Nedelja, 02.08.2015.

23:01

Skorcanitis pojačao Crvenu zvezdu!

Grčki košarkaš Sofoklis Skorcanitis novi je igrač Crvene zvezde, potvrđeno je za B92 u klubu sa Malog Kalemegdana.

Izvor: JT

Skorcanitis pojaèao Crvenu zvezdu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

261 Komentari

Sortiraj po:

Истомишљеник

pre 8 godina

Стари Звездаш потпуно си у праву,Штимац као трећа опција добро би дошао,а тренутно је без клуба.Могао би и 4 да одигра.

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Много шта у спорту и трансферима носи ризик неуспеха.Не зна се како ће његов скелет издржати доскоке масе 156 кг,и колико ће скочни зглобови издржати дробљење толике масе.Постоји велики ризик честих повреда и изостајања,а ако не дође и трећи центар,тада поред Цирбеса ће и Тејић морати на центра.За АБА довољно али за ЕЛ преслабо.Каплановић је сићушан по маси за ЕЛ,тако да мислим да је довођење још једног доминантног центра са одличном техником неопходност.

Vesna

pre 8 godina

Jovic napusta czv, miljenovic potpisuje kao drugi plej. Keselj dolazi na poziciju 3
(Markoni, 3. avgust 2015 15:47)

Nadam se da lupetas. Jovic je odlican igrac i mesto mu je u Zvezdi. Keselj je OK ali Radonjic ga nije zeleo u timu prosle godine zasto bi ove? Miljenovic je postigao svoj puni maksimum i ono sto produkuje u Megi je njegovih "5 minuta". To nije ni izdaleka dovoljno za EL i samim tim za Zvezdu.

Komentar

pre 8 godina

Razmisljam se da pazarim njegov dres u njegovoj velicini, da dam zeni da nosi po kuci ko 'aljinu. (Azer, 03. avgust 2015 14:10)

Imas bas veliku zenu :-)

Trener

pre 8 godina

Sofo igra odbranu vrhunski cak je i Bobi proznao da mu je sa Sofom bilo najteze u reketu. Znaci koncepcijski igramo isto stim sto imamo ubicu sutera.

Vlada23

pre 8 godina

Moraju da paze na njegovu platu, s obzirom da trosi 82% primanja na hranu. (SsssVvvv, 03. avgust 2015 10:35)

Za njega je ovo idealno, ako zakasni koja plata konacno ce skinuti koju kilu.

A sad ozbiljno, vidim mnogi zvezdasi govore kako je on promasaj, pustite Radonju da sklapa svoj tim, koji god igrac da je dosao u Zvezdu napredovao je bar za 10%, kad je dosao Bobi umeo je samo da zakuca, i za 2 godine MVP. Zvezda ima dobar i kvalitetan rad, i odlicne uslove i nema razloga za strah. Naravno, i drugi nasi klubovi imaju dobar rad, nemam komplekse da kazem da je i Partizan napravio dobre igrace.

Kum

pre 8 godina

Ало бре одакле паре за ово планинарење!
(ja, 3. avgust 2015 10:42)

1. Prodaja sezonskih karata
2. Privatni sponzori (IDEA itd)
3. Prodaja igraca (1.000.000 € za Kalinu, 500.000 € za Bobija)
4. 150.000 € za igranje EL
5. Nesto malo i od drzave, kao i vama
6. Marketinske akcije i saradnje (Telekom itd.)
7. Prodaja Zvezdine robe (majice, privesci, itd)
8. Televizijska prava
9. Oslobodili budzet za Vilijevu, Bobijevu, Djenkinu i Kalininu platu
10. Buduca prodaja dnevnih karata (EL, ABA, KLS)

E tako se ZARADJUJE novac, prijatelju, ali kapiram da ti je to nepoznato.

dont give a f

pre 8 godina

Ocigledno je Cirbes prvi centar sledece sezone zato je i doveden najdominantniji centar koji moze da igra 15 minuta. Sto se tice amera, sobzirom da je zvezda uzela milion od kalenica moze da priusti sebi neko jace pojacanje. Samo sto fali sad 2 i 3 da ne preplate pleja koji i nema neki sut, a sut je preko potreban...

Zee

pre 8 godina

citam ne verujem......koliko hvalospeva....ABA ligu moze da igra ali za Evroligu treba brzi okretniji centar.Imao je vrlo lošu sezonu u Makabiju...i pored njega treba dovesti još 5 igrača.
(kiza, 03. avgust 2015 07:48)

I ja čitam i ne verujem. Bržeg i okretnijeg centra imamo i zove se Maik Zirbes, možda si čuo za momka.

Mare

pre 8 godina

Iskreno mi je jako drago da je dosao neko ko je uvek gubio od partizana, u svim klubovima :)

Salu na stranu, bice odlicno da u ligi bude jedan igrac nba snage i iskustva kakvog ima Sofo. Nadam se da ce neki novi Marjanovic ili Milutinov uciti igrajuci sa i protiv njega.

nini

pre 8 godina

Dobrodošao!Kakvi ljubomorni komentari,to je najbolje.Sa 30godina sigurno nije star,pripreme kreću biće on top spreman i 325000 nije puno za njega.On i Cirbes ima da gaze.

QRoña

pre 8 godina

Vrlo, vrlo lose pojacanje, ako se uopste za njega moze reci da je nekakvo pojacanje uz to je jos i veoma skup, vrlo los potez i bacanje para!

pudlicina mangulica

pre 8 godina

"Momak iz Tika u Kamerunu karijeru je počeo Iraklisu, igrao je još i za Kantu i Aris."


Hahahahah za kantu je igrao
(nele, 02. avgust 2015 23:32)

Nikada nije igrao za partizan.
(Dulo Dino Božo, 3. avgust 2015 02:04)

Igrao ja za kantu, a sada će za limenku.

pudlicina mangulica

pre 8 godina

Do juce nije moglo ni da se sanja da ce igrac tog kalibra doci u bilo koji nas klub.
Covicu,svaka cast !
(mnogo smo jaki, 2. avgust 2015 23:59)

Dva metra obom struka. Baš veliki kalibar.

John Terry

pre 8 godina

(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 2. avgust 2015 23:50)
Decko, i osmi centar Makabija bi bio odlican. U Makabiju ne igraju Djumici i Bezbradice kao u nekim poluklubovima.

Djura_911

pre 8 godina

Kako Miško valja ove svoje igrače to nije normalno, ne očekujte previse od njega, nije prosao lekarske u galatasaraju, a ko je pratio makabi prosle sezone zna o cemu pricam!!!

kiza

pre 8 godina

citam ne verujem......koliko hvalospeva....ABA ligu moze da igra ali za Evroligu treba brzi okretniji centar.Imao je vrlo lošu sezonu u Makabiju...i pored njega treba dovesti još 5 igrača.

Pfc ImperIum

pre 8 godina

Nema veze sto je ovaj dosao, neka je, samo mislim da je sramota da Partizan dobije od drzave za dve godine koliko i sofo za jednu sezonu! P.s. A ovi sto se sprdaju sa djumicem, samo cu reci,bolje i sa djumicem i biti ono sto si uvek bio,nego sa ovim cistim grkom sto menja veru za veceru, u svakom slucaju nicija nike do zore pa nece ni vasa!

johny

pre 8 godina

odmah da kazem da sam navijac CZ ali nijesam bas siguran da je ovo pravi potez... igrac koji uvijek igra samo na snagu, a nijesam siguran koliko snage ima u 30tim... posebno sto za takav stil igre treba odlicna forma i kondicija a hoce li je imati pitanje je... nema shoot (nikakav), bacanja isto slabo, los u odbrani pick and roll-a... ne znam mislim da su mogli za 300k naci boljeg centra.. ali ostaje mi da se nadam da grijesim u svemu navedenom :)

bingo

pre 8 godina

Do juce nije moglo ni da se sanja da ce igrac tog kalibra doci u bilo koji nas klub.
Covicu,svaka cast !
(mnogo smo jaki, 2. avgust 2015 23:59)

ahhahahahahahahhahahahaha kog kalibra?

Komar

pre 8 godina

@treci centar makabija
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 02. avgust 2015 23:50)

Hahahaha,kakav kompleksas,hahaha...Tesi se tesiiii...

$$$

pre 8 godina

Koga bre jos interesuje kosarka kao glavna sportska vest? Svi prate fudbal, jedino se jos u Srbiji klinci loze na kosarku.. razumem za NBA ali domaci klubovi??? Da su bitni nasi klubovi pomenuo bi ih i neki strani sposrtski sajtovi a ne samo srpski:)
(dusko, 2. avgust 2015 23:46)

Prate fudbal? Domace klubove? Sta tu ima da se gleda?

Veljko

pre 8 godina

Odličan igrač, izuzetno kvalitetan, sa dobrim znanjem košarke i neverovatnom snagom.
Samo jedna stvar može da bude problematična, a to je njegovo fizičko stanje i višak kilograma, mada ima dva meseca do starta sezone može to da dodje na svoje.

Vladja

pre 8 godina

Veoma sam zadovoljan pojacanjem. Kad prodje pripreme sa nama i dovedu ga ovi nasi u red,bice zver u pravom smislu te reci. Inace,za ove sto pitaju, placen je 2,5 miliona evra za sezonu, sve drzava dala.

afrogipsy

pre 8 godina

Uvek mi je bio simpatican,ali zaista sam ocekivao da cemo pametnije potrositi 325 000 evra . Covek je kilometrima daleko od svoje najbolje forme, moze da izdrzi plafon 15-20 min . na terenu, a sa viskom kilograma se nikad nece izboriti . Za te pare smo mogli bolje da pazarimo . S druge strane plej mi izgleda ok, brz je ima solidan sut s poludistance ... videcemo.

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

"Momak iz Tika u Kamerunu karijeru je počeo Iraklisu, igrao je još i za Kantu i Aris."


Hahahahah za kantu je igrao
(nele, 02. avgust 2015 23:32)

Nikada nije igrao za partizan.

petarczv

pre 8 godina

Sledeci su Keselj i Miljenovic, gotovo je, ovih dana zvanicno. Pleja jure Pulena, druga opcija Dentmon, pre dve godine igrao za Zalgiris.
(Casper, 02. avgust 2015 23:39)

Ne lupaj...play je A.J. Price gde li samo nalazite ove "proverene" informacije...

Delija

pre 8 godina

Covek je rodjen 1985 godine! Ima 30 godina znaci! I ovde ga nazivaju matorim igracem??? Sta reci o grobarima koji se tese pa im je 30 godina "staro gvozdje" ...

petarczv

pre 8 godina

Kao grobar kažem: odličan potez CZ. Jedino fale informacije o tome kolika mu je plata, a pretpostavljam da ugovor nije tajan ni u kom slučaju. S obzirom da je Sofo potpisan ovako rano, ko zna kakve bombe spremaju, a to opet vuče na javni diskurs o malverzacijama i ko zna čemu. Činjenica je da politika meša prste u rad oba naša najveća kluba, i ne bih voleo jednog dana da saznam da se ove stvari plaćaju iz budžeta građana, što je verovatno slučaj.
(realno, 02. avgust 2015 23:43)

Objavio je menadzer plata ce mu biti 330.000$ ...samo transparentno ali dzabe do kraja sezone tegi i grba ce je podici do 800-900.000 xaxxaxxxxaa gledaj svoje dvoriste

petarczv

pre 8 godina

Dovodjenje Skorcianitisa u vremenu kada se izgleda u Srbiji zivi bolje. Samo jedna konstatacija. Partizan nijednom za sve godine dominacije nije doveo ovakvog igraca. Zvezda za dve sezone dovodi dva stranca sa zavidnom reputacijom i veoma skupe investicije. U isto vreme, jedan drugi klub nema vise nijednog igraca. Pitam da li je normalno da u istoj drzavi neko dovodi ovakva imena, otpisuje dug od 15 miliona eura, a sa druge strane tim koji ima takodje armiju navijaca bude ovako unisten. Za sve ovo, desetostruko ce se vratiti. Samo budala nece da vidi o cemu se ovde radi. Pad ce biti jos bolniji nego sto je bio.
(nemanja, 02. avgust 2015 23:40)

to je zato sto su fule&co sve pare uzimali za sebe a kupovali neproverenu robu...

Haker

pre 8 godina

Volim te Zvezdo.Hvala na ovakom pojacanju i bicu uz tebe sampione od pocetka sezone pa sve do dizanja trofeja na kraju.Hvala DR COVKE

danilo

pre 8 godina

Ima 10ak poena u rukama po tekmi, ali i rizik od povreda. Kad je gusto njemu dusa u nosu, u godinama je...za abbu dobro pojacanje, ali za euroleague tesko. Cirbes ce igrati preko 20min po tekmi, bice zanimljivo gledati ga.

DedaMiloje

pre 8 godina

Zvezdina vrlo čvrsta odbrana prelazi u sumo oblast?
Verovatno mu je ugovor manji od Djumićevog, tako da je ovo sa aspekta kvalitet-cena-masa pun pogodak?
(danilo, 02. avgust 2015 23:18)

Jel brišeš suze dok ovo pišeš tužni bibliotekaru?

Luka

pre 8 godina

Znam, sad će mnogi reći da je star i trom, da je skup, da je tu samo godinu dana i da nemamo zarade na njemu, da nije spreman za više od 20 minuta po meču, ali ja lično mislim da je ovo pun pogodak. Prvo, sa Sofom može da se igra besomučna gurka lopte pod koš, što je i Radonjićeva omiljena igra. Drugo, iskustvo je ono što nam je primarno, a on ga ima napretek. Treće, može bukvalno sam da dobija utakmice u ABA ligi, a to će nam ove sezone biti važnije nego top16. Samo ako uspemo da mu održimo kilažu u normali, i da ga spremimo za 25 minuta po meču, CIrbes bi možda mogao da zakrpi preostalih 15. Naravno, sve će zavisiti od pleja. Nadajmo se najboljem!

striza

pre 8 godina

Kao veliki i vatreni navijac Partizan a zelim da pozelim iskrenu srecu Zvezdi u evroligi i da doguraju stodalje jer je to prekopotrebno Srbiji. Meni je bilo divno poslednjih 15 godina uz moj Partizan i evroligu, smatram da i ljudi koji navijaju za Zvezdu treba isto da dozive. Mozda i nije lose sto se Partizanu sada sve ovo desava jer je pravi trenutak za reorganizaciju i postavljanje kluba na stabilne noge jer imamo dobru zalihu rezultata i trofeja i pravi navijaci to shvataju i prepoznaju. U fudbalu je obrnuta situacija i jedini gubitnici smo mi svi navijaci mrzeci suprotne klubove. Nije cilj da Partizan ili Zvezda izgubi vec da Srbija pobedi u svakom sportu

strizapfc

pre 8 godina

ao veliki i vatreni navijac Partizan a zelim da pozelim iskrenu srecu Zvezdi u evroligi i da doguraju stodalje jer je to prekopotrebno Srbiji. Meni je bilo divno poslednjih 15 godina uz moj Partizan i evroligu, smatram da i ljudi koji navijaju za Zvezdu treba isto da dozive. Mozda i nije lose sto se Partizanu sada sve ovo desava jer je pravi trenutak za reorganizacijui postavljanje kluba na zdrave noge

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Ma kakav duel sa Djumicem, mi idemo u beton ligu da sacuvamo obraz i grb.
(Igor, 02. avgust 2015 23:16)

Dobro ok,ajte onda vise,i ne morate se ni vracati...samo ne smarajte vise ovde na nasim vestima!
Sofo steno dobro nam dosao!!!

marko1497

pre 8 godina

bio u scepan braunu, pa zna sta moze da ocekuje :)
nema alternative za Bobija, a ni za Kalinu nazalost,videcemo da li cemo sa novom ekipom biti relativno konkurentni u evroligi...puna podrska, naravno, pa sta bude

dr.tvorzan

pre 8 godina

Божо Ђумић лајк дис!
(-Пиши ћирилицом-, 02. avgust 2015 23:03)
Duel Skorcanitis vs Djumic... Ima da prsti :D
(samo ne Brondby, 02. avgust 2015 23:05) Samo vam je Partizan u glavama :)

Vica

pre 8 godina

Pre 4 godina se borili za opstanak u Aba Ligi a sada dovodimo Sofoa kao rezervu Cirbesu. Covic madjija. Jos kad bi umesao prste u FK... Hvala Covke za sve!

...

pre 8 godina

Vreme je i zasluzio je Cirbes da bude prvi centar, a Sofoklis je krajnje interesantan igrac i bice pun pogodak za recimo 15, 20 minuta, a bice sjajno i ako bude i prvi centar, mada to u kosarci vise nije ni bitno. Najvaznije je da Radonjic sigurni zna sta radi i tu sumnje nikakve nema.

Mikeli

pre 8 godina

Jedan od najdominantnijih centara Evrope ikada , ali su ga povrede naterale da potpise smesan ugovor, gde ce primati stipendije. Nije naravno ni on naivan, zna da ce ga rad sa profesorom Radonjicem ponovo lansirati u vrh, gde ce moci da zabode jak ugovor pred kraj karijere. Ipak Radonjic je ove sezone izbacio 6 reprezentativaca ove zemlje, 4 evroligaska igraca i jednog NBA igraca. Malo li je? Pritom nasa akademija mladih igraca je medju najboljim u Evropi i postepeno cemo te bisere srpske kosarke izbacivati, jer obaveza crvene zvezde kao najvece institucije srpskog sporta jeste da izbacuje i reprezentativce, sto i radi na kraju krajeva. Sve u svemu lepo vreme za nas navijace , jer braco, ovo je vreme crvene zvezde!

sasha

pre 8 godina

Aj pa nek je sa srecom! Dobra stvar kod njega je sto je navikao da igra 15 do 20 min tako da ce Zirbes imati vecu minutazu nego prosle godine. U reket niko nece moci da udje ko god da je u igri od njih dvojice. :-) Sad cekamo beka i pleja. ;-)

nn

pre 8 godina

radonjicev stil igre se svodi na jaku igru u odbrani i na spustanje lopte na centra u napadu, bez puno pikova i kretanja bekova. pogovo se bekovi slabo krecu kad se spusti lopta na centra. bez petice koja ledjima moze da resi igra se raspada, zbog toga je sofo dobra zamena za bobija. inace, ne volim kako zvezda igra u napadu, radonjicev stil mi se uopste ne svidja, nije to "tecno" ali ako odbrana ostane na visokom nivou i sofo bude mogao da igra dobro 20tak min po utakmici ovo moze opet biti dobra sezona. moci cemo da dobijamo tekme sto je na kraju najvaznije. i da, ako ne budemo doveli dobrog pleja, dzabe i sofo i jaka odbrana :)

veliki strumf

pre 8 godina

Veliko ime, ali... Nadam se da nije samo to ostalo od njega. Iskreno, ocekivao sam neko drugo ime, nekog skocnijeg i brzeg igraca. Ako M-Will ostane, a sanse su izgleda sve vece, treba nam bas dobar bek suter i skocno i borbeno krilo koje moze da nadomesti prodaju Kaline. Fali nam od prosle godine i cetvorka. Erceg bi nam legao kao budali samar, jer je veliko pitanje sta moze Tejic i ove sezone.

ivan

pre 8 godina

Sjajno, moj omiljeni centar. Jos plej, bek i krilo. Plej mora da bude kvalitetan, krilo onako, dangubic je tu dosta napredovao, gudurica bih ja u prvi tim, pomalo i on da igra, kada bi uvalili negde blazica i doveli nekoga ko pogadja otvorene suteve za razliku od njega, gde bi nam kraj bio...

Хаузер

pre 8 godina

Пре 4 године су центри били Урош Николић и Дарко Балабан, а сад је потписао Бејби Шек. Ко би рекао? :D

Dušan

pre 8 godina

Божо Ђумић лајк дис!
(-Пиши ћирилицом-, 02. avgust 2015 23:03)

Kao da će Zvezda igrati samo protiv raspalog Partizana?

One night in May

pre 8 godina

U pravom trenutku!!
Ostao je bez ugovora u Makabiju, tek cemo da cujemo detalje, ali sa 30 godina on ne moze da dobije neki znacajan novac, posebno sto odavno vise nije startni centar. Bice paklena izmena za Cirbija, slozili smo reket, uz Luku, Teju, nadam se i da ce mali Kaplan dobijati sansu, makar u ABA.

Sad jurnjava za plejom, Nedovic je bio predaleko, Jovic mora da ima izmenu ili da deli minutazu. Mislim da bi bila greska dovoditi nekoga poput Vilijamsa, jer je sad vreme da Jovic dobije bar 20 minuta.

Maestro

pre 8 godina

Pojacao je klupu, Cirbes kakav je, takav je, ali je bolji od njega. Ista prica kao sto je Bozinov pojacao FK Partizan. Nidje veze, stara slava.

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Kao što već rekoh strpljenje je vrlina,radujte se predstojećim danima biće vooma,veoma zanimljivo.Pozdrav mapetovci.

Avaks

pre 8 godina

Pojačao? hahahahahahaha
(Miloš CZ, 02. avgust 2015 23:06)

Ne znam zbog cega si se potpisao kao zvezdas kad ti kompleksi vire iz komentara, znamo za koga navijas... ;)

alexaczv

pre 8 godina

posle ovoga nama trebaju dva igraca:
plej koji ima brzinu i sut, i bek suter extra klase.
mekejleb bi lego za male pare a onda grunuti kes u beka sutera i zagorca.
kada se doda guduric umesto jake, bice to super ekipa

...

pre 8 godina

Ovo je za nas najbolje resenje. Kad budemo bez ideje u napadu opet cemo imati dominantnog igraca kome mozemo da damo 1 na 1 na postu, ali ce igrati dvadesetak minuta po utakmici tako da ce Cirbes dobiti minute koje je u zavrsnici sezone zasluzio. Win-win kako kazu.

MarePp

pre 8 godina

Jedan je Bobi, ovaj je mnogo slabiji igrac od njega i sa svojom tezinom moze izdrzati maksimalno 15 min po utakmici. Takodje je limitiran igrac poprilicno ali opet ok. Srecno u nasoj Zvezdi. Samo dobar igrac na playu i bez problema imamo da izborimo EL sto treba da nam bude cilj, a to je konstantno igranje sa najjacima.

grobar kg

pre 8 godina

I ako vam stiže veliko pojačanje vi ne možete da ne pominjete Djumica i Partizan. Proći će i ova teška vremena i sva nepravda koju trpimo.I ovo će se lane jednom zvati.

Oni će naći neku drugu Zvezdu, a mi ćemo voleti samo naš Partizan.

bole

pre 8 godina

okoreli sam Partizanovac, ali za ovo dizem kapu.. skorcijanitis je takoreci megastar u evropi, samim tim sto je dosao u zvezdu i srbiju, evropa ce nas gledati drugacije

Delija Kljajicevo

pre 8 godina

Bravo za upravu i Radonjica! Odlican igrac, snaga u oba reketa! Pored cska, reala, barse, olimpiakosa, pao, makabija i ostalih bogatih i jakih timova i nije realno da igramo f4. Cilj je ponoviti rezultat od prosle sezone, jer prodali smo skoro celu petorku i lepo zaradili. Rekoh neki dan, dovescemo 2-3 bruka igraca, idemo dalje, sledeci je Spanulis :-)
Pozdrav Delije!

igor

pre 8 godina

A inace smatram da dovodjenje Sofe nije najpametnije resenje.
On je igrac koji ne moze odigtati kvalitetno vise od 15 min,a i sklon je povredama,a skup je igrac.
A zvezda nema bas toliko para da mu trazi zamenu u toku sezone.
Za pare koje su dali za njega mogli su dovesti kvalitetnog beka,a dovesti mozda Stimca,on i Cirbes bi cinili pristojnu centarsku liniju. :-)

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Погледати клип туча Србија-Грчка пред СП 2010...овај је макљао Крстића, пет њих га обуздавало.

navijac

pre 8 godina

A ugovor sica, na milion dolara godisnje :) Partizan jeste pomagala drzava (u isto vreme kad i vas), ali ovako nesto nije vidjeno nikad, ovakvi ugovori. Ali polako, kad ode ova vlast, od Zvezde ce ostati samo zamrzivac u kom je lezala..

realno

pre 8 godina

Kao grobar kažem: odličan potez CZ. Jedino fale informacije o tome kolika mu je plata, a pretpostavljam da ugovor nije tajan ni u kom slučaju. S obzirom da je Sofo potpisan ovako rano, ko zna kakve bombe spremaju, a to opet vuče na javni diskurs o malverzacijama i ko zna čemu. Činjenica je da politika meša prste u rad oba naša najveća kluba, i ne bih voleo jednog dana da saznam da se ove stvari plaćaju iz budžeta građana, što je verovatno slučaj.

Dragan

pre 8 godina

on nije pojacanje. Covek ne moze da izdrzi na terenu dovoljno vremena da bi to bio a Cirbes nije za prvog centra. U ABA nece biti problema osim sto ce ga Darko i bez mnogo treninga staviti u dzep. Pare potrosene na ovog bolje da su se cuvale za Kalininica. Ovako novac od Kaline ce potrositi na ovog a rupu na poziciji 3-4 nece imati ko da popuni. Sve ovo naravno pod preduslovom da big Sofo drasticno ne smrsa u naredna dva meseca

Briljantin

pre 8 godina

Uh prvo pojačanje i bomba uhhhhh
Mnogo očekujem od njega u paru sa Cirbetom i po potrebi nekad i Tejićem samo povrede da ga zaobiđu, može da bude sjajno pojačanje, samo da nas previše ne košta.

Mirko

pre 8 godina

Na početku prelaznog perioda i mislio sam da će tako nešto pokušati da urade - da jednog dominatnog centra zamene drugim, ali nije mi ni palo na pamet da možemo imati kintu da ga platimo. Sad kad se sve ovo izdogađalo, vidim da su ovi naši mnogo ludi! Ahahaa.. Super!

Videćemo kako će sve to ići, nadam se da će biti dobro :)

dusko

pre 8 godina

Koga bre jos interesuje kosarka kao glavna sportska vest? Svi prate fudbal, jedino se jos u Srbiji klinci loze na kosarku.. razumem za NBA ali domaci klubovi??? Da su bitni nasi klubovi pomenuo bi ih i neki strani sposrtski sajtovi a ne samo srpski:)

Casper

pre 8 godina

Sledeci su Keselj i Miljenovic, gotovo je, ovih dana zvanicno. Pleja jure Pulena, druga opcija Dentmon, pre dve godine igrao za Zalgiris.

DedaMiloje

pre 8 godina

Auuuuuu brate, nije baš on zamena za Bobija, ali ovo je vrhunski centar i to je finansijski verovatno ono što je Zvezda mogla da isprati. Nije baš sve jedno dovesti Sofoklisa u Srbiju. Čestitke Zvezdi, ovo je marketing za duge staze. Samo da nije povredjen, mada mislim da naši nebi podpisali igrača da nije proveren. Cirbes-Sofo, mislim da sanjam.

chupsi

pre 8 godina

I nisam nesto odusevljen, al nadajmo se da ce se uklopiti. Bice zanimljivo svakako. Vec vidim Duleta kako svaki put trazi faul u napadu. A kad pocnu na bacanja da ga salju svaki napad, bice cirkusa

danilo

pre 8 godina

Zvezdina vrlo čvrsta odbrana prelazi u sumo oblast?
Verovatno mu je ugovor manji od Djumićevog, tako da je ovo sa aspekta kvalitet-cena-masa pun pogodak?

nemanja

pre 8 godina

Dovodjenje Skorcianitisa u vremenu kada se izgleda u Srbiji zivi bolje. Samo jedna konstatacija. Partizan nijednom za sve godine dominacije nije doveo ovakvog igraca. Zvezda za dve sezone dovodi dva stranca sa zavidnom reputacijom i veoma skupe investicije. U isto vreme, jedan drugi klub nema vise nijednog igraca. Pitam da li je normalno da u istoj drzavi neko dovodi ovakva imena, otpisuje dug od 15 miliona eura, a sa druge strane tim koji ima takodje armiju navijaca bude ovako unisten. Za sve ovo, desetostruko ce se vratiti. Samo budala nece da vidi o cemu se ovde radi. Pad ce biti jos bolniji nego sto je bio.

Masi

pre 8 godina

Da je dobar igrac,jeste,to uopste nije sporno.Da ce u napadu biti prevaga pogotovu u Aba ligi,hoce svakako.
Ali zivo me zanima sa kim i kako ce on sa 150 kg da odbrani pik

sasha

pre 8 godina

Aj pa nek je sa srecom! Dobra stvar kod njega je sto je navikao da igra 15 do 20 min tako da ce Zirbes imati vecu minutazu nego prosle godine. U reket niko nece moci da udje ko god da je u igri od njih dvojice. :-) Sad cekamo beka i pleja. ;-)

Хаузер

pre 8 godina

Пре 4 године су центри били Урош Николић и Дарко Балабан, а сад је потписао Бејби Шек. Ко би рекао? :D

bole

pre 8 godina

okoreli sam Partizanovac, ali za ovo dizem kapu.. skorcijanitis je takoreci megastar u evropi, samim tim sto je dosao u zvezdu i srbiju, evropa ce nas gledati drugacije

Avaks

pre 8 godina

Pojačao? hahahahahahaha
(Miloš CZ, 02. avgust 2015 23:06)

Ne znam zbog cega si se potpisao kao zvezdas kad ti kompleksi vire iz komentara, znamo za koga navijas... ;)

Mikeli

pre 8 godina

Jedan od najdominantnijih centara Evrope ikada , ali su ga povrede naterale da potpise smesan ugovor, gde ce primati stipendije. Nije naravno ni on naivan, zna da ce ga rad sa profesorom Radonjicem ponovo lansirati u vrh, gde ce moci da zabode jak ugovor pred kraj karijere. Ipak Radonjic je ove sezone izbacio 6 reprezentativaca ove zemlje, 4 evroligaska igraca i jednog NBA igraca. Malo li je? Pritom nasa akademija mladih igraca je medju najboljim u Evropi i postepeno cemo te bisere srpske kosarke izbacivati, jer obaveza crvene zvezde kao najvece institucije srpskog sporta jeste da izbacuje i reprezentativce, sto i radi na kraju krajeva. Sve u svemu lepo vreme za nas navijace , jer braco, ovo je vreme crvene zvezde!

Kum

pre 8 godina

Ало бре одакле паре за ово планинарење!
(ja, 3. avgust 2015 10:42)

1. Prodaja sezonskih karata
2. Privatni sponzori (IDEA itd)
3. Prodaja igraca (1.000.000 € za Kalinu, 500.000 € za Bobija)
4. 150.000 € za igranje EL
5. Nesto malo i od drzave, kao i vama
6. Marketinske akcije i saradnje (Telekom itd.)
7. Prodaja Zvezdine robe (majice, privesci, itd)
8. Televizijska prava
9. Oslobodili budzet za Vilijevu, Bobijevu, Djenkinu i Kalininu platu
10. Buduca prodaja dnevnih karata (EL, ABA, KLS)

E tako se ZARADJUJE novac, prijatelju, ali kapiram da ti je to nepoznato.

John Terry

pre 8 godina

(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 2. avgust 2015 23:50)
Decko, i osmi centar Makabija bi bio odlican. U Makabiju ne igraju Djumici i Bezbradice kao u nekim poluklubovima.

Briljantin

pre 8 godina

Uh prvo pojačanje i bomba uhhhhh
Mnogo očekujem od njega u paru sa Cirbetom i po potrebi nekad i Tejićem samo povrede da ga zaobiđu, može da bude sjajno pojačanje, samo da nas previše ne košta.

Vica

pre 8 godina

Pre 4 godina se borili za opstanak u Aba Ligi a sada dovodimo Sofoa kao rezervu Cirbesu. Covic madjija. Jos kad bi umesao prste u FK... Hvala Covke za sve!

Zee

pre 8 godina

citam ne verujem......koliko hvalospeva....ABA ligu moze da igra ali za Evroligu treba brzi okretniji centar.Imao je vrlo lošu sezonu u Makabiju...i pored njega treba dovesti još 5 igrača.
(kiza, 03. avgust 2015 07:48)

I ja čitam i ne verujem. Bržeg i okretnijeg centra imamo i zove se Maik Zirbes, možda si čuo za momka.

...

pre 8 godina

Vreme je i zasluzio je Cirbes da bude prvi centar, a Sofoklis je krajnje interesantan igrac i bice pun pogodak za recimo 15, 20 minuta, a bice sjajno i ako bude i prvi centar, mada to u kosarci vise nije ni bitno. Najvaznije je da Radonjic sigurni zna sta radi i tu sumnje nikakve nema.

Mirko

pre 8 godina

Na početku prelaznog perioda i mislio sam da će tako nešto pokušati da urade - da jednog dominatnog centra zamene drugim, ali nije mi ni palo na pamet da možemo imati kintu da ga platimo. Sad kad se sve ovo izdogađalo, vidim da su ovi naši mnogo ludi! Ahahaa.. Super!

Videćemo kako će sve to ići, nadam se da će biti dobro :)

...

pre 8 godina

Ovo je za nas najbolje resenje. Kad budemo bez ideje u napadu opet cemo imati dominantnog igraca kome mozemo da damo 1 na 1 na postu, ali ce igrati dvadesetak minuta po utakmici tako da ce Cirbes dobiti minute koje je u zavrsnici sezone zasluzio. Win-win kako kazu.

nini

pre 8 godina

Dobrodošao!Kakvi ljubomorni komentari,to je najbolje.Sa 30godina sigurno nije star,pripreme kreću biće on top spreman i 325000 nije puno za njega.On i Cirbes ima da gaze.

$$$

pre 8 godina

Koga bre jos interesuje kosarka kao glavna sportska vest? Svi prate fudbal, jedino se jos u Srbiji klinci loze na kosarku.. razumem za NBA ali domaci klubovi??? Da su bitni nasi klubovi pomenuo bi ih i neki strani sposrtski sajtovi a ne samo srpski:)
(dusko, 2. avgust 2015 23:46)

Prate fudbal? Domace klubove? Sta tu ima da se gleda?

Vladja

pre 8 godina

Veoma sam zadovoljan pojacanjem. Kad prodje pripreme sa nama i dovedu ga ovi nasi u red,bice zver u pravom smislu te reci. Inace,za ove sto pitaju, placen je 2,5 miliona evra za sezonu, sve drzava dala.

Vlada23

pre 8 godina

Moraju da paze na njegovu platu, s obzirom da trosi 82% primanja na hranu. (SsssVvvv, 03. avgust 2015 10:35)

Za njega je ovo idealno, ako zakasni koja plata konacno ce skinuti koju kilu.

A sad ozbiljno, vidim mnogi zvezdasi govore kako je on promasaj, pustite Radonju da sklapa svoj tim, koji god igrac da je dosao u Zvezdu napredovao je bar za 10%, kad je dosao Bobi umeo je samo da zakuca, i za 2 godine MVP. Zvezda ima dobar i kvalitetan rad, i odlicne uslove i nema razloga za strah. Naravno, i drugi nasi klubovi imaju dobar rad, nemam komplekse da kazem da je i Partizan napravio dobre igrace.

Delija Kljajicevo

pre 8 godina

Bravo za upravu i Radonjica! Odlican igrac, snaga u oba reketa! Pored cska, reala, barse, olimpiakosa, pao, makabija i ostalih bogatih i jakih timova i nije realno da igramo f4. Cilj je ponoviti rezultat od prosle sezone, jer prodali smo skoro celu petorku i lepo zaradili. Rekoh neki dan, dovescemo 2-3 bruka igraca, idemo dalje, sledeci je Spanulis :-)
Pozdrav Delije!

ivan

pre 8 godina

Sjajno, moj omiljeni centar. Jos plej, bek i krilo. Plej mora da bude kvalitetan, krilo onako, dangubic je tu dosta napredovao, gudurica bih ja u prvi tim, pomalo i on da igra, kada bi uvalili negde blazica i doveli nekoga ko pogadja otvorene suteve za razliku od njega, gde bi nam kraj bio...

nemanja

pre 8 godina

Dovodjenje Skorcianitisa u vremenu kada se izgleda u Srbiji zivi bolje. Samo jedna konstatacija. Partizan nijednom za sve godine dominacije nije doveo ovakvog igraca. Zvezda za dve sezone dovodi dva stranca sa zavidnom reputacijom i veoma skupe investicije. U isto vreme, jedan drugi klub nema vise nijednog igraca. Pitam da li je normalno da u istoj drzavi neko dovodi ovakva imena, otpisuje dug od 15 miliona eura, a sa druge strane tim koji ima takodje armiju navijaca bude ovako unisten. Za sve ovo, desetostruko ce se vratiti. Samo budala nece da vidi o cemu se ovde radi. Pad ce biti jos bolniji nego sto je bio.

petarczv

pre 8 godina

Kao grobar kažem: odličan potez CZ. Jedino fale informacije o tome kolika mu je plata, a pretpostavljam da ugovor nije tajan ni u kom slučaju. S obzirom da je Sofo potpisan ovako rano, ko zna kakve bombe spremaju, a to opet vuče na javni diskurs o malverzacijama i ko zna čemu. Činjenica je da politika meša prste u rad oba naša najveća kluba, i ne bih voleo jednog dana da saznam da se ove stvari plaćaju iz budžeta građana, što je verovatno slučaj.
(realno, 02. avgust 2015 23:43)

Objavio je menadzer plata ce mu biti 330.000$ ...samo transparentno ali dzabe do kraja sezone tegi i grba ce je podici do 800-900.000 xaxxaxxxxaa gledaj svoje dvoriste

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Kao što već rekoh strpljenje je vrlina,radujte se predstojećim danima biće vooma,veoma zanimljivo.Pozdrav mapetovci.

alexaczv

pre 8 godina

posle ovoga nama trebaju dva igraca:
plej koji ima brzinu i sut, i bek suter extra klase.
mekejleb bi lego za male pare a onda grunuti kes u beka sutera i zagorca.
kada se doda guduric umesto jake, bice to super ekipa

dont give a f

pre 8 godina

Ocigledno je Cirbes prvi centar sledece sezone zato je i doveden najdominantniji centar koji moze da igra 15 minuta. Sto se tice amera, sobzirom da je zvezda uzela milion od kalenica moze da priusti sebi neko jace pojacanje. Samo sto fali sad 2 i 3 da ne preplate pleja koji i nema neki sut, a sut je preko potreban...

Komar

pre 8 godina

@treci centar makabija
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 02. avgust 2015 23:50)

Hahahaha,kakav kompleksas,hahaha...Tesi se tesiiii...

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

"Momak iz Tika u Kamerunu karijeru je počeo Iraklisu, igrao je još i za Kantu i Aris."


Hahahahah za kantu je igrao
(nele, 02. avgust 2015 23:32)

Nikada nije igrao za partizan.

DedaMiloje

pre 8 godina

Auuuuuu brate, nije baš on zamena za Bobija, ali ovo je vrhunski centar i to je finansijski verovatno ono što je Zvezda mogla da isprati. Nije baš sve jedno dovesti Sofoklisa u Srbiju. Čestitke Zvezdi, ovo je marketing za duge staze. Samo da nije povredjen, mada mislim da naši nebi podpisali igrača da nije proveren. Cirbes-Sofo, mislim da sanjam.

petarczv

pre 8 godina

Dovodjenje Skorcianitisa u vremenu kada se izgleda u Srbiji zivi bolje. Samo jedna konstatacija. Partizan nijednom za sve godine dominacije nije doveo ovakvog igraca. Zvezda za dve sezone dovodi dva stranca sa zavidnom reputacijom i veoma skupe investicije. U isto vreme, jedan drugi klub nema vise nijednog igraca. Pitam da li je normalno da u istoj drzavi neko dovodi ovakva imena, otpisuje dug od 15 miliona eura, a sa druge strane tim koji ima takodje armiju navijaca bude ovako unisten. Za sve ovo, desetostruko ce se vratiti. Samo budala nece da vidi o cemu se ovde radi. Pad ce biti jos bolniji nego sto je bio.
(nemanja, 02. avgust 2015 23:40)

to je zato sto su fule&co sve pare uzimali za sebe a kupovali neproverenu robu...

chupsi

pre 8 godina

I nisam nesto odusevljen, al nadajmo se da ce se uklopiti. Bice zanimljivo svakako. Vec vidim Duleta kako svaki put trazi faul u napadu. A kad pocnu na bacanja da ga salju svaki napad, bice cirkusa

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Погледати клип туча Србија-Грчка пред СП 2010...овај је макљао Крстића, пет њих га обуздавало.

Veljko

pre 8 godina

Odličan igrač, izuzetno kvalitetan, sa dobrim znanjem košarke i neverovatnom snagom.
Samo jedna stvar može da bude problematična, a to je njegovo fizičko stanje i višak kilograma, mada ima dva meseca do starta sezone može to da dodje na svoje.

Mare

pre 8 godina

Iskreno mi je jako drago da je dosao neko ko je uvek gubio od partizana, u svim klubovima :)

Salu na stranu, bice odlicno da u ligi bude jedan igrac nba snage i iskustva kakvog ima Sofo. Nadam se da ce neki novi Marjanovic ili Milutinov uciti igrajuci sa i protiv njega.

Delija

pre 8 godina

Covek je rodjen 1985 godine! Ima 30 godina znaci! I ovde ga nazivaju matorim igracem??? Sta reci o grobarima koji se tese pa im je 30 godina "staro gvozdje" ...

grobar kg

pre 8 godina

I ako vam stiže veliko pojačanje vi ne možete da ne pominjete Djumica i Partizan. Proći će i ova teška vremena i sva nepravda koju trpimo.I ovo će se lane jednom zvati.

Oni će naći neku drugu Zvezdu, a mi ćemo voleti samo naš Partizan.

DedaMiloje

pre 8 godina

Zvezdina vrlo čvrsta odbrana prelazi u sumo oblast?
Verovatno mu je ugovor manji od Djumićevog, tako da je ovo sa aspekta kvalitet-cena-masa pun pogodak?
(danilo, 02. avgust 2015 23:18)

Jel brišeš suze dok ovo pišeš tužni bibliotekaru?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Ma kakav duel sa Djumicem, mi idemo u beton ligu da sacuvamo obraz i grb.
(Igor, 02. avgust 2015 23:16)

Dobro ok,ajte onda vise,i ne morate se ni vracati...samo ne smarajte vise ovde na nasim vestima!
Sofo steno dobro nam dosao!!!

strizapfc

pre 8 godina

ao veliki i vatreni navijac Partizan a zelim da pozelim iskrenu srecu Zvezdi u evroligi i da doguraju stodalje jer je to prekopotrebno Srbiji. Meni je bilo divno poslednjih 15 godina uz moj Partizan i evroligu, smatram da i ljudi koji navijaju za Zvezdu treba isto da dozive. Mozda i nije lose sto se Partizanu sada sve ovo desava jer je pravi trenutak za reorganizacijui postavljanje kluba na zdrave noge

petarczv

pre 8 godina

Sledeci su Keselj i Miljenovic, gotovo je, ovih dana zvanicno. Pleja jure Pulena, druga opcija Dentmon, pre dve godine igrao za Zalgiris.
(Casper, 02. avgust 2015 23:39)

Ne lupaj...play je A.J. Price gde li samo nalazite ove "proverene" informacije...

Trener

pre 8 godina

Sofo igra odbranu vrhunski cak je i Bobi proznao da mu je sa Sofom bilo najteze u reketu. Znaci koncepcijski igramo isto stim sto imamo ubicu sutera.

navijac

pre 8 godina

A ugovor sica, na milion dolara godisnje :) Partizan jeste pomagala drzava (u isto vreme kad i vas), ali ovako nesto nije vidjeno nikad, ovakvi ugovori. Ali polako, kad ode ova vlast, od Zvezde ce ostati samo zamrzivac u kom je lezala..

marko1497

pre 8 godina

bio u scepan braunu, pa zna sta moze da ocekuje :)
nema alternative za Bobija, a ni za Kalinu nazalost,videcemo da li cemo sa novom ekipom biti relativno konkurentni u evroligi...puna podrska, naravno, pa sta bude

striza

pre 8 godina

Kao veliki i vatreni navijac Partizan a zelim da pozelim iskrenu srecu Zvezdi u evroligi i da doguraju stodalje jer je to prekopotrebno Srbiji. Meni je bilo divno poslednjih 15 godina uz moj Partizan i evroligu, smatram da i ljudi koji navijaju za Zvezdu treba isto da dozive. Mozda i nije lose sto se Partizanu sada sve ovo desava jer je pravi trenutak za reorganizaciju i postavljanje kluba na stabilne noge jer imamo dobru zalihu rezultata i trofeja i pravi navijaci to shvataju i prepoznaju. U fudbalu je obrnuta situacija i jedini gubitnici smo mi svi navijaci mrzeci suprotne klubove. Nije cilj da Partizan ili Zvezda izgubi vec da Srbija pobedi u svakom sportu

Djura_911

pre 8 godina

Kako Miško valja ove svoje igrače to nije normalno, ne očekujte previse od njega, nije prosao lekarske u galatasaraju, a ko je pratio makabi prosle sezone zna o cemu pricam!!!

Komentar

pre 8 godina

Razmisljam se da pazarim njegov dres u njegovoj velicini, da dam zeni da nosi po kuci ko 'aljinu. (Azer, 03. avgust 2015 14:10)

Imas bas veliku zenu :-)

johny

pre 8 godina

odmah da kazem da sam navijac CZ ali nijesam bas siguran da je ovo pravi potez... igrac koji uvijek igra samo na snagu, a nijesam siguran koliko snage ima u 30tim... posebno sto za takav stil igre treba odlicna forma i kondicija a hoce li je imati pitanje je... nema shoot (nikakav), bacanja isto slabo, los u odbrani pick and roll-a... ne znam mislim da su mogli za 300k naci boljeg centra.. ali ostaje mi da se nadam da grijesim u svemu navedenom :)

MarePp

pre 8 godina

Jedan je Bobi, ovaj je mnogo slabiji igrac od njega i sa svojom tezinom moze izdrzati maksimalno 15 min po utakmici. Takodje je limitiran igrac poprilicno ali opet ok. Srecno u nasoj Zvezdi. Samo dobar igrac na playu i bez problema imamo da izborimo EL sto treba da nam bude cilj, a to je konstantno igranje sa najjacima.

Luka

pre 8 godina

Znam, sad će mnogi reći da je star i trom, da je skup, da je tu samo godinu dana i da nemamo zarade na njemu, da nije spreman za više od 20 minuta po meču, ali ja lično mislim da je ovo pun pogodak. Prvo, sa Sofom može da se igra besomučna gurka lopte pod koš, što je i Radonjićeva omiljena igra. Drugo, iskustvo je ono što nam je primarno, a on ga ima napretek. Treće, može bukvalno sam da dobija utakmice u ABA ligi, a to će nam ove sezone biti važnije nego top16. Samo ako uspemo da mu održimo kilažu u normali, i da ga spremimo za 25 minuta po meču, CIrbes bi možda mogao da zakrpi preostalih 15. Naravno, sve će zavisiti od pleja. Nadajmo se najboljem!

danilo

pre 8 godina

Zvezdina vrlo čvrsta odbrana prelazi u sumo oblast?
Verovatno mu je ugovor manji od Djumićevog, tako da je ovo sa aspekta kvalitet-cena-masa pun pogodak?

realno

pre 8 godina

Kao grobar kažem: odličan potez CZ. Jedino fale informacije o tome kolika mu je plata, a pretpostavljam da ugovor nije tajan ni u kom slučaju. S obzirom da je Sofo potpisan ovako rano, ko zna kakve bombe spremaju, a to opet vuče na javni diskurs o malverzacijama i ko zna čemu. Činjenica je da politika meša prste u rad oba naša najveća kluba, i ne bih voleo jednog dana da saznam da se ove stvari plaćaju iz budžeta građana, što je verovatno slučaj.

Haker

pre 8 godina

Volim te Zvezdo.Hvala na ovakom pojacanju i bicu uz tebe sampione od pocetka sezone pa sve do dizanja trofeja na kraju.Hvala DR COVKE

nn

pre 8 godina

radonjicev stil igre se svodi na jaku igru u odbrani i na spustanje lopte na centra u napadu, bez puno pikova i kretanja bekova. pogovo se bekovi slabo krecu kad se spusti lopta na centra. bez petice koja ledjima moze da resi igra se raspada, zbog toga je sofo dobra zamena za bobija. inace, ne volim kako zvezda igra u napadu, radonjicev stil mi se uopste ne svidja, nije to "tecno" ali ako odbrana ostane na visokom nivou i sofo bude mogao da igra dobro 20tak min po utakmici ovo moze opet biti dobra sezona. moci cemo da dobijamo tekme sto je na kraju najvaznije. i da, ako ne budemo doveli dobrog pleja, dzabe i sofo i jaka odbrana :)

pudlicina mangulica

pre 8 godina

"Momak iz Tika u Kamerunu karijeru je počeo Iraklisu, igrao je još i za Kantu i Aris."


Hahahahah za kantu je igrao
(nele, 02. avgust 2015 23:32)

Nikada nije igrao za partizan.
(Dulo Dino Božo, 3. avgust 2015 02:04)

Igrao ja za kantu, a sada će za limenku.

Pfc ImperIum

pre 8 godina

Nema veze sto je ovaj dosao, neka je, samo mislim da je sramota da Partizan dobije od drzave za dve godine koliko i sofo za jednu sezonu! P.s. A ovi sto se sprdaju sa djumicem, samo cu reci,bolje i sa djumicem i biti ono sto si uvek bio,nego sa ovim cistim grkom sto menja veru za veceru, u svakom slucaju nicija nike do zore pa nece ni vasa!

Vesna

pre 8 godina

Jovic napusta czv, miljenovic potpisuje kao drugi plej. Keselj dolazi na poziciju 3
(Markoni, 3. avgust 2015 15:47)

Nadam se da lupetas. Jovic je odlican igrac i mesto mu je u Zvezdi. Keselj je OK ali Radonjic ga nije zeleo u timu prosle godine zasto bi ove? Miljenovic je postigao svoj puni maksimum i ono sto produkuje u Megi je njegovih "5 minuta". To nije ni izdaleka dovoljno za EL i samim tim za Zvezdu.

pudlicina mangulica

pre 8 godina

Do juce nije moglo ni da se sanja da ce igrac tog kalibra doci u bilo koji nas klub.
Covicu,svaka cast !
(mnogo smo jaki, 2. avgust 2015 23:59)

Dva metra obom struka. Baš veliki kalibar.

One night in May

pre 8 godina

U pravom trenutku!!
Ostao je bez ugovora u Makabiju, tek cemo da cujemo detalje, ali sa 30 godina on ne moze da dobije neki znacajan novac, posebno sto odavno vise nije startni centar. Bice paklena izmena za Cirbija, slozili smo reket, uz Luku, Teju, nadam se i da ce mali Kaplan dobijati sansu, makar u ABA.

Sad jurnjava za plejom, Nedovic je bio predaleko, Jovic mora da ima izmenu ili da deli minutazu. Mislim da bi bila greska dovoditi nekoga poput Vilijamsa, jer je sad vreme da Jovic dobije bar 20 minuta.

Dušan

pre 8 godina

Божо Ђумић лајк дис!
(-Пиши ћирилицом-, 02. avgust 2015 23:03)

Kao da će Zvezda igrati samo protiv raspalog Partizana?

veliki strumf

pre 8 godina

Veliko ime, ali... Nadam se da nije samo to ostalo od njega. Iskreno, ocekivao sam neko drugo ime, nekog skocnijeg i brzeg igraca. Ako M-Will ostane, a sanse su izgleda sve vece, treba nam bas dobar bek suter i skocno i borbeno krilo koje moze da nadomesti prodaju Kaline. Fali nam od prosle godine i cetvorka. Erceg bi nam legao kao budali samar, jer je veliko pitanje sta moze Tejic i ove sezone.

Masi

pre 8 godina

Da je dobar igrac,jeste,to uopste nije sporno.Da ce u napadu biti prevaga pogotovu u Aba ligi,hoce svakako.
Ali zivo me zanima sa kim i kako ce on sa 150 kg da odbrani pik

bingo

pre 8 godina

Do juce nije moglo ni da se sanja da ce igrac tog kalibra doci u bilo koji nas klub.
Covicu,svaka cast !
(mnogo smo jaki, 2. avgust 2015 23:59)

ahhahahahahahahhahahahaha kog kalibra?

danilo

pre 8 godina

Ima 10ak poena u rukama po tekmi, ali i rizik od povreda. Kad je gusto njemu dusa u nosu, u godinama je...za abbu dobro pojacanje, ali za euroleague tesko. Cirbes ce igrati preko 20min po tekmi, bice zanimljivo gledati ga.

dusko

pre 8 godina

Koga bre jos interesuje kosarka kao glavna sportska vest? Svi prate fudbal, jedino se jos u Srbiji klinci loze na kosarku.. razumem za NBA ali domaci klubovi??? Da su bitni nasi klubovi pomenuo bi ih i neki strani sposrtski sajtovi a ne samo srpski:)

dr.tvorzan

pre 8 godina

Божо Ђумић лајк дис!
(-Пиши ћирилицом-, 02. avgust 2015 23:03)
Duel Skorcanitis vs Djumic... Ima da prsti :D
(samo ne Brondby, 02. avgust 2015 23:05) Samo vam je Partizan u glavama :)

QRoña

pre 8 godina

Vrlo, vrlo lose pojacanje, ako se uopste za njega moze reci da je nekakvo pojacanje uz to je jos i veoma skup, vrlo los potez i bacanje para!

kiza

pre 8 godina

citam ne verujem......koliko hvalospeva....ABA ligu moze da igra ali za Evroligu treba brzi okretniji centar.Imao je vrlo lošu sezonu u Makabiju...i pored njega treba dovesti još 5 igrača.

Dragan

pre 8 godina

on nije pojacanje. Covek ne moze da izdrzi na terenu dovoljno vremena da bi to bio a Cirbes nije za prvog centra. U ABA nece biti problema osim sto ce ga Darko i bez mnogo treninga staviti u dzep. Pare potrosene na ovog bolje da su se cuvale za Kalininica. Ovako novac od Kaline ce potrositi na ovog a rupu na poziciji 3-4 nece imati ko da popuni. Sve ovo naravno pod preduslovom da big Sofo drasticno ne smrsa u naredna dva meseca

Истомишљеник

pre 8 godina

Стари Звездаш потпуно си у праву,Штимац као трећа опција добро би дошао,а тренутно је без клуба.Могао би и 4 да одигра.

afrogipsy

pre 8 godina

Uvek mi je bio simpatican,ali zaista sam ocekivao da cemo pametnije potrositi 325 000 evra . Covek je kilometrima daleko od svoje najbolje forme, moze da izdrzi plafon 15-20 min . na terenu, a sa viskom kilograma se nikad nece izboriti . Za te pare smo mogli bolje da pazarimo . S druge strane plej mi izgleda ok, brz je ima solidan sut s poludistance ... videcemo.

Maestro

pre 8 godina

Pojacao je klupu, Cirbes kakav je, takav je, ali je bolji od njega. Ista prica kao sto je Bozinov pojacao FK Partizan. Nidje veze, stara slava.

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Много шта у спорту и трансферима носи ризик неуспеха.Не зна се како ће његов скелет издржати доскоке масе 156 кг,и колико ће скочни зглобови издржати дробљење толике масе.Постоји велики ризик честих повреда и изостајања,а ако не дође и трећи центар,тада поред Цирбеса ће и Тејић морати на центра.За АБА довољно али за ЕЛ преслабо.Каплановић је сићушан по маси за ЕЛ,тако да мислим да је довођење још једног доминантног центра са одличном техником неопходност.

igor

pre 8 godina

A inace smatram da dovodjenje Sofe nije najpametnije resenje.
On je igrac koji ne moze odigtati kvalitetno vise od 15 min,a i sklon je povredama,a skup je igrac.
A zvezda nema bas toliko para da mu trazi zamenu u toku sezone.
Za pare koje su dali za njega mogli su dovesti kvalitetnog beka,a dovesti mozda Stimca,on i Cirbes bi cinili pristojnu centarsku liniju. :-)

Casper

pre 8 godina

Sledeci su Keselj i Miljenovic, gotovo je, ovih dana zvanicno. Pleja jure Pulena, druga opcija Dentmon, pre dve godine igrao za Zalgiris.

dusko

pre 8 godina

Koga bre jos interesuje kosarka kao glavna sportska vest? Svi prate fudbal, jedino se jos u Srbiji klinci loze na kosarku.. razumem za NBA ali domaci klubovi??? Da su bitni nasi klubovi pomenuo bi ih i neki strani sposrtski sajtovi a ne samo srpski:)

nemanja

pre 8 godina

Dovodjenje Skorcianitisa u vremenu kada se izgleda u Srbiji zivi bolje. Samo jedna konstatacija. Partizan nijednom za sve godine dominacije nije doveo ovakvog igraca. Zvezda za dve sezone dovodi dva stranca sa zavidnom reputacijom i veoma skupe investicije. U isto vreme, jedan drugi klub nema vise nijednog igraca. Pitam da li je normalno da u istoj drzavi neko dovodi ovakva imena, otpisuje dug od 15 miliona eura, a sa druge strane tim koji ima takodje armiju navijaca bude ovako unisten. Za sve ovo, desetostruko ce se vratiti. Samo budala nece da vidi o cemu se ovde radi. Pad ce biti jos bolniji nego sto je bio.

Pfc ImperIum

pre 8 godina

Nema veze sto je ovaj dosao, neka je, samo mislim da je sramota da Partizan dobije od drzave za dve godine koliko i sofo za jednu sezonu! P.s. A ovi sto se sprdaju sa djumicem, samo cu reci,bolje i sa djumicem i biti ono sto si uvek bio,nego sa ovim cistim grkom sto menja veru za veceru, u svakom slucaju nicija nike do zore pa nece ni vasa!

grobar kg

pre 8 godina

I ako vam stiže veliko pojačanje vi ne možete da ne pominjete Djumica i Partizan. Proći će i ova teška vremena i sva nepravda koju trpimo.I ovo će se lane jednom zvati.

Oni će naći neku drugu Zvezdu, a mi ćemo voleti samo naš Partizan.

navijac

pre 8 godina

A ugovor sica, na milion dolara godisnje :) Partizan jeste pomagala drzava (u isto vreme kad i vas), ali ovako nesto nije vidjeno nikad, ovakvi ugovori. Ali polako, kad ode ova vlast, od Zvezde ce ostati samo zamrzivac u kom je lezala..

realno

pre 8 godina

Kao grobar kažem: odličan potez CZ. Jedino fale informacije o tome kolika mu je plata, a pretpostavljam da ugovor nije tajan ni u kom slučaju. S obzirom da je Sofo potpisan ovako rano, ko zna kakve bombe spremaju, a to opet vuče na javni diskurs o malverzacijama i ko zna čemu. Činjenica je da politika meša prste u rad oba naša najveća kluba, i ne bih voleo jednog dana da saznam da se ove stvari plaćaju iz budžeta građana, što je verovatno slučaj.

QRoña

pre 8 godina

Vrlo, vrlo lose pojacanje, ako se uopste za njega moze reci da je nekakvo pojacanje uz to je jos i veoma skup, vrlo los potez i bacanje para!

johny

pre 8 godina

odmah da kazem da sam navijac CZ ali nijesam bas siguran da je ovo pravi potez... igrac koji uvijek igra samo na snagu, a nijesam siguran koliko snage ima u 30tim... posebno sto za takav stil igre treba odlicna forma i kondicija a hoce li je imati pitanje je... nema shoot (nikakav), bacanja isto slabo, los u odbrani pick and roll-a... ne znam mislim da su mogli za 300k naci boljeg centra.. ali ostaje mi da se nadam da grijesim u svemu navedenom :)

pudlicina mangulica

pre 8 godina

"Momak iz Tika u Kamerunu karijeru je počeo Iraklisu, igrao je još i za Kantu i Aris."


Hahahahah za kantu je igrao
(nele, 02. avgust 2015 23:32)

Nikada nije igrao za partizan.
(Dulo Dino Božo, 3. avgust 2015 02:04)

Igrao ja za kantu, a sada će za limenku.

bingo

pre 8 godina

Do juce nije moglo ni da se sanja da ce igrac tog kalibra doci u bilo koji nas klub.
Covicu,svaka cast !
(mnogo smo jaki, 2. avgust 2015 23:59)

ahhahahahahahahhahahahaha kog kalibra?

kiza

pre 8 godina

citam ne verujem......koliko hvalospeva....ABA ligu moze da igra ali za Evroligu treba brzi okretniji centar.Imao je vrlo lošu sezonu u Makabiju...i pored njega treba dovesti još 5 igrača.

Dragan

pre 8 godina

on nije pojacanje. Covek ne moze da izdrzi na terenu dovoljno vremena da bi to bio a Cirbes nije za prvog centra. U ABA nece biti problema osim sto ce ga Darko i bez mnogo treninga staviti u dzep. Pare potrosene na ovog bolje da su se cuvale za Kalininica. Ovako novac od Kaline ce potrositi na ovog a rupu na poziciji 3-4 nece imati ko da popuni. Sve ovo naravno pod preduslovom da big Sofo drasticno ne smrsa u naredna dva meseca

igor

pre 8 godina

A inace smatram da dovodjenje Sofe nije najpametnije resenje.
On je igrac koji ne moze odigtati kvalitetno vise od 15 min,a i sklon je povredama,a skup je igrac.
A zvezda nema bas toliko para da mu trazi zamenu u toku sezone.
Za pare koje su dali za njega mogli su dovesti kvalitetnog beka,a dovesti mozda Stimca,on i Cirbes bi cinili pristojnu centarsku liniju. :-)

Maestro

pre 8 godina

Pojacao je klupu, Cirbes kakav je, takav je, ali je bolji od njega. Ista prica kao sto je Bozinov pojacao FK Partizan. Nidje veze, stara slava.

pudlicina mangulica

pre 8 godina

Do juce nije moglo ni da se sanja da ce igrac tog kalibra doci u bilo koji nas klub.
Covicu,svaka cast !
(mnogo smo jaki, 2. avgust 2015 23:59)

Dva metra obom struka. Baš veliki kalibar.

Casper

pre 8 godina

Sledeci su Keselj i Miljenovic, gotovo je, ovih dana zvanicno. Pleja jure Pulena, druga opcija Dentmon, pre dve godine igrao za Zalgiris.

dr.tvorzan

pre 8 godina

Божо Ђумић лајк дис!
(-Пиши ћирилицом-, 02. avgust 2015 23:03)
Duel Skorcanitis vs Djumic... Ima da prsti :D
(samo ne Brondby, 02. avgust 2015 23:05) Samo vam je Partizan u glavama :)

Djura_911

pre 8 godina

Kako Miško valja ove svoje igrače to nije normalno, ne očekujte previse od njega, nije prosao lekarske u galatasaraju, a ko je pratio makabi prosle sezone zna o cemu pricam!!!

sasha

pre 8 godina

Aj pa nek je sa srecom! Dobra stvar kod njega je sto je navikao da igra 15 do 20 min tako da ce Zirbes imati vecu minutazu nego prosle godine. U reket niko nece moci da udje ko god da je u igri od njih dvojice. :-) Sad cekamo beka i pleja. ;-)

Mikeli

pre 8 godina

Jedan od najdominantnijih centara Evrope ikada , ali su ga povrede naterale da potpise smesan ugovor, gde ce primati stipendije. Nije naravno ni on naivan, zna da ce ga rad sa profesorom Radonjicem ponovo lansirati u vrh, gde ce moci da zabode jak ugovor pred kraj karijere. Ipak Radonjic je ove sezone izbacio 6 reprezentativaca ove zemlje, 4 evroligaska igraca i jednog NBA igraca. Malo li je? Pritom nasa akademija mladih igraca je medju najboljim u Evropi i postepeno cemo te bisere srpske kosarke izbacivati, jer obaveza crvene zvezde kao najvece institucije srpskog sporta jeste da izbacuje i reprezentativce, sto i radi na kraju krajeva. Sve u svemu lepo vreme za nas navijace , jer braco, ovo je vreme crvene zvezde!

Dušan

pre 8 godina

Божо Ђумић лајк дис!
(-Пиши ћирилицом-, 02. avgust 2015 23:03)

Kao da će Zvezda igrati samo protiv raspalog Partizana?

afrogipsy

pre 8 godina

Uvek mi je bio simpatican,ali zaista sam ocekivao da cemo pametnije potrositi 325 000 evra . Covek je kilometrima daleko od svoje najbolje forme, moze da izdrzi plafon 15-20 min . na terenu, a sa viskom kilograma se nikad nece izboriti . Za te pare smo mogli bolje da pazarimo . S druge strane plej mi izgleda ok, brz je ima solidan sut s poludistance ... videcemo.

Kum

pre 8 godina

Ало бре одакле паре за ово планинарење!
(ja, 3. avgust 2015 10:42)

1. Prodaja sezonskih karata
2. Privatni sponzori (IDEA itd)
3. Prodaja igraca (1.000.000 € za Kalinu, 500.000 € za Bobija)
4. 150.000 € za igranje EL
5. Nesto malo i od drzave, kao i vama
6. Marketinske akcije i saradnje (Telekom itd.)
7. Prodaja Zvezdine robe (majice, privesci, itd)
8. Televizijska prava
9. Oslobodili budzet za Vilijevu, Bobijevu, Djenkinu i Kalininu platu
10. Buduca prodaja dnevnih karata (EL, ABA, KLS)

E tako se ZARADJUJE novac, prijatelju, ali kapiram da ti je to nepoznato.

Vica

pre 8 godina

Pre 4 godina se borili za opstanak u Aba Ligi a sada dovodimo Sofoa kao rezervu Cirbesu. Covic madjija. Jos kad bi umesao prste u FK... Hvala Covke za sve!

bole

pre 8 godina

okoreli sam Partizanovac, ali za ovo dizem kapu.. skorcijanitis je takoreci megastar u evropi, samim tim sto je dosao u zvezdu i srbiju, evropa ce nas gledati drugacije

One night in May

pre 8 godina

U pravom trenutku!!
Ostao je bez ugovora u Makabiju, tek cemo da cujemo detalje, ali sa 30 godina on ne moze da dobije neki znacajan novac, posebno sto odavno vise nije startni centar. Bice paklena izmena za Cirbija, slozili smo reket, uz Luku, Teju, nadam se i da ce mali Kaplan dobijati sansu, makar u ABA.

Sad jurnjava za plejom, Nedovic je bio predaleko, Jovic mora da ima izmenu ili da deli minutazu. Mislim da bi bila greska dovoditi nekoga poput Vilijamsa, jer je sad vreme da Jovic dobije bar 20 minuta.

veliki strumf

pre 8 godina

Veliko ime, ali... Nadam se da nije samo to ostalo od njega. Iskreno, ocekivao sam neko drugo ime, nekog skocnijeg i brzeg igraca. Ako M-Will ostane, a sanse su izgleda sve vece, treba nam bas dobar bek suter i skocno i borbeno krilo koje moze da nadomesti prodaju Kaline. Fali nam od prosle godine i cetvorka. Erceg bi nam legao kao budali samar, jer je veliko pitanje sta moze Tejic i ove sezone.

John Terry

pre 8 godina

(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 2. avgust 2015 23:50)
Decko, i osmi centar Makabija bi bio odlican. U Makabiju ne igraju Djumici i Bezbradice kao u nekim poluklubovima.

Avaks

pre 8 godina

Pojačao? hahahahahahaha
(Miloš CZ, 02. avgust 2015 23:06)

Ne znam zbog cega si se potpisao kao zvezdas kad ti kompleksi vire iz komentara, znamo za koga navijas... ;)

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Много шта у спорту и трансферима носи ризик неуспеха.Не зна се како ће његов скелет издржати доскоке масе 156 кг,и колико ће скочни зглобови издржати дробљење толике масе.Постоји велики ризик честих повреда и изостајања,а ако не дође и трећи центар,тада поред Цирбеса ће и Тејић морати на центра.За АБА довољно али за ЕЛ преслабо.Каплановић је сићушан по маси за ЕЛ,тако да мислим да је довођење још једног доминантног центра са одличном техником неопходност.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Погледати клип туча Србија-Грчка пред СП 2010...овај је макљао Крстића, пет њих га обуздавало.

alexaczv

pre 8 godina

posle ovoga nama trebaju dva igraca:
plej koji ima brzinu i sut, i bek suter extra klase.
mekejleb bi lego za male pare a onda grunuti kes u beka sutera i zagorca.
kada se doda guduric umesto jake, bice to super ekipa

Briljantin

pre 8 godina

Uh prvo pojačanje i bomba uhhhhh
Mnogo očekujem od njega u paru sa Cirbetom i po potrebi nekad i Tejićem samo povrede da ga zaobiđu, može da bude sjajno pojačanje, samo da nas previše ne košta.

$$$

pre 8 godina

Koga bre jos interesuje kosarka kao glavna sportska vest? Svi prate fudbal, jedino se jos u Srbiji klinci loze na kosarku.. razumem za NBA ali domaci klubovi??? Da su bitni nasi klubovi pomenuo bi ih i neki strani sposrtski sajtovi a ne samo srpski:)
(dusko, 2. avgust 2015 23:46)

Prate fudbal? Domace klubove? Sta tu ima da se gleda?

danilo

pre 8 godina

Zvezdina vrlo čvrsta odbrana prelazi u sumo oblast?
Verovatno mu je ugovor manji od Djumićevog, tako da je ovo sa aspekta kvalitet-cena-masa pun pogodak?

ivan

pre 8 godina

Sjajno, moj omiljeni centar. Jos plej, bek i krilo. Plej mora da bude kvalitetan, krilo onako, dangubic je tu dosta napredovao, gudurica bih ja u prvi tim, pomalo i on da igra, kada bi uvalili negde blazica i doveli nekoga ko pogadja otvorene suteve za razliku od njega, gde bi nam kraj bio...

...

pre 8 godina

Vreme je i zasluzio je Cirbes da bude prvi centar, a Sofoklis je krajnje interesantan igrac i bice pun pogodak za recimo 15, 20 minuta, a bice sjajno i ako bude i prvi centar, mada to u kosarci vise nije ni bitno. Najvaznije je da Radonjic sigurni zna sta radi i tu sumnje nikakve nema.

Zee

pre 8 godina

citam ne verujem......koliko hvalospeva....ABA ligu moze da igra ali za Evroligu treba brzi okretniji centar.Imao je vrlo lošu sezonu u Makabiju...i pored njega treba dovesti još 5 igrača.
(kiza, 03. avgust 2015 07:48)

I ja čitam i ne verujem. Bržeg i okretnijeg centra imamo i zove se Maik Zirbes, možda si čuo za momka.

Masi

pre 8 godina

Da je dobar igrac,jeste,to uopste nije sporno.Da ce u napadu biti prevaga pogotovu u Aba ligi,hoce svakako.
Ali zivo me zanima sa kim i kako ce on sa 150 kg da odbrani pik

marko1497

pre 8 godina

bio u scepan braunu, pa zna sta moze da ocekuje :)
nema alternative za Bobija, a ni za Kalinu nazalost,videcemo da li cemo sa novom ekipom biti relativno konkurentni u evroligi...puna podrska, naravno, pa sta bude

petarczv

pre 8 godina

Dovodjenje Skorcianitisa u vremenu kada se izgleda u Srbiji zivi bolje. Samo jedna konstatacija. Partizan nijednom za sve godine dominacije nije doveo ovakvog igraca. Zvezda za dve sezone dovodi dva stranca sa zavidnom reputacijom i veoma skupe investicije. U isto vreme, jedan drugi klub nema vise nijednog igraca. Pitam da li je normalno da u istoj drzavi neko dovodi ovakva imena, otpisuje dug od 15 miliona eura, a sa druge strane tim koji ima takodje armiju navijaca bude ovako unisten. Za sve ovo, desetostruko ce se vratiti. Samo budala nece da vidi o cemu se ovde radi. Pad ce biti jos bolniji nego sto je bio.
(nemanja, 02. avgust 2015 23:40)

to je zato sto su fule&co sve pare uzimali za sebe a kupovali neproverenu robu...

nn

pre 8 godina

radonjicev stil igre se svodi na jaku igru u odbrani i na spustanje lopte na centra u napadu, bez puno pikova i kretanja bekova. pogovo se bekovi slabo krecu kad se spusti lopta na centra. bez petice koja ledjima moze da resi igra se raspada, zbog toga je sofo dobra zamena za bobija. inace, ne volim kako zvezda igra u napadu, radonjicev stil mi se uopste ne svidja, nije to "tecno" ali ako odbrana ostane na visokom nivou i sofo bude mogao da igra dobro 20tak min po utakmici ovo moze opet biti dobra sezona. moci cemo da dobijamo tekme sto je na kraju najvaznije. i da, ako ne budemo doveli dobrog pleja, dzabe i sofo i jaka odbrana :)

chupsi

pre 8 godina

I nisam nesto odusevljen, al nadajmo se da ce se uklopiti. Bice zanimljivo svakako. Vec vidim Duleta kako svaki put trazi faul u napadu. A kad pocnu na bacanja da ga salju svaki napad, bice cirkusa

Истомишљеник

pre 8 godina

Стари Звездаш потпуно си у праву,Штимац као трећа опција добро би дошао,а тренутно је без клуба.Могао би и 4 да одигра.

danilo

pre 8 godina

Ima 10ak poena u rukama po tekmi, ali i rizik od povreda. Kad je gusto njemu dusa u nosu, u godinama je...za abbu dobro pojacanje, ali za euroleague tesko. Cirbes ce igrati preko 20min po tekmi, bice zanimljivo gledati ga.

petarczv

pre 8 godina

Kao grobar kažem: odličan potez CZ. Jedino fale informacije o tome kolika mu je plata, a pretpostavljam da ugovor nije tajan ni u kom slučaju. S obzirom da je Sofo potpisan ovako rano, ko zna kakve bombe spremaju, a to opet vuče na javni diskurs o malverzacijama i ko zna čemu. Činjenica je da politika meša prste u rad oba naša najveća kluba, i ne bih voleo jednog dana da saznam da se ove stvari plaćaju iz budžeta građana, što je verovatno slučaj.
(realno, 02. avgust 2015 23:43)

Objavio je menadzer plata ce mu biti 330.000$ ...samo transparentno ali dzabe do kraja sezone tegi i grba ce je podici do 800-900.000 xaxxaxxxxaa gledaj svoje dvoriste

Vlada23

pre 8 godina

Moraju da paze na njegovu platu, s obzirom da trosi 82% primanja na hranu. (SsssVvvv, 03. avgust 2015 10:35)

Za njega je ovo idealno, ako zakasni koja plata konacno ce skinuti koju kilu.

A sad ozbiljno, vidim mnogi zvezdasi govore kako je on promasaj, pustite Radonju da sklapa svoj tim, koji god igrac da je dosao u Zvezdu napredovao je bar za 10%, kad je dosao Bobi umeo je samo da zakuca, i za 2 godine MVP. Zvezda ima dobar i kvalitetan rad, i odlicne uslove i nema razloga za strah. Naravno, i drugi nasi klubovi imaju dobar rad, nemam komplekse da kazem da je i Partizan napravio dobre igrace.

Хаузер

pre 8 godina

Пре 4 године су центри били Урош Николић и Дарко Балабан, а сад је потписао Бејби Шек. Ко би рекао? :D

DedaMiloje

pre 8 godina

Auuuuuu brate, nije baš on zamena za Bobija, ali ovo je vrhunski centar i to je finansijski verovatno ono što je Zvezda mogla da isprati. Nije baš sve jedno dovesti Sofoklisa u Srbiju. Čestitke Zvezdi, ovo je marketing za duge staze. Samo da nije povredjen, mada mislim da naši nebi podpisali igrača da nije proveren. Cirbes-Sofo, mislim da sanjam.

Delija Kljajicevo

pre 8 godina

Bravo za upravu i Radonjica! Odlican igrac, snaga u oba reketa! Pored cska, reala, barse, olimpiakosa, pao, makabija i ostalih bogatih i jakih timova i nije realno da igramo f4. Cilj je ponoviti rezultat od prosle sezone, jer prodali smo skoro celu petorku i lepo zaradili. Rekoh neki dan, dovescemo 2-3 bruka igraca, idemo dalje, sledeci je Spanulis :-)
Pozdrav Delije!

...

pre 8 godina

Ovo je za nas najbolje resenje. Kad budemo bez ideje u napadu opet cemo imati dominantnog igraca kome mozemo da damo 1 na 1 na postu, ali ce igrati dvadesetak minuta po utakmici tako da ce Cirbes dobiti minute koje je u zavrsnici sezone zasluzio. Win-win kako kazu.

MarePp

pre 8 godina

Jedan je Bobi, ovaj je mnogo slabiji igrac od njega i sa svojom tezinom moze izdrzati maksimalno 15 min po utakmici. Takodje je limitiran igrac poprilicno ali opet ok. Srecno u nasoj Zvezdi. Samo dobar igrac na playu i bez problema imamo da izborimo EL sto treba da nam bude cilj, a to je konstantno igranje sa najjacima.

Mirko

pre 8 godina

Na početku prelaznog perioda i mislio sam da će tako nešto pokušati da urade - da jednog dominatnog centra zamene drugim, ali nije mi ni palo na pamet da možemo imati kintu da ga platimo. Sad kad se sve ovo izdogađalo, vidim da su ovi naši mnogo ludi! Ahahaa.. Super!

Videćemo kako će sve to ići, nadam se da će biti dobro :)

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Ma kakav duel sa Djumicem, mi idemo u beton ligu da sacuvamo obraz i grb.
(Igor, 02. avgust 2015 23:16)

Dobro ok,ajte onda vise,i ne morate se ni vracati...samo ne smarajte vise ovde na nasim vestima!
Sofo steno dobro nam dosao!!!

Vladja

pre 8 godina

Veoma sam zadovoljan pojacanjem. Kad prodje pripreme sa nama i dovedu ga ovi nasi u red,bice zver u pravom smislu te reci. Inace,za ove sto pitaju, placen je 2,5 miliona evra za sezonu, sve drzava dala.

Veljko

pre 8 godina

Odličan igrač, izuzetno kvalitetan, sa dobrim znanjem košarke i neverovatnom snagom.
Samo jedna stvar može da bude problematična, a to je njegovo fizičko stanje i višak kilograma, mada ima dva meseca do starta sezone može to da dodje na svoje.

nini

pre 8 godina

Dobrodošao!Kakvi ljubomorni komentari,to je najbolje.Sa 30godina sigurno nije star,pripreme kreću biće on top spreman i 325000 nije puno za njega.On i Cirbes ima da gaze.

petarczv

pre 8 godina

Sledeci su Keselj i Miljenovic, gotovo je, ovih dana zvanicno. Pleja jure Pulena, druga opcija Dentmon, pre dve godine igrao za Zalgiris.
(Casper, 02. avgust 2015 23:39)

Ne lupaj...play je A.J. Price gde li samo nalazite ove "proverene" informacije...

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

"Momak iz Tika u Kamerunu karijeru je počeo Iraklisu, igrao je još i za Kantu i Aris."


Hahahahah za kantu je igrao
(nele, 02. avgust 2015 23:32)

Nikada nije igrao za partizan.

Trener

pre 8 godina

Sofo igra odbranu vrhunski cak je i Bobi proznao da mu je sa Sofom bilo najteze u reketu. Znaci koncepcijski igramo isto stim sto imamo ubicu sutera.

Vesna

pre 8 godina

Jovic napusta czv, miljenovic potpisuje kao drugi plej. Keselj dolazi na poziciju 3
(Markoni, 3. avgust 2015 15:47)

Nadam se da lupetas. Jovic je odlican igrac i mesto mu je u Zvezdi. Keselj je OK ali Radonjic ga nije zeleo u timu prosle godine zasto bi ove? Miljenovic je postigao svoj puni maksimum i ono sto produkuje u Megi je njegovih "5 minuta". To nije ni izdaleka dovoljno za EL i samim tim za Zvezdu.

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Kao što već rekoh strpljenje je vrlina,radujte se predstojećim danima biće vooma,veoma zanimljivo.Pozdrav mapetovci.

striza

pre 8 godina

Kao veliki i vatreni navijac Partizan a zelim da pozelim iskrenu srecu Zvezdi u evroligi i da doguraju stodalje jer je to prekopotrebno Srbiji. Meni je bilo divno poslednjih 15 godina uz moj Partizan i evroligu, smatram da i ljudi koji navijaju za Zvezdu treba isto da dozive. Mozda i nije lose sto se Partizanu sada sve ovo desava jer je pravi trenutak za reorganizaciju i postavljanje kluba na stabilne noge jer imamo dobru zalihu rezultata i trofeja i pravi navijaci to shvataju i prepoznaju. U fudbalu je obrnuta situacija i jedini gubitnici smo mi svi navijaci mrzeci suprotne klubove. Nije cilj da Partizan ili Zvezda izgubi vec da Srbija pobedi u svakom sportu

strizapfc

pre 8 godina

ao veliki i vatreni navijac Partizan a zelim da pozelim iskrenu srecu Zvezdi u evroligi i da doguraju stodalje jer je to prekopotrebno Srbiji. Meni je bilo divno poslednjih 15 godina uz moj Partizan i evroligu, smatram da i ljudi koji navijaju za Zvezdu treba isto da dozive. Mozda i nije lose sto se Partizanu sada sve ovo desava jer je pravi trenutak za reorganizacijui postavljanje kluba na zdrave noge

Delija

pre 8 godina

Covek je rodjen 1985 godine! Ima 30 godina znaci! I ovde ga nazivaju matorim igracem??? Sta reci o grobarima koji se tese pa im je 30 godina "staro gvozdje" ...

Komar

pre 8 godina

@treci centar makabija
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 02. avgust 2015 23:50)

Hahahaha,kakav kompleksas,hahaha...Tesi se tesiiii...

Komentar

pre 8 godina

Razmisljam se da pazarim njegov dres u njegovoj velicini, da dam zeni da nosi po kuci ko 'aljinu. (Azer, 03. avgust 2015 14:10)

Imas bas veliku zenu :-)

DedaMiloje

pre 8 godina

Zvezdina vrlo čvrsta odbrana prelazi u sumo oblast?
Verovatno mu je ugovor manji od Djumićevog, tako da je ovo sa aspekta kvalitet-cena-masa pun pogodak?
(danilo, 02. avgust 2015 23:18)

Jel brišeš suze dok ovo pišeš tužni bibliotekaru?

Haker

pre 8 godina

Volim te Zvezdo.Hvala na ovakom pojacanju i bicu uz tebe sampione od pocetka sezone pa sve do dizanja trofeja na kraju.Hvala DR COVKE

Mare

pre 8 godina

Iskreno mi je jako drago da je dosao neko ko je uvek gubio od partizana, u svim klubovima :)

Salu na stranu, bice odlicno da u ligi bude jedan igrac nba snage i iskustva kakvog ima Sofo. Nadam se da ce neki novi Marjanovic ili Milutinov uciti igrajuci sa i protiv njega.

Luka

pre 8 godina

Znam, sad će mnogi reći da je star i trom, da je skup, da je tu samo godinu dana i da nemamo zarade na njemu, da nije spreman za više od 20 minuta po meču, ali ja lično mislim da je ovo pun pogodak. Prvo, sa Sofom može da se igra besomučna gurka lopte pod koš, što je i Radonjićeva omiljena igra. Drugo, iskustvo je ono što nam je primarno, a on ga ima napretek. Treće, može bukvalno sam da dobija utakmice u ABA ligi, a to će nam ove sezone biti važnije nego top16. Samo ako uspemo da mu održimo kilažu u normali, i da ga spremimo za 25 minuta po meču, CIrbes bi možda mogao da zakrpi preostalih 15. Naravno, sve će zavisiti od pleja. Nadajmo se najboljem!

dont give a f

pre 8 godina

Ocigledno je Cirbes prvi centar sledece sezone zato je i doveden najdominantniji centar koji moze da igra 15 minuta. Sto se tice amera, sobzirom da je zvezda uzela milion od kalenica moze da priusti sebi neko jace pojacanje. Samo sto fali sad 2 i 3 da ne preplate pleja koji i nema neki sut, a sut je preko potreban...