bekovi uz brz i kreativan napad njihovo najjace oruzije. Imamo lepe sanse, napred Voso.

Tony

pre 8 godina

Vosa ide u le sigurno po meni . Samo da u gostima ne izgube . Moraju u plzenu da daju gol i pola posla gotovo . Samo da nemaju kikseve ko sinoc u odbrani

Igor

pre 8 godina

E jbg, baš na šampiona Češke, stvarno su zaslužili više sreće posle odličnih igara u kvalifikacijama...Dinamo Zagreb izvuče Skenderbeg u kvalifikacijama za LŠ, a Vojvodini padne Plzen u LE - pa ne može se reći da sreća ne igra veliku ulogu

018

pre 8 godina

a ja 36 i nisam to doziveo...

ajde Voso! posto je Partizan obezbedio evropsku jesen,ajde i vi, za to zivim, da gledam dva srpska kluba u grupnoj fazi, imam 22 god i jos to nisam doziveo!
(rope, 07. avgust 2015 13:23)

ricard

pre 8 godina

kako nismo imali sreće?Pa da smo izvukli Bilbao,mogli bi da se slikamo...Takodje je gadna bila i Legija...
Mozda jedino Belenenseš je slabiji.
Ovi iz Plzena su bili jači prosle godine a ove su,cini se malo veća rupa...Mozemo da prodjemo!
Voša!

iz praga

pre 8 godina

gledao sam plzenj protiv dukle u proslom kolu, propisno su se ispromasivali i izgubili 1:0. trener je odmarao nekoliko prvotimaca zbog makabija. nisu delovali naivno, imaju nekoliko reprezentativaca. u svakom slucaju, idemo u plzenj da navijamo za vosu.

veliki strumf

pre 8 godina

Cesi su tvrda ekipa, a to je bas ono sto Vosi ne odgovara. Veoma neugodan, a neatraktivan protivnik. Ne dopada mi se zreb, uvek nasi timovi igraju tesko sa Cesima, ali se nadam da Vosa moze da ih prodje.

Zlatko

pre 8 godina

U cetvrtom kolu, u kolu gde se odvaja zito od kukolja, u kolu koje pobedniku donosi jos najmanje 6 utakmica u Evropi, a porazenog se niko ne seca do sledece godine nema lakih protivnika. Svi su tu zasluzeno. U opciji izmedju sampiona Rumunije i Ceske, drugoplasiranog iz Poljske, petoplasiranog iz Spanije i Portugala, koga bismo mi hteli? Nadali smo se Belenensesu i to zato sto nisu redovan ucesnik u Evropi, ali ko garantuje da bi Vosa u njih prosla. Zreb je ok, Sampa je zvucnije ime, pa ih je Vosa prosla. Ne treba da se plase, treba da shvate da igraju sa ekipom svog ranga. Utakmica u Torinu i 20 minuta drugog poluvremena iz Novog Sada treba da budu recept kako Vosa treba da igra.

jashtaman

pre 8 godina

da ne bude zablude,ovi nisu losi...svi su jaki za nase klubove,ali Vosa je zasluzila da konacno igra grupnu fazu,zelim vam puno srece!!!

rope

pre 8 godina

ajde Voso! posto je Partizan obezbedio evropsku jesen,ajde i vi, za to zivim, da gledam dva srpska kluba u grupnoj fazi, imam 22 god i jos to nisam doziveo!

rs

pre 8 godina

Pa i nisu baš imali sreće, jedina jača ekipa od tih 5 je bila Bilbao. Najveći protivnik Vojvodini će biti gubitnički mentalitet, jer su tako blizu, a tako daleko. Trebalo bi da srede glave, jer ovo im je ogromna šansa da izađu evropu, i ako je sada ne iskoriste, ko zna kada će.

Plzen

pre 8 godina

Ekipa slicna Vojvodini, domacinski tim, imaju samo 5 stranaca, cetiri iz Slovacke i jedan iz Bosne, svi ostali su Cesi. Bili sampioni proslu sezonu, ispali od Makabija.

NEGRO

pre 8 godina

Biće jaaako teško,ali se nadam prolasku Vojvodine.
'Zovi samo zovi
svi će sokolovi...'
Treba nam opet pun stadion !!!
Do pobede !!!

Vladimir

pre 8 godina

Nije dobro,ko iole prati fudbal zna da je ova ekipa opasna do bola...Dobijali su i mnogo jace ekipe od Vojvodine ali vidjecemo...Lopta je okrugla i sve moze da se desi..Ajmooo srbiii u pohod na Evropu kad moja Zvezda vec ne moze da barem.nekoga imamo da nas predstavlja i da navijamooo!!

djoka

pre 8 godina

Vojvodina je prosla srednje, moglo je i bolje i gore. Sad nadamo se da je Viktorija potresena ovim ispadanjem iz kvalifikacija za LS jer su realno bili u prednosti nakon prve utakmice. Sa druge strane radi se o ekipi koja sampion svoje zemlje sa respektabilnom fudbalskom tradicijom i ako krenu ozbiljno u mec veliki su favoriti protiv Vojvodine, mislim i veci od Sampdorije, jer klubovi iz najjacih evropskih liga potcenjuju Ligu Evrope a sa Cesima to nece biti slucaj siguran sam. U svakom slucaju puno srece zelim Vojvodjanima pa da stignu do grupnog dela.

VladaNS

pre 8 godina

Smejurija, Vosa dobila deset puta tezeg protivnika od Partizana! (srecnici, 07. avgust 2015 15:00)

Ma 10.000 milijardi puta! I da ne zaboravim, Partizan je bruka Srbije ako me prođe sa dve pobede i gol razlikom 10-0, jel tako?

lemi

pre 8 godina

Navijac sam Partizana aki puna podrska za Vosu da prodje dalje. Nece biti lako ali Vosini klinci su dobri. Samo koncentracija i sa stovmanje gresaka i procicete. Puna podrška.

Vlada

pre 8 godina

Samo nemojte kao ptethodnih godina , ispeglate favorite pa ispadnete od slabijih . Sad ste odvalili Sampu , koja vas je podcenila , pamet u glavu i srce na teren , mozete i ove da prodjete., valjda cemo i mi ovaj Bate. Napred Vosa , napred Partizan !

musa dembele

pre 8 godina

Najgore! Em,tezak (za srpske okvire),em nije atraktivan!Vose sad ima i neku ulogu da"mora",a protiv zvucnog imena bi lakse igrala

Herakle

pre 8 godina

Veoma tezak protivnik. Cesi su uvek igrali tvrd, za nas moderan fudbal. Ko je pratio viktoriu par godina unazad zna da tim ima kontinuitet dobrih igara i da je veoma dobra ekipa. Mislim da ce biti mnogo mnogo tesko. I da ne sme da se igra ziheraski kao juce, da se brane u ceskoj. Moraju igrati hrabro ali disciplinovano i veoma brobeno i 90 minuta u punoj koncentraciji da bi uradili nesto pozitivno. U suprotnom nisu nam velike sanse.

маннијак

pre 8 godina

Може Војводина даље, сигурно, само да се не усе*у. А Кајрат...испаде да није наивна екипа, као што то многи покушавају да нагласе.

milan h

pre 8 godina

jbg, baš na šampiona Češke, stvarno su zaslužili više sreće posle odličnih igara u kvalifikacijama...Dinamo Zagreb izvuče Skenderbeg u kvalifikacijama za LŠ, a Vojvodini padne Plzen u LE - pa ne može se reći da sreća ne igra veliku ulogu@@@ Dinamo ima visok rejting u evropi pa je povlascen a Vojvodina je medju najslabije rangiranima tako da sreca nema veze sa tim

Samo se lud i glup uzdaju u sreću! ;)

pre 8 godina

Kažete nismo imali mnogo sreće prilikom žreba...a Viktorija je imala sreće što je izvukla nenosioca koji je izbacio Sampdoriju i uz to u ovom dvomeču opet nema šta da izgubi?!

Ovo je godina naplate svih nepravdi i onih "zamalo"! Em, ulazimo u grupnu fazu em, mislim da će da Voša odigra bolje grupu nego Partizan i Zvezda do sad što su se brukali i što su nas ubijali u pojam antifudbalom u tom takmičenju!

Milorad

pre 8 godina

Bravo ekipo,sad se treba opustiti malko,koncentrisati se na sledeca dva ligaska meca,da uzmemo 6 bodova pa onda samo misliti na plzen.Jaki su ali mozemo sa njima,takve obicno i prolazimo!Napred Voso!!Usput ne mogu da ne primetim da je nas protivnik mnogo jaci nego protivnik trenutnog sampiona Partizana,ali dobro,to je namerno Platini uradio ubacivanjem staze sampiona.Tako cemo sledece godine i mi dobiti nekog lakseg u plej ofu za LS.Napred voso do evrope i titule!

Ribić mlađi

pre 8 godina

Ne treba potcenjivati Viktorku, igraju na višem nivou od Voše, trenutno. Nisu ono što su bili pre par godina, otišlo je par ključnih igrača, ali su ekipa protiv koje bi Vojvodina mogla da napravi podvig.

Marko

pre 8 godina

Po meni bolji protivnik je mogao biti samo Belenenseš! Mada oni dolaze iz portugalske lige a odande nije lako izaći u Evropu! Sve u svemu ako hoćemo u LE moramo proći ovakve protivnike, u Evropi se ne igra protiv Metalca!

ja

pre 8 godina

@Novinar SoS kanala

Naš narod lepo kaže: "U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi". Ameri su malo eksplicitniji sa svojim: "Karma's a bitch". Sećam se takvih priča i za KKCZ, pa vidi sad gde smo mi, a gde vi...

Inače, čestitke i FKP i Voši, ubeđen sam u prolazak i jednih i drugih.

milan h

pre 8 godina

Vosa ide u le sigurno po meni . Samo da u gostima ne izgube . Moraju u plzenu da daju gol i pola posla gotovo . Samo da nemaju kikseve ko sinoc u odbrani@@@ samo da daju vise golova od Plzena i idu dalje sigurno

maiden serbia

pre 8 godina

jedino je moglo gore da bude ath bilbao da izvuku nzm odakle ljudima da su slabiji od ostalih ozbiljno su namučili barsu pre par godina

VladaNS

pre 8 godina

Ni malo lepo. Ceski fudbal je to, sanse minimalne. Plzenj je ozbiljna ekipa, ne znam zasto su ih ljudi prizeljkivali. (4444, 07. avgust 2015 13:16)

Niko ne kaže da su slabi već samo da su možda i najslabiji protivnik.

maki

pre 8 godina

vojvodina moze sa njima igrati, samo protiv njih nema bunkera, ako ib samo stisnu kao sampdoriju, vrlo lako i njih mogu ubedljivo dobiti, plus nisu oni tehnicki jaki kao italijani, pa da se strahuje od kontri, dobra stvar za vosu sto ovi nemaju reputaciju, jer je bilo ocigledno straha u revansu sinoc, po meni bez razloga

Sudija Cencer

pre 8 godina

Bice nereseno, a onda ce sudija da izvadi kovanicu iz dzepa i da baca novcic u vis. Pa ko bude imao vise srece u igri pismo-glava, prolazi u Ligu Evrope. Najpostenije.

CROWN

pre 8 godina

Iskreno,mislim da je Viktorija jaca od Vojvodine i to puno. Naravno navijam da Vosa prodje samo sam objektivan. Mislim da je Sampdorija malo pustila Vojvodinu zbog zajednicke legende Vujadina Boskova. Dosta kvalitetnija je ekipa Sampdorije.

pivo cemo da pijemo...

pre 8 godina

igraj Vošo, rasturi ih sve,
mi smo uz tebe i bodrićemo te...

ovo mozemo da prodjemo, mada ja sam prizivao Atleik, sta ima da se bahcemo sa ovim sto nam daju neke sanse...

Milan

pre 8 godina

Nikad cuo za Viktoriju Plzenj, ali to je ocigledno dobro navijam za (Vojvodiju) i Barsu ne secam se da je ta Viktorija igrala sa bogovima kao Barsa pa ni nekim iz LEvropa.

Milan

pre 8 godina

Nikad cuo za Viktoriju Plzenj, ali to je ocigledno dobro navijam za (Vojvodiju) i Barsu ne secam se da je ta Viktorija igrala sa bogovima kao Barsa pa ni nekim iz LEvropa.

CROWN

pre 8 godina

Iskreno,mislim da je Viktorija jaca od Vojvodine i to puno. Naravno navijam da Vosa prodje samo sam objektivan. Mislim da je Sampdorija malo pustila Vojvodinu zbog zajednicke legende Vujadina Boskova. Dosta kvalitetnija je ekipa Sampdorije.

vladans

pre 8 godina

Vrednosti klubova prema transfermarktu: Steaua 20.16m, Sampdoria 66.05m i sada u zadnjem kolu BATE 11.9m, Viktoria Plzen 16.8m. Kao da Partizan igra kvalifikacije za LE a Voša za LŠ. Neverovatno.

маннијак

pre 8 godina

Може Војводина даље, сигурно, само да се не усе*у. А Кајрат...испаде да није наивна екипа, као што то многи покушавају да нагласе.

Tony

pre 8 godina

Vosa ide u le sigurno po meni . Samo da u gostima ne izgube . Moraju u plzenu da daju gol i pola posla gotovo . Samo da nemaju kikseve ko sinoc u odbrani

koko

pre 8 godina

"Ni malo lepo. Ceski fudbal je to, sanse minimalne. Plzenj je ozbiljna ekipa, ne znam zasto su ih ljudi prizeljkivali."

ceski je fudbal to? au tolko su mocni da igraju ls svake prestupne godine ko i mi...ozbiljna ekipa? pa i sampdorija je ozb ekipa pa su dobili 4 komada...sad ispada da je plzen mnogo bolji od sampe pa bi tom logikom plzen u seriji a mogao da se bori za titulu rame uz rame sa juveom

VladaNS

pre 8 godina

Smejurija, Vosa dobila deset puta tezeg protivnika od Partizana! (srecnici, 07. avgust 2015 15:00)

Ma 10.000 milijardi puta! I da ne zaboravim, Partizan je bruka Srbije ako me prođe sa dve pobede i gol razlikom 10-0, jel tako?

MaliNS

pre 8 godina

Plzen je po kvalitetu ekipa slicna Partizanu.. Znaci malo kvalitetnija od Vose (da bi i ona bila na tom nivou fali joj kontinuitet i sigurnija igra). Slabe tacke su im stoperi, dok su bekovi uz brz i kreativan napad njihovo najjace oruzije. Imamo lepe sanse, napred Voso.

Igor

pre 8 godina

E jbg, baš na šampiona Češke, stvarno su zaslužili više sreće posle odličnih igara u kvalifikacijama...Dinamo Zagreb izvuče Skenderbeg u kvalifikacijama za LŠ, a Vojvodini padne Plzen u LE - pa ne može se reći da sreća ne igra veliku ulogu

Samo se lud i glup uzdaju u sreću! ;)

pre 8 godina

Kažete nismo imali mnogo sreće prilikom žreba...a Viktorija je imala sreće što je izvukla nenosioca koji je izbacio Sampdoriju i uz to u ovom dvomeču opet nema šta da izgubi?!

Ovo je godina naplate svih nepravdi i onih "zamalo"! Em, ulazimo u grupnu fazu em, mislim da će da Voša odigra bolje grupu nego Partizan i Zvezda do sad što su se brukali i što su nas ubijali u pojam antifudbalom u tom takmičenju!

VladaNS

pre 8 godina

Ni malo lepo. Ceski fudbal je to, sanse minimalne. Plzenj je ozbiljna ekipa, ne znam zasto su ih ljudi prizeljkivali. (4444, 07. avgust 2015 13:16)

Niko ne kaže da su slabi već samo da su možda i najslabiji protivnik.

ivan

pre 8 godina

Nisu prosli nazalost bog zna koliko dobro. Taj Plzenj daje pola ceske reprezentacije i redovno igraju LS i LE, sa druge strane, ako su mogli da izbace Sampdoriju koja je bez sumnje kvalitetnija od Plzenja, nisu ni ovi neka nemoguca misija za Vosu.

milan h

pre 8 godina

Vosa ide u le sigurno po meni . Samo da u gostima ne izgube . Moraju u plzenu da daju gol i pola posla gotovo . Samo da nemaju kikseve ko sinoc u odbrani@@@ samo da daju vise golova od Plzena i idu dalje sigurno

mghc

pre 8 godina

Nije lose. Otisli su im neki vazni igraci, moze Vosa i ovo da prodje. Rabotnicki nije bez sansi protiv Rubina. Zanimljiv okrsaj je Bordo-Kairat :)

Granota

pre 8 godina

Ne slažem se sa vašom ocenom o sreći. Mislim da su i Steaua i Atletik i Legija mogli da budu gori protivnici. Samo je Belanenšeš bio bolji. Gledao sam Viktorija - Makabi i koliko god bili češki prvaci, ništa nisu prikazali. Ama baš ništa. Takođe, Česi već nekoliko godina ne blistaju baš. Ponavljam, više sam se plašio Steaue i Legije.

musa dembele

pre 8 godina

Najgore! Em,tezak (za srpske okvire),em nije atraktivan!Vose sad ima i neku ulogu da"mora",a protiv zvucnog imena bi lakse igrala

rs

pre 8 godina

Pa i nisu baš imali sreće, jedina jača ekipa od tih 5 je bila Bilbao. Najveći protivnik Vojvodini će biti gubitnički mentalitet, jer su tako blizu, a tako daleko. Trebalo bi da srede glave, jer ovo im je ogromna šansa da izađu evropu, i ako je sada ne iskoriste, ko zna kada će.

Granota

pre 8 godina

E jbg, baš na šampiona Češke, stvarno su zaslužili više sreće posle odličnih igara u kvalifikacijama...Dinamo Zagreb izvuče Skenderbeg u kvalifikacijama za LŠ, a Vojvodini padne Plzen u LE - pa ne može se reći da sreća ne igra veliku ulogu
(Igor, 7. avgust 2015 13:19)

svi se smejete Skenderbegu, ali nemoj da se posle smeju Dinamu...

Vlada

pre 8 godina

Samo nemojte kao ptethodnih godina , ispeglate favorite pa ispadnete od slabijih . Sad ste odvalili Sampu , koja vas je podcenila , pamet u glavu i srce na teren , mozete i ove da prodjete., valjda cemo i mi ovaj Bate. Napred Vosa , napred Partizan !

NEGRO

pre 8 godina

Biće jaaako teško,ali se nadam prolasku Vojvodine.
'Zovi samo zovi
svi će sokolovi...'
Treba nam opet pun stadion !!!
Do pobede !!!

Sudija Cencer

pre 8 godina

Bice nereseno, a onda ce sudija da izvadi kovanicu iz dzepa i da baca novcic u vis. Pa ko bude imao vise srece u igri pismo-glava, prolazi u Ligu Evrope. Najpostenije.

neutralni felsh

pre 8 godina

Nikad cuo za Viktoriju Plzenj, ali to je ocigledno dobro navijam za (Vojvodiju) i Barsu ne secam se da je ta Viktorija igrala sa bogovima kao Barsa pa ni nekim iz LEvropa.
(Milan, 07. avgust 2015 13:55)


ne brukaj se javno.

maiden serbia

pre 8 godina

jedino je moglo gore da bude ath bilbao da izvuku nzm odakle ljudima da su slabiji od ostalih ozbiljno su namučili barsu pre par godina

rope

pre 8 godina

ajde Voso! posto je Partizan obezbedio evropsku jesen,ajde i vi, za to zivim, da gledam dva srpska kluba u grupnoj fazi, imam 22 god i jos to nisam doziveo!

Milorad

pre 8 godina

Bravo ekipo,sad se treba opustiti malko,koncentrisati se na sledeca dva ligaska meca,da uzmemo 6 bodova pa onda samo misliti na plzen.Jaki su ali mozemo sa njima,takve obicno i prolazimo!Napred Voso!!Usput ne mogu da ne primetim da je nas protivnik mnogo jaci nego protivnik trenutnog sampiona Partizana,ali dobro,to je namerno Platini uradio ubacivanjem staze sampiona.Tako cemo sledece godine i mi dobiti nekog lakseg u plej ofu za LS.Napred voso do evrope i titule!

ja

pre 8 godina

@Novinar SoS kanala

Naš narod lepo kaže: "U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi". Ameri su malo eksplicitniji sa svojim: "Karma's a bitch". Sećam se takvih priča i za KKCZ, pa vidi sad gde smo mi, a gde vi...

Inače, čestitke i FKP i Voši, ubeđen sam u prolazak i jednih i drugih.

aa

pre 8 godina

Mi, Srbi iz Praga, idemo da bodrimo našu Vojvodinu! I da popijemo po koje sveže Plzenjsko.
(Srbin iz Ceske, 7. avgust 2015 13:25)

па кад сте у могућности...

Zlatko

pre 8 godina

U cetvrtom kolu, u kolu gde se odvaja zito od kukolja, u kolu koje pobedniku donosi jos najmanje 6 utakmica u Evropi, a porazenog se niko ne seca do sledece godine nema lakih protivnika. Svi su tu zasluzeno. U opciji izmedju sampiona Rumunije i Ceske, drugoplasiranog iz Poljske, petoplasiranog iz Spanije i Portugala, koga bismo mi hteli? Nadali smo se Belenensesu i to zato sto nisu redovan ucesnik u Evropi, ali ko garantuje da bi Vosa u njih prosla. Zreb je ok, Sampa je zvucnije ime, pa ih je Vosa prosla. Ne treba da se plase, treba da shvate da igraju sa ekipom svog ranga. Utakmica u Torinu i 20 minuta drugog poluvremena iz Novog Sada treba da budu recept kako Vosa treba da igra.

lemi

pre 8 godina

Navijac sam Partizana aki puna podrska za Vosu da prodje dalje. Nece biti lako ali Vosini klinci su dobri. Samo koncentracija i sa stovmanje gresaka i procicete. Puna podrška.

pivo cemo da pijemo...

pre 8 godina

igraj Vošo, rasturi ih sve,
mi smo uz tebe i bodrićemo te...

ovo mozemo da prodjemo, mada ja sam prizivao Atleik, sta ima da se bahcemo sa ovim sto nam daju neke sanse...

djoka

pre 8 godina

Vojvodina je prosla srednje, moglo je i bolje i gore. Sad nadamo se da je Viktorija potresena ovim ispadanjem iz kvalifikacija za LS jer su realno bili u prednosti nakon prve utakmice. Sa druge strane radi se o ekipi koja sampion svoje zemlje sa respektabilnom fudbalskom tradicijom i ako krenu ozbiljno u mec veliki su favoriti protiv Vojvodine, mislim i veci od Sampdorije, jer klubovi iz najjacih evropskih liga potcenjuju Ligu Evrope a sa Cesima to nece biti slucaj siguran sam. U svakom slucaju puno srece zelim Vojvodjanima pa da stignu do grupnog dela.

Marko

pre 8 godina

Po meni bolji protivnik je mogao biti samo Belenenseš! Mada oni dolaze iz portugalske lige a odande nije lako izaći u Evropu! Sve u svemu ako hoćemo u LE moramo proći ovakve protivnike, u Evropi se ne igra protiv Metalca!

jashtaman

pre 8 godina

da ne bude zablude,ovi nisu losi...svi su jaki za nase klubove,ali Vosa je zasluzila da konacno igra grupnu fazu,zelim vam puno srece!!!

Vladimir

pre 8 godina

Nije dobro,ko iole prati fudbal zna da je ova ekipa opasna do bola...Dobijali su i mnogo jace ekipe od Vojvodine ali vidjecemo...Lopta je okrugla i sve moze da se desi..Ajmooo srbiii u pohod na Evropu kad moja Zvezda vec ne moze da barem.nekoga imamo da nas predstavlja i da navijamooo!!

ricard

pre 8 godina

kako nismo imali sreće?Pa da smo izvukli Bilbao,mogli bi da se slikamo...Takodje je gadna bila i Legija...
Mozda jedino Belenenseš je slabiji.
Ovi iz Plzena su bili jači prosle godine a ove su,cini se malo veća rupa...Mozemo da prodjemo!
Voša!

iz praga

pre 8 godina

gledao sam plzenj protiv dukle u proslom kolu, propisno su se ispromasivali i izgubili 1:0. trener je odmarao nekoliko prvotimaca zbog makabija. nisu delovali naivno, imaju nekoliko reprezentativaca. u svakom slucaju, idemo u plzenj da navijamo za vosu.

veliki strumf

pre 8 godina

Cesi su tvrda ekipa, a to je bas ono sto Vosi ne odgovara. Veoma neugodan, a neatraktivan protivnik. Ne dopada mi se zreb, uvek nasi timovi igraju tesko sa Cesima, ali se nadam da Vosa moze da ih prodje.

Kraljevcanin

pre 8 godina

Sta znam... Jaci su, ali iskreno nije bilo lakih protivnika. Svakako bolje nego Bilbao, pa usudicu se da kazem i Steaua. Mozda bi samo Portugalci bili manje tezi. Bice tesko, ali svim srcem sam uz Vosu! Trebalo bi da Novosadjani imaju podrsku od strane svih Srba koji ce valjda navijati za SRPSKI klub bez obzira za koga navijaju u domacoj ligi! Ja sam Zvezdas, ali drago mi je i zbog Partizana iskreno.

Herakle

pre 8 godina

Veoma tezak protivnik. Cesi su uvek igrali tvrd, za nas moderan fudbal. Ko je pratio viktoriu par godina unazad zna da tim ima kontinuitet dobrih igara i da je veoma dobra ekipa. Mislim da ce biti mnogo mnogo tesko. I da ne sme da se igra ziheraski kao juce, da se brane u ceskoj. Moraju igrati hrabro ali disciplinovano i veoma brobeno i 90 minuta u punoj koncentraciji da bi uradili nesto pozitivno. U suprotnom nisu nam velike sanse.

maki

pre 8 godina

vojvodina moze sa njima igrati, samo protiv njih nema bunkera, ako ib samo stisnu kao sampdoriju, vrlo lako i njih mogu ubedljivo dobiti, plus nisu oni tehnicki jaki kao italijani, pa da se strahuje od kontri, dobra stvar za vosu sto ovi nemaju reputaciju, jer je bilo ocigledno straha u revansu sinoc, po meni bez razloga

018

pre 8 godina

a ja 36 i nisam to doziveo...

ajde Voso! posto je Partizan obezbedio evropsku jesen,ajde i vi, za to zivim, da gledam dva srpska kluba u grupnoj fazi, imam 22 god i jos to nisam doziveo!
(rope, 07. avgust 2015 13:23)

milan h

pre 8 godina

jbg, baš na šampiona Češke, stvarno su zaslužili više sreće posle odličnih igara u kvalifikacijama...Dinamo Zagreb izvuče Skenderbeg u kvalifikacijama za LŠ, a Vojvodini padne Plzen u LE - pa ne može se reći da sreća ne igra veliku ulogu@@@ Dinamo ima visok rejting u evropi pa je povlascen a Vojvodina je medju najslabije rangiranima tako da sreca nema veze sa tim

Ribić mlađi

pre 8 godina

Ne treba potcenjivati Viktorku, igraju na višem nivou od Voše, trenutno. Nisu ono što su bili pre par godina, otišlo je par ključnih igrača, ali su ekipa protiv koje bi Vojvodina mogla da napravi podvig.

Plzen

pre 8 godina

Ekipa slicna Vojvodini, domacinski tim, imaju samo 5 stranaca, cetiri iz Slovacke i jedan iz Bosne, svi ostali su Cesi. Bili sampioni proslu sezonu, ispali od Makabija.