Petak, 07.08.2015.

12:35

BATE: Partizan nema čega da se plaši

BATE Borisov, rival Partizana u borbi za Ligu šampiona, u poslednjih sedam godina redovni je učesnik evropskih Kupova.

Izvor: B92

BATE: Partizan nema èega da se plaši IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Марко

pre 8 godina

Партизан дугује Србији једну титлу првака Европе. Ја још увек чекам. Има ли наде?

Rade Kv.

pre 8 godina

Cega se plasiti.Mi smo donekle ispunili svoj cilj jer sigurno ostajemo u evropi. Za l.Sampina treba biti smeker.ne treba srljati.Igrati odqovorno u sredini i pozadi.Ali zato se treba pojacati. I Bate se pojacao.Doveo Hleba.ni malo naivno. Naprotiv. Treba razmisliti malo. Lepa prilika ne treba je propustiti.Srecno.

PimPong

pre 8 godina

Moglo je da bude i gore, ali optimista sam. Ekipe iz bivseg SSSR-a su teske i tvrde, ali ovi momci iz Partizana grizu, tako da mislim da Borisov nije nepremostiva prepreka.

...jedeš se iznutra.

pre 8 godina

...Zvezdi koja je bila prvak sa timom koji bi se prošetao kroz ove kvalifikacije blokirana sredstva za licencu koja su bila obezbeđena i naravno grobarima je to u redu. Svake godine pričaju o nameštenoj tituli i onda je uzmu. Pobediće jednom i ovde pravda kao u košarci pa će proći i ovaj politički projekat kao onaj Dodikov. A Bate komedija od ekipe u rangu Artmedije tako da je siguran prolaz. Ups čekaj...
(partizan sns telekom, 07. avgust 2015 17:39)

Bate moj napaćeni...

Rafa

pre 8 godina

Joj, ovi sto pricaju kako je Bate pobedio Bajern. Jeste, pobedio je. Pre 3 godine sa potpuno drugacijim timom! I to pitaj Boga kako. Ako cemo vec o tome ko je koga dobio, i Partizan je 2003. izbacio Njukasl mogao da savlada Real dva puta. Poredjenje na mestu.

Mirko

pre 8 godina

(partizan sns telekom, 7. avgust 2015 17:39)

----------

O cemu ti pricas, drmaju te kompleksi a ?

Da je pravde u kosarci vi nebi ste ni postojali jer ste duzni skoro 17.miniona evra i samo zaslugom vlasti u Srbiji vi ste na volseban nacin od - 17 dosli do toga da imate +5.miliona za pojacanja.Sta mislis da objavite kako ste vratili i na osnovu cega dug od 17.miliona kad ste za to vreme niste nigde igrali i niste nista osvojlili sem ove zadnje dve godine kako vam drzava pumpa pare za pojacanja+ ni jednog igraca niste prodali ?

Mirko

pre 8 godina

Ljudi, zapeli ste za odbranu a nije vam jasno da tim koji ima napadacku formaciju sa 3 igraca u napadu rizikuje. To mora da trpi i odbrana. Da je 4 igraca u odbrani, samo jedan u napadu onda bi pisali da se branimo?? Igraci sredine terena u formaciji koju forsira Kiza moraju da igraju sigurno, sa preciznim pasovima, ne gubiti loptu i omoguciti protivniku za kontre i cest napad kako je bilo protiv Rumuna. Onda 3 igraca u odbrani su pod stalnim pritiskom. Ja sam za to da igramo na gol vise pa neka ih i primamo jer jasno je da je napad najbolja odbrana.
(fergi, 7. avgust 2015 16:39)

Ja bi se slozio sa tobom da je Napad najbolja odbrana ali kad bi se Partizan pojacao sa Iniestom i Maskeranom a ne sa nekim Kosovicem ili Dzonatanom

neutralni felsh

pre 8 godina

Ali mogu da razumem da navijači kluba bez istorije "ne razumeju" svrhu i snagu tradicije...
(ja, 07. avgust 2015 17:09)


videsmo tu snagu vase istorije tradicije sa kairatom. kad vec trazis da ti se kaze.

Provaljen si.

pre 8 godina

Ma daj nemojte da se lazemo.

Pobedili su jedan bayern 3:1 u grupnoj fazi a mi pricamo kako smo dobro prosli na zrebu.

Pregazice nas k'o plitak potok.
(Mirko, 7. avgust 2015 18:11)

Kako vas da pregaze, pa vi ste ispali jos pre mesec dana od Borata zar ne?

Dr Tubeless

pre 8 godina

Partizan zaista nema cega da se plasi, jer nece imati ni vremena da shvati kakav pakao ce ga snaci protiv tima koji redovno igra LS.A to gde je Minsk u odnosu na Beograd, nije ni bitno, jer se putuje avionom i to carter letom.Pitanje je samo da li ce avion biti dovoljno veliki da primi sve one parazit putnike koji se slepaju uz klub, i tako obilaze razne destinacije a ne daju ni zutu banku za to!a o jelu i picu za dzabanu da i ne govorim!

fun

pre 8 godina

Jel sam ja lose shvatio ili? Ako prodjemo Bate dobijamo dodatnih 7-8 miliona,sto u zbiru sa premijama za 2. i 3. kolo daje sumu od 14-15mil?Mislis da se ne dobija 16 miliona ako prodjemo BATE...

danix

pre 8 godina

Kao sto mnogi ovdje rekose da Bate nije vise dobar kao sto je bio i ja mislim da Partizan,pametnom igrom,moze lako da prodje.Treba odmoriti prvotimce prije utakmica,a domace prvenstvo igrati sa drugim timom,kao u N.Pazaru tako da odmorni i orni udju u obe utakmice i nece biti problema.
Moze li mi neko objasniti ko su ovi Partizanovi mrzitelji i mucenici sto emituju negativne talase u vezi Partizana,zar ima nekoga u Srbiji i R.Srpskoj,i dijelom u C.Gori,ko ne navija za srpske klubove u medjunarodnim takmicenjima,pa bili to Zvezda,Partizan,Vojvodina ili Cuka,svejedno.
Srecno momci,

777

pre 8 godina

Ma da..Partizan ima toliko srece da nam drugi placa licence, dugove prema igracima, drugi ili bolje receno sponzori i drzava smanjuju dug za 12 miliona eu. Toliko smo srecni da nam sve drugi rade. Drugi nam dovode po 15tak igraca svake sezone. 5,4 miliona nije zaradio Partizan nego neki drugi, igrace po milionskim cenama prodaju drugi. Kada nam treba milion evra mi to nadjemo jer tako rade neki drugi. U Partizanu se niko nije oznojio i ostvarivao rezultate nego sve to rade DRUGI. Pa srecni smo i kada je zreb u pitanju. A kada dodje musema na stadion opet ce to uraditi drugi jer smo mnogo srecni?? Dosta bre vise sa tim pricama kako smo mnogo srecni?? Nego da vas tim IGRA , pobedjuje , daje golove i da ne ispadate u prvom kolu pa ce te i vi da budete SRECNI.

Mirko

pre 8 godina

Ma daj nemojte da se lazemo.

Pobedili su jedan bayern 3:1 u grupnoj fazi a mi pricamo kako smo dobro prosli na zrebu.

Pregazice nas k'o plitak potok.

Pedja

pre 8 godina

Ovaj Bate nije ni blizu onog koji je pobedio Bajern. Po meni, sanse za prolaz Partizana su 55%. Zelim vam prolaz u LS i da dozivite hladan tus protiv Spartaka.

nikad izvini

pre 8 godina

stadion BATE-a je prelep. Verovatno nije mnogo skup,a iztgleda prelepo. Blam na cemu igraju Partizan, Zvezada, Vojvodina i ostali. Kucajte Borisov Arena i utivajte...

Ajde Bato , ajde zlato ...

pre 8 godina

Da nije g - din Topalović avgustovsko dete - pa mu je ovih dana rodjendan ? Mislim da ovakav faktor sreće mora da se iskoristi do kraja - prvo rumuni sami smeste 3 od 4 gola + crveni za salto unapred oko šesnaesterca , a sada i " najteži mogući protivnik " !!
Ako ovo zeznete ...a i ako ne upropastite - ostajete komšije evropskog i svetskog šampiona !

Nikola

pre 8 godina

BATE nije rang Bazela ili Dinama, ali je jako težak protivnik za Partizan. Teško da će Franjevci imati dvaput mnogo sreće kao protiv Rumuna. BATE je umeo da pobedi Atletik Bilbao, Lil i čak Bajern u Ligi Šampiona.

Del Boy

pre 8 godina

Inače, za tim BATE neće biti problem put u Beograd! :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lusy, 7. avgust 2015 14:45)

Njima je nizbrdo!

Somborac

pre 8 godina

Gledao sam Bate protiv Videotona ,koji je od sampionske ekipe prodao gotovo sve sto je iole vredelo,a doveo je kao pojacanja neke kante,i mogu vam reci da je Bate smejurija od ekipe,destruktivni tim bez ideje,i neocekivanih poteza.U prvoj utakmici nisu sutirali bukvalno na gol,protivnik dao autogol za 1:1,a u revansu kad su iskljucii Madjara onda su ga nekako ucackali.Partizan prolazi bez problema,ali nikako NE PODCENITI!!!!!!!

Milan

pre 8 godina

Godinama sam tripovao da je Bate dobio ime po nekom narodnom heroju :)(flo, 07. avgust 2015 16:53)

Jok brt, to ti je fazon Crvena Zvezda Beograd.

partizan sns telekom

pre 8 godina

Dila Gori, raspala Steaua koja je sama sebi dala 2 gola i igrala sa igračem manje i Bate Borisov sastavljen samo od Belorusa?! Da li ima srećnijeg kluba na planeti od partizana? A realno ispali bi i od Kairata da su igrali sa takvom ekipom pre dve nedelje. To je činjenica s obzirom na prikazano. Nego zar se grobari nisu kleli da je Vučić doveo ovu upravu da bi uništila klub i dala Zvezdi titulu? Po koji put će grobari brutalno lagati i onda kao da ništa nije bilo? A Zvezdi koja je bila prvak sa timom koji bi se prošetao kroz ove kvalifikacije blokirana sredstva za licencu koja su bila obezbeđena i naravno grobarima je to u redu. Svake godine pričaju o nameštenoj tituli i onda je uzmu. Pobediće jednom i ovde pravda kao u košarci pa će proći i ovaj politički projekat kao onaj Dodikov. A Bate komedija od ekipe u rangu Artmedije tako da je siguran prolaz. Ups čekaj...

Dinarska divizija

pre 8 godina

Jedino šta me raduje kod nas (Partizana), to je da konačno igramo napadački fudbal!Kad počnu, kao reprezentacija, da dave loptu, povlače se, čekaju kontru,...sve mi se smuči.Svi znamo da je rezultat najbitniji, ali kukavičkom igrom ni povoljan rezultat ne može da se ostvari.Lepa prilika, da se domognemo LŠ!Mora obavezno da se dovede još neko pojačanje, neće se "baciti".Za ne daj bože, trebaće nam i za LE.

ja

pre 8 godina

(komšija Krtalić, 07. avgust 2015 14:56)

Zbog toga što je lik odvalio da BATE nije ništa jači od Steaue u istoriji. A gde ćeš jače od toga da je neko bio evropski šampion?!

Ali mogu da razumem da navijači kluba bez istorije "ne razumeju" svrhu i snagu tradicije...

Optimista

pre 8 godina

Dobijamo bez problema! Nakon dvadeset godina, Partizan konacno igra fudbal! BATE, destrukcija a gol samo slucajno. Fudbal uvijek pobjedi, samo hrabro do Lige Sampiona!

djoka

pre 8 godina

Ovo nije ni bleda senka ekipe Bate Borisova od pre dve godine. Prosle godine su bili topovsko meso, gubili sa po 6-7:0 a ove su na jedvite jade došli do playoff-a. Realno za klasu slabija ekipa od Steaue. Sve u svemu odličan žreb i velike šanse da Partizan uđe u LŠ.

fergi

pre 8 godina

Ljudi, zapeli ste za odbranu a nije vam jasno da tim koji ima napadacku formaciju sa 3 igraca u napadu rizikuje. To mora da trpi i odbrana. Da je 4 igraca u odbrani, samo jedan u napadu onda bi pisali da se branimo?? Igraci sredine terena u formaciji koju forsira Kiza moraju da igraju sigurno, sa preciznim pasovima, ne gubiti loptu i omoguciti protivniku za kontre i cest napad kako je bilo protiv Rumuna. Onda 3 igraca u odbrani su pod stalnim pritiskom. Ja sam za to da igramo na gol vise pa neka ih i primamo jer jasno je da je napad najbolja odbrana.

krsto

pre 8 godina

Za vecinu stvari se zapravo slazem sa tobom, samo kako mozes tako detaljno da uporedis timove ako si gledao "po malo dvije utakmice" BATE-a? Zvucis kao vecina ovdasnjih likova sa sajta, vide dva minuta tekmu u kaficu i vec imaju formirano misljenje i o oba tima i o svakom igracu pojedinacno
(Rajan O'Rajli, 7. avgust 2015 13:30)
imam toliko izostreno oko,svaki dan po dva tri sata fudbala,a uz to znam ih iz proteklih sezona,mozda su jednu nijansu slabiji,ali to nista ne znaci,jer sezona je tek pocela.partizanove limite ne mogu da odredim,ali sa "lijenim"bozinovom ,babovicem,tehnicki limitiranim vulicevicem i abubakarom i sa solidnim ostalim +zivkovic,bez klupe partizan je autsajder.ali svakako ima sansu.

ssss

pre 8 godina

Zaboravili ste da napisete najvecu pobedu od svih Bate-ovih u evropi protiv velikog Bajerna(Hajnkesove masinerije a ne ove smejurije"pepove") kuci 3-1 2012/13 u L.S

Navijac Partizana

pre 8 godina

U svakom slucaju ce biti spektakl na JNA protiv Batea, ali ajde da napunimo stadion protiv Spartaka! Grobari na noge! Imamo kvalitet za ls, ajde da podrzimo ove momke i u domacem prvenstvu, oni to zasluzuju...

tony

pre 8 godina

da se plasi? ne. da ima respekta? da. taman da igraju sa zvezdom na primer, moraju prici ozbiljno toj utakmici i bez podcenjivanja. to je znalo u proslosti dobro da nam se olupa o glavu.

zarkesrb

pre 8 godina

Nemaju cega da se plase ali trebaju da budu svesni i da nam ta ruska skola fudbala nikad nije odgovarala.Ipak verujem da je protivnik po meri i da mozemo do Lige sampiona!

Sta ti decko radis?

pre 8 godina

nisu mi jasne te price o udaljenosti gradova. pa nece biciklom da teraju do tamo. mada mozda to i ne bi bila losa ideja s obzirom na kondiciju.

veerghoen

pre 8 godina

Уз пар појачања у одбрани (леви бек) и вези (радник на средини), Партизан ово пролази. БАТЕ тешко прима и тешко даје голове.

Sasa

pre 8 godina

Znaci kakav god da je protivnik treba se fokusirati na svoju igru. Sto se tice partizana napad i sredina terena su sasvim solidni (naravno uvek moze i treba bolje), dok je odbrana dosta suplja i neorganizovana... Svaki steauin napad kao igraca manje u odbrani da smo imali... Tako da mislim, naravno ne kao profesionalac vec kao ljubitelj fudbala, da treba malo vise obratiti pažnju na odbranu i bice ok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad jezdic, 7. avgust 2015 14:04)

Napadi Steaue su izgledali opasno jer je Jevtovic izgubljen u prostoru. Mi zadnjeg veznog kao i da nismo imali na ove dve utakmice. Drugo, Abubakar se nije dovoljno puta vracao nazad u odbranu da pomogne Petrovicu, u revansu. To je bio takticki rizik Kize, rizik koji se ovog puta isplatio a mogao je mnogo da nas kosta jer ni Petrovic nije igrac za Evropske utakmice. Medjutim, non stop smo ih napadali i pritiskali, a posledica tako agresivnog pristupa je izbijanje Brasanca ispred golmana, prekrsaj i crveni karton. Napad je najjaca odbrana ove ekipe, ali bukvalno.

Skajvoker

pre 8 godina

Juce ceo dan pricam BATE, a ne smem da stavim pare.. Partizan ovde lagano ispada, ako kojim slucajem prodje za sta im dajem 20% sanse necu se vise oglasavati na vestima.

Petar

pre 8 godina

U poslednjih 7 godina redovno su u Evropi od toga 4 godine u Ligi sampiona i vi pisete, da se Partizan nema cega plasiti. Zato ce i ispasti jer stvarate krivu sliku kao da je Bate neki tamo Shamrok.

programer

pre 8 godina

Ovaj BATE po zvucnosti ima nikakve igrace, ali uvek dodju do evrope. U rangu su Zvezde realno, cak je Zvezda po tk skuplji tim.
Srecno Partizanu od delije.

Marko

pre 8 godina

Nema sta da se prica, ovde je partizan favorit. Ovo nije bate borisov od ranije, dovoljno je pogledati rezultate u evropi poslednjih nekoliko godina. Jedva su prosli videoton i dundalk, a prosle godine gubili od sahtjora sa 7 0. ovo je sansa koju ne smemo propustiti, pojacati se sa jos par igraca i dobijamo dodatnih 16 miliona za prolaz. Ajmooo crno beli

dragan1982

pre 8 godina

nebi bas reko da se partizan nema cega plasiti..bate je iskusna ekipa koja igra godinama zajedno..kod njih nije kao u partizanu da se prodaju igraci svake sezone ili svake druge u neke liga 5 klubove.znaci znaju se ,mogo da igraju i zavezanih ociju zajedno.gledo sam ih nekoliko puta zadnjih godina kad su igrali europske utakmice,pogotovo kuci su veoma snazni a i uvek im je stadion pun.iskustvo bi na kraju krajeva moglo presudi ali nemora da znaci..ovaj tim partizana ima kvalitet,tehnicki je veoma stabilan ,ima nekih par svojih aduta koji mogu da rese utakmicu sa jednim potezom (andrija zivkovic,abubakar..) ipak mora se napisati da je moglo biti puno..puno..puno losije i teze .fino je sto prvu utakmicu crno beli igraju na strani znaci da se nesto napraviti a onda pred fenomenalnom publikom u beogradu se moze proci..koje bi to slavlje bilo;) vojvodina ce nazalost ispasti..viktorija je isto tako iskusna,imaju brdo europskih utakmicama u nogama,napaljeni su do maksimuma kad igraju eurokupove a plus to stoje u duznosti jer se nisu kvalificirali za play off LS..sve u svemu bice interesantno i sve je moguce za nase klubove..srbijaaa

nenad jezdic

pre 8 godina

Znaci kakav god da je protivnik treba se fokusirati na svoju igru. Sto se tice partizana napad i sredina terena su sasvim solidni (naravno uvek moze i treba bolje), dok je odbrana dosta suplja i neorganizovana... Svaki steauin napad kao igraca manje u odbrani da smo imali... Tako da mislim, naravno ne kao profesionalac vec kao ljubitelj fudbala, da treba malo vise obratiti pažnju na odbranu i bice ok.

komšija Krtalić

pre 8 godina

@I takoc...

Prijatelju, Steaua je bila prvak Evrope...

Pa bila je ali pre 30 godina i kakve to veze ima sa današnjom Steauom... mislim i zvezda je bila prvak Evrope pa sad nije u stanju da pobedi ni Metalac iz Gornjeg Milanovca!

Da se izgine, pa kako bude

pre 8 godina

Aman, ne idu pesaka tamo. A i ako je 1600 km BG-Borisov, onda je isto toliko i Borisov-BG. Nista ne moze da bude opravdanje.

Partizanovac

pre 8 godina

U poslednjih 7 godina su igrali 4 puta LS i 2 puta LE. To je jako ozbiljan rezultat... Zato, nemojte pricati kako smo imali srece na zrebu jer je ovo jako tezak protivnik, najtezi posle Bazela! Imali bi sreci da smo izvukli Celtic ili APOEL, eventualno Dinamo, ovo je vec ozbiljno. Kada neki klub igra tako cesto LS, i u istom takmicenju ostvaruje solidne rezultate (igra nereseno, pobedi nekog itd.) to je za svaki repsekt. Na nasoj strani ponovo moze da bude publika, ako bude bilo kao protiv Steaue, i to sto je Vuk Rasovic trener Dinama iz Minska pa dobro zna njihhove vrline i mane. A ostalo je na njihvoj strani, i realno su favoriti. Ali da mozemo da ih prodjmo - mozemo, ali ce biti tesko, narocito ako ne popravimo kikseve u zadnjoj liniji...

Rajan O'Rajli

pre 8 godina

koliko nemaju pojma,jer ne poznaju istocni fudbal pa mjere po vrijednosti na trzistu,ili koji stranci igraju.gledao sam bate ove godine po malo dvije utakmice,sve su to profesionalci i to veci od bozinova,babovica i pojedinih.realno partizan ima u igrackom smislu samo na dvije,tri pozicije prednost.u taktickom smislu je dosta gori i neozbiljniji,posebno u tranzicionoj igri,iako je dosta napredovao u odnosu na proslu godinu.disciplina ce se najbolje vidjeti u ovoj utakmici,sa ruskom skolom koja driluje akcije,a tu se ne trpe improvizacije u smislu taktike. ne kazem da nema sanse,ali svakako nije favorit.ocekuju se dvije dosadne utakmice u kojima su bjelorusi favoriti.65:35 za bate.
(krsto, 7. avgust 2015 12:57)

Za vecinu stvari se zapravo slazem sa tobom, samo kako mozes tako detaljno da uporedis timove ako si gledao "po malo dvije utakmice" BATE-a? Zvucis kao vecina ovdasnjih likova sa sajta, vide dva minuta tekmu u kaficu i vec imaju formirano misljenje i o oba tima i o svakom igracu pojedinacno

VladaNS

pre 8 godina

Slazem se, ali isto tako treba biti realan i reci da Steaua nije dobila crveni,mi to ne bi prosli,tako da bez zalecanja,nismo mi u prilici da bilo kome pretimo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (@i takoc, 7. avgust 2015 12:56)

Isto tako moramo reći da Steaua ne bi dobila crveni karton da Partizan nije bio tako agresivan i nastavio da napada i pored teške situacije. Mi smo svoju sreću zaslužili, crveni karton nije poklon već zarađen!

Patrik

pre 8 godina

Moramo imati dozu opreza,ne smemo ih potceniti kao Ael,Tun...i njih smo tako otpisali pa smo se opekli.Moramo biti oprezni,nezdodni su ti timovi iz bivseg SSSR-a.

Dzoni

pre 8 godina

Druže sve je to lepo, ali Zvezda ih je dobila u pripremnoj utakmici, a ovo je odlučujuća utakmica za ulazak u Ligu Šampiona. Nebo i zemlja, nikakvih dodirnih tačaka, niti sličnosti.
BATE je do sada u beloruskom prvenstvu odigrao 14 utakmica i nijednu nije izgubio (ima samo 2 remija) i ubedljivo je na provm mestu. U ovom sad kolu koje im predstoji igraju sa Dinamom iz Minska. To će im biti odlična provera pred utakmicu sa nama. Ali, verujem u ovaj tim Partizana, pogotovo što Partizan odavno nije tako dobro počeo sezonu, kao ovu. Idemo crno-beliiiiiiiiii...

Modesty Blaise

pre 8 godina

BATE ima kontinuitet dobrih rezultata u evro takmicenjima i ubedljivo je najjaci u svom prvenstvu. S druge strane nisu se bas proslavili u drugom i trecem kolu ali su ipak prosli. Igracki, Partizan je jaci ali ovi su na sredini prvenstva. Najbolja odluka u poslednjih deset godina u nasem prvenstvu je raniji pocetak lige. Videlo se koliko je Vosa bila spremnija od Sampe. Partizan samo maksimalno ozbiljno u odbrani, a u napadu ne sumnjam da ce Zile i ekipa probiti Beloruse. Sve u svemu, jako lepa sansa da na jesen u Bg-u gledamo najjace evropske klubove.

vladakanidja

pre 8 godina

Pre tri godine su pobedili Bajern 3:1 i Lil u gostima cini mi se istim rezultatom, ali su zato prosle izgubili 7:0 od Sahtjora i jos neke petarde su primili...Kako god, prepustimo im ulogu favorita, a dok god imamo onakvog bisera kao sto je Andrija ja se za napad ne bojim. Sada treba pojacati odbranu, NAPRED PARTIZAN!!!

Andrija

pre 8 godina

BATE je tvrda i dobro organizovana ekipa. Nemaju istaknute pojedince, ali su uigrani. Tesko im je dati gol, ali i oni ih tesko postizu. Bice to dva dosta ravnopravna duela, gde ce se vecina stvari odvijati na sredini. Sitnice i greske ce odlucivati, a to nije prednost Partizana, jer nasa odbrana itekako gresi. Mislim da bi idealno bilo pojacati zadnju liniju i dovesti novog igraca umesto Petrovica (ipak decko nema potreban kvalitet za takvu utakmicu). Partizan ima (posle dugo vremena) ideju i nacin da probije protivnika i napadne gol, tako da ako pojacamo kadar u odbrani, idemo dalje!

I takoc...

pre 8 godina

Iskreno, BATE nije nista jaci od Steaue, ni po istoriji, ni po ulaganjima, ni po stadionu, ni po navijacima, ni po vrednosti tima, sve je to na strani Steaue tako da mislim da Partizan itekako ima sansu da se plasira u Ligu Sampiona u sta zaista i verujem.

Miloš

pre 8 godina

Ne volim nikako ove "ruske" klubove. Ne odigraju nista a daju ti gol.
(Trandafil Karanfilovski, 7. avgust 2015 12:41)

Srecom ovi "nasi" klubovi igraju ko da su nemacki, sve na znanje i uvezbanost

@i takoc

pre 8 godina

Slazem se, ali isto tako treba biti realan i reci da Steaua nije dobila crveni,mi to ne bi prosli,tako da bez zalecanja,nismo mi u prilici da bilo kome pretimo.

krsto

pre 8 godina

koliko nemaju pojma,jer ne poznaju istocni fudbal pa mjere po vrijednosti na trzistu,ili koji stranci igraju.gledao sam bate ove godine po malo dvije utakmice,sve su to profesionalci i to veci od bozinova,babovica i pojedinih.realno partizan ima u igrackom smislu samo na dvije,tri pozicije prednost.u taktickom smislu je dosta gori i neozbiljniji,posebno u tranzicionoj igri,iako je dosta napredovao u odnosu na proslu godinu.disciplina ce se najbolje vidjeti u ovoj utakmici,sa ruskom skolom koja driluje akcije,a tu se ne trpe improvizacije u smislu taktike. ne kazem da nema sanse,ali svakako nije favorit.ocekuju se dvije dosadne utakmice u kojima su bjelorusi favoriti.65:35 za bate.

ivan

pre 8 godina

Eto vam sanse za Ligu Sampiona. Ako ne udjete ove godine nemate izgovor. Protivnik nije slab, ali je u svakom smislu slabiji od svih preostalih koji su mogli da dodju.

Miloš

pre 8 godina

Ne volim nikako ove "ruske" klubove. Ne odigraju nista a daju ti gol.
(Trandafil Karanfilovski, 7. avgust 2015 12:41)

Srecom ovi "nasi" klubovi igraju ko da su nemacki, sve na znanje i uvezbanost

I takoc...

pre 8 godina

Iskreno, BATE nije nista jaci od Steaue, ni po istoriji, ni po ulaganjima, ni po stadionu, ni po navijacima, ni po vrednosti tima, sve je to na strani Steaue tako da mislim da Partizan itekako ima sansu da se plasira u Ligu Sampiona u sta zaista i verujem.

ivan

pre 8 godina

Eto vam sanse za Ligu Sampiona. Ako ne udjete ove godine nemate izgovor. Protivnik nije slab, ali je u svakom smislu slabiji od svih preostalih koji su mogli da dodju.

Andrija

pre 8 godina

BATE je tvrda i dobro organizovana ekipa. Nemaju istaknute pojedince, ali su uigrani. Tesko im je dati gol, ali i oni ih tesko postizu. Bice to dva dosta ravnopravna duela, gde ce se vecina stvari odvijati na sredini. Sitnice i greske ce odlucivati, a to nije prednost Partizana, jer nasa odbrana itekako gresi. Mislim da bi idealno bilo pojacati zadnju liniju i dovesti novog igraca umesto Petrovica (ipak decko nema potreban kvalitet za takvu utakmicu). Partizan ima (posle dugo vremena) ideju i nacin da probije protivnika i napadne gol, tako da ako pojacamo kadar u odbrani, idemo dalje!

Modesty Blaise

pre 8 godina

BATE ima kontinuitet dobrih rezultata u evro takmicenjima i ubedljivo je najjaci u svom prvenstvu. S druge strane nisu se bas proslavili u drugom i trecem kolu ali su ipak prosli. Igracki, Partizan je jaci ali ovi su na sredini prvenstva. Najbolja odluka u poslednjih deset godina u nasem prvenstvu je raniji pocetak lige. Videlo se koliko je Vosa bila spremnija od Sampe. Partizan samo maksimalno ozbiljno u odbrani, a u napadu ne sumnjam da ce Zile i ekipa probiti Beloruse. Sve u svemu, jako lepa sansa da na jesen u Bg-u gledamo najjace evropske klubove.

VladaNS

pre 8 godina

Slazem se, ali isto tako treba biti realan i reci da Steaua nije dobila crveni,mi to ne bi prosli,tako da bez zalecanja,nismo mi u prilici da bilo kome pretimo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (@i takoc, 7. avgust 2015 12:56)

Isto tako moramo reći da Steaua ne bi dobila crveni karton da Partizan nije bio tako agresivan i nastavio da napada i pored teške situacije. Mi smo svoju sreću zaslužili, crveni karton nije poklon već zarađen!

@i takoc

pre 8 godina

Slazem se, ali isto tako treba biti realan i reci da Steaua nije dobila crveni,mi to ne bi prosli,tako da bez zalecanja,nismo mi u prilici da bilo kome pretimo.

vladakanidja

pre 8 godina

Pre tri godine su pobedili Bajern 3:1 i Lil u gostima cini mi se istim rezultatom, ali su zato prosle izgubili 7:0 od Sahtjora i jos neke petarde su primili...Kako god, prepustimo im ulogu favorita, a dok god imamo onakvog bisera kao sto je Andrija ja se za napad ne bojim. Sada treba pojacati odbranu, NAPRED PARTIZAN!!!

Dzoni

pre 8 godina

Druže sve je to lepo, ali Zvezda ih je dobila u pripremnoj utakmici, a ovo je odlučujuća utakmica za ulazak u Ligu Šampiona. Nebo i zemlja, nikakvih dodirnih tačaka, niti sličnosti.
BATE je do sada u beloruskom prvenstvu odigrao 14 utakmica i nijednu nije izgubio (ima samo 2 remija) i ubedljivo je na provm mestu. U ovom sad kolu koje im predstoji igraju sa Dinamom iz Minska. To će im biti odlična provera pred utakmicu sa nama. Ali, verujem u ovaj tim Partizana, pogotovo što Partizan odavno nije tako dobro počeo sezonu, kao ovu. Idemo crno-beliiiiiiiiii...

Rajan O'Rajli

pre 8 godina

koliko nemaju pojma,jer ne poznaju istocni fudbal pa mjere po vrijednosti na trzistu,ili koji stranci igraju.gledao sam bate ove godine po malo dvije utakmice,sve su to profesionalci i to veci od bozinova,babovica i pojedinih.realno partizan ima u igrackom smislu samo na dvije,tri pozicije prednost.u taktickom smislu je dosta gori i neozbiljniji,posebno u tranzicionoj igri,iako je dosta napredovao u odnosu na proslu godinu.disciplina ce se najbolje vidjeti u ovoj utakmici,sa ruskom skolom koja driluje akcije,a tu se ne trpe improvizacije u smislu taktike. ne kazem da nema sanse,ali svakako nije favorit.ocekuju se dvije dosadne utakmice u kojima su bjelorusi favoriti.65:35 za bate.
(krsto, 7. avgust 2015 12:57)

Za vecinu stvari se zapravo slazem sa tobom, samo kako mozes tako detaljno da uporedis timove ako si gledao "po malo dvije utakmice" BATE-a? Zvucis kao vecina ovdasnjih likova sa sajta, vide dva minuta tekmu u kaficu i vec imaju formirano misljenje i o oba tima i o svakom igracu pojedinacno

Da se izgine, pa kako bude

pre 8 godina

Aman, ne idu pesaka tamo. A i ako je 1600 km BG-Borisov, onda je isto toliko i Borisov-BG. Nista ne moze da bude opravdanje.

Patrik

pre 8 godina

Moramo imati dozu opreza,ne smemo ih potceniti kao Ael,Tun...i njih smo tako otpisali pa smo se opekli.Moramo biti oprezni,nezdodni su ti timovi iz bivseg SSSR-a.

nenad jezdic

pre 8 godina

Znaci kakav god da je protivnik treba se fokusirati na svoju igru. Sto se tice partizana napad i sredina terena su sasvim solidni (naravno uvek moze i treba bolje), dok je odbrana dosta suplja i neorganizovana... Svaki steauin napad kao igraca manje u odbrani da smo imali... Tako da mislim, naravno ne kao profesionalac vec kao ljubitelj fudbala, da treba malo vise obratiti pažnju na odbranu i bice ok.

Marko

pre 8 godina

Nema sta da se prica, ovde je partizan favorit. Ovo nije bate borisov od ranije, dovoljno je pogledati rezultate u evropi poslednjih nekoliko godina. Jedva su prosli videoton i dundalk, a prosle godine gubili od sahtjora sa 7 0. ovo je sansa koju ne smemo propustiti, pojacati se sa jos par igraca i dobijamo dodatnih 16 miliona za prolaz. Ajmooo crno beli

djoka

pre 8 godina

Ovo nije ni bleda senka ekipe Bate Borisova od pre dve godine. Prosle godine su bili topovsko meso, gubili sa po 6-7:0 a ove su na jedvite jade došli do playoff-a. Realno za klasu slabija ekipa od Steaue. Sve u svemu odličan žreb i velike šanse da Partizan uđe u LŠ.

dragan1982

pre 8 godina

nebi bas reko da se partizan nema cega plasiti..bate je iskusna ekipa koja igra godinama zajedno..kod njih nije kao u partizanu da se prodaju igraci svake sezone ili svake druge u neke liga 5 klubove.znaci znaju se ,mogo da igraju i zavezanih ociju zajedno.gledo sam ih nekoliko puta zadnjih godina kad su igrali europske utakmice,pogotovo kuci su veoma snazni a i uvek im je stadion pun.iskustvo bi na kraju krajeva moglo presudi ali nemora da znaci..ovaj tim partizana ima kvalitet,tehnicki je veoma stabilan ,ima nekih par svojih aduta koji mogu da rese utakmicu sa jednim potezom (andrija zivkovic,abubakar..) ipak mora se napisati da je moglo biti puno..puno..puno losije i teze .fino je sto prvu utakmicu crno beli igraju na strani znaci da se nesto napraviti a onda pred fenomenalnom publikom u beogradu se moze proci..koje bi to slavlje bilo;) vojvodina ce nazalost ispasti..viktorija je isto tako iskusna,imaju brdo europskih utakmicama u nogama,napaljeni su do maksimuma kad igraju eurokupove a plus to stoje u duznosti jer se nisu kvalificirali za play off LS..sve u svemu bice interesantno i sve je moguce za nase klubove..srbijaaa

Del Boy

pre 8 godina

Inače, za tim BATE neće biti problem put u Beograd! :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lusy, 7. avgust 2015 14:45)

Njima je nizbrdo!

Navijac Partizana

pre 8 godina

U svakom slucaju ce biti spektakl na JNA protiv Batea, ali ajde da napunimo stadion protiv Spartaka! Grobari na noge! Imamo kvalitet za ls, ajde da podrzimo ove momke i u domacem prvenstvu, oni to zasluzuju...

Optimista

pre 8 godina

Dobijamo bez problema! Nakon dvadeset godina, Partizan konacno igra fudbal! BATE, destrukcija a gol samo slucajno. Fudbal uvijek pobjedi, samo hrabro do Lige Sampiona!

krsto

pre 8 godina

koliko nemaju pojma,jer ne poznaju istocni fudbal pa mjere po vrijednosti na trzistu,ili koji stranci igraju.gledao sam bate ove godine po malo dvije utakmice,sve su to profesionalci i to veci od bozinova,babovica i pojedinih.realno partizan ima u igrackom smislu samo na dvije,tri pozicije prednost.u taktickom smislu je dosta gori i neozbiljniji,posebno u tranzicionoj igri,iako je dosta napredovao u odnosu na proslu godinu.disciplina ce se najbolje vidjeti u ovoj utakmici,sa ruskom skolom koja driluje akcije,a tu se ne trpe improvizacije u smislu taktike. ne kazem da nema sanse,ali svakako nije favorit.ocekuju se dvije dosadne utakmice u kojima su bjelorusi favoriti.65:35 za bate.

programer

pre 8 godina

Ovaj BATE po zvucnosti ima nikakve igrace, ali uvek dodju do evrope. U rangu su Zvezde realno, cak je Zvezda po tk skuplji tim.
Srecno Partizanu od delije.

Partizanovac

pre 8 godina

U poslednjih 7 godina su igrali 4 puta LS i 2 puta LE. To je jako ozbiljan rezultat... Zato, nemojte pricati kako smo imali srece na zrebu jer je ovo jako tezak protivnik, najtezi posle Bazela! Imali bi sreci da smo izvukli Celtic ili APOEL, eventualno Dinamo, ovo je vec ozbiljno. Kada neki klub igra tako cesto LS, i u istom takmicenju ostvaruje solidne rezultate (igra nereseno, pobedi nekog itd.) to je za svaki repsekt. Na nasoj strani ponovo moze da bude publika, ako bude bilo kao protiv Steaue, i to sto je Vuk Rasovic trener Dinama iz Minska pa dobro zna njihhove vrline i mane. A ostalo je na njihvoj strani, i realno su favoriti. Ali da mozemo da ih prodjmo - mozemo, ali ce biti tesko, narocito ako ne popravimo kikseve u zadnjoj liniji...

Sta ti decko radis?

pre 8 godina

nisu mi jasne te price o udaljenosti gradova. pa nece biciklom da teraju do tamo. mada mozda to i ne bi bila losa ideja s obzirom na kondiciju.

fergi

pre 8 godina

Ljudi, zapeli ste za odbranu a nije vam jasno da tim koji ima napadacku formaciju sa 3 igraca u napadu rizikuje. To mora da trpi i odbrana. Da je 4 igraca u odbrani, samo jedan u napadu onda bi pisali da se branimo?? Igraci sredine terena u formaciji koju forsira Kiza moraju da igraju sigurno, sa preciznim pasovima, ne gubiti loptu i omoguciti protivniku za kontre i cest napad kako je bilo protiv Rumuna. Onda 3 igraca u odbrani su pod stalnim pritiskom. Ja sam za to da igramo na gol vise pa neka ih i primamo jer jasno je da je napad najbolja odbrana.

zarkesrb

pre 8 godina

Nemaju cega da se plase ali trebaju da budu svesni i da nam ta ruska skola fudbala nikad nije odgovarala.Ipak verujem da je protivnik po meri i da mozemo do Lige sampiona!

komšija Krtalić

pre 8 godina

@I takoc...

Prijatelju, Steaua je bila prvak Evrope...

Pa bila je ali pre 30 godina i kakve to veze ima sa današnjom Steauom... mislim i zvezda je bila prvak Evrope pa sad nije u stanju da pobedi ni Metalac iz Gornjeg Milanovca!

tony

pre 8 godina

da se plasi? ne. da ima respekta? da. taman da igraju sa zvezdom na primer, moraju prici ozbiljno toj utakmici i bez podcenjivanja. to je znalo u proslosti dobro da nam se olupa o glavu.

Petar

pre 8 godina

U poslednjih 7 godina redovno su u Evropi od toga 4 godine u Ligi sampiona i vi pisete, da se Partizan nema cega plasiti. Zato ce i ispasti jer stvarate krivu sliku kao da je Bate neki tamo Shamrok.

ssss

pre 8 godina

Zaboravili ste da napisete najvecu pobedu od svih Bate-ovih u evropi protiv velikog Bajerna(Hajnkesove masinerije a ne ove smejurije"pepove") kuci 3-1 2012/13 u L.S

Sasa

pre 8 godina

Znaci kakav god da je protivnik treba se fokusirati na svoju igru. Sto se tice partizana napad i sredina terena su sasvim solidni (naravno uvek moze i treba bolje), dok je odbrana dosta suplja i neorganizovana... Svaki steauin napad kao igraca manje u odbrani da smo imali... Tako da mislim, naravno ne kao profesionalac vec kao ljubitelj fudbala, da treba malo vise obratiti pažnju na odbranu i bice ok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad jezdic, 7. avgust 2015 14:04)

Napadi Steaue su izgledali opasno jer je Jevtovic izgubljen u prostoru. Mi zadnjeg veznog kao i da nismo imali na ove dve utakmice. Drugo, Abubakar se nije dovoljno puta vracao nazad u odbranu da pomogne Petrovicu, u revansu. To je bio takticki rizik Kize, rizik koji se ovog puta isplatio a mogao je mnogo da nas kosta jer ni Petrovic nije igrac za Evropske utakmice. Medjutim, non stop smo ih napadali i pritiskali, a posledica tako agresivnog pristupa je izbijanje Brasanca ispred golmana, prekrsaj i crveni karton. Napad je najjaca odbrana ove ekipe, ali bukvalno.

Somborac

pre 8 godina

Gledao sam Bate protiv Videotona ,koji je od sampionske ekipe prodao gotovo sve sto je iole vredelo,a doveo je kao pojacanja neke kante,i mogu vam reci da je Bate smejurija od ekipe,destruktivni tim bez ideje,i neocekivanih poteza.U prvoj utakmici nisu sutirali bukvalno na gol,protivnik dao autogol za 1:1,a u revansu kad su iskljucii Madjara onda su ga nekako ucackali.Partizan prolazi bez problema,ali nikako NE PODCENITI!!!!!!!

Dinarska divizija

pre 8 godina

Jedino šta me raduje kod nas (Partizana), to je da konačno igramo napadački fudbal!Kad počnu, kao reprezentacija, da dave loptu, povlače se, čekaju kontru,...sve mi se smuči.Svi znamo da je rezultat najbitniji, ali kukavičkom igrom ni povoljan rezultat ne može da se ostvari.Lepa prilika, da se domognemo LŠ!Mora obavezno da se dovede još neko pojačanje, neće se "baciti".Za ne daj bože, trebaće nam i za LE.

veerghoen

pre 8 godina

Уз пар појачања у одбрани (леви бек) и вези (радник на средини), Партизан ово пролази. БАТЕ тешко прима и тешко даје голове.

Pedja

pre 8 godina

Ovaj Bate nije ni blizu onog koji je pobedio Bajern. Po meni, sanse za prolaz Partizana su 55%. Zelim vam prolaz u LS i da dozivite hladan tus protiv Spartaka.

Milan

pre 8 godina

Godinama sam tripovao da je Bate dobio ime po nekom narodnom heroju :)(flo, 07. avgust 2015 16:53)

Jok brt, to ti je fazon Crvena Zvezda Beograd.

Mirko

pre 8 godina

(partizan sns telekom, 7. avgust 2015 17:39)

----------

O cemu ti pricas, drmaju te kompleksi a ?

Da je pravde u kosarci vi nebi ste ni postojali jer ste duzni skoro 17.miniona evra i samo zaslugom vlasti u Srbiji vi ste na volseban nacin od - 17 dosli do toga da imate +5.miliona za pojacanja.Sta mislis da objavite kako ste vratili i na osnovu cega dug od 17.miliona kad ste za to vreme niste nigde igrali i niste nista osvojlili sem ove zadnje dve godine kako vam drzava pumpa pare za pojacanja+ ni jednog igraca niste prodali ?

777

pre 8 godina

Ma da..Partizan ima toliko srece da nam drugi placa licence, dugove prema igracima, drugi ili bolje receno sponzori i drzava smanjuju dug za 12 miliona eu. Toliko smo srecni da nam sve drugi rade. Drugi nam dovode po 15tak igraca svake sezone. 5,4 miliona nije zaradio Partizan nego neki drugi, igrace po milionskim cenama prodaju drugi. Kada nam treba milion evra mi to nadjemo jer tako rade neki drugi. U Partizanu se niko nije oznojio i ostvarivao rezultate nego sve to rade DRUGI. Pa srecni smo i kada je zreb u pitanju. A kada dodje musema na stadion opet ce to uraditi drugi jer smo mnogo srecni?? Dosta bre vise sa tim pricama kako smo mnogo srecni?? Nego da vas tim IGRA , pobedjuje , daje golove i da ne ispadate u prvom kolu pa ce te i vi da budete SRECNI.

Provaljen si.

pre 8 godina

Ma daj nemojte da se lazemo.

Pobedili su jedan bayern 3:1 u grupnoj fazi a mi pricamo kako smo dobro prosli na zrebu.

Pregazice nas k'o plitak potok.
(Mirko, 7. avgust 2015 18:11)

Kako vas da pregaze, pa vi ste ispali jos pre mesec dana od Borata zar ne?

Rafa

pre 8 godina

Joj, ovi sto pricaju kako je Bate pobedio Bajern. Jeste, pobedio je. Pre 3 godine sa potpuno drugacijim timom! I to pitaj Boga kako. Ako cemo vec o tome ko je koga dobio, i Partizan je 2003. izbacio Njukasl mogao da savlada Real dva puta. Poredjenje na mestu.

neutralni felsh

pre 8 godina

Ali mogu da razumem da navijači kluba bez istorije "ne razumeju" svrhu i snagu tradicije...
(ja, 07. avgust 2015 17:09)


videsmo tu snagu vase istorije tradicije sa kairatom. kad vec trazis da ti se kaze.

partizan sns telekom

pre 8 godina

Dila Gori, raspala Steaua koja je sama sebi dala 2 gola i igrala sa igračem manje i Bate Borisov sastavljen samo od Belorusa?! Da li ima srećnijeg kluba na planeti od partizana? A realno ispali bi i od Kairata da su igrali sa takvom ekipom pre dve nedelje. To je činjenica s obzirom na prikazano. Nego zar se grobari nisu kleli da je Vučić doveo ovu upravu da bi uništila klub i dala Zvezdi titulu? Po koji put će grobari brutalno lagati i onda kao da ništa nije bilo? A Zvezdi koja je bila prvak sa timom koji bi se prošetao kroz ove kvalifikacije blokirana sredstva za licencu koja su bila obezbeđena i naravno grobarima je to u redu. Svake godine pričaju o nameštenoj tituli i onda je uzmu. Pobediće jednom i ovde pravda kao u košarci pa će proći i ovaj politički projekat kao onaj Dodikov. A Bate komedija od ekipe u rangu Artmedije tako da je siguran prolaz. Ups čekaj...

...jedeš se iznutra.

pre 8 godina

...Zvezdi koja je bila prvak sa timom koji bi se prošetao kroz ove kvalifikacije blokirana sredstva za licencu koja su bila obezbeđena i naravno grobarima je to u redu. Svake godine pričaju o nameštenoj tituli i onda je uzmu. Pobediće jednom i ovde pravda kao u košarci pa će proći i ovaj politički projekat kao onaj Dodikov. A Bate komedija od ekipe u rangu Artmedije tako da je siguran prolaz. Ups čekaj...
(partizan sns telekom, 07. avgust 2015 17:39)

Bate moj napaćeni...

danix

pre 8 godina

Kao sto mnogi ovdje rekose da Bate nije vise dobar kao sto je bio i ja mislim da Partizan,pametnom igrom,moze lako da prodje.Treba odmoriti prvotimce prije utakmica,a domace prvenstvo igrati sa drugim timom,kao u N.Pazaru tako da odmorni i orni udju u obe utakmice i nece biti problema.
Moze li mi neko objasniti ko su ovi Partizanovi mrzitelji i mucenici sto emituju negativne talase u vezi Partizana,zar ima nekoga u Srbiji i R.Srpskoj,i dijelom u C.Gori,ko ne navija za srpske klubove u medjunarodnim takmicenjima,pa bili to Zvezda,Partizan,Vojvodina ili Cuka,svejedno.
Srecno momci,

Rade Kv.

pre 8 godina

Cega se plasiti.Mi smo donekle ispunili svoj cilj jer sigurno ostajemo u evropi. Za l.Sampina treba biti smeker.ne treba srljati.Igrati odqovorno u sredini i pozadi.Ali zato se treba pojacati. I Bate se pojacao.Doveo Hleba.ni malo naivno. Naprotiv. Treba razmisliti malo. Lepa prilika ne treba je propustiti.Srecno.

Ajde Bato , ajde zlato ...

pre 8 godina

Da nije g - din Topalović avgustovsko dete - pa mu je ovih dana rodjendan ? Mislim da ovakav faktor sreće mora da se iskoristi do kraja - prvo rumuni sami smeste 3 od 4 gola + crveni za salto unapred oko šesnaesterca , a sada i " najteži mogući protivnik " !!
Ako ovo zeznete ...a i ako ne upropastite - ostajete komšije evropskog i svetskog šampiona !

PimPong

pre 8 godina

Moglo je da bude i gore, ali optimista sam. Ekipe iz bivseg SSSR-a su teske i tvrde, ali ovi momci iz Partizana grizu, tako da mislim da Borisov nije nepremostiva prepreka.

nikad izvini

pre 8 godina

stadion BATE-a je prelep. Verovatno nije mnogo skup,a iztgleda prelepo. Blam na cemu igraju Partizan, Zvezada, Vojvodina i ostali. Kucajte Borisov Arena i utivajte...

Skajvoker

pre 8 godina

Juce ceo dan pricam BATE, a ne smem da stavim pare.. Partizan ovde lagano ispada, ako kojim slucajem prodje za sta im dajem 20% sanse necu se vise oglasavati na vestima.

krsto

pre 8 godina

Za vecinu stvari se zapravo slazem sa tobom, samo kako mozes tako detaljno da uporedis timove ako si gledao "po malo dvije utakmice" BATE-a? Zvucis kao vecina ovdasnjih likova sa sajta, vide dva minuta tekmu u kaficu i vec imaju formirano misljenje i o oba tima i o svakom igracu pojedinacno
(Rajan O'Rajli, 7. avgust 2015 13:30)
imam toliko izostreno oko,svaki dan po dva tri sata fudbala,a uz to znam ih iz proteklih sezona,mozda su jednu nijansu slabiji,ali to nista ne znaci,jer sezona je tek pocela.partizanove limite ne mogu da odredim,ali sa "lijenim"bozinovom ,babovicem,tehnicki limitiranim vulicevicem i abubakarom i sa solidnim ostalim +zivkovic,bez klupe partizan je autsajder.ali svakako ima sansu.

Dr Tubeless

pre 8 godina

Partizan zaista nema cega da se plasi, jer nece imati ni vremena da shvati kakav pakao ce ga snaci protiv tima koji redovno igra LS.A to gde je Minsk u odnosu na Beograd, nije ni bitno, jer se putuje avionom i to carter letom.Pitanje je samo da li ce avion biti dovoljno veliki da primi sve one parazit putnike koji se slepaju uz klub, i tako obilaze razne destinacije a ne daju ni zutu banku za to!a o jelu i picu za dzabanu da i ne govorim!

Nikola

pre 8 godina

BATE nije rang Bazela ili Dinama, ali je jako težak protivnik za Partizan. Teško da će Franjevci imati dvaput mnogo sreće kao protiv Rumuna. BATE je umeo da pobedi Atletik Bilbao, Lil i čak Bajern u Ligi Šampiona.

fun

pre 8 godina

Jel sam ja lose shvatio ili? Ako prodjemo Bate dobijamo dodatnih 7-8 miliona,sto u zbiru sa premijama za 2. i 3. kolo daje sumu od 14-15mil?Mislis da se ne dobija 16 miliona ako prodjemo BATE...

ja

pre 8 godina

(komšija Krtalić, 07. avgust 2015 14:56)

Zbog toga što je lik odvalio da BATE nije ništa jači od Steaue u istoriji. A gde ćeš jače od toga da je neko bio evropski šampion?!

Ali mogu da razumem da navijači kluba bez istorije "ne razumeju" svrhu i snagu tradicije...

Mirko

pre 8 godina

Ma daj nemojte da se lazemo.

Pobedili su jedan bayern 3:1 u grupnoj fazi a mi pricamo kako smo dobro prosli na zrebu.

Pregazice nas k'o plitak potok.

Mirko

pre 8 godina

Ljudi, zapeli ste za odbranu a nije vam jasno da tim koji ima napadacku formaciju sa 3 igraca u napadu rizikuje. To mora da trpi i odbrana. Da je 4 igraca u odbrani, samo jedan u napadu onda bi pisali da se branimo?? Igraci sredine terena u formaciji koju forsira Kiza moraju da igraju sigurno, sa preciznim pasovima, ne gubiti loptu i omoguciti protivniku za kontre i cest napad kako je bilo protiv Rumuna. Onda 3 igraca u odbrani su pod stalnim pritiskom. Ja sam za to da igramo na gol vise pa neka ih i primamo jer jasno je da je napad najbolja odbrana.
(fergi, 7. avgust 2015 16:39)

Ja bi se slozio sa tobom da je Napad najbolja odbrana ali kad bi se Partizan pojacao sa Iniestom i Maskeranom a ne sa nekim Kosovicem ili Dzonatanom

Марко

pre 8 godina

Партизан дугује Србији једну титлу првака Европе. Ја још увек чекам. Има ли наде?

partizan sns telekom

pre 8 godina

Dila Gori, raspala Steaua koja je sama sebi dala 2 gola i igrala sa igračem manje i Bate Borisov sastavljen samo od Belorusa?! Da li ima srećnijeg kluba na planeti od partizana? A realno ispali bi i od Kairata da su igrali sa takvom ekipom pre dve nedelje. To je činjenica s obzirom na prikazano. Nego zar se grobari nisu kleli da je Vučić doveo ovu upravu da bi uništila klub i dala Zvezdi titulu? Po koji put će grobari brutalno lagati i onda kao da ništa nije bilo? A Zvezdi koja je bila prvak sa timom koji bi se prošetao kroz ove kvalifikacije blokirana sredstva za licencu koja su bila obezbeđena i naravno grobarima je to u redu. Svake godine pričaju o nameštenoj tituli i onda je uzmu. Pobediće jednom i ovde pravda kao u košarci pa će proći i ovaj politički projekat kao onaj Dodikov. A Bate komedija od ekipe u rangu Artmedije tako da je siguran prolaz. Ups čekaj...

@i takoc

pre 8 godina

Slazem se, ali isto tako treba biti realan i reci da Steaua nije dobila crveni,mi to ne bi prosli,tako da bez zalecanja,nismo mi u prilici da bilo kome pretimo.

krsto

pre 8 godina

koliko nemaju pojma,jer ne poznaju istocni fudbal pa mjere po vrijednosti na trzistu,ili koji stranci igraju.gledao sam bate ove godine po malo dvije utakmice,sve su to profesionalci i to veci od bozinova,babovica i pojedinih.realno partizan ima u igrackom smislu samo na dvije,tri pozicije prednost.u taktickom smislu je dosta gori i neozbiljniji,posebno u tranzicionoj igri,iako je dosta napredovao u odnosu na proslu godinu.disciplina ce se najbolje vidjeti u ovoj utakmici,sa ruskom skolom koja driluje akcije,a tu se ne trpe improvizacije u smislu taktike. ne kazem da nema sanse,ali svakako nije favorit.ocekuju se dvije dosadne utakmice u kojima su bjelorusi favoriti.65:35 za bate.

Ajde Bato , ajde zlato ...

pre 8 godina

Da nije g - din Topalović avgustovsko dete - pa mu je ovih dana rodjendan ? Mislim da ovakav faktor sreće mora da se iskoristi do kraja - prvo rumuni sami smeste 3 od 4 gola + crveni za salto unapred oko šesnaesterca , a sada i " najteži mogući protivnik " !!
Ako ovo zeznete ...a i ako ne upropastite - ostajete komšije evropskog i svetskog šampiona !

Mirko

pre 8 godina

Ma daj nemojte da se lazemo.

Pobedili su jedan bayern 3:1 u grupnoj fazi a mi pricamo kako smo dobro prosli na zrebu.

Pregazice nas k'o plitak potok.

Skajvoker

pre 8 godina

Juce ceo dan pricam BATE, a ne smem da stavim pare.. Partizan ovde lagano ispada, ako kojim slucajem prodje za sta im dajem 20% sanse necu se vise oglasavati na vestima.

Nikola

pre 8 godina

BATE nije rang Bazela ili Dinama, ali je jako težak protivnik za Partizan. Teško da će Franjevci imati dvaput mnogo sreće kao protiv Rumuna. BATE je umeo da pobedi Atletik Bilbao, Lil i čak Bajern u Ligi Šampiona.

I takoc...

pre 8 godina

Iskreno, BATE nije nista jaci od Steaue, ni po istoriji, ni po ulaganjima, ni po stadionu, ni po navijacima, ni po vrednosti tima, sve je to na strani Steaue tako da mislim da Partizan itekako ima sansu da se plasira u Ligu Sampiona u sta zaista i verujem.

ivan

pre 8 godina

Eto vam sanse za Ligu Sampiona. Ako ne udjete ove godine nemate izgovor. Protivnik nije slab, ali je u svakom smislu slabiji od svih preostalih koji su mogli da dodju.

krsto

pre 8 godina

Za vecinu stvari se zapravo slazem sa tobom, samo kako mozes tako detaljno da uporedis timove ako si gledao "po malo dvije utakmice" BATE-a? Zvucis kao vecina ovdasnjih likova sa sajta, vide dva minuta tekmu u kaficu i vec imaju formirano misljenje i o oba tima i o svakom igracu pojedinacno
(Rajan O'Rajli, 7. avgust 2015 13:30)
imam toliko izostreno oko,svaki dan po dva tri sata fudbala,a uz to znam ih iz proteklih sezona,mozda su jednu nijansu slabiji,ali to nista ne znaci,jer sezona je tek pocela.partizanove limite ne mogu da odredim,ali sa "lijenim"bozinovom ,babovicem,tehnicki limitiranim vulicevicem i abubakarom i sa solidnim ostalim +zivkovic,bez klupe partizan je autsajder.ali svakako ima sansu.

ja

pre 8 godina

(komšija Krtalić, 07. avgust 2015 14:56)

Zbog toga što je lik odvalio da BATE nije ništa jači od Steaue u istoriji. A gde ćeš jače od toga da je neko bio evropski šampion?!

Ali mogu da razumem da navijači kluba bez istorije "ne razumeju" svrhu i snagu tradicije...

Miloš

pre 8 godina

Ne volim nikako ove "ruske" klubove. Ne odigraju nista a daju ti gol.
(Trandafil Karanfilovski, 7. avgust 2015 12:41)

Srecom ovi "nasi" klubovi igraju ko da su nemacki, sve na znanje i uvezbanost

VladaNS

pre 8 godina

Slazem se, ali isto tako treba biti realan i reci da Steaua nije dobila crveni,mi to ne bi prosli,tako da bez zalecanja,nismo mi u prilici da bilo kome pretimo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (@i takoc, 7. avgust 2015 12:56)

Isto tako moramo reći da Steaua ne bi dobila crveni karton da Partizan nije bio tako agresivan i nastavio da napada i pored teške situacije. Mi smo svoju sreću zaslužili, crveni karton nije poklon već zarađen!

Marko

pre 8 godina

Nema sta da se prica, ovde je partizan favorit. Ovo nije bate borisov od ranije, dovoljno je pogledati rezultate u evropi poslednjih nekoliko godina. Jedva su prosli videoton i dundalk, a prosle godine gubili od sahtjora sa 7 0. ovo je sansa koju ne smemo propustiti, pojacati se sa jos par igraca i dobijamo dodatnih 16 miliona za prolaz. Ajmooo crno beli

Petar

pre 8 godina

U poslednjih 7 godina redovno su u Evropi od toga 4 godine u Ligi sampiona i vi pisete, da se Partizan nema cega plasiti. Zato ce i ispasti jer stvarate krivu sliku kao da je Bate neki tamo Shamrok.

programer

pre 8 godina

Ovaj BATE po zvucnosti ima nikakve igrace, ali uvek dodju do evrope. U rangu su Zvezde realno, cak je Zvezda po tk skuplji tim.
Srecno Partizanu od delije.

dragan1982

pre 8 godina

nebi bas reko da se partizan nema cega plasiti..bate je iskusna ekipa koja igra godinama zajedno..kod njih nije kao u partizanu da se prodaju igraci svake sezone ili svake druge u neke liga 5 klubove.znaci znaju se ,mogo da igraju i zavezanih ociju zajedno.gledo sam ih nekoliko puta zadnjih godina kad su igrali europske utakmice,pogotovo kuci su veoma snazni a i uvek im je stadion pun.iskustvo bi na kraju krajeva moglo presudi ali nemora da znaci..ovaj tim partizana ima kvalitet,tehnicki je veoma stabilan ,ima nekih par svojih aduta koji mogu da rese utakmicu sa jednim potezom (andrija zivkovic,abubakar..) ipak mora se napisati da je moglo biti puno..puno..puno losije i teze .fino je sto prvu utakmicu crno beli igraju na strani znaci da se nesto napraviti a onda pred fenomenalnom publikom u beogradu se moze proci..koje bi to slavlje bilo;) vojvodina ce nazalost ispasti..viktorija je isto tako iskusna,imaju brdo europskih utakmicama u nogama,napaljeni su do maksimuma kad igraju eurokupove a plus to stoje u duznosti jer se nisu kvalificirali za play off LS..sve u svemu bice interesantno i sve je moguce za nase klubove..srbijaaa

Pedja

pre 8 godina

Ovaj Bate nije ni blizu onog koji je pobedio Bajern. Po meni, sanse za prolaz Partizana su 55%. Zelim vam prolaz u LS i da dozivite hladan tus protiv Spartaka.

Sasa

pre 8 godina

Znaci kakav god da je protivnik treba se fokusirati na svoju igru. Sto se tice partizana napad i sredina terena su sasvim solidni (naravno uvek moze i treba bolje), dok je odbrana dosta suplja i neorganizovana... Svaki steauin napad kao igraca manje u odbrani da smo imali... Tako da mislim, naravno ne kao profesionalac vec kao ljubitelj fudbala, da treba malo vise obratiti pažnju na odbranu i bice ok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad jezdic, 7. avgust 2015 14:04)

Napadi Steaue su izgledali opasno jer je Jevtovic izgubljen u prostoru. Mi zadnjeg veznog kao i da nismo imali na ove dve utakmice. Drugo, Abubakar se nije dovoljno puta vracao nazad u odbranu da pomogne Petrovicu, u revansu. To je bio takticki rizik Kize, rizik koji se ovog puta isplatio a mogao je mnogo da nas kosta jer ni Petrovic nije igrac za Evropske utakmice. Medjutim, non stop smo ih napadali i pritiskali, a posledica tako agresivnog pristupa je izbijanje Brasanca ispred golmana, prekrsaj i crveni karton. Napad je najjaca odbrana ove ekipe, ali bukvalno.

Optimista

pre 8 godina

Dobijamo bez problema! Nakon dvadeset godina, Partizan konacno igra fudbal! BATE, destrukcija a gol samo slucajno. Fudbal uvijek pobjedi, samo hrabro do Lige Sampiona!

Modesty Blaise

pre 8 godina

BATE ima kontinuitet dobrih rezultata u evro takmicenjima i ubedljivo je najjaci u svom prvenstvu. S druge strane nisu se bas proslavili u drugom i trecem kolu ali su ipak prosli. Igracki, Partizan je jaci ali ovi su na sredini prvenstva. Najbolja odluka u poslednjih deset godina u nasem prvenstvu je raniji pocetak lige. Videlo se koliko je Vosa bila spremnija od Sampe. Partizan samo maksimalno ozbiljno u odbrani, a u napadu ne sumnjam da ce Zile i ekipa probiti Beloruse. Sve u svemu, jako lepa sansa da na jesen u Bg-u gledamo najjace evropske klubove.

Andrija

pre 8 godina

BATE je tvrda i dobro organizovana ekipa. Nemaju istaknute pojedince, ali su uigrani. Tesko im je dati gol, ali i oni ih tesko postizu. Bice to dva dosta ravnopravna duela, gde ce se vecina stvari odvijati na sredini. Sitnice i greske ce odlucivati, a to nije prednost Partizana, jer nasa odbrana itekako gresi. Mislim da bi idealno bilo pojacati zadnju liniju i dovesti novog igraca umesto Petrovica (ipak decko nema potreban kvalitet za takvu utakmicu). Partizan ima (posle dugo vremena) ideju i nacin da probije protivnika i napadne gol, tako da ako pojacamo kadar u odbrani, idemo dalje!

ssss

pre 8 godina

Zaboravili ste da napisete najvecu pobedu od svih Bate-ovih u evropi protiv velikog Bajerna(Hajnkesove masinerije a ne ove smejurije"pepove") kuci 3-1 2012/13 u L.S

Dr Tubeless

pre 8 godina

Partizan zaista nema cega da se plasi, jer nece imati ni vremena da shvati kakav pakao ce ga snaci protiv tima koji redovno igra LS.A to gde je Minsk u odnosu na Beograd, nije ni bitno, jer se putuje avionom i to carter letom.Pitanje je samo da li ce avion biti dovoljno veliki da primi sve one parazit putnike koji se slepaju uz klub, i tako obilaze razne destinacije a ne daju ni zutu banku za to!a o jelu i picu za dzabanu da i ne govorim!

Milan

pre 8 godina

Godinama sam tripovao da je Bate dobio ime po nekom narodnom heroju :)(flo, 07. avgust 2015 16:53)

Jok brt, to ti je fazon Crvena Zvezda Beograd.

Rajan O'Rajli

pre 8 godina

koliko nemaju pojma,jer ne poznaju istocni fudbal pa mjere po vrijednosti na trzistu,ili koji stranci igraju.gledao sam bate ove godine po malo dvije utakmice,sve su to profesionalci i to veci od bozinova,babovica i pojedinih.realno partizan ima u igrackom smislu samo na dvije,tri pozicije prednost.u taktickom smislu je dosta gori i neozbiljniji,posebno u tranzicionoj igri,iako je dosta napredovao u odnosu na proslu godinu.disciplina ce se najbolje vidjeti u ovoj utakmici,sa ruskom skolom koja driluje akcije,a tu se ne trpe improvizacije u smislu taktike. ne kazem da nema sanse,ali svakako nije favorit.ocekuju se dvije dosadne utakmice u kojima su bjelorusi favoriti.65:35 za bate.
(krsto, 7. avgust 2015 12:57)

Za vecinu stvari se zapravo slazem sa tobom, samo kako mozes tako detaljno da uporedis timove ako si gledao "po malo dvije utakmice" BATE-a? Zvucis kao vecina ovdasnjih likova sa sajta, vide dva minuta tekmu u kaficu i vec imaju formirano misljenje i o oba tima i o svakom igracu pojedinacno

Partizanovac

pre 8 godina

U poslednjih 7 godina su igrali 4 puta LS i 2 puta LE. To je jako ozbiljan rezultat... Zato, nemojte pricati kako smo imali srece na zrebu jer je ovo jako tezak protivnik, najtezi posle Bazela! Imali bi sreci da smo izvukli Celtic ili APOEL, eventualno Dinamo, ovo je vec ozbiljno. Kada neki klub igra tako cesto LS, i u istom takmicenju ostvaruje solidne rezultate (igra nereseno, pobedi nekog itd.) to je za svaki repsekt. Na nasoj strani ponovo moze da bude publika, ako bude bilo kao protiv Steaue, i to sto je Vuk Rasovic trener Dinama iz Minska pa dobro zna njihhove vrline i mane. A ostalo je na njihvoj strani, i realno su favoriti. Ali da mozemo da ih prodjmo - mozemo, ali ce biti tesko, narocito ako ne popravimo kikseve u zadnjoj liniji...

djoka

pre 8 godina

Ovo nije ni bleda senka ekipe Bate Borisova od pre dve godine. Prosle godine su bili topovsko meso, gubili sa po 6-7:0 a ove su na jedvite jade došli do playoff-a. Realno za klasu slabija ekipa od Steaue. Sve u svemu odličan žreb i velike šanse da Partizan uđe u LŠ.

nenad jezdic

pre 8 godina

Znaci kakav god da je protivnik treba se fokusirati na svoju igru. Sto se tice partizana napad i sredina terena su sasvim solidni (naravno uvek moze i treba bolje), dok je odbrana dosta suplja i neorganizovana... Svaki steauin napad kao igraca manje u odbrani da smo imali... Tako da mislim, naravno ne kao profesionalac vec kao ljubitelj fudbala, da treba malo vise obratiti pažnju na odbranu i bice ok.

Navijac Partizana

pre 8 godina

U svakom slucaju ce biti spektakl na JNA protiv Batea, ali ajde da napunimo stadion protiv Spartaka! Grobari na noge! Imamo kvalitet za ls, ajde da podrzimo ove momke i u domacem prvenstvu, oni to zasluzuju...

tony

pre 8 godina

da se plasi? ne. da ima respekta? da. taman da igraju sa zvezdom na primer, moraju prici ozbiljno toj utakmici i bez podcenjivanja. to je znalo u proslosti dobro da nam se olupa o glavu.

Mirko

pre 8 godina

(partizan sns telekom, 7. avgust 2015 17:39)

----------

O cemu ti pricas, drmaju te kompleksi a ?

Da je pravde u kosarci vi nebi ste ni postojali jer ste duzni skoro 17.miniona evra i samo zaslugom vlasti u Srbiji vi ste na volseban nacin od - 17 dosli do toga da imate +5.miliona za pojacanja.Sta mislis da objavite kako ste vratili i na osnovu cega dug od 17.miliona kad ste za to vreme niste nigde igrali i niste nista osvojlili sem ove zadnje dve godine kako vam drzava pumpa pare za pojacanja+ ni jednog igraca niste prodali ?

vladakanidja

pre 8 godina

Pre tri godine su pobedili Bajern 3:1 i Lil u gostima cini mi se istim rezultatom, ali su zato prosle izgubili 7:0 od Sahtjora i jos neke petarde su primili...Kako god, prepustimo im ulogu favorita, a dok god imamo onakvog bisera kao sto je Andrija ja se za napad ne bojim. Sada treba pojacati odbranu, NAPRED PARTIZAN!!!

veerghoen

pre 8 godina

Уз пар појачања у одбрани (леви бек) и вези (радник на средини), Партизан ово пролази. БАТЕ тешко прима и тешко даје голове.

Da se izgine, pa kako bude

pre 8 godina

Aman, ne idu pesaka tamo. A i ako je 1600 km BG-Borisov, onda je isto toliko i Borisov-BG. Nista ne moze da bude opravdanje.

Марко

pre 8 godina

Партизан дугује Србији једну титлу првака Европе. Ја још увек чекам. Има ли наде?

Dzoni

pre 8 godina

Druže sve je to lepo, ali Zvezda ih je dobila u pripremnoj utakmici, a ovo je odlučujuća utakmica za ulazak u Ligu Šampiona. Nebo i zemlja, nikakvih dodirnih tačaka, niti sličnosti.
BATE je do sada u beloruskom prvenstvu odigrao 14 utakmica i nijednu nije izgubio (ima samo 2 remija) i ubedljivo je na provm mestu. U ovom sad kolu koje im predstoji igraju sa Dinamom iz Minska. To će im biti odlična provera pred utakmicu sa nama. Ali, verujem u ovaj tim Partizana, pogotovo što Partizan odavno nije tako dobro počeo sezonu, kao ovu. Idemo crno-beliiiiiiiiii...

fergi

pre 8 godina

Ljudi, zapeli ste za odbranu a nije vam jasno da tim koji ima napadacku formaciju sa 3 igraca u napadu rizikuje. To mora da trpi i odbrana. Da je 4 igraca u odbrani, samo jedan u napadu onda bi pisali da se branimo?? Igraci sredine terena u formaciji koju forsira Kiza moraju da igraju sigurno, sa preciznim pasovima, ne gubiti loptu i omoguciti protivniku za kontre i cest napad kako je bilo protiv Rumuna. Onda 3 igraca u odbrani su pod stalnim pritiskom. Ja sam za to da igramo na gol vise pa neka ih i primamo jer jasno je da je napad najbolja odbrana.

Somborac

pre 8 godina

Gledao sam Bate protiv Videotona ,koji je od sampionske ekipe prodao gotovo sve sto je iole vredelo,a doveo je kao pojacanja neke kante,i mogu vam reci da je Bate smejurija od ekipe,destruktivni tim bez ideje,i neocekivanih poteza.U prvoj utakmici nisu sutirali bukvalno na gol,protivnik dao autogol za 1:1,a u revansu kad su iskljucii Madjara onda su ga nekako ucackali.Partizan prolazi bez problema,ali nikako NE PODCENITI!!!!!!!

Del Boy

pre 8 godina

Inače, za tim BATE neće biti problem put u Beograd! :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lusy, 7. avgust 2015 14:45)

Njima je nizbrdo!

777

pre 8 godina

Ma da..Partizan ima toliko srece da nam drugi placa licence, dugove prema igracima, drugi ili bolje receno sponzori i drzava smanjuju dug za 12 miliona eu. Toliko smo srecni da nam sve drugi rade. Drugi nam dovode po 15tak igraca svake sezone. 5,4 miliona nije zaradio Partizan nego neki drugi, igrace po milionskim cenama prodaju drugi. Kada nam treba milion evra mi to nadjemo jer tako rade neki drugi. U Partizanu se niko nije oznojio i ostvarivao rezultate nego sve to rade DRUGI. Pa srecni smo i kada je zreb u pitanju. A kada dodje musema na stadion opet ce to uraditi drugi jer smo mnogo srecni?? Dosta bre vise sa tim pricama kako smo mnogo srecni?? Nego da vas tim IGRA , pobedjuje , daje golove i da ne ispadate u prvom kolu pa ce te i vi da budete SRECNI.

...jedeš se iznutra.

pre 8 godina

...Zvezdi koja je bila prvak sa timom koji bi se prošetao kroz ove kvalifikacije blokirana sredstva za licencu koja su bila obezbeđena i naravno grobarima je to u redu. Svake godine pričaju o nameštenoj tituli i onda je uzmu. Pobediće jednom i ovde pravda kao u košarci pa će proći i ovaj politički projekat kao onaj Dodikov. A Bate komedija od ekipe u rangu Artmedije tako da je siguran prolaz. Ups čekaj...
(partizan sns telekom, 07. avgust 2015 17:39)

Bate moj napaćeni...

Patrik

pre 8 godina

Moramo imati dozu opreza,ne smemo ih potceniti kao Ael,Tun...i njih smo tako otpisali pa smo se opekli.Moramo biti oprezni,nezdodni su ti timovi iz bivseg SSSR-a.

komšija Krtalić

pre 8 godina

@I takoc...

Prijatelju, Steaua je bila prvak Evrope...

Pa bila je ali pre 30 godina i kakve to veze ima sa današnjom Steauom... mislim i zvezda je bila prvak Evrope pa sad nije u stanju da pobedi ni Metalac iz Gornjeg Milanovca!

Dinarska divizija

pre 8 godina

Jedino šta me raduje kod nas (Partizana), to je da konačno igramo napadački fudbal!Kad počnu, kao reprezentacija, da dave loptu, povlače se, čekaju kontru,...sve mi se smuči.Svi znamo da je rezultat najbitniji, ali kukavičkom igrom ni povoljan rezultat ne može da se ostvari.Lepa prilika, da se domognemo LŠ!Mora obavezno da se dovede još neko pojačanje, neće se "baciti".Za ne daj bože, trebaće nam i za LE.

danix

pre 8 godina

Kao sto mnogi ovdje rekose da Bate nije vise dobar kao sto je bio i ja mislim da Partizan,pametnom igrom,moze lako da prodje.Treba odmoriti prvotimce prije utakmica,a domace prvenstvo igrati sa drugim timom,kao u N.Pazaru tako da odmorni i orni udju u obe utakmice i nece biti problema.
Moze li mi neko objasniti ko su ovi Partizanovi mrzitelji i mucenici sto emituju negativne talase u vezi Partizana,zar ima nekoga u Srbiji i R.Srpskoj,i dijelom u C.Gori,ko ne navija za srpske klubove u medjunarodnim takmicenjima,pa bili to Zvezda,Partizan,Vojvodina ili Cuka,svejedno.
Srecno momci,

neutralni felsh

pre 8 godina

Ali mogu da razumem da navijači kluba bez istorije "ne razumeju" svrhu i snagu tradicije...
(ja, 07. avgust 2015 17:09)


videsmo tu snagu vase istorije tradicije sa kairatom. kad vec trazis da ti se kaze.

Rafa

pre 8 godina

Joj, ovi sto pricaju kako je Bate pobedio Bajern. Jeste, pobedio je. Pre 3 godine sa potpuno drugacijim timom! I to pitaj Boga kako. Ako cemo vec o tome ko je koga dobio, i Partizan je 2003. izbacio Njukasl mogao da savlada Real dva puta. Poredjenje na mestu.

Mirko

pre 8 godina

Ljudi, zapeli ste za odbranu a nije vam jasno da tim koji ima napadacku formaciju sa 3 igraca u napadu rizikuje. To mora da trpi i odbrana. Da je 4 igraca u odbrani, samo jedan u napadu onda bi pisali da se branimo?? Igraci sredine terena u formaciji koju forsira Kiza moraju da igraju sigurno, sa preciznim pasovima, ne gubiti loptu i omoguciti protivniku za kontre i cest napad kako je bilo protiv Rumuna. Onda 3 igraca u odbrani su pod stalnim pritiskom. Ja sam za to da igramo na gol vise pa neka ih i primamo jer jasno je da je napad najbolja odbrana.
(fergi, 7. avgust 2015 16:39)

Ja bi se slozio sa tobom da je Napad najbolja odbrana ali kad bi se Partizan pojacao sa Iniestom i Maskeranom a ne sa nekim Kosovicem ili Dzonatanom

zarkesrb

pre 8 godina

Nemaju cega da se plase ali trebaju da budu svesni i da nam ta ruska skola fudbala nikad nije odgovarala.Ipak verujem da je protivnik po meri i da mozemo do Lige sampiona!

Provaljen si.

pre 8 godina

Ma daj nemojte da se lazemo.

Pobedili su jedan bayern 3:1 u grupnoj fazi a mi pricamo kako smo dobro prosli na zrebu.

Pregazice nas k'o plitak potok.
(Mirko, 7. avgust 2015 18:11)

Kako vas da pregaze, pa vi ste ispali jos pre mesec dana od Borata zar ne?

Sta ti decko radis?

pre 8 godina

nisu mi jasne te price o udaljenosti gradova. pa nece biciklom da teraju do tamo. mada mozda to i ne bi bila losa ideja s obzirom na kondiciju.

nikad izvini

pre 8 godina

stadion BATE-a je prelep. Verovatno nije mnogo skup,a iztgleda prelepo. Blam na cemu igraju Partizan, Zvezada, Vojvodina i ostali. Kucajte Borisov Arena i utivajte...

fun

pre 8 godina

Jel sam ja lose shvatio ili? Ako prodjemo Bate dobijamo dodatnih 7-8 miliona,sto u zbiru sa premijama za 2. i 3. kolo daje sumu od 14-15mil?Mislis da se ne dobija 16 miliona ako prodjemo BATE...

PimPong

pre 8 godina

Moglo je da bude i gore, ali optimista sam. Ekipe iz bivseg SSSR-a su teske i tvrde, ali ovi momci iz Partizana grizu, tako da mislim da Borisov nije nepremostiva prepreka.

Rade Kv.

pre 8 godina

Cega se plasiti.Mi smo donekle ispunili svoj cilj jer sigurno ostajemo u evropi. Za l.Sampina treba biti smeker.ne treba srljati.Igrati odqovorno u sredini i pozadi.Ali zato se treba pojacati. I Bate se pojacao.Doveo Hleba.ni malo naivno. Naprotiv. Treba razmisliti malo. Lepa prilika ne treba je propustiti.Srecno.